Četvrtak, 29.12.2022.

16:30

Lebron umoran od poraza, hoće li zatražiti trejd?

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, bio je frustriran novim porazom ekipe, u kom je on ponovo imao odličan učinak, ali bez nekog rezultata.

Izvor: B92

Lebron umoran od poraza, hoæe li zatražiti trejd? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 1 godinu

Au, kada bi došaovu Denver i sa Jokićem da gruva. Titula odmah!
Denveru fali jedan Superstar na poziciji 1-3. U tandemu sa Jokićem, prošetali bi se do titule

checker

pre 1 godinu

(davor, 29. decembar 2022 17:54)
Irvinga mu nisu doveli, on je vec bio tamo tri sezone kada se Lebron vratio jer su ga Kavsi uzeli na draftu. Verovatno mislis na Kevin Lava koji je tada vazio za jednog od najboljih igraca lige i koga su doveli u trejdu poslavsi rukija Viginsa. e to je upravo ono sto sve fransize rade kada uspeju dovesti Lebrona.. trejduju sve mlade talente i pikove za igrace koji mogu odmah da se bore za titulu ali vecina njih su na zalasku karijere pa posle 3-4 sezone vise nemaju ni dobre igrace, ni draft pikove, nista od cega bi mogla da se gradi ekipa. tako je bilo svugde gde se Lebron pojavio, 2-3 jake godine, 1 ili 2 titule a onda potpuni kolaps. e sad kolika je tu njegova krivica to mi bas i ne mozemo znati.

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Pa sta je sad odjednom??? Ne valjaju ni Lakersi, ne valja ni AD, ne valja ni Westbrick, ni Schroeder? Ne valja ni Pelinka? Pa zar nisi ti u toj ekipi i glavni i pomoćni trener i GM i čistačica i glavni organizator - bundžija i sve ostalo? Jesi se rešio Kuzme, KKPa i da ne nabrajam dalje. Što nisi napravio pobedničku ekipu od njih? Igraš povređen na božić samo zato da bi ostvario rekord, tebe samo rekordi i zanimaju, baš te briga za tim. Ma drago mi je kad Lakersi igraju ovako loše i gube samo zbog ove umišljene i samoprozvane le flop kraljice. Želim im da playoff ni ne vide dok god je on u timu.

Scoonie Penn

pre 1 godinu

Kakva razlika o narativirma između LeBrona i Duranta. Kad je Durant na početku sezone tražio trade, čisto da bi napravio pritisak na upravu Brooklyna da otpuste Nasha, digli su se svi fanovi NBA na noge da popljuju Duranta, kako je slab, kako je sam birao da igra sa najboljim prijateljem Kyriejem, kako je zmija, da Nash ne može trenirati nestabilne Duranta i Irvinga koji samo rade problem za problemom.

Sad kad se pojavila priča da Bron hoće van iz Lakersa jer ne može pobjeđivati ovdje, odjednom se stvara narativ da je uprava Lakersa njemu okrenula leđa i da bi trebao naći lokaciju po njegovom izboru. Zanimljivo, a Durantu nije uprava okrenula leđa?
Evo prošlo je 30 utakmica, Netsi su startali sa 1-6, otpustili Nasha, sad imaju 10 pobjeda zaredom, gaze sve i imaju trenutno 2. omjer lige, dok Durant i Irving igraju All-Star sezone. Možda je ipak bio u pravu?

Zanimljivo mi je gledati kako je Bron već 10tak godina sveta krava lige, s odobravanjem se gleda na svaki njegov potez na parketu i izvan njega, dok se ostale zvijezde vrijeđa i pljuje za iste poteze.

Slaviša

pre 1 godinu

Ja sam pobednik i želim da pobedim. Želja mi je da se i dalje takmičim za titulu šampiona. To je oduvek bila moja strast... Igrati košarku na ovom nivou samo da bih igrao košarku nije u mom DNK"

Meni se čini da je ovo više u DNK našeg Jokiča on se takmiči sa najboljim brojkama a titula ni navidiku i to sve zbog lenjosti i loše odbrane naš jokič je nažalost največa rupa u odbrani Denvera da ima pola one odbrane koju je igrao Divac nebi mu bilo kraja.

Bole

pre 1 godinu

Samo vi dovedite vestbruka i ne brinite nista.
Secam se pre par godina da nisam mogao da verujem kad sam cuo koga oni dovode za napad na titulu, najveceg privatnika lige sa ocajnim procentima suta.
Dobili ste sta ste zasluzili.

lebron goat

pre 1 godinu

Goat?Ne bih rekao.Nije ni u top 5.Da je igrao 90-tih bio bi prosecan igrac.Naduvena baba
(Neven, 30. decembar 2022 01:16)


Da je igrao protiv panjeva devedesetih imao bi 30-7-8 u proseku

vince carter

pre 1 godinu

Ako ova statistika koju iznosi ovaj poklonik realna,kako Lejkersi ne da nisu gubili 50 razlike kad Lebron ne igre nego su cak i pobedjivali bez njega. Malo je i blago reci da ne podnosim statisticare,ove gluposti kad neko igra recimo 8 minuta u cetvrtini pa izadje na 2 minuta,gde se promeni i petorka pa se i protivnicima menjaju igraci,dakle to nema veze sa realnoscu. Prosle sezone Lejkersi igraju produzetke i izgube od Kingsa sa lebronom a posle dva dana ih pobede 20 razlike bez njega u Sacramentu. Gube od Detroita,on bude iskljucen iz igre,oni preokrenu 15 razlike. A po ovome sto pise ovaj jad,oni bi trebalo da gube 40 razlike svaku bez njega.

