Petak, 30.07.2021.

09:56

Lebron slavi dolazak Vestbruka

Adrijan Vojnarovski je najavio, a Lebron Džejms potvrdio dolazak Rasela Vestbruka u Los Anđeles Lejkerse.

Izvor: B92

Lebron slavi dolazak Vestbruka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

The Unforgiven

pre 2 godine

@unforgiven Fali jos da dodas ko je sve dosao u Bullse onda kad se Dzordan penzionisao..jos da dodas koliko su meceva Bullsi dobili po povratku Dzordana u full sezoni..72 bese???
(Beks, 31. jul 2021 19:32)
--------------------

Ne fali nista. Originalni komentar je bio da je svako "tamburao" Bullse nakon Jordanove prve penzije. Kao sto rekoh - pobedili su svega 2 utakmice manje.

Beks

pre 2 godine

@unforgiven Fali jos da dodas ko je sve dosao u Bullse onda kad se Dzordan penzionisao..jos da dodas koliko su meceva Bullsi dobili po povratku Dzordana u full sezoni..72 bese???

The Unforgiven

pre 2 godine

Osvojili tri titule, čovek otišao da igra golf i taj isti "supertim" je tamburao ko je stigao.
(NastyB, 30. jul 2021 19:42)
-------------------

1992/93. sezona (poslednja godina Jordana pred prvu penziju) Bullsi pobedili 57 utakmica. Naredne godine bez Jordana pobedili 55 utakmica.

NastyB

pre 2 godine

Džordan je igrao u najjačem timu ikada, u to vreme.
(Luka Magic, 30. jul 2021 10:51)

Jeremija, taj tim je bio jak upravo zbog njega. Osvojili tri titule, čovek otišao da igra golf i taj isti "supertim" je tamburao ko je stigao. Vratio se i osvojio opet tri titule za redom. A kakav je "supertim" imao može lagano da se proveri gde su i šta su uradili bilo ko od tih "superzvezda" bez Džordana.

Mariborcan1970

pre 2 godine

@Komiterna

Ako neko pretenduje da se ga uzme u obzir za GOAT onda mora da stekne respekt i poštovanje, a to se ne dobija tako što ideš u "tudje" ekipe i pomažeš osvojiti prsten. Da je npr MJ otišao v Lakerse kod Magica osvojio bi 15 prstenova. MJ je sinonim za Bullse, Magic za Lakerse, Bird za Celticse, Nowitzki za Dallas, a Kralj James? On je asocijacija na šetanje po NBA. Takodje, svaki ljubitelj NBA zna napamet glavne igrače Lakersa ili Celtics ili Bullsa nekada. Ko će se sjećati ovih Lakersa?

мр

pre 2 godine

Не симпатишем Вестбрука из простог разлога јер је био смрт за сваку екипу за коју је играо. У Лејкерсима очекујем потпуно супротно, и мислим да ће га бити занимљиво гледати, чак можда и одигра најбољу годину у каријери. Зашто? Он у Лејкерсим не може и неће бити вођа, што је за њега супер јер је лош вођа био. Друго, у Лејкерсима ће моћи поред Лебрна и још неких да скупља скокове јер овај и не скаче, тј чува се. Треће, у нападу ће се растеретити, и неће морати да дивља (што му је корисно) јер лопта мора да буде код Леброна. Четврто, Леброн ће га свакако разигравати и имаће своју дозу лаких поена. Пето, обојица знају да је крај и да је задња шанса за титулу, а довољно матори и паметни да због вишег циља мало закопају его.
Мислим да ћу гледати овакве Лејкерсе, али без великих симпатија у старту.

stoler

pre 2 godine

(Luka Magic, 30. jul 2021 10:51) Kada neko lebrona naziva legoat onda je jasno sa kakvim poremecenim slucajem se srecemo i koliko ne vredi replicirati. Ali ovo da je lebron potvrdio mi je najjace od svega, otprilike u jednom klubu takve velicine nema vise ni generalnog menadzera, ni trenera, ni predsednika nego lebron potvrdjuje. Presmesno i jos jedan dokaz o cemu se tu zapravo radi. Kakva jadnost u pokusaju da se dostignu istinske velicine ove igre, na silu i nezasluzeno pre nego sto se penzionise. Ali ni medju prvih 10 ovaj laznjak nije.

