Sreda, 06.07.2022.

08:00

Vratio se!

Košarkaš Denvera Džamal Marej vratio se treninzima nakon što je propustio čitavu prošlu sezonu.

Izvor:

Vratio se! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 1 godinu

@Vlada upravo si ispao glup a da toga nisi ni svestan. Moj komentar da je Jokic imao "triple double" sezonu sa pomenutima je sarkazam,upravo si odgovorio da je sa losijim timom imao vise asistencija u proseku nego sa boljim,ono sto ja i pricam:D Pa gde ces ti i ovaj "realno" sa mnom u kostac :)))

nba

pre 1 godinu

(vince carter, 6. jul 2022 09:57)

Auuu sine, opet su ti uvalili kinesku zamenu za antipsihotike...
(Trt, 6. jul 2022 11:33) # Link komentara

Kul :D


Mislim da se ljudi previse odusevljavaju pojedinacnim pojacanjima. Ova dvojica (kcp i ovaj iz Bruklina) su odlicni igraci, a da li ce se uklopiti i kako u sistem, to je vec pitanje. Timovi dobijaju utakmice. Pojedinci ako nisu dio tima ne mogu nista. E sad racunam, da iako su profesionalci, trebace ce im neko vreme da se uklope u akcije i u napadu i u odbrani. Ali u svakom slucaju daleko bolja kombinacija od Barton - Moris.
GSW izgleda mocno zato sto glavna 3 igraca vec 10 godina igraju zajedno i osvojili su 3 finala. (Ne mislim da umanjim njihove individualne kvalitete, koji su nesporni, al jedan igrac ne moze da pobedi tim, nego za to mora da ima dobru ekipu oko sebe)

Denver, s Marejem i Porterom i ovim ostalim izgleda mnogo opasno. Secam se onih nekoliko utakmica kad je dosao Gordon i dok je Marej jos bio na nogama. Niko im nista nije mogao. Ja mislim da ce i Porter i Marej ovu godinu da imaju ozbiljan Load Management. Ono svake tri cetri utakmice jedna na klupi. Ali ako docekaju svi zdravi playoff - bice interesantno.

Obrad

pre 1 godinu

Vince, i Marej i kompletan tim Denvera će za potrebe Jokarinog trećeg MVPstva dodavati loptu Jokari i čekati da im se smiluje i udeli koju asistenciju.

Vlada

pre 1 godinu

(vince carter, 6. jul 2022 13:10)

Ajd' za početak malo osnovnog gradiva: piše se 'triple-double' ili po naški 'tripl-dabl', to tvoje između ne znači ništa.
Zatim, Jokić nikad nije imao tripl-dabl sezonu, a najviše asistencija u sezoni je imao prošle godine kad nije bilo ni Granta ni Bizlija, a Haris i Marej su odigrali samo po pola sezone.

Nego da ja tebe nešto pitam: jel se tebi stvarno ovo spontano dešava ili ti je neki fetiš da ispadaš glup na internetu? Reci slobodno ako jeste, neće te niko osuđivati.

vince carter

pre 1 godinu

@mr Pa dobro,kad su za Denver igrali Marey,Dzeremi Grant,Porter,Haris,Bizli..Jokic je imao triple dabl sezonu i mnogo vise asistencija nego sad,to je logicno :)) Mislim ja i ne ocekujem pojmasima da objasnim neke stvari,Golden Stejtu nije potreban dodavac,potreban im je Green defanzivac,on svi dodaju loptu,sam Kari je fenomenalan dodavac i da ne igra za Golden Stejt imao bi daleko veci prosek Asistencija,sto je vama nepojmljivo. Manu Ginobili je fenomenalan dodavac bio,isto je igrao u sistemu protoka lopte i gde lopta nije konstantno kod njega,da bi ti se skupila dodavanja lopta mora biti konstantno u tvojim rukama,zato je Harden eksplodirao u Hjustonu u odnosu na Oklahomu,a kad je D'Anthony doso jos i vise zbog njegovog sistema,kao i u slucaju Stiv Nasha. Westbruk je vise asistencija i tripl dabl sezone poceo da redja odlaskom Duranta a ne sa njim. Dok je vasa logika da bi trebao vise asistencija da ima sa Durantom u timu. Ogranicenost level milion!!!

