Sreda, 15.09.2021.

10:41

Maik Cirbes se vratio u Crvenu zvezdu

Nemački centar Maik Cirbes vratio se u ekipu Crvene zvezde, potvrdio je klub.

Izvor:

Maik Cirbes se vratio u Crvenu zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 2 godine

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)
pošto vidim da si neko derle da te čika od 50 godina poduči.partizan nije nikakva košarkaška institucija,a fudbalska i da ne govorimo.prvu titulu partizan je u košarci osvojio posle 30 godina od osnivanja i to tek pošto su dekretom u vojni klub morali doći kića i praja,najubitačniji bekovski par koje je evropa ikada imala.dotle je zvezda već imala 12 titula,kup kupova,još dva finala tog takmičenja i polufinale kupa šampiona posle dve pobede nad realom.partizan gotovu celu deceniju osamdesetih od 81 do pojave generacije đorđevića,paspalja i divca 1987 nije ni postojao na košarkaškoj mapi,a zvezda je igrala antologijska finala sa tada moćnom cibonom.za 46 godina postojanja sfrj partizan je imao svega 4 naslova prvaka.suviše malo da bi se nazvao institucijom.partizan jeste 1992 postao prvak evrope,ali to nije bila evro-liga.porediti tadašnje i sadašnje učesnike tog takmičenja je blago rečeno neozbiljno.s obzirom da je toliko guran od države sa 13 uzastopnih titula i 15 vezanih učešća u evro-ligi ,a kažem pored tog silnog upumpavanja novca,jedan f4 u tom periodu ne može se okarakterisati kao neki preveliki uspeh.zvezda ima 6 učešća u evro-ligi u poslednjih 7 godina u jednom surovom formatu i već ima jedno četvrt-finale i manji budžet od tima koji igra drugorazredno takmičenje i osvaja 7.mesto u aba ligi

Kralj

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!
(dddd, 15. septembar 2021 10:55)

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)

Gde je to covek poredio Zvezdu sa Efesom???
Jasno je napisao i uporedio Zvezdu, sampiona Aba lige, sa sedmoplasiranim klubom te iste lige.
Sta ti jos nije jasno?

Tandzara

pre 2 godine

Dobrodasao nazad brate Maik u najveci klub sa ovih prostora. Nasi velikani Bora Stankovic, Nebojsa Popovic, Aleksandar Nikolic, Radomir Saper, Ranko Zeravica su stvorili kosarku na ovim prostorima. Ova ekipa Zvezde je povratak korenima, grupa ratnika koja ce uz pomoc vernih navijaca lomiti mnogo jace i skuplje timove. Uz malo srece i Boziju pomoc bicemo iznenadjenje ove sezone u Evroligi.

Srx

pre 2 godine

Strucnjaci ovako stoje stvari. Radonja je potpisao Majka jer se nece dovoditi centar. Moraju da se fokusiraju na kombo varijantu 4/5 jer se krpi izostanak Vajta. Mnogo je bitnije da imamo opciju pored Mitra nego 3 centra na Kuzmu i Majka.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ovo ponovo napišite kada za vašeg centra dođe Lesor, koji je rekao da Zvezda nema dovoljno novaca da ga plati.
(Aca, 15. septembar 2021 14:13)

Jel bas tako rekao?

Slavisa

pre 2 godine

@ bg.. Za ono sto je czv, termin vestacki je preblag. Toliko finansijskih i svih drugih mahinacija da bi klub bio redovan ucesnik Evrolige ( kad se ne zasluzi na terenu, plati vlast Ciboni da odustane, pa se skloni Igokea itd. ). To je klub koji nikad nije ni stvarao velike igrace za srpsku kosarku, koji je nicim nije zaduzio u proslosti, nikakvim uspesima, da bi bio jedan projekat u koji se toliko ulaze. Npr. u deset najboljih strelaca jugoslovenske reprezentacije svih vremena, nema nijednog kosarkasa C.Zvezde, a prva dva su Partizanovi asovi Kicanovic i Dalipagic.

Dejan CZ

pre 2 godine

Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.
(KAZNA KRU, 15. septembar

Odlicna opservacija...Potpisom Cirbesa ne treba nam nikakva vise petica...Sta ce 3 centra u rosteru,koga izbaciti iz 12...Ono sto treba povredom Vajta je igrac na poziciji 4 pre svega sa dobrim sutem koji moze preuzeti po potrebi i peticu u nekom momentu.utakmice a Jerebko je takav profil.igrqca.I time bi resili pitanje reketa...Ono sto je krucijalno potrebno i rekao bih presudno je angazovati Jovica...ne nekog drugog pleja,vec ciljano Jovica.To je igrac koji bi preporodio Cirbesa u njegov prvi mandat.Cirbes bi uz Jovica bio igrac za nov.veliki ugovor...u toj konstalaciji bi i Kuzmic profitirao...Samo Jovic ih moze razigrati I ne bi o centru vise razmisljali celu sezonu...Na poziciji 4 uz Jerebka ovo bi bio toliko mocan sastav da toga ni svesni nismo.

kris

pre 2 godine

Ovo govori sve o ambicijama za ovu sezonu.Jedini igrac za EL je Kalinic,dodajmo jos Lazica u odbrani i Dobrica ako nastavi sa formom s kraja prosle sezone.Oba pleja su nivo EK,a centarska linija nivo sredine ABA lige.Ovaj baksuzni Vajt je jedini mogao rasteretiti Kalinica,ali se povredi i kad se i vrati,ko zna kad ce doci na potreban nivo.Jedino pozitivno sto je ratnicki tim i igrace se cvrsta odbrana,ali u ovom trenutnom stanju najveca steta je sto ove godine nama Kimkija.

bg

pre 2 godine

Dobro nam došao Majk.. ovaj čovek voli Zvezdu više nego pola vas koji komentarišite. Takva je situacija.. očigledno je odlučeno ko veštački mora da se oživi, i novac je tamo...zato ne filozofirajte mnogo.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

KAZNA KRU, slazem se. On bi bio moj prvi izbor isto. Jer on moze da pogodi spolja jako dobro, pa da rasiri malo teske centre koji nemaju sut.

XXL

pre 2 godine

Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.
(KAZNA KRU, 15. septembar 2021 12:55)

Šveđanin je 10 godina proveo u NBA, zadnju sezonu igrao za Himki, ima 34 godine i verovatno je preskup za nas!

Aca

pre 2 godine

је л он плаћа да игра?
од толико опција које су се помињале, цирбес...
(веверица, 15. septembar 2021 12:25)
Naravno,kao i Volden.Za stubove srBstva samo igraju oni koji plate izlaz iz ugovora sami iz svog dzepa ili igraju za boraniju,jelte.
(pitam za druga, 15. septembar 2021 12:36)

Ovo ponovo napišite kada za vašeg centra dođe Lesor, koji je rekao da Zvezda nema dovoljno novaca da ga plati.

Džem Sultan

pre 2 godine

Svake godine uništite celu juniorsku selekciju. Ja znam bar pet mladih centara kojima nikad nije data šansa, a sad uzimate čoveka koji je kvalitetom za drugu ligu Luksemburga.

Simić

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59) 



Kako te samo nije sramota? Postoji li bilo šta od čega bi se vi franjevci postideli? Pokušavaš da ispadneš duhovit koristeći ime košarkaša koji više nije medju živima. Košarkaša koji je bio ljudina, dobričina i borac koji nikada nikog nije uvredio ili ponizio.

zvezdale

pre 2 godine

Ugovor je do kraja godine, 3 meseca do povratka Vajta. Mitrović je sad prva 4-ka. Za to vreme se čeka oktobar i "last cut" u Nba. Nema šanse da Cirbes bude više od 3. opcije.

Očigledno Dejan želi neku baš dobru peticu i spreman je da čeka koliko god treba. Kvinsi Miler je npr. došao 24. oktobra i okrenuo sezonu naglavačke. Nek' se ponovi scenario.

veliki strumf

pre 2 godine

Pa vi zvezdasi sa tribina cutite... da se slučajno ne zamerite nikome a posle maja ima da kukate.
(ehhh, 15. septembar 2021 10:51)
Не, ми у јуну друже славимо! И на Маракани и на Малом Калемегдану. Не брини ти ништа.

