Nedelja, 18.04.2021.

16:00

Zvezda zaustavila sjajnog Perija i slavila u Ljubljani!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Ljubljani Cedevitu Olimpije sa 89:72 u 24. kolu ABA lige.

Izvor: MT

Zvezda zaustavila sjajnog Perija i slavila u Ljubljani! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

No name

pre 3 godine

Zanimljivo na tabeli.

Ovim porazom Cedevita može izgubi puno sad kad je Mornar pobedio a ne mora da znači.

Blažić taj momak je konstatan tokom čitave godine i svaka mu čast. Peri on je igrao ranije ABA ligu za Karpaš Sokol.

Golemac trener na stranu neprilika izrastao u odličnog trenera. Zvezda zasluženo dobila ih. ONA sigurno u plejofu dok za Cedevitu ćemo videt.

boki

pre 3 godine

Ima li šanse da Kolom zaigra u play offu i koliko će trajati oporavak M. J. Kuridže? Koliko je realno da Zvezda dobije licencu na 2-3 sezone. Molim upućene u situaciju oko kluba da odgovore.

vasa ladacki

pre 3 godine

treneru Cedevite predlazem, da izadje pred novinare, pohvali svoje igrace i odmah napusti konferenciju......kao u Beogradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deki

pre 3 godine

Fenomen 19:26@ dao si jedan sarkastican komentar apropo Simonovica. U danu kada smo dobro igrali, pobedili a konkurenti izgubili, tebi je najjaci utisak Simonovic. Definitivno nesto sa nama kao narodom nije u redu.Jasno je da Simonovic igra zadnju sezonu u karijeri, njega je vratio Sasa koji je i napravio ovu ekipu. Koliko je pogodio (Sasa Obradovic) vidi se sto nije hteo Jaku Blazica a nudjen je i sto je odbio zahvalnog igraca Stimca a uzeo Kuzmica koji je bivsi igrac. Radonja je u razgovoru sa Covicem dogovorio da se pusti O Brajant, najplaceniji igrac i klub oslobodio velikog troska a te pare verovatno usmere u neki drugi transfer. Da li je to pametna odluka videcemo na kraju sezone, za sada deluje da jeste.Mene samo cudi da nema Koloma, Radonja kao bivsi dobar plej zna koliko je to mesto bitno posto od Hola nema nista, za njega je Filip Covic izmislio kosarku

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Prelep dan za naš klub. Ogi Knindža porobio. Davidovac i on moraju ostati do kraja karijera u Zvezdi. Nisu uvek na 20+ ali znaš da će jedan uvek iskočiti i zapaliti se kada je bitno. Moramo ih čuvati i trpeti jer su naše zlato.

Čestitke momcima na sjajnoj partiji. Još dve pobede, prvo mesto i na miru se spremati za ono najvažnije. Verujte u gosn Radonjića. Zvezda šampion!

Predlog

pre 3 godine

Naredne sezone dovesti ovog Perija i obavezno Blazica.Nikako mi nije jasno da Obradovic nije hteo Blazica za ovu sezonu kada je jako dobar igrac,koji ima sve i odbranu i napad i brzinu i prodor i sut.

Walldorf

pre 3 godine

@deki Apsolutno!Izvanredan plej.Pravo je čudo da već nije negde u Španiji,Italiji,Grčkoj ili Izraelu.Pored njega,uz Jaku,voleo bih još dva njihova igrača u našem dresu naredne sezone.Ne znam kako stoje stvari oko njihovih ugovora sa COL.No,to je posao trenera Radonjića a ja imam puno poverenje u njegovu košarkašku inteligenciju.Čovek je trener osvajač.Mnogi su zaboravili da je Bajernu doneo titulu Prvaka Nemačke,što nije ni malo lako.No,sačekajmo i budimo strpljivi.Prvo treba završiti posao koji,za sada,uspešno radimo u ABA Ligi.Korak po korak,do titule i Kalemegdana.Sportski pozdrav!

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Zvezda je zaustavila Blažića i ostatak ekipe, a Perija pustila da divlja.Rutinski, prelagano sa nekih 1,002 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom( višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična ekipica Cedevita Olimpije, inece posle Zvezde drugi tim po kvalitetu u ligi.Za nas poznavaoce košarke takode jedna lepa poklon kvota i naravno zarada.Jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i miša, odlična timska kosarka u oba pravca uz dobro raspoređenu minutažu i poene.Vec sam pisao ranije da Zvezda sa završetkom utakmica viseg nivoa kosarke u evroligi u nastavak ABA lige ulazi odmorna i u trenaznom ritmu uz povratak povredenih i bolesnih, prebacuje u brzinu više i kada počnu utakmice " za pare" lagano kao plitak potok gazi sve ove inferiorne ekipice jer je za koplje iznad svih.Nego ako ima onih koji nisu gledali utakmicu ili zadnjih dvadesetak sekundi da im prepricam desavanja pošto su tamo reportažna kola izdržala pa sam sve uz pivce odgledao.Doduse nisam pratio konferenciju pa me interesuje koliko se zadrzao Golemac.Bravo momci, idemo dalje, sledeci molim!

Anonimus

pre 3 godine

Zadar i Krku ako dobijemo prvi smo, a u Moraci smo videli koliko nam znaci to prvo mesto..Nema izgovora sad, da dobijemo kako znamo i umemo i onda u plejfo ulazimo kao prvi favoriti

Quincy Müller

pre 3 godine

Pobeda Mornara donela Zvezdi prvo mesto na tabeli.Ostala su 2 meča u gostima protiv Krke i Zadra.Ovu priliku treba iskoristiti.

Стара школа

pre 3 godine

Од када је дошао, говорим да ће Радоњић све довести у ред: куп, Аба, КЛС, Евролига!!!
Ево првог места, опустите се и УЖИВАЈТЕ У ЛЕТУ!!!

Tema

pre 3 godine

Svi ovi sto su kukali i pominjali teoriju zavere u vidu da ce Mornar da pusti Buducnost su u zabludi i treba da se stide komentara. Mornar se bori da udje u plejof. A Zvezda ovim porazom Buducnosti u Baru je najvise profitirala. Treba da dobije dve preostale utakmice u gostima kod Krke i Zadra i ostaje na prvoj poziciji pred doigravanje.

deki

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde mada me Radonja koga inace podrzavam malo iznervirao kad su se ovi vratili sa minus 17 na minus 6 a on ne sece igru.Mislim isto tako da nepotrebno igramo u skracenoj rotaciji jer Rit, Radanov i Uskokovic mogu da imaju malo vise minuta. Mi smo sada posle pobede Mornara u odlicnoj situaciji, ostajemo u Sloveniji da zavrsimo posao u Novom Mestu pa overa protiv Zadra. EL je zavrsena tako da smo na nezavidnom 17. mestu ali kada jedna Valensija sa 19 pobeda nije uspela da udje u top 8, sta onda da pricamo.Jasno je da ekipe sa ovih prostora vise nikada nece biti ni blizu onoga sto je Partizan uradio u kisarci pre 29 i mi u fudbalu pre 30 godina

Czv Pz1989

pre 3 godine

Jako bitna pobeda, ako se na to doda jos poraz Buducnosti, onda mozemo biti zadovoljni. No, jednom sam pisao, i ssda ponavljam, iako sa par kg viska, mozda je sada to sredio, Kolom je za klasu bolji igrac od Hola, i ubedjen sam da bi pred ovaj plej i tokom istog bio od vece koristi za ekipu. Pogadjao je dosta suteva, kako za dva tako i za tri, a o asistencijama da ne pricam. Razigravao je ekipu sa onim lucidnim potezima, malo je odbrana bila problematicna, al opet..kad se sve sabere, smatram da je puno korisniji igrac. Kad je vec oteran Obrajant, koji je klasa za Kuridzu i Simona, onda bar da se iskoristi covek posto vidim da je jos uvek tu pored klupe.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ovo je prvo mesto pred play off, nema sanse da ne dobijemo Krku i Zadar. To je to, imamo domaci teren gde sudije svakako nece smeti da sviraju kao u Moraci. Ide ovo na bolje. Bravo momci, bravo Radonja.

