Utorak, 29.05.2007.

14:55

Simao opet na meti Liverpula

Izvor: Miloš Todoroviæ

Simao opet na meti Liverpula IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

15 Komentari

Sortiraj po:

medicinar

pre 16 godina

mislim da je zenden odigrao na levoj strani ono sto se od njega trazilo i prema napred i prema natrag, koliko je mogao i nije bio losa opcija kad se pogleda prosek ostalih. veoma bitno kod zendena je to sto je po potrebi igrao zadnjeg veznog pa i play -a. rafa jako voli igrace koje moze koristiti na vise mesta. da sam ja u njegovim cipelama, danas bih vratio cissea nazad, i krenuo za jednim levim krilom ekstra klase, kad vec ima pare neka ne zali i neka dovede gamsta pedersena. mozda niasm u pravu, ali cini mi se da se u liverpool -u bolje snalaze skandinavci, nemci, czesi, a da je vecina spanaca, brazilaca... dosad podbacila.

Phil Neal

pre 16 godina

Lično, mislim Da je Simao Sabrosa straaašan igrač, ali... nisam u toku, i ako postoji takva frka oko njegovog prelasla itd, onda ne znam... Duh ekipe ne sme da se naruši. Bilo koji novi igrač mora da zavoli Kop i Anfield kao svoju kuću. Kao što to radi Kuyt. Ali nešto mora da se menja. Da igramo mnogo ofanzivnije (ali ujednačeno, tokom većeg dela utakmice) i - efikasnije. Ko pažljivo gleda utakmice Liverpoola može da primeti da je za prenos lopte do protivničkog šesnaesterca našim momcima potrebno mnogo više trčanja, uklizavanja, "spašavanja" lopte nego recimo najjačim konkurentima iz Premier lige. Objektivno, tako je. I onda normalno, ponestane snage i koncentracije kada treba da se zabije gol. Biće bolje, siguran sam. Da ponovim, moj favorit za ovaj prelazni rok je Žigić.
I naravno, pozdrav za Ivana Liverpool, 12. Caraghera i Čika Fowlera
P.s. Ivane L. javiću ti se uskoro, sada sam zauzet. Veliki YNWA pozdrav

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@12 Caragher
Ma vidi daleko od toga da ja imam nesto protiv Zendena. Samo sam konstatovao da je njegovo pravo vreme nazalost proslo i da smo zato mozda m ogli da zadrzimo Smicera jer igra sa obe strane i odlicno menja mesta a pritome se sluzi i sutira i levom i desnom. Sad je to gotovo i vreme je da krenemo dalje. Voronjin dolazi prakticno za dzabe tako da nam nece okrnjiti budzet. Nego momci ( Phil Neal,Cika Fowler,Caragher i Ivane) mozete me kontaktirati na ivanwolf@sbb.co.yu da vam pustim neke slike da se malo nasmejete. Pozdrav za sve vas a i za one sto nas ne vole, da ih nema bilo bi nam dosadno...

12th Carragher

pre 16 godina

Prije svega pozdrav velikom Fil Nealu i Ivanu bio sam par dana van neta, naravno ne zbog razocarenja od finala vec zbog obaveza.
Sta da ti kazem Ivane za Etooa osim BILO BI FENOMENALNO, steta za Amaurija, a sto se tice ovog Sabrose vise mi se smucilo sve to sa njim.
Sto se tice kritika koje si ostavljao za Zendena mislim da nisi u pravu, jer je on sam dosao za dz, sjedio na klupi, i sticajem okolnosti Rafa je morao da ga ubaci: povrede Aurelia taman kad je usao u formu, Kewela, Luis Garcie... evo da on nije igrao u finalu sta bi bila zamjena, Gonzales, nespremni Kewel ili Gerrard na lijevoj strani(mada mu ni poluspic nije idealno)
Steta za Sisea mogao je on jos da pokaze
Mislim da Voronin nece biti los jer u LFC uglavnom dosta pokazu oni od kojih najmanje ocekujes

D

pre 16 godina

Svidja mi se ideja o dovodjenju i Sabrose i Malude, jer realno mi nemamo nijedo opasno krilo, posebno desno. Ok, tu je Penant, ali ne moze on cele sezone da radi posao. A i napadac nam treba, svetske klase. Sta se desilo sa Voronjinom iz Leverkuzena, nigde se vise ne spominje, a kao potpisan pred ugovor sa njim.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@Ivan @ Cika Fowler
Vidi ime, ako je Rafina odluka da ga nevraca nazad ja ga podpuno podrzavam vec sam napisao zasto. Vreme je da krenemo dalje sa nekim novim momcima koji ce u buducnosti biti ono sto je Majki bio nekada. A tebi dobri moj Cika Fowleru mogu reci da samo pokusavam da realno sagledam stvari pre nego sto nesto napisem. Daleko od toga da nisam strastven. Kada sam napisao da Owen vise nije za nas osecao sam se kao da sam izdao druga u nevolji. On je jedan od klinaca koje sam gledao kako rastu u nasem voljenom klubu. Bio je stvarno cudo od igraca ali ga je prelazak u Real kao i mnoge druge unazadio. Pogledaj samo njega i MC Mannamana. Kada su odlazili bili su zvezde a vracali su se kao rezervisti ubijeni u pojam. Taj je Real najveca grobnica fudbalera koja postoji na kugli zemaljskoj. Ali sta je tu je, sami su birali da odu tamo i zato tu niko nista nemoze da kaze za Real. Oni kupuju sve redom,ko prodje prodje a ko ne nikom nista. Neka ovi nasi kupe 3 ili 4 dobra igraca i bice dovoljno uz ono sto vec imamo. Vreme je momci da se titula vrati na Anfield. Liverpool Till I Die x

