Ponedeljak, 16.05.2022.

00:08

Janis zaustavljen – Boston trojkama razbio šampiona! VIDEO

Košarkaši Boston Seltiksa eliminisali su u polufinalu Istočne konferencije ekipu Milvoki Baksa rezultatom 4-3 u pobedama.

Izvor:

Janis zaustavljen – Boston trojkama razbio šampiona! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 1 godinu

@Smeh Ovaj lik je umislio da je Greg Popovic licno covece! Jeli neznalice,a koga ti treniras :D Vidi se koliko si isfrustriran,naravno da pominjem Finix,istog protivnika protiv koga su igrali Doncic i Janis. Nisam ja kao vi,da uporedjujem cisto playoff brojke,dok jedan igra protiv Golden Stejta gde visinom i snagom nema ko da ga cuva,nego lepo uporedim protiv istog tima :D Ono sto sam ja citao o Nba mnogo drugacije tumacim od pukih statisticara i to sam godinama ovde objasnjavao,cak je i "JeRemija" moj "protivnik" u debatama jednom priznao da se vidi koliko znam kosarku,a protiv Jokica nemam apsolutno nista,vec protiv "Jokicevca" a to je veoma bitna razlika. Jedno pitanje,kako izgleda trenirati kosarku svakog dana i ne biti blizu i jednom Radetu Zagorcu😅

smeh

pre 1 godinu

@vince carter

"Stručnjak" odmori sa glupostima. Nisam znao da su Finiks i Denver igrali ove godine u doigravanju. Kada je to bilo? Možeš li da nam pošalješ snimke tih utakmica jer verujem da bi svaki ljubitelj NBA želeo da ih vidi. Ladno sam mislio da je Denver igrao samo sa GSW kada ono oni igrali i sa Finiksom. Tebi je MPJ neki bitan faktor? Ajde nemoj više lupetati, drži se navijačkih komentara jer o košarci nemaš pojma. Ti si stvarno neki teški kompleksaš koji je umislio da zna nešto o košarci. Šta se desilo? Nisu hteli da te treniraju jer nemaš pojma o košarci pa si hteo da im pokažeš kako ti ipak nešto znaš pa si čitao i čitao i čitao o NBA svaki dan i odlučio da nam serviraš svoje "znanje" o košarci svakodnevno? Još kada si video da neki tamo smota koji je draftovan tokom reklame postao dvostruki MVP si toliko popi..eo i rešio da ga blatiš svakodnevno. Šta si pomislio tada, ovaj lik može da bude MVP a meni čak nisu ni dozvolili da treniram košarku?

Dirty

pre 1 godinu

Bez mnogo euforije, Boston i Dalas jesu napravili veliki uspeh ali finala dobijaju treneri, specijali i igrači stabilnog karaktera. Naravno ako se izuzmu vanredne povrede. Sledi izvrstan basket???

Jaaa

pre 1 godinu

Boston ima tri treća pika sa drafta i gomilu visokih pikova koji ne glume mega zvezde već su podređeni timu i zamislite igraju odbranu... pametno sklapan tim nekoliko godina sad se isplaćuje...

Jaaa

pre 1 godinu

Iskreno sam mislio da ce Milvoki da prodje seriju I to cetiri jedan,maksimalno dva,ovu seriju je po meni dobio Horford,fantasticna igra u oba pravca,odbrana perfektna,napad bez izgubljene lopte,sut kad treba,poeni bas kad treba.
(kralj, 16. maj 2022 00:20)

Da Horford a Tejtumovih 30p po meču i onaj za pobedu u prvoj utakmici su bili nebitni...

mr

pre 1 godinu

Ne moze Jolic da bude mvp ne igra u finalu, ne moze Janis ne igra u finalu, ne moze Embid ne igra u finalu. I sta cemo sad?
(Poo, 16. maj 2022 07:56)

Па лако, укида се центар од следеће сезоне. Биће 5 на 5 бекова, па ко буде бржи. Испада да све екипе које имају центра, немају шансе. Тај један спорији их убије тотално.

vince carter

pre 1 godinu

Ovima sto "sve napreduje" u istom trenutku ne postoji igrac koji nije prevara. Janis koji ima 33,17,7 u seriji koja je otisla u sedam utakmica bez drugog najboljeg igraca protiv najbolje odbrane lige je prevara od igraca. A ovi sto prolaze dalje kao Doncic,njima je tim dobar,a ovaj Finix je ustopovao Jokica sa sve Porterom i pocistio ih sa 15+ razlike u proseku,a koje je prevara Janis unistio. A ladno se javljaju likovi sa Lebronom i kako njega niko ovako nije zaustavio,covek imao 17ppg protiv Dalasa u finalu,a vrhunac licemerstva je reci kako je Lebron imao dobru seriju protiv Spursa 2014te sa slabijim brojkama od sadasnjih Janisa,a Spursi su pobedjivali 20 razlike u proseku i vecina brojki je dogradjivana kad je vec sve bilo reseno.

јд123

pre 1 godinu

Сасвим заслужено. Као прво једини нису калкулисали на крају регуларног дела. Бакси и Филаделфија гледали да избегну Бруклин. Верујеш у себе и не калкулишеш. Браво.

Као друго, Удока је заслужио да буде тренер године. Бостон лоше почео сезону. Требало им времена да схвате шта тренер од њих тражи, како да играју. Од када су тренереове замисли спровели у дело, мељу све редом.

goran

pre 1 godinu

to pisem stalno otkad igraju sa smartom kao najnizim da je jednostavno ovo buducnost nba, da ti na 1 i 2 igraju veliki (holidej doncic smart braun...) koji mogu da preuzimaju od 1-5, zastitis se tako od pika pa neka ga vrte do prekosutra, dusa me boli sto to meloun nikad nece shvatiti

Frank Gallager

pre 1 godinu

Milvoki je ovo odbranom izvlacio, ali videlo se po promasenim polaganjima Janisa u drugom poluvremenu da su ostali bez snage za napade. Previse se i Holidej trosi u odbrani, Metjuz, Hil i Alen premali i preslabi za Tejtuma, Brauna i Smarta. Milvoki lako pustio Takera i sad bez druge opcije u napadu, Midltona, nije mogao vise. Za mene Golden Stejt ipak favorit, iako je istok nikad jaci, mislim da oni jos nisu maksimalno odigrali. nek nema vise povreda pa da stvarno najbolji pobedjuju.

oportunista

pre 1 godinu

Navijao sam za Boston, jako mlad i talentovan tim, sa jos par pojacanja mogu dominirati dosta dugo, mada treba biti posten za Bakse nije igrao Midlton. Dalas demolirao Fenix. Ovde je bilo komentara posle prvih utakmica da ce biti neke metle, totalni promasaj "tzv" poznavaoca nba lige.

