1. Kapa dole ! Vosa nas najtrofejan uspesan klub koji igrao ligu sampiona uz Czv i par.. Ruska liga i njihovi klubovi nisu za potcenjivanje a Zenit dobiti nije mala stvar.
  (Posmatrac, 28. januar 2022 18:45)

  # Link komentara

 2. Bio sam na utakmici u N Sadu. Kompletan Zenit i Vojvodina kao da gledate utakmicu između juniora i kadeta takav je odnos. Naravno da zavisi sve od dva igrača. Iz naše reprezentacije sklonite Tijanu i Maju gubimo od svih jačih reprezentacija 3:0.Ne borimo se ni na jednom takmičenju za medalju. Igramo egal sa reprezentacijama i gubimo dobar deo utakmica od ekipa koje su ispadale u osmini finala na svetskom prvenstvu. To su igrači koji prave razliku. Sa druge strane Vojvodina dovede dva vrhunska igrača igra ozbiljnu odbojku i ima ozbiljnu ulogu u Ligi šampiona.
  (Tata Boža, 26. januar 2022 10:49)

  Sve to stoji, i moglo bi da se koristi i u ovom kontekstu da Vojvodini nije falilo pola prve postave. Baranek, Negić, Parapunov i Vilimanović nisu igrali. To bi bilo kao da Zvezdi ne igraju Kalinić i Volters protiv Mornara, kome takođe fali trojica standardnih igrača iz prve petorke, i kad ih Mornar oduva sa 10+ poena razlike da se opravdava poraz time što nisu igrali Kalinić i Volters. Da je Vojvodina bila kompletna bila bi drugačija priča, čak i tad bi bilo ogromno iznenađenje, ovako je stvarno senzacija i ogroman uspeh. Vojvodina je od početka do kraja kontrolisala utakmicu.
  (Tragikomedija, 26. januar 2022 16:26)

  # Link komentara

 3. Bio sam na utakmici u N Sadu. Kompletan Zenit i Vojvodina kao da gledate utakmicu između juniora i kadeta takav je odnos. Naravno da zavisi sve od dva igrača. Iz naše reprezentacije sklonite Tijanu i Maju gubimo od svih jačih reprezentacija 3:0.Ne borimo se ni na jednom takmičenju za medalju. Igramo egal sa reprezentacijama i gubimo dobar deo utakmica od ekipa koje su ispadale u osmini finala na svetskom prvenstvu. To su igrači koji prave razliku. Sa druge strane Vojvodina dovede dva vrhunska igrača igra ozbiljnu odbojku i ima ozbiljnu ulogu u Ligi šampiona.
  (Tata Boža, 26. januar 2022 10:49)

  # Link komentara

 4. (NS, 25. januar 2022 2

  ko je tebi stao na zulj danas..........
  (marko, 26. januar 2022 00:05)

  # Link komentara

 5. Do kraja!
  (Grbavica Young F89, 25. januar 2022 21:25)

  # Link komentara

 6. Neverovatan uspeh! Bravo momci. Uživajte u ovoj pobedi, a mi da do kraja sezone uživamo u odličnim partijama našeg šampiona. JEDNA JEDINA!
  (Aloha, 25. januar 2022 21:11)

  # Link komentara

 7. Kada su oni bili prvaci Evrope?
  (Zoki, 25. januar 2022 21:03)

  # Link komentara

 8. da se razumemo, ovaj zenit nije onaj zenit iz kazanja, osvajac sest titula lige sampiona. naslov teksta je pogresan. a kao drugo, divno je komentator objasnio, vojvodina sa deset igraca bez prvog libera, i drugog dizaca, sa dest igraca, a zenit silom prilika, sa urnautom na pozicija libera, grebenjikovom na mestu primaca, bez poletava i kljuke, tako da vojvodino i nije bas neki uspeh. zao mi je. pobeda je pobeda, ali iskreno daleko ste od evropskog vrha.
  (NS, 25. januar 2022 20:39)

