Petak, 14.05.2021.

12:36

Đoković i Cicipas zvanično pomereni za subotu

Novak Đoković i Stefanos Cicipas svoj meč četvrtfinala na Mastersu u Rimu nastaviće u subotu.

Izvor: Z.K.

Ðokoviæ i Cicipas zvanièno pomereni za subotu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

simpo

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.
(Rac, 14. maj 2021 20:33

Pa mastersi su najbolji trening za GS turnire. Ne možeš na GS bez nekoliko jakih mečeva pre njega.
(Mali Hijavata, 14. maj 2021 21:02)
Zato je Winbldon osvajao nekoliko puta bez ijednog pripremnog meča

meda

pre 2 godine

Đokoviću dizanje forme sporo ide ovaj put. Ako izgubi sutra moraće da igra i Beograd da doda par mečeva. Takođe prva nedelja RGa je za dizanje forme takođe.
Ali gledano istorijski kad se ovoliko muči da podigne formu obično nema ništa od slema.

Sarkazam

pre 2 godine

@Klub 20
Za one koji imaju najvise nedelja na prvom mestu, sve grand slamove u jednoj kalendarskoj godini i osvojene sve masters 100 turnire (dva puta) nema klubova, jer clansto je samo jedan igrac: najveci neponovljivi No1e

Ivan

pre 2 godine

Saborci, blizu smo cilja. Veoma blizu. Izgleda da nema nista od novog clana jos dugo dugo godina. Samo da ostane tako i mirni smo.
(Klub 20, 14. maj 2021 21:00)

Sta je klub 20? Ovi su u stanju da izmisle neke klubove koji su bitni kao semafor u GTA u tenisu, samo da bi diskreditovali Djokovica.

Nikol Dz Femija

pre 2 godine

Nema potrebe da se nervira niko jer Novak je prvi i odličan.

Zapad ne odustaje - nikad.Slučaj i inače ne postoji.

Mediji forsiraju nešto ili nekog po direktivama.

Novak je uzeo Garos i to je to.

Ana je voljena od Zapada i ovde obožavana i veličana A IMA JEDAN JEDINI GAROS i još dva finala.

JELENA ima 1 finale singla i kedan Vimbldon mix.

NOVAK IMA SVA ČETIRI SLEMA U NIZU I 18 GS !!

Jedan Lendl nema ni jedan Vimbldon. Borg nema ni jedan AO. Beker nema Garos. Žistin Enan i Monika nemaju Vimbldon. Venus nema ni jedan Garos .
A velika Šarapova koja je sama oo sebi veliki brend ima samo i samo 5 gs titula a od detinjstva se spremala bar za 15 !!

Neverovatno je da se ovde puste komentari u kojima se likuje kada Novak gubi. Jedini Srbin na tako ubedljivo prvom mestu od inače malog broja srpskog stanovništva.
Tužno da se navija za nekog Španca a mnogo je Španaca u vrhu raznih sportova, mnogo je Nemaca među najboljima a Novak je jedan i ko je jos od srpskih sportista prvi, uopšte prvi !! I još se jave ovde i komentar im se pusti u Srbiji a pišu protiv Novaka - kako god da igra a prvi je prvi i prvi.

Srećno Novakum

Sarkazam

pre 2 godine

ATP pod hitno mora da zahteva da svaki turnir 500 i 1000 imaju makar jedan pokriven teren. Generacije koje dolaze naprosto nemaju volje ni vremena da se mrcvare da gledaju jedan meč pola sata pa da čekaju u nedogled dok pada kiša. Tenis je ionako sport "starih" gledalaca, mladi će se otudjiti, neće imati ko više da gleda maratone od 4 ili 5h (čak i bez kiše).
(Dosadnjaković, 14. maj 2021 16:02)
Mladi treba da se bave sportom a ne da ga gledaju

JH-P

pre 2 godine

Saborci, blizu smo cilja. Veoma blizu. Izgleda da nema nista od novog clana jos dugo dugo godina. Samo da ostane tako i mirni smo.
(Klub 20, 14. maj 2021 21:00)

LOL! Ako je to vasa glavna opsesija, onda ne treba trositi bilo kakve reci. Kol'ko se secam, to ste isto govorili za Noleta tokom ovogodisnjeg Australian Opena, pa se posle toga niste javljali ko zna koliko meseci.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.
(Rac, 14. maj 2021 20:33

Pa mastersi su najbolji trening za GS turnire. Ne možeš na GS bez nekoliko jakih mečeva pre njega.

Gospodin

pre 2 godine

Nastavak sutra, nadam se preokretu i da će igrati drugi meč dana nažalost možda je bolje tako. Sutra neće biti kiše hvala Bogu. Idemo Novače uz tebe i kad gubiš.

Bl

pre 2 godine

Možda griješim, ali mi se čini da su nekad mečeve prekidali čim počne kiša. Danas, kao i u meču Đoković-Fric,kiša je pravo padala (nije samo malo proškapala), ali niko ne haje. Da li to sad šljaka drukčije reaguje na vodu? Za tenisere ih, očigledno nije briga, kao ni za djecu- skupljače loptica na terenu. Publika može otići kad god hoće i ako se nešto bitno ne promjeni u tenisu, publike neće biti ni kad korona mine.
Što se tiče Đokovića, stvarno treba bataliti šljaku. Samo Rolan Garos, jer je GS.

Rac

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.

Asteriks

pre 2 godine

Nema tenisa danas,tako da se definitivno moze reci da je turnir potpuno unisten...Novak i Cicipas sjutra moraju da igraju mec,a sta tek reci za Rubljova i Sonega koji nisu ni pocinjali svoj mec....Mogu misliti na primer Rubljov kako ce uopste igrati 2 meca u jednom danu....Najpostenije bi bilo u ovoj situaciji odloziti finale za Ponedeljak.

nikola

pre 2 godine

On bre glumi nekog planinara umesto da trenira fizicku snagu, nemoze da odigra jedan gem u turbo ritmu a da mu onda sledeci ne bude jezik do pupka, i naravno taj gem onda gubi, kako to ljudi ne vide, ovakvi uslovi ce biti i na RG, neznam sta ocekuje, nema titule bez konkretne snage i kondicije, dzabe sve, i nemogu biti idealni uslovi njemu po volji, svima je isto.

djordje

pre 2 godine

Ovde niko očigledno nije gledao meč, Đoković igra sasvim solidno, a Cicipas odlično, uz to je imao malo sreće u pravim trenucima i vodi 1:0.

x

pre 2 godine

Da bi nešto napravio na RG mora da odigra što više mečeva sa ozbiljnim protivnicima. Tako se ulazi u takmičarski ritam i kondiciju
(Filip, 14. maj 2021 15:41)

Pa dovoljno je već odigrao. Danas igra bolje od Cicipasa, podigao je nivo igre taman za početak RG.To što nije imao strpljenja i sreće sa brejk loptama, nema veze... Taman će se sve složiti na RG.

Robert

pre 2 godine

Tsitsipas je uzeo masters u Monte Carlu, knap izgubio finale od Nadala u Barceloni, dobro igrao u Madridu...tako da nije nikakvo iznenađenje da ovako dobro izgleda danas protiv Novaka.
(Spectator, 14. maj 2021 19:45)

Sudeći prema top komentarima na današnju vest "Nadam se da ću biti pravi izazov za Novaka", ovo jeste veliko izneneđenje. Odite na vest pa pogledajte i sami.

Srbin

pre 2 godine

Novaku ne odgovaraju teski uslovi generalno a posebno na sljaci, sto je hladnije, posebno ako kisa pada ili ako duva jak vetar, loptice su teske, uslovi spori, Novak nema snagu da probije protivnika...Cak i ako analizirate njegove poraze na sljaci u zadnje vreme sve su bili takvi uslovi. Ali nema to veze za ovaj RG je samo vazno da ga Nadal ne osvoji a posle Nole ceka sansu na VB i US openu....

Bane

pre 2 godine

Ako se setimo njihovog meča na RG Tsitsipas je posle dva seta zaostatka izjednačio i povredio se. Novak je bio gotov. Peti set je dobio Novak ali ovaj drugi nije mogao da hoda. Da se nije povredio sigurno bi ga Tsitsipas dobio. Snažniji je i mladji dosta od Novaka. Novak nema šanse sa njim na šljaci. Pogotovo ne sada. Na betonu ili travi to je već druga priča

NF-Z

pre 2 godine

Od svih igraca koji su ostali na turniru (u 1/4 finalu i 1/2 finalu), najviše će od ovoga profitirati Nadal. To je jasno kao dan. Gorostas Opelka protiv njega nema šta da traži (osim da se upiše na semaforu), dok će ga u finalu čekati istrošeni protivnik koji će u subotu morati da igra dva puta.

ciciban

pre 2 godine

Novak ima dva problema. Jedan je njegova želja da osvaja GS i a drugi želja njegove porodice a i njega samog da dosta vremena provode zajedno. To je nespojivo i nemoguće. Hoćeš ovo drugo trpi tenis. Manje se trenira. Njegova karijera još par godina a onda će imati svo vreme sveta za porodicu. Supruga bi najsretnija bila da Novak završi karijeru

ultrasrbin

pre 2 godine

(ccc, 14. maj 2021 18:52)

Malo si preterao. NN lice, a kako je to NN lice stiglo u polufinale.
Koja je logika da Zverev igra danas sa Nadalom koji je mec juce zavrsio pre njega, a obojica pre Novaka koji je juce zavrsio u 10.
Sta su hteli da postignu?
Da se Novak sto vise odmori ili da ga gurnu u subotu zbog kise?

zex

pre 2 godine

Odakle vam to da Novak nema snagu? Fizicki je odlican ima jaci servis nego ranije jace udarce.Novak ima mentalne probleme kada lose udje u mec i kada igra protiv igraca nalik njemu, protiv udaraca koji stize sve a stize zato sto Novak igra na 50% mogucnosti jer nema hrabrosti da napadne i da udara ravno i gadja uglove, ovako samo namesta rivalu zicere a svoje sanse ne koristi.Eto dodju dani kada je on u losoj mentalnoj formi, nije vazno hoce li pobediti vazno je kako dalje.Nema on fizickih problema.

