Nedelja, 24.10.2021.

08:00

Bogdanovo veče za zaborav

Košarkaši Atlanta Hoksa poraženi su na gostovanju kod Klivlend Kavalirsa – 101:95.

Izvor: MT

Bogdanovo veèe za zaborav IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Milosh-Nish

pre 2 godine

Bogdan mora da bude agresivniji, sinoc jedva da je imao loptu u rukuama ali ono sto ljudi koji nisu gledali sinoc ne znaju je da je pokidao u odbrani i totalno neutralisao Sextona, najboljeg igraca Cavsa, Rubio objasnio s druge strane.

2CRAZY

pre 2 godine

Ja zaista ne razumem kako Bogi može da toleriše to da mu se tri saigrača ispucavaju, a on kao najbolji šuter, skoro uopšte me uzima šuteve... Ovako kako igra, bolje da ne igra, za njega je ili neki tim koji igra timsku košarku ili neki gde će biti prva zvezda ko Dončić što je u Dalasu... ali kako što rekoh skoro, jedino ima poente gledati Jokića, jer imaš šta da vidiš, ovi ostali su sve igrači zadatka...

smeh

pre 2 godine

Današnja košarka. Možda sledeći put ovaj Jang da šutne 40 puta kako bi došao do brojke od 30 poena. Smejurija. I naravno to je zvezda kluba koja je toliko glupa da će zadovoljiti svoj ego na račun rezultata ekipe. Velika većina današnjih igrača je takva. A Bogdanović samo igra kako je igrao skoro uvek u NBA, solidno ili i gore od toga. Doduše on je tamo tek neka treća, četvrta opcija u napadu pa ako ga kojim slučajem krene onda ga i neko hrani loptom. Još dodaš saigrače koji ćoškare i nemaju nikakvog uticaja na igru i eto ekipe koja ni u igrici nema šanse da osvoji titulu. Ko može uopšte da uživa i da gleda ovako nešto? Ajde da se barem bore, da izgaraju u odbrani, bore se za loptu ali likovi samo šire ruke kada ih protivnik prodje. Da ti se zgadi košarka.

MJ23

pre 2 godine

Uvek je i bio za zaborav
(petarczv, 24. oktobar 2021 10:01)

Пеки, знамо да би ти волео да можеш да заборавиш али не вреди, неће бројеви 123 да изађу из главе, никада..
(Нико, 24. oktobar 2021 14:13)

Aha, a ja mislio onda kad je uvalio vruć krompir Tepiću a koji sekund kasnije se desio Nolan Smit!
Ok, ništa onda :-)))))

Нико

pre 2 godine

Uvek je i bio za zaborav
(petarczv, 24. oktobar 2021 10:01)

Пеки, знамо да би ти волео да можеш да заборавиш али не вреди, неће бројеви 123 да изађу из главе, никада..

tocka

pre 2 godine

Atlanta je krš ekipa, nivo Klipersa, Kingsa. Imaju sreće što su na istoku, koji je i pored odličnih Baksa i dalje znatno slabiji od zapada.
Trej Jang je nevidjen talenat, ali ne mogu da gledam njegovu košarku. Silovanje šuta, trojke i beskrajni flouteri. Harden je mnogo raznovrsniji iako je isti siledžija i bar ga je lepo gledati kad lomi članke protivnicima. Luka je mnogo bolji od Janga, iako su se skoro borili za rukija godine.

MOLIM!!!

pre 2 godine

Такође не треба заборавити да је Јанис васпитан као Грк и самим тим воли Србе. То што је пореклом из Африке нема никакве везе, крштен у православној цркви, васпитан као Грк. То разуме свако нормалан, једино оним затуцаним ликовима који пребројавају крвна зрнца је џаба причати.
(јд123, 24. oktobar 2021 12:38)
Vaspitan kao Grk i samim tim voli Srbe?!?!?! E slatko me nasmeja...Jesi li ti video Grcku dalje od Paralije? Grci jedino sto vole, to su pare.

sos

pre 2 godine

# Po komentarima ispada da Bogdan nije bio najbolji u Atlanti. Evo odgovora.
1. Stranac je u timu
2.Srbin, a znamo da nas mrze
3.Jang ga minira
4. Saigrači se boje Janga
5.Desi se i Bogdanu lošije veče
6.Zvezdasi mrze Bogdana
7.Bolji je od Jokića , dokaz SP Kina.
8.Bolji je od Doncica ali ga Jang minira.
Nadam se da vam je sada jasno!
(Realno, 24. oktobar 2021 10:02)

Bravo, genije. Komentar na nivou polupismenog pratioca Partizana. Kažeš - Srbin je pa ga mrze. Zar nije Srbin i Jokić? Bjelica? Njih nešto ne mrze, koliko vidim.
Kažeš stranac je... Kakve to veze ima? Zar stranci nisu bili Novicki, Đinobili, Divac, Stojaković.... U novije vreme da i ne nabrajam.
Jang ga minira? Ti si umislio da je Bogdanović na nivou Durenta pa da ima taj respekt u timu. On je epizodista, što svojim igrama i pokazuje.
Bolji od Jokića? Au.... Šta napriča čovek. Mora da je zato Jokić MVP lige a Bogdanović - ništa.
Sve u svemu - začin C. Gomila gluposti.

јд123

pre 2 godine

likovanjem na Bogdanovu losu partiju, bez obzira sto nema priliku da odigra dobro od privatnika u ekipi, ali ko ce realno da sagleda kad ga mrze, bez obzira sto predstavlja njihovu Srbiju.
(Rade Pendrek, 24. oktobar 2021 10:43)

То са ликовањем си у праву. Вероватно су то исти ликови, који пљују Јокића што је одбио репрезентацију. Једног пљују што одбија репрезентацију а другог што се увек одазове???

Али нема месту за жалбу што игра са приватником. Сам је одабрао, вероватно због пар милиона више у џепу и што није веровао да Бакси могу до титуле и да би тиме себи повећао цену и убо следећи већи уговор.

Остаје жал нама навијачима, јер сматрам да би му у Баксима било много боље. Њихов плеј Холидеј не само да није приватник, него је и звер у одбрани. Све супротно од Јанга. Тиме би се Богдан мање трошио у одбрани. Могао је поред Мидлтона бити главна претња у нападау када екипе удвајају Јаниса. Да лопта кружи Бодган, Холидеј, Мидлтон...
Такође не треба заборавити да је Јанис васпитан као Грк и самим тим воли Србе. То што је пореклом из Африке нема никакве везе, крштен у православној цркви, васпитан као Грк. То разуме свако нормалан, једино оним затуцаним ликовима који пребројавају крвна зрнца је џаба причати.

Dule

pre 2 godine

Lu vilijams je povređen kao i Galinari. Evo statistike za bekove Atlante koji su odigrali obe utakmice:
Trae Young - prosečno 34,0 minuta na parketu, šut iz polja FG 36,8% a za 3 poena 27,3 POSTO?!?!
Kevin Huerter - 21,5 minuta u proseku, šut iz polja FG% 29,4 a šut za 3 poena NULA POSTO!!
Bogdan Bogdanović - 26,5 minuta, šut iz polja FG% 40, a za 3 poena 50 POSTO!
Ništa bolje procente u proseku ob Bogija nema ni Džon Kolins, jedino je Kem Rediš prilično bolji ali on igra na poziciji PF tako da sigurno on neće izbaciti Bogija iz startne postave!

stevo

pre 2 godine

 Luka i Jokić su sjajni, jer imaju tu drskost da vode tim. Bogdan nije taj.
(zeljko, 24. oktobar 2021 08:01

Kvalitet zemljače, tako se zove.