vince carter

pre 1 godinu

Anthony Davis koji je pokrivao ceo teren dosao u Lejkerse a oni kazu s Lebronom uzeli titulu🙈 Ovo sto pise JeRemija su najvece gluposti ikada,prvo jer su pobedjivali utakmice bez Lebrona,da su ove glupe statistike realne Lejkersi bi gubili 50 razlike od svakoga kad on ne igra. Ove ovakve statistike su najveci promasaji ikada,obicno izlaze jos par igraca kad on izlazi,menjaju se petorke itd. Prvo oni i ne igraju za nikakve pobede vec za njegovu statistiku. Sta da se kaze za Duranta kako igra i to posle onakve povrede koju Lebron nije imao nikada.

Red devil 7

pre 1 godinu

Lebron je na predstavljanju u Majamiju obecao ne jednu, ne dvije, ne tri, ne cetiri... Od toga svega uzele desila se kataklizma kad ih je gerijatrija na čelu sa Novickim preslusala a San Antonio rastavio na proste faktore. I tu titulu koju su uzeli je zahvaljujuci Akenu jer je kraljica bombu bacila koja je zavrsila u rukama pravog sutera.
Jeremija je kao odani kraljicin podanik obecao da nece ostavljati komentare ako Klivlend izgubi od GSW-a. Poraz se desio ali Jeremija kao i Leflop krsi obecanja. Ocekujem trejd u daleko jacu ekipu kao i Jeremijicu uvrijedjenu curicu na člancima o Junajtedu.

JeRemija

pre 1 godinu

Kakav je Lebron igrač najbolje svedoči sledeći podatak :

U poslednjih 9 utakmica, kada je LBJ na terenu Lejkersi su najbolji ofanzivni tim lige (bolji su od Seltiksa) a kada LBJ ode na klupu Lejkersi postaju najgori ofanzivni tim lige ( gori su tada od Pistonsa ).

Inače, sa njim na terenu Lejkersi su na +56 u +- omeru a kad ode na klupu Lejkersi su na -69 u +- omeru!

Čovek je ubica na terenu i sa 38.godina, u svojoj 20.sezoni...

aca

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.
(Miroslav, 29. decembar 2022 18:30)

Sa naduvenkom uzeli titulu, sa ovima koje si ti nabrojao ne bi ni u aba ligi uzeli titulu.

Pionir

pre 1 godinu

Pojavila se priča početkom novembra da će u Portland,pošto želi da igra sa sinom u istom timu,a poznato je da mali navija za Blejzerse i da mu je Lilard idol.Lejkersi traže Simonsa i Grenta u eventualnoj trampi,primanja se poklapaju,ali i Džejms i Simons su ove godine produžili ugovore i ne mogu biti trejdovani pre dozvoljenog roka.

Nikola

pre 1 godinu

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.
(davor, 29. decembar 2022 17:54)

Hhahahhahah,kaže uslov je bio da dovedu Kajrija,a Kajri je draftovan 2011.Neka se ovi nepoznavaoci košarke malo informišu...

straniplacenik

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.
(Miroslav, 29. decembar 2022 18:30)

Rasel-a su se odrekli da bi Brooklynu uvalili Mozgova kome su dali ugovor na 4god/M72 u leto 2016, a Zubca se nisu odrekli zbog LeBrona vec zbog toga sto nisu zeleli da plate njegov sledeci ugovor koji mu sada placaju Clippersi. Julius Randle-a su se odrkeli da bi imali prostora da dovedu dvojicu igraca sa maximalnom platom, jer su mislili tada da ce doci Paul George. Dakle imali su novca da plate i LeBrona i Randle-a, ali su izabrali da Randle-a ne plate jer su mislili da ce u taj salary slot movi da dovedu boljeg slobodnog agenta. Ball i Ingram su trejdovani za Davisa sto bi u tom trenutku svako, ali svako uradio. Mozda ne sve pikove i ne jos i Josh Hart-a, ali bez ta dva igraca se trejd ne bi desio.

Draginjo

pre 1 godinu

Ko moze ovakvu prevaru da uporedi sa Dzordanom, Kobijem, Birdom, Medzikom i slicnim velicinama, treba mu zabraniti da gleda kosarku. Kosarka ce procvetati kad ovaj siledzija i nabijac statistike ode u penziju
(sima slina, 29. decembar 2022 16:37)

Nisi čuo? Po nekim znacima ovde, svi ti nabrojani igrači nisu vredni da im se ime pomene pored našega Nidže Jokića, najboljeg igrača ikada.

Ide Jokić, pa deset mesta prazno, onda dolaze Džordan, Vilt i ostali.
Ipak je ovo najjača era u istoriji košarke, a tu naš Jokara dominira sa 10 uzastopnih titula.

vince carter

pre 1 godinu

@JeRemija ova pojava i dalje misli da je ovaj balvan koji juri statistiku celu karijeru sada sa jednim igracem favorit za prsten,likovi su gubili utakmice i sa Davisom a Davis kad igra duplo je korisniji od njega. Oni su zamalo izgubili kompletni od onih losih Wariorsa u playinu gde je Kari igra bukvalno sam. Sa 38 godina Dzabar je bio mvp finala,a Malone je sa 37 imao 25 u proseku i postigao 50 u playoffu.

straniplacenik

pre 1 godinu

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.
(davor, 29. decembar 2022 17:54)

LeBron je u Klivlend dosao 2014 godine a Kyrie je izabran na draftu 2012 od strane Klivlenda, tako da ta informacija jednostavno nije tacna. A utakmice iz playoffa 2016 su dostupne besplatno na YouTube. Vredelo bi pogledati.

dasdah

pre 1 godinu

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.

