Četvrtak, 30.03.2023.

17:42

Bivši igrač Sitija: Šta će Bahar u Srbiji? To nije ni nivo Čempionšipa

Uzburkala se srpska, ali i izraelska javnost nakon objave mogućeg prelaska Baraka Bahara iz Makabi Haife na klupu Crvene zvezde.

Izvor: SS

Bivši igraè Sitija: Šta æe Bahar u Srbiji? To nije ni nivo Èempionšipa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Redondo

pre 1 godinu

Srpska liga je najizvesnija liga u regionu tu je možda još Bugarska sa Ludogoretsom, nezanimljiva liga vrti se sve oko dva kluba doduše sad je jedan u krizu tim gore nitko treći ne može da se približi tako da je ovo sve istina što kaže Berkovic.

Dušan

pre 1 godinu

Bože kamentara za nepoverovati. A što da ne dodje u našu ligu? Bolja od lige Izraela svakako,lakše će i on odavde u neku jaču ligu Evrope a ne iz te njegove. Pritom,politička situacija u Izraelu je vrlo napeta i nije na odmet pobeći bar dok se ne smire strasti.
Nego ovi koji su već na zapadu "pljuju" sve drugo. Kako je moguce da nema krstenog trenera iz Grčke,Turske,Rumunije,Madjarske,Slovačke,Česke,Rusije???
Prost primer je onaj sudija IZ australije sto sudi PL...pa to je za plakati,ali bitno da se lova vrti izmedju njih.
Tako je i sa trenerima a o igračima domacim u ČŠ i nizim ligama da ne pricam.
Sve vam je tudje lepše i bolje,pa idite svi tamo gde je bolje i okanite se komentarisanja BILO ČEGA NAŠEG.
Ali nije ni to problem već frustracija da se kaze bilo sta a da se ocrni neko odavde...TUGA!!!

Milunka Malina

pre 1 godinu

Ne znam sto ste se zapalili. Jel Mitrovic otisao odavde da igra u Championshipu? Jeste. A zasto? Pa zasto je otisao? Zasto je godinama igrao u Engleskoj drugoj ligi a ne u Partizanu? Pa valjda je napredovao u karijeri, jok nazadovao je haahha kao otisao u slabiju ligu. Vi ste pobrkali loncice. Nemojte da vas puca komppleks, prvi tim u championshipu dobije vise para nego prve dve lige nase zemlje. Sve je kul.

DusanUS

pre 1 godinu

Kada je Grant u Partizan hteo da dovede igraca iz pete Engleske lige u Partizan, ovi naši skočili a on im odgovorio: Da li vi mislite da ste bolji od pete Engleske lige? I nismo!

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Evo najboljeg primera šta smo postali. Kada jedan trećeligaški igrač ima takvo mišljenje, kako li razmišljaju oni bolji? Pre trideset i kusur godina, bilo bi ovakvom liku čast da igra u Osijeku ili Radničkom iz Niša, a sada su mu Zvezda i Srbija dno evropskog fudbala. Sami smo krivi, niko nam drugi nije kriv za ovo.

Vladimir

pre 1 godinu

Па лепо човек каже, чак је и енглеска друга лика много јача од наше такозване супер лиге

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Zapanjen sam količinom neznanja u komentarima, u pitanju je igrač sa zapaženom karijerom na ostrvu. Pobogu imate Wikipedia vidite uostalom ko je bio Berkovic, inače poznato prezime kod Ashkenazi Jews (Berkovici, Berkowitz, itd. su još neke od formi ovog prezimena). Srpski fudbal je banana sve sa Partizanom i Zvezdom tako da ne znam čemu ljutnja komentatora. Izrael je za nas El dorado. Na žalost je tako, upstalom vidite kako su jednog Vidića omalovažili.

Never Mind

pre 1 godinu

Koliko su samo nerealni komentatori ovde. Misle da se jede sve što leti. Čovek nije pogrešio ništa. Championship je mnogo jači od naše prve lige, mnogo, toliko da je smešno i porediti.

Finansijski gledano, ako neko ne zna, Fudbalski savez, FA, daje svakom od 3 tima koji ispadnu iz PL po 110 mil. funti zato što idu u rang niže gde neće imati tu zaradu. To je ono po naški: da im se nađe dok se ne snađu. Osim toga tamo je već trećina lige u rukama milijardera, kao vlasnika.

Neko komentariše kvalitet, u odnosu na cega, na nas? CZ bi da se nalazi u PL ispala odmah, iz cuga. Možda bi osvojila 20 bodova. Govorim o sadašnjem rosteru, finansijama i ostalom, kad bi je preslikali tamo. O Partizanu tek ne bih ni trošio reči. Najslabiji timovi tamo se pojačavaju u desetinama miliona, ovde je 2 mil. ogromno pojačanje.
O snazi Championshipa govori i to da se većinom oni koji ispadnu iz PL ne vraćaju odmah u PL. Apsolutno mi je neverovatno da bi se, recimo Zvezda, mogla kroz Chamionship plasirati u PL, da bude u prva tri. Namerno nisam komentarisao FKP jer je on trenutno nivo Milvola, recimo.

Cubaka

pre 1 godinu

Pa lepo covek rekao, ko bi normalan dosao u ovu kaljugu?
(Mike, 30. mart 2023 20:58)

Kaljuga je zbog takvih kao ti koji ovako komentarisu, kada se vas oslobodimo bice Srbija lepo mesto za ziveti.

zvezdaš

pre 1 godinu

Čempionšip je realno smešna liga. Malo jača od naše i to nategnuto.
(Trol

E jasi trol, vidi se. Naša liga nije jača od njihove treće lige a ne od Čampionšipa!!!! Njihovi trećeligaši bi lomili naše ekipe u paramparčad, osim možda ne partizan i Zvezdu.

Pop Cira

pre 1 godinu

Ako je tako kako kaze kako objasnjava da njihova ikona i kapiten reprezentacije ne moze da osvoji niti jedan trofej u Srbiji, na kom mestu je reprezentacija Izraela na Uefa listi, najveci uspeh im je sto su prosli Zvezdu i to ogromnom srecom, koje trofeje ima doticni u svojoj karijeri, treba da stoji mirno dok prica o Zvezdi, evropskom i svetskom prvaku. Cirkusant.

