Nedelja, 26.06.2022.

09:30

Bajern zove: Davidovac kod Trinkijerija

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac mogao bi uskoro da obuče dres minhenskog Bajerna.

Izvor: SN

Bajern zove: Davidovac kod Trinkijerija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 1 godinu

meni je ovo neshvatljivo.kao da se ponavlja 2017 kada je zvezda uzela triplu krunu u evro-ligi imala skor 16-14 i kad se očekivao napad na f4 sledeće godine u beogradu,ekipa se raspala i još je otišao radonjić.sada isti slučaj.trebao nam je samo još jedan bek šuter i dobar centar da se napadne plej of i kreće raspad.ko ovo diktira i zašto?

markoni

pre 1 godinu

to mu i zelim, da uzme dobar ugovor i ujedno pobegne iz ove sramote sto region naziva ligom , srpska i ovako vise ne postoji tako da bolje ce mu biti kod nemaca

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

(Miško menadžer!, 26. jun 2022 14:04)
Zvezdas sam, ali moram da ti kazem da ovo nije tacno. Eno, Valensija se hvali da su platili 3M eur za wildcard, zasto mislis da nasi wildcardsi treba da plate vise? Sem toga, oni bi trebali da dobiju i popust koliko su puta platili za ulazak u cipiripi... Ostalo sto si napisao je ok.

Dragan

pre 1 godinu

Priča kako su budžeti egal a jedan tim ostavlja preskupog Pantera i Ledeja a drugi ostaje bez skoro cele petorke je smešna.
(rke koke, 26. jun 2022 13:58)

Uhuhuh, plači još malo, molim te.

Tatatiruzan

pre 1 godinu

realno je toliko ruzan da plasi protivnicku odbranu i zato je uglavnom sam na sutu za tri poena.
(fensi_lik_vracar, 26. jun 2022 13:02)

Pa ne mogu biti svi lepi kao ti naprimer.

Tormund

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)
Tako je jazavac, bas tanak. Zato je pre 3 godine u plej ofu igrao pleja kada nije imao ko, ove godine centra, a u slobodno vreme na svojoj poziciji 4 spakovao Zeca Ledeja od milion evara u dzep. Klasa od igrača i coveka pre svega. Nadam se da ga ne da Radonja, nece on nidje.

JDAleksandar

pre 1 godinu

Miško menadžer!, 26. jun 2022 14:04

Nisu vase glave za dve noge !

Prvo,wildcard se placa 500.000€ !

Drugo,Partizan je dobio manje para od Zvezde i ove sezone,sto je izvestaj i potvrdio !

Trece,znam da vas boli odlazak Partizana u Euroligu na mufte ! Ali bar budite realni pa recite da ste je i vi igrali tako tri puta !

Demar Derozan

pre 1 godinu

Ako je tacna vest, podrzavam odlazak Davidovca u Bajern, vreme je da postane zreliji i pouzdaniji igrac jer godine prolalaze, a stagnacija u Zvezdi postaje evidentna. Medjutim, bilo bi interesantno videti kakvu bi ulogu imao kod Trinkjerija.

Rade74

pre 1 godinu

Kao Grobar želim mu puno sreće a i zaslužio je.Meni lićno najbolji Zvezdin košarkaš,nadam se da će se lepo uklopiti sa Grobarima u Munchenu a i u reprezentaciji.Srećno.

Miško menadžer!

pre 1 godinu

Država menja taktiku! Prošle sezone dali 15-20 milki Žocu da nešto osvoji a videli smo svi kako se to završilo!?!? Potpuni fijasko! Ove sezone im je dodatno dala 5 miliona za wild card za Evroligu, jer Žoc na terenu to nije mogao da ostvari! Da bi državni projekat nešto uradio u Aba ligi I domaćem prvenstvu, država mora da im potpuno prokrči put a to znači da Zvezdu skroz uništi! Koriste metod bivseg predsednika Borisa, koji je čak i koševe odnosio sa Kalemegdana.

rke koke

pre 1 godinu

Čačanski egomanijak je izgleda baš teško podneo razbucavanje i 3 izgubljena trofeja, koja su mu upisali unapred pre sezone. Bez rukavica želi sve samo za sebe. Ako zaista odu Davidovac i Kalinić, mislim da je sve jasno i da je Zvezda ostavljena bez dinara. Priča kako su budžeti egal a jedan tim ostavlja preskupog Pantera i Ledeja a drugi ostaje bez skoro cele petorke je smešna.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

To kažem kao čovek koji navija za Partizan duže nego što ti imaš godina… Mnogo će CZ izgubiti njegovim odlaskom…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. jun 2022 10:17)

Да ниси, после 20 година, нашао девојку...

Džoni

pre 1 godinu

Neeeeeeeeeeee.... Ako odu on ili Dobrić kičma ekipe je slomljena. Uz Lazića to je stub ove CZ i bez njega ništa više neće biti isto a realno tamo se neće naigrati. Od "naših" tamo igra jedono Lučić i to zbog svojih fizikalija ali i nesporno kvaliteta. Jaramaz, Volden, ranije Dangubić nisi našli baš sreću kod njih.

zdravko

pre 1 godinu

Davidovac je zasluzijo da ode da zaradi za zivot. Jer decko u zvezdi devet godina na njegovo mesto dolazi ilic . bitno da ostanu markovic kuzmic Mitrovic ivanovic dobric lazic.lazarevic I volters. Znaci kostur Tima ostaje. stoje naj bitnije

6,50

pre 1 godinu

@Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.
(Samat, 26. jun 2022 11:34)
Pa od cega vi funkcionisete legendo moja?

Sabre

pre 1 godinu

I ponovo, posle ove vesti, puna usta Partizana...
Ponovo napadi na onog ko je u manjini od onoga kome mleko curi niz obraze sisajući državnu sisu.
(Aleksej je bilde, 26. jun 2022 12:05)

Tako je decko. Posto ste vi prosle godine napravi skup tim zbog silne zarade u Evrokupu i generalno poslednjih 10 godina osvajate sve zivo i zaradjujete pare na sve strane, a nama se sve poklanja. Koliko si glup, ne ali stvarno?!

Spal

pre 1 godinu

Opet se komšija probudio haha, pa normalno je da i nekad odu iz crvene zvezde, bayern ponudio dobar novac, a iz njemu je oguvor sa zvezdom prošao. U odnosu na partizan koji svake godine menjao najmanje po 6,7 igrača, zvezda je imala istu ekipu godinama. Pa red je da se uvede svežina u ekipi i dovedu duga pojačanja. Siguran sam da će zvezda da dovede dobra pojačanja,ali da će partizan imati veći budžet.

Admiral

pre 1 godinu

@ Spal, 26. jun 2022 12:28

Jel realno da si napisao da je Zvezda imala istu ekipu godinama?? Davidovac, Dobric i Lazic su tu godinama,ako su tri igraca ekipa onda ok.

Aleksej je bilde

pre 1 godinu

I ponovo, posle ove vesti, puna usta Partizana...
Ponovo napadi na onog ko je u manjini od onoga kome mleko curi niz obraze sisajući državnu sisu.

Samat

pre 1 godinu

Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.
(Samat, 26. jun 2022 11:34)
Pa od cega vi funkcionisete legendo moja?
(6,50, 26. jun 2022 12:10)

Nisam ni rekao da Partizan funkcioniše od nečeg drugog, ali vi JESTE pričali da da vam država ne daje para, da vam gazda traži novac od nekih magičnih, nevidljivih sponzora i td.

