Petak, 06.07.2007.

17:17

Još jedan Brazilac u Partizanu?

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Još jedan Brazilac u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Nenad-GROBAR

pre 16 godina

Ljudi, super pojacanje. On je bio jedan od najboljih strelaca BRAZILSKE lige. Ex kad bi se jos razresila situacija u UPRAVNOM ODBORU...

stevan

pre 16 godina

ovaj da igra fudbal
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NEE NE NE NE NE NE ENEE ENE ENE ENE ENE ENE NENE EE NE NE NE NE NE NE NE



MNOGO JE DEBEO ISTI

AILTON SAMO STO AILYON IGRA BOLJE

Forza_Milan

pre 16 godina

@Pedja_Commando
pu bre kako bash ti cigan imas ortaka u Porto Alegru? Kako neki grobar nije dosao do takvih informacija... ma vidicete kad krene fudbal...

SHEARER

pre 16 godina

Odakle vam informacija da je igrao za seniorsku reprezentaciju Brazila?Po mojim podacima decko je igrao za omladinsku repku par utakmica i to je to.Inace malo kopanjem po statistici nisam se odusevio ,zadnjih 4-5 sezona nema ukupno u nogama 30 tekmi i ni vise od 10 golova ukupno:(

davor

pre 16 godina

Sramno je pored toliko talentovanih mladih fudbalera u Srbiji,trositi tolike novce na neke Brazilce ,Afrikance i ostale neproverene "iskusne" strane igrace.A nase talentovane klince slati u Teleoptik,Ub i iinostranstvo.Mislim da bi pre svega nasi najveci klubovi trebali da daju vecu sansu mladim talentima iz Srbije.

stewo_Grobar_bn

pre 16 godina

momak je mozda dobar nema sta,cim je on igrao u brazilskoj reprezentaciji dobar je nema sta,samo od toga opet nema nista nece on nista uradit.Jedan je Simon Vukcevic i Danko lazovic.Tomicu vrati njih.Pozdrav od grobara iz BIJELJINE

ULJEZ

pre 16 godina

@ VI ULJEZI,
koji se ovde sepurite na tudjim temama, a koje nemaju sa vama blage veze, mogli bi biti bar pristojni gosti.
....ULIXES...
je jedan od redovnih, fra Gabrijela, na nasim temama. On ima pravo da se pojavljuje, jer reprezentativno lupeta.

....GROBARI BEZ VERE....ne vredi tako, jer nista ne mozemo dok ne sazri. Valda ce biti sve u redu posle te Skupstine. Dotle imamo razloga da se okupimo oko Crno-belih i zajednickom energijom da nesta napravimo.
Bice to crno-beli Brazil!

Pedja_Commando

pre 16 godina

Bojim se da nam stiže još jedan "Bebeto", ali ovog puta iz Brazila, umesto iz Bugarske.
Ortak iz Porto Alegra mi kaže da je momak igrao za Santos i 2003 bio na pola godine, na pozajmici u Južnoj Koreji, pa je 2005 prešao u Boavistu, da bi se iste godine vratio u Brazilsku seriju B. U januaru ove godine trebao je preći u portugalsku Vitoriu Gilmaraeš, ali se transfer izjalovio (glasine kažu da je fizički totalno nespreman stigao u Portugal). Od tada ne igra takmičarski fudbal!!!
Inače mi kaže da su ga novine u brazilu "masakrirale" da igra u Santosu samo zato što mu je Robinjo najbolji prijatelj, i čim je otišao Robinjo, morao je i on da ide...
Tako da draga braćo, čini mi se još jedan uskršnji Zekabjeka...

TRESLA SE GORA

pre 16 godina

Proslih leta su, prvo vracani stari igraci( nije se pokazalo kao dobro), a onda su, u panici, dovodjena pojacanja bez dobre procene vrednosti i kvaliteta(pokazalo se jos gore). Bilo je sve po onoj narodnoj, tresla se gora rodio se mis.
Ove godine(leta) se trese Partizan iznutra, kao nikad do sada u njegovoj istoriji, ali za pojacanja se ne moze reeci da se rodio mis. Naprotiv, sva pojacanja su obecavajuca, ali ostaje da se vidi kakava je situacija u komponovanju tima. Nadam se da je sve odradjeno u saglasnosti i na predlog Djukica. U tom slucaju nebi trebalo biti problema oko komponovanja pobednickog tima i atmosvere.
Stariji Marinkovic je izvukao pouke, a sa njim i svi ostali koji kucaju na vrata prvog tima. Stranci ce posluziti kao mustra i moglo bi biti dobro.
Golmani reseni. Bekovi reseni. Zadnji i prednji vezni reseni. Spicevi i poluspicevi reseni. Moja zelja je jos Tosic i, eventualno, stoper.
Solidno. Solidno....
Tomicu nije lose za pocetak.
Ja sam od Tomica ovo ocekivao. Za njega je jos Vermez govorio da je trener na terenu. U izjavama i obracanju, zraci inteligencijom i strpljenjem. Ima internacionalno iskustvo iz jakih klubova i liga. Djukic je prosao kroz isto iskustvo i inteligentan je i uspesan covek. Sve lici na nadu u bolje sutra za BSK Partizan.
Ponekad se moze raditi i bez udobne kancelarije. Zar ne?

Pera Zajecar

pre 16 godina

Niko nezna sta je sa Zvezdom???Pa problem je u tome zato sto Pixy nije sposoban da bude predsednik Zvezde.Igraci se uveliko spremaju za sledecu sezonu a on ceka.Umesto da dovodi igrace da se oni uigraju sa drugim igracima,ON CEKA.Dzabe mu onolike pare kada nezna da ih potrosi.TREBA GA ODMAH OTERATI.

bobanmkd

pre 16 godina

Ako ovaj dodje,garantirano je i sa jednom nogom bolji od nasih.I,da se ne Lazemo,Delibasic je super igrac ali nije golgeter,a ovaj bi to mogao biti!Jos Tosic i mi smo zavrsili posao.Imam neki osecaj da ce i Smiljanic ostati.I,Piksi,daj dovedi nekog,ovi tvoji poludese od ljubomore!Mozda se onda manu Partizana i pocnu da gledaju svoju muku!!!!

Kuda plovi ova ladja

pre 16 godina

Evo shta pishu drugi:

Otišli (od početka prethodne sezone):

Stefan Babović - od italijanskih medija proglašen za jednog od najtalentovanijih evropskih igrača. Ako ćemo biti tačni, Stefan nije otišao, već je bukvalno pobegao iz crno-belog tabora.

Miralem Sulejmani - Bez odštete otišao u Herenven. Verovatno najperspektivniji igrač u omladinskoj školi Partizana u poslednjih desetak godina.

Nenad Đorđević - nakon penzionisanja Mirkovića i "teranja" Saveljića, uz Bajića bio stub odbrane.

Branimir Bajić - ne preterano cenjen na "jugu", ali s vremena na vreme veoma dobar, postigao gol u večitom derbiju.

Niša Saveljić - legenda kluba, nije problem što je otišao, već kako je otišao (postupa li se tako sa legendama?) i zašto je uopšte, u tim godinama i takvoj spremi, dovlačen nazad?

Srđan Radonjić - svojevremeno prvi strelac naše lige. "Crnogorski Montela".

Obiorah Odita - Nakon odlaska Delibašića i Radonjića, nametnuo se kao prvi špic.

Pjer Boja - Možda se nije istakao kao golgeter, ali je činjenica da je tehnički veoma nadaren i da je dobar u organizaciji igre, pa je pitanje da li je bio forsiran na pogrešnoj poziciji. Ostaće upamćen po velikom golgeterskom postu i po dva gola Laciju u Rimu.

Marko Lomić - Na svojoj poziciji - nezamenjiv.