Hocemo decentralizaciju

pre 2 godine

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)


Osvajac cega???? Sine poslednjih 8 godina Zvezda vas umlatila, cak i taj Fmp koji spominjes. Da nije Mega,Igoke popustala ne bi bili u 10 ekipa

Razum

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59)
Dajte pokazite malo dostojanstva, gospodine!!!
Mileta je preminuo i nije lepo da se provlaci njegovo ime kroz kontext nekih prepucavanja, nazovi navijaca. Pravi navijaci postuju i Mancea, i Brkica, i Miletu, i Kajganica, i Stamenkovica, i Gojkovica....Sve su to majstori koji su nas preranoo napustili i mozemo im odati samo pocast ili pomenuti u pozitivnom kontektu.

mordor

pre 2 godine

ok prica kao prelazno resenje,covek dosao,trenirao,videli su da se nije zapustio...zna klub,zna navijace,bice to ok sve,abu ce odluciti lazic,dobric,davidovac,kalinic i napaljeni crnogorac,proverene i domace snage

BS

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59) 

# Link komentara

Sada mi je još jasnije da je najveća sportska greška na ovim prostorima učinjena kada je doneta odluka da se nakon osnivanja Partizana isti iz Zagreba preseli u Beograd. I to sve da bi Zvezda dobila sportskog rivala, jer je i tada smetala i da bi Srbi imali još jedan razlog za podelu.

severnjača

pre 2 godine

Dobro nam došao, Cirbi! Shodno mogućnostima dovodimo igrače a možda je i povreda Vajta iznudila ovaj potez pa dovedemo nekog kombo centra koji pokriva pozicije 4 i 5! U svakom slučaju, dok je Radonja pored terena ne brinem za igru! Ovo je dokaz da nemamo mnogo para kao što neki drugi tvrde!

molina

pre 2 godine

Radonja ce biti mega car kada izvuce nesto od ove centarske linije, Kuzmic, Cirbes, Mitrovic.
Nisu u naponu snage ali su dobri ljudi.
Podrska !!!

KAZNA KRU

pre 2 godine

Xman, Zveda ce 100% dovesti igraca na poziciji 4/5 do pocetka ABA lige. Trazi se igrac koji moze brzo da se adaptira i odmah pomogne klubu.
(Gossa placa Zeljko, 15. septembar 2021 12:01)



Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.

molina

pre 2 godine

Nije Majk ono sto je bio ali ce odigrati ono sto Radonja od njega ocekuje.
Ako se neko seca Cirbesa iz prve sezone u Zvezdi, bilo je reci da je kusur od dolaska Bobija. Sledece sezone su se vec svi otimali za njega.
Bice jos neki dolazak na centru, sezona je duga.
Samo napred brate Majk !!!!

Luke Babbitt

pre 2 godine

Sredila Merkelova dok je bila u poseti. Jasno je da su vam ovog doveli jer ima mala primanja i prebacili pare za neku cetvorku umesto Vajta.

Dragan Lo

pre 2 godine

Jesu oni prigradski, ali sastav im je kao betonski zid, preiskusan i ratnički nastrojen. Cirbes je odličan centar za takvu ekipu, to se videlo i videće se. Fore sa... niko ga neće...to je za malu decu.

NY

pre 2 godine

Nisu važna imena već tim. Cirbes je timski igrač za razliku od nekog amera koga tim ne interesuje već dodje da uzme lovu. Timska igra je važna što je dokazano na ovom turniru. Samo da svi ostanu zdravi. Sezona je naporna. Zvezda u EL u prvih 7 kola pet puta gostuje.

Kraljevcanin

pre 2 godine

Nije lose za treceg centra. Kuzmic je drugi. Nama treba pod hitno prvi centar,ova dva su vec u godinama, a i nisu vise sto su nekad bili. Za ABA ligu je ok.

dovla

pre 2 godine

Realno, daleko mi je draze da igra neko ko hoce, kakav god da mu je kvalitet i forma (a Maik moze da ima i jedno i drugo vrhunski) nego ne znam kakav majstor al da igra preko one... Gledao sam sad ovih par tekmi, koliko vidim, vecina igra sa voljom bas. To mi je bitno, pa sta bude sad, to je sport :)

poezija.

pre 2 godine

Znaci partizan danas sutra dovodi centra, u poslednjih pet pojačanja prvo je zvezda dovela pa sutra partizan. Neće država dati partizanu dok se mezimce prvo ne namiri.

pitam za druga

pre 2 godine

је л он плаћа да игра?
од толико опција које су се помињале, цирбес...
(веверица, 15. septembar 2021 12:25)
Naravno,kao i Volden.Za stubove srBstva samo igraju oni koji plate izlaz iz ugovora sami iz svog dzepa ili igraju za boraniju,jelte.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Xman, Zveda ce 100% dovesti igraca na poziciji 4/5 do pocetka ABA lige. Trazi se igrac koji moze brzo da se adaptira i odmah pomogne klubu.

веверица

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
A znamo svi Maika, ako bude radio na sebi posle Nove Godine vrlo lako moze biti prvi centar (nevezano za to koga dovedu za prvog centra).
Cestitam upravi na ovom potezu koji kosta vrlo malo a moze da donese puno.
(Logicno, 15. septembar 2021 11:12)

да. добија се "скроз коректан трећи центар". а ко су нам прва два?
мада и за трећег центра мислим да је рашко катић тренутно био боља опција.

marko

pre 2 godine

Mozda nije rijesenje kojem smo se nadali, ali ako neko moze da izvuce maksimum iz Cirbesa to je Radonja. Zasluzio je da mu potpuno vjerujemo

Sabre

pre 2 godine

Okej, kul, da odustanemo onda od sezone. Da li me bre zaebavas, da pobednik svih takmicenja i regularni clan Evrolige ne moze bolje od Cirbsa? Ovo je JEDINO MOZDA OKEJ ako Kuzmara ide i Cirbi je rezervni centar, inace katastrofa u najavi koliko god da se on popravi u odnosu na drugi mandat.

Блаф

pre 2 godine

Добродошао, имамо заједно још много важних утакмица. Биће ово добра сезона, осјећам то. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

Pera

pre 2 godine

U šta se pretvorismo i mi i glodari. Umesto proizvodnje domaćih igrača mi recikliramo tuđe matorce a nikad se više para nije sipalo ni nama ni njima. Njima pogotovo u poslednje vreme ali sve će to biti kao i s nama, epizodni kratkotrajni uspesi i ništa više.

Xman

pre 2 godine

Kao sto sam vec pisao, Cirbes je zbog svoje male plate projektivan za treceg centra. Prvi se jos trazi i trebalo bi da dodje do kraja nedelje. Ne vidim cemu negativnost? Cirbes poznaje sistem, poznaje Radonju, poznaje ove momke jako dobro. Za treceg centra odlicno resenje.
(Gossa placa Zeljko, 15. septembar 2021 11:28)Zvezda nece vise na centarskoj poziciji dovesti do Nove godine novog igraca 100%. Za posle se ne zna. O kakvim pouzdanim informacijama ti uopste pricas?

Logicno

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
A znamo svi Maika, ako bude radio na sebi posle Nove Godine vrlo lako moze biti prvi centar (nevezano za to koga dovedu za prvog centra).
Cestitam upravi na ovom potezu koji kosta vrlo malo a moze da donese puno.

m.m.m.

pre 2 godine

Je li neko zna šta je sa Lesorom? Na wikipediji stoji: Player for Partizan of the Eurocup and ABA league, a u nastavku stoji da mu je sadašnji klub Crvena zvezda.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Bice to odlican tim..ali da igramo Fiba ligu šampiona..osim Kalinica nema igraca koji ima kvalitet za EL..da bi popravili prosek treba nam bat top centar, prvi i pravi plej i bek šuter poenter..ovako i u ABA ce nas kidati..

Bravo

pre 2 godine

Vise bih voleo da ostane do kraja sezone jer tada je on najbolji. Cirbes je smrt za parizane i volijevce, on uvek nadje ono najbolje iz sebe kada je najvaznije u plejofu. Kada je Cirbes igrao u Zvezdi nikad se nije gubilo tako da je to najbitnije. Ono sto on donosi na teren je uvek strah u protivnikovim ocima, veliki je Zvezdas, a tu mu je i stara ekipa tako da ce svi davati mnogo vise od svojih mogucnosti. Verovatno ce stici i neko pojacanje iz Nba, ali ce Cirbes opet biti vazan sraf.

