Četvrtak, 08.04.2021.

19:00

Ubedljiv poraz Zvezde na oproštaju od Evrolige

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Albe u Berlinu sa 81:58 u poslednjem kolu Evrolige.

Izvor: MT

Ubedljiv poraz Zvezde na oproštaju od Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

196 Komentari

Sortiraj po:

Nebojsa

pre 3 godine

Cekali su Obradovica iza krivine, da odigra neku losu utakmicu u EL i da ga sklone. Da dovedu Radonjica koji vise od dve godine bez posla i koga niko u Evropi nije hteo.
Zato nam je sezona bila najgora otkad igramo EL, cak nam visi i naredna sezona u EL.
Totalna greska je promena trenera to se vidi po energiji igraca i rezultatima .
Tu i tamo se odigra se po neka utakmica, ali sve je to mrsavo i bledo.

NastyB

pre 3 godine

(Walldorf, 8. april 2021 23:57)

Radonjić je imao tim sa kojim bi iole normalan trener otišao lagano na F4, a on je na jedvite jade jednom došao do F8.
Čovek je isti trener kao i Vujošević - kada imaš iza sebe svu moguću državnu potporu, kad se dovodi najbolje od domaćeg i dobro od stranog, kada ima i sudijsko poštovanje u ABA, onda u domaćoj ligi se "caruje" i navijači ga veličaju. Isto je bilo i kada je vodio Futuru.
Ali, kada je trebalo da se pokaže znaje i umeće bez potpore "iza zavese" čovek je od odličnih igrača Bajerna napravio gomilu neznalica koje je otresao svako ko nije žurio nazad na avion. I svako ko prati košarku ne bi ga uzeo za trenera ni u ludilu.
Dok se ne pojavi gori od tih koji misli da će on vratiti poverenje navijača, a on i posle sukoba sa tim se vrati tamo, jer ga niko drugi nije hteo.
I onda kažu da je loš izbor igrača napravio Sale?? Ne, Saletu je trebalo malo vremena, ovaj je od onoga što je na nešto ličilo napravio tim čiji se igrači gotovo sudaraju u napadu. I dok smo sa Salom gubili na jednu loptu od jakih timova, danas Alba i Armani imaju jači trening sa Zvezdom.
Igrači?? Videćete kakve smo igrače imali kad sledeće sezone budu rasturali u klubovima u kojima će nastupati. A ako ostane Radonjić, daj Bože da se sledeće sezone dovučemo do 16 u Evrokupu. Jer sa njim osvojiti ABA nećemo ni u ludilu, a EL će biti samo uspomena.
Živi bili pa videli.

Gorki

pre 3 godine

Kao zvezdas moram da priznam da mi je laknulo jer je zavrsena ova agonija.
Uzas jedan kako smo izgledali ove sezone u Evroligi. Ostaje nam da se samo nadamo da cemo uspeti u ABA ligi, ali nesto ne verujem.

postar

pre 3 godine

Kakav je to klub kad mu kapiten Lazic ponovo dao 0 poena na utakmici ? Ne mogu da verujem da neki kosarkas moze da da 0 poena ???
(pepsi cola, 8. april 2021 22:01)
legenda kaze da je jednom spusti loptu u dribling. bio povredjen 9 meseci.

Rade

pre 3 godine

Ljudi moji, Zvezdaši.Upropastit će vas Ćović na ćisto. Pa zar ne vidite, šta vam radi?Sramota, da trenutno najbolji Srpski klub gubi za 20 poena od Nemaca, ejjj bre?Ono juće je bilo za plakanje gledati.Žao mi vas je majke mi. Sportski pozdrav od Grobara.

dostaglupavo

pre 3 godine

@Walldorf

zvezda da pregovara sa nedovicem i guduricem?! boze blagi.
mitrovic i apic? ovi ni u ec nisu imali znacajniju minutazu.
na kraju uzdati se u radonjecevu inteligenciju...trener koji beskrajno vrti pik i vrti pik i vrti pik. ako ne prodje opali trojku i napred...
jos nesto, posle tacke ili zareza kucaj razmak. pravis kao ozbiljnu analizu, a nepismen si.
ziveo covic, zivelo prolece!

Rajko

pre 3 godine

Znaci ušli su Top 17.Ko zadnje 3 godine. Bacaju se nenormalno pare od države, al se barem isplati. Ovo je uspeh, mogli su biti i 18-ti.Da nije bilo Korone bi možda bi se borili i za 16-to mesto,prgav je to tim....
(Veliki uspeh kluba iz predgradja, 08. april 2021 22:27)Osim sto kmecite konstantno u svim sportovima bolje pogledaj svoju kucu sa 8 stranaca u ekipi , smjenama trenera i izvanredno 7. mjesto u DOMACOJ ligi..ja samo ne znam odakle toliki iskacete sa IQ u minusu i kako vas nije blam komentarisati ekipu iz Evrolige sto je za vas 8 godina vec misaona imenica.Bolje se opet fuzionisite sa Igosima,ili kako vi kazete ugovorno se vezite,vidis da njima bolje ide.

cokipkijg

pre 3 godine

@Ujka Gorcilo
Neko top 17 u Evropi i top 4 u ABA. A neko top 32 u Evropi i bez top 4 ABA i sledece godine FIBA liga.
(POPE, 09. april 2021 00:00)
I tebi je super devojčice?

panter pudlica

pre 3 godine

Ovi iz Albe ne mogu da veruju sa kakvim amaterima igraju.Kako su ,uopste, stigli ovde?
(Kikivoje, 08. april 2021 21:09)

Zahvaljujući koroni. Sećaš se?

Djura

pre 3 godine

Odlican rezultat,ako se ima u vidu da su sesti put pobeli koronu.Meni sleduje dvomeseni oporavak nakon 7 dana kucnog i 18 dana bolnickog lecenja a ovi dadose cak 55 poena.Sve cestitka,jos samo Kuzma faul je negativan.

GM

pre 3 godine

I sta sad ostade komsiji malom da prati...

EL gotova. U ABA ligi su zavrsili svoju pricu. Fudbal... nikada ni nije bio za njih.

A da... Almerija. To je sekcija i liga koju prate do kraja tekuce sezone i to je to. Sta ti je zivot... druga spanska liga.

Milan

pre 3 godine

i sta sad da radi prosecni penzioner u Srbiji sto je privatni klub zavrsio pretposlednji , a njemu su skinuli mesecno hiljadarku od penzije zbog ovog velikog projekta...Dobro dobice vitamine i to je nesto...

vozi misko

pre 3 godine

kao navijac zvezde a i realan covek mogu samo da zakljucim da je u daleko najlaksoj evroliga sezoni a uporedjujuci je sa svim prethodnim , od stvaranja i ucestvovanja aba ligasa pa do danas ovo bila najgora ekipa nekog balkanskog predstavnika u njoj. drugim recima, da je zvezda ucestvovala sa ovim timom i trenerom u bilo kojoj prethodnoj sezoni nebi uzeli preko 4 pobede. u aba ligi ne ocekujem nista. nakon zavrsetka sezone nadam se da ce covic otici.

Bok

pre 3 godine

Isto mišljenje kao Berlinac... Lazić, Dobrić, Davidovac, Rit, Volden i naravno Lojd koji će sigurno otići zaslužuju dres. Ostali ni pod razno.Optimizam tipa uzimamo ABA ligu stvarno ne pali.Pola ekipe su nam beskoristni igrači. Spremati se polako za drugu vrstu takmičenja. Pokušati dovesti Blažića, Štimca... Momke koje ginu i koji već igraju Evrokup.Probati dovesti Jovića koji nije imao dobru sezonu. Zaboraviti na evroligaške igrače. I krenuti ispočetka. Pozdrav i za navijače institucije, vidimo da im je dostojanstvo na visokom nivou. Takva sezona a još uvek su euforični zbog rezultata druge ekipe. Gde će te vi nesretnici igrati sledeće sezone!?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Свака част за коментар мајсторе. Велики поздрав за "јужну пругу". 🙌

No name

pre 3 godine

Zvezda bar nije poslednja sa svega četri pobede kao Himki koji uložio sredstva enormna.

Inače bez obzira što je Budućnost favorit to jest prednost ima domaćeg terena.

Zvezda i Budućnost su tu negde ujednačene ekipe za borbu titulu u ABA ligu. Uzgred Alba ako bude trener ostao i ako se iduću godinu pojačaju sa dva ili tri proverana igrača.

Igraće Evroligu za gornji dom. Ovako mrka kapa. Večeras su prosto bili bolji i zasluženo pobedi li.

Walldorf

pre 3 godine

Od kako je Radonjić pre nekoliko godina došao u sukob sa rukovodstvom kluba i otišao,Zvezda iz sezone u sezonu gubi sistematičnost,ozbiljnost i prepoznatljivost.Osobine koje je doneo upravo trener Radonjić.Tih sezona smo lutali i tražili baš to što smo izgubili njegovim odlaskom.Tih godina,iz sezone u sezonu smo imali neuporedivo slabije sastave.Ove sezone je "dogorelo do noktiju",pa je konačno razum pobedio sujetu rukovodstva i greška ispravljena.Što se tiče ABA Lige,u nedoumici sam kada je u pitanju mogućnost da trener Radonjić "premosti" i popravi sve kardinalne gafove ex trenera Obradovića.Taj čovek je napravio toliko štete da je to neshvatljivo.Činjenice su neumoljive.Protekle,nezavršene sezone,spolja smo imali:L.Brauna,K.Pantera,B.Berona,C.Dženkinsa uz kasnije dovedenog još jednog pleja.Obradović nije zadžao ni jednoga.Doveonje Hola,Voldena i Lojda.Kasnije Ročestija i Koloma,koje ne bih komentarisao.Pod obručima,Obradović je projektovao NNokoa kao primarnu peticu.Štimcu se zahvalio i iz FMP-a,sa pozajmice vratio Kuzmića.Najurio Ristića,Jovanovića.Bacio mnogo para na O'Brajanta.Odbio Blažiča,Nedovića i Gudurića,sa kojim se moglo pregovarati.O poziciji tri,nije ni razmišljao.Upravo o ključnoj poziciji,gde igrač mora biti sveznalica,majstor.Ispustio je Mitrovića i Apića,koji su tamo gde jesu.To je previše grešaka.Šta dalje?Uzdati se u Radonjićevu inteligenciju,koja uz mnogo rada i samopregora može dati rezultata.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Јабучило

pre 3 godine

Može li neko da mi objasni otkud ovi plavi dresovi...?
Nikakve veze nemaju crveno-beli sa tom bojom. Kao ni fudbaleri, koji imaju jednu od garnitura u toj boji kada gostuju, mada mi to uopšte nije jasno.

