Nedelja, 13.05.2007.

19:00

Ratko Rudić u Kući slavnih

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Ratko Rudiæ u Kuæi slavnih IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

zonja

pre 16 godina

Hrvatske novine velicaju Novosela zbog kuce slavnih,a nespominju 6 titula sampiona Evrope od Zeljka Obradovica,takodje negovore da je najbolji trener Evrope svih vremena.Pominju Novosela i pripisuju mu trenersko mesto umesto Zeravice kome je u tom trenutku Novosel bio pomocni trener kad se uzela titula!!!Da li je moguce da se takav detalj slucajno pogresi?!Sljivovicu pripisali sebi kao i Slovenci a to je Srpski izvorni proizvod.Lele ,lele sto nevole Srbe to u zivotu svom nisam video.

nikola

pre 16 godina

Srbimir,dzabe se brate moj trudis da Pipiju,i Gogu objasnis kad znas da su ekstremne U.Pipi cim tako lupa za Vujovica i Milanovica verovatno da nije bio ni rodjen kad su njih dvoje palili i zarili planetom.Ko zna on zna koje su to bile velicine.Mali ekstremni Pipi nemoze da podnese Srpske uspehe,tako je to odgojeno sta ces.

Srbimir

pre 16 godina

Covece ,taman covek pomisli evo realnog kad on odvali "u zadnjih 500 godina Srba u Hrvatskoj nije ni bilo"...A ciji su pravoslavni manastiri Krupa iz 1314.-e i Krka iz 1378.-e!??(pre citavih 700 godina!)Eskimski mozda!?A sto se tice popisa stanovnistva i manjka Srba zahvali ustaskom nozu i "djelatnosti" u Jasenovcu pa onda pricaj!Sto se tice sporta,priznajte! ,bolji smo,da nije bilo sportskih sankcija bili bi jos bolji!

roki

pre 16 godina

Iki,koja istina,pa ko je ubio kralja Petra u Marseju odgovori?! ko je bio na strani austrougarske,prvi svetski rat i drugi,da nisu Srbi ?!Znas ti dobro pravu istinu.Ko je forsirao otcepljenje od Jugoslavije protiv pravno,i proglasio samovoljno pre ujedinjenih nacija drzavu?Mesic je rekao da je tada ispunio zadatak,ko slavi 10 godina od oluje?Samostalna drzava se proglasava sama i ajmo odma presiju na Srbe da bi otisli sami i napravili onda cistu etnicku drzavu.

Borna

pre 16 godina

Potpisujem komentar 25. Dajte, pametni, procitati sta je covjek napisao i sto je htio kazati. Srce mi se otvori i suza krene, kad procitam ovakav i slicni njemu komentar. Pozdrav_ZG !

roki

pre 16 godina

Gorane,sta si ti neki naucnik,pacifista?mnogo ti filozofiras,sta tebe boli uvo ko sam sta sam i sta mislim.Gledaj svoja posla ili onda ostavi broj telefona?!

iki

pre 16 godina

Ti si Roki čudan i ne možeš pogledati istini u oči.Ne moj govriti glupsti da nije bilo protjerivanja ne Srba po Vojvodini,i da se kod vas nije surađivalo sa fašistima, Hitlerom a posebno sa talijanima!I zna se na čijoj strani je JNA bila,i tko je puko prvi metak!!Pa ja te sad pitam šta ti misliš da je Jna bila na našoj strani i da su neki šovinisti iz Zg,došli npr.u Suboticu da šire mržnju i prave primitivizam kao što su s vaše strane došli u Knin!!O kakvoj ti autonomiji govoriš,pa u Dalmaciji i Slavoniji je uvijek oko 80% bilo Hrvata.Uostalom u Ukrajini,Latviji,Kazahstanu živi puno više Rusa(u svakoj državi pojedinačno)nego Srba u Hrv.1991!!A što se tiče nekih stvari u košarci vi ste vladali,od 95 do 2002god.apsolutno i na tom vam čestitam,imali ste veći izbor kvalitetnih igrača od nas a mi smo ostali bez vođe i minimalno 20% ekipe pogibijiom Dražena(Đorđević,Bodiroga,Danilović,Divac,Paspalj,Savić,Rebrača,kasnije i Stojaković,to su za mene vaši najbolji igrači,naspram Kukoča,Rađe,Petrovića,Komazeca,Perasović,imali ste već broj kvalitetnij igrača.Kod nas se dešava,da nakon Olimpijade 92 i finala sa jedinim i najjačim Dream Teamom,u ljeto 93 pogiba Dražen,ostajemo bez vođe,Kukoč se povrijeđuje i ne igra na Ep 93,gdje smo bili 3,3 smo bili i 94 na Sp i 95 na Ep!!a da bi nakon Olimpijade 96 iz rep.zauvijek otišli Kukoč,Rađa,Perasović,Komazec,Vranković i ostali!!A zato za one malo starije znaju oni šta je Kukoč dao i osvoijio sa Jugoplatikom sa jun.i sen.rep Jugoslavije,i koliko je puta bio najbolji košarkaš ex-yu,koliko puta je bio Mvp final foura i Ep i Sp, i kao kruna karijere Bullsi!!

Goran

pre 16 godina

Optereceni i iskompleksirani nacionalisti (i Srbi i Hrvati) - premestite se lepo na neki forum, pa se tamo lepo svadjajte do mile volje o tome ko je bolji - Srbi, ili Hrvati, posto sami nemate nikakvih vrednosti kojima mozete da se hvaltite, vec prihvatate uspehe vasih sunarodnika kao licne!
Meni je drago sto je Ratko Rudic primljen u kucu slavnih. Secam se njegovih igara u Partizanu (secanje mi ne doseze do njegovih prethodnih klubova) i reprezentaciji SFRJ, kao i pobeda koje je reprezentacija ostvarila pod njegovim vodjstvom. Zbog svih tih lepih trenutaka, raspad zajednicke zemlje nije dovoljan da prema tom coveku osecam bilo sta lose, kao ni prema bilo kom dobrom coveku iz Hrvatske. Sta vise, uvek cu pre stati na stranu dobrog coveka, bez obzira na to koje je nacionalnosti, nego na stranu loseg samo zbog toga sto je Srbin, kao i ja!
Rasprava o tome ko je najveci vaterpolista je besmislena, ali istina jeste da su i Milanovic i Estijarte medju najboljim vaterpolistima svih vremena. Ako pitate Spance, na primer, sta misle o tome, sigurno vam nece reci da je Milanovic bolji.

Kale

pre 16 godina

Ratko, svaka cast, zasluzio si mesto u istoriji!
A, vi bando pokvarena sa obe strane i neodrasla, ne vredjajte velicine, sa ovih prostora koje su mi ucinile srecno detinjstvo i mladost sto se sporta tice.
Svaka mrznja onoliko naraste da sama sebe pojede, prema tome okrenite list i postujte Slovenske majke koje su rodile te junake, nase junake u sportu.
Vidite da nas (i vas i nas) gotovo svi podnistavaju gde stignu, zato ne moramo se grliti i ljubiti, vec priznajmo istinu i postujmo jedni druge. Toliko !

zoki

pre 16 godina

Pominje se tu neki Drazen i Kukoc,a nista nisu osvojili pod Hrvatskom.Dok su Divac i ostali dominirali citavu deceniju.Ko se moze uporedjivati sa Srbijom u kosarci taj je lud.

roki

pre 16 godina

Gogo,pipi,nevredi s vama trositi reci,znate sve a terate kontru.Drazen je Srbin poreklom,Petrovic je Srpsko i Crnogorsko izvorno prezime,Crnogorci su sto i Srbi,to je ista nacija ista imena i prezimena ista veroispovest,etnicko poreklo je isto,glupo bi bilo da meni Hrvati pricaju o tome.Mene boli uvo za Drazena jer je i njega bolelo uvo za lozu i poreklo,roditelji ga nisu lepo vaspitali da voli podjednako i jedne i druge.Pipi ja neznam koji ti problem imas Beograd je najmultietnicki grad u bivsoj Jugi,nikada nije bilo proterivanja i ubijanja drugih nacionalnosti cak ni za vreme svih ovih ratova od 91,sto se nemoze nikako reci,za Zagreb,Split,Sibenik,Osjek,Sarajevo,Pristinu.Gogo sto se tice krvnih zrnaca Ceske i Slovacke,oni nikada nisu ubijali kralja Petra u Marseju nekome niti saradjivali sa Hitlerom,priznaces velika je to razlika,a mi smo opet bez obzira na sve opet posle svega stupili ponovo sa vama u drzavu.Kako nijedna autonomija nije bila recimo u Slavoniji,ili Dalmaciji?!
P.S.Ja Drazena ili Crocopa nemogu vise voleti nego oni sebe.Ja im nisam kriv sto nemisle o svom poreklu,mozes biti sto god hoces i imati sta hoces,ali ako si repa bez korena,sve ti to nista nevredi.Nerazumem ni Srbe ni Hrvate niti bilo koga drugog,kako mogu igrati za tudju drzavu,cak i ocev jezik nepoznavati.Gde god da sam rodjen morao bi znati jezik svog porekla,i videti rodni kraj svog oca i pradedova.Uvek budi ono sto si i ko si pa makar to bilo i najgore na svetu,jer u suprotnom si nista.Zalim se majka mi Beogradjanka.

pipi

pre 16 godina

Roki o čemu ti pričaš!Šta ti misliš da je nama sigurnije doći kod vas,nego vama kod nas!!Imam rodbine u Kuli pa znam jako dobro kako stoje stvari.Spominješ Hokejaše,istina to je se desilo nažalost.A znaš jako dobro šta se desilo Darku Rundeku u Bg!!I još nešto govoriš o krvnim zrncima i prezimenima,pa ako ne znaš pogledaj malo bolje kako stoje stvari i prezimena kod Rusa i bjelorusa ili Čeha i Slovaka!!

gogo

pre 16 godina

pele!Draženov otac je Crnogorac a mati Hrvatica o tom se malo bolje raspitaj!!Uostalom to me ne čudi jer je Papa Ivan Pavle,kod vas bio Jovan!!