Ivan

pre 16 godina

@ivan

druže Sise je prvo protiv blekburna polomio levu nogu. Pa je potom na pripremama za svetsko prvenstvo slomio desnu nogu, na isti način. Ali noga je različita.

http://www.lfcserbia.com/index.php?showtopic=59&st=0

Što se tiče Rafe i njegove želje za Owenom, mogao je to mnogo ranije da uradi da je hteo. Ja vam tvrdim da je Rafa glavni kamen spoticanja oko povratka Owena. I to je sasvim razumljivo.

www.lfcserbia.com

Cika Fowler

pre 16 godina

Kada je prosle godine Benfika prosla Liverpul u LS, ubi me ideja da je to bila cena za Sabrosu! Skupo! (manija gonjenja) I jos odustade! A, kako je krenulo sa povratkom legendi i pricama o istim, mozda se i Mekmanaman vrati. A, Hensoc, zvani Anso? Ma, i to bi bio manji promasaj! Ivane, zaista mi je drago, kada god procitam ono sto pises. Mudro, bez strasti i razumno. Pozdrav!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@Ivan
Imenjace Rafa je o Owenu pricao dajuci interviju za Sky prosle Subote. Nije izrazavao zelju za njime ali je doslovce rekao da klub pomno prati sve sto se dogadja oko njega i to da je interesovanje oko njegovog povratka na Anfield obostrano. Uzgred Cise nije lomio obe noge vec jednu te istu dva puta i to na nesrecu na istom mestu. Mozda vise nije kao sto je bio ali mi ni dan danas nemamo boljeg. Pozdrav od imenjaka....

Piccinini

pre 16 godina

Realno , bilo bi jako lepo videti bar dva extra pojacanja da ne kazem transfer bombe koje ce pristici na leto u Liverpul . Opet sa druge strane nije ni to kranje resenje ( pogledajmo samo Real ,Barcu,Inter,Celsi i ostale .... )nije sve u novcu mada opet ide ona prica koliko para toliko i muzike . Al slazem se sa vama i stvarno mi nisu jasni Gonzales,Zenden,Sise i Oven .... neko bi od njih i napravio igrace , mislim nemojte pogresno da me shvatite ali Sise na pozajmicu a Zenden u prvi tim ( ne znam sta je Rafa zamislio ) ali i mi operisani od fudbala, skontali bi neke stvari.Za Agera svaka cast , takve stvari se deavaju retko ,decko igra mnogo dobru sezonu , Zenden ne bi procvetao ni u Milanelu , Sise ( jadnicak , zao mi ga jbt povrede ) al Gonzales , Belami i tako neke fantazije tesko da mogu da prodju . Imaju volju , imaju iskustvo , dusu ali im fali kvalitet definitivno a sa par kalitetnih igraca imace sve . Za 60 miliona evra koliko daju vlasnici moze da se dovede bar 3 igraca ( Alves tesko , Eto jos teze ali ko zna , Riberi hmmmm i Sambrosa koji po meni nije ta klasa .... bolje Nani )

Dosta tu treba da se radi , ne moze preko noci , dokaz je i Celsi ali do titule premijera moze ali samo sa vrsnim igracma a ne inatom kao u LS .

they walked away without a single title, last 18 yrs they were keep walkin’ without a national title , laganeze

marseillais

pre 16 godina

istina je samo da se u svemu oko sisea pita om i pape diuf jer u ugovoru oko pozajmice iz liverpula u om stoji opcija o otkupljenju od 12me,znaci mi se pitamo,ipak dal vrijedi dat te pare kad je pagis klasa za njega,allez l'om!

Ivan

pre 16 godina

1. Simaoa posle sve one ciganije ne samo prošle, nego u protekle dve godine, ne bih nikad više pozvao. Ne samo što su navijači pravili gluposti, nego je to radio i klub tako što je dizao cenu iz dana u dan, pa na kraju i sam Simao postavljajuće neverovatno veliku platu kao uslov. Krajnje pokvareno.

2. Sise, to više nije čovek od 18 miliona evra, to je bio pre tri sezone kad je davao po 25+ golova u francuskoj. Kad čovek za godinu dana polomi obe noge, to onda više nije to.

3. Owen. Ne sećam se da je Rafa ikad izrazio želju da ga vrati na Enfild. Uglavnom se kao oni koji zovu Owena da se vrati pominju skauzeri Karager i Džerard. Rafa će ispasti smešan ako ga otkupi za više para nego što je za njega dobio.

Maluda mi se ne sviđa. Mislim da bi bolje bilo utopiti Sisea u Marsej i dodati pare za Riberija, na primer.

U svakom slučaju sledi teško leto, sredstava ima, ali treba pronaći pravi način da se ona iskoriste.

redman

pre 16 godina

Sabrosa i Malouda, dva flexibilna krila; fenomenalni Dani Alves, mozda i Amauri i covek koji po karakteru pripada Liverpulu Carlos Teves; tad bi Rafa imao svoj tim. Sisoko odlazi, super je on ali ideja je da se vise mi ne branimo vec napadamo (Lucas Leivia mislim da bolje i brze prebacuje igru od svih nasih veznih). Dolazi i Sebastian Leto koji ce biti hit ali ce uglavnom (zbog iskustva)pokrivati Maludu kao Pennant Sabrosu. Eto ne dolazi ma koliko hteo, dva meseca koje ce provesti u Africi nije isplativo. Steta sto je Distin otisao u Portsmut, mislim da Gabi Milito ne vredi pare koje se pominju za njega. Super bi bilo da dodje David Vila ali nazalost nece se desiti. Ko zna, mozda i osvojimu titulu-realno, imali bi sanse. YNWA

