Petak, 13.05.2022.

08:05

Embid bacio i Hardena "pod autobus" VIDEO

Džoel Embid, centar Filadelfija 76ersa, posle ispadanja iz ovogodišnjeg plej-ofa kritikovao je drugu zvezdu svoje ekipe, Džejmsa Hardena.

Izvor: LN

Embid bacio i Hardena "pod autobus" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Antonio

pre 1 godinu

Gde su sada oni likovi sto su najavili cistku Majamija od Filadelfije? Secate se komentara pre pocetka serije koji su najavljivali da ce odbrana File da stavi pod kljuc Batlera i ostale, pa sta bi? Hvala Majamiju na jos jednom sjajno PO!

JPR24

pre 1 godinu

Embiid je bio u pravu i prosle i ove godine, jer su i Simmons i Harden zakazali. Embiid sam nije bas toliko kompletan koliko misli da jeste i ne stvara bas najbolju atmosferu u ekipi, ali mi se ceni da su drugi ipak morali uciniti vise u ovoj situaciji.
(PimPong, 13. maj 2022 17:52)

To nije poenta ! To au stvari koje se rešavaju u svlačionici između saigrača ! A ne ovo

Memfis

pre 1 godinu

Sve to bi imalo mnogo više smisla da dolazi od momka koji je pokidao plejof, a on je sa sezonskog proseka od 31/12/4 pao na 20/10/2 protiv Majamija uz 14.6% za 3p (37% u sezoni) i 45% iz igre (50% u sezoni). Tako da nije da je briljirao, naprotiv, gotovo podjednako je podbacio kao Harden.
(Jim Beam, 13. maj 2022 11:57)

Он је имао две озбиљне повреде, палац шутерске руке и кост лица, није баш за поређење. Хардена ники није разапињао прошле године кад је био језиво лош против Милвокија, управо јер га је мучила задња ложа.

PimPong

pre 1 godinu

Embiid je bio u pravu i prosle i ove godine, jer su i Simmons i Harden zakazali. Embiid sam nije bas toliko kompletan koliko misli da jeste i ne stvara bas najbolju atmosferu u ekipi, ali mi se ceni da su drugi ipak morali uciniti vise u ovoj situaciji.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sta ljudi vide u ovom Embidu nikada mi nece biti jasno,ogranicen je kao taraba,siluje loptu,valja se po parketu,cudo je kad nije povredjen.

Jim Beam

pre 1 godinu

Sve to bi imalo mnogo više smisla da dolazi od momka koji je pokidao plejof, a on je sa sezonskog proseka od 31/12/4 pao na 20/10/2 protiv Majamija uz 14.6% za 3p (37% u sezoni) i 45% iz igre (50% u sezoni). Tako da nije da je briljirao, naprotiv, gotovo podjednako je podbacio kao Harden.

Aleksandar iz Osla

pre 1 godinu

Kakva razlika u karakteru! Kad Denver izgubi, Jokić posle izgubljene pjeof utakmice, gde je imao 30/10/5, krene da se posipa pepelom i izjavljuje kako je razočarao i da mora da bude bolji, da povuče jače ekipu. A razlog što je imao samo 5 asistencija bude jer su njegovi pajseri promašili još tri puta toliko čistih šuteva koje im je on omogućio.
To je velika lekcija pravog liderstva, preuzimanje odgovornosti.

Ovde su se našla dva odlična košarkaša, Embid i Harden, ali osvedečeno i dva otrovna lika koji ubijaju timsku atmosferu.
Lično mi je drago da čuveni Proces i bestidno tankovanje izgleda nije uspeo.

zigi

pre 1 godinu

emibid je razmazeno dete predskolskog uzrasta, nekulturan i zaostao u emotivnom i intelektualnom razvoju, a harden je bukvalno lud covek. hardenu svasta moze da pogodi sujetu, a cim se malo uvredi njemu se vise ne igra i to je kraj. jednostavno stane. on jeste van forme ali 0 poena i 2 suta, to mi lici na situaciju u kojoj embid drzi "motivacione govore" i glumi ludilo i gde harden slusa te gluposti i jednostavno se iskljuci ko na dugme kaze o.k. nikakav problem igraj ti/igrajte vi.
zato ni jedan ni drugi nikada nece biti sampioni nego starletani.

aj

pre 1 godinu

Sad zamislite situaciju gde su neki espn i slični "stručnjaci", pre jedno 3 godine, došli do zaključka da je Harden bolji igrač od Kobija.

vrg

pre 1 godinu

ovi iz "stats muse" su ljige, kace kako harden i ben nisu postigli ni poen u drugom poluvremenu, a ja ne znam kako iko i da sutne pored embida. sve je uzimao i sve promasivao. janis je za njega dzordan. poredjenje sa jokicem nije ni moguce, sto je shvatilo i 75% glasaca za MVP titulu.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Proki, za razliku od tebe, ja NBA pratim iz ljubavi prema tom sportu i moze biti neko iz Tunisa ako postuje igru i doprinosi joj na oravi nacin ja cu ga gotiviti.
Kamerun je bivsa FR kolonija, Kamerunaca u FR koliko hoces, pricaju francuski, rodjaci su mu u FR, FR ima sanse za zlata. Zato ce Embiid tamo. Nisam primijetio da iko od ozbiljnih igraca igra za Kamerun. Valjda jer im je organizacija nikakva, a treba li Embiid da zapuca na pripreme u Kamerun da ga neki lokalni terorista otme za otkup???!!!
O Embiidovoj ljubavi prema igri ne znaju samo oni koji su zaslepljeni. Decko svake godine sve bolji i bolji, toliko ima finti a poceo kasno, visok... Zato sto svako ljeto igra basket sa lokalnim likovima, voli da igra kosarku.
On nema srece da bude stavljen u poziciju da osvoji. Evo nocas Harden i Maksi su povukli rucnu u drugom poluvremenu. Harden 0p a Maksi do pred kraj kad su se ovi odcijepili poena nije dao, pa posle nabio statistiku. Deni Grin se povrijedio jer je Embiid pao na njega. Razlog vise sto je bio revoltiran. Na kraju krajeva pet puta je padao koliko je dug, stedio se nije. Na kraju iskrena tuga. Zato cu uvijek da ga cijenim vise od Hardena, Jokica i ostalih lelemuda...
A Janis je pravi MVP kao sto je Dzru Holidej pravi DPoY. To sto mu se ne dodjeljuju nagrade, sto on uopste za to ne igra, to je druga stvar. On sve sto radi u toku sezone je u cilju osvajanja prstena.
Dok Jokic nijednog trenutka ni ne pomisli da treba da proba da ide do kraja.

Соко сиви

pre 1 godinu

"Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku...
@Srbonja

Tvoje komentare redovno ignorišem, ne dajem ti ni čak ni minus za koji se tolko laktaš. Važi što je takmičar pa je zdrav presedeo direktan duel u Denveru sa Jokićem dve godine zaredom, odmarao. Jesu li ti zadnje dve utakmice izgledale kao da je on, takmičar i vođa tima izašao naoštren da vodi svoj tim? Kad zagusti, mi muškarci tačno znamo sa kim bi radije kretali u bitku, pored koga bi bili u rovu i ko treba da nas vodi. Ovo od sinoć je dokaz da Embid to nije - Jokić jeste. I da, Jokić je opravdao ulogu lidera u porazu od GSW, šta ima da mu se zameri?
Ne znam zašto mešaš Luku i Memfis u ovu priču kojima svaka čast - pa oba tima su pobeđivali plej-of utakmice bez svojih vođa na terenu ove godine.

