Subota, 25.03.2023.

08:00

Embidova MVP partija nedovoljna protiv šampiona

Džoel Embid odigrao je odličnu partiju, ali je njegova Filadelfija poražena na gostovanju kod Golden Stejta rezultatom 120:112.

Izvor: MT

Embidova MVP partija nedovoljna protiv šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

pant-LA

pre 1 godinu

Cinjenica je da embid igra drugacije od jokica, da vise napada kos, iznudjuje faulove jer je dominantan, ali cinjenica je i da mu na svakoj utakmici koju sam gledao bukvalno poklone barem 5-6 bacanje, plus sto mu sviraju svaki faul koji je bio, dok jokicu nista ne poklanjaju (i ne trebaju naravno), ali dosta puta mu i ne sviraju ocigledne prekrsaje za bacanja. I to je ta razlika od 10ak bacanja, nekih 8 poena. Ponekad je toliko smesno (ili zalosno), kakve sve kontakte sviraju embidu da je tesko za gledanje, tipa kao hardenu 'one' sezone, kada sudije toliko izlude sve u hali da igrac krene da ga cuva sa rukama na ledjima (dakle bez ruku igra odbranu) i sudija iz inata opet sudi faul za dodatno bacanje.

Mad Max

pre 1 godinu

Slobodna bacanja su dio košarške igre isto kao i koševi za 2 i 3 poena! Nije on kriv što ga ne mogu zaustaviti na drugi način nego faulom!Da ga ne fauliraju dao bi još više koševa! 😁
(Goran, 25. mart 2023 19:36)

Samo što su u više od polovine slučajeva to potpuno nepostojeći faulovi i apsolutno poklonjena slobodna bacanja. Dakle, nešto što se sudi samo njemu u korist i niti jednom drugom igraču u NBA Ligi danas. Strašno i neverovatno, ali nažalost istinito.

Goran

pre 1 godinu

Slobodna bacanja su dio košarške igre isto kao i koševi za 2 i 3 poena! Nije on kriv što ga ne mogu zaustaviti na drugi način nego faulom!Da ga ne fauliraju dao bi još više koševa! 😁

Robert

pre 1 godinu

Fantasticna partija! 22 bacanja, a ceo GSW 24 bacanja.
Cekam dezurne Džokeromrzce da mi objasne kako on zapravo igra jako agresivno, pa otud toliko bacanja.
(Zoro, 25. mart 2023 08:39)

Nema potrebe, vec ste sami objasnili ono sto duboko poricete. :)

Marko 666

pre 1 godinu

Interesantno je kako se tek sad kad je Srbin medju najboljima u NBA prica o rasizmu Afroamerikanaca,pa isto su pojedini 'strucnjaci' pljuvali po Nashu i Dirku zbog boje koze,a Kobe je sam sebi dao nadimak black mamba-vama to nije smetalo a itekako je bilo rasisticki obojeno,ne razumem zasto vam toliko smeta Embiid,pa mrzeli bi ga jos vise da je belac i nasli mu jos milion mana samo zato sto nije NAS?!Eh jadnici...

vince carter

pre 1 godinu

Zamolio bih ovog vince cartera što koristi moj nik da prestane da širi mržnju po društvenim mrežama i naziva sve lazovima. Opet se izvinjavam svima, ja to stvarno ne mislim, neko dete širi frustraciju jer je nezadovoljno svojim životom usled nedostatka ljubavi i pažnje. U stvarnom svetu socijalno je hendikepiran, verovatno i zlostavljan pa sad hoće i nas da zlostavlja preko foruma ?
(vince carter, 25. mart 2023 14:02) #_____________________________________________________________________Apsolutna nemoc i nivo prvog razreda osnovne skole u zelji da pokupis koji plusic pred likovima kojima oci ne vidis,nemoc u borbi protiv Cartera,samo pokazujes koliko vas eksponiram u dvolicnosti i lazima ;)))

vince carter

pre 1 godinu

@Memfis xaxa Bravo,nisam cak ni registrovao,a i on dobio pluseve od farmera,40-20 50%🙈 mora da je racunao to kao sut 20 od 40😂

vince carter

pre 1 godinu

Zamolio bih ovog vince cartera što koristi moj nik da prestane da širi mržnju po društvenim mrežama i naziva sve lazovima. Opet se izvinjavam svima, ja to stvarno ne mislim, neko dete širi frustraciju jer je nezadovoljno svojim životom usled nedostatka ljubavi i pažnje. U stvarnom svetu socijalno je hendikepiran, verovatno i zlostavljan pa sad hoće i nas da zlostavlja preko foruma ?

Memfis

pre 1 godinu

Procenat pobeda:
Fila sa Embidom - 50% (40-20)
Fila bez Embida - 69% (9-4)

Denver sa Jokicem - 71% (46-19)
Denver bez Jokica - 38% (3-5)

MVP malo sutra.
(Tekst, 25. mart 2023 11:07)

Када би рецимо множење и дељење до 100 био услов за остављање коментара, половина не би прошла. Друже не знам како си основну школу заобишао али 20:20 је 50%, ти сад размисли да ли је и 40:20 исто толико. Пуно среће у решавању ове "једначине"!

Mareks

pre 1 godinu

Tek će da vidite u ovih poslednjih desetak utakmica koliko će da ima slobodnih bacanja. I do sad su mu svirali previše a sad će još više da ga guraju da bi dobio MVP nagradu. Ne bi me čudilo da protiv Denvera ima 20, da Jokiću sviraju neke smešne faulovw i tako.

јд123

pre 1 godinu

(јд123, 25. mart 2023 09:28)

Zato Jokica ne zanima MVP.
Jer ne zeli patike, izlazak poslednji na teren i sl. stvari koje s igrom nemaju veze.
Video covek u kakav je cirkus….

Mi, navijaci, zelimo.
(ime, 25. mart 2023 09:37)

Када већ играш ту ”циркус лигу” требао би да се прилагодиш правилима. Ако нећеш, онда се немој чудити и бунити што си омаловажаван у медијима, па те ни судије не поштују иако си један од најбољих играча тренутно.

Да, ми навијачи желимо да има одличну статистику, трипл-дабл у просеку, да буде МВП, исто као и његова франшиза Нагетси, јер им то доноси већу популарност у лиги, јер су мало тржиште.
Ако га већ све то не интересује, барем би требао да поштује што навијачи и његов клуб то желе а не да својим изјавама умањује вредност индивидуалних достигнућа, награда. Требао би да ангажује медијског саветника.

Исто важи нпр. за ол-стар. Шта ће му те изјаве типа ”то ме не интересује, ту сам само да се забављам”. Треба да схвати да је и ол-стар производ НБА, који је њима важан.

vince carter

pre 1 godinu

@Struco Ovaj farmer me je nazvao lazovom jer sam odgovorio coveku koji je napisao da Fila ima "Uzasan" skor sa Embidom,pa jel 40-20 uzasan skor🙈 A u nastavku i dalje kaze da volim da lazem jer sam rekao ni reci o tome kad je Jokic skoro imao 13-24,sto je iznad 50% laice,kao i Embidov sinocni procenat. 8 marta protiv Bullsa Jokic 43% suta,na sledecoj protiv Spursa 14-24 pa protiv Bruklina 14-23. A Embidov 13-23 pljujete! Kazi farmeru ljubomorni,jel lazem sad???

ccc?

pre 1 godinu

Samo ga pogledas i licna greska, pa slobodna bacanja..19 poena iz igre?? Pogledajte poslednju utakmicu Jokica..primer. 31 poen samo 5 sl. bacanja a sut iz igre?? 12 od 16?? Ovaj Embiid sut iz igre 13 od 23?? Jokic promasio 4 puta ovaj buduci MVP 10 puta? Jokic 5 poena iz sl. bacanja a ovaj 19? A Jokiceve ruke ko da je trcao kroz dzunglu, izgrebane do crvenog mesa?

vince carter

pre 1 godinu

Posle ove utakmice najzad mogu reći da sam se ogrešio o Jokića... Embid je pravi silovatelj statistike, zbog njega i njegovih šuteva ekipa trpi i gubi, a liga opet propagira kako je BLM važniji od sporta. Izvinjavam se još jednom svima, bio sam zaslepljena, neobjektivna neznalica... ne zamerite, imam 11 godina i tata mi je uplatio YouTube premium pa svako jutro pre škole mogu da pogledam Highlights :)

vince carter

pre 1 godinu

Koliku nemoc pokazujete kad morate da pisete pod mojim nikom,to je moja pobeda😅 Evo ucutkao sam ovog lazova i dokazao da je Jokic skoro dva puta uputio 24 i 23 suta iz igre a u medjuvremenu se javlja farmer @ccc koji proziva Embidov sut 13-23,prosto neverovatno kakvi su ovo ljudi🙈

Bogdan

pre 1 godinu

@vince

Tko god je u MVP trci postaje drzavni neprijatelj broj 1 , nemoj reći da si iznenađen. Jučer Curry , danas Embid , sutra netko treći za koga tek trebamo saznati koliko je loš. Ljudi puni zlobe koji sve shvaćaju kao napad na Srbe i Srbiju ali nije ih kriviti , kad čitaš šta sve pišu o tenisu ovo ispada kao mala šala.Imam osjećaj da im kažeš u oči da je netko bolji od Jokica , ne bi živu glavu izvukao.

vince carter

pre 1 godinu

Koliku nemoc pokazujete kad morate da pisete pod mojim nikom,to je moja pobeda😅 Evo ucutkao sam ovog lazova i dokazao da je Jokic skoro dva puta uputio 24 i 23 suta iz igre a u medjuvremenu se javlja farmer @ccc koji proziva Embidov sut 13-23,prosto neverovatno kakvi su ovo ljudi🙈 @Bogdan pa ja sam u Srbiji i bas bi voleo da vidim nekog uzivo sa ovom agresijom,nego oni i ne postoje uzivo,samo po forumima,vecinu Srbije Jokic uopste ne zanima niti se gleda Nba. Ej ti da mi neko pricao da ce Mvp regularne sezone za ove pacere postati pitanje zivota i smrti a do juce pljuvali istu kad su je osvajali Westbruk,Janis,Harden i regularnu sezonu nazivali cirkusom!

