Utorak, 11.05.2021.

14:20

Nervozni Novak pobedio i Frica i kišu

Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na Mastersu u Rimu.

Izvor: SN/ZK

Nervozni Novak pobedio i Frica i kišu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

maki

pre 2 godine

Malopre citam na jednom portalu naslov tipa "Smekerski-Djokovic se izvinio sudiji na kog je vikao". Sta je tu smekerski? Da je bilo koji drugi teniser urlao na sudiju, isti taj portal bi satanizovao tog tenisera. Dajte malo objektivnosti u novinarstvu. Djokovic nema trunku simpaticnosti u sebi.

PSL

pre 2 godine

Svaka čast Novaku za sve, ali ovakvo ponašanje i ovakva igra neće mu doneti ništa dobro. Šta je razlog ovolikoj nervozi i besu koji se vidi u pogledima upućenim prema svom timu to samo on zna. Prvi set dobra igra sve ok, a onda kreće nervoza bes, frustracija. Daleko je Novak od igre koja bi mogla da mu donese titulu na nekom mastersu ili na RG. Neka mu je sa srećom.

Brane

pre 2 godine

Ovo da covek ne poveruje sta se radi Novaku. Ajde sto ga stavljaju po najvecim vrucinama da igra (on broj 1) On kada je na terenu mora se igrati po nevremenu, pljusku. Mislim da bi njega terali da igra da se proglasi ratno stanje u sred Rima.

Cane

pre 2 godine

Vidljivo nedovoljno kondicije. Apsurdno je da je Fric u drugom setu dobijao duže razmene, nakon jedne takve Novak čak pogađa mrežu!
Nadam se da tempira formu za olimpijske igre. Za sve drugo ima vremena za popravni, a sada mu je poslednja šansa za olimpijsku zlatnu.

Toliko o tome

pre 2 godine

Ja ovoga coveka jednostavno obozavam. Idemo dalje prema najvaznijoj stanici: Bois de Boulogne, ville de Paris
(Toma, 11. maj 2021 21:13)

Kad budeš shvatio da je teren Filip Šatrije, jedino mesto na kome se Nadal oseća komotnije, nego u rodnom Manakoru, biće ti jasno da je ta stanica nedostižna.

Verni navijac

pre 2 godine

Pratim novaka jasno je da mu vise nije cilj prvo mesto. Hoce gsove ali se opustio ne trenira preskace turnire. Atp mu vise nije cilj juri slemove ali mora se posvetiti tenisu ako zeli da stigne po broju titula... Danas je bio vidno nervozan...

Analizator

pre 2 godine

Ima sanse Novak na RG u finalu protiv Nadala. Sve zavisi od polufinala, i ko odmorniji udje u finale. Ako Novak udje odmorniji, pobedice ga u finalu.

lenox

pre 2 godine

Kažem vam, manite šljaku, ne zaluđujte se. Ne može sa ovom masom da uzme RG, za to brale treba mnogo više stabilnosti i kg. Rg osvajaju teškaši.
(Mirka, 11. maj 2021 21:03)

Znaci Raonic dobija RG? Covek ima kilazu, preko 100 kg zive vage.

Limar neće doći .

pre 2 godine

Nole hvala ti za svaku pobedu, za svaki osvojeni gem ili set, uz tebe smo i kad je lepo ali i kada je manje lepo.
Nole, samo pun gas onako kako samo ti znas, u inat svima.

Mirta

pre 2 godine

(@Bl) Što bi rekli - svako malo gledam snimak, onaj osmeh i izraz N. lica sa jasnom porukom ko je bio majstor na terenu. Najlepša uspavanka. Hvala mu za svu radost koju nam daje, a to što se i nerviramo i strepimo i žalimo zajedno sa njim - pa bar toliko možemo.

Mirka

pre 2 godine

Kažem vam, manite šljaku, ne zaluđujte se. Ne može sa ovom masom da uzme RG, za to brale treba mnogo više stabilnosti i kg. Rg osvajaju teškaši. Čekamo Vimbldon da navijamo i to je to.

Eugen

pre 2 godine

Sva sreca da je bio samo nervozan. Sta bi bilo da mu je protiv Frica ponovo pukao misic? Pu pu pu, daleko bilo. Ne smem ni da pomislim kakva drama bi to bila.

Veljko

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.
(Zoran, 11. maj 2021 20:05)


Vec je sad najveci ikada, najvise Mastersa, kompletirani Mastersi, najvise nedelja, najvise puta prvi na kraju godine, bolji medjudobni skor od Nadala i Federera!

Laki

pre 2 godine

Ja ne znam odakle ovolika nervoza kod Novaka. Nije bitno u stvari, on je tako stvoren, i nije da bi ga (nepostojeća) publika volela, nego šteta da u sebi ima toliko negativnog naboja. Zašto ne malo osmeh. Ipak je to samo sport.

Zoran

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.

srle

pre 2 godine

Jako važna pobeda Novaka za samopouzdanje. Protivnik nije bio nimalo naivan, Fric igra veoma dobar tenis, treba i njega pohvaliti. Dobra stvar za Noleta je što ovo nije otišlo u drugi dan i što je završio posao danas. Srećno u nastavku turnira Nole.

Straight Outta München

pre 2 godine

Da nam je neko 2005 ponudio da cemo imati igraca koji ce osvojiti masters, jedan, potpisali bi svi...16 godina kasnije imamo najboljeg tenisera u istoriji. Mi pljujemo tog coveka. To smo mi...Takav smo narod.

