Sreda, 29.03.2023.

17:45

Ti Mek: Za mene je Jokić MVP VIDEO

Trejsi Mekgrejdi, nekadašnji NBA košarkaš, govorio je o aktuelnoj MVP trci.

Izvor: SN

Ti Mek: Za mene je Jokiæ MVP VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

ma idi

pre 1 godinu

Ma šta zna ovaj T-Mek, i ko je on uopšte da priča. Sad će njemu ovdašnji znalci da objasne pravu suštinu igre, i na šta posebno treba obratiti pažnju.

vince carter

pre 1 godinu

Nastavlja se kompleks ovdasnjih strucnjaka kao i totalno nepoznavanje nba lige. Prvo ovaj narativ kako bi Ameri bez razmisljanja dali Jokicu mvp da ima njihov pasos a dali su mu vec 2 plus milionske ugovore a pre toga dva puta dali Evropljaninu Janisu,pa su dali mvp Dirku i 2x Steve Nashu,tamo je Luka Doncic velika zvezda i njima sto vise stranaca odgovara a najvise bi novi Yao Ming,a ovde i dalje pisu o ljubomori Amera na nekog igraca koji osvaja nagrade regularne sezone koju su ovde nazivali cirkusom,dok su Ameri Olimpijski sampioni,njihov tim je sampion Nba lige a njihov covek ima najbitniji mvp..finala!! Sta reci kad tele @Beograd011 kaze da su Maxey,Haris,Harden (nekadasnja prevara) bitniji od Embida koji je i pre svakog od njih igrao playoff sa Filom. Sta reci o likovima koji kad Denver pobedi bez Jokica 30 razlike pisu kako je to isto zbog Jokica a kad Fila pobedi Sarlot bez Embida napisu da su oni opaka ekipa. Sta reci na ove teorije kako svi mrzi Srbe kao da smo mi najveca svetska sila a ne jedna nebitna zemlja sa balkana,sta reci o ljudima koji zovu kompleksasima one koji pljuju Djokovica,Jokica,Vlahovica a ti isti pljuju Embida,Karija,Luku,Lebrona i svakog ko nije Srbin dok su svi Ameri kao Mekgrejdi,Barkli "najjaci likovi" kad pohvale Srbina al ako ga kritikuju onda su ljubomorni i prevare od igraca. Pa je tako Barkli nazivan pogrdnim imenima,pa je sad Srbin.

Ivan

pre 1 godinu

sasa the king


Koliki kompleks mi imamo kao narod sa ovim “samo zato jer je srbin” pa ga mrze ili ne znam sta. Kao da smo u centru sveta i da se samo o nama radi. A realno jedna od nebitnijih nacija u svetu smo, nazalost. Jedino gde imamo pravo da budemo ispred drugih su oba svetska rata, nazalost po zrtvama. O tome novokomponovane patriote pojma nemaju, nego smo u centru sveta jer imamo nola i jokica. Cirkus..

beograd011

pre 1 godinu

Gledao sinoc Insajd,posle neverovatnog preokreta Ratnika i Pelikansa gde je Grejdi bio u manjini od takodje pro igraca,prvog se ne secam ali me je iznenadio Dz.Kraford koji je stao uz Embida!?Grejdi koji je veca legenda nego Kraford,je objasnio zasto daje svoj glas Embidu a Kraford se spetljao pogotovo kad ga je voditelj ove emisije Adam pitao kako objasnjava da je Embid stalno povredjen(vec cetiri godine)kad treba da igra u Denveru!? Niko ne osporava igracke kvalitete obojice ali insistirati na tome da je Nikola zakazao u PO(po meni Embid vise sa Filom u protekle 3 godine)ne pije vodu jer je Adam objasnio da je ovo nagrada za regularnu sezonu i da samo to treba uzeti u obzir!
Neverovatno da igracu koji je podigao svoju igru ove godine u odnosu na prethodne dve zeli da se sputava slabim ucinkom u PO zaboravljajuci da je u oba slucaja Denver bio osakacen neigranjem Mareja ili MPJ! Uostalom Mek Grejdi je objasnio svoje stanoviste napomenuvsiJokicevih 29 puta 3D sto ukazuje da Denver bez njega moze biti pobedjen, dok Fila bez Embida nije toliko ranjiva jer su Harden,Haris i Maksi vazniji.Svi parametri se gledaju ne samo koliko je ko postigao koseva sto je Grejdi lepo objasnio.
Bez obzira kako glasanje protekne,ocigledno je da je Nikola blizu tripla,pogotovo posle eskiviranja Embida da igra u Denveru! To tvrde svi bivsi super star igraci i 2/3 trenera NBA,zadnji presek 71% za Jokica!Odluka File ili trenera Riversa,da je PO vazniji,eliminisala je Embida sad je Janis drugi!