Miloš Bosančić - Jedna od najvećih nada srpskog fudbala.

Borko Veselinović - Svojevremeno najbolji strelac EP do 19 godina.

Nikola Gulan - predstavljao mladi tim Evrope, nedavno.

Bojan Šljivančanin - Došao je tiho, ali umesto da uđe u legendu, otišao je još tiše. Sramotan promašaj uprave.

Gotovo sigurno odlaze:

Milan Smiljanić - kapiten, ljubimac navijača, veliki borac, neizostavni deo mlade reprezentacije. Traži ga nekoliko evropskih klubova, najkonkretniji Espanjol.

Albert Nađ - ogorčen na upravu i odnos kluba prema njemu, kao velikom Grobaru i ljubimcu te navijačke grupe, čoveku koji je puno dao i poklonio voljenom klubu. Verovatno ide u Vojvodinu.

Nikola Jovšić - nezadovoljan tretmanom u klubu, javno se zamerio treneru i upravi.

Ivica Kralj - Vaga ponude, u Partizanu, 99% sigurno ne ostaje.

Ljubiša Vukelja - Đukiću nepotreban. Nikada nije stekao simpatije navijača, nikome nije jasno ni zašto je dovođen.

Milivoje Ćirković - Nepotreban Đukiću.

Bojan Zajić - posle sjajnih nastupa, "macan" je prosto nestao iz prvog tima. Zašto, verovatno nećemo skoro saznati, ali je najavio da je Partizan prošlost..

Možda odlaze:

Nebojša i Nenad Marinković - Verovatno će ih klub sačuvati još šest meseci, do godinu dana, premda nije nemoguće ni da sada nađu novi angažman.

Đorđe Lazić - Spominje se pozajmica pojedinim klubovima, veliki talenat trenutno nije u prvim planovima u Humskoj.

Asprogenis - kipranski golman koji je dobio, kakvu,takvu šansu prošle godine, ali je pre toga godinama trunuo u klubu.

Došli:

Antonio Rukavina - Pravi pogodak, reklo bi se.

Žarko Lazetić - Nije se preterano iskazao, očekivalo se više... Očekivao se klasični golgeter, a dobio se još jedan polušpic.

Đorđe Lazić - Majstor sa loptom, ali iz nekog razloga nije miljenik ni Đukića ni onih iznad njega.

Darko Božović - Golman koji je sa solidnim uspehom branio za Čukarički. Videćemo...

Aleksandar Radosavljević - Takođe doveden sa Banovog Brda, takođe čuvar mreže i takođe ćemo videti...

Žuka - Brazilac. To je jedino što za sada znamo o njemu...

Sasa

pre 16 godina

Veselinovic, Diara, William Souza mogu biti samo bolji od Boje, Vukelje i Odite, mada je Odita bio tu i tamo koristan. Kada dodas ofanzivnog veznog koji je dokazao da zna da ubode, Nebojsa Marinkovic, uz veznjaka/spica Jovetica, to ce biti dosta jaca navala od prosle godine. A momak koji je igrao u Santosu, te koji je igrao u reprezentaciji Brazila mora da zna nesto sa loptom. Ovo je sasvim solidno pojacanje. Jos kada bi uspeli da dovedemo Tosica, moze se slobodno reci da je Tomic napravio odlican posao u ovom prelaznom roku.

dex

pre 16 godina

E,ajde grobari da i ja prokomentarisem... Pa vi ne znate sta vam dolazi ako je ovo istina! Tesko mi je da poverujem da bi on dosao u Srbiju ali ajde... Uglavnom na tog lika sam prvo naleteo u menadzeru i bio je extra dobar,a posle sam ga gledao par puta u prenosima brazilske lige... Ovo ce vam ukratko biti najzesce pojacanje,ako naravno dodje! Pixi ti samo gledaj kako oni kupuju,a nama bacaj price kako mi merkamo na CA,pa kad nas naravno svi ispale,u sledecu sezonu ulazimo sa respektabilnim timom u kojem ce igrati Pantic i Co.

Chegevara

pre 16 godina

Onaj drugar sto je napisao da je dao 0 golova na 31 utakmici ne da nije pogodio koji je igrac nego je promasio i boju koze mora da ga je pomesao sa onim pevacem sto je potpisao za zvezdu cinimi se da se onaj zvezdin zove aca lukas

delijasever

pre 16 godina

ovako,jesam zvezdas do bola, ali ljudi stvarno ovestite se pa vi ste imali bolju ekipu pre dve sezone pa nista niste uradili.......realno.......kod vas nisu problem igraci nego uprava.........HOCETE MI DA IH OTERAMO AKO VI NE MOZETE

X GROBAR X

pre 16 godina

Steta sto nije crn... Cim je igrao za reprezentaciju i dao gol mora da nije los, zna se ko je Ivan Tomic-car. On ce da preporodi PARTIZAN... PoZZZ za sve GROBARE!!!

Slavko20

pre 16 godina

ja se iskreno nadam da ce lik doci u Pfc... Ako covek ima 24godine a vec 3 nastupa za Karioke... Onda mislim da je to pun pogodak.. Vise godisnji ugovor... Obavezno !!!

Ja

pre 16 godina

Ma ne vredi nam ni Ronaldinjo, ni Kaka, ni Adriano, ni cela brazilska reprezentacija. Mnogo smo losi, toliko smo losi da je ove godine Zvezda uzela titulu!

Forza_Milan

pre 16 godina

@Zeljko
imenjache da li ti gledas imena... ovde pise "Vilijam Žunior Sales de Lima Sousa" a na tvom linku pise "Willian Borges da Silva" ... znaci "delija" si :)

Hell

pre 16 godina

Aman ljudi vise sa tim "Lolom" Smiljanicem preteraste ga!Pa kukate kao da je u najmanju ruku Kaka ili Ronaldinjo sta je on to toliko pokazao ove sezone pa da dizete ovoliku frku,pa sta ako ode za te pare ce se dovesti bolji i iskusniji igraci a to Partizanu treba kako bi se vratio u zivot a ne samo talentovani klinci koji podlezu atmosferi i pritisku.Pa Simon Vukcevic je bio mnogo bolji i korisniji od Smiljanica pa se nesto ne secam da ste toliko kukali,batalite vise!

Zeljko

pre 16 godina

Jel to ovaj?
http://www.corinthiansfutebol.com.br/pt-br/elenco/elenco_detalhes.asp?id=37

Ako su ovo GOALS golovi onda je ovaj car .U 31 mecu dao je 0 (NULA) golova pa ja da sam igrao bar bi umuljao jedan.Strasan igrac nema sta...

Klincharski

pre 16 godina

Prvo, Bojke majstore, svaka cast za ove linkove golova!
Drugo, samo ako je zdrav - vezite ga da ne pobegne! POred spiceva kakvi su nam sada u timu, William moze samo pojacanje da bude.

pFC

pre 16 godina

Vazno je da je zdrav, a ne moze biti los, pa covece tamo je fudbal vise od religije. Naravno, da je super za nasu ligu i bice car golgetera.
Kad uvali 30 komada ima da ga trazi Chelsea!
Napred TOMICU, hocemo Ninu i Tosica Laneta. I bice sve ok/

Grobari

pre 16 godina

Ja sam cuo za ovog igraca i mogu vam reci da je sjajan . Nisam znao da je igrao za repku Brazila i dao jedan go . Onda bi bilo sjajno da dodje on .