Milorad

pre 2 godine

Kojih povreda zemljče?! Sećaš li se kad je Nadal to ispao iz Top 10 u poslednjih 14 godina? Povrede su one koje je imao Delpo, Muray, a ne prevara Nadal koji nikada nije povređen kada je sezona šljake!? Mislite o tome!
(Baltazar, 11. maj 2021 19:48)

Samo polako, manje nervoze.

A smejali ste se Divcu

pre 2 godine

Vec je sad najveci ikada, najvise Mastersa, kompletirani Mastersi, najvise nedelja, najvise puta prvi na kraju godine, bolji medjudobni skor od Nadala i Federera!
(Veljko, 11. maj 2021 20:20)GS su oduvek bili i biće jedino merilo.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zabrinjavajuci su ovi likovi koji nakon 50 minuta meca predvidjaju sa apsolutnom sigurnoscu, Novakov kraj. Cim se samo malo muci, odmah krecu te njihove teorija bez trunke cinjenica. Napusti tenis gotov si. Vreme je za penziju. Izgubio je motiv da igra. Pocece sad svi da ga deru itd. Zaista ste ne samo za posmatranje, vec ste i naporni. Kako vam ne dosadi da svaki put pisete isto i svaki put se ispalite. Poslednjih pet godina mu predvidjate propast, a on samo obara rekorde.. Da li vas je makar malo sramota svojih izjava?

greška

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.
(Zoran, 11. maj 2021 20:05)

U osvojenim Grend slemovima je treći, u svemu ostalom je prvi.

Milorad

pre 2 godine

Sto znaci da nije pogodio zenu i da se igrao W 2020. imao bi 6 od 9GS, ali neka budu 5.

5 od poslednjih 9GS mislite da je to lose i pojedini umesto da podrze Djokovica oni ga pljuju a sto je najgore kada pobedi ti isti koji ga pljuju ga velicaju najvise.

Cuvajte zivce za Slemove a u ovim ostalim turnirima pokusajte da uzivate ili bolje ne gledajte, napred Nole!
(..., 11. maj 2021 18:31)

Šta bi bilo kad bi bilo... Koliko bi ih onda Nadal imao da nije silnih povreda? Ili Federer da nema Djokovica? Sve je to prošlost.

Baltazar

pre 2 godine

@Milorad Kojih povreda zemljče?! Sećaš li se kad je Nadal to ispao iz Top 10 u poslednjih 14 godina? Povrede su one koje je imao Delpo, Muray, a ne prevara Nadal koji nikada nije povređen kada je sezona šljake!? Mislite o tome!

Bl

pre 2 godine

Od kusura ispade veresija. Nevjerovatno je da Đoković vrlo često gubi ili bar se namuči da dobije gem, kad servira za set i meč. Zašto?

Jova

pre 2 godine

Novak i sad da ostavi tenis bice najveci ikada, ima bolji medjusobni skor sa dvojicom najvecih rivala i najvise nedelja na prvom mestu, a sto se tice Gs to ne moze biti merilo jer je Federer veliku vecinu svojih Gs osvojio u jako slaboj konkurenciji gde je finala igrao sa Bagdatisom i Hjuotom

Bl

pre 2 godine

@Goksi- tjesnije je bilo Federeru na Vimbldonu 2019. iako je sve bilo na njegovoj strani, osim Đokovića, naravno, koji nikako nije htio popustiti. Kako nepristojno i neuviđavno! Dvadeset hiljada, k'o jedan, frenetično navijaju za Federera, Mirka samo što ne kolabira, a Đoković "mrtav-'ladan", bez trunke milosti, ne popušta. Zaboravljaš da je Đoković, osim brejka i famoznih 40:15 u petom setu, stalno imso set prednosti ili su bili izjednačeni. Jesi li se ikad zapitao da li bi i koliko taj Federer izdržao sa onakvom publikom protiv sebe, kad mu je bio prevrlim pritisak da realizuje dvije meč lopte?
S tim finalom Vimbldona, što se mene tiče, Novak Đoković se iskupio za sve svoje gafove, prošle i buduće, pa i ovaj danas u Rimu.

Planinarac

pre 2 godine

Bruka je stvarno što organizatori nisu mogli sve ove godine na naprave pokretni krov za teren. Svi tereni na Mastersima 1000 treba da imaju krovove a ne da se mečevi odlažu zbog kiše koja pravi probleme.

dare slovenac

pre 2 godine

Mislim da je vreme za smenu generacija, Nole je rekao svoje, sto se i vidi poslednjih par meseci. Protiv daleko slabijih protivnika ne moze da se sastavi... 18 GSova je ogroman uspeh i Nole ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih svih vremena.
(Gita, 11. maj 2021 16:55)

Neka još osvoji 3 GS i zlato na olimpijskim...penzijoniše se kao daleko najbolji svih vremena...

Mane

pre 2 godine

Ne očekujem više od njega da drži prvo mesto ostali su rekordi ali Nole deluje kao da ga tenis vise ne zanima. Nervozno je krenuo celi meč ga drži nervoza...

Goksi

pre 2 godine

@...
Izgubio tesno od Tima zbog vetra i kise??? A nije tesno pobedio Federera na W??? A nije mozda jos negde duvao vetar ili bio neki uslov koji nekom drugom nije odgovarao??? Neverovatno koliko pricate samo ono sto vama odgovara a drugu stranu ne vidite. I pazi molim te,sigurno bi osvojio W prosle godine da se igrao. I Uso sa nije bio neurozan. Pa vi ste cirkus.

...

pre 2 godine

Djokovic gleda samo GS i to treba da vam bude jasno, jer Mastersi i ostali turniri mu ne znace nista.

