Četvrtak, 10.08.2006.

11:49

Zlatan Ibrahimović u Interu

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Zlatan Ibrahimoviæ u Interu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Jelena Jesic

pre 17 godina

Obozavam fudbal i Zlatana ali prvi put me je razocarao.Pa svi znamo da kapetan ostaje na brodu i kada je brodolom.Inter je mnogo dobio ali je moj omiljeni fudbaler izgubio dusu.

Inter uvek

pre 17 godina

Ma ko kaze da Zlatan nije igrac napustio je gnezdo kriminala i prevaranata i dosao u pravi klub.Ko kaze za Zlatana da nije igrac taj o fudbalu nista ne zna i to je cinjenica!Zar tako ime da igra u drugoj ligi Juve je vestacki klub koji vode kriminalci i probisveti i neka istrunu u drugoj ligi tamo im je i mesto setite se samo 98 godine kako je bilo kakva prevara oko namestanja i oko drogiranja igraca.SRAMOTA
Forza Inter

Radomir

pre 17 godina

Pozdrav navijacima Milana koji su se usrecili sa Favalijem koji je jos jedan u nizu bisera koje su uzimali od Intera i vracali ih u zivot...
Ibra? Moja zelja je bio Toni, al' 'ajde...

marce

pre 17 godina

Fantasticna kupovina u prelaznom roku celnika Intera. U Inter su stigli Vijera, Krespo, Ibrahimovic. Kakav ce samo sad da bude sastav Intera-ubistven. Konkurencija je nenormalno jaka na svakoj poziciji, Mancini je odlican trener. Nadam se samo da ce ta konkurancija i atmosfera biti pozitivna. Sto se tice Ibrahimovica, igrac je fenomenalan, inace ga Kapelo nebi doveo. Podsecanja radi jos dok je bio u Romi, Kapelo je insistirao na njegovom dovodjenju, pa kasnije i u Juventusu gde je i uspeo da ga dovede. Sad kada je krenuo u Madrid, Zlatan je bio jedna od njegovih zelja iz drugoligasa Juvea. Pozdrav svim navijacima intera...

vlada92

pre 17 godina

@Boka
Ko bre ima najjaci napad na svetu?!?!Navijam za Inter ali lupas kad to kazes....Zaboravio si
na Celzi koji ima Sevcenka , Drogbu , Robbena , ili na Real , koji ima Ronalda , van Nistelroja , Robinja ...

ShiSho_Swe

pre 17 godina

Pravi potez Juveta koji je prodao nezadovoljnog igraca.Inter je dobio jako dobrog igraca ali je poznato kako inter utice na vrhunske igrace a poznat je i zlatanov mentalitet.Per Cento Anni La Unnica Passione in Italia-JUVENTUS

FORZA JUVE

pre 17 godina

Kakav fenomenalan potez Juventusa, otarasili se najgoreg igraca i jos zaradili...Veliki comeback se sprema, a predvodi ga jedan jedini ALEX DEL PIERO!!!!!!

Mile-Pazza Inter amala

pre 17 godina

Jos jedno zvucno pojacanje. Iako nisam zeleo u pocetku Ibrahimovica sada sam srecan da je on u najboljem klubu na svetu. Luca Toni je odlucio da ostane u Fiorentini i sebi uskrati sansu da u karijeri osvoji nesto i sa klubom,ali to je njegova odluka i mora se postovati.Za dugu sezonu treba imati 6 odlicnih napadaca a sada pored Adrijana,Martinsa(koji ce mozda otici),Kruza Rekobe,Crespa i Ibrahimovica nam ne treba vise niko jedino je pitanje da li ce i Bufon preci u Inter je je bilo nekih reci i o tome.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

div

pre 17 godina

SMESNI SU SVI NAVIJACI INTERA POGOTOVO OVAJ STO JE NAPISAO DA SU ZVEZDA I INTER ZIVOT A DA SU SVE OSTALI SITNICE.LIK SPAJA DVA CIGANSKA KLUBA.SMESNO... JA SAM VATRENI NAVIJAC MILANA I JAKO SAM SE OBRADOVAO INFORMACIJI DA IBRAHIMOVIC IDE U INTER A NE U MILAN.TO KAKAV JE ON IGRAC NAJBOLJE GOVORI PODATAK O DATIM GOLOVIMA PROSLE SEZONE A SOBZIROM NA TO DA NIJE BLISTAO NI NA SVETSKOM PRVENSTVU VIDI SE DA JE INTER OPET NAPRAVIO DOBAR POSAO KAO I OBICNO...MRZI ME DA NABRAJAM SVE NJIHOVE PROMASAJE ALI PONOSIM SE TIME STO JE MILAN NEKE OD TIH IGRACA USPEO DA VRATI U ZIVOT KAO NPR.PIRLA,SEDORFA ITD.PRITOM PODSECAM SVE NAVIJACE INTERA DA IM JE MILAN ZA TE IGRACE UVALIO DAVALU I SL.TO DOVOLJNO GOVORI O TOME KAKO INTER DOBRO POSLUJE.ISTO TAKO MISLIM DA NOVAC KOJI JE INTER DAO ZA IBRAHIMOVICA NE ODREDJUJE NJEGOV KVALITET POSTO JE DANASNJI FUDBAL TAKAV BIZNIS DA SE PARA JAKO LAKO TROSE A DA SE PRITOM NEVODI RACUNA O TOME KO SE KUPUJE.FUDBAL JE BIZNIS.REALNO MILAN OVE SEZONE IMA NESTO SLABIJU EKIPU ALI NI 1999 NISU IMALI BOLJU EKIPU PA SU IPAK BILI PRVACI POZDRAVLJAM SVE NAVIJACE MILANA FORZA MILAN