Пандурски плава? Крцунова омиљена? Шалим се мало. Мислим да вам је на грбу СД једно време било округло плаво поље у коме вам је био штит.

Berlinac

pre 3 godine

Lojd...Volden...Davidovac...Dobric...Rit....Pa i Lazica ponekad zna da bude dobar u odbrani a svi ostali da hi ne nabrajam....odmah da napuste Zvezdu ovo bre nije ni za Srpsku ligu a ne za ABA i Euroligu

smeh

pre 3 godine

Za sledeću sezonu zahvaliti se 80% ekipe. Čisto sumnjam da bi ekipa sastavljena od juniora pojačana Lojdom i Voldenom prošla lošije od trenutne ekipe. A nekima čak objasniti da je bolje da predju da rade nešto drugo jer košarka nije za njih.

Veliki uspeh kluba iz predgradja

pre 3 godine

Znaci ušli su Top 17.Ko zadnje 3 godine. Bacaju se nenormalno pare od države, al se barem isplati. Ovo je uspeh, mogli su biti i 18-ti.Da nije bilo Korone bi možda bi se borili i za 16-to mesto,prgav je to tim....

Trenutno...

pre 3 godine

...košarkaškim klubovima je mesto u FIBINIM takmičenjima,a to je jasno pokazala ova sezona.Jednostavno,to je odraz ekonomske situacije.

spaceace

pre 3 godine

Bojim se da će Radonjić uspeti da sve upropasti kao onomad kad je oterao Šilba.
Jedno je sigurno,Zvezda nema šanse da osvoji ABA ligu ako Simonović ima veću minutažu od 2 min. po utakmici.
Toliko....

devil himself

pre 3 godine

Bice CUDO ako zvezda osvoji ABA ligu, obzirom da ce buducnost imati prednost domaceg terena!!!
Celu sezonu smo gurali kamen iz brdo, svaku tekmu dokazivali da smo autsajderi i zalutali!!!
Neko ce reci da pao ima pobedu vise, makabi 2-3 znali smo mi da sa pravim strucnim radom i dobrom selekcijom objasnjavamo i realu i cska, feneru, barsi i drugima kako se sa najmanjim mogucim parama pobedjuju najbolji i najskuplji!!!Odavno nema ni rada, ni koncepcije, ni struke samim tim ni 20 miliona budzeta nista ne znaci!!!

marko992

pre 3 godine

Kao navijac iz suprotnog tabora mogu reci da je ovo velika sramota za srpsku kosarku.Drugi tim iz Nemacke je toliko bolji od najboljeg srpskog tima.
Treba Covic sve po dzepu,mnogo je ovo neozbiljno.
(Komentar nije pisan zbog likovanja vec zbog istinskog nezadovoljstva,verovali neki ili ne).

E

pre 3 godine

I na kraju Sasa Obradovic 5-11, Dejan Radonjic 5-13!!!! Dejan Radonjic je unazadio ovu ekpiu, svaki igrac sem Dobrica igra losije nego ranije!!!! Dejan Radonjic je izuzetno slab trener, uspehe koje je ostvario, ostvario je zahvaljujuci snazi tima koji je imao a ne svom znanju!!!!

naše će sene ...

pre 3 godine

Ppzdrav za Miška Raznatovica koni vedri i oblaci u našoj košarci ! Sledeci sezonu da kompletnu Megu prebaci u Zvezdu, ove sad sve rasproda po velom svetu , uzme lovu počeli sa Čovketom a mi će mo i dalje da se nerviramo i kao navijamo . Za koga, za šta? Lep basket, potez !?

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Najmilije mi za onog Voldena. Raspada se. Nisam navijački ostrašćen, ali mi za njega izuzetno milo. Raspada se u CZ. Kako ste počeli sezonu tako istu i završavate. Red je da malo od iste odmorite!

StaY_CooL

pre 3 godine

Koliko ovo sve lose izgleda. Nije nam bitna utakmica ali ipak, to ce se pokazati na kraju i u Aba ligi. Pokusavamo da igramo timski, pojedini igraci propustaju da realizuju dobre situacije a na kraju se ceka samo da Lojd - Volden ili Davidovac nesto urade. Na pleju su nam Hol, Uskokovic, Kolom (koji je verovatno otpisan), ponekad Lojd,a cesto Davidovac ili Volden. Ne zna se ko sta igra. Ovim klasicnim jedinicama fale minuti, tek udju , odigraju kako odigraju i idu napolje i onda udju ponovo ko zna kad. Mozda nemaju kvaliteta ali bolje da se odredi ko je plej broj jedan i da on igra najvise. Centri su nam losi ali bar se zna, NNoko je najbolji, Kuzmic je ok da udje da ga zameni na par minuta i nista vise. Na 4 na igraju Kuridza i Simonovic, kad je bitno moze Davidovac da igra i on je najkompletniji tu. Sve u svemu Volden , Lojd, Dobric, Davidovac, NNoko je najbolja petorka i nadam se da ce oni igrati kad bude najbitnije.

Milos

pre 3 godine

Tragedija na sta licimo! Pa da nam je Tegeltija selektirao ekipu bilo bi bolje. Igras EL a na pleju imas Hola i Uskokovica, na 4 Kuridza i Simon i centri Kuzma i Noko.

hnmm

pre 3 godine

Cekam i dalje od utakmice Partizana Metropolitan, da se javi onaj "zvezdas " Vracarac, onaj sto nam je pričao kako partizan predstavlja srbiju, kako treba da navijamo za Srpsku kosarku, da se javi da objasni ovim navijacima partizana ... od tada tog "velikog" navijaca zvezde i ostalih ne videh ni jedan njegov komentar na vestima zvezde,eto to su ti licemeri "zvezdas sam ali"

Džoni

pre 3 godine

Dozvoliš mrtvoj Albi nikakvom odbranom da se odlepi 20 razlike i pustiš da se raspucaju i sad kao ajde da malo stegnemo u drugom, a oni sada opustili ruku i deluju ko Lejkersi, pa ne ide to baš tako.

Нико не зна ко смо уопште

pre 3 godine

Најбитније је сачувати енергију за АБА лигу да би наредне сезоне опет играли Евролигу. Сљедеће сезоне, уз 3-4 добра појачања на плеју, бек шутеру, крилу и центру, уз останак Лојда, Воладена, Симона, Кузме и Јагодић-Куриџе можда будемо у прилици и да напданемо топ 16! Браво Звездо за ову сезону, уз све проблеме које си имала, скраћену ротацију и проблеме са тренером, максимално си извукла!

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

nikada do sada se nisam smejao zvezdinim igracima kao nekim potezima
na ovoj utakmici

ps.presli smo znaci tacku pucanja
izreka - da nije tragicno bilo bi smesno

Mio

pre 3 godine

Nagradno pitanje: Koliko je Volden povecao svoju cenu prelaskom iz KKP-EC u KKCZ-EL u ovoj sezoni??))
U KKP je imao verovatno oko 300-350. Kbg je platio obestecenje KKP 200-250.. odnosno Zvezda kao deo ugovora + sigurno je dobio bar koliko i u KKP 300-350 U sumi imamo 550-600 je Zvezda dala za njega... i koliko sada vredi posle ove sezone... Pa nece dobiti ni onih 300-350 iz predprosle sezone!!!
Čuveni Zvezdin marketing))))

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Volden je platio Partizanu obeštećenje iz svog džepa da bi došao u CZ. ‘El tako?!

Mile 011

pre 3 godine

Ima razloga za zadovoljstvo . Zvezda je zasluženo na 17 mestu i to je kruna sezone . FMP je zgažen u Železniku i to su razlozi za zadovoljstvo .

Weebs

pre 3 godine

Nagradno pitanje: Koliko je Volden povecao svoju cenu prelaskom iz KKP-EC u KKCZ-EL u ovoj sezoni??))
U KKP je imao verovatno oko 300-350. Kbg je platio obestecenje KKP 200-250.. odnosno Zvezda kao deo ugovora + sigurno je dobio bar koliko i u KKP 300-350 U sumi imamo 550-600 je Zvezda dala za njega... i koliko sada vredi posle ove sezone... Pa nece dobiti ni onih 300-350 iz predprosle sezone!!!
Čuveni Zvezdin marketing))))
(Mio, 08. april 2021 21:15)

Priznaj da si izmislio svaku cifru ovde.

Whej

pre 3 godine

Bas losa sezona, bruka sto bre nismo uspešni kao partizan, pogledajte kako je njima lepo kada se drugima podsmevaju, Vidi se da imaju bas uspešnu sezonu a ne kao mi...

vukan

pre 3 godine

lojd je katastrofalan suter, 30 % za tri poena tokom cele sezone je katastrofa!!! zvezda isuvise komplikuje u igri a i naravno selekcija igraca je smesna...

kaokakao

pre 3 godine

Utego Radonja, toliko da se vise ne nadam ni tituli u Srbiji, jer se bojim da ce tu Partizan biti favorit i rasterecen. O ABA ligi da ne pricam, to je gotova prica. Treba sjeci i dovesrt bilo kakvog trenera umjesto Radonjica, da se spasi sto se spasiti da.