U poslednjih 9GS, tj od pocetka 2019, Djokovic je osvojio 4.

Osvojio AO 2019.
Osvojio W 2019.
Izgubio u tesnom mecu protiv Tima na RG 2019. po onom vetru i kisi
Izgubio od Vavrinke 3-0 na US Openu po meni povreda

Osvojio AO 2020.
W 2020. se nije igrao
Us Open 2020. pogodio zenu, po meni osvojio bi da se to nije desilo
Izgubio od Nadala 3-0 na RG

Osvojio AO 2021.

Sto znaci da nije pogodio zenu i da se igrao W 2020. imao bi 6 od 9GS, ali neka budu 5.

5 od poslednjih 9GS mislite da je to lose i pojedini umesto da podrze Djokovica oni ga pljuju a sto je najgore kada pobedi ti isti koji ga pljuju ga velicaju najvise.

Cuvajte zivce za Slemove a u ovim ostalim turnirima pokusajte da uzivate ili bolje ne gledajte, napred Nole!

Veder

pre 2 godine

Novak je u pravu, trebalo je da sudija prekine meč ranije, ovako je zbog kiše ispustio servis za pobedu. Nemoguće je igrati u ovim uslovima, nakvašena teška loptica je problem za igrače koji ne razvaljuju po njoj kao Fric iz sve snage, pa ako uđe dobro je, zato Novak ima problem u ovakvim teškim uslovima za igru.

zex

pre 2 godine

Sto se tice sljake kakav pristup treninzima takvi su i rezultati.Suvise neozbiljno.Svaka cast na svemu postignutom.Frustracije su odraz nemoci.Ne znam hoce li imati vremena da fizicki bude fit.Za ostali ne brinem.Ovo trenutno je na nivou 100 igraca.

fenomen

pre 2 godine

Nole vozi Teslu, ima kera Teslu a bogami u poslednje vreme i tenis igra kao što bi Tesla igrao. Znaci, s mozgom, samo njemu znane i neznane varijacije i kombinacije.

Zvezda

pre 2 godine

Ono što je Novak odigrao protiv Frica je na nivou meča na nekom čelendžeru gde učestvuju igrači iznad 30 mesta na ATP. Ništa obećavaju će pred RG. Švrćka se po Beogradu, Rtnju, Sarajevu. Njegovi konkurenti igraju ozbiljne turnire. Novak će posle Rima opet u Beograd na turnir gde je sastav učesnika problematičan

Dokholiday

pre 2 godine

Nisam gledao Novaka od Australije , dosta se sporije krece, eksplozivnost je jednostavno nestala. Jeste da je sljaka ali on ne stize da se "namesti na lopticu" uopste.

Gita

pre 2 godine

Mislim da je vreme za smenu generacija, Nole je rekao svoje, sto se i vidi poslednjih par meseci. Protiv daleko slabijih protivnika ne moze da se sastavi... 18 GSova je ogroman uspeh i Nole ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih svih vremena.

DukiNS

pre 2 godine

Po ko zna koji put mu se ovo dešava, da servira za kraj i onda mu nešto poremeti koncentraciju, kiša, sudija, neko iz publike, i onda sledi mučenje. Sad ga sutra čeka faktički novi meč. Nadam se samo da neće morati treći set da igra. Ali šta je tu je, forhend je bio dobar, servis i bekend će morati mnogo bolje za više domete.

sale

pre 2 godine

covek se penzionisao posle australije. kakvi slemovi, kakvi rekordi. krajem godine penzija. ovo je gore nego 2017. covek za 5 meseci odigrao 3 turnira i 12,13 meceva.

dule

pre 2 godine

Klasičan Đoković. Nole antics što bi rekli englezi.

Prvo će da raskanta Frica u prvom setu, a onda će namerno da prizove kišu kako bi se Fric, a i naredni protivnici opustili i spustili gard.

Straight Outta München

pre 2 godine

Da nam je neko 2005 ponudio da cemo imati igraca koji ce osvojiti masters, jedan, potpisali bi svi...16 godina kasnije imamo najboljeg tenisera u istoriji. Mi pljujemo tog coveka. To smo mi...Takav smo narod.

greška

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.
(Zoran, 11. maj 2021 20:05)

U osvojenim Grend slemovima je treći, u svemu ostalom je prvi.

Bl

pre 2 godine

@Goksi- tjesnije je bilo Federeru na Vimbldonu 2019. iako je sve bilo na njegovoj strani, osim Đokovića, naravno, koji nikako nije htio popustiti. Kako nepristojno i neuviđavno! Dvadeset hiljada, k'o jedan, frenetično navijaju za Federera, Mirka samo što ne kolabira, a Đoković "mrtav-'ladan", bez trunke milosti, ne popušta. Zaboravljaš da je Đoković, osim brejka i famoznih 40:15 u petom setu, stalno imso set prednosti ili su bili izjednačeni. Jesi li se ikad zapitao da li bi i koliko taj Federer izdržao sa onakvom publikom protiv sebe, kad mu je bio prevrlim pritisak da realizuje dvije meč lopte?
S tim finalom Vimbldona, što se mene tiče, Novak Đoković se iskupio za sve svoje gafove, prošle i buduće, pa i ovaj danas u Rimu.

Dokholiday

pre 2 godine

Nisam gledao Novaka od Australije , dosta se sporije krece, eksplozivnost je jednostavno nestala. Jeste da je sljaka ali on ne stize da se "namesti na lopticu" uopste.

Veljko

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.
(Zoran, 11. maj 2021 20:05)


Vec je sad najveci ikada, najvise Mastersa, kompletirani Mastersi, najvise nedelja, najvise puta prvi na kraju godine, bolji medjudobni skor od Nadala i Federera!

