Nedelja, 05.02.2023.

21:03

Irving stiže kod Dončića!

Bruklin Netsi trejdovaće Kajrija Irvinga u Dalas Maverikse.

Izvor: MT

Irving stiže kod Donèiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Luka

pre 1 godinu

Ide Luka po prvi naslov, nocas dobili Jazz, Green in Hardy bolji od Doe in Dinwidi...++ Kyrie ++ Kleber kad se vrati ...do POF bice strasan tim ...

Boba

pre 1 godinu

Navijao sam svim silama da Kajrija trejduju u Denver, jer je on najbolji fit sa Jokićem od svih zvezda na spoljnim pozicijama i sa njim bi bili apsolutno favoriti za titulu sa ovakvim Nikolom.
Sa privatnikom Dončićem je jako teško da još jedna zvezda bude u ekipi, posebno na poziciji beka. Mada, mogu oni kliknuti na dobro.
(Rade pendrek, 6. februar 2023 00:38)

Sto se tice privatnika najveci broj dodira sa loptom po utakmici u ligi ima bas upravo Jokic sa prosekom 100. Doncic je "tek" cetvrti sa prosekom 90.5. Idemo dalje: sa prosekom dodira lopte u front kortu Jokic je opet prvi sa 54.2 a drugi Embid sa 52.4 sto je za centre i ocekivano, Luke ni nema na toj listi. Luka dominira u vremenu poseda sa 9.6 sto je takodje normalno za igrace koji prenose loptu napred i organizuju igru i po broju driblinga u posedu je treci na listi sa cirka 5.5

E sada ide najzanimljiviji deo, broj dodira sa loptom u visokom postu ide ovako Jokic sa 9.8 pa Embid po 9.1 u proseku i onda idu ostali centri. U postapu Jokic ima ubeljivo najvise dodira sa loptom i prosek od 9.3 a sledeci je Embid sa 6.6 A efikasnost je sledeca, broj prosecnih poena po dodiru u visokom postu Jokic 0.543 Embid 0.732. Onda prosecan broj poena u postapu Jokic 0.56 a Embid 0.65

Sve ove Jokiceve brojke bi pale da je Irving u Denveru. Takodje Irving ne da bi prepolovio Jokiceve asistencije nego bi ih sve na jednu trecinu koje Jokic ima sada.

Eto

pre 1 godinu

Po meni los potez obe ekipe, taman su netsi poceli da lice na nesto sto se ocekivalo, a dalasu ovaj tip igraca moze samo da smeta za onu igru koju su igrali do sad bukvalno bolje da su doveli vanderbilta.

MPP

pre 1 godinu

IRVING


Kao košarkaš je VRH.
Ali u glavi je katastrofa...
A to zna da bude DESTRUKTIVNO
za tim, ekipu...
On je krivac za sve što se desilo u Netsima....pola utakmica nije igrao kod kuće
IZ ČISTE BUDALAŠTINE ...koju je on pokušao da prestavi kao borbu za pravdu i istinu...
I rasturio je unutrašnju koheziju koja je inače bila "tanka", kad su u pitanju 3 zvezde u timu koje se bore za mesto "vodje"....
Hardenu je prvom (sa pravom) "pukao film" ...on čovek došao da pokuša da osvoji PRSTEN....a ne da objašnjava kolegi "da je zemlja okrugla"

Šteta kakav KOLOSALNI bek....

basketaš

pre 1 godinu

Ne mora uopšte da znači da će biti propast. Kajri je takva glavudža da Bog ne zna u kakvom je elementu. Možda mu legne Dalas kao poručen. Ume on da spusti ego kad hoće i ne šteti timskoj košarci. Luki zaista treba jedan ubica uz sebe, svaka čast Fini Smitu i njegovoj odbrani ali je realno slab strelac da ne kažem solidan ciglar. Dalas je morao da reaguje i rizikuje, sa ovom rotacijom ne bi ništa uradili, a veću zverku i strelca teško mogu da dovedu u Teksas, ako ništa mogu na leto da liferuju taj ugovor i vozi dalje.

Bleki

pre 1 godinu

Da ne idemo dublje u sezonu,eto jučerašnja utakmica Dalasa protiv Golden stejta je prost odgovor svima koji se pitaju šta će Kajri u Meveriksima. Oni su bez Luke trećerazredna ekipa i ako im je neko preko potreban, to jeste jak “šuting gard” poput Kajrija.

zvezdale

pre 1 godinu

Luka tera da Kajri sa njim prati Zvezdu, ovaj se jako navuče i još pređe na pravoslavlje. Tu otkrije još tajne rakije i narodnjaka, dolazi u Beograd, ženi Srpkinju i trajno ostaje ovde.

Irving junior uz Pola Džordža juniora osvajaju zlato za Srbiju na OI 2042, dobijamo Amere u finalu laganih 15-ak razlike. End of story braćo.

Kokki

pre 1 godinu

Površno gledate. Kajri nije došao da ostane. On ionako hoće u lejkerse.

Dobar trejd za Dalas overall.. ova sezona je svakako bila za bacanje a rešili su se i višegodišnjeg balasta od 20 mil po sezoni Dinvidija. Na kraju se reše Kajrija, Bertransa i Hardaveja i imaju pun džak para da dovedu koga hoće.

duo

pre 1 godinu

Iako deluje ocajan trejd, sigurno ni GM dalasa nije ovo uradio pre nego sto je pricao I sa Doncicem i sa Kajrijem...
Dva paklena igraca ako se uklope bice neuzastavljivi...?

Rade pendrek

pre 1 godinu

Navijao sam svim silama da Kajrija trejduju u Denver, jer je on najbolji fit sa Jokićem od svih zvezda na spoljnim pozicijama i sa njim bi bili apsolutno favoriti za titulu sa ovakvim Nikolom. Kajri je kombo bek, koji nije davitelj lopte po svaku cenu, pa bi se lako uklopio, sličan tip igrača kao Džamal Marej, samo dosta kvalitetniji i konstantniji, napadački i estetski je premoćan.
Sa privatnikom Dončićem je jako teško da još jedna zvezda bude u ekipi, posebno na poziciji beka. Mada, mogu oni kliknuti na dobro. Znali smo i kvalitet Voriorsa pre dolaska Durenta, pa smo očekivali da će im trebati tri lopte, a oni postali najbolja ekipa ikad.

Chris Mullin

pre 1 godinu

Neko je dole napisao, Voriorsi igraju isto 2 na 5. U Voriorsima igra covek koji je dao 60 poena maltene bez ijednog driblinga. Drugi covek prvo optrci pet krugova levo desno bez lopte pa tek onda primi loptu u poziciji za sut. Kosarka Voriorsa nema veze sa ovim sto igraju Luka i Irving. Kao sto neko napisa dole bilo je mnogo eksperimenata sa dva privatnika, ali za sada zaista nijedan nije uspeo.

coaBeč

pre 1 godinu

ma super Irving extra igrač,biće interesantno u Dalasu! kakve veze ima biće u startnoj postavi drugi igrač i to je to,može i on dati 30-40 koševa

Donny Brasco

pre 1 godinu

Prekinite bre da pisete da je Dalas dao,pustio itd Bronsona.Njemu je istekao ugovor,a otac mu je pomocni trener u niksima a ima jos nekih veza i sa gm New Yorka pa je decko potpisao za njih.Nije tesko biti informisan ali je lakse lupetati ovde
(Grizlor, 5. februar 2023 23:26)

Nije teško biti informiran. Za tvoju informaciju Dallas je mogao zadržati Brunsona za 80ak milja, i Brunsona se ne bi ništa pitalo, međutim to su mogli napraviti u ovo vrijeme prošle godine. Oni su to odbili jer su mislili da će ga na kraju godine potpisati za manje novaca , kockali su se, Brunson igrao sjajno, dignuo si vrijednost i Knicksi su ponudili najviše, naravno da mu tamo radi otac, to nije tajna , zato je vjerojatno i otišao ali je Dallas birao hoće li ga ili neće uzeti , dakle pustili su ga da ode dozvolivši mu da postane free agent što nisu morali i nisu trebali učiniti. Greška, i to velika. Nitko ovde ne lupeta, a to što ti ne znaš kakva su pravila kod ugovora ti ne daje pravo da druge opominješ i govoriš im da lupetaju kada je očito da si ti taj koji lupa okolo. Prijatno.

Grizlor

pre 1 godinu

Prekinite bre da pisete da je Dalas dao,pustio itd Bronsona.Njemu je istekao ugovor,a otac mu je pomocni trener u niksima a ima jos nekih veza i sa gm New Yorka pa je decko potpisao za njih.Nije tesko biti informisan ali je lakse lupetati ovde

vince carter

pre 1 godinu

Za vasu informaciju,Dalas je ove sezone 0-7 bez Luke Doncica,poslednji su u defanzivnom rejtingu,poslednji u procentu suta i 28 u ofanzivi,dakle bez Luke Doncica!!! Bruklin je juce dobio Camerona Thomasa koji je postigao 44 poena a danas Dinvidija i Fini Smita,sada mogu i prsten da napadnu.

Bivol

pre 1 godinu

Mislim da Kajri vise nije ista osoba kao sto je pre bio dok je osovjio titulu, totalno je izgubio stabilnost. Mozda mu bude bilo fino par meseci pa Dalas prodje dobro ove godinu u plejofu, ali ne verujem da Dalas planira da ga ostave uz Luku na duzi niz godina

blabla

pre 1 godinu

Sad kreće borba za Durenta.

