Sreda, 12.05.2021.

07:30

Jokić kroz "batine" do 30p, Pokuševski nadmašio Brajanta

Protekle noći nastupila su četvorica srpskih košarkaša u NBA ligi, a po običaju u centru pažnje bio je Nikola Jokić.

Izvor: B92

Jokiæ kroz "batine" do 30p, Pokuševski nadmašio Brajanta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Marko83

pre 2 godine

Neko je napisao za Bartona da se upristoji koliko toliko u plejofu. Jel u onom gde mu je zvizdala cela hala u Denveru kad su prosli SAS jedva a izbacio ih Portland u sedmoj. Ja mislim da je to nezabelezen slucaj u istoriji americkog sporta da domaci navijaci vredjaju svog igraca. Cak i na nasim prostorima se to jako retko vidjalo. Prosli plejof nije igrao zbog povrede, i prilicno sam ubedjen da bi ispali od Jute da jeste.
Ja zaista mislim da on ima jako solidan kvalitet, ali ima problem u glavi, ne zeli da bude sesti igrac gde bi dominirao i pravio razliku protiv druge postave protivnika. Recimo za Minesotu, Sakramento i slicne ekipe mogao bi da bude prva ili druga opcija ali za tim sa sampionskim ambicijama u Nba mi se nikako ne uklapa.

Pera

pre 2 godine

Nema to veze sa rezultatom. Meloun vadi Jokića iz igre 1-2 minuta pred kraj 1. četvrtine, zatim ga vrati 5-6min pred kraj 2. četvrtine. A onda ga opet otmeni pred kraj 3. četvrtine, pa ubaci 5 min pred kraj utakmice.
Naravno rezultat se topi kad Jokić nije u igri. Nije mi jasno kako nema sluha i ostavi Jokića i duže kad imaju seriju. Pa kad se napravi razlika od 30 poena, posle može da ga odmara do kraja.
@x
Pa ima i Jokci dusu! Mora i on da se odmori, i ovako je drugi u NBA po broju odigranih minuta (prvi je Julius Randle). Prednost od 30 poena se retko desava, igrao bi non-stop. Osim toga, nije isto igrati 20 min u komadu ili sa odmorom u sredini. Tim koji zeli uspeh u PO mora imati klupu koja moze da drzi rezultat, da se ne raspadne, videcemo uskoro koliko je Denver uspeo u tome. Stalne povrede igraca im sigurno nisu pomogle ali bilo je i svetlih trenutaka, tek PO ce da pokaze prave snage timova.

To nam ne gine

pre 2 godine

@ "17 slobodnih bacanja u jednoj utakmici. Spremaj vola, ražanj, tešku artiljeriju i hektolitre alkohola. Momak je MVP."
(Gde ja živim, 12. maj 2021 08:17)

Bio Joka ili ne proglasen MVP-jem, jedno je sigurno: Bice ovde revija nebuloza onih koji misle da su njegovi (Jokicevi) navijaci i da su oni zasluzni za njegove rezultate.

Лепршави Србенда

pre 2 godine

Овај Драган Борча је неуништив.
Прво је млатио како Бартон краде скокове, сад Кампацо одузима асистенције. Чудо једно.
Плачете кад нема са ким да игра а кад има са ким, онда ће нормално да му пада број нечега, сад дал поена, дал скокова, дал асиста, нешто мора да трпи. Али не, коментатори би да он има трипл дабл просек, да су саиграчи довољно добри да погоде понекад али и довољно лоши да можемо да их оптужујемо да су незналице.
Ајде Драгане одмори мало, не знам зашто не пошаљеш ЦВ у неки клуб. Бар развојну лигу можеш да водиш ако не НБА тим.

x

pre 2 godine

Sve ove godine koje pratim NBA mislio sam da je "trash-time" negde pred kraj utakmice, da imaš nenadoknadivu prednost, i da je protivnik digao ruke. Majk Meloun, medjutim, me uporno demantira time što njemu trash-time počne onog momenta kada Den ima +20, pa makar i minut pred kraj 1.četvrtine. Naravno, kada protivnik protiv 5 rezervista stigne - 20, onda Jokić umesto da odmara, mora da igra do kraja. Ne razumem Majka.
(Dosadnjaković, 12. maj 2021 08:57)

Nema to veze sa rezultatom. Meloun vadi Jokića iz igre 1-2 minuta pred kraj 1. četvrtine, zatim ga vrati 5-6min pred kraj 2. četvrtine. A onda ga opet otmeni pred kraj 3. četvrtine, pa ubaci 5 min pred kraj utakmice.
Naravno rezultat se topi kad Jokić nije u igri. Nije mi jasno kako nema sluha i ostavi Jokića i duže kad imaju seriju. Pa kad se napravi razlika od 30 poena, posle može da ga odmara do kraja.

Kozuki Oden

pre 2 godine

JPR24
Nisi ga razumeo. NBA je i prosle sezone precesto postavljao Mareja u grafici kao lidera ekipe (najave za sledece meceve) iako i Stivi Vonder vidi ko je najbolji u ekipi.

Majstori, majstori!

pre 2 godine

Sto se tice tripl-double - to ne zavisi samo od tog igraca ciju statistiku gledamo jer mozes ti imati i 50 dobrih asistencija ako tvoji saigraci pogode 3 od toga. Nekada je prosto neverovatno sta promase na asistenciju iako su potpuno sami. Sa te strane statistike je bolje igrati sa Marejem nego sa nekom drugom dvojkom ili kecom.
(Proka, 12. maj 2021 11:53)

Pa ne beleži ti se asistencija ako saigrač promaši. Asistencija se beleži jedino ako posle tvog pasa saigrač postigne koš. Tako, ako beležiš 50 asisencija, iza toga stoji 50 koševa (x 2 ili x 3 poena).

Nikola

pre 2 godine

Klupa Denvera JE OCAJNA. Prva petorka je napravila veliku razliku od 18 poena u prvoj, bilo je i 20. Onda je usla druga postava i sve ponistila sto je ostvareno do tada..Nece Jokicu biti nikako lako u plej ofu..
(111, 12. maj 2021 10:32)

Ukoliko pratite Denver, znate da je trenutno njihova druga postava zapravo u realnosti treća postava. Usled silnih povreda Denver igra samo sa Jokićem i Porteron iz prve petorke, ostali su 2-3 postava. Svakako je problem Denverova klupa ali tako im je kako im je, ne mogu bolje.

Keynes

pre 2 godine

Moja predikcija je da će Denver ispasti glup i ići na Lejkerse..
(Mare, 12. maj 2021 09:06)

Ako je krajnji cilj titula, onda to i nije tako glupo... Najvece su im sanse protiv Lejkersa upravo u prvoj rundi, jer su glavni igraci jezerasa van ritma. U eventualnom finalu bi bila metla.

Pera Ždera

pre 2 godine

Gledah na preskoke. I sa ove strane stize umor, kao i mnoge ovde ,verujem :)

Uhvatih deo trece i cetvrtu 1/4, bilo tesno. Jokic vec trecu utakmicu pasivniji u zavrsnici, umoran. Rekordnih 17 bacanja (do skoro je za toliki br bilo potrebno bar mesec dana :) Kampaco prelomio sa par kljucnih pogodaka, kradja na kraju. Od 0/6 do tada (izlazila statistika), do kljucnih 8 poena u cetvrtoj. Porter standardno efikasan (najvecih +23) i pored, procitah, 5 izgubljenih. Komentator u jednom momentu "Volim Mareja mnogo ali i kad se vrati, za mene je Porter drugi igrac Denvera". Vrv je i u pravu... Efikasniji je, konstantniji u sutu i to bez mnogo lopte u rukama. Jest prerano ali bice bas slatke muke za Melouna da to poslozi pri povratku Dzamala a da jedan ne guse drugog.

Pobeda, MVP brojke, Dalas VS Portland za prvu rundu, jos samo malo :)

antiDebil

pre 2 godine

Zasto imam utisak da ni Pokusevski i Smajlagic nece videti reprezentaciju.

Zato sto Birca mora da brusi formu
(Miroslav Celic, 12. maj 2021 10:21

Nece zbog Bircevica propustiti reprezentaciju vec zbog toga sto ce morati preko leta individualno da rade na svojim mladim, nejakim telima, da se odmore od napornih sezona i da se sto bolje pripreme za sledecu sezonu, a za reprezentaciju ce biti vremena, slicna prica kao sa Jokicem. Bjelica je u Kini prvi put zaigrao za reprezentaciju nakon odlaska u nba. Igrao je tako da je bili bolje da uopste nije igrao. Bogdanovic Bogdan je jedini nas igrac, mozda ikada, koji je nakon odlaska u nba nastavio sve bolje da igra za reprezentaciju i koji i dalje bolje igra u dresu reprezentaciju nego za svoj nba tim, svi ostali uglavnom idu u rikverc kada dodju takmicenja preko leta, pod uslovom naravno da se uopste pojave. Sto se tice Bircevica, nije on previse igrao protiv spanije i Argentine, a nije ni Jokic...!

JPR24

pre 2 godine

vec je krenulo po nba stranicama sklanjanje jokica u drugi plan, evo danas izbacili P.Jr kao najboljeg igraca utakmice iako je Jokic imao najbolji ucinak, to rade vec nekoliko puta...
(nikola, 12. maj 2021 07:51)

Pa u ovoj imaju isti broj poena, ali Porter sve iz igre, bolji procenat šuta, i u +|- kategoriji je prvi u ekipi sa +23... I šta je tu problem uopšte ? Kao da je bitno sto je neko drugi, a ne Jokic, proglašen najboljim igračem jedne utakmice ? Desilo se nekoliko puta ? Pa šta ?

panter pudlica

pre 2 godine

Pa botino, nije rekao da mu je Faku neprijatelj nego ti objasnjava razloge manjeg broja Jokicevih asistencija.
(Pogan, 12. maj 2021 10:33)

Objašnjava ko Nikoli uzima asistencije. Debilizam na kvadrat. Isto kao i u tvom slučaju. Debilizam na kvadrat duplo.

Proka

pre 2 godine

Sto se tice tripl-double - to ne zavisi samo od tog igraca ciju statistiku gledamo jer mozes ti imati i 50 dobrih asistencija ako tvoji saigraci pogode 3 od toga. Nekada je prosto neverovatno sta promase na asistenciju iako su potpuno sami. Sa te strane statistike je bolje igrati sa Marejem nego sa nekom drugom dvojkom ili kecom.

Iz ustanove zatvorenog tipa

pre 2 godine

Svi igrači odmaraju, a on ne zanima ga MVP nagrada, a igra svaku utakmicu. Đaba je krečio i to kad je večina superstara povređeno on u eri Zubca i Pokuševskog neće osvojiti MVP nagradu.

On je samo najbolji igrač u prosečnom timu, čim se nađe među najboljima nigde ga nema. Na Ol staru u pitanju su nadmetanja u šutiranju trojki, zakucavanjima i "skills chalenge", odnosno, dribling veštinama na poligonu.

On ne zakucava atraktivno, nema šut iz driblinga, nema dribling, postiže koševe na guranje ko što stari pezejac pali na guranje. Ol star nije komedija nego atrakcija, a on nije atraktivan igrač, nego je gledao najbolje divio se i nadam se nešto naučio.

