Četvrtak, 11.08.2022.

18:50

Partizan nastavio da tone u ambis – crno-beli rekli zbogom Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana ispali su iz kvalifikacija za Ligu Evrope posle poraza od kiparskog AEK-a.

Izvor: LN

Partizan nastavio da tone u ambis – crno-beli rekli zbogom Ligi Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

357 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdas

pre 1 godinu

Ne treba mi sad tu nesto da se nasladjujemo. Cinjenica da to moze preko noci i kod nas da se desi. Treba im pomoci ako kako moze.

Ovako nepristrasno, reci cu sta sam video u igri. Natho jeste najbolji tehnicar ali je star, uzasno spor i los u presingu. Potrebni su vam bar dva igraca tipa Kange da povezu odbranu sa Nathom i napadom a Natha gurnuti odmah iza Rikarda. Svaki gol aut, Popovic stoji 30 sekundi sa dva stopera dosta pozadi i mozgaju a onda ispuca daleko. Onda tu loptu Rikardo odbije ali preveliki je prostor izmedju Partizanovih linija i Aek pokupi sve druge lopte. Mora kompaktnije da se stoji, linije da se vezu rombovima i dodavanja da idu unapred i tako probijaju linije odbrane protivnika. Moraju bekovi da imaju veci radijus kretanja u oba pravca. Mora bolje presing na sredini. Popovic vam je sasvim solidan, bolji od Stevanovica. Onog Andradea prodajte jer je beskoristan. Nije to toliko strasno da ne moze sa par pojacanja i dobrim trenerom da se vrati na vrh.

Drugo, treba nekad priznati protivniku da je bio bolji. Kod nas izgleda ne postoji skromnost kao vrlina.

Ha, ha, ha

pre 1 godinu

Slažem se, nema jake Zvezde bez jakog Čukaričkog.
(Eto tako, 12. avgust 2022 08:33)

Kazem: Ha, ha ,ha i onda opet: Ha, ha, ha. Vidis kako si me nasmejao, na nivou desetogodisnjaka.

Žile

pre 1 godinu

Znači, koliko vidim iz komentara, većina misli da je na mestu Stolice bio neko drugi ili sad , ko god dodje da ga zameni, ti isti igrači će postati neni drugi, supermeni i sl, pa će sve odmah da se promeni ?!
Problem je trener znači a ne nezalaganje a kod nekih igrača i neznanje ?!
Zaista, to mogu da pišu samo oni koji ne razumeju da od Vujačića ili Gobeljića, nebitno, trener moze da "napravi" fenomenalne fudbalere.
Trener radi i pokušava sa timom koji mu je dat na raspolaganje i to je tako prosto, smena trenera nista neće doneti dobrog, nego promena uprave i politike kluba, to je jasno.

marko992

pre 1 godinu

Ma nema ko. Ko je iz ljubavi i zato sto je partizanovac igrao za taj klub. Retko ko. Vecinom iz moranja dok je vojska bila bog i batina u bivsoj drzavi, ili iz interesa 90-ih i 2000-ih dok je klub bio drzavni projekat i trpalo se u njega sakom i kapom. Ovo posrnuce pokazuje koliko je sve to bilo vestacki i lazno. I koliko klub nema uporista u narodu i bivsim tzv legendama. Niko u stvari ne voli taj klub iako se kunu (i pevaju) u suprotno.
(misim, 12. avgust 2022 07:48)

Shvatili smo poentu, hvalis se time sto ste konstantno od osnivanja drzavni projekat.Bas me cudi sto ste tu gde ste. Stvarno ste licemeri kakve svet nije vidro, ko vas ne zna skupo bi vas platio!

borko

pre 1 godinu

E kad samo vidim ko nas je predstavljao u Evropi, timovi koji se bore za opstanak u nasoj Ligi. Vojvodina i TSC bi bar prosli jedno kolo kvalifikacija. Ovako ispade da je Cukaricki, sto neko rece, osvojio vise bodova za koeficijent nego Partizan i Radnicki zajedno a svi znamo da ni Cukaricki nista nije uradio. Zalosno.

no name

pre 1 godinu

DNisam čitao komentare pljuvacine...
Partizan naplatu došlo neke srecne kavlifikacije, imao je Partizan precku i stativu u ovom dvomecu...

Neko ce reci Kiparski tim.

Kiprani ove godine 4 tima u grupnim takmicenjima. Sto srpska liga može da sanja.

Zanimljivo je propast klupskog fudbala u Grckoj, nekad slavni Olimpijakos i Panatanikos redovni ucesnici lige sampiona, ostali Grci na jednom timu.

A igrace sampioni njihovih drzava za Evropa ligu!

Appolon - Olympiakos

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Navijam za partizan a sad navijam da se ugasi i partizan i zvezda i ceo ovaj odvratni srpski fudbal
(maxi, 12. avgust 2022 07:49)

Да се угаси европски и светски шампион само зато што мали војни клуб, непостојеће војске и државе има лоше резултате?
Имам бољи предлог, да се укину државна давања малом војном клубу а средства упуте у Ниш, Нови Сад, Ивањицу, Крагујевац или Крушевац, гарантујем да би српски фудбал постизао много боље резултате.

riđobradi

pre 1 godinu

Ако 30 година пратиш, памтиш ти и петарде од Кроације, Тикве, Рапида, памтиш и Шамрок, Тун, Заглебје и многе знане и незнане! Ко ће се сетити свих великана од којих сте испадали… Видео си све то, само хоћеш да заборавиш. Иначе, прошле године сте славили када сте ушли у ту Лигу конференција, није ми ,јасно што сада кукате кад ћете опет ући. Ваљда.
(veliki, 12. avgust 2022 03:01)

a pamtimo i Černomorec, Levatije, Liberece, kairate, šerife, naftane i omonije

Gr

pre 1 godinu

Otkud nekome ovde uopste ideja da je natho kvalitetan igrac?!. Mozda je BIO ali sad jedino za mali fudbal, i ja sam kvalitetan ali nemam snage, kondicije, ne mogu da primenim i znaci nisam, kao i on. Shodno tome i jos mnogim drugim losim stvarima u partizanu ovo je ocaj, od igre, ponasanja, navijaca...ko mortus pijani ispod vasarskog satora sa losom muzikom. I onda nema druge nego da se svako normalan zapita sta ja radim ovde. Hocu reci bojkot, nemojte ici da gledate ovo, nek propadnu a i brzo ce. Ne dozvolite sebi da izgubite tri sata zivota na ovu glupost. Dobar film se gleda vise puta, los kad gledas drugi put sigurno si budala a ovo se gleda, gleda, gleda...

Eto tako

pre 1 godinu

Ja vam kao okoreli Zvezdas zelim da rasterate bandu i budete veliki ponovo ,pa da ponovo gledamo pravi derbi ,nista bre bez derbija .
(Dambldor, 12. avgust 2022 02:09)

Slažem se, nema jake Zvezde bez jakog Čukaričkog.

Miskec

pre 1 godinu

Hajde pišite opet kako ste naivno i ni iz cega primili golove, a onaj drugi gol, pa momak izlomio odbranu kao šašu, Krizaj nije onako skijao, kako je on motao!

misim

pre 1 godinu

@ Kaur

Ma nema ko. Ko je iz ljubavi i zato sto je partizanovac igrao za taj klub. Retko ko. Vecinom iz moranja dok je vojska bila bog i batina u bivsoj drzavi, ili iz interesa 90-ih i 2000-ih dok je klub bio drzavni projekat i trpalo se u njega sakom i kapom. Ovo posrnuce pokazuje koliko je sve to bilo vestacki i lazno. I koliko klub nema uporista u narodu i bivsim tzv legendama. Niko u stvari ne voli taj klub iako se kunu (i pevaju) u suprotno.

Strawdog

pre 1 godinu

Grobari, mije sve tako crno.
Osvojili ste bod za Srbiju za koeficijent na UEFA listi.
Dobićete lovu za nerešen rezultat od UEFE.
Dobićete lovu i za data dva gola....
Malo li je na ovu inflaciju?!?!

Kaur

pre 1 godinu

Mijatović,Ćirić,Jokanović,Paunović,Vlahović,Mitrović,Petrić,Tomić,Ilić,Mirković,Brnović,Milenković bilo ko.Imali bivšeg Partizanovca da kaže neku reč protiv ovih nameštenih što nas uništavaju.Vratite dug klubu koji vas je stvorio i dignite glas ako ste ljudi.Povedite promene,oterajte nečasne.

pastaimapastaima@gmail.com

pre 1 godinu

Kakvi god da su igraci, bolji su od Pazara i AEKa. Upropastili su celu jednu godinu svojih zivota, zbog nezalaganja.

Fly

pre 1 godinu

Prvo i osnovno pitanje ovde je fizicka sprema igraca. Pa oni nisu u stanju ni poluvreme da izdrze. Ako je Stolica za nesto kriv, kriv je jer u strucnom stabu evidentno nema kondicionog trenera koji zna nesto. Cak i ovakvi igraci skromnih mogucnosti, kada su fizicki dobro pripremljeni, mogu na domacem terenu da dobiju poneku utakmicu. U ovom momentu Cukaricki ima pet puta perspektivniji tim od Partizana, samo treba uporno raditi sa onom decom. Sto se Partizana tice, najbolje da zaboravi ovu sezonu, i vec danas krene od nule pa kad i dokle stigne.

Stručnjak

pre 1 godinu

Kao zvezdaš želim vam sreću u Evropi .Treba će vam mnogo sreće sa ovakvim indijancija koje imate u upravi .Stvarno ste loši ,stalno preskačete sredinu terena,nasumice napucavate loptu u napred pa šta bude.Nema ništa od toga...Trebaju vam pojačanja podhitno!

bata Sale

pre 1 godinu

Klub treba da se privatizuje !
Pa kad je nešto tvoje, trudiš se da to i uspe, bude dobro, kvalitetno. U suprotnom, svakog boli uvo i gleda da se "nagrebe" dok može !

zvezdaš

pre 1 godinu

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Evo primera za izreku "da komšiji crkne krava", mi ćemo namerno da ispadamo u sezoni kupanja da biste vi igrali kvalifikacije...
Dobro, slažemo se, možda bar na bazenima nabacite malo kondicije.

veliki

pre 1 godinu

Da nije tuzno bilo bi smesno. 40 godina imam, 30 godina aktivno pratim Partizan, ali ovo video nisam.
(Petar, 11. avgust 2022 23:14). Шта ниси видео? Ако 30 година пратиш, памтиш ти и петарде од Кроације, Тикве, Рапида, памтиш и Шамрок, Тун, Заглебје и многе знане и незнане! Ко ће се сетити свих великана од којих сте испадали… Видео си све то, само хоћеш да заборавиш. Иначе, прошле године сте славили када сте ушли у ту Лигу конференција, није ми јасно што сада кукате кад ћете опет ући. Ваљда.

Ђенерал

pre 1 godinu

Ја тек сад сконтах да је Аек из Ларнаке а не из Атине. А навијач сам Партизана.

vld

pre 1 godinu

Ni Murinjo, Anceloti i Klop zajedno da vode Partizan ne bi vise mogli sa ovakvim timom. Ovde fali bar 3 igraca dobra da se dovedu. Sta ce Stolica nesrecnik okrene se ka klupi nema nikog da zameni Rikarda ili Natha. Otisao Zdjelar a nema zamene a Fejsa jos nije na potrebnom nivou. Za odbranu da ne pricam mnogo tanko. Andrade silom prilika ceo mec igra zadnjeg veznog pitanje dal je ikad to igrao jer se iz aviona vidi da je ofanzivni vezni. Terajte tu upravu pojma nemaju samo da su zadrzali Jojica, Markovica, Milovanovica i Miletica druga bi prica bila a ovako skoro sve rasprodali a doveli dva samo igraca koja mogu igrati na potrebnom nivou Diabate i Andrade sto je vise nego nedovoljno.

Som Tojer

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

Napisa neko čiji klub izgubi od Novog Pazara koji je pred tu utakmicu bio poslednji na tabeli sa 0 bodova iz 3 utakmice, a protiv Radničkog su igrali i Zvezda i Partizan, rezultate znaš...

Okvirno

pre 1 godinu

Sem Dijabatea,Rikarda i eventualno Meniga i Uroševića, niko pojma nema.
A što se tiče golmana, mislim da ozbiljno treba razmisliti o formaciji bez golmana jer od ovih nikakve vajde nema. Ništa oni ne mogu odbraniti, kao da nam potpuno prazan gol. Možda da probamo sa veteranom Lukačem. Od ove dvojice gorih sigurno nema.

dzibi

pre 1 godinu

Bolje bije moglo. Ovo do sada je urusavanje imena i grba tima koji su na srcu nosili legende evropskog fudbala.

Vreme je da se klub provetri i dobro opere.

Zoran

pre 1 godinu

Mozda je ovako i bolje.
Da smo igrali protiv Dnjepra, majmuni sa juga bi skandirali gluposti i nas ne bi kaznili novcano, kao Turke, ipak su oni bitna drzava; nas bi izbacili na nekoliko godina.
Ovi sa juga jesumajmuni i to su dokazali maltertiranjem igraca. Go kriminalac do kriminalca, a policija koja je na 5m. iza igraca mirno posmatra.
Koja je ovo drzava..?? Moze li neko da objasni ???

Coa

pre 1 godinu

Partizan bas nije imao srece! Puno bolji, puno sansi stative ali nije se dalo. Malo bekovi nisu se prikljucivali napadu ostali perfektni! Nisu drzali loptu u nogama i bespotrebnih kombinacija vec odmah dodavanje ili ispucavanje! Dinamicno i borbeno! Sto kaze Stolica bolji tim je ispao. Publika se bas odazvala i pruzila lepu podrsku timu! Sve u svemu idemo dalje, da udjemo u ligu konferencije i tu nesto napravimo.
(Radisa, 11. avgust 2022 23:59)

Nema šta Radiša brate, sve je top!!!

zemunski kej

pre 1 godinu

Napisao sam da gube ovo kada su vodili sa 1:0 .Ako mozete da nadjete komentare od ranije dosta njih je napisalo da nece docekati septembar, Nismo proroci vec dugo pratimo fudbal,vidi se kada ekipa ne izgleda kako treba. Stolica je mislio da ce da napravi skok u karijeri ali nije ,izuzetno neuspesan. Taj koji ga je doveo je jos u klubu.

Prijatelj

pre 1 godinu

Stvar je jednostavna.uprava nora da ode da dodju ljudi mladji koji imsju neku viziju.ovo je staromodno..treba biti realan.liga konferencije ako se partizan plasira je maksimum trenutno..partizan mora da preuzmu ljudi koji misle na klub na buducnost kluba.nije ovi tragedija mozda bolje sto se desilo jer partizan ocigledno tone.zvezda je izasla iz takve krize pa nadamo se izaci ce i partizan..stolica jednostavno nije uspeo i to je to.zvezda gura dobro ali moram reci kao navijac partizana da je zvezda ipak fudbalsko ime u evropi..partizan je to pokusavao ali na mnogo jeftinih utakmica prokockao.partizan nema taj gen uspeha kao sto ima zvezda..jer zvezda nekada i kad igra lose pobedi a partizan ne secam se takvog slucaja..nema partizan takvu hemiju.ali dobro.ovi je neuspeh zivot ide dalje.u partizanu mora da se menja skoro sve.krivicu naravno snosi i stolica koji nije uspeo da sklopi neke stvari koje i mi gledaoci vidimo.pozdrav i bar udjite u ligu konferencije

Zoran

pre 1 godinu

Stolici ni majka ne bi dala da vodi tim iz ulice. Skoro nisam video takvu vezaru. Jednostavno pojma nema..Moj Bulbuderac je nekada igrao daleko bolje no ovo sto videh. HAOS !!!
U timu sem Dijabatea i Rikarda ostali su druga i srpska liga.
Cemu Natkho sluzi ???? Da uziva u penziji i vuce sjajnu platu u Beogradu ??? Suma koji je, za njega, Pele licno ne moze da prismrdi klubu, a decko je slobodan.
Sada znate zasto Markovic je izbacen iz Olimpijakosa. Covek spomenik. Ajde sto nema pojma sa fudbalom, ali ni u glavi nema tu mnogo. Pravi faulove totalno bez rezona i daje protivniku predah i da odugovlaci.

M

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.
(Neo@, 11. avgust 2022 23:07)

Slažem se da nemamo kvalitet za LE ali bogami ni u LK nećemo se usrećiti ako ne dovedemo kvalitetnog trenera (Nikolić je slobodan), najmanje 4-5 igrača i naravno ova uprava mora pod hitno da odlaze...

Ivan

pre 1 godinu

Velika bruka Partizana večeras u Humskoj zaista. Ni u drugoj utakmici, ovoga puta na svom terenu, Partizan nije uspeo da savlada kiparski AEK Larnaka i posle poraza u prvom meču na Kipru 1:2 večeras sa 2:2 sasvim zasluženo ispao iz borbe za Ligu Evrope. Sa ovakvom igrom ne zaslužuje Ligu Evrope definitivno. Ovo je zaista nedopustivo. Prosto je neverovatno da nisu uspeli da iskontrolišu igru ni nakon vođstva u prvom poluvremenu od 1:0 i inicijative na svojoj strani. Umesto da u tim trenucima daju još jedan gol i reše dvomeč, oni su petljali, komplikovali, grešili, poklanjali rivalima čiste lopte, jednostavno pacerski zaista. A u prvom delu prvog poluvremena bilo je tu neke igre, bilo je koliko toliko neke kontrole, iz toga je usledilo vođstvo i onda najednom stop, kreće konfuzija iz čista mira i naravno AEK to koristi, uspostavlja ritam i onda u drugom poluvremenu potpuno nadigrava Partizan i postiže dva gola, stiže do remija i zasluženo ide dalje. Partizan sa igrom kao večeras ni u Ligu Konferencija ne zaslužuje da uđe. Ovo je potpuno rasulo zaista, potpuno. Čestitke igračima AEK Larnaka na zasluženom eliminisanju Partizana i odlasku u plej-of za Ligu Evrope.

Koimasrece?

pre 1 godinu

Xaxa. Znaci Prosjecni Kiprani te oduce od fudbala a za nagradu mocni Hamrun.
I onda se usude da lupetaju kako Zvezda ima srece u Evropi??
A onda nakon nikad jaceg Hamruna opet dolaze Flora i fauna i Kiprani ocito projektovani za Ligu Evrope. Mozda i Samrok.

Neo@

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Treba biti uporan,uigrace se Partizani do proleca.Steta sto ce sad da smene Stolicu,bas steta.
PS.ovi kiprani imaju prosek starosti preko 30god.Razbise vas penzioneri.

Jevgenije

pre 1 godinu

Svi skandiraju:"Uprava napolje!"

Komentaror:"Odusevljenje na stadionu"

Sve sto treba da znate o RTSu.
(Rounder, 11. avgust 2022 21:25)


Brate svaka ti cast za komentar.

Чудна логика

pre 1 godinu

Није ми јасан мазохизам појединих навијача Партизана.Кажу е нека смо изгубили па нека Звезда сама скупља бодове.Ало господо па јел ви волите свој клуб или навијате за Партизан само да би мрзели Звезду.Друга ствар кад смо код скупљања бодова,2017 године је Звезда кренула од првог кола квалификација за ЛЕ.Пет година је скупљала бодове и дошла до трећег кола квалификација за ЛШ.Партизан и сви други клубови у Србији прво скупљају бодове за свој коефицијент па онда и за национални.Кад то схватите онда ћете схватити зашто се грчевито борите и за ЛК.

mile rizik

pre 1 godinu

@Hvala Partizanu što sakuplja bodove za Srbiju! Kolorado im nije ravan, kakvi mučenici, a naročito navijači koji trpe i ćute.
(Nesta13, 11. avgust 2022 22:54)

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Vidi ovako. Zvezda će igrati Evropu bez obzira na to od kojeg kola kreće. Ako vi ne doprinosite koeficijentu to znači da ćete kretati od kvalifikacija za pretkvalifikacije i da će vas tamo razvaljivati kojekakvi predstavnici Andore, Gibraltara, San Marina, Lihtenštajna. Onda ćemo vam mi vaditi dušu zbog toga i zato je bolje po vas da ubodete koje zrno i da krenete kasnije.

Mandjup

pre 1 godinu

VEČERAS SU DEBELO OBRUKALI KLUB ODGOVORNOST JE NA NJIMA ...Najuriti čitavu upravu kluba kockaju se mnogo sa imenom grbom i svemu ...

Mitar

pre 1 godinu

Mrzi me da premotavam utakmicu unazad i da brojim ispucavanja Partizanovog golmana,ali mislim da za svojih 60 godina nisam video više.Kao da imaju pet Žigića u napadu pa da te lopte mogu da osvoje.Bez sredine terena se fudbal ne igra.

Gandalf

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.

pavle

pre 1 godinu

Kao sto sam napisao prosle sedmice i dobio brdo minusa; "Partizan će proći....ali samo ako AEK ne doputuje u Beograd". Nazalost po malog komsiju, letovi sa Kipra nisu odlozeni.
Ispade Partizan OPET iz Evrope! Mnogo je veliki uticaj Zvezde izgleda - ocekujem saopstenje iz uprave Partizana "da su igraci dali sve od sebe, ali da protiv čelnika iz Zvezde nisu spremili taktiku za ovu utakmicu..."
p.s.
Od klubova nekadasnje velike četvorke iz SFRJ, samo je evropski "gigant" Partizan ispao u ovom kolu kvalifikacija!
(samo da dodam, 11. avgust 2022 22:59)

Kolo srece se okrece. Setices se toga kad dodje vreme. Polako velicino

Giga Moravac

pre 1 godinu

Htedoh još u prvom poluvremenu da napišem kako pojma nemaju, ali posle 90 minuta mučenja, moram reći da je to slaba konstatacija.Ovi su operisani od fudbala, nemaju kondiciju, Natho totalno aut,jednom rečju krš ekipa. A kako je onaj izbacio Vujačića, to je strava i užas, ali i komedija. Sve je stalo u tom driblingu, sva agonija.

