Subota, 02.04.2022.

08:12

Dončić i Lebron uzalud najbolji – neprijatni porazi Maveriksa i Lejkersa VIDEO

Košarkaši Dalas Maveriksa poraženi su od Vašington Vizardsa ubedljivo 135:103.

Izvor: MT

Donèiæ i Lebron uzalud najbolji – neprijatni porazi Maveriksa i Lejkersa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

quixver

pre 2 godine

Bilo kako bilo ja bih rekao da Lebron bas je toliko neinteligentan. Stovise da je i njegova kosarkaska inteligencija najprecjenjenija stvar u kosarci opcenito.

Swift

pre 2 godine

LeBron je individualno strasan igrac, ali nije lider. Mozda je bio u mladosti, sada to odavno nije.
Biti lider ne znaci samo popuniti licnu statistiku, vec imati pozitivan uticaj na tim, timsku hemiju, motivisati i homogenizovati tim. LeBron to nema. On je egoista, ima karakter razmazene zvezdice, koja hoce sve instant, sve na gotovo, a ako nije po njegovom, pocne da se duri, zabusava i deluje toksicno na timsku hemiju.

Prva sezona sa Lejkersima je bila neuspeh, ova je blam.
Ne moze se vaditi kako nema dobar tim, jer ga je sam sklapao i snosi odgovornost.
Ostali igraci igraju losije? Zasto igraju losije, zar nije bila prica da LeBron sve saigrace cini boljim? Zasto je odbrana slaba? Fali voljni momenat, losa timska hemija.
Da ne spominjem bajke kako LeBron moze svaki tim da dovede do finala...

Stavite npr. Jokica ili Doncica umesto LeBrona, mislite da bi Lejkersi bili losiji? Ja mislim da bi bili bolje plasirani nego trenutno Denver i Dalas.
Stavite LeBrona u ovaj Denver ili Dalas i bio bi pri dnu tabele. U startu bi digao ruke od sezone, trazio da mu se menja citav tim i dovedu tri superzvezde. Malo bi budzio statistiku, hladio se u odbrani, rasturio timsku hemiju, a ostali igraci bi prestali da se trude. Na kraju bi fanovi rekli kako ne moze u plejof, jer nema sa kim da igra. Jokica i Doncica izgleda niko nije obavestio da nemaju sa kim da igraju.

Mozete li da zamislite Dzordana da se hladi u odbrani ili da mu se tim ne trudi? E, tu je razlika...

JeRemija

pre 2 godine

Ok, sigurno se i Lebron pitao prilikom selekcije igrača ove sezone ali je teško bio ključni faktor jer nije toliko neinteligentan da dozvoli da mu ekipa zavisi od nekoliko staraca i staklenog Dejvisa.

Bilo kako bilo, u poslednjih 5 mečeva LBJ ima prosek od 37 poena 9 skokova i 8 asistencija sa 56% šuta iz igre ali ni to nije dovoljno za pobede.
Izgleda da je in najviše kriv za loše rezultate?!?!

Kinez

pre 2 godine

Kobijeva zadnja sezona prosek suta 35.8%, Dzordanova zadnja sezona u Bulsima 46.5% a Lebron ove sezone prosek suta 52.4% i onda je Lebron kriv za lose rezultate zbog toga sto daje vise poena od oba navedena igraca uz daleko bolje procente suta

mali grga

pre 2 godine

Svim iskrenim ljubiteljima košarke dešavanja iz ove sezone vraćaju želju za gledanjem jer posle par mučnih sezona konačno možemo reći da sve polako dolazi na svoje.
Svima je danas jasno da do titule može da se dođe samo radom i razvojem igrača, timskog duha i želje za pobedom u svakom meču. Ova sezona lejkersa stavlja tačku na hibridne sastave i veštačku izgradju oko ego manijaka kojima je bitna samo licna promocija i novac od sponzora.
Kao sto smo mnogi pisali poslednjih meseci bice zadovoljstvo gledati kosarku u ovogodisnjem play off-u bez raznih cirkuzanata i neznalica.

Ivan

pre 2 godine

NNN ...tako je ...nije sam Dzordan bio prvak ...ne moze sam James ni u PO ...ne mogu i Jiker i Luka sami ...A Grizliji bez prve petorke mogu sve ...to znaci ekipaa ...

alen

pre 2 godine

Kole, 2. april 2022 16:57

ja sam navijac lekersa buraz jesu se ukanalili jesu oterali dosta dobrih igraca jesu doveli i uzeli titulu tesko je uzeti titulu sa timom koji su imali bez devisa i lebrona ne bi uzeli titulu nikad ali bi bili konstantno u play off ali ne bi videli titulu znaci to je bila cena za titulu neki timovi je sanjaju a neki imaju po jednu titulu a neki ni jednu lekersima nije prioritet draft svi oce da dodju u lekerse i igraju dobri slobodni agenti njima ce biti prioritet resiti se vezbruka a da li ga neko oce to je pitanje mislim da ce doziveti subinu denga tipa lekersi ce ga placati narednih 10god u manjim ratama da bi potpisali nekog. treba da ostanu nan, monk, devis, lebron, tnt i ostali da budu dovedeni jedan dobar igrac ostali da budu trojkasi i odbrambeni i eto njih u zadnjem pohodu na titulu posle toga doce tipa kavaj ili tako neki igrac i tako dalje znaci ocu da kazem lekersima nije prioritet draft mada mislim da imaju najbolje birace na draftu uvek nekog tipa na kraju prvog kruga ili u drugom izaberu koji je top igrac tipa clakson, tnt, caruzo, hart, zadnji put kod su bas hteli igraca to je bio kobi pre 25god i ajde da kazem ingrama i rendla i bola su birali ali nisu ni oni znali koga ce od njih jer im tad niko posebno nije trebao uvek su pecali po 2 super agenta i davali pikove za njih i igraca.

EvGenije

pre 2 godine

JeRemija
Nego ko je sastavio ekipu!?!
Sastavlja je već 12 godina gde god ode i svi to znaju i ti si sad našao da pričaš da nije.
I onda ostavi pustoš kad ode iz te ekipe.
Da nemaš neki statistički podatak da to demantuješ!?!?
Što ne kažeš da je gubitnik jer sem lične statistike ga ništa ne zanima.
Da slučajno on nije igrač sa najviše izgubljenih utakmica a pritom da je postigao 30 poena ove sezone!?!
Naravno da jeste, mislim da ih je 18,ali svakom normalnom to govori da je egoista koji juri samo lične rekorde,jedino zaluđenici kao ti mogu da balave na njegove igre.