Oj

pre 3 godine

Walldorf...zaista ne mogu a da ne pitam, kako ste to UBEDLJIVO dobili COL dva puta u cetiri dana???!!!
Ako je prva ubedljiva stvarno ne znam sta je onda neizvesna, a cak bih mogao da kazem i slucajna pobeda...Ovim uopste ne zelim da kazem da zvezda sad nije glavni kandidat za osvajanje, jer jeste ali malo realnosti bilo bi ok

Stark

pre 3 godine

(pop, 18. april 2021 16:14)

Moram da se složim donekle, Budućnost ima MNOGO boljeg trenra, ali nema bolje igrače od Zvezde osim Pukla, Javora, Radovića i Boltauzera.
(NastyB, 18. april 2021 17:51)

Miloje bolji trener od Radonje?Hahahahahahhahaha!

Pustite Srbe da igraju

pre 3 godine

(ja, 18. april 2021 18:47)
Pa napustite vise ionako jedva ulazite i u F8. Vi ste ionako vec osvojili u snovima ABA ligu i EK prosle godine.

Walldorf

pre 3 godine

Stvari dolaze na svoje mesto.Ubedljivo smo dobili COL dva puta u četiri dana.To govori mnogo pred doigravanje.Zvezda je konačno odmorna,kompletna i kao što sam već mnogo puta rekao,bilo bi čudo da neko u doigravanju može protiv Zvezde.Izvanredna igra celog tima.Mnogo zalaganja,energije i mudre igre u oba smera.Očekivao sam da ćemo lakše dobiti COL u Ljubljani.U Beogradu je bilo grča,mentalne blokade i jedva smo izašli na kraj sa tim problemima.Naravno,to nam se nije moglo dogoditi opet u samo nekoliko dana,pa smo zato večeras priredili vatromet u Stožicama.Lojd je vukao kada je bilo najpotrebnije,Volden uz mnogo energije i više uloga,Davidovac odličan a za Ogija Dobrića samo hvalospevi!Njegova najbolja utakmica u dresu voljenog kluba.Probušio je COL,zapalio mrežicu i skrenuo pažnju mnogih bogatijih evropskih klubova,pa će biti jako teško zadržati ga za sledeću sezonu.Mornar je odigrao fantastičnu utakmicu u Baru,srušio Budućnost i širom nam otvorio prolaz ka startnoj poziciji pred doigravanje.Nema opuštanja,čekaju nas mečevi koje mnogi shvataju kao već dobijene,a takvi su i najteži.No,dobro.Siguran sam da trener Radonjić neće dopustiti bilo kakvu ludost,opuštanje ili podcenjivanje protivnika.Ovako odmorni i kompletni,uz vrhunsku psihološku pripremu tih mečeva i uz Božiju pomoć,biće onako kako i treba objektivno i biti.Prekrasan sportski vikend jer se red,rad i zalaganje uvek isplate.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Bok

pre 3 godine

Ljudi, dajte skoncentrišite se malo... Dosta se pušta dezinformacija... Mornar gostuje Igokei poslednje kolo, ne Cedeviti. Zvezda gostuje Zadru, ne igra kući a i naše sene nemoj tako, istekao je napad kod Nidamove trojke.

deki

pre 3 godine

Zvezda ako osvoji ABA ligu treba izmedju ostalog da dovede ovog Perija, podseca me na Larkina. Sada ce se neko nasmejati sto poredim Larkina i Perija ali ja se secam Larkina kada je igrao za Baskoniju kada smo im tamo davali cas kosarke. Neverovatno brz igrac koji pravi razliku na prvom koraku, ako neko iskoci onda ide pas slobodnom igracu ako ne onda ide na ulaz. Uz to ima odlican sut a i Volden bi se rasteretio jer njegova primarna pozicija je dvojka i decko samim tim sto igra u CedOli, nije skup

ja

pre 3 godine

Ako Mornar pobedi onda je jasno da postignut apsolutni monopol nad ABA ligom i da je ne treba više igrati. Imaš trogodišnju licencu Evrokupa, napuštaj cirkus.

mandrak

pre 3 godine

kako god zavrsila Buducnost,bili i prvi..zar stvarno neko misli da moze dobije zvezdu tri utakmice? bez publike,sa odmornom Zvezdom koju ce Radonja na utegne za pley off

Boka

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.
(Kleopatra, 18. april 2021 16:27)

Dobri moj neka si ti ziv i zdrav....

Zabjelcanin ??

pre 3 godine

Jedni pišu ako Mornar dobije namešteno, drugi ako Budućnost dobije namešteno, da bi vama udovoljio odje treba da bude x izgleda.

miki

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.
(Kleopatra, 18. april 2021 16:27)

Evo, demantovan si.

johny

pre 3 godine

Budućnost već u Baru ima dvocifrenu razliku. Znači pibedjuje glat tako da ova utakmica za Zvezdu nema značaj. Biće druga Igokea trwća a COL četvrta
(a, 18. april 2021 17:29)

Kada su čuli da Zvezda vodi Mornar ubacuje u brzinu više i vode protiv Budućnosti. Videćemo do kraja šta će da bude. Zvezda može i do prvog mesta uz poraz Budućnosti

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda kreće sa prve pozicije. Sa kim će da igra zavisi od medjusobnog skora Mornar COL. U sredu gostuje Krki i poslednje kolo kući sa Zadrom

Srdjan

pre 3 godine

Mornar dobija Buducnost, Zvezda dobija COL i Zvezda je prva na kraju regularnog dela lige. U play-off ulazi sa prednoscu domaceg terena i ima pristojne sanse da opet udje u Evroligu.

duledudule

pre 3 godine

99:90 i ponište trojku mornaru! 96:90... šta li mute??
(naše će sene ..., 18. april 2021 18:51)

gledao sam navijao za Mornar, jeste mu ostala lopta na ruci isteklo vreme

Хмммм

pre 3 godine

U Baru utakmica kasni za Zvezdi nom par minuta.... Gledaju ako zvezda izgubi da Budućnost da Mornaru....
(Miki, 18. april 2021 18:13)

Каква глупост. Дужина утакмице зависи од броја прекида (кошеви, фаулови, ТО) не од тренутка почетка...

Будућност не сме да да, Морнар не сме да изгуби а нису ни у добрим односима.