Z

pre 1 godinu

Kao navijac Partizana moram da kazem da bi mi u neku ruku bilo drago, decko je vrhunski kosarkas i dobar momak, i realno bez njega i Dobrica Zvezda ne bi bila ni blizu onoga sto jeste, svaka cast svim vasim zvezdama u timu, ali bez njih dvojice jednostavno necete biti sto ste bili. Za razliku od Kalinica(sugradjanina, kojeg i poznajem) kao neke zvezde u timu(a coveka ravnog "0"), neuporedivo vise igri i pobedama Zvezde donose Davidovac i Dobric! Pozdrav

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

bvb, ne znaci nista. Kao prvo, niko od navedenih nije jos otisao osim u srpskim medijima. Kao drugo, Radonjic ce sigurno da ostane. Kao trece, otkud znate da iako neko ode nece doci jos bolja pojacanja? Pustite vi portale, spinove i ostalo. Videcemo sve u narednim danima i nedeljama sta se dogadja. Nemojte da prerano donosimo zakljucke.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Zvezda je več čitave 2 sezone bez novca dok komšija može da kupuje i troši kako želi kako smo pustili Holinsa nakon tolikog čekanja da dobijemo igrača u rotaciji i sad kad je Radonjič uspeo da uradi od Holinsa odličnog igrača on odlazi.Red je da Davidovac uzme novac i da ga prodamo mnogo je dao klubu i zaslužio je da uzme novac u inostranstvu puno uspeha želim davidovcu u nastavku karijere biče pravo pojačanje za Bajern u evroligi izuzetno zahvalan igrač.

drsasha

pre 1 godinu

I tako svi oni vole Zvezdu i ostali bi ali moraju prvo da razgovaraju…bla, bla, bla …a onda vidiš u kom grmu leži zeka. Bayern, Maccabi…sve jasno !!!

ništa lično

pre 1 godinu

DeDa je jedan izuzetno inteligentan igrač. Odlično čita igru u oba pravca. Može mnogo toga da igra, skoro sve da preuzima.
Sezonu je počeo povređen ali je bio odličan kada god je trebalo u domaćim takmičenjima. Iz sezone u sezonu igra protiv sve boljih stranaca prvenstveno fizički jačih.
Ako ode Zvezda gubi mnogo toga jer nema igrača na tržištu koji bi bio mlada za sve.
Opet sa druge strane zaslužio je da ode i uzme neki novac jer dao je ogroman doprinos svih ovih godina. Iskreno hvala mu na svemu i za igre i za to kako je predstavljao klub.

Momak je izuzetan sportista u svakom smislu, vaspitan, dobar igrač, ima i cajones kada treba, nikada ružnu reč nije rekao, nema skandala.

Miloš

pre 1 godinu

iskreno, od celog tima zvezde, davidović bih dao ugovor do penzije. kada niko nije mogao ništa da uradi, kada smo bili u kanalu, davidovac nas je uvek izvlačio, igrao od 1 do 5 bez problema. svakog na terenu moze da izmeni. zao mi je holinsa sto je otišao. Od trenutnog rostera, tj onog od prošle godine, po mom mišljenju, višak su lazic (volim ga, al džaba je, jeste on i veliki navijač i radnik, ali je tanak za zvezdu), simonović, kuzmic (mozda da bude kao drugi centar), cirbres, markovic. sve ostale bih voleo da ostanu, volters i ivanović na pleju, eventualno neki kombo bek, da može da ih odmeni par minuta na poziciji jedan, lazarevića bih forsirao više da igra, Mitrovica bih ostavio, da ulazi sa klupe, kalinic i dobric da budu nosioci igre, i da dodje neka kvalitetna petica.
(navijač zvezde, 26. jun 2022 09:39)

Ubodeš 1 od 3 imena. Pravi navijač zvezde.

ocekivano

pre 1 godinu

Ovo se i očekivalo, DeDa je dugo tu, dolazi do zasićenja sigurno. S druge strane odlaskom Holinsa i njega oslobađa se budžet da se ponude novi super max ugovori Laziću i Simonoviću koji bi uz mladog Lazarevića iskusnog Kuzmića i par crnaca kako bi to rekao Vlade Đurović trebali biti okosnica ekipe u narednoj sezoni.
Za Kalemegdan sasvim dovoljno.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Nije problem kada odu stranci,njihov odlazak se nadomesti drugim igracem...Svi oni imaju slican sablon razmisljanja i igre,ono sto nije dobro je odliv domacih igraca koji su imali znacajnu ulogu u timu.Takvi igraci donose titule jer znaju tezinu nosenja Zvzdinog dresa.Davidovac je prethodnih godina bio Zvezdin dzoker u zavrsnicama plej offa...Naravno ne mozes jednog igraca do veka drzati u jednom timu i sasvim je logicno da jednog dana promeni sredinu...Ono sto je vazno.da to bude pojedinacni odlazak iz domace plejade da bi se zadrzao kontinuitet tima sto je u startu odma prednost za kraj godine,i odmah popunjavati poziciju domacim igracem sa cemetiranim razmisljanjem ostanka onoliko koliko je i Davidovac ostao u Zvezdi.
Ukoliko se odluci da ode neka mu je sa srecom i zahvalnica na svemu sto je dao klubu.

Papillon

pre 1 godinu

Pa dobro, ja sam mnogo više od njega očekivao kad se pojavio, ali kao da je bio sputavan od svih trenera.
Treba momak da uzme pravu lovu, vreme je.

Oblak u Bermudama

pre 1 godinu

Kao Grobar Davidovcu želim da što pre ode u Bajern. Ubi nas (i Dobrić) u svakom derbiju, posebno skokom u napadu. Ima dečko osećaj za igru, siguran sam da će uz Trinkijerija još da napreduje u taktičkom smislu, a Nemci će ga već nabildovati. Svako dobro mu želim.

6,50

pre 1 godinu

@I tako svi oni vole Zvezdu i ostali bi ali moraju prvo da razgovaraju…bla, bla, bla …a onda vidiš u kom grmu leži zeka. Bayern, Maccabi…sve jasno !!!
(drsasha, 26. jun 2022 11:15)
Deki u Zvezdi bio dovoljno dugo, zasluzio je da se oproba u inostranstvu. Svi mu zele sve najbolje i hval mu na svemu. pogotovo sto je drao Partizane kad god je imao priliku. Unistio Ledeja F4 pojacanje

E

pre 1 godinu

Dejan Davidovac, vecita enigma, poseduje znanje, kosarkasku inteligeniju ali nesto tu fali, da li je to mentalna blokada zbog ledja ili sta vec.....vecinu sezone je bio nevidljiv, ako hoce da uspe napolje mora da se trgne ako ne vrhunac karijere Zvezda!

Samat

pre 1 godinu

To je to. Uz odlazak Holinsa, eventualni idlazak Davidovca znaci i odlazak Kalinica i Radonjica. Ocigledno se nema para za oba klub vec samo za Ostojinu igracku.
(bvb, 26. jun 2022 10:33)

Hebiga, tvoj gazda ima dve igračke. Mnogo je, kume.

Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.

Zuja

pre 1 godinu

Neka ide da uzme pare. U Bajernu otišao Djedović. Drugo. Većina timova u Evropi menja roster. Ameri potpisuju ugovor na godinu dana. Treba menjati tim ali da se roster zna koliko već danas a ne da se tim sklapa kada počnu pripreme ili prvenstvo. To sve zavisi od para. Zvezda i ostali kupuju ono što je ostalo na tržištu.

Goks

pre 1 godinu

Kao notorni grobar, Davidovca i Lazića ne mogu očima da vidim. Davidovac mnogo potcenjen ali u suštini sjajan igrač. Veliki košarkaški IQ, lepljivi prsti, osećaj za igru, dobar šut, pravi timski igrač.

vukan

pre 1 godinu

u odbrani katastrofalan, izenadio me kad je cuvao jace petice.. ali bekove i krila nije mogao da pohvata, ispadao na preuzimanjima, probijali su ga kao od sale.. sut je upitan, jednu utakmicu pogadja 10 narednih jok...u sustini prosek, mislim da radonjic vise zeli da koristi lazarevica nego davidovca, zato ga i pustaju...

Istina

pre 1 godinu

Nije on za Bajern. Tamo trebas fiziku, telo da trcis i da se boris. U ligi nemas prostora, puno tamnoputi igraca. Suterski bi mogao ali odbrana mu nista nije.
(Dragan, 26. jun 2022 09:35

Pitaj Ledeja koliko je se naigrao protiv njega u svim utakmicama prethodne sezone.Jeste da nema neke fizikalije ali ima mozak i njime sve postiže.Jako zahvalan igrač na gotovo svakoj poziciji.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Za mene je velika glupos puštanje Holinsa i to u trenutku kad smo konačno dočekali da Holins igra onako kako svi volimo dobar u napadu meka ruka i brutalno dobar u odbrani tamo gde škripi Luki Mitroviču kojeg niski igrači uguraju ispod obruča dobar u napadu i mlitav u branjenju i građenju obruča dosta ekipa uspeva da postiže koševe iz 2 napada jednostavno su i visoke trojke fizički jače tu je jedino nešto uspevao Davidovac da zatvara i gradi obruč.Ajde nek ode Davidovac ali pobogu zašto Holins.

bvb

pre 1 godinu

To je to. Uz odlazak Holinsa, eventualni idlazak Davidovca znaci i odlazak Kalinica i Radonjica. Ocigledno se nema para za oba klub vec samo za Ostojinu igracku.

