Subota, 11.02.2023.

11:00

Da li će Denver reagovati?

Izvor: Stefan Nikoliæ

Da li æe Denver reagovati? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Brankoni84

pre 1 godinu

Imaju sada rezervnog centra, imaju dosta visokih u postavi. Njihov najveci problem je sto klupa za celu cetvrtinu da 5 poena, a primi 40. Sad im treba pravi fizički plej da napravi tim od druge postave, i eventualno ulece u prvu po potrebi u zavisnosti od uloge. Dzekson ili mozda Set. Sve ostalo bi bilo glupo. Beverli je mali stilu Kampaca, on ce uneti energiju, ali ih nece organizovati. Dragic suvise mator da se nosi sa izmenama u stilu Klarksona koji su puni energije. Wall, pa da nije povreda bio bi prvi, ali Denver je vec pokretna bolnica, ne treba im dodatni rizik, inace bi bio cak i preteran kao rezervni plej. Kevin Lav i ostali su nebuloze, to im ne treba.
(Tocka, 11. februar 2023 12:19)


Otpustiti Deandrea i dovesti Redzija Dzeksona(na Bounsovu poziciju pleja) i Set Karija ili Deni Grina.

milan11

pre 1 godinu

Nijedan od spomenutih, pa ni Jackson ne bi doprineo ništa novo i ne bi bio među prvih 8-9 igrača Denvera u rotaciji, znači jedino kao malo duža klupa za slučaj povreda. Znači može, ali zapravo ne mora.

Arm

pre 1 godinu

Orlando je otkupio ugovor i Terens Ros je slobodan trenutno.
Dobra šansa možda za Denver iako se piše da je Dalas jako zainteresovan za njega i da bi vrlo lako mogao potpisati za Dalas

Arm

pre 1 godinu

I još nekoliko zanimljivosti ako je tema i dalje aktivna.

Denver je pokušao zamijeniti Bounsa za nekoliko igrača iz drugih klubova ali niko nije bio zainteresovan ( toliko o njegovoj vrijednosti jer brzo se pročuje ako neki igrač radi gluposti u i van kluba )
Znači nudili su Bounsa u Šarlot za Mekdanijelsa ( ne znam detalje oko pikova da li su bili uključeni ) i nije prošao trejd.
Nudili su ga Niksima za Rediša , nije prošlo
Nuđen je i Minesoti za Prinsa i isto nije prošlo.
Onda je napravljen dogovor izmedju četiri kluba ( Lejkersi , Klipersi, Orlando i Denver ) i tako je prošao trejd za Brajanta a pikovi su prebacivani za potrebe dovođenja Bo Mambe.
Tako da nije Bouns otišao samo za pikove u Kliperse već je dio veće saradnje ali se na dan trejda nisu objavljivali svi detalji.

roronja

pre 1 godinu

Denver je svoje rekao,ekipe koje su se mislile pojačati to su već uradile u prelaznom roku,nema se sad šta tražiti,ovo je samo sprdnja.
Sipanje iz šupljeg u prazno.

Ljaksara

pre 1 godinu

Prićaju da je Ćanćara loš i da može da ispadne iz rotacije???
Pa jel znate da je on uz Donćaru osvojio EP.
Najbolje rešenje za Denver bi bilo da daju povređenog Empiđejaru za zdravog Atetokumbaru, povređenog Marejaru za Irvingaru, Gordonaru za povređenog Gidaru, a Jokaru za povređenog Dejvisaru i onda bi Ćanćara bio u startnoj petorci.
Voleo bih da vidim Jokaru u LAL sa Lebronarom a Marejaru sa Donćarom.
Na kraju najpametnije po Boston je da ukradu Malonaru i da im tim organizuje za par vezanih titula.

Miroslav

pre 1 godinu

Denveru treba igrac koji ce doneti poene sa klupe.I to individualnim akcijama.Uvek postoji mogucnost da starteri igraju lose,onda takav igrac ulazi sa klupe da pokrene ekipu.GSW ima Dzordana,Boston ima Brogdona,Filadelfija ima Maksia,Denver odlaskom Hajlanda nema takvog igraca.Od svih gore pomenutih,takav je samo Dzekson.Meni je zanimljiv jos i Rouz,ako dobije otkaz u Niksima.Za Denver bi bilo dobro da dovedu i dobrog defanzivnog krilnog igraca.Nekog ko bi mogao da smiri Lenarda ili Durenta.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Znam da je bogohuljenje ovo reci ovde, ali voleo bih da vidim Vestbruka u Denveru. I dalje odlican fizikalac, prodoran, jak, deluje da ce posle Lejkersa prihvatiti manju ulogu, a s obzirom da je (neopravdano) napadan dosta mislim da ima zelju da dokaze da i dalje zna da igra. Svi saigraci kazu da je bio odlican saigrac i super lik, i vrlo je inteligentan kosarkas.

Danilo

pre 1 godinu

Samo Redzi Dzekson i Set Kari i savsim dovoljno .Prvi moze da predvodj klupu a moze da po potrebi bude i u prvoj petorci .Set Kari bio bi mozda i nsjbolje resenje covek ima precizniji sut od brata , nestvaran je trojkas .Biko koji od njih dvojicr ima 15 piena zagarantovanih u svakom trenutku .

vince carter

pre 1 godinu

Usao sam na,video da je pomenut Jrue Lebron Holiday i prestao da citam. Igrac sa kojim se bori za titulu,Chuck Noris Jokic! Jrue Holiday,Rajon Rondo,Anthony Davis,Nikola Mirotic igrali zajedno a jos se Kazins povredio,izgubili sa 4-1 od Golden Stejta,Davis imao 30 poena u proseku,Rondo belezio i 18 asistencija na jednom mecu ali ipak nisu mogli da uzmu vise od jedne pobede cak ni sa Jrue Lebron Holideyom. Do skoro pricali da su Kavaj i Janis uzeli titule jer su se Wariorsi povredili a sad jer je Holiday taj koji donosi titule. Milvoki je uzeo titulu jer je Durant za pola milimetra nagazio liniju a u finalu je Janis potpuno dominirao. Marey je u bablu igrao dva nivoa iznad Holidaya plus Grant.

JPR24

pre 1 godinu

Газда Денвера је шкрт на парама, никада нису прекорачили буџет, никада не плаћају порез на прекорачење плата. Зато никада ништа неће направити
(Зец, 11. februar 2023 14:23)

Pa ni ostali ne bacaju pare samo tek tako. A Denver nikad nije bio neka glavna franšiza u NBA. Sad su u idealnoj poziciji, vreme bi bilo da bace i oni koji kintu ako treba !

montoya

pre 1 godinu

Playmaker im fali to je evidentno, Murray je vrhunski ali sklon povredama. Sa ovog spiska Vol je najbolja opcija, ali i on vec 2-3 godine kuburi sa povredama, tako da bi Beverly dobro dosao kao backup za Murray-a.

јд123

pre 1 godinu

Mislim ipak da će jednog sana Denver imati sudbinu Sakramenta 2000ih a glavni uzrok će biti Tim Koneli i ugovor za "srce u miša" MPJ
(John Pierremont, 11. februar 2023 12:46)

Не само уговор. Пропустио је толико шанси да доведе боље играче. Могли су уместо Милвокија довести Дру Холидеја. Пеликанси су тражили МПЈ-а, јер је тада био на цени. Са Холидејом су могли ући у борбу за титулу и са повређеним Марејем. Ако на играча не рачунаш дугорочно, трејдујеш га када му је цена висока а не када му је нула као што је сада био случај са Боунсом. Требали су на почетку сезоне проценити да се Боунс неће подредити екипи и трејдовати га тада када би добили нешто за њега. Конели је имао више таквих пропуста. Сећам се када је Бизли играо због повреда других играча и сипао тројке само тако. Уместо да га тада трејдује он је чекао да му истекне уговор и да оде за џабе.

Поред грешке са МПЈ-ом највећа грешка је био Бартон. Њему дати нови уговор, несхватљиво.

Ljudi moji zaboravio sam za Bartona.
Znao Sam cim ode da ce se videti kakav je igrac, on u raspalom Vasingtonu ispao iz rotacije veoma brzo.
(Podseti me neko na Vila, 11. februar 2023 12:25)

Исто сам говорио одавно. Свађао се у вези Бартона не само овде у коментарима, него и на подкасима као ДНВР или Нагетс Србија.
Све приче оних који су бранили Бартона сада падају у воду.

Беверли не би био лош иако амерички навијачи Денвера не мисле тако. У свакој екипти треба неки пргав игра за шампионат.

Nislija

pre 1 godinu

Set Kari je best buy varijanta. Covek je jako zahvalan i prilagodljiv. Voleo bih da D-Rose potpisu, ako je neko zasluzio da se bori za titulu, to je taj covek! I bio bi spektakl da se titula i desi Denveru (A sto da ne!?)!

Saša

pre 1 godinu

Ne treba tu gledati ko je šta do sada uradio od njih, već ko je najveći potencijal.
Keli Ubre je tu neko ko je veoma čudan, još uvek dovoljno mlad, izuzetno talentovan, tačno ono što im treba, ali iz nekog razloga se on nigde ne uklapa.
A Deni Grin je taj koji bi bio zadovoljan da sedi na klupi, i da po potrebi udje i bude jako dobar, naročito kao trojkaš.

x

pre 1 godinu

Redži je otišao u Šarlot, nažalost. Ali brat Stefa Kare, što da ne.
(Cicero, 11. februar 2023 12:22)

Pa to i piše u tekstu. Poenta je da se uradi buyout (sporazumni raskid ugovora) i da Redži postane slobodni agent. I onda da ga Denver dovede kao slobodnog igrača.
Singer iz Denver Posta kaže da je Redži najverovatnija opcija!

