Utorak, 11.05.2021.

17:40

Davidovac izrešetao Igokeu i doneo Zvezdi finale ABA lige!

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige.

Izvor: SS

Davidovac izrešetao Igokeu i doneo Zvezdi finale ABA lige! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

172 Komentari

Sortiraj po:

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odraden trening Radonjatora i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(visegodisnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner je bila simpaticna ekipica Igokee iz Laktasa.Jedna lagana, dozirana utakmica, igra macke i misa koju su povremeno kvarile sudije soim marifetlucima.Odlicna timska kosarke u oba pravca, potpuna kontrola utakmice uz malu skolu kosarke Dekija Davidovca i ofanzivnoni defanzivno.Bravo momci, idemo dalje sada odmor i trening a onda odrzati cas moderne kosarke Cipiripi ekipici Buducnosti.Znate kako kaze Grba sada pocinju utakmice za pare, a tu kvalitet dolazi do izrazaja i evroligas nema milosti!.

mudra breskva

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!
(sone, 11. maj 2021 20:24)
Svojevremeno za vreme Partizanove dominacije, kada smo se bunili na sudjenje u derbiju Tegeltija je stalno ponavljao kako je Belosevic evroligaski sudija i da mi ne mozemo da razumemo taj kriterijum ! To je govorio u svojoj emisiji. U Zvezdinoj eri je poceo i on da sumnja u njegovo sudjenje u derbiju. U tom kontekstu se vidi da Vam fali evroliga. Realnost nikad niste ni imali

urke

pre 2 godine

Na 23 razlike za Zvezdu,nasi navijaci u komentarima nezadovoljni igrom i akcijama tima,znaci imamo bas visoke standarde...3000 delija ce biti pusteno protiv buducnosti sto znaci da ovi nece znati gde se nalaze,po obicaju kada dođu u Pionir,titula lagano nasa

War Inside My Head

pre 2 godine

Davidovac,koliko god kao antipod košarkaša na momente izgleda,ima to nešto!Ovo kažem kao neko ko nije navijač Zvezde.Čini mi se kad bi se neki trener sa njim ozbiljnije pozabavio,da bi mogao da bude ozbiljan evropski igrač,ne zvijezda tima,ali neko na koga može ekipa da se osloni.Kao Mačvan u pojedinim momentima karijere.

Ranko Nikolic

pre 2 godine

Ilija prelomio sa tri odluke na +4 za Zvezdu,posle cega su Dodikovci odustali od nastavka utakmice.Davidovac mozda najinteligentniji kosarkas u ligi,jer olicenje svega sto kosarka nije,a odigrava vazne utakmice vrlo cesto vrhunski.

Walldorf

pre 2 godine

Manje-više,onako kako sam i očekivao.Ono zaista kvalitetno što nam je ostavio herr Obradovich,ne može biti na vrhunskom nivou 40.minuta.Eto,opet je bila dovoljna jedna četvrtina u "petoj brzini" da bi smo dobili meč.To je tako i to trenutno imamo.Čestitke treneru Radonjiću i momcima.Nije bilo lako držati odbranu na visokom nivou svo vreme.Na kraju,odlučile su tri vrednosti.Prva,procenat sa penala.Druga,broj izgubljenih lopti i treća,napadački skok.Pored Davidovčeve partije sezone,ključna stvar je iskustvo.Ovakve mečeve,kada se mora,trener Radonjić i dosta naših igrača su već igrali mnogo puta.Trener Bajić i njegovi,inače,vrlo dobri momci,nisu bili u ovakvoj situaciji.Zato su pali na mentalnom planu.Iskustvo je od neprocenjive važnosti i to se večeras još jedanput pokazalo.Čestitke Igokei na svemu što su postigli ove sezone,nemaju za čim žaliti.Izgubili su od kvalitetnijeg tima,evroligaša.Što se nas tiče,treba zbiti redove,biti strpljiv,verovati u sebe i tim pa konačni trijumf neće izostati.Vrlo lako se može desiti da finalna serija bude rešena u tri utakmice.Ključne su one prve dve u Beogradu.Ako to fiksiramo kako treba,sav pritisak će biti na drugoj strani.Onda se može ponoviti ono što smo videli večeras,kada sve krene nizbrdo u slučaju Igokee i samo 2.poena u 4/4.No,živi bili pa videli.Ne treba "trčati pred rudu".Idemo dalje.Idemo korak po korak.Idemo po titulu.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

deki

pre 2 godine

Cilje je ostvaren, plasirali smo se u finale ali treba biti realan pa reci da nismo favoriti bez obzira na prednost domaceg terena. Ako krenes od keca i dvojke Kobs, Ivanovic i Popovic su bolji ili u boljoj formi od Voldena, Lojda i Hola a kada su visi igraci u pitanju na pozicijama 3,4 i 5 ,oba Nikolica, Rid, Ejim pa i Mitrovic i Apic su u prednosti u odnosu na Noka, Kuzmica,Rida koji malo igra i Kuridze koji je rovit. Naravno utakmicu moze da odluci mnogo toga ali bice zaista tesko dobiti Buducnost na 3

shone

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?
(ja, 11. maj 2021 19:58)

Pa navijaci Partizana su vredjali Sasu Djordjevica kad im je zatrpao kos kao igrac...
Ne budi licemer, to vredjanje je da dekoncentrises pojedinca protiv tvog tima, nije to nista licno i svi to znaju
(23Sudija, 11. maj 2021 20:36)

7011

Ne zaboravimo pljuvanje Danilovića i Savića..
Ne vredi sa njima bilo šta raspravljati..

Dare

pre 2 godine

Zvezda loša. Teško će dobiti Budućnost, samo uz mnogo sreće. Zvezda nema igru, akcije. Rađa je pričao da su u Jugoplastici imali 60 različitih akcija. Srećno Zvezdo

Djenka

pre 2 godine

Davidovcu i Dobricu kapa dole, ostali tanko pogotovo Kuz i Simon.Ne verujem da ce buducnost imati losu cetvrtinu... Mislim da su bolji jedino ako bude navijaca Zvezda ima neke sanse.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Goblin, tacno. Hol jedino u odbrani solidan, ali u napadu ocajan. Volden i nije plej, jos je rovit. Buducnost je najbolja na pleju, ima dva vrhunska i dva pomocna koji su uvek dobri. Tu je njihova prednost i to mora sa se nekako zaustavi. Da li kroz udvajanja, preuzimanja, zrtvovanje faulova Radanova, Hola, Uskoka...ili kroz pustanje njih a zatvaranje ostalih je na Radonji da odluci.

goblin

pre 2 godine

Zvezda nije uspela da nađe pravog pleja (Hol čak nije ni solidan) kroz celu sezonu i zato nam je napad ponekad tako očajan. Kuzmić još ponešto odigra u odbrani ali u napadu je totalno neupotrebljiv.Ako će nam neko doneti EL i sledeće sezone to će biti Davidovac i Dobrić.Finale,nadam se da će biti navijača,makar 30-40 posto kapaciteta Pionira da se popuni, trebaće nam protiv Budućnosti i njihovog udarnog tandema iz Slovenije(Pukl-Javor naravno).

Nebojsa

pre 2 godine

Ne gubi Radonjic u plejofu na domacem terenu, mozda jednu izgubio od Partizana i to je to.
Dosta utakmica je vodio u plejofu i siguran je domacin, svi su se izredjali od Cedevite,Partizana, Buducnosti, Mege, Mornara do Igokee.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Будућност ће бити шампион, 10 пута су бољи од овакве звезде.
(:-/, 11. maj 2021 20:32)

Ако буду бољи нека буду шампиони, ништа спорно..... Нисмо ми "институција" као неки па да титулу сматрамо као неотуђиво право! Само без Јавора и Радовића па ком опанци ком обојци!

Ivan

pre 2 godine

Sruseni su snovi ugasenih po ko zna koji put. Jedina nada im ostaje buducnost. Ako i to izgube, ostaje opet da navijaju protiv zvezde u evroligi.

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Sme li bre neko od novinara da pita Radonjića da li stvarno misli da je Uskoković gori od ovog Hola? Simonović pre Rita? Kad Voldenu ne ide, mi smo očajni. Ne može se ozbiljno takmičenje osvojiti sa jednim poluplejmejkerom.

Стара школа

pre 2 godine

Давидовац је одавно заслужио да игра за Србију. Олраунд играч који покрива све од плеја до четворке, са дугогодишњим искуством у ЕЛ и разним овдашњим финалима.
Човек-победник!

Fenomen

pre 2 godine

Uh...teško za gledati, ali dobismo...Sa ovakvom igrom u finalu nemamo šta da tražimo. Za sledeću sezonu zadržao BiH samo Dobrica i Davidovca...ostali metla. Pre par godina mislio sam za Radanova da će biti igrač, ali momak nema pojma. Nemamo poštenog pleja i centra. Ovaj Hol je Obradović Eva zaostavština, ali što neko napisa Uskoković ako nije bolji, gori sigurno nije. Nisam optimista za finale, nadam se da grešim...

sone

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!