IDJ Kids

pre 1 godinu

Au ljudi kako se Zeljku crta da osvoji titulu. Otisao Holins,ide i Davidovac. Pa Zvezda bez Dobrica i Davidovca derbije ne dobija. Ako ode Kalinic, zna se da vise nismo isti. I zna se da manje para imamo od komsija. I zna se da se sve cini da nas skinu sa trona. Jos samo fali da ode Radonjic i onda mi definitivno nece biti zao sto nemam sport klub. Da sacuvam zivce. Ali nema kmecanja,i vrapcima je jasno. "Bijemo se" sa onim sto imamo. Mnogo me zanima kakav ce nam tim biti sledece sezone. Napred Zvezda aaleee!

Лаик

pre 1 godinu

Неко себи свесно или несвесно потписује крај политичке каријере поткопавањем Звезде. Али добро, сам је тражио...

sale009

pre 1 godinu

vidim da bas ima mnogo strucnjaka koji tvrde da je Davidovac tanak kosarksa. njihovo poznavanje kosarke kao igre sastoji se u tome da je za njih dobar kosarkas samo onaj koji daje trojke...davidovac ( ma koliko me nervirao u pojedinim trenucima) je jedan izuzetan polivalentan igrac i jedan od naivaznijih igraca zvezde. i sto je najvaznije,skoro uvek kad je najpotrebnije davidovac odigra kljucnu ulogu nekim svojim potezom,da li u odbrani ili napadu. tako da odlazak davidovca bi napravio zvezdi veliki problem,pogotovo nakon sve izvesnijeg odlaska holinsa...

Aster Blistok

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac

Jedino što uvek uspeš da uradiš kada ostaviš komentar je da dokažeš svoj "nick"!!!!

Straight Outta München

pre 1 godinu

Da bi Partizan nesto osvojio nije dovoljno samo da se pojaca, nego je potrebno da se Zvezda oslabi…Tim koji je osvoji 3 trofeja ne moze da zadrzi prosecnog Holinsa a disco disco Partizan dovodi koga hoce…

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)





Izuzetan košarkaš je Davidovac. Njegovi ofanzivni skokovi, šutevi za 3, prodori (iako sve sporo) za 2 su odlučili seriju protiv Partizana u finalu ABA lige. Klasa za Pantera u svakom smislu te reči. Ne palija sa centra, ne gubi kao ovaj lopte, ne iživljava se po terenu. Svaki poen je bio odlučujući i jako bitan da prevagne serija na stranu CZ. To kažem kao čovek koji navija za Partizan duže nego što ti imaš godina… Mnogo će CZ izgubiti njegovim odlaskom…

gogibre

pre 1 godinu

Andrea polako ima neku vrstu ABA Liga Allstar ekipe.
Nije on blesav ni malo. I kao grobar mislim da je to dobar potez za Davidovca da konacno momak zaradi veliki novac zato sto je on MNOGO puta bijo X-Faktor u bitnim utakmicama. I to vise nego neki stranci sa 3 puta vecem ugovoru.

Batko

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)

Al što vas šuri, samo tako.

Nego , sve namešteno...? fudbal, košarka, klikeri, arjačinjebarjačkinje, skvoš...sve,a ?

Neznalica

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...

mare

pre 1 godinu

Davidovac je tanak igrač u EL 5pts u proseku, tanak sa bacanja, tanak defanzivno...Za ABA je ligu je ok.
Da dodamo i po jednu blokadu, asistenciju i to je to od njega.

Mohikanac

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)

Interesantno da drugog najskupljeg igrača tvog tima stavio u džep...i to za oba trofeja i Kup i ABA.
Nameštena liga gde Zvezda obriše patos sa Partizanovim najjačim adutem...velikim Žocem.
Ponestaje vam legendi i aduta...koga će te posle njega da dovedete...

Sport je ovo, mogu da zamislim da ništa ne uradite u sl sezoni...recimo Kup ode, ne budete prvi na tabeli u ABA...možda pobegnete ranije...kažem sport je ovo nikad se sa vama ne zna.

Kosjan

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...
(Neznalica, 26. jun 2022 09:32)

Ime ti bas odgovara, a kompleksa za izvoz...

navijač zvezde

pre 1 godinu

iskreno, od celog tima zvezde, davidović bih dao ugovor do penzije. kada niko nije mogao ništa da uradi, kada smo bili u kanalu, davidovac nas je uvek izvlačio, igrao od 1 do 5 bez problema. svakog na terenu moze da izmeni. zao mi je holinsa sto je otišao. Od trenutnog rostera, tj onog od prošle godine, po mom mišljenju, višak su lazic (volim ga, al džaba je, jeste on i veliki navijač i radnik, ali je tanak za zvezdu), simonović, kuzmic (mozda da bude kao drugi centar), cirbres, markovic. sve ostale bih voleo da ostanu, volters i ivanović na pleju, eventualno neki kombo bek, da može da ih odmeni par minuta na poziciji jedan, lazarevića bih forsirao više da igra, Mitrovica bih ostavio, da ulazi sa klupe, kalinic i dobric da budu nosioci igre, i da dodje neka kvalitetna petica.

ko o cemu

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...
(Neznalica, 26. jun 2022 09:32)

Kaze navijac državnog projekta partizanka koji zadržava sve skupe igrače i još I dovodi

Dragan

pre 1 godinu

Nije on za Bajern. Tamo trebas fiziku, telo da trcis i da se boris. U ligi nemas prostora, puno tamnoputi igraca. Suterski bi mogao ali odbrana mu nista nije.

navijač zvezde

pre 1 godinu

iskreno, od celog tima zvezde, davidović bih dao ugovor do penzije. kada niko nije mogao ništa da uradi, kada smo bili u kanalu, davidovac nas je uvek izvlačio, igrao od 1 do 5 bez problema. svakog na terenu moze da izmeni. zao mi je holinsa sto je otišao. Od trenutnog rostera, tj onog od prošle godine, po mom mišljenju, višak su lazic (volim ga, al džaba je, jeste on i veliki navijač i radnik, ali je tanak za zvezdu), simonović, kuzmic (mozda da bude kao drugi centar), cirbres, markovic. sve ostale bih voleo da ostanu, volters i ivanović na pleju, eventualno neki kombo bek, da može da ih odmeni par minuta na poziciji jedan, lazarevića bih forsirao više da igra, Mitrovica bih ostavio, da ulazi sa klupe, kalinic i dobric da budu nosioci igre, i da dodje neka kvalitetna petica.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)





Izuzetan košarkaš je Davidovac. Njegovi ofanzivni skokovi, šutevi za 3, prodori (iako sve sporo) za 2 su odlučili seriju protiv Partizana u finalu ABA lige. Klasa za Pantera u svakom smislu te reči. Ne palija sa centra, ne gubi kao ovaj lopte, ne iživljava se po terenu. Svaki poen je bio odlučujući i jako bitan da prevagne serija na stranu CZ. To kažem kao čovek koji navija za Partizan duže nego što ti imaš godina… Mnogo će CZ izgubiti njegovim odlaskom…

Kosjan

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...
(Neznalica, 26. jun 2022 09:32)

Ime ti bas odgovara, a kompleksa za izvoz...

Istina

pre 1 godinu

Nije on za Bajern. Tamo trebas fiziku, telo da trcis i da se boris. U ligi nemas prostora, puno tamnoputi igraca. Suterski bi mogao ali odbrana mu nista nije.
(Dragan, 26. jun 2022 09:35

Pitaj Ledeja koliko je se naigrao protiv njega u svim utakmicama prethodne sezone.Jeste da nema neke fizikalije ali ima mozak i njime sve postiže.Jako zahvalan igrač na gotovo svakoj poziciji.

Mohikanac

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)

Interesantno da drugog najskupljeg igrača tvog tima stavio u džep...i to za oba trofeja i Kup i ABA.
Nameštena liga gde Zvezda obriše patos sa Partizanovim najjačim adutem...velikim Žocem.
Ponestaje vam legendi i aduta...koga će te posle njega da dovedete...

Sport je ovo, mogu da zamislim da ništa ne uradite u sl sezoni...recimo Kup ode, ne budete prvi na tabeli u ABA...možda pobegnete ranije...kažem sport je ovo nikad se sa vama ne zna.