Proka

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0,a sto ne bi Embid igrao reprezentativnu kosarku za svoju zemlju nego bi za tudju u kojoj btw i ne zivi? Taj "patriota" bi sa Siakamom i ostalima mogao da bude sampion Afrike. Ali sta ga briga za svoju zemlju a i Siakama ne gotivi (pih neki tamo Afrikanac sta je to za nas Francuze). O ucinku, statistici i izbegacanju igre u regularnom delu ne bi nista, tu treba samo zdrav razum. Ja kapiram da si ti bot iz susedne zemlje ali daj malo krativnosti. Plus se vidi da te zabole za Embida kad se toliko isprovaljiva nego eto samo da je protiv Jokica. Evo imam predlog, prebaci se na Janisa kao konkurenta Jokicu. Tu be vec mogli da se pogadjamo. Embid je ispusena mustikla.

smeh

pre 1 godinu

Ovo sve što je rekao, iako je istina u pitanju, bi imalo smisla da on nije odigrao na istom nivou poput Hardena. Možda da krenete sa novim projektom i da ga nazovete "Trust in process 2".

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Sokole, je li realno da Jokica uzimas kao parametar za odlazak u boj i saborca, fighting for the cause... Really?!?!?! Pa covjeku se nikad nije znalo hoce li da igra za reprezentaciju, defanzivni effort u PO je sub zero. Znas li sto znaci kad glavni igrac gine u odbrani pa makar ga svi busili?!?!?! To je poziv drugima da ga prate. Jokic se bas trudi da taj primer ne pruzi. Pazi molim te, u dva nebitna meca u seriji, kad su vec bili 0-3 nabio nesto statistike u napadu protiv igraca nizih za glavu... I to uz po 6-7 izgubljenih lopti.
Znas li ti sto je Harden za njega bio u njegovim godinama? Predator licno! A tek koliko je bio korisniji u odbrani... Eto taj Harden za kog toliko negativnog ima da kazemo... Ali takav kakav je gurao dublje u PO od Jokica, par sezona samo sa igracima zadatka, jednom sa Krisom Polom, i uvijek ga zaustavljali 'ratnici', realno tim kvaliteta kao da danas fuzionises GSW i Memfis.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Kada su Bruklin i Fila napravili trejd verovao sam ds su oba tima profitirala. Bruklin dobio dubinu, i dobrog pleja i odbrambenig igraca, a Fila jos jednu vrhubsku opciju u napadu za prakticno dva igraca iz rotacije. Kad ono, oba tima u stvari izgubila. Ne deluje mi da se Hardenu vise igra kosarka.

Kupler Majstor

pre 1 godinu

Sokole sivi, razlika izmedju Embida i Jokica je sto Jokica zanima sto je sve potrebno da potpise najveci ugovor, sto njemu licno odgovara, a Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku.
Kad Jokic, najbolji igrac univerzuma gubi od Finiksa 4-0, onda je jer je Finiks brutalan. Kad Luka, davitelj igre i lopte ima s njima 3-3, onda su Lukini saigraci fenomenalni. I ovo 4-1 protiv GSW (prva pobjeda pro forme, kad bilo 3-0), brutalnog tima kom se malo koji tim moze suprostavit... Memfis bio pata-pata.
Tako da batalite malo sa spominjanjem Jokica, likom koji u zivotu nije imao cilj da osvoji titulu. Jedino ima srebro sa reprezentacijom, kad je bio bitan kao semafor u GTA. Ali kazu odje imao je strasan PER tad, 9p... WOW.
Spominjes Jokica koji vec 20 dana na godisnjem odmoru. 'MVP'. Jos ce da kudi saigrace koji su znoj prolivali i potcinili svoju igru da to priznanje osvoji.
(Srbonja 2.0, 13. maj 2022 09:42)

Umalo da poverujem... Aaaa Hrvoje Hrvoje... znamo te ko zlu paru.

Ivan

pre 1 godinu

Dobro zar stvarno mislite da ce harden da uzme prsten? Istinski poznavaoci kosarke znaju da gde on dodje nema tu napretka i hemije. Isto mi se cini i za kazinsa, neverovatan maler za bilo koju ekipu iako mi je on ponekad gotivan na terenu jer se bori koliko mozez

Mare

pre 1 godinu

Pa kako ga je to bacio pod autobus? Rekao je istinu, u drugom poluvremenu svake utakmice se Harden sklanja i nije agresivan u napadu a došao si kao superstar. Kritikovan je i Embid da je u prethodne tri utakmice šutirao svega 12 puta po meču, pa je večeras nadoknadio to preteranim silovanjem, ali Harden je sada samo prosek i ništa više. Previše je Fila očekivala od njega, a u plej off-u se videlo kao da je u njega ušao duh Bena Simonsa...
(Fox, 13. maj 2022 08:19)

Jedno je kad te kritikuju sportski novinari i ostali iz tog sveta da igraš loše, a drugo je kad pričaš ovako o svom igraču. Znaš kad bi Jokić ovo uradio, nikad.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Sokole sivi, razlika izmedju Embida i Jokica je sto Jokica zanima sto je sve potrebno da potpise najveci ugovor, sto njemu licno odgovara, a Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku.
Kad Jokic, najbolji igrac univerzuma gubi od Finiksa 4-0, onda je jer je Finiks brutalan. Kad Luka, davitelj igre i lopte ima s njima 3-3, onda su Lukini saigraci fenomenalni. I ovo 4-1 protiv GSW (prva pobjeda pro forme, kad bilo 3-0), brutalnog tima kom se malo koji tim moze suprostavit... Memfis bio pata-pata.
Tako da batalite malo sa spominjanjem Jokica, likom koji u zivotu nije imao cilj da osvoji titulu. Jedino ima srebro sa reprezentacijom, kad je bio bitan kao semafor u GTA. Ali kazu odje imao je strasan PER tad, 9p... WOW.
Spominjes Jokica koji vec 20 dana na godisnjem odmoru. 'MVP'. Jos ce da kudi saigrace koji su znoj prolivali i potcinili svoju igru da to priznanje osvoji.

mr

pre 1 godinu

Нешто ми изгледа да су у полувремену ушли у свлачионицу, и онда овај или неко кренуо да дроби Хардену, овај помислио ок, изашли такви и ови их у трећо четвртини логично укантали и то је то. Дође се до суштине, тим је тим, а појединци који мисле да су звезде могу да буду део тима или не.

mrkela

pre 1 godinu

Jbg, Harden se preforsirao u odbrani, zato nije ni mogao više u napadu. Pa, jeste videli kako je cepao odbranu?? Ja nisam. Ali... Odlika velikih defanzivaca je da pokidaju, a da to skoro niko i ne primeti. E, to je majstor!

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@wiliwonka Pa generalni menadzer File je Hardenov decko i najveci fenboj. Naravno da mu nista nisu spominjali.
Harden u utakmici win or go home postize 0p u drugom poluvremenu.