GOGO

pre 16 godina

Čuj ja ti Kukoča ne branim,već govorim o njemu,šta je napravio i osvojio.Za razliku od većine medija u Hrvatskoj koji su ga zaboravili pa i poljuvali,jer više ga cijene kod vas nego kod nas.A o tim tvojim krvnim zrncima,pogledaj malo Čehe i Slovake ili Ruse i Bjeloruse,pa će ti biti jasno.A te priče koje čujem od dobrog dijela vas iz Srbije njima se ne zamaram,poznato je da Srba u Hrvatskoj do u zadnjih 500 godina nije bilo.A posebno nakon 1945 je počelo naseljavanje,iz ekonomskih razloga.Dovoljno je samo pogledati popise stanovništva.Ja nisam Jugonostalgičar,ali Jugosportonostalgičar jesam,jer bi sada bilo,2-3 nog.rep,koje bi se sigurno borile za sami vrh.Tako isto oko 3 košarkaške,rukometne,vaterpolo i odbojkaške reprezentacije.

DJ

pre 16 godina

Pa vi ljudi ste totalno odlepili bre. I jedni i drugi. Zar nemate pametnija posla nego da se prepucavate ovde. A ja sam jos veca budala sto to i citam

roki

pre 16 godina

Gogo,e moj Gogo,sta bi bili u sportu da smo ostali zajedno?Greota voleo bi u Hrvatsku da dodjem na primorije,ali se plasim,taman mislim proslo je kad ono incidenti u Dubrovniku sa kamermanom,hokejasima...Nemoj pogresno da me razumes,ja Hrvatsku svatam na neki nacin da je to moja takodje zemlja.Odrastao sam u bivsoj Jugoslaviju,isao u Slavoniju,u Budrovce i Djakovo i Pulu kod rodbine,proveo tamo lepo detinjstvo i odmoru Dubrovniku,zelja mi je videti i ostalo primorije otoke...

pele

pre 16 godina

Svaka cast Rudicu.Slusao sam razne komentare kako su oca Branka od Crocopa ubili Srbi a on je bio Srbin,to je cinjenica,ali kako nisu komentarisali da je on Srbin a pucao je na svoje Srbe? Realno nije trebao da ucestvuje u tome.Trebao je Mirko i tu cinjenicu da uzme u obzir.Drazen je poreklom Srbin a nije voleo Srbe,pitam se kao takve ljude nije sramota od tih svojih oceva ili majki,nebitno da li su upitanju Srbi ili Hrvati.Kako se oni osecaju kada deca mrze roditeljsko poreklo.Ja sam Srbin po ocu i tako se izjasnjavam jer sam tu i rodjen,ali nemogu ni Hrvate da mrzim jer mi je makja Hrvatica.Kako bi se ona jadna osecala kad bi tako razmisljao?!

roki

pre 16 godina

Gogo,svaka ti cast realan si,skoro se u svemu slazemo.Branis Kukoca jer ga volis,i ja ga takodje cenim i postujem ali treba biti objektivniji.Kukoc je jedan od najboljih igraca Evropskih svih vremena,i to je cinjenica,razliku izmedju njega i Divca,Bodiroge i Stojakovica je u tome sto Divac i Bodiroga imaju vise svetskih i evropskih zlata,sto je Divac igao na ol staru kao i Stojakovic,znaci da su imali vecu igracku (licnu)karijeru u NBA.Kukoc je imao 3 titule jer je bio u boljem timu.Divac i Stojakovic su bez icije pomoci igrali u finalu i nesretno izgubili od Lejkersa i ako su tada igrali bolju kosarku i bili stub i nosioci ekipe.Znas i sam da su nas sankcije omele 3 godine da neigramo,Divac nije igrao 98 na svetskom prvenstvu i 2001 na evropskom,a tada smo bili najbolji,znaci da je pored 3 titule evropskog i 2 svetska mogao dodati jos po jedno na obe strane?Kukoc ima 3 titule klupske u Evropi,Divac i Stojakovic nemaju jer su mladi otisli za NBA,ali zato Bodiroga ima isto kao i Kukoc i isto kao Divac sa repkom.U ostalom da smirim strasti od svih njih i pokojnog Drazena je sada bolji Novicki.Zvanicno je sve njih presao jer je najblji u NBA.Sto se tice tebe u pravu si da ti nisi kao i vecina medija kao ni ja,ali ja sam upravo o tome pricao o globalu a ne o pojedincima.A sto se tice Vujovica i Crnogoraca namerno malo podbadas ali ipak znas da je to jedan te isti narod.Takodje muslimani su poturceni Srbi 99% takodje jako malo ima cistih Hrvata u Hratskoj jer smo se izmesali odavno.Ja sam Srbin ali baba mi je sa majcine strane Hrvatica iz Budrovaca.Greota je i zalosno da se mrzimo i ratujemo kad nam je krv u vecem delu pomesana.

ama

pre 16 godina

... de ne pisite gluposti... vujovic nije niti do koljena balicu, a mogu nabrojati jos 5-6 imena koja su daleko bolja od vujovica, a nisu s ovih prostora... uostalom, kakve veze ima rukomet sa vaterpolom... eto nas i na skijanju i na kosarci... ma stvarno nemam sto da kazem vise.... Poanta je da je Ratko u kuci slavnih jer je i kao igrac i kao trener postigao puno toga. Kakav Milanovic ?!?! Jel' taj trenira ista ? Sto je on kao trener postigao ?!?!
Omalovazavati trenerska dostignuca moze samo onaj koji se nikada nije bavio sportom, a kamoli nesto vise...

gogo

pre 16 godina

Roki ovako,nismo se dotakli Vujovića!!Ali o njemu mogu reći da je bio jedan od najvećih,a vjerovatno i najveći(to ti je kao u nog.Pele,Maradona,Crujiff,Di Stefano,pa kako za koga).Ali koliko ja znam da je Vujuović,Crnogorac!!Ajmo do Kukoča,ja ne znam jesi ti premlad pa ne znaš za neke stvari.Ali Toni Kukoč ima sve moguće trofeje u košarci,jedino mu je Olimpijada pobjegla tu ima dva srebra.Ovako Kukoč je mogao igrati svih 5 pozicija u basketu!1987 u finalu sp juniora,amerima je iz 12 pokušaja ubacio 11 trica,i bio Mvp,turnira.1990 na sp i 91 na ep je bio mvp turnira.Jedino Kukoč i Bodiroga su po dva puta bili mvp na final fouru,i proglašen je bio,90,91 za najboljeg košarkaša jugoslavije,a ta je liga tada bila bez konkurencije najjača.uostalom Jugoplastika je od fibe,proglašena za najbolju ekipu 21,stoljeća.A što se tiče Bullsa,Kukoč kad je došao u Bullse(1993) u dvije sezone do 1995,je bio iza Pipena drugi strijelac ekipe.a od96do98 u šampionskoj eri Bullsa je bio treći strijelac ekipe!!I još nakon toga su ga zvali iz spursi lakersi ali nije htio iz Chichaga zbog djece.I onda pogledaj malo neke stvari ili se raspitaj,pa ćeš znati malo bolje neke stvari.I nećeš tako govoriti da njegova doprinosa u Bullsima nema,i da mu je netko nešto poklonio.A o tim igračima koje si naveo mislim sve naj,kao i o vašem vaterpolu(koji je ipak u padu zbog godina nekih igrača,povlačenja Trbojevića,i odlaska Crnogoraca),i nekada klupskoj košarci,a o f.k cz,mislim sve naj pogotovo o šampionskoj generaciji iz 91,zvezda je najviše izgubila zbog rata od svih!!a nemoj tako i ja ću priznati o vašim sportašima sve najbolje,kao i većina ljudi u Hr.a to što neke novine pišu tako,ja nisam kriv.kao ni ti kod vas što pišu tako o nama,naveo sam ti gore šta.

roki

pre 16 godina

Gogo,nemoj odma padati u vatru,kao prvo nisi u pravu,svi mi iz Srbije znamo da je Balic najbolji igrac danasnjice,ali Veselin Vujovic je svih vremena i vi o tome nepisete i ako je dobio to priznanje zvanicno i cak od profesionalnog udruzenja igraca sto je i najveca potvrda, ali ajde vi dajte ovako postene odgovore,to necete ni u snu.Kao drugo Kukoc jeste veliki igrac ali nije najtrofejniji,Divac i Bodiroga jesu,onih 3 titula iz NBA nije njegov doprinos,dok Divcu i Bodirogi niko nije nista poklonio kao ni Stojakovicu.Stojakovic je Kukoca prevazisao kao Evropsko krilo i po procentu pogodaka i po vecoj igrackoj karijeri u NBA.Ni svog Milicica nedizem takodje jer i on nije odgovoran za prsten NBA.Ja sam ti dao odgovor daj ti za Divca ,Bodirogu,Krstica,Stojakovica,Veselina Vujovica,Crvenu Zvezdu,kosarku vaterpolo u globalu?.Ja vam priznajem Drazena kao beka,Janicu,rukomet generalno,vateprolo trenutno,u boksu ste uvek bili bolji od nas u celoj istoriji,mi nikada nismo imali boksere kao vi.Imate vi jos velikana i ja cu vam bilo koga sa dokazem priznati,a vi to nikada necete.Zato se mi i razlikujemo.Mozemo do sutra tako ali istina je prava da nas vi vise psujete na vasim forumima nego mi vas na svojim.

