Nedelja, 26.09.2021.

09:57

Deveto pojačanje za Obradovića – stigao bek

Mladi slovenački bek Gregor Glas novi je košarkaš Partizana.

Izvor:

Deveto pojaèanje za Obradoviæa – stigao bek IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Миодраг С.

pre 2 godine

Koliko igrača planira Žoc u rosteru?80?
(Obrad, 26. septembar 2021 13:15) # Link komentara

STA LUPETAS ????? Ako nemas informacije ne pisi svasta!!!! Ovo je 13-i registrovan za ABA ligu igrac... Racunajuci Kuruca koji ima koronu,znaci 12. Mozli ne zna se,a Steoanovic verovatno na pozajmicu!!! To je sve...
A ti ocigledno si Zvezdas,uzmi pa broj zadnjih par godina po 18-20 igraca realnih ste imali u rosteru.Ako racunas Jovanovica,Radovanovica,Petrovica.. i slicno... KKCZ svake godine potpise bar 10 momaka iz Srbije i CG.. Prema tome,predji na neki drugi sport,ili gledaj svoj klub!!!!

Lala

pre 2 godine

Dečak je sjajan. Biće dobar igrč. Ko je gledao pripremne utakmice mogao je da vidi da poseduje ekstra talenat. Nadao sam se ovakvom ishodu

…u odbranu ovog iz LA

pre 2 godine

@(panter pudlica, 26. septembar 2021 13:00)

Ti nisi nikad video neki američki box score očigledno, gđe ide prvo nisko krilo, pa četvorka, centar, a plej tek na kraju petorke.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko, 26. septembar 2021 11:43)

Ne nemam slabo pamcenje. Od svih koje si pomenuo jedino je Guduric postao reprezentativac. Ostali su bili i pre czvfmp-a ili su formalno postali na nebitnim utakmicama ili sa nebitnim ulogama. Uostalom eno ih tavore u Zelezniku i Lazic, i Dobric, i Davidovac. Umes ti da budes i realan kad hoces. Cuj, Marjanovic, Kalinic, Jovic... Svi su bili reprezentativci i vrlo trazeni igraci i pre nego sto ih je Covic "otkrio". To sto su iz czvfmp-a otisli u inostranstvo je posledica licne promocije kroz EL, a ne bog zna kakvog igrackog napretka. Tog Marjanovica je Dule "otkrio" pre vase legende.
Da li zaista moram da odgovaram na tvoje pitanje o igracima Partizana u poslednjih 10 godina? Izgleda da ti imas veci problem sa pamcenjem.
Hajde da se ne prepucavamo kao klinci. Znas i sam da je Partizan u Vujosevicevoj eri izbacio mnogo igraca. Mnogo vise nego Covic sa njegovom "tackom na crno-beli svet" (koliko li je tek jadno da ti je motiv da unistis suparnicki klub a ne da ga pobedis u sportskom nadmetanju). Cak i sa, za nase uslove, ogromnim sredstvima, visegodisnjm ucescem u EL, i prakticno bez prepreka u dovodjenju domacih talenata, czfmp moze da se pohvali jednim osrednjim evropskim igracem - Guduricem. Tanko je to. Vrlo tanko. Mega je tu daleko ispred vas, a bogami su i nas prestigli u prethodnih nekoliko godina.

партизановац НС

pre 2 godine

А шта ће нам овај кад таквих наших младих играча у КЛС имамо неколико.Очито се неко или неки добро уграђују у уговоре са страним играчима.С таквом политиком клуба и начином рада нема шансе да ове године освојимо Еврокуп,АБА лига нема више проходност у Евролиги и губи смисао постојања.А са гомилом странаца од екипе да постанемо тим неће бити довољна ни година дана.Дај Боже да грешим али има нас старијих Партизановаца песимиста поприлично.

Keynes

pre 2 godine

Partizan razigrava i mlade srpske igrace. Dobru minutazu i vaznu ulogu ovoj sezoni imace Trifunovic (bek), Smailagic(krilni centar) i Koprivica (centar).

Nbg

pre 2 godine

Kog mladog domaceg neafirmisanog igraca je razvila Crvena zvezda u zadnjih 15 godina, a da je kasnije bio standardni reprezentativac? I od kada se to vi brinete za interese srpske kosarke, kada vam je licni interes uvek bio na prvom mestu,pogotovo od kad je dosao jedan covek na celo kluba? Pogledajte vase rostere u poslednjoj deceniji, i uporedite broj stranaca u Partizanu i kod vas, pogotovo u eri Vujosevica, gde su tri stranca bila rekord.

panter pudlica

pre 2 godine

Još Ed Dejvis kojem niko u NBA nije ponudio ni poziv u trening kamp, i to bi bilo to.

Tri solidne petorke Samo kako svima, pogotovo ovim mladim igračima iz 3.petorke dati minutažu?


Kurucs
Smailagić
Davis
Punter
Avramović

Zagorac
LeDay
Koprivica
Dangubić
Moore

Trifunović
Stepanović
Miletić
Glas
Madar
(CAA agent iz LA, 26. septembar 2021 12:15)

Iz priloženog se vidi da nemaš pojma o pozicijama igrača. Jedan savet za tebe: poštedi nas pametovanja i sklapanja petorki bar dok ne naučiš pozicije igrača.

Zidann

pre 2 godine

Kakvu timcinu pravi Partizan, ako budu doveli centra ekstra klase pregazice sve pred sobom i u Aba ligi i u Evrokupu, ne gine im evroliga sledece sezone.. jedno od ova dv takmicenja uzimaju sigurno

CAA agent iz LA

pre 2 godine

Još Ed Dejvis kojem niko u NBA nije ponudio ni poziv u trening kamp, i to bi bilo to.

Tri solidne petorke Samo kako svima, pogotovo ovim mladim igračima iz 3.petorke dati minutažu?