Jovica

pre 1 godinu

Bez Midltona koji je povređen, Janis je bacao cigle cijelu utakmicu, sve na silu uz mnoštvo koraka i nedosuđenih ofanzivnih ličnih, lično užas mi je njegova igra za razliku od Tejtuma koji izrasta j pravog superstara, Boston prava muška ekipa, svi igraju odbranu i uzivanje ih je gledati, sa Majamijem će sve da pršti.

Vrg

pre 1 godinu

Toliko o Jokicevim protivkandidatima za MVP titulu i pricama o tome koliko je mnogo vise zasluzuju. Jokic > Janis > Embid.
Nadam se da ce Boston da bude sampion ove godine.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Odlično, za titulu igraju ili Beli ili Bobi. Ukupno... prilično neverovatne i brojke i strukturalne pretumbacije.
Pol i Buker ispadaju u prvoj i jedinoj šansi za titulu sa neverovatnih plus minus -39, odnosno -41. Isto tako nakon ispadanja dva najbolja igrača Jokića pa Embida ispada i treći Janis. Kao što ništa bitno nije postigao ni Ejton iako nije imao ni izbliza ekvivalentnog suparnika. (Pa da, zaista mu je Luka glavom povredio lakat!) A dalje idu timovi koji ne koriste tu prevaziđenu igračku poziciju zvanu centar. Tako da su najmanje loši u odbrani perimetra. Milvoki ispada nakon šuta 4 od 33 za tri poena a dalje ide Boston koji je dao 22 od neverovatnih 55 šuteva za tri. Od čega je luđe samo da su tri glavna igrača Bostona Braun, Smart i Tejtum pustili da se ispucava Vilijams sa čak 18 pokušaja za tri.
Naravno lako bi sve bilo drugačije da je drugi ritam povreda. Bez Midltona nisu imali koga da stave na Tejtuma, niti da dopunjava Janisa. I veština uprave je ovde trijumfovala: Dalas je doveo DVDa i nikad-ne-bi-rekao tako korisnog Buloka, bolje nisu mogli. Boston je vratio Tisa, koji im je uvek ležao i uigran je, uz Horford se isto ispostavilo dovoljno kao što su ovamo dovoljni bili Kleber i Powel. Centra bez, moderna košarka.
Koji su centri inače bili jedini MVP kandidati... Tako se ovim ispadanjima olakšava aprijatno trolovanje oko MVP Jokića kao PO neuspešnog - i drugi centri finale nisu videli. Ovde u finiš stiže samo small ball i smaller ball... I naravno Boban.

Bane²

pre 1 godinu

A posle prve utakmice pričali su stručnjaci sa ovog portala da će Milvoki ometlati Boston.
Bice veoma zanimljivo u finalima i istoka i zapada, i neće tu domaći teren značiti veliku prednost. Čak ni sudije nece imati veliki uticaj jer su to prilično popularne franšize sa uticajnim vlasnicima. Voleo bih da Dončić osvoji titulu i bude MVP finala, ali treba pobediti po 4 puta i GSW i Seltikse. Poduhvat zvuči prilično ozbiljno jer Dončić, sto bi rekli stručnjaci sa ovog portala za Jokića i Denver, igra sa grupom gradjana :).

bradina

pre 1 godinu

Ponekad faforit omane,ali to nimalo ne umanjuje pobedu Bostona! Naprotiv zasluzili su finale! Tejtum,Braun,Smart vode tim ka sampionskoj tituli,jedino ako Dalas odigra kao veceras,gotovo sam siguran da ce Dalas pobediti "ratnike" i suprostaviti se Seltiklsima,sto bi bilo dobro za kosarku umorismo se i zasitili istih timova godinama u finalu.

Niko Kao Ja

pre 1 godinu

Ako se Tatum mnogo ne napije u Miamiu, bice 4:1, ali ako mnogo banci, bice vervatno 4:2
Dalas izgleda u jako dobroj formi, i ima sanse protiv Celtics-a. Bice dobro finale.

Slovenac

pre 1 godinu

Muka od utakmice za gledanje. Ovakve Buckse bi Jugoplastika od pre 30 godina samlela. A Real bi jih pojeo za dorucak. Ni Boston nije bio mnogo bolji, iako se to ne vidi iz rezultata. Hit/run igra, kao da nije play off.

man

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zasto Holidej nije u uzi kryg za dpoy. A sut za tri je realnost i sustina ovog sporta a ako se to nekom ne dopada onda ne razume ovu igru.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Prava ekipa je kad lik koji ne daje ni po 10 poena po utakmici šutne 18 trojki i dâ 28 (?) poena. Seltiksi ne zavise od jednog igrača (iako se zna ko im je zvezda), igraju sjajnu odbranu i izgaraju na terenu. Baksi - Janis ne može sve kad mu nema Midltona. Sada zna kako je Jokiću, samo da nije bilo ni Holideja ova serija bi se završila pre 3 utakmice.

nećak je tu da napiše šta misli

pre 1 godinu

Svako, apsolutno svako je zaradio svaki dolar/evro zaradjen u ekipi Bostona. Ovakav commitment i zar odavno neka ekipa nije imala. Jedna od lepših NBA prica

Zeks

pre 1 godinu

Sjajna serija generalno ali je izostao zavrsni spektakl, vise nego rutinska pobeda Bostona. Svi su dali svoj doprinos, G.Wiliams naravno najbolji dok je Milvoki stao u svim segmentima igre. Janisovi promaseni ziceri, uzasan procenat suta za 3, faulovi u napadu. To jednostavno ne prolazi nekaznjeno. Bili su u hendikepu za Midltona ali moglo bi se reci da su im 2 od 3 pobede maltene pokloni Seltiksi svojim glupostima. Bolji tim ide dalje, cestitke Udoki za ovakav preokret sezone, vrhunski strucnjak i motivator

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može…

pre 1 godinu

Na kraju ova 7 ispade najlošija po kvalitetu od svih 7 ali Boston je zaslužio,jer je za malo ali jači,uostalom Milvoki je vodio 3-2 i igrao kući,ipak na kraju bolji prolazi dalje…koliko mogu protiv Majamija,mrtvi i iscenjeni ali su Boston i nikad ne potcenjuj srce šampiona…

kfd

pre 1 godinu

Sve je bilo gotovo kad su Janisu odsvirali korake i faul u napadu, bukvalno nije znao šta više da radi. Da su imali Midltona prošli bi Seltikse.

