Petak, 27.01.2006.

12:47

Danko u Partizanu, Vukić-ko to zna

Izvor: Aleksandar Stojanoviæ

Danko u Partizanu, Vukiæ-ko to zna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

marko-delija

pre 18 godina

Ozbiljno sam razmisljao i mislim davise necu da citam komentare,barem ne dok se ne uvedu neka pravila a ne da najvece neznalice samaraju i pricaju gluposti!!Sad kao Danko Lazovic voli partizan?pa da voli nebi otisao sa 19 godina za pare i ne bi se sad vrato zato sto voli partizan nego zato sto ne moze nigde drugde da igra!Ovi potezi uprave partizana su ne logicni nista ne mogu postici sa tim titula je 70% na marakani i to ni 5 danka lazovica ne moze da promeni i ne zato sto je on los nego zato sto je zvezda dobra liga slaba i kraca za 2 kola!Sto se tice delija sto kazu da je danko najlosiji igrac mlade repke nek odma prestane da gleda i prati fudbal!Danko je odlican igrac koji nije uspeo zato sto je rano otisao zato sto nije imao ko da ga gura u fejnordu...on kada bi igrao zvezdu uz jos jednog odbrambenog harali bi ligom sampiona!ne moze sad neko da ocekuje da ce danko da vadi raspali partizan protiv jake zvezde koja ce biti jos jaca...i nemojte da se zavaravate da ce zeko da vrati pare :))

grobar_nl

pre 18 godina

E STVARNO MI SMUCILE OVE CIGANSKE PROZIVKE.
CIGANI KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE.
VIDECEMO KO CE DA UZME TITULU.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!

UMRI ZVEZDO !!!!!!!!!!!!!!!

veco sipovo

pre 18 godina

ja ne znam dokad ce vise ovi sto se prave da su navijaci partizana da pljuju po upravi?Pogledajte malo kako komsije uzivaju u tome dok vi sramotite veliki PARTIZAN.Jel vi mislite da navijaci treba da bodre igrace ili upravu?Pa ja mislim igrace.Daj da napunimo Jug barem na derbiju jer je sramota da bude prazan dok se borimo za titulu.ZNATE ONU NASU:Prepreke nema da bodrimo voljeni tim,i radost i tugu mi delimo snjim.Sa JUGA se navija za tim koji je u crno belim dresovima a ne za uprvu!!!GROBARI SIPOVO!!!

ko mi mako sako?

pre 18 godina

... hhehehehe, svidja mi se ovaj "dzabe se nadate" .............. ;)

... samo kad bi malo prestao da zivi u proslosti i recimo promenio vek bio bi ko puslica.

... a mogao bi malo i da ostavlja komentare na vest o suzukiju "instant sushi fudbalskom magu" a da batali ove oronule grobare ;)

Zika,Aleksinac

pre 18 godina

Pa ovde se i dalje mogu procitati svakojake gluposti!Danko,iako nije uspeo u inostranstvu,je igrac za sva ova pojacanja u rupi!Koju to ekipu prave cigani kada ce na leto otici svi koji nesto vrede,a od ovih pridoslih,cast milijasu nece se napraviti ni prosecna ekipa.Komsije shvatite da je Danko kapiten svim tim vasim nabedjenim zvezdicama u mladoj reprezentaciji,tako da ne brinete o nasoj ekipi na prolece.
A za upravu:gde je neki ofanzivni vezista,pa da li ste vi normalni da najboljeg igraca Marinkovica posaljete na pozajmicu!UPRAVA NAPOLJE!!!

Kraj TIMOKA rastu TIKVE

pre 18 godina

Samo jedno objašnjenje za one grobare koji se pitaju gde su pare od prethodnih transfera. Šta vi mislite da vas 2/3(najmanje) prvoligaških timova već godinama pušta da pobedite za DŽABE. Pa, moraju i oni od nečeg da žive. Niste valjda tako naivni da verujete da STVARNO pobeđujete ?
Da li ste ikada razmišljali o činjenici da ste u poslednje 4 sezone bili 3 puta "šampioni", a istovremeno ste Zvezdi na svim zvaničnim (kup i prvenstvo) utakmicama dali ukupno 1(JEDAN) gol.
Nije vas valjda na svih 9 utakmica Jeknić sprečio da date još neki gol.

Srdjan Vrsac

pre 18 godina

Svaka cast Danku Lazovicu ali plasim se da oni hoce samo da nam zamazu oci.Pa da su hteli dali bi i tih 250 000 dolara za Vukica.Umesto toga prodaju Simona u tamo neki saturn,Emea u Rumuniju a kap koja je,bar kod mene,prelila casu jeste odlazak Nebojse Marinkovica na pozajmicu u Vozdovac!!!Pa dobro jos nisu vratili i Djordja Tomica pa kao oslanjamo se na mlade snage i na nasu nadaleko poznatu i priznatu skolu fudbala.Lazovicu zelim sve najbolje i neka zna da mu nismo zaboravili izjavu da su navijaci Fejenorda najbolji na svetu.PARTIZAN DO SMRTI!!!!!!!!!!SRDJAN VRSAC

Adam

pre 18 godina

ajde ZVEZDO uradi nesto po pitanju VUKICA, trebace nam taj igrac u nemackoj, a i nije bas toliko skup da ne mozemo da ga dovedemo

dzabe se nadate...

pre 18 godina

Daleko ste vi od bilo kojih uspeha grobari,a sigurno vam nece pomoci vasi propali bivsi igraci.
Kako ne shvatate,nisu oni dosli da pomognu vama,vec da pomognu sebi i svojim propalim karijerama!
Dok nova uprava ZVEZDE sa PIKSIJEM na celu,formira tim za buducnost i dovodi perspektivne igrace,
i tek ce dovoditi,ZECEVIC I BJEKOVIC po svaku cenu pokusavaju da uzmu titulu,
ali ona je uzasno daleko od vas ove sezone,osim ako vam ne budu svirali na svakoj utakmici po penal...
i jos jedna stvar,ako vec pricate o vasim uspesima,pogledajte malo ispod sta je pravi renome
VELIKOG EVROPSKOG KLUBA!!!
-USPESI CRVENE ZVEZDE U EVROPSKIM KUPOVIMA
56/57-POLUFINALE KES
57/58-1/4 finala KES
61/62-POLUFINALE KUP UEFA
62/63-1/4 finala KUP UEFA
69/70-1/8 finala KES
70/71-POLUFINALE KES
71/72-1/4 KUPA KUPOVA
72/73-1/8 finala KUP UEFA
73/74-1/4 finala KES
74/75-POLUFINALE KUP KUPOVA
76/77-1/8 finala KUP UEFA
77/78-1/8 finala KES
78/79-FINALE KUP UEFA
79/80-1/8 finala KUP UEFA
80/81-1/4 finala KES
81/82-1/4 finala KES
82/83-1/8 finala KUP KUPOVA
90/91-OSVAJACI KUPA EVROPSKIH SAMPIONA
91/92-OSVAJACI TOYOTA KUPA(SVETSKO KLUPSKO FINALE)
91/92-3. u 2.-oj FINALNOJ GRUPI KES(Preteca lige sampiona)
VASI DOMETI SU IPAK REALNO PETRZALKA I MACCABI PETARD TIKVA!!!

kora

pre 18 godina

@dzabe se nadate
a sta je to od 92??? Kako se raspala SFRJ nesto vam neide ili sta? 14 godina postite. Bandera vas napusta na ljeto. A sta cemo onda? Opet evropa? Prezimljavanje? uj uj uj... brate mi se nismo nista vise izbrukali od vas, padale su i kod vas petarde PSV i Zeniti i sta ti ja znam. Bilo pa proslo, neka nema veze, ali ejjj od 1992 od kad ste bili Sampioni Planete!!!! od tada pa do dana danasnjeg kao da vas je neko ukleo, niste u stanju da napravite NISTA, ali znas sta je NISTA? e bas to NISTA u evropi.