panda_medo

pre 2 godine

Vestbruk je velika stetocina za svaku ekipu, bez obzira sto je momak superstar. Ovo vestacko napucavanje supertimova uopste nije dobro za kosarku, sve je izgubilo car, lepotu. Po meni je ovo los potez Lejkersa, umesto ovoga mogli su da dovedu 3 igraca koji ce vise doprineti ekipi. Trece, Lebron koji sam sebe proziva kraljem, sam za sebe govori da je najbolji ikada je vec postao poznat po tome da pravi supertimove za sebe kako bi uzeo titulu. Moze da uzme i 10, nikada on za mene nece biti najbolji. Ja sam najbolji svih vremena, ja sam kralj, ja sam ovo...Ma daj. Kad je Dzordan rekao da je najbolji? Nikad. Kada su ga pitali da li si najbolji ikada, Dzordan je rekao nisam. Zasto? Zato sto nije imao priliku da igra protiv legendi koje su igrale pre njega, iz postovanja prema njima nije to rekao iako realno i on zna. On pusta navijace da odluce, dok ovaj vestacki sve na silu hoce, pa ne moze covece, neee moze. Em nisi kao Dzordan niti ces ikad biti, em nikakvu magiju nemas u igri, em killer instinkt koji je on imao, ti ne da nemas nego...Majkl Dzordan ima 6/6 u finalima i tragediju, ubistvo svog oca i covek je napustio kosarku veoma rano, mozda i na vrhuncu, dok je jos uvek bio jak. Povukao se jer je znao kada. Onaj njegov potez vracanja posle par godina je jedina greska po mom misljenju. Ovaj LeFlop ima da igra do 50.godine sve dok ne prestigne svakoga na listi poena i po titulama Dzordana, makar na silu i ovako vestacki.I onda ce dase hvali ceo zivot. MJ rules. Sportski pozdrav

Ilija Dukić

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima
(Neko iz mase, 30. jul 2021 10:07)

Milvoki?

Komiterna

pre 2 godine

Mariborcan1970, 30. jul 2021 10:08

Apsolutno ne razumem zašto. To ima smisla jedino ljudima koji vode neku GOAT bitku. Košarka je rismki sport. Nije posao Lebrona da sam osvaja medalje, nego da bude deo tima koji to radi. U NBA-u je bar na neki način formiran fin.fer plej. Pa sad ko ie koliko umešan taj pravi najbolji tim.

nepismeni

pre 2 godine

phrm...па титула Новицког вреди више него све титуле Џордана са врхунским саиграчима, ако ћемо тако.

Milan Kosanovic

pre 2 godine

Zbog Le plačka kojeg sad vec prezirem kao coveka želim im da ne vide ni playoff sledeće sezone. Uh koliko su odvratni postali. Trpaj, daj još igrača, daj, daj….

delegat

pre 2 godine

Taj cuveni nba salary cap je najveca prevara. Klubovi u velikim gradovima sa velikim trzistem mogu sebi da priuste da placaju porez na luksuz kad god pozele jel ne kosta isto karta za utakmicu u Los angeles, san francisko, new york u odnosu na manje gradove denver, oklahoma, Charlotte. Taj salary cap ima smisli ako se odredi granica tipa 150 miliona za plate i cao zdravo. Niko ne sme da predje i gotovo. Kakav porez na luksuz kakvi bakraci. Ovako sve je to prekriveno lepo i ulickano bas kako samo ameri znaju.

bskfan

pre 2 godine

Bice Lejkersi jaki. Vestbruk je sjajan igrac, prava masina. Kad bude u igri sa Lebronom lopta ce da bude vecinom kod Lebrona tako da ce biti manje divljanja. Morace i manje da sutira a ima i ko da vodi ekipu kad je Lebron na klupi. Za Lejkerse nije problem da nabave kvalitetne igrace da popune ekipu, i to za male pare, tako da su Lejkresi opet favoriti za prsten.

laik

pre 2 godine

pazi majstora vestbruka ej. celu karijeru juri samo brojke i onda predje u LA i na kraju ce (verovatno) zavrsiti karijeru sa prstenom.. jednog dana ce klinci gledajuci brojke reci da je doticni jedan od najboljih svih vremena a u stvari realnost je prilicno drugacija.

dule

pre 2 godine

Klasican kompleksas. Iskljucivo igra u supertimovima.
(Komsa, 30. jul 2021 10:08)

Ma da, prvi Kavalirsi su mu bas bili super tim. Ajmo malo realnosti.

Neko iz mase

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima

Mariborcan1970

pre 2 godine

Ovo pravljenje supermomčadi nema nikakvog smisla i vodstvo NBA bi moralo razmisliti kako dalje. Trčanje za prstenom po svaku cijenu obezvredjuje osvajanje prstena. Npr. od svih prstenova Kralja Jamesa jedini vrijedan bezgraničnog poštovanja (može se porediti npr. sa MJ, Kobejevim ili Nowitzkim) je onaj sa Clevelandom.

Zlooba

pre 2 godine

Ne mislim da će Lejkersi biti nešto jaci ovim draftom. Značajno su smanjili roster za igrača koji nigde nije pravio razliku. Čak će sada značajno da padnu brojke W.kad mu bude zabranjeno da divlja, a on druge košarke ne zna igrati.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Koji je Bron mazohista. Svi pricaju da on i Ras ne idu zajedno, da Ras ne moze da igra za titulu, a on hoce bas s njim da osvoji i jos da pobijedi tako KD sa njegovim nemezisom. E to vam je pozadina price. Em ce Lejkersi biti Show time sa Rasom em zeli da da zacepi usta svima i pokaze da se i sa Rasom moze osvojiti titula.

