Ponedeljak, 21.06.2021.

09:15

Srbija juri OI bez Bogdanovića

Bogdan Bogdanović se sa Atlanta Hoksima plasirao u finale istočne konferencije NBA lige, ali to nisu najbolje vesti za samu košarkašku reprezentaciju Srbije.

Izvor: SS

Srbija juri OI bez Bogdanoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Миле

pre 2 godine

Khal Drogo,

Твоје поруке, запажања, закључци,..., су пример како би ове дискусије биле милина да се информишемо, научимо нешто и сл. Само настави.

Богдану жеље да санира повреду и пуно среће у наставку плеј-офа. Велики спортиста, личност са пуно врлина, мане је тешко наћи, велики родољуб и патриота за којег је дрес Србије светиња, заслужио је овај момак пуно доброг. Све најбоље.

На ОКТ ћемо без Богдана и Јокића....

Селектору Кокошкову и нацоналној селекцији Србије пуно среће на ОКТ.
(Khal Drogo, 21. jun 2021 09:31) # Link komentara

milan

pre 2 godine

Kvalifikacije:

1. Teodosić, Micić
2. Avramović, Dobrić, Nedović
3. Lučić, Gudurić
4. Kalinić, Bjelica
5. Petrušev, Bobi, Milutinov

ultrasrbin

pre 2 godine

(nista o nicemu, 21. jun 2021 11:27)


Pokazi vec jednom tu izjavu od aprila.
Ko laze, taj i krade
A ko krade, ide u zatvor.
U tvom slucaju ce ipak biti odgovarajuca ustanova specijalnog tip posto si i bolestan.
Objasni da li je Durent sada povredjen ili je bio.
Jokic po 100 put izmisalja nesto, a Bogdan je dolazio da igra i prozore kvalifikacija i to povredjen.
Bogdan je sprecen trenutno, a ne odbija svojom voljom.
A Jokic je svojim odbijanjem dao primer i slinavcima Pokusevskom i Smailagicu. Njih dvojica precrtana za sva vremena da se ja pitam.

Krsta

pre 2 godine

Kako glupo i neinzeligentno zvuče reči tipa-ja sam grobat,ja sam partizanovac.ja sam zvezdaš,iako dam zvezfsš -i tome slično.Baljda svsko ns prbom mestu treba da je čovek u nsjboljem smidlu te reči.i to svuda i na svakom mrdtu.A to da smo svi navijači svake naše reptezenzacoje je zako normalno.A nabokanke za nrki klub ili klubove je dpotedna drbar nehfe na 50 mestu ptioriteta.Nadamo se da se Bogdan oporavi,a opotavljen će sigurno igrati za svoju i našu Srbiju.

Mustra

pre 2 godine

A grobari se tajno raduju sto je Jokic otkazao i misle da ce Bogi ponovo biti glavni. Drustvo, Salo je oteran, a Bogi je potpisao NBA ugovor. Sad sve ide po kvalitetu, a ne prema proviyijama.

Papillon

pre 2 godine

Ok je, čoveku prosto sezona nije gotova i nek potraje što duže.
Imamo drugi problem. Ne bi smeo da menjaš tim koji se kvalifikovao. Ti igrači treba da putuju u Japan. To je jedino fer.

Džastin Džiber

pre 2 godine

Bez obzira da li će ići na OI ili ne (pod uslovom da se kvalifikujemo) Bogdanović je GOSPODIN.Igrao je i 2017-e kada je zbog povreda mogao da odbije odlazak na EP.Stojim iza ovih tvrdnji kao navijač CZ.

Merit Son

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Evo da ti cika odmah kaze da ste ti i drug nemaci pojma jer ne uvidjate razliku izmedju IGRACA koji se nijednom nije odazvao pozivu selektora glatko bez muke, vec je uvek bio neki izgovor tipa: telo, misici, traktorske gume, umor, ugovor... a i kada se odazvao pokazao je elementarno nepostovanje prema dresu dosavsi sa 15-20 kg viska pa mu je na prvenstvu dusa izlazila na nos i matori Skola ga oducio od kosarke i IGRACA koji nije propustio nijednu reprezentativnu akciju do sada i koji je igrao i nebitne kvalifikacione prozore i povredio se na istim, sam vukao Srbiju do medalje kada niko nije hteo ili mogao itd. Prvi se zove N. Jokic a drugi B. Bogdanovic. Prvi je podvio rep kad god je mogao, zato za njega nemamo razumevanja. Drugi je zrtvovao vreme i zdravlje desetine puta, pa moze jednom i da odmori u 29. godini. Samo poremecen covek ne uvidja razliku izmedju ova dva pristupa.
(striptizeta, 21. jun 2021 10:16)

Sve se slazem sa tobom, samo bih dodao da Bogdan ne ide na odmor. Bogdan je povredjen i cak i pored toga postoji sansa da igra za reprezentaciju. On je vodja tog tima, dok god bude igrao za reprezentaciju on ce biti vodja, nikakvi Jokici, MVP-ovi, ovo-ono...i znamo ga svi, ukoliko ga visa sila tj. povreda ne spreci on ce u Japanu biti 100%.

RG

pre 2 godine

Imam utisak da će Bogdan da ide u Japan i ako ne bude mogao da igra, da bude sa ekipom. A onaj tunjavi, zdrav, prav, može volu rep da iščupa, neće da se umara.

boki

pre 2 godine

Brz oporavak zelim bogdanu!!
Treba nam u najboljem izdanju bogi i za srbiju a trenutno atlanti je preko potreban!
Videlo se nocas da bogdan nije spreman koleno ga muci.

Petar

pre 2 godine

Hahahha, kakvi botovi komentarišu vest. Bez mozga i košarkaškog znanja. Misle da se u sve razumeju. Čuj kaze lik da Bogdan leti iz zemlje u zemlju da danju igra za Srbiju, a noću NBA. Šprican u mozak lik.

Bogdane samo napred. Imaš ugovor, stvari se poklapaju, do sada nikada nisi izdao repku. Sada ne mozes. Samo napred
(Bags, 21. jun 2021 10:56) 

Nije izdao repku? Pa kako da je izda ako nikad nije ni igrao za Hrvatsku? Pa ne znam zasto ne pisete i momčad kad vec bez imalo blama kotistite tu jezivu htvatsku reč.

Đole

pre 2 godine

Neka redakcija portala B92 uradi print skrin kakva su sve čuda tehnike stavljali noćas na Bogijevo koleno i to objavite da neupućeni ne pišu netačne informacije! Posebno naglasite da je imao pre tri meseca OPERACIJU KOLENA posle koje se dugo oporavljao i da je prvih nekoliko utakmica imao katastrofalne procente šuta ali da je fenomenalni trener gurao u prvu petorku jer je verovao u Bogija! Bogdan mu je to vratio u aprilu kada je posle Šefa Karija ubacio najviše trojki u celoj NBA i to sa boljim procentom šuta od Stefa!!! BOGI NIKADA NIJE UMORAN BIO ZA REPREZENTACIJU IGAO JE I POVREŠEN ALI OVO JE MNOGO OZBILJNIJA POVREDA. ČAK I DA ZAIGRA U FINALU KONFERENCIJE - IGRAĆE POD INEKCIJAMA I SA OGRANIČENOM MINUTAŽOM!!! I šta će reprezentaciji igrač koji skakuće na jednoj nozi - da se ne bi naljutili navijači iz predgrađa?!?!?

Profesor BG

pre 2 godine

Petorica iz NBA lige, među kojima je i MVP, koji bi verovatno imali mesta među putnicima na OI. Dakle, svaka medalja na OI bi bila ogroman uspeh!

Khal Drogo

pre 2 godine

За оне који (инфантилно) прозивају Покушевског и Смаилагића, информација да на такмичењу у некој селекцији не може наступити свих 25 играча колико је Кокошков имао на ширем списку, ве ћсамо 12.
Значи 12 а не 25. 13 мора отпасти. И када је Кокошков објавио тај списак знало се да ће неки тешко изборити мјесто у 12.

Ту Смаилагић није ни близу да се нађе међу тих 12, Покупевски јесте опасно напредовао кроз сезону но у овом момемту имамо ту искусније, доста старије, формиране играче (Лучић, Калинић, Давидовац) који кудикамо више могу испунити што се тражи.
Ова одлука је свакако и у конекцији са селектором Кокошковим (ту нису важне изјаве за медије, изјаве су форме ради гдје ваља гледати и неке друге ствари) пред овим момцима је, посебно Покушевским (који је доказано велики патриота) будућност и од њих ће српска кошарка тек имати користи.

Čovjek koji zna

pre 2 godine

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!

@Vanja Petrović

Ovo ti je šala brate. Znaš ono kad ti neko ispriča vic pa se nasmiješ? E, ovo ti slično tome, samo malo spontanije.

statističar

pre 2 godine

Gledao sam noćas celu utakmicu. Bogdan je prvi zamenjen u prvoj četvrtini i odmah je lekar pritrčao da mu stavi neka čuda na koleno. Utakmicu je jedini počeo sa specijalnim steznikom za koleno. U tih prvih 7 minuta u napadu je uglavnom stajao dok je odbranu igrao maksimalno - to je bila taktika zbog kolena. Tokom treće četvrtine igrao je koji minut i posle jednog brzog ulaza kada je dao kooš u reketu odmah je klupi pokazao da ga zamene. Oni smotani su čekali još dva napada i to je sigurno dodatno pogoršao povredu - tada su mu stavili longetu i nije više ulazio do kraja meča. NE BIH NI GLEDAO DRUGO POLUVREME NEGO ŠAK REČE DA MISLI DA ĆE ATLANTA DA POBEDI IAKO JE EMBID U PRVOM POLUVREMENU BIO FANTASTIČAN + PLUS SU MU SUDIJE SVE SUDILE U NJEGOVU KORIST.
ZA SVE NEUPUĆENE NIJE BOGI PRE 3+ MESSECI IMAO POVREDU KOLENA - IMAO JE OPERACIJU KOLENA - OPERACIJU KOLENA!!! TO JE MNOGO OZBILJNIJA ČINJENICA. SVE VREME KADA JE BIO NA PARKATEU I KADA JE ŠUTNUO NEKOLIKO PUTA KOMENTATORI SU GOVORILI DA NE MOŽE DA POGODI ZBOG SLABOG SKOKA KOJI JE POSLEDICA POVREDE, DA NE ŠUTIRA KAKO TO UOBIČAJENO RADI. DAKLE, NEKO KO JE U POSLEDNJIH GODINU I PO IMAO OPERACIJU RAMENA I KOLENA NE TREBA DA ODMORI - NEGO DA SE IZLEČI - TO JE DRASTIČNA RAZLIKA!!! Odmor treba jahaču konja, a jadan Bogi valjda neće na novu operaciju - to bi mu bila peta u karijeriji!!!!

Djole

pre 2 godine

Ljudi, nece igrati kvalifikacije, na OI ce verovatno igrati. Sedma utakmica finala je 6. jula, ali pitanje da li ce se igrati svih 7 i koliko Atlanta moze jos da iznenadjuje. Imace vremena da malo odmori i da se spremi. Na OI se igra maksimum 6 utakmica, svaki treci dan.

zemunski kej

pre 2 godine

Mora da dodje da ga pregleda nas lekar i da vidi da li je stvarno povredjen? Naravno da se salim ali ovo vole ovi zadrti da cuju. Pazite vremena se menjaju,kategorija patriotizma se promenila ne moze drzava samo da trazi vec i nesto da da.

Khal Drogo

pre 2 godine

(Khal Drogo, 21. jun 2021 09:31

Brate sta je OKT
(Turista na planeti Zemlji, 21. jun 2021 10:39)


Олимпијски квалификациони турнир.
Узгред питање је једнако смислена као да питаш. Шта је то ОИ?
Молим модератора да објави мој одговор на покушај троловања.

Goran

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!
(Vanja Petrović, 21. jun 2021 10:40)

Prilično sam siguran da se Miloje samo šali. :)
I ne bi mu bio dovoljan avion, trebalo bi da unajmljuje raketu.

Bags

pre 2 godine

Hahahha, kakvi botovi komentarišu vest. Bez mozga i košarkaškog znanja. Misle da se u sve razumeju. Čuj kaze lik da Bogdan leti iz zemlje u zemlju da danju igra za Srbiju, a noću NBA. Šprican u mozak lik.

Bogdane samo napred. Imaš ugovor, stvari se poklapaju, do sada nikada nisi izdao repku. Sada ne mozes. Samo napred

Новицки

pre 2 godine

Надокнадиће то Добрић. И да се нису пласирали у финале, није било реално очекивати да Богдан игра овај квалификациони турнир.