Ja kao Srbin bi volio da ste makar sad prezimili, ali eto... "neiskusni i smotani Vermez sa gomilom staraca i povratnika kojih niko nece" dogura da odigra 4 tekme u evropi na zimu, ejjj on sam vise nego vi za 14 godina!!!

Da je nama kriza to niko ne krije, ali da je i vama kriza to niko nece da prizna. Ali nama je od ljetos, ali vama brate od ljeta davne 1993. Pa ti vidi.

Ja vam zelim sve najbolje, ali nece biti lako momci, ni nama ni vama. Nije evropa ono sto je nekad bila, a nismo ni mi. Dok ne bude prosla privatizacija bice nama i Tikve i Zeniti.

Cvijo

pre 18 godina

Za sve one koji podrzavaju bojkot i pitaju gde su pare...
Ako je zimovanje za 50 osoba u Dubaiju dzabe, ajmo onda svi...A pripreme su dva puta godisnje... I hajde nek neko proba da placa 25 fizikalaca 365 dana u godini... Na brzaka sam racunao i dosao do cifre od 100.000E+neki porez... Pretpostavka je da su neki igraci partizana placeni vise od obicnih fizikalaca...

Brando

pre 18 godina

Pa kako ce sad opet da ode za par "dana", a da Zvezdi nije dao gol? Jako smo se uplasili ovog malog naduvanog Kragujevcanina, a decko jos razmislja o reprezentaciji!? Putuj igumane...
A sad su i igraca pozajmili Vozdovcu, post

Sever boy

pre 18 godina

E mucenici jedni. Ovog invalida nece niko zivi u evropi a vi mu se radujete.
Pa vi ste zaboravili da mi imamo Zigu i ove polusezone. Misevi mi idemo u ligu sampiona i mi smo prvaci i mi uzimamo kup i naravno mi dobijamo tu tako nebitnu utakmicu - derbi.
O kako mi je drago sto se lozite i sto ste toliko operisani od blama. Vi grobari ste posebna misija sorta.
Zvezda zauvek, srbija!!!

sasa

pre 18 godina

ajde,ljudi,ne brinite.u svakom slucaju je titula nasa,igrao ovaj lazovic ili ne.po meni je vukic korisniji i bolji...ok,moze i bez njega....ganci su pukli u svakom slucaju... P A R T I Z A N 1! ! ! ! !

Toti

pre 18 godina

Svaki pravi navijac Partizana trebao bi da se obraduje vracanju Lazovica, pa makar na sest mjeseci. Takav nam je igrac nedostajao i sasvim sigurno da ce biti dobar u tandemu sa Radonjicem. Ne razumijem one koji kritikuju ovaj potez uprave. Koja je razlika izmedju igranja Lazovica u Partizanu do kraja ovog prvenstva i Zigica u CZ. Pa i Zigic ostaje u CZ isto toliko. Ne ocekuje neko valjda da mozemo dovesti nekog napadaca sa zvucnim imenom. Volio bih ja da mozemo ali to nije realno. Sada sigurno imamo vise sansi da se upustimo u odbranu sampionske titule i tome treba da se radujemo. Oni koji to ne zele neka i dalje kritikuju. Za njih vjerovatno ni Lazovic ne valja. Nisam siguran da to pisu navijaci Partizana.Oni koji vole Patizan navijace uvije za klub, bez obzira na rezultate i ko sjedi u upravi. E, druga je stvar sto su danas mnogi stavili u prvi plan svoj bojkot prema pojedincima koji vode klub, a u drugi plan stavili podrsku klubu. Evo ja navijam za nas klub bez obzira ko ga vodi iz jednog prostog razloga. Naime, niko mi ne moze garantovati da ce oni (ne znam koji) koji bi dosli umjesto ovih sadasnji bili bolji. Nisam siguran ni da su vodje navijaca najbolji i da njih ne treba menjati. Koliko smo utakmica igrali bez publike, koliko van Beograda i koliko smo kazni platili. Razmislite malo.

Gabriel

pre 18 godina

Evo ga! Stigao je jos jedan siguran izvodjac jedenaesteraca u ekipu Partizana. Sada ce ostati isti prosek - 50% od ukupnog broja golova postgnuto je sa "bele tacke". Samo napred...

bogi maestro

pre 18 godina

Mislim da je trebao da se dovede i igrac koji igra na sredini, volio bih da dodje Vukic, mnogo je kvalitetniji od Lazovica, ali se nadan da ce i on proraditi.Cak iako bi Reber kojeg cijenim, jer se vidi da je vec dosta toga uradio da promjeni i u timu i u igri, ukoliko se ne dovede dobar, provjereni stranac, ovaj tim na celu sa Reberom bi mogao da igra znacajnu ulogu jedino u Kupu Uefa.S obzirom na to kakva je reputacija ove uprave ne vjerujem da ce to uraditi i potpuno razumijem navijace.Sto se tice pojacanja koja su stigla u rupu,nista posebno i mislim da Partizan ne bi trebao da se puno plasi od cigana, koji su na najgore sudijsko ulizivanje dobili prvi derbi, kada je dosudio nepostojeci penal za cigane, a bojim se da ce sudije odigrati glavnu ulogu u ovoj mrtvoj trci za titulu.

AHAHAAAA

pre 18 godina

AHAHAAAA....A SAD SE SVI ONI EXTRA REZULTATI FK MAKABI 5AH TIKVA-TIMOK-CRVENO-BELI KOMPLEX DA SE ZABORAVI ZATO STO JE STIGAO DANKO!!!EJ DANKO!!!ODMAH JE SVE LEPO...ODMAH JE TU TITULA...ODMAH SE LOZE DA CE DA NABUSE ZVEZDU(AHAHAHAAAAAA)...I TAKO...MISIJA POSLA...BOLJE BATALITE SVE I POCNITE DA GRICKATE KABLOVE....

cika srdjan

pre 18 godina

Ne znam cemu tolika frka oko dovodjenja ovog igraca. To je pojacanje u rangu Odite, ako ne i slabije. Taj nejaki i seniorskom fudbalu nedorasli, krhki deckic dao je svega 10-ak golova za Partizan, mozda 2-3 za fejenord i 3 za Leverkuzen (i to u kupu) za 5 sezona. Zvezdi naravno ni jedan. Cini se da je uprava Partizana potpuno izgubila kompas, a i svojim insistiranjem u medijima oko ovih pregovora povukla je za sobom i navijace.

stefan ns

pre 18 godina

Pa zasto za te pare nisu kupili mladog igraca na par sezona?Imamo puno talentovanih igraca koji bi jos vise zablistali u partizanu!Ovako kao socijalna ustanova za bivse igrace partizana,ko nezna gde ce dodji nazad kod cika zeke da ti nadje nesto i da se malo ogradi a ti u medjuvremenu igraj malo na jna! Kakvu ce afirmaciju lazovic da ima posle iganja u holandskom i nemackom prvenstvu, kad ode da igra pred praznim tribinama i po seoskim stadionima? Jos jedan los potez uprave i njenih celnika!