Luka Magic

pre 2 godine

Da kažem samo za ove kežualce koji vide LeGoatu svaku manu a Džordanove mnogobrojne zanemaruju. Džordan je igrao u najjačem timu ikada, u to vreme. U svako doba dana i noći je neko mogao da reši utakmicu ako je on odigrao loše. Druga stvar, govorite da Lebron uvek ima ono što hoće, zašto onda Klivlend nije ispoštovao njega u prvom mandatu? A i da ne pominjem da je liga menjala pravila samo da bi Džordanu bilo lakše da poentira i pravi im cenu u svetu jer je najveći marketing ikada. Malo poštovanja za majstora ove igre ne bi škodilo, nije valjda toliko jaka kriza srednjih godina...

xxx7

pre 2 godine

Ovo gubi smisao, nebitno da li su Lejkersi, Bruklin ili bilo ko...NBA treba ovo da zabrani pod hitno. Liga je lepo bila ujednacena i manje vise su svi mogli do prstena, trebala je dobra strategija,dobar draft, a sad daj pare i idemo. Pocinje da lici na sve vec dobro poznato u Evropi, LS, ostale lige petice... steta.

GM

pre 2 godine

Ova 3 igrača imaju ukupnu platu 121 milion.

Kako će oni i kakve igrace imati, na preostalih 12 mesta sa ostatkom budžeta... a 1 od ovih da se povredi... ćao su.

Bradilic

pre 2 godine

A najjači su mi ovde komentari, svi kao prozivaju Lebrona da pravi supertim. Do juče je RW bio siledžija, koji igra samo za sebe i timu nikad ništa nije doneo, danas je on superstar bez kog Lebron ne može da uzme titulu. Pa il je jedno ili drugo, ne može oba.

Back in Black

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima
(Neko iz mase, 30. jul 2021 10:07)
Zato on nikada ne može u istoj recenici sa Jordanom.Lebron je otišao u Majami pa koga su sve tamo imali i koga su doveli da su bili apsolutni favoriti.Onda su mu dovodili u Klivlend milion igraca sada isto to rade i u Lejkersima.Jordanu nisu doveli niti jednu zvezdu,superstara jer on prvi ne bi želeo da na taj nacin osvaja titule. Doveli su mu Rodmana kojeg u to vreme niko nije želeo zbog njegovog ponašanja i Rona Harpera koji je bio dobar igrac ali daleko od nekog superstara.A prve tri titule osvojio ono imamo to i sa njima cemo da se borimo.Skoti Pipen i on su rasli,jacali i postali kaznena ekspedicija.Niko mu nije doveo Juinga,Hakima,O Nila,Pejtona,Barklija mislim u to vreme.je bilo brdo superstarova posebno centara,centri su 90-tih bile najvece zvezde.Meloun,Alonzo,Šon Kemp itd.A Bulsi na poziciji centra Luk Longli,Bil Venington.To ti je kao sada da Lejkersi imaju Mozgova ili Plamlija tako neke limitirane igrace.A oni imaju Dejvisa,Dramonda,Harela,Mark Gasola znaci to su sve ozbiljni igraci.

phrm

pre 2 godine

Pa titula Novickog vredi vise od 4 Lebrona.
Strasno sta rade sa ovim "supet timovima"...

I kazem ponovo :

Ovo malo lici na Hjuston sa Hakim, Pipen i Barkli trio.
Nek se tako i zavrsi.

Mariborcan1970

pre 2 godine

Ovo pravljenje supermomčadi nema nikakvog smisla i vodstvo NBA bi moralo razmisliti kako dalje. Trčanje za prstenom po svaku cijenu obezvredjuje osvajanje prstena. Npr. od svih prstenova Kralja Jamesa jedini vrijedan bezgraničnog poštovanja (može se porediti npr. sa MJ, Kobejevim ili Nowitzkim) je onaj sa Clevelandom.

Zlooba

pre 2 godine

Ne mislim da će Lejkersi biti nešto jaci ovim draftom. Značajno su smanjili roster za igrača koji nigde nije pravio razliku. Čak će sada značajno da padnu brojke W.kad mu bude zabranjeno da divlja, a on druge košarke ne zna igrati.

Neko iz mase

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima

phrm

pre 2 godine

Pa titula Novickog vredi vise od 4 Lebrona.
Strasno sta rade sa ovim "supet timovima"...

I kazem ponovo :

Ovo malo lici na Hjuston sa Hakim, Pipen i Barkli trio.
Nek se tako i zavrsi.