Kole

pre 2 godine

Sada će da sledi čuvena mantra "Lebron je sam sklopio taj tim". Da, siguran sam da bi LBJ više u timu voleo Vestbruka nego recimo Kris Pola ili Karija.
(JeRemija, 2. april 2022 14:38)

Misliš da Lebron nije učestvovao u dovođenju igrača? Bol, Karuzo, Ingram, Kuzma, Zubac, KCP, Herel. Nisu ol star igrači (osim Ingrama), ali svi oni su otišli ili u trejd za Dejvisa ili nakon toga. Šta su Lejkersi dobili tim? Kratkoročno, da, uzeli su titulu u mehuru mada iskreno i to bi bilo upitno da nije bilo prekida sezone, jer kao što vidimo ni Lebron, a pogotovo stakleni Dejvis ne mogu da izguraju celu sezonu u kontinuitetu. Dugoročno, izgubili su masu dobrih igrača koje su već imali da bi doveli dom penzionera i igrača upitnih kvaliteta: Dadli, Hauard, Gasol, Dramond, Šruder, Metjuz, Vestbruk, Ariza i Karmelo. Plus, ako se dobro sećam, nemaju pikove na naredna 4 drafta (počevši od 2022) u prvoj rundi. Čim LeGM digne sidro, Lejkersi idu u još veći kanal iz koga će se teško oporaviti narednih nekoliko godina.

alen

pre 2 godine

JeRemija, 2. april 2022 13:02

lebron je licno trazio da se dovede vezbruk i u suprotnom oterao 40/50p i brutalnu odbrau caruzo 10p, kcp preko 10p,kuzma 15p,harol 10p sva trojica igraju odbranu brutalno sem kuzme ali i on zna da je odigra kad oce znaci oterao je 40/50p 20sk,15as da bi dobio 15p,7as, 7sk i 5 izgubljenih lopti i prosek suta 30% odrilike bez vezbruka sa ovim igracima lekersi uz sve probleme vi bili izmedju 4 do 6 mesta a verovatno sa full timom mogli izbaciti sve sa istoka jer dok se devis nije povredio oni su lagano vodili 2/1 protiv finiksa tacno se videlo da su jaci i da nisu imali odgovor za devisa i lebrona a mogli su da obuzdaju bukera i pola jer su imali na njihovim pozicijama da ih cuvaju.

quixver

pre 2 godine

Cekaj malo, sad gledam i Lebron nije usao u playoff ni prve dvije godine u Clevelandu. Znaci u 19 sezona 5 puta nije usao u playoff. To je vise od 25%. Lebron James, goat i najbolji ikada ne ulazi u playoff vise od 1 u svake 4 sezone. Hahahahah

vince carter

pre 2 godine

JeRemija ti si poseban slucaj,koje bre tvoje argumentacije,kaze "imao je sezona sa 27 suteva" imao je jednu takvu sezonu i tri sa 18,19 suteva po mecu..on je bek suter kapiras...50,5% suta u vremenu Bullsa za beka sutera...kapiras :)) Mislio sam na ovu utakmicu gde su igrali protiv direktnog konkurenta,da hrani Davisa pod kosem protiv ispod prosecnog defanzivca Valanciunasa. Bas me zanima zasto su bas dali nagradu dpoy Mark Gasolu,kad su vec hteli da pokradu Lebrona,a ne onom koji je izabran u prvi defanzivni tim na poziciji Gasola. Mark Gasol je inace imao najbolji defanzivni win share te sezone. I imao je bolje konkurente za defanzivu na svojoj poziciji nego Lebron. Inace 5 puta je izabran u defanzivni prvi tim a nije pomenute da ne ume da igra odbranu vec da se ne zalaze da bi punio statisticke kolone i to traje jos od kada je otisao iz Majamija.

quixver

pre 2 godine

Lebron u 4 sezone sa Lakersima 3 puta nije usao u play off i jednom uzeo miki maus titulu hahaha kakva sprdnja. Trebali su ga poslat u Denver za Jokica samo sto na tu foru ni maloumna Denverova uprava nebi pala

Mad Max

pre 2 godine

Memfis je sinoc igrao bez 5 svojih zvezda: bez Dza Morenta, bez Dezmonda Bejna, bez Dzerena Dzeksona Juniora, bez Tajusa Dzounsa i bez svoje centarske gromade Stivena Adamsa, a ekipu je kompletno drugo poluvreme sa klupe predvodio pomocni trener, nas Darko Rajakovic, zbog iskljucenja glavnog trenera Tejlora Dzenkinsa. Kakvo ludilo, Grizliji su sa drugim timom i drugom postavom (fakticki sa momcima sa klupe) pobedili (u potpunosti KOMPLETNU i u potpunosti ZDRAVU) ubedljivo najbolje plasiranu (a mnogi ce reci i trenutno ubedljivo najbolju) NBA ekipu! Neverovatno! Kakav kolektiv i kakva prelepa kosarka, cak i sa rezervnim igracima! Memfis Grizliji su zaista nesto posebno ove sezone. Go Grizzlies, zelim vam od sveg srca da odete do samog kraja (ako ne ove godine, u narednih nekoliko sigurno), potencijal i talenat za takvo nesto zaista imate!

JeRemija

pre 2 godine

@vince carter

Jel si ti prespavao poslednjih par meseci kada pišeš da bi Lebron trebao više da ide na Dejvisa?

Čini mi se da je bio povredjen mnogo vremena ali proveri ti to za svaki slučaj:)
Što se tiče ostalih kompanjona u Lejkersima, svi su se "pokazali", na čelu sa Vestbrukom.

Sada će da sledi čuvena mantra "Lebron je sam sklopio taj tim". Da, siguran sam da bi LBJ više u timu voleo Vestbruka nego recimo Kris Pola ili Karija.

petarczv

pre 2 godine

Legendo, Lebron ove sezone šutira u proseku 23 puta, što tvoj idol Džordan ima tokom čitave karijere!
Dakle tokom čitave karijere, lik je 15 sezona šutirao u proseku svaki meč 23 puta. Znači 15 GODINA.
I onda se ti nadješ da popuješ Lebronu jer jedne sezone šutira toliko:) Da nije žalosno bilo bi smešno.
Inače, LBJ šutira preko 52% iz igre , što je vrhunski procenat uzimajući u obzir činjenicu da cepa po 8 trojki po meču.

Sve mogu da razumem ali optuživati najboljeg igrača u timu za loše rezultate Lejkersa može samo neko zlonameran i ko nije odgledao nijednu utakmicu LA ove sezone.
(JeRemija, 02. april 2022 13:02)

Jordan je bio najbolji strelac i najbolji defanzivac kapiras razliku?!

JeRemija

pre 2 godine

@Vince Carter

Na moju argumentaciju da je Džordan šutirao najviše puta u istoriji ( uz Bejlora pre 40 godina), da je više od 10 puta buo igrač sa najviše FGA u ligi ( imao sezone sa 27 šuta prosečno!) ti odgovaraš sa "Džordan je šutirao koliko je šutirao"... Care:)

Možete još milion puta ponoviti laž da se Lebron ne zalaže u odbrani i to neće postati istina. Koliko mi je poznato, on je 6 puta bio u najboljoj defanzivnoj petorci, o godini kada su mu ukrali DPOY i dali to priznanje Mark Gasolu će se verovatno jednom snimiti dokumentarac ( svi mogući treneri su se složili da je LBJ bio te godine bolji u odbrani ali liga nije želela da on objedini MVP i DPOY).

Valjda se očekuje da čovek koji igra 19.sezonu i ušao je u 38.godinu života nenormalno grize u odbrani, kao da je ruki i da se nimalo ne štedi. Licemerno.

vince carter

pre 2 godine

Dzordan je sutirao koliko je sutirao,sa 50,5% u dresu Chicago Bullsa,al je na drugoj strani terena jednako igrao cvrsto. Lebron bi sa 25 poena i 10 asistencija verovatno dobio mec,al izigrava ludilo jurenjem poena i nezalaganjem u odbrani. On samo na Davisa treba da ispuca 10 dodavanja ispod kosa.

kemp

pre 2 godine

Ne znam odakle ljudima poriv da ovoliko lažu,
Dončić je u poslednjoj četvrtini postigao samo 4 poena, a prve tri je bukvalno sam vukao loš Dalas, uostalom njegova ukupna statistika i pozicija Dalasa (bez ikakve druge zvezde u timu) pokazuje kako on igra, a ustvari komentari kao Srbonjin su čist "garbidž".
(NNN, 2. april 2022 11:16)

Los Dalas, los Denver, los Cleveland nekada, Jokic, Doncic, Lebron ne mogu sami, citam te komentare jako dugo.
To su komentari ljudi koji se ne razumeju u kosarku i ne razlikuju kosarkasku loptu od lubenice.