gogo

pre 16 godina

Onaj vaš Ratko Nikolić u Portladu zabije 3-4 gola,od tih golova Balić mu namjesti 80% golova tako da ostane sam pred golmanom.A vase novine odmah sjajni i fenomenalni Nikolić,a Balić zabije na toj istoj utakmici 7-8 golova o tome ništa.A to za Mariju Šerifović,ja joj iskreno čestitam,a to za plagijat to nisu izmislile Hrv.novine,već se o tome piše svagdje osim kod vas.

gogo

pre 16 godina

Ja razumijem neke stvari da krv nije voda a ni rod izrod!!I ne daj bože da je drugačije!!Ajmo ovako,nigdje nisam vidio kod vas opširne članke kad je Jugoplastika dobila nagradu kao najbolja europska ekipa u 20.stoljeću.Nijedne vaše novine nikada nisu napisale da je Toni Kukoč najtrofejnij europski košarkaš svih vremena.A svi to znaju da je osvojio Toni najviše.O Ivanu Baliću,također malo šta!!A da ne govorim kako se kod vas izvještavalo kad je Hrv.ruk.rep osvojila olimpijsko zlato 2004,par rečenica i to je sve( anikad nijedna ruk.rep nije osvojila olimpijadu sa 8 pobjeda i 0 poraza).Mogli ste makar pustiti snimku u isto vrijeme su vaši vaterpolisti igrali finale sa mađarima,pa razumijem da izravnog prijenosa nije bilo.Ali snimka je makar mogla biti,a ne već reportaža od 15 min.Zato malo bolje pogledajte sve,pa će biti puno jasnije.

ziks

pre 16 godina

No,nije Milanovic osvojio trofej samo igrajuci za Mladost,zasto si zaboravio da kazes za svetska ,evropska i olimpiska zlata,kojih ima u paru po nekoliko?!Sto se tice vasih i nasih novina i komentara,videces koliko ima vise mrznje i teskih uvreda prema nama,skoro svi vredjaju i psuju na nacionalnoj osnovi.Takodje dok je Planinic igrao za Nju Dzersi,stalno se spominju njegovih nekoliko poencica,a nikada Nenad Krstic,koji je standarni u petorci i najbolji igrac trenutno iz ex Jugoslavije,posle Novickog verovatno najbolji igrac iz Evrope (trenutno).

nikola

pre 16 godina

No,a sta bi za Mariju Serifovic?odma vase novine potcenjuju,plagijat i ostalo.Zasto ste takvi i zavidni?Ja cu uvek vama cestitati na pobedi.Bili ste bolji u vaterpolu i svaka vam cast,za rukomet,vam skidam kapu,jer ste bolji od nas vec duze vreme,ali zasto vi takodje nepriznate istinu?za Divca ste govorili da je prosecan centar?! a covek je najuspesniji sa najvecom i najduzom i najtrofejnijom karijerom u Evropi.Legenradrni Evropski centar,uspesniju i vecu karijeru je imao i od Sabonisa i njega je redovno dobijao.Mi za Drazena smo govorili uvek istinu,i ako nije voleo Srbe i izbegavao Divca.Treba biti realan bez obzira na sve.Planinica pominjete stalo dok je igrao u Netsima i ako je uvek bio rezerva i davao po 4-5 poencica,a nikada Nenada Krstica koji je u prvoj petorci i jedan od najboljih centara u NBA sa prosekom skoro od 20 poena,i posle Novickog najboljeg trenutno Evropljanina koji je igrao zajedno sa Planinicem?

miki

pre 16 godina

No,zasto za Divca vasa stampa govori kao o prosecnom centru,a on je najveci i najtrofejniji centar sa najvecom karijerom svih vremena u Evropi? kao i da on mrzi Hrvatsku a,a prava istina je da su Drazen,Kukoc,i Radja izbegavali upravo njega.Radja vredja Gurovica iz cista mira,i posle svega ima obraza da dodje u Beograd i opet su na Saletovom oprostaju nasi navijaci aplaudirali.A videlo se kao Hrvati ispracaju Savicevica na Bobanovom oprostaju.Neverovatno koliko mrzite Srbe a u Beogradu vas zivi mnogo kao i Albanaca i ostalih i nikada nikom nije nista falilo niti je za svo vereme rata niko proteran.a sta je bilo sa Srbima iz Zagreba,takodje imovina i ostalo?

...

pre 16 godina

Index nisu hrvatske novine koliko ja znam - vec obican int. portal, a sto se tice potcjenjivanja nisam to primjetio u zadnje vrijeme... Prije je toga i bilo, ali u zadnje vrijeme bas i ne. Sto se tice srpskog sporta tu mislim da vi sami sebi udarate noz u ledja, jer prosjecan gradjanin HR (neovisno Hrvat, Srbin, Ceh ili ne znam sto) ne moze da prati kada vasa nacionalna televizija ne emitira prijenose, cak niti vasih derbija, a kamoli neceg veceg. Pa nisu tu nase novine nesto pretjerano krive, vec vasi...

no

pre 16 godina

Ziks,znaju i u Hrvatskoj,za dostignuća Igora Milanovića igrao je u šampionskoj Mladasti sa Bukićem i Šimencom.i osvojio najveće klupske trofeje sa Mladosti.Meni nije jasno u čemu je razlika ako u Hrv.kažu tako za Milanovića.a kod vas tako za Kostelićku.

ziks

pre 16 godina

NO,izvini nisi u pravu,pa svi u Srbiji znaju dostignuca Janice Kostelic.Budi isken i priznaj da vase novine vise iskrivljuju sliku i stalno pocenjuju Srpske domete.Strasno rat je prosao odavno?!

no

pre 16 godina

Ziks tako ti je ti i ne čudi se!!Ni jedan od vaših sajtova nije objavio za Janicu Kostelić da je se povukla najtrofejnija,najuspješnija i najbolja(sa samo 25 god)skijašica svih vremena!Već je pisalo jedna od najboljih!!

ziks

pre 16 godina

Neverovatno sta hrvatske novine Index prenose,da je sada Rudic u kuci slavnih rame uz rame sa verovatno najboljim igracem svih vremena spancem Manuelom?!A prava istina je da je najveci Igor Milanovic,zasto su namerno izbegli tu cinjenicu koju zna ceo svet?Inace realno Rudic je to i zasluzio.

Kale

pre 16 godina

Ratko, svaka cast, zasluzio si mesto u istoriji!
A, vi bando pokvarena sa obe strane i neodrasla, ne vredjajte velicine, sa ovih prostora koje su mi ucinile srecno detinjstvo i mladost sto se sporta tice.
Svaka mrznja onoliko naraste da sama sebe pojede, prema tome okrenite list i postujte Slovenske majke koje su rodile te junake, nase junake u sportu.
Vidite da nas (i vas i nas) gotovo svi podnistavaju gde stignu, zato ne moramo se grliti i ljubiti, vec priznajmo istinu i postujmo jedni druge. Toliko !

ziks

pre 16 godina

NO,izvini nisi u pravu,pa svi u Srbiji znaju dostignuca Janice Kostelic.Budi isken i priznaj da vase novine vise iskrivljuju sliku i stalno pocenjuju Srpske domete.Strasno rat je prosao odavno?!

ziks

pre 16 godina

Neverovatno sta hrvatske novine Index prenose,da je sada Rudic u kuci slavnih rame uz rame sa verovatno najboljim igracem svih vremena spancem Manuelom?!A prava istina je da je najveci Igor Milanovic,zasto su namerno izbegli tu cinjenicu koju zna ceo svet?Inace realno Rudic je to i zasluzio.

nikola

pre 16 godina

No,a sta bi za Mariju Serifovic?odma vase novine potcenjuju,plagijat i ostalo.Zasto ste takvi i zavidni?Ja cu uvek vama cestitati na pobedi.Bili ste bolji u vaterpolu i svaka vam cast,za rukomet,vam skidam kapu,jer ste bolji od nas vec duze vreme,ali zasto vi takodje nepriznate istinu?za Divca ste govorili da je prosecan centar?! a covek je najuspesniji sa najvecom i najduzom i najtrofejnijom karijerom u Evropi.Legenradrni Evropski centar,uspesniju i vecu karijeru je imao i od Sabonisa i njega je redovno dobijao.Mi za Drazena smo govorili uvek istinu,i ako nije voleo Srbe i izbegavao Divca.Treba biti realan bez obzira na sve.Planinica pominjete stalo dok je igrao u Netsima i ako je uvek bio rezerva i davao po 4-5 poencica,a nikada Nenada Krstica koji je u prvoj petorci i jedan od najboljih centara u NBA sa prosekom skoro od 20 poena,i posle Novickog najboljeg trenutno Evropljanina koji je igrao zajedno sa Planinicem?