Proka

pre 1 godinu

Zabole "pravog MVPja" za kombinat. Kada nije dobio privatnu titulu bas ga briga za klub. Sada je jasno da je nikad nece ni dobiti. Ima predispozicije ali je toliko umisljen da nije normalno. Relano da ga sudije tretiraju kao druge centre ne bi bio ni u prvih 10 ne svojoj poziciji. Sa druge strane saigraci su videli ko je i sta je a i navijaci. Trenera ne pominjem jer to i nije trener. Fila je propao projekt za titulu bilo koje vrste. U stvari velika steta jer su mogli

WillyWonka

pre 1 godinu

Maske padaju (ovaj put i doslovno). Ne znam da li iko obraća pažnju na to kako vrhunski sportaš kao Harden izgleda? Pa čovjek je, blago rečeno, ugojen, što znači da nije spreman za niz teških utakmica. I to dođe na naplatu, nema greške. E sad, ne znam šta je radila uprava Filadelfije prilikom potpisivanja, zašto ga nisu uslovili fizičkom formom? Samo budala može misliti da čovjek koji nije na 100 % može pružiti 100 %. Slično je bilo i sa Kajrijem, kod njega je bilo puno priče i svega drugog osim same košarke, znači, izgubio fokus.
I u pravu je Embid, čovjek igao sa povredom palca i maskom koja mu je jako smetala, ali je igrao i pokušao sve u takvim okolnostima da prođe dalje. A glumac Harden, samo lagano.
Sve u svemu, ostvarilo se ono što sam pretpostavio prilikom Hardenovog dolaska u Filadelfiju, a to je - katastrofa.

Соко сиви

pre 1 godinu

Barkli je bio nanjušio Embida još posle prethodne partije: "Kako možeš u sred plej-of serije da izjaviš kako ne znaš šta više treba da uradiš da dobiješ priznanje i tek sad kao basaš fokus na prsten?". I odigraš mlako kao izduvan balon.

Razlika između Jokića i Embida: Jokara zaturio prošlogodišnji trofej u selidbi, ne zna gde mu je a ove godine nije ni ostao da primi nagradu. Bitan mu je tim i samo tim. Celom Denveru je više stalo do Jokićevog trofeja nego njemu samome, zato su mu i došli na noge sa trofejom. To je jednostavno zarazno i ceo tim odiše zajedništvom. Jokić NIKAD ne bi javno okrivio saigrača za eliminaciju.

Embid kuka i plače dve godine kako on treba da primi priznanje, non-stop zrači oko sebe da mu je individualna nagrada na prvom mestu. To je zarazno i ceo tim prestaje da igra nakon što je MVP-trka gotova, nemaju više za šta da igraju. Dve godine za redom tvoj saigrač broj 2 ne šutne na koš u odlučujućoj utakmici - da nije malo i do tebe? Još ga okrivljuje javno.

Logika

pre 1 godinu

Prevod Embidove poruke Hardenu: "Vidis da ne znam, i jedva pogadjam 7/24. Sto ti ne sutnes vise da me izvuces, da mogu da se busam kako mi je ukraden MVP."

Dachazvezda

pre 1 godinu

Kad kazes istinu, ne valja??
Na stranu sto ni Embid nije blistao, al on prvi put i ima "neki izgovor" maska, prst, povrede... Bar se trudio.
Harden, najveći smarač lopte, pokušao DVA šuta u 2gom poluvremenu?!?!? Junačina :))))Nek mu spreme novi trejd, verovatno mu se i ovde ne igra!?
Usput da NE trenira jos malo, da nabaci jos 10kila, mozda tako dobije na explozivnosti :)))

Fox

pre 1 godinu

Pa kako ga je to bacio pod autobus? Rekao je istinu, u drugom poluvremenu svake utakmice se Harden sklanja i nije agresivan u napadu a došao si kao superstar. Kritikovan je i Embid da je u prethodne tri utakmice šutirao svega 12 puta po meču, pa je večeras nadoknadio to preteranim silovanjem, ali Harden je sada samo prosek i ništa više. Previše je Fila očekivala od njega, a u plej off-u se videlo kao da je u njega ušao duh Bena Simonsa...

Marko

pre 1 godinu

Neverovatno ANTIPATICAN LIK!
Najveci floper u istoriiji kosarke(ono je sramota za gledati), napada svoje saigrace stalno, playoff choker...nece da igra za svoju reprezentaciju nego za Francusku...
Embiid je retko los covek ali bas ono retko los tip.

gde je nestao

pre 1 godinu

Opa, ako ovo ne proguta, možda Brada na kraju završi i u Denveru (kao što su mnogi najavljivali ranije), ali ovoga puta za kikiriki. :)

capitano

pre 1 godinu

Neverovatan mi je ovaj lik, ne znam što jednostavno ne kaže izgubili smo, bili su bolji i to je to. On samo traži neke izgovore, kuka, plače

Goran

pre 1 godinu

Harden je stvarno podbacio! Pa od njega su svi ocekivali oko 25-30 poena po mecu a on to uradi samo u jednoj utakmici koju normalno dobiju sa velikom razlikom!! Gdje su sada Sak i Barkli da tvrde da je Embid trebao biti MVP: Jokic preko 31 poen i u doigravanju!

Logika

pre 1 godinu

Prevod Embidove poruke Hardenu: "Vidis da ne znam, i jedva pogadjam 7/24. Sto ti ne sutnes vise da me izvuces, da mogu da se busam kako mi je ukraden MVP."

gde je nestao

pre 1 godinu

Opa, ako ovo ne proguta, možda Brada na kraju završi i u Denveru (kao što su mnogi najavljivali ranije), ali ovoga puta za kikiriki. :)

Goran

pre 1 godinu

Harden je stvarno podbacio! Pa od njega su svi ocekivali oko 25-30 poena po mecu a on to uradi samo u jednoj utakmici koju normalno dobiju sa velikom razlikom!! Gdje su sada Sak i Barkli da tvrde da je Embid trebao biti MVP: Jokic preko 31 poen i u doigravanju!

Marko

pre 1 godinu

Neverovatno ANTIPATICAN LIK!
Najveci floper u istoriiji kosarke(ono je sramota za gledati), napada svoje saigrace stalno, playoff choker...nece da igra za svoju reprezentaciju nego za Francusku...
Embiid je retko los covek ali bas ono retko los tip.

capitano

pre 1 godinu

Neverovatan mi je ovaj lik, ne znam što jednostavno ne kaže izgubili smo, bili su bolji i to je to. On samo traži neke izgovore, kuka, plače

Fox

pre 1 godinu

Pa kako ga je to bacio pod autobus? Rekao je istinu, u drugom poluvremenu svake utakmice se Harden sklanja i nije agresivan u napadu a došao si kao superstar. Kritikovan je i Embid da je u prethodne tri utakmice šutirao svega 12 puta po meču, pa je večeras nadoknadio to preteranim silovanjem, ali Harden je sada samo prosek i ništa više. Previše je Fila očekivala od njega, a u plej off-u se videlo kao da je u njega ušao duh Bena Simonsa...

Соко сиви

pre 1 godinu

Barkli je bio nanjušio Embida još posle prethodne partije: "Kako možeš u sred plej-of serije da izjaviš kako ne znaš šta više treba da uradiš da dobiješ priznanje i tek sad kao basaš fokus na prsten?". I odigraš mlako kao izduvan balon.

