Ponedeljak, 04.09.2006.

20:26

Zvezda ulepšala slavlje Borca

Izvor: B92

Zvezda ulepšala slavlje Borca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 17 godina

@pametnjakovic
Da nisi toliko lenj kao sto jesi, proverio bi da li sam pljuvao Ailtona kada je doveden u Zvezdu.
A da si makar malo pametniji nego sto nam govori tvoj potpis, znao bi koliko je to problematican igrac van terena.

пиксла

pre 17 godina

сад видех слике на сајту делија, лепо је све то било. наравно, било би још лепше да није било свих оних политичара, али на то не можемо утицати.

поздрав Делијама из РС и честитке за навијање и одрађену утакмицу.
СВИ У ЧАЧАК

milos

pre 17 godina

Klinci koji ovde ostavljaju komentare tipa Ailton legenda, car, kralj treba prvo da skoce pa da onda kazu hop.
Da se razumemo: nema sporenja o njegovim igrackim kvalitetima. Svoju klasu je dokazao u daleko jacoj ligi nego sto je nasa Superliga. Mislim da problem uopste nije na terenu, vec van njega. Vec je pocelo rastavljanje sa porodicom, zena nece ovamo, cimanje tamo vamo. Bice veliki uspeh ako ne zapali iz Srbije pre januara. A tek kada dodje karneval... Kada se sve to sabere, onda krenu problemi tipa dvonedeljnog kasnjenja na pripreme, skandali po gradu (tipujem na ulicu Strahinjica Bana i slicne) itd.
Pa i sa Zengom je bilo sve ok dok zena nije pocela da pljuje po Beogradu. Sta, kao mislite da ova njegova ima kraci jezik????

pametnjaković

pre 17 godina

@Milosh
ha hahhha!!! sad mu smeta sto ce Ailton na svakih mesec dana da ide Mexico...
pa brate, jel primecujes ti da bi ti i Ronaldinjo smetao jer nema zenu i decu, pa ce mnogo da juri ribice po splavovima....
ali dobro je, samo si se ti od svih onih pljuvača sada javio, pretpostavljam da isti ti sada pišu svoje isfrustrirane komentare na Bjekinu izjavu, pozdrav svima

Gabriel

pre 17 godina

onaj Ailton nema pojma debeo je crn je mator dao je samo dva gola i dva namestio,sramota,tolike pare dali za njega a on očajan ma uprava napolje dole Pixy koji nam uništava voljenu nam Zvezdu na čijoj utakmici nisam u životu bio niti ću da idem ali ne da mi savest da ćutim hahahaha.Tačno po broju komentara se vidi kolko je "pljuvača"bilo,kada su se prodavali igrači nije bilo u prvom danu ispod 150 komentara.Još jedna titula još jedan kup i prezimimo u evropi ma divota,počelo je počelo.Pozdrav svim iskrenim navijačima Crvene Zvezde iz Inđije.

Milosh

pre 17 godina

I dalje mislim da je Ailton los izbor ali ne zbog toga sto on nije kvalitetan za nasu Dzej ligu vec zbog toga sto mu je porodica na drugom kraju planete i sto ce koristiti svaku priliku da zapali. Zanima me samo kako ce Bajevic sve to tolerisati, ako se ista i pita.

Vanderlei

pre 17 godina

Zasto pisu neki da su Srbi iz RS braca? Pa mi smo jedno! Jedno srce, jedna krv! Jedan narod!
Braca mogu nam biti Grci ili Rusi!

Dirty

pre 17 godina

Ako prezivimo jesen, zbog fizicke nespremnosti i neuigranosti, od ove ekipe se moze nesto napraviti? Steta sto su grobari u cabru pa nemamo sparing partnera. Mozda OFK i UEF kup pomognu.

blizak izvor

pre 17 godina

@Istina o Viverosu
Viveros je zaista na pragu Crvene zvezde. Problem predstavljaju papiri. Igrac koji je slobodan u izboru novog kluba i koji kod sebe ima sve papire, moze da potrazi angazman u BILO KOM PERIODU, nezavisno od prelaznog roka! Problem je u tome sto Nant nije na vreme preuzeo papire od Grashopersa (gde je igrac bio na pozajmici) i ne moze Viverosu da da ispisnicu, iako je igrac posredstvom menadzera Zoran Vekica, koji pomaze u realizaciji transfera, potpisao neku vrstu predugovora. Sad je sve na Francuzima, ako oni "izdejstvuju" papire na neki nacin i stvore vremenski "vakum" sto se tice ispisnice, Viveros ce potpisati trogodisnji ugovor sa Crvenom zvezdom! Pitanje je samo, da li su oni voljni da se toliko zrtvuju? Zbog Zvezde mozda i nisu, ali zbog Piksija verujem da jesu! Kako ce se prica zavrsiti, videcemo. Jedno je sigurno, ako igrac ne dodje sada, potpisace sigurno u zimskom prelaznom roku! Pozdrav

Ckojo

pre 17 godina

Pa ja zabalavi pricajuci da imamo bolji tim i da su otisli igraci koji se nisu posebno dokazali u Zvezdi (opet napominjem-izuzev golmana)i da su dovedeni igraci koji BI TREBALO DA BUDU BOLJI. Zato mishevi i pljuvaci zvezde patite sada..ii da..dobro rece neko ovde..niste vi gledali Kuleta Acimovica..pa na njegovu igru se Dzajic proslavio..pola njegove slave treba da pripadne Kuletu..

Borac BL

pre 17 godina

Cestitam delijama na navijanju.Oni koji su bi bili na utakmici jasno su mogli vidjeti i cuti da je od 20000 gledalaca samo ta grupa (oko 200 navijaca), izolovana na zapadu, navijala za CZ. Ovo je za one koji zive u iluziji da je pola stadiona navijalo za Zvijezdu.Zajedno smo pjevali samo kada je skandirano SRPSKA, SRBIJA NIKAD FEDERACIJA.Ostala skandiranja navijaca CZ nas nisu interesovala, pogotova ona protiv JOČIĆA, valjda minstra policije u Srbiji (pretpostavljam).Zvijezda je ostavila dobar utisak u prvom poluvremenu. Veoma je opasna u napadu, iako ce se prava slika steci nakon prvih ozbiljnijih utakmica. Ailton je majstor, to se vidi, ali se i vidi da nema snage i da ne trci.Tadeu nije nista posebno, kao i Kastiljo. Smjesno je kakvu je sansu promasio, ali dobro, trudi se covjek.Gaj je odlican igrac. To su moji utisci.

Django -Resavac

pre 17 godina

Dosta vise zlonamernih komentara o C.Zvezdi i njenim pojacanjima i Piksijevim potezima koste bre vi da ocenjujete gde ste to vi igrali fudbal pa da umete da procenite jucer ste se neverne tome uverile mada jucerasnja utakmica nije merilo. Ako je otisao Zigic bio je veliki igrac, ali igra Zvezde me posecala na onda kada je igrao Musemic,a vi sto kritikujete nas iz unutrasnjosti daleko je Beograd a i ovo vreme nema novca tako da svoj voljeni klub gledam uzivo povremeno svoju prvu utakmicu sa Slobodom 1979.god i zato pozdrav za sve delije i napred Zvezda i bravo uprava, a vreme ce pokazati dali je bolje ili pogresan potez povucen ali ko smo mi da odmah sudimo razmislite mali pozdrav svima od Djanga Resavca.

daddy yankee

pre 17 godina

@ istina o viverosu brate jer mozes da pojasnis sta si hteo da kazes ovim komentarom,jer si mozda hteo da kazes da je to neka varka i da viveros ne dolazi u zvezdu?

Grobari su Doktori

pre 17 godina

Ne stvarno moramo priznati da je atleta iz Brazila razbio aktuelnog evropskog prvaka Borac iz Banjaluke!!!!!!
BRAVO SMEKERU

Bojan_FL_RS

pre 17 godina

Ipak je ovo bio spektakl za moju Banjaluku. Ne dolazi C. Zvezda u BL svake godine. Svaka im cast na ovom potezu. Rezultat pokazuje kako Borac sve vise i vise tone. 2001. godine je bilo samo 0-1. Mislim da bi uprava Borca trebala i Partizan da dovede za proslavu 80-godisnjice. Naprijed BORAC!!!

Istina o Viverosu

pre 17 godina

Samo da razjasnim to o Viverosu i sajtu "Transfermarkt". Celu pricu je izmislio pomenuti sajt ciji su vlasnici ljudi koji Viverosa ovde najcesce pominju. Kada odete na sajt naicicete na linkove o fudbalu i naravno radoznali kliknucete na njih. Eee, to je cilj svega, to su PPC linkovi *pay per click* i kada vi kliknete vlasnici sajta zaradjuju jer im advertajseri placaju za usmeravanje posetilaca na njihove sajtove, to jest placaju im za svaki klik na link. To je cela istina o "VIVEROSU". Ne zamajavajte se time. Cao

Bagzi

pre 17 godina

Mislim da sam vec u proslom kometaru pomenuo kakav je Ailton igrac ali bilo je tu i nevernih toma koji se bas razumeju u fudbal pa reko: neka pricaju !
Werder Forever !!!

