Petak, 21.07.2006.

14:29

Klemente: "Velika čast za mene!"

Izvor: B92

Klemente: "Velika èast za mene!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 17 godina

Ama, ljudi, prestanite da zovete srpsku reprezentaciju u bilo kom sportu "repka". To rade Hrvati i odvratno je. Što onda ne govorite da je nešto "guba" (to je izraz koji oni koriste kad je nešto "do jaja")?

Cole-Banjica

pre 17 godina

Ovi oprecni komentari nisu ni tako losa stvar. Naravno, pod uslovom da ih neko cita, a posebno uvazava, kao "glas javnosti". Neki su ocigledno zadovoljni potezom Fudbalskog saveza. Dosta im je srozavanja, korupcije, pritisaka, namestanja, pa u stranom selektoru vide spas od svega. Drugi su sumnjicavi. Znaju, izgleda, "pedigre" celnika Saveza, znaju kako to "oni rade", kakvim su kombinacijama skloni. Ako nista drugo, sad ce bar svaki njihov dalji potez i dogadjaj oko reprezentacije, biti pod lupom. Na zalost, sve to nece mnogo vredeti ako se za citavu pricu ne zainteresuju i oni koji bi to, po opisu radnog mesta i funkcijama, morali da rade. Da ne bude, pas laje, karavan prolazi...

Brazilac

pre 17 godina

Lukavo odradjeno od strane domacih menadzera i "guraca" svojih pulena u reprezentaciju.
Odabrati Spanca za selektora koji je od nasih igraca cuo jedino za one koji igraju u Spaniji : Kezman, Milosevic, Dragutinovic...
Tako da cemo opet, dragi narode, u spicu nase reprezentacije gledati Savu i Kezmana.
Mutljatori iz FS-a vise nisu mogli neposredno da guraju te igrace u reprezentaciju,vec ce sad morati to posredno da urade,preko Klementea.Jer,covek je stvarno samo za te igrace i cuo,jer igraju u Spaniji.
Bas me zanima da li mu je Terzic ili neko drugi uopste i pomenuo Ramba Petkovica?Sve druge su mu uglavnom pomenuli.Da li mu je Terzic odneo i kasete sa utakmicama Fluminensea?
E,to ce biti pravi ispit za Klementea.Kada vidimo sastav tima za prve nase utakmice i da li tu ima Ramba.Ako ga nema,onda to znaci da je Klemente izmanipulisan i da mu nisu predoceni svi podaci o nasim igracima.Jer,tesko da bi Klemente mogao da se odrekne usluga takvog jednog igraca kakav je Rambo.Makar,na prvim utakmicama,onim protiv Ceske,Azerbejdzana i Poljske.Samo,naravno,ako bude upoznat sa njegovim "postojanjem",i naravno,ako Dejan nije povredjen.
To ce biti pravi test za "malog Napoleona".
I,na kraju,stvarno mi nije jasno kako ce Klemente za 3-4 dana kada dodje u Srbiju i do utakmice sa Cesima,da odabere sve igrace,uigra,napravi koncepciju,dobru atmosferu,itd...?Dobro,nesto od toga moze i iz svoje vikendice da uradi,ali ce mu ipak informacije o domacim igracima davati nasi likovi.Sto me i plasi...

Mrzim Fudbal

pre 17 godina

Pa i taj Klemente je covek, od krvi i mesa... Dil je verovatno da u startu plata nije sasvim ok ali mu je Terza najavio extra zaradu i to na sledeci nacin: "Znas, Klemi, stavis ovog malog iz Zvezde ili Partizana u reprezentaciju i dobar si 50.000...". Pa sad recite ko bi bio imun na 50.000? Ja sigurno ne bih, a verujem da ni Klemente nije ravnodusan na tu cifru po igracu... Uspeh zagarantovan, ali ne na fudbalskom vec na lopovskom planu... Toliko od mene...

Terza ko' Djiki

pre 17 godina

Uporedjivanje Terzica i Djindjica (Ivan) spada u "Kurirove" viceve dana. Da li nam je, ljudi, toliko ispran mozak? Ili smo, mozda, samo neobavesteni?!

KOSTUNICA

pre 17 godina

Iz pouzdanih izvora znam da je Klemente uzeo tri miliona evra! 700000 od saveza, a resto mu je platio Piksi, da bi ovaj forsirao zvezdine igrace!

Crveni Bandit

pre 17 godina

Beli orlovi crvene boje. Neprocenjivo.
Nego jel' zna iko od vas zašto su reprezentaciju Kraljevine SHS i YU prozvali "beli orlovi"?

Bojan Jankovic

pre 17 godina

Pazi to. Klemente novi slektor SRVBIJE. Eto ko nam vodi savez. Neznalice i hostapleri koji neznaju da tako vazan a jednostavan posao stampanja znaka urade kako treba. Grb FSS-a je u najmanju ruku smesan. Bruko!!!

Ivan

pre 17 godina

Alo lokalni pljuvaci... Ima li nekada da mozete da kazete da je neko uradio nesto dobro da je dao dobru izjavu... Da je konacno neko rekao posteno da ZAOSTAJEMO za Evropom, da je priznao svoju nemoc... Naravno da nije za poredjene ali tako ste pluvali i Djindjica i svakog ko je pokusao da uradi nesto dobro. Pa nije ni cudo sto ne mozemo da uradimo nista dobro. Cim se pojavi neko ko nesto zeli da uradi drugacije (i bolje) odmah se pojavi hiljdu Kostunica koji sede i gledaju u nebo a onda se odjednom sete : pa ne moze tako, domaci su bolji, odakle mu pare, sta ce mu telohranitelji i ostale gluposti. Pa bas me briga, ima ko o tome treba da brine, a mene zanimaju rezultati. Za sada su dobri... Cestitam Savezu, Terzicu na izboru. Napred Srbija.

Nenad

pre 17 godina

Bravo za FSS i Terzica.Ovo je pravi potez,Klemente je svakako poznato iu dokazano ime,tu nema spora.Sve najbolje nasim momcima u novoj reprezenteciji,a zvace se kako god ih narod bude zvao,nemam nista protiv ni da budu "crveni" zbog boje buduceg dresa (mozda sa Havijerom K. na celu tima postanu nova "crvena furija" :) ) ,a mogu biti i "orlovi" zna se zasto,ma kako god samo srce na teren,a mi navijaci punim srcem za njih.PS. Nisu igraci krivi za lose stvari u zemlji i oko njih u fudbalu,ipak ke to veliki biznis ,veca industrija nego automobilska,to je ISTINIT podatak ko ne veruje nek proveri. Pozdrav svim pravim navijacima NAPRED SRBIJO!

Cigan

pre 17 godina

Fudbalski Savez Svrbije ???? Da li je to moguce... nisam ni znao da ta zemlja postoji.
Inace, cuo sam da Fudbalski Savez SRBIJE dovede Zivadinovic... Steta.

ko razume shvatice

pre 17 godina

Mislim da bi bilo em lepo em korisno da nam predsednik Terzic kaze da li je i ako nije zasto nije, ikad razgovarao sa Radomirom Anticem ili Ratomirom Dujovicem, o mestu selektora reprezentacije Srbije.