???

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.
(sasa the king, 29. mart 2023 17:52)
Trka nije nikako u litanju, vec u tome ko je korisniji kosarkas. Sportski pozdrav.

bbcd

pre 1 godinu

"Najveca laz je da je embiid dobar defanzivac...covek dozvoljava 63% na obrucu i Fila je najlosiji tim u NBA sto se tice zastite obruca...plus je los na def skoku i nema ukradene lopte i najbitnije LOSE brani pic'n'roll svi malo pismeniji timovi su ga napadali u zadnjoj cetvrtini kao GSW, Dalas, Milwakee...
(Nemanja, 29. mart 2023 17:50)"

Ti em izmišljaš em ne gledaš košarku. Embid je strašan defanzivac, nije najbolji ali je odličan. a na obruču najviše poena dozvoljava jokić, skoro 70%, a najlošiji tim u tome je denver. Ne znam odakle vadiš ove podatke ti ali molim te reci mi, pošto su ovo podaci sa nba.com, a pstalo se da zaključiti iz zapravo gledanja utakmica umjesto samo brojeva na ekranu. jokić zaslužuje mvp, ali je loš defanzivac. embid ne zaslužuje mvp, ali reći da je loš defanzivno je gllupost

spontani

pre 1 godinu

Dva ne bitna klovna kazu Embid i Janis a T-mec legenda kaze Jokic , kraj price. Primetio sam da ovi sto nikad nisu igrali kosarku ili su bili totalni anonimusi , glasaju za Embida a ovi bolji poznatiji za Jokica. Ali najveca je fora sto u svakoj emisiji bez obzira da li je ESPN, TNT , NBA , ili vec sta, uvek su suprotstavljena misljena sto govori da je ovo samo velika lozana za navijace da se prozivaju na drustvenim mrezama.

Jokic svakako mvp

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.
(sasa the king,

Pa nego sta… otkud njima pravo na svoje misljenje, zamisli.. i to jos protiv pripadnika nebeskog naroda..

qwerty

pre 1 godinu

sasa the king

Potpuna neistina. Bas amere briga ko je odakle, a za Srbiju nikada culi nisu. Jednostavno, tri MVP titule za redom je malo ko osvojio. Pa Majkl, koji je bukvalno od 1987. pa do 1993. do prvog povlacenja iz Bulsa bio ubedljivo najbolji igrac lige, nije bio tri puta za redom MVP. Jokic je najbolji i ove sezone, tu nema sumnje, ali desavalo se to i ranijih godina. Curry je generalno najbolji igrac poslednjih 8 godina ne racunajuci povrede, Shaq je samo jednom bio MVP a Nash dva puta sa 15 poena po tekmi, Bryant samo jednom?! itd. Ovo je postalo iritirajuce. Jokic radi ono sto najbolje zna, igra vrhunsku kosarku i zeli da ide do kraja, da uzme titulu i to je sve ali batali pricu da je to iz nekih nacionalistickih/boja koze itd razloga.

billy

pre 1 godinu

Realno Jokic i jeste pravi MVP za ovu godinu, i realno bice skandal ako pored zivog Jokica dadnu Embidu trofej. Nema tu ljubavi, MVP treba da bude onaj ko je stvarno MVP.

Hagiano

pre 1 godinu

Koliko sam gotivio ovog coveka iz igrackih dana.... Steta sto su mu povrede bukvalno upropastile karijeru, kad je bio u svom najboljem izdanju bio je medju najboljima u ligi u tom momentu. Sut za tri, prodori, zakucavanja skoro kao Karter, agilan je bio do srzi... Onda ona epizoda u Hjustonu protiv Popovicevih Spursa sa sve Dankanom, Parkerom i ekipom je za istoriju. Garantujem da bi uzeo prsten samo da je bio zdraviji u kontinuitetu, ali sta sad.. ostavio je svoj pecat na drugi nacin.
Lepo je znati da ovoliko ceni Jokica.... zapravo tamo ga skoro svi cene, za razliku od ovdasnjih komentatora koji svakako imaju vece znanje od jednog Trejsija i ekipe.
Gomila iskompleksiranih likova komentarise samo da bi trolovao i Jokica i Luku Jovica i Vlahovica i Mitrovica o Djokovicu da ne govorim.
Umesto sto se lecite ovde omalovazavanjem tudjih uspeha, bolje izadjite i prosetajte zdravije je.
TiMek, kakva haubica...