Bojan

pre 1 godinu

Najtragicnije je da CZ nije izbacila krstenog igraca za rep u periodu zlatne CZ.Cak je i Dzaja rekao da je ovo zlatna era CZ..Sad u PGu gledam Grujica koji je najvece ime uz Jovica koje je CZ dala zadnjih 10g, bas tanko..Da su u sadasnjem timu Srb znacajniji ex igraci Par nego CZ, e to je bas sramota..I to u najboljem periodu CZ u istoriji..

Sabre

pre 1 godinu

Super je sto lozite narod nekim anonimusima koji se prave pametni, ali moj komentar, koji je samo iznosenje cinjenica bez ikakvog vredjanja bilo koga tri puta necete da objavite. Bravo.

zoran

pre 1 godinu

Lupa Berković i to mnogo.
-ovo je obostrano dobar posao i za Zvezdu i Bahara....
-Zvezda konačno dobija trenera sa nekom vizijom igre sto ovaj Milojević nema a ni Stanković nije imao.
-Bahar preuzima Zvezdu za odličan novac.... Preuzima tim koji će sigurno igrati ligu šampiona...
Preuzima tim koji u srpskoj ligi u borbi za titulu ima samo jednog konkurenta.... Lako može do trofeja. Dobiće podrsku i u igračkom kadru.
Sve ide na ruku Baharu i biće velika prilika da svoj Cv lako dopuni i njemu će rasti cena.
Moćiće da radi bez mnogo trzavica

Egon Kowalski

pre 1 godinu

Realno, čovek je u pravu a svi ćemo se složiti da dolazi jer će bukvalno besplatno igrati ligu šampiona. Niti je pripremao tim,niti eliminisao bilo koga u kvlifikacijama a igraće ponovo ligu šampiona. Da se ne lazemo i da nije tako verovatno bi ostao u Izraelu. Treća stvar,tu možda vidi neku šansu da napravi rezultat sa zvezdom pa da se proda dalje jer 2xLS za redom nije malo. Više od godinu dana taj neće sedeti na klupi zvezde.

Miki Leskovac

pre 1 godinu

Sa ove uvrede nigde ti neće da stigneš.Ti znaš ko je i šta je Zvezda.Zvezda je šampion Evrope i Sveta za sva vremena.I Bahar će možda dođe a možda i neće to se još uvek nezna.A ko je taj Berkovic da on vređa Zvezdu i Srbiju ko ga on zanima šta lupeta

Trt,Milojka

pre 1 godinu

Dobro čovjek kaže,gdje je tu napredak za njega?A biće klasična priča,nabijaće nas u LŠ,mi ćemo u SL.Onda ćemo zaključiti da on nije ništa posebno i u najboljem slučaju baciti još 500 hiljada na sporazumni raskid.Koji je strani trener nešto napredovao poslije rada u Srbiji?A mali broj je domaćih koji nešto vrijede poslije tog iskustva.

Dzoni

pre 1 godinu

A sta si ti to legendarno uradio u Engleskoj pa da ti seres po nekom..Ti znas kakva je Zvezda,Zvezda je bila prvak Evrope I klupski prvak Svjeta...davno da ai je bila,a sta si ti bio sa M.City samo prolazna sjena.

mojnemenito

pre 1 godinu

Sta je pogresno rekao?
(kejdl, 30. mart 2023 18:33)

Sve. Pogotovo za ovaj Championship. Ta liga je toliko dobra, da kad udje neko u Premijer ligu i ne dovede nekoliko ozbiljnih igraca, bude pociscen iz lige. A opet, pogledajte ove godine Premijer ligu, nista specijalno, osim tog Sitija. Kolike pare ulazu i opet ne vidim da nesto u Evropi rade.A treba uzeti u obzir da su ostale lige i nemaju neki kvalitet kao ranije, izuzev par ekipa. Pa taj Real po meni nikad gori, a opet se nosi sa njima. Cak i osvoji prosle godine. Onaj Real sa Ronaldom bi ih gazio ko plitak potok, a ona Barsa nekadasnja bi ih oducila od fudbala. I ovakva Barsa, pa je jedva Mancester izbacuje, a samo jer nemaju trenera, Cavi nije taj nivo.

strasno...

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te
(online gr, 30. mart 2023 17:56)


Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

obozavam ove grobarske komentare na -20... koliko oni ustvari pate, zamisli zvezdi zagarantovano? pa ko nam je konkurencija, vi? tsc? U kom svetu vi zivite majkemi...

fudbaloman

pre 1 godinu

Ovaj pametni Berkovič neki naš gilipter. Izraelska liga jeste posećenija, bolji stadioni i TV prenosi ali generalni kvalitet nije uopšte viši. Nije čovek blesav, zna zašto dolazi.

Zvezda ima šansu da veže nove 2 grupe LŠ, igra proleća u Evropi, ojača i renovira tim. Zašto ne bi jedan perspektivan trener izabrao Srbiju? Eno Čerčesova sa 60+ godina posle decenija po Rusiji, došao i gura dobro u Mađarskoj, nije mu baš ispod časti.

Cajkan

pre 1 godinu

Kako vas je opisao dobro, svaka na mjestu. Ppzdrav do sljedeće zgode, kad se ponadate, da mi padamo ;)…
(prika iz susjedstva, 30. mart 2023

Pa u "Loptanju" mozda ne padate,ali zato u svakom drugom smislu..narocito to vazi za onaj Lepsi pol.

todos

pre 1 godinu

Долази у европску врећу за напуцавање. Ми навијачи из комшијског табора има да уживамо у томе.

No comment

pre 1 godinu

Obozavam ove grobare koji pisu kako je zvezdi zagarantovana titula, kako je namestena, znaci cirkus ste... jer vi ikad razmislite pre nego što ostavite takav komentar? ko je to kvalitetniji od Zvezde I zasluzuje titulu? Da nije mozda vas jsd? ja razumem vasu patnju koja je velika ali da znate malo za sramotu bi cutali zauvek...

maxxx

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

jedino što je zagarantovano je vasa patnja I kompleksi...

shekipljes

pre 1 godinu

Izraelac Berkovic, osim krize identiteta ima i nedostatak mozga. Izraelska liga je po svemu mnogo ispod srpske, Srbija ima igrače u bitnim timovima a Izrael nema, Srbija se nalazi u Evropi a Izrel ne... Bahar ako dođe napraviće korak napred i opet biti u LŠ, za njega će čuti cela Evropa. Berkovic? Nikad čuo.

auuu

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te
(online gr, 30. mart 2023 17:56)

Tako je grobarcicu obezbedili su nam titulu, Mladost gak, Radnicki, Kolubara... obrisi Suze sa tastature

aha...

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

ovaj trener je osvojio 5 titula u izraelu mozda su mu I tamo zagarantovani????

