Četvrtak, 10.02.2022.

16:00

Kraj sage: Simons otišao za Hardena; Bertans u Dalasu, šta će biti s Dragićem?

Završen je prelazni rok u NBA ligi.

Izvor: SN

Kraj sage: Simons otišao za Hardena; Bertans u Dalasu, šta æe biti s Dragiæem? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Dokholiday

pre 2 godine

Doncic i Porzigins nisu najbolji ortaci i ovaj je morao da dobije pedalu. Ako neko nije u dobrim odnosima sa licem fransize mora u trejd, tako je uvek bilo i bice.

mookieblaylock

pre 2 godine

neka bude sta bude, osvoji ko hoce ali da lebron ne prestigne dzabara po broju poena all-time, cigana samo to interesuje

Pera Ždera

pre 2 godine

Au Meloun Meloun...

Citam neki clanak, covek izjavljuje "Volim ovu grupu", "Stvarno ne vidim potrebu da ova grupa treba da se menja" itd itd...

Pa da li je svestan da su bez Nikole na parketu najgori tim lige (statisticki podatak) a sa njim najbolji. Istorijski veliki diferencijal! Kako onda ne smatrati da se treba pojacati, bilo kako mu pomoci...

Ok, povredjeni drugi i treci igrac tima sa kojima su def sampionskih ambicija ALI dok se oni vrate AKO se vrate ove sezone (i to je nagovestio Meloun kao (ne)mogucnost u istom intervju), Nikola treba da ispusti dusu na terenu.

Ajd da tu nema materijala za trejd, da su uloge jasne i minuti za svakog svrsishodni ali izbacis Kampaca iz rotacije, izbacis Dzamajkl Grina (obojicu opravdano), imas Markusa koji nikad ne igra, Cancara cesto povredjeniog, Riversa itd i ne smatras da mozes da ih iskoristis za poboljsanje tima, bilo kakvo... Takodje je svestan da im fali defanzivnija trojka (takodje izjavio) ali eto, voli ovu ekipu i sto se njega tice svi su sigurni??! :)))

Jest da vecini navedenih istice ugovor itd ali opet, moglo se nesto sigurno izvuci... NBA je bas bio turbulentan ovih par dana... Svasta se tu moglo desiti ali Denver ko Denver.

I sad ce Kazins opet da potpise 10dnevni ugovor sto mu uopste ne garantuje mesto u rotaciji usled nepostojanja istog (ostao Dzamajkl G). Ne znam tacno, ako neko zna neka napise, koliko moze igrac dugo da igra na 10dnevne ugovore u sezoni?

Ma neka je samo Meloun emotivno vezan za neke igrace i neka svi zajedno zajasu Nikolu do Poffa :)

Wawrinka

pre 2 godine

Svi koji kazu da je Bruklin opljackao Filu su neznalice.
Embid i Harden osvajaju istok lagano.
Ben Simons nije kosarkas, lik nema skok sut, osnovno ejjj.
Set Kuri zna da pogodi ponesto ali je supalj u odbranu, Huerter mu ubacio 30 poena prosli plejof.
Dramond propao skroz.
Dzo Heris kad je vazno ciglari ko lud.
Kajri nije cist u glavu, paklen igrac ali igra samo u gosti, ne moze tako.

meda

pre 2 godine

Interesantna posledica trejda za Bradu: Al Horfordov ugovor sa Bostonom za sledeću sezonu na 26.5M je delimično garantovan 14.5M, ali ako Filadelfija dođe do finala onda je 19.5M garantovano, a ako Fila osvoji titulu ugovor je potpuno garantovan.
Za njegovim ugovorom Boston ima preko 150M u ugovorima sledeće godine, plaćaće veliki luxury tax. Ove godine će knap da ostanu ispod limita za luxury taksu (treba da dodaju par buyout veterana na minimumu, trenutno su na samo 10 igrača).

meda

pre 2 godine

Dva najbolja trejda su napravili:
Boston za Derik White-a, idealan fit, više nego odličan u odbrani, prosečan šuter, igra pametno i nesebično, u najboljim godinama (27) koje se slažu sa ostatkom tima, sa ugovorom na 4 godine (15 pa poraste do 18 M u poslednjoj). Jesu ga skupo platili (pik iz prve runde, zamena pika tamo negde 2028., Josh Richardson i Romeo Langford koji je potcenjen i ima šansu da se razvije u igrača rotacije. Jedina mana White-u je sklonost ka povredama, mada mu je wear&tear nizak, došao je u ligu sa 23.

Montrezl Harrell u Šarlot manje više ni za šta. Na centru im startuje Plamli i imaju još par projekata (Kai Jones koga su uzeli u prvoj rundi prošle godine već deluje kao promašaj). Harrell uvek donese gomilu energije i razmrda tim iz letargije, idealan je za rezervnog centra (koji će da igra više minuta od startera Plamlija). Kad se gleda napredna statistika Harrell je uvek u samom vrhu u ligi, poslednjih 5 godina.

haha

pre 2 godine

"@SlinaV"- Da probam da ti objasnim.Ljudi u Srbiji obožavaju košarku i prate NBA,posebno ekipe gde igraju naši igrači.Ljudima je interesantno da prate ove poslednje sate vezano za "trejdove" u NBA.E sad,koliko je Srbija jaka u zimskim sportovima govori ti i broj sportista koji je otišao u Kinu.Pa onda ti je sasvim jasno da nikoga, ali apsolutno nikoga u Srbiji ne zanima ko je olimpijski pobednik u sankanju ili karlingu.
(roten, 10. februar 2022 17:30)

Jer ove godine Zimske Olimpijske Igre ili sledece? Ko je domacin?

Teladija Teksas

pre 2 godine

Idiotski trejd Mevsa. Uzimaš jake ugovore raspalog Bertansa i Dinvidija i od jednog problema (Porzingis) napraviš dva nova. Da ne pričam da će im Branson pobeći a iz aviona se videlo da je dečko top prospekt.

Dogodine će Luka đuskati sa moćnim Finijem Smitom i Dinvidijem, za obesiti se.

Dalas i Denver, mrtva trka u samoubistvu.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Porcingins je veće govedo i od goveda koje se odaziva na Simons.
U njega mogu da veruju samo oni koji veruju i u jednoroge.
Koliko može da potraje basadžija sa 2,2 metra visine koji voli da trči kontru i šutira trojke ?
Plus karakter uvređene šiparice ljubomorne na Luku, jer uzima veću kintu i više šuteva.

Moja prognoza je da će njegov eventualni ulazak u plej-of značiti i kraj karijere . Istrčaće neku kontru,ali sa razlikom što neće da ga puste kao na reviji ( regularna sezona to i jeste) da kuca, nego će mu neko ući u telo kao Deni Grin Kleju Tomsonu i to je to.
Invalidnina.
Tužno ali istinito.

Grdoje

pre 2 godine

Na papiru, PHI je opljačkana. Ali...
Pre svih komentara, treba videti u kakvom je stanju Ben. Suludo je očekivati da posle 7-8 meseci neigranja on bude na nivou iz prošle godine, kada je bio u igri za DPOY. Dodati još na to i psihičke ožiljke iz PO, i za očekivati je da je dečko izgubljen za ovu godinu.
Problem je što Netsi ne mogu dugo da čekaju, već im visi PO, tako da će Ben morati odmah u sedlo.
PHI je dala, na papiru, mnogo više ali je u boljoj situaciji nego pre trejda, već od sutra će imati dve zvezde na parketu. Netsi su, kratkorocno, lošiji tim nego pre trejda i vrlo verovatno ce u Play In a dugoročno oni, za sada, ne žele da razmišljaju.

