Nedelja, 07.03.2021.

18:15

Ben i Katai u finišu "slomili" Čukarički

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Čukarički 2:0 (0:0) na stadionu "Rajko Mitić" u 26. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: MS

Ben i Katai u finišu "slomili" Èukarièki IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Братац,све те године,од Милоја па надаље, Рода је остављао све на терену.Играо и повређен када је било неопходно,био је један од ослонаца одбране.Све то оставља трага,веруј ми,јер сам дуо и сам играо.Не спорим да смо на бековима најтањи и да је "свежа крв" неопходна.Само сам желео да искажем поштовање и захвалност Родићу и да се Рода не може стављати у исту раван са Гобељом,који нас је неколико пута скупо коштао и који заиста нема квалитета којим би гарантовао право на Звездин дрес.Поздрав братац,поздрав РС!

činjenice

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Interesantno je da su njihovi navijači u tom periodu,
kao i većina fašizmom zaluđenih Nemaca, sebe smatrali "avangardom",
a Srbe i uopšte Slovene tretirali kao nižu rasu,

što je model ponašanja i shvatanja,
koji u potpunosti objašnjavaju prezrivo skandiranje "Cigani, Cigani, ..."

koje smo često mogli da čujemo od nadasve "kulturnih" Hrvata
i nadasve "avangardnih" Partizanovaca.

Qwerty

pre 3 godine

@Grobari setite se samo perioda od 2000-2014,Toletove ere i tih sklanjalica,penala i filijala Hajduk Kule,Bežanije,Metalac,Novi Pazar,Voždovac,Ofk pa onda pričajte o nečemu.. znam da nemate obraza ali ba4 malo budite realni...pozdrav i svako dobro
(QPR najveca pobeda,hahhahahha, 8. mart 2021 07:28)

Ne zanima nas mnogo puta ogoljena RSB propaganda i alibi za lopovluk i kriminal koji sprovodite.Mafijasenjem ste obesmislil kompletan sport u Srbiji da ga retko ko i prati vise.Jedan vodja,jedan klub,brisi dugove i trpaj pare,jedini model po kojem funkcionisete,sportski pozdrav.

Marshall

pre 3 godine

Zvezdine i Partizanove utakmice kao da nisu dva ista sporta. Sa jedne strane takmicarski fudbal, borbenost, neizvesnost, pogibeljnost za svaku loptu na utakmicama Zvezde sa Spartakom, TSC-om, Cukarickim, a sa druge utakmice bez takmicarskog naboja i ritma u susretima Partizana sa Indjijom, Radom, Pazarom, Napretkom, Lucanima, itd.
(Praxis, 7. mart 2021 21:36)

Gledao si prvu polusezonu pa znas kako je Zvezda igrala leprsavo, bez protivnicke odbrane, sa dodeljivanjem kartona protivnicima na vreme, sa cudniom faulovima na ivici kaznenog. Sve si to gledao i pravis se da si zaboravio. Ja sada ne govorim da Zvezda nema kvalitet da pobedjuje sve u ligi, ima, to pokazuje sada. Poslednjih nekoliko utakmica Zvezda ne igra leprsavo vec se bori. Protiv Spartaka iz Subotice ste se vise radovali nego protiv Milana.. a sta mislis sta je razlog tome? Pogledaj sve utakmice u prvoj polusezoni, igraci se raduju kao da su dali gol u prvoj utakmici kupa, petoligasu. Cim je prestala "leprsava igra" odmah se vise cene golovi. Obrati paznju na svaku sledecu utakmicu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ КПР - Матеус је то све лијепо у књизи објаснио о њиховој "доминацији".

Antipolution fault

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)
Sampioni Nemacke:
1938/39 Hanover
1939/40 Salke 04
1940/41 Salke 04
1941/42 Rapid Bec
1942/43 Salke 04
1943/44 Dresdner
1944/45 Dresdner

Лаик

pre 3 godine

Од почетка рата на овим просторима, Партизан готово престигао Звезду по титулама у фудбалу. Престигао у кошарци.
“Поштено”. Да је правде на овом свету, само би они освајали титуле. Нема везе што имају тиму за зонску лигу и што су купили утакмице, они су једини прави шампион универзума. И зато ће ми свака титула Звезде бити све дража! Идемо шампиони, газите у инат!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Друже, јест Родић дуго са нама и много је тога дао Звезди ал више то не показује. И није то довољан ниво за Звездине тренутне амбиције, поготово у Европи. УПРАВО, КУПИТЕ БЕКОВЕ.

Чико

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Musolini?
(franko, 8. mart 2021 01:31)

Загор?

Istina

pre 3 godine

Velika je sreća da Zvezda nije naletela na Dinamo u 1/16 EL. Bilo bi to gadno gaženje.
(Jole, 7. mart 2021 21:33)

Bilo bi,siguran sam u to,Zvezda bi pregazila Dinamo ko plitak potok.

QPR najveca pobeda,hahhahahha

pre 3 godine

Grobari setite se samo perioda od 2000-2014,Toletove ere i tih sklanjalica,penala i filijala Hajduk Kule,Bežanije,Metalac,Novi Pazar,Voždovac,Ofk pa onda pričajte o nečemu.. znam da nemate obraza ali ba4 malo budite realni...pozdrav i svako dobro

Aca

pre 3 godine

Po ovome sto gledam vi ste miljama ispod Partizana!!

Neko daje lagano 5 komada dok se neko muci!!

Ako Partizan ne osvoji titulu zna se!!
(Grobar, 07. mart 2021 20:21)

I tako unazad 20ak godina. Ako Partizan uzme titulu sve je čisto, ako Zvezda uzme, namešteno.

franko

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Musolini?

Sale

pre 3 godine

Nije bilo nimalo lako...dešava se nešto čudno,Partizan lako dobija utakmice a mi imamo poprilično problema,dobijamo ali dosta teško...Dominiramo ali,mnogo fulamo...Ključna utakmica je protiv Partizana,neophodno je mobilisati sve snage i dobiti ih,spustiti ih na zemlju jer su se baš naložili...Zato,pamet u glavu...

Marko

pre 3 godine

Cukaricki je igrao danas protiv Zvezde i drugi tim nego protiv Partizana,Rad je inace odvno musterija Partizanu o tome netreba pricati i jos im igrac pocrvenio sto je velika razlika izmedju meca Rad- Partizan i TSC-Zvezda..TSC protiv Partizana igrao kao deciji klub.Nista me nije iznenadilo kada klubovi igraju protiv Zvezde i Partizana mnogo drugaciji pristup imaju..Ove godine derbi ne odlucuje prvaka samo rivalstvo na terenu...

Brane

pre 3 godine

A dobro je ovo “ slomili u finišu”. Sjajno, super, idealno uf haha. Kao da je utakmica već istekla i eto Ben I Katai inače sakupljali lopte iza gola i na kvarno dali golove. Kako su se samo usudili

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Ne znam koja je ovo utakmica po redu u ritmu "srijeda- nedjelja".Izuzetno jak rival u LE,dobri i čvrsti protivnici u domaćem šampionatu.Ako ćemo ocjenjivati na osnovu mančesterskog i madridskog derbija,bolje je onda ne pratiti uopšte.Dobro će nam doći reprezentativna pauza.