Razlika između Jokića i Embida: Jokara zaturio prošlogodišnji trofej u selidbi, ne zna gde mu je a ove godine nije ni ostao da primi nagradu. Bitan mu je tim i samo tim. Celom Denveru je više stalo do Jokićevog trofeja nego njemu samome, zato su mu i došli na noge sa trofejom. To je jednostavno zarazno i ceo tim odiše zajedništvom. Jokić NIKAD ne bi javno okrivio saigrača za eliminaciju.

Embid kuka i plače dve godine kako on treba da primi priznanje, non-stop zrači oko sebe da mu je individualna nagrada na prvom mestu. To je zarazno i ceo tim prestaje da igra nakon što je MVP-trka gotova, nemaju više za šta da igraju. Dve godine za redom tvoj saigrač broj 2 ne šutne na koš u odlučujućoj utakmici - da nije malo i do tebe? Još ga okrivljuje javno.

Dachazvezda

pre 1 godinu

Kad kazes istinu, ne valja??
Na stranu sto ni Embid nije blistao, al on prvi put i ima "neki izgovor" maska, prst, povrede... Bar se trudio.
Harden, najveći smarač lopte, pokušao DVA šuta u 2gom poluvremenu?!?!? Junačina :))))Nek mu spreme novi trejd, verovatno mu se i ovde ne igra!?
Usput da NE trenira jos malo, da nabaci jos 10kila, mozda tako dobije na explozivnosti :)))

Proka

pre 1 godinu

Zabole "pravog MVPja" za kombinat. Kada nije dobio privatnu titulu bas ga briga za klub. Sada je jasno da je nikad nece ni dobiti. Ima predispozicije ali je toliko umisljen da nije normalno. Relano da ga sudije tretiraju kao druge centre ne bi bio ni u prvih 10 ne svojoj poziciji. Sa druge strane saigraci su videli ko je i sta je a i navijaci. Trenera ne pominjem jer to i nije trener. Fila je propao projekt za titulu bilo koje vrste. U stvari velika steta jer su mogli

Mare

pre 1 godinu

Pa kako ga je to bacio pod autobus? Rekao je istinu, u drugom poluvremenu svake utakmice se Harden sklanja i nije agresivan u napadu a došao si kao superstar. Kritikovan je i Embid da je u prethodne tri utakmice šutirao svega 12 puta po meču, pa je večeras nadoknadio to preteranim silovanjem, ali Harden je sada samo prosek i ništa više. Previše je Fila očekivala od njega, a u plej off-u se videlo kao da je u njega ušao duh Bena Simonsa...
(Fox, 13. maj 2022 08:19)

Jedno je kad te kritikuju sportski novinari i ostali iz tog sveta da igraš loše, a drugo je kad pričaš ovako o svom igraču. Znaš kad bi Jokić ovo uradio, nikad.

Aleksandar iz Osla

pre 1 godinu

Kakva razlika u karakteru! Kad Denver izgubi, Jokić posle izgubljene pjeof utakmice, gde je imao 30/10/5, krene da se posipa pepelom i izjavljuje kako je razočarao i da mora da bude bolji, da povuče jače ekipu. A razlog što je imao samo 5 asistencija bude jer su njegovi pajseri promašili još tri puta toliko čistih šuteva koje im je on omogućio.
To je velika lekcija pravog liderstva, preuzimanje odgovornosti.

Ovde su se našla dva odlična košarkaša, Embid i Harden, ali osvedečeno i dva otrovna lika koji ubijaju timsku atmosferu.
Lično mi je drago da čuveni Proces i bestidno tankovanje izgleda nije uspeo.

WillyWonka

pre 1 godinu

Maske padaju (ovaj put i doslovno). Ne znam da li iko obraća pažnju na to kako vrhunski sportaš kao Harden izgleda? Pa čovjek je, blago rečeno, ugojen, što znači da nije spreman za niz teških utakmica. I to dođe na naplatu, nema greške. E sad, ne znam šta je radila uprava Filadelfije prilikom potpisivanja, zašto ga nisu uslovili fizičkom formom? Samo budala može misliti da čovjek koji nije na 100 % može pružiti 100 %. Slično je bilo i sa Kajrijem, kod njega je bilo puno priče i svega drugog osim same košarke, znači, izgubio fokus.
I u pravu je Embid, čovjek igao sa povredom palca i maskom koja mu je jako smetala, ali je igrao i pokušao sve u takvim okolnostima da prođe dalje. A glumac Harden, samo lagano.
Sve u svemu, ostvarilo se ono što sam pretpostavio prilikom Hardenovog dolaska u Filadelfiju, a to je - katastrofa.

mr

pre 1 godinu

Нешто ми изгледа да су у полувремену ушли у свлачионицу, и онда овај или неко кренуо да дроби Хардену, овај помислио ок, изашли такви и ови их у трећо четвртини логично укантали и то је то. Дође се до суштине, тим је тим, а појединци који мисле да су звезде могу да буду део тима или не.

zigi

pre 1 godinu

emibid je razmazeno dete predskolskog uzrasta, nekulturan i zaostao u emotivnom i intelektualnom razvoju, a harden je bukvalno lud covek. hardenu svasta moze da pogodi sujetu, a cim se malo uvredi njemu se vise ne igra i to je kraj. jednostavno stane. on jeste van forme ali 0 poena i 2 suta, to mi lici na situaciju u kojoj embid drzi "motivacione govore" i glumi ludilo i gde harden slusa te gluposti i jednostavno se iskljuci ko na dugme kaze o.k. nikakav problem igraj ti/igrajte vi.
zato ni jedan ni drugi nikada nece biti sampioni nego starletani.

Proka

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0,a sto ne bi Embid igrao reprezentativnu kosarku za svoju zemlju nego bi za tudju u kojoj btw i ne zivi? Taj "patriota" bi sa Siakamom i ostalima mogao da bude sampion Afrike. Ali sta ga briga za svoju zemlju a i Siakama ne gotivi (pih neki tamo Afrikanac sta je to za nas Francuze). O ucinku, statistici i izbegacanju igre u regularnom delu ne bi nista, tu treba samo zdrav razum. Ja kapiram da si ti bot iz susedne zemlje ali daj malo krativnosti. Plus se vidi da te zabole za Embida kad se toliko isprovaljiva nego eto samo da je protiv Jokica. Evo imam predlog, prebaci se na Janisa kao konkurenta Jokicu. Tu be vec mogli da se pogadjamo. Embid je ispusena mustikla.

aj

pre 1 godinu

Sad zamislite situaciju gde su neki espn i slični "stručnjaci", pre jedno 3 godine, došli do zaključka da je Harden bolji igrač od Kobija.

Jim Beam

pre 1 godinu

Sve to bi imalo mnogo više smisla da dolazi od momka koji je pokidao plejof, a on je sa sezonskog proseka od 31/12/4 pao na 20/10/2 protiv Majamija uz 14.6% za 3p (37% u sezoni) i 45% iz igre (50% u sezoni). Tako da nije da je briljirao, naprotiv, gotovo podjednako je podbacio kao Harden.

mrkela

pre 1 godinu

Jbg, Harden se preforsirao u odbrani, zato nije ni mogao više u napadu. Pa, jeste videli kako je cepao odbranu?? Ja nisam. Ali... Odlika velikih defanzivaca je da pokidaju, a da to skoro niko i ne primeti. E, to je majstor!