Bubson

pre 1 godinu

Gle, da smo mi loši, jesmo. Nisam skoro gledao tim, a da nema nikakvu igru. Ne znam na koju foru je Stolica trener, to je već za dublju analizu jer je za njega Stanoje Arigo Saki. Isto kao što je realno AEK za Pjunik Barcelona. Da se ne ljuti niko.

nenad

pre 1 godinu

filipovic andrade fejsa vujacic markovic jovic bazdar natko ,stolica ako hoce neko na kilo da kupi ! To je odabir sportskog sektora veliki znalci ..mogu za svakog da analiziram do jutra ali me mrzi , sve se vidi ! Najgori sportski sektor i uprava u istoriji voljenog mi kluba ! Ne da treba da odu , nego im treba zabraniti prilaz stadionu na 500 metara ! Zagadili i zgadili su sve i svima !!

Batko

pre 1 godinu

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Ne lupaj

Bas

pre 1 godinu

Ocajna selekcija igraca je jedino objasnjenje ovako slabog Partizana,tri lopte ne mogu da povezu,nece se oni ni u obicnom prvenstu naigrati ove godine.

Skorpion

pre 1 godinu

Kakva prevara od igraca ovaj Jovic, nizerazredni igrac.
(DADA, 11. avgust 2022 23:12)

Kako sad pa to......kada su ga poceli forsirati u prvom timu pisali ste da se rodio novi Ronaldo.

Neumorni ispravljač krive Drine

pre 1 godinu

Naš klub je odigrao mudro, u Ligi konferencija će imati više pobeda i osvojiti više bodova za naš fudbal

Buahahhahhahahahahhaha

2CRAZY

pre 1 godinu

Partizanu fale kvalitetni odbrambeni igraci, zatim jedan ofanzivni vezni, pa cak i golman.
Napad je dobar, tu je Rikardo, Mening i Diabete, ali sve ostalo je lose i mora da se menja.

istina

pre 1 godinu

Stolica? Kada je bio u Čukaričkom i tada je držao flašicu a na treninzima stalno vikao pas, pas. Kao igrač promenio deset timova a kao trener nigde se nije proslavio a i kao selektor jedne mladje selekcije

Hamrun

pre 1 godinu

Surova realnost Partizana, meni su svi stranci u Partizanu i više nego OK, problem je smešna odbrana, koja ne postoji, Fejsa je mator, Zdjelar prodat za pola miliona samo, Stevanović i Popović su smešni golmani, a klupe nema.

Stolica je najmanje kriv(dok pišem ovo čujem da je smenjen od ovih iz Arene)

Nažalost Liga Konferencija je vaša realnost, ako ne prođete Hamrun onda Katanac.

Ovo vam je grupa po meri

Basel
Partizan
Helsinki
Shamrock

Za plasman u Konferencije se dobija 3 000 000 € svih 3 miliona uložiti u pojačanja, i naravno prvo oterajte upravu.

Gledao sam celu utakmicu
Twente-Čukarički, Čuka je u ovom trenutka bolja od Partizana i apsolutno nisu zaslužili da izgube 4:1

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

A vi se baš naigraste, sve sa evropskim velikanima!

nesa80

pre 1 godinu

koliko nam je vezni red puko otkako igraju fejsa i andrade da je to strasno,zdjler fali puno,meni je zao i krivo da je fenomenalni dijabate u ovoj jadnoj ekipi partizana,nebi me cudilo da uprava najuri tog igraca i da ga zvezda preuzme.ovo ispadanje se ocekivalo i ne nerviram se a slag na torti ce biti kad nas izbaci cuveni hamrun,videcete

Torrente

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.
(Neo@, 11. avgust 2022 23:07)

Omašio si poentu.
Izbacivanjem AEK-a Partizan bi obezbedio LC.
Dnjepar ionako nikada ne bi prošli sa ovakvom igrom.

Sada treba izbaciti Maltežane kojima ni ime ne znam.
Sa ovakvom igrom daj Bože da su im šanse 50%

Tragikomedija

pre 1 godinu

Par stvari samo. Filipović nastavlja da bude rupa pozadi, kod prvog gola mu lopta prolazi prvo iznad glave pa onda i kroz noge. Miljković je za njega Kafu lično defanzivno, čovek svaku utakmicu kiksne. Našu klupu čine 90% omladinci koji ne mogu da naprave razliku u Superligi, a na evropskim utakmicama su nevidljivi potpuno. Jovića je neko slagao da zna da igra fudbal. Bili smo odlični ofanzivno, dok Stolica nije izveo Natka posle čega svaki vid povezanosti odbrane i napada više ne postoji. Odbrana standardno šuplja, oba gola, naročito drugi, su komedija. Zamisli dozvoliš čoveku da predribla vas četvoricu. Svaka čast Dijabateu i Rikardu. Dijabate je igrač kakvog nismo imali još od Leonarda, šteta samo što je došao u momentu kada imamo ovu tragikomediju od tima.

Petar

pre 1 godinu

Ako ne odu Vučelić, Vazura, Stolica.....Partizan će se boriti za treće mesto u ligi Srbije....S tim da mora dovesti još bar, minimum, 4 igrača..... Ja i dalje volim Partizan, ali ne ovako jalov, smušen i nemoćan.....

NijeBitno

pre 1 godinu

Me znam da li sam samo ja primetio ,ali RTS je tokom celog drugog poluvremena imao problem sa zvukom????
Svi mi koji bi želeli da Strajinjic ne pridje komentatorskoj poziciji za vreme fudbalskih utakmica Partizana!
I za kraj,ono sto se stisavalo za vreme prenosa,UPRAVA NAPOLJE! Sa sve stolicom!

Gagi

pre 1 godinu

Dobro je uspeli smo da ne izgubimo, izvukli smo nerešeno. Mislio sam da je Partizan prošle sezone imao najlošiju skupinu igrača u istoriji kluba, prevario sam se ovi što igraju ove godine su gori. Oni od prošle godine u poređenju sa ovima izgledaju kao majstori fudbala. Ekipa Partizana je očaj tu nema odbrane, nema veznog reda, nema napada, nema rezevnih igrača. Da li neko smatra da su Lutovac, Mening, Andrade, Fejsa, Rikardo, Urošević stvarno fudbaleri. Jedini koji nešto vredi u Partizanu je Diabate.

papa petra

pre 1 godinu

Имају снаге за 25 минута.Вујачића нађ кроз нод провлаче већ трећу сезону.

Radisa

pre 1 godinu

Partizan bas nije imao srece! Puno bolji, puno sansi stative ali nije se dalo. Malo bekovi nisu se prikljucivali napadu ostali perfektni! Nisu drzali loptu u nogama i bespotrebnih kombinacija vec odmah dodavanje ili ispucavanje! Dinamicno i borbeno! Sto kaze Stolica bolji tim je ispao. Publika se bas odazvala i pruzila lepu podrsku timu! Sve u svemu idemo dalje, da udjemo u ligu konferencije i tu nesto napravimo.

navijac

pre 1 godinu

@Hvala Partizanu što sakuplja bodove za Srbiju! Kolorado im nije ravan, kakvi mučenici, a naročito navijači koji trpe i ćute.
(Nesta13, 11. avgust 2022 22:54)

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!

Baxuz

pre 1 godinu

Bolje, nqkupice bodova za klupski i nacionalni koeficijent u Ligi konferencija. Nisam maliciozan! I Zvezdi je LE bolje nego LS da je puni ko stigne.

Forest

pre 1 godinu

Mislio sam da nikada neću poželeti, ali ovo je bio prvi put kada sam od srce želeo da ispadnemo, zarad toga da se oslobodimo kandži ove uprave koja nas je dovela na dno.. Ali sve će se promeniti samo ova uprava očigledno Nikad! Lopovi su svakako , samo me živo zanima da li su tu po zadatku da ugase Partizan ili su prosto nesposobni! Prva varijanta mi svakako realnija,ali biće da su obe varijante uključene. Sa ovom upravom, sa ovim trenerom i sa ovim timom i 10o mesto će biti uspeh. Ali teško da će biti pobune, bojkota itd , tonemo u sunovrat... Ko zadnji izadje nek ugasi svetlo, Pozdrav svim mojim pravim Partizanovcima( ove prodane duše-huligani su svakako deo tog njihovog miljea)

Batko

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

Klub ti se bukvalno raspada, a tebi Zvezda u glavi...?

BG

pre 1 godinu

Partizan nikad gori,Kiprani za crno bele igraju kao weltmajstori, još kad čujem da im sezona nije ni počela??!! Alo bre,jel ima neko oči u ovoj zemlji da vidi da nam treneri već 30 g. pogrešno treniraju i vode klubove ! Jel moze neko ove naše kvazi stručnjake da potovari u autobus i put Holandije, Nemačke....da se jednom nauče kako se igra današnji fudbal.Pa za nas su eto i Malta i Kipar postale fudbalske velesile.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Partizan je bio veoma borben, imali su volje, ali dzabe kad nemaju kvaliteta.
Diabate je bio odlican, rekao bih i igrac utakmice, tu je jos Rikardo i Natho, sem njih troje mi vise nijednog kvalitetnog igraca nemamo.
Ovo nam nece biti dovoljno ni za ligu konferencija, moraju neki kvalitetniji igraci da se dovedu.
(2CRAZY, 11. avgust 2022 22:55)

Naravno, samo polako. Strpljen = spašen.

Kosjan

pre 1 godinu

Teraju Vucelu jer ima 0 trofeja ali ne teraju Ostoju koji ima 0 trofeja ahahhaah koji licemeri
(Heroes, 11. avgust 2022 20:46)

Zasto vi niste rasterali upravu kada je dovela Prosineckog za trenera a pre toga nije imala nikakve rezultate? KK Partizan ne igra losu kosarku i dovodi dobre igrace sto nije slucaj sa FK Partizanom jer vraca bivse neuspele talente i mrcine a igra kvalifikacije za LE. Ajd malo razmislite pre komentarisanja ima li logike to sto pisete.
(Gandalf, 11. avgust 2022 21:54)

Zvezda je imala budzet tad kao Vojvodina mozda čak i manji...Neuporedivo

ultrasrbin

pre 1 godinu

Kada ces da shvatis da Jovic nije ni za klupu.
Decko nema brzinu, nema snagu, plasi se duela, a sut na nivou deteta od 10 godina da ne uvredim neko dete tog uzrasta.

MARKO

pre 1 godinu

Zna li neko da pojasni fetish srpskih rezisera fudbalskih utakmica, da tokom svakog (nocnog) prenosa obavezno moraju 2-3 puta prikazati mesec u krupnom kadru?
(Opservatorija, 11. avgust 2022 21:21)

Kad bi imali na terenu sta da snimaju sigurno ne bi trazili mesec na nebu hahahahahahah

2CRAZY

pre 1 godinu

Partizan je bio veoma borben, imali su volje, ali dzabe kad nemaju kvaliteta.
Diabate je bio odlican, rekao bih i igrac utakmice, tu je jos Rikardo i Natho, sem njih troje mi vise nijednog kvalitetnog igraca nemamo.
Ovo nam nece biti dovoljno ni za ligu konferencija, moraju neki kvalitetniji igraci da se dovedu.

Ppp

pre 1 godinu

Partizanu fali Zdjelar. Koji ce kao zadnji vezni da bije i kvari igru. Ovaj Fejsa se plasi svakog fizickig kontakta i uvek kasni koliko je spor...

goran

pre 1 godinu

nekad i bekovi i centarhalfovi (danasnji cb tj stoperi) svi imali tehniku bar kao ovaj faraz, jedan libero marko elzner bio tehnicki mesi za kataija, zadnje vezne ni da ne pominjem, a danas se podrazumeva kad si zadnji vezni da ne moras imati pojma o fudbalu, viziju mozes nulu da imas... zastl bre ja ovo gledam uopste?!

Zorz Vea

pre 1 godinu

Partizan igra bez Fejse, Andradea, Filipovića i Meniga, a vodi 1:0, mirakolo!!! Ivan se trudi da prikaže našu igru i želju boljom nego jeste, ali koliko god se trudili malo dobrog se može naći. 80 posto pasova napamet, možda ovo nekad bude skockano ali će tad verovatno biti kasno...šteta jer ako uprava preživi Partizan neće ..

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Burgija

pre 1 godinu

Vama gori pod nogama,a na stadionu jedva 10000 ljudi?Strasno.
(Laik, 11. avgust 2022 22:03)
Pa i nema ih više koji nisu digli ruke od Partizana. Svi su došli. Evo, ja sam nekad navijao za Partizan, ali sad sam prešao da navijam za Zvezdu. Puno ih je takvih. Teško će da se nabavi karta protiv Makabija, a da ne pričam posle protiv Milana, Atletika i Benfike.

Sramota bre

pre 1 godinu

Auuu, ali ovaj radulovic komentator. Znaci Andrade jeste tragican, to stoji, ali nama pola ekipe nije za ozbiljan fudbal, a on se uhvatio njega . tako je svojevremeno u prvoj Suminoj sezoni uporno pljuvao samo po njemu i pored toga sto jednog nisi mogao da izdvojis kao dobrog. Veceras da krenem redom, Markovic decko koji je promasio deset lopti, ne postoji na terenu, Filipovic koji jedan na jedan retko koga moze da sacuva, Urosevic koji vise i ne zna sta igra, Andrade vec pomenuti, Menig koji je pogubljen nacisto, i Natho koga jos veceras treba penzionisati, jer je smesno imati u ekipi igraca koji bukvalno krepa posle pet minuta, a napravio je gresaka bar koliko i Andrade u dodavanjima. Po meni najveci problem ove ekipe jeste upravo Natho, jer satro kao nemamo boljeg od njega, a covek je manje koristan na terenu kad se branimo od bandere da smo zakucali u jedno mesto, nesto bi je pogodilo. Ja ne znam cemu vise to cutanje o njemu i njegovoj fizickoj spremi i velicanje jednog poteza na deset utakmica. Pod hitno ozbiljan, ili bar prosecan igrac na tom mesti, ili mi nikog necemo dobiti ove sezone. Bolji od ostalih Rikardo i ovaj Dijabate koji je promasio klub, ostalo em ne zna, em ne moze da trci. Pa na koji su bre fazon u Partizanu, sta je ovo? Mi akciju iz poseda ne mozemo da napravimo evo vec deset utakmica ove sezone, znaci totalno neozbiljan tim. trenera necu ni da komentarisem, kako sam se nadao takav i este.

Sima

pre 1 godinu

Natho Bogu dušu kao i uvek. Da nema niko u klubu da mu skrene pažnju sve ove godine, da mu kaže majstore godinama ulaziš u sezone nespreman, to ne ide više tako. Ili se spremi fizički ili spremaj prnje. Bruka za sve u klubu.

Sasa

pre 1 godinu

Kakva smo krš ekipa .
Ovaj Vujačić ne može da igra ni u dubocici a ne u partizanu . Diabate , Mening i Rikarko jedini nešto znaju . Tuga . Panj do panja

tompus

pre 1 godinu

igrao sam početkom osamdesetih u par boljih timova tada bg zonaša,od ovog partizana,kakve smo mi akcije pravili,igrali se ševe,dupli pasovi..ovi bre nemaju osećaj za koptu,prostor,katastrofa netalentovani igrači!?

King

pre 1 godinu

Potpuno devastiran klub. Bilo bi odlično, a po svoj prilici i hoće, AEK će staviti tačku na Partizan. To je i bio konačan cilj, da se Partizan svede na ovo sad.

zorex

pre 1 godinu

sram da bude sve nas navijače partizana. upravo mi koji godinama navijamo dajemo podršku ovim uništiteljima kluba da i dalje budu na svojim mestima. uništili su klub u svakom pogledu. nikad im nije ni bilo stalo da kao klub napravimo nešto, kao što je to slučaj sa zvezdom. naši rukovodioci su samo gledali svoj interes....dovođenje ovakvih igrača u zadnjih 4-5 godina je za svaku osudu...strašno

SasaNS

pre 1 godinu

Imam 40god i evo lošiji fudbal i lošiji Partizan nisam gledao . Nema igre , nema igrača kvalitetnih ni na terenu a kamoli na klupi, raspad sistema ... Pa više su bodova za koeficijent doneli Čukarički sa dve pobede i Radnički sa dva remija nego Partizan ... Ispasti od klubova sa Malte i Kipra bez obzira što danas svako igra fudbal je sramota ... Šteta što Voša nije igrala , verujem da bi dalje dogurala . Sada će nam i Hamrun biti jak , već vidim ...

Puz

pre 1 godinu

79 minut, kako god da se ovo mucenje zavrsi, treba priznati da je AEK bolji tim. Ne moze se igrati Evropa bez odbrane, bez sredine, bez kondicije i bez trcanja. Kad su u napadu imaju 1-2 igraca manje, kad su u odbrani ovi ih presinguju i opet kao da fali neko. U nekim trenutcima izgleda kao da AEK igra sa 13 igraca

ultrasrbin

pre 1 godinu

Kao da je Mesi, a ne Faraz.
A Popovic bio i ostao velika 0.
Od 3 golmana jedino mozda Lukac u formi, a genije od trenera se kocka sa Popovicem koji je gori od Stevanovica.

vremeplov

pre 1 godinu

Partizanu bi bilo najbolje da se ugasi i da sledeće godine krene od beton lige i to bez ove uprave i ovih smešnih fudbalera u pokušaju ......ovako samo produžavaju agoniju svi zajedno .......

Vlajko

pre 1 godinu

A šta to ljudi vide dobro u ovom Vujačiću?
Pa čovek je teška kiksara.
Kao Zvezdaš nadam se da prolazite ovo zbog koeficijenta, u stvari, da vas ne lažem, ovo mi je win win situacija drago mi je i ako pobedite i ako izgubite.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан
(Зоран, 11. avgust 2022 21:39)

Jok, biće nepristrasan? Pa ne prenosi derbi.

Ime nebitno

pre 1 godinu

Interesantna utakmica sa puno golova. Ovaj Faraž dade gol za špice! Au šta napravi čovek, ono je neverovatno, i na kraju gol u stilu Anrija!

Dzoi

pre 1 godinu

Potpuno devastiran klub. Bilo bi odlično, a po svoj prilici i hoće, AEK će staviti tačku na Partizan. To je i bio konačan cilj, da se Partizan svede na ovo sad.
(King, 11. avgust 2022 22:33)

Inace ste vi mnogo jak i veliki klub, pa ste redovno izbacivali kiprane ...

koshke

pre 1 godinu

napad ne može da postigne toliko golova koliko odbrana moze da primi. sredina ne postoji,Natho od kad je postao Srbin ne igra uopšte.Katastrofa ceo tim ko muve bez glave.

Mikii

pre 1 godinu

"Uprava napolje, uprava napolje" dok ne dobiše po nosu, od tada ne smeju da pisnu. Partizan je u potpunosti okupiran klub, razvaljen do samog kraja.

samo da dodam

pre 1 godinu

Kao sto sam napisao prosle sedmice i dobio brdo minusa; "Partizan će proći....ali samo ako AEK ne doputuje u Beograd". Nazalost po malog komsiju, letovi sa Kipra nisu odlozeni.
Ispade Partizan OPET iz Evrope! Mnogo je veliki uticaj Zvezde izgleda - ocekujem saopstenje iz uprave Partizana "da su igraci dali sve od sebe, ali da protiv čelnika iz Zvezde nisu spremili taktiku za ovu utakmicu..."
p.s.
Od klubova nekadasnje velike četvorke iz SFRJ, samo je evropski "gigant" Partizan ispao u ovom kolu kvalifikacija!

Dušan

pre 1 godinu

Pa jel moguce da nema igrača koji moze da iznese loptu i da podeli dalje? Pa pobogu, igrate kuci i ne igrate protiv "Reala"... tri krstena pasa ne mogu da se povezu!!!

micko

pre 1 godinu

Šta to Andrade igra a da Baždar ne bi mogao da odigra.
Onaj kao da je u šumi i krije se od medveda koji ga juri, jer je ogladneo.
Čovek panj.
Dijabate fino iznenadjenje.
Suma nedostaje kao žednom voda.
Natkho po običaju, nevidljiv.
(Zoran, 11. avgust 2022 22:05)

Brate , svaka cast za medveda. Bas sam se slatko nasmejao?

ultrasrbin

pre 1 godinu

Sudija nas ubi.
Nema faula ni za jedan lakat.
Rikardu se svira faul ledjima za svako gradjenje.
Nema slobodnog za Partizan za start nad Rikardom.
Nema zaustavljanja za skakanje na ledja Nathu.

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Kada će FSS da kazni Partizan zbog blamaže čitavog srpskog fudbala i smanjenja nacionalnog koeficijenta?
Sram ih bilo! Traže povlastice za sebe u domaćem prvenstvu, da im sudije sviraju po 2 penala na svakoj utakmici, a u Evropi gube od trećerazrednih ekipa!
I stadion da im se oduzme!

goran

pre 1 godinu

u ex sfrj, evo recimo da uzmem 1988-1989 sezonu, realno je bilo bar 100 klubova boljih od ovog sadasnjeg partizana, ali ono ubedljivo boljih koji bi ih lagano gazili po 3-6 razlike svaku i jedno sto ekipa koje bi igrale bar egal. bukvalno je u bg zoni bilo bar 100 igraca boljih od najboljeg igraca trenutno u partizanu. ali tad deca i koja ne treniraju znala sve osnove fudbala, a kako i ne bi znali kad se fudbal igrao po ceo dan, ovo sad ko sve dobija sulude pare i ko se sve zove profi fudbalerom je tuga.

Miroslav

pre 1 godinu

sutra uzimam dres Diabatea, ako bude neka akcija...
partizan ne moze dva pasa da spoji i jednu uigranu akciju, ali Baja se polomi ...Kante i Ronaldinjo u jednom

Zoran

pre 1 godinu

Šta to Andrade igra a da Baždar ne bi mogao da odigra.
Onaj kao da je u šumi i krije se od medveda koji ga juri, jer je ogladneo.
Čovek panj.
Dijabate fino iznenadjenje.
Suma nedostaje kao žednom voda.
Natkho po običaju, nevidljiv.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Dijabate promasio klub posle 80minuta on i dalje igra bolje nego ceo ostali tim Partizana zajedno. Covek se igra napred, nazad dribla, asistira, jedino jos da uzme od centra loptu predribla sve igrace i da gol...
(Pppp, 11. avgust 2022 22:48)

Misliš kao ovaj Faraj?