Fenomen

pre 2 godine

Ne mogu Davidovac i Dobrić da pogode onoliko koliko Noko i Kuzmić mogu da promase. A Radanov? šte reći? Smešan pokušaj da bude igrač.

bez veze

pre 2 godine

Ne mogu Davidovac i Dobrić da pogode onoliko koliko Noko i Kuzmić mogu da promase. A Radanov? šte reći? Smešan pokušaj da bude igrač.
(Fenomen, 11. maj 2021 20:46)

Kuzmić 1 od 2 iz igre, Noko 4 od 8 obojica 50% šut iz igre. Jako dobro.

A šta možeš da očekuješ od Radanova koji je presedeo na tribinama zadnjih mesec dana?

23Sudija

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?
(ja, 11. maj 2021 19:58)

Pa navijaci Partizana su vredjali Sasu Djordjevica kad im je zatrpao kos kao igrac...
Ne budi licemer, to vredjanje je da dekoncentrises pojedinca protiv tvog tima, nije to nista licno i svi to znaju

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Svaka čast Davidovcu i Dobriću.Volden igrao povređen,a Lojd je sve lošiji i mnogo promašuje.Nije mi jasno zašto nije igrao Uskoković,obzirom da Volden ima problema sa povredom.Rit dobio priliku na 54 sekunde do kraja meča.
U finalu moramo mnogo bolje,sa ovakvom igrom nećemo nijednom pobediti Budućnost.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja. Pregazili smo ih kada je trebalo. Osim pada u trecoj, sto je normalno, kontrolisali smo utakmicu bez vecih problema.

Josarian

pre 2 godine

Mene zanima da li je moguće da navijači ove (surogat) Zvezde ne vide ili ne žele da vide do koje mere se navlači svim silama u njenu korist?

garda

pre 2 godine

Zvezda ce ovo dobiti lagano, ali briga koju stvara nekonstantnost i padovi u igri ostaje. Igramo u serijama, kada je pozitivna Zvezda deluje nezaustavljivo, kada je negativna delujemo kao da nas je neko sada podigao iz kreveta. Neobjasnjivo.

WillyWonka

pre 2 godine

Nema se šta reći, bolja ekipa ide u finale. Igokea dva poena zasad u 4/4, sramota. Ne sjećam se kad je neki tim postigao 2 poena u odlučujućoj četvrtini, ako neko zna, neka javi.

veverac

pre 2 godine

radonjizam
po 100'put
5 min bez kosa
(kalcokera i Croasano jaguar, 11. maj 2021 19:43)

verovatno mislis na Ikogeu u 4/4? Ali mislim da je bilo više od 5 :-)

Urke

pre 2 godine

Realno, nikada dvije gore i jadnije ekipe nijesu igrale polufinale ABA lige.Sama utakmica je bila užasno mučna za gledanje a pobjedio je manje lošiji tim.Ona ekipa kojoj ovakva Zvezda ubaci više od 70 poena momentalno mora biti rasformirana.

Nikola

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!
(sone, 11. maj 2021 20:24)

Odjednom krenula navijaca partizana protiv Belosevica? zanimljivo... odjednom Belosevic koji sudi toliko dugi niz godina odjednom postade zvezdin sudija...

vukan

pre 2 godine

ekipa bez karaktera, bez pleja i bez centra... nikad gora selekcija, samo mi je zao vukoicica koji je trenercina za obradovica i radonjica, samo da nije bilo tada pere antica i rocestija koji su mu gazili autoritet i solili pamet vukoicic bi i dalje bio trener zbezde sa mnogo mnogo trofeja...

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Lepo sto nam se nas bratski klub Igokea pridruzio na raspustu, pa sad mozemo da gledamo finale i kako Zvezda osvaja ABA ligu bez stresa.

marek

pre 2 godine

Mene zanima da li je moguće da navijači ove (surogat) Zvezde ne vide ili ne žele da vide do koje mere se navlači svim silama u njenu korist?
(Josarian, 11. maj 2021 20:09)

A treba da verujemo tebi? Ostrascenim navijacima partizana kojima se prividja sve I svasta?

djosa

pre 2 godine

Da li stub srpstva,
da li njegovi navijaci, uprava - da li su svesni da je Igokea srski klub?
Zasto ponizavanje u 4 cetrvrtini???
Sram vas bilo!

marko

pre 2 godine

Kako god se zavrsi sezona u ABA ligi, sa trofejom ili bez, za sledecu seoznu ostaviti samo Davidovca, Dobrica i Uskokovica... Ostalo sve raspustiti! Previse losa seklecija ove godine! Nismo favoriti u finalu (po meni), ali nema predaje!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Sad ide malo licemerno kukanje nad sudbinom Igoke. Verovatno ce da se pominju sudije i namestanje. Posle ide lozenje kako ce Buducnost da nas razbije 3:0. Nakon prve utakmice i pobede Zvezde ide lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Nakon druge utakmice i pobede Zvezde vrtece se prica o 25m eur budzeta. Tuzan zivot nasih na raspustu.

Dedin

pre 2 godine

Stvarno ne mogu da se rešim da li me više nervira Volden na pleju ili Radonjić na trenerskom mestu. Prvi opersan za organizaciju igre, spor, neodlučan, neprecizan, bez ideja i kreativnosti... ne može da pogodi ni ono što inače ume. Radonjić, bez ideja, bez inventivnosti, uporan i zadrt u pogrešnim odlukama i postavama, nesposoban da išta promeni u igri kad krene nizbrdo. Dedi, svaka čast! Naaaajbolji igrač u ABA ligi!

Duxevača

pre 2 godine

Davidovac i Dobrić, kao i u većem delu sezone, jedine dve svetle tačke. Da li će to biti dovoljno za "đetiće" sa tako jakom logistikom, sudisjkom potporom, 30 % većim budžetom i više nego respektabilnim timom? Videćemo...

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

Davidovac Dejan - uspavani majstor košarke.

22 poena, 7/12 iz igre, 4/5 za 3, 8 sk, 3 as. Tako se igra majstorica. Doviđenja prijatno.

devil himself

pre 2 godine

SVAKA CAST dejanu radonjicu, na jos jednom velikom uspehu, i po ko zna koji put u zvezdi pokazanoj klasi!!!Biti sa timom, u kojem je zatekao sve samo ne igrace, sa kuzmicem, banetom, simonovicem, kuridzom, radanovim,uskokovicem,ritom, holom, kolomom, biti prvi u regularnom delu aba lige i doci do finala sa NAJLOSIJIM TIMOM ZVEZDE POSLEDNJIH 8 GOD, je neverovatan uspeh.lako je bilo biti trener zvezde i praviti rezultate sa markusom cirbesom, kinsijem, bobijem,jovicem,kalinom, jakom i mnogim drugim igracinama, sa ovima SECER SAMO DA DOBIJES!!!!!Jos jednom SVAKA CAST RADONJA, hvala sto si prihvatio ono sto niko drugi nije ni smeo ni zeleo, sto si se vratio da pokusas da nam spases sezonu!!!!!

veliki strumf

pre 2 godine

Realno, ovo smo dobili bez igre! Davidovac i Dobric su povukli na individualni kvalitet, Igokea u 4/4 sve živo promašila. Inače, od napada nemamo ništa, nema protoka lopte, asistencija, akcija... Jedina akcija je spustanje lopte na Noka, ako se to može nazvati akcijom! Ostalo je samo klasično soliranje, nabacivanje lopte na obruč i to je to. Ne svidja mi se ništa, Budućnost igra mnogo lepše, brze, atraktivnije i efikasnije. Nadam se da ćemo se nekako izboriti! Srecno u finalu!

WillyWonka

pre 2 godine

Nema se šta reći, bolja ekipa ide u finale. Igokea dva poena zasad u 4/4, sramota. Ne sjećam se kad je neki tim postigao 2 poena u odlučujućoj četvrtini, ako neko zna, neka javi.

chupavi

pre 2 godine

@ milos_no6, 11. maj 2021 19:42

Broj zarazenih je u padu, vakcinisemo najvise u Evropi i igramo bez publike?!

Trebalo bi pustiti publiku u halu i na stadione uz postovanje mera, maske, distanca, da bude bar 30% kapaciteta. Ili vakcinisane i one sa negativni PCR testom, opet uz postivanje mera a da bude i vise od tih 30%...

Siguran sam da ce za finalnu seriju biti publike i da Zvezda osvaja.

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

Sme li bre neko od novinara da pita Radonjića da li stvarno misli da je Uskoković gori od ovog Hola? Simonović pre Rita? Kad Voldenu ne ide, mi smo očajni. Ne može se ozbiljno takmičenje osvojiti sa jednim poluplejmejkerom.
(Gradjanin Kejn, 11. maj 2021 20:11)
Sve si u pravu, sem da smo ocajni, ako ne ide Voldenu. Glavni igraci Zvezde su ove sezone Lojd, Dobric i Davidovac. A, da je tesko kad imas samo Voldena na 1, koji i nije neki organizator, ali je korektan igrac i Kuzmica kao jedinog centra, sem Noka- uzasno je tesko. Lose vodjena sezona.