Splavar

pre 2 godine

...Kiša možda jeste "spasla" Đokovića jer nije igrao dobro u petak, ali bi mogao da ima problema zbog nastavka turnira...

Objektivno izvestavanje, nema sta. Covek gubi, o ovi ga vec vide u nastavku turnira. Dajte malo realnosti i kredita protivnicima koji ga sve cesce pobedjuju, umesto sto konstantno drvite o “najboljem teniseru sveta” bez obzira na cinjenicu da su dva aktivna igraca ispred njega

drvobradi

pre 2 godine

Nije bas za poredjenje, ali 'ajd. Kad sam imao 22g, igramo basket, nebitno mi je bilo da li se hladim ili ne, lako sam se pokretao, maltene bez zagrevanja. Posle 30te, jedan izgubis, jos i nekako se ponovo zagrejes, ako se hladis posle druge izgubljene, nema sanse ponovo da igras. Mozes samo da se povredis.

ccc

pre 2 godine

ultrasrbin
Van top 100 sto znaci da jeste nn lice, pruznaj (i svi tvoji istomisljenici) da pre AO nisi cuo za njega, i da je kojim slucajem Nadalu pao neko takav, bila bi nevidjena svetska zavera protivu Djokovica (jer je zavera i kad Nadal igra sa nekim van 10) ovako nikom nista, to se nije ni spomenulo nego se slavila jelte velika pobeda. Kako je stigao do polufinala? Stigao je tako sto u tom delu zreba su stavili sve same tenisere van forme i ocekivalo se da ce da ispadnu pre meca sa Djokovicem. A ni taj dan odmora vise se ne spominje nego kukate za jedan sat vise sto bi Nadal sada imao. I uopste niste pomislili da je mozda zavera protivu Nadala sto su ga stavili da igra pre Djokovica kada je juce igrao 3 ipo sata iscrpljujuci mec dok je Djokovic igrao sa gle cuda rekreativcem (da ne kazem opet nn licem) Fokinom?

Nije tačno !! ..

pre 2 godine

Nije prijatelju dragi , nego je fizika u pitanju , godine ga polako sustižu ..

Ne može više prijatelju , da igra , na najzahtevnijoj podlozi , kao nekada ..

Jevdja

pre 2 godine

Ja ne znam što sw opterećujete pa nek izgubi pa šta neka gleda grend slemove on nema više snage kao pre neka se skoncetriše na rolan garos.

tegi limar

pre 2 godine

djokovic nema kondicije, vidi se da ne trenira dovoljno. Dusa mu u nosu posle malo jace razmene a onda krece da se frustrira i salje drop sotove

Kaiser

pre 2 godine

Novak je od AO ukupno odigrao 5+3 meča i nigde nije prošao treće kolo. Nedovoljno da bi se sa optimizmom koji on ima otišlo na RG. Propustio dva važna turnira da udje u takmičarsku formu. Ništa dobro pred RG. Fizički nespreman. Nema njegovog stručnog štaba. Nervozan

Bojan

pre 2 godine

Novak nezainteresovan. Odgledah kraj prvog seta i to mi je utisak. Kao da igra trening mec. Za njega to verovatno jeste. Odoh da radim nesto pametnije.

JPR24

pre 2 godine

Znalo se za kišu još juče ! Ovo je obican cirkus ! Kao da nisu mogli da igraju pre podne kao juče a ?? Verovatno TV prava na saturnu i okolini...

zex

pre 2 godine

Svaka cast grku.Do sada je bio bolji taman onoliko koliko je Djokovic u podsvjesti imao strah od pibede.Nole ima formu samo to jos malo treba izbrusiti na beogradskom turniru.
Rafa nece osvojiti RG.Najvece sanse imaju Djokovic,Zverev i Tim.

NikolaBB

pre 2 godine

Ne zna se ko je danas gore koristio brejk šanse, dal Zverev ili Novak.. Bukvalno u svakom servis gemu protivnika su imali barem po jednu priliku. Da su bar 30% iskoristili eto njih u polufinalu sa pola gasa. I nikako mi ne ide u glavu zašto Novak uporno forsira da prvi servira kad po pravilu ulazi u meč raštimovan i olako daje protivniku prednost od samog starta koju posle mora da juri kroz set. A što se tiče termina to je tek posebna filozofija. Koliko je samo puta Novak kroz karijeru bio oštećen naročito protiv Nadala na šljaci. Kada je morao da igra po kiši ili bez dana odmora dok po pravilu nadopingovani uvek izbegne te probleme. Previše puta se to dešavalo da bi bila slučajnost.. Na taj način su mu ukradena sigurno bar 2 Roland Garrosa..

Stefan

pre 2 godine

Zaista je razlika u Novakovoj igri kad igra na GS i kad igra na ostalim turnirima ogromna. Posledjih godina se stvarno vidi da su samo GS turniri biti. Zapne na nekom Mastersu i tjt.
Zaista je nezahvalano suditi u kakvoj je formi, ali isto tako mislim da covjek kobi je osvojio 18 GS, i 80+ titula ukupno zna bolje od svih nas koji ostavljamo komentare.

miodrag

pre 2 godine

Bez prave zelje i motiva sa taktiziranjem koje je potpuno besmisleno, ovo je sve vrlo ocekivano. Posle obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu Novak se izduvao. Samo se bojim da ovo ne postane hronicno. Igras sve turnire i pobedjujes ako si najbolji ili obesi reket o klin, nemoj da budes drugi Starac Foco koga sada svi mlate, sramota je.

Pokušavam da mislim!

pre 2 godine

Je li taj krov toliko vredan?Ne treba davati dozvolu da organizuje turnir ko nema krova.Maltretirate gledaoce 5 sati zbog tog krova.Možete ga za 1 mil.evra napraviti,ne mora se pomerati,imate teren do terena otkriveni i pokriveni.

igor

pre 2 godine

U ovakvim nenormalnim vremenskim uslovima, gde se stalno igra
pod kišom, Cicipas se bolje snalazi, Nole više greši i to je to.
Ne treba još da rizikuje neku povredu,već se skoncentriše na Rolan
Garos gde će se igrati u normalnim uslovima jer postoji i krov.
Dakle, bitan je Rolan Garos, a ne ovaj cirkus pod kišom.

goblin

pre 2 godine

Iritantni Cicipas je najbolji igrač mlađe generacije.Ima sve,sjajan servis, dobar bekend i u ovom trenutku najbolji forhend na ATP turu.Kada sredi glavu(ili otera oca iz boksa) biće broj 1,i potencijalni osvajač sva 4 GS.Novaku na šljaci fali pomoć servisa(danas pogotovo),videli smo u Australiji koliko mu to znači.Medvedev na mestu 2 znači jako težak žreb za Novaka u Parizu.Možda je i vreme da polako batali šljaku(kao Federer) i fokusira se na ostale GS turnire, pogotovo na Vimbldon gde je apsolutni favorit jer je na travi konkurencija realno najtanja,većina ovih mlađih igrača daleko je opasnija na šljaci a pogotovo na betonu.

Spectator

pre 2 godine

Tsitsipas je uzeo masters u Monte Carlu, knap izgubio finale od Nadala u Barceloni, dobro igrao u Madridu...tako da nije nikakvo iznenađenje da ovako dobro izgleda danas protiv Novaka.

srle

pre 2 godine

Svaki masters treba da ima makar jedan krov na centralnom terenu. Mučenje je za sve igrače i navijače ovoliko prekidanje mečeva zbog kiše. Treba to da se reši 21. vek je zaboga.

ccc

pre 2 godine

Sledeci protivnik pocinje mec u isto vreme, ali kukanje je pocelo i pre turnira. Vi umesto da kazete HVALA KISO, ako kojim slucajem pobedi, vi se nesto jos i bunite. Namestanje Novaku u Australiji vam ne smeta, em igra polufinale sa nn lecem, em ima citav dav vise za odmor, cak sta vise, o tome se cuti.

Tn

pre 2 godine

Ne verujem koja namestaljka za Nadala. Cicipas nakon ovog meca nece stici da se odmori, koja zavera protiv Grckijanstva. Ali ako proradi taj grcki inat, sve je moguce.

Zoran

pre 2 godine

Realno posle federa i wawrinke eto tenis nastavlja da bude zanimljiv sa čicipasom. Igra elegantno lepo i pametno i agresivno.i nole nije loše može da prodje.

Sinisa

pre 2 godine

Nikada mi nece biti jasno kako nema krova barem na 1 terenu,i to jos masters turnir,u 21 vijeku....Ovo je 2021 godina.....Zaista nevjerovatno...Matletiraju se ovako igraci,izlazi,vracaj se nazad,pa ponovo na teren....U 2021 godini da zavisis od vremenskih uslova,zaista veliki paradoks,nevjerovatno.

Veder

pre 2 godine

Koja nameštaljka, samo da Novaka kako tako destabilizuju, i sve se namešta Nadalu. Ovo nije prvi put da se Novaku smešta, samo gledajmo šta će dalje smišljati dok bude igrao tenis, a pogotovo ako sustigne GS titule ove dvojice ispred njega.

Moša ;)

pre 2 godine

Sutra sa Cicijem u 10h nastavak meča, popodne sa Rubljicom polufinale, dobija oba meča glatko i onda u finalu rastavlja Opelku na sastavne delove.
Da li mi verujete ?

Dosadnjaković

pre 2 godine

ATP pod hitno mora da zahteva da svaki turnir 500 i 1000 imaju makar jedan pokriven teren. Generacije koje dolaze naprosto nemaju volje ni vremena da se mrcvare da gledaju jedan meč pola sata pa da čekaju u nedogled dok pada kiša. Tenis je ionako sport "starih" gledalaca, mladi će se otudjiti, neće imati ko više da gleda maratone od 4 ili 5h (čak i bez kiše).

Teniski fanatik

pre 2 godine

Samo lemaj brate grcki.
(Slave, 14. maj 2021 15:20)

Ne kapiram zašto navijate protiv našeg igrača, to mi neće biti nikad jasno ?