Сале

pre 3 godine

Не треба бити незадовољан,за клуб који постоји од 2013 ,велика је ствар што се уопште такмичи у евролиги. Уз легенду Човића све ће доћи на своје место.

Hero

pre 3 godine

Samo u Srbiji oni koji su u sredini tabele aba lige pokusavaju da se sprdaju oni koji koliko toliko imaju neke rezultate kao sto je osvojen kup ili vrh aba lige.... ali ono lako je biti navijac malog partizana, uvek zloba i pakost.

Tole namestio

pre 3 godine

Sad kad je Radolja oterao Borišu, ostaje nada da će Uskok i Radenov (naša budućnost, naša deca) dobiti više prostora...Međutim, ništa od toga - Uskok 3 minuta u 1. poluvremenu, Radenov ni toliko...O čemu se ovde radi??? Igraju nam fosili

savo

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)

dejandddddd

pre 3 godine

Konacno se zavrsava vise mesecno mucenje u Evro ligi, da je drugaciji sistem- 4 grupe po šest timova Zvezda ne bi izašla iz grupe- ne bi bila u 4-tri ekipe u grupi.
Ne zna se sta je gire da i Zvezdina igra ili ovi komentatori koji velicaju igru naseg tima, a u stvari ne zna se sta je gore.
P.S.
U svakom slučaju konačno se zavrsava ovogodisnje učesće.

vukan

pre 3 godine

ja mesecima nisam video neki sablon akcija zvezde, ni jednu akciju nisam prepoznao?! da li kriju ili jednostavno ih nema, nego samo igraj basket i to je to... ovog hola 1 na 1 kad hoce i da mu da 20 razlike dobija lagano i moja baba... nece kosarka bez pleja da se igra, jednostavno je neizvodljivo...

Yoks

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)
(savo, 08. april 2021 20:15)

Pozdravio te Borac...

Manolo

pre 3 godine

A ljudi ovaj Simonovic,bitno je da igra u plitkim patikama ili poluplitkim,ne mogu bas dobro da ocenim i nazuvcima.Kosarka je sport skoka i brzih promena.Prosto nezamislivo!

Djole

pre 3 godine

alba su lejkersi za zvezdu
(kalcokera i trokorak bili, 08. april 2021 20:29)

Ali bukvalno! U drugoj četvrtini se povremeno činilo da Alba igra bukvalno iz zezanja.

Nemanja

pre 3 godine

Šta se to dešava sa mojim Efempejom?
(bizon sa rajka, 08. april 2021 20:40)
Omasio si klub tvoj KKP je poslat na zgariste istorije pa sada u Limbu opet mogu da ga gledaju Isa i Tumbas.

sasa

pre 3 godine

Voleo bih da spoznam neki kvalitet kod Lengstona Hola kao prvog pleja, ali mi stvarno tesko ide, decko je teska rupetina, mislim da ni nasu domacu ligu nije u stanju da igra.

Nikola

pre 3 godine

Može li neko da mi objasni otkud ovi plavi dresovi...?
Nikakve veze nemaju crveno-beli sa tom bojom. Kao ni fudbaleri, koji imaju jednu od garnitura u toj boji kada gostuju, mada mi to uopšte nije jasno.
Zar je problem bio da igrači izađu u prepoznatljivoj crveno-beloj garnituri?
Uostalom, Alba nastupa skoro uvek u žutoj kombinaciji, pa nema potrebe da gosti nešto radikalno menjaju...Tu su, usotalom, uvek "pomoćne" varijante dresova: skroz bela ili skroz crvena garnitura.
Osim ukoliko ovo opet nije neka sjajna ideja marketinškog tima!

Pera

pre 3 godine

Od kada Zvezda igra EL, ovo je ubedljivo najgora selekcija, narocito stranih igraca...ovo je sramotna selekcija i bukvalno bacen novac.

Herro

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)
(savo, 08. april 2021 20:15)

Samo da te podsetim da je partizan u ovoj sezoni 2x izgubio od Borca, ja ne znam kako je to kada zivite u tom svetu gde ste vi najbolji a zvezda se "bruka"

Zvezda

pre 3 godine

Ova sezona za većinu timova je propala. Real se bori za F8 i Fener je tu. Panatenaikos, Makabi da ne govorim. Zvezda pisle niza poraza u završnici je digla ruke od EL i već ko zna koju utakmicu otaljava pisao. Sreća što je ovo poslednja u EL i sada odmorni u završnicu ABA

sasa

pre 3 godine

Voleo bih da spoznam neki kvalitet kod Lengstona Hola kao prvog pleja, ali mi stvarno tesko ide, decko je teska rupetina, mislim da ni nasu domacu ligu nije u stanju da igra.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav car je ovaj Kuzmić. Samo njega pratim kada je na terenu. Kad mu dobace loptu, ista ide kao na fliperu pa kome završi u rukama na terenu. Hahaha

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kako počeli sezonu tako istu i završavaju. Dokle mučenje u ovoj evroligi i granje na silu iste? Ne znam čemu tolika volja da bi ne ispod top 8, nego ispod top 16?

Salaso

pre 3 godine

B. Lazić posle ovog meča ostaje na 271.mestu? Zvanično najgori igrač EL? Ajde Baki borba pa da se popnes na 270.mesto, možeš ti to

dexom

pre 3 godine

Nema korone u Zvezdi ??
Zadivljujuce,mogli bi da podele sa ostatkom sveta tehnologiju kojom za samo par dana izlece pozitivne u svom taboru zbog kojih nedavno nisu isli na neko gostovanje u ABA
(OMG??!!, 08. april 2021 18:59)

za svaki slucaj korone u zvezdi vi jedno te isto pisete, ispostavi se da su stvarno zarazeni pa ponovo i ponovo... obraza bez

Gagi

pre 3 godine

Uh, jedva cekam da pocne! Bice uzbudljiva utakmica, jer je ulog veliki. Ko pobedi osigurace odlicno 16. mesto a ko izgubi, zasesce na pretposlednje, 17. mesto.
Duel titana evropske kosarke! Napred FMP, ovaj, htedoh reci CZBG. Opravdati milione evra drzavnih para bacenih u rupu, za odlicno 16. mesto Evrolige.

OMG??!!

pre 3 godine

Nema korone u Zvezdi ??
Zadivljujuce,mogli bi da podele sa ostatkom sveta tehnologiju kojom za samo par dana izlece pozitivne u svom taboru zbog kojih nedavno nisu isli na neko gostovanje u ABA

OMG??!!

pre 3 godine

Nema korone u Zvezdi ??
Zadivljujuce,mogli bi da podele sa ostatkom sveta tehnologiju kojom za samo par dana izlece pozitivne u svom taboru zbog kojih nedavno nisu isli na neko gostovanje u ABA

marko992

pre 3 godine

Kao navijac iz suprotnog tabora mogu reci da je ovo velika sramota za srpsku kosarku.Drugi tim iz Nemacke je toliko bolji od najboljeg srpskog tima.
Treba Covic sve po dzepu,mnogo je ovo neozbiljno.
(Komentar nije pisan zbog likovanja vec zbog istinskog nezadovoljstva,verovali neki ili ne).

Milos

pre 3 godine

Tragedija na sta licimo! Pa da nam je Tegeltija selektirao ekipu bilo bi bolje. Igras EL a na pleju imas Hola i Uskokovica, na 4 Kuridza i Simon i centri Kuzma i Noko.

Mio

pre 3 godine

Nagradno pitanje: Koliko je Volden povecao svoju cenu prelaskom iz KKP-EC u KKCZ-EL u ovoj sezoni??))
U KKP je imao verovatno oko 300-350. Kbg je platio obestecenje KKP 200-250.. odnosno Zvezda kao deo ugovora + sigurno je dobio bar koliko i u KKP 300-350 U sumi imamo 550-600 je Zvezda dala za njega... i koliko sada vredi posle ove sezone... Pa nece dobiti ni onih 300-350 iz predprosle sezone!!!
Čuveni Zvezdin marketing))))

E

pre 3 godine

I na kraju Sasa Obradovic 5-11, Dejan Radonjic 5-13!!!! Dejan Radonjic je unazadio ovu ekpiu, svaki igrac sem Dobrica igra losije nego ranije!!!! Dejan Radonjic je izuzetno slab trener, uspehe koje je ostvario, ostvario je zahvaljujuci snazi tima koji je imao a ne svom znanju!!!!

Veliki uspeh kluba iz predgradja

pre 3 godine

Znaci ušli su Top 17.Ko zadnje 3 godine. Bacaju se nenormalno pare od države, al se barem isplati. Ovo je uspeh, mogli su biti i 18-ti.Da nije bilo Korone bi možda bi se borili i za 16-to mesto,prgav je to tim....

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Volden je platio Partizanu obeštećenje iz svog džepa da bi došao u CZ. ‘El tako?!

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Najmilije mi za onog Voldena. Raspada se. Nisam navijački ostrašćen, ali mi za njega izuzetno milo. Raspada se u CZ. Kako ste počeli sezonu tako istu i završavate. Red je da malo od iste odmorite!

Сале

pre 3 godine

Не треба бити незадовољан,за клуб који постоји од 2013 ,велика је ствар што се уопште такмичи у евролиги. Уз легенду Човића све ће доћи на своје место.

devil himself

pre 3 godine

Bice CUDO ako zvezda osvoji ABA ligu, obzirom da ce buducnost imati prednost domaceg terena!!!
Celu sezonu smo gurali kamen iz brdo, svaku tekmu dokazivali da smo autsajderi i zalutali!!!
Neko ce reci da pao ima pobedu vise, makabi 2-3 znali smo mi da sa pravim strucnim radom i dobrom selekcijom objasnjavamo i realu i cska, feneru, barsi i drugima kako se sa najmanjim mogucim parama pobedjuju najbolji i najskuplji!!!Odavno nema ni rada, ni koncepcije, ni struke samim tim ni 20 miliona budzeta nista ne znaci!!!