Nešto se gadno "šapuće" o Portlandu iako, po mom mišljenju , Bruklin bi mogao pristati i na trejd sa Lejkersima i uzeti Vestbruka kojem ionako ističe ugovor i ići na totalni ribilding tima i do godine krenuti na nekog velikog igrača s obzirom koliko bi para mogli imati u svom seleri kapu. Prije će pustiti Durenta na zapad nego pojačavati istok. Uhh biće zanimljivo.
Kako će Dončić i Irving igrati ?
(Arm, 05. februar 2023 21:25)
posto pominjes lejkerse, mislim da od toga stvarno nema nista. jedan rudi gober je vredeo 5 pikova(sto frp, sto swap) plus igraci.
kajriju istice ugovor, ali durent je vezan za bruklin jos 3 godine.
plus, da li durent zeli kod lebrona i ad a..?!
sve u svemu lejkersi opet miljama daleko od titule, osim ako se stvarno ne desi jos jedam veliki trejd(ali tu ne mislim na durenta)..
lejkersima je ovo bila sansa za instant uspeh, nisu je iskoristili, a za druge max igrace nemaju ni pikove, a ni dobre igrace u trejdu.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Veću su glupost uradili što su dali Bransona. A ovako... svi misle da su duhoviti sa ovim "dve lopte". Ne, ovo će da funkcioniše prosto - njih dva će da igraju naizmenično. I kad neko pauzira to će isto biti naizmenično. A u finišu će igrati obojica, naizmenično ISO.
Razmena ima logiku jer se DVD i Luka nikako nisu uklopili, pa Dalas ne gubi ništa - ionako ono što imaju je već ništa, oni su 50% tim. Dakle bila bi ovo glupost kada bi Dalas imao neko pametno stanje stvari, pa ga oni sad nešto kao kvare. Ne kvare ga, pametno stanje stvari nemaju.
(znanje-imanje, 5. februar 2023 21:49)

Vidim da je i tebi jasno da je sa Burunsonom učinjena ogromna pogreška. Točno u ovo vrijeme lani su ga mogli vezati ugovorom na 4-5 godina za puno manje nego su ga Knicksi platili. Dallas , koji ionako nema mnogo igrača da vrijede , si nije smio dozvoliti da izgubi takvu vrijednost..i to za ništa, ni trejdali ga nisu već je postao free agent. Također se slažem da Dallas ništa ne kvari jer i nema ništa, to je istina svih istina..to je limitiran tim . Ono u čemu se ne slažem je da ne može funkcionirati.Ti misliš da če svatko voditi svoju politiku dok ja mislim da je jasno da će Dončić voditi glavnu riječ, igra će biti slična, 1 na 1 sa Dončićem nitko nema šanse , samo sada kada ga udvojiš i lopta dođe do Irvinga ti koševi će biti mnogo sigurniji i konstantniji. Što se tiče završnica utakmica u play offu tu se sve završnice svode na ISO a puno je bolje imati dvije vrlo jake opcije nego 1.

WillyWonka

pre 1 godinu

Sve zavisi kakav je Irving u glavi. Čovjek je svakako genijalan igrač, igrao je i osvojio titulu sa LeBronom, znalo se ko šta radi. Može se i sad to desiti, jer igrač kakav je Irving nije limitiran, može mijenjati stil po potrebi. Pod uslovom da nije poludio, a to još ne znamo.

tocka

pre 1 godinu

Jel moguće da Irving ne bude starter? Nije.
Oće mu Luka pustiti da bude prva zvezda tima? Neće
Šta su sa ovim zamislili, mislim da ni oni sami ne znaju, osim ako nisu neke trejd fore koje mi obični smrtnici ne vidimo.

Una

pre 1 godinu

Jel može neko da da jedan primer u istoriji NBA lige da su se sastavila dva ili više igrača koji imaju loptu u rukama non stop poput ove dvojice, a da su napravili neki uspeh? Ja ih imam nekoliko a da nisu uradili ništa:

1. Paul George- Westbrook - Melo (Thunder)
2. Lebron-Westbrook (La Lakers)
3. James Harden- Westbrook (Houston)
4. Lebron-D.Rose (Cleveland)
5. Irving- Harden (Brooklyn)
6. Melo-Iverson (Denver 2008)
7. Chris Webber - Iverson ( Sixers 2005)

Recept za propast. Zašto se uporno pokušava?

brka iz bloka

pre 1 godinu

bruklin konacno ima tip za prvo mesto na istoku. kad se vrati kd bice pucnjave u napadu i tvrdo u odbrani. i spens i fs su dobri odbrambeni igraci.

Ostin A

pre 1 godinu

Irvin najskuplji i najnepouzdaniji igrač ikada, ispalio je svaku franšizu. Sa LeBronom je trebao da stvara dinastiju, otišao jer je mislio da može da bude lider tima. Ideja propala sa Bostonom i Bruklinom.

Bruklin je njegov želju da ostane nevakcinisan trpeo godinu dana. Nekoliko godina pre toga je bio polu čovek polu povreda, i konačno jednu sezonu da ispadne fer što dobija desetine miliona dolara godišnje, kaže hvala što ste me trpeli, palim ja.

Da se razumemo, Dalasu je ovo očigledno jedina zvezda koju su mogli da dovedu, i ukoliko Irving prihvati da bude broj 2, kao što je to prihvatio Harden u Filadelfiji, možda i mogu nešto da odrade. Za Durenta i Bruklin je ovo kraj snova o tituli.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Od Dallasove sezone vjerojatno neće biti ništa u smislu jakog rezultata ali nešto moraju mjenjati. Ovo gdje je Dončić jedini pravi igrač također ne bi uspjelo. Gubiš Dinwidija koji je pristojan igrač ali ima i pristojan ugovor 20ak od milja , mjenjaš ga Irvingom koji je mnogo bolji igrač. Gubiš F.Smitha koji mi se sviđa kao igrač , igra solidnu obranu i zabija 8-10 koševa , dosegnuo je već svoj plafon i nije nezamjenjiv. Pick 2029 godine je bila cijena , po meni ne previsoka obzirom da je tako daleki pick. Potez je riskantan samo zato što se Irvingu ne može vjerovati jer vuče nepredvidive poteze. Ako ne kliknu otići će već na ljeto , što se same igre tiče Irving je uvjek i svugdje igrao sjajno. Dallas je morao nešto pokušati, na tržištu uopće nema igrača takve razine, uzeli su kaklkulirani rizik ali to je u NBA uvjek tako. Denver je platio MPJ kao superstara, što ovaj nije,nije ni Murry ali on je ipak bolji.. GSW je dao Poolu 40 milja, rizično, Westbrook i Wall imaju 45 milja..takvih situacija ima masu, po cijeloj ligi ..Irving je ako ništa drugo sjajan i dokazan igrač , još uvjek u naponu snage .. tako da rizik je po meni podnošljiv..

DraganBorca

pre 1 godinu

Ko ce ga znati sa Irvingom je totalno sve nepredvidljivo.

Sa jedne strane trener moze razdvojiti citavih 15- ak minuta Irvinga i Luku da svaki ima puno lopte u rukama. Opet sa druge strane dali su po meni jednog od najpotcenjenijeg defanzivca u NBA Doriana. Davace oni puno poena ali kako ce se braniti. Dorian im je bio defanzivni stub i ne znam bas, ima da im duva promaja. Pogotovo je problem sto je Vud sklon povredama.

Irving, Luka i Hardavej tesko mogu sta odbraniti spolja. Mislim da Kuban ovim vise smiruje Luku nego sto ce stvarno to funkcionisati.

живац

pre 1 godinu

кајрија ко је клео није дангубио. био је сморен у бруклину што не играју по његовом а тек сад неће ништа бити по његовом.
он је хтео код леброна јер очигледно му леброн зна жицу и чини га психички стбилним. држи га у либели... овде ће да одлепи. идемо у депресију и мистику некст левел. стварно не разумем далас.

roronja

pre 1 godinu

Suvišno je govoriti o kvalitetu Irvinga,ali po mom mišljenju neće dovesti do poboljšanja ekipe iz jednog važnog razloga a to je što obojica igraju play-a i Irving i Dončić vole da gnjave loptu u rukama,nisu kompatibilni neko od njih dvojice će biti nezadovoljan.

Mirai

pre 1 godinu

Dobro, daleko gori potez je bio puštenje Bronskona jer - ko će da igra odbranu u toj ekipi? I Luka i Kajri su generalno slabi u odbrani. Ako je ideja da se rastereti Luka - ok, ali teško da će ih uklopiti.

trik

pre 1 godinu

Odlican posao Bruklina dobili su igraca sa 15 do 20 poena u rukama mislim na Spencera Dinwiddia + Dorian Finney-Smith odlican defanzivac + top tri trojkas iz coskova + pik prve runde i pikovi druge. Dallas videcemo ako se Irving uozbilji moze svasta da bude(sanse nisu velike).

Straight Outta München

pre 1 godinu

Ovo znaci da ce Donciceve brojke drasticno da opadnu, osima ako se Irvin ne pomiri sa manjim brojem suteva, sto ce biti tesko jer je na 27 poena ove sezone.

Srbija

pre 1 godinu

Poenta je da će Dalas imati polu sezonu da vidi da li šljaka igra sa Lukom i Ravnozemljašem. Ako šljaka, super, jer igrača ranga Ravnozemljaša ne mogu tek tako da potpišu. Ako ne šljaka, okreću se slobodnim agentima i grade tim iz početka.

greška

pre 1 godinu

Dalas pucao sebi u koljeno. Dončiću treba pomoć ( solidni šuteri, skakači, ljudi koji trče kontre) a ne neko ko igra sa loptom koliko i on

nemanja

pre 1 godinu

vrlo rizičan potez, ali ne mora da znaci da je los..
irving je 2016 uspeo da uzme prsten sa Lebronom u tandemu, a to vrlo podseća na ovu situaciju sada.. mogu naravno i nista da ne urade, a možda i budu funkcionisali dobro..
uz svo poštovanje komentatorima na ovom forumu, među kojima ima sjajnih analitičara, ali teško da menadžment Dalasa koji je u prošlosti pokazivao da zna šta radi, sad odjednom nema pojma..
jednostavno, za najveće domete nekad treba i veći rizik..