Nenad

pre 2 godine

Molim za informaciju, zna li neko da li je Novak birao stranu ili da servira prvi na pocetku meca.
Ako je birao prvi da servira, to mi vec postaje tolika misterija, jer neretko mu se desava da izgubi svoj prvi servis i posle mora da se vadi tokom seta.

Hvala unapred.

kvisko

pre 2 godine

Danas ce biti musaka na Grcki nacin.
Slabo i mlitavo izdanje Djokovica na pocetku meca. Juce je bio u top formi a danas ni parmak da ubode.

Gambeeet

pre 2 godine

Bilo bi lepo ako se seća neko da napiše kad je bio poslednji put da Novak nije počeo meč svojim servisom, svejedno da li on bira ili ne, ja ne pamtim kada se to zadnji put dogodilo, a gledam 99% Novakovih mečeva (sigurno mu je oko 50-50% odnos dobijenih i izgubljenih tih gemova, a uporno forsira, što su krenuli i protivnici jer vide lepu šansu). Počinje da brine i hrpa neiskorišćenih brejk lopti, setimo se samo meča sa Karacevim, gde po pravilu stegnuto odigrava i nabacuje plitke lopte koje jači protivnici momentalno rešavaju, još ih i slabije spasava pri svom servisu. I da, serva, AO mu je bio ubedljivo najbolji servis turnir u karijeri, u prilog tome govore i broj aseva i ostale brojke i procenti (možda i najviše doprineo tituli), ali od sezone šljake se ne sastavlja više sa početnim udarcem. 'ajde bre Nole, trgni se malo, mora to oštrije i odlučnije, pod hitno!

Nebojša

pre 2 godine

Volim ga i ja... Ali sa pauzama od po mesec dana posle svakog turnira može samo da nastavi sa blamažama i gubi od prosečnih tenisera... Zreo je za tenisku penziju.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Što je neki Srbin uspešniji to ga više preziru, prosto da čovek ne poveruje. A sa druge strane kliču i klanjaju se raznoraznim populistima koji nas svakodnevno lažu...

Čiki

pre 2 godine

Nije realno da čovek koji je osvojio sve živo zapinje nesto posebno po ovom vetru i kiši na turniru koji mu realno nista ne znači, tako da Ciciban mozda i pobedi danas ali to je samo zato jer je Nole tako hteo.
(Veljoni, 14. maj 2021 14:51)

Kako mu ne znači kada brani 1000 poena. I ne znači mu lova. Igra iz ljubavi

Filip

pre 2 godine

Novak potpuno nezainteresovan da se maltretira po kiši. I u Beogradu će igrati samo jedno kolo. Zanima ga samo Roland Garos.
(krastavcević, 14. maj 2021 15:16)

Da bi nešto napravio na RG mora da odigra što više mečeva sa ozbiljnim protivnicima. Tako se ulazi u takmičarski ritam i kondiciju

lol

pre 2 godine

Nastavili su ometanje Novaka.
Bilo je logično da se Novak pojavi prije Nadala na terenu.
Oni obrnuto, da bi Novaka gurali u kišu. I stalno tako, smišljene pakosti iz turnira u turnir.

...

pre 2 godine

Kad god odigram tiket da Novak pobedi... On jednostavno nestane sa terena... Slicno je i sada... Gubi 4:1... Neverovatno... Za njega bi najbolje bilo da se mec prekine zbog kise... Kako bi se odmorio i dosao sebi...

Tepa

pre 2 godine

Stvarno me ovaj euro krem nervira kao igrac a posebno kao covek. Noletu je ovo samo trening za RG, pa neka pobedi, da istrenira zsa najboljim na sljaci svihh vrwmena

Sremac

pre 2 godine

Ziheraš. Igra lopte u njega, mekane, jer ne sme jače i riskantnije po uglovima. Čim proba da odigra hrabrije, greši. Tu leba nema.
(Medison, 14. maj 2021 14:53)

I tako celu karijeru. Stalno gresi , a uzeo 18 slemova. Ziheras , a presao i Federera na listi. Stvarno leba nema od ovog Djokovica. Hahahhahaha

Mitar

pre 2 godine

Interesantno je štelovanje Nadalu da osvoji turnir!Juce je igrao do kasno kao i Zverev,a dsnas ranije jer znaju da ce biti kisa.Sjutra ce jedna polovina zreba imati po dva meča!
Isto se desilo i 2019 kada je Đoković odigrao za dva dana 3 iscrpljujuća meča sa Švarcmanom,Delpotrom i Nadalom!
U finalu se jedva drzao na nogama!

Sinisa

pre 2 godine

U svakom mecu Novak ima sansu da pobjedi,cak i kada protivnik igra fenomenalno,ali je problem sto propusta mnogo brejk lopti,a to je kljuc u tenisu.

antiDebil

pre 2 godine

Zasto je Mr. Doping pomeren da igra mec pre Novaka. Stimaju mu samo da bi bilo sta osvojio.
(Realan, 14. maj 2021 14:51)

Nema nikakve logike. Juce je Djokovic igrao u 10 ujutro, prevarant popodne igrao 3 i po sati a Zverev uvece zavrsio, takodje dugi mec. Zasto bi prevarant i Zverev danas igrali prvi mec, nidje veze s mozgom, osim ako si mezimimica bogatog sponzora pa mozes da biras kada ces igrati nakon sto pogledas vremensku prognozu?!
Ako moze treci najuspesniji teniser u godini da se proglasi za najboljeg sportistu sveta onda je ova sprdnja sa rasporedom nista u odnosu na taj cirkus!

bejb

pre 2 godine

Ti koji ponizavaju tj pokusavaju da ponize veličinu od Novaka Djokovica (pogotovo ovi naši) ne mogu djon da mu obrišu, niti ce ikad postici on sto je najbolji teniser ikada Novak Djokovic postigao. Za dobrim konjem prasina se dize.

Veljoni

pre 2 godine

Nije realno da čovek koji je osvojio sve živo zapinje nesto posebno po ovom vetru i kiši na turniru koji mu realno nista ne znači, tako da Ciciban mozda i pobedi danas ali to je samo zato jer je Nole tako hteo.

velikoslovog

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)

Au druze, transfer blama sam doziveo od neuspesnog trola, znas ono kad neko isprica vic i ne samo da nikome nije smesno, vec je svima glupo? E, to.

Dragan RS

pre 2 godine

Ziheraski je poceo Novak, baca konstantno na Cicipasov bekend ne napada, ovaj dobro poceo da udara. Vidjecemo, uzdam se u Noleta, jako bitan mec.

jebetisestruupičić

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)osoba pod tim nikom koju pokušavaš da troluješ. Novak je najveći G.O.A.T.!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Najjači deo teksta je gde piše da je Novak osvojio “samo” Melburn(GS titulu). Hhahah. Nikad ostvaren san 99% tenisera kroz čitavu karijeru. Za Novaka kao da su fjučersi u pitanju? Haha

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.

onako usput

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)nisi dorastao da trolujes osobu pod tim nikom. Novak je G.O.A.T.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Najjači deo teksta je gde piše da je Novak osvojio “samo” Melburn(GS titulu). Hhahah. Nikad ostvaren san 99% tenisera kroz čitavu karijeru. Za Novaka kao da su fjučersi u pitanju? Haha

velikoslovog

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)

Au druze, transfer blama sam doziveo od neuspesnog trola, znas ono kad neko isprica vic i ne samo da nikome nije smesno, vec je svima glupo? E, to.

Dosadnjaković

pre 2 godine

ATP pod hitno mora da zahteva da svaki turnir 500 i 1000 imaju makar jedan pokriven teren. Generacije koje dolaze naprosto nemaju volje ni vremena da se mrcvare da gledaju jedan meč pola sata pa da čekaju u nedogled dok pada kiša. Tenis je ionako sport "starih" gledalaca, mladi će se otudjiti, neće imati ko više da gleda maratone od 4 ili 5h (čak i bez kiše).

Teniski fanatik

pre 2 godine

Samo lemaj brate grcki.
(Slave, 14. maj 2021 15:20)

Ne kapiram zašto navijate protiv našeg igrača, to mi neće biti nikad jasno ?

antiDebil

pre 2 godine

Zasto je Mr. Doping pomeren da igra mec pre Novaka. Stimaju mu samo da bi bilo sta osvojio.
(Realan, 14. maj 2021 14:51)

Nema nikakve logike. Juce je Djokovic igrao u 10 ujutro, prevarant popodne igrao 3 i po sati a Zverev uvece zavrsio, takodje dugi mec. Zasto bi prevarant i Zverev danas igrali prvi mec, nidje veze s mozgom, osim ako si mezimimica bogatog sponzora pa mozes da biras kada ces igrati nakon sto pogledas vremensku prognozu?!
Ako moze treci najuspesniji teniser u godini da se proglasi za najboljeg sportistu sveta onda je ova sprdnja sa rasporedom nista u odnosu na taj cirkus!

Filip

pre 2 godine

Novak potpuno nezainteresovan da se maltretira po kiši. I u Beogradu će igrati samo jedno kolo. Zanima ga samo Roland Garos.
(krastavcević, 14. maj 2021 15:16)

Da bi nešto napravio na RG mora da odigra što više mečeva sa ozbiljnim protivnicima. Tako se ulazi u takmičarski ritam i kondiciju

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Što je neki Srbin uspešniji to ga više preziru, prosto da čovek ne poveruje. A sa druge strane kliču i klanjaju se raznoraznim populistima koji nas svakodnevno lažu...

Moša ;)

pre 2 godine

Sutra sa Cicijem u 10h nastavak meča, popodne sa Rubljicom polufinale, dobija oba meča glatko i onda u finalu rastavlja Opelku na sastavne delove.
Da li mi verujete ?

lol

pre 2 godine

Nastavili su ometanje Novaka.
Bilo je logično da se Novak pojavi prije Nadala na terenu.
Oni obrnuto, da bi Novaka gurali u kišu. I stalno tako, smišljene pakosti iz turnira u turnir.

