Sreda, 03.03.2021.

18:50

Partizanov horor – Trento ugrozio Top 8

Košarkaši Partizana su rezultatom 69:54 poraženi od Trenta u 5. kolu Top 16 faze.

Izvor: SN

Partizanov horor – Trento ugrozio Top 8 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

285 Komentari

Sortiraj po:

SrbEUin

pre 3 godine

Perkins, Perkins, Perkins pa Perkins... El ga je AV ubacio umesto KMM i NG u KKP, ili ste ga sami doveli? Samo njega pljujete, on vam je kriv za sve. A da ne beše njega izgubili biste od Lok u BG i još pre mesec dana otišli na letnji raspust. Koliko ste samo likovali i hvalili se Zagorom, Dangubom, Mikom... A sada? Nemate vi pojma o košarci.
Više od 60% vaših uspeha su bili zasnovani na navijačkim grupama, domaćem terenu i decibelima... Pritisak na sudije, sa pljuvanjem i štipanjem i ostale vaše patentirane metode, tipa "ne mogu oni da sude koliko mi možemo da bijemo"...
Ovo sada je prava košarka.
Nema publike kao dominantnog faktora. Sada se vidi koliko su KKP i CZT kvalitetene ekipe. Sada i COL može u ravnopravnim uslovima do titule ABA. Isto u EL, iskočili Zenit i Armani, a Oly i Pao propali.

Ivan

pre 3 godine

prosle sezone ste isli na sve ili nista, jaki ugovori, jak trener, igraci se menjaju, dovode jake zamene. e sad to dolazi na naplatu, nije prosao plan i pucanje je neminovno. eno ga trinki trazi svojih 700.000e, sad ce jedan po jedan. gordic, mekintajer, birca...

Nolethebest

pre 3 godine

Какав распад постаје овај партизан.А Перкинс је убедљиво најгори играч који ће икада играти на овим просторима.Каква је то везара за кошарку.

Rajko

pre 3 godine

Doveli pojacanja,skrkali pare na njih,razne optuzbe i dugovanja prema starim igracima i trenerima,nista osvojili niste godinama..od cega zivite vi ??? Kako je moguce da jedan klub opstaje a nista ne doprinosi jos malo pa deceniju?Drzavi da se zahvalite ,a ne da pljujete na nju i prebacujete loptu kako se pomaze samo nekom drugom! A nadjite izjavu vaseg maga kako kaze da nije realno da se pomaze jednom Partizanu koji igra EL isto kao i siromasnoj Zvezdi,kako sad razmisljate braco ??? Kako vas je samo opalio rikoset za sve .

Neprincipijelna osovina!

pre 3 godine

Uh. Baš teško.

A nigde crni flor za Svetog Savu?

Pa, zato ste tu gde jeste. Ni tradicije, nit istorije, a tek - nidge ponosa!

Tuga.

petar

pre 3 godine

problem zvezde i partizana su brdo miskovih stranih polu-igraca koje uvaljuje u nasa dva najveca kluba...

jer mesto za promociju i razvoj mladih talentovanih domacih igraca je postao megabasket, sa tim u vezi svi prespektivni mladi igraci koji su nekada cinili okusnice dva najveca kluba, sada igraju za megu...

uspeh tj nacin na koji jokic igra u nba je misko pokazao put kojim treba da ide, i kojim treba da razvija igrace od kojih hoce da ubira najbolje plodove...

dakle za sve je 'kriv' jokic, i mega... :)

Vladan R

pre 3 godine

@ Max Von...

Samo dolaze gresi na naplatu. Umesto da razvija i nadogradnje tim sa Bogdanović, Bertransom Milosavljevicem, Lovernjom, Miltinovim, Vestermanom itd Vujošević je bilo bitnije da CZ ostane na dnu. Toliko prizeljkivanje poraza CZ od Cibona pa vase slavlje nakon istog, umesto želje, a ja samo to zaista iskreno zeleo, da Srbija ima dva tima u LE, morali su dovesti do takvog strmoglavog pada. U fudbalu Pantić i bulumenta se više bave CZ i njenim porazima u LS, nego igrama FKP. Moraju am mržnje i zavist doći na naplatu. Kad tad

blagonakloni

pre 3 godine

Moram po drugi put u 5 dana da pitam- Šta Vegan radi u Partizanu? ko ga je i zbog čega doveo?
Ne mogu da razumem da posle Šćepanovića šansu nije dobio neko od naših trenera! Pa zar Gagi Nikolić nije zaslužio šansu? Zar Miloje nije zaslužio šansu???
Ko uništava najbolje što smo dali košarci- trenere najvišeg ranga?
Ovo pišem veoma nezadovoljan što je moja Zvezda olako otpustila Sašu!! Radonja je ok čovek i solidan trener, ali Sale je trebalo da nas odvede na vrh i da smo bili strpljivi- to bi se i desilo!

Branko

pre 3 godine

Javi se Macvane! Legendo! Savetnice! Pametnice nasa. "Grba se sali"? A vi dovodite jednu trenersku gromadu za drugom. Jednu igracinu za drugim. Sport je danas jedan mnogo ozbiljan posao. Posao za ljude sa menadzerskim kvalitetima a ne "bivse" sa puno dobre volje da se licna praznina posle okoncanja sportske karijere popuni necim. Ovde nije problem mali budzet nego diletantizam i/ili koristoljublje u raspolaganju budzetom takvim kakav je.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

Moram po drugi put u 5 dana da pitam- Šta Vegan radi u Partizanu? ko ga je i zbog čega doveo?
Ne mogu da razumem da posle Šćepanovića šansu nije dobio neko od naših trenera! Pa zar Gagi Nikolić nije zaslužio šansu? Zar Miloje nije zaslužio šansu???
Ko uništava najbolje što smo dali košarci- trenere najvišeg ranga?
Ovo pišem veoma nezadovoljan što je moja Zvezda olako otpustila Sašu!! Radonja je ok čovek i solidan trener, ali Sale je trebalo da nas odvede na vrh i da smo bili strpljivi- to bi se i desilo!
(blagonakloni, 03. mart 2021 23:07)

kakav tvoj sale
ukanalio nas

ps.elementarno kosarkasko neznanje
cak me I radonjic iznenadjuje

Red

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.
Danas se stidim
Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije
Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.
Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.
Sezona...bez obraza u mom Partizanu
(bobanmkd, 3. mart 2021 21:52) #

A umislio si da ste gromada,priznaj.

Red

pre 3 godine

Najsmisleniji komentar rece neko...Ostoja ispunio misiju, Partizan rasturen do atoma, prezaduzen, I sve ostalo... Ali grb nije na prodaju, proci ce I ovo zlo, ne klonite Grobari!
(Mihail, 3. mart 2021 22:04) # Link komentara

Tako je grbari,ne klonite do poslednjeg daha.

Gile

pre 3 godine

Lako je kriviti Ostoju za lose rezultate, ali da li se iko pita kako je doslo do ovoga? Je li coveksvaki put kad daje intervju kaze da je prosla garnitura ostavila velike dugove! To su ti instant uspesi u kojima je "vani jadac a unutra gladac", nerealno zaduzivanje zarad rezultata. Rezultati su bili kakvi su bili, 6 ABA liga i igra EL, ali sve je to bilo bez pokrica. Svi se razbezali a ostao Ostoji vruc krompir, da isplati dugove i napravi dobar roster.

Laki

pre 3 godine

Od kad je zalizani počeo da dovlači igrače u Pertizan i da ih tu uhlebljuje sve je gore.Pogledajte njegove pulene pa će vam biti jasno-Dangubić , Zagorac , Janković , Jaramaz, Trifunović.To su nači igrači , koje zalizani zavaljuje instituciji da ne bi tuđio klub za prethodne neisplaćene zarade takođe njegovim igračima.Ni jedan od nabrojanih nema pojma , o njima svi misle da nemaju pojma osim plaćenih košarkaških novinara koji nas ubedjuju da ovi osim što znaju da hodaju , nešto znaju i o košarci.Osim Ostojer , on je drugi čovek kome treba zahvaliti za ovo stanje u kome se Partizan nalazi.

Arthur Morgan

pre 3 godine

Zvezdaši nešto kukaju šta je Sale radio i da je Radonja trebao od početka u Zvezdi. Da je Radonja bio od početka verovatno bi tražio da se dovede Dangubić. Majko moja, ne smem ni da zamislim na šta bi ličila Zvezda u kojoj silne minute imaju Lazić, Dangubić i Kuzmić!! Pa mi bi sanjali ovih sedam pobeda u Evroligi, a u Aba bi se krvili sa Partizanom ko će da ispadne...

Natko penal tatko

pre 3 godine

Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.
(Max Von Sidow, 03. mart 2021 22:20)
Pa to vam pričamo već godinama a tek sad shvatili?Ok nikad nije kasno...
Da li ste shvatili koliko se para potrošilo na Duleta i ugovore igrača koji se tek sada pojavljuju posle 10god?(To je Ostoja priznao da ste pre mesec dana platili igrače iz 2010god)Bilo je lepo ali je sad došlo na naplatu!Zezali ste Zvezdu za upr a vi isto to niste hteli i zato ste propali!

Sofronije

pre 3 godine

Vi se nikada ne stidite, vas nikada nije ni bilo sram...kad bih nabrojao sve vaše sramote, otimanja, krađe pehara, nečasnih radnji, ne bi stalo u komentar...važno da se vi nikada ne stidite...pozdrav za Bobana iz Makedonije!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 3. mart 2021 22:47

Sad idem da spavam a ujutru očekujem taj spisak. Pozdrav za HNK Partizan Zagreb

Miskec

pre 3 godine

"Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.
(Max Von Sidow, 3. mart 2021 22:20)"
Pa vi vec jeste nivo Zadra, jedva ste ga pobedili! Cibona i Split su za vaas institucije i kad apisete o njima onda da ustanete!

Milan

pre 3 godine

Posle utakmice i euforije pre iste treba biti realan i reci da su dve ekipe pruzile svoj maksimum i da prikazanom igrom zasluzuju da se bore za opstanak u palakanestru i aba ligi.Ako bude sve u granici ocekivanog ove dve ekipe od sledece sezone takmicice se ponovo u drugoj ligi.

strasno

pre 3 godine

Najgori Partizan od kako pratim kosarku (1974). Bekovi koji ne umeju da vode loptu, centri koji mase 20cm od obruca, ovo je tesko zamisliv amaterizam. Sada se vidi sta je rad Duleta Vujosevica sa mladim igracima znacio u prethodnim decenijama.

BCP

pre 3 godine

Sta oni rade i vezbaju na tim treninzima? Koja sramota procenat suta za 2 poena. Neki igraci nemogu da se nazovu profesionalnim kosarkasima.

Privatizovati srpski sport

pre 3 godine

@
Ovo je sramota od igre, a imamo najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja. Pa samo pogledajte ko nama igra i koje su to plate. Kodi 900.000e. Jaramaz 500.000. Zagorac 450.000. Dangubic 400.000. Pejdz 550.000. Mozli 650.000. Tomas 600.000. Pa samo jednog Miku placamo 400.000. Ovaj novi Perkins je dosao kod nas za 300.000 do kraja sezone. Gordica smo placali 350.000 eur.
(Cinjenice, 03. mart 2021 21:37)

Ni njima ni ovima iz KKCZ ne nih dao ni 2.000 mesecno (cast izuzecima) dok ne zarade poenima na terenu!
Lako je trositi pare gradjana ove jadne zemlje. Samo onaj ko stvarno radi zna kako je tesko zaraditi 1.000 a ne 10.000 ili 100.000.
Zato samo privatizovati klubove pa nek gazde procenjuju da li im se i ko isplati!
Ej, 300.000 !!! Pa za sta????

Sale

pre 3 godine

Negledljivo, nego primio sam vakcinu danas, ne smem da se nerviram...katastrofalna sezona, mnogo bezobrazluka u timu, ne može ovo Saško da kontroliše.

nik

pre 3 godine

Juče su svi iskoristili priliku da se naslade porazu Zvezde u egal utakmici protiv tima koje je mnoge pobedio ove sezone koja je peta na tabeli ali su zato oni pokazali kako se igra protiv velikana iz Trenta.

JPR24

pre 3 godine

Nula ! Apsolutna nula ! 54 mizernih poena. Zagorac nije ni za ABA5, srećom za njega ta i ne postoji. Ostali : Turisti na terenu. I naravno, veliki znalac, trener, koji je u rangu Šćepanovića, ali samo trula uorava misli drugačije. Cirkus od ekipe, trenera, uprave i sve oko njih !

nesa

pre 3 godine

Zivo me zanima ko ce ove nase vedete potpisati sledece sezone i za koje pare.Ono sto su nezalaganjem napravili Partizanu ove sezone,vratice im se sledece kroz nizerazredne lige i klubove za sitnu kintu.Bar svi imaju internet,da vidimo ko ce da potpise Perkinsa,Zagorca,Jankovica,Dangubica,Filipovskog...

Mihail

pre 3 godine

Najsmisleniji komentar rece neko...Ostoja ispunio misiju, Partizan rasturen do atoma, prezaduzen, I sve ostalo... Ali grb nije na prodaju, proci ce I ovo zlo, ne klonite Grobari!

bane

pre 3 godine

@bobanmkd
Nije,seti se sezone sa Vrapcem i ostalim pticicama.Ali bar se nismo ugasili i postali mutant iz predgradja.Tako ce biti jos neko vreme,dok...

Džoni

pre 3 godine

Partizan jeste loš cele sezone, ali su otpuštanjem Mekintaera i Gordića ne pucali sebi u nogu, nego u glavu. Ja još nisam video da neko prva dva pleja ekipe otpusti a dovede totalnu enigmu na mesto pleja? Ok da su doveli Kalatesa pa da kažeš dva otišla a došao jedan vrhunski, ali su oni otpustili dva solidna, tj dobra pleja, a doveli jednog lošeg??? Nema u Partizanu ko da daje poene. Slično je i sa Zvezdom, koliko god da je OBrajant bio loš i često kanalio ekipu ipak je bio igrač od 12 do 15 sigurnih poena na utakmici. Mi uz Lojda nemamo takvog igrača sa sigurnim poenima (Volden kad se još malo oporavi tu i tamo) a u Partizanu jedini sa sigurnim poenima sada je Jaramaz.

Sofronije

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.
Danas se stidim
Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije
Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.
Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.
Sezona...bez obraza u mom Partizanu
(bobanmkd, 3. mart 2021 21:52) # Link komentara

Danas se stidiš. Do danas se nisi stideo?
Nisi se stideo kad ste BFC-u ukrali prvenstvo?
Nisi se stideo kad ste Hemofarm uništili?
Nisi se stideo kad je mag čuvao stražu ispred sudijskih svlačionica u Vršcu?
Nisi se stideo kad ste Zvezdi Đuru Ostojića ukrali sa priprema?
Nisi se stideo kad ste naterali KSS da promeni propise kako bi Luka Bogdanović u pet minuta do ponoći prešao u Partizan i u obrazloženju napiše da će "Luka Bogdanović više napredovati u Partizanu"?
Nisi se stideo kad kad ste Pekoviću dali blanko ček?
Nisi se stideo kad su Gagi Milosavljević i mag izašli u majicama "ne daj se pasjim sinovima"?
Nisi se stideo magovih izjava da je i pad veličanstven let?
Nisi se stideo trojke iz auta?
Nisi se stideo ničega? Ne moraš ni danac.

Max Von Sidow

pre 3 godine

Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.

deki

pre 3 godine

O utakmici i Partizanu necu mnogo,Partizan je ako izuzmemo proslu sezonu a i to ne bi garantovalo osvajanje ABA lige ili EK, vec sedam godina prosecan klub. Stvarno ne mogu da shvatim ljude koji pisu kako Ostoja po zadatku rusi klub. Prosle sezone kad ste bili prvi na tabeli nismo mogli od vas da zivimo, pricali ste kako se institucija vraca tamo gde joj je mesto i slicno. Isti ti koji su to pisali pre 10 meseci sada su okrenuli plocu. Ova sezona je ocajna i Partizanu i Zvezdi stim sto Zvezda ima sanse u ABA a Partizan je prosuo jos jednu sezonu

Lefty

pre 3 godine

Šta vi ljudi radite na tom treningu.
Sramota do sramote...
(društvance iz predgrađa, 3. mart 2021 21:24)

Vezbaju kas, galop, prepone...valjda!?

Rece trener onomad, da treniraju kao konji...

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

@Sofronije

Vi se nikada ne stidite, vas nikada nije ni bilo sram...kad bih nabrojao sve vaše sramote, otimanja, krađe pehara, nečasnih radnji, ne bi stalo u komentar...važno da se vi nikada ne stidite...pozdrav za Bobana iz Makedonije!

