Subota, 07.07.2007.

21:29

Partizan nerešeno sa Kleveom

Izvor: B92

Partizan nerešeno sa Kleveom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 16 godina

@ Milijas

Vidi se da ne poznajes Partizanov igracki kadar ali rado pljujes- Brezancic i Obradovic su extra talentovani klinci, Obradovic je jedini bek u zemlji koji stvarno zna da centrira iz trka. Oni spadaju u onu kategoriju igraca o koje se otimaju na medjunarodnim turnirima, nadam se samo da ce ih Partizan sacuvati.
Vidm da komentarises odlazak Lomica u Koblenc (kao nasi klinci idu u lose klubove) a namerno preskaces odlazak Gulana u Fiorentinu!
Pa vase klince od 18 god. (koliko ima Gulan) niko i zarezuje, posto vam je omlad. skola ruglo.
Sto se Lomica tice, on je zimus imao odlicne ponude, ali ga Partizan nije dao, a sad ga je (zbog finansijske situacije) dao na prvu ponudu, jer ima odmah kvalitetne igrace da ga zamene. Razlika u funkcionisanju Partizana i Zvezde je sto Partizan proizvodi igrace, a Zvezda ih uglavnom kupuje sa strane, pa prema tome Partizan moze i na manje izdasne ponude, da proda igraca, jer ima veliki igracki fond, a Zvezda mora na svakom transferu puno da zaradi da bi joj se isplatila kupovina igraca iz prethodnog kluba.
Sto se Lomicevog kvaliteta tice, znaj da je Koblenc samo usputna stanica…Basta kojim se toliko ponosite nije nista bolji od njega, da je Partizan Lomicu lupio reklamu kakvu Zvezda pravi Basti, Lomic bi vec sad bio u nekom jakom klubu.
Kad smo vec kod Baste nesto ne vidim da ima nekih ponuda.

Sto se tekme sa Kleveom tice, pobogu to su pripreme…
Pa i da izgube svaku, nebitno je…a znam da nece izgubiti.
JEDINO SE MI U SRBIJI LOZIMO NA OVE PRIPREMNE TEKME, a one zapravo sluze za neke probe, kombinovanje, ispravljanje gresaka…
Ovi nasi su se pobogu tek sastavili, noge im teske…
Ma kazem- neka izgube svaku, ali kad pocnu prave tekme da budu pravi.

Markony

pre 16 godina

Iskreno nisam navijac partizana vec navijam za Zvezdu ali ne razumijem mnoge komentare?!?!%#*!?
Ljudi pa ovo je ipak pripremna utakmica bez ikakvog rezultatskog znacaja koja sluzi cisto da se provjere neke kombinacije i da se pruzi sansa nekim igracima zato su potpuno besmisleni komentari nekih pojedinaca!
Da je se radilo o rezultatski znacajnoj utkmici nema sumnje da bi im partizan uvalio 5-6 komada bez problema!
To znam iz licnog iskustva jer sam i sam trenirao fudbal i znalo je se desiti da na pripremnoj utakmici izgubimo 2:0 od neke slabije ekipe iz lige a da ih u prvenstvu redovno dobijamo 3:0!

Nenad Stanojevic

pre 16 godina

Cime se vi hvalite delije koliko ja znam Nemacka 4.liga je jaca od Slovenske 4.lige , a ta vasa Olimpija se RASPADA a da stvari budu jos gore vi ste im dali gol iz PENALA.
LOLO PAMET U GLAVU I OSTANI U PARTIZANU.GOVORI TI TVOJ JUG....

Felipe

pre 16 godina

Aman, koj vam je?! Pa ovo je tek pocetak i to je pripremna utakmica! Sta vi mislite da kad vam dodju novi igaci odmah treba da se kida! Pa to ni u Football Manager-u ne moze! Ima vremena, polako!
Napred Partizan!

johnny

pre 16 godina

marko izgleda da si strasan fudbaler kada sedis uz komp i tracaris po forumima?
a sto se cudite za rezultat pa partizan je ispao od timoka koji je u istom rangu ali u daleko bednijoj ligi

Ludi

pre 16 godina

Alo pajseri kao prvo ZVEZDA je OSVOJILA 2 DUPLE KRUNE za REDOM!!! Kao drugo dobili smo vas 3 derbija za redom i to vas mnogo boli!!!Zato zecevicu ako citas ovo molim te nemoj da ides iz partizana.Zato gledajte da ove godine budete 2. u prvenstvu jer je za vas i to uspeh.

