Sreda, 05.05.2021.

10:15

"Tu mafijašku bandu iz fudbala – sve ćemo da ih pohapsimo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je borbu države protiv organizovanog kriminala u srpskom fudbalu.

Izvor: B92

"Tu mafijašku bandu iz fudbala – sve æemo da ih pohapsimo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

218 Komentari

Sortiraj po:

Max Von Sidow

pre 2 godine

Izgleda da je reč - privatizacija - uvredljiva i da nije u skladu s politikom komentarisanja na ovom portalu. I to sam dočekao. Verovatno dira u tananu dušu političkih stranaka.
UUps, napisao sam političke stranke. Iako živimo u višestranačkom sistemu izgleda da se ni to ne sme pominjati. Zaključujem da badava pišem.

A da, razumem, mešam politiku i sport, toga nema u Srbiji.

Never Mind

pre 2 godine

Nevermind,zato što ste po svim parametrima i Evropi bili posle Zvezde,Hajduka,Dinama.Stari vas je voleo kao štafetu,ali je liga bila poštena.Vi ste i sada gde trebate da budete.
(1Djoković, 7. maj 2021 07:09)

Opet zamućivanje bistre vode. Tito je bio Hajdukovac, pozorišni simpatizer, sport ga nije interesovao. Ništa ne tražim, osim da se prestane pisati o guranju FKP u staroj Jugi. To, jednostavno, nije istina.
Zar je tako teško razumeti smisao mog pisanja? Da smo bili Titov klub imali bismo najmanje 35 titula za 45 godina. Koliko ih je imala Čaušeskuova Steaua? Ne shavaš šta je komunistička diktatura, Tito je imao isto vlasti kao i Čaušesku. Prevod: nema apsolutno dokaza o guranju Partizana, ne postoje.
A guranja je bilo ali, velike četvorke po ključu. Gurani su iz sve snage ali, čak su i tada Voša, Željo i Sarajevo mogli biti prvaci, Vardar zamalo. Ko danas može biti prvak osim blizanaca?

PS Partizan je po težini bio drugi klub u SFRJ, Hajduk je bio blizu, a Dinamo s Četiri titule daleko iza.

1Djoković

pre 2 godine

Nevermind,zato što ste po svim parametrima i Evropi bili posle Zvezde,Hajduka,Dinama.Stari vas je voleo kao štafetu,ali je liga bila poštena.Vi ste i sada gde trebate da budete.

Never Mind

pre 2 godine

Mali osvrt na više vesti, zbirno, u poslednje vreme. Neki zvezdaši, slepi pored očiju, komentarišu kako je Partizan imao Titovo vreme u periodu bivše SFRJ, molim? Jedna partija, jedna država i jedan čovek, vlasnik te države, Tito, a Zvezda imala ubedljivo najviše titula u toj državi. Zašto Partizan sada nema najviše titula? Ko ih ima?
Partizan = Tito? Ne, hvala.

Ova vlast, na čelu sa predsednikom, ima veliku i istorijsku šansu da spase srpski fudbal. Potrebna je samo odlučnost i da se odrekne nekih prednosti i privilegija koje državno vlasništvo nad klubovima donosi. Nije mesto i ne smem ulaziti u nabrajanje tih prednosti. To je javna tajna.

Spas je u privatizaciji i svi problemi će nestati, ostaće samo sport - sportu. Znam, nekoliko desetina viših stranačkih nameštenika ostaće bez posla i to je sve.
Ma, besmisleno je ovo moje pisanije. To se neće nikada dogoditi.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Zvezda je bez ikakvih ulaganja u tim, prvo prosla grupnu fazu LE, pa onda naredne dve godine igrala LS, da bi sada opet prosla grupnu fazu LE, zaradila oko 100 miliona samo od UEFE, prodala Radonjica za 12, napunila tribine mnogo puta... Mene zanima sta ce biti sa timom koji u nasem prvenstvu veze 19 pobeda, a u Evropi sluzi za sprdnju, koji ima vise snajpera u bunkeru nego gledaoca po mecu?
(Sub013, 5. maj 2021 13:01) # Link komentara
Moraš da pitaš Dula i Daniloviča pa svi znaju da su sve pare završavale samo u jednom jedinom klubu dok su drugom otimali obruče a takozvani navijači ustvari kriminalci otkidali sa trofeja u vitrinama pločice sa osvojenim trofejima i pritom se sami nasladjivali tim vašim zlatnim vođama navijača.

Čivava sa mozgom

pre 2 godine

Koliko se ljudi primilo! Zar ne shvatate da on već godinama stara neispunjena obećanja zatrpava novim?
Gde je autobuska stanica na NBGD? Počeli radovi 2016 godine kao. To je da bi uzeli zemlju za bgd na vodi. To se napravi za godinu dana ajde Srbija je neka bude dve godine a tamo je i dalje sve ravno. A već je postojao parking samo su trebali montažni prateći objekti i za 6 meseci u funkciji. Gde je dana Ikarbus simbol oporavka srpske industrije? Prodat kao kinezima koji se nikad nisu pojavili i posle 3 meseca ugašen. Bio je maska za privatizaciju rudnika Bor pa su obećavali da će praviti e autobuse za evropu i svet. Gde je nacionalni stadion, jarbol, fontane? Gde je plata od 900 eura? A da to je za 2025 ali ako bude hiper inflacija u evropi. A ako ne bude okriviće koronu mada je to obećao u najvećem jeku korona virusa. Ko stoji iza Belivukove grupe? Gde su saznanja od kojih ce se zatresti Evropa? Ko zna koliko toga ima lokalno što mi u najvećim gradovima nismo ni registrovali da je obećavao? Dakle pakuj kofere ako si pošten nemaš šta da tražiš ovde. Ja sa 50 godina krećem put Nemačke. Nema ovde nade ko god dođe na vlast samo sebi kombinacije pravi!

zabac

pre 2 godine

Pa ja ne znam šta je do sad čekao, od nekih funkcionera sa Interpolove poternice su još predmeti otvoreni samo zaključani u nekoj ladici.

Edmond Dantes

pre 2 godine

Kad ste dekretom sami sebi prisvojili titulu iz 46 te nista me vise ne moze iznenaditi.Najbolje bi bilo da se drzava ne mesa u fudbal.

Zauvek mala i nebitna komsinica

pre 2 godine

@Bunkeraši plaču li plaču...Tek sledi ono najsladje...Samo polako...
(Zauvek komšija mali, 5. maj 2021 15:42)

Bela tehnika kune li kune. Samo polako...

uplakana bela tehnika

pre 2 godine

@Zvezda, Napredak, Rad, Javor, Vojvodina, Spartak, Vozdovac, Cukaricki, Mladost Lucani ..., eto ko najvise namesta
(SNS klubovi, 05. maj 2021 13:49)

Namestila Zvezda tebi traumu za zivota
(uplakani bunkeraš, 5. maj 2021 14:14)

Namestio tebi Partizan traume od rodjenja koliko vidim.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Ako je toliko klubova učestvovalo u nameštanju, nebitno kojih klubova, onda prvenstvo nikako ne može biti regularno.
(Djoka iz NY, 05. maj 2021 15:05)

Регуларно првенство није постојало од стварања СФРЈ, питање је било само ко може да изврши већи утицај и намести више утакмица. Парадокс је у томе да то сви знају и нико да реагује, чак је и суд удруженог рада донео одлуку у складу са тезом "ако су први наместили титула је њихова", жалосно и истинито!

op op

pre 2 godine

Pa da, sacekamo da se zavrsi prvenstvo da mala CRVENA petokraka uzme jos jednu namestenu titulu, pa cemo onda da vidimo kako cemo, i sta cemo sa najneregularnijom ligom u evropi. Iskusno.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?

(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)


Zvezda 13/3 , Partizan 12/1 ( za/protiv) ove sezone 2020/21

Vučić za Zvezdu, samo sto ne dolazi na utakmice i ne divlja u loži sa zavrnutim rukavima i šalom u ruci kao Tadić

Fergi

pre 2 godine

Ajde grobari dosta ste plakali gledajte svoje prljavo dvoriste pa nije vam Asano pobegao bez razloga ili ste vec zaboravili.Klub vam je u totalnom haosu,ispadate svake sezone u kvalifikacije.Resite svoje probleme pa komentarisite druge.
(Dosadni ste kao p....., 5. maj 2021 13:16)

Ma jok, gledam primer Obradovica koga ste oterali, legendu, da bi sada dve godine placali plate 2 trenera? Potrosili ste sve vase legende a ostali su vam samo Terza, Covke i neverovatni Lebranko.. I onaj Kanga koji ne zna ni kada je rodjen. Sve same igracine..

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Zvezda, Napredak, Rad, Javor, Vojvodina, Spartak, Vozdovac, Cukaricki, Mladost Lucani ..., eto ko najvise namesta
(SNS klubovi, 05. maj 2021 13:49)

Namestila Zvezda tebi traumu za zivota

111

pre 2 godine

Kako sad ovo? Pa zar nije izjavio da drzava NEMA snage da se izbori sa fudbalskom mafijom? Ja razumem da on vise ni sam ne zna sta je rekao i kada je rekao ali ja se odlicno secam ove izjave. Da drzava NEMA snage da se bori sa fudbalskom mafijom?

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Мој пост неће схватити само они који фудбал у животу погледали нису.
(Штилцована катаболцна, 05. maj 2021 13:56)

Ni ti sam nisi shvatio sta si napisao.
A, inace si gledao nekad fudbal ?

Gde ste tada bili bunkeraši ?

pre 2 godine

Kad je Mirko Marjanovic, ta matora drtina govorila da ce Partizan biti 10 godina uzastopni prvak drzave a Zvezdu ce ugasiti, bilo vam lepo, jos ste i barjak nosili na jugu one svinje sto vam je dala 6 titula, tada ste likovali, vise se nemoze, zasto sada kao p.... kukate ?

Sub013

pre 2 godine

Sad ispade dzabe navijaci Partizana obezbedjivali SNS proteste, dzabe funkcioneri Partizana ulazili u zadnjicu predsedniku, dzabe botovi Partizana jeli sendvice, ako ih pusti Vucke niz vodu odose u 3. ligu, jer toliko, namestanja, mutljavina, otmica, kriminala... ne moze da prodje nekaznjeno, pitanje je do kada Vucke moze da pokriva svoje SNS sabirce koji vode Partizan. Dakle treba krenuti od glave, prvo Partizan pa onda krenuti na ove sitnije, Metalac, Javor itd. Oni koji pobedjuju Liverpul u LS nisu predmet ove rasprave jer je Evropa pokazala da su svetlosnim godinama iznad ostalih ekipa u nasem prvenstvu, te im nikakve zakulisne radnje nisu potrebne kako bi dominantno zavrsili ispred ostalih, za razliku od ovih koji sluze za sprdnju u Evropi i ispadnu brze bolje da bi isli na kupanje.

JNA

pre 2 godine

@Mesanje politicara u sport je izuzetno kaznjivo od strane FIFE i UEFE.
(Malina, 05. maj 2021 13:31)

Šta je bio Sud udruženog rada?
(Ajgor, 5. maj 2021 13:54)

Mislis na zagrebacki sud u ABA ili na kafansku komisiju u restoranu za fudbal??

vlado

pre 2 godine

@no name
Posle par godina ste uspeli nekako da pobedite, ni vi ne znate kako. Nikad slabiji, ocerupani Partizan, dok se vas budzet puni nemilice. Nemoj da prosipas demagogiju. Svaka cast za rezultate u Evropi, ali ovo vase u ling long ligi je bruka i sramota.

stopi

pre 2 godine

Čovjek se zapita šta su do sada čekali. Kriminalci i fudbalska mafija je cijelo vrijeme nesmetano djelovala.
(Mariborcan1970, 05. maj 2021 12:25)

Evo sad ću ti objasniti zašto su čekali:
Ja recimo mogu da učestvujem u nameštanju utakmica. U slamarici imam 100 000 evra. Taj novac uložim na jednu utakmicu koja je nameštena i dobijem 125 000 evra na kladionici. 25 000 evra za dan. Onda čekam tri dana, pa dobijem još 35 000 evra, pa za četiri dana još 50 000 evra i tako dalje u nizu.

Ako se uloži milion evra - pa izračunaj sam o čemu se radi.

Dosadni ste kao p.....

pre 2 godine

Ajde grobari dosta ste plakali gledajte svoje prljavo dvoriste pa nije vam Asano pobegao bez razloga ili ste vec zaboravili.Klub vam je u totalnom haosu,ispadate svake sezone u kvalifikacije.Resite svoje probleme pa komentarisite druge.

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

O cemu ti bulaznis? Od poslenjih 10 prvenstvenih derbija,partizan ima jednu(1)pobedu,Zvezda tri(3) i 6 su zavrsene nereseno.Ako si glup, lazov,ili imas slabu memoriju,imas opciju da odes na gugl i lako proveris.Za to vreme,racunajuci bodove u prvenstvima,Zvezda vam je pobegla minimum 100 bodova i igrala je 2 puta LS i 2 puta LE,sto znaci da je i u Evropi napravila dobre rezultate.Demantuj me,ako bilo sta od ovoga nije tacno.
(Istina, 5. maj 2021 13:43)

ОК, хајде онда погледај однос победа и пораза у сезонама, кад нам је, по вама, Толе намештао титуле. Погледај и учинак у Европи тих година. Мислим да је Партизан везао, тих сезона, шест узастопних победа у вечитим дербијима, Звезда не може да веже две у време њене доминације.

Sub013

pre 2 godine

Pa sta ce onda biti sa zvezdom?
(kile, 5. maj 2021 12:42)

Zvezda je bez ikakvih ulaganja u tim, prvo prosla grupnu fazu LE, pa onda naredne dve godine igrala LS, da bi sada opet prosla grupnu fazu LE, zaradila oko 100 miliona samo od UEFE, prodala Radonjica za 12, napunila tribine mnogo puta... Mene zanima sta ce biti sa timom koji u nasem prvenstvu veze 19 pobeda, a u Evropi sluzi za sprdnju, koji ima vise snajpera u bunkeru nego gledaoca po mecu?

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

druze, sto pricas kao i oni u siframa.
Ako "oni" misle da "mi" to necemo uraditi onda "oni" mogu...
Kakvi kumovi braca sestre menadzeri. Kazes ime i prezime i cao.
(Journalist, 5. maj 2021 13:30)

Мој пост неће схватити само они који фудбал у животу погледали нису.

panter pudlica

pre 2 godine

Hoce li biti dovoljno sendviča za sve ove botine iz Humske ?
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 12:49)

Pa neće, jer je bože moj vas ipak malo više. Za nas verovatno neće ostati ništa...

bunker bio dobro uštekovan sve ove godine

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?
(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)

1) partizan
2) Za Zvezdu

Najrealnije

pre 2 godine

Pa sta ce onda biti sa zvezdom?
(kile, 5. maj 2021 12:42)

Osvojice 5. u nizu ali pravo pitanje je sta ce biti sa kriminogenim klubom partizan i njegovim rukovodstvom,koje je vec moralo biti kompletno u zatvoru,pored svog vodje Nevolje jer su mu iznajmili stadion i prostorije za trgovinu oruzjem i drogom,kao i kupovinom bodova,pomocu pretnje Nevolje i ekipe igracima protivnickih klubova.

NoName

pre 2 godine

Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Samo što mi imamo niz od 21 pobede, i u tom nizu je nešto što se zove Partizan. Koji deo ti nije jasan?

Reklamacija savesti

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 5. maj 2021 12:34)

Pa bežimo vam jer smo bolji od vas i to smo dokazali i u derbiju i u Evropi. Vi ste derbi izgubili, iz Evrope ste ispali još u avgustu i imate niz od 18 pobeda. Pa gde je tu logika i šta je tu normalno? Sa kojim kvalitetom i igračima vi imate 18 pobeda u nizu? Realno bi trebalo da vam bežimo 25 bodova, tolika je razlika u kvalitetu.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Hoce li biti dovoljno sendviča za sve ove botine iz Humske ?
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 12:49)

Pa neće, jer je bože moj vas ipak malo više. Za nas verovatno neće ostati ništa...
(panter pudlica, 05. maj 2021 13:10)

Mene je blam umesto tebe, posle ovakve replike...tuzno

Journalist

pre 2 godine

@Штилцована катаболцна, 5. maj 2021 10:47

druze, sto pricas kao i oni u siframa.
Ako "oni" misle da "mi" to necemo uraditi onda "oni" mogu...
Kakvi kumovi braca sestre menadzeri. Kazes ime i prezime i cao.

Gde si tada bio bunkeraš ?

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?
(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)

1) Za koga je navijao Tadic ?

2) Kako ste uzeli 6 uzastopnih titula ?

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 2 godine

@Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!
(Malo vas je grobari!, 05. maj 2021 11:23)

sta ti napisa covece? pod hitno na proveru glave. sistem ti ispao iz ležišta.
(basketas, 5. maj 2021 11:37)
A sta je pogresio covek? Ko ti vodi fk? Ko je Ostoja, ko ga salje na utakmicu sa preporukom da ne zakasni? Kome se zahvalio zato sto mu je pomogao da oformi, po njegovim recima, najveci budzet u istoriji kluba?

