Utorak, 27.06.2006.

17:39

Đoković prošao, Pašanski ispao

Izvor: MR

Ðokoviæ prošao, Pašanski ispao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

Parreira...

pre 17 godina

@aleksandar
O Boze o cemu ti pricas?!?! Oni su iz Srbije!! smatraju se kao srbi,samo idi na novakov sajt i pogledaj cija je zastava tamo pored njegovog imena:srpska zastava a ne zastava SCG...mislim,to sto su im roditelji od neznam gde ne znaci nista,samo ovde na nenormalnom balkanskom prostoru moze imati takve nebuloze,sentimentalne budalastine...moj otac je iz kanade,ja sam rodjen u BGD i smatram se srbinom,kakve veze ima odakle mi je otac,majka,papagaj ili tetka?!?!kakve besmislice. Dakle Nole i Ana su SRPSKI teniseri i oni se tako izglasavaju...

aleksandar

pre 17 godina

@ aca
ako su ti roditelji crnogorci i ti si!ti mozes bjezat od toga,ali znas da si crnogorac!najbolje bi bilo da se ja izjasnim brazilcem i pocnem da pjevam: ovog l(j)eta bicemo prvaci sv(j)eta! nisam ni ja za podjele ali smo se podijelili i zna se ko je crnogorac a ko srbin!i nemoze da se pise srpski teniser kad igraju kao SCG,a pogotovo kad je jos i crnogorac!isto kao i ana ivanovic!

aleksandar

pre 17 godina

i jos jednom napominjem:VIDIC JE SRBIN,JA SAM GA NAVEO SAMO KAO PRIMJER,isto kao sto sam mogo da navedem bilo koga drugog!i jos nesto za ACU:djecko,ocigledno si vrlo mlad kad prijetiš preko interneta

Dusan

pre 17 godina

Nije ti ispravna logika, Aleksandre. Tvoj imenjak Bogdanovic se u britanskoj stampi smatra - Britancem. Svi naravno znaju da je rodjen u Srbiji i da je kao dete sa roditeljima dosao u Britaniju.

Tropski Bar

pre 17 godina

Sta lupate bre?? Pa Nemanja Vidic je iz Uzica. A Ana Ivanovic je iz Beograda. Savetujem da proverite informacije prije nego sto dodjete ovde i pocnete pametovat.

Komentar na komentar "Rvata"

pre 17 godina

Nije moj stil, što bi se reklo, da šaljem, nego samo da čitam komentare, ali bih samo pohvalio još jedan sjajan komentar onog ko se potpisuje kao Rvat.Stručnost i duhovitost je uvek bila dobitna kombinacija. Dečko, srdačan pozdrav za tebe iz BG. Dragan.

Aca

pre 17 godina

@ aleksandar

Moji su iz Crne Gore ja sam rodjen u Beogradu , nazovi me Crnogorcem i ja cu te tuzim..............il ces ti mene tuzis...telesne povrede itd itd

Goran Popović

pre 17 godina

KAO I VEĆINI STANOVNIKA, NAŠIM SPORTAŠIMA SU PRE SVEGA POTREBNI PSIHOLOZI I PSIHIJATRI DA IH PRIPREME.

NAČIN NA KOJI NAŠI TENISERI-TENISAČICE SAMI SEBE PSIHIČKI UBIJAJU KADA NAPRAVE NEKI LOŠ POTEZ JE SPECIFIČAN. SLUŠAO SAM KOMENTARE NA EUROSPORTU NEKIH MEČEVA ANE IVANOVIĆ, ALI ISTO JE I SA PAŠANSKIM I ĐOKOVIĆEM. ODLIČNA TEHNIKA, ALI GUBE NA PSIHOLOŠKOM PLANU. SA BOLJOM PSIHIČKOM PRIPREMOM ANA BI PO SVOJIM SPOSOBNOSTIMA VEĆ DAVNO BILA MEĐU PRVIH 10, A OVAKO PITANJE JE DA LI ĆE TO IKADA POSTIĆI...

ŠTA SE TIČE SRPSKO-CRNOGORSKIH KOMENTARA PREDLAŽEM DA SE OSTAVIMO BUDALAŠTINA. ZAŠTO UVEK MORAMO PEVATI PESME KOJE NAM NAMEĆU POLITIČARI IZ SVOJIH SITNOSOPSTVENIČKIH INTERESA ?

NEKA SVI NAŠI SPORTAŠI BUDU NAJBOLJI NA PONOS I SRBA I CRNOGORACA!

zoran

pre 17 godina

Sta je sa vama ovde>>??
Srbi,Crnogorci i ostali..da li ste izgubili kompas...??? TAko malo vam treba da se svadjate,zaratite. Ukljucite mozak. Bice malo lakse.
Svi smo mi ljudi, koji jedno vreme borave na ovoj planeti. Posle toga,nema srba,crnogoraca niti afrikanaca i ostalih gluposti koje su od nas cinile ne-ljude.
Izdignite se iznad mentalnih podela koje ubise vasu dusu.
Pozdrav

Marko D.

pre 17 godina

@Aleksandar Vise od polovine Srba ima Crnogorske,Krajiske(nazalost i Turske)gene.Kao sto su i svi Crnogorci i Krajisnici dosli tamo iz Srbije.Manite se istorije,da ste je bolje znali...