Brane

pre 17 godina

- Znam da je Savo najavio povlačenje, ali razgovaraću sa njim o tome. Primera je teška i naporna, ali ja ću pokušati da ga ubedim da odigra još neku utakmicu za reprezentaciju...hehehe
Izjava novog nam selektora.Eto nama jos jedne bruke!

Zoran S.

pre 17 godina

Do tragicne pojave M. Miljanica, najveceg krivca za potpuni pad naseg fudbala, glavne zvezde, oni o kojima se pricalo i pisalo, bili su veliki igraci. I malo dete je znalo za Vukasove driblinge, Bobekove stikle, Rajkove voleje, za Sekijeve vragolije i Milosevu eleganciju, Galicevu prodornost i Borine projektile. Malo njih je ikada culo ko je predsednik FSJ ili trener Zvezde i Partizana. Miljan je, sebe radi, izgradio "kult struke", a onda i uspesno "ocistio" teren od casnih, predanih i strucnih kadrova. Na scenu su sa njim i iza njega stigli raznorazni opsenari i samoreklameri. U najkracem, bitange. Ovo sto se sad zbiva oko nase reprezentacije, ovaj nevidjeni kic i neukus, samo je poslednja kap u moru sveopste gluposti. Zato se potpuno slazem sa onim ko je napisao ada je predsednik Saveza klon Miljana Miljanica.

nek nam je Bog u pomoci

pre 17 godina

DIVNO...NI JEDNU UTAKMICU NISMO IGRALI KAO SRBIJA, A VEC IMAMO NOVU REPREZENTACIJU SRVBIJU.A JOS AKO BUDEMO IGRALI POD NOVOM ZASTAVOM BELO-PLAVO-CRVENOM KAKO JU JE OVAJ SPANAC OKRENUO BICE NAMA VESELO...

Who is the best

pre 17 godina

Alo skeptici koga ste ocekivali za selektora?Zivadinovica LJ.Petrovica ili mozda Djorica?Terzicu svaka cast na potezu .Vreme je da i Partizan i Zvezda dobiju nekog trenera poput Klementea .Prvobitno je da se privatizuju .Piksi umesto sto je doveo tojotu kao sponzora ,bolje da je doveo nekog bumbara da kupi klub .U tom slucaju bumbar bi se otvorio za nekog svetskog igraca.Ovako iz godine u godinu ,zvezda zivi od prodaje igraca.

bale

pre 17 godina

ljudi, tu nema zabune. g. terzic, predsednik fss je, uz jednoglasnu saglasnost io fss, izabrao spanca (baskijca) za trenera. to je njegovo pravo. ako to bude neuspesan potez, onda ce na ispitu biti mehanizam odgovornosti. i terzic, i svi ljudi iz io, morace da podnesu ostavke ili budu smenjeni. u protivnom, sve ovo lici na cirkus bez granica.

Pinokio

pre 17 godina

Ovo je veoma mali covek (rastom, sudeci po fotografiji), ali veliki lazov ("Dobra zemlja, ekipa, pa jos i perspektivna..."). Mislim da ce se dobro uklopiti u nasu laznu predstavu o nama...

ducca

pre 17 godina

Ne znam da li je ovo tragicno ili komicno, tek na tabli iza terzica i Clementea pise Fudbalski savez SRVBIJE! Pa ovo je takva bruka da ja nemam reci. Da ne pricam o salu na kom pise SRBIJA i to u bojama jugoslovenske zastave. Terza toliko prica o tom famoznom NIKE-u, novom grbu, promeni boja, itd da je zaboravio da promeni isti taj grb fudbalskog saveza koji izgleda kao da ga je crtalo dete u 2. razredu osnovne, plava na sve strane a LOTTO se reklamira naveliko sto me ni ne cudi jer mi nasledjujemo FSSCG sto znaci da nasledjujemo i ugovore sa LAV pivom, TOYOTA-om, Telecomom kao i sa LOTTO-om.
Najsmesnija od svega je i vest od pre 3-4 dana kako cemo u Pragu igrati u novim NIKE crveno-plavo-belim dresovima, a mlada reprezentacija dan ranije u plavim LOTTO dresovima sa svetkog prvenstva. Pa mi smo i dalje glavna sprdnja u svetu fudbala jos od onog dana u Gelzenkirhenu!!!

Nole Nostradamus,Loznica

pre 17 godina

Ako pobedimo Češku biće revolucija,umetnost,ima li ko jači itd.Ako odigramo nerešeno biće realno,malo je falilo,dobar početak itd.A ako izgubimo onda će biti ko ga je zvao,Mali Napoleon=mali rezultat,bruka se nastavlja itd.Ne bih ja lagao,ipak sam ja Nostradamus!!!

Bagbi

pre 17 godina

Toliko novinara na dočeku, sevaju blicevi na sve strane, dočekasmo prvog srpskog stranog selektora fudbalske reprezentacije. Fudbal nam je dno-dna, a udarna vest je Klemente. Ok, treba i to da se medijski isprati, a npr.o odbojci i reprezentaciji nista. Na vasoj TV u vestima u 16h jedina sportska vest je bila dolazak H.K. a večeras sa Poljacima igra Evropski i Olimpijski prvak. I ne piše SVrbije nego SRVbije. Srbija do Terazija!!! Hrabro "ORLOVI" u Češkoj!

Cao pameti!

pre 17 godina

Kad nemas da ponudis nista stvarno ni nista konkretno izgladnelom fudbalskom narodu, onda mu sipas prasinu u oci. Evi primera:
1) FSS Havijer Klemente iliti "mali Napoleon"
2) FK C. zvezda: svi modeli Tojote poredjani uz teren umesto dobrih igraca
3) FK Partizan: novi stadion kao "kosmicki brod".

tuta bugarin

pre 17 godina

ai
matmatički
degođ daga uvati kamera ispane daje ono
što tise zove
tičija prespektiva
mada teoreski glombalno ai praktički on je mali
bijo tekničar ili žinjer

tuta bugarin
eskluzivno za rumbriku fujzbal
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

duh

pre 17 godina

Zelim novom selektoru puno uspeha u radu i nadam sa da ce mo se i svi mi radovati uspesima nase Srpske reprezentacije. Nadam se isto tako da nece biti puno pogrdnih, zlonamernih i destruktivnih misljenja i komentara. I da ce biti pozitivna atmosfera u nasoj selekciji i kod navijaca. Umesto da ih pljujemo mogli bi sad na novom startu da damo i koji glas podrske citavoj selekciji. Oni su ipak odraz svih nas.

from hr

pre 17 godina

Ovaj lik je alkoholicar...Mislim da je domaci trener uvek bolje rjesenje. Nema on pojma kako se ovde dozivljava neuspjeh. On ce trenirati ekipu iz Spanjolske, kako da ne. Srbi, malo vise samopuzdanja i vjere u svoje snage. Ovaj je baraba koja je ugradila dobre, dobre mehanizme zastite financijskih prava u svoj ugovor. POkupice pare i nestati posle 2-3 utakmice.