Kole

pre 2 godine

Bogdan da stvarno voli Srbiju i da je pravi patriota, našao bi način da dođe na te kvalifikacije. Ovako traži razne izgovore da ne igra. Ajde budi čovek ko Jokić i javno reci da nećeš da igraš a ne ovako.
(Srbenda, 21. jun 2021 09:56)

O čemu pričaš? Termin se poklapa sa turnirom ne može da dođe kad mu još traje sezona. Kako ste brzo skočili da ga pljujete neverovatno a uvek je bio tu za reprezentaciju čak i 2017 kad su svi ostali pobegli.

Del Piero#10

pre 2 godine

Durent igra bez obzira na najtezu povredu u kosarci. Jel te nije bar malo sramota, Bogdane Bogdanovicu?
(nista o nicemu, 21. jun 2021 09:49)

Durant ne igra finale konferencije, Bogdan igra. Da li čitaš uopšte tekst ili samo naslov, pa odma po pljuvačini?
U periodu u kom se igraju kvalifikacije za OI, Bogdan sa Atlantom nastupa u finalu istočne konferencije, protiv Milvokija.

Najbolje bi bilo da kaže, "e izvinite, skoknuću samo na časak do Bg-a, da odigram kvalifikacije, čekajte vi tu... Priključiću se ja, ako se i dalje budete igrali..."

Čoveku traje i dalje sezona, Durentov Bruklin je ispao od Milvokija.

Aspera

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Bogdan ima 29 godina i od svoje 16. nije preskocio niti jedno reprezentativno takmice u svim kategorijama. Jokic ima 26 godini i u poslednjih 6 ovo je drugo takmicenje koje ce propustiti. Tako da ako Bogdan i preskoci OI, pljuvanja biti nece.

Ratko

pre 2 godine

Prva ozbiljna NBA sezona Bogiju uzima danak. Sad možete da vidite kakve su zveri tamo od igrača a tamo se inače ne igra odbrana već ležerno u oba pravca za publiku. Bogdanu želim lep godišnji odmor u krugu porodice a od reprezentacije nema ništa ovog leta.

nbc

pre 2 godine

Kvalifikacije možemo i bez njega. Ali neki dobar plasman na OI bez njega je malo teže ostvariti. Ako on ne bude išao, prvi bekovski par bi trebao da bude Micić-Gudurić. Oni se još nisu dokazali u reprezentaciji. Nadam se da će baš na OI da eksplodiraju ali to je sve pod znakom pitanja. Gudurić nije igrač koji može nešto posebno da kreira. Nijedna reprezentacija bez igrača koji odskače od ostalih nije mogla ništa da osvoji. Primjer za to su recimo Slovenci. Imali su dva vrhunska igrača, beka i zlato. Primjer za to su i Grci ili Španci. Mi kada smo osvajali zlata imali smo po nekoliko vrhunskih igrača. Ali nikada nismo osvojili zlato bez vrhunskog beka, još od Kiće, preko Dražena, Đorđevića, Danilovića do Bodiroge. Bogdanu je ovo velika šansa da i on postigne isto ali na žalost povreda je došla u najgore vrijeme. Ima još 2 mjeseca do OI ali pitanje je da li je to dovoljno da se on oporavi i vrati formu.

Under KV

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Ahahahahahahaha, oplakah, ahahahahah

Ovo je pobednicki komentar!!! Kakav petarczv ili nista o nicemu....ovo je hit komentar!!!

Vanja Petrović

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!

Zoki

pre 2 godine

Pokuševski stvarno treba da nabaci mišiće pa razumem da ne igra nego da uzme leto i radi po nekom posebnom programu. Ali Smailagić, on fizikalije ima i jedino treba da nauči da igra. Njemu bi Olimpijada i pripreme sa reprezentacijom legle k'o budali šamar, postao bi bolji igrač, naučio nešto od Tea, Bjelice, Kokoškova. Ali jednodimenzionalni NBA treneri su mu verovatno objasnili da i on mora u teretarnu.

BORac

pre 2 godine

Ajde Jokića nekako i da razumem, ali Pokuševskog i Smailagića ne mogu nikako. Koliki puta ti se u životu stvori prilika da igraš na OI?

Western Devil

pre 2 godine

Ko je gledao Game 7 protiv File, mogao je cuti komentatore kako komentarisu njegovo desno koleno, kako ga je operisao pre 3 godine, pa kako je ove godine propustio dosta utakmica zbog njega i sada kako mu je oteklo, tri razlicite povrede na istom kolenu koliko sam razumeo.

Treba da zavrsi sezonu vec sutra, i Atlantu i reprezentaciju, pre nego sto se pogorsa. Mucno je bilo gledati ga u ovoj seriji kako se muci. Danas mi je bas bilo nesto bezveze, suta cetvrtu trojku (0-4) iz ugla i ciglira, onda sledeci napad Embid postize trojku. Ovaj se zove "bek suter" a ovaj se zove "centar" i u tom trenutku je imao 2-3 za 3p i objasnjava coveku koji treba da je specijalista za trojke kako se radi posao. Uz to je i Embid igrao povredjen.

Nek se oporavi, neka udari master-reset i udje u sledecu sezonu kao Jokic, u punoj snazi. Reprezentacija ce preziveti.

zemunski kej

pre 2 godine

Mora da dodje da ga pregleda nas lekar i da vidi da li je stvarno povredjen? Naravno da se salim ali ovo vole ovi zadrti da cuju. Pazite vremena se menjaju,kategorija patriotizma se promenila ne moze drzava samo da trazi vec i nesto da da.

miloje

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan ima 29 godina i od svoje 16. nije preskocio niti jedno reprezentativno takmice u svim kategorijama. Jokic ima 26 godini i u poslednjih 6 ovo je drugo takmicenje koje ce propustiti. Tako da ako Bogdan i preskoci OI, pljuvanja biti nece.
(Aspera, 21. jun 2021 10:01)

Nije drugo, nego treće. Propustio je i svetsko prvenstvo 2014. god. Tad je mogao da igra sa 20 godina. Kako je Divac mogao sa 18!!!

Kao Katarina

pre 2 godine

Bogdanović će ići na igre, u to niko ne sumnja. On je takva ličnost kojoj je državna reprezentacija sve. Postoji mogućnost da će 14 ili 16 igrača biti u rosteru, a 12 da bude u protokolu za utakmice. Jokić nama ne treba ni u grupi da igra, imamo i za to dovoljno kvaliteta, jer ćemo igrati ako se plasiramo u grupi sa Nigerijom i Australijom i pobednikom Splitskih kvalifikacia u kojoj su favoriti Hrvatska, Brazil i Rusija, sve reprezentacije približnog kvaliteta Italije. Jokić treba da igra samo nokaut fazu, MVP NBA lige mora da ima takav tretman, te tri utakmice ga Kokoškov mora nagovoriti da igra. Posle kvalifikacija, Kokoškov, Milojević i Teodosić kao kapiten u kola i u Sombor, napraviti dogovor, da se pojavi u Beogradu na aerodromu pred put, poseban smeštaj i privatnost svim igračima, i ne možemo mi navijači i savez uzimati zdravo za gotovo titulu MVP NBA lige. Jokić može da odigra 20ak minuta protiv Španije ili Francuske da se zagreje i najjače proziv Amerikanaca, protiv njih niko ne treba motivaciju. Treba mu reći tri utakmice nokaut faze i to je to, do Evrobasketa za dve godine je slobodan.

Pero

pre 2 godine

Nevezano za članak: ako hoćete da uspete u životu, sebe morate staviti na prvo mesto. Ako je za vas dobro, onda igrate, a ako nije, onda ne igrate. U stvarnom svetu nema mesta za sentimente, to je kamen koji vuče na dno.

koji crni odmor

pre 2 godine

Neka. Odmori. Ako je neko zasluzio, to si ti.
(Mare, 21. jun 2021 09:16)

Kakav odmor? Lepo piše da čovek igra finale istoka sa Atlantom. Propustiće kvalifikacije, jer fizički ne može na dva mesta da igra. Za OI nije otkazao.

dzericak

pre 2 godine

Nisam neki ljubitelj OI već duže vreme, zbog dopingovanja na sve strane. Šta je legalno, a šta ne odlučuje jako mali broj ljudi pod pritiskom različitih likova koji inaju neke svoje interese. Sportisti jure bonuse koje im ugovori obećavaju, a prozivanja neuspešnih od strane medija, kao i troškovi slanja sportista na OI koje plaća običan, radni čovek čine geslo "Važno je učestvovati" zastarelim, gotovo smešnim.

Nenad

pre 2 godine

Bogdan je kralj . Nikada nije postavljao pitanje igranja za Srbiju . Zato sto decko voli da igra kosarku , voli da se takmici , ne moze to da.se poredi sa pojedinim MVP igracima . Teo , Bjelica , Bogdan , Guduric , Nedovic ... to su pravi momci koje vole kosarku i igraju sa uzivanjem . Samo da Bogdan bude zdrav to je najbitnije , a ostalo kako bude . Nije on kao pojedinci da nas smara svako leto da li hoce ili nece .

Mikloš Salamander

pre 2 godine

BORac@

Sto se tice Pokusevskog mislim da nije ni zasluzio da ide na OI,decko odigrao par solidnih utakmica za Oklahomu i to je to,ostale utakmice ispod proseka uz veoma lose procente suta i to uz debelu monutaza za jednog rukija,mislim i kada bi bio dostupan da selektor Kokoskov ne bi ga ni zvao!.A ovog drugog tek on nije zasluzio,da se razumemo nemam nista protiv njih taman posla,jednostavno nemoze se kroz par solidnih utakmica doci do rep.dresa i to na OI!.

NemaPravde

pre 2 godine

Molim vas objavite: Ne zanimaju me njihovi porodjaji, bildanja, timarenje konja, povredice, želje za zlatnim prstenjem, nedostatak roditeljske pažnje, želje za odlaskom na Maldive. Neka pošalju svi napismeno I neka se javno obavi spisak ko ne igra I iz kojih razloga, pa da znamo brate mili koga da izljubimo I velicamo da su za nas najbolji jer igraju I vole svoju zemlju. Za sada je MVP Srbije Dobrić, a zagarantovano mesto u prvoj petorci ima Petrusev. Uzdajte se u pamet!

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

HahHa, bravo. E, a ja sam malo bio samo raznovrsniji. Odigram fudbalsku utakmicu, u 4 popodne, a u 7 na kosarkaski, letnja liga. Ovi moji sa fudbala svi na tribine. I tako sezonu celu.
Zemlju, bre, nisam dovatao

Kikujiro

pre 2 godine

Kako igra bolje i da ne dolazi, zašto da ga ubacuje u igru kada ne može tablu da pogodi, neće ni na OI da ide, mora da se oporavi, haha, sada će mu važnija biti NBA karijera.

panter pudlica

pre 2 godine

Durent igra bez obzira na najtezu povredu u kosarci. Jel te nije bar malo sramota, Bogdane Bogdanovicu?
(nista o nicemu, 21. jun 2021 09:49)

Ima li smisla uopšte komentarisati jedan ovakav debilizam? Prosto je neverovatno koliko šupljoglavih ljudi ima na ovoj kugli zemaljskoj. Kako ti ljudi uopšte prežive dan, totalna je misterija...

panter pudlica

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Ne širi neistine. Nikada nije izjavio da neće učestvovati na Ol, totalna laž.
Koje sve sinove neće povlačiti bagra iz predgrađa. Kako vas aamo nije sramota...

striptizeta

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Evo da ti cika odmah kaze da ste ti i drug nemaci pojma jer ne uvidjate razliku izmedju IGRACA koji se nijednom nije odazvao pozivu selektora glatko bez muke, vec je uvek bio neki izgovor tipa: telo, misici, traktorske gume, umor, ugovor... a i kada se odazvao pokazao je elementarno nepostovanje prema dresu dosavsi sa 15-20 kg viska pa mu je na prvenstvu dusa izlazila na nos i matori Skola ga oducio od kosarke i IGRACA koji nije propustio nijednu reprezentativnu akciju do sada i koji je igrao i nebitne kvalifikacione prozore i povredio se na istim, sam vukao Srbiju do medalje kada niko nije hteo ili mogao itd. Prvi se zove N. Jokic a drugi B. Bogdanovic. Prvi je podvio rep kad god je mogao, zato za njega nemamo razumevanja. Drugi je zrtvovao vreme i zdravlje desetine puta, pa moze jednom i da odmori u 29. godini. Samo poremecen covek ne uvidja razliku izmedju ova dva pristupa.