Back in Black

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima
(Neko iz mase, 30. jul 2021 10:07)
Zato on nikada ne može u istoj recenici sa Jordanom.Lebron je otišao u Majami pa koga su sve tamo imali i koga su doveli da su bili apsolutni favoriti.Onda su mu dovodili u Klivlend milion igraca sada isto to rade i u Lejkersima.Jordanu nisu doveli niti jednu zvezdu,superstara jer on prvi ne bi želeo da na taj nacin osvaja titule. Doveli su mu Rodmana kojeg u to vreme niko nije želeo zbog njegovog ponašanja i Rona Harpera koji je bio dobar igrac ali daleko od nekog superstara.A prve tri titule osvojio ono imamo to i sa njima cemo da se borimo.Skoti Pipen i on su rasli,jacali i postali kaznena ekspedicija.Niko mu nije doveo Juinga,Hakima,O Nila,Pejtona,Barklija mislim u to vreme.je bilo brdo superstarova posebno centara,centri su 90-tih bile najvece zvezde.Meloun,Alonzo,Šon Kemp itd.A Bulsi na poziciji centra Luk Longli,Bil Venington.To ti je kao sada da Lejkersi imaju Mozgova ili Plamlija tako neke limitirane igrace.A oni imaju Dejvisa,Dramonda,Harela,Mark Gasola znaci to su sve ozbiljni igraci.

GM

pre 2 godine

Ova 3 igrača imaju ukupnu platu 121 milion.

Kako će oni i kakve igrace imati, na preostalih 12 mesta sa ostatkom budžeta... a 1 od ovih da se povredi... ćao su.

delegat

pre 2 godine

Taj cuveni nba salary cap je najveca prevara. Klubovi u velikim gradovima sa velikim trzistem mogu sebi da priuste da placaju porez na luksuz kad god pozele jel ne kosta isto karta za utakmicu u Los angeles, san francisko, new york u odnosu na manje gradove denver, oklahoma, Charlotte. Taj salary cap ima smisli ako se odredi granica tipa 150 miliona za plate i cao zdravo. Niko ne sme da predje i gotovo. Kakav porez na luksuz kakvi bakraci. Ovako sve je to prekriveno lepo i ulickano bas kako samo ameri znaju.

xxx7

pre 2 godine

Ovo gubi smisao, nebitno da li su Lejkersi, Bruklin ili bilo ko...NBA treba ovo da zabrani pod hitno. Liga je lepo bila ujednacena i manje vise su svi mogli do prstena, trebala je dobra strategija,dobar draft, a sad daj pare i idemo. Pocinje da lici na sve vec dobro poznato u Evropi, LS, ostale lige petice... steta.

laik

pre 2 godine

pazi majstora vestbruka ej. celu karijeru juri samo brojke i onda predje u LA i na kraju ce (verovatno) zavrsiti karijeru sa prstenom.. jednog dana ce klinci gledajuci brojke reci da je doticni jedan od najboljih svih vremena a u stvari realnost je prilicno drugacija.

Bradilic

pre 2 godine

A najjači su mi ovde komentari, svi kao prozivaju Lebrona da pravi supertim. Do juče je RW bio siledžija, koji igra samo za sebe i timu nikad ništa nije doneo, danas je on superstar bez kog Lebron ne može da uzme titulu. Pa il je jedno ili drugo, ne može oba.

Milan Kosanovic

pre 2 godine

Zbog Le plačka kojeg sad vec prezirem kao coveka želim im da ne vide ni playoff sledeće sezone. Uh koliko su odvratni postali. Trpaj, daj još igrača, daj, daj….

Mariborcan1970

pre 2 godine

@Komiterna

Ako neko pretenduje da se ga uzme u obzir za GOAT onda mora da stekne respekt i poštovanje, a to se ne dobija tako što ideš u "tudje" ekipe i pomažeš osvojiti prsten. Da je npr MJ otišao v Lakerse kod Magica osvojio bi 15 prstenova. MJ je sinonim za Bullse, Magic za Lakerse, Bird za Celticse, Nowitzki za Dallas, a Kralj James? On je asocijacija na šetanje po NBA. Takodje, svaki ljubitelj NBA zna napamet glavne igrače Lakersa ili Celtics ili Bullsa nekada. Ko će se sjećati ovih Lakersa?

NastyB

pre 2 godine

Džordan je igrao u najjačem timu ikada, u to vreme.
(Luka Magic, 30. jul 2021 10:51)

Jeremija, taj tim je bio jak upravo zbog njega. Osvojili tri titule, čovek otišao da igra golf i taj isti "supertim" je tamburao ko je stigao. Vratio se i osvojio opet tri titule za redom. A kakav je "supertim" imao može lagano da se proveri gde su i šta su uradili bilo ko od tih "superzvezda" bez Džordana.

Luka Magic

pre 2 godine

Da kažem samo za ove kežualce koji vide LeGoatu svaku manu a Džordanove mnogobrojne zanemaruju. Džordan je igrao u najjačem timu ikada, u to vreme. U svako doba dana i noći je neko mogao da reši utakmicu ako je on odigrao loše. Druga stvar, govorite da Lebron uvek ima ono što hoće, zašto onda Klivlend nije ispoštovao njega u prvom mandatu? A i da ne pominjem da je liga menjala pravila samo da bi Džordanu bilo lakše da poentira i pravi im cenu u svetu jer je najveći marketing ikada. Malo poštovanja za majstora ove igre ne bi škodilo, nije valjda toliko jaka kriza srednjih godina...

