Subota, 04.02.2023.

11:00

"Ispravite internet" – Đoković još uvek nije najbolji VIDEO

Bili Džin King, živa legenda tenisa, pokrenula je inicijativu "Ispravite internet".

Izvor: SN

"Ispravite internet" – Ðokoviæ još uvek nije najbolji VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

138 Komentari

Sortiraj po:

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Pa odlučite se već jednom za ime sveta za šta ste, da li ste da se muški teniseri nazivaju TENISERIMA a ženski TENISERKAMA ili da se i jedni i drugi nazivaju teniserima! Ovo što dokona Bili traži je zapravo diskriminacija žena, jer traži da "TENISER" sa najviše broja nedelja na No1 bude i dalje Štefi Graf, a ona koliko ja znam nije "teniser" VEĆ TENISERKA, zar ne? Tako da je Google sasvim ispravan, i na kucanje "TENISER sda najviše broja nedelja na prvom mestu" sasvim ISPRAVNO pokazuje da je to Novak Đoković naravno! Inače, interesantno da dokonoj Bili ovo nije palo na pamet kada je Federer dugo bio TENISER sa najviše nedelja na No1, tada nije tražila da "isprave" internet! Znači za gospođu Bili da obnovimo gradivo protiv diskriminacija žena: TENISER sa najviše nedelja na No1 je Novak Đoković a TENISERKA sa najviše nedelja na No1 je Štefi Graf naravno! I tako će ostati nebitno da li će Nole prestići štefi ili ne, jer jedno je MUŠKI tenis a sasvim nešto drugo ŽENSKI tenis, to su dve različite kategorije istog sporta!

Nikol Dž. Femija

pre 1 godinu

A Stefi boli uvo ili dobro folira, jer napravila je posao ona u Hamburgu kada MOniku nije ni pomenula u pozdravnom govoru kada je pobedila.Bedno.

B.Živković

pre 1 godinu

Dubl igrači ne mogu biti u konkurenciji singl igrača, jer su dvojica, pa realan broj dubl igrača na prvom mestu bi bio duplo manji. Druga je stvar što dubl igrači nemaju kvalitet singl igrača, a svi imaju i singl karijere, a na tom nivou su daleko ispod. Pozdrav!

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Poslao bi joj malo Džordana Pitersona da porazgovara sa njom.

Ne znam čime se bavi lik, ali je bio gost kod neke feminističke voditeljke koja je pričala kako je Amerika nepravedna jer mnogo je više direktora muškaraca nego žena, mnogo više brokera muškaraca nego žena, mnogo više muškaraca u upravnim odborima firmi i da bi to trebalo da se promeni. Na šta joj je ovaj krajnje smireno odgovorio "Zašto me niste pitali koliko je više muškaraca rudara, koliko je više muškaraca radnika na građevini, koliko je više muškaraca u službama za održavanje. Zašto bi trebalo promenitri svega 2% Američke radne snage??" Videti lice voditeljke koja ne zna šta da izgovori je nešto što odavno nisam video sa takvim uživanjem. Šteta što tako pametnog čoveka sve više izopštavaju jer svojom pameću vređa sveprihvaćeniji idiotizam "liberalne" Amerike.

Emporio

pre 1 godinu

@ Nece ni biti nikad najbolji jer medical folirant ne drzi ni jedan rekord a broj nedelja uopste nije vazan naspram Rafinog boravka u prvih 10 od pocetka karijere!
(S. Galanski & P. Larkinson, 4. februar 2023 14:05)

Rafin boravak u prvih 10 nije nista u odnosu na moj boravak u prvih 8 milijardi koje drzim od rodjenja i time duze od Rafe...

Vuja neznalica

pre 1 godinu

Tako pritiskaju i Mikaelu Šifrin da juri rekord Ingemara Stenmarka...
I Šifrinova će, kao i Nole, oboriti sve rekorde i u muškom i u ženskom i u srednjem rodu

se

pre 1 godinu

SNolo nije stefica rukla moniku jer je monika imala 18 godina kad je zamalo uzela sva cetiri slema u godini... uzela je 6 komada za dve godine i grafova ne bi postojala vise da je nisu uboli. ne zaboravi da je imala 20 u vreme uboda... vladala bi jos 8 godina minimum... ali sta vredi pricati ljudima koji su opsednuti mrznjom prema novaku i ostalim uspesnim ljudima odavde. mogu da se kladim da i protiv jokica pises...

Black

pre 1 godinu

Evo ukucao sam - which tennis player has spent the longest time ranked number 1 - i izaslo mi je - Roger Federer
Roger Federer has the record of 237 consecutive weeks at No. 1

Toliko o tome. Ispravite internet i stavite Djokovica jer nije pitanje ko je imao uzastopnih nedelja na prvom mestu nego ukupno - #correcttheinternet

Matori Kesa - o zastiti

pre 1 godinu

Sayvu - po Tvojoj logici treba objediniti takmicenje i da svi igraju jedni protiv drugig - Djokovic protiv Ribakine ( ? ) i nema veze, da li je trka na 100 m. ili Boks i sl. !!

Градимир

pre 1 godinu

Дали би Немица имала толико недеља на врху да Немци нису извршили Атентат на нашу Монику Селеш, то је заборављено ???

BH Srbin

pre 1 godinu

To se kaže: Ušla voda u uši. Koliko vidim, Saši Popoviću se smiješi novi posao. Za najboljeg tenisera i teniserki glasaće se kao u Zvezdama Granda jer rezultati više ne važe. Teniser koji ima najviše GS kod muškaraca, najviše sedmica na broju 1 od svih (uskoro), najviše puta pobjednik na kraju sezone, najbolji procenat svih mogućih analiza (sa top 3, 5, 10...), najbolji međusobni skor ...možda i ne bude u izboru za najboljeg jer vidjećemo kako će publika da glasa

Sasa

pre 1 godinu

Meni je zanimljivo zasto nije trazila ispravku interneta dok je Federer vodio na toj vecnoj listi. Usput, nisam nikad cuo ni u jednom sportu gde se muskarci i zene porede s rekordima.

Kralj mača

pre 1 godinu

Исправиће вам Ноле све интернет странице убрзо. Не морате пуно да се бринете...

DoOx

pre 1 godinu

Izgleda da boli :D Tek ce da vam Nole zabiberi corbu :D Ima svasta da izmisljite, ali brojke ce biti na strani Noleta :) Za koju nedelju nema potrebe da ispravljate Internet :)

S. Galanski & P. Larkinson

pre 1 godinu

Nece ni biti nikad najbolji jer medical folirant ne drzi ni jedan rekord a broj nedelja uopste nije vazan naspram Rafinog boravka u prvih 10 od pocetka karijere!

Храст

pre 1 godinu

Када је Федерер имао 311 недеља на првом месту ранг листе, дотична није исправљача интернет.

Pedja

pre 1 godinu

Da, zenski tenis je toliko jak da bi omladinci tukli zenske prvake bez problema. A i konkurencija je smesna u odnosu na muski tenis. Uostalom ATP izbacuje listu tenisera, dok WTA cak i nema takvy listu.

SNolo

pre 1 godinu

Stefica Grafica je tukla malu debelu Madjaricu Mo koja je pobegla odavde i to bez bekhenda i dok debela Mo nije napadnuta. Pogledajte H2h i sve ce vam se samo reci. Znam da ne volite cinjenice ali tako je kako jeste. Pozdrav

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

cekaj, znaci postoji sansa da bi stefi bila bolja od novaka?
da bi bilo koja zena mogla da bude jedan dan prva na svetu u svim konkurencijama?
koliko ja kapiram novak je najbolji medju svima, ne igra protiv zena jer bi rezulat bio ponizavajuci.
da neka igracica moze da udje u top10 muske konkurencije odavno bi gledali mesoviti single.

hroničar

pre 1 godinu

Što reče stari dobri Šopenhauer: "Kada ti tokom rasprave ponestane argumenata, pređi na uvrede" (pošto dobri argumenti mogu da ponestanu, ali uvrede ne mogu). Poremećeni zapadni licemeri i licemerke su ostali bez dobrih argumenata, pa sada ili pronalaze glupe argumente, ili šalju ka Novaku svoju mržnju i svoje otrovne strelice. Bedno, jadno i odvratno. Pogotovo kada se uzme u obzir koliko zapadni ljigavci pričaju o sopstvenom "fer-pleju", o tome koliko su "džentlmeni"... Kakve im je ogromne komplekse nabio Nole iz male balkanske države Srbije. Neprocenjivo!