Surcinac- zvezdin sin

pre 16 godina

ZVEZDA SAMPION !!! LAGANO UZIMAMO 3-cu DUPLU KRUNU ZA REDOM !!! PIKSI HVALA TI I PODARI NAM LIGU SAMPIONA !!! grobari vas post je tek poceo,novi derbi ZVEZDA - VOSA !!! DELIJE SURCIN - NAJJACA GRUPA NAJJACI KRAJ BG !!!

Forza_Milan

pre 16 godina

@FCRS
Inace decko kada tim izbace u 4 ligu, svi njegovi igraci ostanu da igraju tu... Ko je mogao pobegao je a vratili su se neki veterani sa po 45 god da obnavljaju klub...Cisto da imas u vidu

dralle

pre 16 godina

19.
"lukas"
Što komentarišemo,je`l zabranjeno?Pa čoveče zar ne vidiš da je situacija u kojoj ste smešna da nije tužna!Ja bi se pokrio ušima i ne bi se javljao do nekog lepšeg rezultata (ako ga ikad i bude),a to što zvezdaši komentarišu grobarske utakmice - to je zato što vole komedije i smešne stvari a vi ste najbliši, XAXAXAXAXAXA!

Ilija Petkovic

pre 16 godina

Pripremne utakmice nemaju veze sa realnoscu... Setite se zimskih priprema kada je Zvezda dobijala Sahtjor i ostale i sve kao super pa onda dozivi ono sto nije decenijama, od Vose 0:3, od partizana 2:4, od bezanije 1:3... O partizanu da ne govorim mada je imao losije rezultate u pripremama. Sve u svemu, daj Boze da se ne ponovi protekla sezona. Jedan je Ranko Despotovic! Zvezda je zivot

verni navijac

pre 16 godina

@ACA nebitno je ko je igrao od pojacanja a ko nije zvezdi nije igrao ni BASTA ni MILOVANOVIC a igrali su protiv OLIMPIJE koja je izbacena iz 1 lige u 4 ligu znaci ko JUVENTUS iz 1 u 2. ekipa nije toliko losa i nisu amateri kao sto se pricalo u komentarima. A ekipa sa kojom je igrao PENALTIZAN je 4liga nemacke i to nije 4 liga nego to su AMATERI. Amaterska LIGA! Inace verni navijac ZVEZDE. Grobari da nebi bilo prozivanja po FORUMU gledaj te vi svoje dvoriste mi svoje. na kraju ce sve videti ko je bolji. Zvezda dobije i losa je pobeda partizan nereseno i sve je extra mnogo jaka ekipa.

Mareeeee

pre 16 godina

Kao prvo,navijam za Zvezdu! Kao drugo,totalno nebitna utakmica,bez ikakvog motiva,zelje,volje,pocetak priprema,bez ikakvog pritiska itd! Kao trece,Zvezda je prosle sezone pobedila Liberec 3:0 Na pripremama,kada je bila nebitna utakmica,pa je posle,kada je bilo bitno izgubila! Jedna stvar je kada igras da bi se uigrao,a druga je kada igras takmicarski! Bas nista ne znaci iz koje lige i protiv kakvog kluba se igralo! Zato,dok ne pocne prvenstvo,bez glupih komentara,tipa opstanak i slicno!

milijas

pre 16 godina

Ne mogu da verujem u kakvoj ste vi zabludi,uzimate duplu krunu sa Brezancicem,Obradovicem i ostalim klincima,koji su ocajni ,ma salim se dobri su oticice u koblenc sa extra talentovanim Lomicem za kojeg se otimalo pola evrope,ali koblenc veliki klub,takva ponuda se nedobija svaki dan...DA nije smesno bilo bi zalosno!!!Posto vidim svi grobari su pratili igre Moreire da li mogu da mi kazu da li je istina da je klasa igraca poput Kake?xaxaxaxa

Bolek

pre 16 godina

Dobar protivnik za poceetak priprema.
Cetvrta nemacka liga i nije neki "opasan" protivnik.
pre svega na ovim utakmicama treba voditi racuna da se neko ne povredi!!!
Sledeca utakmica protiv spanskog treceligasa tek ce da pokaze snagu nove ekipe Partizana. Videcete

zeljko

pre 16 godina

Dobar je Partizan,ako se po jutru dan poznaje...bice ipak obezbedjen opstanak sledece sezone,mozda je dostizan i Intertoto kup!Mada,nisu igrala ona "egzoticna pojacanja"pa je rezultat nesto losiji...

aca

pre 16 godina

@Darko

ma pusti ih bre! milis da su to partizanovci? pa to su ti ovi cigani koji nemaju posla osim da dizu prasinu.