Nego sta nego je nesposoban, al sta ces kad zeli da bude i igraci menadzer a nije sposoban da bude menadzer. Sam je birao tim i sad mu se ne svidja

straniplacenik

pre 1 godinu

Lebronu ističe vreme za peti prsten a Džordan ima šest. Ccc... GOAT samo u njegovoj glavi.
(Elrik od Melnibonea, 29. decembar 2022 18:07)

Kao i Kareem Abdul Jabar, (+3 college titule i 4 srednjoskolske i u svima je bio MVP). A Robert Horry ih ima 7. Bill Russel 11. Po toj logici Jordan nije ni u top 3.

Miroslav

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.

Qwerty

pre 1 godinu

jeremija

Pa sine kako nije, Kareem je sa 38 bio MVP finala. Ti si klinac koji se lozi na doticnog I to je to. Ne znas nista o istoriji kosarke, o kosarci uopste. Kao sto neko napisa, tek kada kraljica ode u penziju tada cemo mi pravi ljubitelji kosarke prodisati. Covek mi se gadi !

srle

pre 1 godinu

Leflop je svoju misiju u Lejkersima završio kad su osvojili titulu u Dizni bablu. Sve ostalo je za zaborav, pravio je supertimove gde god je išao, više cenim Stefa Karija koji je celu karijeru u jednom klubu i za njih je igrao kad nisu bili u plej ofu.

davor

pre 1 godinu

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.
A sa 38 godina života niko nikad nije pružao ovakve partije. Niko nikada. Činjenica.
(JeRemija, 29. decembar 2022 16:58)

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.

sima slina

pre 1 godinu

Cuveni goat, koji igra povredjen samo da bi nabudzio statistiku, okupi hrpu ciglasa i amatera, upropasti fransizu za dugi niz godina i onda samo pobegne u neki novi super tim. Oprobana taktika koja je prolazila redom u Majamiju i Klivlendu, a sada ce i u Lejkersima. Ko moze ovakvu prevaru da uporedi sa Dzordanom, Kobijem, Birdom, Medzikom i slicnim velicinama, treba mu zabraniti da gleda kosarku. Kosarka ce procvetati kad ovaj siledzija i nabijac statistike ode u penziju

tamoneko

pre 1 godinu

Lik izmenadžerisao celu ekipu, ne zna se gde je više omašio

I sad je umoran od poraza, pa bi ako može negde gde bi on.. eto i Durent, možda Harden.. I još dvoje troje koje on izabere
Da igra i da pobeđuje i da viče kako je najbolji

JeRemija

pre 1 godinu

Gde god da predje, ta ekipa će automatski postati favorit za prsten.
Uslov je da ima samo JEDNOG krštenog zdravog igrača. Samo jednog mu dajte u timu i biće napad na prsten!

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.
A sa 38 godina života niko nikad nije pružao ovakve partije. Niko nikada. Činjenica.

žika

pre 1 godinu

Шта човек ради у 38.години је за сваку похвалу, али са стакленим Дејвисом који је феноменалан док је здрав и остатком екипе која је очајна, тешко скоро немогуће да може до прстена.

sima slina

pre 1 godinu

Cuveni goat, koji igra povredjen samo da bi nabudzio statistiku, okupi hrpu ciglasa i amatera, upropasti fransizu za dugi niz godina i onda samo pobegne u neki novi super tim. Oprobana taktika koja je prolazila redom u Majamiju i Klivlendu, a sada ce i u Lejkersima. Ko moze ovakvu prevaru da uporedi sa Dzordanom, Kobijem, Birdom, Medzikom i slicnim velicinama, treba mu zabraniti da gleda kosarku. Kosarka ce procvetati kad ovaj siledzija i nabijac statistike ode u penziju

tamoneko

pre 1 godinu

Lik izmenadžerisao celu ekipu, ne zna se gde je više omašio

I sad je umoran od poraza, pa bi ako može negde gde bi on.. eto i Durent, možda Harden.. I još dvoje troje koje on izabere
Da igra i da pobeđuje i da viče kako je najbolji

Qwerty

pre 1 godinu

jeremija

Pa sine kako nije, Kareem je sa 38 bio MVP finala. Ti si klinac koji se lozi na doticnog I to je to. Ne znas nista o istoriji kosarke, o kosarci uopste. Kao sto neko napisa, tek kada kraljica ode u penziju tada cemo mi pravi ljubitelji kosarke prodisati. Covek mi se gadi !

žika

pre 1 godinu

Шта човек ради у 38.години је за сваку похвалу, али са стакленим Дејвисом који је феноменалан док је здрав и остатком екипе која је очајна, тешко скоро немогуће да може до прстена.

srle

pre 1 godinu

Leflop je svoju misiju u Lejkersima završio kad su osvojili titulu u Dizni bablu. Sve ostalo je za zaborav, pravio je supertimove gde god je išao, više cenim Stefa Karija koji je celu karijeru u jednom klubu i za njih je igrao kad nisu bili u plej ofu.

davor

pre 1 godinu

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.
A sa 38 godina života niko nikad nije pružao ovakve partije. Niko nikada. Činjenica.
(JeRemija, 29. decembar 2022 16:58)

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.

