Ponedeljak, 24.01.2022.

17:00

Drama u "Stožicama" pripala Zvezdi – veliki preokret u poslednjem minutu!

Košarkaši Crvene zvezde slavili su trijumf u derbiju 17. kola ABA lige nad ekipom Cedevite Olimpije rezultatom 83:82 (28:28, 15:15, 22:21, 18:18).

Izvor: SS

Drama u "Stožicama" pripala Zvezdi – veliki preokret u poslednjem minutu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

234 Komentari

Sortiraj po:

Miskec

pre 2 godine

Od svega je najvaznije da je tabela ABA lige bas kako treba!
Sto se tice pobede protiv Olimpije samo cu citirati nekakvog samozvanog generala:"Tako nam se moze i hoce!"

Tex Willer

pre 2 godine

Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.(ja, 24. januar 2022 21:48)
Pa prema tome ni sumnjiv prekršaj u zadnjoj sekundi kada u strasti još uzavrelije jer se igra finale - dakle jedna utakmica a ovde se ipak radi o ligi gde ima mesta popravnom.

Војислав

pre 2 godine

Gazda Dojkan-Ајде Газдо,објасни сиротињи,како то да је твој помињани Ферел целу утакмицу продавао исте форе а по вама имате најбољег тренера у васиони.А како то Газда да незналица Дејан Радоњић,како га називате,одмах види ту фору и не успева да продаје ту исту фору Звезди,или можда пар пута.Како то да нај,нај тренер не скапира за целу утакмицу,а "најгори" за тили час провали и направи тактику да "не продаје исту фору" целу утакмицу против Звезде.

Borky

pre 2 godine

Шта је бре неким људима,не могу да схватим.Зар је неким Партизановцима,неким Гробарима,или како се све не називају дражи сваки страни клуб од сваког србског клуба,па и од Звезде.Зар је антисрпски титоизам у вама толики да мрзите своје а волите све туђе.Ево,ја као нормалан Србин,Звездаш,желим нашем Партизану да сутра победи страни (у овом случају турски клуб).И увек сам навијао не само за Партизан кад игра против било ког страног клуба,него за сваки србски клуб кад игра са страним клубом.Па то је чин патриотизма,поштовања себе и својих,што би по дифолту требало да се подразумева као најнормалнија обавеза.
(Стари Звездаш, 24. januar 2022 22:48

E moj druze pa oni vec 20 dana pljuju jednog Djokovica samo zato sto navija za Zvezdu, ej takvu jednu velicinu! Sta onda ovde ocekivati. Kod nas je cela drzava podjeljena na Zvezdu i Partizan. Prosla su vremena kad sam ja kao zvezdas drzao postere Divca,Djordjevica,Danilovica,Mijatovica... danasnja deca ne jedu paradajiz samo zato sto je crvene boje.

Joni

pre 2 godine

(Mio, 24. januar 2022 22:13)

Momče, batali te frustracije, Zvezda igra evroligu i igraće. Bolji smo tim od vas. Pusti nama ljutnju na naše neverovatno nesrećne evropske poraze. Raduj se evrokupu, možda vas i krene pa u Beogradu napravite feštu za prolazak u evroligu.

Стари Звездаш

pre 2 godine

Borky,Друже,пријатељу,ја то видим,али не могу да схватим и прихватим то за нормалност.Према неким анкетама од пре пар година,од особа које су се изјашњавале да навијају за Звезду и Партизан,за навијаче Звезде се изјашњавало 80 до 85 посто изјашњених а 10 до 15 посто се изјаснило за навијаче Партизана.Било је неколико анкета,али су проценти варирали у тим односима и процентима.Тако да то и није нека подељеност типа пола-пола.То што је КК Партизан деценијама бесплатно делио карте тзв вођама навијача и многим навијачима,па изгледа да их има више.Колико год којих има сви треба да будемо патриоте,добри људи увек,и на сваком месту.Да поштујемо једни друге.То што се неки србомрсци из туђих држава лажно представљају као навијачи Партизана како би сејали семе зла,мржњу,нетолеранцију нека те не буни.Има их на десетине.Поздрав.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, trener Krke je dosao do Zvezdine klupe, znaci nije napustio za par koraka prostor vec je bukvalno dosao do Zvezdine klupe da se objasni sa sudijom. I sam je bio svestan da za to ide tehnicka. Ali eto, po tebi je on izasao za par koraka, kao da mi nemamo oci i da nismo gledali utakmicu?

super

pre 2 godine

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.
(ja, 24. januar 2022 21:48)
Radonjić je dobio previse tehničkih greska a vazi za fer i pravog sportistu,da li ste ga videli nekad da je vređao ili omolovažavao protivnika? Što se ne bi sudila tehnička greška do god se igra ? Ili se secate kupa kad je Beron faulirao u zadnjoj sekundi igrača Partizana ili imate selektivno pamćenje?

Morgot Bauglir

pre 2 godine

@ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - Ти ћеш да ми кажеш? А не знаш с којом емоцијом гледам Звездине утакмице. Одлази Ивановићу.
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. januar 2022 21:54)

Pa zar vi, "delije" ne bojkotujete utakmice ABA lige jer nisu dovoljno srpske? Kako sad da ti gledaš?

Borky

pre 2 godine

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.
(ja, 24. januar 2022 21:48)

Ne smes preci pola,cak je i trener Krke bilo jasno i nije se ni bunio jer zna da za prelazak preko pola terena mora ici automatski tehnicka. Zanimljivo da vi koji ste umislili da ste izmislili kosarku ni pravila niste naucili.

Samo kažem

pre 2 godine

Nebulozama se hranite!!!
Igrate EL već 6-7-8 g i svaki put pre ili posle Božića,pričate kako igranje u EL nije važno,važna je ABA?!!?
Smešno!!!! Smisao ABA ako cete i sledeće godine bar 20 puta da izgubite i utakmicu,živce i novac????
Ove sezone ste već 12 puta poraženi.. do kraja još 10-ak poraza!!! U čemu uživate???
Igrate najružniji košarku u Evropi!!!
Ako se uopšte tako može nazvati!!!
Kalinić umesto da prenese,znanje i majstorstvo,svi ga kopiraju u padanju,provokacijama, bezobrazluku!!!! Kapitensku baš!!!
Navijači navijaju samo kako gazda dozvoljava?!!
4F4 + jednom šampioni+3krk(EC)...
To sanjate 2 puta nedeljno!!!!
Sanjate još više!!!!
(Mio, 24. januar 2022 22:13)
Samo napred Zvezdo

Милан

pre 2 godine

По већини коментара испада да су вечерас играли Звезда и Партизан.И да је Звезда победила.Чекам сутра репризу да видим коју сам утакмицу гледао.А чини ми се да је било Цедевита-Олимпија-Црвена Звезда.

..

pre 2 godine

Posle ovoga, ni jedan navijač Zvezde, više nikad ne smije komentarisati suđenje. Bruka i sramota.
(Timi, 24. januar 2022 20:06)

Druze, pa oni da imaju obraz ne bi navijali za Fmp vec bi se oprostili sa kosarkom kad im je zvezda ugasena

miško

pre 2 godine

Kada su krađe bodova u pitanju tu je Partizan bez premca. Sudija filijale sklanjalice i druge stvari bar na pet utakmica ABA lige. Da me nabrajam, grobari znaju.

gagi

pre 2 godine

Grobari smirite se malo, Zvezda ce biti prva, a vama ostaje zestoka bitka za pogiciju 2.Buducnost ima bolji raspored, svi jaci protivnici joj dolaze, a jos vi idete Cedeviti. Sto se tice sudjenja nikom ne navlace ove godine kao Rumenom. Studentski, Slask, Huventud, Mornar, Igokea sve gurale sudije. Sto se tice nas neshvatljivo je sta radi Kalinic. Koje on glupe faule pravi, nerezonsje suteve. Vrhunski igrac ali se mora staviti pod kontrolu, puno daje sebi za pravo. Radonjic me sve vise razocarava sa vodjenjem ekipe. Cibers moze sigurno odigrati kao Kuzmic i Mitrovic. Njih dvojica su mnogo pali u formi.

Jb

pre 2 godine

Faul na ivanovicu nije bio, faul na farelu je bio tako da ne znam sta bih rekao. Mozda je ipak prva misao da je tuzno, zalosno da utakmice odlucuju sudije, da jos uvek treneri nemaju pravo na celendz, da postoje ljudi koji su vec decenijama nesposobni da menjaju pravila koja su losa. Toliko je nekih "slucajnosti" u zvezdinim utakmicama aba lige da se zaista pitam da li je moguce da je to tek tako, ponavlja se. Videcemo do kraja ali nisam optimistican, bice tu opet svadja, medjusobnog optuzivanja, isticanja egoisticnih namera u ligi koja uopste nije zamisljena ovako kako izgleda. Gomila stranaca, borba za EL u kojoj igras beznacajnu ulogu, vise nelogicnosti nego nekih normalnih stvari

i

pre 2 godine

Mozda mu malo pocesao lakat ali nije bitno, moze nam se. Mi smo za ove ono sto je Efes za nas. Pokrali Nas u evroligi, ti stanes mirno i cutis. E tako ovi klubovi Mali, Cedevita, Buducnost, Partizan, koji 10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.
(Kg, 24. januar 2022 21:01)

hahahahahahahaahhaha dobar si, al nećemo na takav niski nivo sa takvim razmišljanjem. Dakle pobeda se piše, a to da li je bio faul ili ne ne znamo sad kao i u mnogim drugim situacijama koje su ostale nerazjašnjene, kako Zvezdi tako i drugima. Da je ostalo vremena posle šuta, kladim se u sve da bi sudija gledao snimak. Dakle, piši pobedu a igru briši, u ovakvim mečevima je jako bitno dobiti makar i igrao sramno. Može bolje i mora, i da konačno da Dejo dobije neizvesnu utakmicu. AJMO CIGANI DALJE.

Mandov

pre 2 godine

Ovo nije kradja, nego, i kriminal je preslaba rec.....
(Bizon, 24. januar 2022 21:23)

I unatoč tome, Crvena zvezda je i pored kriminalnog suđenja u korist Cibone, pobedila!
(pera ložač, 24. januar 2022 22:12) # Link komentara
Unatoc tome, igrali su Cedevita i FMP....

Lajavi krelac

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25)

Istina je da su nas opljačkali protiv Mege. Imali smo samo bednih 27 bacanja više, a sudije nisu svirale nekoliko poprekih pogleda igrača Mege, niti je njihov trener dobijao tehničku svaki put kad se obrati sudijama.

Стари Звездаш

pre 2 godine

Шта је бре неким људима,не могу да схватим.Зар је неким Партизановцима,неким Гробарима,или како се све не називају дражи сваки страни клуб од сваког србског клуба,па и од Звезде.Зар је антисрпски титоизам у вама толики да мрзите своје а волите све туђе.Ево,ја као нормалан Србин,Звездаш,желим нашем Партизану да сутра победи страни (у овом случају турски клуб).И увек сам навијао не само за Партизан кад игра против било ког страног клуба,него за сваки србски клуб кад игра са страним клубом.Па то је чин патриотизма,поштовања себе и својих,што би по дифолту требало да се подразумева као најнормалнија обавеза.

Mio

pre 2 godine

......10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.
(Kg, 24. januar 2022 21:01)

Nebulozama se hranite!!!
Igrate EL već 6-7-8 g i svaki put pre ili posle Božića,pričate kako igranje u EL nije važno,važna je ABA?!!?
Smešno!!!! Smisao ABA ako cete i sledeće godine bar 20 puta da izgubite i utakmicu,živce i novac????
Ove sezone ste već 12 puta poraženi.. do kraja još 10-ak poraza!!! U čemu uživate???
Igrate najružniji košarku u Evropi!!!
Ako se uopšte tako može nazvati!!!
Kalinić umesto da prenese,znanje i majstorstvo,svi ga kopiraju u padanju,provokacijama, bezobrazluku!!!! Kapitensku baš!!!
Navijači navijaju samo kako gazda dozvoljava?!!
4F4 + jednom šampioni+3krk(EC)...
To sanjate 2 puta nedeljno!!!!
Sanjate još više!!!!

Ssss

pre 2 godine

haha kako ih boli... Ovom pobedom osigurano prvo mesto, i da izgubimo u derbiju protiv buducnosti i sedmoplasiranih prosle godine prvi smo. A u pioniru ne mogu da kradu, domaci teren plus Radonjic na klupi .

pera ložač

pre 2 godine

Ovo nije kradja, nego, i kriminal je preslaba rec.....
(Bizon, 24. januar 2022 21:23)

I unatoč tome, Crvena zvezda je i pored kriminalnog suđenja u korist Cibone, pobedila!

Miki

pre 2 godine

Grobari de rastorokali o suđenju. Zaboravili gepekovanje, faul u finalu Kupa u zadnjoj sekundi i konstantno navlačenje za njih kad god je trebalo. Smit iz Mege ih je vratio na fabrička podešavanja, ima nešto u tom prezimenu Smit, nešto kobno za zebrice.
I na kraju svega smeta im suđenje. Da parafraziram Dučića:" Vi Grobari ste najhrabriji navijači na Svetu, ali ne zato što se ničega ne bojite nego zato što se ničega ne stidite."

ja

pre 2 godine

Ja
Kazes Partizan opljackan protiv Mege. Jeste kako da ne Partizan izveo 35 penala na spram Mege koja je sutirala 8.Eto to je ta pljačka. Samo sta vredi kad navijaci takozvane instalacije umisle nesto a doktori za pljačke kroz istoriju. E svako li mi danas ostavlja komentare.
(Pall Mall, 24. januar 2022 21:51)

E vidiš, to se zove spinovanje. Kada ti i gomila drugih botova zvezdaša uzvraćate sa odnosom slobodnih bacanja. Odnos slobodnih bacanja samo laik može videti kao odraz sudijskog kriterijuma, pogotovo ako neko komentariše bez da je gledao utakmicu (a bilo je takvih). Odnos slobodnih bacanja može biti odraz načina igre. Ako jedan tim gura loptu pod koš, a drugi tim završava sve napade šutem spolja, naravno da će tim koji gura loptu pod koš imati daleko više slobodnih bacanja. Nego, vrlo je diskutabilna odluka bila da se svira faul u napadu Smailagiću, na 30-tak sekundi do kraja, koji je došao do loptu, dobio ruku u glavu, mahinalno zamahnuo usled toga, i udario protivnika po glavi. To je sve bilo na nerešeno, i ispravna odluka bi bila faul nad Smailagićem, pošto je on prvi dobio udara. Tako da je više nego jasno da je Partizan u toj utakmici pokraden, da li slučajno ili namerno, to je već drugo pitanje. Jedino što mogu reći, jeste da zakon slučajnosti Zvezdi više ne ide u prilog.

Kuki

pre 2 godine

Jedino sto mi je drago ove sezone sto se tice Zvezde je to sto ima dosta nasih igraca. Sto se mene tice oni su jedna solidna ekipa sa gubitnickim mentalitetom, a to su pokazali u zadnje tri utakmice EL, a verovatno u jos nekoliko utakmica u istom takmicenju. Jer da nisu ekipa sa gubitnickim mentalitetom, verovatno bi stabilno stojali u prvih osam u EL. I zaista je iznenadjenje da jedna tako gubitnicka ekipa dobije na ovaj nacin jedan zaista dobar tim Cedevite. I ovo pisem kao navijac Zvezde iz razloga sto su mi jako tesko pali mnogi glupi porazi u EL.

dragan

pre 2 godine

faul na zadnjem sutu,ko nije video nek vrati snimak
(зззз, 24. januar 2022 21:51)
A pre toga još očigledniji faul Lazića bez lopte...

Šamrok Flora

pre 2 godine

@Mio

A ti lepo gledaj kako se raspada ovaj vaš državni projekat sa sve Željkom na čelu...Najskuplji nikada .Taba vas ko stigne...Posle Mege koja vas je sa juniorima dobila,ja bi ćutao dva meseca i reč ne bi progovorio!

Kg

pre 2 godine

Kalina ga nije ni dotakao
(Gordana, 24. januar 2022 20:27)
Mozda mu malo pocesao lakat ali nije bitno, moze nam se. Mi smo za ove ono sto je Efes za nas. Pokrali Nas u evroligi, ti stanes mirno i cutis. E tako ovi klubovi Mali, Cedevita, Buducnost, Partizan, koji 10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)

Каква бесрамна лаж!

Milan

pre 2 godine

Posle velike pobede veceras a ovo je stvarno velika pobeda,nije lako kritikovati.Vidi se da igraci polako ulaze u ritam sa pojacanjima,Cedevita je odlicna ekipa,Buducnost dovela Perija pa zato i kazem da ova liga ako se osvoji ,bice to neverovatno.Posto je tako kako je,molim navijace da ne hejtuju nego da podrze klub
(deki27, 24. januar 2022 20:43)



dakle, da podrzimo klub, a je l tako onda podrzavamo i upravu i coveka koji odlucuje o pojacanjima, takav zakljucak proizlazi iz toga? zar nije onda bolje da vrsimo pritisak kad se svi pojacavaju a mi jedini koji evroligu igramo, ne, eto, cudnog li rezona. a sto bismo prihvatili kao da je to usud kad nije i moze da se promeni. mislim, deki, da je bas to razlog sto tapkamo u mestu u svim sferama drustva i zivota, upravo tvoje luzersko razmisljanje. sto se tice uprave, fmp nikad nije osvojio titulu a cesto su prodavali glavne igrace pred plejoff, fmp je privatna svojina i tako se vlasnik i ponasao, vodio je racuna o svojoj imovini, da bude u plusu, pa najbolji igraci pojacavaju tamo neke ekipe u inostranstvu a fmp glatko gubi titule. ja to ne zelim u zvezdi, zelim da zvezda pobedjuje a ne samo da igra evroligu i da se skrpimo sa igracimo pa da mi ti, deki, kazes - cuti, dobro je, moze i gore, bilo je gore, je l se secas? secam se, ali me ne interesuju privatni projekti koji sluze da neko posredno uvecava imovinu i poboljsava status u drustvu, ne zelim stabilnu osrednjost zelim mogucnost pobede.Pozdrav svim delijama!

jonny deep

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara
Zato kažem, ako partizan želi eurokup, mora biti za poen bolji od rivala, dok u aba ligi mora za 10-15 od gazdinog kluba.

Miško

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali čitam....Lazarević nije igrao. Meni je, iskreno, žao. Dečko se trudi i bori. Nisam trener, ni košarkaš, pišem kao navijač. Meni deluje da, za njega, ima mesta.
Napred Zvezda!!!!

stefan

pre 2 godine

Zato sto samo ovde mozete da okrecete, nigde vise. Godisnje tako okrenete 3 tekme, jednu odlozite ili ne odigrate, krenete ligu sa 2:0 i idemo Kalis.
(Lazar, 24. januar 2022 20:28)

Zaboravio si i Partizan koji je zadnjih godina redovna mušterija.

ja

pre 2 godine

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...
(ja, 24. januar 2022 20:51)
Ko je kriv treneru Krke koji je napravio tehničku grešku?Mega vas da drugom postavom dobila...Cedevita na vašem terenu rastavila i Zvezda lagano +15!
Da vas podsetim idete na noge Cedeviti, Budućnost koje gubite lagano jedino ce biti cupavo u derbiju ali Zvezda dobija...
(super, 24. januar 2022 21:20)

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.

i

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)
Utakmica prošle godine, 3. kolo protiv Olimpije: kraj meča, cela hala skandira Jaki, ovacije i aplauzi, uostalom i ja pa zato znam da je bilo tako. Dakle ili si bezobrazan pa pišeš netačne informacije ili prosto si nešto pomešao.

Pall Mall

pre 2 godine

Ja
Kazes Partizan opljackan protiv Mege. Jeste kako da ne Partizan izveo 35 penala na spram Mege koja je sutirala 8.Eto to je ta pljačka. Samo sta vredi kad navijaci takozvane instalacije umisle nesto a doktori za pljačke kroz istoriju. E svako li mi danas ostavlja komentare.

dejan

pre 2 godine

Meni samo nije jasno da najveća zvezda tima dozvoljava sebi da se na svakoj utakmici sramoti od glumatanja i padanja. Ali bukvalno na svakoj utakmici izvede bar tri flopera,što u odbrani,što u napadu.Ako ovako nastavi,od onakve blistave karijere,ostaće upamćen kao floper majstor. Najveći,uz kapitena Lazića,koji je padanje već doktorirao.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - Ти ћеш да ми кажеш? А не знаш с којом емоцијом гледам Звездине утакмице. Одлази Ивановићу.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Evroliga sve vidi. Zato je i izdala saopstenje o kradju protiv Slaska. Zna se ko krade a koga kradu u Evroligi. Veceras sudjenje perfektno, ali bukvalno perfektno i sada se nadjes ti da pricas o istom. Posle one lakrdije protiv Igoke, posle 27 bacanja viska protiv Mege, posle one bruke protiv Slaska. Vidis Will, vasi spinovi nam vec 8 godina ne mogu nista. Ali bukvalno nista, eno ga instagramer spinuje za sve pare godinama ali za dzaba. Ovi spinovi po portalima su tek smehotres.