Соко сиви

pre 1 godinu

"Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku...
@Srbonja

Tvoje komentare redovno ignorišem, ne dajem ti ni čak ni minus za koji se tolko laktaš. Važi što je takmičar pa je zdrav presedeo direktan duel u Denveru sa Jokićem dve godine zaredom, odmarao. Jesu li ti zadnje dve utakmice izgledale kao da je on, takmičar i vođa tima izašao naoštren da vodi svoj tim? Kad zagusti, mi muškarci tačno znamo sa kim bi radije kretali u bitku, pored koga bi bili u rovu i ko treba da nas vodi. Ovo od sinoć je dokaz da Embid to nije - Jokić jeste. I da, Jokić je opravdao ulogu lidera u porazu od GSW, šta ima da mu se zameri?
Ne znam zašto mešaš Luku i Memfis u ovu priču kojima svaka čast - pa oba tima su pobeđivali plej-of utakmice bez svojih vođa na terenu ove godine.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Kada su Bruklin i Fila napravili trejd verovao sam ds su oba tima profitirala. Bruklin dobio dubinu, i dobrog pleja i odbrambenig igraca, a Fila jos jednu vrhubsku opciju u napadu za prakticno dva igraca iz rotacije. Kad ono, oba tima u stvari izgubila. Ne deluje mi da se Hardenu vise igra kosarka.

Kupler Majstor

pre 1 godinu

Sokole sivi, razlika izmedju Embida i Jokica je sto Jokica zanima sto je sve potrebno da potpise najveci ugovor, sto njemu licno odgovara, a Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku.
Kad Jokic, najbolji igrac univerzuma gubi od Finiksa 4-0, onda je jer je Finiks brutalan. Kad Luka, davitelj igre i lopte ima s njima 3-3, onda su Lukini saigraci fenomenalni. I ovo 4-1 protiv GSW (prva pobjeda pro forme, kad bilo 3-0), brutalnog tima kom se malo koji tim moze suprostavit... Memfis bio pata-pata.
Tako da batalite malo sa spominjanjem Jokica, likom koji u zivotu nije imao cilj da osvoji titulu. Jedino ima srebro sa reprezentacijom, kad je bio bitan kao semafor u GTA. Ali kazu odje imao je strasan PER tad, 9p... WOW.
Spominjes Jokica koji vec 20 dana na godisnjem odmoru. 'MVP'. Jos ce da kudi saigrace koji su znoj prolivali i potcinili svoju igru da to priznanje osvoji.
(Srbonja 2.0, 13. maj 2022 09:42)

Umalo da poverujem... Aaaa Hrvoje Hrvoje... znamo te ko zlu paru.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sta ljudi vide u ovom Embidu nikada mi nece biti jasno,ogranicen je kao taraba,siluje loptu,valja se po parketu,cudo je kad nije povredjen.

vrg

pre 1 godinu

ovi iz "stats muse" su ljige, kace kako harden i ben nisu postigli ni poen u drugom poluvremenu, a ja ne znam kako iko i da sutne pored embida. sve je uzimao i sve promasivao. janis je za njega dzordan. poredjenje sa jokicem nije ni moguce, sto je shvatilo i 75% glasaca za MVP titulu.

Ivan

pre 1 godinu

Dobro zar stvarno mislite da ce harden da uzme prsten? Istinski poznavaoci kosarke znaju da gde on dodje nema tu napretka i hemije. Isto mi se cini i za kazinsa, neverovatan maler za bilo koju ekipu iako mi je on ponekad gotivan na terenu jer se bori koliko mozez

smeh

pre 1 godinu

Ovo sve što je rekao, iako je istina u pitanju, bi imalo smisla da on nije odigrao na istom nivou poput Hardena. Možda da krenete sa novim projektom i da ga nazovete "Trust in process 2".

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@wiliwonka Pa generalni menadzer File je Hardenov decko i najveci fenboj. Naravno da mu nista nisu spominjali.
Harden u utakmici win or go home postize 0p u drugom poluvremenu.

JPR24

pre 1 godinu

Embiid je bio u pravu i prosle i ove godine, jer su i Simmons i Harden zakazali. Embiid sam nije bas toliko kompletan koliko misli da jeste i ne stvara bas najbolju atmosferu u ekipi, ali mi se ceni da su drugi ipak morali uciniti vise u ovoj situaciji.
(PimPong, 13. maj 2022 17:52)

To nije poenta ! To au stvari koje se rešavaju u svlačionici između saigrača ! A ne ovo

Antonio

pre 1 godinu

Gde su sada oni likovi sto su najavili cistku Majamija od Filadelfije? Secate se komentara pre pocetka serije koji su najavljivali da ce odbrana File da stavi pod kljuc Batlera i ostale, pa sta bi? Hvala Majamiju na jos jednom sjajno PO!

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Sokole, je li realno da Jokica uzimas kao parametar za odlazak u boj i saborca, fighting for the cause... Really?!?!?! Pa covjeku se nikad nije znalo hoce li da igra za reprezentaciju, defanzivni effort u PO je sub zero. Znas li sto znaci kad glavni igrac gine u odbrani pa makar ga svi busili?!?!?! To je poziv drugima da ga prate. Jokic se bas trudi da taj primer ne pruzi. Pazi molim te, u dva nebitna meca u seriji, kad su vec bili 0-3 nabio nesto statistike u napadu protiv igraca nizih za glavu... I to uz po 6-7 izgubljenih lopti.
Znas li ti sto je Harden za njega bio u njegovim godinama? Predator licno! A tek koliko je bio korisniji u odbrani... Eto taj Harden za kog toliko negativnog ima da kazemo... Ali takav kakav je gurao dublje u PO od Jokica, par sezona samo sa igracima zadatka, jednom sa Krisom Polom, i uvijek ga zaustavljali 'ratnici', realno tim kvaliteta kao da danas fuzionises GSW i Memfis.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Sokole sivi, razlika izmedju Embida i Jokica je sto Jokica zanima sto je sve potrebno da potpise najveci ugovor, sto njemu licno odgovara, a Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku.
Kad Jokic, najbolji igrac univerzuma gubi od Finiksa 4-0, onda je jer je Finiks brutalan. Kad Luka, davitelj igre i lopte ima s njima 3-3, onda su Lukini saigraci fenomenalni. I ovo 4-1 protiv GSW (prva pobjeda pro forme, kad bilo 3-0), brutalnog tima kom se malo koji tim moze suprostavit... Memfis bio pata-pata.
Tako da batalite malo sa spominjanjem Jokica, likom koji u zivotu nije imao cilj da osvoji titulu. Jedino ima srebro sa reprezentacijom, kad je bio bitan kao semafor u GTA. Ali kazu odje imao je strasan PER tad, 9p... WOW.
Spominjes Jokica koji vec 20 dana na godisnjem odmoru. 'MVP'. Jos ce da kudi saigrace koji su znoj prolivali i potcinili svoju igru da to priznanje osvoji.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Proki, za razliku od tebe, ja NBA pratim iz ljubavi prema tom sportu i moze biti neko iz Tunisa ako postuje igru i doprinosi joj na oravi nacin ja cu ga gotiviti.
Kamerun je bivsa FR kolonija, Kamerunaca u FR koliko hoces, pricaju francuski, rodjaci su mu u FR, FR ima sanse za zlata. Zato ce Embiid tamo. Nisam primijetio da iko od ozbiljnih igraca igra za Kamerun. Valjda jer im je organizacija nikakva, a treba li Embiid da zapuca na pripreme u Kamerun da ga neki lokalni terorista otme za otkup???!!!
O Embiidovoj ljubavi prema igri ne znaju samo oni koji su zaslepljeni. Decko svake godine sve bolji i bolji, toliko ima finti a poceo kasno, visok... Zato sto svako ljeto igra basket sa lokalnim likovima, voli da igra kosarku.
On nema srece da bude stavljen u poziciju da osvoji. Evo nocas Harden i Maksi su povukli rucnu u drugom poluvremenu. Harden 0p a Maksi do pred kraj kad su se ovi odcijepili poena nije dao, pa posle nabio statistiku. Deni Grin se povrijedio jer je Embiid pao na njega. Razlog vise sto je bio revoltiran. Na kraju krajeva pet puta je padao koliko je dug, stedio se nije. Na kraju iskrena tuga. Zato cu uvijek da ga cijenim vise od Hardena, Jokica i ostalih lelemuda...
A Janis je pravi MVP kao sto je Dzru Holidej pravi DPoY. To sto mu se ne dodjeljuju nagrade, sto on uopste za to ne igra, to je druga stvar. On sve sto radi u toku sezone je u cilju osvajanja prstena.
Dok Jokic nijednog trenutka ni ne pomisli da treba da proba da ide do kraja.

