Četvrtak, 06.10.2022.

20:00

Šok za Nemce: Partizan srušio Keln!

Fudbaleri Partizana pobedili su Keln rezultatom 1:0 u trećem kolu Lige konferencija.

Izvor: SN

Šok za Nemce: Partizan srušio Keln! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

304 Komentari

Sortiraj po:

МАРКО КРАЉЕВИЋ

pre 1 godinu

Лепо је бити Србин, а синоћ је нарочито било лепо. Прво 4:1, па 0:1.

Lee Kas

pre 1 godinu

Lepa pobeda. Nista ne mogu da osporim, ali da su ne sposobni da zadrze loptu u svom posedu vise od 5-6 pasova ne mogu da razumem. Golman ispucava, a nasi nisu u stanju da prihvate loptu i malo uspore tempo. Steta za onaj zicer na isteku 90. minuta. Tako nesto ne sme da se propusta.

Nebojsa

pre 1 godinu

Eh kad bi Parrizan igrao ovako na svakoj utakmici, onda bilo nesto od njega.
Lici mi na ekipu koja dobro igra jace utakmice i tamo gde nije favorit, dok pada od ekipa koje je favorit.
Zato je C.Zvezda mnogo ispred njega, kod nje nema kikseva, moze jedan ili dva u toku sezone i to je to.
Ako misli Partizan da bude ozbiljan takmac C.Zvezdi mora da pobedjuje i kad ima los dan.

Žalosna Sova

pre 1 godinu

Deda Milutine, Keln je pre par dana pobedio tu Borusiju Dortmund. Aj priznaj mu da je bar četvrtina kluba.
Lepa pobeda sinoć, baš prijatno iznenađenje.

miško

pre 1 godinu

Partizan bolje igra utakmice koje nisu lažiranje, kada war ne laže za njih, kad sudije sude objektivno sude i kada protivničkih igraš I igraju za njih. Prosto da čovek ne poveruje. Zvezdine igrače ubijaju u domaćem prvenstvu. Kataji.,Kanga,Ivanić, Milunoviću, Dragović, Bukari svi povređivanu u nekoliko kola u Partizanu niko.

ancient alien

pre 1 godinu

Prvo poluvreme gledam Partizan, drugo ozbiljnu ekipu. Drago mi je zbog Petrica, za nas fudbal neverovatno kulturan covek. A i gledao sam ga pre 33 godine protiv Dinama na JNA :)

Aspera

pre 1 godinu

Prosle sezone prica kako Natko, jedini koji zna sta ce sa loptom, nema snage za vise od 60 minuta. Veceras 90. minut od cetvorice u kontri samo Natko sprinta nazad da se postavi u odbrani. Kako neko ko nema snage za vise od 60 minuta sprinta u 90. minutu?

Provincijalac

pre 1 godinu

Bravo! Dugo nisam gledao ovakav Partizan. Ne zna se da li je bolja igra, atmosfera na stsdionu, navijač,ma sve. Svaka čast!

lls

pre 1 godinu

nica €230m, keln €90m, partizan €35m, slovacko €11m

vece iznenadjenje je slovacko-nica 0:1 nego keln-partizan 0:1.

ko razume, shvatiće.

Gazda

pre 1 godinu

Koliko navijaci ne poznaju sport koji prate.
Dijabate je veceras oko sebe uvek imao dva ili tri protivnika. Covek nije Mesi a ni njemu ne uspeva da stalno prolazi kroz trojicu. Covek nije sebican uopste, mozda ponekad ima potez vise, ali igrac na terenu donosi odluke u trenutku i ne vidi sve kao mi na TV.
Lutovac jeste katastrofa.
Andrade nije finiser vec zadnji vezni. Retko se nalazi sam pred golmanom i ne ume to da resava. Vise je gledao u golmana nego u loptu, zato je tako lose sutnuo.
Rikardo je sebican, zeljan paznje. Vise puta je mogao da asistira ali jednostavno nece.
Markovic odigrao za medalju. Vujacic kiksara, jako lose procenjuje centarsuteve i igrac mu cesto ostaje sam.
Ali svima cestitke za borbenost i prikazan pravi fudbal. Nije to bila neka umetnost ali je tim bio disciplinovan do kraja i odradjivao zamisli trenera.

Provincijalac

pre 1 godinu

Bravo! Dugo nisam gledao ovakav Partizan. Ne zna se da li je bolja igra, atmosfera na stsdionu, navijač,ma sve. Svaka čast!

Car Dušan

pre 1 godinu

Jutro(s) uz prvu kafu i dim cigarete, dodje mi neki PRELIJEP osjećaj...Sreće i zadovoljstva! Ovi MOJI rasturili one Šabane iz Madjarske, komšije posle toga muški se pobiše sa Švabama... Vraća me u ono davno vrijeme, kad se nismo baš voljeli - ali smo se POŠTOVALI!

Deda Milutin

pre 1 godinu

Nemci su odavno pali na 1,5 klub u ligi, Bajern 1, i 0,5 Borusija Dortmund, i to je to, ostalo je sve ispod nivoa nekadašnje Bundes lige.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

King. Čestitke Partizanu. Znaš kakvu bismo agoniju i komediju proživljavali? Istu ili čak malo manju od Dinama, jer Zvezda je igrački jača, problem je bio trener, a nadam se da je sada i taj problem rešen. A, zar je to kako prolazi Dinamo agonija i komedija? To je realan odnos snaga. Čestitke i Dinamu.

Betonka

pre 1 godinu

Razbio ih je Partizan po šansama, realno su morali dati bar još 2 gola, ako ne i 4.
Ako na sledećoj domaćoj utakmici u Evropi ne bude pun stadion zaista su onda najjadniji navijači u Evropi.

cosigliere

pre 1 godinu

По некој чудној логици навијача из комшилука Партизан је играо са другим тимом Келна.Кад боље погледам и јесте тако нису играли Хеслер и Литбарски.

Marko

pre 1 godinu

Sva takmicenja osim LS treba ukinuti , jer sluze isklucivo za namestanje rezultata i zaradu kladionica i izgleda da je u pravu Florentino Perez sto trazi Super ligu . Nema nikakve sanse ni u promilima da Partizan u regularnoj utakmici dobije bilo koji nemacki klub u gostima . To je u regularnoj utakmici nemoguce .
(Andrea Djani, 06. oktobar 2022 23:16)

a koliko su sansi u promilima, da jedan Sheriff dobije Real u gostima? Da li je to bilo regularno, neregularno ili prosto nemoguće?

Kozuki Oden

pre 1 godinu

C i n i k
Relativno kasno dosao iz Rada, kada je bio smatran solidnim talentom nasi nisu uspeli da ga dovedu i tek posle 2-3 godine nam je stigao. I to kada je i tamo poceo da pruza losije partije...

Nocni vuk

pre 1 godinu

Bravo grobari, stvarno mi je drago što ste pobedili i što onaj loš period sa početka sezone nije potrajao, bilo bi baš loše za srpski fudbal..
Jedino mi je neverovatno da znate i koji je Keln bio na tabeli i kako je igrao protiv Zvezde i sa kakvim timom..
Dobro je da pratite, lakše je onda i Petriću da spremi utakmicu

Egon Kowalski

pre 1 godinu

Sve čestitke Partizanu od Zvezdaša. Mene je zapanjila fanatična borbenost nemačkih igrača u navijanje sa tribina, kao da je bilo pitanje života i smrti
(BgR, 06. oktobar 2022 23:45)

Jeste da navijaju i bodre klub svo vreme ali pitanje života i smrti nije, bio sam na utakmici i video sve uživo. Nemci vole fudbal u gledaju na to kao zabavu i uživanje a mi ga doživljavamo kao pitanje života i smrti. Mislis da se neko od njih na kraju utakmice okrenuo grobarima da ih proziva i provicira? Samo su lepo veseli i raspoloženi krenuli kućama do sledeće utakmice i nove borbe.

Zoran

pre 1 godinu

Oteras Sumu, a dovedes Andradea, te zadrzis Lutovca..!? Sta dalje reci ? Koji komentar poslati ? Jos ti je Suma, sada, slobodan igrac, ali ti krenes po nagovoru Rikarda (tek je taj igrac za seosku ligu) da dovedes tog Andradea. Posle onog promasaja, taj bi mi prodavao semenke na tribinama da sebe otplati.
Lutovac je verujem dobar momak, ali prijatelju nadji posao u nekoj pekari , ostavi se fudbala.
Dijabate je retko sebican igrac i bilo bi dobro da ga malo spuste na zemlju.
Filipovic, na beku, igrac za eventualno drugu ligu, ne vise od toga. Pa ovi su ga prolazili kao da ga nema na terenu.
Pavlovic izmislio fudbal za Rikarda, ali bukvalno je profesor za njega i to covek se iz povrede vratio.
Najace pojacanje ce nam biti povratak Danila Pantica.
Natkho , svaka cast. Gine covek u tim godinama; za postovanje.
Partizan je mogao da im da najmanje 3 komada veceras. Mora se raditi na fizickoj spremi kako bi se ofanzivno odgovorilo ovakvim ekipama. Ofanziva je najbolja odbrana.

nesa80

pre 1 godinu

Strajnic je 6x umesto Dijabate rekao Traore.
(Prle, 6. oktobar 2022 23:28)
ja sam umro od smeha kad je markovic dao gol a kaze strajnic-markovic je ostao bez pola dresa a ono markovicu oko ruke visi crna traka koja se odlepila

key and peele

pre 1 godinu

i da, golman. da mu neko zabrani da izbija jer nasa postava nije nastelovana za te lopte posto ih odmah gubimo. ili je on ispuca u aut

Mitar

pre 1 godinu

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.
(navijac, 06. oktobar 2022 23:03)

Zaboravio si i 5,6 stativa i prečki ko
je je Keln pogodio u toj utakmici
(Viee, 6. oktobar 2022 23:18)

Ladno pamtite prečke zvezdinih rivala od pre 5 godina. Svaka čast

Zvezda zivot je

pre 1 godinu

Bravo komsije,gledao sam utakmicu i ima tu potencijala, steta sto Partizan nije postigao jos koji gol toliko zicera je propusteno, a sa druge strane Keln osim one precke i kada je jedan igrac pravo sutirao u golmana sa 5 metara glavom nije stvorio vise ni jednu stopostotnu sansu.Pavlovic napred moze biti nesto od njega ako nastavi naporno da trenira, stranci dobri ,sve u svemu lepo fudbalsko vece za Srpski fudbal.

zdravko

pre 1 godinu

Лепа утакмица. Келн је проценио партизан Такоје и прошло. Али партизан мора да у реваншу да поведе рачуна јер Немци боље играју у гостима.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta vam smeta Lutovac? Pa usao je da zatvori tu stranu kad je Urosevic ispustio dusu,zajedno sa Sehovicem. Dobro je odigrao sa te strane nije bilo opasnosti.
Svi su bili odlicni ,pitanje je kako igrati u Bgd jer su ovi objektivno jaci tim ali moze da se igra. Treba odmoriti igrace i imaju utakmicu u nedelju ,neka igra drugi tim pa sta bude.

key and peele

pre 1 godinu

andrade je i zvanicno propast. rikardo sebican, lutovac drvo kakvo se retko srece. urosevic prosek ali u ovakvom partizanu ispade jos i solidan. traore je dobra mrcina, jak, odlicno brani i coveka i prostor i veoma pametno izbija loptu, tako da ona ne ide protivniku vec u daleki prazni prostor cime daje svom timu vremena da se postavi. mening uzasno slab i jos uzasnije nezgrapan u koraku i sa loptom. dijabate je veceras procitan ali je i takav mogao da da gol. vujacic prosek, svetozar dace bog dosegnuce i tri utakmice za reprezentaciju. natko je vec poznat a desni bek nije los kakve smo sve krseve imali decenijama

Dex

pre 1 godinu

Kada se igra i trci muski ovako Partizan nastupa samo ne moze cela sezona ovako domace prvenstvo se nameta i onda nemas sta da trazis
(Vidara,

Mitrovica se ne bi slozila sa tobom. Ne rise

Zulu

pre 1 godinu

Bravo Partizan!!

@Najbolji sedi na klupi

Slazem se da je Bazdar najbolji, ali sramota je da mesas Pavlovica veznjaka i Pavlovica spic igraca koji je tek zaigrao za Partizan jer je prethodno bio povređen.

lik

pre 1 godinu

Ovu konferencijsku ligu pod hitno ukinuti, 90% klubova koji dolaze iz jačih liga sudjeluje, ali bez ambicija za prolaz dalje, totalno neregularno takmičenje.
(RoPe, 06. oktobar 2022 

naprotiv svemu što si napisao očigledno je da nisi gledao utakmicu nego samo onako komentarišeš da budemo realni ja sam navijač Partizana će on je dominirao ali Partizan ima ovaj Jesam ali upravo suprotno onome što si napisao Baš se videla želja da pobedi ali nisu uspeli i nisu imali skoro ni jednu 100% sansu

iki

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi na prelepom i punom stadionu. Samo bih voleo da sam pred kraj video i mladjanog Baždara, dečko zna fudbal, a gol u ovakvom meču bi mu samopouzdanja digao u nebesa.

123

pre 1 godinu

Takticki Petric objasnio. Ali sta uradi Andrade? Razumem da nije spic igrac, golgeter ali da si potpuno sam i sutiras loptu u golmana a mozes da biras, levo ili desno od golmana? Strasno. Jedino je bitno zalaganje, trcanje , velika borbrbenost i pobeda..

voja

pre 1 godinu

E bas mi je drago zbog pobede Partizana, i ova poruka je upucena pravim navijacima Partizana od pravog i iskrenog navijaca Zvezde, a drugima kojima smeta ovakav stav neka se pojedu od muke, i neka se srame oni kojima je drago da pobede nemci ili bilo koji drugi stranci. Komsije svaka cast. Nazalost mi smo sebi uvek najveci neprijatelji i ta nekakva mrznja izmedju Partizana i Zvezde se stvorila kod takozvanih navijaca i takozvanih uprava u zadnjih 30tak i kusur godina. Dosta vise sa mrznjom! Sportski pozdrav.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Da pokazemo panterima kako treba da se igra u Evropi!
(Grobar, 6. oktobar 2022 20:03)
Panteri su u kosarci, a nazalost u fudbalu je CZ ipak iznad Partizana.

Kontras

pre 1 godinu

Odlicna igra Partizana. Borba, zalaganje, odnos prema igri, tehnika, taktika, odbrana...

Jedino ona nasa sansa u 90. minutu, umesto da zavrsimo tada posao, morali smo da drhtimo do samog kraja.

Velika je stvar pobediti Bundesligasa u Nemackoj, a pogotovo veliki nemacki klub kao sto je Keln.

Takve stvari ni jace Partizanove generacije nisu uspevale. Svaka cast i za Partizan i za Zvezdu danas

nesa80

pre 1 godinu

Ruku na srce, jako slabo je ovo, mi nemamo 5 normalnih igraca. Cista sreca, u Beogradu ako X izvucemo bice super, voleo bih da se varam, ali Partizan nema odbranu. Ko razume imalo fudbal znace o cemu pricam. Imamo Rikarda, Diabate, Traore, Natho i mozda jos par okey igraca. Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.
(Marko, 6. oktobar 2022 23:13)
kakav bi ti tek bio komentar da smo izgubili,uzivaj malo pobedio je partizan,neka smo slabi,samo neka nastave tako slabi,drazi su mi nego kad su bili najaci na svetu pa primili 5 komada od ovakvih dobrih ekipa

navijac

pre 1 godinu

@Ne. Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:37)

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.

Bard Živa

pre 1 godinu

Diabate divljao celu utakmicu, hoće sve sam kao da je Mesi, Rikardo takođe, Andrade nema kvalitet za Partizan, Lutovac pokazao zašto je seoski igrač, da mu je klupa Partizana vrhunac karijere, ostali jako dobri, posebno Traore.