Aragorn

pre 1 godinu

Ali Vujačić koji kao seoska bandera se ukopao i poput armiranog stuba ne može da se postavi normalno, ispruži nogu, blokira, ovaj Faraž ga proša kao slalomaš zastavicu.
Neverovatno ko prima desetine hiljada evra igrajući fudbal.
Ovo je prosto da ne veruje čovek

Aragorn

pre 1 godinu

Kalva taktička zamisao Stolice!!
Vujačić u napad da organizuje i prima nabacane lopte!!!!
Da primi loptu, prosledi je, doda pas!!!!!!
On da asistira!!!!!!! Ej svete.
Da li si Ilija bre normalan, ali stvarno

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Gubi ovo Partizan ovaj AEK je tu negde po kvalitetu ali imaju boljeg trenera jer ovaj Stolica veze nema ,ima neku pricu ali ne zna. Nije kriv on vec ko ga je doveo. Gledao je Gvardiou i zeli da njegov tim igra takav fudbal ali trebaju ti igraci vrhunske tehnike . Mozda je i bolje da izgube pa da dodju novi ljudi
(zemunski kej, 11. avgust 2022 21:23)

Pa zar nije bolje da ostane da se uigraju?

petar markovic

pre 1 godinu

Ali Vujačić koji kao seoska bandera se ukopao i poput armiranog stuba ne može da se postavi normalno, ispruži nogu, blokira, ovaj Faraž ga proša kao slalomaš zastavicu.
Neverovatno ko prima desetine hiljada evra igrajući fudbal.
Ovo je prosto da ne veruje čovek
(Aragorn, 11. avgust 2022 22:18)

to je jedan obican folirant koji ne zna apsolutno nista i sve sto mu preostaje je da se folira da je borben. on cak nije ni borben nego voli da se tako mrsti i glumi da je u nekom naboju jer, kao sto rekoh, ne zna nista. gadi mi se bukvalno

Pppp

pre 1 godinu

Dijabate promasio klub posle 80minuta on i dalje igra bolje nego ceo ostali tim Partizana zajedno. Covek se igra napred, nazad dribla, asistira, jedino jos da uzme od centra loptu predribla sve igrace i da gol...

veliki

pre 1 godinu

Добро је, имате шансе против Малтежана! То је ионако ваш ранг. Са овом игром на дур, само ритање без икакве идеје и на мајсторство 2 играча и са ови вандализми на трибинама - неће да може! Један секунд нисте бодрили свој тим! Ви сте тешка брука од навијача! Не заслужујете ништа. Дијабате се пита где је дошао - изгибе човек.

Mikii

pre 1 godinu

Vama gori pod nogama,a na stadionu jedva 10000 ljudi?Strasno.
(Laik, 11. avgust 2022 22:03)

Da ima imalo pameti među navijačima, trebalo bi da bude prazan stadion, a haos da naprave ispred klupskih prostorija, da se ova bagra iz uprave otera već jednom.

Igor

pre 1 godinu

20000 gledalaca kaže komentator na Areni!? Znači lavor prima oko 60-70 hiljada... Ne mogu da verujem zašto neko drugi ne komentariše utakmice Partizana jer ovaj stvarno iritira svojom pristrasnošću.

Лаик

pre 1 godinu

Успели сте да ископирате паролу Севера и кад је терање управе у питању. Свака част на "оригиналности и креативности".

Стева Сигнал

pre 1 godinu

Не сећам се да сам ружнији фудбал гледао у задњих 20 година.И ту мислим на оба клуба.

zemunski kej

pre 1 godinu

Gubi ovo Partizan ovaj AEK je tu negde po kvalitetu ali imaju boljeg trenera jer ovaj Stolica veze nema ,ima neku pricu ali ne zna. Nije kriv on vec ko ga je doveo. Gledao je Gvardiou i zeli da njegov tim igra takav fudbal ali trebaju ti igraci vrhunske tehnike . Mozda je i bolje da izgube pa da dodju novi ljudi

Šalabajzer

pre 1 godinu

Daj bre ljudi kakav presing bre , Stolice treniras li ti ove nešto ..pa 10 minuta dva pasa nismo povezali...SVAKI napad je Vujačić izbija bekovsku napred prema Rikardo i ovaj je juri da je stigne i uzme od dva igrača...daj bre ljudi bre spustite tu loptu na travu bre ovo je bolno za gledati!

Barjo Župić

pre 1 godinu

Ovaj Tomović sa 35 se šali sa Rikardom. Prestigao ga kao da ima 25 a ovaj naš 42. Neverovatno precenjen igrač, pritom sebičan kao da je Bog zna kakva klasa. Raga.

Зоран

pre 1 godinu

Да ли је реално да Томовић претрчи овог пенал-мајстора у 15.мин утакмице???
Човек који има 35година....
И чему онда да се надате гробари, реално заиста немате квалитет

veliki

pre 1 godinu

Какви навијачи такав и клуб! Екипа почиње веома битан меч, они скандирају Управа напоље, уместо да бодре екипу. Исто то раде и током целог полувремена, плус вређају оног ко им годинама плаћао лиценце. Не заслужују овакви навијачи било шта, не заслужују пролаз. Треба да знају да после једне може доћи друга, много гора и неспособнија управа. Хоће ли терати управу и у кошарци и вређати оног ко им довео Жоца, платио лиценцу, обезбедио милионе???

Dragan

pre 1 godinu

Daj bre ljudi kakav presing bre , Stolice treniras li ti ove nešto ..pa 10 minuta dva pasa nismo povezali...SVAKI napad je Vujačić izbija bekovsku napred prema Rikardo i ovaj je juri da je stigne i uzme od dva igrača...daj bre ljudi bre spustite tu loptu na travu bre ovo je bolno za gledati!
(Šalabajzer, 11. avgust 2022 21:13)

Evo sad su povezali.

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Večeras oterati upravu i Željka Pantića postaviti za predsednika, direktora, sportskog direktora, direktora marketinga, šefa stručnog štaba i ekonoma.

Gandalf

pre 1 godinu

Teraju Vucelu jer ima 0 trofeja ali ne teraju Ostoju koji ima 0 trofeja ahahhaah koji licemeri
(Heroes, 11. avgust 2022 20:46)

Zasto vi niste rasterali upravu kada je dovela Prosineckog za trenera a pre toga nije imala nikakve rezultate? KK Partizan ne igra losu kosarku i dovodi dobre igrace sto nije slucaj sa FK Partizanom jer vraca bivse neuspele talente i mrcine a igra kvalifikacije za LE. Ajd malo razmislite pre komentarisanja ima li logike to sto pisete.

Qvizac

pre 1 godinu

Slaba igra...preskace se sredina terena nema ko da poveze redove...fejsa i natho spori..andrade nije taj tip igraca,bekovi slabi,iako prodju sa ovakvom igrom nece daleko.

Cika toni

pre 1 godinu

Veliki sam zvezdas ali veceras iskreno zelim da Partizan prodje u narednu rundu. Realno, sem Zvezde nijedan nas klub, sem Partizana ne moze da doprinese nasem koeficijentu. A to je ono sto odgovara svima, a pogotovo Zvezdi. Da se nastavi da imamo direktnog predstavnika u LS. Zato veceras, napred crno-beli.

Opservatorija

pre 1 godinu

Zna li neko da pojasni fetish srpskih rezisera fudbalskih utakmica, da tokom svakog (nocnog) prenosa obavezno moraju 2-3 puta prikazati mesec u krupnom kadru?

doktor

pre 1 godinu

Ni jednu,ali ni jednu akciju za 45 minuta partizan nije napravio. Ni jedan šut u gol. Jedan gol iz greske odbrane. Kiprani ne znaju gde je levo. Ovo je bruka od igre partizana. Na svom terenu, protiv kluba nivoa srednjoskolske ekipe. Navijaci dosli da ruše upravu , a svako prva svoju pesmu. Dobiće ovo partizan, ali neće imati mnogo koristi od toga.

King

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан
(Зоран, 11. avgust 2022 21:39)

RTS nema krštenog kometatora, poslednji je bio Šarenac za košarku, u fudbalu nisu imali jedno 30 godina, sad se čeka da ode Strajnić u penziju. Tako su se inatili i sa Kovinjalom. RTS to radi namerno i boli ih uvo, ne može im se ništa.

ultrasrbin

pre 1 godinu

u PRVIH 15 MINUTA 4 APSOLUTNO ANTIFUDBALSKE SITUACIJE:
-NATHO DRIBLA SAM SEBE I ONDA VRACA SKROZ NAZAD IAKO JE NA 18-20 METARA PA JE MOGAO I DA SUTNE I DA BUNARI BAR
-MARKOVIC SAM SEBE SAPLICE I UMALO IMA DAJE LOPTU UMESTO DA ISPUCA LOPTU
-ANDRADE SKAKUCE OKO FEJSE I MALTENE BLOKIRA PAS, A ONDA DAJE PAS UNAZAD
-FEJSA SE NAMESTA DA LOPTU ISPUCA NAPRED I ONDA MU ODE U AUT

Sub013

pre 1 godinu

Umesto da napunite stadion i skandirate 90 minuta protiv uprave da ih nekako oterate vas taman onoliko koliko ne treba, nedovoljno da poruka bude jaka, a prevelika da bi bio bojkot. Zapravo to ste trebali odavno da uradite, ali vi ste se zadovoljavali nebuloznim teorijama zavera kako Zvezda koja vam bezi 40 bodova i pobedjuje Liverpul namesta sve u prvenstvu i da uprava nije kriva vec Zvezda jednostavno mora da bude prva, cak i kada osvoji manje bodova od Partizana racunajuci sve utakmice osim derbija i to u trenutku kad igra 1/8 finala LE, a Partizan gubi od Flore i prima 8 od Fejnorda. Niste ih terali ni nakon sramote sa bunkerima, prosle sezone ste cutali jer ste se nadali tituli, pa kad ste pukli u derbiju onda opet nekim cudom sve namesteno. Radovali ste se nakon nebuloznih Vuleticevih tuzakanja UEFI i raznim sudovima kao kad smo igrali sa PSG-om, slusali ste nezdravog Pantica i verovali kako je kontrola leta namerno drzala avion sa Partizanovim igracima iznad Beograda i onda su oni bili umorni pa su zato nekoliko dana posle izgubili bodove u prvenstvu??? Uprava se sve vreme pravdala tako sto je napadala Zvezdu, time vam mazala oci i prikrivala svoj neuspeh, a vama je bilo lepo da verujete u to i budete u ulozi zrtve umesto da ih odmah najurite. Kad pobedjujete super cim izgubite drzava postavila upravu da unisti Partizan. Tako i u kosarci, sve vreme ste pricali kako je Ostoja doveden da unisti Partizan, a sad bravo Ostoja bacaj bombe?

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Zezajte gani slobodno do mile volje, ali nama mnogo lepo veceras
Win win situacija
Ponedimo - ok
Izgubimo isto ok
Mozda uprava "ponudi" ostavku
A i necemo na Ukrajince u drugom kolu pa nema straha od izbacivanja

Pećko Pivo

pre 1 godinu

Imaš tri nove garniture dresova a izađeš na teren u staroj garnituri, u onoj od prošle sezone. Očigledno da u Partizanu treba menjati i ekonoma.

Зоран

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан

nesa80

pre 1 godinu

Prolazimo bice3:0
(papa petra, 11. avgust 2022 19:50)
samo se ti nadaj,da li ti stvarno mislis da ce da se zaustave ova kola koja idu nizbrdo,da li ti stvarno mislis da sa ovim trenerom koji ima sve negativne rezultate moze da donese radost u najbitnijom utakmice.bice tipicna srpska prica i ispadanje.nebi me cudilo i da izgubimo ubedljivo

Loznica

pre 1 godinu

vise ce oni da navijaju za makabi naredne srede nego sto ce veceras da navijaju za svoj klub, oni su uvek takvi bili.
(ZvezdasSrb, 11. avgust 2022 19:20)

Istina

dinosaurus

pre 1 godinu

Ne znam sta je bolje da izgube pa da im se smijemo, ali onda ode i uprava ili da pobijede ,ali da ostane uprava i totalno ih ugase. Hmmmmm.

Ludi knjigovodja

pre 1 godinu

Koliko frakcija ima u našem Partizanu?
Lepo ove naše komšije kažu, a mi im se smejemo: Nesrećni smo jer smo nesložni. Svuda samo interesi, nema tu ljubavi, odavno.
(Mlađo, 11. avgust 2022 20:22)

Nikada tu nije ni bilo ljubavi , uvek je interes.

Mlađo

pre 1 godinu

Koliko frakcija ima u našem Partizanu?
Lepo ove naše komšije kažu, a mi im se smejemo: Nesrećni smo jer smo nesložni. Svuda samo interesi, nema tu ljubavi, odavno.

Boka

pre 1 godinu

Zasto bi I jedan navijac zvezde navijao za jsd zbog nacionalnog koeficijenta? koliki koeficijent nacionalni je imao Milojevic kada je dosao do LS dva puta?

Svaki kada je zvezda igrala evropski mec ,većina groblja otvoreno i pakosno je navijala za svakog naseg protivnika od Irtisa, do Krasnodara, Salzburga, Young boys itd da ne nabrajam I ne samo to nego I kukala na sudijske odluke?! na stetu zvezdinog protivnika.

I ci ćete da navijate za takav partizan sa ovakvim iskompleksiranim rukovodstvom
(Dexim, 11. avgust 2022 19:53)

Baš zato, što nismo isti.

Zlopamtilo

pre 1 godinu

samo da najvijanje bude sportsko, izbeći političke poruke, samo hrabro i jako za naš Partizan!
Predaja nije opcija, živeo Partizan!

Isina

pre 1 godinu

Za navijace partizana - najbolje bi bilo da ispadne.

Mozda ce to doprineti da se rastera ova bagra koja je unistila klub.

Rasprodati sve ove panjeve od igraca - pa nek omladinci igraju prvenstvo. Plasman je nebitan.

Bar gledati decu kako se posteno bore.

Dexim

pre 1 godinu

Zasto bi I jedan navijac zvezde navijao za jsd zbog nacionalnog koeficijenta? koliki koeficijent nacionalni je imao Milojevic kada je dosao do LS dva puta?

Svaki kada je zvezda igrala evropski mec ,većina groblja otvoreno i pakosno je navijala za svakog naseg protivnika od Irtisa, do Krasnodara, Salzburga, Young boys itd da ne nabrajam I ne samo to nego I kukala na sudijske odluke?! na stetu zvezdinog protivnika.

I ci ćete da navijate za takav partizan sa ovakvim iskompleksiranim rukovodstvom

Opservatorija

pre 1 godinu

Zna li neko da pojasni fetish srpskih rezisera fudbalskih utakmica, da tokom svakog (nocnog) prenosa obavezno moraju 2-3 puta prikazati mesec u krupnom kadru?

MARKO

pre 1 godinu

Zna li neko da pojasni fetish srpskih rezisera fudbalskih utakmica, da tokom svakog (nocnog) prenosa obavezno moraju 2-3 puta prikazati mesec u krupnom kadru?
(Opservatorija, 11. avgust 2022 21:21)

Kad bi imali na terenu sta da snimaju sigurno ne bi trazili mesec na nebu hahahahahahah

Isina

pre 1 godinu

Za navijace partizana - najbolje bi bilo da ispadne.

Mozda ce to doprineti da se rastera ova bagra koja je unistila klub.

Rasprodati sve ove panjeve od igraca - pa nek omladinci igraju prvenstvo. Plasman je nebitan.

Bar gledati decu kako se posteno bore.

Sub013

pre 1 godinu

Umesto da napunite stadion i skandirate 90 minuta protiv uprave da ih nekako oterate vas taman onoliko koliko ne treba, nedovoljno da poruka bude jaka, a prevelika da bi bio bojkot. Zapravo to ste trebali odavno da uradite, ali vi ste se zadovoljavali nebuloznim teorijama zavera kako Zvezda koja vam bezi 40 bodova i pobedjuje Liverpul namesta sve u prvenstvu i da uprava nije kriva vec Zvezda jednostavno mora da bude prva, cak i kada osvoji manje bodova od Partizana racunajuci sve utakmice osim derbija i to u trenutku kad igra 1/8 finala LE, a Partizan gubi od Flore i prima 8 od Fejnorda. Niste ih terali ni nakon sramote sa bunkerima, prosle sezone ste cutali jer ste se nadali tituli, pa kad ste pukli u derbiju onda opet nekim cudom sve namesteno. Radovali ste se nakon nebuloznih Vuleticevih tuzakanja UEFI i raznim sudovima kao kad smo igrali sa PSG-om, slusali ste nezdravog Pantica i verovali kako je kontrola leta namerno drzala avion sa Partizanovim igracima iznad Beograda i onda su oni bili umorni pa su zato nekoliko dana posle izgubili bodove u prvenstvu??? Uprava se sve vreme pravdala tako sto je napadala Zvezdu, time vam mazala oci i prikrivala svoj neuspeh, a vama je bilo lepo da verujete u to i budete u ulozi zrtve umesto da ih odmah najurite. Kad pobedjujete super cim izgubite drzava postavila upravu da unisti Partizan. Tako i u kosarci, sve vreme ste pricali kako je Ostoja doveden da unisti Partizan, a sad bravo Ostoja bacaj bombe?

Pppp

pre 1 godinu

Dijabate promasio klub posle 80minuta on i dalje igra bolje nego ceo ostali tim Partizana zajedno. Covek se igra napred, nazad dribla, asistira, jedino jos da uzme od centra loptu predribla sve igrace i da gol...

Зоран

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан

Jevgenije

pre 1 godinu

Svi skandiraju:"Uprava napolje!"

Komentaror:"Odusevljenje na stadionu"

Sve sto treba da znate o RTSu.
(Rounder, 11. avgust 2022 21:25)


Brate svaka ti cast za komentar.

Coa

pre 1 godinu

Partizan bas nije imao srece! Puno bolji, puno sansi stative ali nije se dalo. Malo bekovi nisu se prikljucivali napadu ostali perfektni! Nisu drzali loptu u nogama i bespotrebnih kombinacija vec odmah dodavanje ili ispucavanje! Dinamicno i borbeno! Sto kaze Stolica bolji tim je ispao. Publika se bas odazvala i pruzila lepu podrsku timu! Sve u svemu idemo dalje, da udjemo u ligu konferencije i tu nesto napravimo.
(Radisa, 11. avgust 2022 23:59)

Nema šta Radiša brate, sve je top!!!

veliki

pre 1 godinu

Добро је, имате шансе против Малтежана! То је ионако ваш ранг. Са овом игром на дур, само ритање без икакве идеје и на мајсторство 2 играча и са ови вандализми на трибинама - неће да може! Један секунд нисте бодрили свој тим! Ви сте тешка брука од навијача! Не заслужујете ништа. Дијабате се пита где је дошао - изгибе човек.

King

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан
(Зоран, 11. avgust 2022 21:39)

RTS nema krštenog kometatora, poslednji je bio Šarenac za košarku, u fudbalu nisu imali jedno 30 godina, sad se čeka da ode Strajnić u penziju. Tako su se inatili i sa Kovinjalom. RTS to radi namerno i boli ih uvo, ne može im se ništa.

Aragorn

pre 1 godinu

Ali Vujačić koji kao seoska bandera se ukopao i poput armiranog stuba ne može da se postavi normalno, ispruži nogu, blokira, ovaj Faraž ga proša kao slalomaš zastavicu.
Neverovatno ko prima desetine hiljada evra igrajući fudbal.
Ovo je prosto da ne veruje čovek

goran

pre 1 godinu

u ex sfrj, evo recimo da uzmem 1988-1989 sezonu, realno je bilo bar 100 klubova boljih od ovog sadasnjeg partizana, ali ono ubedljivo boljih koji bi ih lagano gazili po 3-6 razlike svaku i jedno sto ekipa koje bi igrale bar egal. bukvalno je u bg zoni bilo bar 100 igraca boljih od najboljeg igraca trenutno u partizanu. ali tad deca i koja ne treniraju znala sve osnove fudbala, a kako i ne bi znali kad se fudbal igrao po ceo dan, ovo sad ko sve dobija sulude pare i ko se sve zove profi fudbalerom je tuga.

Batko

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

Klub ti se bukvalno raspada, a tebi Zvezda u glavi...?

Зоран

pre 1 godinu

Да ли је реално да Томовић претрчи овог пенал-мајстора у 15.мин утакмице???
Човек који има 35година....
И чему онда да се надате гробари, реално заиста немате квалитет

Puz

pre 1 godinu

79 minut, kako god da se ovo mucenje zavrsi, treba priznati da je AEK bolji tim. Ne moze se igrati Evropa bez odbrane, bez sredine, bez kondicije i bez trcanja. Kad su u napadu imaju 1-2 igraca manje, kad su u odbrani ovi ih presinguju i opet kao da fali neko. U nekim trenutcima izgleda kao da AEK igra sa 13 igraca

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Večeras oterati upravu i Željka Pantića postaviti za predsednika, direktora, sportskog direktora, direktora marketinga, šefa stručnog štaba i ekonoma.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Kada ces da shvatis da Jovic nije ni za klupu.
Decko nema brzinu, nema snagu, plasi se duela, a sut na nivou deteta od 10 godina da ne uvredim neko dete tog uzrasta.

Loznica

pre 1 godinu

vise ce oni da navijaju za makabi naredne srede nego sto ce veceras da navijaju za svoj klub, oni su uvek takvi bili.
(ZvezdasSrb, 11. avgust 2022 19:20)

Istina

Skorpion

pre 1 godinu

Kakva prevara od igraca ovaj Jovic, nizerazredni igrac.
(DADA, 11. avgust 2022 23:12)

Kako sad pa to......kada su ga poceli forsirati u prvom timu pisali ste da se rodio novi Ronaldo.

Mikii

pre 1 godinu

"Uprava napolje, uprava napolje" dok ne dobiše po nosu, od tada ne smeju da pisnu. Partizan je u potpunosti okupiran klub, razvaljen do samog kraja.