Petar

pre 1 godinu

Ja niti znam tog trenera , niti me interesuje, ali realno samo je jedan Berković bio poznat u Izraelu i to Miki Berković - poznati košarkaš a ti " brate" di u rangu druge Srpske lige, savetuj tvig zemljaka, ali ko ti daje za pravo da kritikuješ Srbiju.... Da si 100 posto u pravu, minoran si u svakom pogledu.....

bolje sutra

pre 1 godinu

U Srbiji se grade 8 stadiona Djeda.
Ovaj zamajac sa ligom sampiona ce da pomogne zemlji hvala bogu.
Imacemo 12 ozbiljnih ekipa.
Za 3-6 godina.

igor

pre 1 godinu

Koliko god mi pljuvali sami sebe, Srbija je 11. liga u Evropi a Izrael 22 mesto. Do pre dve, tri sezone ni jedan klub nije mogao da prodje jedno kolo, sada su malo napredovali sa M. Haifa. Ko gleda ligu Izraela i od kada je ona u rangu Championship-a ?!

Randy Marsh

pre 1 godinu

Pa istinu je rekao, engleski drugi rang takmicenja je championship, a to je daleko kvalitetnija liga od naseg fudbalskog prvenstva.
(gomez, 30. mart 2023 17:53)

Ma nemoj?! Ajde? Stvarno? Ma istinu je rekao kazes? Pa engleski Cempionsip je 6. liga Evrope tuljane. Jaca je od svih liga van prvih liga petica. Sta je tu poenta u njegovoj prici? Neko iz Izraela omalovazava srpsku ligu preko Cempionsepa? To moze neko iz Rusije ili Holandije, ali iz Izraela ne. Smesan je kao i ti.

Srećno komšije, dajte treneru vremena

pre 1 godinu

Navijač sam Partizana ali podržavam ovo što je Zvezda uradila. Dovela trenera koji treba da napravi rezultat u LŠ (Mi smo u košarci doveli najboljeg evropskog trenera i sad imamo rezultat) Što je dobro za ceo srpski fudbal zbog koeficijenta. Ljubomora je čudo, pogotovu od tih preletača verskih.
Svu sreću želim svim srpskim klubovima i da se konačno svi privatizuju nadam se.

Ljubo

pre 1 godinu

Na kojim si ti drogama,da vam nema mafijaških para kojima kupujete sve što je na tržištu bili bi isti kao Srpska liga.Ja se samo pitam gde je tu fer plej da neko daje za jednog igrača 100 i više miliona evra.Da ima zakona i da klubovima igraju igrači samo što taj klub proizvede pitao bi ja ovoga teletabisa gde bi bio Engleski i Izraelski fudbal tada.

Idemo jako

pre 1 godinu

Srećno komšije, dajte treneru vremena,
Sve što jo u tvom tekstu ali si zaboravio masan džak par koji je došao sa najboljim trenerom

A prati karma i dalje iz Altine a😂

pre 1 godinu

(prika iz susjedstva, 30. mart 2023 18:25
Sljedeće zgode?!
Sine ako si vec došao ovde piši da te razumemo

maglaricaFrojler

pre 1 godinu

Izrael nikada nije bio na EP i SP, trpaju ih svi od reda, poker golova, a liga im je isto jaka, to puca od snage...
Cifut samo ponizava i vredja, ali neka neka uziva.
(Eskalibur, 30. mart 2023 17:53)
liga im je jaca od nase,gde ces veceg dokaza od toga sto je Makabi izbacio Zvezdanu

Aleksandar

pre 1 godinu

A možda voli čovek da igra ligu šampiona koju bi teško opet izborio sa Haifom plus sve ostale pogodnosti.Ni mnogo jača imena ne bi ostala imuna uz naravno veću platu.

Eskalibur

pre 1 godinu

Izrael nikada nije bio na EP i SP, trpaju ih svi od reda, poker golova, a liga im je isto jaka, to puca od snage...
Cifut samo ponizava i vredja, ali neka neka uziva.

online gr

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te

Volina

pre 1 godinu

Staje ovo mili boze paje sad zezda kriva ovom izrajelcu staje zezda sakrivila sto oce daga plati puno valda ? Pa svako ide de oce damu bide plata sto veca a narucito jevreji iz izrajela pa oni samo gledaju deje veca zarada i tu idu jos plus toga ako ima i zlata oma tu idu

dejan

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...

Eskalibur

pre 1 godinu

Izrael nikada nije bio na EP i SP, trpaju ih svi od reda, poker golova, a liga im je isto jaka, to puca od snage...
Cifut samo ponizava i vredja, ali neka neka uziva.

dejan

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...

Srećno komšije, dajte treneru vremena

pre 1 godinu

Navijač sam Partizana ali podržavam ovo što je Zvezda uradila. Dovela trenera koji treba da napravi rezultat u LŠ (Mi smo u košarci doveli najboljeg evropskog trenera i sad imamo rezultat) Što je dobro za ceo srpski fudbal zbog koeficijenta. Ljubomora je čudo, pogotovu od tih preletača verskih.
Svu sreću želim svim srpskim klubovima i da se konačno svi privatizuju nadam se.

igor

pre 1 godinu

Koliko god mi pljuvali sami sebe, Srbija je 11. liga u Evropi a Izrael 22 mesto. Do pre dve, tri sezone ni jedan klub nije mogao da prodje jedno kolo, sada su malo napredovali sa M. Haifa. Ko gleda ligu Izraela i od kada je ona u rangu Championship-a ?!

No comment

pre 1 godinu

Obozavam ove grobare koji pisu kako je zvezdi zagarantovana titula, kako je namestena, znaci cirkus ste... jer vi ikad razmislite pre nego što ostavite takav komentar? ko je to kvalitetniji od Zvezde I zasluzuje titulu? Da nije mozda vas jsd? ja razumem vasu patnju koja je velika ali da znate malo za sramotu bi cutali zauvek...

online gr

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te

shekipljes

pre 1 godinu

Izraelac Berkovic, osim krize identiteta ima i nedostatak mozga. Izraelska liga je po svemu mnogo ispod srpske, Srbija ima igrače u bitnim timovima a Izrael nema, Srbija se nalazi u Evropi a Izrel ne... Bahar ako dođe napraviće korak napred i opet biti u LŠ, za njega će čuti cela Evropa. Berkovic? Nikad čuo.

auuu

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te
(online gr, 30. mart 2023 17:56)

Tako je grobarcicu obezbedili su nam titulu, Mladost gak, Radnicki, Kolubara... obrisi Suze sa tastature

Randy Marsh

pre 1 godinu

Pa istinu je rekao, engleski drugi rang takmicenja je championship, a to je daleko kvalitetnija liga od naseg fudbalskog prvenstva.
(gomez, 30. mart 2023 17:53)

Ma nemoj?! Ajde? Stvarno? Ma istinu je rekao kazes? Pa engleski Cempionsip je 6. liga Evrope tuljane. Jaca je od svih liga van prvih liga petica. Sta je tu poenta u njegovoj prici? Neko iz Izraela omalovazava srpsku ligu preko Cempionsepa? To moze neko iz Rusije ili Holandije, ali iz Izraela ne. Smesan je kao i ti.