Nemanja

pre 17 godina

Opasno ce NIKE zaraditi ovih dana...Posto ovi iz Intera treba da naruce jos jedno 6000 lopti...3000 za Zlatana i 3000 za Adriana...I sada kad smo se oslobodili "privatnika" Zlatana, otvoren nam je put u prvu ligu...Tako da ce se champions league ponovo igrati u Torinu za dve godine...Ziveo Juve!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanjin Forza Juve

pre 17 godina

Sta reci doveden je najgori igrac prosle sezone u inter.juve ga je isterao poceo je da se ponasa kao razbojnik da ga si telefon treneru da odbija da dolazi na pripremne utalmice Sram ga bilo.Sram te bilo Zlatane,sram...
Svi znaju i Morati i svi.Da je Juve ne unistiv i nikada nece umreti zbog izdajica koje ne igraju srcem vec za pare.
Juve zivi i uvek ce biti najbolji.

Izdajice:GORITE U PAKLI!!

Boka

pre 17 godina

@Juventino o cemu ti pricas???
Ibrahimovic je bio zvezda pre nego sto je presao u Juve, kostao je 19 miliona! A Pirlo je iz Interove omladinske skole, Crespo je odlicnu sezonu imao u Interu, ali su ga prodali zbog para, Rekoba je dosao u Inter jos kao nepoznat igrac i u Interu se afirmisao, Sedorf je bio extra igrac, ali su procenili da im nije potreban, a Kanavaro se nije snasao posle povrede i prodali su ga! Eto, sad cuti!

Juventino

pre 17 godina

Brazilac iz Udinezea Dias Felipe ce biti novi igrac Juventusa. Odbrambeni igrac, ima 22 godine, proslog ljeta bio je velika zelja Milana.
Ovo se zove odlican posao. Za 4-5 mil. € dovode sjajnog mladog igraca koji ce da bude zvijezda. Istu stvar su napravili i sa Paladinom, kojeg su platili oko 7 mil. Mogao bi Morato konacno da nauci kako se stvara tim. A od koga ce ako ne od Juventusa.

Makaveli_The_Don

pre 17 godina

Morati trosi pare ko nenormalan, dovodi extra igrace (Vijera, Krespo... pa sad i Ibrahimovic).
Izgleda da su resili ove godine da osvoje titulu i da potvrde proslu.
Sa druge strane mi je drago zbog Juventusa koji polako gradi tim za velicanstveni comeback...

Toni#7

pre 17 godina

ZLATAN je MAJSTOR!!! IGRACINA!!!
Ne vidim nikakvu konkurenciju u odnosu na njega u Interu. Decko ce igrati GLAVNU ULOGU i sve ce se vrtiti oko njega! Mislim da njegova cjena (vrijednost) sve govori o njemu kao igracu. Inter je platio dosta za njega, ali nemojte zaboraviti da je i godisnja plata Zlatana, FENOMENALNA! SVEMIRSKIH 5 Miliona Eura!!! A vi koji mislite da ce Inter za toliki novac da drzi Zlatana na klupi, ocigledno se varate:)Sto se tice ostalih ekipa u Serie A, mozda samo Roma i Milan mogu da pariraju Interu, ostale ekipe ce izgledati smijesno protiv Intera:)
Nadam se samo da je Sinisa Mihajlovic otisao iz Intera, jer taj lik ne moze ocima gledati Zlatana, cisto iz nacionalnih razloga! Mozda Dejan Stankovic bude pametniji i tolerantniji, inace ce da bude frke u svlacionici:) Sjetite se samo kako je Zlatan glavom razvalio Mihajlovica zbog provokacija:) Zlatan je opasni BALKANAC:) Crespo-Zlatan TANDEM SNOVA!
Pozdrav iz Svedske Zlatanu i fanovima Intera:)

Juventino

pre 17 godina

Na primjeru Ibrahimovica se moze vidjeti, zapravo potvrditi razlika u koncepciji kupovine igraca izmedju Intera i Juventusa. Morati nikada nije doveo igraca za skromne pare i zatim ga valorizovao. Oni su uvijek pravili basnoslovne kupovine, a zatim mnoge od tih igraca unistavali (Pirlo, Sedorf, Krespo, Kanavaro, Rekoba,...).
Obratite paznju na mladog reprezentativca kojeg je doveo Juve. Zove se Paladino. On vec u pripremnim mecevima Juvea daje po 2-3 gola po mecu. Od njega ce da naprave jednog od najboljih napadaca na svijetu.