Slobodan

pre 3 godine

Ogi izdominirao 26 koseva ...
Kao i obicno sa Radonjom, polako dizemo formu za pley-of, danas smo na nekih 60-70%, ceka se Diop u rotaciji ...

rekla-kazala

pre 3 godine

Ne volim da kritikujem igrače i ovo nije kritika za njega, ali ovaj Hall veze sa vezom nema. Ja ne znam kako on može da uzima mesto ovoj trojici što su ušli na 28 sekundi do kraja utakmice

Zabjelcanin ??

pre 3 godine

Šta vi ljudi pišete odje, ako Zvezda izgubi da Bud da Mornaru šta da im da, šta im treba. Mornar mora da dobije ovu i poslije da dobije Cedevitu da bi išao dalje.

Zvezdas

pre 3 godine

radonjic po starom
slabo otvaranje meca
I sa +17 na +6 za 4 min

to moze samo zvezda
(kalcokera i trokorak bili, 18. april 2021 18:09)

Da nije radonjica ne bi ni imali tih 17 razlike.

duledudule

pre 3 godine

Zvezda kreće sa prve pozicije. Sa kim će da igra zavisi od medjusobnog skora Mornar COL. U sredu gostuje Krki i poslednje kolo kući sa Zadrom
(Zvezda, 18. april 2021 18:45)
Obe su u gostima ali jaci smo od svih

euroliga

pre 3 godine

Lagano prvi u ABA..sa najlosijim igrama u zadnjih par godina,dakle Eurolique i sledecw godine,publika se vraca u Beograd za finale

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Pa evo već su počeli da odugovlače. Zvezda završila četvrtinu, a kod njih 8. minut.
(Kleopatra, 18. april 2021 17:20)

Браво Нострадамусе, све си погодио!

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

peri je za woldena igracina
jos u megi nas je probijao

ps.sta rade zvezdini skauti
verovatno je I jeftiniji od voldena

SrbEUin

pre 3 godine

Naravno da svi kalkulišu. Zato su i odlagali među mečeve do kraja. Ipak, i da CZt bude dreastično gubila u Ljubljani ne verujem da će Bud pustiti Mor. U toj varijanti bi redosled bio:
1. Bud
2. CZT
3. Col
4. Mor
Zašto bi to radili? Da ih sada puste da bi se sa njima klali posle? I da zato rizikuju pos 1? Za Bud je Igokea mnogo lakši protivniku 1/2. Zato će sigurno danas ići na pobedu.
Jedino da bi Mor igrao EK umesto Igokee. U takvom dogovoru Mor ih neće ni napadati u 1/2.

Meropah Bukara

pre 3 godine

Zvezda za level bolja u prvom poluvremenu od Olimpije. U Baru Nidam i Pulen zatrpavaju kos gostiju, ne mogu da ih brane. U nastavku ce vidimo hoce li se odigrati do kraja posteno ili cemo gledati izreziran scenario s obzirom da mec u Baru osetno kasni za onim u Ljubljani.

NastyB

pre 3 godine

(pop, 18. april 2021 16:14)

Moram da se složim donekle, Budućnost ima MNOGO boljeg trenra, ali nema bolje igrače od Zvezde osim Pukla, Javora, Radovića i Boltauzera.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

g17? to kao treba da bude smesno? pa igramo u istoj ligi, mi smo drugi, vi sedmi, to je ono sto se racuna.
(ko nam kaze..., 18. april 2021 17:20)

Не знам коме може да буде смешно 17. место од 18 тимова?

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

@Kleopatra

Па то ћемо можда и видети. Једино не може да се виде завршнице Г17+.

Kleopatra

pre 3 godine

@Kleopatra

Па то ћемо можда и видети. Једино не може да се виде завршнице Г17+.
(Пишите ћирилицом, 18. april 2021 17:08)

Pa evo već su počeli da odugovlače. Zvezda završila četvrtinu, a kod njih 8. minut.

a

pre 3 godine

Budućnost već u Baru ima dvocifrenu razliku. Znači pibedjuje glat tako da ova utakmica za Zvezdu nema značaj. Biće druga Igokea trwća a COL četvrta

savo

pre 3 godine

Zvezda pozivnica za EL, Partizan, Buducnost, Olimpija pozivnice na 3 godine za EC. ABA liga je gotova. Nema više.
Hvala i doviđenja.
(Adio, 18. april 2021 16:33)
nema pozivnice evrolige ove godine.. igraće ko osvoji.. a one tamo niko iz aba.. čitaj malo, informiši se

pop

pre 3 godine

budućnost osvaja bez poraza u plej ofu.. cedevita, zvezda, igokea sve je to tu negde po kvalitetu ali budućnost je najjača, najbolji igrači, najbolji trener plus ima prednost domaćeg terena tj domaćinsko suđenje..

Kleopatra

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.

Goxys

pre 3 godine

Ocekuje se nestanak el.energije,pad sistema,udar groma,invazija Lilupatanaca u kljucnim momentima susreta kad igra G17+.
(nik sloter, 18. april 2021 16:21)

A najvažnije je ono da vi nemate sanse za playoff jer ste 7 na tabeli.

Goxys

pre 3 godine

Ocekuje se nestanak el.energije,pad sistema,udar groma,invazija Lilupatanaca u kljucnim momentima susreta kad igra G17+.
(nik sloter, 18. april 2021 16:21)

A najvažnije je ono da vi nemate sanse za playoff jer ste 7 na tabeli.

Stark

pre 3 godine

(pop, 18. april 2021 16:14)

Moram da se složim donekle, Budućnost ima MNOGO boljeg trenra, ali nema bolje igrače od Zvezde osim Pukla, Javora, Radovića i Boltauzera.
(NastyB, 18. april 2021 17:51)

Miloje bolji trener od Radonje?Hahahahahahhahaha!

mandrak

pre 3 godine

kako god zavrsila Buducnost,bili i prvi..zar stvarno neko misli da moze dobije zvezdu tri utakmice? bez publike,sa odmornom Zvezdom koju ce Radonja na utegne za pley off

Srdjan

pre 3 godine

Mornar dobija Buducnost, Zvezda dobija COL i Zvezda je prva na kraju regularnog dela lige. U play-off ulazi sa prednoscu domaceg terena i ima pristojne sanse da opet udje u Evroligu.

deki

pre 3 godine

Zvezda ako osvoji ABA ligu treba izmedju ostalog da dovede ovog Perija, podseca me na Larkina. Sada ce se neko nasmejati sto poredim Larkina i Perija ali ja se secam Larkina kada je igrao za Baskoniju kada smo im tamo davali cas kosarke. Neverovatno brz igrac koji pravi razliku na prvom koraku, ako neko iskoci onda ide pas slobodnom igracu ako ne onda ide na ulaz. Uz to ima odlican sut a i Volden bi se rasteretio jer njegova primarna pozicija je dvojka i decko samim tim sto igra u CedOli, nije skup

Quincy Müller

pre 3 godine

Pobeda Mornara donela Zvezdi prvo mesto na tabeli.Ostala su 2 meča u gostima protiv Krke i Zadra.Ovu priliku treba iskoristiti.

Стара школа

pre 3 godine

Од када је дошао, говорим да ће Радоњић све довести у ред: куп, Аба, КЛС, Евролига!!!
Ево првог места, опустите се и УЖИВАЈТЕ У ЛЕТУ!!!