Realno

pre 2 godine

Po komentarima ispada da Bogdan nije bio najbolji u Atlanti. Evo odgovora.
1. Stranac je u timu
2.Srbin, a znamo da nas mrze
3.Jang ga minira
4. Saigrači se boje Janga
5.Desi se i Bogdanu lošije veče
6.Zvezdasi mrze Bogdana
7.Bolji je od Jokića , dokaz SP Kina.
8.Bolji je od Doncica ali ga Jang minira.
Nadam se da vam je sada jasno!

Dejan

pre 2 godine

Vecih divljaka nisam dugo gledao u jednom timu, ovoj ekipi treba 20 lopti, Bogdanu se lose pise ove sezone ako nastave ovako da igraju. Gledao sam utakmicu, Bogdanovica niko ne registruje na terenu, dzabe trci napred nazad, naravno da ni sutevi nece uci kada nije u ritmu i nema loptu u rukama. Mekmilan ako ne poslozi ekipu, i ne smanji Redisu, Hanteru, Jangu, i ostalima da se ispucavaju, nema nista ni od plej ofa, a kamoli od doigravanja.

Under KV

pre 2 godine

Kao neko ko uvek brani Bogdana, ovog puta ne mogu u potpunosti da se slozim sa vasim konstatacijama da ga niko ne vidi u napadu.
Ima i toga, ali sinoc je bilo nesto drugo dominantno.
To je Bogdanova nesigurnost i oklevanje. Imao je nekoliko puta loptu u rukama, u poziciji iz koje Redis, Hanter, Tre i Herter odmah sutiraju, a on je dodavao prvom otvorenom saigracu ili cak i onome koji nije otvoren. I ti saigraci bi sutirali i masili ili retko pogadjali. Imao je 5-6 takvih lopti i da je odmah sutirao, bio bi mnogo bolji.
Previse okleva, samopouzdanja nigde. Sa druge strane Redis igra odlicno i ko kaze da se ispucava, neka proveri ponovo njegove procente. Igra i odbranu odlicno.
Ako ovako nastavi Bogi, brzo ce na klupu, a u startere ide Redis!
Mora da se trgne i da bude sebicniji, agresivniji

zemunski kej

pre 2 godine

Ovo sinoc je bilo klasicno silovanje suta, Bez rezona ,bez zelje da nekome dodas vec samo sebe da istaknes. Bogdan je kao glas razuma u toj ekipi pokusavao da igra za tim ali ne vredi. Kuci ce pobedjivati u gostima gubiti .Mogu da se koriguju i igraju malo i na Kolinsa i Kapelu.

zvizzz

pre 2 godine

20s napada lopta u rukama soliste i onda šta ćemo! Ne kažem, mali je odličan igrač-ali suviše kopira Karija! Kari je čudo, mada ima i on dana kad se ispuca za sve pare!

Dejan RS

pre 2 godine

Samo da se nadovezem na jedan komentar ovde. " Bogdan u sustini kao i Bjelica nisu za ovu ligu". Pa meni stvarno nije jasno kako neko moze ovoliko da omalovazava Bogdanovica i da ga toliko mrzi? Jasno mi je sta je radio i dresu Partizana, ali sada lik igra Nba i nasi strucnjaci ga osporavaju.Cirkus, da Bogdan ima toliko ocajne brojke pa bi se covek i zapitao, ali sa prosekom od nekih 15-ak poena suvisno je uopste raspravljati ko gde i kojoj ligi pripada...

Hm

pre 2 godine

Opet na samom pocetku jeftine licne, pa na klupu. Prosla utakmica losa, ova jos gora. Nema samopouzdanja, cak i kada je sam ne sme da sutira. Samo pet pokusaja (ne racunam ona dva iznudjena suta pred kraj). Ne valja...

Inace Hanter je ubio Atlantu sa onim njegovim uzastopnim ispucavanjima kada im je islo. Od tada su svi poludeli. Cudi me da trener nije odmah reagovao, sasekao takvu igru u korenu i sklonio ga na klupu. Posle, kada je i ostalima usla voda u usi, bilo je vec kasno.

Harold&Kumar

pre 2 godine

"Duboki roster" Atlante se pretvorio u takmičenje prve i druge postave ko će više da šutira i slabije da brani. Ono sto treba da bude snaga Atlante, da drzi tempo celu utakmicu, pretvorilo se u dezorganizaciju.
Pogledao sam utakmicu sinoć:
Atlanta krenula dobro, napravila +10-15, stisla odbranu, organizovala napad, Klivlend promašuje, ali drži priključak skokom u napadu. Na minut do kraja 2/4 Jang veže glupe greške i Klivlend pravi 8-0 za -5.
U drugom delu Klivlend aktivniji, koriste prednost u visini (Love, Alen, Markanen) i skupljaju u odbrani, u napadu opet skidaju lopte. Atlanta bez odbrane, bez visokog igrača, igra stihijski do kraja i gubi glatko i bez šanse. Skok u napadu kljucan (tj. nebranjenje istog od srane A.)
Na ovoj utakmici Jang ponovo nedovoljno dobar, više gluposti nego dobrih poteza, Colins se nije video, Hunter i Redish prosek, Huerter bez prave lopte, Capela nije u stanju da zagradi visokog igrača, razbijen u odbrani (krivica cele odbrane koja nije igrala ništa).Bogdan krenuo dobro, pa ušao u kontra-ritam, izgubio samopouzdanje. U napadu Atlanta ima puno "gladnih ruku" koje čekaju loptu, odbranu ne igraju. Klivlend nije tako slab, pored pomenutih visokih igrača tu su Sekston i Rubio solidni bekovi, plus par klinaca koji nisu loši.

Rade Pendrek

pre 2 godine

Koliko samo mrznja oduzme pamet I bistrim ljudima. Zvezdasi se sve vise utrkuju sa likovanjem na Bogdanovu losu partiju, bez obzira sto nema priliku da odigra dobro od privatnika u ekipi, ali ko ce realno da sagleda kad ga mrze, bez obzira sto predstavlja njihovu Srbiju. Neverovatno je da se ujutro budis, gledas vesti I raduje se na njegov Los mec.
Imacete jos prostora za uzivanje dok god je ova postavka ekipe Atlante. Prosle sezone Atlanta je katastrofalno startovala sa Lojd Pirsom na celu, slobodu su imali mladi I ne toliko talentovani Redis I Hanter, Jang je silovao sto je I klasika, Bogdan nije imao ucinak valjan, vi ste likovali, a Atlanta je bila 11., od 15 ekipa.
Odlaskom MekMilana, te povredama Hantera I Redisa, Bogdan je dobio vecu slobodu, a I Atlanta u Mekmilanom periodu dosla u top3 ekipe lige, na kraju zavrsili 5. na Istoku I u finalu konferencije. U tom periodu nas Bogdan je igrao vrhunsku kosarku, cak za vreme povrede Janga, u 7-8 utakmica bio na ol star nivou. Ne sumnjam da ce ovo primetiti Mekmilan I primeniti pravu strategiju.
Ono sto je standard u NBA, da se mladim, talentovani igracima, posebno visokim pikovima sa drafta daje velika sloboda od starta, projektuju ih u zvezde, a cesto velik deo talenata nema stof za najvece domete, pa je takva politika cesto pogresna. Mnogi evropski kvalitetni igraci koji dodju sa 25 godina nemaju visok rejting, samo zbog godina, bez obzira na kvalitet igre. Za Beglija je trebalo Kinsima 3 godine da shvate da nije klasa.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Obično negledam ajde reko malo kliknem kad ono divljanje niko nikog nepokriva nepostoji timski duh niti u jednoj od ove dve ekipe a slično je sa večim delom cele NBA lige evropejci iz vrha evrolige dobili bi lagano ma Partizan i zvezda verujem da bi dobili kako Atlantu tako i Majami.

Z

pre 2 godine

Ispratio sam malo, Jang se baš trudi da nabije statistiku, očajno je šutirao. I ostali su bili kao on, tako treba i Bogdan da radi. Boli ga uvo.