Samo kažem

pre 1 godinu

Opet faulovi Janisa u napadu minimum dva puta nesvirani-udarac laktom direktno u vilicu kako može da ne bude faul u napadu nije mi jasno. Ima on par dobrih poteza i nije loš igrač ali mnogo mu se dopušta da gura protivnike.

WillyWonka

pre 1 godinu

Nevjerovatno kako su se Baksi odjednom ugasili. Janis promašio sigurno pet zicera, ostali bez energije. Puno je nedostajao Midlton, ali svaka čast Bostonu. Toliko rudarenja, toliko želje, a i snage, odavno nije viđena takva odbrana.
Cijela serija zagađena lošim suđenjem, nadam se da ima neki komesar da to dovede u red. Inače će sudije postati glavni akteri.
Sad opet očekujem strašan dvoboj Bostona i Majamija, ne znam nakon ovakvih sedam utakmica gdje će Boston naći snagu, igraju već za dva dana, dok se Majami dobro odmorio.
Bilo kako bilo, eto još prave košarke.

NIKAC OD ROVINA ✝ MNE ✝

pre 1 godinu

Brvo Boston, potpuno zasluzeno, kakav bi bio samar lejkersima da Seltiksi uzmu prsten, a dzejms pravio ekipu za isti aoooo!
Boston 🍀

Gambeeet

pre 1 godinu

Boston do titule! Da se opet ode na +1 u odnosu na Lejkerse koji pre 2 godine uzeše onu poluregularnu. Ovaj tim je i večeras potvrdio da je spreman za takav poduhvat.

da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

pre 1 godinu

Kakav raspad sistema u Baksa, ne pamtim da je neko šutirao trojke 4/34.... možda Zvezda protiv Cibone na F4 u Beogradu, uglavnom priželjkivao sam finale Majami vs Boston, očekujem sjajno finale istoka.

Lex

pre 1 godinu

Тренер Бад тешка превара, каква је ово одбрана периметра у мечу број седам? Тотални аматеризам.Бостон заслужено даље.

Miličić Darko NBA šampion

pre 1 godinu

Govorim ja oduvek da Janis nije ni blizu dobar koliko ga predstavljaju, a neki misle da može završiti karijeru kao top 10 ili više. Pa svaki plejof do sad je nestajao osim prošli gde su 3 glavna favorita bila povredjena

Zdravce

pre 1 godinu

Dve grupe sacinjene od normalnih igraca, koji na terenu misle o kosarci, a ne o svakakvim prljavstinama

Boston gotivna ekipa,zao mi je sto su jedni morali da ispadnu.. Boston do titule!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Навијао сам за Бостон. Вјерујем да могу до прстена. Браво "Селтикси". 👏👏👏

Sinke

pre 1 godinu

Janis kao neki bik,oce na silu svaku put da probije protivnicke igrace,i da zakuca....On je svjestan svojih nestvarnih fizickih predisppzicija,ali kosarka mora da se igra inteligentno,a ne samo na snagu..Mnogo toga njemu hvali,bez obzira sto je Milvoki bio prosle godine sampion.

kralj

pre 1 godinu

Iskreno sam mislio da ce Milvoki da prodje seriju I to cetiri jedan,maksimalno dva,ovu seriju je po meni dobio Horford,fantasticna igra u oba pravca,odbrana perfektna,napad bez izgubljene lopte,sut kad treba,poeni bas kad treba.

realno

pre 1 godinu

Janis najveća prevara ikada, da nije bilo povreda prošle sezone (Irving, Lenard, Davis...) ne bi video titulu. Samo dobra odbrana i čovek izgleda kao da je promašio sport. Još ga sudije guraju i ne sviraju korake. Sad je dobio ono što je zaslužio odavno.

Aca86

pre 1 godinu

Dva faktora: izostanak Midltona i trojke Bostona uz uzasno los sut za tri Milvokija. Iskreno, verujem da bi uz Midltona prosli, ali sta da se radi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Boston igra najjaču odbranu na svetu. Svaki igrač je fizički dominantan. Alfred Horford je majstor. Čovek je Janisa a i pre toga Durenta vratio na fabričko podešavanje. Boston će ove godine osvojiti prsten i titulu.

Mare

pre 1 godinu

A Milvoki pogodio samo 4 trojke iz 32 pokušaja. Koja bruka. U stilu Denvera, kad se Jokic muči sa onim balvanima da dobije utakmicu.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Prava ekipa je kad lik koji ne daje ni po 10 poena po utakmici šutne 18 trojki i dâ 28 (?) poena. Seltiksi ne zavise od jednog igrača (iako se zna ko im je zvezda), igraju sjajnu odbranu i izgaraju na terenu. Baksi - Janis ne može sve kad mu nema Midltona. Sada zna kako je Jokiću, samo da nije bilo ni Holideja ova serija bi se završila pre 3 utakmice.

da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

pre 1 godinu

Kakav raspad sistema u Baksa, ne pamtim da je neko šutirao trojke 4/34.... možda Zvezda protiv Cibone na F4 u Beogradu, uglavnom priželjkivao sam finale Majami vs Boston, očekujem sjajno finale istoka.

Zeks

pre 1 godinu

Sjajna serija generalno ali je izostao zavrsni spektakl, vise nego rutinska pobeda Bostona. Svi su dali svoj doprinos, G.Wiliams naravno najbolji dok je Milvoki stao u svim segmentima igre. Janisovi promaseni ziceri, uzasan procenat suta za 3, faulovi u napadu. To jednostavno ne prolazi nekaznjeno. Bili su u hendikepu za Midltona ali moglo bi se reci da su im 2 od 3 pobede maltene pokloni Seltiksi svojim glupostima. Bolji tim ide dalje, cestitke Udoki za ovakav preokret sezone, vrhunski strucnjak i motivator

јд123

pre 1 godinu

Сасвим заслужено. Као прво једини нису калкулисали на крају регуларног дела. Бакси и Филаделфија гледали да избегну Бруклин. Верујеш у себе и не калкулишеш. Браво.

Као друго, Удока је заслужио да буде тренер године. Бостон лоше почео сезону. Требало им времена да схвате шта тренер од њих тражи, како да играју. Од када су тренереове замисли спровели у дело, мељу све редом.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Boston igra najjaču odbranu na svetu. Svaki igrač je fizički dominantan. Alfred Horford je majstor. Čovek je Janisa a i pre toga Durenta vratio na fabričko podešavanje. Boston će ove godine osvojiti prsten i titulu.