Trenutno...

pre 3 godine

...košarkaškim klubovima je mesto u FIBINIM takmičenjima,a to je jasno pokazala ova sezona.Jednostavno,to je odraz ekonomske situacije.

Mile 011

pre 3 godine

Ima razloga za zadovoljstvo . Zvezda je zasluženo na 17 mestu i to je kruna sezone . FMP je zgažen u Železniku i to su razlozi za zadovoljstvo .

Јабучило

pre 3 godine

Može li neko da mi objasni otkud ovi plavi dresovi...?
Nikakve veze nemaju crveno-beli sa tom bojom. Kao ni fudbaleri, koji imaju jednu od garnitura u toj boji kada gostuju, mada mi to uopšte nije jasno.

Пандурски плава? Крцунова омиљена? Шалим се мало. Мислим да вам је на грбу СД једно време било округло плаво поље у коме вам је био штит.

Džoni

pre 3 godine

Dozvoliš mrtvoj Albi nikakvom odbranom da se odlepi 20 razlike i pustiš da se raspucaju i sad kao ajde da malo stegnemo u drugom, a oni sada opustili ruku i deluju ko Lejkersi, pa ne ide to baš tako.

smeh

pre 3 godine

Za sledeću sezonu zahvaliti se 80% ekipe. Čisto sumnjam da bi ekipa sastavljena od juniora pojačana Lojdom i Voldenom prošla lošije od trenutne ekipe. A nekima čak objasniti da je bolje da predju da rade nešto drugo jer košarka nije za njih.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

nikada do sada se nisam smejao zvezdinim igracima kao nekim potezima
na ovoj utakmici

ps.presli smo znaci tacku pucanja
izreka - da nije tragicno bilo bi smesno

Salaso

pre 3 godine

B. Lazić posle ovog meča ostaje na 271.mestu? Zvanično najgori igrač EL? Ajde Baki borba pa da se popnes na 270.mesto, možeš ti to

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav car je ovaj Kuzmić. Samo njega pratim kada je na terenu. Kad mu dobace loptu, ista ide kao na fliperu pa kome završi u rukama na terenu. Hahaha

vukan

pre 3 godine

lojd je katastrofalan suter, 30 % za tri poena tokom cele sezone je katastrofa!!! zvezda isuvise komplikuje u igri a i naravno selekcija igraca je smesna...

kaokakao

pre 3 godine

Utego Radonja, toliko da se vise ne nadam ni tituli u Srbiji, jer se bojim da ce tu Partizan biti favorit i rasterecen. O ABA ligi da ne pricam, to je gotova prica. Treba sjeci i dovesrt bilo kakvog trenera umjesto Radonjica, da se spasi sto se spasiti da.

spaceace

pre 3 godine

Bojim se da će Radonjić uspeti da sve upropasti kao onomad kad je oterao Šilba.
Jedno je sigurno,Zvezda nema šanse da osvoji ABA ligu ako Simonović ima veću minutažu od 2 min. po utakmici.
Toliko....

naše će sene ...

pre 3 godine

Ppzdrav za Miška Raznatovica koni vedri i oblaci u našoj košarci ! Sledeci sezonu da kompletnu Megu prebaci u Zvezdu, ove sad sve rasproda po velom svetu , uzme lovu počeli sa Čovketom a mi će mo i dalje da se nerviramo i kao navijamo . Za koga, za šta? Lep basket, potez !?

Berlinac

pre 3 godine

Lojd...Volden...Davidovac...Dobric...Rit....Pa i Lazica ponekad zna da bude dobar u odbrani a svi ostali da hi ne nabrajam....odmah da napuste Zvezdu ovo bre nije ni za Srpsku ligu a ne za ABA i Euroligu

Nikola

pre 3 godine

Može li neko da mi objasni otkud ovi plavi dresovi...?
Nikakve veze nemaju crveno-beli sa tom bojom. Kao ni fudbaleri, koji imaju jednu od garnitura u toj boji kada gostuju, mada mi to uopšte nije jasno.
Zar je problem bio da igrači izađu u prepoznatljivoj crveno-beloj garnituri?
Uostalom, Alba nastupa skoro uvek u žutoj kombinaciji, pa nema potrebe da gosti nešto radikalno menjaju...Tu su, usotalom, uvek "pomoćne" varijante dresova: skroz bela ili skroz crvena garnitura.
Osim ukoliko ovo opet nije neka sjajna ideja marketinškog tima!

Djole

pre 3 godine

alba su lejkersi za zvezdu
(kalcokera i trokorak bili, 08. april 2021 20:29)

Ali bukvalno! U drugoj četvrtini se povremeno činilo da Alba igra bukvalno iz zezanja.

Whej

pre 3 godine

Bas losa sezona, bruka sto bre nismo uspešni kao partizan, pogledajte kako je njima lepo kada se drugima podsmevaju, Vidi se da imaju bas uspešnu sezonu a ne kao mi...

savo

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kako počeli sezonu tako istu i završavaju. Dokle mučenje u ovoj evroligi i granje na silu iste? Ne znam čemu tolika volja da bi ne ispod top 8, nego ispod top 16?

Walldorf

pre 3 godine

Od kako je Radonjić pre nekoliko godina došao u sukob sa rukovodstvom kluba i otišao,Zvezda iz sezone u sezonu gubi sistematičnost,ozbiljnost i prepoznatljivost.Osobine koje je doneo upravo trener Radonjić.Tih sezona smo lutali i tražili baš to što smo izgubili njegovim odlaskom.Tih godina,iz sezone u sezonu smo imali neuporedivo slabije sastave.Ove sezone je "dogorelo do noktiju",pa je konačno razum pobedio sujetu rukovodstva i greška ispravljena.Što se tiče ABA Lige,u nedoumici sam kada je u pitanju mogućnost da trener Radonjić "premosti" i popravi sve kardinalne gafove ex trenera Obradovića.Taj čovek je napravio toliko štete da je to neshvatljivo.Činjenice su neumoljive.Protekle,nezavršene sezone,spolja smo imali:L.Brauna,K.Pantera,B.Berona,C.Dženkinsa uz kasnije dovedenog još jednog pleja.Obradović nije zadžao ni jednoga.Doveonje Hola,Voldena i Lojda.Kasnije Ročestija i Koloma,koje ne bih komentarisao.Pod obručima,Obradović je projektovao NNokoa kao primarnu peticu.Štimcu se zahvalio i iz FMP-a,sa pozajmice vratio Kuzmića.Najurio Ristića,Jovanovića.Bacio mnogo para na O'Brajanta.Odbio Blažiča,Nedovića i Gudurića,sa kojim se moglo pregovarati.O poziciji tri,nije ni razmišljao.Upravo o ključnoj poziciji,gde igrač mora biti sveznalica,majstor.Ispustio je Mitrovića i Apića,koji su tamo gde jesu.To je previše grešaka.Šta dalje?Uzdati se u Radonjićevu inteligenciju,koja uz mnogo rada i samopregora može dati rezultata.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

vukan

pre 3 godine

ja mesecima nisam video neki sablon akcija zvezde, ni jednu akciju nisam prepoznao?! da li kriju ili jednostavno ih nema, nego samo igraj basket i to je to... ovog hola 1 na 1 kad hoce i da mu da 20 razlike dobija lagano i moja baba... nece kosarka bez pleja da se igra, jednostavno je neizvodljivo...

hnmm

pre 3 godine

Cekam i dalje od utakmice Partizana Metropolitan, da se javi onaj "zvezdas " Vracarac, onaj sto nam je pričao kako partizan predstavlja srbiju, kako treba da navijamo za Srpsku kosarku, da se javi da objasni ovim navijacima partizana ... od tada tog "velikog" navijaca zvezde i ostalih ne videh ni jedan njegov komentar na vestima zvezde,eto to su ti licemeri "zvezdas sam ali"

Нико не зна ко смо уопште

pre 3 godine

Најбитније је сачувати енергију за АБА лигу да би наредне сезоне опет играли Евролигу. Сљедеће сезоне, уз 3-4 добра појачања на плеју, бек шутеру, крилу и центру, уз останак Лојда, Воладена, Симона, Кузме и Јагодић-Куриџе можда будемо у прилици и да напданемо топ 16! Браво Звездо за ову сезону, уз све проблеме које си имала, скраћену ротацију и проблеме са тренером, максимално си извукла!

Pera

pre 3 godine

Od kada Zvezda igra EL, ovo je ubedljivo najgora selekcija, narocito stranih igraca...ovo je sramotna selekcija i bukvalno bacen novac.

dejandddddd

pre 3 godine

Konacno se zavrsava vise mesecno mucenje u Evro ligi, da je drugaciji sistem- 4 grupe po šest timova Zvezda ne bi izašla iz grupe- ne bi bila u 4-tri ekipe u grupi.
Ne zna se sta je gire da i Zvezdina igra ili ovi komentatori koji velicaju igru naseg tima, a u stvari ne zna se sta je gore.
P.S.
U svakom slučaju konačno se zavrsava ovogodisnje učesće.