Dragan Borca

pre 2 godine

Atlanta nece ni primirisati proslogodisnji uspeh u plejofu ako im Redis i Hunter imaju 30 suteva a Bogdan 7

Redis je katastrofalan suter, jedan od najgorih u celoj NBA. 38% iz igre karijerno i 31% trojka i uzima duplo vise suteva nego Bogdan

Ni Hunter nije nesto puno bolji

Trener dozvoljava da mu cak 30 suteva uzmu igraci koji su jako losi suteri

Tako je bilo i prosle sezone sa pocetka dok se nisu povredili Hunter i Redis tek onda su explodirali kao tim. I tacno se videla ta diskrepanca u igri, taktici, selekciji suta kada su se povredili Hunter i Redis i kada su njihovi sutevi otisli ka Bogdanu i Huerteru i Galinariju mnogo boljim suterima

Ova dvojica se primaju kao saucesce i sad je na treneru da to izbalansira

Oni se tripuju nesto da ce pogotovo od Huntera biti neka igracina ali nema od toga nista. Lik ima tunel visiju, los sut, jedino sto je dobar defanzivac

Ali sta to vredi kada ih Klivlend mozda trenutno i top 3 najslabija tima pobedi jer 30 suteva uzmu 2 losa sutera, tj jedan katastrofalan uzme 14 🙄


Dokle ce ove sezone doci sve zavisi od trenera. Imaju dosta igraca ali ako bude skrajnuo mnogo superiornijeg sutera i igraca zbog Redisa i Huntera nece ni prvu rundu proci

Mladen

pre 2 godine

Uzasna postavka igre Atlante u prve dve utakmice,sto se tice Bogdana...
Kolicina silovanja koja je prisutna kod njegovih saigraca je nerealna!
Jang,sada i Redis,Kolins, 6,7 igraca sa preko 19 suteva,Erter sa klupe...
Pogledao sam veliku vecinu utakmice,Bogdan trci napred-nazad,ovi prase ko kako stigne,blago receno katastrofa!
Mekmilan je stari lisac,namestice on Bogdana da to sve ide svojim tokom,neverovatno je da do decka uopste ne dolaze lopte,kao na igralistu kada se deca inate jedan drugom.

hmmm

pre 2 godine

A da neko od vas ko komentariše pogleda utakmicu! Jedan lik prica na osnovu statistika od prošle godine i sl. kako je Redis veliki potrošač lopti a čovek jedini sinoć u Atlanti imao dobar procenat šuta. Tako da za ovu utakmicu nije on kriv. Što se mene tiče,kriv je Jang sa izuzetno nerezonskom igrom. Mislim, i inače nisam njegov ljubitelj i smatram da takav igrač donosi više štete nego koristi svom timu,čak i u NBA. Nije se ni trener proslavio ni izmenama,ni taktikom... ali retko se u NBA inače vidja neki takav uticaj trenera pa mi i nije neko iznenađenje. Ko je gledao utakmicu,video je da je Bogdan bio,u neku ruku, nezainteresovan za koš i šutiranje. Često le imao pas viška kada je mogao da šutira ali možda jednostavno nije osećao da je njegovo šutersko veče ili je hteo da se lopta kreće i svi razigraju. Oni du u jednom trenutku utakmice imali par napada kada su preskakali Janga i tačno se videla fluidnost i timska igra kod njih. Nije to bio neki neverovatan protok lopte i uigrane kombinacije koje završavaju košom,ali su igrali timsku košarku. Čak je i za njegov loš procenat šuta na ovoj utakmici,sa tako malo uzetih šuteva,kriv jedan napad kada je nerezoski 2 puta za redom šutnuo za 3.
U suštini,svi du bili jako loši i pojedinačno i kao tim. Teško da će imati još puno ovakvih utakmica.

JPR24

pre 2 godine

Jang, Redis i Hunter su se prosto takmičili u ispucavanju, Huerter dodao malo, i Bogi u isto ritmu kao i kolege… Sve u svemu užasna partija Atlante kompletno.

zeljko

pre 2 godine

Bogdan će imati sezonu za zaborav. Bukvalno ga opet guraju po ćoškovima, pfeskaču ga u igri i daju mu loptu samo kada nemaju kome. Hanter je igrač koji divlja, uz Janga, on je uveo tim u kontra ritam. Bogdan u suštini, kao ni Bjelica, nisu igrači za ovu ligu. Bljesnu povremeno i to je to. Luka i Jokić su sjajni, jer imaju tu drskost da vode tim. Bogdan nije taj.

znanje-imanje

pre 2 godine

Jang je pogubio konce. Pa su od lakog vođstva i kontrole nad ne baš jakim Klivlendom odradili autodestrukciju. Začudo McMilan je glavni krivac. Šanse je i bilo, da je stavio histerika na klupu. I da je dao Bogdanu da bude plej - da bar nešto uradi. Ovako Bogdanović solidno nebitan za ishod.
I gledam nešto meč i poredim sa noć pre Jokićevim. Ono je partija kakvu Jokić ne daje non-stop. ali je ostvari otprilike bar jednu svake nedelje. A Bogdan takav meč u NBA nije imao, nijednom, niti će.

Rhyzm

pre 2 godine

Uvek je zanimljivo pročitati vesti o našim košarkaškim umetnicima u NBA cirkusu, te nagađati koliko će Bogdan imati promašaja i da li će biti večitih 0:0 između Bobija i Pokiševskog, Bobi minuta a Poki poena.😂Kobilje naravno ne računam među naše, a Denver svakako ispada ove sezone.

zeljko

pre 2 godine

Bogdan će imati sezonu za zaborav. Bukvalno ga opet guraju po ćoškovima, pfeskaču ga u igri i daju mu loptu samo kada nemaju kome. Hanter je igrač koji divlja, uz Janga, on je uveo tim u kontra ritam. Bogdan u suštini, kao ni Bjelica, nisu igrači za ovu ligu. Bljesnu povremeno i to je to. Luka i Jokić su sjajni, jer imaju tu drskost da vode tim. Bogdan nije taj.

JPR24

pre 2 godine

Jang, Redis i Hunter su se prosto takmičili u ispucavanju, Huerter dodao malo, i Bogi u isto ritmu kao i kolege… Sve u svemu užasna partija Atlante kompletno.

znanje-imanje

pre 2 godine

Jang je pogubio konce. Pa su od lakog vođstva i kontrole nad ne baš jakim Klivlendom odradili autodestrukciju. Začudo McMilan je glavni krivac. Šanse je i bilo, da je stavio histerika na klupu. I da je dao Bogdanu da bude plej - da bar nešto uradi. Ovako Bogdanović solidno nebitan za ishod.
I gledam nešto meč i poredim sa noć pre Jokićevim. Ono je partija kakvu Jokić ne daje non-stop. ali je ostvari otprilike bar jednu svake nedelje. A Bogdan takav meč u NBA nije imao, nijednom, niti će.