Kurucs
Smailagić
Davis
Punter
Avramović

Zagorac
LeDay
Koprivica
Dangubić
Moore

Trifunović
Stepanović
Miletić
Glas
Madar

Mudrac

pre 2 godine

Ne znam zasto ovi prozivaju partizan i reprezentaciju... mislim zvezda nije dala jednog reprezentativca, ok guduric... hahahaha gospode boze kad sve to znas i kad te pucaju kompleksi toliko da pises takve gluposti...

Na kraju krajeva zoc je uzeo 3 nasa igraca na koje bas racuna, onaj centar iz SAD, smailagic i zagorac. Samo da njih razvije vise cu uraditi nego zvezda za citavu deceniju.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, jednom i ja da se slozim sa tobom, posto oko Radonje nikada necemo. Slazem se da su price o stranicam iritirajuce kompletno. Iskreno, ne verujem da ovde nekom uopste smetaju stranci, vec se vraca gorbarima kada su oni spinovali o broju stranaca u Zvezdi. Kao da ih oni sa Andreom nisu imali po 10 u timu. Nebitno, ako pogledamo realno i KKCZ i KKP imaju tu negde po 6-7 stranaca. Neka dovedu jos jednog-dva to mu dodje oko 8 stranaca na roster od 18 igraca. To uopste nije lose. Inace, ni KKP ni KKCZ nemaju kao prioritet da stvaraju igrace vec da osvajaju trofeje. Reprezentacijom neka se bavi onaj ko je zaduzen za to KSS.

Pop

pre 2 godine

Партизан развија младе српске играче

Vidim vi ste zaa poslednjih 10 godina I spucanih vise od 100 miliona evra drzavnih para iznedrili gomulu srpskih igraca I punili rooster reprezentacije. Da nije Grobara Saleta nebi ni osvojili ta srebra I bronze koje smo uzeli. Samo vi gledajte u svoje dvoriste I pustite Nas da pravimo talente I dajemo najvise NBA igraca od svih klubova na svetu.

Pazi kad nemate sta da izmislite na RSB forumu onda kao partizan napadate Sto dovodi strance. Partizan koji je ubedljivo dao najvise trenera I igraca reprezentaciji. Koji su nam doneli najvise radosti u najtezim godinama.ccccccc

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Presvisnuse ljudi od brige za reprezentaciju. Dok su stranci defilovali kroz klub koji se zove kako hoce, i po devetorica po sezoni, sve je bilo ok. Kad Partizan dovede 5-6 stranaca, propade nam reprezentacija. Samo ne razumem logiku. Pa Zeljko samo sa vrhunskim igracima ume da radi. Zar nije onda bolje da srpski mladi igraci idu kod Radonje, koji je do sad stvorio toliko reprezentativaca? Kao recimo... ne mogu bas da se setim ali je sigurno bio neki.

Niška patka

pre 2 godine

Da je decko ostao u Dinamiku ne bi bio problem sto Dinamik "razvija strane mlade igrace". Da je dosao u Zvezdu to bi bilo super jer je to "prava sredina za razvoj mladih igraca". Dokle bre vise balavacka prepucavanja i licemerje? Problem ovim novokomponovanim navijacima je to sto je klinac izuzetno talentovan i sto ce im biti velika pretnja. Toga se boje a ne brinu previse za reprezentaciju. Ionako su joj dali minoran broj igraca. Samo kao primer, jedan Bjelica je proigrao tek kada je otisao iz najsrpskijeg srpskog kluba. Nemam pojma koliko je stranaca doslo kod komsija i ne zanima me. Sto je neko nekada napisao: Ne pravi se tim Partizana zbog Zvezde nego da bi se borio sa ozbiljnim timovima. Vi ste smesni. Ako ne verujete, pitajte navijace Makabija

NastyB

pre 2 godine

Uvek su me nervirale priče o strancima i reprezentaciji. Pa, zar mislite da kod nas vanserijskih talenata ima tušta i tma, kao da rstu na drveću?? Zar su Zvezda i Partizan JEDINI srpski klubovi?? Ako mislite da je tako kako to da Mega, Borac, FMP sa domaćim igračima ne rasturaju Zvezdu i Partizan sa "polovnim i istrpšenim" strancima?? I sa onima koji "Zauzimaju mesto" nekome??

Po vašim pričama Mega i Borac bi trebali da budu u vrhu Evrolige sa tolikim domaćim talentima kojima su "trećeligaški stranci" zauzeli mesto u Zvezdi i Partizanu. Ali, očigledno nije tako. Pogotovo što se danas u mladim kategorijama ne ceni talenat, već čiji tata može da plati da mu dete igra. I zbog toga ćemo propadati, nbe zbog Zvezde, Partizana i stranaca u njima.

Bg

pre 2 godine

Navijam za Zvezdu i apsolutno nemam ništa protiv 10 stranaca u timu Zvezde ni Partizana. Samo hoću da kažem da ste deset godina unazad pričali da je Zvezda legija stranaca a Partizan inkubator srpske košarke. Nije tako. Partizan nije stvorio u svojoj istoriji velikog igrača. Svi su došli iz drugih klubova. Kića, Praja, Grba, Danilović, Divac, Paspalj, Djordjević, Rebrača, Bogdanović... Jedino je Mića Berić igrač Partizana. Zvezdina deca su Slavnić, Kapičić, Obradović, Ilić, Rakočević, Dabić...

NIDZA

pre 2 godine

Ajde ovi sto prozivaju da navedu igrace koje je CZ napravila za poslednjih 10 godina. Ne mora igrace moze i jedan.

Vasa micic, guduric, dobric, kalinic, jovic, marjanovic. Oces jos da ti nabrojim ili ti je ovo dovoljno. A vi? Posle bogdana 0 igraca

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Gazda Djokan, ti bas imas slabu memoriju ili jednostavno ne znas. Gde su Guduric, Dobric, Lazic, Simon i Davidovac postali igraci ako ne u Zvezdi? Odakle je Marjanovic otisao u NBA ako ne iz Zvezde gde ga je Radonja vratio u zivot posle lutanja po Niznem, Radnickom i Megi? Jovic i Kalina su bili reprezentativci u Radnickom, ali tek kod Radonje su podigli igru na visok EL nivo i posle to naplatili u drugim klubovima. Koga ste vi spineri napravili u poslednjih 10 godina?

cukce

pre 2 godine

Ima se Žeks ubućka sa Partizanom ove godine, a strpljenja nema, danas svi hoće rezultate odmah! Od one trojke Nolana Smita kola idu niz brdo!