Lale

pre 18 godina

i tako su zeka i bjeka ipak uspeli da nagovore danka da predje u partizan za 10.000 evra. posto ni slucajno nemaju nameru da plate vise ni jednog igraca.... znaci verovatno su ga kumili i molili a mozda je neko i suzu pustio.... pa ovi vole pare vise nego bilo ko na svetu....

ma neka svako stavi na papir crno na belo...lova od prodaje igraca u zadnje 3 godine + lova od lige sampiona - kupovina igraca = dobit preko 10 milion evra... i gde su to pare?

Luka

pre 18 godina

E sada pamet u glavu decace, nadam se da nece da glumi zvezdu, jer ako se tako postavi imace puno problema sa Reberom. Konacno ce i Partizan imati sansu da se dostojno suprotstavi ZVezdi u derbiju, ili barem da neki gol.

grobari nish

pre 18 godina

Bravo Bjekovicu. Ovim potezom si zapusio usta svim nazovi navijacima Partizana koji se samo prave da su navijaci, a ovamo bojkotuju utakmice voljenog kluba. Bolje je sto nam se vratio Danko, nego da kupujemo potrosene Japance. Sa Dankom u spicu, smesi nam se titula, napad ce nam definitivno biti ubojitiji. Jos samo kad bi Zvone potpisao. Stefan Babovic-Danko Lazovic... ima li boljeg mladog tandema u Evropi. Pa posle neka neko kaze da Bjekovic i Zeka ne vode racuna o buducnosti naseg fudbala. Samo napred svim srcem smo mi Nislije uz vas!!!

Grobar

pre 18 godina

Zeko gde su nestale pare od Vukcevica?
Pa vi niste normalni,dovodite igraca na 3 meseca! Slazem se da je Danko extra igrec,ali kad vec ne igra u Holandiji i Nemackoj,sto ga niste kupili?Nemate pare,a?
Pa gde su pare od igraca koje ste prodali u poslednje 2 godine,gde su pare od ulaznica za kup UEFA i ligu samiona?digli ste cene tih karata da sad mozete da kupte i lazovica i Vukica? U Zekinom i Bjekovicevom dzepu!!!
Grobari NECE odustati od bojkota!!!
Dzaba vam to sto je slobodan ulaz na stadion!
Uprava NAPOLJE!

GLAS RAZUMA

pre 18 godina

Eto sada veselja: uzeli smo 5 miliona evra za Vukcevica i Emegharu, i pozajmili smo na tri meseca igraca koga smo pre dve godine prodali. Partizan nema punoletnog ofanzivnog veznog igraca u prolecnoj polusezoni. Postoji li poreska uprava u ovoj zemlji, da pita Zecevica gde za mesec dana odlete 4,6 miliona evra, ili ona jedino sluzi da trenira strogocu na Bogiju i njegovim pajtasima?

cika srdjan

pre 18 godina

Bravo Piksi! Eto nama jos jednog pojacanja. Verovatno jedan od najgorih igraca mlade reprezentacije u poslednjih par godina.

alisa u zemlji čuda

pre 18 godina

E moje komšije šta reći naše pojačanje vrednije od vaših pet to nam je jedino i falilo dobar napadač, a vi ste kupili "sve" ali ste i dalje šuplji u odbrani dok je naša jača nego ikada, zato živi bili pa videli čija će biti titula!!!
Dobro nam došao Danko!!!
A što se tiče uprave i svih vas koji je pljujete pustite ljude da rade svoj posao nimalo nisu glupi jer po mom mišljenju trenutno boljih nema, pogledajte njihove poteze i pogledajte od komšija.Gde je do sada bio taj Suzuki dečko ima 29 godina i na kraju je svoje karijere, Milijaš treba mu još malo više pa da možemo da kažemo da je brz igrač za ove druge nisam nikad čula, zato moji Grobari više verujte, volite i cenite svoj tim i TITULA će opet biti NAŠA!!!

pa sta?!

pre 18 godina

ni ovo niti bilo sta drugo ne moze da vrati prave grobare, kojima je stvarno stalo do Partizana, na stadion! Sta resavaju time sto pozajmljuju igrace na 6 meseci??!! mogu li oni da pomognu u kvalifikacijama za ligu sampiona? ipak je sve u tome, zar ne?trosenje para i zamazivanje ociju navijacima!
LOPOVI NAPOLJE!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!!

Dimitrije

pre 18 godina

Sa Partizanom mi smo do smrti.
Zeko odlazi.
Ni Lazovoc ni Vukic mu nece pomoci da ostane tu gde je. Grobari treba da ostanu dostojni i da izdrze do keaja.

Gagas

pre 18 godina

Hvala Bogu!
Sad Zlezdo pazi se, Danko ima da vas busi kao svajcarski sir.
Uprava stedi pare za leto, zivi bili pa videli! Videcete, ovoga leta tresece se musema na stadion partizana!!!!
NEMOJ ZLEZDO SUZE LITI i TI CES PRVAK BITI
to CE BITI ONOG DANA KADA NEMA PARTIZANA !!!

Grobar_do_koske

pre 18 godina

I,sad Zeka verovatno ocekuje da skakucemo od srece,ma jok,NIKAD GORI TIM mismo imali , a sto se Rebera tice,pravog su nasli,nit smrdi,nit mirise,vazno je da cuti,dobrodosao Danko,UPRAVA NAPOLJE!!!

GLAS RAZUMA

pre 18 godina

Eto sada veselja: uzeli smo 5 miliona evra za Vukcevica i Emegharu, i pozajmili smo na tri meseca igraca koga smo pre dve godine prodali. Partizan nema punoletnog ofanzivnog veznog igraca u prolecnoj polusezoni. Postoji li poreska uprava u ovoj zemlji, da pita Zecevica gde za mesec dana odlete 4,6 miliona evra, ili ona jedino sluzi da trenira strogocu na Bogiju i njegovim pajtasima?

Dimitrije

pre 18 godina

Sa Partizanom mi smo do smrti.
Zeko odlazi.
Ni Lazovoc ni Vukic mu nece pomoci da ostane tu gde je. Grobari treba da ostanu dostojni i da izdrze do keaja.

pa sta?!

pre 18 godina

ni ovo niti bilo sta drugo ne moze da vrati prave grobare, kojima je stvarno stalo do Partizana, na stadion! Sta resavaju time sto pozajmljuju igrace na 6 meseci??!! mogu li oni da pomognu u kvalifikacijama za ligu sampiona? ipak je sve u tome, zar ne?trosenje para i zamazivanje ociju navijacima!
LOPOVI NAPOLJE!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!!

cika srdjan

pre 18 godina

Bravo Piksi! Eto nama jos jednog pojacanja. Verovatno jedan od najgorih igraca mlade reprezentacije u poslednjih par godina.

Gagas

pre 18 godina

Hvala Bogu!
Sad Zlezdo pazi se, Danko ima da vas busi kao svajcarski sir.
Uprava stedi pare za leto, zivi bili pa videli! Videcete, ovoga leta tresece se musema na stadion partizana!!!!
NEMOJ ZLEZDO SUZE LITI i TI CES PRVAK BITI
to CE BITI ONOG DANA KADA NEMA PARTIZANA !!!

alisa u zemlji čuda

pre 18 godina

E moje komšije šta reći naše pojačanje vrednije od vaših pet to nam je jedino i falilo dobar napadač, a vi ste kupili "sve" ali ste i dalje šuplji u odbrani dok je naša jača nego ikada, zato živi bili pa videli čija će biti titula!!!
Dobro nam došao Danko!!!
A što se tiče uprave i svih vas koji je pljujete pustite ljude da rade svoj posao nimalo nisu glupi jer po mom mišljenju trenutno boljih nema, pogledajte njihove poteze i pogledajte od komšija.Gde je do sada bio taj Suzuki dečko ima 29 godina i na kraju je svoje karijere, Milijaš treba mu još malo više pa da možemo da kažemo da je brz igrač za ove druge nisam nikad čula, zato moji Grobari više verujte, volite i cenite svoj tim i TITULA će opet biti NAŠA!!!