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Kada je poslednji put Simao Sabrosa dobijo dozvolu da predje u Liverpool umesali su se navijaci Benfike i pretili da ce zapaliti stadion. Secam se dobro da je sve vec bilo dogovoreno a onda se odjednom odustalo. Odlican je igrac i voleo bih da ga vidim u Liverpoolu ali ne po cenu da u suprotnom smeru ode Cise. Mislim da je sto se Cisea tice Rafa ispao krajnje nekorektan jer ga je na pozajmicu poslao u vreme kada realno nije imao boljeg centarfora. Mislim da realno ni sada nemamo boljeg od njega i smatram da bi decko trebalo da dobije sansu kakvu posteno i zasluzuje. Koliko je uporan i jak momak dovoljno govori cinjenica da su mu za jako kratko vreme dva puta lomili istu nogu i da se uvek ekspresno vracao i igrao bez straha sto je danas prava redkost. Fowler ce u penziju, Kuyt ce svakako igrati, Belamy tesko da ce ostati u klubu jer je vec dobio dozvolu da ide ako to zeli, Crouch i onako nije starter bas tako cesto. Osim toga Cise je placen 18 miliona evra i mislim da niko normalan nece tako baciti novac za igraca a da ga makar donekle valjano neuposli. Rafa je inace nakon Istanbula pokazao u vise navrata da ume da donese jako cudne odluke kupujuci igrace kojima ruku na srce nije mesto u Liverpoolu. Kupio je Kronkampa koji ukupno nije odigrao dve utakmice za klub, covek je dosao i otisao a da to skoro niko nije primetio. Uporno je gotovo cele sezone gurao Zendena i ako je njegov fudbalski zenit realno odavno prosao. Kupio je Marka Gonzalesa koji takodje vise gleda nego sto igra a i kada igra to je prilicno osrednje.Doveo je Argentinca Pelegrina koji je takodje bio i nestao skoro neprimetno. Dudeku je zarad dovodjenja Reine upropastio karijeru. Nije zeleo da ga pusti da ode nakon Istanbula a pustao ga je da brani na kasicicu. E sada ako sve posteno sagledamo neka mi neko kaze zasto Zenden, pa zar nije Smicer mogao da ostane i obavi posao mozda i bolje od njega. Zasto kupovina Belamija koji je vec sam po sebi problem ako vec u klubu imas Cisea i Barosa kojeg se takodje tako lako odrekao. Rafini trenerski kvaliteti su neosporni ali da je gresio gresio je kao i svi ostali. Ako se na greskama covek uci onda se nadam da ce iz svojih vlastitih izvuci najbolju pouku za buducnost. Svaki klub mora da ima jaku klupu pa i Liverpool. Nijedan medjutim klub sebi nedozvoljava da 100 utakmica pocinje u razlicitom sastavu. Kako da uigras tim ako nikada neigra u istoj formaciji Dopalo mi se to sto je pre neki dan rekao da vise nezeli da dovodi igrace osrednjeg kvaliteta i da trazi da mu se daju sredstva za kupovinu boljih. Nakon toga opet pocne pricu oko povratka Michaela Owena u klub. Cemu i zasto. Kad je bio najbolji otisao je u Real kako rece da bi osvojio Ligu Sampiona. Pehar umesto u Madrid ode upravo na stadion koji je napustio. Kada se vracao u Englesku prvu ponudu dao je Liverpool, njegov ali ponavljam njegov izbor bio je Newcastle i to sam licno slusao kako izgovara na Sky-u. Danas to vise nije igrac za Liverpool. To je danas sto bi rekli pola od igraca. Sve vise sklon povredama i dugim odsustvima sa terena bas kao i Kewel. Nema tu vise mesta za njega a greota bi bilo da igrac takvog formata sedi na klupi i gleda naprimer Zendena. Rafa majstore potrosi valjano parice koje dobijes, ima jos dobrih fudbalera sa normalnim cenama. Arsenal je odlican primer. Kupili su Rosickog za relativno mali novac i vec se dvostruko isplatio. Kada je Eto prvi put rekao da bi zeleo na Anfield cena mu je bila ispod deset miliona. Pablo Aimar je u Valensiji deset puta rekao da bi zeleo kod Rafe i kostao je takodje manje od deset. Rafa je medjutim iz Borougha doveo Zendena...