Grupa TNT

pre 2 godine

Pod hitno da izvede iz igre Noka, on je svoje dao i sada samo donosi štetu.Sa druge strane dok je Pot u igri verujem da Zvezda ima više šansi za finale!

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Лазић исти Новица.Само гања судије и жали се.
(Lex, 11. maj 2021 19:47)

Sine, poredis ficu i ferarija.

Pedja2206

pre 2 godine

Zvezdina igra svodi se na odbranu na granici faula pa ako sudije ne dosude dobro. Nigde akcija, asistencija, blokada. A ove sudije će početi normalno da sude kada bude dvadesetak razlike. Nigde košarkaša ni nekog našeg talenta... Kog li će ova Zvezda dati u budućnosti Srbiji pitam se. A država daje i kapom i šakom da gledamo drugorazredne strance i igramo epizodnu ulogu u Evroligi. Umesto da se daje Zvezdi i Partizanu uložite u Megu, u tom klubu se igra košarka i vide talenti od kojih Srbija može imati koristi.

Lamonica

pre 2 godine

Voleo bih da mi neki sudija mog ranga ovde objasni kako se svako trzanje glavom protivnika Laziću, u ABA ligi, po pravilu svira kao faul a odbrana rukama nad Lojdom i Voldenom skoro nikad.

Milija

pre 2 godine

Kad je Zvezda postajala institucija Jugoslovenske kosarke Buducnosti nije ni postojal, Podgorica se zvala Titograd, a Crnogorci su mislili da se kosarka igra reketima.

veliki strumf

pre 2 godine

Napunise nas sudije faulovima, prodajemo lopte u seriji, niko ne sme da šutne, totalni pad u odbrani pocetkom 3/4 i velika razlika se istopila čas posla. Za 6-7 minuta od 18 razlike evo samo 4! Izgubili smo konce u igri, serija 9-0 drugi put uzastopno. Radonja ne zna gde se nalazi,

deki

pre 2 godine

pedja 2206@ o cemu ti pricas covece ovo je odlucno poluvreme Zvezde sa 48 datih i samo 35 primljenih koseva. Igra se odlicna odbrana karakteristicna za Radonjica,zato i malo suteva sa distance Josila najboljeg trojkasa lige, Klemonsa i Greja .Sto se tice Mege, to je privatab klub najboljeg menadzera koji nema takmicarske ambicije u smislu da igra evro takmicenjima a sto se tice EL, nikada vise niko sa ovih prostora ne moze nista znacajno da uradi. Buducnost je igrala, imala mizernih 6 pobeda, ono sto je Partizan uradio 1992 i Zvezda u fudbalu 1991 , niko nikada vise nece

Lex

pre 2 godine

Игокеа се уплашила преокрета, 5 напада за редом, никаква решења у нападу а Бајић немо посматра.Звезда узима ово.

kralj

pre 2 godine

Bil Mogli@
Poceo sam da gledam od tehnicke Lazicu,dva faula sto su svirali na Davidovcu ni majka mu ne bi svirala,igra jedne I druge ekipe u trecoj cetvrtini,tj.ovo sto sam gledao,tesko da se zove kosarka.

Лаик

pre 2 godine

Зар Звезда као вишеструшки освајач, Евролигаш и највећи бренд на Балкану не заслужује иоле поштеније суђење кад је домаћин? Добрићу и Лазићу као најбољим одбрамбеним играчима три личне грешке, сваки контакт свирају фаул, Игокеа више на линији слободних бацања него тимови ЕЛ. Срамна, накарадна лига, само са нама се није за играти. Доказали смо то више пита кад је одбрана клуба у питању.

KalendariNemoci

pre 2 godine

Moj druze Buducnost je za Zvezdu institucija. Pa od kad sam ja rodjen 92 uvijek sam pamtio prejaku Buducnost. Dok sam tek sa 20 i par prvi put vidio placenicku jaku zvezdu sa pojacanjima iz E.L.Inace da znas do prije par god ta zvezda nije dobila Buducnost u Podgorici mislim 14 godina.
(Vukk, 11. maj 2021 18:37)

Ti to ozbiljno...Ajde pricaj mi nesto Budocnosti i basketu u vreme Jugoslavije. Momak,pa istorijabilo cega ne pocinje od tvog rodjenja,vec od postanka lige,kosarke u nekoj drzavi,regionu.1945,a samo jedan klub nije ispadao ikada ali ikada.Zvezda.Svi ostali jesu,od Triglava do Djevdjelije.

ja

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?

VOSAK

pre 2 godine

Da li ce najplaceniji tim ikada da napravi iznenadjenje i prodje u finale protiv igokee?
Da opet udje u El i da krene ekskurzija u El vec u novembru sa skorom 1-10.
Zanima me samo ko to moze da gleda.
(brat, 11. maj 2021 18:05)


Zvezda nikad nije imala 1-10 skor ali Budućnost jeste, 2-10.
A neko nije umeo skoro celu deceniju da pobedi u gostima u Evroligi, BILO KOGA, pa makar to bili Nanter ili Prokom.

;)

Vukk

pre 2 godine

Moj druze Buducnost je za Zvezdu institucija. Pa od kad sam ja rodjen 92 uvijek sam pamtio prejaku Buducnost. Dok sam tek sa 20 i par prvi put vidio placenicku jaku zvezdu sa pojacanjima iz E.L.Inace da znas do prije par god ta zvezda nije dobila Buducnost u Podgorici mislim 14 godina.

brat

pre 2 godine

Da li ce najplaceniji tim ikada da napravi iznenadjenje i prodje u finale protiv igokee?
Da opet udje u El i da krene ekskurzija u El vec u novembru sa skorom 1-10.
Zanima me samo ko to moze da gleda.

Pitam se

pre 2 godine

ako bude regularno Igokea pobedjuje, ako sudije budu sudile normalno, igokea pobedjuje jel sam sad dostigao vrhunac inteligencije Ostojinog svedoka?

VOSAK

pre 2 godine

Da li ce najplaceniji tim ikada da napravi iznenadjenje i prodje u finale protiv igokee?
Da opet udje u El i da krene ekskurzija u El vec u novembru sa skorom 1-10.
Zanima me samo ko to moze da gleda.
(brat, 11. maj 2021 18:05)


Zvezda nikad nije imala 1-10 skor ali Budućnost jeste, 2-10.
A neko nije umeo skoro celu deceniju da pobedi u gostima u Evroligi, BILO KOGA, pa makar to bili Nanter ili Prokom.

;)

Milija

pre 2 godine

Kad je Zvezda postajala institucija Jugoslovenske kosarke Buducnosti nije ni postojal, Podgorica se zvala Titograd, a Crnogorci su mislili da se kosarka igra reketima.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Sad ide malo licemerno kukanje nad sudbinom Igoke. Verovatno ce da se pominju sudije i namestanje. Posle ide lozenje kako ce Buducnost da nas razbije 3:0. Nakon prve utakmice i pobede Zvezde ide lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Nakon druge utakmice i pobede Zvezde vrtece se prica o 25m eur budzeta. Tuzan zivot nasih na raspustu.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Будућност ће бити шампион, 10 пута су бољи од овакве звезде.
(:-/, 11. maj 2021 20:32)

Ако буду бољи нека буду шампиони, ништа спорно..... Нисмо ми "институција" као неки па да титулу сматрамо као неотуђиво право! Само без Јавора и Радовића па ком опанци ком обојци!

marek

pre 2 godine

Mene zanima da li je moguće da navijači ove (surogat) Zvezde ne vide ili ne žele da vide do koje mere se navlači svim silama u njenu korist?
(Josarian, 11. maj 2021 20:09)

A treba da verujemo tebi? Ostrascenim navijacima partizana kojima se prividja sve I svasta?

Стара школа

pre 2 godine

Давидовац је одавно заслужио да игра за Србију. Олраунд играч који покрива све од плеја до четворке, са дугогодишњим искуством у ЕЛ и разним овдашњим финалима.
Човек-победник!

KalendariNemoci

pre 2 godine

Moj druze Buducnost je za Zvezdu institucija. Pa od kad sam ja rodjen 92 uvijek sam pamtio prejaku Buducnost. Dok sam tek sa 20 i par prvi put vidio placenicku jaku zvezdu sa pojacanjima iz E.L.Inace da znas do prije par god ta zvezda nije dobila Buducnost u Podgorici mislim 14 godina.
(Vukk, 11. maj 2021 18:37)

Ti to ozbiljno...Ajde pricaj mi nesto Budocnosti i basketu u vreme Jugoslavije. Momak,pa istorijabilo cega ne pocinje od tvog rodjenja,vec od postanka lige,kosarke u nekoj drzavi,regionu.1945,a samo jedan klub nije ispadao ikada ali ikada.Zvezda.Svi ostali jesu,od Triglava do Djevdjelije.