Grobar_do_koske

pre 18 godina

I,sad Zeka verovatno ocekuje da skakucemo od srece,ma jok,NIKAD GORI TIM mismo imali , a sto se Rebera tice,pravog su nasli,nit smrdi,nit mirise,vazno je da cuti,dobrodosao Danko,UPRAVA NAPOLJE!!!

Lale

pre 18 godina

i tako su zeka i bjeka ipak uspeli da nagovore danka da predje u partizan za 10.000 evra. posto ni slucajno nemaju nameru da plate vise ni jednog igraca.... znaci verovatno su ga kumili i molili a mozda je neko i suzu pustio.... pa ovi vole pare vise nego bilo ko na svetu....

ma neka svako stavi na papir crno na belo...lova od prodaje igraca u zadnje 3 godine + lova od lige sampiona - kupovina igraca = dobit preko 10 milion evra... i gde su to pare?

Grobar

pre 18 godina

Zeko gde su nestale pare od Vukcevica?
Pa vi niste normalni,dovodite igraca na 3 meseca! Slazem se da je Danko extra igrec,ali kad vec ne igra u Holandiji i Nemackoj,sto ga niste kupili?Nemate pare,a?
Pa gde su pare od igraca koje ste prodali u poslednje 2 godine,gde su pare od ulaznica za kup UEFA i ligu samiona?digli ste cene tih karata da sad mozete da kupte i lazovica i Vukica? U Zekinom i Bjekovicevom dzepu!!!
Grobari NECE odustati od bojkota!!!
Dzaba vam to sto je slobodan ulaz na stadion!
Uprava NAPOLJE!

bogi maestro

pre 18 godina

Mislim da je trebao da se dovede i igrac koji igra na sredini, volio bih da dodje Vukic, mnogo je kvalitetniji od Lazovica, ali se nadan da ce i on proraditi.Cak iako bi Reber kojeg cijenim, jer se vidi da je vec dosta toga uradio da promjeni i u timu i u igri, ukoliko se ne dovede dobar, provjereni stranac, ovaj tim na celu sa Reberom bi mogao da igra znacajnu ulogu jedino u Kupu Uefa.S obzirom na to kakva je reputacija ove uprave ne vjerujem da ce to uraditi i potpuno razumijem navijace.Sto se tice pojacanja koja su stigla u rupu,nista posebno i mislim da Partizan ne bi trebao da se puno plasi od cigana, koji su na najgore sudijsko ulizivanje dobili prvi derbi, kada je dosudio nepostojeci penal za cigane, a bojim se da ce sudije odigrati glavnu ulogu u ovoj mrtvoj trci za titulu.

stefan ns

pre 18 godina

Pa zasto za te pare nisu kupili mladog igraca na par sezona?Imamo puno talentovanih igraca koji bi jos vise zablistali u partizanu!Ovako kao socijalna ustanova za bivse igrace partizana,ko nezna gde ce dodji nazad kod cika zeke da ti nadje nesto i da se malo ogradi a ti u medjuvremenu igraj malo na jna! Kakvu ce afirmaciju lazovic da ima posle iganja u holandskom i nemackom prvenstvu, kad ode da igra pred praznim tribinama i po seoskim stadionima? Jos jedan los potez uprave i njenih celnika!

AHAHAAAA

pre 18 godina

AHAHAAAA....A SAD SE SVI ONI EXTRA REZULTATI FK MAKABI 5AH TIKVA-TIMOK-CRVENO-BELI KOMPLEX DA SE ZABORAVI ZATO STO JE STIGAO DANKO!!!EJ DANKO!!!ODMAH JE SVE LEPO...ODMAH JE TU TITULA...ODMAH SE LOZE DA CE DA NABUSE ZVEZDU(AHAHAHAAAAAA)...I TAKO...MISIJA POSLA...BOLJE BATALITE SVE I POCNITE DA GRICKATE KABLOVE....

Luka

pre 18 godina

E sada pamet u glavu decace, nadam se da nece da glumi zvezdu, jer ako se tako postavi imace puno problema sa Reberom. Konacno ce i Partizan imati sansu da se dostojno suprotstavi ZVezdi u derbiju, ili barem da neki gol.

cika srdjan

pre 18 godina

Ne znam cemu tolika frka oko dovodjenja ovog igraca. To je pojacanje u rangu Odite, ako ne i slabije. Taj nejaki i seniorskom fudbalu nedorasli, krhki deckic dao je svega 10-ak golova za Partizan, mozda 2-3 za fejenord i 3 za Leverkuzen (i to u kupu) za 5 sezona. Zvezdi naravno ni jedan. Cini se da je uprava Partizana potpuno izgubila kompas, a i svojim insistiranjem u medijima oko ovih pregovora povukla je za sobom i navijace.

grobari nish

pre 18 godina

Bravo Bjekovicu. Ovim potezom si zapusio usta svim nazovi navijacima Partizana koji se samo prave da su navijaci, a ovamo bojkotuju utakmice voljenog kluba. Bolje je sto nam se vratio Danko, nego da kupujemo potrosene Japance. Sa Dankom u spicu, smesi nam se titula, napad ce nam definitivno biti ubojitiji. Jos samo kad bi Zvone potpisao. Stefan Babovic-Danko Lazovic... ima li boljeg mladog tandema u Evropi. Pa posle neka neko kaze da Bjekovic i Zeka ne vode racuna o buducnosti naseg fudbala. Samo napred svim srcem smo mi Nislije uz vas!!!

sasa

pre 18 godina

ajde,ljudi,ne brinite.u svakom slucaju je titula nasa,igrao ovaj lazovic ili ne.po meni je vukic korisniji i bolji...ok,moze i bez njega....ganci su pukli u svakom slucaju... P A R T I Z A N 1! ! ! ! !

Toti

pre 18 godina

Svaki pravi navijac Partizana trebao bi da se obraduje vracanju Lazovica, pa makar na sest mjeseci. Takav nam je igrac nedostajao i sasvim sigurno da ce biti dobar u tandemu sa Radonjicem. Ne razumijem one koji kritikuju ovaj potez uprave. Koja je razlika izmedju igranja Lazovica u Partizanu do kraja ovog prvenstva i Zigica u CZ. Pa i Zigic ostaje u CZ isto toliko. Ne ocekuje neko valjda da mozemo dovesti nekog napadaca sa zvucnim imenom. Volio bih ja da mozemo ali to nije realno. Sada sigurno imamo vise sansi da se upustimo u odbranu sampionske titule i tome treba da se radujemo. Oni koji to ne zele neka i dalje kritikuju. Za njih vjerovatno ni Lazovic ne valja. Nisam siguran da to pisu navijaci Partizana.Oni koji vole Patizan navijace uvije za klub, bez obzira na rezultate i ko sjedi u upravi. E, druga je stvar sto su danas mnogi stavili u prvi plan svoj bojkot prema pojedincima koji vode klub, a u drugi plan stavili podrsku klubu. Evo ja navijam za nas klub bez obzira ko ga vodi iz jednog prostog razloga. Naime, niko mi ne moze garantovati da ce oni (ne znam koji) koji bi dosli umjesto ovih sadasnji bili bolji. Nisam siguran ni da su vodje navijaca najbolji i da njih ne treba menjati. Koliko smo utakmica igrali bez publike, koliko van Beograda i koliko smo kazni platili. Razmislite malo.

