Sreda, 28.06.2006.

12:46

Petorica "plavih" novčano kažnjena

Izvor: Vladimir Roganoviæ

Petorica "plavih" novèano kažnjena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

191 Komentari

Sortiraj po:

kiki-riki

pre 17 godina

U zemlji seljaka ima puno ludaka, sve je naopako. Trener koji odgovara za ceo tim od pocetka laze na sve strane. Tvrdi kako ce igrati ofanzivno a ono bunker odbrana koju niko vise neigra. Kaznjen treba da bude on na prvom mestu, svakako sramotu koju je napravio ce nositi ceo zivot i njegovi naslednici.

Zgembo Adislic

pre 17 godina

Mislim da su ovo kazne za igrace cije ponasanje nije bilo u najmanju ruku korektno u toku SP.
Vazno je shvatiti da su pojedinci sa problemima u glavi i viskom para u dzepovima.
Svako hoce da igra i da se dokazuje misleci da je bolji od onog drugog a klupa se smatra ponizenjem.
Veliki su egoisti i tesko je bilo kom selektoru da spoji igrace takvog mentaliteta.
Pa i sam Savo je rekao da nije isto kada se skupe na 3 dana i kada provedes sa nekim pripreme.
Voleo bih da neko od njih progovori kakvih je stvari tu bilo ali ono sto se prica mislim da se svodi na ovo:
Kezman i Koroman zbog raznih izjava na racun selektora. Ono sto smo mi culi verovatno je samo deo onoga je bilo medju njima.
Ljuboja koliko sam shvatio zahtevao je da igra protiv holandije i pritom se ponasao divljacki u svlacionici na poluvremenu tako da je "primorao" Iliju da ga ubaci u igru.zatim onaj slucaj sa Stankovicem a na kraju dan pre utakmice sa obalom bjelokosti rekao da mu je dosao cale i da ne moze da igra.kao povredjen.boli ga banana. citam danas u zurnalu da je njegovo ponasanje bilo takvo da ga vise nece pozivati u reprezentaciju sve i da je najbolji.
Nadj je kaznjen od strane saveza a koliko sam procitao i od strane FC Partizan t.j. Bjekovica zbog toga sto je decko NAMERNO napravio crveni karton protiv slonova jer nije hteo da igra na poziciji beka.
neverovatno. mislim da ako je tako treba mu zabraniti da nosi dres Srbije.
Za Vukica ne znam ali posto je igrao malo na prvenstvu sledi da je i on napusavao nekog sto ne igra on vec pera, mika ili laza. pa je u tome "malo" preterao.
Sledi da je Petkovic imao dosta problema sa svojim junacima i nije mogao bas da ih iskontrolise.
Ne pravdam selektora za njegove greske ali ako imate nabedjene zvezde u timu koji prave haos u ekipi
i ono sto ste zamislili da odigrate postaje tesko.
Mislim da se ponavlja ista prica kao i u kosarci samo sto Ilija nije Zeljko da to iznese na videlo.

Eug

pre 17 godina

Ako su igrači stvarno tako jedinstveni i dobri drugari ne bi smeli da dozvole da kazne samo ovu petoricu, nego sav novac koji se deli podeliti na ravne časti.

SRBIN

pre 17 godina

Pa tu se zna sta je u pitanju!!!!OVAJ KARADZIC I OSTALI SU SE NADALI DRUGOM KRUGU I VISE PARA ZA NJIXOVE DZEPOVE ALI POSTO NE ONDA CE DA TO ODBIJU OD IGRACA A USPUT I DA NADJU KRIVCA!!!KO CE KARADZICU I PETKOVICU DA ODBIJE NOVAC NIKO!!PA NISU ONI CRVENO SLOVO U KALENDARU SRAM IX BILO!!

SRBIN

pre 17 godina

KAZNITI! ZA STA ? STO SU SE OSRAMOTILI!!NIJE TO ZBOG IGRACA VEC ZBOG OVIX MATORIX SA STOMACIMA I PUNIM DZEPOVIMA!! JA VAM KAZEM ONI NECE IZ SAVEZA NIPOSTO!TO SE SAMO PUSKOM MOZE OTERATI!! MA TO JE BRE NAUCILO DA NISTA NERADI CEO ZIVOT ZIVI OD PREVARE I MUTNIX RADNJI.SVE SU TO NEKAD BILI MLADI TITOVI KOMUNISTI!!! VISE MI JE MUKA OD OVAKVIX KAO OVAJ KARADZIC I OSTALIX A IMA IX KO ZNA...

Aca_USA

pre 17 godina

Ko je taj Karadzic? Gde je on igrao fudbal i kako je zasluzio da bude predsednik. Nema nama boljitka dok takvi vode fudbal. Treba uvesti pravilo da u FSS administraciji mogu da rade samo bivsi istaknuti fubaleri i reprezentativci, posebno onio koji su napravili uspesne karijere u inostranstvu (Antic, Bajevic, Galac, Stepanovic...)

PAPAZJANIJA

pre 17 godina

Biras tim.Pricas o ratmicima.Ne slusas nikoga.Zoves sina da i on oseti Mundijal.Nemas taktiku.Ne zamenjujes povredjene.Stvaras losu atmosveru.Brukas nas kao gradjane.Niko iz saveza ne reaguje.Cast Stojkovicu iz Zvezde.Kezman glumi ludiolo.Kvari ambijent,ali ti si poceo prvi.Kezman namerno smeta Milosevicu u situacijama kad treba dati gol.Ti namerno ne zoves zamene za povredjene niti za sina.
Svi su oni pod tvojom jurisdikcijom.....
Sad ti dajes predlog za kazne?Pa to nema nigde sem u zemlji Srbiji.
1.Treba kazniti Iliju Petkovica.
2.Treba kazniti sve iz saveza na celu sa Karadzicem.
3.Dovesti na celo saveza i reprezentacije prave ljude.Ljude koji imaju stila.
4.Formirati istrazni tim da ispita ponasanje Kardzica ,Ilije,i svih fudbalera.Dali su bili podplaceni da kvare sve sto se moglo pokvariti.
5.Nemojte stavljati naslove o ILIJI PETKOVICU,jer je sve receno.
Jedino mi je zao sto nisam bio u prilici i da uradim ono sto sam konstatovao na ovom mestu posle poziva Dusana da se rekreira u Austriji.
A napisao sam:Smeniti ga i zaustaviti dalju bruku.Sve ostalo je mlacenje prazne slame.Ilija i druzina ce nam dokazati da je prirodno da voda tece uzbrdo.
Ma dosta vise!!!

nije bitno

pre 17 godina

Odakle im ideja da treba kazniti Koromana i Nadja? Pa jedino ta dva fudbalera da su nesto napravili. Sramota.... Treba kazniti Stankovica, Djordjevica sto je pusta Robena da ga prolazi kao dete itd.... Cini mi se da se kaze da riba srmdi od glave a ne od repa. Problem sa sa ljudima koji sede u foteljama a ne u igracima. Treba ove foteljase opaliti po dzepu a ne igrace.

Vlada

pre 17 godina

Drugo, Karadzic na TV-u kaze kaznjeni su tako sto nece dobiti poslednju ratu od FIFA koja je 20% i celokupan deo od Vlade Srbije koji treba da se isplati. Ja, ne mogu da verujem da ce parama poreskih obveznika tj. nas placati ovo sto smo gledali pa zar zato oduzimaju na ministarstvo prosvete i sporta umesto da se razvijaju pojedinacni sportovi koji su otisli u tri lepe, a Olimpijada ce za 2 godine, da ne pricam o prosveti. Oni ce nasim parama da plate profesionalne fudbalere koji su milionski placeni, zato sto su bili pozrtvovani da promovisu svoju zemlju na Mundijalu i da nas upropaste. Da ne pricam sto je to bila reprezentacija SCG, pa nek onda vlada te SCG ih isplati, a ne mojim parama i ostalih gradjana Srbije.

018

pre 17 godina

ako je nekog trebalo kazniti onda je to DEJAN STANKOVIC !
Inace glupa je to ideja... njima to nista ne predstavlja u zivotu a samo im stvarate negativnu atmesferu i teranje inata prema reprezentaciji....

Vlada

pre 17 godina

Prvo, ovo je otprilike logika: Koroman - zbog 2 zuta i discipline, Kezman - zbog crvenog i discipline, Ljuboja - sto je posle utakmice sa Argentinom preskako ogradu za novinarski pit kako bi izbegao pitanja (sto se obavezno kaznjava) ali posto su odlucili da smo jadni pa da nece kazniti nas sazvez i Ljuboju onda je nas savez odlucio da kazni njega,
Nadj - zbog crvenog, pre svega zbog prvog zutog gde kao decarac od 16 godina sutira loptu u publiku, a mi vodimo 2:0
Vukic - koliko shvatam i nije kaznjen nego nije ni bio sposoban za igranje pa nije ni zaradio te pare.
Ja se pitam sta je onda tek sa ostalima, Dekiju i slicnima i drzavljanstvo oduzeti. Vukic i Nadj zbog truda su zasluzili da budu poslednji za kaznjavanje posle cele reprezentacije osim Sase Ilica i Zigica.

nismo budale!!!!

pre 17 godina

Alo ljudi! Zna li neko ZAŠTO su kažnjeni?
Hoću da ćujem zvanično objašnjenje a ne da mi gledamo u pasulj!!! B92, učini nešto!

Bojan, Novi Sad

pre 17 godina

Kriv im je Kezman koji je plakao kad je dao gol Spancima, kriv je Vukic koji nije igrao ukupno 10 minuta, Koroman jedan od boljih pojedinaca na prvenstvu, Ljuboja takodje, kriv je i istroseni Nadj... NEVEROVATNO. Ovo je veca sramota nego poraz od Argentine!

rale

pre 17 godina

Vukic odbio da udje u finisu meca sa OS!!!
Bio sam na stadionu (vozio 1000 km u jednom smeru) i cudilo me sto Petko ne uvodi Vukica kad zadnjih 15 min Ilic nije mogao da hoda, a kamoli potrci. Mislio sam da ce jadnik da se srusi...kad ono Zvonce nece da udje...Ma nebi mi taj vise zaigrao.
Sta da kaze jedan Mesi ili Tevez, koji su doktori fudbala za ove nase nabedjene zvezde, a igraju na kasicicu???
Oliver Kan, najbolji igrac proslog SP, strpljivo sedi na klupi. Nije mu pravo, al` cuti i trpi. Raul i Fabregas do poslednje utakmice na klupi. Inzagi, Robinjo, Trezige ...Da ne nabrajam vise. Ma sta su oni za naseg Kezu, Ljuboju, Zvonceta ...?
Koromana namerno ne stavljam u tu kategoriju jer se drznuo da kaze ono sto mi svi znamo, a to je da je taktika protiv Holandije bila ocajna i da smo igrali kukavicki protiv tima koji objektivno nije bolji od nas. Nasa jedina sansa je bila da roknemo Holandjane, a on igra na 0-0!!??!!

malisa

pre 17 godina

A kazna za selektora!!! Sramota i bruka ne bi potekla od igraca da su imali za selektora nekog sa "cvrstom rukom" (kao sto su ga imali Grci) pa ne bi dopustio da mu igraci kroje taktiku, spisak igraca, i ostalo. A o ponasanju igraca na SP je vec sve receno!

Zivkovic

pre 17 godina

Po mom dubokom uverenju treba da bude kaznjena citava ekspedicija ( svi igraci,selektor i njegov sin, strucni stab, lekar, fizioterapeut ... svi,svi)- i to tako da ne dobiju ni dinara, osim sto su tamo jeli, spavali i pili. U katastrofalnom sportskom neuspehu ucestvovali su svi i imaju istu odgovornost, svako za svoj posao.
Odvojeno je pitanje da treba dodatno kaznjavati pojedine igrace za ekscese koje su pravili. Sigurno da treba da buud rigorozno kaznjeni, videti da li je to samo nevaspitanje i bezobrazluk ili nesto mnogo ozbiljnije stoji iza toga, a u najmanju ruku nikada ih vise ne treba pozivatu u reprezentaciju. Reprezentacija sastavljena samo od igraca domace lige bolje bi prosla od ove ekipe - jer su bili 32!
Petkovicu ozbiljno preporucujem da prestane da se bavi ovim poslom jer on
to definitivno ne razume, nema za to stofa,znanja , obrazovanja, prica napisane vidovdanske fraze kao pismene zadatke u osmogodisnjoj skoli, poverovao prevejanim lovanima iz inostranstva i - zeznuo i nas i sebe.
Zbogom gastarbajterska reprezentacio SRJ koja je sluzila da vam poveca cenu na pijaci, dobar dan reprezentacijo Srbije, sastavljena od mladih momaka koji ne pricaju nego igraju. Pa ako se i ne uspe, nista novo - nisu uspele ni samozvane vedete.
moraj

Slavek

pre 17 godina

PA DA LI JE MOGUĆE DA I KAZNE IDU PO KLUPSKOJ PRIPADNOSTI. BRUKA, REALNOST OCIGLEDNO NIJE SRPKINJA. STANKOVIĆ JE IGRAO ODLIČNO SAMO SE PRAVIO, A DUDIĆ I ONAKO NIJE KRIV PA DEČKO JE JEDNOSTAVNO BOLESTAN A NISU MU DALI LEKIĆ.

bk2

pre 17 godina

MA KOJA JE TO KAZNA. SMESNO. PA TU SICU DANAS NI DECA NECE DA UZMU ZA DZEPARAC. TREBALO IM JE RECI PRE ODLASKA NA SP DA AKO NE BUDE ZALAGANJA DA CE IM BITI BLOKIRANA SREDSTVA NA DEVIZNIM RACUNIMA U STRANIM BANKAMA. VERUJEM DA BI TADA VECINA NJIH ODUSTALO DA IGRA ZA REPREZENTACIJU, JER SU DOSLI NA SP SAMO DA BI DOBILI NA CENI, AKO NJIH JOS UVEK NEKO IZ POZNATIH TIMOVA UOPSTE ZELI DA DOVEDE. ZASTO I PETKO NIJE NA SPISKU KAZNJENIH. TREBALO MU JE UZETI BAR 0:6 ODSTO PREMIJE. NIJE MI JASNO I KAKO SE TA SREDSTVA MOGU ZVATI PREMIJA, KADA SE ZNA DA SE PREMIJOM NAZIVAJU STIMULATIVNA NOVCANA SREDSTVA. U OVOM SLUCAJU TO JE ANTIPREMIJA.

Vlada

pre 17 godina

Nešto tu jako smrdi. Ispada da su kažnjeni oni koji su na očigled svih nas u igre naše reprezentacije unoslili maksimalan žar. Bilo je očigledno da se neki od ove petorice bore lavovski, kao da hoće iz kože da iskoče (pre svega Ljuboja, pa onda Koroman, pa Nađ - Vukić i Kežman su najverovatnije sav svoj žar potrošili van terena - čini mi se, barem kada je Kežman u pitanju, a za Vukića pretpostavljam, ne poznajem ga dobro). Pa onda osnovano sumnjam da su kažnjeni igrači sa svojim mišljenjem, manje poslušni i manje politički podobni igrači, koji se nisu uklopili u atmosferu koju su politikanti gradili u reprezentaciji. Ne bi bilo prvi put da nadrlja onaj koji odbije da prihvati stereotipe o nebeskom narodu predodređenom na uspeh, makar u ostvarenju tog uspeha svi izginuli na glup način.

Zapelini

pre 17 godina

Ljudi, zašto? Zbog izjava i kartona!? Pa ko treba da bude kažnjen zbog pozivanja Dudića i Đorđevića !? Zašto prave gluposti pred kvalifikacije za EURO 2008 ?

Insajder

pre 17 godina

Proverite informaciju koliko je uzeo Petkovicev sin Dusan para za oni 5 dana. Pa ce vam konacno biti jasno iz kog razloga je Dusan stvarno pozvan u reprezentaciju.

xdachax

pre 17 godina

Ma, daj... Ovo je javna prozivka pojedinaca i ne moze da donese nista dobro. Trebalo je kazniti kompletan tim, a novac pokloniti u dobrotvorne svrhe!

Realno

pre 17 godina

Iskreno receno trebalo ih je sve kazniti, pa tako da u buducnosti bude jasno svakom igracu bez pogibije na terenu nema ni premije. Ovakvu proceduru bi trebalo uvesti kao obavezu. U slucaju remecenja mira u reprezentaciji, svadja, nepostovanja trenera i svega drugoga negativnog treba igrace debelo kazniti jer samo tako moze se nekoga nauciti ponasanju.

ducca

pre 17 godina

@rale....sve si im rekao! Jasno je da su kazne zbog ponasanja na treninzima, van terena i ko zna kakvih jos ispada koje su pojedinci imali a mi nikad necemo saznati. Kezman se busi 2 meseca o drugarstvu i zajednistvu, svaki izvestaj iz Nemacke i Austrije se pocinje sa Kezom i njegovom povredom, kao da je on SVE I SVJA ovom timu. Momak je pokazao da nema pojma a onda se bunio sto ga je Petko izveo iz igre sa Holandijom da bi posle toga izveo pravi BEZOBRAZLUK sa Argentinom i ostavio svoje "ORTAKE" na cedilu da ih napune iako je u tom trenutku bilo 3-0, poceli smo malo i da igramo, razmenili par pasova i cak imali sut na gol. Kao ikone i krst mu daju duhovni mir i smirenost. Kakav licemer. Da je ortak sa ekipom, ostao bi pa makar i o svom trosku. Pogledajte Drogbu!
Ljuboja je naravno problem video u tome sto ne igra i pred Obalu Sl. rekao kako je povredjen i ne moze da igra iako niko u strucnom stabu nije znao sta mu je. Ja ne kazem da nije trebao da igra-naprotiv. I ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da kvari atmosferu i izmislja povrede. Mogao je to isto i Basta i Stojke, i Oliver... A pored toga, posle ARG je pobegao od novinara.
Za ostale ne mogu da tvrdim, pretpostavljam da je i Vukic imao sto sta da kaze Petku o svojoj minutazi, a pretpostavljam i da je zalaganje na treningu doprinelo tome.

Sto se tice pljuvaca po Stankovicu- ni ja nisam zadovoljan njegovom igrom. Naprotiv. Ali, i pored uzasne koncepcije, nedostatka kvalitetnih saigraca, nemoci celog tima pa i nemotivisanosti, ipak taj Stankovic iako svestan svoje blede igre nije otisao, nije napao trenera, nije dobio crveni karton zbog NERVOZE, nije davao neodmerene izjave... Poneo se profesionalno od poceta do kraja. Mislite da je njemu bilo do zivota posle one blamaze. Svi su videli kako je izgledao pred zadnju utakmicu-postidjen i skrhan, ali je stisnuo zube, odigrao i poneo se, opet kazem - po meni, kapitenski na kraju!!!

toske

pre 17 godina

Ima jedna stara koja kaze: "bolje spreciti nego leciti", ili ona da se dete istuce pre nego se posalje po vodu, a ne posle kada vec razbije krcag...
Inace, prema izvoru "Politike", govori se da Ljuboja vise nikada nece biti pozivan u reprezentaciju, bez obzira u kakvoj se formi nalazio, jer je napustio kamp bez pozdrava i otisao u Stutgart, sto je izazvalo ogorcenje u cijeloj nasoj delegaciji u Nemackoj, dok je pre utakmice sa OS tvrdio da je povredjen i da ne moze igrati!
Verovatno se mnogo toga desilo u taboru "plavih", da bi se jedan profesionalac tako poneo. Ne opravdavam ga, ali jasno je kao dan kakva je atmosfera bila medju nasim reprezentantima na najvecoj svetskoj smotri fudbala, pa i pre nje. Neki su, izgleda, cutali a neki nisu mogli da trpe, sto je sasvim normalno za ljude, nismo svi isti. Ko zna sta je sve tu bilo, mislim da ni sami akteri ne znaju...
Sta hocu reci?! Ne moze se za takav blam okriviti nekoliko pojedinaca, svi su krivi, svi redom, jer ako jedan krene da kvari onda ostali treba da ga "posavjetuju" i pokazu mu da nije u pravu, ako gresi. Ne da cute kao kukavice i puste da svi misle kako je kriv Danijel ili Mateja, Koroman...nebitno. Isto kao sto je Ljuboja izdao drugove i otisao bez pozdrava, kao sto su Kezman i Koroman otisli pre svih, krivi su i svi ostali fudbaleri a pogotovo strucni stab jer su dopustili da oni to urade.
Vracam se znaci na pocetak mog komentara. Zasto uvijek dozvolimo da se obrukamo? Zasto posle blama trazimo krivca jedni medju drugima i pljujemo se medjusobno? Zasto, kad je ocito bilo i pre prvenstva da nimalo ne sluti na dobro? Zar se nikad ne moze odreagovati na vreme i spreciti krah? Nije nama ovo prva sramota ni greska pa da mozemo reci da je se moralo tako desiti ali sad znamo kako dalje, na greskama se uci, izvukli smo pouke...!! Kad cemo vec jednom nauciti, koliko puta treba ponoviti istu gresku da bismo je ispravili???
Bespotrebno je pricati koje greske su u pitanju jer ih i slepac vidi, a najbolje opet znaju sami oni koji su ucestvovali u stvaranju najgore reprezentacije ovogodisnjeg svetskog prvenstva, iako ona takvu reputaciju nije zasluzila, mogla je da ne zasluzi samo da su se deca tukla pre nego su poslata po vodu...
P.S. Ne treba tu nikog kazniti sada, trebaju se svi, svojevoljno, odreci premija i pokloniti ih u dobrotvorne svrhe, nekom ko je gladan, nekom ko zeli da uci a nema uslova, nekom kome je taj novac preko potreban...

rale

pre 17 godina

Ljudi, bre, ne lozite se!!!
Ma niko nije kaznjen zbog lose igre, jer bi 90% njih bilo kaznjeno.
Na nama je da predpostavimo, ali oni treba da kazu zasto su bas njih kaznili.
Recimo Kezman i Nadj zbog crvenih kartona. Ljuboja sto je napustio repku pred zadnju utakmicu. Naljutio se covek! I vi se pitate zasto Ljuboja. Pa on je najvise zasluzio da bude kaznjen.
Koroman, znamo zasto, zbog kritikovanja Petka.
Ostaje Vukic, za koga ne znam ali mogu da pretpostavim.
Kladim se u 20% moje plate da je u pitanju pijanka (sa Ljubojom ???) i izlasci po nocnim klubovima pred utakmicu. Bar je po tome bio poznat dok (ni)je igrao u Portsmutu.

Iverson

pre 17 godina

Ma,ja bih kaznio jos neke igrace.Kad je bal,nek je bal...
Evo,ja predlazem da najdrasticnije budu kaznjeni Sasa Ilic i Zigic.Zasto?Vrlo jednostavno.
Zato sto su se usudili da dovedu Iliju Petkovica u najnezgodniju mogucu situaciju,a to je da ne sme da se raduje nasim golovima,jer bi time negirao svoju "strucnost" i morao da objasnjava zasto ti ljudi nisu ranije bili u prvoj postavi.A,boga mi,i onaj Ergic,Duljaj,pa i P.Djordjevic bi mogli da fasuju,pogotovo ovaj poslednji.Kako ga nije sramota da igra levog beka protiv slonova ,i to dobro,kad imamo Lukovica.Kod kuce.A i Ljuboja,Vukic,pa sta bi oni,da igraju celo poluvreme?I treba da budu kaznjeni zbog takvih "bolesnih" aspiracija.
A,tek kakve bih kazne ja uvalio Rambu,Pantelicu,Paunovicu,Krasicu,Stepanovu,Ivanovicu,Stefanovicu...i jos nekima,pa to je cudo!!Sve bi se pusili.Da se oni ne odazovu takvom trenerskom magu kakav je Ilija Petkovic.Sram da ih bude!!Nije im vazna reprezentacija,ocigledno!Covek ih lepo pozove da brane boje svoje zemlje,kaze nije nasao igrace kakvi mu trebaju,a oni nece da dodju.A,bas je trazio igrace koji mogu da pobede Argentinu,svuda.Trazio ih je on i na stadionu Marakana u Rio de Zaneiru,pa na Olimpijskom stadionu u Berlinu,pa u predgradju Madrida,pa u Portsmouthu,pa u Turskoj,pa u Moskvi,svuda ih je trazio,a oni se kriju i nece da se pojave!Stvarno sramota!!Najdrasticnije kazne za njih !!
A,boga mi,ne bi meni prosli nekaznjeno ni nasi navijaci.Pa,kako mogu to da nam rade?Da se raduju golovima rezervista iz naseg tima,pa to je necuveno?!Umesto da se ugledaju na Iliju Petkovica,koji je to propratio,te golove,kao da je gledao posledice razaranja cunamija.To je patriota,a ne oni koji se raduju golovima onih koji nikada ne bi trebalo da imaju mesto u prvom timu.PATRIOTIZAM JE SAMO KADA SE PODRZAVA SELEKTOR I FS!!
Zar ne...?

Milan Sd

pre 17 godina

Tuga,cemer,jad,sramota....Himna,zastava,zalaganje!!!!!!!!A kad Pixy kaze SRAMOTA pred SP-oni kazu nema pojma!!!!Sram vas sve BRE bilo!!!!!!!!!!!!A glupo je i bilo sta komentarisati,jer srmotna igra kaze SVE!!!!!!!!!!!

Milos

pre 17 godina

SAVU TREBA OSTAVITI PO STRANI IPAK NJEMU TREBA KINTA ZA STARACKI DOM!SESTKA TREBA DA KAZNE I DA GA ISCUPAJU IZ NJEGOVE RUPE KAKO BI OBJASNIO KAKO U TIMU NEMA MESTA ZA 2.02 VISOKOG ZIGICA,A ZA PENZIONERE I PRODAVCE SUNCOKRETA SA STANFORD BRIDZA IMA!NJEGOV SIN JE DRUGA PRICA PORED(LUKOVICA,KOVACEVICA,STEPANOVA,BISEVCA.....