Frank Gallager

pre 1 godinu

Milvoki je ovo odbranom izvlacio, ali videlo se po promasenim polaganjima Janisa u drugom poluvremenu da su ostali bez snage za napade. Previse se i Holidej trosi u odbrani, Metjuz, Hil i Alen premali i preslabi za Tejtuma, Brauna i Smarta. Milvoki lako pustio Takera i sad bez druge opcije u napadu, Midltona, nije mogao vise. Za mene Golden Stejt ipak favorit, iako je istok nikad jaci, mislim da oni jos nisu maksimalno odigrali. nek nema vise povreda pa da stvarno najbolji pobedjuju.

Samo kažem

pre 1 godinu

Opet faulovi Janisa u napadu minimum dva puta nesvirani-udarac laktom direktno u vilicu kako može da ne bude faul u napadu nije mi jasno. Ima on par dobrih poteza i nije loš igrač ali mnogo mu se dopušta da gura protivnike.

Vrg

pre 1 godinu

Toliko o Jokicevim protivkandidatima za MVP titulu i pricama o tome koliko je mnogo vise zasluzuju. Jokic > Janis > Embid.
Nadam se da ce Boston da bude sampion ove godine.

oportunista

pre 1 godinu

Navijao sam za Boston, jako mlad i talentovan tim, sa jos par pojacanja mogu dominirati dosta dugo, mada treba biti posten za Bakse nije igrao Midlton. Dalas demolirao Fenix. Ovde je bilo komentara posle prvih utakmica da ce biti neke metle, totalni promasaj "tzv" poznavaoca nba lige.

Jaaa

pre 1 godinu

Boston ima tri treća pika sa drafta i gomilu visokih pikova koji ne glume mega zvezde već su podređeni timu i zamislite igraju odbranu... pametno sklapan tim nekoliko godina sad se isplaćuje...

goran

pre 1 godinu

to pisem stalno otkad igraju sa smartom kao najnizim da je jednostavno ovo buducnost nba, da ti na 1 i 2 igraju veliki (holidej doncic smart braun...) koji mogu da preuzimaju od 1-5, zastitis se tako od pika pa neka ga vrte do prekosutra, dusa me boli sto to meloun nikad nece shvatiti

Jovica

pre 1 godinu

Bez Midltona koji je povređen, Janis je bacao cigle cijelu utakmicu, sve na silu uz mnoštvo koraka i nedosuđenih ofanzivnih ličnih, lično užas mi je njegova igra za razliku od Tejtuma koji izrasta j pravog superstara, Boston prava muška ekipa, svi igraju odbranu i uzivanje ih je gledati, sa Majamijem će sve da pršti.

WillyWonka

pre 1 godinu

Nevjerovatno kako su se Baksi odjednom ugasili. Janis promašio sigurno pet zicera, ostali bez energije. Puno je nedostajao Midlton, ali svaka čast Bostonu. Toliko rudarenja, toliko želje, a i snage, odavno nije viđena takva odbrana.
Cijela serija zagađena lošim suđenjem, nadam se da ima neki komesar da to dovede u red. Inače će sudije postati glavni akteri.
Sad opet očekujem strašan dvoboj Bostona i Majamija, ne znam nakon ovakvih sedam utakmica gdje će Boston naći snagu, igraju već za dva dana, dok se Majami dobro odmorio.
Bilo kako bilo, eto još prave košarke.

znanje-imanje

pre 1 godinu

Odlično, za titulu igraju ili Beli ili Bobi. Ukupno... prilično neverovatne i brojke i strukturalne pretumbacije.
Pol i Buker ispadaju u prvoj i jedinoj šansi za titulu sa neverovatnih plus minus -39, odnosno -41. Isto tako nakon ispadanja dva najbolja igrača Jokića pa Embida ispada i treći Janis. Kao što ništa bitno nije postigao ni Ejton iako nije imao ni izbliza ekvivalentnog suparnika. (Pa da, zaista mu je Luka glavom povredio lakat!) A dalje idu timovi koji ne koriste tu prevaziđenu igračku poziciju zvanu centar. Tako da su najmanje loši u odbrani perimetra. Milvoki ispada nakon šuta 4 od 33 za tri poena a dalje ide Boston koji je dao 22 od neverovatnih 55 šuteva za tri. Od čega je luđe samo da su tri glavna igrača Bostona Braun, Smart i Tejtum pustili da se ispucava Vilijams sa čak 18 pokušaja za tri.
Naravno lako bi sve bilo drugačije da je drugi ritam povreda. Bez Midltona nisu imali koga da stave na Tejtuma, niti da dopunjava Janisa. I veština uprave je ovde trijumfovala: Dalas je doveo DVDa i nikad-ne-bi-rekao tako korisnog Buloka, bolje nisu mogli. Boston je vratio Tisa, koji im je uvek ležao i uigran je, uz Horford se isto ispostavilo dovoljno kao što su ovamo dovoljni bili Kleber i Powel. Centra bez, moderna košarka.
Koji su centri inače bili jedini MVP kandidati... Tako se ovim ispadanjima olakšava aprijatno trolovanje oko MVP Jokića kao PO neuspešnog - i drugi centri finale nisu videli. Ovde u finiš stiže samo small ball i smaller ball... I naravno Boban.

Mare

pre 1 godinu

A Milvoki pogodio samo 4 trojke iz 32 pokušaja. Koja bruka. U stilu Denvera, kad se Jokic muči sa onim balvanima da dobije utakmicu.

kralj

pre 1 godinu

Iskreno sam mislio da ce Milvoki da prodje seriju I to cetiri jedan,maksimalno dva,ovu seriju je po meni dobio Horford,fantasticna igra u oba pravca,odbrana perfektna,napad bez izgubljene lopte,sut kad treba,poeni bas kad treba.