Levi ulaz

pre 2 godine

Porzinigis u Vašingtonu. Kad bi Jokara uleteo iduće sezone u Dalas, ozbiljni bi bili konkurenti za titulu.
(The Truth, 10. februar 2022 21:32)

Joka u Dalasu? Teksas voli belce ali Dončić im je zvezda u koju su uložili. A mislim da njih dvoje u jednoj ekipi ne bi funkcionisali. Jokari treba neko poput Tompsona. Siguran trojkaš koji šuta iz primljene lopte, bez vodjena. Još neko poput Gordona za backdoor ali Denver opet ništa ne čini.

nba

pre 2 godine

Vidim da svi kritikuju Filu, al mislim da su oni napravili odlican posao. Jeste da ovo izgleda ko kradja, ali realno mislim da su ovog Simonsa davali za dzaba niko ga ne bi uzeo jer je skup ko djavo a i problematican ko isti. A oni nikakve koristi od istog nemaju. Ovako dobili Hardena, jeste star i to, ali i dalje paklen igrac.
A Bruklin je iskoristio priliku (da ne kazem muku)

srle

pre 2 godine

Samoubistvo Dalasa, tek što se oporavio Porzingis i igrao sve bolje oni ga šalju u Vašington i to za prosečnog Bertransa. Užasan trejd za Dalas.

Isterivac botova

pre 2 godine

Super su vam ove vesti sa tvitovima.
No mogli biste malo da ispostujete nas koji pricamo samo spanski, francuski, nemacki i bugarski

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Dalas pokraden. Dali Porzingisa za Dinvidija koji šutira 37% IZ IGRE i daje 12 poena i Bertansa koji daje 5 poena na 31% za 3. Treba uhapsiti Kubana sve koji rade u Mavsima

Mladen

pre 2 godine

Dali su previse za Hardena lika koji ce ove godine napuniti 33 ima pivski stomacic i vise mu zbog korekcije pravila ne sviraju svakojake gluposti za bacanja. Denver ko Denver provincija koja samo ceka da joj nesto padne s neba. Jokic kad mu istekne ugovor nek bezi odatle a oni nek se biju sa Sakramentom koja ekipa ima najgori menadzment u ligi.

denver

pre 2 godine

Za one sto kazu da je denver provincija i da nece niko da igra tamo u pravu su. Ali isto tako je i Milvoki provincija pa su ipak skockali sampionski tim. Znaci ipak nije samo do provincije. Ima nesto i do gazde i uprave.

Dragan Borca

pre 2 godine

Uf sad su oba tima jaca

Realno Simons nije ni igrao ovu sezonu

Fakticki Siksersi umesto nekonstantnog Seta dobijaju superstara mati mila

Ako Embid i Harden ne dodu do finala Istoka da se rane

Denver muceni ce zato drzati Bartona i Grinove i sa njima "juris" na titulu, strasno 😒

Fila i Milvoki kakve sve igrace doveli Janisu i Embidu a ovi ne mogu ni nekog dobrog pomocnog igraca a kamoli zvezdu

Ja da sam Koneli Monte- Barton- Bones, Grinovi i pikovi za 2 dobra igraca ali nece oni se vezali za prosecne igrace 🥱

Aran

pre 2 godine

Glavno što je dobio Bruklin je Kari, a ne Simons
A Simons je nepoznanica. Ko zna, možda će igrati dobro, ali možda će praviti štetu.
Sa druge strane, Harden u Filadelfiji će dobiti slobodu i u timu ne smeta nikome.

Milan_CH

pre 2 godine

@Denver....u pravu si. To da je mali grad, malo tržiste itd. je bez veze...pa u NFL-u Denver Broncos su veliko ime...a i Avalanche su osvojili NHL i veliko su ime...pa pogledajte Green Bay Packers..mali gradić, malo tržište a najbolji brend

јд123

pre 2 godine

.. čitamo o ovim glupostima, ove klovn lige...
(SlinaV, 10. februar 2022 17:09)

Не само да читаш, него остављаш и коментар. Ха, ха, који лузер. Чита нешто што га не интересује, још продужава своју муку коментарисањем.

Денвер само да се отараси Бартона и напад на титулу може да почне. У супротном до следеће године. Ако им и тада Бартон буде играо ништа од титуле. После нека понуде још један уговор Бартону и тако у круг - Бартон ту а титула све даље и даље.
Нека понуде Бартона (15 мил.) и Кампаца (3 мил.) за Богдана Богдановића (18 мил.). А то слободно место у ростеру потпишу Казинса до краја сезоне.

St11

pre 2 godine

Svi ovde koji pominju Denver, što ne urade nešto, prerastao Denver, ne prate Nba uopšte.Denver ima cetri igrača sa ogromnim ugovorima od kojih su dvojica povredjeni. Od ovih ostalih nema smisla davati Morisa,Bonsa koji jedino nesto vrede. Barton je na ugovoru od dve sezone i za njega ne mogu da dobiju nikoga. Ostali su role playeri.Denver je prošle godine odradio odličan trade jer je doveo Gordona i time rešio dosta defanzive probleme na krilu( svako ko je igrao na krilu im je davao preko 20pt pre dolaska Gordona. U nekih 15ak utakmica dok su imali Gordona i dok se Marej nije povredio Denver je igrao najbolju košarku u ligi. Taj isti Denver bi verovatno igrao finale prosle sezone da se nije povredio Marej, možda čak i uzeli prsten, samo jednostavno nisu imali sreće.Povrede znaju cesto da odlučem sampiona. Jedino što ima smisla da Denver proba da uradi je da traduje MPJ,mada koga sad mogu da dobiju za njega dok je on povredjen. Jedino što ima smisla je da pokušaju na leto da ga traduju za lilarda mada to je veoma teško izvodljivo. I uz MPJ tu bi morao da ide Bones i još neki igrac sigurno. Ako se ove sezone vrati Marej(ne mora da igra kao u bablu,nek bude na 18pt po utakmici) i MPJ kakav takav, moze veoma lako da se desi da oni izadju sa zapada.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Realno, i mene da trejduju za Simonsa morali bi da doplate, iako sam poslednji basket odigrao krajem prošlog veka.

Toliko o kvalitetu Simonsa.

Da kažeš da je govedo, uvredio bi goveda...

A ni Harden nije mnogo bolji.

rampa

pre 2 godine

"...Bola Bola, Pi Džej Dozira i pik druge runde uz novčano obeštećenje u zamenu za pik druge runde"

Nisam verovao, ali izgleda da je vrednost Bol Bol-a na nivou nekoliko mesta druge runde drafts.

igor

pre 2 godine

@mek grejdi
Ovde je više rešavanje problem za problem. Harden nije zadovoljan u Netsima, samim tim ceo tim gubi, za Simonsa i 76ers se znamo da je on suspendovan i da ne igra za njih. Tako da je to najviše rešavanje problema dva odlična igrača. Gledaj i na to da je Harden 30+, a Simons mislim da ima oko 25. Tako da to dodje na isto odp

despot boric

pre 2 godine

Nije los trejd za obe ekipe. Rekao bih da je Bruklin bolje prosao, pod uslovom da je Simons ostao bar malo zdrav u glavi. Sada se nece toliko ocekivati od njega jer su tu KD i Kajri (jos kad bi se on vakcinisao), a igrace i dalje odlicnu odbranu ako nista. Filadelfija je mozda dala previse s obzirom da Harden nije bas kao nekad, ali za razliku od Simonsa ce bar igrati.

zmajognjeni

pre 2 godine

Dankan Robinson u Denver!
(zmajognjeni, 10. februar 2022 16:57)

Robinson ima baš previsok ugovor za ono što pruža ($15,650,000, $16,902,000, $18,154,000, $19,406,000, $19,888,000) i mogli bi da ga priušte samo ako se odreknu trejdom Vila Bartona, koji je slabiji šuter, ali u svemu ostalom bolji igrač od Robinsona. Ionako Majami želi da se reši njegovog previsokog ugovora, tako da ne verujem da bi pristali na to.
(NastyB, 10. februar 2022 17:28)

Uf nisam znao da u je toliki ugovor. Nisam ni proverio ugovor, a nisam ocekivao da je toliki jer nije draftovan.