Ivan kg

pre 2 godine

Ovi sto pitaju za srpske talente, pa je l vi stvarno mislite da ih Partizan ne bi doveo da ih ima? Da imaju oko 18,19,20 godina, da mogu sa finansijske strane da se dovedu i da su talentovani dovoljno za klub kao sto je Partizan. Ovog kog' je mogao da dovede, Smajlagica,doveo je,koga nije mogao zbog jace ponude,Petruseva, nije,i to je to.

Milan

pre 2 godine

Pored supertalentovanog Radovanovica i ostalih, on dovodi nekog slovenca da im zauzme mjesto. Svaka cast da se dovedu 2-3 stranca, ali ovo mi se ni malo ne svidja od Zeljka. Ko ce nam u reprezentaciji igrati za 5-6 god? Poz iz Hercegovine!

Алекса

pre 2 godine

Кога брига што седма екипа из АБА купује словеначког репрезентативца из Динамика?

shein

pre 2 godine

Rodions Kuruks, Dušan Miletić, Kevin Panter, Zek Lidej, Rade Zagorac, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Nemanja Dangubić, Alen Smailagić, Dalas Mur, Uroš Trifunović i Jam Madar. Sastav Partizana za predstojecu utakmicu. Znaci ovo nisu svi igraci Partizana ,tu se ne racuna i ovaj stranac koji je jutros dosao. Toliko o tome da ima SAMO 5 stranaca.

besan ker

pre 2 godine

Ne navijam ni za Partizan, ni za Zvezdu. Jedno me samo interesuje: gde se završava ovo upucavanje para i od strane jednih i od strane drugih? Šta je poenta, jel' hoćete NBA ligu da igrate, prsten da osvojite, ne razumem...

cole

pre 2 godine

I posle se pitamo sto smo ostali bez olimpijade, posle izraelca madara dolazi slovak glas, a nas trifunovic ce da sjedi na klupi

Ako narednih godina ostanemo i bez evropskog i bez svjetskog nemojte da vas to cudi

skabo85

pre 2 godine

Pitanje za ove dušebrižnike što spominju razvoj domaćih igrača.

Koliko je domaćih igrača/talenata razvila Crvena Zvezda poslednjih godina?

Gledaj svoje dvorište, a ne tuđe.

Vladimir

pre 2 godine

Uspeh u reprezentaciji smo imali,zato sto jedini imali malo stranaca u ekipama, a sad propast,trenutno sedmi stranac...

Inace decko je veliki talenat

Boksi

pre 2 godine

Čitam nekoliko prvih komentara na ovu temu.
“Nezgodi neugodi” kaže lepo naš narod.

Kad čovek dovede igrače sa kojima želi da osvoji Eurocup i dogodine igra Evroligu (a samo je najtrofeniji trener Evrolige u istoriji pa je valjda naučio kako napraviti timi), ne valja -
dovodi strance (a tim i dalje ima polovinu domaćih igrača i uz to nekoliko mladjih). Pri tom zvani su prvo naši igrači iz inostranstva (pre nekih stranaca) koji nisu želeli da dodju iz raznih razloga.

Da je čovek krenuo samo sa srpskim (dostupnim) igračima i/ili omladincima, onda bi opet rekli - ne valja, sa ovim timom ne mozemo ni do eliminacione faze, večito smo u senci rivala, svi imaju strance - dodjite u 21.vek itd.

Kritizer i kritičar - velika razlika: kritizer ne- dobronamerno tera inat radi lečenja lične frustracije dok kritičar dobronamerno ukazuje na greške da bi nešto bilo bolje. Kada većina predje iz prvog u drugi, tada ćemo kao društvo dospeti u potpuno razvijeno društvo.

cole

pre 2 godine

I posle se pitamo sto smo ostali bez olimpijade, posle izraelca madara dolazi slovak glas, a nas trifunovic ce da sjedi na klupi

Ako narednih godina ostanemo i bez evropskog i bez svjetskog nemojte da vas to cudi

Boksi

pre 2 godine

Čitam nekoliko prvih komentara na ovu temu.
“Nezgodi neugodi” kaže lepo naš narod.

Kad čovek dovede igrače sa kojima želi da osvoji Eurocup i dogodine igra Evroligu (a samo je najtrofeniji trener Evrolige u istoriji pa je valjda naučio kako napraviti timi), ne valja -
dovodi strance (a tim i dalje ima polovinu domaćih igrača i uz to nekoliko mladjih). Pri tom zvani su prvo naši igrači iz inostranstva (pre nekih stranaca) koji nisu želeli da dodju iz raznih razloga.

Da je čovek krenuo samo sa srpskim (dostupnim) igračima i/ili omladincima, onda bi opet rekli - ne valja, sa ovim timom ne mozemo ni do eliminacione faze, večito smo u senci rivala, svi imaju strance - dodjite u 21.vek itd.

Kritizer i kritičar - velika razlika: kritizer ne- dobronamerno tera inat radi lečenja lične frustracije dok kritičar dobronamerno ukazuje na greške da bi nešto bilo bolje. Kada većina predje iz prvog u drugi, tada ćemo kao društvo dospeti u potpuno razvijeno društvo.

Алекса

pre 2 godine

Кога брига што седма екипа из АБА купује словеначког репрезентативца из Динамика?