Dzoi

pre 1 godinu

Potpuno devastiran klub. Bilo bi odlično, a po svoj prilici i hoće, AEK će staviti tačku na Partizan. To je i bio konačan cilj, da se Partizan svede na ovo sad.
(King, 11. avgust 2022 22:33)

Inace ste vi mnogo jak i veliki klub, pa ste redovno izbacivali kiprane ...

mile rizik

pre 1 godinu

@Hvala Partizanu što sakuplja bodove za Srbiju! Kolorado im nije ravan, kakvi mučenici, a naročito navijači koji trpe i ćute.
(Nesta13, 11. avgust 2022 22:54)

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Vidi ovako. Zvezda će igrati Evropu bez obzira na to od kojeg kola kreće. Ako vi ne doprinosite koeficijentu to znači da ćete kretati od kvalifikacija za pretkvalifikacije i da će vas tamo razvaljivati kojekakvi predstavnici Andore, Gibraltara, San Marina, Lihtenštajna. Onda ćemo vam mi vaditi dušu zbog toga i zato je bolje po vas da ubodete koje zrno i da krenete kasnije.

veliki

pre 1 godinu

Da nije tuzno bilo bi smesno. 40 godina imam, 30 godina aktivno pratim Partizan, ali ovo video nisam.
(Petar, 11. avgust 2022 23:14). Шта ниси видео? Ако 30 година пратиш, памтиш ти и петарде од Кроације, Тикве, Рапида, памтиш и Шамрок, Тун, Заглебје и многе знане и незнане! Ко ће се сетити свих великана од којих сте испадали… Видео си све то, само хоћеш да заборавиш. Иначе, прошле године сте славили када сте ушли у ту Лигу конференција, није ми јасно што сада кукате кад ћете опет ући. Ваљда.

Ime nebitno

pre 1 godinu

Interesantna utakmica sa puno golova. Ovaj Faraž dade gol za špice! Au šta napravi čovek, ono je neverovatno, i na kraju gol u stilu Anrija!

Aragorn

pre 1 godinu

Kalva taktička zamisao Stolice!!
Vujačić u napad da organizuje i prima nabacane lopte!!!!
Da primi loptu, prosledi je, doda pas!!!!!!
On da asistira!!!!!!! Ej svete.
Da li si Ilija bre normalan, ali stvarno

Sima

pre 1 godinu

Natho Bogu dušu kao i uvek. Da nema niko u klubu da mu skrene pažnju sve ove godine, da mu kaže majstore godinama ulaziš u sezone nespreman, to ne ide više tako. Ili se spremi fizički ili spremaj prnje. Bruka za sve u klubu.

Стева Сигнал

pre 1 godinu

Не сећам се да сам ружнији фудбал гледао у задњих 20 година.И ту мислим на оба клуба.

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

A vi se baš naigraste, sve sa evropskim velikanima!

Vlajko

pre 1 godinu

A šta to ljudi vide dobro u ovom Vujačiću?
Pa čovek je teška kiksara.
Kao Zvezdaš nadam se da prolazite ovo zbog koeficijenta, u stvari, da vas ne lažem, ovo mi je win win situacija drago mi je i ako pobedite i ako izgubite.

Чудна логика

pre 1 godinu

Није ми јасан мазохизам појединих навијача Партизана.Кажу е нека смо изгубили па нека Звезда сама скупља бодове.Ало господо па јел ви волите свој клуб или навијате за Партизан само да би мрзели Звезду.Друга ствар кад смо код скупљања бодова,2017 године је Звезда кренула од првог кола квалификација за ЛЕ.Пет година је скупљала бодове и дошла до трећег кола квалификација за ЛШ.Партизан и сви други клубови у Србији прво скупљају бодове за свој коефицијент па онда и за национални.Кад то схватите онда ћете схватити зашто се грчевито борите и за ЛК.

Zoran

pre 1 godinu

Mozda je ovako i bolje.
Da smo igrali protiv Dnjepra, majmuni sa juga bi skandirali gluposti i nas ne bi kaznili novcano, kao Turke, ipak su oni bitna drzava; nas bi izbacili na nekoliko godina.
Ovi sa juga jesumajmuni i to su dokazali maltertiranjem igraca. Go kriminalac do kriminalca, a policija koja je na 5m. iza igraca mirno posmatra.
Koja je ovo drzava..?? Moze li neko da objasni ???

goran

pre 1 godinu

nekad i bekovi i centarhalfovi (danasnji cb tj stoperi) svi imali tehniku bar kao ovaj faraz, jedan libero marko elzner bio tehnicki mesi za kataija, zadnje vezne ni da ne pominjem, a danas se podrazumeva kad si zadnji vezni da ne moras imati pojma o fudbalu, viziju mozes nulu da imas... zastl bre ja ovo gledam uopste?!

Sasa

pre 1 godinu

Kakva smo krš ekipa .
Ovaj Vujačić ne može da igra ni u dubocici a ne u partizanu . Diabate , Mening i Rikarko jedini nešto znaju . Tuga . Panj do panja

petar markovic

pre 1 godinu

Ali Vujačić koji kao seoska bandera se ukopao i poput armiranog stuba ne može da se postavi normalno, ispruži nogu, blokira, ovaj Faraž ga proša kao slalomaš zastavicu.
Neverovatno ko prima desetine hiljada evra igrajući fudbal.
Ovo je prosto da ne veruje čovek
(Aragorn, 11. avgust 2022 22:18)

to je jedan obican folirant koji ne zna apsolutno nista i sve sto mu preostaje je da se folira da je borben. on cak nije ni borben nego voli da se tako mrsti i glumi da je u nekom naboju jer, kao sto rekoh, ne zna nista. gadi mi se bukvalno

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Dijabate promasio klub posle 80minuta on i dalje igra bolje nego ceo ostali tim Partizana zajedno. Covek se igra napred, nazad dribla, asistira, jedino jos da uzme od centra loptu predribla sve igrace i da gol...
(Pppp, 11. avgust 2022 22:48)

Misliš kao ovaj Faraj?

Neo@

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.

Som Tojer

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

Napisa neko čiji klub izgubi od Novog Pazara koji je pred tu utakmicu bio poslednji na tabeli sa 0 bodova iz 3 utakmice, a protiv Radničkog su igrali i Zvezda i Partizan, rezultate znaš...

Ђенерал

pre 1 godinu

Ја тек сад сконтах да је Аек из Ларнаке а не из Атине. А навијач сам Партизана.

Sramota bre

pre 1 godinu

Auuu, ali ovaj radulovic komentator. Znaci Andrade jeste tragican, to stoji, ali nama pola ekipe nije za ozbiljan fudbal, a on se uhvatio njega . tako je svojevremeno u prvoj Suminoj sezoni uporno pljuvao samo po njemu i pored toga sto jednog nisi mogao da izdvojis kao dobrog. Veceras da krenem redom, Markovic decko koji je promasio deset lopti, ne postoji na terenu, Filipovic koji jedan na jedan retko koga moze da sacuva, Urosevic koji vise i ne zna sta igra, Andrade vec pomenuti, Menig koji je pogubljen nacisto, i Natho koga jos veceras treba penzionisati, jer je smesno imati u ekipi igraca koji bukvalno krepa posle pet minuta, a napravio je gresaka bar koliko i Andrade u dodavanjima. Po meni najveci problem ove ekipe jeste upravo Natho, jer satro kao nemamo boljeg od njega, a covek je manje koristan na terenu kad se branimo od bandere da smo zakucali u jedno mesto, nesto bi je pogodilo. Ja ne znam cemu vise to cutanje o njemu i njegovoj fizickoj spremi i velicanje jednog poteza na deset utakmica. Pod hitno ozbiljan, ili bar prosecan igrac na tom mesti, ili mi nikog necemo dobiti ove sezone. Bolji od ostalih Rikardo i ovaj Dijabate koji je promasio klub, ostalo em ne zna, em ne moze da trci. Pa na koji su bre fazon u Partizanu, sta je ovo? Mi akciju iz poseda ne mozemo da napravimo evo vec deset utakmica ove sezone, znaci totalno neozbiljan tim. trenera necu ni da komentarisem, kako sam se nadao takav i este.

zvezdaš

pre 1 godinu

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Evo primera za izreku "da komšiji crkne krava", mi ćemo namerno da ispadamo u sezoni kupanja da biste vi igrali kvalifikacije...
Dobro, slažemo se, možda bar na bazenima nabacite malo kondicije.

Miroslav

pre 1 godinu

sutra uzimam dres Diabatea, ako bude neka akcija...
partizan ne moze dva pasa da spoji i jednu uigranu akciju, ali Baja se polomi ...Kante i Ronaldinjo u jednom

Hamrun

pre 1 godinu

Surova realnost Partizana, meni su svi stranci u Partizanu i više nego OK, problem je smešna odbrana, koja ne postoji, Fejsa je mator, Zdjelar prodat za pola miliona samo, Stevanović i Popović su smešni golmani, a klupe nema.

Stolica je najmanje kriv(dok pišem ovo čujem da je smenjen od ovih iz Arene)

Nažalost Liga Konferencija je vaša realnost, ako ne prođete Hamrun onda Katanac.

Ovo vam je grupa po meri

Basel
Partizan
Helsinki
Shamrock

Za plasman u Konferencije se dobija 3 000 000 € svih 3 miliona uložiti u pojačanja, i naravno prvo oterajte upravu.

Gledao sam celu utakmicu
Twente-Čukarički, Čuka je u ovom trenutka bolja od Partizana i apsolutno nisu zaslužili da izgube 4:1

Batko

pre 1 godinu

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Ne lupaj

Ivan

pre 1 godinu

Velika bruka Partizana večeras u Humskoj zaista. Ni u drugoj utakmici, ovoga puta na svom terenu, Partizan nije uspeo da savlada kiparski AEK Larnaka i posle poraza u prvom meču na Kipru 1:2 večeras sa 2:2 sasvim zasluženo ispao iz borbe za Ligu Evrope. Sa ovakvom igrom ne zaslužuje Ligu Evrope definitivno. Ovo je zaista nedopustivo. Prosto je neverovatno da nisu uspeli da iskontrolišu igru ni nakon vođstva u prvom poluvremenu od 1:0 i inicijative na svojoj strani. Umesto da u tim trenucima daju još jedan gol i reše dvomeč, oni su petljali, komplikovali, grešili, poklanjali rivalima čiste lopte, jednostavno pacerski zaista. A u prvom delu prvog poluvremena bilo je tu neke igre, bilo je koliko toliko neke kontrole, iz toga je usledilo vođstvo i onda najednom stop, kreće konfuzija iz čista mira i naravno AEK to koristi, uspostavlja ritam i onda u drugom poluvremenu potpuno nadigrava Partizan i postiže dva gola, stiže do remija i zasluženo ide dalje. Partizan sa igrom kao večeras ni u Ligu Konferencija ne zaslužuje da uđe. Ovo je potpuno rasulo zaista, potpuno. Čestitke igračima AEK Larnaka na zasluženom eliminisanju Partizana i odlasku u plej-of za Ligu Evrope.

tompus

pre 1 godinu

igrao sam početkom osamdesetih u par boljih timova tada bg zonaša,od ovog partizana,kakve smo mi akcije pravili,igrali se ševe,dupli pasovi..ovi bre nemaju osećaj za koptu,prostor,katastrofa netalentovani igrači!?

koshke

pre 1 godinu

napad ne može da postigne toliko golova koliko odbrana moze da primi. sredina ne postoji,Natho od kad je postao Srbin ne igra uopšte.Katastrofa ceo tim ko muve bez glave.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Htedoh još u prvom poluvremenu da napišem kako pojma nemaju, ali posle 90 minuta mučenja, moram reći da je to slaba konstatacija.Ovi su operisani od fudbala, nemaju kondiciju, Natho totalno aut,jednom rečju krš ekipa. A kako je onaj izbacio Vujačića, to je strava i užas, ali i komedija. Sve je stalo u tom driblingu, sva agonija.

Neumorni ispravljač krive Drine

pre 1 godinu

Naš klub je odigrao mudro, u Ligi konferencija će imati više pobeda i osvojiti više bodova za naš fudbal

Buahahhahhahahahahhaha

Mikii

pre 1 godinu

Vama gori pod nogama,a na stadionu jedva 10000 ljudi?Strasno.
(Laik, 11. avgust 2022 22:03)

Da ima imalo pameti među navijačima, trebalo bi da bude prazan stadion, a haos da naprave ispred klupskih prostorija, da se ova bagra iz uprave otera već jednom.

Ppp

pre 1 godinu

Partizanu fali Zdjelar. Koji ce kao zadnji vezni da bije i kvari igru. Ovaj Fejsa se plasi svakog fizickig kontakta i uvek kasni koliko je spor...

zorex

pre 1 godinu

sram da bude sve nas navijače partizana. upravo mi koji godinama navijamo dajemo podršku ovim uništiteljima kluba da i dalje budu na svojim mestima. uništili su klub u svakom pogledu. nikad im nije ni bilo stalo da kao klub napravimo nešto, kao što je to slučaj sa zvezdom. naši rukovodioci su samo gledali svoj interes....dovođenje ovakvih igrača u zadnjih 4-5 godina je za svaku osudu...strašno

BG

pre 1 godinu

Partizan nikad gori,Kiprani za crno bele igraju kao weltmajstori, još kad čujem da im sezona nije ni počela??!! Alo bre,jel ima neko oči u ovoj zemlji da vidi da nam treneri već 30 g. pogrešno treniraju i vode klubove ! Jel moze neko ove naše kvazi stručnjake da potovari u autobus i put Holandije, Nemačke....da se jednom nauče kako se igra današnji fudbal.Pa za nas su eto i Malta i Kipar postale fudbalske velesile.

Prijatelj

pre 1 godinu

Stvar je jednostavna.uprava nora da ode da dodju ljudi mladji koji imsju neku viziju.ovo je staromodno..treba biti realan.liga konferencije ako se partizan plasira je maksimum trenutno..partizan mora da preuzmu ljudi koji misle na klub na buducnost kluba.nije ovi tragedija mozda bolje sto se desilo jer partizan ocigledno tone.zvezda je izasla iz takve krize pa nadamo se izaci ce i partizan..stolica jednostavno nije uspeo i to je to.zvezda gura dobro ali moram reci kao navijac partizana da je zvezda ipak fudbalsko ime u evropi..partizan je to pokusavao ali na mnogo jeftinih utakmica prokockao.partizan nema taj gen uspeha kao sto ima zvezda..jer zvezda nekada i kad igra lose pobedi a partizan ne secam se takvog slucaja..nema partizan takvu hemiju.ali dobro.ovi je neuspeh zivot ide dalje.u partizanu mora da se menja skoro sve.krivicu naravno snosi i stolica koji nije uspeo da sklopi neke stvari koje i mi gledaoci vidimo.pozdrav i bar udjite u ligu konferencije

Koimasrece?

pre 1 godinu

Xaxa. Znaci Prosjecni Kiprani te oduce od fudbala a za nagradu mocni Hamrun.
I onda se usude da lupetaju kako Zvezda ima srece u Evropi??
A onda nakon nikad jaceg Hamruna opet dolaze Flora i fauna i Kiprani ocito projektovani za Ligu Evrope. Mozda i Samrok.

samo da dodam

pre 1 godinu

Kao sto sam napisao prosle sedmice i dobio brdo minusa; "Partizan će proći....ali samo ako AEK ne doputuje u Beograd". Nazalost po malog komsiju, letovi sa Kipra nisu odlozeni.
Ispade Partizan OPET iz Evrope! Mnogo je veliki uticaj Zvezde izgleda - ocekujem saopstenje iz uprave Partizana "da su igraci dali sve od sebe, ali da protiv čelnika iz Zvezde nisu spremili taktiku za ovu utakmicu..."
p.s.
Od klubova nekadasnje velike četvorke iz SFRJ, samo je evropski "gigant" Partizan ispao u ovom kolu kvalifikacija!

Mitar

pre 1 godinu

Mrzi me da premotavam utakmicu unazad i da brojim ispucavanja Partizanovog golmana,ali mislim da za svojih 60 godina nisam video više.Kao da imaju pet Žigića u napadu pa da te lopte mogu da osvoje.Bez sredine terena se fudbal ne igra.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Par stvari samo. Filipović nastavlja da bude rupa pozadi, kod prvog gola mu lopta prolazi prvo iznad glave pa onda i kroz noge. Miljković je za njega Kafu lično defanzivno, čovek svaku utakmicu kiksne. Našu klupu čine 90% omladinci koji ne mogu da naprave razliku u Superligi, a na evropskim utakmicama su nevidljivi potpuno. Jovića je neko slagao da zna da igra fudbal. Bili smo odlični ofanzivno, dok Stolica nije izveo Natka posle čega svaki vid povezanosti odbrane i napada više ne postoji. Odbrana standardno šuplja, oba gola, naročito drugi, su komedija. Zamisli dozvoliš čoveku da predribla vas četvoricu. Svaka čast Dijabateu i Rikardu. Dijabate je igrač kakvog nismo imali još od Leonarda, šteta samo što je došao u momentu kada imamo ovu tragikomediju od tima.

micko

pre 1 godinu

Šta to Andrade igra a da Baždar ne bi mogao da odigra.
Onaj kao da je u šumi i krije se od medveda koji ga juri, jer je ogladneo.
Čovek panj.
Dijabate fino iznenadjenje.
Suma nedostaje kao žednom voda.
Natkho po običaju, nevidljiv.
(Zoran, 11. avgust 2022 22:05)

Brate , svaka cast za medveda. Bas sam se slatko nasmejao?

Barjo Župić

pre 1 godinu

Ovaj Tomović sa 35 se šali sa Rikardom. Prestigao ga kao da ima 25 a ovaj naš 42. Neverovatno precenjen igrač, pritom sebičan kao da je Bog zna kakva klasa. Raga.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан
(Зоран, 11. avgust 2022 21:39)

Jok, biće nepristrasan? Pa ne prenosi derbi.

SasaNS

pre 1 godinu

Imam 40god i evo lošiji fudbal i lošiji Partizan nisam gledao . Nema igre , nema igrača kvalitetnih ni na terenu a kamoli na klupi, raspad sistema ... Pa više su bodova za koeficijent doneli Čukarički sa dve pobede i Radnički sa dva remija nego Partizan ... Ispasti od klubova sa Malte i Kipra bez obzira što danas svako igra fudbal je sramota ... Šteta što Voša nije igrala , verujem da bi dalje dogurala . Sada će nam i Hamrun biti jak , već vidim ...

Torrente

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.
(Neo@, 11. avgust 2022 23:07)

Omašio si poentu.
Izbacivanjem AEK-a Partizan bi obezbedio LC.
Dnjepar ionako nikada ne bi prošli sa ovakvom igrom.

Sada treba izbaciti Maltežane kojima ni ime ne znam.
Sa ovakvom igrom daj Bože da su im šanse 50%

vremeplov

pre 1 godinu

Partizanu bi bilo najbolje da se ugasi i da sledeće godine krene od beton lige i to bez ove uprave i ovih smešnih fudbalera u pokušaju ......ovako samo produžavaju agoniju svi zajedno .......

Gagi

pre 1 godinu

Dobro je uspeli smo da ne izgubimo, izvukli smo nerešeno. Mislio sam da je Partizan prošle sezone imao najlošiju skupinu igrača u istoriji kluba, prevario sam se ovi što igraju ove godine su gori. Oni od prošle godine u poređenju sa ovima izgledaju kao majstori fudbala. Ekipa Partizana je očaj tu nema odbrane, nema veznog reda, nema napada, nema rezevnih igrača. Da li neko smatra da su Lutovac, Mening, Andrade, Fejsa, Rikardo, Urošević stvarno fudbaleri. Jedini koji nešto vredi u Partizanu je Diabate.

Forest

pre 1 godinu

Mislio sam da nikada neću poželeti, ali ovo je bio prvi put kada sam od srce želeo da ispadnemo, zarad toga da se oslobodimo kandži ove uprave koja nas je dovela na dno.. Ali sve će se promeniti samo ova uprava očigledno Nikad! Lopovi su svakako , samo me živo zanima da li su tu po zadatku da ugase Partizan ili su prosto nesposobni! Prva varijanta mi svakako realnija,ali biće da su obe varijante uključene. Sa ovom upravom, sa ovim trenerom i sa ovim timom i 10o mesto će biti uspeh. Ali teško da će biti pobune, bojkota itd , tonemo u sunovrat... Ko zadnji izadje nek ugasi svetlo, Pozdrav svim mojim pravim Partizanovcima( ove prodane duše-huligani su svakako deo tog njihovog miljea)

M

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.
(Neo@, 11. avgust 2022 23:07)

Slažem se da nemamo kvalitet za LE ali bogami ni u LK nećemo se usrećiti ako ne dovedemo kvalitetnog trenera (Nikolić je slobodan), najmanje 4-5 igrača i naravno ova uprava mora pod hitno da odlaze...

zemunski kej

pre 1 godinu

Napisao sam da gube ovo kada su vodili sa 1:0 .Ako mozete da nadjete komentare od ranije dosta njih je napisalo da nece docekati septembar, Nismo proroci vec dugo pratimo fudbal,vidi se kada ekipa ne izgleda kako treba. Stolica je mislio da ce da napravi skok u karijeri ali nije ,izuzetno neuspesan. Taj koji ga je doveo je jos u klubu.

Miskec

pre 1 godinu

Hajde pišite opet kako ste naivno i ni iz cega primili golove, a onaj drugi gol, pa momak izlomio odbranu kao šašu, Krizaj nije onako skijao, kako je on motao!

Igor

pre 1 godinu

20000 gledalaca kaže komentator na Areni!? Znači lavor prima oko 60-70 hiljada... Ne mogu da verujem zašto neko drugi ne komentariše utakmice Partizana jer ovaj stvarno iritira svojom pristrasnošću.

Okvirno

pre 1 godinu

Sem Dijabatea,Rikarda i eventualno Meniga i Uroševića, niko pojma nema.
A što se tiče golmana, mislim da ozbiljno treba razmisliti o formaciji bez golmana jer od ovih nikakve vajde nema. Ništa oni ne mogu odbraniti, kao da nam potpuno prazan gol. Možda da probamo sa veteranom Lukačem. Od ove dvojice gorih sigurno nema.