  Vojvodina je igrala bez prvog korektora, prvog libera, prvog primača i dizača koji se započeo sezonu kao prvi dizač. Na liberu je igrao momak 2002. godište, na korektoru i primaču momci 1999. godište. Sa druge strane, i bez pomenutih Kljuke i Poletaeva, igrali su Kobzar i Jakovljev, dva člana ruske reprezentacije koja je bila vicešampion na Olimpijadi, Urnaut, od koga kao jednog od najboljih primača na svetu može da se očekuje da bude korektan libero kad mu je uloga svedena samo na odbranu, Grebenikov, koji i bez napada radi fenomenalan posao na polju i prijemu itd. Ako jedan od najboljih timova u jednoj od najjačih liga na svetu zavisi od dvojice, trojice igrača protiv oslabljene Vojvodine, koja igra bez pola prve postave i nema nijednog reprezentativca u sastavu, onda ne znam stvarno.
  (Tragikomedija, 25. januar 2022 20:58)

  # Link komentara

 9. Zenit iz Sankt Peterburga nikada nije osvojio ligu sampiona. Zenit iz Kazanja je osvojio 6 puta. Malo se informisite pre nego sto napisete ovakav naslov. Vojvodini sve cestitke na pobedi, bravo.
  (Ivan, 25. januar 2022 20:46)

  # Link komentara

 10. Svaka čast Voši!
  Ovo je velika pobeda!

  PS:Molim vas,ispravite naslov jer nije ovaj Zenit nikada bio prvak Evrope već Zenit iz Kazanja!
  (Saša, 25. januar 2022 20:42)

  # Link komentara

 11. da se razumemo, ovaj zenit nije onaj zenit iz kazanja, osvajac sest titula lige sampiona. naslov teksta je pogresan. a kao drugo, divno je komentator objasnio, vojvodina sa deset igraca bez prvog libera, i drugog dizaca, sa dest igraca, a zenit silom prilika, sa urnautom na pozicija libera, grebenjikovom na mestu primaca, bez poletava i kljuke, tako da vojvodino i nije bas neki uspeh. zao mi je. pobeda je pobeda, ali iskreno daleko ste od evropskog vrha.
  (NS, 25. januar 2022 20:39)

  # Link komentara

 12. Ћирибу ћириба, игра Воша к'о Барса... Браво момци, свака част, поносно су сви вечерас!!! Сад се лепо указала шанса да Воша можда буде и друга, ако победи Бенфику у оба меча!!! Пази Воша гази! :)
  (NSslaninar, 25. januar 2022 20:35)

  # Link komentara

 13. Vojvodina, jedna, jedina!
  (Novi Sad Srpska Atina, 25. januar 2022 20:23)

  # Link komentara

 14. Хвала Богу да урадимо нешто у стилу великог клуба.Мало ме врати у детињство,кад смо се надигравали са Сислијем,Моденом и осталим великанима 90их.Надам се повратку на победничке стазе.
  (нс бој, 25. januar 2022 20:19)

  # Link komentara

 15. Urnaut igrao libero a čovek primač, Grebenjikov kao libero ceo život danas bio primač. Svaka čast, samo je utakmica cirkus. Ili je neka štela za kladionice ili su se baš zaigrali.
  (odbojkaš, 25. januar 2022 20:17)

  # Link komentara

 16. Čestitke od srca Vojvodini .Primera radi ,plata Urnauta iz Zenita je veća, nego sto ima ceo tim Vojvodine zajedno sa stručnim stabom. ZENIT treba da se stidi, podcenili su našu ekipu kao što niko danas ne radi u modernoj odbojci ,libero im je igrao primaca, a pomenuti Urnaut libera .Ko se razume malo u odbojku ,zna da se to ne dešava u profesionalnoj odbojci .Ubedjen sam da Zenit ovaj nece osvojiti nista bas ove godine ,nije ni do kolena njihovim imanjacima koji su dominirali prethodnih godina .
  (Bratunga, 25. januar 2022 20:17)

  # Link komentara

 17. Surenjeee!
  (slanina, 25. januar 2022 20:11)

  # Link komentara

 18. Kao nekada...slavna Vojvodina!
  (MilanSM, 25. januar 2022 20:05)

  # Link komentara