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Presvisnuse ljudi od brige za reprezentaciju. Dok su stranci defilovali kroz klub koji se zove kako hoce, i po devetorica po sezoni, sve je bilo ok. Kad Partizan dovede 5-6 stranaca, propade nam reprezentacija. Samo ne razumem logiku. Pa Zeljko samo sa vrhunskim igracima ume da radi. Zar nije onda bolje da srpski mladi igraci idu kod Radonje, koji je do sad stvorio toliko reprezentativaca? Kao recimo... ne mogu bas da se setim ali je sigurno bio neki.

Bg

pre 2 godine

Navijam za Zvezdu i apsolutno nemam ništa protiv 10 stranaca u timu Zvezde ni Partizana. Samo hoću da kažem da ste deset godina unazad pričali da je Zvezda legija stranaca a Partizan inkubator srpske košarke. Nije tako. Partizan nije stvorio u svojoj istoriji velikog igrača. Svi su došli iz drugih klubova. Kića, Praja, Grba, Danilović, Divac, Paspalj, Djordjević, Rebrača, Bogdanović... Jedino je Mića Berić igrač Partizana. Zvezdina deca su Slavnić, Kapičić, Obradović, Ilić, Rakočević, Dabić...

panter pudlica

pre 2 godine

Još Ed Dejvis kojem niko u NBA nije ponudio ni poziv u trening kamp, i to bi bilo to.

Tri solidne petorke Samo kako svima, pogotovo ovim mladim igračima iz 3.petorke dati minutažu?


Kurucs
Smailagić
Davis
Punter
Avramović

Zagorac
LeDay
Koprivica
Dangubić
Moore

Trifunović
Stepanović
Miletić
Glas
Madar
(CAA agent iz LA, 26. septembar 2021 12:15)

Iz priloženog se vidi da nemaš pojma o pozicijama igrača. Jedan savet za tebe: poštedi nas pametovanja i sklapanja petorki bar dok ne naučiš pozicije igrača.

besan ker

pre 2 godine

Ne navijam ni za Partizan, ni za Zvezdu. Jedno me samo interesuje: gde se završava ovo upucavanje para i od strane jednih i od strane drugih? Šta je poenta, jel' hoćete NBA ligu da igrate, prsten da osvojite, ne razumem...

NastyB

pre 2 godine

Uvek su me nervirale priče o strancima i reprezentaciji. Pa, zar mislite da kod nas vanserijskih talenata ima tušta i tma, kao da rstu na drveću?? Zar su Zvezda i Partizan JEDINI srpski klubovi?? Ako mislite da je tako kako to da Mega, Borac, FMP sa domaćim igračima ne rasturaju Zvezdu i Partizan sa "polovnim i istrpšenim" strancima?? I sa onima koji "Zauzimaju mesto" nekome??

Po vašim pričama Mega i Borac bi trebali da budu u vrhu Evrolige sa tolikim domaćim talentima kojima su "trećeligaški stranci" zauzeli mesto u Zvezdi i Partizanu. Ali, očigledno nije tako. Pogotovo što se danas u mladim kategorijama ne ceni talenat, već čiji tata može da plati da mu dete igra. I zbog toga ćemo propadati, nbe zbog Zvezde, Partizana i stranaca u njima.

skabo85

pre 2 godine

Pitanje za ove dušebrižnike što spominju razvoj domaćih igrača.

Koliko je domaćih igrača/talenata razvila Crvena Zvezda poslednjih godina?

Gledaj svoje dvorište, a ne tuđe.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Gazda Djokan, ti bas imas slabu memoriju ili jednostavno ne znas. Gde su Guduric, Dobric, Lazic, Simon i Davidovac postali igraci ako ne u Zvezdi? Odakle je Marjanovic otisao u NBA ako ne iz Zvezde gde ga je Radonja vratio u zivot posle lutanja po Niznem, Radnickom i Megi? Jovic i Kalina su bili reprezentativci u Radnickom, ali tek kod Radonje su podigli igru na visok EL nivo i posle to naplatili u drugim klubovima. Koga ste vi spineri napravili u poslednjih 10 godina?

cukce

pre 2 godine

Ima se Žeks ubućka sa Partizanom ove godine, a strpljenja nema, danas svi hoće rezultate odmah! Od one trojke Nolana Smita kola idu niz brdo!

NIDZA

pre 2 godine

Ajde ovi sto prozivaju da navedu igrace koje je CZ napravila za poslednjih 10 godina. Ne mora igrace moze i jedan.

Vasa micic, guduric, dobric, kalinic, jovic, marjanovic. Oces jos da ti nabrojim ili ti je ovo dovoljno. A vi? Posle bogdana 0 igraca

Ivan kg

pre 2 godine

Ovi sto pitaju za srpske talente, pa je l vi stvarno mislite da ih Partizan ne bi doveo da ih ima? Da imaju oko 18,19,20 godina, da mogu sa finansijske strane da se dovedu i da su talentovani dovoljno za klub kao sto je Partizan. Ovog kog' je mogao da dovede, Smajlagica,doveo je,koga nije mogao zbog jace ponude,Petruseva, nije,i to je to.

Nbg

pre 2 godine

Kog mladog domaceg neafirmisanog igraca je razvila Crvena zvezda u zadnjih 15 godina, a da je kasnije bio standardni reprezentativac? I od kada se to vi brinete za interese srpske kosarke, kada vam je licni interes uvek bio na prvom mestu,pogotovo od kad je dosao jedan covek na celo kluba? Pogledajte vase rostere u poslednjoj deceniji, i uporedite broj stranaca u Partizanu i kod vas, pogotovo u eri Vujosevica, gde su tri stranca bila rekord.