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Zvezda je zaustavila Blažića i ostatak ekipe, a Perija pustila da divlja.Rutinski, prelagano sa nekih 1,002 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom( višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična ekipica Cedevita Olimpije, inece posle Zvezde drugi tim po kvalitetu u ligi.Za nas poznavaoce košarke takode jedna lepa poklon kvota i naravno zarada.Jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i miša, odlična timska kosarka u oba pravca uz dobro raspoređenu minutažu i poene.Vec sam pisao ranije da Zvezda sa završetkom utakmica viseg nivoa kosarke u evroligi u nastavak ABA lige ulazi odmorna i u trenaznom ritmu uz povratak povredenih i bolesnih, prebacuje u brzinu više i kada počnu utakmice " za pare" lagano kao plitak potok gazi sve ove inferiorne ekipice jer je za koplje iznad svih.Nego ako ima onih koji nisu gledali utakmicu ili zadnjih dvadesetak sekundi da im prepricam desavanja pošto su tamo reportažna kola izdržala pa sam sve uz pivce odgledao.Doduse nisam pratio konferenciju pa me interesuje koliko se zadrzao Golemac.Bravo momci, idemo dalje, sledeci molim!

Хмммм

pre 3 godine

U Baru utakmica kasni za Zvezdi nom par minuta.... Gledaju ako zvezda izgubi da Budućnost da Mornaru....
(Miki, 18. april 2021 18:13)

Каква глупост. Дужина утакмице зависи од броја прекида (кошеви, фаулови, ТО) не од тренутка почетка...

Будућност не сме да да, Морнар не сме да изгуби а нису ни у добрим односима.

Walldorf

pre 3 godine

Stvari dolaze na svoje mesto.Ubedljivo smo dobili COL dva puta u četiri dana.To govori mnogo pred doigravanje.Zvezda je konačno odmorna,kompletna i kao što sam već mnogo puta rekao,bilo bi čudo da neko u doigravanju može protiv Zvezde.Izvanredna igra celog tima.Mnogo zalaganja,energije i mudre igre u oba smera.Očekivao sam da ćemo lakše dobiti COL u Ljubljani.U Beogradu je bilo grča,mentalne blokade i jedva smo izašli na kraj sa tim problemima.Naravno,to nam se nije moglo dogoditi opet u samo nekoliko dana,pa smo zato večeras priredili vatromet u Stožicama.Lojd je vukao kada je bilo najpotrebnije,Volden uz mnogo energije i više uloga,Davidovac odličan a za Ogija Dobrića samo hvalospevi!Njegova najbolja utakmica u dresu voljenog kluba.Probušio je COL,zapalio mrežicu i skrenuo pažnju mnogih bogatijih evropskih klubova,pa će biti jako teško zadržati ga za sledeću sezonu.Mornar je odigrao fantastičnu utakmicu u Baru,srušio Budućnost i širom nam otvorio prolaz ka startnoj poziciji pred doigravanje.Nema opuštanja,čekaju nas mečevi koje mnogi shvataju kao već dobijene,a takvi su i najteži.No,dobro.Siguran sam da trener Radonjić neće dopustiti bilo kakvu ludost,opuštanje ili podcenjivanje protivnika.Ovako odmorni i kompletni,uz vrhunsku psihološku pripremu tih mečeva i uz Božiju pomoć,biće onako kako i treba objektivno i biti.Prekrasan sportski vikend jer se red,rad i zalaganje uvek isplate.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Anonimus

pre 3 godine

Zadar i Krku ako dobijemo prvi smo, a u Moraci smo videli koliko nam znaci to prvo mesto..Nema izgovora sad, da dobijemo kako znamo i umemo i onda u plejfo ulazimo kao prvi favoriti

Czv Pz1989

pre 3 godine

Jako bitna pobeda, ako se na to doda jos poraz Buducnosti, onda mozemo biti zadovoljni. No, jednom sam pisao, i ssda ponavljam, iako sa par kg viska, mozda je sada to sredio, Kolom je za klasu bolji igrac od Hola, i ubedjen sam da bi pred ovaj plej i tokom istog bio od vece koristi za ekipu. Pogadjao je dosta suteva, kako za dva tako i za tri, a o asistencijama da ne pricam. Razigravao je ekipu sa onim lucidnim potezima, malo je odbrana bila problematicna, al opet..kad se sve sabere, smatram da je puno korisniji igrac. Kad je vec oteran Obrajant, koji je klasa za Kuridzu i Simona, onda bar da se iskoristi covek posto vidim da je jos uvek tu pored klupe.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ovo je prvo mesto pred play off, nema sanse da ne dobijemo Krku i Zadar. To je to, imamo domaci teren gde sudije svakako nece smeti da sviraju kao u Moraci. Ide ovo na bolje. Bravo momci, bravo Radonja.

Pustite Srbe da igraju

pre 3 godine

(ja, 18. april 2021 18:47)
Pa napustite vise ionako jedva ulazite i u F8. Vi ste ionako vec osvojili u snovima ABA ligu i EK prosle godine.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Prelep dan za naš klub. Ogi Knindža porobio. Davidovac i on moraju ostati do kraja karijera u Zvezdi. Nisu uvek na 20+ ali znaš da će jedan uvek iskočiti i zapaliti se kada je bitno. Moramo ih čuvati i trpeti jer su naše zlato.

Čestitke momcima na sjajnoj partiji. Još dve pobede, prvo mesto i na miru se spremati za ono najvažnije. Verujte u gosn Radonjića. Zvezda šampion!

miki

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.
(Kleopatra, 18. april 2021 16:27)

Evo, demantovan si.

Slobodan

pre 3 godine

Ogi izdominirao 26 koseva ...
Kao i obicno sa Radonjom, polako dizemo formu za pley-of, danas smo na nekih 60-70%, ceka se Diop u rotaciji ...

Tema

pre 3 godine

Svi ovi sto su kukali i pominjali teoriju zavere u vidu da ce Mornar da pusti Buducnost su u zabludi i treba da se stide komentara. Mornar se bori da udje u plejof. A Zvezda ovim porazom Buducnosti u Baru je najvise profitirala. Treba da dobije dve preostale utakmice u gostima kod Krke i Zadra i ostaje na prvoj poziciji pred doigravanje.

Predlog

pre 3 godine

Naredne sezone dovesti ovog Perija i obavezno Blazica.Nikako mi nije jasno da Obradovic nije hteo Blazica za ovu sezonu kada je jako dobar igrac,koji ima sve i odbranu i napad i brzinu i prodor i sut.

deki

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde mada me Radonja koga inace podrzavam malo iznervirao kad su se ovi vratili sa minus 17 na minus 6 a on ne sece igru.Mislim isto tako da nepotrebno igramo u skracenoj rotaciji jer Rit, Radanov i Uskokovic mogu da imaju malo vise minuta. Mi smo sada posle pobede Mornara u odlicnoj situaciji, ostajemo u Sloveniji da zavrsimo posao u Novom Mestu pa overa protiv Zadra. EL je zavrsena tako da smo na nezavidnom 17. mestu ali kada jedna Valensija sa 19 pobeda nije uspela da udje u top 8, sta onda da pricamo.Jasno je da ekipe sa ovih prostora vise nikada nece biti ni blizu onoga sto je Partizan uradio u kisarci pre 29 i mi u fudbalu pre 30 godina

duledudule

pre 3 godine

99:90 i ponište trojku mornaru! 96:90... šta li mute??
(naše će sene ..., 18. april 2021 18:51)

gledao sam navijao za Mornar, jeste mu ostala lopta na ruci isteklo vreme

Zvezdas

pre 3 godine

radonjic po starom
slabo otvaranje meca
I sa +17 na +6 za 4 min

to moze samo zvezda
(kalcokera i trokorak bili, 18. april 2021 18:09)

Da nije radonjica ne bi ni imali tih 17 razlike.