mr

pre 1 godinu

...,dakle oni ocekuju da Jokic dobije pomoc,a da ujedno Marej bude Jokicev coskaros! Znaci Marey ne ume sam da kreira poene,Marey ne dodaje loptu i sam belezi "asistencije". Vama psiholog jedan treba da objasni zasto je nemoguce da Jokic u Golden Stejtu ima 15 asistencija u proseku kao sto vi pojmasi cesto komentariste,lopta kruzi,protok lopte,zato se cesto desava da 5,6 igraca u Golden Stejtu ima po 5 asistencija. Lebron kad je osvajao sa Majamijem imao je 5,3 asistencija u playoffu a ne 8,9,10 kao u Klivlendu. Vecina vas je tolko ogranicena da je to prosto smesno. Mnogo ste bre glupi,zadruga vam nije ravna!!!!
(vince carter, 6. jul 2022 09:57)

Мислим да теби нису јасне неке ствари. Јокић у ГС би имао сигурно далеко више асистенција од Грина, и ГС би јако тешко губио утакмице. Ето колико је Јокић бољи од Грина који исто скупља асистенције у ГС али га је мука гледати како додаје лопту, а и гледати како се они играчи више ломе да би играли са њим. Свим играчима би било много лакше и лепше са Јокићем. Јокић и Мареј су играли, добро се слажу, и Јокић је са таквим тимом имао доста асистенција. Сигурна сам да са Мерејем и још једним одличним играчем у тиму, број Јокићевих асистенција ће бити на нивоу или преко прошле сезоне. Запамти добро. Наравно, увек нешто може да крене наопако, или да тренер промени игру, али ако буде све као раније, онда ће бити за Јокића одлично, исто или више асистенција, можда мање кошева, више победа екипе.

Bojan

pre 1 godinu

Ovaj odgovara, "meni bi nova noga izrasla od septembra do februara". Tako i ja sad kažem za Mareja :D
(Dag Kristi, 6. jul 2022 10:33)

E pa taj rendom ložač na beton ligu se razume u tematiku taman isto koliko i ti.

Betonka

pre 1 godinu

Bio je on spreman i za PO ali bi izgubili novac od osiguranja da je zaigrao... A realno im takav protiv GSW ne bi pomogao nikako.
Durent je isto tako u prvoj godini sa Netsima propustio plej of iako je bio uveliko zdrav, Lenard ove godine je mogao...

tocka

pre 1 godinu

Ukoliko svi budu zdravi ovaj tim Denvera je najjači ikada. U odnosu na prošle sezone doveli su dva fenomenalna defanzivca i trojkaša. But je uradio to što Koneli nije. Deandre skoro pa nece ni videti teren, nece on menjati Jokića, nego Zekea. Marej i Jokic igraju najbolji piknrol u ligi, baš zato jer je Marej kao klinac igrao centra, a Nikola beka. Sve manje od finala je neuspeh za ovu ekipu.

Goran

pre 1 godinu

(mare, 6. jul 2022 09:40)

Tako je, sa ovakvim timom Denver nema nikakve sanse za titulu.
Kaldvel Pop je korak ka boljem, ali im trebaju jos 2 takva, 1 na PF, solidan Centar da menja Jokica i odrzava egal dok je on na klupi.

Denver ima ofanzivne igrace, ali je zato rupetina u odbrani.
Treba im neko poput PJ Tucker, i neko ko ce da svojevoljno upadne u frku kada je gusto, da poremeti protivnicki tim.

Ja bi MPJ trejdovao hitno, ili njega ili u krajnjem slucaju Mareja.
Imati 2 igraca sa staklenim nogama je suvise rizicno, a oba imaju max ugovore, sto je potpuna besmislica.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Negde 2005.-2006. povredim ja ligamente skočnog zgloba početkom septembra na treningu, i mi odigramo katastrofalnu polusezonu. Na početku priprema za drugi deo sezone u februaru 2006. došli navijači da daju podršku da opstanemo u ligi, i jedan pita trenera za mene. Ovaj mu odgovara da sam dobio zeleno svetlo za 15.februar da krenem lagano. Ovaj odgovara, "meni bi nova noga izrasla od septembra do februara". Tako i ja sad kažem za Mareja :D

vince carter

pre 1 godinu

Ma i dalje apsolutni pojmasi govore da sto imas bolji tim,imaces vise asistencija,ocekuju kaze Jokicevu tripl dabl sezonu,dakle oni ocekuju da Jokic dobije pomoc,a da ujedno Marej bude Jokicev coskaros! Znaci Marey ne ume sam da kreira poene,Marey ne dodaje loptu i sam belezi "asistencije". Vama psiholog jedan treba da objasni zasto je nemoguce da Jokic u Golden Stejtu ima 15 asistencija u proseku kao sto vi pojmasi cesto komentariste,lopta kruzi,protok lopte,zato se cesto desava da 5,6 igraca u Golden Stejtu ima po 5 asistencija. Lebron kad je osvajao sa Majamijem imao je 5,3 asistencija u playoffu a ne 8,9,10 kao u Klivlendu. Vecina vas je tolko ogranicena da je to prosto smesno. Desavace se da Jokic ima 7 asistencija na mecu a Marey ce imati 6,kao i ranije sto se desavalo. Mnogo ste bre glupi,zadruga vam nije ravna!!!!