Иван

pre 1 godinu

Најбоља опција од ових је Реџи Џексон. То су сигурни поени с клупе. Проблеми су: хоће ли он у Денвер, и хоће ли он да прихвати да буде резерва. Но, генерално, таквог играча већ имају у Брусу Брауну и велико је питање да ли Нагетсима за титулу треба ишта више од овог што већ поседују, кад је реч о играчком кадру. Имају јасну прву опцију (Јокић), одличну другу опцију (Мареј) и сасвим добру трећу (Портер). Незгодно је једино ако не играју и Јокић или Мареј јер ниједан од преосталих играча није способан да буде друга нападачка опција. Једино ту видим потребу за Џексоном/Вестбруком. Као што им је Брајант био потребан да стегну одбрану кад не игра Никола, да барем не примају толико кошева од резервиста ако већ не умеју да их дају. Међутим, ако буду сви здрави, ту улогу инјекције с клупе може да одигра и Џамал. Осовина Јокић, Мареј, Портер, Гордон, Колдвел-Поуп, Брус Браун, мали Браун, Чанчар и Брајант је сасвим довољна. То је девет играча. Једино Влатко одатле може да испадне, што је опет осам њих у ротацији, и више него довољно за плеј-оф.

Зец

pre 1 godinu

Газда Денвера је шкрт на парама, никада нису прекорачили буџет, никада не плаћају порез на прекорачење плата. Зато никада ништа неће направити

lerma

pre 1 godinu

Volio bi da vidim brata rasela u denveru. Imam neki trip da bi to profunkcionisalo, i da bi brat rasel mogao da bude deo sampionskog denvera. Kako vreme prolazi od njih trojice iz OKC postade mi najmanje gadan lik.

vasilije

pre 1 godinu

Da Denver ima mesto za jednog igraca, ali mogu da otpuste DJ koji nema nikakvu ulogu u ovom rosteru i dovedu nekog drugog, prvenstveno im treba bek ili plej na spoljnim pozicijama i ja kad bolje razmislim Beverli bi mogao a im bude dobra opcija, mada ja mislim da su neke opcije jednostavno manje verovatne, npr ne znam zasto bi neko otpustio Ubrea, ali on bi bio zanimljiv igrac za sve timove tipa Dalas, Clivlend, Majami i druge.
Ne znam da li ce Juta tankovati, ali ja ne bih voleo voleo bih da se svi bore za plejin mesto i da se Lejkersi dosta pomuce da dodju (a mozda i ne dodju) do tog mesta.

Black Sabath

pre 1 godinu

Nek dovedu Rusella Westbrooka pa da dva najveća nabijača statistike u istoriji lige igraju zajedno.... Westbrooka barem sa reprezentacijom ima Olimpijsko i svjetsko zlato....Jokić kao ko fol MVP odveo reprezentaciju Srbije do toga da nije ni među 8 na Evropskom prvenstvu....

Donny Brasco

pre 1 godinu

Radi se o tome da nisu klubovi ti koji biraju igrače u ovom periodu nakon trade deadline, pogotovo ove bolje tipa Westbrook, Beverly, Jackson, Curry, Green .. igrači su ti koji biraju , novac im je svugdje gotovo isti , tako da je samo i isključivo do njih što će i koga izabrati. Kako bi god Denveru sjajno legao netko ala Reggie Jackson tako bi legao dobro i mnogim drugim ekipama. Češće ih uzmu ekipe sa velikih tržišta a još češće one ekipe koje im obećaju produženje ugovora. Da sam na mjestu Denvera pokušao bih se pojačati na poziciji playmakera ali odluka je igračeva a takvi kao npr.Jackson će imati vjerojatno i više od 10ak ponuda. Jedino Westbrooka ne bih uzeo, on još uvjek misli da je Alfa i ne možeš mu vjerovati da će se podrediti potrebama ekipe..barem mu ja ne bi vjerovao.

nenad

pre 1 godinu

Od gore pomenutih najbolje bi im legao Redzi Dzekson ali ja vec 4-5 godina "navijam" da dovedu Terensa Rosa tako da neka bude neko od te dvojice :)

NNN

pre 1 godinu

Redži Džekson deluje kao najbolja opcija (naročito ako bude uspevao da se približi onim blistavim izdanjima iz prošlogodišnjeg plej-ofa).
Beverli je izvikan defanzivac (a u napadu je tek beskorisan), jedino što je prljavi lajavac, a obično šampionskim ekipama treba bar jedan takav, a Denver to nema.
Lično mislim da bi se i Keli Ubre odlično uklopio sa Jokićem (mislim ko ne bi), tj. odlično bi utrčavao i koristio pasove najboljeg dodavača današnjice.
Vol je najveće ime, ali on je realno bivši košarkaš.
Kevin Lav je odličan skakač i šuter, a pored Jokića bi imao dosta otvorenih šuteva, jedino što nije neki odbrambeni igrač.
Inače niko ne pominje Denija Grina (nije u najboljoj formi), a čovek je (bio vrlo važan šraf) i u San Antoniju i u Torontu i u Lejkersima i uzimao titule!

spontani

pre 1 godinu

Vrlo prosto , Redzi Dzekson najbolja opcija jedino ne znam kakav je karakter da li bi se dobro uklopio u svlacionici. Meni moram da priznam lici malo na bolida kao sto je bio Bons ali , ako to nije tacno onda ga odmah dovesti.

mr

pre 1 godinu

Денвер је једина екипа у историји кошарке без плеја. Њима треба плеј, и то не један већ два. Иде плеј оф више, јаких уткамица за кратко, неће моћи Јокић да води лопту, а неће ни Мареј.

Arm

pre 1 godinu

Još jedna vrlo zanimljiva vijest je to da Pejton II nije prošao medicinski pregled u Voriorsima i sad je cijeli taj veliki trejd u opasnosti da se ostvari . Izmedju ostalih i transfer Sadika Beja u Atlantu jer su 4 tima uključena u taj trejd

czz

pre 1 godinu

Jedini ovde koji imaju jos udarca u sebi su ofanzivno John Wall, mada ne znam da li bi on hteo potpisati veteranski ugovor jer realno moze da ulazi s klupe ali je veoma rizican jer je stalno povredjen, defanzivno su tu Serz Ibaka i Dwayne Dedmon koji mogu da defanzivno muce centre dok je Jokic na klupi...Westbrook nikad nije ni bio igrac za tim, on je dobar za obici. Denveru treba dobro krilo a Cancar je los, MPJ po meni tanak igrac, nekonstantan

nema otog nis

pre 1 godinu

Set Kari gadja trice preciznije od brata, bio bi ludo pojacanje. Mada Kevina Lava sam obozavao iz perioda Lebron-Irving-Lav oduvek sam ga video kao super-stara u senci drugih

@Gojko

pre 1 godinu

Iskreno, on bas ne koristi te glupe izraze i sve objasni detaljno sto sam bas i hteo da komentarisem i ovo mi privuklo paznju. Kosarka je kompleksna, nije naivan sport ni za pracenje ni za igranje

Tocka

pre 1 godinu

Imaju sada rezervnog centra, imaju dosta visokih u postavi. Njihov najveci problem je sto klupa za celu cetvrtinu da 5 poena, a primi 40. Sad im treba pravi fizički plej da napravi tim od druge postave, i eventualno ulece u prvu po potrebi u zavisnosti od uloge. Dzekson ili mozda Set. Sve ostalo bi bilo glupo. Beverli je mali stilu Kampaca, on ce uneti energiju, ali ih nece organizovati. Dragic suvise mator da se nosi sa izmenama u stilu Klarksona koji su puni energije. Wall, pa da nije povreda bio bi prvi, ali Denver je vec pokretna bolnica, ne treba im dodatni rizik, inace bi bio cak i preteran kao rezervni plej. Kevin Lav i ostali su nebuloze, to im ne treba.

John Pierremont

pre 1 godinu

Moraju dovesti Redžija, inače će biti bolno gledati klupu.

Muri može da se miksuje sa rezervama u reg.sezoni, ali u PO je svaki minut potreban prvom timu.

Mislim ipak da će jednog sana Denver imati sudbinu Sakramenta 2000ih a glavni uzrok će biti Tim Koneli i ugovor za "srce u miša" MPJ

Podseti me neko na Vila

pre 1 godinu

Ljudi moji zaboravio sam za Bartona.
Bio starter u Denveru par godina, to samo dokazuje koliko Jokic cini saigrace boljim.

Znao Sam cim ode da ce se videti kakav je igrac, on u raspalom Vasingtonu ispao iz rotacije veoma brzo.

Bilo koga da dovedu je bolje nego nikoga, cak bih pokusao sa Saricem, veoma zahvalan igraca s klupe uprkos povredama.

mdj

pre 1 godinu

Nemaju prostor za vise od jednog igraca, tako da bih birao iznedju Redzija Dzeksona i Seta Karija. Mada je i Beverli jako zanimljiva opcija, da grize u odbrani a to je ono sto im svakako fali. Da mogu da dovedu dva igraca, Lav i Kari bi bili idealna varijanta, dobijas iskustvo osvajanja prstena plus mnogo opasnu drugu postavu na nivou prve za mnoge ekipe. Kalvin But je pokazao ove sezone da zeli prsten i napravio od pocetka odlicne poteze, ocekivalo se od Hajlenda korak napred ali on covek postao opasan divljak tako da ga su se resili s razlogom, ne da nesto dobiju za uzvrat vec samo da oslobode mesto, tako da se potez svakako ocekuje. Bez obzira na sve trejdove Denver i dalje favorit, niko do sada nije postao sampion tako sto je napravio trejdove i spojio zvezde na polusezoni pa tako nece ni Dalas, ni Sansi daleko.

Pogan

pre 1 godinu

Stefane Nikoliću, naučite me molim Vas košarkašku teoriju sa šminkerskim izrazima, pa da i ja mogu da komentarišem NBA preko pikova, flotera, dvojki, trojki i petica i da pratim trejdove i salari kepove.
(Gojko, 11. februar 2023 11:43)

Ajde paore, ne pravi se pametan kad to nisi. Bukvalno ne postoji srpska reč za te izraze. A kad bi ih prevodio na srpski, samo bi bilo zbunjujuće i glupo. Pokupi i valjaj? Plutalica? Mrš bre. Ako ne znaš šta je šta, ti nauči.

B.Legal

pre 1 godinu

Drago mi je da je na domaćim portalima ima još po neki novinar koji će da se malo potrudi oko vesti (teksta, članka, reportaže) koju objavi i ispod koje se potpisuje.