Dragan Borca

pre 2 godine

Atlanta nece ni primirisati proslogodisnji uspeh u plejofu ako im Redis i Hunter imaju 30 suteva a Bogdan 7

Redis je katastrofalan suter, jedan od najgorih u celoj NBA. 38% iz igre karijerno i 31% trojka i uzima duplo vise suteva nego Bogdan

Ni Hunter nije nesto puno bolji

Trener dozvoljava da mu cak 30 suteva uzmu igraci koji su jako losi suteri

Tako je bilo i prosle sezone sa pocetka dok se nisu povredili Hunter i Redis tek onda su explodirali kao tim. I tacno se videla ta diskrepanca u igri, taktici, selekciji suta kada su se povredili Hunter i Redis i kada su njihovi sutevi otisli ka Bogdanu i Huerteru i Galinariju mnogo boljim suterima

Ova dvojica se primaju kao saucesce i sad je na treneru da to izbalansira

Oni se tripuju nesto da ce pogotovo od Huntera biti neka igracina ali nema od toga nista. Lik ima tunel visiju, los sut, jedino sto je dobar defanzivac

Ali sta to vredi kada ih Klivlend mozda trenutno i top 3 najslabija tima pobedi jer 30 suteva uzmu 2 losa sutera, tj jedan katastrofalan uzme 14 🙄


Dokle ce ove sezone doci sve zavisi od trenera. Imaju dosta igraca ali ako bude skrajnuo mnogo superiornijeg sutera i igraca zbog Redisa i Huntera nece ni prvu rundu proci

Under KV

pre 2 godine

Kao neko ko uvek brani Bogdana, ovog puta ne mogu u potpunosti da se slozim sa vasim konstatacijama da ga niko ne vidi u napadu.
Ima i toga, ali sinoc je bilo nesto drugo dominantno.
To je Bogdanova nesigurnost i oklevanje. Imao je nekoliko puta loptu u rukama, u poziciji iz koje Redis, Hanter, Tre i Herter odmah sutiraju, a on je dodavao prvom otvorenom saigracu ili cak i onome koji nije otvoren. I ti saigraci bi sutirali i masili ili retko pogadjali. Imao je 5-6 takvih lopti i da je odmah sutirao, bio bi mnogo bolji.
Previse okleva, samopouzdanja nigde. Sa druge strane Redis igra odlicno i ko kaze da se ispucava, neka proveri ponovo njegove procente. Igra i odbranu odlicno.
Ako ovako nastavi Bogi, brzo ce na klupu, a u startere ide Redis!
Mora da se trgne i da bude sebicniji, agresivniji

Mladen

pre 2 godine

Uzasna postavka igre Atlante u prve dve utakmice,sto se tice Bogdana...
Kolicina silovanja koja je prisutna kod njegovih saigraca je nerealna!
Jang,sada i Redis,Kolins, 6,7 igraca sa preko 19 suteva,Erter sa klupe...
Pogledao sam veliku vecinu utakmice,Bogdan trci napred-nazad,ovi prase ko kako stigne,blago receno katastrofa!
Mekmilan je stari lisac,namestice on Bogdana da to sve ide svojim tokom,neverovatno je da do decka uopste ne dolaze lopte,kao na igralistu kada se deca inate jedan drugom.

Realno

pre 2 godine

Po komentarima ispada da Bogdan nije bio najbolji u Atlanti. Evo odgovora.
1. Stranac je u timu
2.Srbin, a znamo da nas mrze
3.Jang ga minira
4. Saigrači se boje Janga
5.Desi se i Bogdanu lošije veče
6.Zvezdasi mrze Bogdana
7.Bolji je od Jokića , dokaz SP Kina.
8.Bolji je od Doncica ali ga Jang minira.
Nadam se da vam je sada jasno!

Rhyzm

pre 2 godine

Uvek je zanimljivo pročitati vesti o našim košarkaškim umetnicima u NBA cirkusu, te nagađati koliko će Bogdan imati promašaja i da li će biti večitih 0:0 između Bobija i Pokiševskog, Bobi minuta a Poki poena.😂Kobilje naravno ne računam među naše, a Denver svakako ispada ove sezone.

hmmm

pre 2 godine

A da neko od vas ko komentariše pogleda utakmicu! Jedan lik prica na osnovu statistika od prošle godine i sl. kako je Redis veliki potrošač lopti a čovek jedini sinoć u Atlanti imao dobar procenat šuta. Tako da za ovu utakmicu nije on kriv. Što se mene tiče,kriv je Jang sa izuzetno nerezonskom igrom. Mislim, i inače nisam njegov ljubitelj i smatram da takav igrač donosi više štete nego koristi svom timu,čak i u NBA. Nije se ni trener proslavio ni izmenama,ni taktikom... ali retko se u NBA inače vidja neki takav uticaj trenera pa mi i nije neko iznenađenje. Ko je gledao utakmicu,video je da je Bogdan bio,u neku ruku, nezainteresovan za koš i šutiranje. Često le imao pas viška kada je mogao da šutira ali možda jednostavno nije osećao da je njegovo šutersko veče ili je hteo da se lopta kreće i svi razigraju. Oni du u jednom trenutku utakmice imali par napada kada su preskakali Janga i tačno se videla fluidnost i timska igra kod njih. Nije to bio neki neverovatan protok lopte i uigrane kombinacije koje završavaju košom,ali su igrali timsku košarku. Čak je i za njegov loš procenat šuta na ovoj utakmici,sa tako malo uzetih šuteva,kriv jedan napad kada je nerezoski 2 puta za redom šutnuo za 3.
U suštini,svi du bili jako loši i pojedinačno i kao tim. Teško da će imati još puno ovakvih utakmica.

Z

pre 2 godine

Ispratio sam malo, Jang se baš trudi da nabije statistiku, očajno je šutirao. I ostali su bili kao on, tako treba i Bogdan da radi. Boli ga uvo.

Harold&Kumar

pre 2 godine

"Duboki roster" Atlante se pretvorio u takmičenje prve i druge postave ko će više da šutira i slabije da brani. Ono sto treba da bude snaga Atlante, da drzi tempo celu utakmicu, pretvorilo se u dezorganizaciju.
Pogledao sam utakmicu sinoć:
Atlanta krenula dobro, napravila +10-15, stisla odbranu, organizovala napad, Klivlend promašuje, ali drži priključak skokom u napadu. Na minut do kraja 2/4 Jang veže glupe greške i Klivlend pravi 8-0 za -5.
U drugom delu Klivlend aktivniji, koriste prednost u visini (Love, Alen, Markanen) i skupljaju u odbrani, u napadu opet skidaju lopte. Atlanta bez odbrane, bez visokog igrača, igra stihijski do kraja i gubi glatko i bez šanse. Skok u napadu kljucan (tj. nebranjenje istog od srane A.)
Na ovoj utakmici Jang ponovo nedovoljno dobar, više gluposti nego dobrih poteza, Colins se nije video, Hunter i Redish prosek, Huerter bez prave lopte, Capela nije u stanju da zagradi visokog igrača, razbijen u odbrani (krivica cele odbrane koja nije igrala ništa).Bogdan krenuo dobro, pa ušao u kontra-ritam, izgubio samopouzdanje. U napadu Atlanta ima puno "gladnih ruku" koje čekaju loptu, odbranu ne igraju. Klivlend nije tako slab, pored pomenutih visokih igrača tu su Sekston i Rubio solidni bekovi, plus par klinaca koji nisu loši.

stevo

pre 2 godine

 Luka i Jokić su sjajni, jer imaju tu drskost da vode tim. Bogdan nije taj.
(zeljko, 24. oktobar 2021 08:01

Kvalitet zemljače, tako se zove.

MOLIM!!!

pre 2 godine

Такође не треба заборавити да је Јанис васпитан као Грк и самим тим воли Србе. То што је пореклом из Африке нема никакве везе, крштен у православној цркви, васпитан као Грк. То разуме свако нормалан, једино оним затуцаним ликовима који пребројавају крвна зрнца је џаба причати.
(јд123, 24. oktobar 2021 12:38)
Vaspitan kao Grk i samim tim voli Srbe?!?!?! E slatko me nasmeja...Jesi li ti video Grcku dalje od Paralije? Grci jedino sto vole, to su pare.

Dejan

pre 2 godine

Vecih divljaka nisam dugo gledao u jednom timu, ovoj ekipi treba 20 lopti, Bogdanu se lose pise ove sezone ako nastave ovako da igraju. Gledao sam utakmicu, Bogdanovica niko ne registruje na terenu, dzabe trci napred nazad, naravno da ni sutevi nece uci kada nije u ritmu i nema loptu u rukama. Mekmilan ako ne poslozi ekipu, i ne smanji Redisu, Hanteru, Jangu, i ostalima da se ispucavaju, nema nista ni od plej ofa, a kamoli od doigravanja.