B.Živković

pre 1 godinu

Slažem se da treba ispraviti i dodati Noletu one 22 nedelje koje su "pojeli skakavci" zbog korone. Nole je pre te 22 nedelje bio prvi na listi, posle te 22 nedelje prvi na listi, niko ne može da ospori i za taj period. Kako ljudi brzo zaboravljaju nepravde učinjene drugima. Pozdrav!

Statistikom protivu mitova

pre 1 godinu

Sam ATP svoju singl listu naziva Pepperstone ATP Rankings , znaci i ne pominju da je to singl muski. Podraumeva se. Kada nabrajau bivse br 1. tu nema Stefi Graf. Onda da budemo precizni Novak je igrac koji je proveo najvise nedelja kao broj jedan na ATP listi. I tako ce ostati. WTA cak i nema na svom sajtu tu istorijsku listu, bice da im je bitno...

Una

pre 1 godinu

Da onoj nasoj niste zaboli noz u ledja i da ovog ne saplicete svaki dan ne bi se znalo ni za Stefi ni za Rafu.Kad nemozete da ih pobedite, a vi ih onda napadnite.To je ta vasa demokratija!

Aristotel

pre 1 godinu

Ma znate šta ljudi, ja mislim da je Vlade Divac najbolji teniser ikada u svim kategorijama.

Čovek nikada nijedan meč nije izgubio.

Hogar

pre 1 godinu

Muškarci imaju, Testosteron, žene imaju Estrogen i tu se završava svaka rasprava. Žene i muškarci mogu biti u nekim poslovima ravnopravni u sportu, nikako!
Roookaaj Nole!
Još mi stoji smešak, od prošle nedelje, hehehe...

smeh

pre 1 godinu

Pošto priča o jednakosti polova čak i u sportu baš me interesuje kako bi izgledala lista da se zajedno takmiče muškarci i žene. Dali bi uopšte bilo koja teniserka bila među 300 igrača tada? Kako bi se uopšte neka teniserka plasirala na velika takmičenja? Muški i ženski sport je nemoguće porediti osim u sportovima gde fizička snaga nije bitna ni presudna.

ej bre

pre 1 godinu

Može. Samo uvek pored renkinga Stefi treba da stoji napomena " zahvaljujući " ludom " nemcu pomenuti rekord je ostvaren ". Ako ćemo tako onda mora da bude pošteno...

Tata brada

pre 1 godinu

Pa šta nije tačno kada se ukuca teniser?
Jer čovek čuo za rodne zamenice?
Teniser i teniserka nije isto.
(iskreno, 04. februar 2023 11:34)

Jer?! Jesu li teniser i teniserka zamenice? Nešto si ti ovde zamenio! Ako već pričamo o rodu, pomenuti čovek je žena! Osim ako se nedavno deklarisa(o, la, lo, li le, la) drugačije.

Milan

pre 1 godinu

Sto ga niste ispravili dok je Federer rusio rekorde?

Do nastupa Novaka Djokovica niko nikad ni u jednom sportu nije poredjivao uspehe i rekorde u muskoj i zenskoj konkurenciji. Al sto je najsmesnije srusice Novak i sve te zenske rekorde - i sedmice Stefi Graf i slemove Margaret Kort. Onda ce jadnici preci na dublove, pa ping pong, itd...

ferdinand

pre 1 godinu

Ja mislim da je sasvim normalno da, kad se ukuca u pretraživač: teniser koji je najduže br 1, rezultat pretrage bude Novak Đoković.

Ako ukucate teniserka, dobićete Štefi Graf.

majstor

pre 1 godinu

Joj sto nece da donesu neki zakon da spoje ATP I WTA i da morajuuuuu da igraju medjusobno pa da vidim o kom zenskom rekordu bi pricala. Sama Serena je priznala da ne bi bila medju Top 900 u muskom tenisu, a o osvajanju bilo cega bilo kad ne bi bilo ni reči.

Majkl Dzekson

pre 1 godinu

kao prvo razlikuju se i sami nazivi lista...
za dame wta za muskarce atp!!!
za wta je S.Graf za atp N.Djokovic.

preciznost i tacnost sa svim cinjenicama a ne napola i nedoreceno!!!

Nebojša

pre 1 godinu

Da stavimo Troickog u ženski tenis imao bi 500 nedelja kao no1 i tu se priča o ženskom tenisu završava kada bi neka sprinterka imala bolji skor na 100 metara od Bolta spravom bi se moglo reći da je najbrža na svetu brža od svih ali ne vidim kakve veze ima teniserka sa teniserima pošto su razdvojeni i ne takmiče se između sebe ljudima su svrake izgleda popile mozak ili se drogiraju druge nema ova Kingova je izgleda previše puta dobila smeč u glavu pa vidimo posljedice.

zoran

pre 1 godinu

Haha koliko mrznje prema Novaku. Kada predje rekord Stefi Graf, onda ce reci da u konkurenciji petlica ima neko ko je osvojio vise GS, itd… Priznajte, mrzite ga sto je najbolji, sta god da uradi.

Knezevic Zoran

pre 1 godinu

Bili Dzin King i onaj Rod Lejver, predstavljaju jedina dva bivsa tenisera na cijim licima se vidi gadjenje i odbojnost prema Novaku Djokovicu. Mislim da je Nole za njih nocna mora. Kada bi mogli nekako da mu izbrisu sve one uspehe, a da to izgleda u duhu ove, nakaradne, zapadne demokratije, oni bi to uradili. Kada se kaze da je Novak najbolji misli se na musku konkurenciju. Ali, oni koji hoce da vide nesto drugo uvek ce naci razlog.

Ајде?!

pre 1 godinu

Пази ову бабу... Хех,колико ли ће они још глупости смислити због Нолета. Ок, онда не треба ни да постоје две листе. Укинимо и ВТА и АТП, па лепо јединствена листа. Нема више поделе на мушки и женски тенис, сви у исти жреб. Шта год да измисле, Ноле ће их малтретирати до пензије.

MilanSM

pre 1 godinu

Porediti muški i ženski tenis, nije realno. Nisam šovinista, čak na protiv...muški teniski meč GS se igra minimum 2 sata, a maximum 6 sati, a ženski?

Futog

pre 1 godinu

koga boli uvo za zenski tenis a pogotovo za stefi, Monika je broj 1 zauvek ako me razumete, da se nije desio napad nozem sad bi pricali o Moniki i Novaku !

NN

pre 1 godinu

kako to da se niko ne seća koliko je nedelja Đokoviću nepravedno oduzeto za vreme korone,kao i nedelje koje bi proveo na prvom mestu da mu niso oduzeli poene sa Wimbledona?!!

pejton

pre 1 godinu

Ispravite onda i sve rezultate u istoriji iz atletike i verovatno plivanja tj. obrisite sve zenske rekorde, jer se od kada je Novak osvojio 20 GS gledaju rezultati u obe konkurencije u svim sportovima.

Ili cekaj, to samo vazi za beli sport, sport aristokratije, gde je ananas na vrhu pehara, gde se tamo neki Srbin iz treceg sveta pozicionira kao najbolji ikad.

Prokleti zapadni licemeri, mislio sam barem za ovu babu da je normalna posle ovogodisnjeg WB. Sto nije igrala koji put javno kao sestre Vilijams protiv nekog iz muske konkurencije da vidi koliko je to uporedivo.

Mija

pre 1 godinu

Posle svega što je preživeo i vratio se jeste najbolji to ne može niko da porekne.A dovoljno su rekle i one suze i sav onaj događaj na kraju meča.Bilo kom teniseru da se to dogodilo ne bi imao snage da se vrati .On to uspeo i najbolji je i pored toga što mu uzeli nepravilno tolike poene.

Djole

pre 1 godinu

"Kada ukucamo na internetu teniser koji je najduže bio svetski broj 1, rezultat će reći Novak Đoković, ali je to zapravo Štefi Graf. Novak će uskoro i biti najbolji, ali dajte Štef ono što zaslužuje", 

"..ali dajte Stef ono što zaslužuje", zaslužuje ??

Zaslužuje tako što je njezin navijac izbo nožem Moniku Seles, i tako što je Djokovicu zabranjeno da igra gdje je ostao bez 50 nedelja na prvom mjestu. "Dajte Stefi ono što zaslužuje".. zaslužuje ?? Jel ima kraja zapadnom licemjerstvu ??