Ivan

pre 17 godina

Za sve koji nas dele na Srbe i Crnogorce!
I moja pra pra deda je poreklom sa Zabljaka, pa se i zaseok gde je rodjena moja baba zove zbog toga Zabici, pa sam ja Srbin, prema tome suludo je da se zbog raznoraznih srpskih i crnogorskih malih Sloba - velikih lidera mi ovde raspravljamo ko je Srbin a ko Crnogorac, Ana i Novak su rodom iz Beograda, a Nemanja Vidic iz Uzica i oni ce odluciti da li su Srbi ili Crnogorci. Pozdrav

NF

pre 17 godina

@aleksandar
Arpad Sterbik je srpski rukometas, Albert Nadj je srpski fudbaler. Bas na isti nacin kao sto je Klose nemacki fudbaler i Vijera francuski.

blah

pre 17 godina

Kako pricate takwe nebuloze, nije mi jasno.. Vidic je rodjen u Uzicu, a ne znam od kada to pripada Crnoj Gori.. Uostalom, nije bitno odakle su im roditelji, wec je bitno kako se oni osecaju, izjasnjawaju.. Dakle, Vidic je Uzicanin i ima prawo nastupa za Srbiju.. Pozdraw swima

aleksandar

pre 17 godina

ljudi
ja sam napisao sta bi bilo kad bi mi pisali da je naprimjer vidic iz cg!on je srbin i treba da igra za srbiju a ana i djoka su crnogorci odje pise srpski teniseri iako igraju pod nasom bivsom zastavom,znaci u najmanju ruku srpsko-crnogorski teniseri.a sto se tice glasanja i ja sam zaokružijo NE,ali eto nazalost nije nam uspjelo!pozdrav srpskoj braci a i mojim crnogorcima!

horney.cg.boy

pre 17 godina

aleksandre...sto da ne pisu. volio bih i ja da igraju za crnu goru jer su iz nje (mada je djokovic starinom sa zabljaka, tj valjda njegov otac madi nisam siguran oko svega toga, sl su djokovici 100% crnogorci)ali su i jedno i drugo izjavili da ne zele da igraju za cg vec za srbiju, kao sto ce vjerovatno igrati i aleksandar pavlovic za komsije...jbga...
"nasima" srecno na wimbledonu, ocekujem najvise opet od djokovica koji realno jedini ima kvalite i polet za nesto vise, pritom misleci na ulazak u 8, jer ana i jelena koliko god da su jake i talentovane,ipak imaju tu barijeru 3. max 4. kola i dok ne naprave korak naprijed u svim segmentima, posebno kondiciji i psihi, nemaju cemu da se nadaju na gren slem turnirima. redovno imaju po jedan los dan i on ih skupo kosta...kao i cesti padovi koncentracije najcesce prouzrokovani velikom nervozom zbog svojih "unforced errors" i manjka kondicije...djokovic moze i protiv robreda koji je igrac sljake. nole ima zvek predizpozicije, visinu od 1.87, snazan servis dobar volej, brz je... pocinje njegovo vrijeme...pamet u glavu i pozdrav iz inostranstva, cg :)

Ron Jeremy

pre 17 godina

Aleksandre, kao prvo trebao bi da znaz da je Ana rodjena u Beogradu isto kao i Djokovic. Kao drugo, oni se nezavisno od toga izjasnjavaju kao Srbi i igraju pod njenom zastavom. Dokle? To je vec drugo pitanje. A sto se tice Nemanje Vidica eto vam ga zajedno u paketu sa Dudicem.

darko

pre 17 godina

Gledam Pasanskog protiv Agasija koji se jedva krece. Pa ako njgea danas nije mogao dobiti , koga on uopste moze pobediti..??
Jadno,jadno....

Federer odrao, po obicaju...

Nadal, ni malo ubedljiv protiv talentovanog Bogdanovica...

guga

pre 17 godina

Za @aleksandra:
ana i novak su iz Beograda,rodjeni ovde.I da su iz Podgorice/zabljaka onu igraju za Srbiju tako da je tacno pisati SRPSKI teniseri...da oni igraju za Tajland ili Kongo oni bi bili Tajlandski,Kongonski teniseri...tako da....shhhhhhhh

Srpski djetic

pre 17 godina

@aleksandar:
Nisu Ana i Nole jedini koji su poreklom koji su iz Crne Gore, i koji ce igrati za Srbiju. Pa bar 50% pravoslavnih iz CG je glasalo za zajednicu sa Srbijom. A sto se Vidica tice, mislim da on nije jedini fudbaler koji ce iz CG izgrati za Srbiju. Vreme ce pokazati.

aleksandar

pre 17 godina

zamolijo
bih b92,da ne obljavljuje srpski teniser djokovic i srpska teniserka ana ivanovic,jer je ana podgoricanka a djoka je sa žabljaka.zamislite kako bi bilo kad bi mi za bracu srbe pisali crnogorski fudbaler nemanja vidic.