Sever boy

pre 18 godina

E mucenici jedni. Ovog invalida nece niko zivi u evropi a vi mu se radujete.
Pa vi ste zaboravili da mi imamo Zigu i ove polusezone. Misevi mi idemo u ligu sampiona i mi smo prvaci i mi uzimamo kup i naravno mi dobijamo tu tako nebitnu utakmicu - derbi.
O kako mi je drago sto se lozite i sto ste toliko operisani od blama. Vi grobari ste posebna misija sorta.
Zvezda zauvek, srbija!!!

Gabriel

pre 18 godina

Evo ga! Stigao je jos jedan siguran izvodjac jedenaesteraca u ekipu Partizana. Sada ce ostati isti prosek - 50% od ukupnog broja golova postgnuto je sa "bele tacke". Samo napred...

dzabe se nadate...

pre 18 godina

Daleko ste vi od bilo kojih uspeha grobari,a sigurno vam nece pomoci vasi propali bivsi igraci.
Kako ne shvatate,nisu oni dosli da pomognu vama,vec da pomognu sebi i svojim propalim karijerama!
Dok nova uprava ZVEZDE sa PIKSIJEM na celu,formira tim za buducnost i dovodi perspektivne igrace,
i tek ce dovoditi,ZECEVIC I BJEKOVIC po svaku cenu pokusavaju da uzmu titulu,
ali ona je uzasno daleko od vas ove sezone,osim ako vam ne budu svirali na svakoj utakmici po penal...
i jos jedna stvar,ako vec pricate o vasim uspesima,pogledajte malo ispod sta je pravi renome
VELIKOG EVROPSKOG KLUBA!!!
-USPESI CRVENE ZVEZDE U EVROPSKIM KUPOVIMA
56/57-POLUFINALE KES
57/58-1/4 finala KES
61/62-POLUFINALE KUP UEFA
62/63-1/4 finala KUP UEFA
69/70-1/8 finala KES
70/71-POLUFINALE KES
71/72-1/4 KUPA KUPOVA
72/73-1/8 finala KUP UEFA
73/74-1/4 finala KES
74/75-POLUFINALE KUP KUPOVA
76/77-1/8 finala KUP UEFA
77/78-1/8 finala KES
78/79-FINALE KUP UEFA
79/80-1/8 finala KUP UEFA
80/81-1/4 finala KES
81/82-1/4 finala KES
82/83-1/8 finala KUP KUPOVA
90/91-OSVAJACI KUPA EVROPSKIH SAMPIONA
91/92-OSVAJACI TOYOTA KUPA(SVETSKO KLUPSKO FINALE)
91/92-3. u 2.-oj FINALNOJ GRUPI KES(Preteca lige sampiona)
VASI DOMETI SU IPAK REALNO PETRZALKA I MACCABI PETARD TIKVA!!!

Brando

pre 18 godina

Pa kako ce sad opet da ode za par "dana", a da Zvezdi nije dao gol? Jako smo se uplasili ovog malog naduvanog Kragujevcanina, a decko jos razmislja o reprezentaciji!? Putuj igumane...
A sad su i igraca pozajmili Vozdovcu, post

Cvijo

pre 18 godina

Za sve one koji podrzavaju bojkot i pitaju gde su pare...
Ako je zimovanje za 50 osoba u Dubaiju dzabe, ajmo onda svi...A pripreme su dva puta godisnje... I hajde nek neko proba da placa 25 fizikalaca 365 dana u godini... Na brzaka sam racunao i dosao do cifre od 100.000E+neki porez... Pretpostavka je da su neki igraci partizana placeni vise od obicnih fizikalaca...

kora

pre 18 godina

@dzabe se nadate
a sta je to od 92??? Kako se raspala SFRJ nesto vam neide ili sta? 14 godina postite. Bandera vas napusta na ljeto. A sta cemo onda? Opet evropa? Prezimljavanje? uj uj uj... brate mi se nismo nista vise izbrukali od vas, padale su i kod vas petarde PSV i Zeniti i sta ti ja znam. Bilo pa proslo, neka nema veze, ali ejjj od 1992 od kad ste bili Sampioni Planete!!!! od tada pa do dana danasnjeg kao da vas je neko ukleo, niste u stanju da napravite NISTA, ali znas sta je NISTA? e bas to NISTA u evropi.

Ja kao Srbin bi volio da ste makar sad prezimili, ali eto... "neiskusni i smotani Vermez sa gomilom staraca i povratnika kojih niko nece" dogura da odigra 4 tekme u evropi na zimu, ejjj on sam vise nego vi za 14 godina!!!

Da je nama kriza to niko ne krije, ali da je i vama kriza to niko nece da prizna. Ali nama je od ljetos, ali vama brate od ljeta davne 1993. Pa ti vidi.

Ja vam zelim sve najbolje, ali nece biti lako momci, ni nama ni vama. Nije evropa ono sto je nekad bila, a nismo ni mi. Dok ne bude prosla privatizacija bice nama i Tikve i Zeniti.

Adam

pre 18 godina

ajde ZVEZDO uradi nesto po pitanju VUKICA, trebace nam taj igrac u nemackoj, a i nije bas toliko skup da ne mozemo da ga dovedemo

Kraj TIMOKA rastu TIKVE

pre 18 godina

Samo jedno objašnjenje za one grobare koji se pitaju gde su pare od prethodnih transfera. Šta vi mislite da vas 2/3(najmanje) prvoligaških timova već godinama pušta da pobedite za DŽABE. Pa, moraju i oni od nečeg da žive. Niste valjda tako naivni da verujete da STVARNO pobeđujete ?
Da li ste ikada razmišljali o činjenici da ste u poslednje 4 sezone bili 3 puta "šampioni", a istovremeno ste Zvezdi na svim zvaničnim (kup i prvenstvo) utakmicama dali ukupno 1(JEDAN) gol.
Nije vas valjda na svih 9 utakmica Jeknić sprečio da date još neki gol.

Srdjan Vrsac

pre 18 godina

Svaka cast Danku Lazovicu ali plasim se da oni hoce samo da nam zamazu oci.Pa da su hteli dali bi i tih 250 000 dolara za Vukica.Umesto toga prodaju Simona u tamo neki saturn,Emea u Rumuniju a kap koja je,bar kod mene,prelila casu jeste odlazak Nebojse Marinkovica na pozajmicu u Vozdovac!!!Pa dobro jos nisu vratili i Djordja Tomica pa kao oslanjamo se na mlade snage i na nasu nadaleko poznatu i priznatu skolu fudbala.Lazovicu zelim sve najbolje i neka zna da mu nismo zaboravili izjavu da su navijaci Fejenorda najbolji na svetu.PARTIZAN DO SMRTI!!!!!!!!!!SRDJAN VRSAC

Zika,Aleksinac

pre 18 godina

Pa ovde se i dalje mogu procitati svakojake gluposti!Danko,iako nije uspeo u inostranstvu,je igrac za sva ova pojacanja u rupi!Koju to ekipu prave cigani kada ce na leto otici svi koji nesto vrede,a od ovih pridoslih,cast milijasu nece se napraviti ni prosecna ekipa.Komsije shvatite da je Danko kapiten svim tim vasim nabedjenim zvezdicama u mladoj reprezentaciji,tako da ne brinete o nasoj ekipi na prolece.
A za upravu:gde je neki ofanzivni vezista,pa da li ste vi normalni da najboljeg igraca Marinkovica posaljete na pozajmicu!UPRAVA NAPOLJE!!!

ko mi mako sako?

pre 18 godina

... hhehehehe, svidja mi se ovaj "dzabe se nadate" .............. ;)

... samo kad bi malo prestao da zivi u proslosti i recimo promenio vek bio bi ko puslica.