Aleksandar

pre 1 godinu

Slazem se sa zivom legendom tenisa i pohvale na racun Stefi Graff. Zenski grend slem nek se igra u dobijenih 3 setova kao i muski, zbog ravnopravnosti. Idemo Nole!

ak

pre 1 godinu

u koliko dobijenih setova igraju zene na gren slemovima ? zavrsena prica . ali boli li boli sto jedan pravoslavac im rusi sve rekorde fasistima

Olja

pre 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da ljudi ne prave razliku. Ne može postojati znak jednakosti izmedju tenisera i teniserki. Da može, svi bi bili samo na jednoj listi, recimo, ATP.
Dalje, teniserke igraju GS u 2 dobijena seta, a ne 3. A zašto? Jednostavno, zato što je fizički zahtjevnije igrati u 3 seta. Znači, razlike same po sebi postoje. Time se nikako ne umanjuje vrijednost "ženskog" tenisa, nego je samo svrstan svako u svoju kategoriju. Dakle, može se reći najbolji teniser ili najbolja teniserka i to je to. Sve time rečeno i nikome ništa nije oduzeto.

LAIK

pre 1 godinu

Укуцај тенисерка (женски род) па ћеш добити списак тенисерки које су биле на броју 1. Свих 28.

statuskan

pre 1 godinu

Štefi Graf ne bi ni bila na ovoj listi da onaj manijak nije izbo Moniku Seleš.Tvrdim da bi Monika sve rekorde oborila u ženskom tenisu da joj se nije desio onaj bolesnik.

exaltedflesh

pre 1 godinu

Znate za onaj meč kada je Karsten Braasch rangiran kao 203. na svetu dobio Serenu 6:1 a Venus 6:2. E pa kada žene budu u istom takmicenju sa muškarcima onda im se mogu porediti rekordi, ovako je više nego besmisleno i presmesno.

tomekk88

pre 1 godinu

Na sve ovo bih dodao da dok je Roger držao ovaj bitan rekord nije ni bilo u planu da se pominje ženski tenis i Stefin rekord koji svakako uskoro pada. Na kraju im ostaje da dodaju i slemove u dublu i tu ludilu nema kraja

djoks

pre 1 godinu

Apsolutno je u pravu, još Štefi Graf ima više pobjeda protiv teniserki nego Đoković i nikad nije izgubila ni jedan meč koji se igra na 3 dobijena seta.

dejan

pre 1 godinu

Sve sve mogu da razumijem, al da Stefi Graf zaslužuje taj rekord ?? Moniku Seles izboli nožem a potpuno zdravom i pravom Djokovicu zabranili da igra. Da je pravde na ovom svetu, Djokovic bi vec sad brojao 430+ nedelja.

nikos

pre 1 godinu

"boljim izveštavanjem ženski sport dovede u jednaku poziciju kao i muški."

Vidi se da je ovu Kingovu pregazilo vreme ... kakva jednaka pozicija za zenski i muski sport kada danas ima xyz rodova i polova.

stoka21

pre 1 godinu

Meni ne smeta da u muškom tenisu ima sve manje izazova za njega, da treba nalaziti neke nove u ženskom ili u drugim sportovima ili čak u stvarima izvan sporta.

oprem dobro

pre 1 godinu

Dajte Moniki ono šta zaslužuje a to je pola titula od Štefi. Takodje Novaku je prekunut niz nedelja na prvom mestu zbog pandemije a ne zato što je neko bio bolji. Da se ne dotičem teme prošlogodišnjeg AO i US Open kao ni onog nesrećnog i nenamernog pogotka u vrat... ali polako, mentalna gromada će sve po redu da obori sem po neki rekord Konorsa ili Rafin RG.

Pop Cira

pre 1 godinu

Kad bi doticna gospodja znala koristiti internet ne bi ovako lupetala. Samo je potrebno da ukuca "Woman tennis player longest time ranked" i izbacice Stefi Graf.

Grobar-España

pre 1 godinu

Ne sećam se da je kada je Federer srušio Samprasov rekord po broju GS ili postao igrač sa najviše nedelja na broju 1 neko pominjao ženski tenis.
Ako već hoće da ga porede sa ženama, onda neka osnuju zajedničku asocijaciju i igraju svi zajedno, pa da vidimo koliko je ko zaista dobar.
Do tada su to dve različite priče.
Ova američka penzionerka ubija dosadu, daje sebi malo svetlosti reflektora koju je odavno izgubila i usput mrzucka Noleta jer je sabio onog fake aristokratu iz Bazela i gudriranog bika Ferdinanda sa Maljorke.

nikos

pre 1 godinu

"boljim izveštavanjem ženski sport dovede u jednaku poziciju kao i muški."

Vidi se da je ovu Kingovu pregazilo vreme ... kakva jednaka pozicija za zenski i muski sport kada danas ima xyz rodova i polova.

Bivol

pre 1 godinu

Te je sve "prirodno". Gugl nalazi rezultate koji su najrelrvantniji i ne shvata termine pretrage bukvalno, sto je i dobro. Na neki nacin vam i Gugl kaze da zene u sportu nisu toliko relevantne

Baltazar

pre 1 godinu

Vama zapadnjacima treba vakcina protiv virusa zvani Novak Đoković. Pa vi ste ozbiljno bolesni. Crkoste od muke što mali od Srbije objašnjava, a što je najgore po vas, on je tek počeo, asfaltiranje tek sledi!
Novače, pojačaj obezbeđenje, ne šalim se!

Roger Federer

pre 1 godinu

Sto ispravljati i muciti se kad je neizbezno za 2 nedelje Novak Djokovic pocinje 277 i onda 278 nedelju i sa tim zavrsava argument koji oni ne priznaju a znaju da napomenu dok je Stefi Graf drzala, jer ipak broj 1 je konstantnost i najjaci argument jer neko mora da belezi sjajne rezultate tokom cele sezone da bi bio broj 1.

dawson

pre 1 godinu

Teniser je Djokovic. Grafova je bila teniserka. A za dve nedelje ce da bude Djokovic kao bilo ko ko se bavio tenisom. I to vam je tako. A da je seljober jeste. I to neopevani.

statuskan

pre 1 godinu

Štefi Graf ne bi ni bila na ovoj listi da onaj manijak nije izbo Moniku Seleš.Tvrdim da bi Monika sve rekorde oborila u ženskom tenisu da joj se nije desio onaj bolesnik.

Djole

pre 1 godinu

"Kada ukucamo na internetu teniser koji je najduže bio svetski broj 1, rezultat će reći Novak Đoković, ali je to zapravo Štefi Graf. Novak će uskoro i biti najbolji, ali dajte Štef ono što zaslužuje", 

"..ali dajte Stef ono što zaslužuje", zaslužuje ??

Zaslužuje tako što je njezin navijac izbo nožem Moniku Seles, i tako što je Djokovicu zabranjeno da igra gdje je ostao bez 50 nedelja na prvom mjestu. "Dajte Stefi ono što zaslužuje".. zaslužuje ?? Jel ima kraja zapadnom licemjerstvu ??

Grobar-España

pre 1 godinu

Ne sećam se da je kada je Federer srušio Samprasov rekord po broju GS ili postao igrač sa najviše nedelja na broju 1 neko pominjao ženski tenis.
Ako već hoće da ga porede sa ženama, onda neka osnuju zajedničku asocijaciju i igraju svi zajedno, pa da vidimo koliko je ko zaista dobar.
Do tada su to dve različite priče.
Ova američka penzionerka ubija dosadu, daje sebi malo svetlosti reflektora koju je odavno izgubila i usput mrzucka Noleta jer je sabio onog fake aristokratu iz Bazela i gudriranog bika Ferdinanda sa Maljorke.

exaltedflesh

pre 1 godinu

Znate za onaj meč kada je Karsten Braasch rangiran kao 203. na svetu dobio Serenu 6:1 a Venus 6:2. E pa kada žene budu u istom takmicenju sa muškarcima onda im se mogu porediti rekordi, ovako je više nego besmisleno i presmesno.

Futog

pre 1 godinu

koga boli uvo za zenski tenis a pogotovo za stefi, Monika je broj 1 zauvek ako me razumete, da se nije desio napad nozem sad bi pricali o Moniki i Novaku !

stoka21

pre 1 godinu

Meni ne smeta da u muškom tenisu ima sve manje izazova za njega, da treba nalaziti neke nove u ženskom ili u drugim sportovima ili čak u stvarima izvan sporta.

Aleksandar

pre 1 godinu

Slazem se sa zivom legendom tenisa i pohvale na racun Stefi Graff. Zenski grend slem nek se igra u dobijenih 3 setova kao i muski, zbog ravnopravnosti. Idemo Nole!