Bane

pre 16 godina

ma nema veze sto je lomio nogu,taj sa jednom zna vise nego ovi nasi sa obe

kakvi god da su ovi stranci vazno je da potpisuju visegodisnje ugovore pa da ih prodajemo...

jos samo Bambi

sale

pre 16 godina

Koliko sam mogao da saznam i da vidim, moze se zakljuciti da je dobar igrac.Cesto se ubacuje iz drugog plana, dobro igra glavom, ako mu dodje trenutak inspiracije moze da uputi lep sut ili da nekim driblingom da gol. Sve u svemu Partizan sa njim je u napadu mnogo opasniji. Mene vise brine sredina terena, mislim da smo na tom delu terena tanki. Trebao bi da se dovede neki iskusni i dobar organizator igre, Zuka mi ne uliva sigurnost u to. A za igru po bokovima mislim da bi Zoran Tosic bio pravo resenje.

Sinisa

pre 16 godina

Salite se! Pa, ovo je fenomenalan igrac samo ako nije propao od povrede. Na njemu cak moze i prilicno da se zaradi. Treba pripaziti da ovo ne propadne samo ako lekari kazu OK i ako se primeti da nije zaboravio da igra. Radi se o tati-mati za nas fudbal. Uf, kakav ovi partizan prave! A i da ne valja, mlad je mozemo ga uvek na pijacu da prodaje Zekine sverc stvari ;)

Zoran

pre 16 godina

Partizan sa ili bez pojacnja,ma ida dovede pola evrope dzaba!Zvezda tuce i sa drugim timom kako god da okrenes i ostaje nedostizna!Novi derbi Zvezda-Vojvodina

gile

pre 16 godina

Evo rezimea do sadašnjeg prelaznog roka iz ugla FM igrača:CA=trenutna mogućnost, PA= potencijalna mogućnost
William Júnior=CA(110)PA(140)-LOMIO NOGU 22.04.2006
Moreira=CA(130)PA(150)
Sikimić=CA(116)PA(130)
Juca=CA(129)PA(136)
Za golmane Božovića i Radosavljevića neću stavljati ocene iz FM-a. To su OK golmani.

slatkish( grobarka do groba)

pre 16 godina

Jel sam ja to lose procitala ili Lola ipak ide na pripreme?O cemu se bre ovde radi?Cas kazu ostaje u Beogradu zato sto ide u Espanol,a sad ide na pripreme i ostao je zbog frke sa vizom!Jel ide ili ne ide?Dajte ljudi dozivecu srcani udar od ovog vaseg rekla-kazala!Ako ostaje SUPER,ako ide da ga prezalim!

bravo

pre 16 godina

dobio sam informaciju da zoran tosic potpisuje ovih dana za partizan!!! imam i jednu konstataciju, ako bude otisao lola nama ostaje upraznjeno mesto zadnjeg veznog i stopera zar ne bi bio odlican posao dovesti mladog ali srcanog kacara iz vojvodine!!! momak je pravi igrac velikog srca!

Bojke

pre 16 godina

Evo nekih njegovih golova koje sam nasao na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=eomlJ1U4a2E

http://www.youtube.com/watch?v=6u7T17SxtpM

http://www.youtube.com/watch?v=yNLgWCgYqz0

http://www.youtube.com/watch?v=CO95ArlQ2es

http://www.youtube.com/watch?v=JNzvxk2Xo9Y

pogledajte listu strelaca pa cete se snaci koji su golovi njegovi. Inace igrao je u strasnoj generaciji Santosa sa Alexom (PSV-Chelsea), Diegom (Werder), Elano (Sahtjor-trazi ga Barsa), Robinho, Ricardo Oliveira (Milan)...
Iz ovoga sto sam video cini mi se kao dobro pojacanje. Pravi rasni strelac kakav nam i treba. Uvek na pravom mestu.

zare_kralj

pre 16 godina

Hehe...pa sto ne dodje neki domaci igrac koji je cuo za stanje u klubu,nego sve ovi koji ni ne znaju gde dolaze i sta ih ceka!?

doom

pre 16 godina

Boze Gospode, ganovi... stvarno je passe komentarisati nasa pojacanja kako vi to radite, pa i kod vas ima, kako vi kazete raznih sa "semafora" a da ne govorim da, kako koji igrac na Kopa America da gol vi "vikate" Pixija da ga kupi... eno vam Romario pa ga pazarite...

zeljko

pre 16 godina

Partizan se bas zestoko pojacava!Ocigledno padaju u vodu zlonamerni komentari da ce se Partizan boriti za opstanak!Ipak sa ovim pojacanjima,Partizan je ozbiljan konkurent za intertoto kup!

cacegrobar

pre 16 godina

William Salles de Lima Souza Júnior to je novo pojacanje Partizana! Kum Robinha 24 godine i igra za Coritibu!
Igrao je u Santosu zajedno sa Robinhom (Real Madrid), Dijegom (Werder) i Renatom (Sevilja) i bio je jedan od faktora za osvajanje sampionske titule Santosa!

http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoca_id=136&id=11125&menu=0

Nole

pre 16 godina

Jeli ima neko informacije o ovom igracu, jedino sto vidim da njegov klub nije los u Brazilu,a kad je on isao da igra u Koreju, hmmm koliko moze da vredi??? Ako neko sta zna nek kaze, sve u svemu grobarima ipak nesto radi, a ima li novosti uvezi Smiljanica?

Dinux

pre 16 godina

Iskreno, nikad cuo za ovog igraca, ali ako je igrao za reprezentaciju Brazila, onda predpostavljam da bar malo vredi! Videcemo, ali dok se ne resi situacija sa upravom, dzaba nam sva pojacanja!

cacegrobar

pre 16 godina

William Salles de Lima Souza Júnior to je novo pojacanje Partizana! Kum Robinha 24 godine i igra za Coritibu!
Igrao je u Santosu zajedno sa Robinhom (Real Madrid), Dijegom (Werder) i Renatom (Sevilja) i bio je jedan od faktora za osvajanje sampionske titule Santosa!

http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoca_id=136&id=11125&menu=0

Bojke

pre 16 godina

Evo nekih njegovih golova koje sam nasao na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=eomlJ1U4a2E

http://www.youtube.com/watch?v=6u7T17SxtpM

http://www.youtube.com/watch?v=yNLgWCgYqz0

http://www.youtube.com/watch?v=CO95ArlQ2es

http://www.youtube.com/watch?v=JNzvxk2Xo9Y

pogledajte listu strelaca pa cete se snaci koji su golovi njegovi. Inace igrao je u strasnoj generaciji Santosa sa Alexom (PSV-Chelsea), Diegom (Werder), Elano (Sahtjor-trazi ga Barsa), Robinho, Ricardo Oliveira (Milan)...
Iz ovoga sto sam video cini mi se kao dobro pojacanje. Pravi rasni strelac kakav nam i treba. Uvek na pravom mestu.

doom

pre 16 godina

Boze Gospode, ganovi... stvarno je passe komentarisati nasa pojacanja kako vi to radite, pa i kod vas ima, kako vi kazete raznih sa "semafora" a da ne govorim da, kako koji igrac na Kopa America da gol vi "vikate" Pixija da ga kupi... eno vam Romario pa ga pazarite...

Chegevara

pre 16 godina

Onaj drugar sto je napisao da je dao 0 golova na 31 utakmici ne da nije pogodio koji je igrac nego je promasio i boju koze mora da ga je pomesao sa onim pevacem sto je potpisao za zvezdu cinimi se da se onaj zvezdin zove aca lukas

Bane

pre 16 godina

ma nema veze sto je lomio nogu,taj sa jednom zna vise nego ovi nasi sa obe

kakvi god da su ovi stranci vazno je da potpisuju visegodisnje ugovore pa da ih prodajemo...

jos samo Bambi

Dinux

pre 16 godina

Iskreno, nikad cuo za ovog igraca, ali ako je igrao za reprezentaciju Brazila, onda predpostavljam da bar malo vredi! Videcemo, ali dok se ne resi situacija sa upravom, dzaba nam sva pojacanja!

zeljko

pre 16 godina

Partizan se bas zestoko pojacava!Ocigledno padaju u vodu zlonamerni komentari da ce se Partizan boriti za opstanak!Ipak sa ovim pojacanjima,Partizan je ozbiljan konkurent za intertoto kup!

bravo

pre 16 godina

dobio sam informaciju da zoran tosic potpisuje ovih dana za partizan!!! imam i jednu konstataciju, ako bude otisao lola nama ostaje upraznjeno mesto zadnjeg veznog i stopera zar ne bi bio odlican posao dovesti mladog ali srcanog kacara iz vojvodine!!! momak je pravi igrac velikog srca!

