Sreda, 01.12.2021.

15:00

Srbija na Novakov pogon zakazala okršaj sa Hrvatskom!

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa, gde će igrati protiv Hrvatske, u petak.

Izvor: MT

Srbija na Novakov pogon zakazala okršaj sa Hrvatskom! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

290 Komentari

Sortiraj po:

Pitaj engleze

pre 2 godine

Sad najlaksi mec na turniru. Ko god odigra od nasih razbice Goja, onda Novak I za 3 sata gotovo sve. A onda smo u finalu ipak autsajseri. Morace Novak prvo da Pobedi Medu a onda i dubl gde su sanse 60/40 za njih.
(Kg, 2. decembar 2021 06:38) 

Samo se ti bahati unaprijed. Još nisi shvatio kako takvi prolaze. Shvatit ćeš.

drugisingligracJa

pre 2 godine

Ovakvom formatu ovog kupa,kad imamo Novaka,jos da imamo hrvatski dubl,mogli bi biti osvajaci istog sto godina. A drugi singl igrac mogao bi biti i ja,i svako od nas,cak i onaj koji nikad nije uzeo reket. Ovi nasi ostali singl igraci su mozda za format Dejvis kupa,ali grupe c i d.

Куп је битан

pre 2 godine

Кључно питање је да ли је неко од наших челинџер играча у стању да победи Гоја.

@c72

pre 2 godine

@Ako osvojimo nekim cudom ovo -Novaku treba dici spomenik u sred Beograda!
(beograd_92, 02. decembar 2021 04:06)
Dobro, nema potrebe zbog toga dizati spomenik, ali treba reći da je sam komotno mogao odigrati sve mečeve u singlu, ponekad se činilo da bi i u dublu bili jači da je sam igrao protiv dvojice protivnika, treba li spominjati funkciju selektora...

...

pre 2 godine

ostaje tuga za miomirovim mecom, ali sada je vec nebitno, vise zbog njega, debitovao i imao mec lopte, borio se 3 i po sata u svom prvom mecu za zemlju... nadam se da nije potonuo, ali novak kako je podizao cacica kad je pao, viktor koji sve vreme dizao miomira, divno je videti sportski duh i prijateljstvo nasih igraca

Vatrogasac Mirko

pre 2 godine

"Jasno mi je da se bira ko su prva dva igraca, ali da li npr mozemo da namestimo Kecmanovica na Cilica ?"
(markaKazva, 1. decembar 2021 23:35)

Ne. Igra prvi s prvim i drugi s drugim, što je u principu i naša jedina šansa. Čilić će izgubiti s kim god da igra pa onda bolje da igra s Noletom koji će sigurno dobiti bilo koga. Odlučuje drugi singl.

Che

pre 2 godine

Slabo sve ovo pratim. Ali ako sam dobro shvatio ovdje odlučuje samo 1 meč. Hrvati imaju najbolji par na svetu, a Srbi imaju najboljeg igrača na svetu. Znači 1:1 je već u startu. Komšije srećno u finalu.

Krindž

pre 2 godine

Bravo, Novače!
Dejvis kup reprezentacija Srbije: 98,6% Novak, 1,4% ostali, vođeni mudrom rukom večitog luzera Viktora Troickog...
(Dragan Jurić, 1. decembar 2021 23:37)

Luzera?? Dao Bog svakome da bude takav luzer pa da u mladosti zaradi skoro 10, eeeej DESET miliona dolara od svoje luzerske karijere. Ili 'bar' sedam, kao Lajović na primer.

Kg

pre 2 godine

Sad najlaksi mec na turniru. Ko god odigra od nasih razbice Goja, onda Novak I za 3 sata gotovo sve. A onda smo u finalu ipak autsajseri. Morace Novak prvo da Pobedi Medu a onda i dubl gde su sanse 60/40 za njih.

hahahhaa

pre 2 godine

Super, ali koga sad staviti na drugu tablu protiv Hrvata?!
(Rokabili, 1. decembar 2021 23:34)

Bukvalno je svejedno. Nijedan ne valja. Moze i Troicki da igra, isto je.

Dragan Jurić

pre 2 godine

Bravo, Novače!
Dejvis kup reprezentacija Srbije: 98,6% Novak, 1,4% ostali, vođeni mudrom rukom večitog luzera Viktora Troickog...

vlažno groždje

pre 2 godine

Jedan od ta dva pajsera je igrao finale dubla na Rolan Garosu ove godine.

Pitanje za sve pare - ko može da pobedi Goju, Miomirović, Filipović ili Dušanović, biti ili ne biti, pošto smo autsajderi u dublu.

B92 dajte anketu.

smeh

pre 2 godine

Čestitke momcima na pobedi. Ovaj Djoković je ne vrhunski fizički pripremljen nego izgleda da bi mogao da igra još jedan meč posle ovog dubla. Neverovatno zaista u tim godinama. Nego zanimljiva konstatacija Engleskih komentatora kada je Djoković imao jedan viner tokom sredine trećeg seta "Ćaćić će biti taj faktor koji će odlučiti polufinalistu jer je jasno zašto Kazahstanci maksimalno izbegavaju razmene sa najboljim igračem na Svetu".

Dubioza

pre 2 godine

Lajović mora da igra u petak. Eto baš se odmorio i nadam se da je zdravstveno sve kod njega ok. On nam je doneo odlučujuću pobedu kada smo uzeli ATP kup i ne vredi dalje eksperimentisati. Mada mi je drago što je Miša igrao iskreno i Filip isto. Mora se videti ko je najviše u formi jer malo igraju sada.

markaKazva

pre 2 godine

Propustio sam da saznam kako se biraju mecevi za singl? Jel igra najbolje rangirani sa najbolje rangiranim ili? Jasno mi je da se bira ko su prva dva igraca, ali da li npr mozemo da namestimo Kecmanovica na Cilica ?

Lazar

pre 2 godine

Da li je moguce da u toku meca provodite vreme ovde? Ovo slobodno komentarisanje je previse uzelo maha. Niste pravi navijaci realno. Pozdrav

vlažno groždje

pre 2 godine

Novak još nijednom nije izgubio svoj servis u dublu u sva ova tri meča, pazi sad kada bude servirao za pobedu i on ga prvi put izgubi.

Dragan

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno ko je reako da Cacic igra dubl sa Novakom! Novak se igrao protiv rtoje,i sam je bukvalno osvojio oba poena za Srbiju. Ovaj decko Cacic,je sigurno nas najgori ikada teniser. Treba nam u dublu barem jak server poput Lajovica,inace ako bude protiv Hrvata bio potreban dubl,a igra ovaj mali sto blage veze nemamo ,gubimo sigurno.

Cetko

pre 2 godine

Bravo momci. Problem protiv Hrvatske je taj sto moramo dobiti oba singla jer njihov dubl je najbolji na svetu. Imamo i mi najboljeg na svetu u singlu al ko ce nam donijeti taj drugi poen to je veliko pitanje

goran

pre 2 godine

Svaka čast Novaku.E sad, u polufinalu je sve jasno, niti Čilić može da ugrozi Novaka, a realno ni Srbija nema šta da traži u dublu.Odlučiće prvi meč.Svi znaju da će ishod tog meča odlučiti ukupnog pobednika.Strašan pritisak. Kecmanović,Lajović i Krajinović(bili ko da igra, mislim da će ipak Lajović na teren) realno su daleko bolji od Borne Goja, ali njihov mentalni sklop koji svi znamo kakav je garantuje dramu i verovatno meč u 3 seta.

remax

pre 2 godine

Против хрвата имамо 4:0 у међусобним мечевима, било би лепо да се традиција настави.

Milojko

pre 2 godine

@actruss
Nije bas, Cacic i Brkic su jedva dobili ovu dvojicu u Sofiji pre 2. meseca u super tajbrejku (razvalili su Golubjeva u paru sa Bublikom, ali Bublik je dosta losiji dubl igrac).
Brkic nije nista losiji od Cacica i njih dvojica su mnogo bolje uigrani jel stalno igraju dubl nego Cacic sa Noletom.
Al Nole je klasa za sebe, sve udarce sem smeca i donekle voleja ima bolje od bilo kog dubl igraca u istoriji tenisa (plus ubedljivo najbolji ritern u istoriji tenisa uopste).

The pilot

pre 2 godine

Gotovo je ovo, gubimo sigurno, idem da gledam kako Everton tuče Liverpul.
(vlažno groždje, 1. decembar 2021 23:01)

Alal vera "STRUČNJAČE"!
Sve si ispogadjao!

Bez sponzora

pre 2 godine

Bravo momci, tako se bori za Srbiju!

I SRAMOTA NEKA JE SVE VELIKE FIRME U SRBIJI, JER JE DAVIS CUP TEAM OTISAO BEZ SPONZORA NA TAKMICENJE.

§

pre 2 godine

Interesantna stvar je da su Novak i Nikola odigrali sva tri meča ove godine zajedno i sva tri su završena su sa 2:1 u setovima. Ovo je inače prva pobeda našeg para nakon dva poraza, i to oba od Nemačke u dva ekipna takmičenja (ATP i Dejvis kup). Takođe, momci su se ovim trijumfom direktno plasirali na završni turnir Dejvis kupa sledeće sezone, kao jedna od četiri najbolje ovogodišnje selekcije. Protiv Hrvata pod hitno da traže pobedu sa drugim singl igračem, jer ne verujem da će Mektić i Pavić da im pruže neku šansu u dublu.

BGD

pre 2 godine

Gde nadjose ovog Cacica?Lik dve blage nema.Cak ne zna ni lopticu da baci kod servisa,a da ne govorim o nekim duzim razmenama.Tuga jedna.Ovo ko da su Mesija stavili u repku San Marina.

veder

pre 2 godine

Ovaj Čačić je kriminalno loš teniser, pa on ne može da pogodi teren!? Da li Novak može da nas spase? Po meni je bolje da igra sam dubl jer ovi drugi naši teniseri samo odmažu, očajni su dozla boga.
Sa ovim zalutalim Čačićem smeši nam se poraz. Daj bože da grešim.

Kanidja PG

pre 2 godine

Ruski dubl koji nas je pogurao u cetvrtfinalu 99% sam siguran odlucivace sa nama o salatari.
Hrvati imaju bolji dubl ali druga tabla im je 282 na ATP listi i to Lajovic mora da dobije. Novak sa Cilicem je vec stvar rutine.
Idealno bi bilo da imamo igraca sposobnog da dobije Rubljova i da Djokovic ima mec za titulu sa Medom ali taj film tesko cemo gledati.
Nego idemo redom prvo Hrvati.

bojan

pre 2 godine

Sramota. Kakav Čačić. Šta je ovo. Pa lik ne može mrežu da prebaci. Stavi najboljeg servera da igra sa Noletom,jedino tako možemo nešto.

Bob

pre 2 godine

Kao sto se i znalo od pocetka:tvrd orah Kazahstan!
Ogromna steta za ispustenu priliku!
Znaci,opet Novak!
NOVAK!
Rutina Novaka!
Pobeda bez mnogo vremena na terenu!
Ja ne sumnjam da sa Novakom u dublu pobedjujemo!

Džaba krečili

pre 2 godine

Ovako se gube mečevi, ako sve nade polažete u jednog Novaka. O njegovom kvalitetu i suviše reći, ali kada imate najboljeg u reprezenaciji i gomilu likova koji ne mogu ni kvalitetom da pariraju protiv reprezentacija koje igraju bez svojih asova, nemate šta da tražite na takmičenju. Zato smo i izgubili od Nemačke. Ne može uvek Novak da pobeđuje i onda da sve ide na dubl. To je taktički samoubistvo. Ajde i da nekako prođemo Kazahstan, ako ovako protiv Hrvatske budemo ušli, gubimo sigurno, a Troicki ako išta zna o vođenju bi mogao malo da sedne sa ostalima u timu (osim Novaka) i da im kaže da se malo probude.

Bl

pre 2 godine

Znam, znam, reći ćete da taj servis "ispod ruke" nije zabranjen. Bubliku to nije prvi put, a vjerujem ni posljednji. Pitam one koji više prate teniske mečeve i vidjeli su te "maestralne" Bublikove servise ranije, da li se svaki put onako ljigavo smije nakon toga. Bjedno mi je izgledao. Gubi meč i svjestan je toga, ali je srećan da je prevario Đokovića. Nadam se da Novak Đoković nikad neće pokušati servirati na taj način.

Pomozi boze

pre 2 godine

Kako god da završi, Kecmanovic ne sme više da igra. Lik jedva stoji na nogama na kraju trećeg seta, koliko loša fizička spremnost!
(eto tako, 1. decembar 2021 18:57)

Sram da te bude! Decko je odigrao mec na dva dobijena sata koji je trajao 3.5 sata! Normalno da je umoran!I to je bilo na jednu loptu! Momak se lavovski borio to sto nije pobedio ne znaci da treba ovako da se kritikuje. Sramota.

Trajko

pre 2 godine

Šteta. Sada opet jadan Novak mora da vadi kestene iz vatre.
(Toma, 01. decembar 2021 19:35)

Zato se to zove Team Sport.
Kolektivno se pobjeđuje ili gubi.
(Sale, 1. decembar 2021 20:23)

Tenis nije timski sport, nego individualni.

Maki Kavasaki

pre 2 godine

Opet mora djokovic da izvuce pobedu za celu reprezentaciju da li ostali teniseri igraju playstation od dosade umesto da treniraju naporno kao djokovic! Katastrofa može se reći da Djokovic igra sam protiv reprezentaciju!

Užas je moja furka

pre 2 godine

Parovi će biti laganica... Novak je nabrijan i Kazahstanci imaju šanse kao pudlica protiv pitbula. Ali protiv moje Hrvatske morate dobiti oba singla jer u parovima nemate šanse i to će odlučiti pobjednika... realno 50:50

bmiles

pre 2 godine

Vreme je da pojedini nasi teniseri pocnu vise trenirati dubl,po ugledu na komsije. Pojedini igraci koji nece nista znacajno uraditi u singl konkurenciji krenu putem Zimonjica, zarada nije bas za bacanjem pogotovo na GS.

:::

pre 2 godine

Srbija ima ozbiljne sanse da prode dalje. Nole se nije mnogo izmorio, igra lagana za svega 1čas i 16 min. To nije neki napor za Novaka. Sad dubl Novak-Ćaćić protiv Golubev - Nedovjesev.

eto tako

pre 2 godine

@Kako god da završi, Kecmanovic ne sme više da igra. Lik jedva stoji na nogama na kraju trećeg seta, koliko loša fizička spremnost!
(eto tako, 1. decembar 2021 18:57)

Sram da te bude! Decko je odigrao mec na dva dobijena sata koji je trajao 3.5 sata! Normalno da je umoran!I to je bilo na jednu loptu! Momak se lavovski borio to sto nije pobedio ne znaci da treba ovako da se kritikuje. Sramota.
(Pomozi boze, 01. decembar 2021 21:18)

On je profesionalni sportista u 22.godini. Treba da igra 5h bez problema!
A inače, komentar je napisan na sredini trećeg seta, znači bar 30-40min pre kraja meča.

Lakic

pre 2 godine

Nole je istinski patriota i ne treba nikome to da dokazuje...on je uvek 99% poen za Srbiju,al ovi ostali ne mogu nista uvek nam je trebao taj drugi poen...Ja da sam na njegovom mestu ne BiH trosio energiju pogotovo sto svi posle se kite njegovim perjem...

hercegovac

pre 2 godine

@Lakic
Nole istinski patriota,a u periodu svoga vrhunca 2011-16 nije skoro ni igrao,dok ostali nisu nikad propustili ni jedan mec,sem ako se ne varam Viktora protiv Britanaca 2016-te,covek za pare oborio sve rekorede jedino u reprezentativnoj kategoriji,racunajuci Olimpijske igre,najslabiji od svih konkurenata,uostalom Lajovic je dobio prvi mec,otkud znas da ne bi i druga dva da je igrao,sta je sad tu Novak epohalno uradio sto je dobio 2 amatera u svojim mecevima,i uostalom kako mogu ceniti Djokovica kada njegovi fanovi konstantno pljuju ostale nase tenisere koji isto tako predstavljaju ovu zemlju,recimo niko nije od vas pljuvao jace Jokica zbog izostanka,da Novaka uzdignete,pravi patrioti podrzavaju i kad ide i kad ne ide,i zapitajte se zasto vaseg idola mnogi ne cene,sa vama takvima.

nikola bozic

pre 2 godine

Ne treba pljuvati decka,prvi mu je mec,pritisak neverovatan,iskusan protivnik,mozemo mi reci nije smeo da ispusti ovako nesto,ali prosto nije u npr.Ducijevim godinama pa da ga otpisujemo,dakle ima mesta za poboljsannje,a znam da ce svi veceras govoriti kako nista od njega,kako posle Novaka potop...inace ovaj DK realno uzimaju Rusi i tu je svejedno da li cemo do finala ili cetvrtfinla,pamti se pobeda,zato nista ovo nije smak sveta ako se uvidi gde smo i kako dalje,realno Djokovic nakon ovoga treba da prepusti mesto nekom drugom,sam ne moze a i on ce sto vreme bude odmicalo biti sve slabiji,realno treba da uspostavimo dubl koji necemo menjati,i ne praviti nikakva ocekivanja a ni kataklizmicna scenarija da se vracamo u evro-africku zonu i slicno,nismo nacija tenisa jedan fantastican muski i zenski pojedninac ne znaci previse ali nek imamo tim u prvoj grupi Devis kupa,a za to smo sposobni i bez Djokovica,pa jednog dana mozda i bude nesto slicno 2010-toj

tako treba

pre 2 godine

Trebao je da dodje Novak i jos jedan igrac koji bi igrao dubl i niko vise. Bespotrebni troskovi, jer svakako osim Djokovica ovi ne mogu dobiti nikoga, srce ko u zeca.
(kakone, 1. decembar 2021 19:38)

Imali smo mi selektora eksperta za dubl, ali nekom nije bio podoban familiji Đoković.
Zato su doveli Troickog, eksperta za istraživanje rude i gubljenje vremena.
Taman kako nam i dolikuje.

Stefan

pre 2 godine

Uz postovanje nasim teniserima stvarno je mucno gledati svakoga osim Novaka. Kako tako igraju bez energije i samo prebacuju lopticu, nikako mi nije jasno.

jovica

pre 2 godine

@veder
E vidis mozda je i problem u reprezentaciji sto se Novak za sve pita.Prvo je onomad smenjen Dejan Petrovic koji nam je bio najbolji igrac sa kraja devedesetih da bi bio postavljen kucni prijatelj Obradovic,prosecan trener rekreativac koji nije bio u stanju da uradi jedino za sta je imao zaduzenje,da nadje Zimonjicu standardnog partnera u dublu,posle je smenjen Zimonjic jer nije hteo da spinuje u vezi Djokovicevog izbacivanja sa US opena,a sujeta prevelika i postavljen Troicki koji ne moze autoritet ni samom sebi biti,pa umesto da Lajovic kao nas drugi reket bude u i u reprezentaciji drugi reket,mozda bi i dobio onog Nemca i Kukuskina,igraju ortak Krajinovic i Kecman van ritma,pritom sam djokovic na Olimpijadi je na svoju ruku igrao i mix,tako da to sto je najbolji teniser ne znaci i da je dobar organizator,realno treba da se povuce,da Viktor krene za njim jer nije posteno dosao na to mesto gde je,imacemo fakat zdraviju reprezentaciju,a i ostali momci ce bolje igrati bez stalnog poredjenja i sa svescu da moraju sve sami,nema uljuljkavanja i sl.

Goran

pre 2 godine

Novak duboko u 3 deceniji života i dalje ima volju kao da je mladić od 20 godina. Poštovanje.
(Loznica, Gučevo, Cer…,


Prijatelju, Novak je u 4. deceniji života.