Gagiša

pre 2 godine

@Pošto ovde dominiraju navijači evropskih sektiksa da ih pitam zašto su odložili utakmicu protiv Cibone? Jeli teško igrati svaki drugi dan? Sutra igraju u Turskoj a u subotu je trebalo protiv Cibone?
Istine radi, Cibona je tražila odlaganje, a ne Partizan!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ЗВЕЗДАШ - Добро, ајд ми ти онда објасни о спорту кад га ти капираш?

Бата

pre 2 godine

Победа , тешко али победа Звезда није играла 20-так дана и то се види ,идемо даље

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Deli27, to jednostavno nije tako. Svakako da ce ovi momci imati apsolutnu podrsku sa moje strane uvek, makar ne osvojili nista. Prica oko centra nema veze sa parama. Mi jednostavno nismo poslali ponudu Lesoru na pocetku sezone, pa je on otisao u Makabi. Nismo poslali ponudu jer se cekao Monro. Sada smo imali dogovor sa Efesom za Petruseva, da dodje na pozajmicu od kraja sezone, ali je Efes u zadnji cas odustao zbog neizvesnoti oko Korone. Alana Wilijamsa Radonja nije hteo. Cirbes ne igra jer odlazi u februaru, i umesto njega ce doci centar. Nije da nemamo para, vec jednostavno nije nam se dalo da dovedemo igrace za sada. Bolje i sa ovim da igramo do kraja, nego da dovodimo nekog cisto da bi doveli. Videcemo sta ce biti sa pojacanjima vrlo brzo.

super

pre 2 godine

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...
(ja, 24. januar 2022 20:51)
Ko je kriv treneru Krke koji je napravio tehničku grešku?Mega vas da drugom postavom dobila...Cedevita na vašem terenu rastavila i Zvezda lagano +15!
Da vas podsetim idete na noge Cedeviti, Budućnost koje gubite lagano jedino ce biti cupavo u derbiju ali Zvezda dobija...

Stojanovic

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.
(Стара школа, 24. januar 2022 17:15)
Obilatu logistiku i FMP koji vam dodje kao dama u sahu, terate gde vam odgovara. Nikome do zore nije gorela, nece ni vama.

dule

pre 2 godine

Коментатори су толико пристрасни и непрофесионални,да би попили отказе да су ми рођени синови.Знају сви да мрзите Звезду и све српске клубове сем Партизана,али одглумите коректност,пробајте да се понашате као професионалци кад већ то истински нисте.За Цедевита-Олимпију ништа чудно,сем откако су отишли у Љубљану више нису обавезни Јавор,Болтаузер,Пукл,кољеншић,много праше тројке па ако супер иде победе,ако не пукну.Код Звезде се поред старих мана,види и физичка слабост и недостатак енергије за одбрану због мировања у изолацији.Ивановић,дечко као да игра под страхом,као да има неке претње.И поред десетак несвираних фаула играча ЦОЛ у нападу одгуривањем руком и бројних других грешака (много више на штету Звезде),несвирањем више пута 3 секунде у рекету играчима ЦОЛ,Звезда је упорношћу,непредајом,више него заслужено победила.Звезди је показано шта је чека ако и она не почне да плаћа судије.

Ali to spin majstori ne vide

pre 2 godine

Krece grobarska spin masinerija. Tu su bez dileme najjaca sila. Sad ce da ipadne da je cedevita ostecena, a sudije celu utakmicu potkradale Zvezdu i gurale cedevitu

zvezdale

pre 2 godine

Ajde neko da pohvali fantastičnu partiju Ostina Holinsa! Dabogda ti svaka bila ovakva!
Na kraju dobio ozbiljnu kosku od Džonija, dao trojku preko Jake za -1, zatvorio rupe u odbrani posle kolektivnog ispadanja i onda rampa kao ključni faktor daljeg prokreta. Fenomenalna utakmica, jedna od boljih. Čestitke i za Olivitu, biće dobri u plejofu.

Ovakva pobeda baš znači. Zvezda šampion!

Nikola

pre 2 godine

Par utisaka sa meča koji sam odgledao:
- Zvezda je i dalje bila mislima u onom nesrećnom i neverovatnom porazu od Asvela koji je jednostavno morala dobiti
- Veoma loš skok crveno-belih večeras (25 naspram Cedevitinih 32) i loše građenje koša (= previše lakih poena)
- Loše ponašanje igrača u završnici meča (bežanje od lopte, strah od odgovornosti)
- Neki igrači su totalno van forme (Mitrović, Davidovac, Kuzmić)
- Holins igrač meča (najzad!) po mom mišljenju, sa onom poslednjom trojkom i blokadom nad Augustom
- Vrlo korektno i objektivno suđenje (nije bilo domaćinskog navlačenja)
- Kod COL veoma loše veče njihovih plej igrača (Ferel i Pulen), mada ne bi bilo nezasluženo ni zeleni da su dobili ovu utakmicu

партизановац НС

pre 2 godine

Писао сам раније,да је Црвена Звезда најјача и да ће на крају бити прва.Прогнозирао сам да ће наш клуб бити четврти на крају,а Будућност друга.Било би добро да успемо да будемо трећи и избегнемо Звезду ако уђемо у пулуфинале.Ова победа Звезде је добра вест за нас јер нам повећава шансе за треће место.И Цедевита показује да само куповина све више играча и гомила,не даје тако лако резултате,ни тако брзо.Наравоученије и за наш клуб.

e bre

pre 2 godine

Jel i dalje Omić fleksuje po Stožicama?!

E sine moj. Nikad pre vremena protiv Zvezde sa pumpanjem mišića, klimanjem glave i tim forama osnovaca sa livadice. Ne radi, džabe.

Basile

pre 2 godine

Ne zna Hollins nista, treba ga oterati. To su bile reci 80 posto navijaca Crvene Zvezde u Novembru mesecu. Apsolutno glavni arhitekta pobede, sumirajuci ceo mec, a pogotovu poslednji minut. 3 poena preko ruke na 52 sekunde do kraja,a onda rampa Omicu na ziceru. Svi pricate kako Zvezda igra lose kako ovo kako ono...
Zvezda se odlucila da igra cvrsto i takav tim je napravljen, ekipe Dejana Radonjica igraju to sto igraju i ne znam ko je ocekivao da ce Zvezda dovoditi strelce. Poraz protiv Asvela je bio apsolutno zbog Korona virusa. Tacno se video pad kod igraca u drugom poluvremenu, u normalnim okolnostima ta prednost bi se digla na 20 razlike i tu bi bio kraj.
Ovakve pobede donose titule u Abi, u gostima protiv Partizana, Buducnosti, Olimpije, Igokee.Jako bitna pobeda.
U svakom slucaju vrlo interesantno ce biti do kraja.

NY

pre 2 godine

Zagrepčani se nadali kiksu Zvezde. I dalje su u oblacima da će da osvoje ABA. I onda svaki put kada Zvezda tesno pobedi kreće priča o kradji. A niko da pogledaju ko su bile sudije. Hrvati a igrao hrvatski tim

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Konacno pobeda u neizvesnoj zavrsnici na cistu srecu. Jako bitna pobeda koja nam sad vec izvesno donosi prvo mesto. Ali, ova utakmica je pokazala svima da imamo kao ekipa neverovatne probleme koje moramo da resavamo odmah. Odbrana od pika nam je uzas, Cedevita se nadavala poena iz cistih zicera. Odbrana prve linije, preuzimanja i komunikacija u odbrani je takodje uzas. Centri, o tome pricamo od pocetka sezone. Prvi centar nam je potreban koliko jos juce. Nemamo jaku trojku osim Kaline, koja moze da ga zameni. Nemamo skocnu 4-orku koja moze da zameni Vajta. Lazarevic mora u tim odmah. Cirbes ako ne igra, onda neka ide. Verujem da Radonja sve ovo zna. Uvek uz vas.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ugasi se partizanu i poslednja nada...Ne vredi vam frakcijasi,valja vam u plej offu biti gost aktuelnom sampionu i stalnom ucesniku EL...a kako to izgleda po vas godine koje su prosle su vas dobro obrazovale po tom pitanju sta vas ceka.

onako

pre 2 godine

Gorski

Molim te prestani, nema smisla baljezgaš danima.

Simonović i Lazarević nisu ni bili u protokolu, ne znam šta ti smeta Lazarević?

Simonović završava karijeru za boljeg od Cirbesa očigledno nema novca ostali su ono što je moglo i što je Radonjić hteo.

Ako ti se ne gleda Zvezda gledaj nekog drugog.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Може се Ивановић поправити да буде наш најбољи играч и можете ми ви давати реплике и минусе колико желите ал ја о њему нећу промијенити став.

ja

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...

Rene Artois

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.

veliki strumf

pre 2 godine

Stvarno bih voleo da znam čemu služe i zašto su uopšte tu: Cirbes, Simonović, Lazarević i donekle Marković? Da makar ulaze sa klupe da zamene nekog na par minuta pa makar i da naprave po 5 faula kada treba. Ovako, ništa. Samo sede na klupu i gledaju utakmicu. I za to primaju platu!!
Stvarno mi je to misterija?!??
(Gorski, 24. januar 2022 19:55). Цирбес кад год је имао какву такву минутажу ове године био је сасвим ок, пре свега у нападу. У одбрани је танак, али шта Кузмић је као добар??? 40 поена смо примили из рекета вечерас, запањујуће! Лазаревић уопште не знам зашто не игра - дечко је одличан дефанзивац а и у нападу је погађао многе тешке шутеве. Невероватно да се и не скида. Симон очигледно има неки проблем а и матор је, мада и такав уме да буде користан. А Марковић је зрео за пензију, никакав учинак од када је дошао. Усудио бих се рећи да је гори у одбрани, где је направио силу грешака, него у нападу. А сви знамо да је у нападу катастрофалан - ни шута, ни организације напада, потпуно безвредан. Заузима безвезе место Лазаревићу који би стасао у јаким утакмицама.

JPR24

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.
(Стара школа, 24. januar 2022 17:15)

Srpaki nosioci ? Ajde ! LeBranko ? Ili misliš na Kalinica “ne znam gde bijem” ? A Markovica ste doveli za paradu Matoraca ? Mister 19% za tri, totalno propao.

Gorski

pre 2 godine

Gorski, 24. januar 2022 19:55). Цирбес кад год је имао какву такву минутажу ове године био је сасвим ок, пре свега у нападу. У одбрани је танак, али шта Кузмић је као добар??? 40 поена смо примили из рекета вечерас, запањујуће! Лазаревић уопште не знам зашто не игра - дечко је одличан дефанзивац а и у нападу је погађао многе тешке шутеве. Невероватно да се и не скида. Симон очигледно има неки проблем а и матор је, мада и такав уме да буде користан. А Марковић је зрео за пензију, никакав учинак од када је дошао. Усудио бих се рећи да је гори у одбрани, где је направио силу грешака, него у нападу. А сви знамо да је у нападу катастрофалан - ни шута, ни организације напада, потпуно безвредан. Заузима безвезе место Лазаревићу који би стасао у јаким утакмицама.
(veliki strumf

Ja i nisam napisao da je Kuzmić dobar, samo sam napisao da ne znam čemu služi Cirbes zato što ne ulazi u igru!!! To da li bi bio bolji ili lošiji od Kuzmića ne može da se zna jer NE ULAZI u igru!!! To je meni misterija. Što je uopšte potpisan i ostavljen u klub kada NE IGRA. Isto sam napisao i za Simonovića i Lazarevića. Sede sa strane i NIKOM NIŠTA!!! Razumeš? Moja poenta je ta da bi bilo mnogo bolje da smo doveli TRI(četiri ako se uzme u obzir i Marković) BILO KAKVA IGRAČA umesto pomenutih. Ako ništa više IMALI BI NEKAKAV UČINAK. Ponavljam, meni je misterija to što su oni dovedeni ili ostavljeni u klub kada NIČEMU NE SLUŽE!!!!!

Rene Artois

pre 2 godine

Posle ovoga, ni jedan navijač Zvezde, više nikad ne smije komentarisati suđenje. Bruka i sramota.
(Timi, 24. januar 2022 20:06)

Kao prvo, iskreno se nadam da tvoje mentalno i fizičko stanje nema veze sa Timijem iz South parka... i kao drugo, Zvezda je daleko više oštećena u ovom kolektivnom sudijskom kriterijumu da se ništa ne svira ako baš nije očigledan faul.

Sabre

pre 2 godine

Kradja je sastavni deo modernog sporta.

Napred Partizan!
(true men don't kill coyotes, 24. januar 2022 20:02)

Hahahaha odlicno si ovo rekao, samo kakve veze ima to sto ste lopovski klub sa Zvezdom i Olimpijom?!

wea

pre 2 godine

Bitno da kidaju i ginu za loptom protiv Partizana,a tu vam je i Blažič,vaš ćovek,šta se sekirate.
(Rade 74, 24. januar 2022 19:51)

I da jeste tako, i da nije...
Može nam se sve.
Jer tako smo u mogućnosti.

Lazar

pre 2 godine

Koliko smo šuplji za Evroligu toliko smo sila za ovu ABA ligu. U Evroligi uglavnom igramo znacajno bolje od ovog veceras i mi vodimo, ali nas protivnik rutinira i okrene na kraju. U ABA ligi uglavnom loša igra, ali na kraju mi okrenemo protivnika i to veceras najvećeg konkurenta uz Budućnost, za titulu…;
(Spale, 24. januar 2022 20:00)
Zato sto samo ovde mozete da okrecete, nigde vise. Godisnje tako okrenete 3 tekme, jednu odlozite ili ne odigrate, krenete ligu sa 2:0 i idemo Kalis.

deki27

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)
U moru gluposti koje mozes ovde da procitas,ova je najveca.Niko nikada nije skandirao ni Mitru ni Jaki da idu iz kluba.Koliko mi je poznato, Jaka i dalje nosi Zvezdu u srcu i meni nije jasno kako je Radonja koji ocigledno volim igrace iz svog prvog mandata ,zaboravio na Jaku.Brz,ima odlican prodor ,sut ,moze da igar i keca i dvojku,masa koseva u tranziciji

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Partizan opljackan protiv Mege u utakmici gde je imao 27 slobdonih vise i gde je samo u poslednjih 40 sekundi imao 7 bacanja? Protiv Mege koja je igrala bez 5 igraca i kao takva vodila celu utakmicu i zasluzeno dobila? Pa ti Will stvarno nemas nikakve sramote covece.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara

Ta Mega vas je dobila bez gotovo cele startne petorke. Sama prica o sudijama je tako naivna ali i pateticna i tuzno za videti za KKP...

floyd

pre 2 godine

Zvezda Šampion ! Bez podrške države , novinara ... Bez centra bez beka šutera sa trenerom koji kada treba dobije završnicu .
(Mile, 24. januar 2022 19:56)

jadni vi, samo vas sudije podrzavaju..

Lune

pre 2 godine

Zvezdi fali centar i to je neosporno. Cirbes ne moze da pokrije tu poziciju, kao ni Kuzmic. Nisu mi jasne uloge Ivanovica i Markovica, dosta stete ekipi. Nadam se da ce kockice da se sklope u Grckoj protiv Olimpijakosa.

duledudule

pre 2 godine

Nad Ivanovićem faul, nad Ferelom nema faula. Školski primer dvostrukih aršina. Opet Hordov.
(ja, 24. januar 2022 20:12)
Sta je sporno, namesgio ga Ejim na koleno, naseo na fintu. A ovo u zadnjoj sekundi mazenje ne moze biti faul, da citiram jednog vaseg grobara. Ne svira se faul u zadnjoj sekundi...

deki27

pre 2 godine

Posle velike pobede veceras a ovo je stvarno velika pobeda,nije lako kritikovati.Vidi se da igraci polako ulaze u ritam posle velike pauze zbog korone.Sto se tice price o igracima i mogucim pojacanjima,stvari ne stoje najbolje.Svi znamo da smo tanki pod kosem,danas su nam se nadavali koseva iz reketa,ttreba nam jedan suter da bude barem 50 posto Berona ili Pantera ali drugari,za sve to nema para.Zvezda ako osvoji ABA ligu ove godine sa ovim timom,bice to najveci moguci uspeh.Shvatite da se drzava tj jedan covek ,inace veliki zvezdas,okrenuli Partizanu i guranju nenormalnih para za nase uslove u taj klub.I pored toga,nije mi jasno da Cirbes ne dobije ni minut a veceras je veliki problem bio u reketu,Pefi nam nista nije doneo,bolji bi nam bio Uskokovic i da Lazarevic vec drugu utakmicu ne igra.Partizan ne staje sa pojacanjima,Cedevita je odlicna ekipa,Buducnost dovela Perija pa zato i kazem da ova liga ako se osvoji ,bice to neverovatno.Posto je tako kako je,molim navijace da ne hejtuju nego da podrze klub

Sta li je to u njihovim glavama?

pre 2 godine

Partizai pokraden protiv mege??? Wtf??? 27 slobodnih bacanja vise, zadnja dva minuta horor navlacenja za partizai. Ovde vec 20 komentara kako su ih sudije ostetite. Kakvi majstori spina, svaka cast

Šerif moldavac?????

pre 2 godine

Krka je to osetila na svojoj kozi sada i Olimpija kako je kada sudije rese meč...Gde su sada gani da kukaju na sudjenje??Nikakav faul nad Ivanovićem ali je zato kalinoglu dobro tresnuo jogija... shou must go on

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Baktros, da, sve je cisto. Nad Ivanovicem faul je cist ko suza. Ne gledajte samo ruke u kosarci, vec i polozaj tela, nogu u stomak i udarac po glavi. Nad Farelom je kontakt posle suta bio minimalan, uglavnom se takve stvari ne sviraju. Pobeda Zvezde cista ko suze, na ogromnu srecu ali opet cista. Smesno je da vi koji ste se veceras ponadali pricate o sudjenju. Posle onog protiv Slaska kada je EL sama rekla o cemu se tu radilo, posle guranja u svakoj utakmici ABA lige, posle 27 slobodnih bacanja vise protiv Mege, posle onoga cirkusa protiv Igoke. Smesno skroz ko nam prica o sudjenju.

ja

pre 2 godine

Hoće li neko da napravi dokumentarac o ovim krađama. Počev od prošle sezone, 20 faulova u napadu za preokret protiv Igokee u Beogradu, gašenje struje protiv Cedevite i sudija Nikolić demolira svlačionicu, delegiranje sudija u finalu protiv Budućnosti, dva bacanja za faul u napadu protiv Krke u Novom mestu kao i tehnička za trenera za bacanje za pobedu, sada faul nad Ivanovićem za dva bacanja, bez faula Kalinića nad Ferelom, dvostruki aršini...to je koliko me pamćenje služi, ali sigurno ima još.

bobanmkd

pre 2 godine

Ovako...da budemo nacisto
Kradja nevidjena.
Zadnja 2 napada.
Kole i Edin...cute ko mrtvi

To sto ste vi za Cedevitaolimpiju( ja ne znam zasto se oni i takmice kada dozvoljavaju ovakve kradje kuci ) to smo mi za vas.Veliki klub
Pa, kada vas kradu u play of..budite mirni i svesni ovoga.
Da ce velika riba pojesti malu.

I to je vama jasno
I, zato vakva luzerska zajedljivost

Protiv Igokeje u BGD...kasite struju

ja

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara

Ta Mega vas je dobila bez gotovo cele startne petorke. Sama prica o sudijama je tako naivna ali i pateticna i tuzno za videti za KKP...
(sasha the red Baron..., 24. januar 2022 20:41)

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...

Spale

pre 2 godine

Koliko smo šuplji za Evroligu toliko smo sila za ovu ABA ligu. U Evroligi uglavnom igramo znacajno bolje od ovog veceras i mi vodimo, ali nas protivnik rutinira i okrene na kraju. U ABA ligi uglavnom loša igra, ali na kraju mi okrenemo protivnika i to veceras najvećeg konkurenta uz Budućnost, za titulu…;

Zoran

pre 2 godine

Судије урадише добар посао за Цедевиту,али опет нека божја срећа донесе поштену победу Звезде.Најчудније,што од Цедевите више тугују пријатељи (што се тако ословљавају) који нису ни играли ову утакмицу.