Rvat

pre 17 godina

Elem, kako se nogometaši i fudbaleri već davno leškaju po jahticama,
ovdašnjem puku i narodu ostade ne baš prispodobna varijanta navijanja
za tenisače. Pa kako je kod nas Goran ipak navukao raju na to, mislim da
naše istočne susede poslije fudbalskog prizemljenja, teško mogu nekakvi
bakrači, nekakvi tenisači, vratiti u život. A i prizemljenje je bilo bogme, nešto surovije.
Opraštam si ovu malu digresiju (ipak je ovaj vašar svake 4 g.) i prelazimo na posao.

Zemlja i RG - nikad bolje, nikad žveltije.
Ali ipak, kontam, ovo je bal za prave muškarce!

Ipak prvo žene:
ABRAMOVIĆ - Mauresmo - Aerodrom.
IVANOVIĆ - treće kolo i SAFINA. I onda na pobjednika Abramović-Mauresmo (event. Krajicek).
Po meni, može, a pomalo bi i već morala, sve.
JANKOVIĆ - trebala bi do trećeg kola i Venus. Poslije bi trebala na aerodrom.
KOSTANIĆ - do Šarapove - a ova joj nije daleko.
ŠPREM - na Lisjak u trećem kolu. Nevjerojatno da je vjerojatno.
LISJAK - pogledaj pod ŠPREM.

Dasovani:
ĐOKOVIĆ - preskoćimo Goldsteina, Robredo - Monfils - Ančić - Federer.
I to netom nakon Horna - Gonzales - Haas - Monfils - Nadal. Mi stari briškulaši
velimo. "Peško moja, pređi na drugoga..."
ANČIĆ - prva dva kola bi trebala biti rutinska. A onda sve teže. I teže.. Ali, ovo
je taj trenutak!
KARLOVIĆ - eventualno do Ančića. In servis veritas...
KARANUŠIĆ - hvata zadnji vlak da konačno izbjegne prvi avion...
TIPSAREVIĆ - Roddick tj.aerodrom.
LJUBA - čisto, čištće, najčišće. Do četvrtfinala i Nadala ko... Tursunov?!
Samo Ljubo može zaustaviti Ljubu do polufinala. Hewit! Do finala. Ali opet,
ne vjerujem mu na travi...
PAŠANSKI - tragično i neoprostivo bi bilo da on zaključi Agasijevu priču na
Wimbldonu. Ako Agasi ne bude mogao, on mora predati!

P.s.
Možda nekom izgleda čudno što se s ovim presjekom ždrijeba nisam javio ranije.
Bejah zauzet. E, radi se u Hrvatskoj, radi. Pa se i ima. Pa je i Yugo dobija nove felge.
A i djelujem mudrije u nekim komentarima, ako već znam rezultat.

Rvat

pre 17 godina

Elem, kako se nogometaši i fudbaleri već davno leškaju po jahticama,
ovdašnjem puku i narodu ostade ne baš prispodobna varijanta navijanja
za tenisače. Pa kako je kod nas Goran ipak navukao raju na to, mislim da
naše istočne susede poslije fudbalskog prizemljenja, teško mogu nekakvi
bakrači, nekakvi tenisači, vratiti u život. A i prizemljenje je bilo bogme, nešto surovije.
Opraštam si ovu malu digresiju (ipak je ovaj vašar svake 4 g.) i prelazimo na posao.

Zemlja i RG - nikad bolje, nikad žveltije.
Ali ipak, kontam, ovo je bal za prave muškarce!

Ipak prvo žene:
ABRAMOVIĆ - Mauresmo - Aerodrom.
IVANOVIĆ - treće kolo i SAFINA. I onda na pobjednika Abramović-Mauresmo (event. Krajicek).
Po meni, može, a pomalo bi i već morala, sve.
JANKOVIĆ - trebala bi do trećeg kola i Venus. Poslije bi trebala na aerodrom.
KOSTANIĆ - do Šarapove - a ova joj nije daleko.
ŠPREM - na Lisjak u trećem kolu. Nevjerojatno da je vjerojatno.
LISJAK - pogledaj pod ŠPREM.