IS

pre 2 godine

Mozemo ocekivati da idemo na OI bez Bogdana. Previse bi bilo da momak uz ovakvu nezgodnu povredu toliko isforsira bez ikakvog vremena za oporavak.

Dao nam je svako slobodno leto godinama, bez odmora.

Vreme je da povuce malo rucnu da ne bi ne daj boze doslo do pucanja prednjih ukrstenih ili neceg slicnog sto bi mu za nekoliko godina skratilo karijeru.

Srecno Bogdane!

Goran

pre 2 godine

I onda se radujemo kad neki naš igrač ode u NBA. Čim ode u NBA vjerovatnoća da će igrati za reprezentaciju je ispod 50%.
(Gile, 21. jun 2021 09:35)

Naravno da se radujem !
Prija mi kada neko uspe, volim to i navijam za to od srca.

Ne vrti se sve oko "mene i mojih osecanja"...pa da kukam ako neko ne moze da igra za reprezentaciju.

Verovatno si ljubomoran i na prijatelje koji uspeju u zivotu.

Mladen

pre 2 godine

I da nema povrede kolena,Bogdanovo odsustvo je naravno opravdano igranjem finala konferencije.
Njegova zelja da oblaci nacionalni dres nikada nije bila sporna,u svim mogucim okolnostima se odazivao, Boze zdravlja tako ce biti i dalje,ali se nazalost pribojavam mogucnosti da ce ove OI (ako se plasiramo) ipak proci bez njega.

k

pre 2 godine

Tu je jedino dobra stvar sto Italijanima onda nece igrati Galinari. Znaci oni igraju onda bez tri najbolja igraca, Galinarija, Datomea i Belinelija. Od boljih imaju Heketa, Melija, i mozda jos poneki igrac koji je losiji od ove dvojice. Tako da svakako ne bi trebao da je velik problem sto ne igra Bogdanovic u kvalifikacijama.

Stari Zvezdaš

pre 2 godine

@Konto
U potpunosti se slažem sa tobom. Ovaj momak je verovatno poslednja osoba kojoj bi se moglo bilo šta prigovoriti kada je u pitanju nastup za reprezentaciju.

Moravska lisica

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Gde je to Bogdan izjavio i kad?
izgleda samo si ti to video

Mikan

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...

Uvek bilo

pre 2 godine

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
U ovom slucaju misli se na Petruseva i Dobrica sa jedne strane i Jokica i Bogdanovica sa druge strane.

ljemenkacz

pre 2 godine

Ako se bogdan ne pojavi na pripremama za kvalifikacije OI, onda ga treba suspendovati i zabraniti mu da igra olinpijadu!

Svakako je kukuskin vec nasao pravu postavu:

Jovic
Dobric
Lazic
Bjelica
Marjanovic

Teo
Avramovic
Milutinov
Micic
Petrusev
Davidovac
Simonovic ili Lucic

ajde bre bezi

pre 2 godine

Zasto bi dolazio na kvalifikacije, ni od Jokica niko nije ocekivao da igra kvalifikicije nego samo OI, ako nismo u stanju bez njih dvojice da se kvalifikujemo na OI onda bolje da ni neidemo tamo. E sad sto se tice Bogdana, ima je povredu u ovoj sezoni zbog koje nije igrao dosta dugo, sad opet povreda koju treba sanirati, godinama nije imao slobodno celo leto uvek je bio sa reprezentacijom, a posto Jokic svakako nece igrati, mozda bolje da i on neide a onda ni Vasa koji treba da se spremi za prvu NBA sezonu i cao...
(ajde bre bezi, 21. jun 2021 08:11)

Under KV

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Nije tamoneko nego nista o nicemu. Tvoj glup komentar te razotkriva.

Opet govoris neistine. Nikad to nije objavio.

A za ovu dvojicu je bruka nevidjena! I to sto je Joka okretao gume, kakvu mi korist imamo sada od toga?! Nikada necemo ni imati, jer on vise i nece igrati za reprezentaciju. A kad se samo setim kad ste ga vi isti branili sto ne igra na evropskom, kako je bolje da trenira i da cemo ga imati za narednih 10 godina!! I tad sam znao da nema nista od toga!
Bogi, sa druge strane, sta god da odluci, ima podršku svih pravih navijača reprezentacije Srbije!!!
Bogi, sto brzi oporavak i cepaj Bakse, pa pravo na OI!!!

niko

pre 2 godine

... ali to nisu najbolje vesti za reprezentaciju Srbije? Jeste pili sampon, sta se desilo? Decko ima posao, koji je zapoceo, a i povredjen je. Da li je mozda dobra vest za reprezentaciju - Bogi, oporavi se zbog sebe, pa igraces ti ponovo.

konto

pre 2 godine

Ovaj ČOVEK da sad kaže da želi da se oporavi i da će morati da propusti OI niko mu A ne bi rekao. Jednostavno, svi znamo kakvu želju ima da igra za Srbiju i svaku njegovu odluku bi ispoštovali. Pozdrav od Zvezdaša!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Iskreno i bez Bogdana mozemo lagano da se kv.na OI kada se prikljuce i ostali rep.ono sto je mnogo bitnije je da Bogdan bude spreman za OI tj.da se ova ocito laksa povreda ne pretvori u ozbiljnu,zbog toga sam navijao da Atalanta izgubi!.
Nemam ni trunke sumnje da ce Bogdan sve to izdrazati,on je cvrst i hrabar momak,pre svega patriota koji voli svoju zemlju i reprezentaciju!.

Srbenda

pre 2 godine

Bogdan da stvarno voli Srbiju i da je pravi patriota, našao bi način da dođe na te kvalifikacije. Ovako traži razne izgovore da ne igra. Ajde budi čovek ko Jokić i javno reci da nećeš da igraš a ne ovako.

Oscar De La Penja

pre 2 godine

Ljubav prema svojoj zemlji je stvar vaspitanja,to sve kreće iz kuće i to imaš ili nemaš,Bogdan je pokazao bezbroj puta koliko je ponosan odakle je i verujem da će ga biti na OI ako izborimo plasman,što se ovi drugih tiče,neki od njih nisu ni trenerku skinuli protekle sezone,imali bi priliku da rade sa dva vrhunska trenera i sa sjajnim saigračima pa gde ćeš bolji napredak?I u slučaju nekog dobrog plasmana zdravog samopouzdanja za sledeću sezonu, ali dobro odlucili su kako su odlucili,nekome su važne gazde,carstvo,umor a nekome svoja zemlja i svoj narod.Pa sad nek sami ljudi odluče ko je tu lažno skroman a ko ne.

DR.PSIHIJATAR

pre 2 godine

Nisam neki stručnjak veliki ali mislim da sa ovom ekipom mi možemo na olimpijadu.
A tamo šta nam bog da ali bez ovih sto nemogu da igraju kvalifikacije.

Khal Drogo

pre 2 godine

Богдану жеље да санира повреду и пуно среће у наставку плеј-офа. Велики спортиста, личност са пуно врлина, мане је тешко наћи, велики родољуб и патриота за којег је дрес Србије светиња, заслужио је овај момак пуно доброг. Све најбоље.

На ОКТ ћемо без Богдана и Јокића. Код Николе најближе истине је рекао Кари Пешић, то је то. На жалост, ову ситуацију ће злоупотребити медији који роваре против српске кошарке и малициозним текстовима настојати упрљати српску репрезентаџцију и све то затровати, а армија аутошовинста и свјетина контаминирана политиком и умова обликованих ријалити садржајима ће доћи на своје.

Видјећемо још каква је ситуација са Милутиновим, у овом моменту нам је силно потребан.

Кога нема без њега се мора. На ОКТ би могли (?) са формацијом 4+4+4, 4 бека, 4 поливалентна крила гдје сви покривају више позиција и 4 висока, крилна центра (Бјелица) и центра. Но то ће већ Кокошков одредити и посложити.

Селектору Кокошкову и нацоналној селекцији Србије пуно среће на ОКТ.

tamoneko

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma

k

pre 2 godine

Tu je jedino dobra stvar sto Italijanima onda nece igrati Galinari. Znaci oni igraju onda bez tri najbolja igraca, Galinarija, Datomea i Belinelija. Od boljih imaju Heketa, Melija, i mozda jos poneki igrac koji je losiji od ove dvojice. Tako da svakako ne bi trebao da je velik problem sto ne igra Bogdanovic u kvalifikacijama.

niko

pre 2 godine

... ali to nisu najbolje vesti za reprezentaciju Srbije? Jeste pili sampon, sta se desilo? Decko ima posao, koji je zapoceo, a i povredjen je. Da li je mozda dobra vest za reprezentaciju - Bogi, oporavi se zbog sebe, pa igraces ti ponovo.

Mladen

pre 2 godine

I da nema povrede kolena,Bogdanovo odsustvo je naravno opravdano igranjem finala konferencije.
Njegova zelja da oblaci nacionalni dres nikada nije bila sporna,u svim mogucim okolnostima se odazivao, Boze zdravlja tako ce biti i dalje,ali se nazalost pribojavam mogucnosti da ce ove OI (ako se plasiramo) ipak proci bez njega.

panter pudlica

pre 2 godine

Durent igra bez obzira na najtezu povredu u kosarci. Jel te nije bar malo sramota, Bogdane Bogdanovicu?
(nista o nicemu, 21. jun 2021 09:49)

Ima li smisla uopšte komentarisati jedan ovakav debilizam? Prosto je neverovatno koliko šupljoglavih ljudi ima na ovoj kugli zemaljskoj. Kako ti ljudi uopšte prežive dan, totalna je misterija...

konto

pre 2 godine

Ovaj ČOVEK da sad kaže da želi da se oporavi i da će morati da propusti OI niko mu A ne bi rekao. Jednostavno, svi znamo kakvu želju ima da igra za Srbiju i svaku njegovu odluku bi ispoštovali. Pozdrav od Zvezdaša!

Aspera

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Bogdan ima 29 godina i od svoje 16. nije preskocio niti jedno reprezentativno takmice u svim kategorijama. Jokic ima 26 godini i u poslednjih 6 ovo je drugo takmicenje koje ce propustiti. Tako da ako Bogdan i preskoci OI, pljuvanja biti nece.

ajde bre bezi

pre 2 godine

Zasto bi dolazio na kvalifikacije, ni od Jokica niko nije ocekivao da igra kvalifikicije nego samo OI, ako nismo u stanju bez njih dvojice da se kvalifikujemo na OI onda bolje da ni neidemo tamo. E sad sto se tice Bogdana, ima je povredu u ovoj sezoni zbog koje nije igrao dosta dugo, sad opet povreda koju treba sanirati, godinama nije imao slobodno celo leto uvek je bio sa reprezentacijom, a posto Jokic svakako nece igrati, mozda bolje da i on neide a onda ni Vasa koji treba da se spremi za prvu NBA sezonu i cao...
(ajde bre bezi, 21. jun 2021 08:11)

striptizeta

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Evo da ti cika odmah kaze da ste ti i drug nemaci pojma jer ne uvidjate razliku izmedju IGRACA koji se nijednom nije odazvao pozivu selektora glatko bez muke, vec je uvek bio neki izgovor tipa: telo, misici, traktorske gume, umor, ugovor... a i kada se odazvao pokazao je elementarno nepostovanje prema dresu dosavsi sa 15-20 kg viska pa mu je na prvenstvu dusa izlazila na nos i matori Skola ga oducio od kosarke i IGRACA koji nije propustio nijednu reprezentativnu akciju do sada i koji je igrao i nebitne kvalifikacione prozore i povredio se na istim, sam vukao Srbiju do medalje kada niko nije hteo ili mogao itd. Prvi se zove N. Jokic a drugi B. Bogdanovic. Prvi je podvio rep kad god je mogao, zato za njega nemamo razumevanja. Drugi je zrtvovao vreme i zdravlje desetine puta, pa moze jednom i da odmori u 29. godini. Samo poremecen covek ne uvidja razliku izmedju ova dva pristupa.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Iskreno i bez Bogdana mozemo lagano da se kv.na OI kada se prikljuce i ostali rep.ono sto je mnogo bitnije je da Bogdan bude spreman za OI tj.da se ova ocito laksa povreda ne pretvori u ozbiljnu,zbog toga sam navijao da Atalanta izgubi!.
Nemam ni trunke sumnje da ce Bogdan sve to izdrazati,on je cvrst i hrabar momak,pre svega patriota koji voli svoju zemlju i reprezentaciju!.

miloje

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.

