Utorak, 29.05.2007.

15:49

De Kanio ipak ne dolazi u Zvezdu

Izvor: Miloš Todoroviæ

De Kanio ipak ne dolazi u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

BULIT

pre 16 godina

Dragi grobari, nepotrebno komentarisete desavanja u nasem klubu. Samo da vas podsetim da je vas trener po zanimanju OPERATER NA BAGERU. Mozda mi i neudjemo u LS ali je vama u petogodisnjem planu zacrtano sledece veliko takmicenje Radnicko sportske igre radnika gradjevinaca u niskogradnji!

aca

pre 16 godina

Svaka cast Djurovskom. A Piksi je najveci grobar Zvezde. Nadam se da ce i ostala Zvezdina deca krenuti stopama Djurovskog. Mozda Piksi trazi nekog crnca da vodi Zvezdu, jer je on slepac.

Ljubitelj

pre 16 godina

@uros
Kao sto je napisao jedan decko: Milijas kreira ugru, Trajce mu pomaze, Koroman se vratio u formu kad je palio i zario po Sibiru, Andjelkovic je bas dobio na samopouzdanju...lepo bogami, u sustini vama i ne treba trener, a ni pojacanja vam ne trebaju, vama treba neko da vas probudi iz ironije u kojoj se nalazite!!! Igrate kao Brazil, i mislim da vi ne bi trebali da igrate ligu shampiona, nego bi vas trebalo da prebace u grupu za svetsko prvenstvo, jer bi je sigurno prosli i na kraju osvojili isto!!! Zivela Zvezda!
Nejaki Urose, zao mi je sto si tako bukvalan i banalan... ali cu te upoznati sa mojim misljenjem posto me nisi razumeo... Pisao sam o trenerima a ne o ambicijama u LS. Napisao sam da smatram da je bolje sacuvati Boska Dj. nego dovesti nekog novog Bajevica... Sta je Bajevic uradio u CZ?! Osvajao bodove, koristio vase (Partizanove) kikseve i nista vise. Od igre ni I! Dokaz je bio evidentan na Marakani (2-4) i Vosa 0~3. Siguran sam da bi Princ izgubio sva tri naredna derbija da je bio na klupi, jer je mediokritet. I sta ce nam takav na klupi? Sta ce nam bilo koji osrednji evropski trener koji ce se ponasati ovde kao da je osudjen na 20 godina teskog rada u Sibiru? Meni je prosto bilo neprijatno gledajuci debelog Ailtona koji sve vreme ima izraz lica- PA, GDE SAM JA DOSAO? Zvezdi ne trebaju takve velicine. Nama treba covek koji se nece prodati menadzerima, krimosama, prijateljima Saveza, novinarima, koji poznaje igru, koji je svestan kvaliteta svojih fudbalera, koji ima komunikaciju sa nama navijacima (ne mislim na onu snishodljivu, ljigavu , vec na iskrenu), koji ce uspeh Zvezde vise znaciti nego svoj, koji ce otici sam kada Zvezdi lose krene... Bosko je dokazao da je taj covek!
Evo i o Evropi da napisem par recenica... Iako sam veliki Cigan ne verujem u neki uspeh kao sto je ulazak u LS, ukoliko ne izvucemo u indisponiranu ekipu poput Lacia. Mada je pitanje da li bi i njih izbacili. Ali s druge strane, TRAZIM ulazak u Ligu UEFA jer je to takmicenje u kojem Zvezda moze da igra i da se nadigrava... naravno ako se ne sretnemo u kvalifikacijama sa Bajernom iz Minhena

shone

pre 16 godina

bolje zadrzite djurovskog a ove pare koje biste dali ovom italijanu ili kuperu potrosite na neke normalne igrace! I prodajte djokica i randjelovica!

Serz

pre 16 godina

Koliko jadnih grobara komentarise ovaj clanak... Zaista su iskompleksirani jer su nemocni da bilo sta promene u svom klubu. Na kraju krajeva-odbrana duple krune! Pa to mora da boli jako? Jasno mi je da im nista drugo i ne preostaje nego da omalovazavaju kakve takve uspehe Zvezde. Ali to zaista jadno izgleda kada se sve to procita. Zao mi Vas je...

nick

pre 16 godina

@Kaldrmash

Sajt ti je www.calciomercato.it

A, ti bolje gledaj svoj veliki klub u kojem ce jos malo poceti da se biju, jer ste toliko jadni i pateticni da se ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Igraci vam javno istupaju protiv trenera, predsednik vam je vetrometini, ne zna da li ce ga sledeceg dana neko isterati, vasi cuveni igraci iz omladinske skole, te cuvene Partizanove bebe, ne mogu da izbore jedan remi u pet utakmica itd.(Mogao bih jos da nabrajam, ali vec mi te je zao)
Bolje gledaj u svoje dvoriste.

P.S.

Posle tacke, nova recenica pocinje velikim slovom.

Zare

pre 16 godina

Prvo treba sačuvati potojeći igrački kadar bar još dve sezone formirati novu ekipu oko kostura Milijaš - Kastiljo - Gaj - Koroman - Burzanović. Zatim dovesti barem 3 dobra pojačanja. To ne moraju biti tako zvučna imena iz inostranstva. Igarči poput Kastilja reprezentativci (bar potencijalni) iz recimo Ekvadora i dr. manje istaknutih fudbalskih nacija koje bi mogli dovesti za prihvatljivu cenu su za Zvezdu idealno rešenje. A što se tiče trenera po meni to sve više zavisi od pojačanja. Ako se dovedu neka zvučnija imena onda je možda pametnije dovesti nekog trenera većeg autoriteta ali se slažem da je pez pogovora Boško zaslužio još jednu sezonu.

goran petrovic

pre 16 godina

Kakvo poniženje za Zvezdu.E moj Piksi........Nije problem u trenerime niti igračima.Problem je u Piksiju.Odavno pričam.ON NIJE ČOVEK ZA ZVEZDU.Plakaćemo za Džajom.Domaće titule u ovakvoj zemlji su ne bitne.Piksi je uspeo da stvori naj lošiji tim Zvezde od 1971.g. od kada ja gledam utakmice.Strašno.....Modne revije,džet set kokteli,prijemi i druge gluposti.Žena ga vuče ko dvorsku ludu po gradu.A on je samo mnogo umoran...Zvezdi treba veličina(pre privatizacije)za direktora u svakom smislu a prvenstveno kao čovek,pa menadžer,pa pedagog,pa maher,pa šmeker.A on to nije.

uros

pre 16 godina

Kao sto je napisao jedan decko: Milijas kreira ugru, Trajce mu pomaze, Koroman se vratio u formu kad je palio i zario po Sibiru, Andjelkovic je bas dobio na samopouzdanju...lepo bogami, u sustini vama i ne treba trener, a ni pojacanja vam ne trebaju, vama treba neko da vas probudi iz ironije u kojoj se nalazite!!! Igrate kao Brazil, i mislim da vi ne bi trebali da igrate ligu shampiona, nego bi vas trebalo da prebace u grupu za svetsko prvenstvo, jer bi je sigurno prosli i na kraju osvojili isto!!! Zivela Zvezda!

Realni delija

pre 16 godina

Koliko ja imam informacija nije u pitanju žena već se čovjek konsultovao sa Zengom i nakon dobijeni infomracija odustao. Drugo pitanje je koliko je on trener za Zvezdu. Po meni je ovo upitno. Prošle godine je Piksi veličao Bajević, a danas znamo kako je sve završilo. Dakle, bilo bi bolje da i Piksi malo bude oprezniji kada izjavljuje da u našjoj zemlji nema ljudi za Zvezdu. Ako ništa drugo nije fer prema Djurovkdom koji mu je spasio glavu.

Y/Kv

pre 16 godina

Jedan je Slavoljub Muslin!
Verovatno najeftiniji trener na nasem trzistu, ali zato najbolji poznavalac naseg fudbala, nasih prilika i igrackog kadra, covek koji sigurno zasluzuje da bude trener pre svih nabrojanih po novinama, jer bi se lakse uklopio u sve i najbrze napravio TIM i IGRU koja vodi u Ligu sampiona!

VladeX

pre 16 godina

# Doci ce de Kanio isto kao sto je dosao Kuper, isto kao sto je dosao Zakeroni, isto kao sto je dosao... I za sve njih su pouzdani izvori rekli da sigurno dolaze... Ajde vi lepo izvestavajte o onome sto se dogadja, a ne o onome sto ste naculi ili sto biste hteli da se desi.
(VladeX, 28. maj 2007 11:25)

Šta više reći?

DDT

pre 16 godina

Prvo i osnovno, ne pali Pixi mikoga! To što pojedini mediji žure da prvi objave neproverenu vest je njihov, a ne Pixijev problem.

cavalir

pre 16 godina

da je u pitanju LIPI, ANCHELOTI,KAPELO ili sta ja znam ko vec ja bih razumeo ovo sto se radi. Ali Zvezda hoce trenera koji se nije zadrzao u jednoj ekipi dve sezone i nema osvojeno ama bas nista. Cetrdeset godina pratim fudbal ali ovo mi stvarno nije jasno sta to Stojkovic hoce. Cime taj nazovi trener moze zadovoljiti zvezdine apetite i pomoci da se plasira u LIGU SAMPIONA. Izvinite na izrazu ali izgleda da da Stojkovic milsi da je bolje Italjansko g.... nego Srpska torta.

grobar

pre 16 godina

Svidja mi se sto se i dalje lozite na ove trenere koji forsiraju pacerski stil igre koji karakterise FK Crvenu Zvezdu vec zadnjih 17 godina.Da,dobro ste procitali-17 godina.Sto se tice Boleta...da li znate sta hocete?Pljuvali ste po njemu nakon pranja i futball make up class-a na Maloj Marakani,a sada ga dizete u nebesa?Budimo realni,Zvezdi prvo treba tim,dakle igracki kadar,jer u suprotnom ni madjionicar na klupi vas nece uvesti u Ligu Sampiona.Pozdrav za sve grobare

piksi

pre 16 godina

ljudi!!!
Adriano u Vojvodini!!!
Gotova stvar vec je vidjen u Novom Sadu, verovatno trazi stan,bio i na stadionu, Miha ga upoznao sa istorijom kluba, on je kako kazu bas iznenadjen toplim prijemom!!!

skrbovic andrija

pre 16 godina

Bosko Djurovski treba da vodi Zvezdu i u narednoj sezoni.Dok je bio igrac borio se kao pravi lav,ratnik,ginuo za svaku loptu.Sada kao trener se dokazao,zaista bi se Piksi gradno ogresio o Boska ako bi ga smenio.Po svemu sudeci do ce se i dogoditi.Neznam kako mu nije jasno da ni jedan evropski strucnjak ne moze zvezdu da uvede u Ligu Sampiona.Bosko je na pravom putu to da ucini,ali za godinu ili dve,sa njegovim pristupom,i radom,siguran sam da bi to i ostvario.jer poznaje igarce,njihov mentalitet,ovako bilo ko da dodje umesto njega pitanje da li ce odbaraniti i jedan od dva pehara koja je Bosko na maestralan nacin osvojio.

marko bg-kv

pre 16 godina

Posle toliko godina cekanja, neki zvezdasi zele da Bosko bude trener!Pa ljudi, jeste li vi normalni?Pa tu titulu bi osvojio i bilo ko drugi da je dosao u ovoj konkurenciji.Kakva nasa igra, branimo se protiv grobara bednih sa igracem vise i protiv svih ekipa kada damo gol-a za 5 klasa smo bolji!SRAMOTA!!!Sta bi bilo da igramo protiv valensije...poredjali bi se na gol crtu???Bosko???Da li gledate LS-a i vidite trenere koji su tu ? Briga me sto on voli Zvezdu, i ja je volim pa je ne treniram!!!I sta pljujete po tom Pixiju? Dao nam je dve duple krune, prosle godine nismo imali srece sa zrebom- pao nam je Milan.....sve deluje bolje sa njim nego ranije. Sta bi vi, odmah osvajanje LS-a, to moze kada budete vi vodili klub i dali kintu!!!!
Volim Zvezdu i zato dajem podrsku celom klubu u nastojanju da se pojacamo sto bolje i probamo uz malo srece da udjemo u LS_a!!!
A vi grobari citajte nase vesti i crknite od muke i bolje se pojacajte, inace ce i intertoto za vas biti pojam.