Wlado

pre 2 godine

Dragica da dovede denver. Onda kampaco i moris mogu da idu. Inace moris je po meni sjajan kosarkas. Na i van terena. Nije bundzija,obozava Joku,mozds cak i malo previse;) ali sve u svemu zahvalan igrac,pomalo konzervativan ali je tuvuz jokica od starta.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Denver treba da ostavi par igrača. Jokica, Gordona, Mareja, Nanjija, Hajlanda i Morisa. Svi ostali treba da budu u trejd priči (naročito Barton i MPJ)

zoran

pre 2 godine

-Jokić je veoma koristan igrač. odlično skače i gradi prostor, zatim asistira i tako razigrava saigrače ima odličan pregled igre. Redovno postize do 30 poena po meču.
-Imam utisak da je prerastao Denver i trebao bi menjati sredinu... Nekako nemaju ambiciju koju Jokić moze ostvariti u jačoj sredini.
Jokić treba da pređe u finansiski najaču sredinu u Njijork Nigse...
-Niksi su uprkos godinama posta tim sa ogromnom zaradom, ogomnim budzetom i ubedljivo najbogatiji...dobio bi u Niksima i podrsku u nekom sjajnom igraču.
Niksima treba konačno iskorak u vidu rezultata a Jokiću napad na prsten i mogu da im se poklope kockice.
Zna se kakve sjajne Niksi imaju navijače i koji su idalje verni i prate klub i ako rezultata nema.
Niksi bi s Jokićom osigurali konstantno igranje u plejofu a Jokić podrsku. Uzgred Njujork najbolji za zivot....

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Mislim da Vestbruk jedino može da se uvali Niksima, ona ponuda Furnije ➕ Kemba/Rendl bi morala da zadovolji Lejkerse. THT-a, Nana, Bejzmora, Dzordana... se treba što pre isto rešiti i dovesti neke pristojne igrače za rotaciju. Ismevaju ljudi Sredera, ali on je igrao bolje od svih gore pomenutih igrača. Sruder i Redis bi bili solidno pomoćno osoblje. Generalno Lejerksi mogu da trejduju sve sem Lebrona, Monka, Dejvisa, Stenlija, Bredlija i Mela. Ostali su svi podbacili. Lebron Dejvis *Rendl *Kemba Monk *Sruder *Redis Bredli Stenli Melo ➕ sta moze da se dobije za pikove, Nana, Bejzmora, Elingtona, Dzordana, Arizu... Dinvidi bi bio dobro rešenje, kada ga već nudi Vašington... Hild može biti opcija, videćemo šta će biti.

vince carter

pre 2 godine

Da Denver nije nikakav tim ne bi postojali bez obzira koliko neki igrac igra dobro,jer doprinos u odbrani svi zanemaruju,ovaj degenerik "Zvezdale" je naveo da je Lebron vukao Ilgauskasa,Snoua,Pavlovica al zaboravio je Drew Goodena,Lary Hjuza,Doniela Marshala,Gibsona,da je Ilgauskas bio all star i pre nego sto je stigao Lebron,nije bio nikakav los vec veoma vest centar. Ta ekipa Klivlenda je bila jedna od najboljih odbrambenih ekipa cele lige. A Jokicevi saigraci su zaduzeni za najbolje protivnicke igrace koji su bekovi. Lebron ima statistiku al Lejkersi ne igraju nikakvu odbranu i gube svaki jaci mec,kad je mlada ekipa Lejkersa saznala da ce biti trejdovana vise se nisu zalagali na terenu i izgubili su skoro sve meceve,ni 2 Jokica ne mogu da pomognu bez saigraca koji se ne zalazu i skor bi bio 9-40. Zato prekinite sa tim glupim narativima.

SlinaV

pre 2 godine

... čitamo o ovim glupostima, ove klovn lige... i sporta koji se svodi samo na novac... a ovamo nijedne vesti za aktuelnih ZOI 2022.. Sramota za novinarstvo, sportsku redakciju, ako je uopšte imate.

Dejan

pre 2 godine

Kao neko ko je kosarku upoznao kroz utakmice reprezentacije, a ponajvise Denver Nagetsa u poslednjih 4,5 godina, moram da se ogradim i priznam da sam potpuni laik.

Ono sto bih ja voleo da vidim, je da dograbe nekoga kao sto je bio Harris. Nekoga ko ima dobru odbranu na perimetru, kao sto Fila recimo ima Thybula ili Maxija. To bi mnogo olaksalo posao i Jokicu u odbrani jer ne bi tako lako mogao da se pojavi jeb*n dvojac kao onomad CP3 i Buker i da trpa bas onako lako.
Gordon je odlican defanzivno ali nedovoljan.

roten

pre 2 godine

"@SlinaV"- Da probam da ti objasnim.Ljudi u Srbiji obožavaju košarku i prate NBA,posebno ekipe gde igraju naši igrači.Ljudima je interesantno da prate ove poslednje sate vezano za "trejdove" u NBA.E sad,koliko je Srbija jaka u zimskim sportovima govori ti i broj sportista koji je otišao u Kinu.Pa onda ti je sasvim jasno da nikoga, ali apsolutno nikoga u Srbiji ne zanima ko je olimpijski pobednik u sankanju ili karlingu.

NastyB

pre 2 godine

Dankan Robinson u Denver!
(zmajognjeni, 10. februar 2022 16:57)

Robinson ima baš previsok ugovor za ono što pruža ($15,650,000, $16,902,000, $18,154,000, $19,406,000, $19,888,000) i mogli bi da ga priušte samo ako se odreknu trejdom Vila Bartona, koji je slabiji šuter, ali u svemu ostalom bolji igrač od Robinsona. Ionako Majami želi da se reši njegovog previsokog ugovora, tako da ne verujem da bi pristali na to.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Ako Harden ode u Filu,eto njih u finalu,živi bili pa videli.
Oni bez Simonsa drže 2-3 mesto,sa spremnim( a ima vremena da se dovede u formu) Hardenom bili bi za 30% jači.

MarkoSimpson

pre 2 godine

Jokic je definitivno prerastao Denver, za njega su idealne destinacije Los Andjeles ili Njujork, koju bi samo tu medijsku paznju dobio , da ne pricam o svemu ostalom

sonichuzo

pre 2 godine

Ko je toliko blesav da uzme Vestbruka? Jedini neki tankeri? Ne bih uzimao Majlsa Tarnera na mestu Niksa. U ocajnoj je formi. Dragic bi im legao kao budali samar.

denver

pre 2 godine

Za one sto kazu da je denver provincija i da nece niko da igra tamo u pravu su. Ali isto tako je i Milvoki provincija pa su ipak skockali sampionski tim. Znaci ipak nije samo do provincije. Ima nesto i do gazde i uprave.

roten

pre 2 godine

"@SlinaV"- Da probam da ti objasnim.Ljudi u Srbiji obožavaju košarku i prate NBA,posebno ekipe gde igraju naši igrači.Ljudima je interesantno da prate ove poslednje sate vezano za "trejdove" u NBA.E sad,koliko je Srbija jaka u zimskim sportovima govori ti i broj sportista koji je otišao u Kinu.Pa onda ti je sasvim jasno da nikoga, ali apsolutno nikoga u Srbiji ne zanima ko je olimpijski pobednik u sankanju ili karlingu.

MarkoSimpson

pre 2 godine

Jokic je definitivno prerastao Denver, za njega su idealne destinacije Los Andjeles ili Njujork, koju bi samo tu medijsku paznju dobio , da ne pricam o svemu ostalom

Mladen

pre 2 godine

Dali su previse za Hardena lika koji ce ove godine napuniti 33 ima pivski stomacic i vise mu zbog korekcije pravila ne sviraju svakojake gluposti za bacanja. Denver ko Denver provincija koja samo ceka da joj nesto padne s neba. Jokic kad mu istekne ugovor nek bezi odatle a oni nek se biju sa Sakramentom koja ekipa ima najgori menadzment u ligi.

Dejan

pre 2 godine

Kao neko ko je kosarku upoznao kroz utakmice reprezentacije, a ponajvise Denver Nagetsa u poslednjih 4,5 godina, moram da se ogradim i priznam da sam potpuni laik.

Ono sto bih ja voleo da vidim, je da dograbe nekoga kao sto je bio Harris. Nekoga ko ima dobru odbranu na perimetru, kao sto Fila recimo ima Thybula ili Maxija. To bi mnogo olaksalo posao i Jokicu u odbrani jer ne bi tako lako mogao da se pojavi jeb*n dvojac kao onomad CP3 i Buker i da trpa bas onako lako.
Gordon je odlican defanzivno ali nedovoljan.

sonichuzo

pre 2 godine

Ko je toliko blesav da uzme Vestbruka? Jedini neki tankeri? Ne bih uzimao Majlsa Tarnera na mestu Niksa. U ocajnoj je formi. Dragic bi im legao kao budali samar.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Denver treba da ostavi par igrača. Jokica, Gordona, Mareja, Nanjija, Hajlanda i Morisa. Svi ostali treba da budu u trejd priči (naročito Barton i MPJ)

NastyB

pre 2 godine

Dankan Robinson u Denver!
(zmajognjeni, 10. februar 2022 16:57)

Robinson ima baš previsok ugovor za ono što pruža ($15,650,000, $16,902,000, $18,154,000, $19,406,000, $19,888,000) i mogli bi da ga priušte samo ako se odreknu trejdom Vila Bartona, koji je slabiji šuter, ali u svemu ostalom bolji igrač od Robinsona. Ionako Majami želi da se reši njegovog previsokog ugovora, tako da ne verujem da bi pristali na to.