LUDI

pre 17 godina

30 MILIONA FUNTI ZA ADRIJANA???????HAHAHA NE BIH GA DAO ZA 100MIL.FUNTI A KAMALO ZA 30.ON JE ALFA I OMEGA INTERA I ON NE IDE NIKUD TO JE SAM IZJAVIO.

nija_jp

pre 17 godina

FORCA INTER
Ako sada ne osvoje titulu ne znam kada ce na nju cekamo dugu a i vreme je
ZVEZDA i INTER su zivot ostalo su sitnice!!!

FCRS

pre 17 godina

Citam u novostima da je na utakmici Milan - Zvezda bio Didier Deschamps i da je Juventus zainteresovan za Zigica. On bi bio prava zamena za Zlatana.

buda

pre 17 godina

Zlatan zlata vredi ! a oni koji misle da je los igrac neka skinu najbolje njegove poteze i golove u karijeri, onda ce im sve biti jasno !

Mufc

pre 17 godina

Ibrahimovic je truba.
Nemojte se previse nadati za Adriana, jer ce on najverovatnije u Man United za 30 miliona funti, tako da opet od Intera nema nista, Ibrahimovic ne moze da da vise od 10 golova u sezoni. Pozzz

VIKICA

pre 17 godina

Uh,super.Sada Juve moze da stvara super ekipu,a za sve one koji ne veruju neka pogledaju sastav Juventus-a na njihovom sajtu ,svi igraci su mladi,godista od 84-88,gde je jedini Nedved sa 34.godine.I ti isti mladi igraci su u pripremnoj utakmici davali golove.Za dve-tri godine Juve ce biti najjaci klub(sto on i jeste).
Forza Juve!!!!!!!

razocarani

pre 17 godina

Zasto ga onda nisu pustili u Milan pre par dana za 28 miliona. Nesto tu nije u redu. Steta sto se nije snasao u Juventusu, jer je presavsi u Inter pao s konja na magarca, jer je Inter ubica dobrih igraca. U Milanu mu je bila mnogo slabija kongurencija, jer je realno bilo da igra u tandemu sa Djilardinom, u Interu su vec Krespo, Adriano, Kruz, Martins. I dalje je njegov gol u dresu Ajaksa, kada je nanizao 6-7 igraca i fakticki se usetao u gol, jedan od najboljih golova sto sam video. Zelim ti sve najbolje i u novom timu i pokazi bar deo onoga sto znas i zacepi usta dezurnim kriticarima za gluposti koje pricaju na tvoj racun.
JUVENTUS ZAUVEK

Uros

pre 17 godina

Odlican potez Intera. Ne slazem se da je u Interu bas takva konkurencija u napadu.Ne vidim kako Cruz ikome moze da bude konkurencija,posto je za njega i Igli Tare izmislio fudbal.Ja igrace kao sto je Crespo ne volim pa ni njega ne cenim previse.Recoba je nazalost svoje najbolje godine protracio na klupi u Interu ali ga je sada vec pregazilo vreme.Jedini vrhunski napadaci u Interu su Ibrahimovic i Adriano.Samo ce jedini biti strasno tesko uklopiti dve tako jake,tvrdoglave i arogantne licnosti kao sto su njih dvojica...

Boka

pre 17 godina

Kakva bomba Intera, taman su svi pomislili da kada su kupili Krespa ni jedan igrac vise nece doci, kad ono Ibrahimovic! Au koja konkurencija u napadu (Adriano, Krespo, Martins, Kruz, Ibrahimovic i Rekoba)Inter ima najbolji napad na svetu! Sada ce Martins sigurno da ide, a verovatno i Rekoba. Mozda kupe i Kamoranezija jer su vec dugo vremena zainteresovani za njega??? To bi bilo u neku ruku dobro jer je odlican igrac, a u drugu lose jer imaju dosta veznih igraca!

razocarani

pre 17 godina

Zasto ga onda nisu pustili u Milan pre par dana za 28 miliona. Nesto tu nije u redu. Steta sto se nije snasao u Juventusu, jer je presavsi u Inter pao s konja na magarca, jer je Inter ubica dobrih igraca. U Milanu mu je bila mnogo slabija kongurencija, jer je realno bilo da igra u tandemu sa Djilardinom, u Interu su vec Krespo, Adriano, Kruz, Martins. I dalje je njegov gol u dresu Ajaksa, kada je nanizao 6-7 igraca i fakticki se usetao u gol, jedan od najboljih golova sto sam video. Zelim ti sve najbolje i u novom timu i pokazi bar deo onoga sto znas i zacepi usta dezurnim kriticarima za gluposti koje pricaju na tvoj racun.
JUVENTUS ZAUVEK

Boka

pre 17 godina

Kakva bomba Intera, taman su svi pomislili da kada su kupili Krespa ni jedan igrac vise nece doci, kad ono Ibrahimovic! Au koja konkurencija u napadu (Adriano, Krespo, Martins, Kruz, Ibrahimovic i Rekoba)Inter ima najbolji napad na svetu! Sada ce Martins sigurno da ide, a verovatno i Rekoba. Mozda kupe i Kamoranezija jer su vec dugo vremena zainteresovani za njega??? To bi bilo u neku ruku dobro jer je odlican igrac, a u drugu lose jer imaju dosta veznih igraca!