vince carter

pre 1 godinu

Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷 Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta,najveci laik ikada Dragan Borca pominje udvajanje na Embidu a on sinoc imao zid ispred sebe i zato je vecina poena bila sut sa distance,a vecina asistencija pas posledica tog zida oko njega,pominju slobodna bacanja a Jokic fizicki u odnosu na vecinu centara izgleda kao grdosija dok je pored Embida fizicki izgledao kao krilni centar i sad je cudno sto ostali prave faulove na Embidu,pa Looney i Green ko deca pored njega. A sta tek reci o ovima sto komentarisu poraz File ni manje ni vise nego od sampiona Wariorsa koji imaju tipa 2 poraza na svom terenu kao da su izgubili od Hjustona. Embid je igrao fantasticno i neverivatne suteve je pogadjao a odbrana Wariorsa je bila vrhunska. Ovi komentari o upucavanju Jokica iz pistolja na utakmicama su vise presmesna,evo i ja cu kao i moja kopija da pomenem Domantasa sa 27,9,9 i 10-15 sinoc koji ima 44 pobede,pre koga Kingsi nisu videli playoff ali Domantas belac nema kratere po rukama. Ne znam kako vi nekome mozete reci da je hejter,pa Kari kojeg sad ne pominjete jer nije u mvp trci je prosle sezone bio pljuvan vise od Embida jer je bio u mvp prici prvih 30tak meceva🤷

vince carter

pre 1 godinu

Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷 Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta,najveci laik ikada Dragan Borca pominje udvajanje na Embidu a on sinoc imao zid ispred sebe i zato je vecina poena bila sut sa distance,a vecina asistencija pas posledica tog zida oko njega,pominju slobodna bacanja a Jokic fizicki u odnosu na vecinu centara izgleda kao grdosija dok je pored Embida fizicki izgledao kao krilni centar i sad je cudno sto ostali prave faulove na Embidu,pa Looney i Green ko deca pored njega. A sta tek reci o ovima sto komentarisu poraz File ni manje ni vise nego od sampiona Wariorsa koji imaju tipa 2 poraza na svom terenu kao da su izgubili od Hjustona. Embid je igrao fantasticno i neverivatne suteve je pogadjao a odbrana Wariorsa je bila vrhunska. Ovi komentari o upucavanju Jokica iz pistolja na utakmicama su vise presmesna,evo i ja cu kao i moja kopija da pomenem Domantasa sa 27,9,9 i 10-15 sinoc koji ima 44 pobede,pre koga Kingsi nisu videli playoff ali Domantas belac nema kratere po rukama. Ne znam kako vi nekome mozete reci da je hejter,pa Kari kojeg sad ne pominjete jer nije u mvp trci je prosle sezone bio pljuvan vise od Embida jer je bio u mvp prici prvih 30tak meceva🤷

struco

pre 1 godinu

bas ga guraju hahaha. ovo je vec ocigledno, lik sam ima vise slobodnih bacanja od vecine ekipa. u timu ima hardena koji je prvi asistent lige. juce, bez slobodnih bacanja on je dao 26 poena na 23 suta, sto uopste nije impresivno, ali dodaj 20+ slobodnih bacanja i eto ga preko 40. Prva tri mjeseca nije postojao i nije bio ni top 10 u trci i onda odjednom, i to bas kad je perkins poceo da prica o rasizmu prema crncima i bas kad je eto tada Denver imao 4 uzastopna poraza i odjednom eto ovaj divljo mvp. Nadam se da ta espn kampanja protiv jokica nece uspeti i da ce svakako pobjediti posto tu ima svakako strucnjaka na koje nece uticati ta kampanja pljuvanja na jokica dok ovog uzdizu. Siksersi su takodje izgubili 2 od zadnje 3, ali to izgleda ne znaci nista. A denver cim je izgubio dve za redom, tada je jos jokic protiv netsa imao 31 11 11 +14 a izgubili 16 razlike tih 9 minuta dok je odmarao ali to nije imalo veze, dva poraza denvera i odma su ga iskljucili iz trke kao favorita. Ne moze da im jedan bjelac jos Srbin 3 puta za redom pobjedi kad se to nije desilo ni lebronu ni jordanu, a shaq i kobe imaju samo po jedan mvp. u tome je caka. rade sve sto im je u moci da ovog izguraju. Jokicu da daju u pola slobodnih bacannja kao ovom i janisu pa on bi ladno imao preko 30 poena prosjek a da mu daju kao ovim imao bi oko 40 poena prosjek. Jokic je MVP i ima najbolju sezonu u istoriji NBA lige a pljuvaci, trolovi i mrzitelji nek crknu od muke.

Ujak

pre 1 godinu

Tko god ima da kaže lose stvari o ovom igracu taj nije normalan. Tko misli da liga namjesta Embidu nagradu takoder nije pri sebi. Jednostavno igra bolje i to je to. Vi biste da Jokic osvoji svaki put , kao da je to njegovo vlasnistvo ali to je zato sto niste realni, kao sto niste realni u nijednom sportu i nijednoj situaciji. Lani ste pricali da Jokica pljackaju , plakali svaki dan , pa je dobio nagradu. Godinu prije isto tako. Ne moze svake godine isto. Embid je klasa , nosi ekipu i jedino u cemu je losiji su asistencije. Vidim budala pise da Embidu daju nagradu za prvog stijelca i dosta mu , nek Jokicu daju za prvog asistenta medju centrima i dosta mu. Vidjelo se u zadnjem medusobnom koliko je Jokic bolji igrac. Niti malo bolji , osim vama koji placete cijeli dan po forumu hvatajuci se za Srbima omiljene ,teorije urote.

Kengur

pre 1 godinu

Jolova sekta se bavi Embidom i mvp trkom a ne brinu o Lejkersima za koje sam im rekao da izbacuju Denver u prvom kolu i to dok jos nisu usli u ritam! Da li se plasite denverovci da Lejkersi zavrse osmi?? Rekoh da obelezite moje reci jos pre vise od mesec dana!! Jokic ce biti mvp koji ispada u prvom kolu posle cega ce ga jos vise smatrati prevarom!

Mad Max

pre 1 godinu

Kažem ja, Žoel Embid NBA MVP ... ali isključivo MVP poklonjenih slobodnih bacanja! 40 godina pratim NBA Ligu, nikada do sada nisam video da se nekome ovako namerno dodeljuju i poklanjaju slobodna bacanja za šutiranje do te mere da je to već zaista postalo presmešno (možda eventualno Hardenu pre par sezona, ali čini mi se da ni to nije bilo ovako intenzivno i toliko očigledno). Neverovatno!

elija

pre 1 godinu

Kažem ja, Žoel Embid NBA MVP ... ali isključivo MVP poklonjenih slobodnih bacanja! 40 godina pratim NBA Ligu, nikada do sada nisam video da se nekome ovako namerno dodeljuju i poklanjaju slobodna bacanja za šutiranje do te mere da je to već zaista postalo presmešno (možda eventualno Hardenu pre par sezona, ali čini mi se da ni to nije bilo ovako intenzivno i toliko očigledno). Neverovatno!
(Mad Max, 25. mart 2023 11:24)

Jbga , jedan igra na način kako su dominantni centri uvjek igrali , napadali koš i tražili koš dok drugi igra kao da je Steve Nash.. u tome je razlika ali teško je da netko kao ti to primjeti. Tko može čuvati Embida u NBA, odgovor je nitko a tko može čuvati Jokica , pe evo npr. Tucker od 37 godina , glavu manji gdje Jokic nije mogao ništa napraviti ..zato i igra playa koji razigrava dok ovaj drugi utrpa svako drugu 40 koševa .. u tome je razlika .. još je Jokić uzeo dva puta za redom pa vam je malo a triput nije ni Lebron znatno bolji igrač .. koliko je samo sramotno blaćenje Embida to neću ni komentirati , loše stvari o njemu će napisati samo nacionalista koji s košarkom, osim ovog foruma , nema nikakve veze .. ne daj Bože da je netko u košarci bolji od Jokića , to je izjava za zatvor ... vidi se po komentarima kakvi ste ljudi

Tekst

pre 1 godinu

Procenat pobeda:
Fila sa Embidom - 50% (40-20)
Fila bez Embida - 69% (9-4)

Denver sa Jokicem - 71% (46-19)
Denver bez Jokica - 38% (3-5)

MVP malo sutra.

struco

pre 1 godinu

@vince carter kako si poremecen lik a volis da lazes. da te citiram. ''Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷'' Pa imaju losiji skor kad on igra nego kad ne igra. procentualno gledano, ali tvoj mozak ne zna da racuna procente pa ovde lazes. dalje.. ''Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta'' kad skoro? pa jel ti znas covjece da u cjeloj sezoni on je samo 2 puta sutirao ispod 50%,. 2 puta od 72 utakmice. o cemu brbljas bolesnice bolesni. lazovu jedan. kako ti nije mrsko.

vince carter

pre 1 godinu

@Teks Alo kompleksas sto ne napises da je Denver dva puta izgubio bez cele petorke? Skaces samom sebi u usta posto je Denver samo sa Gordonom jedva izgubio od Milvokija,od Oklahome su izgubili samo dva razlike i bez Portera. Po vama kad 4 igraca iz prve postave ne igraju to nista,samo Jokic nije igrao,bukvalno preslikani Jokicevi i Lebronovi fanovi,sto su ovi pisali o Lebronu,to ovi koji su satro Lebronovi hejteri sad isto pisu o Jokicu. Denver i kad je ubacio 134 poena bez Jokica i pobedio Kliperse 115-103 to je ovde takodje bio uticaj Jokica jer ih je razigravao,al zato je Fila bolja bez Embida,jao koji licemeri,pacenici i kompleksasi🙈

vince carter

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.
(vince carter, 25. mart 2023 09:47)_____________________________________________ Hahahah,ne znam sta ovo znaci ljudima,ja nisam napisao ovaj komentar,svakako ne bih napisao "bozanstvo" malim slovima niti upotrebljavam tako nesto,pre bi bilo "vodja kulta". Mada slazem se sa komentarom moje kopije😂

znanje-imanje

pre 1 godinu

Embid je bio odličan, da je Harden igrao dobili bi. Haris nije dovoljno pomogao, Taker nije ni kao sam ubacivao, bekovi Filadelfije nisu dovoljno iskoristili prazan prostor. Stiv Ker je dobro izračunao količinu napora koji Embid može da podnese, što ga je na kraju smorilo.
Slobodna koja je dobio Embid je zaslužio.
Pored Embida igrač utakmice je bio Pul, izvanredna zadnja četvrtina. Da nije GSW bi izgubio, od odličnog Embida.

Milan

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.
(vince carter, 25. mart 2023 09:47)

Na 71 odigranu utakmicu imao 12 puta TD. Prosek po mecu 19 poena, 12,5 skokova i 7,3 asistencije. Ne znam kako to "skoro svako vece ima tripl dabl". Pri tom prosecno Jokic ima oko 5 poena i 2,5 asistencije vise i 2,5 puta vise tripl dablova. Inace Sabonis igra odlicno, u cemu se slazu svi koji se bave kosarkom. Zato je i izabran za all star glasovima trenera.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Embid je fenomenalno košarkaš koji zaslužuje MVP - kao i Jokić, kao i Janis. Da igram protiv njega ja bih ga besomučno udvajao- pa neka me dobiju PJ Taker, Haris i Maksi.

CeLaVsAmPaStA#8#24

pre 1 godinu

Milon slobodnih bacanja je dobio i on je u prici za MVP!? Ja ne razumijem americku logiku, cim je najbolji strijelac odmah je i MVP a to veze sa logikom nema. Pa zato postoji nagrada za najboljeg strijelca. Daj te mu tu nagradu i cao a MVP se zna ko je.

ime

pre 1 godinu

(јд123, 25. mart 2023 09:28)

Zato Jokica ne zanima MVP.
Jer ne zeli patike, izlazak poslednji na teren i sl. stvari koje s igrom nemaju veze.
Video covek u kakav je cirkus….

Mi, navijaci, zelimo.

Johnny

pre 1 godinu

Bitno je da on tim čini boljim i da su pobedili. Ili nisu?
(sve je relativno, 25. mart 2023 08:23)

Naravno da cini boljim. Sa njim plus 13 bez njega minus 21 za 10 minuta.

palop

pre 1 godinu

Uhvatio sam kraj utakmice i lik je ostao potpuno bez gasa kao i obicno, znaci ili sut sa poludistance ili pokusaj da se iznudi faul. Mozda i uspe da iskuka MVP nagradu, ali u plejofu mu se ne pise dobro...

black rock

pre 1 godinu

Kada bi jedan dan na sportskim vestima mogao da osvane neki zanimljiv clanak o starim zvezdama, ili o pojedinim igracima poput B.Lopeza koji svaku drugu utakmicu ima po 6-7 blokada, ili o novajliji Fontecchiu, bilo cemu osim glupave mvp trke, Jokicu, njegovim nebitnim rekordima.
Ima jos ljudi koje zanima kosarka, koji prate igru a ne statistiku i jednog igraca.