Sasa

pre 16 godina

Veselinovic, Diara, William Souza mogu biti samo bolji od Boje, Vukelje i Odite, mada je Odita bio tu i tamo koristan. Kada dodas ofanzivnog veznog koji je dokazao da zna da ubode, Nebojsa Marinkovic, uz veznjaka/spica Jovetica, to ce biti dosta jaca navala od prosle godine. A momak koji je igrao u Santosu, te koji je igrao u reprezentaciji Brazila mora da zna nesto sa loptom. Ovo je sasvim solidno pojacanje. Jos kada bi uspeli da dovedemo Tosica, moze se slobodno reci da je Tomic napravio odlican posao u ovom prelaznom roku.

zare_kralj

pre 16 godina

Hehe...pa sto ne dodje neki domaci igrac koji je cuo za stanje u klubu,nego sve ovi koji ni ne znaju gde dolaze i sta ih ceka!?

pFC

pre 16 godina

Vazno je da je zdrav, a ne moze biti los, pa covece tamo je fudbal vise od religije. Naravno, da je super za nasu ligu i bice car golgetera.
Kad uvali 30 komada ima da ga trazi Chelsea!
Napred TOMICU, hocemo Ninu i Tosica Laneta. I bice sve ok/

Hell

pre 16 godina

Aman ljudi vise sa tim "Lolom" Smiljanicem preteraste ga!Pa kukate kao da je u najmanju ruku Kaka ili Ronaldinjo sta je on to toliko pokazao ove sezone pa da dizete ovoliku frku,pa sta ako ode za te pare ce se dovesti bolji i iskusniji igraci a to Partizanu treba kako bi se vratio u zivot a ne samo talentovani klinci koji podlezu atmosferi i pritisku.Pa Simon Vukcevic je bio mnogo bolji i korisniji od Smiljanica pa se nesto ne secam da ste toliko kukali,batalite vise!

gile

pre 16 godina

Evo rezimea do sadašnjeg prelaznog roka iz ugla FM igrača:CA=trenutna mogućnost, PA= potencijalna mogućnost
William Júnior=CA(110)PA(140)-LOMIO NOGU 22.04.2006
Moreira=CA(130)PA(150)
Sikimić=CA(116)PA(130)
Juca=CA(129)PA(136)
Za golmane Božovića i Radosavljevića neću stavljati ocene iz FM-a. To su OK golmani.

dex

pre 16 godina

E,ajde grobari da i ja prokomentarisem... Pa vi ne znate sta vam dolazi ako je ovo istina! Tesko mi je da poverujem da bi on dosao u Srbiju ali ajde... Uglavnom na tog lika sam prvo naleteo u menadzeru i bio je extra dobar,a posle sam ga gledao par puta u prenosima brazilske lige... Ovo ce vam ukratko biti najzesce pojacanje,ako naravno dodje! Pixi ti samo gledaj kako oni kupuju,a nama bacaj price kako mi merkamo na CA,pa kad nas naravno svi ispale,u sledecu sezonu ulazimo sa respektabilnim timom u kojem ce igrati Pantic i Co.

X GROBAR X

pre 16 godina

Steta sto nije crn... Cim je igrao za reprezentaciju i dao gol mora da nije los, zna se ko je Ivan Tomic-car. On ce da preporodi PARTIZAN... PoZZZ za sve GROBARE!!!

Forza_Milan

pre 16 godina

@Zeljko
imenjache da li ti gledas imena... ovde pise "Vilijam Žunior Sales de Lima Sousa" a na tvom linku pise "Willian Borges da Silva" ... znaci "delija" si :)

Kuda plovi ova ladja

pre 16 godina

Evo shta pishu drugi:

Otišli (od početka prethodne sezone):

Stefan Babović - od italijanskih medija proglašen za jednog od najtalentovanijih evropskih igrača. Ako ćemo biti tačni, Stefan nije otišao, već je bukvalno pobegao iz crno-belog tabora.

Miralem Sulejmani - Bez odštete otišao u Herenven. Verovatno najperspektivniji igrač u omladinskoj školi Partizana u poslednjih desetak godina.

Nenad Đorđević - nakon penzionisanja Mirkovića i "teranja" Saveljića, uz Bajića bio stub odbrane.

Branimir Bajić - ne preterano cenjen na "jugu", ali s vremena na vreme veoma dobar, postigao gol u večitom derbiju.

Niša Saveljić - legenda kluba, nije problem što je otišao, već kako je otišao (postupa li se tako sa legendama?) i zašto je uopšte, u tim godinama i takvoj spremi, dovlačen nazad?

Srđan Radonjić - svojevremeno prvi strelac naše lige. "Crnogorski Montela".

Obiorah Odita - Nakon odlaska Delibašića i Radonjića, nametnuo se kao prvi špic.

Pjer Boja - Možda se nije istakao kao golgeter, ali je činjenica da je tehnički veoma nadaren i da je dobar u organizaciji igre, pa je pitanje da li je bio forsiran na pogrešnoj poziciji. Ostaće upamćen po velikom golgeterskom postu i po dva gola Laciju u Rimu.

Marko Lomić - Na svojoj poziciji - nezamenjiv.

Miloš Bosančić - Jedna od najvećih nada srpskog fudbala.

Borko Veselinović - Svojevremeno najbolji strelac EP do 19 godina.

Nikola Gulan - predstavljao mladi tim Evrope, nedavno.

Bojan Šljivančanin - Došao je tiho, ali umesto da uđe u legendu, otišao je još tiše. Sramotan promašaj uprave.

Gotovo sigurno odlaze:

Milan Smiljanić - kapiten, ljubimac navijača, veliki borac, neizostavni deo mlade reprezentacije. Traži ga nekoliko evropskih klubova, najkonkretniji Espanjol.

Albert Nađ - ogorčen na upravu i odnos kluba prema njemu, kao velikom Grobaru i ljubimcu te navijačke grupe, čoveku koji je puno dao i poklonio voljenom klubu. Verovatno ide u Vojvodinu.

Nikola Jovšić - nezadovoljan tretmanom u klubu, javno se zamerio treneru i upravi.

Ivica Kralj - Vaga ponude, u Partizanu, 99% sigurno ne ostaje.

Ljubiša Vukelja - Đukiću nepotreban. Nikada nije stekao simpatije navijača, nikome nije jasno ni zašto je dovođen.

Milivoje Ćirković - Nepotreban Đukiću.

Bojan Zajić - posle sjajnih nastupa, "macan" je prosto nestao iz prvog tima. Zašto, verovatno nećemo skoro saznati, ali je najavio da je Partizan prošlost..

Možda odlaze:

Nebojša i Nenad Marinković - Verovatno će ih klub sačuvati još šest meseci, do godinu dana, premda nije nemoguće ni da sada nađu novi angažman.

Đorđe Lazić - Spominje se pozajmica pojedinim klubovima, veliki talenat trenutno nije u prvim planovima u Humskoj.

Asprogenis - kipranski golman koji je dobio, kakvu,takvu šansu prošle godine, ali je pre toga godinama trunuo u klubu.

Došli:

Antonio Rukavina - Pravi pogodak, reklo bi se.

Žarko Lazetić - Nije se preterano iskazao, očekivalo se više... Očekivao se klasični golgeter, a dobio se još jedan polušpic.