обс

pre 1 godinu

Честитам Петрићу на победи али... Ако је резултат све, онда у реду. Али овакве утакмице се на срећу добијају са 1:0, ретко као вечерас (1%) али чешће се губе са 5:1 (99%). Вечерас је било среће. Играчи су "погинули" борећи се али та хаотичност и стална стрепња нису рецепт за будуће наступе. Келн је био неспретан много више него што је Партизан био спретан. Честитам Партизану на победи и не честитам на квалитету игре! Зашто? Зато што се оваквом игром (лошом) и резултатом (одличним) ствара умишљај о квалитету. Петрић треба да буде дугорочно Партизаново решење и надам се да је селекцију фудбалера, по квалитету, могао вечерас дефинитивно да види.

lls

pre 1 godinu

Keln tukao Dortmund, Partizan tukao Keln, znaci Partizan bolji od Dortmunda!

aj brate nastavi jos malo i doci ces do toga da je Haland trebao da potpise za Mitrovicu, a ne za ManC

Zorz Vea

pre 1 godinu

Dobro je, bio bi blam da izgubimo od Kelna. Šalu na stranu, preteška utakmica, puno sreće za nas, šteta za neke prilike ali pobedi se u zube ne gleda. Nek je igračima sa srećom u svakoj narednoj utakmici.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

LAC

pre 1 godinu

Strajnić: Lutovac kao da malo gubi dah. Pa čovek ušao u igru 5 minuta pre toga i za to vreme je napravio grešaka koliko svi ostali zajedno. Ko sve igra fudbal sačuvaj Bože.
(Đuro, 06. oktobar 2022 22:45)

Imao je veliki doprinos danas, dosta dobrih pasova. Teško da mu se danas može nešto zameriti po meni.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

E sad zamislite da nam je umesto ovih panjeva Sadik u spicu, bolji spic od ona dva (Rikarda i Pavlovica) bi razvaljivao uz Dijabatea i Meniga. Sjajna igra, ludilo sta se promasivalo veceras!

Bogumilskigor

pre 1 godinu

Odlična utakmica za Partizan!
Borbeni i taktički dobar Partizan danas,Odlično pripremljena/vođena utakmica od strane Petrića!
Bravo za Partizan,a i za Crvenu Zvezdu!
Samo nek nastave tako,pa sa sledeće godine gledamo ligu šampiona sa DVA naša predstavnika@

Beograd-janin

pre 1 godinu

Gledam fudbal dugo vremena, nikad nisam video da neko toliko napada, a ne želi da šuta po golu, zabije gol, kao keln večeras... ako ne želiš u konf. ligu lepo reci, a ne da nas sve patiš..
(Ziko, 06. oktobar 2022 23:01)

Ti dečko kao da su u pitanju ekipe ispred zgrade, pa kao nećemo sa vama da igramo? Alo bre, to je evropsko takmičenje, svaka pobeda donosi novac, od tog novca živi klub..igrači, plate..najbolje da kao oni "e nećemo, znaš ne interesuje nas takmičenje"?

Dorotej

pre 1 godinu

Meni je ovaj Petrić super trener, niko ga u komentarima ne pominje. A i naš Miloš Milojević je večeras položio ispit. Divno veče za srpski fudbal. Svi normalni navijači smo se radovalu pobedama Zvezde i Partizana.

lik

pre 1 godinu

Keln igrao sa drugim timom
(Delije, 06. oktobar 2022 23:13

da se zabrine jer je očigledno drugi tim bio bolji nego prvi u drugom poluvremenu igrao prvi tim ali u drugom poluvremenu nisu stvorili ni jednu šansu em što su kruzili oko kao muva bez glave

Ziko

pre 1 godinu

Gledam fudbal dugo vremena, nikad nisam video da neko toliko napada, a ne želi da šuta po golu, zabije gol, kao keln večeras... ako ne želiš u konf. ligu lepo reci, a ne da nas sve patiš..

Цоа

pre 1 godinu

Дортмунд добио севиљу, келн дортмунда, партизан келна, а митровица партизан 😀

C i n i k

pre 1 godinu

Da su "mađari" znali da su u Zvezdi povređeni Bukari i Milunović igrali bi totalno drugačije. Nisu imali pojma da Milunović urušava Zvezdinu odbranu, a da je Bukarijev jedini kvalitet što je brz, te da bez njih dvojice igramo mnogo bolje.
(Lajavi krelac, 06. oktobar 2022 23:28)


CZ je bila pojacana jer nije igrao Milunovic, tezak panj..

Šomi

pre 1 godinu

BRAVO CRNO-BELI! Zaista pobediti Keln u Nemackoj je velika stvar,Keln je pre neki dan pobedio Borusiju Dortmund,Keln je vrhunska ekipa,zato jos jednom,BRAVO CRNO-BELI!

👏💪

pre 1 godinu

Svaka cast Partizanosima. Pobjeda u gostima, prvi u grupi, pare, koeficijent.. Svaka cast. Izdrzali su napad Kelna do kraja to je težak zadatak i svaka čast. Keln je dominirao, navaljivao, sakrio fudbal, posjed 74%, pusta dodavanja, preciznost, udarci ali ništa nije pomoglo. Šta će tek da bude u Beogradu. 💪

zemunski kej

pre 1 godinu

Kakvo lepo vece! Gledao sam obe utakmice 4 sata uzivanja. Ova druga napeta do kraja ,nekako su izdrzali ali morali su da spakuju jos jedan.

sreta steta

pre 1 godinu

Andrade promasio sansu karijere, Rikardo Gomes ocajan ceo mec... Nadam se u revansu da Partizan moze jos agresivnije da odigra u Humskoj...

Gro8ar

pre 1 godinu

Šta je promašio Andrade?! U stvari bolje reci sta je pogodio! Pravo u golmana, da je igrao od starta pa aj da razumem visok intezitet svi su pocrkali izgubio dah ali čovek je ušao u igru s klupe…

Pera

pre 1 godinu

Idemo bree. Kakav dan za srpski spkrt, narocito za fudbal.
Prvo Kecman🥎
Zatim Novak🥎
Pa Zvezda⚽️⚪🔴
I na kraju Partizan⚽️⚪⚫

Ivan HH

pre 1 godinu

Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:

Taj Keln je prosle nedelje dobio lagano Borusiju Dortmund..tako da???

RoPe

pre 1 godinu

Ovu konferencijsku ligu pod hitno ukinuti, 90% klubova koji dolaze iz jačih liga sudjeluje, ali bez ambicija za prolaz dalje, totalno neregularno takmičenje.

Dag Kristi

pre 1 godinu

za sve kao prave zvezdase,keln u bundes ligi ima samo jedan poraz
(ica, 06. oktobar 2022 23:02)

I Ferencvaroš u Mađarskoj, i nijedan remi. :D Brate, kao da je igrano 30 kola u ligama :D

King

pre 1 godinu

Igrajte za Zvezdu, da ostane direktan ucesnik LS!
(Master Yoda, 6. oktobar 2022 22:45)

Ja vam od sveg srca želim da igrate LŠ. Kakva bi to komedija bila i koliku biste agoniju prezivljavali, to treba videti. Napred zvezdo do LŠ.

Lord

pre 1 godinu

Ciste penal za Partizan.
Cak i sanse Partizana su bile zrelije, Andrade, Menig, Pavlovic, Urosevic.
Kada se malo unaprijed razmisli, Partizan mora da dobije Slovacko kuci, i da ili dobije Keln i remi sa Nicom.
Ima tu jos puno posla.

Марко

pre 1 godinu

Strajnic je 6x umesto Dijabate rekao Traore.
(Prle, 6. oktobar 2022 23:28)

Ма нема везе. Само немојте да кажете Страјнућу да Роналдо више није у Реалу. То би га дотукло.

Детелинара

pre 1 godinu

Уф могло је бити и 0:3. Штета за све оне стопостотне шансе. Биће још јаче у Хумској. Браво Партизане!

Simpatizer

pre 1 godinu

Partizan teško može da izgubi ovde, Keln igra sa nekom levom postavom.
Ovo im je treći tim. Ne bi mogli ni Ingolštat da pobede
(State, 06. oktobar 2022 21:33)

Treći nije sigurno, u drugom poluvremenu je igrao isti tim koji je u subotu dobio Dortmund na ovom istom mestu, dali im 3 komada, a Partizanu nisu uspeli da uvaljaju ni jedan. A nije da nisu upinjali

riđobradi

pre 1 godinu

Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:

onomad, kad ste ih vi dobili, situacija je bila sledeća:
- prikovani za dno tabele, sa 2 boda. Na kraju, ispali iz lige
- bez 8 standardnih igrača, Jojić im bio u prvoj postavi!!!
- pogodili su 3 x prečku i 3 x stativu
- nakon Boaćijevog gola, branili ste se sa svih 11

ls

pre 1 godinu

Ок јасно ми је да играју са другим тимом хахахахахахахаха. Ипак не може свако да игра против моћне Ференцвароши...
(браво, 06. oktobar 2022 22:20)

Pa i ne moze svako, nije isto takmicenje.

anti Rola

pre 1 godinu

Ovaj Petric izrasta u dobrog trenera.
Rikardo mora pod hitno da se urazumi i da smanji prepotentnost nije on ni Ronaldo, ni Mesi a i da jeste on je deo ekipe koju mora da postuje.
Druga stvar koju moraju da poboljsaju koncentraciju u zavrsnici, da su malo bilo koncentrisaniji bilo bi dva ili tri razlike.

C i n i k

pre 1 godinu

Ovaj Lutovac je zalutao u fudbal. Ne zna gde se nalazi. Svaku loptu je izgubio.
(Pera, 06. oktobar 2022 22:41)


Mozda usao povredjen..., ko zna, ali ja onako nesto u zivotu nisam video na terenu, on je nka teska prevara i ko zna odakle je i zasto dosao i ko mu je veza, nmogu da verujem da je ono profi fudbaler!

Andrea Djani

pre 1 godinu

Sva takmicenja osim LS treba ukinuti , jer sluze isklucivo za namestanje rezultata i zaradu kladionica i izgleda da je u pravu Florentino Perez sto trazi Super ligu . Nema nikakve sanse ni u promilima da Partizan u regularnoj utakmici dobije bilo koji nemacki klub u gostima . To je u regularnoj utakmici nemoguce .

čoveče 15.min si na terenu

pre 1 godinu

Svaka čast na želji i borbenosti,bravo momci!
Lutovac profesionalni fudbaler!? Ne verujem!
Svi ostali su, u trkačkom smislu, dali svoj maksimum.
Natho doktor!

BgR

pre 1 godinu

Sve čestitke Partizanu od Zvezdaša. Mene je zapanjila fanatična borbenost nemačkih igrača u navijanje sa tribina, kao da je bilo pitanje života i smrti

ultrasrbin

pre 1 godinu

Keln tukao Dortmund, Partizan tukao Keln, znaci Partizan bolji od Dortmunda!
(Paradox, 6. oktobar 2022 22:56)
U kupu Keln ispao od Regensburga pa je Partizan u rangu sa Regensburgom, a oba kluba su bolja od BorusijeD.
Radnicki SM je bolje od Partizana, Kelna i BorusijeD, au rangu sa Regensburgom

Dikan

pre 1 godinu

Igrajte za Zvezdu, da ostane direktan ucesnik LS!
(Master Yoda, 6. oktobar 2022 22:45)

Pa i biće tako, to je rešeno odavno. Jedan vođa, jedan klub,mi ostali nismo važni.

Laki

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da Rikardo poseti malo klupu a Mening tribine jer bili su katastrofa mening nezna gde treba da trci a ovaj kao maneken presetao celu utakmicu ..

Mile Grobar

pre 1 godinu

Sve sve ali Lutovac. Kad primi loptu zna se da ce svaki put biti aut za protivnka, bilo da dodaje, sutira ili prima loptu...Covek je konstantno ocajan od kako je dosao u Parizan.
Osim njega, crno belima svaka cast na veliiiikoj i zasluzenoj pobedi!
NAPRED PARTIZAN

C i n i k

pre 1 godinu

Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.
(Marko, 06. oktobar 2022 23:13)


Slazem se za Lutovca, meni je nestvarno da je ono, fudbaler ?
Onako nesto nkd u zivotu nisam video na terenu, dal je moguce da je ono profi fudbaler ?

Viee

pre 1 godinu

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.
(navijac, 06. oktobar 2022 23:03)

Zaboravio si i 5,6 stativa i prečki ko
je je Keln pogodio u toj utakmici

Laki M

pre 1 godinu

gledam tekmu...i vidim da je danas Partizan jači od Zvezde, to trebaju potvrditi i u prvenstvu
(purger, 06. oktobar 2022 22:26)

Hoće, dogodine, ako Zvezda ne bude igrala Superligu!

navijac

pre 1 godinu

E samo da dodam, VEEEELIKI pozdrav za one sto su posle Nice prozivali ovde kako nismo 20 godina pobedili nikog iz lige petice.. Prizvali su ovu pobedu :)

nesa80

pre 1 godinu

onaj sudija je sve samo ne sudija,koliko on faulova nije svirao za partizan,koliko gazenja gde su noge odvaljivali ni zuti,penal ocigledan,koji nismo ni videli na snimku,eto mene bas cudi da nije izmislio neki penal za keln,ono je sramota za sudjenje,ja grublju ekipu nisam video nikad a koliko se secam ni 1 zuti.partizan je izdrzao bukvalno sve,napokon da ne primimo gol od jake ekipe,po meni ta druga postava je igrala bolje nego kad su usli prvotimci,trener pogresio,tu je keln stao.bravo crno beli

Lajavi krelac

pre 1 godinu

PARTIZAN ZASLUZUJE LIGU SAMPIONA!!!!!!
OVA UTAKMICA JE DOKAZ!!!!!!!
(Grobar, 6. oktobar 2022 22:54)

Lepo me nasmeja.

Igrate treću evropsku ligu na jedvite jade, a "zaslužujete" elitu??? I Zvezda i Partizan su dobili zato što su Keln i Ferencvaroš potcenili naše timove.

Da su "mađari" znali da su u Zvezdi povređeni Bukari i Milunović igrali bi totalno drugačije. Nisu imali pojma da Milunović urušava Zvezdinu odbranu, a da je Bukarijev jedini kvalitet što je brz, te da bez njih dvojice igramo mnogo bolje.

Marko

pre 1 godinu

Ruku na srce, jako slabo je ovo, mi nemamo 5 normalnih igraca. Cista sreca, u Beogradu ako X izvucemo bice super, voleo bih da se varam, ali Partizan nema odbranu. Ko razume imalo fudbal znace o cemu pricam. Imamo Rikarda, Diabate, Traore, Natho i mozda jos par okey igraca. Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.

Cetko

pre 1 godinu

Partizan igra odlicno i u skladu sa svojim mogucnostima. Svi ovi strucnjaci koji misle da smo real madrid i da treba njemackom prvoligasu da damo 5 golova na strani neka odmore malo i suzdrze se komentara.

navijac

pre 1 godinu

Iskreno ne znam cemu sluzi ova pobeda osim da zvezda moze dva puta da igra direktno LS!? Cestitam na pobedi igracima, stvarno su se borili. A cestitam i zvezdi, ovom pobedom zu najverovatnije obezbedili duplo ucesce u LS!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Keln sa šestim timom igra, iz prve postave trojica igrača uključujući golmana, bukvalno. svejedno, želim komšijama da pobede ovde...
(Cocktail, 06. oktobar 2022 22:12)

Koliko se secam Arsenal je igrao sa 12 timom samo to niste priznali.

srbija

pre 1 godinu

Ovo pisem 15 mim pred kraj, 0:1. Imali smo 5 golova iz kontri i polukontri. Potpuno mi je nejasno da su napadaci i krila bez snage... Ako izgubimo bodove ovde, stvarno smo onda debili..