Mufc

pre 17 godina

Ibrahimovic je truba.
Nemojte se previse nadati za Adriana, jer ce on najverovatnije u Man United za 30 miliona funti, tako da opet od Intera nema nista, Ibrahimovic ne moze da da vise od 10 golova u sezoni. Pozzz

VIKICA

pre 17 godina

Uh,super.Sada Juve moze da stvara super ekipu,a za sve one koji ne veruju neka pogledaju sastav Juventus-a na njihovom sajtu ,svi igraci su mladi,godista od 84-88,gde je jedini Nedved sa 34.godine.I ti isti mladi igraci su u pripremnoj utakmici davali golove.Za dve-tri godine Juve ce biti najjaci klub(sto on i jeste).
Forza Juve!!!!!!!

Uros

pre 17 godina

Odlican potez Intera. Ne slazem se da je u Interu bas takva konkurencija u napadu.Ne vidim kako Cruz ikome moze da bude konkurencija,posto je za njega i Igli Tare izmislio fudbal.Ja igrace kao sto je Crespo ne volim pa ni njega ne cenim previse.Recoba je nazalost svoje najbolje godine protracio na klupi u Interu ali ga je sada vec pregazilo vreme.Jedini vrhunski napadaci u Interu su Ibrahimovic i Adriano.Samo ce jedini biti strasno tesko uklopiti dve tako jake,tvrdoglave i arogantne licnosti kao sto su njih dvojica...

buda

pre 17 godina

Zlatan zlata vredi ! a oni koji misle da je los igrac neka skinu najbolje njegove poteze i golove u karijeri, onda ce im sve biti jasno !

FCRS

pre 17 godina

Citam u novostima da je na utakmici Milan - Zvezda bio Didier Deschamps i da je Juventus zainteresovan za Zigica. On bi bio prava zamena za Zlatana.

LUDI

pre 17 godina

30 MILIONA FUNTI ZA ADRIJANA???????HAHAHA NE BIH GA DAO ZA 100MIL.FUNTI A KAMALO ZA 30.ON JE ALFA I OMEGA INTERA I ON NE IDE NIKUD TO JE SAM IZJAVIO.

nija_jp

pre 17 godina

FORCA INTER
Ako sada ne osvoje titulu ne znam kada ce na nju cekamo dugu a i vreme je
ZVEZDA i INTER su zivot ostalo su sitnice!!!

Juventino

pre 17 godina

Na primjeru Ibrahimovica se moze vidjeti, zapravo potvrditi razlika u koncepciji kupovine igraca izmedju Intera i Juventusa. Morati nikada nije doveo igraca za skromne pare i zatim ga valorizovao. Oni su uvijek pravili basnoslovne kupovine, a zatim mnoge od tih igraca unistavali (Pirlo, Sedorf, Krespo, Kanavaro, Rekoba,...).
Obratite paznju na mladog reprezentativca kojeg je doveo Juve. Zove se Paladino. On vec u pripremnim mecevima Juvea daje po 2-3 gola po mecu. Od njega ce da naprave jednog od najboljih napadaca na svijetu.

Makaveli_The_Don

pre 17 godina

Morati trosi pare ko nenormalan, dovodi extra igrace (Vijera, Krespo... pa sad i Ibrahimovic).
Izgleda da su resili ove godine da osvoje titulu i da potvrde proslu.
Sa druge strane mi je drago zbog Juventusa koji polako gradi tim za velicanstveni comeback...

Juventino

pre 17 godina

Brazilac iz Udinezea Dias Felipe ce biti novi igrac Juventusa. Odbrambeni igrac, ima 22 godine, proslog ljeta bio je velika zelja Milana.
Ovo se zove odlican posao. Za 4-5 mil. € dovode sjajnog mladog igraca koji ce da bude zvijezda. Istu stvar su napravili i sa Paladinom, kojeg su platili oko 7 mil. Mogao bi Morato konacno da nauci kako se stvara tim. A od koga ce ako ne od Juventusa.

Sanjin Forza Juve

pre 17 godina

Sta reci doveden je najgori igrac prosle sezone u inter.juve ga je isterao poceo je da se ponasa kao razbojnik da ga si telefon treneru da odbija da dolazi na pripremne utalmice Sram ga bilo.Sram te bilo Zlatane,sram...
Svi znaju i Morati i svi.Da je Juve ne unistiv i nikada nece umreti zbog izdajica koje ne igraju srcem vec za pare.
Juve zivi i uvek ce biti najbolji.

Izdajice:GORITE U PAKLI!!

Boka

pre 17 godina

@Juventino o cemu ti pricas???
Ibrahimovic je bio zvezda pre nego sto je presao u Juve, kostao je 19 miliona! A Pirlo je iz Interove omladinske skole, Crespo je odlicnu sezonu imao u Interu, ali su ga prodali zbog para, Rekoba je dosao u Inter jos kao nepoznat igrac i u Interu se afirmisao, Sedorf je bio extra igrac, ali su procenili da im nije potreban, a Kanavaro se nije snasao posle povrede i prodali su ga! Eto, sad cuti!