Walldorf

pre 3 godine

@deki Apsolutno!Izvanredan plej.Pravo je čudo da već nije negde u Španiji,Italiji,Grčkoj ili Izraelu.Pored njega,uz Jaku,voleo bih još dva njihova igrača u našem dresu naredne sezone.Ne znam kako stoje stvari oko njihovih ugovora sa COL.No,to je posao trenera Radonjića a ja imam puno poverenje u njegovu košarkašku inteligenciju.Čovek je trener osvajač.Mnogi su zaboravili da je Bajernu doneo titulu Prvaka Nemačke,što nije ni malo lako.No,sačekajmo i budimo strpljivi.Prvo treba završiti posao koji,za sada,uspešno radimo u ABA Ligi.Korak po korak,do titule i Kalemegdana.Sportski pozdrav!

Bok

pre 3 godine

Ljudi, dajte skoncentrišite se malo... Dosta se pušta dezinformacija... Mornar gostuje Igokei poslednje kolo, ne Cedeviti. Zvezda gostuje Zadru, ne igra kući a i naše sene nemoj tako, istekao je napad kod Nidamove trojke.

Boka

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.
(Kleopatra, 18. april 2021 16:27)

Dobri moj neka si ti ziv i zdrav....

duledudule

pre 3 godine

Zvezda kreće sa prve pozicije. Sa kim će da igra zavisi od medjusobnog skora Mornar COL. U sredu gostuje Krki i poslednje kolo kući sa Zadrom
(Zvezda, 18. april 2021 18:45)
Obe su u gostima ali jaci smo od svih

Zabjelcanin ??

pre 3 godine

Šta vi ljudi pišete odje, ako Zvezda izgubi da Bud da Mornaru šta da im da, šta im treba. Mornar mora da dobije ovu i poslije da dobije Cedevitu da bi išao dalje.

euroliga

pre 3 godine

Lagano prvi u ABA..sa najlosijim igrama u zadnjih par godina,dakle Eurolique i sledecw godine,publika se vraca u Beograd za finale

vasa ladacki

pre 3 godine

treneru Cedevite predlazem, da izadje pred novinare, pohvali svoje igrace i odmah napusti konferenciju......kao u Beogradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deki

pre 3 godine

Fenomen 19:26@ dao si jedan sarkastican komentar apropo Simonovica. U danu kada smo dobro igrali, pobedili a konkurenti izgubili, tebi je najjaci utisak Simonovic. Definitivno nesto sa nama kao narodom nije u redu.Jasno je da Simonovic igra zadnju sezonu u karijeri, njega je vratio Sasa koji je i napravio ovu ekipu. Koliko je pogodio (Sasa Obradovic) vidi se sto nije hteo Jaku Blazica a nudjen je i sto je odbio zahvalnog igraca Stimca a uzeo Kuzmica koji je bivsi igrac. Radonja je u razgovoru sa Covicem dogovorio da se pusti O Brajant, najplaceniji igrac i klub oslobodio velikog troska a te pare verovatno usmere u neki drugi transfer. Da li je to pametna odluka videcemo na kraju sezone, za sada deluje da jeste.Mene samo cudi da nema Koloma, Radonja kao bivsi dobar plej zna koliko je to mesto bitno posto od Hola nema nista, za njega je Filip Covic izmislio kosarku

Kleopatra

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.

Zabjelcanin ??

pre 3 godine

Jedni pišu ako Mornar dobije namešteno, drugi ako Budućnost dobije namešteno, da bi vama udovoljio odje treba da bude x izgleda.

johny

pre 3 godine

Budućnost već u Baru ima dvocifrenu razliku. Znači pibedjuje glat tako da ova utakmica za Zvezdu nema značaj. Biće druga Igokea trwća a COL četvrta
(a, 18. april 2021 17:29)

Kada su čuli da Zvezda vodi Mornar ubacuje u brzinu više i vode protiv Budućnosti. Videćemo do kraja šta će da bude. Zvezda može i do prvog mesta uz poraz Budućnosti

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda kreće sa prve pozicije. Sa kim će da igra zavisi od medjusobnog skora Mornar COL. U sredu gostuje Krki i poslednje kolo kući sa Zadrom

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Pa evo već su počeli da odugovlače. Zvezda završila četvrtinu, a kod njih 8. minut.
(Kleopatra, 18. april 2021 17:20)

Браво Нострадамусе, све си погодио!

rekla-kazala

pre 3 godine

Ne volim da kritikujem igrače i ovo nije kritika za njega, ali ovaj Hall veze sa vezom nema. Ja ne znam kako on može da uzima mesto ovoj trojici što su ušli na 28 sekundi do kraja utakmice

NastyB

pre 3 godine

(pop, 18. april 2021 16:14)

Moram da se složim donekle, Budućnost ima MNOGO boljeg trenra, ali nema bolje igrače od Zvezde osim Pukla, Javora, Radovića i Boltauzera.

boki

pre 3 godine

Ima li šanse da Kolom zaigra u play offu i koliko će trajati oporavak M. J. Kuridže? Koliko je realno da Zvezda dobije licencu na 2-3 sezone. Molim upućene u situaciju oko kluba da odgovore.

Meropah Bukara

pre 3 godine

Zvezda za level bolja u prvom poluvremenu od Olimpije. U Baru Nidam i Pulen zatrpavaju kos gostiju, ne mogu da ih brane. U nastavku ce vidimo hoce li se odigrati do kraja posteno ili cemo gledati izreziran scenario s obzirom da mec u Baru osetno kasni za onim u Ljubljani.

Kleopatra

pre 3 godine

@Kleopatra

Па то ћемо можда и видети. Једино не може да се виде завршнице Г17+.
(Пишите ћирилицом, 18. april 2021 17:08)

Pa evo već su počeli da odugovlače. Zvezda završila četvrtinu, a kod njih 8. minut.

Oj

pre 3 godine

Walldorf...zaista ne mogu a da ne pitam, kako ste to UBEDLJIVO dobili COL dva puta u cetiri dana???!!!
Ako je prva ubedljiva stvarno ne znam sta je onda neizvesna, a cak bih mogao da kazem i slucajna pobeda...Ovim uopste ne zelim da kazem da zvezda sad nije glavni kandidat za osvajanje, jer jeste ali malo realnosti bilo bi ok

savo

pre 3 godine

Zvezda pozivnica za EL, Partizan, Buducnost, Olimpija pozivnice na 3 godine za EC. ABA liga je gotova. Nema više.
Hvala i doviđenja.
(Adio, 18. april 2021 16:33)
nema pozivnice evrolige ove godine.. igraće ko osvoji.. a one tamo niko iz aba.. čitaj malo, informiši se

No name

pre 3 godine

Zanimljivo na tabeli.

Ovim porazom Cedevita može izgubi puno sad kad je Mornar pobedio a ne mora da znači.

Blažić taj momak je konstatan tokom čitave godine i svaka mu čast. Peri on je igrao ranije ABA ligu za Karpaš Sokol.