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Možeš li da pojasniš šta si mislio kada si napisao da Lebron po proseku poena, skokova i asistencija nije ni u top 10?

Koliko je meni poznato, on ima prosek od 27 poena prosečno tokom čitave karijere i trenutno je samo Džordan na više poena u proseku ( pošto je šutirao daleko više-sasvim logično).
Inače Lebron nikada tokom karijere nije bio igrač sa najviše FGA u NBA ( field goal attempt) a ovo je prva sezona da će možda to biti slučaj
Sa druge strane, Džordan je od 15 odigranih sezona bio igrač sa najviše upućenih šuteva ka košu više od 10 puta:)

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Legendo, Lebron ove sezone šutira u proseku 23 puta, što tvoj idol Džordan ima tokom čitave karijere!
Dakle tokom čitave karijere, lik je 15 sezona šutirao u proseku svaki meč 23 puta. Znači 15 GODINA.
I onda se ti nadješ da popuješ Lebronu jer jedne sezone šutira toliko:) Da nije žalosno bilo bi smešno.
Inače, LBJ šutira preko 52% iz igre , što je vrhunski procenat uzimajući u obzir činjenicu da cepa po 8 trojki po meču.

Sve mogu da razumem ali optuživati najboljeg igrača u timu za loše rezultate Lejkersa može samo neko zlonameran i ko nije odgledao nijednu utakmicu LA ove sezone.

NNN

pre 2 godine

Ne moze Doncic sam. Kao ni Jokic. Dok oni gnjave loptu protivnici ih protokom lopte gaze. Doncic od 27 do 37 poena postigao u Garbidz tajmu. Ne znam kad smo dosli do toga da glavni igraci igraju u 4/4 pri gubljenju od 30 razlike. To nikad nije bilo.
(Srbonja, 2. april 2022 08:31)

Ne znam odakle ljudima poriv da ovoliko lažu,
Dončić je u poslednjoj četvrtini postigao samo 4 poena, a prve tri je bukvalno sam vukao loš Dalas, uostalom njegova ukupna statistika i pozicija Dalasa (bez ikakve druge zvezde u timu) pokazuje kako on igra, a ustvari komentari kao Srbonjin su čist "garbidž".

petarczv

pre 2 godine

Lejkere rob kraljice koja igra za svoju licnu statistiku u odbrani imaju igraca manje a inace je na prvom mestu u nba po broju suteva u proseku u ligi!!! Le prevara

Боки

pre 2 godine

@Србоња, шта би са лејкерсима, ти рече да у лаганом ритму иду у плејин па после разбијају у плејоф?

Memfis

pre 2 godine

Малопре видех податак да Леброн у дресу Лејкерса има 0/17 у шутевима за победу!? Чека се Јеремија да објасни како је то заправо супер ;)

petarczv

pre 2 godine

U svojoj 19oj sezoni kraljica uzima najvise suteva u svojoj karijeri kao i u celoj ligi!!! Odbranu ne igra a lebrotovi se loze na rekorde koje postize na osnovu dugovecnosti a kad su u pitanju rekordi brojevi poena asistencija i skokova u proseku nije ni u top 10

terza

pre 2 godine

LaQueen je digla ruke od play in/off-a i sad igra samo za lične titule. Nikada nije bio najbolji strelac, pa sad hoće da dokaže da može i to da bude, čak i u godinama kada je bliži 40 nego 30. Samo neko treba da mu objasni da nije isto biti najbolji strelac lige u sezoni kada si i MVP lige i osvojio prvenstvo, i u timu koji je 11. na zapadu i koji, da nema ove glupe play in šeme, play of može samo da sanja.
Velik igrač bez sumnje, pritom ne mislim samo na fizičku veličinu koja mu je sigurno pomogla, ali džaba mu svi rekordi koje će i "na silu" da obori ako treba, nikada neće biti upamćen kao najveći.

da se ne ljubimo

pre 2 godine

@Srbonja,nije dok su košarku igrali pravi muškarci i TIM je bio svetinja.Ovi današnji nabijači statistike igraju i na minus 40 da si nebi pokvarili brojke, bruka.

Srbonja

pre 2 godine

Ne moze Doncic sam. Kao ni Jokic. Dok oni gnjave loptu protivnici ih protokom lopte gaze. Doncic od 27 do 37 poena postigao u Garbidz tajmu. Ne znam kad smo dosli do toga da glavni igraci igraju u 4/4 pri gubljenju od 30 razlike. To nikad nije bilo.

CJC

pre 2 godine

Ekipa koja od poslednjih 30 utakmica izgubi 25 zaista nema šta da traži u plej ofu a eto, oni se šukljaju tu zbog tog plej ina. San Antonio pobedu više ali i lakši raspored. Bruka šta napraviše od Lakersa ove godine.

CJC

pre 2 godine

Ekipa koja od poslednjih 30 utakmica izgubi 25 zaista nema šta da traži u plej ofu a eto, oni se šukljaju tu zbog tog plej ina. San Antonio pobedu više ali i lakši raspored. Bruka šta napraviše od Lakersa ove godine.

Srbonja

pre 2 godine

Ne moze Doncic sam. Kao ni Jokic. Dok oni gnjave loptu protivnici ih protokom lopte gaze. Doncic od 27 do 37 poena postigao u Garbidz tajmu. Ne znam kad smo dosli do toga da glavni igraci igraju u 4/4 pri gubljenju od 30 razlike. To nikad nije bilo.

terza

pre 2 godine

LaQueen je digla ruke od play in/off-a i sad igra samo za lične titule. Nikada nije bio najbolji strelac, pa sad hoće da dokaže da može i to da bude, čak i u godinama kada je bliži 40 nego 30. Samo neko treba da mu objasni da nije isto biti najbolji strelac lige u sezoni kada si i MVP lige i osvojio prvenstvo, i u timu koji je 11. na zapadu i koji, da nema ove glupe play in šeme, play of može samo da sanja.
Velik igrač bez sumnje, pritom ne mislim samo na fizičku veličinu koja mu je sigurno pomogla, ali džaba mu svi rekordi koje će i "na silu" da obori ako treba, nikada neće biti upamćen kao najveći.

da se ne ljubimo

pre 2 godine

@Srbonja,nije dok su košarku igrali pravi muškarci i TIM je bio svetinja.Ovi današnji nabijači statistike igraju i na minus 40 da si nebi pokvarili brojke, bruka.

Memfis

pre 2 godine

Малопре видех податак да Леброн у дресу Лејкерса има 0/17 у шутевима за победу!? Чека се Јеремија да објасни како је то заправо супер ;)

Боки

pre 2 godine

@Србоња, шта би са лејкерсима, ти рече да у лаганом ритму иду у плејин па после разбијају у плејоф?