Recoba20

pre 17 godina

Dobili smo extra selektora, mada mnogi mu zameraju sto forsira bunker igru. Ima jedna mala stvar koja bode oci, a to je Football Association Of Serbia. Skracenica bi bila FAS ili FAOS. Mnogo bolje bi bilo da se zove Srpski Fudbalski Savez (SFS), ili Serbian Football Association (SFA).

daca

pre 17 godina

dokle god je kod nas moguce da se fudbal prve lige igra po selima, kaljugama, bez WC-a(a da ispunjavaju uslove?!), ili da npr. Zemun duguje boga oca igaracima a stadion se raspada, ne moze nama pomoci nikakav Napoleon ili slicno. jos je gore da ljude koje gledaju nas fudbal prave ludima i zaludjuju ih ovakvim stvarima, i kako je ovo prava stvar za nas fudbal. i kad dodamo igrace koji igraju za reprezentaciju:rusi, ukrajinci i 4-5 igraca iz evrope( kojih bas briga da se lome za reprezentaciju za dzaba) i plus ovi nasi iz SUPER?! lige=strasno. setite se samo prvenstva za mlade, ili svetskok kupa jos gore, gde se videlo da igraci iz nase ocaj-lige ne mogu da se nose sa evropskim igracima. dakle ne treba nama neki Klemente(po sistemo gradimo kucu od krova) vec poboljsanje lige i klubova kako bi se doslo do kakvog-takvog kvaliteta, pa makar cekali 5-6 godina( eto turci i grci npr.!)

Realnost?

pre 17 godina

Pre svega da pozelim dobrodoslicu gospodinu Klementeu. A kao drugo da izrazim zadovoljstvo jer se sve sto sam zeleo posle NEUSPEHA u Nemackoj ostvaruje...novi selektor i to strani, (delom) novi igraci i nadam se i novi dres sa izmenjenim bojama...mi nismo PLAVI!!!

Mladja

pre 17 godina

Taman kad veseo pomislih da je nasim fudbalskim jadima i glupostima (da ne kazem ludilu) konacno dosao kraj, a ono eto nam Zvezdana Terzica! U redu, covek je zasluzan, kazu da je patentirao pravilo "tri za tri" (jos samo da ga prihvati FIFA), ali da ce otici toliko daleko, tj. duboko, tome se vec nisam nadao. Njegovi baloni, avioni i kampioni ne moraju da budu nista strasno dok lete iznad OFK-ovog stadiona, ali pustiti ih nad celim srpskim nebom, to je vec malo mnogo. Padace nam uskoro direktno na glave!

The Navijac

pre 17 godina

Ovaj trener nije imao uspeha sa spanskom reprezentacijom, a iz zadnjeg kluba je dobio sut kartu.
Da li je on pravi trener za nas?
Skeptican sam.

i

pre 17 godina

Puna podrska velikom majstoru i poruka onima koji vole da miniraju, da se prave pametni unapred i zakeraju, da i ne pominju coveka , nego da ga puste da radi , pa da za dve godine sednemo i vidimo gde smo stigli. Bravo i za Terzu, IPAK JE ON BIZNISMEN!

zakeralo

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da niko od organizatora nije primetio da u pozadini piše-Fudbalski savez SVrbije.Nije moralo baš odmah tako trapavo.

Aleksandar

pre 17 godina

ne znam samo dokle ce Pixi da se gura gde mu nije mesto. Nek' se slika sa Bajevicem. On je u fudbalskom savezu svoje odradio. Srecno Klemente.

delija

pre 17 godina

Jugosloveni koji su se prebojali kako sada nece moci vise da vicu plavi, plavi i kako reprezentacija Srbije nece imati neki novi nadimak preporucujem im da se probude iz letargije i da sada ako su istinski navijaci Srbije umesto plavi pocnu da vicu ORLOVI, ORLOVI na tribinama i SRBIJA,SRBIJA MAJKO VOLJENA. Pozdrav svima

Bob Sent Kler

pre 17 godina

Napred ORLOVI!!!
Bravo za autora vesti koju je reprezentaciju nazvao "Orlovi", sto sam video jos pre par dana na sajtu UEFA u jednom clanku nekog stranog autora o nasoj repki.
Dosta mi je ovih neinventivnih novinara koji su zbog promene boje dresova krstili vec reprezentaciju u "crveni". Kakav glup nadimak. Pogotovo sto jos i ne znamo u kakvim cemo dresovima igrati.
Klemente, ko god da te pljuje, realnost je sledeca: Ni bivsa Juga nije imala trofejnijeg i poznatijeg strucnjaka u istoriji!!! Ili se mozda varam?

Zok

pre 17 godina

Nemoj slucajno neko iz saveza da mu se mesa u posao i da mu gura igrace za prodaju. To vazi i za Zvezdini i Partizanovi funkcioneri. A Joan Laporte ako bude izgubio izbore u Barceloni dovedite ga i celi strucni stab Barcelone da preuzmu FSS i sve ce biti najbolje. Mozda cemo tada biti kandidati za osvojenje EP 2008

Aleksandar

pre 17 godina

ne znam samo dokle ce Pixi da se gura gde mu nije mesto. Nek' se slika sa Bajevicem. On je u fudbalskom savezu svoje odradio. Srecno Klemente.

Bob Sent Kler

pre 17 godina

Napred ORLOVI!!!
Bravo za autora vesti koju je reprezentaciju nazvao "Orlovi", sto sam video jos pre par dana na sajtu UEFA u jednom clanku nekog stranog autora o nasoj repki.
Dosta mi je ovih neinventivnih novinara koji su zbog promene boje dresova krstili vec reprezentaciju u "crveni". Kakav glup nadimak. Pogotovo sto jos i ne znamo u kakvim cemo dresovima igrati.
Klemente, ko god da te pljuje, realnost je sledeca: Ni bivsa Juga nije imala trofejnijeg i poznatijeg strucnjaka u istoriji!!! Ili se mozda varam?

Zok

pre 17 godina

Nemoj slucajno neko iz saveza da mu se mesa u posao i da mu gura igrace za prodaju. To vazi i za Zvezdini i Partizanovi funkcioneri. A Joan Laporte ako bude izgubio izbore u Barceloni dovedite ga i celi strucni stab Barcelone da preuzmu FSS i sve ce biti najbolje. Mozda cemo tada biti kandidati za osvojenje EP 2008

delija

pre 17 godina

Jugosloveni koji su se prebojali kako sada nece moci vise da vicu plavi, plavi i kako reprezentacija Srbije nece imati neki novi nadimak preporucujem im da se probude iz letargije i da sada ako su istinski navijaci Srbije umesto plavi pocnu da vicu ORLOVI, ORLOVI na tribinama i SRBIJA,SRBIJA MAJKO VOLJENA. Pozdrav svima

i

pre 17 godina

Puna podrska velikom majstoru i poruka onima koji vole da miniraju, da se prave pametni unapred i zakeraju, da i ne pominju coveka , nego da ga puste da radi , pa da za dve godine sednemo i vidimo gde smo stigli. Bravo i za Terzu, IPAK JE ON BIZNISMEN!

zakeralo

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da niko od organizatora nije primetio da u pozadini piše-Fudbalski savez SVrbije.Nije moralo baš odmah tako trapavo.