Kosjan

pre 1 godinu

Teraju Vucelu jer ima 0 trofeja ali ne teraju Ostoju koji ima 0 trofeja ahahhaah koji licemeri
(Heroes, 11. avgust 2022 20:46)

Zasto vi niste rasterali upravu kada je dovela Prosineckog za trenera a pre toga nije imala nikakve rezultate? KK Partizan ne igra losu kosarku i dovodi dobre igrace sto nije slucaj sa FK Partizanom jer vraca bivse neuspele talente i mrcine a igra kvalifikacije za LE. Ajd malo razmislite pre komentarisanja ima li logike to sto pisete.
(Gandalf, 11. avgust 2022 21:54)

Zvezda je imala budzet tad kao Vojvodina mozda čak i manji...Neuporedivo

Mandjup

pre 1 godinu

VEČERAS SU DEBELO OBRUKALI KLUB ODGOVORNOST JE NA NJIMA ...Najuriti čitavu upravu kluba kockaju se mnogo sa imenom grbom i svemu ...

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Treba biti uporan,uigrace se Partizani do proleca.Steta sto ce sad da smene Stolicu,bas steta.
PS.ovi kiprani imaju prosek starosti preko 30god.Razbise vas penzioneri.

King

pre 1 godinu

Potpuno devastiran klub. Bilo bi odlično, a po svoj prilici i hoće, AEK će staviti tačku na Partizan. To je i bio konačan cilj, da se Partizan svede na ovo sad.

NijeBitno

pre 1 godinu

Me znam da li sam samo ja primetio ,ali RTS je tokom celog drugog poluvremena imao problem sa zvukom????
Svi mi koji bi želeli da Strajinjic ne pridje komentatorskoj poziciji za vreme fudbalskih utakmica Partizana!
I za kraj,ono sto se stisavalo za vreme prenosa,UPRAVA NAPOLJE! Sa sve stolicom!

nesa80

pre 1 godinu

koliko nam je vezni red puko otkako igraju fejsa i andrade da je to strasno,zdjler fali puno,meni je zao i krivo da je fenomenalni dijabate u ovoj jadnoj ekipi partizana,nebi me cudilo da uprava najuri tog igraca i da ga zvezda preuzme.ovo ispadanje se ocekivalo i ne nerviram se a slag na torti ce biti kad nas izbaci cuveni hamrun,videcete

ultrasrbin

pre 1 godinu

u PRVIH 15 MINUTA 4 APSOLUTNO ANTIFUDBALSKE SITUACIJE:
-NATHO DRIBLA SAM SEBE I ONDA VRACA SKROZ NAZAD IAKO JE NA 18-20 METARA PA JE MOGAO I DA SUTNE I DA BUNARI BAR
-MARKOVIC SAM SEBE SAPLICE I UMALO IMA DAJE LOPTU UMESTO DA ISPUCA LOPTU
-ANDRADE SKAKUCE OKO FEJSE I MALTENE BLOKIRA PAS, A ONDA DAJE PAS UNAZAD
-FEJSA SE NAMESTA DA LOPTU ISPUCA NAPRED I ONDA MU ODE U AUT

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Kada će FSS da kazni Partizan zbog blamaže čitavog srpskog fudbala i smanjenja nacionalnog koeficijenta?
Sram ih bilo! Traže povlastice za sebe u domaćem prvenstvu, da im sudije sviraju po 2 penala na svakoj utakmici, a u Evropi gube od trećerazrednih ekipa!
I stadion da im se oduzme!

bata Sale

pre 1 godinu

Klub treba da se privatizuje !
Pa kad je nešto tvoje, trudiš se da to i uspe, bude dobro, kvalitetno. U suprotnom, svakog boli uvo i gleda da se "nagrebe" dok može !

Pećko Pivo

pre 1 godinu

Imaš tri nove garniture dresova a izađeš na teren u staroj garnituri, u onoj od prošle sezone. Očigledno da u Partizanu treba menjati i ekonoma.

Stručnjak

pre 1 godinu

Kao zvezdaš želim vam sreću u Evropi .Treba će vam mnogo sreće sa ovakvim indijancija koje imate u upravi .Stvarno ste loši ,stalno preskačete sredinu terena,nasumice napucavate loptu u napred pa šta bude.Nema ništa od toga...Trebaju vam pojačanja podhitno!

Cika toni

pre 1 godinu

Veliki sam zvezdas ali veceras iskreno zelim da Partizan prodje u narednu rundu. Realno, sem Zvezde nijedan nas klub, sem Partizana ne moze da doprinese nasem koeficijentu. A to je ono sto odgovara svima, a pogotovo Zvezdi. Da se nastavi da imamo direktnog predstavnika u LS. Zato veceras, napred crno-beli.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Kao da je Mesi, a ne Faraz.
A Popovic bio i ostao velika 0.
Od 3 golmana jedino mozda Lukac u formi, a genije od trenera se kocka sa Popovicem koji je gori od Stevanovica.

Zoran

pre 1 godinu

Stolici ni majka ne bi dala da vodi tim iz ulice. Skoro nisam video takvu vezaru. Jednostavno pojma nema..Moj Bulbuderac je nekada igrao daleko bolje no ovo sto videh. HAOS !!!
U timu sem Dijabatea i Rikarda ostali su druga i srpska liga.
Cemu Natkho sluzi ???? Da uziva u penziji i vuce sjajnu platu u Beogradu ??? Suma koji je, za njega, Pele licno ne moze da prismrdi klubu, a decko je slobodan.
Sada znate zasto Markovic je izbacen iz Olimpijakosa. Covek spomenik. Ajde sto nema pojma sa fudbalom, ali ni u glavi nema tu mnogo. Pravi faulove totalno bez rezona i daje protivniku predah i da odugovlaci.

Burgija

pre 1 godinu

Vama gori pod nogama,a na stadionu jedva 10000 ljudi?Strasno.
(Laik, 11. avgust 2022 22:03)
Pa i nema ih više koji nisu digli ruke od Partizana. Svi su došli. Evo, ja sam nekad navijao za Partizan, ali sad sam prešao da navijam za Zvezdu. Puno ih je takvih. Teško će da se nabavi karta protiv Makabija, a da ne pričam posle protiv Milana, Atletika i Benfike.

Baxuz

pre 1 godinu

Bolje, nqkupice bodova za klupski i nacionalni koeficijent u Ligi konferencija. Nisam maliciozan! I Zvezdi je LE bolje nego LS da je puni ko stigne.

Boka

pre 1 godinu

Zasto bi I jedan navijac zvezde navijao za jsd zbog nacionalnog koeficijenta? koliki koeficijent nacionalni je imao Milojevic kada je dosao do LS dva puta?

Svaki kada je zvezda igrala evropski mec ,većina groblja otvoreno i pakosno je navijala za svakog naseg protivnika od Irtisa, do Krasnodara, Salzburga, Young boys itd da ne nabrajam I ne samo to nego I kukala na sudijske odluke?! na stetu zvezdinog protivnika.

I ci ćete da navijate za takav partizan sa ovakvim iskompleksiranim rukovodstvom
(Dexim, 11. avgust 2022 19:53)

Baš zato, što nismo isti.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Navijam za partizan a sad navijam da se ugasi i partizan i zvezda i ceo ovaj odvratni srpski fudbal
(maxi, 12. avgust 2022 07:49)

Да се угаси европски и светски шампион само зато што мали војни клуб, непостојеће војске и државе има лоше резултате?
Имам бољи предлог, да се укину државна давања малом војном клубу а средства упуте у Ниш, Нови Сад, Ивањицу, Крагујевац или Крушевац, гарантујем да би српски фудбал постизао много боље резултате.

istina

pre 1 godinu

Stolica? Kada je bio u Čukaričkom i tada je držao flašicu a na treninzima stalno vikao pas, pas. Kao igrač promenio deset timova a kao trener nigde se nije proslavio a i kao selektor jedne mladje selekcije

nenad

pre 1 godinu

filipovic andrade fejsa vujacic markovic jovic bazdar natko ,stolica ako hoce neko na kilo da kupi ! To je odabir sportskog sektora veliki znalci ..mogu za svakog da analiziram do jutra ali me mrzi , sve se vidi ! Najgori sportski sektor i uprava u istoriji voljenog mi kluba ! Ne da treba da odu , nego im treba zabraniti prilaz stadionu na 500 metara ! Zagadili i zgadili su sve i svima !!

veliki

pre 1 godinu

Какви навијачи такав и клуб! Екипа почиње веома битан меч, они скандирају Управа напоље, уместо да бодре екипу. Исто то раде и током целог полувремена, плус вређају оног ко им годинама плаћао лиценце. Не заслужују овакви навијачи било шта, не заслужују пролаз. Треба да знају да после једне може доћи друга, много гора и неспособнија управа. Хоће ли терати управу и у кошарци и вређати оног ко им довео Жоца, платио лиценцу, обезбедио милионе???

2CRAZY

pre 1 godinu

Partizanu fale kvalitetni odbrambeni igraci, zatim jedan ofanzivni vezni, pa cak i golman.
Napad je dobar, tu je Rikardo, Mening i Diabete, ali sve ostalo je lose i mora da se menja.

Petar

pre 1 godinu

Ako ne odu Vučelić, Vazura, Stolica.....Partizan će se boriti za treće mesto u ligi Srbije....S tim da mora dovesti još bar, minimum, 4 igrača..... Ja i dalje volim Partizan, ali ne ovako jalov, smušen i nemoćan.....

vld

pre 1 godinu

Ni Murinjo, Anceloti i Klop zajedno da vode Partizan ne bi vise mogli sa ovakvim timom. Ovde fali bar 3 igraca dobra da se dovedu. Sta ce Stolica nesrecnik okrene se ka klupi nema nikog da zameni Rikarda ili Natha. Otisao Zdjelar a nema zamene a Fejsa jos nije na potrebnom nivou. Za odbranu da ne pricam mnogo tanko. Andrade silom prilika ceo mec igra zadnjeg veznog pitanje dal je ikad to igrao jer se iz aviona vidi da je ofanzivni vezni. Terajte tu upravu pojma nemaju samo da su zadrzali Jojica, Markovica, Milovanovica i Miletica druga bi prica bila a ovako skoro sve rasprodali a doveli dva samo igraca koja mogu igrati na potrebnom nivou Diabate i Andrade sto je vise nego nedovoljno.

Dušan

pre 1 godinu

Pa jel moguce da nema igrača koji moze da iznese loptu i da podeli dalje? Pa pobogu, igrate kuci i ne igrate protiv "Reala"... tri krstena pasa ne mogu da se povezu!!!

Zoran

pre 1 godinu

Šta to Andrade igra a da Baždar ne bi mogao da odigra.
Onaj kao da je u šumi i krije se od medveda koji ga juri, jer je ogladneo.
Čovek panj.
Dijabate fino iznenadjenje.
Suma nedostaje kao žednom voda.
Natkho po običaju, nevidljiv.

Bas

pre 1 godinu

Ocajna selekcija igraca je jedino objasnjenje ovako slabog Partizana,tri lopte ne mogu da povezu,nece se oni ni u obicnom prvenstu naigrati ove godine.

pavle

pre 1 godinu

Kao sto sam napisao prosle sedmice i dobio brdo minusa; "Partizan će proći....ali samo ako AEK ne doputuje u Beograd". Nazalost po malog komsiju, letovi sa Kipra nisu odlozeni.
Ispade Partizan OPET iz Evrope! Mnogo je veliki uticaj Zvezde izgleda - ocekujem saopstenje iz uprave Partizana "da su igraci dali sve od sebe, ali da protiv čelnika iz Zvezde nisu spremili taktiku za ovu utakmicu..."
p.s.
Od klubova nekadasnje velike četvorke iz SFRJ, samo je evropski "gigant" Partizan ispao u ovom kolu kvalifikacija!
(samo da dodam, 11. avgust 2022 22:59)

Kolo srece se okrece. Setices se toga kad dodje vreme. Polako velicino

Mlađo

pre 1 godinu

Koliko frakcija ima u našem Partizanu?
Lepo ove naše komšije kažu, a mi im se smejemo: Nesrećni smo jer smo nesložni. Svuda samo interesi, nema tu ljubavi, odavno.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Partizan je bio veoma borben, imali su volje, ali dzabe kad nemaju kvaliteta.
Diabate je bio odlican, rekao bih i igrac utakmice, tu je jos Rikardo i Natho, sem njih troje mi vise nijednog kvalitetnog igraca nemamo.
Ovo nam nece biti dovoljno ni za ligu konferencija, moraju neki kvalitetniji igraci da se dovedu.
(2CRAZY, 11. avgust 2022 22:55)

Naravno, samo polako. Strpljen = spašen.

Fly

pre 1 godinu

Prvo i osnovno pitanje ovde je fizicka sprema igraca. Pa oni nisu u stanju ni poluvreme da izdrze. Ako je Stolica za nesto kriv, kriv je jer u strucnom stabu evidentno nema kondicionog trenera koji zna nesto. Cak i ovakvi igraci skromnih mogucnosti, kada su fizicki dobro pripremljeni, mogu na domacem terenu da dobiju poneku utakmicu. U ovom momentu Cukaricki ima pet puta perspektivniji tim od Partizana, samo treba uporno raditi sa onom decom. Sto se Partizana tice, najbolje da zaboravi ovu sezonu, i vec danas krene od nule pa kad i dokle stigne.

Dragan

pre 1 godinu

Daj bre ljudi kakav presing bre , Stolice treniras li ti ove nešto ..pa 10 minuta dva pasa nismo povezali...SVAKI napad je Vujačić izbija bekovsku napred prema Rikardo i ovaj je juri da je stigne i uzme od dva igrača...daj bre ljudi bre spustite tu loptu na travu bre ovo je bolno za gledati!
(Šalabajzer, 11. avgust 2022 21:13)

Evo sad su povezali.

dzibi

pre 1 godinu

Bolje bije moglo. Ovo do sada je urusavanje imena i grba tima koji su na srcu nosili legende evropskog fudbala.

Vreme je da se klub provetri i dobro opere.

2CRAZY

pre 1 godinu

Partizan je bio veoma borben, imali su volje, ali dzabe kad nemaju kvaliteta.
Diabate je bio odlican, rekao bih i igrac utakmice, tu je jos Rikardo i Natho, sem njih troje mi vise nijednog kvalitetnog igraca nemamo.
Ovo nam nece biti dovoljno ni za ligu konferencija, moraju neki kvalitetniji igraci da se dovedu.

misim

pre 1 godinu

@ Kaur

Ma nema ko. Ko je iz ljubavi i zato sto je partizanovac igrao za taj klub. Retko ko. Vecinom iz moranja dok je vojska bila bog i batina u bivsoj drzavi, ili iz interesa 90-ih i 2000-ih dok je klub bio drzavni projekat i trpalo se u njega sakom i kapom. Ovo posrnuce pokazuje koliko je sve to bilo vestacki i lazno. I koliko klub nema uporista u narodu i bivsim tzv legendama. Niko u stvari ne voli taj klub iako se kunu (i pevaju) u suprotno.

Ludi knjigovodja

pre 1 godinu

Koliko frakcija ima u našem Partizanu?
Lepo ove naše komšije kažu, a mi im se smejemo: Nesrećni smo jer smo nesložni. Svuda samo interesi, nema tu ljubavi, odavno.
(Mlađo, 11. avgust 2022 20:22)

Nikada tu nije ni bilo ljubavi , uvek je interes.

Лаик

pre 1 godinu

Успели сте да ископирате паролу Севера и кад је терање управе у питању. Свака част на "оригиналности и креативности".

Eto tako

pre 1 godinu

Ja vam kao okoreli Zvezdas zelim da rasterate bandu i budete veliki ponovo ,pa da ponovo gledamo pravi derbi ,nista bre bez derbija .
(Dambldor, 12. avgust 2022 02:09)

Slažem se, nema jake Zvezde bez jakog Čukaričkog.

Qvizac

pre 1 godinu

Slaba igra...preskace se sredina terena nema ko da poveze redove...fejsa i natho spori..andrade nije taj tip igraca,bekovi slabi,iako prodju sa ovakvom igrom nece daleko.

Dexim

pre 1 godinu

Zasto bi I jedan navijac zvezde navijao za jsd zbog nacionalnog koeficijenta? koliki koeficijent nacionalni je imao Milojevic kada je dosao do LS dva puta?

Svaki kada je zvezda igrala evropski mec ,većina groblja otvoreno i pakosno je navijala za svakog naseg protivnika od Irtisa, do Krasnodara, Salzburga, Young boys itd da ne nabrajam I ne samo to nego I kukala na sudijske odluke?! na stetu zvezdinog protivnika.

I ci ćete da navijate za takav partizan sa ovakvim iskompleksiranim rukovodstvom

doktor

pre 1 godinu

Ni jednu,ali ni jednu akciju za 45 minuta partizan nije napravio. Ni jedan šut u gol. Jedan gol iz greske odbrane. Kiprani ne znaju gde je levo. Ovo je bruka od igre partizana. Na svom terenu, protiv kluba nivoa srednjoskolske ekipe. Navijaci dosli da ruše upravu , a svako prva svoju pesmu. Dobiće ovo partizan, ali neće imati mnogo koristi od toga.

Kaur

pre 1 godinu

Mijatović,Ćirić,Jokanović,Paunović,Vlahović,Mitrović,Petrić,Tomić,Ilić,Mirković,Brnović,Milenković bilo ko.Imali bivšeg Partizanovca da kaže neku reč protiv ovih nameštenih što nas uništavaju.Vratite dug klubu koji vas je stvorio i dignite glas ako ste ljudi.Povedite promene,oterajte nečasne.

Gr

pre 1 godinu

Otkud nekome ovde uopste ideja da je natho kvalitetan igrac?!. Mozda je BIO ali sad jedino za mali fudbal, i ja sam kvalitetan ali nemam snage, kondicije, ne mogu da primenim i znaci nisam, kao i on. Shodno tome i jos mnogim drugim losim stvarima u partizanu ovo je ocaj, od igre, ponasanja, navijaca...ko mortus pijani ispod vasarskog satora sa losom muzikom. I onda nema druge nego da se svako normalan zapita sta ja radim ovde. Hocu reci bojkot, nemojte ici da gledate ovo, nek propadnu a i brzo ce. Ne dozvolite sebi da izgubite tri sata zivota na ovu glupost. Dobar film se gleda vise puta, los kad gledas drugi put sigurno si budala a ovo se gleda, gleda, gleda...

papa petra

pre 1 godinu

Имају снаге за 25 минута.Вујачића нађ кроз нод провлаче већ трећу сезону.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Gubi ovo Partizan ovaj AEK je tu negde po kvalitetu ali imaju boljeg trenera jer ovaj Stolica veze nema ,ima neku pricu ali ne zna. Nije kriv on vec ko ga je doveo. Gledao je Gvardiou i zeli da njegov tim igra takav fudbal ali trebaju ti igraci vrhunske tehnike . Mozda je i bolje da izgube pa da dodju novi ljudi
(zemunski kej, 11. avgust 2022 21:23)

Pa zar nije bolje da ostane da se uigraju?

Radisa

pre 1 godinu

Partizan bas nije imao srece! Puno bolji, puno sansi stative ali nije se dalo. Malo bekovi nisu se prikljucivali napadu ostali perfektni! Nisu drzali loptu u nogama i bespotrebnih kombinacija vec odmah dodavanje ili ispucavanje! Dinamicno i borbeno! Sto kaze Stolica bolji tim je ispao. Publika se bas odazvala i pruzila lepu podrsku timu! Sve u svemu idemo dalje, da udjemo u ligu konferencije i tu nesto napravimo.

pastaimapastaima@gmail.com

pre 1 godinu

Kakvi god da su igraci, bolji su od Pazara i AEKa. Upropastili su celu jednu godinu svojih zivota, zbog nezalaganja.

zemunski kej

pre 1 godinu

Gubi ovo Partizan ovaj AEK je tu negde po kvalitetu ali imaju boljeg trenera jer ovaj Stolica veze nema ,ima neku pricu ali ne zna. Nije kriv on vec ko ga je doveo. Gledao je Gvardiou i zeli da njegov tim igra takav fudbal ali trebaju ti igraci vrhunske tehnike . Mozda je i bolje da izgube pa da dodju novi ljudi

Gandalf

pre 1 godinu

Teraju Vucelu jer ima 0 trofeja ali ne teraju Ostoju koji ima 0 trofeja ahahhaah koji licemeri
(Heroes, 11. avgust 2022 20:46)

Zasto vi niste rasterali upravu kada je dovela Prosineckog za trenera a pre toga nije imala nikakve rezultate? KK Partizan ne igra losu kosarku i dovodi dobre igrace sto nije slucaj sa FK Partizanom jer vraca bivse neuspele talente i mrcine a igra kvalifikacije za LE. Ajd malo razmislite pre komentarisanja ima li logike to sto pisete.

riđobradi

pre 1 godinu

Ако 30 година пратиш, памтиш ти и петарде од Кроације, Тикве, Рапида, памтиш и Шамрок, Тун, Заглебје и многе знане и незнане! Ко ће се сетити свих великана од којих сте испадали… Видео си све то, само хоћеш да заборавиш. Иначе, прошле године сте славили када сте ушли у ту Лигу конференција, није ми ,јасно што сада кукате кад ћете опет ући. Ваљда.
(veliki, 12. avgust 2022 03:01)

a pamtimo i Černomorec, Levatije, Liberece, kairate, šerife, naftane i omonije

borko

pre 1 godinu

E kad samo vidim ko nas je predstavljao u Evropi, timovi koji se bore za opstanak u nasoj Ligi. Vojvodina i TSC bi bar prosli jedno kolo kvalifikacija. Ovako ispade da je Cukaricki, sto neko rece, osvojio vise bodova za koeficijent nego Partizan i Radnicki zajedno a svi znamo da ni Cukaricki nista nije uradio. Zalosno.

nesa80

pre 1 godinu

Prolazimo bice3:0
(papa petra, 11. avgust 2022 19:50)
samo se ti nadaj,da li ti stvarno mislis da ce da se zaustave ova kola koja idu nizbrdo,da li ti stvarno mislis da sa ovim trenerom koji ima sve negativne rezultate moze da donese radost u najbitnijom utakmice.bice tipicna srpska prica i ispadanje.nebi me cudilo i da izgubimo ubedljivo

dinosaurus

pre 1 godinu

Ne znam sta je bolje da izgube pa da im se smijemo, ali onda ode i uprava ili da pobijede ,ali da ostane uprava i totalno ih ugase. Hmmmmm.