Ilija Dukić

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima
(Neko iz mase, 30. jul 2021 10:07)

Milvoki?

panda_medo

pre 2 godine

Vestbruk je velika stetocina za svaku ekipu, bez obzira sto je momak superstar. Ovo vestacko napucavanje supertimova uopste nije dobro za kosarku, sve je izgubilo car, lepotu. Po meni je ovo los potez Lejkersa, umesto ovoga mogli su da dovedu 3 igraca koji ce vise doprineti ekipi. Trece, Lebron koji sam sebe proziva kraljem, sam za sebe govori da je najbolji ikada je vec postao poznat po tome da pravi supertimove za sebe kako bi uzeo titulu. Moze da uzme i 10, nikada on za mene nece biti najbolji. Ja sam najbolji svih vremena, ja sam kralj, ja sam ovo...Ma daj. Kad je Dzordan rekao da je najbolji? Nikad. Kada su ga pitali da li si najbolji ikada, Dzordan je rekao nisam. Zasto? Zato sto nije imao priliku da igra protiv legendi koje su igrale pre njega, iz postovanja prema njima nije to rekao iako realno i on zna. On pusta navijace da odluce, dok ovaj vestacki sve na silu hoce, pa ne moze covece, neee moze. Em nisi kao Dzordan niti ces ikad biti, em nikakvu magiju nemas u igri, em killer instinkt koji je on imao, ti ne da nemas nego...Majkl Dzordan ima 6/6 u finalima i tragediju, ubistvo svog oca i covek je napustio kosarku veoma rano, mozda i na vrhuncu, dok je jos uvek bio jak. Povukao se jer je znao kada. Onaj njegov potez vracanja posle par godina je jedina greska po mom misljenju. Ovaj LeFlop ima da igra do 50.godine sve dok ne prestigne svakoga na listi poena i po titulama Dzordana, makar na silu i ovako vestacki.I onda ce dase hvali ceo zivot. MJ rules. Sportski pozdrav

мр

pre 2 godine

Не симпатишем Вестбрука из простог разлога јер је био смрт за сваку екипу за коју је играо. У Лејкерсима очекујем потпуно супротно, и мислим да ће га бити занимљиво гледати, чак можда и одигра најбољу годину у каријери. Зашто? Он у Лејкерсим не може и неће бити вођа, што је за њега супер јер је лош вођа био. Друго, у Лејкерсима ће моћи поред Лебрна и још неких да скупља скокове јер овај и не скаче, тј чува се. Треће, у нападу ће се растеретити, и неће морати да дивља (што му је корисно) јер лопта мора да буде код Леброна. Четврто, Леброн ће га свакако разигравати и имаће своју дозу лаких поена. Пето, обојица знају да је крај и да је задња шанса за титулу, а довољно матори и паметни да због вишег циља мало закопају его.
Мислим да ћу гледати овакве Лејкерсе, али без великих симпатија у старту.

nepismeni

pre 2 godine

phrm...па титула Новицког вреди више него све титуле Џордана са врхунским саиграчима, ако ћемо тако.

stoler

pre 2 godine

(Luka Magic, 30. jul 2021 10:51) Kada neko lebrona naziva legoat onda je jasno sa kakvim poremecenim slucajem se srecemo i koliko ne vredi replicirati. Ali ovo da je lebron potvrdio mi je najjace od svega, otprilike u jednom klubu takve velicine nema vise ni generalnog menadzera, ni trenera, ni predsednika nego lebron potvrdjuje. Presmesno i jos jedan dokaz o cemu se tu zapravo radi. Kakva jadnost u pokusaju da se dostignu istinske velicine ove igre, na silu i nezasluzeno pre nego sto se penzionise. Ali ni medju prvih 10 ovaj laznjak nije.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Koji je Bron mazohista. Svi pricaju da on i Ras ne idu zajedno, da Ras ne moze da igra za titulu, a on hoce bas s njim da osvoji i jos da pobijedi tako KD sa njegovim nemezisom. E to vam je pozadina price. Em ce Lejkersi biti Show time sa Rasom em zeli da da zacepi usta svima i pokaze da se i sa Rasom moze osvojiti titula.

dule

pre 2 godine

Klasican kompleksas. Iskljucivo igra u supertimovima.
(Komsa, 30. jul 2021 10:08)

Ma da, prvi Kavalirsi su mu bas bili super tim. Ajmo malo realnosti.

bskfan

pre 2 godine

Bice Lejkersi jaki. Vestbruk je sjajan igrac, prava masina. Kad bude u igri sa Lebronom lopta ce da bude vecinom kod Lebrona tako da ce biti manje divljanja. Morace i manje da sutira a ima i ko da vodi ekipu kad je Lebron na klupi. Za Lejkerse nije problem da nabave kvalitetne igrace da popune ekipu, i to za male pare, tako da su Lejkresi opet favoriti za prsten.