Under KV

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Ahahahahahahaha, oplakah, ahahahahah

Ovo je pobednicki komentar!!! Kakav petarczv ili nista o nicemu....ovo je hit komentar!!!

Khal Drogo

pre 2 godine

Богдану жеље да санира повреду и пуно среће у наставку плеј-офа. Велики спортиста, личност са пуно врлина, мане је тешко наћи, велики родољуб и патриота за којег је дрес Србије светиња, заслужио је овај момак пуно доброг. Све најбоље.

На ОКТ ћемо без Богдана и Јокића. Код Николе најближе истине је рекао Кари Пешић, то је то. На жалост, ову ситуацију ће злоупотребити медији који роваре против српске кошарке и малициозним текстовима настојати упрљати српску репрезентаџцију и све то затровати, а армија аутошовинста и свјетина контаминирана политиком и умова обликованих ријалити садржајима ће доћи на своје.

Видјећемо још каква је ситуација са Милутиновим, у овом моменту нам је силно потребан.

Кога нема без њега се мора. На ОКТ би могли (?) са формацијом 4+4+4, 4 бека, 4 поливалентна крила гдје сви покривају више позиција и 4 висока, крилна центра (Бјелица) и центра. Но то ће већ Кокошков одредити и посложити.

Селектору Кокошкову и нацоналној селекцији Србије пуно среће на ОКТ.

Khal Drogo

pre 2 godine

За оне који (инфантилно) прозивају Покушевског и Смаилагића, информација да на такмичењу у некој селекцији не може наступити свих 25 играча колико је Кокошков имао на ширем списку, ве ћсамо 12.
Значи 12 а не 25. 13 мора отпасти. И када је Кокошков објавио тај списак знало се да ће неки тешко изборити мјесто у 12.

Ту Смаилагић није ни близу да се нађе међу тих 12, Покупевски јесте опасно напредовао кроз сезону но у овом момемту имамо ту искусније, доста старије, формиране играче (Лучић, Калинић, Давидовац) који кудикамо више могу испунити што се тражи.
Ова одлука је свакако и у конекцији са селектором Кокошковим (ту нису важне изјаве за медије, изјаве су форме ради гдје ваља гледати и неке друге ствари) пред овим момцима је, посебно Покушевским (који је доказано велики патриота) будућност и од њих ће српска кошарка тек имати користи.

Đole

pre 2 godine

Neka redakcija portala B92 uradi print skrin kakva su sve čuda tehnike stavljali noćas na Bogijevo koleno i to objavite da neupućeni ne pišu netačne informacije! Posebno naglasite da je imao pre tri meseca OPERACIJU KOLENA posle koje se dugo oporavljao i da je prvih nekoliko utakmica imao katastrofalne procente šuta ali da je fenomenalni trener gurao u prvu petorku jer je verovao u Bogija! Bogdan mu je to vratio u aprilu kada je posle Šefa Karija ubacio najviše trojki u celoj NBA i to sa boljim procentom šuta od Stefa!!! BOGI NIKADA NIJE UMORAN BIO ZA REPREZENTACIJU IGAO JE I POVREŠEN ALI OVO JE MNOGO OZBILJNIJA POVREDA. ČAK I DA ZAIGRA U FINALU KONFERENCIJE - IGRAĆE POD INEKCIJAMA I SA OGRANIČENOM MINUTAŽOM!!! I šta će reprezentaciji igrač koji skakuće na jednoj nozi - da se ne bi naljutili navijači iz predgrađa?!?!?

DR.PSIHIJATAR

pre 2 godine

Nisam neki stručnjak veliki ali mislim da sa ovom ekipom mi možemo na olimpijadu.
A tamo šta nam bog da ali bez ovih sto nemogu da igraju kvalifikacije.

Nenad

pre 2 godine

Bogdan je kralj . Nikada nije postavljao pitanje igranja za Srbiju . Zato sto decko voli da igra kosarku , voli da se takmici , ne moze to da.se poredi sa pojedinim MVP igracima . Teo , Bjelica , Bogdan , Guduric , Nedovic ... to su pravi momci koje vole kosarku i igraju sa uzivanjem . Samo da Bogdan bude zdrav to je najbitnije , a ostalo kako bude . Nije on kao pojedinci da nas smara svako leto da li hoce ili nece .

Uvek bilo

pre 2 godine

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
U ovom slucaju misli se na Petruseva i Dobrica sa jedne strane i Jokica i Bogdanovica sa druge strane.

Merit Son

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Evo da ti cika odmah kaze da ste ti i drug nemaci pojma jer ne uvidjate razliku izmedju IGRACA koji se nijednom nije odazvao pozivu selektora glatko bez muke, vec je uvek bio neki izgovor tipa: telo, misici, traktorske gume, umor, ugovor... a i kada se odazvao pokazao je elementarno nepostovanje prema dresu dosavsi sa 15-20 kg viska pa mu je na prvenstvu dusa izlazila na nos i matori Skola ga oducio od kosarke i IGRACA koji nije propustio nijednu reprezentativnu akciju do sada i koji je igrao i nebitne kvalifikacione prozore i povredio se na istim, sam vukao Srbiju do medalje kada niko nije hteo ili mogao itd. Prvi se zove N. Jokic a drugi B. Bogdanovic. Prvi je podvio rep kad god je mogao, zato za njega nemamo razumevanja. Drugi je zrtvovao vreme i zdravlje desetine puta, pa moze jednom i da odmori u 29. godini. Samo poremecen covek ne uvidja razliku izmedju ova dva pristupa.
(striptizeta, 21. jun 2021 10:16)

Sve se slazem sa tobom, samo bih dodao da Bogdan ne ide na odmor. Bogdan je povredjen i cak i pored toga postoji sansa da igra za reprezentaciju. On je vodja tog tima, dok god bude igrao za reprezentaciju on ce biti vodja, nikakvi Jokici, MVP-ovi, ovo-ono...i znamo ga svi, ukoliko ga visa sila tj. povreda ne spreci on ce u Japanu biti 100%.

RG

pre 2 godine

Imam utisak da će Bogdan da ide u Japan i ako ne bude mogao da igra, da bude sa ekipom. A onaj tunjavi, zdrav, prav, može volu rep da iščupa, neće da se umara.

Goran

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!
(Vanja Petrović, 21. jun 2021 10:40)

Prilično sam siguran da se Miloje samo šali. :)
I ne bi mu bio dovoljan avion, trebalo bi da unajmljuje raketu.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Nije tamoneko nego nista o nicemu. Tvoj glup komentar te razotkriva.

Opet govoris neistine. Nikad to nije objavio.

A za ovu dvojicu je bruka nevidjena! I to sto je Joka okretao gume, kakvu mi korist imamo sada od toga?! Nikada necemo ni imati, jer on vise i nece igrati za reprezentaciju. A kad se samo setim kad ste ga vi isti branili sto ne igra na evropskom, kako je bolje da trenira i da cemo ga imati za narednih 10 godina!! I tad sam znao da nema nista od toga!
Bogi, sa druge strane, sta god da odluci, ima podršku svih pravih navijača reprezentacije Srbije!!!
Bogi, sto brzi oporavak i cepaj Bakse, pa pravo na OI!!!

Kole

pre 2 godine

Bogdan da stvarno voli Srbiju i da je pravi patriota, našao bi način da dođe na te kvalifikacije. Ovako traži razne izgovore da ne igra. Ajde budi čovek ko Jokić i javno reci da nećeš da igraš a ne ovako.
(Srbenda, 21. jun 2021 09:56)

O čemu pričaš? Termin se poklapa sa turnirom ne može da dođe kad mu još traje sezona. Kako ste brzo skočili da ga pljujete neverovatno a uvek je bio tu za reprezentaciju čak i 2017 kad su svi ostali pobegli.

statističar

pre 2 godine

Gledao sam noćas celu utakmicu. Bogdan je prvi zamenjen u prvoj četvrtini i odmah je lekar pritrčao da mu stavi neka čuda na koleno. Utakmicu je jedini počeo sa specijalnim steznikom za koleno. U tih prvih 7 minuta u napadu je uglavnom stajao dok je odbranu igrao maksimalno - to je bila taktika zbog kolena. Tokom treće četvrtine igrao je koji minut i posle jednog brzog ulaza kada je dao kooš u reketu odmah je klupi pokazao da ga zamene. Oni smotani su čekali još dva napada i to je sigurno dodatno pogoršao povredu - tada su mu stavili longetu i nije više ulazio do kraja meča. NE BIH NI GLEDAO DRUGO POLUVREME NEGO ŠAK REČE DA MISLI DA ĆE ATLANTA DA POBEDI IAKO JE EMBID U PRVOM POLUVREMENU BIO FANTASTIČAN + PLUS SU MU SUDIJE SVE SUDILE U NJEGOVU KORIST.
ZA SVE NEUPUĆENE NIJE BOGI PRE 3+ MESSECI IMAO POVREDU KOLENA - IMAO JE OPERACIJU KOLENA - OPERACIJU KOLENA!!! TO JE MNOGO OZBILJNIJA ČINJENICA. SVE VREME KADA JE BIO NA PARKATEU I KADA JE ŠUTNUO NEKOLIKO PUTA KOMENTATORI SU GOVORILI DA NE MOŽE DA POGODI ZBOG SLABOG SKOKA KOJI JE POSLEDICA POVREDE, DA NE ŠUTIRA KAKO TO UOBIČAJENO RADI. DAKLE, NEKO KO JE U POSLEDNJIH GODINU I PO IMAO OPERACIJU RAMENA I KOLENA NE TREBA DA ODMORI - NEGO DA SE IZLEČI - TO JE DRASTIČNA RAZLIKA!!! Odmor treba jahaču konja, a jadan Bogi valjda neće na novu operaciju - to bi mu bila peta u karijeriji!!!!

Moravska lisica

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Gde je to Bogdan izjavio i kad?
izgleda samo si ti to video

Oscar De La Penja

pre 2 godine

Ljubav prema svojoj zemlji je stvar vaspitanja,to sve kreće iz kuće i to imaš ili nemaš,Bogdan je pokazao bezbroj puta koliko je ponosan odakle je i verujem da će ga biti na OI ako izborimo plasman,što se ovi drugih tiče,neki od njih nisu ni trenerku skinuli protekle sezone,imali bi priliku da rade sa dva vrhunska trenera i sa sjajnim saigračima pa gde ćeš bolji napredak?I u slučaju nekog dobrog plasmana zdravog samopouzdanja za sledeću sezonu, ali dobro odlucili su kako su odlucili,nekome su važne gazde,carstvo,umor a nekome svoja zemlja i svoj narod.Pa sad nek sami ljudi odluče ko je tu lažno skroman a ko ne.

Džastin Džiber

pre 2 godine

Bez obzira da li će ići na OI ili ne (pod uslovom da se kvalifikujemo) Bogdanović je GOSPODIN.Igrao je i 2017-e kada je zbog povreda mogao da odbije odlazak na EP.Stojim iza ovih tvrdnji kao navijač CZ.

koji crni odmor

pre 2 godine

Neka. Odmori. Ako je neko zasluzio, to si ti.
(Mare, 21. jun 2021 09:16)

Kakav odmor? Lepo piše da čovek igra finale istoka sa Atlantom. Propustiće kvalifikacije, jer fizički ne može na dva mesta da igra. Za OI nije otkazao.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

HahHa, bravo. E, a ja sam malo bio samo raznovrsniji. Odigram fudbalsku utakmicu, u 4 popodne, a u 7 na kosarkaski, letnja liga. Ovi moji sa fudbala svi na tribine. I tako sezonu celu.
Zemlju, bre, nisam dovatao

Ratko

pre 2 godine

Prva ozbiljna NBA sezona Bogiju uzima danak. Sad možete da vidite kakve su zveri tamo od igrača a tamo se inače ne igra odbrana već ležerno u oba pravca za publiku. Bogdanu želim lep godišnji odmor u krugu porodice a od reprezentacije nema ništa ovog leta.

Del Piero#10

pre 2 godine

Durent igra bez obzira na najtezu povredu u kosarci. Jel te nije bar malo sramota, Bogdane Bogdanovicu?
(nista o nicemu, 21. jun 2021 09:49)

Durant ne igra finale konferencije, Bogdan igra. Da li čitaš uopšte tekst ili samo naslov, pa odma po pljuvačini?
U periodu u kom se igraju kvalifikacije za OI, Bogdan sa Atlantom nastupa u finalu istočne konferencije, protiv Milvokija.