smeh

pre 1 godinu

Ti Mek je odradio možda 2 najbolja poteza na utakmici ikada. Prvi kada je za 30 sekundi ubacio 13 poena a drugi kada je tokom utakmice dodao sebi loptu od tablu pored zabezeknutih igrača na terenu i snažno zakucao. Ne mogu samo da se setim da li je to zakucavanje prvo uradio na All Star utakmici pa potom na regularnoj utakmici ili je bilo obrnuto. Uglavnom fenomenalna 2 poteza koji su sigurno ušli u NBA istoriju. Šteta što su on i Karter mnogo više brinuli o spektakularnim potezima nego o samoj igri inače bi sigurno bili u priči za titulu, verovatno bi je i osvojili jer su obojica bili super talentovani.

Patriota 1

pre 1 godinu

Jokić ili Enbid. Pitanje je sad. Da Jokić ima US državljanstvo pitanje NVP igrača nikad ne bi bilo postavljeno. Jokić je jednostavno fenomen. Nije atleta, nije fizički superioran u odnosu na njegovu konkurenciju. Ali ima znanje, mozak, glavu, dve ruke i noge, plus telo da nas svojim igrama oduševljava. Ko od igrača koji su mu konkurenti za MVP igrača u regularnom delu sezone može parirati. Niko. Koliko triple dablova imaju drugi igrači u odnosu na Jokića, koliki im je prosek skokova i asistencija. Koliki im je procenat šuta za tri i dva poena i slobodna bacanja. Jedino gde su bolji je u broju postignutih koševa na utakmicama. Oni igraju samo za svoju promociju, dali preko 40,preko 50 poena na meču. I samo to. A Embud glavni konkurent Jokić za MVP ja u regularnoj sezoni od 2019 godine ne igra na gostovanju u Denveru protiv Jokić. Kažu povređen. Nije ON povređen, nije ni uvređen, njega je strah da protiv Jokić igra u Denveru. Zato je Jokić za njega i ostale IGRAČE MVP bez obzira kog izabrali na kraju regularne sezone. Jokiću razbijaj konkurenciju, posebno amerikance, pokaži im i dokaži da nije sve u mišićima i fizičkoj snazi već u inteligenciji, pameti i korišćenju moždanih vijuga. Oni to nemaju, to imaš samo ti care JOKIĆU.

Nemanja

pre 1 godinu

Najveca laz je da je embiid dobar defanzivac...covek dozvoljava 63% na obrucu i Fila je najlosiji tim u NBA sto se tice zastite obruca...plus je los na def skoku i nema ukradene lopte i najbitnije LOSE brani pic'n'roll svi malo pismeniji timovi su ga napadali u zadnjoj cetvrtini kao GSW, Dalas, Milwakee...

sasa the king

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.

sasa the king

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.

Nemanja

pre 1 godinu

Najveca laz je da je embiid dobar defanzivac...covek dozvoljava 63% na obrucu i Fila je najlosiji tim u NBA sto se tice zastite obruca...plus je los na def skoku i nema ukradene lopte i najbitnije LOSE brani pic'n'roll svi malo pismeniji timovi su ga napadali u zadnjoj cetvrtini kao GSW, Dalas, Milwakee...

Hagiano

pre 1 godinu

Koliko sam gotivio ovog coveka iz igrackih dana.... Steta sto su mu povrede bukvalno upropastile karijeru, kad je bio u svom najboljem izdanju bio je medju najboljima u ligi u tom momentu. Sut za tri, prodori, zakucavanja skoro kao Karter, agilan je bio do srzi... Onda ona epizoda u Hjustonu protiv Popovicevih Spursa sa sve Dankanom, Parkerom i ekipom je za istoriju. Garantujem da bi uzeo prsten samo da je bio zdraviji u kontinuitetu, ali sta sad.. ostavio je svoj pecat na drugi nacin.
Lepo je znati da ovoliko ceni Jokica.... zapravo tamo ga skoro svi cene, za razliku od ovdasnjih komentatora koji svakako imaju vece znanje od jednog Trejsija i ekipe.
Gomila iskompleksiranih likova komentarise samo da bi trolovao i Jokica i Luku Jovica i Vlahovica i Mitrovica o Djokovicu da ne govorim.
Umesto sto se lecite ovde omalovazavanjem tudjih uspeha, bolje izadjite i prosetajte zdravije je.
TiMek, kakva haubica...