Niška patka

pre 2 godine

Da je decko ostao u Dinamiku ne bi bio problem sto Dinamik "razvija strane mlade igrace". Da je dosao u Zvezdu to bi bilo super jer je to "prava sredina za razvoj mladih igraca". Dokle bre vise balavacka prepucavanja i licemerje? Problem ovim novokomponovanim navijacima je to sto je klinac izuzetno talentovan i sto ce im biti velika pretnja. Toga se boje a ne brinu previse za reprezentaciju. Ionako su joj dali minoran broj igraca. Samo kao primer, jedan Bjelica je proigrao tek kada je otisao iz najsrpskijeg srpskog kluba. Nemam pojma koliko je stranaca doslo kod komsija i ne zanima me. Sto je neko nekada napisao: Ne pravi se tim Partizana zbog Zvezde nego da bi se borio sa ozbiljnim timovima. Vi ste smesni. Ako ne verujete, pitajte navijace Makabija

Vladimir

pre 2 godine

Uspeh u reprezentaciji smo imali,zato sto jedini imali malo stranaca u ekipama, a sad propast,trenutno sedmi stranac...

Inace decko je veliki talenat

Milan

pre 2 godine

Pored supertalentovanog Radovanovica i ostalih, on dovodi nekog slovenca da im zauzme mjesto. Svaka cast da se dovedu 2-3 stranca, ali ovo mi se ni malo ne svidja od Zeljka. Ko ce nam u reprezentaciji igrati za 5-6 god? Poz iz Hercegovine!

shein

pre 2 godine

Rodions Kuruks, Dušan Miletić, Kevin Panter, Zek Lidej, Rade Zagorac, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Nemanja Dangubić, Alen Smailagić, Dalas Mur, Uroš Trifunović i Jam Madar. Sastav Partizana za predstojecu utakmicu. Znaci ovo nisu svi igraci Partizana ,tu se ne racuna i ovaj stranac koji je jutros dosao. Toliko o tome da ima SAMO 5 stranaca.

Pop

pre 2 godine

Партизан развија младе српске играче

Vidim vi ste zaa poslednjih 10 godina I spucanih vise od 100 miliona evra drzavnih para iznedrili gomulu srpskih igraca I punili rooster reprezentacije. Da nije Grobara Saleta nebi ni osvojili ta srebra I bronze koje smo uzeli. Samo vi gledajte u svoje dvoriste I pustite Nas da pravimo talente I dajemo najvise NBA igraca od svih klubova na svetu.

Pazi kad nemate sta da izmislite na RSB forumu onda kao partizan napadate Sto dovodi strance. Partizan koji je ubedljivo dao najvise trenera I igraca reprezentaciji. Koji su nam doneli najvise radosti u najtezim godinama.ccccccc

Mudrac

pre 2 godine

Ne znam zasto ovi prozivaju partizan i reprezentaciju... mislim zvezda nije dala jednog reprezentativca, ok guduric... hahahaha gospode boze kad sve to znas i kad te pucaju kompleksi toliko da pises takve gluposti...

Na kraju krajeva zoc je uzeo 3 nasa igraca na koje bas racuna, onaj centar iz SAD, smailagic i zagorac. Samo da njih razvije vise cu uraditi nego zvezda za citavu deceniju.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, jednom i ja da se slozim sa tobom, posto oko Radonje nikada necemo. Slazem se da su price o stranicam iritirajuce kompletno. Iskreno, ne verujem da ovde nekom uopste smetaju stranci, vec se vraca gorbarima kada su oni spinovali o broju stranaca u Zvezdi. Kao da ih oni sa Andreom nisu imali po 10 u timu. Nebitno, ako pogledamo realno i KKCZ i KKP imaju tu negde po 6-7 stranaca. Neka dovedu jos jednog-dva to mu dodje oko 8 stranaca na roster od 18 igraca. To uopste nije lose. Inace, ni KKP ni KKCZ nemaju kao prioritet da stvaraju igrace vec da osvajaju trofeje. Reprezentacijom neka se bavi onaj ko je zaduzen za to KSS.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko, 26. septembar 2021 11:43)

Ne nemam slabo pamcenje. Od svih koje si pomenuo jedino je Guduric postao reprezentativac. Ostali su bili i pre czvfmp-a ili su formalno postali na nebitnim utakmicama ili sa nebitnim ulogama. Uostalom eno ih tavore u Zelezniku i Lazic, i Dobric, i Davidovac. Umes ti da budes i realan kad hoces. Cuj, Marjanovic, Kalinic, Jovic... Svi su bili reprezentativci i vrlo trazeni igraci i pre nego sto ih je Covic "otkrio". To sto su iz czvfmp-a otisli u inostranstvo je posledica licne promocije kroz EL, a ne bog zna kakvog igrackog napretka. Tog Marjanovica je Dule "otkrio" pre vase legende.
Da li zaista moram da odgovaram na tvoje pitanje o igracima Partizana u poslednjih 10 godina? Izgleda da ti imas veci problem sa pamcenjem.
Hajde da se ne prepucavamo kao klinci. Znas i sam da je Partizan u Vujosevicevoj eri izbacio mnogo igraca. Mnogo vise nego Covic sa njegovom "tackom na crno-beli svet" (koliko li je tek jadno da ti je motiv da unistis suparnicki klub a ne da ga pobedis u sportskom nadmetanju). Cak i sa, za nase uslove, ogromnim sredstvima, visegodisnjm ucescem u EL, i prakticno bez prepreka u dovodjenju domacih talenata, czfmp moze da se pohvali jednim osrednjim evropskim igracem - Guduricem. Tanko je to. Vrlo tanko. Mega je tu daleko ispred vas, a bogami su i nas prestigli u prethodnih nekoliko godina.

Zidann

pre 2 godine

Kakvu timcinu pravi Partizan, ako budu doveli centra ekstra klase pregazice sve pred sobom i u Aba ligi i u Evrokupu, ne gine im evroliga sledece sezone.. jedno od ova dv takmicenja uzimaju sigurno

Keynes

pre 2 godine

Partizan razigrava i mlade srpske igrace. Dobru minutazu i vaznu ulogu ovoj sezoni imace Trifunovic (bek), Smailagic(krilni centar) i Koprivica (centar).