Walldorf

pre 3 godine

Volim ovakve utakmice.Jako,čvrsto i sa mnogo trčanja.Čestitke treneru Čukaričkog,g.Djordjeviću na izvanredno postavljenoj formaciji i zalaganju igrača.Namučili su nas,definitivno,ali je kvalitet Zvezdinih igrača morao doći do izražaja.Uz tehničku nadmoć,večeras smo,kao i mnogo puta u LE,videli izvanrednu fizičku spremu Zvezdinih igrača i zato smo i uknjižili nova tri boda.Čestitke Dekiju i momcima,nije bilo nervoze i srljanja,već smo strpljivo gradili igru i,kako su komentatori starije generacije govorili,"gol je visio u vazduhu",što je rezultiralo sa dve lopte u mreži Čukaričkog.Slažem se sa većinom navijača Zvezde da smo tanki na bekovima.Medjutim,Rodić je tu sa nama još od vremena kada smo krenuli u akciju "Evropa",dao je mnogo toga još protiv Krasnodara i na ostalim velikim utakmicama.Večeras je Gobelja igrao jer je Gajić "rovit",pa ga treba sačuvati za naredne utakmice.Taj problem ostaje i to treba rešiti tokom narednog prelaznog roka.Sve u svemu,očekivano teško ali na kraju i zasluženo kasiramo nova tri boda,sledi Mačva(Zaostali meč),pa onda korak po korak do nove titule Prvaka Srbije.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Milunovič mora lopte brže i jače u noge a ne da je igrač čeka onda se može desiti da igrač preseče loptu jer ju čeka i još taj 2 dodir kod Milunoviča time usporava bržu igru Pankov je zasad mnogo brži i deli brže lopte i brže se kreče nekažem danas je čukarički imao u igri igrača kojin ima preko 2 metra mogao bi komotno igrati košarku.Desna strana je spavala tek ulaskom Gobeljiča počeli smo igrati i po desnoj strani i to je donelo zgoditak u kojem je sudelovao i Gobeljič inače nebi postigli gol čukarički se izuzetno branio i na kraju stvorio jednu jedinu priliku i samo odličnom intervencijom danas Borjana uzeli smo sva 3.boda.Golman Čukarčkog je izuzetno oduzimao vreme svako izbacivanje po 2.minuta Pobeda više nego zaslužena.

Max

pre 3 godine

Da'l je neko primetio da je uz standardno losih bekova, danas i Pavkov bio potpuno bezvoljan. Mnogo Savino loptu i PREVIŠE VRAĆAMO NAZAD. Naravno, Magiko totalno van forme, što je i normalno. Mora se igrati brže, sa puno trčanja i sa max 2/3 dodira.

Дух са секиром

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.

Kareka

pre 3 godine

Već viđeno. Dođeš na Marakanu parkiraš sve igrače ispred 16 metara primiš gol i onda malo kreneš da napadaš. Na kraju rutinski primiš drugi. I tako.

fancy

pre 3 godine

Gavric i Nikolic da se zapitaju sta rade, ali ozbiljno! Njegos pokidao decko na desnom beku ne znam sto je Gobeljic morao da ulazi? Elem, ubi nas ovo bonus pravilo...sa grobljem najbezbolnije Njegos da igra pa makar opet na desnom beku i ne znam evo koga jos da trpimo poluvreme!? Evo ne znam ko je gori od Gavre i Nikolica!?

веверица

pre 3 godine

родић као тежак наркоман. поглед, говор тела, физичка спрема, координација, реакција...
као да му је терзић ћале. толико он јаку везу има кад је забетониран у звезди, а никаквих квалитета нема.

aca

pre 3 godine

Sjajno pripremlhen tim,zar je neko ocekivao da Zvezda nece slomiti,odlicni Cukaricki?Inace za ne bas upucene,penal se svira kada postoji, a kada je neko dominantan ,naravno da protivnicki igraci prave prekrsaje.

.

pre 3 godine

Po ovome sto gledam vi ste miljama ispod Partizana!!

Neko daje lagano 5 komada dok se neko muci!!

Ako Partizan ne osvoji titulu zna se!!
(Grobar, 07. mart 2021 20:21)



Pa Partizan je na svom terenu dobio 1:0 taj Čukarički golom u 86om minutu i vaš trener je izjavio da bi bilo i realno da je bilo nerešeno. Ako nije mučenje gol za pobedu 5 minuta pre kraja onda stvarno izvini.

duledudule

pre 3 godine

Kupite levog i desnog beka vec jednom , jel ste poludeli u glavu ,ne nogu vise Rodica da gledam , aj Gaja je i ok ...Inace sta lopatarima sad ne valja , jel ima nesto sporno ?

Veliki red

pre 3 godine

Ovakvim bunkerašima 0:2 puna kapa, dosli, parkirali autobus, popili 2 komada i idu kući pevajući da udaraju i dalje u talambase kako su organizovani, poletni, spremni.Unesreći ih Zvezdo sve...

Nebojsa

pre 3 godine

@ kris
Potpuno se slazem za da ima dosta sebicnih igraca. Katai u 50 minutu umesto da digne glavu i da prosledi loptu na drugoj stativi se nalazi potpuno sam Ivanic i povedemo, on sutira iz neke polusanse.
Niko njemu ne brani da sutne kad imamo povoljan rezultat, ali kad za 50 minuta nije stvorena ni jedna sansa to se ne radi.
Ne volim sebicne , vec timske igrace?!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Čestitke Čukaričkom na izuzetnoj borbenosti kad bi se timovi borili protiv Partizana kao Čukarički protiv Zvezde Partizan bi negde izgubio bodove ili igrao nerešeno ovako igraju prijateljske.Hvala bogu pa se 2 poluvreme malo otvorilo izmenama.Zvezdin dvojac Milunovič-Degenek nepašu skupa jednostavno prave velike greške i daju prespore loptu u noge sa Pankovom to ide brže i deli lepe snažne lopte u noge suprotno od Milunoviča i Degeneka danas su grešili i u 2-3 navrata izgubili lopte u blizini gola presporom reakcijom kad treba dodati brže loptu imaju po 2 prijema a znamo da lopta ide brže kad se neradi taj drugi prijem prilkom dodavanja lopta putuju predugo do igrača i tako se uspori brži napad pa se igrači uspevaju vratiti.Gobeljič doneo igru na desnu stranu i kod gola je taman promenio loptu,da je prošla do Bena.1 poluvreme desna strana ništa igrali sa 3 igrača levo umesto da se jedan Gavrič pomeri desno kako bi se u igru uključio i Njegoš Petrovič stoperi lopta mora brže od noge.Pobeda više nego zaslužena velikom borbom

Sofronije

pre 3 godine

Statistika posle ovog kola
10 penala za Zvezdu, 2 protiv.
9 penala za Partizan, 3 protiv.
1 isključen Zvezdin igrač, 1 protivnički.
1 isključen Partizanov igrač, 5 protivničkih.

Demar Derozan

pre 3 godine

Mora da se konstatuje da je, po svom odnosu prema Zvezdinom dresu i pokazanom igrom tokom zadnjih 5-6 god., Ben ubedljivo najbolji igrac Zvezde. Svi drugi su klasu iza njega. Ono sto je zadivljujuce je da on spada u red najboljih igraca koji su ikad igrali u nasem klubu. Kapa dole Benu!