Prema tome po svim kriterijumima nekad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 12. maj 2021 08:07)

gde si Karleusa sestro! OBAVEZNO da dodjes na vest kada NIKOLU JOKICA proglase za MVP i da mu se POKLONIS! Naravno, uslov je da to bude vikend i da dobijes izlaz!

panter pudlica

pre 2 godine

Sad 10 dana Jokic samo lagano
Do prve plejof utakmice
Comments momments@
Marej, Monte, Dozier su isto povredjeni
Ako ti je Vil Barton tu najveci problem onda?
Jokic nema tripl dablove zato sto mu Kampaco u prvoj petorci uzima dosta asistencija genije, a ne zbog Bartona. Od kada je Faku u prvoj petorci pogledaj koliko manje asistencija Jokic ima prosecno. Njemu fale asistencije do tripl dablova. Ovako ima zbog Fakua manje asistencija, kakav crni Barton
Uzmi na Ju Tjubu snimak Nagetsi Srbija analiza igraca kroz duboku statostiku
Barton je najgori igrac Denvera po naprednoj statistici ne racunajuci ove teske rezerviste
Njemu fali Marej, to je nenadoknadivo, sa Bartonom su defanzivna rupa ?
(Dragan Borca, 12. maj 2021 09:33)

Znači po tebi je Faku Nikolin neprijatelj jer mu zamisli "uzima" asocijacije?!
Svašta ću ovde pročitati, Bože sačuvaj.
Pa valjda je poenta da ekipa igra i pravi rezultate, a ne jedan igrač!
Barton nije sjajan, ali ume da bude koristan i sasvim je solidan igrač. Vidi se da nedostaje čak i on. A ovo prosipanje gluposti ko kome krade asistencije - stvarno je glupost na kvadrat.

Jutro

pre 2 godine

Mislio sam da ce bar Lejkersi da izgube ili Dalas da pobedi, valjda ce Dalas dobiti preostale tri utakmice. I njima je prioritet da igraju s Denverom, sve je u njihovim rukama.

Eno ga Leplač puca od sreće i na tviteru odusevljeno izbacio THT. Odvratni Lejkersi, ne mogu da ih smislim.

puscpsn

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.
(Comment moments, 12. maj 2021 08:03)

Pa nije to bas samo do Bartona, iako smatram da ove sezone igra mnogo bolje nego ranije, i nisam smatrao da treba da ga trejduju kad se pisalo o tome. Igra mnogo vise rezonski, sa manje srljanja.

Medjutim to sto Jokic ima manje tripl danlova, uslovljeno je sa 2 stvari. Prva je ta sto je nekoliko pita imao znatno vise od 10 asistencija, ali nije imao dovoljno skokova, a druga to sto je sad Kampaco starter. Izuzev Kampaca, nijedan drugi bek koji je imao te startne minute nije organizator igre i dodavac, i jednostavno on za razliku od Mareja koji rasterecuje Jokica kad je poentiranje u pitanju, daje Nikoli mogucnost da se vise fokusira na napad kosa, dok ce on kad je potrebno pronalaziti otvorene sutere.

Sve u svemu, nadam se da ce se svi (sem naravno Mareja koji za to nema sanse), oporaviti do pocetka plej ofa.

Comment moments

pre 2 godine

(Dragan Borca, 12. maj 2021 09:33)

Као неко ко одгледа сваки видео најбољих Јокићевих потеза слободно могу да кажем да си се излупетао за све паре.
Ма колико га не подносили многи,Бартон је играч који се одлично капира са Јокићем.Исти случај је био и са Херисом а прије њега са Фаридом.Њих тројица се сјајно крећу када су та утрчавања у питању и Јокић их “без гледања” споји са кошем.Ако си пратио те видео материјале сигурно си запазио да је највећи број асистенција био управо преко Бартона.Нарочито оне када овај утрчава или шутне из ћошка.
Монте Морис игра у 2 петорци најчешће и он није играч од кога зависи број асистенција Јокића.Барем не у толикој мјери.Дозир је крајње непоуздан шутер и чуди ме да си га уопште навео.Колико знам сви напади и даље иду преко Јокића а не Кампаца па не видим како овај може да му краде асистенције.Једноставно управо фали Бартон за те 3-4 асистенције колико му сада просечно фали за ТД.Још та једна шутерска опција више.
Гордон и Јокић још нису “кликнули” на прави начин.Портер је тренутно једини саиграч за кога сте сигурни да ће реализовати барем 3-4 Јокићевих додавања.
За Мареја се слажем али та њихова игра профункционише тек у плеј офу.
А те интернет стручњаке слободно отпиши.И Богдан Караичић је сјајан скаут и аналитичар па су он и Обрадовић склепали једно чудовиште од тима због кога сви навијачи Звезде имају главобољу.
И ја сматрам да Бартона треба да трејдују ако хоће резултате али за Јокићеву статистику он је одличан избор.

Pogan

pre 2 godine

(panter pudlica, 12. maj 2021 10:21)

Pa botino, nije rekao da mu je Faku neprijatelj nego ti objasnjava razloge manjeg broja Jokicevih asistencija.

ccc?

pre 2 godine

Ovaj Doncic trojku ne moze da ubode? Ocajan sut cele sezone. U ovoj 0/4 za 3? U prosloj 0/2 , pa pretprosloj 1/5?? Ocaj. Pokusevski bolje sutira..

Mare

pre 2 godine

(Mare, 12. maj 2021 09:06)

Da se nadovežem, dueli po mojoj predikciji: 3.Klipersi - 6.Dalas ; 4.Denver - 5.Lejkers i Portland ide u Plej-in

Goran

pre 2 godine

Ja mislim da nikad nije imao 17 slobodnih bacanja, sta se desilo?
(Milos Krstic, 12. maj 2021 08:23)

To je znak da su priznali da je MVP
(Aca, 12. maj 2021 08:53)

Otprilike od momenta kada je Magic napisao onaj tweet gde je nahvalio Jokica kao MVP-a ove sezone, od tada je poceo da dobija vise slobodnih bacanja.
Na kazem da ima veze sa Magic-om, nego da je to sigurno prelomno vreme kada su odlucili iza zavesa ko ce biti novi MVP, a to je nas Jokic.
Znaju to sada i sudije ;)

U svakom slucaju, jadno ponasanje, trebalo bi da sude sve vreme nepristrasno, a ne da gledaju imena i uspehe kroz karijere igraca.

111

pre 2 godine

Pre mesec dana taj Sarlot je Atlanta pobedila a nisu igrali Jang, Kolins i Galinari. Bogi je postigao 32 poena. Klupa Denvera JE OCAJNA. Prva petorka je napravila veliku razliku od 18 poena u prvoj, bilo je i 20. Onda je usla druga postava i sve ponistila sto je ostvareno do tada..Nece Jokicu biti nikako lako u plej ofu..

Mare

pre 2 godine

@Маре

Пеликанси имају 0,1% за плеј ин, Сан Антонио (који има меч мање) мора да изгуби све 4 утакмице, а Пеликанси све 3 да добију да би имали победу више јер ако буду на истом броју победа Сан Антонио има бољи међусобни скор (2-1).
(Боки, 12. maj 2021 09:20)

E bravo!! Ok, mada nisam ni mislio da imaju šanse Pelikansi, ali htedoh reći da mislim da će Dalas namerno da izgubi.

petarczv

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.
(Comment moments, 12. maj 2021 08:03)

Koja glupa analiza... a sta cemo sa marejem on nije povredjen? Pa on je bio drugi najbolji igrac ekipe. A denver bolje igra bez bartona i to je cinjenica. Kakve veze imaju jokicevi tripl dablovi sa njim?!

Aleks

pre 2 godine

Dragan Borca

Najbitnije je što Jokić ima manje asistencija, ja mislim tebe da ubace u prvu petorku, ti bi sigurno pogađao sve.
Operisan si od realnosti skroz.

hoćete, kako da nećete

pre 2 godine

Koje ste vi budale, jer taman posla da bi cilj obrane bio udarati Jokića, kod kojeg je lopta i sve se vidi, a ako išta, u bonus situaciju se ne želi ući zato što obrana tada gotovo da ne postoji, i ta taktika je glavna kod ekipa koje varaju suce u pokušaju dostizanja vodstvo.

Kontraprimjer za provjeru je Lukica brukica: kada nema sistema privilegiranih odluka uz sebe, on izgubi se 30 razlike, a postotak šuta OPADA SA BROJEM BACANJA. Jasno da je njegov učinak kao i debeljkov ovisan o tome da mu se obrana sklanja s puta, a odmak od tog pravila je debela KOMPENZACIJA krmetu. Postoji treći primjer, to je Lillard, kojem se suigrači posebno biraju radi pstavljanja blokova za otvorene šuteve i iskorištavanja njegovog učinka da maksimuma, jer ipak, malo je tržiste u pitanju, glavni igrač mora biti idol svima. U New Yorku Nitilikina ne mora.

Poznavalac

pre 2 godine

Startna petorka Denvera napravi 20 razlike u Q1 i Meloun zameni celu prvu petorku, kombinacijom druge i treće. Pa, na primer, Čančar je ušao u Q1.
Zaista je teško Melounu bilo šta prigovoriti, ali šok terapija se po meni ekipi ne daje u prvoj četvrtini, nego se izmene rade postepeno.

Milan

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 12. maj 2021 08:19)

Samo sto Embidu 17 bacanja dodje kao slabije vece sto se tice penala, a Jokicu je to rekord karijere. Jokicu su ovo svirali sad, a inace mu sviraju 0-5 bacanja po utakmici. Embid na vecini utakmica dampreko 10 poena sa penala zato sto promasi neka bacanja. I ti pokusavas to da izjednacis. E tacno da te nema, trebalo bi te izmisliti.

Боки

pre 2 godine

@Маре

Пеликанси имају 0,1% за плеј ин, Сан Антонио (који има меч мање) мора да изгуби све 4 утакмице, а Пеликанси све 3 да добију да би имали победу више јер ако буду на истом броју победа Сан Антонио има бољи међусобни скор (2-1).

love

pre 2 godine

@Srpce jedini licemeran ovde si ti upravo. Tu nesto kontriras namerno i pametujes, a dokazuješ suprotno. Razlika je sto njemu sude jednu ovakvu utakmicu u sezoni, jer mu je prosek slobodnih bacanja 5 na 70 utakmica, a nekima tamo je prosek 14,5 bacanja tokom cele sezone.

Пеђа

pre 2 godine

Овај момак "карлеуша " изгледа ни једно јутро не узима лекиће 😀😂.
Свако јутро хејт. Каква тролина која хоће да привуче .
Јокић сјајан стандардно

Hm

pre 2 godine

Desilo je se to da su ga bas mlatili, ne brini se nije mu svirano par faulova, a plus sutirao je ja mislim tri ili cetri slobodna posle tehnickih protivnika 😀 Sut ga i nije nesto sluzio bukvalno su mu lopte izlazile iz obruca. Napravio je sa MPJ i Gordonom +20 vratio se na +4 🤣

Боки

pre 2 godine

@Карлеуша

Брате, како те не мрзи да чекаш свако јутро како би оставио копи пејст коментар? Скапирали смо да је по теби Јокић на нивоу зонске лиге, а сад нађи неки други хоби...

Bor'ša

pre 2 godine

Ovi igrali odbranu, sudije svirale sve zivo. Njega nije uopste problem zaustaviti kad se igra odbrana. Pridjes mu tijelom, sprecavas ciste asistencije, ako hoce da se gurka, imaju i drugi timovi meso... Medjutim, moze Joka da gura, ali ne smiju njega.
Isao je 5 puta na liniju za slobodna, znaci 10 slobodnih, a kontakt bio ni da je bek od 80kg.
Zanimljivo koliko licimerstva kod Srblja. Pozdravljaju kad se ovako sudi, ali kad je to u slucaju nekih drugih timova, onda je to pljacka nevidjenih razmjera.
p.s. MPJ je igrac koji ima bolju statistiku od KD za ovo sto je igrao nego KD u njegovim godinama. Eto o kakvom se dijamantu radi. Kakav Jokic, on ce na trejd ako se MPJ vise ne bude igralo s njim.
(Srpce, 12. maj 2021 08:54)
Nije tesko biti realan, ali tebi ocigledno jeste. Decka cepaju citavu sezonu i svima je to jasno i uz to ima takve brojke da ti pamet stane,a cenis brojke MPJ-a, njih uvazavas. Smesan si!