Visokoletac

pre 17 godina

Ovi klinci, ne znaju kako je izgledao Jovan-Kule Acimovic, polutka CZ ali i igracina kakvog nema! Kule je bio "pozamasan" - ni malo, ni mnogo, malo vise bucmastiji, ali Kule je bio car, 'ej, car onoga vremena...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Ne treba sad preterivati u pohvalama. Naravno, nisam opravdavao ni one koji su se podsmevali narocito Ailtonovom izgledu. Ovo je samo jedna utakmica, pri tom bez takmicarskog karaktera, ali neki utisci ipak postoje.
Najvise mi se cini da Brazilac ima malo vise od 74 kg kako su pisali mnogi Beogradski mediji. Medjutim, cak mu ni to nije smetalo da pokaze da je veoma brz. Igra vlo jednostavno, ume da da gol i samo ostaje da se vidi kako ce da se upari sa Djokicem. Posto dosta utrcava u prazan prosotor plasim se da ce se cesto nalaziti u ofsajdu, zbog kasnih dodavanja igraca iz veznog reda. Voleo bih da me demantuju.
Kastiljo je ostavio odlican utisak iako ponavljam da se radi o nebitnoj utakmici. Veoma je jak, sto je dobro, ume da igra, zna sta ce sa loptom, lako se prikljuci napadu li se i brzo vrati. Videcemo sta ce da bude u prvenstvu i kako ce se njegova forma kretati. Ta fizicka snaga, moze da mu bude problem u nasoj ligi uzimajuci kriterijume nasih sudija. Moze da se desi da mu vrlo cesto sviraju faulove u duel igri telom, jer ce vrlo tesko neko da se zadrzi na nogama prilikom ozbiljnijeg duela sa Kolumbijcem.
Tadeu isto dobar. Videla se zelja, zna da igra i sto je najvaznije on je mlad i pred njim je karijera i nadam se napredak u igri.
Ne treba zaboraviti da je ovo bio drugi tim Zvezde na pocetku utakmice i da se njihovoj igri ne moze naci nesto mnogo zamerki. Posle je fakticki nastupao treci tim i igrao prema ocekivanjima. Izdvojio bih Bojana Miladinovica, koji je pokazao veliku zelju i borbenost, na zalost nema igara u kontinuitetu sto je svakom igracu neophodno. Nadam se da ce se sreca i njemu osmehnuti kad je karijera u pitanju.
Bajevic ce imati puno posla da uigra, pa moze se reci, potpuno nov tim. Iako izgleda da Zvezda nije nista slabija, uigravanje je ipak proces koji zahteva vremena. Zato je potrebno i strpljenje, a ne da posle prve lose partije uslede kritike na racun pojacanja ili zalopojke zbog prodatih igraca. Prodatih vise nema, a ovi koji su tu nasa su realnost i sa time moramo da se pomirimo. Valjda se ih Bajevic ustimovati.

Sime

pre 17 godina

Ljudi, ne znam da li se iko slaze sa mnom, ali ja mislim da onog Djokica hitno treba baciti na klupu. Imam utisak da bi Purovic, raskovic ili Tadeu mnogo bolje mogli da pomognu. Igrao je dobro prosle godine, ali ove... Ailton je klasa!
A inace, sta se desava sa tim viverosom? Jedini izvor koji ga povezuje sa zvezdom je transfermarkt. A da je to istina, zar ne bi to ovi nasi razglasili na sva zvona? A ja bas nigde na netu nisam mogao da nadjem vest koja povezuje viverosa sa Zvezdom. Doduse nije na spisku igraca Nanta. BTW zar nije prelazni rok gotov? Ima li iko (B92?) ikakvu informaciju da li je istina to sa Viverosom? Da nije neka greska sajta transfermarkt?

delija

pre 17 godina

To ce dovesti delije na marakanu.igra iz prvog poluvremena kao iz udzbenika.to ljudi vole da gledaju.samo snazno zvezdo do kraja .tvoje DELIJE su uz tebe

djape

pre 17 godina

IMAM PROVERENU IMFORMACIJU DA BAJALICA U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU PRELAZI U ZVEZDU.TREBALO JE SAD ALI POSTO BISEVAC NIJE OTISAO ODMAH TRANSVER CE SE ZAVRSITI U DECEMBRU

Nasty-Boy

pre 17 godina

Sta reci sem sjajna utakmica.Svaka cast i mojoj Zvezdi i Borcu koji je iz mog grada.
Zao mi je sto atmosfera na istoku nije bila bolja,ali zamislite vi kakva atmosfera moze biti kada pola i vise navijaca navija za Zvezdu,pa tesko da ce ti ljudi pijevati protiv Zvezde.Delije su bile fenomenalne,njih 200 iz BL je bilo barem pola sa velikim transparentom Delije Sever Banjaluka,ali ljudi su navijali odlicno ,svih 90 minuta i dokazali su da su najorganizovanija grupa u bivsoj Jugoslaviji.
Bilo je fino na pocetku kada je bila himna BOZE PRAVDE kada je pjevao cijeli stadion ili na pocetku meca kada su svih 20000 pijevali SRBIJA,SRBIJA...
Nadam se da neko nece pomisliti da je ono danasnje pravo izdanje Borcevih navijaca,jer drukcije je navijati protiv kluba kojeg volis,a drukcije protiv,recimo,Sirokog Brijega,ili Zeljeznicara.SRPSKA,SRBIJA,NIKAD FEDERACIJA.I molim vas pustite mi komentar.Nisam vredjao nikog.

muhahaha

pre 17 godina

hahaha

Videcemo Ailtona kad ga bude cuvao Bajalica ili neko od fudbalera, posto ovi to sigurno nisu...

Borac je FSRS "ugurao" u prvu ligu i sad se bori da ga tamo odrzi...

btw. Na stadionu ne moze da stane vise od 15.000 ljudi, a i to cisto sumnjam... Ali ajde neka bude

pejaBN

pre 17 godina

Kada se pridruze Blago,Basta,Bisevac,Trisovic,Milovanovic mislim da ce to biti tim bar za 1/4 kupa uefa. Stranci su odlicni i sa njima ce doci i dobri rezultati u evropi, a za koju god. dobro ce se trljat ruke od transfera (npr. Gaj,Georgiev,Thadeu, Castillo).Meni je samo zao Suzukija kojem je Zvezda upropastila karijeru jer je dosao kao velika zvezda u klub (standardan reprezentativac bio.............) Nadam se da ce vise igrati u nastavku. Na Ailtona netreba trositi rijeci zna se ko je i sta je.
Moje misljenje je da ce Castillo daleko dogurati jer stvarno je covek extra kvalitet(mozda gresim ali za klasu bolji od Kovacevica "prvi utisci".

pancevac

pre 17 godina

E sad da vas vidim.."bucko..dobro nam je ovo prasence" itd..gde ste sad kad je covek pokazao kako se igra..dva gola..dve asistencije..protiv Borca doduse ali nisu ni ovi nasi pacenici nesto jaci od njih..PIKSI MAJSTORE..prava pojacanja..svi do jednog..jos ce se oni naigrati, svi od reda..Tadeu, Ailton, Castillo, Georgiev..

ZOKI-FCRS_M-PEK

pre 17 godina

Sta je samo jedanaest komentara,ajde sada vi svi koji ste pljuvali javite se i napisite nesto?Pa ova postava koja je danas igrala je 2 puta bolja od one koja je duplu krunu uzela,to nije fraza!A jos smo igrali bez Georgijeva,Baste

Modrica

pre 17 godina

HVALA ZVEZDO, JEDINO TI NISI ZABORAVILA DA JE SRPSKI NAROD I SA JEDNA I SA DRUGE STRANE DRINE!!!!
A SRBIN NIJE KO KAZE DA U SRPSKOJ REPUBLICI ZIVE BOSANCI!!
ZVEZDO CEKAM TE U MODRICI
POZDRAV DELIJAMA IZ RS I SR!!!!

Milos

pre 17 godina

Sta ce Kostunica i Dodik tamo ? Ako je neko uspeo da napravi Zvezdu i Borac kao uspesne timove onda su to sposobni ljudi. Ova prva dvojica t osvakako nisu i dosta vise "komunisticko-orijentisanih" mahanja i navijanja!

ILKE

pre 17 godina

HEHE kako covek igra bez kondicije , ovo mu je prvi mec a zamislite samo kad nabije kondiciju sta ce da radi ja ne mogu ni da zamislim kako ce ostali timovi da prolaze protiv zvezde a samo kad se uigra sa ostalim igracima hehe , a ima jos nesto onaj mali tadeu je zmaj bolji je od jankovica duplo na desnom krilu a i kastiljo nije bio los tako da su pojacanja odlicna , mislim da bi tadeu trebalo da je medju prvih 11-to jedino zameram treneru jos jednom mali je zmaj

darkan

pre 17 godina

Ja bi da čestitam našoj brači na 80. godišnjici! Nadam se da če grad Banja Luka malo pomoči i da naprave jedan žestok klub koji taj grad i zaslužuje! I rekao bi da je ovo super događaj jer trebamo skupa da se radujemo i slavimo! Sretno Zvezdi, Borcu i svima Srbima! 20.000?!!! Svaka čast

MAFIOSI

pre 17 godina

Kao prvo cestitam borcu rodjendan.
Kao drugo svaka cast za dobru igru ali ljudi, spustite se na zemlju jos je rano za dizanje piksija i kompanije u nebesa. Ej shvatite Borac Banjaluka!!!
Tek treba da se pokazu u ligi na bar dve tekme i protiv libereca. Tek tada mozemo da pricamo nesto vise. Dotle...