Sve se danas svelo na Google translate stranih objava, sa kontrolom pravopisa i onda objava.

Novinarstvo podrazumeva stručnost, praćenje teme, istraživanje, prikupljanje podataka i informacija, pa tek onda objavljivanje.

P.S. Džekson u Denver

Tragikomedija

pre 1 godinu

Ne treba im Beverli, imaju već malog K.Brauna na klupi koji je isti tip igrača kao i on, s tim da je mlađi i treba mu davati što više minuta sada. Ne treba im Lav jer je čovek od povrede šake daleko od ozbiljne košarke trenutno, bio je drugi u trci za 6MOY prošle sezone, a Klivlend će ga se sada otarasiti, jer ove sezone nije ni blizu igrač kakav je bio tad. Treba im Redži Džekson, odlaskom Bounsa je potreban košgeter sa klupe, a Džekson je upravo takav tip igrača, još je i bolji defanzivno od Bounsa i bio bi nadogradnja. Postava Džekson/K.Braun/B.Braun/Nađi/Brajant sa klupe bi bila odlična. Imaš dva odlična ofanzivna igrača Džeksona i Brajanta, oba Brauna su odlični defanzivci i Nađi je sasvim korektan unutrašnji i PnR defanzivac. Samo dovesti Džeksona.

blabla

pre 1 godinu

beverli, ili rezdi dzekson..
nema druge.. svakako je redzi bolji plej, ali nije sigurno da il im to nedostaje u ovom trenutku.
beverli, iako dosta slabiji napadacki od redzija moze da dosta doprinese odbrani. covek je napast, dosadan, prava stvar za denver..

verovali ili ne

pre 1 godinu

Imam pouzdanu informaciju da je Zvezda u pregovorima sa Patrikom Beverlijem i Gogom Bitadzeom. Za Bitadzea je prakticno sve dogovoreno a sa Beverlijem još uvek nisu blizu dogovora.

Gojko

pre 1 godinu

Stefane Nikoliću, naučite me molim Vas košarkašku teoriju sa šminkerskim izrazima, pa da i ja mogu da komentarišem NBA preko pikova, flotera, dvojki, trojki i petica i da pratim trejdove i salari kepove.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Ovako nekim redosledom (moje misljenje)...

1. Redzi Dzekson
2. Beverli
3. Deni Grin

Redzi, ocigledno je. Beverli, treba Grumenju sto vise bezobrazluka i frke igraca za neminovne smicalice i sukobe u POffu... "smarac" koji grize, nervira i unosi energiju.

Grin, uvek zahvalan, koristan i dovoljan, bez decijih bolesti i nametljivosti mino timske, konceptualne potrebe.

Dz Vol?? Nije tu nista preostalo. Dragic, mozda ali takvo mu je ime, posed lopte i narativ (vecno nadomak zvezde) koji takvig borca i radnika nikad je napusta pa ni u ovim godinama = ugrozenost hemije druge postave... Neki osecaj da je za nijansu "previse" (ne mislim samo na igru) za ono sto je Grumenju potrebno na jedinom preostalom, neophodnim mestu - plejmejker druge postave.

Svakako ce te neke kombinovane minute sa klupom i dalje igrati Marej (odlican koncept) ali uvek je tu rizik od povreda itd... Dragic ogromno iskustvo, ofanzivna potentnost i birba ali nekako mi ie osecaj da ne.

Druge pozocije tipa K Lav itd... Cini mi se bespotrebnim u ovom momentu.

Dragan Feliks

pre 1 godinu

Na poziciji pleja najbolji izbor bi bio Redži Džekson jer im trebaju poeni klupe, a i dobar je defanzivno. Dragić bi bio sledeći izbor. I ova bar teoretska šansa da se dovede Lav je dobra (mislim da nije preskup,veteran je a sportski motiv sigurno ima da dodje u ekipu sa ambicijama). Meni lično je najinteresantnije ime na ovoj listi Keli Ubre junior jer je (bar bio) igrač koji može doneti ozbiljnu energiju klupi, a ima(o) je i kvalitet i solidno iskustvo. U slučaju da se dovedu Lav ili Keli ceh u minutima će platiti K.Braun i Čančar, ali u jurnjavi za rezultatom emocijama nema mesta.

Arm

pre 1 godinu

Duboko sam ubijedjen i vjerujem da vlasnik Denvera neće propustiti ovu "istorijsku" šansu za osvajanje prstena ove godine. Dvadeset ili trideset miliona dolara dodatnog poreza do kraja ove sezone ne bi trebalo da predstavljaju problem. Nemaju šta čekati i Nikola je stariji svaki dan ( ako neko misli da trebaju sačekati još dvije tri godine dok ova stara garda iz ostalih timova se ne povuče )
Trebaju pokušati dovesti dobrog plejmejkera i krilnog igrača i to je to. Ako ne uspiju ići će se sigurno na velike rotacije na kraju sezone jer MPJ ima šansu ove godine pokazati ima li to nešto ili ne . Ionako gube Brauna na kraju sezone jer mu ne mogu ponuditi ugovor koji zaslužuje , pikovi su lutrija i sigurno da nemaju šta iduću sezonu tražiti sa istim igračima ako ove ne uspiju otići u veliko finale.
Ogromnu štetu je napravio Koneli kad je dao onoliki ugovor Porteru jer je ukanalio klub sa tri ogromna ugovora i smanjio šanse da mogu dovesti dva tri dobra igrača za te pare koje daju Porteru.
Ovdje se puno piše i pisalo se o Nikolinoj lojalnosti klubu i da on neće nigdje iz Denvera do kraja karijere. Nisam baš siguran u to jer on želi prsten itekako. Pogotovo ako uspije ove godine treći put dobiti MVP priznanje regularnog dijela idući cilj je samo presten/prstenje.
Ako mu Denver ne može dati šampionski tim ima ko može .
Ima nekoliko vlasnika klubova koji su javno rekli da nije bitan porez ako je cilj da se osvoji titula ( najnoviji primjer vlasnik Finiksa)

Gospodin Džovi

pre 1 godinu

Mnogi ga mrze ali mislim da bi Beverley bio odlično rešenje. Dobra odbrana, ogromna energija, bezobrazluk… Sve ono što često fali Denveru.

Antireklamozder

pre 1 godinu

Rasel Vestbruk po novim informacijama nece biti slobodan, obzirom da juta racuna na njega.. imaju jos uvek solidne sanse za PO pa sto da ne pokušaju...realno dobre vesti za Denver

Sportski pozdrav

Kole

pre 1 godinu

Will the thrill!

Šalim se naravno, ne dao bog da ponovo dođe. Mislim da niko od ovih igrača neće doći, ne zato što ne žele u Denver nego zato što ih Denver neće 'pojuriti', pogotovo što su već nekih 40 miliona preko cap space-a...

Gospodin Džovi

pre 1 godinu

Mnogi ga mrze ali mislim da bi Beverley bio odlično rešenje. Dobra odbrana, ogromna energija, bezobrazluk… Sve ono što često fali Denveru.

Dragan Feliks

pre 1 godinu

Na poziciji pleja najbolji izbor bi bio Redži Džekson jer im trebaju poeni klupe, a i dobar je defanzivno. Dragić bi bio sledeći izbor. I ova bar teoretska šansa da se dovede Lav je dobra (mislim da nije preskup,veteran je a sportski motiv sigurno ima da dodje u ekipu sa ambicijama). Meni lično je najinteresantnije ime na ovoj listi Keli Ubre junior jer je (bar bio) igrač koji može doneti ozbiljnu energiju klupi, a ima(o) je i kvalitet i solidno iskustvo. U slučaju da se dovedu Lav ili Keli ceh u minutima će platiti K.Braun i Čančar, ali u jurnjavi za rezultatom emocijama nema mesta.

Antireklamozder

pre 1 godinu

Rasel Vestbruk po novim informacijama nece biti slobodan, obzirom da juta racuna na njega.. imaju jos uvek solidne sanse za PO pa sto da ne pokušaju...realno dobre vesti za Denver

Sportski pozdrav

Arm

pre 1 godinu

Duboko sam ubijedjen i vjerujem da vlasnik Denvera neće propustiti ovu "istorijsku" šansu za osvajanje prstena ove godine. Dvadeset ili trideset miliona dolara dodatnog poreza do kraja ove sezone ne bi trebalo da predstavljaju problem. Nemaju šta čekati i Nikola je stariji svaki dan ( ako neko misli da trebaju sačekati još dvije tri godine dok ova stara garda iz ostalih timova se ne povuče )
Trebaju pokušati dovesti dobrog plejmejkera i krilnog igrača i to je to. Ako ne uspiju ići će se sigurno na velike rotacije na kraju sezone jer MPJ ima šansu ove godine pokazati ima li to nešto ili ne . Ionako gube Brauna na kraju sezone jer mu ne mogu ponuditi ugovor koji zaslužuje , pikovi su lutrija i sigurno da nemaju šta iduću sezonu tražiti sa istim igračima ako ove ne uspiju otići u veliko finale.
Ogromnu štetu je napravio Koneli kad je dao onoliki ugovor Porteru jer je ukanalio klub sa tri ogromna ugovora i smanjio šanse da mogu dovesti dva tri dobra igrača za te pare koje daju Porteru.
Ovdje se puno piše i pisalo se o Nikolinoj lojalnosti klubu i da on neće nigdje iz Denvera do kraja karijere. Nisam baš siguran u to jer on želi prsten itekako. Pogotovo ako uspije ove godine treći put dobiti MVP priznanje regularnog dijela idući cilj je samo presten/prstenje.
Ako mu Denver ne može dati šampionski tim ima ko može .
Ima nekoliko vlasnika klubova koji su javno rekli da nije bitan porez ako je cilj da se osvoji titula ( najnoviji primjer vlasnik Finiksa)

B.Legal

pre 1 godinu

Drago mi je da je na domaćim portalima ima još po neki novinar koji će da se malo potrudi oko vesti (teksta, članka, reportaže) koju objavi i ispod koje se potpisuje.