Hala

pre 2 godine

Pošto ovde dominiraju navijači evropskih sektiksa da ih pitam zašto su odložili utakmicu protiv Cibone? Jeli teško igrati svaki drugi dan? Sutra igraju u Turskoj a u subotu je trebalo protiv Cibone?

zoran

pre 2 godine

-Meni se sklop Zvezdinog tima uopste nedopada
Počeću redom
-Volters ne uliva mi poverenje nikako, mnogo lopte prodaje a ne razigrava tim
-Ivanović nepouzdan i jako nesiguran ove sezone
-Markoviću kućo ja se tebi divim napravi milione, zavrsavaš karijeru i jos ne znas da igras kosarku.
-Lazić konstantno odbrana a ima i dobrih prestava... Teska srca moram reći u ovoj konsralaciji tuma mozda i najbolji suter Zvezde
-Kolins vise tanko, dao bih 3 Kolinsa za 1 Bilija Berona
-Dobrić stagnira umesto da ide uzlaznom linijom
-Simon mator i isto tankog suta
-Lazarević ima potencijala
-Kalinić najbolji igrač ovog tima
-Davidovac uglavnom uzasan
-Wajt kao Borisa Simanić nista bolji nije,predsezona sjajna a onda povreda a sad uzasno tanko.
-Mitar od sjaja do očaja a večeras očaj bio u tom modu.
-Kuzmić u odnosu na proslu sezonu mnogo digao formu
-Majk Cirbes od početka sezone nije igrao vise od 30 minuta... Ako je angazovan nek igra.
-Zvezdi fali kreativan plej Wolters, Ivanović i Marković to nisu da razigra sve igrače.
-Fali top suter
-Fali Centar ozbiljan
-teska pobeda večeras u Ljubljani i mogle su sudije svirati i faul i otisao bi meč... Radonjiću svaka čast od ovakvih igrača napraviti 2 pobede u evroligi je super... Radonja ima jednog ozbiljnog igrača a to je Kalinić a svi ostali su ili u stagnaciji ili su prosečni i ispod prosečni su igrači.

Spale

pre 2 godine

Ovaj mučenik što se potpisuje sa -ja- će završiti u kliničkom, koliko se potresao. Lik kaže kako su pokradeni protiv Mege, a odnos bacanja 35:8?! Sakrij se u rupu mišu.

UjkaŽitko

pre 2 godine

panteri je l vas makar malo sramota? znam da nije jer vi ne znate za sram!
(vođa, 24. januar 2022 20:42)

Ne znam što pominješ navijače fmp-a, ali mene kao zvezdaša je sramota koliko dobro igramo košarku!

navijač Crvene Zvezde

pre 2 godine

Славићу дан кад Ивановић оде из Звезде.
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. januar 2022 19:39) 

Sram.
Te.
Bilo !

Loranov tata iz Goznice

pre 2 godine

Морамо једном добити и ми неку на једну лопту.
(ДЕЛИЈА??, 24. januar 2022 19:57)

Mogli bi neku da izgubite u ABA.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25)

I pljacka protiv zvezde i ne znam gde ste još izgubili. Bili bi prvi bez poraza samo da vas ne pljackaju kad god izgubite. I tako već nekoliko sezona jer zaboga kako bi institucija izgubila , a da nije opljackana.

Gorski

pre 2 godine

Kradja je sastavni deo modernog sporta.

Napred Partizan!
(true men don't kill coyotes

Bar vi to dobro znate. DOKTORIRALI ste po tom pitanju!!!!

nino

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)

Nije se desilo.

Entoni Majls

pre 2 godine

Jaka pokidao utakmicu, Zvezda dobila.
Definicija win-win situacije, Jaka je srećan :)
Dovedite čoveka od leta, igra zverski!

Bravo bre momci, Zvezda šampion!

Masariko

pre 2 godine

Bio je faul u poslednjoj sekundi za Ferela na trojci. Ali nema veze, takve greške ili subjektivne odluke su sastavni deo sporta. Biće zanimljivo u PO ABA lige svakako. Zvezda i Partizan prejaki, a tu su odlični i Budućnost, Cedevita i još poneki. Bolje ovo gledati nego EL ili NBA.

Lazar

pre 2 godine

Bravo moja zvezdo.A sta vi očekujete takozvani zvezdino navijači Ekipa dve nedelje nije trenirala igrali smo egal sa asvelom i pobedili Cedevita olimpiju u odličnoj formi(samo da vas podsetim da je pobedila partizan uprkos navlacenju sudija).Ono sto mi čekamo tek dolazi,napred Radonja uzmi sve!

Pall Mall

pre 2 godine

Hvala Bogu da jednom Zvezda dobije ovakvu završnicu. Izgubili su ne zna se broj ovakvih utakmica u EL. Xamo ove sezone su izgubili jedno pet sest utakmica na jedan posed ili kos razlike. Da su pola realizovali vec bi bili kandidati za f8.Ovako idemo da dominiramo ABA likom. Ovaj ce poraz najteže pasti ne Sedeviti vec takozvanoj instalaciji. Oni su se ponadali da ce Zvezda ovde kiksati.

Mohikanac

pre 2 godine

pfc

Nije to posledica centara mada su loši, večeras je bekovska linija ispadala... tamo gde je Zvezda najjača def...

Sve su to ass koševi gde centar nije kriv već bek ili play koga prođe igrač.

Rani i konfuzni faulovi Dobrića i Voltersa su režirali igru...sebe su izbacili iz igre.

A i Cedevita je nabacila dosta "mesa" u reket...Omić, Ogust, Murić, Edžam... dosta su skočni i ima ih uz Dragića i Jake koji mogu do tri da brane...

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ovaj Jogi Ferel nije ni za evrokupa, a kamo Li za NBA....gledam ga vec nekoliko utakmica...... Velika rupa u odbrani , napadi bez ijedne kreativne ideje, prelako prodane izgubljene lopte u napadu, isforsirani sutevi uglavnom promaseni.....jedino Sto ga vadi brzina, Ali sa takvom losom odbranom on nije ni za ABA.....
(Arenas, 24. januar 2022 18:43)

Provaljen je. Ta njegova probijanja sa povratnim pasom na liniju za 3. Nama je to obilato prodao, zato nas i dobise. A u odbrani, igraci njegove konstitucije uvek imaju problem. Mali raspon ruku, slabi u kontaktu. Ali ako ga ne shvatis ozbiljno, moze mnogo problema da napravi. Kada je tek dosao bio je osvezenje u timu. Sada vise ne deluje tako opasno.

zemunski kej

pre 2 godine

Doktorski odigrao Nikola Ivanovic posednjih minut i po. Trojke pa navukao Edzima na faul. Pogodio slobodna. Posle je Kalinic odbranio Jogija Farela. Ne zurite sa ocenama pre vremena ipak su to iskusni igraci. Mogu da promasiju celu utakmicu ali daju onaj posednji najvazniji.

Владимир

pre 2 godine

Полако људи!
Па тек су се опоравили од короне и имали тежак меч пре три дана. Сигурно су исцрпљени. У таквој ситуацији ово је више него добро. Нису то машине, већ људи. Мало реалности није на одмет.

zzbz

pre 2 godine

Igraci totalno van forme, ona odbrana ne postoji, doveden Markovic koji nije vise za profi kosarku, potpisan rekreativac Cirbes koji ni ne igra...

Gorski

pre 2 godine

Stvarno bih voleo da znam čemu služe i zašto su uopšte tu: Cirbes, Simonović, Lazarević i donekle Marković? Da makar ulaze sa klupe da zamene nekog na par minuta pa makar i da naprave po 5 faula kada treba. Ovako, ništa. Samo sede na klupu i gledaju utakmicu. I za to primaju platu!!
Stvarno mi je to misterija?!??

marko

pre 2 godine

Novo gostovanje u ABA i novo mucenje! Ni sami ne znamo kako smo ovo dobili! Kako se previse mucimo kao gosti, veoma ke bitno obezbediti domaci teren do kraja PO! Inace ce biti svega i svacega!

PS: I dalje nam fale centar i bek! E sad' da li cemo se pojacati za zavrsnicu sezone ili ne... ja bih voleo... ne znam sta kaze struka!?

celinc

pre 2 godine

cim nema Kuzmica,nema skoka,a Mitrovic i Vajt nisu u stanju ni jedan piken rol odbraniti,sta Radonjic vidi u njima,nemaju ni 3 skoka skupa,a tek smrznuti Davidovac,izgubljen i zbunjen,ovo samo Cedevita moze izgubiti,jer ne vidim na koji nacin Zvezda moze dobiti

Стара школа

pre 2 godine

Свим коментаторима све не ваља, а на крају сваке сезоне Звезда СВЕ освоји. И тако годинама...

bvb

pre 2 godine

Cedevitu da hoce sut kao protiv Partizana, sada bi bili na +15. Pulen I Ferel onda nisu masili a sada nista. Na Zvezdu je korona ostavila uticaj na takmicarski nivo igre.
(Caki, 24. januar 2022 19:24)

Zvezda igra jednu od najboljih odbrana u EL pa shodno tome ni Cedeviti ne dozvoljavaju da im sipaju sa svih strana ko KKP.

Caki

pre 2 godine

Cedevitu da hoce sut kao protiv Partizana, sada bi bili na +15. Pulen I Ferel onda nisu masili a sada nista. Na Zvezdu je korona ostavila uticaj na takmicarski nivo igre.

pfc

pre 2 godine

E upravo se večeras pojazalo koliko Zvezdi fali ozbiljan centar
Sreća po ostale timove pa su tu i dalje Cirbes i Kuzmić inače ih niko ne bi dobijao
Pa koliko samo ofanzivnih skokova i zicera u reketu je imala Cedevita

tamoneko

pre 2 godine

Katastrofalni plejevi
I onda niti organizovan napad, niti nešto odbrane.
Kalinić i Dobrić moraju sami sebi da kreiraju pozicije, a to onda naravno ne izađe na dobro..
Akciju za centra ne pamtim kada sam video

E

pre 2 godine

Kako se zove time out Dejana Radonjica? Minut cutanja!!!! Sada ce mnogi reci evo dobio i Radonjic neizvesnu zavrsnicu, no realno sve je ovo plod gluposti Cedevite i Radonjic treba da ide sto pre.....

PAR

pre 2 godine

Deluje da jeste bilo kontakta po ruci, ali zaista je bio minimalan i sudija je mogao da svira, ali stvarno nije morao. Greška Cedevite je što nisu išli na prodor. U svakom slučaju, jedna od boljih i zanimljivih duela u ABA ligi u poslednje vreme.

veliki strumf

pre 2 godine

Ово смо некако добили, уз много среће. Али људи моји, колико лаких поена на обручу примамо... Па да ли је могуће да неког центра не можемо да доведемо целе сезоне, да заштити обруч?! Срећа она рампа Холинса, можда и пресудна, али је криминал како лоше бранимо рекет. Цедевита направила врло опасан тим, ако се добро не појачамо неће ваљати. Како је могуће да нпр. нисмо вратили Јаку? Сјајно игра, он је дефинитивно ниво за ЕЛ. Калинић има великих проблема, ово му је ко зна која лоша утакмица и у одбрани и у нападу. 3/4 није постојао, све поене убацио је у једној.

Fenomen

pre 2 godine

Samo nas je sreća pogledala...sve smo uradili da izgubimo
Na mene su utisak ostavile sudije. Ne pamtim kad je Zvezda imala poštenije suđenje u gostima.

Fenomen

pre 2 godine

Za poslednje poraze Zvezde najveći krivac je Kalinić. Igra divlju košarku sa previše grešaka, a trener sve toleriše. Igra Ivanovića mi više nije jasna...užas jedan.

Arenas

pre 2 godine

Ovaj Jogi Ferel nije ni za evrokupa, a kamo Li za NBA....gledam ga vec nekoliko utakmica...... Velika rupa u odbrani , napadi bez ijedne kreativne ideje, prelako prodane izgubljene lopte u napadu, isforsirani sutevi uglavnom promaseni.....jedino Sto ga vadi brzina, Ali sa takvom losom odbranom on nije ni za ABA.....

Arsenio

pre 2 godine

Kako loše igramo rezultat je odličan (poluvreme). Radolja sve pokušava, ali nema raspoloženih igrača. Kad nam je Hol najopasniji u napadu onda je sve jasno. Davidovac kao neki rekreativac ispred zgrade, Kalenić u velikom padu (očekujem mnogo bolje poluvreme. Darko Lazić već 3 lične...Sva sreća, Cedevita mnogo greši.

vukan

pre 2 godine

bez dobrog pleja, beka, krilnog centra i centra nema sta da se trazi! sve sami polu igraci u zvezdi. niko da probije iili da je opasan na sutu ili da je dominantan pod kosem, barem nesto! kad se lomi kome lopta da ide?! holins rupcaga, ivanovic, markovic i ovaj uplaseni vajt neaju sta da traze u zvezdi

vss

pre 2 godine

Излуђује ме Фобрић са његовим улазима и флоутерима. 90% промаши. Треба лепо само да шутира за 3, ту је најјачи, улази су му безвезе скроз и чудно изгледају. Волтерс је мајстор флоутера. Цедевита кренула одмах са тројкама, неће ваљати ако се распуцају. Већ 3/3.

vss

pre 2 godine

Калина НУЛА поена и више изгубљених лопти. Ко зна колико је шутева узео, мрзи ме да гледам статистику.

vss

pre 2 godine

Sramna, nedopustiva odbrana u prvih 7 minuta. Zalaganje NULA! Napunise nas lagano. Mi ne mozemo dobiti napadom ovu utakmicu, moramo je dobiti odbranom, ali ne tako sto cemo primiti 28 poena za cetvrtinu. Kalina mi uopste nije jasan, izgleda da je strahovito poleteo a upropastio nas je u nekoliko poslednjih utakmica i danas je opet ocajno poceo. Pogubljen skroz a igra 30+ minuta.

Стара школа

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.

nino

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)

Nije se desilo.

Стара школа

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.

navijač Crvene Zvezde

pre 2 godine

Славићу дан кад Ивановић оде из Звезде.
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. januar 2022 19:39) 

Sram.
Te.
Bilo !

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)

Каква бесрамна лаж!

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Partizan opljackan protiv Mege u utakmici gde je imao 27 slobdonih vise i gde je samo u poslednjih 40 sekundi imao 7 bacanja? Protiv Mege koja je igrala bez 5 igraca i kao takva vodila celu utakmicu i zasluzeno dobila? Pa ti Will stvarno nemas nikakve sramote covece.

Borky

pre 2 godine

Шта је бре неким људима,не могу да схватим.Зар је неким Партизановцима,неким Гробарима,или како се све не називају дражи сваки страни клуб од сваког србског клуба,па и од Звезде.Зар је антисрпски титоизам у вама толики да мрзите своје а волите све туђе.Ево,ја као нормалан Србин,Звездаш,желим нашем Партизану да сутра победи страни (у овом случају турски клуб).И увек сам навијао не само за Партизан кад игра против било ког страног клуба,него за сваки србски клуб кад игра са страним клубом.Па то је чин патриотизма,поштовања себе и својих,што би по дифолту требало да се подразумева као најнормалнија обавеза.
(Стари Звездаш, 24. januar 2022 22:48

E moj druze pa oni vec 20 dana pljuju jednog Djokovica samo zato sto navija za Zvezdu, ej takvu jednu velicinu! Sta onda ovde ocekivati. Kod nas je cela drzava podjeljena na Zvezdu i Partizan. Prosla su vremena kad sam ja kao zvezdas drzao postere Divca,Djordjevica,Danilovica,Mijatovica... danasnja deca ne jedu paradajiz samo zato sto je crvene boje.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25)

I pljacka protiv zvezde i ne znam gde ste još izgubili. Bili bi prvi bez poraza samo da vas ne pljackaju kad god izgubite. I tako već nekoliko sezona jer zaboga kako bi institucija izgubila , a da nije opljackana.

Стара школа

pre 2 godine

Свим коментаторима све не ваља, а на крају сваке сезоне Звезда СВЕ освоји. И тако годинама...

Entoni Majls

pre 2 godine

Jaka pokidao utakmicu, Zvezda dobila.
Definicija win-win situacije, Jaka je srećan :)
Dovedite čoveka od leta, igra zverski!

Bravo bre momci, Zvezda šampion!

Spale

pre 2 godine

Ovaj mučenik što se potpisuje sa -ja- će završiti u kliničkom, koliko se potresao. Lik kaže kako su pokradeni protiv Mege, a odnos bacanja 35:8?! Sakrij se u rupu mišu.

deki27

pre 2 godine

Posle velike pobede veceras a ovo je stvarno velika pobeda,nije lako kritikovati.Vidi se da igraci polako ulaze u ritam posle velike pauze zbog korone.Sto se tice price o igracima i mogucim pojacanjima,stvari ne stoje najbolje.Svi znamo da smo tanki pod kosem,danas su nam se nadavali koseva iz reketa,ttreba nam jedan suter da bude barem 50 posto Berona ili Pantera ali drugari,za sve to nema para.Zvezda ako osvoji ABA ligu ove godine sa ovim timom,bice to najveci moguci uspeh.Shvatite da se drzava tj jedan covek ,inace veliki zvezdas,okrenuli Partizanu i guranju nenormalnih para za nase uslove u taj klub.I pored toga,nije mi jasno da Cirbes ne dobije ni minut a veceras je veliki problem bio u reketu,Pefi nam nista nije doneo,bolji bi nam bio Uskokovic i da Lazarevic vec drugu utakmicu ne igra.Partizan ne staje sa pojacanjima,Cedevita je odlicna ekipa,Buducnost dovela Perija pa zato i kazem da ova liga ako se osvoji ,bice to neverovatno.Posto je tako kako je,molim navijace da ne hejtuju nego da podrze klub

i

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)
Utakmica prošle godine, 3. kolo protiv Olimpije: kraj meča, cela hala skandira Jaki, ovacije i aplauzi, uostalom i ja pa zato znam da je bilo tako. Dakle ili si bezobrazan pa pišeš netačne informacije ili prosto si nešto pomešao.

Samo kažem

pre 2 godine

Nebulozama se hranite!!!
Igrate EL već 6-7-8 g i svaki put pre ili posle Božića,pričate kako igranje u EL nije važno,važna je ABA?!!?
Smešno!!!! Smisao ABA ako cete i sledeće godine bar 20 puta da izgubite i utakmicu,živce i novac????
Ove sezone ste već 12 puta poraženi.. do kraja još 10-ak poraza!!! U čemu uživate???
Igrate najružniji košarku u Evropi!!!
Ako se uopšte tako može nazvati!!!
Kalinić umesto da prenese,znanje i majstorstvo,svi ga kopiraju u padanju,provokacijama, bezobrazluku!!!! Kapitensku baš!!!
Navijači navijaju samo kako gazda dozvoljava?!!
4F4 + jednom šampioni+3krk(EC)...
To sanjate 2 puta nedeljno!!!!
Sanjate još više!!!!
(Mio, 24. januar 2022 22:13)
Samo napred Zvezdo

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, trener Krke je dosao do Zvezdine klupe, znaci nije napustio za par koraka prostor vec je bukvalno dosao do Zvezdine klupe da se objasni sa sudijom. I sam je bio svestan da za to ide tehnicka. Ali eto, po tebi je on izasao za par koraka, kao da mi nemamo oci i da nismo gledali utakmicu?

e bre

pre 2 godine

Jel i dalje Omić fleksuje po Stožicama?!

E sine moj. Nikad pre vremena protiv Zvezde sa pumpanjem mišića, klimanjem glave i tim forama osnovaca sa livadice. Ne radi, džabe.

Sabre

pre 2 godine

Kradja je sastavni deo modernog sporta.

Napred Partizan!
(true men don't kill coyotes, 24. januar 2022 20:02)

Hahahaha odlicno si ovo rekao, samo kakve veze ima to sto ste lopovski klub sa Zvezdom i Olimpijom?!

Rene Artois

pre 2 godine

Posle ovoga, ni jedan navijač Zvezde, više nikad ne smije komentarisati suđenje. Bruka i sramota.
(Timi, 24. januar 2022 20:06)

Kao prvo, iskreno se nadam da tvoje mentalno i fizičko stanje nema veze sa Timijem iz South parka... i kao drugo, Zvezda je daleko više oštećena u ovom kolektivnom sudijskom kriterijumu da se ništa ne svira ako baš nije očigledan faul.

Basile

pre 2 godine

Ne zna Hollins nista, treba ga oterati. To su bile reci 80 posto navijaca Crvene Zvezde u Novembru mesecu. Apsolutno glavni arhitekta pobede, sumirajuci ceo mec, a pogotovu poslednji minut. 3 poena preko ruke na 52 sekunde do kraja,a onda rampa Omicu na ziceru. Svi pricate kako Zvezda igra lose kako ovo kako ono...
Zvezda se odlucila da igra cvrsto i takav tim je napravljen, ekipe Dejana Radonjica igraju to sto igraju i ne znam ko je ocekivao da ce Zvezda dovoditi strelce. Poraz protiv Asvela je bio apsolutno zbog Korona virusa. Tacno se video pad kod igraca u drugom poluvremenu, u normalnim okolnostima ta prednost bi se digla na 20 razlike i tu bi bio kraj.
Ovakve pobede donose titule u Abi, u gostima protiv Partizana, Buducnosti, Olimpije, Igokee.Jako bitna pobeda.
U svakom slucaju vrlo interesantno ce biti do kraja.