јд123

pre 1 godinu

Не знам шта сте сви запели за слободна бацања које Ембид добија. Стил игре му је такав. Тачно је да би Јокић требао добијати више слободних. Али када дође плеј-оф, онда се и Ембиду свира као Јокићу у регуларном делу и он се редовно распадне, јер му се не свира сваки контакт. То га изнервира и није способан да се прилагоди.

А то што би он желео да буде МВП, шта има лоше у томе? Јокић је ту аномалија. Сваки играч би желео да буде МВП. Имате снимке како се Џордан нервирао када није добио МВП награду. Па наш Богдановић се обрадовао као мало дете када је проглашен за МВП-а руки ол-стар утакмице.

Наравно да је најважније да екипа буде успешна, али то ниподоштавање индивидуалних признања од стране Јокића је његова мана а не врлина. Јокић препушта Мареју да га последњег представљају иако је то резервисано за франшизног играча, небитни су му поени, трипл-даблови, било који индивидуални учинак. И онда се чуди што нема ауторитет међу саиграчима, па се дури када не играју како треба?

Сва индивидуална достигнућа су важна за НБА, тиме дижу рејтинг и на крају зарађују више. 2х МВП и нема своје патике? Зашто би га НБА медијски промовисала и тиме и код судија добијао протекцију, када он изјављује да му је то све небитно?

Ако Јокић хоће више поштовања од судија, мора да се прилагоди на правила НБА.

RW#0

pre 1 godinu

Vidi se da niko nije gledao mec. Gledam skoro svaki mec Vorijorsa pa sam tako gledao i Embida nocas. Neverovatan igrac, samo ga faulom mozes zaustaviti. Da je igrao Harden dobili bi nas. Bez njega na terenu tih desetak minuta smo bili +21. To sve govori. Neozbiljno je stavljati Jokica u istu recenicu, ne moze on da radi ove stvari. Ali videcete vec kako ce se provesti naredna dva meca protiv Janisa i Embida.

DraganBorca

pre 1 godinu

Sad da je Malone pametan( nekad i jeste ali cesto i nije :D) pa da udvaja Embida. Koldvel na Hardena a da bukvalno ostavljaju samog penzosa Takera koji sve losije sutira. Pa da vidimo kako ce se Embid snaci na konstantno udvajanje. Taker 0-5 za 3 protiv Ratnika, treba to iskoristiti. I jos kad bi Vlatko i Zeke igrali a ne Grin. U Filadelfiji su imali komotnih 15 razlika i onda Malone spoji Dzefa Grina i Bonesa sa Jokicem i ovi tako sporu i defanzivno slabu petorku Denvera pretrce i stignu za par minuta 15 razlika, bukvalno im je Malone poklonio pobedu sa uzasnom petorkom🙄

Zanima me ako Sixersi izgube jos narednih par sto je vrlo moguce da li ce se soft power NBA lige pridrzavati tzv narativa i kazniti i Embida za mnogo vezanih poraza kao sto su Jokica. Uskoro će da vidimo😎

Ali pazi kako se Embidu "namesta" kada je najvaznije. Pre 10 dana protiv Klivlenda nije igrao Alen koji je jedan od najboljih defanzivnih centara. Protiv Sarlota ga cuvao Nik Ricards treci centar Sarlota. A veceras u Finiksu verovatno nema Ajtona. Ali nema veze oprace ih Denver za par dana. Nije vise cak ni do MVP nagrade nego da ga nadigra iz inata. Mislim Embid je simpaticni trol i gotivi se sa Jokicem ali brate mili kako lik glumata za faulove, bukvalno kao Harden iz Hjustona, uzasno za gledanje, anti kosarka🙄

vince carter

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.

velikoslovog

pre 1 godinu

Iskreno, bilo bi super za Jokiceve sanse da sad izgube u gostima i protiv Suns-a i Nuggets-a u nizu, a igraju vec veceras protiv Suns-a. Mislim da je izvodljivo.

Zoro

pre 1 godinu

Fantasticna partija! 22 bacanja, a ceo GSW 24 bacanja.
Cekam dezurne Džokeromrzce da mi objasne kako on zapravo igra jako agresivno, pa otud toliko bacanja.

slobo.b

pre 1 godinu

Ovome plačku je bas stalo za MVP titulom,a cinimi se i NBA liga se trudi da mu to olakšava, cuj 22 slobodna bacanja,toliko Jokic ne dobije ni za 10 utakmica.

era

pre 1 godinu

... Najveći konkurent Nikole Jokića u MVP trci je na terenu proveo 38 minuta, šutirao je iz igre 13/23, ali je izveo i čak 22 penala, pogodivši 19.... OVAJ je konkurencija Jokiću Vince? Cirkus

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Covek svaku drugu utakmicu izvede 20+bacanja,zasticen od pogleda a kamoli kontakta,pogledajte jokiceve ruke sve krateri nema sta mu ne rade,da je jokara tako zasticen imao bi 40+ prosek poena

posmatrač

pre 1 godinu

Na zapadu se situacija baš zakuvava. Nikada nije bilo ovako neizvesno, i izgleda da je ovo najbolja potvrda koliko je bila dobra odluka da se uvede taj PI sistem na kraju. Ranije bi pola lige već uveliko odmaralo glavne igrače, i sve bi bilo manje-više poznato, uz možda neku frku između dve-tri ekipe za tu 8. poziciju.
A ovako, izgleda da su samo prva tri mesta već određena, a sve ostalo je još uvek veoma neizvesno. Mnogi žele da pobegnu iz te nesigurne zone 7-10, a evo čak je i Dalas trenutno van prvih 10.

and1

pre 1 godinu

Brutalno stvarno, ali opet nedovoljno. Drejmond Grin je posvetio jedan segment na pressu Embidu i fino je objasnio kako su ga čuvali, neka on isporuči svoje, ali dobiti ne smiju.

Da, Jokić MVP! Vrlo je važno da Denver pobjedi Milvoki i Filu, bez obzira na učinak Jokića, mislim da je onda MVP njegov.

Goran

pre 1 godinu

Nema šta, I pored velikog broja slobodnih bacanja zaista nevjerovatan igrač! Volio bih da Jokić opet budge MVP ali nitko neće moći tvrditi da je nezasluženo Ako Embid dobije nagradu!

tiket

pre 1 godinu

U naredni utakmica prosek ce mu biti 40 poena... Jokicu 21, nista od MVP, kvote govore sve, kladionice znaju kvota ide 1.25 na Embida a cak 7 na Jokica, pa niko lud ne bi bio da bankrotiraju sve kladionice sirom sveta. Dakle MVP je vec dodjedeljn.

Bice bolje

pre 1 godinu

Koliko se scam Jokic je u skorasnjoj seriji od 4 poraza svog tima imao dva puta triple-double, I u tom period pao na drugo mesto u MVP trci... A kada ovi izgube, a Lik postigne 20 poena is slobodnih bacanja, to je MVP partija?

veljko

pre 1 godinu

Па наравно да ће имати толико поена када је скоро половина слободна бацања. Када би одбили слободна бацања и њему и Николи имао би у просеку поена колико и Никола. Не искључујем да су били фаулову, али колико се на Јокићу пута нису судили очигледни фаулови?

era

pre 1 godinu

... Najveći konkurent Nikole Jokića u MVP trci je na terenu proveo 38 minuta, šutirao je iz igre 13/23, ali je izveo i čak 22 penala, pogodivši 19.... OVAJ je konkurencija Jokiću Vince? Cirkus

Zoro

pre 1 godinu

Fantasticna partija! 22 bacanja, a ceo GSW 24 bacanja.
Cekam dezurne Džokeromrzce da mi objasne kako on zapravo igra jako agresivno, pa otud toliko bacanja.

Bice bolje

pre 1 godinu

Koliko se scam Jokic je u skorasnjoj seriji od 4 poraza svog tima imao dva puta triple-double, I u tom period pao na drugo mesto u MVP trci... A kada ovi izgube, a Lik postigne 20 poena is slobodnih bacanja, to je MVP partija?

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Covek svaku drugu utakmicu izvede 20+bacanja,zasticen od pogleda a kamoli kontakta,pogledajte jokiceve ruke sve krateri nema sta mu ne rade,da je jokara tako zasticen imao bi 40+ prosek poena

slobo.b

pre 1 godinu

Ovome plačku je bas stalo za MVP titulom,a cinimi se i NBA liga se trudi da mu to olakšava, cuj 22 slobodna bacanja,toliko Jokic ne dobije ni za 10 utakmica.

veljko

pre 1 godinu

Па наравно да ће имати толико поена када је скоро половина слободна бацања. Када би одбили слободна бацања и њему и Николи имао би у просеку поена колико и Никола. Не искључујем да су били фаулову, али колико се на Јокићу пута нису судили очигледни фаулови?

posmatrač

pre 1 godinu

Na zapadu se situacija baš zakuvava. Nikada nije bilo ovako neizvesno, i izgleda da je ovo najbolja potvrda koliko je bila dobra odluka da se uvede taj PI sistem na kraju. Ranije bi pola lige već uveliko odmaralo glavne igrače, i sve bi bilo manje-više poznato, uz možda neku frku između dve-tri ekipe za tu 8. poziciju.
A ovako, izgleda da su samo prva tri mesta već određena, a sve ostalo je još uvek veoma neizvesno. Mnogi žele da pobegnu iz te nesigurne zone 7-10, a evo čak je i Dalas trenutno van prvih 10.

velikoslovog

pre 1 godinu

Iskreno, bilo bi super za Jokiceve sanse da sad izgube u gostima i protiv Suns-a i Nuggets-a u nizu, a igraju vec veceras protiv Suns-a. Mislim da je izvodljivo.

јд123

pre 1 godinu

Не знам шта сте сви запели за слободна бацања које Ембид добија. Стил игре му је такав. Тачно је да би Јокић требао добијати више слободних. Али када дође плеј-оф, онда се и Ембиду свира као Јокићу у регуларном делу и он се редовно распадне, јер му се не свира сваки контакт. То га изнервира и није способан да се прилагоди.

А то што би он желео да буде МВП, шта има лоше у томе? Јокић је ту аномалија. Сваки играч би желео да буде МВП. Имате снимке како се Џордан нервирао када није добио МВП награду. Па наш Богдановић се обрадовао као мало дете када је проглашен за МВП-а руки ол-стар утакмице.

Наравно да је најважније да екипа буде успешна, али то ниподоштавање индивидуалних признања од стране Јокића је његова мана а не врлина. Јокић препушта Мареју да га последњег представљају иако је то резервисано за франшизног играча, небитни су му поени, трипл-даблови, било који индивидуални учинак. И онда се чуди што нема ауторитет међу саиграчима, па се дури када не играју како треба?

Сва индивидуална достигнућа су важна за НБА, тиме дижу рејтинг и на крају зарађују више. 2х МВП и нема своје патике? Зашто би га НБА медијски промовисала и тиме и код судија добијао протекцију, када он изјављује да му је то све небитно?