Malo vas je grobari!

pre 3 godine

Debakl obe Igokee danas!Ona iz Laktaša u Fiba ligi šampiona izgubila 20 razlike,a Igokea 2 iz Humske u Cipiripi kupu skoro istom razlikom od raspalog Trenta. Izgleda da se ona lopta koja je preskočila Drinu iscepala odavno.

slobinator

pre 3 godine

(neko, 3. mart 2021 21:56)
mnogo je kombinacija.odlučuje koš razlika.lokomotiva ima +11,trento +9,partizan-9,metropolitani -11.ako lokomotiva dobije trento sigurno ide dalje,ali je bitna razlika kojom će dobiti utakmicu.recimo ako dobije samo sa jednim poenom,partizan mora dobiti bar sa 17.znači partizan treba da se nada nekoj katastrofi trenta pa da prođe dalje sa minimalnom pobedom.ako pak trento dobije lokomotivu on prolazi,lokomotiva otpada,a partizan bi u tom slučaju morao pobediti bar sa 17 razlike sa koliko je poražen u prvom meču od francuza

Mikloš Salamander

pre 3 godine

@lorD
tako je ali...
ukupan plus mora da bude 19
znaci na pr. ako Lokomotiva pobedi sa 15 razlike Partizan bi morao da dobije sa 4 razlike da bi prosao

Sale

pre 3 godine

Posle jučerašnjeg razočaravajućeg nastupa Zvezde i poraza od nikad slabijeg Bajerna,košarkaši Partizana su pokazali kako hrabrost,znanje i želja daju rezultat u evropskim takmičenjima.I pored minimalnog poraza od 15poena,Partizan je još u igri za top 8 fazu ovog,po jačini i kvalitetu,za tri stepenica višeg takmičenja od evrolige.Partizanu ostaje meč odluke i nada da će kvalitetom koji je večeras prikazao uspeti da izbori nastavak takmičenja u ovoj eliti...Naravno da ove sjajne igre u Evropi uzimaju svoj danak i odražavaju se na rezultate u nikad jačoj,po kvalitetu mnogo jačoj od evrolige,ABA ligi ali,treba imati strpljenja i sve će leći na svoje mjesto...

štraus sa grbavice

pre 3 godine

Au, bre, grobosi, pa vi se smejete Zvezdi i pišete da bruka srpsku košarku kad izgubi sa poen-dva od Bajerna, Baskonije, Fenera, a vas, bre, pegla 13. ekipa Italijanske lige sa skoro 20 razlike!!!
(NastyB, 3. mart 2021 21:24)

Evo ja sam u više navrata pisao da brukate srpsku košarku u EL. I to je tačno. Tačka. Mi se duplo brukamo, u ABA i u EK. Tačka. Zaključak: nije to za nas, mislim na oba kluba. Tačka.
Tolike pare su ulupane, u nas prilično, a u vas još mnogo više. Da sam vlast sledeće sezone nikome ne bih dao tolike pare, ni vama, ni nama. Tačka.

Volimo mi košarku, to stoji, lep i dinamičan sport, ali neprofitabilan. Svi klubovi u evropi koji ulažu u košarku su, u principu, bacili pare u bunar.

Ako već alališ pare, onda proizvedi bar rezultat, zabavu za mase. Ako ni toga nema u čemu je onda poenta bacati narodne pare. Da bi se grupe ljudi, u klubovima i oko njih, zabavljale o narodnom trošku?
Moj komentar se odnosi na oba naša kluba.

sasa pg

pre 3 godine

Što kaže Berić, igrači i trener gube i tonu bez ikakve reakcije, potpuno beživotno... Duška Vujoševića vratiti, pa barem da junački ginemo, da se borimo, bijemo, vičemo, plačemo... Bilo šta, samo ne ovako beskrvno

sokrat

pre 3 godine

Dugo sam u košarci što kao igrač što kao trener, ali ovakvo odsustvo talenta i manjak košarkaške inteligencije može se sresti ili u mladjim kategorijama ili na seniorskom nivou u Srpskoj ligi. Kolegi na klupi bih poručio da ukoliko nije u stanju da ekipu dovede na nivo da umesto 30 imamo 15 izgubljenih lopti da batali ovaj posao.

Gorki

pre 3 godine

Ja imam jedan predlog za partizan. Da nam daju Trifunovica na kraju godine, cisto da detetu ne upropaste karijeru. A i sin je nase legende. Oni sledece godine nece igrati ni FIBINU ligu Sampiona, pa rekoh bolje je da dete kod nas makar igra neku Evropu.

apis

pre 3 godine

kos razlika Partizana -9 , kos razlika Trenta +9.. znaci 18 razlike.. da se nadamo da Lokomotiva pobedi 10 a mi 8 i da prodjemo grupu mi i Rusi. Ako bi Lokomotiva pobedila 15 razlike nama bi trebalo samo 3.. Rusi su ubedljivo najjaci i verujemo u njih..
(pop, 03. mart 2021 21:50)

Ajde za Lokomotivu si u pravu.Ali nama treba da Lokomotiva pobedi 19 razlike,mi vise od 1,2 kosa razlike nikoga nema sanse da dobijemo.
Mada licno mislim da ce nas Francuzi dobiti.

naše će sene ...

pre 3 godine

181
Razumem kratak roster,povrede,umor ali ovako slabi procenti suta,7-8 napada bez upucenog suta ka kosu,bez ijednog raspolozenog igraca odavno nisam video u Partizanu. Bruka i sramota gde je trenutno nas Partizan!!!
(Charlie80, 03. mart 2021 21

Ma da! Zadar Vas umorio!?

lorD

pre 3 godine

Lupate.
Lokomotiva i Partizan su u najboljoj poziciji, ako obe ekipe dobiju, svi ce biti na 3:3, s tim da ce kos razlika odluciti ko ce na prvo mjesto od ove dvije gorepomenute ekipe.

PAR

pre 3 godine

Manite se računica, da Lokomotiva dobije Trento ubedljivo, da mi savladamo Metropolitan ubedljivo...i, šta onda? Da puknemo od Uniksa onako epski, jedno 40 razlike? Razumem da su falili igrači, da situacija nije sjajna, ali ovako odigrati, pa to je sramota. Bezbroj napada nam ističe vreme, bez šuta na koš. Pa ne igramo presing protiv Reala, nego mrtvog Trenta. Bukvalno mi je sve jedno da li ćemo da prođemo ili ne, jer nemam ni truku vere da bilo šta može u 1/4 finalu, sve i da prođemo nekim čudom. U ostalom, trener i igrači se očito ne sekiraju, parice kaplju, a navijači gube živce bezveze....

delboj

pre 3 godine

Realno kidanje Trinkikerovog koncepta je moralo da ostaviti posljedica. I tu nije bilo pomoci. Nerealno je bilo poslije prosle sezone kada se sve prekinulo ocekivati u ovoj da se stvari nastave. Cak ni sa Trinkikerijem da nije otisao ne bi bilo bolje. Scepanovic je svakako Zeljko Obradovic za Filipovskog i treablo mu je pruziti sansu.

Lova do krova

pre 3 godine

Nije im u interesu da pobede. To je lako kad imaš jakog protivnika. Kad je ovako loš kao Trento nastaje cirkus i ozbiljno ponižavanje.

MT Vračar

pre 3 godine

Šta mi igramo, meni stvarno nije jasno... bez obzira koji ishod bude na kraju ove utakmice. Od svojih 40 godina, evo već 30+ gledam i pratim Partizan u svim mogućim takmičenjima, imali smo različite timove, od sjajnih do prilično loših, gubili, pobeđivali, srećno, nesrećno, bilo je i tuge i sreće, to je sve sport, kako god, ali mi nikada, ali baš nikada nije bilo ovoliko mučno da gledam Partizan! :( Ništa mi nije jasno...

Ćirko

pre 3 godine

Sve će se nažalost, umesto u Beogradu,rešavati u Ljubljani.Inače,jedino Thomasa, uz ove juniore koji su danas bili u timu,ostaviti za narednu sezonu.

Boban

pre 3 godine

ako je neko zeleo da ga proglase za naj goreg trenera u istoriji Partizana onda je ovaj uspeo,da covek ima i malo obraza davno bi otisao o ovome sto mi zovemo kosarkom ne bih,idite svi zajedno daleko vam lepa kuca povedite i ostoju i filipovskog sve i ove lazne navijace sve samo sto dalje od Partizana pa nek ispadnemo samo da vas vise nevidimo.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nisam ja, zasto je mucno gledati Zvezdu? Zvezda igra zadnjih mesec dana bez pola tima zbog Korone. Pre korone kada smo bili kompletni, dobili smo jedan Real u Madridu. I ovako osakaceni od povreda, igramo na jednu loptu sa mnogim ekipama. Zvezda ima samo dva poraza u ABA i sasvim je sigurno da ce obezbediti play off. Zvezda je osvojila kup. Ogromna je razlika izmedju Zvezde i Partizana.

Charlie80

pre 3 godine

Razumem kratak roster,povrede,umor ali ovako slabi procenti suta,7-8 napada bez upucenog suta ka kosu,bez ijednog raspolozenog igraca odavno nisam video u Partizanu. Bruka i sramota gde je trenutno nas Partizan!!!

marshall

pre 3 godine

Trinaesta ekipa zabarske lige protiv sedmog tima ABA lige. Nema sta krem dela krem cipiripija.
(Cintri priizvid, 3. mart 2021 20:09)

Cekaj bre druze, pravili ste tim za napad na F4, svi ste na pocetku sezone pisali o tome a sada se molite da Himki ne pobedjuje kako ne biste bili poslednji. Sto se javljate uopste?

nesa80

pre 3 godine

pratim utakmicu na trenutni rezultati,samo gledam rezultat i neverujem svojim ocima,minuti se menjaju a partizanovi poeni stoje u mesto ko da igraju rukomet,sve se nekako tesim da je to neka greska ali bogami nije,po cetvrtini ako preguraju 10 koseva da otvaramo sampanjac,meni samo jedno nije jasno-kako zvezda ne moze da ovaj partizan nakanta bar sa 30 razlike,da li i evroliga tako ocajna a vamo tvrde nikad jaca,cirkus u evrokosarci a samo je dokaz ova utakmica veceras

Kralj mača

pre 3 godine

Замислите само да смо обезбедили учешће у Евролиги прошле сезоне. С оваквим тимом би били прегажени на свакој утакмици у Европи са 30+.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Jaramaz 5 napada za redom drži loptu u svojim rukama do isteka napada. Sine, nosi je kući!

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Ovo je prevrsilu svaku meru. za 10 minuta su imali 6 isteklih napada, pa to je neverovatno, to se nekim ekipama desi za 6 utakmica...loptu ne mogu u bazen da ubace a kamoli u kos. Trener ocajan sa izmenama, sa taktikom. Jel moguce da on ne zna nacrtati nijedan napad, ili ovi ne razumeju sta im crta... Vreme je da se sve najuri i da se ubaci 5 mladih klinaca koji ce da grizu za klub. Ovo je tuzno. Posle ovakve utakmice red je da neko bude musko, da od njih 15-20 muskaraca izadje bar jedan sa 2 testisa i kaze da je kriv i ode iz kluba!!!

Dr Hitch

pre 3 godine

Šta napravismo za samo godinu dana...mučno za gledanje, bez ideje, želje, borbe, lupa nas ko stigne...ali mi smo budale koji se nerviramo, svakako se ništa neće promeniti ni u godinama koje dolaze...dno dna.

Spale

pre 3 godine

Na šta je država utukla pare?.? Ne mogu ubaciti 50 poena ekipi koja ispada u drugu ligu...1-9tdi rekorderi nastavljaju da blamiraju Srbiju!!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa dobro grobari. Samo 15 razlike. Eto, odbranili ste 26 iz Beograda. Nije sve tako crno. Sad osvajate Cipiripi i idete direktno ili?

Voim Pariz

pre 3 godine

Najbolji prikaz rada u Partizanu je odpuštanje Gordića i dovođenje Perkinsa, smešno... Bez loših namera, ali Perkins je najsmešniji igrač u istoriji Partizana.. S druge strane, takođe, bez loših namera, Filipovski nije trener zs Partizan.. I, na kraju, dolazimo do Ostoje, čovek je ispunio zadatak, Parizan je tu gde je vođa zamislio.. Šta dalje, ne znam.. Pustite dečake da igraju, svakako mišta ozbiljno ne možemo uraditi, bar za sada...

MileR

pre 3 godine

Isto pitanje vec par meseci..Jel vidi neko u upravi da ovaj Filipivski veze nema??? Vlado je oteran posle 2-3 nesrecna poraza (spanci prvo kolo, Buducnost drugo kolo Aba), ovaj 15 utakmica izgubi i nikom nista..Igra strahota, odbrana ne postoji,napad blagi uzas, 10 as po utakmici..Veze, ali veze lik nema..

Onako

pre 3 godine

Obično posle poraza komšija, posebno kad se obrukaju, na primer Šamrok, požurim da ih zezam. Sad mi ih je žao. Iskreno. Ovo ni dušmanu ne bih poželeo.

Cinjenice

pre 3 godine

Ovo je sramota od igre, a imamo najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja. Pa samo pogledajte ko nama igra i koje su to plate. Kodi 900.000e. Jaramaz 500.000. Zagorac 450.000. Dangubic 400.000. Pejdz 550.000. Mozli 650.000. Tomas 600.000. Pa samo jednog Miku placamo 400.000. Ovaj novi Perkins je dosao kod nas za 300.000 do kraja sezone. Gordica smo placali 350.000 eur.

štraus sa grbavice

pre 3 godine

Počeo sam da gledam i ne mogu više. Nije ovo moj Partizan, klub u koji sam se kao klinac zaljubio. Ne odustajem od mog Partizana, naravno, ali ove sezone, privremeno, moram.
U sportu uvek ima i uspona i padova, ne može se uvek pobeđivati, ali ovo je baš previše. Zamrzavam moju podršku KK Partizan do sledeće sezone, mnogo mi sve ovo utiče na zdravlje.

bp.petric@gmail.com

pre 3 godine

ovo je prvi put za mojih 45 godina da me je stvarno sramota da gledam jednu kosarkasku utakmicu ovo se stvarno nije dewsilo nikada da Partizan ovako igra ja se svima izvinjavam na ovoj ispovesti verovatno nikoga ni ne interesuje ali morao sam ovo da napisem pozdrav svim navijacima PARTIZANA

neba

pre 3 godine

Ljudi praviti komparaciju izmedju Zevezde i grobara je smesno...covece mi smo igrali 10 utakmica na jednu loptu sa najboljim ekipama,dok grobari pucaju od trecerazrednih klubova

NastyB

pre 3 godine

Au, bre, grobosi, pa vi se smejete Zvezdi i pišete da bruka srpsku košarku kad izgubi sa poen-dva od Bajerna, Baskonije, Fenera, a vas, bre, pegla 13. ekipa Italijanske lige sa skoro 20 razlike!!!

Joj, mati moja. Da je Zvezda sedma u ABA, da je u Evropi peru timovi koji sveukupno koštaju kao jedan iole bolji evroligaški igrač, pa ja od sramote ne bi smeo da pročitam komentare, a kamoli da se podsmevam mnogo boljem timu.

Nikako da se naučite onome "KARMA IS THE BITCH!"

Marko Niš

pre 3 godine

E pa sad je vreme da uz ekipu koju sem Jaramaza i Pejdza nikog nije vredno zadrzati snosi odgovornost i Ostoja Mihajlović lično! Lončar je toliko promasio da nemam reči, treneri preslabi ali za ovo brukanje i kriminal prema Trinkijeriju mora Ostoja da leti! Ukanalio nas je bez tima, rezultata a dugovi duplo! Najuriti svakog iz Partizana i započeti priču kao u vaterpolu inače ovo je za katanac!

pop

pre 3 godine

kos razlika Partizana -9 , kos razlika Trenta +9.. znaci 18 razlike.. da se nadamo da Lokomotiva pobedi 10 a mi 8 i da prodjemo grupu mi i Rusi. Ako bi Lokomotiva pobedila 15 razlike nama bi trebalo samo 3.. Rusi su ubedljivo najjaci i verujemo u njih..

Djole

pre 3 godine

Jedni se raduju utorkom, drugi sredom porazima vecitih . . Sve u svemu pobeda u Evropi je postala statisticka greska i jednih i drugih. Tuzno

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Petar, mi gde smo sada, vi nikada necete biti. Nas Trinkijeri sprecio u necemu? Pa njega je Tomic tukao 25 razlike i izborio EL. Jedino sto Trinki nekoga sprecava ste vi sa katancem od 700 hiljada evrica.

+41

pre 3 godine

Sreća njihova što nema navijača.
Ovakvo ponižavanje kluba može da dozvoli samo ekipa ljudi u upravi koja i nema ljubav prema Partizanu.Jer da imaju,savest bi ih naterala da podnesu ostavke još večeras.
Filipovski ne zna,ali zašto bi on davao otkaz kad uzima masne pare za zezanje.To ne bi mogao nigde.Ovde mislim na sve iznad njega.

Realno

pre 3 godine

Pokušavam da provalom šta se dešava sa Partizanom. Krupne stvari sigurno. Ovi ili neće ili ne smiju da igraju.
(Predrag, 3. mart 2021 21:05)

Ne znaju,tebra,ne znaju...cisto da ti objasnim malo,posto sam ne kapiras.

cole

pre 3 godine

@POPE...samo sto crno bele mukice sa ovim porazom moraju da "biju" francuze sa vise od 17 razlike ako lokosi otresu ovu smejuriju od trenta. a hoce! krka je za ovaj partizan zvezda...da ne pricamo o atletski jakim i brzim francuzima. ocekivano s pocetka druge faze, lokosi i francuzi idu dalje.

Škobocna

pre 3 godine

Sa ovim porazom je gotova sezona , ne znam da li postoji još neko ko veruje da ovakav tim može da pobedi Francuze sa razlikom od 18 + . Treba iskoristiti preostale utakmice u ABA da se probaju klinci , samo je to logično . Gomila nelogičnih poteza je napravila da ovaj tim izgleda katastrofalno napadački , a i odbrana je blizu toga . Ne verujem da će se problemi rešiti do nove sezone , nastaviće se sunovrat .⁰

Stipsa

pre 3 godine

Partizan je totalno impotentna ekipa u napadu! Priznajem kao navijač drugog tima da je ovo najgori Partizan od sredine 80-ih kada sam poceo da pratim košarku.Ona ekipa a mnogo je takvih, koja vam da 70 i više poena po pravilu vas dobija.Pritom Zagorac-Dangubić da igraju basket 1-1 koliko su neefikasni igrali bi do sutra do 21.Tomac i Janković poput pomenute dvojice jako slabo sarađuju.
Hitno smeniti Slovenca jer ne zna da notiviše igrače i izvuče ono najbolje iz njih.

bobanmkd

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.