@verni navijac
ciji si ti verni navijac?
iako mislim da nije vazan rezultat na prijateljskoj utakmici ali ipak da ti kazem da od tih pojacanja koji smo kupili igrao samo jedan....

MARKO

pre 16 godina

Nisam partizanovac,ali ove utakmice nemaju nikakav znacaj, jer igraci igraju bez ikakvog motiva osim tog da se ovi mladji igraci koji nisu u startnih 11 nametnu treneru, ja to najbolje znam jer sam trenirao profesionalno fudbal. Da je prava takmicarska utakmica Partizan bi ih razbio sa jedno sest golova razlike.

Mile

pre 16 godina

E pa drage delije kad znate tako lepo da komentarišete naše utakmice možda prokomentarišite i to da je "mala" razlika izmedju slovenske i nemačke 4. lige upamtite olimpija je igrala ove sezone u 4. ligi.
Videlo se da vas dobro pripremaju za sezonu več dobivate penale, da malo vežbate.

делија из книна

pre 16 godina

uuuu,mnogo dobar ovaj partizan....nisam očekivao ovako visok rezultat...pixi,ozbiljno ti kažem,dovodi pojačanja,satraće nas ako budu ovako igrali...hehe

Rade Dzevi

pre 16 godina

O, pa da , sada sam se setio da se ovaj tim nekada zvao F.K. TIMOK. Treneri i igraci se menjaju ali navike ostaju.
Dobro je za pocetak, jer nismo izgubili.

DELIJA

pre 16 godina

Sramota za vas je bila Zvezdin remi sa Olimpiom,a vi sa cetvrtoligasima 1:1,bolje gledajte svoja posla!I sto se sad ne ostavljate komentare?

FCRS

pre 16 godina

@DELIJA
Sta ti pricas? Zvezda je pobedila Olimpiu 2:1.

Za ne upucene Olimpia je prosle godine bila u prvoj ligi, ali su ih izbacili u 4. ligu.
A ovi nemci su amaterska liga!
Pozzz za sve Delije i B92!

soad

pre 16 godina

Pa ovi su amateri a vi ne možete da ih pobedite. Bez obzira sto nisu igrali mladi reprezentativci i ova dva pojačanja Partizan je morao da pobedi ovu utakmicu. Zvezda, naravno, ponovo osvaja duplu krunu !!!

zbunjeni

pre 16 godina

uf, razumem da je samo pripremna utakmica, ali nereseno protiv cetvrtoligasa? iskreno bi trebao klub kao sto je partizan da im da 4-5 komada.

verni navijac

pre 16 godina

skim je zvezda ono igrala i bilo 1:2 a skim partizan? pa ovo je AMATERSKA LIGA i samo 1:1 da vidim grobari sta cete sada da pricate za vasa pojacanja i vasu igru ??

Darko

pre 16 godina

samo napred majstori! idemo dalje! treba vremena da se tim uigra!

P.S. kako mrzim BESKICMENJAKE od navijaca sto pisu - ''boli me srce sto navijam za Partizan''(na vest o Moreiri) ili ''...bivsi navijac Partizana'' itd! SRAMOTE!!!
A bilo vam je lepo dok se viorila zastava lige sampiona na nasem centru!!!

Darko

pre 16 godina

samo napred majstori! idemo dalje! treba vremena da se tim uigra!

P.S. kako mrzim BESKICMENJAKE od navijaca sto pisu - ''boli me srce sto navijam za Partizan''(na vest o Moreiri) ili ''...bivsi navijac Partizana'' itd! SRAMOTE!!!
A bilo vam je lepo dok se viorila zastava lige sampiona na nasem centru!!!

DELIJA

pre 16 godina

Sramota za vas je bila Zvezdin remi sa Olimpiom,a vi sa cetvrtoligasima 1:1,bolje gledajte svoja posla!I sto se sad ne ostavljate komentare?

FCRS

pre 16 godina

@DELIJA
Sta ti pricas? Zvezda je pobedila Olimpiu 2:1.

Za ne upucene Olimpia je prosle godine bila u prvoj ligi, ali su ih izbacili u 4. ligu.
A ovi nemci su amaterska liga!
Pozzz za sve Delije i B92!

MARKO

pre 16 godina

Nisam partizanovac,ali ove utakmice nemaju nikakav znacaj, jer igraci igraju bez ikakvog motiva osim tog da se ovi mladji igraci koji nisu u startnih 11 nametnu treneru, ja to najbolje znam jer sam trenirao profesionalno fudbal. Da je prava takmicarska utakmica Partizan bi ih razbio sa jedno sest golova razlike.

verni navijac

pre 16 godina

skim je zvezda ono igrala i bilo 1:2 a skim partizan? pa ovo je AMATERSKA LIGA i samo 1:1 da vidim grobari sta cete sada da pricate za vasa pojacanja i vasu igru ??