Cajkan

pre 1 godinu

Kako vas je opisao dobro, svaka na mjestu. Ppzdrav do sljedeće zgode, kad se ponadate, da mi padamo ;)…
(prika iz susjedstva, 30. mart 2023

Pa u "Loptanju" mozda ne padate,ali zato u svakom drugom smislu..narocito to vazi za onaj Lepsi pol.

Aleksandar

pre 1 godinu

A možda voli čovek da igra ligu šampiona koju bi teško opet izborio sa Haifom plus sve ostale pogodnosti.Ni mnogo jača imena ne bi ostala imuna uz naravno veću platu.

fudbaloman

pre 1 godinu

Ovaj pametni Berkovič neki naš gilipter. Izraelska liga jeste posećenija, bolji stadioni i TV prenosi ali generalni kvalitet nije uopšte viši. Nije čovek blesav, zna zašto dolazi.

Zvezda ima šansu da veže nove 2 grupe LŠ, igra proleća u Evropi, ojača i renovira tim. Zašto ne bi jedan perspektivan trener izabrao Srbiju? Eno Čerčesova sa 60+ godina posle decenija po Rusiji, došao i gura dobro u Mađarskoj, nije mu baš ispod časti.

maxxx

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

jedino što je zagarantovano je vasa patnja I kompleksi...

Petar

pre 1 godinu

Ja niti znam tog trenera , niti me interesuje, ali realno samo je jedan Berković bio poznat u Izraelu i to Miki Berković - poznati košarkaš a ti " brate" di u rangu druge Srpske lige, savetuj tvig zemljaka, ali ko ti daje za pravo da kritikuješ Srbiju.... Da si 100 posto u pravu, minoran si u svakom pogledu.....

strasno...

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te
(online gr, 30. mart 2023 17:56)


Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

obozavam ove grobarske komentare na -20... koliko oni ustvari pate, zamisli zvezdi zagarantovano? pa ko nam je konkurencija, vi? tsc? U kom svetu vi zivite majkemi...

Egon Kowalski

pre 1 godinu

Realno, čovek je u pravu a svi ćemo se složiti da dolazi jer će bukvalno besplatno igrati ligu šampiona. Niti je pripremao tim,niti eliminisao bilo koga u kvlifikacijama a igraće ponovo ligu šampiona. Da se ne lazemo i da nije tako verovatno bi ostao u Izraelu. Treća stvar,tu možda vidi neku šansu da napravi rezultat sa zvezdom pa da se proda dalje jer 2xLS za redom nije malo. Više od godinu dana taj neće sedeti na klupi zvezde.

aha...

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

ovaj trener je osvojio 5 titula u izraelu mozda su mu I tamo zagarantovani????

Miki Leskovac

pre 1 godinu

Sa ove uvrede nigde ti neće da stigneš.Ti znaš ko je i šta je Zvezda.Zvezda je šampion Evrope i Sveta za sva vremena.I Bahar će možda dođe a možda i neće to se još uvek nezna.A ko je taj Berkovic da on vređa Zvezdu i Srbiju ko ga on zanima šta lupeta

Dzoni

pre 1 godinu

A sta si ti to legendarno uradio u Engleskoj pa da ti seres po nekom..Ti znas kakva je Zvezda,Zvezda je bila prvak Evrope I klupski prvak Svjeta...davno da ai je bila,a sta si ti bio sa M.City samo prolazna sjena.

Ljubo

pre 1 godinu

Na kojim si ti drogama,da vam nema mafijaških para kojima kupujete sve što je na tržištu bili bi isti kao Srpska liga.Ja se samo pitam gde je tu fer plej da neko daje za jednog igrača 100 i više miliona evra.Da ima zakona i da klubovima igraju igrači samo što taj klub proizvede pitao bi ja ovoga teletabisa gde bi bio Engleski i Izraelski fudbal tada.

A prati karma i dalje iz Altine a😂

pre 1 godinu

(prika iz susjedstva, 30. mart 2023 18:25
Sljedeće zgode?!
Sine ako si vec došao ovde piši da te razumemo

zvezdaš

pre 1 godinu

Čempionšip je realno smešna liga. Malo jača od naše i to nategnuto.
(Trol

E jasi trol, vidi se. Naša liga nije jača od njihove treće lige a ne od Čampionšipa!!!! Njihovi trećeligaši bi lomili naše ekipe u paramparčad, osim možda ne partizan i Zvezdu.

maglaricaFrojler

pre 1 godinu

Izrael nikada nije bio na EP i SP, trpaju ih svi od reda, poker golova, a liga im je isto jaka, to puca od snage...
Cifut samo ponizava i vredja, ali neka neka uziva.
(Eskalibur, 30. mart 2023 17:53)
liga im je jaca od nase,gde ces veceg dokaza od toga sto je Makabi izbacio Zvezdanu

Pop Cira

pre 1 godinu

Ako je tako kako kaze kako objasnjava da njihova ikona i kapiten reprezentacije ne moze da osvoji niti jedan trofej u Srbiji, na kom mestu je reprezentacija Izraela na Uefa listi, najveci uspeh im je sto su prosli Zvezdu i to ogromnom srecom, koje trofeje ima doticni u svojoj karijeri, treba da stoji mirno dok prica o Zvezdi, evropskom i svetskom prvaku. Cirkusant.

mojnemenito

pre 1 godinu

Sta je pogresno rekao?
(kejdl, 30. mart 2023 18:33)