NN

pre 1 godinu

kako to da se niko ne seća koliko je nedelja Đokoviću nepravedno oduzeto za vreme korone,kao i nedelje koje bi proveo na prvom mestu da mu niso oduzeli poene sa Wimbledona?!!

oprem dobro

pre 1 godinu

Dajte Moniki ono šta zaslužuje a to je pola titula od Štefi. Takodje Novaku je prekunut niz nedelja na prvom mestu zbog pandemije a ne zato što je neko bio bolji. Da se ne dotičem teme prošlogodišnjeg AO i US Open kao ni onog nesrećnog i nenamernog pogotka u vrat... ali polako, mentalna gromada će sve po redu da obori sem po neki rekord Konorsa ili Rafin RG.

Baltazar

pre 1 godinu

Vama zapadnjacima treba vakcina protiv virusa zvani Novak Đoković. Pa vi ste ozbiljno bolesni. Crkoste od muke što mali od Srbije objašnjava, a što je najgore po vas, on je tek počeo, asfaltiranje tek sledi!
Novače, pojačaj obezbeđenje, ne šalim se!

Milan

pre 1 godinu

Sto ga niste ispravili dok je Federer rusio rekorde?

Do nastupa Novaka Djokovica niko nikad ni u jednom sportu nije poredjivao uspehe i rekorde u muskoj i zenskoj konkurenciji. Al sto je najsmesnije srusice Novak i sve te zenske rekorde - i sedmice Stefi Graf i slemove Margaret Kort. Onda ce jadnici preci na dublove, pa ping pong, itd...

Knezevic Zoran

pre 1 godinu

Bili Dzin King i onaj Rod Lejver, predstavljaju jedina dva bivsa tenisera na cijim licima se vidi gadjenje i odbojnost prema Novaku Djokovicu. Mislim da je Nole za njih nocna mora. Kada bi mogli nekako da mu izbrisu sve one uspehe, a da to izgleda u duhu ove, nakaradne, zapadne demokratije, oni bi to uradili. Kada se kaze da je Novak najbolji misli se na musku konkurenciju. Ali, oni koji hoce da vide nesto drugo uvek ce naci razlog.

ej bre

pre 1 godinu

Može. Samo uvek pored renkinga Stefi treba da stoji napomena " zahvaljujući " ludom " nemcu pomenuti rekord je ostvaren ". Ako ćemo tako onda mora da bude pošteno...

Pop Cira

pre 1 godinu

Kad bi doticna gospodja znala koristiti internet ne bi ovako lupetala. Samo je potrebno da ukuca "Woman tennis player longest time ranked" i izbacice Stefi Graf.

Hogar

pre 1 godinu

Muškarci imaju, Testosteron, žene imaju Estrogen i tu se završava svaka rasprava. Žene i muškarci mogu biti u nekim poslovima ravnopravni u sportu, nikako!
Roookaaj Nole!
Još mi stoji smešak, od prošle nedelje, hehehe...

nikos

pre 1 godinu

"boljim izveštavanjem ženski sport dovede u jednaku poziciju kao i muški."

Vidi se da je ovu Kingovu pregazilo vreme ... kakva jednaka pozicija za zenski i muski sport kada danas ima xyz rodova i polova.

Una

pre 1 godinu

Da onoj nasoj niste zaboli noz u ledja i da ovog ne saplicete svaki dan ne bi se znalo ni za Stefi ni za Rafu.Kad nemozete da ih pobedite, a vi ih onda napadnite.To je ta vasa demokratija!

dejan

pre 1 godinu

Sve sve mogu da razumijem, al da Stefi Graf zaslužuje taj rekord ?? Moniku Seles izboli nožem a potpuno zdravom i pravom Djokovicu zabranili da igra. Da je pravde na ovom svetu, Djokovic bi vec sad brojao 430+ nedelja.

Roger Federer

pre 1 godinu

Sto ispravljati i muciti se kad je neizbezno za 2 nedelje Novak Djokovic pocinje 277 i onda 278 nedelju i sa tim zavrsava argument koji oni ne priznaju a znaju da napomenu dok je Stefi Graf drzala, jer ipak broj 1 je konstantnost i najjaci argument jer neko mora da belezi sjajne rezultate tokom cele sezone da bi bio broj 1.

ak

pre 1 godinu

u koliko dobijenih setova igraju zene na gren slemovima ? zavrsena prica . ali boli li boli sto jedan pravoslavac im rusi sve rekorde fasistima

Ајде?!

pre 1 godinu

Пази ову бабу... Хех,колико ли ће они још глупости смислити због Нолета. Ок, онда не треба ни да постоје две листе. Укинимо и ВТА и АТП, па лепо јединствена листа. Нема више поделе на мушки и женски тенис, сви у исти жреб. Шта год да измисле, Ноле ће их малтретирати до пензије.

djoks

pre 1 godinu

Apsolutno je u pravu, još Štefi Graf ima više pobjeda protiv teniserki nego Đoković i nikad nije izgubila ni jedan meč koji se igra na 3 dobijena seta.

smeh

pre 1 godinu

Pošto priča o jednakosti polova čak i u sportu baš me interesuje kako bi izgledala lista da se zajedno takmiče muškarci i žene. Dali bi uopšte bilo koja teniserka bila među 300 igrača tada? Kako bi se uopšte neka teniserka plasirala na velika takmičenja? Muški i ženski sport je nemoguće porediti osim u sportovima gde fizička snaga nije bitna ni presudna.

tomekk88

pre 1 godinu

Na sve ovo bih dodao da dok je Roger držao ovaj bitan rekord nije ni bilo u planu da se pominje ženski tenis i Stefin rekord koji svakako uskoro pada. Na kraju im ostaje da dodaju i slemove u dublu i tu ludilu nema kraja

ferdinand

pre 1 godinu

Ja mislim da je sasvim normalno da, kad se ukuca u pretraživač: teniser koji je najduže br 1, rezultat pretrage bude Novak Đoković.

Ako ukucate teniserka, dobićete Štefi Graf.

pejton

pre 1 godinu

Ispravite onda i sve rezultate u istoriji iz atletike i verovatno plivanja tj. obrisite sve zenske rekorde, jer se od kada je Novak osvojio 20 GS gledaju rezultati u obe konkurencije u svim sportovima.

Ili cekaj, to samo vazi za beli sport, sport aristokratije, gde je ananas na vrhu pehara, gde se tamo neki Srbin iz treceg sveta pozicionira kao najbolji ikad.

Prokleti zapadni licemeri, mislio sam barem za ovu babu da je normalna posle ovogodisnjeg WB. Sto nije igrala koji put javno kao sestre Vilijams protiv nekog iz muske konkurencije da vidi koliko je to uporedivo.

Olja

pre 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da ljudi ne prave razliku. Ne može postojati znak jednakosti izmedju tenisera i teniserki. Da može, svi bi bili samo na jednoj listi, recimo, ATP.
Dalje, teniserke igraju GS u 2 dobijena seta, a ne 3. A zašto? Jednostavno, zato što je fizički zahtjevnije igrati u 3 seta. Znači, razlike same po sebi postoje. Time se nikako ne umanjuje vrijednost "ženskog" tenisa, nego je samo svrstan svako u svoju kategoriju. Dakle, može se reći najbolji teniser ili najbolja teniserka i to je to. Sve time rečeno i nikome ništa nije oduzeto.

Nebojša

pre 1 godinu

Da stavimo Troickog u ženski tenis imao bi 500 nedelja kao no1 i tu se priča o ženskom tenisu završava kada bi neka sprinterka imala bolji skor na 100 metara od Bolta spravom bi se moglo reći da je najbrža na svetu brža od svih ali ne vidim kakve veze ima teniserka sa teniserima pošto su razdvojeni i ne takmiče se između sebe ljudima su svrake izgleda popile mozak ili se drogiraju druge nema ova Kingova je izgleda previše puta dobila smeč u glavu pa vidimo posljedice.

zoran

pre 1 godinu

Haha koliko mrznje prema Novaku. Kada predje rekord Stefi Graf, onda ce reci da u konkurenciji petlica ima neko ko je osvojio vise GS, itd… Priznajte, mrzite ga sto je najbolji, sta god da uradi.

MilanSM

pre 1 godinu

Porediti muški i ženski tenis, nije realno. Nisam šovinista, čak na protiv...muški teniski meč GS se igra minimum 2 sata, a maximum 6 sati, a ženski?

Храст

pre 1 godinu

Када је Федерер имао 311 недеља на првом месту ранг листе, дотична није исправљача интернет.