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Dinvidi i Fini-Smit? Ovo ima ozbiljan potencijal da bude najgori trejd u istoriji Dalasa, ali videcemo. Dajem im sansu da nas iznenade, ako ovaj trejd prodje...

Lane

pre 1 godinu

Mislim da mogu da se uklope.
Doncic carini loptu jer prosto mora, nema sa kim da igra.
Irving je uzeo titulu sa Lebronom, tako da zna sta je megazvezda u timu. Ovi problemi u Bruklinu nisu dolazili od njega nego od Durenta koji se pita i sa šavove na peškirima.

JeRemija

pre 1 godinu

Glup potez Irvinga, očigledno mu titule više nisu bitne.

Još gluplji potez Dalasa, duo Dončić-Irving je katastrofa u najavi, biće borba za svaku loptu izmedju njih dvojice.

zeljan

pre 1 godinu

Totalni promasaj od strane Dalasa. Luka kao igrac koji najvise ima loptu u ruci u celom NBA dobija pored sebe gotovo isti tip igraca koji carini loptu + luda glava.

Saljes Dinvidija, pristojnog defanzivca i drugu opciju u napadu i Fini-smita, okej 3 & d igraca.

Ako nista drugo barem mozemo ocekivati brdo koseva na utakmicama Dalasa.

Grobar 23

pre 1 godinu

Em sto ce unistiti Doncicu karijeru, em sto ne kapiram kako ce ekipa sa dva igraca koji ne umeju bez lopte u rukama. Trebace im ne dve nego tri lopte, a centra krstenog nemaju...

Wilfredo

pre 1 godinu

Ovo samo komplikuje situaciju u nba. Bukvalno sada ima 10 timova koji imaju jednake sanse za titulu. Nije bio takav slucaj u zadnjih 10 godina. Osim kako neko napisa Brruklin ne trejduje i Durenta

jlolo

pre 1 godinu

Kajri vrhunuski igrac jedan od najboljih PG koji se pojavio u zadnjih 20god. Steta sto je mnogo veca budala nego sto je igrac, a vrhunski je igrac

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Nesto slicno je uradila Atlanta. Ubili su sebe kad su pored Janga doveli Mareja, pa sad 5 minuta siluje Jang, pet minuta Marej. Ostali , kad vide loptu kao kad gladan vidi pecenje. odmah sut na kos.Asistira samo glupi Bogdan pa cak i kad je na otvoprenom sutu. Sinoc od prvih 8 suta sutnuo je 5 koske u zadnjim sekundama napada. Ko ne veruje neka pogleda sinocnu utakmicu protiv Denvera. I to jedan carinik nije igrao..Tako ce i Dalas pe minuta jedan , pet drugi, normalno, bez odbrane, dok saigracima ne pukne film i pocnu i oni da divljaju.

Ognjen

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da se nesto ozbiljnije valja iza ovog brega. Nemoguce je da su ljudi iz Dalasa toliko neupuceni u toksicnost ovog momka za svaku ekipu u kojoj je igrao. Ili ce ga trjedovati u neku ekipu do kraja roka ili su se oslobodili ugovora ove dvojice i napravili prostor u seleriju pošto Irvingz istice ugovor na leto.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Počeću da pratim snuker, pošto OVO I OVAJ TREJD POD MILIM BOGOM NE RAZUMEM!!

Dalas bolje da je pucao treneru i Luki u noge, nego ovo što je uradio!!
?!?????!!?

Aca

pre 1 godinu

Zelim da cestitam ostatku tima dala jer su sad zvanicno postali statisti u napadu, sluzice za odbranu, po koji blok i sut kad ova dva carinika doncic i irving budu to trebali.. prelep, osecaj 😆

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Dok nije otisao u Dalas ,ovdje su svi pisali da bi dobro bilo da ide u denver.Sad kad ne otisao kod Luke,komentari su ko ce da igra odbranu i treba im dvije lopte.A u Denveru se satrase sa odbranom pog bucko i kao fol Irving bi trckarao iz blokova da bi mu bucko dodao i kao on bi bio druga violina.Irving je ubica i u svakom timu je bio takav.

Arm

pre 1 godinu

Sad kreće borba za Durenta.

Nešto se gadno "šapuće" o Portlandu iako, po mom mišljenju , Bruklin bi mogao pristati i na trejd sa Lejkersima i uzeti Vestbruka kojem ionako ističe ugovor i ići na totalni ribilding tima i do godine krenuti na nekog velikog igrača s obzirom koliko bi para mogli imati u svom seleri kapu. Prije će pustiti Durenta na zapad nego pojačavati istok. Uhh biće zanimljivo.
Kako će Dončić i Irving igrati ?

s

pre 1 godinu

Koliko pratim ovu sezonu Irving najbolje igra kad Durent ne igra?!Znači tako će biti i sad igraće kad Luka bude povredjen?!Ako je zbog toga doveden onda se Cuban zeznuo na kvadrat!

znanje-imanje

pre 1 godinu

Veću su glupost uradili što su dali Bransona. A ovako... svi misle da su duhoviti sa ovim "dve lopte". Ne, ovo će da funkcioniše prosto - njih dva će da igraju naizmenično. I kad neko pauzira to će isto biti naizmenično. A u finišu će igrati obojica, naizmenično ISO.
Razmena ima logiku jer se DVD i Luka nikako nisu uklopili, pa Dalas ne gubi ništa - ionako ono što imaju je već ništa, oni su 50% tim. Dakle bila bi ovo glupost kada bi Dalas imao neko pametno stanje stvari, pa ga oni sad nešto kao kvare. Ne kvare ga, pametno stanje stvari nemaju.

Arm

pre 1 godinu

Nije ovdje Dalas ništa htio prepustiti slučaju tj. pustiti Irvinga u Lejkerse ili Kliperse i tako pojačati direktnog konkurenta. S tim da će se sad dići tolika galama oko svega plus gledanost a ne treba zaboraviti da se sezonske karte počinju prodavati upravo poslije al star utakmice i završetka trejdova. Ništa u Americi nije slučajno.
Sad mora reagovati But iz Denvera i naći nekog dobrog plejmejkera i krilo da pojača svoj klub.
Zanimljivi dani su pred nama do završetka trejd roka.

mare

pre 1 godinu

Kakve gluposti ljudi pisu, pa igrao je Irving sa Lebronom pa su uzeli titulu sa jednom loptom a ne svako svojom..
(Specialac, 05. februar 2023 21:32)

Lebron nije sebičan koliko Doncic.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Ima slovenački Bucko da ga istambura posle 7 dana ako ne bude dobar :)

Ne znam kako će ovo da izgleda, ali ako kliknu biće zaguljeno u PO.

greška

pre 1 godinu

Dalas pucao sebi u koljeno. Dončiću treba pomoć ( solidni šuteri, skakači, ljudi koji trče kontre) a ne neko ko igra sa loptom koliko i on

jlolo

pre 1 godinu

Kajri vrhunuski igrac jedan od najboljih PG koji se pojavio u zadnjih 20god. Steta sto je mnogo veca budala nego sto je igrac, a vrhunski je igrac

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Dinvidi i Fini-Smit? Ovo ima ozbiljan potencijal da bude najgori trejd u istoriji Dalasa, ali videcemo. Dajem im sansu da nas iznenade, ako ovaj trejd prodje...

nemanja

pre 1 godinu

vrlo rizičan potez, ali ne mora da znaci da je los..
irving je 2016 uspeo da uzme prsten sa Lebronom u tandemu, a to vrlo podseća na ovu situaciju sada.. mogu naravno i nista da ne urade, a možda i budu funkcionisali dobro..
uz svo poštovanje komentatorima na ovom forumu, među kojima ima sjajnih analitičara, ali teško da menadžment Dalasa koji je u prošlosti pokazivao da zna šta radi, sad odjednom nema pojma..
jednostavno, za najveće domete nekad treba i veći rizik..

zeljan

pre 1 godinu

Totalni promasaj od strane Dalasa. Luka kao igrac koji najvise ima loptu u ruci u celom NBA dobija pored sebe gotovo isti tip igraca koji carini loptu + luda glava.

Saljes Dinvidija, pristojnog defanzivca i drugu opciju u napadu i Fini-smita, okej 3 & d igraca.

Ako nista drugo barem mozemo ocekivati brdo koseva na utakmicama Dalasa.

Grobar 23

pre 1 godinu

Em sto ce unistiti Doncicu karijeru, em sto ne kapiram kako ce ekipa sa dva igraca koji ne umeju bez lopte u rukama. Trebace im ne dve nego tri lopte, a centra krstenog nemaju...

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Nesto slicno je uradila Atlanta. Ubili su sebe kad su pored Janga doveli Mareja, pa sad 5 minuta siluje Jang, pet minuta Marej. Ostali , kad vide loptu kao kad gladan vidi pecenje. odmah sut na kos.Asistira samo glupi Bogdan pa cak i kad je na otvoprenom sutu. Sinoc od prvih 8 suta sutnuo je 5 koske u zadnjim sekundama napada. Ko ne veruje neka pogleda sinocnu utakmicu protiv Denvera. I to jedan carinik nije igrao..Tako ce i Dalas pe minuta jedan , pet drugi, normalno, bez odbrane, dok saigracima ne pukne film i pocnu i oni da divljaju.

zvezdale

pre 1 godinu

Luka tera da Kajri sa njim prati Zvezdu, ovaj se jako navuče i još pređe na pravoslavlje. Tu otkrije još tajne rakije i narodnjaka, dolazi u Beograd, ženi Srpkinju i trajno ostaje ovde.