Sve. Pogotovo za ovaj Championship. Ta liga je toliko dobra, da kad udje neko u Premijer ligu i ne dovede nekoliko ozbiljnih igraca, bude pociscen iz lige. A opet, pogledajte ove godine Premijer ligu, nista specijalno, osim tog Sitija. Kolike pare ulazu i opet ne vidim da nesto u Evropi rade.A treba uzeti u obzir da su ostale lige i nemaju neki kvalitet kao ranije, izuzev par ekipa. Pa taj Real po meni nikad gori, a opet se nosi sa njima. Cak i osvoji prosle godine. Onaj Real sa Ronaldom bi ih gazio ko plitak potok, a ona Barsa nekadasnja bi ih oducila od fudbala. I ovakva Barsa, pa je jedva Mancester izbacuje, a samo jer nemaju trenera, Cavi nije taj nivo.

bolje sutra

pre 1 godinu

U Srbiji se grade 8 stadiona Djeda.
Ovaj zamajac sa ligom sampiona ce da pomogne zemlji hvala bogu.
Imacemo 12 ozbiljnih ekipa.
Za 3-6 godina.

zoran

pre 1 godinu

Lupa Berković i to mnogo.
-ovo je obostrano dobar posao i za Zvezdu i Bahara....
-Zvezda konačno dobija trenera sa nekom vizijom igre sto ovaj Milojević nema a ni Stanković nije imao.
-Bahar preuzima Zvezdu za odličan novac.... Preuzima tim koji će sigurno igrati ligu šampiona...
Preuzima tim koji u srpskoj ligi u borbi za titulu ima samo jednog konkurenta.... Lako može do trofeja. Dobiće podrsku i u igračkom kadru.
Sve ide na ruku Baharu i biće velika prilika da svoj Cv lako dopuni i njemu će rasti cena.
Moćiće da radi bez mnogo trzavica

Idemo jako

pre 1 godinu

Srećno komšije, dajte treneru vremena,
Sve što jo u tvom tekstu ali si zaboravio masan džak par koji je došao sa najboljim trenerom

Cubaka

pre 1 godinu

Pa lepo covek rekao, ko bi normalan dosao u ovu kaljugu?
(Mike, 30. mart 2023 20:58)

Kaljuga je zbog takvih kao ti koji ovako komentarisu, kada se vas oslobodimo bice Srbija lepo mesto za ziveti.

Trt,Milojka

pre 1 godinu

Dobro čovjek kaže,gdje je tu napredak za njega?A biće klasična priča,nabijaće nas u LŠ,mi ćemo u SL.Onda ćemo zaključiti da on nije ništa posebno i u najboljem slučaju baciti još 500 hiljada na sporazumni raskid.Koji je strani trener nešto napredovao poslije rada u Srbiji?A mali broj je domaćih koji nešto vrijede poslije tog iskustva.

Sabre

pre 1 godinu

Super je sto lozite narod nekim anonimusima koji se prave pametni, ali moj komentar, koji je samo iznosenje cinjenica bez ikakvog vredjanja bilo koga tri puta necete da objavite. Bravo.

Volina

pre 1 godinu

Staje ovo mili boze paje sad zezda kriva ovom izrajelcu staje zezda sakrivila sto oce daga plati puno valda ? Pa svako ide de oce damu bide plata sto veca a narucito jevreji iz izrajela pa oni samo gledaju deje veca zarada i tu idu jos plus toga ako ima i zlata oma tu idu

Vladimir

pre 1 godinu

Па лепо човек каже, чак је и енглеска друга лика много јача од наше такозване супер лиге

Bojan

pre 1 godinu

Najtragicnije je da CZ nije izbacila krstenog igraca za rep u periodu zlatne CZ.Cak je i Dzaja rekao da je ovo zlatna era CZ..Sad u PGu gledam Grujica koji je najvece ime uz Jovica koje je CZ dala zadnjih 10g, bas tanko..Da su u sadasnjem timu Srb znacajniji ex igraci Par nego CZ, e to je bas sramota..I to u najboljem periodu CZ u istoriji..

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Zapanjen sam količinom neznanja u komentarima, u pitanju je igrač sa zapaženom karijerom na ostrvu. Pobogu imate Wikipedia vidite uostalom ko je bio Berkovic, inače poznato prezime kod Ashkenazi Jews (Berkovici, Berkowitz, itd. su još neke od formi ovog prezimena). Srpski fudbal je banana sve sa Partizanom i Zvezdom tako da ne znam čemu ljutnja komentatora. Izrael je za nas El dorado. Na žalost je tako, upstalom vidite kako su jednog Vidića omalovažili.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Evo najboljeg primera šta smo postali. Kada jedan trećeligaški igrač ima takvo mišljenje, kako li razmišljaju oni bolji? Pre trideset i kusur godina, bilo bi ovakvom liku čast da igra u Osijeku ili Radničkom iz Niša, a sada su mu Zvezda i Srbija dno evropskog fudbala. Sami smo krivi, niko nam drugi nije kriv za ovo.

todos

pre 1 godinu

Долази у европску врећу за напуцавање. Ми навијачи из комшијског табора има да уживамо у томе.

DusanUS

pre 1 godinu

Kada je Grant u Partizan hteo da dovede igraca iz pete Engleske lige u Partizan, ovi naši skočili a on im odgovorio: Da li vi mislite da ste bolji od pete Engleske lige? I nismo!

Never Mind

pre 1 godinu

Koliko su samo nerealni komentatori ovde. Misle da se jede sve što leti. Čovek nije pogrešio ništa. Championship je mnogo jači od naše prve lige, mnogo, toliko da je smešno i porediti.

Finansijski gledano, ako neko ne zna, Fudbalski savez, FA, daje svakom od 3 tima koji ispadnu iz PL po 110 mil. funti zato što idu u rang niže gde neće imati tu zaradu. To je ono po naški: da im se nađe dok se ne snađu. Osim toga tamo je već trećina lige u rukama milijardera, kao vlasnika.

Neko komentariše kvalitet, u odnosu na cega, na nas? CZ bi da se nalazi u PL ispala odmah, iz cuga. Možda bi osvojila 20 bodova. Govorim o sadašnjem rosteru, finansijama i ostalom, kad bi je preslikali tamo. O Partizanu tek ne bih ni trošio reči. Najslabiji timovi tamo se pojačavaju u desetinama miliona, ovde je 2 mil. ogromno pojačanje.
O snazi Championshipa govori i to da se većinom oni koji ispadnu iz PL ne vraćaju odmah u PL. Apsolutno mi je neverovatno da bi se, recimo Zvezda, mogla kroz Chamionship plasirati u PL, da bude u prva tri. Namerno nisam komentarisao FKP jer je on trenutno nivo Milvola, recimo.