Dejan Msc

pre 17 godina

Po meni, sa ovakvim se stvarima ne izlazi u javnost... Sta to znaci, kaznjen Nadj?!? Ako je objavljeno da je kaznjen, neka se kaze i zasto, da ne citamo izmedju redova, a i on nije neki mali bata pa da dobija packe da bi se bolje vladao?!? Tuzno i mucno...

boris francuska

pre 17 godina

Perorica "plavih"novcano kaznjeni.
Dakle politika se nastavlja i to isto po starome principu , pa ljudi moji dali je to moguce da na ovo svetsko prvenstvo (a i na evropsko za mlade do 23 god.u Portugaliju)Zvezdini igraci najvise problema su pravili tukli se medju sobom a i ostale igrace su maltretirali i njima niko nista ne sme da kaze a dok ostali da plate ceh za njih,znaci MILJANICEVA i PIKSIJEVA dominacija se nastavlja,e pa ljudi moji onda nemo da vam bude krivo sto postignemo takve rezultate kako jesu : kada bude elimisana ta mafija iz fudbalskog saveza tada cemo imati i dobre rezultate hvala na ustupljenom prostoru ...

Ibrahim Spasić

pre 17 godina

Nije mi jasno zašto je Ljuboja kažnjen, jedini je igrač koji mi je izgledao kao neko zainteresovan za igru a ne dremanje. Čudno.

Legenda

pre 17 godina

Sramota kazniti Koromana i Ljuboju oni bar su nesto vredeli a ovo ce biti veliki gubitak za nadja jer tolko para zaradjuje u partizanu za jednu sezonu a ovima drugima nije to nista

pfc

pre 17 godina

A ostali ce pa dobiti za mrcvarenej po terenu, ha?
Pa ja bih Stankovicu dao crveni karton zauvek ani ostali nisu bas zasluzili ni dolara. Bruke i smradovi. Cudi me sta je to uradio Vukic? Mora da je hteo da igra umesto onih rahiticnih celavaca pa mu Petko Sestko nije dao jer mu je rekao da je dosao malo turisticki. Nema smisla da igra, jer su ovi bili super na terenu!

MILE

pre 17 godina

TO JE DOBRO,KAZNITE ONE KOJI SU TE PARE ZARADILI PA ONDA IH PONOVO ZOVITE DA IGRAJU.AKO SE NE ODAZOVU NEMA VEZE IGRAĆE ZVEZDAN TERZIĆ,KARADŽIĆ I OSTALA BRATIJA.
BLAGO NAMA SA TAKVIM POTEZIMA RUKOVODSTVA...

SIrius

pre 17 godina

Nije to nista za njih... Skoro kao da su ih usmeno ukorili... Prava kazna bi bila kada bi iz dzepa trebali da daju pare, a ne da im kao 'uskrate' virtuelne premije...

Dacha

pre 17 godina

Normalno. Ali je normalno i da sebe kazni sto je lose pripremne utakmice organizovao, a obavezno i Petkovica zbog...a zbog cega sve ne. Bez toga...to je smesno. Nema odgovornosti. Sta je za te macane desetak hiljada. Nedeljna plata? Cista simbolika

Sale

pre 17 godina

A kako će te Dudića da kaznite? Imam predlog, oduzimanjem licence, pa neka igra u Malom Mokrom Lugu za pristojnu SRPSKU platu od 10 hiljda dinara!!!!!!!!!!!!!!!

Makaveli

pre 17 godina

SRAMOTA,ne za kaznu jer je kazna zasluzena vec za to ko je kaznjen.Kezman,Vukic,Nadj - donekle je i opravdano,ali Koroman koji je explodirao protiv Holandije i koji je koliko toliko uneo neku svezinu,koji posteno nije uopste lepo igrao protiv Argentina ali ko lepo igra kad dozivis poraz od 6:0 ...OK mozda je to zbog kartona koji je dobio ali po meni neopravdano potpuno.Ljuboja - covek je igro koliko je mogao trcao je borio se a nije penzionerski sedeo cekao i normalno na kraju promasio loptu kao sto su bili Milosevic i Kezman - nas "penzionerski" tandem :)Po meni je kaznu trebao da dobije Petko zbog katastrofalne taktike i Milosevic koji je u ihru ulazio samo zbog stare slave a koji sad jednostavno nije ni za staro gvozdje a kamo li za reprezentaciju.Samo mi je krivo Zigica jer nije ulazio dovoljno u igru a mislim da bi zablistao da je bio otpocetka starter i prodao bi se a ne ko sad sto ce ponovo biti u Zvezdi i pasce mu rejting....
Ja i nisam mnogo razocaran nasom reprezentacijom jedino mi je krivo sto su ih mnogo hvalili...Ma bice nesto od nas - da je igrao Vidic bar bi primili duplo manje gola a da je igrao jos neko...zamenili bi Ganu :)
Pozdrav

Isailovic Darko

pre 17 godina

Slazem se da ih treba kazniti, ali zasto Koroman? Zasto Vukic kad nije ni igrao???
Mislim da su u pitanju neke druge stvari! Pre svih treba kazniti selektora sto je pozvao deda Savu da "igra", tj. bolje receno juri rekorde!

MM

pre 17 godina

По мени потребно је да у савезу све буде "транспарентно". Тј да може да се види одакле је новац потекао на шта је потрошен. Шта је нпр. са 60% новца од СП? Друго зашто су баш ови играчи прозвани? Ајд ови због црвених (Кежман и Нађ), и Короман због изјава, али што Љубоја и Вукић. Ако је Љубоја због туче шта је са Станковићем...
Што Шестка нисте казнили, можда што је био послушан све време. Јадно и смешно.
Можда би могли да се организују избори за председника фудбалског савеза (нешто попут избора у Барси и Реалу) па да народ бира ко ће да води фудбал. А не они сами себе да бирају.

Boba

pre 17 godina

Ma ovo je tek sramotno!Kaznjavaju igrace zbog lose igre?!? Sto nisu kaznili Iliju i sebe zbog nekih stvari...a i kao da ce jednom Kezmanu znaciti njihovih par hiljada evra,a on se barem trudio...ma sramota.Mislim da bi veca kazna bila da su lepo u javnosti rekli ko je i kako remetio atmosferu pa da im narod sudi.

Darko

pre 17 godina

Zvonimir Vukic ??? Ne kapiram, jel zato sto se povredio pet meseci pre odlaska u Nemacku ???
CIRKUS se nastavlja ...

p.s. nisam Partizanovac ...

Debeli Joe

pre 17 godina

Kako ih samo nije sramota ... a ko ce njima (upravi i mafiji na celu FSSCG) da uskrati primanja i ne isplati plate???
Mada nista novo, ne bi me cudilo da je nadju krivim Divca ili Vujovica, sto nisu igrali fudbal a ne kosarku, tj. rukomet. Srbija je to ....

Nemam vremena

pre 17 godina

Ma da, treba svim igracina dati po milion evra sto su se domogli SP-a, nemaju sta da jedu , a i krv i znoj su prolili na terenima u nemackoj, kako da ne,to vazi i za FSS, sav taj novac bi trebali lepo da uplate na racun neke bolnice za decu ili ustanovama koje se brinu o deci bez roditelja na primer

Matic

pre 17 godina

Pa ovo je najblaze receno "bolesno". Ako je neko i trebo biti kaznjen onda je to Petkovic, jer je utakmicu protiv Argentine predo i pre pocectka svojim

Rade

pre 17 godina

Ma jel se ovi zezaju!?

Pa sta je Ljuboja kriv? Ili Vukic? Lose su igrali svojih 15-tak minuta po utakmici?
Nadj, jeste on mator i spor, a da li je pokazao manje zelje od drugih? Kao da nije znao Petko da Nadj ne trpi klupu, a ipak ga poveo!

Keza i Koroman su svojim ponasanjem van terena sigurno obrukali celu naciju! i dok ovog drugog mozda i treba probati ponovo, dati mu drugu sansu (mozda) mislim da je Keza opet pokazao svoju losu narav i nervozu i da mu se treba konacno zahvaliti i precrtati ga za buduce utakmice (prvo budimo Srbi, a tek onda grobari ili cigani)!

Goran

pre 17 godina

A za sta je Adi kriv? Zato sto je krpio rupe?!
A za sta je Ljuboja kriv? Zato sto je bio u najboljoj formi, a nisu mu dali da igra?!
A za sta je Vukic kriv? Za onih 15 min protiv Argentine?!
Uzas!

r2d2

pre 17 godina

Znaci onaj mamlaz sto je igrao dvaput rukom uze kintu na kraju i od saveza (i od kladionice ;-)...pa ako on nije kriv ne znam ko je onda...bog da te sacuva...

Marko.

pre 17 godina

Velika kazna za "Milionere".da je fudbalski savez konzekventan, nebi ovih petoricu nikad vise ni pozvao,da igraju za reprezentaciju!!!!Pogotovo Kezmana!! pitam se sta bi taj tip bio po profesiji?? da nije postao fudbaler...

blagoje

pre 17 godina

Blago ste ih kaznili! Nadam se da je to bio samo novcani deo kazne a da igracki tek treba da stupi na snagu. Bas bih voleo da vidim te "srbende" kada se prvi put intonira Boze Pravde, a da oni nisu u startnoj postavi ili na stadionu.

joga

pre 17 godina

Auuuuuu! Pa sta je Koroman skrivio?!? Sta su Ljuboja i Vukic skrivili kad skoro nisu ni dobili priliku da igraju?!? Zbog ovoga nece vise niko ni hteti da igra!

bo

pre 17 godina

Kakva je ovo ekipa u FSS, to se recima ne moze iskazati! Dakle kaznjavaju par igracha zbog "remecenja atmosfere" i lose igre. U toj grupi je par momaka koji su se borili ali eto nije im islo ili nisu znali, svejedno ( nadj, koroman, cak i ljuboja). Izdvajati par igraca i kaznjavati ih, stavljati ih na stub srama je idiotski i potpuno nekorektno. Da li treba kazniti Dudica sto je namerno igrao rukom par puta a posle se smeskao? Krstajica sto mu je Saviola uzeo loptu? Mislim neverovatno. Uostalom cela fudbalska javnost treba znati razloge a ne davati unapred pripremljene govore govore na "konferenciji za stampu". Ako je fudbal timska igra onda ili sve kazniti ili nikoga. Mislim da je igrahce dovoljno blam za ono sto su pokazali, kazne su potpuno kontraproduktivne. Jos jedan "sjajan" potez sada vec bivseg selektora i rukovodstva. Ne mogu da verujem. Sve mi se cini da rukovodstvo zeli da "ustedi" par tisuca eura ili mozda ucari za sebe. Mozda sebi dati premije za sjajnu pripremu za SP? Mi sve vise lichimo na Togo? ocekujem uskoro strajk nasih igracha. Odlicnim potezima agonija se nastavlja.

Sale

pre 17 godina

Bilo bi veoma korektno da se javno obrazlozi zbog cega su navedeni igraci zasluzili takve sankcije i sta ih to cini 'gorim' od ostatka veoma bledog kolektiva! Bilo bi posteno kako nebi bili etiketirani kao glavni krivci za nesupeh. Smatram da takve sankcije imaju smisla samo ako disciplina ili zalaganje igraca nije bilo na nivou...sve ostalo je krajnje subjektivno!

urbanBG

pre 17 godina

Zna li neko gde se mogu saznati/procitati detalji? Zanima me sta su radili pa su remetili atmosferu...
Ako se dobro secam, pisalo je na ovim stranicama da su se LJuboja i Stankovic svadjali pa cak i tukli. Sta je s tim?

Milos

pre 17 godina

A koliko para bi trebalo vama uzeti iz dzepa Karadzicu zato sto nista niste uradili da dovedte reprezentaciju pripremljenu na SP ? Vas biu trebalo ne samo kazniti nego izbaciti zauvek iz Srpskog fudbala. Ako je Petkovic zaista napravio "spisak" onda je on taj koji bi trebalo isto tako da bude kaznjen jer nista nije uradio da se napravi pozitivna atmosfera u ekipi.

mali gruica

pre 17 godina

E evo zasto nasi igraci nece da igraju za reprzentaciju. Naravno za ovu sumu mozemo da budemo srecni sto su se udistojili da se pokazu na svetskomprvenstvu. Da su dobili 60 % novca mozda bi odigrali jednu solidnu utakmicu (narvno ne i pobedili), za 80 % bi odigrali dve solidne utakmice i pobedili u jednoj, logicno zar ne. Jer ajde da budemo realni sta je 100 000 evra (samo kevinih 100 godisnjih penzija) koliko svaki igrac dobija, dzeparac. Nista zar ne. Neznamo samo koliko premija nece biti uplaceno Petkovicu. Bilo bi steta, imao covek savrsenu taktiku ali igraci nisu imali kvalitet. Ja ga razumem bilo bi stvarno neozbiljno praviti taktiku prema igrackom kvalitetu nego je logicno treba praviti igrace prema taktici.

A zao mi jos Kezmana i ove cetvorice nece ljudi imati sicu za zvake, cccc sramota. kako ih zaj..... stvarno nije uredu.

I jos nesto. Nasim igracima nije bilo dozvoljeno (kao i nekim drugim reprezentacijama) da imaju seksualne odnose za vreme svetskogprvenstva, jer to oduzima snagu koja im potrebna na terenu (a kakvi su na terenu to smo videli). Iz proverenih izvara znam da to nije tacno, bilo je sexa (i te kakvog) setite se sta je bilo protiv Argentine, Obale Slonovace. Evo vidite sta je ovo sada a zamislite sta ce jos biti posle ovoga boga pitaj!?

DzoniSix

pre 17 godina

I T. Karadzic-a i citav savez treba novcano kazniti. On ovim potezom odgovornost prebacuje na igrace sto je cinicno.
Najbolje bi bilo da je prije prvenstva potpisan ugoovr sa igracima da im se za svaki zuti ili crveni karton smanjuje premija. Vjerovatno bi manje bilo rasprava sa sudijam i sutiranja lopti nakon prekida igre, a i ovakvih vijesti ne bi bilo, jer umanjenje premije ne bi bilo kazna nego samo pravilo.
Takodje ove iz Saveza treba ili kolektivno smijeniti ili poslati u skole biznisa da nauce profesionalno da rade i vode sportsku organizaciju. Ovako sve nas redom brukaju.

batistuta

pre 17 godina

Sramota za SRPSKI fudbal!!!!!! Ovakvu glupost jos nisam cuo. Prvo su trebali da objasne kako kako su kvarili "ATMOSFERU"!!!! Igracima tih crkavih par hiljada evra nista ne znace ali ako misle tako da poprave atmosferu i ucinak igraca BAS MNOGO MNOGO grese!!!! Ovi iz FSS uopste nemaju takta, kao da oni nemaju nikakvu krivicu za katastrofu reprezentacije!!!!!!!! Umesto da daju ostavke oni kaznjavaju igrace!!!! NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!

El Diablo

pre 17 godina

Mislim.... Nije mi jasno zasto Nadju ne daju pare a onaj nazovi fudbaler,vise odbojkas Milan Dudic nije na istom spispu ?!!! Ja stvarno ne znam ko koga ovde j..e ?!!!

dule

pre 17 godina

Super. Podelimo ekipu na lojalne i nelojalne. Ove druge malo popljujemo i kaznimo. Selektor neka se pospe pepelom i okrivi igrace sto njegova taktika nije funkcionisala i stvar u redu. Koji su to banditi...

Boka

pre 17 godina

Nije mi jasno zasto je Vukic kaznjen kad decko nije igrao ni minut. Onog Ljuboju ne treba zvati nikada vise da igra za reprezentaciju! Decko se buni jer je igrao 70 minuta, a nema pojma. Zigic koji je za njega igracina je rekao i da ne igra on je zadovoljan. E to je pravi reprezentativac! I Koroman je paljevina, a nema cak ni maticni klub.

Radenko

pre 17 godina

Šokantno u celoj vesti je zapravo to da su svi ti momci, tako finansijski ugroženi uzeli tu lovu i nisu se osvrtali. Koliko mi je poznato u većina reprezentativaca je do sada novac davala u humanitarne svrhe, bar oni koji su nešto osvajali.

Zoran

pre 17 godina

Koliko onda treba da dobiju Basta i Vidic koji su samo dzaba pravili trosak ili Dudic koji je promasio sport.
Odbojka mu je mnogo bliza...

Bela Baić

pre 17 godina

ISPLATIO BI IH PO 2OO EUR-A ZA SVAKU PROVEDENU GODINU, A PREMIJE KOJE SU DO SADA DOBILI OPOREZOVALI 100%. SRAMOTA!!!! MAFIJA! PA TI FUDBALERI NAJVIŠE ZARAĐUJU, NAJVIŠE SE OČEKUJE OD NJIH A REZULTATI BEDA. NACIONALNA SRAMOTA! AKO TO NAMA UOPŠTE NEŠTO ZNAČI.

Zok

pre 17 godina

A rukometni Dudic?? On je toliko lose igrao kao da ga protivnici platili da nas upropasti! Bezopasni pred golom Savo nije dobio kaznu?? Krstajic zbog 3 gola Argentine? Petkovic zbog katastrofalne taktike i sto je sina zvao na mundijal kada ima 10 puta bolja igraca od njega van tima. I P.Djordjevica sto je igrao protiv slonove kao da je zaboravio glavu u svlacionicu. Najveci krivci nisu kaznjeni, toliko vredi nasa cast

Kriticar

pre 17 godina

Nas savez je stvarno smehotresna olimpijada..Treba sve da vas je sramota,sve vas treba kazniti ne samo par pojedinaca,sto nekaznite Dejana Stankovica,kad je toliko disciplinovan sto sam nije posle prve utakmice seo na klupu,nego je miljenik pojedinaca u savezu i ljudi koji vuku poteze iz senke pa mora da igra.Od kako igra za nas tim nikad nije pruzio ni blizu igru kakvu pruza u klubu za koji igra.Sramota treba i vas i njega da bude.Mesto da ste podmladili ekipu da se kali pa sta naprave naprave,niko nebi bio ljut a stvorili bi tim za kvalifikacije za evropsko prvenstvo i verovatno se kvalifikovali.Ovako ponavljaju se iste greske,kao na prvenstvu evrope 2000,kad smo isto poslali mator tim i dobili po zadnjici.I tad je trebala da se vrsi konstrukcija tima da bi dobili novi tim za koreju i posle portugal,na oba takmicenja nismo isli,samo zbog tog stalnog pogresnog vodjenja selekcije,kod nas nisu problem igraci problem je u savezu i problem je u struci.Gledo sam pre neko vece jednu nemacku emisiju gde je gost bio Jurge Reber,gde mu je voditelj postavio pitanje,dali moze da objasni sta se to desava sa Balkanskim Brazilcima i kako on vidi taj debakal protiv Argentine.On kaze,radio sam U Srbiji u Partizanu i dobro sam upoznat sa situacijom u Srpskom fudbalu i meni kao strucnjaku nije jasno kako tako mala zemlja ima vise talenata nego Nemacka,tvrdim to jer poznajem nas fudbal dobro,sta oni rade sa loptom na treningu to tesko da moze jedan Nemac da uradi,izrazito su talentovani ali po mom misljenju imaju pogresnu politiku u savezu i oko njega,nemaju pravi plan i zbog toga ispastaju,recimo da mi ili Englezi imaju takav izvor neznam gde bi nam bio kraj.Po kvalitetu zasluzuju da budu u samom vrhu svetskog fudbala i zato je sve to neobjasnivo i meni kao strucnjaku neshvatljivo,nije mi bio ni jasan selektor Petkovic koji je po meni mogo da izabere mnogo bolji tim,nego sto je slucaj bio,a i u Srpskoj javnosti je izazvo pravu buru negodovanja kad je pozvo svog sina,sto ni meni nije bilo kao strucnjaku jasno jer je decko na zalasku karijere i odigro je samo 5-6 utakmica na kraju prvenstva za Ofk beograd,to je verovatno i slomilo ekipu i doprinelo dodatnom pritisku na atmosferu koja je toliko hvaljena kod njih a ispostavilo se da im je najveci neprijatelj.Eto sta kaze jedan trener koji je mnogo cenjen u Nemackoj.Mi ako zelimo uspeh u ovom sportu moramo da menjamo sve iz korena i da strucnjaku kako se god on bude zvao damo odresene ruke u izboru igraca a ne mora da igra ovaj ili onaj ili ovaj ima zasluge a ovaj ne,kad budemo razmisljali ko drugi npr.Nemci pa jednog igraca kao sto je Kan stavimo na klupu,pa nepozovemo Wornsa koji je odlican stoper ali los covek i kvari atmosferu ili ko Argentina bez Zanetija ili Holandija bez Sedorfa e onda cemo napraviti nesto u drugom slucaju ce biti kao i do sada 6 komada to je nasa nada...Nedaj Boze ne ponovilo se....Pamet u Glavu i Probudite se vec jednom..Zivela Srbija !!!

Milan

pre 17 godina

Kakva glupost!
Trebalo je svi do jednog da budu kaznjeni i da im se ne isplati taj ostatak (s' obzirom na postignuto dosta su i dobili) i da se taj ostatak novca uplati za izgradnju nekih igralista za decu, kupovinu novih lopti skolama i slicno...
Da se ulozi u buducnost!

E 'bem ti politiku! I fudbal! I budale!

Džinić

pre 17 godina

Kežman, Koroman, Ljuboja ??? A da nisu možda N. Djoedjević i S. Milošević odigrali bolje od ove trojice. Hahahahahahahaha, ne mogu da verujem, kakva nepravda. Alo bre Karadžiću ti i tvoji kompanjoni trebate da se selite iz tih udobnih fotelja. Stidite se, kako vas nije sramota? Umesto da ceo FSS podnese neopozive ostavke, oni će još nekog da kažnjavaju. To može samo u ovoj jadnoj Srbiji.

NY

pre 17 godina

€4,500,000*.4= €1,800,000,
€1,800,000*.26=€468,000,
€1,8000,000-€468,000=€1,332,000
€1,332,000 / 22 igraca = Svako od ovih Pacera je dobilo po €60,545 za ovaj skandalozni nastup. SKANDAL!!!

halky

pre 17 godina

Mislim da se novac koji je trebao biti isplacen igracima(manekenima),preusmeri na lecenje navijaca obolelih od gladanj (manekena)kako igraju fudbal za naciju.

zasto ovih pet

pre 17 godina

razumem za kezmana,koromana ali zasto ljuboja i vukic,pa nisu se bas naigrali?da to nema veze sa vescu da su oni izlazili i ostajali do kasno?

Nikola

pre 17 godina

Zasto Ljuboja?!On je mozda i najvise pokazao samo nije imao sa kim da igra.Uostalom,neka je za nauk svima to kaznjavanje.Sada lepo u reprezentaciju klince iz Zvezde i Partizana,pa za cetiri godine ce valjda postati nesto.

Milan_TB

pre 17 godina

Važno je da ste našli krivce i da vi niste ništa krivi Karadžiću i Petkoviću i da vi nećete ispasti iz kruga podjele plijena!
I Čudimo se šta nam se događa sa fudbalom,kada se 32 mjesto zove uspijeh! Kao uspijeh je što smo se plasirali!?!? Odlično, sa ovakvom gubitničkom demagogijom i nesposobnim rukovodstvom saveza za nas će biti uspijeh ako se nekad domognemo baraža(ne i da se plasiramo)!!!

srximus

pre 17 godina

Sta reci? Neki ljudi se rode bez obraza i misle da ono sto je stajalo u titovim citankama 1947 jedina istina i nacin ponasanja prema drugim ljudima.

Kaznjavaju ljude koji su se tri godine borili i dosli na pripreme ranije nego sto je fsscg zakazao? Da li su to ova petorica toliko kvarili igru i atmosferu da ih treba izdvojiti i staviti pred neki stub srama?

Sramite se svi iz FSSCG! Vi ste odgovorni za rad reprezentacije i uspjehe i neuspjehe iste! Vi trebate da ostanete bez premija, plata i vasih dragih fotelja kojih ste se dokopali u anarhiji raspada SFRJ.

Napolje iz saveza mafijo!!!

Sram vas bilo da se sakrivate iza udbaskih poteza javnog osudjivanja!!!

Sloba

pre 17 godina

Šestko je ostao čovek do kraja. Ipak nije hteo da iznosi prljav veš i daje pikantna obrazloženja, ćutao je, što mu i priliči. Reakcija tabloida se iščekuje :-) Najuskraćeniji će izgleda ostati albi, koji nesumnjivo "igra" za najmanju lovu.

VladeX

pre 17 godina

Ajde za ovu cetvoricu razumem, ali zasto kaznjavati Koromana?!? Pa on je jedan od retkih koji su se zaista trudili!!!
Koromanu isplatiti njegov deo, a Kezmana kazniti duplo!!!

Vlada

pre 17 godina

A gde je u svemu tome Dejan Stankovic? Ima li ko gori od njega!? Mozda je njemu olaksavajuca okolnost cinjenica da se sveze zaljubio.

Aca_USA

pre 17 godina

Ako je neko igrao lose i remetio atmosferu trebao je da bude vracen kuci.
Koroman i Ljuboja su odigrali sasvim solidno. Nadj i Kezman treba da budu kaznjeni zbog iskljucenja, a Vukic nije trebao ni da ide s obzirom da je bio povredjen celo prolece. Isto se desilo i Englezima sa Owen-om. Kad cemo nauziti da samo zdrave fudbalere vodimo na prvenstvo, bez obzira na zasluge u kvalifikacijama.

Alden

pre 17 godina

A sto Petkovica ne kaznite zato sto je majmun iz doba kumunizma?