Šalabajzer

pre 1 godinu

Daj bre ljudi kakav presing bre , Stolice treniras li ti ove nešto ..pa 10 minuta dva pasa nismo povezali...SVAKI napad je Vujačić izbija bekovsku napred prema Rikardo i ovaj je juri da je stigne i uzme od dva igrača...daj bre ljudi bre spustite tu loptu na travu bre ovo je bolno za gledati!

Zorz Vea

pre 1 godinu

Partizan igra bez Fejse, Andradea, Filipovića i Meniga, a vodi 1:0, mirakolo!!! Ivan se trudi da prikaže našu igru i želju boljom nego jeste, ali koliko god se trudili malo dobrog se može naći. 80 posto pasova napamet, možda ovo nekad bude skockano ali će tad verovatno biti kasno...šteta jer ako uprava preživi Partizan neće ..

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Bubson

pre 1 godinu

Gle, da smo mi loši, jesmo. Nisam skoro gledao tim, a da nema nikakvu igru. Ne znam na koju foru je Stolica trener, to je već za dublju analizu jer je za njega Stanoje Arigo Saki. Isto kao što je realno AEK za Pjunik Barcelona. Da se ne ljuti niko.

no name

pre 1 godinu

DNisam čitao komentare pljuvacine...
Partizan naplatu došlo neke srecne kavlifikacije, imao je Partizan precku i stativu u ovom dvomecu...

Neko ce reci Kiparski tim.

Kiprani ove godine 4 tima u grupnim takmicenjima. Sto srpska liga može da sanja.

Zanimljivo je propast klupskog fudbala u Grckoj, nekad slavni Olimpijakos i Panatanikos redovni ucesnici lige sampiona, ostali Grci na jednom timu.

A igrace sampioni njihovih drzava za Evropa ligu!

Appolon - Olympiakos

navijac

pre 1 godinu

@Hvala Partizanu što sakuplja bodove za Srbiju! Kolorado im nije ravan, kakvi mučenici, a naročito navijači koji trpe i ćute.
(Nesta13, 11. avgust 2022 22:54)

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!

Gandalf

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.

Zvezdas

pre 1 godinu

Ne treba mi sad tu nesto da se nasladjujemo. Cinjenica da to moze preko noci i kod nas da se desi. Treba im pomoci ako kako moze.

Ovako nepristrasno, reci cu sta sam video u igri. Natho jeste najbolji tehnicar ali je star, uzasno spor i los u presingu. Potrebni su vam bar dva igraca tipa Kange da povezu odbranu sa Nathom i napadom a Natha gurnuti odmah iza Rikarda. Svaki gol aut, Popovic stoji 30 sekundi sa dva stopera dosta pozadi i mozgaju a onda ispuca daleko. Onda tu loptu Rikardo odbije ali preveliki je prostor izmedju Partizanovih linija i Aek pokupi sve druge lopte. Mora kompaktnije da se stoji, linije da se vezu rombovima i dodavanja da idu unapred i tako probijaju linije odbrane protivnika. Moraju bekovi da imaju veci radijus kretanja u oba pravca. Mora bolje presing na sredini. Popovic vam je sasvim solidan, bolji od Stevanovica. Onog Andradea prodajte jer je beskoristan. Nije to toliko strasno da ne moze sa par pojacanja i dobrim trenerom da se vrati na vrh.

Drugo, treba nekad priznati protivniku da je bio bolji. Kod nas izgleda ne postoji skromnost kao vrlina.

Žile

pre 1 godinu

Znači, koliko vidim iz komentara, većina misli da je na mestu Stolice bio neko drugi ili sad , ko god dodje da ga zameni, ti isti igrači će postati neni drugi, supermeni i sl, pa će sve odmah da se promeni ?!
Problem je trener znači a ne nezalaganje a kod nekih igrača i neznanje ?!
Zaista, to mogu da pišu samo oni koji ne razumeju da od Vujačića ili Gobeljića, nebitno, trener moze da "napravi" fenomenalne fudbalere.
Trener radi i pokušava sa timom koji mu je dat na raspolaganje i to je tako prosto, smena trenera nista neće doneti dobrog, nego promena uprave i politike kluba, to je jasno.

Zlopamtilo

pre 1 godinu

samo da najvijanje bude sportsko, izbeći političke poruke, samo hrabro i jako za naš Partizan!
Predaja nije opcija, živeo Partizan!

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Zezajte gani slobodno do mile volje, ali nama mnogo lepo veceras
Win win situacija
Ponedimo - ok
Izgubimo isto ok
Mozda uprava "ponudi" ostavku
A i necemo na Ukrajince u drugom kolu pa nema straha od izbacivanja

ultrasrbin

pre 1 godinu

Sudija nas ubi.
Nema faula ni za jedan lakat.
Rikardu se svira faul ledjima za svako gradjenje.
Nema slobodnog za Partizan za start nad Rikardom.
Nema zaustavljanja za skakanje na ledja Nathu.

marko992

pre 1 godinu

Ma nema ko. Ko je iz ljubavi i zato sto je partizanovac igrao za taj klub. Retko ko. Vecinom iz moranja dok je vojska bila bog i batina u bivsoj drzavi, ili iz interesa 90-ih i 2000-ih dok je klub bio drzavni projekat i trpalo se u njega sakom i kapom. Ovo posrnuce pokazuje koliko je sve to bilo vestacki i lazno. I koliko klub nema uporista u narodu i bivsim tzv legendama. Niko u stvari ne voli taj klub iako se kunu (i pevaju) u suprotno.
(misim, 12. avgust 2022 07:48)

Shvatili smo poentu, hvalis se time sto ste konstantno od osnivanja drzavni projekat.Bas me cudi sto ste tu gde ste. Stvarno ste licemeri kakve svet nije vidro, ko vas ne zna skupo bi vas platio!

Strawdog

pre 1 godinu

Grobari, mije sve tako crno.
Osvojili ste bod za Srbiju za koeficijent na UEFA listi.
Dobićete lovu za nerešen rezultat od UEFE.
Dobićete lovu i za data dva gola....
Malo li je na ovu inflaciju?!?!

Ha, ha, ha

pre 1 godinu

Slažem se, nema jake Zvezde bez jakog Čukaričkog.
(Eto tako, 12. avgust 2022 08:33)

Kazem: Ha, ha ,ha i onda opet: Ha, ha, ha. Vidis kako si me nasmejao, na nivou desetogodisnjaka.

pavle

pre 1 godinu

Kao sto sam napisao prosle sedmice i dobio brdo minusa; "Partizan će proći....ali samo ako AEK ne doputuje u Beograd". Nazalost po malog komsiju, letovi sa Kipra nisu odlozeni.
Ispade Partizan OPET iz Evrope! Mnogo je veliki uticaj Zvezde izgleda - ocekujem saopstenje iz uprave Partizana "da su igraci dali sve od sebe, ali da protiv čelnika iz Zvezde nisu spremili taktiku za ovu utakmicu..."
p.s.
Od klubova nekadasnje velike četvorke iz SFRJ, samo je evropski "gigant" Partizan ispao u ovom kolu kvalifikacija!
(samo da dodam, 11. avgust 2022 22:59)

Kolo srece se okrece. Setices se toga kad dodje vreme. Polako velicino

Gandalf

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.

Radisa

pre 1 godinu

Partizan bas nije imao srece! Puno bolji, puno sansi stative ali nije se dalo. Malo bekovi nisu se prikljucivali napadu ostali perfektni! Nisu drzali loptu u nogama i bespotrebnih kombinacija vec odmah dodavanje ili ispucavanje! Dinamicno i borbeno! Sto kaze Stolica bolji tim je ispao. Publika se bas odazvala i pruzila lepu podrsku timu! Sve u svemu idemo dalje, da udjemo u ligu konferencije i tu nesto napravimo.

navijac

pre 1 godinu

@Hvala Partizanu što sakuplja bodove za Srbiju! Kolorado im nije ravan, kakvi mučenici, a naročito navijači koji trpe i ćute.
(Nesta13, 11. avgust 2022 22:54)

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!

Burgija

pre 1 godinu

Vama gori pod nogama,a na stadionu jedva 10000 ljudi?Strasno.
(Laik, 11. avgust 2022 22:03)
Pa i nema ih više koji nisu digli ruke od Partizana. Svi su došli. Evo, ja sam nekad navijao za Partizan, ali sad sam prešao da navijam za Zvezdu. Puno ih je takvih. Teško će da se nabavi karta protiv Makabija, a da ne pričam posle protiv Milana, Atletika i Benfike.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Sudija nas ubi.
Nema faula ni za jedan lakat.
Rikardu se svira faul ledjima za svako gradjenje.
Nema slobodnog za Partizan za start nad Rikardom.
Nema zaustavljanja za skakanje na ledja Nathu.

Bubson

pre 1 godinu

Gle, da smo mi loši, jesmo. Nisam skoro gledao tim, a da nema nikakvu igru. Ne znam na koju foru je Stolica trener, to je već za dublju analizu jer je za njega Stanoje Arigo Saki. Isto kao što je realno AEK za Pjunik Barcelona. Da se ne ljuti niko.

veliki

pre 1 godinu

Какви навијачи такав и клуб! Екипа почиње веома битан меч, они скандирају Управа напоље, уместо да бодре екипу. Исто то раде и током целог полувремена, плус вређају оног ко им годинама плаћао лиценце. Не заслужују овакви навијачи било шта, не заслужују пролаз. Треба да знају да после једне може доћи друга, много гора и неспособнија управа. Хоће ли терати управу и у кошарци и вређати оног ко им довео Жоца, платио лиценцу, обезбедио милионе???

Sub013

pre 1 godinu

Umesto da napunite stadion i skandirate 90 minuta protiv uprave da ih nekako oterate vas taman onoliko koliko ne treba, nedovoljno da poruka bude jaka, a prevelika da bi bio bojkot. Zapravo to ste trebali odavno da uradite, ali vi ste se zadovoljavali nebuloznim teorijama zavera kako Zvezda koja vam bezi 40 bodova i pobedjuje Liverpul namesta sve u prvenstvu i da uprava nije kriva vec Zvezda jednostavno mora da bude prva, cak i kada osvoji manje bodova od Partizana racunajuci sve utakmice osim derbija i to u trenutku kad igra 1/8 finala LE, a Partizan gubi od Flore i prima 8 od Fejnorda. Niste ih terali ni nakon sramote sa bunkerima, prosle sezone ste cutali jer ste se nadali tituli, pa kad ste pukli u derbiju onda opet nekim cudom sve namesteno. Radovali ste se nakon nebuloznih Vuleticevih tuzakanja UEFI i raznim sudovima kao kad smo igrali sa PSG-om, slusali ste nezdravog Pantica i verovali kako je kontrola leta namerno drzala avion sa Partizanovim igracima iznad Beograda i onda su oni bili umorni pa su zato nekoliko dana posle izgubili bodove u prvenstvu??? Uprava se sve vreme pravdala tako sto je napadala Zvezdu, time vam mazala oci i prikrivala svoj neuspeh, a vama je bilo lepo da verujete u to i budete u ulozi zrtve umesto da ih odmah najurite. Kad pobedjujete super cim izgubite drzava postavila upravu da unisti Partizan. Tako i u kosarci, sve vreme ste pricali kako je Ostoja doveden da unisti Partizan, a sad bravo Ostoja bacaj bombe?

Zlopamtilo

pre 1 godinu

samo da najvijanje bude sportsko, izbeći političke poruke, samo hrabro i jako za naš Partizan!
Predaja nije opcija, živeo Partizan!

Loznica

pre 1 godinu

vise ce oni da navijaju za makabi naredne srede nego sto ce veceras da navijaju za svoj klub, oni su uvek takvi bili.
(ZvezdasSrb, 11. avgust 2022 19:20)

Istina

Лаик

pre 1 godinu

Успели сте да ископирате паролу Севера и кад је терање управе у питању. Свака част на "оригиналности и креативности".

riđobradi

pre 1 godinu

Ако 30 година пратиш, памтиш ти и петарде од Кроације, Тикве, Рапида, памтиш и Шамрок, Тун, Заглебје и многе знане и незнане! Ко ће се сетити свих великана од којих сте испадали… Видео си све то, само хоћеш да заборавиш. Иначе, прошле године сте славили када сте ушли у ту Лигу конференција, није ми ,јасно што сада кукате кад ћете опет ући. Ваљда.
(veliki, 12. avgust 2022 03:01)

a pamtimo i Černomorec, Levatije, Liberece, kairate, šerife, naftane i omonije

Gandalf

pre 1 godinu

Teraju Vucelu jer ima 0 trofeja ali ne teraju Ostoju koji ima 0 trofeja ahahhaah koji licemeri
(Heroes, 11. avgust 2022 20:46)

Zasto vi niste rasterali upravu kada je dovela Prosineckog za trenera a pre toga nije imala nikakve rezultate? KK Partizan ne igra losu kosarku i dovodi dobre igrace sto nije slucaj sa FK Partizanom jer vraca bivse neuspele talente i mrcine a igra kvalifikacije za LE. Ajd malo razmislite pre komentarisanja ima li logike to sto pisete.

Dzoi

pre 1 godinu

Potpuno devastiran klub. Bilo bi odlično, a po svoj prilici i hoće, AEK će staviti tačku na Partizan. To je i bio konačan cilj, da se Partizan svede na ovo sad.
(King, 11. avgust 2022 22:33)

Inace ste vi mnogo jak i veliki klub, pa ste redovno izbacivali kiprane ...

veliki

pre 1 godinu

Добро је, имате шансе против Малтежана! То је ионако ваш ранг. Са овом игром на дур, само ритање без икакве идеје и на мајсторство 2 играча и са ови вандализми на трибинама - неће да може! Један секунд нисте бодрили свој тим! Ви сте тешка брука од навијача! Не заслужујете ништа. Дијабате се пита где је дошао - изгибе човек.

King

pre 1 godinu

Potpuno devastiran klub. Bilo bi odlično, a po svoj prilici i hoće, AEK će staviti tačku na Partizan. To je i bio konačan cilj, da se Partizan svede na ovo sad.

Oftalmolog

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан
(Зоран, 11. avgust 2022 21:39)

Jok, biće nepristrasan? Pa ne prenosi derbi.

Kosjan

pre 1 godinu

Teraju Vucelu jer ima 0 trofeja ali ne teraju Ostoju koji ima 0 trofeja ahahhaah koji licemeri
(Heroes, 11. avgust 2022 20:46)

Zasto vi niste rasterali upravu kada je dovela Prosineckog za trenera a pre toga nije imala nikakve rezultate? KK Partizan ne igra losu kosarku i dovodi dobre igrace sto nije slucaj sa FK Partizanom jer vraca bivse neuspele talente i mrcine a igra kvalifikacije za LE. Ajd malo razmislite pre komentarisanja ima li logike to sto pisete.
(Gandalf, 11. avgust 2022 21:54)

Zvezda je imala budzet tad kao Vojvodina mozda čak i manji...Neuporedivo

marko992

pre 1 godinu

Ma nema ko. Ko je iz ljubavi i zato sto je partizanovac igrao za taj klub. Retko ko. Vecinom iz moranja dok je vojska bila bog i batina u bivsoj drzavi, ili iz interesa 90-ih i 2000-ih dok je klub bio drzavni projekat i trpalo se u njega sakom i kapom. Ovo posrnuce pokazuje koliko je sve to bilo vestacki i lazno. I koliko klub nema uporista u narodu i bivsim tzv legendama. Niko u stvari ne voli taj klub iako se kunu (i pevaju) u suprotno.
(misim, 12. avgust 2022 07:48)

Shvatili smo poentu, hvalis se time sto ste konstantno od osnivanja drzavni projekat.Bas me cudi sto ste tu gde ste. Stvarno ste licemeri kakve svet nije vidro, ko vas ne zna skupo bi vas platio!

Boka

pre 1 godinu

Zasto bi I jedan navijac zvezde navijao za jsd zbog nacionalnog koeficijenta? koliki koeficijent nacionalni je imao Milojevic kada je dosao do LS dva puta?

Svaki kada je zvezda igrala evropski mec ,većina groblja otvoreno i pakosno je navijala za svakog naseg protivnika od Irtisa, do Krasnodara, Salzburga, Young boys itd da ne nabrajam I ne samo to nego I kukala na sudijske odluke?! na stetu zvezdinog protivnika.

I ci ćete da navijate za takav partizan sa ovakvim iskompleksiranim rukovodstvom
(Dexim, 11. avgust 2022 19:53)

Baš zato, što nismo isti.

Kaur

pre 1 godinu

Mijatović,Ćirić,Jokanović,Paunović,Vlahović,Mitrović,Petrić,Tomić,Ilić,Mirković,Brnović,Milenković bilo ko.Imali bivšeg Partizanovca da kaže neku reč protiv ovih nameštenih što nas uništavaju.Vratite dug klubu koji vas je stvorio i dignite glas ako ste ljudi.Povedite promene,oterajte nečasne.

Opservatorija

pre 1 godinu

Zna li neko da pojasni fetish srpskih rezisera fudbalskih utakmica, da tokom svakog (nocnog) prenosa obavezno moraju 2-3 puta prikazati mesec u krupnom kadru?

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Večeras oterati upravu i Željka Pantića postaviti za predsednika, direktora, sportskog direktora, direktora marketinga, šefa stručnog štaba i ekonoma.

Zorz Vea

pre 1 godinu

Partizan igra bez Fejse, Andradea, Filipovića i Meniga, a vodi 1:0, mirakolo!!! Ivan se trudi da prikaže našu igru i želju boljom nego jeste, ali koliko god se trudili malo dobrog se može naći. 80 posto pasova napamet, možda ovo nekad bude skockano ali će tad verovatno biti kasno...šteta jer ako uprava preživi Partizan neće ..

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Ha, ha, ha

pre 1 godinu

Slažem se, nema jake Zvezde bez jakog Čukaričkog.
(Eto tako, 12. avgust 2022 08:33)

Kazem: Ha, ha ,ha i onda opet: Ha, ha, ha. Vidis kako si me nasmejao, na nivou desetogodisnjaka.

Dexim

pre 1 godinu

Zasto bi I jedan navijac zvezde navijao za jsd zbog nacionalnog koeficijenta? koliki koeficijent nacionalni je imao Milojevic kada je dosao do LS dva puta?

Svaki kada je zvezda igrala evropski mec ,većina groblja otvoreno i pakosno je navijala za svakog naseg protivnika od Irtisa, do Krasnodara, Salzburga, Young boys itd da ne nabrajam I ne samo to nego I kukala na sudijske odluke?! na stetu zvezdinog protivnika.

I ci ćete da navijate za takav partizan sa ovakvim iskompleksiranim rukovodstvom

Batko

pre 1 godinu

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Ne lupaj

Mikii

pre 1 godinu

"Uprava napolje, uprava napolje" dok ne dobiše po nosu, od tada ne smeju da pisnu. Partizan je u potpunosti okupiran klub, razvaljen do samog kraja.

Baxuz

pre 1 godinu

Bolje, nqkupice bodova za klupski i nacionalni koeficijent u Ligi konferencija. Nisam maliciozan! I Zvezdi je LE bolje nego LS da je puni ko stigne.

Cika toni

pre 1 godinu

Veliki sam zvezdas ali veceras iskreno zelim da Partizan prodje u narednu rundu. Realno, sem Zvezde nijedan nas klub, sem Partizana ne moze da doprinese nasem koeficijentu. A to je ono sto odgovara svima, a pogotovo Zvezdi. Da se nastavi da imamo direktnog predstavnika u LS. Zato veceras, napred crno-beli.

mile rizik

pre 1 godinu

@Hvala Partizanu što sakuplja bodove za Srbiju! Kolorado im nije ravan, kakvi mučenici, a naročito navijači koji trpe i ćute.
(Nesta13, 11. avgust 2022 22:54)

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Vidi ovako. Zvezda će igrati Evropu bez obzira na to od kojeg kola kreće. Ako vi ne doprinosite koeficijentu to znači da ćete kretati od kvalifikacija za pretkvalifikacije i da će vas tamo razvaljivati kojekakvi predstavnici Andore, Gibraltara, San Marina, Lihtenštajna. Onda ćemo vam mi vaditi dušu zbog toga i zato je bolje po vas da ubodete koje zrno i da krenete kasnije.

zorex

pre 1 godinu

sram da bude sve nas navijače partizana. upravo mi koji godinama navijamo dajemo podršku ovim uništiteljima kluba da i dalje budu na svojim mestima. uništili su klub u svakom pogledu. nikad im nije ni bilo stalo da kao klub napravimo nešto, kao što je to slučaj sa zvezdom. naši rukovodioci su samo gledali svoj interes....dovođenje ovakvih igrača u zadnjih 4-5 godina je za svaku osudu...strašno

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Kada će FSS da kazni Partizan zbog blamaže čitavog srpskog fudbala i smanjenja nacionalnog koeficijenta?
Sram ih bilo! Traže povlastice za sebe u domaćem prvenstvu, da im sudije sviraju po 2 penala na svakoj utakmici, a u Evropi gube od trećerazrednih ekipa!
I stadion da im se oduzme!

Igor

pre 1 godinu

20000 gledalaca kaže komentator na Areni!? Znači lavor prima oko 60-70 hiljada... Ne mogu da verujem zašto neko drugi ne komentariše utakmice Partizana jer ovaj stvarno iritira svojom pristrasnošću.