Borky

pre 2 godine

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.
(ja, 24. januar 2022 21:48)

Ne smes preci pola,cak je i trener Krke bilo jasno i nije se ni bunio jer zna da za prelazak preko pola terena mora ici automatski tehnicka. Zanimljivo da vi koji ste umislili da ste izmislili kosarku ni pravila niste naucili.

NY

pre 2 godine

Zagrepčani se nadali kiksu Zvezde. I dalje su u oblacima da će da osvoje ABA. I onda svaki put kada Zvezda tesno pobedi kreće priča o kradji. A niko da pogledaju ko su bile sudije. Hrvati a igrao hrvatski tim

Стари Звездаш

pre 2 godine

Borky,Друже,пријатељу,ја то видим,али не могу да схватим и прихватим то за нормалност.Према неким анкетама од пре пар година,од особа које су се изјашњавале да навијају за Звезду и Партизан,за навијаче Звезде се изјашњавало 80 до 85 посто изјашњених а 10 до 15 посто се изјаснило за навијаче Партизана.Било је неколико анкета,али су проценти варирали у тим односима и процентима.Тако да то и није нека подељеност типа пола-пола.То што је КК Партизан деценијама бесплатно делио карте тзв вођама навијача и многим навијачима,па изгледа да их има више.Колико год којих има сви треба да будемо патриоте,добри људи увек,и на сваком месту.Да поштујемо једни друге.То што се неки србомрсци из туђих држава лажно представљају као навијачи Партизана како би сејали семе зла,мржњу,нетолеранцију нека те не буни.Има их на десетине.Поздрав.

Joni

pre 2 godine

(Mio, 24. januar 2022 22:13)

Momče, batali te frustracije, Zvezda igra evroligu i igraće. Bolji smo tim od vas. Pusti nama ljutnju na naše neverovatno nesrećne evropske poraze. Raduj se evrokupu, možda vas i krene pa u Beogradu napravite feštu za prolazak u evroligu.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Evroliga sve vidi. Zato je i izdala saopstenje o kradju protiv Slaska. Zna se ko krade a koga kradu u Evroligi. Veceras sudjenje perfektno, ali bukvalno perfektno i sada se nadjes ti da pricas o istom. Posle one lakrdije protiv Igoke, posle 27 bacanja viska protiv Mege, posle one bruke protiv Slaska. Vidis Will, vasi spinovi nam vec 8 godina ne mogu nista. Ali bukvalno nista, eno ga instagramer spinuje za sve pare godinama ali za dzaba. Ovi spinovi po portalima su tek smehotres.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara

Ta Mega vas je dobila bez gotovo cele startne petorke. Sama prica o sudijama je tako naivna ali i pateticna i tuzno za videti za KKP...

Gorski

pre 2 godine

Kradja je sastavni deo modernog sporta.

Napred Partizan!
(true men don't kill coyotes

Bar vi to dobro znate. DOKTORIRALI ste po tom pitanju!!!!

Šamrok Flora

pre 2 godine

@Mio

A ti lepo gledaj kako se raspada ovaj vaš državni projekat sa sve Željkom na čelu...Najskuplji nikada .Taba vas ko stigne...Posle Mege koja vas je sa juniorima dobila,ja bi ćutao dva meseca i reč ne bi progovorio!

Милан

pre 2 godine

По већини коментара испада да су вечерас играли Звезда и Партизан.И да је Звезда победила.Чекам сутра репризу да видим коју сам утакмицу гледао.А чини ми се да је било Цедевита-Олимпија-Црвена Звезда.

Ssss

pre 2 godine

haha kako ih boli... Ovom pobedom osigurano prvo mesto, i da izgubimo u derbiju protiv buducnosti i sedmoplasiranih prosle godine prvi smo. A u pioniru ne mogu da kradu, domaci teren plus Radonjic na klupi .

Hala

pre 2 godine

Pošto ovde dominiraju navijači evropskih sektiksa da ih pitam zašto su odložili utakmicu protiv Cibone? Jeli teško igrati svaki drugi dan? Sutra igraju u Turskoj a u subotu je trebalo protiv Cibone?

Sta li je to u njihovim glavama?

pre 2 godine

Partizai pokraden protiv mege??? Wtf??? 27 slobodnih bacanja vise, zadnja dva minuta horor navlacenja za partizai. Ovde vec 20 komentara kako su ih sudije ostetite. Kakvi majstori spina, svaka cast

Владимир

pre 2 godine

Полако људи!
Па тек су се опоравили од короне и имали тежак меч пре три дана. Сигурно су исцрпљени. У таквој ситуацији ово је више него добро. Нису то машине, већ људи. Мало реалности није на одмет.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25)

Istina je da su nas opljačkali protiv Mege. Imali smo samo bednih 27 bacanja više, a sudije nisu svirale nekoliko poprekih pogleda igrača Mege, niti je njihov trener dobijao tehničku svaki put kad se obrati sudijama.

zvezdale

pre 2 godine

Ajde neko da pohvali fantastičnu partiju Ostina Holinsa! Dabogda ti svaka bila ovakva!
Na kraju dobio ozbiljnu kosku od Džonija, dao trojku preko Jake za -1, zatvorio rupe u odbrani posle kolektivnog ispadanja i onda rampa kao ključni faktor daljeg prokreta. Fenomenalna utakmica, jedna od boljih. Čestitke i za Olivitu, biće dobri u plejofu.

Ovakva pobeda baš znači. Zvezda šampion!

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Baktros, da, sve je cisto. Nad Ivanovicem faul je cist ko suza. Ne gledajte samo ruke u kosarci, vec i polozaj tela, nogu u stomak i udarac po glavi. Nad Farelom je kontakt posle suta bio minimalan, uglavnom se takve stvari ne sviraju. Pobeda Zvezde cista ko suze, na ogromnu srecu ali opet cista. Smesno je da vi koji ste se veceras ponadali pricate o sudjenju. Posle onog protiv Slaska kada je EL sama rekla o cemu se tu radilo, posle guranja u svakoj utakmici ABA lige, posle 27 slobodnih bacanja vise protiv Mege, posle onoga cirkusa protiv Igoke. Smesno skroz ko nam prica o sudjenju.

Ali to spin majstori ne vide

pre 2 godine

Krece grobarska spin masinerija. Tu su bez dileme najjaca sila. Sad ce da ipadne da je cedevita ostecena, a sudije celu utakmicu potkradale Zvezdu i gurale cedevitu

dule

pre 2 godine

Коментатори су толико пристрасни и непрофесионални,да би попили отказе да су ми рођени синови.Знају сви да мрзите Звезду и све српске клубове сем Партизана,али одглумите коректност,пробајте да се понашате као професионалци кад већ то истински нисте.За Цедевита-Олимпију ништа чудно,сем откако су отишли у Љубљану више нису обавезни Јавор,Болтаузер,Пукл,кољеншић,много праше тројке па ако супер иде победе,ако не пукну.Код Звезде се поред старих мана,види и физичка слабост и недостатак енергије за одбрану због мировања у изолацији.Ивановић,дечко као да игра под страхом,као да има неке претње.И поред десетак несвираних фаула играча ЦОЛ у нападу одгуривањем руком и бројних других грешака (много више на штету Звезде),несвирањем више пута 3 секунде у рекету играчима ЦОЛ,Звезда је упорношћу,непредајом,више него заслужено победила.Звезди је показано шта је чека ако и она не почне да плаћа судије.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ugasi se partizanu i poslednja nada...Ne vredi vam frakcijasi,valja vam u plej offu biti gost aktuelnom sampionu i stalnom ucesniku EL...a kako to izgleda po vas godine koje su prosle su vas dobro obrazovale po tom pitanju sta vas ceka.

UjkaŽitko

pre 2 godine

panteri je l vas makar malo sramota? znam da nije jer vi ne znate za sram!
(vođa, 24. januar 2022 20:42)

Ne znam što pominješ navijače fmp-a, ali mene kao zvezdaša je sramota koliko dobro igramo košarku!

miško

pre 2 godine

Kada su krađe bodova u pitanju tu je Partizan bez premca. Sudija filijale sklanjalice i druge stvari bar na pet utakmica ABA lige. Da me nabrajam, grobari znaju.

deki27

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)
U moru gluposti koje mozes ovde da procitas,ova je najveca.Niko nikada nije skandirao ni Mitru ni Jaki da idu iz kluba.Koliko mi je poznato, Jaka i dalje nosi Zvezdu u srcu i meni nije jasno kako je Radonja koji ocigledno volim igrace iz svog prvog mandata ,zaboravio na Jaku.Brz,ima odlican prodor ,sut ,moze da igar i keca i dvojku,masa koseva u tranziciji

stefan

pre 2 godine

Zato sto samo ovde mozete da okrecete, nigde vise. Godisnje tako okrenete 3 tekme, jednu odlozite ili ne odigrate, krenete ligu sa 2:0 i idemo Kalis.
(Lazar, 24. januar 2022 20:28)

Zaboravio si i Partizan koji je zadnjih godina redovna mušterija.

bvb

pre 2 godine

Cedevitu da hoce sut kao protiv Partizana, sada bi bili na +15. Pulen I Ferel onda nisu masili a sada nista. Na Zvezdu je korona ostavila uticaj na takmicarski nivo igre.
(Caki, 24. januar 2022 19:24)

Zvezda igra jednu od najboljih odbrana u EL pa shodno tome ni Cedeviti ne dozvoljavaju da im sipaju sa svih strana ko KKP.

Masariko

pre 2 godine

Bio je faul u poslednjoj sekundi za Ferela na trojci. Ali nema veze, takve greške ili subjektivne odluke su sastavni deo sporta. Biće zanimljivo u PO ABA lige svakako. Zvezda i Partizan prejaki, a tu su odlični i Budućnost, Cedevita i još poneki. Bolje ovo gledati nego EL ili NBA.

Miki

pre 2 godine

Grobari de rastorokali o suđenju. Zaboravili gepekovanje, faul u finalu Kupa u zadnjoj sekundi i konstantno navlačenje za njih kad god je trebalo. Smit iz Mege ih je vratio na fabrička podešavanja, ima nešto u tom prezimenu Smit, nešto kobno za zebrice.
I na kraju svega smeta im suđenje. Da parafraziram Dučića:" Vi Grobari ste najhrabriji navijači na Svetu, ali ne zato što se ničega ne bojite nego zato što se ničega ne stidite."

Fenomen

pre 2 godine

Za poslednje poraze Zvezde najveći krivac je Kalinić. Igra divlju košarku sa previše grešaka, a trener sve toleriše. Igra Ivanovića mi više nije jasna...užas jedan.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Konacno pobeda u neizvesnoj zavrsnici na cistu srecu. Jako bitna pobeda koja nam sad vec izvesno donosi prvo mesto. Ali, ova utakmica je pokazala svima da imamo kao ekipa neverovatne probleme koje moramo da resavamo odmah. Odbrana od pika nam je uzas, Cedevita se nadavala poena iz cistih zicera. Odbrana prve linije, preuzimanja i komunikacija u odbrani je takodje uzas. Centri, o tome pricamo od pocetka sezone. Prvi centar nam je potreban koliko jos juce. Nemamo jaku trojku osim Kaline, koja moze da ga zameni. Nemamo skocnu 4-orku koja moze da zameni Vajta. Lazarevic mora u tim odmah. Cirbes ako ne igra, onda neka ide. Verujem da Radonja sve ovo zna. Uvek uz vas.

onako

pre 2 godine

Gorski

Molim te prestani, nema smisla baljezgaš danima.

Simonović i Lazarević nisu ni bili u protokolu, ne znam šta ti smeta Lazarević?

Simonović završava karijeru za boljeg od Cirbesa očigledno nema novca ostali su ono što je moglo i što je Radonjić hteo.

Ako ti se ne gleda Zvezda gledaj nekog drugog.

duledudule

pre 2 godine

Nad Ivanovićem faul, nad Ferelom nema faula. Školski primer dvostrukih aršina. Opet Hordov.
(ja, 24. januar 2022 20:12)
Sta je sporno, namesgio ga Ejim na koleno, naseo na fintu. A ovo u zadnjoj sekundi mazenje ne moze biti faul, da citiram jednog vaseg grobara. Ne svira se faul u zadnjoj sekundi...

pera ložač

pre 2 godine

Ovo nije kradja, nego, i kriminal je preslaba rec.....
(Bizon, 24. januar 2022 21:23)

I unatoč tome, Crvena zvezda je i pored kriminalnog suđenja u korist Cibone, pobedila!

Pall Mall

pre 2 godine

Hvala Bogu da jednom Zvezda dobije ovakvu završnicu. Izgubili su ne zna se broj ovakvih utakmica u EL. Xamo ove sezone su izgubili jedno pet sest utakmica na jedan posed ili kos razlike. Da su pola realizovali vec bi bili kandidati za f8.Ovako idemo da dominiramo ABA likom. Ovaj ce poraz najteže pasti ne Sedeviti vec takozvanoj instalaciji. Oni su se ponadali da ce Zvezda ovde kiksati.

Pall Mall

pre 2 godine

Ja
Kazes Partizan opljackan protiv Mege. Jeste kako da ne Partizan izveo 35 penala na spram Mege koja je sutirala 8.Eto to je ta pljačka. Samo sta vredi kad navijaci takozvane instalacije umisle nesto a doktori za pljačke kroz istoriju. E svako li mi danas ostavlja komentare.

wea

pre 2 godine

Bitno da kidaju i ginu za loptom protiv Partizana,a tu vam je i Blažič,vaš ćovek,šta se sekirate.
(Rade 74, 24. januar 2022 19:51)

I da jeste tako, i da nije...
Može nam se sve.
Jer tako smo u mogućnosti.

Бата

pre 2 godine

Победа , тешко али победа Звезда није играла 20-так дана и то се види ,идемо даље

super

pre 2 godine

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...
(ja, 24. januar 2022 20:51)
Ko je kriv treneru Krke koji je napravio tehničku grešku?Mega vas da drugom postavom dobila...Cedevita na vašem terenu rastavila i Zvezda lagano +15!
Da vas podsetim idete na noge Cedeviti, Budućnost koje gubite lagano jedino ce biti cupavo u derbiju ali Zvezda dobija...

zemunski kej

pre 2 godine

Doktorski odigrao Nikola Ivanovic posednjih minut i po. Trojke pa navukao Edzima na faul. Pogodio slobodna. Posle je Kalinic odbranio Jogija Farela. Ne zurite sa ocenama pre vremena ipak su to iskusni igraci. Mogu da promasiju celu utakmicu ali daju onaj posednji najvazniji.

Kg

pre 2 godine

Kalina ga nije ni dotakao
(Gordana, 24. januar 2022 20:27)
Mozda mu malo pocesao lakat ali nije bitno, moze nam se. Mi smo za ove ono sto je Efes za nas. Pokrali Nas u evroligi, ti stanes mirno i cutis. E tako ovi klubovi Mali, Cedevita, Buducnost, Partizan, koji 10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.

партизановац НС

pre 2 godine

Писао сам раније,да је Црвена Звезда најјача и да ће на крају бити прва.Прогнозирао сам да ће наш клуб бити четврти на крају,а Будућност друга.Било би добро да успемо да будемо трећи и избегнемо Звезду ако уђемо у пулуфинале.Ова победа Звезде је добра вест за нас јер нам повећава шансе за треће место.И Цедевита показује да само куповина све више играча и гомила,не даје тако лако резултате,ни тако брзо.Наравоученије и за наш клуб.

Nikola

pre 2 godine

Par utisaka sa meča koji sam odgledao:
- Zvezda je i dalje bila mislima u onom nesrećnom i neverovatnom porazu od Asvela koji je jednostavno morala dobiti
- Veoma loš skok crveno-belih večeras (25 naspram Cedevitinih 32) i loše građenje koša (= previše lakih poena)
- Loše ponašanje igrača u završnici meča (bežanje od lopte, strah od odgovornosti)
- Neki igrači su totalno van forme (Mitrović, Davidovac, Kuzmić)
- Holins igrač meča (najzad!) po mom mišljenju, sa onom poslednjom trojkom i blokadom nad Augustom
- Vrlo korektno i objektivno suđenje (nije bilo domaćinskog navlačenja)
- Kod COL veoma loše veče njihovih plej igrača (Ferel i Pulen), mada ne bi bilo nezasluženo ni zeleni da su dobili ovu utakmicu

Lazar

pre 2 godine

Bravo moja zvezdo.A sta vi očekujete takozvani zvezdino navijači Ekipa dve nedelje nije trenirala igrali smo egal sa asvelom i pobedili Cedevita olimpiju u odličnoj formi(samo da vas podsetim da je pobedila partizan uprkos navlacenju sudija).Ono sto mi čekamo tek dolazi,napred Radonja uzmi sve!

gagi

pre 2 godine

Grobari smirite se malo, Zvezda ce biti prva, a vama ostaje zestoka bitka za pogiciju 2.Buducnost ima bolji raspored, svi jaci protivnici joj dolaze, a jos vi idete Cedeviti. Sto se tice sudjenja nikom ne navlace ove godine kao Rumenom. Studentski, Slask, Huventud, Mornar, Igokea sve gurale sudije. Sto se tice nas neshvatljivo je sta radi Kalinic. Koje on glupe faule pravi, nerezonsje suteve. Vrhunski igrac ali se mora staviti pod kontrolu, puno daje sebi za pravo. Radonjic me sve vise razocarava sa vodjenjem ekipe. Cibers moze sigurno odigrati kao Kuzmic i Mitrovic. Njih dvojica su mnogo pali u formi.

super

pre 2 godine

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.
(ja, 24. januar 2022 21:48)
Radonjić je dobio previse tehničkih greska a vazi za fer i pravog sportistu,da li ste ga videli nekad da je vređao ili omolovažavao protivnika? Što se ne bi sudila tehnička greška do god se igra ? Ili se secate kupa kad je Beron faulirao u zadnjoj sekundi igrača Partizana ili imate selektivno pamćenje?

Стари Звездаш

pre 2 godine

Шта је бре неким људима,не могу да схватим.Зар је неким Партизановцима,неким Гробарима,или како се све не називају дражи сваки страни клуб од сваког србског клуба,па и од Звезде.Зар је антисрпски титоизам у вама толики да мрзите своје а волите све туђе.Ево,ја као нормалан Србин,Звездаш,желим нашем Партизану да сутра победи страни (у овом случају турски клуб).И увек сам навијао не само за Партизан кад игра против било ког страног клуба,него за сваки србски клуб кад игра са страним клубом.Па то је чин патриотизма,поштовања себе и својих,што би по дифолту требало да се подразумева као најнормалнија обавеза.

Zoran

pre 2 godine

Судије урадише добар посао за Цедевиту,али опет нека божја срећа донесе поштену победу Звезде.Најчудније,што од Цедевите више тугују пријатељи (што се тако ословљавају) који нису ни играли ову утакмицу.

PAR

pre 2 godine

Deluje da jeste bilo kontakta po ruci, ali zaista je bio minimalan i sudija je mogao da svira, ali stvarno nije morao. Greška Cedevite je što nisu išli na prodor. U svakom slučaju, jedna od boljih i zanimljivih duela u ABA ligi u poslednje vreme.