Loki

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!
(dddd, 15. septembar 2021 10:55)

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.

asdf

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
(Logicno, 15. septembar 2021 11:12) # Link komentara

Maa dosao covek da volontira. :')

Panter

pre 2 godine

Krenuli od Monroa, preko Bleka a stigli do Cirbesa ???
(Igra bez granica, 15. septembar 2021 11:01)

Sve vreme sam bio protiv Bleka.
Vajt je mnogo bolji.
Cirbes je vajt.
A i Štimarić je vajt.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kao sto sam vec pisao, Cirbes je zbog svoje male plate projektivan za treceg centra. Prvi se jos trazi i trebalo bi da dodje do kraja nedelje. Ne vidim cemu negativnost? Cirbes poznaje sistem, poznaje Radonju, poznaje ove momke jako dobro. Za treceg centra odlicno resenje.

Petar

pre 2 godine

Iako sam pristalica odluke da se nekadasnjim igracima uvek da sansa, ovaj sastav je jako tanak za EL. Tanji nego proslogodisnji, a znamo kakav je skor bio. I dalje veoma konkurentan za ABA ligu, videcemo za koju poziciju. Sportski pozdrav

shofer

pre 2 godine

Вероватно је ствар ограниченог буџета па самим тим и понуде слободних центара, не знам.
Уговор је до краја године, па ћемо видети.
Можда Радоња извуче нешто од њега, можда, као и од Кузмића.
У сваком случају подршка. Тренутно бољег немамо а гори нам не треба.
Само јако Звездо!

Objektivno!!!!

pre 2 godine

Ne znam zasto ljudi stalno ocekuju da Radonjic izvuce maksimum iz nekog igraca, sva pojacanja su u varijanti pa nije bas neki igrac ali kao Radonjic ce to sve popraviti, realno je upravo suprotno odlicni igraci koje smo imali su ponistavali ogroman broj mana Radonjica!!!!! Kuzmic i Cirbes u zadnjih par sezona na svaki potez kasne po 5 sekundi i njima ni Fil Jekson vise ne bi pomogao!!!!! Jedina dva vrhunska igraca u ovom timu su Kalinic i Vajt koga vec nemamo!!!! Ovaj tim ce igrati na pocetku sezone na neku svezinu i energiju jer se vecina znaju, kad nestane energije a hoce zbog nacina rada Radonjica krece raspad!!!!! Ako uhvatimo koju pobedu na startu Evrolige je veliki bonus posle tesko, ABA ide sigurno u druge ruke ove sezone!!!!!

ptichica

pre 2 godine

Zahvalan igrač, poznaje sistem, voli Zvezdu. U drugom mandatu nije imao nekog ko bi ga razigravao u piku. Sada ima Ivanovića i Voltersa, tako da očekujem da bude bolji nego poslednji put kad je igrao.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Da su barem vratili i Jaku Blazica, koji je po meni bolji igrac od Holinsa. I on poznaje sistem Radonjica, odbranu uvek kida, u napadu napredovao bas.. vodeci igrac Olimpije, a ne sumnjam da bi prihvatio poziv Zvezde i igranje u Evroligi. Onda bi ostao jos Stefan Jovic pa da se okupi stara druzina iz 2016.. Tu su Mitar, Kalina, Simon, Laza, Kuz, sada i Maik, Dejo takodje..Nesa Ilic.. Wolters... Sve u svemu..videcemo.
A kad smo kod Stefana Jovica, procitah u novinama navodno je Partizan zainteresovan za njega.. ne znam koliko je istina..

Otheym

pre 2 godine

Iz nužde je ovo. White se povredio, a očigledno da na tržištu nema centra koga klub može da plati, a da je stručni štab zadovoljan. Stoga Cirbesu ugovor do kraja godine, pa ako se nešto pojavi na tržištu onda će i njega da potpišu. Ovako ako ne potpišu Cirbesa i povredi se još neko u gadnom su problemu. Pred početak NBA lige otpadnu neki igrači, tada se možda pojavi na tržištu solidan centar.

Minja

pre 2 godine

O Bože, pijaca prava...idu gde hoće i vraćaju se kad hoće......došlo i kod nas a pitali smo se zašto su u evropi hale prazne...ostali samo grbovi od klubova a klubove ipak čine ljudi.....a ljudi se menjaju ko na traci...danas igraju u zvezdi a sutra isti igrači igraju u partizanu....i sad ja treba to da gledam....u fudbalu smo nešto bolji ali svodi se na isto...

ljemenkacz

pre 2 godine

Ivanovic
Kalenic
Mitrovic
Hollins
Lazarevic
Zirbes
Wolters
White

Nije lose za sada 8 igrača novih

Prošle godine je bilo 9 stranaca
Roćesti
Hall
Walden
Colom
Lojd
O bryant
Terry
Reath
Nnoko

Vračarac

pre 2 godine

Verujem da će Radonja umeti da probudi “starog” Cirbesa sa kojim smo zaređali 6 pobeda protiv favorita u Evroligi 2016. godine.
Čovek voli Beograd, Srbiju i Zvezdu.

dddd

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!

dddd

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!

Razum

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59)
Dajte pokazite malo dostojanstva, gospodine!!!
Mileta je preminuo i nije lepo da se provlaci njegovo ime kroz kontext nekih prepucavanja, nazovi navijaca. Pravi navijaci postuju i Mancea, i Brkica, i Miletu, i Kajganica, i Stamenkovica, i Gojkovica....Sve su to majstori koji su nas preranoo napustili i mozemo im odati samo pocast ili pomenuti u pozitivnom kontektu.

Vračarac

pre 2 godine

Verujem da će Radonja umeti da probudi “starog” Cirbesa sa kojim smo zaređali 6 pobeda protiv favorita u Evroligi 2016. godine.
Čovek voli Beograd, Srbiju i Zvezdu.

Simić

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59) 



Kako te samo nije sramota? Postoji li bilo šta od čega bi se vi franjevci postideli? Pokušavaš da ispadneš duhovit koristeći ime košarkaša koji više nije medju živima. Košarkaša koji je bio ljudina, dobričina i borac koji nikada nikog nije uvredio ili ponizio.

Logicno

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
A znamo svi Maika, ako bude radio na sebi posle Nove Godine vrlo lako moze biti prvi centar (nevezano za to koga dovedu za prvog centra).
Cestitam upravi na ovom potezu koji kosta vrlo malo a moze da donese puno.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kao sto sam vec pisao, Cirbes je zbog svoje male plate projektivan za treceg centra. Prvi se jos trazi i trebalo bi da dodje do kraja nedelje. Ne vidim cemu negativnost? Cirbes poznaje sistem, poznaje Radonju, poznaje ove momke jako dobro. Za treceg centra odlicno resenje.

Bravo

pre 2 godine

Vise bih voleo da ostane do kraja sezone jer tada je on najbolji. Cirbes je smrt za parizane i volijevce, on uvek nadje ono najbolje iz sebe kada je najvaznije u plejofu. Kada je Cirbes igrao u Zvezdi nikad se nije gubilo tako da je to najbitnije. Ono sto on donosi na teren je uvek strah u protivnikovim ocima, veliki je Zvezdas, a tu mu je i stara ekipa tako da ce svi davati mnogo vise od svojih mogucnosti. Verovatno ce stici i neko pojacanje iz Nba, ali ce Cirbes opet biti vazan sraf.

Loki

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!
(dddd, 15. septembar 2021 10:55)

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.

BS

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59) 

# Link komentara

Sada mi je još jasnije da je najveća sportska greška na ovim prostorima učinjena kada je doneta odluka da se nakon osnivanja Partizana isti iz Zagreba preseli u Beograd. I to sve da bi Zvezda dobila sportskog rivala, jer je i tada smetala i da bi Srbi imali još jedan razlog za podelu.

veliki strumf

pre 2 godine

Pa vi zvezdasi sa tribina cutite... da se slučajno ne zamerite nikome a posle maja ima da kukate.
(ehhh, 15. septembar 2021 10:51)
Не, ми у јуну друже славимо! И на Маракани и на Малом Калемегдану. Не брини ти ништа.

