Miličić za B92: "Realova škola ima najveći uticaj"

Nekada je trenirao Zemun, bez znanja španskog jezika došao u Madrid, radio u Atletiku, a sada je trener trećeg tima Real Madrida. Nebojša Miličić priča o Valdebebasu, fudbalskoj akademiji kraljevskog kluba, igračima koji su prolazili kroz Realovu školu i razlozima zašto gotovo niko od njih nije uspeo da ostane na Bernabeuu.

Aleksandar Stojanović, Zoran Panjković
Pošaljite komentar
 1. zanimljivo...ovo nisam znao...svu srecu nasem treneru, pa da jednog dana postane trener A tima!
  (wlado, 1. februar 2007 17:16)

  # Link komentara

 2. Svaka cast majstore samo napred......Sretno
  (Vukasin, 2. februar 2007 12:58)

  # Link komentara

 3. Da li je Gdin Nebojsa bio u Svedskoj, '60 godiste i da li mu zena zna spanski pa je uspeo da se odrzi? Vratila su mi se neka stara secanja pa bi bilo lepo kada bi objavili tekst. Srecno.Petar
  (Petar, 2. februar 2007 13:46)

  # Link komentara

 4. Sa Nebojom sa igrao pocetkom 90-tih, super momak.Uporan, pametan, lepo vaspitan, i sto je najvaznije veliki borac.Cuo sam neke price kako je otisao u Spaniju, a sama napomena da bez znanja jezika dolazi do trenera Reala valjda vam dovoljno govori.Majstore samo napred !
  (Sunajko, 6. februar 2007 11:30)

  # Link komentara

 5. On valja Realu, a ne valja, Zemunu, ili Partizanu?! Ovde rade treneri koji ne znaju da stoje, a Bernabeu su videli na TV...Covek je izgleda strucan, dajte mu kadetsku ili omladinsku reprezentaciju, neka formira igrace...
  (rassa, 10. februar 2007 19:30)

  # Link komentara

 6. Kakav je to sporazum Zvezda potpisala sa Realom oko saradnje kad u ovom prelaznom roku nijedan njihov "mladić" nije došao u naš klub. Kakvi god bili ti igrači sigurno su izmislili fudbal za našeg Đokića,Pantića,Trišovića itd... U svakom slučaju "ne može da škodi"
  (deki, 21. februar 2007 16:35)

  # Link komentara

 7. svaka cast nebojsi,znam mu citavu porodicu posto smo rodom iz istog sela pored sipova odakle je i darko,pozdrav za nesu i njegovu porodicu a uz to neso je veliki grobar.
  (bane, 28. februar 2007 13:57)

  # Link komentara