Cocktail

pre 1 godinu

Keln sa šestim timom igra, iz prve postave trojica igrača uključujući golmana, bukvalno. svejedno, želim komšijama da pobede ovde...

Poker

pre 1 godinu

Utisak večeri je sudija definitivno koji ne svira tri penala,dve ruke na obe strane,i rvanje Markovića nad fudbalerom Kelna.U par navrata ne prekida igru,a nešto sa nekim pokušava da komunicira,tako da se nije znalo da li je igra prekinuta,ili ne.Druga stvar gost na areni koji na kraju utakmice Zvezdine govori kako će on naravno kao navijač Zvezde navijati za Keln. Prvo takve gluposti ne treba izjavljivati zbog milion razloga,a zajednički koeficijent je jedan od njih možda i glavni. Ja kao navijač Zvezde sam ravnodušan,ne navijam protiv Partizana,i izjava njegova me je iznervirala,potpuno bespotrebno.Partizan bolji ,golman Kelna je tri,ili cetiri čista gola odbranio ,zaslužena pobeda svakako.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Lutovac polufudbaler
(W, 06. oktobar 2022 22:44)

Na zalost ni polu a ni fudbaler, lik je teska neznalica. Umesto da udje nekk ko bar MOZE da trci Petric uvodi ovu babu.Zivce mi sve pomida.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Na kraju utakmice ce biti da je Keln igrao sa pjetlicima...
(Dragan
Ne. Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:37

Dobro je, znamo da je Ferenc. nikad jaci.

Никола

pre 1 godinu

Лутовцу да се објасне ситнице око симулирање или излежавања.
Нпр кад изгубиш лопту ДА СЕ НЕ ИЗЛЕЖАВАШ И НЕ ИГРАШ ОДБРАНУ!!!

обс

pre 1 godinu

Јако слабо покривање терена од Партизана. Келн као да има два играча више. Променити формацију и не трошити Дијабатеа и Менига у дефанзиви. Они треба да буду најофанзивнији. Филиповића заменити Живковићем, Павловића Баждаром, Рикарда Андрадеом. У супротном, много потрошене снаге ни за шта. Јер, гол само што Партизан није примио и не само један.

Zoran

pre 1 godinu

Dijabateu treba objadniti da je fudbal timska igra.
Rikardo, Mening, Filipović, nemaju šta da traže u ozbiljnom fudbalu.
Šteta je što Partizan ne brani rezulat ofanzivom, a ne bunkerom, jer sasvim sigurno će primiti gol.

Zoran

pre 1 godinu

Ima li neko da urazumi ovog Dijabatea. Šta je on uzmislio ? Možda misli da je Ronaldo ?
Šta tek reći o Lutovcu ? U 82. min. ispred gola Nemaca duva je nebu pod oblake.

HanSolo

pre 1 godinu

Jadno kolko našim klubovima treba šansi da daju gol.. Andradeova šansa svaki fudbaler van naše lige bi dao gol.. Jadno, jadno.. Daj bože da nas sad ne kazne nemci.. A ovo bacakanje i foliranje je užasno! Ostalo samo kod nas! Bljak!

Petar

pre 1 godinu

Na žalost Partizan gubi ovu utakmicu.
Ovakav pritisak ne može da se izdrži 90 minuta.
Trebalo bi malo da se otvore i da igraju malo fudbal.

Paok

pre 1 godinu

Vesko@. Lako je to Vesko proverljivo pa ne znam cemu ovo tvoje izmisljamje, cak 7 igraca iz prve postave im ne igra, sto je po meni njihov bezobrazluk.

Dzoni

pre 1 godinu

Filipovic i Pavlovic definitivno nisu za startere, Bazdar mora biti u prvih 11 jer je neverovatno prodoran i tehnicki potkovan, u svakom slucaju mnogo bolja varijanta od pomenute dvoice

Batko

pre 1 godinu

Dobro je shvatili smo, bitno da, Liverpul, pa u ono vreme nikad jaci Keln i ostali su sa vama igrali sa najboljih 11. Brzo zaboravljate da su ekipe u LS dolazile sa juniorima na Marakanu.
(Sima, 6. oktobar 2022 21:36)

Kad neko nema srama, onda je to prvi znak gluposti ! I to velike

Da si napisao da je Aresnal recimo igrao sa B timom u LE na Marakani i slično, pa ok.Ali da napises za Ligu šampiona da su dolazili sa drugim timovima... ????

Da, Keln ima golmana i 3 igrača koji su igrali protiv Borusije D. od proslog vikenda , ovo im nije bitno takmicenje i sta je tu sporno ???

браво

pre 1 godinu

Ок јасно ми је да играју са другим тимом хахахахахахахаха. Ипак не може свако да игра против моћне Ференцвароши...

Mare

pre 1 godinu

Nisam znao da u Srbiji ima ovoliko poznavalaca FK Keln pa da znaju ko je prvi tim a ko su petlići ili ko im već igra. U svakom slučaju želim komšijama prvu pobedu i proleće u Evropi

Konfeta

pre 1 godinu

Keln je napravi sve izmjene. Sad je to to. Povećaće pritisak. Partizan teško moze odrzati koncentraciju ali nikad se ne zna, nema još dugo do kraja. Mozda se posreci i Partizan uzme 3 boda i pare.

Đuro

pre 1 godinu

Strajnić: Lutovac kao da malo gubi dah. Pa čovek ušao u igru 5 minuta pre toga i za to vreme je napravio grešaka koliko svi ostali zajedno. Ko sve igra fudbal sačuvaj Bože.

veliki strumf

pre 1 godinu

И после кукамо како нам је клупски фудбал лош! Звезда разбила Монако, размонтирала Ференцварош, Партизан био бољи од Нице, добио Келн у гостима… Играмо без проблема са добрим тимовима из Лига петице. Не можемо баш против ПСЖ или Бајерна, али њихов резервни играч вреди више од целих наших екипа… И опет нађ ништа не ваља и опет пљујемо… Ови играчи Келна су сигурно добро плаћени али људи моји они благе везе немају. Ово бундеслигашки играчи???

Dikan

pre 1 godinu

keln za sada nema srece (31.minut)...nadigrava grobare u svim linijama, ali ne pogadja mrezu. ali. kad ih i srec pogleda da pocnu da pogadjaju bar svaku drugu sansu...nece mukice u crno belom dobro proci. u igri partizana ama bas nikakav sistem ne postoji. daj loptu u prostor rikardu i dijabateu, pa sta urade. ne igra se fudbal tako, rodjaci!
(cole, 6. oktobar 2022 21:35)

Kako se prati i analizira sekunde svake utakmice, svaka čast. Ja vaše ne gledam ni sekund, ne interesujete me i to se nikad neće promeniti.

zemunski kej

pre 1 godinu

Partizan vodi 35minut ali ovi su bas stisli i tesko da ce da se odbrane. Previse se brane.Do sada je Keln imao 4 velike sanse,ali malo Popovic malo sreca nema jos gola. Ipak lepa utakmica ,evo jos jedna sansa sada za Partizan

istina!

pre 1 godinu

Partizan teško može da izgubi ovde, Keln igra sa nekom levom postavom.

Ovo im je treći tim. Ne bi mogli ni Ingolštat da pobede
(State, 06. oktobar 2022 21:33)
Nikad jači evropski gigant Trabzon jos i spor!
A o strahu i trepetu evropskog fudbal Fradiju ne treba ni trositi reci..

Косингас Гаврило

pre 1 godinu

Драго ми је да видим да још увек има нормалних људи, који на провокацију одговарају уљудно и културно. Спортски поздрав

cole

pre 1 godinu

keln za sada nema srece (31.minut)...nadigrava grobare u svim linijama, ali ne pogadja mrezu. ali. kad ih i srec pogleda da pocnu da pogadjaju bar svaku drugu sansu...nece mukice u crno belom dobro proci. u igri partizana ama bas nikakav sistem ne postoji. daj loptu u prostor rikardu i dijabateu, pa sta urade. ne igra se fudbal tako, rodjaci!

samo jako

pre 1 godinu

Partizan se lagano diže, Keln pada. Ako Partizanosi zabiju brzo drugi go Keln če biti u šoku i Partizan može da uzme 3 boda. Nakon dva gola zatvorit utakmicu i igrat na kontre.

Paok

pre 1 godinu

Cinjenica je da Keln igra sa drugim timom i da bi ovo morali da iskoristimo. Malo mi se ne svidja koliko su nas podcenili i bilo bi lepo da im se vrati to.

Sima

pre 1 godinu

Pre utakmice - Bice 3 razlike za Keln.
Za vreme utakmice - Keln igra sa drugim timom.

Dobro je shvatili smo, bitno da, Liverpul, pa u ono vreme nikad jaci Keln i ostali su sa vama igrali sa najboljih 11. Brzo zaboravljate da su ekipe u LS dolazile sa juniorima na Marakanu.

nesa80

pre 1 godinu

kelnovi igraci ko osice,a i kako god da izbijemo loptu vraca se kod njih ali svaka lopta,ili ide u korner,pitanje je koliko cemo jos dugo izdrzati taj pritisak

Mikii

pre 1 godinu

Opasno prognoziraš. Treba kladžu da igraš.
(Facts of life, 06. oktobar 2022 21:16)

Keln igra u drugoj postavi, tako da je moj komentar s početka meča ništavan. Poz.

Neplivač

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.
(Mikii, 06. oktobar 2022 20:39)
Kako si ti veliki poznavalac fudbala, pa to važi za sve utakmice. Ako i može (a ne mora)

Facts of life

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.
(Mikii, 06. oktobar 2022 20:39)

Opasno prognoziraš. Treba kladžu da igraš.

ajmo region

pre 1 godinu

Krln dominira ali Partizan vodi. Keln posjed 75%.. udarci, korneri, dodavanja, Partizan na 1/3 -1/4 u odnosu na Keln. Teško da će Partizan izvući bod a još teže 3 boda, ali možda se posteći. Držte se Partizanosi. Zvezdica havarisala Ferencvaroš.

Vesko

pre 1 godinu

@ Paok Ako fali nekoliko igraca iz prvog tima, ne znaci da igraju sa drugim timom.
Vise prvotimaca Kelna je u sastavu nego sto odmara.

Pseudoharms

pre 1 godinu

Da pokazemo panterima kako treba da se igra u Evropi!
(Grobar, 6. oktobar 2022 20:03)

Mi onomad dobismo ove u gostima, vama želim isto. Videćemo.

Nikola

pre 1 godinu

Rikarda bih zbog ovakve sebicnosti izbacio i nema da igra 3 utakmice. Razumem da je napadač, oni imaju taj ego ali preteruje u tome, koliko napada je samo upropastio time.

Mikii

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.

Facts of life

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.
(Mikii, 06. oktobar 2022 20:39)

Opasno prognoziraš. Treba kladžu da igraš.

Марко

pre 1 godinu

Strajnic je 6x umesto Dijabate rekao Traore.
(Prle, 6. oktobar 2022 23:28)

Ма нема везе. Само немојте да кажете Страјнућу да Роналдо више није у Реалу. То би га дотукло.

Đuro

pre 1 godinu

Strajnić: Lutovac kao da malo gubi dah. Pa čovek ušao u igru 5 minuta pre toga i za to vreme je napravio grešaka koliko svi ostali zajedno. Ko sve igra fudbal sačuvaj Bože.

Cetko

pre 1 godinu

Partizan igra odlicno i u skladu sa svojim mogucnostima. Svi ovi strucnjaci koji misle da smo real madrid i da treba njemackom prvoligasu da damo 5 golova na strani neka odmore malo i suzdrze se komentara.

Цоа

pre 1 godinu

Дортмунд добио севиљу, келн дортмунда, партизан келна, а митровица партизан 😀

Simpatizer

pre 1 godinu

Partizan teško može da izgubi ovde, Keln igra sa nekom levom postavom.
Ovo im je treći tim. Ne bi mogli ni Ingolštat da pobede
(State, 06. oktobar 2022 21:33)

Treći nije sigurno, u drugom poluvremenu je igrao isti tim koji je u subotu dobio Dortmund na ovom istom mestu, dali im 3 komada, a Partizanu nisu uspeli da uvaljaju ni jedan. A nije da nisu upinjali

Mare

pre 1 godinu

Nisam znao da u Srbiji ima ovoliko poznavalaca FK Keln pa da znaju ko je prvi tim a ko su petlići ili ko im već igra. U svakom slučaju želim komšijama prvu pobedu i proleće u Evropi

Šomi

pre 1 godinu

BRAVO CRNO-BELI! Zaista pobediti Keln u Nemackoj je velika stvar,Keln je pre neki dan pobedio Borusiju Dortmund,Keln je vrhunska ekipa,zato jos jednom,BRAVO CRNO-BELI!

Marko

pre 1 godinu

Sva takmicenja osim LS treba ukinuti , jer sluze isklucivo za namestanje rezultata i zaradu kladionica i izgleda da je u pravu Florentino Perez sto trazi Super ligu . Nema nikakve sanse ni u promilima da Partizan u regularnoj utakmici dobije bilo koji nemacki klub u gostima . To je u regularnoj utakmici nemoguce .
(Andrea Djani, 06. oktobar 2022 23:16)

a koliko su sansi u promilima, da jedan Sheriff dobije Real u gostima? Da li je to bilo regularno, neregularno ili prosto nemoguće?

BgR

pre 1 godinu

Sve čestitke Partizanu od Zvezdaša. Mene je zapanjila fanatična borbenost nemačkih igrača u navijanje sa tribina, kao da je bilo pitanje života i smrti

riđobradi

pre 1 godinu

Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:

onomad, kad ste ih vi dobili, situacija je bila sledeća:
- prikovani za dno tabele, sa 2 boda. Na kraju, ispali iz lige
- bez 8 standardnih igrača, Jojić im bio u prvoj postavi!!!
- pogodili su 3 x prečku i 3 x stativu
- nakon Boaćijevog gola, branili ste se sa svih 11

navijac

pre 1 godinu

@Ne. Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:37)

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Keln sa šestim timom igra, iz prve postave trojica igrača uključujući golmana, bukvalno. svejedno, želim komšijama da pobede ovde...
(Cocktail, 06. oktobar 2022 22:12)

Koliko se secam Arsenal je igrao sa 12 timom samo to niste priznali.

Egon Kowalski

pre 1 godinu

Sve čestitke Partizanu od Zvezdaša. Mene je zapanjila fanatična borbenost nemačkih igrača u navijanje sa tribina, kao da je bilo pitanje života i smrti
(BgR, 06. oktobar 2022 23:45)

Jeste da navijaju i bodre klub svo vreme ali pitanje života i smrti nije, bio sam na utakmici i video sve uživo. Nemci vole fudbal u gledaju na to kao zabavu i uživanje a mi ga doživljavamo kao pitanje života i smrti. Mislis da se neko od njih na kraju utakmice okrenuo grobarima da ih proziva i provicira? Samo su lepo veseli i raspoloženi krenuli kućama do sledeće utakmice i nove borbe.

Ivan HH

pre 1 godinu

Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:

Taj Keln je prosle nedelje dobio lagano Borusiju Dortmund..tako da???

sreta steta

pre 1 godinu

Andrade promasio sansu karijere, Rikardo Gomes ocajan ceo mec... Nadam se u revansu da Partizan moze jos agresivnije da odigra u Humskoj...

Bogumilskigor

pre 1 godinu

Odlična utakmica za Partizan!
Borbeni i taktički dobar Partizan danas,Odlično pripremljena/vođena utakmica od strane Petrića!
Bravo za Partizan,a i za Crvenu Zvezdu!
Samo nek nastave tako,pa sa sledeće godine gledamo ligu šampiona sa DVA naša predstavnika@

King

pre 1 godinu

Igrajte za Zvezdu, da ostane direktan ucesnik LS!
(Master Yoda, 6. oktobar 2022 22:45)

Ja vam od sveg srca želim da igrate LŠ. Kakva bi to komedija bila i koliku biste agoniju prezivljavali, to treba videti. Napred zvezdo do LŠ.