Dasovani:
ĐOKOVIĆ - preskoćimo Goldsteina, Robredo - Monfils - Ančić - Federer.
I to netom nakon Horna - Gonzales - Haas - Monfils - Nadal. Mi stari briškulaši
velimo. "Peško moja, pređi na drugoga..."
ANČIĆ - prva dva kola bi trebala biti rutinska. A onda sve teže. I teže.. Ali, ovo
je taj trenutak!
KARLOVIĆ - eventualno do Ančića. In servis veritas...
KARANUŠIĆ - hvata zadnji vlak da konačno izbjegne prvi avion...
TIPSAREVIĆ - Roddick tj.aerodrom.
LJUBA - čisto, čištće, najčišće. Do četvrtfinala i Nadala ko... Tursunov?!
Samo Ljubo može zaustaviti Ljubu do polufinala. Hewit! Do finala. Ali opet,
ne vjerujem mu na travi...
PAŠANSKI - tragično i neoprostivo bi bilo da on zaključi Agasijevu priču na
Wimbldonu. Ako Agasi ne bude mogao, on mora predati!

P.s.
Možda nekom izgleda čudno što se s ovim presjekom ždrijeba nisam javio ranije.
Bejah zauzet. E, radi se u Hrvatskoj, radi. Pa se i ima. Pa je i Yugo dobija nove felge.
A i djelujem mudrije u nekim komentarima, ako već znam rezultat.

aleksandar

pre 17 godina

zamolijo
bih b92,da ne obljavljuje srpski teniser djokovic i srpska teniserka ana ivanovic,jer je ana podgoricanka a djoka je sa žabljaka.zamislite kako bi bilo kad bi mi za bracu srbe pisali crnogorski fudbaler nemanja vidic.

Srpski djetic

pre 17 godina

@aleksandar:
Nisu Ana i Nole jedini koji su poreklom koji su iz Crne Gore, i koji ce igrati za Srbiju. Pa bar 50% pravoslavnih iz CG je glasalo za zajednicu sa Srbijom. A sto se Vidica tice, mislim da on nije jedini fudbaler koji ce iz CG izgrati za Srbiju. Vreme ce pokazati.

guga

pre 17 godina

Za @aleksandra:
ana i novak su iz Beograda,rodjeni ovde.I da su iz Podgorice/zabljaka onu igraju za Srbiju tako da je tacno pisati SRPSKI teniseri...da oni igraju za Tajland ili Kongo oni bi bili Tajlandski,Kongonski teniseri...tako da....shhhhhhhh

horney.cg.boy

pre 17 godina

aleksandre...sto da ne pisu. volio bih i ja da igraju za crnu goru jer su iz nje (mada je djokovic starinom sa zabljaka, tj valjda njegov otac madi nisam siguran oko svega toga, sl su djokovici 100% crnogorci)ali su i jedno i drugo izjavili da ne zele da igraju za cg vec za srbiju, kao sto ce vjerovatno igrati i aleksandar pavlovic za komsije...jbga...
"nasima" srecno na wimbledonu, ocekujem najvise opet od djokovica koji realno jedini ima kvalite i polet za nesto vise, pritom misleci na ulazak u 8, jer ana i jelena koliko god da su jake i talentovane,ipak imaju tu barijeru 3. max 4. kola i dok ne naprave korak naprijed u svim segmentima, posebno kondiciji i psihi, nemaju cemu da se nadaju na gren slem turnirima. redovno imaju po jedan los dan i on ih skupo kosta...kao i cesti padovi koncentracije najcesce prouzrokovani velikom nervozom zbog svojih "unforced errors" i manjka kondicije...djokovic moze i protiv robreda koji je igrac sljake. nole ima zvek predizpozicije, visinu od 1.87, snazan servis dobar volej, brz je... pocinje njegovo vrijeme...pamet u glavu i pozdrav iz inostranstva, cg :)

Ron Jeremy

pre 17 godina

Aleksandre, kao prvo trebao bi da znaz da je Ana rodjena u Beogradu isto kao i Djokovic. Kao drugo, oni se nezavisno od toga izjasnjavaju kao Srbi i igraju pod njenom zastavom. Dokle? To je vec drugo pitanje. A sto se tice Nemanje Vidica eto vam ga zajedno u paketu sa Dudicem.

darko

pre 17 godina

Gledam Pasanskog protiv Agasija koji se jedva krece. Pa ako njgea danas nije mogao dobiti , koga on uopste moze pobediti..??
Jadno,jadno....

Federer odrao, po obicaju...