Gambeeet

pre 2 godine

Bilo bi lepo ako se seća neko da napiše kad je bio poslednji put da Novak nije počeo meč svojim servisom, svejedno da li on bira ili ne, ja ne pamtim kada se to zadnji put dogodilo, a gledam 99% Novakovih mečeva (sigurno mu je oko 50-50% odnos dobijenih i izgubljenih tih gemova, a uporno forsira, što su krenuli i protivnici jer vide lepu šansu). Počinje da brine i hrpa neiskorišćenih brejk lopti, setimo se samo meča sa Karacevim, gde po pravilu stegnuto odigrava i nabacuje plitke lopte koje jači protivnici momentalno rešavaju, još ih i slabije spasava pri svom servisu. I da, serva, AO mu je bio ubedljivo najbolji servis turnir u karijeri, u prilog tome govore i broj aseva i ostale brojke i procenti (možda i najviše doprineo tituli), ali od sezone šljake se ne sastavlja više sa početnim udarcem. 'ajde bre Nole, trgni se malo, mora to oštrije i odlučnije, pod hitno!

Sinisa

pre 2 godine

Nikada mi nece biti jasno kako nema krova barem na 1 terenu,i to jos masters turnir,u 21 vijeku....Ovo je 2021 godina.....Zaista nevjerovatno...Matletiraju se ovako igraci,izlazi,vracaj se nazad,pa ponovo na teren....U 2021 godini da zavisis od vremenskih uslova,zaista veliki paradoks,nevjerovatno.

Kaiser

pre 2 godine

Novak je od AO ukupno odigrao 5+3 meča i nigde nije prošao treće kolo. Nedovoljno da bi se sa optimizmom koji on ima otišlo na RG. Propustio dva važna turnira da udje u takmičarsku formu. Ništa dobro pred RG. Fizički nespreman. Nema njegovog stručnog štaba. Nervozan

Mitar

pre 2 godine

Interesantno je štelovanje Nadalu da osvoji turnir!Juce je igrao do kasno kao i Zverev,a dsnas ranije jer znaju da ce biti kisa.Sjutra ce jedna polovina zreba imati po dva meča!
Isto se desilo i 2019 kada je Đoković odigrao za dva dana 3 iscrpljujuća meča sa Švarcmanom,Delpotrom i Nadalom!
U finalu se jedva drzao na nogama!

Nikol Dz Femija

pre 2 godine

Nema potrebe da se nervira niko jer Novak je prvi i odličan.

Zapad ne odustaje - nikad.Slučaj i inače ne postoji.

Mediji forsiraju nešto ili nekog po direktivama.

Novak je uzeo Garos i to je to.

Ana je voljena od Zapada i ovde obožavana i veličana A IMA JEDAN JEDINI GAROS i još dva finala.

JELENA ima 1 finale singla i kedan Vimbldon mix.

NOVAK IMA SVA ČETIRI SLEMA U NIZU I 18 GS !!

Jedan Lendl nema ni jedan Vimbldon. Borg nema ni jedan AO. Beker nema Garos. Žistin Enan i Monika nemaju Vimbldon. Venus nema ni jedan Garos .
A velika Šarapova koja je sama oo sebi veliki brend ima samo i samo 5 gs titula a od detinjstva se spremala bar za 15 !!

Neverovatno je da se ovde puste komentari u kojima se likuje kada Novak gubi. Jedini Srbin na tako ubedljivo prvom mestu od inače malog broja srpskog stanovništva.
Tužno da se navija za nekog Španca a mnogo je Španaca u vrhu raznih sportova, mnogo je Nemaca među najboljima a Novak je jedan i ko je jos od srpskih sportista prvi, uopšte prvi !! I još se jave ovde i komentar im se pusti u Srbiji a pišu protiv Novaka - kako god da igra a prvi je prvi i prvi.

Srećno Novakum

Čiki

pre 2 godine

Nije realno da čovek koji je osvojio sve živo zapinje nesto posebno po ovom vetru i kiši na turniru koji mu realno nista ne znači, tako da Ciciban mozda i pobedi danas ali to je samo zato jer je Nole tako hteo.
(Veljoni, 14. maj 2021 14:51)

Kako mu ne znači kada brani 1000 poena. I ne znači mu lova. Igra iz ljubavi

igor

pre 2 godine

U ovakvim nenormalnim vremenskim uslovima, gde se stalno igra
pod kišom, Cicipas se bolje snalazi, Nole više greši i to je to.
Ne treba još da rizikuje neku povredu,već se skoncentriše na Rolan
Garos gde će se igrati u normalnim uslovima jer postoji i krov.
Dakle, bitan je Rolan Garos, a ne ovaj cirkus pod kišom.

Sinisa

pre 2 godine

U svakom mecu Novak ima sansu da pobjedi,cak i kada protivnik igra fenomenalno,ali je problem sto propusta mnogo brejk lopti,a to je kljuc u tenisu.

Veder

pre 2 godine

Koja nameštaljka, samo da Novaka kako tako destabilizuju, i sve se namešta Nadalu. Ovo nije prvi put da se Novaku smešta, samo gledajmo šta će dalje smišljati dok bude igrao tenis, a pogotovo ako sustigne GS titule ove dvojice ispred njega.

NikolaBB

pre 2 godine

Ne zna se ko je danas gore koristio brejk šanse, dal Zverev ili Novak.. Bukvalno u svakom servis gemu protivnika su imali barem po jednu priliku. Da su bar 30% iskoristili eto njih u polufinalu sa pola gasa. I nikako mi ne ide u glavu zašto Novak uporno forsira da prvi servira kad po pravilu ulazi u meč raštimovan i olako daje protivniku prednost od samog starta koju posle mora da juri kroz set. A što se tiče termina to je tek posebna filozofija. Koliko je samo puta Novak kroz karijeru bio oštećen naročito protiv Nadala na šljaci. Kada je morao da igra po kiši ili bez dana odmora dok po pravilu nadopingovani uvek izbegne te probleme. Previše puta se to dešavalo da bi bila slučajnost.. Na taj način su mu ukradena sigurno bar 2 Roland Garrosa..

djordje

pre 2 godine

Ovde niko očigledno nije gledao meč, Đoković igra sasvim solidno, a Cicipas odlično, uz to je imao malo sreće u pravim trenucima i vodi 1:0.

srle

pre 2 godine

Svaki masters treba da ima makar jedan krov na centralnom terenu. Mučenje je za sve igrače i navijače ovoliko prekidanje mečeva zbog kiše. Treba to da se reši 21. vek je zaboga.

onako usput

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)nisi dorastao da trolujes osobu pod tim nikom. Novak je G.O.A.T.

Stefan

pre 2 godine

Zaista je razlika u Novakovoj igri kad igra na GS i kad igra na ostalim turnirima ogromna. Posledjih godina se stvarno vidi da su samo GS turniri biti. Zapne na nekom Mastersu i tjt.
Zaista je nezahvalano suditi u kakvoj je formi, ali isto tako mislim da covjek kobi je osvojio 18 GS, i 80+ titula ukupno zna bolje od svih nas koji ostavljamo komentare.

ccc

pre 2 godine

Sledeci protivnik pocinje mec u isto vreme, ali kukanje je pocelo i pre turnira. Vi umesto da kazete HVALA KISO, ako kojim slucajem pobedi, vi se nesto jos i bunite. Namestanje Novaku u Australiji vam ne smeta, em igra polufinale sa nn lecem, em ima citav dav vise za odmor, cak sta vise, o tome se cuti.

Sremac

pre 2 godine

Ziheraš. Igra lopte u njega, mekane, jer ne sme jače i riskantnije po uglovima. Čim proba da odigra hrabrije, greši. Tu leba nema.
(Medison, 14. maj 2021 14:53)

I tako celu karijeru. Stalno gresi , a uzeo 18 slemova. Ziheras , a presao i Federera na listi. Stvarno leba nema od ovog Djokovica. Hahahhahaha

Pokušavam da mislim!

pre 2 godine

Je li taj krov toliko vredan?Ne treba davati dozvolu da organizuje turnir ko nema krova.Maltretirate gledaoce 5 sati zbog tog krova.Možete ga za 1 mil.evra napraviti,ne mora se pomerati,imate teren do terena otkriveni i pokriveni.

Asteriks

pre 2 godine

Nema tenisa danas,tako da se definitivno moze reci da je turnir potpuno unisten...Novak i Cicipas sjutra moraju da igraju mec,a sta tek reci za Rubljova i Sonega koji nisu ni pocinjali svoj mec....Mogu misliti na primer Rubljov kako ce uopste igrati 2 meca u jednom danu....Najpostenije bi bilo u ovoj situaciji odloziti finale za Ponedeljak.

tegi limar

pre 2 godine

djokovic nema kondicije, vidi se da ne trenira dovoljno. Dusa mu u nosu posle malo jace razmene a onda krece da se frustrira i salje drop sotove

Srbin

pre 2 godine

Novaku ne odgovaraju teski uslovi generalno a posebno na sljaci, sto je hladnije, posebno ako kisa pada ili ako duva jak vetar, loptice su teske, uslovi spori, Novak nema snagu da probije protivnika...Cak i ako analizirate njegove poraze na sljaci u zadnje vreme sve su bili takvi uslovi. Ali nema to veze za ovaj RG je samo vazno da ga Nadal ne osvoji a posle Nole ceka sansu na VB i US openu....

zex

pre 2 godine

Odakle vam to da Novak nema snagu? Fizicki je odlican ima jaci servis nego ranije jace udarce.Novak ima mentalne probleme kada lose udje u mec i kada igra protiv igraca nalik njemu, protiv udaraca koji stize sve a stize zato sto Novak igra na 50% mogucnosti jer nema hrabrosti da napadne i da udara ravno i gadja uglove, ovako samo namesta rivalu zicere a svoje sanse ne koristi.Eto dodju dani kada je on u losoj mentalnoj formi, nije vazno hoce li pobediti vazno je kako dalje.Nema on fizickih problema.

Gospodin

pre 2 godine

Nastavak sutra, nadam se preokretu i da će igrati drugi meč dana nažalost možda je bolje tako. Sutra neće biti kiše hvala Bogu. Idemo Novače uz tebe i kad gubiš.