беоГрад

pre 3 godine

У дербију ће се добро видети ко је убедљиво најбољи тим у Србији тренутно, а ко осваја титуле уз помоћ судија против тсца, инђије итд. и склањалицама против војводине, радничког итд.

Rema91

pre 3 godine

Kakva tekma, rovovska borba, visok tempo svih 90.minuta...na nivou Premijer lige, svaka cast za obe ekipe, mozda trenutno dva najbolja tima u ligi.

Стара школа

pre 3 godine

Катаи, Бен и Саного сјајни, Родић, Дегенек и Гобељић ОЧАЈНИ. Родић убедљиво најгори. Ем не зна, ем незаинтересован, ем без снаге.
Дајте бекове већ једном!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Само форсирају Вељу и Његоша па није важно на којој позицији. И за Гобељу се увијек нађе неко мјесто па барем 20 минута. А Крстовић што је на клупи "100 година" и што нам ТРЕБАЈУ БЕКОВИ то њих не занима. Све неке формације да би наведени и још неки играчи имали мјеста. Јест побједа и јесу бодови што је и најважније ал ово све више вријеђа интелигенцију нас навијача.

Praxis

pre 3 godine

Zvezdine i Partizanove utakmice kao da nisu dva ista sporta. Sa jedne strane takmicarski fudbal, borbenost, neizvesnost, pogibeljnost za svaku loptu na utakmicama Zvezde sa Spartakom, TSC-om, Cukarickim, a sa druge utakmice bez takmicarskog naboja i ritma u susretima Partizana sa Indjijom, Radom, Pazarom, Napretkom, Lucanima, itd.

Marko

pre 3 godine

Nadam se da nisam jedini koji primecuje da Zvezda vec sad ima ogroman problem sa bonus igracima za sledecu sezonu.
Nikolic i Petrovic nece vise biti bonus, a mozda ih i prodamo.
Ako se sve bude svodilo na Erakovica i Gavrica, crno nam se pise.
Gavric nije igrac za Zvezdu. Nema taj kvalitet. Pljujte me do ujutru, slobodno.
Kad su bonusi u pitanju vidi se nonsalantnost uprave, omladinske skole i seniorskog tima. Mi nemamo igrace koje smo prikljucili prvom timu iz omladinskog pogona, koji povremeno dobijaju sansu kako bi stekli kakvo takvo iskustvo za sledecu sezonu.

milan

pre 3 godine

realno nista ne igramo, znamo da ce da pobedimo ovo na kraju i da ce da budemo prvaci...ali nije to to, sve pobede u drugom poluvremenu, zadnjih 20 minuta protivnici i ne igraju protiv nas

Zato u Evropi svako malo "crvene"

pre 3 godine

U Evropskoj utakmici Degenek bi za onakvo rušenje sa leđa Đoleta Jovanovića, kao poslednji igrač odbrane, dobio direktan crveni. Da nije oboren, Jovanović bi izašao sam pred Borjana. Da li će sada mister da kaže, "za ovakav start igrač Čukaričkog bi dobio direktno isključenj"?

vp

pre 3 godine

sta ce biti u drugom pol? 
a) penal za zvezdu 
b) autogol cukarickog 
c) crveni karton za cukaricki 
d) neshvatljiva greska golmana gostiju
(pop, 07. mart 2021 19:49)

Ajde nadji gol u Evropi koji nije plod greske odbrane, golmana, ili opcija a/b? Genije!!!

krajišnik

pre 3 godine

Nije loše, Zvezda napada.
Ako izadje Njegoš,udje Katai , očekujem pobjedu. Mada ce prvi ući Nikolić.
Bekovske pozicije, limitirane.
Ivanić standardno odličan.

kris

pre 3 godine

Katai je stvarno majstor, ali je previše sebičan i kao da bojkotuje Ivanica.Nakon Milana ponovo ima potpuno samog Ivanica i neće da mu da loptu.

поп ћира

pre 3 godine

Николић у игру, Павков из игре?! Јел ми то хоћемо из игре да дамо гол или неке луде среће?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прије ће и Борјана ставити на бека него што ће га(их) купити. Лудило људи моји.

RedMetox

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!
(comment, 07. mart 2021 18:42)

Kovid

zvezdale

pre 3 godine

Iako je i više nego očigledno da je prvenstvo namešteno u korist partizaija, uspećemo da im otmemo nameštenu titulu kao i u prethodne tri godine. I isto kao što im je Lalat prošle godine oteo namešten kup. Zamislite kad se u istoriju upiše da su uspeli da izgube četiri nameštene titule u nizu...

comment

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!

Bananamen

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!
(comment, 07. mart 2021 18:42)

Bila vest pre neki dan ovde, pozitivni su.

Zvezdas!

pre 3 godine

Samo jedan u Evropi ne moze da kiksne a to je Zvezda!
(Grobar, 07. mart 2021 18:36)

Samo jedan tim koji je ispao u sezoni kupanja ima ovoliko dugačku seriju pobeda.

Zvezdas!

pre 3 godine

Samo jedan u Evropi ne moze da kiksne a to je Zvezda!
(Grobar, 07. mart 2021 18:36)

Samo jedan tim koji je ispao u sezoni kupanja ima ovoliko dugačku seriju pobeda.

.

pre 3 godine

Po ovome sto gledam vi ste miljama ispod Partizana!!

Neko daje lagano 5 komada dok se neko muci!!

Ako Partizan ne osvoji titulu zna se!!
(Grobar, 07. mart 2021 20:21)



Pa Partizan je na svom terenu dobio 1:0 taj Čukarički golom u 86om minutu i vaš trener je izjavio da bi bilo i realno da je bilo nerešeno. Ako nije mučenje gol za pobedu 5 minuta pre kraja onda stvarno izvini.

Sofronije

pre 3 godine

Statistika posle ovog kola
10 penala za Zvezdu, 2 protiv.
9 penala za Partizan, 3 protiv.
1 isključen Zvezdin igrač, 1 protivnički.
1 isključen Partizanov igrač, 5 protivničkih.

vp

pre 3 godine

sta ce biti u drugom pol? 
a) penal za zvezdu 
b) autogol cukarickog 
c) crveni karton za cukaricki 
d) neshvatljiva greska golmana gostiju
(pop, 07. mart 2021 19:49)

Ajde nadji gol u Evropi koji nije plod greske odbrane, golmana, ili opcija a/b? Genije!!!

Bananamen

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!
(comment, 07. mart 2021 18:42)

Bila vest pre neki dan ovde, pozitivni su.

Praxis

pre 3 godine

Zvezdine i Partizanove utakmice kao da nisu dva ista sporta. Sa jedne strane takmicarski fudbal, borbenost, neizvesnost, pogibeljnost za svaku loptu na utakmicama Zvezde sa Spartakom, TSC-om, Cukarickim, a sa druge utakmice bez takmicarskog naboja i ritma u susretima Partizana sa Indjijom, Radom, Pazarom, Napretkom, Lucanima, itd.

Sale

pre 3 godine

Nije bilo nimalo lako...dešava se nešto čudno,Partizan lako dobija utakmice a mi imamo poprilično problema,dobijamo ali dosta teško...Dominiramo ali,mnogo fulamo...Ključna utakmica je protiv Partizana,neophodno je mobilisati sve snage i dobiti ih,spustiti ih na zemlju jer su se baš naložili...Zato,pamet u glavu...

aca

pre 3 godine

Sjajno pripremlhen tim,zar je neko ocekivao da Zvezda nece slomiti,odlicni Cukaricki?Inace za ne bas upucene,penal se svira kada postoji, a kada je neko dominantan ,naravno da protivnicki igraci prave prekrsaje.