PizzaMajstor

pre 2 godine

Nema puno nauke a ni tajni u nasem fudbalu. Iste sudije se vrte na tim spornim utakmicama i isti ljudi po upravama klubova.
Ceo FSS do plocica u kupatilu izbaciti napolje. Krenuti sa dovodjenjem ljudi koji imaju veze sa fudbalom i koji nemaju mrlje u privatnoj ili profesionalnoj karijeri. Uvesti kodeks ponasanja i sankcije za necasne radnje.
Sudijsku komisiju predati u ruke nekom sa autoritetom, nije neophodno da bude iz te struke, strucna komisija ce se baviti greskama ali autoritet koji ce delegirati a na koga niko nece moci da vrsi uticaj.
Klubovi: Kabel, Trayal, Imt, Zarkovo, Jagodina, Proleter, Borac - proveriti strukturu rukovodstva.
Ispitati sve utakmice koje su pod lupom UEFA.
Sudije: Danilo Grujic, Bojan Nikolic, Novica Andjelovski i jos po neki zajedno sa sudijskom komisijom na suspenziju. Posebno oni koji takvim sudijama daju FIFA znak.
Tek kada se sve dobro protrese moze da se razmislja o boljitku.
Ovako ce i dalje da nam ligu zovu Ping Pong i da se sprdaju.

Neko to od gore vide sve

pre 2 godine

Moze li neko da ga obavesti da je licno on postavio nepismenog Kokezu na poziciju? Unistio je sve u Srbiji, racunajuci i fudbal.

UŠATI i uplakani

pre 2 godine

Svi bi samo da napadaju i omalovaže nečiji rad i htenje, u ovom slučaju, inicijativu Vučića za pošteni fudbal.
Kada je pokrenuo gradnju nacionalnog stadiona, bilo je gradi bolnice, na šta je odgovorio sa brojnim izgrađenim i renoviranim bolnicama.
Sada, pominju kako se meša u fudbal, a zaboravili su da je engleski parlament pre desetak dana raspravljao o fudbalu i posebno presudnu ulogu premijerke UK Margaret Tač u rešavanju huligana.
Neko je u komentarima lepo naveo o pojedinačnom doprinosu svakog pojedinca u društvu i samo bih dodao besramne i brojne primere u centru Beograda, kada razni likovi otvore prozor na svom automobilu i u toku vožnje izbace praznu flašicu od vode. Užas i sramota koja je neprestana.
Na drugoj strani imamo sve tv kuće koje non - stop krše zakon o EPP i svi to vise i ćute. Država se gradi pojedinačno u opštem dobru.

Sub013

pre 2 godine

Za tim koji izbacuje Salzburg, pobedjuje Liverpul, nadigrava Milan...je sasvim logicno da veze 20 pobeda u nasoj ligi, mene zanima kako to uspe tim koji ispada u sezoni kupanja od poluamatera? Ako bude sve posteno u nasem fudbalu Partizan se seli u 2. ligu.

Zeljko Stepanov

pre 2 godine

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 5. maj 2021 12:34)

Bežimo vam "preko 10 bodova" zbog pobede u derbiju, pre toga smo vam bežali malo manje od 10 bodova, a ako sabereš poslednje 4 godine bežimo vam preko 100 bodova heheh

Istina

pre 2 godine

@no name
Posle par godina ste uspeli nekako da pobedite, ni vi ne znate kako. Nikad slabiji, ocerupani Partizan, dok se vas budzet puni nemilice. Nemoj da prosipas demagogiju. Svaka cast za rezultate u Evropi, ali ovo vase u ling long ligi je bruka i sramota.
(vlado, 5. maj 2021 13:00)

O cemu ti bulaznis? Od poslenjih 10 prvenstvenih derbija,partizan ima jednu(1)pobedu,Zvezda tri(3) i 6 su zavrsene nereseno.Ako si glup, lazov,ili imas slabu memoriju,imas opciju da odes na gugl i lako proveris.Za to vreme,racunajuci bodove u prvenstvima,Zvezda vam je pobegla minimum 100 bodova i igrala je 2 puta LS i 2 puta LE,sto znaci da je i u Evropi napravila dobre rezultate.Demantuj me,ako bilo sta od ovoga nije tacno.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Aaaaa, to je taj "mozak" ?!
Nije sporno sto vi imate 18 u nizu, pa izgubite derbi, a onda nastavite sa pobedama, nego sto.posle velicanstvenog niza niste smanjili razliku i ako ste izgubili derbi ?!

Ti bas i nisi nesto bistar ?!!!

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Nije.

Damir 1965

pre 2 godine

Zar je Vama, pravim ljubiteljima fudbala, normalno da se predsednik države pojavljuje na sportskim vestima? 90% priča o nameštanju su izmišljene, a bolje i da se namešta nego da se predsednik u to meša.

Svarožić

pre 2 godine

Korupcije i nepotizma, a bogami i kriminala, ima u cijelom fudbalu, od vrha FSS-a do seoskih klubova gdje se kroz donacije iz budžeta za fudbalske klubove kupuju glasovi. Da ne pričam o organizovanim kriminalnim grupama koji sebe zovu navijačima, o menadžerima koji su u sprezi sa fudbalskim klubovima i stranci na vlasti...

Dakle, ovo je sistemski problem, a vlast je duboko u tome i ne znam kako bi oni riješili problem. Kao da piromanu date da gasi požare.

Vule Gojković

pre 2 godine

Uhvatili se za 17 pobeda Partizana kad je sve rešeno! Pa upravo zato je i dozvoljen taj niz da bi sekta mogla da peva tu pesmu!

Dambldor

pre 2 godine

Gluposti nista od toga nema kao ni borbe protiv kriminala,uhapsili su njih nekoliko i to je to stalo se cim se doslo do politike.Samo mazu oci ljudima.

NoName

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

Glupo je što se uopšte javljaš, ali već je poznato da si operisan od sramote tako da i ne čudi.
Da kojim slučajem tvoj klub nema preko 100 osvojenih bodova, što nije zabeleženo u istoriji prvenstava, sa samo 2 nerešene, razumeo bih tvoj komentar. Ovako zaista izgledaš... Za vreme Toleta koga toliko prozivate, Partizan nije toliko bio bodovno nadmoćan, a igrao je dva puta Ligu Šampiona.
Da imaš imalo mozga, ćutao bi.
(panter pudlica, 05. maj 2021 11:53)


Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.

davor b.

pre 2 godine

Dok se ne pohapsi banda sa vrha države, neće se ni u fudbalu ništa značajno menjati... Samo što bi bilo paradoksalno hapsiti samog sebe, zar ne?

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Slažem se. Tvoja mezimica ima od skoro 40 utakmica samo 2 nerešene. Eto može prvo od njih da se krene. A o pričanju istine smo se uverili milion puta. Nema potrebe više...
(panter pudlica, 05. maj 2021 11:42)

I pobednicki niz od 17 utakmica sa 3-5 golova po utakmici.....pa dodje derbi....pa onda opet nastavak pobedničkog niza....

Znaš li ko je u pitanju ?

zdojcinovic

pre 2 godine

Pa koga zanima namestanje meceva u Srbiji? Vidite vi sta se radi po Evropi?To treba pohapsiti celu i Fifu i Uefu i sve funkcionere!!!Koga jos zanima sta se desava u srpskom fudbalu, nego nemaju o cemu da pricaju! gledajte vi da narodu ucinite zivot boljim da se poveca zivotni standard! A sto drzava omogucava kladionica rad u vreme pandemije? Ako krenete protiv ogranizovanog kriminala pa u drzavi vise nece biti mesta po zatvorima!

panter pudlica

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Urnebesno! FK Trayal je na primer pod lupom UEFA a predsednik kluba je Vladan Gašić koji je sasvim slučajno sin onog gospodina koji baš voli da mu novinarke kleče...

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Redakcijo b92 obratite paznju da postoje redovni čitaoci koje interesuje samo sport i koji zbog ovakvih likova ulaze direktno u b92.net/sport! Poštedite nas molim vas Vučića, Vulina, Gašića, Dačića i ostalih velikana srpskog cirkusa!

ihahah

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

A onda pogledas niz tvog kluba od 40 pobeda i dva neresena.I shvatis da ste ponovo prvaci sveta ali ovog puta u nametanju.
Ali bukvalno je tako,nema kluba u svetu sa manje poraza u prvenstvima u zadnjih 3,4 godine.I klub Pabla Eskobara je imao losiji skor od vaseg.

нс бој

pre 2 godine

Мораће да похапси вође навијача Звезде тако да нема ништа од ове борбе,можда им конкуренцију похапси.Риба смрди од главе тако да треба кренути од релакс утакмица Звезде,како они шетају по терену и побеђују,зашто им се пола лиге склања,ако им се не склања онда је судије погурају,довођење играча,милионски уговори а клуб 50 милиона дуг,додуше који не мора да врати.Ултра коп који гради путеве,хулигани запослени у ЕПС,хулиган у сред пандемије и забране гледалаца улази на терен са бакљом,то је криминал остало шминка.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!

Karakondžula

pre 2 godine

... najveći heroj svih naših građana... svetli put u budućnost... odosmo mi preko, a vi nam bar po nekad pokosite travu na grobljima naših predaka...

basketas

pre 2 godine

@Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!
(Malo vas je grobari!, 05. maj 2021 11:23)

sta ti napisa covece? pod hitno na proveru glave. sistem ti ispao iz ležišta.

panter pudlica

pre 2 godine

Slažem se. Tvoja mezimica ima od skoro 40 utakmica samo 2 nerešene. Eto može prvo od njih da se krene. A o pričanju istine smo se uverili milion puta. Nema potrebe više...

111

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Umesao se u zeleznicu, vozovi jos uvek idu 20 na sat preko mostova, a od tih 200 na sat jos uvek samo projekat. Autoputevi? Cekas po dva sata na naplatnoj rampi cim malo veca guzva. Zdravstvo? Porodilje nam jos uvek u polupocepanim krpama bauljaju hodnicima pri porodjaja, na snimanja se ceka po sest meseci. Vakcine? Koliko su proverene, 60% ljudi se nece vakcinisati. Nemam nista protiv da malo smanjis dozivljaj, a ti?
(Tor, 5. maj 2021 11:06)


A leteci automobili i pilece nogice?

I onda vam ubace kosku u vidu tri pistolja tek toliko da ne vidite o cemu se stvarno radi

pre 2 godine

Ako Vazura i Vučelić samo odu kod istražnog sudije cela moja porodica će glasati za tebe na narednim izborima. Pa u mojoj kući da nađu kalašnjikov i 1000 metaka robijao bi najmanje 3 godine, a mafija imala bazu u stadionu i nikom ništa
Jeste, Vucelic i Vazura su najveci problem, ljudi preko kojih je Vucic unistio Partizan, a nikakv problem nije lice sa poternice koje se jos busa u grudi kako mu niko nista ne moze jer ga stiti dobri duh iznad "rupe", nikakav problem nije Kokeza, nikakav problem nisu sve lopine iz saveza. Pa ti ljudi koje ti ne pominjes su "oladili" ovu drzavu uz Amin ovog koji najavljuje stalno kako ce sa nekim da se obracuna za par milijardi evra. I onda je problem deset pusaka kriminalaca koje isti taj postavio tu gde jesu za koje ovi 'klimoglavci" iz Partizana ne smeju da se oglase u medijima da sami sebe pravdaju, a ne da ih kontrolisu sta cuvaju na stadionu. Znaci prijatelju, i ti kao i ovaj sto ga tupi svakodnevno po televizijama ste potpuno promasili poentu kriminala u Srbiji. To sto je neki Nevolja imao u steku pistolje i puske nikako ne utice na kvalitet tvog zivota u buducnosti, ali to sto rade abolirani doktor i kvazi biznismeni u srpskom fudbalu cemo mi da otplacujemo sledecih 50 godina.Vidis kako od jednom 600 Djilasovih miliona i nisu tako velika cifra kad procuri vest da je Koki za par godina uspeo da nadmasi tu cifru.A to je ono sto je isplivalo i samo sa carina.Sta mislis kolika je stvarna cifra samo tog jednog coveka i koliko ima jos takvih

panter pudlica

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

Glupo je što se uopšte javljaš, ali već je poznato da si operisan od sramote tako da i ne čudi.
Da kojim slučajem tvoj klub nema preko 100 osvojenih bodova, što nije zabeleženo u istoriji prvenstava, sa samo 2 nerešene, razumeo bih tvoj komentar. Ovako zaista izgledaš... Za vreme Toleta koga toliko prozivate, Partizan nije toliko bio bodovno nadmoćan, a igrao je dva puta Ligu Šampiona.
Da imaš imalo mozga, ćutao bi.

Papilon

pre 2 godine

Uhapsi prvo lopove iz zvezdane
(Haris, 5. maj 2021 10:40)

Polako sinko gde zuris prekoreda, sve ima svoj tok, prvo da vidimo kako je Tole osvojio sest titula sa ispodprosecnom ekipom, sledeci korak je da vidimo sta je Lotar Mateus napisao u svojoj knjizi i da izvucemo iz fijoka izjave Boje, Asparagisa, Radovanovica i ostalih koji su pricali o Partizanovim namestanjima i placanje sudijama, zatim te sudije na poligraf da vidimo zasto su svirali nepostojece penale i produzivali utakmice dok Partizan ne da gol. Posle toga dolaze na red bunkeri iz kojih ste placali iste te sudije, i na kraju cemo da vidimo kako Stanoje Samrok objasnjava volsebni niz od 18 pobeda sa "trulex" ekipom. Vidis ima poprilicno posla pre nego uzmu Zvezdu u razmatranje, nacekaces se.

komi

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58)
pa pre dve nedelje u parlamentu su raspravljali o fudbalu

Futre

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58)

Pa, dobro jutro! Ako si "samo" dve decenije van Srbije, onda pamtiš još deceniju pre toga, što znači da bi trebalo da ti je ludilo u Srbiji normalnije od mleka u espresu.
Mi se stalno čudimo i krstimo nad onim što smo zdušno sopstvenom glupošću gradili tri decenije. Ako želimo normalnu zemlju (sumnjam da 70% ljudi ovde želi to), onda moramo da menjamo prvo sebe. Vaspitanje, poštovanje zakona, uljudnost, borba protiv nasilja u svim segmentima društva...pre svega, aktivna borba! Ali, prvo da naučimo da se djubre baca u kantu, ne u reku. Za početak, to bi bio mali korak za čovečanstvo a veliki za Srbe.

Bg

pre 2 godine

Šta je sa Djilasovim računima u 30 banaka za koje postoje čvrsti dokazi? Šta je sa fabrikom autobusa Ikarbus? Šta je sa leteći automobilima koje ćemo da plaćamo svinjskim papcima.
Šta je sa dokazima da je Stefanović prisliškivao Predsednika.
Šta je sa dokazima da je Hrkalović član klana Velje nevolje i da su zajedno mleli ljude.
Šta je sa sudjenjem Terziću
Šta je sa 640 miliona evra koje je Kokeza uzeo od carine....
Sve ovo nisam ja pitao nego je Predsednik pitao javno na Tv.

Futre

pre 2 godine

Partizanovci i Zvezdaši vi koji ste plaćali karte da gledate utakmice. Vi koji niste malobrojni plaćeni navijači ne svadjajte se medju sobom. Neka to rade ova zatrovana deca bez mozga. Samo zajedno možemo spasiti fudbal i sport uopšte u Srbiji. I jedan i drugi klub su oteti od nas pravih navijača. Ne svadjajmo se ko je ukrao koliko titula ili dobio penala. I vaše i naše titule ne vrede ništa! Pamet u glavu ne dozvolimo da nam teraju sa stadiona Ćurkovića, Vidića, Deju ili Golca. Budimo pametni oni zajedno jedu, piju po upravama i smeju nam se.
(Bg, 5.

A ko je zatrovao tu decu? Jesu li se rodila zatrovana ili ih mi trujemo već trideset godina kako smo nebeski narod kome je sve dozvoljeno, kako je kupiti diplomu normalno, kako treba ući u partije na vlasti i pljačkati budžet, kako je u redu pljuvati i mrzeti komšiluk i ceo svet, a kada ti neko kaže kako izgledaš, kako se ponašaš i koliko si glup, onda kuknjava na nepravdu, samosažaljenje i teranje inata...Ko je tu decu naučio da je normalno udarati i ubijati navijača drugog kluba i da je normalno da se za to dobije šest meseci kućnog pritvora i nanogica? Ko je oterao fakultetski obrazovanu decu iz ove zemlje, pa umesto da ovde grade mostove, leče svoje roditelje, unapredjuju svoju zemlju...oni će sve to da rade u Americi, Nemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Kanadi...ko je to uradio? Vlasti? Teško, druže, to smo mi, kao narod koji je lenj i glup, svesno uradili, da ne bi preuzeli odgovornost. Bagra smo mi velika.

goblin

pre 2 godine

Hahahahaha,a UEFA sumnjiči Trajal za nameštanje utakmica, a apsolutni gazda tog kluba je jedan od učesnika ovog samita.Treba čovek da uhapsi samog sebe, pa ovo nema ni u Simpsonovima...

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 2 godine

A šta bi sa Đilasom? Zar nije on najveći od najvećih?...Tako pričate poslednjih 9 (devet) godina, svakodnevno...Evo, sve vam verujem!

Tor

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Umesao se u zeleznicu, vozovi jos uvek idu 20 na sat preko mostova, a od tih 200 na sat jos uvek samo projekat. Autoputevi? Cekas po dva sata na naplatnoj rampi cim malo veca guzva. Zdravstvo? Porodilje nam jos uvek u polupocepanim krpama bauljaju hodnicima pri porodjaja, na snimanja se ceka po sest meseci. Vakcine? Koliko su proverene, 60% ljudi se nece vakcinisati. Nemam nista protiv da malo smanjis dozivljaj, a ti?

Mile

pre 2 godine

Hahahahaha,a UEFA sumnjiči Trajal za nameštanje utakmica, a apsolutni gazda tog kluba je jedan od učesnika ovog samita.Treba čovek da uhapsi samog sebe, pa ovo nema ni u Simpsonovima...
(goblin, 5. maj 2021 11:04) # Link komentara


A tek Napredak. Ljudi kupiše grad, izletišta, centar i oko centra pa šta je za nas i da nam Napredak bude koji poželimo. Živela Srbija!