Spale

pre 2 godine

Koliko smo šuplji za Evroligu toliko smo sila za ovu ABA ligu. U Evroligi uglavnom igramo znacajno bolje od ovog veceras i mi vodimo, ali nas protivnik rutinira i okrene na kraju. U ABA ligi uglavnom loša igra, ali na kraju mi okrenemo protivnika i to veceras najvećeg konkurenta uz Budućnost, za titulu…;

Miško

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali čitam....Lazarević nije igrao. Meni je, iskreno, žao. Dečko se trudi i bori. Nisam trener, ni košarkaš, pišem kao navijač. Meni deluje da, za njega, ima mesta.
Napred Zvezda!!!!

veliki strumf

pre 2 godine

Stvarno bih voleo da znam čemu služe i zašto su uopšte tu: Cirbes, Simonović, Lazarević i donekle Marković? Da makar ulaze sa klupe da zamene nekog na par minuta pa makar i da naprave po 5 faula kada treba. Ovako, ništa. Samo sede na klupu i gledaju utakmicu. I za to primaju platu!!
Stvarno mi je to misterija?!??
(Gorski, 24. januar 2022 19:55). Цирбес кад год је имао какву такву минутажу ове године био је сасвим ок, пре свега у нападу. У одбрани је танак, али шта Кузмић је као добар??? 40 поена смо примили из рекета вечерас, запањујуће! Лазаревић уопште не знам зашто не игра - дечко је одличан дефанзивац а и у нападу је погађао многе тешке шутеве. Невероватно да се и не скида. Симон очигледно има неки проблем а и матор је, мада и такав уме да буде користан. А Марковић је зрео за пензију, никакав учинак од када је дошао. Усудио бих се рећи да је гори у одбрани, где је направио силу грешака, него у нападу. А сви знамо да је у нападу катастрофалан - ни шута, ни организације напада, потпуно безвредан. Заузима безвезе место Лазаревићу који би стасао у јаким утакмицама.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Deli27, to jednostavno nije tako. Svakako da ce ovi momci imati apsolutnu podrsku sa moje strane uvek, makar ne osvojili nista. Prica oko centra nema veze sa parama. Mi jednostavno nismo poslali ponudu Lesoru na pocetku sezone, pa je on otisao u Makabi. Nismo poslali ponudu jer se cekao Monro. Sada smo imali dogovor sa Efesom za Petruseva, da dodje na pozajmicu od kraja sezone, ali je Efes u zadnji cas odustao zbog neizvesnoti oko Korone. Alana Wilijamsa Radonja nije hteo. Cirbes ne igra jer odlazi u februaru, i umesto njega ce doci centar. Nije da nemamo para, vec jednostavno nije nam se dalo da dovedemo igrace za sada. Bolje i sa ovim da igramo do kraja, nego da dovodimo nekog cisto da bi doveli. Videcemo sta ce biti sa pojacanjima vrlo brzo.

Fenomen

pre 2 godine

Samo nas je sreća pogledala...sve smo uradili da izgubimo
Na mene su utisak ostavile sudije. Ne pamtim kad je Zvezda imala poštenije suđenje u gostima.

Mohikanac

pre 2 godine

pfc

Nije to posledica centara mada su loši, večeras je bekovska linija ispadala... tamo gde je Zvezda najjača def...

Sve su to ass koševi gde centar nije kriv već bek ili play koga prođe igrač.

Rani i konfuzni faulovi Dobrića i Voltersa su režirali igru...sebe su izbacili iz igre.

A i Cedevita je nabacila dosta "mesa" u reket...Omić, Ogust, Murić, Edžam... dosta su skočni i ima ih uz Dragića i Jake koji mogu do tri da brane...

Caki

pre 2 godine

Cedevitu da hoce sut kao protiv Partizana, sada bi bili na +15. Pulen I Ferel onda nisu masili a sada nista. Na Zvezdu je korona ostavila uticaj na takmicarski nivo igre.

pfc

pre 2 godine

E upravo se večeras pojazalo koliko Zvezdi fali ozbiljan centar
Sreća po ostale timove pa su tu i dalje Cirbes i Kuzmić inače ih niko ne bi dobijao
Pa koliko samo ofanzivnih skokova i zicera u reketu je imala Cedevita

veliki strumf

pre 2 godine

Ово смо некако добили, уз много среће. Али људи моји, колико лаких поена на обручу примамо... Па да ли је могуће да неког центра не можемо да доведемо целе сезоне, да заштити обруч?! Срећа она рампа Холинса, можда и пресудна, али је криминал како лоше бранимо рекет. Цедевита направила врло опасан тим, ако се добро не појачамо неће ваљати. Како је могуће да нпр. нисмо вратили Јаку? Сјајно игра, он је дефинитивно ниво за ЕЛ. Калинић има великих проблема, ово му је ко зна која лоша утакмица и у одбрани и у нападу. 3/4 није постојао, све поене убацио је у једној.

zzbz

pre 2 godine

Igraci totalno van forme, ona odbrana ne postoji, doveden Markovic koji nije vise za profi kosarku, potpisan rekreativac Cirbes koji ni ne igra...

marko

pre 2 godine

Novo gostovanje u ABA i novo mucenje! Ni sami ne znamo kako smo ovo dobili! Kako se previse mucimo kao gosti, veoma ke bitno obezbediti domaci teren do kraja PO! Inace ce biti svega i svacega!

PS: I dalje nam fale centar i bek! E sad' da li cemo se pojacati za zavrsnicu sezone ili ne... ja bih voleo... ne znam sta kaze struka!?

i

pre 2 godine

Mozda mu malo pocesao lakat ali nije bitno, moze nam se. Mi smo za ove ono sto je Efes za nas. Pokrali Nas u evroligi, ti stanes mirno i cutis. E tako ovi klubovi Mali, Cedevita, Buducnost, Partizan, koji 10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.
(Kg, 24. januar 2022 21:01)

hahahahahahahaahhaha dobar si, al nećemo na takav niski nivo sa takvim razmišljanjem. Dakle pobeda se piše, a to da li je bio faul ili ne ne znamo sad kao i u mnogim drugim situacijama koje su ostale nerazjašnjene, kako Zvezdi tako i drugima. Da je ostalo vremena posle šuta, kladim se u sve da bi sudija gledao snimak. Dakle, piši pobedu a igru briši, u ovakvim mečevima je jako bitno dobiti makar i igrao sramno. Može bolje i mora, i da konačno da Dejo dobije neizvesnu utakmicu. AJMO CIGANI DALJE.

tamoneko

pre 2 godine

Katastrofalni plejevi
I onda niti organizovan napad, niti nešto odbrane.
Kalinić i Dobrić moraju sami sebi da kreiraju pozicije, a to onda naravno ne izađe na dobro..
Akciju za centra ne pamtim kada sam video

Lune

pre 2 godine

Zvezdi fali centar i to je neosporno. Cirbes ne moze da pokrije tu poziciju, kao ni Kuzmic. Nisu mi jasne uloge Ivanovica i Markovica, dosta stete ekipi. Nadam se da ce kockice da se sklope u Grckoj protiv Olimpijakosa.

Mandov

pre 2 godine

Ovo nije kradja, nego, i kriminal je preslaba rec.....
(Bizon, 24. januar 2022 21:23)

I unatoč tome, Crvena zvezda je i pored kriminalnog suđenja u korist Cibone, pobedila!
(pera ložač, 24. januar 2022 22:12) # Link komentara
Unatoc tome, igrali su Cedevita i FMP....

..

pre 2 godine

Posle ovoga, ni jedan navijač Zvezde, više nikad ne smije komentarisati suđenje. Bruka i sramota.
(Timi, 24. januar 2022 20:06)

Druze, pa oni da imaju obraz ne bi navijali za Fmp vec bi se oprostili sa kosarkom kad im je zvezda ugasena

Gorski

pre 2 godine

Stvarno bih voleo da znam čemu služe i zašto su uopšte tu: Cirbes, Simonović, Lazarević i donekle Marković? Da makar ulaze sa klupe da zamene nekog na par minuta pa makar i da naprave po 5 faula kada treba. Ovako, ništa. Samo sede na klupu i gledaju utakmicu. I za to primaju platu!!
Stvarno mi je to misterija?!??

ja

pre 2 godine

Ja
Kazes Partizan opljackan protiv Mege. Jeste kako da ne Partizan izveo 35 penala na spram Mege koja je sutirala 8.Eto to je ta pljačka. Samo sta vredi kad navijaci takozvane instalacije umisle nesto a doktori za pljačke kroz istoriju. E svako li mi danas ostavlja komentare.
(Pall Mall, 24. januar 2022 21:51)

E vidiš, to se zove spinovanje. Kada ti i gomila drugih botova zvezdaša uzvraćate sa odnosom slobodnih bacanja. Odnos slobodnih bacanja samo laik može videti kao odraz sudijskog kriterijuma, pogotovo ako neko komentariše bez da je gledao utakmicu (a bilo je takvih). Odnos slobodnih bacanja može biti odraz načina igre. Ako jedan tim gura loptu pod koš, a drugi tim završava sve napade šutem spolja, naravno da će tim koji gura loptu pod koš imati daleko više slobodnih bacanja. Nego, vrlo je diskutabilna odluka bila da se svira faul u napadu Smailagiću, na 30-tak sekundi do kraja, koji je došao do loptu, dobio ruku u glavu, mahinalno zamahnuo usled toga, i udario protivnika po glavi. To je sve bilo na nerešeno, i ispravna odluka bi bila faul nad Smailagićem, pošto je on prvi dobio udara. Tako da je više nego jasno da je Partizan u toj utakmici pokraden, da li slučajno ili namerno, to je već drugo pitanje. Jedino što mogu reći, jeste da zakon slučajnosti Zvezdi više ne ide u prilog.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Може се Ивановић поправити да буде наш најбољи играч и можете ми ви давати реплике и минусе колико желите ал ја о њему нећу промијенити став.

Gorski

pre 2 godine

Gorski, 24. januar 2022 19:55). Цирбес кад год је имао какву такву минутажу ове године био је сасвим ок, пре свега у нападу. У одбрани је танак, али шта Кузмић је као добар??? 40 поена смо примили из рекета вечерас, запањујуће! Лазаревић уопште не знам зашто не игра - дечко је одличан дефанзивац а и у нападу је погађао многе тешке шутеве. Невероватно да се и не скида. Симон очигледно има неки проблем а и матор је, мада и такав уме да буде користан. А Марковић је зрео за пензију, никакав учинак од када је дошао. Усудио бих се рећи да је гори у одбрани, где је направио силу грешака, него у нападу. А сви знамо да је у нападу катастрофалан - ни шута, ни организације напада, потпуно безвредан. Заузима безвезе место Лазаревићу који би стасао у јаким утакмицама.
(veliki strumf

Ja i nisam napisao da je Kuzmić dobar, samo sam napisao da ne znam čemu služi Cirbes zato što ne ulazi u igru!!! To da li bi bio bolji ili lošiji od Kuzmića ne može da se zna jer NE ULAZI u igru!!! To je meni misterija. Što je uopšte potpisan i ostavljen u klub kada NE IGRA. Isto sam napisao i za Simonovića i Lazarevića. Sede sa strane i NIKOM NIŠTA!!! Razumeš? Moja poenta je ta da bi bilo mnogo bolje da smo doveli TRI(četiri ako se uzme u obzir i Marković) BILO KAKVA IGRAČA umesto pomenutih. Ako ništa više IMALI BI NEKAKAV UČINAK. Ponavljam, meni je misterija to što su oni dovedeni ili ostavljeni u klub kada NIČEMU NE SLUŽE!!!!!

dragan

pre 2 godine

faul na zadnjem sutu,ko nije video nek vrati snimak
(зззз, 24. januar 2022 21:51)
A pre toga još očigledniji faul Lazića bez lopte...

Šerif moldavac?????

pre 2 godine

Krka je to osetila na svojoj kozi sada i Olimpija kako je kada sudije rese meč...Gde su sada gani da kukaju na sudjenje??Nikakav faul nad Ivanovićem ali je zato kalinoglu dobro tresnuo jogija... shou must go on

Војислав

pre 2 godine

Gazda Dojkan-Ајде Газдо,објасни сиротињи,како то да је твој помињани Ферел целу утакмицу продавао исте форе а по вама имате најбољег тренера у васиони.А како то Газда да незналица Дејан Радоњић,како га називате,одмах види ту фору и не успева да продаје ту исту фору Звезди,или можда пар пута.Како то да нај,нај тренер не скапира за целу утакмицу,а "најгори" за тили час провали и направи тактику да "не продаје исту фору" целу утакмицу против Звезде.

zoran

pre 2 godine

-Meni se sklop Zvezdinog tima uopste nedopada
Počeću redom
-Volters ne uliva mi poverenje nikako, mnogo lopte prodaje a ne razigrava tim
-Ivanović nepouzdan i jako nesiguran ove sezone
-Markoviću kućo ja se tebi divim napravi milione, zavrsavaš karijeru i jos ne znas da igras kosarku.
-Lazić konstantno odbrana a ima i dobrih prestava... Teska srca moram reći u ovoj konsralaciji tuma mozda i najbolji suter Zvezde
-Kolins vise tanko, dao bih 3 Kolinsa za 1 Bilija Berona
-Dobrić stagnira umesto da ide uzlaznom linijom
-Simon mator i isto tankog suta
-Lazarević ima potencijala
-Kalinić najbolji igrač ovog tima
-Davidovac uglavnom uzasan
-Wajt kao Borisa Simanić nista bolji nije,predsezona sjajna a onda povreda a sad uzasno tanko.
-Mitar od sjaja do očaja a večeras očaj bio u tom modu.
-Kuzmić u odnosu na proslu sezonu mnogo digao formu
-Majk Cirbes od početka sezone nije igrao vise od 30 minuta... Ako je angazovan nek igra.
-Zvezdi fali kreativan plej Wolters, Ivanović i Marković to nisu da razigra sve igrače.
-Fali top suter
-Fali Centar ozbiljan
-teska pobeda večeras u Ljubljani i mogle su sudije svirati i faul i otisao bi meč... Radonjiću svaka čast od ovakvih igrača napraviti 2 pobede u evroligi je super... Radonja ima jednog ozbiljnog igrača a to je Kalinić a svi ostali su ili u stagnaciji ili su prosečni i ispod prosečni su igrači.

Rene Artois

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.

celinc

pre 2 godine

cim nema Kuzmica,nema skoka,a Mitrovic i Vajt nisu u stanju ni jedan piken rol odbraniti,sta Radonjic vidi u njima,nemaju ni 3 skoka skupa,a tek smrznuti Davidovac,izgubljen i zbunjen,ovo samo Cedevita moze izgubiti,jer ne vidim na koji nacin Zvezda moze dobiti

Morgot Bauglir

pre 2 godine

@ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - Ти ћеш да ми кажеш? А не знаш с којом емоцијом гледам Звездине утакмице. Одлази Ивановићу.
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. januar 2022 21:54)

Pa zar vi, "delije" ne bojkotujete utakmice ABA lige jer nisu dovoljno srpske? Kako sad da ti gledaš?

Arenas

pre 2 godine

Ovaj Jogi Ferel nije ni za evrokupa, a kamo Li za NBA....gledam ga vec nekoliko utakmica...... Velika rupa u odbrani , napadi bez ijedne kreativne ideje, prelako prodane izgubljene lopte u napadu, isforsirani sutevi uglavnom promaseni.....jedino Sto ga vadi brzina, Ali sa takvom losom odbranom on nije ni za ABA.....

dejan

pre 2 godine

Meni samo nije jasno da najveća zvezda tima dozvoljava sebi da se na svakoj utakmici sramoti od glumatanja i padanja. Ali bukvalno na svakoj utakmici izvede bar tri flopera,što u odbrani,što u napadu.Ako ovako nastavi,od onakve blistave karijere,ostaće upamćen kao floper majstor. Najveći,uz kapitena Lazića,koji je padanje već doktorirao.

Mio

pre 2 godine

......10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.
(Kg, 24. januar 2022 21:01)

Nebulozama se hranite!!!
Igrate EL već 6-7-8 g i svaki put pre ili posle Božića,pričate kako igranje u EL nije važno,važna je ABA?!!?
Smešno!!!! Smisao ABA ako cete i sledeće godine bar 20 puta da izgubite i utakmicu,živce i novac????
Ove sezone ste već 12 puta poraženi.. do kraja još 10-ak poraza!!! U čemu uživate???
Igrate najružniji košarku u Evropi!!!
Ako se uopšte tako može nazvati!!!
Kalinić umesto da prenese,znanje i majstorstvo,svi ga kopiraju u padanju,provokacijama, bezobrazluku!!!! Kapitensku baš!!!
Navijači navijaju samo kako gazda dozvoljava?!!
4F4 + jednom šampioni+3krk(EC)...
To sanjate 2 puta nedeljno!!!!
Sanjate još više!!!!

Jb

pre 2 godine

Faul na ivanovicu nije bio, faul na farelu je bio tako da ne znam sta bih rekao. Mozda je ipak prva misao da je tuzno, zalosno da utakmice odlucuju sudije, da jos uvek treneri nemaju pravo na celendz, da postoje ljudi koji su vec decenijama nesposobni da menjaju pravila koja su losa. Toliko je nekih "slucajnosti" u zvezdinim utakmicama aba lige da se zaista pitam da li je moguce da je to tek tako, ponavlja se. Videcemo do kraja ali nisam optimistican, bice tu opet svadja, medjusobnog optuzivanja, isticanja egoisticnih namera u ligi koja uopste nije zamisljena ovako kako izgleda. Gomila stranaca, borba za EL u kojoj igras beznacajnu ulogu, vise nelogicnosti nego nekih normalnih stvari

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ovaj Jogi Ferel nije ni za evrokupa, a kamo Li za NBA....gledam ga vec nekoliko utakmica...... Velika rupa u odbrani , napadi bez ijedne kreativne ideje, prelako prodane izgubljene lopte u napadu, isforsirani sutevi uglavnom promaseni.....jedino Sto ga vadi brzina, Ali sa takvom losom odbranom on nije ni za ABA.....
(Arenas, 24. januar 2022 18:43)

Provaljen je. Ta njegova probijanja sa povratnim pasom na liniju za 3. Nama je to obilato prodao, zato nas i dobise. A u odbrani, igraci njegove konstitucije uvek imaju problem. Mali raspon ruku, slabi u kontaktu. Ali ako ga ne shvatis ozbiljno, moze mnogo problema da napravi. Kada je tek dosao bio je osvezenje u timu. Sada vise ne deluje tako opasno.

ja

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara

Ta Mega vas je dobila bez gotovo cele startne petorke. Sama prica o sudijama je tako naivna ali i pateticna i tuzno za videti za KKP...
(sasha the red Baron..., 24. januar 2022 20:41)

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...

Kuki

pre 2 godine

Jedino sto mi je drago ove sezone sto se tice Zvezde je to sto ima dosta nasih igraca. Sto se mene tice oni su jedna solidna ekipa sa gubitnickim mentalitetom, a to su pokazali u zadnje tri utakmice EL, a verovatno u jos nekoliko utakmica u istom takmicenju. Jer da nisu ekipa sa gubitnickim mentalitetom, verovatno bi stabilno stojali u prvih osam u EL. I zaista je iznenadjenje da jedna tako gubitnicka ekipa dobije na ovaj nacin jedan zaista dobar tim Cedevite. I ovo pisem kao navijac Zvezde iz razloga sto su mi jako tesko pali mnogi glupi porazi u EL.

floyd

pre 2 godine

Zvezda Šampion ! Bez podrške države , novinara ... Bez centra bez beka šutera sa trenerom koji kada treba dobije završnicu .
(Mile, 24. januar 2022 19:56)

jadni vi, samo vas sudije podrzavaju..

vss

pre 2 godine

Sramna, nedopustiva odbrana u prvih 7 minuta. Zalaganje NULA! Napunise nas lagano. Mi ne mozemo dobiti napadom ovu utakmicu, moramo je dobiti odbranom, ali ne tako sto cemo primiti 28 poena za cetvrtinu. Kalina mi uopste nije jasan, izgleda da je strahovito poleteo a upropastio nas je u nekoliko poslednjih utakmica i danas je opet ocajno poceo. Pogubljen skroz a igra 30+ minuta.

Stojanovic

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.
(Стара школа, 24. januar 2022 17:15)
Obilatu logistiku i FMP koji vam dodje kao dama u sahu, terate gde vam odgovara. Nikome do zore nije gorela, nece ni vama.

jonny deep

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara
Zato kažem, ako partizan želi eurokup, mora biti za poen bolji od rivala, dok u aba ligi mora za 10-15 od gazdinog kluba.

E

pre 2 godine

Kako se zove time out Dejana Radonjica? Minut cutanja!!!! Sada ce mnogi reci evo dobio i Radonjic neizvesnu zavrsnicu, no realno sve je ovo plod gluposti Cedevite i Radonjic treba da ide sto pre.....

vss

pre 2 godine

Калина НУЛА поена и више изгубљених лопти. Ко зна колико је шутева узео, мрзи ме да гледам статистику.

Arsenio

pre 2 godine

Kako loše igramo rezultat je odličan (poluvreme). Radolja sve pokušava, ali nema raspoloženih igrača. Kad nam je Hol najopasniji u napadu onda je sve jasno. Davidovac kao neki rekreativac ispred zgrade, Kalenić u velikom padu (očekujem mnogo bolje poluvreme. Darko Lazić već 3 lične...Sva sreća, Cedevita mnogo greši.

ja

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...