Miroslav

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.

dasdah

pre 1 godinu

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.

Nego sta nego je nesposoban, al sta ces kad zeli da bude i igraci menadzer a nije sposoban da bude menadzer. Sam je birao tim i sad mu se ne svidja

vince carter

pre 1 godinu

@JeRemija ova pojava i dalje misli da je ovaj balvan koji juri statistiku celu karijeru sada sa jednim igracem favorit za prsten,likovi su gubili utakmice i sa Davisom a Davis kad igra duplo je korisniji od njega. Oni su zamalo izgubili kompletni od onih losih Wariorsa u playinu gde je Kari igra bukvalno sam. Sa 38 godina Dzabar je bio mvp finala,a Malone je sa 37 imao 25 u proseku i postigao 50 u playoffu.

vince carter

pre 1 godinu

Ako ova statistika koju iznosi ovaj poklonik realna,kako Lejkersi ne da nisu gubili 50 razlike kad Lebron ne igre nego su cak i pobedjivali bez njega. Malo je i blago reci da ne podnosim statisticare,ove gluposti kad neko igra recimo 8 minuta u cetvrtini pa izadje na 2 minuta,gde se promeni i petorka pa se i protivnicima menjaju igraci,dakle to nema veze sa realnoscu. Prosle sezone Lejkersi igraju produzetke i izgube od Kingsa sa lebronom a posle dva dana ih pobede 20 razlike bez njega u Sacramentu. Gube od Detroita,on bude iskljucen iz igre,oni preokrenu 15 razlike. A po ovome sto pise ovaj jad,oni bi trebalo da gube 40 razlike svaku bez njega.

JeRemija

pre 1 godinu

Gde god da predje, ta ekipa će automatski postati favorit za prsten.
Uslov je da ima samo JEDNOG krštenog zdravog igrača. Samo jednog mu dajte u timu i biće napad na prsten!

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.
A sa 38 godina života niko nikad nije pružao ovakve partije. Niko nikada. Činjenica.

straniplacenik

pre 1 godinu

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.
(davor, 29. decembar 2022 17:54)

LeBron je u Klivlend dosao 2014 godine a Kyrie je izabran na draftu 2012 od strane Klivlenda, tako da ta informacija jednostavno nije tacna. A utakmice iz playoffa 2016 su dostupne besplatno na YouTube. Vredelo bi pogledati.

straniplacenik

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.
(Miroslav, 29. decembar 2022 18:30)

Rasel-a su se odrekli da bi Brooklynu uvalili Mozgova kome su dali ugovor na 4god/M72 u leto 2016, a Zubca se nisu odrekli zbog LeBrona vec zbog toga sto nisu zeleli da plate njegov sledeci ugovor koji mu sada placaju Clippersi. Julius Randle-a su se odrkeli da bi imali prostora da dovedu dvojicu igraca sa maximalnom platom, jer su mislili tada da ce doci Paul George. Dakle imali su novca da plate i LeBrona i Randle-a, ali su izabrali da Randle-a ne plate jer su mislili da ce u taj salary slot movi da dovedu boljeg slobodnog agenta. Ball i Ingram su trejdovani za Davisa sto bi u tom trenutku svako, ali svako uradio. Mozda ne sve pikove i ne jos i Josh Hart-a, ali bez ta dva igraca se trejd ne bi desio.

Red devil 7

pre 1 godinu

Lebron je na predstavljanju u Majamiju obecao ne jednu, ne dvije, ne tri, ne cetiri... Od toga svega uzele desila se kataklizma kad ih je gerijatrija na čelu sa Novickim preslusala a San Antonio rastavio na proste faktore. I tu titulu koju su uzeli je zahvaljujuci Akenu jer je kraljica bombu bacila koja je zavrsila u rukama pravog sutera.
Jeremija je kao odani kraljicin podanik obecao da nece ostavljati komentare ako Klivlend izgubi od GSW-a. Poraz se desio ali Jeremija kao i Leflop krsi obecanja. Ocekujem trejd u daleko jacu ekipu kao i Jeremijicu uvrijedjenu curicu na člancima o Junajtedu.

straniplacenik

pre 1 godinu

Lebronu ističe vreme za peti prsten a Džordan ima šest. Ccc... GOAT samo u njegovoj glavi.
(Elrik od Melnibonea, 29. decembar 2022 18:07)

Kao i Kareem Abdul Jabar, (+3 college titule i 4 srednjoskolske i u svima je bio MVP). A Robert Horry ih ima 7. Bill Russel 11. Po toj logici Jordan nije ni u top 3.

Pionir

pre 1 godinu

Pojavila se priča početkom novembra da će u Portland,pošto želi da igra sa sinom u istom timu,a poznato je da mali navija za Blejzerse i da mu je Lilard idol.Lejkersi traže Simonsa i Grenta u eventualnoj trampi,primanja se poklapaju,ali i Džejms i Simons su ove godine produžili ugovore i ne mogu biti trejdovani pre dozvoljenog roka.

aca

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.
(Miroslav, 29. decembar 2022 18:30)

Sa naduvenkom uzeli titulu, sa ovima koje si ti nabrojao ne bi ni u aba ligi uzeli titulu.

JeRemija

pre 1 godinu

Kakav je Lebron igrač najbolje svedoči sledeći podatak :

U poslednjih 9 utakmica, kada je LBJ na terenu Lejkersi su najbolji ofanzivni tim lige (bolji su od Seltiksa) a kada LBJ ode na klupu Lejkersi postaju najgori ofanzivni tim lige ( gori su tada od Pistonsa ).