Sale

pre 2 godine

Kada teniser skoro ceo mec prebacuje lopticu i uglavnom brani a retko napada tesko da moze da dobije mec. Tesko cemo mi da imamo nekog dobrog tenisera da osvoji nesto veliko posle odlaska legendarnog Noleta.

N.Z.

pre 2 godine

Da sam na Novak ovom mestu, ako može, sad bih isterao Troickog sa klupe, a ovom kukavici od tenisera Kecmanoviću zauvek zatvorio vrata reprezentacije.
(veder, 1. decembar 2021 19:32)

Kako da ga istera, kad ga je on tu i postavio.

...

pre 2 godine

ne pamtim kad je poslednji put ovako fokusirano i furiozno usao nole u mec. tacno se vidi zelja, borba, strast. ove godine nas je navikao na sporije ulaze, igramje na 50%... ovo sad podseca na 2011/2015

Sale

pre 2 godine

Šteta. Sada opet jadan Novak mora da vadi kestene iz vatre.
(Toma, 01. decembar 2021 19:35)

Zato se to zove Team Sport.
Kolektivno se pobjeđuje ili gubi.

judd trump

pre 2 godine

Bravo za Kecmanovića! Kazahstan će prekinuti ovo smaranje od tenisa koje izabranici Troickog izuzev Đokovića demonstriraju u novom formatu DC. Neverovatno koliko su svi van forme!

Emiliano Zapata CDMX

pre 2 godine

Viktore, tvoj igrac u trecem setu na 5:3 servira za mec i vraca mekane slajsove cekajuci gresku protivnika. Sta ti se vrzmalo u glavi u tom momentu?

Zapata ViVe, CDMX.

BGD

pre 2 godine

Dve mec lopte na svoj servis i to uzastopne i to na betonu i on izgubi eeeeeej izgubi!Decko nisi ti za tenis i bolje uzmi nesto drugo da radis jer za ovo ocito nemas ni zivce ni mozak.

DRAGAN

pre 2 godine

E moj Kecmane, jedan
mator ima vise snage od
tebe. Troicki nema nijednog osim Novaka da moze da
igra na pobedu.Ovo je
sramota, kako igra za svoju zastavu. Nole sada mora da
spasava ponovo.

Miki

pre 2 godine

Nema od Kecmanovića igrača nikad, poluigrač, jednostavno mrtav, mesto mu je od 300 do 500 mesa na ATP, to mu je maksimum. Spor, trom, reakcija polumrtvog, bez mnogo žara i sa vrlo skromnom tehnikom, jednstavno malo teniskog ima u sebi.

kakone

pre 2 godine

Trebao je da dodje Novak i jos jedan igrac koji bi igrao dubl i niko vise. Bespotrebni troskovi, jer svakako osim Djokovica ovi ne mogu dobiti nikoga, srce ko u zeca.

posmatrač

pre 2 godine

Možda danas i nije bio Kecmanovićev dan, prvi meč i još pogotovo fizički nije izgledao sjajno pri kraju meča, ali je zato pokazao u više situacija tokom meča, da ima herca (i to mnogo više od Lajovića i Krajinovića, koji su verovatno još uvek bolji igrači). Mislim da smo napokon dobili jednog igrača koji ne mora da dobije prvi set da bi eventualno došao do situacije da dobije meč. Da je bio malo smireniji u nekim situacijama na kraju, bilo bi bolje, ali Ok. Borio se, nije odustajao, u pojedinim momentima je bio i izuzetno hrabar, i svaka mu čast na tome.

Dubioza

pre 2 godine

Auu kakvo srce je Miša pokazao na terenu! Nedostatak sreće u odlučujućim momentima. Ne žalim što sam gledao meč. Odličan igrač koji je u svojim mladim godinama stigao do 38. mesta na svetu i koji je bio jedan od najboljih juniora sveta. Nadam se da će se naviknuti na novi reket, da će mu Nalbandian pomoći i da će krenuti napred kao što je neverovatno krenuo kada je prešao u profesionalce. Samo ovako nastaviti i rezultati će doći. Nezaboravan meč zbog kog nema šta da žali. Dao je sve od sebe!

vlažno groždje

pre 2 godine

Realno sva trojica izuzev Novaka su katastrofa od tenisa. U očajnoj su formi, a i mentalno su strašno slabi.

Niko i ništa i niko ne može da omalovaži Novaka pametnjakoviću, prihvati realnost da je Novak GOAT.

Kralj mača

pre 2 godine

После овога би требало да им Новак каже - нећу да играм. Нека Лајовић или Крајиновић изађе на мегдан Бублику.

Miki

pre 2 godine

Nema od Kecmanovića igrača nikad, poluigrač, jednostavno mrtav, mesto mu je od 300 do 500 mesa na ATP, to mu je maksimum. Spor, trom, reakcija polumrtvog, bez mnogo žara i sa vrlo skromnom tehnikom, jednstavno malo teniskog ima u sebi.

Ide Gas

pre 2 godine

Sta covek izgubi strasno,pa i da prodju ovde protiv hrvata nema promil sanse,za razliku id nas oni imaju sjajan dubl jedan od najboljih na svetu i cilica koji jeste da ima tarabu u glavi al moze svakog da dobije,a za ove nase polu amatere je djokovic licno.

Gde ja živim

pre 2 godine

Jao bre Kecmane, kako ne možeš da završiš dobijen meč aman više. Baš šteta, ali ajde biće bolje jednom. Idemo dalje.

kris

pre 2 godine

I kad bi prošli nekako u polufinale,nije mi jasno ko može donijeti drugi bod.Hrvati imaju jedan od najboljih parova na svijetu.Treba biti realan , Djoković ne može sam.

...

pre 2 godine

Ovo je bilo toliko na knap. Teško za gledati, strepnja za svaku loptu.Kecman je po svemu trebao da igra bolje i da pobedi, mnogo mlađi, mnogo bolje rangiran, meč dug i naporan ali na kraju uze Kazahstanac. Samo da Nole ne izgubi. Teško bi to svi podneli.

gile pecinci

pre 2 godine

@vlažno groždje
Zimonjica smo uvek smatrali i solidnim singl igracem a covek u svoje vreme nije mogao u top dvesta,danas Lajovic,Krajinovic,Kecmanovic,top 20,top 30,top 40,govorimo da nemaju pojma,a igraju u Djokovicevo vreme za koje smatramo da je zlatna era tenisa,Troicki pre bio dvanaesti,takodje nije imao pojma,prosto to onda daje konstataciju da je i Djokovic i bilo ko od ostale dvojice najvecih asova diskutabilan za tu famoznu nezvanicnu titulu najveceg u istoriji jer je pitanje kako bi se oni snasli tih devedesetih gde je konkurencija bila takva da Zimonjic koga smatramo boljim od svih navedenih nije mogao da prismrdi glavnoj konkurenciji.A ostale tenisere najvise omalovazavaju upravo Djokovicevi fanovi da bi njega uzdigli a zapravo indirektno time i Novakov uspeh je manji jer ako oni sa takvim nekvalitetom mogu u top 20 i 30,a Viktor skoro u top 10 onda se u zadnjih 15 godina koliko je Nole u vrhu igra izuzetno los tenis,o tome se radi pametnjakovicu

Jovan

pre 2 godine

11 godina stariji matorac koji ima svega 4 ATP pobede u celoj sezoni, odvali 22-godisnjeg momka na vrhuncu forme i pokaza mu sta znaci zelja i borbenost. Kecmanovic je solidan teniser (logicno s obizrom da je u top 100), ali nikad sampion biti nece.

bojan

pre 2 godine

Đokoviću nemoj molim te više s ovima igrati. Kada prosečni igrači nemaju želje. Troicki selektor,pa čovek je u svojoj karijeri stalno pravio ekcese. Glava nula bodova.
Danas staviš debitanta protiv igrača koji veli godinu ne može nikoga dobiti. Sramota

Ako nam je ovaj budućnost tenisa,gadno smo ga ugasili

Zvezda

pre 2 godine

I sada tera Novaka da igra dva meča. Ajde Kecmanoviću napusti ekipu i idi igraj čelendžere i fjučerse. Možda tamo dodješ do drugog kola

Maresi

pre 2 godine

Zbog ovoga nisam ni želeo da prodjemo dalje. Samo mučenje i mučenje. Uvek sve pada na Novaka. Ovaj mali je imao 4:1 u trećem setu i uspeo je da ga izgubi.

Leonardo

pre 2 godine

Ovoga Kecmanovića više nikada ne gledam.

Opasan je za zdravlje. Bruka koliko je slab u glavi. Dečko 22 godine. Sve vreme igra kukavički, totalno defanzivno.

Nijednom nije napao drugi servis, koji je bio preslab. Nijednom.

Imao je dobijeni meč, ali je psiha čudo. 62 igrač na svetu. Trebalo je da ga počisti.

kladzom do bola

pre 2 godine

Samo da pitam dali je Kecmanovic ikada trenirao bekend paralelu . Znaci izbacio je sve izvan terena . Kako ne ukapira da promeni udarac vec lupa i lupa i tako i izgubi i treci set i mec . Alo glavo cemu sluzis .

Slon

pre 2 godine

Jednostavno ne vrijedi Novaku da igra sa ovim gubitnicima, ne ulazim u teniske kvalitete nasih tenisera ali ne moram ni da se razumijem u tenis da bih shvatio da su toliki gubitnici da je to nevjerovatno, kako svaki turnir tako i za reprezentaciju. Ako je pametan Novak da ih pusti u dubl Sami da se izbore za moguce polufinale, stvarno ne vrijedi vise da se forsira..

vilsonovo

pre 2 godine

Jos deset mec lopti nebi iskoristio. Kad nemas ono dole dau daris kad treba, onda si prosek proseka kao i 90 odsto ATP tura. Kaze Viskovic: "Kokuskin iz najboljih dana". Kako da ne. Kada ima protiv sebe pasivnog i mentalno labilnog igraca kakav je Kecmanovic. Momak nema nikakvo samopouzdanje niti mrvicu pobednickog duha. Ali, nije sebe sam stavio da igra. Nema tima sa jednim igracem, svejedno je od koga ces ispasi od Kazahstana ili Hrvatske.

patriot

pre 2 godine

Troicki brzo da smisli neki "opravdan" razlog, može i Novak da mu pomogne kada ga je već birao za selektora. Da se ne pozdravljamo i zaboravimo sve pre nego što nas komšije oderu.

slobo.b

pre 2 godine

Kako god ovaj Kukuskin napada i igra hrabrije, ovaj nas ceka greske I prebacuje preko mreze I to je to..izgleda dosta svjezije iako je puno stariji , evo I grcevi daj bože da pobijedi..

e moj Đokoviću sa kim ti igraš u reprezentaciji

pre 2 godine

Na kraju opet sve zavisi od Đokovića, opet će igrati dva meča vezano.

Nijedan naš igrač ne može da pobedi nijednog slabijeg rangiranog tenisera.

Kralj mača

pre 2 godine

Очекивано. Чим је претрпео брејк на свој сервис код 5:3, рекао сам - ево глава на пањ да ће изгубити на два поена разлике у тај брејку. Тако је и било.

Aca bg

pre 2 godine

Sta radi nas Teniski savez?Kako to daleki Kazahstan ima organizovanu grupu navijaca,a mi nemamo?Najbitnije je da se uvale u savez i putuju po svetu.I da sramotno smene Zikija i dovedu ovog poslusnika i neznalicu.

veder

pre 2 godine

Da sam na Novak ovom mestu, ako može, sad bih isterao Troickog sa klupe, a ovom kukavici od tenisera Kecmanoviću zauvek zatvorio vrata reprezentacije. Ovo što on igra je kriminal od tenisara, igrati i izgubiti ovako meč, kakav kukavički tenis, pa njega matorac koji diše na škrge pobedi?!

dm

pre 2 godine

bravo Miomire...paaaa neee decko kad ga vidis vidi se da mu do zivota nije.. matori Kukuskin jace udara lopticu,vise snag3 ima...strasno strasno...

Koki

pre 2 godine

Mučno gledati našeg sa pogrešnom idbrambenom taktikom i bez kvaliteta. Na kraju nisam ni želeo da pobedimo sa takvom igrom. Još mučnije slušati komentatora koji opravdava tu igru, diže u nebesa limitiranog Kazahstanca, a napada mrežu, teren i nesrećnu sudbinu i dodatno diže tenziju koju nam je već podigao naš tvrdoglavi teniser, koji čeka grešku protivnika.

Ljubo

pre 2 godine

Mirko-Baš suprotno čovek 11 godina stariji ima više energije nego ovaj naš 22 godišnjak.Sramota,treba da leti po terenu a on se vuče kao da ima 62 godine.

Kralj mača

pre 2 godine

5:2 води у трећем сету, па 5:3 и две меч лопте на свој сервис, па 4:1 у тај брејку, па још две меч лопте у тај брејку и то је то. Кад не искористиш ти, искористиће онај други.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Штета, велика штета. БРАВО МИОМИРЕ, добро си се борио, немам шта да замјерим. 👏👏👏

goblin

pre 2 godine

Očekivan poraz Kecmanovića od čoveka koji odavno ne igra ozbiljan tenis.Drugi igrač Srbije(apsolutno nebitno ko igra) ne može da dobije nikoga i ne može da donese poen koji pa gotovo sigurno znači i ukupnu pobedu za našu reprezentaciju.Dubl nemamo.Novak je dovoljno dao reprezentaciji i ovo mu zaista nije potrebno, treba da je na odmoru zajedno sa porodicom.Verujem da mu niko ne bi zamerio da je sada negde na nekoj plaži.

Rokabili

pre 2 godine

Realno sem Novaka svi naši teniseri su uvek bili luzeri kad treba da završe mečeve, ne pamtim broj gotovo dobijenih mečeva koje su Troicki, Lajović, Đere, Krajinović i Kecmanović izgubili...

Slobodan

pre 2 godine

Rekao sam sebi da ovo takmicenje ne vrijedi pratiti, ali ne moze covjek a da ne pogleda. Ipak, na kraju se ispostavi fa je prvo misljenje bilo i najtacnije. Nema trijumfa bez dobrog drugog igraca ili dobrog dubla. Imati najboljeg uz tri igraca oko 50.mjesta ne znaci nista. Tu nema uspjeha. Zato Novak treba da se pozdravi sa reprezentacijom i da pokusa nam donijeti jos koji GS. Ovako samo gubi vrijeme koje mu moze nedostajati u pripremama za AUS open ili neki drugi GS.

Skorpion

pre 2 godine

Ovo je katastrofa, decko od 22 godine ne moze da odigra tri seta, nikada nista od njega sa ovom igrom kao "seka-persa", samo se brani i prebacuje lopticu. Ne znam ko mu je trener na tour-u ali da li je moguce da ga nije naucio kako i kada napasti protivnika.

vlažno groždje

pre 2 godine

Strašan meč, ovako nešto samo DK donosi.

Čak i ako Novak pobedi problem u dublu je što Čačić ne može da zadrži svoj servis, a to je ključna stvar u dublu, on je dva puta izgubio svoj servis protov Nenmačke, Novak nijednom.

U trećem setu imali smo brejk prednosti ali on nije uspeo da sačuva svoj servis i nemci su se vratili.

hoodie

pre 2 godine

Verujem da se broj propustenih mec lopti Kecmanovica u prethodnih nekoliko godina u mecevima koje je izgubio blizi trocifrenom broju... Po ko zna koji put je bio bolji igrac od protivnika i uspeo da ga vrati u mec. Prosle godine je izjavio da je angažovao psihologa, da je svestan da ima problem kad se lome mecevi, ali ne ide pa ne ide. Steta.

vlažno groždje

pre 2 godine

Ne znam odakle uverenost da će Novak sigurno da pobedi Bublika, Bublik je jako dobar igrač, ima odličan prvi servis i može biti jako nezgodan.

Medvedev ga je jedva pobedio na mastersu u kanadi, čak je i prvi set izgubio. A Novak i nije baš u najboljoj formi.

Moja prognoza je da će Bublik da osvoji prvi set, da će Novak da se iznervira i da izgubi treći set.

Jezda

pre 2 godine

Jel vas sada malo sramota,decku debitantski mec,igra protiv nimalo naivnog i prekaljenog Kukuskina,koji umalo dobio Novaka na vrhuncu karijere u sred Beograda,lako je biti podrska onom na vrhu,njemu to i nije potrebno,malo vetra u ledja i onima ispod ako vec nesto ocekujete od njih,ovamo podrska nula ali zato drvlje i kamenje kada se gubi,ne znate ni kako izgledaju jer vas pre interesuju Djokoviceva tasta i kerovi,ali zato straaasna ocekivanja

veliki strumf

pre 2 godine

Срећом, паде овај у игри, од 4-2 све живо је испромашивао, али је и на неколико сет лопти одиграо врхунски. С друге стране, и Кецмсн је коначно проиграо и имао неколико изванредних поена. Сада после оваквог гема и освојеног сета мора да се добије меч.

Djoksa

pre 2 godine

"Nije uspeo u prošlom gemu odmah da reši duel, ali sada će na svom servisu imati bolju priliku."
Stvarno je imao "bolju priliku"...

gile pecinci

pre 2 godine

Ljudi ne shvataju da pljuvanjem po ostalim nasim teniserima zapravo omalovazavaju samog Djokovica.Jer ako teniseri koji su u top 50-60 toliko nista ne znaju i ne valjaju onda izes ti taj sport i cemu onda tolika histerija i hajp oko Djokovica kada otprilike desatak igraca uopste ume da igra tenis kako treba,ispadne tako.Pritom ovo predvidjanje da cemo se vratiti u evro-africku zonu,pa evo bivsa teniska velesila Svedska ima jednog igraca u 150,koji bi kod nas bio sesti reket pa evo igraju cetvrfinale kao i mi.I nasi ostali igraci ce sigurno igrati bolje kada se Djokovic povuce,zvuci malo paradoksalno,ali fakat da igraju pod ogromnim pritiskom jer ih stalno porede sa Noletom,zato se toliko malo cene i postuju u Srbiji(kao sto nikada nismo postovali Janka i Viktora),prosto nece imati sta da izgube,i treba im dati podrsku jer je ovo reprezentacija Srbije a ne familije Djokovic,ako nista drugo uvek su bili tu,Djokovic od onog osvajanja vise preskakao nego sto je igrao,posteno govoreci,i treba da vuce

Baghdatis

pre 2 godine

Pa zar se niko ne seća kako je Lajović loše odigrao protiv Austrije i Filip protiv Nemačke. Nemamo bolje od ovoga i zato podržimo to što imamo. Idemo Mišo…

Krastavcevic bole bgd

pre 2 godine

Kecmanović, Lajović, Đere i Krajinović su u TOP 100 ATP liste, a svi su bez samopuzdanja, labilni u ključnim trenucima seta i meča, nervno labilni, paničari! Koliko smo se samo nagledali njihovih mečeva gde je trebalo samo malo više vere u sebe, bili su već "dobijeni" i onda panika i porazi. Muka mi je više da ih gledam. A sva četvorica su veoma talentovan.

Dule

pre 2 godine

Četvrtfinale Davis kupa ne treba da služi za vraćanje forme i samopouzdanja...mislim da je debitant loš izbor i da je "selektor" ponovo pogrešio. Ovde je iskustvo i samopouzdanje najvažnije...a Kecmanović to nema !

Bradilic

pre 2 godine

Stvarno je jadno gledati ovakvu bezvoljnost Kecmanovića. Govor tela u prvom setu mu je kao da treba da okrene 2-0 za Nadala na Roland Garosu. Kukuškin se bori, napada, srčan je i naravno da će dobiti ovaj meč. Najgore od svega je što su nam takvi svi ostali singl igrači, osim Novaka. Ostaje nada da Novak i Ćaćić mogu da izvuku stvar, taj momak se makar bori i hrabri, stalo mu je do pobede.