Детелинара

pre 1 godinu

Уф могло је бити и 0:3. Штета за све оне стопостотне шансе. Биће још јаче у Хумској. Браво Партизане!

C i n i k

pre 1 godinu

Ovaj Lutovac je zalutao u fudbal. Ne zna gde se nalazi. Svaku loptu je izgubio.
(Pera, 06. oktobar 2022 22:41)


Mozda usao povredjen..., ko zna, ali ja onako nesto u zivotu nisam video na terenu, on je nka teska prevara i ko zna odakle je i zasto dosao i ko mu je veza, nmogu da verujem da je ono profi fudbaler!

Никола

pre 1 godinu

Лутовцу да се објасне ситнице око симулирање или излежавања.
Нпр кад изгубиш лопту ДА СЕ НЕ ИЗЛЕЖАВАШ И НЕ ИГРАШ ОДБРАНУ!!!

Car Dušan

pre 1 godinu

Jutro(s) uz prvu kafu i dim cigarete, dodje mi neki PRELIJEP osjećaj...Sreće i zadovoljstva! Ovi MOJI rasturili one Šabane iz Madjarske, komšije posle toga muški se pobiše sa Švabama... Vraća me u ono davno vrijeme, kad se nismo baš voljeli - ali smo se POŠTOVALI!

iki

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi na prelepom i punom stadionu. Samo bih voleo da sam pred kraj video i mladjanog Baždara, dečko zna fudbal, a gol u ovakvom meču bi mu samopouzdanja digao u nebesa.

Poker

pre 1 godinu

Utisak večeri je sudija definitivno koji ne svira tri penala,dve ruke na obe strane,i rvanje Markovića nad fudbalerom Kelna.U par navrata ne prekida igru,a nešto sa nekim pokušava da komunicira,tako da se nije znalo da li je igra prekinuta,ili ne.Druga stvar gost na areni koji na kraju utakmice Zvezdine govori kako će on naravno kao navijač Zvezde navijati za Keln. Prvo takve gluposti ne treba izjavljivati zbog milion razloga,a zajednički koeficijent je jedan od njih možda i glavni. Ja kao navijač Zvezde sam ravnodušan,ne navijam protiv Partizana,i izjava njegova me je iznervirala,potpuno bespotrebno.Partizan bolji ,golman Kelna je tri,ili cetiri čista gola odbranio ,zaslužena pobeda svakako.

Pera

pre 1 godinu

Idemo bree. Kakav dan za srpski spkrt, narocito za fudbal.
Prvo Kecman🥎
Zatim Novak🥎
Pa Zvezda⚽️⚪🔴
I na kraju Partizan⚽️⚪⚫

Dorotej

pre 1 godinu

Meni je ovaj Petrić super trener, niko ga u komentarima ne pominje. A i naš Miloš Milojević je večeras položio ispit. Divno veče za srpski fudbal. Svi normalni navijači smo se radovalu pobedama Zvezde i Partizana.

Bard Živa

pre 1 godinu

Diabate divljao celu utakmicu, hoće sve sam kao da je Mesi, Rikardo takođe, Andrade nema kvalitet za Partizan, Lutovac pokazao zašto je seoski igrač, da mu je klupa Partizana vrhunac karijere, ostali jako dobri, posebno Traore.

lls

pre 1 godinu

Keln tukao Dortmund, Partizan tukao Keln, znaci Partizan bolji od Dortmunda!

aj brate nastavi jos malo i doci ces do toga da je Haland trebao da potpise za Mitrovicu, a ne za ManC

čoveče 15.min si na terenu

pre 1 godinu

Svaka čast na želji i borbenosti,bravo momci!
Lutovac profesionalni fudbaler!? Ne verujem!
Svi ostali su, u trkačkom smislu, dali svoj maksimum.
Natho doktor!

nesa80

pre 1 godinu

Ruku na srce, jako slabo je ovo, mi nemamo 5 normalnih igraca. Cista sreca, u Beogradu ako X izvucemo bice super, voleo bih da se varam, ali Partizan nema odbranu. Ko razume imalo fudbal znace o cemu pricam. Imamo Rikarda, Diabate, Traore, Natho i mozda jos par okey igraca. Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.
(Marko, 6. oktobar 2022 23:13)
kakav bi ti tek bio komentar da smo izgubili,uzivaj malo pobedio je partizan,neka smo slabi,samo neka nastave tako slabi,drazi su mi nego kad su bili najaci na svetu pa primili 5 komada od ovakvih dobrih ekipa

voja

pre 1 godinu

E bas mi je drago zbog pobede Partizana, i ova poruka je upucena pravim navijacima Partizana od pravog i iskrenog navijaca Zvezde, a drugima kojima smeta ovakav stav neka se pojedu od muke, i neka se srame oni kojima je drago da pobede nemci ili bilo koji drugi stranci. Komsije svaka cast. Nazalost mi smo sebi uvek najveci neprijatelji i ta nekakva mrznja izmedju Partizana i Zvezde se stvorila kod takozvanih navijaca i takozvanih uprava u zadnjih 30tak i kusur godina. Dosta vise sa mrznjom! Sportski pozdrav.

C i n i k

pre 1 godinu

Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.
(Marko, 06. oktobar 2022 23:13)


Slazem se za Lutovca, meni je nestvarno da je ono, fudbaler ?
Onako nesto nkd u zivotu nisam video na terenu, dal je moguce da je ono profi fudbaler ?

Mile Grobar

pre 1 godinu

Sve sve ali Lutovac. Kad primi loptu zna se da ce svaki put biti aut za protivnka, bilo da dodaje, sutira ili prima loptu...Covek je konstantno ocajan od kako je dosao u Parizan.
Osim njega, crno belima svaka cast na veliiiikoj i zasluzenoj pobedi!
NAPRED PARTIZAN

zemunski kej

pre 1 godinu

Kakvo lepo vece! Gledao sam obe utakmice 4 sata uzivanja. Ova druga napeta do kraja ,nekako su izdrzali ali morali su da spakuju jos jedan.

Zorz Vea

pre 1 godinu

Dobro je, bio bi blam da izgubimo od Kelna. Šalu na stranu, preteška utakmica, puno sreće za nas, šteta za neke prilike ali pobedi se u zube ne gleda. Nek je igračima sa srećom u svakoj narednoj utakmici.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Sima

pre 1 godinu

Pre utakmice - Bice 3 razlike za Keln.
Za vreme utakmice - Keln igra sa drugim timom.

Dobro je shvatili smo, bitno da, Liverpul, pa u ono vreme nikad jaci Keln i ostali su sa vama igrali sa najboljih 11. Brzo zaboravljate da su ekipe u LS dolazile sa juniorima na Marakanu.

Zoran

pre 1 godinu

Ima li neko da urazumi ovog Dijabatea. Šta je on uzmislio ? Možda misli da je Ronaldo ?
Šta tek reći o Lutovcu ? U 82. min. ispred gola Nemaca duva je nebu pod oblake.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Lutovac polufudbaler
(W, 06. oktobar 2022 22:44)

Na zalost ni polu a ni fudbaler, lik je teska neznalica. Umesto da udje nekk ko bar MOZE da trci Petric uvodi ovu babu.Zivce mi sve pomida.

👏💪

pre 1 godinu

Svaka cast Partizanosima. Pobjeda u gostima, prvi u grupi, pare, koeficijent.. Svaka cast. Izdrzali su napad Kelna do kraja to je težak zadatak i svaka čast. Keln je dominirao, navaljivao, sakrio fudbal, posjed 74%, pusta dodavanja, preciznost, udarci ali ništa nije pomoglo. Šta će tek da bude u Beogradu. 💪

Paok

pre 1 godinu

Cinjenica je da Keln igra sa drugim timom i da bi ovo morali da iskoristimo. Malo mi se ne svidja koliko su nas podcenili i bilo bi lepo da im se vrati to.

srbija

pre 1 godinu

Ovo pisem 15 mim pred kraj, 0:1. Imali smo 5 golova iz kontri i polukontri. Potpuno mi je nejasno da su napadaci i krila bez snage... Ako izgubimo bodove ovde, stvarno smo onda debili..

Zoran

pre 1 godinu

Oteras Sumu, a dovedes Andradea, te zadrzis Lutovca..!? Sta dalje reci ? Koji komentar poslati ? Jos ti je Suma, sada, slobodan igrac, ali ti krenes po nagovoru Rikarda (tek je taj igrac za seosku ligu) da dovedes tog Andradea. Posle onog promasaja, taj bi mi prodavao semenke na tribinama da sebe otplati.
Lutovac je verujem dobar momak, ali prijatelju nadji posao u nekoj pekari , ostavi se fudbala.
Dijabate je retko sebican igrac i bilo bi dobro da ga malo spuste na zemlju.
Filipovic, na beku, igrac za eventualno drugu ligu, ne vise od toga. Pa ovi su ga prolazili kao da ga nema na terenu.
Pavlovic izmislio fudbal za Rikarda, ali bukvalno je profesor za njega i to covek se iz povrede vratio.
Najace pojacanje ce nam biti povratak Danila Pantica.
Natkho , svaka cast. Gine covek u tim godinama; za postovanje.
Partizan je mogao da im da najmanje 3 komada veceras. Mora se raditi na fizickoj spremi kako bi se ofanzivno odgovorilo ovakvim ekipama. Ofanziva je najbolja odbrana.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Keln tukao Dortmund, Partizan tukao Keln, znaci Partizan bolji od Dortmunda!
(Paradox, 6. oktobar 2022 22:56)
U kupu Keln ispao od Regensburga pa je Partizan u rangu sa Regensburgom, a oba kluba su bolja od BorusijeD.
Radnicki SM je bolje od Partizana, Kelna i BorusijeD, au rangu sa Regensburgom

браво

pre 1 godinu

Ок јасно ми је да играју са другим тимом хахахахахахахаха. Ипак не може свако да игра против моћне Ференцвароши...

nesa80

pre 1 godinu

Strajnic je 6x umesto Dijabate rekao Traore.
(Prle, 6. oktobar 2022 23:28)
ja sam umro od smeha kad je markovic dao gol a kaze strajnic-markovic je ostao bez pola dresa a ono markovicu oko ruke visi crna traka koja se odlepila

Pseudoharms

pre 1 godinu

Da pokazemo panterima kako treba da se igra u Evropi!
(Grobar, 6. oktobar 2022 20:03)

Mi onomad dobismo ove u gostima, vama želim isto. Videćemo.

lik

pre 1 godinu

Keln igrao sa drugim timom
(Delije, 06. oktobar 2022 23:13

da se zabrine jer je očigledno drugi tim bio bolji nego prvi u drugom poluvremenu igrao prvi tim ali u drugom poluvremenu nisu stvorili ni jednu šansu em što su kruzili oko kao muva bez glave

navijac

pre 1 godinu

E samo da dodam, VEEEELIKI pozdrav za one sto su posle Nice prozivali ovde kako nismo 20 godina pobedili nikog iz lige petice.. Prizvali su ovu pobedu :)

Aspera

pre 1 godinu

Prosle sezone prica kako Natko, jedini koji zna sta ce sa loptom, nema snage za vise od 60 minuta. Veceras 90. minut od cetvorice u kontri samo Natko sprinta nazad da se postavi u odbrani. Kako neko ko nema snage za vise od 60 minuta sprinta u 90. minutu?

veliki strumf

pre 1 godinu

И после кукамо како нам је клупски фудбал лош! Звезда разбила Монако, размонтирала Ференцварош, Партизан био бољи од Нице, добио Келн у гостима… Играмо без проблема са добрим тимовима из Лига петице. Не можемо баш против ПСЖ или Бајерна, али њихов резервни играч вреди више од целих наших екипа… И опет нађ ништа не ваља и опет пљујемо… Ови играчи Келна су сигурно добро плаћени али људи моји они благе везе немају. Ово бундеслигашки играчи???

Lord

pre 1 godinu

Ciste penal za Partizan.
Cak i sanse Partizana su bile zrelije, Andrade, Menig, Pavlovic, Urosevic.
Kada se malo unaprijed razmisli, Partizan mora da dobije Slovacko kuci, i da ili dobije Keln i remi sa Nicom.
Ima tu jos puno posla.

Косингас Гаврило

pre 1 godinu

Драго ми је да видим да још увек има нормалних људи, који на провокацију одговарају уљудно и културно. Спортски поздрав

Beograd-janin

pre 1 godinu

Gledam fudbal dugo vremena, nikad nisam video da neko toliko napada, a ne želi da šuta po golu, zabije gol, kao keln večeras... ako ne želiš u konf. ligu lepo reci, a ne da nas sve patiš..
(Ziko, 06. oktobar 2022 23:01)

Ti dečko kao da su u pitanju ekipe ispred zgrade, pa kao nećemo sa vama da igramo? Alo bre, to je evropsko takmičenje, svaka pobeda donosi novac, od tog novca živi klub..igrači, plate..najbolje da kao oni "e nećemo, znaš ne interesuje nas takmičenje"?

Kontras

pre 1 godinu

Odlicna igra Partizana. Borba, zalaganje, odnos prema igri, tehnika, taktika, odbrana...

Jedino ona nasa sansa u 90. minutu, umesto da zavrsimo tada posao, morali smo da drhtimo do samog kraja.

Velika je stvar pobediti Bundesligasa u Nemackoj, a pogotovo veliki nemacki klub kao sto je Keln.

Takve stvari ni jace Partizanove generacije nisu uspevale. Svaka cast i za Partizan i za Zvezdu danas

C i n i k

pre 1 godinu

Da su "mađari" znali da su u Zvezdi povređeni Bukari i Milunović igrali bi totalno drugačije. Nisu imali pojma da Milunović urušava Zvezdinu odbranu, a da je Bukarijev jedini kvalitet što je brz, te da bez njih dvojice igramo mnogo bolje.
(Lajavi krelac, 06. oktobar 2022 23:28)


CZ je bila pojacana jer nije igrao Milunovic, tezak panj..

Zvezda zivot je

pre 1 godinu

Bravo komsije,gledao sam utakmicu i ima tu potencijala, steta sto Partizan nije postigao jos koji gol toliko zicera je propusteno, a sa druge strane Keln osim one precke i kada je jedan igrac pravo sutirao u golmana sa 5 metara glavom nije stvorio vise ni jednu stopostotnu sansu.Pavlovic napred moze biti nesto od njega ako nastavi naporno da trenira, stranci dobri ,sve u svemu lepo fudbalsko vece za Srpski fudbal.

Viee

pre 1 godinu

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.
(navijac, 06. oktobar 2022 23:03)

Zaboravio si i 5,6 stativa i prečki ko
je je Keln pogodio u toj utakmici

Provincijalac

pre 1 godinu

Bravo! Dugo nisam gledao ovakav Partizan. Ne zna se da li je bolja igra, atmosfera na stsdionu, navijač,ma sve. Svaka čast!

Gro8ar

pre 1 godinu

Šta je promašio Andrade?! U stvari bolje reci sta je pogodio! Pravo u golmana, da je igrao od starta pa aj da razumem visok intezitet svi su pocrkali izgubio dah ali čovek je ušao u igru s klupe…

123

pre 1 godinu

Takticki Petric objasnio. Ali sta uradi Andrade? Razumem da nije spic igrac, golgeter ali da si potpuno sam i sutiras loptu u golmana a mozes da biras, levo ili desno od golmana? Strasno. Jedino je bitno zalaganje, trcanje , velika borbrbenost i pobeda..

Dzeronimo

pre 1 godinu

Na kraju utakmice ce biti da je Keln igrao sa pjetlicima...
(Dragan
Ne. Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:37

Dobro je, znamo da je Ferenc. nikad jaci.