Maree

pre 1 godinu

Isto kao sto se desava i Durentu, vratice se on ali ce vrv svake sezone pauzirati ko durent po 2-3 meseca jer ne moze vise on da igra svake godine zdrav... To nece biti ogroman prob za Denver ako se povredi u reg sezoni, samo da ga ne snadje povreda pred plej of i u plej ofu... Isto vazi i za Portera...

mare

pre 1 godinu

Zaboravljate da su u Orlandu u balonu svi u Denveru bili zdravi pa Denver nije uzeo titulu...I da je bio tu Plamni, i Grant, Milsap, Craig...To je bila zlatna šansa a sad nemaju nikakve šanse da urade nešto.

jamal

pre 1 godinu

Sa zdravim Jamalom (neka i bude na 70% tokom sezone, u playoffu 85-95%), i Portretom ako bude imao procente iz pretprosle sezone (49% za 2 i skoro 41% za 3), Jokić moze da se nada ( a i mi sa njim) velikom finalu. naravno zavisi kako će da se uklope i ostali novi članovi Denvera (prvenstveno defanzivno).
Očekuje nas zanimljiva sezona

posmatrač

pre 1 godinu

Ovako na prvi pogled, izgleda kao da je skinuo još neki kilogram viška, što je veoma dobro za njega i čitavu ovu situaciju.
Samo da se Jokić malo rastereti, i biće sve Ok, pošto je ova poslednja sezona bila potpuno nenormalna. Ok, i ta još jedna MVP nagrada, ali bilo je previše pritiska u svakom slučaju.

Jaaa

pre 1 godinu

Isto kao sto se desava i Durentu, vratice se on ali ce vrv svake sezone pauzirati ko durent po 2-3 meseca jer ne moze vise on da igra svake godine zdrav... To nece biti ogroman prob za Denver ako se povredi u reg sezoni, samo da ga ne snadje povreda pred plej of i u plej ofu... Isto vazi i za Portera...
(Maree, 06. jul 2022 09:13)

Durent je 10 godina stariji od Mareja...

Straight Outta München

pre 1 godinu

Na prste jedne ruke mozes da izbrojis kosarkase koji su se posle kidanja prednjih ukrstenih vratili na nivo pre povrede. Jednostavno je nemoguce. Ukoliko bude i na 75% bice ok.
Pogotovo ne obecava njegov strah i odlaganje povratka…

Aragorn

pre 1 godinu

Zbog neverovatnog trenerovog propusta, amaterskog vođenja i sagledavanja dešavanja na utakmici, čovek ostao bespotrebno na parketu i doživeo brodolom.
Srećno!
I izađi sledeći put sam sa parketa:) :)

Straight Outta München

pre 1 godinu

Na prste jedne ruke mozes da izbrojis kosarkase koji su se posle kidanja prednjih ukrstenih vratili na nivo pre povrede. Jednostavno je nemoguce. Ukoliko bude i na 75% bice ok.
Pogotovo ne obecava njegov strah i odlaganje povratka…

jamal

pre 1 godinu

Sa zdravim Jamalom (neka i bude na 70% tokom sezone, u playoffu 85-95%), i Portretom ako bude imao procente iz pretprosle sezone (49% za 2 i skoro 41% za 3), Jokić moze da se nada ( a i mi sa njim) velikom finalu. naravno zavisi kako će da se uklope i ostali novi članovi Denvera (prvenstveno defanzivno).
Očekuje nas zanimljiva sezona

Aragorn

pre 1 godinu

Zbog neverovatnog trenerovog propusta, amaterskog vođenja i sagledavanja dešavanja na utakmici, čovek ostao bespotrebno na parketu i doživeo brodolom.
Srećno!
I izađi sledeći put sam sa parketa:) :)

Jaaa

pre 1 godinu

Isto kao sto se desava i Durentu, vratice se on ali ce vrv svake sezone pauzirati ko durent po 2-3 meseca jer ne moze vise on da igra svake godine zdrav... To nece biti ogroman prob za Denver ako se povredi u reg sezoni, samo da ga ne snadje povreda pred plej of i u plej ofu... Isto vazi i za Portera...
(Maree, 06. jul 2022 09:13)