Rade Pendrek

pre 2 godine

Koliko samo mrznja oduzme pamet I bistrim ljudima. Zvezdasi se sve vise utrkuju sa likovanjem na Bogdanovu losu partiju, bez obzira sto nema priliku da odigra dobro od privatnika u ekipi, ali ko ce realno da sagleda kad ga mrze, bez obzira sto predstavlja njihovu Srbiju. Neverovatno je da se ujutro budis, gledas vesti I raduje se na njegov Los mec.
Imacete jos prostora za uzivanje dok god je ova postavka ekipe Atlante. Prosle sezone Atlanta je katastrofalno startovala sa Lojd Pirsom na celu, slobodu su imali mladi I ne toliko talentovani Redis I Hanter, Jang je silovao sto je I klasika, Bogdan nije imao ucinak valjan, vi ste likovali, a Atlanta je bila 11., od 15 ekipa.
Odlaskom MekMilana, te povredama Hantera I Redisa, Bogdan je dobio vecu slobodu, a I Atlanta u Mekmilanom periodu dosla u top3 ekipe lige, na kraju zavrsili 5. na Istoku I u finalu konferencije. U tom periodu nas Bogdan je igrao vrhunsku kosarku, cak za vreme povrede Janga, u 7-8 utakmica bio na ol star nivou. Ne sumnjam da ce ovo primetiti Mekmilan I primeniti pravu strategiju.
Ono sto je standard u NBA, da se mladim, talentovani igracima, posebno visokim pikovima sa drafta daje velika sloboda od starta, projektuju ih u zvezde, a cesto velik deo talenata nema stof za najvece domete, pa je takva politika cesto pogresna. Mnogi evropski kvalitetni igraci koji dodju sa 25 godina nemaju visok rejting, samo zbog godina, bez obzira na kvalitet igre. Za Beglija je trebalo Kinsima 3 godine da shvate da nije klasa.

Hm

pre 2 godine

Opet na samom pocetku jeftine licne, pa na klupu. Prosla utakmica losa, ova jos gora. Nema samopouzdanja, cak i kada je sam ne sme da sutira. Samo pet pokusaja (ne racunam ona dva iznudjena suta pred kraj). Ne valja...

Inace Hanter je ubio Atlantu sa onim njegovim uzastopnim ispucavanjima kada im je islo. Od tada su svi poludeli. Cudi me da trener nije odmah reagovao, sasekao takvu igru u korenu i sklonio ga na klupu. Posle, kada je i ostalima usla voda u usi, bilo je vec kasno.

Нико

pre 2 godine

Uvek je i bio za zaborav
(petarczv, 24. oktobar 2021 10:01)

Пеки, знамо да би ти волео да можеш да заборавиш али не вреди, неће бројеви 123 да изађу из главе, никада..

zvizzz

pre 2 godine

20s napada lopta u rukama soliste i onda šta ćemo! Ne kažem, mali je odličan igrač-ali suviše kopira Karija! Kari je čudo, mada ima i on dana kad se ispuca za sve pare!

Dejan RS

pre 2 godine

Samo da se nadovezem na jedan komentar ovde. " Bogdan u sustini kao i Bjelica nisu za ovu ligu". Pa meni stvarno nije jasno kako neko moze ovoliko da omalovazava Bogdanovica i da ga toliko mrzi? Jasno mi je sta je radio i dresu Partizana, ali sada lik igra Nba i nasi strucnjaci ga osporavaju.Cirkus, da Bogdan ima toliko ocajne brojke pa bi se covek i zapitao, ali sa prosekom od nekih 15-ak poena suvisno je uopste raspravljati ko gde i kojoj ligi pripada...

Dule

pre 2 godine

Lu vilijams je povređen kao i Galinari. Evo statistike za bekove Atlante koji su odigrali obe utakmice:
Trae Young - prosečno 34,0 minuta na parketu, šut iz polja FG 36,8% a za 3 poena 27,3 POSTO?!?!
Kevin Huerter - 21,5 minuta u proseku, šut iz polja FG% 29,4 a šut za 3 poena NULA POSTO!!
Bogdan Bogdanović - 26,5 minuta, šut iz polja FG% 40, a za 3 poena 50 POSTO!
Ništa bolje procente u proseku ob Bogija nema ni Džon Kolins, jedino je Kem Rediš prilično bolji ali on igra na poziciji PF tako da sigurno on neće izbaciti Bogija iz startne postave!

2CRAZY

pre 2 godine

Ja zaista ne razumem kako Bogi može da toleriše to da mu se tri saigrača ispucavaju, a on kao najbolji šuter, skoro uopšte me uzima šuteve... Ovako kako igra, bolje da ne igra, za njega je ili neki tim koji igra timsku košarku ili neki gde će biti prva zvezda ko Dončić što je u Dalasu... ali kako što rekoh skoro, jedino ima poente gledati Jokića, jer imaš šta da vidiš, ovi ostali su sve igrači zadatka...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Obično negledam ajde reko malo kliknem kad ono divljanje niko nikog nepokriva nepostoji timski duh niti u jednoj od ove dve ekipe a slično je sa večim delom cele NBA lige evropejci iz vrha evrolige dobili bi lagano ma Partizan i zvezda verujem da bi dobili kako Atlantu tako i Majami.

sos

pre 2 godine

# Po komentarima ispada da Bogdan nije bio najbolji u Atlanti. Evo odgovora.
1. Stranac je u timu
2.Srbin, a znamo da nas mrze
3.Jang ga minira
4. Saigrači se boje Janga
5.Desi se i Bogdanu lošije veče
6.Zvezdasi mrze Bogdana
7.Bolji je od Jokića , dokaz SP Kina.
8.Bolji je od Doncica ali ga Jang minira.
Nadam se da vam je sada jasno!
(Realno, 24. oktobar 2021 10:02)

Bravo, genije. Komentar na nivou polupismenog pratioca Partizana. Kažeš - Srbin je pa ga mrze. Zar nije Srbin i Jokić? Bjelica? Njih nešto ne mrze, koliko vidim.
Kažeš stranac je... Kakve to veze ima? Zar stranci nisu bili Novicki, Đinobili, Divac, Stojaković.... U novije vreme da i ne nabrajam.
Jang ga minira? Ti si umislio da je Bogdanović na nivou Durenta pa da ima taj respekt u timu. On je epizodista, što svojim igrama i pokazuje.
Bolji od Jokića? Au.... Šta napriča čovek. Mora da je zato Jokić MVP lige a Bogdanović - ništa.
Sve u svemu - začin C. Gomila gluposti.

MJ23

pre 2 godine

Uvek je i bio za zaborav
(petarczv, 24. oktobar 2021 10:01)

Пеки, знамо да би ти волео да можеш да заборавиш али не вреди, неће бројеви 123 да изађу из главе, никада..
(Нико, 24. oktobar 2021 14:13)

Aha, a ja mislio onda kad je uvalio vruć krompir Tepiću a koji sekund kasnije se desio Nolan Smit!
Ok, ništa onda :-)))))

Milosh-Nish

pre 2 godine

Bogdan mora da bude agresivniji, sinoc jedva da je imao loptu u rukuama ali ono sto ljudi koji nisu gledali sinoc ne znaju je da je pokidao u odbrani i totalno neutralisao Sextona, najboljeg igraca Cavsa, Rubio objasnio s druge strane.

јд123

pre 2 godine

likovanjem na Bogdanovu losu partiju, bez obzira sto nema priliku da odigra dobro od privatnika u ekipi, ali ko ce realno da sagleda kad ga mrze, bez obzira sto predstavlja njihovu Srbiju.
(Rade Pendrek, 24. oktobar 2021 10:43)

То са ликовањем си у праву. Вероватно су то исти ликови, који пљују Јокића што је одбио репрезентацију. Једног пљују што одбија репрезентацију а другог што се увек одазове???