Gambeeet

pre 1 godinu

Boston do titule! Da se opet ode na +1 u odnosu na Lejkerse koji pre 2 godine uzeše onu poluregularnu. Ovaj tim je i večeras potvrdio da je spreman za takav poduhvat.

mr

pre 1 godinu

Ne moze Jolic da bude mvp ne igra u finalu, ne moze Janis ne igra u finalu, ne moze Embid ne igra u finalu. I sta cemo sad?
(Poo, 16. maj 2022 07:56)

Па лако, укида се центар од следеће сезоне. Биће 5 на 5 бекова, па ко буде бржи. Испада да све екипе које имају центра, немају шансе. Тај један спорији их убије тотално.

vince carter

pre 1 godinu

Ovima sto "sve napreduje" u istom trenutku ne postoji igrac koji nije prevara. Janis koji ima 33,17,7 u seriji koja je otisla u sedam utakmica bez drugog najboljeg igraca protiv najbolje odbrane lige je prevara od igraca. A ovi sto prolaze dalje kao Doncic,njima je tim dobar,a ovaj Finix je ustopovao Jokica sa sve Porterom i pocistio ih sa 15+ razlike u proseku,a koje je prevara Janis unistio. A ladno se javljaju likovi sa Lebronom i kako njega niko ovako nije zaustavio,covek imao 17ppg protiv Dalasa u finalu,a vrhunac licemerstva je reci kako je Lebron imao dobru seriju protiv Spursa 2014te sa slabijim brojkama od sadasnjih Janisa,a Spursi su pobedjivali 20 razlike u proseku i vecina brojki je dogradjivana kad je vec sve bilo reseno.

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može…

pre 1 godinu

Na kraju ova 7 ispade najlošija po kvalitetu od svih 7 ali Boston je zaslužio,jer je za malo ali jači,uostalom Milvoki je vodio 3-2 i igrao kući,ipak na kraju bolji prolazi dalje…koliko mogu protiv Majamija,mrtvi i iscenjeni ali su Boston i nikad ne potcenjuj srce šampiona…

Zdravce

pre 1 godinu

Dve grupe sacinjene od normalnih igraca, koji na terenu misle o kosarci, a ne o svakakvim prljavstinama

Boston gotivna ekipa,zao mi je sto su jedni morali da ispadnu.. Boston do titule!

nećak je tu da napiše šta misli

pre 1 godinu

Svako, apsolutno svako je zaradio svaki dolar/evro zaradjen u ekipi Bostona. Ovakav commitment i zar odavno neka ekipa nije imala. Jedna od lepših NBA prica

Lex

pre 1 godinu

Тренер Бад тешка превара, каква је ово одбрана периметра у мечу број седам? Тотални аматеризам.Бостон заслужено даље.

NIKAC OD ROVINA ✝ MNE ✝

pre 1 godinu

Brvo Boston, potpuno zasluzeno, kakav bi bio samar lejkersima da Seltiksi uzmu prsten, a dzejms pravio ekipu za isti aoooo!
Boston 🍀

Aca86

pre 1 godinu

Dva faktora: izostanak Midltona i trojke Bostona uz uzasno los sut za tri Milvokija. Iskreno, verujem da bi uz Midltona prosli, ali sta da se radi.

man

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zasto Holidej nije u uzi kryg za dpoy. A sut za tri je realnost i sustina ovog sporta a ako se to nekom ne dopada onda ne razume ovu igru.

Dirty

pre 1 godinu

Bez mnogo euforije, Boston i Dalas jesu napravili veliki uspeh ali finala dobijaju treneri, specijali i igrači stabilnog karaktera. Naravno ako se izuzmu vanredne povrede. Sledi izvrstan basket???

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Навијао сам за Бостон. Вјерујем да могу до прстена. Браво "Селтикси". 👏👏👏

Jaaa

pre 1 godinu

Iskreno sam mislio da ce Milvoki da prodje seriju I to cetiri jedan,maksimalno dva,ovu seriju je po meni dobio Horford,fantasticna igra u oba pravca,odbrana perfektna,napad bez izgubljene lopte,sut kad treba,poeni bas kad treba.
(kralj, 16. maj 2022 00:20)

Da Horford a Tejtumovih 30p po meču i onaj za pobedu u prvoj utakmici su bili nebitni...

bradina

pre 1 godinu

Ponekad faforit omane,ali to nimalo ne umanjuje pobedu Bostona! Naprotiv zasluzili su finale! Tejtum,Braun,Smart vode tim ka sampionskoj tituli,jedino ako Dalas odigra kao veceras,gotovo sam siguran da ce Dalas pobediti "ratnike" i suprostaviti se Seltiklsima,sto bi bilo dobro za kosarku umorismo se i zasitili istih timova godinama u finalu.

kfd

pre 1 godinu

Sve je bilo gotovo kad su Janisu odsvirali korake i faul u napadu, bukvalno nije znao šta više da radi. Da su imali Midltona prošli bi Seltikse.

Bane²

pre 1 godinu

A posle prve utakmice pričali su stručnjaci sa ovog portala da će Milvoki ometlati Boston.
Bice veoma zanimljivo u finalima i istoka i zapada, i neće tu domaći teren značiti veliku prednost. Čak ni sudije nece imati veliki uticaj jer su to prilično popularne franšize sa uticajnim vlasnicima. Voleo bih da Dončić osvoji titulu i bude MVP finala, ali treba pobediti po 4 puta i GSW i Seltikse. Poduhvat zvuči prilično ozbiljno jer Dončić, sto bi rekli stručnjaci sa ovog portala za Jokića i Denver, igra sa grupom gradjana :).

realno

pre 1 godinu

Janis najveća prevara ikada, da nije bilo povreda prošle sezone (Irving, Lenard, Davis...) ne bi video titulu. Samo dobra odbrana i čovek izgleda kao da je promašio sport. Još ga sudije guraju i ne sviraju korake. Sad je dobio ono što je zaslužio odavno.

Miličić Darko NBA šampion

pre 1 godinu

Govorim ja oduvek da Janis nije ni blizu dobar koliko ga predstavljaju, a neki misle da može završiti karijeru kao top 10 ili više. Pa svaki plejof do sad je nestajao osim prošli gde su 3 glavna favorita bila povredjena

Sinke

pre 1 godinu

Janis kao neki bik,oce na silu svaku put da probije protivnicke igrace,i da zakuca....On je svjestan svojih nestvarnih fizickih predisppzicija,ali kosarka mora da se igra inteligentno,a ne samo na snagu..Mnogo toga njemu hvali,bez obzira sto je Milvoki bio prosle godine sampion.