Kole

pre 2 godine

Sada će da sledi čuvena mantra "Lebron je sam sklopio taj tim". Da, siguran sam da bi LBJ više u timu voleo Vestbruka nego recimo Kris Pola ili Karija.
(JeRemija, 2. april 2022 14:38)

Misliš da Lebron nije učestvovao u dovođenju igrača? Bol, Karuzo, Ingram, Kuzma, Zubac, KCP, Herel. Nisu ol star igrači (osim Ingrama), ali svi oni su otišli ili u trejd za Dejvisa ili nakon toga. Šta su Lejkersi dobili tim? Kratkoročno, da, uzeli su titulu u mehuru mada iskreno i to bi bilo upitno da nije bilo prekida sezone, jer kao što vidimo ni Lebron, a pogotovo stakleni Dejvis ne mogu da izguraju celu sezonu u kontinuitetu. Dugoročno, izgubili su masu dobrih igrača koje su već imali da bi doveli dom penzionera i igrača upitnih kvaliteta: Dadli, Hauard, Gasol, Dramond, Šruder, Metjuz, Vestbruk, Ariza i Karmelo. Plus, ako se dobro sećam, nemaju pikove na naredna 4 drafta (počevši od 2022) u prvoj rundi. Čim LeGM digne sidro, Lejkersi idu u još veći kanal iz koga će se teško oporaviti narednih nekoliko godina.

petarczv

pre 2 godine

Lejkere rob kraljice koja igra za svoju licnu statistiku u odbrani imaju igraca manje a inace je na prvom mestu u nba po broju suteva u proseku u ligi!!! Le prevara

petarczv

pre 2 godine

U svojoj 19oj sezoni kraljica uzima najvise suteva u svojoj karijeri kao i u celoj ligi!!! Odbranu ne igra a lebrotovi se loze na rekorde koje postize na osnovu dugovecnosti a kad su u pitanju rekordi brojevi poena asistencija i skokova u proseku nije ni u top 10

NNN

pre 2 godine

Ne moze Doncic sam. Kao ni Jokic. Dok oni gnjave loptu protivnici ih protokom lopte gaze. Doncic od 27 do 37 poena postigao u Garbidz tajmu. Ne znam kad smo dosli do toga da glavni igraci igraju u 4/4 pri gubljenju od 30 razlike. To nikad nije bilo.
(Srbonja, 2. april 2022 08:31)

Ne znam odakle ljudima poriv da ovoliko lažu,
Dončić je u poslednjoj četvrtini postigao samo 4 poena, a prve tri je bukvalno sam vukao loš Dalas, uostalom njegova ukupna statistika i pozicija Dalasa (bez ikakve druge zvezde u timu) pokazuje kako on igra, a ustvari komentari kao Srbonjin su čist "garbidž".

EvGenije

pre 2 godine

JeRemija
Nego ko je sastavio ekipu!?!
Sastavlja je već 12 godina gde god ode i svi to znaju i ti si sad našao da pričaš da nije.
I onda ostavi pustoš kad ode iz te ekipe.
Da nemaš neki statistički podatak da to demantuješ!?!?
Što ne kažeš da je gubitnik jer sem lične statistike ga ništa ne zanima.
Da slučajno on nije igrač sa najviše izgubljenih utakmica a pritom da je postigao 30 poena ove sezone!?!
Naravno da jeste, mislim da ih je 18,ali svakom normalnom to govori da je egoista koji juri samo lične rekorde,jedino zaluđenici kao ti mogu da balave na njegove igre.

Mad Max

pre 2 godine

Memfis je sinoc igrao bez 5 svojih zvezda: bez Dza Morenta, bez Dezmonda Bejna, bez Dzerena Dzeksona Juniora, bez Tajusa Dzounsa i bez svoje centarske gromade Stivena Adamsa, a ekipu je kompletno drugo poluvreme sa klupe predvodio pomocni trener, nas Darko Rajakovic, zbog iskljucenja glavnog trenera Tejlora Dzenkinsa. Kakvo ludilo, Grizliji su sa drugim timom i drugom postavom (fakticki sa momcima sa klupe) pobedili (u potpunosti KOMPLETNU i u potpunosti ZDRAVU) ubedljivo najbolje plasiranu (a mnogi ce reci i trenutno ubedljivo najbolju) NBA ekipu! Neverovatno! Kakav kolektiv i kakva prelepa kosarka, cak i sa rezervnim igracima! Memfis Grizliji su zaista nesto posebno ove sezone. Go Grizzlies, zelim vam od sveg srca da odete do samog kraja (ako ne ove godine, u narednih nekoliko sigurno), potencijal i talenat za takvo nesto zaista imate!

petarczv

pre 2 godine

Legendo, Lebron ove sezone šutira u proseku 23 puta, što tvoj idol Džordan ima tokom čitave karijere!
Dakle tokom čitave karijere, lik je 15 sezona šutirao u proseku svaki meč 23 puta. Znači 15 GODINA.
I onda se ti nadješ da popuješ Lebronu jer jedne sezone šutira toliko:) Da nije žalosno bilo bi smešno.
Inače, LBJ šutira preko 52% iz igre , što je vrhunski procenat uzimajući u obzir činjenicu da cepa po 8 trojki po meču.

Sve mogu da razumem ali optuživati najboljeg igrača u timu za loše rezultate Lejkersa može samo neko zlonameran i ko nije odgledao nijednu utakmicu LA ove sezone.
(JeRemija, 02. april 2022 13:02)

Jordan je bio najbolji strelac i najbolji defanzivac kapiras razliku?!

vince carter

pre 2 godine

JeRemija ti si poseban slucaj,koje bre tvoje argumentacije,kaze "imao je sezona sa 27 suteva" imao je jednu takvu sezonu i tri sa 18,19 suteva po mecu..on je bek suter kapiras...50,5% suta u vremenu Bullsa za beka sutera...kapiras :)) Mislio sam na ovu utakmicu gde su igrali protiv direktnog konkurenta,da hrani Davisa pod kosem protiv ispod prosecnog defanzivca Valanciunasa. Bas me zanima zasto su bas dali nagradu dpoy Mark Gasolu,kad su vec hteli da pokradu Lebrona,a ne onom koji je izabran u prvi defanzivni tim na poziciji Gasola. Mark Gasol je inace imao najbolji defanzivni win share te sezone. I imao je bolje konkurente za defanzivu na svojoj poziciji nego Lebron. Inace 5 puta je izabran u defanzivni prvi tim a nije pomenute da ne ume da igra odbranu vec da se ne zalaze da bi punio statisticke kolone i to traje jos od kada je otisao iz Majamija.

quixver

pre 2 godine

Cekaj malo, sad gledam i Lebron nije usao u playoff ni prve dvije godine u Clevelandu. Znaci u 19 sezona 5 puta nije usao u playoff. To je vise od 25%. Lebron James, goat i najbolji ikada ne ulazi u playoff vise od 1 u svake 4 sezone. Hahahahah

alen

pre 2 godine

JeRemija, 2. april 2022 13:02

lebron je licno trazio da se dovede vezbruk i u suprotnom oterao 40/50p i brutalnu odbrau caruzo 10p, kcp preko 10p,kuzma 15p,harol 10p sva trojica igraju odbranu brutalno sem kuzme ali i on zna da je odigra kad oce znaci oterao je 40/50p 20sk,15as da bi dobio 15p,7as, 7sk i 5 izgubljenih lopti i prosek suta 30% odrilike bez vezbruka sa ovim igracima lekersi uz sve probleme vi bili izmedju 4 do 6 mesta a verovatno sa full timom mogli izbaciti sve sa istoka jer dok se devis nije povredio oni su lagano vodili 2/1 protiv finiksa tacno se videlo da su jaci i da nisu imali odgovor za devisa i lebrona a mogli su da obuzdaju bukera i pola jer su imali na njihovim pozicijama da ih cuvaju.