Golemac trener na stranu neprilika izrastao u odličnog trenera. Zvezda zasluženo dobila ih. ONA sigurno u plejofu dok za Cedevitu ćemo videt.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

peri je za woldena igracina
jos u megi nas je probijao

ps.sta rade zvezdini skauti
verovatno je I jeftiniji od voldena

SrbEUin

pre 3 godine

Naravno da svi kalkulišu. Zato su i odlagali među mečeve do kraja. Ipak, i da CZt bude dreastično gubila u Ljubljani ne verujem da će Bud pustiti Mor. U toj varijanti bi redosled bio:
1. Bud
2. CZT
3. Col
4. Mor
Zašto bi to radili? Da ih sada puste da bi se sa njima klali posle? I da zato rizikuju pos 1? Za Bud je Igokea mnogo lakši protivniku 1/2. Zato će sigurno danas ići na pobedu.
Jedino da bi Mor igrao EK umesto Igokee. U takvom dogovoru Mor ih neće ni napadati u 1/2.

pop

pre 3 godine

budućnost osvaja bez poraza u plej ofu.. cedevita, zvezda, igokea sve je to tu negde po kvalitetu ali budućnost je najjača, najbolji igrači, najbolji trener plus ima prednost domaćeg terena tj domaćinsko suđenje..

ja

pre 3 godine

Ako Mornar pobedi onda je jasno da postignut apsolutni monopol nad ABA ligom i da je ne treba više igrati. Imaš trogodišnju licencu Evrokupa, napuštaj cirkus.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

g17? to kao treba da bude smesno? pa igramo u istoj ligi, mi smo drugi, vi sedmi, to je ono sto se racuna.
(ko nam kaze..., 18. april 2021 17:20)

Не знам коме може да буде смешно 17. место од 18 тимова?

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

@Kleopatra

Па то ћемо можда и видети. Једино не може да се виде завршнице Г17+.

a

pre 3 godine

Budućnost već u Baru ima dvocifrenu razliku. Znači pibedjuje glat tako da ova utakmica za Zvezdu nema značaj. Biće druga Igokea trwća a COL četvrta

ja

pre 3 godine

Ako Mornar pobedi onda je jasno da postignut apsolutni monopol nad ABA ligom i da je ne treba više igrati. Imaš trogodišnju licencu Evrokupa, napuštaj cirkus.

pop

pre 3 godine

budućnost osvaja bez poraza u plej ofu.. cedevita, zvezda, igokea sve je to tu negde po kvalitetu ali budućnost je najjača, najbolji igrači, najbolji trener plus ima prednost domaćeg terena tj domaćinsko suđenje..

Kleopatra

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.

Oj

pre 3 godine

Walldorf...zaista ne mogu a da ne pitam, kako ste to UBEDLJIVO dobili COL dva puta u cetiri dana???!!!
Ako je prva ubedljiva stvarno ne znam sta je onda neizvesna, a cak bih mogao da kazem i slucajna pobeda...Ovim uopste ne zelim da kazem da zvezda sad nije glavni kandidat za osvajanje, jer jeste ali malo realnosti bilo bi ok

a

pre 3 godine

Budućnost već u Baru ima dvocifrenu razliku. Znači pibedjuje glat tako da ova utakmica za Zvezdu nema značaj. Biće druga Igokea trwća a COL četvrta

NastyB

pre 3 godine

(pop, 18. april 2021 16:14)

Moram da se složim donekle, Budućnost ima MNOGO boljeg trenra, ali nema bolje igrače od Zvezde osim Pukla, Javora, Radovića i Boltauzera.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

@Kleopatra

Па то ћемо можда и видети. Једино не може да се виде завршнице Г17+.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

g17? to kao treba da bude smesno? pa igramo u istoj ligi, mi smo drugi, vi sedmi, to je ono sto se racuna.
(ko nam kaze..., 18. april 2021 17:20)

Не знам коме може да буде смешно 17. место од 18 тимова?

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

peri je za woldena igracina
jos u megi nas je probijao

ps.sta rade zvezdini skauti
verovatno je I jeftiniji od voldena

savo

pre 3 godine

Zvezda pozivnica za EL, Partizan, Buducnost, Olimpija pozivnice na 3 godine za EC. ABA liga je gotova. Nema više.
Hvala i doviđenja.
(Adio, 18. april 2021 16:33)
nema pozivnice evrolige ove godine.. igraće ko osvoji.. a one tamo niko iz aba.. čitaj malo, informiši se

Goxys

pre 3 godine

Ocekuje se nestanak el.energije,pad sistema,udar groma,invazija Lilupatanaca u kljucnim momentima susreta kad igra G17+.
(nik sloter, 18. april 2021 16:21)

A najvažnije je ono da vi nemate sanse za playoff jer ste 7 na tabeli.

mandrak

pre 3 godine

kako god zavrsila Buducnost,bili i prvi..zar stvarno neko misli da moze dobije zvezdu tri utakmice? bez publike,sa odmornom Zvezdom koju ce Radonja na utegne za pley off

rekla-kazala

pre 3 godine

Ne volim da kritikujem igrače i ovo nije kritika za njega, ali ovaj Hall veze sa vezom nema. Ja ne znam kako on može da uzima mesto ovoj trojici što su ušli na 28 sekundi do kraja utakmice

SrbEUin

pre 3 godine

Naravno da svi kalkulišu. Zato su i odlagali među mečeve do kraja. Ipak, i da CZt bude dreastično gubila u Ljubljani ne verujem da će Bud pustiti Mor. U toj varijanti bi redosled bio:
1. Bud
2. CZT
3. Col
4. Mor
Zašto bi to radili? Da ih sada puste da bi se sa njima klali posle? I da zato rizikuju pos 1? Za Bud je Igokea mnogo lakši protivniku 1/2. Zato će sigurno danas ići na pobedu.
Jedino da bi Mor igrao EK umesto Igokee. U takvom dogovoru Mor ih neće ni napadati u 1/2.

Zabjelcanin ??

pre 3 godine

Šta vi ljudi pišete odje, ako Zvezda izgubi da Bud da Mornaru šta da im da, šta im treba. Mornar mora da dobije ovu i poslije da dobije Cedevitu da bi išao dalje.

Radikal Republika Srpska

pre 3 godine

Zvezda je zaustavila Blažića i ostatak ekipe, a Perija pustila da divlja.Rutinski, prelagano sa nekih 1,002 posto snage odrađen trening Radonjatora i Crvene Furije, srpskog evroligasa sa A licencom( višegodišnjim ugovorom), a ovaj put snagu crveno bele mašinerije osetila je simpatična ekipica Cedevita Olimpije, inece posle Zvezde drugi tim po kvalitetu u ligi.Za nas poznavaoce košarke takode jedna lepa poklon kvota i naravno zarada.Jedna lagana dozirana utakmica, igra macke i miša, odlična timska kosarka u oba pravca uz dobro raspoređenu minutažu i poene.Vec sam pisao ranije da Zvezda sa završetkom utakmica viseg nivoa kosarke u evroligi u nastavak ABA lige ulazi odmorna i u trenaznom ritmu uz povratak povredenih i bolesnih, prebacuje u brzinu više i kada počnu utakmice " za pare" lagano kao plitak potok gazi sve ove inferiorne ekipice jer je za koplje iznad svih.Nego ako ima onih koji nisu gledali utakmicu ili zadnjih dvadesetak sekundi da im prepricam desavanja pošto su tamo reportažna kola izdržala pa sam sve uz pivce odgledao.Doduse nisam pratio konferenciju pa me interesuje koliko se zadrzao Golemac.Bravo momci, idemo dalje, sledeci molim!