Danas se stidim

Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije

Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.

Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.

Sezona...bez obraza u mom Partizanu

mex

pre 3 godine

Trentu za tri cetvrtine 36 a CSKA-u, Barsi ili Realu verovatno 12 pa klinci iz kraja bi za 30 minuta ubacili 4 trojke a ovi paceri zaradjuju milione.

pravnik

pre 3 godine

Na sta ovo lici, odbrana raspad, napad raspad, ne postoje akcije, sve neke izolacije koje vode u greske... Nikad gori Partizan, dno dna. Realno vise pola igraca nije za Partizan. Teras neke koje vrede, dovodis neke bzv, nema se plan nikakav ni u upravi ni na terenu... Svi su mrtvi igraci, nema zelje, uzaaaas. Filipovski nista nije uradio, nazalost, pitanje je koliko i moze. Jesu nas povrede mucile, redovno, ali da jenovakav raspad u igri, da je sramno i degutantno za gledanje... Fale navijaci, ali brate... Ostoja Adios.

Crvena zvezda Sarajevo

pre 3 godine

Eh, sad bi pitao sve partizanovce, koji imaju neku mogućnost i nekakav uticaj, jel vas nije sramota da sve to gledate i ćutite sa strane? Voleli ste taj klub, igrali za njega pa kako vas duša ne boli da gledate ovo, a ne poduzmete ništa?

TIGER

pre 3 godine

Uništise ekipu od prošle godine!
Šta nam vredi i da dobijemo Francuze poslednje kolo kad nemaš prvu petorku. Po četvrtini jedva prebace 10 poena!!!

neko

pre 3 godine

Moze li neko da mi objasni, koje su sada opcije partizana? Ako pobedi Metro da li prolazi dalje ili ne? Ili i tada zavisi od nekih drugih rezultata? Da li porazom protiv Metro-a i definitivno ispada?
Unapred uvala na odgovoru.

gl

pre 3 godine

Cuj naslova, Trento ugrozio top 8,kao da su ga osigurali pre ove utakmice, pa im je sada ugrozen prolaz dalje, uz neko cudo u zadnjoj utakmici.

Igor

pre 3 godine

Kakvi komentari,takva i država.Partizan igra sa šest zdravih igrača u rotaciji,Pejdž i Zagorac igraju povređeni i rizikuju mnogo,plus tri juniora.Pa šta očekujete?Super se i drži Partizan i u igri je za pobedu.

Dr.Primarijus

pre 3 godine

Partizanu je potpuno svejedno dal ce nekako uopste da se provuce kroz ovu grupu. Do finala teorije nema da stigne, a u tom slucaju potpuno je nebitno kad ce ispasti. Ovo je uzas. Gledam Zvezdu takodje malo manji uzas i horor. Vremena za zaborav. Pogotovo ova sezona.

Raucher

pre 3 godine

Ovo je antipropaganda košarke, sramotna ekipa kakvu KK Partizan ne pamti i ne bude li radikalnog čišćenja ovih istrošenih i netalnetovanih igrača, kao i izlazna vrata za trenera koji se savršeno uklapa u ovu sliku jada, ostaće nam samo uspomene na nekad respektabilan košarkaški klub. Mnogi navijači su se naslađivali lošim igrama Zvezde, ali ovo je toliko očajno da jadnije ne može i ne daje pravo nikome da komentariše bilo koji drugi klub.

Slobodan

pre 3 godine

Jako je tesko gledati ovu ekupu. Ne znam sta jos treba da se desi da bi neko reagovao...
(Milos Radovic, 03. mart 2021 21:35)

Zasto ???
Ima nas sto smo uzivali !!!
Ja ovde ne bi nista menjao ...

Petar

pre 3 godine

Pa dobro instalacijo, odbranili ste +26 u prvoj. Jel se sad ide u finale Cipiripija?
(Gossa placa Zeljko, 03. mart 2021 21:38)

I da se ode vi tamo nikada niste bili, a cik pogodi ko vas je sprecio :) Trinkijeri Trinkijeri (u stilu pere detlica ako znas ko je to) :D

Gagi

pre 3 godine

Ja kad vidim pred utakmicu izjavu ovog sarlatama od trenera da su vredno radili mesec dana,vec u najjavi vidim katastrofu na sledecoj utakmici.Pisace se doktorske disertacije za ovu njegovu igru, akcije timeoute, odbranu ovo je na nivou klsa

blahhhh

pre 3 godine

Skinite dresove. Ne zaslužujete da nosite grb Partizana. Dajte juniorima da igraju do kraja prvenstva. Ostoja sjajan si mamipulator!

Del Piero#10

pre 3 godine

Ma i da prođemo dalje, čemu da se nadamo u Top 8? Ova igra je sramotna, brukamo se iz utakmice u utakmicu... Ne liči ovo ni na šta.

Slouter baca flouter

pre 3 godine

Ne znam šta kukate, ovako smo igrali i sa Vrapcem u ekipi. Nije ovo dobro selekcionisana ekipa, ali pre svega nije vođena. Videli smo da isti igrači sasvim drugačije igraju pod Trinkijerijem. Veliki problem je nedostatak vođe na parketu, to svakako ne može biti Zagorac, on je najveće razočarenje.
Redosled poteza za sledeću sezonu:
Dovesti predsednika kluba koji je iz košarke ( Grbović)
Dovesti trenera koji zna šta je partizan ( Milojević)
Stvoriti bazu tima od domaćih igrača, Jaramaz, Trifunović, Birčević, dovesti Smajlagića ili Pokuševskog sa garantovanim minutama, takođe i Petruševa. To bi bila dobra baza na koju bi nekoliko odličnih stranaca nadgradilo kvalitet ( Goss, Gist...). I onda samo malo strpljenja

Spale

pre 3 godine

Šta je ovo? Jasno mi je da se bore da ne ispadnu u drugu ligu ali ovakva antikosarka nije dugo vidjena.. hoće li neko do 30 na poluvremenu?

cole

pre 3 godine

racunica valjda jednostavna.lokosi sad na 2:3, razbice i ovaj smesni trento u poslednjem kolu. ako smejurija od kluba, partizan, pukne veceras, lokosi su ispred njega zbog boljeg medjusobnog kos kolicnika. francuzi sad na 3:2. dakle, ako groblje pukne veceras, morace da dobije francuze sa vise od 17 razlike ( mislim da je bilo 79:62 u prvoj za levaloa ili tako nekako). ovaj tim partizana ne moze da dobije zadar i slicnu boraniju u aba...ako ne dobiju trento koji je u rangu borca, igokee, fmp-a, cibone...protiv francuza nema sta da trazi. samo obe pobede im sad znace prolaz dalje. jer, da se nadaju da ce u ljubljani dobiti franuze sa vise od 17...ne znam...mogu samo da sanjaju tako nesto...pa i da se nadaju.a realnost ce im oterati svaku nadu i rasprsiti svaki san.

1Djokovic

pre 3 godine

Okrnjeni partizai.Ovi ispali u drugu ligu osam poraza u nizu.Pa ovi najgore plasirani tim u celoj Evropi koji igra neko takmičenje.Ove bi Dinamik razvalio.Tražite odmah alibi.Pa ovi napadaju a ne partizai

Goks

pre 3 godine

Kaže S. Radojević pred utakmicu da nije siguran koliko će Zagorac moći da pomogne, jer je na treningu povredio vrat, tako što je pao na glavu ! Smehotresna olimpijada !

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Partizan ima 16 skokova, a Trento 13, u asistencijama Trento vodi 9:9"

Kako onda izgleda kad je nerešeno, ako vodi sa 9:9...

fenomen

pre 3 godine

Sad se tek vidi koliko nam fale Kicanovic i Dalipagic. Pa oni bi sa svojih 60ak leta bolje igrali od ovih sada na parketu. Kica,Praja, Mica Beric, Kecman i komentator Srdjan Radojevic bi tukli bilo koju petorku Partizana sa sve Mikom i Mozlijem.

Nikola

pre 3 godine

Na kraju prvog poluvremena utakmice Trento - Partizan rezultat je 29-28!!!
Koja antikosarka! Ovo mucenje lopte i mucenje igraca na terenu je zaista tesko za gledanje. Ne zna se ko pije, a ko placa.

Realno

pre 3 godine

Ne zna se ko je gori i slabiji,mrtva trka...zaista steta ako jedan od ova dva kluba prodje dalje u ovom vise nego drugorazrednom takmicenju.

moro

pre 3 godine

Kao kad odes na letovanje pa na kosarkaskom terenu od ljudi koje prvi put vidis sklopis dve ekipe da se malo igra. E moj Partizane sta si docekao!!!

nesa80

pre 3 godine

filipovski genije trazi tajmaut zadnjih 20 sekundi u prvom poluvremenu da bi mu jankovic sutirao trojku,bistar trener koliko i ekipa.molim vas izgubite da vas negledam vise,ispadnite veceras jer sve ostalo bi bilo blamiranje i mucnina

Харпун

pre 3 godine

Добијемо Тренто вечерас и Левалоа у последњем колу и први смо. Све карте на ЕК.

DukiNS

pre 3 godine

Pokušavam da gledam ali džaba ne mogu da se ne nerviram. Danguba veže 8 poena, Filipovski ga ladi na klupi prvih 6minuta druge četvrtine, a ne možemo poen da postignemo pola četvrtine. Perkins i Trifunović k'o pali sa kruške, Zagor i Pejdž u napadu katastrofa, jesu povređeni, pa ok za oprostiti. Ako Jaramaz i Tomas ne prorade, nema šanse da dobijemo ovo. I to je to onda za ovu sezonu.

nesa

pre 3 godine

Hajde priznajte preko koje veze Perkins igra u Partizanu,nema teorije da ste ga doveli strucnom selekcijom.Postenije je da gdin Ostoja kaze da smo bankrot ili da gdin Filipovski kaze da se nista ne pita oko igrackog kadra,jer ovako obijica ispadaju neznalice,smesni u najmanju ruku.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Mi promasivali kontre (2) i zicere (2) a oni trojke (1/9).
Bojim se da ce u drugom njima da krene sut za 3. Nas napad u 2/4 je nemoguce gledati. Toliko opusten odnos prema lopti ne sme da bude. Oni mlaki pasovi koje bih i ja presekao. Pa srljanja pod kos na skupljenu odbranu. Malo inteligencije ne bi skodilo uz borbenost.

Marko

pre 3 godine

Čitave godine nervirate narod, igra nikakva, večeras je protivnik ekipa sa samo 6 pobeda u italijanskom prvenstvu što znači da je mrtva trka ko je lošiji, izgubite ovo i da se krene od nule jer ovako ne ide i ne vodi ničemu...

POPE

pre 3 godine

Lokomotiva vodi preko 20 razlike. Tako da Partizan i ako izgubi ide dalje na kos razliku. Jer ako izgubi imace na kraju sve ekipe isti broj bodova i dalje idu Lokomotiva i Partizan. Ako pobedi onda je prvi u grupi.

1Djokovic

pre 3 godine

Šta bre ljudi napada.Ovi pred ispadanjem u drugu ligu,doduše ni partizai nije daleko.Ako izgube od sramote ne trebaju se ni vraćati.Gledam ovog Miću Berića pominje neko finale neku Veneciju.Ove bi odrali obični basketašu.Sada shvatate grobari da vam je kraj blizu.

NastyB

pre 3 godine

"Partizan će proći u četvrtfinale, ukoliko savlada Trento, a Lokomotiva izgubi od Metropolitana."

Ima nade. Na polovini treće četvrtine Metropolitan zaostaje samo 25 poena. ;)

Sofronije

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.
Danas se stidim
Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije
Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.
Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.
Sezona...bez obraza u mom Partizanu
(bobanmkd, 3. mart 2021 21:52) # Link komentara

Danas se stidiš. Do danas se nisi stideo?
Nisi se stideo kad ste BFC-u ukrali prvenstvo?
Nisi se stideo kad ste Hemofarm uništili?
Nisi se stideo kad je mag čuvao stražu ispred sudijskih svlačionica u Vršcu?
Nisi se stideo kad ste Zvezdi Đuru Ostojića ukrali sa priprema?
Nisi se stideo kad ste naterali KSS da promeni propise kako bi Luka Bogdanović u pet minuta do ponoći prešao u Partizan i u obrazloženju napiše da će "Luka Bogdanović više napredovati u Partizanu"?
Nisi se stideo kad kad ste Pekoviću dali blanko ček?
Nisi se stideo kad su Gagi Milosavljević i mag izašli u majicama "ne daj se pasjim sinovima"?
Nisi se stideo magovih izjava da je i pad veličanstven let?
Nisi se stideo trojke iz auta?
Nisi se stideo ničega? Ne moraš ni danac.

Goks

pre 3 godine

Kaže S. Radojević pred utakmicu da nije siguran koliko će Zagorac moći da pomogne, jer je na treningu povredio vrat, tako što je pao na glavu ! Smehotresna olimpijada !

Lefty

pre 3 godine

Šta vi ljudi radite na tom treningu.
Sramota do sramote...
(društvance iz predgrađa, 3. mart 2021 21:24)

Vezbaju kas, galop, prepone...valjda!?

Rece trener onomad, da treniraju kao konji...

fenomen

pre 3 godine

Sad se tek vidi koliko nam fale Kicanovic i Dalipagic. Pa oni bi sa svojih 60ak leta bolje igrali od ovih sada na parketu. Kica,Praja, Mica Beric, Kecman i komentator Srdjan Radojevic bi tukli bilo koju petorku Partizana sa sve Mikom i Mozlijem.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nisam ja, zasto je mucno gledati Zvezdu? Zvezda igra zadnjih mesec dana bez pola tima zbog Korone. Pre korone kada smo bili kompletni, dobili smo jedan Real u Madridu. I ovako osakaceni od povreda, igramo na jednu loptu sa mnogim ekipama. Zvezda ima samo dva poraza u ABA i sasvim je sigurno da ce obezbediti play off. Zvezda je osvojila kup. Ogromna je razlika izmedju Zvezde i Partizana.

Red

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.
Danas se stidim
Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije
Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.
Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.
Sezona...bez obraza u mom Partizanu
(bobanmkd, 3. mart 2021 21:52) #

A umislio si da ste gromada,priznaj.

Sale

pre 3 godine

Posle jučerašnjeg razočaravajućeg nastupa Zvezde i poraza od nikad slabijeg Bajerna,košarkaši Partizana su pokazali kako hrabrost,znanje i želja daju rezultat u evropskim takmičenjima.I pored minimalnog poraza od 15poena,Partizan je još u igri za top 8 fazu ovog,po jačini i kvalitetu,za tri stepenica višeg takmičenja od evrolige.Partizanu ostaje meč odluke i nada da će kvalitetom koji je večeras prikazao uspeti da izbori nastavak takmičenja u ovoj eliti...Naravno da ove sjajne igre u Evropi uzimaju svoj danak i odražavaju se na rezultate u nikad jačoj,po kvalitetu mnogo jačoj od evrolige,ABA ligi ali,treba imati strpljenja i sve će leći na svoje mjesto...

Miskec

pre 3 godine

"Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.
(Max Von Sidow, 3. mart 2021 22:20)"
Pa vi vec jeste nivo Zadra, jedva ste ga pobedili! Cibona i Split su za vaas institucije i kad apisete o njima onda da ustanete!

bp.petric@gmail.com

pre 3 godine

ovo je prvi put za mojih 45 godina da me je stvarno sramota da gledam jednu kosarkasku utakmicu ovo se stvarno nije dewsilo nikada da Partizan ovako igra ja se svima izvinjavam na ovoj ispovesti verovatno nikoga ni ne interesuje ali morao sam ovo da napisem pozdrav svim navijacima PARTIZANA

Red

pre 3 godine

Najsmisleniji komentar rece neko...Ostoja ispunio misiju, Partizan rasturen do atoma, prezaduzen, I sve ostalo... Ali grb nije na prodaju, proci ce I ovo zlo, ne klonite Grobari!
(Mihail, 3. mart 2021 22:04) # Link komentara

Tako je grbari,ne klonite do poslednjeg daha.

Natko penal tatko

pre 3 godine

Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.
(Max Von Sidow, 03. mart 2021 22:20)
Pa to vam pričamo već godinama a tek sad shvatili?Ok nikad nije kasno...
Da li ste shvatili koliko se para potrošilo na Duleta i ugovore igrača koji se tek sada pojavljuju posle 10god?(To je Ostoja priznao da ste pre mesec dana platili igrače iz 2010god)Bilo je lepo ali je sad došlo na naplatu!Zezali ste Zvezdu za upr a vi isto to niste hteli i zato ste propali!