Lazar

pre 2 godine

Koliko smo šuplji za Evroligu toliko smo sila za ovu ABA ligu. U Evroligi uglavnom igramo znacajno bolje od ovog veceras i mi vodimo, ali nas protivnik rutinira i okrene na kraju. U ABA ligi uglavnom loša igra, ali na kraju mi okrenemo protivnika i to veceras najvećeg konkurenta uz Budućnost, za titulu…;
(Spale, 24. januar 2022 20:00)
Zato sto samo ovde mozete da okrecete, nigde vise. Godisnje tako okrenete 3 tekme, jednu odlozite ili ne odigrate, krenete ligu sa 2:0 i idemo Kalis.

vss

pre 2 godine

Излуђује ме Фобрић са његовим улазима и флоутерима. 90% промаши. Треба лепо само да шутира за 3, ту је најјачи, улази су му безвезе скроз и чудно изгледају. Волтерс је мајстор флоутера. Цедевита кренула одмах са тројкама, неће ваљати ако се распуцају. Већ 3/3.

bobanmkd

pre 2 godine

Ovako...da budemo nacisto
Kradja nevidjena.
Zadnja 2 napada.
Kole i Edin...cute ko mrtvi

To sto ste vi za Cedevitaolimpiju( ja ne znam zasto se oni i takmice kada dozvoljavaju ovakve kradje kuci ) to smo mi za vas.Veliki klub
Pa, kada vas kradu u play of..budite mirni i svesni ovoga.
Da ce velika riba pojesti malu.

I to je vama jasno
I, zato vakva luzerska zajedljivost

Protiv Igokeje u BGD...kasite struju

ja

pre 2 godine

Hoće li neko da napravi dokumentarac o ovim krađama. Počev od prošle sezone, 20 faulova u napadu za preokret protiv Igokee u Beogradu, gašenje struje protiv Cedevite i sudija Nikolić demolira svlačionicu, delegiranje sudija u finalu protiv Budućnosti, dva bacanja za faul u napadu protiv Krke u Novom mestu kao i tehnička za trenera za bacanje za pobedu, sada faul nad Ivanovićem za dva bacanja, bez faula Kalinića nad Ferelom, dvostruki aršini...to je koliko me pamćenje služi, ali sigurno ima još.

Gagiša

pre 2 godine

@Pošto ovde dominiraju navijači evropskih sektiksa da ih pitam zašto su odložili utakmicu protiv Cibone? Jeli teško igrati svaki drugi dan? Sutra igraju u Turskoj a u subotu je trebalo protiv Cibone?
Istine radi, Cibona je tražila odlaganje, a ne Partizan!

Milan

pre 2 godine

Posle velike pobede veceras a ovo je stvarno velika pobeda,nije lako kritikovati.Vidi se da igraci polako ulaze u ritam sa pojacanjima,Cedevita je odlicna ekipa,Buducnost dovela Perija pa zato i kazem da ova liga ako se osvoji ,bice to neverovatno.Posto je tako kako je,molim navijace da ne hejtuju nego da podrze klub
(deki27, 24. januar 2022 20:43)



dakle, da podrzimo klub, a je l tako onda podrzavamo i upravu i coveka koji odlucuje o pojacanjima, takav zakljucak proizlazi iz toga? zar nije onda bolje da vrsimo pritisak kad se svi pojacavaju a mi jedini koji evroligu igramo, ne, eto, cudnog li rezona. a sto bismo prihvatili kao da je to usud kad nije i moze da se promeni. mislim, deki, da je bas to razlog sto tapkamo u mestu u svim sferama drustva i zivota, upravo tvoje luzersko razmisljanje. sto se tice uprave, fmp nikad nije osvojio titulu a cesto su prodavali glavne igrace pred plejoff, fmp je privatna svojina i tako se vlasnik i ponasao, vodio je racuna o svojoj imovini, da bude u plusu, pa najbolji igraci pojacavaju tamo neke ekipe u inostranstvu a fmp glatko gubi titule. ja to ne zelim u zvezdi, zelim da zvezda pobedjuje a ne samo da igra evroligu i da se skrpimo sa igracimo pa da mi ti, deki, kazes - cuti, dobro je, moze i gore, bilo je gore, je l se secas? secam se, ali me ne interesuju privatni projekti koji sluze da neko posredno uvecava imovinu i poboljsava status u drustvu, ne zelim stabilnu osrednjost zelim mogucnost pobede.Pozdrav svim delijama!

Miskec

pre 2 godine

Od svega je najvaznije da je tabela ABA lige bas kako treba!
Sto se tice pobede protiv Olimpije samo cu citirati nekakvog samozvanog generala:"Tako nam se moze i hoce!"

Loranov tata iz Goznice

pre 2 godine

Морамо једном добити и ми неку на једну лопту.
(ДЕЛИЈА??, 24. januar 2022 19:57)

Mogli bi neku da izgubite u ABA.

Tex Willer

pre 2 godine

Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.(ja, 24. januar 2022 21:48)
Pa prema tome ni sumnjiv prekršaj u zadnjoj sekundi kada u strasti još uzavrelije jer se igra finale - dakle jedna utakmica a ovde se ipak radi o ligi gde ima mesta popravnom.

JPR24

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.
(Стара школа, 24. januar 2022 17:15)

Srpaki nosioci ? Ajde ! LeBranko ? Ili misliš na Kalinica “ne znam gde bijem” ? A Markovica ste doveli za paradu Matoraca ? Mister 19% za tri, totalno propao.

vukan

pre 2 godine

bez dobrog pleja, beka, krilnog centra i centra nema sta da se trazi! sve sami polu igraci u zvezdi. niko da probije iili da je opasan na sutu ili da je dominantan pod kosem, barem nesto! kad se lomi kome lopta da ide?! holins rupcaga, ivanovic, markovic i ovaj uplaseni vajt neaju sta da traze u zvezdi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - Ти ћеш да ми кажеш? А не знаш с којом емоцијом гледам Звездине утакмице. Одлази Ивановићу.

ja

pre 2 godine

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...
(ja, 24. januar 2022 20:51)
Ko je kriv treneru Krke koji je napravio tehničku grešku?Mega vas da drugom postavom dobila...Cedevita na vašem terenu rastavila i Zvezda lagano +15!
Da vas podsetim idete na noge Cedeviti, Budućnost koje gubite lagano jedino ce biti cupavo u derbiju ali Zvezda dobija...
(super, 24. januar 2022 21:20)

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ЗВЕЗДАШ - Добро, ајд ми ти онда објасни о спорту кад га ти капираш?

Стара школа

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.

ja

pre 2 godine

Ja
Kazes Partizan opljackan protiv Mege. Jeste kako da ne Partizan izveo 35 penala na spram Mege koja je sutirala 8.Eto to je ta pljačka. Samo sta vredi kad navijaci takozvane instalacije umisle nesto a doktori za pljačke kroz istoriju. E svako li mi danas ostavlja komentare.
(Pall Mall, 24. januar 2022 21:51)

E vidiš, to se zove spinovanje. Kada ti i gomila drugih botova zvezdaša uzvraćate sa odnosom slobodnih bacanja. Odnos slobodnih bacanja samo laik može videti kao odraz sudijskog kriterijuma, pogotovo ako neko komentariše bez da je gledao utakmicu (a bilo je takvih). Odnos slobodnih bacanja može biti odraz načina igre. Ako jedan tim gura loptu pod koš, a drugi tim završava sve napade šutem spolja, naravno da će tim koji gura loptu pod koš imati daleko više slobodnih bacanja. Nego, vrlo je diskutabilna odluka bila da se svira faul u napadu Smailagiću, na 30-tak sekundi do kraja, koji je došao do loptu, dobio ruku u glavu, mahinalno zamahnuo usled toga, i udario protivnika po glavi. To je sve bilo na nerešeno, i ispravna odluka bi bila faul nad Smailagićem, pošto je on prvi dobio udara. Tako da je više nego jasno da je Partizan u toj utakmici pokraden, da li slučajno ili namerno, to je već drugo pitanje. Jedino što mogu reći, jeste da zakon slučajnosti Zvezdi više ne ide u prilog.

Rene Artois

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.

..

pre 2 godine

Posle ovoga, ni jedan navijač Zvezde, više nikad ne smije komentarisati suđenje. Bruka i sramota.
(Timi, 24. januar 2022 20:06)

Druze, pa oni da imaju obraz ne bi navijali za Fmp vec bi se oprostili sa kosarkom kad im je zvezda ugasena

ja

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...

ja

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara

Ta Mega vas je dobila bez gotovo cele startne petorke. Sama prica o sudijama je tako naivna ali i pateticna i tuzno za videti za KKP...
(sasha the red Baron..., 24. januar 2022 20:41)

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...

Mandov

pre 2 godine

Ovo nije kradja, nego, i kriminal je preslaba rec.....
(Bizon, 24. januar 2022 21:23)

I unatoč tome, Crvena zvezda je i pored kriminalnog suđenja u korist Cibone, pobedila!
(pera ložač, 24. januar 2022 22:12) # Link komentara
Unatoc tome, igrali su Cedevita i FMP....

jonny deep

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara
Zato kažem, ako partizan želi eurokup, mora biti za poen bolji od rivala, dok u aba ligi mora za 10-15 od gazdinog kluba.

Mio

pre 2 godine

......10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.
(Kg, 24. januar 2022 21:01)

Nebulozama se hranite!!!
Igrate EL već 6-7-8 g i svaki put pre ili posle Božića,pričate kako igranje u EL nije važno,važna je ABA?!!?
Smešno!!!! Smisao ABA ako cete i sledeće godine bar 20 puta da izgubite i utakmicu,živce i novac????
Ove sezone ste već 12 puta poraženi.. do kraja još 10-ak poraza!!! U čemu uživate???
Igrate najružniji košarku u Evropi!!!
Ako se uopšte tako može nazvati!!!
Kalinić umesto da prenese,znanje i majstorstvo,svi ga kopiraju u padanju,provokacijama, bezobrazluku!!!! Kapitensku baš!!!
Navijači navijaju samo kako gazda dozvoljava?!!
4F4 + jednom šampioni+3krk(EC)...
To sanjate 2 puta nedeljno!!!!
Sanjate još više!!!!

Jb

pre 2 godine

Faul na ivanovicu nije bio, faul na farelu je bio tako da ne znam sta bih rekao. Mozda je ipak prva misao da je tuzno, zalosno da utakmice odlucuju sudije, da jos uvek treneri nemaju pravo na celendz, da postoje ljudi koji su vec decenijama nesposobni da menjaju pravila koja su losa. Toliko je nekih "slucajnosti" u zvezdinim utakmicama aba lige da se zaista pitam da li je moguce da je to tek tako, ponavlja se. Videcemo do kraja ali nisam optimistican, bice tu opet svadja, medjusobnog optuzivanja, isticanja egoisticnih namera u ligi koja uopste nije zamisljena ovako kako izgleda. Gomila stranaca, borba za EL u kojoj igras beznacajnu ulogu, vise nelogicnosti nego nekih normalnih stvari

dejan

pre 2 godine

Meni samo nije jasno da najveća zvezda tima dozvoljava sebi da se na svakoj utakmici sramoti od glumatanja i padanja. Ali bukvalno na svakoj utakmici izvede bar tri flopera,što u odbrani,što u napadu.Ako ovako nastavi,od onakve blistave karijere,ostaće upamćen kao floper majstor. Najveći,uz kapitena Lazića,koji je padanje već doktorirao.

ja

pre 2 godine

Hoće li neko da napravi dokumentarac o ovim krađama. Počev od prošle sezone, 20 faulova u napadu za preokret protiv Igokee u Beogradu, gašenje struje protiv Cedevite i sudija Nikolić demolira svlačionicu, delegiranje sudija u finalu protiv Budućnosti, dva bacanja za faul u napadu protiv Krke u Novom mestu kao i tehnička za trenera za bacanje za pobedu, sada faul nad Ivanovićem za dva bacanja, bez faula Kalinića nad Ferelom, dvostruki aršini...to je koliko me pamćenje služi, ali sigurno ima još.

Šerif moldavac?????

pre 2 godine

Krka je to osetila na svojoj kozi sada i Olimpija kako je kada sudije rese meč...Gde su sada gani da kukaju na sudjenje??Nikakav faul nad Ivanovićem ali je zato kalinoglu dobro tresnuo jogija... shou must go on

Lazar

pre 2 godine

Koliko smo šuplji za Evroligu toliko smo sila za ovu ABA ligu. U Evroligi uglavnom igramo znacajno bolje od ovog veceras i mi vodimo, ali nas protivnik rutinira i okrene na kraju. U ABA ligi uglavnom loša igra, ali na kraju mi okrenemo protivnika i to veceras najvećeg konkurenta uz Budućnost, za titulu…;
(Spale, 24. januar 2022 20:00)
Zato sto samo ovde mozete da okrecete, nigde vise. Godisnje tako okrenete 3 tekme, jednu odlozite ili ne odigrate, krenete ligu sa 2:0 i idemo Kalis.

bobanmkd

pre 2 godine

Ovako...da budemo nacisto
Kradja nevidjena.
Zadnja 2 napada.
Kole i Edin...cute ko mrtvi

To sto ste vi za Cedevitaolimpiju( ja ne znam zasto se oni i takmice kada dozvoljavaju ovakve kradje kuci ) to smo mi za vas.Veliki klub
Pa, kada vas kradu u play of..budite mirni i svesni ovoga.
Da ce velika riba pojesti malu.

I to je vama jasno
I, zato vakva luzerska zajedljivost

Protiv Igokeje u BGD...kasite struju

zoran

pre 2 godine

-Meni se sklop Zvezdinog tima uopste nedopada
Počeću redom
-Volters ne uliva mi poverenje nikako, mnogo lopte prodaje a ne razigrava tim
-Ivanović nepouzdan i jako nesiguran ove sezone
-Markoviću kućo ja se tebi divim napravi milione, zavrsavaš karijeru i jos ne znas da igras kosarku.
-Lazić konstantno odbrana a ima i dobrih prestava... Teska srca moram reći u ovoj konsralaciji tuma mozda i najbolji suter Zvezde
-Kolins vise tanko, dao bih 3 Kolinsa za 1 Bilija Berona
-Dobrić stagnira umesto da ide uzlaznom linijom
-Simon mator i isto tankog suta
-Lazarević ima potencijala
-Kalinić najbolji igrač ovog tima
-Davidovac uglavnom uzasan
-Wajt kao Borisa Simanić nista bolji nije,predsezona sjajna a onda povreda a sad uzasno tanko.
-Mitar od sjaja do očaja a večeras očaj bio u tom modu.
-Kuzmić u odnosu na proslu sezonu mnogo digao formu
-Majk Cirbes od početka sezone nije igrao vise od 30 minuta... Ako je angazovan nek igra.
-Zvezdi fali kreativan plej Wolters, Ivanović i Marković to nisu da razigra sve igrače.
-Fali top suter
-Fali Centar ozbiljan
-teska pobeda večeras u Ljubljani i mogle su sudije svirati i faul i otisao bi meč... Radonjiću svaka čast od ovakvih igrača napraviti 2 pobede u evroligi je super... Radonja ima jednog ozbiljnog igrača a to je Kalinić a svi ostali su ili u stagnaciji ili su prosečni i ispod prosečni su igrači.

floyd

pre 2 godine

Zvezda Šampion ! Bez podrške države , novinara ... Bez centra bez beka šutera sa trenerom koji kada treba dobije završnicu .
(Mile, 24. januar 2022 19:56)

jadni vi, samo vas sudije podrzavaju..

Stojanovic

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.
(Стара школа, 24. januar 2022 17:15)
Obilatu logistiku i FMP koji vam dodje kao dama u sahu, terate gde vam odgovara. Nikome do zore nije gorela, nece ni vama.

Loranov tata iz Goznice

pre 2 godine

Морамо једном добити и ми неку на једну лопту.
(ДЕЛИЈА??, 24. januar 2022 19:57)

Mogli bi neku da izgubite u ABA.

dragan

pre 2 godine

faul na zadnjem sutu,ko nije video nek vrati snimak
(зззз, 24. januar 2022 21:51)
A pre toga još očigledniji faul Lazića bez lopte...

ja

pre 2 godine

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...
(ja, 24. januar 2022 20:51)
Ko je kriv treneru Krke koji je napravio tehničku grešku?Mega vas da drugom postavom dobila...Cedevita na vašem terenu rastavila i Zvezda lagano +15!
Da vas podsetim idete na noge Cedeviti, Budućnost koje gubite lagano jedino ce biti cupavo u derbiju ali Zvezda dobija...
(super, 24. januar 2022 21:20)

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.

E

pre 2 godine

Kako se zove time out Dejana Radonjica? Minut cutanja!!!! Sada ce mnogi reci evo dobio i Radonjic neizvesnu zavrsnicu, no realno sve je ovo plod gluposti Cedevite i Radonjic treba da ide sto pre.....

JPR24

pre 2 godine

Као и сваке године, и ове године ћемо освојити све: имамо најорганизованији клуб, најбољег тренера и најуигранији и најбољи тим, са српаким играчима као носиоцима игре.
(Стара школа, 24. januar 2022 17:15)

Srpaki nosioci ? Ajde ! LeBranko ? Ili misliš na Kalinica “ne znam gde bijem” ? A Markovica ste doveli za paradu Matoraca ? Mister 19% za tri, totalno propao.

Kuki

pre 2 godine

Jedino sto mi je drago ove sezone sto se tice Zvezde je to sto ima dosta nasih igraca. Sto se mene tice oni su jedna solidna ekipa sa gubitnickim mentalitetom, a to su pokazali u zadnje tri utakmice EL, a verovatno u jos nekoliko utakmica u istom takmicenju. Jer da nisu ekipa sa gubitnickim mentalitetom, verovatno bi stabilno stojali u prvih osam u EL. I zaista je iznenadjenje da jedna tako gubitnicka ekipa dobije na ovaj nacin jedan zaista dobar tim Cedevite. I ovo pisem kao navijac Zvezde iz razloga sto su mi jako tesko pali mnogi glupi porazi u EL.

Milan

pre 2 godine

Posle velike pobede veceras a ovo je stvarno velika pobeda,nije lako kritikovati.Vidi se da igraci polako ulaze u ritam sa pojacanjima,Cedevita je odlicna ekipa,Buducnost dovela Perija pa zato i kazem da ova liga ako se osvoji ,bice to neverovatno.Posto je tako kako je,molim navijace da ne hejtuju nego da podrze klub
(deki27, 24. januar 2022 20:43)



dakle, da podrzimo klub, a je l tako onda podrzavamo i upravu i coveka koji odlucuje o pojacanjima, takav zakljucak proizlazi iz toga? zar nije onda bolje da vrsimo pritisak kad se svi pojacavaju a mi jedini koji evroligu igramo, ne, eto, cudnog li rezona. a sto bismo prihvatili kao da je to usud kad nije i moze da se promeni. mislim, deki, da je bas to razlog sto tapkamo u mestu u svim sferama drustva i zivota, upravo tvoje luzersko razmisljanje. sto se tice uprave, fmp nikad nije osvojio titulu a cesto su prodavali glavne igrace pred plejoff, fmp je privatna svojina i tako se vlasnik i ponasao, vodio je racuna o svojoj imovini, da bude u plusu, pa najbolji igraci pojacavaju tamo neke ekipe u inostranstvu a fmp glatko gubi titule. ja to ne zelim u zvezdi, zelim da zvezda pobedjuje a ne samo da igra evroligu i da se skrpimo sa igracimo pa da mi ti, deki, kazes - cuti, dobro je, moze i gore, bilo je gore, je l se secas? secam se, ali me ne interesuju privatni projekti koji sluze da neko posredno uvecava imovinu i poboljsava status u drustvu, ne zelim stabilnu osrednjost zelim mogucnost pobede.Pozdrav svim delijama!

vukan

pre 2 godine

bez dobrog pleja, beka, krilnog centra i centra nema sta da se trazi! sve sami polu igraci u zvezdi. niko da probije iili da je opasan na sutu ili da je dominantan pod kosem, barem nesto! kad se lomi kome lopta da ide?! holins rupcaga, ivanovic, markovic i ovaj uplaseni vajt neaju sta da traze u zvezdi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Може се Ивановић поправити да буде наш најбољи играч и можете ми ви давати реплике и минусе колико желите ал ја о њему нећу промијенити став.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - Ти ћеш да ми кажеш? А не знаш с којом емоцијом гледам Звездине утакмице. Одлази Ивановићу.

Fenomen

pre 2 godine

Za poslednje poraze Zvezde najveći krivac je Kalinić. Igra divlju košarku sa previše grešaka, a trener sve toleriše. Igra Ivanovića mi više nije jasna...užas jedan.

Morgot Bauglir

pre 2 godine

@ НАВИЈАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ - Ти ћеш да ми кажеш? А не знаш с којом емоцијом гледам Звездине утакмице. Одлази Ивановићу.
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. januar 2022 21:54)

Pa zar vi, "delije" ne bojkotujete utakmice ABA lige jer nisu dovoljno srpske? Kako sad da ti gledaš?