Durent je 10 godina stariji od Mareja...

posmatrač

pre 1 godinu

Ovako na prvi pogled, izgleda kao da je skinuo još neki kilogram viška, što je veoma dobro za njega i čitavu ovu situaciju.
Samo da se Jokić malo rastereti, i biće sve Ok, pošto je ova poslednja sezona bila potpuno nenormalna. Ok, i ta još jedna MVP nagrada, ali bilo je previše pritiska u svakom slučaju.

tocka

pre 1 godinu

Ukoliko svi budu zdravi ovaj tim Denvera je najjači ikada. U odnosu na prošle sezone doveli su dva fenomenalna defanzivca i trojkaša. But je uradio to što Koneli nije. Deandre skoro pa nece ni videti teren, nece on menjati Jokića, nego Zekea. Marej i Jokic igraju najbolji piknrol u ligi, baš zato jer je Marej kao klinac igrao centra, a Nikola beka. Sve manje od finala je neuspeh za ovu ekipu.

Maree

pre 1 godinu

Isto kao sto se desava i Durentu, vratice se on ali ce vrv svake sezone pauzirati ko durent po 2-3 meseca jer ne moze vise on da igra svake godine zdrav... To nece biti ogroman prob za Denver ako se povredi u reg sezoni, samo da ga ne snadje povreda pred plej of i u plej ofu... Isto vazi i za Portera...

Betonka

pre 1 godinu

Bio je on spreman i za PO ali bi izgubili novac od osiguranja da je zaigrao... A realno im takav protiv GSW ne bi pomogao nikako.
Durent je isto tako u prvoj godini sa Netsima propustio plej of iako je bio uveliko zdrav, Lenard ove godine je mogao...

mare

pre 1 godinu

Zaboravljate da su u Orlandu u balonu svi u Denveru bili zdravi pa Denver nije uzeo titulu...I da je bio tu Plamni, i Grant, Milsap, Craig...To je bila zlatna šansa a sad nemaju nikakve šanse da urade nešto.

Goran

pre 1 godinu

(mare, 6. jul 2022 09:40)

Tako je, sa ovakvim timom Denver nema nikakve sanse za titulu.
Kaldvel Pop je korak ka boljem, ali im trebaju jos 2 takva, 1 na PF, solidan Centar da menja Jokica i odrzava egal dok je on na klupi.

Denver ima ofanzivne igrace, ali je zato rupetina u odbrani.
Treba im neko poput PJ Tucker, i neko ko ce da svojevoljno upadne u frku kada je gusto, da poremeti protivnicki tim.

Ja bi MPJ trejdovao hitno, ili njega ili u krajnjem slucaju Mareja.
Imati 2 igraca sa staklenim nogama je suvise rizicno, a oba imaju max ugovore, sto je potpuna besmislica.

nba

pre 1 godinu

(vince carter, 6. jul 2022 09:57)

Auuu sine, opet su ti uvalili kinesku zamenu za antipsihotike...
(Trt, 6. jul 2022 11:33) # Link komentara

Kul :D


Mislim da se ljudi previse odusevljavaju pojedinacnim pojacanjima. Ova dvojica (kcp i ovaj iz Bruklina) su odlicni igraci, a da li ce se uklopiti i kako u sistem, to je vec pitanje. Timovi dobijaju utakmice. Pojedinci ako nisu dio tima ne mogu nista. E sad racunam, da iako su profesionalci, trebace ce im neko vreme da se uklope u akcije i u napadu i u odbrani. Ali u svakom slucaju daleko bolja kombinacija od Barton - Moris.
GSW izgleda mocno zato sto glavna 3 igraca vec 10 godina igraju zajedno i osvojili su 3 finala. (Ne mislim da umanjim njihove individualne kvalitete, koji su nesporni, al jedan igrac ne moze da pobedi tim, nego za to mora da ima dobru ekipu oko sebe)

Denver, s Marejem i Porterom i ovim ostalim izgleda mnogo opasno. Secam se onih nekoliko utakmica kad je dosao Gordon i dok je Marej jos bio na nogama. Niko im nista nije mogao. Ja mislim da ce i Porter i Marej ovu godinu da imaju ozbiljan Load Management. Ono svake tri cetri utakmice jedna na klupi. Ali ako docekaju svi zdravi playoff - bice interesantno.