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Legendo, Lebron ove sezone šutira u proseku 23 puta, što tvoj idol Džordan ima tokom čitave karijere!
Dakle tokom čitave karijere, lik je 15 sezona šutirao u proseku svaki meč 23 puta. Znači 15 GODINA.
I onda se ti nadješ da popuješ Lebronu jer jedne sezone šutira toliko:) Da nije žalosno bilo bi smešno.
Inače, LBJ šutira preko 52% iz igre , što je vrhunski procenat uzimajući u obzir činjenicu da cepa po 8 trojki po meču.

Sve mogu da razumem ali optuživati najboljeg igrača u timu za loše rezultate Lejkersa može samo neko zlonameran i ko nije odgledao nijednu utakmicu LA ove sezone.

vince carter

pre 2 godine

Dzordan je sutirao koliko je sutirao,sa 50,5% u dresu Chicago Bullsa,al je na drugoj strani terena jednako igrao cvrsto. Lebron bi sa 25 poena i 10 asistencija verovatno dobio mec,al izigrava ludilo jurenjem poena i nezalaganjem u odbrani. On samo na Davisa treba da ispuca 10 dodavanja ispod kosa.

quixver

pre 2 godine

Lebron u 4 sezone sa Lakersima 3 puta nije usao u play off i jednom uzeo miki maus titulu hahaha kakva sprdnja. Trebali su ga poslat u Denver za Jokica samo sto na tu foru ni maloumna Denverova uprava nebi pala

mali grga

pre 2 godine

Svim iskrenim ljubiteljima košarke dešavanja iz ove sezone vraćaju želju za gledanjem jer posle par mučnih sezona konačno možemo reći da sve polako dolazi na svoje.
Svima je danas jasno da do titule može da se dođe samo radom i razvojem igrača, timskog duha i želje za pobedom u svakom meču. Ova sezona lejkersa stavlja tačku na hibridne sastave i veštačku izgradju oko ego manijaka kojima je bitna samo licna promocija i novac od sponzora.
Kao sto smo mnogi pisali poslednjih meseci bice zadovoljstvo gledati kosarku u ovogodisnjem play off-u bez raznih cirkuzanata i neznalica.

Swift

pre 2 godine

LeBron je individualno strasan igrac, ali nije lider. Mozda je bio u mladosti, sada to odavno nije.
Biti lider ne znaci samo popuniti licnu statistiku, vec imati pozitivan uticaj na tim, timsku hemiju, motivisati i homogenizovati tim. LeBron to nema. On je egoista, ima karakter razmazene zvezdice, koja hoce sve instant, sve na gotovo, a ako nije po njegovom, pocne da se duri, zabusava i deluje toksicno na timsku hemiju.

Prva sezona sa Lejkersima je bila neuspeh, ova je blam.
Ne moze se vaditi kako nema dobar tim, jer ga je sam sklapao i snosi odgovornost.
Ostali igraci igraju losije? Zasto igraju losije, zar nije bila prica da LeBron sve saigrace cini boljim? Zasto je odbrana slaba? Fali voljni momenat, losa timska hemija.
Da ne spominjem bajke kako LeBron moze svaki tim da dovede do finala...

Stavite npr. Jokica ili Doncica umesto LeBrona, mislite da bi Lejkersi bili losiji? Ja mislim da bi bili bolje plasirani nego trenutno Denver i Dalas.
Stavite LeBrona u ovaj Denver ili Dalas i bio bi pri dnu tabele. U startu bi digao ruke od sezone, trazio da mu se menja citav tim i dovedu tri superzvezde. Malo bi budzio statistiku, hladio se u odbrani, rasturio timsku hemiju, a ostali igraci bi prestali da se trude. Na kraju bi fanovi rekli kako ne moze u plejof, jer nema sa kim da igra. Jokica i Doncica izgleda niko nije obavestio da nemaju sa kim da igraju.

Mozete li da zamislite Dzordana da se hladi u odbrani ili da mu se tim ne trudi? E, tu je razlika...

Ivan

pre 2 godine

NNN ...tako je ...nije sam Dzordan bio prvak ...ne moze sam James ni u PO ...ne mogu i Jiker i Luka sami ...A Grizliji bez prve petorke mogu sve ...to znaci ekipaa ...

JeRemija

pre 2 godine

@Vince Carter

Na moju argumentaciju da je Džordan šutirao najviše puta u istoriji ( uz Bejlora pre 40 godina), da je više od 10 puta buo igrač sa najviše FGA u ligi ( imao sezone sa 27 šuta prosečno!) ti odgovaraš sa "Džordan je šutirao koliko je šutirao"... Care:)

Možete još milion puta ponoviti laž da se Lebron ne zalaže u odbrani i to neće postati istina. Koliko mi je poznato, on je 6 puta bio u najboljoj defanzivnoj petorci, o godini kada su mu ukrali DPOY i dali to priznanje Mark Gasolu će se verovatno jednom snimiti dokumentarac ( svi mogući treneri su se složili da je LBJ bio te godine bolji u odbrani ali liga nije želela da on objedini MVP i DPOY).

Valjda se očekuje da čovek koji igra 19.sezonu i ušao je u 38.godinu života nenormalno grize u odbrani, kao da je ruki i da se nimalo ne štedi. Licemerno.

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Možeš li da pojasniš šta si mislio kada si napisao da Lebron po proseku poena, skokova i asistencija nije ni u top 10?

Koliko je meni poznato, on ima prosek od 27 poena prosečno tokom čitave karijere i trenutno je samo Džordan na više poena u proseku ( pošto je šutirao daleko više-sasvim logično).
Inače Lebron nikada tokom karijere nije bio igrač sa najviše FGA u NBA ( field goal attempt) a ovo je prva sezona da će možda to biti slučaj
Sa druge strane, Džordan je od 15 odigranih sezona bio igrač sa najviše upućenih šuteva ka košu više od 10 puta:)

kemp

pre 2 godine

Ne znam odakle ljudima poriv da ovoliko lažu,
Dončić je u poslednjoj četvrtini postigao samo 4 poena, a prve tri je bukvalno sam vukao loš Dalas, uostalom njegova ukupna statistika i pozicija Dalasa (bez ikakve druge zvezde u timu) pokazuje kako on igra, a ustvari komentari kao Srbonjin su čist "garbidž".
(NNN, 2. april 2022 11:16)

Los Dalas, los Denver, los Cleveland nekada, Jokic, Doncic, Lebron ne mogu sami, citam te komentare jako dugo.
To su komentari ljudi koji se ne razumeju u kosarku i ne razlikuju kosarkasku loptu od lubenice.

quixver

pre 2 godine

Bilo kako bilo ja bih rekao da Lebron bas je toliko neinteligentan. Stovise da je i njegova kosarkaska inteligencija najprecjenjenija stvar u kosarci opcenito.

JeRemija

pre 2 godine

@vince carter

Jel si ti prespavao poslednjih par meseci kada pišeš da bi Lebron trebao više da ide na Dejvisa?

Čini mi se da je bio povredjen mnogo vremena ali proveri ti to za svaki slučaj:)
Što se tiče ostalih kompanjona u Lejkersima, svi su se "pokazali", na čelu sa Vestbrukom.