Irving junior uz Pola Džordža juniora osvajaju zlato za Srbiju na OI 2042, dobijamo Amere u finalu laganih 15-ak razlike. End of story braćo.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Od Dallasove sezone vjerojatno neće biti ništa u smislu jakog rezultata ali nešto moraju mjenjati. Ovo gdje je Dončić jedini pravi igrač također ne bi uspjelo. Gubiš Dinwidija koji je pristojan igrač ali ima i pristojan ugovor 20ak od milja , mjenjaš ga Irvingom koji je mnogo bolji igrač. Gubiš F.Smitha koji mi se sviđa kao igrač , igra solidnu obranu i zabija 8-10 koševa , dosegnuo je već svoj plafon i nije nezamjenjiv. Pick 2029 godine je bila cijena , po meni ne previsoka obzirom da je tako daleki pick. Potez je riskantan samo zato što se Irvingu ne može vjerovati jer vuče nepredvidive poteze. Ako ne kliknu otići će već na ljeto , što se same igre tiče Irving je uvjek i svugdje igrao sjajno. Dallas je morao nešto pokušati, na tržištu uopće nema igrača takve razine, uzeli su kaklkulirani rizik ali to je u NBA uvjek tako. Denver je platio MPJ kao superstara, što ovaj nije,nije ni Murry ali on je ipak bolji.. GSW je dao Poolu 40 milja, rizično, Westbrook i Wall imaju 45 milja..takvih situacija ima masu, po cijeloj ligi ..Irving je ako ništa drugo sjajan i dokazan igrač , još uvjek u naponu snage .. tako da rizik je po meni podnošljiv..

Aca

pre 1 godinu

Zelim da cestitam ostatku tima dala jer su sad zvanicno postali statisti u napadu, sluzice za odbranu, po koji blok i sut kad ova dva carinika doncic i irving budu to trebali.. prelep, osecaj 😆

tocka

pre 1 godinu

Jel moguće da Irving ne bude starter? Nije.
Oće mu Luka pustiti da bude prva zvezda tima? Neće
Šta su sa ovim zamislili, mislim da ni oni sami ne znaju, osim ako nisu neke trejd fore koje mi obični smrtnici ne vidimo.

живац

pre 1 godinu

кајрија ко је клео није дангубио. био је сморен у бруклину што не играју по његовом а тек сад неће ништа бити по његовом.
он је хтео код леброна јер очигледно му леброн зна жицу и чини га психички стбилним. држи га у либели... овде ће да одлепи. идемо у депресију и мистику некст левел. стварно не разумем далас.

mare

pre 1 godinu

Kakve gluposti ljudi pisu, pa igrao je Irving sa Lebronom pa su uzeli titulu sa jednom loptom a ne svako svojom..
(Specialac, 05. februar 2023 21:32)

Lebron nije sebičan koliko Doncic.

WillyWonka

pre 1 godinu

Sve zavisi kakav je Irving u glavi. Čovjek je svakako genijalan igrač, igrao je i osvojio titulu sa LeBronom, znalo se ko šta radi. Može se i sad to desiti, jer igrač kakav je Irving nije limitiran, može mijenjati stil po potrebi. Pod uslovom da nije poludio, a to još ne znamo.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Ima slovenački Bucko da ga istambura posle 7 dana ako ne bude dobar :)

Ne znam kako će ovo da izgleda, ali ako kliknu biće zaguljeno u PO.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Veću su glupost uradili što su dali Bransona. A ovako... svi misle da su duhoviti sa ovim "dve lopte". Ne, ovo će da funkcioniše prosto - njih dva će da igraju naizmenično. I kad neko pauzira to će isto biti naizmenično. A u finišu će igrati obojica, naizmenično ISO.
Razmena ima logiku jer se DVD i Luka nikako nisu uklopili, pa Dalas ne gubi ništa - ionako ono što imaju je već ništa, oni su 50% tim. Dakle bila bi ovo glupost kada bi Dalas imao neko pametno stanje stvari, pa ga oni sad nešto kao kvare. Ne kvare ga, pametno stanje stvari nemaju.

Grizlor

pre 1 godinu

Prekinite bre da pisete da je Dalas dao,pustio itd Bronsona.Njemu je istekao ugovor,a otac mu je pomocni trener u niksima a ima jos nekih veza i sa gm New Yorka pa je decko potpisao za njih.Nije tesko biti informisan ali je lakse lupetati ovde

trik

pre 1 godinu

Odlican posao Bruklina dobili su igraca sa 15 do 20 poena u rukama mislim na Spencera Dinwiddia + Dorian Finney-Smith odlican defanzivac + top tri trojkas iz coskova + pik prve runde i pikovi druge. Dallas videcemo ako se Irving uozbilji moze svasta da bude(sanse nisu velike).

Lane

pre 1 godinu

Mislim da mogu da se uklope.
Doncic carini loptu jer prosto mora, nema sa kim da igra.
Irving je uzeo titulu sa Lebronom, tako da zna sta je megazvezda u timu. Ovi problemi u Bruklinu nisu dolazili od njega nego od Durenta koji se pita i sa šavove na peškirima.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Ovo znaci da ce Donciceve brojke drasticno da opadnu, osima ako se Irvin ne pomiri sa manjim brojem suteva, sto ce biti tesko jer je na 27 poena ove sezone.

basketaš

pre 1 godinu

Ne mora uopšte da znači da će biti propast. Kajri je takva glavudža da Bog ne zna u kakvom je elementu. Možda mu legne Dalas kao poručen. Ume on da spusti ego kad hoće i ne šteti timskoj košarci. Luki zaista treba jedan ubica uz sebe, svaka čast Fini Smitu i njegovoj odbrani ali je realno slab strelac da ne kažem solidan ciglar. Dalas je morao da reaguje i rizikuje, sa ovom rotacijom ne bi ništa uradili, a veću zverku i strelca teško mogu da dovedu u Teksas, ako ništa mogu na leto da liferuju taj ugovor i vozi dalje.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Prekinite bre da pisete da je Dalas dao,pustio itd Bronsona.Njemu je istekao ugovor,a otac mu je pomocni trener u niksima a ima jos nekih veza i sa gm New Yorka pa je decko potpisao za njih.Nije tesko biti informisan ali je lakse lupetati ovde
(Grizlor, 5. februar 2023 23:26)

Nije teško biti informiran. Za tvoju informaciju Dallas je mogao zadržati Brunsona za 80ak milja, i Brunsona se ne bi ništa pitalo, međutim to su mogli napraviti u ovo vrijeme prošle godine. Oni su to odbili jer su mislili da će ga na kraju godine potpisati za manje novaca , kockali su se, Brunson igrao sjajno, dignuo si vrijednost i Knicksi su ponudili najviše, naravno da mu tamo radi otac, to nije tajna , zato je vjerojatno i otišao ali je Dallas birao hoće li ga ili neće uzeti , dakle pustili su ga da ode dozvolivši mu da postane free agent što nisu morali i nisu trebali učiniti. Greška, i to velika. Nitko ovde ne lupeta, a to što ti ne znaš kakva su pravila kod ugovora ti ne daje pravo da druge opominješ i govoriš im da lupetaju kada je očito da si ti taj koji lupa okolo. Prijatno.

Bivol

pre 1 godinu

Mislim da Kajri vise nije ista osoba kao sto je pre bio dok je osovjio titulu, totalno je izgubio stabilnost. Mozda mu bude bilo fino par meseci pa Dalas prodje dobro ove godinu u plejofu, ali ne verujem da Dalas planira da ga ostave uz Luku na duzi niz godina

JeRemija

pre 1 godinu

Glup potez Irvinga, očigledno mu titule više nisu bitne.

Još gluplji potez Dalasa, duo Dončić-Irving je katastrofa u najavi, biće borba za svaku loptu izmedju njih dvojice.

Ostin A

pre 1 godinu

Irvin najskuplji i najnepouzdaniji igrač ikada, ispalio je svaku franšizu. Sa LeBronom je trebao da stvara dinastiju, otišao jer je mislio da može da bude lider tima. Ideja propala sa Bostonom i Bruklinom.

Bruklin je njegov želju da ostane nevakcinisan trpeo godinu dana. Nekoliko godina pre toga je bio polu čovek polu povreda, i konačno jednu sezonu da ispadne fer što dobija desetine miliona dolara godišnje, kaže hvala što ste me trpeli, palim ja.

Da se razumemo, Dalasu je ovo očigledno jedina zvezda koju su mogli da dovedu, i ukoliko Irving prihvati da bude broj 2, kao što je to prihvatio Harden u Filadelfiji, možda i mogu nešto da odrade. Za Durenta i Bruklin je ovo kraj snova o tituli.

roronja

pre 1 godinu

Suvišno je govoriti o kvalitetu Irvinga,ali po mom mišljenju neće dovesti do poboljšanja ekipe iz jednog važnog razloga a to je što obojica igraju play-a i Irving i Dončić vole da gnjave loptu u rukama,nisu kompatibilni neko od njih dvojice će biti nezadovoljan.

Bleki

pre 1 godinu

Da ne idemo dublje u sezonu,eto jučerašnja utakmica Dalasa protiv Golden stejta je prost odgovor svima koji se pitaju šta će Kajri u Meveriksima. Oni su bez Luke trećerazredna ekipa i ako im je neko preko potreban, to jeste jak “šuting gard” poput Kajrija.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Dok nije otisao u Dalas ,ovdje su svi pisali da bi dobro bilo da ide u denver.Sad kad ne otisao kod Luke,komentari su ko ce da igra odbranu i treba im dvije lopte.A u Denveru se satrase sa odbranom pog bucko i kao fol Irving bi trckarao iz blokova da bi mu bucko dodao i kao on bi bio druga violina.Irving je ubica i u svakom timu je bio takav.

Arm

pre 1 godinu

Sad kreće borba za Durenta.