Ljuboja, haha najvise se trudio od njih svih.
Vukic, nije ni igrao
Koroman, najbolji igrac protiv Holandije
A sto se tice Kezmana, pa on je zasluzio :-)

Zigoni

pre 17 godina

Jedini kulturan nacin primoravanja na nesto je udarac po dzepu. Tamo najvise boli i ostaje dugo u secanju. To i hocemo. U svim sferama zivota, jer razvija nesto sto mi Srbi nemamo u prevelikim kolicinama - savest.

Finansijska

pre 17 godina

MA TREBA SVE REDOM KAZNITI!!!
ONI IM DALI UNAPRED PARE, A NISU IH NI ZARADILI!Pa je normalno da su igrali ocajno....BRUKAAAAA

G

pre 17 godina

A savo?a dudic?jel oni mozda zasluzuju premije?ova karadzic je slep pored ociju!Dudicu bi premiju trebali da isplate i afrikanci,ipak je on njima napravio dva penala...? a savo je posebna prica...

Besni Guja

pre 17 godina

Ljuboja i Koroman?
A da mi od njih trazimo objasnjenje sta je sa igrama lenje Krave Milosevica, rukometasem Dudicem, N. Djordjevicem i naravno Dekitalijanom Stankovicem?!

Ove u savezu definitivno udalilo ludilo u glavu!
No comment!

micko

pre 17 godina

Pa da hoce Tole jos koju benzinsku pumpu da otvori!Tomislav Karadzic,kojim se sportom ti bavis,gde su nasi isatknuti sportisti da vode saveze?Ovu su ostaci Socijalizma,samo pogodne licnosti na vlast!

Goran

pre 17 godina

Vukica obavezno kazniti!!! Sreca da Dudica zaobidje kazna. Pa kako vas nije sramota? Ove iz FS treba motkama isterati iz BG, ne samo iz fudbala.
Kazniti igraca koga bi vodio i sa stakama!!!
M'rs stoko

zeki keki

pre 17 godina

Hmmmmmm dosta Partizanovaca ili ex Partizanovaca....
Tako se i radi, nasi se malo opametili...
zna se po cemu treba udarati ,po dzepu mada mislim da se oni ni posle ovoga
nece opametiti!!!!!
Zalosno i to profesionalac.
Za koga sam ja to navijao i kido zivce.
Nadam se da je ovo bila zadnja bruka.

dragan

pre 17 godina

ja prosto ne mogu da verujem da su imali obraza da ovih 5 igraca okrive za onu blamazu. ali, kad malo bolje razmislim, to se potpuno uklapa u nas mentalitet - uvek su drugi krivi za sve nase neuspehe. umesto da kompletno rukovodstvo fsscg preispita svoju odgovornost za ocajne rezultate reprezentacije, za nikad gori kvalitet domaceg fudbala, nikad manje gledalaca na utakmicama i apsolutno nijedno regularno prvenstvo u poslednjih 15 godina, oni krivicu bacaju na par igraca. posebna prica su igraci koji su na spisku: kezman-ocajan vec godinama(ali ima ledja i pored ocajne igre ima osigurano mesto u repki), iako sa grobar, ne bih ga pozvao ni na trening. vukic-decko je dobar igrac, ali nije igrao godinu dana i pored cinjenice da nije spreman oni ga zovu, a sada ga kaznjavaju (a gde je mali krasic, sto nije pozvan vise se niko ne pita???. koroman-najbolji u prvoj utakmici itd..
a gde je dudic na spisku? a selektor???
eh....

brazilazz

pre 17 godina

a jesam li ja rekao da nesto ne stima? Mislim da se navedenim igracima treba zahvaliti na saradnji ili ih potisnuti u drugi plan i pustiti mlade da se dokazuju. Recimo, da se uradi kao sto je Petko to isto uradio sa Darkom Kovacevicem nakon onog crvenog kartona u BG protiv Norveske.
Toliko... ma da je Ronaldinjo u pitanju, ekipa je uvek iznad pojedinca... e

Aleksandar, UK

pre 17 godina

Taj novac prosledite Milanu Dudicu!

On nas je proslavio u svetu, a posto nije kaznjen za to, red bi bio da bude nagradjen.

Cvijo

pre 17 godina

Kezman, Koroman i Nadj.. Za njih razumem..
Vukic i Ljuboja.. Ne znam zasto..
Dudic.. Ne znam zasto nije..
Ceo fudbalski savez bi trebalo da da ostavke u cilju razvoja naseg fudbala

Jovan

pre 17 godina

Ovo je krađa, ali od lopova u fudbalskom savezu ništa ne čudi. Premije su dobijene za plasman, a ne igru na svetskom prvenstvu, pa prema tome nema nikakvog osnova da se ovako oduzimaju. Jeste, fudbaleri su očajno igrali ali nema osnova da se ovako kazne, najbolja kazna je da ih više i ne zovu u reprezentaciju. Ovako će samo još 400.000 ili koliko već EUR nestati negde u FS, a lopovi koji tamo rade će na kraju ispasti nagrađeni umesto da čistka krene od njih. Sramota.

RR

pre 17 godina

A gde je tu Stankovic koji je celo prvenstvo bio veoma neubedljiv, ili Dudic koji je protiv Argentine napravio niz gresaka a protiv O.Slonovace igrao rukomet?

Klovan

pre 17 godina

Hahaha cuj Koroman.... cuj Ljuboja.... kaznjavaju neposlusne, to je to - kaznjavaju one koji su ih poslali u 3 lepe... one koji nisu mogli gledati kako tonemo i igramo kao poslednje pi**e.


Kako bese ona iz "Dnevnika Mateje Kezmana" sa SerbianCafe-a, a da: "... i tad ulazi Koroman i vice sta to bre radite pede****e jedne, i potom nabija Petkovica na koleno, a ovom ispadaju vestacki zubi..."

Milos Ilic

pre 17 godina

Ovu grupu treba da predvodi Stankovic i treba joj joss nekolicinu dodati.Gde onda stati a ne biti subjektivan?
Zato treba kazniti sve ili nikog.
Ja predlazzem da se nikom ne isplati zadnja rata (jer zadnji deo i najvazzniji nisu ni odigrali) i da se sva ta sredstva ulozze u razvoj omladinskog fudbala.

попечатељ

pre 17 godina

Нешто овдје није јасно. Да ли ће остали добити више, (мањи круг већи добитак) или ће неко трећи узети премију.. Е да су нека друга времена да им плате исплатите у важећем курсу банке који је 5 пута мањи од реалног..

MIlan_PT

pre 17 godina

Budalastina od odluke. Sad ce ispasti da je Koroman igrao slabije od Dragutinovica ili Dudica ili nekog treceg. Ako su hteli da kazne reprezentaciju zbog lose igre onda je trebalo kazniti sve. Da li je Petkovic i sebi otkinuo 20% premije za odlazak na svetsko prvenstvo? Da li je je Karadzic platio iz svog dzepa 20% njegovog boravka u Nemackoj?

nikola

pre 17 godina

koroman je bio najbolji. a te price o atmosferi su sapunska opera za malu decu. ili umes il ne umes. A ako neko jede bananu, vratis ga kuci i gotova stvar.

Milojko

pre 17 godina

Ne znam da li bih kaznio Koromana jer se svojski trudio u utakmici protiv Holandije. Takodje i Vukic koji nije igrao mesecima ne zasluzuje kaznu nego selektor koji je pogresio kad ga je pozvao.

A Dudic? Covek nam napakovao dva penala i jos ce dobiti premiju?

Goran

pre 17 godina

Ili nikome premiju ili svima. Sta ima Petkovic i Karadzic to da odlucuju, kao da su oni bez putra na glavi! Nek ukinu premije i sebi.

dulinex

pre 17 godina

Ne znam koja je cifra u pitanju ali bi trebalo i ostale igrace uskratiti za te premije jer nema pojedinca na celu sa selektorom koji je zadovoljio. Ako ce kola da se slome na ovima, apelujem i trazim da se cifra ne ostane u fudbalskom savezu jer nisu ni oni zasluzili te pare vec da se pare usmere u bolnice narocite decje, da se kupe klima uredjaji, lekovi,posteljina i hrana. Neka sa tim parama urade nesto pametno i da pomognu jadnim bolesnicima koji skapavaju na ovoj vrucini. Lako je Karadzicu da odvali kaznu iz hladnog kabineta. Usteda od 10.000 eura sto su vraceni ranije, gde je otislo i koga oni stede, fifa je platila sve troskove za celokupnu reprezenatciju.Kome su te pare otisle??? 200 eura je cena 1 klima uredjaja. izracunajte samo koliko bi to pomoglo pacijentima i narocito deci po bolnickama sobama. Neka savez takav gest napravi sa parama i sve je oprosteno... barem sa moje strane.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Dobra potez. Nas narod oseti kaznu samo ako je po dzepu.

A mislim i da selektor treba da bude kaznjen zajedno sa igracima. Onakva taktika, ako se to tako moze nazvati, svakako zasluzuje kaznu.

Rajevosa

pre 17 godina

Kaznili su one kojima je poraz najvise smetao - one kojima je to najteze palo.

Meni je jedino krivo sto nema seljaka Stankovica na ovoj listi - sta li je to on pokazao???

Dejan

pre 17 godina

Eto na spisku jedan koji je pozvan samo zato sto je zasluzan (Vukic), jedan koji je dao sve od sebe ali ne zna bolje i koji je uvek takav bio (Nadj), jedan koji je rekao sta misli i bio jedan od najboljih na terenu (Koroman) i jedan koji bez sredine i ne moze da igra svoju igru (Kezman). Pretpostavljam da je Petkovic dobio ceo obecani iznos.

Petar

pre 17 godina

A,koja je kazna za Sestka?Ti igraci su njegv izbor,a on je govorio da odgovornost prima na sebe.Kako je sada sve svalio na nekoliko igraca?
Zar je njegova odgovornost da procita pripremljen referat.Kada ce Dusan da sazove konferenciju za stampu?

krle

pre 17 godina

Treba kazniti Petka, koji je lagao naciju da je atmosfera fenomenalna, da su odnosi familijarni. A sada udri po igracima.
Pa gde ti je hrabrost da kazes Kezo mars na klupu.

nadrealista

pre 17 godina

Samo petorica? Pa nije niko zasluzio ni jedan cent, ali problem je u tome sto ste im unaprijed isplatili 80% premija pa su bili jako "motivisani" da naprave nesto tamo...
SRAMOTA da nas onako tamo obrukaju i da ih vi jos fino platite!?

Zbunjeni

pre 17 godina

Kakva glupost!!! Mislim da je svakako Vukic igrao jako lose i da ga zbog toga treba kazniti, kao i Koromana za onu neplaniranu zivahnost protiv Holandije. Takodje bi trebalo kazniti i rezervne golmane jer se nisu pokazali u najboljem svetlu, a i Vidica jer je svojom povredom poremetio koncepciju i pakleni plan koji je Petkovic imao.
???
Ko je ovde lud? Rekli su da ce ih kazniti ako se izblamiraju i na poslednjoj utakmici. Pa, neka ih onda kazne sve ili neka ne kaznjavaju nikoga. Zasto fudbalski savez ne kazni sam sebe zbog blamaze koju nam je priredio (ipak mislim da je na njima najveca odgovornost, iako mozda nisu direktni krivci), pa sve pare koje treba da podele ne da negde u dobrotvorne svrhe? Tragikomicno.

pedja

pre 17 godina

BRAVO! Mislim da ih pored toga ne treba zvati u reprezentaciju, dok zvanicno ne objasne svoje ponasanje...

Pitanje za redakciju B92: Zasto se uostalom ne organizuje TV duel sa "oznacenim krivcima" i onih koji su ih na ovaj naci javno prozvali???

mirko

pre 17 godina

Da li to onda znaci da ce preostalih 400 000 eura ravnopravno podeliti igraci koji su to zasluzili ili ce Savez novac koji bi primili
gore pomenuti zadrzati za sebe????

Sale

pre 17 godina

Nadj ni kriv ni duzan igrao je koliko je mogao nije mogao on sam da pokriva ceo srednji red (jer ostali srednji osim Djordjevica nijednom nisu pravili presing na protivnicke igrace). Koroman samo zato sto je jedini imao snage da kaze nesto uvezi trenerove taktike. Vukic nije ni igrao, na kraju sto je dopustio onda Kezmanu da igra na sve tri utakmice. Za Ljuboju neznam.

Lale

pre 17 godina

odvratna odluka... pa time nista ne postizete...
postoje drugi nacini da se kaazne kao na primer ne pozivanje nekih igraca da igraju za Srbiju a prvenstveno Stankovica, Kezmana, Nadja...

ivan

pre 17 godina

Kake su oni budale!!!!!!!!!!
P zasto Ljubajo, on je hedan od retkih koji je pokusavao da ubrza igru kad je ulazio, na sprm na primer milosevica i ostalih...........

zoki

pre 17 godina

Nemogu da shvatim Vas FSSCG da uopste placate igrace, da igraju za nasu reprezentaciju.Treba da im bude cast da igraju uopste za nasu drzavu.Ako ih nema 11 igraca koji ce dzabe igrati - ja sam prvi :-)-

muka mi je

pre 17 godina

Necemo valjd da dozvolimo ponovo da nam raznorazne barabe mazzu oci nekakvim izjavama o pravdi i pravicnosti cije znacenje im nije ni poznato... On ce da kaznjava igrace, ma treba njega prvo kazniti! Mars bre napolje iz Saveza svi vi!!!! Da se masa ne podizze....

DeKOb

pre 17 godina

Lepo. Nego sta je sa Dudicem, Milosevicem, Gavrancicem ...? Zar nisu i oni igrali ocajno?
Zasto bi iko dobio bilo kakve premije (osim onih za plasman na Svetsko prvenstvo)?
Na kraju, zasto bi finansijski obezbedjeni fudbaleri bili uopste placeni za igru u reprezentaciji, osim u slucaju vrhunskih dometa (cetvrtfinale, polufinale ...)?

Vuk Samotnjak

pre 17 godina

Za svakoga kome uskratite premiju morate da kazete jasno i glasno ZBOG CEGA. Meni se ponasanje Koromana nije svidelo, kao ni jos nekolicine. Ali ako se kaznjava npr Nadj jer je dobio crveni protiv OS to je glupost. Na stranu sto nije mogao, ali decko se borio i onda pregoreo. A i igrao je na poziciji koja mu totalno ne odgovara, posto nam je pola odbrane povredjeno.
Naravno, Petko ce dobiti svoju premiju, iako je najveci krivac za slabu organizaciju igre tima i nazalost atmosferu (koja je porusena pozivom sina u reprezentaciju umesto nekog od napadaca).
Jos izvesnije je da ce ljudi iz FS pokupiti svoj deo kolaca (onaj najsladji naravno), iako su direktno odgovorni za ponasanje igraca (tolerisuci sve i svasta, a naravno i muljajuci svako za sebe).
Da imamo dobar FS i reprezentacija bi nam postizala mnogo bolje rezultate.

mens rajder

pre 17 godina

Smesno dakle. Pa zar su drugi bili bolji? Pa zar Stankovic nije svojim igrama razocarao sve i dokazao da moze da igra i gore nego sto smo mislili??? Zar Krstajic nije bio najgori na terenu protiv Argentine? Dudica i da ne spominjem. Ma smesni ste ljudi, smesni...

bebče

pre 17 godina

Koroman, Ljuboja i Nađ ne mogu biti kažnjeni zbog loše igre. Šta bi onda rekli za Stankovića, Kežmana, Savu, pa bogami i celokupnu odbranu itd....Biće da je Koroman kažnjen zbog "dugog jezika" jer je rekao da smo protiv Holandije propustili šansu igrajući previše zatvoreno, a nije mu bilo pravo i što nije igrao. Ljuboja gotovo da i nije imao prilike da igra /kao i Žigić/, a Nađ je borac, šta god ko mislio o njemu. A sada drugo pitanje: ko će kazniti stručni štab zato što smo bili fizički najslabija reprezentacija u Njemačkoj, a taktički smo igrali na nivou fudbala iz 60-tih godina. Šta je gospodo rađeno na pripremama? Ovako /za Kežmana nemama promedbi/ ispade da su ova trojica igrača krivi za sve. Naprotiv.

Alan Sutter

pre 17 godina

Ali ce zato Petko da dobije svoj deo jel on nije kriv za ocajnu igru nasih. Ovo je lose da gore ne moze biti. Treba da ih je sve sramota! Taj Karadzic je prvi koji bi trebalo da leti napolje iz saveza. Bruka!!

prasci i jaganjci

pre 17 godina

Ckode, idi ti u kafanu i dalje tamo "cepaj" gusu prasicima i jaganjcima, spricerima i turbo folkom, a pusti ljude koji su posteni da rade to sto si ti neeeezasluzeno i hooooohstaplerski godinama radio...

Ivan

pre 17 godina

Pa narode vidite zbog koga ste kidali zivce. Oni svi po stotinak hiljada evrica u dzep i zabole ih uvo, a vi sa persntinima i lexilijumima iz dzepa pa u zeludac da smirite bolove.

Z d r Ä v u

pre 17 godina

Koromana kazniti zbog lose igre? Ovi zaista nisu citavi. I Ljuboja je lose igrao, aha... ali kad? tokom svetskog prvenstva? tokom tih par minuta? Moj predlog je da se kazni uprava naseg "bivseg" saveza, koja je u Nemackoj uzivala u lukzuzarnim hotelu, dok su igraci pljuvani zbog poraza...

Z d r Ä v u

pre 17 godina

Koromana kazniti zbog lose igre? Ovi zaista nisu citavi. I Ljuboja je lose igrao, aha... ali kad? tokom svetskog prvenstva? tokom tih par minuta? Moj predlog je da se kazni uprava naseg "bivseg" saveza, koja je u Nemackoj uzivala u lukzuzarnim hotelu, dok su igraci pljuvani zbog poraza...

bebče

pre 17 godina

Koroman, Ljuboja i Nađ ne mogu biti kažnjeni zbog loše igre. Šta bi onda rekli za Stankovića, Kežmana, Savu, pa bogami i celokupnu odbranu itd....Biće da je Koroman kažnjen zbog "dugog jezika" jer je rekao da smo protiv Holandije propustili šansu igrajući previše zatvoreno, a nije mu bilo pravo i što nije igrao. Ljuboja gotovo da i nije imao prilike da igra /kao i Žigić/, a Nađ je borac, šta god ko mislio o njemu. A sada drugo pitanje: ko će kazniti stručni štab zato što smo bili fizički najslabija reprezentacija u Njemačkoj, a taktički smo igrali na nivou fudbala iz 60-tih godina. Šta je gospodo rađeno na pripremama? Ovako /za Kežmana nemama promedbi/ ispade da su ova trojica igrača krivi za sve. Naprotiv.

Ivan

pre 17 godina

Pa narode vidite zbog koga ste kidali zivce. Oni svi po stotinak hiljada evrica u dzep i zabole ih uvo, a vi sa persntinima i lexilijumima iz dzepa pa u zeludac da smirite bolove.

zoki

pre 17 godina

Nemogu da shvatim Vas FSSCG da uopste placate igrace, da igraju za nasu reprezentaciju.Treba da im bude cast da igraju uopste za nasu drzavu.Ako ih nema 11 igraca koji ce dzabe igrati - ja sam prvi :-)-

pedja

pre 17 godina

BRAVO! Mislim da ih pored toga ne treba zvati u reprezentaciju, dok zvanicno ne objasne svoje ponasanje...

Pitanje za redakciju B92: Zasto se uostalom ne organizuje TV duel sa "oznacenim krivcima" i onih koji su ih na ovaj naci javno prozvali???

Alan Sutter

pre 17 godina

Ali ce zato Petko da dobije svoj deo jel on nije kriv za ocajnu igru nasih. Ovo je lose da gore ne moze biti. Treba da ih je sve sramota! Taj Karadzic je prvi koji bi trebalo da leti napolje iz saveza. Bruka!!

ivan

pre 17 godina

Kake su oni budale!!!!!!!!!!
P zasto Ljubajo, on je hedan od retkih koji je pokusavao da ubrza igru kad je ulazio, na sprm na primer milosevica i ostalih...........

DeKOb

pre 17 godina

Lepo. Nego sta je sa Dudicem, Milosevicem, Gavrancicem ...? Zar nisu i oni igrali ocajno?
Zasto bi iko dobio bilo kakve premije (osim onih za plasman na Svetsko prvenstvo)?
Na kraju, zasto bi finansijski obezbedjeni fudbaleri bili uopste placeni za igru u reprezentaciji, osim u slucaju vrhunskih dometa (cetvrtfinale, polufinale ...)?

Sale

pre 17 godina

Nadj ni kriv ni duzan igrao je koliko je mogao nije mogao on sam da pokriva ceo srednji red (jer ostali srednji osim Djordjevica nijednom nisu pravili presing na protivnicke igrace). Koroman samo zato sto je jedini imao snage da kaze nesto uvezi trenerove taktike. Vukic nije ni igrao, na kraju sto je dopustio onda Kezmanu da igra na sve tri utakmice. Za Ljuboju neznam.

Lale

pre 17 godina

odvratna odluka... pa time nista ne postizete...
postoje drugi nacini da se kaazne kao na primer ne pozivanje nekih igraca da igraju za Srbiju a prvenstveno Stankovica, Kezmana, Nadja...

Vuk Samotnjak

pre 17 godina

Za svakoga kome uskratite premiju morate da kazete jasno i glasno ZBOG CEGA. Meni se ponasanje Koromana nije svidelo, kao ni jos nekolicine. Ali ako se kaznjava npr Nadj jer je dobio crveni protiv OS to je glupost. Na stranu sto nije mogao, ali decko se borio i onda pregoreo. A i igrao je na poziciji koja mu totalno ne odgovara, posto nam je pola odbrane povredjeno.
Naravno, Petko ce dobiti svoju premiju, iako je najveci krivac za slabu organizaciju igre tima i nazalost atmosferu (koja je porusena pozivom sina u reprezentaciju umesto nekog od napadaca).
Jos izvesnije je da ce ljudi iz FS pokupiti svoj deo kolaca (onaj najsladji naravno), iako su direktno odgovorni za ponasanje igraca (tolerisuci sve i svasta, a naravno i muljajuci svako za sebe).
Da imamo dobar FS i reprezentacija bi nam postizala mnogo bolje rezultate.

muka mi je

pre 17 godina

Necemo valjd da dozvolimo ponovo da nam raznorazne barabe mazzu oci nekakvim izjavama o pravdi i pravicnosti cije znacenje im nije ni poznato... On ce da kaznjava igrace, ma treba njega prvo kazniti! Mars bre napolje iz Saveza svi vi!!!! Da se masa ne podizze....

mirko

pre 17 godina

Da li to onda znaci da ce preostalih 400 000 eura ravnopravno podeliti igraci koji su to zasluzili ili ce Savez novac koji bi primili
gore pomenuti zadrzati za sebe????

prasci i jaganjci

pre 17 godina

Ckode, idi ti u kafanu i dalje tamo "cepaj" gusu prasicima i jaganjcima, spricerima i turbo folkom, a pusti ljude koji su posteni da rade to sto si ti neeeezasluzeno i hooooohstaplerski godinama radio...

mens rajder

pre 17 godina

Smesno dakle. Pa zar su drugi bili bolji? Pa zar Stankovic nije svojim igrama razocarao sve i dokazao da moze da igra i gore nego sto smo mislili??? Zar Krstajic nije bio najgori na terenu protiv Argentine? Dudica i da ne spominjem. Ma smesni ste ljudi, smesni...

RR

pre 17 godina

A gde je tu Stankovic koji je celo prvenstvo bio veoma neubedljiv, ili Dudic koji je protiv Argentine napravio niz gresaka a protiv O.Slonovace igrao rukomet?

попечатељ

pre 17 godina

Нешто овдје није јасно. Да ли ће остали добити више, (мањи круг већи добитак) или ће неко трећи узети премију.. Е да су нека друга времена да им плате исплатите у важећем курсу банке који је 5 пута мањи од реалног..

Milos Ilic

pre 17 godina

Ovu grupu treba da predvodi Stankovic i treba joj joss nekolicinu dodati.Gde onda stati a ne biti subjektivan?
Zato treba kazniti sve ili nikog.
Ja predlazzem da se nikom ne isplati zadnja rata (jer zadnji deo i najvazzniji nisu ni odigrali) i da se sva ta sredstva ulozze u razvoj omladinskog fudbala.

dulinex

pre 17 godina

Ne znam koja je cifra u pitanju ali bi trebalo i ostale igrace uskratiti za te premije jer nema pojedinca na celu sa selektorom koji je zadovoljio. Ako ce kola da se slome na ovima, apelujem i trazim da se cifra ne ostane u fudbalskom savezu jer nisu ni oni zasluzili te pare vec da se pare usmere u bolnice narocite decje, da se kupe klima uredjaji, lekovi,posteljina i hrana. Neka sa tim parama urade nesto pametno i da pomognu jadnim bolesnicima koji skapavaju na ovoj vrucini. Lako je Karadzicu da odvali kaznu iz hladnog kabineta. Usteda od 10.000 eura sto su vraceni ranije, gde je otislo i koga oni stede, fifa je platila sve troskove za celokupnu reprezenatciju.Kome su te pare otisle??? 200 eura je cena 1 klima uredjaja. izracunajte samo koliko bi to pomoglo pacijentima i narocito deci po bolnickama sobama. Neka savez takav gest napravi sa parama i sve je oprosteno... barem sa moje strane.

nikola

pre 17 godina

koroman je bio najbolji. a te price o atmosferi su sapunska opera za malu decu. ili umes il ne umes. A ako neko jede bananu, vratis ga kuci i gotova stvar.

krle

pre 17 godina

Treba kazniti Petka, koji je lagao naciju da je atmosfera fenomenalna, da su odnosi familijarni. A sada udri po igracima.
Pa gde ti je hrabrost da kazes Kezo mars na klupu.

