Petak, 06.07.2007.

14:53

Danilović bez komentara na kaznu

Izvor: B92

Daniloviæ bez komentara na kaznu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

nikica

pre 16 godina

u normalnim drzavama kazna bi bila neuporedivo veca bas zato sto se radi o poznatoj licnosti , nekad velikom sportasu koji bi morao biti uzor mladim igracima i navijacima . Posle nekoliko meseci kazna ce po nasoj praksi biti ukinjena i sve ce biti zaboravljeno kao da incidenta nije bilo . To je slika Srbije i nije ni cudo da imamo toliko problema ne samo u kosarki nego u celom drustvu

Shrink

pre 16 godina

Meni nije normalno da covek kojeg predstavljaju kao kosarkaskog uzora mladima moze fizicki da napadne nekoga. A Vama? Jako mi smeta sto se ovakve vesti stavljaju u rubriku sporta, jer ovo nema veze sa sportom koji je, po nekim definicijama kojih se svi pridrzavamo, humanisticki orjentisana pojava. Ma kome ovo uopste objasnjavati,...

danilo

pre 16 godina

ljudi,sta poredite danilovica i chicu,mozda jeste danilovic osvojio medalje,ali je igrao u pogresan klub.ja mislim da je samarao sudiju zato sto je njihov covjek,sto nije svirao za sta su ga sve potplatili,partizan je u dugovima zbog sudija.
CHICA JE KRALj

marc'o

pre 16 godina

predlazem da svaki osvajac evropskog zlada ima pravo da jednom udari sudiju po izboru (po principu jedna medalja-jedan udarac),a svaki osvajac svetskog zlata da zlostavlja sudiju po izbotu u periodu od jednog minuta (po principu jedna medalja-jedan minut)

@grobari

pre 16 godina

@grobari koji pozivaju da se isto kazni i Gurovic:
Alo, probudite se- Gurović jeste nekulturan, nezreo, incidentan, ne zaslužuje da bude kapiten repke(a možda ni poziv)- ALI VAŠ DIREKTOR(predsednik šta li je?) JE UPAO U SUDIJSKU SVLAČIONICU I TUKAO SUDIJU!!! Za to se ne dobija suspenzija, za to se ide u zatvor ali ipak je ovo zemlja Srbija.
Saletu svaka čast, on je moj zemljak, komšij i jedna od najvećih legendi srpskog sporta. Baš zato bi trebalo da pripazi na ponašanje, a ne da usvaja negativne modele od debelog Homera. Koji nije bio u sudijskoj svlačionici btw, lažu novinari (a i kamere)

CrrV

pre 16 godina

Danilović je kažnjen koliko je kažnjen. Verovatno će mu kazna biti umanjena. Ali problemi naše košarke i dalje ostaju. To se neće promeniti dogod se svako, bez obzira na ime i prezime, zasluženo kazni. Dok sudije neskupe hrabrosti i drskosti, pozitivne, da svaku povredu pravila kažnjavaju na adekvatan način. A ne da gledaju kroz prste, određenim trenerima, fukcionerima klubova i igračima. Naravno i savez mora sa svoje strane da učini dosta toga počevši od toga da možda i na osnovu snimka kažnjava. Pa bi onda svi akteri našeg košarkaškog "cirkusa" više vodili računa osvom ponašanju. Nadam se da je Ovo sa Danilovićem početak prakse, a ne samo individualni slučaj.

Dulinjo

pre 16 godina

I sta sad moze i da ubije nekog zato sto je osvajao medalje.Tako treba i bas se ponosim na takvu odluku suda samo da ne smanje.Nema tu brate sta si radio pre , nego sad si uradio to sto si uradio i ko te pita de si bio i sta si radio ranije , sad si opalio coveka i ima da ti se pravedno sudi kao i bilo kome drugom jer ovo nema veze sa medaljama i svetskim prvenstvima.