The Navijac

pre 17 godina

Ovaj trener nije imao uspeha sa spanskom reprezentacijom, a iz zadnjeg kluba je dobio sut kartu.
Da li je on pravi trener za nas?
Skeptican sam.

daca

pre 17 godina

dokle god je kod nas moguce da se fudbal prve lige igra po selima, kaljugama, bez WC-a(a da ispunjavaju uslove?!), ili da npr. Zemun duguje boga oca igaracima a stadion se raspada, ne moze nama pomoci nikakav Napoleon ili slicno. jos je gore da ljude koje gledaju nas fudbal prave ludima i zaludjuju ih ovakvim stvarima, i kako je ovo prava stvar za nas fudbal. i kad dodamo igrace koji igraju za reprezentaciju:rusi, ukrajinci i 4-5 igraca iz evrope( kojih bas briga da se lome za reprezentaciju za dzaba) i plus ovi nasi iz SUPER?! lige=strasno. setite se samo prvenstva za mlade, ili svetskok kupa jos gore, gde se videlo da igraci iz nase ocaj-lige ne mogu da se nose sa evropskim igracima. dakle ne treba nama neki Klemente(po sistemo gradimo kucu od krova) vec poboljsanje lige i klubova kako bi se doslo do kakvog-takvog kvaliteta, pa makar cekali 5-6 godina( eto turci i grci npr.!)

Mladja

pre 17 godina

Taman kad veseo pomislih da je nasim fudbalskim jadima i glupostima (da ne kazem ludilu) konacno dosao kraj, a ono eto nam Zvezdana Terzica! U redu, covek je zasluzan, kazu da je patentirao pravilo "tri za tri" (jos samo da ga prihvati FIFA), ali da ce otici toliko daleko, tj. duboko, tome se vec nisam nadao. Njegovi baloni, avioni i kampioni ne moraju da budu nista strasno dok lete iznad OFK-ovog stadiona, ali pustiti ih nad celim srpskim nebom, to je vec malo mnogo. Padace nam uskoro direktno na glave!

Realnost?

pre 17 godina

Pre svega da pozelim dobrodoslicu gospodinu Klementeu. A kao drugo da izrazim zadovoljstvo jer se sve sto sam zeleo posle NEUSPEHA u Nemackoj ostvaruje...novi selektor i to strani, (delom) novi igraci i nadam se i novi dres sa izmenjenim bojama...mi nismo PLAVI!!!

Recoba20

pre 17 godina

Dobili smo extra selektora, mada mnogi mu zameraju sto forsira bunker igru. Ima jedna mala stvar koja bode oci, a to je Football Association Of Serbia. Skracenica bi bila FAS ili FAOS. Mnogo bolje bi bilo da se zove Srpski Fudbalski Savez (SFS), ili Serbian Football Association (SFA).

duh

pre 17 godina

Zelim novom selektoru puno uspeha u radu i nadam sa da ce mo se i svi mi radovati uspesima nase Srpske reprezentacije. Nadam se isto tako da nece biti puno pogrdnih, zlonamernih i destruktivnih misljenja i komentara. I da ce biti pozitivna atmosfera u nasoj selekciji i kod navijaca. Umesto da ih pljujemo mogli bi sad na novom startu da damo i koji glas podrske citavoj selekciji. Oni su ipak odraz svih nas.

from hr

pre 17 godina

Ovaj lik je alkoholicar...Mislim da je domaci trener uvek bolje rjesenje. Nema on pojma kako se ovde dozivljava neuspjeh. On ce trenirati ekipu iz Spanjolske, kako da ne. Srbi, malo vise samopuzdanja i vjere u svoje snage. Ovaj je baraba koja je ugradila dobre, dobre mehanizme zastite financijskih prava u svoj ugovor. POkupice pare i nestati posle 2-3 utakmice.

tuta bugarin

pre 17 godina

ai
matmatički
degođ daga uvati kamera ispane daje ono
što tise zove
tičija prespektiva
mada teoreski glombalno ai praktički on je mali
bijo tekničar ili žinjer

tuta bugarin
eskluzivno za rumbriku fujzbal
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Cao pameti!

pre 17 godina

Kad nemas da ponudis nista stvarno ni nista konkretno izgladnelom fudbalskom narodu, onda mu sipas prasinu u oci. Evi primera:
1) FSS Havijer Klemente iliti "mali Napoleon"
2) FK C. zvezda: svi modeli Tojote poredjani uz teren umesto dobrih igraca
3) FK Partizan: novi stadion kao "kosmicki brod".

ducca

pre 17 godina

Ne znam da li je ovo tragicno ili komicno, tek na tabli iza terzica i Clementea pise Fudbalski savez SRVBIJE! Pa ovo je takva bruka da ja nemam reci. Da ne pricam o salu na kom pise SRBIJA i to u bojama jugoslovenske zastave. Terza toliko prica o tom famoznom NIKE-u, novom grbu, promeni boja, itd da je zaboravio da promeni isti taj grb fudbalskog saveza koji izgleda kao da ga je crtalo dete u 2. razredu osnovne, plava na sve strane a LOTTO se reklamira naveliko sto me ni ne cudi jer mi nasledjujemo FSSCG sto znaci da nasledjujemo i ugovore sa LAV pivom, TOYOTA-om, Telecomom kao i sa LOTTO-om.
Najsmesnija od svega je i vest od pre 3-4 dana kako cemo u Pragu igrati u novim NIKE crveno-plavo-belim dresovima, a mlada reprezentacija dan ranije u plavim LOTTO dresovima sa svetkog prvenstva. Pa mi smo i dalje glavna sprdnja u svetu fudbala jos od onog dana u Gelzenkirhenu!!!

Bagbi

pre 17 godina

Toliko novinara na dočeku, sevaju blicevi na sve strane, dočekasmo prvog srpskog stranog selektora fudbalske reprezentacije. Fudbal nam je dno-dna, a udarna vest je Klemente. Ok, treba i to da se medijski isprati, a npr.o odbojci i reprezentaciji nista. Na vasoj TV u vestima u 16h jedina sportska vest je bila dolazak H.K. a večeras sa Poljacima igra Evropski i Olimpijski prvak. I ne piše SVrbije nego SRVbije. Srbija do Terazija!!! Hrabro "ORLOVI" u Češkoj!

Nole Nostradamus,Loznica

pre 17 godina

Ako pobedimo Češku biće revolucija,umetnost,ima li ko jači itd.Ako odigramo nerešeno biće realno,malo je falilo,dobar početak itd.A ako izgubimo onda će biti ko ga je zvao,Mali Napoleon=mali rezultat,bruka se nastavlja itd.Ne bih ja lagao,ipak sam ja Nostradamus!!!