Srbija - sređena kao apoteka

pre 2 godine

Znači Crvena petokraka kreće iz 5. lige, a jugoslovenski Partizan iz 3. lige, auuuuuuu, svaka čast, došlo vreme da se kriminal ne isplati u Srbistanu, a mislio sam da neću to nikada doživeti.

Taurunum

pre 2 godine

@Zoran
Ne pamtiš, a? A Margaret Tačer?!
Ovde bi nastalo vandredno stanje da su navijači upali na stadion zvezde ili partizana, a vidim da su lagano upali na stadion MU. Svuda ima namšetanja, huligana ne samo u Srbiji. Treba im stati na put naravno i kriminalu i huliganima, ali nije strano ni nameštanja u italijanskoj, španskoj i engleskoj ligi. O rasizmu da ne govorim na fudbalskim utakmicama u Engleskoj i Italiji.

Zvezdaš

pre 2 godine

Kao prvo Predsednik nije navijač Zvezde on mrzi Zvezdu. To je dokazao tako što je noću doveo Terzića u klub i postavio za gazdu. Onda je napravio pakt sa Delijama i osnovao Ultra kop. Onda je rasterao nas Zvezdaše sa stadiona sa nekim tenkovima ispred Severa sa vožnjom busa sa igračima i upravom do carine sa Kosovo i nazad. Napravio je predstavu od Prvaka sveta u fudbalu je napravio statistu koji glumi žrtvu koju ne puštaju na Kosovo. Hvalio se kako je on stavio Vukanovića u tim i rekao mu da mora da postigne gol za LŠ. Partizanu je doveo bandu na tribine i u upravu poslušnike. U FSS je Kokezu KO doveo? I sada će on sve te da hapsi? Nisam ja veverica.

Hamo

pre 2 godine

Vreme je bilo.. Iz dnevne štampe se može zaključiti da su se strašne stvari dešavale na jednom sportskom objektu.
Novine pišu da su ljudi mučeni, ubijani, prodavana droga, oružje spremano k'o za rat..Ucenjivanje i pljačkanje zarad novca kojim su plaćana "pojačanja" i nameštane utakmice, zaposleni u klubu primali plate od novca stvorenog kriminalom, ej!
I sve to na jednom stadionu!?
Vrati ih odakle su došli . ebo ih voz koji ih don'o.
Ako je nešto od gore navedenog netačno - zašto se klub ne oglašava?
Zašto ne demantuju to što piše svakodnevno u štampi?
Ili se ućutali i čekaju dok ne dođe red na njih?
Gde su legende kluba da se oglase?
Zašto ćutite?
Gde su sadašnji igrači da se oglase?
Zašto ćutite?
Sram vas bilo!
(Najzad, 5. maj 2021 11:06)

Jesi skoro posećivao psihijatra,ili si glup???
Sve je to PARTIZAN organizovao,Partizan im omogućio legitimacije,Partizan im omogućio da rade to što rade,ili je neko drgui ko jedini to može da odluči i pusti???
Žali Bože ko sve diše vazduh!

panter pudlica

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Naravno jer si sns bot i još navijaš za zvezdu. Pa stvarno je milina živeti u toj tvojoj Srbiji.

Bg

pre 2 godine

Partizanovci i Zvezdaši vi koji ste plaćali karte da gledate utakmice. Vi koji niste malobrojni plaćeni navijači ne svadjajte se medju sobom. Neka to rade ova zatrovana deca bez mozga. Samo zajedno možemo spasiti fudbal i sport uopšte u Srbiji. I jedan i drugi klub su oteti od nas pravih navijača. Ne svadjajmo se ko je ukrao koliko titula ili dobio penala. I vaše i naše titule ne vrede ništa! Pamet u glavu ne dozvolimo da nam teraju sa stadiona Ćurkovića, Vidića, Deju ili Golca. Budimo pametni oni zajedno jedu, piju po upravama i smeju nam se.

Zozo

pre 2 godine

"Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58) ".

Pa, pričala je davno Margaret Tačer posle Hejsela, doduše o navijačima ali posle toga nema više razloga da iko priča.

basketas

pre 2 godine

uhapsices terzu?
privatizuj sport. nateraj sve da postuju zakone. resi nas te bede, pa posle ce vlasnici klubova sami da regulisu sve.

dragaN

pre 2 godine

(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

(Tor, 05. maj 2021 11:06)


Kad udari bot na bota, sve pršti od sendviča
(uplakani bunkeraš, 5. maj 2021 11:17)

Udara covek na mene, oce da mi uzme suvi vrat iz mog sendvica, njemu daju sendvic s virslom.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ja bih iskoristio priliku da uputim sve pohvale moderatoru, glasao bih da čovek ostane na tom mestu do penzije.
Odavno nisam pročitao ovoliko škakljivih a necenzurisanih komentara. Svaka čast majstore, imaš gajbu piva kod mene. Ma imaš pivo kad kod dođeš u Vršac!

Najzad

pre 2 godine

Vreme je bilo.. Iz dnevne štampe se može zaključiti da su se strašne stvari dešavale na jednom sportskom objektu.
Novine pišu da su ljudi mučeni, ubijani, prodavana droga, oružje spremano k'o za rat..Ucenjivanje i pljačkanje zarad novca kojim su plaćana "pojačanja" i nameštane utakmice, zaposleni u klubu primali plate od novca stvorenog kriminalom, ej!
I sve to na jednom stadionu!?
Vrati ih odakle su došli . ebo ih voz koji ih don'o.
Ako je nešto od gore navedenog netačno - zašto se klub ne oglašava?
Zašto ne demantuju to što piše svakodnevno u štampi?
Ili se ućutali i čekaju dok ne dođe red na njih?
Gde su legende kluba da se oglase?
Zašto ćutite?
Gde su sadašnji igrači da se oglase?
Zašto ćutite?
Sram vas bilo!

Jole

pre 2 godine

Ovi koje ste vi postavili na čelo Partizana išli su na sahranu mafijašu Stankoviću, kleli se u njega kao vernom navijaču, igrači nosili majce (morali) sa njegovim likom, išli u bunker (morali) na vidjenje sa Veljom i na kraju nikom ništa. O čemu se ovde radi?

Zoran

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.

neko

pre 2 godine

U tekstu pomenuti Bata Gasic je inace siva eminencija FK Trajal, koji je olicenje mafije u fudbalu u poslednjih 6 godina.
Raspitajte se malo kako su od Rasinske okruzne lige ekspresno usli u Prvu ligu Srbije i u njoj sad funkcionisu.

Jole

pre 2 godine

Ako Vazura i Vučelić samo odu kod istražnog sudije cela moja porodica će glasati za tebe na narednim izborima. Pa u mojoj kući da nađu kalašnjikov i 1000 metaka robijao bi najmanje 3 godine, a mafija imala bazu u stadionu i nikom ništa.

Trajal Santos

pre 2 godine

Obavestite predsednika da je Uefa za namestanje osumnjicila Fk Trajal, a da je neformalni vlasnik istog jedan od ucesnika kolegijuma! Mozda predsednik ne zna...

dragaN

pre 2 godine

Je l ima nesto da ovaj covek ne zna? Neka sfera u drustvu u koju on nece da se umesa?
(Anthony Soprano, 5. maj 2021 10:29)

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?

Sto te biju ovi dobri ljudi

pre 2 godine

Inace, za namestanje je osumnjicen Trajal, prema navodima Uefa. Donedavno je predsednik tog kluba bio Vladan Gasic, sin ucesnika kolegijuma. U medjuvremenu avanzovao u predsednika Rasinskog okruga i kaze da Trajal sigurno nije namestao...

Velja od Nevolje

pre 2 godine

Zvezdini funkcioneri su gotovi! Kraj namestanja u Srpskom fudbalu. Zvezda je gotova!!!
(NR, 05. maj 2021 10:49)

Ahahahahahahahahahahaha !

Srdjan

pre 2 godine

Smešno! Čovek koji je posle ponoći sredjivao stvari u jednom klubu. Kriminalci na čelu klubova godinama čekaju nastavak sudjenja. ...
Jedina stvar koju mu verujem je da će neki klubovi izgledati kao MC ili PSZ sledeće godine. Odnosno, toliko para će država da potroši za jedan klub!

kele®

pre 2 godine

Je l ima nesto da ovaj covek ne zna? Neka sfera u drustvu u koju on nece da se umesa?
(Anthony Soprano, 05. maj 2021 10:29)
Pa čovek studira DIF.

CJC

pre 2 godine

Predsednik države uvodi VAR u fudbal, da EU i USA ne očekuju neke uslugice od nas po hitnom postupku bi Srbija bila izbačena iz svih UEFA i FIFA takmičenja zbog uplitanja politike u sport.

igor

pre 2 godine

Jedna klub ce sigurno izgledati kao PSG to je sigurno. Samo trezor da se otvori.
(Kozarska peta, 05. maj 2021 10:32)

Neka bude czv kao psg, ako se ne namešta pojaviće se jedan Lil

mile

pre 2 godine

I to da vidimo.
Prvo ne mogu u klubovima da budu politicari, ljudi koji su bili na poternicama itd. itd.
Privatizujte klubove i izadjite iz sporta.
Propisite osnovna pravila, tipa da ne moze da se menja namena stadiona, rusi i prave zgrade, itd. itd.
Drzava treba da odredi pravila a ne da se drzavni cinovnici od kojih vecina ima dve leve noge, ne mogu da skoce, ne znaju sta je sport... se tamo nesto "trte" i glume neke funkcionere.
A tamo su samo da bi lapali...

Lepo, medjunarodni tenderi i prodaja...

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Jel to mislis na onaj penal na 20 metara od gola?
(defekt, 05. maj 2021 10:25)

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

A kako to misli da izvede, kad su politicari u klubovima, a i ako nisu, biznismeni i menadzeri koji vode klubove su povezani sa politicarima. Kad je jos bilo da svoj hapsi svoje. Pre nekoliko godina je rekao da drzava nije dovoljno jaka da se izbori sa huliganima, a danas hoce mafiju da resi..

ranko

pre 2 godine

E moj Vucko...Nemoj da pricas, hapsi odmah ... Donesite zakon da u prvoj ligi plata nemoze da bude manja od 5000eu mesecno i ukoliko se ne isplati plata direktno ide diskvalifikacija u sledeci rang ... Oko reprezentacije...pa to je cirkus Medrano, spisak u omladinskim reprezentacijama pocinje sa 7 igraca koji moraju, plus nekoliko koji trebaju ... Duplo golo!

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

Наредио Дашићу да истражи намештања у фудбалу, а његов Трајал једна од екипа која највише и најчешће учествује у намештању, што утакмица, што судија. Такође, има један спортски директор који је био на интерполовој потерници, па сад ведри и облачи у српском фудбалу. Можемо се присетити и нечијег кума, који је био председник савеза, хтео да тренира са репрезентацијом и отерао капитена који се због тога побунио из исте. Иначе, тај кум је дошао после акције: "Пет минута за спас српског фудбала", организоване од стране клуба где горе наведени лик са потернице обавља битну функцију, а доведен је на поноћној седници од стране оног који сад хоће да растера из фудбала те које је лично довео. Шизофренијо, ти ли си?

Trajal Santos

pre 2 godine

Obavestite predsednika da je Uefa za namestanje osumnjicila Fk Trajal, a da je neformalni vlasnik istog jedan od ucesnika kolegijuma! Mozda predsednik ne zna...

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

A kako to misli da izvede, kad su politicari u klubovima, a i ako nisu, biznismeni i menadzeri koji vode klubove su povezani sa politicarima. Kad je jos bilo da svoj hapsi svoje. Pre nekoliko godina je rekao da drzava nije dovoljno jaka da se izbori sa huliganima, a danas hoce mafiju da resi..

Tor

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Umesao se u zeleznicu, vozovi jos uvek idu 20 na sat preko mostova, a od tih 200 na sat jos uvek samo projekat. Autoputevi? Cekas po dva sata na naplatnoj rampi cim malo veca guzva. Zdravstvo? Porodilje nam jos uvek u polupocepanim krpama bauljaju hodnicima pri porodjaja, na snimanja se ceka po sest meseci. Vakcine? Koliko su proverene, 60% ljudi se nece vakcinisati. Nemam nista protiv da malo smanjis dozivljaj, a ti?

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

Наредио Дашићу да истражи намештања у фудбалу, а његов Трајал једна од екипа која највише и најчешће учествује у намештању, што утакмица, што судија. Такође, има један спортски директор који је био на интерполовој потерници, па сад ведри и облачи у српском фудбалу. Можемо се присетити и нечијег кума, који је био председник савеза, хтео да тренира са репрезентацијом и отерао капитена који се због тога побунио из исте. Иначе, тај кум је дошао после акције: "Пет минута за спас српског фудбала", организоване од стране клуба где горе наведени лик са потернице обавља битну функцију, а доведен је на поноћној седници од стране оног који сад хоће да растера из фудбала те које је лично довео. Шизофренијо, ти ли си?

goblin

pre 2 godine

Hahahahaha,a UEFA sumnjiči Trajal za nameštanje utakmica, a apsolutni gazda tog kluba je jedan od učesnika ovog samita.Treba čovek da uhapsi samog sebe, pa ovo nema ni u Simpsonovima...

kele®

pre 2 godine

Je l ima nesto da ovaj covek ne zna? Neka sfera u drustvu u koju on nece da se umesa?
(Anthony Soprano, 05. maj 2021 10:29)
Pa čovek studira DIF.

zabac

pre 2 godine

Pa ja ne znam šta je do sad čekao, od nekih funkcionera sa Interpolove poternice su još predmeti otvoreni samo zaključani u nekoj ladici.

Bg

pre 2 godine

Šta je sa Djilasovim računima u 30 banaka za koje postoje čvrsti dokazi? Šta je sa fabrikom autobusa Ikarbus? Šta je sa leteći automobilima koje ćemo da plaćamo svinjskim papcima.
Šta je sa dokazima da je Stefanović prisliškivao Predsednika.
Šta je sa dokazima da je Hrkalović član klana Velje nevolje i da su zajedno mleli ljude.
Šta je sa sudjenjem Terziću
Šta je sa 640 miliona evra koje je Kokeza uzeo od carine....
Sve ovo nisam ja pitao nego je Predsednik pitao javno na Tv.

Srdjan

pre 2 godine

Smešno! Čovek koji je posle ponoći sredjivao stvari u jednom klubu. Kriminalci na čelu klubova godinama čekaju nastavak sudjenja. ...
Jedina stvar koju mu verujem je da će neki klubovi izgledati kao MC ili PSZ sledeće godine. Odnosno, toliko para će država da potroši za jedan klub!

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Zvezda, Napredak, Rad, Javor, Vojvodina, Spartak, Vozdovac, Cukaricki, Mladost Lucani ..., eto ko najvise namesta
(SNS klubovi, 05. maj 2021 13:49)

Namestila Zvezda tebi traumu za zivota

dragaN

pre 2 godine

Je l ima nesto da ovaj covek ne zna? Neka sfera u drustvu u koju on nece da se umesa?
(Anthony Soprano, 5. maj 2021 10:29)

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?

Sto te biju ovi dobri ljudi

pre 2 godine

Inace, za namestanje je osumnjicen Trajal, prema navodima Uefa. Donedavno je predsednik tog kluba bio Vladan Gasic, sin ucesnika kolegijuma. U medjuvremenu avanzovao u predsednika Rasinskog okruga i kaze da Trajal sigurno nije namestao...

Gde ste tada bili bunkeraši ?

pre 2 godine

Kad je Mirko Marjanovic, ta matora drtina govorila da ce Partizan biti 10 godina uzastopni prvak drzave a Zvezdu ce ugasiti, bilo vam lepo, jos ste i barjak nosili na jugu one svinje sto vam je dala 6 titula, tada ste likovali, vise se nemoze, zasto sada kao p.... kukate ?

basketas

pre 2 godine

uhapsices terzu?
privatizuj sport. nateraj sve da postuju zakone. resi nas te bede, pa posle ce vlasnici klubova sami da regulisu sve.

Najzad

pre 2 godine

Vreme je bilo.. Iz dnevne štampe se može zaključiti da su se strašne stvari dešavale na jednom sportskom objektu.
Novine pišu da su ljudi mučeni, ubijani, prodavana droga, oružje spremano k'o za rat..Ucenjivanje i pljačkanje zarad novca kojim su plaćana "pojačanja" i nameštane utakmice, zaposleni u klubu primali plate od novca stvorenog kriminalom, ej!
I sve to na jednom stadionu!?
Vrati ih odakle su došli . ebo ih voz koji ih don'o.
Ako je nešto od gore navedenog netačno - zašto se klub ne oglašava?
Zašto ne demantuju to što piše svakodnevno u štampi?
Ili se ućutali i čekaju dok ne dođe red na njih?
Gde su legende kluba da se oglase?
Zašto ćutite?
Gde su sadašnji igrači da se oglase?
Zašto ćutite?
Sram vas bilo!

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Urnebesno! FK Trayal je na primer pod lupom UEFA a predsednik kluba je Vladan Gašić koji je sasvim slučajno sin onog gospodina koji baš voli da mu novinarke kleče...

ranko

pre 2 godine

E moj Vucko...Nemoj da pricas, hapsi odmah ... Donesite zakon da u prvoj ligi plata nemoze da bude manja od 5000eu mesecno i ukoliko se ne isplati plata direktno ide diskvalifikacija u sledeci rang ... Oko reprezentacije...pa to je cirkus Medrano, spisak u omladinskim reprezentacijama pocinje sa 7 igraca koji moraju, plus nekoliko koji trebaju ... Duplo golo!