Sofronije

pre 3 godine

Vi se nikada ne stidite, vas nikada nije ni bilo sram...kad bih nabrojao sve vaše sramote, otimanja, krađe pehara, nečasnih radnji, ne bi stalo u komentar...važno da se vi nikada ne stidite...pozdrav za Bobana iz Makedonije!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 3. mart 2021 22:47

Sad idem da spavam a ujutru očekujem taj spisak. Pozdrav za HNK Partizan Zagreb

nik

pre 3 godine

Juče su svi iskoristili priliku da se naslade porazu Zvezde u egal utakmici protiv tima koje je mnoge pobedio ove sezone koja je peta na tabeli ali su zato oni pokazali kako se igra protiv velikana iz Trenta.

nesa80

pre 3 godine

filipovski genije trazi tajmaut zadnjih 20 sekundi u prvom poluvremenu da bi mu jankovic sutirao trojku,bistar trener koliko i ekipa.molim vas izgubite da vas negledam vise,ispadnite veceras jer sve ostalo bi bilo blamiranje i mucnina

sokrat

pre 3 godine

Dugo sam u košarci što kao igrač što kao trener, ali ovakvo odsustvo talenta i manjak košarkaške inteligencije može se sresti ili u mladjim kategorijama ili na seniorskom nivou u Srpskoj ligi. Kolegi na klupi bih poručio da ukoliko nije u stanju da ekipu dovede na nivo da umesto 30 imamo 15 izgubljenih lopti da batali ovaj posao.

bobanmkd

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.

Danas se stidim

Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije

Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.

Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.

Sezona...bez obraza u mom Partizanu

neba

pre 3 godine

Ljudi praviti komparaciju izmedju Zevezde i grobara je smesno...covece mi smo igrali 10 utakmica na jednu loptu sa najboljim ekipama,dok grobari pucaju od trecerazrednih klubova

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Jaramaz 5 napada za redom drži loptu u svojim rukama do isteka napada. Sine, nosi je kući!

naše će sene ...

pre 3 godine

181
Razumem kratak roster,povrede,umor ali ovako slabi procenti suta,7-8 napada bez upucenog suta ka kosu,bez ijednog raspolozenog igraca odavno nisam video u Partizanu. Bruka i sramota gde je trenutno nas Partizan!!!
(Charlie80, 03. mart 2021 21

Ma da! Zadar Vas umorio!?

moro

pre 3 godine

Kao kad odes na letovanje pa na kosarkaskom terenu od ljudi koje prvi put vidis sklopis dve ekipe da se malo igra. E moj Partizane sta si docekao!!!

Marko Niš

pre 3 godine

E pa sad je vreme da uz ekipu koju sem Jaramaza i Pejdza nikog nije vredno zadrzati snosi odgovornost i Ostoja Mihajlović lično! Lončar je toliko promasio da nemam reči, treneri preslabi ali za ovo brukanje i kriminal prema Trinkijeriju mora Ostoja da leti! Ukanalio nas je bez tima, rezultata a dugovi duplo! Najuriti svakog iz Partizana i započeti priču kao u vaterpolu inače ovo je za katanac!

deki

pre 3 godine

O utakmici i Partizanu necu mnogo,Partizan je ako izuzmemo proslu sezonu a i to ne bi garantovalo osvajanje ABA lige ili EK, vec sedam godina prosecan klub. Stvarno ne mogu da shvatim ljude koji pisu kako Ostoja po zadatku rusi klub. Prosle sezone kad ste bili prvi na tabeli nismo mogli od vas da zivimo, pricali ste kako se institucija vraca tamo gde joj je mesto i slicno. Isti ti koji su to pisali pre 10 meseci sada su okrenuli plocu. Ova sezona je ocajna i Partizanu i Zvezdi stim sto Zvezda ima sanse u ABA a Partizan je prosuo jos jednu sezonu

PAR

pre 3 godine

Manite se računica, da Lokomotiva dobije Trento ubedljivo, da mi savladamo Metropolitan ubedljivo...i, šta onda? Da puknemo od Uniksa onako epski, jedno 40 razlike? Razumem da su falili igrači, da situacija nije sjajna, ali ovako odigrati, pa to je sramota. Bezbroj napada nam ističe vreme, bez šuta na koš. Pa ne igramo presing protiv Reala, nego mrtvog Trenta. Bukvalno mi je sve jedno da li ćemo da prođemo ili ne, jer nemam ni truku vere da bilo šta može u 1/4 finalu, sve i da prođemo nekim čudom. U ostalom, trener i igrači se očito ne sekiraju, parice kaplju, a navijači gube živce bezveze....

Realno

pre 3 godine

Pokušavam da provalom šta se dešava sa Partizanom. Krupne stvari sigurno. Ovi ili neće ili ne smiju da igraju.
(Predrag, 3. mart 2021 21:05)

Ne znaju,tebra,ne znaju...cisto da ti objasnim malo,posto sam ne kapiras.

Cinjenice

pre 3 godine

Ovo je sramota od igre, a imamo najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja. Pa samo pogledajte ko nama igra i koje su to plate. Kodi 900.000e. Jaramaz 500.000. Zagorac 450.000. Dangubic 400.000. Pejdz 550.000. Mozli 650.000. Tomas 600.000. Pa samo jednog Miku placamo 400.000. Ovaj novi Perkins je dosao kod nas za 300.000 do kraja sezone. Gordica smo placali 350.000 eur.

Laki

pre 3 godine

Od kad je zalizani počeo da dovlači igrače u Pertizan i da ih tu uhlebljuje sve je gore.Pogledajte njegove pulene pa će vam biti jasno-Dangubić , Zagorac , Janković , Jaramaz, Trifunović.To su nači igrači , koje zalizani zavaljuje instituciji da ne bi tuđio klub za prethodne neisplaćene zarade takođe njegovim igračima.Ni jedan od nabrojanih nema pojma , o njima svi misle da nemaju pojma osim plaćenih košarkaških novinara koji nas ubedjuju da ovi osim što znaju da hodaju , nešto znaju i o košarci.Osim Ostojer , on je drugi čovek kome treba zahvaliti za ovo stanje u kome se Partizan nalazi.

Džoni

pre 3 godine

Partizan jeste loš cele sezone, ali su otpuštanjem Mekintaera i Gordića ne pucali sebi u nogu, nego u glavu. Ja još nisam video da neko prva dva pleja ekipe otpusti a dovede totalnu enigmu na mesto pleja? Ok da su doveli Kalatesa pa da kažeš dva otišla a došao jedan vrhunski, ali su oni otpustili dva solidna, tj dobra pleja, a doveli jednog lošeg??? Nema u Partizanu ko da daje poene. Slično je i sa Zvezdom, koliko god da je OBrajant bio loš i često kanalio ekipu ipak je bio igrač od 12 do 15 sigurnih poena na utakmici. Mi uz Lojda nemamo takvog igrača sa sigurnim poenima (Volden kad se još malo oporavi tu i tamo) a u Partizanu jedini sa sigurnim poenima sada je Jaramaz.

Rajko

pre 3 godine

Doveli pojacanja,skrkali pare na njih,razne optuzbe i dugovanja prema starim igracima i trenerima,nista osvojili niste godinama..od cega zivite vi ??? Kako je moguce da jedan klub opstaje a nista ne doprinosi jos malo pa deceniju?Drzavi da se zahvalite ,a ne da pljujete na nju i prebacujete loptu kako se pomaze samo nekom drugom! A nadjite izjavu vaseg maga kako kaze da nije realno da se pomaze jednom Partizanu koji igra EL isto kao i siromasnoj Zvezdi,kako sad razmisljate braco ??? Kako vas je samo opalio rikoset za sve .

Privatizovati srpski sport

pre 3 godine

@
Ovo je sramota od igre, a imamo najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja. Pa samo pogledajte ko nama igra i koje su to plate. Kodi 900.000e. Jaramaz 500.000. Zagorac 450.000. Dangubic 400.000. Pejdz 550.000. Mozli 650.000. Tomas 600.000. Pa samo jednog Miku placamo 400.000. Ovaj novi Perkins je dosao kod nas za 300.000 do kraja sezone. Gordica smo placali 350.000 eur.
(Cinjenice, 03. mart 2021 21:37)

Ni njima ni ovima iz KKCZ ne nih dao ni 2.000 mesecno (cast izuzecima) dok ne zarade poenima na terenu!
Lako je trositi pare gradjana ove jadne zemlje. Samo onaj ko stvarno radi zna kako je tesko zaraditi 1.000 a ne 10.000 ili 100.000.
Zato samo privatizovati klubove pa nek gazde procenjuju da li im se i ko isplati!
Ej, 300.000 !!! Pa za sta????

Raucher

pre 3 godine

Ovo je antipropaganda košarke, sramotna ekipa kakvu KK Partizan ne pamti i ne bude li radikalnog čišćenja ovih istrošenih i netalnetovanih igrača, kao i izlazna vrata za trenera koji se savršeno uklapa u ovu sliku jada, ostaće nam samo uspomene na nekad respektabilan košarkaški klub. Mnogi navijači su se naslađivali lošim igrama Zvezde, ali ovo je toliko očajno da jadnije ne može i ne daje pravo nikome da komentariše bilo koji drugi klub.

strasno

pre 3 godine

Najgori Partizan od kako pratim kosarku (1974). Bekovi koji ne umeju da vode loptu, centri koji mase 20cm od obruca, ovo je tesko zamisliv amaterizam. Sada se vidi sta je rad Duleta Vujosevica sa mladim igracima znacio u prethodnim decenijama.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Partizan ima 16 skokova, a Trento 13, u asistencijama Trento vodi 9:9"

Kako onda izgleda kad je nerešeno, ako vodi sa 9:9...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa dobro grobari. Samo 15 razlike. Eto, odbranili ste 26 iz Beograda. Nije sve tako crno. Sad osvajate Cipiripi i idete direktno ili?

MT Vračar

pre 3 godine

Šta mi igramo, meni stvarno nije jasno... bez obzira koji ishod bude na kraju ove utakmice. Od svojih 40 godina, evo već 30+ gledam i pratim Partizan u svim mogućim takmičenjima, imali smo različite timove, od sjajnih do prilično loših, gubili, pobeđivali, srećno, nesrećno, bilo je i tuge i sreće, to je sve sport, kako god, ali mi nikada, ali baš nikada nije bilo ovoliko mučno da gledam Partizan! :( Ništa mi nije jasno...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Petar, mi gde smo sada, vi nikada necete biti. Nas Trinkijeri sprecio u necemu? Pa njega je Tomic tukao 25 razlike i izborio EL. Jedino sto Trinki nekoga sprecava ste vi sa katancem od 700 hiljada evrica.

Dr Hitch

pre 3 godine

Šta napravismo za samo godinu dana...mučno za gledanje, bez ideje, želje, borbe, lupa nas ko stigne...ali mi smo budale koji se nerviramo, svakako se ništa neće promeniti ni u godinama koje dolaze...dno dna.

blahhhh

pre 3 godine

Skinite dresove. Ne zaslužujete da nosite grb Partizana. Dajte juniorima da igraju do kraja prvenstva. Ostoja sjajan si mamipulator!

Branko

pre 3 godine

Javi se Macvane! Legendo! Savetnice! Pametnice nasa. "Grba se sali"? A vi dovodite jednu trenersku gromadu za drugom. Jednu igracinu za drugim. Sport je danas jedan mnogo ozbiljan posao. Posao za ljude sa menadzerskim kvalitetima a ne "bivse" sa puno dobre volje da se licna praznina posle okoncanja sportske karijere popuni necim. Ovde nije problem mali budzet nego diletantizam i/ili koristoljublje u raspolaganju budzetom takvim kakav je.

Gile

pre 3 godine

Lako je kriviti Ostoju za lose rezultate, ali da li se iko pita kako je doslo do ovoga? Je li coveksvaki put kad daje intervju kaze da je prosla garnitura ostavila velike dugove! To su ti instant uspesi u kojima je "vani jadac a unutra gladac", nerealno zaduzivanje zarad rezultata. Rezultati su bili kakvi su bili, 6 ABA liga i igra EL, ali sve je to bilo bez pokrica. Svi se razbezali a ostao Ostoji vruc krompir, da isplati dugove i napravi dobar roster.

Malo vas je grobari!

pre 3 godine

Debakl obe Igokee danas!Ona iz Laktaša u Fiba ligi šampiona izgubila 20 razlike,a Igokea 2 iz Humske u Cipiripi kupu skoro istom razlikom od raspalog Trenta. Izgleda da se ona lopta koja je preskočila Drinu iscepala odavno.

Vladan R

pre 3 godine

@ Max Von...

Samo dolaze gresi na naplatu. Umesto da razvija i nadogradnje tim sa Bogdanović, Bertransom Milosavljevicem, Lovernjom, Miltinovim, Vestermanom itd Vujošević je bilo bitnije da CZ ostane na dnu. Toliko prizeljkivanje poraza CZ od Cibona pa vase slavlje nakon istog, umesto želje, a ja samo to zaista iskreno zeleo, da Srbija ima dva tima u LE, morali su dovesti do takvog strmoglavog pada. U fudbalu Pantić i bulumenta se više bave CZ i njenim porazima u LS, nego igrama FKP. Moraju am mržnje i zavist doći na naplatu. Kad tad

Kralj mača

pre 3 godine

Замислите само да смо обезбедили учешће у Евролиги прошле сезоне. С оваквим тимом би били прегажени на свакој утакмици у Европи са 30+.

Onako

pre 3 godine

Obično posle poraza komšija, posebno kad se obrukaju, na primer Šamrok, požurim da ih zezam. Sad mi ih je žao. Iskreno. Ovo ni dušmanu ne bih poželeo.

Gorki

pre 3 godine

Ja imam jedan predlog za partizan. Da nam daju Trifunovica na kraju godine, cisto da detetu ne upropaste karijeru. A i sin je nase legende. Oni sledece godine nece igrati ni FIBINU ligu Sampiona, pa rekoh bolje je da dete kod nas makar igra neku Evropu.

Stipsa

pre 3 godine

Partizan je totalno impotentna ekipa u napadu! Priznajem kao navijač drugog tima da je ovo najgori Partizan od sredine 80-ih kada sam poceo da pratim košarku.Ona ekipa a mnogo je takvih, koja vam da 70 i više poena po pravilu vas dobija.Pritom Zagorac-Dangubić da igraju basket 1-1 koliko su neefikasni igrali bi do sutra do 21.Tomac i Janković poput pomenute dvojice jako slabo sarađuju.
Hitno smeniti Slovenca jer ne zna da notiviše igrače i izvuče ono najbolje iz njih.

BCP

pre 3 godine

Sta oni rade i vezbaju na tim treninzima? Koja sramota procenat suta za 2 poena. Neki igraci nemogu da se nazovu profesionalnim kosarkasima.

Milan

pre 3 godine

Posle utakmice i euforije pre iste treba biti realan i reci da su dve ekipe pruzile svoj maksimum i da prikazanom igrom zasluzuju da se bore za opstanak u palakanestru i aba ligi.Ako bude sve u granici ocekivanog ove dve ekipe od sledece sezone takmicice se ponovo u drugoj ligi.

Nikola

pre 3 godine

Na kraju prvog poluvremena utakmice Trento - Partizan rezultat je 29-28!!!
Koja antikosarka! Ovo mucenje lopte i mucenje igraca na terenu je zaista tesko za gledanje. Ne zna se ko pije, a ko placa.

Neprincipijelna osovina!

pre 3 godine

Uh. Baš teško.

A nigde crni flor za Svetog Savu?

Pa, zato ste tu gde jeste. Ni tradicije, nit istorije, a tek - nidge ponosa!

Tuga.

Spale

pre 3 godine

Na šta je država utukla pare?.? Ne mogu ubaciti 50 poena ekipi koja ispada u drugu ligu...1-9tdi rekorderi nastavljaju da blamiraju Srbiju!!!

štraus sa grbavice

pre 3 godine

Au, bre, grobosi, pa vi se smejete Zvezdi i pišete da bruka srpsku košarku kad izgubi sa poen-dva od Bajerna, Baskonije, Fenera, a vas, bre, pegla 13. ekipa Italijanske lige sa skoro 20 razlike!!!
(NastyB, 3. mart 2021 21:24)

Evo ja sam u više navrata pisao da brukate srpsku košarku u EL. I to je tačno. Tačka. Mi se duplo brukamo, u ABA i u EK. Tačka. Zaključak: nije to za nas, mislim na oba kluba. Tačka.
Tolike pare su ulupane, u nas prilično, a u vas još mnogo više. Da sam vlast sledeće sezone nikome ne bih dao tolike pare, ni vama, ni nama. Tačka.

Volimo mi košarku, to stoji, lep i dinamičan sport, ali neprofitabilan. Svi klubovi u evropi koji ulažu u košarku su, u principu, bacili pare u bunar.

Ako već alališ pare, onda proizvedi bar rezultat, zabavu za mase. Ako ni toga nema u čemu je onda poenta bacati narodne pare. Da bi se grupe ljudi, u klubovima i oko njih, zabavljale o narodnom trošku?
Moj komentar se odnosi na oba naša kluba.

Crvena zvezda Sarajevo

pre 3 godine

Eh, sad bi pitao sve partizanovce, koji imaju neku mogućnost i nekakav uticaj, jel vas nije sramota da sve to gledate i ćutite sa strane? Voleli ste taj klub, igrali za njega pa kako vas duša ne boli da gledate ovo, a ne poduzmete ništa?

JPR24

pre 3 godine

Nula ! Apsolutna nula ! 54 mizernih poena. Zagorac nije ni za ABA5, srećom za njega ta i ne postoji. Ostali : Turisti na terenu. I naravno, veliki znalac, trener, koji je u rangu Šćepanovića, ali samo trula uorava misli drugačije. Cirkus od ekipe, trenera, uprave i sve oko njih !

NastyB

pre 3 godine

Au, bre, grobosi, pa vi se smejete Zvezdi i pišete da bruka srpsku košarku kad izgubi sa poen-dva od Bajerna, Baskonije, Fenera, a vas, bre, pegla 13. ekipa Italijanske lige sa skoro 20 razlike!!!

Joj, mati moja. Da je Zvezda sedma u ABA, da je u Evropi peru timovi koji sveukupno koštaju kao jedan iole bolji evroligaški igrač, pa ja od sramote ne bi smeo da pročitam komentare, a kamoli da se podsmevam mnogo boljem timu.