Pinokio

pre 17 godina

Ovo je veoma mali covek (rastom, sudeci po fotografiji), ali veliki lazov ("Dobra zemlja, ekipa, pa jos i perspektivna..."). Mislim da ce se dobro uklopiti u nasu laznu predstavu o nama...

bale

pre 17 godina

ljudi, tu nema zabune. g. terzic, predsednik fss je, uz jednoglasnu saglasnost io fss, izabrao spanca (baskijca) za trenera. to je njegovo pravo. ako to bude neuspesan potez, onda ce na ispitu biti mehanizam odgovornosti. i terzic, i svi ljudi iz io, morace da podnesu ostavke ili budu smenjeni. u protivnom, sve ovo lici na cirkus bez granica.

nek nam je Bog u pomoci

pre 17 godina

DIVNO...NI JEDNU UTAKMICU NISMO IGRALI KAO SRBIJA, A VEC IMAMO NOVU REPREZENTACIJU SRVBIJU.A JOS AKO BUDEMO IGRALI POD NOVOM ZASTAVOM BELO-PLAVO-CRVENOM KAKO JU JE OVAJ SPANAC OKRENUO BICE NAMA VESELO...

Who is the best

pre 17 godina

Alo skeptici koga ste ocekivali za selektora?Zivadinovica LJ.Petrovica ili mozda Djorica?Terzicu svaka cast na potezu .Vreme je da i Partizan i Zvezda dobiju nekog trenera poput Klementea .Prvobitno je da se privatizuju .Piksi umesto sto je doveo tojotu kao sponzora ,bolje da je doveo nekog bumbara da kupi klub .U tom slucaju bumbar bi se otvorio za nekog svetskog igraca.Ovako iz godine u godinu ,zvezda zivi od prodaje igraca.

Zoran S.

pre 17 godina

Do tragicne pojave M. Miljanica, najveceg krivca za potpuni pad naseg fudbala, glavne zvezde, oni o kojima se pricalo i pisalo, bili su veliki igraci. I malo dete je znalo za Vukasove driblinge, Bobekove stikle, Rajkove voleje, za Sekijeve vragolije i Milosevu eleganciju, Galicevu prodornost i Borine projektile. Malo njih je ikada culo ko je predsednik FSJ ili trener Zvezde i Partizana. Miljan je, sebe radi, izgradio "kult struke", a onda i uspesno "ocistio" teren od casnih, predanih i strucnih kadrova. Na scenu su sa njim i iza njega stigli raznorazni opsenari i samoreklameri. U najkracem, bitange. Ovo sto se sad zbiva oko nase reprezentacije, ovaj nevidjeni kic i neukus, samo je poslednja kap u moru sveopste gluposti. Zato se potpuno slazem sa onim ko je napisao ada je predsednik Saveza klon Miljana Miljanica.

Brane

pre 17 godina

- Znam da je Savo najavio povlačenje, ali razgovaraću sa njim o tome. Primera je teška i naporna, ali ja ću pokušati da ga ubedim da odigra još neku utakmicu za reprezentaciju...hehehe
Izjava novog nam selektora.Eto nama jos jedne bruke!

ko razume shvatice

pre 17 godina

Mislim da bi bilo em lepo em korisno da nam predsednik Terzic kaze da li je i ako nije zasto nije, ikad razgovarao sa Radomirom Anticem ili Ratomirom Dujovicem, o mestu selektora reprezentacije Srbije.

Cigan

pre 17 godina

Fudbalski Savez Svrbije ???? Da li je to moguce... nisam ni znao da ta zemlja postoji.
Inace, cuo sam da Fudbalski Savez SRBIJE dovede Zivadinovic... Steta.

Nenad

pre 17 godina

Bravo za FSS i Terzica.Ovo je pravi potez,Klemente je svakako poznato iu dokazano ime,tu nema spora.Sve najbolje nasim momcima u novoj reprezenteciji,a zvace se kako god ih narod bude zvao,nemam nista protiv ni da budu "crveni" zbog boje buduceg dresa (mozda sa Havijerom K. na celu tima postanu nova "crvena furija" :) ) ,a mogu biti i "orlovi" zna se zasto,ma kako god samo srce na teren,a mi navijaci punim srcem za njih.PS. Nisu igraci krivi za lose stvari u zemlji i oko njih u fudbalu,ipak ke to veliki biznis ,veca industrija nego automobilska,to je ISTINIT podatak ko ne veruje nek proveri. Pozdrav svim pravim navijacima NAPRED SRBIJO!

Ivan

pre 17 godina

Alo lokalni pljuvaci... Ima li nekada da mozete da kazete da je neko uradio nesto dobro da je dao dobru izjavu... Da je konacno neko rekao posteno da ZAOSTAJEMO za Evropom, da je priznao svoju nemoc... Naravno da nije za poredjene ali tako ste pluvali i Djindjica i svakog ko je pokusao da uradi nesto dobro. Pa nije ni cudo sto ne mozemo da uradimo nista dobro. Cim se pojavi neko ko nesto zeli da uradi drugacije (i bolje) odmah se pojavi hiljdu Kostunica koji sede i gledaju u nebo a onda se odjednom sete : pa ne moze tako, domaci su bolji, odakle mu pare, sta ce mu telohranitelji i ostale gluposti. Pa bas me briga, ima ko o tome treba da brine, a mene zanimaju rezultati. Za sada su dobri... Cestitam Savezu, Terzicu na izboru. Napred Srbija.

Crveni Bandit

pre 17 godina

Beli orlovi crvene boje. Neprocenjivo.
Nego jel' zna iko od vas zašto su reprezentaciju Kraljevine SHS i YU prozvali "beli orlovi"?

Bojan Jankovic

pre 17 godina

Pazi to. Klemente novi slektor SRVBIJE. Eto ko nam vodi savez. Neznalice i hostapleri koji neznaju da tako vazan a jednostavan posao stampanja znaka urade kako treba. Grb FSS-a je u najmanju ruku smesan. Bruko!!!

KOSTUNICA

pre 17 godina

Iz pouzdanih izvora znam da je Klemente uzeo tri miliona evra! 700000 od saveza, a resto mu je platio Piksi, da bi ovaj forsirao zvezdine igrace!

Terza ko' Djiki

pre 17 godina

Uporedjivanje Terzica i Djindjica (Ivan) spada u "Kurirove" viceve dana. Da li nam je, ljudi, toliko ispran mozak? Ili smo, mozda, samo neobavesteni?!

Mrzim Fudbal

pre 17 godina

Pa i taj Klemente je covek, od krvi i mesa... Dil je verovatno da u startu plata nije sasvim ok ali mu je Terza najavio extra zaradu i to na sledeci nacin: "Znas, Klemi, stavis ovog malog iz Zvezde ili Partizana u reprezentaciju i dobar si 50.000...". Pa sad recite ko bi bio imun na 50.000? Ja sigurno ne bih, a verujem da ni Klemente nije ravnodusan na tu cifru po igracu... Uspeh zagarantovan, ali ne na fudbalskom vec na lopovskom planu... Toliko od mene...