Batko

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)

Al što vas šuri, samo tako.

Nego , sve namešteno...? fudbal, košarka, klikeri, arjačinjebarjačkinje, skvoš...sve,a ?

Aster Blistok

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac

Jedino što uvek uspeš da uradiš kada ostaviš komentar je da dokažeš svoj "nick"!!!!

ništa lično

pre 1 godinu

DeDa je jedan izuzetno inteligentan igrač. Odlično čita igru u oba pravca. Može mnogo toga da igra, skoro sve da preuzima.
Sezonu je počeo povređen ali je bio odličan kada god je trebalo u domaćim takmičenjima. Iz sezone u sezonu igra protiv sve boljih stranaca prvenstveno fizički jačih.
Ako ode Zvezda gubi mnogo toga jer nema igrača na tržištu koji bi bio mlada za sve.
Opet sa druge strane zaslužio je da ode i uzme neki novac jer dao je ogroman doprinos svih ovih godina. Iskreno hvala mu na svemu i za igre i za to kako je predstavljao klub.

Momak je izuzetan sportista u svakom smislu, vaspitan, dobar igrač, ima i cajones kada treba, nikada ružnu reč nije rekao, nema skandala.

sale009

pre 1 godinu

vidim da bas ima mnogo strucnjaka koji tvrde da je Davidovac tanak kosarksa. njihovo poznavanje kosarke kao igre sastoji se u tome da je za njih dobar kosarkas samo onaj koji daje trojke...davidovac ( ma koliko me nervirao u pojedinim trenucima) je jedan izuzetan polivalentan igrac i jedan od naivaznijih igraca zvezde. i sto je najvaznije,skoro uvek kad je najpotrebnije davidovac odigra kljucnu ulogu nekim svojim potezom,da li u odbrani ili napadu. tako da odlazak davidovca bi napravio zvezdi veliki problem,pogotovo nakon sve izvesnijeg odlaska holinsa...

bvb

pre 1 godinu

To je to. Uz odlazak Holinsa, eventualni idlazak Davidovca znaci i odlazak Kalinica i Radonjica. Ocigledno se nema para za oba klub vec samo za Ostojinu igracku.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Da bi Partizan nesto osvojio nije dovoljno samo da se pojaca, nego je potrebno da se Zvezda oslabi…Tim koji je osvoji 3 trofeja ne moze da zadrzi prosecnog Holinsa a disco disco Partizan dovodi koga hoce…

6,50

pre 1 godinu

@I tako svi oni vole Zvezdu i ostali bi ali moraju prvo da razgovaraju…bla, bla, bla …a onda vidiš u kom grmu leži zeka. Bayern, Maccabi…sve jasno !!!
(drsasha, 26. jun 2022 11:15)
Deki u Zvezdi bio dovoljno dugo, zasluzio je da se oproba u inostranstvu. Svi mu zele sve najbolje i hval mu na svemu. pogotovo sto je drao Partizane kad god je imao priliku. Unistio Ledeja F4 pojacanje

Tormund

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)
Tako je jazavac, bas tanak. Zato je pre 3 godine u plej ofu igrao pleja kada nije imao ko, ove godine centra, a u slobodno vreme na svojoj poziciji 4 spakovao Zeca Ledeja od milion evara u dzep. Klasa od igrača i coveka pre svega. Nadam se da ga ne da Radonja, nece on nidje.

Miško menadžer!

pre 1 godinu

Država menja taktiku! Prošle sezone dali 15-20 milki Žocu da nešto osvoji a videli smo svi kako se to završilo!?!? Potpuni fijasko! Ove sezone im je dodatno dala 5 miliona za wild card za Evroligu, jer Žoc na terenu to nije mogao da ostvari! Da bi državni projekat nešto uradio u Aba ligi I domaćem prvenstvu, država mora da im potpuno prokrči put a to znači da Zvezdu skroz uništi! Koriste metod bivseg predsednika Borisa, koji je čak i koševe odnosio sa Kalemegdana.

gogibre

pre 1 godinu

Andrea polako ima neku vrstu ABA Liga Allstar ekipe.
Nije on blesav ni malo. I kao grobar mislim da je to dobar potez za Davidovca da konacno momak zaradi veliki novac zato sto je on MNOGO puta bijo X-Faktor u bitnim utakmicama. I to vise nego neki stranci sa 3 puta vecem ugovoru.

Goks

pre 1 godinu

Kao notorni grobar, Davidovca i Lazića ne mogu očima da vidim. Davidovac mnogo potcenjen ali u suštini sjajan igrač. Veliki košarkaški IQ, lepljivi prsti, osećaj za igru, dobar šut, pravi timski igrač.

IDJ Kids

pre 1 godinu

Au ljudi kako se Zeljku crta da osvoji titulu. Otisao Holins,ide i Davidovac. Pa Zvezda bez Dobrica i Davidovca derbije ne dobija. Ako ode Kalinic, zna se da vise nismo isti. I zna se da manje para imamo od komsija. I zna se da se sve cini da nas skinu sa trona. Jos samo fali da ode Radonjic i onda mi definitivno nece biti zao sto nemam sport klub. Da sacuvam zivce. Ali nema kmecanja,i vrapcima je jasno. "Bijemo se" sa onim sto imamo. Mnogo me zanima kakav ce nam tim biti sledece sezone. Napred Zvezda aaleee!

Oblak u Bermudama

pre 1 godinu

Kao Grobar Davidovcu želim da što pre ode u Bajern. Ubi nas (i Dobrić) u svakom derbiju, posebno skokom u napadu. Ima dečko osećaj za igru, siguran sam da će uz Trinkijerija još da napreduje u taktičkom smislu, a Nemci će ga već nabildovati. Svako dobro mu želim.

Лаик

pre 1 godinu

Неко себи свесно или несвесно потписује крај политичке каријере поткопавањем Звезде. Али добро, сам је тражио...

Dejan CZ

pre 1 godinu

Nije problem kada odu stranci,njihov odlazak se nadomesti drugim igracem...Svi oni imaju slican sablon razmisljanja i igre,ono sto nije dobro je odliv domacih igraca koji su imali znacajnu ulogu u timu.Takvi igraci donose titule jer znaju tezinu nosenja Zvzdinog dresa.Davidovac je prethodnih godina bio Zvezdin dzoker u zavrsnicama plej offa...Naravno ne mozes jednog igraca do veka drzati u jednom timu i sasvim je logicno da jednog dana promeni sredinu...Ono sto je vazno.da to bude pojedinacni odlazak iz domace plejade da bi se zadrzao kontinuitet tima sto je u startu odma prednost za kraj godine,i odmah popunjavati poziciju domacim igracem sa cemetiranim razmisljanjem ostanka onoliko koliko je i Davidovac ostao u Zvezdi.
Ukoliko se odluci da ode neka mu je sa srecom i zahvalnica na svemu sto je dao klubu.

rke koke

pre 1 godinu

Čačanski egomanijak je izgleda baš teško podneo razbucavanje i 3 izgubljena trofeja, koja su mu upisali unapred pre sezone. Bez rukavica želi sve samo za sebe. Ako zaista odu Davidovac i Kalinić, mislim da je sve jasno i da je Zvezda ostavljena bez dinara. Priča kako su budžeti egal a jedan tim ostavlja preskupog Pantera i Ledeja a drugi ostaje bez skoro cele petorke je smešna.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

bvb, ne znaci nista. Kao prvo, niko od navedenih nije jos otisao osim u srpskim medijima. Kao drugo, Radonjic ce sigurno da ostane. Kao trece, otkud znate da iako neko ode nece doci jos bolja pojacanja? Pustite vi portale, spinove i ostalo. Videcemo sve u narednim danima i nedeljama sta se dogadja. Nemojte da prerano donosimo zakljucke.

Sabre

pre 1 godinu

I ponovo, posle ove vesti, puna usta Partizana...
Ponovo napadi na onog ko je u manjini od onoga kome mleko curi niz obraze sisajući državnu sisu.
(Aleksej je bilde, 26. jun 2022 12:05)

Tako je decko. Posto ste vi prosle godine napravi skup tim zbog silne zarade u Evrokupu i generalno poslednjih 10 godina osvajate sve zivo i zaradjujete pare na sve strane, a nama se sve poklanja. Koliko si glup, ne ali stvarno?!