Najbolje bi bilo da kaže, "e izvinite, skoknuću samo na časak do Bg-a, da odigram kvalifikacije, čekajte vi tu... Priključiću se ja, ako se i dalje budete igrali..."

Čoveku traje i dalje sezona, Durentov Bruklin je ispao od Milvokija.

boki

pre 2 godine

Brz oporavak zelim bogdanu!!
Treba nam u najboljem izdanju bogi i za srbiju a trenutno atlanti je preko potreban!
Videlo se nocas da bogdan nije spreman koleno ga muci.

IS

pre 2 godine

Mozemo ocekivati da idemo na OI bez Bogdana. Previse bi bilo da momak uz ovakvu nezgodnu povredu toliko isforsira bez ikakvog vremena za oporavak.

Dao nam je svako slobodno leto godinama, bez odmora.

Vreme je da povuce malo rucnu da ne bi ne daj boze doslo do pucanja prednjih ukrstenih ili neceg slicnog sto bi mu za nekoliko godina skratilo karijeru.

Srecno Bogdane!

Western Devil

pre 2 godine

Ko je gledao Game 7 protiv File, mogao je cuti komentatore kako komentarisu njegovo desno koleno, kako ga je operisao pre 3 godine, pa kako je ove godine propustio dosta utakmica zbog njega i sada kako mu je oteklo, tri razlicite povrede na istom kolenu koliko sam razumeo.

Treba da zavrsi sezonu vec sutra, i Atlantu i reprezentaciju, pre nego sto se pogorsa. Mucno je bilo gledati ga u ovoj seriji kako se muci. Danas mi je bas bilo nesto bezveze, suta cetvrtu trojku (0-4) iz ugla i ciglira, onda sledeci napad Embid postize trojku. Ovaj se zove "bek suter" a ovaj se zove "centar" i u tom trenutku je imao 2-3 za 3p i objasnjava coveku koji treba da je specijalista za trojke kako se radi posao. Uz to je i Embid igrao povredjen.

Nek se oporavi, neka udari master-reset i udje u sledecu sezonu kao Jokic, u punoj snazi. Reprezentacija ce preziveti.

Stari Zvezdaš

pre 2 godine

@Konto
U potpunosti se slažem sa tobom. Ovaj momak je verovatno poslednja osoba kojoj bi se moglo bilo šta prigovoriti kada je u pitanju nastup za reprezentaciju.

panter pudlica

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Ne širi neistine. Nikada nije izjavio da neće učestvovati na Ol, totalna laž.
Koje sve sinove neće povlačiti bagra iz predgrađa. Kako vas aamo nije sramota...

Новицки

pre 2 godine

Надокнадиће то Добрић. И да се нису пласирали у финале, није било реално очекивати да Богдан игра овај квалификациони турнир.

Djole

pre 2 godine

Ljudi, nece igrati kvalifikacije, na OI ce verovatno igrati. Sedma utakmica finala je 6. jula, ali pitanje da li ce se igrati svih 7 i koliko Atlanta moze jos da iznenadjuje. Imace vremena da malo odmori i da se spremi. Na OI se igra maksimum 6 utakmica, svaki treci dan.

ultrasrbin

pre 2 godine

(nista o nicemu, 21. jun 2021 11:27)


Pokazi vec jednom tu izjavu od aprila.
Ko laze, taj i krade
A ko krade, ide u zatvor.
U tvom slucaju ce ipak biti odgovarajuca ustanova specijalnog tip posto si i bolestan.
Objasni da li je Durent sada povredjen ili je bio.
Jokic po 100 put izmisalja nesto, a Bogdan je dolazio da igra i prozore kvalifikacija i to povredjen.
Bogdan je sprecen trenutno, a ne odbija svojom voljom.
A Jokic je svojim odbijanjem dao primer i slinavcima Pokusevskom i Smailagicu. Njih dvojica precrtana za sva vremena da se ja pitam.

nbc

pre 2 godine

Kvalifikacije možemo i bez njega. Ali neki dobar plasman na OI bez njega je malo teže ostvariti. Ako on ne bude išao, prvi bekovski par bi trebao da bude Micić-Gudurić. Oni se još nisu dokazali u reprezentaciji. Nadam se da će baš na OI da eksplodiraju ali to je sve pod znakom pitanja. Gudurić nije igrač koji može nešto posebno da kreira. Nijedna reprezentacija bez igrača koji odskače od ostalih nije mogla ništa da osvoji. Primjer za to su recimo Slovenci. Imali su dva vrhunska igrača, beka i zlato. Primjer za to su i Grci ili Španci. Mi kada smo osvajali zlata imali smo po nekoliko vrhunskih igrača. Ali nikada nismo osvojili zlato bez vrhunskog beka, još od Kiće, preko Dražena, Đorđevića, Danilovića do Bodiroge. Bogdanu je ovo velika šansa da i on postigne isto ali na žalost povreda je došla u najgore vrijeme. Ima još 2 mjeseca do OI ali pitanje je da li je to dovoljno da se on oporavi i vrati formu.

Čovjek koji zna

pre 2 godine

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!

@Vanja Petrović

Ovo ti je šala brate. Znaš ono kad ti neko ispriča vic pa se nasmiješ? E, ovo ti slično tome, samo malo spontanije.

Zoki

pre 2 godine

Pokuševski stvarno treba da nabaci mišiće pa razumem da ne igra nego da uzme leto i radi po nekom posebnom programu. Ali Smailagić, on fizikalije ima i jedino treba da nauči da igra. Njemu bi Olimpijada i pripreme sa reprezentacijom legle k'o budali šamar, postao bi bolji igrač, naučio nešto od Tea, Bjelice, Kokoškova. Ali jednodimenzionalni NBA treneri su mu verovatno objasnili da i on mora u teretarnu.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan ima 29 godina i od svoje 16. nije preskocio niti jedno reprezentativno takmice u svim kategorijama. Jokic ima 26 godini i u poslednjih 6 ovo je drugo takmicenje koje ce propustiti. Tako da ako Bogdan i preskoci OI, pljuvanja biti nece.
(Aspera, 21. jun 2021 10:01)

Nije drugo, nego treće. Propustio je i svetsko prvenstvo 2014. god. Tad je mogao da igra sa 20 godina. Kako je Divac mogao sa 18!!!

BORac

pre 2 godine

Ajde Jokića nekako i da razumem, ali Pokuševskog i Smailagića ne mogu nikako. Koliki puta ti se u životu stvori prilika da igraš na OI?

dzericak

pre 2 godine

Nisam neki ljubitelj OI već duže vreme, zbog dopingovanja na sve strane. Šta je legalno, a šta ne odlučuje jako mali broj ljudi pod pritiskom različitih likova koji inaju neke svoje interese. Sportisti jure bonuse koje im ugovori obećavaju, a prozivanja neuspešnih od strane medija, kao i troškovi slanja sportista na OI koje plaća običan, radni čovek čine geslo "Važno je učestvovati" zastarelim, gotovo smešnim.

Petar

pre 2 godine

Hahahha, kakvi botovi komentarišu vest. Bez mozga i košarkaškog znanja. Misle da se u sve razumeju. Čuj kaze lik da Bogdan leti iz zemlje u zemlju da danju igra za Srbiju, a noću NBA. Šprican u mozak lik.

Bogdane samo napred. Imaš ugovor, stvari se poklapaju, do sada nikada nisi izdao repku. Sada ne mozes. Samo napred
(Bags, 21. jun 2021 10:56) 

Nije izdao repku? Pa kako da je izda ako nikad nije ni igrao za Hrvatsku? Pa ne znam zasto ne pisete i momčad kad vec bez imalo blama kotistite tu jezivu htvatsku reč.

Goran

pre 2 godine

I onda se radujemo kad neki naš igrač ode u NBA. Čim ode u NBA vjerovatnoća da će igrati za reprezentaciju je ispod 50%.
(Gile, 21. jun 2021 09:35)

Naravno da se radujem !
Prija mi kada neko uspe, volim to i navijam za to od srca.

Ne vrti se sve oko "mene i mojih osecanja"...pa da kukam ako neko ne moze da igra za reprezentaciju.

Verovatno si ljubomoran i na prijatelje koji uspeju u zivotu.

milan

pre 2 godine

Kvalifikacije:

1. Teodosić, Micić
2. Avramović, Dobrić, Nedović
3. Lučić, Gudurić
4. Kalinić, Bjelica
5. Petrušev, Bobi, Milutinov

ljemenkacz

pre 2 godine

Ako se bogdan ne pojavi na pripremama za kvalifikacije OI, onda ga treba suspendovati i zabraniti mu da igra olinpijadu!

Svakako je kukuskin vec nasao pravu postavu:

Jovic
Dobric
Lazic
Bjelica
Marjanovic

Teo
Avramovic
Milutinov
Micic
Petrusev
Davidovac
Simonovic ili Lucic

Pero

pre 2 godine

Nevezano za članak: ako hoćete da uspete u životu, sebe morate staviti na prvo mesto. Ako je za vas dobro, onda igrate, a ako nije, onda ne igrate. U stvarnom svetu nema mesta za sentimente, to je kamen koji vuče na dno.

tamoneko

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma

Profesor BG

pre 2 godine

Petorica iz NBA lige, među kojima je i MVP, koji bi verovatno imali mesta među putnicima na OI. Dakle, svaka medalja na OI bi bila ogroman uspeh!

Mikan

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...

Papillon

pre 2 godine

Ok je, čoveku prosto sezona nije gotova i nek potraje što duže.
Imamo drugi problem. Ne bi smeo da menjaš tim koji se kvalifikovao. Ti igrači treba da putuju u Japan. To je jedino fer.

Bags

pre 2 godine

Hahahha, kakvi botovi komentarišu vest. Bez mozga i košarkaškog znanja. Misle da se u sve razumeju. Čuj kaze lik da Bogdan leti iz zemlje u zemlju da danju igra za Srbiju, a noću NBA. Šprican u mozak lik.

Bogdane samo napred. Imaš ugovor, stvari se poklapaju, do sada nikada nisi izdao repku. Sada ne mozes. Samo napred

Миле

pre 2 godine

Khal Drogo,

Твоје поруке, запажања, закључци,..., су пример како би ове дискусије биле милина да се информишемо, научимо нешто и сл. Само настави.

Богдану жеље да санира повреду и пуно среће у наставку плеј-офа. Велики спортиста, личност са пуно врлина, мане је тешко наћи, велики родољуб и патриота за којег је дрес Србије светиња, заслужио је овај момак пуно доброг. Све најбоље.

На ОКТ ћемо без Богдана и Јокића....

Селектору Кокошкову и нацоналној селекцији Србије пуно среће на ОКТ.
(Khal Drogo, 21. jun 2021 09:31) # Link komentara

Khal Drogo

pre 2 godine

(Khal Drogo, 21. jun 2021 09:31

Brate sta je OKT
(Turista na planeti Zemlji, 21. jun 2021 10:39)


Олимпијски квалификациони турнир.
Узгред питање је једнако смислена као да питаш. Шта је то ОИ?
Молим модератора да објави мој одговор на покушај троловања.

Vanja Petrović

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!

Kao Katarina

pre 2 godine

Bogdanović će ići na igre, u to niko ne sumnja. On je takva ličnost kojoj je državna reprezentacija sve. Postoji mogućnost da će 14 ili 16 igrača biti u rosteru, a 12 da bude u protokolu za utakmice. Jokić nama ne treba ni u grupi da igra, imamo i za to dovoljno kvaliteta, jer ćemo igrati ako se plasiramo u grupi sa Nigerijom i Australijom i pobednikom Splitskih kvalifikacia u kojoj su favoriti Hrvatska, Brazil i Rusija, sve reprezentacije približnog kvaliteta Italije. Jokić treba da igra samo nokaut fazu, MVP NBA lige mora da ima takav tretman, te tri utakmice ga Kokoškov mora nagovoriti da igra. Posle kvalifikacija, Kokoškov, Milojević i Teodosić kao kapiten u kola i u Sombor, napraviti dogovor, da se pojavi u Beogradu na aerodromu pred put, poseban smeštaj i privatnost svim igračima, i ne možemo mi navijači i savez uzimati zdravo za gotovo titulu MVP NBA lige. Jokić može da odigra 20ak minuta protiv Španije ili Francuske da se zagreje i najjače proziv Amerikanaca, protiv njih niko ne treba motivaciju. Treba mu reći tri utakmice nokaut faze i to je to, do Evrobasketa za dve godine je slobodan.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

BORac@

Sto se tice Pokusevskog mislim da nije ni zasluzio da ide na OI,decko odigrao par solidnih utakmica za Oklahomu i to je to,ostale utakmice ispod proseka uz veoma lose procente suta i to uz debelu monutaza za jednog rukija,mislim i kada bi bio dostupan da selektor Kokoskov ne bi ga ni zvao!.A ovog drugog tek on nije zasluzio,da se razumemo nemam nista protiv njih taman posla,jednostavno nemoze se kroz par solidnih utakmica doci do rep.dresa i to na OI!.