Ej Džej Klajn

pre 2 godine

Sve-sve, ali da Sale Đorđević stalno ostavlja komentare na vestima o Jokiću, pa još da se potpisuje kao karleuša - to stvarno nikad nisam očekivao! Opet sjajna igra Jokića u inat hejterima.

Milorad

pre 2 godine

Ovoj Karleusi je izgleda Jokara zalepio bananu nogom na basketu ispred zgrade i svi mu se smejali ceo zivot, pa sad ovde troluje na svaku vest o Jokari :-)

Dragan Borca

pre 2 godine

Sad 10 dana Jokic samo lagano
Do prve plejof utakmice
Comments momments@
Marej, Monte, Dozier su isto povredjeni
Ako ti je Vil Barton tu najveci problem onda😬
Jokic nema tripl dablove zato sto mu Kampaco u prvoj petorci uzima dosta asistencija genije, a ne zbog Bartona. Od kada je Faku u prvoj petorci pogledaj koliko manje asistencija Jokic ima prosecno. Njemu fale asistencije do tripl dablova. Ovako ima zbog Fakua manje asistencija, kakav crni Barton
Uzmi na Ju Tjubu snimak Nagetsi Srbija analiza igraca kroz duboku statostiku
Barton je najgori igrac Denvera po naprednoj statistici ne racunajuci ove teske rezerviste
Njemu fali Marej, to je nenadoknadivo, sa Bartonom su defanzivna rupa 🙄

Mare

pre 2 godine

Dalas izgubio od Memfisa :))) Da li su to kalkulacije počele :) . I dalje je Dalas na 5. mestu i zasada je predikcija duela u plej- ofu Denver-Dalas..

Kako stvari stoje:

Klipersi su treći i imaju pobedu više od Denvera i igraju još sa Šarlotom, Hjustonom i Oklahomom poslednjeg dana. Jedino je možda Šarlot tu motivisan ako žele da se bore za 8. ili ili čak 7. mesto na Istoku.

Denver igra sa Minesotom, Detroitom i poslednjeg dana sa Portlandom.

Gotovo je izvesno da Denver ostaje na 4. mestu (ako pretpostavimo da Kliperse boli uvo da izbegnu Lejkerse :))..) i tako će Denver igrati sa ekipom koja se izbori za 5. mesto - Dalasom, Portlandom ili Lejkersima.

Dalas je trenutno na 5. poziciji i ima pobedu više od Portlanda i Lejkersa. Dalas igra već noćas sa Pelikansima ( a oni moraju da pobede sve do kraja ako žele u Plej-in), sa Torontom ( nemaju motiva) i Minesotom ( bez motiva).

Portland još igra sa Jutom, Finiksom i Denverom.

Lejkersi sa Hjustonom, Indijanom i Pelikansima, gde možda neće niko od njih da grize, jedino ako Indijana želi da napadne 8. ili 7. mesto na Istoku pošto su već u Plej-in fazi.

Moja predikcija je da će Denver ispasti glup i ići na Lejkerse..

Dosadnjaković

pre 2 godine

Sve ove godine koje pratim NBA mislio sam da je "trash-time" negde pred kraj utakmice, da imaš nenadoknadivu prednost, i da je protivnik digao ruke. Majk Meloun, medjutim, me uporno demantira time što njemu trash-time počne onog momenta kada Den ima +20, pa makar i minut pred kraj 1.četvrtine. Naravno, kada protivnik protiv 5 rezervista stigne - 20, onda Jokić umesto da odmara, mora da igra do kraja. Ne razumem Majka.

realno

pre 2 godine

Suterski los mec Jokica. Fila izgubila bez Embiida od prosjecne ekipe, eto koliko su jak tim bez MVP-a ove sezone, LA na misice, Dalas izgubio, bit ce zanimljivo do kraja.

stefan85

pre 2 godine

Ne znam zašto bi trebalo Embid da bude MVP, svarno dobar igrač ali čovek je odigrao 20 utakmica manje od Jokića. Ili je povređen, ili ga odmaraju. Ja se iskreno nadam da timovi kao Fila, Bruklin, Klipersi neće uzeti titulu zbog taktiziranja i odmaranja igrača.

буино голова

pre 2 godine

Тако је, само се тројке броје у НБА и зато је Покушевски бољи од Кобија Брајанта. За два шутирају само слепци и лузери који не могу да добаце тројку.

Karleuša

pre 2 godine

Svi igrači odmaraju, a on ne zanima ga MVP nagrada, a igra svaku utakmicu. Đaba je krečio i to kad je večina superstara povređeno on u eri Zubca i Pokuševskog neće osvojiti MVP nagradu.

On je samo najbolji igrač u prosečnom timu, čim se nađe među najboljima nigde ga nema. Na Ol staru u pitanju su nadmetanja u šutiranju trojki, zakucavanjima i "skills chalenge", odnosno, dribling veštinama na poligonu.

On ne zakucava atraktivno, nema šut iz driblinga, nema dribling, postiže koševe na guranje ko što stari pezejac pali na guranje. Ol star nije komedija nego atrakcija, a on nije atraktivan igrač, nego je gledao najbolje divio se i nadam se nešto naučio.

Prema tome po svim kriterijumima nekad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Somborac nikad neće biti zvezda.

Kroz tatine batine

pre 2 godine

Nije da zakeram ali, iako je ovo sportska redakcija, trebalo bi da se poštuju elementarna pravila:
učinak Kobija Brajanta - učinak Kobi Brajanta

Srpce

pre 2 godine

Ja mislim da nikad nije imao 17 slobodnih bacanja, sta se desilo?
(Milos Krstic, 12. maj 2021 08:23)
Ovi igrali odbranu, sudije svirale sve zivo. Njega nije uopste problem zaustaviti kad se igra odbrana. Pridjes mu tijelom, sprecavas ciste asistencije, ako hoce da se gurka, imaju i drugi timovi meso... Medjutim, moze Joka da gura, ali ne smiju njega.
Isao je 5 puta na liniju za slobodna, znaci 10 slobodnih, a kontakt bio ni da je bek od 80kg.
Zanimljivo koliko licimerstva kod Srblja. Pozdravljaju kad se ovako sudi, ali kad je to u slucaju nekih drugih timova, onda je to pljacka nevidjenih razmjera.
p.s. MPJ je igrac koji ima bolju statistiku od KD za ovo sto je igrao nego KD u njegovim godinama. Eto o kakvom se dijamantu radi. Kakav Jokic, on ce na trejd ako se MPJ vise ne bude igralo s njim.

Bor'ša

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 12. maj 2021 08:19)
On ce i imati još prilike, a ti si sa hendikepom od rođenja tako da nemas priliku za popravni. ?

Comment moments

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Ja ne znam šta razmišljaju Marjanović i Bjelica, ok sediš, lova kaplje i boli te uvo. Ali da bar ako ništa iz dosade daš sve od sebe i ostaviš neki utisak. Ovako, odoše tamo u zrelim godinama a ništa nisu uradili, stvarno sramota. Pa čak onaj nesrećni Miličić i Radmanović su vise uradili od njih. A za Jokaru šta reći, momak nema granica.

DraganRS

pre 2 godine

Dalas odlicno igra i bez Doncica, garantujem da ima bolje saigrace od Nikole kad se sve skupi. Jokara overio definitivno MVP, nema tu vise price nikakve... Porter, ne znam sta je ono odavno nisam vidio da se neko onako uzdize za 3 iz teskih pozicija i konstatno pogadja... Definitivno ne bi mogao Jokara sam bez njega, nadam se da ce bit rafal u i PO.

nikola

pre 2 godine

vec je krenulo po nba stranicama sklanjanje jokica u drugi plan, evo danas izbacili P.Jr kao najboljeg igraca utakmice iako je Jokic imao najbolji ucinak, to rade vec nekoliko puta...

#10

pre 2 godine

Jokic kad sutne 17 bacanja onda je "morao kroz batine", a Embid kad sutne 17 bacanja onda je "sve mu sviraju". E tacno da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...

Comment moments

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.

DraganRS

pre 2 godine

Dalas odlicno igra i bez Doncica, garantujem da ima bolje saigrace od Nikole kad se sve skupi. Jokara overio definitivno MVP, nema tu vise price nikakve... Porter, ne znam sta je ono odavno nisam vidio da se neko onako uzdize za 3 iz teskih pozicija i konstatno pogadja... Definitivno ne bi mogao Jokara sam bez njega, nadam se da ce bit rafal u i PO.

буино голова

pre 2 godine

Тако је, само се тројке броје у НБА и зато је Покушевски бољи од Кобија Брајанта. За два шутирају само слепци и лузери који не могу да добаце тројку.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Sve ove godine koje pratim NBA mislio sam da je "trash-time" negde pred kraj utakmice, da imaš nenadoknadivu prednost, i da je protivnik digao ruke. Majk Meloun, medjutim, me uporno demantira time što njemu trash-time počne onog momenta kada Den ima +20, pa makar i minut pred kraj 1.četvrtine. Naravno, kada protivnik protiv 5 rezervista stigne - 20, onda Jokić umesto da odmara, mora da igra do kraja. Ne razumem Majka.

Пеђа

pre 2 godine

Овај момак "карлеуша " изгледа ни једно јутро не узима лекиће 😀😂.
Свако јутро хејт. Каква тролина која хоће да привуче .
Јокић сјајан стандардно

Bor'ša

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 12. maj 2021 08:19)
On ce i imati još prilike, a ti si sa hendikepom od rođenja tako da nemas priliku za popravni. ?

stefan85

pre 2 godine

Ne znam zašto bi trebalo Embid da bude MVP, svarno dobar igrač ali čovek je odigrao 20 utakmica manje od Jokića. Ili je povređen, ili ga odmaraju. Ja se iskreno nadam da timovi kao Fila, Bruklin, Klipersi neće uzeti titulu zbog taktiziranja i odmaranja igrača.

#10

pre 2 godine

Jokic kad sutne 17 bacanja onda je "morao kroz batine", a Embid kad sutne 17 bacanja onda je "sve mu sviraju". E tacno da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...

JPR24

pre 2 godine

vec je krenulo po nba stranicama sklanjanje jokica u drugi plan, evo danas izbacili P.Jr kao najboljeg igraca utakmice iako je Jokic imao najbolji ucinak, to rade vec nekoliko puta...
(nikola, 12. maj 2021 07:51)

Pa u ovoj imaju isti broj poena, ali Porter sve iz igre, bolji procenat šuta, i u +|- kategoriji je prvi u ekipi sa +23... I šta je tu problem uopšte ? Kao da je bitno sto je neko drugi, a ne Jokic, proglašen najboljim igračem jedne utakmice ? Desilo se nekoliko puta ? Pa šta ?

Poznavalac

pre 2 godine

Startna petorka Denvera napravi 20 razlike u Q1 i Meloun zameni celu prvu petorku, kombinacijom druge i treće. Pa, na primer, Čančar je ušao u Q1.
Zaista je teško Melounu bilo šta prigovoriti, ali šok terapija se po meni ekipi ne daje u prvoj četvrtini, nego se izmene rade postepeno.

nikola

pre 2 godine

vec je krenulo po nba stranicama sklanjanje jokica u drugi plan, evo danas izbacili P.Jr kao najboljeg igraca utakmice iako je Jokic imao najbolji ucinak, to rade vec nekoliko puta...

Iz ustanove zatvorenog tipa

pre 2 godine

Svi igrači odmaraju, a on ne zanima ga MVP nagrada, a igra svaku utakmicu. Đaba je krečio i to kad je večina superstara povređeno on u eri Zubca i Pokuševskog neće osvojiti MVP nagradu.

On je samo najbolji igrač u prosečnom timu, čim se nađe među najboljima nigde ga nema. Na Ol staru u pitanju su nadmetanja u šutiranju trojki, zakucavanjima i "skills chalenge", odnosno, dribling veštinama na poligonu.