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zabrinjavajuci su ovi likovi koji nakon 50 minuta meca predvidjaju sa apsolutnom sigurnoscu, Novakov kraj. Cim se samo malo muci, odmah krecu te njihove teorija bez trunke cinjenica. Napusti tenis gotov si. Vreme je za penziju. Izgubio je motiv da igra. Pocece sad svi da ga deru itd. Zaista ste ne samo za posmatranje, vec ste i naporni. Kako vam ne dosadi da svaki put pisete isto i svaki put se ispalite. Poslednjih pet godina mu predvidjate propast, a on samo obara rekorde.. Da li vas je makar malo sramota svojih izjava?

DukiNS

pre 2 godine

Po ko zna koji put mu se ovo dešava, da servira za kraj i onda mu nešto poremeti koncentraciju, kiša, sudija, neko iz publike, i onda sledi mučenje. Sad ga sutra čeka faktički novi meč. Nadam se samo da neće morati treći set da igra. Ali šta je tu je, forhend je bio dobar, servis i bekend će morati mnogo bolje za više domete.

fenomen

pre 2 godine

Nole vozi Teslu, ima kera Teslu a bogami u poslednje vreme i tenis igra kao što bi Tesla igrao. Znaci, s mozgom, samo njemu znane i neznane varijacije i kombinacije.

dare slovenac

pre 2 godine

Mislim da je vreme za smenu generacija, Nole je rekao svoje, sto se i vidi poslednjih par meseci. Protiv daleko slabijih protivnika ne moze da se sastavi... 18 GSova je ogroman uspeh i Nole ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih svih vremena.
(Gita, 11. maj 2021 16:55)

Neka još osvoji 3 GS i zlato na olimpijskim...penzijoniše se kao daleko najbolji svih vremena...

Limar neće doći .

pre 2 godine

Nole hvala ti za svaku pobedu, za svaki osvojeni gem ili set, uz tebe smo i kad je lepo ali i kada je manje lepo.
Nole, samo pun gas onako kako samo ti znas, u inat svima.

...

pre 2 godine

Djokovic gleda samo GS i to treba da vam bude jasno, jer Mastersi i ostali turniri mu ne znace nista.

U poslednjih 9GS, tj od pocetka 2019, Djokovic je osvojio 4.

Osvojio AO 2019.
Osvojio W 2019.
Izgubio u tesnom mecu protiv Tima na RG 2019. po onom vetru i kisi
Izgubio od Vavrinke 3-0 na US Openu po meni povreda

Osvojio AO 2020.
W 2020. se nije igrao
Us Open 2020. pogodio zenu, po meni osvojio bi da se to nije desilo
Izgubio od Nadala 3-0 na RG

Osvojio AO 2021.

Sto znaci da nije pogodio zenu i da se igrao W 2020. imao bi 6 od 9GS, ali neka budu 5.

5 od poslednjih 9GS mislite da je to lose i pojedini umesto da podrze Djokovica oni ga pljuju a sto je najgore kada pobedi ti isti koji ga pljuju ga velicaju najvise.

Cuvajte zivce za Slemove a u ovim ostalim turnirima pokusajte da uzivate ili bolje ne gledajte, napred Nole!

srle

pre 2 godine

Jako važna pobeda Novaka za samopouzdanje. Protivnik nije bio nimalo naivan, Fric igra veoma dobar tenis, treba i njega pohvaliti. Dobra stvar za Noleta je što ovo nije otišlo u drugi dan i što je završio posao danas. Srećno u nastavku turnira Nole.

Laki

pre 2 godine

Ja ne znam odakle ovolika nervoza kod Novaka. Nije bitno u stvari, on je tako stvoren, i nije da bi ga (nepostojeća) publika volela, nego šteta da u sebi ima toliko negativnog naboja. Zašto ne malo osmeh. Ipak je to samo sport.

Zvezda

pre 2 godine

Ono što je Novak odigrao protiv Frica je na nivou meča na nekom čelendžeru gde učestvuju igrači iznad 30 mesta na ATP. Ništa obećavaju će pred RG. Švrćka se po Beogradu, Rtnju, Sarajevu. Njegovi konkurenti igraju ozbiljne turnire. Novak će posle Rima opet u Beograd na turnir gde je sastav učesnika problematičan

lenox

pre 2 godine

Kažem vam, manite šljaku, ne zaluđujte se. Ne može sa ovom masom da uzme RG, za to brale treba mnogo više stabilnosti i kg. Rg osvajaju teškaši.
(Mirka, 11. maj 2021 21:03)

Znaci Raonic dobija RG? Covek ima kilazu, preko 100 kg zive vage.

Veder

pre 2 godine

Novak je u pravu, trebalo je da sudija prekine meč ranije, ovako je zbog kiše ispustio servis za pobedu. Nemoguće je igrati u ovim uslovima, nakvašena teška loptica je problem za igrače koji ne razvaljuju po njoj kao Fric iz sve snage, pa ako uđe dobro je, zato Novak ima problem u ovakvim teškim uslovima za igru.

zex

pre 2 godine

Sto se tice sljake kakav pristup treninzima takvi su i rezultati.Suvise neozbiljno.Svaka cast na svemu postignutom.Frustracije su odraz nemoci.Ne znam hoce li imati vremena da fizicki bude fit.Za ostali ne brinem.Ovo trenutno je na nivou 100 igraca.