Triopah

pre 16 godina

Opet se mnogo komentara svodi na Partizan vs C.Zvezda. Kakve veze ima Gurovid sa ovom vescu. Mnogo bitnije je da svako pa i Danilovic bude kaznjen ( a i nagradjen) kako zasluzuje. Medjutim pricati ovde o ljudskim kvalitetima, a zaboraviti ili neznati pri tom sto je Danilovic mimo kosarkaskih uspeha uradio u zivotu i kako se ponasao u odredjenim situacijama gde je pokazao sta znaci biti COVEK u pravom smislu te reci, a pri tom komentarisati njegove ljudske kvalitete vise govori o komentatorima nego o Danilovicu.Imajuci to u vidu, verujem da je i ovde reagovao kao COVEK (sto ne iskljucuje kaznu) mogu da ga razumem( ne moram i da ga opravdam).Uostalom koliko je puta svako d nas bio u situaciji da mu prekipi, cak i ako nije bio u pravu i da pomisli:pa nek bude sta bude, a posle kad se ohladi da zakljuci da to i nije bilo najrazumnije.Iako sam ja vise cenio Divca, Djordjevica i Bodirogu,jedan od najpoznatijih stranih sportskih novinara je za Danilovica i samo za njega rekao ,ako se secam tacno :Danilovic je esencija kosarke.I hajdemo sad da ga obesimo zato sto je niej igrao za nas klub vec za njihov.

INSTITUCIJA

pre 16 godina

KK Partizan je svetska institucija.
Danilovic je jedan od najvecih tvoraca te institucije.
Pokusaj koji traje vec desetak godina, da se Partizan razori je rad na razaranju vrednosti a promovisanju sunda.
To delovanje je napraviolo uslove u kojima je Danilovic napravio nesmotren potez.
Vidimo li od drveta sumu?
Svakako da vidimo, ali ta grupa, koja stoji u frontu unistavajuceg delovanja na vrednoisti institucije, zanemaruje, jer kod njih cilj opravdava sredsva koja se primenjuju.
Dali smo olako momcima" iz kraja" ono sto pripada inteligeciji iz svih krajeva. Imamo iskustva sta se dogodi u takvom slucaju pa nema potrebe obrazlaganja.
Karadzic?????
Slavinic?????
Gurovic?????
Zika pauk????
Vasic????
......................

martini

pre 16 godina

Kao prvo, onaj sto se poziva na svoje "zaduzenje" u reprezentaciji sa 4 trojke Amerima je mogao da radi sta hoce ove godine, pa nije kaznjen ni priblizno. Vidim ovde neki spominju da nije NIKOG TUKAO. Nije, mislim da je mnogo muskije kad izgubis zivce da nekog zavalis a ne da ga PLJUJES! A i kad je krenuo da se tuce, nesto se mnogo uhvatio za celo kad mu je Novica odgurnuo glavu.

Drugo, sve te price o Partizanovom lobiju su vec smesne. Kapicic, Slavnic... sve sami Partizanovci. Nasi igraci se potuku HOP zatvor uslovna 6 meseci. Nas predsednik udari sudiju HOP 2 godine zabrane rada. Zvezdin igrac se potuce sa Radivojevicem pre par godina, nista, Kibu se potuce sa Dragojlovicem nista... Sve lobi odradjuje. I uhvatili ste se te Drobisine trojke iz auta, a ni na jednom snimku se JASNO ne vidi.

Sanjajte, mi cemo biti prvaci dok god je Dule tu, a vi se pravdajte raznim teorijama zavere i VISIM FAKTORIMA i uzivajte kad neko od Partizanovih bude kaznjen za nesto!!!

Pozdrav

ivan

pre 16 godina

ljudi jel zna neko da mi kaze gde da nadjem onaj video klip(na kom sajtu) o kome se toliko prica, onaj sa jednog evropskog prvenstva gde Pedja zakucava preko nekog igraca.ja to nisam video.

Bane

pre 16 godina

@ Micko

Ma jok samo je pljuvao i to ne jednog vec vise njih,a da ne pricam sta je izjavljivao..

sto se Moke tice ja njega podrzavam kao selektora,ali traka se ne daje svakome,a pogotovo ne tzv CICI..Danilovic i on se ne mogu porediti

DUSAN

pre 16 godina

Navijam da jos neki potencijalni reprezentativac otkaze svoje ucesce.Ovo je sramota da je MILAN GUROVIC umesto drasticnih kazni koje je zalsuzio u vise navrata(pljuvanje sudije,pljuvanje igraca pozivanje na linc)dobio nagradu a to je da bude kapite reprezentacije.Jadni mi sa takvim kapitenom..

zalosno i za njega i za MOKU.