Inače, sa njim na terenu Lejkersi su na +56 u +- omeru a kad ode na klupu Lejkersi su na -69 u +- omeru!

Čovek je ubica na terenu i sa 38.godina, u svojoj 20.sezoni...

vince carter

pre 1 godinu

Anthony Davis koji je pokrivao ceo teren dosao u Lejkerse a oni kazu s Lebronom uzeli titulu🙈 Ovo sto pise JeRemija su najvece gluposti ikada,prvo jer su pobedjivali utakmice bez Lebrona,da su ove glupe statistike realne Lejkersi bi gubili 50 razlike od svakoga kad on ne igra. Ove ovakve statistike su najveci promasaji ikada,obicno izlaze jos par igraca kad on izlazi,menjaju se petorke itd. Prvo oni i ne igraju za nikakve pobede vec za njegovu statistiku. Sta da se kaze za Duranta kako igra i to posle onakve povrede koju Lebron nije imao nikada.

Nikola

pre 1 godinu

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.
(davor, 29. decembar 2022 17:54)

Hhahahhahah,kaže uslov je bio da dovedu Kajrija,a Kajri je draftovan 2011.Neka se ovi nepoznavaoci košarke malo informišu...

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Pa sta je sad odjednom??? Ne valjaju ni Lakersi, ne valja ni AD, ne valja ni Westbrick, ni Schroeder? Ne valja ni Pelinka? Pa zar nisi ti u toj ekipi i glavni i pomoćni trener i GM i čistačica i glavni organizator - bundžija i sve ostalo? Jesi se rešio Kuzme, KKPa i da ne nabrajam dalje. Što nisi napravio pobedničku ekipu od njih? Igraš povređen na božić samo zato da bi ostvario rekord, tebe samo rekordi i zanimaju, baš te briga za tim. Ma drago mi je kad Lakersi igraju ovako loše i gube samo zbog ove umišljene i samoprozvane le flop kraljice. Želim im da playoff ni ne vide dok god je on u timu.

Bole

pre 1 godinu

Samo vi dovedite vestbruka i ne brinite nista.
Secam se pre par godina da nisam mogao da verujem kad sam cuo koga oni dovode za napad na titulu, najveceg privatnika lige sa ocajnim procentima suta.
Dobili ste sta ste zasluzili.

Scoonie Penn

pre 1 godinu

Kakva razlika o narativirma između LeBrona i Duranta. Kad je Durant na početku sezone tražio trade, čisto da bi napravio pritisak na upravu Brooklyna da otpuste Nasha, digli su se svi fanovi NBA na noge da popljuju Duranta, kako je slab, kako je sam birao da igra sa najboljim prijateljem Kyriejem, kako je zmija, da Nash ne može trenirati nestabilne Duranta i Irvinga koji samo rade problem za problemom.

Sad kad se pojavila priča da Bron hoće van iz Lakersa jer ne može pobjeđivati ovdje, odjednom se stvara narativ da je uprava Lakersa njemu okrenula leđa i da bi trebao naći lokaciju po njegovom izboru. Zanimljivo, a Durantu nije uprava okrenula leđa?
Evo prošlo je 30 utakmica, Netsi su startali sa 1-6, otpustili Nasha, sad imaju 10 pobjeda zaredom, gaze sve i imaju trenutno 2. omjer lige, dok Durant i Irving igraju All-Star sezone. Možda je ipak bio u pravu?

Zanimljivo mi je gledati kako je Bron već 10tak godina sveta krava lige, s odobravanjem se gleda na svaki njegov potez na parketu i izvan njega, dok se ostale zvijezde vrijeđa i pljuje za iste poteze.

Draginjo

pre 1 godinu

Ko moze ovakvu prevaru da uporedi sa Dzordanom, Kobijem, Birdom, Medzikom i slicnim velicinama, treba mu zabraniti da gleda kosarku. Kosarka ce procvetati kad ovaj siledzija i nabijac statistike ode u penziju
(sima slina, 29. decembar 2022 16:37)

Nisi čuo? Po nekim znacima ovde, svi ti nabrojani igrači nisu vredni da im se ime pomene pored našega Nidže Jokića, najboljeg igrača ikada.

Ide Jokić, pa deset mesta prazno, onda dolaze Džordan, Vilt i ostali.
Ipak je ovo najjača era u istoriji košarke, a tu naš Jokara dominira sa 10 uzastopnih titula.

checker

pre 1 godinu

(davor, 29. decembar 2022 17:54)
Irvinga mu nisu doveli, on je vec bio tamo tri sezone kada se Lebron vratio jer su ga Kavsi uzeli na draftu. Verovatno mislis na Kevin Lava koji je tada vazio za jednog od najboljih igraca lige i koga su doveli u trejdu poslavsi rukija Viginsa. e to je upravo ono sto sve fransize rade kada uspeju dovesti Lebrona.. trejduju sve mlade talente i pikove za igrace koji mogu odmah da se bore za titulu ali vecina njih su na zalasku karijere pa posle 3-4 sezone vise nemaju ni dobre igrace, ni draft pikove, nista od cega bi mogla da se gradi ekipa. tako je bilo svugde gde se Lebron pojavio, 2-3 jake godine, 1 ili 2 titule a onda potpuni kolaps. e sad kolika je tu njegova krivica to mi bas i ne mozemo znati.