Jova

pre 2 godine

Novak i sad da ostavi tenis bice najveci ikada, ima bolji medjusobni skor sa dvojicom najvecih rivala i najvise nedelja na prvom mestu, a sto se tice Gs to ne moze biti merilo jer je Federer veliku vecinu svojih Gs osvojio u jako slaboj konkurenciji gde je finala igrao sa Bagdatisom i Hjuotom

Baltazar

pre 2 godine

@Milorad Kojih povreda zemljče?! Sećaš li se kad je Nadal to ispao iz Top 10 u poslednjih 14 godina? Povrede su one koje je imao Delpo, Muray, a ne prevara Nadal koji nikada nije povređen kada je sezona šljake!? Mislite o tome!

Mirta

pre 2 godine

(@Bl) Što bi rekli - svako malo gledam snimak, onaj osmeh i izraz N. lica sa jasnom porukom ko je bio majstor na terenu. Najlepša uspavanka. Hvala mu za svu radost koju nam daje, a to što se i nerviramo i strepimo i žalimo zajedno sa njim - pa bar toliko možemo.

Gita

pre 2 godine

Mislim da je vreme za smenu generacija, Nole je rekao svoje, sto se i vidi poslednjih par meseci. Protiv daleko slabijih protivnika ne moze da se sastavi... 18 GSova je ogroman uspeh i Nole ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih svih vremena.

Planinarac

pre 2 godine

Bruka je stvarno što organizatori nisu mogli sve ove godine na naprave pokretni krov za teren. Svi tereni na Mastersima 1000 treba da imaju krovove a ne da se mečevi odlažu zbog kiše koja pravi probleme.

Zoran

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.

Bl

pre 2 godine

Od kusura ispade veresija. Nevjerovatno je da Đoković vrlo često gubi ili bar se namuči da dobije gem, kad servira za set i meč. Zašto?

Verni navijac

pre 2 godine

Pratim novaka jasno je da mu vise nije cilj prvo mesto. Hoce gsove ali se opustio ne trenira preskace turnire. Atp mu vise nije cilj juri slemove ali mora se posvetiti tenisu ako zeli da stigne po broju titula... Danas je bio vidno nervozan...

Goksi

pre 2 godine

@...
Izgubio tesno od Tima zbog vetra i kise??? A nije tesno pobedio Federera na W??? A nije mozda jos negde duvao vetar ili bio neki uslov koji nekom drugom nije odgovarao??? Neverovatno koliko pricate samo ono sto vama odgovara a drugu stranu ne vidite. I pazi molim te,sigurno bi osvojio W prosle godine da se igrao. I Uso sa nije bio neurozan. Pa vi ste cirkus.

sale

pre 2 godine

covek se penzionisao posle australije. kakvi slemovi, kakvi rekordi. krajem godine penzija. ovo je gore nego 2017. covek za 5 meseci odigrao 3 turnira i 12,13 meceva.

dule

pre 2 godine

Klasičan Đoković. Nole antics što bi rekli englezi.

Prvo će da raskanta Frica u prvom setu, a onda će namerno da prizove kišu kako bi se Fric, a i naredni protivnici opustili i spustili gard.

Mane

pre 2 godine

Ne očekujem više od njega da drži prvo mesto ostali su rekordi ali Nole deluje kao da ga tenis vise ne zanima. Nervozno je krenuo celi meč ga drži nervoza...

Analizator

pre 2 godine

Ima sanse Novak na RG u finalu protiv Nadala. Sve zavisi od polufinala, i ko odmorniji udje u finale. Ako Novak udje odmorniji, pobedice ga u finalu.

A smejali ste se Divcu

pre 2 godine

Vec je sad najveci ikada, najvise Mastersa, kompletirani Mastersi, najvise nedelja, najvise puta prvi na kraju godine, bolji medjudobni skor od Nadala i Federera!
(Veljko, 11. maj 2021 20:20)GS su oduvek bili i biće jedino merilo.

Milorad

pre 2 godine

Kojih povreda zemljče?! Sećaš li se kad je Nadal to ispao iz Top 10 u poslednjih 14 godina? Povrede su one koje je imao Delpo, Muray, a ne prevara Nadal koji nikada nije povređen kada je sezona šljake!? Mislite o tome!
(Baltazar, 11. maj 2021 19:48)

Samo polako, manje nervoze.

Milorad

pre 2 godine

Sto znaci da nije pogodio zenu i da se igrao W 2020. imao bi 6 od 9GS, ali neka budu 5.

5 od poslednjih 9GS mislite da je to lose i pojedini umesto da podrze Djokovica oni ga pljuju a sto je najgore kada pobedi ti isti koji ga pljuju ga velicaju najvise.

Cuvajte zivce za Slemove a u ovim ostalim turnirima pokusajte da uzivate ili bolje ne gledajte, napred Nole!
(..., 11. maj 2021 18:31)

Šta bi bilo kad bi bilo... Koliko bi ih onda Nadal imao da nije silnih povreda? Ili Federer da nema Djokovica? Sve je to prošlost.

Eugen

pre 2 godine

Sva sreca da je bio samo nervozan. Sta bi bilo da mu je protiv Frica ponovo pukao misic? Pu pu pu, daleko bilo. Ne smem ni da pomislim kakva drama bi to bila.

Mirka

pre 2 godine

Kažem vam, manite šljaku, ne zaluđujte se. Ne može sa ovom masom da uzme RG, za to brale treba mnogo više stabilnosti i kg. Rg osvajaju teškaši. Čekamo Vimbldon da navijamo i to je to.