Toni#7

pre 17 godina

ZLATAN je MAJSTOR!!! IGRACINA!!!
Ne vidim nikakvu konkurenciju u odnosu na njega u Interu. Decko ce igrati GLAVNU ULOGU i sve ce se vrtiti oko njega! Mislim da njegova cjena (vrijednost) sve govori o njemu kao igracu. Inter je platio dosta za njega, ali nemojte zaboraviti da je i godisnja plata Zlatana, FENOMENALNA! SVEMIRSKIH 5 Miliona Eura!!! A vi koji mislite da ce Inter za toliki novac da drzi Zlatana na klupi, ocigledno se varate:)Sto se tice ostalih ekipa u Serie A, mozda samo Roma i Milan mogu da pariraju Interu, ostale ekipe ce izgledati smijesno protiv Intera:)
Nadam se samo da je Sinisa Mihajlovic otisao iz Intera, jer taj lik ne moze ocima gledati Zlatana, cisto iz nacionalnih razloga! Mozda Dejan Stankovic bude pametniji i tolerantniji, inace ce da bude frke u svlacionici:) Sjetite se samo kako je Zlatan glavom razvalio Mihajlovica zbog provokacija:) Zlatan je opasni BALKANAC:) Crespo-Zlatan TANDEM SNOVA!
Pozdrav iz Svedske Zlatanu i fanovima Intera:)

Nemanja

pre 17 godina

Opasno ce NIKE zaraditi ovih dana...Posto ovi iz Intera treba da naruce jos jedno 6000 lopti...3000 za Zlatana i 3000 za Adriana...I sada kad smo se oslobodili "privatnika" Zlatana, otvoren nam je put u prvu ligu...Tako da ce se champions league ponovo igrati u Torinu za dve godine...Ziveo Juve!!!!!!!!!!!!!!!!

Mile-Pazza Inter amala

pre 17 godina

Jos jedno zvucno pojacanje. Iako nisam zeleo u pocetku Ibrahimovica sada sam srecan da je on u najboljem klubu na svetu. Luca Toni je odlucio da ostane u Fiorentini i sebi uskrati sansu da u karijeri osvoji nesto i sa klubom,ali to je njegova odluka i mora se postovati.Za dugu sezonu treba imati 6 odlicnih napadaca a sada pored Adrijana,Martinsa(koji ce mozda otici),Kruza Rekobe,Crespa i Ibrahimovica nam ne treba vise niko jedino je pitanje da li ce i Bufon preci u Inter je je bilo nekih reci i o tome.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

div

pre 17 godina

SMESNI SU SVI NAVIJACI INTERA POGOTOVO OVAJ STO JE NAPISAO DA SU ZVEZDA I INTER ZIVOT A DA SU SVE OSTALI SITNICE.LIK SPAJA DVA CIGANSKA KLUBA.SMESNO... JA SAM VATRENI NAVIJAC MILANA I JAKO SAM SE OBRADOVAO INFORMACIJI DA IBRAHIMOVIC IDE U INTER A NE U MILAN.TO KAKAV JE ON IGRAC NAJBOLJE GOVORI PODATAK O DATIM GOLOVIMA PROSLE SEZONE A SOBZIROM NA TO DA NIJE BLISTAO NI NA SVETSKOM PRVENSTVU VIDI SE DA JE INTER OPET NAPRAVIO DOBAR POSAO KAO I OBICNO...MRZI ME DA NABRAJAM SVE NJIHOVE PROMASAJE ALI PONOSIM SE TIME STO JE MILAN NEKE OD TIH IGRACA USPEO DA VRATI U ZIVOT KAO NPR.PIRLA,SEDORFA ITD.PRITOM PODSECAM SVE NAVIJACE INTERA DA IM JE MILAN ZA TE IGRACE UVALIO DAVALU I SL.TO DOVOLJNO GOVORI O TOME KAKO INTER DOBRO POSLUJE.ISTO TAKO MISLIM DA NOVAC KOJI JE INTER DAO ZA IBRAHIMOVICA NE ODREDJUJE NJEGOV KVALITET POSTO JE DANASNJI FUDBAL TAKAV BIZNIS DA SE PARA JAKO LAKO TROSE A DA SE PRITOM NEVODI RACUNA O TOME KO SE KUPUJE.FUDBAL JE BIZNIS.REALNO MILAN OVE SEZONE IMA NESTO SLABIJU EKIPU ALI NI 1999 NISU IMALI BOLJU EKIPU PA SU IPAK BILI PRVACI POZDRAVLJAM SVE NAVIJACE MILANA FORZA MILAN

ShiSho_Swe

pre 17 godina

Pravi potez Juveta koji je prodao nezadovoljnog igraca.Inter je dobio jako dobrog igraca ali je poznato kako inter utice na vrhunske igrace a poznat je i zlatanov mentalitet.Per Cento Anni La Unnica Passione in Italia-JUVENTUS

FORZA JUVE

pre 17 godina

Kakav fenomenalan potez Juventusa, otarasili se najgoreg igraca i jos zaradili...Veliki comeback se sprema, a predvodi ga jedan jedini ALEX DEL PIERO!!!!!!

vlada92

pre 17 godina

@Boka
Ko bre ima najjaci napad na svetu?!?!Navijam za Inter ali lupas kad to kazes....Zaboravio si
na Celzi koji ima Sevcenka , Drogbu , Robbena , ili na Real , koji ima Ronalda , van Nistelroja , Robinja ...

marce

pre 17 godina

Fantasticna kupovina u prelaznom roku celnika Intera. U Inter su stigli Vijera, Krespo, Ibrahimovic. Kakav ce samo sad da bude sastav Intera-ubistven. Konkurencija je nenormalno jaka na svakoj poziciji, Mancini je odlican trener. Nadam se samo da ce ta konkurancija i atmosfera biti pozitivna. Sto se tice Ibrahimovica, igrac je fenomenalan, inace ga Kapelo nebi doveo. Podsecanja radi jos dok je bio u Romi, Kapelo je insistirao na njegovom dovodjenju, pa kasnije i u Juventusu gde je i uspeo da ga dovede. Sad kada je krenuo u Madrid, Zlatan je bio jedna od njegovih zelja iz drugoligasa Juvea. Pozdrav svim navijacima intera...