Kralj mača

pre 1 godinu

Исправиће вам Ноле све интернет странице убрзо. Не морате пуно да се бринете...

Bivol

pre 1 godinu

Te je sve "prirodno". Gugl nalazi rezultate koji su najrelrvantniji i ne shvata termine pretrage bukvalno, sto je i dobro. Na neki nacin vam i Gugl kaze da zene u sportu nisu toliko relevantne

LAIK

pre 1 godinu

Укуцај тенисерка (женски род) па ћеш добити списак тенисерки које су биле на броју 1. Свих 28.

nikos

pre 1 godinu

"boljim izveštavanjem ženski sport dovede u jednaku poziciju kao i muški."

Vidi se da je ovu Kingovu pregazilo vreme ... kakva jednaka pozicija za zenski i muski sport kada danas ima xyz rodova i polova.

majstor

pre 1 godinu

Joj sto nece da donesu neki zakon da spoje ATP I WTA i da morajuuuuu da igraju medjusobno pa da vidim o kom zenskom rekordu bi pricala. Sama Serena je priznala da ne bi bila medju Top 900 u muskom tenisu, a o osvajanju bilo cega bilo kad ne bi bilo ni reči.

Mija

pre 1 godinu

Posle svega što je preživeo i vratio se jeste najbolji to ne može niko da porekne.A dovoljno su rekle i one suze i sav onaj događaj na kraju meča.Bilo kom teniseru da se to dogodilo ne bi imao snage da se vrati .On to uspeo i najbolji je i pored toga što mu uzeli nepravilno tolike poene.

Majkl Dzekson

pre 1 godinu

kao prvo razlikuju se i sami nazivi lista...
za dame wta za muskarce atp!!!
za wta je S.Graf za atp N.Djokovic.

preciznost i tacnost sa svim cinjenicama a ne napola i nedoreceno!!!

Aristotel

pre 1 godinu

Ma znate šta ljudi, ja mislim da je Vlade Divac najbolji teniser ikada u svim kategorijama.

Čovek nikada nijedan meč nije izgubio.

Градимир

pre 1 godinu

Дали би Немица имала толико недеља на врху да Немци нису извршили Атентат на нашу Монику Селеш, то је заборављено ???

Sasa

pre 1 godinu

Meni je zanimljivo zasto nije trazila ispravku interneta dok je Federer vodio na toj vecnoj listi. Usput, nisam nikad cuo ni u jednom sportu gde se muskarci i zene porede s rekordima.

hroničar

pre 1 godinu

Što reče stari dobri Šopenhauer: "Kada ti tokom rasprave ponestane argumenata, pređi na uvrede" (pošto dobri argumenti mogu da ponestanu, ali uvrede ne mogu). Poremećeni zapadni licemeri i licemerke su ostali bez dobrih argumenata, pa sada ili pronalaze glupe argumente, ili šalju ka Novaku svoju mržnju i svoje otrovne strelice. Bedno, jadno i odvratno. Pogotovo kada se uzme u obzir koliko zapadni ljigavci pričaju o sopstvenom "fer-pleju", o tome koliko su "džentlmeni"... Kakve im je ogromne komplekse nabio Nole iz male balkanske države Srbije. Neprocenjivo!

Statistikom protivu mitova

pre 1 godinu

Sam ATP svoju singl listu naziva Pepperstone ATP Rankings , znaci i ne pominju da je to singl muski. Podraumeva se. Kada nabrajau bivse br 1. tu nema Stefi Graf. Onda da budemo precizni Novak je igrac koji je proveo najvise nedelja kao broj jedan na ATP listi. I tako ce ostati. WTA cak i nema na svom sajtu tu istorijsku listu, bice da im je bitno...

se

pre 1 godinu

SNolo nije stefica rukla moniku jer je monika imala 18 godina kad je zamalo uzela sva cetiri slema u godini... uzela je 6 komada za dve godine i grafova ne bi postojala vise da je nisu uboli. ne zaboravi da je imala 20 u vreme uboda... vladala bi jos 8 godina minimum... ali sta vredi pricati ljudima koji su opsednuti mrznjom prema novaku i ostalim uspesnim ljudima odavde. mogu da se kladim da i protiv jokica pises...

Emporio

pre 1 godinu

@ Nece ni biti nikad najbolji jer medical folirant ne drzi ni jedan rekord a broj nedelja uopste nije vazan naspram Rafinog boravka u prvih 10 od pocetka karijere!
(S. Galanski & P. Larkinson, 4. februar 2023 14:05)

Rafin boravak u prvih 10 nije nista u odnosu na moj boravak u prvih 8 milijardi koje drzim od rodjenja i time duze od Rafe...

B.Živković

pre 1 godinu

Slažem se da treba ispraviti i dodati Noletu one 22 nedelje koje su "pojeli skakavci" zbog korone. Nole je pre te 22 nedelje bio prvi na listi, posle te 22 nedelje prvi na listi, niko ne može da ospori i za taj period. Kako ljudi brzo zaboravljaju nepravde učinjene drugima. Pozdrav!

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

cekaj, znaci postoji sansa da bi stefi bila bolja od novaka?
da bi bilo koja zena mogla da bude jedan dan prva na svetu u svim konkurencijama?
koliko ja kapiram novak je najbolji medju svima, ne igra protiv zena jer bi rezulat bio ponizavajuci.
da neka igracica moze da udje u top10 muske konkurencije odavno bi gledali mesoviti single.

Pedja

pre 1 godinu

Da, zenski tenis je toliko jak da bi omladinci tukli zenske prvake bez problema. A i konkurencija je smesna u odnosu na muski tenis. Uostalom ATP izbacuje listu tenisera, dok WTA cak i nema takvy listu.

DoOx

pre 1 godinu

Izgleda da boli :D Tek ce da vam Nole zabiberi corbu :D Ima svasta da izmisljite, ali brojke ce biti na strani Noleta :) Za koju nedelju nema potrebe da ispravljate Internet :)

BH Srbin

pre 1 godinu

To se kaže: Ušla voda u uši. Koliko vidim, Saši Popoviću se smiješi novi posao. Za najboljeg tenisera i teniserki glasaće se kao u Zvezdama Granda jer rezultati više ne važe. Teniser koji ima najviše GS kod muškaraca, najviše sedmica na broju 1 od svih (uskoro), najviše puta pobjednik na kraju sezone, najbolji procenat svih mogućih analiza (sa top 3, 5, 10...), najbolji međusobni skor ...možda i ne bude u izboru za najboljeg jer vidjećemo kako će publika da glasa

Black

pre 1 godinu

Evo ukucao sam - which tennis player has spent the longest time ranked number 1 - i izaslo mi je - Roger Federer
Roger Federer has the record of 237 consecutive weeks at No. 1

Toliko o tome. Ispravite internet i stavite Djokovica jer nije pitanje ko je imao uzastopnih nedelja na prvom mestu nego ukupno - #correcttheinternet

Vuja neznalica

pre 1 godinu

Tako pritiskaju i Mikaelu Šifrin da juri rekord Ingemara Stenmarka...
I Šifrinova će, kao i Nole, oboriti sve rekorde i u muškom i u ženskom i u srednjem rodu

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Poslao bi joj malo Džordana Pitersona da porazgovara sa njom.

Ne znam čime se bavi lik, ali je bio gost kod neke feminističke voditeljke koja je pričala kako je Amerika nepravedna jer mnogo je više direktora muškaraca nego žena, mnogo više brokera muškaraca nego žena, mnogo više muškaraca u upravnim odborima firmi i da bi to trebalo da se promeni. Na šta joj je ovaj krajnje smireno odgovorio "Zašto me niste pitali koliko je više muškaraca rudara, koliko je više muškaraca radnika na građevini, koliko je više muškaraca u službama za održavanje. Zašto bi trebalo promenitri svega 2% Američke radne snage??" Videti lice voditeljke koja ne zna šta da izgovori je nešto što odavno nisam video sa takvim uživanjem. Šteta što tako pametnog čoveka sve više izopštavaju jer svojom pameću vređa sveprihvaćeniji idiotizam "liberalne" Amerike.

Matori Kesa - o zastiti

pre 1 godinu

Sayvu - po Tvojoj logici treba objediniti takmicenje i da svi igraju jedni protiv drugig - Djokovic protiv Ribakine ( ? ) i nema veze, da li je trka na 100 m. ili Boks i sl. !!

dawson

pre 1 godinu

Teniser je Djokovic. Grafova je bila teniserka. A za dve nedelje ce da bude Djokovic kao bilo ko ko se bavio tenisom. I to vam je tako. A da je seljober jeste. I to neopevani.