Vlada

pre 1 godinu

Au, kada bi došaovu Denver i sa Jokićem da gruva. Titula odmah!
Denveru fali jedan Superstar na poziciji 1-3. U tandemu sa Jokićem, prošetali bi se do titule

lebron goat

pre 1 godinu

Goat?Ne bih rekao.Nije ni u top 5.Da je igrao 90-tih bio bi prosecan igrac.Naduvena baba
(Neven, 30. decembar 2022 01:16)


Da je igrao protiv panjeva devedesetih imao bi 30-7-8 u proseku

Slaviša

pre 1 godinu

Ja sam pobednik i želim da pobedim. Želja mi je da se i dalje takmičim za titulu šampiona. To je oduvek bila moja strast... Igrati košarku na ovom nivou samo da bih igrao košarku nije u mom DNK"

Meni se čini da je ovo više u DNK našeg Jokiča on se takmiči sa najboljim brojkama a titula ni navidiku i to sve zbog lenjosti i loše odbrane naš jokič je nažalost največa rupa u odbrani Denvera da ima pola one odbrane koju je igrao Divac nebi mu bilo kraja.

JeRemija

pre 1 godinu

Gde god da predje, ta ekipa će automatski postati favorit za prsten.
Uslov je da ima samo JEDNOG krštenog zdravog igrača. Samo jednog mu dajte u timu i biće napad na prsten!

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.
A sa 38 godina života niko nikad nije pružao ovakve partije. Niko nikada. Činjenica.

sima slina

pre 1 godinu

Cuveni goat, koji igra povredjen samo da bi nabudzio statistiku, okupi hrpu ciglasa i amatera, upropasti fransizu za dugi niz godina i onda samo pobegne u neki novi super tim. Oprobana taktika koja je prolazila redom u Majamiju i Klivlendu, a sada ce i u Lejkersima. Ko moze ovakvu prevaru da uporedi sa Dzordanom, Kobijem, Birdom, Medzikom i slicnim velicinama, treba mu zabraniti da gleda kosarku. Kosarka ce procvetati kad ovaj siledzija i nabijac statistike ode u penziju

Draginjo

pre 1 godinu

Ko moze ovakvu prevaru da uporedi sa Dzordanom, Kobijem, Birdom, Medzikom i slicnim velicinama, treba mu zabraniti da gleda kosarku. Kosarka ce procvetati kad ovaj siledzija i nabijac statistike ode u penziju
(sima slina, 29. decembar 2022 16:37)

Nisi čuo? Po nekim znacima ovde, svi ti nabrojani igrači nisu vredni da im se ime pomene pored našega Nidže Jokića, najboljeg igrača ikada.

Ide Jokić, pa deset mesta prazno, onda dolaze Džordan, Vilt i ostali.
Ipak je ovo najjača era u istoriji košarke, a tu naš Jokara dominira sa 10 uzastopnih titula.

JeRemija

pre 1 godinu

Kakav je Lebron igrač najbolje svedoči sledeći podatak :

U poslednjih 9 utakmica, kada je LBJ na terenu Lejkersi su najbolji ofanzivni tim lige (bolji su od Seltiksa) a kada LBJ ode na klupu Lejkersi postaju najgori ofanzivni tim lige ( gori su tada od Pistonsa ).

Inače, sa njim na terenu Lejkersi su na +56 u +- omeru a kad ode na klupu Lejkersi su na -69 u +- omeru!

Čovek je ubica na terenu i sa 38.godina, u svojoj 20.sezoni...

žika

pre 1 godinu

Шта човек ради у 38.години је за сваку похвалу, али са стакленим Дејвисом који је феноменалан док је здрав и остатком екипе која је очајна, тешко скоро немогуће да може до прстена.

straniplacenik

pre 1 godinu

Lebronu ističe vreme za peti prsten a Džordan ima šest. Ccc... GOAT samo u njegovoj glavi.
(Elrik od Melnibonea, 29. decembar 2022 18:07)

Kao i Kareem Abdul Jabar, (+3 college titule i 4 srednjoskolske i u svima je bio MVP). A Robert Horry ih ima 7. Bill Russel 11. Po toj logici Jordan nije ni u top 3.

aca

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.
(Miroslav, 29. decembar 2022 18:30)

Sa naduvenkom uzeli titulu, sa ovima koje si ti nabrojao ne bi ni u aba ligi uzeli titulu.

lebron goat

pre 1 godinu

Goat?Ne bih rekao.Nije ni u top 5.Da je igrao 90-tih bio bi prosecan igrac.Naduvena baba
(Neven, 30. decembar 2022 01:16)


Da je igrao protiv panjeva devedesetih imao bi 30-7-8 u proseku

davor

pre 1 godinu

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.
A sa 38 godina života niko nikad nije pružao ovakve partije. Niko nikada. Činjenica.
(JeRemija, 29. decembar 2022 16:58)

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.

tamoneko

pre 1 godinu

Lik izmenadžerisao celu ekipu, ne zna se gde je više omašio

I sad je umoran od poraza, pa bi ako može negde gde bi on.. eto i Durent, možda Harden.. I još dvoje troje koje on izabere
Da igra i da pobeđuje i da viče kako je najbolji

straniplacenik

pre 1 godinu

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.
(davor, 29. decembar 2022 17:54)

LeBron je u Klivlend dosao 2014 godine a Kyrie je izabran na draftu 2012 od strane Klivlenda, tako da ta informacija jednostavno nije tacna. A utakmice iz playoffa 2016 su dostupne besplatno na YouTube. Vredelo bi pogledati.