Sve se danas svelo na Google translate stranih objava, sa kontrolom pravopisa i onda objava.

Novinarstvo podrazumeva stručnost, praćenje teme, istraživanje, prikupljanje podataka i informacija, pa tek onda objavljivanje.

P.S. Džekson u Denver

Pogan

pre 1 godinu

Stefane Nikoliću, naučite me molim Vas košarkašku teoriju sa šminkerskim izrazima, pa da i ja mogu da komentarišem NBA preko pikova, flotera, dvojki, trojki i petica i da pratim trejdove i salari kepove.
(Gojko, 11. februar 2023 11:43)

Ajde paore, ne pravi se pametan kad to nisi. Bukvalno ne postoji srpska reč za te izraze. A kad bi ih prevodio na srpski, samo bi bilo zbunjujuće i glupo. Pokupi i valjaj? Plutalica? Mrš bre. Ako ne znaš šta je šta, ti nauči.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Ne treba im Beverli, imaju već malog K.Brauna na klupi koji je isti tip igrača kao i on, s tim da je mlađi i treba mu davati što više minuta sada. Ne treba im Lav jer je čovek od povrede šake daleko od ozbiljne košarke trenutno, bio je drugi u trci za 6MOY prošle sezone, a Klivlend će ga se sada otarasiti, jer ove sezone nije ni blizu igrač kakav je bio tad. Treba im Redži Džekson, odlaskom Bounsa je potreban košgeter sa klupe, a Džekson je upravo takav tip igrača, još je i bolji defanzivno od Bounsa i bio bi nadogradnja. Postava Džekson/K.Braun/B.Braun/Nađi/Brajant sa klupe bi bila odlična. Imaš dva odlična ofanzivna igrača Džeksona i Brajanta, oba Brauna su odlični defanzivci i Nađi je sasvim korektan unutrašnji i PnR defanzivac. Samo dovesti Džeksona.

Kole

pre 1 godinu

Will the thrill!

Šalim se naravno, ne dao bog da ponovo dođe. Mislim da niko od ovih igrača neće doći, ne zato što ne žele u Denver nego zato što ih Denver neće 'pojuriti', pogotovo što su već nekih 40 miliona preko cap space-a...

mr

pre 1 godinu

Денвер је једина екипа у историји кошарке без плеја. Њима треба плеј, и то не један већ два. Иде плеј оф више, јаких уткамица за кратко, неће моћи Јокић да води лопту, а неће ни Мареј.

mdj

pre 1 godinu

Nemaju prostor za vise od jednog igraca, tako da bih birao iznedju Redzija Dzeksona i Seta Karija. Mada je i Beverli jako zanimljiva opcija, da grize u odbrani a to je ono sto im svakako fali. Da mogu da dovedu dva igraca, Lav i Kari bi bili idealna varijanta, dobijas iskustvo osvajanja prstena plus mnogo opasnu drugu postavu na nivou prve za mnoge ekipe. Kalvin But je pokazao ove sezone da zeli prsten i napravio od pocetka odlicne poteze, ocekivalo se od Hajlenda korak napred ali on covek postao opasan divljak tako da ga su se resili s razlogom, ne da nesto dobiju za uzvrat vec samo da oslobode mesto, tako da se potez svakako ocekuje. Bez obzira na sve trejdove Denver i dalje favorit, niko do sada nije postao sampion tako sto je napravio trejdove i spojio zvezde na polusezoni pa tako nece ni Dalas, ni Sansi daleko.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Ovako nekim redosledom (moje misljenje)...

1. Redzi Dzekson
2. Beverli
3. Deni Grin

Redzi, ocigledno je. Beverli, treba Grumenju sto vise bezobrazluka i frke igraca za neminovne smicalice i sukobe u POffu... "smarac" koji grize, nervira i unosi energiju.

Grin, uvek zahvalan, koristan i dovoljan, bez decijih bolesti i nametljivosti mino timske, konceptualne potrebe.

Dz Vol?? Nije tu nista preostalo. Dragic, mozda ali takvo mu je ime, posed lopte i narativ (vecno nadomak zvezde) koji takvig borca i radnika nikad je napusta pa ni u ovim godinama = ugrozenost hemije druge postave... Neki osecaj da je za nijansu "previse" (ne mislim samo na igru) za ono sto je Grumenju potrebno na jedinom preostalom, neophodnim mestu - plejmejker druge postave.

Svakako ce te neke kombinovane minute sa klupom i dalje igrati Marej (odlican koncept) ali uvek je tu rizik od povreda itd... Dragic ogromno iskustvo, ofanzivna potentnost i birba ali nekako mi ie osecaj da ne.

Druge pozocije tipa K Lav itd... Cini mi se bespotrebnim u ovom momentu.

JPR24

pre 1 godinu

Газда Денвера је шкрт на парама, никада нису прекорачили буџет, никада не плаћају порез на прекорачење плата. Зато никада ништа неће направити
(Зец, 11. februar 2023 14:23)

Pa ni ostali ne bacaju pare samo tek tako. A Denver nikad nije bio neka glavna franšiza u NBA. Sad su u idealnoj poziciji, vreme bi bilo da bace i oni koji kintu ako treba !

Nislija

pre 1 godinu

Set Kari je best buy varijanta. Covek je jako zahvalan i prilagodljiv. Voleo bih da D-Rose potpisu, ako je neko zasluzio da se bori za titulu, to je taj covek! I bio bi spektakl da se titula i desi Denveru (A sto da ne!?)!

nema otog nis

pre 1 godinu

Set Kari gadja trice preciznije od brata, bio bi ludo pojacanje. Mada Kevina Lava sam obozavao iz perioda Lebron-Irving-Lav oduvek sam ga video kao super-stara u senci drugih

Tocka

pre 1 godinu

Imaju sada rezervnog centra, imaju dosta visokih u postavi. Njihov najveci problem je sto klupa za celu cetvrtinu da 5 poena, a primi 40. Sad im treba pravi fizički plej da napravi tim od druge postave, i eventualno ulece u prvu po potrebi u zavisnosti od uloge. Dzekson ili mozda Set. Sve ostalo bi bilo glupo. Beverli je mali stilu Kampaca, on ce uneti energiju, ali ih nece organizovati. Dragic suvise mator da se nosi sa izmenama u stilu Klarksona koji su puni energije. Wall, pa da nije povreda bio bi prvi, ali Denver je vec pokretna bolnica, ne treba im dodatni rizik, inace bi bio cak i preteran kao rezervni plej. Kevin Lav i ostali su nebuloze, to im ne treba.

Arm

pre 1 godinu

I još nekoliko zanimljivosti ako je tema i dalje aktivna.

Denver je pokušao zamijeniti Bounsa za nekoliko igrača iz drugih klubova ali niko nije bio zainteresovan ( toliko o njegovoj vrijednosti jer brzo se pročuje ako neki igrač radi gluposti u i van kluba )
Znači nudili su Bounsa u Šarlot za Mekdanijelsa ( ne znam detalje oko pikova da li su bili uključeni ) i nije prošao trejd.
Nudili su ga Niksima za Rediša , nije prošlo
Nuđen je i Minesoti za Prinsa i isto nije prošlo.
Onda je napravljen dogovor izmedju četiri kluba ( Lejkersi , Klipersi, Orlando i Denver ) i tako je prošao trejd za Brajanta a pikovi su prebacivani za potrebe dovođenja Bo Mambe.
Tako da nije Bouns otišao samo za pikove u Kliperse već je dio veće saradnje ali se na dan trejda nisu objavljivali svi detalji.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Radi se o tome da nisu klubovi ti koji biraju igrače u ovom periodu nakon trade deadline, pogotovo ove bolje tipa Westbrook, Beverly, Jackson, Curry, Green .. igrači su ti koji biraju , novac im je svugdje gotovo isti , tako da je samo i isključivo do njih što će i koga izabrati. Kako bi god Denveru sjajno legao netko ala Reggie Jackson tako bi legao dobro i mnogim drugim ekipama. Češće ih uzmu ekipe sa velikih tržišta a još češće one ekipe koje im obećaju produženje ugovora. Da sam na mjestu Denvera pokušao bih se pojačati na poziciji playmakera ali odluka je igračeva a takvi kao npr.Jackson će imati vjerojatno i više od 10ak ponuda. Jedino Westbrooka ne bih uzeo, on još uvjek misli da je Alfa i ne možeš mu vjerovati da će se podrediti potrebama ekipe..barem mu ja ne bi vjerovao.

x

pre 1 godinu

Redži je otišao u Šarlot, nažalost. Ali brat Stefa Kare, što da ne.
(Cicero, 11. februar 2023 12:22)

Pa to i piše u tekstu. Poenta je da se uradi buyout (sporazumni raskid ugovora) i da Redži postane slobodni agent. I onda da ga Denver dovede kao slobodnog igrača.
Singer iz Denver Posta kaže da je Redži najverovatnija opcija!

blabla

pre 1 godinu

beverli, ili rezdi dzekson..
nema druge.. svakako je redzi bolji plej, ali nije sigurno da il im to nedostaje u ovom trenutku.
beverli, iako dosta slabiji napadacki od redzija moze da dosta doprinese odbrani. covek je napast, dosadan, prava stvar za denver..

John Pierremont

pre 1 godinu

Moraju dovesti Redžija, inače će biti bolno gledati klupu.

Muri može da se miksuje sa rezervama u reg.sezoni, ali u PO je svaki minut potreban prvom timu.