Nešto se gadno "šapuće" o Portlandu iako, po mom mišljenju , Bruklin bi mogao pristati i na trejd sa Lejkersima i uzeti Vestbruka kojem ionako ističe ugovor i ići na totalni ribilding tima i do godine krenuti na nekog velikog igrača s obzirom koliko bi para mogli imati u svom seleri kapu. Prije će pustiti Durenta na zapad nego pojačavati istok. Uhh biće zanimljivo.
Kako će Dončić i Irving igrati ?

brka iz bloka

pre 1 godinu

bruklin konacno ima tip za prvo mesto na istoku. kad se vrati kd bice pucnjave u napadu i tvrdo u odbrani. i spens i fs su dobri odbrambeni igraci.

Ognjen

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da se nesto ozbiljnije valja iza ovog brega. Nemoguce je da su ljudi iz Dalasa toliko neupuceni u toksicnost ovog momka za svaku ekipu u kojoj je igrao. Ili ce ga trjedovati u neku ekipu do kraja roka ili su se oslobodili ugovora ove dvojice i napravili prostor u seleriju pošto Irvingz istice ugovor na leto.

DraganBorca

pre 1 godinu

Ko ce ga znati sa Irvingom je totalno sve nepredvidljivo.

Sa jedne strane trener moze razdvojiti citavih 15- ak minuta Irvinga i Luku da svaki ima puno lopte u rukama. Opet sa druge strane dali su po meni jednog od najpotcenjenijeg defanzivca u NBA Doriana. Davace oni puno poena ali kako ce se braniti. Dorian im je bio defanzivni stub i ne znam bas, ima da im duva promaja. Pogotovo je problem sto je Vud sklon povredama.

Irving, Luka i Hardavej tesko mogu sta odbraniti spolja. Mislim da Kuban ovim vise smiruje Luku nego sto ce stvarno to funkcionisati.

blabla

pre 1 godinu

Sad kreće borba za Durenta.

Nešto se gadno "šapuće" o Portlandu iako, po mom mišljenju , Bruklin bi mogao pristati i na trejd sa Lejkersima i uzeti Vestbruka kojem ionako ističe ugovor i ići na totalni ribilding tima i do godine krenuti na nekog velikog igrača s obzirom koliko bi para mogli imati u svom seleri kapu. Prije će pustiti Durenta na zapad nego pojačavati istok. Uhh biće zanimljivo.
Kako će Dončić i Irving igrati ?
(Arm, 05. februar 2023 21:25)
posto pominjes lejkerse, mislim da od toga stvarno nema nista. jedan rudi gober je vredeo 5 pikova(sto frp, sto swap) plus igraci.
kajriju istice ugovor, ali durent je vezan za bruklin jos 3 godine.
plus, da li durent zeli kod lebrona i ad a..?!
sve u svemu lejkersi opet miljama daleko od titule, osim ako se stvarno ne desi jos jedam veliki trejd(ali tu ne mislim na durenta)..
lejkersima je ovo bila sansa za instant uspeh, nisu je iskoristili, a za druge max igrace nemaju ni pikove, a ni dobre igrace u trejdu.

Chris Mullin

pre 1 godinu

Neko je dole napisao, Voriorsi igraju isto 2 na 5. U Voriorsima igra covek koji je dao 60 poena maltene bez ijednog driblinga. Drugi covek prvo optrci pet krugova levo desno bez lopte pa tek onda primi loptu u poziciji za sut. Kosarka Voriorsa nema veze sa ovim sto igraju Luka i Irving. Kao sto neko napisa dole bilo je mnogo eksperimenata sa dva privatnika, ali za sada zaista nijedan nije uspeo.

Wilfredo

pre 1 godinu

Ovo samo komplikuje situaciju u nba. Bukvalno sada ima 10 timova koji imaju jednake sanse za titulu. Nije bio takav slucaj u zadnjih 10 godina. Osim kako neko napisa Brruklin ne trejduje i Durenta

Srbija

pre 1 godinu

Poenta je da će Dalas imati polu sezonu da vidi da li šljaka igra sa Lukom i Ravnozemljašem. Ako šljaka, super, jer igrača ranga Ravnozemljaša ne mogu tek tako da potpišu. Ako ne šljaka, okreću se slobodnim agentima i grade tim iz početka.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Počeću da pratim snuker, pošto OVO I OVAJ TREJD POD MILIM BOGOM NE RAZUMEM!!

Dalas bolje da je pucao treneru i Luki u noge, nego ovo što je uradio!!
?!?????!!?

Arm

pre 1 godinu

Nije ovdje Dalas ništa htio prepustiti slučaju tj. pustiti Irvinga u Lejkerse ili Kliperse i tako pojačati direktnog konkurenta. S tim da će se sad dići tolika galama oko svega plus gledanost a ne treba zaboraviti da se sezonske karte počinju prodavati upravo poslije al star utakmice i završetka trejdova. Ništa u Americi nije slučajno.
Sad mora reagovati But iz Denvera i naći nekog dobrog plejmejkera i krilo da pojača svoj klub.
Zanimljivi dani su pred nama do završetka trejd roka.

Una

pre 1 godinu

Jel može neko da da jedan primer u istoriji NBA lige da su se sastavila dva ili više igrača koji imaju loptu u rukama non stop poput ove dvojice, a da su napravili neki uspeh? Ja ih imam nekoliko a da nisu uradili ništa:

1. Paul George- Westbrook - Melo (Thunder)
2. Lebron-Westbrook (La Lakers)
3. James Harden- Westbrook (Houston)
4. Lebron-D.Rose (Cleveland)
5. Irving- Harden (Brooklyn)
6. Melo-Iverson (Denver 2008)
7. Chris Webber - Iverson ( Sixers 2005)

Recept za propast. Zašto se uporno pokušava?

Donny Brasco

pre 1 godinu

Veću su glupost uradili što su dali Bransona. A ovako... svi misle da su duhoviti sa ovim "dve lopte". Ne, ovo će da funkcioniše prosto - njih dva će da igraju naizmenično. I kad neko pauzira to će isto biti naizmenično. A u finišu će igrati obojica, naizmenično ISO.
Razmena ima logiku jer se DVD i Luka nikako nisu uklopili, pa Dalas ne gubi ništa - ionako ono što imaju je već ništa, oni su 50% tim. Dakle bila bi ovo glupost kada bi Dalas imao neko pametno stanje stvari, pa ga oni sad nešto kao kvare. Ne kvare ga, pametno stanje stvari nemaju.
(znanje-imanje, 5. februar 2023 21:49)

Vidim da je i tebi jasno da je sa Burunsonom učinjena ogromna pogreška. Točno u ovo vrijeme lani su ga mogli vezati ugovorom na 4-5 godina za puno manje nego su ga Knicksi platili. Dallas , koji ionako nema mnogo igrača da vrijede , si nije smio dozvoliti da izgubi takvu vrijednost..i to za ništa, ni trejdali ga nisu već je postao free agent. Također se slažem da Dallas ništa ne kvari jer i nema ništa, to je istina svih istina..to je limitiran tim . Ono u čemu se ne slažem je da ne može funkcionirati.Ti misliš da če svatko voditi svoju politiku dok ja mislim da je jasno da će Dončić voditi glavnu riječ, igra će biti slična, 1 na 1 sa Dončićem nitko nema šanse , samo sada kada ga udvojiš i lopta dođe do Irvinga ti koševi će biti mnogo sigurniji i konstantniji. Što se tiče završnica utakmica u play offu tu se sve završnice svode na ISO a puno je bolje imati dvije vrlo jake opcije nego 1.

Kokki

pre 1 godinu

Površno gledate. Kajri nije došao da ostane. On ionako hoće u lejkerse.

Dobar trejd za Dalas overall.. ova sezona je svakako bila za bacanje a rešili su se i višegodišnjeg balasta od 20 mil po sezoni Dinvidija. Na kraju se reše Kajrija, Bertransa i Hardaveja i imaju pun džak para da dovedu koga hoće.

Mirai

pre 1 godinu

Dobro, daleko gori potez je bio puštenje Bronskona jer - ko će da igra odbranu u toj ekipi? I Luka i Kajri su generalno slabi u odbrani. Ako je ideja da se rastereti Luka - ok, ali teško da će ih uklopiti.

s

pre 1 godinu

Koliko pratim ovu sezonu Irving najbolje igra kad Durent ne igra?!Znači tako će biti i sad igraće kad Luka bude povredjen?!Ako je zbog toga doveden onda se Cuban zeznuo na kvadrat!

vince carter

pre 1 godinu

Za vasu informaciju,Dalas je ove sezone 0-7 bez Luke Doncica,poslednji su u defanzivnom rejtingu,poslednji u procentu suta i 28 u ofanzivi,dakle bez Luke Doncica!!! Bruklin je juce dobio Camerona Thomasa koji je postigao 44 poena a danas Dinvidija i Fini Smita,sada mogu i prsten da napadnu.

duo

pre 1 godinu

Iako deluje ocajan trejd, sigurno ni GM dalasa nije ovo uradio pre nego sto je pricao I sa Doncicem i sa Kajrijem...
Dva paklena igraca ako se uklope bice neuzastavljivi...?