... a mogao bi malo i da ostavlja komentare na vest o suzukiju "instant sushi fudbalskom magu" a da batali ove oronule grobare ;)

veco sipovo

pre 18 godina

ja ne znam dokad ce vise ovi sto se prave da su navijaci partizana da pljuju po upravi?Pogledajte malo kako komsije uzivaju u tome dok vi sramotite veliki PARTIZAN.Jel vi mislite da navijaci treba da bodre igrace ili upravu?Pa ja mislim igrace.Daj da napunimo Jug barem na derbiju jer je sramota da bude prazan dok se borimo za titulu.ZNATE ONU NASU:Prepreke nema da bodrimo voljeni tim,i radost i tugu mi delimo snjim.Sa JUGA se navija za tim koji je u crno belim dresovima a ne za uprvu!!!GROBARI SIPOVO!!!

grobar_nl

pre 18 godina

E STVARNO MI SMUCILE OVE CIGANSKE PROZIVKE.
CIGANI KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE.
VIDECEMO KO CE DA UZME TITULU.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!

UMRI ZVEZDO !!!!!!!!!!!!!!!

marko-delija

pre 18 godina

Ozbiljno sam razmisljao i mislim davise necu da citam komentare,barem ne dok se ne uvedu neka pravila a ne da najvece neznalice samaraju i pricaju gluposti!!Sad kao Danko Lazovic voli partizan?pa da voli nebi otisao sa 19 godina za pare i ne bi se sad vrato zato sto voli partizan nego zato sto ne moze nigde drugde da igra!Ovi potezi uprave partizana su ne logicni nista ne mogu postici sa tim titula je 70% na marakani i to ni 5 danka lazovica ne moze da promeni i ne zato sto je on los nego zato sto je zvezda dobra liga slaba i kraca za 2 kola!Sto se tice delija sto kazu da je danko najlosiji igrac mlade repke nek odma prestane da gleda i prati fudbal!Danko je odlican igrac koji nije uspeo zato sto je rano otisao zato sto nije imao ko da ga gura u fejnordu...on kada bi igrao zvezdu uz jos jednog odbrambenog harali bi ligom sampiona!ne moze sad neko da ocekuje da ce danko da vadi raspali partizan protiv jake zvezde koja ce biti jos jaca...i nemojte da se zavaravate da ce zeko da vrati pare :))

GLAS RAZUMA

pre 18 godina

Eto sada veselja: uzeli smo 5 miliona evra za Vukcevica i Emegharu, i pozajmili smo na tri meseca igraca koga smo pre dve godine prodali. Partizan nema punoletnog ofanzivnog veznog igraca u prolecnoj polusezoni. Postoji li poreska uprava u ovoj zemlji, da pita Zecevica gde za mesec dana odlete 4,6 miliona evra, ili ona jedino sluzi da trenira strogocu na Bogiju i njegovim pajtasima?

Dimitrije

pre 18 godina

Sa Partizanom mi smo do smrti.
Zeko odlazi.
Ni Lazovoc ni Vukic mu nece pomoci da ostane tu gde je. Grobari treba da ostanu dostojni i da izdrze do keaja.

pa sta?!

pre 18 godina

ni ovo niti bilo sta drugo ne moze da vrati prave grobare, kojima je stvarno stalo do Partizana, na stadion! Sta resavaju time sto pozajmljuju igrace na 6 meseci??!! mogu li oni da pomognu u kvalifikacijama za ligu sampiona? ipak je sve u tome, zar ne?trosenje para i zamazivanje ociju navijacima!
LOPOVI NAPOLJE!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!!

cika srdjan

pre 18 godina

Bravo Piksi! Eto nama jos jednog pojacanja. Verovatno jedan od najgorih igraca mlade reprezentacije u poslednjih par godina.

Gagas

pre 18 godina

Hvala Bogu!
Sad Zlezdo pazi se, Danko ima da vas busi kao svajcarski sir.
Uprava stedi pare za leto, zivi bili pa videli! Videcete, ovoga leta tresece se musema na stadion partizana!!!!
NEMOJ ZLEZDO SUZE LITI i TI CES PRVAK BITI
to CE BITI ONOG DANA KADA NEMA PARTIZANA !!!

alisa u zemlji čuda

pre 18 godina

E moje komšije šta reći naše pojačanje vrednije od vaših pet to nam je jedino i falilo dobar napadač, a vi ste kupili "sve" ali ste i dalje šuplji u odbrani dok je naša jača nego ikada, zato živi bili pa videli čija će biti titula!!!
Dobro nam došao Danko!!!
A što se tiče uprave i svih vas koji je pljujete pustite ljude da rade svoj posao nimalo nisu glupi jer po mom mišljenju trenutno boljih nema, pogledajte njihove poteze i pogledajte od komšija.Gde je do sada bio taj Suzuki dečko ima 29 godina i na kraju je svoje karijere, Milijaš treba mu još malo više pa da možemo da kažemo da je brz igrač za ove druge nisam nikad čula, zato moji Grobari više verujte, volite i cenite svoj tim i TITULA će opet biti NAŠA!!!

Grobar_do_koske

pre 18 godina

I,sad Zeka verovatno ocekuje da skakucemo od srece,ma jok,NIKAD GORI TIM mismo imali , a sto se Rebera tice,pravog su nasli,nit smrdi,nit mirise,vazno je da cuti,dobrodosao Danko,UPRAVA NAPOLJE!!!

Lale

pre 18 godina

i tako su zeka i bjeka ipak uspeli da nagovore danka da predje u partizan za 10.000 evra. posto ni slucajno nemaju nameru da plate vise ni jednog igraca.... znaci verovatno su ga kumili i molili a mozda je neko i suzu pustio.... pa ovi vole pare vise nego bilo ko na svetu....

ma neka svako stavi na papir crno na belo...lova od prodaje igraca u zadnje 3 godine + lova od lige sampiona - kupovina igraca = dobit preko 10 milion evra... i gde su to pare?

Grobar

pre 18 godina

Zeko gde su nestale pare od Vukcevica?
Pa vi niste normalni,dovodite igraca na 3 meseca! Slazem se da je Danko extra igrec,ali kad vec ne igra u Holandiji i Nemackoj,sto ga niste kupili?Nemate pare,a?
Pa gde su pare od igraca koje ste prodali u poslednje 2 godine,gde su pare od ulaznica za kup UEFA i ligu samiona?digli ste cene tih karata da sad mozete da kupte i lazovica i Vukica? U Zekinom i Bjekovicevom dzepu!!!
Grobari NECE odustati od bojkota!!!
Dzaba vam to sto je slobodan ulaz na stadion!
Uprava NAPOLJE!

bogi maestro

pre 18 godina

Mislim da je trebao da se dovede i igrac koji igra na sredini, volio bih da dodje Vukic, mnogo je kvalitetniji od Lazovica, ali se nadan da ce i on proraditi.Cak iako bi Reber kojeg cijenim, jer se vidi da je vec dosta toga uradio da promjeni i u timu i u igri, ukoliko se ne dovede dobar, provjereni stranac, ovaj tim na celu sa Reberom bi mogao da igra znacajnu ulogu jedino u Kupu Uefa.S obzirom na to kakva je reputacija ove uprave ne vjerujem da ce to uraditi i potpuno razumijem navijace.Sto se tice pojacanja koja su stigla u rupu,nista posebno i mislim da Partizan ne bi trebao da se puno plasi od cigana, koji su na najgore sudijsko ulizivanje dobili prvi derbi, kada je dosudio nepostojeci penal za cigane, a bojim se da ce sudije odigrati glavnu ulogu u ovoj mrtvoj trci za titulu.

stefan ns

pre 18 godina

Pa zasto za te pare nisu kupili mladog igraca na par sezona?Imamo puno talentovanih igraca koji bi jos vise zablistali u partizanu!Ovako kao socijalna ustanova za bivse igrace partizana,ko nezna gde ce dodji nazad kod cika zeke da ti nadje nesto i da se malo ogradi a ti u medjuvremenu igraj malo na jna! Kakvu ce afirmaciju lazovic da ima posle iganja u holandskom i nemackom prvenstvu, kad ode da igra pred praznim tribinama i po seoskim stadionima? Jos jedan los potez uprave i njenih celnika!