Pera

pre 2 godine

U šta se pretvorismo i mi i glodari. Umesto proizvodnje domaćih igrača mi recikliramo tuđe matorce a nikad se više para nije sipalo ni nama ni njima. Njima pogotovo u poslednje vreme ali sve će to biti kao i s nama, epizodni kratkotrajni uspesi i ništa više.

ptichica

pre 2 godine

Zahvalan igrač, poznaje sistem, voli Zvezdu. U drugom mandatu nije imao nekog ko bi ga razigravao u piku. Sada ima Ivanovića i Voltersa, tako da očekujem da bude bolji nego poslednji put kad je igrao.

Hocemo decentralizaciju

pre 2 godine

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)


Osvajac cega???? Sine poslednjih 8 godina Zvezda vas umlatila, cak i taj Fmp koji spominjes. Da nije Mega,Igoke popustala ne bi bili u 10 ekipa

Xman

pre 2 godine

Kao sto sam vec pisao, Cirbes je zbog svoje male plate projektivan za treceg centra. Prvi se jos trazi i trebalo bi da dodje do kraja nedelje. Ne vidim cemu negativnost? Cirbes poznaje sistem, poznaje Radonju, poznaje ove momke jako dobro. Za treceg centra odlicno resenje.
(Gossa placa Zeljko, 15. septembar 2021 11:28)Zvezda nece vise na centarskoj poziciji dovesti do Nove godine novog igraca 100%. Za posle se ne zna. O kakvim pouzdanim informacijama ti uopste pricas?

asdf

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
(Logicno, 15. septembar 2021 11:12) # Link komentara

Maa dosao covek da volontira. :')

marko

pre 2 godine

Mozda nije rijesenje kojem smo se nadali, ali ako neko moze da izvuce maksimum iz Cirbesa to je Radonja. Zasluzio je da mu potpuno vjerujemo

shofer

pre 2 godine

Вероватно је ствар ограниченог буџета па самим тим и понуде слободних центара, не знам.
Уговор је до краја године, па ћемо видети.
Можда Радоња извуче нешто од њега, можда, као и од Кузмића.
У сваком случају подршка. Тренутно бољег немамо а гори нам не треба.
Само јако Звездо!

bg

pre 2 godine

Dobro nam došao Majk.. ovaj čovek voli Zvezdu više nego pola vas koji komentarišite. Takva je situacija.. očigledno je odlučeno ko veštački mora da se oživi, i novac je tamo...zato ne filozofirajte mnogo.

Tandzara

pre 2 godine

Dobrodasao nazad brate Maik u najveci klub sa ovih prostora. Nasi velikani Bora Stankovic, Nebojsa Popovic, Aleksandar Nikolic, Radomir Saper, Ranko Zeravica su stvorili kosarku na ovim prostorima. Ova ekipa Zvezde je povratak korenima, grupa ratnika koja ce uz pomoc vernih navijaca lomiti mnogo jace i skuplje timove. Uz malo srece i Boziju pomoc bicemo iznenadjenje ove sezone u Evroligi.

Aca

pre 2 godine

је л он плаћа да игра?
од толико опција које су се помињале, цирбес...
(веверица, 15. septembar 2021 12:25)
Naravno,kao i Volden.Za stubove srBstva samo igraju oni koji plate izlaz iz ugovora sami iz svog dzepa ili igraju za boraniju,jelte.
(pitam za druga, 15. septembar 2021 12:36)

Ovo ponovo napišite kada za vašeg centra dođe Lesor, koji je rekao da Zvezda nema dovoljno novaca da ga plati.

severnjača

pre 2 godine

Dobro nam došao, Cirbi! Shodno mogućnostima dovodimo igrače a možda je i povreda Vajta iznudila ovaj potez pa dovedemo nekog kombo centra koji pokriva pozicije 4 i 5! U svakom slučaju, dok je Radonja pored terena ne brinem za igru! Ovo je dokaz da nemamo mnogo para kao što neki drugi tvrde!

Kralj

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!
(dddd, 15. septembar 2021 10:55)

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)

Gde je to covek poredio Zvezdu sa Efesom???
Jasno je napisao i uporedio Zvezdu, sampiona Aba lige, sa sedmoplasiranim klubom te iste lige.
Sta ti jos nije jasno?

Блаф

pre 2 godine

Добродошао, имамо заједно још много важних утакмица. Биће ово добра сезона, осјећам то. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

molina

pre 2 godine

Radonja ce biti mega car kada izvuce nesto od ove centarske linije, Kuzmic, Cirbes, Mitrovic.
Nisu u naponu snage ali su dobri ljudi.
Podrska !!!

zvezdale

pre 2 godine

Ugovor je do kraja godine, 3 meseca do povratka Vajta. Mitrović je sad prva 4-ka. Za to vreme se čeka oktobar i "last cut" u Nba. Nema šanse da Cirbes bude više od 3. opcije.

Očigledno Dejan želi neku baš dobru peticu i spreman je da čeka koliko god treba. Kvinsi Miler je npr. došao 24. oktobra i okrenuo sezonu naglavačke. Nek' se ponovi scenario.

Petar

pre 2 godine

Iako sam pristalica odluke da se nekadasnjim igracima uvek da sansa, ovaj sastav je jako tanak za EL. Tanji nego proslogodisnji, a znamo kakav je skor bio. I dalje veoma konkurentan za ABA ligu, videcemo za koju poziciju. Sportski pozdrav

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Xman, Zveda ce 100% dovesti igraca na poziciji 4/5 do pocetka ABA lige. Trazi se igrac koji moze brzo da se adaptira i odmah pomogne klubu.

Panter

pre 2 godine

Krenuli od Monroa, preko Bleka a stigli do Cirbesa ???
(Igra bez granica, 15. septembar 2021 11:01)

Sve vreme sam bio protiv Bleka.
Vajt je mnogo bolji.
Cirbes je vajt.
A i Štimarić je vajt.

Minja

pre 2 godine

O Bože, pijaca prava...idu gde hoće i vraćaju se kad hoće......došlo i kod nas a pitali smo se zašto su u evropi hale prazne...ostali samo grbovi od klubova a klubove ipak čine ljudi.....a ljudi se menjaju ko na traci...danas igraju u zvezdi a sutra isti igrači igraju u partizanu....i sad ja treba to da gledam....u fudbalu smo nešto bolji ali svodi se na isto...

Dejan CZ

pre 2 godine

Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.
(KAZNA KRU, 15. septembar

Odlicna opservacija...Potpisom Cirbesa ne treba nam nikakva vise petica...Sta ce 3 centra u rosteru,koga izbaciti iz 12...Ono sto treba povredom Vajta je igrac na poziciji 4 pre svega sa dobrim sutem koji moze preuzeti po potrebi i peticu u nekom momentu.utakmice a Jerebko je takav profil.igrqca.I time bi resili pitanje reketa...Ono sto je krucijalno potrebno i rekao bih presudno je angazovati Jovica...ne nekog drugog pleja,vec ciljano Jovica.To je igrac koji bi preporodio Cirbesa u njegov prvi mandat.Cirbes bi uz Jovica bio igrac za nov.veliki ugovor...u toj konstalaciji bi i Kuzmic profitirao...Samo Jovic ih moze razigrati I ne bi o centru vise razmisljali celu sezonu...Na poziciji 4 uz Jerebka ovo bi bio toliko mocan sastav da toga ni svesni nismo.