Sarkazam

pre 2 godine

ATP pod hitno mora da zahteva da svaki turnir 500 i 1000 imaju makar jedan pokriven teren. Generacije koje dolaze naprosto nemaju volje ni vremena da se mrcvare da gledaju jedan meč pola sata pa da čekaju u nedogled dok pada kiša. Tenis je ionako sport "starih" gledalaca, mladi će se otudjiti, neće imati ko više da gleda maratone od 4 ili 5h (čak i bez kiše).
(Dosadnjaković, 14. maj 2021 16:02)
Mladi treba da se bave sportom a ne da ga gledaju

JH-P

pre 2 godine

Saborci, blizu smo cilja. Veoma blizu. Izgleda da nema nista od novog clana jos dugo dugo godina. Samo da ostane tako i mirni smo.
(Klub 20, 14. maj 2021 21:00)

LOL! Ako je to vasa glavna opsesija, onda ne treba trositi bilo kakve reci. Kol'ko se secam, to ste isto govorili za Noleta tokom ovogodisnjeg Australian Opena, pa se posle toga niste javljali ko zna koliko meseci.

jebetisestruupičić

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)osoba pod tim nikom koju pokušavaš da troluješ. Novak je najveći G.O.A.T.!

Veljoni

pre 2 godine

Nije realno da čovek koji je osvojio sve živo zapinje nesto posebno po ovom vetru i kiši na turniru koji mu realno nista ne znači, tako da Ciciban mozda i pobedi danas ali to je samo zato jer je Nole tako hteo.

Spectator

pre 2 godine

Tsitsipas je uzeo masters u Monte Carlu, knap izgubio finale od Nadala u Barceloni, dobro igrao u Madridu...tako da nije nikakvo iznenađenje da ovako dobro izgleda danas protiv Novaka.

Sarkazam

pre 2 godine

@Klub 20
Za one koji imaju najvise nedelja na prvom mestu, sve grand slamove u jednoj kalendarskoj godini i osvojene sve masters 100 turnire (dva puta) nema klubova, jer clansto je samo jedan igrac: najveci neponovljivi No1e

NF-Z

pre 2 godine

Od svih igraca koji su ostali na turniru (u 1/4 finalu i 1/2 finalu), najviše će od ovoga profitirati Nadal. To je jasno kao dan. Gorostas Opelka protiv njega nema šta da traži (osim da se upiše na semaforu), dok će ga u finalu čekati istrošeni protivnik koji će u subotu morati da igra dva puta.

Zoran

pre 2 godine

Realno posle federa i wawrinke eto tenis nastavlja da bude zanimljiv sa čicipasom. Igra elegantno lepo i pametno i agresivno.i nole nije loše može da prodje.

Dragan RS

pre 2 godine

Ziheraski je poceo Novak, baca konstantno na Cicipasov bekend ne napada, ovaj dobro poceo da udara. Vidjecemo, uzdam se u Noleta, jako bitan mec.

goblin

pre 2 godine

Iritantni Cicipas je najbolji igrač mlađe generacije.Ima sve,sjajan servis, dobar bekend i u ovom trenutku najbolji forhend na ATP turu.Kada sredi glavu(ili otera oca iz boksa) biće broj 1,i potencijalni osvajač sva 4 GS.Novaku na šljaci fali pomoć servisa(danas pogotovo),videli smo u Australiji koliko mu to znači.Medvedev na mestu 2 znači jako težak žreb za Novaka u Parizu.Možda je i vreme da polako batali šljaku(kao Federer) i fokusira se na ostale GS turnire, pogotovo na Vimbldon gde je apsolutni favorit jer je na travi konkurencija realno najtanja,većina ovih mlađih igrača daleko je opasnija na šljaci a pogotovo na betonu.

Bojan

pre 2 godine

Novak nezainteresovan. Odgledah kraj prvog seta i to mi je utisak. Kao da igra trening mec. Za njega to verovatno jeste. Odoh da radim nesto pametnije.

nikola

pre 2 godine

On bre glumi nekog planinara umesto da trenira fizicku snagu, nemoze da odigra jedan gem u turbo ritmu a da mu onda sledeci ne bude jezik do pupka, i naravno taj gem onda gubi, kako to ljudi ne vide, ovakvi uslovi ce biti i na RG, neznam sta ocekuje, nema titule bez konkretne snage i kondicije, dzabe sve, i nemogu biti idealni uslovi njemu po volji, svima je isto.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.
(Rac, 14. maj 2021 20:33

Pa mastersi su najbolji trening za GS turnire. Ne možeš na GS bez nekoliko jakih mečeva pre njega.

Jevdja

pre 2 godine

Ja ne znam što sw opterećujete pa nek izgubi pa šta neka gleda grend slemove on nema više snage kao pre neka se skoncetriše na rolan garos.

Tn

pre 2 godine

Ne verujem koja namestaljka za Nadala. Cicipas nakon ovog meca nece stici da se odmori, koja zavera protiv Grckijanstva. Ali ako proradi taj grcki inat, sve je moguce.

x

pre 2 godine

Da bi nešto napravio na RG mora da odigra što više mečeva sa ozbiljnim protivnicima. Tako se ulazi u takmičarski ritam i kondiciju
(Filip, 14. maj 2021 15:41)

Pa dovoljno je već odigrao. Danas igra bolje od Cicipasa, podigao je nivo igre taman za početak RG.To što nije imao strpljenja i sreće sa brejk loptama, nema veze... Taman će se sve složiti na RG.

Bl

pre 2 godine

Možda griješim, ali mi se čini da su nekad mečeve prekidali čim počne kiša. Danas, kao i u meču Đoković-Fric,kiša je pravo padala (nije samo malo proškapala), ali niko ne haje. Da li to sad šljaka drukčije reaguje na vodu? Za tenisere ih, očigledno nije briga, kao ni za djecu- skupljače loptica na terenu. Publika može otići kad god hoće i ako se nešto bitno ne promjeni u tenisu, publike neće biti ni kad korona mine.
Što se tiče Đokovića, stvarno treba bataliti šljaku. Samo Rolan Garos, jer je GS.

Bane

pre 2 godine

Ako se setimo njihovog meča na RG Tsitsipas je posle dva seta zaostatka izjednačio i povredio se. Novak je bio gotov. Peti set je dobio Novak ali ovaj drugi nije mogao da hoda. Da se nije povredio sigurno bi ga Tsitsipas dobio. Snažniji je i mladji dosta od Novaka. Novak nema šanse sa njim na šljaci. Pogotovo ne sada. Na betonu ili travi to je već druga priča

bejb

pre 2 godine

Ti koji ponizavaju tj pokusavaju da ponize veličinu od Novaka Djokovica (pogotovo ovi naši) ne mogu djon da mu obrišu, niti ce ikad postici on sto je najbolji teniser ikada Novak Djokovic postigao. Za dobrim konjem prasina se dize.

JPR24

pre 2 godine

Znalo se za kišu još juče ! Ovo je obican cirkus ! Kao da nisu mogli da igraju pre podne kao juče a ?? Verovatno TV prava na saturnu i okolini...

Nije tačno !! ..

pre 2 godine

Nije prijatelju dragi , nego je fizika u pitanju , godine ga polako sustižu ..

Ne može više prijatelju , da igra , na najzahtevnijoj podlozi , kao nekada ..

ciciban

pre 2 godine

Novak ima dva problema. Jedan je njegova želja da osvaja GS i a drugi želja njegove porodice a i njega samog da dosta vremena provode zajedno. To je nespojivo i nemoguće. Hoćeš ovo drugo trpi tenis. Manje se trenira. Njegova karijera još par godina a onda će imati svo vreme sveta za porodicu. Supruga bi najsretnija bila da Novak završi karijeru

Splavar

pre 2 godine

...Kiša možda jeste "spasla" Đokovića jer nije igrao dobro u petak, ali bi mogao da ima problema zbog nastavka turnira...

Objektivno izvestavanje, nema sta. Covek gubi, o ovi ga vec vide u nastavku turnira. Dajte malo realnosti i kredita protivnicima koji ga sve cesce pobedjuju, umesto sto konstantno drvite o “najboljem teniseru sveta” bez obzira na cinjenicu da su dva aktivna igraca ispred njega

drvobradi

pre 2 godine

Nije bas za poredjenje, ali 'ajd. Kad sam imao 22g, igramo basket, nebitno mi je bilo da li se hladim ili ne, lako sam se pokretao, maltene bez zagrevanja. Posle 30te, jedan izgubis, jos i nekako se ponovo zagrejes, ako se hladis posle druge izgubljene, nema sanse ponovo da igras. Mozes samo da se povredis.

ccc

pre 2 godine

ultrasrbin
Van top 100 sto znaci da jeste nn lice, pruznaj (i svi tvoji istomisljenici) da pre AO nisi cuo za njega, i da je kojim slucajem Nadalu pao neko takav, bila bi nevidjena svetska zavera protivu Djokovica (jer je zavera i kad Nadal igra sa nekim van 10) ovako nikom nista, to se nije ni spomenulo nego se slavila jelte velika pobeda. Kako je stigao do polufinala? Stigao je tako sto u tom delu zreba su stavili sve same tenisere van forme i ocekivalo se da ce da ispadnu pre meca sa Djokovicem. A ni taj dan odmora vise se ne spominje nego kukate za jedan sat vise sto bi Nadal sada imao. I uopste niste pomislili da je mozda zavera protivu Nadala sto su ga stavili da igra pre Djokovica kada je juce igrao 3 ipo sata iscrpljujuci mec dok je Djokovic igrao sa gle cuda rekreativcem (da ne kazem opet nn licem) Fokinom?

Rac

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.

ultrasrbin

pre 2 godine

(ccc, 14. maj 2021 18:52)

Malo si preterao. NN lice, a kako je to NN lice stiglo u polufinale.
Koja je logika da Zverev igra danas sa Nadalom koji je mec juce zavrsio pre njega, a obojica pre Novaka koji je juce zavrsio u 10.
Sta su hteli da postignu?
Da se Novak sto vise odmori ili da ga gurnu u subotu zbog kise?