Borna

pre 16 godina

Potpisujem komentar 25. Dajte, pametni, procitati sta je covjek napisao i sto je htio kazati. Srce mi se otvori i suza krene, kad procitam ovakav i slicni njemu komentar. Pozdrav_ZG !

ziks

pre 16 godina

No,nije Milanovic osvojio trofej samo igrajuci za Mladost,zasto si zaboravio da kazes za svetska ,evropska i olimpiska zlata,kojih ima u paru po nekoliko?!Sto se tice vasih i nasih novina i komentara,videces koliko ima vise mrznje i teskih uvreda prema nama,skoro svi vredjaju i psuju na nacionalnoj osnovi.Takodje dok je Planinic igrao za Nju Dzersi,stalno se spominju njegovih nekoliko poencica,a nikada Nenad Krstic,koji je standarni u petorci i najbolji igrac trenutno iz ex Jugoslavije,posle Novickog verovatno najbolji igrac iz Evrope (trenutno).

miki

pre 16 godina

No,zasto za Divca vasa stampa govori kao o prosecnom centru,a on je najveci i najtrofejniji centar sa najvecom karijerom svih vremena u Evropi? kao i da on mrzi Hrvatsku a,a prava istina je da su Drazen,Kukoc,i Radja izbegavali upravo njega.Radja vredja Gurovica iz cista mira,i posle svega ima obraza da dodje u Beograd i opet su na Saletovom oprostaju nasi navijaci aplaudirali.A videlo se kao Hrvati ispracaju Savicevica na Bobanovom oprostaju.Neverovatno koliko mrzite Srbe a u Beogradu vas zivi mnogo kao i Albanaca i ostalih i nikada nikom nije nista falilo niti je za svo vereme rata niko proteran.a sta je bilo sa Srbima iz Zagreba,takodje imovina i ostalo?

roki

pre 16 godina

Gogo,nemoj odma padati u vatru,kao prvo nisi u pravu,svi mi iz Srbije znamo da je Balic najbolji igrac danasnjice,ali Veselin Vujovic je svih vremena i vi o tome nepisete i ako je dobio to priznanje zvanicno i cak od profesionalnog udruzenja igraca sto je i najveca potvrda, ali ajde vi dajte ovako postene odgovore,to necete ni u snu.Kao drugo Kukoc jeste veliki igrac ali nije najtrofejniji,Divac i Bodiroga jesu,onih 3 titula iz NBA nije njegov doprinos,dok Divcu i Bodirogi niko nije nista poklonio kao ni Stojakovicu.Stojakovic je Kukoca prevazisao kao Evropsko krilo i po procentu pogodaka i po vecoj igrackoj karijeri u NBA.Ni svog Milicica nedizem takodje jer i on nije odgovoran za prsten NBA.Ja sam ti dao odgovor daj ti za Divca ,Bodirogu,Krstica,Stojakovica,Veselina Vujovica,Crvenu Zvezdu,kosarku vaterpolo u globalu?.Ja vam priznajem Drazena kao beka,Janicu,rukomet generalno,vateprolo trenutno,u boksu ste uvek bili bolji od nas u celoj istoriji,mi nikada nismo imali boksere kao vi.Imate vi jos velikana i ja cu vam bilo koga sa dokazem priznati,a vi to nikada necete.Zato se mi i razlikujemo.Mozemo do sutra tako ali istina je prava da nas vi vise psujete na vasim forumima nego mi vas na svojim.

roki

pre 16 godina

Gogo,svaka ti cast realan si,skoro se u svemu slazemo.Branis Kukoca jer ga volis,i ja ga takodje cenim i postujem ali treba biti objektivniji.Kukoc je jedan od najboljih igraca Evropskih svih vremena,i to je cinjenica,razliku izmedju njega i Divca,Bodiroge i Stojakovica je u tome sto Divac i Bodiroga imaju vise svetskih i evropskih zlata,sto je Divac igao na ol staru kao i Stojakovic,znaci da su imali vecu igracku (licnu)karijeru u NBA.Kukoc je imao 3 titule jer je bio u boljem timu.Divac i Stojakovic su bez icije pomoci igrali u finalu i nesretno izgubili od Lejkersa i ako su tada igrali bolju kosarku i bili stub i nosioci ekipe.Znas i sam da su nas sankcije omele 3 godine da neigramo,Divac nije igrao 98 na svetskom prvenstvu i 2001 na evropskom,a tada smo bili najbolji,znaci da je pored 3 titule evropskog i 2 svetska mogao dodati jos po jedno na obe strane?Kukoc ima 3 titule klupske u Evropi,Divac i Stojakovic nemaju jer su mladi otisli za NBA,ali zato Bodiroga ima isto kao i Kukoc i isto kao Divac sa repkom.U ostalom da smirim strasti od svih njih i pokojnog Drazena je sada bolji Novicki.Zvanicno je sve njih presao jer je najblji u NBA.Sto se tice tebe u pravu si da ti nisi kao i vecina medija kao ni ja,ali ja sam upravo o tome pricao o globalu a ne o pojedincima.A sto se tice Vujovica i Crnogoraca namerno malo podbadas ali ipak znas da je to jedan te isti narod.Takodje muslimani su poturceni Srbi 99% takodje jako malo ima cistih Hrvata u Hratskoj jer smo se izmesali odavno.Ja sam Srbin ali baba mi je sa majcine strane Hrvatica iz Budrovaca.Greota je i zalosno da se mrzimo i ratujemo kad nam je krv u vecem delu pomesana.

roki

pre 16 godina

Gogo,e moj Gogo,sta bi bili u sportu da smo ostali zajedno?Greota voleo bi u Hrvatsku da dodjem na primorije,ali se plasim,taman mislim proslo je kad ono incidenti u Dubrovniku sa kamermanom,hokejasima...Nemoj pogresno da me razumes,ja Hrvatsku svatam na neki nacin da je to moja takodje zemlja.Odrastao sam u bivsoj Jugoslaviju,isao u Slavoniju,u Budrovce i Djakovo i Pulu kod rodbine,proveo tamo lepo detinjstvo i odmoru Dubrovniku,zelja mi je videti i ostalo primorije otoke...

Goran

pre 16 godina

Optereceni i iskompleksirani nacionalisti (i Srbi i Hrvati) - premestite se lepo na neki forum, pa se tamo lepo svadjajte do mile volje o tome ko je bolji - Srbi, ili Hrvati, posto sami nemate nikakvih vrednosti kojima mozete da se hvaltite, vec prihvatate uspehe vasih sunarodnika kao licne!
Meni je drago sto je Ratko Rudic primljen u kucu slavnih. Secam se njegovih igara u Partizanu (secanje mi ne doseze do njegovih prethodnih klubova) i reprezentaciji SFRJ, kao i pobeda koje je reprezentacija ostvarila pod njegovim vodjstvom. Zbog svih tih lepih trenutaka, raspad zajednicke zemlje nije dovoljan da prema tom coveku osecam bilo sta lose, kao ni prema bilo kom dobrom coveku iz Hrvatske. Sta vise, uvek cu pre stati na stranu dobrog coveka, bez obzira na to koje je nacionalnosti, nego na stranu loseg samo zbog toga sto je Srbin, kao i ja!
Rasprava o tome ko je najveci vaterpolista je besmislena, ali istina jeste da su i Milanovic i Estijarte medju najboljim vaterpolistima svih vremena. Ako pitate Spance, na primer, sta misle o tome, sigurno vam nece reci da je Milanovic bolji.

Srbimir

pre 16 godina

Covece ,taman covek pomisli evo realnog kad on odvali "u zadnjih 500 godina Srba u Hrvatskoj nije ni bilo"...A ciji su pravoslavni manastiri Krupa iz 1314.-e i Krka iz 1378.-e!??(pre citavih 700 godina!)Eskimski mozda!?A sto se tice popisa stanovnistva i manjka Srba zahvali ustaskom nozu i "djelatnosti" u Jasenovcu pa onda pricaj!Sto se tice sporta,priznajte! ,bolji smo,da nije bilo sportskih sankcija bili bi jos bolji!

no

pre 16 godina

Ziks tako ti je ti i ne čudi se!!Ni jedan od vaših sajtova nije objavio za Janicu Kostelić da je se povukla najtrofejnija,najuspješnija i najbolja(sa samo 25 god)skijašica svih vremena!Već je pisalo jedna od najboljih!!

no

pre 16 godina

Ziks,znaju i u Hrvatskoj,za dostignuća Igora Milanovića igrao je u šampionskoj Mladasti sa Bukićem i Šimencom.i osvojio najveće klupske trofeje sa Mladosti.Meni nije jasno u čemu je razlika ako u Hrv.kažu tako za Milanovića.a kod vas tako za Kostelićku.

gogo

pre 16 godina

Ja razumijem neke stvari da krv nije voda a ni rod izrod!!I ne daj bože da je drugačije!!Ajmo ovako,nigdje nisam vidio kod vas opširne članke kad je Jugoplastika dobila nagradu kao najbolja europska ekipa u 20.stoljeću.Nijedne vaše novine nikada nisu napisale da je Toni Kukoč najtrofejnij europski košarkaš svih vremena.A svi to znaju da je osvojio Toni najviše.O Ivanu Baliću,također malo šta!!A da ne govorim kako se kod vas izvještavalo kad je Hrv.ruk.rep osvojila olimpijsko zlato 2004,par rečenica i to je sve( anikad nijedna ruk.rep nije osvojila olimpijadu sa 8 pobjeda i 0 poraza).Mogli ste makar pustiti snimku u isto vrijeme su vaši vaterpolisti igrali finale sa mađarima,pa razumijem da izravnog prijenosa nije bilo.Ali snimka je makar mogla biti,a ne već reportaža od 15 min.Zato malo bolje pogledajte sve,pa će biti puno jasnije.