IvanaAleksa

pre 2 godine

Nazalost, nemamo NIKOGA osim Novaka da se pokazao kao pouzdan reket Br. 2 u timu! Mozda je bolje da izgubimo od Kazahstanaca u cetvrtfinalu, nego od Hrvatske u polufinalu! :(

dax

pre 2 godine

Troicki ???? Nikada bolji žreb i nikada lošiji selektor...prosto ne mogu da verujem šta radi ovaj čovek, katastrofa od selektora...Kecman nije kriv ni jednog trenutka, svaka čast momku

Ljubo

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da neko misli da ovo vodi Troicki.Pa ovo kao i do sada vodi Đoković koji ove neznalice vodi sa sobom o trošku poreskih obveznika.Ja samo ne znam šta se ovi momci bave ovim sportom kada ga ne znaju igrati.Tolike godine igraju tenis i ništa im ne ide i oni uporno ništa da promene.Mislim da je tu najveći problem sa glavom sve trojice tenisera jer u glavi ništa nemaju.Da imaju za tolike godine bi morali nešto da pokušaju da promene.Kada ode Đoković igraćemo zadnju ligu u Evropi u kojoj smo bili pre nego se Đoković pojavio.

nešto mislim

pre 2 godine

Kecmanović niti veruje niti želi da pobedi.Djoković samo gubi vreme sa njima ne može jedan igrač sve sam pa makar bio i broj 1!

beograd_92

pre 2 godine

Pa sta onda?! Ooooo, jeste digli frku oko ovog kao da je AUS open finale. Ni tad niste toliko pisali o tome. Nemamo igrace, osim Noleta i to je to!

čudno

pre 2 godine

Mislio sam da će Kecma to lagano da dobije a ispade da su izjednačeni, bar zasad. Ako budu ovako igrali biće neizvjesno do kraja jer jedna lopta će da odluči. Šta se dešava na ovom turniru?Igrači sa nekog 200. ili 300. mjesta nekako uspeju da pobjede nekog 70., 50. ili 30.?

a

pre 2 godine

Familija Djoković je izabrala selektora. Kecmanović nije dobio nikoga na turnirima. Bio blizu da ide ispod 40 a sada je 69. Ništa bolji ni Lajović i Krajinović

veder

pre 2 godine

Ljudi moji, ovi naši teniseri sve gori od goreg! Ovaj Kecman ne može da dobije raspadnutog Kukuškina kome je duša u nosu, diše na škrge, ovaj naš baš ladno izgubi prvi set! Ne zna se ko je gori, dal selektor ili ova trojica, Kecman, Lajović ili Krajinović.

Krastavcevic bole bgd

pre 2 godine

Kecmanović, Lajović, Đere i Krajinović su u TOP 100 ATP liste, a svi su bez samopuzdanja, labilni u ključnim trenucima seta i meča, nervno nestabilni, paničari! Koliko smo se samo nagledali njihovih mečeva gde je trebalo samo malo više vere u sebe, bili su već "dobijeni" i onda panika i porazi. Muka mi je više da ih gledam. A sva četvorica su veoma talentovan.

vilsonovo

pre 2 godine

Kada te maltene bivsi igrac ubije od forhenda i bekhenda, kada servira bolje i trci bolje i to u mecu koji je vazan ne samo za zemlju vec i za tebe i tvoju karijeru - onda se Momire uzme knjiga u sake i zavrsi neki faks ili nadje neki posao koji znas i mozes da radis, a batali tenis. Jer, ova NEMOC momka od 22 godine u ovakvom mecu i defetizam koji se vidi u svakom pokretu - nisu prijatni ni onome koji gleda. Srbija je najslabija ekipa u cetvrtinfinalu Dejvis kupa, ima samo 1 igraca i ispadanje je neminovno, ali da odstatiras mec, e to je bas nemoc.

Gambeeet

pre 2 godine

Ruku na srce, slabo za šta se pita srpski Miša danas na terenu. Kukuškina nisam gledao još iz vremena njegovih najboljih dana, katastrofalan mu je bilans pobeda i poraza u ovoj sezoni, ali ovo danas podseća na ta vremena kada je znao dobro i jednog Rafu da namuči. "Davidenko za siromašne" kako sam tada imao običaj da ga zovem, odlično plasirani i precizni udarci, hvatanje loptice u penjanju, ofanzivan pristup igri. Kecmanović ima solidan i forhend i bekhend, na servisu još puno mora da radi, ali kretanje mu je čini mi se najveći minus u igri, imam utisak da skoro uvek barem malo kasni sa pripremom za udarac i na samom udarcu, samo da ne potone do kraja sad. Nole, kao po obićaju, će izgleda morati da vadi kestenje iz vatre.

radak

pre 2 godine

Ništa od tog defanzivnog tenisa,tu jedino Nole može nešto da uradi ali se sve češće dešava da ni njemu ne donese rezultat...
I još nešto Kazahstanci imaju organizovane navijače,ali mi imamo SELEKTORA ;)

lal

pre 2 godine

(vilsonovo, 01. decembar 2021 17:28)
ok, nezadovoljan si igrom srpskog reprezentativca... ali da uzme knjigu u sake?!? pa decko samo od nagrada ima 2.5 miliona dolara... da je redovan na faksu, sada bi bio cetvrta godina...

Kanidja PG

pre 2 godine

Jadna nam je druga tabla da ne moze jadnija. Kukuskin 180 i neki na listi, onaj njemac 100 i neki i nasi gube lagano.
Ne moze Novak sam sve.
Kako su Lajovic, Kecmanovic, Krajinovic u top 60 velika je enigma.
Nikad nista od njih.

veliki strumf

pre 2 godine

Није ми јасно зашто Миомир оволико форсира форхенд Кукушкина. Разбио га је из форхенда, а константно му тамо шаље лоптице. И иначе некако млако и без жара игра. Штета за први сет, онај први мини брејк када је промашио лаган волеј био је кључан.

Kikujiro

pre 2 godine

kukuškin je bio favorit, očekivano pobedjuje, i novak bi se mučio sa njim kao što se uvek i mučio, Kukuškin je vodio 2-1 u setovima u DK u Beogradu 2016, novak ga je na mišiće jedva pobedio.

mirjana simionska

pre 2 godine

dax!!Sta radi Kecmanovic ,pa svaka cast?Isto sto i Lajovic,Krajinovic i bilo ko drugi GUBI.Ne moze Troicki da ih uci kako se igra tenis,dosad sta su naucili ,naucili su,ali ocigledno malo ili nedovoljno za ovaj rang takmicenja.Pa ovaj Kukuskin jedva da je dobio tri cetiri meca ove godine,a vidi rezultat.Ne moze Troicki toliko lose da izabere koliko ovi mogu lose da igraju.Novak sta uradi i to ce biti malo i nedovoljno.

Optimista pripravnik

pre 2 godine

Razbija Kukuškin.
I iskusan je i smeo.
Dule i Fića su sigurno srećni da ‘selektor’ nije njih stavio u prvi meč.
Ovo je gotovo, na žalost.
Miomir nema smelosti da pojača tempo i potraži uglove, servis mu nije neko oružje. Me može se tako ni pored mnogo niže rangiranog tenisera.
Čekamo Noleta i dubl.

veliki strumf

pre 2 godine

Нема овај наш никакву идеју како да добије, нити има неко тениско оружје. Сви ударци су му просечни, млаки... Само 5 винера из игре у 16 гемова! Велику већину поена добио после грешака Кукушкина када је снажно нападао. А Казахстанац удара 3 пута јаче. Није ми јасна логика да Кецмановић игра овај меч. Иако је резултат тесан невероватно је да Кукушкин тренутно има чак 15 поена више. Једино да се надамо да овај падне и почне да промашује.

Snorke

pre 2 godine

Bio sam ubeđen da će igrati Lajović, on je bolji, pogotovu za ovakve mečeve. Ali pošto je Troicki selektor, onda je ovde kraj. Možda Nole isčupa dva boda ali to nije tim već solo borba.

nebojsa

pre 2 godine

Novace, zasto Kecmanovic? On nije u stanju da odigra ovo bez pritiska. Pa kazahstanski veteran stoji u terenu, a Kecmanovic i do tri metra van terena?! Kretanje mu je NULA. Kao i Krajinovic, on ne moze niti zna da igra pod pritiskom i to se vidi iz aviona. Zasto ne pustute da Lajovic igra kao broj 2. jer je jaci i iskusniji u kupu i od jednog i od drugog. Pa ako izgubi, bar znas da je to to... Ovako, muci se Kecamnovic, mucimo se svi mi.
Pa ovaj Kukuskin je danas tanak igrac, a izgleda protiv Kecmanovica kao da je svetski vrh.

Milan ju Stevanović

pre 2 godine

Kako se ta trojica drže tako visoko na lestvici....... Pa oni nemogu pobediti nikoga iz prvih 100.......predajte meč i idite kući.... Katastrofa

Daki

pre 2 godine

Cemu optimizam kad nemamo drugog igraca, ova trojica ne mogu nikog dobiti. Jadno je slusati komentatora koji hvali Kecmanovica koji igra bez veze

GRLE9

pre 2 godine

Ovo ce Kecma i Nole dobiti...i bez mnogo muka i umora cekamo Hrvatsku.
Gde smo opet kvalitetniji od Goja i Čilića.
Moje misljenje je da bi Kecma dobio Goja i Nole Cilica jer ako bi dosli so dubla..Vise sansi dajem Hrvatskoj!

Kuku

pre 2 godine

@Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti.
Samo mala ispravka, radi se o Dušanoviću i Filipoviću. Napred Miomiroviću! Imaš Aleksandroviča!

Kiriku

pre 2 godine

Ljudi moji Kukuškin je ove godine odigrao 17 mečeva i pobedio samo na 4 o čemu više da pričamo, Kecmanović se muči protiv ovoga. Imam utisak da Lajović, Kecman i Krajinović mogu lagano da izgube od 95% profesionalnih tenisera.

prolazi srbija 100%

pre 2 godine

Kecmanović bi to trebao da dobije bez ikakvog problema.
Kecmanović 12 godina mlađi i na ATP listi je 69, dok je
Kukuškin 12 godina stariji i na ATP listi 182.
Ne vidim problem.
Čudim se da Kazahstanci nisu stavili Bublika protiv Kecmanovića. Nije valda da očekuju da Bublik pobijedi Đokovića. Bublik 36. na ATP listi. Šta očekuju? Uz ovu taktiku prolazi Srbija 100%.

Danas

pre 2 godine

Bravoo Mišoo!! Miša je sjajan igrač samo koliko se sećam menjao je reket i nikako nije mogao da se navikne. Pobede ovde bi mogle da mu povrate samopouzdanje. Miša prvi put za Srbiju! Srećno mali!

ajmo

pre 2 godine

Prenos ovoga na sk hd, Novak mozda bude i na sk1 stalno menjaju, al uglavnom kod njih. Za lajv samo kucajte tenis uzivo, pa tu ima linkova ka prenosima meceva nasih

Mare

pre 2 godine

Nekad smo pored Noleta imali i drugog kvalitetnog igrača za singl mečeve u Dejvis kupu, a to su nekad bili Tipsarević i Troicki koji su i dalje klasa za Lajovića, Krajinovića, Kecmanovića i Đerea
A u dublu smo uvek računali na Zimonjića koji je imao sjajnu trofejnu karijeru za razliku od Ćaćića

Stevanović

pre 2 godine

Kako bre Ćaćić? Ko je to i kako moze neko tako da se preziva i sta to znaci? U mom gradu na jugu su samo prezimena Jovanovic, Stojanovic, Ilic, Stankovic itd..

Kikujiro

pre 2 godine

Ko voli tenis mogao je da uživa u ovih nekoliko dana, bio sam skeptičan ali bilo je sjajno, i uzbudljivo, Španija -Rusija, Nemačka - Engleska, Nemačka--Srbija....

U puno mečeva dublovi su odlučivali, intezivno sa nekim spektakularnim poenima.

Šteta što nije bilo publike u Insbruku bila bi ludnica.

Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti. Sretno momci.

Nebojša

pre 2 godine

Odrat će ga Kukushkin
(EU, 01. decembar 2021 15:21)
00

Teško da će Kecmanović da dobije. Nemamo drugog igrača a ni dubl
(a, 01. decembar 2021 15:19)


Ne bojte se dobija naš 2-0.

Kikujiro

pre 2 godine

Ko voli tenis mogao je da uživa u ovih nekoliko dana, bio sam skeptičan ali bilo je sjajno, i uzbudljivo, Španija -Rusija, Nemačka - Engleska, Nemačka--Srbija....

U puno mečeva dublovi su odlučivali, intezivno sa nekim spektakularnim poenima.

Šteta što nije bilo publike u Insbruku bila bi ludnica.

Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti. Sretno momci.

...

pre 2 godine

sta god da bude drago mi je sto on igra, jer su svi dobili sansu sada da igraju. s obzirom na to da je kraj sezone, nema poena, para, a nova sezona krece vec za 4 nedelje, svaka im cast sto se i cimaju

Рајко Четник, kl.311+++

pre 2 godine

Некад култно такмичење са традицијом, пуно жара и навијачке страсти.
Сада један обичан бизнис неуспели пројакат без дражи.
Време је за промене.

Kiriku

pre 2 godine

Ljudi moji Kukuškin je ove godine odigrao 17 mečeva i pobedio samo na 4 o čemu više da pričamo, Kecmanović se muči protiv ovoga. Imam utisak da Lajović, Kecman i Krajinović mogu lagano da izgube od 95% profesionalnih tenisera.

Goran

pre 2 godine

Novak duboko u 3 deceniji života i dalje ima volju kao da je mladić od 20 godina. Poštovanje.
(Loznica, Gučevo, Cer…,


Prijatelju, Novak je u 4. deceniji života.

Ljubo

pre 2 godine

Mirko-Baš suprotno čovek 11 godina stariji ima više energije nego ovaj naš 22 godišnjak.Sramota,treba da leti po terenu a on se vuče kao da ima 62 godine.

Рајко Четник, kl.311+++

pre 2 godine

Некад култно такмичење са традицијом, пуно жара и навијачке страсти.
Сада један обичан бизнис неуспели пројакат без дражи.
Време је за промене.

smeh

pre 2 godine

Čestitke momcima na pobedi. Ovaj Djoković je ne vrhunski fizički pripremljen nego izgleda da bi mogao da igra još jedan meč posle ovog dubla. Neverovatno zaista u tim godinama. Nego zanimljiva konstatacija Engleskih komentatora kada je Djoković imao jedan viner tokom sredine trećeg seta "Ćaćić će biti taj faktor koji će odlučiti polufinalistu jer je jasno zašto Kazahstanci maksimalno izbegavaju razmene sa najboljim igračem na Svetu".

goran

pre 2 godine

Svaka čast Novaku.E sad, u polufinalu je sve jasno, niti Čilić može da ugrozi Novaka, a realno ni Srbija nema šta da traži u dublu.Odlučiće prvi meč.Svi znaju da će ishod tog meča odlučiti ukupnog pobednika.Strašan pritisak. Kecmanović,Lajović i Krajinović(bili ko da igra, mislim da će ipak Lajović na teren) realno su daleko bolji od Borne Goja, ali njihov mentalni sklop koji svi znamo kakav je garantuje dramu i verovatno meč u 3 seta.

Mare

pre 2 godine

Nekad smo pored Noleta imali i drugog kvalitetnog igrača za singl mečeve u Dejvis kupu, a to su nekad bili Tipsarević i Troicki koji su i dalje klasa za Lajovića, Krajinovića, Kecmanovića i Đerea
A u dublu smo uvek računali na Zimonjića koji je imao sjajnu trofejnu karijeru za razliku od Ćaćića

§

pre 2 godine

Interesantna stvar je da su Novak i Nikola odigrali sva tri meča ove godine zajedno i sva tri su završena su sa 2:1 u setovima. Ovo je inače prva pobeda našeg para nakon dva poraza, i to oba od Nemačke u dva ekipna takmičenja (ATP i Dejvis kup). Takođe, momci su se ovim trijumfom direktno plasirali na završni turnir Dejvis kupa sledeće sezone, kao jedna od četiri najbolje ovogodišnje selekcije. Protiv Hrvata pod hitno da traže pobedu sa drugim singl igračem, jer ne verujem da će Mektić i Pavić da im pruže neku šansu u dublu.

Dubioza

pre 2 godine

Lajović mora da igra u petak. Eto baš se odmorio i nadam se da je zdravstveno sve kod njega ok. On nam je doneo odlučujuću pobedu kada smo uzeli ATP kup i ne vredi dalje eksperimentisati. Mada mi je drago što je Miša igrao iskreno i Filip isto. Mora se videti ko je najviše u formi jer malo igraju sada.

hahahhaa

pre 2 godine

Super, ali koga sad staviti na drugu tablu protiv Hrvata?!
(Rokabili, 1. decembar 2021 23:34)

Bukvalno je svejedno. Nijedan ne valja. Moze i Troicki da igra, isto je.

bmiles

pre 2 godine

Vreme je da pojedini nasi teniseri pocnu vise trenirati dubl,po ugledu na komsije. Pojedini igraci koji nece nista znacajno uraditi u singl konkurenciji krenu putem Zimonjica, zarada nije bas za bacanjem pogotovo na GS.

Cetko

pre 2 godine

Bravo momci. Problem protiv Hrvatske je taj sto moramo dobiti oba singla jer njihov dubl je najbolji na svetu. Imamo i mi najboljeg na svetu u singlu al ko ce nam donijeti taj drugi poen to je veliko pitanje

Užas je moja furka

pre 2 godine

Parovi će biti laganica... Novak je nabrijan i Kazahstanci imaju šanse kao pudlica protiv pitbula. Ali protiv moje Hrvatske morate dobiti oba singla jer u parovima nemate šanse i to će odlučiti pobjednika... realno 50:50

The pilot

pre 2 godine

Gotovo je ovo, gubimo sigurno, idem da gledam kako Everton tuče Liverpul.
(vlažno groždje, 1. decembar 2021 23:01)

Alal vera "STRUČNJAČE"!
Sve si ispogadjao!

N.Z.

pre 2 godine

Da sam na Novak ovom mestu, ako može, sad bih isterao Troickog sa klupe, a ovom kukavici od tenisera Kecmanoviću zauvek zatvorio vrata reprezentacije.
(veder, 1. decembar 2021 19:32)

Kako da ga istera, kad ga je on tu i postavio.

Maki Kavasaki

pre 2 godine

Opet mora djokovic da izvuce pobedu za celu reprezentaciju da li ostali teniseri igraju playstation od dosade umesto da treniraju naporno kao djokovic! Katastrofa može se reći da Djokovic igra sam protiv reprezentaciju!

remax

pre 2 godine

Против хрвата имамо 4:0 у међусобним мечевима, било би лепо да се традиција настави.

eto tako

pre 2 godine

@Kako god da završi, Kecmanovic ne sme više da igra. Lik jedva stoji na nogama na kraju trećeg seta, koliko loša fizička spremnost!
(eto tako, 1. decembar 2021 18:57)

Sram da te bude! Decko je odigrao mec na dva dobijena sata koji je trajao 3.5 sata! Normalno da je umoran!I to je bilo na jednu loptu! Momak se lavovski borio to sto nije pobedio ne znaci da treba ovako da se kritikuje. Sramota.
(Pomozi boze, 01. decembar 2021 21:18)

On je profesionalni sportista u 22.godini. Treba da igra 5h bez problema!
A inače, komentar je napisan na sredini trećeg seta, znači bar 30-40min pre kraja meča.

slobo.b

pre 2 godine

Kako god ovaj Kukuskin napada i igra hrabrije, ovaj nas ceka greske I prebacuje preko mreze I to je to..izgleda dosta svjezije iako je puno stariji , evo I grcevi daj bože da pobijedi..