Tole namestio

pre 3 godine

Sad kad je Radolja oterao Borišu, ostaje nada da će Uskok i Radenov (naša budućnost, naša deca) dobiti više prostora...Međutim, ništa od toga - Uskok 3 minuta u 1. poluvremenu, Radenov ni toliko...O čemu se ovde radi??? Igraju nam fosili

Weebs

pre 3 godine

Nagradno pitanje: Koliko je Volden povecao svoju cenu prelaskom iz KKP-EC u KKCZ-EL u ovoj sezoni??))
U KKP je imao verovatno oko 300-350. Kbg je platio obestecenje KKP 200-250.. odnosno Zvezda kao deo ugovora + sigurno je dobio bar koliko i u KKP 300-350 U sumi imamo 550-600 je Zvezda dala za njega... i koliko sada vredi posle ove sezone... Pa nece dobiti ni onih 300-350 iz predprosle sezone!!!
Čuveni Zvezdin marketing))))
(Mio, 08. april 2021 21:15)

Priznaj da si izmislio svaku cifru ovde.

panter pudlica

pre 3 godine

Ovi iz Albe ne mogu da veruju sa kakvim amaterima igraju.Kako su ,uopste, stigli ovde?
(Kikivoje, 08. april 2021 21:09)

Zahvaljujući koroni. Sećaš se?

postar

pre 3 godine

Kakav je to klub kad mu kapiten Lazic ponovo dao 0 poena na utakmici ? Ne mogu da verujem da neki kosarkas moze da da 0 poena ???
(pepsi cola, 8. april 2021 22:01)
legenda kaze da je jednom spusti loptu u dribling. bio povredjen 9 meseci.

sasa

pre 3 godine

Voleo bih da spoznam neki kvalitet kod Lengstona Hola kao prvog pleja, ali mi stvarno tesko ide, decko je teska rupetina, mislim da ni nasu domacu ligu nije u stanju da igra.

sasa

pre 3 godine

Voleo bih da spoznam neki kvalitet kod Lengstona Hola kao prvog pleja, ali mi stvarno tesko ide, decko je teska rupetina, mislim da ni nasu domacu ligu nije u stanju da igra.

dexom

pre 3 godine

Nema korone u Zvezdi ??
Zadivljujuce,mogli bi da podele sa ostatkom sveta tehnologiju kojom za samo par dana izlece pozitivne u svom taboru zbog kojih nedavno nisu isli na neko gostovanje u ABA
(OMG??!!, 08. april 2021 18:59)

za svaki slucaj korone u zvezdi vi jedno te isto pisete, ispostavi se da su stvarno zarazeni pa ponovo i ponovo... obraza bez

Manolo

pre 3 godine

A ljudi ovaj Simonovic,bitno je da igra u plitkim patikama ili poluplitkim,ne mogu bas dobro da ocenim i nazuvcima.Kosarka je sport skoka i brzih promena.Prosto nezamislivo!

StaY_CooL

pre 3 godine

Koliko ovo sve lose izgleda. Nije nam bitna utakmica ali ipak, to ce se pokazati na kraju i u Aba ligi. Pokusavamo da igramo timski, pojedini igraci propustaju da realizuju dobre situacije a na kraju se ceka samo da Lojd - Volden ili Davidovac nesto urade. Na pleju su nam Hol, Uskokovic, Kolom (koji je verovatno otpisan), ponekad Lojd,a cesto Davidovac ili Volden. Ne zna se ko sta igra. Ovim klasicnim jedinicama fale minuti, tek udju , odigraju kako odigraju i idu napolje i onda udju ponovo ko zna kad. Mozda nemaju kvaliteta ali bolje da se odredi ko je plej broj jedan i da on igra najvise. Centri su nam losi ali bar se zna, NNoko je najbolji, Kuzmic je ok da udje da ga zameni na par minuta i nista vise. Na 4 na igraju Kuridza i Simonovic, kad je bitno moze Davidovac da igra i on je najkompletniji tu. Sve u svemu Volden , Lojd, Dobric, Davidovac, NNoko je najbolja petorka i nadam se da ce oni igrati kad bude najbitnije.

Yoks

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)
(savo, 08. april 2021 20:15)

Pozdravio te Borac...

Gorki

pre 3 godine

Kao zvezdas moram da priznam da mi je laknulo jer je zavrsena ova agonija.
Uzas jedan kako smo izgledali ove sezone u Evroligi. Ostaje nam da se samo nadamo da cemo uspeti u ABA ligi, ali nesto ne verujem.

Nebojsa

pre 3 godine

Cekali su Obradovica iza krivine, da odigra neku losu utakmicu u EL i da ga sklone. Da dovedu Radonjica koji vise od dve godine bez posla i koga niko u Evropi nije hteo.
Zato nam je sezona bila najgora otkad igramo EL, cak nam visi i naredna sezona u EL.
Totalna greska je promena trenera to se vidi po energiji igraca i rezultatima .
Tu i tamo se odigra se po neka utakmica, ali sve je to mrsavo i bledo.

Milan

pre 3 godine

i sta sad da radi prosecni penzioner u Srbiji sto je privatni klub zavrsio pretposlednji , a njemu su skinuli mesecno hiljadarku od penzije zbog ovog velikog projekta...Dobro dobice vitamine i to je nesto...

Rade

pre 3 godine

Ljudi moji, Zvezdaši.Upropastit će vas Ćović na ćisto. Pa zar ne vidite, šta vam radi?Sramota, da trenutno najbolji Srpski klub gubi za 20 poena od Nemaca, ejjj bre?Ono juće je bilo za plakanje gledati.Žao mi vas je majke mi. Sportski pozdrav od Grobara.

Gagi

pre 3 godine

Uh, jedva cekam da pocne! Bice uzbudljiva utakmica, jer je ulog veliki. Ko pobedi osigurace odlicno 16. mesto a ko izgubi, zasesce na pretposlednje, 17. mesto.
Duel titana evropske kosarke! Napred FMP, ovaj, htedoh reci CZBG. Opravdati milione evra drzavnih para bacenih u rupu, za odlicno 16. mesto Evrolige.

vozi misko

pre 3 godine

kao navijac zvezde a i realan covek mogu samo da zakljucim da je u daleko najlaksoj evroliga sezoni a uporedjujuci je sa svim prethodnim , od stvaranja i ucestvovanja aba ligasa pa do danas ovo bila najgora ekipa nekog balkanskog predstavnika u njoj. drugim recima, da je zvezda ucestvovala sa ovim timom i trenerom u bilo kojoj prethodnoj sezoni nebi uzeli preko 4 pobede. u aba ligi ne ocekujem nista. nakon zavrsetka sezone nadam se da ce covic otici.

Djura

pre 3 godine

Odlican rezultat,ako se ima u vidu da su sesti put pobeli koronu.Meni sleduje dvomeseni oporavak nakon 7 dana kucnog i 18 dana bolnickog lecenja a ovi dadose cak 55 poena.Sve cestitka,jos samo Kuzma faul je negativan.

dostaglupavo

pre 3 godine

@Walldorf

zvezda da pregovara sa nedovicem i guduricem?! boze blagi.
mitrovic i apic? ovi ni u ec nisu imali znacajniju minutazu.
na kraju uzdati se u radonjecevu inteligenciju...trener koji beskrajno vrti pik i vrti pik i vrti pik. ako ne prodje opali trojku i napred...
jos nesto, posle tacke ili zareza kucaj razmak. pravis kao ozbiljnu analizu, a nepismen si.
ziveo covic, zivelo prolece!

NastyB

pre 3 godine

(Walldorf, 8. april 2021 23:57)

Radonjić je imao tim sa kojim bi iole normalan trener otišao lagano na F4, a on je na jedvite jade jednom došao do F8.
Čovek je isti trener kao i Vujošević - kada imaš iza sebe svu moguću državnu potporu, kad se dovodi najbolje od domaćeg i dobro od stranog, kada ima i sudijsko poštovanje u ABA, onda u domaćoj ligi se "caruje" i navijači ga veličaju. Isto je bilo i kada je vodio Futuru.
Ali, kada je trebalo da se pokaže znaje i umeće bez potpore "iza zavese" čovek je od odličnih igrača Bajerna napravio gomilu neznalica koje je otresao svako ko nije žurio nazad na avion. I svako ko prati košarku ne bi ga uzeo za trenera ni u ludilu.
Dok se ne pojavi gori od tih koji misli da će on vratiti poverenje navijača, a on i posle sukoba sa tim se vrati tamo, jer ga niko drugi nije hteo.
I onda kažu da je loš izbor igrača napravio Sale?? Ne, Saletu je trebalo malo vremena, ovaj je od onoga što je na nešto ličilo napravio tim čiji se igrači gotovo sudaraju u napadu. I dok smo sa Salom gubili na jednu loptu od jakih timova, danas Alba i Armani imaju jači trening sa Zvezdom.
Igrači?? Videćete kakve smo igrače imali kad sledeće sezone budu rasturali u klubovima u kojima će nastupati. A ako ostane Radonjić, daj Bože da se sledeće sezone dovučemo do 16 u Evrokupu. Jer sa njim osvojiti ABA nećemo ni u ludilu, a EL će biti samo uspomena.
Živi bili pa videli.

Zvezda

pre 3 godine

Ova sezona za većinu timova je propala. Real se bori za F8 i Fener je tu. Panatenaikos, Makabi da ne govorim. Zvezda pisle niza poraza u završnici je digla ruke od EL i već ko zna koju utakmicu otaljava pisao. Sreća što je ovo poslednja u EL i sada odmorni u završnicu ABA

cokipkijg

pre 3 godine

@Ujka Gorcilo
Neko top 17 u Evropi i top 4 u ABA. A neko top 32 u Evropi i bez top 4 ABA i sledece godine FIBA liga.
(POPE, 09. april 2021 00:00)
I tebi je super devojčice?

Herro

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)
(savo, 08. april 2021 20:15)

Samo da te podsetim da je partizan u ovoj sezoni 2x izgubio od Borca, ja ne znam kako je to kada zivite u tom svetu gde ste vi najbolji a zvezda se "bruka"

Nemanja

pre 3 godine

Šta se to dešava sa mojim Efempejom?
(bizon sa rajka, 08. april 2021 20:40)
Omasio si klub tvoj KKP je poslat na zgariste istorije pa sada u Limbu opet mogu da ga gledaju Isa i Tumbas.