Mile

pre 16 godina

E pa drage delije kad znate tako lepo da komentarišete naše utakmice možda prokomentarišite i to da je "mala" razlika izmedju slovenske i nemačke 4. lige upamtite olimpija je igrala ove sezone u 4. ligi.
Videlo se da vas dobro pripremaju za sezonu več dobivate penale, da malo vežbate.

aca

pre 16 godina

@Darko

ma pusti ih bre! milis da su to partizanovci? pa to su ti ovi cigani koji nemaju posla osim da dizu prasinu.

@verni navijac
ciji si ti verni navijac?
iako mislim da nije vazan rezultat na prijateljskoj utakmici ali ipak da ti kazem da od tih pojacanja koji smo kupili igrao samo jedan....

zeljko

pre 16 godina

Dobar je Partizan,ako se po jutru dan poznaje...bice ipak obezbedjen opstanak sledece sezone,mozda je dostizan i Intertoto kup!Mada,nisu igrala ona "egzoticna pojacanja"pa je rezultat nesto losiji...

Markony

pre 16 godina

Iskreno nisam navijac partizana vec navijam za Zvezdu ali ne razumijem mnoge komentare?!?!%#*!?
Ljudi pa ovo je ipak pripremna utakmica bez ikakvog rezultatskog znacaja koja sluzi cisto da se provjere neke kombinacije i da se pruzi sansa nekim igracima zato su potpuno besmisleni komentari nekih pojedinaca!
Da je se radilo o rezultatski znacajnoj utkmici nema sumnje da bi im partizan uvalio 5-6 komada bez problema!
To znam iz licnog iskustva jer sam i sam trenirao fudbal i znalo je se desiti da na pripremnoj utakmici izgubimo 2:0 od neke slabije ekipe iz lige a da ih u prvenstvu redovno dobijamo 3:0!

soad

pre 16 godina

Pa ovi su amateri a vi ne možete da ih pobedite. Bez obzira sto nisu igrali mladi reprezentativci i ova dva pojačanja Partizan je morao da pobedi ovu utakmicu. Zvezda, naravno, ponovo osvaja duplu krunu !!!

делија из книна

pre 16 godina

uuuu,mnogo dobar ovaj partizan....nisam očekivao ovako visok rezultat...pixi,ozbiljno ti kažem,dovodi pojačanja,satraće nas ako budu ovako igrali...hehe

Nenad Stanojevic

pre 16 godina

Cime se vi hvalite delije koliko ja znam Nemacka 4.liga je jaca od Slovenske 4.lige , a ta vasa Olimpija se RASPADA a da stvari budu jos gore vi ste im dali gol iz PENALA.
LOLO PAMET U GLAVU I OSTANI U PARTIZANU.GOVORI TI TVOJ JUG....

Nikola

pre 16 godina

@ Milijas

Vidi se da ne poznajes Partizanov igracki kadar ali rado pljujes- Brezancic i Obradovic su extra talentovani klinci, Obradovic je jedini bek u zemlji koji stvarno zna da centrira iz trka. Oni spadaju u onu kategoriju igraca o koje se otimaju na medjunarodnim turnirima, nadam se samo da ce ih Partizan sacuvati.
Vidm da komentarises odlazak Lomica u Koblenc (kao nasi klinci idu u lose klubove) a namerno preskaces odlazak Gulana u Fiorentinu!
Pa vase klince od 18 god. (koliko ima Gulan) niko i zarezuje, posto vam je omlad. skola ruglo.
Sto se Lomica tice, on je zimus imao odlicne ponude, ali ga Partizan nije dao, a sad ga je (zbog finansijske situacije) dao na prvu ponudu, jer ima odmah kvalitetne igrace da ga zamene. Razlika u funkcionisanju Partizana i Zvezde je sto Partizan proizvodi igrace, a Zvezda ih uglavnom kupuje sa strane, pa prema tome Partizan moze i na manje izdasne ponude, da proda igraca, jer ima veliki igracki fond, a Zvezda mora na svakom transferu puno da zaradi da bi joj se isplatila kupovina igraca iz prethodnog kluba.
Sto se Lomicevog kvaliteta tice, znaj da je Koblenc samo usputna stanica…Basta kojim se toliko ponosite nije nista bolji od njega, da je Partizan Lomicu lupio reklamu kakvu Zvezda pravi Basti, Lomic bi vec sad bio u nekom jakom klubu.
Kad smo vec kod Baste nesto ne vidim da ima nekih ponuda.