ZIVEO PARTIZAN I DANILOVIC

Micko

pre 16 godina

1.@ Bane
Cica nije nikog tukao.
2.@ Scepa
nije samaranje nego lakse telesne povrede (teske su povrede tipa prelom kosti)
3. I Moka ima zasluge za razvoj nase kosarke pa ga sad mnogi od vas pljuju, to sto se niste ni rodili kad je on igrao, ne daje vam pravo da to osporite.

Vosa_Dallas

pre 16 godina

Pogotovo zato sto je sve to osvojio u kosarci i treba da dobije ovakvu kaznu. Kakav je on sada ugled mladim ljudima? Sramota.

Ivan

pre 16 godina

Slazem se i treba da ga kazne. Sve te medalje mu ne daju pravo da nekoga udara. Ali ako je tako za njega onda bi i Gurovicu morali da rebnu istu kaznu zbog njegovih gluposti, pljuvanje, gadjanje flasom, vredjanje i sta sve ne, a oni ga castise pozivom u reprezentaciju i jos mu dali kapitensku traku za nagradu. Toliko o Partizanovom lobiju u nasoj kosarci.

PG

pre 16 godina

Pa uospte nije sporna kazna za Danilovica,neka svako dobije sta zasluzi ali neka arsin bude isti za sve.Ako je Danilovic dobio 2 godine,sigurno bi jos neki MORALI dobiti slicne kazne.Umjesto toga,takvi su nam kapiteni i vodje mlade generacije kosarkasa...To je tuzno.

Ili kaznjavajte sve,ili nemojte nikoga!

I da,eto Partizan kao sto vidite ima KSS u saci...

scepa

pre 16 godina

Ne zelim da ga branim ali:
Za šamaranje sudije - 2. godine suspenzije!
Za pljuvanje i pretnje - kapitenska traka!!!
nije ni cudo kad "sledeca sezona" pokusava da se domogne necega sto oni ne znaju kako to izgleda, a to je pehar za titulu.

stratus

pre 16 godina

Pa sta ako ima zasluge? Onda moze da bije kog hoce? Ja bih mu zabranio da se vise ikada bavi tim poslom i strpao bih ga u zatvor na par godina, tamo bi imao sa kim da se bije i da se lepo provodi. Iritiraju me takvi kreteni!

Fica

pre 16 godina

Niko ne osporava Daniloviceve kvalitete na koje je ostvatio na profesionalnom planu. Na zalost njegove ljudske kvalitete su u ovoj incidentu izostale . Bahato ponasanje je tamna strana nase zemlje Srbije. Svaka 'faca' moze bez problema da maltretira oko sebe. Nekome je tu 'moc' dao bogati tata, nekome je to dala profesija, nekome partija a neko moze zato sto je postigao uspehe u sportu.... Mozemo samo da konstatujemo da bahatost ne bire drustvene sfere i slojeve.....

smeki

pre 16 godina

.... i onda ce komisija da mu smanji kaznu na 6 meseci i to je to. Posle ce opet nekoga da osamari i opet ce biti pojeo vuk magarca.

Fica

pre 16 godina

Niko ne osporava Daniloviceve kvalitete na koje je ostvatio na profesionalnom planu. Na zalost njegove ljudske kvalitete su u ovoj incidentu izostale . Bahato ponasanje je tamna strana nase zemlje Srbije. Svaka 'faca' moze bez problema da maltretira oko sebe. Nekome je tu 'moc' dao bogati tata, nekome je to dala profesija, nekome partija a neko moze zato sto je postigao uspehe u sportu.... Mozemo samo da konstatujemo da bahatost ne bire drustvene sfere i slojeve.....

scepa

pre 16 godina

Ne zelim da ga branim ali:
Za šamaranje sudije - 2. godine suspenzije!
Za pljuvanje i pretnje - kapitenska traka!!!
nije ni cudo kad "sledeca sezona" pokusava da se domogne necega sto oni ne znaju kako to izgleda, a to je pehar za titulu.

stratus

pre 16 godina

Pa sta ako ima zasluge? Onda moze da bije kog hoce? Ja bih mu zabranio da se vise ikada bavi tim poslom i strpao bih ga u zatvor na par godina, tamo bi imao sa kim da se bije i da se lepo provodi. Iritiraju me takvi kreteni!

smeki

pre 16 godina

.... i onda ce komisija da mu smanji kaznu na 6 meseci i to je to. Posle ce opet nekoga da osamari i opet ce biti pojeo vuk magarca.