deki

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde mada me Radonja koga inace podrzavam malo iznervirao kad su se ovi vratili sa minus 17 na minus 6 a on ne sece igru.Mislim isto tako da nepotrebno igramo u skracenoj rotaciji jer Rit, Radanov i Uskokovic mogu da imaju malo vise minuta. Mi smo sada posle pobede Mornara u odlicnoj situaciji, ostajemo u Sloveniji da zavrsimo posao u Novom Mestu pa overa protiv Zadra. EL je zavrsena tako da smo na nezavidnom 17. mestu ali kada jedna Valensija sa 19 pobeda nije uspela da udje u top 8, sta onda da pricamo.Jasno je da ekipe sa ovih prostora vise nikada nece biti ni blizu onoga sto je Partizan uradio u kisarci pre 29 i mi u fudbalu pre 30 godina

Walldorf

pre 3 godine

Stvari dolaze na svoje mesto.Ubedljivo smo dobili COL dva puta u četiri dana.To govori mnogo pred doigravanje.Zvezda je konačno odmorna,kompletna i kao što sam već mnogo puta rekao,bilo bi čudo da neko u doigravanju može protiv Zvezde.Izvanredna igra celog tima.Mnogo zalaganja,energije i mudre igre u oba smera.Očekivao sam da ćemo lakše dobiti COL u Ljubljani.U Beogradu je bilo grča,mentalne blokade i jedva smo izašli na kraj sa tim problemima.Naravno,to nam se nije moglo dogoditi opet u samo nekoliko dana,pa smo zato večeras priredili vatromet u Stožicama.Lojd je vukao kada je bilo najpotrebnije,Volden uz mnogo energije i više uloga,Davidovac odličan a za Ogija Dobrića samo hvalospevi!Njegova najbolja utakmica u dresu voljenog kluba.Probušio je COL,zapalio mrežicu i skrenuo pažnju mnogih bogatijih evropskih klubova,pa će biti jako teško zadržati ga za sledeću sezonu.Mornar je odigrao fantastičnu utakmicu u Baru,srušio Budućnost i širom nam otvorio prolaz ka startnoj poziciji pred doigravanje.Nema opuštanja,čekaju nas mečevi koje mnogi shvataju kao već dobijene,a takvi su i najteži.No,dobro.Siguran sam da trener Radonjić neće dopustiti bilo kakvu ludost,opuštanje ili podcenjivanje protivnika.Ovako odmorni i kompletni,uz vrhunsku psihološku pripremu tih mečeva i uz Božiju pomoć,biće onako kako i treba objektivno i biti.Prekrasan sportski vikend jer se red,rad i zalaganje uvek isplate.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Stark

pre 3 godine

(pop, 18. april 2021 16:14)

Moram da se složim donekle, Budućnost ima MNOGO boljeg trenra, ali nema bolje igrače od Zvezde osim Pukla, Javora, Radovića i Boltauzera.
(NastyB, 18. april 2021 17:51)

Miloje bolji trener od Radonje?Hahahahahahhahaha!

Srdjan

pre 3 godine

Mornar dobija Buducnost, Zvezda dobija COL i Zvezda je prva na kraju regularnog dela lige. U play-off ulazi sa prednoscu domaceg terena i ima pristojne sanse da opet udje u Evroligu.

Czv Pz1989

pre 3 godine

Jako bitna pobeda, ako se na to doda jos poraz Buducnosti, onda mozemo biti zadovoljni. No, jednom sam pisao, i ssda ponavljam, iako sa par kg viska, mozda je sada to sredio, Kolom je za klasu bolji igrac od Hola, i ubedjen sam da bi pred ovaj plej i tokom istog bio od vece koristi za ekipu. Pogadjao je dosta suteva, kako za dva tako i za tri, a o asistencijama da ne pricam. Razigravao je ekipu sa onim lucidnim potezima, malo je odbrana bila problematicna, al opet..kad se sve sabere, smatram da je puno korisniji igrac. Kad je vec oteran Obrajant, koji je klasa za Kuridzu i Simona, onda bar da se iskoristi covek posto vidim da je jos uvek tu pored klupe.

Стара школа

pre 3 godine

Од када је дошао, говорим да ће Радоњић све довести у ред: куп, Аба, КЛС, Евролига!!!
Ево првог места, опустите се и УЖИВАЈТЕ У ЛЕТУ!!!

Хмммм

pre 3 godine

U Baru utakmica kasni za Zvezdi nom par minuta.... Gledaju ako zvezda izgubi da Budućnost da Mornaru....
(Miki, 18. april 2021 18:13)

Каква глупост. Дужина утакмице зависи од броја прекида (кошеви, фаулови, ТО) не од тренутка почетка...

Будућност не сме да да, Морнар не сме да изгуби а нису ни у добрим односима.

Predlog

pre 3 godine

Naredne sezone dovesti ovog Perija i obavezno Blazica.Nikako mi nije jasno da Obradovic nije hteo Blazica za ovu sezonu kada je jako dobar igrac,koji ima sve i odbranu i napad i brzinu i prodor i sut.

Meropah Bukara

pre 3 godine

Zvezda za level bolja u prvom poluvremenu od Olimpije. U Baru Nidam i Pulen zatrpavaju kos gostiju, ne mogu da ih brane. U nastavku ce vidimo hoce li se odigrati do kraja posteno ili cemo gledati izreziran scenario s obzirom da mec u Baru osetno kasni za onim u Ljubljani.

miki

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.
(Kleopatra, 18. april 2021 16:27)

Evo, demantovan si.

Kleopatra

pre 3 godine

@Kleopatra

Па то ћемо можда и видети. Једино не може да се виде завршнице Г17+.
(Пишите ћирилицом, 18. april 2021 17:08)

Pa evo već su počeli da odugovlače. Zvezda završila četvrtinu, a kod njih 8. minut.

johny

pre 3 godine

Budućnost već u Baru ima dvocifrenu razliku. Znači pibedjuje glat tako da ova utakmica za Zvezdu nema značaj. Biće druga Igokea trwća a COL četvrta
(a, 18. april 2021 17:29)

Kada su čuli da Zvezda vodi Mornar ubacuje u brzinu više i vode protiv Budućnosti. Videćemo do kraja šta će da bude. Zvezda može i do prvog mesta uz poraz Budućnosti

Bok

pre 3 godine

Ljudi, dajte skoncentrišite se malo... Dosta se pušta dezinformacija... Mornar gostuje Igokei poslednje kolo, ne Cedeviti. Zvezda gostuje Zadru, ne igra kući a i naše sene nemoj tako, istekao je napad kod Nidamove trojke.

Walldorf

pre 3 godine

@deki Apsolutno!Izvanredan plej.Pravo je čudo da već nije negde u Španiji,Italiji,Grčkoj ili Izraelu.Pored njega,uz Jaku,voleo bih još dva njihova igrača u našem dresu naredne sezone.Ne znam kako stoje stvari oko njihovih ugovora sa COL.No,to je posao trenera Radonjića a ja imam puno poverenje u njegovu košarkašku inteligenciju.Čovek je trener osvajač.Mnogi su zaboravili da je Bajernu doneo titulu Prvaka Nemačke,što nije ni malo lako.No,sačekajmo i budimo strpljivi.Prvo treba završiti posao koji,za sada,uspešno radimo u ABA Ligi.Korak po korak,do titule i Kalemegdana.Sportski pozdrav!