Papillon

pre 1 godinu

Pa dobro, ja sam mnogo više od njega očekivao kad se pojavio, ali kao da je bio sputavan od svih trenera.
Treba momak da uzme pravu lovu, vreme je.

ko o cemu

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...
(Neznalica, 26. jun 2022 09:32)

Kaze navijac državnog projekta partizanka koji zadržava sve skupe igrače i još I dovodi

Z

pre 1 godinu

Kao navijac Partizana moram da kazem da bi mi u neku ruku bilo drago, decko je vrhunski kosarkas i dobar momak, i realno bez njega i Dobrica Zvezda ne bi bila ni blizu onoga sto jeste, svaka cast svim vasim zvezdama u timu, ali bez njih dvojice jednostavno necete biti sto ste bili. Za razliku od Kalinica(sugradjanina, kojeg i poznajem) kao neke zvezde u timu(a coveka ravnog "0"), neuporedivo vise igri i pobedama Zvezde donose Davidovac i Dobric! Pozdrav

Neznalica

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...

Samat

pre 1 godinu

To je to. Uz odlazak Holinsa, eventualni idlazak Davidovca znaci i odlazak Kalinica i Radonjica. Ocigledno se nema para za oba klub vec samo za Ostojinu igracku.
(bvb, 26. jun 2022 10:33)

Hebiga, tvoj gazda ima dve igračke. Mnogo je, kume.

Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.

Rade74

pre 1 godinu

Kao Grobar želim mu puno sreće a i zaslužio je.Meni lićno najbolji Zvezdin košarkaš,nadam se da će se lepo uklopiti sa Grobarima u Munchenu a i u reprezentaciji.Srećno.

E

pre 1 godinu

Dejan Davidovac, vecita enigma, poseduje znanje, kosarkasku inteligeniju ali nesto tu fali, da li je to mentalna blokada zbog ledja ili sta vec.....vecinu sezone je bio nevidljiv, ako hoce da uspe napolje mora da se trgne ako ne vrhunac karijere Zvezda!

6,50

pre 1 godinu

@Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.
(Samat, 26. jun 2022 11:34)
Pa od cega vi funkcionisete legendo moja?

Tatatiruzan

pre 1 godinu

realno je toliko ruzan da plasi protivnicku odbranu i zato je uglavnom sam na sutu za tri poena.
(fensi_lik_vracar, 26. jun 2022 13:02)

Pa ne mogu biti svi lepi kao ti naprimer.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Zvezda je več čitave 2 sezone bez novca dok komšija može da kupuje i troši kako želi kako smo pustili Holinsa nakon tolikog čekanja da dobijemo igrača u rotaciji i sad kad je Radonjič uspeo da uradi od Holinsa odličnog igrača on odlazi.Red je da Davidovac uzme novac i da ga prodamo mnogo je dao klubu i zaslužio je da uzme novac u inostranstvu puno uspeha želim davidovcu u nastavku karijere biče pravo pojačanje za Bajern u evroligi izuzetno zahvalan igrač.

Spal

pre 1 godinu

Opet se komšija probudio haha, pa normalno je da i nekad odu iz crvene zvezde, bayern ponudio dobar novac, a iz njemu je oguvor sa zvezdom prošao. U odnosu na partizan koji svake godine menjao najmanje po 6,7 igrača, zvezda je imala istu ekipu godinama. Pa red je da se uvede svežina u ekipi i dovedu duga pojačanja. Siguran sam da će zvezda da dovede dobra pojačanja,ali da će partizan imati veći budžet.

Zuja

pre 1 godinu

Neka ide da uzme pare. U Bajernu otišao Djedović. Drugo. Većina timova u Evropi menja roster. Ameri potpisuju ugovor na godinu dana. Treba menjati tim ali da se roster zna koliko već danas a ne da se tim sklapa kada počnu pripreme ili prvenstvo. To sve zavisi od para. Zvezda i ostali kupuju ono što je ostalo na tržištu.

Džoni

pre 1 godinu

Neeeeeeeeeeee.... Ako odu on ili Dobrić kičma ekipe je slomljena. Uz Lazića to je stub ove CZ i bez njega ništa više neće biti isto a realno tamo se neće naigrati. Od "naših" tamo igra jedono Lučić i to zbog svojih fizikalija ali i nesporno kvaliteta. Jaramaz, Volden, ranije Dangubić nisi našli baš sreću kod njih.

Admiral

pre 1 godinu

@ Spal, 26. jun 2022 12:28

Jel realno da si napisao da je Zvezda imala istu ekipu godinama?? Davidovac, Dobric i Lazic su tu godinama,ako su tri igraca ekipa onda ok.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

To kažem kao čovek koji navija za Partizan duže nego što ti imaš godina… Mnogo će CZ izgubiti njegovim odlaskom…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. jun 2022 10:17)

Да ниси, после 20 година, нашао девојку...

Dragan

pre 1 godinu

Nije on za Bajern. Tamo trebas fiziku, telo da trcis i da se boris. U ligi nemas prostora, puno tamnoputi igraca. Suterski bi mogao ali odbrana mu nista nije.

Samat

pre 1 godinu

Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.
(Samat, 26. jun 2022 11:34)
Pa od cega vi funkcionisete legendo moja?
(6,50, 26. jun 2022 12:10)

Nisam ni rekao da Partizan funkcioniše od nečeg drugog, ali vi JESTE pričali da da vam država ne daje para, da vam gazda traži novac od nekih magičnih, nevidljivih sponzora i td.

mare

pre 1 godinu

Davidovac je tanak igrač u EL 5pts u proseku, tanak sa bacanja, tanak defanzivno...Za ABA je ligu je ok.
Da dodamo i po jednu blokadu, asistenciju i to je to od njega.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Za mene je velika glupos puštanje Holinsa i to u trenutku kad smo konačno dočekali da Holins igra onako kako svi volimo dobar u napadu meka ruka i brutalno dobar u odbrani tamo gde škripi Luki Mitroviču kojeg niski igrači uguraju ispod obruča dobar u napadu i mlitav u branjenju i građenju obruča dosta ekipa uspeva da postiže koševe iz 2 napada jednostavno su i visoke trojke fizički jače tu je jedino nešto uspevao Davidovac da zatvara i gradi obruč.Ajde nek ode Davidovac ali pobogu zašto Holins.

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

(Miško menadžer!, 26. jun 2022 14:04)
Zvezdas sam, ali moram da ti kazem da ovo nije tacno. Eno, Valensija se hvali da su platili 3M eur za wildcard, zasto mislis da nasi wildcardsi treba da plate vise? Sem toga, oni bi trebali da dobiju i popust koliko su puta platili za ulazak u cipiripi... Ostalo sto si napisao je ok.

Aleksej je bilde

pre 1 godinu

I ponovo, posle ove vesti, puna usta Partizana...
Ponovo napadi na onog ko je u manjini od onoga kome mleko curi niz obraze sisajući državnu sisu.

zdravko

pre 1 godinu

Davidovac je zasluzijo da ode da zaradi za zivot. Jer decko u zvezdi devet godina na njegovo mesto dolazi ilic . bitno da ostanu markovic kuzmic Mitrovic ivanovic dobric lazic.lazarevic I volters. Znaci kostur Tima ostaje. stoje naj bitnije

ocekivano

pre 1 godinu

Ovo se i očekivalo, DeDa je dugo tu, dolazi do zasićenja sigurno. S druge strane odlaskom Holinsa i njega oslobađa se budžet da se ponude novi super max ugovori Laziću i Simonoviću koji bi uz mladog Lazarevića iskusnog Kuzmića i par crnaca kako bi to rekao Vlade Đurović trebali biti okosnica ekipe u narednoj sezoni.
Za Kalemegdan sasvim dovoljno.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Ako je tacna vest, podrzavam odlazak Davidovca u Bajern, vreme je da postane zreliji i pouzdaniji igrac jer godine prolalaze, a stagnacija u Zvezdi postaje evidentna. Medjutim, bilo bi interesantno videti kakvu bi ulogu imao kod Trinkjerija.

vukan

pre 1 godinu

u odbrani katastrofalan, izenadio me kad je cuvao jace petice.. ali bekove i krila nije mogao da pohvata, ispadao na preuzimanjima, probijali su ga kao od sale.. sut je upitan, jednu utakmicu pogadja 10 narednih jok...u sustini prosek, mislim da radonjic vise zeli da koristi lazarevica nego davidovca, zato ga i pustaju...

JDAleksandar

pre 1 godinu

Miško menadžer!, 26. jun 2022 14:04

Nisu vase glave za dve noge !