Ivan

pre 16 godina

Slazem se i treba da ga kazne. Sve te medalje mu ne daju pravo da nekoga udara. Ali ako je tako za njega onda bi i Gurovicu morali da rebnu istu kaznu zbog njegovih gluposti, pljuvanje, gadjanje flasom, vredjanje i sta sve ne, a oni ga castise pozivom u reprezentaciju i jos mu dali kapitensku traku za nagradu. Toliko o Partizanovom lobiju u nasoj kosarci.

martini

pre 16 godina

Kao prvo, onaj sto se poziva na svoje "zaduzenje" u reprezentaciji sa 4 trojke Amerima je mogao da radi sta hoce ove godine, pa nije kaznjen ni priblizno. Vidim ovde neki spominju da nije NIKOG TUKAO. Nije, mislim da je mnogo muskije kad izgubis zivce da nekog zavalis a ne da ga PLJUJES! A i kad je krenuo da se tuce, nesto se mnogo uhvatio za celo kad mu je Novica odgurnuo glavu.

Drugo, sve te price o Partizanovom lobiju su vec smesne. Kapicic, Slavnic... sve sami Partizanovci. Nasi igraci se potuku HOP zatvor uslovna 6 meseci. Nas predsednik udari sudiju HOP 2 godine zabrane rada. Zvezdin igrac se potuce sa Radivojevicem pre par godina, nista, Kibu se potuce sa Dragojlovicem nista... Sve lobi odradjuje. I uhvatili ste se te Drobisine trojke iz auta, a ni na jednom snimku se JASNO ne vidi.

Sanjajte, mi cemo biti prvaci dok god je Dule tu, a vi se pravdajte raznim teorijama zavere i VISIM FAKTORIMA i uzivajte kad neko od Partizanovih bude kaznjen za nesto!!!

Pozdrav

PG

pre 16 godina

Pa uospte nije sporna kazna za Danilovica,neka svako dobije sta zasluzi ali neka arsin bude isti za sve.Ako je Danilovic dobio 2 godine,sigurno bi jos neki MORALI dobiti slicne kazne.Umjesto toga,takvi su nam kapiteni i vodje mlade generacije kosarkasa...To je tuzno.

Ili kaznjavajte sve,ili nemojte nikoga!

I da,eto Partizan kao sto vidite ima KSS u saci...

Vosa_Dallas

pre 16 godina

Pogotovo zato sto je sve to osvojio u kosarci i treba da dobije ovakvu kaznu. Kakav je on sada ugled mladim ljudima? Sramota.

DUSAN

pre 16 godina

Navijam da jos neki potencijalni reprezentativac otkaze svoje ucesce.Ovo je sramota da je MILAN GUROVIC umesto drasticnih kazni koje je zalsuzio u vise navrata(pljuvanje sudije,pljuvanje igraca pozivanje na linc)dobio nagradu a to je da bude kapite reprezentacije.Jadni mi sa takvim kapitenom..

zalosno i za njega i za MOKU.

ZIVEO PARTIZAN I DANILOVIC

Bane

pre 16 godina

@ Micko

Ma jok samo je pljuvao i to ne jednog vec vise njih,a da ne pricam sta je izjavljivao..

sto se Moke tice ja njega podrzavam kao selektora,ali traka se ne daje svakome,a pogotovo ne tzv CICI..Danilovic i on se ne mogu porediti

Triopah

pre 16 godina

Opet se mnogo komentara svodi na Partizan vs C.Zvezda. Kakve veze ima Gurovid sa ovom vescu. Mnogo bitnije je da svako pa i Danilovic bude kaznjen ( a i nagradjen) kako zasluzuje. Medjutim pricati ovde o ljudskim kvalitetima, a zaboraviti ili neznati pri tom sto je Danilovic mimo kosarkaskih uspeha uradio u zivotu i kako se ponasao u odredjenim situacijama gde je pokazao sta znaci biti COVEK u pravom smislu te reci, a pri tom komentarisati njegove ljudske kvalitete vise govori o komentatorima nego o Danilovicu.Imajuci to u vidu, verujem da je i ovde reagovao kao COVEK (sto ne iskljucuje kaznu) mogu da ga razumem( ne moram i da ga opravdam).Uostalom koliko je puta svako d nas bio u situaciji da mu prekipi, cak i ako nije bio u pravu i da pomisli:pa nek bude sta bude, a posle kad se ohladi da zakljuci da to i nije bilo najrazumnije.Iako sam ja vise cenio Divca, Djordjevica i Bodirogu,jedan od najpoznatijih stranih sportskih novinara je za Danilovica i samo za njega rekao ,ako se secam tacno :Danilovic je esencija kosarke.I hajdemo sad da ga obesimo zato sto je niej igrao za nas klub vec za njihov.