vince carter

pre 1 godinu

Ma i dalje apsolutni pojmasi govore da sto imas bolji tim,imaces vise asistencija,ocekuju kaze Jokicevu tripl dabl sezonu,dakle oni ocekuju da Jokic dobije pomoc,a da ujedno Marej bude Jokicev coskaros! Znaci Marey ne ume sam da kreira poene,Marey ne dodaje loptu i sam belezi "asistencije". Vama psiholog jedan treba da objasni zasto je nemoguce da Jokic u Golden Stejtu ima 15 asistencija u proseku kao sto vi pojmasi cesto komentariste,lopta kruzi,protok lopte,zato se cesto desava da 5,6 igraca u Golden Stejtu ima po 5 asistencija. Lebron kad je osvajao sa Majamijem imao je 5,3 asistencija u playoffu a ne 8,9,10 kao u Klivlendu. Vecina vas je tolko ogranicena da je to prosto smesno. Desavace se da Jokic ima 7 asistencija na mecu a Marey ce imati 6,kao i ranije sto se desavalo. Mnogo ste bre glupi,zadruga vam nije ravna!!!!

Bojan

pre 1 godinu

Ovaj odgovara, "meni bi nova noga izrasla od septembra do februara". Tako i ja sad kažem za Mareja :D
(Dag Kristi, 6. jul 2022 10:33)

E pa taj rendom ložač na beton ligu se razume u tematiku taman isto koliko i ti.

Vlada

pre 1 godinu

(vince carter, 6. jul 2022 13:10)

Ajd' za početak malo osnovnog gradiva: piše se 'triple-double' ili po naški 'tripl-dabl', to tvoje između ne znači ništa.
Zatim, Jokić nikad nije imao tripl-dabl sezonu, a najviše asistencija u sezoni je imao prošle godine kad nije bilo ni Granta ni Bizlija, a Haris i Marej su odigrali samo po pola sezone.

Nego da ja tebe nešto pitam: jel se tebi stvarno ovo spontano dešava ili ti je neki fetiš da ispadaš glup na internetu? Reci slobodno ako jeste, neće te niko osuđivati.

mr

pre 1 godinu

...,dakle oni ocekuju da Jokic dobije pomoc,a da ujedno Marej bude Jokicev coskaros! Znaci Marey ne ume sam da kreira poene,Marey ne dodaje loptu i sam belezi "asistencije". Vama psiholog jedan treba da objasni zasto je nemoguce da Jokic u Golden Stejtu ima 15 asistencija u proseku kao sto vi pojmasi cesto komentariste,lopta kruzi,protok lopte,zato se cesto desava da 5,6 igraca u Golden Stejtu ima po 5 asistencija. Lebron kad je osvajao sa Majamijem imao je 5,3 asistencija u playoffu a ne 8,9,10 kao u Klivlendu. Vecina vas je tolko ogranicena da je to prosto smesno. Mnogo ste bre glupi,zadruga vam nije ravna!!!!
(vince carter, 6. jul 2022 09:57)

Мислим да теби нису јасне неке ствари. Јокић у ГС би имао сигурно далеко више асистенција од Грина, и ГС би јако тешко губио утакмице. Ето колико је Јокић бољи од Грина који исто скупља асистенције у ГС али га је мука гледати како додаје лопту, а и гледати како се они играчи више ломе да би играли са њим. Свим играчима би било много лакше и лепше са Јокићем. Јокић и Мареј су играли, добро се слажу, и Јокић је са таквим тимом имао доста асистенција. Сигурна сам да са Мерејем и још једним одличним играчем у тиму, број Јокићевих асистенција ће бити на нивоу или преко прошле сезоне. Запамти добро. Наравно, увек нешто може да крене наопако, или да тренер промени игру, али ако буде све као раније, онда ће бити за Јокића одлично, исто или више асистенција, можда мање кошева, више победа екипе.

vince carter

pre 1 godinu

@mr Pa dobro,kad su za Denver igrali Marey,Dzeremi Grant,Porter,Haris,Bizli..Jokic je imao triple dabl sezonu i mnogo vise asistencija nego sad,to je logicno :)) Mislim ja i ne ocekujem pojmasima da objasnim neke stvari,Golden Stejtu nije potreban dodavac,potreban im je Green defanzivac,on svi dodaju loptu,sam Kari je fenomenalan dodavac i da ne igra za Golden Stejt imao bi daleko veci prosek Asistencija,sto je vama nepojmljivo. Manu Ginobili je fenomenalan dodavac bio,isto je igrao u sistemu protoka lopte i gde lopta nije konstantno kod njega,da bi ti se skupila dodavanja lopta mora biti konstantno u tvojim rukama,zato je Harden eksplodirao u Hjustonu u odnosu na Oklahomu,a kad je D'Anthony doso jos i vise zbog njegovog sistema,kao i u slucaju Stiv Nasha. Westbruk je vise asistencija i tripl dabl sezone poceo da redja odlaskom Duranta a ne sa njim. Dok je vasa logika da bi trebao vise asistencija da ima sa Durantom u timu. Ogranicenost level milion!!!