Nikola

pre 17 godina

Ako se po jutru dan poznaje, mozda i bude nesto od ovog debelog. Uostalom i Ronaldo je debeo, pa je ipak car. I ne treba da trci, neka setka i daje golove, dosta je!

yyy

pre 17 godina

BRAVO ZVEZDO
AILTON JE KRALJ
LJUBAV SI MI JEDINA TI SI MOJA SUDBINA BILO DA SI PRVA BILO DA SI ZADNJA VOLECU TE UVEK JA
ALE ALE ZVEZDA LE

Delija Kovin

pre 17 godina

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!!!
Bilo je odlicno. Pravi spektakl! Penaltizam nema tolko navijaca ni u Srbiji, koliko mi imao u Republici Srpskoj.
Ailton i Pixi su sve one “pljuvace” demantovali ovom tekmom. Covek je dao dva gola, a dve gola namestio. Istna je, nije josh u formi, ali kad dodje do zeljene forme...
Eli Tadeu je igrao sa velikom zeljom i dobro se pokazao, opet demantovali one koji su pisali da je prodavao semenke, itd.
Segundo Kastiljo je igrao odlicno pogotovo u prvom poluvremenu, a kao zadnji vezni dosao je i do stopostotne sanse, koju nazalost nije iskoristio (mozda i zbog treme).
Nikola Trajkovic je dokazao da je zasluzio da se nadje u prvi tim.
Nenad Milijash bio je borben, ali danas nije zablistao.
Bojan Miladinovic se pokazao kao veoma borben i jedva doceka svaku priliku da odigra neku tekmu u Zvezdinom dresu. Trudio se trcao je u napad, pa se hitro vracao u odbranu.
Djordje Tutoric je pokazao da je napredovao od proshle godine, id a ce za godinu, dve biti stub zvezdine odbrane.
Dusan Andjelkovic nije blistao ali je dokazao da ce za godinu dana premashiti Lukovica.
Milanko Rashkovic je uspeo da postigne gol, doduse pola posla je odradio Igor Miladinovic. Milanko je ovom tekmom dokazao da treba da dobije josh neku priliku, jer nije bilo tako loshe.
Sasha Radivojevic nije odigrao loshe mada, mada je mogao da odbrani onaj gol.
Goran Adamovic je dokazao da je veliki talenat.
Igor Miladinovic, omladinac je pokazao veliku zelju i borbenost da se dokaze i uspeo je da namesti jedan gol.
Radovan Krivokapic je josh jednom dokazao da je rupa od igraca i da treba da shto pre oslobodi “desetku”.
I tako. Ucicemo mi u Kup UEFA, i sledece godine Ucicemo u Ligu Shampiona (nadam se).

Svedjan DELIJA do groba

pre 17 godina

Ovo je cudo od igraca zamislite kada Delijue zagrme
AILTOOOOOOOOOOOON
AILTOOOOOOOOON,Ailtooooooooooooooon,ja mislim da Zvezda ima puno bolji tim nego na pocetku sezone,Uz jos jedno atraktivno pojacanje u zimskom prelaznom roku i Bajalica umjesto Bisevca Zvezda moze puno da dogura u kupu UEFA.Zato Delije svi na nasu Marakanu i podrzima Piksija i Zvezdu jer mi smo njezina najveca pojacanja.

Cicevac

pre 17 godina

Ljudi ako je suditi po ovome sto smo danas videli Zvezda ima duplo bolji tim nego prosle sezone! Pojacanja su prava,a Ajlton je zmaj. Pozdrav svim Delijama.

TROOPER

pre 17 godina

AILTON SE VEC NA PRVOJ UTAKMICI POKAZAO KAO OGROMNO POJACANJE I ODLICAN STRELAC.NADAM SE DA JE SA OVA 2 POGOTKA ZAPUSIO USTA SVIM KRITICARIMA KOJI GA SMATRAJU ISTROSENIM IGRACEM !!!

ZVEZDA FOREVER !!!!!!!!

nowche

pre 17 godina

Prvo poluvreme je za medalju dobra igra i lepi golovi.Ailton je Extra igrac samo da ga bajevic sredi malo (kilaza). Borac i nije neka ekipa oni su trenutno 16/18 u prvenstvu (1pobeda i 3 poraza ) tako da 4:0 nije me bas odusevilo koliko borbenost i zelja za dokazivanje da se nametnu treneru. Drugo poluvreme je prica za sebe od drugih 10 igraca sto je zamenilo prvu ekipu niko se nije dokazao 2 sanse i 1 gol za celo poluvreme + Primljeni gol (evro gol)mora zvezda jos da se Uigra i bicemo mnogo JAKI. tako da Zvezda je JAKA bice jos JACA kada se vrate BASTA , Georgijev,Triske, i kompanija tako da sa njima imamo ekipu za POLU FINALE kupu UEFA.Bravo PIXY dobar potez. Zigica smo trebali odavno da prodamo jer zvezda treba da igra fudbal a ne da igra na jednog igraca pa sta bude

L'Imperatore

pre 17 godina

Bio sam na utakmici...Ailton rutinski i ako izgleda nezgrapan covek leti po terenu,2 gola i 2 asistencije za 45min...Kastillo(covek ima jace noge od R.Karlosa) jedini igrao svih 90 min i pokazao se kao odlicna zamena za Kovacevica(po meni je cak i bolji jer pravi manje faulova a oduzme ako ne i vise lopti od Pixija),Tadeu igrao desno krilo ali nije pokazao nista posebno tj. delovao je kao nezainteresovan za utakmicu,Trajkovic vrlo dobar na levom krilu,dao i gol glavom,Milijas igrao u paru sa Kastillom i bio pokretac svih akcija,odbrana sigurna na celu sa Gay-om i Tutoricem!
U drugom poluvremenu je izvrseno 10 izmena tako da je opao ritam sve u svemu Borac preslab za ovakvu Zvezdu ali vazno je da je bio spektakl u BL i da je sve proteklo u najboljem redu!!!

Petar

pre 17 godina

Sad je bas tesko poverovati u ove price, bice da je rekla-kazala :P Sada oni koji su pljuvali Ailtona neka kazu nesto ako ih nije sramota !!! Jeste da ovaj mec nista ne pokazuje ali je ondlicno odigrao 45 minuta, 2 gola i 2 asistencije. Pogledajte na "topklik" forumu sportske price najvatrenijih Delija kako ocenjuju Ailtona.

sale

pre 17 godina

Trebalo bi Borac da igra nasu ligu kao u SRJ. I ne samo on nego i drugi klubovi iz RS.Kad ce na neku nasu utakmicu (osim eventualno derbi) doci 20000 ljudi?

sale

pre 17 godina

Sta je sad pljuvaci Ailtona???Jeste da Borac nije pravo merilo njegove vrednosti,ali on se pokazao za ovih 45 min. kao odlicno pojacanje!!!2 gola i dve asistencije!Grobari mislite o tome,kao i "Delije"koje su bile protiv njegovog dolaska!!!

PFC-Shampion

pre 17 godina

Bio sam prisutan u Sport Cafeu, kada je jedan bivši trener Partizana ,zvao Ješića i pitao ga da li gleda prenos, a ovaj mu je odgovorio, šta da radim čoveče, oni su puni keša, a ovi moji hoće da sa ovim polovnjacima osvojim titulu, igraju ovi crnci ko zmajevi, ja sam hteo dva dobra napadača, al nema ništa dok ne prodamo Boju i Radonju, a to će biti na sv. Nikad.
Bjeka i Zeka NIGHTMARE CONTINUES

PFC-Shampion

pre 17 godina

Bio sam prisutan u Sport Cafeu, kada je jedan bivši trener Partizana ,zvao Ješića i pitao ga da li gleda prenos, a ovaj mu je odgovorio, šta da radim čoveče, oni su puni keša, a ovi moji hoće da sa ovim polovnjacima osvojim titulu, igraju ovi crnci ko zmajevi, ja sam hteo dva dobra napadača, al nema ništa dok ne prodamo Boju i Radonju, a to će biti na sv. Nikad.
Bjeka i Zeka NIGHTMARE CONTINUES

sale

pre 17 godina

Trebalo bi Borac da igra nasu ligu kao u SRJ. I ne samo on nego i drugi klubovi iz RS.Kad ce na neku nasu utakmicu (osim eventualno derbi) doci 20000 ljudi?

sale

pre 17 godina

Sta je sad pljuvaci Ailtona???Jeste da Borac nije pravo merilo njegove vrednosti,ali on se pokazao za ovih 45 min. kao odlicno pojacanje!!!2 gola i dve asistencije!Grobari mislite o tome,kao i "Delije"koje su bile protiv njegovog dolaska!!!

Petar

pre 17 godina

Sad je bas tesko poverovati u ove price, bice da je rekla-kazala :P Sada oni koji su pljuvali Ailtona neka kazu nesto ako ih nije sramota !!! Jeste da ovaj mec nista ne pokazuje ali je ondlicno odigrao 45 minuta, 2 gola i 2 asistencije. Pogledajte na "topklik" forumu sportske price najvatrenijih Delija kako ocenjuju Ailtona.

Cicevac

pre 17 godina

Ljudi ako je suditi po ovome sto smo danas videli Zvezda ima duplo bolji tim nego prosle sezone! Pojacanja su prava,a Ajlton je zmaj. Pozdrav svim Delijama.

TROOPER

pre 17 godina

AILTON SE VEC NA PRVOJ UTAKMICI POKAZAO KAO OGROMNO POJACANJE I ODLICAN STRELAC.NADAM SE DA JE SA OVA 2 POGOTKA ZAPUSIO USTA SVIM KRITICARIMA KOJI GA SMATRAJU ISTROSENIM IGRACEM !!!