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Kada je poslednji put Simao Sabrosa dobijo dozvolu da predje u Liverpool umesali su se navijaci Benfike i pretili da ce zapaliti stadion. Secam se dobro da je sve vec bilo dogovoreno a onda se odjednom odustalo. Odlican je igrac i voleo bih da ga vidim u Liverpoolu ali ne po cenu da u suprotnom smeru ode Cise. Mislim da je sto se Cisea tice Rafa ispao krajnje nekorektan jer ga je na pozajmicu poslao u vreme kada realno nije imao boljeg centarfora. Mislim da realno ni sada nemamo boljeg od njega i smatram da bi decko trebalo da dobije sansu kakvu posteno i zasluzuje. Koliko je uporan i jak momak dovoljno govori cinjenica da su mu za jako kratko vreme dva puta lomili istu nogu i da se uvek ekspresno vracao i igrao bez straha sto je danas prava redkost. Fowler ce u penziju, Kuyt ce svakako igrati, Belamy tesko da ce ostati u klubu jer je vec dobio dozvolu da ide ako to zeli, Crouch i onako nije starter bas tako cesto. Osim toga Cise je placen 18 miliona evra i mislim da niko normalan nece tako baciti novac za igraca a da ga makar donekle valjano neuposli. Rafa je inace nakon Istanbula pokazao u vise navrata da ume da donese jako cudne odluke kupujuci igrace kojima ruku na srce nije mesto u Liverpoolu. Kupio je Kronkampa koji ukupno nije odigrao dve utakmice za klub, covek je dosao i otisao a da to skoro niko nije primetio. Uporno je gotovo cele sezone gurao Zendena i ako je njegov fudbalski zenit realno odavno prosao. Kupio je Marka Gonzalesa koji takodje vise gleda nego sto igra a i kada igra to je prilicno osrednje.Doveo je Argentinca Pelegrina koji je takodje bio i nestao skoro neprimetno. Dudeku je zarad dovodjenja Reine upropastio karijeru. Nije zeleo da ga pusti da ode nakon Istanbula a pustao ga je da brani na kasicicu. E sada ako sve posteno sagledamo neka mi neko kaze zasto Zenden, pa zar nije Smicer mogao da ostane i obavi posao mozda i bolje od njega. Zasto kupovina Belamija koji je vec sam po sebi problem ako vec u klubu imas Cisea i Barosa kojeg se takodje tako lako odrekao. Rafini trenerski kvaliteti su neosporni ali da je gresio gresio je kao i svi ostali. Ako se na greskama covek uci onda se nadam da ce iz svojih vlastitih izvuci najbolju pouku za buducnost. Svaki klub mora da ima jaku klupu pa i Liverpool. Nijedan medjutim klub sebi nedozvoljava da 100 utakmica pocinje u razlicitom sastavu. Kako da uigras tim ako nikada neigra u istoj formaciji Dopalo mi se to sto je pre neki dan rekao da vise nezeli da dovodi igrace osrednjeg kvaliteta i da trazi da mu se daju sredstva za kupovinu boljih. Nakon toga opet pocne pricu oko povratka Michaela Owena u klub. Cemu i zasto. Kad je bio najbolji otisao je u Real kako rece da bi osvojio Ligu Sampiona. Pehar umesto u Madrid ode upravo na stadion koji je napustio. Kada se vracao u Englesku prvu ponudu dao je Liverpool, njegov ali ponavljam njegov izbor bio je Newcastle i to sam licno slusao kako izgovara na Sky-u. Danas to vise nije igrac za Liverpool. To je danas sto bi rekli pola od igraca. Sve vise sklon povredama i dugim odsustvima sa terena bas kao i Kewel. Nema tu vise mesta za njega a greota bi bilo da igrac takvog formata sedi na klupi i gleda naprimer Zendena. Rafa majstore potrosi valjano parice koje dobijes, ima jos dobrih fudbalera sa normalnim cenama. Arsenal je odlican primer. Kupili su Rosickog za relativno mali novac i vec se dvostruko isplatio. Kada je Eto prvi put rekao da bi zeleo na Anfield cena mu je bila ispod deset miliona. Pablo Aimar je u Valensiji deset puta rekao da bi zeleo kod Rafe i kostao je takodje manje od deset. Rafa je medjutim iz Borougha doveo Zendena...

redman

pre 16 godina

Sabrosa i Malouda, dva flexibilna krila; fenomenalni Dani Alves, mozda i Amauri i covek koji po karakteru pripada Liverpulu Carlos Teves; tad bi Rafa imao svoj tim. Sisoko odlazi, super je on ali ideja je da se vise mi ne branimo vec napadamo (Lucas Leivia mislim da bolje i brze prebacuje igru od svih nasih veznih). Dolazi i Sebastian Leto koji ce biti hit ali ce uglavnom (zbog iskustva)pokrivati Maludu kao Pennant Sabrosu. Eto ne dolazi ma koliko hteo, dva meseca koje ce provesti u Africi nije isplativo. Steta sto je Distin otisao u Portsmut, mislim da Gabi Milito ne vredi pare koje se pominju za njega. Super bi bilo da dodje David Vila ali nazalost nece se desiti. Ko zna, mozda i osvojimu titulu-realno, imali bi sanse. YNWA

Ivan

pre 16 godina

1. Simaoa posle sve one ciganije ne samo prošle, nego u protekle dve godine, ne bih nikad više pozvao. Ne samo što su navijači pravili gluposti, nego je to radio i klub tako što je dizao cenu iz dana u dan, pa na kraju i sam Simao postavljajuće neverovatno veliku platu kao uslov. Krajnje pokvareno.

2. Sise, to više nije čovek od 18 miliona evra, to je bio pre tri sezone kad je davao po 25+ golova u francuskoj. Kad čovek za godinu dana polomi obe noge, to onda više nije to.

3. Owen. Ne sećam se da je Rafa ikad izrazio želju da ga vrati na Enfild. Uglavnom se kao oni koji zovu Owena da se vrati pominju skauzeri Karager i Džerard. Rafa će ispasti smešan ako ga otkupi za više para nego što je za njega dobio.

Maluda mi se ne sviđa. Mislim da bi bolje bilo utopiti Sisea u Marsej i dodati pare za Riberija, na primer.

U svakom slučaju sledi teško leto, sredstava ima, ali treba pronaći pravi način da se ona iskoriste.

Ivan

pre 16 godina

@ivan

druže Sise je prvo protiv blekburna polomio levu nogu. Pa je potom na pripremama za svetsko prvenstvo slomio desnu nogu, na isti način. Ali noga je različita.

http://www.lfcserbia.com/index.php?showtopic=59&st=0

Što se tiče Rafe i njegove želje za Owenom, mogao je to mnogo ranije da uradi da je hteo. Ja vam tvrdim da je Rafa glavni kamen spoticanja oko povratka Owena. I to je sasvim razumljivo.

www.lfcserbia.com

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@12 Caragher
Ma vidi daleko od toga da ja imam nesto protiv Zendena. Samo sam konstatovao da je njegovo pravo vreme nazalost proslo i da smo zato mozda m ogli da zadrzimo Smicera jer igra sa obe strane i odlicno menja mesta a pritome se sluzi i sutira i levom i desnom. Sad je to gotovo i vreme je da krenemo dalje. Voronjin dolazi prakticno za dzabe tako da nam nece okrnjiti budzet. Nego momci ( Phil Neal,Cika Fowler,Caragher i Ivane) mozete me kontaktirati na ivanwolf@sbb.co.yu da vam pustim neke slike da se malo nasmejete. Pozdrav za sve vas a i za one sto nas ne vole, da ih nema bilo bi nam dosadno...