23Sudija

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?
(ja, 11. maj 2021 19:58)

Pa navijaci Partizana su vredjali Sasu Djordjevica kad im je zatrpao kos kao igrac...
Ne budi licemer, to vredjanje je da dekoncentrises pojedinca protiv tvog tima, nije to nista licno i svi to znaju

Ivan

pre 2 godine

Sruseni su snovi ugasenih po ko zna koji put. Jedina nada im ostaje buducnost. Ako i to izgube, ostaje opet da navijaju protiv zvezde u evroligi.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

Davidovac Dejan - uspavani majstor košarke.

22 poena, 7/12 iz igre, 4/5 za 3, 8 sk, 3 as. Tako se igra majstorica. Doviđenja prijatno.

shone

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?
(ja, 11. maj 2021 19:58)

Pa navijaci Partizana su vredjali Sasu Djordjevica kad im je zatrpao kos kao igrac...
Ne budi licemer, to vredjanje je da dekoncentrises pojedinca protiv tvog tima, nije to nista licno i svi to znaju
(23Sudija, 11. maj 2021 20:36)

7011

Ne zaboravimo pljuvanje Danilovića i Savića..
Ne vredi sa njima bilo šta raspravljati..

goblin

pre 2 godine

Zvezda nije uspela da nađe pravog pleja (Hol čak nije ni solidan) kroz celu sezonu i zato nam je napad ponekad tako očajan. Kuzmić još ponešto odigra u odbrani ali u napadu je totalno neupotrebljiv.Ako će nam neko doneti EL i sledeće sezone to će biti Davidovac i Dobrić.Finale,nadam se da će biti navijača,makar 30-40 posto kapaciteta Pionira da se popuni, trebaće nam protiv Budućnosti i njihovog udarnog tandema iz Slovenije(Pukl-Javor naravno).

Nikola

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!
(sone, 11. maj 2021 20:24)

Odjednom krenula navijaca partizana protiv Belosevica? zanimljivo... odjednom Belosevic koji sudi toliko dugi niz godina odjednom postade zvezdin sudija...

Nebojsa

pre 2 godine

Ne gubi Radonjic u plejofu na domacem terenu, mozda jednu izgubio od Partizana i to je to.
Dosta utakmica je vodio u plejofu i siguran je domacin, svi su se izredjali od Cedevite,Partizana, Buducnosti, Mege, Mornara do Igokee.

devil himself

pre 2 godine

SVAKA CAST dejanu radonjicu, na jos jednom velikom uspehu, i po ko zna koji put u zvezdi pokazanoj klasi!!!Biti sa timom, u kojem je zatekao sve samo ne igrace, sa kuzmicem, banetom, simonovicem, kuridzom, radanovim,uskokovicem,ritom, holom, kolomom, biti prvi u regularnom delu aba lige i doci do finala sa NAJLOSIJIM TIMOM ZVEZDE POSLEDNJIH 8 GOD, je neverovatan uspeh.lako je bilo biti trener zvezde i praviti rezultate sa markusom cirbesom, kinsijem, bobijem,jovicem,kalinom, jakom i mnogim drugim igracinama, sa ovima SECER SAMO DA DOBIJES!!!!!Jos jednom SVAKA CAST RADONJA, hvala sto si prihvatio ono sto niko drugi nije ni smeo ni zeleo, sto si se vratio da pokusas da nam spases sezonu!!!!!

urke

pre 2 godine

Na 23 razlike za Zvezdu,nasi navijaci u komentarima nezadovoljni igrom i akcijama tima,znaci imamo bas visoke standarde...3000 delija ce biti pusteno protiv buducnosti sto znaci da ovi nece znati gde se nalaze,po obicaju kada dođu u Pionir,titula lagano nasa

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Lepo sto nam se nas bratski klub Igokea pridruzio na raspustu, pa sad mozemo da gledamo finale i kako Zvezda osvaja ABA ligu bez stresa.

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

Sme li bre neko od novinara da pita Radonjića da li stvarno misli da je Uskoković gori od ovog Hola? Simonović pre Rita? Kad Voldenu ne ide, mi smo očajni. Ne može se ozbiljno takmičenje osvojiti sa jednim poluplejmejkerom.
(Gradjanin Kejn, 11. maj 2021 20:11)
Sve si u pravu, sem da smo ocajni, ako ne ide Voldenu. Glavni igraci Zvezde su ove sezone Lojd, Dobric i Davidovac. A, da je tesko kad imas samo Voldena na 1, koji i nije neki organizator, ali je korektan igrac i Kuzmica kao jedinog centra, sem Noka- uzasno je tesko. Lose vodjena sezona.

marko

pre 2 godine

Kako god se zavrsi sezona u ABA ligi, sa trofejom ili bez, za sledecu seoznu ostaviti samo Davidovca, Dobrica i Uskokovica... Ostalo sve raspustiti! Previse losa seklecija ove godine! Nismo favoriti u finalu (po meni), ali nema predaje!

Walldorf

pre 2 godine

Manje-više,onako kako sam i očekivao.Ono zaista kvalitetno što nam je ostavio herr Obradovich,ne može biti na vrhunskom nivou 40.minuta.Eto,opet je bila dovoljna jedna četvrtina u "petoj brzini" da bi smo dobili meč.To je tako i to trenutno imamo.Čestitke treneru Radonjiću i momcima.Nije bilo lako držati odbranu na visokom nivou svo vreme.Na kraju,odlučile su tri vrednosti.Prva,procenat sa penala.Druga,broj izgubljenih lopti i treća,napadački skok.Pored Davidovčeve partije sezone,ključna stvar je iskustvo.Ovakve mečeve,kada se mora,trener Radonjić i dosta naših igrača su već igrali mnogo puta.Trener Bajić i njegovi,inače,vrlo dobri momci,nisu bili u ovakvoj situaciji.Zato su pali na mentalnom planu.Iskustvo je od neprocenjive važnosti i to se večeras još jedanput pokazalo.Čestitke Igokei na svemu što su postigli ove sezone,nemaju za čim žaliti.Izgubili su od kvalitetnijeg tima,evroligaša.Što se nas tiče,treba zbiti redove,biti strpljiv,verovati u sebe i tim pa konačni trijumf neće izostati.Vrlo lako se može desiti da finalna serija bude rešena u tri utakmice.Ključne su one prve dve u Beogradu.Ako to fiksiramo kako treba,sav pritisak će biti na drugoj strani.Onda se može ponoviti ono što smo videli večeras,kada sve krene nizbrdo u slučaju Igokee i samo 2.poena u 4/4.No,živi bili pa videli.Ne treba "trčati pred rudu".Idemo dalje.Idemo korak po korak.Idemo po titulu.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

bez veze

pre 2 godine

Ne mogu Davidovac i Dobrić da pogode onoliko koliko Noko i Kuzmić mogu da promase. A Radanov? šte reći? Smešan pokušaj da bude igrač.
(Fenomen, 11. maj 2021 20:46)

Kuzmić 1 od 2 iz igre, Noko 4 od 8 obojica 50% šut iz igre. Jako dobro.

A šta možeš da očekuješ od Radanova koji je presedeo na tribinama zadnjih mesec dana?

War Inside My Head

pre 2 godine

Davidovac,koliko god kao antipod košarkaša na momente izgleda,ima to nešto!Ovo kažem kao neko ko nije navijač Zvezde.Čini mi se kad bi se neki trener sa njim ozbiljnije pozabavio,da bi mogao da bude ozbiljan evropski igrač,ne zvijezda tima,ali neko na koga može ekipa da se osloni.Kao Mačvan u pojedinim momentima karijere.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Goblin, tacno. Hol jedino u odbrani solidan, ali u napadu ocajan. Volden i nije plej, jos je rovit. Buducnost je najbolja na pleju, ima dva vrhunska i dva pomocna koji su uvek dobri. Tu je njihova prednost i to mora sa se nekako zaustavi. Da li kroz udvajanja, preuzimanja, zrtvovanje faulova Radanova, Hola, Uskoka...ili kroz pustanje njih a zatvaranje ostalih je na Radonji da odluci.

Duxevača

pre 2 godine

Davidovac i Dobrić, kao i u većem delu sezone, jedine dve svetle tačke. Da li će to biti dovoljno za "đetiće" sa tako jakom logistikom, sudisjkom potporom, 30 % većim budžetom i više nego respektabilnim timom? Videćemo...

Dare

pre 2 godine

Zvezda loša. Teško će dobiti Budućnost, samo uz mnogo sreće. Zvezda nema igru, akcije. Rađa je pričao da su u Jugoplastici imali 60 različitih akcija. Srećno Zvezdo

garda

pre 2 godine

Zvezda ce ovo dobiti lagano, ali briga koju stvara nekonstantnost i padovi u igri ostaje. Igramo u serijama, kada je pozitivna Zvezda deluje nezaustavljivo, kada je negativna delujemo kao da nas je neko sada podigao iz kreveta. Neobjasnjivo.

Djenka

pre 2 godine

Davidovcu i Dobricu kapa dole, ostali tanko pogotovo Kuz i Simon.Ne verujem da ce buducnost imati losu cetvrtinu... Mislim da su bolji jedino ako bude navijaca Zvezda ima neke sanse.