qwerty

pre 1 godinu

sasa the king

Potpuna neistina. Bas amere briga ko je odakle, a za Srbiju nikada culi nisu. Jednostavno, tri MVP titule za redom je malo ko osvojio. Pa Majkl, koji je bukvalno od 1987. pa do 1993. do prvog povlacenja iz Bulsa bio ubedljivo najbolji igrac lige, nije bio tri puta za redom MVP. Jokic je najbolji i ove sezone, tu nema sumnje, ali desavalo se to i ranijih godina. Curry je generalno najbolji igrac poslednjih 8 godina ne racunajuci povrede, Shaq je samo jednom bio MVP a Nash dva puta sa 15 poena po tekmi, Bryant samo jednom?! itd. Ovo je postalo iritirajuce. Jokic radi ono sto najbolje zna, igra vrhunsku kosarku i zeli da ide do kraja, da uzme titulu i to je sve ali batali pricu da je to iz nekih nacionalistickih/boja koze itd razloga.

spontani

pre 1 godinu

Dva ne bitna klovna kazu Embid i Janis a T-mec legenda kaze Jokic , kraj price. Primetio sam da ovi sto nikad nisu igrali kosarku ili su bili totalni anonimusi , glasaju za Embida a ovi bolji poznatiji za Jokica. Ali najveca je fora sto u svakoj emisiji bez obzira da li je ESPN, TNT , NBA , ili vec sta, uvek su suprotstavljena misljena sto govori da je ovo samo velika lozana za navijace da se prozivaju na drustvenim mrezama.

smeh

pre 1 godinu

Ti Mek je odradio možda 2 najbolja poteza na utakmici ikada. Prvi kada je za 30 sekundi ubacio 13 poena a drugi kada je tokom utakmice dodao sebi loptu od tablu pored zabezeknutih igrača na terenu i snažno zakucao. Ne mogu samo da se setim da li je to zakucavanje prvo uradio na All Star utakmici pa potom na regularnoj utakmici ili je bilo obrnuto. Uglavnom fenomenalna 2 poteza koji su sigurno ušli u NBA istoriju. Šteta što su on i Karter mnogo više brinuli o spektakularnim potezima nego o samoj igri inače bi sigurno bili u priči za titulu, verovatno bi je i osvojili jer su obojica bili super talentovani.

billy

pre 1 godinu

Realno Jokic i jeste pravi MVP za ovu godinu, i realno bice skandal ako pored zivog Jokica dadnu Embidu trofej. Nema tu ljubavi, MVP treba da bude onaj ko je stvarno MVP.

beograd011

pre 1 godinu

Gledao sinoc Insajd,posle neverovatnog preokreta Ratnika i Pelikansa gde je Grejdi bio u manjini od takodje pro igraca,prvog se ne secam ali me je iznenadio Dz.Kraford koji je stao uz Embida!?Grejdi koji je veca legenda nego Kraford,je objasnio zasto daje svoj glas Embidu a Kraford se spetljao pogotovo kad ga je voditelj ove emisije Adam pitao kako objasnjava da je Embid stalno povredjen(vec cetiri godine)kad treba da igra u Denveru!? Niko ne osporava igracke kvalitete obojice ali insistirati na tome da je Nikola zakazao u PO(po meni Embid vise sa Filom u protekle 3 godine)ne pije vodu jer je Adam objasnio da je ovo nagrada za regularnu sezonu i da samo to treba uzeti u obzir!
Neverovatno da igracu koji je podigao svoju igru ove godine u odnosu na prethodne dve zeli da se sputava slabim ucinkom u PO zaboravljajuci da je u oba slucaja Denver bio osakacen neigranjem Mareja ili MPJ! Uostalom Mek Grejdi je objasnio svoje stanoviste napomenuvsiJokicevih 29 puta 3D sto ukazuje da Denver bez njega moze biti pobedjen, dok Fila bez Embida nije toliko ranjiva jer su Harden,Haris i Maksi vazniji.Svi parametri se gledaju ne samo koliko je ko postigao koseva sto je Grejdi lepo objasnio.
Bez obzira kako glasanje protekne,ocigledno je da je Nikola blizu tripla,pogotovo posle eskiviranja Embida da igra u Denveru! To tvrde svi bivsi super star igraci i 2/3 trenera NBA,zadnji presek 71% za Jokica!Odluka File ili trenera Riversa,da je PO vazniji,eliminisala je Embida sad je Janis drugi!