Али нема месту за жалбу што игра са приватником. Сам је одабрао, вероватно због пар милиона више у џепу и што није веровао да Бакси могу до титуле и да би тиме себи повећао цену и убо следећи већи уговор.

Остаје жал нама навијачима, јер сматрам да би му у Баксима било много боље. Њихов плеј Холидеј не само да није приватник, него је и звер у одбрани. Све супротно од Јанга. Тиме би се Богдан мање трошио у одбрани. Могао је поред Мидлтона бити главна претња у нападау када екипе удвајају Јаниса. Да лопта кружи Бодган, Холидеј, Мидлтон...
Такође не треба заборавити да је Јанис васпитан као Грк и самим тим воли Србе. То што је пореклом из Африке нема никакве везе, крштен у православној цркви, васпитан као Грк. То разуме свако нормалан, једино оним затуцаним ликовима који пребројавају крвна зрнца је џаба причати.

tocka

pre 2 godine

Atlanta je krš ekipa, nivo Klipersa, Kingsa. Imaju sreće što su na istoku, koji je i pored odličnih Baksa i dalje znatno slabiji od zapada.
Trej Jang je nevidjen talenat, ali ne mogu da gledam njegovu košarku. Silovanje šuta, trojke i beskrajni flouteri. Harden je mnogo raznovrsniji iako je isti siledžija i bar ga je lepo gledati kad lomi članke protivnicima. Luka je mnogo bolji od Janga, iako su se skoro borili za rukija godine.

zemunski kej

pre 2 godine

Ovo sinoc je bilo klasicno silovanje suta, Bez rezona ,bez zelje da nekome dodas vec samo sebe da istaknes. Bogdan je kao glas razuma u toj ekipi pokusavao da igra za tim ali ne vredi. Kuci ce pobedjivati u gostima gubiti .Mogu da se koriguju i igraju malo i na Kolinsa i Kapelu.

smeh

pre 2 godine

Današnja košarka. Možda sledeći put ovaj Jang da šutne 40 puta kako bi došao do brojke od 30 poena. Smejurija. I naravno to je zvezda kluba koja je toliko glupa da će zadovoljiti svoj ego na račun rezultata ekipe. Velika većina današnjih igrača je takva. A Bogdanović samo igra kako je igrao skoro uvek u NBA, solidno ili i gore od toga. Doduše on je tamo tek neka treća, četvrta opcija u napadu pa ako ga kojim slučajem krene onda ga i neko hrani loptom. Još dodaš saigrače koji ćoškare i nemaju nikakvog uticaja na igru i eto ekipe koja ni u igrici nema šanse da osvoji titulu. Ko može uopšte da uživa i da gleda ovako nešto? Ajde da se barem bore, da izgaraju u odbrani, bore se za loptu ali likovi samo šire ruke kada ih protivnik prodje. Da ti se zgadi košarka.

Rhyzm

pre 2 godine

Uvek je zanimljivo pročitati vesti o našim košarkaškim umetnicima u NBA cirkusu, te nagađati koliko će Bogdan imati promašaja i da li će biti večitih 0:0 između Bobija i Pokiševskog, Bobi minuta a Poki poena.😂Kobilje naravno ne računam među naše, a Denver svakako ispada ove sezone.

zeljko

pre 2 godine

Bogdan će imati sezonu za zaborav. Bukvalno ga opet guraju po ćoškovima, pfeskaču ga u igri i daju mu loptu samo kada nemaju kome. Hanter je igrač koji divlja, uz Janga, on je uveo tim u kontra ritam. Bogdan u suštini, kao ni Bjelica, nisu igrači za ovu ligu. Bljesnu povremeno i to je to. Luka i Jokić su sjajni, jer imaju tu drskost da vode tim. Bogdan nije taj.

Realno

pre 2 godine

Po komentarima ispada da Bogdan nije bio najbolji u Atlanti. Evo odgovora.
1. Stranac je u timu
2.Srbin, a znamo da nas mrze
3.Jang ga minira
4. Saigrači se boje Janga
5.Desi se i Bogdanu lošije veče
6.Zvezdasi mrze Bogdana
7.Bolji je od Jokića , dokaz SP Kina.
8.Bolji je od Doncica ali ga Jang minira.
Nadam se da vam je sada jasno!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Obično negledam ajde reko malo kliknem kad ono divljanje niko nikog nepokriva nepostoji timski duh niti u jednoj od ove dve ekipe a slično je sa večim delom cele NBA lige evropejci iz vrha evrolige dobili bi lagano ma Partizan i zvezda verujem da bi dobili kako Atlantu tako i Majami.

sos

pre 2 godine

# Po komentarima ispada da Bogdan nije bio najbolji u Atlanti. Evo odgovora.
1. Stranac je u timu
2.Srbin, a znamo da nas mrze
3.Jang ga minira
4. Saigrači se boje Janga
5.Desi se i Bogdanu lošije veče
6.Zvezdasi mrze Bogdana
7.Bolji je od Jokića , dokaz SP Kina.
8.Bolji je od Doncica ali ga Jang minira.
Nadam se da vam je sada jasno!
(Realno, 24. oktobar 2021 10:02)

Bravo, genije. Komentar na nivou polupismenog pratioca Partizana. Kažeš - Srbin je pa ga mrze. Zar nije Srbin i Jokić? Bjelica? Njih nešto ne mrze, koliko vidim.
Kažeš stranac je... Kakve to veze ima? Zar stranci nisu bili Novicki, Đinobili, Divac, Stojaković.... U novije vreme da i ne nabrajam.
Jang ga minira? Ti si umislio da je Bogdanović na nivou Durenta pa da ima taj respekt u timu. On je epizodista, što svojim igrama i pokazuje.
Bolji od Jokića? Au.... Šta napriča čovek. Mora da je zato Jokić MVP lige a Bogdanović - ništa.
Sve u svemu - začin C. Gomila gluposti.

Rade Pendrek

pre 2 godine

Koliko samo mrznja oduzme pamet I bistrim ljudima. Zvezdasi se sve vise utrkuju sa likovanjem na Bogdanovu losu partiju, bez obzira sto nema priliku da odigra dobro od privatnika u ekipi, ali ko ce realno da sagleda kad ga mrze, bez obzira sto predstavlja njihovu Srbiju. Neverovatno je da se ujutro budis, gledas vesti I raduje se na njegov Los mec.
Imacete jos prostora za uzivanje dok god je ova postavka ekipe Atlante. Prosle sezone Atlanta je katastrofalno startovala sa Lojd Pirsom na celu, slobodu su imali mladi I ne toliko talentovani Redis I Hanter, Jang je silovao sto je I klasika, Bogdan nije imao ucinak valjan, vi ste likovali, a Atlanta je bila 11., od 15 ekipa.
Odlaskom MekMilana, te povredama Hantera I Redisa, Bogdan je dobio vecu slobodu, a I Atlanta u Mekmilanom periodu dosla u top3 ekipe lige, na kraju zavrsili 5. na Istoku I u finalu konferencije. U tom periodu nas Bogdan je igrao vrhunsku kosarku, cak za vreme povrede Janga, u 7-8 utakmica bio na ol star nivou. Ne sumnjam da ce ovo primetiti Mekmilan I primeniti pravu strategiju.
Ono sto je standard u NBA, da se mladim, talentovani igracima, posebno visokim pikovima sa drafta daje velika sloboda od starta, projektuju ih u zvezde, a cesto velik deo talenata nema stof za najvece domete, pa je takva politika cesto pogresna. Mnogi evropski kvalitetni igraci koji dodju sa 25 godina nemaju visok rejting, samo zbog godina, bez obzira na kvalitet igre. Za Beglija je trebalo Kinsima 3 godine da shvate da nije klasa.