Najrealnije

pre 2 godine

Pa sta ce onda biti sa zvezdom?
(kile, 5. maj 2021 12:42)

Osvojice 5. u nizu ali pravo pitanje je sta ce biti sa kriminogenim klubom partizan i njegovim rukovodstvom,koje je vec moralo biti kompletno u zatvoru,pored svog vodje Nevolje jer su mu iznajmili stadion i prostorije za trgovinu oruzjem i drogom,kao i kupovinom bodova,pomocu pretnje Nevolje i ekipe igracima protivnickih klubova.

Taurunum

pre 2 godine

@Zoran
Ne pamtiš, a? A Margaret Tačer?!
Ovde bi nastalo vandredno stanje da su navijači upali na stadion zvezde ili partizana, a vidim da su lagano upali na stadion MU. Svuda ima namšetanja, huligana ne samo u Srbiji. Treba im stati na put naravno i kriminalu i huliganima, ali nije strano ni nameštanja u italijanskoj, španskoj i engleskoj ligi. O rasizmu da ne govorim na fudbalskim utakmicama u Engleskoj i Italiji.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 2 godine

A šta bi sa Đilasom? Zar nije on najveći od najvećih?...Tako pričate poslednjih 9 (devet) godina, svakodnevno...Evo, sve vam verujem!

neko

pre 2 godine

U tekstu pomenuti Bata Gasic je inace siva eminencija FK Trajal, koji je olicenje mafije u fudbalu u poslednjih 6 godina.
Raspitajte se malo kako su od Rasinske okruzne lige ekspresno usli u Prvu ligu Srbije i u njoj sad funkcionisu.

Zvezdaš

pre 2 godine

Kao prvo Predsednik nije navijač Zvezde on mrzi Zvezdu. To je dokazao tako što je noću doveo Terzića u klub i postavio za gazdu. Onda je napravio pakt sa Delijama i osnovao Ultra kop. Onda je rasterao nas Zvezdaše sa stadiona sa nekim tenkovima ispred Severa sa vožnjom busa sa igračima i upravom do carine sa Kosovo i nazad. Napravio je predstavu od Prvaka sveta u fudbalu je napravio statistu koji glumi žrtvu koju ne puštaju na Kosovo. Hvalio se kako je on stavio Vukanovića u tim i rekao mu da mora da postigne gol za LŠ. Partizanu je doveo bandu na tribine i u upravu poslušnike. U FSS je Kokezu KO doveo? I sada će on sve te da hapsi? Nisam ja veverica.

panter pudlica

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Naravno jer si sns bot i još navijaš za zvezdu. Pa stvarno je milina živeti u toj tvojoj Srbiji.

Zoran

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.

panter pudlica

pre 2 godine

Slažem se. Tvoja mezimica ima od skoro 40 utakmica samo 2 nerešene. Eto može prvo od njih da se krene. A o pričanju istine smo se uverili milion puta. Nema potrebe više...

CJC

pre 2 godine

Predsednik države uvodi VAR u fudbal, da EU i USA ne očekuju neke uslugice od nas po hitnom postupku bi Srbija bila izbačena iz svih UEFA i FIFA takmičenja zbog uplitanja politike u sport.

Čivava sa mozgom

pre 2 godine

Koliko se ljudi primilo! Zar ne shvatate da on već godinama stara neispunjena obećanja zatrpava novim?
Gde je autobuska stanica na NBGD? Počeli radovi 2016 godine kao. To je da bi uzeli zemlju za bgd na vodi. To se napravi za godinu dana ajde Srbija je neka bude dve godine a tamo je i dalje sve ravno. A već je postojao parking samo su trebali montažni prateći objekti i za 6 meseci u funkciji. Gde je dana Ikarbus simbol oporavka srpske industrije? Prodat kao kinezima koji se nikad nisu pojavili i posle 3 meseca ugašen. Bio je maska za privatizaciju rudnika Bor pa su obećavali da će praviti e autobuse za evropu i svet. Gde je nacionalni stadion, jarbol, fontane? Gde je plata od 900 eura? A da to je za 2025 ali ako bude hiper inflacija u evropi. A ako ne bude okriviće koronu mada je to obećao u najvećem jeku korona virusa. Ko stoji iza Belivukove grupe? Gde su saznanja od kojih ce se zatresti Evropa? Ko zna koliko toga ima lokalno što mi u najvećim gradovima nismo ni registrovali da je obećavao? Dakle pakuj kofere ako si pošten nemaš šta da tražiš ovde. Ja sa 50 godina krećem put Nemačke. Nema ovde nade ko god dođe na vlast samo sebi kombinacije pravi!

op op

pre 2 godine

Pa da, sacekamo da se zavrsi prvenstvo da mala CRVENA petokraka uzme jos jednu namestenu titulu, pa cemo onda da vidimo kako cemo, i sta cemo sa najneregularnijom ligom u evropi. Iskusno.

нс бој

pre 2 godine

Мораће да похапси вође навијача Звезде тако да нема ништа од ове борбе,можда им конкуренцију похапси.Риба смрди од главе тако да треба кренути од релакс утакмица Звезде,како они шетају по терену и побеђују,зашто им се пола лиге склања,ако им се не склања онда је судије погурају,довођење играча,милионски уговори а клуб 50 милиона дуг,додуше који не мора да врати.Ултра коп који гради путеве,хулигани запослени у ЕПС,хулиган у сред пандемије и забране гледалаца улази на терен са бакљом,то је криминал остало шминка.

ihahah

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

A onda pogledas niz tvog kluba od 40 pobeda i dva neresena.I shvatis da ste ponovo prvaci sveta ali ovog puta u nametanju.
Ali bukvalno je tako,nema kluba u svetu sa manje poraza u prvenstvima u zadnjih 3,4 godine.I klub Pabla Eskobara je imao losiji skor od vaseg.

Srbija - sređena kao apoteka

pre 2 godine

Znači Crvena petokraka kreće iz 5. lige, a jugoslovenski Partizan iz 3. lige, auuuuuuu, svaka čast, došlo vreme da se kriminal ne isplati u Srbistanu, a mislio sam da neću to nikada doživeti.

komi

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58)
pa pre dve nedelje u parlamentu su raspravljali o fudbalu

Neko to od gore vide sve

pre 2 godine

Moze li neko da ga obavesti da je licno on postavio nepismenog Kokezu na poziciju? Unistio je sve u Srbiji, racunajuci i fudbal.

Futre

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58)

Pa, dobro jutro! Ako si "samo" dve decenije van Srbije, onda pamtiš još deceniju pre toga, što znači da bi trebalo da ti je ludilo u Srbiji normalnije od mleka u espresu.
Mi se stalno čudimo i krstimo nad onim što smo zdušno sopstvenom glupošću gradili tri decenije. Ako želimo normalnu zemlju (sumnjam da 70% ljudi ovde želi to), onda moramo da menjamo prvo sebe. Vaspitanje, poštovanje zakona, uljudnost, borba protiv nasilja u svim segmentima društva...pre svega, aktivna borba! Ali, prvo da naučimo da se djubre baca u kantu, ne u reku. Za početak, to bi bio mali korak za čovečanstvo a veliki za Srbe.

Fergi

pre 2 godine

Ajde grobari dosta ste plakali gledajte svoje prljavo dvoriste pa nije vam Asano pobegao bez razloga ili ste vec zaboravili.Klub vam je u totalnom haosu,ispadate svake sezone u kvalifikacije.Resite svoje probleme pa komentarisite druge.
(Dosadni ste kao p....., 5. maj 2021 13:16)

Ma jok, gledam primer Obradovica koga ste oterali, legendu, da bi sada dve godine placali plate 2 trenera? Potrosili ste sve vase legende a ostali su vam samo Terza, Covke i neverovatni Lebranko.. I onaj Kanga koji ne zna ni kada je rodjen. Sve same igracine..

Jole

pre 2 godine

Ovi koje ste vi postavili na čelo Partizana išli su na sahranu mafijašu Stankoviću, kleli se u njega kao vernom navijaču, igrači nosili majce (morali) sa njegovim likom, išli u bunker (morali) na vidjenje sa Veljom i na kraju nikom ništa. O čemu se ovde radi?

Damir 1965

pre 2 godine

Zar je Vama, pravim ljubiteljima fudbala, normalno da se predsednik države pojavljuje na sportskim vestima? 90% priča o nameštanju su izmišljene, a bolje i da se namešta nego da se predsednik u to meša.

111

pre 2 godine

Kako sad ovo? Pa zar nije izjavio da drzava NEMA snage da se izbori sa fudbalskom mafijom? Ja razumem da on vise ni sam ne zna sta je rekao i kada je rekao ali ja se odlicno secam ove izjave. Da drzava NEMA snage da se bori sa fudbalskom mafijom?

Edmond Dantes

pre 2 godine

Kad ste dekretom sami sebi prisvojili titulu iz 46 te nista me vise ne moze iznenaditi.Najbolje bi bilo da se drzava ne mesa u fudbal.

111

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Umesao se u zeleznicu, vozovi jos uvek idu 20 na sat preko mostova, a od tih 200 na sat jos uvek samo projekat. Autoputevi? Cekas po dva sata na naplatnoj rampi cim malo veca guzva. Zdravstvo? Porodilje nam jos uvek u polupocepanim krpama bauljaju hodnicima pri porodjaja, na snimanja se ceka po sest meseci. Vakcine? Koliko su proverene, 60% ljudi se nece vakcinisati. Nemam nista protiv da malo smanjis dozivljaj, a ti?
(Tor, 5. maj 2021 11:06)


A leteci automobili i pilece nogice?

mile

pre 2 godine

I to da vidimo.
Prvo ne mogu u klubovima da budu politicari, ljudi koji su bili na poternicama itd. itd.
Privatizujte klubove i izadjite iz sporta.
Propisite osnovna pravila, tipa da ne moze da se menja namena stadiona, rusi i prave zgrade, itd. itd.
Drzava treba da odredi pravila a ne da se drzavni cinovnici od kojih vecina ima dve leve noge, ne mogu da skoce, ne znaju sta je sport... se tamo nesto "trte" i glume neke funkcionere.
A tamo su samo da bi lapali...

Lepo, medjunarodni tenderi i prodaja...

Futre

pre 2 godine

Partizanovci i Zvezdaši vi koji ste plaćali karte da gledate utakmice. Vi koji niste malobrojni plaćeni navijači ne svadjajte se medju sobom. Neka to rade ova zatrovana deca bez mozga. Samo zajedno možemo spasiti fudbal i sport uopšte u Srbiji. I jedan i drugi klub su oteti od nas pravih navijača. Ne svadjajmo se ko je ukrao koliko titula ili dobio penala. I vaše i naše titule ne vrede ništa! Pamet u glavu ne dozvolimo da nam teraju sa stadiona Ćurkovića, Vidića, Deju ili Golca. Budimo pametni oni zajedno jedu, piju po upravama i smeju nam se.
(Bg, 5.

A ko je zatrovao tu decu? Jesu li se rodila zatrovana ili ih mi trujemo već trideset godina kako smo nebeski narod kome je sve dozvoljeno, kako je kupiti diplomu normalno, kako treba ući u partije na vlasti i pljačkati budžet, kako je u redu pljuvati i mrzeti komšiluk i ceo svet, a kada ti neko kaže kako izgledaš, kako se ponašaš i koliko si glup, onda kuknjava na nepravdu, samosažaljenje i teranje inata...Ko je tu decu naučio da je normalno udarati i ubijati navijača drugog kluba i da je normalno da se za to dobije šest meseci kućnog pritvora i nanogica? Ko je oterao fakultetski obrazovanu decu iz ove zemlje, pa umesto da ovde grade mostove, leče svoje roditelje, unapredjuju svoju zemlju...oni će sve to da rade u Americi, Nemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Kanadi...ko je to uradio? Vlasti? Teško, druže, to smo mi, kao narod koji je lenj i glup, svesno uradili, da ne bi preuzeli odgovornost. Bagra smo mi velika.

Mile

pre 2 godine

Hahahahaha,a UEFA sumnjiči Trajal za nameštanje utakmica, a apsolutni gazda tog kluba je jedan od učesnika ovog samita.Treba čovek da uhapsi samog sebe, pa ovo nema ni u Simpsonovima...
(goblin, 5. maj 2021 11:04) # Link komentara


A tek Napredak. Ljudi kupiše grad, izletišta, centar i oko centra pa šta je za nas i da nam Napredak bude koji poželimo. Živela Srbija!

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Redakcijo b92 obratite paznju da postoje redovni čitaoci koje interesuje samo sport i koji zbog ovakvih likova ulaze direktno u b92.net/sport! Poštedite nas molim vas Vučića, Vulina, Gašića, Dačića i ostalih velikana srpskog cirkusa!

uplakana bela tehnika

pre 2 godine

@Zvezda, Napredak, Rad, Javor, Vojvodina, Spartak, Vozdovac, Cukaricki, Mladost Lucani ..., eto ko najvise namesta
(SNS klubovi, 05. maj 2021 13:49)

Namestila Zvezda tebi traumu za zivota
(uplakani bunkeraš, 5. maj 2021 14:14)

Namestio tebi Partizan traume od rodjenja koliko vidim.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ja bih iskoristio priliku da uputim sve pohvale moderatoru, glasao bih da čovek ostane na tom mestu do penzije.
Odavno nisam pročitao ovoliko škakljivih a necenzurisanih komentara. Svaka čast majstore, imaš gajbu piva kod mene. Ma imaš pivo kad kod dođeš u Vršac!

Jole

pre 2 godine

Ako Vazura i Vučelić samo odu kod istražnog sudije cela moja porodica će glasati za tebe na narednim izborima. Pa u mojoj kući da nađu kalašnjikov i 1000 metaka robijao bi najmanje 3 godine, a mafija imala bazu u stadionu i nikom ništa.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Ako je toliko klubova učestvovalo u nameštanju, nebitno kojih klubova, onda prvenstvo nikako ne može biti regularno.
(Djoka iz NY, 05. maj 2021 15:05)

Регуларно првенство није постојало од стварања СФРЈ, питање је било само ко може да изврши већи утицај и намести више утакмица. Парадокс је у томе да то сви знају и нико да реагује, чак је и суд удруженог рада донео одлуку у складу са тезом "ако су први наместили титула је њихова", жалосно и истинито!

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Jel to mislis na onaj penal na 20 metara od gola?
(defekt, 05. maj 2021 10:25)

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...

Bg

pre 2 godine

Partizanovci i Zvezdaši vi koji ste plaćali karte da gledate utakmice. Vi koji niste malobrojni plaćeni navijači ne svadjajte se medju sobom. Neka to rade ova zatrovana deca bez mozga. Samo zajedno možemo spasiti fudbal i sport uopšte u Srbiji. I jedan i drugi klub su oteti od nas pravih navijača. Ne svadjajmo se ko je ukrao koliko titula ili dobio penala. I vaše i naše titule ne vrede ništa! Pamet u glavu ne dozvolimo da nam teraju sa stadiona Ćurkovića, Vidića, Deju ili Golca. Budimo pametni oni zajedno jedu, piju po upravama i smeju nam se.

Zozo

pre 2 godine

"Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58) ".

Pa, pričala je davno Margaret Tačer posle Hejsela, doduše o navijačima ali posle toga nema više razloga da iko priča.

I onda vam ubace kosku u vidu tri pistolja tek toliko da ne vidite o cemu se stvarno radi

pre 2 godine

Ako Vazura i Vučelić samo odu kod istražnog sudije cela moja porodica će glasati za tebe na narednim izborima. Pa u mojoj kući da nađu kalašnjikov i 1000 metaka robijao bi najmanje 3 godine, a mafija imala bazu u stadionu i nikom ništa
Jeste, Vucelic i Vazura su najveci problem, ljudi preko kojih je Vucic unistio Partizan, a nikakv problem nije lice sa poternice koje se jos busa u grudi kako mu niko nista ne moze jer ga stiti dobri duh iznad "rupe", nikakav problem nije Kokeza, nikakav problem nisu sve lopine iz saveza. Pa ti ljudi koje ti ne pominjes su "oladili" ovu drzavu uz Amin ovog koji najavljuje stalno kako ce sa nekim da se obracuna za par milijardi evra. I onda je problem deset pusaka kriminalaca koje isti taj postavio tu gde jesu za koje ovi 'klimoglavci" iz Partizana ne smeju da se oglase u medijima da sami sebe pravdaju, a ne da ih kontrolisu sta cuvaju na stadionu. Znaci prijatelju, i ti kao i ovaj sto ga tupi svakodnevno po televizijama ste potpuno promasili poentu kriminala u Srbiji. To sto je neki Nevolja imao u steku pistolje i puske nikako ne utice na kvalitet tvog zivota u buducnosti, ali to sto rade abolirani doktor i kvazi biznismeni u srpskom fudbalu cemo mi da otplacujemo sledecih 50 godina.Vidis kako od jednom 600 Djilasovih miliona i nisu tako velika cifra kad procuri vest da je Koki za par godina uspeo da nadmasi tu cifru.A to je ono sto je isplivalo i samo sa carina.Sta mislis kolika je stvarna cifra samo tog jednog coveka i koliko ima jos takvih

Karakondžula

pre 2 godine

... najveći heroj svih naših građana... svetli put u budućnost... odosmo mi preko, a vi nam bar po nekad pokosite travu na grobljima naših predaka...

Gde si tada bio bunkeraš ?

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?
(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)

1) Za koga je navijao Tadic ?

2) Kako ste uzeli 6 uzastopnih titula ?