Nadal, ni malo ubedljiv protiv talentovanog Bogdanovica...

aleksandar

pre 17 godina

ljudi
ja sam napisao sta bi bilo kad bi mi pisali da je naprimjer vidic iz cg!on je srbin i treba da igra za srbiju a ana i djoka su crnogorci odje pise srpski teniseri iako igraju pod nasom bivsom zastavom,znaci u najmanju ruku srpsko-crnogorski teniseri.a sto se tice glasanja i ja sam zaokružijo NE,ali eto nazalost nije nam uspjelo!pozdrav srpskoj braci a i mojim crnogorcima!

blah

pre 17 godina

Kako pricate takwe nebuloze, nije mi jasno.. Vidic je rodjen u Uzicu, a ne znam od kada to pripada Crnoj Gori.. Uostalom, nije bitno odakle su im roditelji, wec je bitno kako se oni osecaju, izjasnjawaju.. Dakle, Vidic je Uzicanin i ima prawo nastupa za Srbiju.. Pozdraw swima

NF

pre 17 godina

@aleksandar
Arpad Sterbik je srpski rukometas, Albert Nadj je srpski fudbaler. Bas na isti nacin kao sto je Klose nemacki fudbaler i Vijera francuski.

Ivan

pre 17 godina

Za sve koji nas dele na Srbe i Crnogorce!
I moja pra pra deda je poreklom sa Zabljaka, pa se i zaseok gde je rodjena moja baba zove zbog toga Zabici, pa sam ja Srbin, prema tome suludo je da se zbog raznoraznih srpskih i crnogorskih malih Sloba - velikih lidera mi ovde raspravljamo ko je Srbin a ko Crnogorac, Ana i Novak su rodom iz Beograda, a Nemanja Vidic iz Uzica i oni ce odluciti da li su Srbi ili Crnogorci. Pozdrav

Marko D.

pre 17 godina

@Aleksandar Vise od polovine Srba ima Crnogorske,Krajiske(nazalost i Turske)gene.Kao sto su i svi Crnogorci i Krajisnici dosli tamo iz Srbije.Manite se istorije,da ste je bolje znali...

Goran Popović

pre 17 godina

KAO I VEĆINI STANOVNIKA, NAŠIM SPORTAŠIMA SU PRE SVEGA POTREBNI PSIHOLOZI I PSIHIJATRI DA IH PRIPREME.

NAČIN NA KOJI NAŠI TENISERI-TENISAČICE SAMI SEBE PSIHIČKI UBIJAJU KADA NAPRAVE NEKI LOŠ POTEZ JE SPECIFIČAN. SLUŠAO SAM KOMENTARE NA EUROSPORTU NEKIH MEČEVA ANE IVANOVIĆ, ALI ISTO JE I SA PAŠANSKIM I ĐOKOVIĆEM. ODLIČNA TEHNIKA, ALI GUBE NA PSIHOLOŠKOM PLANU. SA BOLJOM PSIHIČKOM PRIPREMOM ANA BI PO SVOJIM SPOSOBNOSTIMA VEĆ DAVNO BILA MEĐU PRVIH 10, A OVAKO PITANJE JE DA LI ĆE TO IKADA POSTIĆI...

ŠTA SE TIČE SRPSKO-CRNOGORSKIH KOMENTARA PREDLAŽEM DA SE OSTAVIMO BUDALAŠTINA. ZAŠTO UVEK MORAMO PEVATI PESME KOJE NAM NAMEĆU POLITIČARI IZ SVOJIH SITNOSOPSTVENIČKIH INTERESA ?

NEKA SVI NAŠI SPORTAŠI BUDU NAJBOLJI NA PONOS I SRBA I CRNOGORACA!

zoran

pre 17 godina

Sta je sa vama ovde>>??
Srbi,Crnogorci i ostali..da li ste izgubili kompas...??? TAko malo vam treba da se svadjate,zaratite. Ukljucite mozak. Bice malo lakse.
Svi smo mi ljudi, koji jedno vreme borave na ovoj planeti. Posle toga,nema srba,crnogoraca niti afrikanaca i ostalih gluposti koje su od nas cinile ne-ljude.
Izdignite se iznad mentalnih podela koje ubise vasu dusu.
Pozdrav

Komentar na komentar "Rvata"

pre 17 godina

Nije moj stil, što bi se reklo, da šaljem, nego samo da čitam komentare, ali bih samo pohvalio još jedan sjajan komentar onog ko se potpisuje kao Rvat.Stručnost i duhovitost je uvek bila dobitna kombinacija. Dečko, srdačan pozdrav za tebe iz BG. Dragan.

Aca

pre 17 godina

@ aleksandar

Moji su iz Crne Gore ja sam rodjen u Beogradu , nazovi me Crnogorcem i ja cu te tuzim..............il ces ti mene tuzis...telesne povrede itd itd

Tropski Bar

pre 17 godina

Sta lupate bre?? Pa Nemanja Vidic je iz Uzica. A Ana Ivanovic je iz Beograda. Savetujem da proverite informacije prije nego sto dodjete ovde i pocnete pametovat.