Slaviša

pre 1 godinu

Ja sam pobednik i želim da pobedim. Želja mi je da se i dalje takmičim za titulu šampiona. To je oduvek bila moja strast... Igrati košarku na ovom nivou samo da bih igrao košarku nije u mom DNK"

Meni se čini da je ovo više u DNK našeg Jokiča on se takmiči sa najboljim brojkama a titula ni navidiku i to sve zbog lenjosti i loše odbrane naš jokič je nažalost največa rupa u odbrani Denvera da ima pola one odbrane koju je igrao Divac nebi mu bilo kraja.

vince carter

pre 1 godinu

@JeRemija ova pojava i dalje misli da je ovaj balvan koji juri statistiku celu karijeru sada sa jednim igracem favorit za prsten,likovi su gubili utakmice i sa Davisom a Davis kad igra duplo je korisniji od njega. Oni su zamalo izgubili kompletni od onih losih Wariorsa u playinu gde je Kari igra bukvalno sam. Sa 38 godina Dzabar je bio mvp finala,a Malone je sa 37 imao 25 u proseku i postigao 50 u playoffu.

Nikola

pre 1 godinu

Izvini, kažeš nesposoban menadžment? Pa izgleda da stvarno jesu, čim su doveli Lebrona i uslišavali njegove želje koji igrači da mu se dovedu u Lejkerse... Inače u koju god ekipu da je otišao, napravio je haos, sve je moralo kako on kaže. Prvo j pobegao iz Klivlenda u Majami kod Vejda i Boša, pa se zatim vratio u Klivlend pod uslovom da mu dovedu Kajrija (koji je najzaslužniji za titulu), pa otišao u Lejkerse i totalno unazadio klub sa njegovim trejdovima da se dovede Dejvis, ovaj onaj...
Čovek je dobar košarkaš, ali jako loš za bilo koju ekipu. Velika negativa.
(davor, 29. decembar 2022 17:54)

Hhahahhahah,kaže uslov je bio da dovedu Kajrija,a Kajri je draftovan 2011.Neka se ovi nepoznavaoci košarke malo informišu...

straniplacenik

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.
(Miroslav, 29. decembar 2022 18:30)

Rasel-a su se odrekli da bi Brooklynu uvalili Mozgova kome su dali ugovor na 4god/M72 u leto 2016, a Zubca se nisu odrekli zbog LeBrona vec zbog toga sto nisu zeleli da plate njegov sledeci ugovor koji mu sada placaju Clippersi. Julius Randle-a su se odrkeli da bi imali prostora da dovedu dvojicu igraca sa maximalnom platom, jer su mislili tada da ce doci Paul George. Dakle imali su novca da plate i LeBrona i Randle-a, ali su izabrali da Randle-a ne plate jer su mislili da ce u taj salary slot movi da dovedu boljeg slobodnog agenta. Ball i Ingram su trejdovani za Davisa sto bi u tom trenutku svako, ali svako uradio. Mozda ne sve pikove i ne jos i Josh Hart-a, ali bez ta dva igraca se trejd ne bi desio.

vince carter

pre 1 godinu

Anthony Davis koji je pokrivao ceo teren dosao u Lejkerse a oni kazu s Lebronom uzeli titulu🙈 Ovo sto pise JeRemija su najvece gluposti ikada,prvo jer su pobedjivali utakmice bez Lebrona,da su ove glupe statistike realne Lejkersi bi gubili 50 razlike od svakoga kad on ne igra. Ove ovakve statistike su najveci promasaji ikada,obicno izlaze jos par igraca kad on izlazi,menjaju se petorke itd. Prvo oni i ne igraju za nikakve pobede vec za njegovu statistiku. Sta da se kaze za Duranta kako igra i to posle onakve povrede koju Lebron nije imao nikada.

vince carter

pre 1 godinu

Ako ova statistika koju iznosi ovaj poklonik realna,kako Lejkersi ne da nisu gubili 50 razlike kad Lebron ne igre nego su cak i pobedjivali bez njega. Malo je i blago reci da ne podnosim statisticare,ove gluposti kad neko igra recimo 8 minuta u cetvrtini pa izadje na 2 minuta,gde se promeni i petorka pa se i protivnicima menjaju igraci,dakle to nema veze sa realnoscu. Prosle sezone Lejkersi igraju produzetke i izgube od Kingsa sa lebronom a posle dva dana ih pobede 20 razlike bez njega u Sacramentu. Gube od Detroita,on bude iskljucen iz igre,oni preokrenu 15 razlike. A po ovome sto pise ovaj jad,oni bi trebalo da gube 40 razlike svaku bez njega.

Vlada

pre 1 godinu

Au, kada bi došaovu Denver i sa Jokićem da gruva. Titula odmah!
Denveru fali jedan Superstar na poziciji 1-3. U tandemu sa Jokićem, prošetali bi se do titule

srle

pre 1 godinu

Leflop je svoju misiju u Lejkersima završio kad su osvojili titulu u Dizni bablu. Sve ostalo je za zaborav, pravio je supertimove gde god je išao, više cenim Stefa Karija koji je celu karijeru u jednom klubu i za njih je igrao kad nisu bili u plej ofu.

Qwerty

pre 1 godinu

jeremija

Pa sine kako nije, Kareem je sa 38 bio MVP finala. Ti si klinac koji se lozi na doticnog I to je to. Ne znas nista o istoriji kosarke, o kosarci uopste. Kao sto neko napisa, tek kada kraljica ode u penziju tada cemo mi pravi ljubitelji kosarke prodisati. Covek mi se gadi !