Krastavcevic bole bgd

pre 2 godine

Kecmanović, Lajović, Đere i Krajinović su u TOP 100 ATP liste, a svi su bez samopuzdanja, labilni u ključnim trenucima seta i meča, nervno nestabilni, paničari! Koliko smo se samo nagledali njihovih mečeva gde je trebalo samo malo više vere u sebe, bili su već "dobijeni" i onda panika i porazi. Muka mi je više da ih gledam. A sva četvorica su veoma talentovan.

Bradilic

pre 2 godine

Stvarno je jadno gledati ovakvu bezvoljnost Kecmanovića. Govor tela u prvom setu mu je kao da treba da okrene 2-0 za Nadala na Roland Garosu. Kukuškin se bori, napada, srčan je i naravno da će dobiti ovaj meč. Najgore od svega je što su nam takvi svi ostali singl igrači, osim Novaka. Ostaje nada da Novak i Ćaćić mogu da izvuku stvar, taj momak se makar bori i hrabri, stalo mu je do pobede.

Kanidja PG

pre 2 godine

Ruski dubl koji nas je pogurao u cetvrtfinalu 99% sam siguran odlucivace sa nama o salatari.
Hrvati imaju bolji dubl ali druga tabla im je 282 na ATP listi i to Lajovic mora da dobije. Novak sa Cilicem je vec stvar rutine.
Idealno bi bilo da imamo igraca sposobnog da dobije Rubljova i da Djokovic ima mec za titulu sa Medom ali taj film tesko cemo gledati.
Nego idemo redom prvo Hrvati.

Bez sponzora

pre 2 godine

Bravo momci, tako se bori za Srbiju!

I SRAMOTA NEKA JE SVE VELIKE FIRME U SRBIJI, JER JE DAVIS CUP TEAM OTISAO BEZ SPONZORA NA TAKMICENJE.

Lazar

pre 2 godine

Da li je moguce da u toku meca provodite vreme ovde? Ovo slobodno komentarisanje je previse uzelo maha. Niste pravi navijaci realno. Pozdrav

Milojko

pre 2 godine

@actruss
Nije bas, Cacic i Brkic su jedva dobili ovu dvojicu u Sofiji pre 2. meseca u super tajbrejku (razvalili su Golubjeva u paru sa Bublikom, ali Bublik je dosta losiji dubl igrac).
Brkic nije nista losiji od Cacica i njih dvojica su mnogo bolje uigrani jel stalno igraju dubl nego Cacic sa Noletom.
Al Nole je klasa za sebe, sve udarce sem smeca i donekle voleja ima bolje od bilo kog dubl igraca u istoriji tenisa (plus ubedljivo najbolji ritern u istoriji tenisa uopste).

tako treba

pre 2 godine

Trebao je da dodje Novak i jos jedan igrac koji bi igrao dubl i niko vise. Bespotrebni troskovi, jer svakako osim Djokovica ovi ne mogu dobiti nikoga, srce ko u zeca.
(kakone, 1. decembar 2021 19:38)

Imali smo mi selektora eksperta za dubl, ali nekom nije bio podoban familiji Đoković.
Zato su doveli Troickog, eksperta za istraživanje rude i gubljenje vremena.
Taman kako nam i dolikuje.

Kralj mača

pre 2 godine

5:2 води у трећем сету, па 5:3 и две меч лопте на свој сервис, па 4:1 у тај брејку, па још две меч лопте у тај брејку и то је то. Кад не искористиш ти, искористиће онај други.

Skorpion

pre 2 godine

Ovo je katastrofa, decko od 22 godine ne moze da odigra tri seta, nikada nista od njega sa ovom igrom kao "seka-persa", samo se brani i prebacuje lopticu. Ne znam ko mu je trener na tour-u ali da li je moguce da ga nije naucio kako i kada napasti protivnika.

Bl

pre 2 godine

Znam, znam, reći ćete da taj servis "ispod ruke" nije zabranjen. Bubliku to nije prvi put, a vjerujem ni posljednji. Pitam one koji više prate teniske mečeve i vidjeli su te "maestralne" Bublikove servise ranije, da li se svaki put onako ljigavo smije nakon toga. Bjedno mi je izgledao. Gubi meč i svjestan je toga, ali je srećan da je prevario Đokovića. Nadam se da Novak Đoković nikad neće pokušati servirati na taj način.

...

pre 2 godine

ne pamtim kad je poslednji put ovako fokusirano i furiozno usao nole u mec. tacno se vidi zelja, borba, strast. ove godine nas je navikao na sporije ulaze, igramje na 50%... ovo sad podseca na 2011/2015

Trajko

pre 2 godine

Šteta. Sada opet jadan Novak mora da vadi kestene iz vatre.
(Toma, 01. decembar 2021 19:35)

Zato se to zove Team Sport.
Kolektivno se pobjeđuje ili gubi.
(Sale, 1. decembar 2021 20:23)

Tenis nije timski sport, nego individualni.

vlažno groždje

pre 2 godine

Realno sva trojica izuzev Novaka su katastrofa od tenisa. U očajnoj su formi, a i mentalno su strašno slabi.

Niko i ništa i niko ne može da omalovaži Novaka pametnjakoviću, prihvati realnost da je Novak GOAT.

Pomozi boze

pre 2 godine

Kako god da završi, Kecmanovic ne sme više da igra. Lik jedva stoji na nogama na kraju trećeg seta, koliko loša fizička spremnost!
(eto tako, 1. decembar 2021 18:57)

Sram da te bude! Decko je odigrao mec na dva dobijena sata koji je trajao 3.5 sata! Normalno da je umoran!I to je bilo na jednu loptu! Momak se lavovski borio to sto nije pobedio ne znaci da treba ovako da se kritikuje. Sramota.

bojan

pre 2 godine

Sramota. Kakav Čačić. Šta je ovo. Pa lik ne može mrežu da prebaci. Stavi najboljeg servera da igra sa Noletom,jedino tako možemo nešto.

Bob

pre 2 godine

Kao sto se i znalo od pocetka:tvrd orah Kazahstan!
Ogromna steta za ispustenu priliku!
Znaci,opet Novak!
NOVAK!
Rutina Novaka!
Pobeda bez mnogo vremena na terenu!
Ja ne sumnjam da sa Novakom u dublu pobedjujemo!

Nebojša

pre 2 godine

Odrat će ga Kukushkin
(EU, 01. decembar 2021 15:21)
00

Teško da će Kecmanović da dobije. Nemamo drugog igrača a ni dubl
(a, 01. decembar 2021 15:19)


Ne bojte se dobija naš 2-0.

BGD

pre 2 godine

Gde nadjose ovog Cacica?Lik dve blage nema.Cak ne zna ni lopticu da baci kod servisa,a da ne govorim o nekim duzim razmenama.Tuga jedna.Ovo ko da su Mesija stavili u repku San Marina.

goblin

pre 2 godine

Očekivan poraz Kecmanovića od čoveka koji odavno ne igra ozbiljan tenis.Drugi igrač Srbije(apsolutno nebitno ko igra) ne može da dobije nikoga i ne može da donese poen koji pa gotovo sigurno znači i ukupnu pobedu za našu reprezentaciju.Dubl nemamo.Novak je dovoljno dao reprezentaciji i ovo mu zaista nije potrebno, treba da je na odmoru zajedno sa porodicom.Verujem da mu niko ne bi zamerio da je sada negde na nekoj plaži.

Džaba krečili

pre 2 godine

Ovako se gube mečevi, ako sve nade polažete u jednog Novaka. O njegovom kvalitetu i suviše reći, ali kada imate najboljeg u reprezenaciji i gomilu likova koji ne mogu ni kvalitetom da pariraju protiv reprezentacija koje igraju bez svojih asova, nemate šta da tražite na takmičenju. Zato smo i izgubili od Nemačke. Ne može uvek Novak da pobeđuje i onda da sve ide na dubl. To je taktički samoubistvo. Ajde i da nekako prođemo Kazahstan, ako ovako protiv Hrvatske budemo ušli, gubimo sigurno, a Troicki ako išta zna o vođenju bi mogao malo da sedne sa ostalima u timu (osim Novaka) i da im kaže da se malo probude.

vilsonovo

pre 2 godine

Jos deset mec lopti nebi iskoristio. Kad nemas ono dole dau daris kad treba, onda si prosek proseka kao i 90 odsto ATP tura. Kaze Viskovic: "Kokuskin iz najboljih dana". Kako da ne. Kada ima protiv sebe pasivnog i mentalno labilnog igraca kakav je Kecmanovic. Momak nema nikakvo samopouzdanje niti mrvicu pobednickog duha. Ali, nije sebe sam stavio da igra. Nema tima sa jednim igracem, svejedno je od koga ces ispasi od Kazahstana ili Hrvatske.

Dule

pre 2 godine

Četvrtfinale Davis kupa ne treba da služi za vraćanje forme i samopouzdanja...mislim da je debitant loš izbor i da je "selektor" ponovo pogrešio. Ovde je iskustvo i samopouzdanje najvažnije...a Kecmanović to nema !

Djoksa

pre 2 godine

"Nije uspeo u prošlom gemu odmah da reši duel, ali sada će na svom servisu imati bolju priliku."
Stvarno je imao "bolju priliku"...

Dragan Jurić

pre 2 godine

Bravo, Novače!
Dejvis kup reprezentacija Srbije: 98,6% Novak, 1,4% ostali, vođeni mudrom rukom večitog luzera Viktora Troickog...

jovica

pre 2 godine

@veder
E vidis mozda je i problem u reprezentaciji sto se Novak za sve pita.Prvo je onomad smenjen Dejan Petrovic koji nam je bio najbolji igrac sa kraja devedesetih da bi bio postavljen kucni prijatelj Obradovic,prosecan trener rekreativac koji nije bio u stanju da uradi jedino za sta je imao zaduzenje,da nadje Zimonjicu standardnog partnera u dublu,posle je smenjen Zimonjic jer nije hteo da spinuje u vezi Djokovicevog izbacivanja sa US opena,a sujeta prevelika i postavljen Troicki koji ne moze autoritet ni samom sebi biti,pa umesto da Lajovic kao nas drugi reket bude u i u reprezentaciji drugi reket,mozda bi i dobio onog Nemca i Kukuskina,igraju ortak Krajinovic i Kecman van ritma,pritom sam djokovic na Olimpijadi je na svoju ruku igrao i mix,tako da to sto je najbolji teniser ne znaci i da je dobar organizator,realno treba da se povuce,da Viktor krene za njim jer nije posteno dosao na to mesto gde je,imacemo fakat zdraviju reprezentaciju,a i ostali momci ce bolje igrati bez stalnog poredjenja i sa svescu da moraju sve sami,nema uljuljkavanja i sl.

Krindž

pre 2 godine

Bravo, Novače!
Dejvis kup reprezentacija Srbije: 98,6% Novak, 1,4% ostali, vođeni mudrom rukom večitog luzera Viktora Troickog...
(Dragan Jurić, 1. decembar 2021 23:37)

Luzera?? Dao Bog svakome da bude takav luzer pa da u mladosti zaradi skoro 10, eeeej DESET miliona dolara od svoje luzerske karijere. Ili 'bar' sedam, kao Lajović na primer.

veder

pre 2 godine

Ovaj Čačić je kriminalno loš teniser, pa on ne može da pogodi teren!? Da li Novak može da nas spase? Po meni je bolje da igra sam dubl jer ovi drugi naši teniseri samo odmažu, očajni su dozla boga.
Sa ovim zalutalim Čačićem smeši nam se poraz. Daj bože da grešim.

Baghdatis

pre 2 godine

Pa zar se niko ne seća kako je Lajović loše odigrao protiv Austrije i Filip protiv Nemačke. Nemamo bolje od ovoga i zato podržimo to što imamo. Idemo Mišo…

Kanidja PG

pre 2 godine

Jadna nam je druga tabla da ne moze jadnija. Kukuskin 180 i neki na listi, onaj njemac 100 i neki i nasi gube lagano.
Ne moze Novak sam sve.
Kako su Lajovic, Kecmanovic, Krajinovic u top 60 velika je enigma.
Nikad nista od njih.

Snorke

pre 2 godine

Bio sam ubeđen da će igrati Lajović, on je bolji, pogotovu za ovakve mečeve. Ali pošto je Troicki selektor, onda je ovde kraj. Možda Nole isčupa dva boda ali to nije tim već solo borba.

lal

pre 2 godine

(vilsonovo, 01. decembar 2021 17:28)
ok, nezadovoljan si igrom srpskog reprezentativca... ali da uzme knjigu u sake?!? pa decko samo od nagrada ima 2.5 miliona dolara... da je redovan na faksu, sada bi bio cetvrta godina...

kakone

pre 2 godine

Trebao je da dodje Novak i jos jedan igrac koji bi igrao dubl i niko vise. Bespotrebni troskovi, jer svakako osim Djokovica ovi ne mogu dobiti nikoga, srce ko u zeca.

Sale

pre 2 godine

Kada teniser skoro ceo mec prebacuje lopticu i uglavnom brani a retko napada tesko da moze da dobije mec. Tesko cemo mi da imamo nekog dobrog tenisera da osvoji nesto veliko posle odlaska legendarnog Noleta.

...

pre 2 godine

ostaje tuga za miomirovim mecom, ali sada je vec nebitno, vise zbog njega, debitovao i imao mec lopte, borio se 3 i po sata u svom prvom mecu za zemlju... nadam se da nije potonuo, ali novak kako je podizao cacica kad je pao, viktor koji sve vreme dizao miomira, divno je videti sportski duh i prijateljstvo nasih igraca

Che

pre 2 godine

Slabo sve ovo pratim. Ali ako sam dobro shvatio ovdje odlučuje samo 1 meč. Hrvati imaju najbolji par na svetu, a Srbi imaju najboljeg igrača na svetu. Znači 1:1 je već u startu. Komšije srećno u finalu.

...

pre 2 godine

sta god da bude drago mi je sto on igra, jer su svi dobili sansu sada da igraju. s obzirom na to da je kraj sezone, nema poena, para, a nova sezona krece vec za 4 nedelje, svaka im cast sto se i cimaju

Stefan

pre 2 godine

Uz postovanje nasim teniserima stvarno je mucno gledati svakoga osim Novaka. Kako tako igraju bez energije i samo prebacuju lopticu, nikako mi nije jasno.

Jovan

pre 2 godine

11 godina stariji matorac koji ima svega 4 ATP pobede u celoj sezoni, odvali 22-godisnjeg momka na vrhuncu forme i pokaza mu sta znaci zelja i borbenost. Kecmanovic je solidan teniser (logicno s obizrom da je u top 100), ali nikad sampion biti nece.

Lakic

pre 2 godine

Nole je istinski patriota i ne treba nikome to da dokazuje...on je uvek 99% poen za Srbiju,al ovi ostali ne mogu nista uvek nam je trebao taj drugi poen...Ja da sam na njegovom mestu ne BiH trosio energiju pogotovo sto svi posle se kite njegovim perjem...

beograd_92

pre 2 godine

Pa sta onda?! Ooooo, jeste digli frku oko ovog kao da je AUS open finale. Ni tad niste toliko pisali o tome. Nemamo igrace, osim Noleta i to je to!

Ide Gas

pre 2 godine

Sta covek izgubi strasno,pa i da prodju ovde protiv hrvata nema promil sanse,za razliku id nas oni imaju sjajan dubl jedan od najboljih na svetu i cilica koji jeste da ima tarabu u glavi al moze svakog da dobije,a za ove nase polu amatere je djokovic licno.

nebojsa

pre 2 godine

Novace, zasto Kecmanovic? On nije u stanju da odigra ovo bez pritiska. Pa kazahstanski veteran stoji u terenu, a Kecmanovic i do tri metra van terena?! Kretanje mu je NULA. Kao i Krajinovic, on ne moze niti zna da igra pod pritiskom i to se vidi iz aviona. Zasto ne pustute da Lajovic igra kao broj 2. jer je jaci i iskusniji u kupu i od jednog i od drugog. Pa ako izgubi, bar znas da je to to... Ovako, muci se Kecamnovic, mucimo se svi mi.
Pa ovaj Kukuskin je danas tanak igrac, a izgleda protiv Kecmanovica kao da je svetski vrh.

Leonardo

pre 2 godine

Ovoga Kecmanovića više nikada ne gledam.

Opasan je za zdravlje. Bruka koliko je slab u glavi. Dečko 22 godine. Sve vreme igra kukavički, totalno defanzivno.

Nijednom nije napao drugi servis, koji je bio preslab. Nijednom.

Imao je dobijeni meč, ali je psiha čudo. 62 igrač na svetu. Trebalo je da ga počisti.

veder

pre 2 godine

Da sam na Novak ovom mestu, ako može, sad bih isterao Troickog sa klupe, a ovom kukavici od tenisera Kecmanoviću zauvek zatvorio vrata reprezentacije. Ovo što on igra je kriminal od tenisara, igrati i izgubiti ovako meč, kakav kukavički tenis, pa njega matorac koji diše na škrge pobedi?!

Rokabili

pre 2 godine

Realno sem Novaka svi naši teniseri su uvek bili luzeri kad treba da završe mečeve, ne pamtim broj gotovo dobijenih mečeva koje su Troicki, Lajović, Đere, Krajinović i Kecmanović izgubili...

Krastavcevic bole bgd

pre 2 godine

Kecmanović, Lajović, Đere i Krajinović su u TOP 100 ATP liste, a svi su bez samopuzdanja, labilni u ključnim trenucima seta i meča, nervno labilni, paničari! Koliko smo se samo nagledali njihovih mečeva gde je trebalo samo malo više vere u sebe, bili su već "dobijeni" i onda panika i porazi. Muka mi je više da ih gledam. A sva četvorica su veoma talentovan.

:::

pre 2 godine

Srbija ima ozbiljne sanse da prode dalje. Nole se nije mnogo izmorio, igra lagana za svega 1čas i 16 min. To nije neki napor za Novaka. Sad dubl Novak-Ćaćić protiv Golubev - Nedovjesev.

Vatrogasac Mirko

pre 2 godine

"Jasno mi je da se bira ko su prva dva igraca, ali da li npr mozemo da namestimo Kecmanovica na Cilica ?"
(markaKazva, 1. decembar 2021 23:35)

Ne. Igra prvi s prvim i drugi s drugim, što je u principu i naša jedina šansa. Čilić će izgubiti s kim god da igra pa onda bolje da igra s Noletom koji će sigurno dobiti bilo koga. Odlučuje drugi singl.

Pitaj engleze

pre 2 godine

Sad najlaksi mec na turniru. Ko god odigra od nasih razbice Goja, onda Novak I za 3 sata gotovo sve. A onda smo u finalu ipak autsajseri. Morace Novak prvo da Pobedi Medu a onda i dubl gde su sanse 60/40 za njih.
(Kg, 2. decembar 2021 06:38) 

Samo se ti bahati unaprijed. Još nisi shvatio kako takvi prolaze. Shvatit ćeš.

e moj Đokoviću sa kim ti igraš u reprezentaciji

pre 2 godine

Na kraju opet sve zavisi od Đokovića, opet će igrati dva meča vezano.