Petar

pre 17 godina

A,koja je kazna za Sestka?Ti igraci su njegv izbor,a on je govorio da odgovornost prima na sebe.Kako je sada sve svalio na nekoliko igraca?
Zar je njegova odgovornost da procita pripremljen referat.Kada ce Dusan da sazove konferenciju za stampu?

nadrealista

pre 17 godina

Samo petorica? Pa nije niko zasluzio ni jedan cent, ali problem je u tome sto ste im unaprijed isplatili 80% premija pa su bili jako "motivisani" da naprave nesto tamo...
SRAMOTA da nas onako tamo obrukaju i da ih vi jos fino platite!?

Dejan

pre 17 godina

Eto na spisku jedan koji je pozvan samo zato sto je zasluzan (Vukic), jedan koji je dao sve od sebe ali ne zna bolje i koji je uvek takav bio (Nadj), jedan koji je rekao sta misli i bio jedan od najboljih na terenu (Koroman) i jedan koji bez sredine i ne moze da igra svoju igru (Kezman). Pretpostavljam da je Petkovic dobio ceo obecani iznos.

Goran

pre 17 godina

Ili nikome premiju ili svima. Sta ima Petkovic i Karadzic to da odlucuju, kao da su oni bez putra na glavi! Nek ukinu premije i sebi.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Dobra potez. Nas narod oseti kaznu samo ako je po dzepu.

A mislim i da selektor treba da bude kaznjen zajedno sa igracima. Onakva taktika, ako se to tako moze nazvati, svakako zasluzuje kaznu.

MIlan_PT

pre 17 godina

Budalastina od odluke. Sad ce ispasti da je Koroman igrao slabije od Dragutinovica ili Dudica ili nekog treceg. Ako su hteli da kazne reprezentaciju zbog lose igre onda je trebalo kazniti sve. Da li je Petkovic i sebi otkinuo 20% premije za odlazak na svetsko prvenstvo? Da li je je Karadzic platio iz svog dzepa 20% njegovog boravka u Nemackoj?

Zbunjeni

pre 17 godina

Kakva glupost!!! Mislim da je svakako Vukic igrao jako lose i da ga zbog toga treba kazniti, kao i Koromana za onu neplaniranu zivahnost protiv Holandije. Takodje bi trebalo kazniti i rezervne golmane jer se nisu pokazali u najboljem svetlu, a i Vidica jer je svojom povredom poremetio koncepciju i pakleni plan koji je Petkovic imao.
???
Ko je ovde lud? Rekli su da ce ih kazniti ako se izblamiraju i na poslednjoj utakmici. Pa, neka ih onda kazne sve ili neka ne kaznjavaju nikoga. Zasto fudbalski savez ne kazni sam sebe zbog blamaze koju nam je priredio (ipak mislim da je na njima najveca odgovornost, iako mozda nisu direktni krivci), pa sve pare koje treba da podele ne da negde u dobrotvorne svrhe? Tragikomicno.

Klovan

pre 17 godina

Hahaha cuj Koroman.... cuj Ljuboja.... kaznjavaju neposlusne, to je to - kaznjavaju one koji su ih poslali u 3 lepe... one koji nisu mogli gledati kako tonemo i igramo kao poslednje pi**e.


Kako bese ona iz "Dnevnika Mateje Kezmana" sa SerbianCafe-a, a da: "... i tad ulazi Koroman i vice sta to bre radite pede****e jedne, i potom nabija Petkovica na koleno, a ovom ispadaju vestacki zubi..."

Rajevosa

pre 17 godina

Kaznili su one kojima je poraz najvise smetao - one kojima je to najteze palo.

Meni je jedino krivo sto nema seljaka Stankovica na ovoj listi - sta li je to on pokazao???

Jovan

pre 17 godina

Ovo je krađa, ali od lopova u fudbalskom savezu ništa ne čudi. Premije su dobijene za plasman, a ne igru na svetskom prvenstvu, pa prema tome nema nikakvog osnova da se ovako oduzimaju. Jeste, fudbaleri su očajno igrali ali nema osnova da se ovako kazne, najbolja kazna je da ih više i ne zovu u reprezentaciju. Ovako će samo još 400.000 ili koliko već EUR nestati negde u FS, a lopovi koji tamo rade će na kraju ispasti nagrađeni umesto da čistka krene od njih. Sramota.

Cvijo

pre 17 godina

Kezman, Koroman i Nadj.. Za njih razumem..
Vukic i Ljuboja.. Ne znam zasto..
Dudic.. Ne znam zasto nije..
Ceo fudbalski savez bi trebalo da da ostavke u cilju razvoja naseg fudbala

Milojko

pre 17 godina

Ne znam da li bih kaznio Koromana jer se svojski trudio u utakmici protiv Holandije. Takodje i Vukic koji nije igrao mesecima ne zasluzuje kaznu nego selektor koji je pogresio kad ga je pozvao.

A Dudic? Covek nam napakovao dva penala i jos ce dobiti premiju?

G

pre 17 godina

A savo?a dudic?jel oni mozda zasluzuju premije?ova karadzic je slep pored ociju!Dudicu bi premiju trebali da isplate i afrikanci,ipak je on njima napravio dva penala...? a savo je posebna prica...

Alden

pre 17 godina

A sto Petkovica ne kaznite zato sto je majmun iz doba kumunizma?

Ljuboja, haha najvise se trudio od njih svih.
Vukic, nije ni igrao
Koroman, najbolji igrac protiv Holandije
A sto se tice Kezmana, pa on je zasluzio :-)

micko

pre 17 godina

Pa da hoce Tole jos koju benzinsku pumpu da otvori!Tomislav Karadzic,kojim se sportom ti bavis,gde su nasi isatknuti sportisti da vode saveze?Ovu su ostaci Socijalizma,samo pogodne licnosti na vlast!

zeki keki

pre 17 godina

Hmmmmmm dosta Partizanovaca ili ex Partizanovaca....
Tako se i radi, nasi se malo opametili...
zna se po cemu treba udarati ,po dzepu mada mislim da se oni ni posle ovoga
nece opametiti!!!!!
Zalosno i to profesionalac.
Za koga sam ja to navijao i kido zivce.
Nadam se da je ovo bila zadnja bruka.

Goran

pre 17 godina

Vukica obavezno kazniti!!! Sreca da Dudica zaobidje kazna. Pa kako vas nije sramota? Ove iz FS treba motkama isterati iz BG, ne samo iz fudbala.
Kazniti igraca koga bi vodio i sa stakama!!!
M'rs stoko

dragan

pre 17 godina

ja prosto ne mogu da verujem da su imali obraza da ovih 5 igraca okrive za onu blamazu. ali, kad malo bolje razmislim, to se potpuno uklapa u nas mentalitet - uvek su drugi krivi za sve nase neuspehe. umesto da kompletno rukovodstvo fsscg preispita svoju odgovornost za ocajne rezultate reprezentacije, za nikad gori kvalitet domaceg fudbala, nikad manje gledalaca na utakmicama i apsolutno nijedno regularno prvenstvo u poslednjih 15 godina, oni krivicu bacaju na par igraca. posebna prica su igraci koji su na spisku: kezman-ocajan vec godinama(ali ima ledja i pored ocajne igre ima osigurano mesto u repki), iako sa grobar, ne bih ga pozvao ni na trening. vukic-decko je dobar igrac, ali nije igrao godinu dana i pored cinjenice da nije spreman oni ga zovu, a sada ga kaznjavaju (a gde je mali krasic, sto nije pozvan vise se niko ne pita???. koroman-najbolji u prvoj utakmici itd..
a gde je dudic na spisku? a selektor???
eh....

brazilazz

pre 17 godina

a jesam li ja rekao da nesto ne stima? Mislim da se navedenim igracima treba zahvaliti na saradnji ili ih potisnuti u drugi plan i pustiti mlade da se dokazuju. Recimo, da se uradi kao sto je Petko to isto uradio sa Darkom Kovacevicem nakon onog crvenog kartona u BG protiv Norveske.
Toliko... ma da je Ronaldinjo u pitanju, ekipa je uvek iznad pojedinca... e

Aleksandar, UK

pre 17 godina

Taj novac prosledite Milanu Dudicu!

On nas je proslavio u svetu, a posto nije kaznjen za to, red bi bio da bude nagradjen.

Zigoni

pre 17 godina

Jedini kulturan nacin primoravanja na nesto je udarac po dzepu. Tamo najvise boli i ostaje dugo u secanju. To i hocemo. U svim sferama zivota, jer razvija nesto sto mi Srbi nemamo u prevelikim kolicinama - savest.

Finansijska

pre 17 godina

MA TREBA SVE REDOM KAZNITI!!!
ONI IM DALI UNAPRED PARE, A NISU IH NI ZARADILI!Pa je normalno da su igrali ocajno....BRUKAAAAA

Besni Guja

pre 17 godina

Ljuboja i Koroman?
A da mi od njih trazimo objasnjenje sta je sa igrama lenje Krave Milosevica, rukometasem Dudicem, N. Djordjevicem i naravno Dekitalijanom Stankovicem?!

Ove u savezu definitivno udalilo ludilo u glavu!
No comment!

Džinić

pre 17 godina

Kežman, Koroman, Ljuboja ??? A da nisu možda N. Djoedjević i S. Milošević odigrali bolje od ove trojice. Hahahahahahahaha, ne mogu da verujem, kakva nepravda. Alo bre Karadžiću ti i tvoji kompanjoni trebate da se selite iz tih udobnih fotelja. Stidite se, kako vas nije sramota? Umesto da ceo FSS podnese neopozive ostavke, oni će još nekog da kažnjavaju. To može samo u ovoj jadnoj Srbiji.

NY

pre 17 godina

€4,500,000*.4= €1,800,000,
€1,800,000*.26=€468,000,
€1,8000,000-€468,000=€1,332,000
€1,332,000 / 22 igraca = Svako od ovih Pacera je dobilo po €60,545 za ovaj skandalozni nastup. SKANDAL!!!

Kriticar

pre 17 godina

Nas savez je stvarno smehotresna olimpijada..Treba sve da vas je sramota,sve vas treba kazniti ne samo par pojedinaca,sto nekaznite Dejana Stankovica,kad je toliko disciplinovan sto sam nije posle prve utakmice seo na klupu,nego je miljenik pojedinaca u savezu i ljudi koji vuku poteze iz senke pa mora da igra.Od kako igra za nas tim nikad nije pruzio ni blizu igru kakvu pruza u klubu za koji igra.Sramota treba i vas i njega da bude.Mesto da ste podmladili ekipu da se kali pa sta naprave naprave,niko nebi bio ljut a stvorili bi tim za kvalifikacije za evropsko prvenstvo i verovatno se kvalifikovali.Ovako ponavljaju se iste greske,kao na prvenstvu evrope 2000,kad smo isto poslali mator tim i dobili po zadnjici.I tad je trebala da se vrsi konstrukcija tima da bi dobili novi tim za koreju i posle portugal,na oba takmicenja nismo isli,samo zbog tog stalnog pogresnog vodjenja selekcije,kod nas nisu problem igraci problem je u savezu i problem je u struci.Gledo sam pre neko vece jednu nemacku emisiju gde je gost bio Jurge Reber,gde mu je voditelj postavio pitanje,dali moze da objasni sta se to desava sa Balkanskim Brazilcima i kako on vidi taj debakal protiv Argentine.On kaze,radio sam U Srbiji u Partizanu i dobro sam upoznat sa situacijom u Srpskom fudbalu i meni kao strucnjaku nije jasno kako tako mala zemlja ima vise talenata nego Nemacka,tvrdim to jer poznajem nas fudbal dobro,sta oni rade sa loptom na treningu to tesko da moze jedan Nemac da uradi,izrazito su talentovani ali po mom misljenju imaju pogresnu politiku u savezu i oko njega,nemaju pravi plan i zbog toga ispastaju,recimo da mi ili Englezi imaju takav izvor neznam gde bi nam bio kraj.Po kvalitetu zasluzuju da budu u samom vrhu svetskog fudbala i zato je sve to neobjasnivo i meni kao strucnjaku neshvatljivo,nije mi bio ni jasan selektor Petkovic koji je po meni mogo da izabere mnogo bolji tim,nego sto je slucaj bio,a i u Srpskoj javnosti je izazvo pravu buru negodovanja kad je pozvo svog sina,sto ni meni nije bilo kao strucnjaku jasno jer je decko na zalasku karijere i odigro je samo 5-6 utakmica na kraju prvenstva za Ofk beograd,to je verovatno i slomilo ekipu i doprinelo dodatnom pritisku na atmosferu koja je toliko hvaljena kod njih a ispostavilo se da im je najveci neprijatelj.Eto sta kaze jedan trener koji je mnogo cenjen u Nemackoj.Mi ako zelimo uspeh u ovom sportu moramo da menjamo sve iz korena i da strucnjaku kako se god on bude zvao damo odresene ruke u izboru igraca a ne mora da igra ovaj ili onaj ili ovaj ima zasluge a ovaj ne,kad budemo razmisljali ko drugi npr.Nemci pa jednog igraca kao sto je Kan stavimo na klupu,pa nepozovemo Wornsa koji je odlican stoper ali los covek i kvari atmosferu ili ko Argentina bez Zanetija ili Holandija bez Sedorfa e onda cemo napraviti nesto u drugom slucaju ce biti kao i do sada 6 komada to je nasa nada...Nedaj Boze ne ponovilo se....Pamet u Glavu i Probudite se vec jednom..Zivela Srbija !!!

Milan

pre 17 godina

Kakva glupost!
Trebalo je svi do jednog da budu kaznjeni i da im se ne isplati taj ostatak (s' obzirom na postignuto dosta su i dobili) i da se taj ostatak novca uplati za izgradnju nekih igralista za decu, kupovinu novih lopti skolama i slicno...
Da se ulozi u buducnost!

E 'bem ti politiku! I fudbal! I budale!

Aca_USA

pre 17 godina

Ako je neko igrao lose i remetio atmosferu trebao je da bude vracen kuci.
Koroman i Ljuboja su odigrali sasvim solidno. Nadj i Kezman treba da budu kaznjeni zbog iskljucenja, a Vukic nije trebao ni da ide s obzirom da je bio povredjen celo prolece. Isto se desilo i Englezima sa Owen-om. Kad cemo nauziti da samo zdrave fudbalere vodimo na prvenstvo, bez obzira na zasluge u kvalifikacijama.

Nikola

pre 17 godina

Zasto Ljuboja?!On je mozda i najvise pokazao samo nije imao sa kim da igra.Uostalom,neka je za nauk svima to kaznjavanje.Sada lepo u reprezentaciju klince iz Zvezde i Partizana,pa za cetiri godine ce valjda postati nesto.

srximus

pre 17 godina

Sta reci? Neki ljudi se rode bez obraza i misle da ono sto je stajalo u titovim citankama 1947 jedina istina i nacin ponasanja prema drugim ljudima.

Kaznjavaju ljude koji su se tri godine borili i dosli na pripreme ranije nego sto je fsscg zakazao? Da li su to ova petorica toliko kvarili igru i atmosferu da ih treba izdvojiti i staviti pred neki stub srama?

Sramite se svi iz FSSCG! Vi ste odgovorni za rad reprezentacije i uspjehe i neuspjehe iste! Vi trebate da ostanete bez premija, plata i vasih dragih fotelja kojih ste se dokopali u anarhiji raspada SFRJ.

Napolje iz saveza mafijo!!!

Sram vas bilo da se sakrivate iza udbaskih poteza javnog osudjivanja!!!

Milan_TB

pre 17 godina

Važno je da ste našli krivce i da vi niste ništa krivi Karadžiću i Petkoviću i da vi nećete ispasti iz kruga podjele plijena!
I Čudimo se šta nam se događa sa fudbalom,kada se 32 mjesto zove uspijeh! Kao uspijeh je što smo se plasirali!?!? Odlično, sa ovakvom gubitničkom demagogijom i nesposobnim rukovodstvom saveza za nas će biti uspijeh ako se nekad domognemo baraža(ne i da se plasiramo)!!!

dule

pre 17 godina

Super. Podelimo ekipu na lojalne i nelojalne. Ove druge malo popljujemo i kaznimo. Selektor neka se pospe pepelom i okrivi igrace sto njegova taktika nije funkcionisala i stvar u redu. Koji su to banditi...

Vlada

pre 17 godina

A gde je u svemu tome Dejan Stankovic? Ima li ko gori od njega!? Mozda je njemu olaksavajuca okolnost cinjenica da se sveze zaljubio.

halky

pre 17 godina

Mislim da se novac koji je trebao biti isplacen igracima(manekenima),preusmeri na lecenje navijaca obolelih od gladanj (manekena)kako igraju fudbal za naciju.

Zok

pre 17 godina

A rukometni Dudic?? On je toliko lose igrao kao da ga protivnici platili da nas upropasti! Bezopasni pred golom Savo nije dobio kaznu?? Krstajic zbog 3 gola Argentine? Petkovic zbog katastrofalne taktike i sto je sina zvao na mundijal kada ima 10 puta bolja igraca od njega van tima. I P.Djordjevica sto je igrao protiv slonove kao da je zaboravio glavu u svlacionicu. Najveci krivci nisu kaznjeni, toliko vredi nasa cast

El Diablo

pre 17 godina

Mislim.... Nije mi jasno zasto Nadju ne daju pare a onaj nazovi fudbaler,vise odbojkas Milan Dudic nije na istom spispu ?!!! Ja stvarno ne znam ko koga ovde j..e ?!!!

batistuta

pre 17 godina

Sramota za SRPSKI fudbal!!!!!! Ovakvu glupost jos nisam cuo. Prvo su trebali da objasne kako kako su kvarili "ATMOSFERU"!!!! Igracima tih crkavih par hiljada evra nista ne znace ali ako misle tako da poprave atmosferu i ucinak igraca BAS MNOGO MNOGO grese!!!! Ovi iz FSS uopste nemaju takta, kao da oni nemaju nikakvu krivicu za katastrofu reprezentacije!!!!!!!! Umesto da daju ostavke oni kaznjavaju igrace!!!! NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!

Sloba

pre 17 godina

Šestko je ostao čovek do kraja. Ipak nije hteo da iznosi prljav veš i daje pikantna obrazloženja, ćutao je, što mu i priliči. Reakcija tabloida se iščekuje :-) Najuskraćeniji će izgleda ostati albi, koji nesumnjivo "igra" za najmanju lovu.

Radenko

pre 17 godina

Šokantno u celoj vesti je zapravo to da su svi ti momci, tako finansijski ugroženi uzeli tu lovu i nisu se osvrtali. Koliko mi je poznato u većina reprezentativaca je do sada novac davala u humanitarne svrhe, bar oni koji su nešto osvajali.

VladeX

pre 17 godina

Ajde za ovu cetvoricu razumem, ali zasto kaznjavati Koromana?!? Pa on je jedan od retkih koji su se zaista trudili!!!
Koromanu isplatiti njegov deo, a Kezmana kazniti duplo!!!

Zoran

pre 17 godina

Koliko onda treba da dobiju Basta i Vidic koji su samo dzaba pravili trosak ili Dudic koji je promasio sport.
Odbojka mu je mnogo bliza...

Boka

pre 17 godina

Nije mi jasno zasto je Vukic kaznjen kad decko nije igrao ni minut. Onog Ljuboju ne treba zvati nikada vise da igra za reprezentaciju! Decko se buni jer je igrao 70 minuta, a nema pojma. Zigic koji je za njega igracina je rekao i da ne igra on je zadovoljan. E to je pravi reprezentativac! I Koroman je paljevina, a nema cak ni maticni klub.

Bela Baić

pre 17 godina

ISPLATIO BI IH PO 2OO EUR-A ZA SVAKU PROVEDENU GODINU, A PREMIJE KOJE SU DO SADA DOBILI OPOREZOVALI 100%. SRAMOTA!!!! MAFIJA! PA TI FUDBALERI NAJVIŠE ZARAĐUJU, NAJVIŠE SE OČEKUJE OD NJIH A REZULTATI BEDA. NACIONALNA SRAMOTA! AKO TO NAMA UOPŠTE NEŠTO ZNAČI.

zasto ovih pet

pre 17 godina

razumem za kezmana,koromana ali zasto ljuboja i vukic,pa nisu se bas naigrali?da to nema veze sa vescu da su oni izlazili i ostajali do kasno?

Milos

pre 17 godina

A koliko para bi trebalo vama uzeti iz dzepa Karadzicu zato sto nista niste uradili da dovedte reprezentaciju pripremljenu na SP ? Vas biu trebalo ne samo kazniti nego izbaciti zauvek iz Srpskog fudbala. Ako je Petkovic zaista napravio "spisak" onda je on taj koji bi trebalo isto tako da bude kaznjen jer nista nije uradio da se napravi pozitivna atmosfera u ekipi.

Sale

pre 17 godina

Bilo bi veoma korektno da se javno obrazlozi zbog cega su navedeni igraci zasluzili takve sankcije i sta ih to cini 'gorim' od ostatka veoma bledog kolektiva! Bilo bi posteno kako nebi bili etiketirani kao glavni krivci za nesupeh. Smatram da takve sankcije imaju smisla samo ako disciplina ili zalaganje igraca nije bilo na nivou...sve ostalo je krajnje subjektivno!

DzoniSix

pre 17 godina

I T. Karadzic-a i citav savez treba novcano kazniti. On ovim potezom odgovornost prebacuje na igrace sto je cinicno.
Najbolje bi bilo da je prije prvenstva potpisan ugoovr sa igracima da im se za svaki zuti ili crveni karton smanjuje premija. Vjerovatno bi manje bilo rasprava sa sudijam i sutiranja lopti nakon prekida igre, a i ovakvih vijesti ne bi bilo, jer umanjenje premije ne bi bilo kazna nego samo pravilo.
Takodje ove iz Saveza treba ili kolektivno smijeniti ili poslati u skole biznisa da nauce profesionalno da rade i vode sportsku organizaciju. Ovako sve nas redom brukaju.

urbanBG

pre 17 godina

Zna li neko gde se mogu saznati/procitati detalji? Zanima me sta su radili pa su remetili atmosferu...
Ako se dobro secam, pisalo je na ovim stranicama da su se LJuboja i Stankovic svadjali pa cak i tukli. Sta je s tim?

mali gruica

pre 17 godina

E evo zasto nasi igraci nece da igraju za reprzentaciju. Naravno za ovu sumu mozemo da budemo srecni sto su se udistojili da se pokazu na svetskomprvenstvu. Da su dobili 60 % novca mozda bi odigrali jednu solidnu utakmicu (narvno ne i pobedili), za 80 % bi odigrali dve solidne utakmice i pobedili u jednoj, logicno zar ne. Jer ajde da budemo realni sta je 100 000 evra (samo kevinih 100 godisnjih penzija) koliko svaki igrac dobija, dzeparac. Nista zar ne. Neznamo samo koliko premija nece biti uplaceno Petkovicu. Bilo bi steta, imao covek savrsenu taktiku ali igraci nisu imali kvalitet. Ja ga razumem bilo bi stvarno neozbiljno praviti taktiku prema igrackom kvalitetu nego je logicno treba praviti igrace prema taktici.

A zao mi jos Kezmana i ove cetvorice nece ljudi imati sicu za zvake, cccc sramota. kako ih zaj..... stvarno nije uredu.

I jos nesto. Nasim igracima nije bilo dozvoljeno (kao i nekim drugim reprezentacijama) da imaju seksualne odnose za vreme svetskogprvenstva, jer to oduzima snagu koja im potrebna na terenu (a kakvi su na terenu to smo videli). Iz proverenih izvara znam da to nije tacno, bilo je sexa (i te kakvog) setite se sta je bilo protiv Argentine, Obale Slonovace. Evo vidite sta je ovo sada a zamislite sta ce jos biti posle ovoga boga pitaj!?

bo

pre 17 godina

Kakva je ovo ekipa u FSS, to se recima ne moze iskazati! Dakle kaznjavaju par igracha zbog "remecenja atmosfere" i lose igre. U toj grupi je par momaka koji su se borili ali eto nije im islo ili nisu znali, svejedno ( nadj, koroman, cak i ljuboja). Izdvajati par igraca i kaznjavati ih, stavljati ih na stub srama je idiotski i potpuno nekorektno. Da li treba kazniti Dudica sto je namerno igrao rukom par puta a posle se smeskao? Krstajica sto mu je Saviola uzeo loptu? Mislim neverovatno. Uostalom cela fudbalska javnost treba znati razloge a ne davati unapred pripremljene govore govore na "konferenciji za stampu". Ako je fudbal timska igra onda ili sve kazniti ili nikoga. Mislim da je igrahce dovoljno blam za ono sto su pokazali, kazne su potpuno kontraproduktivne. Jos jedan "sjajan" potez sada vec bivseg selektora i rukovodstva. Ne mogu da verujem. Sve mi se cini da rukovodstvo zeli da "ustedi" par tisuca eura ili mozda ucari za sebe. Mozda sebi dati premije za sjajnu pripremu za SP? Mi sve vise lichimo na Togo? ocekujem uskoro strajk nasih igracha. Odlicnim potezima agonija se nastavlja.

Marko.

pre 17 godina

Velika kazna za "Milionere".da je fudbalski savez konzekventan, nebi ovih petoricu nikad vise ni pozvao,da igraju za reprezentaciju!!!!Pogotovo Kezmana!! pitam se sta bi taj tip bio po profesiji?? da nije postao fudbaler...

joga

pre 17 godina

Auuuuuu! Pa sta je Koroman skrivio?!? Sta su Ljuboja i Vukic skrivili kad skoro nisu ni dobili priliku da igraju?!? Zbog ovoga nece vise niko ni hteti da igra!

r2d2

pre 17 godina

Znaci onaj mamlaz sto je igrao dvaput rukom uze kintu na kraju i od saveza (i od kladionice ;-)...pa ako on nije kriv ne znam ko je onda...bog da te sacuva...

blagoje

pre 17 godina

Blago ste ih kaznili! Nadam se da je to bio samo novcani deo kazne a da igracki tek treba da stupi na snagu. Bas bih voleo da vidim te "srbende" kada se prvi put intonira Boze Pravde, a da oni nisu u startnoj postavi ili na stadionu.