Milan_CH

pre 2 godine

@Denver....u pravu si. To da je mali grad, malo tržiste itd. je bez veze...pa u NFL-u Denver Broncos su veliko ime...a i Avalanche su osvojili NHL i veliko su ime...pa pogledajte Green Bay Packers..mali gradić, malo tržište a najbolji brend

despot boric

pre 2 godine

Nije los trejd za obe ekipe. Rekao bih da je Bruklin bolje prosao, pod uslovom da je Simons ostao bar malo zdrav u glavi. Sada se nece toliko ocekivati od njega jer su tu KD i Kajri (jos kad bi se on vakcinisao), a igrace i dalje odlicnu odbranu ako nista. Filadelfija je mozda dala previse s obzirom da Harden nije bas kao nekad, ali za razliku od Simonsa ce bar igrati.

Levi ulaz

pre 2 godine

Porzinigis u Vašingtonu. Kad bi Jokara uleteo iduće sezone u Dalas, ozbiljni bi bili konkurenti za titulu.
(The Truth, 10. februar 2022 21:32)

Joka u Dalasu? Teksas voli belce ali Dončić im je zvezda u koju su uložili. A mislim da njih dvoje u jednoj ekipi ne bi funkcionisali. Jokari treba neko poput Tompsona. Siguran trojkaš koji šuta iz primljene lopte, bez vodjena. Još neko poput Gordona za backdoor ali Denver opet ništa ne čini.

Teladija Teksas

pre 2 godine

Idiotski trejd Mevsa. Uzimaš jake ugovore raspalog Bertansa i Dinvidija i od jednog problema (Porzingis) napraviš dva nova. Da ne pričam da će im Branson pobeći a iz aviona se videlo da je dečko top prospekt.

Dogodine će Luka đuskati sa moćnim Finijem Smitom i Dinvidijem, za obesiti se.

Dalas i Denver, mrtva trka u samoubistvu.

Aran

pre 2 godine

Glavno što je dobio Bruklin je Kari, a ne Simons
A Simons je nepoznanica. Ko zna, možda će igrati dobro, ali možda će praviti štetu.
Sa druge strane, Harden u Filadelfiji će dobiti slobodu i u timu ne smeta nikome.

Wlado

pre 2 godine

Dragica da dovede denver. Onda kampaco i moris mogu da idu. Inace moris je po meni sjajan kosarkas. Na i van terena. Nije bundzija,obozava Joku,mozds cak i malo previse;) ali sve u svemu zahvalan igrac,pomalo konzervativan ali je tuvuz jokica od starta.

nba

pre 2 godine

Vidim da svi kritikuju Filu, al mislim da su oni napravili odlican posao. Jeste da ovo izgleda ko kradja, ali realno mislim da su ovog Simonsa davali za dzaba niko ga ne bi uzeo jer je skup ko djavo a i problematican ko isti. A oni nikakve koristi od istog nemaju. Ovako dobili Hardena, jeste star i to, ali i dalje paklen igrac.
A Bruklin je iskoristio priliku (da ne kazem muku)

Isterivac botova

pre 2 godine

Super su vam ove vesti sa tvitovima.
No mogli biste malo da ispostujete nas koji pricamo samo spanski, francuski, nemacki i bugarski

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Realno, i mene da trejduju za Simonsa morali bi da doplate, iako sam poslednji basket odigrao krajem prošlog veka.

Toliko o kvalitetu Simonsa.

Da kažeš da je govedo, uvredio bi goveda...

A ni Harden nije mnogo bolji.

Dragan Borca

pre 2 godine

Uf sad su oba tima jaca

Realno Simons nije ni igrao ovu sezonu

Fakticki Siksersi umesto nekonstantnog Seta dobijaju superstara mati mila

Ako Embid i Harden ne dodu do finala Istoka da se rane

Denver muceni ce zato drzati Bartona i Grinove i sa njima "juris" na titulu, strasno 😒

Fila i Milvoki kakve sve igrace doveli Janisu i Embidu a ovi ne mogu ni nekog dobrog pomocnog igraca a kamoli zvezdu

Ja da sam Koneli Monte- Barton- Bones, Grinovi i pikovi za 2 dobra igraca ali nece oni se vezali za prosecne igrace 🥱

St11

pre 2 godine

Svi ovde koji pominju Denver, što ne urade nešto, prerastao Denver, ne prate Nba uopšte.Denver ima cetri igrača sa ogromnim ugovorima od kojih su dvojica povredjeni. Od ovih ostalih nema smisla davati Morisa,Bonsa koji jedino nesto vrede. Barton je na ugovoru od dve sezone i za njega ne mogu da dobiju nikoga. Ostali su role playeri.Denver je prošle godine odradio odličan trade jer je doveo Gordona i time rešio dosta defanzive probleme na krilu( svako ko je igrao na krilu im je davao preko 20pt pre dolaska Gordona. U nekih 15ak utakmica dok su imali Gordona i dok se Marej nije povredio Denver je igrao najbolju košarku u ligi. Taj isti Denver bi verovatno igrao finale prosle sezone da se nije povredio Marej, možda čak i uzeli prsten, samo jednostavno nisu imali sreće.Povrede znaju cesto da odlučem sampiona. Jedino što ima smisla da Denver proba da uradi je da traduje MPJ,mada koga sad mogu da dobiju za njega dok je on povredjen. Jedino što ima smisla je da pokušaju na leto da ga traduju za lilarda mada to je veoma teško izvodljivo. I uz MPJ tu bi morao da ide Bones i još neki igrac sigurno. Ako se ove sezone vrati Marej(ne mora da igra kao u bablu,nek bude na 18pt po utakmici) i MPJ kakav takav, moze veoma lako da se desi da oni izadju sa zapada.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Ako Harden ode u Filu,eto njih u finalu,živi bili pa videli.
Oni bez Simonsa drže 2-3 mesto,sa spremnim( a ima vremena da se dovede u formu) Hardenom bili bi za 30% jači.

srle

pre 2 godine

Samoubistvo Dalasa, tek što se oporavio Porzingis i igrao sve bolje oni ga šalju u Vašington i to za prosečnog Bertransa. Užasan trejd za Dalas.

zmajognjeni

pre 2 godine

Dankan Robinson u Denver!
(zmajognjeni, 10. februar 2022 16:57)

Robinson ima baš previsok ugovor za ono što pruža ($15,650,000, $16,902,000, $18,154,000, $19,406,000, $19,888,000) i mogli bi da ga priušte samo ako se odreknu trejdom Vila Bartona, koji je slabiji šuter, ali u svemu ostalom bolji igrač od Robinsona. Ionako Majami želi da se reši njegovog previsokog ugovora, tako da ne verujem da bi pristali na to.
(NastyB, 10. februar 2022 17:28)

Uf nisam znao da u je toliki ugovor. Nisam ni proverio ugovor, a nisam ocekivao da je toliki jer nije draftovan.

rampa

pre 2 godine

"...Bola Bola, Pi Džej Dozira i pik druge runde uz novčano obeštećenje u zamenu za pik druge runde"

Nisam verovao, ali izgleda da je vrednost Bol Bol-a na nivou nekoliko mesta druge runde drafts.

јд123

pre 2 godine

.. čitamo o ovim glupostima, ove klovn lige...
(SlinaV, 10. februar 2022 17:09)

Не само да читаш, него остављаш и коментар. Ха, ха, који лузер. Чита нешто што га не интересује, још продужава своју муку коментарисањем.