Prvo,wildcard se placa 500.000€ !

Drugo,Partizan je dobio manje para od Zvezde i ove sezone,sto je izvestaj i potvrdio !

Trece,znam da vas boli odlazak Partizana u Euroligu na mufte ! Ali bar budite realni pa recite da ste je i vi igrali tako tri puta !

Dragan

pre 1 godinu

Priča kako su budžeti egal a jedan tim ostavlja preskupog Pantera i Ledeja a drugi ostaje bez skoro cele petorke je smešna.
(rke koke, 26. jun 2022 13:58)

Uhuhuh, plači još malo, molim te.

slobinator

pre 1 godinu

meni je ovo neshvatljivo.kao da se ponavlja 2017 kada je zvezda uzela triplu krunu u evro-ligi imala skor 16-14 i kad se očekivao napad na f4 sledeće godine u beogradu,ekipa se raspala i još je otišao radonjić.sada isti slučaj.trebao nam je samo još jedan bek šuter i dobar centar da se napadne plej of i kreće raspad.ko ovo diktira i zašto?

Miloš

pre 1 godinu

iskreno, od celog tima zvezde, davidović bih dao ugovor do penzije. kada niko nije mogao ništa da uradi, kada smo bili u kanalu, davidovac nas je uvek izvlačio, igrao od 1 do 5 bez problema. svakog na terenu moze da izmeni. zao mi je holinsa sto je otišao. Od trenutnog rostera, tj onog od prošle godine, po mom mišljenju, višak su lazic (volim ga, al džaba je, jeste on i veliki navijač i radnik, ali je tanak za zvezdu), simonović, kuzmic (mozda da bude kao drugi centar), cirbres, markovic. sve ostale bih voleo da ostanu, volters i ivanović na pleju, eventualno neki kombo bek, da može da ih odmeni par minuta na poziciji jedan, lazarevića bih forsirao više da igra, Mitrovica bih ostavio, da ulazi sa klupe, kalinic i dobric da budu nosioci igre, i da dodje neka kvalitetna petica.
(navijač zvezde, 26. jun 2022 09:39)

Ubodeš 1 od 3 imena. Pravi navijač zvezde.

markoni

pre 1 godinu

to mu i zelim, da uzme dobar ugovor i ujedno pobegne iz ove sramote sto region naziva ligom , srpska i ovako vise ne postoji tako da bolje ce mu biti kod nemaca

drsasha

pre 1 godinu

I tako svi oni vole Zvezdu i ostali bi ali moraju prvo da razgovaraju…bla, bla, bla …a onda vidiš u kom grmu leži zeka. Bayern, Maccabi…sve jasno !!!

Neznalica

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...

Dragan

pre 1 godinu

Nije on za Bajern. Tamo trebas fiziku, telo da trcis i da se boris. U ligi nemas prostora, puno tamnoputi igraca. Suterski bi mogao ali odbrana mu nista nije.

mare

pre 1 godinu

Davidovac je tanak igrač u EL 5pts u proseku, tanak sa bacanja, tanak defanzivno...Za ABA je ligu je ok.
Da dodamo i po jednu blokadu, asistenciju i to je to od njega.

vukan

pre 1 godinu

u odbrani katastrofalan, izenadio me kad je cuvao jace petice.. ali bekove i krila nije mogao da pohvata, ispadao na preuzimanjima, probijali su ga kao od sale.. sut je upitan, jednu utakmicu pogadja 10 narednih jok...u sustini prosek, mislim da radonjic vise zeli da koristi lazarevica nego davidovca, zato ga i pustaju...

Samat

pre 1 godinu

To je to. Uz odlazak Holinsa, eventualni idlazak Davidovca znaci i odlazak Kalinica i Radonjica. Ocigledno se nema para za oba klub vec samo za Ostojinu igracku.
(bvb, 26. jun 2022 10:33)

Hebiga, tvoj gazda ima dve igračke. Mnogo je, kume.

Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.

JDAleksandar

pre 1 godinu

Miško menadžer!, 26. jun 2022 14:04

Nisu vase glave za dve noge !

Prvo,wildcard se placa 500.000€ !

Drugo,Partizan je dobio manje para od Zvezde i ove sezone,sto je izvestaj i potvrdio !

Trece,znam da vas boli odlazak Partizana u Euroligu na mufte ! Ali bar budite realni pa recite da ste je i vi igrali tako tri puta !

drsasha

pre 1 godinu

I tako svi oni vole Zvezdu i ostali bi ali moraju prvo da razgovaraju…bla, bla, bla …a onda vidiš u kom grmu leži zeka. Bayern, Maccabi…sve jasno !!!

Kosjan

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...
(Neznalica, 26. jun 2022 09:32)

Ime ti bas odgovara, a kompleksa za izvoz...

Mohikanac

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)

Interesantno da drugog najskupljeg igrača tvog tima stavio u džep...i to za oba trofeja i Kup i ABA.
Nameštena liga gde Zvezda obriše patos sa Partizanovim najjačim adutem...velikim Žocem.
Ponestaje vam legendi i aduta...koga će te posle njega da dovedete...

Sport je ovo, mogu da zamislim da ništa ne uradite u sl sezoni...recimo Kup ode, ne budete prvi na tabeli u ABA...možda pobegnete ranije...kažem sport je ovo nikad se sa vama ne zna.

Samat

pre 1 godinu

Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.
(Samat, 26. jun 2022 11:34)
Pa od cega vi funkcionisete legendo moja?
(6,50, 26. jun 2022 12:10)

Nisam ni rekao da Partizan funkcioniše od nečeg drugog, ali vi JESTE pričali da da vam država ne daje para, da vam gazda traži novac od nekih magičnih, nevidljivih sponzora i td.

bvb

pre 1 godinu

To je to. Uz odlazak Holinsa, eventualni idlazak Davidovca znaci i odlazak Kalinica i Radonjica. Ocigledno se nema para za oba klub vec samo za Ostojinu igracku.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Zvezda je več čitave 2 sezone bez novca dok komšija može da kupuje i troši kako želi kako smo pustili Holinsa nakon tolikog čekanja da dobijemo igrača u rotaciji i sad kad je Radonjič uspeo da uradi od Holinsa odličnog igrača on odlazi.Red je da Davidovac uzme novac i da ga prodamo mnogo je dao klubu i zaslužio je da uzme novac u inostranstvu puno uspeha želim davidovcu u nastavku karijere biče pravo pojačanje za Bajern u evroligi izuzetno zahvalan igrač.

Batko

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)

Al što vas šuri, samo tako.

Nego , sve namešteno...? fudbal, košarka, klikeri, arjačinjebarjačkinje, skvoš...sve,a ?

ocekivano

pre 1 godinu

Ovo se i očekivalo, DeDa je dugo tu, dolazi do zasićenja sigurno. S druge strane odlaskom Holinsa i njega oslobađa se budžet da se ponude novi super max ugovori Laziću i Simonoviću koji bi uz mladog Lazarevića iskusnog Kuzmića i par crnaca kako bi to rekao Vlade Đurović trebali biti okosnica ekipe u narednoj sezoni.
Za Kalemegdan sasvim dovoljno.

navijač zvezde

pre 1 godinu

iskreno, od celog tima zvezde, davidović bih dao ugovor do penzije. kada niko nije mogao ništa da uradi, kada smo bili u kanalu, davidovac nas je uvek izvlačio, igrao od 1 do 5 bez problema. svakog na terenu moze da izmeni. zao mi je holinsa sto je otišao. Od trenutnog rostera, tj onog od prošle godine, po mom mišljenju, višak su lazic (volim ga, al džaba je, jeste on i veliki navijač i radnik, ali je tanak za zvezdu), simonović, kuzmic (mozda da bude kao drugi centar), cirbres, markovic. sve ostale bih voleo da ostanu, volters i ivanović na pleju, eventualno neki kombo bek, da može da ih odmeni par minuta na poziciji jedan, lazarevića bih forsirao više da igra, Mitrovica bih ostavio, da ulazi sa klupe, kalinic i dobric da budu nosioci igre, i da dodje neka kvalitetna petica.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Da bi Partizan nesto osvojio nije dovoljno samo da se pojaca, nego je potrebno da se Zvezda oslabi…Tim koji je osvoji 3 trofeja ne moze da zadrzi prosecnog Holinsa a disco disco Partizan dovodi koga hoce…

zdravko

pre 1 godinu

Davidovac je zasluzijo da ode da zaradi za zivot. Jer decko u zvezdi devet godina na njegovo mesto dolazi ilic . bitno da ostanu markovic kuzmic Mitrovic ivanovic dobric lazic.lazarevic I volters. Znaci kostur Tima ostaje. stoje naj bitnije

Miško menadžer!

pre 1 godinu

Država menja taktiku! Prošle sezone dali 15-20 milki Žocu da nešto osvoji a videli smo svi kako se to završilo!?!? Potpuni fijasko! Ove sezone im je dodatno dala 5 miliona za wild card za Evroligu, jer Žoc na terenu to nije mogao da ostvari! Da bi državni projekat nešto uradio u Aba ligi I domaćem prvenstvu, država mora da im potpuno prokrči put a to znači da Zvezdu skroz uništi! Koriste metod bivseg predsednika Borisa, koji je čak i koševe odnosio sa Kalemegdana.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Ako je tacna vest, podrzavam odlazak Davidovca u Bajern, vreme je da postane zreliji i pouzdaniji igrac jer godine prolalaze, a stagnacija u Zvezdi postaje evidentna. Medjutim, bilo bi interesantno videti kakvu bi ulogu imao kod Trinkjerija.