Dusan

pre 17 godina

Nije ti ispravna logika, Aleksandre. Tvoj imenjak Bogdanovic se u britanskoj stampi smatra - Britancem. Svi naravno znaju da je rodjen u Srbiji i da je kao dete sa roditeljima dosao u Britaniju.

aleksandar

pre 17 godina

@ aca
ako su ti roditelji crnogorci i ti si!ti mozes bjezat od toga,ali znas da si crnogorac!najbolje bi bilo da se ja izjasnim brazilcem i pocnem da pjevam: ovog l(j)eta bicemo prvaci sv(j)eta! nisam ni ja za podjele ali smo se podijelili i zna se ko je crnogorac a ko srbin!i nemoze da se pise srpski teniser kad igraju kao SCG,a pogotovo kad je jos i crnogorac!isto kao i ana ivanovic!

aleksandar

pre 17 godina

i jos jednom napominjem:VIDIC JE SRBIN,JA SAM GA NAVEO SAMO KAO PRIMJER,isto kao sto sam mogo da navedem bilo koga drugog!i jos nesto za ACU:djecko,ocigledno si vrlo mlad kad prijetiš preko interneta

Parreira...

pre 17 godina

@aleksandar
O Boze o cemu ti pricas?!?! Oni su iz Srbije!! smatraju se kao srbi,samo idi na novakov sajt i pogledaj cija je zastava tamo pored njegovog imena:srpska zastava a ne zastava SCG...mislim,to sto su im roditelji od neznam gde ne znaci nista,samo ovde na nenormalnom balkanskom prostoru moze imati takve nebuloze,sentimentalne budalastine...moj otac je iz kanade,ja sam rodjen u BGD i smatram se srbinom,kakve veze ima odakle mi je otac,majka,papagaj ili tetka?!?!kakve besmislice. Dakle Nole i Ana su SRPSKI teniseri i oni se tako izglasavaju...

Rvat

pre 17 godina

Elem, kako se nogometaši i fudbaleri već davno leškaju po jahticama,
ovdašnjem puku i narodu ostade ne baš prispodobna varijanta navijanja
za tenisače. Pa kako je kod nas Goran ipak navukao raju na to, mislim da
naše istočne susede poslije fudbalskog prizemljenja, teško mogu nekakvi
bakrači, nekakvi tenisači, vratiti u život. A i prizemljenje je bilo bogme, nešto surovije.
Opraštam si ovu malu digresiju (ipak je ovaj vašar svake 4 g.) i prelazimo na posao.

Zemlja i RG - nikad bolje, nikad žveltije.
Ali ipak, kontam, ovo je bal za prave muškarce!

Ipak prvo žene:
ABRAMOVIĆ - Mauresmo - Aerodrom.
IVANOVIĆ - treće kolo i SAFINA. I onda na pobjednika Abramović-Mauresmo (event. Krajicek).
Po meni, može, a pomalo bi i već morala, sve.
JANKOVIĆ - trebala bi do trećeg kola i Venus. Poslije bi trebala na aerodrom.
KOSTANIĆ - do Šarapove - a ova joj nije daleko.
ŠPREM - na Lisjak u trećem kolu. Nevjerojatno da je vjerojatno.
LISJAK - pogledaj pod ŠPREM.

Dasovani:
ĐOKOVIĆ - preskoćimo Goldsteina, Robredo - Monfils - Ančić - Federer.
I to netom nakon Horna - Gonzales - Haas - Monfils - Nadal. Mi stari briškulaši
velimo. "Peško moja, pređi na drugoga..."
ANČIĆ - prva dva kola bi trebala biti rutinska. A onda sve teže. I teže.. Ali, ovo
je taj trenutak!
KARLOVIĆ - eventualno do Ančića. In servis veritas...
KARANUŠIĆ - hvata zadnji vlak da konačno izbjegne prvi avion...
TIPSAREVIĆ - Roddick tj.aerodrom.
LJUBA - čisto, čištće, najčišće. Do četvrtfinala i Nadala ko... Tursunov?!
Samo Ljubo može zaustaviti Ljubu do polufinala. Hewit! Do finala. Ali opet,
ne vjerujem mu na travi...
PAŠANSKI - tragično i neoprostivo bi bilo da on zaključi Agasijevu priču na
Wimbldonu. Ako Agasi ne bude mogao, on mora predati!

P.s.
Možda nekom izgleda čudno što se s ovim presjekom ždrijeba nisam javio ranije.
Bejah zauzet. E, radi se u Hrvatskoj, radi. Pa se i ima. Pa je i Yugo dobija nove felge.
A i djelujem mudrije u nekim komentarima, ako već znam rezultat.

aleksandar

pre 17 godina

zamolijo
bih b92,da ne obljavljuje srpski teniser djokovic i srpska teniserka ana ivanovic,jer je ana podgoricanka a djoka je sa žabljaka.zamislite kako bi bilo kad bi mi za bracu srbe pisali crnogorski fudbaler nemanja vidic.