Зоран

pre 1 godinu

Да ли је реално да Томовић претрчи овог пенал-мајстора у 15.мин утакмице???
Човек који има 35година....
И чему онда да се надате гробари, реално заиста немате квалитет

zemunski kej

pre 1 godinu

Gubi ovo Partizan ovaj AEK je tu negde po kvalitetu ali imaju boljeg trenera jer ovaj Stolica veze nema ,ima neku pricu ali ne zna. Nije kriv on vec ko ga je doveo. Gledao je Gvardiou i zeli da njegov tim igra takav fudbal ali trebaju ti igraci vrhunske tehnike . Mozda je i bolje da izgube pa da dodju novi ljudi

veliki

pre 1 godinu

Da nije tuzno bilo bi smesno. 40 godina imam, 30 godina aktivno pratim Partizan, ali ovo video nisam.
(Petar, 11. avgust 2022 23:14). Шта ниси видео? Ако 30 година пратиш, памтиш ти и петарде од Кроације, Тикве, Рапида, памтиш и Шамрок, Тун, Заглебје и многе знане и незнане! Ко ће се сетити свих великана од којих сте испадали… Видео си све то, само хоћеш да заборавиш. Иначе, прошле године сте славили када сте ушли у ту Лигу конференција, није ми јасно што сада кукате кад ћете опет ући. Ваљда.

Isina

pre 1 godinu

Za navijace partizana - najbolje bi bilo da ispadne.

Mozda ce to doprineti da se rastera ova bagra koja je unistila klub.

Rasprodati sve ove panjeve od igraca - pa nek omladinci igraju prvenstvo. Plasman je nebitan.

Bar gledati decu kako se posteno bore.

Стева Сигнал

pre 1 godinu

Не сећам се да сам ружнији фудбал гледао у задњих 20 година.И ту мислим на оба клуба.

Prijatelj

pre 1 godinu

Stvar je jednostavna.uprava nora da ode da dodju ljudi mladji koji imsju neku viziju.ovo je staromodno..treba biti realan.liga konferencije ako se partizan plasira je maksimum trenutno..partizan mora da preuzmu ljudi koji misle na klub na buducnost kluba.nije ovi tragedija mozda bolje sto se desilo jer partizan ocigledno tone.zvezda je izasla iz takve krize pa nadamo se izaci ce i partizan..stolica jednostavno nije uspeo i to je to.zvezda gura dobro ali moram reci kao navijac partizana da je zvezda ipak fudbalsko ime u evropi..partizan je to pokusavao ali na mnogo jeftinih utakmica prokockao.partizan nema taj gen uspeha kao sto ima zvezda..jer zvezda nekada i kad igra lose pobedi a partizan ne secam se takvog slucaja..nema partizan takvu hemiju.ali dobro.ovi je neuspeh zivot ide dalje.u partizanu mora da se menja skoro sve.krivicu naravno snosi i stolica koji nije uspeo da sklopi neke stvari koje i mi gledaoci vidimo.pozdrav i bar udjite u ligu konferencije

Batko

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

Klub ti se bukvalno raspada, a tebi Zvezda u glavi...?

Зоран

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан

Forest

pre 1 godinu

Mislio sam da nikada neću poželeti, ali ovo je bio prvi put kada sam od srce želeo da ispadnemo, zarad toga da se oslobodimo kandži ove uprave koja nas je dovela na dno.. Ali sve će se promeniti samo ova uprava očigledno Nikad! Lopovi su svakako , samo me živo zanima da li su tu po zadatku da ugase Partizan ili su prosto nesposobni! Prva varijanta mi svakako realnija,ali biće da su obe varijante uključene. Sa ovom upravom, sa ovim trenerom i sa ovim timom i 10o mesto će biti uspeh. Ali teško da će biti pobune, bojkota itd , tonemo u sunovrat... Ko zadnji izadje nek ugasi svetlo, Pozdrav svim mojim pravim Partizanovcima( ove prodane duše-huligani su svakako deo tog njihovog miljea)

Petar

pre 1 godinu

Ako ne odu Vučelić, Vazura, Stolica.....Partizan će se boriti za treće mesto u ligi Srbije....S tim da mora dovesti još bar, minimum, 4 igrača..... Ja i dalje volim Partizan, ali ne ovako jalov, smušen i nemoćan.....

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Navijam za partizan a sad navijam da se ugasi i partizan i zvezda i ceo ovaj odvratni srpski fudbal
(maxi, 12. avgust 2022 07:49)

Да се угаси европски и светски шампион само зато што мали војни клуб, непостојеће војске и државе има лоше резултате?
Имам бољи предлог, да се укину државна давања малом војном клубу а средства упуте у Ниш, Нови Сад, Ивањицу, Крагујевац или Крушевац, гарантујем да би српски фудбал постизао много боље резултате.

NijeBitno

pre 1 godinu

Me znam da li sam samo ja primetio ,ali RTS je tokom celog drugog poluvremena imao problem sa zvukom????
Svi mi koji bi želeli da Strajinjic ne pridje komentatorskoj poziciji za vreme fudbalskih utakmica Partizana!
I za kraj,ono sto se stisavalo za vreme prenosa,UPRAVA NAPOLJE! Sa sve stolicom!

Eto tako

pre 1 godinu

Ja vam kao okoreli Zvezdas zelim da rasterate bandu i budete veliki ponovo ,pa da ponovo gledamo pravi derbi ,nista bre bez derbija .
(Dambldor, 12. avgust 2022 02:09)

Slažem se, nema jake Zvezde bez jakog Čukaričkog.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Zezajte gani slobodno do mile volje, ali nama mnogo lepo veceras
Win win situacija
Ponedimo - ok
Izgubimo isto ok
Mozda uprava "ponudi" ostavku
A i necemo na Ukrajince u drugom kolu pa nema straha od izbacivanja

Barjo Župić

pre 1 godinu

Ovaj Tomović sa 35 se šali sa Rikardom. Prestigao ga kao da ima 25 a ovaj naš 42. Neverovatno precenjen igrač, pritom sebičan kao da je Bog zna kakva klasa. Raga.

Miroslav

pre 1 godinu

sutra uzimam dres Diabatea, ako bude neka akcija...
partizan ne moze dva pasa da spoji i jednu uigranu akciju, ali Baja se polomi ...Kante i Ronaldinjo u jednom

Neumorni ispravljač krive Drine

pre 1 godinu

Naš klub je odigrao mudro, u Ligi konferencija će imati više pobeda i osvojiti više bodova za naš fudbal

Buahahhahhahahahahhaha

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Dijabate promasio klub posle 80minuta on i dalje igra bolje nego ceo ostali tim Partizana zajedno. Covek se igra napred, nazad dribla, asistira, jedino jos da uzme od centra loptu predribla sve igrace i da gol...
(Pppp, 11. avgust 2022 22:48)

Misliš kao ovaj Faraj?

Чудна логика

pre 1 godinu

Није ми јасан мазохизам појединих навијача Партизана.Кажу е нека смо изгубили па нека Звезда сама скупља бодове.Ало господо па јел ви волите свој клуб или навијате за Партизан само да би мрзели Звезду.Друга ствар кад смо код скупљања бодова,2017 године је Звезда кренула од првог кола квалификација за ЛЕ.Пет година је скупљала бодове и дошла до трећег кола квалификација за ЛШ.Партизан и сви други клубови у Србији прво скупљају бодове за свој коефицијент па онда и за национални.Кад то схватите онда ћете схватити зашто се грчевито борите и за ЛК.

Aragorn

pre 1 godinu

Kalva taktička zamisao Stolice!!
Vujačić u napad da organizuje i prima nabacane lopte!!!!
Da primi loptu, prosledi je, doda pas!!!!!!
On da asistira!!!!!!! Ej svete.
Da li si Ilija bre normalan, ali stvarno

nesa80

pre 1 godinu

Prolazimo bice3:0
(papa petra, 11. avgust 2022 19:50)
samo se ti nadaj,da li ti stvarno mislis da ce da se zaustave ova kola koja idu nizbrdo,da li ti stvarno mislis da sa ovim trenerom koji ima sve negativne rezultate moze da donese radost u najbitnijom utakmice.bice tipicna srpska prica i ispadanje.nebi me cudilo i da izgubimo ubedljivo

MARKO

pre 1 godinu

Zna li neko da pojasni fetish srpskih rezisera fudbalskih utakmica, da tokom svakog (nocnog) prenosa obavezno moraju 2-3 puta prikazati mesec u krupnom kadru?
(Opservatorija, 11. avgust 2022 21:21)

Kad bi imali na terenu sta da snimaju sigurno ne bi trazili mesec na nebu hahahahahahah

Sramota bre

pre 1 godinu

Auuu, ali ovaj radulovic komentator. Znaci Andrade jeste tragican, to stoji, ali nama pola ekipe nije za ozbiljan fudbal, a on se uhvatio njega . tako je svojevremeno u prvoj Suminoj sezoni uporno pljuvao samo po njemu i pored toga sto jednog nisi mogao da izdvojis kao dobrog. Veceras da krenem redom, Markovic decko koji je promasio deset lopti, ne postoji na terenu, Filipovic koji jedan na jedan retko koga moze da sacuva, Urosevic koji vise i ne zna sta igra, Andrade vec pomenuti, Menig koji je pogubljen nacisto, i Natho koga jos veceras treba penzionisati, jer je smesno imati u ekipi igraca koji bukvalno krepa posle pet minuta, a napravio je gresaka bar koliko i Andrade u dodavanjima. Po meni najveci problem ove ekipe jeste upravo Natho, jer satro kao nemamo boljeg od njega, a covek je manje koristan na terenu kad se branimo od bandere da smo zakucali u jedno mesto, nesto bi je pogodilo. Ja ne znam cemu vise to cutanje o njemu i njegovoj fizickoj spremi i velicanje jednog poteza na deset utakmica. Pod hitno ozbiljan, ili bar prosecan igrac na tom mesti, ili mi nikog necemo dobiti ove sezone. Bolji od ostalih Rikardo i ovaj Dijabate koji je promasio klub, ostalo em ne zna, em ne moze da trci. Pa na koji su bre fazon u Partizanu, sta je ovo? Mi akciju iz poseda ne mozemo da napravimo evo vec deset utakmica ove sezone, znaci totalno neozbiljan tim. trenera necu ni da komentarisem, kako sam se nadao takav i este.

goran

pre 1 godinu

nekad i bekovi i centarhalfovi (danasnji cb tj stoperi) svi imali tehniku bar kao ovaj faraz, jedan libero marko elzner bio tehnicki mesi za kataija, zadnje vezne ni da ne pominjem, a danas se podrazumeva kad si zadnji vezni da ne moras imati pojma o fudbalu, viziju mozes nulu da imas... zastl bre ja ovo gledam uopste?!

2CRAZY

pre 1 godinu

Partizan je bio veoma borben, imali su volje, ali dzabe kad nemaju kvaliteta.
Diabate je bio odlican, rekao bih i igrac utakmice, tu je jos Rikardo i Natho, sem njih troje mi vise nijednog kvalitetnog igraca nemamo.
Ovo nam nece biti dovoljno ni za ligu konferencija, moraju neki kvalitetniji igraci da se dovedu.

samo da dodam

pre 1 godinu

Kao sto sam napisao prosle sedmice i dobio brdo minusa; "Partizan će proći....ali samo ako AEK ne doputuje u Beograd". Nazalost po malog komsiju, letovi sa Kipra nisu odlozeni.
Ispade Partizan OPET iz Evrope! Mnogo je veliki uticaj Zvezde izgleda - ocekujem saopstenje iz uprave Partizana "da su igraci dali sve od sebe, ali da protiv čelnika iz Zvezde nisu spremili taktiku za ovu utakmicu..."
p.s.
Od klubova nekadasnje velike četvorke iz SFRJ, samo je evropski "gigant" Partizan ispao u ovom kolu kvalifikacija!

misim

pre 1 godinu

@ Kaur

Ma nema ko. Ko je iz ljubavi i zato sto je partizanovac igrao za taj klub. Retko ko. Vecinom iz moranja dok je vojska bila bog i batina u bivsoj drzavi, ili iz interesa 90-ih i 2000-ih dok je klub bio drzavni projekat i trpalo se u njega sakom i kapom. Ovo posrnuce pokazuje koliko je sve to bilo vestacki i lazno. I koliko klub nema uporista u narodu i bivsim tzv legendama. Niko u stvari ne voli taj klub iako se kunu (i pevaju) u suprotno.

dinosaurus

pre 1 godinu

Ne znam sta je bolje da izgube pa da im se smijemo, ali onda ode i uprava ili da pobijede ,ali da ostane uprava i totalno ih ugase. Hmmmmm.

Sasa

pre 1 godinu

Kakva smo krš ekipa .
Ovaj Vujačić ne može da igra ni u dubocici a ne u partizanu . Diabate , Mening i Rikarko jedini nešto znaju . Tuga . Panj do panja

2CRAZY

pre 1 godinu

Partizanu fale kvalitetni odbrambeni igraci, zatim jedan ofanzivni vezni, pa cak i golman.
Napad je dobar, tu je Rikardo, Mening i Diabete, ali sve ostalo je lose i mora da se menja.

Ludi knjigovodja

pre 1 godinu

Koliko frakcija ima u našem Partizanu?
Lepo ove naše komšije kažu, a mi im se smejemo: Nesrećni smo jer smo nesložni. Svuda samo interesi, nema tu ljubavi, odavno.
(Mlađo, 11. avgust 2022 20:22)

Nikada tu nije ni bilo ljubavi , uvek je interes.

King

pre 1 godinu

Овај Страјнић да преноси финале светског првенства у фудбалу пребацио ми канал, јер не можеш слушати човека. Јако иритантан глас, и изузетно пристрасан
(Зоран, 11. avgust 2022 21:39)

RTS nema krštenog kometatora, poslednji je bio Šarenac za košarku, u fudbalu nisu imali jedno 30 godina, sad se čeka da ode Strajnić u penziju. Tako su se inatili i sa Kovinjalom. RTS to radi namerno i boli ih uvo, ne može im se ništa.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Gubi ovo Partizan ovaj AEK je tu negde po kvalitetu ali imaju boljeg trenera jer ovaj Stolica veze nema ,ima neku pricu ali ne zna. Nije kriv on vec ko ga je doveo. Gledao je Gvardiou i zeli da njegov tim igra takav fudbal ali trebaju ti igraci vrhunske tehnike . Mozda je i bolje da izgube pa da dodju novi ljudi
(zemunski kej, 11. avgust 2022 21:23)

Pa zar nije bolje da ostane da se uigraju?

Gagi

pre 1 godinu

Dobro je uspeli smo da ne izgubimo, izvukli smo nerešeno. Mislio sam da je Partizan prošle sezone imao najlošiju skupinu igrača u istoriji kluba, prevario sam se ovi što igraju ove godine su gori. Oni od prošle godine u poređenju sa ovima izgledaju kao majstori fudbala. Ekipa Partizana je očaj tu nema odbrane, nema veznog reda, nema napada, nema rezevnih igrača. Da li neko smatra da su Lutovac, Mening, Andrade, Fejsa, Rikardo, Urošević stvarno fudbaleri. Jedini koji nešto vredi u Partizanu je Diabate.

Skorpion

pre 1 godinu

Kakva prevara od igraca ovaj Jovic, nizerazredni igrac.
(DADA, 11. avgust 2022 23:12)

Kako sad pa to......kada su ga poceli forsirati u prvom timu pisali ste da se rodio novi Ronaldo.

dzibi

pre 1 godinu

Bolje bije moglo. Ovo do sada je urusavanje imena i grba tima koji su na srcu nosili legende evropskog fudbala.

Vreme je da se klub provetri i dobro opere.

doktor

pre 1 godinu

Ni jednu,ali ni jednu akciju za 45 minuta partizan nije napravio. Ni jedan šut u gol. Jedan gol iz greske odbrane. Kiprani ne znaju gde je levo. Ovo je bruka od igre partizana. Na svom terenu, protiv kluba nivoa srednjoskolske ekipe. Navijaci dosli da ruše upravu , a svako prva svoju pesmu. Dobiće ovo partizan, ali neće imati mnogo koristi od toga.

ultrasrbin

pre 1 godinu

Kao da je Mesi, a ne Faraz.
A Popovic bio i ostao velika 0.
Od 3 golmana jedino mozda Lukac u formi, a genije od trenera se kocka sa Popovicem koji je gori od Stevanovica.

goran

pre 1 godinu

u ex sfrj, evo recimo da uzmem 1988-1989 sezonu, realno je bilo bar 100 klubova boljih od ovog sadasnjeg partizana, ali ono ubedljivo boljih koji bi ih lagano gazili po 3-6 razlike svaku i jedno sto ekipa koje bi igrale bar egal. bukvalno je u bg zoni bilo bar 100 igraca boljih od najboljeg igraca trenutno u partizanu. ali tad deca i koja ne treniraju znala sve osnove fudbala, a kako i ne bi znali kad se fudbal igrao po ceo dan, ovo sad ko sve dobija sulude pare i ko se sve zove profi fudbalerom je tuga.

Sima

pre 1 godinu

Natho Bogu dušu kao i uvek. Da nema niko u klubu da mu skrene pažnju sve ove godine, da mu kaže majstore godinama ulaziš u sezone nespreman, to ne ide više tako. Ili se spremi fizički ili spremaj prnje. Bruka za sve u klubu.

Puz

pre 1 godinu

79 minut, kako god da se ovo mucenje zavrsi, treba priznati da je AEK bolji tim. Ne moze se igrati Evropa bez odbrane, bez sredine, bez kondicije i bez trcanja. Kad su u napadu imaju 1-2 igraca manje, kad su u odbrani ovi ih presinguju i opet kao da fali neko. U nekim trenutcima izgleda kao da AEK igra sa 13 igraca

SasaNS

pre 1 godinu

Imam 40god i evo lošiji fudbal i lošiji Partizan nisam gledao . Nema igre , nema igrača kvalitetnih ni na terenu a kamoli na klupi, raspad sistema ... Pa više su bodova za koeficijent doneli Čukarički sa dve pobede i Radnički sa dva remija nego Partizan ... Ispasti od klubova sa Malte i Kipra bez obzira što danas svako igra fudbal je sramota ... Šteta što Voša nije igrala , verujem da bi dalje dogurala . Sada će nam i Hamrun biti jak , već vidim ...

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

A vi se baš naigraste, sve sa evropskim velikanima!

Ђенерал

pre 1 godinu

Ја тек сад сконтах да је Аек из Ларнаке а не из Атине. А навијач сам Партизана.

zvezdaš

pre 1 godinu

Za koju Srbiju!? Mislis za zvezdu i njen direktan plasman u LS!? Nikad vise, sakupljakte sami svoje bodove ili igrajte kvalifikacije od drugog kola!
(navijac, 11. avgust 2022 23:06)

Evo primera za izreku "da komšiji crkne krava", mi ćemo namerno da ispadamo u sezoni kupanja da biste vi igrali kvalifikacije...
Dobro, slažemo se, možda bar na bazenima nabacite malo kondicije.

ultrasrbin

pre 1 godinu

u PRVIH 15 MINUTA 4 APSOLUTNO ANTIFUDBALSKE SITUACIJE:
-NATHO DRIBLA SAM SEBE I ONDA VRACA SKROZ NAZAD IAKO JE NA 18-20 METARA PA JE MOGAO I DA SUTNE I DA BUNARI BAR
-MARKOVIC SAM SEBE SAPLICE I UMALO IMA DAJE LOPTU UMESTO DA ISPUCA LOPTU
-ANDRADE SKAKUCE OKO FEJSE I MALTENE BLOKIRA PAS, A ONDA DAJE PAS UNAZAD
-FEJSA SE NAMESTA DA LOPTU ISPUCA NAPRED I ONDA MU ODE U AUT

Dragan

pre 1 godinu

Daj bre ljudi kakav presing bre , Stolice treniras li ti ove nešto ..pa 10 minuta dva pasa nismo povezali...SVAKI napad je Vujačić izbija bekovsku napred prema Rikardo i ovaj je juri da je stigne i uzme od dva igrača...daj bre ljudi bre spustite tu loptu na travu bre ovo je bolno za gledati!
(Šalabajzer, 11. avgust 2022 21:13)

Evo sad su povezali.

Mikii

pre 1 godinu

Vama gori pod nogama,a na stadionu jedva 10000 ljudi?Strasno.
(Laik, 11. avgust 2022 22:03)

Da ima imalo pameti među navijačima, trebalo bi da bude prazan stadion, a haos da naprave ispred klupskih prostorija, da se ova bagra iz uprave otera već jednom.

Ppp

pre 1 godinu

Partizanu fali Zdjelar. Koji ce kao zadnji vezni da bije i kvari igru. Ovaj Fejsa se plasi svakog fizickig kontakta i uvek kasni koliko je spor...

Vlajko

pre 1 godinu

A šta to ljudi vide dobro u ovom Vujačiću?
Pa čovek je teška kiksara.
Kao Zvezdaš nadam se da prolazite ovo zbog koeficijenta, u stvari, da vas ne lažem, ovo mi je win win situacija drago mi je i ako pobedite i ako izgubite.

Pppp

pre 1 godinu

Dijabate promasio klub posle 80minuta on i dalje igra bolje nego ceo ostali tim Partizana zajedno. Covek se igra napred, nazad dribla, asistira, jedino jos da uzme od centra loptu predribla sve igrace i da gol...

Coa

pre 1 godinu

Partizan bas nije imao srece! Puno bolji, puno sansi stative ali nije se dalo. Malo bekovi nisu se prikljucivali napadu ostali perfektni! Nisu drzali loptu u nogama i bespotrebnih kombinacija vec odmah dodavanje ili ispucavanje! Dinamicno i borbeno! Sto kaze Stolica bolji tim je ispao. Publika se bas odazvala i pruzila lepu podrsku timu! Sve u svemu idemo dalje, da udjemo u ligu konferencije i tu nesto napravimo.
(Radisa, 11. avgust 2022 23:59)

Nema šta Radiša brate, sve je top!!!

bata Sale

pre 1 godinu

Klub treba da se privatizuje !
Pa kad je nešto tvoje, trudiš se da to i uspe, bude dobro, kvalitetno. U suprotnom, svakog boli uvo i gleda da se "nagrebe" dok može !