Hero

pre 3 godine

Samo u Srbiji oni koji su u sredini tabele aba lige pokusavaju da se sprdaju oni koji koliko toliko imaju neke rezultate kao sto je osvojen kup ili vrh aba lige.... ali ono lako je biti navijac malog partizana, uvek zloba i pakost.

No name

pre 3 godine

Zvezda bar nije poslednja sa svega četri pobede kao Himki koji uložio sredstva enormna.

Inače bez obzira što je Budućnost favorit to jest prednost ima domaćeg terena.

Zvezda i Budućnost su tu negde ujednačene ekipe za borbu titulu u ABA ligu. Uzgred Alba ako bude trener ostao i ako se iduću godinu pojačaju sa dva ili tri proverana igrača.

Igraće Evroligu za gornji dom. Ovako mrka kapa. Večeras su prosto bili bolji i zasluženo pobedi li.

Bok

pre 3 godine

Isto mišljenje kao Berlinac... Lazić, Dobrić, Davidovac, Rit, Volden i naravno Lojd koji će sigurno otići zaslužuju dres. Ostali ni pod razno.Optimizam tipa uzimamo ABA ligu stvarno ne pali.Pola ekipe su nam beskoristni igrači. Spremati se polako za drugu vrstu takmičenja. Pokušati dovesti Blažića, Štimca... Momke koje ginu i koji već igraju Evrokup.Probati dovesti Jovića koji nije imao dobru sezonu. Zaboraviti na evroligaške igrače. I krenuti ispočetka. Pozdrav i za navijače institucije, vidimo da im je dostojanstvo na visokom nivou. Takva sezona a još uvek su euforični zbog rezultata druge ekipe. Gde će te vi nesretnici igrati sledeće sezone!?

Rajko

pre 3 godine

Znaci ušli su Top 17.Ko zadnje 3 godine. Bacaju se nenormalno pare od države, al se barem isplati. Ovo je uspeh, mogli su biti i 18-ti.Da nije bilo Korone bi možda bi se borili i za 16-to mesto,prgav je to tim....
(Veliki uspeh kluba iz predgradja, 08. april 2021 22:27)Osim sto kmecite konstantno u svim sportovima bolje pogledaj svoju kucu sa 8 stranaca u ekipi , smjenama trenera i izvanredno 7. mjesto u DOMACOJ ligi..ja samo ne znam odakle toliki iskacete sa IQ u minusu i kako vas nije blam komentarisati ekipu iz Evrolige sto je za vas 8 godina vec misaona imenica.Bolje se opet fuzionisite sa Igosima,ili kako vi kazete ugovorno se vezite,vidis da njima bolje ide.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Свака част за коментар мајсторе. Велики поздрав за "јужну пругу". 🙌

GM

pre 3 godine

I sta sad ostade komsiji malom da prati...

EL gotova. U ABA ligi su zavrsili svoju pricu. Fudbal... nikada ni nije bio za njih.

A da... Almerija. To je sekcija i liga koju prate do kraja tekuce sezone i to je to. Sta ti je zivot... druga spanska liga.

Нико не зна ко смо уопште

pre 3 godine

Најбитније је сачувати енергију за АБА лигу да би наредне сезоне опет играли Евролигу. Сљедеће сезоне, уз 3-4 добра појачања на плеју, бек шутеру, крилу и центру, уз останак Лојда, Воладена, Симона, Кузме и Јагодић-Куриџе можда будемо у прилици и да напданемо топ 16! Браво Звездо за ову сезону, уз све проблеме које си имала, скраћену ротацију и проблеме са тренером, максимално си извукла!

Weebs

pre 3 godine

Nagradno pitanje: Koliko je Volden povecao svoju cenu prelaskom iz KKP-EC u KKCZ-EL u ovoj sezoni??))
U KKP je imao verovatno oko 300-350. Kbg je platio obestecenje KKP 200-250.. odnosno Zvezda kao deo ugovora + sigurno je dobio bar koliko i u KKP 300-350 U sumi imamo 550-600 je Zvezda dala za njega... i koliko sada vredi posle ove sezone... Pa nece dobiti ni onih 300-350 iz predprosle sezone!!!
Čuveni Zvezdin marketing))))
(Mio, 08. april 2021 21:15)

Priznaj da si izmislio svaku cifru ovde.

Walldorf

pre 3 godine

Od kako je Radonjić pre nekoliko godina došao u sukob sa rukovodstvom kluba i otišao,Zvezda iz sezone u sezonu gubi sistematičnost,ozbiljnost i prepoznatljivost.Osobine koje je doneo upravo trener Radonjić.Tih sezona smo lutali i tražili baš to što smo izgubili njegovim odlaskom.Tih godina,iz sezone u sezonu smo imali neuporedivo slabije sastave.Ove sezone je "dogorelo do noktiju",pa je konačno razum pobedio sujetu rukovodstva i greška ispravljena.Što se tiče ABA Lige,u nedoumici sam kada je u pitanju mogućnost da trener Radonjić "premosti" i popravi sve kardinalne gafove ex trenera Obradovića.Taj čovek je napravio toliko štete da je to neshvatljivo.Činjenice su neumoljive.Protekle,nezavršene sezone,spolja smo imali:L.Brauna,K.Pantera,B.Berona,C.Dženkinsa uz kasnije dovedenog još jednog pleja.Obradović nije zadžao ni jednoga.Doveonje Hola,Voldena i Lojda.Kasnije Ročestija i Koloma,koje ne bih komentarisao.Pod obručima,Obradović je projektovao NNokoa kao primarnu peticu.Štimcu se zahvalio i iz FMP-a,sa pozajmice vratio Kuzmića.Najurio Ristića,Jovanovića.Bacio mnogo para na O'Brajanta.Odbio Blažiča,Nedovića i Gudurića,sa kojim se moglo pregovarati.O poziciji tri,nije ni razmišljao.Upravo o ključnoj poziciji,gde igrač mora biti sveznalica,majstor.Ispustio je Mitrovića i Apića,koji su tamo gde jesu.To je previše grešaka.Šta dalje?Uzdati se u Radonjićevu inteligenciju,koja uz mnogo rada i samopregora može dati rezultata.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

OMG??!!

pre 3 godine

Nema korone u Zvezdi ??
Zadivljujuce,mogli bi da podele sa ostatkom sveta tehnologiju kojom za samo par dana izlece pozitivne u svom taboru zbog kojih nedavno nisu isli na neko gostovanje u ABA

Whej

pre 3 godine

Bas losa sezona, bruka sto bre nismo uspešni kao partizan, pogledajte kako je njima lepo kada se drugima podsmevaju, Vidi se da imaju bas uspešnu sezonu a ne kao mi...

Nemanja

pre 3 godine

Šta se to dešava sa mojim Efempejom?
(bizon sa rajka, 08. april 2021 20:40)
Omasio si klub tvoj KKP je poslat na zgariste istorije pa sada u Limbu opet mogu da ga gledaju Isa i Tumbas.

Hero

pre 3 godine

Samo u Srbiji oni koji su u sredini tabele aba lige pokusavaju da se sprdaju oni koji koliko toliko imaju neke rezultate kao sto je osvojen kup ili vrh aba lige.... ali ono lako je biti navijac malog partizana, uvek zloba i pakost.

No name

pre 3 godine

Zvezda bar nije poslednja sa svega četri pobede kao Himki koji uložio sredstva enormna.

Inače bez obzira što je Budućnost favorit to jest prednost ima domaćeg terena.

Zvezda i Budućnost su tu negde ujednačene ekipe za borbu titulu u ABA ligu. Uzgred Alba ako bude trener ostao i ako se iduću godinu pojačaju sa dva ili tri proverana igrača.

Igraće Evroligu za gornji dom. Ovako mrka kapa. Večeras su prosto bili bolji i zasluženo pobedi li.

Yoks

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)
(savo, 08. april 2021 20:15)

Pozdravio te Borac...

Herro

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)
(savo, 08. april 2021 20:15)

Samo da te podsetim da je partizan u ovoj sezoni 2x izgubio od Borca, ja ne znam kako je to kada zivite u tom svetu gde ste vi najbolji a zvezda se "bruka"

E

pre 3 godine

I na kraju Sasa Obradovic 5-11, Dejan Radonjic 5-13!!!! Dejan Radonjic je unazadio ovu ekpiu, svaki igrac sem Dobrica igra losije nego ranije!!!! Dejan Radonjic je izuzetno slab trener, uspehe koje je ostvario, ostvario je zahvaljujuci snazi tima koji je imao a ne svom znanju!!!!

dexom

pre 3 godine

Nema korone u Zvezdi ??
Zadivljujuce,mogli bi da podele sa ostatkom sveta tehnologiju kojom za samo par dana izlece pozitivne u svom taboru zbog kojih nedavno nisu isli na neko gostovanje u ABA
(OMG??!!, 08. april 2021 18:59)

za svaki slucaj korone u zvezdi vi jedno te isto pisete, ispostavi se da su stvarno zarazeni pa ponovo i ponovo... obraza bez

Mio

pre 3 godine

Nagradno pitanje: Koliko je Volden povecao svoju cenu prelaskom iz KKP-EC u KKCZ-EL u ovoj sezoni??))
U KKP je imao verovatno oko 300-350. Kbg je platio obestecenje KKP 200-250.. odnosno Zvezda kao deo ugovora + sigurno je dobio bar koliko i u KKP 300-350 U sumi imamo 550-600 je Zvezda dala za njega... i koliko sada vredi posle ove sezone... Pa nece dobiti ni onih 300-350 iz predprosle sezone!!!
Čuveni Zvezdin marketing))))

Veliki uspeh kluba iz predgradja

pre 3 godine

Znaci ušli su Top 17.Ko zadnje 3 godine. Bacaju se nenormalno pare od države, al se barem isplati. Ovo je uspeh, mogli su biti i 18-ti.Da nije bilo Korone bi možda bi se borili i za 16-to mesto,prgav je to tim....