Zauvek mala i nebitna komsinica

pre 2 godine

@Bunkeraši plaču li plaču...Tek sledi ono najsladje...Samo polako...
(Zauvek komšija mali, 5. maj 2021 15:42)

Bela tehnika kune li kune. Samo polako...

igor

pre 2 godine

Jedna klub ce sigurno izgledati kao PSG to je sigurno. Samo trezor da se otvori.
(Kozarska peta, 05. maj 2021 10:32)

Neka bude czv kao psg, ako se ne namešta pojaviće se jedan Lil

Svarožić

pre 2 godine

Korupcije i nepotizma, a bogami i kriminala, ima u cijelom fudbalu, od vrha FSS-a do seoskih klubova gdje se kroz donacije iz budžeta za fudbalske klubove kupuju glasovi. Da ne pričam o organizovanim kriminalnim grupama koji sebe zovu navijačima, o menadžerima koji su u sprezi sa fudbalskim klubovima i stranci na vlasti...

Dakle, ovo je sistemski problem, a vlast je duboko u tome i ne znam kako bi oni riješili problem. Kao da piromanu date da gasi požare.

davor b.

pre 2 godine

Dok se ne pohapsi banda sa vrha države, neće se ni u fudbalu ništa značajno menjati... Samo što bi bilo paradoksalno hapsiti samog sebe, zar ne?

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

O cemu ti bulaznis? Od poslenjih 10 prvenstvenih derbija,partizan ima jednu(1)pobedu,Zvezda tri(3) i 6 su zavrsene nereseno.Ako si glup, lazov,ili imas slabu memoriju,imas opciju da odes na gugl i lako proveris.Za to vreme,racunajuci bodove u prvenstvima,Zvezda vam je pobegla minimum 100 bodova i igrala je 2 puta LS i 2 puta LE,sto znaci da je i u Evropi napravila dobre rezultate.Demantuj me,ako bilo sta od ovoga nije tacno.
(Istina, 5. maj 2021 13:43)

ОК, хајде онда погледај однос победа и пораза у сезонама, кад нам је, по вама, Толе намештао титуле. Погледај и учинак у Европи тих година. Мислим да је Партизан везао, тих сезона, шест узастопних победа у вечитим дербијима, Звезда не може да веже две у време њене доминације.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?

(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)


Zvezda 13/3 , Partizan 12/1 ( za/protiv) ove sezone 2020/21

Vučić za Zvezdu, samo sto ne dolazi na utakmice i ne divlja u loži sa zavrnutim rukavima i šalom u ruci kao Tadić

basketas

pre 2 godine

@Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!
(Malo vas je grobari!, 05. maj 2021 11:23)

sta ti napisa covece? pod hitno na proveru glave. sistem ti ispao iz ležišta.

panter pudlica

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

Glupo je što se uopšte javljaš, ali već je poznato da si operisan od sramote tako da i ne čudi.
Da kojim slučajem tvoj klub nema preko 100 osvojenih bodova, što nije zabeleženo u istoriji prvenstava, sa samo 2 nerešene, razumeo bih tvoj komentar. Ovako zaista izgledaš... Za vreme Toleta koga toliko prozivate, Partizan nije toliko bio bodovno nadmoćan, a igrao je dva puta Ligu Šampiona.
Da imaš imalo mozga, ćutao bi.

NoName

pre 2 godine

Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Samo što mi imamo niz od 21 pobede, i u tom nizu je nešto što se zove Partizan. Koji deo ti nije jasan?

Dambldor

pre 2 godine

Gluposti nista od toga nema kao ni borbe protiv kriminala,uhapsili su njih nekoliko i to je to stalo se cim se doslo do politike.Samo mazu oci ljudima.

Sub013

pre 2 godine

Sad ispade dzabe navijaci Partizana obezbedjivali SNS proteste, dzabe funkcioneri Partizana ulazili u zadnjicu predsedniku, dzabe botovi Partizana jeli sendvice, ako ih pusti Vucke niz vodu odose u 3. ligu, jer toliko, namestanja, mutljavina, otmica, kriminala... ne moze da prodje nekaznjeno, pitanje je do kada Vucke moze da pokriva svoje SNS sabirce koji vode Partizan. Dakle treba krenuti od glave, prvo Partizan pa onda krenuti na ove sitnije, Metalac, Javor itd. Oni koji pobedjuju Liverpul u LS nisu predmet ove rasprave jer je Evropa pokazala da su svetlosnim godinama iznad ostalih ekipa u nasem prvenstvu, te im nikakve zakulisne radnje nisu potrebne kako bi dominantno zavrsili ispred ostalih, za razliku od ovih koji sluze za sprdnju u Evropi i ispadnu brze bolje da bi isli na kupanje.

panter pudlica

pre 2 godine

Hoce li biti dovoljno sendviča za sve ove botine iz Humske ?
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 12:49)

Pa neće, jer je bože moj vas ipak malo više. Za nas verovatno neće ostati ništa...

JNA

pre 2 godine

@Mesanje politicara u sport je izuzetno kaznjivo od strane FIFE i UEFE.
(Malina, 05. maj 2021 13:31)

Šta je bio Sud udruženog rada?
(Ajgor, 5. maj 2021 13:54)

Mislis na zagrebacki sud u ABA ili na kafansku komisiju u restoranu za fudbal??

stopi

pre 2 godine

Čovjek se zapita šta su do sada čekali. Kriminalci i fudbalska mafija je cijelo vrijeme nesmetano djelovala.
(Mariborcan1970, 05. maj 2021 12:25)

Evo sad ću ti objasniti zašto su čekali:
Ja recimo mogu da učestvujem u nameštanju utakmica. U slamarici imam 100 000 evra. Taj novac uložim na jednu utakmicu koja je nameštena i dobijem 125 000 evra na kladionici. 25 000 evra za dan. Onda čekam tri dana, pa dobijem još 35 000 evra, pa za četiri dana još 50 000 evra i tako dalje u nizu.

Ako se uloži milion evra - pa izračunaj sam o čemu se radi.

Velja od Nevolje

pre 2 godine

Zvezdini funkcioneri su gotovi! Kraj namestanja u Srpskom fudbalu. Zvezda je gotova!!!
(NR, 05. maj 2021 10:49)

Ahahahahahahahahahahaha !

Hamo

pre 2 godine

Vreme je bilo.. Iz dnevne štampe se može zaključiti da su se strašne stvari dešavale na jednom sportskom objektu.
Novine pišu da su ljudi mučeni, ubijani, prodavana droga, oružje spremano k'o za rat..Ucenjivanje i pljačkanje zarad novca kojim su plaćana "pojačanja" i nameštane utakmice, zaposleni u klubu primali plate od novca stvorenog kriminalom, ej!
I sve to na jednom stadionu!?
Vrati ih odakle su došli . ebo ih voz koji ih don'o.
Ako je nešto od gore navedenog netačno - zašto se klub ne oglašava?
Zašto ne demantuju to što piše svakodnevno u štampi?
Ili se ućutali i čekaju dok ne dođe red na njih?
Gde su legende kluba da se oglase?
Zašto ćutite?
Gde su sadašnji igrači da se oglase?
Zašto ćutite?
Sram vas bilo!
(Najzad, 5. maj 2021 11:06)

Jesi skoro posećivao psihijatra,ili si glup???
Sve je to PARTIZAN organizovao,Partizan im omogućio legitimacije,Partizan im omogućio da rade to što rade,ili je neko drgui ko jedini to može da odluči i pusti???
Žali Bože ko sve diše vazduh!

Sub013

pre 2 godine

Za tim koji izbacuje Salzburg, pobedjuje Liverpul, nadigrava Milan...je sasvim logicno da veze 20 pobeda u nasoj ligi, mene zanima kako to uspe tim koji ispada u sezoni kupanja od poluamatera? Ako bude sve posteno u nasem fudbalu Partizan se seli u 2. ligu.

dragaN

pre 2 godine

(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

(Tor, 05. maj 2021 11:06)


Kad udari bot na bota, sve pršti od sendviča
(uplakani bunkeraš, 5. maj 2021 11:17)

Udara covek na mene, oce da mi uzme suvi vrat iz mog sendvica, njemu daju sendvic s virslom.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!

Sub013

pre 2 godine

Pa sta ce onda biti sa zvezdom?
(kile, 5. maj 2021 12:42)

Zvezda je bez ikakvih ulaganja u tim, prvo prosla grupnu fazu LE, pa onda naredne dve godine igrala LS, da bi sada opet prosla grupnu fazu LE, zaradila oko 100 miliona samo od UEFE, prodala Radonjica za 12, napunila tribine mnogo puta... Mene zanima sta ce biti sa timom koji u nasem prvenstvu veze 19 pobeda, a u Evropi sluzi za sprdnju, koji ima vise snajpera u bunkeru nego gledaoca po mecu?

panter pudlica

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 2 godine

@Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!
(Malo vas je grobari!, 05. maj 2021 11:23)

sta ti napisa covece? pod hitno na proveru glave. sistem ti ispao iz ležišta.
(basketas, 5. maj 2021 11:37)
A sta je pogresio covek? Ko ti vodi fk? Ko je Ostoja, ko ga salje na utakmicu sa preporukom da ne zakasni? Kome se zahvalio zato sto mu je pomogao da oformi, po njegovim recima, najveci budzet u istoriji kluba?

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Slažem se. Tvoja mezimica ima od skoro 40 utakmica samo 2 nerešene. Eto može prvo od njih da se krene. A o pričanju istine smo se uverili milion puta. Nema potrebe više...
(panter pudlica, 05. maj 2021 11:42)

I pobednicki niz od 17 utakmica sa 3-5 golova po utakmici.....pa dodje derbi....pa onda opet nastavak pobedničkog niza....

Znaš li ko je u pitanju ?

vlado

pre 2 godine

@no name
Posle par godina ste uspeli nekako da pobedite, ni vi ne znate kako. Nikad slabiji, ocerupani Partizan, dok se vas budzet puni nemilice. Nemoj da prosipas demagogiju. Svaka cast za rezultate u Evropi, ali ovo vase u ling long ligi je bruka i sramota.

NoName

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

Glupo je što se uopšte javljaš, ali već je poznato da si operisan od sramote tako da i ne čudi.
Da kojim slučajem tvoj klub nema preko 100 osvojenih bodova, što nije zabeleženo u istoriji prvenstava, sa samo 2 nerešene, razumeo bih tvoj komentar. Ovako zaista izgledaš... Za vreme Toleta koga toliko prozivate, Partizan nije toliko bio bodovno nadmoćan, a igrao je dva puta Ligu Šampiona.
Da imaš imalo mozga, ćutao bi.
(panter pudlica, 05. maj 2021 11:53)


Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.

PizzaMajstor

pre 2 godine

Nema puno nauke a ni tajni u nasem fudbalu. Iste sudije se vrte na tim spornim utakmicama i isti ljudi po upravama klubova.
Ceo FSS do plocica u kupatilu izbaciti napolje. Krenuti sa dovodjenjem ljudi koji imaju veze sa fudbalom i koji nemaju mrlje u privatnoj ili profesionalnoj karijeri. Uvesti kodeks ponasanja i sankcije za necasne radnje.
Sudijsku komisiju predati u ruke nekom sa autoritetom, nije neophodno da bude iz te struke, strucna komisija ce se baviti greskama ali autoritet koji ce delegirati a na koga niko nece moci da vrsi uticaj.
Klubovi: Kabel, Trayal, Imt, Zarkovo, Jagodina, Proleter, Borac - proveriti strukturu rukovodstva.
Ispitati sve utakmice koje su pod lupom UEFA.
Sudije: Danilo Grujic, Bojan Nikolic, Novica Andjelovski i jos po neki zajedno sa sudijskom komisijom na suspenziju. Posebno oni koji takvim sudijama daju FIFA znak.
Tek kada se sve dobro protrese moze da se razmislja o boljitku.
Ovako ce i dalje da nam ligu zovu Ping Pong i da se sprdaju.

Never Mind

pre 2 godine

Mali osvrt na više vesti, zbirno, u poslednje vreme. Neki zvezdaši, slepi pored očiju, komentarišu kako je Partizan imao Titovo vreme u periodu bivše SFRJ, molim? Jedna partija, jedna država i jedan čovek, vlasnik te države, Tito, a Zvezda imala ubedljivo najviše titula u toj državi. Zašto Partizan sada nema najviše titula? Ko ih ima?
Partizan = Tito? Ne, hvala.

Ova vlast, na čelu sa predsednikom, ima veliku i istorijsku šansu da spase srpski fudbal. Potrebna je samo odlučnost i da se odrekne nekih prednosti i privilegija koje državno vlasništvo nad klubovima donosi. Nije mesto i ne smem ulaziti u nabrajanje tih prednosti. To je javna tajna.

Spas je u privatizaciji i svi problemi će nestati, ostaće samo sport - sportu. Znam, nekoliko desetina viših stranačkih nameštenika ostaće bez posla i to je sve.
Ma, besmisleno je ovo moje pisanije. To se neće nikada dogoditi.

Vule Gojković

pre 2 godine

Uhvatili se za 17 pobeda Partizana kad je sve rešeno! Pa upravo zato je i dozvoljen taj niz da bi sekta mogla da peva tu pesmu!

Papilon

pre 2 godine

Uhapsi prvo lopove iz zvezdane
(Haris, 5. maj 2021 10:40)

Polako sinko gde zuris prekoreda, sve ima svoj tok, prvo da vidimo kako je Tole osvojio sest titula sa ispodprosecnom ekipom, sledeci korak je da vidimo sta je Lotar Mateus napisao u svojoj knjizi i da izvucemo iz fijoka izjave Boje, Asparagisa, Radovanovica i ostalih koji su pricali o Partizanovim namestanjima i placanje sudijama, zatim te sudije na poligraf da vidimo zasto su svirali nepostojece penale i produzivali utakmice dok Partizan ne da gol. Posle toga dolaze na red bunkeri iz kojih ste placali iste te sudije, i na kraju cemo da vidimo kako Stanoje Samrok objasnjava volsebni niz od 18 pobeda sa "trulex" ekipom. Vidis ima poprilicno posla pre nego uzmu Zvezdu u razmatranje, nacekaces se.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Мој пост неће схватити само они који фудбал у животу погледали нису.
(Штилцована катаболцна, 05. maj 2021 13:56)

Ni ti sam nisi shvatio sta si napisao.
A, inace si gledao nekad fudbal ?

bunker bio dobro uštekovan sve ove godine

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?
(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)

1) partizan
2) Za Zvezdu

Reklamacija savesti

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 5. maj 2021 12:34)

Pa bežimo vam jer smo bolji od vas i to smo dokazali i u derbiju i u Evropi. Vi ste derbi izgubili, iz Evrope ste ispali još u avgustu i imate niz od 18 pobeda. Pa gde je tu logika i šta je tu normalno? Sa kojim kvalitetom i igračima vi imate 18 pobeda u nizu? Realno bi trebalo da vam bežimo 25 bodova, tolika je razlika u kvalitetu.

Istina

pre 2 godine

@no name
Posle par godina ste uspeli nekako da pobedite, ni vi ne znate kako. Nikad slabiji, ocerupani Partizan, dok se vas budzet puni nemilice. Nemoj da prosipas demagogiju. Svaka cast za rezultate u Evropi, ali ovo vase u ling long ligi je bruka i sramota.
(vlado, 5. maj 2021 13:00)

O cemu ti bulaznis? Od poslenjih 10 prvenstvenih derbija,partizan ima jednu(1)pobedu,Zvezda tri(3) i 6 su zavrsene nereseno.Ako si glup, lazov,ili imas slabu memoriju,imas opciju da odes na gugl i lako proveris.Za to vreme,racunajuci bodove u prvenstvima,Zvezda vam je pobegla minimum 100 bodova i igrala je 2 puta LS i 2 puta LE,sto znaci da je i u Evropi napravila dobre rezultate.Demantuj me,ako bilo sta od ovoga nije tacno.

Zeljko Stepanov

pre 2 godine

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 5. maj 2021 12:34)

Bežimo vam "preko 10 bodova" zbog pobede u derbiju, pre toga smo vam bežali malo manje od 10 bodova, a ako sabereš poslednje 4 godine bežimo vam preko 100 bodova heheh

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

druze, sto pricas kao i oni u siframa.
Ako "oni" misle da "mi" to necemo uraditi onda "oni" mogu...
Kakvi kumovi braca sestre menadzeri. Kazes ime i prezime i cao.
(Journalist, 5. maj 2021 13:30)

Мој пост неће схватити само они који фудбал у животу погледали нису.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Zvezda je bez ikakvih ulaganja u tim, prvo prosla grupnu fazu LE, pa onda naredne dve godine igrala LS, da bi sada opet prosla grupnu fazu LE, zaradila oko 100 miliona samo od UEFE, prodala Radonjica za 12, napunila tribine mnogo puta... Mene zanima sta ce biti sa timom koji u nasem prvenstvu veze 19 pobeda, a u Evropi sluzi za sprdnju, koji ima vise snajpera u bunkeru nego gledaoca po mecu?
(Sub013, 5. maj 2021 13:01) # Link komentara
Moraš da pitaš Dula i Daniloviča pa svi znaju da su sve pare završavale samo u jednom jedinom klubu dok su drugom otimali obruče a takozvani navijači ustvari kriminalci otkidali sa trofeja u vitrinama pločice sa osvojenim trofejima i pritom se sami nasladjivali tim vašim zlatnim vođama navijača.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Aaaaa, to je taj "mozak" ?!
Nije sporno sto vi imate 18 u nizu, pa izgubite derbi, a onda nastavite sa pobedama, nego sto.posle velicanstvenog niza niste smanjili razliku i ako ste izgubili derbi ?!