Brazilac

pre 17 godina

Lukavo odradjeno od strane domacih menadzera i "guraca" svojih pulena u reprezentaciju.
Odabrati Spanca za selektora koji je od nasih igraca cuo jedino za one koji igraju u Spaniji : Kezman, Milosevic, Dragutinovic...
Tako da cemo opet, dragi narode, u spicu nase reprezentacije gledati Savu i Kezmana.
Mutljatori iz FS-a vise nisu mogli neposredno da guraju te igrace u reprezentaciju,vec ce sad morati to posredno da urade,preko Klementea.Jer,covek je stvarno samo za te igrace i cuo,jer igraju u Spaniji.
Bas me zanima da li mu je Terzic ili neko drugi uopste i pomenuo Ramba Petkovica?Sve druge su mu uglavnom pomenuli.Da li mu je Terzic odneo i kasete sa utakmicama Fluminensea?
E,to ce biti pravi ispit za Klementea.Kada vidimo sastav tima za prve nase utakmice i da li tu ima Ramba.Ako ga nema,onda to znaci da je Klemente izmanipulisan i da mu nisu predoceni svi podaci o nasim igracima.Jer,tesko da bi Klemente mogao da se odrekne usluga takvog jednog igraca kakav je Rambo.Makar,na prvim utakmicama,onim protiv Ceske,Azerbejdzana i Poljske.Samo,naravno,ako bude upoznat sa njegovim "postojanjem",i naravno,ako Dejan nije povredjen.
To ce biti pravi test za "malog Napoleona".
I,na kraju,stvarno mi nije jasno kako ce Klemente za 3-4 dana kada dodje u Srbiju i do utakmice sa Cesima,da odabere sve igrace,uigra,napravi koncepciju,dobru atmosferu,itd...?Dobro,nesto od toga moze i iz svoje vikendice da uradi,ali ce mu ipak informacije o domacim igracima davati nasi likovi.Sto me i plasi...

Cole-Banjica

pre 17 godina

Ovi oprecni komentari nisu ni tako losa stvar. Naravno, pod uslovom da ih neko cita, a posebno uvazava, kao "glas javnosti". Neki su ocigledno zadovoljni potezom Fudbalskog saveza. Dosta im je srozavanja, korupcije, pritisaka, namestanja, pa u stranom selektoru vide spas od svega. Drugi su sumnjicavi. Znaju, izgleda, "pedigre" celnika Saveza, znaju kako to "oni rade", kakvim su kombinacijama skloni. Ako nista drugo, sad ce bar svaki njihov dalji potez i dogadjaj oko reprezentacije, biti pod lupom. Na zalost, sve to nece mnogo vredeti ako se za citavu pricu ne zainteresuju i oni koji bi to, po opisu radnog mesta i funkcijama, morali da rade. Da ne bude, pas laje, karavan prolazi...

Petar

pre 17 godina

Ama, ljudi, prestanite da zovete srpsku reprezentaciju u bilo kom sportu "repka". To rade Hrvati i odvratno je. Što onda ne govorite da je nešto "guba" (to je izraz koji oni koriste kad je nešto "do jaja")?

Aleksandar

pre 17 godina

ne znam samo dokle ce Pixi da se gura gde mu nije mesto. Nek' se slika sa Bajevicem. On je u fudbalskom savezu svoje odradio. Srecno Klemente.

Bob Sent Kler

pre 17 godina

Napred ORLOVI!!!
Bravo za autora vesti koju je reprezentaciju nazvao "Orlovi", sto sam video jos pre par dana na sajtu UEFA u jednom clanku nekog stranog autora o nasoj repki.
Dosta mi je ovih neinventivnih novinara koji su zbog promene boje dresova krstili vec reprezentaciju u "crveni". Kakav glup nadimak. Pogotovo sto jos i ne znamo u kakvim cemo dresovima igrati.
Klemente, ko god da te pljuje, realnost je sledeca: Ni bivsa Juga nije imala trofejnijeg i poznatijeg strucnjaka u istoriji!!! Ili se mozda varam?

Zok

pre 17 godina

Nemoj slucajno neko iz saveza da mu se mesa u posao i da mu gura igrace za prodaju. To vazi i za Zvezdini i Partizanovi funkcioneri. A Joan Laporte ako bude izgubio izbore u Barceloni dovedite ga i celi strucni stab Barcelone da preuzmu FSS i sve ce biti najbolje. Mozda cemo tada biti kandidati za osvojenje EP 2008

delija

pre 17 godina

Jugosloveni koji su se prebojali kako sada nece moci vise da vicu plavi, plavi i kako reprezentacija Srbije nece imati neki novi nadimak preporucujem im da se probude iz letargije i da sada ako su istinski navijaci Srbije umesto plavi pocnu da vicu ORLOVI, ORLOVI na tribinama i SRBIJA,SRBIJA MAJKO VOLJENA. Pozdrav svima

i

pre 17 godina

Puna podrska velikom majstoru i poruka onima koji vole da miniraju, da se prave pametni unapred i zakeraju, da i ne pominju coveka , nego da ga puste da radi , pa da za dve godine sednemo i vidimo gde smo stigli. Bravo i za Terzu, IPAK JE ON BIZNISMEN!

zakeralo

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da niko od organizatora nije primetio da u pozadini piše-Fudbalski savez SVrbije.Nije moralo baš odmah tako trapavo.

The Navijac

pre 17 godina

Ovaj trener nije imao uspeha sa spanskom reprezentacijom, a iz zadnjeg kluba je dobio sut kartu.
Da li je on pravi trener za nas?
Skeptican sam.

daca

pre 17 godina

dokle god je kod nas moguce da se fudbal prve lige igra po selima, kaljugama, bez WC-a(a da ispunjavaju uslove?!), ili da npr. Zemun duguje boga oca igaracima a stadion se raspada, ne moze nama pomoci nikakav Napoleon ili slicno. jos je gore da ljude koje gledaju nas fudbal prave ludima i zaludjuju ih ovakvim stvarima, i kako je ovo prava stvar za nas fudbal. i kad dodamo igrace koji igraju za reprezentaciju:rusi, ukrajinci i 4-5 igraca iz evrope( kojih bas briga da se lome za reprezentaciju za dzaba) i plus ovi nasi iz SUPER?! lige=strasno. setite se samo prvenstva za mlade, ili svetskok kupa jos gore, gde se videlo da igraci iz nase ocaj-lige ne mogu da se nose sa evropskim igracima. dakle ne treba nama neki Klemente(po sistemo gradimo kucu od krova) vec poboljsanje lige i klubova kako bi se doslo do kakvog-takvog kvaliteta, pa makar cekali 5-6 godina( eto turci i grci npr.!)

Mladja

pre 17 godina

Taman kad veseo pomislih da je nasim fudbalskim jadima i glupostima (da ne kazem ludilu) konacno dosao kraj, a ono eto nam Zvezdana Terzica! U redu, covek je zasluzan, kazu da je patentirao pravilo "tri za tri" (jos samo da ga prihvati FIFA), ali da ce otici toliko daleko, tj. duboko, tome se vec nisam nadao. Njegovi baloni, avioni i kampioni ne moraju da budu nista strasno dok lete iznad OFK-ovog stadiona, ali pustiti ih nad celim srpskim nebom, to je vec malo mnogo. Padace nam uskoro direktno na glave!

Realnost?

pre 17 godina

Pre svega da pozelim dobrodoslicu gospodinu Klementeu. A kao drugo da izrazim zadovoljstvo jer se sve sto sam zeleo posle NEUSPEHA u Nemackoj ostvaruje...novi selektor i to strani, (delom) novi igraci i nadam se i novi dres sa izmenjenim bojama...mi nismo PLAVI!!!

