Miličić za B92: "Realova škola ima najveći uticaj"

Nekada je trenirao Zemun, bez znanja španskog jezika došao u Madrid, radio u Atletiku, a sada je trener trećeg tima Real Madrida. Nebojša Miličić priča o Valdebebasu, fudbalskoj akademiji kraljevskog kluba, igračima koji su prolazili kroz Realovu školu i razlozima zašto gotovo niko od njih nije uspeo da ostane na Bernabeuu.

Aleksandar Stojanović, Zoran Panjković Izvor:
Pošaljite komentar
 1. zanimljivo...ovo nisam znao...svu srecu nasem treneru, pa da jednog dana postane trener A tima!
  (wlado, 1. februar 2007 17:16)

  # Link komentara

 2. Svaka cast majstore samo napred......Sretno
  (Vukasin, 2. februar 2007 12:58)

  # Link komentara

 3. Da li je Gdin Nebojsa bio u Svedskoj, '60 godiste i da li mu zena zna spanski pa je uspeo da se odrzi? Vratila su mi se neka stara secanja pa bi bilo lepo kada bi objavili tekst. Srecno.Petar
  (Petar, 2. februar 2007 13:46)

  # Link komentara

 4. Sa Nebojom sa igrao pocetkom 90-tih, super momak.Uporan, pametan, lepo vaspitan, i sto je najvaznije veliki borac.Cuo sam neke price kako je otisao u Spaniju, a sama napomena da bez znanja jezika dolazi do trenera Reala valjda vam dovoljno govori.Majstore samo napred !
  (Sunajko, 6. februar 2007 11:30)

  # Link komentara

 5. On valja Realu, a ne valja, Zemunu, ili Partizanu?! Ovde rade treneri koji ne znaju da stoje, a Bernabeu su videli na TV...Covek je izgleda strucan, dajte mu kadetsku ili omladinsku reprezentaciju, neka formira igrace...
  (rassa, 10. februar 2007 19:30)

  # Link komentara

 6. Kakav je to sporazum Zvezda potpisala sa Realom oko saradnje kad u ovom prelaznom roku nijedan njihov "mladić" nije došao u naš klub. Kakvi god bili ti igrači sigurno su izmislili fudbal za našeg Đokića,Pantića,Trišovića itd... U svakom slučaju "ne može da škodi"
  (deki, 21. februar 2007 16:35)

  # Link komentara

 7. svaka cast nebojsi,znam mu citavu porodicu posto smo rodom iz istog sela pored sipova odakle je i darko,pozdrav za nesu i njegovu porodicu a uz to neso je veliki grobar.
  (bane, 28. februar 2007 13:57)

  # Link komentara