Nikol Dž. Femija

pre 1 godinu

A Stefi boli uvo ili dobro folira, jer napravila je posao ona u Hamburgu kada MOniku nije ni pomenula u pozdravnom govoru kada je pobedila.Bedno.

B.Živković

pre 1 godinu

Dubl igrači ne mogu biti u konkurenciji singl igrača, jer su dvojica, pa realan broj dubl igrača na prvom mestu bi bio duplo manji. Druga je stvar što dubl igrači nemaju kvalitet singl igrača, a svi imaju i singl karijere, a na tom nivou su daleko ispod. Pozdrav!

Tata brada

pre 1 godinu

Pa šta nije tačno kada se ukuca teniser?
Jer čovek čuo za rodne zamenice?
Teniser i teniserka nije isto.
(iskreno, 04. februar 2023 11:34)

Jer?! Jesu li teniser i teniserka zamenice? Nešto si ti ovde zamenio! Ako već pričamo o rodu, pomenuti čovek je žena! Osim ako se nedavno deklarisa(o, la, lo, li le, la) drugačije.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Pa odlučite se već jednom za ime sveta za šta ste, da li ste da se muški teniseri nazivaju TENISERIMA a ženski TENISERKAMA ili da se i jedni i drugi nazivaju teniserima! Ovo što dokona Bili traži je zapravo diskriminacija žena, jer traži da "TENISER" sa najviše broja nedelja na No1 bude i dalje Štefi Graf, a ona koliko ja znam nije "teniser" VEĆ TENISERKA, zar ne? Tako da je Google sasvim ispravan, i na kucanje "TENISER sda najviše broja nedelja na prvom mestu" sasvim ISPRAVNO pokazuje da je to Novak Đoković naravno! Inače, interesantno da dokonoj Bili ovo nije palo na pamet kada je Federer dugo bio TENISER sa najviše nedelja na No1, tada nije tražila da "isprave" internet! Znači za gospođu Bili da obnovimo gradivo protiv diskriminacija žena: TENISER sa najviše nedelja na No1 je Novak Đoković a TENISERKA sa najviše nedelja na No1 je Štefi Graf naravno! I tako će ostati nebitno da li će Nole prestići štefi ili ne, jer jedno je MUŠKI tenis a sasvim nešto drugo ŽENSKI tenis, to su dve različite kategorije istog sporta!

S. Galanski & P. Larkinson

pre 1 godinu

Nece ni biti nikad najbolji jer medical folirant ne drzi ni jedan rekord a broj nedelja uopste nije vazan naspram Rafinog boravka u prvih 10 od pocetka karijere!

SNolo

pre 1 godinu

Stefica Grafica je tukla malu debelu Madjaricu Mo koja je pobegla odavde i to bez bekhenda i dok debela Mo nije napadnuta. Pogledajte H2h i sve ce vam se samo reci. Znam da ne volite cinjenice ali tako je kako jeste. Pozdrav

dawson

pre 1 godinu

Teniser je Djokovic. Grafova je bila teniserka. A za dve nedelje ce da bude Djokovic kao bilo ko ko se bavio tenisom. I to vam je tako. A da je seljober jeste. I to neopevani.

SNolo

pre 1 godinu

Stefica Grafica je tukla malu debelu Madjaricu Mo koja je pobegla odavde i to bez bekhenda i dok debela Mo nije napadnuta. Pogledajte H2h i sve ce vam se samo reci. Znam da ne volite cinjenice ali tako je kako jeste. Pozdrav

S. Galanski & P. Larkinson

pre 1 godinu

Nece ni biti nikad najbolji jer medical folirant ne drzi ni jedan rekord a broj nedelja uopste nije vazan naspram Rafinog boravka u prvih 10 od pocetka karijere!

Tata brada

pre 1 godinu

Pa šta nije tačno kada se ukuca teniser?
Jer čovek čuo za rodne zamenice?
Teniser i teniserka nije isto.
(iskreno, 04. februar 2023 11:34)

Jer?! Jesu li teniser i teniserka zamenice? Nešto si ti ovde zamenio! Ako već pričamo o rodu, pomenuti čovek je žena! Osim ako se nedavno deklarisa(o, la, lo, li le, la) drugačije.

Djole

pre 1 godinu

"Kada ukucamo na internetu teniser koji je najduže bio svetski broj 1, rezultat će reći Novak Đoković, ali je to zapravo Štefi Graf. Novak će uskoro i biti najbolji, ali dajte Štef ono što zaslužuje", 

"..ali dajte Stef ono što zaslužuje", zaslužuje ??

Zaslužuje tako što je njezin navijac izbo nožem Moniku Seles, i tako što je Djokovicu zabranjeno da igra gdje je ostao bez 50 nedelja na prvom mjestu. "Dajte Stefi ono što zaslužuje".. zaslužuje ?? Jel ima kraja zapadnom licemjerstvu ??

statuskan

pre 1 godinu

Štefi Graf ne bi ni bila na ovoj listi da onaj manijak nije izbo Moniku Seleš.Tvrdim da bi Monika sve rekorde oborila u ženskom tenisu da joj se nije desio onaj bolesnik.

Roger Federer

pre 1 godinu

Sto ispravljati i muciti se kad je neizbezno za 2 nedelje Novak Djokovic pocinje 277 i onda 278 nedelju i sa tim zavrsava argument koji oni ne priznaju a znaju da napomenu dok je Stefi Graf drzala, jer ipak broj 1 je konstantnost i najjaci argument jer neko mora da belezi sjajne rezultate tokom cele sezone da bi bio broj 1.

exaltedflesh

pre 1 godinu

Znate za onaj meč kada je Karsten Braasch rangiran kao 203. na svetu dobio Serenu 6:1 a Venus 6:2. E pa kada žene budu u istom takmicenju sa muškarcima onda im se mogu porediti rekordi, ovako je više nego besmisleno i presmesno.

ak

pre 1 godinu

u koliko dobijenih setova igraju zene na gren slemovima ? zavrsena prica . ali boli li boli sto jedan pravoslavac im rusi sve rekorde fasistima

djoks

pre 1 godinu

Apsolutno je u pravu, još Štefi Graf ima više pobjeda protiv teniserki nego Đoković i nikad nije izgubila ni jedan meč koji se igra na 3 dobijena seta.

Knezevic Zoran

pre 1 godinu

Bili Dzin King i onaj Rod Lejver, predstavljaju jedina dva bivsa tenisera na cijim licima se vidi gadjenje i odbojnost prema Novaku Djokovicu. Mislim da je Nole za njih nocna mora. Kada bi mogli nekako da mu izbrisu sve one uspehe, a da to izgleda u duhu ove, nakaradne, zapadne demokratije, oni bi to uradili. Kada se kaze da je Novak najbolji misli se na musku konkurenciju. Ali, oni koji hoce da vide nesto drugo uvek ce naci razlog.

Aleksandar

pre 1 godinu

Slazem se sa zivom legendom tenisa i pohvale na racun Stefi Graff. Zenski grend slem nek se igra u dobijenih 3 setova kao i muski, zbog ravnopravnosti. Idemo Nole!

Una

pre 1 godinu

Da onoj nasoj niste zaboli noz u ledja i da ovog ne saplicete svaki dan ne bi se znalo ni za Stefi ni za Rafu.Kad nemozete da ih pobedite, a vi ih onda napadnite.To je ta vasa demokratija!

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

cekaj, znaci postoji sansa da bi stefi bila bolja od novaka?
da bi bilo koja zena mogla da bude jedan dan prva na svetu u svim konkurencijama?
koliko ja kapiram novak je najbolji medju svima, ne igra protiv zena jer bi rezulat bio ponizavajuci.
da neka igracica moze da udje u top10 muske konkurencije odavno bi gledali mesoviti single.

Baltazar

pre 1 godinu

Vama zapadnjacima treba vakcina protiv virusa zvani Novak Đoković. Pa vi ste ozbiljno bolesni. Crkoste od muke što mali od Srbije objašnjava, a što je najgore po vas, on je tek počeo, asfaltiranje tek sledi!
Novače, pojačaj obezbeđenje, ne šalim se!

Milan

pre 1 godinu

Sto ga niste ispravili dok je Federer rusio rekorde?

Do nastupa Novaka Djokovica niko nikad ni u jednom sportu nije poredjivao uspehe i rekorde u muskoj i zenskoj konkurenciji. Al sto je najsmesnije srusice Novak i sve te zenske rekorde - i sedmice Stefi Graf i slemove Margaret Kort. Onda ce jadnici preci na dublove, pa ping pong, itd...