Toliko o tome

pre 2 godine

Ja ovoga coveka jednostavno obozavam. Idemo dalje prema najvaznijoj stanici: Bois de Boulogne, ville de Paris
(Toma, 11. maj 2021 21:13)

Kad budeš shvatio da je teren Filip Šatrije, jedino mesto na kome se Nadal oseća komotnije, nego u rodnom Manakoru, biće ti jasno da je ta stanica nedostižna.

PSL

pre 2 godine

Svaka čast Novaku za sve, ali ovakvo ponašanje i ovakva igra neće mu doneti ništa dobro. Šta je razlog ovolikoj nervozi i besu koji se vidi u pogledima upućenim prema svom timu to samo on zna. Prvi set dobra igra sve ok, a onda kreće nervoza bes, frustracija. Daleko je Novak od igre koja bi mogla da mu donese titulu na nekom mastersu ili na RG. Neka mu je sa srećom.

maki

pre 2 godine

Malopre citam na jednom portalu naslov tipa "Smekerski-Djokovic se izvinio sudiji na kog je vikao". Sta je tu smekerski? Da je bilo koji drugi teniser urlao na sudiju, isti taj portal bi satanizovao tog tenisera. Dajte malo objektivnosti u novinarstvu. Djokovic nema trunku simpaticnosti u sebi.

Cane

pre 2 godine

Vidljivo nedovoljno kondicije. Apsurdno je da je Fric u drugom setu dobijao duže razmene, nakon jedne takve Novak čak pogađa mrežu!
Nadam se da tempira formu za olimpijske igre. Za sve drugo ima vremena za popravni, a sada mu je poslednja šansa za olimpijsku zlatnu.

Brane

pre 2 godine

Ovo da covek ne poveruje sta se radi Novaku. Ajde sto ga stavljaju po najvecim vrucinama da igra (on broj 1) On kada je na terenu mora se igrati po nevremenu, pljusku. Mislim da bi njega terali da igra da se proglasi ratno stanje u sred Rima.

Gita

pre 2 godine

Mislim da je vreme za smenu generacija, Nole je rekao svoje, sto se i vidi poslednjih par meseci. Protiv daleko slabijih protivnika ne moze da se sastavi... 18 GSova je ogroman uspeh i Nole ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih svih vremena.

sale

pre 2 godine

covek se penzionisao posle australije. kakvi slemovi, kakvi rekordi. krajem godine penzija. ovo je gore nego 2017. covek za 5 meseci odigrao 3 turnira i 12,13 meceva.

A smejali ste se Divcu

pre 2 godine

Vec je sad najveci ikada, najvise Mastersa, kompletirani Mastersi, najvise nedelja, najvise puta prvi na kraju godine, bolji medjudobni skor od Nadala i Federera!
(Veljko, 11. maj 2021 20:20)GS su oduvek bili i biće jedino merilo.

Eugen

pre 2 godine

Sva sreca da je bio samo nervozan. Sta bi bilo da mu je protiv Frica ponovo pukao misic? Pu pu pu, daleko bilo. Ne smem ni da pomislim kakva drama bi to bila.

dule

pre 2 godine

Klasičan Đoković. Nole antics što bi rekli englezi.

Prvo će da raskanta Frica u prvom setu, a onda će namerno da prizove kišu kako bi se Fric, a i naredni protivnici opustili i spustili gard.

Goksi

pre 2 godine

@...
Izgubio tesno od Tima zbog vetra i kise??? A nije tesno pobedio Federera na W??? A nije mozda jos negde duvao vetar ili bio neki uslov koji nekom drugom nije odgovarao??? Neverovatno koliko pricate samo ono sto vama odgovara a drugu stranu ne vidite. I pazi molim te,sigurno bi osvojio W prosle godine da se igrao. I Uso sa nije bio neurozan. Pa vi ste cirkus.

zex

pre 2 godine

Sto se tice sljake kakav pristup treninzima takvi su i rezultati.Suvise neozbiljno.Svaka cast na svemu postignutom.Frustracije su odraz nemoci.Ne znam hoce li imati vremena da fizicki bude fit.Za ostali ne brinem.Ovo trenutno je na nivou 100 igraca.

Zvezda

pre 2 godine

Ono što je Novak odigrao protiv Frica je na nivou meča na nekom čelendžeru gde učestvuju igrači iznad 30 mesta na ATP. Ništa obećavaju će pred RG. Švrćka se po Beogradu, Rtnju, Sarajevu. Njegovi konkurenti igraju ozbiljne turnire. Novak će posle Rima opet u Beograd na turnir gde je sastav učesnika problematičan

Milorad

pre 2 godine

Sto znaci da nije pogodio zenu i da se igrao W 2020. imao bi 6 od 9GS, ali neka budu 5.

5 od poslednjih 9GS mislite da je to lose i pojedini umesto da podrze Djokovica oni ga pljuju a sto je najgore kada pobedi ti isti koji ga pljuju ga velicaju najvise.

Cuvajte zivce za Slemove a u ovim ostalim turnirima pokusajte da uzivate ili bolje ne gledajte, napred Nole!
(..., 11. maj 2021 18:31)

Šta bi bilo kad bi bilo... Koliko bi ih onda Nadal imao da nije silnih povreda? Ili Federer da nema Djokovica? Sve je to prošlost.

Zoran

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.

Milorad

pre 2 godine

Kojih povreda zemljče?! Sećaš li se kad je Nadal to ispao iz Top 10 u poslednjih 14 godina? Povrede su one koje je imao Delpo, Muray, a ne prevara Nadal koji nikada nije povređen kada je sezona šljake!? Mislite o tome!
(Baltazar, 11. maj 2021 19:48)

Samo polako, manje nervoze.