On ne zakucava atraktivno, nema šut iz driblinga, nema dribling, postiže koševe na guranje ko što stari pezejac pali na guranje. Ol star nije komedija nego atrakcija, a on nije atraktivan igrač, nego je gledao najbolje divio se i nadam se nešto naučio.

Prema tome po svim kriterijumima nekad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 12. maj 2021 08:07)

gde si Karleusa sestro! OBAVEZNO da dodjes na vest kada NIKOLU JOKICA proglase za MVP i da mu se POKLONIS! Naravno, uslov je da to bude vikend i da dobijes izlaz!

Milorad

pre 2 godine

Ovoj Karleusi je izgleda Jokara zalepio bananu nogom na basketu ispred zgrade i svi mu se smejali ceo zivot, pa sad ovde troluje na svaku vest o Jokari :-)

Ej Džej Klajn

pre 2 godine

Sve-sve, ali da Sale Đorđević stalno ostavlja komentare na vestima o Jokiću, pa još da se potpisuje kao karleuša - to stvarno nikad nisam očekivao! Opet sjajna igra Jokića u inat hejterima.

Keynes

pre 2 godine

Moja predikcija je da će Denver ispasti glup i ići na Lejkerse..
(Mare, 12. maj 2021 09:06)

Ako je krajnji cilj titula, onda to i nije tako glupo... Najvece su im sanse protiv Lejkersa upravo u prvoj rundi, jer su glavni igraci jezerasa van ritma. U eventualnom finalu bi bila metla.

Mare

pre 2 godine

Dalas izgubio od Memfisa :))) Da li su to kalkulacije počele :) . I dalje je Dalas na 5. mestu i zasada je predikcija duela u plej- ofu Denver-Dalas..

Kako stvari stoje:

Klipersi su treći i imaju pobedu više od Denvera i igraju još sa Šarlotom, Hjustonom i Oklahomom poslednjeg dana. Jedino je možda Šarlot tu motivisan ako žele da se bore za 8. ili ili čak 7. mesto na Istoku.

Denver igra sa Minesotom, Detroitom i poslednjeg dana sa Portlandom.

Gotovo je izvesno da Denver ostaje na 4. mestu (ako pretpostavimo da Kliperse boli uvo da izbegnu Lejkerse :))..) i tako će Denver igrati sa ekipom koja se izbori za 5. mesto - Dalasom, Portlandom ili Lejkersima.

Dalas je trenutno na 5. poziciji i ima pobedu više od Portlanda i Lejkersa. Dalas igra već noćas sa Pelikansima ( a oni moraju da pobede sve do kraja ako žele u Plej-in), sa Torontom ( nemaju motiva) i Minesotom ( bez motiva).

Portland još igra sa Jutom, Finiksom i Denverom.

Lejkersi sa Hjustonom, Indijanom i Pelikansima, gde možda neće niko od njih da grize, jedino ako Indijana želi da napadne 8. ili 7. mesto na Istoku pošto su već u Plej-in fazi.

Moja predikcija je da će Denver ispasti glup i ići na Lejkerse..

Bor'ša

pre 2 godine

Ovi igrali odbranu, sudije svirale sve zivo. Njega nije uopste problem zaustaviti kad se igra odbrana. Pridjes mu tijelom, sprecavas ciste asistencije, ako hoce da se gurka, imaju i drugi timovi meso... Medjutim, moze Joka da gura, ali ne smiju njega.
Isao je 5 puta na liniju za slobodna, znaci 10 slobodnih, a kontakt bio ni da je bek od 80kg.
Zanimljivo koliko licimerstva kod Srblja. Pozdravljaju kad se ovako sudi, ali kad je to u slucaju nekih drugih timova, onda je to pljacka nevidjenih razmjera.
p.s. MPJ je igrac koji ima bolju statistiku od KD za ovo sto je igrao nego KD u njegovim godinama. Eto o kakvom se dijamantu radi. Kakav Jokic, on ce na trejd ako se MPJ vise ne bude igralo s njim.
(Srpce, 12. maj 2021 08:54)
Nije tesko biti realan, ali tebi ocigledno jeste. Decka cepaju citavu sezonu i svima je to jasno i uz to ima takve brojke da ti pamet stane,a cenis brojke MPJ-a, njih uvazavas. Smesan si!

Goran

pre 2 godine

Ja mislim da nikad nije imao 17 slobodnih bacanja, sta se desilo?
(Milos Krstic, 12. maj 2021 08:23)

To je znak da su priznali da je MVP
(Aca, 12. maj 2021 08:53)

Otprilike od momenta kada je Magic napisao onaj tweet gde je nahvalio Jokica kao MVP-a ove sezone, od tada je poceo da dobija vise slobodnih bacanja.
Na kazem da ima veze sa Magic-om, nego da je to sigurno prelomno vreme kada su odlucili iza zavesa ko ce biti novi MVP, a to je nas Jokic.
Znaju to sada i sudije ;)

U svakom slucaju, jadno ponasanje, trebalo bi da sude sve vreme nepristrasno, a ne da gledaju imena i uspehe kroz karijere igraca.

Боки

pre 2 godine

@Карлеуша

Брате, како те не мрзи да чекаш свако јутро како би оставио копи пејст коментар? Скапирали смо да је по теби Јокић на нивоу зонске лиге, а сад нађи неки други хоби...

Nikola

pre 2 godine

Klupa Denvera JE OCAJNA. Prva petorka je napravila veliku razliku od 18 poena u prvoj, bilo je i 20. Onda je usla druga postava i sve ponistila sto je ostvareno do tada..Nece Jokicu biti nikako lako u plej ofu..
(111, 12. maj 2021 10:32)

Ukoliko pratite Denver, znate da je trenutno njihova druga postava zapravo u realnosti treća postava. Usled silnih povreda Denver igra samo sa Jokićem i Porteron iz prve petorke, ostali su 2-3 postava. Svakako je problem Denverova klupa ali tako im je kako im je, ne mogu bolje.

Pera Ždera

pre 2 godine

Gledah na preskoke. I sa ove strane stize umor, kao i mnoge ovde ,verujem :)

Uhvatih deo trece i cetvrtu 1/4, bilo tesno. Jokic vec trecu utakmicu pasivniji u zavrsnici, umoran. Rekordnih 17 bacanja (do skoro je za toliki br bilo potrebno bar mesec dana :) Kampaco prelomio sa par kljucnih pogodaka, kradja na kraju. Od 0/6 do tada (izlazila statistika), do kljucnih 8 poena u cetvrtoj. Porter standardno efikasan (najvecih +23) i pored, procitah, 5 izgubljenih. Komentator u jednom momentu "Volim Mareja mnogo ali i kad se vrati, za mene je Porter drugi igrac Denvera". Vrv je i u pravu... Efikasniji je, konstantniji u sutu i to bez mnogo lopte u rukama. Jest prerano ali bice bas slatke muke za Melouna da to poslozi pri povratku Dzamala a da jedan ne guse drugog.

Pobeda, MVP brojke, Dalas VS Portland za prvu rundu, jos samo malo :)

antiDebil

pre 2 godine

Zasto imam utisak da ni Pokusevski i Smajlagic nece videti reprezentaciju.

Zato sto Birca mora da brusi formu
(Miroslav Celic, 12. maj 2021 10:21

Nece zbog Bircevica propustiti reprezentaciju vec zbog toga sto ce morati preko leta individualno da rade na svojim mladim, nejakim telima, da se odmore od napornih sezona i da se sto bolje pripreme za sledecu sezonu, a za reprezentaciju ce biti vremena, slicna prica kao sa Jokicem. Bjelica je u Kini prvi put zaigrao za reprezentaciju nakon odlaska u nba. Igrao je tako da je bili bolje da uopste nije igrao. Bogdanovic Bogdan je jedini nas igrac, mozda ikada, koji je nakon odlaska u nba nastavio sve bolje da igra za reprezentaciju i koji i dalje bolje igra u dresu reprezentaciju nego za svoj nba tim, svi ostali uglavnom idu u rikverc kada dodju takmicenja preko leta, pod uslovom naravno da se uopste pojave. Sto se tice Bircevica, nije on previse igrao protiv spanije i Argentine, a nije ni Jokic...!

Milan

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 12. maj 2021 08:19)

Samo sto Embidu 17 bacanja dodje kao slabije vece sto se tice penala, a Jokicu je to rekord karijere. Jokicu su ovo svirali sad, a inace mu sviraju 0-5 bacanja po utakmici. Embid na vecini utakmica dampreko 10 poena sa penala zato sto promasi neka bacanja. I ti pokusavas to da izjednacis. E tacno da te nema, trebalo bi te izmisliti.

111

pre 2 godine

Pre mesec dana taj Sarlot je Atlanta pobedila a nisu igrali Jang, Kolins i Galinari. Bogi je postigao 32 poena. Klupa Denvera JE OCAJNA. Prva petorka je napravila veliku razliku od 18 poena u prvoj, bilo je i 20. Onda je usla druga postava i sve ponistila sto je ostvareno do tada..Nece Jokicu biti nikako lako u plej ofu..

petarczv

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.
(Comment moments, 12. maj 2021 08:03)

Koja glupa analiza... a sta cemo sa marejem on nije povredjen? Pa on je bio drugi najbolji igrac ekipe. A denver bolje igra bez bartona i to je cinjenica. Kakve veze imaju jokicevi tripl dablovi sa njim?!

Hm

pre 2 godine

Desilo je se to da su ga bas mlatili, ne brini se nije mu svirano par faulova, a plus sutirao je ja mislim tri ili cetri slobodna posle tehnickih protivnika 😀 Sut ga i nije nesto sluzio bukvalno su mu lopte izlazile iz obruca. Napravio je sa MPJ i Gordonom +20 vratio se na +4 🤣

Jutro

pre 2 godine

Mislio sam da ce bar Lejkersi da izgube ili Dalas da pobedi, valjda ce Dalas dobiti preostale tri utakmice. I njima je prioritet da igraju s Denverom, sve je u njihovim rukama.

Eno ga Leplač puca od sreće i na tviteru odusevljeno izbacio THT. Odvratni Lejkersi, ne mogu da ih smislim.

Kozuki Oden

pre 2 godine

JPR24
Nisi ga razumeo. NBA je i prosle sezone precesto postavljao Mareja u grafici kao lidera ekipe (najave za sledece meceve) iako i Stivi Vonder vidi ko je najbolji u ekipi.

Dragan Borca

pre 2 godine

Sad 10 dana Jokic samo lagano
Do prve plejof utakmice
Comments momments@
Marej, Monte, Dozier su isto povredjeni
Ako ti je Vil Barton tu najveci problem onda😬
Jokic nema tripl dablove zato sto mu Kampaco u prvoj petorci uzima dosta asistencija genije, a ne zbog Bartona. Od kada je Faku u prvoj petorci pogledaj koliko manje asistencija Jokic ima prosecno. Njemu fale asistencije do tripl dablova. Ovako ima zbog Fakua manje asistencija, kakav crni Barton
Uzmi na Ju Tjubu snimak Nagetsi Srbija analiza igraca kroz duboku statostiku
Barton je najgori igrac Denvera po naprednoj statistici ne racunajuci ove teske rezerviste
Njemu fali Marej, to je nenadoknadivo, sa Bartonom su defanzivna rupa 🙄

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Ja ne znam šta razmišljaju Marjanović i Bjelica, ok sediš, lova kaplje i boli te uvo. Ali da bar ako ništa iz dosade daš sve od sebe i ostaviš neki utisak. Ovako, odoše tamo u zrelim godinama a ništa nisu uradili, stvarno sramota. Pa čak onaj nesrećni Miličić i Radmanović su vise uradili od njih. A za Jokaru šta reći, momak nema granica.