Mislim ipak da će jednog sana Denver imati sudbinu Sakramenta 2000ih a glavni uzrok će biti Tim Koneli i ugovor za "srce u miša" MPJ

NNN

pre 1 godinu

Redži Džekson deluje kao najbolja opcija (naročito ako bude uspevao da se približi onim blistavim izdanjima iz prošlogodišnjeg plej-ofa).
Beverli je izvikan defanzivac (a u napadu je tek beskorisan), jedino što je prljavi lajavac, a obično šampionskim ekipama treba bar jedan takav, a Denver to nema.
Lično mislim da bi se i Keli Ubre odlično uklopio sa Jokićem (mislim ko ne bi), tj. odlično bi utrčavao i koristio pasove najboljeg dodavača današnjice.
Vol je najveće ime, ali on je realno bivši košarkaš.
Kevin Lav je odličan skakač i šuter, a pored Jokića bi imao dosta otvorenih šuteva, jedino što nije neki odbrambeni igrač.
Inače niko ne pominje Denija Grina (nije u najboljoj formi), a čovek je (bio vrlo važan šraf) i u San Antoniju i u Torontu i u Lejkersima i uzimao titule!

spontani

pre 1 godinu

Vrlo prosto , Redzi Dzekson najbolja opcija jedino ne znam kakav je karakter da li bi se dobro uklopio u svlacionici. Meni moram da priznam lici malo na bolida kao sto je bio Bons ali , ako to nije tacno onda ga odmah dovesti.

Podseti me neko na Vila

pre 1 godinu

Ljudi moji zaboravio sam za Bartona.
Bio starter u Denveru par godina, to samo dokazuje koliko Jokic cini saigrace boljim.

Znao Sam cim ode da ce se videti kakav je igrac, on u raspalom Vasingtonu ispao iz rotacije veoma brzo.

Bilo koga da dovedu je bolje nego nikoga, cak bih pokusao sa Saricem, veoma zahvalan igraca s klupe uprkos povredama.

Danilo

pre 1 godinu

Samo Redzi Dzekson i Set Kari i savsim dovoljno .Prvi moze da predvodj klupu a moze da po potrebi bude i u prvoj petorci .Set Kari bio bi mozda i nsjbolje resenje covek ima precizniji sut od brata , nestvaran je trojkas .Biko koji od njih dvojicr ima 15 piena zagarantovanih u svakom trenutku .

zmajognjeni

pre 1 godinu

Znam da je bogohuljenje ovo reci ovde, ali voleo bih da vidim Vestbruka u Denveru. I dalje odlican fizikalac, prodoran, jak, deluje da ce posle Lejkersa prihvatiti manju ulogu, a s obzirom da je (neopravdano) napadan dosta mislim da ima zelju da dokaze da i dalje zna da igra. Svi saigraci kazu da je bio odlican saigrac i super lik, i vrlo je inteligentan kosarkas.

јд123

pre 1 godinu

Mislim ipak da će jednog sana Denver imati sudbinu Sakramenta 2000ih a glavni uzrok će biti Tim Koneli i ugovor za "srce u miša" MPJ
(John Pierremont, 11. februar 2023 12:46)

Не само уговор. Пропустио је толико шанси да доведе боље играче. Могли су уместо Милвокија довести Дру Холидеја. Пеликанси су тражили МПЈ-а, јер је тада био на цени. Са Холидејом су могли ући у борбу за титулу и са повређеним Марејем. Ако на играча не рачунаш дугорочно, трејдујеш га када му је цена висока а не када му је нула као што је сада био случај са Боунсом. Требали су на почетку сезоне проценити да се Боунс неће подредити екипи и трејдовати га тада када би добили нешто за њега. Конели је имао више таквих пропуста. Сећам се када је Бизли играо због повреда других играча и сипао тројке само тако. Уместо да га тада трејдује он је чекао да му истекне уговор и да оде за џабе.

Поред грешке са МПЈ-ом највећа грешка је био Бартон. Њему дати нови уговор, несхватљиво.

Ljudi moji zaboravio sam za Bartona.
Znao Sam cim ode da ce se videti kakav je igrac, on u raspalom Vasingtonu ispao iz rotacije veoma brzo.
(Podseti me neko na Vila, 11. februar 2023 12:25)

Исто сам говорио одавно. Свађао се у вези Бартона не само овде у коментарима, него и на подкасима као ДНВР или Нагетс Србија.
Све приче оних који су бранили Бартона сада падају у воду.

Беверли не би био лош иако амерички навијачи Денвера не мисле тако. У свакој екипти треба неки пргав игра за шампионат.

Miroslav

pre 1 godinu

Denveru treba igrac koji ce doneti poene sa klupe.I to individualnim akcijama.Uvek postoji mogucnost da starteri igraju lose,onda takav igrac ulazi sa klupe da pokrene ekipu.GSW ima Dzordana,Boston ima Brogdona,Filadelfija ima Maksia,Denver odlaskom Hajlanda nema takvog igraca.Od svih gore pomenutih,takav je samo Dzekson.Meni je zanimljiv jos i Rouz,ako dobije otkaz u Niksima.Za Denver bi bilo dobro da dovedu i dobrog defanzivnog krilnog igraca.Nekog ko bi mogao da smiri Lenarda ili Durenta.

@Gojko

pre 1 godinu

Iskreno, on bas ne koristi te glupe izraze i sve objasni detaljno sto sam bas i hteo da komentarisem i ovo mi privuklo paznju. Kosarka je kompleksna, nije naivan sport ni za pracenje ni za igranje

nenad

pre 1 godinu

Od gore pomenutih najbolje bi im legao Redzi Dzekson ali ja vec 4-5 godina "navijam" da dovedu Terensa Rosa tako da neka bude neko od te dvojice :)

Зец

pre 1 godinu

Газда Денвера је шкрт на парама, никада нису прекорачили буџет, никада не плаћају порез на прекорачење плата. Зато никада ништа неће направити

Saša

pre 1 godinu

Ne treba tu gledati ko je šta do sada uradio od njih, već ko je najveći potencijal.
Keli Ubre je tu neko ko je veoma čudan, još uvek dovoljno mlad, izuzetno talentovan, tačno ono što im treba, ali iz nekog razloga se on nigde ne uklapa.
A Deni Grin je taj koji bi bio zadovoljan da sedi na klupi, i da po potrebi udje i bude jako dobar, naročito kao trojkaš.

Arm

pre 1 godinu

Još jedna vrlo zanimljiva vijest je to da Pejton II nije prošao medicinski pregled u Voriorsima i sad je cijeli taj veliki trejd u opasnosti da se ostvari . Izmedju ostalih i transfer Sadika Beja u Atlantu jer su 4 tima uključena u taj trejd

lerma

pre 1 godinu

Volio bi da vidim brata rasela u denveru. Imam neki trip da bi to profunkcionisalo, i da bi brat rasel mogao da bude deo sampionskog denvera. Kako vreme prolazi od njih trojice iz OKC postade mi najmanje gadan lik.

Gojko

pre 1 godinu

Stefane Nikoliću, naučite me molim Vas košarkašku teoriju sa šminkerskim izrazima, pa da i ja mogu da komentarišem NBA preko pikova, flotera, dvojki, trojki i petica i da pratim trejdove i salari kepove.

verovali ili ne

pre 1 godinu

Imam pouzdanu informaciju da je Zvezda u pregovorima sa Patrikom Beverlijem i Gogom Bitadzeom. Za Bitadzea je prakticno sve dogovoreno a sa Beverlijem još uvek nisu blizu dogovora.

czz

pre 1 godinu

Jedini ovde koji imaju jos udarca u sebi su ofanzivno John Wall, mada ne znam da li bi on hteo potpisati veteranski ugovor jer realno moze da ulazi s klupe ali je veoma rizican jer je stalno povredjen, defanzivno su tu Serz Ibaka i Dwayne Dedmon koji mogu da defanzivno muce centre dok je Jokic na klupi...Westbrook nikad nije ni bio igrac za tim, on je dobar za obici. Denveru treba dobro krilo a Cancar je los, MPJ po meni tanak igrac, nekonstantan

Иван

pre 1 godinu

Најбоља опција од ових је Реџи Џексон. То су сигурни поени с клупе. Проблеми су: хоће ли он у Денвер, и хоће ли он да прихвати да буде резерва. Но, генерално, таквог играча већ имају у Брусу Брауну и велико је питање да ли Нагетсима за титулу треба ишта више од овог што већ поседују, кад је реч о играчком кадру. Имају јасну прву опцију (Јокић), одличну другу опцију (Мареј) и сасвим добру трећу (Портер). Незгодно је једино ако не играју и Јокић или Мареј јер ниједан од преосталих играча није способан да буде друга нападачка опција. Једино ту видим потребу за Џексоном/Вестбруком. Као што им је Брајант био потребан да стегну одбрану кад не игра Никола, да барем не примају толико кошева од резервиста ако већ не умеју да их дају. Међутим, ако буду сви здрави, ту улогу инјекције с клупе може да одигра и Џамал. Осовина Јокић, Мареј, Портер, Гордон, Колдвел-Поуп, Брус Браун, мали Браун, Чанчар и Брајант је сасвим довољна. То је девет играча. Једино Влатко одатле може да испадне, што је опет осам њих у ротацији, и више него довољно за плеј-оф.

Black Sabath

pre 1 godinu

Nek dovedu Rusella Westbrooka pa da dva najveća nabijača statistike u istoriji lige igraju zajedno.... Westbrooka barem sa reprezentacijom ima Olimpijsko i svjetsko zlato....Jokić kao ko fol MVP odveo reprezentaciju Srbije do toga da nije ni među 8 na Evropskom prvenstvu....

vasilije

pre 1 godinu

Da Denver ima mesto za jednog igraca, ali mogu da otpuste DJ koji nema nikakvu ulogu u ovom rosteru i dovedu nekog drugog, prvenstveno im treba bek ili plej na spoljnim pozicijama i ja kad bolje razmislim Beverli bi mogao a im bude dobra opcija, mada ja mislim da su neke opcije jednostavno manje verovatne, npr ne znam zasto bi neko otpustio Ubrea, ali on bi bio zanimljiv igrac za sve timove tipa Dalas, Clivlend, Majami i druge.
Ne znam da li ce Juta tankovati, ali ja ne bih voleo voleo bih da se svi bore za plejin mesto i da se Lejkersi dosta pomuce da dodju (a mozda i ne dodju) do tog mesta.