Milunka Malina

pre 1 godinu

Ne znam sto ste se zapalili. Jel Mitrovic otisao odavde da igra u Championshipu? Jeste. A zasto? Pa zasto je otisao? Zasto je godinama igrao u Engleskoj drugoj ligi a ne u Partizanu? Pa valjda je napredovao u karijeri, jok nazadovao je haahha kao otisao u slabiju ligu. Vi ste pobrkali loncice. Nemojte da vas puca komppleks, prvi tim u championshipu dobije vise para nego prve dve lige nase zemlje. Sve je kul.

Dušan

pre 1 godinu

Bože kamentara za nepoverovati. A što da ne dodje u našu ligu? Bolja od lige Izraela svakako,lakše će i on odavde u neku jaču ligu Evrope a ne iz te njegove. Pritom,politička situacija u Izraelu je vrlo napeta i nije na odmet pobeći bar dok se ne smire strasti.
Nego ovi koji su već na zapadu "pljuju" sve drugo. Kako je moguce da nema krstenog trenera iz Grčke,Turske,Rumunije,Madjarske,Slovačke,Česke,Rusije???
Prost primer je onaj sudija IZ australije sto sudi PL...pa to je za plakati,ali bitno da se lova vrti izmedju njih.
Tako je i sa trenerima a o igračima domacim u ČŠ i nizim ligama da ne pricam.
Sve vam je tudje lepše i bolje,pa idite svi tamo gde je bolje i okanite se komentarisanja BILO ČEGA NAŠEG.
Ali nije ni to problem već frustracija da se kaze bilo sta a da se ocrni neko odavde...TUGA!!!

Redondo

pre 1 godinu

Srpska liga je najizvesnija liga u regionu tu je možda još Bugarska sa Ludogoretsom, nezanimljiva liga vrti se sve oko dva kluba doduše sad je jedan u krizu tim gore nitko treći ne može da se približi tako da je ovo sve istina što kaže Berkovic.

online gr

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te

maglaricaFrojler

pre 1 godinu

Izrael nikada nije bio na EP i SP, trpaju ih svi od reda, poker golova, a liga im je isto jaka, to puca od snage...
Cifut samo ponizava i vredja, ali neka neka uziva.
(Eskalibur, 30. mart 2023 17:53)
liga im je jaca od nase,gde ces veceg dokaza od toga sto je Makabi izbacio Zvezdanu

Eskalibur

pre 1 godinu

Izrael nikada nije bio na EP i SP, trpaju ih svi od reda, poker golova, a liga im je isto jaka, to puca od snage...
Cifut samo ponizava i vredja, ali neka neka uziva.

dejan

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...

bolje sutra

pre 1 godinu

U Srbiji se grade 8 stadiona Djeda.
Ovaj zamajac sa ligom sampiona ce da pomogne zemlji hvala bogu.
Imacemo 12 ozbiljnih ekipa.
Za 3-6 godina.

No comment

pre 1 godinu

Obozavam ove grobare koji pisu kako je zvezdi zagarantovana titula, kako je namestena, znaci cirkus ste... jer vi ikad razmislite pre nego što ostavite takav komentar? ko je to kvalitetniji od Zvezde I zasluzuje titulu? Da nije mozda vas jsd? ja razumem vasu patnju koja je velika ali da znate malo za sramotu bi cutali zauvek...

Cubaka

pre 1 godinu

Pa lepo covek rekao, ko bi normalan dosao u ovu kaljugu?
(Mike, 30. mart 2023 20:58)

Kaljuga je zbog takvih kao ti koji ovako komentarisu, kada se vas oslobodimo bice Srbija lepo mesto za ziveti.

todos

pre 1 godinu

Долази у европску врећу за напуцавање. Ми навијачи из комшијског табора има да уживамо у томе.

auuu

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te
(online gr, 30. mart 2023 17:56)

Tako je grobarcicu obezbedili su nam titulu, Mladost gak, Radnicki, Kolubara... obrisi Suze sa tastature

shekipljes

pre 1 godinu

Izraelac Berkovic, osim krize identiteta ima i nedostatak mozga. Izraelska liga je po svemu mnogo ispod srpske, Srbija ima igrače u bitnim timovima a Izrael nema, Srbija se nalazi u Evropi a Izrel ne... Bahar ako dođe napraviće korak napred i opet biti u LŠ, za njega će čuti cela Evropa. Berkovic? Nikad čuo.

Miki Leskovac

pre 1 godinu

Sa ove uvrede nigde ti neće da stigneš.Ti znaš ko je i šta je Zvezda.Zvezda je šampion Evrope i Sveta za sva vremena.I Bahar će možda dođe a možda i neće to se još uvek nezna.A ko je taj Berkovic da on vređa Zvezdu i Srbiju ko ga on zanima šta lupeta

Cajkan

pre 1 godinu

Kako vas je opisao dobro, svaka na mjestu. Ppzdrav do sljedeće zgode, kad se ponadate, da mi padamo ;)…
(prika iz susjedstva, 30. mart 2023

Pa u "Loptanju" mozda ne padate,ali zato u svakom drugom smislu..narocito to vazi za onaj Lepsi pol.

strasno...

pre 1 godinu

Tacnije nije mogao da kaze. Zvezdi je titula kvde obezbedjena sledecih 5 godina . ( manje vise dal je namestena ili nije vec zbog uzasnog kvaliteta ostalih timova) Svake godine titula se podrazumeva. Dakle nije uspeh ako osvojis titulu. A ne vidim taj njegov sistem da moze da orenese na Katajia, Borjana, Gobelju… itd koji imaju zastitu navijaca i igrace u zvezdi do svoje 90te
(online gr, 30. mart 2023 17:56)


Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

obozavam ove grobarske komentare na -20... koliko oni ustvari pate, zamisli zvezdi zagarantovano? pa ko nam je konkurencija, vi? tsc? U kom svetu vi zivite majkemi...

Srećno komšije, dajte treneru vremena

pre 1 godinu

Navijač sam Partizana ali podržavam ovo što je Zvezda uradila. Dovela trenera koji treba da napravi rezultat u LŠ (Mi smo u košarci doveli najboljeg evropskog trenera i sad imamo rezultat) Što je dobro za ceo srpski fudbal zbog koeficijenta. Ljubomora je čudo, pogotovu od tih preletača verskih.
Svu sreću želim svim srpskim klubovima i da se konačno svi privatizuju nadam se.

maxxx

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

jedino što je zagarantovano je vasa patnja I kompleksi...