Memfis

pre 1 godinu

Sve to bi imalo mnogo više smisla da dolazi od momka koji je pokidao plejof, a on je sa sezonskog proseka od 31/12/4 pao na 20/10/2 protiv Majamija uz 14.6% za 3p (37% u sezoni) i 45% iz igre (50% u sezoni). Tako da nije da je briljirao, naprotiv, gotovo podjednako je podbacio kao Harden.
(Jim Beam, 13. maj 2022 11:57)

Он је имао две озбиљне повреде, палац шутерске руке и кост лица, није баш за поређење. Хардена ники није разапињао прошле године кад је био језиво лош против Милвокија, управо јер га је мучила задња ложа.

PimPong

pre 1 godinu

Embiid je bio u pravu i prosle i ove godine, jer su i Simmons i Harden zakazali. Embiid sam nije bas toliko kompletan koliko misli da jeste i ne stvara bas najbolju atmosferu u ekipi, ali mi se ceni da su drugi ipak morali uciniti vise u ovoj situaciji.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Sokole sivi, razlika izmedju Embida i Jokica je sto Jokica zanima sto je sve potrebno da potpise najveci ugovor, sto njemu licno odgovara, a Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku.
Kad Jokic, najbolji igrac univerzuma gubi od Finiksa 4-0, onda je jer je Finiks brutalan. Kad Luka, davitelj igre i lopte ima s njima 3-3, onda su Lukini saigraci fenomenalni. I ovo 4-1 protiv GSW (prva pobjeda pro forme, kad bilo 3-0), brutalnog tima kom se malo koji tim moze suprostavit... Memfis bio pata-pata.
Tako da batalite malo sa spominjanjem Jokica, likom koji u zivotu nije imao cilj da osvoji titulu. Jedino ima srebro sa reprezentacijom, kad je bio bitan kao semafor u GTA. Ali kazu odje imao je strasan PER tad, 9p... WOW.
Spominjes Jokica koji vec 20 dana na godisnjem odmoru. 'MVP'. Jos ce da kudi saigrace koji su znoj prolivali i potcinili svoju igru da to priznanje osvoji.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Sokole, je li realno da Jokica uzimas kao parametar za odlazak u boj i saborca, fighting for the cause... Really?!?!?! Pa covjeku se nikad nije znalo hoce li da igra za reprezentaciju, defanzivni effort u PO je sub zero. Znas li sto znaci kad glavni igrac gine u odbrani pa makar ga svi busili?!?!?! To je poziv drugima da ga prate. Jokic se bas trudi da taj primer ne pruzi. Pazi molim te, u dva nebitna meca u seriji, kad su vec bili 0-3 nabio nesto statistike u napadu protiv igraca nizih za glavu... I to uz po 6-7 izgubljenih lopti.
Znas li ti sto je Harden za njega bio u njegovim godinama? Predator licno! A tek koliko je bio korisniji u odbrani... Eto taj Harden za kog toliko negativnog ima da kazemo... Ali takav kakav je gurao dublje u PO od Jokica, par sezona samo sa igracima zadatka, jednom sa Krisom Polom, i uvijek ga zaustavljali 'ratnici', realno tim kvaliteta kao da danas fuzionises GSW i Memfis.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@Proki, za razliku od tebe, ja NBA pratim iz ljubavi prema tom sportu i moze biti neko iz Tunisa ako postuje igru i doprinosi joj na oravi nacin ja cu ga gotiviti.
Kamerun je bivsa FR kolonija, Kamerunaca u FR koliko hoces, pricaju francuski, rodjaci su mu u FR, FR ima sanse za zlata. Zato ce Embiid tamo. Nisam primijetio da iko od ozbiljnih igraca igra za Kamerun. Valjda jer im je organizacija nikakva, a treba li Embiid da zapuca na pripreme u Kamerun da ga neki lokalni terorista otme za otkup???!!!
O Embiidovoj ljubavi prema igri ne znaju samo oni koji su zaslepljeni. Decko svake godine sve bolji i bolji, toliko ima finti a poceo kasno, visok... Zato sto svako ljeto igra basket sa lokalnim likovima, voli da igra kosarku.
On nema srece da bude stavljen u poziciju da osvoji. Evo nocas Harden i Maksi su povukli rucnu u drugom poluvremenu. Harden 0p a Maksi do pred kraj kad su se ovi odcijepili poena nije dao, pa posle nabio statistiku. Deni Grin se povrijedio jer je Embiid pao na njega. Razlog vise sto je bio revoltiran. Na kraju krajeva pet puta je padao koliko je dug, stedio se nije. Na kraju iskrena tuga. Zato cu uvijek da ga cijenim vise od Hardena, Jokica i ostalih lelemuda...
A Janis je pravi MVP kao sto je Dzru Holidej pravi DPoY. To sto mu se ne dodjeljuju nagrade, sto on uopste za to ne igra, to je druga stvar. On sve sto radi u toku sezone je u cilju osvajanja prstena.
Dok Jokic nijednog trenutka ni ne pomisli da treba da proba da ide do kraja.

Fox

pre 1 godinu

Pa kako ga je to bacio pod autobus? Rekao je istinu, u drugom poluvremenu svake utakmice se Harden sklanja i nije agresivan u napadu a došao si kao superstar. Kritikovan je i Embid da je u prethodne tri utakmice šutirao svega 12 puta po meču, pa je večeras nadoknadio to preteranim silovanjem, ali Harden je sada samo prosek i ništa više. Previše je Fila očekivala od njega, a u plej off-u se videlo kao da je u njega ušao duh Bena Simonsa...