Dragan Borca

pre 2 godine

Atlanta nece ni primirisati proslogodisnji uspeh u plejofu ako im Redis i Hunter imaju 30 suteva a Bogdan 7

Redis je katastrofalan suter, jedan od najgorih u celoj NBA. 38% iz igre karijerno i 31% trojka i uzima duplo vise suteva nego Bogdan

Ni Hunter nije nesto puno bolji

Trener dozvoljava da mu cak 30 suteva uzmu igraci koji su jako losi suteri

Tako je bilo i prosle sezone sa pocetka dok se nisu povredili Hunter i Redis tek onda su explodirali kao tim. I tacno se videla ta diskrepanca u igri, taktici, selekciji suta kada su se povredili Hunter i Redis i kada su njihovi sutevi otisli ka Bogdanu i Huerteru i Galinariju mnogo boljim suterima

Ova dvojica se primaju kao saucesce i sad je na treneru da to izbalansira

Oni se tripuju nesto da ce pogotovo od Huntera biti neka igracina ali nema od toga nista. Lik ima tunel visiju, los sut, jedino sto je dobar defanzivac

Ali sta to vredi kada ih Klivlend mozda trenutno i top 3 najslabija tima pobedi jer 30 suteva uzmu 2 losa sutera, tj jedan katastrofalan uzme 14 🙄


Dokle ce ove sezone doci sve zavisi od trenera. Imaju dosta igraca ali ako bude skrajnuo mnogo superiornijeg sutera i igraca zbog Redisa i Huntera nece ni prvu rundu proci

Dejan RS

pre 2 godine

Samo da se nadovezem na jedan komentar ovde. " Bogdan u sustini kao i Bjelica nisu za ovu ligu". Pa meni stvarno nije jasno kako neko moze ovoliko da omalovazava Bogdanovica i da ga toliko mrzi? Jasno mi je sta je radio i dresu Partizana, ali sada lik igra Nba i nasi strucnjaci ga osporavaju.Cirkus, da Bogdan ima toliko ocajne brojke pa bi se covek i zapitao, ali sa prosekom od nekih 15-ak poena suvisno je uopste raspravljati ko gde i kojoj ligi pripada...

znanje-imanje

pre 2 godine

Jang je pogubio konce. Pa su od lakog vođstva i kontrole nad ne baš jakim Klivlendom odradili autodestrukciju. Začudo McMilan je glavni krivac. Šanse je i bilo, da je stavio histerika na klupu. I da je dao Bogdanu da bude plej - da bar nešto uradi. Ovako Bogdanović solidno nebitan za ishod.
I gledam nešto meč i poredim sa noć pre Jokićevim. Ono je partija kakvu Jokić ne daje non-stop. ali je ostvari otprilike bar jednu svake nedelje. A Bogdan takav meč u NBA nije imao, nijednom, niti će.

zemunski kej

pre 2 godine

Ovo sinoc je bilo klasicno silovanje suta, Bez rezona ,bez zelje da nekome dodas vec samo sebe da istaknes. Bogdan je kao glas razuma u toj ekipi pokusavao da igra za tim ali ne vredi. Kuci ce pobedjivati u gostima gubiti .Mogu da se koriguju i igraju malo i na Kolinsa i Kapelu.

Dejan

pre 2 godine

Vecih divljaka nisam dugo gledao u jednom timu, ovoj ekipi treba 20 lopti, Bogdanu se lose pise ove sezone ako nastave ovako da igraju. Gledao sam utakmicu, Bogdanovica niko ne registruje na terenu, dzabe trci napred nazad, naravno da ni sutevi nece uci kada nije u ritmu i nema loptu u rukama. Mekmilan ako ne poslozi ekipu, i ne smanji Redisu, Hanteru, Jangu, i ostalima da se ispucavaju, nema nista ni od plej ofa, a kamoli od doigravanja.

Нико

pre 2 godine

Uvek je i bio za zaborav
(petarczv, 24. oktobar 2021 10:01)

Пеки, знамо да би ти волео да можеш да заборавиш али не вреди, неће бројеви 123 да изађу из главе, никада..

MJ23

pre 2 godine

Uvek je i bio za zaborav
(petarczv, 24. oktobar 2021 10:01)

Пеки, знамо да би ти волео да можеш да заборавиш али не вреди, неће бројеви 123 да изађу из главе, никада..
(Нико, 24. oktobar 2021 14:13)

Aha, a ja mislio onda kad je uvalio vruć krompir Tepiću a koji sekund kasnije se desio Nolan Smit!
Ok, ništa onda :-)))))

stevo

pre 2 godine

 Luka i Jokić su sjajni, jer imaju tu drskost da vode tim. Bogdan nije taj.
(zeljko, 24. oktobar 2021 08:01

Kvalitet zemljače, tako se zove.

јд123

pre 2 godine

likovanjem na Bogdanovu losu partiju, bez obzira sto nema priliku da odigra dobro od privatnika u ekipi, ali ko ce realno da sagleda kad ga mrze, bez obzira sto predstavlja njihovu Srbiju.
(Rade Pendrek, 24. oktobar 2021 10:43)

То са ликовањем си у праву. Вероватно су то исти ликови, који пљују Јокића што је одбио репрезентацију. Једног пљују што одбија репрезентацију а другог што се увек одазове???

Али нема месту за жалбу што игра са приватником. Сам је одабрао, вероватно због пар милиона више у џепу и што није веровао да Бакси могу до титуле и да би тиме себи повећао цену и убо следећи већи уговор.

Остаје жал нама навијачима, јер сматрам да би му у Баксима било много боље. Њихов плеј Холидеј не само да није приватник, него је и звер у одбрани. Све супротно од Јанга. Тиме би се Богдан мање трошио у одбрани. Могао је поред Мидлтона бити главна претња у нападау када екипе удвајају Јаниса. Да лопта кружи Бодган, Холидеј, Мидлтон...
Такође не треба заборавити да је Јанис васпитан као Грк и самим тим воли Србе. То што је пореклом из Африке нема никакве везе, крштен у православној цркви, васпитан као Грк. То разуме свако нормалан, једино оним затуцаним ликовима који пребројавају крвна зрнца је џаба причати.

tocka

pre 2 godine

Atlanta je krš ekipa, nivo Klipersa, Kingsa. Imaju sreće što su na istoku, koji je i pored odličnih Baksa i dalje znatno slabiji od zapada.
Trej Jang je nevidjen talenat, ali ne mogu da gledam njegovu košarku. Silovanje šuta, trojke i beskrajni flouteri. Harden je mnogo raznovrsniji iako je isti siledžija i bar ga je lepo gledati kad lomi članke protivnicima. Luka je mnogo bolji od Janga, iako su se skoro borili za rukija godine.

JPR24

pre 2 godine

Jang, Redis i Hunter su se prosto takmičili u ispucavanju, Huerter dodao malo, i Bogi u isto ritmu kao i kolege… Sve u svemu užasna partija Atlante kompletno.

Z

pre 2 godine

Ispratio sam malo, Jang se baš trudi da nabije statistiku, očajno je šutirao. I ostali su bili kao on, tako treba i Bogdan da radi. Boli ga uvo.

2CRAZY

pre 2 godine

Ja zaista ne razumem kako Bogi može da toleriše to da mu se tri saigrača ispucavaju, a on kao najbolji šuter, skoro uopšte me uzima šuteve... Ovako kako igra, bolje da ne igra, za njega je ili neki tim koji igra timsku košarku ili neki gde će biti prva zvezda ko Dončić što je u Dalasu... ali kako što rekoh skoro, jedino ima poente gledati Jokića, jer imaš šta da vidiš, ovi ostali su sve igrači zadatka...

smeh

pre 2 godine

Današnja košarka. Možda sledeći put ovaj Jang da šutne 40 puta kako bi došao do brojke od 30 poena. Smejurija. I naravno to je zvezda kluba koja je toliko glupa da će zadovoljiti svoj ego na račun rezultata ekipe. Velika većina današnjih igrača je takva. A Bogdanović samo igra kako je igrao skoro uvek u NBA, solidno ili i gore od toga. Doduše on je tamo tek neka treća, četvrta opcija u napadu pa ako ga kojim slučajem krene onda ga i neko hrani loptom. Još dodaš saigrače koji ćoškare i nemaju nikakvog uticaja na igru i eto ekipe koja ni u igrici nema šanse da osvoji titulu. Ko može uopšte da uživa i da gleda ovako nešto? Ajde da se barem bore, da izgaraju u odbrani, bore se za loptu ali likovi samo šire ruke kada ih protivnik prodje. Da ti se zgadi košarka.