Sada će da sledi čuvena mantra "Lebron je sam sklopio taj tim". Da, siguran sam da bi LBJ više u timu voleo Vestbruka nego recimo Kris Pola ili Karija.

Kinez

pre 2 godine

Kobijeva zadnja sezona prosek suta 35.8%, Dzordanova zadnja sezona u Bulsima 46.5% a Lebron ove sezone prosek suta 52.4% i onda je Lebron kriv za lose rezultate zbog toga sto daje vise poena od oba navedena igraca uz daleko bolje procente suta

JeRemija

pre 2 godine

Ok, sigurno se i Lebron pitao prilikom selekcije igrača ove sezone ali je teško bio ključni faktor jer nije toliko neinteligentan da dozvoli da mu ekipa zavisi od nekoliko staraca i staklenog Dejvisa.

Bilo kako bilo, u poslednjih 5 mečeva LBJ ima prosek od 37 poena 9 skokova i 8 asistencija sa 56% šuta iz igre ali ni to nije dovoljno za pobede.
Izgleda da je in najviše kriv za loše rezultate?!?!

alen

pre 2 godine

Kole, 2. april 2022 16:57

ja sam navijac lekersa buraz jesu se ukanalili jesu oterali dosta dobrih igraca jesu doveli i uzeli titulu tesko je uzeti titulu sa timom koji su imali bez devisa i lebrona ne bi uzeli titulu nikad ali bi bili konstantno u play off ali ne bi videli titulu znaci to je bila cena za titulu neki timovi je sanjaju a neki imaju po jednu titulu a neki ni jednu lekersima nije prioritet draft svi oce da dodju u lekerse i igraju dobri slobodni agenti njima ce biti prioritet resiti se vezbruka a da li ga neko oce to je pitanje mislim da ce doziveti subinu denga tipa lekersi ce ga placati narednih 10god u manjim ratama da bi potpisali nekog. treba da ostanu nan, monk, devis, lebron, tnt i ostali da budu dovedeni jedan dobar igrac ostali da budu trojkasi i odbrambeni i eto njih u zadnjem pohodu na titulu posle toga doce tipa kavaj ili tako neki igrac i tako dalje znaci ocu da kazem lekersima nije prioritet draft mada mislim da imaju najbolje birace na draftu uvek nekog tipa na kraju prvog kruga ili u drugom izaberu koji je top igrac tipa clakson, tnt, caruzo, hart, zadnji put kod su bas hteli igraca to je bio kobi pre 25god i ajde da kazem ingrama i rendla i bola su birali ali nisu ni oni znali koga ce od njih jer im tad niko posebno nije trebao uvek su pecali po 2 super agenta i davali pikove za njih i igraca.

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Legendo, Lebron ove sezone šutira u proseku 23 puta, što tvoj idol Džordan ima tokom čitave karijere!
Dakle tokom čitave karijere, lik je 15 sezona šutirao u proseku svaki meč 23 puta. Znači 15 GODINA.
I onda se ti nadješ da popuješ Lebronu jer jedne sezone šutira toliko:) Da nije žalosno bilo bi smešno.
Inače, LBJ šutira preko 52% iz igre , što je vrhunski procenat uzimajući u obzir činjenicu da cepa po 8 trojki po meču.

Sve mogu da razumem ali optuživati najboljeg igrača u timu za loše rezultate Lejkersa može samo neko zlonameran i ko nije odgledao nijednu utakmicu LA ove sezone.

Srbonja

pre 2 godine

Ne moze Doncic sam. Kao ni Jokic. Dok oni gnjave loptu protivnici ih protokom lopte gaze. Doncic od 27 do 37 poena postigao u Garbidz tajmu. Ne znam kad smo dosli do toga da glavni igraci igraju u 4/4 pri gubljenju od 30 razlike. To nikad nije bilo.

JeRemija

pre 2 godine

@Vince Carter

Na moju argumentaciju da je Džordan šutirao najviše puta u istoriji ( uz Bejlora pre 40 godina), da je više od 10 puta buo igrač sa najviše FGA u ligi ( imao sezone sa 27 šuta prosečno!) ti odgovaraš sa "Džordan je šutirao koliko je šutirao"... Care:)

Možete još milion puta ponoviti laž da se Lebron ne zalaže u odbrani i to neće postati istina. Koliko mi je poznato, on je 6 puta bio u najboljoj defanzivnoj petorci, o godini kada su mu ukrali DPOY i dali to priznanje Mark Gasolu će se verovatno jednom snimiti dokumentarac ( svi mogući treneri su se složili da je LBJ bio te godine bolji u odbrani ali liga nije želela da on objedini MVP i DPOY).

Valjda se očekuje da čovek koji igra 19.sezonu i ušao je u 38.godinu života nenormalno grize u odbrani, kao da je ruki i da se nimalo ne štedi. Licemerno.

Kinez

pre 2 godine

Kobijeva zadnja sezona prosek suta 35.8%, Dzordanova zadnja sezona u Bulsima 46.5% a Lebron ove sezone prosek suta 52.4% i onda je Lebron kriv za lose rezultate zbog toga sto daje vise poena od oba navedena igraca uz daleko bolje procente suta

JeRemija

pre 2 godine

@vince carter

Jel si ti prespavao poslednjih par meseci kada pišeš da bi Lebron trebao više da ide na Dejvisa?

Čini mi se da je bio povredjen mnogo vremena ali proveri ti to za svaki slučaj:)
Što se tiče ostalih kompanjona u Lejkersima, svi su se "pokazali", na čelu sa Vestbrukom.

Sada će da sledi čuvena mantra "Lebron je sam sklopio taj tim". Da, siguran sam da bi LBJ više u timu voleo Vestbruka nego recimo Kris Pola ili Karija.

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Možeš li da pojasniš šta si mislio kada si napisao da Lebron po proseku poena, skokova i asistencija nije ni u top 10?

Koliko je meni poznato, on ima prosek od 27 poena prosečno tokom čitave karijere i trenutno je samo Džordan na više poena u proseku ( pošto je šutirao daleko više-sasvim logično).
Inače Lebron nikada tokom karijere nije bio igrač sa najviše FGA u NBA ( field goal attempt) a ovo je prva sezona da će možda to biti slučaj
Sa druge strane, Džordan je od 15 odigranih sezona bio igrač sa najviše upućenih šuteva ka košu više od 10 puta:)

alen

pre 2 godine

Kole, 2. april 2022 16:57

ja sam navijac lekersa buraz jesu se ukanalili jesu oterali dosta dobrih igraca jesu doveli i uzeli titulu tesko je uzeti titulu sa timom koji su imali bez devisa i lebrona ne bi uzeli titulu nikad ali bi bili konstantno u play off ali ne bi videli titulu znaci to je bila cena za titulu neki timovi je sanjaju a neki imaju po jednu titulu a neki ni jednu lekersima nije prioritet draft svi oce da dodju u lekerse i igraju dobri slobodni agenti njima ce biti prioritet resiti se vezbruka a da li ga neko oce to je pitanje mislim da ce doziveti subinu denga tipa lekersi ce ga placati narednih 10god u manjim ratama da bi potpisali nekog. treba da ostanu nan, monk, devis, lebron, tnt i ostali da budu dovedeni jedan dobar igrac ostali da budu trojkasi i odbrambeni i eto njih u zadnjem pohodu na titulu posle toga doce tipa kavaj ili tako neki igrac i tako dalje znaci ocu da kazem lekersima nije prioritet draft mada mislim da imaju najbolje birace na draftu uvek nekog tipa na kraju prvog kruga ili u drugom izaberu koji je top igrac tipa clakson, tnt, caruzo, hart, zadnji put kod su bas hteli igraca to je bio kobi pre 25god i ajde da kazem ingrama i rendla i bola su birali ali nisu ni oni znali koga ce od njih jer im tad niko posebno nije trebao uvek su pecali po 2 super agenta i davali pikove za njih i igraca.