ZVEZDA FOREVER !!!!!!!!

nowche

pre 17 godina

Prvo poluvreme je za medalju dobra igra i lepi golovi.Ailton je Extra igrac samo da ga bajevic sredi malo (kilaza). Borac i nije neka ekipa oni su trenutno 16/18 u prvenstvu (1pobeda i 3 poraza ) tako da 4:0 nije me bas odusevilo koliko borbenost i zelja za dokazivanje da se nametnu treneru. Drugo poluvreme je prica za sebe od drugih 10 igraca sto je zamenilo prvu ekipu niko se nije dokazao 2 sanse i 1 gol za celo poluvreme + Primljeni gol (evro gol)mora zvezda jos da se Uigra i bicemo mnogo JAKI. tako da Zvezda je JAKA bice jos JACA kada se vrate BASTA , Georgijev,Triske, i kompanija tako da sa njima imamo ekipu za POLU FINALE kupu UEFA.Bravo PIXY dobar potez. Zigica smo trebali odavno da prodamo jer zvezda treba da igra fudbal a ne da igra na jednog igraca pa sta bude

L'Imperatore

pre 17 godina

Bio sam na utakmici...Ailton rutinski i ako izgleda nezgrapan covek leti po terenu,2 gola i 2 asistencije za 45min...Kastillo(covek ima jace noge od R.Karlosa) jedini igrao svih 90 min i pokazao se kao odlicna zamena za Kovacevica(po meni je cak i bolji jer pravi manje faulova a oduzme ako ne i vise lopti od Pixija),Tadeu igrao desno krilo ali nije pokazao nista posebno tj. delovao je kao nezainteresovan za utakmicu,Trajkovic vrlo dobar na levom krilu,dao i gol glavom,Milijas igrao u paru sa Kastillom i bio pokretac svih akcija,odbrana sigurna na celu sa Gay-om i Tutoricem!
U drugom poluvremenu je izvrseno 10 izmena tako da je opao ritam sve u svemu Borac preslab za ovakvu Zvezdu ali vazno je da je bio spektakl u BL i da je sve proteklo u najboljem redu!!!

yyy

pre 17 godina

BRAVO ZVEZDO
AILTON JE KRALJ
LJUBAV SI MI JEDINA TI SI MOJA SUDBINA BILO DA SI PRVA BILO DA SI ZADNJA VOLECU TE UVEK JA
ALE ALE ZVEZDA LE

MAFIOSI

pre 17 godina

Kao prvo cestitam borcu rodjendan.
Kao drugo svaka cast za dobru igru ali ljudi, spustite se na zemlju jos je rano za dizanje piksija i kompanije u nebesa. Ej shvatite Borac Banjaluka!!!
Tek treba da se pokazu u ligi na bar dve tekme i protiv libereca. Tek tada mozemo da pricamo nesto vise. Dotle...

Svedjan DELIJA do groba

pre 17 godina

Ovo je cudo od igraca zamislite kada Delijue zagrme
AILTOOOOOOOOOOOON
AILTOOOOOOOOON,Ailtooooooooooooooon,ja mislim da Zvezda ima puno bolji tim nego na pocetku sezone,Uz jos jedno atraktivno pojacanje u zimskom prelaznom roku i Bajalica umjesto Bisevca Zvezda moze puno da dogura u kupu UEFA.Zato Delije svi na nasu Marakanu i podrzima Piksija i Zvezdu jer mi smo njezina najveca pojacanja.

Delija Kovin

pre 17 godina

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!!!
Bilo je odlicno. Pravi spektakl! Penaltizam nema tolko navijaca ni u Srbiji, koliko mi imao u Republici Srpskoj.
Ailton i Pixi su sve one “pljuvace” demantovali ovom tekmom. Covek je dao dva gola, a dve gola namestio. Istna je, nije josh u formi, ali kad dodje do zeljene forme...
Eli Tadeu je igrao sa velikom zeljom i dobro se pokazao, opet demantovali one koji su pisali da je prodavao semenke, itd.
Segundo Kastiljo je igrao odlicno pogotovo u prvom poluvremenu, a kao zadnji vezni dosao je i do stopostotne sanse, koju nazalost nije iskoristio (mozda i zbog treme).
Nikola Trajkovic je dokazao da je zasluzio da se nadje u prvi tim.
Nenad Milijash bio je borben, ali danas nije zablistao.
Bojan Miladinovic se pokazao kao veoma borben i jedva doceka svaku priliku da odigra neku tekmu u Zvezdinom dresu. Trudio se trcao je u napad, pa se hitro vracao u odbranu.
Djordje Tutoric je pokazao da je napredovao od proshle godine, id a ce za godinu, dve biti stub zvezdine odbrane.
Dusan Andjelkovic nije blistao ali je dokazao da ce za godinu dana premashiti Lukovica.
Milanko Rashkovic je uspeo da postigne gol, doduse pola posla je odradio Igor Miladinovic. Milanko je ovom tekmom dokazao da treba da dobije josh neku priliku, jer nije bilo tako loshe.
Sasha Radivojevic nije odigrao loshe mada, mada je mogao da odbrani onaj gol.
Goran Adamovic je dokazao da je veliki talenat.
Igor Miladinovic, omladinac je pokazao veliku zelju i borbenost da se dokaze i uspeo je da namesti jedan gol.
Radovan Krivokapic je josh jednom dokazao da je rupa od igraca i da treba da shto pre oslobodi “desetku”.
I tako. Ucicemo mi u Kup UEFA, i sledece godine Ucicemo u Ligu Shampiona (nadam se).

darkan

pre 17 godina

Ja bi da čestitam našoj brači na 80. godišnjici! Nadam se da če grad Banja Luka malo pomoči i da naprave jedan žestok klub koji taj grad i zaslužuje! I rekao bi da je ovo super događaj jer trebamo skupa da se radujemo i slavimo! Sretno Zvezdi, Borcu i svima Srbima! 20.000?!!! Svaka čast

Nikola

pre 17 godina

Ako se po jutru dan poznaje, mozda i bude nesto od ovog debelog. Uostalom i Ronaldo je debeo, pa je ipak car. I ne treba da trci, neka setka i daje golove, dosta je!

pancevac

pre 17 godina

E sad da vas vidim.."bucko..dobro nam je ovo prasence" itd..gde ste sad kad je covek pokazao kako se igra..dva gola..dve asistencije..protiv Borca doduse ali nisu ni ovi nasi pacenici nesto jaci od njih..PIKSI MAJSTORE..prava pojacanja..svi do jednog..jos ce se oni naigrati, svi od reda..Tadeu, Ailton, Castillo, Georgiev..

muhahaha

pre 17 godina

hahaha

Videcemo Ailtona kad ga bude cuvao Bajalica ili neko od fudbalera, posto ovi to sigurno nisu...

Borac je FSRS "ugurao" u prvu ligu i sad se bori da ga tamo odrzi...

btw. Na stadionu ne moze da stane vise od 15.000 ljudi, a i to cisto sumnjam... Ali ajde neka bude

Nasty-Boy

pre 17 godina

Sta reci sem sjajna utakmica.Svaka cast i mojoj Zvezdi i Borcu koji je iz mog grada.
Zao mi je sto atmosfera na istoku nije bila bolja,ali zamislite vi kakva atmosfera moze biti kada pola i vise navijaca navija za Zvezdu,pa tesko da ce ti ljudi pijevati protiv Zvezde.Delije su bile fenomenalne,njih 200 iz BL je bilo barem pola sa velikim transparentom Delije Sever Banjaluka,ali ljudi su navijali odlicno ,svih 90 minuta i dokazali su da su najorganizovanija grupa u bivsoj Jugoslaviji.
Bilo je fino na pocetku kada je bila himna BOZE PRAVDE kada je pjevao cijeli stadion ili na pocetku meca kada su svih 20000 pijevali SRBIJA,SRBIJA...
Nadam se da neko nece pomisliti da je ono danasnje pravo izdanje Borcevih navijaca,jer drukcije je navijati protiv kluba kojeg volis,a drukcije protiv,recimo,Sirokog Brijega,ili Zeljeznicara.SRPSKA,SRBIJA,NIKAD FEDERACIJA.I molim vas pustite mi komentar.Nisam vredjao nikog.

Modrica

pre 17 godina

HVALA ZVEZDO, JEDINO TI NISI ZABORAVILA DA JE SRPSKI NAROD I SA JEDNA I SA DRUGE STRANE DRINE!!!!
A SRBIN NIJE KO KAZE DA U SRPSKOJ REPUBLICI ZIVE BOSANCI!!
ZVEZDO CEKAM TE U MODRICI
POZDRAV DELIJAMA IZ RS I SR!!!!

Milos

pre 17 godina

Sta ce Kostunica i Dodik tamo ? Ako je neko uspeo da napravi Zvezdu i Borac kao uspesne timove onda su to sposobni ljudi. Ova prva dvojica t osvakako nisu i dosta vise "komunisticko-orijentisanih" mahanja i navijanja!

ZOKI-FCRS_M-PEK

pre 17 godina

Sta je samo jedanaest komentara,ajde sada vi svi koji ste pljuvali javite se i napisite nesto?Pa ova postava koja je danas igrala je 2 puta bolja od one koja je duplu krunu uzela,to nije fraza!A jos smo igrali bez Georgijeva,Baste

pejaBN

pre 17 godina

Kada se pridruze Blago,Basta,Bisevac,Trisovic,Milovanovic mislim da ce to biti tim bar za 1/4 kupa uefa. Stranci su odlicni i sa njima ce doci i dobri rezultati u evropi, a za koju god. dobro ce se trljat ruke od transfera (npr. Gaj,Georgiev,Thadeu, Castillo).Meni je samo zao Suzukija kojem je Zvezda upropastila karijeru jer je dosao kao velika zvezda u klub (standardan reprezentativac bio.............) Nadam se da ce vise igrati u nastavku. Na Ailtona netreba trositi rijeci zna se ko je i sta je.
Moje misljenje je da ce Castillo daleko dogurati jer stvarno je covek extra kvalitet(mozda gresim ali za klasu bolji od Kovacevica "prvi utisci".