gogo

pre 16 godina

Roki ovako,nismo se dotakli Vujovića!!Ali o njemu mogu reći da je bio jedan od najvećih,a vjerovatno i najveći(to ti je kao u nog.Pele,Maradona,Crujiff,Di Stefano,pa kako za koga).Ali koliko ja znam da je Vujuović,Crnogorac!!Ajmo do Kukoča,ja ne znam jesi ti premlad pa ne znaš za neke stvari.Ali Toni Kukoč ima sve moguće trofeje u košarci,jedino mu je Olimpijada pobjegla tu ima dva srebra.Ovako Kukoč je mogao igrati svih 5 pozicija u basketu!1987 u finalu sp juniora,amerima je iz 12 pokušaja ubacio 11 trica,i bio Mvp,turnira.1990 na sp i 91 na ep je bio mvp turnira.Jedino Kukoč i Bodiroga su po dva puta bili mvp na final fouru,i proglašen je bio,90,91 za najboljeg košarkaša jugoslavije,a ta je liga tada bila bez konkurencije najjača.uostalom Jugoplastika je od fibe,proglašena za najbolju ekipu 21,stoljeća.A što se tiče Bullsa,Kukoč kad je došao u Bullse(1993) u dvije sezone do 1995,je bio iza Pipena drugi strijelac ekipe.a od96do98 u šampionskoj eri Bullsa je bio treći strijelac ekipe!!I još nakon toga su ga zvali iz spursi lakersi ali nije htio iz Chichaga zbog djece.I onda pogledaj malo neke stvari ili se raspitaj,pa ćeš znati malo bolje neke stvari.I nećeš tako govoriti da njegova doprinosa u Bullsima nema,i da mu je netko nešto poklonio.A o tim igračima koje si naveo mislim sve naj,kao i o vašem vaterpolu(koji je ipak u padu zbog godina nekih igrača,povlačenja Trbojevića,i odlaska Crnogoraca),i nekada klupskoj košarci,a o f.k cz,mislim sve naj pogotovo o šampionskoj generaciji iz 91,zvezda je najviše izgubila zbog rata od svih!!a nemoj tako i ja ću priznati o vašim sportašima sve najbolje,kao i većina ljudi u Hr.a to što neke novine pišu tako,ja nisam kriv.kao ni ti kod vas što pišu tako o nama,naveo sam ti gore šta.

ama

pre 16 godina

... de ne pisite gluposti... vujovic nije niti do koljena balicu, a mogu nabrojati jos 5-6 imena koja su daleko bolja od vujovica, a nisu s ovih prostora... uostalom, kakve veze ima rukomet sa vaterpolom... eto nas i na skijanju i na kosarci... ma stvarno nemam sto da kazem vise.... Poanta je da je Ratko u kuci slavnih jer je i kao igrac i kao trener postigao puno toga. Kakav Milanovic ?!?! Jel' taj trenira ista ? Sto je on kao trener postigao ?!?!
Omalovazavati trenerska dostignuca moze samo onaj koji se nikada nije bavio sportom, a kamoli nesto vise...

pele

pre 16 godina

Svaka cast Rudicu.Slusao sam razne komentare kako su oca Branka od Crocopa ubili Srbi a on je bio Srbin,to je cinjenica,ali kako nisu komentarisali da je on Srbin a pucao je na svoje Srbe? Realno nije trebao da ucestvuje u tome.Trebao je Mirko i tu cinjenicu da uzme u obzir.Drazen je poreklom Srbin a nije voleo Srbe,pitam se kao takve ljude nije sramota od tih svojih oceva ili majki,nebitno da li su upitanju Srbi ili Hrvati.Kako se oni osecaju kada deca mrze roditeljsko poreklo.Ja sam Srbin po ocu i tako se izjasnjavam jer sam tu i rodjen,ali nemogu ni Hrvate da mrzim jer mi je makja Hrvatica.Kako bi se ona jadna osecala kad bi tako razmisljao?!

gogo

pre 16 godina

pele!Draženov otac je Crnogorac a mati Hrvatica o tom se malo bolje raspitaj!!Uostalom to me ne čudi jer je Papa Ivan Pavle,kod vas bio Jovan!!

pipi

pre 16 godina

Roki o čemu ti pričaš!Šta ti misliš da je nama sigurnije doći kod vas,nego vama kod nas!!Imam rodbine u Kuli pa znam jako dobro kako stoje stvari.Spominješ Hokejaše,istina to je se desilo nažalost.A znaš jako dobro šta se desilo Darku Rundeku u Bg!!I još nešto govoriš o krvnim zrncima i prezimenima,pa ako ne znaš pogledaj malo bolje kako stoje stvari i prezimena kod Rusa i bjelorusa ili Čeha i Slovaka!!

roki

pre 16 godina

Gogo,pipi,nevredi s vama trositi reci,znate sve a terate kontru.Drazen je Srbin poreklom,Petrovic je Srpsko i Crnogorsko izvorno prezime,Crnogorci su sto i Srbi,to je ista nacija ista imena i prezimena ista veroispovest,etnicko poreklo je isto,glupo bi bilo da meni Hrvati pricaju o tome.Mene boli uvo za Drazena jer je i njega bolelo uvo za lozu i poreklo,roditelji ga nisu lepo vaspitali da voli podjednako i jedne i druge.Pipi ja neznam koji ti problem imas Beograd je najmultietnicki grad u bivsoj Jugi,nikada nije bilo proterivanja i ubijanja drugih nacionalnosti cak ni za vreme svih ovih ratova od 91,sto se nemoze nikako reci,za Zagreb,Split,Sibenik,Osjek,Sarajevo,Pristinu.Gogo sto se tice krvnih zrnaca Ceske i Slovacke,oni nikada nisu ubijali kralja Petra u Marseju nekome niti saradjivali sa Hitlerom,priznaces velika je to razlika,a mi smo opet bez obzira na sve opet posle svega stupili ponovo sa vama u drzavu.Kako nijedna autonomija nije bila recimo u Slavoniji,ili Dalmaciji?!
P.S.Ja Drazena ili Crocopa nemogu vise voleti nego oni sebe.Ja im nisam kriv sto nemisle o svom poreklu,mozes biti sto god hoces i imati sta hoces,ali ako si repa bez korena,sve ti to nista nevredi.Nerazumem ni Srbe ni Hrvate niti bilo koga drugog,kako mogu igrati za tudju drzavu,cak i ocev jezik nepoznavati.Gde god da sam rodjen morao bi znati jezik svog porekla,i videti rodni kraj svog oca i pradedova.Uvek budi ono sto si i ko si pa makar to bilo i najgore na svetu,jer u suprotnom si nista.Zalim se majka mi Beogradjanka.

zoki

pre 16 godina

Pominje se tu neki Drazen i Kukoc,a nista nisu osvojili pod Hrvatskom.Dok su Divac i ostali dominirali citavu deceniju.Ko se moze uporedjivati sa Srbijom u kosarci taj je lud.

iki

pre 16 godina

Ti si Roki čudan i ne možeš pogledati istini u oči.Ne moj govriti glupsti da nije bilo protjerivanja ne Srba po Vojvodini,i da se kod vas nije surađivalo sa fašistima, Hitlerom a posebno sa talijanima!I zna se na čijoj strani je JNA bila,i tko je puko prvi metak!!Pa ja te sad pitam šta ti misliš da je Jna bila na našoj strani i da su neki šovinisti iz Zg,došli npr.u Suboticu da šire mržnju i prave primitivizam kao što su s vaše strane došli u Knin!!O kakvoj ti autonomiji govoriš,pa u Dalmaciji i Slavoniji je uvijek oko 80% bilo Hrvata.Uostalom u Ukrajini,Latviji,Kazahstanu živi puno više Rusa(u svakoj državi pojedinačno)nego Srba u Hrv.1991!!A što se tiče nekih stvari u košarci vi ste vladali,od 95 do 2002god.apsolutno i na tom vam čestitam,imali ste veći izbor kvalitetnih igrača od nas a mi smo ostali bez vođe i minimalno 20% ekipe pogibijiom Dražena(Đorđević,Bodiroga,Danilović,Divac,Paspalj,Savić,Rebrača,kasnije i Stojaković,to su za mene vaši najbolji igrači,naspram Kukoča,Rađe,Petrovića,Komazeca,Perasović,imali ste već broj kvalitetnij igrača.Kod nas se dešava,da nakon Olimpijade 92 i finala sa jedinim i najjačim Dream Teamom,u ljeto 93 pogiba Dražen,ostajemo bez vođe,Kukoč se povrijeđuje i ne igra na Ep 93,gdje smo bili 3,3 smo bili i 94 na Sp i 95 na Ep!!a da bi nakon Olimpijade 96 iz rep.zauvijek otišli Kukoč,Rađa,Perasović,Komazec,Vranković i ostali!!A zato za one malo starije znaju oni šta je Kukoč dao i osvoijio sa Jugoplatikom sa jun.i sen.rep Jugoslavije,i koliko je puta bio najbolji košarkaš ex-yu,koliko puta je bio Mvp final foura i Ep i Sp, i kao kruna karijere Bullsi!!

roki

pre 16 godina

Gorane,sta si ti neki naucnik,pacifista?mnogo ti filozofiras,sta tebe boli uvo ko sam sta sam i sta mislim.Gledaj svoja posla ili onda ostavi broj telefona?!

roki

pre 16 godina

Iki,koja istina,pa ko je ubio kralja Petra u Marseju odgovori?! ko je bio na strani austrougarske,prvi svetski rat i drugi,da nisu Srbi ?!Znas ti dobro pravu istinu.Ko je forsirao otcepljenje od Jugoslavije protiv pravno,i proglasio samovoljno pre ujedinjenih nacija drzavu?Mesic je rekao da je tada ispunio zadatak,ko slavi 10 godina od oluje?Samostalna drzava se proglasava sama i ajmo odma presiju na Srbe da bi otisli sami i napravili onda cistu etnicku drzavu.

nikola

pre 16 godina

Srbimir,dzabe se brate moj trudis da Pipiju,i Gogu objasnis kad znas da su ekstremne U.Pipi cim tako lupa za Vujovica i Milanovica verovatno da nije bio ni rodjen kad su njih dvoje palili i zarili planetom.Ko zna on zna koje su to bile velicine.Mali ekstremni Pipi nemoze da podnese Srpske uspehe,tako je to odgojeno sta ces.

zonja

pre 16 godina

Hrvatske novine velicaju Novosela zbog kuce slavnih,a nespominju 6 titula sampiona Evrope od Zeljka Obradovica,takodje negovore da je najbolji trener Evrope svih vremena.Pominju Novosela i pripisuju mu trenersko mesto umesto Zeravice kome je u tom trenutku Novosel bio pomocni trener kad se uzela titula!!!Da li je moguce da se takav detalj slucajno pogresi?!Sljivovicu pripisali sebi kao i Slovenci a to je Srpski izvorni proizvod.Lele ,lele sto nevole Srbe to u zivotu svom nisam video.