Ti bas i nisi nesto bistar ?!!!

UŠATI i uplakani

pre 2 godine

Svi bi samo da napadaju i omalovaže nečiji rad i htenje, u ovom slučaju, inicijativu Vučića za pošteni fudbal.
Kada je pokrenuo gradnju nacionalnog stadiona, bilo je gradi bolnice, na šta je odgovorio sa brojnim izgrađenim i renoviranim bolnicama.
Sada, pominju kako se meša u fudbal, a zaboravili su da je engleski parlament pre desetak dana raspravljao o fudbalu i posebno presudnu ulogu premijerke UK Margaret Tač u rešavanju huligana.
Neko je u komentarima lepo naveo o pojedinačnom doprinosu svakog pojedinca u društvu i samo bih dodao besramne i brojne primere u centru Beograda, kada razni likovi otvore prozor na svom automobilu i u toku vožnje izbace praznu flašicu od vode. Užas i sramota koja je neprestana.
Na drugoj strani imamo sve tv kuće koje non - stop krše zakon o EPP i svi to vise i ćute. Država se gradi pojedinačno u opštem dobru.

Never Mind

pre 2 godine

Nevermind,zato što ste po svim parametrima i Evropi bili posle Zvezde,Hajduka,Dinama.Stari vas je voleo kao štafetu,ali je liga bila poštena.Vi ste i sada gde trebate da budete.
(1Djoković, 7. maj 2021 07:09)

Opet zamućivanje bistre vode. Tito je bio Hajdukovac, pozorišni simpatizer, sport ga nije interesovao. Ništa ne tražim, osim da se prestane pisati o guranju FKP u staroj Jugi. To, jednostavno, nije istina.
Zar je tako teško razumeti smisao mog pisanja? Da smo bili Titov klub imali bismo najmanje 35 titula za 45 godina. Koliko ih je imala Čaušeskuova Steaua? Ne shavaš šta je komunistička diktatura, Tito je imao isto vlasti kao i Čaušesku. Prevod: nema apsolutno dokaza o guranju Partizana, ne postoje.
A guranja je bilo ali, velike četvorke po ključu. Gurani su iz sve snage ali, čak su i tada Voša, Željo i Sarajevo mogli biti prvaci, Vardar zamalo. Ko danas može biti prvak osim blizanaca?

PS Partizan je po težini bio drugi klub u SFRJ, Hajduk je bio blizu, a Dinamo s Četiri titule daleko iza.

zdojcinovic

pre 2 godine

Pa koga zanima namestanje meceva u Srbiji? Vidite vi sta se radi po Evropi?To treba pohapsiti celu i Fifu i Uefu i sve funkcionere!!!Koga jos zanima sta se desava u srpskom fudbalu, nego nemaju o cemu da pricaju! gledajte vi da narodu ucinite zivot boljim da se poveca zivotni standard! A sto drzava omogucava kladionica rad u vreme pandemije? Ako krenete protiv ogranizovanog kriminala pa u drzavi vise nece biti mesta po zatvorima!

Dosadni ste kao p.....

pre 2 godine

Ajde grobari dosta ste plakali gledajte svoje prljavo dvoriste pa nije vam Asano pobegao bez razloga ili ste vec zaboravili.Klub vam je u totalnom haosu,ispadate svake sezone u kvalifikacije.Resite svoje probleme pa komentarisite druge.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Hoce li biti dovoljno sendviča za sve ove botine iz Humske ?
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 12:49)

Pa neće, jer je bože moj vas ipak malo više. Za nas verovatno neće ostati ništa...
(panter pudlica, 05. maj 2021 13:10)

Mene je blam umesto tebe, posle ovakve replike...tuzno

Max Von Sidow

pre 2 godine

Izgleda da je reč - privatizacija - uvredljiva i da nije u skladu s politikom komentarisanja na ovom portalu. I to sam dočekao. Verovatno dira u tananu dušu političkih stranaka.
UUps, napisao sam političke stranke. Iako živimo u višestranačkom sistemu izgleda da se ni to ne sme pominjati. Zaključujem da badava pišem.

A da, razumem, mešam politiku i sport, toga nema u Srbiji.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Nije.

1Djoković

pre 2 godine

Nevermind,zato što ste po svim parametrima i Evropi bili posle Zvezde,Hajduka,Dinama.Stari vas je voleo kao štafetu,ali je liga bila poštena.Vi ste i sada gde trebate da budete.

Journalist

pre 2 godine

@Штилцована катаболцна, 5. maj 2021 10:47

druze, sto pricas kao i oni u siframa.
Ako "oni" misle da "mi" to necemo uraditi onda "oni" mogu...
Kakvi kumovi braca sestre menadzeri. Kazes ime i prezime i cao.

komi

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58)
pa pre dve nedelje u parlamentu su raspravljali o fudbalu

Bg

pre 2 godine

Partizanovci i Zvezdaši vi koji ste plaćali karte da gledate utakmice. Vi koji niste malobrojni plaćeni navijači ne svadjajte se medju sobom. Neka to rade ova zatrovana deca bez mozga. Samo zajedno možemo spasiti fudbal i sport uopšte u Srbiji. I jedan i drugi klub su oteti od nas pravih navijača. Ne svadjajmo se ko je ukrao koliko titula ili dobio penala. I vaše i naše titule ne vrede ništa! Pamet u glavu ne dozvolimo da nam teraju sa stadiona Ćurkovića, Vidića, Deju ili Golca. Budimo pametni oni zajedno jedu, piju po upravama i smeju nam se.

panter pudlica

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Naravno jer si sns bot i još navijaš za zvezdu. Pa stvarno je milina živeti u toj tvojoj Srbiji.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Hoce li biti dovoljno sendviča za sve ove botine iz Humske ?
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 12:49)

Pa neće, jer je bože moj vas ipak malo više. Za nas verovatno neće ostati ništa...
(panter pudlica, 05. maj 2021 13:10)

Mene je blam umesto tebe, posle ovakve replike...tuzno

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

A kako to misli da izvede, kad su politicari u klubovima, a i ako nisu, biznismeni i menadzeri koji vode klubove su povezani sa politicarima. Kad je jos bilo da svoj hapsi svoje. Pre nekoliko godina je rekao da drzava nije dovoljno jaka da se izbori sa huliganima, a danas hoce mafiju da resi..

Tor

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Umesao se u zeleznicu, vozovi jos uvek idu 20 na sat preko mostova, a od tih 200 na sat jos uvek samo projekat. Autoputevi? Cekas po dva sata na naplatnoj rampi cim malo veca guzva. Zdravstvo? Porodilje nam jos uvek u polupocepanim krpama bauljaju hodnicima pri porodjaja, na snimanja se ceka po sest meseci. Vakcine? Koliko su proverene, 60% ljudi se nece vakcinisati. Nemam nista protiv da malo smanjis dozivljaj, a ti?

Fergi

pre 2 godine

Ajde grobari dosta ste plakali gledajte svoje prljavo dvoriste pa nije vam Asano pobegao bez razloga ili ste vec zaboravili.Klub vam je u totalnom haosu,ispadate svake sezone u kvalifikacije.Resite svoje probleme pa komentarisite druge.
(Dosadni ste kao p....., 5. maj 2021 13:16)

Ma jok, gledam primer Obradovica koga ste oterali, legendu, da bi sada dve godine placali plate 2 trenera? Potrosili ste sve vase legende a ostali su vam samo Terza, Covke i neverovatni Lebranko.. I onaj Kanga koji ne zna ni kada je rodjen. Sve same igracine..

kele®

pre 2 godine

Je l ima nesto da ovaj covek ne zna? Neka sfera u drustvu u koju on nece da se umesa?
(Anthony Soprano, 05. maj 2021 10:29)
Pa čovek studira DIF.

Srdjan

pre 2 godine

Smešno! Čovek koji je posle ponoći sredjivao stvari u jednom klubu. Kriminalci na čelu klubova godinama čekaju nastavak sudjenja. ...
Jedina stvar koju mu verujem je da će neki klubovi izgledati kao MC ili PSZ sledeće godine. Odnosno, toliko para će država da potroši za jedan klub!

Sto te biju ovi dobri ljudi

pre 2 godine

Inace, za namestanje je osumnjicen Trajal, prema navodima Uefa. Donedavno je predsednik tog kluba bio Vladan Gasic, sin ucesnika kolegijuma. U medjuvremenu avanzovao u predsednika Rasinskog okruga i kaze da Trajal sigurno nije namestao...

mile

pre 2 godine

I to da vidimo.
Prvo ne mogu u klubovima da budu politicari, ljudi koji su bili na poternicama itd. itd.
Privatizujte klubove i izadjite iz sporta.
Propisite osnovna pravila, tipa da ne moze da se menja namena stadiona, rusi i prave zgrade, itd. itd.
Drzava treba da odredi pravila a ne da se drzavni cinovnici od kojih vecina ima dve leve noge, ne mogu da skoce, ne znaju sta je sport... se tamo nesto "trte" i glume neke funkcionere.
A tamo su samo da bi lapali...

Lepo, medjunarodni tenderi i prodaja...

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!

basketas

pre 2 godine

@Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!
(Malo vas je grobari!, 05. maj 2021 11:23)

sta ti napisa covece? pod hitno na proveru glave. sistem ti ispao iz ležišta.

Trajal Santos

pre 2 godine

Obavestite predsednika da je Uefa za namestanje osumnjicila Fk Trajal, a da je neformalni vlasnik istog jedan od ucesnika kolegijuma! Mozda predsednik ne zna...

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

Наредио Дашићу да истражи намештања у фудбалу, а његов Трајал једна од екипа која највише и најчешће учествује у намештању, што утакмица, што судија. Такође, има један спортски директор који је био на интерполовој потерници, па сад ведри и облачи у српском фудбалу. Можемо се присетити и нечијег кума, који је био председник савеза, хтео да тренира са репрезентацијом и отерао капитена који се због тога побунио из исте. Иначе, тај кум је дошао после акције: "Пет минута за спас српског фудбала", организоване од стране клуба где горе наведени лик са потернице обавља битну функцију, а доведен је на поноћној седници од стране оног који сад хоће да растера из фудбала те које је лично довео. Шизофренијо, ти ли си?

neko

pre 2 godine

U tekstu pomenuti Bata Gasic je inace siva eminencija FK Trajal, koji je olicenje mafije u fudbalu u poslednjih 6 godina.
Raspitajte se malo kako su od Rasinske okruzne lige ekspresno usli u Prvu ligu Srbije i u njoj sad funkcionisu.

goblin

pre 2 godine

Hahahahaha,a UEFA sumnjiči Trajal za nameštanje utakmica, a apsolutni gazda tog kluba je jedan od učesnika ovog samita.Treba čovek da uhapsi samog sebe, pa ovo nema ni u Simpsonovima...

UŠATI i uplakani

pre 2 godine

Svi bi samo da napadaju i omalovaže nečiji rad i htenje, u ovom slučaju, inicijativu Vučića za pošteni fudbal.
Kada je pokrenuo gradnju nacionalnog stadiona, bilo je gradi bolnice, na šta je odgovorio sa brojnim izgrađenim i renoviranim bolnicama.
Sada, pominju kako se meša u fudbal, a zaboravili su da je engleski parlament pre desetak dana raspravljao o fudbalu i posebno presudnu ulogu premijerke UK Margaret Tač u rešavanju huligana.
Neko je u komentarima lepo naveo o pojedinačnom doprinosu svakog pojedinca u društvu i samo bih dodao besramne i brojne primere u centru Beograda, kada razni likovi otvore prozor na svom automobilu i u toku vožnje izbace praznu flašicu od vode. Užas i sramota koja je neprestana.
Na drugoj strani imamo sve tv kuće koje non - stop krše zakon o EPP i svi to vise i ćute. Država se gradi pojedinačno u opštem dobru.

Sub013

pre 2 godine

Za tim koji izbacuje Salzburg, pobedjuje Liverpul, nadigrava Milan...je sasvim logicno da veze 20 pobeda u nasoj ligi, mene zanima kako to uspe tim koji ispada u sezoni kupanja od poluamatera? Ako bude sve posteno u nasem fudbalu Partizan se seli u 2. ligu.

CJC

pre 2 godine

Predsednik države uvodi VAR u fudbal, da EU i USA ne očekuju neke uslugice od nas po hitnom postupku bi Srbija bila izbačena iz svih UEFA i FIFA takmičenja zbog uplitanja politike u sport.

Papilon

pre 2 godine

Uhapsi prvo lopove iz zvezdane
(Haris, 5. maj 2021 10:40)

Polako sinko gde zuris prekoreda, sve ima svoj tok, prvo da vidimo kako je Tole osvojio sest titula sa ispodprosecnom ekipom, sledeci korak je da vidimo sta je Lotar Mateus napisao u svojoj knjizi i da izvucemo iz fijoka izjave Boje, Asparagisa, Radovanovica i ostalih koji su pricali o Partizanovim namestanjima i placanje sudijama, zatim te sudije na poligraf da vidimo zasto su svirali nepostojece penale i produzivali utakmice dok Partizan ne da gol. Posle toga dolaze na red bunkeri iz kojih ste placali iste te sudije, i na kraju cemo da vidimo kako Stanoje Samrok objasnjava volsebni niz od 18 pobeda sa "trulex" ekipom. Vidis ima poprilicno posla pre nego uzmu Zvezdu u razmatranje, nacekaces se.

Jole

pre 2 godine

Ovi koje ste vi postavili na čelo Partizana išli su na sahranu mafijašu Stankoviću, kleli se u njega kao vernom navijaču, igrači nosili majce (morali) sa njegovim likom, išli u bunker (morali) na vidjenje sa Veljom i na kraju nikom ništa. O čemu se ovde radi?

panter pudlica

pre 2 godine

Slažem se. Tvoja mezimica ima od skoro 40 utakmica samo 2 nerešene. Eto može prvo od njih da se krene. A o pričanju istine smo se uverili milion puta. Nema potrebe više...

Mile

pre 2 godine

Hahahahaha,a UEFA sumnjiči Trajal za nameštanje utakmica, a apsolutni gazda tog kluba je jedan od učesnika ovog samita.Treba čovek da uhapsi samog sebe, pa ovo nema ni u Simpsonovima...
(goblin, 5. maj 2021 11:04) # Link komentara


A tek Napredak. Ljudi kupiše grad, izletišta, centar i oko centra pa šta je za nas i da nam Napredak bude koji poželimo. Živela Srbija!

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Slažem se. Tvoja mezimica ima od skoro 40 utakmica samo 2 nerešene. Eto može prvo od njih da se krene. A o pričanju istine smo se uverili milion puta. Nema potrebe više...
(panter pudlica, 05. maj 2021 11:42)

I pobednicki niz od 17 utakmica sa 3-5 golova po utakmici.....pa dodje derbi....pa onda opet nastavak pobedničkog niza....

Znaš li ko je u pitanju ?

Sub013

pre 2 godine

Sad ispade dzabe navijaci Partizana obezbedjivali SNS proteste, dzabe funkcioneri Partizana ulazili u zadnjicu predsedniku, dzabe botovi Partizana jeli sendvice, ako ih pusti Vucke niz vodu odose u 3. ligu, jer toliko, namestanja, mutljavina, otmica, kriminala... ne moze da prodje nekaznjeno, pitanje je do kada Vucke moze da pokriva svoje SNS sabirce koji vode Partizan. Dakle treba krenuti od glave, prvo Partizan pa onda krenuti na ove sitnije, Metalac, Javor itd. Oni koji pobedjuju Liverpul u LS nisu predmet ove rasprave jer je Evropa pokazala da su svetlosnim godinama iznad ostalih ekipa u nasem prvenstvu, te im nikakve zakulisne radnje nisu potrebne kako bi dominantno zavrsili ispred ostalih, za razliku od ovih koji sluze za sprdnju u Evropi i ispadnu brze bolje da bi isli na kupanje.

111

pre 2 godine

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?
(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

Umesao se u zeleznicu, vozovi jos uvek idu 20 na sat preko mostova, a od tih 200 na sat jos uvek samo projekat. Autoputevi? Cekas po dva sata na naplatnoj rampi cim malo veca guzva. Zdravstvo? Porodilje nam jos uvek u polupocepanim krpama bauljaju hodnicima pri porodjaja, na snimanja se ceka po sest meseci. Vakcine? Koliko su proverene, 60% ljudi se nece vakcinisati. Nemam nista protiv da malo smanjis dozivljaj, a ti?
(Tor, 5. maj 2021 11:06)


A leteci automobili i pilece nogice?

Srbija - sređena kao apoteka

pre 2 godine

Znači Crvena petokraka kreće iz 5. lige, a jugoslovenski Partizan iz 3. lige, auuuuuuu, svaka čast, došlo vreme da se kriminal ne isplati u Srbistanu, a mislio sam da neću to nikada doživeti.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?

(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)


Zvezda 13/3 , Partizan 12/1 ( za/protiv) ove sezone 2020/21

Vučić za Zvezdu, samo sto ne dolazi na utakmice i ne divlja u loži sa zavrnutim rukavima i šalom u ruci kao Tadić

Istina

pre 2 godine

@no name
Posle par godina ste uspeli nekako da pobedite, ni vi ne znate kako. Nikad slabiji, ocerupani Partizan, dok se vas budzet puni nemilice. Nemoj da prosipas demagogiju. Svaka cast za rezultate u Evropi, ali ovo vase u ling long ligi je bruka i sramota.
(vlado, 5. maj 2021 13:00)

O cemu ti bulaznis? Od poslenjih 10 prvenstvenih derbija,partizan ima jednu(1)pobedu,Zvezda tri(3) i 6 su zavrsene nereseno.Ako si glup, lazov,ili imas slabu memoriju,imas opciju da odes na gugl i lako proveris.Za to vreme,racunajuci bodove u prvenstvima,Zvezda vam je pobegla minimum 100 bodova i igrala je 2 puta LS i 2 puta LE,sto znaci da je i u Evropi napravila dobre rezultate.Demantuj me,ako bilo sta od ovoga nije tacno.