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

Mozda su rezultati od lekara srigli tri sata ranije? Svaki covek se i po izgovorima vidi koliko je inteligentan(ovde mislim na obojicu).

Aca_USA

pre 16 godina

Ostavite Boska, zasluzio je. Ja licno ne bih imao nista protiv Rebera, cisto da pokazemo grobarima gde je koncentrisan kvalitet.

Zoran

pre 16 godina

Prvo da se zna da sam navijac Partizana. Ne mogu da verujem da se toliko pale ljudi u Srbiji oko fudbala i oko izjava direktora klubova i svega sto ide uz to! Dok se ne privatizuju klubovi nece biti ni fudbala kod nas. Ova prvenstva su inace unapred dogovorena jer se velike pare vrte (500.000 evra je u Srbiji ogromna cifra a obrce se mnogo vise) onda dve godine Partizan sampion pa 2 godine Zvezda. Tada i prodaju svoje igrace jer drugacije ne bi ni mogli! Samo nastavite da se palite a meni dobro dodje da se razonodim citajuci komentare u vestima o Partizanu i Zvezdi! Mnogo smo smesni!!!

LIGA SAMPIONA

pre 16 godina

Kaldrmash,sta mi da ti radimo sto si ti GROBAR.Mani da se mesas u nase poslove.Pa sigurno da cemo da dovedemo za trenera nekog stranca.A i vecina igraca sto cemo dovesti ce biti stranci.JER SE MI BORIMO ZA LIGU SHAMPIONA A VI ZA STA SE BORITE?Izgubili ste 4 vezane utakmice.Mi bar dovodimo strance a znas koga vi dovodite???Bozovica iz Bezanije i Pekarica iz Vose...Jedva oteraste upravu.CAO BREEEEEE.Valjda se zna ko je SHAMPION...PoZz svim DELIJAMA.

Velja

pre 16 godina

Sta vi (namerno malo) grobari imate sta ovde da komentarisete?! Pa vi ste proslost u svakom pogledu! Nema vise vojske da vas protazira! Gledajte svoja posla! Kao, proslavljate bojkot, tako sto punite ono.. kako vi to zovete? U rupu, gde pripadate! :)

2007

pre 16 godina

Стварно мораш бити морална гњида да би се спрдао са болешћу нечије жене као што овде раде неке креатуре. Докле сежу границе њиховог комплекса? До спрдања са несрећном женом?

Kaldrmash

pre 16 godina

Na jednom italijanskom sajtu je objavljeno da je Zakeroni pobedio Kupera zbog zbog manjih novcanih potrazivanja i da ce biti novi trener Zvezde.
(nick, 29. maj 2007 18:04) 'oce, sine.. 'oce !! samo se ti nemoj nervirati hahahaha..... doci ce chika Alberto, njemu je zvezda u krvi

cunce

pre 16 godina

Treba da slavimo sto tamo neki zabar-koji nije imao uspeha i koji ipak nije kalibar za Zvezdu- nije dosao. On je sam , izgleda shvatoi da je Zvezda veliki klub kome on nije dorastao.
To treba da shvati rukovodstvo Zvezde i da ostavi BOSKA DJUROVSKOG na mestu sefa strucnog staba.
BOSKO, BOSKO

Vladan_

pre 16 godina

DELIJE moje
sretan vam danasnji dan.
A ovi grobarcici kompleksasi koji se redovno javljaju na nase vest,ima i za njih leka:
Kliknite na "PREDLOZI ZA BRISANJE" i to je to...

Kaldrmash

pre 16 godina

Pixi verujem u tebe...Najbolje je da dovedes KUPERA.Jeste da je malo skup ali sa njim dolaze jos najmanje 3 Argentinca i to su sigurno provereni igraci.Posle dovedi jos 3 ili najvise 4 EXTRA pojacanja kao Ljuboju,Ergica,Petkovica iz Vose i jos nekog a prodas najvice 4 igraca i to ti je recept za ulazak u Ligu SAMPIONA.
(PERA"93"ZAJECAR, 29. maj 2007 19:54) hahahaha... zanimljiv neki decko.... hahaha... :)

Milan_zvezdas

pre 16 godina

Citam ove komentare i ne mogu cudu da se nacudim. Ljudi bre kakav Djurovski da li ste normalni. Svaka njemu cast kao bivsem igracu i velikom navijacu, ali on nije video dalje od Obrenovca. Kazete pobedio grobare dva puta, pa sad moze da proba u LS. Grobari se bre raspadaju ne znaju gde udaraju, njih bi pobedio svako (sem Bajevica). Ovaj italijan verovatno nije dobar, ali da bi imali bilo kakve sanse trener MORA da bude stranac.
PS> Na svakoj sam Zvezdinoj utakmici, skoro pa spavam na severu.

PERA"93"ZAJECAR

pre 16 godina

Pixi verujem u tebe...Najbolje je da dovedes KUPERA.Jeste da je malo skup ali sa njim dolaze jos najmanje 3 Argentinca i to su sigurno provereni igraci.Posle dovedi jos 3 ili najvise 4 EXTRA pojacanja kao Ljuboju,Ergica,Petkovica iz Vose i jos nekog a prodas najvice 4 igraca i to ti je recept za ulazak u Ligu SAMPIONA.

aca

pre 16 godina

Malo mi je cudno jer zvezda oce za trenera Kupera,Zakeronija, Malesanija pa cak i Zengu ali na kraju nista.Djurovski je car.
Dosta lazi.

Urosh

pre 16 godina

Djurovski je car! Oni koji ga osporavaju,kazu da je do juce vodio nizerazredne klubove!E pa,do juce,grobari su nam se smejali posle 4:2 na mari,a on ih je posle dobio dva puta,i odbranio duplu krunu !

U stvari 3 puta :)))

Jeste matori ali realno titula u ex sfrj ex yu ex scg Srbiji nije merilo vrednosti Trenera i donekle igraca.. (donekle zato sto igrac moze da pokaze sta zna i da se to vidi)

GoRaN_SK

pre 16 godina

Da, meni se covek javio 2,5 sata pre te press-konferencije. Bas mu se tada zena strasno razbolela i zato ce sada cigani da dovedu Marcela Lipija koji je ostavio sve poslove samo da bi dosao u Beograd.
JADNI GANCI!

nick

pre 16 godina

Na jednom italijanskom sajtu je objavljeno da je Zakeroni pobedio Kupera zbog zbog manjih novcanih potrazivanja i da ce biti novi trener Zvezde.

Ljubitelj

pre 16 godina

U duelu novi trener vs. Bosko Djurovski, prednost dajem Bosku. Zasto? 1.Dok bio igrac, igrao je za Zvezdu srcem i bez pogovora je izvrsavao sve zadatke koje su mu treneri dali- od menjanje pozicija (iako se nekada nije snalazio) i sedenja na klupi.. sve je prihvatao bez pogovora slusajuci trenere i nemajuci problema sa autoritetima.. 2.Dosao je na klupu kada je PFC prisao na -6. Svi su tada mislili da Zvezda gubi titulu. Medju najvecim kriticarima sam bio i ja. Mislio sam da Bosko kao domaci trener nema nikakvu sansu da se odupre raznim menadzerima, agentima, prijateljima, itd. Cak sam mislio da je Bosko jedan mediokritet od trenera! Bosko zavodi gvozdenu disciplinu, sto se u svlacionici mnogima nije svidelo. Pocinje da hladi, najblaze receno, mediokritete od fudbalera (koji su inace kod Princa bili neprikosloveni - Djokic, Milovanovic, Trisovic, Bugarin,...) a na teren vraca igrace koji znaju sa loptom (Milijas, Trajce,...). Stvara krug od 5-6 igraca a ostalo rotira... Zvezda pocinje da igra fudbal od tog trenutka. Milijas kreira igru potpomognut Trajkovicem i Burzanovicem, Koroman dize formu i pokazuje lucidnost i kvalitet, Andjelkovic dobija na samopouzdanju i igra vrlo zrelo,.. Takva igra i preporod u svlacionici su dali rezultate sto se vidi kroz trofeje. Neko ce reci - JBG, SLABA LIGA! Jeste, slaba je, jbg. Ali je Bosko dokazao da nije mediokritet, da poznaje igru, da voli Zvezdu, da je svestan njene tradicije i vrednosti. Bosko je uspeo to sve da prenese na igrace svojim autoritetom. Treba mu dati sansu, ne zbog sala oko ruke vec zbog ovog gore navedenog

heh

pre 16 godina

i opet ce dovesti neke totalne indijance ili propale "zvezde" tipa ailtona....
i okrenuce se ga domacem trzistu koje je, realno, djubre.

delija

pre 16 godina

Hvala bogu sto nece da dodje sta ce nam neki italijan koji je vodio ekipe koje se bore za opstanak pa on ima isto toliko evropskog iskustva kao Bosko(nikakvo). Najbolje bi bilo da dodje Kuper pa makar dosao za 1m jer je on veliko ime u svetu i odmah ce dovuci neke argentince!Kuper+ 6 dobrih pojacanja= LS Srecan svima 29 Maj!!!!!!

zeljko

pre 16 godina

Ko to garantuje da ce nam strani trener doneti uspeh?Ali nije ni cudo,s obzirom da Pixi ima "palanacki mentalitet"!Mani se corava posla i dovedi Muslina za trenera!JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN...

bez komentara

pre 16 godina

Pod suncem nema nista novo. Svake godine po zavrsetku sezone bilo ko da je prvak, prica se o tome kako je plan da se udje u ligu sampiona. I ove godine nista novo: opet mediji rade svoje, a odgovorni samo pricaju i pricaju ... hajde da nesto uradimo a ne samo da pricamo i sami sebe lazemo ... kupujemo kao neka pojacanja koja su propala odavno i niko ih nece a rasprodajemo i ono malo sto vredi kod nas. Necemo mi nigde ako nastavimo kao sto smo radili u zadnjih 10 godina a i vise. Nazalost koliko vidim i ove godine nema nista novo ...