Masariko

pre 2 godine

Bio je faul u poslednjoj sekundi za Ferela na trojci. Ali nema veze, takve greške ili subjektivne odluke su sastavni deo sporta. Biće zanimljivo u PO ABA lige svakako. Zvezda i Partizan prejaki, a tu su odlični i Budućnost, Cedevita i još poneki. Bolje ovo gledati nego EL ili NBA.

celinc

pre 2 godine

cim nema Kuzmica,nema skoka,a Mitrovic i Vajt nisu u stanju ni jedan piken rol odbraniti,sta Radonjic vidi u njima,nemaju ni 3 skoka skupa,a tek smrznuti Davidovac,izgubljen i zbunjen,ovo samo Cedevita moze izgubiti,jer ne vidim na koji nacin Zvezda moze dobiti

Borky

pre 2 godine

Шта је бре неким људима,не могу да схватим.Зар је неким Партизановцима,неким Гробарима,или како се све не називају дражи сваки страни клуб од сваког србског клуба,па и од Звезде.Зар је антисрпски титоизам у вама толики да мрзите своје а волите све туђе.Ево,ја као нормалан Србин,Звездаш,желим нашем Партизану да сутра победи страни (у овом случају турски клуб).И увек сам навијао не само за Партизан кад игра против било ког страног клуба,него за сваки србски клуб кад игра са страним клубом.Па то је чин патриотизма,поштовања себе и својих,што би по дифолту требало да се подразумева као најнормалнија обавеза.
(Стари Звездаш, 24. januar 2022 22:48

E moj druze pa oni vec 20 dana pljuju jednog Djokovica samo zato sto navija za Zvezdu, ej takvu jednu velicinu! Sta onda ovde ocekivati. Kod nas je cela drzava podjeljena na Zvezdu i Partizan. Prosla su vremena kad sam ja kao zvezdas drzao postere Divca,Djordjevica,Danilovica,Mijatovica... danasnja deca ne jedu paradajiz samo zato sto je crvene boje.

navijač Crvene Zvezde

pre 2 godine

Славићу дан кад Ивановић оде из Звезде.
(ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. januar 2022 19:39) 

Sram.
Te.
Bilo !

Arsenio

pre 2 godine

Kako loše igramo rezultat je odličan (poluvreme). Radolja sve pokušava, ali nema raspoloženih igrača. Kad nam je Hol najopasniji u napadu onda je sve jasno. Davidovac kao neki rekreativac ispred zgrade, Kalenić u velikom padu (očekujem mnogo bolje poluvreme. Darko Lazić već 3 lične...Sva sreća, Cedevita mnogo greši.

vss

pre 2 godine

Sramna, nedopustiva odbrana u prvih 7 minuta. Zalaganje NULA! Napunise nas lagano. Mi ne mozemo dobiti napadom ovu utakmicu, moramo je dobiti odbranom, ali ne tako sto cemo primiti 28 poena za cetvrtinu. Kalina mi uopste nije jasan, izgleda da je strahovito poleteo a upropastio nas je u nekoliko poslednjih utakmica i danas je opet ocajno poceo. Pogubljen skroz a igra 30+ minuta.

vss

pre 2 godine

Излуђује ме Фобрић са његовим улазима и флоутерима. 90% промаши. Треба лепо само да шутира за 3, ту је најјачи, улази су му безвезе скроз и чудно изгледају. Волтерс је мајстор флоутера. Цедевита кренула одмах са тројкама, неће ваљати ако се распуцају. Већ 3/3.

dule

pre 2 godine

Коментатори су толико пристрасни и непрофесионални,да би попили отказе да су ми рођени синови.Знају сви да мрзите Звезду и све српске клубове сем Партизана,али одглумите коректност,пробајте да се понашате као професионалци кад већ то истински нисте.За Цедевита-Олимпију ништа чудно,сем откако су отишли у Љубљану више нису обавезни Јавор,Болтаузер,Пукл,кољеншић,много праше тројке па ако супер иде победе,ако не пукну.Код Звезде се поред старих мана,види и физичка слабост и недостатак енергије за одбрану због мировања у изолацији.Ивановић,дечко као да игра под страхом,као да има неке претње.И поред десетак несвираних фаула играча ЦОЛ у нападу одгуривањем руком и бројних других грешака (много више на штету Звезде),несвирањем више пута 3 секунде у рекету играчима ЦОЛ,Звезда је упорношћу,непредајом,више него заслужено победила.Звезди је показано шта је чека ако и она не почне да плаћа судије.

Samo kažem

pre 2 godine

Nebulozama se hranite!!!
Igrate EL već 6-7-8 g i svaki put pre ili posle Božića,pričate kako igranje u EL nije važno,važna je ABA?!!?
Smešno!!!! Smisao ABA ako cete i sledeće godine bar 20 puta da izgubite i utakmicu,živce i novac????
Ove sezone ste već 12 puta poraženi.. do kraja još 10-ak poraza!!! U čemu uživate???
Igrate najružniji košarku u Evropi!!!
Ako se uopšte tako može nazvati!!!
Kalinić umesto da prenese,znanje i majstorstvo,svi ga kopiraju u padanju,provokacijama, bezobrazluku!!!! Kapitensku baš!!!
Navijači navijaju samo kako gazda dozvoljava?!!
4F4 + jednom šampioni+3krk(EC)...
To sanjate 2 puta nedeljno!!!!
Sanjate još više!!!!
(Mio, 24. januar 2022 22:13)
Samo napred Zvezdo

Стара школа

pre 2 godine

Свим коментаторима све не ваља, а на крају сваке сезоне Звезда СВЕ освоји. И тако годинама...

Rene Artois

pre 2 godine

Posle ovoga, ni jedan navijač Zvezde, više nikad ne smije komentarisati suđenje. Bruka i sramota.
(Timi, 24. januar 2022 20:06)

Kao prvo, iskreno se nadam da tvoje mentalno i fizičko stanje nema veze sa Timijem iz South parka... i kao drugo, Zvezda je daleko više oštećena u ovom kolektivnom sudijskom kriterijumu da se ništa ne svira ako baš nije očigledan faul.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Evroliga sve vidi. Zato je i izdala saopstenje o kradju protiv Slaska. Zna se ko krade a koga kradu u Evroligi. Veceras sudjenje perfektno, ali bukvalno perfektno i sada se nadjes ti da pricas o istom. Posle one lakrdije protiv Igoke, posle 27 bacanja viska protiv Mege, posle one bruke protiv Slaska. Vidis Will, vasi spinovi nam vec 8 godina ne mogu nista. Ali bukvalno nista, eno ga instagramer spinuje za sve pare godinama ali za dzaba. Ovi spinovi po portalima su tek smehotres.

Gagiša

pre 2 godine

@Pošto ovde dominiraju navijači evropskih sektiksa da ih pitam zašto su odložili utakmicu protiv Cibone? Jeli teško igrati svaki drugi dan? Sutra igraju u Turskoj a u subotu je trebalo protiv Cibone?
Istine radi, Cibona je tražila odlaganje, a ne Partizan!

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Partizan opljackan protiv Mege u utakmici gde je imao 27 slobdonih vise i gde je samo u poslednjih 40 sekundi imao 7 bacanja? Protiv Mege koja je igrala bez 5 igraca i kao takva vodila celu utakmicu i zasluzeno dobila? Pa ti Will stvarno nemas nikakve sramote covece.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, trener Krke je dosao do Zvezdine klupe, znaci nije napustio za par koraka prostor vec je bukvalno dosao do Zvezdine klupe da se objasni sa sudijom. I sam je bio svestan da za to ide tehnicka. Ali eto, po tebi je on izasao za par koraka, kao da mi nemamo oci i da nismo gledali utakmicu?

Стари Звездаш

pre 2 godine

Borky,Друже,пријатељу,ја то видим,али не могу да схватим и прихватим то за нормалност.Према неким анкетама од пре пар година,од особа које су се изјашњавале да навијају за Звезду и Партизан,за навијаче Звезде се изјашњавало 80 до 85 посто изјашњених а 10 до 15 посто се изјаснило за навијаче Партизана.Било је неколико анкета,али су проценти варирали у тим односима и процентима.Тако да то и није нека подељеност типа пола-пола.То што је КК Партизан деценијама бесплатно делио карте тзв вођама навијача и многим навијачима,па изгледа да их има више.Колико год којих има сви треба да будемо патриоте,добри људи увек,и на сваком месту.Да поштујемо једни друге.То што се неки србомрсци из туђих држава лажно представљају као навијачи Партизана како би сејали семе зла,мржњу,нетолеранцију нека те не буни.Има их на десетине.Поздрав.

Kg

pre 2 godine

Kalina ga nije ni dotakao
(Gordana, 24. januar 2022 20:27)
Mozda mu malo pocesao lakat ali nije bitno, moze nam se. Mi smo za ove ono sto je Efes za nas. Pokrali Nas u evroligi, ti stanes mirno i cutis. E tako ovi klubovi Mali, Cedevita, Buducnost, Partizan, koji 10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.

Caki

pre 2 godine

Cedevitu da hoce sut kao protiv Partizana, sada bi bili na +15. Pulen I Ferel onda nisu masili a sada nista. Na Zvezdu je korona ostavila uticaj na takmicarski nivo igre.

gagi

pre 2 godine

Grobari smirite se malo, Zvezda ce biti prva, a vama ostaje zestoka bitka za pogiciju 2.Buducnost ima bolji raspored, svi jaci protivnici joj dolaze, a jos vi idete Cedeviti. Sto se tice sudjenja nikom ne navlace ove godine kao Rumenom. Studentski, Slask, Huventud, Mornar, Igokea sve gurale sudije. Sto se tice nas neshvatljivo je sta radi Kalinic. Koje on glupe faule pravi, nerezonsje suteve. Vrhunski igrac ali se mora staviti pod kontrolu, puno daje sebi za pravo. Radonjic me sve vise razocarava sa vodjenjem ekipe. Cibers moze sigurno odigrati kao Kuzmic i Mitrovic. Njih dvojica su mnogo pali u formi.

vss

pre 2 godine

Калина НУЛА поена и више изгубљених лопти. Ко зна колико је шутева узео, мрзи ме да гледам статистику.

Lune

pre 2 godine

Zvezdi fali centar i to je neosporno. Cirbes ne moze da pokrije tu poziciju, kao ni Kuzmic. Nisu mi jasne uloge Ivanovica i Markovica, dosta stete ekipi. Nadam se da ce kockice da se sklope u Grckoj protiv Olimpijakosa.

miško

pre 2 godine

Kada su krađe bodova u pitanju tu je Partizan bez premca. Sudija filijale sklanjalice i druge stvari bar na pet utakmica ABA lige. Da me nabrajam, grobari znaju.

PAR

pre 2 godine

Deluje da jeste bilo kontakta po ruci, ali zaista je bio minimalan i sudija je mogao da svira, ali stvarno nije morao. Greška Cedevite je što nisu išli na prodor. U svakom slučaju, jedna od boljih i zanimljivih duela u ABA ligi u poslednje vreme.

Ssss

pre 2 godine

haha kako ih boli... Ovom pobedom osigurano prvo mesto, i da izgubimo u derbiju protiv buducnosti i sedmoplasiranih prosle godine prvi smo. A u pioniru ne mogu da kradu, domaci teren plus Radonjic na klupi .

Стари Звездаш

pre 2 godine

Шта је бре неким људима,не могу да схватим.Зар је неким Партизановцима,неким Гробарима,или како се све не називају дражи сваки страни клуб од сваког србског клуба,па и од Звезде.Зар је антисрпски титоизам у вама толики да мрзите своје а волите све туђе.Ево,ја као нормалан Србин,Звездаш,желим нашем Партизану да сутра победи страни (у овом случају турски клуб).И увек сам навијао не само за Партизан кад игра против било ког страног клуба,него за сваки србски клуб кад игра са страним клубом.Па то је чин патриотизма,поштовања себе и својих,што би по дифолту требало да се подразумева као најнормалнија обавеза.

bvb

pre 2 godine

Cedevitu da hoce sut kao protiv Partizana, sada bi bili na +15. Pulen I Ferel onda nisu masili a sada nista. Na Zvezdu je korona ostavila uticaj na takmicarski nivo igre.
(Caki, 24. januar 2022 19:24)

Zvezda igra jednu od najboljih odbrana u EL pa shodno tome ni Cedeviti ne dozvoljavaju da im sipaju sa svih strana ko KKP.

Miki

pre 2 godine

Grobari de rastorokali o suđenju. Zaboravili gepekovanje, faul u finalu Kupa u zadnjoj sekundi i konstantno navlačenje za njih kad god je trebalo. Smit iz Mege ih je vratio na fabrička podešavanja, ima nešto u tom prezimenu Smit, nešto kobno za zebrice.
I na kraju svega smeta im suđenje. Da parafraziram Dučića:" Vi Grobari ste najhrabriji navijači na Svetu, ali ne zato što se ničega ne bojite nego zato što se ničega ne stidite."

zzbz

pre 2 godine

Igraci totalno van forme, ona odbrana ne postoji, doveden Markovic koji nije vise za profi kosarku, potpisan rekreativac Cirbes koji ni ne igra...

Gorski

pre 2 godine

Stvarno bih voleo da znam čemu služe i zašto su uopšte tu: Cirbes, Simonović, Lazarević i donekle Marković? Da makar ulaze sa klupe da zamene nekog na par minuta pa makar i da naprave po 5 faula kada treba. Ovako, ništa. Samo sede na klupu i gledaju utakmicu. I za to primaju platu!!
Stvarno mi je to misterija?!??

Basile

pre 2 godine

Ne zna Hollins nista, treba ga oterati. To su bile reci 80 posto navijaca Crvene Zvezde u Novembru mesecu. Apsolutno glavni arhitekta pobede, sumirajuci ceo mec, a pogotovu poslednji minut. 3 poena preko ruke na 52 sekunde do kraja,a onda rampa Omicu na ziceru. Svi pricate kako Zvezda igra lose kako ovo kako ono...
Zvezda se odlucila da igra cvrsto i takav tim je napravljen, ekipe Dejana Radonjica igraju to sto igraju i ne znam ko je ocekivao da ce Zvezda dovoditi strelce. Poraz protiv Asvela je bio apsolutno zbog Korona virusa. Tacno se video pad kod igraca u drugom poluvremenu, u normalnim okolnostima ta prednost bi se digla na 20 razlike i tu bi bio kraj.
Ovakve pobede donose titule u Abi, u gostima protiv Partizana, Buducnosti, Olimpije, Igokee.Jako bitna pobeda.
U svakom slucaju vrlo interesantno ce biti do kraja.

e bre

pre 2 godine

Jel i dalje Omić fleksuje po Stožicama?!

E sine moj. Nikad pre vremena protiv Zvezde sa pumpanjem mišića, klimanjem glave i tim forama osnovaca sa livadice. Ne radi, džabe.

Hala

pre 2 godine

Pošto ovde dominiraju navijači evropskih sektiksa da ih pitam zašto su odložili utakmicu protiv Cibone? Jeli teško igrati svaki drugi dan? Sutra igraju u Turskoj a u subotu je trebalo protiv Cibone?

pfc

pre 2 godine

E upravo se večeras pojazalo koliko Zvezdi fali ozbiljan centar
Sreća po ostale timove pa su tu i dalje Cirbes i Kuzmić inače ih niko ne bi dobijao
Pa koliko samo ofanzivnih skokova i zicera u reketu je imala Cedevita

pera ložač

pre 2 godine

Ovo nije kradja, nego, i kriminal je preslaba rec.....
(Bizon, 24. januar 2022 21:23)

I unatoč tome, Crvena zvezda je i pored kriminalnog suđenja u korist Cibone, pobedila!

Šamrok Flora

pre 2 godine

@Mio

A ti lepo gledaj kako se raspada ovaj vaš državni projekat sa sve Željkom na čelu...Najskuplji nikada .Taba vas ko stigne...Posle Mege koja vas je sa juniorima dobila,ja bi ćutao dva meseca i reč ne bi progovorio!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ЗВЕЗДАШ - Добро, ајд ми ти онда објасни о спорту кад га ти капираш?

Joni

pre 2 godine

(Mio, 24. januar 2022 22:13)

Momče, batali te frustracije, Zvezda igra evroligu i igraće. Bolji smo tim od vas. Pusti nama ljutnju na naše neverovatno nesrećne evropske poraze. Raduj se evrokupu, možda vas i krene pa u Beogradu napravite feštu za prolazak u evroligu.

NY

pre 2 godine

Zagrepčani se nadali kiksu Zvezde. I dalje su u oblacima da će da osvoje ABA. I onda svaki put kada Zvezda tesno pobedi kreće priča o kradji. A niko da pogledaju ko su bile sudije. Hrvati a igrao hrvatski tim

nino

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)

Nije se desilo.

veliki strumf

pre 2 godine

Ово смо некако добили, уз много среће. Али људи моји, колико лаких поена на обручу примамо... Па да ли је могуће да неког центра не можемо да доведемо целе сезоне, да заштити обруч?! Срећа она рампа Холинса, можда и пресудна, али је криминал како лоше бранимо рекет. Цедевита направила врло опасан тим, ако се добро не појачамо неће ваљати. Како је могуће да нпр. нисмо вратили Јаку? Сјајно игра, он је дефинитивно ниво за ЕЛ. Калинић има великих проблема, ово му је ко зна која лоша утакмица и у одбрани и у нападу. 3/4 није постојао, све поене убацио је у једној.

Sabre

pre 2 godine

Kradja je sastavni deo modernog sporta.

Napred Partizan!
(true men don't kill coyotes, 24. januar 2022 20:02)

Hahahaha odlicno si ovo rekao, samo kakve veze ima to sto ste lopovski klub sa Zvezdom i Olimpijom?!

Hahahahahaha

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25)

I pljacka protiv zvezde i ne znam gde ste još izgubili. Bili bi prvi bez poraza samo da vas ne pljackaju kad god izgubite. I tako već nekoliko sezona jer zaboga kako bi institucija izgubila , a da nije opljackana.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25)

Istina je da su nas opljačkali protiv Mege. Imali smo samo bednih 27 bacanja više, a sudije nisu svirale nekoliko poprekih pogleda igrača Mege, niti je njihov trener dobijao tehničku svaki put kad se obrati sudijama.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)

Каква бесрамна лаж!

Fenomen

pre 2 godine

Samo nas je sreća pogledala...sve smo uradili da izgubimo
Na mene su utisak ostavile sudije. Ne pamtim kad je Zvezda imala poštenije suđenje u gostima.

Spale

pre 2 godine

Koliko smo šuplji za Evroligu toliko smo sila za ovu ABA ligu. U Evroligi uglavnom igramo znacajno bolje od ovog veceras i mi vodimo, ali nas protivnik rutinira i okrene na kraju. U ABA ligi uglavnom loša igra, ali na kraju mi okrenemo protivnika i to veceras najvećeg konkurenta uz Budućnost, za titulu…;

Ali to spin majstori ne vide

pre 2 godine

Krece grobarska spin masinerija. Tu su bez dileme najjaca sila. Sad ce da ipadne da je cedevita ostecena, a sudije celu utakmicu potkradale Zvezdu i gurale cedevitu

Borky

pre 2 godine

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.
(ja, 24. januar 2022 21:48)

Ne smes preci pola,cak je i trener Krke bilo jasno i nije se ni bunio jer zna da za prelazak preko pola terena mora ici automatski tehnicka. Zanimljivo da vi koji ste umislili da ste izmislili kosarku ni pravila niste naucili.

Владимир

pre 2 godine

Полако људи!
Па тек су се опоравили од короне и имали тежак меч пре три дана. Сигурно су исцрпљени. У таквој ситуацији ово је више него добро. Нису то машине, већ људи. Мало реалности није на одмет.

Entoni Majls

pre 2 godine

Jaka pokidao utakmicu, Zvezda dobila.
Definicija win-win situacije, Jaka je srećan :)
Dovedite čoveka od leta, igra zverski!