Arm

pre 1 godinu

Orlando je otkupio ugovor i Terens Ros je slobodan trenutno.
Dobra šansa možda za Denver iako se piše da je Dalas jako zainteresovan za njega i da bi vrlo lako mogao potpisati za Dalas

Brankoni84

pre 1 godinu

Imaju sada rezervnog centra, imaju dosta visokih u postavi. Njihov najveci problem je sto klupa za celu cetvrtinu da 5 poena, a primi 40. Sad im treba pravi fizički plej da napravi tim od druge postave, i eventualno ulece u prvu po potrebi u zavisnosti od uloge. Dzekson ili mozda Set. Sve ostalo bi bilo glupo. Beverli je mali stilu Kampaca, on ce uneti energiju, ali ih nece organizovati. Dragic suvise mator da se nosi sa izmenama u stilu Klarksona koji su puni energije. Wall, pa da nije povreda bio bi prvi, ali Denver je vec pokretna bolnica, ne treba im dodatni rizik, inace bi bio cak i preteran kao rezervni plej. Kevin Lav i ostali su nebuloze, to im ne treba.
(Tocka, 11. februar 2023 12:19)


Otpustiti Deandrea i dovesti Redzija Dzeksona(na Bounsovu poziciju pleja) i Set Karija ili Deni Grina.

roronja

pre 1 godinu

Denver je svoje rekao,ekipe koje su se mislile pojačati to su već uradile u prelaznom roku,nema se sad šta tražiti,ovo je samo sprdnja.
Sipanje iz šupljeg u prazno.

vince carter

pre 1 godinu

Usao sam na,video da je pomenut Jrue Lebron Holiday i prestao da citam. Igrac sa kojim se bori za titulu,Chuck Noris Jokic! Jrue Holiday,Rajon Rondo,Anthony Davis,Nikola Mirotic igrali zajedno a jos se Kazins povredio,izgubili sa 4-1 od Golden Stejta,Davis imao 30 poena u proseku,Rondo belezio i 18 asistencija na jednom mecu ali ipak nisu mogli da uzmu vise od jedne pobede cak ni sa Jrue Lebron Holideyom. Do skoro pricali da su Kavaj i Janis uzeli titule jer su se Wariorsi povredili a sad jer je Holiday taj koji donosi titule. Milvoki je uzeo titulu jer je Durant za pola milimetra nagazio liniju a u finalu je Janis potpuno dominirao. Marey je u bablu igrao dva nivoa iznad Holidaya plus Grant.

Ljaksara

pre 1 godinu

Prićaju da je Ćanćara loš i da može da ispadne iz rotacije???
Pa jel znate da je on uz Donćaru osvojio EP.
Najbolje rešenje za Denver bi bilo da daju povređenog Empiđejaru za zdravog Atetokumbaru, povređenog Marejaru za Irvingaru, Gordonaru za povređenog Gidaru, a Jokaru za povređenog Dejvisaru i onda bi Ćanćara bio u startnoj petorci.
Voleo bih da vidim Jokaru u LAL sa Lebronarom a Marejaru sa Donćarom.
Na kraju najpametnije po Boston je da ukradu Malonaru i da im tim organizuje za par vezanih titula.

montoya

pre 1 godinu

Playmaker im fali to je evidentno, Murray je vrhunski ali sklon povredama. Sa ovog spiska Vol je najbolja opcija, ali i on vec 2-3 godine kuburi sa povredama, tako da bi Beverly dobro dosao kao backup za Murray-a.

milan11

pre 1 godinu

Nijedan od spomenutih, pa ni Jackson ne bi doprineo ništa novo i ne bi bio među prvih 8-9 igrača Denvera u rotaciji, znači jedino kao malo duža klupa za slučaj povreda. Znači može, ali zapravo ne mora.

Black Sabath

pre 1 godinu

Nek dovedu Rusella Westbrooka pa da dva najveća nabijača statistike u istoriji lige igraju zajedno.... Westbrooka barem sa reprezentacijom ima Olimpijsko i svjetsko zlato....Jokić kao ko fol MVP odveo reprezentaciju Srbije do toga da nije ni među 8 na Evropskom prvenstvu....

Gojko

pre 1 godinu

Stefane Nikoliću, naučite me molim Vas košarkašku teoriju sa šminkerskim izrazima, pa da i ja mogu da komentarišem NBA preko pikova, flotera, dvojki, trojki i petica i da pratim trejdove i salari kepove.

Ljaksara

pre 1 godinu

Prićaju da je Ćanćara loš i da može da ispadne iz rotacije???
Pa jel znate da je on uz Donćaru osvojio EP.
Najbolje rešenje za Denver bi bilo da daju povređenog Empiđejaru za zdravog Atetokumbaru, povređenog Marejaru za Irvingaru, Gordonaru za povređenog Gidaru, a Jokaru za povređenog Dejvisaru i onda bi Ćanćara bio u startnoj petorci.
Voleo bih da vidim Jokaru u LAL sa Lebronarom a Marejaru sa Donćarom.
Na kraju najpametnije po Boston je da ukradu Malonaru i da im tim organizuje za par vezanih titula.

Pogan

pre 1 godinu

Stefane Nikoliću, naučite me molim Vas košarkašku teoriju sa šminkerskim izrazima, pa da i ja mogu da komentarišem NBA preko pikova, flotera, dvojki, trojki i petica i da pratim trejdove i salari kepove.
(Gojko, 11. februar 2023 11:43)

Ajde paore, ne pravi se pametan kad to nisi. Bukvalno ne postoji srpska reč za te izraze. A kad bi ih prevodio na srpski, samo bi bilo zbunjujuće i glupo. Pokupi i valjaj? Plutalica? Mrš bre. Ako ne znaš šta je šta, ti nauči.

lerma

pre 1 godinu

Volio bi da vidim brata rasela u denveru. Imam neki trip da bi to profunkcionisalo, i da bi brat rasel mogao da bude deo sampionskog denvera. Kako vreme prolazi od njih trojice iz OKC postade mi najmanje gadan lik.

verovali ili ne

pre 1 godinu

Imam pouzdanu informaciju da je Zvezda u pregovorima sa Patrikom Beverlijem i Gogom Bitadzeom. Za Bitadzea je prakticno sve dogovoreno a sa Beverlijem još uvek nisu blizu dogovora.

vince carter

pre 1 godinu

Usao sam na,video da je pomenut Jrue Lebron Holiday i prestao da citam. Igrac sa kojim se bori za titulu,Chuck Noris Jokic! Jrue Holiday,Rajon Rondo,Anthony Davis,Nikola Mirotic igrali zajedno a jos se Kazins povredio,izgubili sa 4-1 od Golden Stejta,Davis imao 30 poena u proseku,Rondo belezio i 18 asistencija na jednom mecu ali ipak nisu mogli da uzmu vise od jedne pobede cak ni sa Jrue Lebron Holideyom. Do skoro pricali da su Kavaj i Janis uzeli titule jer su se Wariorsi povredili a sad jer je Holiday taj koji donosi titule. Milvoki je uzeo titulu jer je Durant za pola milimetra nagazio liniju a u finalu je Janis potpuno dominirao. Marey je u bablu igrao dva nivoa iznad Holidaya plus Grant.

Зец

pre 1 godinu

Газда Денвера је шкрт на парама, никада нису прекорачили буџет, никада не плаћају порез на прекорачење плата. Зато никада ништа неће направити

Arm

pre 1 godinu

Duboko sam ubijedjen i vjerujem da vlasnik Denvera neće propustiti ovu "istorijsku" šansu za osvajanje prstena ove godine. Dvadeset ili trideset miliona dolara dodatnog poreza do kraja ove sezone ne bi trebalo da predstavljaju problem. Nemaju šta čekati i Nikola je stariji svaki dan ( ako neko misli da trebaju sačekati još dvije tri godine dok ova stara garda iz ostalih timova se ne povuče )
Trebaju pokušati dovesti dobrog plejmejkera i krilnog igrača i to je to. Ako ne uspiju ići će se sigurno na velike rotacije na kraju sezone jer MPJ ima šansu ove godine pokazati ima li to nešto ili ne . Ionako gube Brauna na kraju sezone jer mu ne mogu ponuditi ugovor koji zaslužuje , pikovi su lutrija i sigurno da nemaju šta iduću sezonu tražiti sa istim igračima ako ove ne uspiju otići u veliko finale.
Ogromnu štetu je napravio Koneli kad je dao onoliki ugovor Porteru jer je ukanalio klub sa tri ogromna ugovora i smanjio šanse da mogu dovesti dva tri dobra igrača za te pare koje daju Porteru.
Ovdje se puno piše i pisalo se o Nikolinoj lojalnosti klubu i da on neće nigdje iz Denvera do kraja karijere. Nisam baš siguran u to jer on želi prsten itekako. Pogotovo ako uspije ove godine treći put dobiti MVP priznanje regularnog dijela idući cilj je samo presten/prstenje.
Ako mu Denver ne može dati šampionski tim ima ko može .
Ima nekoliko vlasnika klubova koji su javno rekli da nije bitan porez ako je cilj da se osvoji titula ( najnoviji primjer vlasnik Finiksa)

roronja

pre 1 godinu

Denver je svoje rekao,ekipe koje su se mislile pojačati to su već uradile u prelaznom roku,nema se sad šta tražiti,ovo je samo sprdnja.
Sipanje iz šupljeg u prazno.

Gospodin Džovi

pre 1 godinu

Mnogi ga mrze ali mislim da bi Beverley bio odlično rešenje. Dobra odbrana, ogromna energija, bezobrazluk… Sve ono što često fali Denveru.

montoya

pre 1 godinu

Playmaker im fali to je evidentno, Murray je vrhunski ali sklon povredama. Sa ovog spiska Vol je najbolja opcija, ali i on vec 2-3 godine kuburi sa povredama, tako da bi Beverly dobro dosao kao backup za Murray-a.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Ovako nekim redosledom (moje misljenje)...

1. Redzi Dzekson
2. Beverli
3. Deni Grin

Redzi, ocigledno je. Beverli, treba Grumenju sto vise bezobrazluka i frke igraca za neminovne smicalice i sukobe u POffu... "smarac" koji grize, nervira i unosi energiju.

Grin, uvek zahvalan, koristan i dovoljan, bez decijih bolesti i nametljivosti mino timske, konceptualne potrebe.