Dokholiday

pre 2 godine

Nisam gledao Novaka od Australije , dosta se sporije krece, eksplozivnost je jednostavno nestala. Jeste da je sljaka ali on ne stize da se "namesti na lopticu" uopste.

Analizator

pre 2 godine

Ima sanse Novak na RG u finalu protiv Nadala. Sve zavisi od polufinala, i ko odmorniji udje u finale. Ako Novak udje odmorniji, pobedice ga u finalu.

fenomen

pre 2 godine

Nole vozi Teslu, ima kera Teslu a bogami u poslednje vreme i tenis igra kao što bi Tesla igrao. Znaci, s mozgom, samo njemu znane i neznane varijacije i kombinacije.

Mirka

pre 2 godine

Kažem vam, manite šljaku, ne zaluđujte se. Ne može sa ovom masom da uzme RG, za to brale treba mnogo više stabilnosti i kg. Rg osvajaju teškaši. Čekamo Vimbldon da navijamo i to je to.

Veljko

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.
(Zoran, 11. maj 2021 20:05)


Vec je sad najveci ikada, najvise Mastersa, kompletirani Mastersi, najvise nedelja, najvise puta prvi na kraju godine, bolji medjudobni skor od Nadala i Federera!

Toliko o tome

pre 2 godine

Ja ovoga coveka jednostavno obozavam. Idemo dalje prema najvaznijoj stanici: Bois de Boulogne, ville de Paris
(Toma, 11. maj 2021 21:13)

Kad budeš shvatio da je teren Filip Šatrije, jedino mesto na kome se Nadal oseća komotnije, nego u rodnom Manakoru, biće ti jasno da je ta stanica nedostižna.

Straight Outta München

pre 2 godine

Da nam je neko 2005 ponudio da cemo imati igraca koji ce osvojiti masters, jedan, potpisali bi svi...16 godina kasnije imamo najboljeg tenisera u istoriji. Mi pljujemo tog coveka. To smo mi...Takav smo narod.

Jova

pre 2 godine

Novak i sad da ostavi tenis bice najveci ikada, ima bolji medjusobni skor sa dvojicom najvecih rivala i najvise nedelja na prvom mestu, a sto se tice Gs to ne moze biti merilo jer je Federer veliku vecinu svojih Gs osvojio u jako slaboj konkurenciji gde je finala igrao sa Bagdatisom i Hjuotom

Mane

pre 2 godine

Ne očekujem više od njega da drži prvo mesto ostali su rekordi ali Nole deluje kao da ga tenis vise ne zanima. Nervozno je krenuo celi meč ga drži nervoza...

...

pre 2 godine

Djokovic gleda samo GS i to treba da vam bude jasno, jer Mastersi i ostali turniri mu ne znace nista.

U poslednjih 9GS, tj od pocetka 2019, Djokovic je osvojio 4.

Osvojio AO 2019.
Osvojio W 2019.
Izgubio u tesnom mecu protiv Tima na RG 2019. po onom vetru i kisi
Izgubio od Vavrinke 3-0 na US Openu po meni povreda

Osvojio AO 2020.
W 2020. se nije igrao
Us Open 2020. pogodio zenu, po meni osvojio bi da se to nije desilo
Izgubio od Nadala 3-0 na RG

Osvojio AO 2021.

Sto znaci da nije pogodio zenu i da se igrao W 2020. imao bi 6 od 9GS, ali neka budu 5.

5 od poslednjih 9GS mislite da je to lose i pojedini umesto da podrze Djokovica oni ga pljuju a sto je najgore kada pobedi ti isti koji ga pljuju ga velicaju najvise.

Cuvajte zivce za Slemove a u ovim ostalim turnirima pokusajte da uzivate ili bolje ne gledajte, napred Nole!

Veder

pre 2 godine

Novak je u pravu, trebalo je da sudija prekine meč ranije, ovako je zbog kiše ispustio servis za pobedu. Nemoguće je igrati u ovim uslovima, nakvašena teška loptica je problem za igrače koji ne razvaljuju po njoj kao Fric iz sve snage, pa ako uđe dobro je, zato Novak ima problem u ovakvim teškim uslovima za igru.

dare slovenac

pre 2 godine

Mislim da je vreme za smenu generacija, Nole je rekao svoje, sto se i vidi poslednjih par meseci. Protiv daleko slabijih protivnika ne moze da se sastavi... 18 GSova je ogroman uspeh i Nole ce ostati zapamcen kao jedan od najboljih svih vremena.
(Gita, 11. maj 2021 16:55)

Neka još osvoji 3 GS i zlato na olimpijskim...penzijoniše se kao daleko najbolji svih vremena...

Laki

pre 2 godine

Ja ne znam odakle ovolika nervoza kod Novaka. Nije bitno u stvari, on je tako stvoren, i nije da bi ga (nepostojeća) publika volela, nego šteta da u sebi ima toliko negativnog naboja. Zašto ne malo osmeh. Ipak je to samo sport.

Baltazar

pre 2 godine

@Milorad Kojih povreda zemljče?! Sećaš li se kad je Nadal to ispao iz Top 10 u poslednjih 14 godina? Povrede su one koje je imao Delpo, Muray, a ne prevara Nadal koji nikada nije povređen kada je sezona šljake!? Mislite o tome!

greška

pre 2 godine

Đoković da se sad penzioniše bio bi treći najbolji na svetu ikada. To je fantastičan uspeh! Nadam se da će nastaviti sa dobrim mečevima i biti prvi na svetu ikada.
(Zoran, 11. maj 2021 20:05)

U osvojenim Grend slemovima je treći, u svemu ostalom je prvi.