Slovenac

pre 1 godinu

Muka od utakmice za gledanje. Ovakve Buckse bi Jugoplastika od pre 30 godina samlela. A Real bi jih pojeo za dorucak. Ni Boston nije bio mnogo bolji, iako se to ne vidi iz rezultata. Hit/run igra, kao da nije play off.

smeh

pre 1 godinu

@vince carter

"Stručnjak" odmori sa glupostima. Nisam znao da su Finiks i Denver igrali ove godine u doigravanju. Kada je to bilo? Možeš li da nam pošalješ snimke tih utakmica jer verujem da bi svaki ljubitelj NBA želeo da ih vidi. Ladno sam mislio da je Denver igrao samo sa GSW kada ono oni igrali i sa Finiksom. Tebi je MPJ neki bitan faktor? Ajde nemoj više lupetati, drži se navijačkih komentara jer o košarci nemaš pojma. Ti si stvarno neki teški kompleksaš koji je umislio da zna nešto o košarci. Šta se desilo? Nisu hteli da te treniraju jer nemaš pojma o košarci pa si hteo da im pokažeš kako ti ipak nešto znaš pa si čitao i čitao i čitao o NBA svaki dan i odlučio da nam serviraš svoje "znanje" o košarci svakodnevno? Još kada si video da neki tamo smota koji je draftovan tokom reklame postao dvostruki MVP si toliko popi..eo i rešio da ga blatiš svakodnevno. Šta si pomislio tada, ovaj lik može da bude MVP a meni čak nisu ni dozvolili da treniram košarku?

Niko Kao Ja

pre 1 godinu

Ako se Tatum mnogo ne napije u Miamiu, bice 4:1, ali ako mnogo banci, bice vervatno 4:2
Dalas izgleda u jako dobroj formi, i ima sanse protiv Celtics-a. Bice dobro finale.

vince carter

pre 1 godinu

@Smeh Ovaj lik je umislio da je Greg Popovic licno covece! Jeli neznalice,a koga ti treniras :D Vidi se koliko si isfrustriran,naravno da pominjem Finix,istog protivnika protiv koga su igrali Doncic i Janis. Nisam ja kao vi,da uporedjujem cisto playoff brojke,dok jedan igra protiv Golden Stejta gde visinom i snagom nema ko da ga cuva,nego lepo uporedim protiv istog tima :D Ono sto sam ja citao o Nba mnogo drugacije tumacim od pukih statisticara i to sam godinama ovde objasnjavao,cak je i "JeRemija" moj "protivnik" u debatama jednom priznao da se vidi koliko znam kosarku,a protiv Jokica nemam apsolutno nista,vec protiv "Jokicevca" a to je veoma bitna razlika. Jedno pitanje,kako izgleda trenirati kosarku svakog dana i ne biti blizu i jednom Radetu Zagorcu😅

Slovenac

pre 1 godinu

Muka od utakmice za gledanje. Ovakve Buckse bi Jugoplastika od pre 30 godina samlela. A Real bi jih pojeo za dorucak. Ni Boston nije bio mnogo bolji, iako se to ne vidi iz rezultata. Hit/run igra, kao da nije play off.

vince carter

pre 1 godinu

Ovima sto "sve napreduje" u istom trenutku ne postoji igrac koji nije prevara. Janis koji ima 33,17,7 u seriji koja je otisla u sedam utakmica bez drugog najboljeg igraca protiv najbolje odbrane lige je prevara od igraca. A ovi sto prolaze dalje kao Doncic,njima je tim dobar,a ovaj Finix je ustopovao Jokica sa sve Porterom i pocistio ih sa 15+ razlike u proseku,a koje je prevara Janis unistio. A ladno se javljaju likovi sa Lebronom i kako njega niko ovako nije zaustavio,covek imao 17ppg protiv Dalasa u finalu,a vrhunac licemerstva je reci kako je Lebron imao dobru seriju protiv Spursa 2014te sa slabijim brojkama od sadasnjih Janisa,a Spursi su pobedjivali 20 razlike u proseku i vecina brojki je dogradjivana kad je vec sve bilo reseno.

Miličić Darko NBA šampion

pre 1 godinu

Govorim ja oduvek da Janis nije ni blizu dobar koliko ga predstavljaju, a neki misle da može završiti karijeru kao top 10 ili više. Pa svaki plejof do sad je nestajao osim prošli gde su 3 glavna favorita bila povredjena

realno

pre 1 godinu

Janis najveća prevara ikada, da nije bilo povreda prošle sezone (Irving, Lenard, Davis...) ne bi video titulu. Samo dobra odbrana i čovek izgleda kao da je promašio sport. Još ga sudije guraju i ne sviraju korake. Sad je dobio ono što je zaslužio odavno.

Sinke

pre 1 godinu

Janis kao neki bik,oce na silu svaku put da probije protivnicke igrace,i da zakuca....On je svjestan svojih nestvarnih fizickih predisppzicija,ali kosarka mora da se igra inteligentno,a ne samo na snagu..Mnogo toga njemu hvali,bez obzira sto je Milvoki bio prosle godine sampion.

Niko Kao Ja

pre 1 godinu

Ako se Tatum mnogo ne napije u Miamiu, bice 4:1, ali ako mnogo banci, bice vervatno 4:2
Dalas izgleda u jako dobroj formi, i ima sanse protiv Celtics-a. Bice dobro finale.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Boston igra najjaču odbranu na svetu. Svaki igrač je fizički dominantan. Alfred Horford je majstor. Čovek je Janisa a i pre toga Durenta vratio na fabričko podešavanje. Boston će ove godine osvojiti prsten i titulu.

Bane²

pre 1 godinu

A posle prve utakmice pričali su stručnjaci sa ovog portala da će Milvoki ometlati Boston.
Bice veoma zanimljivo u finalima i istoka i zapada, i neće tu domaći teren značiti veliku prednost. Čak ni sudije nece imati veliki uticaj jer su to prilično popularne franšize sa uticajnim vlasnicima. Voleo bih da Dončić osvoji titulu i bude MVP finala, ali treba pobediti po 4 puta i GSW i Seltikse. Poduhvat zvuči prilično ozbiljno jer Dončić, sto bi rekli stručnjaci sa ovog portala za Jokića i Denver, igra sa grupom gradjana :).

smeh

pre 1 godinu

@vince carter

"Stručnjak" odmori sa glupostima. Nisam znao da su Finiks i Denver igrali ove godine u doigravanju. Kada je to bilo? Možeš li da nam pošalješ snimke tih utakmica jer verujem da bi svaki ljubitelj NBA želeo da ih vidi. Ladno sam mislio da je Denver igrao samo sa GSW kada ono oni igrali i sa Finiksom. Tebi je MPJ neki bitan faktor? Ajde nemoj više lupetati, drži se navijačkih komentara jer o košarci nemaš pojma. Ti si stvarno neki teški kompleksaš koji je umislio da zna nešto o košarci. Šta se desilo? Nisu hteli da te treniraju jer nemaš pojma o košarci pa si hteo da im pokažeš kako ti ipak nešto znaš pa si čitao i čitao i čitao o NBA svaki dan i odlučio da nam serviraš svoje "znanje" o košarci svakodnevno? Još kada si video da neki tamo smota koji je draftovan tokom reklame postao dvostruki MVP si toliko popi..eo i rešio da ga blatiš svakodnevno. Šta si pomislio tada, ovaj lik može da bude MVP a meni čak nisu ni dozvolili da treniram košarku?