Boba

pre 17 godina

Ma ovo je tek sramotno!Kaznjavaju igrace zbog lose igre?!? Sto nisu kaznili Iliju i sebe zbog nekih stvari...a i kao da ce jednom Kezmanu znaciti njihovih par hiljada evra,a on se barem trudio...ma sramota.Mislim da bi veca kazna bila da su lepo u javnosti rekli ko je i kako remetio atmosferu pa da im narod sudi.

Matic

pre 17 godina

Pa ovo je najblaze receno "bolesno". Ako je neko i trebo biti kaznjen onda je to Petkovic, jer je utakmicu protiv Argentine predo i pre pocectka svojim

Nemam vremena

pre 17 godina

Ma da, treba svim igracina dati po milion evra sto su se domogli SP-a, nemaju sta da jedu , a i krv i znoj su prolili na terenima u nemackoj, kako da ne,to vazi i za FSS, sav taj novac bi trebali lepo da uplate na racun neke bolnice za decu ili ustanovama koje se brinu o deci bez roditelja na primer

MM

pre 17 godina

По мени потребно је да у савезу све буде "транспарентно". Тј да може да се види одакле је новац потекао на шта је потрошен. Шта је нпр. са 60% новца од СП? Друго зашто су баш ови играчи прозвани? Ајд ови због црвених (Кежман и Нађ), и Короман због изјава, али што Љубоја и Вукић. Ако је Љубоја због туче шта је са Станковићем...
Што Шестка нисте казнили, можда што је био послушан све време. Јадно и смешно.
Можда би могли да се организују избори за председника фудбалског савеза (нешто попут избора у Барси и Реалу) па да народ бира ко ће да води фудбал. А не они сами себе да бирају.

Darko

pre 17 godina

Zvonimir Vukic ??? Ne kapiram, jel zato sto se povredio pet meseci pre odlaska u Nemacku ???
CIRKUS se nastavlja ...

p.s. nisam Partizanovac ...

Goran

pre 17 godina

A za sta je Adi kriv? Zato sto je krpio rupe?!
A za sta je Ljuboja kriv? Zato sto je bio u najboljoj formi, a nisu mu dali da igra?!
A za sta je Vukic kriv? Za onih 15 min protiv Argentine?!
Uzas!

Rade

pre 17 godina

Ma jel se ovi zezaju!?

Pa sta je Ljuboja kriv? Ili Vukic? Lose su igrali svojih 15-tak minuta po utakmici?
Nadj, jeste on mator i spor, a da li je pokazao manje zelje od drugih? Kao da nije znao Petko da Nadj ne trpi klupu, a ipak ga poveo!

Keza i Koroman su svojim ponasanjem van terena sigurno obrukali celu naciju! i dok ovog drugog mozda i treba probati ponovo, dati mu drugu sansu (mozda) mislim da je Keza opet pokazao svoju losu narav i nervozu i da mu se treba konacno zahvaliti i precrtati ga za buduce utakmice (prvo budimo Srbi, a tek onda grobari ili cigani)!

Debeli Joe

pre 17 godina

Kako ih samo nije sramota ... a ko ce njima (upravi i mafiji na celu FSSCG) da uskrati primanja i ne isplati plate???
Mada nista novo, ne bi me cudilo da je nadju krivim Divca ili Vujovica, sto nisu igrali fudbal a ne kosarku, tj. rukomet. Srbija je to ....

Isailovic Darko

pre 17 godina

Slazem se da ih treba kazniti, ali zasto Koroman? Zasto Vukic kad nije ni igrao???
Mislim da su u pitanju neke druge stvari! Pre svih treba kazniti selektora sto je pozvao deda Savu da "igra", tj. bolje receno juri rekorde!

Makaveli

pre 17 godina

SRAMOTA,ne za kaznu jer je kazna zasluzena vec za to ko je kaznjen.Kezman,Vukic,Nadj - donekle je i opravdano,ali Koroman koji je explodirao protiv Holandije i koji je koliko toliko uneo neku svezinu,koji posteno nije uopste lepo igrao protiv Argentina ali ko lepo igra kad dozivis poraz od 6:0 ...OK mozda je to zbog kartona koji je dobio ali po meni neopravdano potpuno.Ljuboja - covek je igro koliko je mogao trcao je borio se a nije penzionerski sedeo cekao i normalno na kraju promasio loptu kao sto su bili Milosevic i Kezman - nas "penzionerski" tandem :)Po meni je kaznu trebao da dobije Petko zbog katastrofalne taktike i Milosevic koji je u ihru ulazio samo zbog stare slave a koji sad jednostavno nije ni za staro gvozdje a kamo li za reprezentaciju.Samo mi je krivo Zigica jer nije ulazio dovoljno u igru a mislim da bi zablistao da je bio otpocetka starter i prodao bi se a ne ko sad sto ce ponovo biti u Zvezdi i pasce mu rejting....
Ja i nisam mnogo razocaran nasom reprezentacijom jedino mi je krivo sto su ih mnogo hvalili...Ma bice nesto od nas - da je igrao Vidic bar bi primili duplo manje gola a da je igrao jos neko...zamenili bi Ganu :)
Pozdrav

Dacha

pre 17 godina

Normalno. Ali je normalno i da sebe kazni sto je lose pripremne utakmice organizovao, a obavezno i Petkovica zbog...a zbog cega sve ne. Bez toga...to je smesno. Nema odgovornosti. Sta je za te macane desetak hiljada. Nedeljna plata? Cista simbolika

Sale

pre 17 godina

A kako će te Dudića da kaznite? Imam predlog, oduzimanjem licence, pa neka igra u Malom Mokrom Lugu za pristojnu SRPSKU platu od 10 hiljda dinara!!!!!!!!!!!!!!!

pfc

pre 17 godina

A ostali ce pa dobiti za mrcvarenej po terenu, ha?
Pa ja bih Stankovicu dao crveni karton zauvek ani ostali nisu bas zasluzili ni dolara. Bruke i smradovi. Cudi me sta je to uradio Vukic? Mora da je hteo da igra umesto onih rahiticnih celavaca pa mu Petko Sestko nije dao jer mu je rekao da je dosao malo turisticki. Nema smisla da igra, jer su ovi bili super na terenu!

SIrius

pre 17 godina

Nije to nista za njih... Skoro kao da su ih usmeno ukorili... Prava kazna bi bila kada bi iz dzepa trebali da daju pare, a ne da im kao 'uskrate' virtuelne premije...

MILE

pre 17 godina

TO JE DOBRO,KAZNITE ONE KOJI SU TE PARE ZARADILI PA ONDA IH PONOVO ZOVITE DA IGRAJU.AKO SE NE ODAZOVU NEMA VEZE IGRAĆE ZVEZDAN TERZIĆ,KARADŽIĆ I OSTALA BRATIJA.
BLAGO NAMA SA TAKVIM POTEZIMA RUKOVODSTVA...

Legenda

pre 17 godina

Sramota kazniti Koromana i Ljuboju oni bar su nesto vredeli a ovo ce biti veliki gubitak za nadja jer tolko para zaradjuje u partizanu za jednu sezonu a ovima drugima nije to nista

Ibrahim Spasić

pre 17 godina

Nije mi jasno zašto je Ljuboja kažnjen, jedini je igrač koji mi je izgledao kao neko zainteresovan za igru a ne dremanje. Čudno.

boris francuska

pre 17 godina

Perorica "plavih"novcano kaznjeni.
Dakle politika se nastavlja i to isto po starome principu , pa ljudi moji dali je to moguce da na ovo svetsko prvenstvo (a i na evropsko za mlade do 23 god.u Portugaliju)Zvezdini igraci najvise problema su pravili tukli se medju sobom a i ostale igrace su maltretirali i njima niko nista ne sme da kaze a dok ostali da plate ceh za njih,znaci MILJANICEVA i PIKSIJEVA dominacija se nastavlja,e pa ljudi moji onda nemo da vam bude krivo sto postignemo takve rezultate kako jesu : kada bude elimisana ta mafija iz fudbalskog saveza tada cemo imati i dobre rezultate hvala na ustupljenom prostoru ...

Dejan Msc

pre 17 godina

Po meni, sa ovakvim se stvarima ne izlazi u javnost... Sta to znaci, kaznjen Nadj?!? Ako je objavljeno da je kaznjen, neka se kaze i zasto, da ne citamo izmedju redova, a i on nije neki mali bata pa da dobija packe da bi se bolje vladao?!? Tuzno i mucno...

Milos

pre 17 godina

SAVU TREBA OSTAVITI PO STRANI IPAK NJEMU TREBA KINTA ZA STARACKI DOM!SESTKA TREBA DA KAZNE I DA GA ISCUPAJU IZ NJEGOVE RUPE KAKO BI OBJASNIO KAKO U TIMU NEMA MESTA ZA 2.02 VISOKOG ZIGICA,A ZA PENZIONERE I PRODAVCE SUNCOKRETA SA STANFORD BRIDZA IMA!NJEGOV SIN JE DRUGA PRICA PORED(LUKOVICA,KOVACEVICA,STEPANOVA,BISEVCA.....

Milan Sd

pre 17 godina

Tuga,cemer,jad,sramota....Himna,zastava,zalaganje!!!!!!!!A kad Pixy kaze SRAMOTA pred SP-oni kazu nema pojma!!!!Sram vas sve BRE bilo!!!!!!!!!!!!A glupo je i bilo sta komentarisati,jer srmotna igra kaze SVE!!!!!!!!!!!

Iverson

pre 17 godina

Ma,ja bih kaznio jos neke igrace.Kad je bal,nek je bal...
Evo,ja predlazem da najdrasticnije budu kaznjeni Sasa Ilic i Zigic.Zasto?Vrlo jednostavno.
Zato sto su se usudili da dovedu Iliju Petkovica u najnezgodniju mogucu situaciju,a to je da ne sme da se raduje nasim golovima,jer bi time negirao svoju "strucnost" i morao da objasnjava zasto ti ljudi nisu ranije bili u prvoj postavi.A,boga mi,i onaj Ergic,Duljaj,pa i P.Djordjevic bi mogli da fasuju,pogotovo ovaj poslednji.Kako ga nije sramota da igra levog beka protiv slonova ,i to dobro,kad imamo Lukovica.Kod kuce.A i Ljuboja,Vukic,pa sta bi oni,da igraju celo poluvreme?I treba da budu kaznjeni zbog takvih "bolesnih" aspiracija.
A,tek kakve bih kazne ja uvalio Rambu,Pantelicu,Paunovicu,Krasicu,Stepanovu,Ivanovicu,Stefanovicu...i jos nekima,pa to je cudo!!Sve bi se pusili.Da se oni ne odazovu takvom trenerskom magu kakav je Ilija Petkovic.Sram da ih bude!!Nije im vazna reprezentacija,ocigledno!Covek ih lepo pozove da brane boje svoje zemlje,kaze nije nasao igrace kakvi mu trebaju,a oni nece da dodju.A,bas je trazio igrace koji mogu da pobede Argentinu,svuda.Trazio ih je on i na stadionu Marakana u Rio de Zaneiru,pa na Olimpijskom stadionu u Berlinu,pa u predgradju Madrida,pa u Portsmouthu,pa u Turskoj,pa u Moskvi,svuda ih je trazio,a oni se kriju i nece da se pojave!Stvarno sramota!!Najdrasticnije kazne za njih !!
A,boga mi,ne bi meni prosli nekaznjeno ni nasi navijaci.Pa,kako mogu to da nam rade?Da se raduju golovima rezervista iz naseg tima,pa to je necuveno?!Umesto da se ugledaju na Iliju Petkovica,koji je to propratio,te golove,kao da je gledao posledice razaranja cunamija.To je patriota,a ne oni koji se raduju golovima onih koji nikada ne bi trebalo da imaju mesto u prvom timu.PATRIOTIZAM JE SAMO KADA SE PODRZAVA SELEKTOR I FS!!
Zar ne...?

rale

pre 17 godina

Ljudi, bre, ne lozite se!!!
Ma niko nije kaznjen zbog lose igre, jer bi 90% njih bilo kaznjeno.
Na nama je da predpostavimo, ali oni treba da kazu zasto su bas njih kaznili.
Recimo Kezman i Nadj zbog crvenih kartona. Ljuboja sto je napustio repku pred zadnju utakmicu. Naljutio se covek! I vi se pitate zasto Ljuboja. Pa on je najvise zasluzio da bude kaznjen.
Koroman, znamo zasto, zbog kritikovanja Petka.
Ostaje Vukic, za koga ne znam ali mogu da pretpostavim.
Kladim se u 20% moje plate da je u pitanju pijanka (sa Ljubojom ???) i izlasci po nocnim klubovima pred utakmicu. Bar je po tome bio poznat dok (ni)je igrao u Portsmutu.

toske

pre 17 godina

Ima jedna stara koja kaze: "bolje spreciti nego leciti", ili ona da se dete istuce pre nego se posalje po vodu, a ne posle kada vec razbije krcag...
Inace, prema izvoru "Politike", govori se da Ljuboja vise nikada nece biti pozivan u reprezentaciju, bez obzira u kakvoj se formi nalazio, jer je napustio kamp bez pozdrava i otisao u Stutgart, sto je izazvalo ogorcenje u cijeloj nasoj delegaciji u Nemackoj, dok je pre utakmice sa OS tvrdio da je povredjen i da ne moze igrati!
Verovatno se mnogo toga desilo u taboru "plavih", da bi se jedan profesionalac tako poneo. Ne opravdavam ga, ali jasno je kao dan kakva je atmosfera bila medju nasim reprezentantima na najvecoj svetskoj smotri fudbala, pa i pre nje. Neki su, izgleda, cutali a neki nisu mogli da trpe, sto je sasvim normalno za ljude, nismo svi isti. Ko zna sta je sve tu bilo, mislim da ni sami akteri ne znaju...
Sta hocu reci?! Ne moze se za takav blam okriviti nekoliko pojedinaca, svi su krivi, svi redom, jer ako jedan krene da kvari onda ostali treba da ga "posavjetuju" i pokazu mu da nije u pravu, ako gresi. Ne da cute kao kukavice i puste da svi misle kako je kriv Danijel ili Mateja, Koroman...nebitno. Isto kao sto je Ljuboja izdao drugove i otisao bez pozdrava, kao sto su Kezman i Koroman otisli pre svih, krivi su i svi ostali fudbaleri a pogotovo strucni stab jer su dopustili da oni to urade.
Vracam se znaci na pocetak mog komentara. Zasto uvijek dozvolimo da se obrukamo? Zasto posle blama trazimo krivca jedni medju drugima i pljujemo se medjusobno? Zasto, kad je ocito bilo i pre prvenstva da nimalo ne sluti na dobro? Zar se nikad ne moze odreagovati na vreme i spreciti krah? Nije nama ovo prva sramota ni greska pa da mozemo reci da je se moralo tako desiti ali sad znamo kako dalje, na greskama se uci, izvukli smo pouke...!! Kad cemo vec jednom nauciti, koliko puta treba ponoviti istu gresku da bismo je ispravili???
Bespotrebno je pricati koje greske su u pitanju jer ih i slepac vidi, a najbolje opet znaju sami oni koji su ucestvovali u stvaranju najgore reprezentacije ovogodisnjeg svetskog prvenstva, iako ona takvu reputaciju nije zasluzila, mogla je da ne zasluzi samo da su se deca tukla pre nego su poslata po vodu...
P.S. Ne treba tu nikog kazniti sada, trebaju se svi, svojevoljno, odreci premija i pokloniti ih u dobrotvorne svrhe, nekom ko je gladan, nekom ko zeli da uci a nema uslova, nekom kome je taj novac preko potreban...

ducca

pre 17 godina

@rale....sve si im rekao! Jasno je da su kazne zbog ponasanja na treninzima, van terena i ko zna kakvih jos ispada koje su pojedinci imali a mi nikad necemo saznati. Kezman se busi 2 meseca o drugarstvu i zajednistvu, svaki izvestaj iz Nemacke i Austrije se pocinje sa Kezom i njegovom povredom, kao da je on SVE I SVJA ovom timu. Momak je pokazao da nema pojma a onda se bunio sto ga je Petko izveo iz igre sa Holandijom da bi posle toga izveo pravi BEZOBRAZLUK sa Argentinom i ostavio svoje "ORTAKE" na cedilu da ih napune iako je u tom trenutku bilo 3-0, poceli smo malo i da igramo, razmenili par pasova i cak imali sut na gol. Kao ikone i krst mu daju duhovni mir i smirenost. Kakav licemer. Da je ortak sa ekipom, ostao bi pa makar i o svom trosku. Pogledajte Drogbu!
Ljuboja je naravno problem video u tome sto ne igra i pred Obalu Sl. rekao kako je povredjen i ne moze da igra iako niko u strucnom stabu nije znao sta mu je. Ja ne kazem da nije trebao da igra-naprotiv. I ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da kvari atmosferu i izmislja povrede. Mogao je to isto i Basta i Stojke, i Oliver... A pored toga, posle ARG je pobegao od novinara.
Za ostale ne mogu da tvrdim, pretpostavljam da je i Vukic imao sto sta da kaze Petku o svojoj minutazi, a pretpostavljam i da je zalaganje na treningu doprinelo tome.

Sto se tice pljuvaca po Stankovicu- ni ja nisam zadovoljan njegovom igrom. Naprotiv. Ali, i pored uzasne koncepcije, nedostatka kvalitetnih saigraca, nemoci celog tima pa i nemotivisanosti, ipak taj Stankovic iako svestan svoje blede igre nije otisao, nije napao trenera, nije dobio crveni karton zbog NERVOZE, nije davao neodmerene izjave... Poneo se profesionalno od poceta do kraja. Mislite da je njemu bilo do zivota posle one blamaze. Svi su videli kako je izgledao pred zadnju utakmicu-postidjen i skrhan, ali je stisnuo zube, odigrao i poneo se, opet kazem - po meni, kapitenski na kraju!!!

Realno

pre 17 godina

Iskreno receno trebalo ih je sve kazniti, pa tako da u buducnosti bude jasno svakom igracu bez pogibije na terenu nema ni premije. Ovakvu proceduru bi trebalo uvesti kao obavezu. U slucaju remecenja mira u reprezentaciji, svadja, nepostovanja trenera i svega drugoga negativnog treba igrace debelo kazniti jer samo tako moze se nekoga nauciti ponasanju.

xdachax

pre 17 godina

Ma, daj... Ovo je javna prozivka pojedinaca i ne moze da donese nista dobro. Trebalo je kazniti kompletan tim, a novac pokloniti u dobrotvorne svrhe!

Zapelini

pre 17 godina

Ljudi, zašto? Zbog izjava i kartona!? Pa ko treba da bude kažnjen zbog pozivanja Dudića i Đorđevića !? Zašto prave gluposti pred kvalifikacije za EURO 2008 ?

Vlada

pre 17 godina

Nešto tu jako smrdi. Ispada da su kažnjeni oni koji su na očigled svih nas u igre naše reprezentacije unoslili maksimalan žar. Bilo je očigledno da se neki od ove petorice bore lavovski, kao da hoće iz kože da iskoče (pre svega Ljuboja, pa onda Koroman, pa Nađ - Vukić i Kežman su najverovatnije sav svoj žar potrošili van terena - čini mi se, barem kada je Kežman u pitanju, a za Vukića pretpostavljam, ne poznajem ga dobro). Pa onda osnovano sumnjam da su kažnjeni igrači sa svojim mišljenjem, manje poslušni i manje politički podobni igrači, koji se nisu uklopili u atmosferu koju su politikanti gradili u reprezentaciji. Ne bi bilo prvi put da nadrlja onaj koji odbije da prihvati stereotipe o nebeskom narodu predodređenom na uspeh, makar u ostvarenju tog uspeha svi izginuli na glup način.

Insajder

pre 17 godina

Proverite informaciju koliko je uzeo Petkovicev sin Dusan para za oni 5 dana. Pa ce vam konacno biti jasno iz kog razloga je Dusan stvarno pozvan u reprezentaciju.

bk2

pre 17 godina

MA KOJA JE TO KAZNA. SMESNO. PA TU SICU DANAS NI DECA NECE DA UZMU ZA DZEPARAC. TREBALO IM JE RECI PRE ODLASKA NA SP DA AKO NE BUDE ZALAGANJA DA CE IM BITI BLOKIRANA SREDSTVA NA DEVIZNIM RACUNIMA U STRANIM BANKAMA. VERUJEM DA BI TADA VECINA NJIH ODUSTALO DA IGRA ZA REPREZENTACIJU, JER SU DOSLI NA SP SAMO DA BI DOBILI NA CENI, AKO NJIH JOS UVEK NEKO IZ POZNATIH TIMOVA UOPSTE ZELI DA DOVEDE. ZASTO I PETKO NIJE NA SPISKU KAZNJENIH. TREBALO MU JE UZETI BAR 0:6 ODSTO PREMIJE. NIJE MI JASNO I KAKO SE TA SREDSTVA MOGU ZVATI PREMIJA, KADA SE ZNA DA SE PREMIJOM NAZIVAJU STIMULATIVNA NOVCANA SREDSTVA. U OVOM SLUCAJU TO JE ANTIPREMIJA.

Slavek

pre 17 godina

PA DA LI JE MOGUĆE DA I KAZNE IDU PO KLUPSKOJ PRIPADNOSTI. BRUKA, REALNOST OCIGLEDNO NIJE SRPKINJA. STANKOVIĆ JE IGRAO ODLIČNO SAMO SE PRAVIO, A DUDIĆ I ONAKO NIJE KRIV PA DEČKO JE JEDNOSTAVNO BOLESTAN A NISU MU DALI LEKIĆ.

Zivkovic

pre 17 godina

Po mom dubokom uverenju treba da bude kaznjena citava ekspedicija ( svi igraci,selektor i njegov sin, strucni stab, lekar, fizioterapeut ... svi,svi)- i to tako da ne dobiju ni dinara, osim sto su tamo jeli, spavali i pili. U katastrofalnom sportskom neuspehu ucestvovali su svi i imaju istu odgovornost, svako za svoj posao.
Odvojeno je pitanje da treba dodatno kaznjavati pojedine igrace za ekscese koje su pravili. Sigurno da treba da buud rigorozno kaznjeni, videti da li je to samo nevaspitanje i bezobrazluk ili nesto mnogo ozbiljnije stoji iza toga, a u najmanju ruku nikada ih vise ne treba pozivatu u reprezentaciju. Reprezentacija sastavljena samo od igraca domace lige bolje bi prosla od ove ekipe - jer su bili 32!
Petkovicu ozbiljno preporucujem da prestane da se bavi ovim poslom jer on
to definitivno ne razume, nema za to stofa,znanja , obrazovanja, prica napisane vidovdanske fraze kao pismene zadatke u osmogodisnjoj skoli, poverovao prevejanim lovanima iz inostranstva i - zeznuo i nas i sebe.
Zbogom gastarbajterska reprezentacio SRJ koja je sluzila da vam poveca cenu na pijaci, dobar dan reprezentacijo Srbije, sastavljena od mladih momaka koji ne pricaju nego igraju. Pa ako se i ne uspe, nista novo - nisu uspele ni samozvane vedete.
moraj

rale

pre 17 godina

Vukic odbio da udje u finisu meca sa OS!!!
Bio sam na stadionu (vozio 1000 km u jednom smeru) i cudilo me sto Petko ne uvodi Vukica kad zadnjih 15 min Ilic nije mogao da hoda, a kamoli potrci. Mislio sam da ce jadnik da se srusi...kad ono Zvonce nece da udje...Ma nebi mi taj vise zaigrao.
Sta da kaze jedan Mesi ili Tevez, koji su doktori fudbala za ove nase nabedjene zvezde, a igraju na kasicicu???
Oliver Kan, najbolji igrac proslog SP, strpljivo sedi na klupi. Nije mu pravo, al` cuti i trpi. Raul i Fabregas do poslednje utakmice na klupi. Inzagi, Robinjo, Trezige ...Da ne nabrajam vise. Ma sta su oni za naseg Kezu, Ljuboju, Zvonceta ...?
Koromana namerno ne stavljam u tu kategoriju jer se drznuo da kaze ono sto mi svi znamo, a to je da je taktika protiv Holandije bila ocajna i da smo igrali kukavicki protiv tima koji objektivno nije bolji od nas. Nasa jedina sansa je bila da roknemo Holandjane, a on igra na 0-0!!??!!

malisa

pre 17 godina

A kazna za selektora!!! Sramota i bruka ne bi potekla od igraca da su imali za selektora nekog sa "cvrstom rukom" (kao sto su ga imali Grci) pa ne bi dopustio da mu igraci kroje taktiku, spisak igraca, i ostalo. A o ponasanju igraca na SP je vec sve receno!

Bojan, Novi Sad

pre 17 godina

Kriv im je Kezman koji je plakao kad je dao gol Spancima, kriv je Vukic koji nije igrao ukupno 10 minuta, Koroman jedan od boljih pojedinaca na prvenstvu, Ljuboja takodje, kriv je i istroseni Nadj... NEVEROVATNO. Ovo je veca sramota nego poraz od Argentine!

nismo budale!!!!

pre 17 godina

Alo ljudi! Zna li neko ZAŠTO su kažnjeni?
Hoću da ćujem zvanično objašnjenje a ne da mi gledamo u pasulj!!! B92, učini nešto!