Pitam se

pre 2 godine

ako bude regularno Igokea pobedjuje, ako sudije budu sudile normalno, igokea pobedjuje jel sam sad dostigao vrhunac inteligencije Ostojinog svedoka?

chupavi

pre 2 godine

@ milos_no6, 11. maj 2021 19:42

Broj zarazenih je u padu, vakcinisemo najvise u Evropi i igramo bez publike?!

Trebalo bi pustiti publiku u halu i na stadione uz postovanje mera, maske, distanca, da bude bar 30% kapaciteta. Ili vakcinisane i one sa negativni PCR testom, opet uz postivanje mera a da bude i vise od tih 30%...

Siguran sam da ce za finalnu seriju biti publike i da Zvezda osvaja.

Fenomen

pre 2 godine

Uh...teško za gledati, ali dobismo...Sa ovakvom igrom u finalu nemamo šta da tražimo. Za sledeću sezonu zadržao BiH samo Dobrica i Davidovca...ostali metla. Pre par godina mislio sam za Radanova da će biti igrač, ali momak nema pojma. Nemamo poštenog pleja i centra. Ovaj Hol je Obradović Eva zaostavština, ali što neko napisa Uskoković ako nije bolji, gori sigurno nije. Nisam optimista za finale, nadam se da grešim...

ja

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?

deki

pre 2 godine

Cilje je ostvaren, plasirali smo se u finale ali treba biti realan pa reci da nismo favoriti bez obzira na prednost domaceg terena. Ako krenes od keca i dvojke Kobs, Ivanovic i Popovic su bolji ili u boljoj formi od Voldena, Lojda i Hola a kada su visi igraci u pitanju na pozicijama 3,4 i 5 ,oba Nikolica, Rid, Ejim pa i Mitrovic i Apic su u prednosti u odnosu na Noka, Kuzmica,Rida koji malo igra i Kuridze koji je rovit. Naravno utakmicu moze da odluci mnogo toga ali bice zaista tesko dobiti Buducnost na 3

veliki strumf

pre 2 godine

Realno, ovo smo dobili bez igre! Davidovac i Dobric su povukli na individualni kvalitet, Igokea u 4/4 sve živo promašila. Inače, od napada nemamo ništa, nema protoka lopte, asistencija, akcija... Jedina akcija je spustanje lopte na Noka, ako se to može nazvati akcijom! Ostalo je samo klasično soliranje, nabacivanje lopte na obruč i to je to. Ne svidja mi se ništa, Budućnost igra mnogo lepše, brze, atraktivnije i efikasnije. Nadam se da ćemo se nekako izboriti! Srecno u finalu!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja. Pregazili smo ih kada je trebalo. Osim pada u trecoj, sto je normalno, kontrolisali smo utakmicu bez vecih problema.

WillyWonka

pre 2 godine

Nema se šta reći, bolja ekipa ide u finale. Igokea dva poena zasad u 4/4, sramota. Ne sjećam se kad je neki tim postigao 2 poena u odlučujućoj četvrtini, ako neko zna, neka javi.

Lamonica

pre 2 godine

Voleo bih da mi neki sudija mog ranga ovde objasni kako se svako trzanje glavom protivnika Laziću, u ABA ligi, po pravilu svira kao faul a odbrana rukama nad Lojdom i Voldenom skoro nikad.

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Svaka čast Davidovcu i Dobriću.Volden igrao povređen,a Lojd je sve lošiji i mnogo promašuje.Nije mi jasno zašto nije igrao Uskoković,obzirom da Volden ima problema sa povredom.Rit dobio priliku na 54 sekunde do kraja meča.
U finalu moramo mnogo bolje,sa ovakvom igrom nećemo nijednom pobediti Budućnost.

veverac

pre 2 godine

radonjizam
po 100'put
5 min bez kosa
(kalcokera i Croasano jaguar, 11. maj 2021 19:43)

verovatno mislis na Ikogeu u 4/4? Ali mislim da je bilo više od 5 :-)

WillyWonka

pre 2 godine

Nema se šta reći, bolja ekipa ide u finale. Igokea dva poena zasad u 4/4, sramota. Ne sjećam se kad je neki tim postigao 2 poena u odlučujućoj četvrtini, ako neko zna, neka javi.

mudra breskva

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!
(sone, 11. maj 2021 20:24)
Svojevremeno za vreme Partizanove dominacije, kada smo se bunili na sudjenje u derbiju Tegeltija je stalno ponavljao kako je Belosevic evroligaski sudija i da mi ne mozemo da razumemo taj kriterijum ! To je govorio u svojoj emisiji. U Zvezdinoj eri je poceo i on da sumnja u njegovo sudjenje u derbiju. U tom kontekstu se vidi da Vam fali evroliga. Realnost nikad niste ni imali

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Sme li bre neko od novinara da pita Radonjića da li stvarno misli da je Uskoković gori od ovog Hola? Simonović pre Rita? Kad Voldenu ne ide, mi smo očajni. Ne može se ozbiljno takmičenje osvojiti sa jednim poluplejmejkerom.

Лаик

pre 2 godine

Зар Звезда као вишеструшки освајач, Евролигаш и највећи бренд на Балкану не заслужује иоле поштеније суђење кад је домаћин? Добрићу и Лазићу као најбољим одбрамбеним играчима три личне грешке, сваки контакт свирају фаул, Игокеа више на линији слободних бацања него тимови ЕЛ. Срамна, накарадна лига, само са нама се није за играти. Доказали смо то више пита кад је одбрана клуба у питању.

Vukk

pre 2 godine

Moj druze Buducnost je za Zvezdu institucija. Pa od kad sam ja rodjen 92 uvijek sam pamtio prejaku Buducnost. Dok sam tek sa 20 i par prvi put vidio placenicku jaku zvezdu sa pojacanjima iz E.L.Inace da znas do prije par god ta zvezda nije dobila Buducnost u Podgorici mislim 14 godina.

sone

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!

Lex

pre 2 godine

Игокеа се уплашила преокрета, 5 напада за редом, никаква решења у нападу а Бајић немо посматра.Звезда узима ово.

Fenomen

pre 2 godine

Ne mogu Davidovac i Dobrić da pogode onoliko koliko Noko i Kuzmić mogu da promase. A Radanov? šte reći? Smešan pokušaj da bude igrač.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Лазић исти Новица.Само гања судије и жали се.
(Lex, 11. maj 2021 19:47)

Sine, poredis ficu i ferarija.

veliki strumf

pre 2 godine

Napunise nas sudije faulovima, prodajemo lopte u seriji, niko ne sme da šutne, totalni pad u odbrani pocetkom 3/4 i velika razlika se istopila čas posla. Za 6-7 minuta od 18 razlike evo samo 4! Izgubili smo konce u igri, serija 9-0 drugi put uzastopno. Radonja ne zna gde se nalazi,

kralj

pre 2 godine

Bil Mogli@
Poceo sam da gledam od tehnicke Lazicu,dva faula sto su svirali na Davidovcu ni majka mu ne bi svirala,igra jedne I druge ekipe u trecoj cetvrtini,tj.ovo sto sam gledao,tesko da se zove kosarka.

deki

pre 2 godine

pedja 2206@ o cemu ti pricas covece ovo je odlucno poluvreme Zvezde sa 48 datih i samo 35 primljenih koseva. Igra se odlicna odbrana karakteristicna za Radonjica,zato i malo suteva sa distance Josila najboljeg trojkasa lige, Klemonsa i Greja .Sto se tice Mege, to je privatab klub najboljeg menadzera koji nema takmicarske ambicije u smislu da igra evro takmicenjima a sto se tice EL, nikada vise niko sa ovih prostora ne moze nista znacajno da uradi. Buducnost je igrala, imala mizernih 6 pobeda, ono sto je Partizan uradio 1992 i Zvezda u fudbalu 1991 , niko nikada vise nece

vukan

pre 2 godine

ekipa bez karaktera, bez pleja i bez centra... nikad gora selekcija, samo mi je zao vukoicica koji je trenercina za obradovica i radonjica, samo da nije bilo tada pere antica i rocestija koji su mu gazili autoritet i solili pamet vukoicic bi i dalje bio trener zbezde sa mnogo mnogo trofeja...

brat

pre 2 godine

Da li ce najplaceniji tim ikada da napravi iznenadjenje i prodje u finale protiv igokee?
Da opet udje u El i da krene ekskurzija u El vec u novembru sa skorom 1-10.
Zanima me samo ko to moze da gleda.

Grupa TNT

pre 2 godine

Pod hitno da izvede iz igre Noka, on je svoje dao i sada samo donosi štetu.Sa druge strane dok je Pot u igri verujem da Zvezda ima više šansi za finale!

Ranko Nikolic

pre 2 godine

Ilija prelomio sa tri odluke na +4 za Zvezdu,posle cega su Dodikovci odustali od nastavka utakmice.Davidovac mozda najinteligentniji kosarkas u ligi,jer olicenje svega sto kosarka nije,a odigrava vazne utakmice vrlo cesto vrhunski.