Pogan

pre 2 godine

(panter pudlica, 12. maj 2021 10:21)

Pa botino, nije rekao da mu je Faku neprijatelj nego ti objasnjava razloge manjeg broja Jokicevih asistencija.

love

pre 2 godine

@Srpce jedini licemeran ovde si ti upravo. Tu nesto kontriras namerno i pametujes, a dokazuješ suprotno. Razlika je sto njemu sude jednu ovakvu utakmicu u sezoni, jer mu je prosek slobodnih bacanja 5 na 70 utakmica, a nekima tamo je prosek 14,5 bacanja tokom cele sezone.

Лепршави Србенда

pre 2 godine

Овај Драган Борча је неуништив.
Прво је млатио како Бартон краде скокове, сад Кампацо одузима асистенције. Чудо једно.
Плачете кад нема са ким да игра а кад има са ким, онда ће нормално да му пада број нечега, сад дал поена, дал скокова, дал асиста, нешто мора да трпи. Али не, коментатори би да он има трипл дабл просек, да су саиграчи довољно добри да погоде понекад али и довољно лоши да можемо да их оптужујемо да су незналице.
Ајде Драгане одмори мало, не знам зашто не пошаљеш ЦВ у неки клуб. Бар развојну лигу можеш да водиш ако не НБА тим.

To nam ne gine

pre 2 godine

@ "17 slobodnih bacanja u jednoj utakmici. Spremaj vola, ražanj, tešku artiljeriju i hektolitre alkohola. Momak je MVP."
(Gde ja živim, 12. maj 2021 08:17)

Bio Joka ili ne proglasen MVP-jem, jedno je sigurno: Bice ovde revija nebuloza onih koji misle da su njegovi (Jokicevi) navijaci i da su oni zasluzni za njegove rezultate.

panter pudlica

pre 2 godine

Sad 10 dana Jokic samo lagano
Do prve plejof utakmice
Comments momments@
Marej, Monte, Dozier su isto povredjeni
Ako ti je Vil Barton tu najveci problem onda?
Jokic nema tripl dablove zato sto mu Kampaco u prvoj petorci uzima dosta asistencija genije, a ne zbog Bartona. Od kada je Faku u prvoj petorci pogledaj koliko manje asistencija Jokic ima prosecno. Njemu fale asistencije do tripl dablova. Ovako ima zbog Fakua manje asistencija, kakav crni Barton
Uzmi na Ju Tjubu snimak Nagetsi Srbija analiza igraca kroz duboku statostiku
Barton je najgori igrac Denvera po naprednoj statistici ne racunajuci ove teske rezerviste
Njemu fali Marej, to je nenadoknadivo, sa Bartonom su defanzivna rupa ?
(Dragan Borca, 12. maj 2021 09:33)

Znači po tebi je Faku Nikolin neprijatelj jer mu zamisli "uzima" asocijacije?!
Svašta ću ovde pročitati, Bože sačuvaj.
Pa valjda je poenta da ekipa igra i pravi rezultate, a ne jedan igrač!
Barton nije sjajan, ali ume da bude koristan i sasvim je solidan igrač. Vidi se da nedostaje čak i on. A ovo prosipanje gluposti ko kome krade asistencije - stvarno je glupost na kvadrat.

Aleks

pre 2 godine

Dragan Borca

Najbitnije je što Jokić ima manje asistencija, ja mislim tebe da ubace u prvu petorku, ti bi sigurno pogađao sve.
Operisan si od realnosti skroz.

puscpsn

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.
(Comment moments, 12. maj 2021 08:03)

Pa nije to bas samo do Bartona, iako smatram da ove sezone igra mnogo bolje nego ranije, i nisam smatrao da treba da ga trejduju kad se pisalo o tome. Igra mnogo vise rezonski, sa manje srljanja.

Medjutim to sto Jokic ima manje tripl danlova, uslovljeno je sa 2 stvari. Prva je ta sto je nekoliko pita imao znatno vise od 10 asistencija, ali nije imao dovoljno skokova, a druga to sto je sad Kampaco starter. Izuzev Kampaca, nijedan drugi bek koji je imao te startne minute nije organizator igre i dodavac, i jednostavno on za razliku od Mareja koji rasterecuje Jokica kad je poentiranje u pitanju, daje Nikoli mogucnost da se vise fokusira na napad kosa, dok ce on kad je potrebno pronalaziti otvorene sutere.

Sve u svemu, nadam se da ce se svi (sem naravno Mareja koji za to nema sanse), oporaviti do pocetka plej ofa.

Kroz tatine batine

pre 2 godine

Nije da zakeram ali, iako je ovo sportska redakcija, trebalo bi da se poštuju elementarna pravila:
učinak Kobija Brajanta - učinak Kobi Brajanta

x

pre 2 godine

Sve ove godine koje pratim NBA mislio sam da je "trash-time" negde pred kraj utakmice, da imaš nenadoknadivu prednost, i da je protivnik digao ruke. Majk Meloun, medjutim, me uporno demantira time što njemu trash-time počne onog momenta kada Den ima +20, pa makar i minut pred kraj 1.četvrtine. Naravno, kada protivnik protiv 5 rezervista stigne - 20, onda Jokić umesto da odmara, mora da igra do kraja. Ne razumem Majka.
(Dosadnjaković, 12. maj 2021 08:57)

Nema to veze sa rezultatom. Meloun vadi Jokića iz igre 1-2 minuta pred kraj 1. četvrtine, zatim ga vrati 5-6min pred kraj 2. četvrtine. A onda ga opet otmeni pred kraj 3. četvrtine, pa ubaci 5 min pred kraj utakmice.
Naravno rezultat se topi kad Jokić nije u igri. Nije mi jasno kako nema sluha i ostavi Jokića i duže kad imaju seriju. Pa kad se napravi razlika od 30 poena, posle može da ga odmara do kraja.

Proka

pre 2 godine

Sto se tice tripl-double - to ne zavisi samo od tog igraca ciju statistiku gledamo jer mozes ti imati i 50 dobrih asistencija ako tvoji saigraci pogode 3 od toga. Nekada je prosto neverovatno sta promase na asistenciju iako su potpuno sami. Sa te strane statistike je bolje igrati sa Marejem nego sa nekom drugom dvojkom ili kecom.

panter pudlica

pre 2 godine

Pa botino, nije rekao da mu je Faku neprijatelj nego ti objasnjava razloge manjeg broja Jokicevih asistencija.
(Pogan, 12. maj 2021 10:33)

Objašnjava ko Nikoli uzima asistencije. Debilizam na kvadrat. Isto kao i u tvom slučaju. Debilizam na kvadrat duplo.

Боки

pre 2 godine

@Маре

Пеликанси имају 0,1% за плеј ин, Сан Антонио (који има меч мање) мора да изгуби све 4 утакмице, а Пеликанси све 3 да добију да би имали победу више јер ако буду на истом броју победа Сан Антонио има бољи међусобни скор (2-1).

ccc?

pre 2 godine

Ovaj Doncic trojku ne moze da ubode? Ocajan sut cele sezone. U ovoj 0/4 za 3? U prosloj 0/2 , pa pretprosloj 1/5?? Ocaj. Pokusevski bolje sutira..

Comment moments

pre 2 godine

(Dragan Borca, 12. maj 2021 09:33)

Као неко ко одгледа сваки видео најбољих Јокићевих потеза слободно могу да кажем да си се излупетао за све паре.
Ма колико га не подносили многи,Бартон је играч који се одлично капира са Јокићем.Исти случај је био и са Херисом а прије њега са Фаридом.Њих тројица се сјајно крећу када су та утрчавања у питању и Јокић их “без гледања” споји са кошем.Ако си пратио те видео материјале сигурно си запазио да је највећи број асистенција био управо преко Бартона.Нарочито оне када овај утрчава или шутне из ћошка.
Монте Морис игра у 2 петорци најчешће и он није играч од кога зависи број асистенција Јокића.Барем не у толикој мјери.Дозир је крајње непоуздан шутер и чуди ме да си га уопште навео.Колико знам сви напади и даље иду преко Јокића а не Кампаца па не видим како овај може да му краде асистенције.Једноставно управо фали Бартон за те 3-4 асистенције колико му сада просечно фали за ТД.Још та једна шутерска опција више.
Гордон и Јокић још нису “кликнули” на прави начин.Портер је тренутно једини саиграч за кога сте сигурни да ће реализовати барем 3-4 Јокићевих додавања.
За Мареја се слажем али та њихова игра профункционише тек у плеј офу.
А те интернет стручњаке слободно отпиши.И Богдан Караичић је сјајан скаут и аналитичар па су он и Обрадовић склепали једно чудовиште од тима због кога сви навијачи Звезде имају главобољу.
И ја сматрам да Бартона треба да трејдују ако хоће резултате али за Јокићеву статистику он је одличан избор.

Pera

pre 2 godine

Nema to veze sa rezultatom. Meloun vadi Jokića iz igre 1-2 minuta pred kraj 1. četvrtine, zatim ga vrati 5-6min pred kraj 2. četvrtine. A onda ga opet otmeni pred kraj 3. četvrtine, pa ubaci 5 min pred kraj utakmice.
Naravno rezultat se topi kad Jokić nije u igri. Nije mi jasno kako nema sluha i ostavi Jokića i duže kad imaju seriju. Pa kad se napravi razlika od 30 poena, posle može da ga odmara do kraja.
@x
Pa ima i Jokci dusu! Mora i on da se odmori, i ovako je drugi u NBA po broju odigranih minuta (prvi je Julius Randle). Prednost od 30 poena se retko desava, igrao bi non-stop. Osim toga, nije isto igrati 20 min u komadu ili sa odmorom u sredini. Tim koji zeli uspeh u PO mora imati klupu koja moze da drzi rezultat, da se ne raspadne, videcemo uskoro koliko je Denver uspeo u tome. Stalne povrede igraca im sigurno nisu pomogle ali bilo je i svetlih trenutaka, tek PO ce da pokaze prave snage timova.

realno

pre 2 godine

Suterski los mec Jokica. Fila izgubila bez Embiida od prosjecne ekipe, eto koliko su jak tim bez MVP-a ove sezone, LA na misice, Dalas izgubio, bit ce zanimljivo do kraja.

Karleuša

pre 2 godine

Svi igrači odmaraju, a on ne zanima ga MVP nagrada, a igra svaku utakmicu. Đaba je krečio i to kad je večina superstara povređeno on u eri Zubca i Pokuševskog neće osvojiti MVP nagradu.

On je samo najbolji igrač u prosečnom timu, čim se nađe među najboljima nigde ga nema. Na Ol staru u pitanju su nadmetanja u šutiranju trojki, zakucavanjima i "skills chalenge", odnosno, dribling veštinama na poligonu.

On ne zakucava atraktivno, nema šut iz driblinga, nema dribling, postiže koševe na guranje ko što stari pezejac pali na guranje. Ol star nije komedija nego atrakcija, a on nije atraktivan igrač, nego je gledao najbolje divio se i nadam se nešto naučio.

Prema tome po svim kriterijumima nekad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Somborac nikad neće biti zvezda.

Mare

pre 2 godine

@Маре

Пеликанси имају 0,1% за плеј ин, Сан Антонио (који има меч мање) мора да изгуби све 4 утакмице, а Пеликанси све 3 да добију да би имали победу више јер ако буду на истом броју победа Сан Антонио има бољи међусобни скор (2-1).
(Боки, 12. maj 2021 09:20)

E bravo!! Ok, mada nisam ni mislio da imaju šanse Pelikansi, ali htedoh reći da mislim da će Dalas namerno da izgubi.