Dz Vol?? Nije tu nista preostalo. Dragic, mozda ali takvo mu je ime, posed lopte i narativ (vecno nadomak zvezde) koji takvig borca i radnika nikad je napusta pa ni u ovim godinama = ugrozenost hemije druge postave... Neki osecaj da je za nijansu "previse" (ne mislim samo na igru) za ono sto je Grumenju potrebno na jedinom preostalom, neophodnim mestu - plejmejker druge postave.

Svakako ce te neke kombinovane minute sa klupom i dalje igrati Marej (odlican koncept) ali uvek je tu rizik od povreda itd... Dragic ogromno iskustvo, ofanzivna potentnost i birba ali nekako mi ie osecaj da ne.

Druge pozocije tipa K Lav itd... Cini mi se bespotrebnim u ovom momentu.

Иван

pre 1 godinu

Најбоља опција од ових је Реџи Џексон. То су сигурни поени с клупе. Проблеми су: хоће ли он у Денвер, и хоће ли он да прихвати да буде резерва. Но, генерално, таквог играча већ имају у Брусу Брауну и велико је питање да ли Нагетсима за титулу треба ишта више од овог што већ поседују, кад је реч о играчком кадру. Имају јасну прву опцију (Јокић), одличну другу опцију (Мареј) и сасвим добру трећу (Портер). Незгодно је једино ако не играју и Јокић или Мареј јер ниједан од преосталих играча није способан да буде друга нападачка опција. Једино ту видим потребу за Џексоном/Вестбруком. Као што им је Брајант био потребан да стегну одбрану кад не игра Никола, да барем не примају толико кошева од резервиста ако већ не умеју да их дају. Међутим, ако буду сви здрави, ту улогу инјекције с клупе може да одигра и Џамал. Осовина Јокић, Мареј, Портер, Гордон, Колдвел-Поуп, Брус Браун, мали Браун, Чанчар и Брајант је сасвим довољна. То је девет играча. Једино Влатко одатле може да испадне, што је опет осам њих у ротацији, и више него довољно за плеј-оф.

B.Legal

pre 1 godinu

Drago mi je da je na domaćim portalima ima još po neki novinar koji će da se malo potrudi oko vesti (teksta, članka, reportaže) koju objavi i ispod koje se potpisuje.

Sve se danas svelo na Google translate stranih objava, sa kontrolom pravopisa i onda objava.

Novinarstvo podrazumeva stručnost, praćenje teme, istraživanje, prikupljanje podataka i informacija, pa tek onda objavljivanje.

P.S. Džekson u Denver

nema otog nis

pre 1 godinu

Set Kari gadja trice preciznije od brata, bio bi ludo pojacanje. Mada Kevina Lava sam obozavao iz perioda Lebron-Irving-Lav oduvek sam ga video kao super-stara u senci drugih

zmajognjeni

pre 1 godinu

Znam da je bogohuljenje ovo reci ovde, ali voleo bih da vidim Vestbruka u Denveru. I dalje odlican fizikalac, prodoran, jak, deluje da ce posle Lejkersa prihvatiti manju ulogu, a s obzirom da je (neopravdano) napadan dosta mislim da ima zelju da dokaze da i dalje zna da igra. Svi saigraci kazu da je bio odlican saigrac i super lik, i vrlo je inteligentan kosarkas.

Podseti me neko na Vila

pre 1 godinu

Ljudi moji zaboravio sam za Bartona.
Bio starter u Denveru par godina, to samo dokazuje koliko Jokic cini saigrace boljim.

Znao Sam cim ode da ce se videti kakav je igrac, on u raspalom Vasingtonu ispao iz rotacije veoma brzo.

Bilo koga da dovedu je bolje nego nikoga, cak bih pokusao sa Saricem, veoma zahvalan igraca s klupe uprkos povredama.

spontani

pre 1 godinu

Vrlo prosto , Redzi Dzekson najbolja opcija jedino ne znam kakav je karakter da li bi se dobro uklopio u svlacionici. Meni moram da priznam lici malo na bolida kao sto je bio Bons ali , ako to nije tacno onda ga odmah dovesti.

јд123

pre 1 godinu

Mislim ipak da će jednog sana Denver imati sudbinu Sakramenta 2000ih a glavni uzrok će biti Tim Koneli i ugovor za "srce u miša" MPJ
(John Pierremont, 11. februar 2023 12:46)

Не само уговор. Пропустио је толико шанси да доведе боље играче. Могли су уместо Милвокија довести Дру Холидеја. Пеликанси су тражили МПЈ-а, јер је тада био на цени. Са Холидејом су могли ући у борбу за титулу и са повређеним Марејем. Ако на играча не рачунаш дугорочно, трејдујеш га када му је цена висока а не када му је нула као што је сада био случај са Боунсом. Требали су на почетку сезоне проценити да се Боунс неће подредити екипи и трејдовати га тада када би добили нешто за њега. Конели је имао више таквих пропуста. Сећам се када је Бизли играо због повреда других играча и сипао тројке само тако. Уместо да га тада трејдује он је чекао да му истекне уговор и да оде за џабе.

Поред грешке са МПЈ-ом највећа грешка је био Бартон. Њему дати нови уговор, несхватљиво.

Ljudi moji zaboravio sam za Bartona.
Znao Sam cim ode da ce se videti kakav je igrac, on u raspalom Vasingtonu ispao iz rotacije veoma brzo.
(Podseti me neko na Vila, 11. februar 2023 12:25)

Исто сам говорио одавно. Свађао се у вези Бартона не само овде у коментарима, него и на подкасима као ДНВР или Нагетс Србија.
Све приче оних који су бранили Бартона сада падају у воду.

Беверли не би био лош иако амерички навијачи Денвера не мисле тако. У свакој екипти треба неки пргав игра за шампионат.

Antireklamozder

pre 1 godinu

Rasel Vestbruk po novim informacijama nece biti slobodan, obzirom da juta racuna na njega.. imaju jos uvek solidne sanse za PO pa sto da ne pokušaju...realno dobre vesti za Denver

Sportski pozdrav

Tragikomedija

pre 1 godinu

Ne treba im Beverli, imaju već malog K.Brauna na klupi koji je isti tip igrača kao i on, s tim da je mlađi i treba mu davati što više minuta sada. Ne treba im Lav jer je čovek od povrede šake daleko od ozbiljne košarke trenutno, bio je drugi u trci za 6MOY prošle sezone, a Klivlend će ga se sada otarasiti, jer ove sezone nije ni blizu igrač kakav je bio tad. Treba im Redži Džekson, odlaskom Bounsa je potreban košgeter sa klupe, a Džekson je upravo takav tip igrača, još je i bolji defanzivno od Bounsa i bio bi nadogradnja. Postava Džekson/K.Braun/B.Braun/Nađi/Brajant sa klupe bi bila odlična. Imaš dva odlična ofanzivna igrača Džeksona i Brajanta, oba Brauna su odlični defanzivci i Nađi je sasvim korektan unutrašnji i PnR defanzivac. Samo dovesti Džeksona.

mr

pre 1 godinu

Денвер је једина екипа у историји кошарке без плеја. Њима треба плеј, и то не један већ два. Иде плеј оф више, јаких уткамица за кратко, неће моћи Јокић да води лопту, а неће ни Мареј.

mdj

pre 1 godinu

Nemaju prostor za vise od jednog igraca, tako da bih birao iznedju Redzija Dzeksona i Seta Karija. Mada je i Beverli jako zanimljiva opcija, da grize u odbrani a to je ono sto im svakako fali. Da mogu da dovedu dva igraca, Lav i Kari bi bili idealna varijanta, dobijas iskustvo osvajanja prstena plus mnogo opasnu drugu postavu na nivou prve za mnoge ekipe. Kalvin But je pokazao ove sezone da zeli prsten i napravio od pocetka odlicne poteze, ocekivalo se od Hajlenda korak napred ali on covek postao opasan divljak tako da ga su se resili s razlogom, ne da nesto dobiju za uzvrat vec samo da oslobode mesto, tako da se potez svakako ocekuje. Bez obzira na sve trejdove Denver i dalje favorit, niko do sada nije postao sampion tako sto je napravio trejdove i spojio zvezde na polusezoni pa tako nece ni Dalas, ni Sansi daleko.

czz

pre 1 godinu

Jedini ovde koji imaju jos udarca u sebi su ofanzivno John Wall, mada ne znam da li bi on hteo potpisati veteranski ugovor jer realno moze da ulazi s klupe ali je veoma rizican jer je stalno povredjen, defanzivno su tu Serz Ibaka i Dwayne Dedmon koji mogu da defanzivno muce centre dok je Jokic na klupi...Westbrook nikad nije ni bio igrac za tim, on je dobar za obici. Denveru treba dobro krilo a Cancar je los, MPJ po meni tanak igrac, nekonstantan

Dragan Feliks

pre 1 godinu

Na poziciji pleja najbolji izbor bi bio Redži Džekson jer im trebaju poeni klupe, a i dobar je defanzivno. Dragić bi bio sledeći izbor. I ova bar teoretska šansa da se dovede Lav je dobra (mislim da nije preskup,veteran je a sportski motiv sigurno ima da dodje u ekipu sa ambicijama). Meni lično je najinteresantnije ime na ovoj listi Keli Ubre junior jer je (bar bio) igrač koji može doneti ozbiljnu energiju klupi, a ima(o) je i kvalitet i solidno iskustvo. U slučaju da se dovedu Lav ili Keli ceh u minutima će platiti K.Braun i Čančar, ali u jurnjavi za rezultatom emocijama nema mesta.