Džem Sultan

pre 2 godine

Svake godine uništite celu juniorsku selekciju. Ja znam bar pet mladih centara kojima nikad nije data šansa, a sad uzimate čoveka koji je kvalitetom za drugu ligu Luksemburga.

mordor

pre 2 godine

ok prica kao prelazno resenje,covek dosao,trenirao,videli su da se nije zapustio...zna klub,zna navijace,bice to ok sve,abu ce odluciti lazic,dobric,davidovac,kalinic i napaljeni crnogorac,proverene i domace snage

molina

pre 2 godine

Nije Majk ono sto je bio ali ce odigrati ono sto Radonja od njega ocekuje.
Ako se neko seca Cirbesa iz prve sezone u Zvezdi, bilo je reci da je kusur od dolaska Bobija. Sledece sezone su se vec svi otimali za njega.
Bice jos neki dolazak na centru, sezona je duga.
Samo napred brate Majk !!!!

slobinator

pre 2 godine

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)
pošto vidim da si neko derle da te čika od 50 godina poduči.partizan nije nikakva košarkaška institucija,a fudbalska i da ne govorimo.prvu titulu partizan je u košarci osvojio posle 30 godina od osnivanja i to tek pošto su dekretom u vojni klub morali doći kića i praja,najubitačniji bekovski par koje je evropa ikada imala.dotle je zvezda već imala 12 titula,kup kupova,još dva finala tog takmičenja i polufinale kupa šampiona posle dve pobede nad realom.partizan gotovu celu deceniju osamdesetih od 81 do pojave generacije đorđevića,paspalja i divca 1987 nije ni postojao na košarkaškoj mapi,a zvezda je igrala antologijska finala sa tada moćnom cibonom.za 46 godina postojanja sfrj partizan je imao svega 4 naslova prvaka.suviše malo da bi se nazvao institucijom.partizan jeste 1992 postao prvak evrope,ali to nije bila evro-liga.porediti tadašnje i sadašnje učesnike tog takmičenja je blago rečeno neozbiljno.s obzirom da je toliko guran od države sa 13 uzastopnih titula i 15 vezanih učešća u evro-ligi ,a kažem pored tog silnog upumpavanja novca,jedan f4 u tom periodu ne može se okarakterisati kao neki preveliki uspeh.zvezda ima 6 učešća u evro-ligi u poslednjih 7 godina u jednom surovom formatu i već ima jedno četvrt-finale i manji budžet od tima koji igra drugorazredno takmičenje i osvaja 7.mesto u aba ligi

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Bice to odlican tim..ali da igramo Fiba ligu šampiona..osim Kalinica nema igraca koji ima kvalitet za EL..da bi popravili prosek treba nam bat top centar, prvi i pravi plej i bek šuter poenter..ovako i u ABA ce nas kidati..

Czv Pz1989

pre 2 godine

Da su barem vratili i Jaku Blazica, koji je po meni bolji igrac od Holinsa. I on poznaje sistem Radonjica, odbranu uvek kida, u napadu napredovao bas.. vodeci igrac Olimpije, a ne sumnjam da bi prihvatio poziv Zvezde i igranje u Evroligi. Onda bi ostao jos Stefan Jovic pa da se okupi stara druzina iz 2016.. Tu su Mitar, Kalina, Simon, Laza, Kuz, sada i Maik, Dejo takodje..Nesa Ilic.. Wolters... Sve u svemu..videcemo.
A kad smo kod Stefana Jovica, procitah u novinama navodno je Partizan zainteresovan za njega.. ne znam koliko je istina..

веверица

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
A znamo svi Maika, ako bude radio na sebi posle Nove Godine vrlo lako moze biti prvi centar (nevezano za to koga dovedu za prvog centra).
Cestitam upravi na ovom potezu koji kosta vrlo malo a moze da donese puno.
(Logicno, 15. septembar 2021 11:12)

да. добија се "скроз коректан трећи центар". а ко су нам прва два?
мада и за трећег центра мислим да је рашко катић тренутно био боља опција.

dovla

pre 2 godine

Realno, daleko mi je draze da igra neko ko hoce, kakav god da mu je kvalitet i forma (a Maik moze da ima i jedno i drugo vrhunski) nego ne znam kakav majstor al da igra preko one... Gledao sam sad ovih par tekmi, koliko vidim, vecina igra sa voljom bas. To mi je bitno, pa sta bude sad, to je sport :)

NY

pre 2 godine

Nisu važna imena već tim. Cirbes je timski igrač za razliku od nekog amera koga tim ne interesuje već dodje da uzme lovu. Timska igra je važna što je dokazano na ovom turniru. Samo da svi ostanu zdravi. Sezona je naporna. Zvezda u EL u prvih 7 kola pet puta gostuje.

ljemenkacz

pre 2 godine

Ivanovic
Kalenic
Mitrovic
Hollins
Lazarevic
Zirbes
Wolters
White

Nije lose za sada 8 igrača novih

Prošle godine je bilo 9 stranaca
Roćesti
Hall
Walden
Colom
Lojd
O bryant
Terry
Reath
Nnoko

XXL

pre 2 godine

Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.
(KAZNA KRU, 15. septembar 2021 12:55)

Šveđanin je 10 godina proveo u NBA, zadnju sezonu igrao za Himki, ima 34 godine i verovatno je preskup za nas!

Otheym

pre 2 godine

Iz nužde je ovo. White se povredio, a očigledno da na tržištu nema centra koga klub može da plati, a da je stručni štab zadovoljan. Stoga Cirbesu ugovor do kraja godine, pa ako se nešto pojavi na tržištu onda će i njega da potpišu. Ovako ako ne potpišu Cirbesa i povredi se još neko u gadnom su problemu. Pred početak NBA lige otpadnu neki igrači, tada se možda pojavi na tržištu solidan centar.

Dragan Lo

pre 2 godine

Jesu oni prigradski, ali sastav im je kao betonski zid, preiskusan i ratnički nastrojen. Cirbes je odličan centar za takvu ekipu, to se videlo i videće se. Fore sa... niko ga neće...to je za malu decu.

KAZNA KRU

pre 2 godine

Xman, Zveda ce 100% dovesti igraca na poziciji 4/5 do pocetka ABA lige. Trazi se igrac koji moze brzo da se adaptira i odmah pomogne klubu.
(Gossa placa Zeljko, 15. septembar 2021 12:01)



Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.

kris

pre 2 godine

Ovo govori sve o ambicijama za ovu sezonu.Jedini igrac za EL je Kalinic,dodajmo jos Lazica u odbrani i Dobrica ako nastavi sa formom s kraja prosle sezone.Oba pleja su nivo EK,a centarska linija nivo sredine ABA lige.Ovaj baksuzni Vajt je jedini mogao rasteretiti Kalinica,ali se povredi i kad se i vrati,ko zna kad ce doci na potreban nivo.Jedino pozitivno sto je ratnicki tim i igrace se cvrsta odbrana,ali u ovom trenutnom stanju najveca steta je sto ove godine nama Kimkija.

Srx

pre 2 godine

Strucnjaci ovako stoje stvari. Radonja je potpisao Majka jer se nece dovoditi centar. Moraju da se fokusiraju na kombo varijantu 4/5 jer se krpi izostanak Vajta. Mnogo je bitnije da imamo opciju pored Mitra nego 3 centra na Kuzmu i Majka.

poezija.

pre 2 godine

Znaci partizan danas sutra dovodi centra, u poslednjih pet pojačanja prvo je zvezda dovela pa sutra partizan. Neće država dati partizanu dok se mezimce prvo ne namiri.

Objektivno!!!!

pre 2 godine

Ne znam zasto ljudi stalno ocekuju da Radonjic izvuce maksimum iz nekog igraca, sva pojacanja su u varijanti pa nije bas neki igrac ali kao Radonjic ce to sve popraviti, realno je upravo suprotno odlicni igraci koje smo imali su ponistavali ogroman broj mana Radonjica!!!!! Kuzmic i Cirbes u zadnjih par sezona na svaki potez kasne po 5 sekundi i njima ni Fil Jekson vise ne bi pomogao!!!!! Jedina dva vrhunska igraca u ovom timu su Kalinic i Vajt koga vec nemamo!!!! Ovaj tim ce igrati na pocetku sezone na neku svezinu i energiju jer se vecina znaju, kad nestane energije a hoce zbog nacina rada Radonjica krece raspad!!!!! Ako uhvatimo koju pobedu na startu Evrolige je veliki bonus posle tesko, ABA ide sigurno u druge ruke ove sezone!!!!!

pitam za druga

pre 2 godine

је л он плаћа да игра?
од толико опција које су се помињале, цирбес...
(веверица, 15. septembar 2021 12:25)
Naravno,kao i Volden.Za stubove srBstva samo igraju oni koji plate izlaz iz ugovora sami iz svog dzepa ili igraju za boraniju,jelte.