Piccinini

pre 16 godina

Realno , bilo bi jako lepo videti bar dva extra pojacanja da ne kazem transfer bombe koje ce pristici na leto u Liverpul . Opet sa druge strane nije ni to kranje resenje ( pogledajmo samo Real ,Barcu,Inter,Celsi i ostale .... )nije sve u novcu mada opet ide ona prica koliko para toliko i muzike . Al slazem se sa vama i stvarno mi nisu jasni Gonzales,Zenden,Sise i Oven .... neko bi od njih i napravio igrace , mislim nemojte pogresno da me shvatite ali Sise na pozajmicu a Zenden u prvi tim ( ne znam sta je Rafa zamislio ) ali i mi operisani od fudbala, skontali bi neke stvari.Za Agera svaka cast , takve stvari se deavaju retko ,decko igra mnogo dobru sezonu , Zenden ne bi procvetao ni u Milanelu , Sise ( jadnicak , zao mi ga jbt povrede ) al Gonzales , Belami i tako neke fantazije tesko da mogu da prodju . Imaju volju , imaju iskustvo , dusu ali im fali kvalitet definitivno a sa par kalitetnih igraca imace sve . Za 60 miliona evra koliko daju vlasnici moze da se dovede bar 3 igraca ( Alves tesko , Eto jos teze ali ko zna , Riberi hmmmm i Sambrosa koji po meni nije ta klasa .... bolje Nani )

Dosta tu treba da se radi , ne moze preko noci , dokaz je i Celsi ali do titule premijera moze ali samo sa vrsnim igracma a ne inatom kao u LS .

they walked away without a single title, last 18 yrs they were keep walkin’ without a national title , laganeze

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@Ivan
Imenjace Rafa je o Owenu pricao dajuci interviju za Sky prosle Subote. Nije izrazavao zelju za njime ali je doslovce rekao da klub pomno prati sve sto se dogadja oko njega i to da je interesovanje oko njegovog povratka na Anfield obostrano. Uzgred Cise nije lomio obe noge vec jednu te istu dva puta i to na nesrecu na istom mestu. Mozda vise nije kao sto je bio ali mi ni dan danas nemamo boljeg. Pozdrav od imenjaka....

Cika Fowler

pre 16 godina

Kada je prosle godine Benfika prosla Liverpul u LS, ubi me ideja da je to bila cena za Sabrosu! Skupo! (manija gonjenja) I jos odustade! A, kako je krenulo sa povratkom legendi i pricama o istim, mozda se i Mekmanaman vrati. A, Hensoc, zvani Anso? Ma, i to bi bio manji promasaj! Ivane, zaista mi je drago, kada god procitam ono sto pises. Mudro, bez strasti i razumno. Pozdrav!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@Ivan @ Cika Fowler
Vidi ime, ako je Rafina odluka da ga nevraca nazad ja ga podpuno podrzavam vec sam napisao zasto. Vreme je da krenemo dalje sa nekim novim momcima koji ce u buducnosti biti ono sto je Majki bio nekada. A tebi dobri moj Cika Fowleru mogu reci da samo pokusavam da realno sagledam stvari pre nego sto nesto napisem. Daleko od toga da nisam strastven. Kada sam napisao da Owen vise nije za nas osecao sam se kao da sam izdao druga u nevolji. On je jedan od klinaca koje sam gledao kako rastu u nasem voljenom klubu. Bio je stvarno cudo od igraca ali ga je prelazak u Real kao i mnoge druge unazadio. Pogledaj samo njega i MC Mannamana. Kada su odlazili bili su zvezde a vracali su se kao rezervisti ubijeni u pojam. Taj je Real najveca grobnica fudbalera koja postoji na kugli zemaljskoj. Ali sta je tu je, sami su birali da odu tamo i zato tu niko nista nemoze da kaze za Real. Oni kupuju sve redom,ko prodje prodje a ko ne nikom nista. Neka ovi nasi kupe 3 ili 4 dobra igraca i bice dovoljno uz ono sto vec imamo. Vreme je momci da se titula vrati na Anfield. Liverpool Till I Die x

12th Carragher

pre 16 godina

Prije svega pozdrav velikom Fil Nealu i Ivanu bio sam par dana van neta, naravno ne zbog razocarenja od finala vec zbog obaveza.
Sta da ti kazem Ivane za Etooa osim BILO BI FENOMENALNO, steta za Amaurija, a sto se tice ovog Sabrose vise mi se smucilo sve to sa njim.
Sto se tice kritika koje si ostavljao za Zendena mislim da nisi u pravu, jer je on sam dosao za dz, sjedio na klupi, i sticajem okolnosti Rafa je morao da ga ubaci: povrede Aurelia taman kad je usao u formu, Kewela, Luis Garcie... evo da on nije igrao u finalu sta bi bila zamjena, Gonzales, nespremni Kewel ili Gerrard na lijevoj strani(mada mu ni poluspic nije idealno)
Steta za Sisea mogao je on jos da pokaze
Mislim da Voronin nece biti los jer u LFC uglavnom dosta pokazu oni od kojih najmanje ocekujes