Krsta

pre 2 godine

Kako glupo i neinzeligentno zvuče reči tipa-ja sam grobat,ja sam partizanovac.ja sam zvezdaš,iako dam zvezfsš -i tome slično.Baljda svsko ns prbom mestu treba da je čovek u nsjboljem smidlu te reči.i to svuda i na svakom mrdtu.A to da smo svi navijači svake naše reptezenzacoje je zako normalno.A nabokanke za nrki klub ili klubove je dpotedna drbar nehfe na 50 mestu ptioriteta.Nadamo se da se Bogdan oporavi,a opotavljen će sigurno igrati za svoju i našu Srbiju.

zemunski kej

pre 2 godine

Mora da dodje da ga pregleda nas lekar i da vidi da li je stvarno povredjen? Naravno da se salim ali ovo vole ovi zadrti da cuju. Pazite vremena se menjaju,kategorija patriotizma se promenila ne moze drzava samo da trazi vec i nesto da da.

zemunski kej

pre 2 godine

Mora da dodje da ga pregleda nas lekar i da vidi da li je stvarno povredjen? Naravno da se salim ali ovo vole ovi zadrti da cuju. Pazite vremena se menjaju,kategorija patriotizma se promenila ne moze drzava samo da trazi vec i nesto da da.

Srbenda

pre 2 godine

Bogdan da stvarno voli Srbiju i da je pravi patriota, našao bi način da dođe na te kvalifikacije. Ovako traži razne izgovore da ne igra. Ajde budi čovek ko Jokić i javno reci da nećeš da igraš a ne ovako.

NemaPravde

pre 2 godine

Molim vas objavite: Ne zanimaju me njihovi porodjaji, bildanja, timarenje konja, povredice, želje za zlatnim prstenjem, nedostatak roditeljske pažnje, želje za odlaskom na Maldive. Neka pošalju svi napismeno I neka se javno obavi spisak ko ne igra I iz kojih razloga, pa da znamo brate mili koga da izljubimo I velicamo da su za nas najbolji jer igraju I vole svoju zemlju. Za sada je MVP Srbije Dobrić, a zagarantovano mesto u prvoj petorci ima Petrusev. Uzdajte se u pamet!

Kikujiro

pre 2 godine

Kako igra bolje i da ne dolazi, zašto da ga ubacuje u igru kada ne može tablu da pogodi, neće ni na OI da ide, mora da se oporavi, haha, sada će mu važnija biti NBA karijera.

Mustra

pre 2 godine

A grobari se tajno raduju sto je Jokic otkazao i misle da ce Bogi ponovo biti glavni. Drustvo, Salo je oteran, a Bogi je potpisao NBA ugovor. Sad sve ide po kvalitetu, a ne prema proviyijama.

ljemenkacz

pre 2 godine

Ako se bogdan ne pojavi na pripremama za kvalifikacije OI, onda ga treba suspendovati i zabraniti mu da igra olinpijadu!

Svakako je kukuskin vec nasao pravu postavu:

Jovic
Dobric
Lazic
Bjelica
Marjanovic

Teo
Avramovic
Milutinov
Micic
Petrusev
Davidovac
Simonovic ili Lucic

Mikan

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...

Srbenda

pre 2 godine

Bogdan da stvarno voli Srbiju i da je pravi patriota, našao bi način da dođe na te kvalifikacije. Ovako traži razne izgovore da ne igra. Ajde budi čovek ko Jokić i javno reci da nećeš da igraš a ne ovako.

tamoneko

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma

Mustra

pre 2 godine

A grobari se tajno raduju sto je Jokic otkazao i misle da ce Bogi ponovo biti glavni. Drustvo, Salo je oteran, a Bogi je potpisao NBA ugovor. Sad sve ide po kvalitetu, a ne prema proviyijama.

Petar

pre 2 godine

Hahahha, kakvi botovi komentarišu vest. Bez mozga i košarkaškog znanja. Misle da se u sve razumeju. Čuj kaze lik da Bogdan leti iz zemlje u zemlju da danju igra za Srbiju, a noću NBA. Šprican u mozak lik.

Bogdane samo napred. Imaš ugovor, stvari se poklapaju, do sada nikada nisi izdao repku. Sada ne mozes. Samo napred
(Bags, 21. jun 2021 10:56) 

Nije izdao repku? Pa kako da je izda ako nikad nije ni igrao za Hrvatsku? Pa ne znam zasto ne pisete i momčad kad vec bez imalo blama kotistite tu jezivu htvatsku reč.

Kikujiro

pre 2 godine

Kako igra bolje i da ne dolazi, zašto da ga ubacuje u igru kada ne može tablu da pogodi, neće ni na OI da ide, mora da se oporavi, haha, sada će mu važnija biti NBA karijera.

Kao Katarina

pre 2 godine

Bogdanović će ići na igre, u to niko ne sumnja. On je takva ličnost kojoj je državna reprezentacija sve. Postoji mogućnost da će 14 ili 16 igrača biti u rosteru, a 12 da bude u protokolu za utakmice. Jokić nama ne treba ni u grupi da igra, imamo i za to dovoljno kvaliteta, jer ćemo igrati ako se plasiramo u grupi sa Nigerijom i Australijom i pobednikom Splitskih kvalifikacia u kojoj su favoriti Hrvatska, Brazil i Rusija, sve reprezentacije približnog kvaliteta Italije. Jokić treba da igra samo nokaut fazu, MVP NBA lige mora da ima takav tretman, te tri utakmice ga Kokoškov mora nagovoriti da igra. Posle kvalifikacija, Kokoškov, Milojević i Teodosić kao kapiten u kola i u Sombor, napraviti dogovor, da se pojavi u Beogradu na aerodromu pred put, poseban smeštaj i privatnost svim igračima, i ne možemo mi navijači i savez uzimati zdravo za gotovo titulu MVP NBA lige. Jokić može da odigra 20ak minuta protiv Španije ili Francuske da se zagreje i najjače proziv Amerikanaca, protiv njih niko ne treba motivaciju. Treba mu reći tri utakmice nokaut faze i to je to, do Evrobasketa za dve godine je slobodan.

Vanja Petrović

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!

NemaPravde

pre 2 godine

Molim vas objavite: Ne zanimaju me njihovi porodjaji, bildanja, timarenje konja, povredice, želje za zlatnim prstenjem, nedostatak roditeljske pažnje, želje za odlaskom na Maldive. Neka pošalju svi napismeno I neka se javno obavi spisak ko ne igra I iz kojih razloga, pa da znamo brate mili koga da izljubimo I velicamo da su za nas najbolji jer igraju I vole svoju zemlju. Za sada je MVP Srbije Dobrić, a zagarantovano mesto u prvoj petorci ima Petrusev. Uzdajte se u pamet!

miloje

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.

RG

pre 2 godine

Imam utisak da će Bogdan da ide u Japan i ako ne bude mogao da igra, da bude sa ekipom. A onaj tunjavi, zdrav, prav, može volu rep da iščupa, neće da se umara.

DR.PSIHIJATAR

pre 2 godine

Nisam neki stručnjak veliki ali mislim da sa ovom ekipom mi možemo na olimpijadu.
A tamo šta nam bog da ali bez ovih sto nemogu da igraju kvalifikacije.

Mladen

pre 2 godine

I da nema povrede kolena,Bogdanovo odsustvo je naravno opravdano igranjem finala konferencije.
Njegova zelja da oblaci nacionalni dres nikada nije bila sporna,u svim mogucim okolnostima se odazivao, Boze zdravlja tako ce biti i dalje,ali se nazalost pribojavam mogucnosti da ce ove OI (ako se plasiramo) ipak proci bez njega.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan ima 29 godina i od svoje 16. nije preskocio niti jedno reprezentativno takmice u svim kategorijama. Jokic ima 26 godini i u poslednjih 6 ovo je drugo takmicenje koje ce propustiti. Tako da ako Bogdan i preskoci OI, pljuvanja biti nece.
(Aspera, 21. jun 2021 10:01)

Nije drugo, nego treće. Propustio je i svetsko prvenstvo 2014. god. Tad je mogao da igra sa 20 godina. Kako je Divac mogao sa 18!!!

ajde bre bezi

pre 2 godine

Zasto bi dolazio na kvalifikacije, ni od Jokica niko nije ocekivao da igra kvalifikicije nego samo OI, ako nismo u stanju bez njih dvojice da se kvalifikujemo na OI onda bolje da ni neidemo tamo. E sad sto se tice Bogdana, ima je povredu u ovoj sezoni zbog koje nije igrao dosta dugo, sad opet povreda koju treba sanirati, godinama nije imao slobodno celo leto uvek je bio sa reprezentacijom, a posto Jokic svakako nece igrati, mozda bolje da i on neide a onda ni Vasa koji treba da se spremi za prvu NBA sezonu i cao...
(ajde bre bezi, 21. jun 2021 08:11)

Nenad

pre 2 godine

Bogdan je kralj . Nikada nije postavljao pitanje igranja za Srbiju . Zato sto decko voli da igra kosarku , voli da se takmici , ne moze to da.se poredi sa pojedinim MVP igracima . Teo , Bjelica , Bogdan , Guduric , Nedovic ... to su pravi momci koje vole kosarku i igraju sa uzivanjem . Samo da Bogdan bude zdrav to je najbitnije , a ostalo kako bude . Nije on kao pojedinci da nas smara svako leto da li hoce ili nece .

niko

pre 2 godine

... ali to nisu najbolje vesti za reprezentaciju Srbije? Jeste pili sampon, sta se desilo? Decko ima posao, koji je zapoceo, a i povredjen je. Da li je mozda dobra vest za reprezentaciju - Bogi, oporavi se zbog sebe, pa igraces ti ponovo.

striptizeta

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Evo da ti cika odmah kaze da ste ti i drug nemaci pojma jer ne uvidjate razliku izmedju IGRACA koji se nijednom nije odazvao pozivu selektora glatko bez muke, vec je uvek bio neki izgovor tipa: telo, misici, traktorske gume, umor, ugovor... a i kada se odazvao pokazao je elementarno nepostovanje prema dresu dosavsi sa 15-20 kg viska pa mu je na prvenstvu dusa izlazila na nos i matori Skola ga oducio od kosarke i IGRACA koji nije propustio nijednu reprezentativnu akciju do sada i koji je igrao i nebitne kvalifikacione prozore i povredio se na istim, sam vukao Srbiju do medalje kada niko nije hteo ili mogao itd. Prvi se zove N. Jokic a drugi B. Bogdanovic. Prvi je podvio rep kad god je mogao, zato za njega nemamo razumevanja. Drugi je zrtvovao vreme i zdravlje desetine puta, pa moze jednom i da odmori u 29. godini. Samo poremecen covek ne uvidja razliku izmedju ova dva pristupa.

Papillon

pre 2 godine

Ok je, čoveku prosto sezona nije gotova i nek potraje što duže.
Imamo drugi problem. Ne bi smeo da menjaš tim koji se kvalifikovao. Ti igrači treba da putuju u Japan. To je jedino fer.

panter pudlica

pre 2 godine

Durent igra bez obzira na najtezu povredu u kosarci. Jel te nije bar malo sramota, Bogdane Bogdanovicu?
(nista o nicemu, 21. jun 2021 09:49)

Ima li smisla uopšte komentarisati jedan ovakav debilizam? Prosto je neverovatno koliko šupljoglavih ljudi ima na ovoj kugli zemaljskoj. Kako ti ljudi uopšte prežive dan, totalna je misterija...

Bags

pre 2 godine

Hahahha, kakvi botovi komentarišu vest. Bez mozga i košarkaškog znanja. Misle da se u sve razumeju. Čuj kaze lik da Bogdan leti iz zemlje u zemlju da danju igra za Srbiju, a noću NBA. Šprican u mozak lik.