Денвер само да се отараси Бартона и напад на титулу може да почне. У супротном до следеће године. Ако им и тада Бартон буде играо ништа од титуле. После нека понуде још један уговор Бартону и тако у круг - Бартон ту а титула све даље и даље.
Нека понуде Бартона (15 мил.) и Кампаца (3 мил.) за Богдана Богдановића (18 мил.). А то слободно место у ростеру потпишу Казинса до краја сезоне.

zoran

pre 2 godine

-Jokić je veoma koristan igrač. odlično skače i gradi prostor, zatim asistira i tako razigrava saigrače ima odličan pregled igre. Redovno postize do 30 poena po meču.
-Imam utisak da je prerastao Denver i trebao bi menjati sredinu... Nekako nemaju ambiciju koju Jokić moze ostvariti u jačoj sredini.
Jokić treba da pređe u finansiski najaču sredinu u Njijork Nigse...
-Niksi su uprkos godinama posta tim sa ogromnom zaradom, ogomnim budzetom i ubedljivo najbogatiji...dobio bi u Niksima i podrsku u nekom sjajnom igraču.
Niksima treba konačno iskorak u vidu rezultata a Jokiću napad na prsten i mogu da im se poklope kockice.
Zna se kakve sjajne Niksi imaju navijače i koji su idalje verni i prate klub i ako rezultata nema.
Niksi bi s Jokićom osigurali konstantno igranje u plejofu a Jokić podrsku. Uzgred Njujork najbolji za zivot....

meda

pre 2 godine

Dva najbolja trejda su napravili:
Boston za Derik White-a, idealan fit, više nego odličan u odbrani, prosečan šuter, igra pametno i nesebično, u najboljim godinama (27) koje se slažu sa ostatkom tima, sa ugovorom na 4 godine (15 pa poraste do 18 M u poslednjoj). Jesu ga skupo platili (pik iz prve runde, zamena pika tamo negde 2028., Josh Richardson i Romeo Langford koji je potcenjen i ima šansu da se razvije u igrača rotacije. Jedina mana White-u je sklonost ka povredama, mada mu je wear&tear nizak, došao je u ligu sa 23.

Montrezl Harrell u Šarlot manje više ni za šta. Na centru im startuje Plamli i imaju još par projekata (Kai Jones koga su uzeli u prvoj rundi prošle godine već deluje kao promašaj). Harrell uvek donese gomilu energije i razmrda tim iz letargije, idealan je za rezervnog centra (koji će da igra više minuta od startera Plamlija). Kad se gleda napredna statistika Harrell je uvek u samom vrhu u ligi, poslednjih 5 godina.

SlinaV

pre 2 godine

... čitamo o ovim glupostima, ove klovn lige... i sporta koji se svodi samo na novac... a ovamo nijedne vesti za aktuelnih ZOI 2022.. Sramota za novinarstvo, sportsku redakciju, ako je uopšte imate.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Dalas pokraden. Dali Porzingisa za Dinvidija koji šutira 37% IZ IGRE i daje 12 poena i Bertansa koji daje 5 poena na 31% za 3. Treba uhapsiti Kubana sve koji rade u Mavsima

vince carter

pre 2 godine

Da Denver nije nikakav tim ne bi postojali bez obzira koliko neki igrac igra dobro,jer doprinos u odbrani svi zanemaruju,ovaj degenerik "Zvezdale" je naveo da je Lebron vukao Ilgauskasa,Snoua,Pavlovica al zaboravio je Drew Goodena,Lary Hjuza,Doniela Marshala,Gibsona,da je Ilgauskas bio all star i pre nego sto je stigao Lebron,nije bio nikakav los vec veoma vest centar. Ta ekipa Klivlenda je bila jedna od najboljih odbrambenih ekipa cele lige. A Jokicevi saigraci su zaduzeni za najbolje protivnicke igrace koji su bekovi. Lebron ima statistiku al Lejkersi ne igraju nikakvu odbranu i gube svaki jaci mec,kad je mlada ekipa Lejkersa saznala da ce biti trejdovana vise se nisu zalagali na terenu i izgubili su skoro sve meceve,ni 2 Jokica ne mogu da pomognu bez saigraca koji se ne zalazu i skor bi bio 9-40. Zato prekinite sa tim glupim narativima.

haha

pre 2 godine

"@SlinaV"- Da probam da ti objasnim.Ljudi u Srbiji obožavaju košarku i prate NBA,posebno ekipe gde igraju naši igrači.Ljudima je interesantno da prate ove poslednje sate vezano za "trejdove" u NBA.E sad,koliko je Srbija jaka u zimskim sportovima govori ti i broj sportista koji je otišao u Kinu.Pa onda ti je sasvim jasno da nikoga, ali apsolutno nikoga u Srbiji ne zanima ko je olimpijski pobednik u sankanju ili karlingu.
(roten, 10. februar 2022 17:30)

Jer ove godine Zimske Olimpijske Igre ili sledece? Ko je domacin?

meda

pre 2 godine

Interesantna posledica trejda za Bradu: Al Horfordov ugovor sa Bostonom za sledeću sezonu na 26.5M je delimično garantovan 14.5M, ali ako Filadelfija dođe do finala onda je 19.5M garantovano, a ako Fila osvoji titulu ugovor je potpuno garantovan.
Za njegovim ugovorom Boston ima preko 150M u ugovorima sledeće godine, plaćaće veliki luxury tax. Ove godine će knap da ostanu ispod limita za luxury taksu (treba da dodaju par buyout veterana na minimumu, trenutno su na samo 10 igrača).

igor

pre 2 godine

@mek grejdi
Ovde je više rešavanje problem za problem. Harden nije zadovoljan u Netsima, samim tim ceo tim gubi, za Simonsa i 76ers se znamo da je on suspendovan i da ne igra za njih. Tako da je to najviše rešavanje problema dva odlična igrača. Gledaj i na to da je Harden 30+, a Simons mislim da ima oko 25. Tako da to dodje na isto odp

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Porcingins je veće govedo i od goveda koje se odaziva na Simons.
U njega mogu da veruju samo oni koji veruju i u jednoroge.
Koliko može da potraje basadžija sa 2,2 metra visine koji voli da trči kontru i šutira trojke ?
Plus karakter uvređene šiparice ljubomorne na Luku, jer uzima veću kintu i više šuteva.

Moja prognoza je da će njegov eventualni ulazak u plej-of značiti i kraj karijere . Istrčaće neku kontru,ali sa razlikom što neće da ga puste kao na reviji ( regularna sezona to i jeste) da kuca, nego će mu neko ući u telo kao Deni Grin Kleju Tomsonu i to je to.
Invalidnina.
Tužno ali istinito.

Grdoje

pre 2 godine

Na papiru, PHI je opljačkana. Ali...
Pre svih komentara, treba videti u kakvom je stanju Ben. Suludo je očekivati da posle 7-8 meseci neigranja on bude na nivou iz prošle godine, kada je bio u igri za DPOY. Dodati još na to i psihičke ožiljke iz PO, i za očekivati je da je dečko izgubljen za ovu godinu.
Problem je što Netsi ne mogu dugo da čekaju, već im visi PO, tako da će Ben morati odmah u sedlo.
PHI je dala, na papiru, mnogo više ali je u boljoj situaciji nego pre trejda, već od sutra će imati dve zvezde na parketu. Netsi su, kratkorocno, lošiji tim nego pre trejda i vrlo verovatno ce u Play In a dugoročno oni, za sada, ne žele da razmišljaju.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Mislim da Vestbruk jedino može da se uvali Niksima, ona ponuda Furnije ➕ Kemba/Rendl bi morala da zadovolji Lejkerse. THT-a, Nana, Bejzmora, Dzordana... se treba što pre isto rešiti i dovesti neke pristojne igrače za rotaciju. Ismevaju ljudi Sredera, ali on je igrao bolje od svih gore pomenutih igrača. Sruder i Redis bi bili solidno pomoćno osoblje. Generalno Lejerksi mogu da trejduju sve sem Lebrona, Monka, Dejvisa, Stenlija, Bredlija i Mela. Ostali su svi podbacili. Lebron Dejvis *Rendl *Kemba Monk *Sruder *Redis Bredli Stenli Melo ➕ sta moze da se dobije za pikove, Nana, Bejzmora, Elingtona, Dzordana, Arizu... Dinvidi bi bio dobro rešenje, kada ga već nudi Vašington... Hild može biti opcija, videćemo šta će biti.

mookieblaylock

pre 2 godine

neka bude sta bude, osvoji ko hoce ali da lebron ne prestigne dzabara po broju poena all-time, cigana samo to interesuje

Pera Ždera

pre 2 godine

Au Meloun Meloun...