Patriota 1

pre 1 godinu

Jokić ili Enbid. Pitanje je sad. Da Jokić ima US državljanstvo pitanje NVP igrača nikad ne bi bilo postavljeno. Jokić je jednostavno fenomen. Nije atleta, nije fizički superioran u odnosu na njegovu konkurenciju. Ali ima znanje, mozak, glavu, dve ruke i noge, plus telo da nas svojim igrama oduševljava. Ko od igrača koji su mu konkurenti za MVP igrača u regularnom delu sezone može parirati. Niko. Koliko triple dablova imaju drugi igrači u odnosu na Jokića, koliki im je prosek skokova i asistencija. Koliki im je procenat šuta za tri i dva poena i slobodna bacanja. Jedino gde su bolji je u broju postignutih koševa na utakmicama. Oni igraju samo za svoju promociju, dali preko 40,preko 50 poena na meču. I samo to. A Embud glavni konkurent Jokić za MVP ja u regularnoj sezoni od 2019 godine ne igra na gostovanju u Denveru protiv Jokić. Kažu povređen. Nije ON povređen, nije ni uvređen, njega je strah da protiv Jokić igra u Denveru. Zato je Jokić za njega i ostale IGRAČE MVP bez obzira kog izabrali na kraju regularne sezone. Jokiću razbijaj konkurenciju, posebno amerikance, pokaži im i dokaži da nije sve u mišićima i fizičkoj snazi već u inteligenciji, pameti i korišćenju moždanih vijuga. Oni to nemaju, to imaš samo ti care JOKIĆU.

Ivan

pre 1 godinu

sasa the king


Koliki kompleks mi imamo kao narod sa ovim “samo zato jer je srbin” pa ga mrze ili ne znam sta. Kao da smo u centru sveta i da se samo o nama radi. A realno jedna od nebitnijih nacija u svetu smo, nazalost. Jedino gde imamo pravo da budemo ispred drugih su oba svetska rata, nazalost po zrtvama. O tome novokomponovane patriote pojma nemaju, nego smo u centru sveta jer imamo nola i jokica. Cirkus..

bbcd

pre 1 godinu

"Najveca laz je da je embiid dobar defanzivac...covek dozvoljava 63% na obrucu i Fila je najlosiji tim u NBA sto se tice zastite obruca...plus je los na def skoku i nema ukradene lopte i najbitnije LOSE brani pic'n'roll svi malo pismeniji timovi su ga napadali u zadnjoj cetvrtini kao GSW, Dalas, Milwakee...
(Nemanja, 29. mart 2023 17:50)"

Ti em izmišljaš em ne gledaš košarku. Embid je strašan defanzivac, nije najbolji ali je odličan. a na obruču najviše poena dozvoljava jokić, skoro 70%, a najlošiji tim u tome je denver. Ne znam odakle vadiš ove podatke ti ali molim te reci mi, pošto su ovo podaci sa nba.com, a pstalo se da zaključiti iz zapravo gledanja utakmica umjesto samo brojeva na ekranu. jokić zaslužuje mvp, ali je loš defanzivac. embid ne zaslužuje mvp, ali reći da je loš defanzivno je gllupost

???

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.
(sasa the king, 29. mart 2023 17:52)
Trka nije nikako u litanju, vec u tome ko je korisniji kosarkas. Sportski pozdrav.