Ако Јокић хоће више поштовања од судија, мора да се прилагоди на правила НБА.

palop

pre 1 godinu

Uhvatio sam kraj utakmice i lik je ostao potpuno bez gasa kao i obicno, znaci ili sut sa poludistance ili pokusaj da se iznudi faul. Mozda i uspe da iskuka MVP nagradu, ali u plejofu mu se ne pise dobro...

DraganBorca

pre 1 godinu

Sad da je Malone pametan( nekad i jeste ali cesto i nije :D) pa da udvaja Embida. Koldvel na Hardena a da bukvalno ostavljaju samog penzosa Takera koji sve losije sutira. Pa da vidimo kako ce se Embid snaci na konstantno udvajanje. Taker 0-5 za 3 protiv Ratnika, treba to iskoristiti. I jos kad bi Vlatko i Zeke igrali a ne Grin. U Filadelfiji su imali komotnih 15 razlika i onda Malone spoji Dzefa Grina i Bonesa sa Jokicem i ovi tako sporu i defanzivno slabu petorku Denvera pretrce i stignu za par minuta 15 razlika, bukvalno im je Malone poklonio pobedu sa uzasnom petorkom🙄

Zanima me ako Sixersi izgube jos narednih par sto je vrlo moguce da li ce se soft power NBA lige pridrzavati tzv narativa i kazniti i Embida za mnogo vezanih poraza kao sto su Jokica. Uskoro će da vidimo😎

Ali pazi kako se Embidu "namesta" kada je najvaznije. Pre 10 dana protiv Klivlenda nije igrao Alen koji je jedan od najboljih defanzivnih centara. Protiv Sarlota ga cuvao Nik Ricards treci centar Sarlota. A veceras u Finiksu verovatno nema Ajtona. Ali nema veze oprace ih Denver za par dana. Nije vise cak ni do MVP nagrade nego da ga nadigra iz inata. Mislim Embid je simpaticni trol i gotivi se sa Jokicem ali brate mili kako lik glumata za faulove, bukvalno kao Harden iz Hjustona, uzasno za gledanje, anti kosarka🙄

Milan

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.
(vince carter, 25. mart 2023 09:47)

Na 71 odigranu utakmicu imao 12 puta TD. Prosek po mecu 19 poena, 12,5 skokova i 7,3 asistencije. Ne znam kako to "skoro svako vece ima tripl dabl". Pri tom prosecno Jokic ima oko 5 poena i 2,5 asistencije vise i 2,5 puta vise tripl dablova. Inace Sabonis igra odlicno, u cemu se slazu svi koji se bave kosarkom. Zato je i izabran za all star glasovima trenera.

Goran

pre 1 godinu

Nema šta, I pored velikog broja slobodnih bacanja zaista nevjerovatan igrač! Volio bih da Jokić opet budge MVP ali nitko neće moći tvrditi da je nezasluženo Ako Embid dobije nagradu!

CeLaVsAmPaStA#8#24

pre 1 godinu

Milon slobodnih bacanja je dobio i on je u prici za MVP!? Ja ne razumijem americku logiku, cim je najbolji strijelac odmah je i MVP a to veze sa logikom nema. Pa zato postoji nagrada za najboljeg strijelca. Daj te mu tu nagradu i cao a MVP se zna ko je.

struco

pre 1 godinu

bas ga guraju hahaha. ovo je vec ocigledno, lik sam ima vise slobodnih bacanja od vecine ekipa. u timu ima hardena koji je prvi asistent lige. juce, bez slobodnih bacanja on je dao 26 poena na 23 suta, sto uopste nije impresivno, ali dodaj 20+ slobodnih bacanja i eto ga preko 40. Prva tri mjeseca nije postojao i nije bio ni top 10 u trci i onda odjednom, i to bas kad je perkins poceo da prica o rasizmu prema crncima i bas kad je eto tada Denver imao 4 uzastopna poraza i odjednom eto ovaj divljo mvp. Nadam se da ta espn kampanja protiv jokica nece uspeti i da ce svakako pobjediti posto tu ima svakako strucnjaka na koje nece uticati ta kampanja pljuvanja na jokica dok ovog uzdizu. Siksersi su takodje izgubili 2 od zadnje 3, ali to izgleda ne znaci nista. A denver cim je izgubio dve za redom, tada je jos jokic protiv netsa imao 31 11 11 +14 a izgubili 16 razlike tih 9 minuta dok je odmarao ali to nije imalo veze, dva poraza denvera i odma su ga iskljucili iz trke kao favorita. Ne moze da im jedan bjelac jos Srbin 3 puta za redom pobjedi kad se to nije desilo ni lebronu ni jordanu, a shaq i kobe imaju samo po jedan mvp. u tome je caka. rade sve sto im je u moci da ovog izguraju. Jokicu da daju u pola slobodnih bacannja kao ovom i janisu pa on bi ladno imao preko 30 poena prosjek a da mu daju kao ovim imao bi oko 40 poena prosjek. Jokic je MVP i ima najbolju sezonu u istoriji NBA lige a pljuvaci, trolovi i mrzitelji nek crknu od muke.

Mad Max

pre 1 godinu

Kažem ja, Žoel Embid NBA MVP ... ali isključivo MVP poklonjenih slobodnih bacanja! 40 godina pratim NBA Ligu, nikada do sada nisam video da se nekome ovako namerno dodeljuju i poklanjaju slobodna bacanja za šutiranje do te mere da je to već zaista postalo presmešno (možda eventualno Hardenu pre par sezona, ali čini mi se da ni to nije bilo ovako intenzivno i toliko očigledno). Neverovatno!

Tekst

pre 1 godinu

Procenat pobeda:
Fila sa Embidom - 50% (40-20)
Fila bez Embida - 69% (9-4)

Denver sa Jokicem - 71% (46-19)
Denver bez Jokica - 38% (3-5)

MVP malo sutra.

tiket

pre 1 godinu

U naredni utakmica prosek ce mu biti 40 poena... Jokicu 21, nista od MVP, kvote govore sve, kladionice znaju kvota ide 1.25 na Embida a cak 7 na Jokica, pa niko lud ne bi bio da bankrotiraju sve kladionice sirom sveta. Dakle MVP je vec dodjedeljn.

and1

pre 1 godinu

Brutalno stvarno, ali opet nedovoljno. Drejmond Grin je posvetio jedan segment na pressu Embidu i fino je objasnio kako su ga čuvali, neka on isporuči svoje, ali dobiti ne smiju.

Da, Jokić MVP! Vrlo je važno da Denver pobjedi Milvoki i Filu, bez obzira na učinak Jokića, mislim da je onda MVP njegov.

struco

pre 1 godinu

@vince carter kako si poremecen lik a volis da lazes. da te citiram. ''Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷'' Pa imaju losiji skor kad on igra nego kad ne igra. procentualno gledano, ali tvoj mozak ne zna da racuna procente pa ovde lazes. dalje.. ''Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta'' kad skoro? pa jel ti znas covjece da u cjeloj sezoni on je samo 2 puta sutirao ispod 50%,. 2 puta od 72 utakmice. o cemu brbljas bolesnice bolesni. lazovu jedan. kako ti nije mrsko.

ime

pre 1 godinu

(јд123, 25. mart 2023 09:28)

Zato Jokica ne zanima MVP.
Jer ne zeli patike, izlazak poslednji na teren i sl. stvari koje s igrom nemaju veze.
Video covek u kakav je cirkus….

Mi, navijaci, zelimo.

ccc?

pre 1 godinu

Samo ga pogledas i licna greska, pa slobodna bacanja..19 poena iz igre?? Pogledajte poslednju utakmicu Jokica..primer. 31 poen samo 5 sl. bacanja a sut iz igre?? 12 od 16?? Ovaj Embiid sut iz igre 13 od 23?? Jokic promasio 4 puta ovaj buduci MVP 10 puta? Jokic 5 poena iz sl. bacanja a ovaj 19? A Jokiceve ruke ko da je trcao kroz dzunglu, izgrebane do crvenog mesa?

black rock

pre 1 godinu

Kada bi jedan dan na sportskim vestima mogao da osvane neki zanimljiv clanak o starim zvezdama, ili o pojedinim igracima poput B.Lopeza koji svaku drugu utakmicu ima po 6-7 blokada, ili o novajliji Fontecchiu, bilo cemu osim glupave mvp trke, Jokicu, njegovim nebitnim rekordima.
Ima jos ljudi koje zanima kosarka, koji prate igru a ne statistiku i jednog igraca.

Mareks

pre 1 godinu

Tek će da vidite u ovih poslednjih desetak utakmica koliko će da ima slobodnih bacanja. I do sad su mu svirali previše a sad će još više da ga guraju da bi dobio MVP nagradu. Ne bi me čudilo da protiv Denvera ima 20, da Jokiću sviraju neke smešne faulovw i tako.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Embid je fenomenalno košarkaš koji zaslužuje MVP - kao i Jokić, kao i Janis. Da igram protiv njega ja bih ga besomučno udvajao- pa neka me dobiju PJ Taker, Haris i Maksi.

Memfis

pre 1 godinu

Procenat pobeda:
Fila sa Embidom - 50% (40-20)
Fila bez Embida - 69% (9-4)

Denver sa Jokicem - 71% (46-19)
Denver bez Jokica - 38% (3-5)

MVP malo sutra.
(Tekst, 25. mart 2023 11:07)

Када би рецимо множење и дељење до 100 био услов за остављање коментара, половина не би прошла. Друже не знам како си основну школу заобишао али 20:20 је 50%, ти сад размисли да ли је и 40:20 исто толико. Пуно среће у решавању ове "једначине"!

znanje-imanje

pre 1 godinu

Embid je bio odličan, da je Harden igrao dobili bi. Haris nije dovoljno pomogao, Taker nije ni kao sam ubacivao, bekovi Filadelfije nisu dovoljno iskoristili prazan prostor. Stiv Ker je dobro izračunao količinu napora koji Embid može da podnese, što ga je na kraju smorilo.
Slobodna koja je dobio Embid je zaslužio.
Pored Embida igrač utakmice je bio Pul, izvanredna zadnja četvrtina. Da nije GSW bi izgubio, od odličnog Embida.

RW#0

pre 1 godinu

Vidi se da niko nije gledao mec. Gledam skoro svaki mec Vorijorsa pa sam tako gledao i Embida nocas. Neverovatan igrac, samo ga faulom mozes zaustaviti. Da je igrao Harden dobili bi nas. Bez njega na terenu tih desetak minuta smo bili +21. To sve govori. Neozbiljno je stavljati Jokica u istu recenicu, ne moze on da radi ove stvari. Ali videcete vec kako ce se provesti naredna dva meca protiv Janisa i Embida.

Johnny

pre 1 godinu

Bitno je da on tim čini boljim i da su pobedili. Ili nisu?
(sve je relativno, 25. mart 2023 08:23)

Naravno da cini boljim. Sa njim plus 13 bez njega minus 21 za 10 minuta.

јд123

pre 1 godinu

(јд123, 25. mart 2023 09:28)

Zato Jokica ne zanima MVP.
Jer ne zeli patike, izlazak poslednji na teren i sl. stvari koje s igrom nemaju veze.
Video covek u kakav je cirkus….