Mitar

pre 1 godinu

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.
(navijac, 06. oktobar 2022 23:03)

Zaboravio si i 5,6 stativa i prečki ko
je je Keln pogodio u toj utakmici
(Viee, 6. oktobar 2022 23:18)

Ladno pamtite prečke zvezdinih rivala od pre 5 godina. Svaka čast

ancient alien

pre 1 godinu

Prvo poluvreme gledam Partizan, drugo ozbiljnu ekipu. Drago mi je zbog Petrica, za nas fudbal neverovatno kulturan covek. A i gledao sam ga pre 33 godine protiv Dinama na JNA :)

zdravko

pre 1 godinu

Лепа утакмица. Келн је проценио партизан Такоје и прошло. Али партизан мора да у реваншу да поведе рачуна јер Немци боље играју у гостима.

Gazda

pre 1 godinu

Koliko navijaci ne poznaju sport koji prate.
Dijabate je veceras oko sebe uvek imao dva ili tri protivnika. Covek nije Mesi a ni njemu ne uspeva da stalno prolazi kroz trojicu. Covek nije sebican uopste, mozda ponekad ima potez vise, ali igrac na terenu donosi odluke u trenutku i ne vidi sve kao mi na TV.
Lutovac jeste katastrofa.
Andrade nije finiser vec zadnji vezni. Retko se nalazi sam pred golmanom i ne ume to da resava. Vise je gledao u golmana nego u loptu, zato je tako lose sutnuo.
Rikardo je sebican, zeljan paznje. Vise puta je mogao da asistira ali jednostavno nece.
Markovic odigrao za medalju. Vujacic kiksara, jako lose procenjuje centarsuteve i igrac mu cesto ostaje sam.
Ali svima cestitke za borbenost i prikazan pravi fudbal. Nije to bila neka umetnost ali je tim bio disciplinovan do kraja i odradjivao zamisli trenera.

Dikan

pre 1 godinu

Igrajte za Zvezdu, da ostane direktan ucesnik LS!
(Master Yoda, 6. oktobar 2022 22:45)

Pa i biće tako, to je rešeno odavno. Jedan vođa, jedan klub,mi ostali nismo važni.

Zulu

pre 1 godinu

Bravo Partizan!!

@Najbolji sedi na klupi

Slazem se da je Bazdar najbolji, ali sramota je da mesas Pavlovica veznjaka i Pavlovica spic igraca koji je tek zaigrao za Partizan jer je prethodno bio povređen.

Dikan

pre 1 godinu

keln za sada nema srece (31.minut)...nadigrava grobare u svim linijama, ali ne pogadja mrezu. ali. kad ih i srec pogleda da pocnu da pogadjaju bar svaku drugu sansu...nece mukice u crno belom dobro proci. u igri partizana ama bas nikakav sistem ne postoji. daj loptu u prostor rikardu i dijabateu, pa sta urade. ne igra se fudbal tako, rodjaci!
(cole, 6. oktobar 2022 21:35)

Kako se prati i analizira sekunde svake utakmice, svaka čast. Ja vaše ne gledam ni sekund, ne interesujete me i to se nikad neće promeniti.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Bravo grobari, stvarno mi je drago što ste pobedili i što onaj loš period sa početka sezone nije potrajao, bilo bi baš loše za srpski fudbal..
Jedino mi je neverovatno da znate i koji je Keln bio na tabeli i kako je igrao protiv Zvezde i sa kakvim timom..
Dobro je da pratite, lakše je onda i Petriću da spremi utakmicu

anti Rola

pre 1 godinu

Ovaj Petric izrasta u dobrog trenera.
Rikardo mora pod hitno da se urazumi i da smanji prepotentnost nije on ni Ronaldo, ni Mesi a i da jeste on je deo ekipe koju mora da postuje.
Druga stvar koju moraju da poboljsaju koncentraciju u zavrsnici, da su malo bilo koncentrisaniji bilo bi dva ili tri razlike.

lik

pre 1 godinu

Ovu konferencijsku ligu pod hitno ukinuti, 90% klubova koji dolaze iz jačih liga sudjeluje, ali bez ambicija za prolaz dalje, totalno neregularno takmičenje.
(RoPe, 06. oktobar 2022 

naprotiv svemu što si napisao očigledno je da nisi gledao utakmicu nego samo onako komentarišeš da budemo realni ja sam navijač Partizana će on je dominirao ali Partizan ima ovaj Jesam ali upravo suprotno onome što si napisao Baš se videla želja da pobedi ali nisu uspeli i nisu imali skoro ni jednu 100% sansu

cosigliere

pre 1 godinu

По некој чудној логици навијача из комшилука Партизан је играо са другим тимом Келна.Кад боље погледам и јесте тако нису играли Хеслер и Литбарски.

Žalosna Sova

pre 1 godinu

Deda Milutine, Keln je pre par dana pobedio tu Borusiju Dortmund. Aj priznaj mu da je bar četvrtina kluba.
Lepa pobeda sinoć, baš prijatno iznenađenje.

обс

pre 1 godinu

Честитам Петрићу на победи али... Ако је резултат све, онда у реду. Али овакве утакмице се на срећу добијају са 1:0, ретко као вечерас (1%) али чешће се губе са 5:1 (99%). Вечерас је било среће. Играчи су "погинули" борећи се али та хаотичност и стална стрепња нису рецепт за будуће наступе. Келн је био неспретан много више него што је Партизан био спретан. Честитам Партизану на победи и не честитам на квалитету игре! Зашто? Зато што се оваквом игром (лошом) и резултатом (одличним) ствара умишљај о квалитету. Петрић треба да буде дугорочно Партизаново решење и надам се да је селекцију фудбалера, по квалитету, могао вечерас дефинитивно да види.

ls

pre 1 godinu

Ок јасно ми је да играју са другим тимом хахахахахахахаха. Ипак не може свако да игра против моћне Ференцвароши...
(браво, 06. oktobar 2022 22:20)

Pa i ne moze svako, nije isto takmicenje.

key and peele

pre 1 godinu

andrade je i zvanicno propast. rikardo sebican, lutovac drvo kakvo se retko srece. urosevic prosek ali u ovakvom partizanu ispade jos i solidan. traore je dobra mrcina, jak, odlicno brani i coveka i prostor i veoma pametno izbija loptu, tako da ona ne ide protivniku vec u daleki prazni prostor cime daje svom timu vremena da se postavi. mening uzasno slab i jos uzasnije nezgrapan u koraku i sa loptom. dijabate je veceras procitan ali je i takav mogao da da gol. vujacic prosek, svetozar dace bog dosegnuce i tri utakmice za reprezentaciju. natko je vec poznat a desni bek nije los kakve smo sve krseve imali decenijama

nesa80

pre 1 godinu

onaj sudija je sve samo ne sudija,koliko on faulova nije svirao za partizan,koliko gazenja gde su noge odvaljivali ni zuti,penal ocigledan,koji nismo ni videli na snimku,eto mene bas cudi da nije izmislio neki penal za keln,ono je sramota za sudjenje,ja grublju ekipu nisam video nikad a koliko se secam ni 1 zuti.partizan je izdrzao bukvalno sve,napokon da ne primimo gol od jake ekipe,po meni ta druga postava je igrala bolje nego kad su usli prvotimci,trener pogresio,tu je keln stao.bravo crno beli

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta vam smeta Lutovac? Pa usao je da zatvori tu stranu kad je Urosevic ispustio dusu,zajedno sa Sehovicem. Dobro je odigrao sa te strane nije bilo opasnosti.
Svi su bili odlicni ,pitanje je kako igrati u Bgd jer su ovi objektivno jaci tim ali moze da se igra. Treba odmoriti igrace i imaju utakmicu u nedelju ,neka igra drugi tim pa sta bude.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

E sad zamislite da nam je umesto ovih panjeva Sadik u spicu, bolji spic od ona dva (Rikarda i Pavlovica) bi razvaljivao uz Dijabatea i Meniga. Sjajna igra, ludilo sta se promasivalo veceras!

LAC

pre 1 godinu

Strajnić: Lutovac kao da malo gubi dah. Pa čovek ušao u igru 5 minuta pre toga i za to vreme je napravio grešaka koliko svi ostali zajedno. Ko sve igra fudbal sačuvaj Bože.
(Đuro, 06. oktobar 2022 22:45)

Imao je veliki doprinos danas, dosta dobrih pasova. Teško da mu se danas može nešto zameriti po meni.

Betonka

pre 1 godinu

Razbio ih je Partizan po šansama, realno su morali dati bar još 2 gola, ako ne i 4.
Ako na sledećoj domaćoj utakmici u Evropi ne bude pun stadion zaista su onda najjadniji navijači u Evropi.

МАРКО КРАЉЕВИЋ

pre 1 godinu

Лепо је бити Србин, а синоћ је нарочито било лепо. Прво 4:1, па 0:1.

zemunski kej

pre 1 godinu

Partizan vodi 35minut ali ovi su bas stisli i tesko da ce da se odbrane. Previse se brane.Do sada je Keln imao 4 velike sanse,ali malo Popovic malo sreca nema jos gola. Ipak lepa utakmica ,evo jos jedna sansa sada za Partizan

Nikola

pre 1 godinu

Rikarda bih zbog ovakve sebicnosti izbacio i nema da igra 3 utakmice. Razumem da je napadač, oni imaju taj ego ali preteruje u tome, koliko napada je samo upropastio time.

HanSolo

pre 1 godinu

Jadno kolko našim klubovima treba šansi da daju gol.. Andradeova šansa svaki fudbaler van naše lige bi dao gol.. Jadno, jadno.. Daj bože da nas sad ne kazne nemci.. A ovo bacakanje i foliranje je užasno! Ostalo samo kod nas! Bljak!

istina!

pre 1 godinu

Partizan teško može da izgubi ovde, Keln igra sa nekom levom postavom.

Ovo im je treći tim. Ne bi mogli ni Ingolštat da pobede
(State, 06. oktobar 2022 21:33)
Nikad jači evropski gigant Trabzon jos i spor!
A o strahu i trepetu evropskog fudbal Fradiju ne treba ni trositi reci..

Konfeta

pre 1 godinu

Keln je napravi sve izmjene. Sad je to to. Povećaće pritisak. Partizan teško moze odrzati koncentraciju ali nikad se ne zna, nema još dugo do kraja. Mozda se posreci i Partizan uzme 3 boda i pare.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Da pokazemo panterima kako treba da se igra u Evropi!
(Grobar, 6. oktobar 2022 20:03)
Panteri su u kosarci, a nazalost u fudbalu je CZ ipak iznad Partizana.

Neplivač

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.
(Mikii, 06. oktobar 2022 20:39)
Kako si ti veliki poznavalac fudbala, pa to važi za sve utakmice. Ako i može (a ne mora)

Zoran

pre 1 godinu

Dijabateu treba objadniti da je fudbal timska igra.
Rikardo, Mening, Filipović, nemaju šta da traže u ozbiljnom fudbalu.
Šteta je što Partizan ne brani rezulat ofanzivom, a ne bunkerom, jer sasvim sigurno će primiti gol.

Laki

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da Rikardo poseti malo klupu a Mening tribine jer bili su katastrofa mening nezna gde treba da trci a ovaj kao maneken presetao celu utakmicu ..

key and peele

pre 1 godinu

i da, golman. da mu neko zabrani da izbija jer nasa postava nije nastelovana za te lopte posto ih odmah gubimo. ili je on ispuca u aut

Kozuki Oden

pre 1 godinu

C i n i k
Relativno kasno dosao iz Rada, kada je bio smatran solidnim talentom nasi nisu uspeli da ga dovedu i tek posle 2-3 godine nam je stigao. I to kada je i tamo poceo da pruza losije partije...

Provincijalac

pre 1 godinu

Bravo! Dugo nisam gledao ovakav Partizan. Ne zna se da li je bolja igra, atmosfera na stsdionu, navijač,ma sve. Svaka čast!

RoPe

pre 1 godinu

Ovu konferencijsku ligu pod hitno ukinuti, 90% klubova koji dolaze iz jačih liga sudjeluje, ali bez ambicija za prolaz dalje, totalno neregularno takmičenje.

Lee Kas

pre 1 godinu

Lepa pobeda. Nista ne mogu da osporim, ali da su ne sposobni da zadrze loptu u svom posedu vise od 5-6 pasova ne mogu da razumem. Golman ispucava, a nasi nisu u stanju da prihvate loptu i malo uspore tempo. Steta za onaj zicer na isteku 90. minuta. Tako nesto ne sme da se propusta.

samo jako

pre 1 godinu

Partizan se lagano diže, Keln pada. Ako Partizanosi zabiju brzo drugi go Keln če biti u šoku i Partizan može da uzme 3 boda. Nakon dva gola zatvorit utakmicu i igrat na kontre.

Dzoni

pre 1 godinu

Filipovic i Pavlovic definitivno nisu za startere, Bazdar mora biti u prvih 11 jer je neverovatno prodoran i tehnicki potkovan, u svakom slucaju mnogo bolja varijanta od pomenute dvoice

обс

pre 1 godinu

Јако слабо покривање терена од Партизана. Келн као да има два играча више. Променити формацију и не трошити Дијабатеа и Менига у дефанзиви. Они треба да буду најофанзивнији. Филиповића заменити Живковићем, Павловића Баждаром, Рикарда Андрадеом. У супротном, много потрошене снаге ни за шта. Јер, гол само што Партизан није примио и не само један.

navijac

pre 1 godinu

Iskreno ne znam cemu sluzi ova pobeda osim da zvezda moze dva puta da igra direktno LS!? Cestitam na pobedi igracima, stvarno su se borili. A cestitam i zvezdi, ovom pobedom zu najverovatnije obezbedili duplo ucesce u LS!

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

King. Čestitke Partizanu. Znaš kakvu bismo agoniju i komediju proživljavali? Istu ili čak malo manju od Dinama, jer Zvezda je igrački jača, problem je bio trener, a nadam se da je sada i taj problem rešen. A, zar je to kako prolazi Dinamo agonija i komedija? To je realan odnos snaga. Čestitke i Dinamu.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

PARTIZAN ZASLUZUJE LIGU SAMPIONA!!!!!!
OVA UTAKMICA JE DOKAZ!!!!!!!
(Grobar, 6. oktobar 2022 22:54)

Lepo me nasmeja.

Igrate treću evropsku ligu na jedvite jade, a "zaslužujete" elitu??? I Zvezda i Partizan su dobili zato što su Keln i Ferencvaroš potcenili naše timove.

Da su "mađari" znali da su u Zvezdi povređeni Bukari i Milunović igrali bi totalno drugačije. Nisu imali pojma da Milunović urušava Zvezdinu odbranu, a da je Bukarijev jedini kvalitet što je brz, te da bez njih dvojice igramo mnogo bolje.

Dex

pre 1 godinu

Kada se igra i trci muski ovako Partizan nastupa samo ne moze cela sezona ovako domace prvenstvo se nameta i onda nemas sta da trazis
(Vidara,

Mitrovica se ne bi slozila sa tobom. Ne rise

Ziko

pre 1 godinu

Gledam fudbal dugo vremena, nikad nisam video da neko toliko napada, a ne želi da šuta po golu, zabije gol, kao keln večeras... ako ne želiš u konf. ligu lepo reci, a ne da nas sve patiš..

Batko

pre 1 godinu

Dobro je shvatili smo, bitno da, Liverpul, pa u ono vreme nikad jaci Keln i ostali su sa vama igrali sa najboljih 11. Brzo zaboravljate da su ekipe u LS dolazile sa juniorima na Marakanu.
(Sima, 6. oktobar 2022 21:36)

Kad neko nema srama, onda je to prvi znak gluposti ! I to velike

Da si napisao da je Aresnal recimo igrao sa B timom u LE na Marakani i slično, pa ok.Ali da napises za Ligu šampiona da su dolazili sa drugim timovima... ????

Da, Keln ima golmana i 3 igrača koji su igrali protiv Borusije D. od proslog vikenda , ovo im nije bitno takmicenje i sta je tu sporno ???