Radomir

pre 17 godina

Pozdrav navijacima Milana koji su se usrecili sa Favalijem koji je jos jedan u nizu bisera koje su uzimali od Intera i vracali ih u zivot...
Ibra? Moja zelja je bio Toni, al' 'ajde...

Inter uvek

pre 17 godina

Ma ko kaze da Zlatan nije igrac napustio je gnezdo kriminala i prevaranata i dosao u pravi klub.Ko kaze za Zlatana da nije igrac taj o fudbalu nista ne zna i to je cinjenica!Zar tako ime da igra u drugoj ligi Juve je vestacki klub koji vode kriminalci i probisveti i neka istrunu u drugoj ligi tamo im je i mesto setite se samo 98 godine kako je bilo kakva prevara oko namestanja i oko drogiranja igraca.SRAMOTA
Forza Inter

Jelena Jesic

pre 17 godina

Obozavam fudbal i Zlatana ali prvi put me je razocarao.Pa svi znamo da kapetan ostaje na brodu i kada je brodolom.Inter je mnogo dobio ali je moj omiljeni fudbaler izgubio dusu.

razocarani

pre 17 godina

Zasto ga onda nisu pustili u Milan pre par dana za 28 miliona. Nesto tu nije u redu. Steta sto se nije snasao u Juventusu, jer je presavsi u Inter pao s konja na magarca, jer je Inter ubica dobrih igraca. U Milanu mu je bila mnogo slabija kongurencija, jer je realno bilo da igra u tandemu sa Djilardinom, u Interu su vec Krespo, Adriano, Kruz, Martins. I dalje je njegov gol u dresu Ajaksa, kada je nanizao 6-7 igraca i fakticki se usetao u gol, jedan od najboljih golova sto sam video. Zelim ti sve najbolje i u novom timu i pokazi bar deo onoga sto znas i zacepi usta dezurnim kriticarima za gluposti koje pricaju na tvoj racun.
JUVENTUS ZAUVEK

Boka

pre 17 godina

Kakva bomba Intera, taman su svi pomislili da kada su kupili Krespa ni jedan igrac vise nece doci, kad ono Ibrahimovic! Au koja konkurencija u napadu (Adriano, Krespo, Martins, Kruz, Ibrahimovic i Rekoba)Inter ima najbolji napad na svetu! Sada ce Martins sigurno da ide, a verovatno i Rekoba. Mozda kupe i Kamoranezija jer su vec dugo vremena zainteresovani za njega??? To bi bilo u neku ruku dobro jer je odlican igrac, a u drugu lose jer imaju dosta veznih igraca!

Mufc

pre 17 godina

Ibrahimovic je truba.
Nemojte se previse nadati za Adriana, jer ce on najverovatnije u Man United za 30 miliona funti, tako da opet od Intera nema nista, Ibrahimovic ne moze da da vise od 10 golova u sezoni. Pozzz

VIKICA

pre 17 godina

Uh,super.Sada Juve moze da stvara super ekipu,a za sve one koji ne veruju neka pogledaju sastav Juventus-a na njihovom sajtu ,svi igraci su mladi,godista od 84-88,gde je jedini Nedved sa 34.godine.I ti isti mladi igraci su u pripremnoj utakmici davali golove.Za dve-tri godine Juve ce biti najjaci klub(sto on i jeste).
Forza Juve!!!!!!!

Uros

pre 17 godina

Odlican potez Intera. Ne slazem se da je u Interu bas takva konkurencija u napadu.Ne vidim kako Cruz ikome moze da bude konkurencija,posto je za njega i Igli Tare izmislio fudbal.Ja igrace kao sto je Crespo ne volim pa ni njega ne cenim previse.Recoba je nazalost svoje najbolje godine protracio na klupi u Interu ali ga je sada vec pregazilo vreme.Jedini vrhunski napadaci u Interu su Ibrahimovic i Adriano.Samo ce jedini biti strasno tesko uklopiti dve tako jake,tvrdoglave i arogantne licnosti kao sto su njih dvojica...

buda

pre 17 godina

Zlatan zlata vredi ! a oni koji misle da je los igrac neka skinu najbolje njegove poteze i golove u karijeri, onda ce im sve biti jasno !

FCRS

pre 17 godina

Citam u novostima da je na utakmici Milan - Zvezda bio Didier Deschamps i da je Juventus zainteresovan za Zigica. On bi bio prava zamena za Zlatana.