CrrV

pre 16 godina

Danilović je kažnjen koliko je kažnjen. Verovatno će mu kazna biti umanjena. Ali problemi naše košarke i dalje ostaju. To se neće promeniti dogod se svako, bez obzira na ime i prezime, zasluženo kazni. Dok sudije neskupe hrabrosti i drskosti, pozitivne, da svaku povredu pravila kažnjavaju na adekvatan način. A ne da gledaju kroz prste, određenim trenerima, fukcionerima klubova i igračima. Naravno i savez mora sa svoje strane da učini dosta toga počevši od toga da možda i na osnovu snimka kažnjava. Pa bi onda svi akteri našeg košarkaškog "cirkusa" više vodili računa osvom ponašanju. Nadam se da je Ovo sa Danilovićem početak prakse, a ne samo individualni slučaj.

marc'o

pre 16 godina

predlazem da svaki osvajac evropskog zlada ima pravo da jednom udari sudiju po izboru (po principu jedna medalja-jedan udarac),a svaki osvajac svetskog zlata da zlostavlja sudiju po izbotu u periodu od jednog minuta (po principu jedna medalja-jedan minut)

Micko

pre 16 godina

1.@ Bane
Cica nije nikog tukao.
2.@ Scepa
nije samaranje nego lakse telesne povrede (teske su povrede tipa prelom kosti)
3. I Moka ima zasluge za razvoj nase kosarke pa ga sad mnogi od vas pljuju, to sto se niste ni rodili kad je on igrao, ne daje vam pravo da to osporite.

Dulinjo

pre 16 godina

I sta sad moze i da ubije nekog zato sto je osvajao medalje.Tako treba i bas se ponosim na takvu odluku suda samo da ne smanje.Nema tu brate sta si radio pre , nego sad si uradio to sto si uradio i ko te pita de si bio i sta si radio ranije , sad si opalio coveka i ima da ti se pravedno sudi kao i bilo kome drugom jer ovo nema veze sa medaljama i svetskim prvenstvima.

@grobari

pre 16 godina

@grobari koji pozivaju da se isto kazni i Gurovic:
Alo, probudite se- Gurović jeste nekulturan, nezreo, incidentan, ne zaslužuje da bude kapiten repke(a možda ni poziv)- ALI VAŠ DIREKTOR(predsednik šta li je?) JE UPAO U SUDIJSKU SVLAČIONICU I TUKAO SUDIJU!!! Za to se ne dobija suspenzija, za to se ide u zatvor ali ipak je ovo zemlja Srbija.
Saletu svaka čast, on je moj zemljak, komšij i jedna od najvećih legendi srpskog sporta. Baš zato bi trebalo da pripazi na ponašanje, a ne da usvaja negativne modele od debelog Homera. Koji nije bio u sudijskoj svlačionici btw, lažu novinari (a i kamere)

ivan

pre 16 godina

ljudi jel zna neko da mi kaze gde da nadjem onaj video klip(na kom sajtu) o kome se toliko prica, onaj sa jednog evropskog prvenstva gde Pedja zakucava preko nekog igraca.ja to nisam video.

INSTITUCIJA

pre 16 godina

KK Partizan je svetska institucija.
Danilovic je jedan od najvecih tvoraca te institucije.
Pokusaj koji traje vec desetak godina, da se Partizan razori je rad na razaranju vrednosti a promovisanju sunda.
To delovanje je napraviolo uslove u kojima je Danilovic napravio nesmotren potez.
Vidimo li od drveta sumu?
Svakako da vidimo, ali ta grupa, koja stoji u frontu unistavajuceg delovanja na vrednoisti institucije, zanemaruje, jer kod njih cilj opravdava sredsva koja se primenjuju.
Dali smo olako momcima" iz kraja" ono sto pripada inteligeciji iz svih krajeva. Imamo iskustva sta se dogodi u takvom slucaju pa nema potrebe obrazlaganja.
Karadzic?????
Slavinic?????
Gurovic?????
Zika pauk????
Vasic????
......................