The Unforgiven

pre 2 godine

Osvojili tri titule, čovek otišao da igra golf i taj isti "supertim" je tamburao ko je stigao.
(NastyB, 30. jul 2021 19:42)
-------------------

1992/93. sezona (poslednja godina Jordana pred prvu penziju) Bullsi pobedili 57 utakmica. Naredne godine bez Jordana pobedili 55 utakmica.

Komiterna

pre 2 godine

Mariborcan1970, 30. jul 2021 10:08

Apsolutno ne razumem zašto. To ima smisla jedino ljudima koji vode neku GOAT bitku. Košarka je rismki sport. Nije posao Lebrona da sam osvaja medalje, nego da bude deo tima koji to radi. U NBA-u je bar na neki način formiran fin.fer plej. Pa sad ko ie koliko umešan taj pravi najbolji tim.

Beks

pre 2 godine

@unforgiven Fali jos da dodas ko je sve dosao u Bullse onda kad se Dzordan penzionisao..jos da dodas koliko su meceva Bullsi dobili po povratku Dzordana u full sezoni..72 bese???

The Unforgiven

pre 2 godine

@unforgiven Fali jos da dodas ko je sve dosao u Bullse onda kad se Dzordan penzionisao..jos da dodas koliko su meceva Bullsi dobili po povratku Dzordana u full sezoni..72 bese???
(Beks, 31. jul 2021 19:32)
--------------------

Ne fali nista. Originalni komentar je bio da je svako "tamburao" Bullse nakon Jordanove prve penzije. Kao sto rekoh - pobedili su svega 2 utakmice manje.

Luka Magic

pre 2 godine

Da kažem samo za ove kežualce koji vide LeGoatu svaku manu a Džordanove mnogobrojne zanemaruju. Džordan je igrao u najjačem timu ikada, u to vreme. U svako doba dana i noći je neko mogao da reši utakmicu ako je on odigrao loše. Druga stvar, govorite da Lebron uvek ima ono što hoće, zašto onda Klivlend nije ispoštovao njega u prvom mandatu? A i da ne pominjem da je liga menjala pravila samo da bi Džordanu bilo lakše da poentira i pravi im cenu u svetu jer je najveći marketing ikada. Malo poštovanja za majstora ove igre ne bi škodilo, nije valjda toliko jaka kriza srednjih godina...

Bradilic

pre 2 godine

A najjači su mi ovde komentari, svi kao prozivaju Lebrona da pravi supertim. Do juče je RW bio siledžija, koji igra samo za sebe i timu nikad ništa nije doneo, danas je on superstar bez kog Lebron ne može da uzme titulu. Pa il je jedno ili drugo, ne može oba.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Koji je Bron mazohista. Svi pricaju da on i Ras ne idu zajedno, da Ras ne moze da igra za titulu, a on hoce bas s njim da osvoji i jos da pobijedi tako KD sa njegovim nemezisom. E to vam je pozadina price. Em ce Lejkersi biti Show time sa Rasom em zeli da da zacepi usta svima i pokaze da se i sa Rasom moze osvojiti titula.

nepismeni

pre 2 godine

phrm...па титула Новицког вреди више него све титуле Џордана са врхунским саиграчима, ако ћемо тако.

dule

pre 2 godine

Klasican kompleksas. Iskljucivo igra u supertimovima.
(Komsa, 30. jul 2021 10:08)

Ma da, prvi Kavalirsi su mu bas bili super tim. Ajmo malo realnosti.

bskfan

pre 2 godine

Bice Lejkersi jaki. Vestbruk je sjajan igrac, prava masina. Kad bude u igri sa Lebronom lopta ce da bude vecinom kod Lebrona tako da ce biti manje divljanja. Morace i manje da sutira a ima i ko da vodi ekipu kad je Lebron na klupi. Za Lejkerse nije problem da nabave kvalitetne igrace da popune ekipu, i to za male pare, tako da su Lejkresi opet favoriti za prsten.

Zlooba

pre 2 godine

Ne mislim da će Lejkersi biti nešto jaci ovim draftom. Značajno su smanjili roster za igrača koji nigde nije pravio razliku. Čak će sada značajno da padnu brojke W.kad mu bude zabranjeno da divlja, a on druge košarke ne zna igrati.

Mariborcan1970

pre 2 godine

Ovo pravljenje supermomčadi nema nikakvog smisla i vodstvo NBA bi moralo razmisliti kako dalje. Trčanje za prstenom po svaku cijenu obezvredjuje osvajanje prstena. Npr. od svih prstenova Kralja Jamesa jedini vrijedan bezgraničnog poštovanja (može se porediti npr. sa MJ, Kobejevim ili Nowitzkim) je onaj sa Clevelandom.

Neko iz mase

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima

phrm

pre 2 godine

Pa titula Novickog vredi vise od 4 Lebrona.
Strasno sta rade sa ovim "supet timovima"...