партизановац НС

pre 2 godine

А шта ће нам овај кад таквих наших младих играча у КЛС имамо неколико.Очито се неко или неки добро уграђују у уговоре са страним играчима.С таквом политиком клуба и начином рада нема шансе да ове године освојимо Еврокуп,АБА лига нема више проходност у Евролиги и губи смисао постојања.А са гомилом странаца од екипе да постанемо тим неће бити довољна ни година дана.Дај Боже да грешим али има нас старијих Партизановаца песимиста поприлично.

Lala

pre 2 godine

Dečak je sjajan. Biće dobar igrč. Ko je gledao pripremne utakmice mogao je da vidi da poseduje ekstra talenat. Nadao sam se ovakvom ishodu

CAA agent iz LA

pre 2 godine

Još Ed Dejvis kojem niko u NBA nije ponudio ni poziv u trening kamp, i to bi bilo to.

Tri solidne petorke Samo kako svima, pogotovo ovim mladim igračima iz 3.petorke dati minutažu?


Kurucs
Smailagić
Davis
Punter
Avramović

Zagorac
LeDay
Koprivica
Dangubić
Moore

Trifunović
Stepanović
Miletić
Glas
Madar

…u odbranu ovog iz LA

pre 2 godine

@(panter pudlica, 26. septembar 2021 13:00)

Ti nisi nikad video neki američki box score očigledno, gđe ide prvo nisko krilo, pa četvorka, centar, a plej tek na kraju petorke.

Миодраг С.

pre 2 godine

Koliko igrača planira Žoc u rosteru?80?
(Obrad, 26. septembar 2021 13:15) # Link komentara

STA LUPETAS ????? Ako nemas informacije ne pisi svasta!!!! Ovo je 13-i registrovan za ABA ligu igrac... Racunajuci Kuruca koji ima koronu,znaci 12. Mozli ne zna se,a Steoanovic verovatno na pozajmicu!!! To je sve...
A ti ocigledno si Zvezdas,uzmi pa broj zadnjih par godina po 18-20 igraca realnih ste imali u rosteru.Ako racunas Jovanovica,Radovanovica,Petrovica.. i slicno... KKCZ svake godine potpise bar 10 momaka iz Srbije i CG.. Prema tome,predji na neki drugi sport,ili gledaj svoj klub!!!!

cole

pre 2 godine

I posle se pitamo sto smo ostali bez olimpijade, posle izraelca madara dolazi slovak glas, a nas trifunovic ce da sjedi na klupi

Ako narednih godina ostanemo i bez evropskog i bez svjetskog nemojte da vas to cudi

Bg

pre 2 godine

Navijam za Zvezdu i apsolutno nemam ništa protiv 10 stranaca u timu Zvezde ni Partizana. Samo hoću da kažem da ste deset godina unazad pričali da je Zvezda legija stranaca a Partizan inkubator srpske košarke. Nije tako. Partizan nije stvorio u svojoj istoriji velikog igrača. Svi su došli iz drugih klubova. Kića, Praja, Grba, Danilović, Divac, Paspalj, Djordjević, Rebrača, Bogdanović... Jedino je Mića Berić igrač Partizana. Zvezdina deca su Slavnić, Kapičić, Obradović, Ilić, Rakočević, Dabić...

skabo85

pre 2 godine

Pitanje za ove dušebrižnike što spominju razvoj domaćih igrača.

Koliko je domaćih igrača/talenata razvila Crvena Zvezda poslednjih godina?

Gledaj svoje dvorište, a ne tuđe.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Gazda Djokan, ti bas imas slabu memoriju ili jednostavno ne znas. Gde su Guduric, Dobric, Lazic, Simon i Davidovac postali igraci ako ne u Zvezdi? Odakle je Marjanovic otisao u NBA ako ne iz Zvezde gde ga je Radonja vratio u zivot posle lutanja po Niznem, Radnickom i Megi? Jovic i Kalina su bili reprezentativci u Radnickom, ali tek kod Radonje su podigli igru na visok EL nivo i posle to naplatili u drugim klubovima. Koga ste vi spineri napravili u poslednjih 10 godina?

Алекса

pre 2 godine

Кога брига што седма екипа из АБА купује словеначког репрезентативца из Динамика?

NIDZA

pre 2 godine

Ajde ovi sto prozivaju da navedu igrace koje je CZ napravila za poslednjih 10 godina. Ne mora igrace moze i jedan.

Vasa micic, guduric, dobric, kalinic, jovic, marjanovic. Oces jos da ti nabrojim ili ti je ovo dovoljno. A vi? Posle bogdana 0 igraca

Nbg

pre 2 godine

Kog mladog domaceg neafirmisanog igraca je razvila Crvena zvezda u zadnjih 15 godina, a da je kasnije bio standardni reprezentativac? I od kada se to vi brinete za interese srpske kosarke, kada vam je licni interes uvek bio na prvom mestu,pogotovo od kad je dosao jedan covek na celo kluba? Pogledajte vase rostere u poslednjoj deceniji, i uporedite broj stranaca u Partizanu i kod vas, pogotovo u eri Vujosevica, gde su tri stranca bila rekord.

cukce

pre 2 godine

Ima se Žeks ubućka sa Partizanom ove godine, a strpljenja nema, danas svi hoće rezultate odmah! Od one trojke Nolana Smita kola idu niz brdo!

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Presvisnuse ljudi od brige za reprezentaciju. Dok su stranci defilovali kroz klub koji se zove kako hoce, i po devetorica po sezoni, sve je bilo ok. Kad Partizan dovede 5-6 stranaca, propade nam reprezentacija. Samo ne razumem logiku. Pa Zeljko samo sa vrhunskim igracima ume da radi. Zar nije onda bolje da srpski mladi igraci idu kod Radonje, koji je do sad stvorio toliko reprezentativaca? Kao recimo... ne mogu bas da se setim ali je sigurno bio neki.

Zidann

pre 2 godine

Kakvu timcinu pravi Partizan, ako budu doveli centra ekstra klase pregazice sve pred sobom i u Aba ligi i u Evrokupu, ne gine im evroliga sledece sezone.. jedno od ova dv takmicenja uzimaju sigurno

CAA agent iz LA

pre 2 godine

Još Ed Dejvis kojem niko u NBA nije ponudio ni poziv u trening kamp, i to bi bilo to.