Demar Derozan

pre 3 godine

Mora da se konstatuje da je, po svom odnosu prema Zvezdinom dresu i pokazanom igrom tokom zadnjih 5-6 god., Ben ubedljivo najbolji igrac Zvezde. Svi drugi su klasu iza njega. Ono sto je zadivljujuce je da on spada u red najboljih igraca koji su ikad igrali u nasem klubu. Kapa dole Benu!

Kareka

pre 3 godine

Već viđeno. Dođeš na Marakanu parkiraš sve igrače ispred 16 metara primiš gol i onda malo kreneš da napadaš. Na kraju rutinski primiš drugi. I tako.

Rema91

pre 3 godine

Kakva tekma, rovovska borba, visok tempo svih 90.minuta...na nivou Premijer lige, svaka cast za obe ekipe, mozda trenutno dva najbolja tima u ligi.

zvezdale

pre 3 godine

Iako je i više nego očigledno da je prvenstvo namešteno u korist partizaija, uspećemo da im otmemo nameštenu titulu kao i u prethodne tri godine. I isto kao što im je Lalat prošle godine oteo namešten kup. Zamislite kad se u istoriju upiše da su uspeli da izgube četiri nameštene titule u nizu...

duledudule

pre 3 godine

Kupite levog i desnog beka vec jednom , jel ste poludeli u glavu ,ne nogu vise Rodica da gledam , aj Gaja je i ok ...Inace sta lopatarima sad ne valja , jel ima nesto sporno ?

Walldorf

pre 3 godine

Volim ovakve utakmice.Jako,čvrsto i sa mnogo trčanja.Čestitke treneru Čukaričkog,g.Djordjeviću na izvanredno postavljenoj formaciji i zalaganju igrača.Namučili su nas,definitivno,ali je kvalitet Zvezdinih igrača morao doći do izražaja.Uz tehničku nadmoć,večeras smo,kao i mnogo puta u LE,videli izvanrednu fizičku spremu Zvezdinih igrača i zato smo i uknjižili nova tri boda.Čestitke Dekiju i momcima,nije bilo nervoze i srljanja,već smo strpljivo gradili igru i,kako su komentatori starije generacije govorili,"gol je visio u vazduhu",što je rezultiralo sa dve lopte u mreži Čukaričkog.Slažem se sa većinom navijača Zvezde da smo tanki na bekovima.Medjutim,Rodić je tu sa nama još od vremena kada smo krenuli u akciju "Evropa",dao je mnogo toga još protiv Krasnodara i na ostalim velikim utakmicama.Večeras je Gobelja igrao jer je Gajić "rovit",pa ga treba sačuvati za naredne utakmice.Taj problem ostaje i to treba rešiti tokom narednog prelaznog roka.Sve u svemu,očekivano teško ali na kraju i zasluženo kasiramo nova tri boda,sledi Mačva(Zaostali meč),pa onda korak po korak do nove titule Prvaka Srbije.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Стара школа

pre 3 godine

Катаи, Бен и Саного сјајни, Родић, Дегенек и Гобељић ОЧАЈНИ. Родић убедљиво најгори. Ем не зна, ем незаинтересован, ем без снаге.
Дајте бекове већ једном!!!

Veliki red

pre 3 godine

Ovakvim bunkerašima 0:2 puna kapa, dosli, parkirali autobus, popili 2 komada i idu kući pevajući da udaraju i dalje u talambase kako su organizovani, poletni, spremni.Unesreći ih Zvezdo sve...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Само форсирају Вељу и Његоша па није важно на којој позицији. И за Гобељу се увијек нађе неко мјесто па барем 20 минута. А Крстовић што је на клупи "100 година" и што нам ТРЕБАЈУ БЕКОВИ то њих не занима. Све неке формације да би наведени и још неки играчи имали мјеста. Јест побједа и јесу бодови што је и најважније ал ово све више вријеђа интелигенцију нас навијача.

kris

pre 3 godine

Katai je stvarno majstor, ali je previše sebičan i kao da bojkotuje Ivanica.Nakon Milana ponovo ima potpuno samog Ivanica i neće da mu da loptu.

веверица

pre 3 godine

родић као тежак наркоман. поглед, говор тела, физичка спрема, координација, реакција...
као да му је терзић ћале. толико он јаку везу има кад је забетониран у звезди, а никаквих квалитета нема.

Max

pre 3 godine

Da'l je neko primetio da je uz standardno losih bekova, danas i Pavkov bio potpuno bezvoljan. Mnogo Savino loptu i PREVIŠE VRAĆAMO NAZAD. Naravno, Magiko totalno van forme, što je i normalno. Mora se igrati brže, sa puno trčanja i sa max 2/3 dodira.

krajišnik

pre 3 godine

Nije loše, Zvezda napada.
Ako izadje Njegoš,udje Katai , očekujem pobjedu. Mada ce prvi ući Nikolić.
Bekovske pozicije, limitirane.
Ivanić standardno odličan.

Brane

pre 3 godine

A dobro je ovo “ slomili u finišu”. Sjajno, super, idealno uf haha. Kao da je utakmica već istekla i eto Ben I Katai inače sakupljali lopte iza gola i na kvarno dali golove. Kako su se samo usudili

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прије ће и Борјана ставити на бека него што ће га(их) купити. Лудило људи моји.

Zato u Evropi svako malo "crvene"

pre 3 godine

U Evropskoj utakmici Degenek bi za onakvo rušenje sa leđa Đoleta Jovanovića, kao poslednji igrač odbrane, dobio direktan crveni. Da nije oboren, Jovanović bi izašao sam pred Borjana. Da li će sada mister da kaže, "za ovakav start igrač Čukaričkog bi dobio direktno isključenj"?

Дух са секиром

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.

RedMetox

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!
(comment, 07. mart 2021 18:42)

Kovid

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Ne znam koja je ovo utakmica po redu u ritmu "srijeda- nedjelja".Izuzetno jak rival u LE,dobri i čvrsti protivnici u domaćem šampionatu.Ako ćemo ocjenjivati na osnovu mančesterskog i madridskog derbija,bolje je onda ne pratiti uopšte.Dobro će nam doći reprezentativna pauza.

milan

pre 3 godine

realno nista ne igramo, znamo da ce da pobedimo ovo na kraju i da ce da budemo prvaci...ali nije to to, sve pobede u drugom poluvremenu, zadnjih 20 minuta protivnici i ne igraju protiv nas

franko

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Musolini?

Aca

pre 3 godine

Po ovome sto gledam vi ste miljama ispod Partizana!!

Neko daje lagano 5 komada dok se neko muci!!

Ako Partizan ne osvoji titulu zna se!!
(Grobar, 07. mart 2021 20:21)

I tako unazad 20ak godina. Ako Partizan uzme titulu sve je čisto, ako Zvezda uzme, namešteno.

