Magična rukometna Bundesliga

Svim ljubiteljima rukometa dobro je poznato da je nemačka Bundesliga uz španski ASOBAL godinama najjača liga na svetu. Istina je da ambicioznih i vrlo dobro stojećih klubova ima i u drugim zemljama, ali svetski krem dolazi ili na Iberijsko poluostrvo ili u Nemačku, gde rukomet po popularnosti gleda u leđa samo fudbalu. U kreiranju istorije rukometne Bundeslige učestvovali su i mnogi igrači iz Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije, a neki od njih i dalje to čine.

Pošaljite komentar
 1. SVAKA CAST NA OVOM PRILOGU,JEDNOM RIJEČI FANTASTICNO.OVO JE SUPER LIGA I NAJJAČA I NAJBOLJA NA SVIJETU.DOK U ŠPA.IMA 3 SUPER JAKA KLUBA(BARCA,PORTLAND,CIUDAD)I DVA DOSTA SLABIJA(ADEMAR,VALLADOLID) A OSTALI SU KRS,OVDJE IMA DVA SUPER JAKA(KIEL,FLENSBURG,A JAKI CE BITI I HSV I MADEBURG I GUMEERSBACH)I 7-8 KLUBOVA KOJI BI U ŠPA.BILI SIGURNO NA 4 MJESTU.DOK BI OVE IZ ŠPA,OD 7 MJESTA PA NA NIŽE PLASIRANE, REZULTATSKI UNAKAZILI.HVALA JOŠ JEDNOM.
  (igor8, 19. april 2007 18:57)

  # Link komentara

 2. hoce li mozda biti prenosa Bundeslige na B92???
  (markagiani, 19. april 2007 13:20)

  # Link komentara

 3. jednom recju: IZVANREDNO! Autor je pozvan da nas raduje vecim brojem komenatara iz sveta rukometa koji na zalost "vise ne stanuje ovde"..Sve cestitke i nastavite tako!
  (Boris, 18. april 2007 17:37)

  # Link komentara

 4. Fantastičan pregled najjače rukometne lige. Sve pohvale..
  Zanima me čime se autor teksta bavi i da li se njegove analize i komentari rukometa mogu jos negde naći.
  Pozdrav!
  (Pivić Aleksandar, 16. april 2007 15:45)

  # Link komentara

 5. Ovo je odlicno uradjen pregled njemacke rukometne lige. Svidja mi se sto je detaljano analiziran svaki tim i istaknuti nasi igraci kao dio ove analize. Iako nasa reprezentacija kao i timovi ne biljeze dobre rezultate zadnjih godina mislim da rukomet zasluzuje vise prostora na B92 sajtu. Mislim da jos uvijek ima dosta nasih dobrih igraca koji igraju po jakim evropskim ligama. Mislim da bi isti ovakav pregled trebalo uraditi i za spanku ligu ako nije do sad uradjeno. Isto tako mislim da bi se trebao uvesti sedmicni pregled desavanja iz njemacke iz spanske rukometne lige sa rezultatima i ucincima nasih rukometasa iz bar ove dvije lige. Ako to postoji za fudbal zasto ne bi moglo i za rukomet. Samo tako nastavite.
  (Bojan_FL_RS, 15. april 2007 23:46)

  # Link komentara