vince carter

pre 1 godinu

Nastavlja se kompleks ovdasnjih strucnjaka kao i totalno nepoznavanje nba lige. Prvo ovaj narativ kako bi Ameri bez razmisljanja dali Jokicu mvp da ima njihov pasos a dali su mu vec 2 plus milionske ugovore a pre toga dva puta dali Evropljaninu Janisu,pa su dali mvp Dirku i 2x Steve Nashu,tamo je Luka Doncic velika zvezda i njima sto vise stranaca odgovara a najvise bi novi Yao Ming,a ovde i dalje pisu o ljubomori Amera na nekog igraca koji osvaja nagrade regularne sezone koju su ovde nazivali cirkusom,dok su Ameri Olimpijski sampioni,njihov tim je sampion Nba lige a njihov covek ima najbitniji mvp..finala!! Sta reci kad tele @Beograd011 kaze da su Maxey,Haris,Harden (nekadasnja prevara) bitniji od Embida koji je i pre svakog od njih igrao playoff sa Filom. Sta reci o likovima koji kad Denver pobedi bez Jokica 30 razlike pisu kako je to isto zbog Jokica a kad Fila pobedi Sarlot bez Embida napisu da su oni opaka ekipa. Sta reci na ove teorije kako svi mrzi Srbe kao da smo mi najveca svetska sila a ne jedna nebitna zemlja sa balkana,sta reci o ljudima koji zovu kompleksasima one koji pljuju Djokovica,Jokica,Vlahovica a ti isti pljuju Embida,Karija,Luku,Lebrona i svakog ko nije Srbin dok su svi Ameri kao Mekgrejdi,Barkli "najjaci likovi" kad pohvale Srbina al ako ga kritikuju onda su ljubomorni i prevare od igraca. Pa je tako Barkli nazivan pogrdnim imenima,pa je sad Srbin.

Jokic svakako mvp

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.
(sasa the king,

Pa nego sta… otkud njima pravo na svoje misljenje, zamisli.. i to jos protiv pripadnika nebeskog naroda..

ma idi

pre 1 godinu

Ma šta zna ovaj T-Mek, i ko je on uopšte da priča. Sad će njemu ovdašnji znalci da objasne pravu suštinu igre, i na šta posebno treba obratiti pažnju.

vince carter

pre 1 godinu

Nastavlja se kompleks ovdasnjih strucnjaka kao i totalno nepoznavanje nba lige. Prvo ovaj narativ kako bi Ameri bez razmisljanja dali Jokicu mvp da ima njihov pasos a dali su mu vec 2 plus milionske ugovore a pre toga dva puta dali Evropljaninu Janisu,pa su dali mvp Dirku i 2x Steve Nashu,tamo je Luka Doncic velika zvezda i njima sto vise stranaca odgovara a najvise bi novi Yao Ming,a ovde i dalje pisu o ljubomori Amera na nekog igraca koji osvaja nagrade regularne sezone koju su ovde nazivali cirkusom,dok su Ameri Olimpijski sampioni,njihov tim je sampion Nba lige a njihov covek ima najbitniji mvp..finala!! Sta reci kad tele @Beograd011 kaze da su Maxey,Haris,Harden (nekadasnja prevara) bitniji od Embida koji je i pre svakog od njih igrao playoff sa Filom. Sta reci o likovima koji kad Denver pobedi bez Jokica 30 razlike pisu kako je to isto zbog Jokica a kad Fila pobedi Sarlot bez Embida napisu da su oni opaka ekipa. Sta reci na ove teorije kako svi mrzi Srbe kao da smo mi najveca svetska sila a ne jedna nebitna zemlja sa balkana,sta reci o ljudima koji zovu kompleksasima one koji pljuju Djokovica,Jokica,Vlahovica a ti isti pljuju Embida,Karija,Luku,Lebrona i svakog ko nije Srbin dok su svi Ameri kao Mekgrejdi,Barkli "najjaci likovi" kad pohvale Srbina al ako ga kritikuju onda su ljubomorni i prevare od igraca. Pa je tako Barkli nazivan pogrdnim imenima,pa je sad Srbin.

Jokic svakako mvp

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.
(sasa the king,

Pa nego sta… otkud njima pravo na svoje misljenje, zamisli.. i to jos protiv pripadnika nebeskog naroda..

Ivan

pre 1 godinu

sasa the king


Koliki kompleks mi imamo kao narod sa ovim “samo zato jer je srbin” pa ga mrze ili ne znam sta. Kao da smo u centru sveta i da se samo o nama radi. A realno jedna od nebitnijih nacija u svetu smo, nazalost. Jedino gde imamo pravo da budemo ispred drugih su oba svetska rata, nazalost po zrtvama. O tome novokomponovane patriote pojma nemaju, nego smo u centru sveta jer imamo nola i jokica. Cirkus..

sasa the king

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.

bbcd

pre 1 godinu

"Najveca laz je da je embiid dobar defanzivac...covek dozvoljava 63% na obrucu i Fila je najlosiji tim u NBA sto se tice zastite obruca...plus je los na def skoku i nema ukradene lopte i najbitnije LOSE brani pic'n'roll svi malo pismeniji timovi su ga napadali u zadnjoj cetvrtini kao GSW, Dalas, Milwakee...
(Nemanja, 29. mart 2023 17:50)"