беоГрад

pre 3 godine

У дербију ће се добро видети ко је убедљиво најбољи тим у Србији тренутно, а ко осваја титуле уз помоћ судија против тсца, инђије итд. и склањалицама против војводине, радничког итд.

fancy

pre 3 godine

Gavric i Nikolic da se zapitaju sta rade, ali ozbiljno! Njegos pokidao decko na desnom beku ne znam sto je Gobeljic morao da ulazi? Elem, ubi nas ovo bonus pravilo...sa grobljem najbezbolnije Njegos da igra pa makar opet na desnom beku i ne znam evo koga jos da trpimo poluvreme!? Evo ne znam ko je gori od Gavre i Nikolica!?

Nebojsa

pre 3 godine

@ kris
Potpuno se slazem za da ima dosta sebicnih igraca. Katai u 50 minutu umesto da digne glavu i da prosledi loptu na drugoj stativi se nalazi potpuno sam Ivanic i povedemo, on sutira iz neke polusanse.
Niko njemu ne brani da sutne kad imamo povoljan rezultat, ali kad za 50 minuta nije stvorena ni jedna sansa to se ne radi.
Ne volim sebicne , vec timske igrace?!

Istina

pre 3 godine

Velika je sreća da Zvezda nije naletela na Dinamo u 1/16 EL. Bilo bi to gadno gaženje.
(Jole, 7. mart 2021 21:33)

Bilo bi,siguran sam u to,Zvezda bi pregazila Dinamo ko plitak potok.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Čestitke Čukaričkom na izuzetnoj borbenosti kad bi se timovi borili protiv Partizana kao Čukarički protiv Zvezde Partizan bi negde izgubio bodove ili igrao nerešeno ovako igraju prijateljske.Hvala bogu pa se 2 poluvreme malo otvorilo izmenama.Zvezdin dvojac Milunovič-Degenek nepašu skupa jednostavno prave velike greške i daju prespore loptu u noge sa Pankovom to ide brže i deli lepe snažne lopte u noge suprotno od Milunoviča i Degeneka danas su grešili i u 2-3 navrata izgubili lopte u blizini gola presporom reakcijom kad treba dodati brže loptu imaju po 2 prijema a znamo da lopta ide brže kad se neradi taj drugi prijem prilkom dodavanja lopta putuju predugo do igrača i tako se uspori brži napad pa se igrači uspevaju vratiti.Gobeljič doneo igru na desnu stranu i kod gola je taman promenio loptu,da je prošla do Bena.1 poluvreme desna strana ništa igrali sa 3 igrača levo umesto da se jedan Gavrič pomeri desno kako bi se u igru uključio i Njegoš Petrovič stoperi lopta mora brže od noge.Pobeda više nego zaslužena velikom borbom

QPR najveca pobeda,hahhahahha

pre 3 godine

Grobari setite se samo perioda od 2000-2014,Toletove ere i tih sklanjalica,penala i filijala Hajduk Kule,Bežanije,Metalac,Novi Pazar,Voždovac,Ofk pa onda pričajte o nečemu.. znam da nemate obraza ali ba4 malo budite realni...pozdrav i svako dobro

činjenice

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Interesantno je da su njihovi navijači u tom periodu,
kao i većina fašizmom zaluđenih Nemaca, sebe smatrali "avangardom",
a Srbe i uopšte Slovene tretirali kao nižu rasu,

što je model ponašanja i shvatanja,
koji u potpunosti objašnjavaju prezrivo skandiranje "Cigani, Cigani, ..."

koje smo često mogli da čujemo od nadasve "kulturnih" Hrvata
i nadasve "avangardnih" Partizanovaca.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Milunovič mora lopte brže i jače u noge a ne da je igrač čeka onda se može desiti da igrač preseče loptu jer ju čeka i još taj 2 dodir kod Milunoviča time usporava bržu igru Pankov je zasad mnogo brži i deli brže lopte i brže se kreče nekažem danas je čukarički imao u igri igrača kojin ima preko 2 metra mogao bi komotno igrati košarku.Desna strana je spavala tek ulaskom Gobeljiča počeli smo igrati i po desnoj strani i to je donelo zgoditak u kojem je sudelovao i Gobeljič inače nebi postigli gol čukarički se izuzetno branio i na kraju stvorio jednu jedinu priliku i samo odličnom intervencijom danas Borjana uzeli smo sva 3.boda.Golman Čukarčkog je izuzetno oduzimao vreme svako izbacivanje po 2.minuta Pobeda više nego zaslužena.

Marko

pre 3 godine

Cukaricki je igrao danas protiv Zvezde i drugi tim nego protiv Partizana,Rad je inace odvno musterija Partizanu o tome netreba pricati i jos im igrac pocrvenio sto je velika razlika izmedju meca Rad- Partizan i TSC-Zvezda..TSC protiv Partizana igrao kao deciji klub.Nista me nije iznenadilo kada klubovi igraju protiv Zvezde i Partizana mnogo drugaciji pristup imaju..Ove godine derbi ne odlucuje prvaka samo rivalstvo na terenu...

Лаик

pre 3 godine

Од почетка рата на овим просторима, Партизан готово престигао Звезду по титулама у фудбалу. Престигао у кошарци.
“Поштено”. Да је правде на овом свету, само би они освајали титуле. Нема везе што имају тиму за зонску лигу и што су купили утакмице, они су једини прави шампион универзума. И зато ће ми свака титула Звезде бити све дража! Идемо шампиони, газите у инат!

поп ћира

pre 3 godine

Николић у игру, Павков из игре?! Јел ми то хоћемо из игре да дамо гол или неке луде среће?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ КПР - Матеус је то све лијепо у књизи објаснио о њиховој "доминацији".

Marko

pre 3 godine

Nadam se da nisam jedini koji primecuje da Zvezda vec sad ima ogroman problem sa bonus igracima za sledecu sezonu.
Nikolic i Petrovic nece vise biti bonus, a mozda ih i prodamo.
Ako se sve bude svodilo na Erakovica i Gavrica, crno nam se pise.
Gavric nije igrac za Zvezdu. Nema taj kvalitet. Pljujte me do ujutru, slobodno.
Kad su bonusi u pitanju vidi se nonsalantnost uprave, omladinske skole i seniorskog tima. Mi nemamo igrace koje smo prikljucili prvom timu iz omladinskog pogona, koji povremeno dobijaju sansu kako bi stekli kakvo takvo iskustvo za sledecu sezonu.

Чико

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Musolini?
(franko, 8. mart 2021 01:31)

Загор?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Друже, јест Родић дуго са нама и много је тога дао Звезди ал више то не показује. И није то довољан ниво за Звездине тренутне амбиције, поготово у Европи. УПРАВО, КУПИТЕ БЕКОВЕ.

Antipolution fault

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)
Sampioni Nemacke:
1938/39 Hanover
1939/40 Salke 04
1940/41 Salke 04
1941/42 Rapid Bec
1942/43 Salke 04
1943/44 Dresdner
1944/45 Dresdner

comment

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!

Qwerty

pre 3 godine

@Grobari setite se samo perioda od 2000-2014,Toletove ere i tih sklanjalica,penala i filijala Hajduk Kule,Bežanije,Metalac,Novi Pazar,Voždovac,Ofk pa onda pričajte o nečemu.. znam da nemate obraza ali ba4 malo budite realni...pozdrav i svako dobro
(QPR najveca pobeda,hahhahahha, 8. mart 2021 07:28)

Ne zanima nas mnogo puta ogoljena RSB propaganda i alibi za lopovluk i kriminal koji sprovodite.Mafijasenjem ste obesmislil kompletan sport u Srbiji da ga retko ko i prati vise.Jedan vodja,jedan klub,brisi dugove i trpaj pare,jedini model po kojem funkcionisete,sportski pozdrav.