Zvezda

pre 3 godine

Ova sezona za većinu timova je propala. Real se bori za F8 i Fener je tu. Panatenaikos, Makabi da ne govorim. Zvezda pisle niza poraza u završnici je digla ruke od EL i već ko zna koju utakmicu otaljava pisao. Sreća što je ovo poslednja u EL i sada odmorni u završnicu ABA

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Najmilije mi za onog Voldena. Raspada se. Nisam navijački ostrašćen, ali mi za njega izuzetno milo. Raspada se u CZ. Kako ste počeli sezonu tako istu i završavate. Red je da malo od iste odmorite!

kaokakao

pre 3 godine

Utego Radonja, toliko da se vise ne nadam ni tituli u Srbiji, jer se bojim da ce tu Partizan biti favorit i rasterecen. O ABA ligi da ne pricam, to je gotova prica. Treba sjeci i dovesrt bilo kakvog trenera umjesto Radonjica, da se spasi sto se spasiti da.

savo

pre 3 godine

Ne oprašta se Zvezda,igraće ona i sledece sezone!
(LeoLajke, 08. april 2021 19:17)
nadamo se.. nema ničeg lepšeg nego gledati vas kako se sramotite ;)

Јабучило

pre 3 godine

Može li neko da mi objasni otkud ovi plavi dresovi...?
Nikakve veze nemaju crveno-beli sa tom bojom. Kao ni fudbaleri, koji imaju jednu od garnitura u toj boji kada gostuju, mada mi to uopšte nije jasno.

Пандурски плава? Крцунова омиљена? Шалим се мало. Мислим да вам је на грбу СД једно време било округло плаво поље у коме вам је био штит.

Mile 011

pre 3 godine

Ima razloga za zadovoljstvo . Zvezda je zasluženo na 17 mestu i to je kruna sezone . FMP je zgažen u Železniku i to su razlozi za zadovoljstvo .

Сале

pre 3 godine

Не треба бити незадовољан,за клуб који постоји од 2013 ,велика је ствар што се уопште такмичи у евролиги. Уз легенду Човића све ће доћи на своје место.

hnmm

pre 3 godine

Cekam i dalje od utakmice Partizana Metropolitan, da se javi onaj "zvezdas " Vracarac, onaj sto nam je pričao kako partizan predstavlja srbiju, kako treba da navijamo za Srpsku kosarku, da se javi da objasni ovim navijacima partizana ... od tada tog "velikog" navijaca zvezde i ostalih ne videh ni jedan njegov komentar na vestima zvezde,eto to su ti licemeri "zvezdas sam ali"

NastyB

pre 3 godine

(Walldorf, 8. april 2021 23:57)

Radonjić je imao tim sa kojim bi iole normalan trener otišao lagano na F4, a on je na jedvite jade jednom došao do F8.
Čovek je isti trener kao i Vujošević - kada imaš iza sebe svu moguću državnu potporu, kad se dovodi najbolje od domaćeg i dobro od stranog, kada ima i sudijsko poštovanje u ABA, onda u domaćoj ligi se "caruje" i navijači ga veličaju. Isto je bilo i kada je vodio Futuru.
Ali, kada je trebalo da se pokaže znaje i umeće bez potpore "iza zavese" čovek je od odličnih igrača Bajerna napravio gomilu neznalica koje je otresao svako ko nije žurio nazad na avion. I svako ko prati košarku ne bi ga uzeo za trenera ni u ludilu.
Dok se ne pojavi gori od tih koji misli da će on vratiti poverenje navijača, a on i posle sukoba sa tim se vrati tamo, jer ga niko drugi nije hteo.
I onda kažu da je loš izbor igrača napravio Sale?? Ne, Saletu je trebalo malo vremena, ovaj je od onoga što je na nešto ličilo napravio tim čiji se igrači gotovo sudaraju u napadu. I dok smo sa Salom gubili na jednu loptu od jakih timova, danas Alba i Armani imaju jači trening sa Zvezdom.
Igrači?? Videćete kakve smo igrače imali kad sledeće sezone budu rasturali u klubovima u kojima će nastupati. A ako ostane Radonjić, daj Bože da se sledeće sezone dovučemo do 16 u Evrokupu. Jer sa njim osvojiti ABA nećemo ni u ludilu, a EL će biti samo uspomena.
Živi bili pa videli.

marko992

pre 3 godine

Kao navijac iz suprotnog tabora mogu reci da je ovo velika sramota za srpsku kosarku.Drugi tim iz Nemacke je toliko bolji od najboljeg srpskog tima.
Treba Covic sve po dzepu,mnogo je ovo neozbiljno.
(Komentar nije pisan zbog likovanja vec zbog istinskog nezadovoljstva,verovali neki ili ne).

devil himself

pre 3 godine

Bice CUDO ako zvezda osvoji ABA ligu, obzirom da ce buducnost imati prednost domaceg terena!!!
Celu sezonu smo gurali kamen iz brdo, svaku tekmu dokazivali da smo autsajderi i zalutali!!!
Neko ce reci da pao ima pobedu vise, makabi 2-3 znali smo mi da sa pravim strucnim radom i dobrom selekcijom objasnjavamo i realu i cska, feneru, barsi i drugima kako se sa najmanjim mogucim parama pobedjuju najbolji i najskuplji!!!Odavno nema ni rada, ni koncepcije, ni struke samim tim ni 20 miliona budzeta nista ne znaci!!!

Rajko

pre 3 godine

Znaci ušli su Top 17.Ko zadnje 3 godine. Bacaju se nenormalno pare od države, al se barem isplati. Ovo je uspeh, mogli su biti i 18-ti.Da nije bilo Korone bi možda bi se borili i za 16-to mesto,prgav je to tim....
(Veliki uspeh kluba iz predgradja, 08. april 2021 22:27)Osim sto kmecite konstantno u svim sportovima bolje pogledaj svoju kucu sa 8 stranaca u ekipi , smjenama trenera i izvanredno 7. mjesto u DOMACOJ ligi..ja samo ne znam odakle toliki iskacete sa IQ u minusu i kako vas nije blam komentarisati ekipu iz Evrolige sto je za vas 8 godina vec misaona imenica.Bolje se opet fuzionisite sa Igosima,ili kako vi kazete ugovorno se vezite,vidis da njima bolje ide.

spaceace

pre 3 godine

Bojim se da će Radonjić uspeti da sve upropasti kao onomad kad je oterao Šilba.
Jedno je sigurno,Zvezda nema šanse da osvoji ABA ligu ako Simonović ima veću minutažu od 2 min. po utakmici.
Toliko....

GM

pre 3 godine

I sta sad ostade komsiji malom da prati...

EL gotova. U ABA ligi su zavrsili svoju pricu. Fudbal... nikada ni nije bio za njih.

A da... Almerija. To je sekcija i liga koju prate do kraja tekuce sezone i to je to. Sta ti je zivot... druga spanska liga.

naše će sene ...

pre 3 godine

Ppzdrav za Miška Raznatovica koni vedri i oblaci u našoj košarci ! Sledeci sezonu da kompletnu Megu prebaci u Zvezdu, ove sad sve rasproda po velom svetu , uzme lovu počeli sa Čovketom a mi će mo i dalje da se nerviramo i kao navijamo . Za koga, za šta? Lep basket, potez !?

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Volden je platio Partizanu obeštećenje iz svog džepa da bi došao u CZ. ‘El tako?!

StaY_CooL

pre 3 godine

Koliko ovo sve lose izgleda. Nije nam bitna utakmica ali ipak, to ce se pokazati na kraju i u Aba ligi. Pokusavamo da igramo timski, pojedini igraci propustaju da realizuju dobre situacije a na kraju se ceka samo da Lojd - Volden ili Davidovac nesto urade. Na pleju su nam Hol, Uskokovic, Kolom (koji je verovatno otpisan), ponekad Lojd,a cesto Davidovac ili Volden. Ne zna se ko sta igra. Ovim klasicnim jedinicama fale minuti, tek udju , odigraju kako odigraju i idu napolje i onda udju ponovo ko zna kad. Mozda nemaju kvaliteta ali bolje da se odredi ko je plej broj jedan i da on igra najvise. Centri su nam losi ali bar se zna, NNoko je najbolji, Kuzmic je ok da udje da ga zameni na par minuta i nista vise. Na 4 na igraju Kuridza i Simonovic, kad je bitno moze Davidovac da igra i on je najkompletniji tu. Sve u svemu Volden , Lojd, Dobric, Davidovac, NNoko je najbolja petorka i nadam se da ce oni igrati kad bude najbitnije.

Tole namestio

pre 3 godine

Sad kad je Radolja oterao Borišu, ostaje nada da će Uskok i Radenov (naša budućnost, naša deca) dobiti više prostora...Međutim, ništa od toga - Uskok 3 minuta u 1. poluvremenu, Radenov ni toliko...O čemu se ovde radi??? Igraju nam fosili

Milos

pre 3 godine

Tragedija na sta licimo! Pa da nam je Tegeltija selektirao ekipu bilo bi bolje. Igras EL a na pleju imas Hola i Uskokovica, na 4 Kuridza i Simon i centri Kuzma i Noko.

smeh

pre 3 godine

Za sledeću sezonu zahvaliti se 80% ekipe. Čisto sumnjam da bi ekipa sastavljena od juniora pojačana Lojdom i Voldenom prošla lošije od trenutne ekipe. A nekima čak objasniti da je bolje da predju da rade nešto drugo jer košarka nije za njih.