MILOS

pre 16 godina

kao sta nam je svima poznato ni jedan ozbiljnji igrac i trener nece doci u fudbal u ovoj zemlji.
pixi ko i svake godine talasa....

IGUANA

pre 16 godina

Dovedite bre 5 dobra igraca i zadrzite ove sto sad imate i onda cu ja da ih odvedem u Ligu Sampiona... Moji predlozi: Kovacevic (Real Sosijedad), Ljuboja (HSV), Azaouagh (Mainz), Hilario (Chelsea)- njemu istice ugovor ovog leta, a dobro brani, verovatno bi pre izabrao neki portugalski tim ali moze da se proba. Za ove ostale Kovacevic ispada iz primere pa sto da ne dodje u Srbiju, Ljuboja se vec pominje kao pojacanje , Azaouagh ispao iz Bundeslige pa ako dodje super je.

DJ SRXY

pre 16 godina

Hvala bogu sto ne dolazi,sta bi taj nama mogao da pomogne...Nista,ama bas nista.Sta mislite da Djurovski ne mi mogao sa boljim igracima da udje u Ligu sampiona???Mogao bi naravno,problem su igraci a ne trener,pa ne moze on da igra umesto njih...Ili dajte extra trenera stranca,ili nek ostane Bosko,grehota je ne dati mu sansu.

Srbenda

pre 16 godina

bez obzira na sve meni je Boska zao.Ipak je on,bez obzira kakav je trener,podigao ekipu na psiholoskom planu.Mislim da bi sa njim trebalo uraditi isto sto i sa igracima,da ostane u klubu ali da se dovede stvarno neki dobar trener pa nek uci od njega!Za neko buduce vreme!Bole nemoj da ides bez obzira na sve!!!!!!!!!

SPQR totti

pre 16 godina

Samo se glupiraju.Na kraju ce dovesti nekog domaceg 'strucnjaka' i naravno nece ni vidjeti Ligu Sampiona cak i ako se pojacaju.Sta mislite,koga su u stanju oni da dovedu?Samo sto lupetaju dzabe.Bice dobro ako izbore Kup UEFA.

ACAB

pre 16 godina

"izjavio je da mu se Italijan javio dva sata pred zakazanu konferenciju za novinare i saopštio da neće biti u mogućnosti da preuzme Crvenu zvezdu zbog privatnih problema, uprkos tome što je već sve bilo dogovoreno."

na zvezdinom sajtu pise nesto drugo. ko laze?

era

pre 16 godina

Neka se spremi Marcelo Lipi, pa onda Ranijeri,Anceloti,Ulivije, cujem i da je Murinjo nezadovoljan..sad je sansa.SMEX.
Kupite igrace...Djurovski je extra za ovo sto zvezda ima.

Александар

pre 16 godina

Да оде Пикси мало до Лондона да поразговара са Мурињом, можда човек пристане да води Звезду у походу на још једну домаћу титулу, зна сигурно да се нигде у Европи не играју дербији против таквих величина као што су Бежанија, Вождовац, Младост из Апатина и имењак јој из Лучана и да не заборавимо увек опасни Партизан. Ко још може одбити такву понуду, наравно сем у случају болести блиског му сродника. А ти провинцијски клубови попут Челсија, Ливерпула, Манчестера, Арсенала, Реала, Барселоне, Милана, Бајерна, Вердера, Јувентуса, Динама из Кијева, ЦСКА из Москве нека и даље живе у нади да ће доћи у Србију и одиграти макар и један пријатељски меч са овим величинама. Зато напред Пикси пут под ноге па у преговоре за тренером, само не заборави да тражиш све здравствене картоне родбине одабраних кандидата.

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Bolje je ovako.
Nego CIGANI, srecan vam 29. Maj!
Dace Bog dragi opet!
KLIKNITE NA "PREPORUCI KOMENTAR!"
Neka se vidi koliko nas ima!
ZVEZDA JE NASA VERA!

mare

pre 16 godina

Djurovski je car! Oni koji ga osporavaju,kazu da je do juce vodio nizerazredne klubove!E pa,do juce,grobari su nam se smejali posle 4:2 na mari,a on ih je posle dobio dva puta,i odbranio duplu krunu !
On izuzetno poznaje ekipu,odlican je motivator,prave,al ponavljam,prave delije(oni koji su bili i sad,u subotu na tekmi,a ne oni koji sede samo za kompom) ga podrzavaju,i na kraju,zasluzio je sansu vise nego neki (uz to,i preskupi) de kanio,il ne znam ko..

Nole

pre 16 godina

Hvala bogu da ovaj nije dosao i da valjda nadju te nove igrace iz inostranstva,posto je nase trziste prava rupa, sem par izuzetaka. Bice valjda bolje !

Ivan

pre 16 godina

Da mu nije i baba bolesna? Ako nije hteo nije nas trebao loziti. A mozda je bolje i sto nije trener. Treba nam neko ko ce uzivati u Beogradui u Zvezdi. Nadam se da cemo naci adekvatnog trenera. Kuper je bio interesantan, da li mozemo da nadjemo nekog slicnog?

Sve mi je jasno

pre 16 godina

Nijednog trenutka nisam poverovao u ovu vest. Prvak Srbije u Evropi ne znači ništa, osim novih poraza i blamaže (svejedno ko je prvak). Samo što ovi iz "Crvene zvezde" i uz pomoć nesavesnih tabloidnih novinara vode jezivu propagandu u korist "najtrofejnijeg srpskog tima na ovim prostorima i na našem najvećem stadionu (brazilskoj Marakani)". Znate kako su neki sportski novinari nekada zvali japanske stonotenisere? Mnogo lepo: "Kosooki majstori celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca." Ljudska glupost starija je od Adama i Eve.

PoP

pre 16 godina

Jedan je Slavoljub Muslin ! Piksi ne trazi trecerazredne talijane, svaka cast Djurovskom, ali ako mislimo u LS, samo Slavoljub Muslin !!!

Igor - Delije KG

pre 16 godina

Piksi, pa Di Kanio nije trener evropskog kalibra...barem po mom misljenju. Ako se vec trazi kako piksi kaze trener i pojacanja evropskog kalibra, nije svaki stranac evropski kalibar
I malo je dosadno ljudima toliko pumpanje oko imena, pa onda nista. Setite se kako je partizan doveo mateusa i West-a. Kao Bum
Napred Zvezdo

TeRaToM

pre 16 godina

Verovatno mu sponzori nisu odobrili tog Kanija!Oni su i onako skorojevici pa razumeju samo "ime koje puca"!Videcemo ko ce doci pa cemo lako zakljuciti da li je to u pitanju! Pozdrav

Kasper

pre 16 godina

Stvarno se slažem sa komentarom broj 2 samo prave delije znaju ko je sigurno zaslužio šansu. Tri puta je dobio Partizan za mesec dana a i prvenstvo bi završio u velikom stilu da Đokić nije promašio one penale.

Miki Zvezdas

pre 16 godina

Pa dobro bre dokle će ovako Zvezda čekati nekog žabara da se smiluje i dođe na njihovu klupu.Žalosno!Dokle ćemo čekati?????????????????

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Bolje je ovako.
Nego CIGANI, srecan vam 29. Maj!
Dace Bog dragi opet!
KLIKNITE NA "PREPORUCI KOMENTAR!"
Neka se vidi koliko nas ima!
ZVEZDA JE NASA VERA!

mare

pre 16 godina

Djurovski je car! Oni koji ga osporavaju,kazu da je do juce vodio nizerazredne klubove!E pa,do juce,grobari su nam se smejali posle 4:2 na mari,a on ih je posle dobio dva puta,i odbranio duplu krunu !
On izuzetno poznaje ekipu,odlican je motivator,prave,al ponavljam,prave delije(oni koji su bili i sad,u subotu na tekmi,a ne oni koji sede samo za kompom) ga podrzavaju,i na kraju,zasluzio je sansu vise nego neki (uz to,i preskupi) de kanio,il ne znam ko..

Sve mi je jasno

pre 16 godina

Nijednog trenutka nisam poverovao u ovu vest. Prvak Srbije u Evropi ne znači ništa, osim novih poraza i blamaže (svejedno ko je prvak). Samo što ovi iz "Crvene zvezde" i uz pomoć nesavesnih tabloidnih novinara vode jezivu propagandu u korist "najtrofejnijeg srpskog tima na ovim prostorima i na našem najvećem stadionu (brazilskoj Marakani)". Znate kako su neki sportski novinari nekada zvali japanske stonotenisere? Mnogo lepo: "Kosooki majstori celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca." Ljudska glupost starija je od Adama i Eve.

Ljubitelj

pre 16 godina

U duelu novi trener vs. Bosko Djurovski, prednost dajem Bosku. Zasto? 1.Dok bio igrac, igrao je za Zvezdu srcem i bez pogovora je izvrsavao sve zadatke koje su mu treneri dali- od menjanje pozicija (iako se nekada nije snalazio) i sedenja na klupi.. sve je prihvatao bez pogovora slusajuci trenere i nemajuci problema sa autoritetima.. 2.Dosao je na klupu kada je PFC prisao na -6. Svi su tada mislili da Zvezda gubi titulu. Medju najvecim kriticarima sam bio i ja. Mislio sam da Bosko kao domaci trener nema nikakvu sansu da se odupre raznim menadzerima, agentima, prijateljima, itd. Cak sam mislio da je Bosko jedan mediokritet od trenera! Bosko zavodi gvozdenu disciplinu, sto se u svlacionici mnogima nije svidelo. Pocinje da hladi, najblaze receno, mediokritete od fudbalera (koji su inace kod Princa bili neprikosloveni - Djokic, Milovanovic, Trisovic, Bugarin,...) a na teren vraca igrace koji znaju sa loptom (Milijas, Trajce,...). Stvara krug od 5-6 igraca a ostalo rotira... Zvezda pocinje da igra fudbal od tog trenutka. Milijas kreira igru potpomognut Trajkovicem i Burzanovicem, Koroman dize formu i pokazuje lucidnost i kvalitet, Andjelkovic dobija na samopouzdanju i igra vrlo zrelo,.. Takva igra i preporod u svlacionici su dali rezultate sto se vidi kroz trofeje. Neko ce reci - JBG, SLABA LIGA! Jeste, slaba je, jbg. Ali je Bosko dokazao da nije mediokritet, da poznaje igru, da voli Zvezdu, da je svestan njene tradicije i vrednosti. Bosko je uspeo to sve da prenese na igrace svojim autoritetom. Treba mu dati sansu, ne zbog sala oko ruke vec zbog ovog gore navedenog

PoP

pre 16 godina

Jedan je Slavoljub Muslin ! Piksi ne trazi trecerazredne talijane, svaka cast Djurovskom, ali ako mislimo u LS, samo Slavoljub Muslin !!!