...

pre 2 godine

Kad god odigram tiket da Novak pobedi... On jednostavno nestane sa terena... Slicno je i sada... Gubi 4:1... Neverovatno... Za njega bi najbolje bilo da se mec prekine zbog kise... Kako bi se odmorio i dosao sebi...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.

kvisko

pre 2 godine

Danas ce biti musaka na Grcki nacin.
Slabo i mlitavo izdanje Djokovica na pocetku meca. Juce je bio u top formi a danas ni parmak da ubode.

miodrag

pre 2 godine

Bez prave zelje i motiva sa taktiziranjem koje je potpuno besmisleno, ovo je sve vrlo ocekivano. Posle obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu Novak se izduvao. Samo se bojim da ovo ne postane hronicno. Igras sve turnire i pobedjujes ako si najbolji ili obesi reket o klin, nemoj da budes drugi Starac Foco koga sada svi mlate, sramota je.

zex

pre 2 godine

Svaka cast grku.Do sada je bio bolji taman onoliko koliko je Djokovic u podsvjesti imao strah od pibede.Nole ima formu samo to jos malo treba izbrusiti na beogradskom turniru.
Rafa nece osvojiti RG.Najvece sanse imaju Djokovic,Zverev i Tim.

Nenad

pre 2 godine

Molim za informaciju, zna li neko da li je Novak birao stranu ili da servira prvi na pocetku meca.
Ako je birao prvi da servira, to mi vec postaje tolika misterija, jer neretko mu se desava da izgubi svoj prvi servis i posle mora da se vadi tokom seta.

Hvala unapred.

meda

pre 2 godine

Đokoviću dizanje forme sporo ide ovaj put. Ako izgubi sutra moraće da igra i Beograd da doda par mečeva. Takođe prva nedelja RGa je za dizanje forme takođe.
Ali gledano istorijski kad se ovoliko muči da podigne formu obično nema ništa od slema.

Nebojša

pre 2 godine

Volim ga i ja... Ali sa pauzama od po mesec dana posle svakog turnira može samo da nastavi sa blamažama i gubi od prosečnih tenisera... Zreo je za tenisku penziju.

Tepa

pre 2 godine

Stvarno me ovaj euro krem nervira kao igrac a posebno kao covek. Noletu je ovo samo trening za RG, pa neka pobedi, da istrenira zsa najboljim na sljaci svihh vrwmena

Ivan

pre 2 godine

Saborci, blizu smo cilja. Veoma blizu. Izgleda da nema nista od novog clana jos dugo dugo godina. Samo da ostane tako i mirni smo.
(Klub 20, 14. maj 2021 21:00)

Sta je klub 20? Ovi su u stanju da izmisle neke klubove koji su bitni kao semafor u GTA u tenisu, samo da bi diskreditovali Djokovica.

Robert

pre 2 godine

Tsitsipas je uzeo masters u Monte Carlu, knap izgubio finale od Nadala u Barceloni, dobro igrao u Madridu...tako da nije nikakvo iznenađenje da ovako dobro izgleda danas protiv Novaka.
(Spectator, 14. maj 2021 19:45)

Sudeći prema top komentarima na današnju vest "Nadam se da ću biti pravi izazov za Novaka", ovo jeste veliko izneneđenje. Odite na vest pa pogledajte i sami.

simpo

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.
(Rac, 14. maj 2021 20:33

Pa mastersi su najbolji trening za GS turnire. Ne možeš na GS bez nekoliko jakih mečeva pre njega.
(Mali Hijavata, 14. maj 2021 21:02)
Zato je Winbldon osvajao nekoliko puta bez ijednog pripremnog meča

Moša ;)

pre 2 godine

Sutra sa Cicijem u 10h nastavak meča, popodne sa Rubljicom polufinale, dobija oba meča glatko i onda u finalu rastavlja Opelku na sastavne delove.
Da li mi verujete ?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.

ccc

pre 2 godine

Sledeci protivnik pocinje mec u isto vreme, ali kukanje je pocelo i pre turnira. Vi umesto da kazete HVALA KISO, ako kojim slucajem pobedi, vi se nesto jos i bunite. Namestanje Novaku u Australiji vam ne smeta, em igra polufinale sa nn lecem, em ima citav dav vise za odmor, cak sta vise, o tome se cuti.

Tn

pre 2 godine

Ne verujem koja namestaljka za Nadala. Cicipas nakon ovog meca nece stici da se odmori, koja zavera protiv Grckijanstva. Ali ako proradi taj grcki inat, sve je moguce.

lol

pre 2 godine

Nastavili su ometanje Novaka.
Bilo je logično da se Novak pojavi prije Nadala na terenu.
Oni obrnuto, da bi Novaka gurali u kišu. I stalno tako, smišljene pakosti iz turnira u turnir.

Veder

pre 2 godine

Koja nameštaljka, samo da Novaka kako tako destabilizuju, i sve se namešta Nadalu. Ovo nije prvi put da se Novaku smešta, samo gledajmo šta će dalje smišljati dok bude igrao tenis, a pogotovo ako sustigne GS titule ove dvojice ispred njega.

Veljoni

pre 2 godine

Nije realno da čovek koji je osvojio sve živo zapinje nesto posebno po ovom vetru i kiši na turniru koji mu realno nista ne znači, tako da Ciciban mozda i pobedi danas ali to je samo zato jer je Nole tako hteo.

antiDebil

pre 2 godine

Zasto je Mr. Doping pomeren da igra mec pre Novaka. Stimaju mu samo da bi bilo sta osvojio.
(Realan, 14. maj 2021 14:51)

Nema nikakve logike. Juce je Djokovic igrao u 10 ujutro, prevarant popodne igrao 3 i po sati a Zverev uvece zavrsio, takodje dugi mec. Zasto bi prevarant i Zverev danas igrali prvi mec, nidje veze s mozgom, osim ako si mezimimica bogatog sponzora pa mozes da biras kada ces igrati nakon sto pogledas vremensku prognozu?!
Ako moze treci najuspesniji teniser u godini da se proglasi za najboljeg sportistu sveta onda je ova sprdnja sa rasporedom nista u odnosu na taj cirkus!

Splavar

pre 2 godine

...Kiša možda jeste "spasla" Đokovića jer nije igrao dobro u petak, ali bi mogao da ima problema zbog nastavka turnira...

Objektivno izvestavanje, nema sta. Covek gubi, o ovi ga vec vide u nastavku turnira. Dajte malo realnosti i kredita protivnicima koji ga sve cesce pobedjuju, umesto sto konstantno drvite o “najboljem teniseru sveta” bez obzira na cinjenicu da su dva aktivna igraca ispred njega

velikoslovog

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)

Au druze, transfer blama sam doziveo od neuspesnog trola, znas ono kad neko isprica vic i ne samo da nikome nije smesno, vec je svima glupo? E, to.

Rac

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.

Mitar

pre 2 godine

Interesantno je štelovanje Nadalu da osvoji turnir!Juce je igrao do kasno kao i Zverev,a dsnas ranije jer znaju da ce biti kisa.Sjutra ce jedna polovina zreba imati po dva meča!
Isto se desilo i 2019 kada je Đoković odigrao za dva dana 3 iscrpljujuća meča sa Švarcmanom,Delpotrom i Nadalom!
U finalu se jedva drzao na nogama!

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Što je neki Srbin uspešniji to ga više preziru, prosto da čovek ne poveruje. A sa druge strane kliču i klanjaju se raznoraznim populistima koji nas svakodnevno lažu...

Teniski fanatik

pre 2 godine

Samo lemaj brate grcki.
(Slave, 14. maj 2021 15:20)

Ne kapiram zašto navijate protiv našeg igrača, to mi neće biti nikad jasno ?

zex

pre 2 godine

Svaka cast grku.Do sada je bio bolji taman onoliko koliko je Djokovic u podsvjesti imao strah od pibede.Nole ima formu samo to jos malo treba izbrusiti na beogradskom turniru.
Rafa nece osvojiti RG.Najvece sanse imaju Djokovic,Zverev i Tim.

igor

pre 2 godine

U ovakvim nenormalnim vremenskim uslovima, gde se stalno igra
pod kišom, Cicipas se bolje snalazi, Nole više greši i to je to.
Ne treba još da rizikuje neku povredu,već se skoncentriše na Rolan
Garos gde će se igrati u normalnim uslovima jer postoji i krov.
Dakle, bitan je Rolan Garos, a ne ovaj cirkus pod kišom.

miodrag

pre 2 godine

Bez prave zelje i motiva sa taktiziranjem koje je potpuno besmisleno, ovo je sve vrlo ocekivano. Posle obaranja rekorda po broju nedelja na prvom mestu Novak se izduvao. Samo se bojim da ovo ne postane hronicno. Igras sve turnire i pobedjujes ako si najbolji ili obesi reket o klin, nemoj da budes drugi Starac Foco koga sada svi mlate, sramota je.

Dosadnjaković

pre 2 godine

ATP pod hitno mora da zahteva da svaki turnir 500 i 1000 imaju makar jedan pokriven teren. Generacije koje dolaze naprosto nemaju volje ni vremena da se mrcvare da gledaju jedan meč pola sata pa da čekaju u nedogled dok pada kiša. Tenis je ionako sport "starih" gledalaca, mladi će se otudjiti, neće imati ko više da gleda maratone od 4 ili 5h (čak i bez kiše).

jebetisestruupičić

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)osoba pod tim nikom koju pokušavaš da troluješ. Novak je najveći G.O.A.T.!

Nebojša

pre 2 godine

Volim ga i ja... Ali sa pauzama od po mesec dana posle svakog turnira može samo da nastavi sa blamažama i gubi od prosečnih tenisera... Zreo je za tenisku penziju.

Nikol Dz Femija

pre 2 godine

Nema potrebe da se nervira niko jer Novak je prvi i odličan.

Zapad ne odustaje - nikad.Slučaj i inače ne postoji.

Mediji forsiraju nešto ili nekog po direktivama.

Novak je uzeo Garos i to je to.

Ana je voljena od Zapada i ovde obožavana i veličana A IMA JEDAN JEDINI GAROS i još dva finala.

JELENA ima 1 finale singla i kedan Vimbldon mix.

NOVAK IMA SVA ČETIRI SLEMA U NIZU I 18 GS !!

Jedan Lendl nema ni jedan Vimbldon. Borg nema ni jedan AO. Beker nema Garos. Žistin Enan i Monika nemaju Vimbldon. Venus nema ni jedan Garos .
A velika Šarapova koja je sama oo sebi veliki brend ima samo i samo 5 gs titula a od detinjstva se spremala bar za 15 !!