Tri solidne petorke Samo kako svima, pogotovo ovim mladim igračima iz 3.petorke dati minutažu?


Kurucs
Smailagić
Davis
Punter
Avramović

Zagorac
LeDay
Koprivica
Dangubić
Moore

Trifunović
Stepanović
Miletić
Glas
Madar

Mudrac

pre 2 godine

Ne znam zasto ovi prozivaju partizan i reprezentaciju... mislim zvezda nije dala jednog reprezentativca, ok guduric... hahahaha gospode boze kad sve to znas i kad te pucaju kompleksi toliko da pises takve gluposti...

Na kraju krajeva zoc je uzeo 3 nasa igraca na koje bas racuna, onaj centar iz SAD, smailagic i zagorac. Samo da njih razvije vise cu uraditi nego zvezda za citavu deceniju.

Milan

pre 2 godine

Pored supertalentovanog Radovanovica i ostalih, on dovodi nekog slovenca da im zauzme mjesto. Svaka cast da se dovedu 2-3 stranca, ali ovo mi se ni malo ne svidja od Zeljka. Ko ce nam u reprezentaciji igrati za 5-6 god? Poz iz Hercegovine!

Niška patka

pre 2 godine

Da je decko ostao u Dinamiku ne bi bio problem sto Dinamik "razvija strane mlade igrace". Da je dosao u Zvezdu to bi bilo super jer je to "prava sredina za razvoj mladih igraca". Dokle bre vise balavacka prepucavanja i licemerje? Problem ovim novokomponovanim navijacima je to sto je klinac izuzetno talentovan i sto ce im biti velika pretnja. Toga se boje a ne brinu previse za reprezentaciju. Ionako su joj dali minoran broj igraca. Samo kao primer, jedan Bjelica je proigrao tek kada je otisao iz najsrpskijeg srpskog kluba. Nemam pojma koliko je stranaca doslo kod komsija i ne zanima me. Sto je neko nekada napisao: Ne pravi se tim Partizana zbog Zvezde nego da bi se borio sa ozbiljnim timovima. Vi ste smesni. Ako ne verujete, pitajte navijace Makabija

shein

pre 2 godine

Rodions Kuruks, Dušan Miletić, Kevin Panter, Zek Lidej, Rade Zagorac, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Nemanja Dangubić, Alen Smailagić, Dalas Mur, Uroš Trifunović i Jam Madar. Sastav Partizana za predstojecu utakmicu. Znaci ovo nisu svi igraci Partizana ,tu se ne racuna i ovaj stranac koji je jutros dosao. Toliko o tome da ima SAMO 5 stranaca.

besan ker

pre 2 godine

Ne navijam ni za Partizan, ni za Zvezdu. Jedno me samo interesuje: gde se završava ovo upucavanje para i od strane jednih i od strane drugih? Šta je poenta, jel' hoćete NBA ligu da igrate, prsten da osvojite, ne razumem...

Boksi

pre 2 godine

Čitam nekoliko prvih komentara na ovu temu.
“Nezgodi neugodi” kaže lepo naš narod.

Kad čovek dovede igrače sa kojima želi da osvoji Eurocup i dogodine igra Evroligu (a samo je najtrofeniji trener Evrolige u istoriji pa je valjda naučio kako napraviti timi), ne valja -
dovodi strance (a tim i dalje ima polovinu domaćih igrača i uz to nekoliko mladjih). Pri tom zvani su prvo naši igrači iz inostranstva (pre nekih stranaca) koji nisu želeli da dodju iz raznih razloga.

Da je čovek krenuo samo sa srpskim (dostupnim) igračima i/ili omladincima, onda bi opet rekli - ne valja, sa ovim timom ne mozemo ni do eliminacione faze, večito smo u senci rivala, svi imaju strance - dodjite u 21.vek itd.

Kritizer i kritičar - velika razlika: kritizer ne- dobronamerno tera inat radi lečenja lične frustracije dok kritičar dobronamerno ukazuje na greške da bi nešto bilo bolje. Kada većina predje iz prvog u drugi, tada ćemo kao društvo dospeti u potpuno razvijeno društvo.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko, 26. septembar 2021 11:43)

Ne nemam slabo pamcenje. Od svih koje si pomenuo jedino je Guduric postao reprezentativac. Ostali su bili i pre czvfmp-a ili su formalno postali na nebitnim utakmicama ili sa nebitnim ulogama. Uostalom eno ih tavore u Zelezniku i Lazic, i Dobric, i Davidovac. Umes ti da budes i realan kad hoces. Cuj, Marjanovic, Kalinic, Jovic... Svi su bili reprezentativci i vrlo trazeni igraci i pre nego sto ih je Covic "otkrio". To sto su iz czvfmp-a otisli u inostranstvo je posledica licne promocije kroz EL, a ne bog zna kakvog igrackog napretka. Tog Marjanovica je Dule "otkrio" pre vase legende.
Da li zaista moram da odgovaram na tvoje pitanje o igracima Partizana u poslednjih 10 godina? Izgleda da ti imas veci problem sa pamcenjem.
Hajde da se ne prepucavamo kao klinci. Znas i sam da je Partizan u Vujosevicevoj eri izbacio mnogo igraca. Mnogo vise nego Covic sa njegovom "tackom na crno-beli svet" (koliko li je tek jadno da ti je motiv da unistis suparnicki klub a ne da ga pobedis u sportskom nadmetanju). Cak i sa, za nase uslove, ogromnim sredstvima, visegodisnjm ucescem u EL, i prakticno bez prepreka u dovodjenju domacih talenata, czfmp moze da se pohvali jednim osrednjim evropskim igracem - Guduricem. Tanko je to. Vrlo tanko. Mega je tu daleko ispred vas, a bogami su i nas prestigli u prethodnih nekoliko godina.