Igor - Delije KG

pre 16 godina

Piksi, pa Di Kanio nije trener evropskog kalibra...barem po mom misljenju. Ako se vec trazi kako piksi kaze trener i pojacanja evropskog kalibra, nije svaki stranac evropski kalibar
I malo je dosadno ljudima toliko pumpanje oko imena, pa onda nista. Setite se kako je partizan doveo mateusa i West-a. Kao Bum
Napred Zvezdo

Miki Zvezdas

pre 16 godina

Pa dobro bre dokle će ovako Zvezda čekati nekog žabara da se smiluje i dođe na njihovu klupu.Žalosno!Dokle ćemo čekati?????????????????

DJ SRXY

pre 16 godina

Hvala bogu sto ne dolazi,sta bi taj nama mogao da pomogne...Nista,ama bas nista.Sta mislite da Djurovski ne mi mogao sa boljim igracima da udje u Ligu sampiona???Mogao bi naravno,problem su igraci a ne trener,pa ne moze on da igra umesto njih...Ili dajte extra trenera stranca,ili nek ostane Bosko,grehota je ne dati mu sansu.

Vladan_

pre 16 godina

DELIJE moje
sretan vam danasnji dan.
A ovi grobarcici kompleksasi koji se redovno javljaju na nase vest,ima i za njih leka:
Kliknite na "PREDLOZI ZA BRISANJE" i to je to...

Александар

pre 16 godina

Да оде Пикси мало до Лондона да поразговара са Мурињом, можда човек пристане да води Звезду у походу на још једну домаћу титулу, зна сигурно да се нигде у Европи не играју дербији против таквих величина као што су Бежанија, Вождовац, Младост из Апатина и имењак јој из Лучана и да не заборавимо увек опасни Партизан. Ко још може одбити такву понуду, наравно сем у случају болести блиског му сродника. А ти провинцијски клубови попут Челсија, Ливерпула, Манчестера, Арсенала, Реала, Барселоне, Милана, Бајерна, Вердера, Јувентуса, Динама из Кијева, ЦСКА из Москве нека и даље живе у нади да ће доћи у Србију и одиграти макар и један пријатељски меч са овим величинама. Зато напред Пикси пут под ноге па у преговоре за тренером, само не заборави да тражиш све здравствене картоне родбине одабраних кандидата.

Srbenda

pre 16 godina

bez obzira na sve meni je Boska zao.Ipak je on,bez obzira kakav je trener,podigao ekipu na psiholoskom planu.Mislim da bi sa njim trebalo uraditi isto sto i sa igracima,da ostane u klubu ali da se dovede stvarno neki dobar trener pa nek uci od njega!Za neko buduce vreme!Bole nemoj da ides bez obzira na sve!!!!!!!!!

IGUANA

pre 16 godina

Dovedite bre 5 dobra igraca i zadrzite ove sto sad imate i onda cu ja da ih odvedem u Ligu Sampiona... Moji predlozi: Kovacevic (Real Sosijedad), Ljuboja (HSV), Azaouagh (Mainz), Hilario (Chelsea)- njemu istice ugovor ovog leta, a dobro brani, verovatno bi pre izabrao neki portugalski tim ali moze da se proba. Za ove ostale Kovacevic ispada iz primere pa sto da ne dodje u Srbiju, Ljuboja se vec pominje kao pojacanje , Azaouagh ispao iz Bundeslige pa ako dodje super je.

Ivan

pre 16 godina

Da mu nije i baba bolesna? Ako nije hteo nije nas trebao loziti. A mozda je bolje i sto nije trener. Treba nam neko ko ce uzivati u Beogradui u Zvezdi. Nadam se da cemo naci adekvatnog trenera. Kuper je bio interesantan, da li mozemo da nadjemo nekog slicnog?

Kasper

pre 16 godina

Stvarno se slažem sa komentarom broj 2 samo prave delije znaju ko je sigurno zaslužio šansu. Tri puta je dobio Partizan za mesec dana a i prvenstvo bi završio u velikom stilu da Đokić nije promašio one penale.

TeRaToM

pre 16 godina

Verovatno mu sponzori nisu odobrili tog Kanija!Oni su i onako skorojevici pa razumeju samo "ime koje puca"!Videcemo ko ce doci pa cemo lako zakljuciti da li je to u pitanju! Pozdrav

PERA"93"ZAJECAR

pre 16 godina

Pixi verujem u tebe...Najbolje je da dovedes KUPERA.Jeste da je malo skup ali sa njim dolaze jos najmanje 3 Argentinca i to su sigurno provereni igraci.Posle dovedi jos 3 ili najvise 4 EXTRA pojacanja kao Ljuboju,Ergica,Petkovica iz Vose i jos nekog a prodas najvice 4 igraca i to ti je recept za ulazak u Ligu SAMPIONA.

Nole

pre 16 godina

Hvala bogu da ovaj nije dosao i da valjda nadju te nove igrace iz inostranstva,posto je nase trziste prava rupa, sem par izuzetaka. Bice valjda bolje !

ACAB

pre 16 godina

"izjavio je da mu se Italijan javio dva sata pred zakazanu konferenciju za novinare i saopštio da neće biti u mogućnosti da preuzme Crvenu zvezdu zbog privatnih problema, uprkos tome što je već sve bilo dogovoreno."

na zvezdinom sajtu pise nesto drugo. ko laze?

GoRaN_SK

pre 16 godina

Da, meni se covek javio 2,5 sata pre te press-konferencije. Bas mu se tada zena strasno razbolela i zato ce sada cigani da dovedu Marcela Lipija koji je ostavio sve poslove samo da bi dosao u Beograd.
JADNI GANCI!

delija

pre 16 godina

Hvala bogu sto nece da dodje sta ce nam neki italijan koji je vodio ekipe koje se bore za opstanak pa on ima isto toliko evropskog iskustva kao Bosko(nikakvo). Najbolje bi bilo da dodje Kuper pa makar dosao za 1m jer je on veliko ime u svetu i odmah ce dovuci neke argentince!Kuper+ 6 dobrih pojacanja= LS Srecan svima 29 Maj!!!!!!

Kaldrmash

pre 16 godina

Pixi verujem u tebe...Najbolje je da dovedes KUPERA.Jeste da je malo skup ali sa njim dolaze jos najmanje 3 Argentinca i to su sigurno provereni igraci.Posle dovedi jos 3 ili najvise 4 EXTRA pojacanja kao Ljuboju,Ergica,Petkovica iz Vose i jos nekog a prodas najvice 4 igraca i to ti je recept za ulazak u Ligu SAMPIONA.
(PERA"93"ZAJECAR, 29. maj 2007 19:54) hahahaha... zanimljiv neki decko.... hahaha... :)

MILOS

pre 16 godina

kao sta nam je svima poznato ni jedan ozbiljnji igrac i trener nece doci u fudbal u ovoj zemlji.
pixi ko i svake godine talasa....

era

pre 16 godina

Neka se spremi Marcelo Lipi, pa onda Ranijeri,Anceloti,Ulivije, cujem i da je Murinjo nezadovoljan..sad je sansa.SMEX.
Kupite igrace...Djurovski je extra za ovo sto zvezda ima.

zeljko

pre 16 godina

Ko to garantuje da ce nam strani trener doneti uspeh?Ali nije ni cudo,s obzirom da Pixi ima "palanacki mentalitet"!Mani se corava posla i dovedi Muslina za trenera!JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN...

Zoran

pre 16 godina

Prvo da se zna da sam navijac Partizana. Ne mogu da verujem da se toliko pale ljudi u Srbiji oko fudbala i oko izjava direktora klubova i svega sto ide uz to! Dok se ne privatizuju klubovi nece biti ni fudbala kod nas. Ova prvenstva su inace unapred dogovorena jer se velike pare vrte (500.000 evra je u Srbiji ogromna cifra a obrce se mnogo vise) onda dve godine Partizan sampion pa 2 godine Zvezda. Tada i prodaju svoje igrace jer drugacije ne bi ni mogli! Samo nastavite da se palite a meni dobro dodje da se razonodim citajuci komentare u vestima o Partizanu i Zvezdi! Mnogo smo smesni!!!

piksi

pre 16 godina

ljudi!!!
Adriano u Vojvodini!!!
Gotova stvar vec je vidjen u Novom Sadu, verovatno trazi stan,bio i na stadionu, Miha ga upoznao sa istorijom kluba, on je kako kazu bas iznenadjen toplim prijemom!!!

SPQR totti

pre 16 godina

Samo se glupiraju.Na kraju ce dovesti nekog domaceg 'strucnjaka' i naravno nece ni vidjeti Ligu Sampiona cak i ako se pojacaju.Sta mislite,koga su u stanju oni da dovedu?Samo sto lupetaju dzabe.Bice dobro ako izbore Kup UEFA.

Milan_zvezdas

pre 16 godina

Citam ove komentare i ne mogu cudu da se nacudim. Ljudi bre kakav Djurovski da li ste normalni. Svaka njemu cast kao bivsem igracu i velikom navijacu, ali on nije video dalje od Obrenovca. Kazete pobedio grobare dva puta, pa sad moze da proba u LS. Grobari se bre raspadaju ne znaju gde udaraju, njih bi pobedio svako (sem Bajevica). Ovaj italijan verovatno nije dobar, ali da bi imali bilo kakve sanse trener MORA da bude stranac.
PS> Na svakoj sam Zvezdinoj utakmici, skoro pa spavam na severu.

Kaldrmash

pre 16 godina

Na jednom italijanskom sajtu je objavljeno da je Zakeroni pobedio Kupera zbog zbog manjih novcanih potrazivanja i da ce biti novi trener Zvezde.
(nick, 29. maj 2007 18:04) 'oce, sine.. 'oce !! samo se ti nemoj nervirati hahahaha..... doci ce chika Alberto, njemu je zvezda u krvi

2007

pre 16 godina

Стварно мораш бити морална гњида да би се спрдао са болешћу нечије жене као што овде раде неке креатуре. Докле сежу границе њиховог комплекса? До спрдања са несрећном женом?

LIGA SAMPIONA

pre 16 godina

Kaldrmash,sta mi da ti radimo sto si ti GROBAR.Mani da se mesas u nase poslove.Pa sigurno da cemo da dovedemo za trenera nekog stranca.A i vecina igraca sto cemo dovesti ce biti stranci.JER SE MI BORIMO ZA LIGU SHAMPIONA A VI ZA STA SE BORITE?Izgubili ste 4 vezane utakmice.Mi bar dovodimo strance a znas koga vi dovodite???Bozovica iz Bezanije i Pekarica iz Vose...Jedva oteraste upravu.CAO BREEEEEE.Valjda se zna ko je SHAMPION...PoZz svim DELIJAMA.