Phil Neal

pre 16 godina

Lično, mislim Da je Simao Sabrosa straaašan igrač, ali... nisam u toku, i ako postoji takva frka oko njegovog prelasla itd, onda ne znam... Duh ekipe ne sme da se naruši. Bilo koji novi igrač mora da zavoli Kop i Anfield kao svoju kuću. Kao što to radi Kuyt. Ali nešto mora da se menja. Da igramo mnogo ofanzivnije (ali ujednačeno, tokom većeg dela utakmice) i - efikasnije. Ko pažljivo gleda utakmice Liverpoola može da primeti da je za prenos lopte do protivničkog šesnaesterca našim momcima potrebno mnogo više trčanja, uklizavanja, "spašavanja" lopte nego recimo najjačim konkurentima iz Premier lige. Objektivno, tako je. I onda normalno, ponestane snage i koncentracije kada treba da se zabije gol. Biće bolje, siguran sam. Da ponovim, moj favorit za ovaj prelazni rok je Žigić.
I naravno, pozdrav za Ivana Liverpool, 12. Caraghera i Čika Fowlera
P.s. Ivane L. javiću ti se uskoro, sada sam zauzet. Veliki YNWA pozdrav

medicinar

pre 16 godina

mislim da je zenden odigrao na levoj strani ono sto se od njega trazilo i prema napred i prema natrag, koliko je mogao i nije bio losa opcija kad se pogleda prosek ostalih. veoma bitno kod zendena je to sto je po potrebi igrao zadnjeg veznog pa i play -a. rafa jako voli igrace koje moze koristiti na vise mesta. da sam ja u njegovim cipelama, danas bih vratio cissea nazad, i krenuo za jednim levim krilom ekstra klase, kad vec ima pare neka ne zali i neka dovede gamsta pedersena. mozda niasm u pravu, ali cini mi se da se u liverpool -u bolje snalaze skandinavci, nemci, czesi, a da je vecina spanaca, brazilaca... dosad podbacila.

marseillais

pre 16 godina

istina je samo da se u svemu oko sisea pita om i pape diuf jer u ugovoru oko pozajmice iz liverpula u om stoji opcija o otkupljenju od 12me,znaci mi se pitamo,ipak dal vrijedi dat te pare kad je pagis klasa za njega,allez l'om!

D

pre 16 godina

Svidja mi se ideja o dovodjenju i Sabrose i Malude, jer realno mi nemamo nijedo opasno krilo, posebno desno. Ok, tu je Penant, ali ne moze on cele sezone da radi posao. A i napadac nam treba, svetske klase. Sta se desilo sa Voronjinom iz Leverkuzena, nigde se vise ne spominje, a kao potpisan pred ugovor sa njim.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Kada je poslednji put Simao Sabrosa dobijo dozvolu da predje u Liverpool umesali su se navijaci Benfike i pretili da ce zapaliti stadion. Secam se dobro da je sve vec bilo dogovoreno a onda se odjednom odustalo. Odlican je igrac i voleo bih da ga vidim u Liverpoolu ali ne po cenu da u suprotnom smeru ode Cise. Mislim da je sto se Cisea tice Rafa ispao krajnje nekorektan jer ga je na pozajmicu poslao u vreme kada realno nije imao boljeg centarfora. Mislim da realno ni sada nemamo boljeg od njega i smatram da bi decko trebalo da dobije sansu kakvu posteno i zasluzuje. Koliko je uporan i jak momak dovoljno govori cinjenica da su mu za jako kratko vreme dva puta lomili istu nogu i da se uvek ekspresno vracao i igrao bez straha sto je danas prava redkost. Fowler ce u penziju, Kuyt ce svakako igrati, Belamy tesko da ce ostati u klubu jer je vec dobio dozvolu da ide ako to zeli, Crouch i onako nije starter bas tako cesto. Osim toga Cise je placen 18 miliona evra i mislim da niko normalan nece tako baciti novac za igraca a da ga makar donekle valjano neuposli. Rafa je inace nakon Istanbula pokazao u vise navrata da ume da donese jako cudne odluke kupujuci igrace kojima ruku na srce nije mesto u Liverpoolu. Kupio je Kronkampa koji ukupno nije odigrao dve utakmice za klub, covek je dosao i otisao a da to skoro niko nije primetio. Uporno je gotovo cele sezone gurao Zendena i ako je njegov fudbalski zenit realno odavno prosao. Kupio je Marka Gonzalesa koji takodje vise gleda nego sto igra a i kada igra to je prilicno osrednje.Doveo je Argentinca Pelegrina koji je takodje bio i nestao skoro neprimetno. Dudeku je zarad dovodjenja Reine upropastio karijeru. Nije zeleo da ga pusti da ode nakon Istanbula a pustao ga je da brani na kasicicu. E sada ako sve posteno sagledamo neka mi neko kaze zasto Zenden, pa zar nije Smicer mogao da ostane i obavi posao mozda i bolje od njega. Zasto kupovina Belamija koji je vec sam po sebi problem ako vec u klubu imas Cisea i Barosa kojeg se takodje tako lako odrekao. Rafini trenerski kvaliteti su neosporni ali da je gresio gresio je kao i svi ostali. Ako se na greskama covek uci onda se nadam da ce iz svojih vlastitih izvuci najbolju pouku za buducnost. Svaki klub mora da ima jaku klupu pa i Liverpool. Nijedan medjutim klub sebi nedozvoljava da 100 utakmica pocinje u razlicitom sastavu. Kako da uigras tim ako nikada neigra u istoj formaciji Dopalo mi se to sto je pre neki dan rekao da vise nezeli da dovodi igrace osrednjeg kvaliteta i da trazi da mu se daju sredstva za kupovinu boljih. Nakon toga opet pocne pricu oko povratka Michaela Owena u klub. Cemu i zasto. Kad je bio najbolji otisao je u Real kako rece da bi osvojio Ligu Sampiona. Pehar umesto u Madrid ode upravo na stadion koji je napustio. Kada se vracao u Englesku prvu ponudu dao je Liverpool, njegov ali ponavljam njegov izbor bio je Newcastle i to sam licno slusao kako izgovara na Sky-u. Danas to vise nije igrac za Liverpool. To je danas sto bi rekli pola od igraca. Sve vise sklon povredama i dugim odsustvima sa terena bas kao i Kewel. Nema tu vise mesta za njega a greota bi bilo da igrac takvog formata sedi na klupi i gleda naprimer Zendena. Rafa majstore potrosi valjano parice koje dobijes, ima jos dobrih fudbalera sa normalnim cenama. Arsenal je odlican primer. Kupili su Rosickog za relativno mali novac i vec se dvostruko isplatio. Kada je Eto prvi put rekao da bi zeleo na Anfield cena mu je bila ispod deset miliona. Pablo Aimar je u Valensiji deset puta rekao da bi zeleo kod Rafe i kostao je takodje manje od deset. Rafa je medjutim iz Borougha doveo Zendena...