Bok

pre 3 godine

Isto mišljenje kao Berlinac... Lazić, Dobrić, Davidovac, Rit, Volden i naravno Lojd koji će sigurno otići zaslužuju dres. Ostali ni pod razno.Optimizam tipa uzimamo ABA ligu stvarno ne pali.Pola ekipe su nam beskoristni igrači. Spremati se polako za drugu vrstu takmičenja. Pokušati dovesti Blažića, Štimca... Momke koje ginu i koji već igraju Evrokup.Probati dovesti Jovića koji nije imao dobru sezonu. Zaboraviti na evroligaške igrače. I krenuti ispočetka. Pozdrav i za navijače institucije, vidimo da im je dostojanstvo na visokom nivou. Takva sezona a još uvek su euforični zbog rezultata druge ekipe. Gde će te vi nesretnici igrati sledeće sezone!?

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kako počeli sezonu tako istu i završavaju. Dokle mučenje u ovoj evroligi i granje na silu iste? Ne znam čemu tolika volja da bi ne ispod top 8, nego ispod top 16?

vukan

pre 3 godine

lojd je katastrofalan suter, 30 % za tri poena tokom cele sezone je katastrofa!!! zvezda isuvise komplikuje u igri a i naravno selekcija igraca je smesna...

Berlinac

pre 3 godine

Lojd...Volden...Davidovac...Dobric...Rit....Pa i Lazica ponekad zna da bude dobar u odbrani a svi ostali da hi ne nabrajam....odmah da napuste Zvezdu ovo bre nije ni za Srpsku ligu a ne za ABA i Euroligu

dostaglupavo

pre 3 godine

@Walldorf

zvezda da pregovara sa nedovicem i guduricem?! boze blagi.
mitrovic i apic? ovi ni u ec nisu imali znacajniju minutazu.
na kraju uzdati se u radonjecevu inteligenciju...trener koji beskrajno vrti pik i vrti pik i vrti pik. ako ne prodje opali trojku i napred...
jos nesto, posle tacke ili zareza kucaj razmak. pravis kao ozbiljnu analizu, a nepismen si.
ziveo covic, zivelo prolece!

dejandddddd

pre 3 godine

Konacno se zavrsava vise mesecno mucenje u Evro ligi, da je drugaciji sistem- 4 grupe po šest timova Zvezda ne bi izašla iz grupe- ne bi bila u 4-tri ekipe u grupi.
Ne zna se sta je gire da i Zvezdina igra ili ovi komentatori koji velicaju igru naseg tima, a u stvari ne zna se sta je gore.
P.S.
U svakom slučaju konačno se zavrsava ovogodisnje učesće.

Gagi

pre 3 godine

Uh, jedva cekam da pocne! Bice uzbudljiva utakmica, jer je ulog veliki. Ko pobedi osigurace odlicno 16. mesto a ko izgubi, zasesce na pretposlednje, 17. mesto.
Duel titana evropske kosarke! Napred FMP, ovaj, htedoh reci CZBG. Opravdati milione evra drzavnih para bacenih u rupu, za odlicno 16. mesto Evrolige.

Nikola

pre 3 godine

Može li neko da mi objasni otkud ovi plavi dresovi...?
Nikakve veze nemaju crveno-beli sa tom bojom. Kao ni fudbaleri, koji imaju jednu od garnitura u toj boji kada gostuju, mada mi to uopšte nije jasno.
Zar je problem bio da igrači izađu u prepoznatljivoj crveno-beloj garnituri?
Uostalom, Alba nastupa skoro uvek u žutoj kombinaciji, pa nema potrebe da gosti nešto radikalno menjaju...Tu su, usotalom, uvek "pomoćne" varijante dresova: skroz bela ili skroz crvena garnitura.
Osim ukoliko ovo opet nije neka sjajna ideja marketinškog tima!

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav car je ovaj Kuzmić. Samo njega pratim kada je na terenu. Kad mu dobace loptu, ista ide kao na fliperu pa kome završi u rukama na terenu. Hahaha

sasa

pre 3 godine

Voleo bih da spoznam neki kvalitet kod Lengstona Hola kao prvog pleja, ali mi stvarno tesko ide, decko je teska rupetina, mislim da ni nasu domacu ligu nije u stanju da igra.

Trenutno...

pre 3 godine

...košarkaškim klubovima je mesto u FIBINIM takmičenjima,a to je jasno pokazala ova sezona.Jednostavno,to je odraz ekonomske situacije.

Rade

pre 3 godine

Ljudi moji, Zvezdaši.Upropastit će vas Ćović na ćisto. Pa zar ne vidite, šta vam radi?Sramota, da trenutno najbolji Srpski klub gubi za 20 poena od Nemaca, ejjj bre?Ono juće je bilo za plakanje gledati.Žao mi vas je majke mi. Sportski pozdrav od Grobara.

Salaso

pre 3 godine

B. Lazić posle ovog meča ostaje na 271.mestu? Zvanično najgori igrač EL? Ajde Baki borba pa da se popnes na 270.mesto, možeš ti to

cokipkijg

pre 3 godine

@Ujka Gorcilo
Neko top 17 u Evropi i top 4 u ABA. A neko top 32 u Evropi i bez top 4 ABA i sledece godine FIBA liga.
(POPE, 09. april 2021 00:00)
I tebi je super devojčice?

sasa

pre 3 godine

Voleo bih da spoznam neki kvalitet kod Lengstona Hola kao prvog pleja, ali mi stvarno tesko ide, decko je teska rupetina, mislim da ni nasu domacu ligu nije u stanju da igra.

panter pudlica

pre 3 godine

Ovi iz Albe ne mogu da veruju sa kakvim amaterima igraju.Kako su ,uopste, stigli ovde?
(Kikivoje, 08. april 2021 21:09)

Zahvaljujući koroni. Sećaš se?

Nebojsa

pre 3 godine

Cekali su Obradovica iza krivine, da odigra neku losu utakmicu u EL i da ga sklone. Da dovedu Radonjica koji vise od dve godine bez posla i koga niko u Evropi nije hteo.
Zato nam je sezona bila najgora otkad igramo EL, cak nam visi i naredna sezona u EL.
Totalna greska je promena trenera to se vidi po energiji igraca i rezultatima .
Tu i tamo se odigra se po neka utakmica, ali sve je to mrsavo i bledo.

Manolo

pre 3 godine

A ljudi ovaj Simonovic,bitno je da igra u plitkim patikama ili poluplitkim,ne mogu bas dobro da ocenim i nazuvcima.Kosarka je sport skoka i brzih promena.Prosto nezamislivo!

Džoni

pre 3 godine

Dozvoliš mrtvoj Albi nikakvom odbranom da se odlepi 20 razlike i pustiš da se raspucaju i sad kao ajde da malo stegnemo u drugom, a oni sada opustili ruku i deluju ko Lejkersi, pa ne ide to baš tako.

Milan

pre 3 godine

i sta sad da radi prosecni penzioner u Srbiji sto je privatni klub zavrsio pretposlednji , a njemu su skinuli mesecno hiljadarku od penzije zbog ovog velikog projekta...Dobro dobice vitamine i to je nesto...

Djole

pre 3 godine

alba su lejkersi za zvezdu
(kalcokera i trokorak bili, 08. april 2021 20:29)

Ali bukvalno! U drugoj četvrtini se povremeno činilo da Alba igra bukvalno iz zezanja.

vukan

pre 3 godine

ja mesecima nisam video neki sablon akcija zvezde, ni jednu akciju nisam prepoznao?! da li kriju ili jednostavno ih nema, nego samo igraj basket i to je to... ovog hola 1 na 1 kad hoce i da mu da 20 razlike dobija lagano i moja baba... nece kosarka bez pleja da se igra, jednostavno je neizvodljivo...

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

nikada do sada se nisam smejao zvezdinim igracima kao nekim potezima
na ovoj utakmici

ps.presli smo znaci tacku pucanja
izreka - da nije tragicno bilo bi smesno

postar

pre 3 godine

Kakav je to klub kad mu kapiten Lazic ponovo dao 0 poena na utakmici ? Ne mogu da verujem da neki kosarkas moze da da 0 poena ???
(pepsi cola, 8. april 2021 22:01)
legenda kaze da je jednom spusti loptu u dribling. bio povredjen 9 meseci.

Pera

pre 3 godine

Od kada Zvezda igra EL, ovo je ubedljivo najgora selekcija, narocito stranih igraca...ovo je sramotna selekcija i bukvalno bacen novac.

vozi misko

pre 3 godine

kao navijac zvezde a i realan covek mogu samo da zakljucim da je u daleko najlaksoj evroliga sezoni a uporedjujuci je sa svim prethodnim , od stvaranja i ucestvovanja aba ligasa pa do danas ovo bila najgora ekipa nekog balkanskog predstavnika u njoj. drugim recima, da je zvezda ucestvovala sa ovim timom i trenerom u bilo kojoj prethodnoj sezoni nebi uzeli preko 4 pobede. u aba ligi ne ocekujem nista. nakon zavrsetka sezone nadam se da ce covic otici.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Свака част за коментар мајсторе. Велики поздрав за "јужну пругу". 🙌

Gorki

pre 3 godine

Kao zvezdas moram da priznam da mi je laknulo jer je zavrsena ova agonija.
Uzas jedan kako smo izgledali ove sezone u Evroligi. Ostaje nam da se samo nadamo da cemo uspeti u ABA ligi, ali nesto ne verujem.

Djura

pre 3 godine

Odlican rezultat,ako se ima u vidu da su sesti put pobeli koronu.Meni sleduje dvomeseni oporavak nakon 7 dana kucnog i 18 dana bolnickog lecenja a ovi dadose cak 55 poena.Sve cestitka,jos samo Kuzma faul je negativan.