Velja

pre 16 godina

Sta vi (namerno malo) grobari imate sta ovde da komentarisete?! Pa vi ste proslost u svakom pogledu! Nema vise vojske da vas protazira! Gledajte svoja posla! Kao, proslavljate bojkot, tako sto punite ono.. kako vi to zovete? U rupu, gde pripadate! :)

nick

pre 16 godina

Na jednom italijanskom sajtu je objavljeno da je Zakeroni pobedio Kupera zbog zbog manjih novcanih potrazivanja i da ce biti novi trener Zvezde.

aca

pre 16 godina

Malo mi je cudno jer zvezda oce za trenera Kupera,Zakeronija, Malesanija pa cak i Zengu ali na kraju nista.Djurovski je car.
Dosta lazi.

cunce

pre 16 godina

Treba da slavimo sto tamo neki zabar-koji nije imao uspeha i koji ipak nije kalibar za Zvezdu- nije dosao. On je sam , izgleda shvatoi da je Zvezda veliki klub kome on nije dorastao.
To treba da shvati rukovodstvo Zvezde i da ostavi BOSKA DJUROVSKOG na mestu sefa strucnog staba.
BOSKO, BOSKO

Aca_USA

pre 16 godina

Ostavite Boska, zasluzio je. Ja licno ne bih imao nista protiv Rebera, cisto da pokazemo grobarima gde je koncentrisan kvalitet.

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

Mozda su rezultati od lekara srigli tri sata ranije? Svaki covek se i po izgovorima vidi koliko je inteligentan(ovde mislim na obojicu).

skrbovic andrija

pre 16 godina

Bosko Djurovski treba da vodi Zvezdu i u narednoj sezoni.Dok je bio igrac borio se kao pravi lav,ratnik,ginuo za svaku loptu.Sada kao trener se dokazao,zaista bi se Piksi gradno ogresio o Boska ako bi ga smenio.Po svemu sudeci do ce se i dogoditi.Neznam kako mu nije jasno da ni jedan evropski strucnjak ne moze zvezdu da uvede u Ligu Sampiona.Bosko je na pravom putu to da ucini,ali za godinu ili dve,sa njegovim pristupom,i radom,siguran sam da bi to i ostvario.jer poznaje igarce,njihov mentalitet,ovako bilo ko da dodje umesto njega pitanje da li ce odbaraniti i jedan od dva pehara koja je Bosko na maestralan nacin osvojio.

DDT

pre 16 godina

Prvo i osnovno, ne pali Pixi mikoga! To što pojedini mediji žure da prvi objave neproverenu vest je njihov, a ne Pixijev problem.

goran petrovic

pre 16 godina

Kakvo poniženje za Zvezdu.E moj Piksi........Nije problem u trenerime niti igračima.Problem je u Piksiju.Odavno pričam.ON NIJE ČOVEK ZA ZVEZDU.Plakaćemo za Džajom.Domaće titule u ovakvoj zemlji su ne bitne.Piksi je uspeo da stvori naj lošiji tim Zvezde od 1971.g. od kada ja gledam utakmice.Strašno.....Modne revije,džet set kokteli,prijemi i druge gluposti.Žena ga vuče ko dvorsku ludu po gradu.A on je samo mnogo umoran...Zvezdi treba veličina(pre privatizacije)za direktora u svakom smislu a prvenstveno kao čovek,pa menadžer,pa pedagog,pa maher,pa šmeker.A on to nije.

shone

pre 16 godina

bolje zadrzite djurovskog a ove pare koje biste dali ovom italijanu ili kuperu potrosite na neke normalne igrace! I prodajte djokica i randjelovica!

Ljubitelj

pre 16 godina

@uros
Kao sto je napisao jedan decko: Milijas kreira ugru, Trajce mu pomaze, Koroman se vratio u formu kad je palio i zario po Sibiru, Andjelkovic je bas dobio na samopouzdanju...lepo bogami, u sustini vama i ne treba trener, a ni pojacanja vam ne trebaju, vama treba neko da vas probudi iz ironije u kojoj se nalazite!!! Igrate kao Brazil, i mislim da vi ne bi trebali da igrate ligu shampiona, nego bi vas trebalo da prebace u grupu za svetsko prvenstvo, jer bi je sigurno prosli i na kraju osvojili isto!!! Zivela Zvezda!
Nejaki Urose, zao mi je sto si tako bukvalan i banalan... ali cu te upoznati sa mojim misljenjem posto me nisi razumeo... Pisao sam o trenerima a ne o ambicijama u LS. Napisao sam da smatram da je bolje sacuvati Boska Dj. nego dovesti nekog novog Bajevica... Sta je Bajevic uradio u CZ?! Osvajao bodove, koristio vase (Partizanove) kikseve i nista vise. Od igre ni I! Dokaz je bio evidentan na Marakani (2-4) i Vosa 0~3. Siguran sam da bi Princ izgubio sva tri naredna derbija da je bio na klupi, jer je mediokritet. I sta ce nam takav na klupi? Sta ce nam bilo koji osrednji evropski trener koji ce se ponasati ovde kao da je osudjen na 20 godina teskog rada u Sibiru? Meni je prosto bilo neprijatno gledajuci debelog Ailtona koji sve vreme ima izraz lica- PA, GDE SAM JA DOSAO? Zvezdi ne trebaju takve velicine. Nama treba covek koji se nece prodati menadzerima, krimosama, prijateljima Saveza, novinarima, koji poznaje igru, koji je svestan kvaliteta svojih fudbalera, koji ima komunikaciju sa nama navijacima (ne mislim na onu snishodljivu, ljigavu , vec na iskrenu), koji ce uspeh Zvezde vise znaciti nego svoj, koji ce otici sam kada Zvezdi lose krene... Bosko je dokazao da je taj covek!
Evo i o Evropi da napisem par recenica... Iako sam veliki Cigan ne verujem u neki uspeh kao sto je ulazak u LS, ukoliko ne izvucemo u indisponiranu ekipu poput Lacia. Mada je pitanje da li bi i njih izbacili. Ali s druge strane, TRAZIM ulazak u Ligu UEFA jer je to takmicenje u kojem Zvezda moze da igra i da se nadigrava... naravno ako se ne sretnemo u kvalifikacijama sa Bajernom iz Minhena

bez komentara

pre 16 godina

Pod suncem nema nista novo. Svake godine po zavrsetku sezone bilo ko da je prvak, prica se o tome kako je plan da se udje u ligu sampiona. I ove godine nista novo: opet mediji rade svoje, a odgovorni samo pricaju i pricaju ... hajde da nesto uradimo a ne samo da pricamo i sami sebe lazemo ... kupujemo kao neka pojacanja koja su propala odavno i niko ih nece a rasprodajemo i ono malo sto vredi kod nas. Necemo mi nigde ako nastavimo kao sto smo radili u zadnjih 10 godina a i vise. Nazalost koliko vidim i ove godine nema nista novo ...

heh

pre 16 godina

i opet ce dovesti neke totalne indijance ili propale "zvezde" tipa ailtona....
i okrenuce se ga domacem trzistu koje je, realno, djubre.

Urosh

pre 16 godina

Djurovski je car! Oni koji ga osporavaju,kazu da je do juce vodio nizerazredne klubove!E pa,do juce,grobari su nam se smejali posle 4:2 na mari,a on ih je posle dobio dva puta,i odbranio duplu krunu !

U stvari 3 puta :)))

Jeste matori ali realno titula u ex sfrj ex yu ex scg Srbiji nije merilo vrednosti Trenera i donekle igraca.. (donekle zato sto igrac moze da pokaze sta zna i da se to vidi)

marko bg-kv

pre 16 godina

Posle toliko godina cekanja, neki zvezdasi zele da Bosko bude trener!Pa ljudi, jeste li vi normalni?Pa tu titulu bi osvojio i bilo ko drugi da je dosao u ovoj konkurenciji.Kakva nasa igra, branimo se protiv grobara bednih sa igracem vise i protiv svih ekipa kada damo gol-a za 5 klasa smo bolji!SRAMOTA!!!Sta bi bilo da igramo protiv valensije...poredjali bi se na gol crtu???Bosko???Da li gledate LS-a i vidite trenere koji su tu ? Briga me sto on voli Zvezdu, i ja je volim pa je ne treniram!!!I sta pljujete po tom Pixiju? Dao nam je dve duple krune, prosle godine nismo imali srece sa zrebom- pao nam je Milan.....sve deluje bolje sa njim nego ranije. Sta bi vi, odmah osvajanje LS-a, to moze kada budete vi vodili klub i dali kintu!!!!
Volim Zvezdu i zato dajem podrsku celom klubu u nastojanju da se pojacamo sto bolje i probamo uz malo srece da udjemo u LS_a!!!
A vi grobari citajte nase vesti i crknite od muke i bolje se pojacajte, inace ce i intertoto za vas biti pojam.

grobar

pre 16 godina

Svidja mi se sto se i dalje lozite na ove trenere koji forsiraju pacerski stil igre koji karakterise FK Crvenu Zvezdu vec zadnjih 17 godina.Da,dobro ste procitali-17 godina.Sto se tice Boleta...da li znate sta hocete?Pljuvali ste po njemu nakon pranja i futball make up class-a na Maloj Marakani,a sada ga dizete u nebesa?Budimo realni,Zvezdi prvo treba tim,dakle igracki kadar,jer u suprotnom ni madjionicar na klupi vas nece uvesti u Ligu Sampiona.Pozdrav za sve grobare

VladeX

pre 16 godina

# Doci ce de Kanio isto kao sto je dosao Kuper, isto kao sto je dosao Zakeroni, isto kao sto je dosao... I za sve njih su pouzdani izvori rekli da sigurno dolaze... Ajde vi lepo izvestavajte o onome sto se dogadja, a ne o onome sto ste naculi ili sto biste hteli da se desi.
(VladeX, 28. maj 2007 11:25)

Šta više reći?

uros

pre 16 godina

Kao sto je napisao jedan decko: Milijas kreira ugru, Trajce mu pomaze, Koroman se vratio u formu kad je palio i zario po Sibiru, Andjelkovic je bas dobio na samopouzdanju...lepo bogami, u sustini vama i ne treba trener, a ni pojacanja vam ne trebaju, vama treba neko da vas probudi iz ironije u kojoj se nalazite!!! Igrate kao Brazil, i mislim da vi ne bi trebali da igrate ligu shampiona, nego bi vas trebalo da prebace u grupu za svetsko prvenstvo, jer bi je sigurno prosli i na kraju osvojili isto!!! Zivela Zvezda!