Hogar

pre 1 godinu

Muškarci imaju, Testosteron, žene imaju Estrogen i tu se završava svaka rasprava. Žene i muškarci mogu biti u nekim poslovima ravnopravni u sportu, nikako!
Roookaaj Nole!
Još mi stoji smešak, od prošle nedelje, hehehe...

Pedja

pre 1 godinu

Da, zenski tenis je toliko jak da bi omladinci tukli zenske prvake bez problema. A i konkurencija je smesna u odnosu na muski tenis. Uostalom ATP izbacuje listu tenisera, dok WTA cak i nema takvy listu.

Ајде?!

pre 1 godinu

Пази ову бабу... Хех,колико ли ће они још глупости смислити због Нолета. Ок, онда не треба ни да постоје две листе. Укинимо и ВТА и АТП, па лепо јединствена листа. Нема више поделе на мушки и женски тенис, сви у исти жреб. Шта год да измисле, Ноле ће их малтретирати до пензије.

nikos

pre 1 godinu

"boljim izveštavanjem ženski sport dovede u jednaku poziciju kao i muški."

Vidi se da je ovu Kingovu pregazilo vreme ... kakva jednaka pozicija za zenski i muski sport kada danas ima xyz rodova i polova.

Pop Cira

pre 1 godinu

Kad bi doticna gospodja znala koristiti internet ne bi ovako lupetala. Samo je potrebno da ukuca "Woman tennis player longest time ranked" i izbacice Stefi Graf.

smeh

pre 1 godinu

Pošto priča o jednakosti polova čak i u sportu baš me interesuje kako bi izgledala lista da se zajedno takmiče muškarci i žene. Dali bi uopšte bilo koja teniserka bila među 300 igrača tada? Kako bi se uopšte neka teniserka plasirala na velika takmičenja? Muški i ženski sport je nemoguće porediti osim u sportovima gde fizička snaga nije bitna ni presudna.

Aristotel

pre 1 godinu

Ma znate šta ljudi, ja mislim da je Vlade Divac najbolji teniser ikada u svim kategorijama.

Čovek nikada nijedan meč nije izgubio.

Градимир

pre 1 godinu

Дали би Немица имала толико недеља на врху да Немци нису извршили Атентат на нашу Монику Селеш, то је заборављено ???

Matori Kesa - o zastiti

pre 1 godinu

Sayvu - po Tvojoj logici treba objediniti takmicenje i da svi igraju jedni protiv drugig - Djokovic protiv Ribakine ( ? ) i nema veze, da li je trka na 100 m. ili Boks i sl. !!

Bivol

pre 1 godinu

Te je sve "prirodno". Gugl nalazi rezultate koji su najrelrvantniji i ne shvata termine pretrage bukvalno, sto je i dobro. Na neki nacin vam i Gugl kaze da zene u sportu nisu toliko relevantne

LAIK

pre 1 godinu

Укуцај тенисерка (женски род) па ћеш добити списак тенисерки које су биле на броју 1. Свих 28.

Grobar-España

pre 1 godinu

Ne sećam se da je kada je Federer srušio Samprasov rekord po broju GS ili postao igrač sa najviše nedelja na broju 1 neko pominjao ženski tenis.
Ako već hoće da ga porede sa ženama, onda neka osnuju zajedničku asocijaciju i igraju svi zajedno, pa da vidimo koliko je ko zaista dobar.
Do tada su to dve različite priče.
Ova američka penzionerka ubija dosadu, daje sebi malo svetlosti reflektora koju je odavno izgubila i usput mrzucka Noleta jer je sabio onog fake aristokratu iz Bazela i gudriranog bika Ferdinanda sa Maljorke.

MilanSM

pre 1 godinu

Porediti muški i ženski tenis, nije realno. Nisam šovinista, čak na protiv...muški teniski meč GS se igra minimum 2 sata, a maximum 6 sati, a ženski?

oprem dobro

pre 1 godinu

Dajte Moniki ono šta zaslužuje a to je pola titula od Štefi. Takodje Novaku je prekunut niz nedelja na prvom mestu zbog pandemije a ne zato što je neko bio bolji. Da se ne dotičem teme prošlogodišnjeg AO i US Open kao ni onog nesrećnog i nenamernog pogotka u vrat... ali polako, mentalna gromada će sve po redu da obori sem po neki rekord Konorsa ili Rafin RG.

NN

pre 1 godinu

kako to da se niko ne seća koliko je nedelja Đokoviću nepravedno oduzeto za vreme korone,kao i nedelje koje bi proveo na prvom mestu da mu niso oduzeli poene sa Wimbledona?!!

Futog

pre 1 godinu

koga boli uvo za zenski tenis a pogotovo za stefi, Monika je broj 1 zauvek ako me razumete, da se nije desio napad nozem sad bi pricali o Moniki i Novaku !

majstor

pre 1 godinu

Joj sto nece da donesu neki zakon da spoje ATP I WTA i da morajuuuuu da igraju medjusobno pa da vidim o kom zenskom rekordu bi pricala. Sama Serena je priznala da ne bi bila medju Top 900 u muskom tenisu, a o osvajanju bilo cega bilo kad ne bi bilo ni reči.

ferdinand

pre 1 godinu

Ja mislim da je sasvim normalno da, kad se ukuca u pretraživač: teniser koji je najduže br 1, rezultat pretrage bude Novak Đoković.

Ako ukucate teniserka, dobićete Štefi Graf.

Majkl Dzekson

pre 1 godinu

kao prvo razlikuju se i sami nazivi lista...
za dame wta za muskarce atp!!!
za wta je S.Graf za atp N.Djokovic.

preciznost i tacnost sa svim cinjenicama a ne napola i nedoreceno!!!

hroničar

pre 1 godinu

Što reče stari dobri Šopenhauer: "Kada ti tokom rasprave ponestane argumenata, pređi na uvrede" (pošto dobri argumenti mogu da ponestanu, ali uvrede ne mogu). Poremećeni zapadni licemeri i licemerke su ostali bez dobrih argumenata, pa sada ili pronalaze glupe argumente, ili šalju ka Novaku svoju mržnju i svoje otrovne strelice. Bedno, jadno i odvratno. Pogotovo kada se uzme u obzir koliko zapadni ljigavci pričaju o sopstvenom "fer-pleju", o tome koliko su "džentlmeni"... Kakve im je ogromne komplekse nabio Nole iz male balkanske države Srbije. Neprocenjivo!

Kralj mača

pre 1 godinu

Исправиће вам Ноле све интернет странице убрзо. Не морате пуно да се бринете...

Храст

pre 1 godinu

Када је Федерер имао 311 недеља на првом месту ранг листе, дотична није исправљача интернет.

Black

pre 1 godinu

Evo ukucao sam - which tennis player has spent the longest time ranked number 1 - i izaslo mi je - Roger Federer
Roger Federer has the record of 237 consecutive weeks at No. 1

Toliko o tome. Ispravite internet i stavite Djokovica jer nije pitanje ko je imao uzastopnih nedelja na prvom mestu nego ukupno - #correcttheinternet

Emporio

pre 1 godinu

@ Nece ni biti nikad najbolji jer medical folirant ne drzi ni jedan rekord a broj nedelja uopste nije vazan naspram Rafinog boravka u prvih 10 od pocetka karijere!
(S. Galanski & P. Larkinson, 4. februar 2023 14:05)

Rafin boravak u prvih 10 nije nista u odnosu na moj boravak u prvih 8 milijardi koje drzim od rodjenja i time duze od Rafe...

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Poslao bi joj malo Džordana Pitersona da porazgovara sa njom.

Ne znam čime se bavi lik, ali je bio gost kod neke feminističke voditeljke koja je pričala kako je Amerika nepravedna jer mnogo je više direktora muškaraca nego žena, mnogo više brokera muškaraca nego žena, mnogo više muškaraca u upravnim odborima firmi i da bi to trebalo da se promeni. Na šta joj je ovaj krajnje smireno odgovorio "Zašto me niste pitali koliko je više muškaraca rudara, koliko je više muškaraca radnika na građevini, koliko je više muškaraca u službama za održavanje. Zašto bi trebalo promenitri svega 2% Američke radne snage??" Videti lice voditeljke koja ne zna šta da izgovori je nešto što odavno nisam video sa takvim uživanjem. Šteta što tako pametnog čoveka sve više izopštavaju jer svojom pameću vređa sveprihvaćeniji idiotizam "liberalne" Amerike.

stoka21

pre 1 godinu

Meni ne smeta da u muškom tenisu ima sve manje izazova za njega, da treba nalaziti neke nove u ženskom ili u drugim sportovima ili čak u stvarima izvan sporta.

nikos

pre 1 godinu

"boljim izveštavanjem ženski sport dovede u jednaku poziciju kao i muški."