Vrg

pre 1 godinu

Toliko o Jokicevim protivkandidatima za MVP titulu i pricama o tome koliko je mnogo vise zasluzuju. Jokic > Janis > Embid.
Nadam se da ce Boston da bude sampion ove godine.

man

pre 1 godinu

Sad je valjda jasno zasto Holidej nije u uzi kryg za dpoy. A sut za tri je realnost i sustina ovog sporta a ako se to nekom ne dopada onda ne razume ovu igru.

Karlo Prvi

pre 1 godinu

Prava ekipa je kad lik koji ne daje ni po 10 poena po utakmici šutne 18 trojki i dâ 28 (?) poena. Seltiksi ne zavise od jednog igrača (iako se zna ko im je zvezda), igraju sjajnu odbranu i izgaraju na terenu. Baksi - Janis ne može sve kad mu nema Midltona. Sada zna kako je Jokiću, samo da nije bilo ni Holideja ova serija bi se završila pre 3 utakmice.

Jovica

pre 1 godinu

Bez Midltona koji je povređen, Janis je bacao cigle cijelu utakmicu, sve na silu uz mnoštvo koraka i nedosuđenih ofanzivnih ličnih, lično užas mi je njegova igra za razliku od Tejtuma koji izrasta j pravog superstara, Boston prava muška ekipa, svi igraju odbranu i uzivanje ih je gledati, sa Majamijem će sve da pršti.

Samo kažem

pre 1 godinu

Opet faulovi Janisa u napadu minimum dva puta nesvirani-udarac laktom direktno u vilicu kako može da ne bude faul u napadu nije mi jasno. Ima on par dobrih poteza i nije loš igrač ali mnogo mu se dopušta da gura protivnike.

NIKAC OD ROVINA ✝ MNE ✝

pre 1 godinu

Brvo Boston, potpuno zasluzeno, kakav bi bio samar lejkersima da Seltiksi uzmu prsten, a dzejms pravio ekipu za isti aoooo!
Boston 🍀

znanje-imanje

pre 1 godinu

Odlično, za titulu igraju ili Beli ili Bobi. Ukupno... prilično neverovatne i brojke i strukturalne pretumbacije.
Pol i Buker ispadaju u prvoj i jedinoj šansi za titulu sa neverovatnih plus minus -39, odnosno -41. Isto tako nakon ispadanja dva najbolja igrača Jokića pa Embida ispada i treći Janis. Kao što ništa bitno nije postigao ni Ejton iako nije imao ni izbliza ekvivalentnog suparnika. (Pa da, zaista mu je Luka glavom povredio lakat!) A dalje idu timovi koji ne koriste tu prevaziđenu igračku poziciju zvanu centar. Tako da su najmanje loši u odbrani perimetra. Milvoki ispada nakon šuta 4 od 33 za tri poena a dalje ide Boston koji je dao 22 od neverovatnih 55 šuteva za tri. Od čega je luđe samo da su tri glavna igrača Bostona Braun, Smart i Tejtum pustili da se ispucava Vilijams sa čak 18 pokušaja za tri.
Naravno lako bi sve bilo drugačije da je drugi ritam povreda. Bez Midltona nisu imali koga da stave na Tejtuma, niti da dopunjava Janisa. I veština uprave je ovde trijumfovala: Dalas je doveo DVDa i nikad-ne-bi-rekao tako korisnog Buloka, bolje nisu mogli. Boston je vratio Tisa, koji im je uvek ležao i uigran je, uz Horford se isto ispostavilo dovoljno kao što su ovamo dovoljni bili Kleber i Powel. Centra bez, moderna košarka.
Koji su centri inače bili jedini MVP kandidati... Tako se ovim ispadanjima olakšava aprijatno trolovanje oko MVP Jokića kao PO neuspešnog - i drugi centri finale nisu videli. Ovde u finiš stiže samo small ball i smaller ball... I naravno Boban.

kfd

pre 1 godinu

Sve je bilo gotovo kad su Janisu odsvirali korake i faul u napadu, bukvalno nije znao šta više da radi. Da su imali Midltona prošli bi Seltikse.

vince carter

pre 1 godinu

@Smeh Ovaj lik je umislio da je Greg Popovic licno covece! Jeli neznalice,a koga ti treniras :D Vidi se koliko si isfrustriran,naravno da pominjem Finix,istog protivnika protiv koga su igrali Doncic i Janis. Nisam ja kao vi,da uporedjujem cisto playoff brojke,dok jedan igra protiv Golden Stejta gde visinom i snagom nema ko da ga cuva,nego lepo uporedim protiv istog tima :D Ono sto sam ja citao o Nba mnogo drugacije tumacim od pukih statisticara i to sam godinama ovde objasnjavao,cak je i "JeRemija" moj "protivnik" u debatama jednom priznao da se vidi koliko znam kosarku,a protiv Jokica nemam apsolutno nista,vec protiv "Jokicevca" a to je veoma bitna razlika. Jedno pitanje,kako izgleda trenirati kosarku svakog dana i ne biti blizu i jednom Radetu Zagorcu😅

Aca86

pre 1 godinu

Dva faktora: izostanak Midltona i trojke Bostona uz uzasno los sut za tri Milvokija. Iskreno, verujem da bi uz Midltona prosli, ali sta da se radi.

Gambeeet

pre 1 godinu

Boston do titule! Da se opet ode na +1 u odnosu na Lejkerse koji pre 2 godine uzeše onu poluregularnu. Ovaj tim je i večeras potvrdio da je spreman za takav poduhvat.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Навијао сам за Бостон. Вјерујем да могу до прстена. Браво "Селтикси". 👏👏👏

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može…

pre 1 godinu

Na kraju ova 7 ispade najlošija po kvalitetu od svih 7 ali Boston je zaslužio,jer je za malo ali jači,uostalom Milvoki je vodio 3-2 i igrao kući,ipak na kraju bolji prolazi dalje…koliko mogu protiv Majamija,mrtvi i iscenjeni ali su Boston i nikad ne potcenjuj srce šampiona…

Mare

pre 1 godinu

A Milvoki pogodio samo 4 trojke iz 32 pokušaja. Koja bruka. U stilu Denvera, kad se Jokic muči sa onim balvanima da dobije utakmicu.