Dedin

pre 2 godine

Stvarno ne mogu da se rešim da li me više nervira Volden na pleju ili Radonjić na trenerskom mestu. Prvi opersan za organizaciju igre, spor, neodlučan, neprecizan, bez ideja i kreativnosti... ne može da pogodi ni ono što inače ume. Radonjić, bez ideja, bez inventivnosti, uporan i zadrt u pogrešnim odlukama i postavama, nesposoban da išta promeni u igri kad krene nizbrdo. Dedi, svaka čast! Naaaajbolji igrač u ABA ligi!

Josarian

pre 2 godine

Mene zanima da li je moguće da navijači ove (surogat) Zvezde ne vide ili ne žele da vide do koje mere se navlači svim silama u njenu korist?

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odraden trening Radonjatora i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(visegodisnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner je bila simpaticna ekipica Igokee iz Laktasa.Jedna lagana, dozirana utakmica, igra macke i misa koju su povremeno kvarile sudije soim marifetlucima.Odlicna timska kosarke u oba pravca, potpuna kontrola utakmice uz malu skolu kosarke Dekija Davidovca i ofanzivnoni defanzivno.Bravo momci, idemo dalje sada odmor i trening a onda odrzati cas moderne kosarke Cipiripi ekipici Buducnosti.Znate kako kaze Grba sada pocinju utakmice za pare, a tu kvalitet dolazi do izrazaja i evroligas nema milosti!.

djosa

pre 2 godine

Da li stub srpstva,
da li njegovi navijaci, uprava - da li su svesni da je Igokea srski klub?
Zasto ponizavanje u 4 cetrvrtini???
Sram vas bilo!

Urke

pre 2 godine

Realno, nikada dvije gore i jadnije ekipe nijesu igrale polufinale ABA lige.Sama utakmica je bila užasno mučna za gledanje a pobjedio je manje lošiji tim.Ona ekipa kojoj ovakva Zvezda ubaci više od 70 poena momentalno mora biti rasformirana.

Pedja2206

pre 2 godine

Zvezdina igra svodi se na odbranu na granici faula pa ako sudije ne dosude dobro. Nigde akcija, asistencija, blokada. A ove sudije će početi normalno da sude kada bude dvadesetak razlike. Nigde košarkaša ni nekog našeg talenta... Kog li će ova Zvezda dati u budućnosti Srbiji pitam se. A država daje i kapom i šakom da gledamo drugorazredne strance i igramo epizodnu ulogu u Evroligi. Umesto da se daje Zvezdi i Partizanu uložite u Megu, u tom klubu se igra košarka i vide talenti od kojih Srbija može imati koristi.

Vukk

pre 2 godine

Moj druze Buducnost je za Zvezdu institucija. Pa od kad sam ja rodjen 92 uvijek sam pamtio prejaku Buducnost. Dok sam tek sa 20 i par prvi put vidio placenicku jaku zvezdu sa pojacanjima iz E.L.Inace da znas do prije par god ta zvezda nije dobila Buducnost u Podgorici mislim 14 godina.

sone

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!

djosa

pre 2 godine

Da li stub srpstva,
da li njegovi navijaci, uprava - da li su svesni da je Igokea srski klub?
Zasto ponizavanje u 4 cetrvrtini???
Sram vas bilo!

Josarian

pre 2 godine

Mene zanima da li je moguće da navijači ove (surogat) Zvezde ne vide ili ne žele da vide do koje mere se navlači svim silama u njenu korist?

Urke

pre 2 godine

Realno, nikada dvije gore i jadnije ekipe nijesu igrale polufinale ABA lige.Sama utakmica je bila užasno mučna za gledanje a pobjedio je manje lošiji tim.Ona ekipa kojoj ovakva Zvezda ubaci više od 70 poena momentalno mora biti rasformirana.

Ranko Nikolic

pre 2 godine

Ilija prelomio sa tri odluke na +4 za Zvezdu,posle cega su Dodikovci odustali od nastavka utakmice.Davidovac mozda najinteligentniji kosarkas u ligi,jer olicenje svega sto kosarka nije,a odigrava vazne utakmice vrlo cesto vrhunski.

brat

pre 2 godine

Da li ce najplaceniji tim ikada da napravi iznenadjenje i prodje u finale protiv igokee?
Da opet udje u El i da krene ekskurzija u El vec u novembru sa skorom 1-10.
Zanima me samo ko to moze da gleda.

Milija

pre 2 godine

Kad je Zvezda postajala institucija Jugoslovenske kosarke Buducnosti nije ni postojal, Podgorica se zvala Titograd, a Crnogorci su mislili da se kosarka igra reketima.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Лазић исти Новица.Само гања судије и жали се.
(Lex, 11. maj 2021 19:47)

Sine, poredis ficu i ferarija.

VOSAK

pre 2 godine

Da li ce najplaceniji tim ikada da napravi iznenadjenje i prodje u finale protiv igokee?
Da opet udje u El i da krene ekskurzija u El vec u novembru sa skorom 1-10.
Zanima me samo ko to moze da gleda.
(brat, 11. maj 2021 18:05)


Zvezda nikad nije imala 1-10 skor ali Budućnost jeste, 2-10.
A neko nije umeo skoro celu deceniju da pobedi u gostima u Evroligi, BILO KOGA, pa makar to bili Nanter ili Prokom.

;)

Pedja2206

pre 2 godine

Zvezdina igra svodi se na odbranu na granici faula pa ako sudije ne dosude dobro. Nigde akcija, asistencija, blokada. A ove sudije će početi normalno da sude kada bude dvadesetak razlike. Nigde košarkaša ni nekog našeg talenta... Kog li će ova Zvezda dati u budućnosti Srbiji pitam se. A država daje i kapom i šakom da gledamo drugorazredne strance i igramo epizodnu ulogu u Evroligi. Umesto da se daje Zvezdi i Partizanu uložite u Megu, u tom klubu se igra košarka i vide talenti od kojih Srbija može imati koristi.

Pitam se

pre 2 godine

ako bude regularno Igokea pobedjuje, ako sudije budu sudile normalno, igokea pobedjuje jel sam sad dostigao vrhunac inteligencije Ostojinog svedoka?

Dedin

pre 2 godine

Stvarno ne mogu da se rešim da li me više nervira Volden na pleju ili Radonjić na trenerskom mestu. Prvi opersan za organizaciju igre, spor, neodlučan, neprecizan, bez ideja i kreativnosti... ne može da pogodi ni ono što inače ume. Radonjić, bez ideja, bez inventivnosti, uporan i zadrt u pogrešnim odlukama i postavama, nesposoban da išta promeni u igri kad krene nizbrdo. Dedi, svaka čast! Naaaajbolji igrač u ABA ligi!

Dare

pre 2 godine

Zvezda loša. Teško će dobiti Budućnost, samo uz mnogo sreće. Zvezda nema igru, akcije. Rađa je pričao da su u Jugoplastici imali 60 različitih akcija. Srećno Zvezdo

vukan

pre 2 godine

ekipa bez karaktera, bez pleja i bez centra... nikad gora selekcija, samo mi je zao vukoicica koji je trenercina za obradovica i radonjica, samo da nije bilo tada pere antica i rocestija koji su mu gazili autoritet i solili pamet vukoicic bi i dalje bio trener zbezde sa mnogo mnogo trofeja...

KalendariNemoci

pre 2 godine

Moj druze Buducnost je za Zvezdu institucija. Pa od kad sam ja rodjen 92 uvijek sam pamtio prejaku Buducnost. Dok sam tek sa 20 i par prvi put vidio placenicku jaku zvezdu sa pojacanjima iz E.L.Inace da znas do prije par god ta zvezda nije dobila Buducnost u Podgorici mislim 14 godina.
(Vukk, 11. maj 2021 18:37)

Ti to ozbiljno...Ajde pricaj mi nesto Budocnosti i basketu u vreme Jugoslavije. Momak,pa istorijabilo cega ne pocinje od tvog rodjenja,vec od postanka lige,kosarke u nekoj drzavi,regionu.1945,a samo jedan klub nije ispadao ikada ali ikada.Zvezda.Svi ostali jesu,od Triglava do Djevdjelije.

ja

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Sad ide malo licemerno kukanje nad sudbinom Igoke. Verovatno ce da se pominju sudije i namestanje. Posle ide lozenje kako ce Buducnost da nas razbije 3:0. Nakon prve utakmice i pobede Zvezde ide lozenje kako ce to Miloje da preokrene. Nakon druge utakmice i pobede Zvezde vrtece se prica o 25m eur budzeta. Tuzan zivot nasih na raspustu.

Fenomen

pre 2 godine

Ne mogu Davidovac i Dobrić da pogode onoliko koliko Noko i Kuzmić mogu da promase. A Radanov? šte reći? Smešan pokušaj da bude igrač.

marek

pre 2 godine

Mene zanima da li je moguće da navijači ove (surogat) Zvezde ne vide ili ne žele da vide do koje mere se navlači svim silama u njenu korist?
(Josarian, 11. maj 2021 20:09)

A treba da verujemo tebi? Ostrascenim navijacima partizana kojima se prividja sve I svasta?