Zare

pre 16 godina

Prvo treba sačuvati potojeći igrački kadar bar još dve sezone formirati novu ekipu oko kostura Milijaš - Kastiljo - Gaj - Koroman - Burzanović. Zatim dovesti barem 3 dobra pojačanja. To ne moraju biti tako zvučna imena iz inostranstva. Igarči poput Kastilja reprezentativci (bar potencijalni) iz recimo Ekvadora i dr. manje istaknutih fudbalskih nacija koje bi mogli dovesti za prihvatljivu cenu su za Zvezdu idealno rešenje. A što se tiče trenera po meni to sve više zavisi od pojačanja. Ako se dovedu neka zvučnija imena onda je možda pametnije dovesti nekog trenera većeg autoriteta ali se slažem da je pez pogovora Boško zaslužio još jednu sezonu.

nick

pre 16 godina

@Kaldrmash

Sajt ti je www.calciomercato.it

A, ti bolje gledaj svoj veliki klub u kojem ce jos malo poceti da se biju, jer ste toliko jadni i pateticni da se ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Igraci vam javno istupaju protiv trenera, predsednik vam je vetrometini, ne zna da li ce ga sledeceg dana neko isterati, vasi cuveni igraci iz omladinske skole, te cuvene Partizanove bebe, ne mogu da izbore jedan remi u pet utakmica itd.(Mogao bih jos da nabrajam, ali vec mi te je zao)
Bolje gledaj u svoje dvoriste.

P.S.

Posle tacke, nova recenica pocinje velikim slovom.

aca

pre 16 godina

Svaka cast Djurovskom. A Piksi je najveci grobar Zvezde. Nadam se da ce i ostala Zvezdina deca krenuti stopama Djurovskog. Mozda Piksi trazi nekog crnca da vodi Zvezdu, jer je on slepac.

BULIT

pre 16 godina

Dragi grobari, nepotrebno komentarisete desavanja u nasem klubu. Samo da vas podsetim da je vas trener po zanimanju OPERATER NA BAGERU. Mozda mi i neudjemo u LS ali je vama u petogodisnjem planu zacrtano sledece veliko takmicenje Radnicko sportske igre radnika gradjevinaca u niskogradnji!

cavalir

pre 16 godina

da je u pitanju LIPI, ANCHELOTI,KAPELO ili sta ja znam ko vec ja bih razumeo ovo sto se radi. Ali Zvezda hoce trenera koji se nije zadrzao u jednoj ekipi dve sezone i nema osvojeno ama bas nista. Cetrdeset godina pratim fudbal ali ovo mi stvarno nije jasno sta to Stojkovic hoce. Cime taj nazovi trener moze zadovoljiti zvezdine apetite i pomoci da se plasira u LIGU SAMPIONA. Izvinite na izrazu ali izgleda da da Stojkovic milsi da je bolje Italjansko g.... nego Srpska torta.

Y/Kv

pre 16 godina

Jedan je Slavoljub Muslin!
Verovatno najeftiniji trener na nasem trzistu, ali zato najbolji poznavalac naseg fudbala, nasih prilika i igrackog kadra, covek koji sigurno zasluzuje da bude trener pre svih nabrojanih po novinama, jer bi se lakse uklopio u sve i najbrze napravio TIM i IGRU koja vodi u Ligu sampiona!

Realni delija

pre 16 godina

Koliko ja imam informacija nije u pitanju žena već se čovjek konsultovao sa Zengom i nakon dobijeni infomracija odustao. Drugo pitanje je koliko je on trener za Zvezdu. Po meni je ovo upitno. Prošle godine je Piksi veličao Bajević, a danas znamo kako je sve završilo. Dakle, bilo bi bolje da i Piksi malo bude oprezniji kada izjavljuje da u našjoj zemlji nema ljudi za Zvezdu. Ako ništa drugo nije fer prema Djurovkdom koji mu je spasio glavu.

Serz

pre 16 godina

Koliko jadnih grobara komentarise ovaj clanak... Zaista su iskompleksirani jer su nemocni da bilo sta promene u svom klubu. Na kraju krajeva-odbrana duple krune! Pa to mora da boli jako? Jasno mi je da im nista drugo i ne preostaje nego da omalovazavaju kakve takve uspehe Zvezde. Ali to zaista jadno izgleda kada se sve to procita. Zao mi Vas je...

MECKA KNJAZEVAC

pre 16 godina

Bolje je ovako.
Nego CIGANI, srecan vam 29. Maj!
Dace Bog dragi opet!
KLIKNITE NA "PREPORUCI KOMENTAR!"
Neka se vidi koliko nas ima!
ZVEZDA JE NASA VERA!

Vladan_

pre 16 godina

DELIJE moje
sretan vam danasnji dan.
A ovi grobarcici kompleksasi koji se redovno javljaju na nase vest,ima i za njih leka:
Kliknite na "PREDLOZI ZA BRISANJE" i to je to...

Miki Zvezdas

pre 16 godina

Pa dobro bre dokle će ovako Zvezda čekati nekog žabara da se smiluje i dođe na njihovu klupu.Žalosno!Dokle ćemo čekati?????????????????

Александар

pre 16 godina

Да оде Пикси мало до Лондона да поразговара са Мурињом, можда човек пристане да води Звезду у походу на још једну домаћу титулу, зна сигурно да се нигде у Европи не играју дербији против таквих величина као што су Бежанија, Вождовац, Младост из Апатина и имењак јој из Лучана и да не заборавимо увек опасни Партизан. Ко још може одбити такву понуду, наравно сем у случају болести блиског му сродника. А ти провинцијски клубови попут Челсија, Ливерпула, Манчестера, Арсенала, Реала, Барселоне, Милана, Бајерна, Вердера, Јувентуса, Динама из Кијева, ЦСКА из Москве нека и даље живе у нади да ће доћи у Србију и одиграти макар и један пријатељски меч са овим величинама. Зато напред Пикси пут под ноге па у преговоре за тренером, само не заборави да тражиш све здравствене картоне родбине одабраних кандидата.

Kaldrmash

pre 16 godina

Na jednom italijanskom sajtu je objavljeno da je Zakeroni pobedio Kupera zbog zbog manjih novcanih potrazivanja i da ce biti novi trener Zvezde.
(nick, 29. maj 2007 18:04) 'oce, sine.. 'oce !! samo se ti nemoj nervirati hahahaha..... doci ce chika Alberto, njemu je zvezda u krvi

GoRaN_SK

pre 16 godina

Da, meni se covek javio 2,5 sata pre te press-konferencije. Bas mu se tada zena strasno razbolela i zato ce sada cigani da dovedu Marcela Lipija koji je ostavio sve poslove samo da bi dosao u Beograd.
JADNI GANCI!

Sve mi je jasno

pre 16 godina

Nijednog trenutka nisam poverovao u ovu vest. Prvak Srbije u Evropi ne znači ništa, osim novih poraza i blamaže (svejedno ko je prvak). Samo što ovi iz "Crvene zvezde" i uz pomoć nesavesnih tabloidnih novinara vode jezivu propagandu u korist "najtrofejnijeg srpskog tima na ovim prostorima i na našem najvećem stadionu (brazilskoj Marakani)". Znate kako su neki sportski novinari nekada zvali japanske stonotenisere? Mnogo lepo: "Kosooki majstori celuloidne loptice iz zemlje izlazećeg sunca." Ljudska glupost starija je od Adama i Eve.

PoP

pre 16 godina

Jedan je Slavoljub Muslin ! Piksi ne trazi trecerazredne talijane, svaka cast Djurovskom, ali ako mislimo u LS, samo Slavoljub Muslin !!!

Ivan

pre 16 godina

Da mu nije i baba bolesna? Ako nije hteo nije nas trebao loziti. A mozda je bolje i sto nije trener. Treba nam neko ko ce uzivati u Beogradui u Zvezdi. Nadam se da cemo naci adekvatnog trenera. Kuper je bio interesantan, da li mozemo da nadjemo nekog slicnog?

Kasper

pre 16 godina

Stvarno se slažem sa komentarom broj 2 samo prave delije znaju ko je sigurno zaslužio šansu. Tri puta je dobio Partizan za mesec dana a i prvenstvo bi završio u velikom stilu da Đokić nije promašio one penale.

SPQR totti

pre 16 godina

Samo se glupiraju.Na kraju ce dovesti nekog domaceg 'strucnjaka' i naravno nece ni vidjeti Ligu Sampiona cak i ako se pojacaju.Sta mislite,koga su u stanju oni da dovedu?Samo sto lupetaju dzabe.Bice dobro ako izbore Kup UEFA.

2007

pre 16 godina

Стварно мораш бити морална гњида да би се спрдао са болешћу нечије жене као што овде раде неке креатуре. Докле сежу границе њиховог комплекса? До спрдања са несрећном женом?

Zoran

pre 16 godina

Prvo da se zna da sam navijac Partizana. Ne mogu da verujem da se toliko pale ljudi u Srbiji oko fudbala i oko izjava direktora klubova i svega sto ide uz to! Dok se ne privatizuju klubovi nece biti ni fudbala kod nas. Ova prvenstva su inace unapred dogovorena jer se velike pare vrte (500.000 evra je u Srbiji ogromna cifra a obrce se mnogo vise) onda dve godine Partizan sampion pa 2 godine Zvezda. Tada i prodaju svoje igrace jer drugacije ne bi ni mogli! Samo nastavite da se palite a meni dobro dodje da se razonodim citajuci komentare u vestima o Partizanu i Zvezdi! Mnogo smo smesni!!!

grobar

pre 16 godina

Svidja mi se sto se i dalje lozite na ove trenere koji forsiraju pacerski stil igre koji karakterise FK Crvenu Zvezdu vec zadnjih 17 godina.Da,dobro ste procitali-17 godina.Sto se tice Boleta...da li znate sta hocete?Pljuvali ste po njemu nakon pranja i futball make up class-a na Maloj Marakani,a sada ga dizete u nebesa?Budimo realni,Zvezdi prvo treba tim,dakle igracki kadar,jer u suprotnom ni madjionicar na klupi vas nece uvesti u Ligu Sampiona.Pozdrav za sve grobare

mare

pre 16 godina

Djurovski je car! Oni koji ga osporavaju,kazu da je do juce vodio nizerazredne klubove!E pa,do juce,grobari su nam se smejali posle 4:2 na mari,a on ih je posle dobio dva puta,i odbranio duplu krunu !
On izuzetno poznaje ekipu,odlican je motivator,prave,al ponavljam,prave delije(oni koji su bili i sad,u subotu na tekmi,a ne oni koji sede samo za kompom) ga podrzavaju,i na kraju,zasluzio je sansu vise nego neki (uz to,i preskupi) de kanio,il ne znam ko..

Nole

pre 16 godina

Hvala bogu da ovaj nije dosao i da valjda nadju te nove igrace iz inostranstva,posto je nase trziste prava rupa, sem par izuzetaka. Bice valjda bolje !

era

pre 16 godina

Neka se spremi Marcelo Lipi, pa onda Ranijeri,Anceloti,Ulivije, cujem i da je Murinjo nezadovoljan..sad je sansa.SMEX.
Kupite igrace...Djurovski je extra za ovo sto zvezda ima.

zeljko

pre 16 godina

Ko to garantuje da ce nam strani trener doneti uspeh?Ali nije ni cudo,s obzirom da Pixi ima "palanacki mentalitet"!Mani se corava posla i dovedi Muslina za trenera!JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN...

heh

pre 16 godina

i opet ce dovesti neke totalne indijance ili propale "zvezde" tipa ailtona....
i okrenuce se ga domacem trzistu koje je, realno, djubre.