Bravo bre momci, Zvezda šampion!

veliki strumf

pre 2 godine

Stvarno bih voleo da znam čemu služe i zašto su uopšte tu: Cirbes, Simonović, Lazarević i donekle Marković? Da makar ulaze sa klupe da zamene nekog na par minuta pa makar i da naprave po 5 faula kada treba. Ovako, ništa. Samo sede na klupu i gledaju utakmicu. I za to primaju platu!!
Stvarno mi je to misterija?!??
(Gorski, 24. januar 2022 19:55). Цирбес кад год је имао какву такву минутажу ове године био је сасвим ок, пре свега у нападу. У одбрани је танак, али шта Кузмић је као добар??? 40 поена смо примили из рекета вечерас, запањујуће! Лазаревић уопште не знам зашто не игра - дечко је одличан дефанзивац а и у нападу је погађао многе тешке шутеве. Невероватно да се и не скида. Симон очигледно има неки проблем а и матор је, мада и такав уме да буде користан. А Марковић је зрео за пензију, никакав учинак од када је дошао. Усудио бих се рећи да је гори у одбрани, где је направио силу грешака, него у нападу. А сви знамо да је у нападу катастрофалан - ни шута, ни организације напада, потпуно безвредан. Заузима безвезе место Лазаревићу који би стасао у јаким утакмицама.

deki27

pre 2 godine

Posle velike pobede veceras a ovo je stvarno velika pobeda,nije lako kritikovati.Vidi se da igraci polako ulaze u ritam posle velike pauze zbog korone.Sto se tice price o igracima i mogucim pojacanjima,stvari ne stoje najbolje.Svi znamo da smo tanki pod kosem,danas su nam se nadavali koseva iz reketa,ttreba nam jedan suter da bude barem 50 posto Berona ili Pantera ali drugari,za sve to nema para.Zvezda ako osvoji ABA ligu ove godine sa ovim timom,bice to najveci moguci uspeh.Shvatite da se drzava tj jedan covek ,inace veliki zvezdas,okrenuli Partizanu i guranju nenormalnih para za nase uslove u taj klub.I pored toga,nije mi jasno da Cirbes ne dobije ni minut a veceras je veliki problem bio u reketu,Pefi nam nista nije doneo,bolji bi nam bio Uskokovic i da Lazarevic vec drugu utakmicu ne igra.Partizan ne staje sa pojacanjima,Cedevita je odlicna ekipa,Buducnost dovela Perija pa zato i kazem da ova liga ako se osvoji ,bice to neverovatno.Posto je tako kako je,molim navijace da ne hejtuju nego da podrze klub

Gorski

pre 2 godine

Kradja je sastavni deo modernog sporta.

Napred Partizan!
(true men don't kill coyotes

Bar vi to dobro znate. DOKTORIRALI ste po tom pitanju!!!!

Zoran

pre 2 godine

Судије урадише добар посао за Цедевиту,али опет нека божја срећа донесе поштену победу Звезде.Најчудније,што од Цедевите више тугују пријатељи (што се тако ословљавају) који нису ни играли ову утакмицу.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Ja, Baktros, da, sve je cisto. Nad Ivanovicem faul je cist ko suza. Ne gledajte samo ruke u kosarci, vec i polozaj tela, nogu u stomak i udarac po glavi. Nad Farelom je kontakt posle suta bio minimalan, uglavnom se takve stvari ne sviraju. Pobeda Zvezde cista ko suze, na ogromnu srecu ali opet cista. Smesno je da vi koji ste se veceras ponadali pricate o sudjenju. Posle onog protiv Slaska kada je EL sama rekla o cemu se tu radilo, posle guranja u svakoj utakmici ABA lige, posle 27 slobodnih bacanja vise protiv Mege, posle onoga cirkusa protiv Igoke. Smesno skroz ko nam prica o sudjenju.

zemunski kej

pre 2 godine

Doktorski odigrao Nikola Ivanovic posednjih minut i po. Trojke pa navukao Edzima na faul. Pogodio slobodna. Posle je Kalinic odbranio Jogija Farela. Ne zurite sa ocenama pre vremena ipak su to iskusni igraci. Mogu da promasiju celu utakmicu ali daju onaj posednji najvazniji.

wea

pre 2 godine

Bitno da kidaju i ginu za loptom protiv Partizana,a tu vam je i Blažič,vaš ćovek,šta se sekirate.
(Rade 74, 24. januar 2022 19:51)

I da jeste tako, i da nije...
Može nam se sve.
Jer tako smo u mogućnosti.

Dejan CZ

pre 2 godine

Ugasi se partizanu i poslednja nada...Ne vredi vam frakcijasi,valja vam u plej offu biti gost aktuelnom sampionu i stalnom ucesniku EL...a kako to izgleda po vas godine koje su prosle su vas dobro obrazovale po tom pitanju sta vas ceka.

Spale

pre 2 godine

Ovaj mučenik što se potpisuje sa -ja- će završiti u kliničkom, koliko se potresao. Lik kaže kako su pokradeni protiv Mege, a odnos bacanja 35:8?! Sakrij se u rupu mišu.

stefan

pre 2 godine

Zato sto samo ovde mozete da okrecete, nigde vise. Godisnje tako okrenete 3 tekme, jednu odlozite ili ne odigrate, krenete ligu sa 2:0 i idemo Kalis.
(Lazar, 24. januar 2022 20:28)

Zaboravio si i Partizan koji je zadnjih godina redovna mušterija.

Lazar

pre 2 godine

Bravo moja zvezdo.A sta vi očekujete takozvani zvezdino navijači Ekipa dve nedelje nije trenirala igrali smo egal sa asvelom i pobedili Cedevita olimpiju u odličnoj formi(samo da vas podsetim da je pobedila partizan uprkos navlacenju sudija).Ono sto mi čekamo tek dolazi,napred Radonja uzmi sve!

marko

pre 2 godine

Novo gostovanje u ABA i novo mucenje! Ni sami ne znamo kako smo ovo dobili! Kako se previse mucimo kao gosti, veoma ke bitno obezbediti domaci teren do kraja PO! Inace ce biti svega i svacega!

PS: I dalje nam fale centar i bek! E sad' da li cemo se pojacati za zavrsnicu sezone ili ne... ja bih voleo... ne znam sta kaze struka!?

duledudule

pre 2 godine

Nad Ivanovićem faul, nad Ferelom nema faula. Školski primer dvostrukih aršina. Opet Hordov.
(ja, 24. januar 2022 20:12)
Sta je sporno, namesgio ga Ejim na koleno, naseo na fintu. A ovo u zadnjoj sekundi mazenje ne moze biti faul, da citiram jednog vaseg grobara. Ne svira se faul u zadnjoj sekundi...

партизановац НС

pre 2 godine

Писао сам раније,да је Црвена Звезда најјача и да ће на крају бити прва.Прогнозирао сам да ће наш клуб бити четврти на крају,а Будућност друга.Било би добро да успемо да будемо трећи и избегнемо Звезду ако уђемо у пулуфинале.Ова победа Звезде је добра вест за нас јер нам повећава шансе за треће место.И Цедевита показује да само куповина све више играча и гомила,не даје тако лако резултате,ни тако брзо.Наравоученије и за наш клуб.

Arenas

pre 2 godine

Ovaj Jogi Ferel nije ni za evrokupa, a kamo Li za NBA....gledam ga vec nekoliko utakmica...... Velika rupa u odbrani , napadi bez ijedne kreativne ideje, prelako prodane izgubljene lopte u napadu, isforsirani sutevi uglavnom promaseni.....jedino Sto ga vadi brzina, Ali sa takvom losom odbranom on nije ni za ABA.....

Gorski

pre 2 godine

Gorski, 24. januar 2022 19:55). Цирбес кад год је имао какву такву минутажу ове године био је сасвим ок, пре свега у нападу. У одбрани је танак, али шта Кузмић је као добар??? 40 поена смо примили из рекета вечерас, запањујуће! Лазаревић уопште не знам зашто не игра - дечко је одличан дефанзивац а и у нападу је погађао многе тешке шутеве. Невероватно да се и не скида. Симон очигледно има неки проблем а и матор је, мада и такав уме да буде користан. А Марковић је зрео за пензију, никакав учинак од када је дошао. Усудио бих се рећи да је гори у одбрани, где је направио силу грешака, него у нападу. А сви знамо да је у нападу катастрофалан - ни шута, ни организације напада, потпуно безвредан. Заузима безвезе место Лазаревићу који би стасао у јаким утакмицама.
(veliki strumf

Ja i nisam napisao da je Kuzmić dobar, samo sam napisao da ne znam čemu služi Cirbes zato što ne ulazi u igru!!! To da li bi bio bolji ili lošiji od Kuzmića ne može da se zna jer NE ULAZI u igru!!! To je meni misterija. Što je uopšte potpisan i ostavljen u klub kada NE IGRA. Isto sam napisao i za Simonovića i Lazarevića. Sede sa strane i NIKOM NIŠTA!!! Razumeš? Moja poenta je ta da bi bilo mnogo bolje da smo doveli TRI(četiri ako se uzme u obzir i Marković) BILO KAKVA IGRAČA umesto pomenutih. Ako ništa više IMALI BI NEKAKAV UČINAK. Ponavljam, meni je misterija to što su oni dovedeni ili ostavljeni u klub kada NIČEMU NE SLUŽE!!!!!

UjkaŽitko

pre 2 godine

panteri je l vas makar malo sramota? znam da nije jer vi ne znate za sram!
(vođa, 24. januar 2022 20:42)

Ne znam što pominješ navijače fmp-a, ali mene kao zvezdaša je sramota koliko dobro igramo košarku!

super

pre 2 godine

Čak i takva Mega jača je od ekipe Krke koja bi vas dobila da vas i u Novom mestu nisu sudije izvukle. Jadno i bedno...
(ja, 24. januar 2022 20:51)
Ko je kriv treneru Krke koji je napravio tehničku grešku?Mega vas da drugom postavom dobila...Cedevita na vašem terenu rastavila i Zvezda lagano +15!
Da vas podsetim idete na noge Cedeviti, Budućnost koje gubite lagano jedino ce biti cupavo u derbiju ali Zvezda dobija...

i

pre 2 godine

Mozda mu malo pocesao lakat ali nije bitno, moze nam se. Mi smo za ove ono sto je Efes za nas. Pokrali Nas u evroligi, ti stanes mirno i cutis. E tako ovi klubovi Mali, Cedevita, Buducnost, Partizan, koji 10 godina nisu videli ozbiljnu utakmicu, da stanu I postuju silu. Dzabe sve ulozene pare, zna se ko je Tata, I to uglavnom nasi igraci, srbi, cak i vecina ovih sto zvanicno nisu srbi su donekle nasi ( ivanovic, cirbes). Lepo.
(Kg, 24. januar 2022 21:01)

hahahahahahahaahhaha dobar si, al nećemo na takav niski nivo sa takvim razmišljanjem. Dakle pobeda se piše, a to da li je bio faul ili ne ne znamo sad kao i u mnogim drugim situacijama koje su ostale nerazjašnjene, kako Zvezdi tako i drugima. Da je ostalo vremena posle šuta, kladim se u sve da bi sudija gledao snimak. Dakle, piši pobedu a igru briši, u ovakvim mečevima je jako bitno dobiti makar i igrao sramno. Može bolje i mora, i da konačno da Dejo dobije neizvesnu utakmicu. AJMO CIGANI DALJE.

Miskec

pre 2 godine

Od svega je najvaznije da je tabela ABA lige bas kako treba!
Sto se tice pobede protiv Olimpije samo cu citirati nekakvog samozvanog generala:"Tako nam se moze i hoce!"

tamoneko

pre 2 godine

Katastrofalni plejevi
I onda niti organizovan napad, niti nešto odbrane.
Kalinić i Dobrić moraju sami sebi da kreiraju pozicije, a to onda naravno ne izađe na dobro..
Akciju za centra ne pamtim kada sam video

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ovaj Jogi Ferel nije ni za evrokupa, a kamo Li za NBA....gledam ga vec nekoliko utakmica...... Velika rupa u odbrani , napadi bez ijedne kreativne ideje, prelako prodane izgubljene lopte u napadu, isforsirani sutevi uglavnom promaseni.....jedino Sto ga vadi brzina, Ali sa takvom losom odbranom on nije ni za ABA.....
(Arenas, 24. januar 2022 18:43)

Provaljen je. Ta njegova probijanja sa povratnim pasom na liniju za 3. Nama je to obilato prodao, zato nas i dobise. A u odbrani, igraci njegove konstitucije uvek imaju problem. Mali raspon ruku, slabi u kontaktu. Ali ako ga ne shvatis ozbiljno, moze mnogo problema da napravi. Kada je tek dosao bio je osvezenje u timu. Sada vise ne deluje tako opasno.

super

pre 2 godine

Pa, očigledno je treneru Krke kriv sudija koji mu je dosudio tehničku. Koliko puta je Radonjić napustio dozvoljeni prostor u završnicama utakmica a nikom ništa. Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.
(ja, 24. januar 2022 21:48)
Radonjić je dobio previse tehničkih greska a vazi za fer i pravog sportistu,da li ste ga videli nekad da je vređao ili omolovažavao protivnika? Što se ne bi sudila tehnička greška do god se igra ? Ili se secate kupa kad je Beron faulirao u zadnjoj sekundi igrača Partizana ili imate selektivno pamćenje?

Pall Mall

pre 2 godine

Hvala Bogu da jednom Zvezda dobije ovakvu završnicu. Izgubili su ne zna se broj ovakvih utakmica u EL. Xamo ove sezone su izgubili jedno pet sest utakmica na jedan posed ili kos razlike. Da su pola realizovali vec bi bili kandidati za f8.Ovako idemo da dominiramo ABA likom. Ovaj ce poraz najteže pasti ne Sedeviti vec takozvanoj instalaciji. Oni su se ponadali da ce Zvezda ovde kiksati.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Konacno pobeda u neizvesnoj zavrsnici na cistu srecu. Jako bitna pobeda koja nam sad vec izvesno donosi prvo mesto. Ali, ova utakmica je pokazala svima da imamo kao ekipa neverovatne probleme koje moramo da resavamo odmah. Odbrana od pika nam je uzas, Cedevita se nadavala poena iz cistih zicera. Odbrana prve linije, preuzimanja i komunikacija u odbrani je takodje uzas. Centri, o tome pricamo od pocetka sezone. Prvi centar nam je potreban koliko jos juce. Nemamo jaku trojku osim Kaline, koja moze da ga zameni. Nemamo skocnu 4-orku koja moze da zameni Vajta. Lazarevic mora u tim odmah. Cirbes ako ne igra, onda neka ide. Verujem da Radonja sve ovo zna. Uvek uz vas.

Sta li je to u njihovim glavama?

pre 2 godine

Partizai pokraden protiv mege??? Wtf??? 27 slobodnih bacanja vise, zadnja dva minuta horor navlacenja za partizai. Ovde vec 20 komentara kako su ih sudije ostetite. Kakvi majstori spina, svaka cast

Pall Mall

pre 2 godine

Ja
Kazes Partizan opljackan protiv Mege. Jeste kako da ne Partizan izveo 35 penala na spram Mege koja je sutirala 8.Eto to je ta pljačka. Samo sta vredi kad navijaci takozvane instalacije umisle nesto a doktori za pljačke kroz istoriju. E svako li mi danas ostavlja komentare.

i

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)
Utakmica prošle godine, 3. kolo protiv Olimpije: kraj meča, cela hala skandira Jaki, ovacije i aplauzi, uostalom i ja pa zato znam da je bilo tako. Dakle ili si bezobrazan pa pišeš netačne informacije ili prosto si nešto pomešao.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

Partizan opljačkan protiv Mege, Zvezda opljačkala Cedevitu. Umesto da oba kluba budu na dva poraza, zvezda ima dva poraza manje. Eto, to vam je ABA liga...
(ja, 24. januar 2022 20:25) # Link komentara

Ta Mega vas je dobila bez gotovo cele startne petorke. Sama prica o sudijama je tako naivna ali i pateticna i tuzno za videti za KKP...

Miško

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali čitam....Lazarević nije igrao. Meni je, iskreno, žao. Dečko se trudi i bori. Nisam trener, ni košarkaš, pišem kao navijač. Meni deluje da, za njega, ima mesta.
Napred Zvezda!!!!

Tex Willer

pre 2 godine

Ne da je čudna odluka, nego je skandalozna, ja nikad u životu nisam video da se u završnici dosudi tehnička treneru kada su strasti uzavrele.(ja, 24. januar 2022 21:48)
Pa prema tome ni sumnjiv prekršaj u zadnjoj sekundi kada u strasti još uzavrelije jer se igra finale - dakle jedna utakmica a ovde se ipak radi o ligi gde ima mesta popravnom.

zvezdale

pre 2 godine

Ajde neko da pohvali fantastičnu partiju Ostina Holinsa! Dabogda ti svaka bila ovakva!
Na kraju dobio ozbiljnu kosku od Džonija, dao trojku preko Jake za -1, zatvorio rupe u odbrani posle kolektivnog ispadanja i onda rampa kao ključni faktor daljeg prokreta. Fenomenalna utakmica, jedna od boljih. Čestitke i za Olivitu, biće dobri u plejofu.

Ovakva pobeda baš znači. Zvezda šampion!

deki27

pre 2 godine

Samo da podsetim Zvezdine navijače da smo i Mitrovića i Blažiča svojevremeno oterali uz pevanje cele hale Jaka odlazi, Jaka odlazi i nešto kasnije Luka odlazi, Luka odlazi... Luka se vratio jer je veliki Zvezdaš, a Jaka hoće, samo malo sutra.
(Rene Artois, 24. januar 2022 20:36)
U moru gluposti koje mozes ovde da procitas,ova je najveca.Niko nikada nije skandirao ni Mitru ni Jaki da idu iz kluba.Koliko mi je poznato, Jaka i dalje nosi Zvezdu u srcu i meni nije jasno kako je Radonja koji ocigledno volim igrace iz svog prvog mandata ,zaboravio na Jaku.Brz,ima odlican prodor ,sut ,moze da igar i keca i dvojku,masa koseva u tranziciji

onako

pre 2 godine

Gorski

Molim te prestani, nema smisla baljezgaš danima.

Simonović i Lazarević nisu ni bili u protokolu, ne znam šta ti smeta Lazarević?

Simonović završava karijeru za boljeg od Cirbesa očigledno nema novca ostali su ono što je moglo i što je Radonjić hteo.

Ako ti se ne gleda Zvezda gledaj nekog drugog.

Gossa placa Zeljko 28

pre 2 godine

Deli27, to jednostavno nije tako. Svakako da ce ovi momci imati apsolutnu podrsku sa moje strane uvek, makar ne osvojili nista. Prica oko centra nema veze sa parama. Mi jednostavno nismo poslali ponudu Lesoru na pocetku sezone, pa je on otisao u Makabi. Nismo poslali ponudu jer se cekao Monro. Sada smo imali dogovor sa Efesom za Petruseva, da dodje na pozajmicu od kraja sezone, ali je Efes u zadnji cas odustao zbog neizvesnoti oko Korone. Alana Wilijamsa Radonja nije hteo. Cirbes ne igra jer odlazi u februaru, i umesto njega ce doci centar. Nije da nemamo para, vec jednostavno nije nam se dalo da dovedemo igrace za sada. Bolje i sa ovim da igramo do kraja, nego da dovodimo nekog cisto da bi doveli. Videcemo sta ce biti sa pojacanjima vrlo brzo.

Милан

pre 2 godine

По већини коментара испада да су вечерас играли Звезда и Партизан.И да је Звезда победила.Чекам сутра репризу да видим коју сам утакмицу гледао.А чини ми се да је било Цедевита-Олимпија-Црвена Звезда.

Nikola

pre 2 godine

Par utisaka sa meča koji sam odgledao:
- Zvezda je i dalje bila mislima u onom nesrećnom i neverovatnom porazu od Asvela koji je jednostavno morala dobiti
- Veoma loš skok crveno-belih večeras (25 naspram Cedevitinih 32) i loše građenje koša (= previše lakih poena)
- Loše ponašanje igrača u završnici meča (bežanje od lopte, strah od odgovornosti)
- Neki igrači su totalno van forme (Mitrović, Davidovac, Kuzmić)
- Holins igrač meča (najzad!) po mom mišljenju, sa onom poslednjom trojkom i blokadom nad Augustom
- Vrlo korektno i objektivno suđenje (nije bilo domaćinskog navlačenja)
- Kod COL veoma loše veče njihovih plej igrača (Ferel i Pulen), mada ne bi bilo nezasluženo ni zeleni da su dobili ovu utakmicu

Бата

pre 2 godine

Победа , тешко али победа Звезда није играла 20-так дана и то се види ,идемо даље

Mohikanac

pre 2 godine

pfc

Nije to posledica centara mada su loši, večeras je bekovska linija ispadala... tamo gde je Zvezda najjača def...

Sve su to ass koševi gde centar nije kriv već bek ili play koga prođe igrač.

Rani i konfuzni faulovi Dobrića i Voltersa su režirali igru...sebe su izbacili iz igre.

A i Cedevita je nabacila dosta "mesa" u reket...Omić, Ogust, Murić, Edžam... dosta su skočni i ima ih uz Dragića i Jake koji mogu do tri da brane...

Војислав

pre 2 godine

Gazda Dojkan-Ајде Газдо,објасни сиротињи,како то да је твој помињани Ферел целу утакмицу продавао исте форе а по вама имате најбољег тренера у васиони.А како то Газда да незналица Дејан Радоњић,како га називате,одмах види ту фору и не успева да продаје ту исту фору Звезди,или можда пар пута.Како то да нај,нај тренер не скапира за целу утакмицу,а "најгори" за тили час провали и направи тактику да "не продаје исту фору" целу утакмицу против Звезде.