Đorđe Lazić - Majstor sa loptom, ali iz nekog razloga nije miljenik ni Đukića ni onih iznad njega.

Darko Božović - Golman koji je sa solidnim uspehom branio za Čukarički. Videćemo...

Aleksandar Radosavljević - Takođe doveden sa Banovog Brda, takođe čuvar mreže i takođe ćemo videti...

Žuka - Brazilac. To je jedino što za sada znamo o njemu...

bobanmkd

pre 16 godina

Ako ovaj dodje,garantirano je i sa jednom nogom bolji od nasih.I,da se ne Lazemo,Delibasic je super igrac ali nije golgeter,a ovaj bi to mogao biti!Jos Tosic i mi smo zavrsili posao.Imam neki osecaj da ce i Smiljanic ostati.I,Piksi,daj dovedi nekog,ovi tvoji poludese od ljubomore!Mozda se onda manu Partizana i pocnu da gledaju svoju muku!!!!

TRESLA SE GORA

pre 16 godina

Proslih leta su, prvo vracani stari igraci( nije se pokazalo kao dobro), a onda su, u panici, dovodjena pojacanja bez dobre procene vrednosti i kvaliteta(pokazalo se jos gore). Bilo je sve po onoj narodnoj, tresla se gora rodio se mis.
Ove godine(leta) se trese Partizan iznutra, kao nikad do sada u njegovoj istoriji, ali za pojacanja se ne moze reeci da se rodio mis. Naprotiv, sva pojacanja su obecavajuca, ali ostaje da se vidi kakava je situacija u komponovanju tima. Nadam se da je sve odradjeno u saglasnosti i na predlog Djukica. U tom slucaju nebi trebalo biti problema oko komponovanja pobednickog tima i atmosvere.
Stariji Marinkovic je izvukao pouke, a sa njim i svi ostali koji kucaju na vrata prvog tima. Stranci ce posluziti kao mustra i moglo bi biti dobro.
Golmani reseni. Bekovi reseni. Zadnji i prednji vezni reseni. Spicevi i poluspicevi reseni. Moja zelja je jos Tosic i, eventualno, stoper.
Solidno. Solidno....
Tomicu nije lose za pocetak.
Ja sam od Tomica ovo ocekivao. Za njega je jos Vermez govorio da je trener na terenu. U izjavama i obracanju, zraci inteligencijom i strpljenjem. Ima internacionalno iskustvo iz jakih klubova i liga. Djukic je prosao kroz isto iskustvo i inteligentan je i uspesan covek. Sve lici na nadu u bolje sutra za BSK Partizan.
Ponekad se moze raditi i bez udobne kancelarije. Zar ne?

ULJEZ

pre 16 godina

@ VI ULJEZI,
koji se ovde sepurite na tudjim temama, a koje nemaju sa vama blage veze, mogli bi biti bar pristojni gosti.
....ULIXES...
je jedan od redovnih, fra Gabrijela, na nasim temama. On ima pravo da se pojavljuje, jer reprezentativno lupeta.

....GROBARI BEZ VERE....ne vredi tako, jer nista ne mozemo dok ne sazri. Valda ce biti sve u redu posle te Skupstine. Dotle imamo razloga da se okupimo oko Crno-belih i zajednickom energijom da nesta napravimo.
Bice to crno-beli Brazil!

Nole

pre 16 godina

Jeli ima neko informacije o ovom igracu, jedino sto vidim da njegov klub nije los u Brazilu,a kad je on isao da igra u Koreju, hmmm koliko moze da vredi??? Ako neko sta zna nek kaze, sve u svemu grobarima ipak nesto radi, a ima li novosti uvezi Smiljanica?

Sinisa

pre 16 godina

Salite se! Pa, ovo je fenomenalan igrac samo ako nije propao od povrede. Na njemu cak moze i prilicno da se zaradi. Treba pripaziti da ovo ne propadne samo ako lekari kazu OK i ako se primeti da nije zaboravio da igra. Radi se o tati-mati za nas fudbal. Uf, kakav ovi partizan prave! A i da ne valja, mlad je mozemo ga uvek na pijacu da prodaje Zekine sverc stvari ;)

sale

pre 16 godina

Koliko sam mogao da saznam i da vidim, moze se zakljuciti da je dobar igrac.Cesto se ubacuje iz drugog plana, dobro igra glavom, ako mu dodje trenutak inspiracije moze da uputi lep sut ili da nekim driblingom da gol. Sve u svemu Partizan sa njim je u napadu mnogo opasniji. Mene vise brine sredina terena, mislim da smo na tom delu terena tanki. Trebao bi da se dovede neki iskusni i dobar organizator igre, Zuka mi ne uliva sigurnost u to. A za igru po bokovima mislim da bi Zoran Tosic bio pravo resenje.

Slavko20

pre 16 godina

ja se iskreno nadam da ce lik doci u Pfc... Ako covek ima 24godine a vec 3 nastupa za Karioke... Onda mislim da je to pun pogodak.. Vise godisnji ugovor... Obavezno !!!

Zoran

pre 16 godina

Partizan sa ili bez pojacnja,ma ida dovede pola evrope dzaba!Zvezda tuce i sa drugim timom kako god da okrenes i ostaje nedostizna!Novi derbi Zvezda-Vojvodina

Grobari

pre 16 godina

Ja sam cuo za ovog igraca i mogu vam reci da je sjajan . Nisam znao da je igrao za repku Brazila i dao jedan go . Onda bi bilo sjajno da dodje on .

delijasever

pre 16 godina

ovako,jesam zvezdas do bola, ali ljudi stvarno ovestite se pa vi ste imali bolju ekipu pre dve sezone pa nista niste uradili.......realno.......kod vas nisu problem igraci nego uprava.........HOCETE MI DA IH OTERAMO AKO VI NE MOZETE

Pedja_Commando

pre 16 godina

Bojim se da nam stiže još jedan "Bebeto", ali ovog puta iz Brazila, umesto iz Bugarske.
Ortak iz Porto Alegra mi kaže da je momak igrao za Santos i 2003 bio na pola godine, na pozajmici u Južnoj Koreji, pa je 2005 prešao u Boavistu, da bi se iste godine vratio u Brazilsku seriju B. U januaru ove godine trebao je preći u portugalsku Vitoriu Gilmaraeš, ali se transfer izjalovio (glasine kažu da je fizički totalno nespreman stigao u Portugal). Od tada ne igra takmičarski fudbal!!!
Inače mi kaže da su ga novine u brazilu "masakrirale" da igra u Santosu samo zato što mu je Robinjo najbolji prijatelj, i čim je otišao Robinjo, morao je i on da ide...
Tako da draga braćo, čini mi se još jedan uskršnji Zekabjeka...

davor

pre 16 godina

Sramno je pored toliko talentovanih mladih fudbalera u Srbiji,trositi tolike novce na neke Brazilce ,Afrikance i ostale neproverene "iskusne" strane igrace.A nase talentovane klince slati u Teleoptik,Ub i iinostranstvo.Mislim da bi pre svega nasi najveci klubovi trebali da daju vecu sansu mladim talentima iz Srbije.

stewo_Grobar_bn

pre 16 godina

momak je mozda dobar nema sta,cim je on igrao u brazilskoj reprezentaciji dobar je nema sta,samo od toga opet nema nista nece on nista uradit.Jedan je Simon Vukcevic i Danko lazovic.Tomicu vrati njih.Pozdrav od grobara iz BIJELJINE

slatkish( grobarka do groba)

pre 16 godina

Jel sam ja to lose procitala ili Lola ipak ide na pripreme?O cemu se bre ovde radi?Cas kazu ostaje u Beogradu zato sto ide u Espanol,a sad ide na pripreme i ostao je zbog frke sa vizom!Jel ide ili ne ide?Dajte ljudi dozivecu srcani udar od ovog vaseg rekla-kazala!Ako ostaje SUPER,ako ide da ga prezalim!