Citam neki clanak, covek izjavljuje "Volim ovu grupu", "Stvarno ne vidim potrebu da ova grupa treba da se menja" itd itd...

Pa da li je svestan da su bez Nikole na parketu najgori tim lige (statisticki podatak) a sa njim najbolji. Istorijski veliki diferencijal! Kako onda ne smatrati da se treba pojacati, bilo kako mu pomoci...

Ok, povredjeni drugi i treci igrac tima sa kojima su def sampionskih ambicija ALI dok se oni vrate AKO se vrate ove sezone (i to je nagovestio Meloun kao (ne)mogucnost u istom intervju), Nikola treba da ispusti dusu na terenu.

Ajd da tu nema materijala za trejd, da su uloge jasne i minuti za svakog svrsishodni ali izbacis Kampaca iz rotacije, izbacis Dzamajkl Grina (obojicu opravdano), imas Markusa koji nikad ne igra, Cancara cesto povredjeniog, Riversa itd i ne smatras da mozes da ih iskoristis za poboljsanje tima, bilo kakvo... Takodje je svestan da im fali defanzivnija trojka (takodje izjavio) ali eto, voli ovu ekipu i sto se njega tice svi su sigurni??! :)))

Jest da vecini navedenih istice ugovor itd ali opet, moglo se nesto sigurno izvuci... NBA je bas bio turbulentan ovih par dana... Svasta se tu moglo desiti ali Denver ko Denver.

I sad ce Kazins opet da potpise 10dnevni ugovor sto mu uopste ne garantuje mesto u rotaciji usled nepostojanja istog (ostao Dzamajkl G). Ne znam tacno, ako neko zna neka napise, koliko moze igrac dugo da igra na 10dnevne ugovore u sezoni?

Ma neka je samo Meloun emotivno vezan za neke igrace i neka svi zajedno zajasu Nikolu do Poffa :)

Dokholiday

pre 2 godine

Doncic i Porzigins nisu najbolji ortaci i ovaj je morao da dobije pedalu. Ako neko nije u dobrim odnosima sa licem fransize mora u trejd, tako je uvek bilo i bice.

Wawrinka

pre 2 godine

Svi koji kazu da je Bruklin opljackao Filu su neznalice.
Embid i Harden osvajaju istok lagano.
Ben Simons nije kosarkas, lik nema skok sut, osnovno ejjj.
Set Kuri zna da pogodi ponesto ali je supalj u odbranu, Huerter mu ubacio 30 poena prosli plejof.
Dramond propao skroz.
Dzo Heris kad je vazno ciglari ko lud.
Kajri nije cist u glavu, paklen igrac ali igra samo u gosti, ne moze tako.

SlinaV

pre 2 godine

... čitamo o ovim glupostima, ove klovn lige... i sporta koji se svodi samo na novac... a ovamo nijedne vesti za aktuelnih ZOI 2022.. Sramota za novinarstvo, sportsku redakciju, ako je uopšte imate.

MarkoSimpson

pre 2 godine

Jokic je definitivno prerastao Denver, za njega su idealne destinacije Los Andjeles ili Njujork, koju bi samo tu medijsku paznju dobio , da ne pricam o svemu ostalom

zoran

pre 2 godine

-Jokić je veoma koristan igrač. odlično skače i gradi prostor, zatim asistira i tako razigrava saigrače ima odličan pregled igre. Redovno postize do 30 poena po meču.
-Imam utisak da je prerastao Denver i trebao bi menjati sredinu... Nekako nemaju ambiciju koju Jokić moze ostvariti u jačoj sredini.
Jokić treba da pređe u finansiski najaču sredinu u Njijork Nigse...
-Niksi su uprkos godinama posta tim sa ogromnom zaradom, ogomnim budzetom i ubedljivo najbogatiji...dobio bi u Niksima i podrsku u nekom sjajnom igraču.
Niksima treba konačno iskorak u vidu rezultata a Jokiću napad na prsten i mogu da im se poklope kockice.
Zna se kakve sjajne Niksi imaju navijače i koji su idalje verni i prate klub i ako rezultata nema.
Niksi bi s Jokićom osigurali konstantno igranje u plejofu a Jokić podrsku. Uzgred Njujork najbolji za zivot....

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Ako Harden ode u Filu,eto njih u finalu,živi bili pa videli.
Oni bez Simonsa drže 2-3 mesto,sa spremnim( a ima vremena da se dovede u formu) Hardenom bili bi za 30% jači.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Mislim da Vestbruk jedino može da se uvali Niksima, ona ponuda Furnije ➕ Kemba/Rendl bi morala da zadovolji Lejkerse. THT-a, Nana, Bejzmora, Dzordana... se treba što pre isto rešiti i dovesti neke pristojne igrače za rotaciju. Ismevaju ljudi Sredera, ali on je igrao bolje od svih gore pomenutih igrača. Sruder i Redis bi bili solidno pomoćno osoblje. Generalno Lejerksi mogu da trejduju sve sem Lebrona, Monka, Dejvisa, Stenlija, Bredlija i Mela. Ostali su svi podbacili. Lebron Dejvis *Rendl *Kemba Monk *Sruder *Redis Bredli Stenli Melo ➕ sta moze da se dobije za pikove, Nana, Bejzmora, Elingtona, Dzordana, Arizu... Dinvidi bi bio dobro rešenje, kada ga već nudi Vašington... Hild može biti opcija, videćemo šta će biti.

St11

pre 2 godine

Svi ovde koji pominju Denver, što ne urade nešto, prerastao Denver, ne prate Nba uopšte.Denver ima cetri igrača sa ogromnim ugovorima od kojih su dvojica povredjeni. Od ovih ostalih nema smisla davati Morisa,Bonsa koji jedino nesto vrede. Barton je na ugovoru od dve sezone i za njega ne mogu da dobiju nikoga. Ostali su role playeri.Denver je prošle godine odradio odličan trade jer je doveo Gordona i time rešio dosta defanzive probleme na krilu( svako ko je igrao na krilu im je davao preko 20pt pre dolaska Gordona. U nekih 15ak utakmica dok su imali Gordona i dok se Marej nije povredio Denver je igrao najbolju košarku u ligi. Taj isti Denver bi verovatno igrao finale prosle sezone da se nije povredio Marej, možda čak i uzeli prsten, samo jednostavno nisu imali sreće.Povrede znaju cesto da odlučem sampiona. Jedino što ima smisla da Denver proba da uradi je da traduje MPJ,mada koga sad mogu da dobiju za njega dok je on povredjen. Jedino što ima smisla je da pokušaju na leto da ga traduju za lilarda mada to je veoma teško izvodljivo. I uz MPJ tu bi morao da ide Bones i još neki igrac sigurno. Ako se ove sezone vrati Marej(ne mora da igra kao u bablu,nek bude na 18pt po utakmici) i MPJ kakav takav, moze veoma lako da se desi da oni izadju sa zapada.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Realno, i mene da trejduju za Simonsa morali bi da doplate, iako sam poslednji basket odigrao krajem prošlog veka.

Toliko o kvalitetu Simonsa.

Da kažeš da je govedo, uvredio bi goveda...

A ni Harden nije mnogo bolji.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Dalas pokraden. Dali Porzingisa za Dinvidija koji šutira 37% IZ IGRE i daje 12 poena i Bertansa koji daje 5 poena na 31% za 3. Treba uhapsiti Kubana sve koji rade u Mavsima

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Porcingins je veće govedo i od goveda koje se odaziva na Simons.
U njega mogu da veruju samo oni koji veruju i u jednoroge.
Koliko može da potraje basadžija sa 2,2 metra visine koji voli da trči kontru i šutira trojke ?
Plus karakter uvređene šiparice ljubomorne na Luku, jer uzima veću kintu i više šuteva.