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

O cemu ti bulaznis? Od poslenjih 10 prvenstvenih derbija,partizan ima jednu(1)pobedu,Zvezda tri(3) i 6 su zavrsene nereseno.Ako si glup, lazov,ili imas slabu memoriju,imas opciju da odes na gugl i lako proveris.Za to vreme,racunajuci bodove u prvenstvima,Zvezda vam je pobegla minimum 100 bodova i igrala je 2 puta LS i 2 puta LE,sto znaci da je i u Evropi napravila dobre rezultate.Demantuj me,ako bilo sta od ovoga nije tacno.
(Istina, 5. maj 2021 13:43)

ОК, хајде онда погледај однос победа и пораза у сезонама, кад нам је, по вама, Толе намештао титуле. Погледај и учинак у Европи тих година. Мислим да је Партизан везао, тих сезона, шест узастопних победа у вечитим дербијима, Звезда не може да веже две у време њене доминације.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Мој пост неће схватити само они који фудбал у животу погледали нису.
(Штилцована катаболцна, 05. maj 2021 13:56)

Ni ti sam nisi shvatio sta si napisao.
A, inace si gledao nekad fudbal ?

Jole

pre 2 godine

Ako Vazura i Vučelić samo odu kod istražnog sudije cela moja porodica će glasati za tebe na narednim izborima. Pa u mojoj kući da nađu kalašnjikov i 1000 metaka robijao bi najmanje 3 godine, a mafija imala bazu u stadionu i nikom ništa.

dragaN

pre 2 godine

Je l ima nesto da ovaj covek ne zna? Neka sfera u drustvu u koju on nece da se umesa?
(Anthony Soprano, 5. maj 2021 10:29)

Umesao se u zeleznicu, od sledece godine idemo 200 na sat. Umesao se u auto puteve, iz Cacka idemo u BG na pivo, a za dve tri godine gde god da krenes po Srbiji ici ce mo auto putevima. Umesao se u zdravstvo, izgradismo dve bolnice za 4 meseca, i gradimo ih jos desetine, a medju prvima smo obezbedili vakcini. Ja nemam nista protiv da se umesa i u fudbal, a ti?

Zvezdaš

pre 2 godine

Kao prvo Predsednik nije navijač Zvezde on mrzi Zvezdu. To je dokazao tako što je noću doveo Terzića u klub i postavio za gazdu. Onda je napravio pakt sa Delijama i osnovao Ultra kop. Onda je rasterao nas Zvezdaše sa stadiona sa nekim tenkovima ispred Severa sa vožnjom busa sa igračima i upravom do carine sa Kosovo i nazad. Napravio je predstavu od Prvaka sveta u fudbalu je napravio statistu koji glumi žrtvu koju ne puštaju na Kosovo. Hvalio se kako je on stavio Vukanovića u tim i rekao mu da mora da postigne gol za LŠ. Partizanu je doveo bandu na tribine i u upravu poslušnike. U FSS je Kokezu KO doveo? I sada će on sve te da hapsi? Nisam ja veverica.

bunker bio dobro uštekovan sve ove godine

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?
(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)

1) partizan
2) Za Zvezdu

Dosadni ste kao p.....

pre 2 godine

Ajde grobari dosta ste plakali gledajte svoje prljavo dvoriste pa nije vam Asano pobegao bez razloga ili ste vec zaboravili.Klub vam je u totalnom haosu,ispadate svake sezone u kvalifikacije.Resite svoje probleme pa komentarisite druge.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 2 godine

A šta bi sa Đilasom? Zar nije on najveći od najvećih?...Tako pričate poslednjih 9 (devet) godina, svakodnevno...Evo, sve vam verujem!

dragaN

pre 2 godine

(dragaN, 05. maj 2021 10:45)

(Tor, 05. maj 2021 11:06)


Kad udari bot na bota, sve pršti od sendviča
(uplakani bunkeraš, 5. maj 2021 11:17)

Udara covek na mene, oce da mi uzme suvi vrat iz mog sendvica, njemu daju sendvic s virslom.

igor

pre 2 godine

Jedna klub ce sigurno izgledati kao PSG to je sigurno. Samo trezor da se otvori.
(Kozarska peta, 05. maj 2021 10:32)

Neka bude czv kao psg, ako se ne namešta pojaviće se jedan Lil

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Jel to mislis na onaj penal na 20 metara od gola?
(defekt, 05. maj 2021 10:25)

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...

Velja od Nevolje

pre 2 godine

Zvezdini funkcioneri su gotovi! Kraj namestanja u Srpskom fudbalu. Zvezda je gotova!!!
(NR, 05. maj 2021 10:49)

Ahahahahahahahahahahaha !

NoName

pre 2 godine

Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Samo što mi imamo niz od 21 pobede, i u tom nizu je nešto što se zove Partizan. Koji deo ti nije jasan?

panter pudlica

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

druze, sto pricas kao i oni u siframa.
Ako "oni" misle da "mi" to necemo uraditi onda "oni" mogu...
Kakvi kumovi braca sestre menadzeri. Kazes ime i prezime i cao.
(Journalist, 5. maj 2021 13:30)

Мој пост неће схватити само они који фудбал у животу погледали нису.

Gde si tada bio bunkeraš ?

pre 2 godine

1) Koji klub je evropski rekorder u dosuđenim penalima?

2) Za koji klub Vučić navija?
(Šta se čekalo 9 godina?, 05. maj 2021 12:06)

1) Za koga je navijao Tadic ?

2) Kako ste uzeli 6 uzastopnih titula ?

Svarožić

pre 2 godine

Korupcije i nepotizma, a bogami i kriminala, ima u cijelom fudbalu, od vrha FSS-a do seoskih klubova gdje se kroz donacije iz budžeta za fudbalske klubove kupuju glasovi. Da ne pričam o organizovanim kriminalnim grupama koji sebe zovu navijačima, o menadžerima koji su u sprezi sa fudbalskim klubovima i stranci na vlasti...

Dakle, ovo je sistemski problem, a vlast je duboko u tome i ne znam kako bi oni riješili problem. Kao da piromanu date da gasi požare.

Zoran

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.

Zozo

pre 2 godine

"Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58) ".

Pa, pričala je davno Margaret Tačer posle Hejsela, doduše o navijačima ali posle toga nema više razloga da iko priča.

JNA

pre 2 godine

@Mesanje politicara u sport je izuzetno kaznjivo od strane FIFE i UEFE.
(Malina, 05. maj 2021 13:31)

Šta je bio Sud udruženog rada?
(Ajgor, 5. maj 2021 13:54)

Mislis na zagrebacki sud u ABA ili na kafansku komisiju u restoranu za fudbal??

I onda vam ubace kosku u vidu tri pistolja tek toliko da ne vidite o cemu se stvarno radi

pre 2 godine

Ako Vazura i Vučelić samo odu kod istražnog sudije cela moja porodica će glasati za tebe na narednim izborima. Pa u mojoj kući da nađu kalašnjikov i 1000 metaka robijao bi najmanje 3 godine, a mafija imala bazu u stadionu i nikom ništa
Jeste, Vucelic i Vazura su najveci problem, ljudi preko kojih je Vucic unistio Partizan, a nikakv problem nije lice sa poternice koje se jos busa u grudi kako mu niko nista ne moze jer ga stiti dobri duh iznad "rupe", nikakav problem nije Kokeza, nikakav problem nisu sve lopine iz saveza. Pa ti ljudi koje ti ne pominjes su "oladili" ovu drzavu uz Amin ovog koji najavljuje stalno kako ce sa nekim da se obracuna za par milijardi evra. I onda je problem deset pusaka kriminalaca koje isti taj postavio tu gde jesu za koje ovi 'klimoglavci" iz Partizana ne smeju da se oglase u medijima da sami sebe pravdaju, a ne da ih kontrolisu sta cuvaju na stadionu. Znaci prijatelju, i ti kao i ovaj sto ga tupi svakodnevno po televizijama ste potpuno promasili poentu kriminala u Srbiji. To sto je neki Nevolja imao u steku pistolje i puske nikako ne utice na kvalitet tvog zivota u buducnosti, ali to sto rade abolirani doktor i kvazi biznismeni u srpskom fudbalu cemo mi da otplacujemo sledecih 50 godina.Vidis kako od jednom 600 Djilasovih miliona i nisu tako velika cifra kad procuri vest da je Koki za par godina uspeo da nadmasi tu cifru.A to je ono sto je isplivalo i samo sa carina.Sta mislis kolika je stvarna cifra samo tog jednog coveka i koliko ima jos takvih

PizzaMajstor

pre 2 godine

Nema puno nauke a ni tajni u nasem fudbalu. Iste sudije se vrte na tim spornim utakmicama i isti ljudi po upravama klubova.
Ceo FSS do plocica u kupatilu izbaciti napolje. Krenuti sa dovodjenjem ljudi koji imaju veze sa fudbalom i koji nemaju mrlje u privatnoj ili profesionalnoj karijeri. Uvesti kodeks ponasanja i sankcije za necasne radnje.
Sudijsku komisiju predati u ruke nekom sa autoritetom, nije neophodno da bude iz te struke, strucna komisija ce se baviti greskama ali autoritet koji ce delegirati a na koga niko nece moci da vrsi uticaj.
Klubovi: Kabel, Trayal, Imt, Zarkovo, Jagodina, Proleter, Borac - proveriti strukturu rukovodstva.
Ispitati sve utakmice koje su pod lupom UEFA.
Sudije: Danilo Grujic, Bojan Nikolic, Novica Andjelovski i jos po neki zajedno sa sudijskom komisijom na suspenziju. Posebno oni koji takvim sudijama daju FIFA znak.
Tek kada se sve dobro protrese moze da se razmislja o boljitku.
Ovako ce i dalje da nam ligu zovu Ping Pong i da se sprdaju.

panter pudlica

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

Glupo je što se uopšte javljaš, ali već je poznato da si operisan od sramote tako da i ne čudi.
Da kojim slučajem tvoj klub nema preko 100 osvojenih bodova, što nije zabeleženo u istoriji prvenstava, sa samo 2 nerešene, razumeo bih tvoj komentar. Ovako zaista izgledaš... Za vreme Toleta koga toliko prozivate, Partizan nije toliko bio bodovno nadmoćan, a igrao je dva puta Ligu Šampiona.
Da imaš imalo mozga, ćutao bi.

Edmond Dantes

pre 2 godine

Kad ste dekretom sami sebi prisvojili titulu iz 46 te nista me vise ne moze iznenaditi.Najbolje bi bilo da se drzava ne mesa u fudbal.

Futre

pre 2 godine

Partizanovci i Zvezdaši vi koji ste plaćali karte da gledate utakmice. Vi koji niste malobrojni plaćeni navijači ne svadjajte se medju sobom. Neka to rade ova zatrovana deca bez mozga. Samo zajedno možemo spasiti fudbal i sport uopšte u Srbiji. I jedan i drugi klub su oteti od nas pravih navijača. Ne svadjajmo se ko je ukrao koliko titula ili dobio penala. I vaše i naše titule ne vrede ništa! Pamet u glavu ne dozvolimo da nam teraju sa stadiona Ćurkovića, Vidića, Deju ili Golca. Budimo pametni oni zajedno jedu, piju po upravama i smeju nam se.
(Bg, 5.

A ko je zatrovao tu decu? Jesu li se rodila zatrovana ili ih mi trujemo već trideset godina kako smo nebeski narod kome je sve dozvoljeno, kako je kupiti diplomu normalno, kako treba ući u partije na vlasti i pljačkati budžet, kako je u redu pljuvati i mrzeti komšiluk i ceo svet, a kada ti neko kaže kako izgledaš, kako se ponašaš i koliko si glup, onda kuknjava na nepravdu, samosažaljenje i teranje inata...Ko je tu decu naučio da je normalno udarati i ubijati navijača drugog kluba i da je normalno da se za to dobije šest meseci kućnog pritvora i nanogica? Ko je oterao fakultetski obrazovanu decu iz ove zemlje, pa umesto da ovde grade mostove, leče svoje roditelje, unapredjuju svoju zemlju...oni će sve to da rade u Americi, Nemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Kanadi...ko je to uradio? Vlasti? Teško, druže, to smo mi, kao narod koji je lenj i glup, svesno uradili, da ne bi preuzeli odgovornost. Bagra smo mi velika.

Journalist

pre 2 godine

@Штилцована катаболцна, 5. maj 2021 10:47

druze, sto pricas kao i oni u siframa.
Ako "oni" misle da "mi" to necemo uraditi onda "oni" mogu...
Kakvi kumovi braca sestre menadzeri. Kazes ime i prezime i cao.

111

pre 2 godine

Kako sad ovo? Pa zar nije izjavio da drzava NEMA snage da se izbori sa fudbalskom mafijom? Ja razumem da on vise ni sam ne zna sta je rekao i kada je rekao ali ja se odlicno secam ove izjave. Da drzava NEMA snage da se bori sa fudbalskom mafijom?

Hamo

pre 2 godine

Vreme je bilo.. Iz dnevne štampe se može zaključiti da su se strašne stvari dešavale na jednom sportskom objektu.
Novine pišu da su ljudi mučeni, ubijani, prodavana droga, oružje spremano k'o za rat..Ucenjivanje i pljačkanje zarad novca kojim su plaćana "pojačanja" i nameštane utakmice, zaposleni u klubu primali plate od novca stvorenog kriminalom, ej!
I sve to na jednom stadionu!?
Vrati ih odakle su došli . ebo ih voz koji ih don'o.
Ako je nešto od gore navedenog netačno - zašto se klub ne oglašava?
Zašto ne demantuju to što piše svakodnevno u štampi?
Ili se ućutali i čekaju dok ne dođe red na njih?
Gde su legende kluba da se oglase?
Zašto ćutite?
Gde su sadašnji igrači da se oglase?
Zašto ćutite?
Sram vas bilo!
(Najzad, 5. maj 2021 11:06)

Jesi skoro posećivao psihijatra,ili si glup???
Sve je to PARTIZAN organizovao,Partizan im omogućio legitimacije,Partizan im omogućio da rade to što rade,ili je neko drgui ko jedini to može da odluči i pusti???
Žali Bože ko sve diše vazduh!

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Aaaaa, to je taj "mozak" ?!
Nije sporno sto vi imate 18 u nizu, pa izgubite derbi, a onda nastavite sa pobedama, nego sto.posle velicanstvenog niza niste smanjili razliku i ako ste izgubili derbi ?!

Ti bas i nisi nesto bistar ?!!!

нс бој

pre 2 godine

Мораће да похапси вође навијача Звезде тако да нема ништа од ове борбе,можда им конкуренцију похапси.Риба смрди од главе тако да треба кренути од релакс утакмица Звезде,како они шетају по терену и побеђују,зашто им се пола лиге склања,ако им се не склања онда је судије погурају,довођење играча,милионски уговори а клуб 50 милиона дуг,додуше који не мора да врати.Ултра коп који гради путеве,хулигани запослени у ЕПС,хулиган у сред пандемије и забране гледалаца улази на терен са бакљом,то је криминал остало шминка.

NoName

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

Glupo je što se uopšte javljaš, ali već je poznato da si operisan od sramote tako da i ne čudi.
Da kojim slučajem tvoj klub nema preko 100 osvojenih bodova, što nije zabeleženo u istoriji prvenstava, sa samo 2 nerešene, razumeo bih tvoj komentar. Ovako zaista izgledaš... Za vreme Toleta koga toliko prozivate, Partizan nije toliko bio bodovno nadmoćan, a igrao je dva puta Ligu Šampiona.
Da imaš imalo mozga, ćutao bi.
(panter pudlica, 05. maj 2021 11:53)


Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.

panter pudlica

pre 2 godine

Hoce li biti dovoljno sendviča za sve ove botine iz Humske ?
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 12:49)

Pa neće, jer je bože moj vas ipak malo više. Za nas verovatno neće ostati ništa...

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ja bih iskoristio priliku da uputim sve pohvale moderatoru, glasao bih da čovek ostane na tom mestu do penzije.
Odavno nisam pročitao ovoliko škakljivih a necenzurisanih komentara. Svaka čast majstore, imaš gajbu piva kod mene. Ma imaš pivo kad kod dođeš u Vršac!

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 2 godine

@Ti ne možeš jednog Vuletića da nateraš da ode na poligraf ,a pričaš nešto! Štitiš mafijaše iz JSD-a jer su članovi tvoje stranke. I u fudbalu i u košarci!
(Malo vas je grobari!, 05. maj 2021 11:23)

sta ti napisa covece? pod hitno na proveru glave. sistem ti ispao iz ležišta.
(basketas, 5. maj 2021 11:37)
A sta je pogresio covek? Ko ti vodi fk? Ko je Ostoja, ko ga salje na utakmicu sa preporukom da ne zakasni? Kome se zahvalio zato sto mu je pomogao da oformi, po njegovim recima, najveci budzet u istoriji kluba?

Karakondžula

pre 2 godine

... najveći heroj svih naših građana... svetli put u budućnost... odosmo mi preko, a vi nam bar po nekad pokosite travu na grobljima naših predaka...