Mikii

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.

Paok

pre 1 godinu

Vesko@. Lako je to Vesko proverljivo pa ne znam cemu ovo tvoje izmisljamje, cak 7 igraca iz prve postave im ne igra, sto je po meni njihov bezobrazluk.

Vesko

pre 1 godinu

@ Paok Ako fali nekoliko igraca iz prvog tima, ne znaci da igraju sa drugim timom.
Vise prvotimaca Kelna je u sastavu nego sto odmara.

Petar

pre 1 godinu

Na žalost Partizan gubi ovu utakmicu.
Ovakav pritisak ne može da se izdrži 90 minuta.
Trebalo bi malo da se otvore i da igraju malo fudbal.

Marko

pre 1 godinu

Ruku na srce, jako slabo je ovo, mi nemamo 5 normalnih igraca. Cista sreca, u Beogradu ako X izvucemo bice super, voleo bih da se varam, ali Partizan nema odbranu. Ko razume imalo fudbal znace o cemu pricam. Imamo Rikarda, Diabate, Traore, Natho i mozda jos par okey igraca. Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.

nesa80

pre 1 godinu

kelnovi igraci ko osice,a i kako god da izbijemo loptu vraca se kod njih ali svaka lopta,ili ide u korner,pitanje je koliko cemo jos dugo izdrzati taj pritisak

ajmo region

pre 1 godinu

Krln dominira ali Partizan vodi. Keln posjed 75%.. udarci, korneri, dodavanja, Partizan na 1/3 -1/4 u odnosu na Keln. Teško da će Partizan izvući bod a još teže 3 boda, ali možda se posteći. Držte se Partizanosi. Zvezdica havarisala Ferencvaroš.

Cocktail

pre 1 godinu

Keln sa šestim timom igra, iz prve postave trojica igrača uključujući golmana, bukvalno. svejedno, želim komšijama da pobede ovde...

Deda Milutin

pre 1 godinu

Nemci su odavno pali na 1,5 klub u ligi, Bajern 1, i 0,5 Borusija Dortmund, i to je to, ostalo je sve ispod nivoa nekadašnje Bundes lige.

Dag Kristi

pre 1 godinu

za sve kao prave zvezdase,keln u bundes ligi ima samo jedan poraz
(ica, 06. oktobar 2022 23:02)

I Ferencvaroš u Mađarskoj, i nijedan remi. :D Brate, kao da je igrano 30 kola u ligama :D

Mikii

pre 1 godinu

Opasno prognoziraš. Treba kladžu da igraš.
(Facts of life, 06. oktobar 2022 21:16)

Keln igra u drugoj postavi, tako da je moj komentar s početka meča ništavan. Poz.

Nebojsa

pre 1 godinu

Eh kad bi Parrizan igrao ovako na svakoj utakmici, onda bilo nesto od njega.
Lici mi na ekipu koja dobro igra jace utakmice i tamo gde nije favorit, dok pada od ekipa koje je favorit.
Zato je C.Zvezda mnogo ispred njega, kod nje nema kikseva, moze jedan ili dva u toku sezone i to je to.
Ako misli Partizan da bude ozbiljan takmac C.Zvezdi mora da pobedjuje i kad ima los dan.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Sva takmicenja osim LS treba ukinuti , jer sluze isklucivo za namestanje rezultata i zaradu kladionica i izgleda da je u pravu Florentino Perez sto trazi Super ligu . Nema nikakve sanse ni u promilima da Partizan u regularnoj utakmici dobije bilo koji nemacki klub u gostima . To je u regularnoj utakmici nemoguce .

cole

pre 1 godinu

keln za sada nema srece (31.minut)...nadigrava grobare u svim linijama, ali ne pogadja mrezu. ali. kad ih i srec pogleda da pocnu da pogadjaju bar svaku drugu sansu...nece mukice u crno belom dobro proci. u igri partizana ama bas nikakav sistem ne postoji. daj loptu u prostor rikardu i dijabateu, pa sta urade. ne igra se fudbal tako, rodjaci!

miško

pre 1 godinu

Partizan bolje igra utakmice koje nisu lažiranje, kada war ne laže za njih, kad sudije sude objektivno sude i kada protivničkih igraš I igraju za njih. Prosto da čovek ne poveruje. Zvezdine igrače ubijaju u domaćem prvenstvu. Kataji.,Kanga,Ivanić, Milunoviću, Dragović, Bukari svi povređivanu u nekoliko kola u Partizanu niko.

Laki M

pre 1 godinu

gledam tekmu...i vidim da je danas Partizan jači od Zvezde, to trebaju potvrditi i u prvenstvu
(purger, 06. oktobar 2022 22:26)

Hoće, dogodine, ako Zvezda ne bude igrala Superligu!

lls

pre 1 godinu

nica €230m, keln €90m, partizan €35m, slovacko €11m

vece iznenadjenje je slovacko-nica 0:1 nego keln-partizan 0:1.

ko razume, shvatiće.

Ziko

pre 1 godinu

Gledam fudbal dugo vremena, nikad nisam video da neko toliko napada, a ne želi da šuta po golu, zabije gol, kao keln večeras... ako ne želiš u konf. ligu lepo reci, a ne da nas sve patiš..

RoPe

pre 1 godinu

Ovu konferencijsku ligu pod hitno ukinuti, 90% klubova koji dolaze iz jačih liga sudjeluje, ali bez ambicija za prolaz dalje, totalno neregularno takmičenje.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Sva takmicenja osim LS treba ukinuti , jer sluze isklucivo za namestanje rezultata i zaradu kladionica i izgleda da je u pravu Florentino Perez sto trazi Super ligu . Nema nikakve sanse ni u promilima da Partizan u regularnoj utakmici dobije bilo koji nemacki klub u gostima . To je u regularnoj utakmici nemoguce .

Mikii

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.

Cocktail

pre 1 godinu

Keln sa šestim timom igra, iz prve postave trojica igrača uključujući golmana, bukvalno. svejedno, želim komšijama da pobede ovde...

King

pre 1 godinu

Igrajte za Zvezdu, da ostane direktan ucesnik LS!
(Master Yoda, 6. oktobar 2022 22:45)

Ja vam od sveg srca želim da igrate LŠ. Kakva bi to komedija bila i koliku biste agoniju prezivljavali, to treba videti. Napred zvezdo do LŠ.

ls

pre 1 godinu

Ок јасно ми је да играју са другим тимом хахахахахахахаха. Ипак не може свако да игра против моћне Ференцвароши...
(браво, 06. oktobar 2022 22:20)

Pa i ne moze svako, nije isto takmicenje.

LAC

pre 1 godinu

Strajnić: Lutovac kao da malo gubi dah. Pa čovek ušao u igru 5 minuta pre toga i za to vreme je napravio grešaka koliko svi ostali zajedno. Ko sve igra fudbal sačuvaj Bože.
(Đuro, 06. oktobar 2022 22:45)

Imao je veliki doprinos danas, dosta dobrih pasova. Teško da mu se danas može nešto zameriti po meni.

обс

pre 1 godinu

Честитам Петрићу на победи али... Ако је резултат све, онда у реду. Али овакве утакмице се на срећу добијају са 1:0, ретко као вечерас (1%) али чешће се губе са 5:1 (99%). Вечерас је било среће. Играчи су "погинули" борећи се али та хаотичност и стална стрепња нису рецепт за будуће наступе. Келн је био неспретан много више него што је Партизан био спретан. Честитам Партизану на победи и не честитам на квалитету игре! Зашто? Зато што се оваквом игром (лошом) и резултатом (одличним) ствара умишљај о квалитету. Петрић треба да буде дугорочно Партизаново решење и надам се да је селекцију фудбалера, по квалитету, могао вечерас дефинитивно да види.

Deda Milutin

pre 1 godinu

Nemci su odavno pali na 1,5 klub u ligi, Bajern 1, i 0,5 Borusija Dortmund, i to je to, ostalo je sve ispod nivoa nekadašnje Bundes lige.

Marko

pre 1 godinu

Ruku na srce, jako slabo je ovo, mi nemamo 5 normalnih igraca. Cista sreca, u Beogradu ako X izvucemo bice super, voleo bih da se varam, ali Partizan nema odbranu. Ko razume imalo fudbal znace o cemu pricam. Imamo Rikarda, Diabate, Traore, Natho i mozda jos par okey igraca. Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.

cole

pre 1 godinu

keln za sada nema srece (31.minut)...nadigrava grobare u svim linijama, ali ne pogadja mrezu. ali. kad ih i srec pogleda da pocnu da pogadjaju bar svaku drugu sansu...nece mukice u crno belom dobro proci. u igri partizana ama bas nikakav sistem ne postoji. daj loptu u prostor rikardu i dijabateu, pa sta urade. ne igra se fudbal tako, rodjaci!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

PARTIZAN ZASLUZUJE LIGU SAMPIONA!!!!!!
OVA UTAKMICA JE DOKAZ!!!!!!!
(Grobar, 6. oktobar 2022 22:54)

Lepo me nasmeja.

Igrate treću evropsku ligu na jedvite jade, a "zaslužujete" elitu??? I Zvezda i Partizan su dobili zato što su Keln i Ferencvaroš potcenili naše timove.

Da su "mađari" znali da su u Zvezdi povređeni Bukari i Milunović igrali bi totalno drugačije. Nisu imali pojma da Milunović urušava Zvezdinu odbranu, a da je Bukarijev jedini kvalitet što je brz, te da bez njih dvojice igramo mnogo bolje.

Petar

pre 1 godinu

Na žalost Partizan gubi ovu utakmicu.
Ovakav pritisak ne može da se izdrži 90 minuta.
Trebalo bi malo da se otvore i da igraju malo fudbal.

Batko

pre 1 godinu

Dobro je shvatili smo, bitno da, Liverpul, pa u ono vreme nikad jaci Keln i ostali su sa vama igrali sa najboljih 11. Brzo zaboravljate da su ekipe u LS dolazile sa juniorima na Marakanu.
(Sima, 6. oktobar 2022 21:36)

Kad neko nema srama, onda je to prvi znak gluposti ! I to velike

Da si napisao da je Aresnal recimo igrao sa B timom u LE na Marakani i slično, pa ok.Ali da napises za Ligu šampiona da su dolazili sa drugim timovima... ????

Da, Keln ima golmana i 3 igrača koji su igrali protiv Borusije D. od proslog vikenda , ovo im nije bitno takmicenje i sta je tu sporno ???

lls

pre 1 godinu

nica €230m, keln €90m, partizan €35m, slovacko €11m

vece iznenadjenje je slovacko-nica 0:1 nego keln-partizan 0:1.

ko razume, shvatiće.

navijac

pre 1 godinu

Iskreno ne znam cemu sluzi ova pobeda osim da zvezda moze dva puta da igra direktno LS!? Cestitam na pobedi igracima, stvarno su se borili. A cestitam i zvezdi, ovom pobedom zu najverovatnije obezbedili duplo ucesce u LS!

Paok

pre 1 godinu

Cinjenica je da Keln igra sa drugim timom i da bi ovo morali da iskoristimo. Malo mi se ne svidja koliko su nas podcenili i bilo bi lepo da im se vrati to.

Laki M

pre 1 godinu

gledam tekmu...i vidim da je danas Partizan jači od Zvezde, to trebaju potvrditi i u prvenstvu
(purger, 06. oktobar 2022 22:26)

Hoće, dogodine, ako Zvezda ne bude igrala Superligu!

Zoran

pre 1 godinu

Ima li neko da urazumi ovog Dijabatea. Šta je on uzmislio ? Možda misli da je Ronaldo ?
Šta tek reći o Lutovcu ? U 82. min. ispred gola Nemaca duva je nebu pod oblake.

Sima

pre 1 godinu

Pre utakmice - Bice 3 razlike za Keln.
Za vreme utakmice - Keln igra sa drugim timom.

Dobro je shvatili smo, bitno da, Liverpul, pa u ono vreme nikad jaci Keln i ostali su sa vama igrali sa najboljih 11. Brzo zaboravljate da su ekipe u LS dolazile sa juniorima na Marakanu.

Mikii

pre 1 godinu

Opasno prognoziraš. Treba kladžu da igraš.
(Facts of life, 06. oktobar 2022 21:16)

Keln igra u drugoj postavi, tako da je moj komentar s početka meča ništavan. Poz.

riđobradi

pre 1 godinu

Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:

onomad, kad ste ih vi dobili, situacija je bila sledeća:
- prikovani za dno tabele, sa 2 boda. Na kraju, ispali iz lige
- bez 8 standardnih igrača, Jojić im bio u prvoj postavi!!!
- pogodili su 3 x prečku i 3 x stativu
- nakon Boaćijevog gola, branili ste se sa svih 11

veliki strumf

pre 1 godinu

И после кукамо како нам је клупски фудбал лош! Звезда разбила Монако, размонтирала Ференцварош, Партизан био бољи од Нице, добио Келн у гостима… Играмо без проблема са добрим тимовима из Лига петице. Не можемо баш против ПСЖ или Бајерна, али њихов резервни играч вреди више од целих наших екипа… И опет нађ ништа не ваља и опет пљујемо… Ови играчи Келна су сигурно добро плаћени али људи моји они благе везе немају. Ово бундеслигашки играчи???

miško

pre 1 godinu

Partizan bolje igra utakmice koje nisu lažiranje, kada war ne laže za njih, kad sudije sude objektivno sude i kada protivničkih igraš I igraju za njih. Prosto da čovek ne poveruje. Zvezdine igrače ubijaju u domaćem prvenstvu. Kataji.,Kanga,Ivanić, Milunoviću, Dragović, Bukari svi povređivanu u nekoliko kola u Partizanu niko.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Keln sa šestim timom igra, iz prve postave trojica igrača uključujući golmana, bukvalno. svejedno, želim komšijama da pobede ovde...
(Cocktail, 06. oktobar 2022 22:12)

Koliko se secam Arsenal je igrao sa 12 timom samo to niste priznali.

Konfeta

pre 1 godinu

Keln je napravi sve izmjene. Sad je to to. Povećaće pritisak. Partizan teško moze odrzati koncentraciju ali nikad se ne zna, nema još dugo do kraja. Mozda se posreci i Partizan uzme 3 boda i pare.

Zoran

pre 1 godinu

Dijabateu treba objadniti da je fudbal timska igra.
Rikardo, Mening, Filipović, nemaju šta da traže u ozbiljnom fudbalu.
Šteta je što Partizan ne brani rezulat ofanzivom, a ne bunkerom, jer sasvim sigurno će primiti gol.

Mitar

pre 1 godinu

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.
(navijac, 06. oktobar 2022 23:03)

Zaboravio si i 5,6 stativa i prečki ko
je je Keln pogodio u toj utakmici
(Viee, 6. oktobar 2022 23:18)

Ladno pamtite prečke zvezdinih rivala od pre 5 godina. Svaka čast

Laki

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da Rikardo poseti malo klupu a Mening tribine jer bili su katastrofa mening nezna gde treba da trci a ovaj kao maneken presetao celu utakmicu ..

Ivan HH

pre 1 godinu

Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:

Taj Keln je prosle nedelje dobio lagano Borusiju Dortmund..tako da???

Facts of life

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.
(Mikii, 06. oktobar 2022 20:39)

Opasno prognoziraš. Treba kladžu da igraš.

ajmo region

pre 1 godinu

Krln dominira ali Partizan vodi. Keln posjed 75%.. udarci, korneri, dodavanja, Partizan na 1/3 -1/4 u odnosu na Keln. Teško da će Partizan izvući bod a još teže 3 boda, ali možda se posteći. Držte se Partizanosi. Zvezdica havarisala Ferencvaroš.

Paok

pre 1 godinu

Vesko@. Lako je to Vesko proverljivo pa ne znam cemu ovo tvoje izmisljamje, cak 7 igraca iz prve postave im ne igra, sto je po meni njihov bezobrazluk.