Lex

pre 1 godinu

Тренер Бад тешка превара, каква је ово одбрана периметра у мечу број седам? Тотални аматеризам.Бостон заслужено даље.

nećak je tu da napiše šta misli

pre 1 godinu

Svako, apsolutno svako je zaradio svaki dolar/evro zaradjen u ekipi Bostona. Ovakav commitment i zar odavno neka ekipa nije imala. Jedna od lepših NBA prica

bradina

pre 1 godinu

Ponekad faforit omane,ali to nimalo ne umanjuje pobedu Bostona! Naprotiv zasluzili su finale! Tejtum,Braun,Smart vode tim ka sampionskoj tituli,jedino ako Dalas odigra kao veceras,gotovo sam siguran da ce Dalas pobediti "ratnike" i suprostaviti se Seltiklsima,sto bi bilo dobro za kosarku umorismo se i zasitili istih timova godinama u finalu.

oportunista

pre 1 godinu

Navijao sam za Boston, jako mlad i talentovan tim, sa jos par pojacanja mogu dominirati dosta dugo, mada treba biti posten za Bakse nije igrao Midlton. Dalas demolirao Fenix. Ovde je bilo komentara posle prvih utakmica da ce biti neke metle, totalni promasaj "tzv" poznavaoca nba lige.

Frank Gallager

pre 1 godinu

Milvoki je ovo odbranom izvlacio, ali videlo se po promasenim polaganjima Janisa u drugom poluvremenu da su ostali bez snage za napade. Previse se i Holidej trosi u odbrani, Metjuz, Hil i Alen premali i preslabi za Tejtuma, Brauna i Smarta. Milvoki lako pustio Takera i sad bez druge opcije u napadu, Midltona, nije mogao vise. Za mene Golden Stejt ipak favorit, iako je istok nikad jaci, mislim da oni jos nisu maksimalno odigrali. nek nema vise povreda pa da stvarno najbolji pobedjuju.

јд123

pre 1 godinu

Сасвим заслужено. Као прво једини нису калкулисали на крају регуларног дела. Бакси и Филаделфија гледали да избегну Бруклин. Верујеш у себе и не калкулишеш. Браво.

Као друго, Удока је заслужио да буде тренер године. Бостон лоше почео сезону. Требало им времена да схвате шта тренер од њих тражи, како да играју. Од када су тренереове замисли спровели у дело, мељу све редом.

goran

pre 1 godinu

to pisem stalno otkad igraju sa smartom kao najnizim da je jednostavno ovo buducnost nba, da ti na 1 i 2 igraju veliki (holidej doncic smart braun...) koji mogu da preuzimaju od 1-5, zastitis se tako od pika pa neka ga vrte do prekosutra, dusa me boli sto to meloun nikad nece shvatiti

Zdravce

pre 1 godinu

Dve grupe sacinjene od normalnih igraca, koji na terenu misle o kosarci, a ne o svakakvim prljavstinama

Boston gotivna ekipa,zao mi je sto su jedni morali da ispadnu.. Boston do titule!

Zeks

pre 1 godinu

Sjajna serija generalno ali je izostao zavrsni spektakl, vise nego rutinska pobeda Bostona. Svi su dali svoj doprinos, G.Wiliams naravno najbolji dok je Milvoki stao u svim segmentima igre. Janisovi promaseni ziceri, uzasan procenat suta za 3, faulovi u napadu. To jednostavno ne prolazi nekaznjeno. Bili su u hendikepu za Midltona ali moglo bi se reci da su im 2 od 3 pobede maltene pokloni Seltiksi svojim glupostima. Bolji tim ide dalje, cestitke Udoki za ovakav preokret sezone, vrhunski strucnjak i motivator

Jaaa

pre 1 godinu

Iskreno sam mislio da ce Milvoki da prodje seriju I to cetiri jedan,maksimalno dva,ovu seriju je po meni dobio Horford,fantasticna igra u oba pravca,odbrana perfektna,napad bez izgubljene lopte,sut kad treba,poeni bas kad treba.
(kralj, 16. maj 2022 00:20)

Da Horford a Tejtumovih 30p po meču i onaj za pobedu u prvoj utakmici su bili nebitni...

Jaaa

pre 1 godinu

Boston ima tri treća pika sa drafta i gomilu visokih pikova koji ne glume mega zvezde već su podređeni timu i zamislite igraju odbranu... pametno sklapan tim nekoliko godina sad se isplaćuje...

Dirty

pre 1 godinu

Bez mnogo euforije, Boston i Dalas jesu napravili veliki uspeh ali finala dobijaju treneri, specijali i igrači stabilnog karaktera. Naravno ako se izuzmu vanredne povrede. Sledi izvrstan basket???

WillyWonka

pre 1 godinu

Nevjerovatno kako su se Baksi odjednom ugasili. Janis promašio sigurno pet zicera, ostali bez energije. Puno je nedostajao Midlton, ali svaka čast Bostonu. Toliko rudarenja, toliko želje, a i snage, odavno nije viđena takva odbrana.
Cijela serija zagađena lošim suđenjem, nadam se da ima neki komesar da to dovede u red. Inače će sudije postati glavni akteri.
Sad opet očekujem strašan dvoboj Bostona i Majamija, ne znam nakon ovakvih sedam utakmica gdje će Boston naći snagu, igraju već za dva dana, dok se Majami dobro odmorio.
Bilo kako bilo, eto još prave košarke.

da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

pre 1 godinu

Kakav raspad sistema u Baksa, ne pamtim da je neko šutirao trojke 4/34.... možda Zvezda protiv Cibone na F4 u Beogradu, uglavnom priželjkivao sam finale Majami vs Boston, očekujem sjajno finale istoka.

mr

pre 1 godinu

Ne moze Jolic da bude mvp ne igra u finalu, ne moze Janis ne igra u finalu, ne moze Embid ne igra u finalu. I sta cemo sad?
(Poo, 16. maj 2022 07:56)

Па лако, укида се центар од следеће сезоне. Биће 5 на 5 бекова, па ко буде бржи. Испада да све екипе које имају центра, немају шансе. Тај један спорији их убије тотално.

kralj

pre 1 godinu

Iskreno sam mislio da ce Milvoki da prodje seriju I to cetiri jedan,maksimalno dva,ovu seriju je po meni dobio Horford,fantasticna igra u oba pravca,odbrana perfektna,napad bez izgubljene lopte,sut kad treba,poeni bas kad treba.