Vidi se da je ovu Kingovu pregazilo vreme ... kakva jednaka pozicija za zenski i muski sport kada danas ima xyz rodova i polova.

zoran

pre 1 godinu

Haha koliko mrznje prema Novaku. Kada predje rekord Stefi Graf, onda ce reci da u konkurenciji petlica ima neko ko je osvojio vise GS, itd… Priznajte, mrzite ga sto je najbolji, sta god da uradi.

Olja

pre 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da ljudi ne prave razliku. Ne može postojati znak jednakosti izmedju tenisera i teniserki. Da može, svi bi bili samo na jednoj listi, recimo, ATP.
Dalje, teniserke igraju GS u 2 dobijena seta, a ne 3. A zašto? Jednostavno, zato što je fizički zahtjevnije igrati u 3 seta. Znači, razlike same po sebi postoje. Time se nikako ne umanjuje vrijednost "ženskog" tenisa, nego je samo svrstan svako u svoju kategoriju. Dakle, može se reći najbolji teniser ili najbolja teniserka i to je to. Sve time rečeno i nikome ništa nije oduzeto.

Statistikom protivu mitova

pre 1 godinu

Sam ATP svoju singl listu naziva Pepperstone ATP Rankings , znaci i ne pominju da je to singl muski. Podraumeva se. Kada nabrajau bivse br 1. tu nema Stefi Graf. Onda da budemo precizni Novak je igrac koji je proveo najvise nedelja kao broj jedan na ATP listi. I tako ce ostati. WTA cak i nema na svom sajtu tu istorijsku listu, bice da im je bitno...

B.Živković

pre 1 godinu

Slažem se da treba ispraviti i dodati Noletu one 22 nedelje koje su "pojeli skakavci" zbog korone. Nole je pre te 22 nedelje bio prvi na listi, posle te 22 nedelje prvi na listi, niko ne može da ospori i za taj period. Kako ljudi brzo zaboravljaju nepravde učinjene drugima. Pozdrav!

DoOx

pre 1 godinu

Izgleda da boli :D Tek ce da vam Nole zabiberi corbu :D Ima svasta da izmisljite, ali brojke ce biti na strani Noleta :) Za koju nedelju nema potrebe da ispravljate Internet :)

Sasa

pre 1 godinu

Meni je zanimljivo zasto nije trazila ispravku interneta dok je Federer vodio na toj vecnoj listi. Usput, nisam nikad cuo ni u jednom sportu gde se muskarci i zene porede s rekordima.

BH Srbin

pre 1 godinu

To se kaže: Ušla voda u uši. Koliko vidim, Saši Popoviću se smiješi novi posao. Za najboljeg tenisera i teniserki glasaće se kao u Zvezdama Granda jer rezultati više ne važe. Teniser koji ima najviše GS kod muškaraca, najviše sedmica na broju 1 od svih (uskoro), najviše puta pobjednik na kraju sezone, najbolji procenat svih mogućih analiza (sa top 3, 5, 10...), najbolji međusobni skor ...možda i ne bude u izboru za najboljeg jer vidjećemo kako će publika da glasa

Vuja neznalica

pre 1 godinu

Tako pritiskaju i Mikaelu Šifrin da juri rekord Ingemara Stenmarka...
I Šifrinova će, kao i Nole, oboriti sve rekorde i u muškom i u ženskom i u srednjem rodu

se

pre 1 godinu

SNolo nije stefica rukla moniku jer je monika imala 18 godina kad je zamalo uzela sva cetiri slema u godini... uzela je 6 komada za dve godine i grafova ne bi postojala vise da je nisu uboli. ne zaboravi da je imala 20 u vreme uboda... vladala bi jos 8 godina minimum... ali sta vredi pricati ljudima koji su opsednuti mrznjom prema novaku i ostalim uspesnim ljudima odavde. mogu da se kladim da i protiv jokica pises...

Mija

pre 1 godinu

Posle svega što je preživeo i vratio se jeste najbolji to ne može niko da porekne.A dovoljno su rekle i one suze i sav onaj događaj na kraju meča.Bilo kom teniseru da se to dogodilo ne bi imao snage da se vrati .On to uspeo i najbolji je i pored toga što mu uzeli nepravilno tolike poene.

pejton

pre 1 godinu

Ispravite onda i sve rezultate u istoriji iz atletike i verovatno plivanja tj. obrisite sve zenske rekorde, jer se od kada je Novak osvojio 20 GS gledaju rezultati u obe konkurencije u svim sportovima.

Ili cekaj, to samo vazi za beli sport, sport aristokratije, gde je ananas na vrhu pehara, gde se tamo neki Srbin iz treceg sveta pozicionira kao najbolji ikad.

Prokleti zapadni licemeri, mislio sam barem za ovu babu da je normalna posle ovogodisnjeg WB. Sto nije igrala koji put javno kao sestre Vilijams protiv nekog iz muske konkurencije da vidi koliko je to uporedivo.

dejan

pre 1 godinu

Sve sve mogu da razumijem, al da Stefi Graf zaslužuje taj rekord ?? Moniku Seles izboli nožem a potpuno zdravom i pravom Djokovicu zabranili da igra. Da je pravde na ovom svetu, Djokovic bi vec sad brojao 430+ nedelja.

tomekk88

pre 1 godinu

Na sve ovo bih dodao da dok je Roger držao ovaj bitan rekord nije ni bilo u planu da se pominje ženski tenis i Stefin rekord koji svakako uskoro pada. Na kraju im ostaje da dodaju i slemove u dublu i tu ludilu nema kraja

Nebojša

pre 1 godinu

Da stavimo Troickog u ženski tenis imao bi 500 nedelja kao no1 i tu se priča o ženskom tenisu završava kada bi neka sprinterka imala bolji skor na 100 metara od Bolta spravom bi se moglo reći da je najbrža na svetu brža od svih ali ne vidim kakve veze ima teniserka sa teniserima pošto su razdvojeni i ne takmiče se između sebe ljudima su svrake izgleda popile mozak ili se drogiraju druge nema ova Kingova je izgleda previše puta dobila smeč u glavu pa vidimo posljedice.

ej bre

pre 1 godinu

Može. Samo uvek pored renkinga Stefi treba da stoji napomena " zahvaljujući " ludom " nemcu pomenuti rekord je ostvaren ". Ako ćemo tako onda mora da bude pošteno...

B.Živković

pre 1 godinu

Dubl igrači ne mogu biti u konkurenciji singl igrača, jer su dvojica, pa realan broj dubl igrača na prvom mestu bi bio duplo manji. Druga je stvar što dubl igrači nemaju kvalitet singl igrača, a svi imaju i singl karijere, a na tom nivou su daleko ispod. Pozdrav!

Nikol Dž. Femija

pre 1 godinu

A Stefi boli uvo ili dobro folira, jer napravila je posao ona u Hamburgu kada MOniku nije ni pomenula u pozdravnom govoru kada je pobedila.Bedno.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Pa odlučite se već jednom za ime sveta za šta ste, da li ste da se muški teniseri nazivaju TENISERIMA a ženski TENISERKAMA ili da se i jedni i drugi nazivaju teniserima! Ovo što dokona Bili traži je zapravo diskriminacija žena, jer traži da "TENISER" sa najviše broja nedelja na No1 bude i dalje Štefi Graf, a ona koliko ja znam nije "teniser" VEĆ TENISERKA, zar ne? Tako da je Google sasvim ispravan, i na kucanje "TENISER sda najviše broja nedelja na prvom mestu" sasvim ISPRAVNO pokazuje da je to Novak Đoković naravno! Inače, interesantno da dokonoj Bili ovo nije palo na pamet kada je Federer dugo bio TENISER sa najviše nedelja na No1, tada nije tražila da "isprave" internet! Znači za gospođu Bili da obnovimo gradivo protiv diskriminacija žena: TENISER sa najviše nedelja na No1 je Novak Đoković a TENISERKA sa najviše nedelja na No1 je Štefi Graf naravno! I tako će ostati nebitno da li će Nole prestići štefi ili ne, jer jedno je MUŠKI tenis a sasvim nešto drugo ŽENSKI tenis, to su dve različite kategorije istog sporta!