AHAHAAAA

pre 18 godina

AHAHAAAA....A SAD SE SVI ONI EXTRA REZULTATI FK MAKABI 5AH TIKVA-TIMOK-CRVENO-BELI KOMPLEX DA SE ZABORAVI ZATO STO JE STIGAO DANKO!!!EJ DANKO!!!ODMAH JE SVE LEPO...ODMAH JE TU TITULA...ODMAH SE LOZE DA CE DA NABUSE ZVEZDU(AHAHAHAAAAAA)...I TAKO...MISIJA POSLA...BOLJE BATALITE SVE I POCNITE DA GRICKATE KABLOVE....

Luka

pre 18 godina

E sada pamet u glavu decace, nadam se da nece da glumi zvezdu, jer ako se tako postavi imace puno problema sa Reberom. Konacno ce i Partizan imati sansu da se dostojno suprotstavi ZVezdi u derbiju, ili barem da neki gol.

cika srdjan

pre 18 godina

Ne znam cemu tolika frka oko dovodjenja ovog igraca. To je pojacanje u rangu Odite, ako ne i slabije. Taj nejaki i seniorskom fudbalu nedorasli, krhki deckic dao je svega 10-ak golova za Partizan, mozda 2-3 za fejenord i 3 za Leverkuzen (i to u kupu) za 5 sezona. Zvezdi naravno ni jedan. Cini se da je uprava Partizana potpuno izgubila kompas, a i svojim insistiranjem u medijima oko ovih pregovora povukla je za sobom i navijace.

grobari nish

pre 18 godina

Bravo Bjekovicu. Ovim potezom si zapusio usta svim nazovi navijacima Partizana koji se samo prave da su navijaci, a ovamo bojkotuju utakmice voljenog kluba. Bolje je sto nam se vratio Danko, nego da kupujemo potrosene Japance. Sa Dankom u spicu, smesi nam se titula, napad ce nam definitivno biti ubojitiji. Jos samo kad bi Zvone potpisao. Stefan Babovic-Danko Lazovic... ima li boljeg mladog tandema u Evropi. Pa posle neka neko kaze da Bjekovic i Zeka ne vode racuna o buducnosti naseg fudbala. Samo napred svim srcem smo mi Nislije uz vas!!!

sasa

pre 18 godina

ajde,ljudi,ne brinite.u svakom slucaju je titula nasa,igrao ovaj lazovic ili ne.po meni je vukic korisniji i bolji...ok,moze i bez njega....ganci su pukli u svakom slucaju... P A R T I Z A N 1! ! ! ! !

Toti

pre 18 godina

Svaki pravi navijac Partizana trebao bi da se obraduje vracanju Lazovica, pa makar na sest mjeseci. Takav nam je igrac nedostajao i sasvim sigurno da ce biti dobar u tandemu sa Radonjicem. Ne razumijem one koji kritikuju ovaj potez uprave. Koja je razlika izmedju igranja Lazovica u Partizanu do kraja ovog prvenstva i Zigica u CZ. Pa i Zigic ostaje u CZ isto toliko. Ne ocekuje neko valjda da mozemo dovesti nekog napadaca sa zvucnim imenom. Volio bih ja da mozemo ali to nije realno. Sada sigurno imamo vise sansi da se upustimo u odbranu sampionske titule i tome treba da se radujemo. Oni koji to ne zele neka i dalje kritikuju. Za njih vjerovatno ni Lazovic ne valja. Nisam siguran da to pisu navijaci Partizana.Oni koji vole Patizan navijace uvije za klub, bez obzira na rezultate i ko sjedi u upravi. E, druga je stvar sto su danas mnogi stavili u prvi plan svoj bojkot prema pojedincima koji vode klub, a u drugi plan stavili podrsku klubu. Evo ja navijam za nas klub bez obzira ko ga vodi iz jednog prostog razloga. Naime, niko mi ne moze garantovati da ce oni (ne znam koji) koji bi dosli umjesto ovih sadasnji bili bolji. Nisam siguran ni da su vodje navijaca najbolji i da njih ne treba menjati. Koliko smo utakmica igrali bez publike, koliko van Beograda i koliko smo kazni platili. Razmislite malo.

Sever boy

pre 18 godina

E mucenici jedni. Ovog invalida nece niko zivi u evropi a vi mu se radujete.
Pa vi ste zaboravili da mi imamo Zigu i ove polusezone. Misevi mi idemo u ligu sampiona i mi smo prvaci i mi uzimamo kup i naravno mi dobijamo tu tako nebitnu utakmicu - derbi.
O kako mi je drago sto se lozite i sto ste toliko operisani od blama. Vi grobari ste posebna misija sorta.
Zvezda zauvek, srbija!!!

Gabriel

pre 18 godina

Evo ga! Stigao je jos jedan siguran izvodjac jedenaesteraca u ekipu Partizana. Sada ce ostati isti prosek - 50% od ukupnog broja golova postgnuto je sa "bele tacke". Samo napred...

dzabe se nadate...

pre 18 godina

Daleko ste vi od bilo kojih uspeha grobari,a sigurno vam nece pomoci vasi propali bivsi igraci.
Kako ne shvatate,nisu oni dosli da pomognu vama,vec da pomognu sebi i svojim propalim karijerama!
Dok nova uprava ZVEZDE sa PIKSIJEM na celu,formira tim za buducnost i dovodi perspektivne igrace,
i tek ce dovoditi,ZECEVIC I BJEKOVIC po svaku cenu pokusavaju da uzmu titulu,
ali ona je uzasno daleko od vas ove sezone,osim ako vam ne budu svirali na svakoj utakmici po penal...
i jos jedna stvar,ako vec pricate o vasim uspesima,pogledajte malo ispod sta je pravi renome
VELIKOG EVROPSKOG KLUBA!!!
-USPESI CRVENE ZVEZDE U EVROPSKIM KUPOVIMA
56/57-POLUFINALE KES
57/58-1/4 finala KES
61/62-POLUFINALE KUP UEFA
62/63-1/4 finala KUP UEFA
69/70-1/8 finala KES
70/71-POLUFINALE KES
71/72-1/4 KUPA KUPOVA
72/73-1/8 finala KUP UEFA
73/74-1/4 finala KES
74/75-POLUFINALE KUP KUPOVA
76/77-1/8 finala KUP UEFA
77/78-1/8 finala KES
78/79-FINALE KUP UEFA
79/80-1/8 finala KUP UEFA
80/81-1/4 finala KES
81/82-1/4 finala KES
82/83-1/8 finala KUP KUPOVA
90/91-OSVAJACI KUPA EVROPSKIH SAMPIONA
91/92-OSVAJACI TOYOTA KUPA(SVETSKO KLUPSKO FINALE)
91/92-3. u 2.-oj FINALNOJ GRUPI KES(Preteca lige sampiona)
VASI DOMETI SU IPAK REALNO PETRZALKA I MACCABI PETARD TIKVA!!!