Sto se tekme sa Kleveom tice, pobogu to su pripreme…
Pa i da izgube svaku, nebitno je…a znam da nece izgubiti.
JEDINO SE MI U SRBIJI LOZIMO NA OVE PRIPREMNE TEKME, a one zapravo sluze za neke probe, kombinovanje, ispravljanje gresaka…
Ovi nasi su se pobogu tek sastavili, noge im teske…
Ma kazem- neka izgube svaku, ali kad pocnu prave tekme da budu pravi.

Rade Dzevi

pre 16 godina

O, pa da , sada sam se setio da se ovaj tim nekada zvao F.K. TIMOK. Treneri i igraci se menjaju ali navike ostaju.
Dobro je za pocetak, jer nismo izgubili.

Mareeeee

pre 16 godina

Kao prvo,navijam za Zvezdu! Kao drugo,totalno nebitna utakmica,bez ikakvog motiva,zelje,volje,pocetak priprema,bez ikakvog pritiska itd! Kao trece,Zvezda je prosle sezone pobedila Liberec 3:0 Na pripremama,kada je bila nebitna utakmica,pa je posle,kada je bilo bitno izgubila! Jedna stvar je kada igras da bi se uigrao,a druga je kada igras takmicarski! Bas nista ne znaci iz koje lige i protiv kakvog kluba se igralo! Zato,dok ne pocne prvenstvo,bez glupih komentara,tipa opstanak i slicno!

Forza_Milan

pre 16 godina

@FCRS
Inace decko kada tim izbace u 4 ligu, svi njegovi igraci ostanu da igraju tu... Ko je mogao pobegao je a vratili su se neki veterani sa po 45 god da obnavljaju klub...Cisto da imas u vidu

zbunjeni

pre 16 godina

uf, razumem da je samo pripremna utakmica, ali nereseno protiv cetvrtoligasa? iskreno bi trebao klub kao sto je partizan da im da 4-5 komada.

Bolek

pre 16 godina

Dobar protivnik za poceetak priprema.
Cetvrta nemacka liga i nije neki "opasan" protivnik.
pre svega na ovim utakmicama treba voditi racuna da se neko ne povredi!!!
Sledeca utakmica protiv spanskog treceligasa tek ce da pokaze snagu nove ekipe Partizana. Videcete

verni navijac

pre 16 godina

@ACA nebitno je ko je igrao od pojacanja a ko nije zvezdi nije igrao ni BASTA ni MILOVANOVIC a igrali su protiv OLIMPIJE koja je izbacena iz 1 lige u 4 ligu znaci ko JUVENTUS iz 1 u 2. ekipa nije toliko losa i nisu amateri kao sto se pricalo u komentarima. A ekipa sa kojom je igrao PENALTIZAN je 4liga nemacke i to nije 4 liga nego to su AMATERI. Amaterska LIGA! Inace verni navijac ZVEZDE. Grobari da nebi bilo prozivanja po FORUMU gledaj te vi svoje dvoriste mi svoje. na kraju ce sve videti ko je bolji. Zvezda dobije i losa je pobeda partizan nereseno i sve je extra mnogo jaka ekipa.

Felipe

pre 16 godina

Aman, koj vam je?! Pa ovo je tek pocetak i to je pripremna utakmica! Sta vi mislite da kad vam dodju novi igaci odmah treba da se kida! Pa to ni u Football Manager-u ne moze! Ima vremena, polako!
Napred Partizan!

dralle

pre 16 godina

19.
"lukas"
Što komentarišemo,je`l zabranjeno?Pa čoveče zar ne vidiš da je situacija u kojoj ste smešna da nije tužna!Ja bi se pokrio ušima i ne bi se javljao do nekog lepšeg rezultata (ako ga ikad i bude),a to što zvezdaši komentarišu grobarske utakmice - to je zato što vole komedije i smešne stvari a vi ste najbliši, XAXAXAXAXAXA!