Marko83

pre 2 godine

Neko je napisao za Bartona da se upristoji koliko toliko u plejofu. Jel u onom gde mu je zvizdala cela hala u Denveru kad su prosli SAS jedva a izbacio ih Portland u sedmoj. Ja mislim da je to nezabelezen slucaj u istoriji americkog sporta da domaci navijaci vredjaju svog igraca. Cak i na nasim prostorima se to jako retko vidjalo. Prosli plejof nije igrao zbog povrede, i prilicno sam ubedjen da bi ispali od Jute da jeste.
Ja zaista mislim da on ima jako solidan kvalitet, ali ima problem u glavi, ne zeli da bude sesti igrac gde bi dominirao i pravio razliku protiv druge postave protivnika. Recimo za Minesotu, Sakramento i slicne ekipe mogao bi da bude prva ili druga opcija ali za tim sa sampionskim ambicijama u Nba mi se nikako ne uklapa.

Srpce

pre 2 godine

Ja mislim da nikad nije imao 17 slobodnih bacanja, sta se desilo?
(Milos Krstic, 12. maj 2021 08:23)
Ovi igrali odbranu, sudije svirale sve zivo. Njega nije uopste problem zaustaviti kad se igra odbrana. Pridjes mu tijelom, sprecavas ciste asistencije, ako hoce da se gurka, imaju i drugi timovi meso... Medjutim, moze Joka da gura, ali ne smiju njega.
Isao je 5 puta na liniju za slobodna, znaci 10 slobodnih, a kontakt bio ni da je bek od 80kg.
Zanimljivo koliko licimerstva kod Srblja. Pozdravljaju kad se ovako sudi, ali kad je to u slucaju nekih drugih timova, onda je to pljacka nevidjenih razmjera.
p.s. MPJ je igrac koji ima bolju statistiku od KD za ovo sto je igrao nego KD u njegovim godinama. Eto o kakvom se dijamantu radi. Kakav Jokic, on ce na trejd ako se MPJ vise ne bude igralo s njim.

Majstori, majstori!

pre 2 godine

Sto se tice tripl-double - to ne zavisi samo od tog igraca ciju statistiku gledamo jer mozes ti imati i 50 dobrih asistencija ako tvoji saigraci pogode 3 od toga. Nekada je prosto neverovatno sta promase na asistenciju iako su potpuno sami. Sa te strane statistike je bolje igrati sa Marejem nego sa nekom drugom dvojkom ili kecom.
(Proka, 12. maj 2021 11:53)

Pa ne beleži ti se asistencija ako saigrač promaši. Asistencija se beleži jedino ako posle tvog pasa saigrač postigne koš. Tako, ako beležiš 50 asisencija, iza toga stoji 50 koševa (x 2 ili x 3 poena).

Mare

pre 2 godine

(Mare, 12. maj 2021 09:06)

Da se nadovežem, dueli po mojoj predikciji: 3.Klipersi - 6.Dalas ; 4.Denver - 5.Lejkers i Portland ide u Plej-in

hoćete, kako da nećete

pre 2 godine

Koje ste vi budale, jer taman posla da bi cilj obrane bio udarati Jokića, kod kojeg je lopta i sve se vidi, a ako išta, u bonus situaciju se ne želi ući zato što obrana tada gotovo da ne postoji, i ta taktika je glavna kod ekipa koje varaju suce u pokušaju dostizanja vodstvo.

Kontraprimjer za provjeru je Lukica brukica: kada nema sistema privilegiranih odluka uz sebe, on izgubi se 30 razlike, a postotak šuta OPADA SA BROJEM BACANJA. Jasno da je njegov učinak kao i debeljkov ovisan o tome da mu se obrana sklanja s puta, a odmak od tog pravila je debela KOMPENZACIJA krmetu. Postoji treći primjer, to je Lillard, kojem se suigrači posebno biraju radi pstavljanja blokova za otvorene šuteve i iskorištavanja njegovog učinka da maksimuma, jer ipak, malo je tržiste u pitanju, glavni igrač mora biti idol svima. U New Yorku Nitilikina ne mora.

Karleuša

pre 2 godine

Svi igrači odmaraju, a on ne zanima ga MVP nagrada, a igra svaku utakmicu. Đaba je krečio i to kad je večina superstara povređeno on u eri Zubca i Pokuševskog neće osvojiti MVP nagradu.

On je samo najbolji igrač u prosečnom timu, čim se nađe među najboljima nigde ga nema. Na Ol staru u pitanju su nadmetanja u šutiranju trojki, zakucavanjima i "skills chalenge", odnosno, dribling veštinama na poligonu.

On ne zakucava atraktivno, nema šut iz driblinga, nema dribling, postiže koševe na guranje ko što stari pezejac pali na guranje. Ol star nije komedija nego atrakcija, a on nije atraktivan igrač, nego je gledao najbolje divio se i nadam se nešto naučio.

Prema tome po svim kriterijumima nekad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Somborac nikad neće biti zvezda.

#10

pre 2 godine

Jokic kad sutne 17 bacanja onda je "morao kroz batine", a Embid kad sutne 17 bacanja onda je "sve mu sviraju". E tacno da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...

realno

pre 2 godine

Suterski los mec Jokica. Fila izgubila bez Embiida od prosjecne ekipe, eto koliko su jak tim bez MVP-a ove sezone, LA na misice, Dalas izgubio, bit ce zanimljivo do kraja.

Srpce

pre 2 godine

Ja mislim da nikad nije imao 17 slobodnih bacanja, sta se desilo?
(Milos Krstic, 12. maj 2021 08:23)
Ovi igrali odbranu, sudije svirale sve zivo. Njega nije uopste problem zaustaviti kad se igra odbrana. Pridjes mu tijelom, sprecavas ciste asistencije, ako hoce da se gurka, imaju i drugi timovi meso... Medjutim, moze Joka da gura, ali ne smiju njega.
Isao je 5 puta na liniju za slobodna, znaci 10 slobodnih, a kontakt bio ni da je bek od 80kg.
Zanimljivo koliko licimerstva kod Srblja. Pozdravljaju kad se ovako sudi, ali kad je to u slucaju nekih drugih timova, onda je to pljacka nevidjenih razmjera.
p.s. MPJ je igrac koji ima bolju statistiku od KD za ovo sto je igrao nego KD u njegovim godinama. Eto o kakvom se dijamantu radi. Kakav Jokic, on ce na trejd ako se MPJ vise ne bude igralo s njim.

nikola

pre 2 godine

vec je krenulo po nba stranicama sklanjanje jokica u drugi plan, evo danas izbacili P.Jr kao najboljeg igraca utakmice iako je Jokic imao najbolji ucinak, to rade vec nekoliko puta...

Privatni detektiv Đido Mova

pre 2 godine

Ja ne znam šta razmišljaju Marjanović i Bjelica, ok sediš, lova kaplje i boli te uvo. Ali da bar ako ništa iz dosade daš sve od sebe i ostaviš neki utisak. Ovako, odoše tamo u zrelim godinama a ništa nisu uradili, stvarno sramota. Pa čak onaj nesrećni Miličić i Radmanović su vise uradili od njih. A za Jokaru šta reći, momak nema granica.

Comment moments

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.

hoćete, kako da nećete

pre 2 godine

Koje ste vi budale, jer taman posla da bi cilj obrane bio udarati Jokića, kod kojeg je lopta i sve se vidi, a ako išta, u bonus situaciju se ne želi ući zato što obrana tada gotovo da ne postoji, i ta taktika je glavna kod ekipa koje varaju suce u pokušaju dostizanja vodstvo.

Kontraprimjer za provjeru je Lukica brukica: kada nema sistema privilegiranih odluka uz sebe, on izgubi se 30 razlike, a postotak šuta OPADA SA BROJEM BACANJA. Jasno da je njegov učinak kao i debeljkov ovisan o tome da mu se obrana sklanja s puta, a odmak od tog pravila je debela KOMPENZACIJA krmetu. Postoji treći primjer, to je Lillard, kojem se suigrači posebno biraju radi pstavljanja blokova za otvorene šuteve i iskorištavanja njegovog učinka da maksimuma, jer ipak, malo je tržiste u pitanju, glavni igrač mora biti idol svima. U New Yorku Nitilikina ne mora.

Mare

pre 2 godine

Dalas izgubio od Memfisa :))) Da li su to kalkulacije počele :) . I dalje je Dalas na 5. mestu i zasada je predikcija duela u plej- ofu Denver-Dalas..

Kako stvari stoje:

Klipersi su treći i imaju pobedu više od Denvera i igraju još sa Šarlotom, Hjustonom i Oklahomom poslednjeg dana. Jedino je možda Šarlot tu motivisan ako žele da se bore za 8. ili ili čak 7. mesto na Istoku.

Denver igra sa Minesotom, Detroitom i poslednjeg dana sa Portlandom.

Gotovo je izvesno da Denver ostaje na 4. mestu (ako pretpostavimo da Kliperse boli uvo da izbegnu Lejkerse :))..) i tako će Denver igrati sa ekipom koja se izbori za 5. mesto - Dalasom, Portlandom ili Lejkersima.

Dalas je trenutno na 5. poziciji i ima pobedu više od Portlanda i Lejkersa. Dalas igra već noćas sa Pelikansima ( a oni moraju da pobede sve do kraja ako žele u Plej-in), sa Torontom ( nemaju motiva) i Minesotom ( bez motiva).

Portland još igra sa Jutom, Finiksom i Denverom.

Lejkersi sa Hjustonom, Indijanom i Pelikansima, gde možda neće niko od njih da grize, jedino ako Indijana želi da napadne 8. ili 7. mesto na Istoku pošto su već u Plej-in fazi.

Moja predikcija je da će Denver ispasti glup i ići na Lejkerse..

буино голова

pre 2 godine

Тако је, само се тројке броје у НБА и зато је Покушевски бољи од Кобија Брајанта. За два шутирају само слепци и лузери који не могу да добаце тројку.

Majstori, majstori!

pre 2 godine

Sto se tice tripl-double - to ne zavisi samo od tog igraca ciju statistiku gledamo jer mozes ti imati i 50 dobrih asistencija ako tvoji saigraci pogode 3 od toga. Nekada je prosto neverovatno sta promase na asistenciju iako su potpuno sami. Sa te strane statistike je bolje igrati sa Marejem nego sa nekom drugom dvojkom ili kecom.
(Proka, 12. maj 2021 11:53)

Pa ne beleži ti se asistencija ako saigrač promaši. Asistencija se beleži jedino ako posle tvog pasa saigrač postigne koš. Tako, ako beležiš 50 asisencija, iza toga stoji 50 koševa (x 2 ili x 3 poena).

Kroz tatine batine

pre 2 godine

Nije da zakeram ali, iako je ovo sportska redakcija, trebalo bi da se poštuju elementarna pravila:
učinak Kobija Brajanta - učinak Kobi Brajanta

Mare

pre 2 godine

(Mare, 12. maj 2021 09:06)

Da se nadovežem, dueli po mojoj predikciji: 3.Klipersi - 6.Dalas ; 4.Denver - 5.Lejkers i Portland ide u Plej-in

panter pudlica

pre 2 godine

Sad 10 dana Jokic samo lagano
Do prve plejof utakmice
Comments momments@
Marej, Monte, Dozier su isto povredjeni
Ako ti je Vil Barton tu najveci problem onda?
Jokic nema tripl dablove zato sto mu Kampaco u prvoj petorci uzima dosta asistencija genije, a ne zbog Bartona. Od kada je Faku u prvoj petorci pogledaj koliko manje asistencija Jokic ima prosecno. Njemu fale asistencije do tripl dablova. Ovako ima zbog Fakua manje asistencija, kakav crni Barton
Uzmi na Ju Tjubu snimak Nagetsi Srbija analiza igraca kroz duboku statostiku
Barton je najgori igrac Denvera po naprednoj statistici ne racunajuci ove teske rezerviste
Njemu fali Marej, to je nenadoknadivo, sa Bartonom su defanzivna rupa ?
(Dragan Borca, 12. maj 2021 09:33)

Znači po tebi je Faku Nikolin neprijatelj jer mu zamisli "uzima" asocijacije?!
Svašta ću ovde pročitati, Bože sačuvaj.
Pa valjda je poenta da ekipa igra i pravi rezultate, a ne jedan igrač!
Barton nije sjajan, ali ume da bude koristan i sasvim je solidan igrač. Vidi se da nedostaje čak i on. A ovo prosipanje gluposti ko kome krade asistencije - stvarno je glupost na kvadrat.

petarczv

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.
(Comment moments, 12. maj 2021 08:03)

Koja glupa analiza... a sta cemo sa marejem on nije povredjen? Pa on je bio drugi najbolji igrac ekipe. A denver bolje igra bez bartona i to je cinjenica. Kakve veze imaju jokicevi tripl dablovi sa njim?!