Milosh-Nish

pre 2 godine

Bogdan mora da bude agresivniji, sinoc jedva da je imao loptu u rukuama ali ono sto ljudi koji nisu gledali sinoc ne znaju je da je pokidao u odbrani i totalno neutralisao Sextona, najboljeg igraca Cavsa, Rubio objasnio s druge strane.

Mladen

pre 2 godine

Uzasna postavka igre Atlante u prve dve utakmice,sto se tice Bogdana...
Kolicina silovanja koja je prisutna kod njegovih saigraca je nerealna!
Jang,sada i Redis,Kolins, 6,7 igraca sa preko 19 suteva,Erter sa klupe...
Pogledao sam veliku vecinu utakmice,Bogdan trci napred-nazad,ovi prase ko kako stigne,blago receno katastrofa!
Mekmilan je stari lisac,namestice on Bogdana da to sve ide svojim tokom,neverovatno je da do decka uopste ne dolaze lopte,kao na igralistu kada se deca inate jedan drugom.

hmmm

pre 2 godine

A da neko od vas ko komentariše pogleda utakmicu! Jedan lik prica na osnovu statistika od prošle godine i sl. kako je Redis veliki potrošač lopti a čovek jedini sinoć u Atlanti imao dobar procenat šuta. Tako da za ovu utakmicu nije on kriv. Što se mene tiče,kriv je Jang sa izuzetno nerezonskom igrom. Mislim, i inače nisam njegov ljubitelj i smatram da takav igrač donosi više štete nego koristi svom timu,čak i u NBA. Nije se ni trener proslavio ni izmenama,ni taktikom... ali retko se u NBA inače vidja neki takav uticaj trenera pa mi i nije neko iznenađenje. Ko je gledao utakmicu,video je da je Bogdan bio,u neku ruku, nezainteresovan za koš i šutiranje. Često le imao pas viška kada je mogao da šutira ali možda jednostavno nije osećao da je njegovo šutersko veče ili je hteo da se lopta kreće i svi razigraju. Oni du u jednom trenutku utakmice imali par napada kada su preskakali Janga i tačno se videla fluidnost i timska igra kod njih. Nije to bio neki neverovatan protok lopte i uigrane kombinacije koje završavaju košom,ali su igrali timsku košarku. Čak je i za njegov loš procenat šuta na ovoj utakmici,sa tako malo uzetih šuteva,kriv jedan napad kada je nerezoski 2 puta za redom šutnuo za 3.
U suštini,svi du bili jako loši i pojedinačno i kao tim. Teško da će imati još puno ovakvih utakmica.

MOLIM!!!

pre 2 godine

Такође не треба заборавити да је Јанис васпитан као Грк и самим тим воли Србе. То што је пореклом из Африке нема никакве везе, крштен у православној цркви, васпитан као Грк. То разуме свако нормалан, једино оним затуцаним ликовима који пребројавају крвна зрнца је џаба причати.
(јд123, 24. oktobar 2021 12:38)
Vaspitan kao Grk i samim tim voli Srbe?!?!?! E slatko me nasmeja...Jesi li ti video Grcku dalje od Paralije? Grci jedino sto vole, to su pare.

zvizzz

pre 2 godine

20s napada lopta u rukama soliste i onda šta ćemo! Ne kažem, mali je odličan igrač-ali suviše kopira Karija! Kari je čudo, mada ima i on dana kad se ispuca za sve pare!

Harold&Kumar

pre 2 godine

"Duboki roster" Atlante se pretvorio u takmičenje prve i druge postave ko će više da šutira i slabije da brani. Ono sto treba da bude snaga Atlante, da drzi tempo celu utakmicu, pretvorilo se u dezorganizaciju.
Pogledao sam utakmicu sinoć:
Atlanta krenula dobro, napravila +10-15, stisla odbranu, organizovala napad, Klivlend promašuje, ali drži priključak skokom u napadu. Na minut do kraja 2/4 Jang veže glupe greške i Klivlend pravi 8-0 za -5.
U drugom delu Klivlend aktivniji, koriste prednost u visini (Love, Alen, Markanen) i skupljaju u odbrani, u napadu opet skidaju lopte. Atlanta bez odbrane, bez visokog igrača, igra stihijski do kraja i gubi glatko i bez šanse. Skok u napadu kljucan (tj. nebranjenje istog od srane A.)
Na ovoj utakmici Jang ponovo nedovoljno dobar, više gluposti nego dobrih poteza, Colins se nije video, Hunter i Redish prosek, Huerter bez prave lopte, Capela nije u stanju da zagradi visokog igrača, razbijen u odbrani (krivica cele odbrane koja nije igrala ništa).Bogdan krenuo dobro, pa ušao u kontra-ritam, izgubio samopouzdanje. U napadu Atlanta ima puno "gladnih ruku" koje čekaju loptu, odbranu ne igraju. Klivlend nije tako slab, pored pomenutih visokih igrača tu su Sekston i Rubio solidni bekovi, plus par klinaca koji nisu loši.

Dule

pre 2 godine

Lu vilijams je povređen kao i Galinari. Evo statistike za bekove Atlante koji su odigrali obe utakmice:
Trae Young - prosečno 34,0 minuta na parketu, šut iz polja FG 36,8% a za 3 poena 27,3 POSTO?!?!
Kevin Huerter - 21,5 minuta u proseku, šut iz polja FG% 29,4 a šut za 3 poena NULA POSTO!!
Bogdan Bogdanović - 26,5 minuta, šut iz polja FG% 40, a za 3 poena 50 POSTO!
Ništa bolje procente u proseku ob Bogija nema ni Džon Kolins, jedino je Kem Rediš prilično bolji ali on igra na poziciji PF tako da sigurno on neće izbaciti Bogija iz startne postave!

Hm

pre 2 godine

Opet na samom pocetku jeftine licne, pa na klupu. Prosla utakmica losa, ova jos gora. Nema samopouzdanja, cak i kada je sam ne sme da sutira. Samo pet pokusaja (ne racunam ona dva iznudjena suta pred kraj). Ne valja...

Inace Hanter je ubio Atlantu sa onim njegovim uzastopnim ispucavanjima kada im je islo. Od tada su svi poludeli. Cudi me da trener nije odmah reagovao, sasekao takvu igru u korenu i sklonio ga na klupu. Posle, kada je i ostalima usla voda u usi, bilo je vec kasno.

Under KV

pre 2 godine

Kao neko ko uvek brani Bogdana, ovog puta ne mogu u potpunosti da se slozim sa vasim konstatacijama da ga niko ne vidi u napadu.
Ima i toga, ali sinoc je bilo nesto drugo dominantno.
To je Bogdanova nesigurnost i oklevanje. Imao je nekoliko puta loptu u rukama, u poziciji iz koje Redis, Hanter, Tre i Herter odmah sutiraju, a on je dodavao prvom otvorenom saigracu ili cak i onome koji nije otvoren. I ti saigraci bi sutirali i masili ili retko pogadjali. Imao je 5-6 takvih lopti i da je odmah sutirao, bio bi mnogo bolji.
Previse okleva, samopouzdanja nigde. Sa druge strane Redis igra odlicno i ko kaze da se ispucava, neka proveri ponovo njegove procente. Igra i odbranu odlicno.
Ako ovako nastavi Bogi, brzo ce na klupu, a u startere ide Redis!
Mora da se trgne i da bude sebicniji, agresivniji