I kazem ponovo :

Ovo malo lici na Hjuston sa Hakim, Pipen i Barkli trio.
Nek se tako i zavrsi.

Back in Black

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima
(Neko iz mase, 30. jul 2021 10:07)
Zato on nikada ne može u istoj recenici sa Jordanom.Lebron je otišao u Majami pa koga su sve tamo imali i koga su doveli da su bili apsolutni favoriti.Onda su mu dovodili u Klivlend milion igraca sada isto to rade i u Lejkersima.Jordanu nisu doveli niti jednu zvezdu,superstara jer on prvi ne bi želeo da na taj nacin osvaja titule. Doveli su mu Rodmana kojeg u to vreme niko nije želeo zbog njegovog ponašanja i Rona Harpera koji je bio dobar igrac ali daleko od nekog superstara.A prve tri titule osvojio ono imamo to i sa njima cemo da se borimo.Skoti Pipen i on su rasli,jacali i postali kaznena ekspedicija.Niko mu nije doveo Juinga,Hakima,O Nila,Pejtona,Barklija mislim u to vreme.je bilo brdo superstarova posebno centara,centri su 90-tih bile najvece zvezde.Meloun,Alonzo,Šon Kemp itd.A Bulsi na poziciji centra Luk Longli,Bil Venington.To ti je kao sada da Lejkersi imaju Mozgova ili Plamlija tako neke limitirane igrace.A oni imaju Dejvisa,Dramonda,Harela,Mark Gasola znaci to su sve ozbiljni igraci.

Milan Kosanovic

pre 2 godine

Zbog Le plačka kojeg sad vec prezirem kao coveka želim im da ne vide ni playoff sledeće sezone. Uh koliko su odvratni postali. Trpaj, daj još igrača, daj, daj….

panda_medo

pre 2 godine

Vestbruk je velika stetocina za svaku ekipu, bez obzira sto je momak superstar. Ovo vestacko napucavanje supertimova uopste nije dobro za kosarku, sve je izgubilo car, lepotu. Po meni je ovo los potez Lejkersa, umesto ovoga mogli su da dovedu 3 igraca koji ce vise doprineti ekipi. Trece, Lebron koji sam sebe proziva kraljem, sam za sebe govori da je najbolji ikada je vec postao poznat po tome da pravi supertimove za sebe kako bi uzeo titulu. Moze da uzme i 10, nikada on za mene nece biti najbolji. Ja sam najbolji svih vremena, ja sam kralj, ja sam ovo...Ma daj. Kad je Dzordan rekao da je najbolji? Nikad. Kada su ga pitali da li si najbolji ikada, Dzordan je rekao nisam. Zasto? Zato sto nije imao priliku da igra protiv legendi koje su igrale pre njega, iz postovanja prema njima nije to rekao iako realno i on zna. On pusta navijace da odluce, dok ovaj vestacki sve na silu hoce, pa ne moze covece, neee moze. Em nisi kao Dzordan niti ces ikad biti, em nikakvu magiju nemas u igri, em killer instinkt koji je on imao, ti ne da nemas nego...Majkl Dzordan ima 6/6 u finalima i tragediju, ubistvo svog oca i covek je napustio kosarku veoma rano, mozda i na vrhuncu, dok je jos uvek bio jak. Povukao se jer je znao kada. Onaj njegov potez vracanja posle par godina je jedina greska po mom misljenju. Ovaj LeFlop ima da igra do 50.godine sve dok ne prestigne svakoga na listi poena i po titulama Dzordana, makar na silu i ovako vestacki.I onda ce dase hvali ceo zivot. MJ rules. Sportski pozdrav

laik

pre 2 godine

pazi majstora vestbruka ej. celu karijeru juri samo brojke i onda predje u LA i na kraju ce (verovatno) zavrsiti karijeru sa prstenom.. jednog dana ce klinci gledajuci brojke reci da je doticni jedan od najboljih svih vremena a u stvari realnost je prilicno drugacija.

NastyB

pre 2 godine

Džordan je igrao u najjačem timu ikada, u to vreme.
(Luka Magic, 30. jul 2021 10:51)

Jeremija, taj tim je bio jak upravo zbog njega. Osvojili tri titule, čovek otišao da igra golf i taj isti "supertim" je tamburao ko je stigao. Vratio se i osvojio opet tri titule za redom. A kakav je "supertim" imao može lagano da se proveri gde su i šta su uradili bilo ko od tih "superzvezda" bez Džordana.