018

pre 17 godina

ako je nekog trebalo kazniti onda je to DEJAN STANKOVIC !
Inace glupa je to ideja... njima to nista ne predstavlja u zivotu a samo im stvarate negativnu atmesferu i teranje inata prema reprezentaciji....

Vlada

pre 17 godina

Prvo, ovo je otprilike logika: Koroman - zbog 2 zuta i discipline, Kezman - zbog crvenog i discipline, Ljuboja - sto je posle utakmice sa Argentinom preskako ogradu za novinarski pit kako bi izbegao pitanja (sto se obavezno kaznjava) ali posto su odlucili da smo jadni pa da nece kazniti nas sazvez i Ljuboju onda je nas savez odlucio da kazni njega,
Nadj - zbog crvenog, pre svega zbog prvog zutog gde kao decarac od 16 godina sutira loptu u publiku, a mi vodimo 2:0
Vukic - koliko shvatam i nije kaznjen nego nije ni bio sposoban za igranje pa nije ni zaradio te pare.
Ja se pitam sta je onda tek sa ostalima, Dekiju i slicnima i drzavljanstvo oduzeti. Vukic i Nadj zbog truda su zasluzili da budu poslednji za kaznjavanje posle cele reprezentacije osim Sase Ilica i Zigica.

Vlada

pre 17 godina

Drugo, Karadzic na TV-u kaze kaznjeni su tako sto nece dobiti poslednju ratu od FIFA koja je 20% i celokupan deo od Vlade Srbije koji treba da se isplati. Ja, ne mogu da verujem da ce parama poreskih obveznika tj. nas placati ovo sto smo gledali pa zar zato oduzimaju na ministarstvo prosvete i sporta umesto da se razvijaju pojedinacni sportovi koji su otisli u tri lepe, a Olimpijada ce za 2 godine, da ne pricam o prosveti. Oni ce nasim parama da plate profesionalne fudbalere koji su milionski placeni, zato sto su bili pozrtvovani da promovisu svoju zemlju na Mundijalu i da nas upropaste. Da ne pricam sto je to bila reprezentacija SCG, pa nek onda vlada te SCG ih isplati, a ne mojim parama i ostalih gradjana Srbije.

nije bitno

pre 17 godina

Odakle im ideja da treba kazniti Koromana i Nadja? Pa jedino ta dva fudbalera da su nesto napravili. Sramota.... Treba kazniti Stankovica, Djordjevica sto je pusta Robena da ga prolazi kao dete itd.... Cini mi se da se kaze da riba srmdi od glave a ne od repa. Problem sa sa ljudima koji sede u foteljama a ne u igracima. Treba ove foteljase opaliti po dzepu a ne igrace.

PAPAZJANIJA

pre 17 godina

Biras tim.Pricas o ratmicima.Ne slusas nikoga.Zoves sina da i on oseti Mundijal.Nemas taktiku.Ne zamenjujes povredjene.Stvaras losu atmosveru.Brukas nas kao gradjane.Niko iz saveza ne reaguje.Cast Stojkovicu iz Zvezde.Kezman glumi ludiolo.Kvari ambijent,ali ti si poceo prvi.Kezman namerno smeta Milosevicu u situacijama kad treba dati gol.Ti namerno ne zoves zamene za povredjene niti za sina.
Svi su oni pod tvojom jurisdikcijom.....
Sad ti dajes predlog za kazne?Pa to nema nigde sem u zemlji Srbiji.
1.Treba kazniti Iliju Petkovica.
2.Treba kazniti sve iz saveza na celu sa Karadzicem.
3.Dovesti na celo saveza i reprezentacije prave ljude.Ljude koji imaju stila.
4.Formirati istrazni tim da ispita ponasanje Kardzica ,Ilije,i svih fudbalera.Dali su bili podplaceni da kvare sve sto se moglo pokvariti.
5.Nemojte stavljati naslove o ILIJI PETKOVICU,jer je sve receno.
Jedino mi je zao sto nisam bio u prilici i da uradim ono sto sam konstatovao na ovom mestu posle poziva Dusana da se rekreira u Austriji.
A napisao sam:Smeniti ga i zaustaviti dalju bruku.Sve ostalo je mlacenje prazne slame.Ilija i druzina ce nam dokazati da je prirodno da voda tece uzbrdo.
Ma dosta vise!!!

Aca_USA

pre 17 godina

Ko je taj Karadzic? Gde je on igrao fudbal i kako je zasluzio da bude predsednik. Nema nama boljitka dok takvi vode fudbal. Treba uvesti pravilo da u FSS administraciji mogu da rade samo bivsi istaknuti fubaleri i reprezentativci, posebno onio koji su napravili uspesne karijere u inostranstvu (Antic, Bajevic, Galac, Stepanovic...)

SRBIN

pre 17 godina

Pa tu se zna sta je u pitanju!!!!OVAJ KARADZIC I OSTALI SU SE NADALI DRUGOM KRUGU I VISE PARA ZA NJIXOVE DZEPOVE ALI POSTO NE ONDA CE DA TO ODBIJU OD IGRACA A USPUT I DA NADJU KRIVCA!!!KO CE KARADZICU I PETKOVICU DA ODBIJE NOVAC NIKO!!PA NISU ONI CRVENO SLOVO U KALENDARU SRAM IX BILO!!

SRBIN

pre 17 godina

KAZNITI! ZA STA ? STO SU SE OSRAMOTILI!!NIJE TO ZBOG IGRACA VEC ZBOG OVIX MATORIX SA STOMACIMA I PUNIM DZEPOVIMA!! JA VAM KAZEM ONI NECE IZ SAVEZA NIPOSTO!TO SE SAMO PUSKOM MOZE OTERATI!! MA TO JE BRE NAUCILO DA NISTA NERADI CEO ZIVOT ZIVI OD PREVARE I MUTNIX RADNJI.SVE SU TO NEKAD BILI MLADI TITOVI KOMUNISTI!!! VISE MI JE MUKA OD OVAKVIX KAO OVAJ KARADZIC I OSTALIX A IMA IX KO ZNA...

Eug

pre 17 godina

Ako su igrači stvarno tako jedinstveni i dobri drugari ne bi smeli da dozvole da kazne samo ovu petoricu, nego sav novac koji se deli podeliti na ravne časti.

Zgembo Adislic

pre 17 godina

Mislim da su ovo kazne za igrace cije ponasanje nije bilo u najmanju ruku korektno u toku SP.
Vazno je shvatiti da su pojedinci sa problemima u glavi i viskom para u dzepovima.
Svako hoce da igra i da se dokazuje misleci da je bolji od onog drugog a klupa se smatra ponizenjem.
Veliki su egoisti i tesko je bilo kom selektoru da spoji igrace takvog mentaliteta.
Pa i sam Savo je rekao da nije isto kada se skupe na 3 dana i kada provedes sa nekim pripreme.
Voleo bih da neko od njih progovori kakvih je stvari tu bilo ali ono sto se prica mislim da se svodi na ovo:
Kezman i Koroman zbog raznih izjava na racun selektora. Ono sto smo mi culi verovatno je samo deo onoga je bilo medju njima.
Ljuboja koliko sam shvatio zahtevao je da igra protiv holandije i pritom se ponasao divljacki u svlacionici na poluvremenu tako da je "primorao" Iliju da ga ubaci u igru.zatim onaj slucaj sa Stankovicem a na kraju dan pre utakmice sa obalom bjelokosti rekao da mu je dosao cale i da ne moze da igra.kao povredjen.boli ga banana. citam danas u zurnalu da je njegovo ponasanje bilo takvo da ga vise nece pozivati u reprezentaciju sve i da je najbolji.
Nadj je kaznjen od strane saveza a koliko sam procitao i od strane FC Partizan t.j. Bjekovica zbog toga sto je decko NAMERNO napravio crveni karton protiv slonova jer nije hteo da igra na poziciji beka.
neverovatno. mislim da ako je tako treba mu zabraniti da nosi dres Srbije.
Za Vukica ne znam ali posto je igrao malo na prvenstvu sledi da je i on napusavao nekog sto ne igra on vec pera, mika ili laza. pa je u tome "malo" preterao.
Sledi da je Petkovic imao dosta problema sa svojim junacima i nije mogao bas da ih iskontrolise.
Ne pravdam selektora za njegove greske ali ako imate nabedjene zvezde u timu koji prave haos u ekipi
i ono sto ste zamislili da odigrate postaje tesko.
Mislim da se ponavlja ista prica kao i u kosarci samo sto Ilija nije Zeljko da to iznese na videlo.

kiki-riki

pre 17 godina

U zemlji seljaka ima puno ludaka, sve je naopako. Trener koji odgovara za ceo tim od pocetka laze na sve strane. Tvrdi kako ce igrati ofanzivno a ono bunker odbrana koju niko vise neigra. Kaznjen treba da bude on na prvom mestu, svakako sramotu koju je napravio ce nositi ceo zivot i njegovi naslednici.

Sale

pre 17 godina

Nadj ni kriv ni duzan igrao je koliko je mogao nije mogao on sam da pokriva ceo srednji red (jer ostali srednji osim Djordjevica nijednom nisu pravili presing na protivnicke igrace). Koroman samo zato sto je jedini imao snage da kaze nesto uvezi trenerove taktike. Vukic nije ni igrao, na kraju sto je dopustio onda Kezmanu da igra na sve tri utakmice. Za Ljuboju neznam.

Z d r Ä v u

pre 17 godina

Koromana kazniti zbog lose igre? Ovi zaista nisu citavi. I Ljuboja je lose igrao, aha... ali kad? tokom svetskog prvenstva? tokom tih par minuta? Moj predlog je da se kazni uprava naseg "bivseg" saveza, koja je u Nemackoj uzivala u lukzuzarnim hotelu, dok su igraci pljuvani zbog poraza...

bebče

pre 17 godina

Koroman, Ljuboja i Nađ ne mogu biti kažnjeni zbog loše igre. Šta bi onda rekli za Stankovića, Kežmana, Savu, pa bogami i celokupnu odbranu itd....Biće da je Koroman kažnjen zbog "dugog jezika" jer je rekao da smo protiv Holandije propustili šansu igrajući previše zatvoreno, a nije mu bilo pravo i što nije igrao. Ljuboja gotovo da i nije imao prilike da igra /kao i Žigić/, a Nađ je borac, šta god ko mislio o njemu. A sada drugo pitanje: ko će kazniti stručni štab zato što smo bili fizički najslabija reprezentacija u Njemačkoj, a taktički smo igrali na nivou fudbala iz 60-tih godina. Šta je gospodo rađeno na pripremama? Ovako /za Kežmana nemama promedbi/ ispade da su ova trojica igrača krivi za sve. Naprotiv.

Ivan

pre 17 godina

Pa narode vidite zbog koga ste kidali zivce. Oni svi po stotinak hiljada evrica u dzep i zabole ih uvo, a vi sa persntinima i lexilijumima iz dzepa pa u zeludac da smirite bolove.

zoki

pre 17 godina

Nemogu da shvatim Vas FSSCG da uopste placate igrace, da igraju za nasu reprezentaciju.Treba da im bude cast da igraju uopste za nasu drzavu.Ako ih nema 11 igraca koji ce dzabe igrati - ja sam prvi :-)-

pedja

pre 17 godina

BRAVO! Mislim da ih pored toga ne treba zvati u reprezentaciju, dok zvanicno ne objasne svoje ponasanje...

Pitanje za redakciju B92: Zasto se uostalom ne organizuje TV duel sa "oznacenim krivcima" i onih koji su ih na ovaj naci javno prozvali???

Alan Sutter

pre 17 godina

Ali ce zato Petko da dobije svoj deo jel on nije kriv za ocajnu igru nasih. Ovo je lose da gore ne moze biti. Treba da ih je sve sramota! Taj Karadzic je prvi koji bi trebalo da leti napolje iz saveza. Bruka!!

ivan

pre 17 godina

Kake su oni budale!!!!!!!!!!
P zasto Ljubajo, on je hedan od retkih koji je pokusavao da ubrza igru kad je ulazio, na sprm na primer milosevica i ostalih...........

DeKOb

pre 17 godina

Lepo. Nego sta je sa Dudicem, Milosevicem, Gavrancicem ...? Zar nisu i oni igrali ocajno?
Zasto bi iko dobio bilo kakve premije (osim onih za plasman na Svetsko prvenstvo)?
Na kraju, zasto bi finansijski obezbedjeni fudbaleri bili uopste placeni za igru u reprezentaciji, osim u slucaju vrhunskih dometa (cetvrtfinale, polufinale ...)?

Lale

pre 17 godina

odvratna odluka... pa time nista ne postizete...
postoje drugi nacini da se kaazne kao na primer ne pozivanje nekih igraca da igraju za Srbiju a prvenstveno Stankovica, Kezmana, Nadja...

Vuk Samotnjak

pre 17 godina

Za svakoga kome uskratite premiju morate da kazete jasno i glasno ZBOG CEGA. Meni se ponasanje Koromana nije svidelo, kao ni jos nekolicine. Ali ako se kaznjava npr Nadj jer je dobio crveni protiv OS to je glupost. Na stranu sto nije mogao, ali decko se borio i onda pregoreo. A i igrao je na poziciji koja mu totalno ne odgovara, posto nam je pola odbrane povredjeno.
Naravno, Petko ce dobiti svoju premiju, iako je najveci krivac za slabu organizaciju igre tima i nazalost atmosferu (koja je porusena pozivom sina u reprezentaciju umesto nekog od napadaca).
Jos izvesnije je da ce ljudi iz FS pokupiti svoj deo kolaca (onaj najsladji naravno), iako su direktno odgovorni za ponasanje igraca (tolerisuci sve i svasta, a naravno i muljajuci svako za sebe).
Da imamo dobar FS i reprezentacija bi nam postizala mnogo bolje rezultate.

muka mi je

pre 17 godina

Necemo valjd da dozvolimo ponovo da nam raznorazne barabe mazzu oci nekakvim izjavama o pravdi i pravicnosti cije znacenje im nije ni poznato... On ce da kaznjava igrace, ma treba njega prvo kazniti! Mars bre napolje iz Saveza svi vi!!!! Da se masa ne podizze....

mirko

pre 17 godina

Da li to onda znaci da ce preostalih 400 000 eura ravnopravno podeliti igraci koji su to zasluzili ili ce Savez novac koji bi primili
gore pomenuti zadrzati za sebe????

prasci i jaganjci

pre 17 godina

Ckode, idi ti u kafanu i dalje tamo "cepaj" gusu prasicima i jaganjcima, spricerima i turbo folkom, a pusti ljude koji su posteni da rade to sto si ti neeeezasluzeno i hooooohstaplerski godinama radio...

mens rajder

pre 17 godina

Smesno dakle. Pa zar su drugi bili bolji? Pa zar Stankovic nije svojim igrama razocarao sve i dokazao da moze da igra i gore nego sto smo mislili??? Zar Krstajic nije bio najgori na terenu protiv Argentine? Dudica i da ne spominjem. Ma smesni ste ljudi, smesni...

RR

pre 17 godina

A gde je tu Stankovic koji je celo prvenstvo bio veoma neubedljiv, ili Dudic koji je protiv Argentine napravio niz gresaka a protiv O.Slonovace igrao rukomet?

попечатељ

pre 17 godina

Нешто овдје није јасно. Да ли ће остали добити више, (мањи круг већи добитак) или ће неко трећи узети премију.. Е да су нека друга времена да им плате исплатите у важећем курсу банке који је 5 пута мањи од реалног..

Milos Ilic

pre 17 godina

Ovu grupu treba da predvodi Stankovic i treba joj joss nekolicinu dodati.Gde onda stati a ne biti subjektivan?
Zato treba kazniti sve ili nikog.
Ja predlazzem da se nikom ne isplati zadnja rata (jer zadnji deo i najvazzniji nisu ni odigrali) i da se sva ta sredstva ulozze u razvoj omladinskog fudbala.

dulinex

pre 17 godina

Ne znam koja je cifra u pitanju ali bi trebalo i ostale igrace uskratiti za te premije jer nema pojedinca na celu sa selektorom koji je zadovoljio. Ako ce kola da se slome na ovima, apelujem i trazim da se cifra ne ostane u fudbalskom savezu jer nisu ni oni zasluzili te pare vec da se pare usmere u bolnice narocite decje, da se kupe klima uredjaji, lekovi,posteljina i hrana. Neka sa tim parama urade nesto pametno i da pomognu jadnim bolesnicima koji skapavaju na ovoj vrucini. Lako je Karadzicu da odvali kaznu iz hladnog kabineta. Usteda od 10.000 eura sto su vraceni ranije, gde je otislo i koga oni stede, fifa je platila sve troskove za celokupnu reprezenatciju.Kome su te pare otisle??? 200 eura je cena 1 klima uredjaja. izracunajte samo koliko bi to pomoglo pacijentima i narocito deci po bolnickama sobama. Neka savez takav gest napravi sa parama i sve je oprosteno... barem sa moje strane.

nikola

pre 17 godina

koroman je bio najbolji. a te price o atmosferi su sapunska opera za malu decu. ili umes il ne umes. A ako neko jede bananu, vratis ga kuci i gotova stvar.

krle

pre 17 godina

Treba kazniti Petka, koji je lagao naciju da je atmosfera fenomenalna, da su odnosi familijarni. A sada udri po igracima.
Pa gde ti je hrabrost da kazes Kezo mars na klupu.

Petar

pre 17 godina

A,koja je kazna za Sestka?Ti igraci su njegv izbor,a on je govorio da odgovornost prima na sebe.Kako je sada sve svalio na nekoliko igraca?
Zar je njegova odgovornost da procita pripremljen referat.Kada ce Dusan da sazove konferenciju za stampu?

nadrealista

pre 17 godina

Samo petorica? Pa nije niko zasluzio ni jedan cent, ali problem je u tome sto ste im unaprijed isplatili 80% premija pa su bili jako "motivisani" da naprave nesto tamo...
SRAMOTA da nas onako tamo obrukaju i da ih vi jos fino platite!?

Dejan

pre 17 godina

Eto na spisku jedan koji je pozvan samo zato sto je zasluzan (Vukic), jedan koji je dao sve od sebe ali ne zna bolje i koji je uvek takav bio (Nadj), jedan koji je rekao sta misli i bio jedan od najboljih na terenu (Koroman) i jedan koji bez sredine i ne moze da igra svoju igru (Kezman). Pretpostavljam da je Petkovic dobio ceo obecani iznos.

Goran

pre 17 godina

Ili nikome premiju ili svima. Sta ima Petkovic i Karadzic to da odlucuju, kao da su oni bez putra na glavi! Nek ukinu premije i sebi.

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Dobra potez. Nas narod oseti kaznu samo ako je po dzepu.

A mislim i da selektor treba da bude kaznjen zajedno sa igracima. Onakva taktika, ako se to tako moze nazvati, svakako zasluzuje kaznu.

MIlan_PT

pre 17 godina

Budalastina od odluke. Sad ce ispasti da je Koroman igrao slabije od Dragutinovica ili Dudica ili nekog treceg. Ako su hteli da kazne reprezentaciju zbog lose igre onda je trebalo kazniti sve. Da li je Petkovic i sebi otkinuo 20% premije za odlazak na svetsko prvenstvo? Da li je je Karadzic platio iz svog dzepa 20% njegovog boravka u Nemackoj?

Zbunjeni

pre 17 godina

Kakva glupost!!! Mislim da je svakako Vukic igrao jako lose i da ga zbog toga treba kazniti, kao i Koromana za onu neplaniranu zivahnost protiv Holandije. Takodje bi trebalo kazniti i rezervne golmane jer se nisu pokazali u najboljem svetlu, a i Vidica jer je svojom povredom poremetio koncepciju i pakleni plan koji je Petkovic imao.
???
Ko je ovde lud? Rekli su da ce ih kazniti ako se izblamiraju i na poslednjoj utakmici. Pa, neka ih onda kazne sve ili neka ne kaznjavaju nikoga. Zasto fudbalski savez ne kazni sam sebe zbog blamaze koju nam je priredio (ipak mislim da je na njima najveca odgovornost, iako mozda nisu direktni krivci), pa sve pare koje treba da podele ne da negde u dobrotvorne svrhe? Tragikomicno.

Klovan

pre 17 godina

Hahaha cuj Koroman.... cuj Ljuboja.... kaznjavaju neposlusne, to je to - kaznjavaju one koji su ih poslali u 3 lepe... one koji nisu mogli gledati kako tonemo i igramo kao poslednje pi**e.


Kako bese ona iz "Dnevnika Mateje Kezmana" sa SerbianCafe-a, a da: "... i tad ulazi Koroman i vice sta to bre radite pede****e jedne, i potom nabija Petkovica na koleno, a ovom ispadaju vestacki zubi..."

Rajevosa

pre 17 godina

Kaznili su one kojima je poraz najvise smetao - one kojima je to najteze palo.

Meni je jedino krivo sto nema seljaka Stankovica na ovoj listi - sta li je to on pokazao???

Jovan

pre 17 godina

Ovo je krađa, ali od lopova u fudbalskom savezu ništa ne čudi. Premije su dobijene za plasman, a ne igru na svetskom prvenstvu, pa prema tome nema nikakvog osnova da se ovako oduzimaju. Jeste, fudbaleri su očajno igrali ali nema osnova da se ovako kazne, najbolja kazna je da ih više i ne zovu u reprezentaciju. Ovako će samo još 400.000 ili koliko već EUR nestati negde u FS, a lopovi koji tamo rade će na kraju ispasti nagrađeni umesto da čistka krene od njih. Sramota.

Cvijo

pre 17 godina

Kezman, Koroman i Nadj.. Za njih razumem..
Vukic i Ljuboja.. Ne znam zasto..
Dudic.. Ne znam zasto nije..
Ceo fudbalski savez bi trebalo da da ostavke u cilju razvoja naseg fudbala

Milojko

pre 17 godina

Ne znam da li bih kaznio Koromana jer se svojski trudio u utakmici protiv Holandije. Takodje i Vukic koji nije igrao mesecima ne zasluzuje kaznu nego selektor koji je pogresio kad ga je pozvao.

A Dudic? Covek nam napakovao dva penala i jos ce dobiti premiju?

G

pre 17 godina

A savo?a dudic?jel oni mozda zasluzuju premije?ova karadzic je slep pored ociju!Dudicu bi premiju trebali da isplate i afrikanci,ipak je on njima napravio dva penala...? a savo je posebna prica...

Alden

pre 17 godina

A sto Petkovica ne kaznite zato sto je majmun iz doba kumunizma?

Ljuboja, haha najvise se trudio od njih svih.
Vukic, nije ni igrao
Koroman, najbolji igrac protiv Holandije
A sto se tice Kezmana, pa on je zasluzio :-)

micko

pre 17 godina

Pa da hoce Tole jos koju benzinsku pumpu da otvori!Tomislav Karadzic,kojim se sportom ti bavis,gde su nasi isatknuti sportisti da vode saveze?Ovu su ostaci Socijalizma,samo pogodne licnosti na vlast!

zeki keki

pre 17 godina

Hmmmmmm dosta Partizanovaca ili ex Partizanovaca....
Tako se i radi, nasi se malo opametili...
zna se po cemu treba udarati ,po dzepu mada mislim da se oni ni posle ovoga
nece opametiti!!!!!
Zalosno i to profesionalac.
Za koga sam ja to navijao i kido zivce.
Nadam se da je ovo bila zadnja bruka.

Goran

pre 17 godina

Vukica obavezno kazniti!!! Sreca da Dudica zaobidje kazna. Pa kako vas nije sramota? Ove iz FS treba motkama isterati iz BG, ne samo iz fudbala.
Kazniti igraca koga bi vodio i sa stakama!!!
M'rs stoko

dragan

pre 17 godina

ja prosto ne mogu da verujem da su imali obraza da ovih 5 igraca okrive za onu blamazu. ali, kad malo bolje razmislim, to se potpuno uklapa u nas mentalitet - uvek su drugi krivi za sve nase neuspehe. umesto da kompletno rukovodstvo fsscg preispita svoju odgovornost za ocajne rezultate reprezentacije, za nikad gori kvalitet domaceg fudbala, nikad manje gledalaca na utakmicama i apsolutno nijedno regularno prvenstvo u poslednjih 15 godina, oni krivicu bacaju na par igraca. posebna prica su igraci koji su na spisku: kezman-ocajan vec godinama(ali ima ledja i pored ocajne igre ima osigurano mesto u repki), iako sa grobar, ne bih ga pozvao ni na trening. vukic-decko je dobar igrac, ali nije igrao godinu dana i pored cinjenice da nije spreman oni ga zovu, a sada ga kaznjavaju (a gde je mali krasic, sto nije pozvan vise se niko ne pita???. koroman-najbolji u prvoj utakmici itd..
a gde je dudic na spisku? a selektor???
eh....

brazilazz

pre 17 godina

a jesam li ja rekao da nesto ne stima? Mislim da se navedenim igracima treba zahvaliti na saradnji ili ih potisnuti u drugi plan i pustiti mlade da se dokazuju. Recimo, da se uradi kao sto je Petko to isto uradio sa Darkom Kovacevicem nakon onog crvenog kartona u BG protiv Norveske.
Toliko... ma da je Ronaldinjo u pitanju, ekipa je uvek iznad pojedinca... e

Aleksandar, UK

pre 17 godina

Taj novac prosledite Milanu Dudicu!

On nas je proslavio u svetu, a posto nije kaznjen za to, red bi bio da bude nagradjen.

Zigoni

pre 17 godina

Jedini kulturan nacin primoravanja na nesto je udarac po dzepu. Tamo najvise boli i ostaje dugo u secanju. To i hocemo. U svim sferama zivota, jer razvija nesto sto mi Srbi nemamo u prevelikim kolicinama - savest.