Nikako da se naučite onome "KARMA IS THE BITCH!"

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Ovo je prevrsilu svaku meru. za 10 minuta su imali 6 isteklih napada, pa to je neverovatno, to se nekim ekipama desi za 6 utakmica...loptu ne mogu u bazen da ubace a kamoli u kos. Trener ocajan sa izmenama, sa taktikom. Jel moguce da on ne zna nacrtati nijedan napad, ili ovi ne razumeju sta im crta... Vreme je da se sve najuri i da se ubaci 5 mladih klinaca koji ce da grizu za klub. Ovo je tuzno. Posle ovakve utakmice red je da neko bude musko, da od njih 15-20 muskaraca izadje bar jedan sa 2 testisa i kaze da je kriv i ode iz kluba!!!

gl

pre 3 godine

Cuj naslova, Trento ugrozio top 8,kao da su ga osigurali pre ove utakmice, pa im je sada ugrozen prolaz dalje, uz neko cudo u zadnjoj utakmici.

1Djokovic

pre 3 godine

Šta bre ljudi napada.Ovi pred ispadanjem u drugu ligu,doduše ni partizai nije daleko.Ako izgube od sramote ne trebaju se ni vraćati.Gledam ovog Miću Berića pominje neko finale neku Veneciju.Ove bi odrali obični basketašu.Sada shvatate grobari da vam je kraj blizu.

Ivan

pre 3 godine

prosle sezone ste isli na sve ili nista, jaki ugovori, jak trener, igraci se menjaju, dovode jake zamene. e sad to dolazi na naplatu, nije prosao plan i pucanje je neminovno. eno ga trinki trazi svojih 700.000e, sad ce jedan po jedan. gordic, mekintajer, birca...

SrbEUin

pre 3 godine

Perkins, Perkins, Perkins pa Perkins... El ga je AV ubacio umesto KMM i NG u KKP, ili ste ga sami doveli? Samo njega pljujete, on vam je kriv za sve. A da ne beše njega izgubili biste od Lok u BG i još pre mesec dana otišli na letnji raspust. Koliko ste samo likovali i hvalili se Zagorom, Dangubom, Mikom... A sada? Nemate vi pojma o košarci.
Više od 60% vaših uspeha su bili zasnovani na navijačkim grupama, domaćem terenu i decibelima... Pritisak na sudije, sa pljuvanjem i štipanjem i ostale vaše patentirane metode, tipa "ne mogu oni da sude koliko mi možemo da bijemo"...
Ovo sada je prava košarka.
Nema publike kao dominantnog faktora. Sada se vidi koliko su KKP i CZT kvalitetene ekipe. Sada i COL može u ravnopravnim uslovima do titule ABA. Isto u EL, iskočili Zenit i Armani, a Oly i Pao propali.

štraus sa grbavice

pre 3 godine

Počeo sam da gledam i ne mogu više. Nije ovo moj Partizan, klub u koji sam se kao klinac zaljubio. Ne odustajem od mog Partizana, naravno, ali ove sezone, privremeno, moram.
U sportu uvek ima i uspona i padova, ne može se uvek pobeđivati, ali ovo je baš previše. Zamrzavam moju podršku KK Partizan do sledeće sezone, mnogo mi sve ovo utiče na zdravlje.

Slobodan

pre 3 godine

Jako je tesko gledati ovu ekupu. Ne znam sta jos treba da se desi da bi neko reagovao...
(Milos Radovic, 03. mart 2021 21:35)

Zasto ???
Ima nas sto smo uzivali !!!
Ja ovde ne bi nista menjao ...

Dr.Primarijus

pre 3 godine

Partizanu je potpuno svejedno dal ce nekako uopste da se provuce kroz ovu grupu. Do finala teorije nema da stigne, a u tom slucaju potpuno je nebitno kad ce ispasti. Ovo je uzas. Gledam Zvezdu takodje malo manji uzas i horor. Vremena za zaborav. Pogotovo ova sezona.

mex

pre 3 godine

Trentu za tri cetvrtine 36 a CSKA-u, Barsi ili Realu verovatno 12 pa klinci iz kraja bi za 30 minuta ubacili 4 trojke a ovi paceri zaradjuju milione.

nesa

pre 3 godine

Zivo me zanima ko ce ove nase vedete potpisati sledece sezone i za koje pare.Ono sto su nezalaganjem napravili Partizanu ove sezone,vratice im se sledece kroz nizerazredne lige i klubove za sitnu kintu.Bar svi imaju internet,da vidimo ko ce da potpise Perkinsa,Zagorca,Jankovica,Dangubica,Filipovskog...

apis

pre 3 godine

kos razlika Partizana -9 , kos razlika Trenta +9.. znaci 18 razlike.. da se nadamo da Lokomotiva pobedi 10 a mi 8 i da prodjemo grupu mi i Rusi. Ako bi Lokomotiva pobedila 15 razlike nama bi trebalo samo 3.. Rusi su ubedljivo najjaci i verujemo u njih..
(pop, 03. mart 2021 21:50)

Ajde za Lokomotivu si u pravu.Ali nama treba da Lokomotiva pobedi 19 razlike,mi vise od 1,2 kosa razlike nikoga nema sanse da dobijemo.
Mada licno mislim da ce nas Francuzi dobiti.

Djole

pre 3 godine

Jedni se raduju utorkom, drugi sredom porazima vecitih . . Sve u svemu pobeda u Evropi je postala statisticka greska i jednih i drugih. Tuzno

Max Von Sidow

pre 3 godine

Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.

Arthur Morgan

pre 3 godine

Zvezdaši nešto kukaju šta je Sale radio i da je Radonja trebao od početka u Zvezdi. Da je Radonja bio od početka verovatno bi tražio da se dovede Dangubić. Majko moja, ne smem ni da zamislim na šta bi ličila Zvezda u kojoj silne minute imaju Lazić, Dangubić i Kuzmić!! Pa mi bi sanjali ovih sedam pobeda u Evroligi, a u Aba bi se krvili sa Partizanom ko će da ispadne...

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

Moram po drugi put u 5 dana da pitam- Šta Vegan radi u Partizanu? ko ga je i zbog čega doveo?
Ne mogu da razumem da posle Šćepanovića šansu nije dobio neko od naših trenera! Pa zar Gagi Nikolić nije zaslužio šansu? Zar Miloje nije zaslužio šansu???
Ko uništava najbolje što smo dali košarci- trenere najvišeg ranga?
Ovo pišem veoma nezadovoljan što je moja Zvezda olako otpustila Sašu!! Radonja je ok čovek i solidan trener, ali Sale je trebalo da nas odvede na vrh i da smo bili strpljivi- to bi se i desilo!
(blagonakloni, 03. mart 2021 23:07)

kakav tvoj sale
ukanalio nas

ps.elementarno kosarkasko neznanje
cak me I radonjic iznenadjuje

Voim Pariz

pre 3 godine

Najbolji prikaz rada u Partizanu je odpuštanje Gordića i dovođenje Perkinsa, smešno... Bez loših namera, ali Perkins je najsmešniji igrač u istoriji Partizana.. S druge strane, takođe, bez loših namera, Filipovski nije trener zs Partizan.. I, na kraju, dolazimo do Ostoje, čovek je ispunio zadatak, Parizan je tu gde je vođa zamislio.. Šta dalje, ne znam.. Pustite dečake da igraju, svakako mišta ozbiljno ne možemo uraditi, bar za sada...

delboj

pre 3 godine

Realno kidanje Trinkikerovog koncepta je moralo da ostaviti posljedica. I tu nije bilo pomoci. Nerealno je bilo poslije prosle sezone kada se sve prekinulo ocekivati u ovoj da se stvari nastave. Cak ni sa Trinkikerijem da nije otisao ne bi bilo bolje. Scepanovic je svakako Zeljko Obradovic za Filipovskog i treablo mu je pruziti sansu.

NastyB

pre 3 godine

"Partizan će proći u četvrtfinale, ukoliko savlada Trento, a Lokomotiva izgubi od Metropolitana."

Ima nade. Na polovini treće četvrtine Metropolitan zaostaje samo 25 poena. ;)

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Mi promasivali kontre (2) i zicere (2) a oni trojke (1/9).
Bojim se da ce u drugom njima da krene sut za 3. Nas napad u 2/4 je nemoguce gledati. Toliko opusten odnos prema lopti ne sme da bude. Oni mlaki pasovi koje bih i ja presekao. Pa srljanja pod kos na skupljenu odbranu. Malo inteligencije ne bi skodilo uz borbenost.

TIGER

pre 3 godine

Uništise ekipu od prošle godine!
Šta nam vredi i da dobijemo Francuze poslednje kolo kad nemaš prvu petorku. Po četvrtini jedva prebace 10 poena!!!

Charlie80

pre 3 godine

Razumem kratak roster,povrede,umor ali ovako slabi procenti suta,7-8 napada bez upucenog suta ka kosu,bez ijednog raspolozenog igraca odavno nisam video u Partizanu. Bruka i sramota gde je trenutno nas Partizan!!!

+41

pre 3 godine

Sreća njihova što nema navijača.
Ovakvo ponižavanje kluba može da dozvoli samo ekipa ljudi u upravi koja i nema ljubav prema Partizanu.Jer da imaju,savest bi ih naterala da podnesu ostavke još večeras.
Filipovski ne zna,ali zašto bi on davao otkaz kad uzima masne pare za zezanje.To ne bi mogao nigde.Ovde mislim na sve iznad njega.

Škobocna

pre 3 godine

Sa ovim porazom je gotova sezona , ne znam da li postoji još neko ko veruje da ovakav tim može da pobedi Francuze sa razlikom od 18 + . Treba iskoristiti preostale utakmice u ABA da se probaju klinci , samo je to logično . Gomila nelogičnih poteza je napravila da ovaj tim izgleda katastrofalno napadački , a i odbrana je blizu toga . Ne verujem da će se problemi rešiti do nove sezone , nastaviće se sunovrat .⁰

nesa

pre 3 godine

Hajde priznajte preko koje veze Perkins igra u Partizanu,nema teorije da ste ga doveli strucnom selekcijom.Postenije je da gdin Ostoja kaze da smo bankrot ili da gdin Filipovski kaze da se nista ne pita oko igrackog kadra,jer ovako obijica ispadaju neznalice,smesni u najmanju ruku.

Mihail

pre 3 godine

Najsmisleniji komentar rece neko...Ostoja ispunio misiju, Partizan rasturen do atoma, prezaduzen, I sve ostalo... Ali grb nije na prodaju, proci ce I ovo zlo, ne klonite Grobari!

DukiNS

pre 3 godine

Pokušavam da gledam ali džaba ne mogu da se ne nerviram. Danguba veže 8 poena, Filipovski ga ladi na klupi prvih 6minuta druge četvrtine, a ne možemo poen da postignemo pola četvrtine. Perkins i Trifunović k'o pali sa kruške, Zagor i Pejdž u napadu katastrofa, jesu povređeni, pa ok za oprostiti. Ako Jaramaz i Tomas ne prorade, nema šanse da dobijemo ovo. I to je to onda za ovu sezonu.

Gagi

pre 3 godine

Ja kad vidim pred utakmicu izjavu ovog sarlatama od trenera da su vredno radili mesec dana,vec u najjavi vidim katastrofu na sledecoj utakmici.Pisace se doktorske disertacije za ovu njegovu igru, akcije timeoute, odbranu ovo je na nivou klsa

Sale

pre 3 godine

Negledljivo, nego primio sam vakcinu danas, ne smem da se nerviram...katastrofalna sezona, mnogo bezobrazluka u timu, ne može ovo Saško da kontroliše.

pravnik

pre 3 godine

Na sta ovo lici, odbrana raspad, napad raspad, ne postoje akcije, sve neke izolacije koje vode u greske... Nikad gori Partizan, dno dna. Realno vise pola igraca nije za Partizan. Teras neke koje vrede, dovodis neke bzv, nema se plan nikakav ni u upravi ni na terenu... Svi su mrtvi igraci, nema zelje, uzaaaas. Filipovski nista nije uradio, nazalost, pitanje je koliko i moze. Jesu nas povrede mucile, redovno, ali da jenovakav raspad u igri, da je sramno i degutantno za gledanje... Fale navijaci, ali brate... Ostoja Adios.

Del Piero#10

pre 3 godine

Ma i da prođemo dalje, čemu da se nadamo u Top 8? Ova igra je sramotna, brukamo se iz utakmice u utakmicu... Ne liči ovo ni na šta.

Nolethebest

pre 3 godine

Какав распад постаје овај партизан.А Перкинс је убедљиво најгори играч који ће икада играти на овим просторима.Каква је то везара за кошарку.

Marko

pre 3 godine

Čitave godine nervirate narod, igra nikakva, večeras je protivnik ekipa sa samo 6 pobeda u italijanskom prvenstvu što znači da je mrtva trka ko je lošiji, izgubite ovo i da se krene od nule jer ovako ne ide i ne vodi ničemu...

MileR

pre 3 godine

Isto pitanje vec par meseci..Jel vidi neko u upravi da ovaj Filipivski veze nema??? Vlado je oteran posle 2-3 nesrecna poraza (spanci prvo kolo, Buducnost drugo kolo Aba), ovaj 15 utakmica izgubi i nikom nista..Igra strahota, odbrana ne postoji,napad blagi uzas, 10 as po utakmici..Veze, ali veze lik nema..

petar

pre 3 godine

problem zvezde i partizana su brdo miskovih stranih polu-igraca koje uvaljuje u nasa dva najveca kluba...

jer mesto za promociju i razvoj mladih talentovanih domacih igraca je postao megabasket, sa tim u vezi svi prespektivni mladi igraci koji su nekada cinili okusnice dva najveca kluba, sada igraju za megu...

uspeh tj nacin na koji jokic igra u nba je misko pokazao put kojim treba da ide, i kojim treba da razvija igrace od kojih hoce da ubira najbolje plodove...

dakle za sve je 'kriv' jokic, i mega... :)

slobinator

pre 3 godine

(neko, 3. mart 2021 21:56)
mnogo je kombinacija.odlučuje koš razlika.lokomotiva ima +11,trento +9,partizan-9,metropolitani -11.ako lokomotiva dobije trento sigurno ide dalje,ali je bitna razlika kojom će dobiti utakmicu.recimo ako dobije samo sa jednim poenom,partizan mora dobiti bar sa 17.znači partizan treba da se nada nekoj katastrofi trenta pa da prođe dalje sa minimalnom pobedom.ako pak trento dobije lokomotivu on prolazi,lokomotiva otpada,a partizan bi u tom slučaju morao pobediti bar sa 17 razlike sa koliko je poražen u prvom meču od francuza

cole

pre 3 godine

racunica valjda jednostavna.lokosi sad na 2:3, razbice i ovaj smesni trento u poslednjem kolu. ako smejurija od kluba, partizan, pukne veceras, lokosi su ispred njega zbog boljeg medjusobnog kos kolicnika. francuzi sad na 3:2. dakle, ako groblje pukne veceras, morace da dobije francuze sa vise od 17 razlike ( mislim da je bilo 79:62 u prvoj za levaloa ili tako nekako). ovaj tim partizana ne moze da dobije zadar i slicnu boraniju u aba...ako ne dobiju trento koji je u rangu borca, igokee, fmp-a, cibone...protiv francuza nema sta da trazi. samo obe pobede im sad znace prolaz dalje. jer, da se nadaju da ce u ljubljani dobiti franuze sa vise od 17...ne znam...mogu samo da sanjaju tako nesto...pa i da se nadaju.a realnost ce im oterati svaku nadu i rasprsiti svaki san.

Spale

pre 3 godine

Šta je ovo? Jasno mi je da se bore da ne ispadnu u drugu ligu ali ovakva antikosarka nije dugo vidjena.. hoće li neko do 30 na poluvremenu?

Lova do krova

pre 3 godine

Nije im u interesu da pobede. To je lako kad imaš jakog protivnika. Kad je ovako loš kao Trento nastaje cirkus i ozbiljno ponižavanje.

1Djokovic

pre 3 godine

Okrnjeni partizai.Ovi ispali u drugu ligu osam poraza u nizu.Pa ovi najgore plasirani tim u celoj Evropi koji igra neko takmičenje.Ove bi Dinamik razvalio.Tražite odmah alibi.Pa ovi napadaju a ne partizai

Boban

pre 3 godine

ako je neko zeleo da ga proglase za naj goreg trenera u istoriji Partizana onda je ovaj uspeo,da covek ima i malo obraza davno bi otisao o ovome sto mi zovemo kosarkom ne bih,idite svi zajedno daleko vam lepa kuca povedite i ostoju i filipovskog sve i ove lazne navijace sve samo sto dalje od Partizana pa nek ispadnemo samo da vas vise nevidimo.

Realno

pre 3 godine

Ne zna se ko je gori i slabiji,mrtva trka...zaista steta ako jedan od ova dva kluba prodje dalje u ovom vise nego drugorazrednom takmicenju.

cole

pre 3 godine

@POPE...samo sto crno bele mukice sa ovim porazom moraju da "biju" francuze sa vise od 17 razlike ako lokosi otresu ovu smejuriju od trenta. a hoce! krka je za ovaj partizan zvezda...da ne pricamo o atletski jakim i brzim francuzima. ocekivano s pocetka druge faze, lokosi i francuzi idu dalje.

sasa pg

pre 3 godine

Što kaže Berić, igrači i trener gube i tonu bez ikakve reakcije, potpuno beživotno... Duška Vujoševića vratiti, pa barem da junački ginemo, da se borimo, bijemo, vičemo, plačemo... Bilo šta, samo ne ovako beskrvno

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

@Sofronije

Vi se nikada ne stidite, vas nikada nije ni bilo sram...kad bih nabrojao sve vaše sramote, otimanja, krađe pehara, nečasnih radnji, ne bi stalo u komentar...važno da se vi nikada ne stidite...pozdrav za Bobana iz Makedonije!

bane

pre 3 godine

@bobanmkd
Nije,seti se sezone sa Vrapcem i ostalim pticicama.Ali bar se nismo ugasili i postali mutant iz predgradja.Tako ce biti jos neko vreme,dok...