Slavisa

pre 2 godine

@ bg.. Za ono sto je czv, termin vestacki je preblag. Toliko finansijskih i svih drugih mahinacija da bi klub bio redovan ucesnik Evrolige ( kad se ne zasluzi na terenu, plati vlast Ciboni da odustane, pa se skloni Igokea itd. ). To je klub koji nikad nije ni stvarao velike igrace za srpsku kosarku, koji je nicim nije zaduzio u proslosti, nikakvim uspesima, da bi bio jedan projekat u koji se toliko ulaze. Npr. u deset najboljih strelaca jugoslovenske reprezentacije svih vremena, nema nijednog kosarkasa C.Zvezde, a prva dva su Partizanovi asovi Kicanovic i Dalipagic.

Sabre

pre 2 godine

Okej, kul, da odustanemo onda od sezone. Da li me bre zaebavas, da pobednik svih takmicenja i regularni clan Evrolige ne moze bolje od Cirbsa? Ovo je JEDINO MOZDA OKEJ ako Kuzmara ide i Cirbi je rezervni centar, inace katastrofa u najavi koliko god da se on popravi u odnosu na drugi mandat.

Luke Babbitt

pre 2 godine

Sredila Merkelova dok je bila u poseti. Jasno je da su vam ovog doveli jer ima mala primanja i prebacili pare za neku cetvorku umesto Vajta.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

KAZNA KRU, slazem se. On bi bio moj prvi izbor isto. Jer on moze da pogodi spolja jako dobro, pa da rasiri malo teske centre koji nemaju sut.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ovo ponovo napišite kada za vašeg centra dođe Lesor, koji je rekao da Zvezda nema dovoljno novaca da ga plati.
(Aca, 15. septembar 2021 14:13)

Jel bas tako rekao?

m.m.m.

pre 2 godine

Je li neko zna šta je sa Lesorom? Na wikipediji stoji: Player for Partizan of the Eurocup and ABA league, a u nastavku stoji da mu je sadašnji klub Crvena zvezda.

Kraljevcanin

pre 2 godine

Nije lose za treceg centra. Kuzmic je drugi. Nama treba pod hitno prvi centar,ova dva su vec u godinama, a i nisu vise sto su nekad bili. Za ABA ligu je ok.

dddd

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!

Loki

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!
(dddd, 15. septembar 2021 10:55)

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.

poezija.

pre 2 godine

Znaci partizan danas sutra dovodi centra, u poslednjih pet pojačanja prvo je zvezda dovela pa sutra partizan. Neće država dati partizanu dok se mezimce prvo ne namiri.

Objektivno!!!!

pre 2 godine

Ne znam zasto ljudi stalno ocekuju da Radonjic izvuce maksimum iz nekog igraca, sva pojacanja su u varijanti pa nije bas neki igrac ali kao Radonjic ce to sve popraviti, realno je upravo suprotno odlicni igraci koje smo imali su ponistavali ogroman broj mana Radonjica!!!!! Kuzmic i Cirbes u zadnjih par sezona na svaki potez kasne po 5 sekundi i njima ni Fil Jekson vise ne bi pomogao!!!!! Jedina dva vrhunska igraca u ovom timu su Kalinic i Vajt koga vec nemamo!!!! Ovaj tim ce igrati na pocetku sezone na neku svezinu i energiju jer se vecina znaju, kad nestane energije a hoce zbog nacina rada Radonjica krece raspad!!!!! Ako uhvatimo koju pobedu na startu Evrolige je veliki bonus posle tesko, ABA ide sigurno u druge ruke ove sezone!!!!!

Vračarac

pre 2 godine

Verujem da će Radonja umeti da probudi “starog” Cirbesa sa kojim smo zaređali 6 pobeda protiv favorita u Evroligi 2016. godine.
Čovek voli Beograd, Srbiju i Zvezdu.

Slavisa

pre 2 godine

@ bg.. Za ono sto je czv, termin vestacki je preblag. Toliko finansijskih i svih drugih mahinacija da bi klub bio redovan ucesnik Evrolige ( kad se ne zasluzi na terenu, plati vlast Ciboni da odustane, pa se skloni Igokea itd. ). To je klub koji nikad nije ni stvarao velike igrace za srpsku kosarku, koji je nicim nije zaduzio u proslosti, nikakvim uspesima, da bi bio jedan projekat u koji se toliko ulaze. Npr. u deset najboljih strelaca jugoslovenske reprezentacije svih vremena, nema nijednog kosarkasa C.Zvezde, a prva dva su Partizanovi asovi Kicanovic i Dalipagic.

Bravo

pre 2 godine

Vise bih voleo da ostane do kraja sezone jer tada je on najbolji. Cirbes je smrt za parizane i volijevce, on uvek nadje ono najbolje iz sebe kada je najvaznije u plejofu. Kada je Cirbes igrao u Zvezdi nikad se nije gubilo tako da je to najbitnije. Ono sto on donosi na teren je uvek strah u protivnikovim ocima, veliki je Zvezdas, a tu mu je i stara ekipa tako da ce svi davati mnogo vise od svojih mogucnosti. Verovatno ce stici i neko pojacanje iz Nba, ali ce Cirbes opet biti vazan sraf.

ljemenkacz

pre 2 godine

Ivanovic
Kalenic
Mitrovic
Hollins
Lazarevic
Zirbes
Wolters
White

Nije lose za sada 8 igrača novih

Prošle godine je bilo 9 stranaca
Roćesti
Hall
Walden
Colom
Lojd
O bryant
Terry
Reath
Nnoko

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kao sto sam vec pisao, Cirbes je zbog svoje male plate projektivan za treceg centra. Prvi se jos trazi i trebalo bi da dodje do kraja nedelje. Ne vidim cemu negativnost? Cirbes poznaje sistem, poznaje Radonju, poznaje ove momke jako dobro. Za treceg centra odlicno resenje.

BS

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59) 

# Link komentara

Sada mi je još jasnije da je najveća sportska greška na ovim prostorima učinjena kada je doneta odluka da se nakon osnivanja Partizana isti iz Zagreba preseli u Beograd. I to sve da bi Zvezda dobila sportskog rivala, jer je i tada smetala i da bi Srbi imali još jedan razlog za podelu.

Hocemo decentralizaciju

pre 2 godine

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)


Osvajac cega???? Sine poslednjih 8 godina Zvezda vas umlatila, cak i taj Fmp koji spominjes. Da nije Mega,Igoke popustala ne bi bili u 10 ekipa

asdf

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
(Logicno, 15. septembar 2021 11:12) # Link komentara

Maa dosao covek da volontira. :')

veliki strumf

pre 2 godine

Pa vi zvezdasi sa tribina cutite... da se slučajno ne zamerite nikome a posle maja ima da kukate.
(ehhh, 15. septembar 2021 10:51)
Не, ми у јуну друже славимо! И на Маракани и на Малом Калемегдану. Не брини ти ништа.

Logicno

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
A znamo svi Maika, ako bude radio na sebi posle Nove Godine vrlo lako moze biti prvi centar (nevezano za to koga dovedu za prvog centra).
Cestitam upravi na ovom potezu koji kosta vrlo malo a moze da donese puno.

Sabre

pre 2 godine

Okej, kul, da odustanemo onda od sezone. Da li me bre zaebavas, da pobednik svih takmicenja i regularni clan Evrolige ne moze bolje od Cirbsa? Ovo je JEDINO MOZDA OKEJ ako Kuzmara ide i Cirbi je rezervni centar, inace katastrofa u najavi koliko god da se on popravi u odnosu na drugi mandat.

Tandzara

pre 2 godine

Dobrodasao nazad brate Maik u najveci klub sa ovih prostora. Nasi velikani Bora Stankovic, Nebojsa Popovic, Aleksandar Nikolic, Radomir Saper, Ranko Zeravica su stvorili kosarku na ovim prostorima. Ova ekipa Zvezde je povratak korenima, grupa ratnika koja ce uz pomoc vernih navijaca lomiti mnogo jace i skuplje timove. Uz malo srece i Boziju pomoc bicemo iznenadjenje ove sezone u Evroligi.

pitam za druga

pre 2 godine

је л он плаћа да игра?
од толико опција које су се помињале, цирбес...
(веверица, 15. septembar 2021 12:25)
Naravno,kao i Volden.Za stubove srBstva samo igraju oni koji plate izlaz iz ugovora sami iz svog dzepa ili igraju za boraniju,jelte.