redman

pre 16 godina

Sabrosa i Malouda, dva flexibilna krila; fenomenalni Dani Alves, mozda i Amauri i covek koji po karakteru pripada Liverpulu Carlos Teves; tad bi Rafa imao svoj tim. Sisoko odlazi, super je on ali ideja je da se vise mi ne branimo vec napadamo (Lucas Leivia mislim da bolje i brze prebacuje igru od svih nasih veznih). Dolazi i Sebastian Leto koji ce biti hit ali ce uglavnom (zbog iskustva)pokrivati Maludu kao Pennant Sabrosu. Eto ne dolazi ma koliko hteo, dva meseca koje ce provesti u Africi nije isplativo. Steta sto je Distin otisao u Portsmut, mislim da Gabi Milito ne vredi pare koje se pominju za njega. Super bi bilo da dodje David Vila ali nazalost nece se desiti. Ko zna, mozda i osvojimu titulu-realno, imali bi sanse. YNWA

Ivan

pre 16 godina

1. Simaoa posle sve one ciganije ne samo prošle, nego u protekle dve godine, ne bih nikad više pozvao. Ne samo što su navijači pravili gluposti, nego je to radio i klub tako što je dizao cenu iz dana u dan, pa na kraju i sam Simao postavljajuće neverovatno veliku platu kao uslov. Krajnje pokvareno.

2. Sise, to više nije čovek od 18 miliona evra, to je bio pre tri sezone kad je davao po 25+ golova u francuskoj. Kad čovek za godinu dana polomi obe noge, to onda više nije to.

3. Owen. Ne sećam se da je Rafa ikad izrazio želju da ga vrati na Enfild. Uglavnom se kao oni koji zovu Owena da se vrati pominju skauzeri Karager i Džerard. Rafa će ispasti smešan ako ga otkupi za više para nego što je za njega dobio.

Maluda mi se ne sviđa. Mislim da bi bolje bilo utopiti Sisea u Marsej i dodati pare za Riberija, na primer.

U svakom slučaju sledi teško leto, sredstava ima, ali treba pronaći pravi način da se ona iskoriste.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@Ivan
Imenjace Rafa je o Owenu pricao dajuci interviju za Sky prosle Subote. Nije izrazavao zelju za njime ali je doslovce rekao da klub pomno prati sve sto se dogadja oko njega i to da je interesovanje oko njegovog povratka na Anfield obostrano. Uzgred Cise nije lomio obe noge vec jednu te istu dva puta i to na nesrecu na istom mestu. Mozda vise nije kao sto je bio ali mi ni dan danas nemamo boljeg. Pozdrav od imenjaka....

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@Ivan @ Cika Fowler
Vidi ime, ako je Rafina odluka da ga nevraca nazad ja ga podpuno podrzavam vec sam napisao zasto. Vreme je da krenemo dalje sa nekim novim momcima koji ce u buducnosti biti ono sto je Majki bio nekada. A tebi dobri moj Cika Fowleru mogu reci da samo pokusavam da realno sagledam stvari pre nego sto nesto napisem. Daleko od toga da nisam strastven. Kada sam napisao da Owen vise nije za nas osecao sam se kao da sam izdao druga u nevolji. On je jedan od klinaca koje sam gledao kako rastu u nasem voljenom klubu. Bio je stvarno cudo od igraca ali ga je prelazak u Real kao i mnoge druge unazadio. Pogledaj samo njega i MC Mannamana. Kada su odlazili bili su zvezde a vracali su se kao rezervisti ubijeni u pojam. Taj je Real najveca grobnica fudbalera koja postoji na kugli zemaljskoj. Ali sta je tu je, sami su birali da odu tamo i zato tu niko nista nemoze da kaze za Real. Oni kupuju sve redom,ko prodje prodje a ko ne nikom nista. Neka ovi nasi kupe 3 ili 4 dobra igraca i bice dovoljno uz ono sto vec imamo. Vreme je momci da se titula vrati na Anfield. Liverpool Till I Die x

marseillais

pre 16 godina

istina je samo da se u svemu oko sisea pita om i pape diuf jer u ugovoru oko pozajmice iz liverpula u om stoji opcija o otkupljenju od 12me,znaci mi se pitamo,ipak dal vrijedi dat te pare kad je pagis klasa za njega,allez l'om!

Piccinini

pre 16 godina

Realno , bilo bi jako lepo videti bar dva extra pojacanja da ne kazem transfer bombe koje ce pristici na leto u Liverpul . Opet sa druge strane nije ni to kranje resenje ( pogledajmo samo Real ,Barcu,Inter,Celsi i ostale .... )nije sve u novcu mada opet ide ona prica koliko para toliko i muzike . Al slazem se sa vama i stvarno mi nisu jasni Gonzales,Zenden,Sise i Oven .... neko bi od njih i napravio igrace , mislim nemojte pogresno da me shvatite ali Sise na pozajmicu a Zenden u prvi tim ( ne znam sta je Rafa zamislio ) ali i mi operisani od fudbala, skontali bi neke stvari.Za Agera svaka cast , takve stvari se deavaju retko ,decko igra mnogo dobru sezonu , Zenden ne bi procvetao ni u Milanelu , Sise ( jadnicak , zao mi ga jbt povrede ) al Gonzales , Belami i tako neke fantazije tesko da mogu da prodju . Imaju volju , imaju iskustvo , dusu ali im fali kvalitet definitivno a sa par kalitetnih igraca imace sve . Za 60 miliona evra koliko daju vlasnici moze da se dovede bar 3 igraca ( Alves tesko , Eto jos teze ali ko zna , Riberi hmmmm i Sambrosa koji po meni nije ta klasa .... bolje Nani )