Mariborcan1970

pre 2 godine

@Komiterna

Ako neko pretenduje da se ga uzme u obzir za GOAT onda mora da stekne respekt i poštovanje, a to se ne dobija tako što ideš u "tudje" ekipe i pomažeš osvojiti prsten. Da je npr MJ otišao v Lakerse kod Magica osvojio bi 15 prstenova. MJ je sinonim za Bullse, Magic za Lakerse, Bird za Celticse, Nowitzki za Dallas, a Kralj James? On je asocijacija na šetanje po NBA. Takodje, svaki ljubitelj NBA zna napamet glavne igrače Lakersa ili Celtics ili Bullsa nekada. Ko će se sjećati ovih Lakersa?

stoler

pre 2 godine

(Luka Magic, 30. jul 2021 10:51) Kada neko lebrona naziva legoat onda je jasno sa kakvim poremecenim slucajem se srecemo i koliko ne vredi replicirati. Ali ovo da je lebron potvrdio mi je najjace od svega, otprilike u jednom klubu takve velicine nema vise ni generalnog menadzera, ni trenera, ni predsednika nego lebron potvrdjuje. Presmesno i jos jedan dokaz o cemu se tu zapravo radi. Kakva jadnost u pokusaju da se dostignu istinske velicine ove igre, na silu i nezasluzeno pre nego sto se penzionise. Ali ni medju prvih 10 ovaj laznjak nije.

GM

pre 2 godine

Ova 3 igrača imaju ukupnu platu 121 milion.

Kako će oni i kakve igrace imati, na preostalih 12 mesta sa ostatkom budžeta... a 1 od ovih da se povredi... ćao su.

delegat

pre 2 godine

Taj cuveni nba salary cap je najveca prevara. Klubovi u velikim gradovima sa velikim trzistem mogu sebi da priuste da placaju porez na luksuz kad god pozele jel ne kosta isto karta za utakmicu u Los angeles, san francisko, new york u odnosu na manje gradove denver, oklahoma, Charlotte. Taj salary cap ima smisli ako se odredi granica tipa 150 miliona za plate i cao zdravo. Niko ne sme da predje i gotovo. Kakav porez na luksuz kakvi bakraci. Ovako sve je to prekriveno lepo i ulickano bas kako samo ameri znaju.

мр

pre 2 godine

Не симпатишем Вестбрука из простог разлога јер је био смрт за сваку екипу за коју је играо. У Лејкерсима очекујем потпуно супротно, и мислим да ће га бити занимљиво гледати, чак можда и одигра најбољу годину у каријери. Зашто? Он у Лејкерсим не може и неће бити вођа, што је за њега супер јер је лош вођа био. Друго, у Лејкерсима ће моћи поред Лебрна и још неких да скупља скокове јер овај и не скаче, тј чува се. Треће, у нападу ће се растеретити, и неће морати да дивља (што му је корисно) јер лопта мора да буде код Леброна. Четврто, Леброн ће га свакако разигравати и имаће своју дозу лаких поена. Пето, обојица знају да је крај и да је задња шанса за титулу, а довољно матори и паметни да због вишег циља мало закопају его.
Мислим да ћу гледати овакве Лејкерсе, али без великих симпатија у старту.

xxx7

pre 2 godine

Ovo gubi smisao, nebitno da li su Lejkersi, Bruklin ili bilo ko...NBA treba ovo da zabrani pod hitno. Liga je lepo bila ujednacena i manje vise su svi mogli do prstena, trebala je dobra strategija,dobar draft, a sad daj pare i idemo. Pocinje da lici na sve vec dobro poznato u Evropi, LS, ostale lige petice... steta.

The Unforgiven

pre 2 godine

Osvojili tri titule, čovek otišao da igra golf i taj isti "supertim" je tamburao ko je stigao.
(NastyB, 30. jul 2021 19:42)
-------------------

1992/93. sezona (poslednja godina Jordana pred prvu penziju) Bullsi pobedili 57 utakmica. Naredne godine bez Jordana pobedili 55 utakmica.

Komiterna

pre 2 godine

Mariborcan1970, 30. jul 2021 10:08

Apsolutno ne razumem zašto. To ima smisla jedino ljudima koji vode neku GOAT bitku. Košarka je rismki sport. Nije posao Lebrona da sam osvaja medalje, nego da bude deo tima koji to radi. U NBA-u je bar na neki način formiran fin.fer plej. Pa sad ko ie koliko umešan taj pravi najbolji tim.

Ilija Dukić

pre 2 godine

Opet LBJ pravi super-tim, ovo je stvarno vise smesno.
Nadam da ce se pijaviti neki novi "Toronto" koji ce pomrsiti racune svim super-timovima
(Neko iz mase, 30. jul 2021 10:07)

Milvoki?

Beks

pre 2 godine

@unforgiven Fali jos da dodas ko je sve dosao u Bullse onda kad se Dzordan penzionisao..jos da dodas koliko su meceva Bullsi dobili po povratku Dzordana u full sezoni..72 bese???

The Unforgiven

pre 2 godine

@unforgiven Fali jos da dodas ko je sve dosao u Bullse onda kad se Dzordan penzionisao..jos da dodas koliko su meceva Bullsi dobili po povratku Dzordana u full sezoni..72 bese???
(Beks, 31. jul 2021 19:32)
--------------------

Ne fali nista. Originalni komentar je bio da je svako "tamburao" Bullse nakon Jordanove prve penzije. Kao sto rekoh - pobedili su svega 2 utakmice manje.