Neven Spahija: "Makabi je izazov karijere"

Otišli su Parker, Baston,Solomon,Peni...dakle, morali ste da rekonstruišete tim, jer je od startera ostao samo Vujičić?

"Apsolutno je to naš najveći problem, uz to što smo preskočili gotovo kompletne pripreme. Znate za ovaj dogovor NBA i Evrolige gde smo mi više vremena proveli na putovanjima i igrali utakmice sa NBA ekipama, nego što smo trenirali. To je nešto što je nenadoknadivo u ovom trenutku i one traže vreme. Nadam se da ću ukomponovati ekipu Makabija onako kako ja hoću, ali trenutno nismo na više od 50-60 posto naših mogućnosti".

Igor Vujičin
Pošaljite komentar
 1. '...nedostaju jaki treneri u nacionalnim šampionatima, recimo kao što to radi Dule Vujošević u Partizanu...'

  Lepo rece covek!
  (Plikuscht, 5. novembar 2006 11:21)

  # Link komentara

 2. Neven Spahija jako respektuje Duleta Vujoševića i njegov način rada. Naime, Spahija respektuje autoritete a tu su još uvek i Zmago Sagadin i Željko Obradović. Međutim zaboravlja da ispriča kako se on probijao kao trener i ko mu je sve vrata otvarao. Svaka čast na imidžu i nastupu ali mnoge stvari su potekle iz kancelarije D.Radića. Čudi me da u ovom članku ne spominjete dva Zadrana (Jusup, Sunara) koji su sa svojim ekipama možda napravili i bolji skor od Spahije (SLO DP, Litva DP, finale ULEB, 2.mesto na SP do 20 u Japanu).
  (spasoje, 19. novembar 2006 13:49)

  # Link komentara

 3. LIJEPO STE SE IZRAZILI O TRENERU MACCABIJA, SVAKA VAM ČAST. A JE, ODLIČAN I STUDIOZAN JE TRENER, BIO JE I SKAUT ZA OLIMPIJU, AONDA JE BIO POMOĆNIK SAGADINU, PRIJE NEGO GA JE ZVALA CIBONA.A BIO JE JEDAN OD NAJBLISKIJIH PRIJATELJA KRALJA BASKETA DRAŽENA PETROVIĆA.
  (REDSHARK, 11. januar 2007 14:50)

  # Link komentara