Srpski djetic

pre 17 godina

@aleksandar:
Nisu Ana i Nole jedini koji su poreklom koji su iz Crne Gore, i koji ce igrati za Srbiju. Pa bar 50% pravoslavnih iz CG je glasalo za zajednicu sa Srbijom. A sto se Vidica tice, mislim da on nije jedini fudbaler koji ce iz CG izgrati za Srbiju. Vreme ce pokazati.

guga

pre 17 godina

Za @aleksandra:
ana i novak su iz Beograda,rodjeni ovde.I da su iz Podgorice/zabljaka onu igraju za Srbiju tako da je tacno pisati SRPSKI teniseri...da oni igraju za Tajland ili Kongo oni bi bili Tajlandski,Kongonski teniseri...tako da....shhhhhhhh

horney.cg.boy

pre 17 godina

aleksandre...sto da ne pisu. volio bih i ja da igraju za crnu goru jer su iz nje (mada je djokovic starinom sa zabljaka, tj valjda njegov otac madi nisam siguran oko svega toga, sl su djokovici 100% crnogorci)ali su i jedno i drugo izjavili da ne zele da igraju za cg vec za srbiju, kao sto ce vjerovatno igrati i aleksandar pavlovic za komsije...jbga...
"nasima" srecno na wimbledonu, ocekujem najvise opet od djokovica koji realno jedini ima kvalite i polet za nesto vise, pritom misleci na ulazak u 8, jer ana i jelena koliko god da su jake i talentovane,ipak imaju tu barijeru 3. max 4. kola i dok ne naprave korak naprijed u svim segmentima, posebno kondiciji i psihi, nemaju cemu da se nadaju na gren slem turnirima. redovno imaju po jedan los dan i on ih skupo kosta...kao i cesti padovi koncentracije najcesce prouzrokovani velikom nervozom zbog svojih "unforced errors" i manjka kondicije...djokovic moze i protiv robreda koji je igrac sljake. nole ima zvek predizpozicije, visinu od 1.87, snazan servis dobar volej, brz je... pocinje njegovo vrijeme...pamet u glavu i pozdrav iz inostranstva, cg :)

Ron Jeremy

pre 17 godina

Aleksandre, kao prvo trebao bi da znaz da je Ana rodjena u Beogradu isto kao i Djokovic. Kao drugo, oni se nezavisno od toga izjasnjavaju kao Srbi i igraju pod njenom zastavom. Dokle? To je vec drugo pitanje. A sto se tice Nemanje Vidica eto vam ga zajedno u paketu sa Dudicem.

darko

pre 17 godina

Gledam Pasanskog protiv Agasija koji se jedva krece. Pa ako njgea danas nije mogao dobiti , koga on uopste moze pobediti..??
Jadno,jadno....

Federer odrao, po obicaju...

Nadal, ni malo ubedljiv protiv talentovanog Bogdanovica...

aleksandar

pre 17 godina

ljudi
ja sam napisao sta bi bilo kad bi mi pisali da je naprimjer vidic iz cg!on je srbin i treba da igra za srbiju a ana i djoka su crnogorci odje pise srpski teniseri iako igraju pod nasom bivsom zastavom,znaci u najmanju ruku srpsko-crnogorski teniseri.a sto se tice glasanja i ja sam zaokružijo NE,ali eto nazalost nije nam uspjelo!pozdrav srpskoj braci a i mojim crnogorcima!

blah

pre 17 godina

Kako pricate takwe nebuloze, nije mi jasno.. Vidic je rodjen u Uzicu, a ne znam od kada to pripada Crnoj Gori.. Uostalom, nije bitno odakle su im roditelji, wec je bitno kako se oni osecaju, izjasnjawaju.. Dakle, Vidic je Uzicanin i ima prawo nastupa za Srbiju.. Pozdraw swima

NF

pre 17 godina

@aleksandar
Arpad Sterbik je srpski rukometas, Albert Nadj je srpski fudbaler. Bas na isti nacin kao sto je Klose nemacki fudbaler i Vijera francuski.

Ivan

pre 17 godina

Za sve koji nas dele na Srbe i Crnogorce!
I moja pra pra deda je poreklom sa Zabljaka, pa se i zaseok gde je rodjena moja baba zove zbog toga Zabici, pa sam ja Srbin, prema tome suludo je da se zbog raznoraznih srpskih i crnogorskih malih Sloba - velikih lidera mi ovde raspravljamo ko je Srbin a ko Crnogorac, Ana i Novak su rodom iz Beograda, a Nemanja Vidic iz Uzica i oni ce odluciti da li su Srbi ili Crnogorci. Pozdrav

Marko D.

pre 17 godina

@Aleksandar Vise od polovine Srba ima Crnogorske,Krajiske(nazalost i Turske)gene.Kao sto su i svi Crnogorci i Krajisnici dosli tamo iz Srbije.Manite se istorije,da ste je bolje znali...