Brando

pre 18 godina

Pa kako ce sad opet da ode za par "dana", a da Zvezdi nije dao gol? Jako smo se uplasili ovog malog naduvanog Kragujevcanina, a decko jos razmislja o reprezentaciji!? Putuj igumane...
A sad su i igraca pozajmili Vozdovcu, post

Cvijo

pre 18 godina

Za sve one koji podrzavaju bojkot i pitaju gde su pare...
Ako je zimovanje za 50 osoba u Dubaiju dzabe, ajmo onda svi...A pripreme su dva puta godisnje... I hajde nek neko proba da placa 25 fizikalaca 365 dana u godini... Na brzaka sam racunao i dosao do cifre od 100.000E+neki porez... Pretpostavka je da su neki igraci partizana placeni vise od obicnih fizikalaca...

kora

pre 18 godina

@dzabe se nadate
a sta je to od 92??? Kako se raspala SFRJ nesto vam neide ili sta? 14 godina postite. Bandera vas napusta na ljeto. A sta cemo onda? Opet evropa? Prezimljavanje? uj uj uj... brate mi se nismo nista vise izbrukali od vas, padale su i kod vas petarde PSV i Zeniti i sta ti ja znam. Bilo pa proslo, neka nema veze, ali ejjj od 1992 od kad ste bili Sampioni Planete!!!! od tada pa do dana danasnjeg kao da vas je neko ukleo, niste u stanju da napravite NISTA, ali znas sta je NISTA? e bas to NISTA u evropi.

Ja kao Srbin bi volio da ste makar sad prezimili, ali eto... "neiskusni i smotani Vermez sa gomilom staraca i povratnika kojih niko nece" dogura da odigra 4 tekme u evropi na zimu, ejjj on sam vise nego vi za 14 godina!!!

Da je nama kriza to niko ne krije, ali da je i vama kriza to niko nece da prizna. Ali nama je od ljetos, ali vama brate od ljeta davne 1993. Pa ti vidi.

Ja vam zelim sve najbolje, ali nece biti lako momci, ni nama ni vama. Nije evropa ono sto je nekad bila, a nismo ni mi. Dok ne bude prosla privatizacija bice nama i Tikve i Zeniti.

Adam

pre 18 godina

ajde ZVEZDO uradi nesto po pitanju VUKICA, trebace nam taj igrac u nemackoj, a i nije bas toliko skup da ne mozemo da ga dovedemo

Kraj TIMOKA rastu TIKVE

pre 18 godina

Samo jedno objašnjenje za one grobare koji se pitaju gde su pare od prethodnih transfera. Šta vi mislite da vas 2/3(najmanje) prvoligaških timova već godinama pušta da pobedite za DŽABE. Pa, moraju i oni od nečeg da žive. Niste valjda tako naivni da verujete da STVARNO pobeđujete ?
Da li ste ikada razmišljali o činjenici da ste u poslednje 4 sezone bili 3 puta "šampioni", a istovremeno ste Zvezdi na svim zvaničnim (kup i prvenstvo) utakmicama dali ukupno 1(JEDAN) gol.
Nije vas valjda na svih 9 utakmica Jeknić sprečio da date još neki gol.

Srdjan Vrsac

pre 18 godina

Svaka cast Danku Lazovicu ali plasim se da oni hoce samo da nam zamazu oci.Pa da su hteli dali bi i tih 250 000 dolara za Vukica.Umesto toga prodaju Simona u tamo neki saturn,Emea u Rumuniju a kap koja je,bar kod mene,prelila casu jeste odlazak Nebojse Marinkovica na pozajmicu u Vozdovac!!!Pa dobro jos nisu vratili i Djordja Tomica pa kao oslanjamo se na mlade snage i na nasu nadaleko poznatu i priznatu skolu fudbala.Lazovicu zelim sve najbolje i neka zna da mu nismo zaboravili izjavu da su navijaci Fejenorda najbolji na svetu.PARTIZAN DO SMRTI!!!!!!!!!!SRDJAN VRSAC

Zika,Aleksinac

pre 18 godina

Pa ovde se i dalje mogu procitati svakojake gluposti!Danko,iako nije uspeo u inostranstvu,je igrac za sva ova pojacanja u rupi!Koju to ekipu prave cigani kada ce na leto otici svi koji nesto vrede,a od ovih pridoslih,cast milijasu nece se napraviti ni prosecna ekipa.Komsije shvatite da je Danko kapiten svim tim vasim nabedjenim zvezdicama u mladoj reprezentaciji,tako da ne brinete o nasoj ekipi na prolece.
A za upravu:gde je neki ofanzivni vezista,pa da li ste vi normalni da najboljeg igraca Marinkovica posaljete na pozajmicu!UPRAVA NAPOLJE!!!

ko mi mako sako?

pre 18 godina

... hhehehehe, svidja mi se ovaj "dzabe se nadate" .............. ;)

... samo kad bi malo prestao da zivi u proslosti i recimo promenio vek bio bi ko puslica.

... a mogao bi malo i da ostavlja komentare na vest o suzukiju "instant sushi fudbalskom magu" a da batali ove oronule grobare ;)

veco sipovo

pre 18 godina

ja ne znam dokad ce vise ovi sto se prave da su navijaci partizana da pljuju po upravi?Pogledajte malo kako komsije uzivaju u tome dok vi sramotite veliki PARTIZAN.Jel vi mislite da navijaci treba da bodre igrace ili upravu?Pa ja mislim igrace.Daj da napunimo Jug barem na derbiju jer je sramota da bude prazan dok se borimo za titulu.ZNATE ONU NASU:Prepreke nema da bodrimo voljeni tim,i radost i tugu mi delimo snjim.Sa JUGA se navija za tim koji je u crno belim dresovima a ne za uprvu!!!GROBARI SIPOVO!!!

grobar_nl

pre 18 godina

E STVARNO MI SMUCILE OVE CIGANSKE PROZIVKE.
CIGANI KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE.
VIDECEMO KO CE DA UZME TITULU.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!

UMRI ZVEZDO !!!!!!!!!!!!!!!

marko-delija

pre 18 godina

Ozbiljno sam razmisljao i mislim davise necu da citam komentare,barem ne dok se ne uvedu neka pravila a ne da najvece neznalice samaraju i pricaju gluposti!!Sad kao Danko Lazovic voli partizan?pa da voli nebi otisao sa 19 godina za pare i ne bi se sad vrato zato sto voli partizan nego zato sto ne moze nigde drugde da igra!Ovi potezi uprave partizana su ne logicni nista ne mogu postici sa tim titula je 70% na marakani i to ni 5 danka lazovica ne moze da promeni i ne zato sto je on los nego zato sto je zvezda dobra liga slaba i kraca za 2 kola!Sto se tice delija sto kazu da je danko najlosiji igrac mlade repke nek odma prestane da gleda i prati fudbal!Danko je odlican igrac koji nije uspeo zato sto je rano otisao zato sto nije imao ko da ga gura u fejnordu...on kada bi igrao zvezdu uz jos jednog odbrambenog harali bi ligom sampiona!ne moze sad neko da ocekuje da ce danko da vadi raspali partizan protiv jake zvezde koja ce biti jos jaca...i nemojte da se zavaravate da ce zeko da vrati pare :))