IDJ Kids

pre 1 godinu

Au ljudi kako se Zeljku crta da osvoji titulu. Otisao Holins,ide i Davidovac. Pa Zvezda bez Dobrica i Davidovca derbije ne dobija. Ako ode Kalinic, zna se da vise nismo isti. I zna se da manje para imamo od komsija. I zna se da se sve cini da nas skinu sa trona. Jos samo fali da ode Radonjic i onda mi definitivno nece biti zao sto nemam sport klub. Da sacuvam zivce. Ali nema kmecanja,i vrapcima je jasno. "Bijemo se" sa onim sto imamo. Mnogo me zanima kakav ce nam tim biti sledece sezone. Napred Zvezda aaleee!

Miloš

pre 1 godinu

iskreno, od celog tima zvezde, davidović bih dao ugovor do penzije. kada niko nije mogao ništa da uradi, kada smo bili u kanalu, davidovac nas je uvek izvlačio, igrao od 1 do 5 bez problema. svakog na terenu moze da izmeni. zao mi je holinsa sto je otišao. Od trenutnog rostera, tj onog od prošle godine, po mom mišljenju, višak su lazic (volim ga, al džaba je, jeste on i veliki navijač i radnik, ali je tanak za zvezdu), simonović, kuzmic (mozda da bude kao drugi centar), cirbres, markovic. sve ostale bih voleo da ostanu, volters i ivanović na pleju, eventualno neki kombo bek, da može da ih odmeni par minuta na poziciji jedan, lazarevića bih forsirao više da igra, Mitrovica bih ostavio, da ulazi sa klupe, kalinic i dobric da budu nosioci igre, i da dodje neka kvalitetna petica.
(navijač zvezde, 26. jun 2022 09:39)

Ubodeš 1 od 3 imena. Pravi navijač zvezde.

Dragan

pre 1 godinu

Priča kako su budžeti egal a jedan tim ostavlja preskupog Pantera i Ledeja a drugi ostaje bez skoro cele petorke je smešna.
(rke koke, 26. jun 2022 13:58)

Uhuhuh, plači još malo, molim te.

Aleksej je bilde

pre 1 godinu

I ponovo, posle ove vesti, puna usta Partizana...
Ponovo napadi na onog ko je u manjini od onoga kome mleko curi niz obraze sisajući državnu sisu.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)





Izuzetan košarkaš je Davidovac. Njegovi ofanzivni skokovi, šutevi za 3, prodori (iako sve sporo) za 2 su odlučili seriju protiv Partizana u finalu ABA lige. Klasa za Pantera u svakom smislu te reči. Ne palija sa centra, ne gubi kao ovaj lopte, ne iživljava se po terenu. Svaki poen je bio odlučujući i jako bitan da prevagne serija na stranu CZ. To kažem kao čovek koji navija za Partizan duže nego što ti imaš godina… Mnogo će CZ izgubiti njegovim odlaskom…

Sabre

pre 1 godinu

I ponovo, posle ove vesti, puna usta Partizana...
Ponovo napadi na onog ko je u manjini od onoga kome mleko curi niz obraze sisajući državnu sisu.
(Aleksej je bilde, 26. jun 2022 12:05)

Tako je decko. Posto ste vi prosle godine napravi skup tim zbog silne zarade u Evrokupu i generalno poslednjih 10 godina osvajate sve zivo i zaradjujete pare na sve strane, a nama se sve poklanja. Koliko si glup, ne ali stvarno?!

rke koke

pre 1 godinu

Čačanski egomanijak je izgleda baš teško podneo razbucavanje i 3 izgubljena trofeja, koja su mu upisali unapred pre sezone. Bez rukavica želi sve samo za sebe. Ako zaista odu Davidovac i Kalinić, mislim da je sve jasno i da je Zvezda ostavljena bez dinara. Priča kako su budžeti egal a jedan tim ostavlja preskupog Pantera i Ledeja a drugi ostaje bez skoro cele petorke je smešna.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac

Jedino što uvek uspeš da uradiš kada ostaviš komentar je da dokažeš svoj "nick"!!!!

Лаик

pre 1 godinu

Неко себи свесно или несвесно потписује крај политичке каријере поткопавањем Звезде. Али добро, сам је тражио...

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Za mene je velika glupos puštanje Holinsa i to u trenutku kad smo konačno dočekali da Holins igra onako kako svi volimo dobar u napadu meka ruka i brutalno dobar u odbrani tamo gde škripi Luki Mitroviču kojeg niski igrači uguraju ispod obruča dobar u napadu i mlitav u branjenju i građenju obruča dosta ekipa uspeva da postiže koševe iz 2 napada jednostavno su i visoke trojke fizički jače tu je jedino nešto uspevao Davidovac da zatvara i gradi obruč.Ajde nek ode Davidovac ali pobogu zašto Holins.

6,50

pre 1 godinu

@Uostalom, upravo si priznao da Zvezda funkcioniše isključivo od državnih para.
(Samat, 26. jun 2022 11:34)
Pa od cega vi funkcionisete legendo moja?

Z

pre 1 godinu

Kao navijac Partizana moram da kazem da bi mi u neku ruku bilo drago, decko je vrhunski kosarkas i dobar momak, i realno bez njega i Dobrica Zvezda ne bi bila ni blizu onoga sto jeste, svaka cast svim vasim zvezdama u timu, ali bez njih dvojice jednostavno necete biti sto ste bili. Za razliku od Kalinica(sugradjanina, kojeg i poznajem) kao neke zvezde u timu(a coveka ravnog "0"), neuporedivo vise igri i pobedama Zvezde donose Davidovac i Dobric! Pozdrav

Admiral

pre 1 godinu

@ Spal, 26. jun 2022 12:28

Jel realno da si napisao da je Zvezda imala istu ekipu godinama?? Davidovac, Dobric i Lazic su tu godinama,ako su tri igraca ekipa onda ok.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

To kažem kao čovek koji navija za Partizan duže nego što ti imaš godina… Mnogo će CZ izgubiti njegovim odlaskom…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 26. jun 2022 10:17)

Да ниси, после 20 година, нашао девојку...

ko o cemu

pre 1 godinu

Svima istekli ugovori, tako je to kada se ne pravi plan, a sada nema para za nove igrace. Tako iz godine u godinu pa opet UPPR, pa opet ista prica dok najveci navijac kluba moze da trpa drzavne pare i tera privatne firme da sponzorisu, a onda, onda...
(Neznalica, 26. jun 2022 09:32)

Kaze navijac državnog projekta partizanka koji zadržava sve skupe igrače i još I dovodi

Džoni

pre 1 godinu

Neeeeeeeeeeee.... Ako odu on ili Dobrić kičma ekipe je slomljena. Uz Lazića to je stub ove CZ i bez njega ništa više neće biti isto a realno tamo se neće naigrati. Od "naših" tamo igra jedono Lučić i to zbog svojih fizikalija ali i nesporno kvaliteta. Jaramaz, Volden, ranije Dangubić nisi našli baš sreću kod njih.