MPP

pre 1 godinu

IRVING


Kao košarkaš je VRH.
Ali u glavi je katastrofa...
A to zna da bude DESTRUKTIVNO
za tim, ekipu...
On je krivac za sve što se desilo u Netsima....pola utakmica nije igrao kod kuće
IZ ČISTE BUDALAŠTINE ...koju je on pokušao da prestavi kao borbu za pravdu i istinu...
I rasturio je unutrašnju koheziju koja je inače bila "tanka", kad su u pitanju 3 zvezde u timu koje se bore za mesto "vodje"....
Hardenu je prvom (sa pravom) "pukao film" ...on čovek došao da pokuša da osvoji PRSTEN....a ne da objašnjava kolegi "da je zemlja okrugla"

Šteta kakav KOLOSALNI bek....

coaBeč

pre 1 godinu

ma super Irving extra igrač,biće interesantno u Dalasu! kakve veze ima biće u startnoj postavi drugi igrač i to je to,može i on dati 30-40 koševa

Boba

pre 1 godinu

Navijao sam svim silama da Kajrija trejduju u Denver, jer je on najbolji fit sa Jokićem od svih zvezda na spoljnim pozicijama i sa njim bi bili apsolutno favoriti za titulu sa ovakvim Nikolom.
Sa privatnikom Dončićem je jako teško da još jedna zvezda bude u ekipi, posebno na poziciji beka. Mada, mogu oni kliknuti na dobro.
(Rade pendrek, 6. februar 2023 00:38)

Sto se tice privatnika najveci broj dodira sa loptom po utakmici u ligi ima bas upravo Jokic sa prosekom 100. Doncic je "tek" cetvrti sa prosekom 90.5. Idemo dalje: sa prosekom dodira lopte u front kortu Jokic je opet prvi sa 54.2 a drugi Embid sa 52.4 sto je za centre i ocekivano, Luke ni nema na toj listi. Luka dominira u vremenu poseda sa 9.6 sto je takodje normalno za igrace koji prenose loptu napred i organizuju igru i po broju driblinga u posedu je treci na listi sa cirka 5.5

E sada ide najzanimljiviji deo, broj dodira sa loptom u visokom postu ide ovako Jokic sa 9.8 pa Embid po 9.1 u proseku i onda idu ostali centri. U postapu Jokic ima ubeljivo najvise dodira sa loptom i prosek od 9.3 a sledeci je Embid sa 6.6 A efikasnost je sledeca, broj prosecnih poena po dodiru u visokom postu Jokic 0.543 Embid 0.732. Onda prosecan broj poena u postapu Jokic 0.56 a Embid 0.65

Sve ove Jokiceve brojke bi pale da je Irving u Denveru. Takodje Irving ne da bi prepolovio Jokiceve asistencije nego bi ih sve na jednu trecinu koje Jokic ima sada.

Rade pendrek

pre 1 godinu

Navijao sam svim silama da Kajrija trejduju u Denver, jer je on najbolji fit sa Jokićem od svih zvezda na spoljnim pozicijama i sa njim bi bili apsolutno favoriti za titulu sa ovakvim Nikolom. Kajri je kombo bek, koji nije davitelj lopte po svaku cenu, pa bi se lako uklopio, sličan tip igrača kao Džamal Marej, samo dosta kvalitetniji i konstantniji, napadački i estetski je premoćan.
Sa privatnikom Dončićem je jako teško da još jedna zvezda bude u ekipi, posebno na poziciji beka. Mada, mogu oni kliknuti na dobro. Znali smo i kvalitet Voriorsa pre dolaska Durenta, pa smo očekivali da će im trebati tri lopte, a oni postali najbolja ekipa ikad.

Eto

pre 1 godinu

Po meni los potez obe ekipe, taman su netsi poceli da lice na nesto sto se ocekivalo, a dalasu ovaj tip igraca moze samo da smeta za onu igru koju su igrali do sad bukvalno bolje da su doveli vanderbilta.

Luka

pre 1 godinu

Ide Luka po prvi naslov, nocas dobili Jazz, Green in Hardy bolji od Doe in Dinwidi...++ Kyrie ++ Kleber kad se vrati ...do POF bice strasan tim ...

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Dok nije otisao u Dalas ,ovdje su svi pisali da bi dobro bilo da ide u denver.Sad kad ne otisao kod Luke,komentari su ko ce da igra odbranu i treba im dvije lopte.A u Denveru se satrase sa odbranom pog bucko i kao fol Irving bi trckarao iz blokova da bi mu bucko dodao i kao on bi bio druga violina.Irving je ubica i u svakom timu je bio takav.

Una

pre 1 godinu

Jel može neko da da jedan primer u istoriji NBA lige da su se sastavila dva ili više igrača koji imaju loptu u rukama non stop poput ove dvojice, a da su napravili neki uspeh? Ja ih imam nekoliko a da nisu uradili ništa:

1. Paul George- Westbrook - Melo (Thunder)
2. Lebron-Westbrook (La Lakers)
3. James Harden- Westbrook (Houston)
4. Lebron-D.Rose (Cleveland)
5. Irving- Harden (Brooklyn)
6. Melo-Iverson (Denver 2008)
7. Chris Webber - Iverson ( Sixers 2005)

Recept za propast. Zašto se uporno pokušava?

mare

pre 1 godinu

Kakve gluposti ljudi pisu, pa igrao je Irving sa Lebronom pa su uzeli titulu sa jednom loptom a ne svako svojom..
(Specialac, 05. februar 2023 21:32)

Lebron nije sebičan koliko Doncic.

Rade pendrek

pre 1 godinu

Navijao sam svim silama da Kajrija trejduju u Denver, jer je on najbolji fit sa Jokićem od svih zvezda na spoljnim pozicijama i sa njim bi bili apsolutno favoriti za titulu sa ovakvim Nikolom. Kajri je kombo bek, koji nije davitelj lopte po svaku cenu, pa bi se lako uklopio, sličan tip igrača kao Džamal Marej, samo dosta kvalitetniji i konstantniji, napadački i estetski je premoćan.
Sa privatnikom Dončićem je jako teško da još jedna zvezda bude u ekipi, posebno na poziciji beka. Mada, mogu oni kliknuti na dobro. Znali smo i kvalitet Voriorsa pre dolaska Durenta, pa smo očekivali da će im trebati tri lopte, a oni postali najbolja ekipa ikad.

zvezdale

pre 1 godinu

Luka tera da Kajri sa njim prati Zvezdu, ovaj se jako navuče i još pređe na pravoslavlje. Tu otkrije još tajne rakije i narodnjaka, dolazi u Beograd, ženi Srpkinju i trajno ostaje ovde.

Irving junior uz Pola Džordža juniora osvajaju zlato za Srbiju na OI 2042, dobijamo Amere u finalu laganih 15-ak razlike. End of story braćo.

Boba

pre 1 godinu

Navijao sam svim silama da Kajrija trejduju u Denver, jer je on najbolji fit sa Jokićem od svih zvezda na spoljnim pozicijama i sa njim bi bili apsolutno favoriti za titulu sa ovakvim Nikolom.
Sa privatnikom Dončićem je jako teško da još jedna zvezda bude u ekipi, posebno na poziciji beka. Mada, mogu oni kliknuti na dobro.
(Rade pendrek, 6. februar 2023 00:38)

Sto se tice privatnika najveci broj dodira sa loptom po utakmici u ligi ima bas upravo Jokic sa prosekom 100. Doncic je "tek" cetvrti sa prosekom 90.5. Idemo dalje: sa prosekom dodira lopte u front kortu Jokic je opet prvi sa 54.2 a drugi Embid sa 52.4 sto je za centre i ocekivano, Luke ni nema na toj listi. Luka dominira u vremenu poseda sa 9.6 sto je takodje normalno za igrace koji prenose loptu napred i organizuju igru i po broju driblinga u posedu je treci na listi sa cirka 5.5

E sada ide najzanimljiviji deo, broj dodira sa loptom u visokom postu ide ovako Jokic sa 9.8 pa Embid po 9.1 u proseku i onda idu ostali centri. U postapu Jokic ima ubeljivo najvise dodira sa loptom i prosek od 9.3 a sledeci je Embid sa 6.6 A efikasnost je sledeca, broj prosecnih poena po dodiru u visokom postu Jokic 0.543 Embid 0.732. Onda prosecan broj poena u postapu Jokic 0.56 a Embid 0.65

Sve ove Jokiceve brojke bi pale da je Irving u Denveru. Takodje Irving ne da bi prepolovio Jokiceve asistencije nego bi ih sve na jednu trecinu koje Jokic ima sada.

greška

pre 1 godinu

Dalas pucao sebi u koljeno. Dončiću treba pomoć ( solidni šuteri, skakači, ljudi koji trče kontre) a ne neko ko igra sa loptom koliko i on

jlolo

pre 1 godinu

Kajri vrhunuski igrac jedan od najboljih PG koji se pojavio u zadnjih 20god. Steta sto je mnogo veca budala nego sto je igrac, a vrhunski je igrac

Grobar 23

pre 1 godinu

Em sto ce unistiti Doncicu karijeru, em sto ne kapiram kako ce ekipa sa dva igraca koji ne umeju bez lopte u rukama. Trebace im ne dve nego tri lopte, a centra krstenog nemaju...

Grizlor

pre 1 godinu

Prekinite bre da pisete da je Dalas dao,pustio itd Bronsona.Njemu je istekao ugovor,a otac mu je pomocni trener u niksima a ima jos nekih veza i sa gm New Yorka pa je decko potpisao za njih.Nije tesko biti informisan ali je lakse lupetati ovde

Dachazvezda

pre 1 godinu

Počeću da pratim snuker, pošto OVO I OVAJ TREJD POD MILIM BOGOM NE RAZUMEM!!

Dalas bolje da je pucao treneru i Luki u noge, nego ovo što je uradio!!
?!?????!!?

Lane

pre 1 godinu

Mislim da mogu da se uklope.
Doncic carini loptu jer prosto mora, nema sa kim da igra.
Irving je uzeo titulu sa Lebronom, tako da zna sta je megazvezda u timu. Ovi problemi u Bruklinu nisu dolazili od njega nego od Durenta koji se pita i sa šavove na peškirima.

Srbija

pre 1 godinu

Poenta je da će Dalas imati polu sezonu da vidi da li šljaka igra sa Lukom i Ravnozemljašem. Ako šljaka, super, jer igrača ranga Ravnozemljaša ne mogu tek tako da potpišu. Ako ne šljaka, okreću se slobodnim agentima i grade tim iz početka.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Ima slovenački Bucko da ga istambura posle 7 dana ako ne bude dobar :)

Ne znam kako će ovo da izgleda, ali ako kliknu biće zaguljeno u PO.

tocka

pre 1 godinu

Jel moguće da Irving ne bude starter? Nije.
Oće mu Luka pustiti da bude prva zvezda tima? Neće
Šta su sa ovim zamislili, mislim da ni oni sami ne znaju, osim ako nisu neke trejd fore koje mi obični smrtnici ne vidimo.