Nijedan naš igrač ne može da pobedi nijednog slabijeg rangiranog tenisera.

kladzom do bola

pre 2 godine

Samo da pitam dali je Kecmanovic ikada trenirao bekend paralelu . Znaci izbacio je sve izvan terena . Kako ne ukapira da promeni udarac vec lupa i lupa i tako i izgubi i treci set i mec . Alo glavo cemu sluzis .

hoodie

pre 2 godine

Verujem da se broj propustenih mec lopti Kecmanovica u prethodnih nekoliko godina u mecevima koje je izgubio blizi trocifrenom broju... Po ko zna koji put je bio bolji igrac od protivnika i uspeo da ga vrati u mec. Prosle godine je izjavio da je angažovao psihologa, da je svestan da ima problem kad se lome mecevi, ali ne ide pa ne ide. Steta.

bojan

pre 2 godine

Đokoviću nemoj molim te više s ovima igrati. Kada prosečni igrači nemaju želje. Troicki selektor,pa čovek je u svojoj karijeri stalno pravio ekcese. Glava nula bodova.
Danas staviš debitanta protiv igrača koji veli godinu ne može nikoga dobiti. Sramota

Ako nam je ovaj budućnost tenisa,gadno smo ga ugasili

Dubioza

pre 2 godine

Auu kakvo srce je Miša pokazao na terenu! Nedostatak sreće u odlučujućim momentima. Ne žalim što sam gledao meč. Odličan igrač koji je u svojim mladim godinama stigao do 38. mesta na svetu i koji je bio jedan od najboljih juniora sveta. Nadam se da će se naviknuti na novi reket, da će mu Nalbandian pomoći i da će krenuti napred kao što je neverovatno krenuo kada je prešao u profesionalce. Samo ovako nastaviti i rezultati će doći. Nezaboravan meč zbog kog nema šta da žali. Dao je sve od sebe!

Ljubo

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da neko misli da ovo vodi Troicki.Pa ovo kao i do sada vodi Đoković koji ove neznalice vodi sa sobom o trošku poreskih obveznika.Ja samo ne znam šta se ovi momci bave ovim sportom kada ga ne znaju igrati.Tolike godine igraju tenis i ništa im ne ide i oni uporno ništa da promene.Mislim da je tu najveći problem sa glavom sve trojice tenisera jer u glavi ništa nemaju.Da imaju za tolike godine bi morali nešto da pokušaju da promene.Kada ode Đoković igraćemo zadnju ligu u Evropi u kojoj smo bili pre nego se Đoković pojavio.

Slon

pre 2 godine

Jednostavno ne vrijedi Novaku da igra sa ovim gubitnicima, ne ulazim u teniske kvalitete nasih tenisera ali ne moram ni da se razumijem u tenis da bih shvatio da su toliki gubitnici da je to nevjerovatno, kako svaki turnir tako i za reprezentaciju. Ako je pametan Novak da ih pusti u dubl Sami da se izbore za moguce polufinale, stvarno ne vrijedi vise da se forsira..

Koki

pre 2 godine

Mučno gledati našeg sa pogrešnom idbrambenom taktikom i bez kvaliteta. Na kraju nisam ni želeo da pobedimo sa takvom igrom. Još mučnije slušati komentatora koji opravdava tu igru, diže u nebesa limitiranog Kazahstanca, a napada mrežu, teren i nesrećnu sudbinu i dodatno diže tenziju koju nam je već podigao naš tvrdoglavi teniser, koji čeka grešku protivnika.

vlažno groždje

pre 2 godine

Jedan od ta dva pajsera je igrao finale dubla na Rolan Garosu ove godine.

Pitanje za sve pare - ko može da pobedi Goju, Miomirović, Filipović ili Dušanović, biti ili ne biti, pošto smo autsajderi u dublu.

B92 dajte anketu.

Куп је битан

pre 2 godine

Кључно питање је да ли је неко од наших челинџер играча у стању да победи Гоја.

@c72

pre 2 godine

@Ako osvojimo nekim cudom ovo -Novaku treba dici spomenik u sred Beograda!
(beograd_92, 02. decembar 2021 04:06)
Dobro, nema potrebe zbog toga dizati spomenik, ali treba reći da je sam komotno mogao odigrati sve mečeve u singlu, ponekad se činilo da bi i u dublu bili jači da je sam igrao protiv dvojice protivnika, treba li spominjati funkciju selektora...

Jezda

pre 2 godine

Jel vas sada malo sramota,decku debitantski mec,igra protiv nimalo naivnog i prekaljenog Kukuskina,koji umalo dobio Novaka na vrhuncu karijere u sred Beograda,lako je biti podrska onom na vrhu,njemu to i nije potrebno,malo vetra u ledja i onima ispod ako vec nesto ocekujete od njih,ovamo podrska nula ali zato drvlje i kamenje kada se gubi,ne znate ni kako izgledaju jer vas pre interesuju Djokoviceva tasta i kerovi,ali zato straaasna ocekivanja

dm

pre 2 godine

bravo Miomire...paaaa neee decko kad ga vidis vidi se da mu do zivota nije.. matori Kukuskin jace udara lopticu,vise snag3 ima...strasno strasno...

Aca bg

pre 2 godine

Sta radi nas Teniski savez?Kako to daleki Kazahstan ima organizovanu grupu navijaca,a mi nemamo?Najbitnije je da se uvale u savez i putuju po svetu.I da sramotno smene Zikija i dovedu ovog poslusnika i neznalicu.

BGD

pre 2 godine

Dve mec lopte na svoj servis i to uzastopne i to na betonu i on izgubi eeeeeej izgubi!Decko nisi ti za tenis i bolje uzmi nesto drugo da radis jer za ovo ocito nemas ni zivce ni mozak.

Slobodan

pre 2 godine

Rekao sam sebi da ovo takmicenje ne vrijedi pratiti, ali ne moze covjek a da ne pogleda. Ipak, na kraju se ispostavi fa je prvo misljenje bilo i najtacnije. Nema trijumfa bez dobrog drugog igraca ili dobrog dubla. Imati najboljeg uz tri igraca oko 50.mjesta ne znaci nista. Tu nema uspjeha. Zato Novak treba da se pozdravi sa reprezentacijom i da pokusa nam donijeti jos koji GS. Ovako samo gubi vrijeme koje mu moze nedostajati u pripremama za AUS open ili neki drugi GS.

vilsonovo

pre 2 godine

Kada te maltene bivsi igrac ubije od forhenda i bekhenda, kada servira bolje i trci bolje i to u mecu koji je vazan ne samo za zemlju vec i za tebe i tvoju karijeru - onda se Momire uzme knjiga u sake i zavrsi neki faks ili nadje neki posao koji znas i mozes da radis, a batali tenis. Jer, ova NEMOC momka od 22 godine u ovakvom mecu i defetizam koji se vidi u svakom pokretu - nisu prijatni ni onome koji gleda. Srbija je najslabija ekipa u cetvrtinfinalu Dejvis kupa, ima samo 1 igraca i ispadanje je neminovno, ali da odstatiras mec, e to je bas nemoc.

Sale

pre 2 godine

Šteta. Sada opet jadan Novak mora da vadi kestene iz vatre.
(Toma, 01. decembar 2021 19:35)

Zato se to zove Team Sport.
Kolektivno se pobjeđuje ili gubi.

veder

pre 2 godine

Ljudi moji, ovi naši teniseri sve gori od goreg! Ovaj Kecman ne može da dobije raspadnutog Kukuškina kome je duša u nosu, diše na škrge, ovaj naš baš ladno izgubi prvi set! Ne zna se ko je gori, dal selektor ili ova trojica, Kecman, Lajović ili Krajinović.

Maresi

pre 2 godine

Zbog ovoga nisam ni želeo da prodjemo dalje. Samo mučenje i mučenje. Uvek sve pada na Novaka. Ovaj mali je imao 4:1 u trećem setu i uspeo je da ga izgubi.

Zvezda

pre 2 godine

I sada tera Novaka da igra dva meča. Ajde Kecmanoviću napusti ekipu i idi igraj čelendžere i fjučerse. Možda tamo dodješ do drugog kola

DRAGAN

pre 2 godine

E moj Kecmane, jedan
mator ima vise snage od
tebe. Troicki nema nijednog osim Novaka da moze da
igra na pobedu.Ovo je
sramota, kako igra za svoju zastavu. Nole sada mora da
spasava ponovo.

Emiliano Zapata CDMX

pre 2 godine

Viktore, tvoj igrac u trecem setu na 5:3 servira za mec i vraca mekane slajsove cekajuci gresku protivnika. Sta ti se vrzmalo u glavi u tom momentu?

Zapata ViVe, CDMX.

nešto mislim

pre 2 godine

Kecmanović niti veruje niti želi da pobedi.Djoković samo gubi vreme sa njima ne može jedan igrač sve sam pa makar bio i broj 1!

kris

pre 2 godine

I kad bi prošli nekako u polufinale,nije mi jasno ko može donijeti drugi bod.Hrvati imaju jedan od najboljih parova na svijetu.Treba biti realan , Djoković ne može sam.

Miki

pre 2 godine

Nema od Kecmanovića igrača nikad, poluigrač, jednostavno mrtav, mesto mu je od 300 do 500 mesa na ATP, to mu je maksimum. Spor, trom, reakcija polumrtvog, bez mnogo žara i sa vrlo skromnom tehnikom, jednstavno malo teniskog ima u sebi.

Daki

pre 2 godine

Cemu optimizam kad nemamo drugog igraca, ova trojica ne mogu nikog dobiti. Jadno je slusati komentatora koji hvali Kecmanovica koji igra bez veze

Kikujiro

pre 2 godine

Ko voli tenis mogao je da uživa u ovih nekoliko dana, bio sam skeptičan ali bilo je sjajno, i uzbudljivo, Španija -Rusija, Nemačka - Engleska, Nemačka--Srbija....

U puno mečeva dublovi su odlučivali, intezivno sa nekim spektakularnim poenima.

Šteta što nije bilo publike u Insbruku bila bi ludnica.

Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti. Sretno momci.

patriot

pre 2 godine

Troicki brzo da smisli neki "opravdan" razlog, može i Novak da mu pomogne kada ga je već birao za selektora. Da se ne pozdravljamo i zaboravimo sve pre nego što nas komšije oderu.

Kralj mača

pre 2 godine

После овога би требало да им Новак каже - нећу да играм. Нека Лајовић или Крајиновић изађе на мегдан Бублику.

nikola bozic

pre 2 godine

Ne treba pljuvati decka,prvi mu je mec,pritisak neverovatan,iskusan protivnik,mozemo mi reci nije smeo da ispusti ovako nesto,ali prosto nije u npr.Ducijevim godinama pa da ga otpisujemo,dakle ima mesta za poboljsannje,a znam da ce svi veceras govoriti kako nista od njega,kako posle Novaka potop...inace ovaj DK realno uzimaju Rusi i tu je svejedno da li cemo do finala ili cetvrtfinla,pamti se pobeda,zato nista ovo nije smak sveta ako se uvidi gde smo i kako dalje,realno Djokovic nakon ovoga treba da prepusti mesto nekom drugom,sam ne moze a i on ce sto vreme bude odmicalo biti sve slabiji,realno treba da uspostavimo dubl koji necemo menjati,i ne praviti nikakva ocekivanja a ni kataklizmicna scenarija da se vracamo u evro-africku zonu i slicno,nismo nacija tenisa jedan fantastican muski i zenski pojedninac ne znaci previse ali nek imamo tim u prvoj grupi Devis kupa,a za to smo sposobni i bez Djokovica,pa jednog dana mozda i bude nesto slicno 2010-toj

veliki strumf

pre 2 godine

Срећом, паде овај у игри, од 4-2 све живо је испромашивао, али је и на неколико сет лопти одиграо врхунски. С друге стране, и Кецмсн је коначно проиграо и имао неколико изванредних поена. Сада после оваквог гема и освојеног сета мора да се добије меч.

Gambeeet

pre 2 godine

Ruku na srce, slabo za šta se pita srpski Miša danas na terenu. Kukuškina nisam gledao još iz vremena njegovih najboljih dana, katastrofalan mu je bilans pobeda i poraza u ovoj sezoni, ali ovo danas podseća na ta vremena kada je znao dobro i jednog Rafu da namuči. "Davidenko za siromašne" kako sam tada imao običaj da ga zovem, odlično plasirani i precizni udarci, hvatanje loptice u penjanju, ofanzivan pristup igri. Kecmanović ima solidan i forhend i bekhend, na servisu još puno mora da radi, ali kretanje mu je čini mi se najveći minus u igri, imam utisak da skoro uvek barem malo kasni sa pripremom za udarac i na samom udarcu, samo da ne potone do kraja sad. Nole, kao po obićaju, će izgleda morati da vadi kestenje iz vatre.

vlažno groždje

pre 2 godine

Strašan meč, ovako nešto samo DK donosi.

Čak i ako Novak pobedi problem u dublu je što Čačić ne može da zadrži svoj servis, a to je ključna stvar u dublu, on je dva puta izgubio svoj servis protov Nenmačke, Novak nijednom.

U trećem setu imali smo brejk prednosti ali on nije uspeo da sačuva svoj servis i nemci su se vratili.

posmatrač

pre 2 godine

Možda danas i nije bio Kecmanovićev dan, prvi meč i još pogotovo fizički nije izgledao sjajno pri kraju meča, ali je zato pokazao u više situacija tokom meča, da ima herca (i to mnogo više od Lajovića i Krajinovića, koji su verovatno još uvek bolji igrači). Mislim da smo napokon dobili jednog igrača koji ne mora da dobije prvi set da bi eventualno došao do situacije da dobije meč. Da je bio malo smireniji u nekim situacijama na kraju, bilo bi bolje, ali Ok. Borio se, nije odustajao, u pojedinim momentima je bio i izuzetno hrabar, i svaka mu čast na tome.

Kg

pre 2 godine

Sad najlaksi mec na turniru. Ko god odigra od nasih razbice Goja, onda Novak I za 3 sata gotovo sve. A onda smo u finalu ipak autsajseri. Morace Novak prvo da Pobedi Medu a onda i dubl gde su sanse 60/40 za njih.

Milan ju Stevanović

pre 2 godine

Kako se ta trojica drže tako visoko na lestvici....... Pa oni nemogu pobediti nikoga iz prvih 100.......predajte meč i idite kući.... Katastrofa

Miki

pre 2 godine

Nema od Kecmanovića igrača nikad, poluigrač, jednostavno mrtav, mesto mu je od 300 do 500 mesa na ATP, to mu je maksimum. Spor, trom, reakcija polumrtvog, bez mnogo žara i sa vrlo skromnom tehnikom, jednstavno malo teniskog ima u sebi.

dax

pre 2 godine

Troicki ???? Nikada bolji žreb i nikada lošiji selektor...prosto ne mogu da verujem šta radi ovaj čovek, katastrofa od selektora...Kecman nije kriv ni jednog trenutka, svaka čast momku

mirjana simionska

pre 2 godine

dax!!Sta radi Kecmanovic ,pa svaka cast?Isto sto i Lajovic,Krajinovic i bilo ko drugi GUBI.Ne moze Troicki da ih uci kako se igra tenis,dosad sta su naucili ,naucili su,ali ocigledno malo ili nedovoljno za ovaj rang takmicenja.Pa ovaj Kukuskin jedva da je dobio tri cetiri meca ove godine,a vidi rezultat.Ne moze Troicki toliko lose da izabere koliko ovi mogu lose da igraju.Novak sta uradi i to ce biti malo i nedovoljno.

markaKazva

pre 2 godine

Propustio sam da saznam kako se biraju mecevi za singl? Jel igra najbolje rangirani sa najbolje rangiranim ili? Jasno mi je da se bira ko su prva dva igraca, ali da li npr mozemo da namestimo Kecmanovica na Cilica ?

drugisingligracJa

pre 2 godine

Ovakvom formatu ovog kupa,kad imamo Novaka,jos da imamo hrvatski dubl,mogli bi biti osvajaci istog sto godina. A drugi singl igrac mogao bi biti i ja,i svako od nas,cak i onaj koji nikad nije uzeo reket. Ovi nasi ostali singl igraci su mozda za format Dejvis kupa,ali grupe c i d.

Gde ja živim

pre 2 godine

Jao bre Kecmane, kako ne možeš da završiš dobijen meč aman više. Baš šteta, ali ajde biće bolje jednom. Idemo dalje.

veliki strumf

pre 2 godine

Није ми јасно зашто Миомир оволико форсира форхенд Кукушкина. Разбио га је из форхенда, а константно му тамо шаље лоптице. И иначе некако млако и без жара игра. Штета за први сет, онај први мини брејк када је промашио лаган волеј био је кључан.

radak

pre 2 godine

Ništa od tog defanzivnog tenisa,tu jedino Nole može nešto da uradi ali se sve češće dešava da ni njemu ne donese rezultat...
I još nešto Kazahstanci imaju organizovane navijače,ali mi imamo SELEKTORA ;)

Kralj mača

pre 2 godine

Очекивано. Чим је претрпео брејк на свој сервис код 5:3, рекао сам - ево глава на пањ да ће изгубити на два поена разлике у тај брејку. Тако је и било.

Dragan

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno ko je reako da Cacic igra dubl sa Novakom! Novak se igrao protiv rtoje,i sam je bukvalno osvojio oba poena za Srbiju. Ovaj decko Cacic,je sigurno nas najgori ikada teniser. Treba nam u dublu barem jak server poput Lajovica,inace ako bude protiv Hrvata bio potreban dubl,a igra ovaj mali sto blage veze nemamo ,gubimo sigurno.

Danas

pre 2 godine

Bravoo Mišoo!! Miša je sjajan igrač samo koliko se sećam menjao je reket i nikako nije mogao da se navikne. Pobede ovde bi mogle da mu povrate samopouzdanje. Miša prvi put za Srbiju! Srećno mali!

ajmo

pre 2 godine

Prenos ovoga na sk hd, Novak mozda bude i na sk1 stalno menjaju, al uglavnom kod njih. Za lajv samo kucajte tenis uzivo, pa tu ima linkova ka prenosima meceva nasih

a

pre 2 godine

Familija Djoković je izabrala selektora. Kecmanović nije dobio nikoga na turnirima. Bio blizu da ide ispod 40 a sada je 69. Ništa bolji ni Lajović i Krajinović

IvanaAleksa

pre 2 godine

Nazalost, nemamo NIKOGA osim Novaka da se pokazao kao pouzdan reket Br. 2 u timu! Mozda je bolje da izgubimo od Kazahstanaca u cetvrtfinalu, nego od Hrvatske u polufinalu! :(

veliki strumf

pre 2 godine

Нема овај наш никакву идеју како да добије, нити има неко тениско оружје. Сви ударци су му просечни, млаки... Само 5 винера из игре у 16 гемова! Велику већину поена добио после грешака Кукушкина када је снажно нападао. А Казахстанац удара 3 пута јаче. Није ми јасна логика да Кецмановић игра овај меч. Иако је резултат тесан невероватно је да Кукушкин тренутно има чак 15 поена више. Једино да се надамо да овај падне и почне да промашује.

gile pecinci

pre 2 godine

@vlažno groždje
Zimonjica smo uvek smatrali i solidnim singl igracem a covek u svoje vreme nije mogao u top dvesta,danas Lajovic,Krajinovic,Kecmanovic,top 20,top 30,top 40,govorimo da nemaju pojma,a igraju u Djokovicevo vreme za koje smatramo da je zlatna era tenisa,Troicki pre bio dvanaesti,takodje nije imao pojma,prosto to onda daje konstataciju da je i Djokovic i bilo ko od ostale dvojice najvecih asova diskutabilan za tu famoznu nezvanicnu titulu najveceg u istoriji jer je pitanje kako bi se oni snasli tih devedesetih gde je konkurencija bila takva da Zimonjic koga smatramo boljim od svih navedenih nije mogao da prismrdi glavnoj konkurenciji.A ostale tenisere najvise omalovazavaju upravo Djokovicevi fanovi da bi njega uzdigli a zapravo indirektno time i Novakov uspeh je manji jer ako oni sa takvim nekvalitetom mogu u top 20 i 30,a Viktor skoro u top 10 onda se u zadnjih 15 godina koliko je Nole u vrhu igra izuzetno los tenis,o tome se radi pametnjakovicu

judd trump

pre 2 godine

Bravo za Kecmanovića! Kazahstan će prekinuti ovo smaranje od tenisa koje izabranici Troickog izuzev Đokovića demonstriraju u novom formatu DC. Neverovatno koliko su svi van forme!