ILKE

pre 17 godina

HEHE kako covek igra bez kondicije , ovo mu je prvi mec a zamislite samo kad nabije kondiciju sta ce da radi ja ne mogu ni da zamislim kako ce ostali timovi da prolaze protiv zvezde a samo kad se uigra sa ostalim igracima hehe , a ima jos nesto onaj mali tadeu je zmaj bolji je od jankovica duplo na desnom krilu a i kastiljo nije bio los tako da su pojacanja odlicna , mislim da bi tadeu trebalo da je medju prvih 11-to jedino zameram treneru jos jednom mali je zmaj

djape

pre 17 godina

IMAM PROVERENU IMFORMACIJU DA BAJALICA U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU PRELAZI U ZVEZDU.TREBALO JE SAD ALI POSTO BISEVAC NIJE OTISAO ODMAH TRANSVER CE SE ZAVRSITI U DECEMBRU

Sime

pre 17 godina

Ljudi, ne znam da li se iko slaze sa mnom, ali ja mislim da onog Djokica hitno treba baciti na klupu. Imam utisak da bi Purovic, raskovic ili Tadeu mnogo bolje mogli da pomognu. Igrao je dobro prosle godine, ali ove... Ailton je klasa!
A inace, sta se desava sa tim viverosom? Jedini izvor koji ga povezuje sa zvezdom je transfermarkt. A da je to istina, zar ne bi to ovi nasi razglasili na sva zvona? A ja bas nigde na netu nisam mogao da nadjem vest koja povezuje viverosa sa Zvezdom. Doduse nije na spisku igraca Nanta. BTW zar nije prelazni rok gotov? Ima li iko (B92?) ikakvu informaciju da li je istina to sa Viverosom? Da nije neka greska sajta transfermarkt?

delija

pre 17 godina

To ce dovesti delije na marakanu.igra iz prvog poluvremena kao iz udzbenika.to ljudi vole da gledaju.samo snazno zvezdo do kraja .tvoje DELIJE su uz tebe

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Ne treba sad preterivati u pohvalama. Naravno, nisam opravdavao ni one koji su se podsmevali narocito Ailtonovom izgledu. Ovo je samo jedna utakmica, pri tom bez takmicarskog karaktera, ali neki utisci ipak postoje.
Najvise mi se cini da Brazilac ima malo vise od 74 kg kako su pisali mnogi Beogradski mediji. Medjutim, cak mu ni to nije smetalo da pokaze da je veoma brz. Igra vlo jednostavno, ume da da gol i samo ostaje da se vidi kako ce da se upari sa Djokicem. Posto dosta utrcava u prazan prosotor plasim se da ce se cesto nalaziti u ofsajdu, zbog kasnih dodavanja igraca iz veznog reda. Voleo bih da me demantuju.
Kastiljo je ostavio odlican utisak iako ponavljam da se radi o nebitnoj utakmici. Veoma je jak, sto je dobro, ume da igra, zna sta ce sa loptom, lako se prikljuci napadu li se i brzo vrati. Videcemo sta ce da bude u prvenstvu i kako ce se njegova forma kretati. Ta fizicka snaga, moze da mu bude problem u nasoj ligi uzimajuci kriterijume nasih sudija. Moze da se desi da mu vrlo cesto sviraju faulove u duel igri telom, jer ce vrlo tesko neko da se zadrzi na nogama prilikom ozbiljnijeg duela sa Kolumbijcem.
Tadeu isto dobar. Videla se zelja, zna da igra i sto je najvaznije on je mlad i pred njim je karijera i nadam se napredak u igri.
Ne treba zaboraviti da je ovo bio drugi tim Zvezde na pocetku utakmice i da se njihovoj igri ne moze naci nesto mnogo zamerki. Posle je fakticki nastupao treci tim i igrao prema ocekivanjima. Izdvojio bih Bojana Miladinovica, koji je pokazao veliku zelju i borbenost, na zalost nema igara u kontinuitetu sto je svakom igracu neophodno. Nadam se da ce se sreca i njemu osmehnuti kad je karijera u pitanju.
Bajevic ce imati puno posla da uigra, pa moze se reci, potpuno nov tim. Iako izgleda da Zvezda nije nista slabija, uigravanje je ipak proces koji zahteva vremena. Zato je potrebno i strpljenje, a ne da posle prve lose partije uslede kritike na racun pojacanja ili zalopojke zbog prodatih igraca. Prodatih vise nema, a ovi koji su tu nasa su realnost i sa time moramo da se pomirimo. Valjda se ih Bajevic ustimovati.

Visokoletac

pre 17 godina

Ovi klinci, ne znaju kako je izgledao Jovan-Kule Acimovic, polutka CZ ali i igracina kakvog nema! Kule je bio "pozamasan" - ni malo, ni mnogo, malo vise bucmastiji, ali Kule je bio car, 'ej, car onoga vremena...

Bagzi

pre 17 godina

Mislim da sam vec u proslom kometaru pomenuo kakav je Ailton igrac ali bilo je tu i nevernih toma koji se bas razumeju u fudbal pa reko: neka pricaju !
Werder Forever !!!

Bojan_FL_RS

pre 17 godina

Ipak je ovo bio spektakl za moju Banjaluku. Ne dolazi C. Zvezda u BL svake godine. Svaka im cast na ovom potezu. Rezultat pokazuje kako Borac sve vise i vise tone. 2001. godine je bilo samo 0-1. Mislim da bi uprava Borca trebala i Partizan da dovede za proslavu 80-godisnjice. Naprijed BORAC!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

Ne stvarno moramo priznati da je atleta iz Brazila razbio aktuelnog evropskog prvaka Borac iz Banjaluke!!!!!!
BRAVO SMEKERU

Istina o Viverosu

pre 17 godina

Samo da razjasnim to o Viverosu i sajtu "Transfermarkt". Celu pricu je izmislio pomenuti sajt ciji su vlasnici ljudi koji Viverosa ovde najcesce pominju. Kada odete na sajt naicicete na linkove o fudbalu i naravno radoznali kliknucete na njih. Eee, to je cilj svega, to su PPC linkovi *pay per click* i kada vi kliknete vlasnici sajta zaradjuju jer im advertajseri placaju za usmeravanje posetilaca na njihove sajtove, to jest placaju im za svaki klik na link. To je cela istina o "VIVEROSU". Ne zamajavajte se time. Cao

daddy yankee

pre 17 godina

@ istina o viverosu brate jer mozes da pojasnis sta si hteo da kazes ovim komentarom,jer si mozda hteo da kazes da je to neka varka i da viveros ne dolazi u zvezdu?

Django -Resavac

pre 17 godina

Dosta vise zlonamernih komentara o C.Zvezdi i njenim pojacanjima i Piksijevim potezima koste bre vi da ocenjujete gde ste to vi igrali fudbal pa da umete da procenite jucer ste se neverne tome uverile mada jucerasnja utakmica nije merilo. Ako je otisao Zigic bio je veliki igrac, ali igra Zvezde me posecala na onda kada je igrao Musemic,a vi sto kritikujete nas iz unutrasnjosti daleko je Beograd a i ovo vreme nema novca tako da svoj voljeni klub gledam uzivo povremeno svoju prvu utakmicu sa Slobodom 1979.god i zato pozdrav za sve delije i napred Zvezda i bravo uprava, a vreme ce pokazati dali je bolje ili pogresan potez povucen ali ko smo mi da odmah sudimo razmislite mali pozdrav svima od Djanga Resavca.

Borac BL

pre 17 godina

Cestitam delijama na navijanju.Oni koji su bi bili na utakmici jasno su mogli vidjeti i cuti da je od 20000 gledalaca samo ta grupa (oko 200 navijaca), izolovana na zapadu, navijala za CZ. Ovo je za one koji zive u iluziji da je pola stadiona navijalo za Zvijezdu.Zajedno smo pjevali samo kada je skandirano SRPSKA, SRBIJA NIKAD FEDERACIJA.Ostala skandiranja navijaca CZ nas nisu interesovala, pogotova ona protiv JOČIĆA, valjda minstra policije u Srbiji (pretpostavljam).Zvijezda je ostavila dobar utisak u prvom poluvremenu. Veoma je opasna u napadu, iako ce se prava slika steci nakon prvih ozbiljnijih utakmica. Ailton je majstor, to se vidi, ali se i vidi da nema snage i da ne trci.Tadeu nije nista posebno, kao i Kastiljo. Smjesno je kakvu je sansu promasio, ali dobro, trudi se covjek.Gaj je odlican igrac. To su moji utisci.

Ckojo

pre 17 godina

Pa ja zabalavi pricajuci da imamo bolji tim i da su otisli igraci koji se nisu posebno dokazali u Zvezdi (opet napominjem-izuzev golmana)i da su dovedeni igraci koji BI TREBALO DA BUDU BOLJI. Zato mishevi i pljuvaci zvezde patite sada..ii da..dobro rece neko ovde..niste vi gledali Kuleta Acimovica..pa na njegovu igru se Dzajic proslavio..pola njegove slave treba da pripadne Kuletu..

blizak izvor

pre 17 godina

@Istina o Viverosu
Viveros je zaista na pragu Crvene zvezde. Problem predstavljaju papiri. Igrac koji je slobodan u izboru novog kluba i koji kod sebe ima sve papire, moze da potrazi angazman u BILO KOM PERIODU, nezavisno od prelaznog roka! Problem je u tome sto Nant nije na vreme preuzeo papire od Grashopersa (gde je igrac bio na pozajmici) i ne moze Viverosu da da ispisnicu, iako je igrac posredstvom menadzera Zoran Vekica, koji pomaze u realizaciji transfera, potpisao neku vrstu predugovora. Sad je sve na Francuzima, ako oni "izdejstvuju" papire na neki nacin i stvore vremenski "vakum" sto se tice ispisnice, Viveros ce potpisati trogodisnji ugovor sa Crvenom zvezdom! Pitanje je samo, da li su oni voljni da se toliko zrtvuju? Zbog Zvezde mozda i nisu, ali zbog Piksija verujem da jesu! Kako ce se prica zavrsiti, videcemo. Jedno je sigurno, ako igrac ne dodje sada, potpisace sigurno u zimskom prelaznom roku! Pozdrav

Dirty

pre 17 godina

Ako prezivimo jesen, zbog fizicke nespremnosti i neuigranosti, od ove ekipe se moze nesto napraviti? Steta sto su grobari u cabru pa nemamo sparing partnera. Mozda OFK i UEF kup pomognu.