JeRemija

pre 2 godine

Ok, sigurno se i Lebron pitao prilikom selekcije igrača ove sezone ali je teško bio ključni faktor jer nije toliko neinteligentan da dozvoli da mu ekipa zavisi od nekoliko staraca i staklenog Dejvisa.

Bilo kako bilo, u poslednjih 5 mečeva LBJ ima prosek od 37 poena 9 skokova i 8 asistencija sa 56% šuta iz igre ali ni to nije dovoljno za pobede.
Izgleda da je in najviše kriv za loše rezultate?!?!

terza

pre 2 godine

LaQueen je digla ruke od play in/off-a i sad igra samo za lične titule. Nikada nije bio najbolji strelac, pa sad hoće da dokaže da može i to da bude, čak i u godinama kada je bliži 40 nego 30. Samo neko treba da mu objasni da nije isto biti najbolji strelac lige u sezoni kada si i MVP lige i osvojio prvenstvo, i u timu koji je 11. na zapadu i koji, da nema ove glupe play in šeme, play of može samo da sanja.
Velik igrač bez sumnje, pritom ne mislim samo na fizičku veličinu koja mu je sigurno pomogla, ali džaba mu svi rekordi koje će i "na silu" da obori ako treba, nikada neće biti upamćen kao najveći.

da se ne ljubimo

pre 2 godine

@Srbonja,nije dok su košarku igrali pravi muškarci i TIM je bio svetinja.Ovi današnji nabijači statistike igraju i na minus 40 da si nebi pokvarili brojke, bruka.

petarczv

pre 2 godine

U svojoj 19oj sezoni kraljica uzima najvise suteva u svojoj karijeri kao i u celoj ligi!!! Odbranu ne igra a lebrotovi se loze na rekorde koje postize na osnovu dugovecnosti a kad su u pitanju rekordi brojevi poena asistencija i skokova u proseku nije ni u top 10

vince carter

pre 2 godine

Dzordan je sutirao koliko je sutirao,sa 50,5% u dresu Chicago Bullsa,al je na drugoj strani terena jednako igrao cvrsto. Lebron bi sa 25 poena i 10 asistencija verovatno dobio mec,al izigrava ludilo jurenjem poena i nezalaganjem u odbrani. On samo na Davisa treba da ispuca 10 dodavanja ispod kosa.

petarczv

pre 2 godine

Legendo, Lebron ove sezone šutira u proseku 23 puta, što tvoj idol Džordan ima tokom čitave karijere!
Dakle tokom čitave karijere, lik je 15 sezona šutirao u proseku svaki meč 23 puta. Znači 15 GODINA.
I onda se ti nadješ da popuješ Lebronu jer jedne sezone šutira toliko:) Da nije žalosno bilo bi smešno.
Inače, LBJ šutira preko 52% iz igre , što je vrhunski procenat uzimajući u obzir činjenicu da cepa po 8 trojki po meču.

Sve mogu da razumem ali optuživati najboljeg igrača u timu za loše rezultate Lejkersa može samo neko zlonameran i ko nije odgledao nijednu utakmicu LA ove sezone.
(JeRemija, 02. april 2022 13:02)

Jordan je bio najbolji strelac i najbolji defanzivac kapiras razliku?!

quixver

pre 2 godine

Lebron u 4 sezone sa Lakersima 3 puta nije usao u play off i jednom uzeo miki maus titulu hahaha kakva sprdnja. Trebali su ga poslat u Denver za Jokica samo sto na tu foru ni maloumna Denverova uprava nebi pala

kemp

pre 2 godine

Ne znam odakle ljudima poriv da ovoliko lažu,
Dončić je u poslednjoj četvrtini postigao samo 4 poena, a prve tri je bukvalno sam vukao loš Dalas, uostalom njegova ukupna statistika i pozicija Dalasa (bez ikakve druge zvezde u timu) pokazuje kako on igra, a ustvari komentari kao Srbonjin su čist "garbidž".
(NNN, 2. april 2022 11:16)

Los Dalas, los Denver, los Cleveland nekada, Jokic, Doncic, Lebron ne mogu sami, citam te komentare jako dugo.
To su komentari ljudi koji se ne razumeju u kosarku i ne razlikuju kosarkasku loptu od lubenice.

EvGenije

pre 2 godine

JeRemija
Nego ko je sastavio ekipu!?!
Sastavlja je već 12 godina gde god ode i svi to znaju i ti si sad našao da pričaš da nije.
I onda ostavi pustoš kad ode iz te ekipe.
Da nemaš neki statistički podatak da to demantuješ!?!?
Što ne kažeš da je gubitnik jer sem lične statistike ga ništa ne zanima.
Da slučajno on nije igrač sa najviše izgubljenih utakmica a pritom da je postigao 30 poena ove sezone!?!
Naravno da jeste, mislim da ih je 18,ali svakom normalnom to govori da je egoista koji juri samo lične rekorde,jedino zaluđenici kao ti mogu da balave na njegove igre.

Memfis

pre 2 godine

Малопре видех податак да Леброн у дресу Лејкерса има 0/17 у шутевима за победу!? Чека се Јеремија да објасни како је то заправо супер ;)

quixver

pre 2 godine

Cekaj malo, sad gledam i Lebron nije usao u playoff ni prve dvije godine u Clevelandu. Znaci u 19 sezona 5 puta nije usao u playoff. To je vise od 25%. Lebron James, goat i najbolji ikada ne ulazi u playoff vise od 1 u svake 4 sezone. Hahahahah

mali grga

pre 2 godine

Svim iskrenim ljubiteljima košarke dešavanja iz ove sezone vraćaju želju za gledanjem jer posle par mučnih sezona konačno možemo reći da sve polako dolazi na svoje.
Svima je danas jasno da do titule može da se dođe samo radom i razvojem igrača, timskog duha i želje za pobedom u svakom meču. Ova sezona lejkersa stavlja tačku na hibridne sastave i veštačku izgradju oko ego manijaka kojima je bitna samo licna promocija i novac od sponzora.
Kao sto smo mnogi pisali poslednjih meseci bice zadovoljstvo gledati kosarku u ovogodisnjem play off-u bez raznih cirkuzanata i neznalica.

CJC

pre 2 godine

Ekipa koja od poslednjih 30 utakmica izgubi 25 zaista nema šta da traži u plej ofu a eto, oni se šukljaju tu zbog tog plej ina. San Antonio pobedu više ali i lakši raspored. Bruka šta napraviše od Lakersa ove godine.