Bogdane samo napred. Imaš ugovor, stvari se poklapaju, do sada nikada nisi izdao repku. Sada ne mozes. Samo napred

konto

pre 2 godine

Ovaj ČOVEK da sad kaže da želi da se oporavi i da će morati da propusti OI niko mu A ne bi rekao. Jednostavno, svi znamo kakvu želju ima da igra za Srbiju i svaku njegovu odluku bi ispoštovali. Pozdrav od Zvezdaša!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Iskreno i bez Bogdana mozemo lagano da se kv.na OI kada se prikljuce i ostali rep.ono sto je mnogo bitnije je da Bogdan bude spreman za OI tj.da se ova ocito laksa povreda ne pretvori u ozbiljnu,zbog toga sam navijao da Atalanta izgubi!.
Nemam ni trunke sumnje da ce Bogdan sve to izdrazati,on je cvrst i hrabar momak,pre svega patriota koji voli svoju zemlju i reprezentaciju!.

Ratko

pre 2 godine

Prva ozbiljna NBA sezona Bogiju uzima danak. Sad možete da vidite kakve su zveri tamo od igrača a tamo se inače ne igra odbrana već ležerno u oba pravca za publiku. Bogdanu želim lep godišnji odmor u krugu porodice a od reprezentacije nema ništa ovog leta.

zemunski kej

pre 2 godine

Mora da dodje da ga pregleda nas lekar i da vidi da li je stvarno povredjen? Naravno da se salim ali ovo vole ovi zadrti da cuju. Pazite vremena se menjaju,kategorija patriotizma se promenila ne moze drzava samo da trazi vec i nesto da da.

Oscar De La Penja

pre 2 godine

Ljubav prema svojoj zemlji je stvar vaspitanja,to sve kreće iz kuće i to imaš ili nemaš,Bogdan je pokazao bezbroj puta koliko je ponosan odakle je i verujem da će ga biti na OI ako izborimo plasman,što se ovi drugih tiče,neki od njih nisu ni trenerku skinuli protekle sezone,imali bi priliku da rade sa dva vrhunska trenera i sa sjajnim saigračima pa gde ćeš bolji napredak?I u slučaju nekog dobrog plasmana zdravog samopouzdanja za sledeću sezonu, ali dobro odlucili su kako su odlucili,nekome su važne gazde,carstvo,umor a nekome svoja zemlja i svoj narod.Pa sad nek sami ljudi odluče ko je tu lažno skroman a ko ne.

Western Devil

pre 2 godine

Ko je gledao Game 7 protiv File, mogao je cuti komentatore kako komentarisu njegovo desno koleno, kako ga je operisao pre 3 godine, pa kako je ove godine propustio dosta utakmica zbog njega i sada kako mu je oteklo, tri razlicite povrede na istom kolenu koliko sam razumeo.

Treba da zavrsi sezonu vec sutra, i Atlantu i reprezentaciju, pre nego sto se pogorsa. Mucno je bilo gledati ga u ovoj seriji kako se muci. Danas mi je bas bilo nesto bezveze, suta cetvrtu trojku (0-4) iz ugla i ciglira, onda sledeci napad Embid postize trojku. Ovaj se zove "bek suter" a ovaj se zove "centar" i u tom trenutku je imao 2-3 za 3p i objasnjava coveku koji treba da je specijalista za trojke kako se radi posao. Uz to je i Embid igrao povredjen.

Nek se oporavi, neka udari master-reset i udje u sledecu sezonu kao Jokic, u punoj snazi. Reprezentacija ce preziveti.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Nije tamoneko nego nista o nicemu. Tvoj glup komentar te razotkriva.

Opet govoris neistine. Nikad to nije objavio.

A za ovu dvojicu je bruka nevidjena! I to sto je Joka okretao gume, kakvu mi korist imamo sada od toga?! Nikada necemo ni imati, jer on vise i nece igrati za reprezentaciju. A kad se samo setim kad ste ga vi isti branili sto ne igra na evropskom, kako je bolje da trenira i da cemo ga imati za narednih 10 godina!! I tad sam znao da nema nista od toga!
Bogi, sa druge strane, sta god da odluci, ima podršku svih pravih navijača reprezentacije Srbije!!!
Bogi, sto brzi oporavak i cepaj Bakse, pa pravo na OI!!!

Aspera

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Bogdan ima 29 godina i od svoje 16. nije preskocio niti jedno reprezentativno takmice u svim kategorijama. Jokic ima 26 godini i u poslednjih 6 ovo je drugo takmicenje koje ce propustiti. Tako da ako Bogdan i preskoci OI, pljuvanja biti nece.

Krsta

pre 2 godine

Kako glupo i neinzeligentno zvuče reči tipa-ja sam grobat,ja sam partizanovac.ja sam zvezdaš,iako dam zvezfsš -i tome slično.Baljda svsko ns prbom mestu treba da je čovek u nsjboljem smidlu te reči.i to svuda i na svakom mrdtu.A to da smo svi navijači svake naše reptezenzacoje je zako normalno.A nabokanke za nrki klub ili klubove je dpotedna drbar nehfe na 50 mestu ptioriteta.Nadamo se da se Bogdan oporavi,a opotavljen će sigurno igrati za svoju i našu Srbiju.

ultrasrbin

pre 2 godine

(nista o nicemu, 21. jun 2021 11:27)


Pokazi vec jednom tu izjavu od aprila.
Ko laze, taj i krade
A ko krade, ide u zatvor.
U tvom slucaju ce ipak biti odgovarajuca ustanova specijalnog tip posto si i bolestan.
Objasni da li je Durent sada povredjen ili je bio.
Jokic po 100 put izmisalja nesto, a Bogdan je dolazio da igra i prozore kvalifikacija i to povredjen.
Bogdan je sprecen trenutno, a ne odbija svojom voljom.
A Jokic je svojim odbijanjem dao primer i slinavcima Pokusevskom i Smailagicu. Njih dvojica precrtana za sva vremena da se ja pitam.

Khal Drogo

pre 2 godine

(Khal Drogo, 21. jun 2021 09:31

Brate sta je OKT
(Turista na planeti Zemlji, 21. jun 2021 10:39)


Олимпијски квалификациони турнир.
Узгред питање је једнако смислена као да питаш. Шта је то ОИ?
Молим модератора да објави мој одговор на покушај троловања.

Đole

pre 2 godine

Neka redakcija portala B92 uradi print skrin kakva su sve čuda tehnike stavljali noćas na Bogijevo koleno i to objavite da neupućeni ne pišu netačne informacije! Posebno naglasite da je imao pre tri meseca OPERACIJU KOLENA posle koje se dugo oporavljao i da je prvih nekoliko utakmica imao katastrofalne procente šuta ali da je fenomenalni trener gurao u prvu petorku jer je verovao u Bogija! Bogdan mu je to vratio u aprilu kada je posle Šefa Karija ubacio najviše trojki u celoj NBA i to sa boljim procentom šuta od Stefa!!! BOGI NIKADA NIJE UMORAN BIO ZA REPREZENTACIJU IGAO JE I POVREŠEN ALI OVO JE MNOGO OZBILJNIJA POVREDA. ČAK I DA ZAIGRA U FINALU KONFERENCIJE - IGRAĆE POD INEKCIJAMA I SA OGRANIČENOM MINUTAŽOM!!! I šta će reprezentaciji igrač koji skakuće na jednoj nozi - da se ne bi naljutili navijači iz predgrađa?!?!?

nbc

pre 2 godine

Kvalifikacije možemo i bez njega. Ali neki dobar plasman na OI bez njega je malo teže ostvariti. Ako on ne bude išao, prvi bekovski par bi trebao da bude Micić-Gudurić. Oni se još nisu dokazali u reprezentaciji. Nadam se da će baš na OI da eksplodiraju ali to je sve pod znakom pitanja. Gudurić nije igrač koji može nešto posebno da kreira. Nijedna reprezentacija bez igrača koji odskače od ostalih nije mogla ništa da osvoji. Primjer za to su recimo Slovenci. Imali su dva vrhunska igrača, beka i zlato. Primjer za to su i Grci ili Španci. Mi kada smo osvajali zlata imali smo po nekoliko vrhunskih igrača. Ali nikada nismo osvojili zlato bez vrhunskog beka, još od Kiće, preko Dražena, Đorđevića, Danilovića do Bodiroge. Bogdanu je ovo velika šansa da i on postigne isto ali na žalost povreda je došla u najgore vrijeme. Ima još 2 mjeseca do OI ali pitanje je da li je to dovoljno da se on oporavi i vrati formu.

Zoki

pre 2 godine

Pokuševski stvarno treba da nabaci mišiće pa razumem da ne igra nego da uzme leto i radi po nekom posebnom programu. Ali Smailagić, on fizikalije ima i jedino treba da nauči da igra. Njemu bi Olimpijada i pripreme sa reprezentacijom legle k'o budali šamar, postao bi bolji igrač, naučio nešto od Tea, Bjelice, Kokoškova. Ali jednodimenzionalni NBA treneri su mu verovatno objasnili da i on mora u teretarnu.

Pero

pre 2 godine

Nevezano za članak: ako hoćete da uspete u životu, sebe morate staviti na prvo mesto. Ako je za vas dobro, onda igrate, a ako nije, onda ne igrate. U stvarnom svetu nema mesta za sentimente, to je kamen koji vuče na dno.

statističar

pre 2 godine

Gledao sam noćas celu utakmicu. Bogdan je prvi zamenjen u prvoj četvrtini i odmah je lekar pritrčao da mu stavi neka čuda na koleno. Utakmicu je jedini počeo sa specijalnim steznikom za koleno. U tih prvih 7 minuta u napadu je uglavnom stajao dok je odbranu igrao maksimalno - to je bila taktika zbog kolena. Tokom treće četvrtine igrao je koji minut i posle jednog brzog ulaza kada je dao kooš u reketu odmah je klupi pokazao da ga zamene. Oni smotani su čekali još dva napada i to je sigurno dodatno pogoršao povredu - tada su mu stavili longetu i nije više ulazio do kraja meča. NE BIH NI GLEDAO DRUGO POLUVREME NEGO ŠAK REČE DA MISLI DA ĆE ATLANTA DA POBEDI IAKO JE EMBID U PRVOM POLUVREMENU BIO FANTASTIČAN + PLUS SU MU SUDIJE SVE SUDILE U NJEGOVU KORIST.
ZA SVE NEUPUĆENE NIJE BOGI PRE 3+ MESSECI IMAO POVREDU KOLENA - IMAO JE OPERACIJU KOLENA - OPERACIJU KOLENA!!! TO JE MNOGO OZBILJNIJA ČINJENICA. SVE VREME KADA JE BIO NA PARKATEU I KADA JE ŠUTNUO NEKOLIKO PUTA KOMENTATORI SU GOVORILI DA NE MOŽE DA POGODI ZBOG SLABOG SKOKA KOJI JE POSLEDICA POVREDE, DA NE ŠUTIRA KAKO TO UOBIČAJENO RADI. DAKLE, NEKO KO JE U POSLEDNJIH GODINU I PO IMAO OPERACIJU RAMENA I KOLENA NE TREBA DA ODMORI - NEGO DA SE IZLEČI - TO JE DRASTIČNA RAZLIKA!!! Odmor treba jahaču konja, a jadan Bogi valjda neće na novu operaciju - to bi mu bila peta u karijeriji!!!!

Djole

pre 2 godine

Ljudi, nece igrati kvalifikacije, na OI ce verovatno igrati. Sedma utakmica finala je 6. jula, ali pitanje da li ce se igrati svih 7 i koliko Atlanta moze jos da iznenadjuje. Imace vremena da malo odmori i da se spremi. Na OI se igra maksimum 6 utakmica, svaki treci dan.

k

pre 2 godine

Tu je jedino dobra stvar sto Italijanima onda nece igrati Galinari. Znaci oni igraju onda bez tri najbolja igraca, Galinarija, Datomea i Belinelija. Od boljih imaju Heketa, Melija, i mozda jos poneki igrac koji je losiji od ove dvojice. Tako da svakako ne bi trebao da je velik problem sto ne igra Bogdanovic u kvalifikacijama.

panter pudlica

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Ne širi neistine. Nikada nije izjavio da neće učestvovati na Ol, totalna laž.
Koje sve sinove neće povlačiti bagra iz predgrađa. Kako vas aamo nije sramota...

Profesor BG

pre 2 godine

Petorica iz NBA lige, među kojima je i MVP, koji bi verovatno imali mesta među putnicima na OI. Dakle, svaka medalja na OI bi bila ogroman uspeh!