Miroslav

pre 1 godinu

Lejkersi su se zbog njega odrekli petorice talentovanih,mladih igraca(Bol,Rasel,Ingram,Rendl,Zubac).Trojica su vec igrala ol star.Odrekli su se jos nekoliko dobrih igraca,i velikog broja pikova na buducim draftovima.A naduvenko,sada kada je sve upropastio,hoce da menja klub.Verovatno bi najvise voleo da ode u GSW.Sampion je ekipa po meri jednog kralja.

Red devil 7

pre 1 godinu

Lebron je na predstavljanju u Majamiju obecao ne jednu, ne dvije, ne tri, ne cetiri... Od toga svega uzele desila se kataklizma kad ih je gerijatrija na čelu sa Novickim preslusala a San Antonio rastavio na proste faktore. I tu titulu koju su uzeli je zahvaljujuci Akenu jer je kraljica bombu bacila koja je zavrsila u rukama pravog sutera.
Jeremija je kao odani kraljicin podanik obecao da nece ostavljati komentare ako Klivlend izgubi od GSW-a. Poraz se desio ali Jeremija kao i Leflop krsi obecanja. Ocekujem trejd u daleko jacu ekipu kao i Jeremijicu uvrijedjenu curicu na člancima o Junajtedu.

Milan Kosanovic

pre 1 godinu

Pa sta je sad odjednom??? Ne valjaju ni Lakersi, ne valja ni AD, ne valja ni Westbrick, ni Schroeder? Ne valja ni Pelinka? Pa zar nisi ti u toj ekipi i glavni i pomoćni trener i GM i čistačica i glavni organizator - bundžija i sve ostalo? Jesi se rešio Kuzme, KKPa i da ne nabrajam dalje. Što nisi napravio pobedničku ekipu od njih? Igraš povređen na božić samo zato da bi ostvario rekord, tebe samo rekordi i zanimaju, baš te briga za tim. Ma drago mi je kad Lakersi igraju ovako loše i gube samo zbog ove umišljene i samoprozvane le flop kraljice. Želim im da playoff ni ne vide dok god je on u timu.

dasdah

pre 1 godinu

Inače je sramota kako je nesposoban menadžment Lejkersa, bukvalno Lebron gubi vreme tamo.

Nego sta nego je nesposoban, al sta ces kad zeli da bude i igraci menadzer a nije sposoban da bude menadzer. Sam je birao tim i sad mu se ne svidja

Scoonie Penn

pre 1 godinu

Kakva razlika o narativirma između LeBrona i Duranta. Kad je Durant na početku sezone tražio trade, čisto da bi napravio pritisak na upravu Brooklyna da otpuste Nasha, digli su se svi fanovi NBA na noge da popljuju Duranta, kako je slab, kako je sam birao da igra sa najboljim prijateljem Kyriejem, kako je zmija, da Nash ne može trenirati nestabilne Duranta i Irvinga koji samo rade problem za problemom.

Sad kad se pojavila priča da Bron hoće van iz Lakersa jer ne može pobjeđivati ovdje, odjednom se stvara narativ da je uprava Lakersa njemu okrenula leđa i da bi trebao naći lokaciju po njegovom izboru. Zanimljivo, a Durantu nije uprava okrenula leđa?
Evo prošlo je 30 utakmica, Netsi su startali sa 1-6, otpustili Nasha, sad imaju 10 pobjeda zaredom, gaze sve i imaju trenutno 2. omjer lige, dok Durant i Irving igraju All-Star sezone. Možda je ipak bio u pravu?

Zanimljivo mi je gledati kako je Bron već 10tak godina sveta krava lige, s odobravanjem se gleda na svaki njegov potez na parketu i izvan njega, dok se ostale zvijezde vrijeđa i pljuje za iste poteze.

Bole

pre 1 godinu

Samo vi dovedite vestbruka i ne brinite nista.
Secam se pre par godina da nisam mogao da verujem kad sam cuo koga oni dovode za napad na titulu, najveceg privatnika lige sa ocajnim procentima suta.
Dobili ste sta ste zasluzili.

checker

pre 1 godinu

(davor, 29. decembar 2022 17:54)
Irvinga mu nisu doveli, on je vec bio tamo tri sezone kada se Lebron vratio jer su ga Kavsi uzeli na draftu. Verovatno mislis na Kevin Lava koji je tada vazio za jednog od najboljih igraca lige i koga su doveli u trejdu poslavsi rukija Viginsa. e to je upravo ono sto sve fransize rade kada uspeju dovesti Lebrona.. trejduju sve mlade talente i pikove za igrace koji mogu odmah da se bore za titulu ali vecina njih su na zalasku karijere pa posle 3-4 sezone vise nemaju ni dobre igrace, ni draft pikove, nista od cega bi mogla da se gradi ekipa. tako je bilo svugde gde se Lebron pojavio, 2-3 jake godine, 1 ili 2 titule a onda potpuni kolaps. e sad kolika je tu njegova krivica to mi bas i ne mozemo znati.

Pionir

pre 1 godinu

Pojavila se priča početkom novembra da će u Portland,pošto želi da igra sa sinom u istom timu,a poznato je da mali navija za Blejzerse i da mu je Lilard idol.Lejkersi traže Simonsa i Grenta u eventualnoj trampi,primanja se poklapaju,ali i Džejms i Simons su ove godine produžili ugovore i ne mogu biti trejdovani pre dozvoljenog roka.