Istina

pre 1 godinu

Nije on za Bajern. Tamo trebas fiziku, telo da trcis i da se boris. U ligi nemas prostora, puno tamnoputi igraca. Suterski bi mogao ali odbrana mu nista nije.
(Dragan, 26. jun 2022 09:35

Pitaj Ledeja koliko je se naigrao protiv njega u svim utakmicama prethodne sezone.Jeste da nema neke fizikalije ali ima mozak i njime sve postiže.Jako zahvalan igrač na gotovo svakoj poziciji.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

bvb, ne znaci nista. Kao prvo, niko od navedenih nije jos otisao osim u srpskim medijima. Kao drugo, Radonjic ce sigurno da ostane. Kao trece, otkud znate da iako neko ode nece doci jos bolja pojacanja? Pustite vi portale, spinove i ostalo. Videcemo sve u narednim danima i nedeljama sta se dogadja. Nemojte da prerano donosimo zakljucke.

Spal

pre 1 godinu

Opet se komšija probudio haha, pa normalno je da i nekad odu iz crvene zvezde, bayern ponudio dobar novac, a iz njemu je oguvor sa zvezdom prošao. U odnosu na partizan koji svake godine menjao najmanje po 6,7 igrača, zvezda je imala istu ekipu godinama. Pa red je da se uvede svežina u ekipi i dovedu duga pojačanja. Siguran sam da će zvezda da dovede dobra pojačanja,ali da će partizan imati veći budžet.

Tormund

pre 1 godinu

Tanak za ozbiljniju kosarku.
Dobar za namestene lige.
(moralni gmizavac, 26. jun 2022 09:32)
Tako je jazavac, bas tanak. Zato je pre 3 godine u plej ofu igrao pleja kada nije imao ko, ove godine centra, a u slobodno vreme na svojoj poziciji 4 spakovao Zeca Ledeja od milion evara u dzep. Klasa od igrača i coveka pre svega. Nadam se da ga ne da Radonja, nece on nidje.

markoni

pre 1 godinu

to mu i zelim, da uzme dobar ugovor i ujedno pobegne iz ove sramote sto region naziva ligom , srpska i ovako vise ne postoji tako da bolje ce mu biti kod nemaca

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

(Miško menadžer!, 26. jun 2022 14:04)
Zvezdas sam, ali moram da ti kazem da ovo nije tacno. Eno, Valensija se hvali da su platili 3M eur za wildcard, zasto mislis da nasi wildcardsi treba da plate vise? Sem toga, oni bi trebali da dobiju i popust koliko su puta platili za ulazak u cipiripi... Ostalo sto si napisao je ok.

gogibre

pre 1 godinu

Andrea polako ima neku vrstu ABA Liga Allstar ekipe.
Nije on blesav ni malo. I kao grobar mislim da je to dobar potez za Davidovca da konacno momak zaradi veliki novac zato sto je on MNOGO puta bijo X-Faktor u bitnim utakmicama. I to vise nego neki stranci sa 3 puta vecem ugovoru.

Oblak u Bermudama

pre 1 godinu

Kao Grobar Davidovcu želim da što pre ode u Bajern. Ubi nas (i Dobrić) u svakom derbiju, posebno skokom u napadu. Ima dečko osećaj za igru, siguran sam da će uz Trinkijerija još da napreduje u taktičkom smislu, a Nemci će ga već nabildovati. Svako dobro mu želim.

Rade74

pre 1 godinu

Kao Grobar želim mu puno sreće a i zaslužio je.Meni lićno najbolji Zvezdin košarkaš,nadam se da će se lepo uklopiti sa Grobarima u Munchenu a i u reprezentaciji.Srećno.

Tatatiruzan

pre 1 godinu

realno je toliko ruzan da plasi protivnicku odbranu i zato je uglavnom sam na sutu za tri poena.
(fensi_lik_vracar, 26. jun 2022 13:02)

Pa ne mogu biti svi lepi kao ti naprimer.

sale009

pre 1 godinu

vidim da bas ima mnogo strucnjaka koji tvrde da je Davidovac tanak kosarksa. njihovo poznavanje kosarke kao igre sastoji se u tome da je za njih dobar kosarkas samo onaj koji daje trojke...davidovac ( ma koliko me nervirao u pojedinim trenucima) je jedan izuzetan polivalentan igrac i jedan od naivaznijih igraca zvezde. i sto je najvaznije,skoro uvek kad je najpotrebnije davidovac odigra kljucnu ulogu nekim svojim potezom,da li u odbrani ili napadu. tako da odlazak davidovca bi napravio zvezdi veliki problem,pogotovo nakon sve izvesnijeg odlaska holinsa...

ništa lično

pre 1 godinu

DeDa je jedan izuzetno inteligentan igrač. Odlično čita igru u oba pravca. Može mnogo toga da igra, skoro sve da preuzima.
Sezonu je počeo povređen ali je bio odličan kada god je trebalo u domaćim takmičenjima. Iz sezone u sezonu igra protiv sve boljih stranaca prvenstveno fizički jačih.
Ako ode Zvezda gubi mnogo toga jer nema igrača na tržištu koji bi bio mlada za sve.
Opet sa druge strane zaslužio je da ode i uzme neki novac jer dao je ogroman doprinos svih ovih godina. Iskreno hvala mu na svemu i za igre i za to kako je predstavljao klub.

Momak je izuzetan sportista u svakom smislu, vaspitan, dobar igrač, ima i cajones kada treba, nikada ružnu reč nije rekao, nema skandala.

slobinator

pre 1 godinu

meni je ovo neshvatljivo.kao da se ponavlja 2017 kada je zvezda uzela triplu krunu u evro-ligi imala skor 16-14 i kad se očekivao napad na f4 sledeće godine u beogradu,ekipa se raspala i još je otišao radonjić.sada isti slučaj.trebao nam je samo još jedan bek šuter i dobar centar da se napadne plej of i kreće raspad.ko ovo diktira i zašto?

Goks

pre 1 godinu

Kao notorni grobar, Davidovca i Lazića ne mogu očima da vidim. Davidovac mnogo potcenjen ali u suštini sjajan igrač. Veliki košarkaški IQ, lepljivi prsti, osećaj za igru, dobar šut, pravi timski igrač.

Zuja

pre 1 godinu

Neka ide da uzme pare. U Bajernu otišao Djedović. Drugo. Većina timova u Evropi menja roster. Ameri potpisuju ugovor na godinu dana. Treba menjati tim ali da se roster zna koliko već danas a ne da se tim sklapa kada počnu pripreme ili prvenstvo. To sve zavisi od para. Zvezda i ostali kupuju ono što je ostalo na tržištu.

6,50

pre 1 godinu

@I tako svi oni vole Zvezdu i ostali bi ali moraju prvo da razgovaraju…bla, bla, bla …a onda vidiš u kom grmu leži zeka. Bayern, Maccabi…sve jasno !!!
(drsasha, 26. jun 2022 11:15)
Deki u Zvezdi bio dovoljno dugo, zasluzio je da se oproba u inostranstvu. Svi mu zele sve najbolje i hval mu na svemu. pogotovo sto je drao Partizane kad god je imao priliku. Unistio Ledeja F4 pojacanje

E

pre 1 godinu

Dejan Davidovac, vecita enigma, poseduje znanje, kosarkasku inteligeniju ali nesto tu fali, da li je to mentalna blokada zbog ledja ili sta vec.....vecinu sezone je bio nevidljiv, ako hoce da uspe napolje mora da se trgne ako ne vrhunac karijere Zvezda!

Papillon

pre 1 godinu

Pa dobro, ja sam mnogo više od njega očekivao kad se pojavio, ali kao da je bio sputavan od svih trenera.
Treba momak da uzme pravu lovu, vreme je.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Nije problem kada odu stranci,njihov odlazak se nadomesti drugim igracem...Svi oni imaju slican sablon razmisljanja i igre,ono sto nije dobro je odliv domacih igraca koji su imali znacajnu ulogu u timu.Takvi igraci donose titule jer znaju tezinu nosenja Zvzdinog dresa.Davidovac je prethodnih godina bio Zvezdin dzoker u zavrsnicama plej offa...Naravno ne mozes jednog igraca do veka drzati u jednom timu i sasvim je logicno da jednog dana promeni sredinu...Ono sto je vazno.da to bude pojedinacni odlazak iz domace plejade da bi se zadrzao kontinuitet tima sto je u startu odma prednost za kraj godine,i odmah popunjavati poziciju domacim igracem sa cemetiranim razmisljanjem ostanka onoliko koliko je i Davidovac ostao u Zvezdi.
Ukoliko se odluci da ode neka mu je sa srecom i zahvalnica na svemu sto je dao klubu.