Đuro

pre 1 godinu

Strajnić: Lutovac kao da malo gubi dah. Pa čovek ušao u igru 5 minuta pre toga i za to vreme je napravio grešaka koliko svi ostali zajedno. Ko sve igra fudbal sačuvaj Bože.

HanSolo

pre 1 godinu

Jadno kolko našim klubovima treba šansi da daju gol.. Andradeova šansa svaki fudbaler van naše lige bi dao gol.. Jadno, jadno.. Daj bože da nas sad ne kazne nemci.. A ovo bacakanje i foliranje je užasno! Ostalo samo kod nas! Bljak!

navijac

pre 1 godinu

@Ne. Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:37)

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.

Bard Živa

pre 1 godinu

Diabate divljao celu utakmicu, hoće sve sam kao da je Mesi, Rikardo takođe, Andrade nema kvalitet za Partizan, Lutovac pokazao zašto je seoski igrač, da mu je klupa Partizana vrhunac karijere, ostali jako dobri, posebno Traore.

Zoran

pre 1 godinu

Oteras Sumu, a dovedes Andradea, te zadrzis Lutovca..!? Sta dalje reci ? Koji komentar poslati ? Jos ti je Suma, sada, slobodan igrac, ali ti krenes po nagovoru Rikarda (tek je taj igrac za seosku ligu) da dovedes tog Andradea. Posle onog promasaja, taj bi mi prodavao semenke na tribinama da sebe otplati.
Lutovac je verujem dobar momak, ali prijatelju nadji posao u nekoj pekari , ostavi se fudbala.
Dijabate je retko sebican igrac i bilo bi dobro da ga malo spuste na zemlju.
Filipovic, na beku, igrac za eventualno drugu ligu, ne vise od toga. Pa ovi su ga prolazili kao da ga nema na terenu.
Pavlovic izmislio fudbal za Rikarda, ali bukvalno je profesor za njega i to covek se iz povrede vratio.
Najace pojacanje ce nam biti povratak Danila Pantica.
Natkho , svaka cast. Gine covek u tim godinama; za postovanje.
Partizan je mogao da im da najmanje 3 komada veceras. Mora se raditi na fizickoj spremi kako bi se ofanzivno odgovorilo ovakvim ekipama. Ofanziva je najbolja odbrana.

Dzoni

pre 1 godinu

Filipovic i Pavlovic definitivno nisu za startere, Bazdar mora biti u prvih 11 jer je neverovatno prodoran i tehnicki potkovan, u svakom slucaju mnogo bolja varijanta od pomenute dvoice

ultrasrbin

pre 1 godinu

Da pokazemo panterima kako treba da se igra u Evropi!
(Grobar, 6. oktobar 2022 20:03)
Panteri su u kosarci, a nazalost u fudbalu je CZ ipak iznad Partizana.

C i n i k

pre 1 godinu

Ovaj Lutovac je zalutao u fudbal. Ne zna gde se nalazi. Svaku loptu je izgubio.
(Pera, 06. oktobar 2022 22:41)


Mozda usao povredjen..., ko zna, ali ja onako nesto u zivotu nisam video na terenu, on je nka teska prevara i ko zna odakle je i zasto dosao i ko mu je veza, nmogu da verujem da je ono profi fudbaler!

браво

pre 1 godinu

Ок јасно ми је да играју са другим тимом хахахахахахахаха. Ипак не може свако да игра против моћне Ференцвароши...

Dag Kristi

pre 1 godinu

za sve kao prave zvezdase,keln u bundes ligi ima samo jedan poraz
(ica, 06. oktobar 2022 23:02)

I Ferencvaroš u Mađarskoj, i nijedan remi. :D Brate, kao da je igrano 30 kola u ligama :D

C i n i k

pre 1 godinu

Da su "mađari" znali da su u Zvezdi povređeni Bukari i Milunović igrali bi totalno drugačije. Nisu imali pojma da Milunović urušava Zvezdinu odbranu, a da je Bukarijev jedini kvalitet što je brz, te da bez njih dvojice igramo mnogo bolje.
(Lajavi krelac, 06. oktobar 2022 23:28)


CZ je bila pojacana jer nije igrao Milunovic, tezak panj..

C i n i k

pre 1 godinu

Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.
(Marko, 06. oktobar 2022 23:13)


Slazem se za Lutovca, meni je nestvarno da je ono, fudbaler ?
Onako nesto nkd u zivotu nisam video na terenu, dal je moguce da je ono profi fudbaler ?

Pseudoharms

pre 1 godinu

Da pokazemo panterima kako treba da se igra u Evropi!
(Grobar, 6. oktobar 2022 20:03)

Mi onomad dobismo ove u gostima, vama želim isto. Videćemo.

обс

pre 1 godinu

Јако слабо покривање терена од Партизана. Келн као да има два играча више. Променити формацију и не трошити Дијабатеа и Менига у дефанзиви. Они треба да буду најофанзивнији. Филиповића заменити Живковићем, Павловића Баждаром, Рикарда Андрадеом. У супротном, много потрошене снаге ни за шта. Јер, гол само што Партизан није примио и не само један.

Simpatizer

pre 1 godinu

Partizan teško može da izgubi ovde, Keln igra sa nekom levom postavom.
Ovo im je treći tim. Ne bi mogli ni Ingolštat da pobede
(State, 06. oktobar 2022 21:33)

Treći nije sigurno, u drugom poluvremenu je igrao isti tim koji je u subotu dobio Dortmund na ovom istom mestu, dali im 3 komada, a Partizanu nisu uspeli da uvaljaju ni jedan. A nije da nisu upinjali

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta vam smeta Lutovac? Pa usao je da zatvori tu stranu kad je Urosevic ispustio dusu,zajedno sa Sehovicem. Dobro je odigrao sa te strane nije bilo opasnosti.
Svi su bili odlicni ,pitanje je kako igrati u Bgd jer su ovi objektivno jaci tim ali moze da se igra. Treba odmoriti igrace i imaju utakmicu u nedelju ,neka igra drugi tim pa sta bude.

sreta steta

pre 1 godinu

Andrade promasio sansu karijere, Rikardo Gomes ocajan ceo mec... Nadam se u revansu da Partizan moze jos agresivnije da odigra u Humskoj...

nesa80

pre 1 godinu

Ruku na srce, jako slabo je ovo, mi nemamo 5 normalnih igraca. Cista sreca, u Beogradu ako X izvucemo bice super, voleo bih da se varam, ali Partizan nema odbranu. Ko razume imalo fudbal znace o cemu pricam. Imamo Rikarda, Diabate, Traore, Natho i mozda jos par okey igraca. Pa pogledajte Lutovca, decko usao u 80om minutu, ne zna gde bije, sa takvim igracima mi nemamo sta da trazimo, mozete udarati minuse do sutra, zapamtite moje reci za sledeci cetvrtak, toliko.
(Marko, 6. oktobar 2022 23:13)
kakav bi ti tek bio komentar da smo izgubili,uzivaj malo pobedio je partizan,neka smo slabi,samo neka nastave tako slabi,drazi su mi nego kad su bili najaci na svetu pa primili 5 komada od ovakvih dobrih ekipa

Dikan

pre 1 godinu

keln za sada nema srece (31.minut)...nadigrava grobare u svim linijama, ali ne pogadja mrezu. ali. kad ih i srec pogleda da pocnu da pogadjaju bar svaku drugu sansu...nece mukice u crno belom dobro proci. u igri partizana ama bas nikakav sistem ne postoji. daj loptu u prostor rikardu i dijabateu, pa sta urade. ne igra se fudbal tako, rodjaci!
(cole, 6. oktobar 2022 21:35)

Kako se prati i analizira sekunde svake utakmice, svaka čast. Ja vaše ne gledam ni sekund, ne interesujete me i to se nikad neće promeniti.

Poker

pre 1 godinu

Utisak večeri je sudija definitivno koji ne svira tri penala,dve ruke na obe strane,i rvanje Markovića nad fudbalerom Kelna.U par navrata ne prekida igru,a nešto sa nekim pokušava da komunicira,tako da se nije znalo da li je igra prekinuta,ili ne.Druga stvar gost na areni koji na kraju utakmice Zvezdine govori kako će on naravno kao navijač Zvezde navijati za Keln. Prvo takve gluposti ne treba izjavljivati zbog milion razloga,a zajednički koeficijent je jedan od njih možda i glavni. Ja kao navijač Zvezde sam ravnodušan,ne navijam protiv Partizana,i izjava njegova me je iznervirala,potpuno bespotrebno.Partizan bolji ,golman Kelna je tri,ili cetiri čista gola odbranio ,zaslužena pobeda svakako.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Na kraju utakmice ce biti da je Keln igrao sa pjetlicima...
(Dragan
Ne. Na kraju utakmice će biti da je Keln NIKAD JAČI !!!
(Aster Blistok, 06. oktobar 2022 22:37

Dobro je, znamo da je Ferenc. nikad jaci.

Dikan

pre 1 godinu

Igrajte za Zvezdu, da ostane direktan ucesnik LS!
(Master Yoda, 6. oktobar 2022 22:45)

Pa i biće tako, to je rešeno odavno. Jedan vođa, jedan klub,mi ostali nismo važni.

Bogumilskigor

pre 1 godinu

Odlična utakmica za Partizan!
Borbeni i taktički dobar Partizan danas,Odlično pripremljena/vođena utakmica od strane Petrića!
Bravo za Partizan,a i za Crvenu Zvezdu!
Samo nek nastave tako,pa sa sledeće godine gledamo ligu šampiona sa DVA naša predstavnika@

Egon Kowalski

pre 1 godinu

Sve čestitke Partizanu od Zvezdaša. Mene je zapanjila fanatična borbenost nemačkih igrača u navijanje sa tribina, kao da je bilo pitanje života i smrti
(BgR, 06. oktobar 2022 23:45)

Jeste da navijaju i bodre klub svo vreme ali pitanje života i smrti nije, bio sam na utakmici i video sve uživo. Nemci vole fudbal u gledaju na to kao zabavu i uživanje a mi ga doživljavamo kao pitanje života i smrti. Mislis da se neko od njih na kraju utakmice okrenuo grobarima da ih proziva i provicira? Samo su lepo veseli i raspoloženi krenuli kućama do sledeće utakmice i nove borbe.

Mare

pre 1 godinu

Nisam znao da u Srbiji ima ovoliko poznavalaca FK Keln pa da znaju ko je prvi tim a ko su petlići ili ko im već igra. U svakom slučaju želim komšijama prvu pobedu i proleće u Evropi

nesa80

pre 1 godinu

onaj sudija je sve samo ne sudija,koliko on faulova nije svirao za partizan,koliko gazenja gde su noge odvaljivali ni zuti,penal ocigledan,koji nismo ni videli na snimku,eto mene bas cudi da nije izmislio neki penal za keln,ono je sramota za sudjenje,ja grublju ekipu nisam video nikad a koliko se secam ni 1 zuti.partizan je izdrzao bukvalno sve,napokon da ne primimo gol od jake ekipe,po meni ta druga postava je igrala bolje nego kad su usli prvotimci,trener pogresio,tu je keln stao.bravo crno beli

key and peele

pre 1 godinu

andrade je i zvanicno propast. rikardo sebican, lutovac drvo kakvo se retko srece. urosevic prosek ali u ovakvom partizanu ispade jos i solidan. traore je dobra mrcina, jak, odlicno brani i coveka i prostor i veoma pametno izbija loptu, tako da ona ne ide protivniku vec u daleki prazni prostor cime daje svom timu vremena da se postavi. mening uzasno slab i jos uzasnije nezgrapan u koraku i sa loptom. dijabate je veceras procitan ali je i takav mogao da da gol. vujacic prosek, svetozar dace bog dosegnuce i tri utakmice za reprezentaciju. natko je vec poznat a desni bek nije los kakve smo sve krseve imali decenijama

istina!

pre 1 godinu

Partizan teško može da izgubi ovde, Keln igra sa nekom levom postavom.

Ovo im je treći tim. Ne bi mogli ni Ingolštat da pobede
(State, 06. oktobar 2022 21:33)
Nikad jači evropski gigant Trabzon jos i spor!
A o strahu i trepetu evropskog fudbal Fradiju ne treba ni trositi reci..

Dzeronimo

pre 1 godinu

Lutovac polufudbaler
(W, 06. oktobar 2022 22:44)

Na zalost ni polu a ni fudbaler, lik je teska neznalica. Umesto da udje nekk ko bar MOZE da trci Petric uvodi ovu babu.Zivce mi sve pomida.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

E sad zamislite da nam je umesto ovih panjeva Sadik u spicu, bolji spic od ona dva (Rikarda i Pavlovica) bi razvaljivao uz Dijabatea i Meniga. Sjajna igra, ludilo sta se promasivalo veceras!

Šomi

pre 1 godinu

BRAVO CRNO-BELI! Zaista pobediti Keln u Nemackoj je velika stvar,Keln je pre neki dan pobedio Borusiju Dortmund,Keln je vrhunska ekipa,zato jos jednom,BRAVO CRNO-BELI!

lik

pre 1 godinu

Ovu konferencijsku ligu pod hitno ukinuti, 90% klubova koji dolaze iz jačih liga sudjeluje, ali bez ambicija za prolaz dalje, totalno neregularno takmičenje.
(RoPe, 06. oktobar 2022 

naprotiv svemu što si napisao očigledno je da nisi gledao utakmicu nego samo onako komentarišeš da budemo realni ja sam navijač Partizana će on je dominirao ali Partizan ima ovaj Jesam ali upravo suprotno onome što si napisao Baš se videla želja da pobedi ali nisu uspeli i nisu imali skoro ni jednu 100% sansu

Цоа

pre 1 godinu

Дортмунд добио севиљу, келн дортмунда, партизан келна, а митровица партизан 😀

BgR

pre 1 godinu

Sve čestitke Partizanu od Zvezdaša. Mene je zapanjila fanatična borbenost nemačkih igrača u navijanje sa tribina, kao da je bilo pitanje života i smrti

Nebojsa

pre 1 godinu

Eh kad bi Parrizan igrao ovako na svakoj utakmici, onda bilo nesto od njega.
Lici mi na ekipu koja dobro igra jace utakmice i tamo gde nije favorit, dok pada od ekipa koje je favorit.
Zato je C.Zvezda mnogo ispred njega, kod nje nema kikseva, moze jedan ili dva u toku sezone i to je to.
Ako misli Partizan da bude ozbiljan takmac C.Zvezdi mora da pobedjuje i kad ima los dan.

zemunski kej

pre 1 godinu

Partizan vodi 35minut ali ovi su bas stisli i tesko da ce da se odbrane. Previse se brane.Do sada je Keln imao 4 velike sanse,ali malo Popovic malo sreca nema jos gola. Ipak lepa utakmica ,evo jos jedna sansa sada za Partizan

Viee

pre 1 godinu

Ma ne, nego je bio nikad jaci kad je bio zadnji na tabeli u ligi, i ispao u drugu ligu, a glavni igrac mu bio Jojic.. Sad jedva pobedise Dortmund za vikend.
(navijac, 06. oktobar 2022 23:03)

Zaboravio si i 5,6 stativa i prečki ko
je je Keln pogodio u toj utakmici

Mile Grobar

pre 1 godinu

Sve sve ali Lutovac. Kad primi loptu zna se da ce svaki put biti aut za protivnka, bilo da dodaje, sutira ili prima loptu...Covek je konstantno ocajan od kako je dosao u Parizan.
Osim njega, crno belima svaka cast na veliiiikoj i zasluzenoj pobedi!
NAPRED PARTIZAN

Dex

pre 1 godinu

Kada se igra i trci muski ovako Partizan nastupa samo ne moze cela sezona ovako domace prvenstvo se nameta i onda nemas sta da trazis
(Vidara,

Mitrovica se ne bi slozila sa tobom. Ne rise

Zorz Vea

pre 1 godinu

Dobro je, bio bi blam da izgubimo od Kelna. Šalu na stranu, preteška utakmica, puno sreće za nas, šteta za neke prilike ali pobedi se u zube ne gleda. Nek je igračima sa srećom u svakoj narednoj utakmici.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

cosigliere

pre 1 godinu

По некој чудној логици навијача из комшилука Партизан је играо са другим тимом Келна.Кад боље погледам и јесте тако нису играли Хеслер и Литбарски.

srbija

pre 1 godinu

Ovo pisem 15 mim pred kraj, 0:1. Imali smo 5 golova iz kontri i polukontri. Potpuno mi je nejasno da su napadaci i krila bez snage... Ako izgubimo bodove ovde, stvarno smo onda debili..