...

pre 16 godina

Index nisu hrvatske novine koliko ja znam - vec obican int. portal, a sto se tice potcjenjivanja nisam to primjetio u zadnje vrijeme... Prije je toga i bilo, ali u zadnje vrijeme bas i ne. Sto se tice srpskog sporta tu mislim da vi sami sebi udarate noz u ledja, jer prosjecan gradjanin HR (neovisno Hrvat, Srbin, Ceh ili ne znam sto) ne moze da prati kada vasa nacionalna televizija ne emitira prijenose, cak niti vasih derbija, a kamoli neceg veceg. Pa nisu tu nase novine nesto pretjerano krive, vec vasi...

gogo

pre 16 godina

Onaj vaš Ratko Nikolić u Portladu zabije 3-4 gola,od tih golova Balić mu namjesti 80% golova tako da ostane sam pred golmanom.A vase novine odmah sjajni i fenomenalni Nikolić,a Balić zabije na toj istoj utakmici 7-8 golova o tome ništa.A to za Mariju Šerifović,ja joj iskreno čestitam,a to za plagijat to nisu izmislile Hrv.novine,već se o tome piše svagdje osim kod vas.

DJ

pre 16 godina

Pa vi ljudi ste totalno odlepili bre. I jedni i drugi. Zar nemate pametnija posla nego da se prepucavate ovde. A ja sam jos veca budala sto to i citam

GOGO

pre 16 godina

Čuj ja ti Kukoča ne branim,već govorim o njemu,šta je napravio i osvojio.Za razliku od većine medija u Hrvatskoj koji su ga zaboravili pa i poljuvali,jer više ga cijene kod vas nego kod nas.A o tim tvojim krvnim zrncima,pogledaj malo Čehe i Slovake ili Ruse i Bjeloruse,pa će ti biti jasno.A te priče koje čujem od dobrog dijela vas iz Srbije njima se ne zamaram,poznato je da Srba u Hrvatskoj do u zadnjih 500 godina nije bilo.A posebno nakon 1945 je počelo naseljavanje,iz ekonomskih razloga.Dovoljno je samo pogledati popise stanovništva.Ja nisam Jugonostalgičar,ali Jugosportonostalgičar jesam,jer bi sada bilo,2-3 nog.rep,koje bi se sigurno borile za sami vrh.Tako isto oko 3 košarkaške,rukometne,vaterpolo i odbojkaške reprezentacije.

gogo

pre 16 godina

Ja razumijem neke stvari da krv nije voda a ni rod izrod!!I ne daj bože da je drugačije!!Ajmo ovako,nigdje nisam vidio kod vas opširne članke kad je Jugoplastika dobila nagradu kao najbolja europska ekipa u 20.stoljeću.Nijedne vaše novine nikada nisu napisale da je Toni Kukoč najtrofejnij europski košarkaš svih vremena.A svi to znaju da je osvojio Toni najviše.O Ivanu Baliću,također malo šta!!A da ne govorim kako se kod vas izvještavalo kad je Hrv.ruk.rep osvojila olimpijsko zlato 2004,par rečenica i to je sve( anikad nijedna ruk.rep nije osvojila olimpijadu sa 8 pobjeda i 0 poraza).Mogli ste makar pustiti snimku u isto vrijeme su vaši vaterpolisti igrali finale sa mađarima,pa razumijem da izravnog prijenosa nije bilo.Ali snimka je makar mogla biti,a ne već reportaža od 15 min.Zato malo bolje pogledajte sve,pa će biti puno jasnije.

gogo

pre 16 godina

Onaj vaš Ratko Nikolić u Portladu zabije 3-4 gola,od tih golova Balić mu namjesti 80% golova tako da ostane sam pred golmanom.A vase novine odmah sjajni i fenomenalni Nikolić,a Balić zabije na toj istoj utakmici 7-8 golova o tome ništa.A to za Mariju Šerifović,ja joj iskreno čestitam,a to za plagijat to nisu izmislile Hrv.novine,već se o tome piše svagdje osim kod vas.

ama

pre 16 godina

... de ne pisite gluposti... vujovic nije niti do koljena balicu, a mogu nabrojati jos 5-6 imena koja su daleko bolja od vujovica, a nisu s ovih prostora... uostalom, kakve veze ima rukomet sa vaterpolom... eto nas i na skijanju i na kosarci... ma stvarno nemam sto da kazem vise.... Poanta je da je Ratko u kuci slavnih jer je i kao igrac i kao trener postigao puno toga. Kakav Milanovic ?!?! Jel' taj trenira ista ? Sto je on kao trener postigao ?!?!
Omalovazavati trenerska dostignuca moze samo onaj koji se nikada nije bavio sportom, a kamoli nesto vise...

no

pre 16 godina

Ziks tako ti je ti i ne čudi se!!Ni jedan od vaših sajtova nije objavio za Janicu Kostelić da je se povukla najtrofejnija,najuspješnija i najbolja(sa samo 25 god)skijašica svih vremena!Već je pisalo jedna od najboljih!!

gogo

pre 16 godina

Roki ovako,nismo se dotakli Vujovića!!Ali o njemu mogu reći da je bio jedan od najvećih,a vjerovatno i najveći(to ti je kao u nog.Pele,Maradona,Crujiff,Di Stefano,pa kako za koga).Ali koliko ja znam da je Vujuović,Crnogorac!!Ajmo do Kukoča,ja ne znam jesi ti premlad pa ne znaš za neke stvari.Ali Toni Kukoč ima sve moguće trofeje u košarci,jedino mu je Olimpijada pobjegla tu ima dva srebra.Ovako Kukoč je mogao igrati svih 5 pozicija u basketu!1987 u finalu sp juniora,amerima je iz 12 pokušaja ubacio 11 trica,i bio Mvp,turnira.1990 na sp i 91 na ep je bio mvp turnira.Jedino Kukoč i Bodiroga su po dva puta bili mvp na final fouru,i proglašen je bio,90,91 za najboljeg košarkaša jugoslavije,a ta je liga tada bila bez konkurencije najjača.uostalom Jugoplastika je od fibe,proglašena za najbolju ekipu 21,stoljeća.A što se tiče Bullsa,Kukoč kad je došao u Bullse(1993) u dvije sezone do 1995,je bio iza Pipena drugi strijelac ekipe.a od96do98 u šampionskoj eri Bullsa je bio treći strijelac ekipe!!I još nakon toga su ga zvali iz spursi lakersi ali nije htio iz Chichaga zbog djece.I onda pogledaj malo neke stvari ili se raspitaj,pa ćeš znati malo bolje neke stvari.I nećeš tako govoriti da njegova doprinosa u Bullsima nema,i da mu je netko nešto poklonio.A o tim igračima koje si naveo mislim sve naj,kao i o vašem vaterpolu(koji je ipak u padu zbog godina nekih igrača,povlačenja Trbojevića,i odlaska Crnogoraca),i nekada klupskoj košarci,a o f.k cz,mislim sve naj pogotovo o šampionskoj generaciji iz 91,zvezda je najviše izgubila zbog rata od svih!!a nemoj tako i ja ću priznati o vašim sportašima sve najbolje,kao i većina ljudi u Hr.a to što neke novine pišu tako,ja nisam kriv.kao ni ti kod vas što pišu tako o nama,naveo sam ti gore šta.

gogo

pre 16 godina

pele!Draženov otac je Crnogorac a mati Hrvatica o tom se malo bolje raspitaj!!Uostalom to me ne čudi jer je Papa Ivan Pavle,kod vas bio Jovan!!