Боки

pre 2 godine

@Србоња, шта би са лејкерсима, ти рече да у лаганом ритму иду у плејин па после разбијају у плејоф?

petarczv

pre 2 godine

Lejkere rob kraljice koja igra za svoju licnu statistiku u odbrani imaju igraca manje a inace je na prvom mestu u nba po broju suteva u proseku u ligi!!! Le prevara

NNN

pre 2 godine

Ne moze Doncic sam. Kao ni Jokic. Dok oni gnjave loptu protivnici ih protokom lopte gaze. Doncic od 27 do 37 poena postigao u Garbidz tajmu. Ne znam kad smo dosli do toga da glavni igraci igraju u 4/4 pri gubljenju od 30 razlike. To nikad nije bilo.
(Srbonja, 2. april 2022 08:31)

Ne znam odakle ljudima poriv da ovoliko lažu,
Dončić je u poslednjoj četvrtini postigao samo 4 poena, a prve tri je bukvalno sam vukao loš Dalas, uostalom njegova ukupna statistika i pozicija Dalasa (bez ikakve druge zvezde u timu) pokazuje kako on igra, a ustvari komentari kao Srbonjin su čist "garbidž".

alen

pre 2 godine

JeRemija, 2. april 2022 13:02

lebron je licno trazio da se dovede vezbruk i u suprotnom oterao 40/50p i brutalnu odbrau caruzo 10p, kcp preko 10p,kuzma 15p,harol 10p sva trojica igraju odbranu brutalno sem kuzme ali i on zna da je odigra kad oce znaci oterao je 40/50p 20sk,15as da bi dobio 15p,7as, 7sk i 5 izgubljenih lopti i prosek suta 30% odrilike bez vezbruka sa ovim igracima lekersi uz sve probleme vi bili izmedju 4 do 6 mesta a verovatno sa full timom mogli izbaciti sve sa istoka jer dok se devis nije povredio oni su lagano vodili 2/1 protiv finiksa tacno se videlo da su jaci i da nisu imali odgovor za devisa i lebrona a mogli su da obuzdaju bukera i pola jer su imali na njihovim pozicijama da ih cuvaju.

Swift

pre 2 godine

LeBron je individualno strasan igrac, ali nije lider. Mozda je bio u mladosti, sada to odavno nije.
Biti lider ne znaci samo popuniti licnu statistiku, vec imati pozitivan uticaj na tim, timsku hemiju, motivisati i homogenizovati tim. LeBron to nema. On je egoista, ima karakter razmazene zvezdice, koja hoce sve instant, sve na gotovo, a ako nije po njegovom, pocne da se duri, zabusava i deluje toksicno na timsku hemiju.

Prva sezona sa Lejkersima je bila neuspeh, ova je blam.
Ne moze se vaditi kako nema dobar tim, jer ga je sam sklapao i snosi odgovornost.
Ostali igraci igraju losije? Zasto igraju losije, zar nije bila prica da LeBron sve saigrace cini boljim? Zasto je odbrana slaba? Fali voljni momenat, losa timska hemija.
Da ne spominjem bajke kako LeBron moze svaki tim da dovede do finala...

Stavite npr. Jokica ili Doncica umesto LeBrona, mislite da bi Lejkersi bili losiji? Ja mislim da bi bili bolje plasirani nego trenutno Denver i Dalas.
Stavite LeBrona u ovaj Denver ili Dalas i bio bi pri dnu tabele. U startu bi digao ruke od sezone, trazio da mu se menja citav tim i dovedu tri superzvezde. Malo bi budzio statistiku, hladio se u odbrani, rasturio timsku hemiju, a ostali igraci bi prestali da se trude. Na kraju bi fanovi rekli kako ne moze u plejof, jer nema sa kim da igra. Jokica i Doncica izgleda niko nije obavestio da nemaju sa kim da igraju.

Mozete li da zamislite Dzordana da se hladi u odbrani ili da mu se tim ne trudi? E, tu je razlika...

vince carter

pre 2 godine

JeRemija ti si poseban slucaj,koje bre tvoje argumentacije,kaze "imao je sezona sa 27 suteva" imao je jednu takvu sezonu i tri sa 18,19 suteva po mecu..on je bek suter kapiras...50,5% suta u vremenu Bullsa za beka sutera...kapiras :)) Mislio sam na ovu utakmicu gde su igrali protiv direktnog konkurenta,da hrani Davisa pod kosem protiv ispod prosecnog defanzivca Valanciunasa. Bas me zanima zasto su bas dali nagradu dpoy Mark Gasolu,kad su vec hteli da pokradu Lebrona,a ne onom koji je izabran u prvi defanzivni tim na poziciji Gasola. Mark Gasol je inace imao najbolji defanzivni win share te sezone. I imao je bolje konkurente za defanzivu na svojoj poziciji nego Lebron. Inace 5 puta je izabran u defanzivni prvi tim a nije pomenute da ne ume da igra odbranu vec da se ne zalaze da bi punio statisticke kolone i to traje jos od kada je otisao iz Majamija.

Kole

pre 2 godine

Sada će da sledi čuvena mantra "Lebron je sam sklopio taj tim". Da, siguran sam da bi LBJ više u timu voleo Vestbruka nego recimo Kris Pola ili Karija.
(JeRemija, 2. april 2022 14:38)

Misliš da Lebron nije učestvovao u dovođenju igrača? Bol, Karuzo, Ingram, Kuzma, Zubac, KCP, Herel. Nisu ol star igrači (osim Ingrama), ali svi oni su otišli ili u trejd za Dejvisa ili nakon toga. Šta su Lejkersi dobili tim? Kratkoročno, da, uzeli su titulu u mehuru mada iskreno i to bi bilo upitno da nije bilo prekida sezone, jer kao što vidimo ni Lebron, a pogotovo stakleni Dejvis ne mogu da izguraju celu sezonu u kontinuitetu. Dugoročno, izgubili su masu dobrih igrača koje su već imali da bi doveli dom penzionera i igrača upitnih kvaliteta: Dadli, Hauard, Gasol, Dramond, Šruder, Metjuz, Vestbruk, Ariza i Karmelo. Plus, ako se dobro sećam, nemaju pikove na naredna 4 drafta (počevši od 2022) u prvoj rundi. Čim LeGM digne sidro, Lejkersi idu u još veći kanal iz koga će se teško oporaviti narednih nekoliko godina.

quixver

pre 2 godine

Bilo kako bilo ja bih rekao da Lebron bas je toliko neinteligentan. Stovise da je i njegova kosarkaska inteligencija najprecjenjenija stvar u kosarci opcenito.

Mad Max

pre 2 godine

Memfis je sinoc igrao bez 5 svojih zvezda: bez Dza Morenta, bez Dezmonda Bejna, bez Dzerena Dzeksona Juniora, bez Tajusa Dzounsa i bez svoje centarske gromade Stivena Adamsa, a ekipu je kompletno drugo poluvreme sa klupe predvodio pomocni trener, nas Darko Rajakovic, zbog iskljucenja glavnog trenera Tejlora Dzenkinsa. Kakvo ludilo, Grizliji su sa drugim timom i drugom postavom (fakticki sa momcima sa klupe) pobedili (u potpunosti KOMPLETNU i u potpunosti ZDRAVU) ubedljivo najbolje plasiranu (a mnogi ce reci i trenutno ubedljivo najbolju) NBA ekipu! Neverovatno! Kakav kolektiv i kakva prelepa kosarka, cak i sa rezervnim igracima! Memfis Grizliji su zaista nesto posebno ove sezone. Go Grizzlies, zelim vam od sveg srca da odete do samog kraja (ako ne ove godine, u narednih nekoliko sigurno), potencijal i talenat za takvo nesto zaista imate!

Ivan

pre 2 godine

NNN ...tako je ...nije sam Dzordan bio prvak ...ne moze sam James ni u PO ...ne mogu i Jiker i Luka sami ...A Grizliji bez prve petorke mogu sve ...to znaci ekipaa ...