Neverovatno je da se ovde puste komentari u kojima se likuje kada Novak gubi. Jedini Srbin na tako ubedljivo prvom mestu od inače malog broja srpskog stanovništva.
Tužno da se navija za nekog Španca a mnogo je Španaca u vrhu raznih sportova, mnogo je Nemaca među najboljima a Novak je jedan i ko je jos od srpskih sportista prvi, uopšte prvi !! I još se jave ovde i komentar im se pusti u Srbiji a pišu protiv Novaka - kako god da igra a prvi je prvi i prvi.

Srećno Novakum

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Najjači deo teksta je gde piše da je Novak osvojio “samo” Melburn(GS titulu). Hhahah. Nikad ostvaren san 99% tenisera kroz čitavu karijeru. Za Novaka kao da su fjučersi u pitanju? Haha

...

pre 2 godine

Kad god odigram tiket da Novak pobedi... On jednostavno nestane sa terena... Slicno je i sada... Gubi 4:1... Neverovatno... Za njega bi najbolje bilo da se mec prekine zbog kise... Kako bi se odmorio i dosao sebi...

Ivan

pre 2 godine

Saborci, blizu smo cilja. Veoma blizu. Izgleda da nema nista od novog clana jos dugo dugo godina. Samo da ostane tako i mirni smo.
(Klub 20, 14. maj 2021 21:00)

Sta je klub 20? Ovi su u stanju da izmisle neke klubove koji su bitni kao semafor u GTA u tenisu, samo da bi diskreditovali Djokovica.

x

pre 2 godine

Da bi nešto napravio na RG mora da odigra što više mečeva sa ozbiljnim protivnicima. Tako se ulazi u takmičarski ritam i kondiciju
(Filip, 14. maj 2021 15:41)

Pa dovoljno je već odigrao. Danas igra bolje od Cicipasa, podigao je nivo igre taman za početak RG.To što nije imao strpljenja i sreće sa brejk loptama, nema veze... Taman će se sve složiti na RG.

NikolaBB

pre 2 godine

Ne zna se ko je danas gore koristio brejk šanse, dal Zverev ili Novak.. Bukvalno u svakom servis gemu protivnika su imali barem po jednu priliku. Da su bar 30% iskoristili eto njih u polufinalu sa pola gasa. I nikako mi ne ide u glavu zašto Novak uporno forsira da prvi servira kad po pravilu ulazi u meč raštimovan i olako daje protivniku prednost od samog starta koju posle mora da juri kroz set. A što se tiče termina to je tek posebna filozofija. Koliko je samo puta Novak kroz karijeru bio oštećen naročito protiv Nadala na šljaci. Kada je morao da igra po kiši ili bez dana odmora dok po pravilu nadopingovani uvek izbegne te probleme. Previše puta se to dešavalo da bi bila slučajnost.. Na taj način su mu ukradena sigurno bar 2 Roland Garrosa..

ccc

pre 2 godine

ultrasrbin
Van top 100 sto znaci da jeste nn lice, pruznaj (i svi tvoji istomisljenici) da pre AO nisi cuo za njega, i da je kojim slucajem Nadalu pao neko takav, bila bi nevidjena svetska zavera protivu Djokovica (jer je zavera i kad Nadal igra sa nekim van 10) ovako nikom nista, to se nije ni spomenulo nego se slavila jelte velika pobeda. Kako je stigao do polufinala? Stigao je tako sto u tom delu zreba su stavili sve same tenisere van forme i ocekivalo se da ce da ispadnu pre meca sa Djokovicem. A ni taj dan odmora vise se ne spominje nego kukate za jedan sat vise sto bi Nadal sada imao. I uopste niste pomislili da je mozda zavera protivu Nadala sto su ga stavili da igra pre Djokovica kada je juce igrao 3 ipo sata iscrpljujuci mec dok je Djokovic igrao sa gle cuda rekreativcem (da ne kazem opet nn licem) Fokinom?

onako usput

pre 2 godine

Kakav Novak kada igra GOAT protiv Zvereva. Nole eventualno 6. ili 7. u istoriji, u zavisnosti od parametra koji se posmatra.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 14. maj 2021 13:49)nisi dorastao da trolujes osobu pod tim nikom. Novak je G.O.A.T.

kvisko

pre 2 godine

Danas ce biti musaka na Grcki nacin.
Slabo i mlitavo izdanje Djokovica na pocetku meca. Juce je bio u top formi a danas ni parmak da ubode.

Bane

pre 2 godine

Ako se setimo njihovog meča na RG Tsitsipas je posle dva seta zaostatka izjednačio i povredio se. Novak je bio gotov. Peti set je dobio Novak ali ovaj drugi nije mogao da hoda. Da se nije povredio sigurno bi ga Tsitsipas dobio. Snažniji je i mladji dosta od Novaka. Novak nema šanse sa njim na šljaci. Pogotovo ne sada. Na betonu ili travi to je već druga priča

Srbin

pre 2 godine

Novaku ne odgovaraju teski uslovi generalno a posebno na sljaci, sto je hladnije, posebno ako kisa pada ili ako duva jak vetar, loptice su teske, uslovi spori, Novak nema snagu da probije protivnika...Cak i ako analizirate njegove poraze na sljaci u zadnje vreme sve su bili takvi uslovi. Ali nema to veze za ovaj RG je samo vazno da ga Nadal ne osvoji a posle Nole ceka sansu na VB i US openu....

Čiki

pre 2 godine

Nije realno da čovek koji je osvojio sve živo zapinje nesto posebno po ovom vetru i kiši na turniru koji mu realno nista ne znači, tako da Ciciban mozda i pobedi danas ali to je samo zato jer je Nole tako hteo.
(Veljoni, 14. maj 2021 14:51)

Kako mu ne znači kada brani 1000 poena. I ne znači mu lova. Igra iz ljubavi

goblin

pre 2 godine

Iritantni Cicipas je najbolji igrač mlađe generacije.Ima sve,sjajan servis, dobar bekend i u ovom trenutku najbolji forhend na ATP turu.Kada sredi glavu(ili otera oca iz boksa) biće broj 1,i potencijalni osvajač sva 4 GS.Novaku na šljaci fali pomoć servisa(danas pogotovo),videli smo u Australiji koliko mu to znači.Medvedev na mestu 2 znači jako težak žreb za Novaka u Parizu.Možda je i vreme da polako batali šljaku(kao Federer) i fokusira se na ostale GS turnire, pogotovo na Vimbldon gde je apsolutni favorit jer je na travi konkurencija realno najtanja,većina ovih mlađih igrača daleko je opasnija na šljaci a pogotovo na betonu.

Sarkazam

pre 2 godine

@Klub 20
Za one koji imaju najvise nedelja na prvom mestu, sve grand slamove u jednoj kalendarskoj godini i osvojene sve masters 100 turnire (dva puta) nema klubova, jer clansto je samo jedan igrac: najveci neponovljivi No1e

Zoran

pre 2 godine

Realno posle federa i wawrinke eto tenis nastavlja da bude zanimljiv sa čicipasom. Igra elegantno lepo i pametno i agresivno.i nole nije loše može da prodje.

nikola

pre 2 godine

On bre glumi nekog planinara umesto da trenira fizicku snagu, nemoze da odigra jedan gem u turbo ritmu a da mu onda sledeci ne bude jezik do pupka, i naravno taj gem onda gubi, kako to ljudi ne vide, ovakvi uslovi ce biti i na RG, neznam sta ocekuje, nema titule bez konkretne snage i kondicije, dzabe sve, i nemogu biti idealni uslovi njemu po volji, svima je isto.

Tepa

pre 2 godine

Stvarno me ovaj euro krem nervira kao igrac a posebno kao covek. Noletu je ovo samo trening za RG, pa neka pobedi, da istrenira zsa najboljim na sljaci svihh vrwmena

zex

pre 2 godine

Odakle vam to da Novak nema snagu? Fizicki je odlican ima jaci servis nego ranije jace udarce.Novak ima mentalne probleme kada lose udje u mec i kada igra protiv igraca nalik njemu, protiv udaraca koji stize sve a stize zato sto Novak igra na 50% mogucnosti jer nema hrabrosti da napadne i da udara ravno i gadja uglove, ovako samo namesta rivalu zicere a svoje sanse ne koristi.Eto dodju dani kada je on u losoj mentalnoj formi, nije vazno hoce li pobediti vazno je kako dalje.Nema on fizickih problema.

Gospodin

pre 2 godine

Nastavak sutra, nadam se preokretu i da će igrati drugi meč dana nažalost možda je bolje tako. Sutra neće biti kiše hvala Bogu. Idemo Novače uz tebe i kad gubiš.

Sinisa

pre 2 godine

Nikada mi nece biti jasno kako nema krova barem na 1 terenu,i to jos masters turnir,u 21 vijeku....Ovo je 2021 godina.....Zaista nevjerovatno...Matletiraju se ovako igraci,izlazi,vracaj se nazad,pa ponovo na teren....U 2021 godini da zavisis od vremenskih uslova,zaista veliki paradoks,nevjerovatno.

Kaiser

pre 2 godine

Novak je od AO ukupno odigrao 5+3 meča i nigde nije prošao treće kolo. Nedovoljno da bi se sa optimizmom koji on ima otišlo na RG. Propustio dva važna turnira da udje u takmičarsku formu. Ništa dobro pred RG. Fizički nespreman. Nema njegovog stručnog štaba. Nervozan

Stefan

pre 2 godine

Zaista je razlika u Novakovoj igri kad igra na GS i kad igra na ostalim turnirima ogromna. Posledjih godina se stvarno vidi da su samo GS turniri biti. Zapne na nekom Mastersu i tjt.
Zaista je nezahvalano suditi u kakvoj je formi, ali isto tako mislim da covjek kobi je osvojio 18 GS, i 80+ titula ukupno zna bolje od svih nas koji ostavljamo komentare.