Ludi

pre 16 godina

Alo pajseri kao prvo ZVEZDA je OSVOJILA 2 DUPLE KRUNE za REDOM!!! Kao drugo dobili smo vas 3 derbija za redom i to vas mnogo boli!!!Zato zecevicu ako citas ovo molim te nemoj da ides iz partizana.Zato gledajte da ove godine budete 2. u prvenstvu jer je za vas i to uspeh.

milijas

pre 16 godina

Ne mogu da verujem u kakvoj ste vi zabludi,uzimate duplu krunu sa Brezancicem,Obradovicem i ostalim klincima,koji su ocajni ,ma salim se dobri su oticice u koblenc sa extra talentovanim Lomicem za kojeg se otimalo pola evrope,ali koblenc veliki klub,takva ponuda se nedobija svaki dan...DA nije smesno bilo bi zalosno!!!Posto vidim svi grobari su pratili igre Moreire da li mogu da mi kazu da li je istina da je klasa igraca poput Kake?xaxaxaxa

Ilija Petkovic

pre 16 godina

Pripremne utakmice nemaju veze sa realnoscu... Setite se zimskih priprema kada je Zvezda dobijala Sahtjor i ostale i sve kao super pa onda dozivi ono sto nije decenijama, od Vose 0:3, od partizana 2:4, od bezanije 1:3... O partizanu da ne govorim mada je imao losije rezultate u pripremama. Sve u svemu, daj Boze da se ne ponovi protekla sezona. Jedan je Ranko Despotovic! Zvezda je zivot

Surcinac- zvezdin sin

pre 16 godina

ZVEZDA SAMPION !!! LAGANO UZIMAMO 3-cu DUPLU KRUNU ZA REDOM !!! PIKSI HVALA TI I PODARI NAM LIGU SAMPIONA !!! grobari vas post je tek poceo,novi derbi ZVEZDA - VOSA !!! DELIJE SURCIN - NAJJACA GRUPA NAJJACI KRAJ BG !!!

johnny

pre 16 godina

marko izgleda da si strasan fudbaler kada sedis uz komp i tracaris po forumima?
a sto se cudite za rezultat pa partizan je ispao od timoka koji je u istom rangu ali u daleko bednijoj ligi

verni navijac

pre 16 godina

skim je zvezda ono igrala i bilo 1:2 a skim partizan? pa ovo je AMATERSKA LIGA i samo 1:1 da vidim grobari sta cete sada da pricate za vasa pojacanja i vasu igru ??

DELIJA

pre 16 godina

Sramota za vas je bila Zvezdin remi sa Olimpiom,a vi sa cetvrtoligasima 1:1,bolje gledajte svoja posla!I sto se sad ne ostavljate komentare?

soad

pre 16 godina

Pa ovi su amateri a vi ne možete da ih pobedite. Bez obzira sto nisu igrali mladi reprezentativci i ova dva pojačanja Partizan je morao da pobedi ovu utakmicu. Zvezda, naravno, ponovo osvaja duplu krunu !!!

Rade Dzevi

pre 16 godina

O, pa da , sada sam se setio da se ovaj tim nekada zvao F.K. TIMOK. Treneri i igraci se menjaju ali navike ostaju.
Dobro je za pocetak, jer nismo izgubili.

делија из книна

pre 16 godina

uuuu,mnogo dobar ovaj partizan....nisam očekivao ovako visok rezultat...pixi,ozbiljno ti kažem,dovodi pojačanja,satraće nas ako budu ovako igrali...hehe

FCRS

pre 16 godina

@DELIJA
Sta ti pricas? Zvezda je pobedila Olimpiu 2:1.

Za ne upucene Olimpia je prosle godine bila u prvoj ligi, ali su ih izbacili u 4. ligu.
A ovi nemci su amaterska liga!
Pozzz za sve Delije i B92!

Darko

pre 16 godina

samo napred majstori! idemo dalje! treba vremena da se tim uigra!

P.S. kako mrzim BESKICMENJAKE od navijaca sto pisu - ''boli me srce sto navijam za Partizan''(na vest o Moreiri) ili ''...bivsi navijac Partizana'' itd! SRAMOTE!!!
A bilo vam je lepo dok se viorila zastava lige sampiona na nasem centru!!!

zeljko

pre 16 godina

Dobar je Partizan,ako se po jutru dan poznaje...bice ipak obezbedjen opstanak sledece sezone,mozda je dostizan i Intertoto kup!Mada,nisu igrala ona "egzoticna pojacanja"pa je rezultat nesto losiji...

zbunjeni

pre 16 godina

uf, razumem da je samo pripremna utakmica, ali nereseno protiv cetvrtoligasa? iskreno bi trebao klub kao sto je partizan da im da 4-5 komada.

MARKO

pre 16 godina

Nisam partizanovac,ali ove utakmice nemaju nikakav znacaj, jer igraci igraju bez ikakvog motiva osim tog da se ovi mladji igraci koji nisu u startnih 11 nametnu treneru, ja to najbolje znam jer sam trenirao profesionalno fudbal. Da je prava takmicarska utakmica Partizan bi ih razbio sa jedno sest golova razlike.