Khal Drogo

pre 2 godine

За оне који (инфантилно) прозивају Покушевског и Смаилагића, информација да на такмичењу у некој селекцији не може наступити свих 25 играча колико је Кокошков имао на ширем списку, ве ћсамо 12.
Значи 12 а не 25. 13 мора отпасти. И када је Кокошков објавио тај списак знало се да ће неки тешко изборити мјесто у 12.

Ту Смаилагић није ни близу да се нађе међу тих 12, Покупевски јесте опасно напредовао кроз сезону но у овом момемту имамо ту искусније, доста старије, формиране играче (Лучић, Калинић, Давидовац) који кудикамо више могу испунити што се тражи.
Ова одлука је свакако и у конекцији са селектором Кокошковим (ту нису важне изјаве за медије, изјаве су форме ради гдје ваља гледати и неке друге ствари) пред овим момцима је, посебно Покушевским (који је доказано велики патриота) будућност и од њих ће српска кошарка тек имати користи.

Merit Son

pre 2 godine

Ako Bogdan slucajno zbog povrede odluci da odmori i ne bude hteo da igra na OI jel on izdajnik ili ne? Pitam za druga,da znam da li ga pljujemo ili ga volimo...
(Mikan, 21. jun 2021 09:48)

Evo da ti cika odmah kaze da ste ti i drug nemaci pojma jer ne uvidjate razliku izmedju IGRACA koji se nijednom nije odazvao pozivu selektora glatko bez muke, vec je uvek bio neki izgovor tipa: telo, misici, traktorske gume, umor, ugovor... a i kada se odazvao pokazao je elementarno nepostovanje prema dresu dosavsi sa 15-20 kg viska pa mu je na prvenstvu dusa izlazila na nos i matori Skola ga oducio od kosarke i IGRACA koji nije propustio nijednu reprezentativnu akciju do sada i koji je igrao i nebitne kvalifikacione prozore i povredio se na istim, sam vukao Srbiju do medalje kada niko nije hteo ili mogao itd. Prvi se zove N. Jokic a drugi B. Bogdanovic. Prvi je podvio rep kad god je mogao, zato za njega nemamo razumevanja. Drugi je zrtvovao vreme i zdravlje desetine puta, pa moze jednom i da odmori u 29. godini. Samo poremecen covek ne uvidja razliku izmedju ova dva pristupa.
(striptizeta, 21. jun 2021 10:16)

Sve se slazem sa tobom, samo bih dodao da Bogdan ne ide na odmor. Bogdan je povredjen i cak i pored toga postoji sansa da igra za reprezentaciju. On je vodja tog tima, dok god bude igrao za reprezentaciju on ce biti vodja, nikakvi Jokici, MVP-ovi, ovo-ono...i znamo ga svi, ukoliko ga visa sila tj. povreda ne spreci on ce u Japanu biti 100%.

Džastin Džiber

pre 2 godine

Bez obzira da li će ići na OI ili ne (pod uslovom da se kvalifikujemo) Bogdanović je GOSPODIN.Igrao je i 2017-e kada je zbog povreda mogao da odbije odlazak na EP.Stojim iza ovih tvrdnji kao navijač CZ.

Uvek bilo

pre 2 godine

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
U ovom slucaju misli se na Petruseva i Dobrica sa jedne strane i Jokica i Bogdanovica sa druge strane.

Goran

pre 2 godine

I onda se radujemo kad neki naš igrač ode u NBA. Čim ode u NBA vjerovatnoća da će igrati za reprezentaciju je ispod 50%.
(Gile, 21. jun 2021 09:35)

Naravno da se radujem !
Prija mi kada neko uspe, volim to i navijam za to od srca.

Ne vrti se sve oko "mene i mojih osecanja"...pa da kukam ako neko ne moze da igra za reprezentaciju.

Verovatno si ljubomoran i na prijatelje koji uspeju u zivotu.

BORac

pre 2 godine

Ajde Jokića nekako i da razumem, ali Pokuševskog i Smailagića ne mogu nikako. Koliki puta ti se u životu stvori prilika da igraš na OI?

Новицки

pre 2 godine

Надокнадиће то Добрић. И да се нису пласирали у финале, није било реално очекивати да Богдан игра овај квалификациони турнир.

koji crni odmor

pre 2 godine

Neka. Odmori. Ako je neko zasluzio, to si ti.
(Mare, 21. jun 2021 09:16)

Kakav odmor? Lepo piše da čovek igra finale istoka sa Atlantom. Propustiće kvalifikacije, jer fizički ne može na dva mesta da igra. Za OI nije otkazao.

Under KV

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Ahahahahahahaha, oplakah, ahahahahah

Ovo je pobednicki komentar!!! Kakav petarczv ili nista o nicemu....ovo je hit komentar!!!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

BORac@

Sto se tice Pokusevskog mislim da nije ni zasluzio da ide na OI,decko odigrao par solidnih utakmica za Oklahomu i to je to,ostale utakmice ispod proseka uz veoma lose procente suta i to uz debelu monutaza za jednog rukija,mislim i kada bi bio dostupan da selektor Kokoskov ne bi ga ni zvao!.A ovog drugog tek on nije zasluzio,da se razumemo nemam nista protiv njih taman posla,jednostavno nemoze se kroz par solidnih utakmica doci do rep.dresa i to na OI!.

zemunski kej

pre 2 godine

Mora da dodje da ga pregleda nas lekar i da vidi da li je stvarno povredjen? Naravno da se salim ali ovo vole ovi zadrti da cuju. Pazite vremena se menjaju,kategorija patriotizma se promenila ne moze drzava samo da trazi vec i nesto da da.

Khal Drogo

pre 2 godine

Богдану жеље да санира повреду и пуно среће у наставку плеј-офа. Велики спортиста, личност са пуно врлина, мане је тешко наћи, велики родољуб и патриота за којег је дрес Србије светиња, заслужио је овај момак пуно доброг. Све најбоље.

На ОКТ ћемо без Богдана и Јокића. Код Николе најближе истине је рекао Кари Пешић, то је то. На жалост, ову ситуацију ће злоупотребити медији који роваре против српске кошарке и малициозним текстовима настојати упрљати српску репрезентаџцију и све то затровати, а армија аутошовинста и свјетина контаминирана политиком и умова обликованих ријалити садржајима ће доћи на своје.

Видјећемо још каква је ситуација са Милутиновим, у овом моменту нам је силно потребан.

Кога нема без њега се мора. На ОКТ би могли (?) са формацијом 4+4+4, 4 бека, 4 поливалентна крила гдје сви покривају више позиција и 4 висока, крилна центра (Бјелица) и центра. Но то ће већ Кокошков одредити и посложити.

Селектору Кокошкову и нацоналној селекцији Србије пуно среће на ОКТ.

Moravska lisica

pre 2 godine

Bogdan je još ranije najavio da neće učestvivati ni na OI
Ali to nekako ne ide kroz naše medije, pa se samo Jokić napada

Što se tiče Smailagića i Pokupevskog, za njih je korisnije (pa i za nas) što su ostali u svojim klubovima i što bruse formu i nabacuju mišiće.
Ko neveruje neka se seti Jokića pre traktorskih guma
(tamoneko, 21. jun 2021 09:33)

Gde je to Bogdan izjavio i kad?
izgleda samo si ti to video

dzericak

pre 2 godine

Nisam neki ljubitelj OI već duže vreme, zbog dopingovanja na sve strane. Šta je legalno, a šta ne odlučuje jako mali broj ljudi pod pritiskom različitih likova koji inaju neke svoje interese. Sportisti jure bonuse koje im ugovori obećavaju, a prozivanja neuspešnih od strane medija, kao i troškovi slanja sportista na OI koje plaća običan, radni čovek čine geslo "Važno je učestvovati" zastarelim, gotovo smešnim.

milan

pre 2 godine

Kvalifikacije:

1. Teodosić, Micić
2. Avramović, Dobrić, Nedović
3. Lučić, Gudurić
4. Kalinić, Bjelica
5. Petrušev, Bobi, Milutinov

Stari Zvezdaš

pre 2 godine

@Konto
U potpunosti se slažem sa tobom. Ovaj momak je verovatno poslednja osoba kojoj bi se moglo bilo šta prigovoriti kada je u pitanju nastup za reprezentaciju.

Čovjek koji zna

pre 2 godine

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!

@Vanja Petrović

Ovo ti je šala brate. Znaš ono kad ti neko ispriča vic pa se nasmiješ? E, ovo ti slično tome, samo malo spontanije.

Del Piero#10

pre 2 godine

Durent igra bez obzira na najtezu povredu u kosarci. Jel te nije bar malo sramota, Bogdane Bogdanovicu?
(nista o nicemu, 21. jun 2021 09:49)

Durant ne igra finale konferencije, Bogdan igra. Da li čitaš uopšte tekst ili samo naslov, pa odma po pljuvačini?
U periodu u kom se igraju kvalifikacije za OI, Bogdan sa Atlantom nastupa u finalu istočne konferencije, protiv Milvokija.

Najbolje bi bilo da kaže, "e izvinite, skoknuću samo na časak do Bg-a, da odigram kvalifikacije, čekajte vi tu... Priključiću se ja, ako se i dalje budete igrali..."

Čoveku traje i dalje sezona, Durentov Bruklin je ispao od Milvokija.

boki

pre 2 godine

Brz oporavak zelim bogdanu!!
Treba nam u najboljem izdanju bogi i za srbiju a trenutno atlanti je preko potreban!
Videlo se nocas da bogdan nije spreman koleno ga muci.

Kole

pre 2 godine

Bogdan da stvarno voli Srbiju i da je pravi patriota, našao bi način da dođe na te kvalifikacije. Ovako traži razne izgovore da ne igra. Ajde budi čovek ko Jokić i javno reci da nećeš da igraš a ne ovako.
(Srbenda, 21. jun 2021 09:56)

O čemu pričaš? Termin se poklapa sa turnirom ne može da dođe kad mu još traje sezona. Kako ste brzo skočili da ga pljujete neverovatno a uvek je bio tu za reprezentaciju čak i 2017 kad su svi ostali pobegli.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

HahHa, bravo. E, a ja sam malo bio samo raznovrsniji. Odigram fudbalsku utakmicu, u 4 popodne, a u 7 na kosarkaski, letnja liga. Ovi moji sa fudbala svi na tribine. I tako sezonu celu.
Zemlju, bre, nisam dovatao

Goran

pre 2 godine

Ove utakmice u kvalifikacijama se igraju kad je dan u Evropi, a NBA mečevi kad je noć. Bogdanović da je neki patriota mogao je lako doći da odigra ovde, pa otići da odigra tamo, ako treba i nekoliko dana uzastopno. Nije problem, a ni skupo unajmiti avion da ga preveze, ako treba. Ja sam tako igrao za moj klub u Kruševici, pa onda isti dan za Vlasinu u Vlasotince i ništa mi nije falilo.
(miloje, 21. jun 2021 10:16)

Miloje, u tebi nema ni trunke empatije. Tvoj komentar je nebulozan u najmanju ruku. Šta je Bogdanović, vreća krompira ili prtljag da se voza avionom tamo-amo, da igra utakmice u različitim zemljama, da se umara i istroši psiho-fizički, i sve to da bi ti se dičio potencijalnim uspehom reprezentacije?? Sramota i jad od razmišljanja!!
(Vanja Petrović, 21. jun 2021 10:40)

Prilično sam siguran da se Miloje samo šali. :)
I ne bi mu bio dovoljan avion, trebalo bi da unajmljuje raketu.

IS

pre 2 godine

Mozemo ocekivati da idemo na OI bez Bogdana. Previse bi bilo da momak uz ovakvu nezgodnu povredu toliko isforsira bez ikakvog vremena za oporavak.

Dao nam je svako slobodno leto godinama, bez odmora.

Vreme je da povuce malo rucnu da ne bi ne daj boze doslo do pucanja prednjih ukrstenih ili neceg slicnog sto bi mu za nekoliko godina skratilo karijeru.

Srecno Bogdane!

Миле

pre 2 godine

Khal Drogo,

Твоје поруке, запажања, закључци,..., су пример како би ове дискусије биле милина да се информишемо, научимо нешто и сл. Само настави.

Богдану жеље да санира повреду и пуно среће у наставку плеј-офа. Велики спортиста, личност са пуно врлина, мане је тешко наћи, велики родољуб и патриота за којег је дрес Србије светиња, заслужио је овај момак пуно доброг. Све најбоље.

На ОКТ ћемо без Богдана и Јокића....

Селектору Кокошкову и нацоналној селекцији Србије пуно среће на ОКТ.
(Khal Drogo, 21. jun 2021 09:31) # Link komentara