Milan_zvezdas

pre 16 godina

Citam ove komentare i ne mogu cudu da se nacudim. Ljudi bre kakav Djurovski da li ste normalni. Svaka njemu cast kao bivsem igracu i velikom navijacu, ali on nije video dalje od Obrenovca. Kazete pobedio grobare dva puta, pa sad moze da proba u LS. Grobari se bre raspadaju ne znaju gde udaraju, njih bi pobedio svako (sem Bajevica). Ovaj italijan verovatno nije dobar, ali da bi imali bilo kakve sanse trener MORA da bude stranac.
PS> Na svakoj sam Zvezdinoj utakmici, skoro pa spavam na severu.

Kaldrmash

pre 16 godina

Pixi verujem u tebe...Najbolje je da dovedes KUPERA.Jeste da je malo skup ali sa njim dolaze jos najmanje 3 Argentinca i to su sigurno provereni igraci.Posle dovedi jos 3 ili najvise 4 EXTRA pojacanja kao Ljuboju,Ergica,Petkovica iz Vose i jos nekog a prodas najvice 4 igraca i to ti je recept za ulazak u Ligu SAMPIONA.
(PERA"93"ZAJECAR, 29. maj 2007 19:54) hahahaha... zanimljiv neki decko.... hahaha... :)

cunce

pre 16 godina

Treba da slavimo sto tamo neki zabar-koji nije imao uspeha i koji ipak nije kalibar za Zvezdu- nije dosao. On je sam , izgleda shvatoi da je Zvezda veliki klub kome on nije dorastao.
To treba da shvati rukovodstvo Zvezde i da ostavi BOSKA DJUROVSKOG na mestu sefa strucnog staba.
BOSKO, BOSKO

LIGA SAMPIONA

pre 16 godina

Kaldrmash,sta mi da ti radimo sto si ti GROBAR.Mani da se mesas u nase poslove.Pa sigurno da cemo da dovedemo za trenera nekog stranca.A i vecina igraca sto cemo dovesti ce biti stranci.JER SE MI BORIMO ZA LIGU SHAMPIONA A VI ZA STA SE BORITE?Izgubili ste 4 vezane utakmice.Mi bar dovodimo strance a znas koga vi dovodite???Bozovica iz Bezanije i Pekarica iz Vose...Jedva oteraste upravu.CAO BREEEEEE.Valjda se zna ko je SHAMPION...PoZz svim DELIJAMA.

marko bg-kv

pre 16 godina

Posle toliko godina cekanja, neki zvezdasi zele da Bosko bude trener!Pa ljudi, jeste li vi normalni?Pa tu titulu bi osvojio i bilo ko drugi da je dosao u ovoj konkurenciji.Kakva nasa igra, branimo se protiv grobara bednih sa igracem vise i protiv svih ekipa kada damo gol-a za 5 klasa smo bolji!SRAMOTA!!!Sta bi bilo da igramo protiv valensije...poredjali bi se na gol crtu???Bosko???Da li gledate LS-a i vidite trenere koji su tu ? Briga me sto on voli Zvezdu, i ja je volim pa je ne treniram!!!I sta pljujete po tom Pixiju? Dao nam je dve duple krune, prosle godine nismo imali srece sa zrebom- pao nam je Milan.....sve deluje bolje sa njim nego ranije. Sta bi vi, odmah osvajanje LS-a, to moze kada budete vi vodili klub i dali kintu!!!!
Volim Zvezdu i zato dajem podrsku celom klubu u nastojanju da se pojacamo sto bolje i probamo uz malo srece da udjemo u LS_a!!!
A vi grobari citajte nase vesti i crknite od muke i bolje se pojacajte, inace ce i intertoto za vas biti pojam.

Igor - Delije KG

pre 16 godina

Piksi, pa Di Kanio nije trener evropskog kalibra...barem po mom misljenju. Ako se vec trazi kako piksi kaze trener i pojacanja evropskog kalibra, nije svaki stranac evropski kalibar
I malo je dosadno ljudima toliko pumpanje oko imena, pa onda nista. Setite se kako je partizan doveo mateusa i West-a. Kao Bum
Napred Zvezdo

TeRaToM

pre 16 godina

Verovatno mu sponzori nisu odobrili tog Kanija!Oni su i onako skorojevici pa razumeju samo "ime koje puca"!Videcemo ko ce doci pa cemo lako zakljuciti da li je to u pitanju! Pozdrav

Srbenda

pre 16 godina

bez obzira na sve meni je Boska zao.Ipak je on,bez obzira kakav je trener,podigao ekipu na psiholoskom planu.Mislim da bi sa njim trebalo uraditi isto sto i sa igracima,da ostane u klubu ali da se dovede stvarno neki dobar trener pa nek uci od njega!Za neko buduce vreme!Bole nemoj da ides bez obzira na sve!!!!!!!!!

ACAB

pre 16 godina

"izjavio je da mu se Italijan javio dva sata pred zakazanu konferenciju za novinare i saopštio da neće biti u mogućnosti da preuzme Crvenu zvezdu zbog privatnih problema, uprkos tome što je već sve bilo dogovoreno."

na zvezdinom sajtu pise nesto drugo. ko laze?

nick

pre 16 godina

Na jednom italijanskom sajtu je objavljeno da je Zakeroni pobedio Kupera zbog zbog manjih novcanih potrazivanja i da ce biti novi trener Zvezde.

Ljubitelj

pre 16 godina

U duelu novi trener vs. Bosko Djurovski, prednost dajem Bosku. Zasto? 1.Dok bio igrac, igrao je za Zvezdu srcem i bez pogovora je izvrsavao sve zadatke koje su mu treneri dali- od menjanje pozicija (iako se nekada nije snalazio) i sedenja na klupi.. sve je prihvatao bez pogovora slusajuci trenere i nemajuci problema sa autoritetima.. 2.Dosao je na klupu kada je PFC prisao na -6. Svi su tada mislili da Zvezda gubi titulu. Medju najvecim kriticarima sam bio i ja. Mislio sam da Bosko kao domaci trener nema nikakvu sansu da se odupre raznim menadzerima, agentima, prijateljima, itd. Cak sam mislio da je Bosko jedan mediokritet od trenera! Bosko zavodi gvozdenu disciplinu, sto se u svlacionici mnogima nije svidelo. Pocinje da hladi, najblaze receno, mediokritete od fudbalera (koji su inace kod Princa bili neprikosloveni - Djokic, Milovanovic, Trisovic, Bugarin,...) a na teren vraca igrace koji znaju sa loptom (Milijas, Trajce,...). Stvara krug od 5-6 igraca a ostalo rotira... Zvezda pocinje da igra fudbal od tog trenutka. Milijas kreira igru potpomognut Trajkovicem i Burzanovicem, Koroman dize formu i pokazuje lucidnost i kvalitet, Andjelkovic dobija na samopouzdanju i igra vrlo zrelo,.. Takva igra i preporod u svlacionici su dali rezultate sto se vidi kroz trofeje. Neko ce reci - JBG, SLABA LIGA! Jeste, slaba je, jbg. Ali je Bosko dokazao da nije mediokritet, da poznaje igru, da voli Zvezdu, da je svestan njene tradicije i vrednosti. Bosko je uspeo to sve da prenese na igrace svojim autoritetom. Treba mu dati sansu, ne zbog sala oko ruke vec zbog ovog gore navedenog

aca

pre 16 godina

Malo mi je cudno jer zvezda oce za trenera Kupera,Zakeronija, Malesanija pa cak i Zengu ali na kraju nista.Djurovski je car.
Dosta lazi.

PERA"93"ZAJECAR

pre 16 godina

Pixi verujem u tebe...Najbolje je da dovedes KUPERA.Jeste da je malo skup ali sa njim dolaze jos najmanje 3 Argentinca i to su sigurno provereni igraci.Posle dovedi jos 3 ili najvise 4 EXTRA pojacanja kao Ljuboju,Ergica,Petkovica iz Vose i jos nekog a prodas najvice 4 igraca i to ti je recept za ulazak u Ligu SAMPIONA.

Velja

pre 16 godina

Sta vi (namerno malo) grobari imate sta ovde da komentarisete?! Pa vi ste proslost u svakom pogledu! Nema vise vojske da vas protazira! Gledajte svoja posla! Kao, proslavljate bojkot, tako sto punite ono.. kako vi to zovete? U rupu, gde pripadate! :)

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

Mozda su rezultati od lekara srigli tri sata ranije? Svaki covek se i po izgovorima vidi koliko je inteligentan(ovde mislim na obojicu).

uros

pre 16 godina

Kao sto je napisao jedan decko: Milijas kreira ugru, Trajce mu pomaze, Koroman se vratio u formu kad je palio i zario po Sibiru, Andjelkovic je bas dobio na samopouzdanju...lepo bogami, u sustini vama i ne treba trener, a ni pojacanja vam ne trebaju, vama treba neko da vas probudi iz ironije u kojoj se nalazite!!! Igrate kao Brazil, i mislim da vi ne bi trebali da igrate ligu shampiona, nego bi vas trebalo da prebace u grupu za svetsko prvenstvo, jer bi je sigurno prosli i na kraju osvojili isto!!! Zivela Zvezda!

Realni delija

pre 16 godina

Koliko ja imam informacija nije u pitanju žena već se čovjek konsultovao sa Zengom i nakon dobijeni infomracija odustao. Drugo pitanje je koliko je on trener za Zvezdu. Po meni je ovo upitno. Prošle godine je Piksi veličao Bajević, a danas znamo kako je sve završilo. Dakle, bilo bi bolje da i Piksi malo bude oprezniji kada izjavljuje da u našjoj zemlji nema ljudi za Zvezdu. Ako ništa drugo nije fer prema Djurovkdom koji mu je spasio glavu.

nick

pre 16 godina

@Kaldrmash

Sajt ti je www.calciomercato.it

A, ti bolje gledaj svoj veliki klub u kojem ce jos malo poceti da se biju, jer ste toliko jadni i pateticni da se ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Igraci vam javno istupaju protiv trenera, predsednik vam je vetrometini, ne zna da li ce ga sledeceg dana neko isterati, vasi cuveni igraci iz omladinske skole, te cuvene Partizanove bebe, ne mogu da izbore jedan remi u pet utakmica itd.(Mogao bih jos da nabrajam, ali vec mi te je zao)
Bolje gledaj u svoje dvoriste.

P.S.

Posle tacke, nova recenica pocinje velikim slovom.

DJ SRXY

pre 16 godina

Hvala bogu sto ne dolazi,sta bi taj nama mogao da pomogne...Nista,ama bas nista.Sta mislite da Djurovski ne mi mogao sa boljim igracima da udje u Ligu sampiona???Mogao bi naravno,problem su igraci a ne trener,pa ne moze on da igra umesto njih...Ili dajte extra trenera stranca,ili nek ostane Bosko,grehota je ne dati mu sansu.