Mi, navijaci, zelimo.
(ime, 25. mart 2023 09:37)

Када већ играш ту ”циркус лигу” требао би да се прилагодиш правилима. Ако нећеш, онда се немој чудити и бунити што си омаловажаван у медијима, па те ни судије не поштују иако си један од најбољих играча тренутно.

Да, ми навијачи желимо да има одличну статистику, трипл-дабл у просеку, да буде МВП, исто као и његова франшиза Нагетси, јер им то доноси већу популарност у лиги, јер су мало тржиште.
Ако га већ све то не интересује, барем би требао да поштује што навијачи и његов клуб то желе а не да својим изјавама умањује вредност индивидуалних достигнућа, награда. Требао би да ангажује медијског саветника.

Исто важи нпр. за ол-стар. Шта ће му те изјаве типа ”то ме не интересује, ту сам само да се забављам”. Треба да схвати да је и ол-стар производ НБА, који је њима важан.

vince carter

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.

vince carter

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.
(vince carter, 25. mart 2023 09:47)_____________________________________________ Hahahah,ne znam sta ovo znaci ljudima,ja nisam napisao ovaj komentar,svakako ne bih napisao "bozanstvo" malim slovima niti upotrebljavam tako nesto,pre bi bilo "vodja kulta". Mada slazem se sa komentarom moje kopije😂

vince carter

pre 1 godinu

@Struco Ovaj farmer me je nazvao lazovom jer sam odgovorio coveku koji je napisao da Fila ima "Uzasan" skor sa Embidom,pa jel 40-20 uzasan skor🙈 A u nastavku i dalje kaze da volim da lazem jer sam rekao ni reci o tome kad je Jokic skoro imao 13-24,sto je iznad 50% laice,kao i Embidov sinocni procenat. 8 marta protiv Bullsa Jokic 43% suta,na sledecoj protiv Spursa 14-24 pa protiv Bruklina 14-23. A Embidov 13-23 pljujete! Kazi farmeru ljubomorni,jel lazem sad???

Ujak

pre 1 godinu

Tko god ima da kaže lose stvari o ovom igracu taj nije normalan. Tko misli da liga namjesta Embidu nagradu takoder nije pri sebi. Jednostavno igra bolje i to je to. Vi biste da Jokic osvoji svaki put , kao da je to njegovo vlasnistvo ali to je zato sto niste realni, kao sto niste realni u nijednom sportu i nijednoj situaciji. Lani ste pricali da Jokica pljackaju , plakali svaki dan , pa je dobio nagradu. Godinu prije isto tako. Ne moze svake godine isto. Embid je klasa , nosi ekipu i jedino u cemu je losiji su asistencije. Vidim budala pise da Embidu daju nagradu za prvog stijelca i dosta mu , nek Jokicu daju za prvog asistenta medju centrima i dosta mu. Vidjelo se u zadnjem medusobnom koliko je Jokic bolji igrac. Niti malo bolji , osim vama koji placete cijeli dan po forumu hvatajuci se za Srbima omiljene ,teorije urote.

elija

pre 1 godinu

Kažem ja, Žoel Embid NBA MVP ... ali isključivo MVP poklonjenih slobodnih bacanja! 40 godina pratim NBA Ligu, nikada do sada nisam video da se nekome ovako namerno dodeljuju i poklanjaju slobodna bacanja za šutiranje do te mere da je to već zaista postalo presmešno (možda eventualno Hardenu pre par sezona, ali čini mi se da ni to nije bilo ovako intenzivno i toliko očigledno). Neverovatno!
(Mad Max, 25. mart 2023 11:24)

Jbga , jedan igra na način kako su dominantni centri uvjek igrali , napadali koš i tražili koš dok drugi igra kao da je Steve Nash.. u tome je razlika ali teško je da netko kao ti to primjeti. Tko može čuvati Embida u NBA, odgovor je nitko a tko može čuvati Jokica , pe evo npr. Tucker od 37 godina , glavu manji gdje Jokic nije mogao ništa napraviti ..zato i igra playa koji razigrava dok ovaj drugi utrpa svako drugu 40 koševa .. u tome je razlika .. još je Jokić uzeo dva puta za redom pa vam je malo a triput nije ni Lebron znatno bolji igrač .. koliko je samo sramotno blaćenje Embida to neću ni komentirati , loše stvari o njemu će napisati samo nacionalista koji s košarkom, osim ovog foruma , nema nikakve veze .. ne daj Bože da je netko u košarci bolji od Jokića , to je izjava za zatvor ... vidi se po komentarima kakvi ste ljudi

vince carter

pre 1 godinu

Koliku nemoc pokazujete kad morate da pisete pod mojim nikom,to je moja pobeda😅 Evo ucutkao sam ovog lazova i dokazao da je Jokic skoro dva puta uputio 24 i 23 suta iz igre a u medjuvremenu se javlja farmer @ccc koji proziva Embidov sut 13-23,prosto neverovatno kakvi su ovo ljudi🙈 @Bogdan pa ja sam u Srbiji i bas bi voleo da vidim nekog uzivo sa ovom agresijom,nego oni i ne postoje uzivo,samo po forumima,vecinu Srbije Jokic uopste ne zanima niti se gleda Nba. Ej ti da mi neko pricao da ce Mvp regularne sezone za ove pacere postati pitanje zivota i smrti a do juce pljuvali istu kad su je osvajali Westbruk,Janis,Harden i regularnu sezonu nazivali cirkusom!

Mad Max

pre 1 godinu

Slobodna bacanja su dio košarške igre isto kao i koševi za 2 i 3 poena! Nije on kriv što ga ne mogu zaustaviti na drugi način nego faulom!Da ga ne fauliraju dao bi još više koševa! 😁
(Goran, 25. mart 2023 19:36)

Samo što su u više od polovine slučajeva to potpuno nepostojeći faulovi i apsolutno poklonjena slobodna bacanja. Dakle, nešto što se sudi samo njemu u korist i niti jednom drugom igraču u NBA Ligi danas. Strašno i neverovatno, ali nažalost istinito.

pant-LA

pre 1 godinu

Cinjenica je da embid igra drugacije od jokica, da vise napada kos, iznudjuje faulove jer je dominantan, ali cinjenica je i da mu na svakoj utakmici koju sam gledao bukvalno poklone barem 5-6 bacanje, plus sto mu sviraju svaki faul koji je bio, dok jokicu nista ne poklanjaju (i ne trebaju naravno), ali dosta puta mu i ne sviraju ocigledne prekrsaje za bacanja. I to je ta razlika od 10ak bacanja, nekih 8 poena. Ponekad je toliko smesno (ili zalosno), kakve sve kontakte sviraju embidu da je tesko za gledanje, tipa kao hardenu 'one' sezone, kada sudije toliko izlude sve u hali da igrac krene da ga cuva sa rukama na ledjima (dakle bez ruku igra odbranu) i sudija iz inata opet sudi faul za dodatno bacanje.

vince carter

pre 1 godinu

Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷 Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta,najveci laik ikada Dragan Borca pominje udvajanje na Embidu a on sinoc imao zid ispred sebe i zato je vecina poena bila sut sa distance,a vecina asistencija pas posledica tog zida oko njega,pominju slobodna bacanja a Jokic fizicki u odnosu na vecinu centara izgleda kao grdosija dok je pored Embida fizicki izgledao kao krilni centar i sad je cudno sto ostali prave faulove na Embidu,pa Looney i Green ko deca pored njega. A sta tek reci o ovima sto komentarisu poraz File ni manje ni vise nego od sampiona Wariorsa koji imaju tipa 2 poraza na svom terenu kao da su izgubili od Hjustona. Embid je igrao fantasticno i neverivatne suteve je pogadjao a odbrana Wariorsa je bila vrhunska. Ovi komentari o upucavanju Jokica iz pistolja na utakmicama su vise presmesna,evo i ja cu kao i moja kopija da pomenem Domantasa sa 27,9,9 i 10-15 sinoc koji ima 44 pobede,pre koga Kingsi nisu videli playoff ali Domantas belac nema kratere po rukama. Ne znam kako vi nekome mozete reci da je hejter,pa Kari kojeg sad ne pominjete jer nije u mvp trci je prosle sezone bio pljuvan vise od Embida jer je bio u mvp prici prvih 30tak meceva🤷

Bogdan

pre 1 godinu

@vince

Tko god je u MVP trci postaje drzavni neprijatelj broj 1 , nemoj reći da si iznenađen. Jučer Curry , danas Embid , sutra netko treći za koga tek trebamo saznati koliko je loš. Ljudi puni zlobe koji sve shvaćaju kao napad na Srbe i Srbiju ali nije ih kriviti , kad čitaš šta sve pišu o tenisu ovo ispada kao mala šala.Imam osjećaj da im kažeš u oči da je netko bolji od Jokica , ne bi živu glavu izvukao.

vince carter

pre 1 godinu

Koliku nemoc pokazujete kad morate da pisete pod mojim nikom,to je moja pobeda😅 Evo ucutkao sam ovog lazova i dokazao da je Jokic skoro dva puta uputio 24 i 23 suta iz igre a u medjuvremenu se javlja farmer @ccc koji proziva Embidov sut 13-23,prosto neverovatno kakvi su ovo ljudi🙈

vince carter

pre 1 godinu

Zamolio bih ovog vince cartera što koristi moj nik da prestane da širi mržnju po društvenim mrežama i naziva sve lazovima. Opet se izvinjavam svima, ja to stvarno ne mislim, neko dete širi frustraciju jer je nezadovoljno svojim životom usled nedostatka ljubavi i pažnje. U stvarnom svetu socijalno je hendikepiran, verovatno i zlostavljan pa sad hoće i nas da zlostavlja preko foruma ?

vince carter

pre 1 godinu

Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷 Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta,najveci laik ikada Dragan Borca pominje udvajanje na Embidu a on sinoc imao zid ispred sebe i zato je vecina poena bila sut sa distance,a vecina asistencija pas posledica tog zida oko njega,pominju slobodna bacanja a Jokic fizicki u odnosu na vecinu centara izgleda kao grdosija dok je pored Embida fizicki izgledao kao krilni centar i sad je cudno sto ostali prave faulove na Embidu,pa Looney i Green ko deca pored njega. A sta tek reci o ovima sto komentarisu poraz File ni manje ni vise nego od sampiona Wariorsa koji imaju tipa 2 poraza na svom terenu kao da su izgubili od Hjustona. Embid je igrao fantasticno i neverivatne suteve je pogadjao a odbrana Wariorsa je bila vrhunska. Ovi komentari o upucavanju Jokica iz pistolja na utakmicama su vise presmesna,evo i ja cu kao i moja kopija da pomenem Domantasa sa 27,9,9 i 10-15 sinoc koji ima 44 pobede,pre koga Kingsi nisu videli playoff ali Domantas belac nema kratere po rukama. Ne znam kako vi nekome mozete reci da je hejter,pa Kari kojeg sad ne pominjete jer nije u mvp trci je prosle sezone bio pljuvan vise od Embida jer je bio u mvp prici prvih 30tak meceva🤷

Kengur

pre 1 godinu

Jolova sekta se bavi Embidom i mvp trkom a ne brinu o Lejkersima za koje sam im rekao da izbacuju Denver u prvom kolu i to dok jos nisu usli u ritam! Da li se plasite denverovci da Lejkersi zavrse osmi?? Rekoh da obelezite moje reci jos pre vise od mesec dana!! Jokic ce biti mvp koji ispada u prvom kolu posle cega ce ga jos vise smatrati prevarom!