Mikloš Salamander

pre 3 godine

@lorD
tako je ali...
ukupan plus mora da bude 19
znaci na pr. ako Lokomotiva pobedi sa 15 razlike Partizan bi morao da dobije sa 4 razlike da bi prosao

blagonakloni

pre 3 godine

Moram po drugi put u 5 dana da pitam- Šta Vegan radi u Partizanu? ko ga je i zbog čega doveo?
Ne mogu da razumem da posle Šćepanovića šansu nije dobio neko od naših trenera! Pa zar Gagi Nikolić nije zaslužio šansu? Zar Miloje nije zaslužio šansu???
Ko uništava najbolje što smo dali košarci- trenere najvišeg ranga?
Ovo pišem veoma nezadovoljan što je moja Zvezda olako otpustila Sašu!! Radonja je ok čovek i solidan trener, ali Sale je trebalo da nas odvede na vrh i da smo bili strpljivi- to bi se i desilo!

Ćirko

pre 3 godine

Sve će se nažalost, umesto u Beogradu,rešavati u Ljubljani.Inače,jedino Thomasa, uz ove juniore koji su danas bili u timu,ostaviti za narednu sezonu.

nesa80

pre 3 godine

pratim utakmicu na trenutni rezultati,samo gledam rezultat i neverujem svojim ocima,minuti se menjaju a partizanovi poeni stoje u mesto ko da igraju rukomet,sve se nekako tesim da je to neka greska ali bogami nije,po cetvrtini ako preguraju 10 koseva da otvaramo sampanjac,meni samo jedno nije jasno-kako zvezda ne moze da ovaj partizan nakanta bar sa 30 razlike,da li i evroliga tako ocajna a vamo tvrde nikad jaca,cirkus u evrokosarci a samo je dokaz ova utakmica veceras

pop

pre 3 godine

kos razlika Partizana -9 , kos razlika Trenta +9.. znaci 18 razlike.. da se nadamo da Lokomotiva pobedi 10 a mi 8 i da prodjemo grupu mi i Rusi. Ako bi Lokomotiva pobedila 15 razlike nama bi trebalo samo 3.. Rusi su ubedljivo najjaci i verujemo u njih..

marshall

pre 3 godine

Trinaesta ekipa zabarske lige protiv sedmog tima ABA lige. Nema sta krem dela krem cipiripija.
(Cintri priizvid, 3. mart 2021 20:09)

Cekaj bre druze, pravili ste tim za napad na F4, svi ste na pocetku sezone pisali o tome a sada se molite da Himki ne pobedjuje kako ne biste bili poslednji. Sto se javljate uopste?

POPE

pre 3 godine

Lokomotiva vodi preko 20 razlike. Tako da Partizan i ako izgubi ide dalje na kos razliku. Jer ako izgubi imace na kraju sve ekipe isti broj bodova i dalje idu Lokomotiva i Partizan. Ako pobedi onda je prvi u grupi.

Харпун

pre 3 godine

Добијемо Тренто вечерас и Левалоа у последњем колу и први смо. Све карте на ЕК.

Slouter baca flouter

pre 3 godine

Ne znam šta kukate, ovako smo igrali i sa Vrapcem u ekipi. Nije ovo dobro selekcionisana ekipa, ali pre svega nije vođena. Videli smo da isti igrači sasvim drugačije igraju pod Trinkijerijem. Veliki problem je nedostatak vođe na parketu, to svakako ne može biti Zagorac, on je najveće razočarenje.
Redosled poteza za sledeću sezonu:
Dovesti predsednika kluba koji je iz košarke ( Grbović)
Dovesti trenera koji zna šta je partizan ( Milojević)
Stvoriti bazu tima od domaćih igrača, Jaramaz, Trifunović, Birčević, dovesti Smajlagića ili Pokuševskog sa garantovanim minutama, takođe i Petruševa. To bi bila dobra baza na koju bi nekoliko odličnih stranaca nadgradilo kvalitet ( Goss, Gist...). I onda samo malo strpljenja

Petar

pre 3 godine

Pa dobro instalacijo, odbranili ste +26 u prvoj. Jel se sad ide u finale Cipiripija?
(Gossa placa Zeljko, 03. mart 2021 21:38)

I da se ode vi tamo nikada niste bili, a cik pogodi ko vas je sprecio :) Trinkijeri Trinkijeri (u stilu pere detlica ako znas ko je to) :D

neko

pre 3 godine

Moze li neko da mi objasni, koje su sada opcije partizana? Ako pobedi Metro da li prolazi dalje ili ne? Ili i tada zavisi od nekih drugih rezultata? Da li porazom protiv Metro-a i definitivno ispada?
Unapred uvala na odgovoru.

lorD

pre 3 godine

Lupate.
Lokomotiva i Partizan su u najboljoj poziciji, ako obe ekipe dobiju, svi ce biti na 3:3, s tim da ce kos razlika odluciti ko ce na prvo mjesto od ove dvije gorepomenute ekipe.

Igor

pre 3 godine

Kakvi komentari,takva i država.Partizan igra sa šest zdravih igrača u rotaciji,Pejdž i Zagorac igraju povređeni i rizikuju mnogo,plus tri juniora.Pa šta očekujete?Super se i drži Partizan i u igri je za pobedu.

Sofronije

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.
Danas se stidim
Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije
Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.
Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.
Sezona...bez obraza u mom Partizanu
(bobanmkd, 3. mart 2021 21:52) # Link komentara

Danas se stidiš. Do danas se nisi stideo?
Nisi se stideo kad ste BFC-u ukrali prvenstvo?
Nisi se stideo kad ste Hemofarm uništili?
Nisi se stideo kad je mag čuvao stražu ispred sudijskih svlačionica u Vršcu?
Nisi se stideo kad ste Zvezdi Đuru Ostojića ukrali sa priprema?
Nisi se stideo kad ste naterali KSS da promeni propise kako bi Luka Bogdanović u pet minuta do ponoći prešao u Partizan i u obrazloženju napiše da će "Luka Bogdanović više napredovati u Partizanu"?
Nisi se stideo kad kad ste Pekoviću dali blanko ček?
Nisi se stideo kad su Gagi Milosavljević i mag izašli u majicama "ne daj se pasjim sinovima"?
Nisi se stideo magovih izjava da je i pad veličanstven let?
Nisi se stideo trojke iz auta?
Nisi se stideo ničega? Ne moraš ni danac.

Mihail

pre 3 godine

Najsmisleniji komentar rece neko...Ostoja ispunio misiju, Partizan rasturen do atoma, prezaduzen, I sve ostalo... Ali grb nije na prodaju, proci ce I ovo zlo, ne klonite Grobari!

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

@Sofronije

Vi se nikada ne stidite, vas nikada nije ni bilo sram...kad bih nabrojao sve vaše sramote, otimanja, krađe pehara, nečasnih radnji, ne bi stalo u komentar...važno da se vi nikada ne stidite...pozdrav za Bobana iz Makedonije!

Gile

pre 3 godine

Lako je kriviti Ostoju za lose rezultate, ali da li se iko pita kako je doslo do ovoga? Je li coveksvaki put kad daje intervju kaze da je prosla garnitura ostavila velike dugove! To su ti instant uspesi u kojima je "vani jadac a unutra gladac", nerealno zaduzivanje zarad rezultata. Rezultati su bili kakvi su bili, 6 ABA liga i igra EL, ali sve je to bilo bez pokrica. Svi se razbezali a ostao Ostoji vruc krompir, da isplati dugove i napravi dobar roster.

Slouter baca flouter

pre 3 godine

Ne znam šta kukate, ovako smo igrali i sa Vrapcem u ekipi. Nije ovo dobro selekcionisana ekipa, ali pre svega nije vođena. Videli smo da isti igrači sasvim drugačije igraju pod Trinkijerijem. Veliki problem je nedostatak vođe na parketu, to svakako ne može biti Zagorac, on je najveće razočarenje.
Redosled poteza za sledeću sezonu:
Dovesti predsednika kluba koji je iz košarke ( Grbović)
Dovesti trenera koji zna šta je partizan ( Milojević)
Stvoriti bazu tima od domaćih igrača, Jaramaz, Trifunović, Birčević, dovesti Smajlagića ili Pokuševskog sa garantovanim minutama, takođe i Petruševa. To bi bila dobra baza na koju bi nekoliko odličnih stranaca nadgradilo kvalitet ( Goss, Gist...). I onda samo malo strpljenja

Petar

pre 3 godine

Pa dobro instalacijo, odbranili ste +26 u prvoj. Jel se sad ide u finale Cipiripija?
(Gossa placa Zeljko, 03. mart 2021 21:38)

I da se ode vi tamo nikada niste bili, a cik pogodi ko vas je sprecio :) Trinkijeri Trinkijeri (u stilu pere detlica ako znas ko je to) :D

strasno

pre 3 godine

Najgori Partizan od kako pratim kosarku (1974). Bekovi koji ne umeju da vode loptu, centri koji mase 20cm od obruca, ovo je tesko zamisliv amaterizam. Sada se vidi sta je rad Duleta Vujosevica sa mladim igracima znacio u prethodnim decenijama.

bane

pre 3 godine

@bobanmkd
Nije,seti se sezone sa Vrapcem i ostalim pticicama.Ali bar se nismo ugasili i postali mutant iz predgradja.Tako ce biti jos neko vreme,dok...

lorD

pre 3 godine

Lupate.
Lokomotiva i Partizan su u najboljoj poziciji, ako obe ekipe dobiju, svi ce biti na 3:3, s tim da ce kos razlika odluciti ko ce na prvo mjesto od ove dvije gorepomenute ekipe.

POPE

pre 3 godine

Lokomotiva vodi preko 20 razlike. Tako da Partizan i ako izgubi ide dalje na kos razliku. Jer ako izgubi imace na kraju sve ekipe isti broj bodova i dalje idu Lokomotiva i Partizan. Ako pobedi onda je prvi u grupi.

blagonakloni

pre 3 godine

Moram po drugi put u 5 dana da pitam- Šta Vegan radi u Partizanu? ko ga je i zbog čega doveo?
Ne mogu da razumem da posle Šćepanovića šansu nije dobio neko od naših trenera! Pa zar Gagi Nikolić nije zaslužio šansu? Zar Miloje nije zaslužio šansu???
Ko uništava najbolje što smo dali košarci- trenere najvišeg ranga?
Ovo pišem veoma nezadovoljan što je moja Zvezda olako otpustila Sašu!! Radonja je ok čovek i solidan trener, ali Sale je trebalo da nas odvede na vrh i da smo bili strpljivi- to bi se i desilo!

sasa pg

pre 3 godine

Što kaže Berić, igrači i trener gube i tonu bez ikakve reakcije, potpuno beživotno... Duška Vujoševića vratiti, pa barem da junački ginemo, da se borimo, bijemo, vičemo, plačemo... Bilo šta, samo ne ovako beskrvno

Igor

pre 3 godine

Kakvi komentari,takva i država.Partizan igra sa šest zdravih igrača u rotaciji,Pejdž i Zagorac igraju povređeni i rizikuju mnogo,plus tri juniora.Pa šta očekujete?Super se i drži Partizan i u igri je za pobedu.

pop

pre 3 godine

kos razlika Partizana -9 , kos razlika Trenta +9.. znaci 18 razlike.. da se nadamo da Lokomotiva pobedi 10 a mi 8 i da prodjemo grupu mi i Rusi. Ako bi Lokomotiva pobedila 15 razlike nama bi trebalo samo 3.. Rusi su ubedljivo najjaci i verujemo u njih..

Харпун

pre 3 godine

Добијемо Тренто вечерас и Левалоа у последњем колу и први смо. Све карте на ЕК.

Arthur Morgan

pre 3 godine

Zvezdaši nešto kukaju šta je Sale radio i da je Radonja trebao od početka u Zvezdi. Da je Radonja bio od početka verovatno bi tražio da se dovede Dangubić. Majko moja, ne smem ni da zamislim na šta bi ličila Zvezda u kojoj silne minute imaju Lazić, Dangubić i Kuzmić!! Pa mi bi sanjali ovih sedam pobeda u Evroligi, a u Aba bi se krvili sa Partizanom ko će da ispadne...

marshall

pre 3 godine

Trinaesta ekipa zabarske lige protiv sedmog tima ABA lige. Nema sta krem dela krem cipiripija.
(Cintri priizvid, 3. mart 2021 20:09)

Cekaj bre druze, pravili ste tim za napad na F4, svi ste na pocetku sezone pisali o tome a sada se molite da Himki ne pobedjuje kako ne biste bili poslednji. Sto se javljate uopste?

Red

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.
Danas se stidim
Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije
Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.
Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.
Sezona...bez obraza u mom Partizanu
(bobanmkd, 3. mart 2021 21:52) #

A umislio si da ste gromada,priznaj.

Miskec

pre 3 godine

"Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.
(Max Von Sidow, 3. mart 2021 22:20)"
Pa vi vec jeste nivo Zadra, jedva ste ga pobedili! Cibona i Split su za vaas institucije i kad apisete o njima onda da ustanete!

1Djokovic

pre 3 godine

Šta bre ljudi napada.Ovi pred ispadanjem u drugu ligu,doduše ni partizai nije daleko.Ako izgube od sramote ne trebaju se ni vraćati.Gledam ovog Miću Berića pominje neko finale neku Veneciju.Ove bi odrali obični basketašu.Sada shvatate grobari da vam je kraj blizu.

štraus sa grbavice

pre 3 godine

Au, bre, grobosi, pa vi se smejete Zvezdi i pišete da bruka srpsku košarku kad izgubi sa poen-dva od Bajerna, Baskonije, Fenera, a vas, bre, pegla 13. ekipa Italijanske lige sa skoro 20 razlike!!!
(NastyB, 3. mart 2021 21:24)

Evo ja sam u više navrata pisao da brukate srpsku košarku u EL. I to je tačno. Tačka. Mi se duplo brukamo, u ABA i u EK. Tačka. Zaključak: nije to za nas, mislim na oba kluba. Tačka.
Tolike pare su ulupane, u nas prilično, a u vas još mnogo više. Da sam vlast sledeće sezone nikome ne bih dao tolike pare, ni vama, ni nama. Tačka.

Volimo mi košarku, to stoji, lep i dinamičan sport, ali neprofitabilan. Svi klubovi u evropi koji ulažu u košarku su, u principu, bacili pare u bunar.

Ako već alališ pare, onda proizvedi bar rezultat, zabavu za mase. Ako ni toga nema u čemu je onda poenta bacati narodne pare. Da bi se grupe ljudi, u klubovima i oko njih, zabavljale o narodnom trošku?
Moj komentar se odnosi na oba naša kluba.

Sale

pre 3 godine

Posle jučerašnjeg razočaravajućeg nastupa Zvezde i poraza od nikad slabijeg Bajerna,košarkaši Partizana su pokazali kako hrabrost,znanje i želja daju rezultat u evropskim takmičenjima.I pored minimalnog poraza od 15poena,Partizan je još u igri za top 8 fazu ovog,po jačini i kvalitetu,za tri stepenica višeg takmičenja od evrolige.Partizanu ostaje meč odluke i nada da će kvalitetom koji je večeras prikazao uspeti da izbori nastavak takmičenja u ovoj eliti...Naravno da ove sjajne igre u Evropi uzimaju svoj danak i odražavaju se na rezultate u nikad jačoj,po kvalitetu mnogo jačoj od evrolige,ABA ligi ali,treba imati strpljenja i sve će leći na svoje mjesto...

Voim Pariz

pre 3 godine

Najbolji prikaz rada u Partizanu je odpuštanje Gordića i dovođenje Perkinsa, smešno... Bez loših namera, ali Perkins je najsmešniji igrač u istoriji Partizana.. S druge strane, takođe, bez loših namera, Filipovski nije trener zs Partizan.. I, na kraju, dolazimo do Ostoje, čovek je ispunio zadatak, Parizan je tu gde je vođa zamislio.. Šta dalje, ne znam.. Pustite dečake da igraju, svakako mišta ozbiljno ne možemo uraditi, bar za sada...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nisam ja, zasto je mucno gledati Zvezdu? Zvezda igra zadnjih mesec dana bez pola tima zbog Korone. Pre korone kada smo bili kompletni, dobili smo jedan Real u Madridu. I ovako osakaceni od povreda, igramo na jednu loptu sa mnogim ekipama. Zvezda ima samo dva poraza u ABA i sasvim je sigurno da ce obezbediti play off. Zvezda je osvojila kup. Ogromna je razlika izmedju Zvezde i Partizana.

Natko penal tatko

pre 3 godine

Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.
(Max Von Sidow, 03. mart 2021 22:20)
Pa to vam pričamo već godinama a tek sad shvatili?Ok nikad nije kasno...
Da li ste shvatili koliko se para potrošilo na Duleta i ugovore igrača koji se tek sada pojavljuju posle 10god?(To je Ostoja priznao da ste pre mesec dana platili igrače iz 2010god)Bilo je lepo ali je sad došlo na naplatu!Zezali ste Zvezdu za upr a vi isto to niste hteli i zato ste propali!