Ej Džej Klajn

pre 2 godine

Sve-sve, ali da Sale Đorđević stalno ostavlja komentare na vestima o Jokiću, pa još da se potpisuje kao karleuša - to stvarno nikad nisam očekivao! Opet sjajna igra Jokića u inat hejterima.

panter pudlica

pre 2 godine

Pa botino, nije rekao da mu je Faku neprijatelj nego ti objasnjava razloge manjeg broja Jokicevih asistencija.
(Pogan, 12. maj 2021 10:33)

Objašnjava ko Nikoli uzima asistencije. Debilizam na kvadrat. Isto kao i u tvom slučaju. Debilizam na kvadrat duplo.

Dragan Borca

pre 2 godine

Sad 10 dana Jokic samo lagano
Do prve plejof utakmice
Comments momments@
Marej, Monte, Dozier su isto povredjeni
Ako ti je Vil Barton tu najveci problem onda😬
Jokic nema tripl dablove zato sto mu Kampaco u prvoj petorci uzima dosta asistencija genije, a ne zbog Bartona. Od kada je Faku u prvoj petorci pogledaj koliko manje asistencija Jokic ima prosecno. Njemu fale asistencije do tripl dablova. Ovako ima zbog Fakua manje asistencija, kakav crni Barton
Uzmi na Ju Tjubu snimak Nagetsi Srbija analiza igraca kroz duboku statostiku
Barton je najgori igrac Denvera po naprednoj statistici ne racunajuci ove teske rezerviste
Njemu fali Marej, to je nenadoknadivo, sa Bartonom su defanzivna rupa 🙄

antiDebil

pre 2 godine

Zasto imam utisak da ni Pokusevski i Smajlagic nece videti reprezentaciju.

Zato sto Birca mora da brusi formu
(Miroslav Celic, 12. maj 2021 10:21

Nece zbog Bircevica propustiti reprezentaciju vec zbog toga sto ce morati preko leta individualno da rade na svojim mladim, nejakim telima, da se odmore od napornih sezona i da se sto bolje pripreme za sledecu sezonu, a za reprezentaciju ce biti vremena, slicna prica kao sa Jokicem. Bjelica je u Kini prvi put zaigrao za reprezentaciju nakon odlaska u nba. Igrao je tako da je bili bolje da uopste nije igrao. Bogdanovic Bogdan je jedini nas igrac, mozda ikada, koji je nakon odlaska u nba nastavio sve bolje da igra za reprezentaciju i koji i dalje bolje igra u dresu reprezentaciju nego za svoj nba tim, svi ostali uglavnom idu u rikverc kada dodju takmicenja preko leta, pod uslovom naravno da se uopste pojave. Sto se tice Bircevica, nije on previse igrao protiv spanije i Argentine, a nije ni Jokic...!

DraganRS

pre 2 godine

Dalas odlicno igra i bez Doncica, garantujem da ima bolje saigrace od Nikole kad se sve skupi. Jokara overio definitivno MVP, nema tu vise price nikakve... Porter, ne znam sta je ono odavno nisam vidio da se neko onako uzdize za 3 iz teskih pozicija i konstatno pogadja... Definitivno ne bi mogao Jokara sam bez njega, nadam se da ce bit rafal u i PO.

Лепршави Србенда

pre 2 godine

Овај Драган Борча је неуништив.
Прво је млатио како Бартон краде скокове, сад Кампацо одузима асистенције. Чудо једно.
Плачете кад нема са ким да игра а кад има са ким, онда ће нормално да му пада број нечега, сад дал поена, дал скокова, дал асиста, нешто мора да трпи. Али не, коментатори би да он има трипл дабл просек, да су саиграчи довољно добри да погоде понекад али и довољно лоши да можемо да их оптужујемо да су незналице.
Ајде Драгане одмори мало, не знам зашто не пошаљеш ЦВ у неки клуб. Бар развојну лигу можеш да водиш ако не НБА тим.

Comment moments

pre 2 godine

(Dragan Borca, 12. maj 2021 09:33)

Као неко ко одгледа сваки видео најбољих Јокићевих потеза слободно могу да кажем да си се излупетао за све паре.
Ма колико га не подносили многи,Бартон је играч који се одлично капира са Јокићем.Исти случај је био и са Херисом а прије њега са Фаридом.Њих тројица се сјајно крећу када су та утрчавања у питању и Јокић их “без гледања” споји са кошем.Ако си пратио те видео материјале сигурно си запазио да је највећи број асистенција био управо преко Бартона.Нарочито оне када овај утрчава или шутне из ћошка.
Монте Морис игра у 2 петорци најчешће и он није играч од кога зависи број асистенција Јокића.Барем не у толикој мјери.Дозир је крајње непоуздан шутер и чуди ме да си га уопште навео.Колико знам сви напади и даље иду преко Јокића а не Кампаца па не видим како овај може да му краде асистенције.Једноставно управо фали Бартон за те 3-4 асистенције колико му сада просечно фали за ТД.Још та једна шутерска опција више.
Гордон и Јокић још нису “кликнули” на прави начин.Портер је тренутно једини саиграч за кога сте сигурни да ће реализовати барем 3-4 Јокићевих додавања.
За Мареја се слажем али та њихова игра профункционише тек у плеј офу.
А те интернет стручњаке слободно отпиши.И Богдан Караичић је сјајан скаут и аналитичар па су он и Обрадовић склепали једно чудовиште од тима због кога сви навијачи Звезде имају главобољу.
И ја сматрам да Бартона треба да трејдују ако хоће резултате али за Јокићеву статистику он је одличан избор.

Aleks

pre 2 godine

Dragan Borca

Najbitnije je što Jokić ima manje asistencija, ja mislim tebe da ubace u prvu petorku, ti bi sigurno pogađao sve.
Operisan si od realnosti skroz.

Pogan

pre 2 godine

(panter pudlica, 12. maj 2021 10:21)

Pa botino, nije rekao da mu je Faku neprijatelj nego ti objasnjava razloge manjeg broja Jokicevih asistencija.

ccc?

pre 2 godine

Ovaj Doncic trojku ne moze da ubode? Ocajan sut cele sezone. U ovoj 0/4 za 3? U prosloj 0/2 , pa pretprosloj 1/5?? Ocaj. Pokusevski bolje sutira..

Bor'ša

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 12. maj 2021 08:19)
On ce i imati još prilike, a ti si sa hendikepom od rođenja tako da nemas priliku za popravni. ?

Пеђа

pre 2 godine

Овај момак "карлеуша " изгледа ни једно јутро не узима лекиће 😀😂.
Свако јутро хејт. Каква тролина која хоће да привуче .
Јокић сјајан стандардно

x

pre 2 godine

Sve ove godine koje pratim NBA mislio sam da je "trash-time" negde pred kraj utakmice, da imaš nenadoknadivu prednost, i da je protivnik digao ruke. Majk Meloun, medjutim, me uporno demantira time što njemu trash-time počne onog momenta kada Den ima +20, pa makar i minut pred kraj 1.četvrtine. Naravno, kada protivnik protiv 5 rezervista stigne - 20, onda Jokić umesto da odmara, mora da igra do kraja. Ne razumem Majka.
(Dosadnjaković, 12. maj 2021 08:57)

Nema to veze sa rezultatom. Meloun vadi Jokića iz igre 1-2 minuta pred kraj 1. četvrtine, zatim ga vrati 5-6min pred kraj 2. četvrtine. A onda ga opet otmeni pred kraj 3. četvrtine, pa ubaci 5 min pred kraj utakmice.
Naravno rezultat se topi kad Jokić nije u igri. Nije mi jasno kako nema sluha i ostavi Jokića i duže kad imaju seriju. Pa kad se napravi razlika od 30 poena, posle može da ga odmara do kraja.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Sve ove godine koje pratim NBA mislio sam da je "trash-time" negde pred kraj utakmice, da imaš nenadoknadivu prednost, i da je protivnik digao ruke. Majk Meloun, medjutim, me uporno demantira time što njemu trash-time počne onog momenta kada Den ima +20, pa makar i minut pred kraj 1.četvrtine. Naravno, kada protivnik protiv 5 rezervista stigne - 20, onda Jokić umesto da odmara, mora da igra do kraja. Ne razumem Majka.

Poznavalac

pre 2 godine

Startna petorka Denvera napravi 20 razlike u Q1 i Meloun zameni celu prvu petorku, kombinacijom druge i treće. Pa, na primer, Čančar je ušao u Q1.
Zaista je teško Melounu bilo šta prigovoriti, ali šok terapija se po meni ekipi ne daje u prvoj četvrtini, nego se izmene rade postepeno.

Bor'ša

pre 2 godine

Ovi igrali odbranu, sudije svirale sve zivo. Njega nije uopste problem zaustaviti kad se igra odbrana. Pridjes mu tijelom, sprecavas ciste asistencije, ako hoce da se gurka, imaju i drugi timovi meso... Medjutim, moze Joka da gura, ali ne smiju njega.
Isao je 5 puta na liniju za slobodna, znaci 10 slobodnih, a kontakt bio ni da je bek od 80kg.
Zanimljivo koliko licimerstva kod Srblja. Pozdravljaju kad se ovako sudi, ali kad je to u slucaju nekih drugih timova, onda je to pljacka nevidjenih razmjera.
p.s. MPJ je igrac koji ima bolju statistiku od KD za ovo sto je igrao nego KD u njegovim godinama. Eto o kakvom se dijamantu radi. Kakav Jokic, on ce na trejd ako se MPJ vise ne bude igralo s njim.
(Srpce, 12. maj 2021 08:54)
Nije tesko biti realan, ali tebi ocigledno jeste. Decka cepaju citavu sezonu i svima je to jasno i uz to ima takve brojke da ti pamet stane,a cenis brojke MPJ-a, njih uvazavas. Smesan si!

JPR24

pre 2 godine

vec je krenulo po nba stranicama sklanjanje jokica u drugi plan, evo danas izbacili P.Jr kao najboljeg igraca utakmice iako je Jokic imao najbolji ucinak, to rade vec nekoliko puta...
(nikola, 12. maj 2021 07:51)

Pa u ovoj imaju isti broj poena, ali Porter sve iz igre, bolji procenat šuta, i u +|- kategoriji je prvi u ekipi sa +23... I šta je tu problem uopšte ? Kao da je bitno sto je neko drugi, a ne Jokic, proglašen najboljim igračem jedne utakmice ? Desilo se nekoliko puta ? Pa šta ?

Keynes

pre 2 godine

Moja predikcija je da će Denver ispasti glup i ići na Lejkerse..
(Mare, 12. maj 2021 09:06)

Ako je krajnji cilj titula, onda to i nije tako glupo... Najvece su im sanse protiv Lejkersa upravo u prvoj rundi, jer su glavni igraci jezerasa van ritma. U eventualnom finalu bi bila metla.

Nikola

pre 2 godine

Klupa Denvera JE OCAJNA. Prva petorka je napravila veliku razliku od 18 poena u prvoj, bilo je i 20. Onda je usla druga postava i sve ponistila sto je ostvareno do tada..Nece Jokicu biti nikako lako u plej ofu..
(111, 12. maj 2021 10:32)

Ukoliko pratite Denver, znate da je trenutno njihova druga postava zapravo u realnosti treća postava. Usled silnih povreda Denver igra samo sa Jokićem i Porteron iz prve petorke, ostali su 2-3 postava. Svakako je problem Denverova klupa ali tako im je kako im je, ne mogu bolje.