Finansijska

pre 17 godina

MA TREBA SVE REDOM KAZNITI!!!
ONI IM DALI UNAPRED PARE, A NISU IH NI ZARADILI!Pa je normalno da su igrali ocajno....BRUKAAAAA

Besni Guja

pre 17 godina

Ljuboja i Koroman?
A da mi od njih trazimo objasnjenje sta je sa igrama lenje Krave Milosevica, rukometasem Dudicem, N. Djordjevicem i naravno Dekitalijanom Stankovicem?!

Ove u savezu definitivno udalilo ludilo u glavu!
No comment!

Džinić

pre 17 godina

Kežman, Koroman, Ljuboja ??? A da nisu možda N. Djoedjević i S. Milošević odigrali bolje od ove trojice. Hahahahahahahaha, ne mogu da verujem, kakva nepravda. Alo bre Karadžiću ti i tvoji kompanjoni trebate da se selite iz tih udobnih fotelja. Stidite se, kako vas nije sramota? Umesto da ceo FSS podnese neopozive ostavke, oni će još nekog da kažnjavaju. To može samo u ovoj jadnoj Srbiji.

NY

pre 17 godina

€4,500,000*.4= €1,800,000,
€1,800,000*.26=€468,000,
€1,8000,000-€468,000=€1,332,000
€1,332,000 / 22 igraca = Svako od ovih Pacera je dobilo po €60,545 za ovaj skandalozni nastup. SKANDAL!!!

Kriticar

pre 17 godina

Nas savez je stvarno smehotresna olimpijada..Treba sve da vas je sramota,sve vas treba kazniti ne samo par pojedinaca,sto nekaznite Dejana Stankovica,kad je toliko disciplinovan sto sam nije posle prve utakmice seo na klupu,nego je miljenik pojedinaca u savezu i ljudi koji vuku poteze iz senke pa mora da igra.Od kako igra za nas tim nikad nije pruzio ni blizu igru kakvu pruza u klubu za koji igra.Sramota treba i vas i njega da bude.Mesto da ste podmladili ekipu da se kali pa sta naprave naprave,niko nebi bio ljut a stvorili bi tim za kvalifikacije za evropsko prvenstvo i verovatno se kvalifikovali.Ovako ponavljaju se iste greske,kao na prvenstvu evrope 2000,kad smo isto poslali mator tim i dobili po zadnjici.I tad je trebala da se vrsi konstrukcija tima da bi dobili novi tim za koreju i posle portugal,na oba takmicenja nismo isli,samo zbog tog stalnog pogresnog vodjenja selekcije,kod nas nisu problem igraci problem je u savezu i problem je u struci.Gledo sam pre neko vece jednu nemacku emisiju gde je gost bio Jurge Reber,gde mu je voditelj postavio pitanje,dali moze da objasni sta se to desava sa Balkanskim Brazilcima i kako on vidi taj debakal protiv Argentine.On kaze,radio sam U Srbiji u Partizanu i dobro sam upoznat sa situacijom u Srpskom fudbalu i meni kao strucnjaku nije jasno kako tako mala zemlja ima vise talenata nego Nemacka,tvrdim to jer poznajem nas fudbal dobro,sta oni rade sa loptom na treningu to tesko da moze jedan Nemac da uradi,izrazito su talentovani ali po mom misljenju imaju pogresnu politiku u savezu i oko njega,nemaju pravi plan i zbog toga ispastaju,recimo da mi ili Englezi imaju takav izvor neznam gde bi nam bio kraj.Po kvalitetu zasluzuju da budu u samom vrhu svetskog fudbala i zato je sve to neobjasnivo i meni kao strucnjaku neshvatljivo,nije mi bio ni jasan selektor Petkovic koji je po meni mogo da izabere mnogo bolji tim,nego sto je slucaj bio,a i u Srpskoj javnosti je izazvo pravu buru negodovanja kad je pozvo svog sina,sto ni meni nije bilo kao strucnjaku jasno jer je decko na zalasku karijere i odigro je samo 5-6 utakmica na kraju prvenstva za Ofk beograd,to je verovatno i slomilo ekipu i doprinelo dodatnom pritisku na atmosferu koja je toliko hvaljena kod njih a ispostavilo se da im je najveci neprijatelj.Eto sta kaze jedan trener koji je mnogo cenjen u Nemackoj.Mi ako zelimo uspeh u ovom sportu moramo da menjamo sve iz korena i da strucnjaku kako se god on bude zvao damo odresene ruke u izboru igraca a ne mora da igra ovaj ili onaj ili ovaj ima zasluge a ovaj ne,kad budemo razmisljali ko drugi npr.Nemci pa jednog igraca kao sto je Kan stavimo na klupu,pa nepozovemo Wornsa koji je odlican stoper ali los covek i kvari atmosferu ili ko Argentina bez Zanetija ili Holandija bez Sedorfa e onda cemo napraviti nesto u drugom slucaju ce biti kao i do sada 6 komada to je nasa nada...Nedaj Boze ne ponovilo se....Pamet u Glavu i Probudite se vec jednom..Zivela Srbija !!!

Milan

pre 17 godina

Kakva glupost!
Trebalo je svi do jednog da budu kaznjeni i da im se ne isplati taj ostatak (s' obzirom na postignuto dosta su i dobili) i da se taj ostatak novca uplati za izgradnju nekih igralista za decu, kupovinu novih lopti skolama i slicno...
Da se ulozi u buducnost!

E 'bem ti politiku! I fudbal! I budale!

Aca_USA

pre 17 godina

Ako je neko igrao lose i remetio atmosferu trebao je da bude vracen kuci.
Koroman i Ljuboja su odigrali sasvim solidno. Nadj i Kezman treba da budu kaznjeni zbog iskljucenja, a Vukic nije trebao ni da ide s obzirom da je bio povredjen celo prolece. Isto se desilo i Englezima sa Owen-om. Kad cemo nauziti da samo zdrave fudbalere vodimo na prvenstvo, bez obzira na zasluge u kvalifikacijama.

Nikola

pre 17 godina

Zasto Ljuboja?!On je mozda i najvise pokazao samo nije imao sa kim da igra.Uostalom,neka je za nauk svima to kaznjavanje.Sada lepo u reprezentaciju klince iz Zvezde i Partizana,pa za cetiri godine ce valjda postati nesto.

srximus

pre 17 godina

Sta reci? Neki ljudi se rode bez obraza i misle da ono sto je stajalo u titovim citankama 1947 jedina istina i nacin ponasanja prema drugim ljudima.

Kaznjavaju ljude koji su se tri godine borili i dosli na pripreme ranije nego sto je fsscg zakazao? Da li su to ova petorica toliko kvarili igru i atmosferu da ih treba izdvojiti i staviti pred neki stub srama?

Sramite se svi iz FSSCG! Vi ste odgovorni za rad reprezentacije i uspjehe i neuspjehe iste! Vi trebate da ostanete bez premija, plata i vasih dragih fotelja kojih ste se dokopali u anarhiji raspada SFRJ.

Napolje iz saveza mafijo!!!

Sram vas bilo da se sakrivate iza udbaskih poteza javnog osudjivanja!!!

Milan_TB

pre 17 godina

Važno je da ste našli krivce i da vi niste ništa krivi Karadžiću i Petkoviću i da vi nećete ispasti iz kruga podjele plijena!
I Čudimo se šta nam se događa sa fudbalom,kada se 32 mjesto zove uspijeh! Kao uspijeh je što smo se plasirali!?!? Odlično, sa ovakvom gubitničkom demagogijom i nesposobnim rukovodstvom saveza za nas će biti uspijeh ako se nekad domognemo baraža(ne i da se plasiramo)!!!

dule

pre 17 godina

Super. Podelimo ekipu na lojalne i nelojalne. Ove druge malo popljujemo i kaznimo. Selektor neka se pospe pepelom i okrivi igrace sto njegova taktika nije funkcionisala i stvar u redu. Koji su to banditi...

Vlada

pre 17 godina

A gde je u svemu tome Dejan Stankovic? Ima li ko gori od njega!? Mozda je njemu olaksavajuca okolnost cinjenica da se sveze zaljubio.

halky

pre 17 godina

Mislim da se novac koji je trebao biti isplacen igracima(manekenima),preusmeri na lecenje navijaca obolelih od gladanj (manekena)kako igraju fudbal za naciju.

Zok

pre 17 godina

A rukometni Dudic?? On je toliko lose igrao kao da ga protivnici platili da nas upropasti! Bezopasni pred golom Savo nije dobio kaznu?? Krstajic zbog 3 gola Argentine? Petkovic zbog katastrofalne taktike i sto je sina zvao na mundijal kada ima 10 puta bolja igraca od njega van tima. I P.Djordjevica sto je igrao protiv slonove kao da je zaboravio glavu u svlacionicu. Najveci krivci nisu kaznjeni, toliko vredi nasa cast

El Diablo

pre 17 godina

Mislim.... Nije mi jasno zasto Nadju ne daju pare a onaj nazovi fudbaler,vise odbojkas Milan Dudic nije na istom spispu ?!!! Ja stvarno ne znam ko koga ovde j..e ?!!!

batistuta

pre 17 godina

Sramota za SRPSKI fudbal!!!!!! Ovakvu glupost jos nisam cuo. Prvo su trebali da objasne kako kako su kvarili "ATMOSFERU"!!!! Igracima tih crkavih par hiljada evra nista ne znace ali ako misle tako da poprave atmosferu i ucinak igraca BAS MNOGO MNOGO grese!!!! Ovi iz FSS uopste nemaju takta, kao da oni nemaju nikakvu krivicu za katastrofu reprezentacije!!!!!!!! Umesto da daju ostavke oni kaznjavaju igrace!!!! NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!

Sloba

pre 17 godina

Šestko je ostao čovek do kraja. Ipak nije hteo da iznosi prljav veš i daje pikantna obrazloženja, ćutao je, što mu i priliči. Reakcija tabloida se iščekuje :-) Najuskraćeniji će izgleda ostati albi, koji nesumnjivo "igra" za najmanju lovu.

Radenko

pre 17 godina

Šokantno u celoj vesti je zapravo to da su svi ti momci, tako finansijski ugroženi uzeli tu lovu i nisu se osvrtali. Koliko mi je poznato u većina reprezentativaca je do sada novac davala u humanitarne svrhe, bar oni koji su nešto osvajali.

VladeX

pre 17 godina

Ajde za ovu cetvoricu razumem, ali zasto kaznjavati Koromana?!? Pa on je jedan od retkih koji su se zaista trudili!!!
Koromanu isplatiti njegov deo, a Kezmana kazniti duplo!!!

Zoran

pre 17 godina

Koliko onda treba da dobiju Basta i Vidic koji su samo dzaba pravili trosak ili Dudic koji je promasio sport.
Odbojka mu je mnogo bliza...

Boka

pre 17 godina

Nije mi jasno zasto je Vukic kaznjen kad decko nije igrao ni minut. Onog Ljuboju ne treba zvati nikada vise da igra za reprezentaciju! Decko se buni jer je igrao 70 minuta, a nema pojma. Zigic koji je za njega igracina je rekao i da ne igra on je zadovoljan. E to je pravi reprezentativac! I Koroman je paljevina, a nema cak ni maticni klub.

Bela Baić

pre 17 godina

ISPLATIO BI IH PO 2OO EUR-A ZA SVAKU PROVEDENU GODINU, A PREMIJE KOJE SU DO SADA DOBILI OPOREZOVALI 100%. SRAMOTA!!!! MAFIJA! PA TI FUDBALERI NAJVIŠE ZARAĐUJU, NAJVIŠE SE OČEKUJE OD NJIH A REZULTATI BEDA. NACIONALNA SRAMOTA! AKO TO NAMA UOPŠTE NEŠTO ZNAČI.

zasto ovih pet

pre 17 godina

razumem za kezmana,koromana ali zasto ljuboja i vukic,pa nisu se bas naigrali?da to nema veze sa vescu da su oni izlazili i ostajali do kasno?

Milos

pre 17 godina

A koliko para bi trebalo vama uzeti iz dzepa Karadzicu zato sto nista niste uradili da dovedte reprezentaciju pripremljenu na SP ? Vas biu trebalo ne samo kazniti nego izbaciti zauvek iz Srpskog fudbala. Ako je Petkovic zaista napravio "spisak" onda je on taj koji bi trebalo isto tako da bude kaznjen jer nista nije uradio da se napravi pozitivna atmosfera u ekipi.

Sale

pre 17 godina

Bilo bi veoma korektno da se javno obrazlozi zbog cega su navedeni igraci zasluzili takve sankcije i sta ih to cini 'gorim' od ostatka veoma bledog kolektiva! Bilo bi posteno kako nebi bili etiketirani kao glavni krivci za nesupeh. Smatram da takve sankcije imaju smisla samo ako disciplina ili zalaganje igraca nije bilo na nivou...sve ostalo je krajnje subjektivno!

DzoniSix

pre 17 godina

I T. Karadzic-a i citav savez treba novcano kazniti. On ovim potezom odgovornost prebacuje na igrace sto je cinicno.
Najbolje bi bilo da je prije prvenstva potpisan ugoovr sa igracima da im se za svaki zuti ili crveni karton smanjuje premija. Vjerovatno bi manje bilo rasprava sa sudijam i sutiranja lopti nakon prekida igre, a i ovakvih vijesti ne bi bilo, jer umanjenje premije ne bi bilo kazna nego samo pravilo.
Takodje ove iz Saveza treba ili kolektivno smijeniti ili poslati u skole biznisa da nauce profesionalno da rade i vode sportsku organizaciju. Ovako sve nas redom brukaju.

urbanBG

pre 17 godina

Zna li neko gde se mogu saznati/procitati detalji? Zanima me sta su radili pa su remetili atmosferu...
Ako se dobro secam, pisalo je na ovim stranicama da su se LJuboja i Stankovic svadjali pa cak i tukli. Sta je s tim?

mali gruica

pre 17 godina

E evo zasto nasi igraci nece da igraju za reprzentaciju. Naravno za ovu sumu mozemo da budemo srecni sto su se udistojili da se pokazu na svetskomprvenstvu. Da su dobili 60 % novca mozda bi odigrali jednu solidnu utakmicu (narvno ne i pobedili), za 80 % bi odigrali dve solidne utakmice i pobedili u jednoj, logicno zar ne. Jer ajde da budemo realni sta je 100 000 evra (samo kevinih 100 godisnjih penzija) koliko svaki igrac dobija, dzeparac. Nista zar ne. Neznamo samo koliko premija nece biti uplaceno Petkovicu. Bilo bi steta, imao covek savrsenu taktiku ali igraci nisu imali kvalitet. Ja ga razumem bilo bi stvarno neozbiljno praviti taktiku prema igrackom kvalitetu nego je logicno treba praviti igrace prema taktici.

A zao mi jos Kezmana i ove cetvorice nece ljudi imati sicu za zvake, cccc sramota. kako ih zaj..... stvarno nije uredu.

I jos nesto. Nasim igracima nije bilo dozvoljeno (kao i nekim drugim reprezentacijama) da imaju seksualne odnose za vreme svetskogprvenstva, jer to oduzima snagu koja im potrebna na terenu (a kakvi su na terenu to smo videli). Iz proverenih izvara znam da to nije tacno, bilo je sexa (i te kakvog) setite se sta je bilo protiv Argentine, Obale Slonovace. Evo vidite sta je ovo sada a zamislite sta ce jos biti posle ovoga boga pitaj!?

bo

pre 17 godina

Kakva je ovo ekipa u FSS, to se recima ne moze iskazati! Dakle kaznjavaju par igracha zbog "remecenja atmosfere" i lose igre. U toj grupi je par momaka koji su se borili ali eto nije im islo ili nisu znali, svejedno ( nadj, koroman, cak i ljuboja). Izdvajati par igraca i kaznjavati ih, stavljati ih na stub srama je idiotski i potpuno nekorektno. Da li treba kazniti Dudica sto je namerno igrao rukom par puta a posle se smeskao? Krstajica sto mu je Saviola uzeo loptu? Mislim neverovatno. Uostalom cela fudbalska javnost treba znati razloge a ne davati unapred pripremljene govore govore na "konferenciji za stampu". Ako je fudbal timska igra onda ili sve kazniti ili nikoga. Mislim da je igrahce dovoljno blam za ono sto su pokazali, kazne su potpuno kontraproduktivne. Jos jedan "sjajan" potez sada vec bivseg selektora i rukovodstva. Ne mogu da verujem. Sve mi se cini da rukovodstvo zeli da "ustedi" par tisuca eura ili mozda ucari za sebe. Mozda sebi dati premije za sjajnu pripremu za SP? Mi sve vise lichimo na Togo? ocekujem uskoro strajk nasih igracha. Odlicnim potezima agonija se nastavlja.

Marko.

pre 17 godina

Velika kazna za "Milionere".da je fudbalski savez konzekventan, nebi ovih petoricu nikad vise ni pozvao,da igraju za reprezentaciju!!!!Pogotovo Kezmana!! pitam se sta bi taj tip bio po profesiji?? da nije postao fudbaler...

joga

pre 17 godina

Auuuuuu! Pa sta je Koroman skrivio?!? Sta su Ljuboja i Vukic skrivili kad skoro nisu ni dobili priliku da igraju?!? Zbog ovoga nece vise niko ni hteti da igra!

r2d2

pre 17 godina

Znaci onaj mamlaz sto je igrao dvaput rukom uze kintu na kraju i od saveza (i od kladionice ;-)...pa ako on nije kriv ne znam ko je onda...bog da te sacuva...

blagoje

pre 17 godina

Blago ste ih kaznili! Nadam se da je to bio samo novcani deo kazne a da igracki tek treba da stupi na snagu. Bas bih voleo da vidim te "srbende" kada se prvi put intonira Boze Pravde, a da oni nisu u startnoj postavi ili na stadionu.

Boba

pre 17 godina

Ma ovo je tek sramotno!Kaznjavaju igrace zbog lose igre?!? Sto nisu kaznili Iliju i sebe zbog nekih stvari...a i kao da ce jednom Kezmanu znaciti njihovih par hiljada evra,a on se barem trudio...ma sramota.Mislim da bi veca kazna bila da su lepo u javnosti rekli ko je i kako remetio atmosferu pa da im narod sudi.

Matic

pre 17 godina

Pa ovo je najblaze receno "bolesno". Ako je neko i trebo biti kaznjen onda je to Petkovic, jer je utakmicu protiv Argentine predo i pre pocectka svojim

Nemam vremena

pre 17 godina

Ma da, treba svim igracina dati po milion evra sto su se domogli SP-a, nemaju sta da jedu , a i krv i znoj su prolili na terenima u nemackoj, kako da ne,to vazi i za FSS, sav taj novac bi trebali lepo da uplate na racun neke bolnice za decu ili ustanovama koje se brinu o deci bez roditelja na primer

MM

pre 17 godina

По мени потребно је да у савезу све буде "транспарентно". Тј да може да се види одакле је новац потекао на шта је потрошен. Шта је нпр. са 60% новца од СП? Друго зашто су баш ови играчи прозвани? Ајд ови због црвених (Кежман и Нађ), и Короман због изјава, али што Љубоја и Вукић. Ако је Љубоја због туче шта је са Станковићем...
Што Шестка нисте казнили, можда што је био послушан све време. Јадно и смешно.
Можда би могли да се организују избори за председника фудбалског савеза (нешто попут избора у Барси и Реалу) па да народ бира ко ће да води фудбал. А не они сами себе да бирају.

Darko

pre 17 godina

Zvonimir Vukic ??? Ne kapiram, jel zato sto se povredio pet meseci pre odlaska u Nemacku ???
CIRKUS se nastavlja ...

p.s. nisam Partizanovac ...

Goran

pre 17 godina

A za sta je Adi kriv? Zato sto je krpio rupe?!
A za sta je Ljuboja kriv? Zato sto je bio u najboljoj formi, a nisu mu dali da igra?!
A za sta je Vukic kriv? Za onih 15 min protiv Argentine?!
Uzas!

Rade

pre 17 godina

Ma jel se ovi zezaju!?

Pa sta je Ljuboja kriv? Ili Vukic? Lose su igrali svojih 15-tak minuta po utakmici?
Nadj, jeste on mator i spor, a da li je pokazao manje zelje od drugih? Kao da nije znao Petko da Nadj ne trpi klupu, a ipak ga poveo!

Keza i Koroman su svojim ponasanjem van terena sigurno obrukali celu naciju! i dok ovog drugog mozda i treba probati ponovo, dati mu drugu sansu (mozda) mislim da je Keza opet pokazao svoju losu narav i nervozu i da mu se treba konacno zahvaliti i precrtati ga za buduce utakmice (prvo budimo Srbi, a tek onda grobari ili cigani)!

Debeli Joe

pre 17 godina

Kako ih samo nije sramota ... a ko ce njima (upravi i mafiji na celu FSSCG) da uskrati primanja i ne isplati plate???
Mada nista novo, ne bi me cudilo da je nadju krivim Divca ili Vujovica, sto nisu igrali fudbal a ne kosarku, tj. rukomet. Srbija je to ....

Isailovic Darko

pre 17 godina

Slazem se da ih treba kazniti, ali zasto Koroman? Zasto Vukic kad nije ni igrao???
Mislim da su u pitanju neke druge stvari! Pre svih treba kazniti selektora sto je pozvao deda Savu da "igra", tj. bolje receno juri rekorde!

Makaveli

pre 17 godina

SRAMOTA,ne za kaznu jer je kazna zasluzena vec za to ko je kaznjen.Kezman,Vukic,Nadj - donekle je i opravdano,ali Koroman koji je explodirao protiv Holandije i koji je koliko toliko uneo neku svezinu,koji posteno nije uopste lepo igrao protiv Argentina ali ko lepo igra kad dozivis poraz od 6:0 ...OK mozda je to zbog kartona koji je dobio ali po meni neopravdano potpuno.Ljuboja - covek je igro koliko je mogao trcao je borio se a nije penzionerski sedeo cekao i normalno na kraju promasio loptu kao sto su bili Milosevic i Kezman - nas "penzionerski" tandem :)Po meni je kaznu trebao da dobije Petko zbog katastrofalne taktike i Milosevic koji je u ihru ulazio samo zbog stare slave a koji sad jednostavno nije ni za staro gvozdje a kamo li za reprezentaciju.Samo mi je krivo Zigica jer nije ulazio dovoljno u igru a mislim da bi zablistao da je bio otpocetka starter i prodao bi se a ne ko sad sto ce ponovo biti u Zvezdi i pasce mu rejting....
Ja i nisam mnogo razocaran nasom reprezentacijom jedino mi je krivo sto su ih mnogo hvalili...Ma bice nesto od nas - da je igrao Vidic bar bi primili duplo manje gola a da je igrao jos neko...zamenili bi Ganu :)
Pozdrav

Dacha

pre 17 godina

Normalno. Ali je normalno i da sebe kazni sto je lose pripremne utakmice organizovao, a obavezno i Petkovica zbog...a zbog cega sve ne. Bez toga...to je smesno. Nema odgovornosti. Sta je za te macane desetak hiljada. Nedeljna plata? Cista simbolika

Sale

pre 17 godina

A kako će te Dudića da kaznite? Imam predlog, oduzimanjem licence, pa neka igra u Malom Mokrom Lugu za pristojnu SRPSKU platu od 10 hiljda dinara!!!!!!!!!!!!!!!

pfc

pre 17 godina

A ostali ce pa dobiti za mrcvarenej po terenu, ha?
Pa ja bih Stankovicu dao crveni karton zauvek ani ostali nisu bas zasluzili ni dolara. Bruke i smradovi. Cudi me sta je to uradio Vukic? Mora da je hteo da igra umesto onih rahiticnih celavaca pa mu Petko Sestko nije dao jer mu je rekao da je dosao malo turisticki. Nema smisla da igra, jer su ovi bili super na terenu!

SIrius

pre 17 godina

Nije to nista za njih... Skoro kao da su ih usmeno ukorili... Prava kazna bi bila kada bi iz dzepa trebali da daju pare, a ne da im kao 'uskrate' virtuelne premije...

MILE

pre 17 godina

TO JE DOBRO,KAZNITE ONE KOJI SU TE PARE ZARADILI PA ONDA IH PONOVO ZOVITE DA IGRAJU.AKO SE NE ODAZOVU NEMA VEZE IGRAĆE ZVEZDAN TERZIĆ,KARADŽIĆ I OSTALA BRATIJA.
BLAGO NAMA SA TAKVIM POTEZIMA RUKOVODSTVA...

Legenda

pre 17 godina

Sramota kazniti Koromana i Ljuboju oni bar su nesto vredeli a ovo ce biti veliki gubitak za nadja jer tolko para zaradjuje u partizanu za jednu sezonu a ovima drugima nije to nista

Ibrahim Spasić

pre 17 godina

Nije mi jasno zašto je Ljuboja kažnjen, jedini je igrač koji mi je izgledao kao neko zainteresovan za igru a ne dremanje. Čudno.

boris francuska

pre 17 godina

Perorica "plavih"novcano kaznjeni.
Dakle politika se nastavlja i to isto po starome principu , pa ljudi moji dali je to moguce da na ovo svetsko prvenstvo (a i na evropsko za mlade do 23 god.u Portugaliju)Zvezdini igraci najvise problema su pravili tukli se medju sobom a i ostale igrace su maltretirali i njima niko nista ne sme da kaze a dok ostali da plate ceh za njih,znaci MILJANICEVA i PIKSIJEVA dominacija se nastavlja,e pa ljudi moji onda nemo da vam bude krivo sto postignemo takve rezultate kako jesu : kada bude elimisana ta mafija iz fudbalskog saveza tada cemo imati i dobre rezultate hvala na ustupljenom prostoru ...

Dejan Msc

pre 17 godina

Po meni, sa ovakvim se stvarima ne izlazi u javnost... Sta to znaci, kaznjen Nadj?!? Ako je objavljeno da je kaznjen, neka se kaze i zasto, da ne citamo izmedju redova, a i on nije neki mali bata pa da dobija packe da bi se bolje vladao?!? Tuzno i mucno...