Dag Kristi

pre 1 godinu

Negde 2005.-2006. povredim ja ligamente skočnog zgloba početkom septembra na treningu, i mi odigramo katastrofalnu polusezonu. Na početku priprema za drugi deo sezone u februaru 2006. došli navijači da daju podršku da opstanemo u ligi, i jedan pita trenera za mene. Ovaj mu odgovara da sam dobio zeleno svetlo za 15.februar da krenem lagano. Ovaj odgovara, "meni bi nova noga izrasla od septembra do februara". Tako i ja sad kažem za Mareja :D

vince carter

pre 1 godinu

@Vlada upravo si ispao glup a da toga nisi ni svestan. Moj komentar da je Jokic imao "triple double" sezonu sa pomenutima je sarkazam,upravo si odgovorio da je sa losijim timom imao vise asistencija u proseku nego sa boljim,ono sto ja i pricam:D Pa gde ces ti i ovaj "realno" sa mnom u kostac :)))

Obrad

pre 1 godinu

Vince, i Marej i kompletan tim Denvera će za potrebe Jokarinog trećeg MVPstva dodavati loptu Jokari i čekati da im se smiluje i udeli koju asistenciju.

vince carter

pre 1 godinu

Ma i dalje apsolutni pojmasi govore da sto imas bolji tim,imaces vise asistencija,ocekuju kaze Jokicevu tripl dabl sezonu,dakle oni ocekuju da Jokic dobije pomoc,a da ujedno Marej bude Jokicev coskaros! Znaci Marey ne ume sam da kreira poene,Marey ne dodaje loptu i sam belezi "asistencije". Vama psiholog jedan treba da objasni zasto je nemoguce da Jokic u Golden Stejtu ima 15 asistencija u proseku kao sto vi pojmasi cesto komentariste,lopta kruzi,protok lopte,zato se cesto desava da 5,6 igraca u Golden Stejtu ima po 5 asistencija. Lebron kad je osvajao sa Majamijem imao je 5,3 asistencija u playoffu a ne 8,9,10 kao u Klivlendu. Vecina vas je tolko ogranicena da je to prosto smesno. Desavace se da Jokic ima 7 asistencija na mecu a Marey ce imati 6,kao i ranije sto se desavalo. Mnogo ste bre glupi,zadruga vam nije ravna!!!!

mare

pre 1 godinu

Zaboravljate da su u Orlandu u balonu svi u Denveru bili zdravi pa Denver nije uzeo titulu...I da je bio tu Plamni, i Grant, Milsap, Craig...To je bila zlatna šansa a sad nemaju nikakve šanse da urade nešto.

Goran

pre 1 godinu

(mare, 6. jul 2022 09:40)

Tako je, sa ovakvim timom Denver nema nikakve sanse za titulu.
Kaldvel Pop je korak ka boljem, ali im trebaju jos 2 takva, 1 na PF, solidan Centar da menja Jokica i odrzava egal dok je on na klupi.

Denver ima ofanzivne igrace, ali je zato rupetina u odbrani.
Treba im neko poput PJ Tucker, i neko ko ce da svojevoljno upadne u frku kada je gusto, da poremeti protivnicki tim.

Ja bi MPJ trejdovao hitno, ili njega ili u krajnjem slucaju Mareja.
Imati 2 igraca sa staklenim nogama je suvise rizicno, a oba imaju max ugovore, sto je potpuna besmislica.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Negde 2005.-2006. povredim ja ligamente skočnog zgloba početkom septembra na treningu, i mi odigramo katastrofalnu polusezonu. Na početku priprema za drugi deo sezone u februaru 2006. došli navijači da daju podršku da opstanemo u ligi, i jedan pita trenera za mene. Ovaj mu odgovara da sam dobio zeleno svetlo za 15.februar da krenem lagano. Ovaj odgovara, "meni bi nova noga izrasla od septembra do februara". Tako i ja sad kažem za Mareja :D