Milosh

pre 17 godina

I dalje mislim da je Ailton los izbor ali ne zbog toga sto on nije kvalitetan za nasu Dzej ligu vec zbog toga sto mu je porodica na drugom kraju planete i sto ce koristiti svaku priliku da zapali. Zanima me samo kako ce Bajevic sve to tolerisati, ako se ista i pita.

Vanderlei

pre 17 godina

Zasto pisu neki da su Srbi iz RS braca? Pa mi smo jedno! Jedno srce, jedna krv! Jedan narod!
Braca mogu nam biti Grci ili Rusi!

Gabriel

pre 17 godina

onaj Ailton nema pojma debeo je crn je mator dao je samo dva gola i dva namestio,sramota,tolike pare dali za njega a on očajan ma uprava napolje dole Pixy koji nam uništava voljenu nam Zvezdu na čijoj utakmici nisam u životu bio niti ću da idem ali ne da mi savest da ćutim hahahaha.Tačno po broju komentara se vidi kolko je "pljuvača"bilo,kada su se prodavali igrači nije bilo u prvom danu ispod 150 komentara.Još jedna titula još jedan kup i prezimimo u evropi ma divota,počelo je počelo.Pozdrav svim iskrenim navijačima Crvene Zvezde iz Inđije.

milos

pre 17 godina

Klinci koji ovde ostavljaju komentare tipa Ailton legenda, car, kralj treba prvo da skoce pa da onda kazu hop.
Da se razumemo: nema sporenja o njegovim igrackim kvalitetima. Svoju klasu je dokazao u daleko jacoj ligi nego sto je nasa Superliga. Mislim da problem uopste nije na terenu, vec van njega. Vec je pocelo rastavljanje sa porodicom, zena nece ovamo, cimanje tamo vamo. Bice veliki uspeh ako ne zapali iz Srbije pre januara. A tek kada dodje karneval... Kada se sve to sabere, onda krenu problemi tipa dvonedeljnog kasnjenja na pripreme, skandali po gradu (tipujem na ulicu Strahinjica Bana i slicne) itd.
Pa i sa Zengom je bilo sve ok dok zena nije pocela da pljuje po Beogradu. Sta, kao mislite da ova njegova ima kraci jezik????

pametnjaković

pre 17 godina

@Milosh
ha hahhha!!! sad mu smeta sto ce Ailton na svakih mesec dana da ide Mexico...
pa brate, jel primecujes ti da bi ti i Ronaldinjo smetao jer nema zenu i decu, pa ce mnogo da juri ribice po splavovima....
ali dobro je, samo si se ti od svih onih pljuvača sada javio, pretpostavljam da isti ti sada pišu svoje isfrustrirane komentare na Bjekinu izjavu, pozdrav svima

пиксла

pre 17 godina

сад видех слике на сајту делија, лепо је све то било. наравно, било би још лепше да није било свих оних политичара, али на то не можемо утицати.

поздрав Делијама из РС и честитке за навијање и одрађену утакмицу.
СВИ У ЧАЧАК

milos

pre 17 godina

@pametnjakovic
Da nisi toliko lenj kao sto jesi, proverio bi da li sam pljuvao Ailtona kada je doveden u Zvezdu.
A da si makar malo pametniji nego sto nam govori tvoj potpis, znao bi koliko je to problematican igrac van terena.

PFC-Shampion

pre 17 godina

Bio sam prisutan u Sport Cafeu, kada je jedan bivši trener Partizana ,zvao Ješića i pitao ga da li gleda prenos, a ovaj mu je odgovorio, šta da radim čoveče, oni su puni keša, a ovi moji hoće da sa ovim polovnjacima osvojim titulu, igraju ovi crnci ko zmajevi, ja sam hteo dva dobra napadača, al nema ništa dok ne prodamo Boju i Radonju, a to će biti na sv. Nikad.
Bjeka i Zeka NIGHTMARE CONTINUES

sale

pre 17 godina

Trebalo bi Borac da igra nasu ligu kao u SRJ. I ne samo on nego i drugi klubovi iz RS.Kad ce na neku nasu utakmicu (osim eventualno derbi) doci 20000 ljudi?

sale

pre 17 godina

Sta je sad pljuvaci Ailtona???Jeste da Borac nije pravo merilo njegove vrednosti,ali on se pokazao za ovih 45 min. kao odlicno pojacanje!!!2 gola i dve asistencije!Grobari mislite o tome,kao i "Delije"koje su bile protiv njegovog dolaska!!!

Petar

pre 17 godina

Sad je bas tesko poverovati u ove price, bice da je rekla-kazala :P Sada oni koji su pljuvali Ailtona neka kazu nesto ako ih nije sramota !!! Jeste da ovaj mec nista ne pokazuje ali je ondlicno odigrao 45 minuta, 2 gola i 2 asistencije. Pogledajte na "topklik" forumu sportske price najvatrenijih Delija kako ocenjuju Ailtona.

Cicevac

pre 17 godina

Ljudi ako je suditi po ovome sto smo danas videli Zvezda ima duplo bolji tim nego prosle sezone! Pojacanja su prava,a Ajlton je zmaj. Pozdrav svim Delijama.

TROOPER

pre 17 godina

AILTON SE VEC NA PRVOJ UTAKMICI POKAZAO KAO OGROMNO POJACANJE I ODLICAN STRELAC.NADAM SE DA JE SA OVA 2 POGOTKA ZAPUSIO USTA SVIM KRITICARIMA KOJI GA SMATRAJU ISTROSENIM IGRACEM !!!

ZVEZDA FOREVER !!!!!!!!

nowche

pre 17 godina

Prvo poluvreme je za medalju dobra igra i lepi golovi.Ailton je Extra igrac samo da ga bajevic sredi malo (kilaza). Borac i nije neka ekipa oni su trenutno 16/18 u prvenstvu (1pobeda i 3 poraza ) tako da 4:0 nije me bas odusevilo koliko borbenost i zelja za dokazivanje da se nametnu treneru. Drugo poluvreme je prica za sebe od drugih 10 igraca sto je zamenilo prvu ekipu niko se nije dokazao 2 sanse i 1 gol za celo poluvreme + Primljeni gol (evro gol)mora zvezda jos da se Uigra i bicemo mnogo JAKI. tako da Zvezda je JAKA bice jos JACA kada se vrate BASTA , Georgijev,Triske, i kompanija tako da sa njima imamo ekipu za POLU FINALE kupu UEFA.Bravo PIXY dobar potez. Zigica smo trebali odavno da prodamo jer zvezda treba da igra fudbal a ne da igra na jednog igraca pa sta bude

L'Imperatore

pre 17 godina

Bio sam na utakmici...Ailton rutinski i ako izgleda nezgrapan covek leti po terenu,2 gola i 2 asistencije za 45min...Kastillo(covek ima jace noge od R.Karlosa) jedini igrao svih 90 min i pokazao se kao odlicna zamena za Kovacevica(po meni je cak i bolji jer pravi manje faulova a oduzme ako ne i vise lopti od Pixija),Tadeu igrao desno krilo ali nije pokazao nista posebno tj. delovao je kao nezainteresovan za utakmicu,Trajkovic vrlo dobar na levom krilu,dao i gol glavom,Milijas igrao u paru sa Kastillom i bio pokretac svih akcija,odbrana sigurna na celu sa Gay-om i Tutoricem!
U drugom poluvremenu je izvrseno 10 izmena tako da je opao ritam sve u svemu Borac preslab za ovakvu Zvezdu ali vazno je da je bio spektakl u BL i da je sve proteklo u najboljem redu!!!

yyy

pre 17 godina

BRAVO ZVEZDO
AILTON JE KRALJ
LJUBAV SI MI JEDINA TI SI MOJA SUDBINA BILO DA SI PRVA BILO DA SI ZADNJA VOLECU TE UVEK JA
ALE ALE ZVEZDA LE

MAFIOSI

pre 17 godina

Kao prvo cestitam borcu rodjendan.
Kao drugo svaka cast za dobru igru ali ljudi, spustite se na zemlju jos je rano za dizanje piksija i kompanije u nebesa. Ej shvatite Borac Banjaluka!!!
Tek treba da se pokazu u ligi na bar dve tekme i protiv libereca. Tek tada mozemo da pricamo nesto vise. Dotle...

Svedjan DELIJA do groba

pre 17 godina

Ovo je cudo od igraca zamislite kada Delijue zagrme
AILTOOOOOOOOOOOON
AILTOOOOOOOOON,Ailtooooooooooooooon,ja mislim da Zvezda ima puno bolji tim nego na pocetku sezone,Uz jos jedno atraktivno pojacanje u zimskom prelaznom roku i Bajalica umjesto Bisevca Zvezda moze puno da dogura u kupu UEFA.Zato Delije svi na nasu Marakanu i podrzima Piksija i Zvezdu jer mi smo njezina najveca pojacanja.