...

pre 2 godine

Ovo je bilo toliko na knap. Teško za gledati, strepnja za svaku loptu.Kecman je po svemu trebao da igra bolje i da pobedi, mnogo mlađi, mnogo bolje rangiran, meč dug i naporan ali na kraju uze Kazahstanac. Samo da Nole ne izgubi. Teško bi to svi podneli.

gile pecinci

pre 2 godine

Ljudi ne shvataju da pljuvanjem po ostalim nasim teniserima zapravo omalovazavaju samog Djokovica.Jer ako teniseri koji su u top 50-60 toliko nista ne znaju i ne valjaju onda izes ti taj sport i cemu onda tolika histerija i hajp oko Djokovica kada otprilike desatak igraca uopste ume da igra tenis kako treba,ispadne tako.Pritom ovo predvidjanje da cemo se vratiti u evro-africku zonu,pa evo bivsa teniska velesila Svedska ima jednog igraca u 150,koji bi kod nas bio sesti reket pa evo igraju cetvrfinale kao i mi.I nasi ostali igraci ce sigurno igrati bolje kada se Djokovic povuce,zvuci malo paradoksalno,ali fakat da igraju pod ogromnim pritiskom jer ih stalno porede sa Noletom,zato se toliko malo cene i postuju u Srbiji(kao sto nikada nismo postovali Janka i Viktora),prosto nece imati sta da izgube,i treba im dati podrsku jer je ovo reprezentacija Srbije a ne familije Djokovic,ako nista drugo uvek su bili tu,Djokovic od onog osvajanja vise preskakao nego sto je igrao,posteno govoreci,i treba da vuce

vlažno groždje

pre 2 godine

Ne znam odakle uverenost da će Novak sigurno da pobedi Bublika, Bublik je jako dobar igrač, ima odličan prvi servis i može biti jako nezgodan.

Medvedev ga je jedva pobedio na mastersu u kanadi, čak je i prvi set izgubio. A Novak i nije baš u najboljoj formi.

Moja prognoza je da će Bublik da osvoji prvi set, da će Novak da se iznervira i da izgubi treći set.

Kikujiro

pre 2 godine

Ko voli tenis mogao je da uživa u ovih nekoliko dana, bio sam skeptičan ali bilo je sjajno, i uzbudljivo, Španija -Rusija, Nemačka - Engleska, Nemačka--Srbija....

U puno mečeva dublovi su odlučivali, intezivno sa nekim spektakularnim poenima.

Šteta što nije bilo publike u Insbruku bila bi ludnica.

Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti. Sretno momci.

Optimista pripravnik

pre 2 godine

Razbija Kukuškin.
I iskusan je i smeo.
Dule i Fića su sigurno srećni da ‘selektor’ nije njih stavio u prvi meč.
Ovo je gotovo, na žalost.
Miomir nema smelosti da pojača tempo i potraži uglove, servis mu nije neko oružje. Me može se tako ni pored mnogo niže rangiranog tenisera.
Čekamo Noleta i dubl.

prolazi srbija 100%

pre 2 godine

Kecmanović bi to trebao da dobije bez ikakvog problema.
Kecmanović 12 godina mlađi i na ATP listi je 69, dok je
Kukuškin 12 godina stariji i na ATP listi 182.
Ne vidim problem.
Čudim se da Kazahstanci nisu stavili Bublika protiv Kecmanovića. Nije valda da očekuju da Bublik pobijedi Đokovića. Bublik 36. na ATP listi. Šta očekuju? Uz ovu taktiku prolazi Srbija 100%.

hercegovac

pre 2 godine

@Lakic
Nole istinski patriota,a u periodu svoga vrhunca 2011-16 nije skoro ni igrao,dok ostali nisu nikad propustili ni jedan mec,sem ako se ne varam Viktora protiv Britanaca 2016-te,covek za pare oborio sve rekorede jedino u reprezentativnoj kategoriji,racunajuci Olimpijske igre,najslabiji od svih konkurenata,uostalom Lajovic je dobio prvi mec,otkud znas da ne bi i druga dva da je igrao,sta je sad tu Novak epohalno uradio sto je dobio 2 amatera u svojim mecevima,i uostalom kako mogu ceniti Djokovica kada njegovi fanovi konstantno pljuju ostale nase tenisere koji isto tako predstavljaju ovu zemlju,recimo niko nije od vas pljuvao jace Jokica zbog izostanka,da Novaka uzdignete,pravi patrioti podrzavaju i kad ide i kad ne ide,i zapitajte se zasto vaseg idola mnogi ne cene,sa vama takvima.

GRLE9

pre 2 godine

Ovo ce Kecma i Nole dobiti...i bez mnogo muka i umora cekamo Hrvatsku.
Gde smo opet kvalitetniji od Goja i Čilića.
Moje misljenje je da bi Kecma dobio Goja i Nole Cilica jer ako bi dosli so dubla..Vise sansi dajem Hrvatskoj!

Kuku

pre 2 godine

@Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti.
Samo mala ispravka, radi se o Dušanoviću i Filipoviću. Napred Miomiroviću! Imaš Aleksandroviča!

čudno

pre 2 godine

Mislio sam da će Kecma to lagano da dobije a ispade da su izjednačeni, bar zasad. Ako budu ovako igrali biće neizvjesno do kraja jer jedna lopta će da odluči. Šta se dešava na ovom turniru?Igrači sa nekog 200. ili 300. mjesta nekako uspeju da pobjede nekog 70., 50. ili 30.?

Kikujiro

pre 2 godine

kukuškin je bio favorit, očekivano pobedjuje, i novak bi se mučio sa njim kao što se uvek i mučio, Kukuškin je vodio 2-1 u setovima u DK u Beogradu 2016, novak ga je na mišiće jedva pobedio.

vlažno groždje

pre 2 godine

Novak još nijednom nije izgubio svoj servis u dublu u sva ova tri meča, pazi sad kada bude servirao za pobedu i on ga prvi put izgubi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Штета, велика штета. БРАВО МИОМИРЕ, добро си се борио, немам шта да замјерим. 👏👏👏

Stevanović

pre 2 godine

Kako bre Ćaćić? Ko je to i kako moze neko tako da se preziva i sta to znaci? U mom gradu na jugu su samo prezimena Jovanovic, Stojanovic, Ilic, Stankovic itd..

vlažno groždje

pre 2 godine

Novak još nijednom nije izgubio svoj servis u dublu u sva ova tri meča, pazi sad kada bude servirao za pobedu i on ga prvi put izgubi.

Stevanović

pre 2 godine

Kako bre Ćaćić? Ko je to i kako moze neko tako da se preziva i sta to znaci? U mom gradu na jugu su samo prezimena Jovanovic, Stojanovic, Ilic, Stankovic itd..

hercegovac

pre 2 godine

@Lakic
Nole istinski patriota,a u periodu svoga vrhunca 2011-16 nije skoro ni igrao,dok ostali nisu nikad propustili ni jedan mec,sem ako se ne varam Viktora protiv Britanaca 2016-te,covek za pare oborio sve rekorede jedino u reprezentativnoj kategoriji,racunajuci Olimpijske igre,najslabiji od svih konkurenata,uostalom Lajovic je dobio prvi mec,otkud znas da ne bi i druga dva da je igrao,sta je sad tu Novak epohalno uradio sto je dobio 2 amatera u svojim mecevima,i uostalom kako mogu ceniti Djokovica kada njegovi fanovi konstantno pljuju ostale nase tenisere koji isto tako predstavljaju ovu zemlju,recimo niko nije od vas pljuvao jace Jokica zbog izostanka,da Novaka uzdignete,pravi patrioti podrzavaju i kad ide i kad ne ide,i zapitajte se zasto vaseg idola mnogi ne cene,sa vama takvima.

Dragan

pre 2 godine

Stvarno mi nije jasno ko je reako da Cacic igra dubl sa Novakom! Novak se igrao protiv rtoje,i sam je bukvalno osvojio oba poena za Srbiju. Ovaj decko Cacic,je sigurno nas najgori ikada teniser. Treba nam u dublu barem jak server poput Lajovica,inace ako bude protiv Hrvata bio potreban dubl,a igra ovaj mali sto blage veze nemamo ,gubimo sigurno.

vlažno groždje

pre 2 godine

Ne znam odakle uverenost da će Novak sigurno da pobedi Bublika, Bublik je jako dobar igrač, ima odličan prvi servis i može biti jako nezgodan.

Medvedev ga je jedva pobedio na mastersu u kanadi, čak je i prvi set izgubio. A Novak i nije baš u najboljoj formi.

Moja prognoza je da će Bublik da osvoji prvi set, da će Novak da se iznervira i da izgubi treći set.

Pomozi boze

pre 2 godine

Kako god da završi, Kecmanovic ne sme više da igra. Lik jedva stoji na nogama na kraju trećeg seta, koliko loša fizička spremnost!
(eto tako, 1. decembar 2021 18:57)

Sram da te bude! Decko je odigrao mec na dva dobijena sata koji je trajao 3.5 sata! Normalno da je umoran!I to je bilo na jednu loptu! Momak se lavovski borio to sto nije pobedio ne znaci da treba ovako da se kritikuje. Sramota.

prolazi srbija 100%

pre 2 godine

Kecmanović bi to trebao da dobije bez ikakvog problema.
Kecmanović 12 godina mlađi i na ATP listi je 69, dok je
Kukuškin 12 godina stariji i na ATP listi 182.
Ne vidim problem.
Čudim se da Kazahstanci nisu stavili Bublika protiv Kecmanovića. Nije valda da očekuju da Bublik pobijedi Đokovića. Bublik 36. na ATP listi. Šta očekuju? Uz ovu taktiku prolazi Srbija 100%.

bojan

pre 2 godine

Sramota. Kakav Čačić. Šta je ovo. Pa lik ne može mrežu da prebaci. Stavi najboljeg servera da igra sa Noletom,jedino tako možemo nešto.

veder

pre 2 godine

Ovaj Čačić je kriminalno loš teniser, pa on ne može da pogodi teren!? Da li Novak može da nas spase? Po meni je bolje da igra sam dubl jer ovi drugi naši teniseri samo odmažu, očajni su dozla boga.
Sa ovim zalutalim Čačićem smeši nam se poraz. Daj bože da grešim.

BGD

pre 2 godine

Gde nadjose ovog Cacica?Lik dve blage nema.Cak ne zna ni lopticu da baci kod servisa,a da ne govorim o nekim duzim razmenama.Tuga jedna.Ovo ko da su Mesija stavili u repku San Marina.

jovica

pre 2 godine

@veder
E vidis mozda je i problem u reprezentaciji sto se Novak za sve pita.Prvo je onomad smenjen Dejan Petrovic koji nam je bio najbolji igrac sa kraja devedesetih da bi bio postavljen kucni prijatelj Obradovic,prosecan trener rekreativac koji nije bio u stanju da uradi jedino za sta je imao zaduzenje,da nadje Zimonjicu standardnog partnera u dublu,posle je smenjen Zimonjic jer nije hteo da spinuje u vezi Djokovicevog izbacivanja sa US opena,a sujeta prevelika i postavljen Troicki koji ne moze autoritet ni samom sebi biti,pa umesto da Lajovic kao nas drugi reket bude u i u reprezentaciji drugi reket,mozda bi i dobio onog Nemca i Kukuskina,igraju ortak Krajinovic i Kecman van ritma,pritom sam djokovic na Olimpijadi je na svoju ruku igrao i mix,tako da to sto je najbolji teniser ne znaci i da je dobar organizator,realno treba da se povuce,da Viktor krene za njim jer nije posteno dosao na to mesto gde je,imacemo fakat zdraviju reprezentaciju,a i ostali momci ce bolje igrati bez stalnog poredjenja i sa svescu da moraju sve sami,nema uljuljkavanja i sl.

gile pecinci

pre 2 godine

@vlažno groždje
Zimonjica smo uvek smatrali i solidnim singl igracem a covek u svoje vreme nije mogao u top dvesta,danas Lajovic,Krajinovic,Kecmanovic,top 20,top 30,top 40,govorimo da nemaju pojma,a igraju u Djokovicevo vreme za koje smatramo da je zlatna era tenisa,Troicki pre bio dvanaesti,takodje nije imao pojma,prosto to onda daje konstataciju da je i Djokovic i bilo ko od ostale dvojice najvecih asova diskutabilan za tu famoznu nezvanicnu titulu najveceg u istoriji jer je pitanje kako bi se oni snasli tih devedesetih gde je konkurencija bila takva da Zimonjic koga smatramo boljim od svih navedenih nije mogao da prismrdi glavnoj konkurenciji.A ostale tenisere najvise omalovazavaju upravo Djokovicevi fanovi da bi njega uzdigli a zapravo indirektno time i Novakov uspeh je manji jer ako oni sa takvim nekvalitetom mogu u top 20 i 30,a Viktor skoro u top 10 onda se u zadnjih 15 godina koliko je Nole u vrhu igra izuzetno los tenis,o tome se radi pametnjakovicu

Рајко Четник, kl.311+++

pre 2 godine

Некад култно такмичење са традицијом, пуно жара и навијачке страсти.
Сада један обичан бизнис неуспели пројакат без дражи.
Време је за промене.

tako treba

pre 2 godine

Trebao je da dodje Novak i jos jedan igrac koji bi igrao dubl i niko vise. Bespotrebni troskovi, jer svakako osim Djokovica ovi ne mogu dobiti nikoga, srce ko u zeca.
(kakone, 1. decembar 2021 19:38)

Imali smo mi selektora eksperta za dubl, ali nekom nije bio podoban familiji Đoković.
Zato su doveli Troickog, eksperta za istraživanje rude i gubljenje vremena.
Taman kako nam i dolikuje.

Jezda

pre 2 godine

Jel vas sada malo sramota,decku debitantski mec,igra protiv nimalo naivnog i prekaljenog Kukuskina,koji umalo dobio Novaka na vrhuncu karijere u sred Beograda,lako je biti podrska onom na vrhu,njemu to i nije potrebno,malo vetra u ledja i onima ispod ako vec nesto ocekujete od njih,ovamo podrska nula ali zato drvlje i kamenje kada se gubi,ne znate ni kako izgledaju jer vas pre interesuju Djokoviceva tasta i kerovi,ali zato straaasna ocekivanja

Dragan Jurić

pre 2 godine

Bravo, Novače!
Dejvis kup reprezentacija Srbije: 98,6% Novak, 1,4% ostali, vođeni mudrom rukom večitog luzera Viktora Troickog...

Nebojša

pre 2 godine

Odrat će ga Kukushkin
(EU, 01. decembar 2021 15:21)
00

Teško da će Kecmanović da dobije. Nemamo drugog igrača a ni dubl
(a, 01. decembar 2021 15:19)


Ne bojte se dobija naš 2-0.

Kanidja PG

pre 2 godine

Ruski dubl koji nas je pogurao u cetvrtfinalu 99% sam siguran odlucivace sa nama o salatari.
Hrvati imaju bolji dubl ali druga tabla im je 282 na ATP listi i to Lajovic mora da dobije. Novak sa Cilicem je vec stvar rutine.
Idealno bi bilo da imamo igraca sposobnog da dobije Rubljova i da Djokovic ima mec za titulu sa Medom ali taj film tesko cemo gledati.
Nego idemo redom prvo Hrvati.

hahahhaa

pre 2 godine

Super, ali koga sad staviti na drugu tablu protiv Hrvata?!
(Rokabili, 1. decembar 2021 23:34)

Bukvalno je svejedno. Nijedan ne valja. Moze i Troicki da igra, isto je.

GRLE9

pre 2 godine

Ovo ce Kecma i Nole dobiti...i bez mnogo muka i umora cekamo Hrvatsku.
Gde smo opet kvalitetniji od Goja i Čilića.
Moje misljenje je da bi Kecma dobio Goja i Nole Cilica jer ako bi dosli so dubla..Vise sansi dajem Hrvatskoj!

gile pecinci

pre 2 godine

Ljudi ne shvataju da pljuvanjem po ostalim nasim teniserima zapravo omalovazavaju samog Djokovica.Jer ako teniseri koji su u top 50-60 toliko nista ne znaju i ne valjaju onda izes ti taj sport i cemu onda tolika histerija i hajp oko Djokovica kada otprilike desatak igraca uopste ume da igra tenis kako treba,ispadne tako.Pritom ovo predvidjanje da cemo se vratiti u evro-africku zonu,pa evo bivsa teniska velesila Svedska ima jednog igraca u 150,koji bi kod nas bio sesti reket pa evo igraju cetvrfinale kao i mi.I nasi ostali igraci ce sigurno igrati bolje kada se Djokovic povuce,zvuci malo paradoksalno,ali fakat da igraju pod ogromnim pritiskom jer ih stalno porede sa Noletom,zato se toliko malo cene i postuju u Srbiji(kao sto nikada nismo postovali Janka i Viktora),prosto nece imati sta da izgube,i treba im dati podrsku jer je ovo reprezentacija Srbije a ne familije Djokovic,ako nista drugo uvek su bili tu,Djokovic od onog osvajanja vise preskakao nego sto je igrao,posteno govoreci,i treba da vuce

eto tako

pre 2 godine

@Kako god da završi, Kecmanovic ne sme više da igra. Lik jedva stoji na nogama na kraju trećeg seta, koliko loša fizička spremnost!
(eto tako, 1. decembar 2021 18:57)

Sram da te bude! Decko je odigrao mec na dva dobijena sata koji je trajao 3.5 sata! Normalno da je umoran!I to je bilo na jednu loptu! Momak se lavovski borio to sto nije pobedio ne znaci da treba ovako da se kritikuje. Sramota.
(Pomozi boze, 01. decembar 2021 21:18)

On je profesionalni sportista u 22.godini. Treba da igra 5h bez problema!
A inače, komentar je napisan na sredini trećeg seta, znači bar 30-40min pre kraja meča.

Užas je moja furka

pre 2 godine

Parovi će biti laganica... Novak je nabrijan i Kazahstanci imaju šanse kao pudlica protiv pitbula. Ali protiv moje Hrvatske morate dobiti oba singla jer u parovima nemate šanse i to će odlučiti pobjednika... realno 50:50

vlažno groždje

pre 2 godine

Jedan od ta dva pajsera je igrao finale dubla na Rolan Garosu ove godine.

Pitanje za sve pare - ko može da pobedi Goju, Miomirović, Filipović ili Dušanović, biti ili ne biti, pošto smo autsajderi u dublu.

B92 dajte anketu.

remax

pre 2 godine

Против хрвата имамо 4:0 у међусобним мечевима, било би лепо да се традиција настави.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Штета, велика штета. БРАВО МИОМИРЕ, добро си се борио, немам шта да замјерим. 👏👏👏

Dubioza

pre 2 godine

Auu kakvo srce je Miša pokazao na terenu! Nedostatak sreće u odlučujućim momentima. Ne žalim što sam gledao meč. Odličan igrač koji je u svojim mladim godinama stigao do 38. mesta na svetu i koji je bio jedan od najboljih juniora sveta. Nadam se da će se naviknuti na novi reket, da će mu Nalbandian pomoći i da će krenuti napred kao što je neverovatno krenuo kada je prešao u profesionalce. Samo ovako nastaviti i rezultati će doći. Nezaboravan meč zbog kog nema šta da žali. Dao je sve od sebe!

patriot

pre 2 godine

Troicki brzo da smisli neki "opravdan" razlog, može i Novak da mu pomogne kada ga je već birao za selektora. Da se ne pozdravljamo i zaboravimo sve pre nego što nas komšije oderu.

vlažno groždje

pre 2 godine

Realno sva trojica izuzev Novaka su katastrofa od tenisa. U očajnoj su formi, a i mentalno su strašno slabi.