Pera

pre 2 godine

U šta se pretvorismo i mi i glodari. Umesto proizvodnje domaćih igrača mi recikliramo tuđe matorce a nikad se više para nije sipalo ni nama ni njima. Njima pogotovo u poslednje vreme ali sve će to biti kao i s nama, epizodni kratkotrajni uspesi i ništa više.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Bice to odlican tim..ali da igramo Fiba ligu šampiona..osim Kalinica nema igraca koji ima kvalitet za EL..da bi popravili prosek treba nam bat top centar, prvi i pravi plej i bek šuter poenter..ovako i u ABA ce nas kidati..

ptichica

pre 2 godine

Zahvalan igrač, poznaje sistem, voli Zvezdu. U drugom mandatu nije imao nekog ko bi ga razigravao u piku. Sada ima Ivanovića i Voltersa, tako da očekujem da bude bolji nego poslednji put kad je igrao.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Da su barem vratili i Jaku Blazica, koji je po meni bolji igrac od Holinsa. I on poznaje sistem Radonjica, odbranu uvek kida, u napadu napredovao bas.. vodeci igrac Olimpije, a ne sumnjam da bi prihvatio poziv Zvezde i igranje u Evroligi. Onda bi ostao jos Stefan Jovic pa da se okupi stara druzina iz 2016.. Tu su Mitar, Kalina, Simon, Laza, Kuz, sada i Maik, Dejo takodje..Nesa Ilic.. Wolters... Sve u svemu..videcemo.
A kad smo kod Stefana Jovica, procitah u novinama navodno je Partizan zainteresovan za njega.. ne znam koliko je istina..

marko

pre 2 godine

Mozda nije rijesenje kojem smo se nadali, ali ako neko moze da izvuce maksimum iz Cirbesa to je Radonja. Zasluzio je da mu potpuno vjerujemo

Aca

pre 2 godine

је л он плаћа да игра?
од толико опција које су се помињале, цирбес...
(веверица, 15. septembar 2021 12:25)
Naravno,kao i Volden.Za stubove srBstva samo igraju oni koji plate izlaz iz ugovora sami iz svog dzepa ili igraju za boraniju,jelte.
(pitam za druga, 15. septembar 2021 12:36)

Ovo ponovo napišite kada za vašeg centra dođe Lesor, koji je rekao da Zvezda nema dovoljno novaca da ga plati.

Džem Sultan

pre 2 godine

Svake godine uništite celu juniorsku selekciju. Ja znam bar pet mladih centara kojima nikad nije data šansa, a sad uzimate čoveka koji je kvalitetom za drugu ligu Luksemburga.

slobinator

pre 2 godine

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)
pošto vidim da si neko derle da te čika od 50 godina poduči.partizan nije nikakva košarkaška institucija,a fudbalska i da ne govorimo.prvu titulu partizan je u košarci osvojio posle 30 godina od osnivanja i to tek pošto su dekretom u vojni klub morali doći kića i praja,najubitačniji bekovski par koje je evropa ikada imala.dotle je zvezda već imala 12 titula,kup kupova,još dva finala tog takmičenja i polufinale kupa šampiona posle dve pobede nad realom.partizan gotovu celu deceniju osamdesetih od 81 do pojave generacije đorđevića,paspalja i divca 1987 nije ni postojao na košarkaškoj mapi,a zvezda je igrala antologijska finala sa tada moćnom cibonom.za 46 godina postojanja sfrj partizan je imao svega 4 naslova prvaka.suviše malo da bi se nazvao institucijom.partizan jeste 1992 postao prvak evrope,ali to nije bila evro-liga.porediti tadašnje i sadašnje učesnike tog takmičenja je blago rečeno neozbiljno.s obzirom da je toliko guran od države sa 13 uzastopnih titula i 15 vezanih učešća u evro-ligi ,a kažem pored tog silnog upumpavanja novca,jedan f4 u tom periodu ne može se okarakterisati kao neki preveliki uspeh.zvezda ima 6 učešća u evro-ligi u poslednjih 7 godina u jednom surovom formatu i već ima jedno četvrt-finale i manji budžet od tima koji igra drugorazredno takmičenje i osvaja 7.mesto u aba ligi

Блаф

pre 2 godine

Добродошао, имамо заједно још много важних утакмица. Биће ово добра сезона, осјећам то. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Xman, Zveda ce 100% dovesti igraca na poziciji 4/5 do pocetka ABA lige. Trazi se igrac koji moze brzo da se adaptira i odmah pomogne klubu.

веверица

pre 2 godine

Ovo je skroz okej, low risk high reward sto bi rekli Ameri, covek je u padu karijere, bukvalno ima platu na nivou nekog klinca a mozda i manje, znaci za sitnu lovu dobija se skroz korektan treci centar.
A znamo svi Maika, ako bude radio na sebi posle Nove Godine vrlo lako moze biti prvi centar (nevezano za to koga dovedu za prvog centra).
Cestitam upravi na ovom potezu koji kosta vrlo malo a moze da donese puno.
(Logicno, 15. septembar 2021 11:12)

да. добија се "скроз коректан трећи центар". а ко су нам прва два?
мада и за трећег центра мислим да је рашко катић тренутно био боља опција.

Dragan Lo

pre 2 godine

Jesu oni prigradski, ali sastav im je kao betonski zid, preiskusan i ratnički nastrojen. Cirbes je odličan centar za takvu ekipu, to se videlo i videće se. Fore sa... niko ga neće...to je za malu decu.

KAZNA KRU

pre 2 godine

Xman, Zveda ce 100% dovesti igraca na poziciji 4/5 do pocetka ABA lige. Trazi se igrac koji moze brzo da se adaptira i odmah pomogne klubu.
(Gossa placa Zeljko, 15. septembar 2021 12:01)



Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.

severnjača

pre 2 godine

Dobro nam došao, Cirbi! Shodno mogućnostima dovodimo igrače a možda je i povreda Vajta iznudila ovaj potez pa dovedemo nekog kombo centra koji pokriva pozicije 4 i 5! U svakom slučaju, dok je Radonja pored terena ne brinem za igru! Ovo je dokaz da nemamo mnogo para kao što neki drugi tvrde!

Luke Babbitt

pre 2 godine

Sredila Merkelova dok je bila u poseti. Jasno je da su vam ovog doveli jer ima mala primanja i prebacili pare za neku cetvorku umesto Vajta.

zvezdale

pre 2 godine

Ugovor je do kraja godine, 3 meseca do povratka Vajta. Mitrović je sad prva 4-ka. Za to vreme se čeka oktobar i "last cut" u Nba. Nema šanse da Cirbes bude više od 3. opcije.

Očigledno Dejan želi neku baš dobru peticu i spreman je da čeka koliko god treba. Kvinsi Miler je npr. došao 24. oktobra i okrenuo sezonu naglavačke. Nek' se ponovi scenario.

Petar

pre 2 godine

Iako sam pristalica odluke da se nekadasnjim igracima uvek da sansa, ovaj sastav je jako tanak za EL. Tanji nego proslogodisnji, a znamo kakav je skor bio. I dalje veoma konkurentan za ABA ligu, videcemo za koju poziciju. Sportski pozdrav

m.m.m.

pre 2 godine

Je li neko zna šta je sa Lesorom? Na wikipediji stoji: Player for Partizan of the Eurocup and ABA league, a u nastavku stoji da mu je sadašnji klub Crvena zvezda.

shofer

pre 2 godine

Вероватно је ствар ограниченог буџета па самим тим и понуде слободних центара, не знам.
Уговор је до краја године, па ћемо видети.
Можда Радоња извуче нешто од њега, можда, као и од Кузмића.
У сваком случају подршка. Тренутно бољег немамо а гори нам не треба.
Само јако Звездо!