LUDI

pre 17 godina

30 MILIONA FUNTI ZA ADRIJANA???????HAHAHA NE BIH GA DAO ZA 100MIL.FUNTI A KAMALO ZA 30.ON JE ALFA I OMEGA INTERA I ON NE IDE NIKUD TO JE SAM IZJAVIO.

nija_jp

pre 17 godina

FORCA INTER
Ako sada ne osvoje titulu ne znam kada ce na nju cekamo dugu a i vreme je
ZVEZDA i INTER su zivot ostalo su sitnice!!!

Juventino

pre 17 godina

Na primjeru Ibrahimovica se moze vidjeti, zapravo potvrditi razlika u koncepciji kupovine igraca izmedju Intera i Juventusa. Morati nikada nije doveo igraca za skromne pare i zatim ga valorizovao. Oni su uvijek pravili basnoslovne kupovine, a zatim mnoge od tih igraca unistavali (Pirlo, Sedorf, Krespo, Kanavaro, Rekoba,...).
Obratite paznju na mladog reprezentativca kojeg je doveo Juve. Zove se Paladino. On vec u pripremnim mecevima Juvea daje po 2-3 gola po mecu. Od njega ce da naprave jednog od najboljih napadaca na svijetu.

Makaveli_The_Don

pre 17 godina

Morati trosi pare ko nenormalan, dovodi extra igrace (Vijera, Krespo... pa sad i Ibrahimovic).
Izgleda da su resili ove godine da osvoje titulu i da potvrde proslu.
Sa druge strane mi je drago zbog Juventusa koji polako gradi tim za velicanstveni comeback...

Juventino

pre 17 godina

Brazilac iz Udinezea Dias Felipe ce biti novi igrac Juventusa. Odbrambeni igrac, ima 22 godine, proslog ljeta bio je velika zelja Milana.
Ovo se zove odlican posao. Za 4-5 mil. € dovode sjajnog mladog igraca koji ce da bude zvijezda. Istu stvar su napravili i sa Paladinom, kojeg su platili oko 7 mil. Mogao bi Morato konacno da nauci kako se stvara tim. A od koga ce ako ne od Juventusa.

Sanjin Forza Juve

pre 17 godina

Sta reci doveden je najgori igrac prosle sezone u inter.juve ga je isterao poceo je da se ponasa kao razbojnik da ga si telefon treneru da odbija da dolazi na pripremne utalmice Sram ga bilo.Sram te bilo Zlatane,sram...
Svi znaju i Morati i svi.Da je Juve ne unistiv i nikada nece umreti zbog izdajica koje ne igraju srcem vec za pare.
Juve zivi i uvek ce biti najbolji.

Izdajice:GORITE U PAKLI!!

Boka

pre 17 godina

@Juventino o cemu ti pricas???
Ibrahimovic je bio zvezda pre nego sto je presao u Juve, kostao je 19 miliona! A Pirlo je iz Interove omladinske skole, Crespo je odlicnu sezonu imao u Interu, ali su ga prodali zbog para, Rekoba je dosao u Inter jos kao nepoznat igrac i u Interu se afirmisao, Sedorf je bio extra igrac, ali su procenili da im nije potreban, a Kanavaro se nije snasao posle povrede i prodali su ga! Eto, sad cuti!

Toni#7

pre 17 godina

ZLATAN je MAJSTOR!!! IGRACINA!!!
Ne vidim nikakvu konkurenciju u odnosu na njega u Interu. Decko ce igrati GLAVNU ULOGU i sve ce se vrtiti oko njega! Mislim da njegova cjena (vrijednost) sve govori o njemu kao igracu. Inter je platio dosta za njega, ali nemojte zaboraviti da je i godisnja plata Zlatana, FENOMENALNA! SVEMIRSKIH 5 Miliona Eura!!! A vi koji mislite da ce Inter za toliki novac da drzi Zlatana na klupi, ocigledno se varate:)Sto se tice ostalih ekipa u Serie A, mozda samo Roma i Milan mogu da pariraju Interu, ostale ekipe ce izgledati smijesno protiv Intera:)
Nadam se samo da je Sinisa Mihajlovic otisao iz Intera, jer taj lik ne moze ocima gledati Zlatana, cisto iz nacionalnih razloga! Mozda Dejan Stankovic bude pametniji i tolerantniji, inace ce da bude frke u svlacionici:) Sjetite se samo kako je Zlatan glavom razvalio Mihajlovica zbog provokacija:) Zlatan je opasni BALKANAC:) Crespo-Zlatan TANDEM SNOVA!
Pozdrav iz Svedske Zlatanu i fanovima Intera:)

Nemanja

pre 17 godina

Opasno ce NIKE zaraditi ovih dana...Posto ovi iz Intera treba da naruce jos jedno 6000 lopti...3000 za Zlatana i 3000 za Adriana...I sada kad smo se oslobodili "privatnika" Zlatana, otvoren nam je put u prvu ligu...Tako da ce se champions league ponovo igrati u Torinu za dve godine...Ziveo Juve!!!!!!!!!!!!!!!!