Klincharski

pre 16 godina

Prvo, Bojke majstore, svaka cast za ove linkove golova!
Drugo, samo ako je zdrav - vezite ga da ne pobegne! POred spiceva kakvi su nam sada u timu, William moze samo pojacanje da bude.

Ja

pre 16 godina

Ma ne vredi nam ni Ronaldinjo, ni Kaka, ni Adriano, ni cela brazilska reprezentacija. Mnogo smo losi, toliko smo losi da je ove godine Zvezda uzela titulu!

Pera Zajecar

pre 16 godina

Niko nezna sta je sa Zvezdom???Pa problem je u tome zato sto Pixy nije sposoban da bude predsednik Zvezde.Igraci se uveliko spremaju za sledecu sezonu a on ceka.Umesto da dovodi igrace da se oni uigraju sa drugim igracima,ON CEKA.Dzabe mu onolike pare kada nezna da ih potrosi.TREBA GA ODMAH OTERATI.

Forza_Milan

pre 16 godina

@Pedja_Commando
pu bre kako bash ti cigan imas ortaka u Porto Alegru? Kako neki grobar nije dosao do takvih informacija... ma vidicete kad krene fudbal...

Zeljko

pre 16 godina

Jel to ovaj?
http://www.corinthiansfutebol.com.br/pt-br/elenco/elenco_detalhes.asp?id=37

Ako su ovo GOALS golovi onda je ovaj car .U 31 mecu dao je 0 (NULA) golova pa ja da sam igrao bar bi umuljao jedan.Strasan igrac nema sta...

SHEARER

pre 16 godina

Odakle vam informacija da je igrao za seniorsku reprezentaciju Brazila?Po mojim podacima decko je igrao za omladinsku repku par utakmica i to je to.Inace malo kopanjem po statistici nisam se odusevio ,zadnjih 4-5 sezona nema ukupno u nogama 30 tekmi i ni vise od 10 golova ukupno:(

Nenad-GROBAR

pre 16 godina

Ljudi, super pojacanje. On je bio jedan od najboljih strelaca BRAZILSKE lige. Ex kad bi se jos razresila situacija u UPRAVNOM ODBORU...

stevan

pre 16 godina

ovaj da igra fudbal
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NEE NE NE NE NE NE ENEE ENE ENE ENE ENE ENE NENE EE NE NE NE NE NE NE NE



MNOGO JE DEBEO ISTI

AILTON SAMO STO AILYON IGRA BOLJE

zeljko

pre 16 godina

Partizan se bas zestoko pojacava!Ocigledno padaju u vodu zlonamerni komentari da ce se Partizan boriti za opstanak!Ipak sa ovim pojacanjima,Partizan je ozbiljan konkurent za intertoto kup!

Zoran

pre 16 godina

Partizan sa ili bez pojacnja,ma ida dovede pola evrope dzaba!Zvezda tuce i sa drugim timom kako god da okrenes i ostaje nedostizna!Novi derbi Zvezda-Vojvodina

zare_kralj

pre 16 godina

Hehe...pa sto ne dodje neki domaci igrac koji je cuo za stanje u klubu,nego sve ovi koji ni ne znaju gde dolaze i sta ih ceka!?

Ja

pre 16 godina

Ma ne vredi nam ni Ronaldinjo, ni Kaka, ni Adriano, ni cela brazilska reprezentacija. Mnogo smo losi, toliko smo losi da je ove godine Zvezda uzela titulu!

cacegrobar

pre 16 godina

William Salles de Lima Souza Júnior to je novo pojacanje Partizana! Kum Robinha 24 godine i igra za Coritibu!
Igrao je u Santosu zajedno sa Robinhom (Real Madrid), Dijegom (Werder) i Renatom (Sevilja) i bio je jedan od faktora za osvajanje sampionske titule Santosa!

http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoca_id=136&id=11125&menu=0

gile

pre 16 godina

Evo rezimea do sadašnjeg prelaznog roka iz ugla FM igrača:CA=trenutna mogućnost, PA= potencijalna mogućnost
William Júnior=CA(110)PA(140)-LOMIO NOGU 22.04.2006
Moreira=CA(130)PA(150)
Sikimić=CA(116)PA(130)
Juca=CA(129)PA(136)
Za golmane Božovića i Radosavljevića neću stavljati ocene iz FM-a. To su OK golmani.

Zeljko

pre 16 godina

Jel to ovaj?
http://www.corinthiansfutebol.com.br/pt-br/elenco/elenco_detalhes.asp?id=37

Ako su ovo GOALS golovi onda je ovaj car .U 31 mecu dao je 0 (NULA) golova pa ja da sam igrao bar bi umuljao jedan.Strasan igrac nema sta...

Kuda plovi ova ladja

pre 16 godina

Evo shta pishu drugi:

Otišli (od početka prethodne sezone):

Stefan Babović - od italijanskih medija proglašen za jednog od najtalentovanijih evropskih igrača. Ako ćemo biti tačni, Stefan nije otišao, već je bukvalno pobegao iz crno-belog tabora.

Miralem Sulejmani - Bez odštete otišao u Herenven. Verovatno najperspektivniji igrač u omladinskoj školi Partizana u poslednjih desetak godina.

Nenad Đorđević - nakon penzionisanja Mirkovića i "teranja" Saveljića, uz Bajića bio stub odbrane.

Branimir Bajić - ne preterano cenjen na "jugu", ali s vremena na vreme veoma dobar, postigao gol u večitom derbiju.

Niša Saveljić - legenda kluba, nije problem što je otišao, već kako je otišao (postupa li se tako sa legendama?) i zašto je uopšte, u tim godinama i takvoj spremi, dovlačen nazad?

Srđan Radonjić - svojevremeno prvi strelac naše lige. "Crnogorski Montela".

Obiorah Odita - Nakon odlaska Delibašića i Radonjića, nametnuo se kao prvi špic.

Pjer Boja - Možda se nije istakao kao golgeter, ali je činjenica da je tehnički veoma nadaren i da je dobar u organizaciji igre, pa je pitanje da li je bio forsiran na pogrešnoj poziciji. Ostaće upamćen po velikom golgeterskom postu i po dva gola Laciju u Rimu.

Marko Lomić - Na svojoj poziciji - nezamenjiv.

Miloš Bosančić - Jedna od najvećih nada srpskog fudbala.

Borko Veselinović - Svojevremeno najbolji strelac EP do 19 godina.

Nikola Gulan - predstavljao mladi tim Evrope, nedavno.

Bojan Šljivančanin - Došao je tiho, ali umesto da uđe u legendu, otišao je još tiše. Sramotan promašaj uprave.

Gotovo sigurno odlaze:

Milan Smiljanić - kapiten, ljubimac navijača, veliki borac, neizostavni deo mlade reprezentacije. Traži ga nekoliko evropskih klubova, najkonkretniji Espanjol.

Albert Nađ - ogorčen na upravu i odnos kluba prema njemu, kao velikom Grobaru i ljubimcu te navijačke grupe, čoveku koji je puno dao i poklonio voljenom klubu. Verovatno ide u Vojvodinu.

Nikola Jovšić - nezadovoljan tretmanom u klubu, javno se zamerio treneru i upravi.

Ivica Kralj - Vaga ponude, u Partizanu, 99% sigurno ne ostaje.

Ljubiša Vukelja - Đukiću nepotreban. Nikada nije stekao simpatije navijača, nikome nije jasno ni zašto je dovođen.

Milivoje Ćirković - Nepotreban Đukiću.