vince carter

pre 1 godinu

Posle ove utakmice najzad mogu reći da sam se ogrešio o Jokića... Embid je pravi silovatelj statistike, zbog njega i njegovih šuteva ekipa trpi i gubi, a liga opet propagira kako je BLM važniji od sporta. Izvinjavam se još jednom svima, bio sam zaslepljena, neobjektivna neznalica... ne zamerite, imam 11 godina i tata mi je uplatio YouTube premium pa svako jutro pre škole mogu da pogledam Highlights :)

vince carter

pre 1 godinu

@Teks Alo kompleksas sto ne napises da je Denver dva puta izgubio bez cele petorke? Skaces samom sebi u usta posto je Denver samo sa Gordonom jedva izgubio od Milvokija,od Oklahome su izgubili samo dva razlike i bez Portera. Po vama kad 4 igraca iz prve postave ne igraju to nista,samo Jokic nije igrao,bukvalno preslikani Jokicevi i Lebronovi fanovi,sto su ovi pisali o Lebronu,to ovi koji su satro Lebronovi hejteri sad isto pisu o Jokicu. Denver i kad je ubacio 134 poena bez Jokica i pobedio Kliperse 115-103 to je ovde takodje bio uticaj Jokica jer ih je razigravao,al zato je Fila bolja bez Embida,jao koji licemeri,pacenici i kompleksasi🙈

vince carter

pre 1 godinu

Zamolio bih ovog vince cartera što koristi moj nik da prestane da širi mržnju po društvenim mrežama i naziva sve lazovima. Opet se izvinjavam svima, ja to stvarno ne mislim, neko dete širi frustraciju jer je nezadovoljno svojim životom usled nedostatka ljubavi i pažnje. U stvarnom svetu socijalno je hendikepiran, verovatno i zlostavljan pa sad hoće i nas da zlostavlja preko foruma ?
(vince carter, 25. mart 2023 14:02) #_____________________________________________________________________Apsolutna nemoc i nivo prvog razreda osnovne skole u zelji da pokupis koji plusic pred likovima kojima oci ne vidis,nemoc u borbi protiv Cartera,samo pokazujes koliko vas eksponiram u dvolicnosti i lazima ;)))

Robert

pre 1 godinu

Fantasticna partija! 22 bacanja, a ceo GSW 24 bacanja.
Cekam dezurne Džokeromrzce da mi objasne kako on zapravo igra jako agresivno, pa otud toliko bacanja.
(Zoro, 25. mart 2023 08:39)

Nema potrebe, vec ste sami objasnili ono sto duboko poricete. :)

vince carter

pre 1 godinu

@Memfis xaxa Bravo,nisam cak ni registrovao,a i on dobio pluseve od farmera,40-20 50%🙈 mora da je racunao to kao sut 20 od 40😂

Marko 666

pre 1 godinu

Interesantno je kako se tek sad kad je Srbin medju najboljima u NBA prica o rasizmu Afroamerikanaca,pa isto su pojedini 'strucnjaci' pljuvali po Nashu i Dirku zbog boje koze,a Kobe je sam sebi dao nadimak black mamba-vama to nije smetalo a itekako je bilo rasisticki obojeno,ne razumem zasto vam toliko smeta Embiid,pa mrzeli bi ga jos vise da je belac i nasli mu jos milion mana samo zato sto nije NAS?!Eh jadnici...

Goran

pre 1 godinu

Slobodna bacanja su dio košarške igre isto kao i koševi za 2 i 3 poena! Nije on kriv što ga ne mogu zaustaviti na drugi način nego faulom!Da ga ne fauliraju dao bi još više koševa! 😁

RW#0

pre 1 godinu

Vidi se da niko nije gledao mec. Gledam skoro svaki mec Vorijorsa pa sam tako gledao i Embida nocas. Neverovatan igrac, samo ga faulom mozes zaustaviti. Da je igrao Harden dobili bi nas. Bez njega na terenu tih desetak minuta smo bili +21. To sve govori. Neozbiljno je stavljati Jokica u istu recenicu, ne moze on da radi ove stvari. Ali videcete vec kako ce se provesti naredna dva meca protiv Janisa i Embida.

vince carter

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.

Ujak

pre 1 godinu

Tko god ima da kaže lose stvari o ovom igracu taj nije normalan. Tko misli da liga namjesta Embidu nagradu takoder nije pri sebi. Jednostavno igra bolje i to je to. Vi biste da Jokic osvoji svaki put , kao da je to njegovo vlasnistvo ali to je zato sto niste realni, kao sto niste realni u nijednom sportu i nijednoj situaciji. Lani ste pricali da Jokica pljackaju , plakali svaki dan , pa je dobio nagradu. Godinu prije isto tako. Ne moze svake godine isto. Embid je klasa , nosi ekipu i jedino u cemu je losiji su asistencije. Vidim budala pise da Embidu daju nagradu za prvog stijelca i dosta mu , nek Jokicu daju za prvog asistenta medju centrima i dosta mu. Vidjelo se u zadnjem medusobnom koliko je Jokic bolji igrac. Niti malo bolji , osim vama koji placete cijeli dan po forumu hvatajuci se za Srbima omiljene ,teorije urote.

Goran

pre 1 godinu

Nema šta, I pored velikog broja slobodnih bacanja zaista nevjerovatan igrač! Volio bih da Jokić opet budge MVP ali nitko neće moći tvrditi da je nezasluženo Ako Embid dobije nagradu!

vince carter

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.
(vince carter, 25. mart 2023 09:47)_____________________________________________ Hahahah,ne znam sta ovo znaci ljudima,ja nisam napisao ovaj komentar,svakako ne bih napisao "bozanstvo" malim slovima niti upotrebljavam tako nesto,pre bi bilo "vodja kulta". Mada slazem se sa komentarom moje kopije😂

Kengur

pre 1 godinu

Jolova sekta se bavi Embidom i mvp trkom a ne brinu o Lejkersima za koje sam im rekao da izbacuju Denver u prvom kolu i to dok jos nisu usli u ritam! Da li se plasite denverovci da Lejkersi zavrse osmi?? Rekoh da obelezite moje reci jos pre vise od mesec dana!! Jokic ce biti mvp koji ispada u prvom kolu posle cega ce ga jos vise smatrati prevarom!

black rock

pre 1 godinu

Kada bi jedan dan na sportskim vestima mogao da osvane neki zanimljiv clanak o starim zvezdama, ili o pojedinim igracima poput B.Lopeza koji svaku drugu utakmicu ima po 6-7 blokada, ili o novajliji Fontecchiu, bilo cemu osim glupave mvp trke, Jokicu, njegovim nebitnim rekordima.
Ima jos ljudi koje zanima kosarka, koji prate igru a ne statistiku i jednog igraca.

vince carter

pre 1 godinu

Koliku nemoc pokazujete kad morate da pisete pod mojim nikom,to je moja pobeda😅 Evo ucutkao sam ovog lazova i dokazao da je Jokic skoro dva puta uputio 24 i 23 suta iz igre a u medjuvremenu se javlja farmer @ccc koji proziva Embidov sut 13-23,prosto neverovatno kakvi su ovo ljudi🙈 @Bogdan pa ja sam u Srbiji i bas bi voleo da vidim nekog uzivo sa ovom agresijom,nego oni i ne postoje uzivo,samo po forumima,vecinu Srbije Jokic uopste ne zanima niti se gleda Nba. Ej ti da mi neko pricao da ce Mvp regularne sezone za ove pacere postati pitanje zivota i smrti a do juce pljuvali istu kad su je osvajali Westbruk,Janis,Harden i regularnu sezonu nazivali cirkusom!

vince carter

pre 1 godinu

Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷 Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta,najveci laik ikada Dragan Borca pominje udvajanje na Embidu a on sinoc imao zid ispred sebe i zato je vecina poena bila sut sa distance,a vecina asistencija pas posledica tog zida oko njega,pominju slobodna bacanja a Jokic fizicki u odnosu na vecinu centara izgleda kao grdosija dok je pored Embida fizicki izgledao kao krilni centar i sad je cudno sto ostali prave faulove na Embidu,pa Looney i Green ko deca pored njega. A sta tek reci o ovima sto komentarisu poraz File ni manje ni vise nego od sampiona Wariorsa koji imaju tipa 2 poraza na svom terenu kao da su izgubili od Hjustona. Embid je igrao fantasticno i neverivatne suteve je pogadjao a odbrana Wariorsa je bila vrhunska. Ovi komentari o upucavanju Jokica iz pistolja na utakmicama su vise presmesna,evo i ja cu kao i moja kopija da pomenem Domantasa sa 27,9,9 i 10-15 sinoc koji ima 44 pobede,pre koga Kingsi nisu videli playoff ali Domantas belac nema kratere po rukama. Ne znam kako vi nekome mozete reci da je hejter,pa Kari kojeg sad ne pominjete jer nije u mvp trci je prosle sezone bio pljuvan vise od Embida jer je bio u mvp prici prvih 30tak meceva🤷

era

pre 1 godinu

... Najveći konkurent Nikole Jokića u MVP trci je na terenu proveo 38 minuta, šutirao je iz igre 13/23, ali je izveo i čak 22 penala, pogodivši 19.... OVAJ je konkurencija Jokiću Vince? Cirkus

vince carter

pre 1 godinu

Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷 Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta,najveci laik ikada Dragan Borca pominje udvajanje na Embidu a on sinoc imao zid ispred sebe i zato je vecina poena bila sut sa distance,a vecina asistencija pas posledica tog zida oko njega,pominju slobodna bacanja a Jokic fizicki u odnosu na vecinu centara izgleda kao grdosija dok je pored Embida fizicki izgledao kao krilni centar i sad je cudno sto ostali prave faulove na Embidu,pa Looney i Green ko deca pored njega. A sta tek reci o ovima sto komentarisu poraz File ni manje ni vise nego od sampiona Wariorsa koji imaju tipa 2 poraza na svom terenu kao da su izgubili od Hjustona. Embid je igrao fantasticno i neverivatne suteve je pogadjao a odbrana Wariorsa je bila vrhunska. Ovi komentari o upucavanju Jokica iz pistolja na utakmicama su vise presmesna,evo i ja cu kao i moja kopija da pomenem Domantasa sa 27,9,9 i 10-15 sinoc koji ima 44 pobede,pre koga Kingsi nisu videli playoff ali Domantas belac nema kratere po rukama. Ne znam kako vi nekome mozete reci da je hejter,pa Kari kojeg sad ne pominjete jer nije u mvp trci je prosle sezone bio pljuvan vise od Embida jer je bio u mvp prici prvih 30tak meceva🤷

tiket

pre 1 godinu

U naredni utakmica prosek ce mu biti 40 poena... Jokicu 21, nista od MVP, kvote govore sve, kladionice znaju kvota ide 1.25 na Embida a cak 7 na Jokica, pa niko lud ne bi bio da bankrotiraju sve kladionice sirom sveta. Dakle MVP je vec dodjedeljn.