Xman

pre 2 godine

Kao sto sam vec pisao, Cirbes je zbog svoje male plate projektivan za treceg centra. Prvi se jos trazi i trebalo bi da dodje do kraja nedelje. Ne vidim cemu negativnost? Cirbes poznaje sistem, poznaje Radonju, poznaje ove momke jako dobro. Za treceg centra odlicno resenje.
(Gossa placa Zeljko, 15. septembar 2021 11:28)Zvezda nece vise na centarskoj poziciji dovesti do Nove godine novog igraca 100%. Za posle se ne zna. O kakvim pouzdanim informacijama ti uopste pricas?

bg

pre 2 godine

Dobro nam došao Majk.. ovaj čovek voli Zvezdu više nego pola vas koji komentarišite. Takva je situacija.. očigledno je odlučeno ko veštački mora da se oživi, i novac je tamo...zato ne filozofirajte mnogo.

molina

pre 2 godine

Radonja ce biti mega car kada izvuce nesto od ove centarske linije, Kuzmic, Cirbes, Mitrovic.
Nisu u naponu snage ali su dobri ljudi.
Podrska !!!

Panter

pre 2 godine

Krenuli od Monroa, preko Bleka a stigli do Cirbesa ???
(Igra bez granica, 15. septembar 2021 11:01)

Sve vreme sam bio protiv Bleka.
Vajt je mnogo bolji.
Cirbes je vajt.
A i Štimarić je vajt.

Simić

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59) 



Kako te samo nije sramota? Postoji li bilo šta od čega bi se vi franjevci postideli? Pokušavaš da ispadneš duhovit koristeći ime košarkaša koji više nije medju živima. Košarkaša koji je bio ljudina, dobričina i borac koji nikada nikog nije uvredio ili ponizio.

kris

pre 2 godine

Ovo govori sve o ambicijama za ovu sezonu.Jedini igrac za EL je Kalinic,dodajmo jos Lazica u odbrani i Dobrica ako nastavi sa formom s kraja prosle sezone.Oba pleja su nivo EK,a centarska linija nivo sredine ABA lige.Ovaj baksuzni Vajt je jedini mogao rasteretiti Kalinica,ali se povredi i kad se i vrati,ko zna kad ce doci na potreban nivo.Jedino pozitivno sto je ratnicki tim i igrace se cvrsta odbrana,ali u ovom trenutnom stanju najveca steta je sto ove godine nama Kimkija.

sampion evrope 92

pre 2 godine

Ovo ponovo napišite kada za vašeg centra dođe Lesor, koji je rekao da Zvezda nema dovoljno novaca da ga plati.
(Aca, 15. septembar 2021 14:13)

Jel bas tako rekao?

Kralj

pre 2 godine

Dugogodisnji evroligas, osvajac svih trofeja prosle sezone ne moze da plati Lesora, ali zato sedmoplasirani abaligas moze, pored svih ostalih pojacanja. Ali nema veze, vise nego ikada uz Zvezdu! In Radonja we trust!!!
(dddd, 15. septembar 2021 10:55)

Poredi osvajača EL i fabrički klub iz Železnika.
(Loki, 15. septembar 2021 11:31)

Gde je to covek poredio Zvezdu sa Efesom???
Jasno je napisao i uporedio Zvezdu, sampiona Aba lige, sa sedmoplasiranim klubom te iste lige.
Sta ti jos nije jasno?

molina

pre 2 godine

Nije Majk ono sto je bio ali ce odigrati ono sto Radonja od njega ocekuje.
Ako se neko seca Cirbesa iz prve sezone u Zvezdi, bilo je reci da je kusur od dolaska Bobija. Sledece sezone su se vec svi otimali za njega.
Bice jos neki dolazak na centru, sezona je duga.
Samo napred brate Majk !!!!

NY

pre 2 godine

Nisu važna imena već tim. Cirbes je timski igrač za razliku od nekog amera koga tim ne interesuje već dodje da uzme lovu. Timska igra je važna što je dokazano na ovom turniru. Samo da svi ostanu zdravi. Sezona je naporna. Zvezda u EL u prvih 7 kola pet puta gostuje.

Minja

pre 2 godine

O Bože, pijaca prava...idu gde hoće i vraćaju se kad hoće......došlo i kod nas a pitali smo se zašto su u evropi hale prazne...ostali samo grbovi od klubova a klubove ipak čine ljudi.....a ljudi se menjaju ko na traci...danas igraju u zvezdi a sutra isti igrači igraju u partizanu....i sad ja treba to da gledam....u fudbalu smo nešto bolji ali svodi se na isto...

Otheym

pre 2 godine

Iz nužde je ovo. White se povredio, a očigledno da na tržištu nema centra koga klub može da plati, a da je stručni štab zadovoljan. Stoga Cirbesu ugovor do kraja godine, pa ako se nešto pojavi na tržištu onda će i njega da potpišu. Ovako ako ne potpišu Cirbesa i povredi se još neko u gadnom su problemu. Pred početak NBA lige otpadnu neki igrači, tada se možda pojavi na tržištu solidan centar.

Kraljevcanin

pre 2 godine

Nije lose za treceg centra. Kuzmic je drugi. Nama treba pod hitno prvi centar,ova dva su vec u godinama, a i nisu vise sto su nekad bili. Za ABA ligu je ok.

mordor

pre 2 godine

ok prica kao prelazno resenje,covek dosao,trenirao,videli su da se nije zapustio...zna klub,zna navijace,bice to ok sve,abu ce odluciti lazic,dobric,davidovac,kalinic i napaljeni crnogorac,proverene i domace snage

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

KAZNA KRU, slazem se. On bi bio moj prvi izbor isto. Jer on moze da pogodi spolja jako dobro, pa da rasiri malo teske centre koji nemaju sut.

Dejan CZ

pre 2 godine

Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.
(KAZNA KRU, 15. septembar

Odlicna opservacija...Potpisom Cirbesa ne treba nam nikakva vise petica...Sta ce 3 centra u rosteru,koga izbaciti iz 12...Ono sto treba povredom Vajta je igrac na poziciji 4 pre svega sa dobrim sutem koji moze preuzeti po potrebi i peticu u nekom momentu.utakmice a Jerebko je takav profil.igrqca.I time bi resili pitanje reketa...Ono sto je krucijalno potrebno i rekao bih presudno je angazovati Jovica...ne nekog drugog pleja,vec ciljano Jovica.To je igrac koji bi preporodio Cirbesa u njegov prvi mandat.Cirbes bi uz Jovica bio igrac za nov.veliki ugovor...u toj konstalaciji bi i Kuzmic profitirao...Samo Jovic ih moze razigrati I ne bi o centru vise razmisljali celu sezonu...Na poziciji 4 uz Jerebka ovo bi bio toliko mocan sastav da toga ni svesni nismo.

dovla

pre 2 godine

Realno, daleko mi je draze da igra neko ko hoce, kakav god da mu je kvalitet i forma (a Maik moze da ima i jedno i drugo vrhunski) nego ne znam kakav majstor al da igra preko one... Gledao sam sad ovih par tekmi, koliko vidim, vecina igra sa voljom bas. To mi je bitno, pa sta bude sad, to je sport :)

XXL

pre 2 godine

Jonas Jerebko je taj tip igrača koji nam treba, on je 4/5, a visok je 2,08; 105kg, ima duge ruke, solidan skok, pogađa trojke i poludistancu, odlično barata loptom za svoju visinu i ima perfektan ulaz i prodor ka košu. Malo kasnije može da se doda još i prvi plej u toku sezone ili u polusezoni novi centar umesto Kuzmića.
(KAZNA KRU, 15. septembar 2021 12:55)

Šveđanin je 10 godina proveo u NBA, zadnju sezonu igrao za Himki, ima 34 godine i verovatno je preskup za nas!

Srx

pre 2 godine

Strucnjaci ovako stoje stvari. Radonja je potpisao Majka jer se nece dovoditi centar. Moraju da se fokusiraju na kombo varijantu 4/5 jer se krpi izostanak Vajta. Mnogo je bitnije da imamo opciju pored Mitra nego 3 centra na Kuzmu i Majka.

Razum

pre 2 godine

Долази Милета Лисица.
Проверено.
(Р, 15. septembar 2021 12:59)
Dajte pokazite malo dostojanstva, gospodine!!!
Mileta je preminuo i nije lepo da se provlaci njegovo ime kroz kontext nekih prepucavanja, nazovi navijaca. Pravi navijaci postuju i Mancea, i Brkica, i Miletu, i Kajganica, i Stamenkovica, i Gojkovica....Sve su to majstori koji su nas preranoo napustili i mozemo im odati samo pocast ili pomenuti u pozitivnom kontektu.