1. Dajte ljudi, Džon Elvej je jedan od najvećih sportista u istoriji SAD, tamo su NFL igrači na višem nivou u odnosu na ostale sportiste. Još način na koji je uzeo 2 SB u poslednje 2 sezone...
  (CJC, 12. maj 2022 18:19)

  # Link komentara

 2. @da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda

  Kako šta je osvojio? Ima čovek 2 titule najboljeg individualnog igrača u NBA što nema mnogo veliki broj igrača a niko u istoriji Denvera vi. Za timske titule je potrebna ekipa koju Denver nema a i pojedinac ne osvaja titulu ma ko god on bio i kako igrao. Nije vam ovo tenis pa da pojedinac osvaja šampionate. Ali dobro, valjda zavist ne dozvoljava da se jasno razmišlja.
  (smeh, 12. maj 2022 18:15)

  # Link komentara

 3. Kao košarkaš u Denveru, verovatno i jeste već najbolji, i povlačenje njegovog broja 15 je gotova stvar, ali za sve ovo drugo, zaista nema potrebe za preterivanjima.
  Kao prvo, pomenute sportske zvezde imaju po dve titule u svojim sportovima, a pogotovo što je NFL tamo ipak najpopularniji sport, a možda je u hladnom Denveru i hokej ispred košarke (makar do pojave Jokića, koji polako ali sigurno preuzima šou), a kao drugo, Nikola ima još dosta da igra (tek je ušao u svoj prajm), pa je potpuno suludo pričati/pisati ovako nešto već sada.
  Ono što je već sada sigurno, njegov dres broj 15 će biti povučen nakon njegovog odlaska.
  (posmatrač, 12. maj 2022 17:37)

  # Link komentara

 4. Košarka je kolektivni sport. Jokić nije ni vlasnik kluba ni menadžer a ni trener da može da odlučuje o tome sa kim će da igra i kako će da se igra. A potezi uprave Denvera oko dovođenja igrača su užasni.
  I onda se njemu zamera što ne osvoji prsten! Pa sa kim? Sa Bartonom, Grinom, Kampacom?
  Tim osvaja prsten a ne igrač. Vrhunski igrač samo može biti predvodnik tima, ne može sam ništa da učini.
  Jokić je u svakom plej ofu odličan. A ostali?
  (V, 12. maj 2022 17:20)

  # Link komentara

 5. Šta je on to uradio da bi bio jedan od najboljih u istoriji? Istom metodologijom MVP nagrade se moze reći i za Westbruka da je jedan od najboljih ikada... Smejurija zaista sa statistikom i analitikom poslednjih godina u NBA.
  (Fox, 12. maj 2022 16:35)

  # Link komentara

 6. Pa, i nije blizu. Ti ljudi su osvojili Superbol i Stenli kup, dva puta. Jokic nista nije osvojio sa timom Denvera, niti na reprezentativnom nivou ima zlatu medalju sa nekog takmicenja. Jokic trenutno ima samo pojedinacne nagrade. Jeste sigurno sad ovog trenutka, i poslednjih par godina najbolji sportista u Denveru, ali to je individualno. Kad osvoji prsten sa Denverom, onda moze da se kaze da im je blizu.
  (Rej Von Fon, 12. maj 2022 16:28)

  # Link komentara

 7. Jokić je već sad najveća sportska zvezda grada Denvera, računajući sve sportove. O tome govori činjenica, da pre Nikole, nijedan igrač Nagetsa nije bio ni blizu MVP nagrade. Bilo je dobrih igrača, ali niko kao Nikola Jokić.
  (srle, 12. maj 2022 16:20)

  # Link komentara

 8. Može on da bude MVP svake sezone do kraja karijere. Ako ne osvoji prsten, on neće nikad biti GOAT nit bi ga mnogi svrstavali medju najboljim ikada...
  (Fan Pennyja Hardaweya, 12. maj 2022 16:17)

  # Link komentara

 9. U pravu je čovek, šta je osvojio? Ništa, titule čine sportiste legendom, pa bar finale da odigra, za sada statistički kralj.
  (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 12. maj 2022 16:11)

  # Link komentara