Bogdan

pre 1 godinu

@vince

Tko god je u MVP trci postaje drzavni neprijatelj broj 1 , nemoj reći da si iznenađen. Jučer Curry , danas Embid , sutra netko treći za koga tek trebamo saznati koliko je loš. Ljudi puni zlobe koji sve shvaćaju kao napad na Srbe i Srbiju ali nije ih kriviti , kad čitaš šta sve pišu o tenisu ovo ispada kao mala šala.Imam osjećaj da im kažeš u oči da je netko bolji od Jokica , ne bi živu glavu izvukao.

vince carter

pre 1 godinu

@Teks Alo kompleksas sto ne napises da je Denver dva puta izgubio bez cele petorke? Skaces samom sebi u usta posto je Denver samo sa Gordonom jedva izgubio od Milvokija,od Oklahome su izgubili samo dva razlike i bez Portera. Po vama kad 4 igraca iz prve postave ne igraju to nista,samo Jokic nije igrao,bukvalno preslikani Jokicevi i Lebronovi fanovi,sto su ovi pisali o Lebronu,to ovi koji su satro Lebronovi hejteri sad isto pisu o Jokicu. Denver i kad je ubacio 134 poena bez Jokica i pobedio Kliperse 115-103 to je ovde takodje bio uticaj Jokica jer ih je razigravao,al zato je Fila bolja bez Embida,jao koji licemeri,pacenici i kompleksasi🙈

јд123

pre 1 godinu

Не знам шта сте сви запели за слободна бацања које Ембид добија. Стил игре му је такав. Тачно је да би Јокић требао добијати више слободних. Али када дође плеј-оф, онда се и Ембиду свира као Јокићу у регуларном делу и он се редовно распадне, јер му се не свира сваки контакт. То га изнервира и није способан да се прилагоди.

А то што би он желео да буде МВП, шта има лоше у томе? Јокић је ту аномалија. Сваки играч би желео да буде МВП. Имате снимке како се Џордан нервирао када није добио МВП награду. Па наш Богдановић се обрадовао као мало дете када је проглашен за МВП-а руки ол-стар утакмице.

Наравно да је најважније да екипа буде успешна, али то ниподоштавање индивидуалних признања од стране Јокића је његова мана а не врлина. Јокић препушта Мареју да га последњег представљају иако је то резервисано за франшизног играча, небитни су му поени, трипл-даблови, било који индивидуални учинак. И онда се чуди што нема ауторитет међу саиграчима, па се дури када не играју како треба?

Сва индивидуална достигнућа су важна за НБА, тиме дижу рејтинг и на крају зарађују више. 2х МВП и нема своје патике? Зашто би га НБА медијски промовисала и тиме и код судија добијао протекцију, када он изјављује да му је то све небитно?

Ако Јокић хоће више поштовања од судија, мора да се прилагоди на правила НБА.

Memfis

pre 1 godinu

Procenat pobeda:
Fila sa Embidom - 50% (40-20)
Fila bez Embida - 69% (9-4)

Denver sa Jokicem - 71% (46-19)
Denver bez Jokica - 38% (3-5)

MVP malo sutra.
(Tekst, 25. mart 2023 11:07)

Када би рецимо множење и дељење до 100 био услов за остављање коментара, половина не би прошла. Друже не знам како си основну школу заобишао али 20:20 је 50%, ти сад размисли да ли је и 40:20 исто толико. Пуно среће у решавању ове "једначине"!

vince carter

pre 1 godinu

@Struco Ovaj farmer me je nazvao lazovom jer sam odgovorio coveku koji je napisao da Fila ima "Uzasan" skor sa Embidom,pa jel 40-20 uzasan skor🙈 A u nastavku i dalje kaze da volim da lazem jer sam rekao ni reci o tome kad je Jokic skoro imao 13-24,sto je iznad 50% laice,kao i Embidov sinocni procenat. 8 marta protiv Bullsa Jokic 43% suta,na sledecoj protiv Spursa 14-24 pa protiv Bruklina 14-23. A Embidov 13-23 pljujete! Kazi farmeru ljubomorni,jel lazem sad???

vince carter

pre 1 godinu

Posle ove utakmice najzad mogu reći da sam se ogrešio o Jokića... Embid je pravi silovatelj statistike, zbog njega i njegovih šuteva ekipa trpi i gubi, a liga opet propagira kako je BLM važniji od sporta. Izvinjavam se još jednom svima, bio sam zaslepljena, neobjektivna neznalica... ne zamerite, imam 11 godina i tata mi je uplatio YouTube premium pa svako jutro pre škole mogu da pogledam Highlights :)

vince carter

pre 1 godinu

Koliku nemoc pokazujete kad morate da pisete pod mojim nikom,to je moja pobeda😅 Evo ucutkao sam ovog lazova i dokazao da je Jokic skoro dva puta uputio 24 i 23 suta iz igre a u medjuvremenu se javlja farmer @ccc koji proziva Embidov sut 13-23,prosto neverovatno kakvi su ovo ljudi🙈

Zoro

pre 1 godinu

Fantasticna partija! 22 bacanja, a ceo GSW 24 bacanja.
Cekam dezurne Džokeromrzce da mi objasne kako on zapravo igra jako agresivno, pa otud toliko bacanja.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Embid je bio odličan, da je Harden igrao dobili bi. Haris nije dovoljno pomogao, Taker nije ni kao sam ubacivao, bekovi Filadelfije nisu dovoljno iskoristili prazan prostor. Stiv Ker je dobro izračunao količinu napora koji Embid može da podnese, što ga je na kraju smorilo.
Slobodna koja je dobio Embid je zaslužio.
Pored Embida igrač utakmice je bio Pul, izvanredna zadnja četvrtina. Da nije GSW bi izgubio, od odličnog Embida.

struco

pre 1 godinu

@vince carter kako si poremecen lik a volis da lazes. da te citiram. ''Sve sto mogu da kazem je da su farmeri udarili pluseve coveku koji je izjavio da Fila ima uzasan skor sa Embidom🙈🤷'' Pa imaju losiji skor kad on igra nego kad ne igra. procentualno gledano, ali tvoj mozak ne zna da racuna procente pa ovde lazes. dalje.. ''Jokic kad je imao skoro 14-23 niko ni rec,a ovo sad im je los procenat suta'' kad skoro? pa jel ti znas covjece da u cjeloj sezoni on je samo 2 puta sutirao ispod 50%,. 2 puta od 72 utakmice. o cemu brbljas bolesnice bolesni. lazovu jedan. kako ti nije mrsko.

elija

pre 1 godinu

Kažem ja, Žoel Embid NBA MVP ... ali isključivo MVP poklonjenih slobodnih bacanja! 40 godina pratim NBA Ligu, nikada do sada nisam video da se nekome ovako namerno dodeljuju i poklanjaju slobodna bacanja za šutiranje do te mere da je to već zaista postalo presmešno (možda eventualno Hardenu pre par sezona, ali čini mi se da ni to nije bilo ovako intenzivno i toliko očigledno). Neverovatno!
(Mad Max, 25. mart 2023 11:24)

Jbga , jedan igra na način kako su dominantni centri uvjek igrali , napadali koš i tražili koš dok drugi igra kao da je Steve Nash.. u tome je razlika ali teško je da netko kao ti to primjeti. Tko može čuvati Embida u NBA, odgovor je nitko a tko može čuvati Jokica , pe evo npr. Tucker od 37 godina , glavu manji gdje Jokic nije mogao ništa napraviti ..zato i igra playa koji razigrava dok ovaj drugi utrpa svako drugu 40 koševa .. u tome je razlika .. još je Jokić uzeo dva puta za redom pa vam je malo a triput nije ni Lebron znatno bolji igrač .. koliko je samo sramotno blaćenje Embida to neću ni komentirati , loše stvari o njemu će napisati samo nacionalista koji s košarkom, osim ovog foruma , nema nikakve veze .. ne daj Bože da je netko u košarci bolji od Jokića , to je izjava za zatvor ... vidi se po komentarima kakvi ste ljudi

Opa Djurdjo

pre 1 godinu

Covek svaku drugu utakmicu izvede 20+bacanja,zasticen od pogleda a kamoli kontakta,pogledajte jokiceve ruke sve krateri nema sta mu ne rade,da je jokara tako zasticen imao bi 40+ prosek poena

Bice bolje

pre 1 godinu

Koliko se scam Jokic je u skorasnjoj seriji od 4 poraza svog tima imao dva puta triple-double, I u tom period pao na drugo mesto u MVP trci... A kada ovi izgube, a Lik postigne 20 poena is slobodnih bacanja, to je MVP partija?

Tekst

pre 1 godinu

Procenat pobeda:
Fila sa Embidom - 50% (40-20)
Fila bez Embida - 69% (9-4)

Denver sa Jokicem - 71% (46-19)
Denver bez Jokica - 38% (3-5)

MVP malo sutra.

Mad Max

pre 1 godinu

Kažem ja, Žoel Embid NBA MVP ... ali isključivo MVP poklonjenih slobodnih bacanja! 40 godina pratim NBA Ligu, nikada do sada nisam video da se nekome ovako namerno dodeljuju i poklanjaju slobodna bacanja za šutiranje do te mere da je to već zaista postalo presmešno (možda eventualno Hardenu pre par sezona, ali čini mi se da ni to nije bilo ovako intenzivno i toliko očigledno). Neverovatno!

slobo.b

pre 1 godinu

Ovome plačku je bas stalo za MVP titulom,a cinimi se i NBA liga se trudi da mu to olakšava, cuj 22 slobodna bacanja,toliko Jokic ne dobije ni za 10 utakmica.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Embid je fenomenalno košarkaš koji zaslužuje MVP - kao i Jokić, kao i Janis. Da igram protiv njega ja bih ga besomučno udvajao- pa neka me dobiju PJ Taker, Haris i Maksi.

CeLaVsAmPaStA#8#24

pre 1 godinu

Milon slobodnih bacanja je dobio i on je u prici za MVP!? Ja ne razumijem americku logiku, cim je najbolji strijelac odmah je i MVP a to veze sa logikom nema. Pa zato postoji nagrada za najboljeg strijelca. Daj te mu tu nagradu i cao a MVP se zna ko je.

struco

pre 1 godinu

bas ga guraju hahaha. ovo je vec ocigledno, lik sam ima vise slobodnih bacanja od vecine ekipa. u timu ima hardena koji je prvi asistent lige. juce, bez slobodnih bacanja on je dao 26 poena na 23 suta, sto uopste nije impresivno, ali dodaj 20+ slobodnih bacanja i eto ga preko 40. Prva tri mjeseca nije postojao i nije bio ni top 10 u trci i onda odjednom, i to bas kad je perkins poceo da prica o rasizmu prema crncima i bas kad je eto tada Denver imao 4 uzastopna poraza i odjednom eto ovaj divljo mvp. Nadam se da ta espn kampanja protiv jokica nece uspeti i da ce svakako pobjediti posto tu ima svakako strucnjaka na koje nece uticati ta kampanja pljuvanja na jokica dok ovog uzdizu. Siksersi su takodje izgubili 2 od zadnje 3, ali to izgleda ne znaci nista. A denver cim je izgubio dve za redom, tada je jos jokic protiv netsa imao 31 11 11 +14 a izgubili 16 razlike tih 9 minuta dok je odmarao ali to nije imalo veze, dva poraza denvera i odma su ga iskljucili iz trke kao favorita. Ne moze da im jedan bjelac jos Srbin 3 puta za redom pobjedi kad se to nije desilo ni lebronu ni jordanu, a shaq i kobe imaju samo po jedan mvp. u tome je caka. rade sve sto im je u moci da ovog izguraju. Jokicu da daju u pola slobodnih bacannja kao ovom i janisu pa on bi ladno imao preko 30 poena prosjek a da mu daju kao ovim imao bi oko 40 poena prosjek. Jokic je MVP i ima najbolju sezonu u istoriji NBA lige a pljuvaci, trolovi i mrzitelji nek crknu od muke.