Mile-Pazza Inter amala

pre 17 godina

Jos jedno zvucno pojacanje. Iako nisam zeleo u pocetku Ibrahimovica sada sam srecan da je on u najboljem klubu na svetu. Luca Toni je odlucio da ostane u Fiorentini i sebi uskrati sansu da u karijeri osvoji nesto i sa klubom,ali to je njegova odluka i mora se postovati.Za dugu sezonu treba imati 6 odlicnih napadaca a sada pored Adrijana,Martinsa(koji ce mozda otici),Kruza Rekobe,Crespa i Ibrahimovica nam ne treba vise niko jedino je pitanje da li ce i Bufon preci u Inter je je bilo nekih reci i o tome.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

div

pre 17 godina

SMESNI SU SVI NAVIJACI INTERA POGOTOVO OVAJ STO JE NAPISAO DA SU ZVEZDA I INTER ZIVOT A DA SU SVE OSTALI SITNICE.LIK SPAJA DVA CIGANSKA KLUBA.SMESNO... JA SAM VATRENI NAVIJAC MILANA I JAKO SAM SE OBRADOVAO INFORMACIJI DA IBRAHIMOVIC IDE U INTER A NE U MILAN.TO KAKAV JE ON IGRAC NAJBOLJE GOVORI PODATAK O DATIM GOLOVIMA PROSLE SEZONE A SOBZIROM NA TO DA NIJE BLISTAO NI NA SVETSKOM PRVENSTVU VIDI SE DA JE INTER OPET NAPRAVIO DOBAR POSAO KAO I OBICNO...MRZI ME DA NABRAJAM SVE NJIHOVE PROMASAJE ALI PONOSIM SE TIME STO JE MILAN NEKE OD TIH IGRACA USPEO DA VRATI U ZIVOT KAO NPR.PIRLA,SEDORFA ITD.PRITOM PODSECAM SVE NAVIJACE INTERA DA IM JE MILAN ZA TE IGRACE UVALIO DAVALU I SL.TO DOVOLJNO GOVORI O TOME KAKO INTER DOBRO POSLUJE.ISTO TAKO MISLIM DA NOVAC KOJI JE INTER DAO ZA IBRAHIMOVICA NE ODREDJUJE NJEGOV KVALITET POSTO JE DANASNJI FUDBAL TAKAV BIZNIS DA SE PARA JAKO LAKO TROSE A DA SE PRITOM NEVODI RACUNA O TOME KO SE KUPUJE.FUDBAL JE BIZNIS.REALNO MILAN OVE SEZONE IMA NESTO SLABIJU EKIPU ALI NI 1999 NISU IMALI BOLJU EKIPU PA SU IPAK BILI PRVACI POZDRAVLJAM SVE NAVIJACE MILANA FORZA MILAN

ShiSho_Swe

pre 17 godina

Pravi potez Juveta koji je prodao nezadovoljnog igraca.Inter je dobio jako dobrog igraca ali je poznato kako inter utice na vrhunske igrace a poznat je i zlatanov mentalitet.Per Cento Anni La Unnica Passione in Italia-JUVENTUS

FORZA JUVE

pre 17 godina

Kakav fenomenalan potez Juventusa, otarasili se najgoreg igraca i jos zaradili...Veliki comeback se sprema, a predvodi ga jedan jedini ALEX DEL PIERO!!!!!!

vlada92

pre 17 godina

@Boka
Ko bre ima najjaci napad na svetu?!?!Navijam za Inter ali lupas kad to kazes....Zaboravio si
na Celzi koji ima Sevcenka , Drogbu , Robbena , ili na Real , koji ima Ronalda , van Nistelroja , Robinja ...

marce

pre 17 godina

Fantasticna kupovina u prelaznom roku celnika Intera. U Inter su stigli Vijera, Krespo, Ibrahimovic. Kakav ce samo sad da bude sastav Intera-ubistven. Konkurencija je nenormalno jaka na svakoj poziciji, Mancini je odlican trener. Nadam se samo da ce ta konkurancija i atmosfera biti pozitivna. Sto se tice Ibrahimovica, igrac je fenomenalan, inace ga Kapelo nebi doveo. Podsecanja radi jos dok je bio u Romi, Kapelo je insistirao na njegovom dovodjenju, pa kasnije i u Juventusu gde je i uspeo da ga dovede. Sad kada je krenuo u Madrid, Zlatan je bio jedna od njegovih zelja iz drugoligasa Juvea. Pozdrav svim navijacima intera...

Radomir

pre 17 godina

Pozdrav navijacima Milana koji su se usrecili sa Favalijem koji je jos jedan u nizu bisera koje su uzimali od Intera i vracali ih u zivot...
Ibra? Moja zelja je bio Toni, al' 'ajde...

Inter uvek

pre 17 godina

Ma ko kaze da Zlatan nije igrac napustio je gnezdo kriminala i prevaranata i dosao u pravi klub.Ko kaze za Zlatana da nije igrac taj o fudbalu nista ne zna i to je cinjenica!Zar tako ime da igra u drugoj ligi Juve je vestacki klub koji vode kriminalci i probisveti i neka istrunu u drugoj ligi tamo im je i mesto setite se samo 98 godine kako je bilo kakva prevara oko namestanja i oko drogiranja igraca.SRAMOTA
Forza Inter

Jelena Jesic

pre 17 godina

Obozavam fudbal i Zlatana ali prvi put me je razocarao.Pa svi znamo da kapetan ostaje na brodu i kada je brodolom.Inter je mnogo dobio ali je moj omiljeni fudbaler izgubio dusu.