Milos

pre 17 godina

SAVU TREBA OSTAVITI PO STRANI IPAK NJEMU TREBA KINTA ZA STARACKI DOM!SESTKA TREBA DA KAZNE I DA GA ISCUPAJU IZ NJEGOVE RUPE KAKO BI OBJASNIO KAKO U TIMU NEMA MESTA ZA 2.02 VISOKOG ZIGICA,A ZA PENZIONERE I PRODAVCE SUNCOKRETA SA STANFORD BRIDZA IMA!NJEGOV SIN JE DRUGA PRICA PORED(LUKOVICA,KOVACEVICA,STEPANOVA,BISEVCA.....

Milan Sd

pre 17 godina

Tuga,cemer,jad,sramota....Himna,zastava,zalaganje!!!!!!!!A kad Pixy kaze SRAMOTA pred SP-oni kazu nema pojma!!!!Sram vas sve BRE bilo!!!!!!!!!!!!A glupo je i bilo sta komentarisati,jer srmotna igra kaze SVE!!!!!!!!!!!

Iverson

pre 17 godina

Ma,ja bih kaznio jos neke igrace.Kad je bal,nek je bal...
Evo,ja predlazem da najdrasticnije budu kaznjeni Sasa Ilic i Zigic.Zasto?Vrlo jednostavno.
Zato sto su se usudili da dovedu Iliju Petkovica u najnezgodniju mogucu situaciju,a to je da ne sme da se raduje nasim golovima,jer bi time negirao svoju "strucnost" i morao da objasnjava zasto ti ljudi nisu ranije bili u prvoj postavi.A,boga mi,i onaj Ergic,Duljaj,pa i P.Djordjevic bi mogli da fasuju,pogotovo ovaj poslednji.Kako ga nije sramota da igra levog beka protiv slonova ,i to dobro,kad imamo Lukovica.Kod kuce.A i Ljuboja,Vukic,pa sta bi oni,da igraju celo poluvreme?I treba da budu kaznjeni zbog takvih "bolesnih" aspiracija.
A,tek kakve bih kazne ja uvalio Rambu,Pantelicu,Paunovicu,Krasicu,Stepanovu,Ivanovicu,Stefanovicu...i jos nekima,pa to je cudo!!Sve bi se pusili.Da se oni ne odazovu takvom trenerskom magu kakav je Ilija Petkovic.Sram da ih bude!!Nije im vazna reprezentacija,ocigledno!Covek ih lepo pozove da brane boje svoje zemlje,kaze nije nasao igrace kakvi mu trebaju,a oni nece da dodju.A,bas je trazio igrace koji mogu da pobede Argentinu,svuda.Trazio ih je on i na stadionu Marakana u Rio de Zaneiru,pa na Olimpijskom stadionu u Berlinu,pa u predgradju Madrida,pa u Portsmouthu,pa u Turskoj,pa u Moskvi,svuda ih je trazio,a oni se kriju i nece da se pojave!Stvarno sramota!!Najdrasticnije kazne za njih !!
A,boga mi,ne bi meni prosli nekaznjeno ni nasi navijaci.Pa,kako mogu to da nam rade?Da se raduju golovima rezervista iz naseg tima,pa to je necuveno?!Umesto da se ugledaju na Iliju Petkovica,koji je to propratio,te golove,kao da je gledao posledice razaranja cunamija.To je patriota,a ne oni koji se raduju golovima onih koji nikada ne bi trebalo da imaju mesto u prvom timu.PATRIOTIZAM JE SAMO KADA SE PODRZAVA SELEKTOR I FS!!
Zar ne...?

rale

pre 17 godina

Ljudi, bre, ne lozite se!!!
Ma niko nije kaznjen zbog lose igre, jer bi 90% njih bilo kaznjeno.
Na nama je da predpostavimo, ali oni treba da kazu zasto su bas njih kaznili.
Recimo Kezman i Nadj zbog crvenih kartona. Ljuboja sto je napustio repku pred zadnju utakmicu. Naljutio se covek! I vi se pitate zasto Ljuboja. Pa on je najvise zasluzio da bude kaznjen.
Koroman, znamo zasto, zbog kritikovanja Petka.
Ostaje Vukic, za koga ne znam ali mogu da pretpostavim.
Kladim se u 20% moje plate da je u pitanju pijanka (sa Ljubojom ???) i izlasci po nocnim klubovima pred utakmicu. Bar je po tome bio poznat dok (ni)je igrao u Portsmutu.

toske

pre 17 godina

Ima jedna stara koja kaze: "bolje spreciti nego leciti", ili ona da se dete istuce pre nego se posalje po vodu, a ne posle kada vec razbije krcag...
Inace, prema izvoru "Politike", govori se da Ljuboja vise nikada nece biti pozivan u reprezentaciju, bez obzira u kakvoj se formi nalazio, jer je napustio kamp bez pozdrava i otisao u Stutgart, sto je izazvalo ogorcenje u cijeloj nasoj delegaciji u Nemackoj, dok je pre utakmice sa OS tvrdio da je povredjen i da ne moze igrati!
Verovatno se mnogo toga desilo u taboru "plavih", da bi se jedan profesionalac tako poneo. Ne opravdavam ga, ali jasno je kao dan kakva je atmosfera bila medju nasim reprezentantima na najvecoj svetskoj smotri fudbala, pa i pre nje. Neki su, izgleda, cutali a neki nisu mogli da trpe, sto je sasvim normalno za ljude, nismo svi isti. Ko zna sta je sve tu bilo, mislim da ni sami akteri ne znaju...
Sta hocu reci?! Ne moze se za takav blam okriviti nekoliko pojedinaca, svi su krivi, svi redom, jer ako jedan krene da kvari onda ostali treba da ga "posavjetuju" i pokazu mu da nije u pravu, ako gresi. Ne da cute kao kukavice i puste da svi misle kako je kriv Danijel ili Mateja, Koroman...nebitno. Isto kao sto je Ljuboja izdao drugove i otisao bez pozdrava, kao sto su Kezman i Koroman otisli pre svih, krivi su i svi ostali fudbaleri a pogotovo strucni stab jer su dopustili da oni to urade.
Vracam se znaci na pocetak mog komentara. Zasto uvijek dozvolimo da se obrukamo? Zasto posle blama trazimo krivca jedni medju drugima i pljujemo se medjusobno? Zasto, kad je ocito bilo i pre prvenstva da nimalo ne sluti na dobro? Zar se nikad ne moze odreagovati na vreme i spreciti krah? Nije nama ovo prva sramota ni greska pa da mozemo reci da je se moralo tako desiti ali sad znamo kako dalje, na greskama se uci, izvukli smo pouke...!! Kad cemo vec jednom nauciti, koliko puta treba ponoviti istu gresku da bismo je ispravili???
Bespotrebno je pricati koje greske su u pitanju jer ih i slepac vidi, a najbolje opet znaju sami oni koji su ucestvovali u stvaranju najgore reprezentacije ovogodisnjeg svetskog prvenstva, iako ona takvu reputaciju nije zasluzila, mogla je da ne zasluzi samo da su se deca tukla pre nego su poslata po vodu...
P.S. Ne treba tu nikog kazniti sada, trebaju se svi, svojevoljno, odreci premija i pokloniti ih u dobrotvorne svrhe, nekom ko je gladan, nekom ko zeli da uci a nema uslova, nekom kome je taj novac preko potreban...

ducca

pre 17 godina

@rale....sve si im rekao! Jasno je da su kazne zbog ponasanja na treninzima, van terena i ko zna kakvih jos ispada koje su pojedinci imali a mi nikad necemo saznati. Kezman se busi 2 meseca o drugarstvu i zajednistvu, svaki izvestaj iz Nemacke i Austrije se pocinje sa Kezom i njegovom povredom, kao da je on SVE I SVJA ovom timu. Momak je pokazao da nema pojma a onda se bunio sto ga je Petko izveo iz igre sa Holandijom da bi posle toga izveo pravi BEZOBRAZLUK sa Argentinom i ostavio svoje "ORTAKE" na cedilu da ih napune iako je u tom trenutku bilo 3-0, poceli smo malo i da igramo, razmenili par pasova i cak imali sut na gol. Kao ikone i krst mu daju duhovni mir i smirenost. Kakav licemer. Da je ortak sa ekipom, ostao bi pa makar i o svom trosku. Pogledajte Drogbu!
Ljuboja je naravno problem video u tome sto ne igra i pred Obalu Sl. rekao kako je povredjen i ne moze da igra iako niko u strucnom stabu nije znao sta mu je. Ja ne kazem da nije trebao da igra-naprotiv. I ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da kvari atmosferu i izmislja povrede. Mogao je to isto i Basta i Stojke, i Oliver... A pored toga, posle ARG je pobegao od novinara.
Za ostale ne mogu da tvrdim, pretpostavljam da je i Vukic imao sto sta da kaze Petku o svojoj minutazi, a pretpostavljam i da je zalaganje na treningu doprinelo tome.

Sto se tice pljuvaca po Stankovicu- ni ja nisam zadovoljan njegovom igrom. Naprotiv. Ali, i pored uzasne koncepcije, nedostatka kvalitetnih saigraca, nemoci celog tima pa i nemotivisanosti, ipak taj Stankovic iako svestan svoje blede igre nije otisao, nije napao trenera, nije dobio crveni karton zbog NERVOZE, nije davao neodmerene izjave... Poneo se profesionalno od poceta do kraja. Mislite da je njemu bilo do zivota posle one blamaze. Svi su videli kako je izgledao pred zadnju utakmicu-postidjen i skrhan, ali je stisnuo zube, odigrao i poneo se, opet kazem - po meni, kapitenski na kraju!!!

Realno

pre 17 godina

Iskreno receno trebalo ih je sve kazniti, pa tako da u buducnosti bude jasno svakom igracu bez pogibije na terenu nema ni premije. Ovakvu proceduru bi trebalo uvesti kao obavezu. U slucaju remecenja mira u reprezentaciji, svadja, nepostovanja trenera i svega drugoga negativnog treba igrace debelo kazniti jer samo tako moze se nekoga nauciti ponasanju.

xdachax

pre 17 godina

Ma, daj... Ovo je javna prozivka pojedinaca i ne moze da donese nista dobro. Trebalo je kazniti kompletan tim, a novac pokloniti u dobrotvorne svrhe!

Zapelini

pre 17 godina

Ljudi, zašto? Zbog izjava i kartona!? Pa ko treba da bude kažnjen zbog pozivanja Dudića i Đorđevića !? Zašto prave gluposti pred kvalifikacije za EURO 2008 ?

Vlada

pre 17 godina

Nešto tu jako smrdi. Ispada da su kažnjeni oni koji su na očigled svih nas u igre naše reprezentacije unoslili maksimalan žar. Bilo je očigledno da se neki od ove petorice bore lavovski, kao da hoće iz kože da iskoče (pre svega Ljuboja, pa onda Koroman, pa Nađ - Vukić i Kežman su najverovatnije sav svoj žar potrošili van terena - čini mi se, barem kada je Kežman u pitanju, a za Vukića pretpostavljam, ne poznajem ga dobro). Pa onda osnovano sumnjam da su kažnjeni igrači sa svojim mišljenjem, manje poslušni i manje politički podobni igrači, koji se nisu uklopili u atmosferu koju su politikanti gradili u reprezentaciji. Ne bi bilo prvi put da nadrlja onaj koji odbije da prihvati stereotipe o nebeskom narodu predodređenom na uspeh, makar u ostvarenju tog uspeha svi izginuli na glup način.

Insajder

pre 17 godina

Proverite informaciju koliko je uzeo Petkovicev sin Dusan para za oni 5 dana. Pa ce vam konacno biti jasno iz kog razloga je Dusan stvarno pozvan u reprezentaciju.

bk2

pre 17 godina

MA KOJA JE TO KAZNA. SMESNO. PA TU SICU DANAS NI DECA NECE DA UZMU ZA DZEPARAC. TREBALO IM JE RECI PRE ODLASKA NA SP DA AKO NE BUDE ZALAGANJA DA CE IM BITI BLOKIRANA SREDSTVA NA DEVIZNIM RACUNIMA U STRANIM BANKAMA. VERUJEM DA BI TADA VECINA NJIH ODUSTALO DA IGRA ZA REPREZENTACIJU, JER SU DOSLI NA SP SAMO DA BI DOBILI NA CENI, AKO NJIH JOS UVEK NEKO IZ POZNATIH TIMOVA UOPSTE ZELI DA DOVEDE. ZASTO I PETKO NIJE NA SPISKU KAZNJENIH. TREBALO MU JE UZETI BAR 0:6 ODSTO PREMIJE. NIJE MI JASNO I KAKO SE TA SREDSTVA MOGU ZVATI PREMIJA, KADA SE ZNA DA SE PREMIJOM NAZIVAJU STIMULATIVNA NOVCANA SREDSTVA. U OVOM SLUCAJU TO JE ANTIPREMIJA.

Slavek

pre 17 godina

PA DA LI JE MOGUĆE DA I KAZNE IDU PO KLUPSKOJ PRIPADNOSTI. BRUKA, REALNOST OCIGLEDNO NIJE SRPKINJA. STANKOVIĆ JE IGRAO ODLIČNO SAMO SE PRAVIO, A DUDIĆ I ONAKO NIJE KRIV PA DEČKO JE JEDNOSTAVNO BOLESTAN A NISU MU DALI LEKIĆ.

Zivkovic

pre 17 godina

Po mom dubokom uverenju treba da bude kaznjena citava ekspedicija ( svi igraci,selektor i njegov sin, strucni stab, lekar, fizioterapeut ... svi,svi)- i to tako da ne dobiju ni dinara, osim sto su tamo jeli, spavali i pili. U katastrofalnom sportskom neuspehu ucestvovali su svi i imaju istu odgovornost, svako za svoj posao.
Odvojeno je pitanje da treba dodatno kaznjavati pojedine igrace za ekscese koje su pravili. Sigurno da treba da buud rigorozno kaznjeni, videti da li je to samo nevaspitanje i bezobrazluk ili nesto mnogo ozbiljnije stoji iza toga, a u najmanju ruku nikada ih vise ne treba pozivatu u reprezentaciju. Reprezentacija sastavljena samo od igraca domace lige bolje bi prosla od ove ekipe - jer su bili 32!
Petkovicu ozbiljno preporucujem da prestane da se bavi ovim poslom jer on
to definitivno ne razume, nema za to stofa,znanja , obrazovanja, prica napisane vidovdanske fraze kao pismene zadatke u osmogodisnjoj skoli, poverovao prevejanim lovanima iz inostranstva i - zeznuo i nas i sebe.
Zbogom gastarbajterska reprezentacio SRJ koja je sluzila da vam poveca cenu na pijaci, dobar dan reprezentacijo Srbije, sastavljena od mladih momaka koji ne pricaju nego igraju. Pa ako se i ne uspe, nista novo - nisu uspele ni samozvane vedete.
moraj

rale

pre 17 godina

Vukic odbio da udje u finisu meca sa OS!!!
Bio sam na stadionu (vozio 1000 km u jednom smeru) i cudilo me sto Petko ne uvodi Vukica kad zadnjih 15 min Ilic nije mogao da hoda, a kamoli potrci. Mislio sam da ce jadnik da se srusi...kad ono Zvonce nece da udje...Ma nebi mi taj vise zaigrao.
Sta da kaze jedan Mesi ili Tevez, koji su doktori fudbala za ove nase nabedjene zvezde, a igraju na kasicicu???
Oliver Kan, najbolji igrac proslog SP, strpljivo sedi na klupi. Nije mu pravo, al` cuti i trpi. Raul i Fabregas do poslednje utakmice na klupi. Inzagi, Robinjo, Trezige ...Da ne nabrajam vise. Ma sta su oni za naseg Kezu, Ljuboju, Zvonceta ...?
Koromana namerno ne stavljam u tu kategoriju jer se drznuo da kaze ono sto mi svi znamo, a to je da je taktika protiv Holandije bila ocajna i da smo igrali kukavicki protiv tima koji objektivno nije bolji od nas. Nasa jedina sansa je bila da roknemo Holandjane, a on igra na 0-0!!??!!

malisa

pre 17 godina

A kazna za selektora!!! Sramota i bruka ne bi potekla od igraca da su imali za selektora nekog sa "cvrstom rukom" (kao sto su ga imali Grci) pa ne bi dopustio da mu igraci kroje taktiku, spisak igraca, i ostalo. A o ponasanju igraca na SP je vec sve receno!

Bojan, Novi Sad

pre 17 godina

Kriv im je Kezman koji je plakao kad je dao gol Spancima, kriv je Vukic koji nije igrao ukupno 10 minuta, Koroman jedan od boljih pojedinaca na prvenstvu, Ljuboja takodje, kriv je i istroseni Nadj... NEVEROVATNO. Ovo je veca sramota nego poraz od Argentine!

nismo budale!!!!

pre 17 godina

Alo ljudi! Zna li neko ZAŠTO su kažnjeni?
Hoću da ćujem zvanično objašnjenje a ne da mi gledamo u pasulj!!! B92, učini nešto!

018

pre 17 godina

ako je nekog trebalo kazniti onda je to DEJAN STANKOVIC !
Inace glupa je to ideja... njima to nista ne predstavlja u zivotu a samo im stvarate negativnu atmesferu i teranje inata prema reprezentaciji....

Vlada

pre 17 godina

Prvo, ovo je otprilike logika: Koroman - zbog 2 zuta i discipline, Kezman - zbog crvenog i discipline, Ljuboja - sto je posle utakmice sa Argentinom preskako ogradu za novinarski pit kako bi izbegao pitanja (sto se obavezno kaznjava) ali posto su odlucili da smo jadni pa da nece kazniti nas sazvez i Ljuboju onda je nas savez odlucio da kazni njega,
Nadj - zbog crvenog, pre svega zbog prvog zutog gde kao decarac od 16 godina sutira loptu u publiku, a mi vodimo 2:0
Vukic - koliko shvatam i nije kaznjen nego nije ni bio sposoban za igranje pa nije ni zaradio te pare.
Ja se pitam sta je onda tek sa ostalima, Dekiju i slicnima i drzavljanstvo oduzeti. Vukic i Nadj zbog truda su zasluzili da budu poslednji za kaznjavanje posle cele reprezentacije osim Sase Ilica i Zigica.

Vlada

pre 17 godina

Drugo, Karadzic na TV-u kaze kaznjeni su tako sto nece dobiti poslednju ratu od FIFA koja je 20% i celokupan deo od Vlade Srbije koji treba da se isplati. Ja, ne mogu da verujem da ce parama poreskih obveznika tj. nas placati ovo sto smo gledali pa zar zato oduzimaju na ministarstvo prosvete i sporta umesto da se razvijaju pojedinacni sportovi koji su otisli u tri lepe, a Olimpijada ce za 2 godine, da ne pricam o prosveti. Oni ce nasim parama da plate profesionalne fudbalere koji su milionski placeni, zato sto su bili pozrtvovani da promovisu svoju zemlju na Mundijalu i da nas upropaste. Da ne pricam sto je to bila reprezentacija SCG, pa nek onda vlada te SCG ih isplati, a ne mojim parama i ostalih gradjana Srbije.

nije bitno

pre 17 godina

Odakle im ideja da treba kazniti Koromana i Nadja? Pa jedino ta dva fudbalera da su nesto napravili. Sramota.... Treba kazniti Stankovica, Djordjevica sto je pusta Robena da ga prolazi kao dete itd.... Cini mi se da se kaze da riba srmdi od glave a ne od repa. Problem sa sa ljudima koji sede u foteljama a ne u igracima. Treba ove foteljase opaliti po dzepu a ne igrace.

PAPAZJANIJA

pre 17 godina

Biras tim.Pricas o ratmicima.Ne slusas nikoga.Zoves sina da i on oseti Mundijal.Nemas taktiku.Ne zamenjujes povredjene.Stvaras losu atmosveru.Brukas nas kao gradjane.Niko iz saveza ne reaguje.Cast Stojkovicu iz Zvezde.Kezman glumi ludiolo.Kvari ambijent,ali ti si poceo prvi.Kezman namerno smeta Milosevicu u situacijama kad treba dati gol.Ti namerno ne zoves zamene za povredjene niti za sina.
Svi su oni pod tvojom jurisdikcijom.....
Sad ti dajes predlog za kazne?Pa to nema nigde sem u zemlji Srbiji.
1.Treba kazniti Iliju Petkovica.
2.Treba kazniti sve iz saveza na celu sa Karadzicem.
3.Dovesti na celo saveza i reprezentacije prave ljude.Ljude koji imaju stila.
4.Formirati istrazni tim da ispita ponasanje Kardzica ,Ilije,i svih fudbalera.Dali su bili podplaceni da kvare sve sto se moglo pokvariti.
5.Nemojte stavljati naslove o ILIJI PETKOVICU,jer je sve receno.
Jedino mi je zao sto nisam bio u prilici i da uradim ono sto sam konstatovao na ovom mestu posle poziva Dusana da se rekreira u Austriji.
A napisao sam:Smeniti ga i zaustaviti dalju bruku.Sve ostalo je mlacenje prazne slame.Ilija i druzina ce nam dokazati da je prirodno da voda tece uzbrdo.
Ma dosta vise!!!

Aca_USA

pre 17 godina

Ko je taj Karadzic? Gde je on igrao fudbal i kako je zasluzio da bude predsednik. Nema nama boljitka dok takvi vode fudbal. Treba uvesti pravilo da u FSS administraciji mogu da rade samo bivsi istaknuti fubaleri i reprezentativci, posebno onio koji su napravili uspesne karijere u inostranstvu (Antic, Bajevic, Galac, Stepanovic...)

SRBIN

pre 17 godina

Pa tu se zna sta je u pitanju!!!!OVAJ KARADZIC I OSTALI SU SE NADALI DRUGOM KRUGU I VISE PARA ZA NJIXOVE DZEPOVE ALI POSTO NE ONDA CE DA TO ODBIJU OD IGRACA A USPUT I DA NADJU KRIVCA!!!KO CE KARADZICU I PETKOVICU DA ODBIJE NOVAC NIKO!!PA NISU ONI CRVENO SLOVO U KALENDARU SRAM IX BILO!!

SRBIN

pre 17 godina

KAZNITI! ZA STA ? STO SU SE OSRAMOTILI!!NIJE TO ZBOG IGRACA VEC ZBOG OVIX MATORIX SA STOMACIMA I PUNIM DZEPOVIMA!! JA VAM KAZEM ONI NECE IZ SAVEZA NIPOSTO!TO SE SAMO PUSKOM MOZE OTERATI!! MA TO JE BRE NAUCILO DA NISTA NERADI CEO ZIVOT ZIVI OD PREVARE I MUTNIX RADNJI.SVE SU TO NEKAD BILI MLADI TITOVI KOMUNISTI!!! VISE MI JE MUKA OD OVAKVIX KAO OVAJ KARADZIC I OSTALIX A IMA IX KO ZNA...

Eug

pre 17 godina

Ako su igrači stvarno tako jedinstveni i dobri drugari ne bi smeli da dozvole da kazne samo ovu petoricu, nego sav novac koji se deli podeliti na ravne časti.

Zgembo Adislic

pre 17 godina

Mislim da su ovo kazne za igrace cije ponasanje nije bilo u najmanju ruku korektno u toku SP.
Vazno je shvatiti da su pojedinci sa problemima u glavi i viskom para u dzepovima.
Svako hoce da igra i da se dokazuje misleci da je bolji od onog drugog a klupa se smatra ponizenjem.
Veliki su egoisti i tesko je bilo kom selektoru da spoji igrace takvog mentaliteta.
Pa i sam Savo je rekao da nije isto kada se skupe na 3 dana i kada provedes sa nekim pripreme.
Voleo bih da neko od njih progovori kakvih je stvari tu bilo ali ono sto se prica mislim da se svodi na ovo:
Kezman i Koroman zbog raznih izjava na racun selektora. Ono sto smo mi culi verovatno je samo deo onoga je bilo medju njima.
Ljuboja koliko sam shvatio zahtevao je da igra protiv holandije i pritom se ponasao divljacki u svlacionici na poluvremenu tako da je "primorao" Iliju da ga ubaci u igru.zatim onaj slucaj sa Stankovicem a na kraju dan pre utakmice sa obalom bjelokosti rekao da mu je dosao cale i da ne moze da igra.kao povredjen.boli ga banana. citam danas u zurnalu da je njegovo ponasanje bilo takvo da ga vise nece pozivati u reprezentaciju sve i da je najbolji.
Nadj je kaznjen od strane saveza a koliko sam procitao i od strane FC Partizan t.j. Bjekovica zbog toga sto je decko NAMERNO napravio crveni karton protiv slonova jer nije hteo da igra na poziciji beka.
neverovatno. mislim da ako je tako treba mu zabraniti da nosi dres Srbije.
Za Vukica ne znam ali posto je igrao malo na prvenstvu sledi da je i on napusavao nekog sto ne igra on vec pera, mika ili laza. pa je u tome "malo" preterao.
Sledi da je Petkovic imao dosta problema sa svojim junacima i nije mogao bas da ih iskontrolise.
Ne pravdam selektora za njegove greske ali ako imate nabedjene zvezde u timu koji prave haos u ekipi
i ono sto ste zamislili da odigrate postaje tesko.
Mislim da se ponavlja ista prica kao i u kosarci samo sto Ilija nije Zeljko da to iznese na videlo.

kiki-riki

pre 17 godina

U zemlji seljaka ima puno ludaka, sve je naopako. Trener koji odgovara za ceo tim od pocetka laze na sve strane. Tvrdi kako ce igrati ofanzivno a ono bunker odbrana koju niko vise neigra. Kaznjen treba da bude on na prvom mestu, svakako sramotu koju je napravio ce nositi ceo zivot i njegovi naslednici.