Johnny

pre 1 godinu

Bitno je da on tim čini boljim i da su pobedili. Ili nisu?
(sve je relativno, 25. mart 2023 08:23)

Naravno da cini boljim. Sa njim plus 13 bez njega minus 21 za 10 minuta.

ccc?

pre 1 godinu

Samo ga pogledas i licna greska, pa slobodna bacanja..19 poena iz igre?? Pogledajte poslednju utakmicu Jokica..primer. 31 poen samo 5 sl. bacanja a sut iz igre?? 12 od 16?? Ovaj Embiid sut iz igre 13 od 23?? Jokic promasio 4 puta ovaj buduci MVP 10 puta? Jokic 5 poena iz sl. bacanja a ovaj 19? A Jokiceve ruke ko da je trcao kroz dzunglu, izgrebane do crvenog mesa?

vince carter

pre 1 godinu

@Memfis xaxa Bravo,nisam cak ni registrovao,a i on dobio pluseve od farmera,40-20 50%🙈 mora da je racunao to kao sut 20 od 40😂

DraganBorca

pre 1 godinu

Sad da je Malone pametan( nekad i jeste ali cesto i nije :D) pa da udvaja Embida. Koldvel na Hardena a da bukvalno ostavljaju samog penzosa Takera koji sve losije sutira. Pa da vidimo kako ce se Embid snaci na konstantno udvajanje. Taker 0-5 za 3 protiv Ratnika, treba to iskoristiti. I jos kad bi Vlatko i Zeke igrali a ne Grin. U Filadelfiji su imali komotnih 15 razlika i onda Malone spoji Dzefa Grina i Bonesa sa Jokicem i ovi tako sporu i defanzivno slabu petorku Denvera pretrce i stignu za par minuta 15 razlika, bukvalno im je Malone poklonio pobedu sa uzasnom petorkom🙄

Zanima me ako Sixersi izgube jos narednih par sto je vrlo moguce da li ce se soft power NBA lige pridrzavati tzv narativa i kazniti i Embida za mnogo vezanih poraza kao sto su Jokica. Uskoro će da vidimo😎

Ali pazi kako se Embidu "namesta" kada je najvaznije. Pre 10 dana protiv Klivlenda nije igrao Alen koji je jedan od najboljih defanzivnih centara. Protiv Sarlota ga cuvao Nik Ricards treci centar Sarlota. A veceras u Finiksu verovatno nema Ajtona. Ali nema veze oprace ih Denver za par dana. Nije vise cak ni do MVP nagrade nego da ga nadigra iz inata. Mislim Embid je simpaticni trol i gotivi se sa Jokicem ali brate mili kako lik glumata za faulove, bukvalno kao Harden iz Hjustona, uzasno za gledanje, anti kosarka🙄

veljko

pre 1 godinu

Па наравно да ће имати толико поена када је скоро половина слободна бацања. Када би одбили слободна бацања и њему и Николи имао би у просеку поена колико и Никола. Не искључујем да су били фаулову, али колико се на Јокићу пута нису судили очигледни фаулови?

velikoslovog

pre 1 godinu

Iskreno, bilo bi super za Jokiceve sanse da sad izgube u gostima i protiv Suns-a i Nuggets-a u nizu, a igraju vec veceras protiv Suns-a. Mislim da je izvodljivo.

and1

pre 1 godinu

Brutalno stvarno, ali opet nedovoljno. Drejmond Grin je posvetio jedan segment na pressu Embidu i fino je objasnio kako su ga čuvali, neka on isporuči svoje, ali dobiti ne smiju.

Da, Jokić MVP! Vrlo je važno da Denver pobjedi Milvoki i Filu, bez obzira na učinak Jokića, mislim da je onda MVP njegov.

ime

pre 1 godinu

(јд123, 25. mart 2023 09:28)

Zato Jokica ne zanima MVP.
Jer ne zeli patike, izlazak poslednji na teren i sl. stvari koje s igrom nemaju veze.
Video covek u kakav je cirkus….

Mi, navijaci, zelimo.

Milan

pre 1 godinu

Koji ste vi svi pojmasi. Utakmice i ne gledate, a Embida ovde pljujete samo zato sto je konkurent vasem bozanstvu Jokicu. Po vama je izgleda i Sabonis legenda i MVP, samo zato sto skoro svako vece ima tripl dabl. Videcete sta sledi uskoro.
(vince carter, 25. mart 2023 09:47)

Na 71 odigranu utakmicu imao 12 puta TD. Prosek po mecu 19 poena, 12,5 skokova i 7,3 asistencije. Ne znam kako to "skoro svako vece ima tripl dabl". Pri tom prosecno Jokic ima oko 5 poena i 2,5 asistencije vise i 2,5 puta vise tripl dablova. Inace Sabonis igra odlicno, u cemu se slazu svi koji se bave kosarkom. Zato je i izabran za all star glasovima trenera.

јд123

pre 1 godinu

(јд123, 25. mart 2023 09:28)

Zato Jokica ne zanima MVP.
Jer ne zeli patike, izlazak poslednji na teren i sl. stvari koje s igrom nemaju veze.
Video covek u kakav je cirkus….

Mi, navijaci, zelimo.
(ime, 25. mart 2023 09:37)

Када већ играш ту ”циркус лигу” требао би да се прилагодиш правилима. Ако нећеш, онда се немој чудити и бунити што си омаловажаван у медијима, па те ни судије не поштују иако си један од најбољих играча тренутно.

Да, ми навијачи желимо да има одличну статистику, трипл-дабл у просеку, да буде МВП, исто као и његова франшиза Нагетси, јер им то доноси већу популарност у лиги, јер су мало тржиште.
Ако га већ све то не интересује, барем би требао да поштује што навијачи и његов клуб то желе а не да својим изјавама умањује вредност индивидуалних достигнућа, награда. Требао би да ангажује медијског саветника.

Исто важи нпр. за ол-стар. Шта ће му те изјаве типа ”то ме не интересује, ту сам само да се забављам”. Треба да схвати да је и ол-стар производ НБА, који је њима важан.

Robert

pre 1 godinu

Fantasticna partija! 22 bacanja, a ceo GSW 24 bacanja.
Cekam dezurne Džokeromrzce da mi objasne kako on zapravo igra jako agresivno, pa otud toliko bacanja.
(Zoro, 25. mart 2023 08:39)

Nema potrebe, vec ste sami objasnili ono sto duboko poricete. :)

vince carter

pre 1 godinu

Zamolio bih ovog vince cartera što koristi moj nik da prestane da širi mržnju po društvenim mrežama i naziva sve lazovima. Opet se izvinjavam svima, ja to stvarno ne mislim, neko dete širi frustraciju jer je nezadovoljno svojim životom usled nedostatka ljubavi i pažnje. U stvarnom svetu socijalno je hendikepiran, verovatno i zlostavljan pa sad hoće i nas da zlostavlja preko foruma ?
(vince carter, 25. mart 2023 14:02) #_____________________________________________________________________Apsolutna nemoc i nivo prvog razreda osnovne skole u zelji da pokupis koji plusic pred likovima kojima oci ne vidis,nemoc u borbi protiv Cartera,samo pokazujes koliko vas eksponiram u dvolicnosti i lazima ;)))

Goran

pre 1 godinu

Slobodna bacanja su dio košarške igre isto kao i koševi za 2 i 3 poena! Nije on kriv što ga ne mogu zaustaviti na drugi način nego faulom!Da ga ne fauliraju dao bi još više koševa! 😁

posmatrač

pre 1 godinu

Na zapadu se situacija baš zakuvava. Nikada nije bilo ovako neizvesno, i izgleda da je ovo najbolja potvrda koliko je bila dobra odluka da se uvede taj PI sistem na kraju. Ranije bi pola lige već uveliko odmaralo glavne igrače, i sve bi bilo manje-više poznato, uz možda neku frku između dve-tri ekipe za tu 8. poziciju.
A ovako, izgleda da su samo prva tri mesta već određena, a sve ostalo je još uvek veoma neizvesno. Mnogi žele da pobegnu iz te nesigurne zone 7-10, a evo čak je i Dalas trenutno van prvih 10.

palop

pre 1 godinu

Uhvatio sam kraj utakmice i lik je ostao potpuno bez gasa kao i obicno, znaci ili sut sa poludistance ili pokusaj da se iznudi faul. Mozda i uspe da iskuka MVP nagradu, ali u plejofu mu se ne pise dobro...

Mareks

pre 1 godinu

Tek će da vidite u ovih poslednjih desetak utakmica koliko će da ima slobodnih bacanja. I do sad su mu svirali previše a sad će još više da ga guraju da bi dobio MVP nagradu. Ne bi me čudilo da protiv Denvera ima 20, da Jokiću sviraju neke smešne faulovw i tako.

Marko 666

pre 1 godinu

Interesantno je kako se tek sad kad je Srbin medju najboljima u NBA prica o rasizmu Afroamerikanaca,pa isto su pojedini 'strucnjaci' pljuvali po Nashu i Dirku zbog boje koze,a Kobe je sam sebi dao nadimak black mamba-vama to nije smetalo a itekako je bilo rasisticki obojeno,ne razumem zasto vam toliko smeta Embiid,pa mrzeli bi ga jos vise da je belac i nasli mu jos milion mana samo zato sto nije NAS?!Eh jadnici...

Mad Max

pre 1 godinu

Slobodna bacanja su dio košarške igre isto kao i koševi za 2 i 3 poena! Nije on kriv što ga ne mogu zaustaviti na drugi način nego faulom!Da ga ne fauliraju dao bi još više koševa! 😁
(Goran, 25. mart 2023 19:36)

Samo što su u više od polovine slučajeva to potpuno nepostojeći faulovi i apsolutno poklonjena slobodna bacanja. Dakle, nešto što se sudi samo njemu u korist i niti jednom drugom igraču u NBA Ligi danas. Strašno i neverovatno, ali nažalost istinito.

vince carter

pre 1 godinu

Zamolio bih ovog vince cartera što koristi moj nik da prestane da širi mržnju po društvenim mrežama i naziva sve lazovima. Opet se izvinjavam svima, ja to stvarno ne mislim, neko dete širi frustraciju jer je nezadovoljno svojim životom usled nedostatka ljubavi i pažnje. U stvarnom svetu socijalno je hendikepiran, verovatno i zlostavljan pa sad hoće i nas da zlostavlja preko foruma ?

pant-LA

pre 1 godinu

Cinjenica je da embid igra drugacije od jokica, da vise napada kos, iznudjuje faulove jer je dominantan, ali cinjenica je i da mu na svakoj utakmici koju sam gledao bukvalno poklone barem 5-6 bacanje, plus sto mu sviraju svaki faul koji je bio, dok jokicu nista ne poklanjaju (i ne trebaju naravno), ali dosta puta mu i ne sviraju ocigledne prekrsaje za bacanja. I to je ta razlika od 10ak bacanja, nekih 8 poena. Ponekad je toliko smesno (ili zalosno), kakve sve kontakte sviraju embidu da je tesko za gledanje, tipa kao hardenu 'one' sezone, kada sudije toliko izlude sve u hali da igrac krene da ga cuva sa rukama na ledjima (dakle bez ruku igra odbranu) i sudija iz inata opet sudi faul za dodatno bacanje.