MILOS

pre 16 godina

kao sta nam je svima poznato ni jedan ozbiljnji igrac i trener nece doci u fudbal u ovoj zemlji.
pixi ko i svake godine talasa....

IGUANA

pre 16 godina

Dovedite bre 5 dobra igraca i zadrzite ove sto sad imate i onda cu ja da ih odvedem u Ligu Sampiona... Moji predlozi: Kovacevic (Real Sosijedad), Ljuboja (HSV), Azaouagh (Mainz), Hilario (Chelsea)- njemu istice ugovor ovog leta, a dobro brani, verovatno bi pre izabrao neki portugalski tim ali moze da se proba. Za ove ostale Kovacevic ispada iz primere pa sto da ne dodje u Srbiju, Ljuboja se vec pominje kao pojacanje , Azaouagh ispao iz Bundeslige pa ako dodje super je.

bez komentara

pre 16 godina

Pod suncem nema nista novo. Svake godine po zavrsetku sezone bilo ko da je prvak, prica se o tome kako je plan da se udje u ligu sampiona. I ove godine nista novo: opet mediji rade svoje, a odgovorni samo pricaju i pricaju ... hajde da nesto uradimo a ne samo da pricamo i sami sebe lazemo ... kupujemo kao neka pojacanja koja su propala odavno i niko ih nece a rasprodajemo i ono malo sto vredi kod nas. Necemo mi nigde ako nastavimo kao sto smo radili u zadnjih 10 godina a i vise. Nazalost koliko vidim i ove godine nema nista novo ...

delija

pre 16 godina

Hvala bogu sto nece da dodje sta ce nam neki italijan koji je vodio ekipe koje se bore za opstanak pa on ima isto toliko evropskog iskustva kao Bosko(nikakvo). Najbolje bi bilo da dodje Kuper pa makar dosao za 1m jer je on veliko ime u svetu i odmah ce dovuci neke argentince!Kuper+ 6 dobrih pojacanja= LS Srecan svima 29 Maj!!!!!!

Urosh

pre 16 godina

Djurovski je car! Oni koji ga osporavaju,kazu da je do juce vodio nizerazredne klubove!E pa,do juce,grobari su nam se smejali posle 4:2 na mari,a on ih je posle dobio dva puta,i odbranio duplu krunu !

U stvari 3 puta :)))

Jeste matori ali realno titula u ex sfrj ex yu ex scg Srbiji nije merilo vrednosti Trenera i donekle igraca.. (donekle zato sto igrac moze da pokaze sta zna i da se to vidi)

Aca_USA

pre 16 godina

Ostavite Boska, zasluzio je. Ja licno ne bih imao nista protiv Rebera, cisto da pokazemo grobarima gde je koncentrisan kvalitet.

piksi

pre 16 godina

ljudi!!!
Adriano u Vojvodini!!!
Gotova stvar vec je vidjen u Novom Sadu, verovatno trazi stan,bio i na stadionu, Miha ga upoznao sa istorijom kluba, on je kako kazu bas iznenadjen toplim prijemom!!!

skrbovic andrija

pre 16 godina

Bosko Djurovski treba da vodi Zvezdu i u narednoj sezoni.Dok je bio igrac borio se kao pravi lav,ratnik,ginuo za svaku loptu.Sada kao trener se dokazao,zaista bi se Piksi gradno ogresio o Boska ako bi ga smenio.Po svemu sudeci do ce se i dogoditi.Neznam kako mu nije jasno da ni jedan evropski strucnjak ne moze zvezdu da uvede u Ligu Sampiona.Bosko je na pravom putu to da ucini,ali za godinu ili dve,sa njegovim pristupom,i radom,siguran sam da bi to i ostvario.jer poznaje igarce,njihov mentalitet,ovako bilo ko da dodje umesto njega pitanje da li ce odbaraniti i jedan od dva pehara koja je Bosko na maestralan nacin osvojio.

cavalir

pre 16 godina

da je u pitanju LIPI, ANCHELOTI,KAPELO ili sta ja znam ko vec ja bih razumeo ovo sto se radi. Ali Zvezda hoce trenera koji se nije zadrzao u jednoj ekipi dve sezone i nema osvojeno ama bas nista. Cetrdeset godina pratim fudbal ali ovo mi stvarno nije jasno sta to Stojkovic hoce. Cime taj nazovi trener moze zadovoljiti zvezdine apetite i pomoci da se plasira u LIGU SAMPIONA. Izvinite na izrazu ali izgleda da da Stojkovic milsi da je bolje Italjansko g.... nego Srpska torta.

DDT

pre 16 godina

Prvo i osnovno, ne pali Pixi mikoga! To što pojedini mediji žure da prvi objave neproverenu vest je njihov, a ne Pixijev problem.

Y/Kv

pre 16 godina

Jedan je Slavoljub Muslin!
Verovatno najeftiniji trener na nasem trzistu, ali zato najbolji poznavalac naseg fudbala, nasih prilika i igrackog kadra, covek koji sigurno zasluzuje da bude trener pre svih nabrojanih po novinama, jer bi se lakse uklopio u sve i najbrze napravio TIM i IGRU koja vodi u Ligu sampiona!

VladeX

pre 16 godina

# Doci ce de Kanio isto kao sto je dosao Kuper, isto kao sto je dosao Zakeroni, isto kao sto je dosao... I za sve njih su pouzdani izvori rekli da sigurno dolaze... Ajde vi lepo izvestavajte o onome sto se dogadja, a ne o onome sto ste naculi ili sto biste hteli da se desi.
(VladeX, 28. maj 2007 11:25)

Šta više reći?

goran petrovic

pre 16 godina

Kakvo poniženje za Zvezdu.E moj Piksi........Nije problem u trenerime niti igračima.Problem je u Piksiju.Odavno pričam.ON NIJE ČOVEK ZA ZVEZDU.Plakaćemo za Džajom.Domaće titule u ovakvoj zemlji su ne bitne.Piksi je uspeo da stvori naj lošiji tim Zvezde od 1971.g. od kada ja gledam utakmice.Strašno.....Modne revije,džet set kokteli,prijemi i druge gluposti.Žena ga vuče ko dvorsku ludu po gradu.A on je samo mnogo umoran...Zvezdi treba veličina(pre privatizacije)za direktora u svakom smislu a prvenstveno kao čovek,pa menadžer,pa pedagog,pa maher,pa šmeker.A on to nije.

Zare

pre 16 godina

Prvo treba sačuvati potojeći igrački kadar bar još dve sezone formirati novu ekipu oko kostura Milijaš - Kastiljo - Gaj - Koroman - Burzanović. Zatim dovesti barem 3 dobra pojačanja. To ne moraju biti tako zvučna imena iz inostranstva. Igarči poput Kastilja reprezentativci (bar potencijalni) iz recimo Ekvadora i dr. manje istaknutih fudbalskih nacija koje bi mogli dovesti za prihvatljivu cenu su za Zvezdu idealno rešenje. A što se tiče trenera po meni to sve više zavisi od pojačanja. Ako se dovedu neka zvučnija imena onda je možda pametnije dovesti nekog trenera većeg autoriteta ali se slažem da je pez pogovora Boško zaslužio još jednu sezonu.

shone

pre 16 godina

bolje zadrzite djurovskog a ove pare koje biste dali ovom italijanu ili kuperu potrosite na neke normalne igrace! I prodajte djokica i randjelovica!

Serz

pre 16 godina

Koliko jadnih grobara komentarise ovaj clanak... Zaista su iskompleksirani jer su nemocni da bilo sta promene u svom klubu. Na kraju krajeva-odbrana duple krune! Pa to mora da boli jako? Jasno mi je da im nista drugo i ne preostaje nego da omalovazavaju kakve takve uspehe Zvezde. Ali to zaista jadno izgleda kada se sve to procita. Zao mi Vas je...

Ljubitelj

pre 16 godina

@uros
Kao sto je napisao jedan decko: Milijas kreira ugru, Trajce mu pomaze, Koroman se vratio u formu kad je palio i zario po Sibiru, Andjelkovic je bas dobio na samopouzdanju...lepo bogami, u sustini vama i ne treba trener, a ni pojacanja vam ne trebaju, vama treba neko da vas probudi iz ironije u kojoj se nalazite!!! Igrate kao Brazil, i mislim da vi ne bi trebali da igrate ligu shampiona, nego bi vas trebalo da prebace u grupu za svetsko prvenstvo, jer bi je sigurno prosli i na kraju osvojili isto!!! Zivela Zvezda!
Nejaki Urose, zao mi je sto si tako bukvalan i banalan... ali cu te upoznati sa mojim misljenjem posto me nisi razumeo... Pisao sam o trenerima a ne o ambicijama u LS. Napisao sam da smatram da je bolje sacuvati Boska Dj. nego dovesti nekog novog Bajevica... Sta je Bajevic uradio u CZ?! Osvajao bodove, koristio vase (Partizanove) kikseve i nista vise. Od igre ni I! Dokaz je bio evidentan na Marakani (2-4) i Vosa 0~3. Siguran sam da bi Princ izgubio sva tri naredna derbija da je bio na klupi, jer je mediokritet. I sta ce nam takav na klupi? Sta ce nam bilo koji osrednji evropski trener koji ce se ponasati ovde kao da je osudjen na 20 godina teskog rada u Sibiru? Meni je prosto bilo neprijatno gledajuci debelog Ailtona koji sve vreme ima izraz lica- PA, GDE SAM JA DOSAO? Zvezdi ne trebaju takve velicine. Nama treba covek koji se nece prodati menadzerima, krimosama, prijateljima Saveza, novinarima, koji poznaje igru, koji je svestan kvaliteta svojih fudbalera, koji ima komunikaciju sa nama navijacima (ne mislim na onu snishodljivu, ljigavu , vec na iskrenu), koji ce uspeh Zvezde vise znaciti nego svoj, koji ce otici sam kada Zvezdi lose krene... Bosko je dokazao da je taj covek!
Evo i o Evropi da napisem par recenica... Iako sam veliki Cigan ne verujem u neki uspeh kao sto je ulazak u LS, ukoliko ne izvucemo u indisponiranu ekipu poput Lacia. Mada je pitanje da li bi i njih izbacili. Ali s druge strane, TRAZIM ulazak u Ligu UEFA jer je to takmicenje u kojem Zvezda moze da igra i da se nadigrava... naravno ako se ne sretnemo u kvalifikacijama sa Bajernom iz Minhena

aca

pre 16 godina

Svaka cast Djurovskom. A Piksi je najveci grobar Zvezde. Nadam se da ce i ostala Zvezdina deca krenuti stopama Djurovskog. Mozda Piksi trazi nekog crnca da vodi Zvezdu, jer je on slepac.

BULIT

pre 16 godina

Dragi grobari, nepotrebno komentarisete desavanja u nasem klubu. Samo da vas podsetim da je vas trener po zanimanju OPERATER NA BAGERU. Mozda mi i neudjemo u LS ali je vama u petogodisnjem planu zacrtano sledece veliko takmicenje Radnicko sportske igre radnika gradjevinaca u niskogradnji!