Niko i ništa i niko ne može da omalovaži Novaka pametnjakoviću, prihvati realnost da je Novak GOAT.

judd trump

pre 2 godine

Bravo za Kecmanovića! Kazahstan će prekinuti ovo smaranje od tenisa koje izabranici Troickog izuzev Đokovića demonstriraju u novom formatu DC. Neverovatno koliko su svi van forme!

Kikujiro

pre 2 godine

Ko voli tenis mogao je da uživa u ovih nekoliko dana, bio sam skeptičan ali bilo je sjajno, i uzbudljivo, Španija -Rusija, Nemačka - Engleska, Nemačka--Srbija....

U puno mečeva dublovi su odlučivali, intezivno sa nekim spektakularnim poenima.

Šteta što nije bilo publike u Insbruku bila bi ludnica.

Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti. Sretno momci.

posmatrač

pre 2 godine

Možda danas i nije bio Kecmanovićev dan, prvi meč i još pogotovo fizički nije izgledao sjajno pri kraju meča, ali je zato pokazao u više situacija tokom meča, da ima herca (i to mnogo više od Lajovića i Krajinovića, koji su verovatno još uvek bolji igrači). Mislim da smo napokon dobili jednog igrača koji ne mora da dobije prvi set da bi eventualno došao do situacije da dobije meč. Da je bio malo smireniji u nekim situacijama na kraju, bilo bi bolje, ali Ok. Borio se, nije odustajao, u pojedinim momentima je bio i izuzetno hrabar, i svaka mu čast na tome.

Kiriku

pre 2 godine

Ljudi moji Kukuškin je ove godine odigrao 17 mečeva i pobedio samo na 4 o čemu više da pričamo, Kecmanović se muči protiv ovoga. Imam utisak da Lajović, Kecman i Krajinović mogu lagano da izgube od 95% profesionalnih tenisera.

Ljubo

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da neko misli da ovo vodi Troicki.Pa ovo kao i do sada vodi Đoković koji ove neznalice vodi sa sobom o trošku poreskih obveznika.Ja samo ne znam šta se ovi momci bave ovim sportom kada ga ne znaju igrati.Tolike godine igraju tenis i ništa im ne ide i oni uporno ništa da promene.Mislim da je tu najveći problem sa glavom sve trojice tenisera jer u glavi ništa nemaju.Da imaju za tolike godine bi morali nešto da pokušaju da promene.Kada ode Đoković igraćemo zadnju ligu u Evropi u kojoj smo bili pre nego se Đoković pojavio.

Ljubo

pre 2 godine

Mirko-Baš suprotno čovek 11 godina stariji ima više energije nego ovaj naš 22 godišnjak.Sramota,treba da leti po terenu a on se vuče kao da ima 62 godine.

Lakic

pre 2 godine

Nole je istinski patriota i ne treba nikome to da dokazuje...on je uvek 99% poen za Srbiju,al ovi ostali ne mogu nista uvek nam je trebao taj drugi poen...Ja da sam na njegovom mestu ne BiH trosio energiju pogotovo sto svi posle se kite njegovim perjem...

markaKazva

pre 2 godine

Propustio sam da saznam kako se biraju mecevi za singl? Jel igra najbolje rangirani sa najbolje rangiranim ili? Jasno mi je da se bira ko su prva dva igraca, ali da li npr mozemo da namestimo Kecmanovica na Cilica ?

Pitaj engleze

pre 2 godine

Sad najlaksi mec na turniru. Ko god odigra od nasih razbice Goja, onda Novak I za 3 sata gotovo sve. A onda smo u finalu ipak autsajseri. Morace Novak prvo da Pobedi Medu a onda i dubl gde su sanse 60/40 za njih.
(Kg, 2. decembar 2021 06:38) 

Samo se ti bahati unaprijed. Još nisi shvatio kako takvi prolaze. Shvatit ćeš.

Miki

pre 2 godine

Nema od Kecmanovića igrača nikad, poluigrač, jednostavno mrtav, mesto mu je od 300 do 500 mesa na ATP, to mu je maksimum. Spor, trom, reakcija polumrtvog, bez mnogo žara i sa vrlo skromnom tehnikom, jednstavno malo teniskog ima u sebi.

N.Z.

pre 2 godine

Da sam na Novak ovom mestu, ako može, sad bih isterao Troickog sa klupe, a ovom kukavici od tenisera Kecmanoviću zauvek zatvorio vrata reprezentacije.
(veder, 1. decembar 2021 19:32)

Kako da ga istera, kad ga je on tu i postavio.

Mare

pre 2 godine

Nekad smo pored Noleta imali i drugog kvalitetnog igrača za singl mečeve u Dejvis kupu, a to su nekad bili Tipsarević i Troicki koji su i dalje klasa za Lajovića, Krajinovića, Kecmanovića i Đerea
A u dublu smo uvek računali na Zimonjića koji je imao sjajnu trofejnu karijeru za razliku od Ćaćića

Kanidja PG

pre 2 godine

Jadna nam je druga tabla da ne moze jadnija. Kukuskin 180 i neki na listi, onaj njemac 100 i neki i nasi gube lagano.
Ne moze Novak sam sve.
Kako su Lajovic, Kecmanovic, Krajinovic u top 60 velika je enigma.
Nikad nista od njih.

nikola bozic

pre 2 godine

Ne treba pljuvati decka,prvi mu je mec,pritisak neverovatan,iskusan protivnik,mozemo mi reci nije smeo da ispusti ovako nesto,ali prosto nije u npr.Ducijevim godinama pa da ga otpisujemo,dakle ima mesta za poboljsannje,a znam da ce svi veceras govoriti kako nista od njega,kako posle Novaka potop...inace ovaj DK realno uzimaju Rusi i tu je svejedno da li cemo do finala ili cetvrtfinla,pamti se pobeda,zato nista ovo nije smak sveta ako se uvidi gde smo i kako dalje,realno Djokovic nakon ovoga treba da prepusti mesto nekom drugom,sam ne moze a i on ce sto vreme bude odmicalo biti sve slabiji,realno treba da uspostavimo dubl koji necemo menjati,i ne praviti nikakva ocekivanja a ni kataklizmicna scenarija da se vracamo u evro-africku zonu i slicno,nismo nacija tenisa jedan fantastican muski i zenski pojedninac ne znaci previse ali nek imamo tim u prvoj grupi Devis kupa,a za to smo sposobni i bez Djokovica,pa jednog dana mozda i bude nesto slicno 2010-toj

Kikujiro

pre 2 godine

Ko voli tenis mogao je da uživa u ovih nekoliko dana, bio sam skeptičan ali bilo je sjajno, i uzbudljivo, Španija -Rusija, Nemačka - Engleska, Nemačka--Srbija....

U puno mečeva dublovi su odlučivali, intezivno sa nekim spektakularnim poenima.

Šteta što nije bilo publike u Insbruku bila bi ludnica.

Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti. Sretno momci.

Milan ju Stevanović

pre 2 godine

Kako se ta trojica drže tako visoko na lestvici....... Pa oni nemogu pobediti nikoga iz prvih 100.......predajte meč i idite kući.... Katastrofa

kladzom do bola

pre 2 godine

Samo da pitam dali je Kecmanovic ikada trenirao bekend paralelu . Znaci izbacio je sve izvan terena . Kako ne ukapira da promeni udarac vec lupa i lupa i tako i izgubi i treci set i mec . Alo glavo cemu sluzis .

Sale

pre 2 godine

Kada teniser skoro ceo mec prebacuje lopticu i uglavnom brani a retko napada tesko da moze da dobije mec. Tesko cemo mi da imamo nekog dobrog tenisera da osvoji nesto veliko posle odlaska legendarnog Noleta.

vilsonovo

pre 2 godine

Kada te maltene bivsi igrac ubije od forhenda i bekhenda, kada servira bolje i trci bolje i to u mecu koji je vazan ne samo za zemlju vec i za tebe i tvoju karijeru - onda se Momire uzme knjiga u sake i zavrsi neki faks ili nadje neki posao koji znas i mozes da radis, a batali tenis. Jer, ova NEMOC momka od 22 godine u ovakvom mecu i defetizam koji se vidi u svakom pokretu - nisu prijatni ni onome koji gleda. Srbija je najslabija ekipa u cetvrtinfinalu Dejvis kupa, ima samo 1 igraca i ispadanje je neminovno, ali da odstatiras mec, e to je bas nemoc.

Kikujiro

pre 2 godine

kukuškin je bio favorit, očekivano pobedjuje, i novak bi se mučio sa njim kao što se uvek i mučio, Kukuškin je vodio 2-1 u setovima u DK u Beogradu 2016, novak ga je na mišiće jedva pobedio.

mirjana simionska

pre 2 godine

dax!!Sta radi Kecmanovic ,pa svaka cast?Isto sto i Lajovic,Krajinovic i bilo ko drugi GUBI.Ne moze Troicki da ih uci kako se igra tenis,dosad sta su naucili ,naucili su,ali ocigledno malo ili nedovoljno za ovaj rang takmicenja.Pa ovaj Kukuskin jedva da je dobio tri cetiri meca ove godine,a vidi rezultat.Ne moze Troicki toliko lose da izabere koliko ovi mogu lose da igraju.Novak sta uradi i to ce biti malo i nedovoljno.

Lazar

pre 2 godine

Da li je moguce da u toku meca provodite vreme ovde? Ovo slobodno komentarisanje je previse uzelo maha. Niste pravi navijaci realno. Pozdrav

Krastavcevic bole bgd

pre 2 godine

Kecmanović, Lajović, Đere i Krajinović su u TOP 100 ATP liste, a svi su bez samopuzdanja, labilni u ključnim trenucima seta i meča, nervno nestabilni, paničari! Koliko smo se samo nagledali njihovih mečeva gde je trebalo samo malo više vere u sebe, bili su već "dobijeni" i onda panika i porazi. Muka mi je više da ih gledam. A sva četvorica su veoma talentovan.

Kralj mača

pre 2 godine

После овога би требало да им Новак каже - нећу да играм. Нека Лајовић или Крајиновић изађе на мегдан Бублику.

vilsonovo

pre 2 godine

Jos deset mec lopti nebi iskoristio. Kad nemas ono dole dau daris kad treba, onda si prosek proseka kao i 90 odsto ATP tura. Kaze Viskovic: "Kokuskin iz najboljih dana". Kako da ne. Kada ima protiv sebe pasivnog i mentalno labilnog igraca kakav je Kecmanovic. Momak nema nikakvo samopouzdanje niti mrvicu pobednickog duha. Ali, nije sebe sam stavio da igra. Nema tima sa jednim igracem, svejedno je od koga ces ispasi od Kazahstana ili Hrvatske.

Skorpion

pre 2 godine

Ovo je katastrofa, decko od 22 godine ne moze da odigra tri seta, nikada nista od njega sa ovom igrom kao "seka-persa", samo se brani i prebacuje lopticu. Ne znam ko mu je trener na tour-u ali da li je moguce da ga nije naucio kako i kada napasti protivnika.

Sale

pre 2 godine

Šteta. Sada opet jadan Novak mora da vadi kestene iz vatre.
(Toma, 01. decembar 2021 19:35)

Zato se to zove Team Sport.
Kolektivno se pobjeđuje ili gubi.

Trajko

pre 2 godine

Šteta. Sada opet jadan Novak mora da vadi kestene iz vatre.
(Toma, 01. decembar 2021 19:35)

Zato se to zove Team Sport.
Kolektivno se pobjeđuje ili gubi.
(Sale, 1. decembar 2021 20:23)

Tenis nije timski sport, nego individualni.

Džaba krečili

pre 2 godine

Ovako se gube mečevi, ako sve nade polažete u jednog Novaka. O njegovom kvalitetu i suviše reći, ali kada imate najboljeg u reprezenaciji i gomilu likova koji ne mogu ni kvalitetom da pariraju protiv reprezentacija koje igraju bez svojih asova, nemate šta da tražite na takmičenju. Zato smo i izgubili od Nemačke. Ne može uvek Novak da pobeđuje i onda da sve ide na dubl. To je taktički samoubistvo. Ajde i da nekako prođemo Kazahstan, ako ovako protiv Hrvatske budemo ušli, gubimo sigurno, a Troicki ako išta zna o vođenju bi mogao malo da sedne sa ostalima u timu (osim Novaka) i da im kaže da se malo probude.

Milojko

pre 2 godine

@actruss
Nije bas, Cacic i Brkic su jedva dobili ovu dvojicu u Sofiji pre 2. meseca u super tajbrejku (razvalili su Golubjeva u paru sa Bublikom, ali Bublik je dosta losiji dubl igrac).
Brkic nije nista losiji od Cacica i njih dvojica su mnogo bolje uigrani jel stalno igraju dubl nego Cacic sa Noletom.
Al Nole je klasa za sebe, sve udarce sem smeca i donekle voleja ima bolje od bilo kog dubl igraca u istoriji tenisa (plus ubedljivo najbolji ritern u istoriji tenisa uopste).

Dubioza

pre 2 godine

Lajović mora da igra u petak. Eto baš se odmorio i nadam se da je zdravstveno sve kod njega ok. On nam je doneo odlučujuću pobedu kada smo uzeli ATP kup i ne vredi dalje eksperimentisati. Mada mi je drago što je Miša igrao iskreno i Filip isto. Mora se videti ko je najviše u formi jer malo igraju sada.

Kg

pre 2 godine

Sad najlaksi mec na turniru. Ko god odigra od nasih razbice Goja, onda Novak I za 3 sata gotovo sve. A onda smo u finalu ipak autsajseri. Morace Novak prvo da Pobedi Medu a onda i dubl gde su sanse 60/40 za njih.

Krindž

pre 2 godine

Bravo, Novače!
Dejvis kup reprezentacija Srbije: 98,6% Novak, 1,4% ostali, vođeni mudrom rukom večitog luzera Viktora Troickog...
(Dragan Jurić, 1. decembar 2021 23:37)

Luzera?? Dao Bog svakome da bude takav luzer pa da u mladosti zaradi skoro 10, eeeej DESET miliona dolara od svoje luzerske karijere. Ili 'bar' sedam, kao Lajović na primer.

Danas

pre 2 godine

Bravoo Mišoo!! Miša je sjajan igrač samo koliko se sećam menjao je reket i nikako nije mogao da se navikne. Pobede ovde bi mogle da mu povrate samopouzdanje. Miša prvi put za Srbiju! Srećno mali!

IvanaAleksa

pre 2 godine

Nazalost, nemamo NIKOGA osim Novaka da se pokazao kao pouzdan reket Br. 2 u timu! Mozda je bolje da izgubimo od Kazahstanaca u cetvrtfinalu, nego od Hrvatske u polufinalu! :(

Zvezda

pre 2 godine

I sada tera Novaka da igra dva meča. Ajde Kecmanoviću napusti ekipu i idi igraj čelendžere i fjučerse. Možda tamo dodješ do drugog kola

Bl

pre 2 godine

Znam, znam, reći ćete da taj servis "ispod ruke" nije zabranjen. Bubliku to nije prvi put, a vjerujem ni posljednji. Pitam one koji više prate teniske mečeve i vidjeli su te "maestralne" Bublikove servise ranije, da li se svaki put onako ljigavo smije nakon toga. Bjedno mi je izgledao. Gubi meč i svjestan je toga, ali je srećan da je prevario Đokovića. Nadam se da Novak Đoković nikad neće pokušati servirati na taj način.

Che

pre 2 godine

Slabo sve ovo pratim. Ali ako sam dobro shvatio ovdje odlučuje samo 1 meč. Hrvati imaju najbolji par na svetu, a Srbi imaju najboljeg igrača na svetu. Znači 1:1 je već u startu. Komšije srećno u finalu.

Optimista pripravnik

pre 2 godine

Razbija Kukuškin.
I iskusan je i smeo.
Dule i Fića su sigurno srećni da ‘selektor’ nije njih stavio u prvi meč.
Ovo je gotovo, na žalost.
Miomir nema smelosti da pojača tempo i potraži uglove, servis mu nije neko oružje. Me može se tako ni pored mnogo niže rangiranog tenisera.
Čekamo Noleta i dubl.

dax

pre 2 godine

Troicki ???? Nikada bolji žreb i nikada lošiji selektor...prosto ne mogu da verujem šta radi ovaj čovek, katastrofa od selektora...Kecman nije kriv ni jednog trenutka, svaka čast momku

beograd_92

pre 2 godine

Pa sta onda?! Ooooo, jeste digli frku oko ovog kao da je AUS open finale. Ni tad niste toliko pisali o tome. Nemamo igrace, osim Noleta i to je to!

Krastavcevic bole bgd

pre 2 godine

Kecmanović, Lajović, Đere i Krajinović su u TOP 100 ATP liste, a svi su bez samopuzdanja, labilni u ključnim trenucima seta i meča, nervno labilni, paničari! Koliko smo se samo nagledali njihovih mečeva gde je trebalo samo malo više vere u sebe, bili su već "dobijeni" i onda panika i porazi. Muka mi je više da ih gledam. A sva četvorica su veoma talentovan.

veliki strumf

pre 2 godine

Срећом, паде овај у игри, од 4-2 све живо је испромашивао, али је и на неколико сет лопти одиграо врхунски. С друге стране, и Кецмсн је коначно проиграо и имао неколико изванредних поена. Сада после оваквог гема и освојеног сета мора да се добије меч.

slobo.b

pre 2 godine

Kako god ovaj Kukuskin napada i igra hrabrije, ovaj nas ceka greske I prebacuje preko mreze I to je to..izgleda dosta svjezije iako je puno stariji , evo I grcevi daj bože da pobijedi..

Slon

pre 2 godine

Jednostavno ne vrijedi Novaku da igra sa ovim gubitnicima, ne ulazim u teniske kvalitete nasih tenisera ali ne moram ni da se razumijem u tenis da bih shvatio da su toliki gubitnici da je to nevjerovatno, kako svaki turnir tako i za reprezentaciju. Ako je pametan Novak da ih pusti u dubl Sami da se izbore za moguce polufinale, stvarno ne vrijedi vise da se forsira..

Miki

pre 2 godine

Nema od Kecmanovića igrača nikad, poluigrač, jednostavno mrtav, mesto mu je od 300 do 500 mesa na ATP, to mu je maksimum. Spor, trom, reakcija polumrtvog, bez mnogo žara i sa vrlo skromnom tehnikom, jednstavno malo teniskog ima u sebi.

Jovan

pre 2 godine

11 godina stariji matorac koji ima svega 4 ATP pobede u celoj sezoni, odvali 22-godisnjeg momka na vrhuncu forme i pokaza mu sta znaci zelja i borbenost. Kecmanovic je solidan teniser (logicno s obizrom da je u top 100), ali nikad sampion biti nece.

Ide Gas

pre 2 godine

Sta covek izgubi strasno,pa i da prodju ovde protiv hrvata nema promil sanse,za razliku id nas oni imaju sjajan dubl jedan od najboljih na svetu i cilica koji jeste da ima tarabu u glavi al moze svakog da dobije,a za ove nase polu amatere je djokovic licno.