Surcinac- zvezdin sin

pre 16 godina

ZVEZDA SAMPION !!! LAGANO UZIMAMO 3-cu DUPLU KRUNU ZA REDOM !!! PIKSI HVALA TI I PODARI NAM LIGU SAMPIONA !!! grobari vas post je tek poceo,novi derbi ZVEZDA - VOSA !!! DELIJE SURCIN - NAJJACA GRUPA NAJJACI KRAJ BG !!!

Mile

pre 16 godina

E pa drage delije kad znate tako lepo da komentarišete naše utakmice možda prokomentarišite i to da je "mala" razlika izmedju slovenske i nemačke 4. lige upamtite olimpija je igrala ove sezone u 4. ligi.
Videlo se da vas dobro pripremaju za sezonu več dobivate penale, da malo vežbate.

aca

pre 16 godina

@Darko

ma pusti ih bre! milis da su to partizanovci? pa to su ti ovi cigani koji nemaju posla osim da dizu prasinu.

@verni navijac
ciji si ti verni navijac?
iako mislim da nije vazan rezultat na prijateljskoj utakmici ali ipak da ti kazem da od tih pojacanja koji smo kupili igrao samo jedan....

milijas

pre 16 godina

Ne mogu da verujem u kakvoj ste vi zabludi,uzimate duplu krunu sa Brezancicem,Obradovicem i ostalim klincima,koji su ocajni ,ma salim se dobri su oticice u koblenc sa extra talentovanim Lomicem za kojeg se otimalo pola evrope,ali koblenc veliki klub,takva ponuda se nedobija svaki dan...DA nije smesno bilo bi zalosno!!!Posto vidim svi grobari su pratili igre Moreire da li mogu da mi kazu da li je istina da je klasa igraca poput Kake?xaxaxaxa

dralle

pre 16 godina

19.
"lukas"
Što komentarišemo,je`l zabranjeno?Pa čoveče zar ne vidiš da je situacija u kojoj ste smešna da nije tužna!Ja bi se pokrio ušima i ne bi se javljao do nekog lepšeg rezultata (ako ga ikad i bude),a to što zvezdaši komentarišu grobarske utakmice - to je zato što vole komedije i smešne stvari a vi ste najbliši, XAXAXAXAXAXA!

Forza_Milan

pre 16 godina

@FCRS
Inace decko kada tim izbace u 4 ligu, svi njegovi igraci ostanu da igraju tu... Ko je mogao pobegao je a vratili su se neki veterani sa po 45 god da obnavljaju klub...Cisto da imas u vidu

Ludi

pre 16 godina

Alo pajseri kao prvo ZVEZDA je OSVOJILA 2 DUPLE KRUNE za REDOM!!! Kao drugo dobili smo vas 3 derbija za redom i to vas mnogo boli!!!Zato zecevicu ako citas ovo molim te nemoj da ides iz partizana.Zato gledajte da ove godine budete 2. u prvenstvu jer je za vas i to uspeh.

Felipe

pre 16 godina

Aman, koj vam je?! Pa ovo je tek pocetak i to je pripremna utakmica! Sta vi mislite da kad vam dodju novi igaci odmah treba da se kida! Pa to ni u Football Manager-u ne moze! Ima vremena, polako!
Napred Partizan!

Markony

pre 16 godina

Iskreno nisam navijac partizana vec navijam za Zvezdu ali ne razumijem mnoge komentare?!?!%#*!?
Ljudi pa ovo je ipak pripremna utakmica bez ikakvog rezultatskog znacaja koja sluzi cisto da se provjere neke kombinacije i da se pruzi sansa nekim igracima zato su potpuno besmisleni komentari nekih pojedinaca!
Da je se radilo o rezultatski znacajnoj utkmici nema sumnje da bi im partizan uvalio 5-6 komada bez problema!
To znam iz licnog iskustva jer sam i sam trenirao fudbal i znalo je se desiti da na pripremnoj utakmici izgubimo 2:0 od neke slabije ekipe iz lige a da ih u prvenstvu redovno dobijamo 3:0!