Лаик

pre 2 godine

Зар Звезда као вишеструшки освајач, Евролигаш и највећи бренд на Балкану не заслужује иоле поштеније суђење кад је домаћин? Добрићу и Лазићу као најбољим одбрамбеним играчима три личне грешке, сваки контакт свирају фаул, Игокеа више на линији слободних бацања него тимови ЕЛ. Срамна, накарадна лига, само са нама се није за играти. Доказали смо то више пита кад је одбрана клуба у питању.

23Sudija

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?
(ja, 11. maj 2021 19:58)

Pa navijaci Partizana su vredjali Sasu Djordjevica kad im je zatrpao kos kao igrac...
Ne budi licemer, to vredjanje je da dekoncentrises pojedinca protiv tvog tima, nije to nista licno i svi to znaju

urke

pre 2 godine

Na 23 razlike za Zvezdu,nasi navijaci u komentarima nezadovoljni igrom i akcijama tima,znaci imamo bas visoke standarde...3000 delija ce biti pusteno protiv buducnosti sto znaci da ovi nece znati gde se nalaze,po obicaju kada dođu u Pionir,titula lagano nasa

devil himself

pre 2 godine

SVAKA CAST dejanu radonjicu, na jos jednom velikom uspehu, i po ko zna koji put u zvezdi pokazanoj klasi!!!Biti sa timom, u kojem je zatekao sve samo ne igrace, sa kuzmicem, banetom, simonovicem, kuridzom, radanovim,uskokovicem,ritom, holom, kolomom, biti prvi u regularnom delu aba lige i doci do finala sa NAJLOSIJIM TIMOM ZVEZDE POSLEDNJIH 8 GOD, je neverovatan uspeh.lako je bilo biti trener zvezde i praviti rezultate sa markusom cirbesom, kinsijem, bobijem,jovicem,kalinom, jakom i mnogim drugim igracinama, sa ovima SECER SAMO DA DOBIJES!!!!!Jos jednom SVAKA CAST RADONJA, hvala sto si prihvatio ono sto niko drugi nije ni smeo ni zeleo, sto si se vratio da pokusas da nam spases sezonu!!!!!

Fenomen

pre 2 godine

Uh...teško za gledati, ali dobismo...Sa ovakvom igrom u finalu nemamo šta da tražimo. Za sledeću sezonu zadržao BiH samo Dobrica i Davidovca...ostali metla. Pre par godina mislio sam za Radanova da će biti igrač, ali momak nema pojma. Nemamo poštenog pleja i centra. Ovaj Hol je Obradović Eva zaostavština, ali što neko napisa Uskoković ako nije bolji, gori sigurno nije. Nisam optimista za finale, nadam se da grešim...

Ivan

pre 2 godine

Sruseni su snovi ugasenih po ko zna koji put. Jedina nada im ostaje buducnost. Ako i to izgube, ostaje opet da navijaju protiv zvezde u evroligi.

Стара школа

pre 2 godine

Давидовац је одавно заслужио да игра за Србију. Олраунд играч који покрива све од плеја до четворке, са дугогодишњим искуством у ЕЛ и разним овдашњим финалима.
Човек-победник!

Grobar na raspustu

pre 2 godine

Lepo sto nam se nas bratski klub Igokea pridruzio na raspustu, pa sad mozemo da gledamo finale i kako Zvezda osvaja ABA ligu bez stresa.

Nikola

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!
(sone, 11. maj 2021 20:24)

Odjednom krenula navijaca partizana protiv Belosevica? zanimljivo... odjednom Belosevic koji sudi toliko dugi niz godina odjednom postade zvezdin sudija...

Radikal Republika Srpska

pre 2 godine

Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odraden trening Radonjatora i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(visegodisnjim ugovorom), a ovaj put sparing partner je bila simpaticna ekipica Igokee iz Laktasa.Jedna lagana, dozirana utakmica, igra macke i misa koju su povremeno kvarile sudije soim marifetlucima.Odlicna timska kosarke u oba pravca, potpuna kontrola utakmice uz malu skolu kosarke Dekija Davidovca i ofanzivnoni defanzivno.Bravo momci, idemo dalje sada odmor i trening a onda odrzati cas moderne kosarke Cipiripi ekipici Buducnosti.Znate kako kaze Grba sada pocinju utakmice za pare, a tu kvalitet dolazi do izrazaja i evroligas nema milosti!.

kralj

pre 2 godine

Bil Mogli@
Poceo sam da gledam od tehnicke Lazicu,dva faula sto su svirali na Davidovcu ni majka mu ne bi svirala,igra jedne I druge ekipe u trecoj cetvrtini,tj.ovo sto sam gledao,tesko da se zove kosarka.

chupavi

pre 2 godine

@ milos_no6, 11. maj 2021 19:42

Broj zarazenih je u padu, vakcinisemo najvise u Evropi i igramo bez publike?!

Trebalo bi pustiti publiku u halu i na stadione uz postovanje mera, maske, distanca, da bude bar 30% kapaciteta. Ili vakcinisane i one sa negativni PCR testom, opet uz postivanje mera a da bude i vise od tih 30%...

Siguran sam da ce za finalnu seriju biti publike i da Zvezda osvaja.

marko

pre 2 godine

Kako god se zavrsi sezona u ABA ligi, sa trofejom ili bez, za sledecu seoznu ostaviti samo Davidovca, Dobrica i Uskokovica... Ostalo sve raspustiti! Previse losa seklecija ove godine! Nismo favoriti u finalu (po meni), ali nema predaje!

shone

pre 2 godine

Kakav je to mentalni sklop navijača koji vređaju svog bivšeg igrača (Jovanovića) sa "majmune" samo zato što igra košarku za protivnički klub?
(ja, 11. maj 2021 19:58)

Pa navijaci Partizana su vredjali Sasu Djordjevica kad im je zatrpao kos kao igrac...
Ne budi licemer, to vredjanje je da dekoncentrises pojedinca protiv tvog tima, nije to nista licno i svi to znaju
(23Sudija, 11. maj 2021 20:36)

7011

Ne zaboravimo pljuvanje Danilovića i Savića..
Ne vredi sa njima bilo šta raspravljati..

Lamonica

pre 2 godine

Voleo bih da mi neki sudija mog ranga ovde objasni kako se svako trzanje glavom protivnika Laziću, u ABA ligi, po pravilu svira kao faul a odbrana rukama nad Lojdom i Voldenom skoro nikad.

veliki strumf

pre 2 godine

Napunise nas sudije faulovima, prodajemo lopte u seriji, niko ne sme da šutne, totalni pad u odbrani pocetkom 3/4 i velika razlika se istopila čas posla. Za 6-7 minuta od 18 razlike evo samo 4! Izgubili smo konce u igri, serija 9-0 drugi put uzastopno. Radonja ne zna gde se nalazi,

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Будућност ће бити шампион, 10 пута су бољи од овакве звезде.
(:-/, 11. maj 2021 20:32)

Ако буду бољи нека буду шампиони, ништа спорно..... Нисмо ми "институција" као неки па да титулу сматрамо као неотуђиво право! Само без Јавора и Радовића па ком опанци ком обојци!

deki

pre 2 godine

Cilje je ostvaren, plasirali smo se u finale ali treba biti realan pa reci da nismo favoriti bez obzira na prednost domaceg terena. Ako krenes od keca i dvojke Kobs, Ivanovic i Popovic su bolji ili u boljoj formi od Voldena, Lojda i Hola a kada su visi igraci u pitanju na pozicijama 3,4 i 5 ,oba Nikolica, Rid, Ejim pa i Mitrovic i Apic su u prednosti u odnosu na Noka, Kuzmica,Rida koji malo igra i Kuridze koji je rovit. Naravno utakmicu moze da odluci mnogo toga ali bice zaista tesko dobiti Buducnost na 3

veliki strumf

pre 2 godine

Realno, ovo smo dobili bez igre! Davidovac i Dobric su povukli na individualni kvalitet, Igokea u 4/4 sve živo promašila. Inače, od napada nemamo ništa, nema protoka lopte, asistencija, akcija... Jedina akcija je spustanje lopte na Noka, ako se to može nazvati akcijom! Ostalo je samo klasično soliranje, nabacivanje lopte na obruč i to je to. Ne svidja mi se ništa, Budućnost igra mnogo lepše, brze, atraktivnije i efikasnije. Nadam se da ćemo se nekako izboriti! Srecno u finalu!

Nebojsa

pre 2 godine

Ne gubi Radonjic u plejofu na domacem terenu, mozda jednu izgubio od Partizana i to je to.
Dosta utakmica je vodio u plejofu i siguran je domacin, svi su se izredjali od Cedevite,Partizana, Buducnosti, Mege, Mornara do Igokee.