Moja prognoza je da će njegov eventualni ulazak u plej-of značiti i kraj karijere . Istrčaće neku kontru,ali sa razlikom što neće da ga puste kao na reviji ( regularna sezona to i jeste) da kuca, nego će mu neko ući u telo kao Deni Grin Kleju Tomsonu i to je to.
Invalidnina.
Tužno ali istinito.

srle

pre 2 godine

Samoubistvo Dalasa, tek što se oporavio Porzingis i igrao sve bolje oni ga šalju u Vašington i to za prosečnog Bertransa. Užasan trejd za Dalas.

Dragan Borca

pre 2 godine

Uf sad su oba tima jaca

Realno Simons nije ni igrao ovu sezonu

Fakticki Siksersi umesto nekonstantnog Seta dobijaju superstara mati mila

Ako Embid i Harden ne dodu do finala Istoka da se rane

Denver muceni ce zato drzati Bartona i Grinove i sa njima "juris" na titulu, strasno 😒

Fila i Milvoki kakve sve igrace doveli Janisu i Embidu a ovi ne mogu ni nekog dobrog pomocnog igraca a kamoli zvezdu

Ja da sam Koneli Monte- Barton- Bones, Grinovi i pikovi za 2 dobra igraca ali nece oni se vezali za prosecne igrace 🥱

vince carter

pre 2 godine

Da Denver nije nikakav tim ne bi postojali bez obzira koliko neki igrac igra dobro,jer doprinos u odbrani svi zanemaruju,ovaj degenerik "Zvezdale" je naveo da je Lebron vukao Ilgauskasa,Snoua,Pavlovica al zaboravio je Drew Goodena,Lary Hjuza,Doniela Marshala,Gibsona,da je Ilgauskas bio all star i pre nego sto je stigao Lebron,nije bio nikakav los vec veoma vest centar. Ta ekipa Klivlenda je bila jedna od najboljih odbrambenih ekipa cele lige. A Jokicevi saigraci su zaduzeni za najbolje protivnicke igrace koji su bekovi. Lebron ima statistiku al Lejkersi ne igraju nikakvu odbranu i gube svaki jaci mec,kad je mlada ekipa Lejkersa saznala da ce biti trejdovana vise se nisu zalagali na terenu i izgubili su skoro sve meceve,ni 2 Jokica ne mogu da pomognu bez saigraca koji se ne zalazu i skor bi bio 9-40. Zato prekinite sa tim glupim narativima.

јд123

pre 2 godine

.. čitamo o ovim glupostima, ove klovn lige...
(SlinaV, 10. februar 2022 17:09)

Не само да читаш, него остављаш и коментар. Ха, ха, који лузер. Чита нешто што га не интересује, још продужава своју муку коментарисањем.

Денвер само да се отараси Бартона и напад на титулу може да почне. У супротном до следеће године. Ако им и тада Бартон буде играо ништа од титуле. После нека понуде још један уговор Бартону и тако у круг - Бартон ту а титула све даље и даље.
Нека понуде Бартона (15 мил.) и Кампаца (3 мил.) за Богдана Богдановића (18 мил.). А то слободно место у ростеру потпишу Казинса до краја сезоне.

Mladen

pre 2 godine

Dali su previse za Hardena lika koji ce ove godine napuniti 33 ima pivski stomacic i vise mu zbog korekcije pravila ne sviraju svakojake gluposti za bacanja. Denver ko Denver provincija koja samo ceka da joj nesto padne s neba. Jokic kad mu istekne ugovor nek bezi odatle a oni nek se biju sa Sakramentom koja ekipa ima najgori menadzment u ligi.

Grdoje

pre 2 godine

Na papiru, PHI je opljačkana. Ali...
Pre svih komentara, treba videti u kakvom je stanju Ben. Suludo je očekivati da posle 7-8 meseci neigranja on bude na nivou iz prošle godine, kada je bio u igri za DPOY. Dodati još na to i psihičke ožiljke iz PO, i za očekivati je da je dečko izgubljen za ovu godinu.
Problem je što Netsi ne mogu dugo da čekaju, već im visi PO, tako da će Ben morati odmah u sedlo.
PHI je dala, na papiru, mnogo više ali je u boljoj situaciji nego pre trejda, već od sutra će imati dve zvezde na parketu. Netsi su, kratkorocno, lošiji tim nego pre trejda i vrlo verovatno ce u Play In a dugoročno oni, za sada, ne žele da razmišljaju.

haha

pre 2 godine

"@SlinaV"- Da probam da ti objasnim.Ljudi u Srbiji obožavaju košarku i prate NBA,posebno ekipe gde igraju naši igrači.Ljudima je interesantno da prate ove poslednje sate vezano za "trejdove" u NBA.E sad,koliko je Srbija jaka u zimskim sportovima govori ti i broj sportista koji je otišao u Kinu.Pa onda ti je sasvim jasno da nikoga, ali apsolutno nikoga u Srbiji ne zanima ko je olimpijski pobednik u sankanju ili karlingu.
(roten, 10. februar 2022 17:30)

Jer ove godine Zimske Olimpijske Igre ili sledece? Ko je domacin?

igor

pre 2 godine

@mek grejdi
Ovde je više rešavanje problem za problem. Harden nije zadovoljan u Netsima, samim tim ceo tim gubi, za Simonsa i 76ers se znamo da je on suspendovan i da ne igra za njih. Tako da je to najviše rešavanje problema dva odlična igrača. Gledaj i na to da je Harden 30+, a Simons mislim da ima oko 25. Tako da to dodje na isto odp

Wawrinka

pre 2 godine

Svi koji kazu da je Bruklin opljackao Filu su neznalice.
Embid i Harden osvajaju istok lagano.
Ben Simons nije kosarkas, lik nema skok sut, osnovno ejjj.
Set Kuri zna da pogodi ponesto ali je supalj u odbranu, Huerter mu ubacio 30 poena prosli plejof.
Dramond propao skroz.
Dzo Heris kad je vazno ciglari ko lud.
Kajri nije cist u glavu, paklen igrac ali igra samo u gosti, ne moze tako.

zmajognjeni

pre 2 godine

Dankan Robinson u Denver!
(zmajognjeni, 10. februar 2022 16:57)

Robinson ima baš previsok ugovor za ono što pruža ($15,650,000, $16,902,000, $18,154,000, $19,406,000, $19,888,000) i mogli bi da ga priušte samo ako se odreknu trejdom Vila Bartona, koji je slabiji šuter, ali u svemu ostalom bolji igrač od Robinsona. Ionako Majami želi da se reši njegovog previsokog ugovora, tako da ne verujem da bi pristali na to.
(NastyB, 10. februar 2022 17:28)

Uf nisam znao da u je toliki ugovor. Nisam ni proverio ugovor, a nisam ocekivao da je toliki jer nije draftovan.

Dejan

pre 2 godine

Kao neko ko je kosarku upoznao kroz utakmice reprezentacije, a ponajvise Denver Nagetsa u poslednjih 4,5 godina, moram da se ogradim i priznam da sam potpuni laik.

Ono sto bih ja voleo da vidim, je da dograbe nekoga kao sto je bio Harris. Nekoga ko ima dobru odbranu na perimetru, kao sto Fila recimo ima Thybula ili Maxija. To bi mnogo olaksalo posao i Jokicu u odbrani jer ne bi tako lako mogao da se pojavi jeb*n dvojac kao onomad CP3 i Buker i da trpa bas onako lako.
Gordon je odlican defanzivno ali nedovoljan.

roten

pre 2 godine

"@SlinaV"- Da probam da ti objasnim.Ljudi u Srbiji obožavaju košarku i prate NBA,posebno ekipe gde igraju naši igrači.Ljudima je interesantno da prate ove poslednje sate vezano za "trejdove" u NBA.E sad,koliko je Srbija jaka u zimskim sportovima govori ti i broj sportista koji je otišao u Kinu.Pa onda ti je sasvim jasno da nikoga, ali apsolutno nikoga u Srbiji ne zanima ko je olimpijski pobednik u sankanju ili karlingu.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Denver treba da ostavi par igrača. Jokica, Gordona, Mareja, Nanjija, Hajlanda i Morisa. Svi ostali treba da budu u trejd priči (naročito Barton i MPJ)

Wlado

pre 2 godine

Dragica da dovede denver. Onda kampaco i moris mogu da idu. Inace moris je po meni sjajan kosarkas. Na i van terena. Nije bundzija,obozava Joku,mozds cak i malo previse;) ali sve u svemu zahvalan igrac,pomalo konzervativan ali je tuvuz jokica od starta.