Milan

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 12. maj 2021 08:19)

Samo sto Embidu 17 bacanja dodje kao slabije vece sto se tice penala, a Jokicu je to rekord karijere. Jokicu su ovo svirali sad, a inace mu sviraju 0-5 bacanja po utakmici. Embid na vecini utakmica dampreko 10 poena sa penala zato sto promasi neka bacanja. I ti pokusavas to da izjednacis. E tacno da te nema, trebalo bi te izmisliti.

Milorad

pre 2 godine

Ovoj Karleusi je izgleda Jokara zalepio bananu nogom na basketu ispred zgrade i svi mu se smejali ceo zivot, pa sad ovde troluje na svaku vest o Jokari :-)

111

pre 2 godine

Pre mesec dana taj Sarlot je Atlanta pobedila a nisu igrali Jang, Kolins i Galinari. Bogi je postigao 32 poena. Klupa Denvera JE OCAJNA. Prva petorka je napravila veliku razliku od 18 poena u prvoj, bilo je i 20. Onda je usla druga postava i sve ponistila sto je ostvareno do tada..Nece Jokicu biti nikako lako u plej ofu..

Proka

pre 2 godine

Sto se tice tripl-double - to ne zavisi samo od tog igraca ciju statistiku gledamo jer mozes ti imati i 50 dobrih asistencija ako tvoji saigraci pogode 3 od toga. Nekada je prosto neverovatno sta promase na asistenciju iako su potpuno sami. Sa te strane statistike je bolje igrati sa Marejem nego sa nekom drugom dvojkom ili kecom.

To nam ne gine

pre 2 godine

@ "17 slobodnih bacanja u jednoj utakmici. Spremaj vola, ražanj, tešku artiljeriju i hektolitre alkohola. Momak je MVP."
(Gde ja živim, 12. maj 2021 08:17)

Bio Joka ili ne proglasen MVP-jem, jedno je sigurno: Bice ovde revija nebuloza onih koji misle da su njegovi (Jokicevi) navijaci i da su oni zasluzni za njegove rezultate.

Боки

pre 2 godine

@Карлеуша

Брате, како те не мрзи да чекаш свако јутро како би оставио копи пејст коментар? Скапирали смо да је по теби Јокић на нивоу зонске лиге, а сад нађи неки други хоби...

Jutro

pre 2 godine

Mislio sam da ce bar Lejkersi da izgube ili Dalas da pobedi, valjda ce Dalas dobiti preostale tri utakmice. I njima je prioritet da igraju s Denverom, sve je u njihovim rukama.

Eno ga Leplač puca od sreće i na tviteru odusevljeno izbacio THT. Odvratni Lejkersi, ne mogu da ih smislim.

puscpsn

pre 2 godine

И шта кажу људи,Вил Бартон је канцер за Денвер?
Е па откад се он повриједио Јокић није имао нити један трипл-дабл.Број асистенција му се дословно преполовио.Верујем да ће неко из спортске редакције ускоро да избаци текст о томе.
Не спорим,то јесте играч са пуно бубица,на моменте заиста срља али када је повуци потегни зна се ко ће погодити.Једноставно речено права битанга која не зна шта значи ријеч трема а нажалост ни одговорност :)
Мислим да је ипак од веће користи него ли штете за овај тим.Упристоји се колико толико у плеј офу.
Јокић одличан по обичају.
(Comment moments, 12. maj 2021 08:03)

Pa nije to bas samo do Bartona, iako smatram da ove sezone igra mnogo bolje nego ranije, i nisam smatrao da treba da ga trejduju kad se pisalo o tome. Igra mnogo vise rezonski, sa manje srljanja.

Medjutim to sto Jokic ima manje tripl danlova, uslovljeno je sa 2 stvari. Prva je ta sto je nekoliko pita imao znatno vise od 10 asistencija, ali nije imao dovoljno skokova, a druga to sto je sad Kampaco starter. Izuzev Kampaca, nijedan drugi bek koji je imao te startne minute nije organizator igre i dodavac, i jednostavno on za razliku od Mareja koji rasterecuje Jokica kad je poentiranje u pitanju, daje Nikoli mogucnost da se vise fokusira na napad kosa, dok ce on kad je potrebno pronalaziti otvorene sutere.

Sve u svemu, nadam se da ce se svi (sem naravno Mareja koji za to nema sanse), oporaviti do pocetka plej ofa.

Pera Ždera

pre 2 godine

Gledah na preskoke. I sa ove strane stize umor, kao i mnoge ovde ,verujem :)

Uhvatih deo trece i cetvrtu 1/4, bilo tesno. Jokic vec trecu utakmicu pasivniji u zavrsnici, umoran. Rekordnih 17 bacanja (do skoro je za toliki br bilo potrebno bar mesec dana :) Kampaco prelomio sa par kljucnih pogodaka, kradja na kraju. Od 0/6 do tada (izlazila statistika), do kljucnih 8 poena u cetvrtoj. Porter standardno efikasan (najvecih +23) i pored, procitah, 5 izgubljenih. Komentator u jednom momentu "Volim Mareja mnogo ali i kad se vrati, za mene je Porter drugi igrac Denvera". Vrv je i u pravu... Efikasniji je, konstantniji u sutu i to bez mnogo lopte u rukama. Jest prerano ali bice bas slatke muke za Melouna da to poslozi pri povratku Dzamala a da jedan ne guse drugog.

Pobeda, MVP brojke, Dalas VS Portland za prvu rundu, jos samo malo :)

Kozuki Oden

pre 2 godine

JPR24
Nisi ga razumeo. NBA je i prosle sezone precesto postavljao Mareja u grafici kao lidera ekipe (najave za sledece meceve) iako i Stivi Vonder vidi ko je najbolji u ekipi.

stefan85

pre 2 godine

Ne znam zašto bi trebalo Embid da bude MVP, svarno dobar igrač ali čovek je odigrao 20 utakmica manje od Jokića. Ili je povređen, ili ga odmaraju. Ja se iskreno nadam da timovi kao Fila, Bruklin, Klipersi neće uzeti titulu zbog taktiziranja i odmaranja igrača.

Hm

pre 2 godine

Desilo je se to da su ga bas mlatili, ne brini se nije mu svirano par faulova, a plus sutirao je ja mislim tri ili cetri slobodna posle tehnickih protivnika 😀 Sut ga i nije nesto sluzio bukvalno su mu lopte izlazile iz obruca. Napravio je sa MPJ i Gordonom +20 vratio se na +4 🤣

Iz ustanove zatvorenog tipa

pre 2 godine

Svi igrači odmaraju, a on ne zanima ga MVP nagrada, a igra svaku utakmicu. Đaba je krečio i to kad je večina superstara povređeno on u eri Zubca i Pokuševskog neće osvojiti MVP nagradu.

On je samo najbolji igrač u prosečnom timu, čim se nađe među najboljima nigde ga nema. Na Ol staru u pitanju su nadmetanja u šutiranju trojki, zakucavanjima i "skills chalenge", odnosno, dribling veštinama na poligonu.

On ne zakucava atraktivno, nema šut iz driblinga, nema dribling, postiže koševe na guranje ko što stari pezejac pali na guranje. Ol star nije komedija nego atrakcija, a on nije atraktivan igrač, nego je gledao najbolje divio se i nadam se nešto naučio.

Prema tome po svim kriterijumima nekad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 12. maj 2021 08:07)

gde si Karleusa sestro! OBAVEZNO da dodjes na vest kada NIKOLU JOKICA proglase za MVP i da mu se POKLONIS! Naravno, uslov je da to bude vikend i da dobijes izlaz!

Pera

pre 2 godine

Nema to veze sa rezultatom. Meloun vadi Jokića iz igre 1-2 minuta pred kraj 1. četvrtine, zatim ga vrati 5-6min pred kraj 2. četvrtine. A onda ga opet otmeni pred kraj 3. četvrtine, pa ubaci 5 min pred kraj utakmice.
Naravno rezultat se topi kad Jokić nije u igri. Nije mi jasno kako nema sluha i ostavi Jokića i duže kad imaju seriju. Pa kad se napravi razlika od 30 poena, posle može da ga odmara do kraja.
@x
Pa ima i Jokci dusu! Mora i on da se odmori, i ovako je drugi u NBA po broju odigranih minuta (prvi je Julius Randle). Prednost od 30 poena se retko desava, igrao bi non-stop. Osim toga, nije isto igrati 20 min u komadu ili sa odmorom u sredini. Tim koji zeli uspeh u PO mora imati klupu koja moze da drzi rezultat, da se ne raspadne, videcemo uskoro koliko je Denver uspeo u tome. Stalne povrede igraca im sigurno nisu pomogle ali bilo je i svetlih trenutaka, tek PO ce da pokaze prave snage timova.

Marko83

pre 2 godine

Neko je napisao za Bartona da se upristoji koliko toliko u plejofu. Jel u onom gde mu je zvizdala cela hala u Denveru kad su prosli SAS jedva a izbacio ih Portland u sedmoj. Ja mislim da je to nezabelezen slucaj u istoriji americkog sporta da domaci navijaci vredjaju svog igraca. Cak i na nasim prostorima se to jako retko vidjalo. Prosli plejof nije igrao zbog povrede, i prilicno sam ubedjen da bi ispali od Jute da jeste.
Ja zaista mislim da on ima jako solidan kvalitet, ali ima problem u glavi, ne zeli da bude sesti igrac gde bi dominirao i pravio razliku protiv druge postave protivnika. Recimo za Minesotu, Sakramento i slicne ekipe mogao bi da bude prva ili druga opcija ali za tim sa sampionskim ambicijama u Nba mi se nikako ne uklapa.

Боки

pre 2 godine

@Маре

Пеликанси имају 0,1% за плеј ин, Сан Антонио (који има меч мање) мора да изгуби све 4 утакмице, а Пеликанси све 3 да добију да би имали победу више јер ако буду на истом броју победа Сан Антонио има бољи међусобни скор (2-1).

love

pre 2 godine

@Srpce jedini licemeran ovde si ti upravo. Tu nesto kontriras namerno i pametujes, a dokazuješ suprotno. Razlika je sto njemu sude jednu ovakvu utakmicu u sezoni, jer mu je prosek slobodnih bacanja 5 na 70 utakmica, a nekima tamo je prosek 14,5 bacanja tokom cele sezone.

Mare

pre 2 godine

@Маре

Пеликанси имају 0,1% за плеј ин, Сан Антонио (који има меч мање) мора да изгуби све 4 утакмице, а Пеликанси све 3 да добију да би имали победу више јер ако буду на истом броју победа Сан Антонио има бољи међусобни скор (2-1).
(Боки, 12. maj 2021 09:20)

E bravo!! Ok, mada nisam ni mislio da imaju šanse Pelikansi, ali htedoh reći da mislim da će Dalas namerno da izgubi.

Goran

pre 2 godine

Ja mislim da nikad nije imao 17 slobodnih bacanja, sta se desilo?
(Milos Krstic, 12. maj 2021 08:23)

To je znak da su priznali da je MVP
(Aca, 12. maj 2021 08:53)

Otprilike od momenta kada je Magic napisao onaj tweet gde je nahvalio Jokica kao MVP-a ove sezone, od tada je poceo da dobija vise slobodnih bacanja.
Na kazem da ima veze sa Magic-om, nego da je to sigurno prelomno vreme kada su odlucili iza zavesa ko ce biti novi MVP, a to je nas Jokic.
Znaju to sada i sudije ;)

U svakom slucaju, jadno ponasanje, trebalo bi da sude sve vreme nepristrasno, a ne da gledaju imena i uspehe kroz karijere igraca.