Delija Kovin

pre 17 godina

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!!!
Bilo je odlicno. Pravi spektakl! Penaltizam nema tolko navijaca ni u Srbiji, koliko mi imao u Republici Srpskoj.
Ailton i Pixi su sve one “pljuvace” demantovali ovom tekmom. Covek je dao dva gola, a dve gola namestio. Istna je, nije josh u formi, ali kad dodje do zeljene forme...
Eli Tadeu je igrao sa velikom zeljom i dobro se pokazao, opet demantovali one koji su pisali da je prodavao semenke, itd.
Segundo Kastiljo je igrao odlicno pogotovo u prvom poluvremenu, a kao zadnji vezni dosao je i do stopostotne sanse, koju nazalost nije iskoristio (mozda i zbog treme).
Nikola Trajkovic je dokazao da je zasluzio da se nadje u prvi tim.
Nenad Milijash bio je borben, ali danas nije zablistao.
Bojan Miladinovic se pokazao kao veoma borben i jedva doceka svaku priliku da odigra neku tekmu u Zvezdinom dresu. Trudio se trcao je u napad, pa se hitro vracao u odbranu.
Djordje Tutoric je pokazao da je napredovao od proshle godine, id a ce za godinu, dve biti stub zvezdine odbrane.
Dusan Andjelkovic nije blistao ali je dokazao da ce za godinu dana premashiti Lukovica.
Milanko Rashkovic je uspeo da postigne gol, doduse pola posla je odradio Igor Miladinovic. Milanko je ovom tekmom dokazao da treba da dobije josh neku priliku, jer nije bilo tako loshe.
Sasha Radivojevic nije odigrao loshe mada, mada je mogao da odbrani onaj gol.
Goran Adamovic je dokazao da je veliki talenat.
Igor Miladinovic, omladinac je pokazao veliku zelju i borbenost da se dokaze i uspeo je da namesti jedan gol.
Radovan Krivokapic je josh jednom dokazao da je rupa od igraca i da treba da shto pre oslobodi “desetku”.
I tako. Ucicemo mi u Kup UEFA, i sledece godine Ucicemo u Ligu Shampiona (nadam se).

darkan

pre 17 godina

Ja bi da čestitam našoj brači na 80. godišnjici! Nadam se da če grad Banja Luka malo pomoči i da naprave jedan žestok klub koji taj grad i zaslužuje! I rekao bi da je ovo super događaj jer trebamo skupa da se radujemo i slavimo! Sretno Zvezdi, Borcu i svima Srbima! 20.000?!!! Svaka čast

Nikola

pre 17 godina

Ako se po jutru dan poznaje, mozda i bude nesto od ovog debelog. Uostalom i Ronaldo je debeo, pa je ipak car. I ne treba da trci, neka setka i daje golove, dosta je!

pancevac

pre 17 godina

E sad da vas vidim.."bucko..dobro nam je ovo prasence" itd..gde ste sad kad je covek pokazao kako se igra..dva gola..dve asistencije..protiv Borca doduse ali nisu ni ovi nasi pacenici nesto jaci od njih..PIKSI MAJSTORE..prava pojacanja..svi do jednog..jos ce se oni naigrati, svi od reda..Tadeu, Ailton, Castillo, Georgiev..

muhahaha

pre 17 godina

hahaha

Videcemo Ailtona kad ga bude cuvao Bajalica ili neko od fudbalera, posto ovi to sigurno nisu...

Borac je FSRS "ugurao" u prvu ligu i sad se bori da ga tamo odrzi...

btw. Na stadionu ne moze da stane vise od 15.000 ljudi, a i to cisto sumnjam... Ali ajde neka bude

Nasty-Boy

pre 17 godina

Sta reci sem sjajna utakmica.Svaka cast i mojoj Zvezdi i Borcu koji je iz mog grada.
Zao mi je sto atmosfera na istoku nije bila bolja,ali zamislite vi kakva atmosfera moze biti kada pola i vise navijaca navija za Zvezdu,pa tesko da ce ti ljudi pijevati protiv Zvezde.Delije su bile fenomenalne,njih 200 iz BL je bilo barem pola sa velikim transparentom Delije Sever Banjaluka,ali ljudi su navijali odlicno ,svih 90 minuta i dokazali su da su najorganizovanija grupa u bivsoj Jugoslaviji.
Bilo je fino na pocetku kada je bila himna BOZE PRAVDE kada je pjevao cijeli stadion ili na pocetku meca kada su svih 20000 pijevali SRBIJA,SRBIJA...
Nadam se da neko nece pomisliti da je ono danasnje pravo izdanje Borcevih navijaca,jer drukcije je navijati protiv kluba kojeg volis,a drukcije protiv,recimo,Sirokog Brijega,ili Zeljeznicara.SRPSKA,SRBIJA,NIKAD FEDERACIJA.I molim vas pustite mi komentar.Nisam vredjao nikog.

Modrica

pre 17 godina

HVALA ZVEZDO, JEDINO TI NISI ZABORAVILA DA JE SRPSKI NAROD I SA JEDNA I SA DRUGE STRANE DRINE!!!!
A SRBIN NIJE KO KAZE DA U SRPSKOJ REPUBLICI ZIVE BOSANCI!!
ZVEZDO CEKAM TE U MODRICI
POZDRAV DELIJAMA IZ RS I SR!!!!

Milos

pre 17 godina

Sta ce Kostunica i Dodik tamo ? Ako je neko uspeo da napravi Zvezdu i Borac kao uspesne timove onda su to sposobni ljudi. Ova prva dvojica t osvakako nisu i dosta vise "komunisticko-orijentisanih" mahanja i navijanja!

ZOKI-FCRS_M-PEK

pre 17 godina

Sta je samo jedanaest komentara,ajde sada vi svi koji ste pljuvali javite se i napisite nesto?Pa ova postava koja je danas igrala je 2 puta bolja od one koja je duplu krunu uzela,to nije fraza!A jos smo igrali bez Georgijeva,Baste

pejaBN

pre 17 godina

Kada se pridruze Blago,Basta,Bisevac,Trisovic,Milovanovic mislim da ce to biti tim bar za 1/4 kupa uefa. Stranci su odlicni i sa njima ce doci i dobri rezultati u evropi, a za koju god. dobro ce se trljat ruke od transfera (npr. Gaj,Georgiev,Thadeu, Castillo).Meni je samo zao Suzukija kojem je Zvezda upropastila karijeru jer je dosao kao velika zvezda u klub (standardan reprezentativac bio.............) Nadam se da ce vise igrati u nastavku. Na Ailtona netreba trositi rijeci zna se ko je i sta je.
Moje misljenje je da ce Castillo daleko dogurati jer stvarno je covek extra kvalitet(mozda gresim ali za klasu bolji od Kovacevica "prvi utisci".

ILKE

pre 17 godina

HEHE kako covek igra bez kondicije , ovo mu je prvi mec a zamislite samo kad nabije kondiciju sta ce da radi ja ne mogu ni da zamislim kako ce ostali timovi da prolaze protiv zvezde a samo kad se uigra sa ostalim igracima hehe , a ima jos nesto onaj mali tadeu je zmaj bolji je od jankovica duplo na desnom krilu a i kastiljo nije bio los tako da su pojacanja odlicna , mislim da bi tadeu trebalo da je medju prvih 11-to jedino zameram treneru jos jednom mali je zmaj

djape

pre 17 godina

IMAM PROVERENU IMFORMACIJU DA BAJALICA U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU PRELAZI U ZVEZDU.TREBALO JE SAD ALI POSTO BISEVAC NIJE OTISAO ODMAH TRANSVER CE SE ZAVRSITI U DECEMBRU

Sime

pre 17 godina

Ljudi, ne znam da li se iko slaze sa mnom, ali ja mislim da onog Djokica hitno treba baciti na klupu. Imam utisak da bi Purovic, raskovic ili Tadeu mnogo bolje mogli da pomognu. Igrao je dobro prosle godine, ali ove... Ailton je klasa!
A inace, sta se desava sa tim viverosom? Jedini izvor koji ga povezuje sa zvezdom je transfermarkt. A da je to istina, zar ne bi to ovi nasi razglasili na sva zvona? A ja bas nigde na netu nisam mogao da nadjem vest koja povezuje viverosa sa Zvezdom. Doduse nije na spisku igraca Nanta. BTW zar nije prelazni rok gotov? Ima li iko (B92?) ikakvu informaciju da li je istina to sa Viverosom? Da nije neka greska sajta transfermarkt?

delija

pre 17 godina

To ce dovesti delije na marakanu.igra iz prvog poluvremena kao iz udzbenika.to ljudi vole da gledaju.samo snazno zvezdo do kraja .tvoje DELIJE su uz tebe

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Ne treba sad preterivati u pohvalama. Naravno, nisam opravdavao ni one koji su se podsmevali narocito Ailtonovom izgledu. Ovo je samo jedna utakmica, pri tom bez takmicarskog karaktera, ali neki utisci ipak postoje.
Najvise mi se cini da Brazilac ima malo vise od 74 kg kako su pisali mnogi Beogradski mediji. Medjutim, cak mu ni to nije smetalo da pokaze da je veoma brz. Igra vlo jednostavno, ume da da gol i samo ostaje da se vidi kako ce da se upari sa Djokicem. Posto dosta utrcava u prazan prosotor plasim se da ce se cesto nalaziti u ofsajdu, zbog kasnih dodavanja igraca iz veznog reda. Voleo bih da me demantuju.
Kastiljo je ostavio odlican utisak iako ponavljam da se radi o nebitnoj utakmici. Veoma je jak, sto je dobro, ume da igra, zna sta ce sa loptom, lako se prikljuci napadu li se i brzo vrati. Videcemo sta ce da bude u prvenstvu i kako ce se njegova forma kretati. Ta fizicka snaga, moze da mu bude problem u nasoj ligi uzimajuci kriterijume nasih sudija. Moze da se desi da mu vrlo cesto sviraju faulove u duel igri telom, jer ce vrlo tesko neko da se zadrzi na nogama prilikom ozbiljnijeg duela sa Kolumbijcem.
Tadeu isto dobar. Videla se zelja, zna da igra i sto je najvaznije on je mlad i pred njim je karijera i nadam se napredak u igri.
Ne treba zaboraviti da je ovo bio drugi tim Zvezde na pocetku utakmice i da se njihovoj igri ne moze naci nesto mnogo zamerki. Posle je fakticki nastupao treci tim i igrao prema ocekivanjima. Izdvojio bih Bojana Miladinovica, koji je pokazao veliku zelju i borbenost, na zalost nema igara u kontinuitetu sto je svakom igracu neophodno. Nadam se da ce se sreca i njemu osmehnuti kad je karijera u pitanju.
Bajevic ce imati puno posla da uigra, pa moze se reci, potpuno nov tim. Iako izgleda da Zvezda nije nista slabija, uigravanje je ipak proces koji zahteva vremena. Zato je potrebno i strpljenje, a ne da posle prve lose partije uslede kritike na racun pojacanja ili zalopojke zbog prodatih igraca. Prodatih vise nema, a ovi koji su tu nasa su realnost i sa time moramo da se pomirimo. Valjda se ih Bajevic ustimovati.