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Svaka čast Davidovcu i Dobriću.Volden igrao povređen,a Lojd je sve lošiji i mnogo promašuje.Nije mi jasno zašto nije igrao Uskoković,obzirom da Volden ima problema sa povredom.Rit dobio priliku na 54 sekunde do kraja meča.
U finalu moramo mnogo bolje,sa ovakvom igrom nećemo nijednom pobediti Budućnost.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja. Pregazili smo ih kada je trebalo. Osim pada u trecoj, sto je normalno, kontrolisali smo utakmicu bez vecih problema.

Lex

pre 2 godine

Игокеа се уплашила преокрета, 5 напада за редом, никаква решења у нападу а Бајић немо посматра.Звезда узима ово.

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Sme li bre neko od novinara da pita Radonjića da li stvarno misli da je Uskoković gori od ovog Hola? Simonović pre Rita? Kad Voldenu ne ide, mi smo očajni. Ne može se ozbiljno takmičenje osvojiti sa jednim poluplejmejkerom.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

Davidovac Dejan - uspavani majstor košarke.

22 poena, 7/12 iz igre, 4/5 za 3, 8 sk, 3 as. Tako se igra majstorica. Doviđenja prijatno.

goblin

pre 2 godine

Zvezda nije uspela da nađe pravog pleja (Hol čak nije ni solidan) kroz celu sezonu i zato nam je napad ponekad tako očajan. Kuzmić još ponešto odigra u odbrani ali u napadu je totalno neupotrebljiv.Ako će nam neko doneti EL i sledeće sezone to će biti Davidovac i Dobrić.Finale,nadam se da će biti navijača,makar 30-40 posto kapaciteta Pionira da se popuni, trebaće nam protiv Budućnosti i njihovog udarnog tandema iz Slovenije(Pukl-Javor naravno).

Duxevača

pre 2 godine

Davidovac i Dobrić, kao i u većem delu sezone, jedine dve svetle tačke. Da li će to biti dovoljno za "đetiće" sa tako jakom logistikom, sudisjkom potporom, 30 % većim budžetom i više nego respektabilnim timom? Videćemo...

Walldorf

pre 2 godine

Manje-više,onako kako sam i očekivao.Ono zaista kvalitetno što nam je ostavio herr Obradovich,ne može biti na vrhunskom nivou 40.minuta.Eto,opet je bila dovoljna jedna četvrtina u "petoj brzini" da bi smo dobili meč.To je tako i to trenutno imamo.Čestitke treneru Radonjiću i momcima.Nije bilo lako držati odbranu na visokom nivou svo vreme.Na kraju,odlučile su tri vrednosti.Prva,procenat sa penala.Druga,broj izgubljenih lopti i treća,napadački skok.Pored Davidovčeve partije sezone,ključna stvar je iskustvo.Ovakve mečeve,kada se mora,trener Radonjić i dosta naših igrača su već igrali mnogo puta.Trener Bajić i njegovi,inače,vrlo dobri momci,nisu bili u ovakvoj situaciji.Zato su pali na mentalnom planu.Iskustvo je od neprocenjive važnosti i to se večeras još jedanput pokazalo.Čestitke Igokei na svemu što su postigli ove sezone,nemaju za čim žaliti.Izgubili su od kvalitetnijeg tima,evroligaša.Što se nas tiče,treba zbiti redove,biti strpljiv,verovati u sebe i tim pa konačni trijumf neće izostati.Vrlo lako se može desiti da finalna serija bude rešena u tri utakmice.Ključne su one prve dve u Beogradu.Ako to fiksiramo kako treba,sav pritisak će biti na drugoj strani.Onda se može ponoviti ono što smo videli večeras,kada sve krene nizbrdo u slučaju Igokee i samo 2.poena u 4/4.No,živi bili pa videli.Ne treba "trčati pred rudu".Idemo dalje.Idemo korak po korak.Idemo po titulu.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

Sme li bre neko od novinara da pita Radonjića da li stvarno misli da je Uskoković gori od ovog Hola? Simonović pre Rita? Kad Voldenu ne ide, mi smo očajni. Ne može se ozbiljno takmičenje osvojiti sa jednim poluplejmejkerom.
(Gradjanin Kejn, 11. maj 2021 20:11)
Sve si u pravu, sem da smo ocajni, ako ne ide Voldenu. Glavni igraci Zvezde su ove sezone Lojd, Dobric i Davidovac. A, da je tesko kad imas samo Voldena na 1, koji i nije neki organizator, ali je korektan igrac i Kuzmica kao jedinog centra, sem Noka- uzasno je tesko. Lose vodjena sezona.

Djenka

pre 2 godine

Davidovcu i Dobricu kapa dole, ostali tanko pogotovo Kuz i Simon.Ne verujem da ce buducnost imati losu cetvrtinu... Mislim da su bolji jedino ako bude navijaca Zvezda ima neke sanse.

War Inside My Head

pre 2 godine

Davidovac,koliko god kao antipod košarkaša na momente izgleda,ima to nešto!Ovo kažem kao neko ko nije navijač Zvezde.Čini mi se kad bi se neki trener sa njim ozbiljnije pozabavio,da bi mogao da bude ozbiljan evropski igrač,ne zvijezda tima,ali neko na koga može ekipa da se osloni.Kao Mačvan u pojedinim momentima karijere.

veverac

pre 2 godine

radonjizam
po 100'put
5 min bez kosa
(kalcokera i Croasano jaguar, 11. maj 2021 19:43)

verovatno mislis na Ikogeu u 4/4? Ali mislim da je bilo više od 5 :-)

bez veze

pre 2 godine

Ne mogu Davidovac i Dobrić da pogode onoliko koliko Noko i Kuzmić mogu da promase. A Radanov? šte reći? Smešan pokušaj da bude igrač.
(Fenomen, 11. maj 2021 20:46)

Kuzmić 1 od 2 iz igre, Noko 4 od 8 obojica 50% šut iz igre. Jako dobro.

A šta možeš da očekuješ od Radanova koji je presedeo na tribinama zadnjih mesec dana?

deki

pre 2 godine

pedja 2206@ o cemu ti pricas covece ovo je odlucno poluvreme Zvezde sa 48 datih i samo 35 primljenih koseva. Igra se odlicna odbrana karakteristicna za Radonjica,zato i malo suteva sa distance Josila najboljeg trojkasa lige, Klemonsa i Greja .Sto se tice Mege, to je privatab klub najboljeg menadzera koji nema takmicarske ambicije u smislu da igra evro takmicenjima a sto se tice EL, nikada vise niko sa ovih prostora ne moze nista znacajno da uradi. Buducnost je igrala, imala mizernih 6 pobeda, ono sto je Partizan uradio 1992 i Zvezda u fudbalu 1991 , niko nikada vise nece

WillyWonka

pre 2 godine

Nema se šta reći, bolja ekipa ide u finale. Igokea dva poena zasad u 4/4, sramota. Ne sjećam se kad je neki tim postigao 2 poena u odlučujućoj četvrtini, ako neko zna, neka javi.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Goblin, tacno. Hol jedino u odbrani solidan, ali u napadu ocajan. Volden i nije plej, jos je rovit. Buducnost je najbolja na pleju, ima dva vrhunska i dva pomocna koji su uvek dobri. Tu je njihova prednost i to mora sa se nekako zaustavi. Da li kroz udvajanja, preuzimanja, zrtvovanje faulova Radanova, Hola, Uskoka...ili kroz pustanje njih a zatvaranje ostalih je na Radonji da odluci.

mudra breskva

pre 2 godine

Kako se grobarima dopada Dejova odbrana u 4/4?
(krtac, 11. maj 2021 20:14)
Dopada nam se. To je neka savremena kosarkaska odbrana zvana Ilija Belosevic!
(sone, 11. maj 2021 20:24)
Svojevremeno za vreme Partizanove dominacije, kada smo se bunili na sudjenje u derbiju Tegeltija je stalno ponavljao kako je Belosevic evroligaski sudija i da mi ne mozemo da razumemo taj kriterijum ! To je govorio u svojoj emisiji. U Zvezdinoj eri je poceo i on da sumnja u njegovo sudjenje u derbiju. U tom kontekstu se vidi da Vam fali evroliga. Realnost nikad niste ni imali

Grupa TNT

pre 2 godine

Pod hitno da izvede iz igre Noka, on je svoje dao i sada samo donosi štetu.Sa druge strane dok je Pot u igri verujem da Zvezda ima više šansi za finale!

garda

pre 2 godine

Zvezda ce ovo dobiti lagano, ali briga koju stvara nekonstantnost i padovi u igri ostaje. Igramo u serijama, kada je pozitivna Zvezda deluje nezaustavljivo, kada je negativna delujemo kao da nas je neko sada podigao iz kreveta. Neobjasnjivo.

WillyWonka

pre 2 godine

Nema se šta reći, bolja ekipa ide u finale. Igokea dva poena zasad u 4/4, sramota. Ne sjećam se kad je neki tim postigao 2 poena u odlučujućoj četvrtini, ako neko zna, neka javi.