Ti em izmišljaš em ne gledaš košarku. Embid je strašan defanzivac, nije najbolji ali je odličan. a na obruču najviše poena dozvoljava jokić, skoro 70%, a najlošiji tim u tome je denver. Ne znam odakle vadiš ove podatke ti ali molim te reci mi, pošto su ovo podaci sa nba.com, a pstalo se da zaključiti iz zapravo gledanja utakmica umjesto samo brojeva na ekranu. jokić zaslužuje mvp, ali je loš defanzivac. embid ne zaslužuje mvp, ali reći da je loš defanzivno je gllupost

Nemanja

pre 1 godinu

Najveca laz je da je embiid dobar defanzivac...covek dozvoljava 63% na obrucu i Fila je najlosiji tim u NBA sto se tice zastite obruca...plus je los na def skoku i nema ukradene lopte i najbitnije LOSE brani pic'n'roll svi malo pismeniji timovi su ga napadali u zadnjoj cetvrtini kao GSW, Dalas, Milwakee...

qwerty

pre 1 godinu

sasa the king

Potpuna neistina. Bas amere briga ko je odakle, a za Srbiju nikada culi nisu. Jednostavno, tri MVP titule za redom je malo ko osvojio. Pa Majkl, koji je bukvalno od 1987. pa do 1993. do prvog povlacenja iz Bulsa bio ubedljivo najbolji igrac lige, nije bio tri puta za redom MVP. Jokic je najbolji i ove sezone, tu nema sumnje, ali desavalo se to i ranijih godina. Curry je generalno najbolji igrac poslednjih 8 godina ne racunajuci povrede, Shaq je samo jednom bio MVP a Nash dva puta sa 15 poena po tekmi, Bryant samo jednom?! itd. Ovo je postalo iritirajuce. Jokic radi ono sto najbolje zna, igra vrhunsku kosarku i zeli da ide do kraja, da uzme titulu i to je sve ali batali pricu da je to iz nekih nacionalistickih/boja koze itd razloga.

spontani

pre 1 godinu

Dva ne bitna klovna kazu Embid i Janis a T-mec legenda kaze Jokic , kraj price. Primetio sam da ovi sto nikad nisu igrali kosarku ili su bili totalni anonimusi , glasaju za Embida a ovi bolji poznatiji za Jokica. Ali najveca je fora sto u svakoj emisiji bez obzira da li je ESPN, TNT , NBA , ili vec sta, uvek su suprotstavljena misljena sto govori da je ovo samo velika lozana za navijace da se prozivaju na drustvenim mrezama.

Patriota 1

pre 1 godinu

Jokić ili Enbid. Pitanje je sad. Da Jokić ima US državljanstvo pitanje NVP igrača nikad ne bi bilo postavljeno. Jokić je jednostavno fenomen. Nije atleta, nije fizički superioran u odnosu na njegovu konkurenciju. Ali ima znanje, mozak, glavu, dve ruke i noge, plus telo da nas svojim igrama oduševljava. Ko od igrača koji su mu konkurenti za MVP igrača u regularnom delu sezone može parirati. Niko. Koliko triple dablova imaju drugi igrači u odnosu na Jokića, koliki im je prosek skokova i asistencija. Koliki im je procenat šuta za tri i dva poena i slobodna bacanja. Jedino gde su bolji je u broju postignutih koševa na utakmicama. Oni igraju samo za svoju promociju, dali preko 40,preko 50 poena na meču. I samo to. A Embud glavni konkurent Jokić za MVP ja u regularnoj sezoni od 2019 godine ne igra na gostovanju u Denveru protiv Jokić. Kažu povređen. Nije ON povređen, nije ni uvređen, njega je strah da protiv Jokić igra u Denveru. Zato je Jokić za njega i ostale IGRAČE MVP bez obzira kog izabrali na kraju regularne sezone. Jokiću razbijaj konkurenciju, posebno amerikance, pokaži im i dokaži da nije sve u mišićima i fizičkoj snazi već u inteligenciji, pameti i korišćenju moždanih vijuga. Oni to nemaju, to imaš samo ti care JOKIĆU.

???

pre 1 godinu

Nije ovde u litanju trka izmedju Jokica i Embida, nego je do toga da veliki broj NBA likova ne zeli da Jokic uzme tri puta MVP uzastopno. Embida samo koriste da ga sprece u tome. Jednostavno, ubija ih u pojam da igrac iz relativno male fransize , pa jos iz Srbije, Evrope, dominira.
(sasa the king, 29. mart 2023 17:52)
Trka nije nikako u litanju, vec u tome ko je korisniji kosarkas. Sportski pozdrav.