Bojan Zajić - posle sjajnih nastupa, "macan" je prosto nestao iz prvog tima. Zašto, verovatno nećemo skoro saznati, ali je najavio da je Partizan prošlost..

Možda odlaze:

Nebojša i Nenad Marinković - Verovatno će ih klub sačuvati još šest meseci, do godinu dana, premda nije nemoguće ni da sada nađu novi angažman.

Đorđe Lazić - Spominje se pozajmica pojedinim klubovima, veliki talenat trenutno nije u prvim planovima u Humskoj.

Asprogenis - kipranski golman koji je dobio, kakvu,takvu šansu prošle godine, ali je pre toga godinama trunuo u klubu.

Došli:

Antonio Rukavina - Pravi pogodak, reklo bi se.

Žarko Lazetić - Nije se preterano iskazao, očekivalo se više... Očekivao se klasični golgeter, a dobio se još jedan polušpic.

Đorđe Lazić - Majstor sa loptom, ali iz nekog razloga nije miljenik ni Đukića ni onih iznad njega.

Darko Božović - Golman koji je sa solidnim uspehom branio za Čukarički. Videćemo...

Aleksandar Radosavljević - Takođe doveden sa Banovog Brda, takođe čuvar mreže i takođe ćemo videti...

Žuka - Brazilac. To je jedino što za sada znamo o njemu...

slatkish( grobarka do groba)

pre 16 godina

Jel sam ja to lose procitala ili Lola ipak ide na pripreme?O cemu se bre ovde radi?Cas kazu ostaje u Beogradu zato sto ide u Espanol,a sad ide na pripreme i ostao je zbog frke sa vizom!Jel ide ili ne ide?Dajte ljudi dozivecu srcani udar od ovog vaseg rekla-kazala!Ako ostaje SUPER,ako ide da ga prezalim!

doom

pre 16 godina

Boze Gospode, ganovi... stvarno je passe komentarisati nasa pojacanja kako vi to radite, pa i kod vas ima, kako vi kazete raznih sa "semafora" a da ne govorim da, kako koji igrac na Kopa America da gol vi "vikate" Pixija da ga kupi... eno vam Romario pa ga pazarite...

Hell

pre 16 godina

Aman ljudi vise sa tim "Lolom" Smiljanicem preteraste ga!Pa kukate kao da je u najmanju ruku Kaka ili Ronaldinjo sta je on to toliko pokazao ove sezone pa da dizete ovoliku frku,pa sta ako ode za te pare ce se dovesti bolji i iskusniji igraci a to Partizanu treba kako bi se vratio u zivot a ne samo talentovani klinci koji podlezu atmosferi i pritisku.Pa Simon Vukcevic je bio mnogo bolji i korisniji od Smiljanica pa se nesto ne secam da ste toliko kukali,batalite vise!

Klincharski

pre 16 godina

Prvo, Bojke majstore, svaka cast za ove linkove golova!
Drugo, samo ako je zdrav - vezite ga da ne pobegne! POred spiceva kakvi su nam sada u timu, William moze samo pojacanje da bude.

delijasever

pre 16 godina

ovako,jesam zvezdas do bola, ali ljudi stvarno ovestite se pa vi ste imali bolju ekipu pre dve sezone pa nista niste uradili.......realno.......kod vas nisu problem igraci nego uprava.........HOCETE MI DA IH OTERAMO AKO VI NE MOZETE

stevan

pre 16 godina

ovaj da igra fudbal
NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NEE NE NE NE NE NE ENEE ENE ENE ENE ENE ENE NENE EE NE NE NE NE NE NE NE



MNOGO JE DEBEO ISTI

AILTON SAMO STO AILYON IGRA BOLJE

Dinux

pre 16 godina

Iskreno, nikad cuo za ovog igraca, ali ako je igrao za reprezentaciju Brazila, onda predpostavljam da bar malo vredi! Videcemo, ali dok se ne resi situacija sa upravom, dzaba nam sva pojacanja!

pFC

pre 16 godina

Vazno je da je zdrav, a ne moze biti los, pa covece tamo je fudbal vise od religije. Naravno, da je super za nasu ligu i bice car golgetera.
Kad uvali 30 komada ima da ga trazi Chelsea!
Napred TOMICU, hocemo Ninu i Tosica Laneta. I bice sve ok/

sale

pre 16 godina

Koliko sam mogao da saznam i da vidim, moze se zakljuciti da je dobar igrac.Cesto se ubacuje iz drugog plana, dobro igra glavom, ako mu dodje trenutak inspiracije moze da uputi lep sut ili da nekim driblingom da gol. Sve u svemu Partizan sa njim je u napadu mnogo opasniji. Mene vise brine sredina terena, mislim da smo na tom delu terena tanki. Trebao bi da se dovede neki iskusni i dobar organizator igre, Zuka mi ne uliva sigurnost u to. A za igru po bokovima mislim da bi Zoran Tosic bio pravo resenje.

Grobari

pre 16 godina

Ja sam cuo za ovog igraca i mogu vam reci da je sjajan . Nisam znao da je igrao za repku Brazila i dao jedan go . Onda bi bilo sjajno da dodje on .

Bane

pre 16 godina

ma nema veze sto je lomio nogu,taj sa jednom zna vise nego ovi nasi sa obe

kakvi god da su ovi stranci vazno je da potpisuju visegodisnje ugovore pa da ih prodajemo...

jos samo Bambi

Slavko20

pre 16 godina

ja se iskreno nadam da ce lik doci u Pfc... Ako covek ima 24godine a vec 3 nastupa za Karioke... Onda mislim da je to pun pogodak.. Vise godisnji ugovor... Obavezno !!!

X GROBAR X

pre 16 godina

Steta sto nije crn... Cim je igrao za reprezentaciju i dao gol mora da nije los, zna se ko je Ivan Tomic-car. On ce da preporodi PARTIZAN... PoZZZ za sve GROBARE!!!

Forza_Milan

pre 16 godina

@Zeljko
imenjache da li ti gledas imena... ovde pise "Vilijam Žunior Sales de Lima Sousa" a na tvom linku pise "Willian Borges da Silva" ... znaci "delija" si :)

Sasa

pre 16 godina

Veselinovic, Diara, William Souza mogu biti samo bolji od Boje, Vukelje i Odite, mada je Odita bio tu i tamo koristan. Kada dodas ofanzivnog veznog koji je dokazao da zna da ubode, Nebojsa Marinkovic, uz veznjaka/spica Jovetica, to ce biti dosta jaca navala od prosle godine. A momak koji je igrao u Santosu, te koji je igrao u reprezentaciji Brazila mora da zna nesto sa loptom. Ovo je sasvim solidno pojacanje. Jos kada bi uspeli da dovedemo Tosica, moze se slobodno reci da je Tomic napravio odlican posao u ovom prelaznom roku.

Pedja_Commando

pre 16 godina

Bojim se da nam stiže još jedan "Bebeto", ali ovog puta iz Brazila, umesto iz Bugarske.
Ortak iz Porto Alegra mi kaže da je momak igrao za Santos i 2003 bio na pola godine, na pozajmici u Južnoj Koreji, pa je 2005 prešao u Boavistu, da bi se iste godine vratio u Brazilsku seriju B. U januaru ove godine trebao je preći u portugalsku Vitoriu Gilmaraeš, ali se transfer izjalovio (glasine kažu da je fizički totalno nespreman stigao u Portugal). Od tada ne igra takmičarski fudbal!!!
Inače mi kaže da su ga novine u brazilu "masakrirale" da igra u Santosu samo zato što mu je Robinjo najbolji prijatelj, i čim je otišao Robinjo, morao je i on da ide...
Tako da draga braćo, čini mi se još jedan uskršnji Zekabjeka...

Forza_Milan

pre 16 godina

@Pedja_Commando
pu bre kako bash ti cigan imas ortaka u Porto Alegru? Kako neki grobar nije dosao do takvih informacija... ma vidicete kad krene fudbal...