Bg

pre 2 godine

Šta je sa Djilasovim računima u 30 banaka za koje postoje čvrsti dokazi? Šta je sa fabrikom autobusa Ikarbus? Šta je sa leteći automobilima koje ćemo da plaćamo svinjskim papcima.
Šta je sa dokazima da je Stefanović prisliškivao Predsednika.
Šta je sa dokazima da je Hrkalović član klana Velje nevolje i da su zajedno mleli ljude.
Šta je sa sudjenjem Terziću
Šta je sa 640 miliona evra koje je Kokeza uzeo od carine....
Sve ovo nisam ja pitao nego je Predsednik pitao javno na Tv.

Damir 1965

pre 2 godine

Zar je Vama, pravim ljubiteljima fudbala, normalno da se predsednik države pojavljuje na sportskim vestima? 90% priča o nameštanju su izmišljene, a bolje i da se namešta nego da se predsednik u to meša.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Urnebesno! FK Trayal je na primer pod lupom UEFA a predsednik kluba je Vladan Gašić koji je sasvim slučajno sin onog gospodina koji baš voli da mu novinarke kleče...

op op

pre 2 godine

Pa da, sacekamo da se zavrsi prvenstvo da mala CRVENA petokraka uzme jos jednu namestenu titulu, pa cemo onda da vidimo kako cemo, i sta cemo sa najneregularnijom ligom u evropi. Iskusno.

Sub013

pre 2 godine

Pa sta ce onda biti sa zvezdom?
(kile, 5. maj 2021 12:42)

Zvezda je bez ikakvih ulaganja u tim, prvo prosla grupnu fazu LE, pa onda naredne dve godine igrala LS, da bi sada opet prosla grupnu fazu LE, zaradila oko 100 miliona samo od UEFE, prodala Radonjica za 12, napunila tribine mnogo puta... Mene zanima sta ce biti sa timom koji u nasem prvenstvu veze 19 pobeda, a u Evropi sluzi za sprdnju, koji ima vise snajpera u bunkeru nego gledaoca po mecu?

Vule Gojković

pre 2 godine

Uhvatili se za 17 pobeda Partizana kad je sve rešeno! Pa upravo zato je i dozvoljen taj niz da bi sekta mogla da peva tu pesmu!

Zeljko Stepanov

pre 2 godine

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 5. maj 2021 12:34)

Bežimo vam "preko 10 bodova" zbog pobede u derbiju, pre toga smo vam bežali malo manje od 10 bodova, a ako sabereš poslednje 4 godine bežimo vam preko 100 bodova heheh

Reklamacija savesti

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 5. maj 2021 12:34)

Pa bežimo vam jer smo bolji od vas i to smo dokazali i u derbiju i u Evropi. Vi ste derbi izgubili, iz Evrope ste ispali još u avgustu i imate niz od 18 pobeda. Pa gde je tu logika i šta je tu normalno? Sa kojim kvalitetom i igračima vi imate 18 pobeda u nizu? Realno bi trebalo da vam bežimo 25 bodova, tolika je razlika u kvalitetu.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Ako je toliko klubova učestvovalo u nameštanju, nebitno kojih klubova, onda prvenstvo nikako ne može biti regularno.
(Djoka iz NY, 05. maj 2021 15:05)

Регуларно првенство није постојало од стварања СФРЈ, питање је било само ко може да изврши већи утицај и намести више утакмица. Парадокс је у томе да то сви знају и нико да реагује, чак је и суд удруженог рада донео одлуку у складу са тезом "ако су први наместили титула је њихова", жалосно и истинито!

Neko to od gore vide sve

pre 2 godine

Moze li neko da ga obavesti da je licno on postavio nepismenog Kokezu na poziciju? Unistio je sve u Srbiji, racunajuci i fudbal.

vlado

pre 2 godine

@no name
Posle par godina ste uspeli nekako da pobedite, ni vi ne znate kako. Nikad slabiji, ocerupani Partizan, dok se vas budzet puni nemilice. Nemoj da prosipas demagogiju. Svaka cast za rezultate u Evropi, ali ovo vase u ling long ligi je bruka i sramota.

ihahah

pre 2 godine

Mislim da nije, da je pre mislio na penale u 90+ ili cak mozda i na pobednicke nizove od 17 utakmica koji se prekidaju u derbiju, pa opet nastavljaju...
(uplakani bunkeraš, 05. maj 2021 10:45)

A onda pogledas niz tvog kluba od 40 pobeda i dva neresena.I shvatis da ste ponovo prvaci sveta ali ovog puta u nametanju.
Ali bukvalno je tako,nema kluba u svetu sa manje poraza u prvenstvima u zadnjih 3,4 godine.I klub Pabla Eskobara je imao losiji skor od vaseg.

uplakana bela tehnika

pre 2 godine

@Zvezda, Napredak, Rad, Javor, Vojvodina, Spartak, Vozdovac, Cukaricki, Mladost Lucani ..., eto ko najvise namesta
(SNS klubovi, 05. maj 2021 13:49)

Namestila Zvezda tebi traumu za zivota
(uplakani bunkeraš, 5. maj 2021 14:14)

Namestio tebi Partizan traume od rodjenja koliko vidim.

Dambldor

pre 2 godine

Gluposti nista od toga nema kao ni borbe protiv kriminala,uhapsili su njih nekoliko i to je to stalo se cim se doslo do politike.Samo mazu oci ljudima.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Redakcijo b92 obratite paznju da postoje redovni čitaoci koje interesuje samo sport i koji zbog ovakvih likova ulaze direktno u b92.net/sport! Poštedite nas molim vas Vučića, Vulina, Gašića, Dačića i ostalih velikana srpskog cirkusa!

zdojcinovic

pre 2 godine

Pa koga zanima namestanje meceva u Srbiji? Vidite vi sta se radi po Evropi?To treba pohapsiti celu i Fifu i Uefu i sve funkcionere!!!Koga jos zanima sta se desava u srpskom fudbalu, nego nemaju o cemu da pricaju! gledajte vi da narodu ucinite zivot boljim da se poveca zivotni standard! A sto drzava omogucava kladionica rad u vreme pandemije? Ako krenete protiv ogranizovanog kriminala pa u drzavi vise nece biti mesta po zatvorima!

Futre

pre 2 godine

Zivim par decenija u U.K i ne secam se da je ikada premijer drzave pricao o fudbalu, VAR tehnologiji, sudijama i slicno. Ovo, u Srbiji, prelazi u ludilo.
(Zoran, 5. maj 2021 10:58)

Pa, dobro jutro! Ako si "samo" dve decenije van Srbije, onda pamtiš još deceniju pre toga, što znači da bi trebalo da ti je ludilo u Srbiji normalnije od mleka u espresu.
Mi se stalno čudimo i krstimo nad onim što smo zdušno sopstvenom glupošću gradili tri decenije. Ako želimo normalnu zemlju (sumnjam da 70% ljudi ovde želi to), onda moramo da menjamo prvo sebe. Vaspitanje, poštovanje zakona, uljudnost, borba protiv nasilja u svim segmentima društva...pre svega, aktivna borba! Ali, prvo da naučimo da se djubre baca u kantu, ne u reku. Za početak, to bi bio mali korak za čovečanstvo a veliki za Srbe.

davor b.

pre 2 godine

Dok se ne pohapsi banda sa vrha države, neće se ni u fudbalu ništa značajno menjati... Samo što bi bilo paradoksalno hapsiti samog sebe, zar ne?

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Ma pusti ti Toleta, pričamo o današnjim nizovima. Imate 18 pobeda u nizu, pa ste izgubili derbi, ali posle toga opet nastavili da pobeđujete. Znači vi pošteno pobeđujete sve, a klub koji je vas pobedio namešta. Mani me demagogije vaše, leba ti.
(NoName, 05. maj 2021 12:13)

Aha, sad pusti Toleta, a do juče si trubio na sva usta Tole, Tole...
Demagogija je ovo što ti radiš. Mi imamo niz od 18 pobeda, a vi nam i dalje bežite preko 10 bodova. O čemu pričaš druže??? Da li si normalan?
(panter pudlica, 05. maj 2021 12:34)

Nije.

Zauvek mala i nebitna komsinica

pre 2 godine

@Bunkeraši plaču li plaču...Tek sledi ono najsladje...Samo polako...
(Zauvek komšija mali, 5. maj 2021 15:42)

Bela tehnika kune li kune. Samo polako...

Gde ste tada bili bunkeraši ?

pre 2 godine

Kad je Mirko Marjanovic, ta matora drtina govorila da ce Partizan biti 10 godina uzastopni prvak drzave a Zvezdu ce ugasiti, bilo vam lepo, jos ste i barjak nosili na jugu one svinje sto vam je dala 6 titula, tada ste likovali, vise se nemoze, zasto sada kao p.... kukate ?

stopi

pre 2 godine

Čovjek se zapita šta su do sada čekali. Kriminalci i fudbalska mafija je cijelo vrijeme nesmetano djelovala.
(Mariborcan1970, 05. maj 2021 12:25)

Evo sad ću ti objasniti zašto su čekali:
Ja recimo mogu da učestvujem u nameštanju utakmica. U slamarici imam 100 000 evra. Taj novac uložim na jednu utakmicu koja je nameštena i dobijem 125 000 evra na kladionici. 25 000 evra za dan. Onda čekam tri dana, pa dobijem još 35 000 evra, pa za četiri dana još 50 000 evra i tako dalje u nizu.

Ako se uloži milion evra - pa izračunaj sam o čemu se radi.

uplakani bunkeraš

pre 2 godine

Zvezda, Napredak, Rad, Javor, Vojvodina, Spartak, Vozdovac, Cukaricki, Mladost Lucani ..., eto ko najvise namesta
(SNS klubovi, 05. maj 2021 13:49)

Namestila Zvezda tebi traumu za zivota

Najzad

pre 2 godine

Vreme je bilo.. Iz dnevne štampe se može zaključiti da su se strašne stvari dešavale na jednom sportskom objektu.
Novine pišu da su ljudi mučeni, ubijani, prodavana droga, oružje spremano k'o za rat..Ucenjivanje i pljačkanje zarad novca kojim su plaćana "pojačanja" i nameštane utakmice, zaposleni u klubu primali plate od novca stvorenog kriminalom, ej!
I sve to na jednom stadionu!?
Vrati ih odakle su došli . ebo ih voz koji ih don'o.
Ako je nešto od gore navedenog netačno - zašto se klub ne oglašava?
Zašto ne demantuju to što piše svakodnevno u štampi?
Ili se ućutali i čekaju dok ne dođe red na njih?
Gde su legende kluba da se oglase?
Zašto ćutite?
Gde su sadašnji igrači da se oglase?
Zašto ćutite?
Sram vas bilo!

Najrealnije

pre 2 godine

Pa sta ce onda biti sa zvezdom?
(kile, 5. maj 2021 12:42)

Osvojice 5. u nizu ali pravo pitanje je sta ce biti sa kriminogenim klubom partizan i njegovim rukovodstvom,koje je vec moralo biti kompletno u zatvoru,pored svog vodje Nevolje jer su mu iznajmili stadion i prostorije za trgovinu oruzjem i drogom,kao i kupovinom bodova,pomocu pretnje Nevolje i ekipe igracima protivnickih klubova.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Zvezda je bez ikakvih ulaganja u tim, prvo prosla grupnu fazu LE, pa onda naredne dve godine igrala LS, da bi sada opet prosla grupnu fazu LE, zaradila oko 100 miliona samo od UEFE, prodala Radonjica za 12, napunila tribine mnogo puta... Mene zanima sta ce biti sa timom koji u nasem prvenstvu veze 19 pobeda, a u Evropi sluzi za sprdnju, koji ima vise snajpera u bunkeru nego gledaoca po mecu?
(Sub013, 5. maj 2021 13:01) # Link komentara
Moraš da pitaš Dula i Daniloviča pa svi znaju da su sve pare završavale samo u jednom jedinom klubu dok su drugom otimali obruče a takozvani navijači ustvari kriminalci otkidali sa trofeja u vitrinama pločice sa osvojenim trofejima i pritom se sami nasladjivali tim vašim zlatnim vođama navijača.

1Djoković

pre 2 godine

Nevermind,zato što ste po svim parametrima i Evropi bili posle Zvezde,Hajduka,Dinama.Stari vas je voleo kao štafetu,ali je liga bila poštena.Vi ste i sada gde trebate da budete.

ranko

pre 2 godine

E moj Vucko...Nemoj da pricas, hapsi odmah ... Donesite zakon da u prvoj ligi plata nemoze da bude manja od 5000eu mesecno i ukoliko se ne isplati plata direktno ide diskvalifikacija u sledeci rang ... Oko reprezentacije...pa to je cirkus Medrano, spisak u omladinskim reprezentacijama pocinje sa 7 igraca koji moraju, plus nekoliko koji trebaju ... Duplo golo!

Taurunum

pre 2 godine

@Zoran
Ne pamtiš, a? A Margaret Tačer?!
Ovde bi nastalo vandredno stanje da su navijači upali na stadion zvezde ili partizana, a vidim da su lagano upali na stadion MU. Svuda ima namšetanja, huligana ne samo u Srbiji. Treba im stati na put naravno i kriminalu i huliganima, ali nije strano ni nameštanja u italijanskoj, španskoj i engleskoj ligi. O rasizmu da ne govorim na fudbalskim utakmicama u Engleskoj i Italiji.

Čivava sa mozgom

pre 2 godine

Koliko se ljudi primilo! Zar ne shvatate da on već godinama stara neispunjena obećanja zatrpava novim?
Gde je autobuska stanica na NBGD? Počeli radovi 2016 godine kao. To je da bi uzeli zemlju za bgd na vodi. To se napravi za godinu dana ajde Srbija je neka bude dve godine a tamo je i dalje sve ravno. A već je postojao parking samo su trebali montažni prateći objekti i za 6 meseci u funkciji. Gde je dana Ikarbus simbol oporavka srpske industrije? Prodat kao kinezima koji se nikad nisu pojavili i posle 3 meseca ugašen. Bio je maska za privatizaciju rudnika Bor pa su obećavali da će praviti e autobuse za evropu i svet. Gde je nacionalni stadion, jarbol, fontane? Gde je plata od 900 eura? A da to je za 2025 ali ako bude hiper inflacija u evropi. A ako ne bude okriviće koronu mada je to obećao u najvećem jeku korona virusa. Ko stoji iza Belivukove grupe? Gde su saznanja od kojih ce se zatresti Evropa? Ko zna koliko toga ima lokalno što mi u najvećim gradovima nismo ni registrovali da je obećavao? Dakle pakuj kofere ako si pošten nemaš šta da tražiš ovde. Ja sa 50 godina krećem put Nemačke. Nema ovde nade ko god dođe na vlast samo sebi kombinacije pravi!

basketas

pre 2 godine

uhapsices terzu?
privatizuj sport. nateraj sve da postuju zakone. resi nas te bede, pa posle ce vlasnici klubova sami da regulisu sve.

Never Mind

pre 2 godine

Mali osvrt na više vesti, zbirno, u poslednje vreme. Neki zvezdaši, slepi pored očiju, komentarišu kako je Partizan imao Titovo vreme u periodu bivše SFRJ, molim? Jedna partija, jedna država i jedan čovek, vlasnik te države, Tito, a Zvezda imala ubedljivo najviše titula u toj državi. Zašto Partizan sada nema najviše titula? Ko ih ima?
Partizan = Tito? Ne, hvala.

Ova vlast, na čelu sa predsednikom, ima veliku i istorijsku šansu da spase srpski fudbal. Potrebna je samo odlučnost i da se odrekne nekih prednosti i privilegija koje državno vlasništvo nad klubovima donosi. Nije mesto i ne smem ulaziti u nabrajanje tih prednosti. To je javna tajna.

Spas je u privatizaciji i svi problemi će nestati, ostaće samo sport - sportu. Znam, nekoliko desetina viših stranačkih nameštenika ostaće bez posla i to je sve.
Ma, besmisleno je ovo moje pisanije. To se neće nikada dogoditi.

zabac

pre 2 godine

Pa ja ne znam šta je do sad čekao, od nekih funkcionera sa Interpolove poternice su još predmeti otvoreni samo zaključani u nekoj ladici.

Max Von Sidow

pre 2 godine

Izgleda da je reč - privatizacija - uvredljiva i da nije u skladu s politikom komentarisanja na ovom portalu. I to sam dočekao. Verovatno dira u tananu dušu političkih stranaka.
UUps, napisao sam političke stranke. Iako živimo u višestranačkom sistemu izgleda da se ni to ne sme pominjati. Zaključujem da badava pišem.

A da, razumem, mešam politiku i sport, toga nema u Srbiji.

Never Mind

pre 2 godine

Nevermind,zato što ste po svim parametrima i Evropi bili posle Zvezde,Hajduka,Dinama.Stari vas je voleo kao štafetu,ali je liga bila poštena.Vi ste i sada gde trebate da budete.
(1Djoković, 7. maj 2021 07:09)

Opet zamućivanje bistre vode. Tito je bio Hajdukovac, pozorišni simpatizer, sport ga nije interesovao. Ništa ne tražim, osim da se prestane pisati o guranju FKP u staroj Jugi. To, jednostavno, nije istina.
Zar je tako teško razumeti smisao mog pisanja? Da smo bili Titov klub imali bismo najmanje 35 titula za 45 godina. Koliko ih je imala Čaušeskuova Steaua? Ne shavaš šta je komunistička diktatura, Tito je imao isto vlasti kao i Čaušesku. Prevod: nema apsolutno dokaza o guranju Partizana, ne postoje.
A guranja je bilo ali, velike četvorke po ključu. Gurani su iz sve snage ali, čak su i tada Voša, Željo i Sarajevo mogli biti prvaci, Vardar zamalo. Ko danas može biti prvak osim blizanaca?

PS Partizan je po težini bio drugi klub u SFRJ, Hajduk je bio blizu, a Dinamo s Četiri titule daleko iza.