Randy Marsh

pre 1 godinu

Pa istinu je rekao, engleski drugi rang takmicenja je championship, a to je daleko kvalitetnija liga od naseg fudbalskog prvenstva.
(gomez, 30. mart 2023 17:53)

Ma nemoj?! Ajde? Stvarno? Ma istinu je rekao kazes? Pa engleski Cempionsip je 6. liga Evrope tuljane. Jaca je od svih liga van prvih liga petica. Sta je tu poenta u njegovoj prici? Neko iz Izraela omalovazava srpsku ligu preko Cempionsepa? To moze neko iz Rusije ili Holandije, ali iz Izraela ne. Smesan je kao i ti.

mojnemenito

pre 1 godinu

Sta je pogresno rekao?
(kejdl, 30. mart 2023 18:33)

Sve. Pogotovo za ovaj Championship. Ta liga je toliko dobra, da kad udje neko u Premijer ligu i ne dovede nekoliko ozbiljnih igraca, bude pociscen iz lige. A opet, pogledajte ove godine Premijer ligu, nista specijalno, osim tog Sitija. Kolike pare ulazu i opet ne vidim da nesto u Evropi rade.A treba uzeti u obzir da su ostale lige i nemaju neki kvalitet kao ranije, izuzev par ekipa. Pa taj Real po meni nikad gori, a opet se nosi sa njima. Cak i osvoji prosle godine. Onaj Real sa Ronaldom bi ih gazio ko plitak potok, a ona Barsa nekadasnja bi ih oducila od fudbala. I ovakva Barsa, pa je jedva Mancester izbacuje, a samo jer nemaju trenera, Cavi nije taj nivo.

Dzoni

pre 1 godinu

A sta si ti to legendarno uradio u Engleskoj pa da ti seres po nekom..Ti znas kakva je Zvezda,Zvezda je bila prvak Evrope I klupski prvak Svjeta...davno da ai je bila,a sta si ti bio sa M.City samo prolazna sjena.

Volina

pre 1 godinu

Staje ovo mili boze paje sad zezda kriva ovom izrajelcu staje zezda sakrivila sto oce daga plati puno valda ? Pa svako ide de oce damu bide plata sto veca a narucito jevreji iz izrajela pa oni samo gledaju deje veca zarada i tu idu jos plus toga ako ima i zlata oma tu idu

Petar

pre 1 godinu

Ja niti znam tog trenera , niti me interesuje, ali realno samo je jedan Berković bio poznat u Izraelu i to Miki Berković - poznati košarkaš a ti " brate" di u rangu druge Srpske lige, savetuj tvig zemljaka, ali ko ti daje za pravo da kritikuješ Srbiju.... Da si 100 posto u pravu, minoran si u svakom pogledu.....

A prati karma i dalje iz Altine a😂

pre 1 godinu

(prika iz susjedstva, 30. mart 2023 18:25
Sljedeće zgode?!
Sine ako si vec došao ovde piši da te razumemo

Trt,Milojka

pre 1 godinu

Dobro čovjek kaže,gdje je tu napredak za njega?A biće klasična priča,nabijaće nas u LŠ,mi ćemo u SL.Onda ćemo zaključiti da on nije ništa posebno i u najboljem slučaju baciti još 500 hiljada na sporazumni raskid.Koji je strani trener nešto napredovao poslije rada u Srbiji?A mali broj je domaćih koji nešto vrijede poslije tog iskustva.

Aleksandar

pre 1 godinu

A možda voli čovek da igra ligu šampiona koju bi teško opet izborio sa Haifom plus sve ostale pogodnosti.Ni mnogo jača imena ne bi ostala imuna uz naravno veću platu.

fudbaloman

pre 1 godinu

Ovaj pametni Berkovič neki naš gilipter. Izraelska liga jeste posećenija, bolji stadioni i TV prenosi ali generalni kvalitet nije uopšte viši. Nije čovek blesav, zna zašto dolazi.

Zvezda ima šansu da veže nove 2 grupe LŠ, igra proleća u Evropi, ojača i renovira tim. Zašto ne bi jedan perspektivan trener izabrao Srbiju? Eno Čerčesova sa 60+ godina posle decenija po Rusiji, došao i gura dobro u Mađarskoj, nije mu baš ispod časti.

zoran

pre 1 godinu

Lupa Berković i to mnogo.
-ovo je obostrano dobar posao i za Zvezdu i Bahara....
-Zvezda konačno dobija trenera sa nekom vizijom igre sto ovaj Milojević nema a ni Stanković nije imao.
-Bahar preuzima Zvezdu za odličan novac.... Preuzima tim koji će sigurno igrati ligu šampiona...
Preuzima tim koji u srpskoj ligi u borbi za titulu ima samo jednog konkurenta.... Lako može do trofeja. Dobiće podrsku i u igračkom kadru.
Sve ide na ruku Baharu i biće velika prilika da svoj Cv lako dopuni i njemu će rasti cena.
Moćiće da radi bez mnogo trzavica

Pop Cira

pre 1 godinu

Ako je tako kako kaze kako objasnjava da njihova ikona i kapiten reprezentacije ne moze da osvoji niti jedan trofej u Srbiji, na kom mestu je reprezentacija Izraela na Uefa listi, najveci uspeh im je sto su prosli Zvezdu i to ogromnom srecom, koje trofeje ima doticni u svojoj karijeri, treba da stoji mirno dok prica o Zvezdi, evropskom i svetskom prvaku. Cirkusant.

igor

pre 1 godinu

Koliko god mi pljuvali sami sebe, Srbija je 11. liga u Evropi a Izrael 22 mesto. Do pre dve, tri sezone ni jedan klub nije mogao da prodje jedno kolo, sada su malo napredovali sa M. Haifa. Ko gleda ligu Izraela i od kada je ona u rangu Championship-a ?!

aha...

pre 1 godinu

Šta ga briga, uzme pare, a trofeji mu zagarantovani. Bez stresa, a dodaće titule u svoj CV. Malo će se nervirati u Evropi kad ga budu punili, ali ovde...
(dejan, 30. mart 2023 17:54)

ovaj trener je osvojio 5 titula u izraelu mozda su mu I tamo zagarantovani????

zvezdaš

pre 1 godinu

Čempionšip je realno smešna liga. Malo jača od naše i to nategnuto.
(Trol

E jasi trol, vidi se. Naša liga nije jača od njihove treće lige a ne od Čampionšipa!!!! Njihovi trećeligaši bi lomili naše ekipe u paramparčad, osim možda ne partizan i Zvezdu.