Stručnjak

pre 1 godinu

Kao zvezdaš želim vam sreću u Evropi .Treba će vam mnogo sreće sa ovakvim indijancija koje imate u upravi .Stvarno ste loši ,stalno preskačete sredinu terena,nasumice napucavate loptu u napred pa šta bude.Nema ništa od toga...Trebaju vam pojačanja podhitno!

tompus

pre 1 godinu

igrao sam početkom osamdesetih u par boljih timova tada bg zonaša,od ovog partizana,kakve smo mi akcije pravili,igrali se ševe,dupli pasovi..ovi bre nemaju osećaj za koptu,prostor,katastrofa netalentovani igrači!?

Jevgenije

pre 1 godinu

Svi skandiraju:"Uprava napolje!"

Komentaror:"Odusevljenje na stadionu"

Sve sto treba da znate o RTSu.
(Rounder, 11. avgust 2022 21:25)


Brate svaka ti cast za komentar.

Zoran

pre 1 godinu

Stolici ni majka ne bi dala da vodi tim iz ulice. Skoro nisam video takvu vezaru. Jednostavno pojma nema..Moj Bulbuderac je nekada igrao daleko bolje no ovo sto videh. HAOS !!!
U timu sem Dijabatea i Rikarda ostali su druga i srpska liga.
Cemu Natkho sluzi ???? Da uziva u penziji i vuce sjajnu platu u Beogradu ??? Suma koji je, za njega, Pele licno ne moze da prismrdi klubu, a decko je slobodan.
Sada znate zasto Markovic je izbacen iz Olimpijakosa. Covek spomenik. Ajde sto nema pojma sa fudbalom, ali ni u glavi nema tu mnogo. Pravi faulove totalno bez rezona i daje protivniku predah i da odugovlaci.

Neo@

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Treba biti uporan,uigrace se Partizani do proleca.Steta sto ce sad da smene Stolicu,bas steta.
PS.ovi kiprani imaju prosek starosti preko 30god.Razbise vas penzioneri.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Partizan je bio veoma borben, imali su volje, ali dzabe kad nemaju kvaliteta.
Diabate je bio odlican, rekao bih i igrac utakmice, tu je jos Rikardo i Natho, sem njih troje mi vise nijednog kvalitetnog igraca nemamo.
Ovo nam nece biti dovoljno ni za ligu konferencija, moraju neki kvalitetniji igraci da se dovedu.
(2CRAZY, 11. avgust 2022 22:55)

Naravno, samo polako. Strpljen = spašen.

Mandjup

pre 1 godinu

VEČERAS SU DEBELO OBRUKALI KLUB ODGOVORNOST JE NA NJIMA ...Najuriti čitavu upravu kluba kockaju se mnogo sa imenom grbom i svemu ...

Koimasrece?

pre 1 godinu

Xaxa. Znaci Prosjecni Kiprani te oduce od fudbala a za nagradu mocni Hamrun.
I onda se usude da lupetaju kako Zvezda ima srece u Evropi??
A onda nakon nikad jaceg Hamruna opet dolaze Flora i fauna i Kiprani ocito projektovani za Ligu Evrope. Mozda i Samrok.

vld

pre 1 godinu

Ni Murinjo, Anceloti i Klop zajedno da vode Partizan ne bi vise mogli sa ovakvim timom. Ovde fali bar 3 igraca dobra da se dovedu. Sta ce Stolica nesrecnik okrene se ka klupi nema nikog da zameni Rikarda ili Natha. Otisao Zdjelar a nema zamene a Fejsa jos nije na potrebnom nivou. Za odbranu da ne pricam mnogo tanko. Andrade silom prilika ceo mec igra zadnjeg veznog pitanje dal je ikad to igrao jer se iz aviona vidi da je ofanzivni vezni. Terajte tu upravu pojma nemaju samo da su zadrzali Jojica, Markovica, Milovanovica i Miletica druga bi prica bila a ovako skoro sve rasprodali a doveli dva samo igraca koja mogu igrati na potrebnom nivou Diabate i Andrade sto je vise nego nedovoljno.

Aragorn

pre 1 godinu

Ali Vujačić koji kao seoska bandera se ukopao i poput armiranog stuba ne može da se postavi normalno, ispruži nogu, blokira, ovaj Faraž ga proša kao slalomaš zastavicu.
Neverovatno ko prima desetine hiljada evra igrajući fudbal.
Ovo je prosto da ne veruje čovek

micko

pre 1 godinu

Šta to Andrade igra a da Baždar ne bi mogao da odigra.
Onaj kao da je u šumi i krije se od medveda koji ga juri, jer je ogladneo.
Čovek panj.
Dijabate fino iznenadjenje.
Suma nedostaje kao žednom voda.
Natkho po običaju, nevidljiv.
(Zoran, 11. avgust 2022 22:05)

Brate , svaka cast za medveda. Bas sam se slatko nasmejao?

istina

pre 1 godinu

Stolica? Kada je bio u Čukaričkom i tada je držao flašicu a na treninzima stalno vikao pas, pas. Kao igrač promenio deset timova a kao trener nigde se nije proslavio a i kao selektor jedne mladje selekcije

nenad

pre 1 godinu

filipovic andrade fejsa vujacic markovic jovic bazdar natko ,stolica ako hoce neko na kilo da kupi ! To je odabir sportskog sektora veliki znalci ..mogu za svakog da analiziram do jutra ali me mrzi , sve se vidi ! Najgori sportski sektor i uprava u istoriji voljenog mi kluba ! Ne da treba da odu , nego im treba zabraniti prilaz stadionu na 500 metara ! Zagadili i zgadili su sve i svima !!

M

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.
(Neo@, 11. avgust 2022 23:07)

Slažem se da nemamo kvalitet za LE ali bogami ni u LK nećemo se usrećiti ako ne dovedemo kvalitetnog trenera (Nikolić je slobodan), najmanje 4-5 igrača i naravno ova uprava mora pod hitno da odlaze...

Zoran

pre 1 godinu

Mozda je ovako i bolje.
Da smo igrali protiv Dnjepra, majmuni sa juga bi skandirali gluposti i nas ne bi kaznili novcano, kao Turke, ipak su oni bitna drzava; nas bi izbacili na nekoliko godina.
Ovi sa juga jesumajmuni i to su dokazali maltertiranjem igraca. Go kriminalac do kriminalca, a policija koja je na 5m. iza igraca mirno posmatra.
Koja je ovo drzava..?? Moze li neko da objasni ???

pastaimapastaima@gmail.com

pre 1 godinu

Kakvi god da su igraci, bolji su od Pazara i AEKa. Upropastili su celu jednu godinu svojih zivota, zbog nezalaganja.

Mlađo

pre 1 godinu

Koliko frakcija ima u našem Partizanu?
Lepo ove naše komšije kažu, a mi im se smejemo: Nesrećni smo jer smo nesložni. Svuda samo interesi, nema tu ljubavi, odavno.

Zoran

pre 1 godinu

Šta to Andrade igra a da Baždar ne bi mogao da odigra.
Onaj kao da je u šumi i krije se od medveda koji ga juri, jer je ogladneo.
Čovek panj.
Dijabate fino iznenadjenje.
Suma nedostaje kao žednom voda.
Natkho po običaju, nevidljiv.

vremeplov

pre 1 godinu

Partizanu bi bilo najbolje da se ugasi i da sledeće godine krene od beton lige i to bez ove uprave i ovih smešnih fudbalera u pokušaju ......ovako samo produžavaju agoniju svi zajedno .......

Ime nebitno

pre 1 godinu

Interesantna utakmica sa puno golova. Ovaj Faraž dade gol za špice! Au šta napravi čovek, ono je neverovatno, i na kraju gol u stilu Anrija!

ultrasrbin

pre 1 godinu

Kada ces da shvatis da Jovic nije ni za klupu.
Decko nema brzinu, nema snagu, plasi se duela, a sut na nivou deteta od 10 godina da ne uvredim neko dete tog uzrasta.

nesa80

pre 1 godinu

koliko nam je vezni red puko otkako igraju fejsa i andrade da je to strasno,zdjler fali puno,meni je zao i krivo da je fenomenalni dijabate u ovoj jadnoj ekipi partizana,nebi me cudilo da uprava najuri tog igraca i da ga zvezda preuzme.ovo ispadanje se ocekivalo i ne nerviram se a slag na torti ce biti kad nas izbaci cuveni hamrun,videcete

Hamrun

pre 1 godinu

Surova realnost Partizana, meni su svi stranci u Partizanu i više nego OK, problem je smešna odbrana, koja ne postoji, Fejsa je mator, Zdjelar prodat za pola miliona samo, Stevanović i Popović su smešni golmani, a klupe nema.

Stolica je najmanje kriv(dok pišem ovo čujem da je smenjen od ovih iz Arene)

Nažalost Liga Konferencija je vaša realnost, ako ne prođete Hamrun onda Katanac.

Ovo vam je grupa po meri

Basel
Partizan
Helsinki
Shamrock

Za plasman u Konferencije se dobija 3 000 000 € svih 3 miliona uložiti u pojačanja, i naravno prvo oterajte upravu.

Gledao sam celu utakmicu
Twente-Čukarički, Čuka je u ovom trenutka bolja od Partizana i apsolutno nisu zaslužili da izgube 4:1

Som Tojer

pre 1 godinu

Primise se navijaci Zvezde a od pocetka sezone nisu imali dostojnog protivnika. Iz nase lige sve ekipe na dnu tabele i jermenski sampion. Zakucace ih neko vrlo brzo pa ce okrenuti plocu.
(Gandalf, 11. avgust 2022 23:22)

Napisa neko čiji klub izgubi od Novog Pazara koji je pred tu utakmicu bio poslednji na tabeli sa 0 bodova iz 3 utakmice, a protiv Radničkog su igrali i Zvezda i Partizan, rezultate znaš...

Pećko Pivo

pre 1 godinu

Imaš tri nove garniture dresova a izađeš na teren u staroj garnituri, u onoj od prošle sezone. Očigledno da u Partizanu treba menjati i ekonoma.

Šalabajzer

pre 1 godinu

Daj bre ljudi kakav presing bre , Stolice treniras li ti ove nešto ..pa 10 minuta dva pasa nismo povezali...SVAKI napad je Vujačić izbija bekovsku napred prema Rikardo i ovaj je juri da je stigne i uzme od dva igrača...daj bre ljudi bre spustite tu loptu na travu bre ovo je bolno za gledati!

Qvizac

pre 1 godinu

Slaba igra...preskace se sredina terena nema ko da poveze redove...fejsa i natho spori..andrade nije taj tip igraca,bekovi slabi,iako prodju sa ovakvom igrom nece daleko.

Dušan

pre 1 godinu

Pa jel moguce da nema igrača koji moze da iznese loptu i da podeli dalje? Pa pobogu, igrate kuci i ne igrate protiv "Reala"... tri krstena pasa ne mogu da se povezu!!!

koshke

pre 1 godinu

napad ne može da postigne toliko golova koliko odbrana moze da primi. sredina ne postoji,Natho od kad je postao Srbin ne igra uopšte.Katastrofa ceo tim ko muve bez glave.

papa petra

pre 1 godinu

Имају снаге за 25 минута.Вујачића нађ кроз нод провлаче већ трећу сезону.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Par stvari samo. Filipović nastavlja da bude rupa pozadi, kod prvog gola mu lopta prolazi prvo iznad glave pa onda i kroz noge. Miljković je za njega Kafu lično defanzivno, čovek svaku utakmicu kiksne. Našu klupu čine 90% omladinci koji ne mogu da naprave razliku u Superligi, a na evropskim utakmicama su nevidljivi potpuno. Jovića je neko slagao da zna da igra fudbal. Bili smo odlični ofanzivno, dok Stolica nije izveo Natka posle čega svaki vid povezanosti odbrane i napada više ne postoji. Odbrana standardno šuplja, oba gola, naročito drugi, su komedija. Zamisli dozvoliš čoveku da predribla vas četvoricu. Svaka čast Dijabateu i Rikardu. Dijabate je igrač kakvog nismo imali još od Leonarda, šteta samo što je došao u momentu kada imamo ovu tragikomediju od tima.

Okvirno

pre 1 godinu

Sem Dijabatea,Rikarda i eventualno Meniga i Uroševića, niko pojma nema.
A što se tiče golmana, mislim da ozbiljno treba razmisliti o formaciji bez golmana jer od ovih nikakve vajde nema. Ništa oni ne mogu odbraniti, kao da nam potpuno prazan gol. Možda da probamo sa veteranom Lukačem. Od ove dvojice gorih sigurno nema.

borko

pre 1 godinu

E kad samo vidim ko nas je predstavljao u Evropi, timovi koji se bore za opstanak u nasoj Ligi. Vojvodina i TSC bi bar prosli jedno kolo kvalifikacija. Ovako ispade da je Cukaricki, sto neko rece, osvojio vise bodova za koeficijent nego Partizan i Radnicki zajedno a svi znamo da ni Cukaricki nista nije uradio. Zalosno.

petar markovic

pre 1 godinu

Ali Vujačić koji kao seoska bandera se ukopao i poput armiranog stuba ne može da se postavi normalno, ispruži nogu, blokira, ovaj Faraž ga proša kao slalomaš zastavicu.
Neverovatno ko prima desetine hiljada evra igrajući fudbal.
Ovo je prosto da ne veruje čovek
(Aragorn, 11. avgust 2022 22:18)

to je jedan obican folirant koji ne zna apsolutno nista i sve sto mu preostaje je da se folira da je borben. on cak nije ni borben nego voli da se tako mrsti i glumi da je u nekom naboju jer, kao sto rekoh, ne zna nista. gadi mi se bukvalno

Bas

pre 1 godinu

Ocajna selekcija igraca je jedino objasnjenje ovako slabog Partizana,tri lopte ne mogu da povezu,nece se oni ni u obicnom prvenstu naigrati ove godine.

BG

pre 1 godinu

Partizan nikad gori,Kiprani za crno bele igraju kao weltmajstori, još kad čujem da im sezona nije ni počela??!! Alo bre,jel ima neko oči u ovoj zemlji da vidi da nam treneri već 30 g. pogrešno treniraju i vode klubove ! Jel moze neko ove naše kvazi stručnjake da potovari u autobus i put Holandije, Nemačke....da se jednom nauče kako se igra današnji fudbal.Pa za nas su eto i Malta i Kipar postale fudbalske velesile.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Htedoh još u prvom poluvremenu da napišem kako pojma nemaju, ali posle 90 minuta mučenja, moram reći da je to slaba konstatacija.Ovi su operisani od fudbala, nemaju kondiciju, Natho totalno aut,jednom rečju krš ekipa. A kako je onaj izbacio Vujačića, to je strava i užas, ali i komedija. Sve je stalo u tom driblingu, sva agonija.

Torrente

pre 1 godinu

Ljudi... Bolje za vas što ste ispali, jer da ste ušli u LE, rastavili bi vas tamo timovi koji igraju. Pogledajte samo ko je igra ove godine!
Ne bi osvojili nijedan jedini bod za srpski fudbal u LE, pa samim tim bi bilo za ceo naš fudbal mnogo gore.
Ovako imate realnu šansu da sakupljate bodove u LK i za sebe i za srpski fudbal u celini.
(Neo@, 11. avgust 2022 23:07)

Omašio si poentu.
Izbacivanjem AEK-a Partizan bi obezbedio LC.
Dnjepar ionako nikada ne bi prošli sa ovakvom igrom.

Sada treba izbaciti Maltežane kojima ni ime ne znam.
Sa ovakvom igrom daj Bože da su im šanse 50%

zemunski kej

pre 1 godinu

Napisao sam da gube ovo kada su vodili sa 1:0 .Ako mozete da nadjete komentare od ranije dosta njih je napisalo da nece docekati septembar, Nismo proroci vec dugo pratimo fudbal,vidi se kada ekipa ne izgleda kako treba. Stolica je mislio da ce da napravi skok u karijeri ali nije ,izuzetno neuspesan. Taj koji ga je doveo je jos u klubu.

no name

pre 1 godinu

DNisam čitao komentare pljuvacine...
Partizan naplatu došlo neke srecne kavlifikacije, imao je Partizan precku i stativu u ovom dvomecu...

Neko ce reci Kiparski tim.

Kiprani ove godine 4 tima u grupnim takmicenjima. Sto srpska liga može da sanja.

Zanimljivo je propast klupskog fudbala u Grckoj, nekad slavni Olimpijakos i Panatanikos redovni ucesnici lige sampiona, ostali Grci na jednom timu.

A igrace sampioni njihovih drzava za Evropa ligu!

Appolon - Olympiakos

Ivan

pre 1 godinu

Velika bruka Partizana večeras u Humskoj zaista. Ni u drugoj utakmici, ovoga puta na svom terenu, Partizan nije uspeo da savlada kiparski AEK Larnaka i posle poraza u prvom meču na Kipru 1:2 večeras sa 2:2 sasvim zasluženo ispao iz borbe za Ligu Evrope. Sa ovakvom igrom ne zaslužuje Ligu Evrope definitivno. Ovo je zaista nedopustivo. Prosto je neverovatno da nisu uspeli da iskontrolišu igru ni nakon vođstva u prvom poluvremenu od 1:0 i inicijative na svojoj strani. Umesto da u tim trenucima daju još jedan gol i reše dvomeč, oni su petljali, komplikovali, grešili, poklanjali rivalima čiste lopte, jednostavno pacerski zaista. A u prvom delu prvog poluvremena bilo je tu neke igre, bilo je koliko toliko neke kontrole, iz toga je usledilo vođstvo i onda najednom stop, kreće konfuzija iz čista mira i naravno AEK to koristi, uspostavlja ritam i onda u drugom poluvremenu potpuno nadigrava Partizan i postiže dva gola, stiže do remija i zasluženo ide dalje. Partizan sa igrom kao večeras ni u Ligu Konferencija ne zaslužuje da uđe. Ovo je potpuno rasulo zaista, potpuno. Čestitke igračima AEK Larnaka na zasluženom eliminisanju Partizana i odlasku u plej-of za Ligu Evrope.

Gr

pre 1 godinu

Otkud nekome ovde uopste ideja da je natho kvalitetan igrac?!. Mozda je BIO ali sad jedino za mali fudbal, i ja sam kvalitetan ali nemam snage, kondicije, ne mogu da primenim i znaci nisam, kao i on. Shodno tome i jos mnogim drugim losim stvarima u partizanu ovo je ocaj, od igre, ponasanja, navijaca...ko mortus pijani ispod vasarskog satora sa losom muzikom. I onda nema druge nego da se svako normalan zapita sta ja radim ovde. Hocu reci bojkot, nemojte ici da gledate ovo, nek propadnu a i brzo ce. Ne dozvolite sebi da izgubite tri sata zivota na ovu glupost. Dobar film se gleda vise puta, los kad gledas drugi put sigurno si budala a ovo se gleda, gleda, gleda...

Žile

pre 1 godinu

Znači, koliko vidim iz komentara, većina misli da je na mestu Stolice bio neko drugi ili sad , ko god dodje da ga zameni, ti isti igrači će postati neni drugi, supermeni i sl, pa će sve odmah da se promeni ?!
Problem je trener znači a ne nezalaganje a kod nekih igrača i neznanje ?!
Zaista, to mogu da pišu samo oni koji ne razumeju da od Vujačića ili Gobeljića, nebitno, trener moze da "napravi" fenomenalne fudbalere.
Trener radi i pokušava sa timom koji mu je dat na raspolaganje i to je tako prosto, smena trenera nista neće doneti dobrog, nego promena uprave i politike kluba, to je jasno.

Mitar

pre 1 godinu

Mrzi me da premotavam utakmicu unazad i da brojim ispucavanja Partizanovog golmana,ali mislim da za svojih 60 godina nisam video više.Kao da imaju pet Žigića u napadu pa da te lopte mogu da osvoje.Bez sredine terena se fudbal ne igra.

Fly

pre 1 godinu

Prvo i osnovno pitanje ovde je fizicka sprema igraca. Pa oni nisu u stanju ni poluvreme da izdrze. Ako je Stolica za nesto kriv, kriv je jer u strucnom stabu evidentno nema kondicionog trenera koji zna nesto. Cak i ovakvi igraci skromnih mogucnosti, kada su fizicki dobro pripremljeni, mogu na domacem terenu da dobiju poneku utakmicu. U ovom momentu Cukaricki ima pet puta perspektivniji tim od Partizana, samo treba uporno raditi sa onom decom. Sto se Partizana tice, najbolje da zaboravi ovu sezonu, i vec danas krene od nule pa kad i dokle stigne.

Zvezdas

pre 1 godinu

Ne treba mi sad tu nesto da se nasladjujemo. Cinjenica da to moze preko noci i kod nas da se desi. Treba im pomoci ako kako moze.

Ovako nepristrasno, reci cu sta sam video u igri. Natho jeste najbolji tehnicar ali je star, uzasno spor i los u presingu. Potrebni su vam bar dva igraca tipa Kange da povezu odbranu sa Nathom i napadom a Natha gurnuti odmah iza Rikarda. Svaki gol aut, Popovic stoji 30 sekundi sa dva stopera dosta pozadi i mozgaju a onda ispuca daleko. Onda tu loptu Rikardo odbije ali preveliki je prostor izmedju Partizanovih linija i Aek pokupi sve druge lopte. Mora kompaktnije da se stoji, linije da se vezu rombovima i dodavanja da idu unapred i tako probijaju linije odbrane protivnika. Moraju bekovi da imaju veci radijus kretanja u oba pravca. Mora bolje presing na sredini. Popovic vam je sasvim solidan, bolji od Stevanovica. Onog Andradea prodajte jer je beskoristan. Nije to toliko strasno da ne moze sa par pojacanja i dobrim trenerom da se vrati na vrh.

Drugo, treba nekad priznati protivniku da je bio bolji. Kod nas izgleda ne postoji skromnost kao vrlina.

Strawdog

pre 1 godinu

Grobari, mije sve tako crno.
Osvojili ste bod za Srbiju za koeficijent na UEFA listi.
Dobićete lovu za nerešen rezultat od UEFE.
Dobićete lovu i za data dva gola....
Malo li je na ovu inflaciju?!?!

Miskec

pre 1 godinu

Hajde pišite opet kako ste naivno i ni iz cega primili golove, a onaj drugi gol, pa momak izlomio odbranu kao šašu, Krizaj nije onako skijao, kako je on motao!