Goran

pre 16 godina

Optereceni i iskompleksirani nacionalisti (i Srbi i Hrvati) - premestite se lepo na neki forum, pa se tamo lepo svadjajte do mile volje o tome ko je bolji - Srbi, ili Hrvati, posto sami nemate nikakvih vrednosti kojima mozete da se hvaltite, vec prihvatate uspehe vasih sunarodnika kao licne!
Meni je drago sto je Ratko Rudic primljen u kucu slavnih. Secam se njegovih igara u Partizanu (secanje mi ne doseze do njegovih prethodnih klubova) i reprezentaciji SFRJ, kao i pobeda koje je reprezentacija ostvarila pod njegovim vodjstvom. Zbog svih tih lepih trenutaka, raspad zajednicke zemlje nije dovoljan da prema tom coveku osecam bilo sta lose, kao ni prema bilo kom dobrom coveku iz Hrvatske. Sta vise, uvek cu pre stati na stranu dobrog coveka, bez obzira na to koje je nacionalnosti, nego na stranu loseg samo zbog toga sto je Srbin, kao i ja!
Rasprava o tome ko je najveci vaterpolista je besmislena, ali istina jeste da su i Milanovic i Estijarte medju najboljim vaterpolistima svih vremena. Ako pitate Spance, na primer, sta misle o tome, sigurno vam nece reci da je Milanovic bolji.

iki

pre 16 godina

Ti si Roki čudan i ne možeš pogledati istini u oči.Ne moj govriti glupsti da nije bilo protjerivanja ne Srba po Vojvodini,i da se kod vas nije surađivalo sa fašistima, Hitlerom a posebno sa talijanima!I zna se na čijoj strani je JNA bila,i tko je puko prvi metak!!Pa ja te sad pitam šta ti misliš da je Jna bila na našoj strani i da su neki šovinisti iz Zg,došli npr.u Suboticu da šire mržnju i prave primitivizam kao što su s vaše strane došli u Knin!!O kakvoj ti autonomiji govoriš,pa u Dalmaciji i Slavoniji je uvijek oko 80% bilo Hrvata.Uostalom u Ukrajini,Latviji,Kazahstanu živi puno više Rusa(u svakoj državi pojedinačno)nego Srba u Hrv.1991!!A što se tiče nekih stvari u košarci vi ste vladali,od 95 do 2002god.apsolutno i na tom vam čestitam,imali ste veći izbor kvalitetnih igrača od nas a mi smo ostali bez vođe i minimalno 20% ekipe pogibijiom Dražena(Đorđević,Bodiroga,Danilović,Divac,Paspalj,Savić,Rebrača,kasnije i Stojaković,to su za mene vaši najbolji igrači,naspram Kukoča,Rađe,Petrovića,Komazeca,Perasović,imali ste već broj kvalitetnij igrača.Kod nas se dešava,da nakon Olimpijade 92 i finala sa jedinim i najjačim Dream Teamom,u ljeto 93 pogiba Dražen,ostajemo bez vođe,Kukoč se povrijeđuje i ne igra na Ep 93,gdje smo bili 3,3 smo bili i 94 na Sp i 95 na Ep!!a da bi nakon Olimpijade 96 iz rep.zauvijek otišli Kukoč,Rađa,Perasović,Komazec,Vranković i ostali!!A zato za one malo starije znaju oni šta je Kukoč dao i osvoijio sa Jugoplatikom sa jun.i sen.rep Jugoslavije,i koliko je puta bio najbolji košarkaš ex-yu,koliko puta je bio Mvp final foura i Ep i Sp, i kao kruna karijere Bullsi!!

ziks

pre 16 godina

Neverovatno sta hrvatske novine Index prenose,da je sada Rudic u kuci slavnih rame uz rame sa verovatno najboljim igracem svih vremena spancem Manuelom?!A prava istina je da je najveci Igor Milanovic,zasto su namerno izbegli tu cinjenicu koju zna ceo svet?Inace realno Rudic je to i zasluzio.

no

pre 16 godina

Ziks,znaju i u Hrvatskoj,za dostignuća Igora Milanovića igrao je u šampionskoj Mladasti sa Bukićem i Šimencom.i osvojio najveće klupske trofeje sa Mladosti.Meni nije jasno u čemu je razlika ako u Hrv.kažu tako za Milanovića.a kod vas tako za Kostelićku.

...

pre 16 godina

Index nisu hrvatske novine koliko ja znam - vec obican int. portal, a sto se tice potcjenjivanja nisam to primjetio u zadnje vrijeme... Prije je toga i bilo, ali u zadnje vrijeme bas i ne. Sto se tice srpskog sporta tu mislim da vi sami sebi udarate noz u ledja, jer prosjecan gradjanin HR (neovisno Hrvat, Srbin, Ceh ili ne znam sto) ne moze da prati kada vasa nacionalna televizija ne emitira prijenose, cak niti vasih derbija, a kamoli neceg veceg. Pa nisu tu nase novine nesto pretjerano krive, vec vasi...

miki

pre 16 godina

No,zasto za Divca vasa stampa govori kao o prosecnom centru,a on je najveci i najtrofejniji centar sa najvecom karijerom svih vremena u Evropi? kao i da on mrzi Hrvatsku a,a prava istina je da su Drazen,Kukoc,i Radja izbegavali upravo njega.Radja vredja Gurovica iz cista mira,i posle svega ima obraza da dodje u Beograd i opet su na Saletovom oprostaju nasi navijaci aplaudirali.A videlo se kao Hrvati ispracaju Savicevica na Bobanovom oprostaju.Neverovatno koliko mrzite Srbe a u Beogradu vas zivi mnogo kao i Albanaca i ostalih i nikada nikom nije nista falilo niti je za svo vereme rata niko proteran.a sta je bilo sa Srbima iz Zagreba,takodje imovina i ostalo?

roki

pre 16 godina

Gogo,nemoj odma padati u vatru,kao prvo nisi u pravu,svi mi iz Srbije znamo da je Balic najbolji igrac danasnjice,ali Veselin Vujovic je svih vremena i vi o tome nepisete i ako je dobio to priznanje zvanicno i cak od profesionalnog udruzenja igraca sto je i najveca potvrda, ali ajde vi dajte ovako postene odgovore,to necete ni u snu.Kao drugo Kukoc jeste veliki igrac ali nije najtrofejniji,Divac i Bodiroga jesu,onih 3 titula iz NBA nije njegov doprinos,dok Divcu i Bodirogi niko nije nista poklonio kao ni Stojakovicu.Stojakovic je Kukoca prevazisao kao Evropsko krilo i po procentu pogodaka i po vecoj igrackoj karijeri u NBA.Ni svog Milicica nedizem takodje jer i on nije odgovoran za prsten NBA.Ja sam ti dao odgovor daj ti za Divca ,Bodirogu,Krstica,Stojakovica,Veselina Vujovica,Crvenu Zvezdu,kosarku vaterpolo u globalu?.Ja vam priznajem Drazena kao beka,Janicu,rukomet generalno,vateprolo trenutno,u boksu ste uvek bili bolji od nas u celoj istoriji,mi nikada nismo imali boksere kao vi.Imate vi jos velikana i ja cu vam bilo koga sa dokazem priznati,a vi to nikada necete.Zato se mi i razlikujemo.Mozemo do sutra tako ali istina je prava da nas vi vise psujete na vasim forumima nego mi vas na svojim.

roki

pre 16 godina

Gogo,svaka ti cast realan si,skoro se u svemu slazemo.Branis Kukoca jer ga volis,i ja ga takodje cenim i postujem ali treba biti objektivniji.Kukoc je jedan od najboljih igraca Evropskih svih vremena,i to je cinjenica,razliku izmedju njega i Divca,Bodiroge i Stojakovica je u tome sto Divac i Bodiroga imaju vise svetskih i evropskih zlata,sto je Divac igao na ol staru kao i Stojakovic,znaci da su imali vecu igracku (licnu)karijeru u NBA.Kukoc je imao 3 titule jer je bio u boljem timu.Divac i Stojakovic su bez icije pomoci igrali u finalu i nesretno izgubili od Lejkersa i ako su tada igrali bolju kosarku i bili stub i nosioci ekipe.Znas i sam da su nas sankcije omele 3 godine da neigramo,Divac nije igrao 98 na svetskom prvenstvu i 2001 na evropskom,a tada smo bili najbolji,znaci da je pored 3 titule evropskog i 2 svetska mogao dodati jos po jedno na obe strane?Kukoc ima 3 titule klupske u Evropi,Divac i Stojakovic nemaju jer su mladi otisli za NBA,ali zato Bodiroga ima isto kao i Kukoc i isto kao Divac sa repkom.U ostalom da smirim strasti od svih njih i pokojnog Drazena je sada bolji Novicki.Zvanicno je sve njih presao jer je najblji u NBA.Sto se tice tebe u pravu si da ti nisi kao i vecina medija kao ni ja,ali ja sam upravo o tome pricao o globalu a ne o pojedincima.A sto se tice Vujovica i Crnogoraca namerno malo podbadas ali ipak znas da je to jedan te isti narod.Takodje muslimani su poturceni Srbi 99% takodje jako malo ima cistih Hrvata u Hratskoj jer smo se izmesali odavno.Ja sam Srbin ali baba mi je sa majcine strane Hrvatica iz Budrovaca.Greota je i zalosno da se mrzimo i ratujemo kad nam je krv u vecem delu pomesana.

pele

pre 16 godina

Svaka cast Rudicu.Slusao sam razne komentare kako su oca Branka od Crocopa ubili Srbi a on je bio Srbin,to je cinjenica,ali kako nisu komentarisali da je on Srbin a pucao je na svoje Srbe? Realno nije trebao da ucestvuje u tome.Trebao je Mirko i tu cinjenicu da uzme u obzir.Drazen je poreklom Srbin a nije voleo Srbe,pitam se kao takve ljude nije sramota od tih svojih oceva ili majki,nebitno da li su upitanju Srbi ili Hrvati.Kako se oni osecaju kada deca mrze roditeljsko poreklo.Ja sam Srbin po ocu i tako se izjasnjavam jer sam tu i rodjen,ali nemogu ni Hrvate da mrzim jer mi je makja Hrvatica.Kako bi se ona jadna osecala kad bi tako razmisljao?!