Marshall

pre 3 godine

Zvezdine i Partizanove utakmice kao da nisu dva ista sporta. Sa jedne strane takmicarski fudbal, borbenost, neizvesnost, pogibeljnost za svaku loptu na utakmicama Zvezde sa Spartakom, TSC-om, Cukarickim, a sa druge utakmice bez takmicarskog naboja i ritma u susretima Partizana sa Indjijom, Radom, Pazarom, Napretkom, Lucanima, itd.
(Praxis, 7. mart 2021 21:36)

Gledao si prvu polusezonu pa znas kako je Zvezda igrala leprsavo, bez protivnicke odbrane, sa dodeljivanjem kartona protivnicima na vreme, sa cudniom faulovima na ivici kaznenog. Sve si to gledao i pravis se da si zaboravio. Ja sada ne govorim da Zvezda nema kvalitet da pobedjuje sve u ligi, ima, to pokazuje sada. Poslednjih nekoliko utakmica Zvezda ne igra leprsavo vec se bori. Protiv Spartaka iz Subotice ste se vise radovali nego protiv Milana.. a sta mislis sta je razlog tome? Pogledaj sve utakmice u prvoj polusezoni, igraci se raduju kao da su dali gol u prvoj utakmici kupa, petoligasu. Cim je prestala "leprsava igra" odmah se vise cene golovi. Obrati paznju na svaku sledecu utakmicu.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Братац,све те године,од Милоја па надаље, Рода је остављао све на терену.Играо и повређен када је било неопходно,био је један од ослонаца одбране.Све то оставља трага,веруј ми,јер сам дуо и сам играо.Не спорим да смо на бековима најтањи и да је "свежа крв" неопходна.Само сам желео да искажем поштовање и захвалност Родићу и да се Рода не може стављати у исту раван са Гобељом,који нас је неколико пута скупо коштао и који заиста нема квалитета којим би гарантовао право на Звездин дрес.Поздрав братац,поздрав РС!

беоГрад

pre 3 godine

У дербију ће се добро видети ко је убедљиво најбољи тим у Србији тренутно, а ко осваја титуле уз помоћ судија против тсца, инђије итд. и склањалицама против војводине, радничког итд.

Дух са секиром

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.

milan

pre 3 godine

realno nista ne igramo, znamo da ce da pobedimo ovo na kraju i da ce da budemo prvaci...ali nije to to, sve pobede u drugom poluvremenu, zadnjih 20 minuta protivnici i ne igraju protiv nas

Zato u Evropi svako malo "crvene"

pre 3 godine

U Evropskoj utakmici Degenek bi za onakvo rušenje sa leđa Đoleta Jovanovića, kao poslednji igrač odbrane, dobio direktan crveni. Da nije oboren, Jovanović bi izašao sam pred Borjana. Da li će sada mister da kaže, "za ovakav start igrač Čukaričkog bi dobio direktno isključenj"?

Marko

pre 3 godine

Nadam se da nisam jedini koji primecuje da Zvezda vec sad ima ogroman problem sa bonus igracima za sledecu sezonu.
Nikolic i Petrovic nece vise biti bonus, a mozda ih i prodamo.
Ako se sve bude svodilo na Erakovica i Gavrica, crno nam se pise.
Gavric nije igrac za Zvezdu. Nema taj kvalitet. Pljujte me do ujutru, slobodno.
Kad su bonusi u pitanju vidi se nonsalantnost uprave, omladinske skole i seniorskog tima. Mi nemamo igrace koje smo prikljucili prvom timu iz omladinskog pogona, koji povremeno dobijaju sansu kako bi stekli kakvo takvo iskustvo za sledecu sezonu.

Zvezdas!

pre 3 godine

Samo jedan u Evropi ne moze da kiksne a to je Zvezda!
(Grobar, 07. mart 2021 18:36)

Samo jedan tim koji je ispao u sezoni kupanja ima ovoliko dugačku seriju pobeda.

vp

pre 3 godine

sta ce biti u drugom pol? 
a) penal za zvezdu 
b) autogol cukarickog 
c) crveni karton za cukaricki 
d) neshvatljiva greska golmana gostiju
(pop, 07. mart 2021 19:49)

Ajde nadji gol u Evropi koji nije plod greske odbrane, golmana, ili opcija a/b? Genije!!!

zvezdale

pre 3 godine

Iako je i više nego očigledno da je prvenstvo namešteno u korist partizaija, uspećemo da im otmemo nameštenu titulu kao i u prethodne tri godine. I isto kao što im je Lalat prošle godine oteo namešten kup. Zamislite kad se u istoriju upiše da su uspeli da izgube četiri nameštene titule u nizu...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Čestitke Čukaričkom na izuzetnoj borbenosti kad bi se timovi borili protiv Partizana kao Čukarički protiv Zvezde Partizan bi negde izgubio bodove ili igrao nerešeno ovako igraju prijateljske.Hvala bogu pa se 2 poluvreme malo otvorilo izmenama.Zvezdin dvojac Milunovič-Degenek nepašu skupa jednostavno prave velike greške i daju prespore loptu u noge sa Pankovom to ide brže i deli lepe snažne lopte u noge suprotno od Milunoviča i Degeneka danas su grešili i u 2-3 navrata izgubili lopte u blizini gola presporom reakcijom kad treba dodati brže loptu imaju po 2 prijema a znamo da lopta ide brže kad se neradi taj drugi prijem prilkom dodavanja lopta putuju predugo do igrača i tako se uspori brži napad pa se igrači uspevaju vratiti.Gobeljič doneo igru na desnu stranu i kod gola je taman promenio loptu,da je prošla do Bena.1 poluvreme desna strana ništa igrali sa 3 igrača levo umesto da se jedan Gavrič pomeri desno kako bi se u igru uključio i Njegoš Petrovič stoperi lopta mora brže od noge.Pobeda više nego zaslužena velikom borbom

поп ћира

pre 3 godine

Николић у игру, Павков из игре?! Јел ми то хоћемо из игре да дамо гол или неке луде среће?

kris

pre 3 godine

Katai je stvarno majstor, ali je previše sebičan i kao da bojkotuje Ivanica.Nakon Milana ponovo ima potpuno samog Ivanica i neće da mu da loptu.

comment

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!

Rema91

pre 3 godine

Kakva tekma, rovovska borba, visok tempo svih 90.minuta...na nivou Premijer lige, svaka cast za obe ekipe, mozda trenutno dva najbolja tima u ligi.