Stefan

pre 2 godine

Uz postovanje nasim teniserima stvarno je mucno gledati svakoga osim Novaka. Kako tako igraju bez energije i samo prebacuju lopticu, nikako mi nije jasno.

smeh

pre 2 godine

Čestitke momcima na pobedi. Ovaj Djoković je ne vrhunski fizički pripremljen nego izgleda da bi mogao da igra još jedan meč posle ovog dubla. Neverovatno zaista u tim godinama. Nego zanimljiva konstatacija Engleskih komentatora kada je Djoković imao jedan viner tokom sredine trećeg seta "Ćaćić će biti taj faktor koji će odlučiti polufinalistu jer je jasno zašto Kazahstanci maksimalno izbegavaju razmene sa najboljim igračem na Svetu".

drugisingligracJa

pre 2 godine

Ovakvom formatu ovog kupa,kad imamo Novaka,jos da imamo hrvatski dubl,mogli bi biti osvajaci istog sto godina. A drugi singl igrac mogao bi biti i ja,i svako od nas,cak i onaj koji nikad nije uzeo reket. Ovi nasi ostali singl igraci su mozda za format Dejvis kupa,ali grupe c i d.

Dule

pre 2 godine

Četvrtfinale Davis kupa ne treba da služi za vraćanje forme i samopouzdanja...mislim da je debitant loš izbor i da je "selektor" ponovo pogrešio. Ovde je iskustvo i samopouzdanje najvažnije...a Kecmanović to nema !

a

pre 2 godine

Familija Djoković je izabrala selektora. Kecmanović nije dobio nikoga na turnirima. Bio blizu da ide ispod 40 a sada je 69. Ništa bolji ni Lajović i Krajinović

lal

pre 2 godine

(vilsonovo, 01. decembar 2021 17:28)
ok, nezadovoljan si igrom srpskog reprezentativca... ali da uzme knjigu u sake?!? pa decko samo od nagrada ima 2.5 miliona dolara... da je redovan na faksu, sada bi bio cetvrta godina...

veder

pre 2 godine

Da sam na Novak ovom mestu, ako može, sad bih isterao Troickog sa klupe, a ovom kukavici od tenisera Kecmanoviću zauvek zatvorio vrata reprezentacije. Ovo što on igra je kriminal od tenisara, igrati i izgubiti ovako meč, kakav kukavički tenis, pa njega matorac koji diše na škrge pobedi?!

Aca bg

pre 2 godine

Sta radi nas Teniski savez?Kako to daleki Kazahstan ima organizovanu grupu navijaca,a mi nemamo?Najbitnije je da se uvale u savez i putuju po svetu.I da sramotno smene Zikija i dovedu ovog poslusnika i neznalicu.

BGD

pre 2 godine

Dve mec lopte na svoj servis i to uzastopne i to na betonu i on izgubi eeeeeej izgubi!Decko nisi ti za tenis i bolje uzmi nesto drugo da radis jer za ovo ocito nemas ni zivce ni mozak.

Kralj mača

pre 2 godine

Очекивано. Чим је претрпео брејк на свој сервис код 5:3, рекао сам - ево глава на пањ да ће изгубити на два поена разлике у тај брејку. Тако је и било.

...

pre 2 godine

Ovo je bilo toliko na knap. Teško za gledati, strepnja za svaku loptu.Kecman je po svemu trebao da igra bolje i da pobedi, mnogo mlađi, mnogo bolje rangiran, meč dug i naporan ali na kraju uze Kazahstanac. Samo da Nole ne izgubi. Teško bi to svi podneli.

Rokabili

pre 2 godine

Realno sem Novaka svi naši teniseri su uvek bili luzeri kad treba da završe mečeve, ne pamtim broj gotovo dobijenih mečeva koje su Troicki, Lajović, Đere, Krajinović i Kecmanović izgubili...

Koki

pre 2 godine

Mučno gledati našeg sa pogrešnom idbrambenom taktikom i bez kvaliteta. Na kraju nisam ni želeo da pobedimo sa takvom igrom. Još mučnije slušati komentatora koji opravdava tu igru, diže u nebesa limitiranog Kazahstanca, a napada mrežu, teren i nesrećnu sudbinu i dodatno diže tenziju koju nam je već podigao naš tvrdoglavi teniser, koji čeka grešku protivnika.

The pilot

pre 2 godine

Gotovo je ovo, gubimo sigurno, idem da gledam kako Everton tuče Liverpul.
(vlažno groždje, 1. decembar 2021 23:01)

Alal vera "STRUČNJAČE"!
Sve si ispogadjao!

goran

pre 2 godine

Svaka čast Novaku.E sad, u polufinalu je sve jasno, niti Čilić može da ugrozi Novaka, a realno ni Srbija nema šta da traži u dublu.Odlučiće prvi meč.Svi znaju da će ishod tog meča odlučiti ukupnog pobednika.Strašan pritisak. Kecmanović,Lajović i Krajinović(bili ko da igra, mislim da će ipak Lajović na teren) realno su daleko bolji od Borne Goja, ali njihov mentalni sklop koji svi znamo kakav je garantuje dramu i verovatno meč u 3 seta.

§

pre 2 godine

Interesantna stvar je da su Novak i Nikola odigrali sva tri meča ove godine zajedno i sva tri su završena su sa 2:1 u setovima. Ovo je inače prva pobeda našeg para nakon dva poraza, i to oba od Nemačke u dva ekipna takmičenja (ATP i Dejvis kup). Takođe, momci su se ovim trijumfom direktno plasirali na završni turnir Dejvis kupa sledeće sezone, kao jedna od četiri najbolje ovogodišnje selekcije. Protiv Hrvata pod hitno da traže pobedu sa drugim singl igračem, jer ne verujem da će Mektić i Pavić da im pruže neku šansu u dublu.

...

pre 2 godine

sta god da bude drago mi je sto on igra, jer su svi dobili sansu sada da igraju. s obzirom na to da je kraj sezone, nema poena, para, a nova sezona krece vec za 4 nedelje, svaka im cast sto se i cimaju

Bradilic

pre 2 godine

Stvarno je jadno gledati ovakvu bezvoljnost Kecmanovića. Govor tela u prvom setu mu je kao da treba da okrene 2-0 za Nadala na Roland Garosu. Kukuškin se bori, napada, srčan je i naravno da će dobiti ovaj meč. Najgore od svega je što su nam takvi svi ostali singl igrači, osim Novaka. Ostaje nada da Novak i Ćaćić mogu da izvuku stvar, taj momak se makar bori i hrabri, stalo mu je do pobede.

veder

pre 2 godine

Ljudi moji, ovi naši teniseri sve gori od goreg! Ovaj Kecman ne može da dobije raspadnutog Kukuškina kome je duša u nosu, diše na škrge, ovaj naš baš ladno izgubi prvi set! Ne zna se ko je gori, dal selektor ili ova trojica, Kecman, Lajović ili Krajinović.

nebojsa

pre 2 godine

Novace, zasto Kecmanovic? On nije u stanju da odigra ovo bez pritiska. Pa kazahstanski veteran stoji u terenu, a Kecmanovic i do tri metra van terena?! Kretanje mu je NULA. Kao i Krajinovic, on ne moze niti zna da igra pod pritiskom i to se vidi iz aviona. Zasto ne pustute da Lajovic igra kao broj 2. jer je jaci i iskusniji u kupu i od jednog i od drugog. Pa ako izgubi, bar znas da je to to... Ovako, muci se Kecamnovic, mucimo se svi mi.
Pa ovaj Kukuskin je danas tanak igrac, a izgleda protiv Kecmanovica kao da je svetski vrh.

veliki strumf

pre 2 godine

Нема овај наш никакву идеју како да добије, нити има неко тениско оружје. Сви ударци су му просечни, млаки... Само 5 винера из игре у 16 гемова! Велику већину поена добио после грешака Кукушкина када је снажно нападао. А Казахстанац удара 3 пута јаче. Није ми јасна логика да Кецмановић игра овај меч. Иако је резултат тесан невероватно је да Кукушкин тренутно има чак 15 поена више. Једино да се надамо да овај падне и почне да промашује.

kris

pre 2 godine

I kad bi prošli nekako u polufinale,nije mi jasno ko može donijeti drugi bod.Hrvati imaju jedan od najboljih parova na svijetu.Treba biti realan , Djoković ne može sam.

bojan

pre 2 godine

Đokoviću nemoj molim te više s ovima igrati. Kada prosečni igrači nemaju želje. Troicki selektor,pa čovek je u svojoj karijeri stalno pravio ekcese. Glava nula bodova.
Danas staviš debitanta protiv igrača koji veli godinu ne može nikoga dobiti. Sramota

Ako nam je ovaj budućnost tenisa,gadno smo ga ugasili

Emiliano Zapata CDMX

pre 2 godine

Viktore, tvoj igrac u trecem setu na 5:3 servira za mec i vraca mekane slajsove cekajuci gresku protivnika. Sta ti se vrzmalo u glavi u tom momentu?

Zapata ViVe, CDMX.

hoodie

pre 2 godine

Verujem da se broj propustenih mec lopti Kecmanovica u prethodnih nekoliko godina u mecevima koje je izgubio blizi trocifrenom broju... Po ko zna koji put je bio bolji igrac od protivnika i uspeo da ga vrati u mec. Prosle godine je izjavio da je angažovao psihologa, da je svestan da ima problem kad se lome mecevi, ali ne ide pa ne ide. Steta.

Bob

pre 2 godine

Kao sto se i znalo od pocetka:tvrd orah Kazahstan!
Ogromna steta za ispustenu priliku!
Znaci,opet Novak!
NOVAK!
Rutina Novaka!
Pobeda bez mnogo vremena na terenu!
Ja ne sumnjam da sa Novakom u dublu pobedjujemo!

Maki Kavasaki

pre 2 godine

Opet mora djokovic da izvuce pobedu za celu reprezentaciju da li ostali teniseri igraju playstation od dosade umesto da treniraju naporno kao djokovic! Katastrofa može se reći da Djokovic igra sam protiv reprezentaciju!

:::

pre 2 godine

Srbija ima ozbiljne sanse da prode dalje. Nole se nije mnogo izmorio, igra lagana za svega 1čas i 16 min. To nije neki napor za Novaka. Sad dubl Novak-Ćaćić protiv Golubev - Nedovjesev.

Bez sponzora

pre 2 godine

Bravo momci, tako se bori za Srbiju!

I SRAMOTA NEKA JE SVE VELIKE FIRME U SRBIJI, JER JE DAVIS CUP TEAM OTISAO BEZ SPONZORA NA TAKMICENJE.

Куп је битан

pre 2 godine

Кључно питање је да ли је неко од наших челинџер играча у стању да победи Гоја.

Kuku

pre 2 godine

@Na žalost mi imamo veliki problem, a to su naši igrači Lajović i Filipović koji su u očajnoj formi, pravilno je što igra Kecman ali ne verujem da će pobediti.
Samo mala ispravka, radi se o Dušanoviću i Filipoviću. Napred Miomiroviću! Imaš Aleksandroviča!

čudno

pre 2 godine

Mislio sam da će Kecma to lagano da dobije a ispade da su izjednačeni, bar zasad. Ako budu ovako igrali biće neizvjesno do kraja jer jedna lopta će da odluči. Šta se dešava na ovom turniru?Igrači sa nekog 200. ili 300. mjesta nekako uspeju da pobjede nekog 70., 50. ili 30.?

Daki

pre 2 godine

Cemu optimizam kad nemamo drugog igraca, ova trojica ne mogu nikog dobiti. Jadno je slusati komentatora koji hvali Kecmanovica koji igra bez veze

Snorke

pre 2 godine

Bio sam ubeđen da će igrati Lajović, on je bolji, pogotovu za ovakve mečeve. Ali pošto je Troicki selektor, onda je ovde kraj. Možda Nole isčupa dva boda ali to nije tim već solo borba.

radak

pre 2 godine

Ništa od tog defanzivnog tenisa,tu jedino Nole može nešto da uradi ali se sve češće dešava da ni njemu ne donese rezultat...
I još nešto Kazahstanci imaju organizovane navijače,ali mi imamo SELEKTORA ;)

nešto mislim

pre 2 godine

Kecmanović niti veruje niti želi da pobedi.Djoković samo gubi vreme sa njima ne može jedan igrač sve sam pa makar bio i broj 1!

Gambeeet

pre 2 godine

Ruku na srce, slabo za šta se pita srpski Miša danas na terenu. Kukuškina nisam gledao još iz vremena njegovih najboljih dana, katastrofalan mu je bilans pobeda i poraza u ovoj sezoni, ali ovo danas podseća na ta vremena kada je znao dobro i jednog Rafu da namuči. "Davidenko za siromašne" kako sam tada imao običaj da ga zovem, odlično plasirani i precizni udarci, hvatanje loptice u penjanju, ofanzivan pristup igri. Kecmanović ima solidan i forhend i bekhend, na servisu još puno mora da radi, ali kretanje mu je čini mi se najveći minus u igri, imam utisak da skoro uvek barem malo kasni sa pripremom za udarac i na samom udarcu, samo da ne potone do kraja sad. Nole, kao po obićaju, će izgleda morati da vadi kestenje iz vatre.

dm

pre 2 godine

bravo Miomire...paaaa neee decko kad ga vidis vidi se da mu do zivota nije.. matori Kukuskin jace udara lopticu,vise snag3 ima...strasno strasno...

Gde ja živim

pre 2 godine

Jao bre Kecmane, kako ne možeš da završiš dobijen meč aman više. Baš šteta, ali ajde biće bolje jednom. Idemo dalje.

DRAGAN

pre 2 godine

E moj Kecmane, jedan
mator ima vise snage od
tebe. Troicki nema nijednog osim Novaka da moze da
igra na pobedu.Ovo je
sramota, kako igra za svoju zastavu. Nole sada mora da
spasava ponovo.

goblin

pre 2 godine

Očekivan poraz Kecmanovića od čoveka koji odavno ne igra ozbiljan tenis.Drugi igrač Srbije(apsolutno nebitno ko igra) ne može da dobije nikoga i ne može da donese poen koji pa gotovo sigurno znači i ukupnu pobedu za našu reprezentaciju.Dubl nemamo.Novak je dovoljno dao reprezentaciji i ovo mu zaista nije potrebno, treba da je na odmoru zajedno sa porodicom.Verujem da mu niko ne bi zamerio da je sada negde na nekoj plaži.

Leonardo

pre 2 godine

Ovoga Kecmanovića više nikada ne gledam.

Opasan je za zdravlje. Bruka koliko je slab u glavi. Dečko 22 godine. Sve vreme igra kukavički, totalno defanzivno.

Nijednom nije napao drugi servis, koji je bio preslab. Nijednom.

Imao je dobijeni meč, ali je psiha čudo. 62 igrač na svetu. Trebalo je da ga počisti.

Kralj mača

pre 2 godine

5:2 води у трећем сету, па 5:3 и две меч лопте на свој сервис, па 4:1 у тај брејку, па још две меч лопте у тај брејку и то је то. Кад не искористиш ти, искористиће онај други.

kakone

pre 2 godine

Trebao je da dodje Novak i jos jedan igrac koji bi igrao dubl i niko vise. Bespotrebni troskovi, jer svakako osim Djokovica ovi ne mogu dobiti nikoga, srce ko u zeca.

vlažno groždje

pre 2 godine

Strašan meč, ovako nešto samo DK donosi.

Čak i ako Novak pobedi problem u dublu je što Čačić ne može da zadrži svoj servis, a to je ključna stvar u dublu, on je dva puta izgubio svoj servis protov Nenmačke, Novak nijednom.

U trećem setu imali smo brejk prednosti ali on nije uspeo da sačuva svoj servis i nemci su se vratili.

Slobodan

pre 2 godine

Rekao sam sebi da ovo takmicenje ne vrijedi pratiti, ali ne moze covjek a da ne pogleda. Ipak, na kraju se ispostavi fa je prvo misljenje bilo i najtacnije. Nema trijumfa bez dobrog drugog igraca ili dobrog dubla. Imati najboljeg uz tri igraca oko 50.mjesta ne znaci nista. Tu nema uspjeha. Zato Novak treba da se pozdravi sa reprezentacijom i da pokusa nam donijeti jos koji GS. Ovako samo gubi vrijeme koje mu moze nedostajati u pripremama za AUS open ili neki drugi GS.

Cetko

pre 2 godine

Bravo momci. Problem protiv Hrvatske je taj sto moramo dobiti oba singla jer njihov dubl je najbolji na svetu. Imamo i mi najboljeg na svetu u singlu al ko ce nam donijeti taj drugi poen to je veliko pitanje

Baghdatis

pre 2 godine

Pa zar se niko ne seća kako je Lajović loše odigrao protiv Austrije i Filip protiv Nemačke. Nemamo bolje od ovoga i zato podržimo to što imamo. Idemo Mišo…

...

pre 2 godine

ne pamtim kad je poslednji put ovako fokusirano i furiozno usao nole u mec. tacno se vidi zelja, borba, strast. ove godine nas je navikao na sporije ulaze, igramje na 50%... ovo sad podseca na 2011/2015

@c72

pre 2 godine

@Ako osvojimo nekim cudom ovo -Novaku treba dici spomenik u sred Beograda!
(beograd_92, 02. decembar 2021 04:06)
Dobro, nema potrebe zbog toga dizati spomenik, ali treba reći da je sam komotno mogao odigrati sve mečeve u singlu, ponekad se činilo da bi i u dublu bili jači da je sam igrao protiv dvojice protivnika, treba li spominjati funkciju selektora...

ajmo

pre 2 godine

Prenos ovoga na sk hd, Novak mozda bude i na sk1 stalno menjaju, al uglavnom kod njih. Za lajv samo kucajte tenis uzivo, pa tu ima linkova ka prenosima meceva nasih

veliki strumf

pre 2 godine

Није ми јасно зашто Миомир оволико форсира форхенд Кукушкина. Разбио га је из форхенда, а константно му тамо шаље лоптице. И иначе некако млако и без жара игра. Штета за први сет, онај први мини брејк када је промашио лаган волеј био је кључан.

Djoksa

pre 2 godine

"Nije uspeo u prošlom gemu odmah da reši duel, ali sada će na svom servisu imati bolju priliku."
Stvarno je imao "bolju priliku"...

Maresi

pre 2 godine

Zbog ovoga nisam ni želeo da prodjemo dalje. Samo mučenje i mučenje. Uvek sve pada na Novaka. Ovaj mali je imao 4:1 u trećem setu i uspeo je da ga izgubi.

e moj Đokoviću sa kim ti igraš u reprezentaciji

pre 2 godine

Na kraju opet sve zavisi od Đokovića, opet će igrati dva meča vezano.

Nijedan naš igrač ne može da pobedi nijednog slabijeg rangiranog tenisera.

Goran

pre 2 godine

Novak duboko u 3 deceniji života i dalje ima volju kao da je mladić od 20 godina. Poštovanje.
(Loznica, Gučevo, Cer…,


Prijatelju, Novak je u 4. deceniji života.

bmiles

pre 2 godine

Vreme je da pojedini nasi teniseri pocnu vise trenirati dubl,po ugledu na komsije. Pojedini igraci koji nece nista znacajno uraditi u singl konkurenciji krenu putem Zimonjica, zarada nije bas za bacanjem pogotovo na GS.

Vatrogasac Mirko

pre 2 godine

"Jasno mi je da se bira ko su prva dva igraca, ali da li npr mozemo da namestimo Kecmanovica na Cilica ?"
(markaKazva, 1. decembar 2021 23:35)

Ne. Igra prvi s prvim i drugi s drugim, što je u principu i naša jedina šansa. Čilić će izgubiti s kim god da igra pa onda bolje da igra s Noletom koji će sigurno dobiti bilo koga. Odlučuje drugi singl.

...

pre 2 godine

ostaje tuga za miomirovim mecom, ali sada je vec nebitno, vise zbog njega, debitovao i imao mec lopte, borio se 3 i po sata u svom prvom mecu za zemlju... nadam se da nije potonuo, ali novak kako je podizao cacica kad je pao, viktor koji sve vreme dizao miomira, divno je videti sportski duh i prijateljstvo nasih igraca