Visokoletac

pre 17 godina

Ovi klinci, ne znaju kako je izgledao Jovan-Kule Acimovic, polutka CZ ali i igracina kakvog nema! Kule je bio "pozamasan" - ni malo, ni mnogo, malo vise bucmastiji, ali Kule je bio car, 'ej, car onoga vremena...

Bagzi

pre 17 godina

Mislim da sam vec u proslom kometaru pomenuo kakav je Ailton igrac ali bilo je tu i nevernih toma koji se bas razumeju u fudbal pa reko: neka pricaju !
Werder Forever !!!

Bojan_FL_RS

pre 17 godina

Ipak je ovo bio spektakl za moju Banjaluku. Ne dolazi C. Zvezda u BL svake godine. Svaka im cast na ovom potezu. Rezultat pokazuje kako Borac sve vise i vise tone. 2001. godine je bilo samo 0-1. Mislim da bi uprava Borca trebala i Partizan da dovede za proslavu 80-godisnjice. Naprijed BORAC!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

Ne stvarno moramo priznati da je atleta iz Brazila razbio aktuelnog evropskog prvaka Borac iz Banjaluke!!!!!!
BRAVO SMEKERU

Istina o Viverosu

pre 17 godina

Samo da razjasnim to o Viverosu i sajtu "Transfermarkt". Celu pricu je izmislio pomenuti sajt ciji su vlasnici ljudi koji Viverosa ovde najcesce pominju. Kada odete na sajt naicicete na linkove o fudbalu i naravno radoznali kliknucete na njih. Eee, to je cilj svega, to su PPC linkovi *pay per click* i kada vi kliknete vlasnici sajta zaradjuju jer im advertajseri placaju za usmeravanje posetilaca na njihove sajtove, to jest placaju im za svaki klik na link. To je cela istina o "VIVEROSU". Ne zamajavajte se time. Cao

daddy yankee

pre 17 godina

@ istina o viverosu brate jer mozes da pojasnis sta si hteo da kazes ovim komentarom,jer si mozda hteo da kazes da je to neka varka i da viveros ne dolazi u zvezdu?

Django -Resavac

pre 17 godina

Dosta vise zlonamernih komentara o C.Zvezdi i njenim pojacanjima i Piksijevim potezima koste bre vi da ocenjujete gde ste to vi igrali fudbal pa da umete da procenite jucer ste se neverne tome uverile mada jucerasnja utakmica nije merilo. Ako je otisao Zigic bio je veliki igrac, ali igra Zvezde me posecala na onda kada je igrao Musemic,a vi sto kritikujete nas iz unutrasnjosti daleko je Beograd a i ovo vreme nema novca tako da svoj voljeni klub gledam uzivo povremeno svoju prvu utakmicu sa Slobodom 1979.god i zato pozdrav za sve delije i napred Zvezda i bravo uprava, a vreme ce pokazati dali je bolje ili pogresan potez povucen ali ko smo mi da odmah sudimo razmislite mali pozdrav svima od Djanga Resavca.

Borac BL

pre 17 godina

Cestitam delijama na navijanju.Oni koji su bi bili na utakmici jasno su mogli vidjeti i cuti da je od 20000 gledalaca samo ta grupa (oko 200 navijaca), izolovana na zapadu, navijala za CZ. Ovo je za one koji zive u iluziji da je pola stadiona navijalo za Zvijezdu.Zajedno smo pjevali samo kada je skandirano SRPSKA, SRBIJA NIKAD FEDERACIJA.Ostala skandiranja navijaca CZ nas nisu interesovala, pogotova ona protiv JOČIĆA, valjda minstra policije u Srbiji (pretpostavljam).Zvijezda je ostavila dobar utisak u prvom poluvremenu. Veoma je opasna u napadu, iako ce se prava slika steci nakon prvih ozbiljnijih utakmica. Ailton je majstor, to se vidi, ali se i vidi da nema snage i da ne trci.Tadeu nije nista posebno, kao i Kastiljo. Smjesno je kakvu je sansu promasio, ali dobro, trudi se covjek.Gaj je odlican igrac. To su moji utisci.

Ckojo

pre 17 godina

Pa ja zabalavi pricajuci da imamo bolji tim i da su otisli igraci koji se nisu posebno dokazali u Zvezdi (opet napominjem-izuzev golmana)i da su dovedeni igraci koji BI TREBALO DA BUDU BOLJI. Zato mishevi i pljuvaci zvezde patite sada..ii da..dobro rece neko ovde..niste vi gledali Kuleta Acimovica..pa na njegovu igru se Dzajic proslavio..pola njegove slave treba da pripadne Kuletu..

blizak izvor

pre 17 godina

@Istina o Viverosu
Viveros je zaista na pragu Crvene zvezde. Problem predstavljaju papiri. Igrac koji je slobodan u izboru novog kluba i koji kod sebe ima sve papire, moze da potrazi angazman u BILO KOM PERIODU, nezavisno od prelaznog roka! Problem je u tome sto Nant nije na vreme preuzeo papire od Grashopersa (gde je igrac bio na pozajmici) i ne moze Viverosu da da ispisnicu, iako je igrac posredstvom menadzera Zoran Vekica, koji pomaze u realizaciji transfera, potpisao neku vrstu predugovora. Sad je sve na Francuzima, ako oni "izdejstvuju" papire na neki nacin i stvore vremenski "vakum" sto se tice ispisnice, Viveros ce potpisati trogodisnji ugovor sa Crvenom zvezdom! Pitanje je samo, da li su oni voljni da se toliko zrtvuju? Zbog Zvezde mozda i nisu, ali zbog Piksija verujem da jesu! Kako ce se prica zavrsiti, videcemo. Jedno je sigurno, ako igrac ne dodje sada, potpisace sigurno u zimskom prelaznom roku! Pozdrav

Dirty

pre 17 godina

Ako prezivimo jesen, zbog fizicke nespremnosti i neuigranosti, od ove ekipe se moze nesto napraviti? Steta sto su grobari u cabru pa nemamo sparing partnera. Mozda OFK i UEF kup pomognu.

Milosh

pre 17 godina

I dalje mislim da je Ailton los izbor ali ne zbog toga sto on nije kvalitetan za nasu Dzej ligu vec zbog toga sto mu je porodica na drugom kraju planete i sto ce koristiti svaku priliku da zapali. Zanima me samo kako ce Bajevic sve to tolerisati, ako se ista i pita.

Vanderlei

pre 17 godina

Zasto pisu neki da su Srbi iz RS braca? Pa mi smo jedno! Jedno srce, jedna krv! Jedan narod!
Braca mogu nam biti Grci ili Rusi!

Gabriel

pre 17 godina

onaj Ailton nema pojma debeo je crn je mator dao je samo dva gola i dva namestio,sramota,tolike pare dali za njega a on očajan ma uprava napolje dole Pixy koji nam uništava voljenu nam Zvezdu na čijoj utakmici nisam u životu bio niti ću da idem ali ne da mi savest da ćutim hahahaha.Tačno po broju komentara se vidi kolko je "pljuvača"bilo,kada su se prodavali igrači nije bilo u prvom danu ispod 150 komentara.Još jedna titula još jedan kup i prezimimo u evropi ma divota,počelo je počelo.Pozdrav svim iskrenim navijačima Crvene Zvezde iz Inđije.

milos

pre 17 godina

Klinci koji ovde ostavljaju komentare tipa Ailton legenda, car, kralj treba prvo da skoce pa da onda kazu hop.
Da se razumemo: nema sporenja o njegovim igrackim kvalitetima. Svoju klasu je dokazao u daleko jacoj ligi nego sto je nasa Superliga. Mislim da problem uopste nije na terenu, vec van njega. Vec je pocelo rastavljanje sa porodicom, zena nece ovamo, cimanje tamo vamo. Bice veliki uspeh ako ne zapali iz Srbije pre januara. A tek kada dodje karneval... Kada se sve to sabere, onda krenu problemi tipa dvonedeljnog kasnjenja na pripreme, skandali po gradu (tipujem na ulicu Strahinjica Bana i slicne) itd.
Pa i sa Zengom je bilo sve ok dok zena nije pocela da pljuje po Beogradu. Sta, kao mislite da ova njegova ima kraci jezik????

pametnjaković

pre 17 godina

@Milosh
ha hahhha!!! sad mu smeta sto ce Ailton na svakih mesec dana da ide Mexico...
pa brate, jel primecujes ti da bi ti i Ronaldinjo smetao jer nema zenu i decu, pa ce mnogo da juri ribice po splavovima....
ali dobro je, samo si se ti od svih onih pljuvača sada javio, pretpostavljam da isti ti sada pišu svoje isfrustrirane komentare na Bjekinu izjavu, pozdrav svima

пиксла

pre 17 godina

сад видех слике на сајту делија, лепо је све то било. наравно, било би још лепше да није било свих оних политичара, али на то не можемо утицати.

поздрав Делијама из РС и честитке за навијање и одрађену утакмицу.
СВИ У ЧАЧАК

milos

pre 17 godina

@pametnjakovic
Da nisi toliko lenj kao sto jesi, proverio bi da li sam pljuvao Ailtona kada je doveden u Zvezdu.
A da si makar malo pametniji nego sto nam govori tvoj potpis, znao bi koliko je to problematican igrac van terena.