Shrink

pre 16 godina

Meni nije normalno da covek kojeg predstavljaju kao kosarkaskog uzora mladima moze fizicki da napadne nekoga. A Vama? Jako mi smeta sto se ovakve vesti stavljaju u rubriku sporta, jer ovo nema veze sa sportom koji je, po nekim definicijama kojih se svi pridrzavamo, humanisticki orjentisana pojava. Ma kome ovo uopste objasnjavati,...

danilo

pre 16 godina

ljudi,sta poredite danilovica i chicu,mozda jeste danilovic osvojio medalje,ali je igrao u pogresan klub.ja mislim da je samarao sudiju zato sto je njihov covjek,sto nije svirao za sta su ga sve potplatili,partizan je u dugovima zbog sudija.
CHICA JE KRALj

nikica

pre 16 godina

u normalnim drzavama kazna bi bila neuporedivo veca bas zato sto se radi o poznatoj licnosti , nekad velikom sportasu koji bi morao biti uzor mladim igracima i navijacima . Posle nekoliko meseci kazna ce po nasoj praksi biti ukinjena i sve ce biti zaboravljeno kao da incidenta nije bilo . To je slika Srbije i nije ni cudo da imamo toliko problema ne samo u kosarki nego u celom drustvu

stratus

pre 16 godina

Pa sta ako ima zasluge? Onda moze da bije kog hoce? Ja bih mu zabranio da se vise ikada bavi tim poslom i strpao bih ga u zatvor na par godina, tamo bi imao sa kim da se bije i da se lepo provodi. Iritiraju me takvi kreteni!

Ivan

pre 16 godina

Slazem se i treba da ga kazne. Sve te medalje mu ne daju pravo da nekoga udara. Ali ako je tako za njega onda bi i Gurovicu morali da rebnu istu kaznu zbog njegovih gluposti, pljuvanje, gadjanje flasom, vredjanje i sta sve ne, a oni ga castise pozivom u reprezentaciju i jos mu dali kapitensku traku za nagradu. Toliko o Partizanovom lobiju u nasoj kosarci.

smeki

pre 16 godina

.... i onda ce komisija da mu smanji kaznu na 6 meseci i to je to. Posle ce opet nekoga da osamari i opet ce biti pojeo vuk magarca.

Fica

pre 16 godina

Niko ne osporava Daniloviceve kvalitete na koje je ostvatio na profesionalnom planu. Na zalost njegove ljudske kvalitete su u ovoj incidentu izostale . Bahato ponasanje je tamna strana nase zemlje Srbije. Svaka 'faca' moze bez problema da maltretira oko sebe. Nekome je tu 'moc' dao bogati tata, nekome je to dala profesija, nekome partija a neko moze zato sto je postigao uspehe u sportu.... Mozemo samo da konstatujemo da bahatost ne bire drustvene sfere i slojeve.....

scepa

pre 16 godina

Ne zelim da ga branim ali:
Za šamaranje sudije - 2. godine suspenzije!
Za pljuvanje i pretnje - kapitenska traka!!!
nije ni cudo kad "sledeca sezona" pokusava da se domogne necega sto oni ne znaju kako to izgleda, a to je pehar za titulu.

PG

pre 16 godina

Pa uospte nije sporna kazna za Danilovica,neka svako dobije sta zasluzi ali neka arsin bude isti za sve.Ako je Danilovic dobio 2 godine,sigurno bi jos neki MORALI dobiti slicne kazne.Umjesto toga,takvi su nam kapiteni i vodje mlade generacije kosarkasa...To je tuzno.

Ili kaznjavajte sve,ili nemojte nikoga!

I da,eto Partizan kao sto vidite ima KSS u saci...

Vosa_Dallas

pre 16 godina

Pogotovo zato sto je sve to osvojio u kosarci i treba da dobije ovakvu kaznu. Kakav je on sada ugled mladim ljudima? Sramota.

Micko

pre 16 godina

1.@ Bane
Cica nije nikog tukao.
2.@ Scepa
nije samaranje nego lakse telesne povrede (teske su povrede tipa prelom kosti)
3. I Moka ima zasluge za razvoj nase kosarke pa ga sad mnogi od vas pljuju, to sto se niste ni rodili kad je on igrao, ne daje vam pravo da to osporite.