Dosta tu treba da se radi , ne moze preko noci , dokaz je i Celsi ali do titule premijera moze ali samo sa vrsnim igracma a ne inatom kao u LS .

they walked away without a single title, last 18 yrs they were keep walkin’ without a national title , laganeze

Cika Fowler

pre 16 godina

Kada je prosle godine Benfika prosla Liverpul u LS, ubi me ideja da je to bila cena za Sabrosu! Skupo! (manija gonjenja) I jos odustade! A, kako je krenulo sa povratkom legendi i pricama o istim, mozda se i Mekmanaman vrati. A, Hensoc, zvani Anso? Ma, i to bi bio manji promasaj! Ivane, zaista mi je drago, kada god procitam ono sto pises. Mudro, bez strasti i razumno. Pozdrav!

Ivan

pre 16 godina

@ivan

druže Sise je prvo protiv blekburna polomio levu nogu. Pa je potom na pripremama za svetsko prvenstvo slomio desnu nogu, na isti način. Ali noga je različita.

http://www.lfcserbia.com/index.php?showtopic=59&st=0

Što se tiče Rafe i njegove želje za Owenom, mogao je to mnogo ranije da uradi da je hteo. Ja vam tvrdim da je Rafa glavni kamen spoticanja oko povratka Owena. I to je sasvim razumljivo.

www.lfcserbia.com

D

pre 16 godina

Svidja mi se ideja o dovodjenju i Sabrose i Malude, jer realno mi nemamo nijedo opasno krilo, posebno desno. Ok, tu je Penant, ali ne moze on cele sezone da radi posao. A i napadac nam treba, svetske klase. Sta se desilo sa Voronjinom iz Leverkuzena, nigde se vise ne spominje, a kao potpisan pred ugovor sa njim.

12th Carragher

pre 16 godina

Prije svega pozdrav velikom Fil Nealu i Ivanu bio sam par dana van neta, naravno ne zbog razocarenja od finala vec zbog obaveza.
Sta da ti kazem Ivane za Etooa osim BILO BI FENOMENALNO, steta za Amaurija, a sto se tice ovog Sabrose vise mi se smucilo sve to sa njim.
Sto se tice kritika koje si ostavljao za Zendena mislim da nisi u pravu, jer je on sam dosao za dz, sjedio na klupi, i sticajem okolnosti Rafa je morao da ga ubaci: povrede Aurelia taman kad je usao u formu, Kewela, Luis Garcie... evo da on nije igrao u finalu sta bi bila zamjena, Gonzales, nespremni Kewel ili Gerrard na lijevoj strani(mada mu ni poluspic nije idealno)
Steta za Sisea mogao je on jos da pokaze
Mislim da Voronin nece biti los jer u LFC uglavnom dosta pokazu oni od kojih najmanje ocekujes

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@12 Caragher
Ma vidi daleko od toga da ja imam nesto protiv Zendena. Samo sam konstatovao da je njegovo pravo vreme nazalost proslo i da smo zato mozda m ogli da zadrzimo Smicera jer igra sa obe strane i odlicno menja mesta a pritome se sluzi i sutira i levom i desnom. Sad je to gotovo i vreme je da krenemo dalje. Voronjin dolazi prakticno za dzabe tako da nam nece okrnjiti budzet. Nego momci ( Phil Neal,Cika Fowler,Caragher i Ivane) mozete me kontaktirati na ivanwolf@sbb.co.yu da vam pustim neke slike da se malo nasmejete. Pozdrav za sve vas a i za one sto nas ne vole, da ih nema bilo bi nam dosadno...

Phil Neal

pre 16 godina

Lično, mislim Da je Simao Sabrosa straaašan igrač, ali... nisam u toku, i ako postoji takva frka oko njegovog prelasla itd, onda ne znam... Duh ekipe ne sme da se naruši. Bilo koji novi igrač mora da zavoli Kop i Anfield kao svoju kuću. Kao što to radi Kuyt. Ali nešto mora da se menja. Da igramo mnogo ofanzivnije (ali ujednačeno, tokom većeg dela utakmice) i - efikasnije. Ko pažljivo gleda utakmice Liverpoola može da primeti da je za prenos lopte do protivničkog šesnaesterca našim momcima potrebno mnogo više trčanja, uklizavanja, "spašavanja" lopte nego recimo najjačim konkurentima iz Premier lige. Objektivno, tako je. I onda normalno, ponestane snage i koncentracije kada treba da se zabije gol. Biće bolje, siguran sam. Da ponovim, moj favorit za ovaj prelazni rok je Žigić.
I naravno, pozdrav za Ivana Liverpool, 12. Caraghera i Čika Fowlera
P.s. Ivane L. javiću ti se uskoro, sada sam zauzet. Veliki YNWA pozdrav

medicinar

pre 16 godina

mislim da je zenden odigrao na levoj strani ono sto se od njega trazilo i prema napred i prema natrag, koliko je mogao i nije bio losa opcija kad se pogleda prosek ostalih. veoma bitno kod zendena je to sto je po potrebi igrao zadnjeg veznog pa i play -a. rafa jako voli igrace koje moze koristiti na vise mesta. da sam ja u njegovim cipelama, danas bih vratio cissea nazad, i krenuo za jednim levim krilom ekstra klase, kad vec ima pare neka ne zali i neka dovede gamsta pedersena. mozda niasm u pravu, ali cini mi se da se u liverpool -u bolje snalaze skandinavci, nemci, czesi, a da je vecina spanaca, brazilaca... dosad podbacila.