MPP

pre 1 godinu

IRVING


Kao košarkaš je VRH.
Ali u glavi je katastrofa...
A to zna da bude DESTRUKTIVNO
za tim, ekipu...
On je krivac za sve što se desilo u Netsima....pola utakmica nije igrao kod kuće
IZ ČISTE BUDALAŠTINE ...koju je on pokušao da prestavi kao borbu za pravdu i istinu...
I rasturio je unutrašnju koheziju koja je inače bila "tanka", kad su u pitanju 3 zvezde u timu koje se bore za mesto "vodje"....
Hardenu je prvom (sa pravom) "pukao film" ...on čovek došao da pokuša da osvoji PRSTEN....a ne da objašnjava kolegi "da je zemlja okrugla"

Šteta kakav KOLOSALNI bek....

JeRemija

pre 1 godinu

Glup potez Irvinga, očigledno mu titule više nisu bitne.

Još gluplji potez Dalasa, duo Dončić-Irving je katastrofa u najavi, biće borba za svaku loptu izmedju njih dvojice.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Dinvidi i Fini-Smit? Ovo ima ozbiljan potencijal da bude najgori trejd u istoriji Dalasa, ali videcemo. Dajem im sansu da nas iznenade, ako ovaj trejd prodje...

znanje-imanje

pre 1 godinu

Veću su glupost uradili što su dali Bransona. A ovako... svi misle da su duhoviti sa ovim "dve lopte". Ne, ovo će da funkcioniše prosto - njih dva će da igraju naizmenično. I kad neko pauzira to će isto biti naizmenično. A u finišu će igrati obojica, naizmenično ISO.
Razmena ima logiku jer se DVD i Luka nikako nisu uklopili, pa Dalas ne gubi ništa - ionako ono što imaju je već ništa, oni su 50% tim. Dakle bila bi ovo glupost kada bi Dalas imao neko pametno stanje stvari, pa ga oni sad nešto kao kvare. Ne kvare ga, pametno stanje stvari nemaju.

vince carter

pre 1 godinu

Za vasu informaciju,Dalas je ove sezone 0-7 bez Luke Doncica,poslednji su u defanzivnom rejtingu,poslednji u procentu suta i 28 u ofanzivi,dakle bez Luke Doncica!!! Bruklin je juce dobio Camerona Thomasa koji je postigao 44 poena a danas Dinvidija i Fini Smita,sada mogu i prsten da napadnu.

nemanja

pre 1 godinu

vrlo rizičan potez, ali ne mora da znaci da je los..
irving je 2016 uspeo da uzme prsten sa Lebronom u tandemu, a to vrlo podseća na ovu situaciju sada.. mogu naravno i nista da ne urade, a možda i budu funkcionisali dobro..
uz svo poštovanje komentatorima na ovom forumu, među kojima ima sjajnih analitičara, ali teško da menadžment Dalasa koji je u prošlosti pokazivao da zna šta radi, sad odjednom nema pojma..
jednostavno, za najveće domete nekad treba i veći rizik..

Aca

pre 1 godinu

Zelim da cestitam ostatku tima dala jer su sad zvanicno postali statisti u napadu, sluzice za odbranu, po koji blok i sut kad ova dva carinika doncic i irving budu to trebali.. prelep, osecaj 😆

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

Nesto slicno je uradila Atlanta. Ubili su sebe kad su pored Janga doveli Mareja, pa sad 5 minuta siluje Jang, pet minuta Marej. Ostali , kad vide loptu kao kad gladan vidi pecenje. odmah sut na kos.Asistira samo glupi Bogdan pa cak i kad je na otvoprenom sutu. Sinoc od prvih 8 suta sutnuo je 5 koske u zadnjim sekundama napada. Ko ne veruje neka pogleda sinocnu utakmicu protiv Denvera. I to jedan carinik nije igrao..Tako ce i Dalas pe minuta jedan , pet drugi, normalno, bez odbrane, dok saigracima ne pukne film i pocnu i oni da divljaju.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Od Dallasove sezone vjerojatno neće biti ništa u smislu jakog rezultata ali nešto moraju mjenjati. Ovo gdje je Dončić jedini pravi igrač također ne bi uspjelo. Gubiš Dinwidija koji je pristojan igrač ali ima i pristojan ugovor 20ak od milja , mjenjaš ga Irvingom koji je mnogo bolji igrač. Gubiš F.Smitha koji mi se sviđa kao igrač , igra solidnu obranu i zabija 8-10 koševa , dosegnuo je već svoj plafon i nije nezamjenjiv. Pick 2029 godine je bila cijena , po meni ne previsoka obzirom da je tako daleki pick. Potez je riskantan samo zato što se Irvingu ne može vjerovati jer vuče nepredvidive poteze. Ako ne kliknu otići će već na ljeto , što se same igre tiče Irving je uvjek i svugdje igrao sjajno. Dallas je morao nešto pokušati, na tržištu uopće nema igrača takve razine, uzeli su kaklkulirani rizik ali to je u NBA uvjek tako. Denver je platio MPJ kao superstara, što ovaj nije,nije ni Murry ali on je ipak bolji.. GSW je dao Poolu 40 milja, rizično, Westbrook i Wall imaju 45 milja..takvih situacija ima masu, po cijeloj ligi ..Irving je ako ništa drugo sjajan i dokazan igrač , još uvjek u naponu snage .. tako da rizik je po meni podnošljiv..

живац

pre 1 godinu

кајрија ко је клео није дангубио. био је сморен у бруклину што не играју по његовом а тек сад неће ништа бити по његовом.
он је хтео код леброна јер очигледно му леброн зна жицу и чини га психички стбилним. држи га у либели... овде ће да одлепи. идемо у депресију и мистику некст левел. стварно не разумем далас.

Wilfredo

pre 1 godinu

Ovo samo komplikuje situaciju u nba. Bukvalno sada ima 10 timova koji imaju jednake sanse za titulu. Nije bio takav slucaj u zadnjih 10 godina. Osim kako neko napisa Brruklin ne trejduje i Durenta

zeljan

pre 1 godinu

Totalni promasaj od strane Dalasa. Luka kao igrac koji najvise ima loptu u ruci u celom NBA dobija pored sebe gotovo isti tip igraca koji carini loptu + luda glava.

Saljes Dinvidija, pristojnog defanzivca i drugu opciju u napadu i Fini-smita, okej 3 & d igraca.

Ako nista drugo barem mozemo ocekivati brdo koseva na utakmicama Dalasa.

Arm

pre 1 godinu

Nije ovdje Dalas ništa htio prepustiti slučaju tj. pustiti Irvinga u Lejkerse ili Kliperse i tako pojačati direktnog konkurenta. S tim da će se sad dići tolika galama oko svega plus gledanost a ne treba zaboraviti da se sezonske karte počinju prodavati upravo poslije al star utakmice i završetka trejdova. Ništa u Americi nije slučajno.
Sad mora reagovati But iz Denvera i naći nekog dobrog plejmejkera i krilo da pojača svoj klub.
Zanimljivi dani su pred nama do završetka trejd roka.

Ostin A

pre 1 godinu

Irvin najskuplji i najnepouzdaniji igrač ikada, ispalio je svaku franšizu. Sa LeBronom je trebao da stvara dinastiju, otišao jer je mislio da može da bude lider tima. Ideja propala sa Bostonom i Bruklinom.

Bruklin je njegov želju da ostane nevakcinisan trpeo godinu dana. Nekoliko godina pre toga je bio polu čovek polu povreda, i konačno jednu sezonu da ispadne fer što dobija desetine miliona dolara godišnje, kaže hvala što ste me trpeli, palim ja.

Da se razumemo, Dalasu je ovo očigledno jedina zvezda koju su mogli da dovedu, i ukoliko Irving prihvati da bude broj 2, kao što je to prihvatio Harden u Filadelfiji, možda i mogu nešto da odrade. Za Durenta i Bruklin je ovo kraj snova o tituli.

trik

pre 1 godinu

Odlican posao Bruklina dobili su igraca sa 15 do 20 poena u rukama mislim na Spencera Dinwiddia + Dorian Finney-Smith odlican defanzivac + top tri trojkas iz coskova + pik prve runde i pikovi druge. Dallas videcemo ako se Irving uozbilji moze svasta da bude(sanse nisu velike).