👏💪

pre 1 godinu

Svaka cast Partizanosima. Pobjeda u gostima, prvi u grupi, pare, koeficijent.. Svaka cast. Izdrzali su napad Kelna do kraja to je težak zadatak i svaka čast. Keln je dominirao, navaljivao, sakrio fudbal, posjed 74%, pusta dodavanja, preciznost, udarci ali ništa nije pomoglo. Šta će tek da bude u Beogradu. 💪

Provincijalac

pre 1 godinu

Bravo! Dugo nisam gledao ovakav Partizan. Ne zna se da li je bolja igra, atmosfera na stsdionu, navijač,ma sve. Svaka čast!

voja

pre 1 godinu

E bas mi je drago zbog pobede Partizana, i ova poruka je upucena pravim navijacima Partizana od pravog i iskrenog navijaca Zvezde, a drugima kojima smeta ovakav stav neka se pojedu od muke, i neka se srame oni kojima je drago da pobede nemci ili bilo koji drugi stranci. Komsije svaka cast. Nazalost mi smo sebi uvek najveci neprijatelji i ta nekakva mrznja izmedju Partizana i Zvezde se stvorila kod takozvanih navijaca i takozvanih uprava u zadnjih 30tak i kusur godina. Dosta vise sa mrznjom! Sportski pozdrav.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Keln tukao Dortmund, Partizan tukao Keln, znaci Partizan bolji od Dortmunda!
(Paradox, 6. oktobar 2022 22:56)
U kupu Keln ispao od Regensburga pa je Partizan u rangu sa Regensburgom, a oba kluba su bolja od BorusijeD.
Radnicki SM je bolje od Partizana, Kelna i BorusijeD, au rangu sa Regensburgom

Marko

pre 1 godinu

Sva takmicenja osim LS treba ukinuti , jer sluze isklucivo za namestanje rezultata i zaradu kladionica i izgleda da je u pravu Florentino Perez sto trazi Super ligu . Nema nikakve sanse ni u promilima da Partizan u regularnoj utakmici dobije bilo koji nemacki klub u gostima . To je u regularnoj utakmici nemoguce .
(Andrea Djani, 06. oktobar 2022 23:16)

a koliko su sansi u promilima, da jedan Sheriff dobije Real u gostima? Da li je to bilo regularno, neregularno ili prosto nemoguće?

Provincijalac

pre 1 godinu

Bravo! Dugo nisam gledao ovakav Partizan. Ne zna se da li je bolja igra, atmosfera na stsdionu, navijač,ma sve. Svaka čast!

Vesko

pre 1 godinu

@ Paok Ako fali nekoliko igraca iz prvog tima, ne znaci da igraju sa drugim timom.
Vise prvotimaca Kelna je u sastavu nego sto odmara.

Детелинара

pre 1 godinu

Уф могло је бити и 0:3. Штета за све оне стопостотне шансе. Биће још јаче у Хумској. Браво Партизане!

iki

pre 1 godinu

Svaka čast na pobedi na prelepom i punom stadionu. Samo bih voleo da sam pred kraj video i mladjanog Baždara, dečko zna fudbal, a gol u ovakvom meču bi mu samopouzdanja digao u nebesa.

lls

pre 1 godinu

Keln tukao Dortmund, Partizan tukao Keln, znaci Partizan bolji od Dortmunda!

aj brate nastavi jos malo i doci ces do toga da je Haland trebao da potpise za Mitrovicu, a ne za ManC

Марко

pre 1 godinu

Strajnic je 6x umesto Dijabate rekao Traore.
(Prle, 6. oktobar 2022 23:28)

Ма нема везе. Само немојте да кажете Страјнућу да Роналдо више није у Реалу. То би га дотукло.

nesa80

pre 1 godinu

kelnovi igraci ko osice,a i kako god da izbijemo loptu vraca se kod njih ali svaka lopta,ili ide u korner,pitanje je koliko cemo jos dugo izdrzati taj pritisak

Никола

pre 1 godinu

Лутовцу да се објасне ситнице око симулирање или излежавања.
Нпр кад изгубиш лопту ДА СЕ НЕ ИЗЛЕЖАВАШ И НЕ ИГРАШ ОДБРАНУ!!!

Dorotej

pre 1 godinu

Meni je ovaj Petrić super trener, niko ga u komentarima ne pominje. A i naš Miloš Milojević je večeras položio ispit. Divno veče za srpski fudbal. Svi normalni navijači smo se radovalu pobedama Zvezde i Partizana.

lik

pre 1 godinu

Keln igrao sa drugim timom
(Delije, 06. oktobar 2022 23:13

da se zabrine jer je očigledno drugi tim bio bolji nego prvi u drugom poluvremenu igrao prvi tim ali u drugom poluvremenu nisu stvorili ni jednu šansu em što su kruzili oko kao muva bez glave

Nocni vuk

pre 1 godinu

Bravo grobari, stvarno mi je drago što ste pobedili i što onaj loš period sa početka sezone nije potrajao, bilo bi baš loše za srpski fudbal..
Jedino mi je neverovatno da znate i koji je Keln bio na tabeli i kako je igrao protiv Zvezde i sa kakvim timom..
Dobro je da pratite, lakše je onda i Petriću da spremi utakmicu

čoveče 15.min si na terenu

pre 1 godinu

Svaka čast na želji i borbenosti,bravo momci!
Lutovac profesionalni fudbaler!? Ne verujem!
Svi ostali su, u trkačkom smislu, dali svoj maksimum.
Natho doktor!

navijac

pre 1 godinu

E samo da dodam, VEEEELIKI pozdrav za one sto su posle Nice prozivali ovde kako nismo 20 godina pobedili nikog iz lige petice.. Prizvali su ovu pobedu :)

123

pre 1 godinu

Takticki Petric objasnio. Ali sta uradi Andrade? Razumem da nije spic igrac, golgeter ali da si potpuno sam i sutiras loptu u golmana a mozes da biras, levo ili desno od golmana? Strasno. Jedino je bitno zalaganje, trcanje , velika borbrbenost i pobeda..

anti Rola

pre 1 godinu

Ovaj Petric izrasta u dobrog trenera.
Rikardo mora pod hitno da se urazumi i da smanji prepotentnost nije on ni Ronaldo, ni Mesi a i da jeste on je deo ekipe koju mora da postuje.
Druga stvar koju moraju da poboljsaju koncentraciju u zavrsnici, da su malo bilo koncentrisaniji bilo bi dva ili tri razlike.

Beograd-janin

pre 1 godinu

Gledam fudbal dugo vremena, nikad nisam video da neko toliko napada, a ne želi da šuta po golu, zabije gol, kao keln večeras... ako ne želiš u konf. ligu lepo reci, a ne da nas sve patiš..
(Ziko, 06. oktobar 2022 23:01)

Ti dečko kao da su u pitanju ekipe ispred zgrade, pa kao nećemo sa vama da igramo? Alo bre, to je evropsko takmičenje, svaka pobeda donosi novac, od tog novca živi klub..igrači, plate..najbolje da kao oni "e nećemo, znaš ne interesuje nas takmičenje"?

Lord

pre 1 godinu

Ciste penal za Partizan.
Cak i sanse Partizana su bile zrelije, Andrade, Menig, Pavlovic, Urosevic.
Kada se malo unaprijed razmisli, Partizan mora da dobije Slovacko kuci, i da ili dobije Keln i remi sa Nicom.
Ima tu jos puno posla.

Betonka

pre 1 godinu

Razbio ih je Partizan po šansama, realno su morali dati bar još 2 gola, ako ne i 4.
Ako na sledećoj domaćoj utakmici u Evropi ne bude pun stadion zaista su onda najjadniji navijači u Evropi.

Косингас Гаврило

pre 1 godinu

Драго ми је да видим да још увек има нормалних људи, који на провокацију одговарају уљудно и културно. Спортски поздрав

Nikola

pre 1 godinu

Rikarda bih zbog ovakve sebicnosti izbacio i nema da igra 3 utakmice. Razumem da je napadač, oni imaju taj ego ali preteruje u tome, koliko napada je samo upropastio time.

samo jako

pre 1 godinu

Partizan se lagano diže, Keln pada. Ako Partizanosi zabiju brzo drugi go Keln če biti u šoku i Partizan može da uzme 3 boda. Nakon dva gola zatvorit utakmicu i igrat na kontre.

Cetko

pre 1 godinu

Partizan igra odlicno i u skladu sa svojim mogucnostima. Svi ovi strucnjaci koji misle da smo real madrid i da treba njemackom prvoligasu da damo 5 golova na strani neka odmore malo i suzdrze se komentara.

Pera

pre 1 godinu

Idemo bree. Kakav dan za srpski spkrt, narocito za fudbal.
Prvo Kecman🥎
Zatim Novak🥎
Pa Zvezda⚽️⚪🔴
I na kraju Partizan⚽️⚪⚫

key and peele

pre 1 godinu

i da, golman. da mu neko zabrani da izbija jer nasa postava nije nastelovana za te lopte posto ih odmah gubimo. ili je on ispuca u aut

zdravko

pre 1 godinu

Лепа утакмица. Келн је проценио партизан Такоје и прошло. Али партизан мора да у реваншу да поведе рачуна јер Немци боље играју у гостима.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

C i n i k
Relativno kasno dosao iz Rada, kada je bio smatran solidnim talentom nasi nisu uspeli da ga dovedu i tek posle 2-3 godine nam je stigao. I to kada je i tamo poceo da pruza losije partije...

ancient alien

pre 1 godinu

Prvo poluvreme gledam Partizan, drugo ozbiljnu ekipu. Drago mi je zbog Petrica, za nas fudbal neverovatno kulturan covek. A i gledao sam ga pre 33 godine protiv Dinama na JNA :)

Neplivač

pre 1 godinu

Sve ispod 3 razlike za Keln je veliki uspeh. Ako ih otvore u prvih 15 minuta, može vrlo lako da usledi katastrofa. Nemac kad oseti krv, ne staje.
(Mikii, 06. oktobar 2022 20:39)
Kako si ti veliki poznavalac fudbala, pa to važi za sve utakmice. Ako i može (a ne mora)

Kontras

pre 1 godinu

Odlicna igra Partizana. Borba, zalaganje, odnos prema igri, tehnika, taktika, odbrana...

Jedino ona nasa sansa u 90. minutu, umesto da zavrsimo tada posao, morali smo da drhtimo do samog kraja.

Velika je stvar pobediti Bundesligasa u Nemackoj, a pogotovo veliki nemacki klub kao sto je Keln.

Takve stvari ni jace Partizanove generacije nisu uspevale. Svaka cast i za Partizan i za Zvezdu danas

Zulu

pre 1 godinu

Bravo Partizan!!

@Najbolji sedi na klupi

Slazem se da je Bazdar najbolji, ali sramota je da mesas Pavlovica veznjaka i Pavlovica spic igraca koji je tek zaigrao za Partizan jer je prethodno bio povređen.

nesa80

pre 1 godinu

Strajnic je 6x umesto Dijabate rekao Traore.
(Prle, 6. oktobar 2022 23:28)
ja sam umro od smeha kad je markovic dao gol a kaze strajnic-markovic je ostao bez pola dresa a ono markovicu oko ruke visi crna traka koja se odlepila

Car Dušan

pre 1 godinu

Jutro(s) uz prvu kafu i dim cigarete, dodje mi neki PRELIJEP osjećaj...Sreće i zadovoljstva! Ovi MOJI rasturili one Šabane iz Madjarske, komšije posle toga muški se pobiše sa Švabama... Vraća me u ono davno vrijeme, kad se nismo baš voljeli - ali smo se POŠTOVALI!

zemunski kej

pre 1 godinu

Kakvo lepo vece! Gledao sam obe utakmice 4 sata uzivanja. Ova druga napeta do kraja ,nekako su izdrzali ali morali su da spakuju jos jedan.

Zvezda zivot je

pre 1 godinu

Bravo komsije,gledao sam utakmicu i ima tu potencijala, steta sto Partizan nije postigao jos koji gol toliko zicera je propusteno, a sa druge strane Keln osim one precke i kada je jedan igrac pravo sutirao u golmana sa 5 metara glavom nije stvorio vise ni jednu stopostotnu sansu.Pavlovic napred moze biti nesto od njega ako nastavi naporno da trenira, stranci dobri ,sve u svemu lepo fudbalsko vece za Srpski fudbal.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

King. Čestitke Partizanu. Znaš kakvu bismo agoniju i komediju proživljavali? Istu ili čak malo manju od Dinama, jer Zvezda je igrački jača, problem je bio trener, a nadam se da je sada i taj problem rešen. A, zar je to kako prolazi Dinamo agonija i komedija? To je realan odnos snaga. Čestitke i Dinamu.

Gazda

pre 1 godinu

Koliko navijaci ne poznaju sport koji prate.
Dijabate je veceras oko sebe uvek imao dva ili tri protivnika. Covek nije Mesi a ni njemu ne uspeva da stalno prolazi kroz trojicu. Covek nije sebican uopste, mozda ponekad ima potez vise, ali igrac na terenu donosi odluke u trenutku i ne vidi sve kao mi na TV.
Lutovac jeste katastrofa.
Andrade nije finiser vec zadnji vezni. Retko se nalazi sam pred golmanom i ne ume to da resava. Vise je gledao u golmana nego u loptu, zato je tako lose sutnuo.
Rikardo je sebican, zeljan paznje. Vise puta je mogao da asistira ali jednostavno nece.
Markovic odigrao za medalju. Vujacic kiksara, jako lose procenjuje centarsuteve i igrac mu cesto ostaje sam.
Ali svima cestitke za borbenost i prikazan pravi fudbal. Nije to bila neka umetnost ali je tim bio disciplinovan do kraja i odradjivao zamisli trenera.

Lee Kas

pre 1 godinu

Lepa pobeda. Nista ne mogu da osporim, ali da su ne sposobni da zadrze loptu u svom posedu vise od 5-6 pasova ne mogu da razumem. Golman ispucava, a nasi nisu u stanju da prihvate loptu i malo uspore tempo. Steta za onaj zicer na isteku 90. minuta. Tako nesto ne sme da se propusta.

Gro8ar

pre 1 godinu

Šta je promašio Andrade?! U stvari bolje reci sta je pogodio! Pravo u golmana, da je igrao od starta pa aj da razumem visok intezitet svi su pocrkali izgubio dah ali čovek je ušao u igru s klupe…

Aspera

pre 1 godinu

Prosle sezone prica kako Natko, jedini koji zna sta ce sa loptom, nema snage za vise od 60 minuta. Veceras 90. minut od cetvorice u kontri samo Natko sprinta nazad da se postavi u odbrani. Kako neko ko nema snage za vise od 60 minuta sprinta u 90. minutu?

Žalosna Sova

pre 1 godinu

Deda Milutine, Keln je pre par dana pobedio tu Borusiju Dortmund. Aj priznaj mu da je bar četvrtina kluba.
Lepa pobeda sinoć, baš prijatno iznenađenje.

МАРКО КРАЉЕВИЋ

pre 1 godinu

Лепо је бити Србин, а синоћ је нарочито било лепо. Прво 4:1, па 0:1.