Aran

pre 2 godine

Glavno što je dobio Bruklin je Kari, a ne Simons
A Simons je nepoznanica. Ko zna, možda će igrati dobro, ali možda će praviti štetu.
Sa druge strane, Harden u Filadelfiji će dobiti slobodu i u timu ne smeta nikome.

Isterivac botova

pre 2 godine

Super su vam ove vesti sa tvitovima.
No mogli biste malo da ispostujete nas koji pricamo samo spanski, francuski, nemacki i bugarski

Levi ulaz

pre 2 godine

Porzinigis u Vašingtonu. Kad bi Jokara uleteo iduće sezone u Dalas, ozbiljni bi bili konkurenti za titulu.
(The Truth, 10. februar 2022 21:32)

Joka u Dalasu? Teksas voli belce ali Dončić im je zvezda u koju su uložili. A mislim da njih dvoje u jednoj ekipi ne bi funkcionisali. Jokari treba neko poput Tompsona. Siguran trojkaš koji šuta iz primljene lopte, bez vodjena. Još neko poput Gordona za backdoor ali Denver opet ništa ne čini.

despot boric

pre 2 godine

Nije los trejd za obe ekipe. Rekao bih da je Bruklin bolje prosao, pod uslovom da je Simons ostao bar malo zdrav u glavi. Sada se nece toliko ocekivati od njega jer su tu KD i Kajri (jos kad bi se on vakcinisao), a igrace i dalje odlicnu odbranu ako nista. Filadelfija je mozda dala previse s obzirom da Harden nije bas kao nekad, ali za razliku od Simonsa ce bar igrati.

nba

pre 2 godine

Vidim da svi kritikuju Filu, al mislim da su oni napravili odlican posao. Jeste da ovo izgleda ko kradja, ali realno mislim da su ovog Simonsa davali za dzaba niko ga ne bi uzeo jer je skup ko djavo a i problematican ko isti. A oni nikakve koristi od istog nemaju. Ovako dobili Hardena, jeste star i to, ali i dalje paklen igrac.
A Bruklin je iskoristio priliku (da ne kazem muku)

Teladija Teksas

pre 2 godine

Idiotski trejd Mevsa. Uzimaš jake ugovore raspalog Bertansa i Dinvidija i od jednog problema (Porzingis) napraviš dva nova. Da ne pričam da će im Branson pobeći a iz aviona se videlo da je dečko top prospekt.

Dogodine će Luka đuskati sa moćnim Finijem Smitom i Dinvidijem, za obesiti se.

Dalas i Denver, mrtva trka u samoubistvu.

sonichuzo

pre 2 godine

Ko je toliko blesav da uzme Vestbruka? Jedini neki tankeri? Ne bih uzimao Majlsa Tarnera na mestu Niksa. U ocajnoj je formi. Dragic bi im legao kao budali samar.

NastyB

pre 2 godine

Dankan Robinson u Denver!
(zmajognjeni, 10. februar 2022 16:57)

Robinson ima baš previsok ugovor za ono što pruža ($15,650,000, $16,902,000, $18,154,000, $19,406,000, $19,888,000) i mogli bi da ga priušte samo ako se odreknu trejdom Vila Bartona, koji je slabiji šuter, ali u svemu ostalom bolji igrač od Robinsona. Ionako Majami želi da se reši njegovog previsokog ugovora, tako da ne verujem da bi pristali na to.

rampa

pre 2 godine

"...Bola Bola, Pi Džej Dozira i pik druge runde uz novčano obeštećenje u zamenu za pik druge runde"

Nisam verovao, ali izgleda da je vrednost Bol Bol-a na nivou nekoliko mesta druge runde drafts.

meda

pre 2 godine

Dva najbolja trejda su napravili:
Boston za Derik White-a, idealan fit, više nego odličan u odbrani, prosečan šuter, igra pametno i nesebično, u najboljim godinama (27) koje se slažu sa ostatkom tima, sa ugovorom na 4 godine (15 pa poraste do 18 M u poslednjoj). Jesu ga skupo platili (pik iz prve runde, zamena pika tamo negde 2028., Josh Richardson i Romeo Langford koji je potcenjen i ima šansu da se razvije u igrača rotacije. Jedina mana White-u je sklonost ka povredama, mada mu je wear&tear nizak, došao je u ligu sa 23.

Montrezl Harrell u Šarlot manje više ni za šta. Na centru im startuje Plamli i imaju još par projekata (Kai Jones koga su uzeli u prvoj rundi prošle godine već deluje kao promašaj). Harrell uvek donese gomilu energije i razmrda tim iz letargije, idealan je za rezervnog centra (koji će da igra više minuta od startera Plamlija). Kad se gleda napredna statistika Harrell je uvek u samom vrhu u ligi, poslednjih 5 godina.

denver

pre 2 godine

Za one sto kazu da je denver provincija i da nece niko da igra tamo u pravu su. Ali isto tako je i Milvoki provincija pa su ipak skockali sampionski tim. Znaci ipak nije samo do provincije. Ima nesto i do gazde i uprave.

Milan_CH

pre 2 godine

@Denver....u pravu si. To da je mali grad, malo tržiste itd. je bez veze...pa u NFL-u Denver Broncos su veliko ime...a i Avalanche su osvojili NHL i veliko su ime...pa pogledajte Green Bay Packers..mali gradić, malo tržište a najbolji brend

meda

pre 2 godine

Interesantna posledica trejda za Bradu: Al Horfordov ugovor sa Bostonom za sledeću sezonu na 26.5M je delimično garantovan 14.5M, ali ako Filadelfija dođe do finala onda je 19.5M garantovano, a ako Fila osvoji titulu ugovor je potpuno garantovan.
Za njegovim ugovorom Boston ima preko 150M u ugovorima sledeće godine, plaćaće veliki luxury tax. Ove godine će knap da ostanu ispod limita za luxury taksu (treba da dodaju par buyout veterana na minimumu, trenutno su na samo 10 igrača).

Pera Ždera

pre 2 godine

Au Meloun Meloun...

Citam neki clanak, covek izjavljuje "Volim ovu grupu", "Stvarno ne vidim potrebu da ova grupa treba da se menja" itd itd...

Pa da li je svestan da su bez Nikole na parketu najgori tim lige (statisticki podatak) a sa njim najbolji. Istorijski veliki diferencijal! Kako onda ne smatrati da se treba pojacati, bilo kako mu pomoci...

Ok, povredjeni drugi i treci igrac tima sa kojima su def sampionskih ambicija ALI dok se oni vrate AKO se vrate ove sezone (i to je nagovestio Meloun kao (ne)mogucnost u istom intervju), Nikola treba da ispusti dusu na terenu.

Ajd da tu nema materijala za trejd, da su uloge jasne i minuti za svakog svrsishodni ali izbacis Kampaca iz rotacije, izbacis Dzamajkl Grina (obojicu opravdano), imas Markusa koji nikad ne igra, Cancara cesto povredjeniog, Riversa itd i ne smatras da mozes da ih iskoristis za poboljsanje tima, bilo kakvo... Takodje je svestan da im fali defanzivnija trojka (takodje izjavio) ali eto, voli ovu ekipu i sto se njega tice svi su sigurni??! :)))

Jest da vecini navedenih istice ugovor itd ali opet, moglo se nesto sigurno izvuci... NBA je bas bio turbulentan ovih par dana... Svasta se tu moglo desiti ali Denver ko Denver.

I sad ce Kazins opet da potpise 10dnevni ugovor sto mu uopste ne garantuje mesto u rotaciji usled nepostojanja istog (ostao Dzamajkl G). Ne znam tacno, ako neko zna neka napise, koliko moze igrac dugo da igra na 10dnevne ugovore u sezoni?

Ma neka je samo Meloun emotivno vezan za neke igrace i neka svi zajedno zajasu Nikolu do Poffa :)

Dokholiday

pre 2 godine

Doncic i Porzigins nisu najbolji ortaci i ovaj je morao da dobije pedalu. Ako neko nije u dobrim odnosima sa licem fransize mora u trejd, tako je uvek bilo i bice.

mookieblaylock

pre 2 godine

neka bude sta bude, osvoji ko hoce ali da lebron ne prestigne dzabara po broju poena all-time, cigana samo to interesuje