Bane

pre 16 godina

@ Micko

Ma jok samo je pljuvao i to ne jednog vec vise njih,a da ne pricam sta je izjavljivao..

sto se Moke tice ja njega podrzavam kao selektora,ali traka se ne daje svakome,a pogotovo ne tzv CICI..Danilovic i on se ne mogu porediti

DUSAN

pre 16 godina

Navijam da jos neki potencijalni reprezentativac otkaze svoje ucesce.Ovo je sramota da je MILAN GUROVIC umesto drasticnih kazni koje je zalsuzio u vise navrata(pljuvanje sudije,pljuvanje igraca pozivanje na linc)dobio nagradu a to je da bude kapite reprezentacije.Jadni mi sa takvim kapitenom..

zalosno i za njega i za MOKU.

ZIVEO PARTIZAN I DANILOVIC

ivan

pre 16 godina

ljudi jel zna neko da mi kaze gde da nadjem onaj video klip(na kom sajtu) o kome se toliko prica, onaj sa jednog evropskog prvenstva gde Pedja zakucava preko nekog igraca.ja to nisam video.

martini

pre 16 godina

Kao prvo, onaj sto se poziva na svoje "zaduzenje" u reprezentaciji sa 4 trojke Amerima je mogao da radi sta hoce ove godine, pa nije kaznjen ni priblizno. Vidim ovde neki spominju da nije NIKOG TUKAO. Nije, mislim da je mnogo muskije kad izgubis zivce da nekog zavalis a ne da ga PLJUJES! A i kad je krenuo da se tuce, nesto se mnogo uhvatio za celo kad mu je Novica odgurnuo glavu.

Drugo, sve te price o Partizanovom lobiju su vec smesne. Kapicic, Slavnic... sve sami Partizanovci. Nasi igraci se potuku HOP zatvor uslovna 6 meseci. Nas predsednik udari sudiju HOP 2 godine zabrane rada. Zvezdin igrac se potuce sa Radivojevicem pre par godina, nista, Kibu se potuce sa Dragojlovicem nista... Sve lobi odradjuje. I uhvatili ste se te Drobisine trojke iz auta, a ni na jednom snimku se JASNO ne vidi.

Sanjajte, mi cemo biti prvaci dok god je Dule tu, a vi se pravdajte raznim teorijama zavere i VISIM FAKTORIMA i uzivajte kad neko od Partizanovih bude kaznjen za nesto!!!

Pozdrav

INSTITUCIJA

pre 16 godina

KK Partizan je svetska institucija.
Danilovic je jedan od najvecih tvoraca te institucije.
Pokusaj koji traje vec desetak godina, da se Partizan razori je rad na razaranju vrednosti a promovisanju sunda.
To delovanje je napraviolo uslove u kojima je Danilovic napravio nesmotren potez.
Vidimo li od drveta sumu?
Svakako da vidimo, ali ta grupa, koja stoji u frontu unistavajuceg delovanja na vrednoisti institucije, zanemaruje, jer kod njih cilj opravdava sredsva koja se primenjuju.
Dali smo olako momcima" iz kraja" ono sto pripada inteligeciji iz svih krajeva. Imamo iskustva sta se dogodi u takvom slucaju pa nema potrebe obrazlaganja.
Karadzic?????
Slavinic?????
Gurovic?????
Zika pauk????
Vasic????
......................

danilo

pre 16 godina

ljudi,sta poredite danilovica i chicu,mozda jeste danilovic osvojio medalje,ali je igrao u pogresan klub.ja mislim da je samarao sudiju zato sto je njihov covjek,sto nije svirao za sta su ga sve potplatili,partizan je u dugovima zbog sudija.
CHICA JE KRALj

Dulinjo

pre 16 godina

I sta sad moze i da ubije nekog zato sto je osvajao medalje.Tako treba i bas se ponosim na takvu odluku suda samo da ne smanje.Nema tu brate sta si radio pre , nego sad si uradio to sto si uradio i ko te pita de si bio i sta si radio ranije , sad si opalio coveka i ima da ti se pravedno sudi kao i bilo kome drugom jer ovo nema veze sa medaljama i svetskim prvenstvima.