Recoba20

pre 17 godina

Dobili smo extra selektora, mada mnogi mu zameraju sto forsira bunker igru. Ima jedna mala stvar koja bode oci, a to je Football Association Of Serbia. Skracenica bi bila FAS ili FAOS. Mnogo bolje bi bilo da se zove Srpski Fudbalski Savez (SFS), ili Serbian Football Association (SFA).

duh

pre 17 godina

Zelim novom selektoru puno uspeha u radu i nadam sa da ce mo se i svi mi radovati uspesima nase Srpske reprezentacije. Nadam se isto tako da nece biti puno pogrdnih, zlonamernih i destruktivnih misljenja i komentara. I da ce biti pozitivna atmosfera u nasoj selekciji i kod navijaca. Umesto da ih pljujemo mogli bi sad na novom startu da damo i koji glas podrske citavoj selekciji. Oni su ipak odraz svih nas.

from hr

pre 17 godina

Ovaj lik je alkoholicar...Mislim da je domaci trener uvek bolje rjesenje. Nema on pojma kako se ovde dozivljava neuspjeh. On ce trenirati ekipu iz Spanjolske, kako da ne. Srbi, malo vise samopuzdanja i vjere u svoje snage. Ovaj je baraba koja je ugradila dobre, dobre mehanizme zastite financijskih prava u svoj ugovor. POkupice pare i nestati posle 2-3 utakmice.

tuta bugarin

pre 17 godina

ai
matmatički
degođ daga uvati kamera ispane daje ono
što tise zove
tičija prespektiva
mada teoreski glombalno ai praktički on je mali
bijo tekničar ili žinjer

tuta bugarin
eskluzivno za rumbriku fujzbal
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

Cao pameti!

pre 17 godina

Kad nemas da ponudis nista stvarno ni nista konkretno izgladnelom fudbalskom narodu, onda mu sipas prasinu u oci. Evi primera:
1) FSS Havijer Klemente iliti "mali Napoleon"
2) FK C. zvezda: svi modeli Tojote poredjani uz teren umesto dobrih igraca
3) FK Partizan: novi stadion kao "kosmicki brod".

ducca

pre 17 godina

Ne znam da li je ovo tragicno ili komicno, tek na tabli iza terzica i Clementea pise Fudbalski savez SRVBIJE! Pa ovo je takva bruka da ja nemam reci. Da ne pricam o salu na kom pise SRBIJA i to u bojama jugoslovenske zastave. Terza toliko prica o tom famoznom NIKE-u, novom grbu, promeni boja, itd da je zaboravio da promeni isti taj grb fudbalskog saveza koji izgleda kao da ga je crtalo dete u 2. razredu osnovne, plava na sve strane a LOTTO se reklamira naveliko sto me ni ne cudi jer mi nasledjujemo FSSCG sto znaci da nasledjujemo i ugovore sa LAV pivom, TOYOTA-om, Telecomom kao i sa LOTTO-om.
Najsmesnija od svega je i vest od pre 3-4 dana kako cemo u Pragu igrati u novim NIKE crveno-plavo-belim dresovima, a mlada reprezentacija dan ranije u plavim LOTTO dresovima sa svetkog prvenstva. Pa mi smo i dalje glavna sprdnja u svetu fudbala jos od onog dana u Gelzenkirhenu!!!

Bagbi

pre 17 godina

Toliko novinara na dočeku, sevaju blicevi na sve strane, dočekasmo prvog srpskog stranog selektora fudbalske reprezentacije. Fudbal nam je dno-dna, a udarna vest je Klemente. Ok, treba i to da se medijski isprati, a npr.o odbojci i reprezentaciji nista. Na vasoj TV u vestima u 16h jedina sportska vest je bila dolazak H.K. a večeras sa Poljacima igra Evropski i Olimpijski prvak. I ne piše SVrbije nego SRVbije. Srbija do Terazija!!! Hrabro "ORLOVI" u Češkoj!

Nole Nostradamus,Loznica

pre 17 godina

Ako pobedimo Češku biće revolucija,umetnost,ima li ko jači itd.Ako odigramo nerešeno biće realno,malo je falilo,dobar početak itd.A ako izgubimo onda će biti ko ga je zvao,Mali Napoleon=mali rezultat,bruka se nastavlja itd.Ne bih ja lagao,ipak sam ja Nostradamus!!!

Pinokio

pre 17 godina

Ovo je veoma mali covek (rastom, sudeci po fotografiji), ali veliki lazov ("Dobra zemlja, ekipa, pa jos i perspektivna..."). Mislim da ce se dobro uklopiti u nasu laznu predstavu o nama...

bale

pre 17 godina

ljudi, tu nema zabune. g. terzic, predsednik fss je, uz jednoglasnu saglasnost io fss, izabrao spanca (baskijca) za trenera. to je njegovo pravo. ako to bude neuspesan potez, onda ce na ispitu biti mehanizam odgovornosti. i terzic, i svi ljudi iz io, morace da podnesu ostavke ili budu smenjeni. u protivnom, sve ovo lici na cirkus bez granica.

nek nam je Bog u pomoci

pre 17 godina

DIVNO...NI JEDNU UTAKMICU NISMO IGRALI KAO SRBIJA, A VEC IMAMO NOVU REPREZENTACIJU SRVBIJU.A JOS AKO BUDEMO IGRALI POD NOVOM ZASTAVOM BELO-PLAVO-CRVENOM KAKO JU JE OVAJ SPANAC OKRENUO BICE NAMA VESELO...

Who is the best

pre 17 godina

Alo skeptici koga ste ocekivali za selektora?Zivadinovica LJ.Petrovica ili mozda Djorica?Terzicu svaka cast na potezu .Vreme je da i Partizan i Zvezda dobiju nekog trenera poput Klementea .Prvobitno je da se privatizuju .Piksi umesto sto je doveo tojotu kao sponzora ,bolje da je doveo nekog bumbara da kupi klub .U tom slucaju bumbar bi se otvorio za nekog svetskog igraca.Ovako iz godine u godinu ,zvezda zivi od prodaje igraca.

Zoran S.

pre 17 godina

Do tragicne pojave M. Miljanica, najveceg krivca za potpuni pad naseg fudbala, glavne zvezde, oni o kojima se pricalo i pisalo, bili su veliki igraci. I malo dete je znalo za Vukasove driblinge, Bobekove stikle, Rajkove voleje, za Sekijeve vragolije i Milosevu eleganciju, Galicevu prodornost i Borine projektile. Malo njih je ikada culo ko je predsednik FSJ ili trener Zvezde i Partizana. Miljan je, sebe radi, izgradio "kult struke", a onda i uspesno "ocistio" teren od casnih, predanih i strucnih kadrova. Na scenu su sa njim i iza njega stigli raznorazni opsenari i samoreklameri. U najkracem, bitange. Ovo sto se sad zbiva oko nase reprezentacije, ovaj nevidjeni kic i neukus, samo je poslednja kap u moru sveopste gluposti. Zato se potpuno slazem sa onim ko je napisao ada je predsednik Saveza klon Miljana Miljanica.