Bl

pre 2 godine

Možda griješim, ali mi se čini da su nekad mečeve prekidali čim počne kiša. Danas, kao i u meču Đoković-Fric,kiša je pravo padala (nije samo malo proškapala), ali niko ne haje. Da li to sad šljaka drukčije reaguje na vodu? Za tenisere ih, očigledno nije briga, kao ni za djecu- skupljače loptica na terenu. Publika može otići kad god hoće i ako se nešto bitno ne promjeni u tenisu, publike neće biti ni kad korona mine.
Što se tiče Đokovića, stvarno treba bataliti šljaku. Samo Rolan Garos, jer je GS.

Dragan RS

pre 2 godine

Ziheraski je poceo Novak, baca konstantno na Cicipasov bekend ne napada, ovaj dobro poceo da udara. Vidjecemo, uzdam se u Noleta, jako bitan mec.

Sinisa

pre 2 godine

U svakom mecu Novak ima sansu da pobjedi,cak i kada protivnik igra fenomenalno,ali je problem sto propusta mnogo brejk lopti,a to je kljuc u tenisu.

Pokušavam da mislim!

pre 2 godine

Je li taj krov toliko vredan?Ne treba davati dozvolu da organizuje turnir ko nema krova.Maltretirate gledaoce 5 sati zbog tog krova.Možete ga za 1 mil.evra napraviti,ne mora se pomerati,imate teren do terena otkriveni i pokriveni.

srle

pre 2 godine

Svaki masters treba da ima makar jedan krov na centralnom terenu. Mučenje je za sve igrače i navijače ovoliko prekidanje mečeva zbog kiše. Treba to da se reši 21. vek je zaboga.

Jevdja

pre 2 godine

Ja ne znam što sw opterećujete pa nek izgubi pa šta neka gleda grend slemove on nema više snage kao pre neka se skoncetriše na rolan garos.

ciciban

pre 2 godine

Novak ima dva problema. Jedan je njegova želja da osvaja GS i a drugi želja njegove porodice a i njega samog da dosta vremena provode zajedno. To je nespojivo i nemoguće. Hoćeš ovo drugo trpi tenis. Manje se trenira. Njegova karijera još par godina a onda će imati svo vreme sveta za porodicu. Supruga bi najsretnija bila da Novak završi karijeru

JH-P

pre 2 godine

Saborci, blizu smo cilja. Veoma blizu. Izgleda da nema nista od novog clana jos dugo dugo godina. Samo da ostane tako i mirni smo.
(Klub 20, 14. maj 2021 21:00)

LOL! Ako je to vasa glavna opsesija, onda ne treba trositi bilo kakve reci. Kol'ko se secam, to ste isto govorili za Noleta tokom ovogodisnjeg Australian Opena, pa se posle toga niste javljali ko zna koliko meseci.

bejb

pre 2 godine

Ti koji ponizavaju tj pokusavaju da ponize veličinu od Novaka Djokovica (pogotovo ovi naši) ne mogu djon da mu obrišu, niti ce ikad postici on sto je najbolji teniser ikada Novak Djokovic postigao. Za dobrim konjem prasina se dize.

JPR24

pre 2 godine

Znalo se za kišu još juče ! Ovo je obican cirkus ! Kao da nisu mogli da igraju pre podne kao juče a ?? Verovatno TV prava na saturnu i okolini...

Sremac

pre 2 godine

Ziheraš. Igra lopte u njega, mekane, jer ne sme jače i riskantnije po uglovima. Čim proba da odigra hrabrije, greši. Tu leba nema.
(Medison, 14. maj 2021 14:53)

I tako celu karijeru. Stalno gresi , a uzeo 18 slemova. Ziheras , a presao i Federera na listi. Stvarno leba nema od ovog Djokovica. Hahahhahaha

Gambeeet

pre 2 godine

Bilo bi lepo ako se seća neko da napiše kad je bio poslednji put da Novak nije počeo meč svojim servisom, svejedno da li on bira ili ne, ja ne pamtim kada se to zadnji put dogodilo, a gledam 99% Novakovih mečeva (sigurno mu je oko 50-50% odnos dobijenih i izgubljenih tih gemova, a uporno forsira, što su krenuli i protivnici jer vide lepu šansu). Počinje da brine i hrpa neiskorišćenih brejk lopti, setimo se samo meča sa Karacevim, gde po pravilu stegnuto odigrava i nabacuje plitke lopte koje jači protivnici momentalno rešavaju, još ih i slabije spasava pri svom servisu. I da, serva, AO mu je bio ubedljivo najbolji servis turnir u karijeri, u prilog tome govore i broj aseva i ostale brojke i procenti (možda i najviše doprineo tituli), ali od sezone šljake se ne sastavlja više sa početnim udarcem. 'ajde bre Nole, trgni se malo, mora to oštrije i odlučnije, pod hitno!

NF-Z

pre 2 godine

Od svih igraca koji su ostali na turniru (u 1/4 finalu i 1/2 finalu), najviše će od ovoga profitirati Nadal. To je jasno kao dan. Gorostas Opelka protiv njega nema šta da traži (osim da se upiše na semaforu), dok će ga u finalu čekati istrošeni protivnik koji će u subotu morati da igra dva puta.

Filip

pre 2 godine

Novak potpuno nezainteresovan da se maltretira po kiši. I u Beogradu će igrati samo jedno kolo. Zanima ga samo Roland Garos.
(krastavcević, 14. maj 2021 15:16)

Da bi nešto napravio na RG mora da odigra što više mečeva sa ozbiljnim protivnicima. Tako se ulazi u takmičarski ritam i kondiciju

Robert

pre 2 godine

Tsitsipas je uzeo masters u Monte Carlu, knap izgubio finale od Nadala u Barceloni, dobro igrao u Madridu...tako da nije nikakvo iznenađenje da ovako dobro izgleda danas protiv Novaka.
(Spectator, 14. maj 2021 19:45)

Sudeći prema top komentarima na današnju vest "Nadam se da ću biti pravi izazov za Novaka", ovo jeste veliko izneneđenje. Odite na vest pa pogledajte i sami.

ultrasrbin

pre 2 godine

(ccc, 14. maj 2021 18:52)

Malo si preterao. NN lice, a kako je to NN lice stiglo u polufinale.
Koja je logika da Zverev igra danas sa Nadalom koji je mec juce zavrsio pre njega, a obojica pre Novaka koji je juce zavrsio u 10.
Sta su hteli da postignu?
Da se Novak sto vise odmori ili da ga gurnu u subotu zbog kise?

djordje

pre 2 godine

Ovde niko očigledno nije gledao meč, Đoković igra sasvim solidno, a Cicipas odlično, uz to je imao malo sreće u pravim trenucima i vodi 1:0.

Nenad

pre 2 godine

Molim za informaciju, zna li neko da li je Novak birao stranu ili da servira prvi na pocetku meca.
Ako je birao prvi da servira, to mi vec postaje tolika misterija, jer neretko mu se desava da izgubi svoj prvi servis i posle mora da se vadi tokom seta.

Hvala unapred.

Bojan

pre 2 godine

Novak nezainteresovan. Odgledah kraj prvog seta i to mi je utisak. Kao da igra trening mec. Za njega to verovatno jeste. Odoh da radim nesto pametnije.

drvobradi

pre 2 godine

Nije bas za poredjenje, ali 'ajd. Kad sam imao 22g, igramo basket, nebitno mi je bilo da li se hladim ili ne, lako sam se pokretao, maltene bez zagrevanja. Posle 30te, jedan izgubis, jos i nekako se ponovo zagrejes, ako se hladis posle druge izgubljene, nema sanse ponovo da igras. Mozes samo da se povredis.

Asteriks

pre 2 godine

Nema tenisa danas,tako da se definitivno moze reci da je turnir potpuno unisten...Novak i Cicipas sjutra moraju da igraju mec,a sta tek reci za Rubljova i Sonega koji nisu ni pocinjali svoj mec....Mogu misliti na primer Rubljov kako ce uopste igrati 2 meca u jednom danu....Najpostenije bi bilo u ovoj situaciji odloziti finale za Ponedeljak.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.
(Rac, 14. maj 2021 20:33

Pa mastersi su najbolji trening za GS turnire. Ne možeš na GS bez nekoliko jakih mečeva pre njega.

tegi limar

pre 2 godine

djokovic nema kondicije, vidi se da ne trenira dovoljno. Dusa mu u nosu posle malo jace razmene a onda krece da se frustrira i salje drop sotove

Nije tačno !! ..

pre 2 godine

Nije prijatelju dragi , nego je fizika u pitanju , godine ga polako sustižu ..

Ne može više prijatelju , da igra , na najzahtevnijoj podlozi , kao nekada ..

Spectator

pre 2 godine

Tsitsipas je uzeo masters u Monte Carlu, knap izgubio finale od Nadala u Barceloni, dobro igrao u Madridu...tako da nije nikakvo iznenađenje da ovako dobro izgleda danas protiv Novaka.

Sarkazam

pre 2 godine

ATP pod hitno mora da zahteva da svaki turnir 500 i 1000 imaju makar jedan pokriven teren. Generacije koje dolaze naprosto nemaju volje ni vremena da se mrcvare da gledaju jedan meč pola sata pa da čekaju u nedogled dok pada kiša. Tenis je ionako sport "starih" gledalaca, mladi će se otudjiti, neće imati ko više da gleda maratone od 4 ili 5h (čak i bez kiše).
(Dosadnjaković, 14. maj 2021 16:02)
Mladi treba da se bave sportom a ne da ga gledaju

meda

pre 2 godine

Đokoviću dizanje forme sporo ide ovaj put. Ako izgubi sutra moraće da igra i Beograd da doda par mečeva. Takođe prva nedelja RGa je za dizanje forme takođe.
Ali gledano istorijski kad se ovoliko muči da podigne formu obično nema ništa od slema.

simpo

pre 2 godine

Novak treba da napusti turnir.
Da jednostavno sanira te kalkulacije organizatora na njegovu štetu.
Tamo inače malo gubi. A spremati se za GS turnire i ništa više.
(Rac, 14. maj 2021 20:33

Pa mastersi su najbolji trening za GS turnire. Ne možeš na GS bez nekoliko jakih mečeva pre njega.
(Mali Hijavata, 14. maj 2021 21:02)
Zato je Winbldon osvajao nekoliko puta bez ijednog pripremnog meča