Bl

pre 2 godine

@Goksi- tjesnije je bilo Federeru na Vimbldonu 2019. iako je sve bilo na njegovoj strani, osim Đokovića, naravno, koji nikako nije htio popustiti. Kako nepristojno i neuviđavno! Dvadeset hiljada, k'o jedan, frenetično navijaju za Federera, Mirka samo što ne kolabira, a Đoković "mrtav-'ladan", bez trunke milosti, ne popušta. Zaboravljaš da je Đoković, osim brejka i famoznih 40:15 u petom setu, stalno imso set prednosti ili su bili izjednačeni. Jesi li se ikad zapitao da li bi i koliko taj Federer izdržao sa onakvom publikom protiv sebe, kad mu je bio prevrlim pritisak da realizuje dvije meč lopte?
S tim finalom Vimbldona, što se mene tiče, Novak Đoković se iskupio za sve svoje gafove, prošle i buduće, pa i ovaj danas u Rimu.

Limar neće doći .

pre 2 godine

Nole hvala ti za svaku pobedu, za svaki osvojeni gem ili set, uz tebe smo i kad je lepo ali i kada je manje lepo.
Nole, samo pun gas onako kako samo ti znas, u inat svima.

lenox

pre 2 godine

Kažem vam, manite šljaku, ne zaluđujte se. Ne može sa ovom masom da uzme RG, za to brale treba mnogo više stabilnosti i kg. Rg osvajaju teškaši.
(Mirka, 11. maj 2021 21:03)

Znaci Raonic dobija RG? Covek ima kilazu, preko 100 kg zive vage.

Cane

pre 2 godine

Vidljivo nedovoljno kondicije. Apsurdno je da je Fric u drugom setu dobijao duže razmene, nakon jedne takve Novak čak pogađa mrežu!
Nadam se da tempira formu za olimpijske igre. Za sve drugo ima vremena za popravni, a sada mu je poslednja šansa za olimpijsku zlatnu.

maki

pre 2 godine

Malopre citam na jednom portalu naslov tipa "Smekerski-Djokovic se izvinio sudiji na kog je vikao". Sta je tu smekerski? Da je bilo koji drugi teniser urlao na sudiju, isti taj portal bi satanizovao tog tenisera. Dajte malo objektivnosti u novinarstvu. Djokovic nema trunku simpaticnosti u sebi.

Brane

pre 2 godine

Ovo da covek ne poveruje sta se radi Novaku. Ajde sto ga stavljaju po najvecim vrucinama da igra (on broj 1) On kada je na terenu mora se igrati po nevremenu, pljusku. Mislim da bi njega terali da igra da se proglasi ratno stanje u sred Rima.

Mirta

pre 2 godine

(@Bl) Što bi rekli - svako malo gledam snimak, onaj osmeh i izraz N. lica sa jasnom porukom ko je bio majstor na terenu. Najlepša uspavanka. Hvala mu za svu radost koju nam daje, a to što se i nerviramo i strepimo i žalimo zajedno sa njim - pa bar toliko možemo.

DukiNS

pre 2 godine

Po ko zna koji put mu se ovo dešava, da servira za kraj i onda mu nešto poremeti koncentraciju, kiša, sudija, neko iz publike, i onda sledi mučenje. Sad ga sutra čeka faktički novi meč. Nadam se samo da neće morati treći set da igra. Ali šta je tu je, forhend je bio dobar, servis i bekend će morati mnogo bolje za više domete.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Zabrinjavajuci su ovi likovi koji nakon 50 minuta meca predvidjaju sa apsolutnom sigurnoscu, Novakov kraj. Cim se samo malo muci, odmah krecu te njihove teorija bez trunke cinjenica. Napusti tenis gotov si. Vreme je za penziju. Izgubio je motiv da igra. Pocece sad svi da ga deru itd. Zaista ste ne samo za posmatranje, vec ste i naporni. Kako vam ne dosadi da svaki put pisete isto i svaki put se ispalite. Poslednjih pet godina mu predvidjate propast, a on samo obara rekorde.. Da li vas je makar malo sramota svojih izjava?

Planinarac

pre 2 godine

Bruka je stvarno što organizatori nisu mogli sve ove godine na naprave pokretni krov za teren. Svi tereni na Mastersima 1000 treba da imaju krovove a ne da se mečevi odlažu zbog kiše koja pravi probleme.

srle

pre 2 godine

Jako važna pobeda Novaka za samopouzdanje. Protivnik nije bio nimalo naivan, Fric igra veoma dobar tenis, treba i njega pohvaliti. Dobra stvar za Noleta je što ovo nije otišlo u drugi dan i što je završio posao danas. Srećno u nastavku turnira Nole.

Bl

pre 2 godine

Od kusura ispade veresija. Nevjerovatno je da Đoković vrlo često gubi ili bar se namuči da dobije gem, kad servira za set i meč. Zašto?

Verni navijac

pre 2 godine

Pratim novaka jasno je da mu vise nije cilj prvo mesto. Hoce gsove ali se opustio ne trenira preskace turnire. Atp mu vise nije cilj juri slemove ali mora se posvetiti tenisu ako zeli da stigne po broju titula... Danas je bio vidno nervozan...

PSL

pre 2 godine

Svaka čast Novaku za sve, ali ovakvo ponašanje i ovakva igra neće mu doneti ništa dobro. Šta je razlog ovolikoj nervozi i besu koji se vidi u pogledima upućenim prema svom timu to samo on zna. Prvi set dobra igra sve ok, a onda kreće nervoza bes, frustracija. Daleko je Novak od igre koja bi mogla da mu donese titulu na nekom mastersu ili na RG. Neka mu je sa srećom.