DJ

pre 16 godina

Pa vi ljudi ste totalno odlepili bre. I jedni i drugi. Zar nemate pametnija posla nego da se prepucavate ovde. A ja sam jos veca budala sto to i citam

GOGO

pre 16 godina

Čuj ja ti Kukoča ne branim,već govorim o njemu,šta je napravio i osvojio.Za razliku od većine medija u Hrvatskoj koji su ga zaboravili pa i poljuvali,jer više ga cijene kod vas nego kod nas.A o tim tvojim krvnim zrncima,pogledaj malo Čehe i Slovake ili Ruse i Bjeloruse,pa će ti biti jasno.A te priče koje čujem od dobrog dijela vas iz Srbije njima se ne zamaram,poznato je da Srba u Hrvatskoj do u zadnjih 500 godina nije bilo.A posebno nakon 1945 je počelo naseljavanje,iz ekonomskih razloga.Dovoljno je samo pogledati popise stanovništva.Ja nisam Jugonostalgičar,ali Jugosportonostalgičar jesam,jer bi sada bilo,2-3 nog.rep,koje bi se sigurno borile za sami vrh.Tako isto oko 3 košarkaške,rukometne,vaterpolo i odbojkaške reprezentacije.

pipi

pre 16 godina

Roki o čemu ti pričaš!Šta ti misliš da je nama sigurnije doći kod vas,nego vama kod nas!!Imam rodbine u Kuli pa znam jako dobro kako stoje stvari.Spominješ Hokejaše,istina to je se desilo nažalost.A znaš jako dobro šta se desilo Darku Rundeku u Bg!!I još nešto govoriš o krvnim zrncima i prezimenima,pa ako ne znaš pogledaj malo bolje kako stoje stvari i prezimena kod Rusa i bjelorusa ili Čeha i Slovaka!!

roki

pre 16 godina

Gogo,pipi,nevredi s vama trositi reci,znate sve a terate kontru.Drazen je Srbin poreklom,Petrovic je Srpsko i Crnogorsko izvorno prezime,Crnogorci su sto i Srbi,to je ista nacija ista imena i prezimena ista veroispovest,etnicko poreklo je isto,glupo bi bilo da meni Hrvati pricaju o tome.Mene boli uvo za Drazena jer je i njega bolelo uvo za lozu i poreklo,roditelji ga nisu lepo vaspitali da voli podjednako i jedne i druge.Pipi ja neznam koji ti problem imas Beograd je najmultietnicki grad u bivsoj Jugi,nikada nije bilo proterivanja i ubijanja drugih nacionalnosti cak ni za vreme svih ovih ratova od 91,sto se nemoze nikako reci,za Zagreb,Split,Sibenik,Osjek,Sarajevo,Pristinu.Gogo sto se tice krvnih zrnaca Ceske i Slovacke,oni nikada nisu ubijali kralja Petra u Marseju nekome niti saradjivali sa Hitlerom,priznaces velika je to razlika,a mi smo opet bez obzira na sve opet posle svega stupili ponovo sa vama u drzavu.Kako nijedna autonomija nije bila recimo u Slavoniji,ili Dalmaciji?!
P.S.Ja Drazena ili Crocopa nemogu vise voleti nego oni sebe.Ja im nisam kriv sto nemisle o svom poreklu,mozes biti sto god hoces i imati sta hoces,ali ako si repa bez korena,sve ti to nista nevredi.Nerazumem ni Srbe ni Hrvate niti bilo koga drugog,kako mogu igrati za tudju drzavu,cak i ocev jezik nepoznavati.Gde god da sam rodjen morao bi znati jezik svog porekla,i videti rodni kraj svog oca i pradedova.Uvek budi ono sto si i ko si pa makar to bilo i najgore na svetu,jer u suprotnom si nista.Zalim se majka mi Beogradjanka.

zoki

pre 16 godina

Pominje se tu neki Drazen i Kukoc,a nista nisu osvojili pod Hrvatskom.Dok su Divac i ostali dominirali citavu deceniju.Ko se moze uporedjivati sa Srbijom u kosarci taj je lud.

Kale

pre 16 godina

Ratko, svaka cast, zasluzio si mesto u istoriji!
A, vi bando pokvarena sa obe strane i neodrasla, ne vredjajte velicine, sa ovih prostora koje su mi ucinile srecno detinjstvo i mladost sto se sporta tice.
Svaka mrznja onoliko naraste da sama sebe pojede, prema tome okrenite list i postujte Slovenske majke koje su rodile te junake, nase junake u sportu.
Vidite da nas (i vas i nas) gotovo svi podnistavaju gde stignu, zato ne moramo se grliti i ljubiti, vec priznajmo istinu i postujmo jedni druge. Toliko !

roki

pre 16 godina

Iki,koja istina,pa ko je ubio kralja Petra u Marseju odgovori?! ko je bio na strani austrougarske,prvi svetski rat i drugi,da nisu Srbi ?!Znas ti dobro pravu istinu.Ko je forsirao otcepljenje od Jugoslavije protiv pravno,i proglasio samovoljno pre ujedinjenih nacija drzavu?Mesic je rekao da je tada ispunio zadatak,ko slavi 10 godina od oluje?Samostalna drzava se proglasava sama i ajmo odma presiju na Srbe da bi otisli sami i napravili onda cistu etnicku drzavu.

Srbimir

pre 16 godina

Covece ,taman covek pomisli evo realnog kad on odvali "u zadnjih 500 godina Srba u Hrvatskoj nije ni bilo"...A ciji su pravoslavni manastiri Krupa iz 1314.-e i Krka iz 1378.-e!??(pre citavih 700 godina!)Eskimski mozda!?A sto se tice popisa stanovnistva i manjka Srba zahvali ustaskom nozu i "djelatnosti" u Jasenovcu pa onda pricaj!Sto se tice sporta,priznajte! ,bolji smo,da nije bilo sportskih sankcija bili bi jos bolji!

ziks

pre 16 godina

NO,izvini nisi u pravu,pa svi u Srbiji znaju dostignuca Janice Kostelic.Budi isken i priznaj da vase novine vise iskrivljuju sliku i stalno pocenjuju Srpske domete.Strasno rat je prosao odavno?!

ziks

pre 16 godina

No,nije Milanovic osvojio trofej samo igrajuci za Mladost,zasto si zaboravio da kazes za svetska ,evropska i olimpiska zlata,kojih ima u paru po nekoliko?!Sto se tice vasih i nasih novina i komentara,videces koliko ima vise mrznje i teskih uvreda prema nama,skoro svi vredjaju i psuju na nacionalnoj osnovi.Takodje dok je Planinic igrao za Nju Dzersi,stalno se spominju njegovih nekoliko poencica,a nikada Nenad Krstic,koji je standarni u petorci i najbolji igrac trenutno iz ex Jugoslavije,posle Novickog verovatno najbolji igrac iz Evrope (trenutno).

nikola

pre 16 godina

No,a sta bi za Mariju Serifovic?odma vase novine potcenjuju,plagijat i ostalo.Zasto ste takvi i zavidni?Ja cu uvek vama cestitati na pobedi.Bili ste bolji u vaterpolu i svaka vam cast,za rukomet,vam skidam kapu,jer ste bolji od nas vec duze vreme,ali zasto vi takodje nepriznate istinu?za Divca ste govorili da je prosecan centar?! a covek je najuspesniji sa najvecom i najduzom i najtrofejnijom karijerom u Evropi.Legenradrni Evropski centar,uspesniju i vecu karijeru je imao i od Sabonisa i njega je redovno dobijao.Mi za Drazena smo govorili uvek istinu,i ako nije voleo Srbe i izbegavao Divca.Treba biti realan bez obzira na sve.Planinica pominjete stalo dok je igrao u Netsima i ako je uvek bio rezerva i davao po 4-5 poencica,a nikada Nenada Krstica koji je u prvoj petorci i jedan od najboljih centara u NBA sa prosekom skoro od 20 poena,i posle Novickog najboljeg trenutno Evropljanina koji je igrao zajedno sa Planinicem?

roki

pre 16 godina

Gogo,e moj Gogo,sta bi bili u sportu da smo ostali zajedno?Greota voleo bi u Hrvatsku da dodjem na primorije,ali se plasim,taman mislim proslo je kad ono incidenti u Dubrovniku sa kamermanom,hokejasima...Nemoj pogresno da me razumes,ja Hrvatsku svatam na neki nacin da je to moja takodje zemlja.Odrastao sam u bivsoj Jugoslaviju,isao u Slavoniju,u Budrovce i Djakovo i Pulu kod rodbine,proveo tamo lepo detinjstvo i odmoru Dubrovniku,zelja mi je videti i ostalo primorije otoke...

roki

pre 16 godina

Gorane,sta si ti neki naucnik,pacifista?mnogo ti filozofiras,sta tebe boli uvo ko sam sta sam i sta mislim.Gledaj svoja posla ili onda ostavi broj telefona?!

Borna

pre 16 godina

Potpisujem komentar 25. Dajte, pametni, procitati sta je covjek napisao i sto je htio kazati. Srce mi se otvori i suza krene, kad procitam ovakav i slicni njemu komentar. Pozdrav_ZG !

nikola

pre 16 godina

Srbimir,dzabe se brate moj trudis da Pipiju,i Gogu objasnis kad znas da su ekstremne U.Pipi cim tako lupa za Vujovica i Milanovica verovatno da nije bio ni rodjen kad su njih dvoje palili i zarili planetom.Ko zna on zna koje su to bile velicine.Mali ekstremni Pipi nemoze da podnese Srpske uspehe,tako je to odgojeno sta ces.

zonja

pre 16 godina

Hrvatske novine velicaju Novosela zbog kuce slavnih,a nespominju 6 titula sampiona Evrope od Zeljka Obradovica,takodje negovore da je najbolji trener Evrope svih vremena.Pominju Novosela i pripisuju mu trenersko mesto umesto Zeravice kome je u tom trenutku Novosel bio pomocni trener kad se uzela titula!!!Da li je moguce da se takav detalj slucajno pogresi?!Sljivovicu pripisali sebi kao i Slovenci a to je Srpski izvorni proizvod.Lele ,lele sto nevole Srbe to u zivotu svom nisam video.