1Djokovic

pre 3 godine

Okrnjeni partizai.Ovi ispali u drugu ligu osam poraza u nizu.Pa ovi najgore plasirani tim u celoj Evropi koji igra neko takmičenje.Ove bi Dinamik razvalio.Tražite odmah alibi.Pa ovi napadaju a ne partizai

Cinjenice

pre 3 godine

Ovo je sramota od igre, a imamo najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja. Pa samo pogledajte ko nama igra i koje su to plate. Kodi 900.000e. Jaramaz 500.000. Zagorac 450.000. Dangubic 400.000. Pejdz 550.000. Mozli 650.000. Tomas 600.000. Pa samo jednog Miku placamo 400.000. Ovaj novi Perkins je dosao kod nas za 300.000 do kraja sezone. Gordica smo placali 350.000 eur.

Spale

pre 3 godine

Na šta je država utukla pare?.? Ne mogu ubaciti 50 poena ekipi koja ispada u drugu ligu...1-9tdi rekorderi nastavljaju da blamiraju Srbiju!!!

cole

pre 3 godine

racunica valjda jednostavna.lokosi sad na 2:3, razbice i ovaj smesni trento u poslednjem kolu. ako smejurija od kluba, partizan, pukne veceras, lokosi su ispred njega zbog boljeg medjusobnog kos kolicnika. francuzi sad na 3:2. dakle, ako groblje pukne veceras, morace da dobije francuze sa vise od 17 razlike ( mislim da je bilo 79:62 u prvoj za levaloa ili tako nekako). ovaj tim partizana ne moze da dobije zadar i slicnu boraniju u aba...ako ne dobiju trento koji je u rangu borca, igokee, fmp-a, cibone...protiv francuza nema sta da trazi. samo obe pobede im sad znace prolaz dalje. jer, da se nadaju da ce u ljubljani dobiti franuze sa vise od 17...ne znam...mogu samo da sanjaju tako nesto...pa i da se nadaju.a realnost ce im oterati svaku nadu i rasprsiti svaki san.

Crvena zvezda Sarajevo

pre 3 godine

Eh, sad bi pitao sve partizanovce, koji imaju neku mogućnost i nekakav uticaj, jel vas nije sramota da sve to gledate i ćutite sa strane? Voleli ste taj klub, igrali za njega pa kako vas duša ne boli da gledate ovo, a ne poduzmete ništa?

bobanmkd

pre 3 godine

Imam 54 g
Nikada ne nisam stideo Partizana
Bilo je i gorih sezona.

Danas se stidim

Face Limara i Filipovskog se vide u " igri" Partizana.Nivo...Biznis liga.
Sezona bez uigrane akcije

Sezona gde Limar stedi pare i laze kao pas.

Sezona koja kvari godinama gradjeni imidz kluba.

Sezona...bez obraza u mom Partizanu

Sofronije

pre 3 godine

Vi se nikada ne stidite, vas nikada nije ni bilo sram...kad bih nabrojao sve vaše sramote, otimanja, krađe pehara, nečasnih radnji, ne bi stalo u komentar...važno da se vi nikada ne stidite...pozdrav za Bobana iz Makedonije!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 3. mart 2021 22:47

Sad idem da spavam a ujutru očekujem taj spisak. Pozdrav za HNK Partizan Zagreb

neba

pre 3 godine

Ljudi praviti komparaciju izmedju Zevezde i grobara je smesno...covece mi smo igrali 10 utakmica na jednu loptu sa najboljim ekipama,dok grobari pucaju od trecerazrednih klubova

nesa80

pre 3 godine

pratim utakmicu na trenutni rezultati,samo gledam rezultat i neverujem svojim ocima,minuti se menjaju a partizanovi poeni stoje u mesto ko da igraju rukomet,sve se nekako tesim da je to neka greska ali bogami nije,po cetvrtini ako preguraju 10 koseva da otvaramo sampanjac,meni samo jedno nije jasno-kako zvezda ne moze da ovaj partizan nakanta bar sa 30 razlike,da li i evroliga tako ocajna a vamo tvrde nikad jaca,cirkus u evrokosarci a samo je dokaz ova utakmica veceras

Gorki

pre 3 godine

Ja imam jedan predlog za partizan. Da nam daju Trifunovica na kraju godine, cisto da detetu ne upropaste karijeru. A i sin je nase legende. Oni sledece godine nece igrati ni FIBINU ligu Sampiona, pa rekoh bolje je da dete kod nas makar igra neku Evropu.

Goks

pre 3 godine

Kaže S. Radojević pred utakmicu da nije siguran koliko će Zagorac moći da pomogne, jer je na treningu povredio vrat, tako što je pao na glavu ! Smehotresna olimpijada !

fenomen

pre 3 godine

Sad se tek vidi koliko nam fale Kicanovic i Dalipagic. Pa oni bi sa svojih 60ak leta bolje igrali od ovih sada na parketu. Kica,Praja, Mica Beric, Kecman i komentator Srdjan Radojevic bi tukli bilo koju petorku Partizana sa sve Mikom i Mozlijem.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Petar, mi gde smo sada, vi nikada necete biti. Nas Trinkijeri sprecio u necemu? Pa njega je Tomic tukao 25 razlike i izborio EL. Jedino sto Trinki nekoga sprecava ste vi sa katancem od 700 hiljada evrica.

Privatizovati srpski sport

pre 3 godine

@
Ovo je sramota od igre, a imamo najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja. Pa samo pogledajte ko nama igra i koje su to plate. Kodi 900.000e. Jaramaz 500.000. Zagorac 450.000. Dangubic 400.000. Pejdz 550.000. Mozli 650.000. Tomas 600.000. Pa samo jednog Miku placamo 400.000. Ovaj novi Perkins je dosao kod nas za 300.000 do kraja sezone. Gordica smo placali 350.000 eur.
(Cinjenice, 03. mart 2021 21:37)

Ni njima ni ovima iz KKCZ ne nih dao ni 2.000 mesecno (cast izuzecima) dok ne zarade poenima na terenu!
Lako je trositi pare gradjana ove jadne zemlje. Samo onaj ko stvarno radi zna kako je tesko zaraditi 1.000 a ne 10.000 ili 100.000.
Zato samo privatizovati klubove pa nek gazde procenjuju da li im se i ko isplati!
Ej, 300.000 !!! Pa za sta????

Laki

pre 3 godine

Od kad je zalizani počeo da dovlači igrače u Pertizan i da ih tu uhlebljuje sve je gore.Pogledajte njegove pulene pa će vam biti jasno-Dangubić , Zagorac , Janković , Jaramaz, Trifunović.To su nači igrači , koje zalizani zavaljuje instituciji da ne bi tuđio klub za prethodne neisplaćene zarade takođe njegovim igračima.Ni jedan od nabrojanih nema pojma , o njima svi misle da nemaju pojma osim plaćenih košarkaških novinara koji nas ubedjuju da ovi osim što znaju da hodaju , nešto znaju i o košarci.Osim Ostojer , on je drugi čovek kome treba zahvaliti za ovo stanje u kome se Partizan nalazi.

bp.petric@gmail.com

pre 3 godine

ovo je prvi put za mojih 45 godina da me je stvarno sramota da gledam jednu kosarkasku utakmicu ovo se stvarno nije dewsilo nikada da Partizan ovako igra ja se svima izvinjavam na ovoj ispovesti verovatno nikoga ni ne interesuje ali morao sam ovo da napisem pozdrav svim navijacima PARTIZANA

+41

pre 3 godine

Sreća njihova što nema navijača.
Ovakvo ponižavanje kluba može da dozvoli samo ekipa ljudi u upravi koja i nema ljubav prema Partizanu.Jer da imaju,savest bi ih naterala da podnesu ostavke još večeras.
Filipovski ne zna,ali zašto bi on davao otkaz kad uzima masne pare za zezanje.To ne bi mogao nigde.Ovde mislim na sve iznad njega.

Rajko

pre 3 godine

Doveli pojacanja,skrkali pare na njih,razne optuzbe i dugovanja prema starim igracima i trenerima,nista osvojili niste godinama..od cega zivite vi ??? Kako je moguce da jedan klub opstaje a nista ne doprinosi jos malo pa deceniju?Drzavi da se zahvalite ,a ne da pljujete na nju i prebacujete loptu kako se pomaze samo nekom drugom! A nadjite izjavu vaseg maga kako kaze da nije realno da se pomaze jednom Partizanu koji igra EL isto kao i siromasnoj Zvezdi,kako sad razmisljate braco ??? Kako vas je samo opalio rikoset za sve .

SrbEUin

pre 3 godine

Perkins, Perkins, Perkins pa Perkins... El ga je AV ubacio umesto KMM i NG u KKP, ili ste ga sami doveli? Samo njega pljujete, on vam je kriv za sve. A da ne beše njega izgubili biste od Lok u BG i još pre mesec dana otišli na letnji raspust. Koliko ste samo likovali i hvalili se Zagorom, Dangubom, Mikom... A sada? Nemate vi pojma o košarci.
Više od 60% vaših uspeha su bili zasnovani na navijačkim grupama, domaćem terenu i decibelima... Pritisak na sudije, sa pljuvanjem i štipanjem i ostale vaše patentirane metode, tipa "ne mogu oni da sude koliko mi možemo da bijemo"...
Ovo sada je prava košarka.
Nema publike kao dominantnog faktora. Sada se vidi koliko su KKP i CZT kvalitetene ekipe. Sada i COL može u ravnopravnim uslovima do titule ABA. Isto u EL, iskočili Zenit i Armani, a Oly i Pao propali.

NastyB

pre 3 godine

"Partizan će proći u četvrtfinale, ukoliko savlada Trento, a Lokomotiva izgubi od Metropolitana."

Ima nade. Na polovini treće četvrtine Metropolitan zaostaje samo 25 poena. ;)

Slobodan

pre 3 godine

Jako je tesko gledati ovu ekupu. Ne znam sta jos treba da se desi da bi neko reagovao...
(Milos Radovic, 03. mart 2021 21:35)

Zasto ???
Ima nas sto smo uzivali !!!
Ja ovde ne bi nista menjao ...

neko

pre 3 godine

Moze li neko da mi objasni, koje su sada opcije partizana? Ako pobedi Metro da li prolazi dalje ili ne? Ili i tada zavisi od nekih drugih rezultata? Da li porazom protiv Metro-a i definitivno ispada?
Unapred uvala na odgovoru.

štraus sa grbavice

pre 3 godine

Počeo sam da gledam i ne mogu više. Nije ovo moj Partizan, klub u koji sam se kao klinac zaljubio. Ne odustajem od mog Partizana, naravno, ali ove sezone, privremeno, moram.
U sportu uvek ima i uspona i padova, ne može se uvek pobeđivati, ali ovo je baš previše. Zamrzavam moju podršku KK Partizan do sledeće sezone, mnogo mi sve ovo utiče na zdravlje.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Jaramaz 5 napada za redom drži loptu u svojim rukama do isteka napada. Sine, nosi je kući!

Marko Niš

pre 3 godine

E pa sad je vreme da uz ekipu koju sem Jaramaza i Pejdza nikog nije vredno zadrzati snosi odgovornost i Ostoja Mihajlović lično! Lončar je toliko promasio da nemam reči, treneri preslabi ali za ovo brukanje i kriminal prema Trinkijeriju mora Ostoja da leti! Ukanalio nas je bez tima, rezultata a dugovi duplo! Najuriti svakog iz Partizana i započeti priču kao u vaterpolu inače ovo je za katanac!

Malo vas je grobari!

pre 3 godine

Debakl obe Igokee danas!Ona iz Laktaša u Fiba ligi šampiona izgubila 20 razlike,a Igokea 2 iz Humske u Cipiripi kupu skoro istom razlikom od raspalog Trenta. Izgleda da se ona lopta koja je preskočila Drinu iscepala odavno.

Max Von Sidow

pre 3 godine

Dragi moji Partizanovci pripremajte se za novu realnost. Oni koji su nam loše mislili su, napokon, uspeli.
Od sledeće sezone postajemo nivo Zadra, Cibone ili Splita, a nije nemoguće da se odigra i scenario Primorske.
Nemojte reći da niko nije primetio. Voz ne juri ka provaliji, u slobodnom je padu i čeka da zvanično tresne.

Sale

pre 3 godine

Negledljivo, nego primio sam vakcinu danas, ne smem da se nerviram...katastrofalna sezona, mnogo bezobrazluka u timu, ne može ovo Saško da kontroliše.

deki

pre 3 godine

O utakmici i Partizanu necu mnogo,Partizan je ako izuzmemo proslu sezonu a i to ne bi garantovalo osvajanje ABA lige ili EK, vec sedam godina prosecan klub. Stvarno ne mogu da shvatim ljude koji pisu kako Ostoja po zadatku rusi klub. Prosle sezone kad ste bili prvi na tabeli nismo mogli od vas da zivimo, pricali ste kako se institucija vraca tamo gde joj je mesto i slicno. Isti ti koji su to pisali pre 10 meseci sada su okrenuli plocu. Ova sezona je ocajna i Partizanu i Zvezdi stim sto Zvezda ima sanse u ABA a Partizan je prosuo jos jednu sezonu

Red

pre 3 godine

Najsmisleniji komentar rece neko...Ostoja ispunio misiju, Partizan rasturen do atoma, prezaduzen, I sve ostalo... Ali grb nije na prodaju, proci ce I ovo zlo, ne klonite Grobari!
(Mihail, 3. mart 2021 22:04) # Link komentara

Tako je grbari,ne klonite do poslednjeg daha.

blahhhh

pre 3 godine

Skinite dresove. Ne zaslužujete da nosite grb Partizana. Dajte juniorima da igraju do kraja prvenstva. Ostoja sjajan si mamipulator!

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

Moram po drugi put u 5 dana da pitam- Šta Vegan radi u Partizanu? ko ga je i zbog čega doveo?
Ne mogu da razumem da posle Šćepanovića šansu nije dobio neko od naših trenera! Pa zar Gagi Nikolić nije zaslužio šansu? Zar Miloje nije zaslužio šansu???
Ko uništava najbolje što smo dali košarci- trenere najvišeg ranga?
Ovo pišem veoma nezadovoljan što je moja Zvezda olako otpustila Sašu!! Radonja je ok čovek i solidan trener, ali Sale je trebalo da nas odvede na vrh i da smo bili strpljivi- to bi se i desilo!
(blagonakloni, 03. mart 2021 23:07)

kakav tvoj sale
ukanalio nas

ps.elementarno kosarkasko neznanje
cak me I radonjic iznenadjuje

Realno

pre 3 godine

Ne zna se ko je gori i slabiji,mrtva trka...zaista steta ako jedan od ova dva kluba prodje dalje u ovom vise nego drugorazrednom takmicenju.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Partizan ima 16 skokova, a Trento 13, u asistencijama Trento vodi 9:9"

Kako onda izgleda kad je nerešeno, ako vodi sa 9:9...

TIGER

pre 3 godine

Uništise ekipu od prošle godine!
Šta nam vredi i da dobijemo Francuze poslednje kolo kad nemaš prvu petorku. Po četvrtini jedva prebace 10 poena!!!

nik

pre 3 godine

Juče su svi iskoristili priliku da se naslade porazu Zvezde u egal utakmici protiv tima koje je mnoge pobedio ove sezone koja je peta na tabeli ali su zato oni pokazali kako se igra protiv velikana iz Trenta.

naše će sene ...

pre 3 godine

181
Razumem kratak roster,povrede,umor ali ovako slabi procenti suta,7-8 napada bez upucenog suta ka kosu,bez ijednog raspolozenog igraca odavno nisam video u Partizanu. Bruka i sramota gde je trenutno nas Partizan!!!
(Charlie80, 03. mart 2021 21

Ma da! Zadar Vas umorio!?

delboj

pre 3 godine

Realno kidanje Trinkikerovog koncepta je moralo da ostaviti posljedica. I tu nije bilo pomoci. Nerealno je bilo poslije prosle sezone kada se sve prekinulo ocekivati u ovoj da se stvari nastave. Cak ni sa Trinkikerijem da nije otisao ne bi bilo bolje. Scepanovic je svakako Zeljko Obradovic za Filipovskog i treablo mu je pruziti sansu.

Vladan R

pre 3 godine

@ Max Von...

Samo dolaze gresi na naplatu. Umesto da razvija i nadogradnje tim sa Bogdanović, Bertransom Milosavljevicem, Lovernjom, Miltinovim, Vestermanom itd Vujošević je bilo bitnije da CZ ostane na dnu. Toliko prizeljkivanje poraza CZ od Cibona pa vase slavlje nakon istog, umesto želje, a ja samo to zaista iskreno zeleo, da Srbija ima dva tima u LE, morali su dovesti do takvog strmoglavog pada. U fudbalu Pantić i bulumenta se više bave CZ i njenim porazima u LS, nego igrama FKP. Moraju am mržnje i zavist doći na naplatu. Kad tad

NastyB

pre 3 godine

Au, bre, grobosi, pa vi se smejete Zvezdi i pišete da bruka srpsku košarku kad izgubi sa poen-dva od Bajerna, Baskonije, Fenera, a vas, bre, pegla 13. ekipa Italijanske lige sa skoro 20 razlike!!!

Joj, mati moja. Da je Zvezda sedma u ABA, da je u Evropi peru timovi koji sveukupno koštaju kao jedan iole bolji evroligaški igrač, pa ja od sramote ne bi smeo da pročitam komentare, a kamoli da se podsmevam mnogo boljem timu.

Nikako da se naučite onome "KARMA IS THE BITCH!"