Brane

pre 17 godina

- Znam da je Savo najavio povlačenje, ali razgovaraću sa njim o tome. Primera je teška i naporna, ali ja ću pokušati da ga ubedim da odigra još neku utakmicu za reprezentaciju...hehehe
Izjava novog nam selektora.Eto nama jos jedne bruke!

ko razume shvatice

pre 17 godina

Mislim da bi bilo em lepo em korisno da nam predsednik Terzic kaze da li je i ako nije zasto nije, ikad razgovarao sa Radomirom Anticem ili Ratomirom Dujovicem, o mestu selektora reprezentacije Srbije.

Cigan

pre 17 godina

Fudbalski Savez Svrbije ???? Da li je to moguce... nisam ni znao da ta zemlja postoji.
Inace, cuo sam da Fudbalski Savez SRBIJE dovede Zivadinovic... Steta.

Nenad

pre 17 godina

Bravo za FSS i Terzica.Ovo je pravi potez,Klemente je svakako poznato iu dokazano ime,tu nema spora.Sve najbolje nasim momcima u novoj reprezenteciji,a zvace se kako god ih narod bude zvao,nemam nista protiv ni da budu "crveni" zbog boje buduceg dresa (mozda sa Havijerom K. na celu tima postanu nova "crvena furija" :) ) ,a mogu biti i "orlovi" zna se zasto,ma kako god samo srce na teren,a mi navijaci punim srcem za njih.PS. Nisu igraci krivi za lose stvari u zemlji i oko njih u fudbalu,ipak ke to veliki biznis ,veca industrija nego automobilska,to je ISTINIT podatak ko ne veruje nek proveri. Pozdrav svim pravim navijacima NAPRED SRBIJO!

Ivan

pre 17 godina

Alo lokalni pljuvaci... Ima li nekada da mozete da kazete da je neko uradio nesto dobro da je dao dobru izjavu... Da je konacno neko rekao posteno da ZAOSTAJEMO za Evropom, da je priznao svoju nemoc... Naravno da nije za poredjene ali tako ste pluvali i Djindjica i svakog ko je pokusao da uradi nesto dobro. Pa nije ni cudo sto ne mozemo da uradimo nista dobro. Cim se pojavi neko ko nesto zeli da uradi drugacije (i bolje) odmah se pojavi hiljdu Kostunica koji sede i gledaju u nebo a onda se odjednom sete : pa ne moze tako, domaci su bolji, odakle mu pare, sta ce mu telohranitelji i ostale gluposti. Pa bas me briga, ima ko o tome treba da brine, a mene zanimaju rezultati. Za sada su dobri... Cestitam Savezu, Terzicu na izboru. Napred Srbija.

Crveni Bandit

pre 17 godina

Beli orlovi crvene boje. Neprocenjivo.
Nego jel' zna iko od vas zašto su reprezentaciju Kraljevine SHS i YU prozvali "beli orlovi"?

Bojan Jankovic

pre 17 godina

Pazi to. Klemente novi slektor SRVBIJE. Eto ko nam vodi savez. Neznalice i hostapleri koji neznaju da tako vazan a jednostavan posao stampanja znaka urade kako treba. Grb FSS-a je u najmanju ruku smesan. Bruko!!!

KOSTUNICA

pre 17 godina

Iz pouzdanih izvora znam da je Klemente uzeo tri miliona evra! 700000 od saveza, a resto mu je platio Piksi, da bi ovaj forsirao zvezdine igrace!

Terza ko' Djiki

pre 17 godina

Uporedjivanje Terzica i Djindjica (Ivan) spada u "Kurirove" viceve dana. Da li nam je, ljudi, toliko ispran mozak? Ili smo, mozda, samo neobavesteni?!

Mrzim Fudbal

pre 17 godina

Pa i taj Klemente je covek, od krvi i mesa... Dil je verovatno da u startu plata nije sasvim ok ali mu je Terza najavio extra zaradu i to na sledeci nacin: "Znas, Klemi, stavis ovog malog iz Zvezde ili Partizana u reprezentaciju i dobar si 50.000...". Pa sad recite ko bi bio imun na 50.000? Ja sigurno ne bih, a verujem da ni Klemente nije ravnodusan na tu cifru po igracu... Uspeh zagarantovan, ali ne na fudbalskom vec na lopovskom planu... Toliko od mene...

Brazilac

pre 17 godina

Lukavo odradjeno od strane domacih menadzera i "guraca" svojih pulena u reprezentaciju.
Odabrati Spanca za selektora koji je od nasih igraca cuo jedino za one koji igraju u Spaniji : Kezman, Milosevic, Dragutinovic...
Tako da cemo opet, dragi narode, u spicu nase reprezentacije gledati Savu i Kezmana.
Mutljatori iz FS-a vise nisu mogli neposredno da guraju te igrace u reprezentaciju,vec ce sad morati to posredno da urade,preko Klementea.Jer,covek je stvarno samo za te igrace i cuo,jer igraju u Spaniji.
Bas me zanima da li mu je Terzic ili neko drugi uopste i pomenuo Ramba Petkovica?Sve druge su mu uglavnom pomenuli.Da li mu je Terzic odneo i kasete sa utakmicama Fluminensea?
E,to ce biti pravi ispit za Klementea.Kada vidimo sastav tima za prve nase utakmice i da li tu ima Ramba.Ako ga nema,onda to znaci da je Klemente izmanipulisan i da mu nisu predoceni svi podaci o nasim igracima.Jer,tesko da bi Klemente mogao da se odrekne usluga takvog jednog igraca kakav je Rambo.Makar,na prvim utakmicama,onim protiv Ceske,Azerbejdzana i Poljske.Samo,naravno,ako bude upoznat sa njegovim "postojanjem",i naravno,ako Dejan nije povredjen.
To ce biti pravi test za "malog Napoleona".
I,na kraju,stvarno mi nije jasno kako ce Klemente za 3-4 dana kada dodje u Srbiju i do utakmice sa Cesima,da odabere sve igrace,uigra,napravi koncepciju,dobru atmosferu,itd...?Dobro,nesto od toga moze i iz svoje vikendice da uradi,ali ce mu ipak informacije o domacim igracima davati nasi likovi.Sto me i plasi...

Cole-Banjica

pre 17 godina

Ovi oprecni komentari nisu ni tako losa stvar. Naravno, pod uslovom da ih neko cita, a posebno uvazava, kao "glas javnosti". Neki su ocigledno zadovoljni potezom Fudbalskog saveza. Dosta im je srozavanja, korupcije, pritisaka, namestanja, pa u stranom selektoru vide spas od svega. Drugi su sumnjicavi. Znaju, izgleda, "pedigre" celnika Saveza, znaju kako to "oni rade", kakvim su kombinacijama skloni. Ako nista drugo, sad ce bar svaki njihov dalji potez i dogadjaj oko reprezentacije, biti pod lupom. Na zalost, sve to nece mnogo vredeti ako se za citavu pricu ne zainteresuju i oni koji bi to, po opisu radnog mesta i funkcijama, morali da rade. Da ne bude, pas laje, karavan prolazi...

Petar

pre 17 godina

Ama, ljudi, prestanite da zovete srpsku reprezentaciju u bilo kom sportu "repka". To rade Hrvati i odvratno je. Što onda ne govorite da je nešto "guba" (to je izraz koji oni koriste kad je nešto "do jaja")?