Obrad

pre 1 godinu

Vince, i Marej i kompletan tim Denvera će za potrebe Jokarinog trećeg MVPstva dodavati loptu Jokari i čekati da im se smiluje i udeli koju asistenciju.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Na prste jedne ruke mozes da izbrojis kosarkase koji su se posle kidanja prednjih ukrstenih vratili na nivo pre povrede. Jednostavno je nemoguce. Ukoliko bude i na 75% bice ok.
Pogotovo ne obecava njegov strah i odlaganje povratka…

vince carter

pre 1 godinu

@mr Pa dobro,kad su za Denver igrali Marey,Dzeremi Grant,Porter,Haris,Bizli..Jokic je imao triple dabl sezonu i mnogo vise asistencija nego sad,to je logicno :)) Mislim ja i ne ocekujem pojmasima da objasnim neke stvari,Golden Stejtu nije potreban dodavac,potreban im je Green defanzivac,on svi dodaju loptu,sam Kari je fenomenalan dodavac i da ne igra za Golden Stejt imao bi daleko veci prosek Asistencija,sto je vama nepojmljivo. Manu Ginobili je fenomenalan dodavac bio,isto je igrao u sistemu protoka lopte i gde lopta nije konstantno kod njega,da bi ti se skupila dodavanja lopta mora biti konstantno u tvojim rukama,zato je Harden eksplodirao u Hjustonu u odnosu na Oklahomu,a kad je D'Anthony doso jos i vise zbog njegovog sistema,kao i u slucaju Stiv Nasha. Westbruk je vise asistencija i tripl dabl sezone poceo da redja odlaskom Duranta a ne sa njim. Dok je vasa logika da bi trebao vise asistencija da ima sa Durantom u timu. Ogranicenost level milion!!!

Maree

pre 1 godinu

Isto kao sto se desava i Durentu, vratice se on ali ce vrv svake sezone pauzirati ko durent po 2-3 meseca jer ne moze vise on da igra svake godine zdrav... To nece biti ogroman prob za Denver ako se povredi u reg sezoni, samo da ga ne snadje povreda pred plej of i u plej ofu... Isto vazi i za Portera...

jamal

pre 1 godinu

Sa zdravim Jamalom (neka i bude na 70% tokom sezone, u playoffu 85-95%), i Portretom ako bude imao procente iz pretprosle sezone (49% za 2 i skoro 41% za 3), Jokić moze da se nada ( a i mi sa njim) velikom finalu. naravno zavisi kako će da se uklope i ostali novi članovi Denvera (prvenstveno defanzivno).
Očekuje nas zanimljiva sezona

Aragorn

pre 1 godinu

Zbog neverovatnog trenerovog propusta, amaterskog vođenja i sagledavanja dešavanja na utakmici, čovek ostao bespotrebno na parketu i doživeo brodolom.
Srećno!
I izađi sledeći put sam sa parketa:) :)

vince carter

pre 1 godinu

@Vlada upravo si ispao glup a da toga nisi ni svestan. Moj komentar da je Jokic imao "triple double" sezonu sa pomenutima je sarkazam,upravo si odgovorio da je sa losijim timom imao vise asistencija u proseku nego sa boljim,ono sto ja i pricam:D Pa gde ces ti i ovaj "realno" sa mnom u kostac :)))

tocka

pre 1 godinu

Ukoliko svi budu zdravi ovaj tim Denvera je najjači ikada. U odnosu na prošle sezone doveli su dva fenomenalna defanzivca i trojkaša. But je uradio to što Koneli nije. Deandre skoro pa nece ni videti teren, nece on menjati Jokića, nego Zekea. Marej i Jokic igraju najbolji piknrol u ligi, baš zato jer je Marej kao klinac igrao centra, a Nikola beka. Sve manje od finala je neuspeh za ovu ekipu.

Vlada

pre 1 godinu

(vince carter, 6. jul 2022 13:10)

Ajd' za početak malo osnovnog gradiva: piše se 'triple-double' ili po naški 'tripl-dabl', to tvoje između ne znači ništa.
Zatim, Jokić nikad nije imao tripl-dabl sezonu, a najviše asistencija u sezoni je imao prošle godine kad nije bilo ni Granta ni Bizlija, a Haris i Marej su odigrali samo po pola sezone.