Goran Popović

pre 17 godina

KAO I VEĆINI STANOVNIKA, NAŠIM SPORTAŠIMA SU PRE SVEGA POTREBNI PSIHOLOZI I PSIHIJATRI DA IH PRIPREME.

NAČIN NA KOJI NAŠI TENISERI-TENISAČICE SAMI SEBE PSIHIČKI UBIJAJU KADA NAPRAVE NEKI LOŠ POTEZ JE SPECIFIČAN. SLUŠAO SAM KOMENTARE NA EUROSPORTU NEKIH MEČEVA ANE IVANOVIĆ, ALI ISTO JE I SA PAŠANSKIM I ĐOKOVIĆEM. ODLIČNA TEHNIKA, ALI GUBE NA PSIHOLOŠKOM PLANU. SA BOLJOM PSIHIČKOM PRIPREMOM ANA BI PO SVOJIM SPOSOBNOSTIMA VEĆ DAVNO BILA MEĐU PRVIH 10, A OVAKO PITANJE JE DA LI ĆE TO IKADA POSTIĆI...

ŠTA SE TIČE SRPSKO-CRNOGORSKIH KOMENTARA PREDLAŽEM DA SE OSTAVIMO BUDALAŠTINA. ZAŠTO UVEK MORAMO PEVATI PESME KOJE NAM NAMEĆU POLITIČARI IZ SVOJIH SITNOSOPSTVENIČKIH INTERESA ?

NEKA SVI NAŠI SPORTAŠI BUDU NAJBOLJI NA PONOS I SRBA I CRNOGORACA!

zoran

pre 17 godina

Sta je sa vama ovde>>??
Srbi,Crnogorci i ostali..da li ste izgubili kompas...??? TAko malo vam treba da se svadjate,zaratite. Ukljucite mozak. Bice malo lakse.
Svi smo mi ljudi, koji jedno vreme borave na ovoj planeti. Posle toga,nema srba,crnogoraca niti afrikanaca i ostalih gluposti koje su od nas cinile ne-ljude.
Izdignite se iznad mentalnih podela koje ubise vasu dusu.
Pozdrav

Komentar na komentar "Rvata"

pre 17 godina

Nije moj stil, što bi se reklo, da šaljem, nego samo da čitam komentare, ali bih samo pohvalio još jedan sjajan komentar onog ko se potpisuje kao Rvat.Stručnost i duhovitost je uvek bila dobitna kombinacija. Dečko, srdačan pozdrav za tebe iz BG. Dragan.

Aca

pre 17 godina

@ aleksandar

Moji su iz Crne Gore ja sam rodjen u Beogradu , nazovi me Crnogorcem i ja cu te tuzim..............il ces ti mene tuzis...telesne povrede itd itd

Tropski Bar

pre 17 godina

Sta lupate bre?? Pa Nemanja Vidic je iz Uzica. A Ana Ivanovic je iz Beograda. Savetujem da proverite informacije prije nego sto dodjete ovde i pocnete pametovat.

Dusan

pre 17 godina

Nije ti ispravna logika, Aleksandre. Tvoj imenjak Bogdanovic se u britanskoj stampi smatra - Britancem. Svi naravno znaju da je rodjen u Srbiji i da je kao dete sa roditeljima dosao u Britaniju.

aleksandar

pre 17 godina

@ aca
ako su ti roditelji crnogorci i ti si!ti mozes bjezat od toga,ali znas da si crnogorac!najbolje bi bilo da se ja izjasnim brazilcem i pocnem da pjevam: ovog l(j)eta bicemo prvaci sv(j)eta! nisam ni ja za podjele ali smo se podijelili i zna se ko je crnogorac a ko srbin!i nemoze da se pise srpski teniser kad igraju kao SCG,a pogotovo kad je jos i crnogorac!isto kao i ana ivanovic!

aleksandar

pre 17 godina

i jos jednom napominjem:VIDIC JE SRBIN,JA SAM GA NAVEO SAMO KAO PRIMJER,isto kao sto sam mogo da navedem bilo koga drugog!i jos nesto za ACU:djecko,ocigledno si vrlo mlad kad prijetiš preko interneta

Parreira...

pre 17 godina

@aleksandar
O Boze o cemu ti pricas?!?! Oni su iz Srbije!! smatraju se kao srbi,samo idi na novakov sajt i pogledaj cija je zastava tamo pored njegovog imena:srpska zastava a ne zastava SCG...mislim,to sto su im roditelji od neznam gde ne znaci nista,samo ovde na nenormalnom balkanskom prostoru moze imati takve nebuloze,sentimentalne budalastine...moj otac je iz kanade,ja sam rodjen u BGD i smatram se srbinom,kakve veze ima odakle mi je otac,majka,papagaj ili tetka?!?!kakve besmislice. Dakle Nole i Ana su SRPSKI teniseri i oni se tako izglasavaju...