Bolek

pre 16 godina

Dobar protivnik za poceetak priprema.
Cetvrta nemacka liga i nije neki "opasan" protivnik.
pre svega na ovim utakmicama treba voditi racuna da se neko ne povredi!!!
Sledeca utakmica protiv spanskog treceligasa tek ce da pokaze snagu nove ekipe Partizana. Videcete

Mareeeee

pre 16 godina

Kao prvo,navijam za Zvezdu! Kao drugo,totalno nebitna utakmica,bez ikakvog motiva,zelje,volje,pocetak priprema,bez ikakvog pritiska itd! Kao trece,Zvezda je prosle sezone pobedila Liberec 3:0 Na pripremama,kada je bila nebitna utakmica,pa je posle,kada je bilo bitno izgubila! Jedna stvar je kada igras da bi se uigrao,a druga je kada igras takmicarski! Bas nista ne znaci iz koje lige i protiv kakvog kluba se igralo! Zato,dok ne pocne prvenstvo,bez glupih komentara,tipa opstanak i slicno!

verni navijac

pre 16 godina

@ACA nebitno je ko je igrao od pojacanja a ko nije zvezdi nije igrao ni BASTA ni MILOVANOVIC a igrali su protiv OLIMPIJE koja je izbacena iz 1 lige u 4 ligu znaci ko JUVENTUS iz 1 u 2. ekipa nije toliko losa i nisu amateri kao sto se pricalo u komentarima. A ekipa sa kojom je igrao PENALTIZAN je 4liga nemacke i to nije 4 liga nego to su AMATERI. Amaterska LIGA! Inace verni navijac ZVEZDE. Grobari da nebi bilo prozivanja po FORUMU gledaj te vi svoje dvoriste mi svoje. na kraju ce sve videti ko je bolji. Zvezda dobije i losa je pobeda partizan nereseno i sve je extra mnogo jaka ekipa.

Ilija Petkovic

pre 16 godina

Pripremne utakmice nemaju veze sa realnoscu... Setite se zimskih priprema kada je Zvezda dobijala Sahtjor i ostale i sve kao super pa onda dozivi ono sto nije decenijama, od Vose 0:3, od partizana 2:4, od bezanije 1:3... O partizanu da ne govorim mada je imao losije rezultate u pripremama. Sve u svemu, daj Boze da se ne ponovi protekla sezona. Jedan je Ranko Despotovic! Zvezda je zivot

johnny

pre 16 godina

marko izgleda da si strasan fudbaler kada sedis uz komp i tracaris po forumima?
a sto se cudite za rezultat pa partizan je ispao od timoka koji je u istom rangu ali u daleko bednijoj ligi

Nenad Stanojevic

pre 16 godina

Cime se vi hvalite delije koliko ja znam Nemacka 4.liga je jaca od Slovenske 4.lige , a ta vasa Olimpija se RASPADA a da stvari budu jos gore vi ste im dali gol iz PENALA.
LOLO PAMET U GLAVU I OSTANI U PARTIZANU.GOVORI TI TVOJ JUG....

Nikola

pre 16 godina

@ Milijas

Vidi se da ne poznajes Partizanov igracki kadar ali rado pljujes- Brezancic i Obradovic su extra talentovani klinci, Obradovic je jedini bek u zemlji koji stvarno zna da centrira iz trka. Oni spadaju u onu kategoriju igraca o koje se otimaju na medjunarodnim turnirima, nadam se samo da ce ih Partizan sacuvati.
Vidm da komentarises odlazak Lomica u Koblenc (kao nasi klinci idu u lose klubove) a namerno preskaces odlazak Gulana u Fiorentinu!
Pa vase klince od 18 god. (koliko ima Gulan) niko i zarezuje, posto vam je omlad. skola ruglo.
Sto se Lomica tice, on je zimus imao odlicne ponude, ali ga Partizan nije dao, a sad ga je (zbog finansijske situacije) dao na prvu ponudu, jer ima odmah kvalitetne igrace da ga zamene. Razlika u funkcionisanju Partizana i Zvezde je sto Partizan proizvodi igrace, a Zvezda ih uglavnom kupuje sa strane, pa prema tome Partizan moze i na manje izdasne ponude, da proda igraca, jer ima veliki igracki fond, a Zvezda mora na svakom transferu puno da zaradi da bi joj se isplatila kupovina igraca iz prethodnog kluba.
Sto se Lomicevog kvaliteta tice, znaj da je Koblenc samo usputna stanica…Basta kojim se toliko ponosite nije nista bolji od njega, da je Partizan Lomicu lupio reklamu kakvu Zvezda pravi Basti, Lomic bi vec sad bio u nekom jakom klubu.
Kad smo vec kod Baste nesto ne vidim da ima nekih ponuda.

Sto se tekme sa Kleveom tice, pobogu to su pripreme…
Pa i da izgube svaku, nebitno je…a znam da nece izgubiti.
JEDINO SE MI U SRBIJI LOZIMO NA OVE PRIPREMNE TEKME, a one zapravo sluze za neke probe, kombinovanje, ispravljanje gresaka…
Ovi nasi su se pobogu tek sastavili, noge im teske…
Ma kazem- neka izgube svaku, ali kad pocnu prave tekme da budu pravi.