Sofronije

pre 3 godine

Statistika posle ovog kola
10 penala za Zvezdu, 2 protiv.
9 penala za Partizan, 3 protiv.
1 isključen Zvezdin igrač, 1 protivnički.
1 isključen Partizanov igrač, 5 protivničkih.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Само форсирају Вељу и Његоша па није важно на којој позицији. И за Гобељу се увијек нађе неко мјесто па барем 20 минута. А Крстовић што је на клупи "100 година" и што нам ТРЕБАЈУ БЕКОВИ то њих не занима. Све неке формације да би наведени и још неки играчи имали мјеста. Јест побједа и јесу бодови што је и најважније ал ово све више вријеђа интелигенцију нас навијача.

fancy

pre 3 godine

Gavric i Nikolic da se zapitaju sta rade, ali ozbiljno! Njegos pokidao decko na desnom beku ne znam sto je Gobeljic morao da ulazi? Elem, ubi nas ovo bonus pravilo...sa grobljem najbezbolnije Njegos da igra pa makar opet na desnom beku i ne znam evo koga jos da trpimo poluvreme!? Evo ne znam ko je gori od Gavre i Nikolica!?

Praxis

pre 3 godine

Zvezdine i Partizanove utakmice kao da nisu dva ista sporta. Sa jedne strane takmicarski fudbal, borbenost, neizvesnost, pogibeljnost za svaku loptu na utakmicama Zvezde sa Spartakom, TSC-om, Cukarickim, a sa druge utakmice bez takmicarskog naboja i ritma u susretima Partizana sa Indjijom, Radom, Pazarom, Napretkom, Lucanima, itd.

Sale

pre 3 godine

Nije bilo nimalo lako...dešava se nešto čudno,Partizan lako dobija utakmice a mi imamo poprilično problema,dobijamo ali dosta teško...Dominiramo ali,mnogo fulamo...Ključna utakmica je protiv Partizana,neophodno je mobilisati sve snage i dobiti ih,spustiti ih na zemlju jer su se baš naložili...Zato,pamet u glavu...

Marko

pre 3 godine

Cukaricki je igrao danas protiv Zvezde i drugi tim nego protiv Partizana,Rad je inace odvno musterija Partizanu o tome netreba pricati i jos im igrac pocrvenio sto je velika razlika izmedju meca Rad- Partizan i TSC-Zvezda..TSC protiv Partizana igrao kao deciji klub.Nista me nije iznenadilo kada klubovi igraju protiv Zvezde i Partizana mnogo drugaciji pristup imaju..Ove godine derbi ne odlucuje prvaka samo rivalstvo na terenu...

веверица

pre 3 godine

родић као тежак наркоман. поглед, говор тела, физичка спрема, координација, реакција...
као да му је терзић ћале. толико он јаку везу има кад је забетониран у звезди, а никаквих квалитета нема.

.

pre 3 godine

Po ovome sto gledam vi ste miljama ispod Partizana!!

Neko daje lagano 5 komada dok se neko muci!!

Ako Partizan ne osvoji titulu zna se!!
(Grobar, 07. mart 2021 20:21)



Pa Partizan je na svom terenu dobio 1:0 taj Čukarički golom u 86om minutu i vaš trener je izjavio da bi bilo i realno da je bilo nerešeno. Ako nije mučenje gol za pobedu 5 minuta pre kraja onda stvarno izvini.

Qwerty

pre 3 godine

@Grobari setite se samo perioda od 2000-2014,Toletove ere i tih sklanjalica,penala i filijala Hajduk Kule,Bežanije,Metalac,Novi Pazar,Voždovac,Ofk pa onda pričajte o nečemu.. znam da nemate obraza ali ba4 malo budite realni...pozdrav i svako dobro
(QPR najveca pobeda,hahhahahha, 8. mart 2021 07:28)

Ne zanima nas mnogo puta ogoljena RSB propaganda i alibi za lopovluk i kriminal koji sprovodite.Mafijasenjem ste obesmislil kompletan sport u Srbiji da ga retko ko i prati vise.Jedan vodja,jedan klub,brisi dugove i trpaj pare,jedini model po kojem funkcionisete,sportski pozdrav.

Marshall

pre 3 godine

Zvezdine i Partizanove utakmice kao da nisu dva ista sporta. Sa jedne strane takmicarski fudbal, borbenost, neizvesnost, pogibeljnost za svaku loptu na utakmicama Zvezde sa Spartakom, TSC-om, Cukarickim, a sa druge utakmice bez takmicarskog naboja i ritma u susretima Partizana sa Indjijom, Radom, Pazarom, Napretkom, Lucanima, itd.
(Praxis, 7. mart 2021 21:36)

Gledao si prvu polusezonu pa znas kako je Zvezda igrala leprsavo, bez protivnicke odbrane, sa dodeljivanjem kartona protivnicima na vreme, sa cudniom faulovima na ivici kaznenog. Sve si to gledao i pravis se da si zaboravio. Ja sada ne govorim da Zvezda nema kvalitet da pobedjuje sve u ligi, ima, to pokazuje sada. Poslednjih nekoliko utakmica Zvezda ne igra leprsavo vec se bori. Protiv Spartaka iz Subotice ste se vise radovali nego protiv Milana.. a sta mislis sta je razlog tome? Pogledaj sve utakmice u prvoj polusezoni, igraci se raduju kao da su dali gol u prvoj utakmici kupa, petoligasu. Cim je prestala "leprsava igra" odmah se vise cene golovi. Obrati paznju na svaku sledecu utakmicu.

aca

pre 3 godine

Sjajno pripremlhen tim,zar je neko ocekivao da Zvezda nece slomiti,odlicni Cukaricki?Inace za ne bas upucene,penal se svira kada postoji, a kada je neko dominantan ,naravno da protivnicki igraci prave prekrsaje.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Milunovič mora lopte brže i jače u noge a ne da je igrač čeka onda se može desiti da igrač preseče loptu jer ju čeka i još taj 2 dodir kod Milunoviča time usporava bržu igru Pankov je zasad mnogo brži i deli brže lopte i brže se kreče nekažem danas je čukarički imao u igri igrača kojin ima preko 2 metra mogao bi komotno igrati košarku.Desna strana je spavala tek ulaskom Gobeljiča počeli smo igrati i po desnoj strani i to je donelo zgoditak u kojem je sudelovao i Gobeljič inače nebi postigli gol čukarički se izuzetno branio i na kraju stvorio jednu jedinu priliku i samo odličnom intervencijom danas Borjana uzeli smo sva 3.boda.Golman Čukarčkog je izuzetno oduzimao vreme svako izbacivanje po 2.minuta Pobeda više nego zaslužena.

Kareka

pre 3 godine

Već viđeno. Dođeš na Marakanu parkiraš sve igrače ispred 16 metara primiš gol i onda malo kreneš da napadaš. Na kraju rutinski primiš drugi. I tako.

Veliki red

pre 3 godine

Ovakvim bunkerašima 0:2 puna kapa, dosli, parkirali autobus, popili 2 komada i idu kući pevajući da udaraju i dalje u talambase kako su organizovani, poletni, spremni.Unesreći ih Zvezdo sve...

Nebojsa

pre 3 godine

@ kris
Potpuno se slazem za da ima dosta sebicnih igraca. Katai u 50 minutu umesto da digne glavu i da prosledi loptu na drugoj stativi se nalazi potpuno sam Ivanic i povedemo, on sutira iz neke polusanse.
Niko njemu ne brani da sutne kad imamo povoljan rezultat, ali kad za 50 minuta nije stvorena ni jedna sansa to se ne radi.
Ne volim sebicne , vec timske igrace?!