Triopah

pre 16 godina

Opet se mnogo komentara svodi na Partizan vs C.Zvezda. Kakve veze ima Gurovid sa ovom vescu. Mnogo bitnije je da svako pa i Danilovic bude kaznjen ( a i nagradjen) kako zasluzuje. Medjutim pricati ovde o ljudskim kvalitetima, a zaboraviti ili neznati pri tom sto je Danilovic mimo kosarkaskih uspeha uradio u zivotu i kako se ponasao u odredjenim situacijama gde je pokazao sta znaci biti COVEK u pravom smislu te reci, a pri tom komentarisati njegove ljudske kvalitete vise govori o komentatorima nego o Danilovicu.Imajuci to u vidu, verujem da je i ovde reagovao kao COVEK (sto ne iskljucuje kaznu) mogu da ga razumem( ne moram i da ga opravdam).Uostalom koliko je puta svako d nas bio u situaciji da mu prekipi, cak i ako nije bio u pravu i da pomisli:pa nek bude sta bude, a posle kad se ohladi da zakljuci da to i nije bilo najrazumnije.Iako sam ja vise cenio Divca, Djordjevica i Bodirogu,jedan od najpoznatijih stranih sportskih novinara je za Danilovica i samo za njega rekao ,ako se secam tacno :Danilovic je esencija kosarke.I hajdemo sad da ga obesimo zato sto je niej igrao za nas klub vec za njihov.

CrrV

pre 16 godina

Danilović je kažnjen koliko je kažnjen. Verovatno će mu kazna biti umanjena. Ali problemi naše košarke i dalje ostaju. To se neće promeniti dogod se svako, bez obzira na ime i prezime, zasluženo kazni. Dok sudije neskupe hrabrosti i drskosti, pozitivne, da svaku povredu pravila kažnjavaju na adekvatan način. A ne da gledaju kroz prste, određenim trenerima, fukcionerima klubova i igračima. Naravno i savez mora sa svoje strane da učini dosta toga počevši od toga da možda i na osnovu snimka kažnjava. Pa bi onda svi akteri našeg košarkaškog "cirkusa" više vodili računa osvom ponašanju. Nadam se da je Ovo sa Danilovićem početak prakse, a ne samo individualni slučaj.

@grobari

pre 16 godina

@grobari koji pozivaju da se isto kazni i Gurovic:
Alo, probudite se- Gurović jeste nekulturan, nezreo, incidentan, ne zaslužuje da bude kapiten repke(a možda ni poziv)- ALI VAŠ DIREKTOR(predsednik šta li je?) JE UPAO U SUDIJSKU SVLAČIONICU I TUKAO SUDIJU!!! Za to se ne dobija suspenzija, za to se ide u zatvor ali ipak je ovo zemlja Srbija.
Saletu svaka čast, on je moj zemljak, komšij i jedna od najvećih legendi srpskog sporta. Baš zato bi trebalo da pripazi na ponašanje, a ne da usvaja negativne modele od debelog Homera. Koji nije bio u sudijskoj svlačionici btw, lažu novinari (a i kamere)

marc'o

pre 16 godina

predlazem da svaki osvajac evropskog zlada ima pravo da jednom udari sudiju po izboru (po principu jedna medalja-jedan udarac),a svaki osvajac svetskog zlata da zlostavlja sudiju po izbotu u periodu od jednog minuta (po principu jedna medalja-jedan minut)

Shrink

pre 16 godina

Meni nije normalno da covek kojeg predstavljaju kao kosarkaskog uzora mladima moze fizicki da napadne nekoga. A Vama? Jako mi smeta sto se ovakve vesti stavljaju u rubriku sporta, jer ovo nema veze sa sportom koji je, po nekim definicijama kojih se svi pridrzavamo, humanisticki orjentisana pojava. Ma kome ovo uopste objasnjavati,...

nikica

pre 16 godina

u normalnim drzavama kazna bi bila neuporedivo veca bas zato sto se radi o poznatoj licnosti , nekad velikom sportasu koji bi morao biti uzor mladim igracima i navijacima . Posle nekoliko meseci kazna ce po nasoj praksi biti ukinjena i sve ce biti zaboravljeno kao da incidenta nije bilo . To je slika Srbije i nije ni cudo da imamo toliko problema ne samo u kosarki nego u celom drustvu