Nole

pre 16 godina

Jeli ima neko informacije o ovom igracu, jedino sto vidim da njegov klub nije los u Brazilu,a kad je on isao da igra u Koreju, hmmm koliko moze da vredi??? Ako neko sta zna nek kaze, sve u svemu grobarima ipak nesto radi, a ima li novosti uvezi Smiljanica?

Bojke

pre 16 godina

Evo nekih njegovih golova koje sam nasao na youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=eomlJ1U4a2E

http://www.youtube.com/watch?v=6u7T17SxtpM

http://www.youtube.com/watch?v=yNLgWCgYqz0

http://www.youtube.com/watch?v=CO95ArlQ2es

http://www.youtube.com/watch?v=JNzvxk2Xo9Y

pogledajte listu strelaca pa cete se snaci koji su golovi njegovi. Inace igrao je u strasnoj generaciji Santosa sa Alexom (PSV-Chelsea), Diegom (Werder), Elano (Sahtjor-trazi ga Barsa), Robinho, Ricardo Oliveira (Milan)...
Iz ovoga sto sam video cini mi se kao dobro pojacanje. Pravi rasni strelac kakav nam i treba. Uvek na pravom mestu.

bravo

pre 16 godina

dobio sam informaciju da zoran tosic potpisuje ovih dana za partizan!!! imam i jednu konstataciju, ako bude otisao lola nama ostaje upraznjeno mesto zadnjeg veznog i stopera zar ne bi bio odlican posao dovesti mladog ali srcanog kacara iz vojvodine!!! momak je pravi igrac velikog srca!

Sinisa

pre 16 godina

Salite se! Pa, ovo je fenomenalan igrac samo ako nije propao od povrede. Na njemu cak moze i prilicno da se zaradi. Treba pripaziti da ovo ne propadne samo ako lekari kazu OK i ako se primeti da nije zaboravio da igra. Radi se o tati-mati za nas fudbal. Uf, kakav ovi partizan prave! A i da ne valja, mlad je mozemo ga uvek na pijacu da prodaje Zekine sverc stvari ;)

Chegevara

pre 16 godina

Onaj drugar sto je napisao da je dao 0 golova na 31 utakmici ne da nije pogodio koji je igrac nego je promasio i boju koze mora da ga je pomesao sa onim pevacem sto je potpisao za zvezdu cinimi se da se onaj zvezdin zove aca lukas

dex

pre 16 godina

E,ajde grobari da i ja prokomentarisem... Pa vi ne znate sta vam dolazi ako je ovo istina! Tesko mi je da poverujem da bi on dosao u Srbiju ali ajde... Uglavnom na tog lika sam prvo naleteo u menadzeru i bio je extra dobar,a posle sam ga gledao par puta u prenosima brazilske lige... Ovo ce vam ukratko biti najzesce pojacanje,ako naravno dodje! Pixi ti samo gledaj kako oni kupuju,a nama bacaj price kako mi merkamo na CA,pa kad nas naravno svi ispale,u sledecu sezonu ulazimo sa respektabilnim timom u kojem ce igrati Pantic i Co.

bobanmkd

pre 16 godina

Ako ovaj dodje,garantirano je i sa jednom nogom bolji od nasih.I,da se ne Lazemo,Delibasic je super igrac ali nije golgeter,a ovaj bi to mogao biti!Jos Tosic i mi smo zavrsili posao.Imam neki osecaj da ce i Smiljanic ostati.I,Piksi,daj dovedi nekog,ovi tvoji poludese od ljubomore!Mozda se onda manu Partizana i pocnu da gledaju svoju muku!!!!

Pera Zajecar

pre 16 godina

Niko nezna sta je sa Zvezdom???Pa problem je u tome zato sto Pixy nije sposoban da bude predsednik Zvezde.Igraci se uveliko spremaju za sledecu sezonu a on ceka.Umesto da dovodi igrace da se oni uigraju sa drugim igracima,ON CEKA.Dzabe mu onolike pare kada nezna da ih potrosi.TREBA GA ODMAH OTERATI.

TRESLA SE GORA

pre 16 godina

Proslih leta su, prvo vracani stari igraci( nije se pokazalo kao dobro), a onda su, u panici, dovodjena pojacanja bez dobre procene vrednosti i kvaliteta(pokazalo se jos gore). Bilo je sve po onoj narodnoj, tresla se gora rodio se mis.
Ove godine(leta) se trese Partizan iznutra, kao nikad do sada u njegovoj istoriji, ali za pojacanja se ne moze reeci da se rodio mis. Naprotiv, sva pojacanja su obecavajuca, ali ostaje da se vidi kakava je situacija u komponovanju tima. Nadam se da je sve odradjeno u saglasnosti i na predlog Djukica. U tom slucaju nebi trebalo biti problema oko komponovanja pobednickog tima i atmosvere.
Stariji Marinkovic je izvukao pouke, a sa njim i svi ostali koji kucaju na vrata prvog tima. Stranci ce posluziti kao mustra i moglo bi biti dobro.
Golmani reseni. Bekovi reseni. Zadnji i prednji vezni reseni. Spicevi i poluspicevi reseni. Moja zelja je jos Tosic i, eventualno, stoper.
Solidno. Solidno....
Tomicu nije lose za pocetak.
Ja sam od Tomica ovo ocekivao. Za njega je jos Vermez govorio da je trener na terenu. U izjavama i obracanju, zraci inteligencijom i strpljenjem. Ima internacionalno iskustvo iz jakih klubova i liga. Djukic je prosao kroz isto iskustvo i inteligentan je i uspesan covek. Sve lici na nadu u bolje sutra za BSK Partizan.
Ponekad se moze raditi i bez udobne kancelarije. Zar ne?

ULJEZ

pre 16 godina

@ VI ULJEZI,
koji se ovde sepurite na tudjim temama, a koje nemaju sa vama blage veze, mogli bi biti bar pristojni gosti.
....ULIXES...
je jedan od redovnih, fra Gabrijela, na nasim temama. On ima pravo da se pojavljuje, jer reprezentativno lupeta.

....GROBARI BEZ VERE....ne vredi tako, jer nista ne mozemo dok ne sazri. Valda ce biti sve u redu posle te Skupstine. Dotle imamo razloga da se okupimo oko Crno-belih i zajednickom energijom da nesta napravimo.
Bice to crno-beli Brazil!

davor

pre 16 godina

Sramno je pored toliko talentovanih mladih fudbalera u Srbiji,trositi tolike novce na neke Brazilce ,Afrikance i ostale neproverene "iskusne" strane igrace.A nase talentovane klince slati u Teleoptik,Ub i iinostranstvo.Mislim da bi pre svega nasi najveci klubovi trebali da daju vecu sansu mladim talentima iz Srbije.

stewo_Grobar_bn

pre 16 godina

momak je mozda dobar nema sta,cim je on igrao u brazilskoj reprezentaciji dobar je nema sta,samo od toga opet nema nista nece on nista uradit.Jedan je Simon Vukcevic i Danko lazovic.Tomicu vrati njih.Pozdrav od grobara iz BIJELJINE

SHEARER

pre 16 godina

Odakle vam informacija da je igrao za seniorsku reprezentaciju Brazila?Po mojim podacima decko je igrao za omladinsku repku par utakmica i to je to.Inace malo kopanjem po statistici nisam se odusevio ,zadnjih 4-5 sezona nema ukupno u nogama 30 tekmi i ni vise od 10 golova ukupno:(

Nenad-GROBAR

pre 16 godina

Ljudi, super pojacanje. On je bio jedan od najboljih strelaca BRAZILSKE lige. Ex kad bi se jos razresila situacija u UPRAVNOM ODBORU...