Brane

pre 3 godine

A dobro je ovo “ slomili u finišu”. Sjajno, super, idealno uf haha. Kao da je utakmica već istekla i eto Ben I Katai inače sakupljali lopte iza gola i na kvarno dali golove. Kako su se samo usudili

Walldorf

pre 3 godine

Volim ovakve utakmice.Jako,čvrsto i sa mnogo trčanja.Čestitke treneru Čukaričkog,g.Djordjeviću na izvanredno postavljenoj formaciji i zalaganju igrača.Namučili su nas,definitivno,ali je kvalitet Zvezdinih igrača morao doći do izražaja.Uz tehničku nadmoć,večeras smo,kao i mnogo puta u LE,videli izvanrednu fizičku spremu Zvezdinih igrača i zato smo i uknjižili nova tri boda.Čestitke Dekiju i momcima,nije bilo nervoze i srljanja,već smo strpljivo gradili igru i,kako su komentatori starije generacije govorili,"gol je visio u vazduhu",što je rezultiralo sa dve lopte u mreži Čukaričkog.Slažem se sa većinom navijača Zvezde da smo tanki na bekovima.Medjutim,Rodić je tu sa nama još od vremena kada smo krenuli u akciju "Evropa",dao je mnogo toga još protiv Krasnodara i na ostalim velikim utakmicama.Večeras je Gobelja igrao jer je Gajić "rovit",pa ga treba sačuvati za naredne utakmice.Taj problem ostaje i to treba rešiti tokom narednog prelaznog roka.Sve u svemu,očekivano teško ali na kraju i zasluženo kasiramo nova tri boda,sledi Mačva(Zaostali meč),pa onda korak po korak do nove titule Prvaka Srbije.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Стара школа

pre 3 godine

Катаи, Бен и Саного сјајни, Родић, Дегенек и Гобељић ОЧАЈНИ. Родић убедљиво најгори. Ем не зна, ем незаинтересован, ем без снаге.
Дајте бекове већ једном!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прије ће и Борјана ставити на бека него што ће га(их) купити. Лудило људи моји.

krajišnik

pre 3 godine

Nije loše, Zvezda napada.
Ako izadje Njegoš,udje Katai , očekujem pobjedu. Mada ce prvi ući Nikolić.
Bekovske pozicije, limitirane.
Ivanić standardno odličan.

duledudule

pre 3 godine

Kupite levog i desnog beka vec jednom , jel ste poludeli u glavu ,ne nogu vise Rodica da gledam , aj Gaja je i ok ...Inace sta lopatarima sad ne valja , jel ima nesto sporno ?

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Ne znam koja je ovo utakmica po redu u ritmu "srijeda- nedjelja".Izuzetno jak rival u LE,dobri i čvrsti protivnici u domaćem šampionatu.Ako ćemo ocjenjivati na osnovu mančesterskog i madridskog derbija,bolje je onda ne pratiti uopšte.Dobro će nam doći reprezentativna pauza.

RedMetox

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!
(comment, 07. mart 2021 18:42)

Kovid

Demar Derozan

pre 3 godine

Mora da se konstatuje da je, po svom odnosu prema Zvezdinom dresu i pokazanom igrom tokom zadnjih 5-6 god., Ben ubedljivo najbolji igrac Zvezde. Svi drugi su klasu iza njega. Ono sto je zadivljujuce je da on spada u red najboljih igraca koji su ikad igrali u nasem klubu. Kapa dole Benu!

Max

pre 3 godine

Da'l je neko primetio da je uz standardno losih bekova, danas i Pavkov bio potpuno bezvoljan. Mnogo Savino loptu i PREVIŠE VRAĆAMO NAZAD. Naravno, Magiko totalno van forme, što je i normalno. Mora se igrati brže, sa puno trčanja i sa max 2/3 dodira.

QPR najveca pobeda,hahhahahha

pre 3 godine

Grobari setite se samo perioda od 2000-2014,Toletove ere i tih sklanjalica,penala i filijala Hajduk Kule,Bežanije,Metalac,Novi Pazar,Voždovac,Ofk pa onda pričajte o nečemu.. znam da nemate obraza ali ba4 malo budite realni...pozdrav i svako dobro

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ КПР - Матеус је то све лијепо у књизи објаснио о њиховој "доминацији".

Лаик

pre 3 godine

Од почетка рата на овим просторима, Партизан готово престигао Звезду по титулама у фудбалу. Престигао у кошарци.
“Поштено”. Да је правде на овом свету, само би они освајали титуле. Нема везе што имају тиму за зонску лигу и што су купили утакмице, они су једини прави шампион универзума. И зато ће ми свака титула Звезде бити све дража! Идемо шампиони, газите у инат!

činjenice

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Interesantno je da su njihovi navijači u tom periodu,
kao i većina fašizmom zaluđenih Nemaca, sebe smatrali "avangardom",
a Srbe i uopšte Slovene tretirali kao nižu rasu,

što je model ponašanja i shvatanja,
koji u potpunosti objašnjavaju prezrivo skandiranje "Cigani, Cigani, ..."

koje smo često mogli da čujemo od nadasve "kulturnih" Hrvata
i nadasve "avangardnih" Partizanovaca.

franko

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Musolini?

Istina

pre 3 godine

Velika je sreća da Zvezda nije naletela na Dinamo u 1/16 EL. Bilo bi to gadno gaženje.
(Jole, 7. mart 2021 21:33)

Bilo bi,siguran sam u to,Zvezda bi pregazila Dinamo ko plitak potok.

Aca

pre 3 godine

Po ovome sto gledam vi ste miljama ispod Partizana!!

Neko daje lagano 5 komada dok se neko muci!!

Ako Partizan ne osvoji titulu zna se!!
(Grobar, 07. mart 2021 20:21)

I tako unazad 20ak godina. Ako Partizan uzme titulu sve je čisto, ako Zvezda uzme, namešteno.

Bananamen

pre 3 godine

Šta se dešava sa našim Italijanima? Evo već par utakmica ni u protokolu.. Možda sam propustio nešto, ako ima neko da me obavesti :-) Napred Zvezda!
(comment, 07. mart 2021 18:42)

Bila vest pre neki dan ovde, pozitivni su.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Друже, јест Родић дуго са нама и много је тога дао Звезди ал више то не показује. И није то довољан ниво за Звездине тренутне амбиције, поготово у Европи. УПРАВО, КУПИТЕ БЕКОВЕ.

Чико

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)

Musolini?
(franko, 8. mart 2021 01:31)

Загор?

Antipolution fault

pre 3 godine

Шалке 04 није изгубио ни један меч у периоду 1938-1942 год. нема потребе објашњавати КО је навијао за њих.
(Дух са секиром, 7. mart 2021 22:19)
Sampioni Nemacke:
1938/39 Hanover
1939/40 Salke 04
1940/41 Salke 04
1941/42 Rapid Bec
1942/43 Salke 04
1943/44 Dresdner
1944/45 Dresdner

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Братац,све те године,од Милоја па надаље, Рода је остављао све на терену.Играо и повређен када је било неопходно,био је један од ослонаца одбране.Све то оставља трага,веруј ми,јер сам дуо и сам играо.Не спорим да смо на бековима најтањи и да је "свежа крв" неопходна.Само сам желео да искажем поштовање и захвалност Родићу и да се Рода не може стављати у исту раван са Гобељом,који нас је неколико пута скупо коштао и који заиста нема квалитета којим би гарантовао право на Звездин дрес.Поздрав братац,поздрав РС!