@Gojko

pre 1 godinu

Iskreno, on bas ne koristi te glupe izraze i sve objasni detaljno sto sam bas i hteo da komentarisem i ovo mi privuklo paznju. Kosarka je kompleksna, nije naivan sport ni za pracenje ni za igranje

vasilije

pre 1 godinu

Da Denver ima mesto za jednog igraca, ali mogu da otpuste DJ koji nema nikakvu ulogu u ovom rosteru i dovedu nekog drugog, prvenstveno im treba bek ili plej na spoljnim pozicijama i ja kad bolje razmislim Beverli bi mogao a im bude dobra opcija, mada ja mislim da su neke opcije jednostavno manje verovatne, npr ne znam zasto bi neko otpustio Ubrea, ali on bi bio zanimljiv igrac za sve timove tipa Dalas, Clivlend, Majami i druge.
Ne znam da li ce Juta tankovati, ali ja ne bih voleo voleo bih da se svi bore za plejin mesto i da se Lejkersi dosta pomuce da dodju (a mozda i ne dodju) do tog mesta.

nenad

pre 1 godinu

Od gore pomenutih najbolje bi im legao Redzi Dzekson ali ja vec 4-5 godina "navijam" da dovedu Terensa Rosa tako da neka bude neko od te dvojice :)

milan11

pre 1 godinu

Nijedan od spomenutih, pa ni Jackson ne bi doprineo ništa novo i ne bi bio među prvih 8-9 igrača Denvera u rotaciji, znači jedino kao malo duža klupa za slučaj povreda. Znači može, ali zapravo ne mora.

Tocka

pre 1 godinu

Imaju sada rezervnog centra, imaju dosta visokih u postavi. Njihov najveci problem je sto klupa za celu cetvrtinu da 5 poena, a primi 40. Sad im treba pravi fizički plej da napravi tim od druge postave, i eventualno ulece u prvu po potrebi u zavisnosti od uloge. Dzekson ili mozda Set. Sve ostalo bi bilo glupo. Beverli je mali stilu Kampaca, on ce uneti energiju, ali ih nece organizovati. Dragic suvise mator da se nosi sa izmenama u stilu Klarksona koji su puni energije. Wall, pa da nije povreda bio bi prvi, ali Denver je vec pokretna bolnica, ne treba im dodatni rizik, inace bi bio cak i preteran kao rezervni plej. Kevin Lav i ostali su nebuloze, to im ne treba.

John Pierremont

pre 1 godinu

Moraju dovesti Redžija, inače će biti bolno gledati klupu.

Muri može da se miksuje sa rezervama u reg.sezoni, ali u PO je svaki minut potreban prvom timu.

Mislim ipak da će jednog sana Denver imati sudbinu Sakramenta 2000ih a glavni uzrok će biti Tim Koneli i ugovor za "srce u miša" MPJ

NNN

pre 1 godinu

Redži Džekson deluje kao najbolja opcija (naročito ako bude uspevao da se približi onim blistavim izdanjima iz prošlogodišnjeg plej-ofa).
Beverli je izvikan defanzivac (a u napadu je tek beskorisan), jedino što je prljavi lajavac, a obično šampionskim ekipama treba bar jedan takav, a Denver to nema.
Lično mislim da bi se i Keli Ubre odlično uklopio sa Jokićem (mislim ko ne bi), tj. odlično bi utrčavao i koristio pasove najboljeg dodavača današnjice.
Vol je najveće ime, ali on je realno bivši košarkaš.
Kevin Lav je odličan skakač i šuter, a pored Jokića bi imao dosta otvorenih šuteva, jedino što nije neki odbrambeni igrač.
Inače niko ne pominje Denija Grina (nije u najboljoj formi), a čovek je (bio vrlo važan šraf) i u San Antoniju i u Torontu i u Lejkersima i uzimao titule!

x

pre 1 godinu

Redži je otišao u Šarlot, nažalost. Ali brat Stefa Kare, što da ne.
(Cicero, 11. februar 2023 12:22)

Pa to i piše u tekstu. Poenta je da se uradi buyout (sporazumni raskid ugovora) i da Redži postane slobodni agent. I onda da ga Denver dovede kao slobodnog igrača.
Singer iz Denver Posta kaže da je Redži najverovatnija opcija!

Arm

pre 1 godinu

Još jedna vrlo zanimljiva vijest je to da Pejton II nije prošao medicinski pregled u Voriorsima i sad je cijeli taj veliki trejd u opasnosti da se ostvari . Izmedju ostalih i transfer Sadika Beja u Atlantu jer su 4 tima uključena u taj trejd

blabla

pre 1 godinu

beverli, ili rezdi dzekson..
nema druge.. svakako je redzi bolji plej, ali nije sigurno da il im to nedostaje u ovom trenutku.
beverli, iako dosta slabiji napadacki od redzija moze da dosta doprinese odbrani. covek je napast, dosadan, prava stvar za denver..

Donny Brasco

pre 1 godinu

Radi se o tome da nisu klubovi ti koji biraju igrače u ovom periodu nakon trade deadline, pogotovo ove bolje tipa Westbrook, Beverly, Jackson, Curry, Green .. igrači su ti koji biraju , novac im je svugdje gotovo isti , tako da je samo i isključivo do njih što će i koga izabrati. Kako bi god Denveru sjajno legao netko ala Reggie Jackson tako bi legao dobro i mnogim drugim ekipama. Češće ih uzmu ekipe sa velikih tržišta a još češće one ekipe koje im obećaju produženje ugovora. Da sam na mjestu Denvera pokušao bih se pojačati na poziciji playmakera ali odluka je igračeva a takvi kao npr.Jackson će imati vjerojatno i više od 10ak ponuda. Jedino Westbrooka ne bih uzeo, on još uvjek misli da je Alfa i ne možeš mu vjerovati da će se podrediti potrebama ekipe..barem mu ja ne bi vjerovao.

Kole

pre 1 godinu

Will the thrill!

Šalim se naravno, ne dao bog da ponovo dođe. Mislim da niko od ovih igrača neće doći, ne zato što ne žele u Denver nego zato što ih Denver neće 'pojuriti', pogotovo što su već nekih 40 miliona preko cap space-a...

Nislija

pre 1 godinu

Set Kari je best buy varijanta. Covek je jako zahvalan i prilagodljiv. Voleo bih da D-Rose potpisu, ako je neko zasluzio da se bori za titulu, to je taj covek! I bio bi spektakl da se titula i desi Denveru (A sto da ne!?)!

Saša

pre 1 godinu

Ne treba tu gledati ko je šta do sada uradio od njih, već ko je najveći potencijal.
Keli Ubre je tu neko ko je veoma čudan, još uvek dovoljno mlad, izuzetno talentovan, tačno ono što im treba, ali iz nekog razloga se on nigde ne uklapa.
A Deni Grin je taj koji bi bio zadovoljan da sedi na klupi, i da po potrebi udje i bude jako dobar, naročito kao trojkaš.

JPR24

pre 1 godinu

Газда Денвера је шкрт на парама, никада нису прекорачили буџет, никада не плаћају порез на прекорачење плата. Зато никада ништа неће направити
(Зец, 11. februar 2023 14:23)

Pa ni ostali ne bacaju pare samo tek tako. A Denver nikad nije bio neka glavna franšiza u NBA. Sad su u idealnoj poziciji, vreme bi bilo da bace i oni koji kintu ako treba !

Danilo

pre 1 godinu

Samo Redzi Dzekson i Set Kari i savsim dovoljno .Prvi moze da predvodj klupu a moze da po potrebi bude i u prvoj petorci .Set Kari bio bi mozda i nsjbolje resenje covek ima precizniji sut od brata , nestvaran je trojkas .Biko koji od njih dvojicr ima 15 piena zagarantovanih u svakom trenutku .

Miroslav

pre 1 godinu

Denveru treba igrac koji ce doneti poene sa klupe.I to individualnim akcijama.Uvek postoji mogucnost da starteri igraju lose,onda takav igrac ulazi sa klupe da pokrene ekipu.GSW ima Dzordana,Boston ima Brogdona,Filadelfija ima Maksia,Denver odlaskom Hajlanda nema takvog igraca.Od svih gore pomenutih,takav je samo Dzekson.Meni je zanimljiv jos i Rouz,ako dobije otkaz u Niksima.Za Denver bi bilo dobro da dovedu i dobrog defanzivnog krilnog igraca.Nekog ko bi mogao da smiri Lenarda ili Durenta.

Arm

pre 1 godinu

Orlando je otkupio ugovor i Terens Ros je slobodan trenutno.
Dobra šansa možda za Denver iako se piše da je Dalas jako zainteresovan za njega i da bi vrlo lako mogao potpisati za Dalas

Arm

pre 1 godinu

I još nekoliko zanimljivosti ako je tema i dalje aktivna.

Denver je pokušao zamijeniti Bounsa za nekoliko igrača iz drugih klubova ali niko nije bio zainteresovan ( toliko o njegovoj vrijednosti jer brzo se pročuje ako neki igrač radi gluposti u i van kluba )
Znači nudili su Bounsa u Šarlot za Mekdanijelsa ( ne znam detalje oko pikova da li su bili uključeni ) i nije prošao trejd.
Nudili su ga Niksima za Rediša , nije prošlo
Nuđen je i Minesoti za Prinsa i isto nije prošlo.
Onda je napravljen dogovor izmedju četiri kluba ( Lejkersi , Klipersi, Orlando i Denver ) i tako je prošao trejd za Brajanta a pikovi su prebacivani za potrebe dovođenja Bo Mambe.
Tako da nije Bouns otišao samo za pikove u Kliperse već je dio veće saradnje ali se na dan trejda nisu objavljivali svi detalji.

Brankoni84

pre 1 godinu

Imaju sada rezervnog centra, imaju dosta visokih u postavi. Njihov najveci problem je sto klupa za celu cetvrtinu da 5 poena, a primi 40. Sad im treba pravi fizički plej da napravi tim od druge postave, i eventualno ulece u prvu po potrebi u zavisnosti od uloge. Dzekson ili mozda Set. Sve ostalo bi bilo glupo. Beverli je mali stilu Kampaca, on ce uneti energiju, ali ih nece organizovati. Dragic suvise mator da se nosi sa izmenama u stilu Klarksona koji su puni energije. Wall, pa da nije povreda bio bi prvi, ali Denver je vec pokretna bolnica, ne treba im dodatni rizik, inace bi bio cak i preteran kao rezervni plej. Kevin Lav i ostali su nebuloze, to im ne treba.
(Tocka, 11. februar 2023 12:19)


Otpustiti Deandrea i dovesti Redzija Dzeksona(na Bounsovu poziciju pleja) i Set Karija ili Deni Grina.