Pop

pre 2 godine

Партизан развија младе српске играче

Vidim vi ste zaa poslednjih 10 godina I spucanih vise od 100 miliona evra drzavnih para iznedrili gomulu srpskih igraca I punili rooster reprezentacije. Da nije Grobara Saleta nebi ni osvojili ta srebra I bronze koje smo uzeli. Samo vi gledajte u svoje dvoriste I pustite Nas da pravimo talente I dajemo najvise NBA igraca od svih klubova na svetu.

Pazi kad nemate sta da izmislite na RSB forumu onda kao partizan napadate Sto dovodi strance. Partizan koji je ubedljivo dao najvise trenera I igraca reprezentaciji. Koji su nam doneli najvise radosti u najtezim godinama.ccccccc

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, jednom i ja da se slozim sa tobom, posto oko Radonje nikada necemo. Slazem se da su price o stranicam iritirajuce kompletno. Iskreno, ne verujem da ovde nekom uopste smetaju stranci, vec se vraca gorbarima kada su oni spinovali o broju stranaca u Zvezdi. Kao da ih oni sa Andreom nisu imali po 10 u timu. Nebitno, ako pogledamo realno i KKCZ i KKP imaju tu negde po 6-7 stranaca. Neka dovedu jos jednog-dva to mu dodje oko 8 stranaca na roster od 18 igraca. To uopste nije lose. Inace, ni KKP ni KKCZ nemaju kao prioritet da stvaraju igrace vec da osvajaju trofeje. Reprezentacijom neka se bavi onaj ko je zaduzen za to KSS.

Vladimir

pre 2 godine

Uspeh u reprezentaciji smo imali,zato sto jedini imali malo stranaca u ekipama, a sad propast,trenutno sedmi stranac...

Inace decko je veliki talenat

Ivan kg

pre 2 godine

Ovi sto pitaju za srpske talente, pa je l vi stvarno mislite da ih Partizan ne bi doveo da ih ima? Da imaju oko 18,19,20 godina, da mogu sa finansijske strane da se dovedu i da su talentovani dovoljno za klub kao sto je Partizan. Ovog kog' je mogao da dovede, Smajlagica,doveo je,koga nije mogao zbog jace ponude,Petruseva, nije,i to je to.

Keynes

pre 2 godine

Partizan razigrava i mlade srpske igrace. Dobru minutazu i vaznu ulogu ovoj sezoni imace Trifunovic (bek), Smailagic(krilni centar) i Koprivica (centar).

партизановац НС

pre 2 godine

А шта ће нам овај кад таквих наших младих играча у КЛС имамо неколико.Очито се неко или неки добро уграђују у уговоре са страним играчима.С таквом политиком клуба и начином рада нема шансе да ове године освојимо Еврокуп,АБА лига нема више проходност у Евролиги и губи смисао постојања.А са гомилом странаца од екипе да постанемо тим неће бити довољна ни година дана.Дај Боже да грешим али има нас старијих Партизановаца песимиста поприлично.

panter pudlica

pre 2 godine

Još Ed Dejvis kojem niko u NBA nije ponudio ni poziv u trening kamp, i to bi bilo to.

Tri solidne petorke Samo kako svima, pogotovo ovim mladim igračima iz 3.petorke dati minutažu?


Kurucs
Smailagić
Davis
Punter
Avramović

Zagorac
LeDay
Koprivica
Dangubić
Moore

Trifunović
Stepanović
Miletić
Glas
Madar
(CAA agent iz LA, 26. septembar 2021 12:15)

Iz priloženog se vidi da nemaš pojma o pozicijama igrača. Jedan savet za tebe: poštedi nas pametovanja i sklapanja petorki bar dok ne naučiš pozicije igrača.

Миодраг С.

pre 2 godine

Koliko igrača planira Žoc u rosteru?80?
(Obrad, 26. septembar 2021 13:15) # Link komentara

STA LUPETAS ????? Ako nemas informacije ne pisi svasta!!!! Ovo je 13-i registrovan za ABA ligu igrac... Racunajuci Kuruca koji ima koronu,znaci 12. Mozli ne zna se,a Steoanovic verovatno na pozajmicu!!! To je sve...
A ti ocigledno si Zvezdas,uzmi pa broj zadnjih par godina po 18-20 igraca realnih ste imali u rosteru.Ako racunas Jovanovica,Radovanovica,Petrovica.. i slicno... KKCZ svake godine potpise bar 10 momaka iz Srbije i CG.. Prema tome,predji na neki drugi sport,ili gledaj svoj klub!!!!

NastyB

pre 2 godine

Uvek su me nervirale priče o strancima i reprezentaciji. Pa, zar mislite da kod nas vanserijskih talenata ima tušta i tma, kao da rstu na drveću?? Zar su Zvezda i Partizan JEDINI srpski klubovi?? Ako mislite da je tako kako to da Mega, Borac, FMP sa domaćim igračima ne rasturaju Zvezdu i Partizan sa "polovnim i istrpšenim" strancima?? I sa onima koji "Zauzimaju mesto" nekome??

Po vašim pričama Mega i Borac bi trebali da budu u vrhu Evrolige sa tolikim domaćim talentima kojima su "trećeligaški stranci" zauzeli mesto u Zvezdi i Partizanu. Ali, očigledno nije tako. Pogotovo što se danas u mladim kategorijama ne ceni talenat, već čiji tata može da plati da mu dete igra. I zbog toga ćemo propadati, nbe zbog Zvezde, Partizana i stranaca u njima.

Lala

pre 2 godine

Dečak je sjajan. Biće dobar igrč. Ko je gledao pripremne utakmice mogao je da vidi da poseduje ekstra talenat. Nadao sam se ovakvom ishodu

…u odbranu ovog iz LA

pre 2 godine

@(panter pudlica, 26. septembar 2021 13:00)

Ti nisi nikad video neki američki box score očigledno, gđe ide prvo nisko krilo, pa četvorka, centar, a plej tek na kraju petorke.