Marko

pre 1 godinu

Neverovatno ANTIPATICAN LIK!
Najveci floper u istoriiji kosarke(ono je sramota za gledati), napada svoje saigrace stalno, playoff choker...nece da igra za svoju reprezentaciju nego za Francusku...
Embiid je retko los covek ali bas ono retko los tip.

gde je nestao

pre 1 godinu

Opa, ako ovo ne proguta, možda Brada na kraju završi i u Denveru (kao što su mnogi najavljivali ranije), ali ovoga puta za kikiriki. :)

Memfis

pre 1 godinu

Sve to bi imalo mnogo više smisla da dolazi od momka koji je pokidao plejof, a on je sa sezonskog proseka od 31/12/4 pao na 20/10/2 protiv Majamija uz 14.6% za 3p (37% u sezoni) i 45% iz igre (50% u sezoni). Tako da nije da je briljirao, naprotiv, gotovo podjednako je podbacio kao Harden.
(Jim Beam, 13. maj 2022 11:57)

Он је имао две озбиљне повреде, палац шутерске руке и кост лица, није баш за поређење. Хардена ники није разапињао прошле године кад је био језиво лош против Милвокија, управо јер га је мучила задња ложа.

PimPong

pre 1 godinu

Embiid je bio u pravu i prosle i ove godine, jer su i Simmons i Harden zakazali. Embiid sam nije bas toliko kompletan koliko misli da jeste i ne stvara bas najbolju atmosferu u ekipi, ali mi se ceni da su drugi ipak morali uciniti vise u ovoj situaciji.

Mare

pre 1 godinu

Pa kako ga je to bacio pod autobus? Rekao je istinu, u drugom poluvremenu svake utakmice se Harden sklanja i nije agresivan u napadu a došao si kao superstar. Kritikovan je i Embid da je u prethodne tri utakmice šutirao svega 12 puta po meču, pa je večeras nadoknadio to preteranim silovanjem, ali Harden je sada samo prosek i ništa više. Previše je Fila očekivala od njega, a u plej off-u se videlo kao da je u njega ušao duh Bena Simonsa...
(Fox, 13. maj 2022 08:19)

Jedno je kad te kritikuju sportski novinari i ostali iz tog sveta da igraš loše, a drugo je kad pričaš ovako o svom igraču. Znaš kad bi Jokić ovo uradio, nikad.

Goran

pre 1 godinu

Harden je stvarno podbacio! Pa od njega su svi ocekivali oko 25-30 poena po mecu a on to uradi samo u jednoj utakmici koju normalno dobiju sa velikom razlikom!! Gdje su sada Sak i Barkli da tvrde da je Embid trebao biti MVP: Jokic preko 31 poen i u doigravanju!

Соко сиви

pre 1 godinu

Barkli je bio nanjušio Embida još posle prethodne partije: "Kako možeš u sred plej-of serije da izjaviš kako ne znaš šta više treba da uradiš da dobiješ priznanje i tek sad kao basaš fokus na prsten?". I odigraš mlako kao izduvan balon.

Razlika između Jokića i Embida: Jokara zaturio prošlogodišnji trofej u selidbi, ne zna gde mu je a ove godine nije ni ostao da primi nagradu. Bitan mu je tim i samo tim. Celom Denveru je više stalo do Jokićevog trofeja nego njemu samome, zato su mu i došli na noge sa trofejom. To je jednostavno zarazno i ceo tim odiše zajedništvom. Jokić NIKAD ne bi javno okrivio saigrača za eliminaciju.

Embid kuka i plače dve godine kako on treba da primi priznanje, non-stop zrači oko sebe da mu je individualna nagrada na prvom mestu. To je zarazno i ceo tim prestaje da igra nakon što je MVP-trka gotova, nemaju više za šta da igraju. Dve godine za redom tvoj saigrač broj 2 ne šutne na koš u odlučujućoj utakmici - da nije malo i do tebe? Još ga okrivljuje javno.

Kupler Majstor

pre 1 godinu

Sokole sivi, razlika izmedju Embida i Jokica je sto Jokica zanima sto je sve potrebno da potpise najveci ugovor, sto njemu licno odgovara, a Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku.
Kad Jokic, najbolji igrac univerzuma gubi od Finiksa 4-0, onda je jer je Finiks brutalan. Kad Luka, davitelj igre i lopte ima s njima 3-3, onda su Lukini saigraci fenomenalni. I ovo 4-1 protiv GSW (prva pobjeda pro forme, kad bilo 3-0), brutalnog tima kom se malo koji tim moze suprostavit... Memfis bio pata-pata.
Tako da batalite malo sa spominjanjem Jokica, likom koji u zivotu nije imao cilj da osvoji titulu. Jedino ima srebro sa reprezentacijom, kad je bio bitan kao semafor u GTA. Ali kazu odje imao je strasan PER tad, 9p... WOW.
Spominjes Jokica koji vec 20 dana na godisnjem odmoru. 'MVP'. Jos ce da kudi saigrace koji su znoj prolivali i potcinili svoju igru da to priznanje osvoji.
(Srbonja 2.0, 13. maj 2022 09:42)

Umalo da poverujem... Aaaa Hrvoje Hrvoje... znamo te ko zlu paru.

Logika

pre 1 godinu

Prevod Embidove poruke Hardenu: "Vidis da ne znam, i jedva pogadjam 7/24. Sto ti ne sutnes vise da me izvuces, da mogu da se busam kako mi je ukraden MVP."

Proka

pre 1 godinu

Zabole "pravog MVPja" za kombinat. Kada nije dobio privatnu titulu bas ga briga za klub. Sada je jasno da je nikad nece ni dobiti. Ima predispozicije ali je toliko umisljen da nije normalno. Relano da ga sudije tretiraju kao druge centre ne bi bio ni u prvih 10 ne svojoj poziciji. Sa druge strane saigraci su videli ko je i sta je a i navijaci. Trenera ne pominjem jer to i nije trener. Fila je propao projekt za titulu bilo koje vrste. U stvari velika steta jer su mogli

WillyWonka

pre 1 godinu

Maske padaju (ovaj put i doslovno). Ne znam da li iko obraća pažnju na to kako vrhunski sportaš kao Harden izgleda? Pa čovjek je, blago rečeno, ugojen, što znači da nije spreman za niz teških utakmica. I to dođe na naplatu, nema greške. E sad, ne znam šta je radila uprava Filadelfije prilikom potpisivanja, zašto ga nisu uslovili fizičkom formom? Samo budala može misliti da čovjek koji nije na 100 % može pružiti 100 %. Slično je bilo i sa Kajrijem, kod njega je bilo puno priče i svega drugog osim same košarke, znači, izgubio fokus.
I u pravu je Embid, čovjek igao sa povredom palca i maskom koja mu je jako smetala, ali je igrao i pokušao sve u takvim okolnostima da prođe dalje. A glumac Harden, samo lagano.
Sve u svemu, ostvarilo se ono što sam pretpostavio prilikom Hardenovog dolaska u Filadelfiju, a to je - katastrofa.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

@wiliwonka Pa generalni menadzer File je Hardenov decko i najveci fenboj. Naravno da mu nista nisu spominjali.
Harden u utakmici win or go home postize 0p u drugom poluvremenu.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sta ljudi vide u ovom Embidu nikada mi nece biti jasno,ogranicen je kao taraba,siluje loptu,valja se po parketu,cudo je kad nije povredjen.