Nego da ja tebe nešto pitam: jel se tebi stvarno ovo spontano dešava ili ti je neki fetiš da ispadaš glup na internetu? Reci slobodno ako jeste, neće te niko osuđivati.

mr

pre 1 godinu

...,dakle oni ocekuju da Jokic dobije pomoc,a da ujedno Marej bude Jokicev coskaros! Znaci Marey ne ume sam da kreira poene,Marey ne dodaje loptu i sam belezi "asistencije". Vama psiholog jedan treba da objasni zasto je nemoguce da Jokic u Golden Stejtu ima 15 asistencija u proseku kao sto vi pojmasi cesto komentariste,lopta kruzi,protok lopte,zato se cesto desava da 5,6 igraca u Golden Stejtu ima po 5 asistencija. Lebron kad je osvajao sa Majamijem imao je 5,3 asistencija u playoffu a ne 8,9,10 kao u Klivlendu. Vecina vas je tolko ogranicena da je to prosto smesno. Mnogo ste bre glupi,zadruga vam nije ravna!!!!
(vince carter, 6. jul 2022 09:57)

Мислим да теби нису јасне неке ствари. Јокић у ГС би имао сигурно далеко више асистенција од Грина, и ГС би јако тешко губио утакмице. Ето колико је Јокић бољи од Грина који исто скупља асистенције у ГС али га је мука гледати како додаје лопту, а и гледати како се они играчи више ломе да би играли са њим. Свим играчима би било много лакше и лепше са Јокићем. Јокић и Мареј су играли, добро се слажу, и Јокић је са таквим тимом имао доста асистенција. Сигурна сам да са Мерејем и још једним одличним играчем у тиму, број Јокићевих асистенција ће бити на нивоу или преко прошле сезоне. Запамти добро. Наравно, увек нешто може да крене наопако, или да тренер промени игру, али ако буде све као раније, онда ће бити за Јокића одлично, исто или више асистенција, можда мање кошева, више победа екипе.

Jaaa

pre 1 godinu

Isto kao sto se desava i Durentu, vratice se on ali ce vrv svake sezone pauzirati ko durent po 2-3 meseca jer ne moze vise on da igra svake godine zdrav... To nece biti ogroman prob za Denver ako se povredi u reg sezoni, samo da ga ne snadje povreda pred plej of i u plej ofu... Isto vazi i za Portera...
(Maree, 06. jul 2022 09:13)

Durent je 10 godina stariji od Mareja...

posmatrač

pre 1 godinu

Ovako na prvi pogled, izgleda kao da je skinuo još neki kilogram viška, što je veoma dobro za njega i čitavu ovu situaciju.
Samo da se Jokić malo rastereti, i biće sve Ok, pošto je ova poslednja sezona bila potpuno nenormalna. Ok, i ta još jedna MVP nagrada, ali bilo je previše pritiska u svakom slučaju.

Bojan

pre 1 godinu

Ovaj odgovara, "meni bi nova noga izrasla od septembra do februara". Tako i ja sad kažem za Mareja :D
(Dag Kristi, 6. jul 2022 10:33)

E pa taj rendom ložač na beton ligu se razume u tematiku taman isto koliko i ti.

Betonka

pre 1 godinu

Bio je on spreman i za PO ali bi izgubili novac od osiguranja da je zaigrao... A realno im takav protiv GSW ne bi pomogao nikako.
Durent je isto tako u prvoj godini sa Netsima propustio plej of iako je bio uveliko zdrav, Lenard ove godine je mogao...

nba

pre 1 godinu

(vince carter, 6. jul 2022 09:57)

Auuu sine, opet su ti uvalili kinesku zamenu za antipsihotike...
(Trt, 6. jul 2022 11:33) # Link komentara

Kul :D


Mislim da se ljudi previse odusevljavaju pojedinacnim pojacanjima. Ova dvojica (kcp i ovaj iz Bruklina) su odlicni igraci, a da li ce se uklopiti i kako u sistem, to je vec pitanje. Timovi dobijaju utakmice. Pojedinci ako nisu dio tima ne mogu nista. E sad racunam, da iako su profesionalci, trebace ce im neko vreme da se uklope u akcije i u napadu i u odbrani. Ali u svakom slucaju daleko bolja kombinacija od Barton - Moris.
GSW izgleda mocno zato sto glavna 3 igraca vec 10 godina igraju zajedno i osvojili su 3 finala. (Ne mislim da umanjim njihove individualne kvalitete, koji su nesporni, al jedan igrac ne moze da pobedi tim, nego za to mora da ima dobru ekipu oko sebe)

Denver, s Marejem i Porterom i ovim ostalim izgleda mnogo opasno. Secam se onih nekoliko utakmica kad je dosao Gordon i dok je Marej jos bio na nogama. Niko im nista nije mogao. Ja mislim da ce i Porter i Marej ovu godinu da imaju ozbiljan Load Management. Ono svake tri cetri utakmice jedna na klupi. Ali ako docekaju svi zdravi playoff - bice interesantno.