Hagiano

pre 1 godinu

Koliko sam gotivio ovog coveka iz igrackih dana.... Steta sto su mu povrede bukvalno upropastile karijeru, kad je bio u svom najboljem izdanju bio je medju najboljima u ligi u tom momentu. Sut za tri, prodori, zakucavanja skoro kao Karter, agilan je bio do srzi... Onda ona epizoda u Hjustonu protiv Popovicevih Spursa sa sve Dankanom, Parkerom i ekipom je za istoriju. Garantujem da bi uzeo prsten samo da je bio zdraviji u kontinuitetu, ali sta sad.. ostavio je svoj pecat na drugi nacin.
Lepo je znati da ovoliko ceni Jokica.... zapravo tamo ga skoro svi cene, za razliku od ovdasnjih komentatora koji svakako imaju vece znanje od jednog Trejsija i ekipe.
Gomila iskompleksiranih likova komentarise samo da bi trolovao i Jokica i Luku Jovica i Vlahovica i Mitrovica o Djokovicu da ne govorim.
Umesto sto se lecite ovde omalovazavanjem tudjih uspeha, bolje izadjite i prosetajte zdravije je.
TiMek, kakva haubica...

billy

pre 1 godinu

Realno Jokic i jeste pravi MVP za ovu godinu, i realno bice skandal ako pored zivog Jokica dadnu Embidu trofej. Nema tu ljubavi, MVP treba da bude onaj ko je stvarno MVP.

smeh

pre 1 godinu

Ti Mek je odradio možda 2 najbolja poteza na utakmici ikada. Prvi kada je za 30 sekundi ubacio 13 poena a drugi kada je tokom utakmice dodao sebi loptu od tablu pored zabezeknutih igrača na terenu i snažno zakucao. Ne mogu samo da se setim da li je to zakucavanje prvo uradio na All Star utakmici pa potom na regularnoj utakmici ili je bilo obrnuto. Uglavnom fenomenalna 2 poteza koji su sigurno ušli u NBA istoriju. Šteta što su on i Karter mnogo više brinuli o spektakularnim potezima nego o samoj igri inače bi sigurno bili u priči za titulu, verovatno bi je i osvojili jer su obojica bili super talentovani.

beograd011

pre 1 godinu

Gledao sinoc Insajd,posle neverovatnog preokreta Ratnika i Pelikansa gde je Grejdi bio u manjini od takodje pro igraca,prvog se ne secam ali me je iznenadio Dz.Kraford koji je stao uz Embida!?Grejdi koji je veca legenda nego Kraford,je objasnio zasto daje svoj glas Embidu a Kraford se spetljao pogotovo kad ga je voditelj ove emisije Adam pitao kako objasnjava da je Embid stalno povredjen(vec cetiri godine)kad treba da igra u Denveru!? Niko ne osporava igracke kvalitete obojice ali insistirati na tome da je Nikola zakazao u PO(po meni Embid vise sa Filom u protekle 3 godine)ne pije vodu jer je Adam objasnio da je ovo nagrada za regularnu sezonu i da samo to treba uzeti u obzir!
Neverovatno da igracu koji je podigao svoju igru ove godine u odnosu na prethodne dve zeli da se sputava slabim ucinkom u PO zaboravljajuci da je u oba slucaja Denver bio osakacen neigranjem Mareja ili MPJ! Uostalom Mek Grejdi je objasnio svoje stanoviste napomenuvsiJokicevih 29 puta 3D sto ukazuje da Denver bez njega moze biti pobedjen, dok Fila bez Embida nije toliko ranjiva jer su Harden,Haris i Maksi vazniji.Svi parametri se gledaju ne samo koliko je ko postigao koseva sto je Grejdi lepo objasnio.
Bez obzira kako glasanje protekne,ocigledno je da je Nikola blizu tripla,pogotovo posle eskiviranja Embida da igra u Denveru! To tvrde svi bivsi super star igraci i 2/3 trenera NBA,zadnji presek 71% za Jokica!Odluka File ili trenera Riversa,da je PO vazniji,eliminisala je Embida sad je Janis drugi!

ma idi

pre 1 godinu

Ma šta zna ovaj T-Mek, i ko je on uopšte da priča. Sad će njemu ovdašnji znalci da objasne pravu suštinu igre, i na šta posebno treba obratiti pažnju.