Proka

pre 1 godinu

@Srbonja 2.0,a sto ne bi Embid igrao reprezentativnu kosarku za svoju zemlju nego bi za tudju u kojoj btw i ne zivi? Taj "patriota" bi sa Siakamom i ostalima mogao da bude sampion Afrike. Ali sta ga briga za svoju zemlju a i Siakama ne gotivi (pih neki tamo Afrikanac sta je to za nas Francuze). O ucinku, statistici i izbegacanju igre u regularnom delu ne bi nista, tu treba samo zdrav razum. Ja kapiram da si ti bot iz susedne zemlje ali daj malo krativnosti. Plus se vidi da te zabole za Embida kad se toliko isprovaljiva nego eto samo da je protiv Jokica. Evo imam predlog, prebaci se na Janisa kao konkurenta Jokicu. Tu be vec mogli da se pogadjamo. Embid je ispusena mustikla.

vrg

pre 1 godinu

ovi iz "stats muse" su ljige, kace kako harden i ben nisu postigli ni poen u drugom poluvremenu, a ja ne znam kako iko i da sutne pored embida. sve je uzimao i sve promasivao. janis je za njega dzordan. poredjenje sa jokicem nije ni moguce, sto je shvatilo i 75% glasaca za MVP titulu.

Jim Beam

pre 1 godinu

Sve to bi imalo mnogo više smisla da dolazi od momka koji je pokidao plejof, a on je sa sezonskog proseka od 31/12/4 pao na 20/10/2 protiv Majamija uz 14.6% za 3p (37% u sezoni) i 45% iz igre (50% u sezoni). Tako da nije da je briljirao, naprotiv, gotovo podjednako je podbacio kao Harden.

Antonio

pre 1 godinu

Gde su sada oni likovi sto su najavili cistku Majamija od Filadelfije? Secate se komentara pre pocetka serije koji su najavljivali da ce odbrana File da stavi pod kljuc Batlera i ostale, pa sta bi? Hvala Majamiju na jos jednom sjajno PO!

mr

pre 1 godinu

Нешто ми изгледа да су у полувремену ушли у свлачионицу, и онда овај или неко кренуо да дроби Хардену, овај помислио ок, изашли такви и ови их у трећо четвртини логично укантали и то је то. Дође се до суштине, тим је тим, а појединци који мисле да су звезде могу да буду део тима или не.

Aleksandar iz Osla

pre 1 godinu

Kakva razlika u karakteru! Kad Denver izgubi, Jokić posle izgubljene pjeof utakmice, gde je imao 30/10/5, krene da se posipa pepelom i izjavljuje kako je razočarao i da mora da bude bolji, da povuče jače ekipu. A razlog što je imao samo 5 asistencija bude jer su njegovi pajseri promašili još tri puta toliko čistih šuteva koje im je on omogućio.
To je velika lekcija pravog liderstva, preuzimanje odgovornosti.

Ovde su se našla dva odlična košarkaša, Embid i Harden, ali osvedečeno i dva otrovna lika koji ubijaju timsku atmosferu.
Lično mi je drago da čuveni Proces i bestidno tankovanje izgleda nije uspeo.

aj

pre 1 godinu

Sad zamislite situaciju gde su neki espn i slični "stručnjaci", pre jedno 3 godine, došli do zaključka da je Harden bolji igrač od Kobija.

capitano

pre 1 godinu

Neverovatan mi je ovaj lik, ne znam što jednostavno ne kaže izgubili smo, bili su bolji i to je to. On samo traži neke izgovore, kuka, plače

Dachazvezda

pre 1 godinu

Kad kazes istinu, ne valja??
Na stranu sto ni Embid nije blistao, al on prvi put i ima "neki izgovor" maska, prst, povrede... Bar se trudio.
Harden, najveći smarač lopte, pokušao DVA šuta u 2gom poluvremenu?!?!? Junačina :))))Nek mu spreme novi trejd, verovatno mu se i ovde ne igra!?
Usput da NE trenira jos malo, da nabaci jos 10kila, mozda tako dobije na explozivnosti :)))

mrkela

pre 1 godinu

Jbg, Harden se preforsirao u odbrani, zato nije ni mogao više u napadu. Pa, jeste videli kako je cepao odbranu?? Ja nisam. Ali... Odlika velikih defanzivaca je da pokidaju, a da to skoro niko i ne primeti. E, to je majstor!

Соко сиви

pre 1 godinu

"Embiid voli da se takmici pa eto igra sa slomljenim palcem i licem, i ceka Fr drzavljanstvo da zaigra reprezentativnu kosarku...
@Srbonja

Tvoje komentare redovno ignorišem, ne dajem ti ni čak ni minus za koji se tolko laktaš. Važi što je takmičar pa je zdrav presedeo direktan duel u Denveru sa Jokićem dve godine zaredom, odmarao. Jesu li ti zadnje dve utakmice izgledale kao da je on, takmičar i vođa tima izašao naoštren da vodi svoj tim? Kad zagusti, mi muškarci tačno znamo sa kim bi radije kretali u bitku, pored koga bi bili u rovu i ko treba da nas vodi. Ovo od sinoć je dokaz da Embid to nije - Jokić jeste. I da, Jokić je opravdao ulogu lidera u porazu od GSW, šta ima da mu se zameri?
Ne znam zašto mešaš Luku i Memfis u ovu priču kojima svaka čast - pa oba tima su pobeđivali plej-of utakmice bez svojih vođa na terenu ove godine.

smeh

pre 1 godinu

Ovo sve što je rekao, iako je istina u pitanju, bi imalo smisla da on nije odigrao na istom nivou poput Hardena. Možda da krenete sa novim projektom i da ga nazovete "Trust in process 2".

zigi

pre 1 godinu

emibid je razmazeno dete predskolskog uzrasta, nekulturan i zaostao u emotivnom i intelektualnom razvoju, a harden je bukvalno lud covek. hardenu svasta moze da pogodi sujetu, a cim se malo uvredi njemu se vise ne igra i to je kraj. jednostavno stane. on jeste van forme ali 0 poena i 2 suta, to mi lici na situaciju u kojoj embid drzi "motivacione govore" i glumi ludilo i gde harden slusa te gluposti i jednostavno se iskljuci ko na dugme kaze o.k. nikakav problem igraj ti/igrajte vi.
zato ni jedan ni drugi nikada nece biti sampioni nego starletani.

JPR24

pre 1 godinu

Embiid je bio u pravu i prosle i ove godine, jer su i Simmons i Harden zakazali. Embiid sam nije bas toliko kompletan koliko misli da jeste i ne stvara bas najbolju atmosferu u ekipi, ali mi se ceni da su drugi ipak morali uciniti vise u ovoj situaciji.
(PimPong, 13. maj 2022 17:52)

To nije poenta ! To au stvari koje se rešavaju u svlačionici između saigrača ! A ne ovo

zmajognjeni

pre 1 godinu

Kada su Bruklin i Fila napravili trejd verovao sam ds su oba tima profitirala. Bruklin dobio dubinu, i dobrog pleja i odbrambenig igraca, a Fila jos jednu vrhubsku opciju u napadu za prakticno dva igraca iz rotacije. Kad ono, oba tima u stvari izgubila. Ne deluje mi da se Hardenu vise igra kosarka.

Ivan

pre 1 godinu

Dobro zar stvarno mislite da ce harden da uzme prsten? Istinski poznavaoci kosarke znaju da gde on dodje nema tu napretka i hemije. Isto mi se cini i za kazinsa, neverovatan maler za bilo koju ekipu iako mi je on ponekad gotivan na terenu jer se bori koliko mozez