Slobodan

pre 3 godine

Ogi izdominirao 26 koseva ...
Kao i obicno sa Radonjom, polako dizemo formu za pley-of, danas smo na nekih 60-70%, ceka se Diop u rotaciji ...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ovo je prvo mesto pred play off, nema sanse da ne dobijemo Krku i Zadar. To je to, imamo domaci teren gde sudije svakako nece smeti da sviraju kao u Moraci. Ide ovo na bolje. Bravo momci, bravo Radonja.

deki

pre 3 godine

Zvezda ako osvoji ABA ligu treba izmedju ostalog da dovede ovog Perija, podseca me na Larkina. Sada ce se neko nasmejati sto poredim Larkina i Perija ali ja se secam Larkina kada je igrao za Baskoniju kada smo im tamo davali cas kosarke. Neverovatno brz igrac koji pravi razliku na prvom koraku, ako neko iskoci onda ide pas slobodnom igracu ako ne onda ide na ulaz. Uz to ima odlican sut a i Volden bi se rasteretio jer njegova primarna pozicija je dvojka i decko samim tim sto igra u CedOli, nije skup

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda kreće sa prve pozicije. Sa kim će da igra zavisi od medjusobnog skora Mornar COL. U sredu gostuje Krki i poslednje kolo kući sa Zadrom

Zabjelcanin ??

pre 3 godine

Jedni pišu ako Mornar dobije namešteno, drugi ako Budućnost dobije namešteno, da bi vama udovoljio odje treba da bude x izgleda.

Pustite Srbe da igraju

pre 3 godine

(ja, 18. april 2021 18:47)
Pa napustite vise ionako jedva ulazite i u F8. Vi ste ionako vec osvojili u snovima ABA ligu i EK prosle godine.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Prelep dan za naš klub. Ogi Knindža porobio. Davidovac i on moraju ostati do kraja karijera u Zvezdi. Nisu uvek na 20+ ali znaš da će jedan uvek iskočiti i zapaliti se kada je bitno. Moramo ih čuvati i trpeti jer su naše zlato.

Čestitke momcima na sjajnoj partiji. Još dve pobede, prvo mesto i na miru se spremati za ono najvažnije. Verujte u gosn Radonjića. Zvezda šampion!

Zvezdas

pre 3 godine

radonjic po starom
slabo otvaranje meca
I sa +17 na +6 za 4 min

to moze samo zvezda
(kalcokera i trokorak bili, 18. april 2021 18:09)

Da nije radonjica ne bi ni imali tih 17 razlike.

Пишите ћирилицом

pre 3 godine

Pa evo već su počeli da odugovlače. Zvezda završila četvrtinu, a kod njih 8. minut.
(Kleopatra, 18. april 2021 17:20)

Браво Нострадамусе, све си погодио!

euroliga

pre 3 godine

Lagano prvi u ABA..sa najlosijim igrama u zadnjih par godina,dakle Eurolique i sledecw godine,publika se vraca u Beograd za finale

Boka

pre 3 godine

Na utalmici Mornar-Buducnost maksimalno će se odugovlačiti igra dok ishod utakmice Cedevita - Crvena Zvezda ne bude poznat. Rezultat će se u završnici poslednje četvrtine vrtiti na maksimalno pet razlike. Ukoliko rezultat Cedevite i Zvezde ne bude poznat Mornar i Budućnost će možda čak ići na produžetke. Ako Zvezda pobedi, pobediće i Budućnost. Ako Cedevita pobedi, pobediće Mornar. Možda će Budućnost voditi 10+ razlike pre poslednje četvrtine ne bi li naterali Zvezdu da odustane od pobede. Pa onda ako Zvezda odustane, sledi preokret Mornara... Živi bili pa videli.
(Kleopatra, 18. april 2021 16:27)

Dobri moj neka si ti ziv i zdrav....

duledudule

pre 3 godine

99:90 i ponište trojku mornaru! 96:90... šta li mute??
(naše će sene ..., 18. april 2021 18:51)

gledao sam navijao za Mornar, jeste mu ostala lopta na ruci isteklo vreme

Anonimus

pre 3 godine

Zadar i Krku ako dobijemo prvi smo, a u Moraci smo videli koliko nam znaci to prvo mesto..Nema izgovora sad, da dobijemo kako znamo i umemo i onda u plejfo ulazimo kao prvi favoriti

boki

pre 3 godine

Ima li šanse da Kolom zaigra u play offu i koliko će trajati oporavak M. J. Kuridže? Koliko je realno da Zvezda dobije licencu na 2-3 sezone. Molim upućene u situaciju oko kluba da odgovore.

No name

pre 3 godine

Zanimljivo na tabeli.

Ovim porazom Cedevita može izgubi puno sad kad je Mornar pobedio a ne mora da znači.

Blažić taj momak je konstatan tokom čitave godine i svaka mu čast. Peri on je igrao ranije ABA ligu za Karpaš Sokol.

Golemac trener na stranu neprilika izrastao u odličnog trenera. Zvezda zasluženo dobila ih. ONA sigurno u plejofu dok za Cedevitu ćemo videt.

Tema

pre 3 godine

Svi ovi sto su kukali i pominjali teoriju zavere u vidu da ce Mornar da pusti Buducnost su u zabludi i treba da se stide komentara. Mornar se bori da udje u plejof. A Zvezda ovim porazom Buducnosti u Baru je najvise profitirala. Treba da dobije dve preostale utakmice u gostima kod Krke i Zadra i ostaje na prvoj poziciji pred doigravanje.

duledudule

pre 3 godine

Zvezda kreće sa prve pozicije. Sa kim će da igra zavisi od medjusobnog skora Mornar COL. U sredu gostuje Krki i poslednje kolo kući sa Zadrom
(Zvezda, 18. april 2021 18:45)
Obe su u gostima ali jaci smo od svih

Quincy Müller

pre 3 godine

Pobeda Mornara donela Zvezdi prvo mesto na tabeli.Ostala su 2 meča u gostima protiv Krke i Zadra.Ovu priliku treba iskoristiti.

vasa ladacki

pre 3 godine

treneru Cedevite predlazem, da izadje pred novinare, pohvali svoje igrace i odmah napusti konferenciju......kao u Beogradu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deki

pre 3 godine

Fenomen 19:26@ dao si jedan sarkastican komentar apropo Simonovica. U danu kada smo dobro igrali, pobedili a konkurenti izgubili, tebi je najjaci utisak Simonovic. Definitivno nesto sa nama kao narodom nije u redu.Jasno je da Simonovic igra zadnju sezonu u karijeri, njega je vratio Sasa koji je i napravio ovu ekipu. Koliko je pogodio (Sasa Obradovic) vidi se sto nije hteo Jaku Blazica a nudjen je i sto je odbio zahvalnog igraca Stimca a uzeo Kuzmica koji je bivsi igrac. Radonja je u razgovoru sa Covicem dogovorio da se pusti O Brajant, najplaceniji igrac i klub oslobodio velikog troska a te pare verovatno usmere u neki drugi transfer. Da li je to pametna odluka videcemo na kraju sezone, za sada deluje da jeste.Mene samo cudi da nema Koloma, Radonja kao bivsi dobar plej zna koliko je to mesto bitno posto od Hola nema nista, za njega je Filip Covic izmislio kosarku