Bojan

pre 1 godinu

Najtragicnije je da CZ nije izbacila krstenog igraca za rep u periodu zlatne CZ.Cak je i Dzaja rekao da je ovo zlatna era CZ..Sad u PGu gledam Grujica koji je najvece ime uz Jovica koje je CZ dala zadnjih 10g, bas tanko..Da su u sadasnjem timu Srb znacajniji ex igraci Par nego CZ, e to je bas sramota..I to u najboljem periodu CZ u istoriji..

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Zapanjen sam količinom neznanja u komentarima, u pitanju je igrač sa zapaženom karijerom na ostrvu. Pobogu imate Wikipedia vidite uostalom ko je bio Berkovic, inače poznato prezime kod Ashkenazi Jews (Berkovici, Berkowitz, itd. su još neke od formi ovog prezimena). Srpski fudbal je banana sve sa Partizanom i Zvezdom tako da ne znam čemu ljutnja komentatora. Izrael je za nas El dorado. Na žalost je tako, upstalom vidite kako su jednog Vidića omalovažili.

Ljubo

pre 1 godinu

Na kojim si ti drogama,da vam nema mafijaških para kojima kupujete sve što je na tržištu bili bi isti kao Srpska liga.Ja se samo pitam gde je tu fer plej da neko daje za jednog igrača 100 i više miliona evra.Da ima zakona i da klubovima igraju igrači samo što taj klub proizvede pitao bi ja ovoga teletabisa gde bi bio Engleski i Izraelski fudbal tada.

Egon Kowalski

pre 1 godinu

Realno, čovek je u pravu a svi ćemo se složiti da dolazi jer će bukvalno besplatno igrati ligu šampiona. Niti je pripremao tim,niti eliminisao bilo koga u kvlifikacijama a igraće ponovo ligu šampiona. Da se ne lazemo i da nije tako verovatno bi ostao u Izraelu. Treća stvar,tu možda vidi neku šansu da napravi rezultat sa zvezdom pa da se proda dalje jer 2xLS za redom nije malo. Više od godinu dana taj neće sedeti na klupi zvezde.

Idemo jako

pre 1 godinu

Srećno komšije, dajte treneru vremena,
Sve što jo u tvom tekstu ali si zaboravio masan džak par koji je došao sa najboljim trenerom

Sabre

pre 1 godinu

Super je sto lozite narod nekim anonimusima koji se prave pametni, ali moj komentar, koji je samo iznosenje cinjenica bez ikakvog vredjanja bilo koga tri puta necete da objavite. Bravo.

Vladimir

pre 1 godinu

Па лепо човек каже, чак је и енглеска друга лика много јача од наше такозване супер лиге

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Evo najboljeg primera šta smo postali. Kada jedan trećeligaški igrač ima takvo mišljenje, kako li razmišljaju oni bolji? Pre trideset i kusur godina, bilo bi ovakvom liku čast da igra u Osijeku ili Radničkom iz Niša, a sada su mu Zvezda i Srbija dno evropskog fudbala. Sami smo krivi, niko nam drugi nije kriv za ovo.

DusanUS

pre 1 godinu

Kada je Grant u Partizan hteo da dovede igraca iz pete Engleske lige u Partizan, ovi naši skočili a on im odgovorio: Da li vi mislite da ste bolji od pete Engleske lige? I nismo!

Milunka Malina

pre 1 godinu

Ne znam sto ste se zapalili. Jel Mitrovic otisao odavde da igra u Championshipu? Jeste. A zasto? Pa zasto je otisao? Zasto je godinama igrao u Engleskoj drugoj ligi a ne u Partizanu? Pa valjda je napredovao u karijeri, jok nazadovao je haahha kao otisao u slabiju ligu. Vi ste pobrkali loncice. Nemojte da vas puca komppleks, prvi tim u championshipu dobije vise para nego prve dve lige nase zemlje. Sve je kul.

Never Mind

pre 1 godinu

Koliko su samo nerealni komentatori ovde. Misle da se jede sve što leti. Čovek nije pogrešio ništa. Championship je mnogo jači od naše prve lige, mnogo, toliko da je smešno i porediti.

Finansijski gledano, ako neko ne zna, Fudbalski savez, FA, daje svakom od 3 tima koji ispadnu iz PL po 110 mil. funti zato što idu u rang niže gde neće imati tu zaradu. To je ono po naški: da im se nađe dok se ne snađu. Osim toga tamo je već trećina lige u rukama milijardera, kao vlasnika.

Neko komentariše kvalitet, u odnosu na cega, na nas? CZ bi da se nalazi u PL ispala odmah, iz cuga. Možda bi osvojila 20 bodova. Govorim o sadašnjem rosteru, finansijama i ostalom, kad bi je preslikali tamo. O Partizanu tek ne bih ni trošio reči. Najslabiji timovi tamo se pojačavaju u desetinama miliona, ovde je 2 mil. ogromno pojačanje.
O snazi Championshipa govori i to da se većinom oni koji ispadnu iz PL ne vraćaju odmah u PL. Apsolutno mi je neverovatno da bi se, recimo Zvezda, mogla kroz Chamionship plasirati u PL, da bude u prva tri. Namerno nisam komentarisao FKP jer je on trenutno nivo Milvola, recimo.

Dušan

pre 1 godinu

Bože kamentara za nepoverovati. A što da ne dodje u našu ligu? Bolja od lige Izraela svakako,lakše će i on odavde u neku jaču ligu Evrope a ne iz te njegove. Pritom,politička situacija u Izraelu je vrlo napeta i nije na odmet pobeći bar dok se ne smire strasti.
Nego ovi koji su već na zapadu "pljuju" sve drugo. Kako je moguce da nema krstenog trenera iz Grčke,Turske,Rumunije,Madjarske,Slovačke,Česke,Rusije???
Prost primer je onaj sudija IZ australije sto sudi PL...pa to je za plakati,ali bitno da se lova vrti izmedju njih.
Tako je i sa trenerima a o igračima domacim u ČŠ i nizim ligama da ne pricam.
Sve vam je tudje lepše i bolje,pa idite svi tamo gde je bolje i okanite se komentarisanja BILO ČEGA NAŠEG.
Ali nije ni to problem već frustracija da se kaze bilo sta a da se ocrni neko odavde...TUGA!!!

Redondo

pre 1 godinu

Srpska liga je najizvesnija liga u regionu tu je možda još Bugarska sa Ludogoretsom, nezanimljiva liga vrti se sve oko dva kluba doduše sad je jedan u krizu tim gore nitko treći ne može da se približi tako da je ovo sve istina što kaže Berkovic.