Donny Brasco

pre 1 godinu

Veću su glupost uradili što su dali Bransona. A ovako... svi misle da su duhoviti sa ovim "dve lopte". Ne, ovo će da funkcioniše prosto - njih dva će da igraju naizmenično. I kad neko pauzira to će isto biti naizmenično. A u finišu će igrati obojica, naizmenično ISO.
Razmena ima logiku jer se DVD i Luka nikako nisu uklopili, pa Dalas ne gubi ništa - ionako ono što imaju je već ništa, oni su 50% tim. Dakle bila bi ovo glupost kada bi Dalas imao neko pametno stanje stvari, pa ga oni sad nešto kao kvare. Ne kvare ga, pametno stanje stvari nemaju.
(znanje-imanje, 5. februar 2023 21:49)

Vidim da je i tebi jasno da je sa Burunsonom učinjena ogromna pogreška. Točno u ovo vrijeme lani su ga mogli vezati ugovorom na 4-5 godina za puno manje nego su ga Knicksi platili. Dallas , koji ionako nema mnogo igrača da vrijede , si nije smio dozvoliti da izgubi takvu vrijednost..i to za ništa, ni trejdali ga nisu već je postao free agent. Također se slažem da Dallas ništa ne kvari jer i nema ništa, to je istina svih istina..to je limitiran tim . Ono u čemu se ne slažem je da ne može funkcionirati.Ti misliš da če svatko voditi svoju politiku dok ja mislim da je jasno da će Dončić voditi glavnu riječ, igra će biti slična, 1 na 1 sa Dončićem nitko nema šanse , samo sada kada ga udvojiš i lopta dođe do Irvinga ti koševi će biti mnogo sigurniji i konstantniji. Što se tiče završnica utakmica u play offu tu se sve završnice svode na ISO a puno je bolje imati dvije vrlo jake opcije nego 1.

s

pre 1 godinu

Koliko pratim ovu sezonu Irving najbolje igra kad Durent ne igra?!Znači tako će biti i sad igraće kad Luka bude povredjen?!Ako je zbog toga doveden onda se Cuban zeznuo na kvadrat!

roronja

pre 1 godinu

Suvišno je govoriti o kvalitetu Irvinga,ali po mom mišljenju neće dovesti do poboljšanja ekipe iz jednog važnog razloga a to je što obojica igraju play-a i Irving i Dončić vole da gnjave loptu u rukama,nisu kompatibilni neko od njih dvojice će biti nezadovoljan.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Ovo znaci da ce Donciceve brojke drasticno da opadnu, osima ako se Irvin ne pomiri sa manjim brojem suteva, sto ce biti tesko jer je na 27 poena ove sezone.

Bivol

pre 1 godinu

Mislim da Kajri vise nije ista osoba kao sto je pre bio dok je osovjio titulu, totalno je izgubio stabilnost. Mozda mu bude bilo fino par meseci pa Dalas prodje dobro ove godinu u plejofu, ali ne verujem da Dalas planira da ga ostave uz Luku na duzi niz godina

Bleki

pre 1 godinu

Da ne idemo dublje u sezonu,eto jučerašnja utakmica Dalasa protiv Golden stejta je prost odgovor svima koji se pitaju šta će Kajri u Meveriksima. Oni su bez Luke trećerazredna ekipa i ako im je neko preko potreban, to jeste jak “šuting gard” poput Kajrija.

Mirai

pre 1 godinu

Dobro, daleko gori potez je bio puštenje Bronskona jer - ko će da igra odbranu u toj ekipi? I Luka i Kajri su generalno slabi u odbrani. Ako je ideja da se rastereti Luka - ok, ali teško da će ih uklopiti.

WillyWonka

pre 1 godinu

Sve zavisi kakav je Irving u glavi. Čovjek je svakako genijalan igrač, igrao je i osvojio titulu sa LeBronom, znalo se ko šta radi. Može se i sad to desiti, jer igrač kakav je Irving nije limitiran, može mijenjati stil po potrebi. Pod uslovom da nije poludio, a to još ne znamo.

blabla

pre 1 godinu

Sad kreće borba za Durenta.

Nešto se gadno "šapuće" o Portlandu iako, po mom mišljenju , Bruklin bi mogao pristati i na trejd sa Lejkersima i uzeti Vestbruka kojem ionako ističe ugovor i ići na totalni ribilding tima i do godine krenuti na nekog velikog igrača s obzirom koliko bi para mogli imati u svom seleri kapu. Prije će pustiti Durenta na zapad nego pojačavati istok. Uhh biće zanimljivo.
Kako će Dončić i Irving igrati ?
(Arm, 05. februar 2023 21:25)
posto pominjes lejkerse, mislim da od toga stvarno nema nista. jedan rudi gober je vredeo 5 pikova(sto frp, sto swap) plus igraci.
kajriju istice ugovor, ali durent je vezan za bruklin jos 3 godine.
plus, da li durent zeli kod lebrona i ad a..?!
sve u svemu lejkersi opet miljama daleko od titule, osim ako se stvarno ne desi jos jedam veliki trejd(ali tu ne mislim na durenta)..
lejkersima je ovo bila sansa za instant uspeh, nisu je iskoristili, a za druge max igrace nemaju ni pikove, a ni dobre igrace u trejdu.

Donny Brasco

pre 1 godinu

Prekinite bre da pisete da je Dalas dao,pustio itd Bronsona.Njemu je istekao ugovor,a otac mu je pomocni trener u niksima a ima jos nekih veza i sa gm New Yorka pa je decko potpisao za njih.Nije tesko biti informisan ali je lakse lupetati ovde
(Grizlor, 5. februar 2023 23:26)

Nije teško biti informiran. Za tvoju informaciju Dallas je mogao zadržati Brunsona za 80ak milja, i Brunsona se ne bi ništa pitalo, međutim to su mogli napraviti u ovo vrijeme prošle godine. Oni su to odbili jer su mislili da će ga na kraju godine potpisati za manje novaca , kockali su se, Brunson igrao sjajno, dignuo si vrijednost i Knicksi su ponudili najviše, naravno da mu tamo radi otac, to nije tajna , zato je vjerojatno i otišao ali je Dallas birao hoće li ga ili neće uzeti , dakle pustili su ga da ode dozvolivši mu da postane free agent što nisu morali i nisu trebali učiniti. Greška, i to velika. Nitko ovde ne lupeta, a to što ti ne znaš kakva su pravila kod ugovora ti ne daje pravo da druge opominješ i govoriš im da lupetaju kada je očito da si ti taj koji lupa okolo. Prijatno.

coaBeč

pre 1 godinu

ma super Irving extra igrač,biće interesantno u Dalasu! kakve veze ima biće u startnoj postavi drugi igrač i to je to,može i on dati 30-40 koševa

Arm

pre 1 godinu

Sad kreće borba za Durenta.

Nešto se gadno "šapuće" o Portlandu iako, po mom mišljenju , Bruklin bi mogao pristati i na trejd sa Lejkersima i uzeti Vestbruka kojem ionako ističe ugovor i ići na totalni ribilding tima i do godine krenuti na nekog velikog igrača s obzirom koliko bi para mogli imati u svom seleri kapu. Prije će pustiti Durenta na zapad nego pojačavati istok. Uhh biće zanimljivo.
Kako će Dončić i Irving igrati ?

basketaš

pre 1 godinu

Ne mora uopšte da znači da će biti propast. Kajri je takva glavudža da Bog ne zna u kakvom je elementu. Možda mu legne Dalas kao poručen. Ume on da spusti ego kad hoće i ne šteti timskoj košarci. Luki zaista treba jedan ubica uz sebe, svaka čast Fini Smitu i njegovoj odbrani ali je realno slab strelac da ne kažem solidan ciglar. Dalas je morao da reaguje i rizikuje, sa ovom rotacijom ne bi ništa uradili, a veću zverku i strelca teško mogu da dovedu u Teksas, ako ništa mogu na leto da liferuju taj ugovor i vozi dalje.

DraganBorca

pre 1 godinu

Ko ce ga znati sa Irvingom je totalno sve nepredvidljivo.

Sa jedne strane trener moze razdvojiti citavih 15- ak minuta Irvinga i Luku da svaki ima puno lopte u rukama. Opet sa druge strane dali su po meni jednog od najpotcenjenijeg defanzivca u NBA Doriana. Davace oni puno poena ali kako ce se braniti. Dorian im je bio defanzivni stub i ne znam bas, ima da im duva promaja. Pogotovo je problem sto je Vud sklon povredama.

Irving, Luka i Hardavej tesko mogu sta odbraniti spolja. Mislim da Kuban ovim vise smiruje Luku nego sto ce stvarno to funkcionisati.

brka iz bloka

pre 1 godinu

bruklin konacno ima tip za prvo mesto na istoku. kad se vrati kd bice pucnjave u napadu i tvrdo u odbrani. i spens i fs su dobri odbrambeni igraci.

Eto

pre 1 godinu

Po meni los potez obe ekipe, taman su netsi poceli da lice na nesto sto se ocekivalo, a dalasu ovaj tip igraca moze samo da smeta za onu igru koju su igrali do sad bukvalno bolje da su doveli vanderbilta.

duo

pre 1 godinu

Iako deluje ocajan trejd, sigurno ni GM dalasa nije ovo uradio pre nego sto je pricao I sa Doncicem i sa Kajrijem...
Dva paklena igraca ako se uklope bice neuzastavljivi...?

Kokki

pre 1 godinu

Površno gledate. Kajri nije došao da ostane. On ionako hoće u lejkerse.

Dobar trejd za Dalas overall.. ova sezona je svakako bila za bacanje a rešili su se i višegodišnjeg balasta od 20 mil po sezoni Dinvidija. Na kraju se reše Kajrija, Bertransa i Hardaveja i imaju pun džak para da dovedu koga hoće.

Ognjen

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da se nesto ozbiljnije valja iza ovog brega. Nemoguce je da su ljudi iz Dalasa toliko neupuceni u toksicnost ovog momka za svaku ekipu u kojoj je igrao. Ili ce ga trjedovati u neku ekipu do kraja roka ili su se oslobodili ugovora ove dvojice i napravili prostor u seleriju pošto Irvingz istice ugovor na leto.

Chris Mullin

pre 1 godinu

Neko je dole napisao, Voriorsi igraju isto 2 na 5. U Voriorsima igra covek koji je dao 60 poena maltene bez ijednog driblinga. Drugi covek prvo optrci pet krugova levo desno bez lopte pa tek onda primi loptu u poziciji za sut. Kosarka Voriorsa nema veze sa ovim sto igraju Luka i Irving. Kao sto neko napisa dole bilo je mnogo eksperimenata sa dva privatnika, ali za sada zaista nijedan nije uspeo.

Luka

pre 1 godinu

Ide Luka po prvi naslov, nocas dobili Jazz, Green in Hardy bolji od Doe in Dinwidi...++ Kyrie ++ Kleber kad se vrati ...do POF bice strasan tim ...