MT Vračar

pre 3 godine

Šta mi igramo, meni stvarno nije jasno... bez obzira koji ishod bude na kraju ove utakmice. Od svojih 40 godina, evo već 30+ gledam i pratim Partizan u svim mogućim takmičenjima, imali smo različite timove, od sjajnih do prilično loših, gubili, pobeđivali, srećno, nesrećno, bilo je i tuge i sreće, to je sve sport, kako god, ali mi nikada, ali baš nikada nije bilo ovoliko mučno da gledam Partizan! :( Ništa mi nije jasno...

Marko

pre 3 godine

Čitave godine nervirate narod, igra nikakva, večeras je protivnik ekipa sa samo 6 pobeda u italijanskom prvenstvu što znači da je mrtva trka ko je lošiji, izgubite ovo i da se krene od nule jer ovako ne ide i ne vodi ničemu...

nesa80

pre 3 godine

filipovski genije trazi tajmaut zadnjih 20 sekundi u prvom poluvremenu da bi mu jankovic sutirao trojku,bistar trener koliko i ekipa.molim vas izgubite da vas negledam vise,ispadnite veceras jer sve ostalo bi bilo blamiranje i mucnina

Boban

pre 3 godine

ako je neko zeleo da ga proglase za naj goreg trenera u istoriji Partizana onda je ovaj uspeo,da covek ima i malo obraza davno bi otisao o ovome sto mi zovemo kosarkom ne bih,idite svi zajedno daleko vam lepa kuca povedite i ostoju i filipovskog sve i ove lazne navijace sve samo sto dalje od Partizana pa nek ispadnemo samo da vas vise nevidimo.

Stipsa

pre 3 godine

Partizan je totalno impotentna ekipa u napadu! Priznajem kao navijač drugog tima da je ovo najgori Partizan od sredine 80-ih kada sam poceo da pratim košarku.Ona ekipa a mnogo je takvih, koja vam da 70 i više poena po pravilu vas dobija.Pritom Zagorac-Dangubić da igraju basket 1-1 koliko su neefikasni igrali bi do sutra do 21.Tomac i Janković poput pomenute dvojice jako slabo sarađuju.
Hitno smeniti Slovenca jer ne zna da notiviše igrače i izvuče ono najbolje iz njih.

pravnik

pre 3 godine

Na sta ovo lici, odbrana raspad, napad raspad, ne postoje akcije, sve neke izolacije koje vode u greske... Nikad gori Partizan, dno dna. Realno vise pola igraca nije za Partizan. Teras neke koje vrede, dovodis neke bzv, nema se plan nikakav ni u upravi ni na terenu... Svi su mrtvi igraci, nema zelje, uzaaaas. Filipovski nista nije uradio, nazalost, pitanje je koliko i moze. Jesu nas povrede mucile, redovno, ali da jenovakav raspad u igri, da je sramno i degutantno za gledanje... Fale navijaci, ali brate... Ostoja Adios.

Realno

pre 3 godine

Pokušavam da provalom šta se dešava sa Partizanom. Krupne stvari sigurno. Ovi ili neće ili ne smiju da igraju.
(Predrag, 3. mart 2021 21:05)

Ne znaju,tebra,ne znaju...cisto da ti objasnim malo,posto sam ne kapiras.

Kralj mača

pre 3 godine

Замислите само да смо обезбедили учешће у Евролиги прошле сезоне. С оваквим тимом би били прегажени на свакој утакмици у Европи са 30+.

Onako

pre 3 godine

Obično posle poraza komšija, posebno kad se obrukaju, na primer Šamrok, požurim da ih zezam. Sad mi ih je žao. Iskreno. Ovo ni dušmanu ne bih poželeo.

sokrat

pre 3 godine

Dugo sam u košarci što kao igrač što kao trener, ali ovakvo odsustvo talenta i manjak košarkaške inteligencije može se sresti ili u mladjim kategorijama ili na seniorskom nivou u Srpskoj ligi. Kolegi na klupi bih poručio da ukoliko nije u stanju da ekipu dovede na nivo da umesto 30 imamo 15 izgubljenih lopti da batali ovaj posao.

apis

pre 3 godine

kos razlika Partizana -9 , kos razlika Trenta +9.. znaci 18 razlike.. da se nadamo da Lokomotiva pobedi 10 a mi 8 i da prodjemo grupu mi i Rusi. Ako bi Lokomotiva pobedila 15 razlike nama bi trebalo samo 3.. Rusi su ubedljivo najjaci i verujemo u njih..
(pop, 03. mart 2021 21:50)

Ajde za Lokomotivu si u pravu.Ali nama treba da Lokomotiva pobedi 19 razlike,mi vise od 1,2 kosa razlike nikoga nema sanse da dobijemo.
Mada licno mislim da ce nas Francuzi dobiti.

Nikola

pre 3 godine

Na kraju prvog poluvremena utakmice Trento - Partizan rezultat je 29-28!!!
Koja antikosarka! Ovo mucenje lopte i mucenje igraca na terenu je zaista tesko za gledanje. Ne zna se ko pije, a ko placa.

cole

pre 3 godine

@POPE...samo sto crno bele mukice sa ovim porazom moraju da "biju" francuze sa vise od 17 razlike ako lokosi otresu ovu smejuriju od trenta. a hoce! krka je za ovaj partizan zvezda...da ne pricamo o atletski jakim i brzim francuzima. ocekivano s pocetka druge faze, lokosi i francuzi idu dalje.

Gagi

pre 3 godine

Ja kad vidim pred utakmicu izjavu ovog sarlatama od trenera da su vredno radili mesec dana,vec u najjavi vidim katastrofu na sledecoj utakmici.Pisace se doktorske disertacije za ovu njegovu igru, akcije timeoute, odbranu ovo je na nivou klsa

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Ovo je prevrsilu svaku meru. za 10 minuta su imali 6 isteklih napada, pa to je neverovatno, to se nekim ekipama desi za 6 utakmica...loptu ne mogu u bazen da ubace a kamoli u kos. Trener ocajan sa izmenama, sa taktikom. Jel moguce da on ne zna nacrtati nijedan napad, ili ovi ne razumeju sta im crta... Vreme je da se sve najuri i da se ubaci 5 mladih klinaca koji ce da grizu za klub. Ovo je tuzno. Posle ovakve utakmice red je da neko bude musko, da od njih 15-20 muskaraca izadje bar jedan sa 2 testisa i kaze da je kriv i ode iz kluba!!!

Djole

pre 3 godine

Jedni se raduju utorkom, drugi sredom porazima vecitih . . Sve u svemu pobeda u Evropi je postala statisticka greska i jednih i drugih. Tuzno

Ćirko

pre 3 godine

Sve će se nažalost, umesto u Beogradu,rešavati u Ljubljani.Inače,jedino Thomasa, uz ove juniore koji su danas bili u timu,ostaviti za narednu sezonu.

Dr.Primarijus

pre 3 godine

Partizanu je potpuno svejedno dal ce nekako uopste da se provuce kroz ovu grupu. Do finala teorije nema da stigne, a u tom slucaju potpuno je nebitno kad ce ispasti. Ovo je uzas. Gledam Zvezdu takodje malo manji uzas i horor. Vremena za zaborav. Pogotovo ova sezona.

gl

pre 3 godine

Cuj naslova, Trento ugrozio top 8,kao da su ga osigurali pre ove utakmice, pa im je sada ugrozen prolaz dalje, uz neko cudo u zadnjoj utakmici.

Džoni

pre 3 godine

Partizan jeste loš cele sezone, ali su otpuštanjem Mekintaera i Gordića ne pucali sebi u nogu, nego u glavu. Ja još nisam video da neko prva dva pleja ekipe otpusti a dovede totalnu enigmu na mesto pleja? Ok da su doveli Kalatesa pa da kažeš dva otišla a došao jedan vrhunski, ali su oni otpustili dva solidna, tj dobra pleja, a doveli jednog lošeg??? Nema u Partizanu ko da daje poene. Slično je i sa Zvezdom, koliko god da je OBrajant bio loš i često kanalio ekipu ipak je bio igrač od 12 do 15 sigurnih poena na utakmici. Mi uz Lojda nemamo takvog igrača sa sigurnim poenima (Volden kad se još malo oporavi tu i tamo) a u Partizanu jedini sa sigurnim poenima sada je Jaramaz.

Milan

pre 3 godine

Posle utakmice i euforije pre iste treba biti realan i reci da su dve ekipe pruzile svoj maksimum i da prikazanom igrom zasluzuju da se bore za opstanak u palakanestru i aba ligi.Ako bude sve u granici ocekivanog ove dve ekipe od sledece sezone takmicice se ponovo u drugoj ligi.

Škobocna

pre 3 godine

Sa ovim porazom je gotova sezona , ne znam da li postoji još neko ko veruje da ovakav tim može da pobedi Francuze sa razlikom od 18 + . Treba iskoristiti preostale utakmice u ABA da se probaju klinci , samo je to logično . Gomila nelogičnih poteza je napravila da ovaj tim izgleda katastrofalno napadački , a i odbrana je blizu toga . Ne verujem da će se problemi rešiti do nove sezone , nastaviće se sunovrat .⁰

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa dobro grobari. Samo 15 razlike. Eto, odbranili ste 26 iz Beograda. Nije sve tako crno. Sad osvajate Cipiripi i idete direktno ili?

MileR

pre 3 godine

Isto pitanje vec par meseci..Jel vidi neko u upravi da ovaj Filipivski veze nema??? Vlado je oteran posle 2-3 nesrecna poraza (spanci prvo kolo, Buducnost drugo kolo Aba), ovaj 15 utakmica izgubi i nikom nista..Igra strahota, odbrana ne postoji,napad blagi uzas, 10 as po utakmici..Veze, ali veze lik nema..

Del Piero#10

pre 3 godine

Ma i da prođemo dalje, čemu da se nadamo u Top 8? Ova igra je sramotna, brukamo se iz utakmice u utakmicu... Ne liči ovo ni na šta.

Lefty

pre 3 godine

Šta vi ljudi radite na tom treningu.
Sramota do sramote...
(društvance iz predgrađa, 3. mart 2021 21:24)

Vezbaju kas, galop, prepone...valjda!?

Rece trener onomad, da treniraju kao konji...

PAR

pre 3 godine

Manite se računica, da Lokomotiva dobije Trento ubedljivo, da mi savladamo Metropolitan ubedljivo...i, šta onda? Da puknemo od Uniksa onako epski, jedno 40 razlike? Razumem da su falili igrači, da situacija nije sjajna, ali ovako odigrati, pa to je sramota. Bezbroj napada nam ističe vreme, bez šuta na koš. Pa ne igramo presing protiv Reala, nego mrtvog Trenta. Bukvalno mi je sve jedno da li ćemo da prođemo ili ne, jer nemam ni truku vere da bilo šta može u 1/4 finalu, sve i da prođemo nekim čudom. U ostalom, trener i igrači se očito ne sekiraju, parice kaplju, a navijači gube živce bezveze....

Neprincipijelna osovina!

pre 3 godine

Uh. Baš teško.

A nigde crni flor za Svetog Savu?

Pa, zato ste tu gde jeste. Ni tradicije, nit istorije, a tek - nidge ponosa!

Tuga.

Spale

pre 3 godine

Šta je ovo? Jasno mi je da se bore da ne ispadnu u drugu ligu ali ovakva antikosarka nije dugo vidjena.. hoće li neko do 30 na poluvremenu?

nesa

pre 3 godine

Hajde priznajte preko koje veze Perkins igra u Partizanu,nema teorije da ste ga doveli strucnom selekcijom.Postenije je da gdin Ostoja kaze da smo bankrot ili da gdin Filipovski kaze da se nista ne pita oko igrackog kadra,jer ovako obijica ispadaju neznalice,smesni u najmanju ruku.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Mi promasivali kontre (2) i zicere (2) a oni trojke (1/9).
Bojim se da ce u drugom njima da krene sut za 3. Nas napad u 2/4 je nemoguce gledati. Toliko opusten odnos prema lopti ne sme da bude. Oni mlaki pasovi koje bih i ja presekao. Pa srljanja pod kos na skupljenu odbranu. Malo inteligencije ne bi skodilo uz borbenost.

mex

pre 3 godine

Trentu za tri cetvrtine 36 a CSKA-u, Barsi ili Realu verovatno 12 pa klinci iz kraja bi za 30 minuta ubacili 4 trojke a ovi paceri zaradjuju milione.

Charlie80

pre 3 godine

Razumem kratak roster,povrede,umor ali ovako slabi procenti suta,7-8 napada bez upucenog suta ka kosu,bez ijednog raspolozenog igraca odavno nisam video u Partizanu. Bruka i sramota gde je trenutno nas Partizan!!!

JPR24

pre 3 godine

Nula ! Apsolutna nula ! 54 mizernih poena. Zagorac nije ni za ABA5, srećom za njega ta i ne postoji. Ostali : Turisti na terenu. I naravno, veliki znalac, trener, koji je u rangu Šćepanovića, ali samo trula uorava misli drugačije. Cirkus od ekipe, trenera, uprave i sve oko njih !

DukiNS

pre 3 godine

Pokušavam da gledam ali džaba ne mogu da se ne nerviram. Danguba veže 8 poena, Filipovski ga ladi na klupi prvih 6minuta druge četvrtine, a ne možemo poen da postignemo pola četvrtine. Perkins i Trifunović k'o pali sa kruške, Zagor i Pejdž u napadu katastrofa, jesu povređeni, pa ok za oprostiti. Ako Jaramaz i Tomas ne prorade, nema šanse da dobijemo ovo. I to je to onda za ovu sezonu.

moro

pre 3 godine

Kao kad odes na letovanje pa na kosarkaskom terenu od ljudi koje prvi put vidis sklopis dve ekipe da se malo igra. E moj Partizane sta si docekao!!!

Raucher

pre 3 godine

Ovo je antipropaganda košarke, sramotna ekipa kakvu KK Partizan ne pamti i ne bude li radikalnog čišćenja ovih istrošenih i netalnetovanih igrača, kao i izlazna vrata za trenera koji se savršeno uklapa u ovu sliku jada, ostaće nam samo uspomene na nekad respektabilan košarkaški klub. Mnogi navijači su se naslađivali lošim igrama Zvezde, ali ovo je toliko očajno da jadnije ne može i ne daje pravo nikome da komentariše bilo koji drugi klub.

Dr Hitch

pre 3 godine

Šta napravismo za samo godinu dana...mučno za gledanje, bez ideje, želje, borbe, lupa nas ko stigne...ali mi smo budale koji se nerviramo, svakako se ništa neće promeniti ni u godinama koje dolaze...dno dna.

Lova do krova

pre 3 godine

Nije im u interesu da pobede. To je lako kad imaš jakog protivnika. Kad je ovako loš kao Trento nastaje cirkus i ozbiljno ponižavanje.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

@lorD
tako je ali...
ukupan plus mora da bude 19
znaci na pr. ako Lokomotiva pobedi sa 15 razlike Partizan bi morao da dobije sa 4 razlike da bi prosao

BCP

pre 3 godine

Sta oni rade i vezbaju na tim treninzima? Koja sramota procenat suta za 2 poena. Neki igraci nemogu da se nazovu profesionalnim kosarkasima.

Branko

pre 3 godine

Javi se Macvane! Legendo! Savetnice! Pametnice nasa. "Grba se sali"? A vi dovodite jednu trenersku gromadu za drugom. Jednu igracinu za drugim. Sport je danas jedan mnogo ozbiljan posao. Posao za ljude sa menadzerskim kvalitetima a ne "bivse" sa puno dobre volje da se licna praznina posle okoncanja sportske karijere popuni necim. Ovde nije problem mali budzet nego diletantizam i/ili koristoljublje u raspolaganju budzetom takvim kakav je.

Nolethebest

pre 3 godine

Какав распад постаје овај партизан.А Перкинс је убедљиво најгори играч који ће икада играти на овим просторима.Каква је то везара за кошарку.

petar

pre 3 godine

problem zvezde i partizana su brdo miskovih stranih polu-igraca koje uvaljuje u nasa dva najveca kluba...

jer mesto za promociju i razvoj mladih talentovanih domacih igraca je postao megabasket, sa tim u vezi svi prespektivni mladi igraci koji su nekada cinili okusnice dva najveca kluba, sada igraju za megu...

uspeh tj nacin na koji jokic igra u nba je misko pokazao put kojim treba da ide, i kojim treba da razvija igrace od kojih hoce da ubira najbolje plodove...

dakle za sve je 'kriv' jokic, i mega... :)

Ivan

pre 3 godine

prosle sezone ste isli na sve ili nista, jaki ugovori, jak trener, igraci se menjaju, dovode jake zamene. e sad to dolazi na naplatu, nije prosao plan i pucanje je neminovno. eno ga trinki trazi svojih 700.000e, sad ce jedan po jedan. gordic, mekintajer, birca...

nesa

pre 3 godine

Zivo me zanima ko ce ove nase vedete potpisati sledece sezone i za koje pare.Ono sto su nezalaganjem napravili Partizanu ove sezone,vratice im se sledece kroz nizerazredne lige i klubove za sitnu kintu.Bar svi imaju internet,da vidimo ko ce da potpise Perkinsa,Zagorca,Jankovica,Dangubica,Filipovskog...

slobinator

pre 3 godine

(neko, 3. mart 2021 21:56)
mnogo je kombinacija.odlučuje koš razlika.lokomotiva ima +11,trento +9,partizan-9,metropolitani -11.ako lokomotiva dobije trento sigurno ide dalje,ali je bitna razlika kojom će dobiti utakmicu.recimo ako dobije samo sa jednim poenom,partizan mora dobiti bar sa 17.znači partizan treba da se nada nekoj katastrofi trenta pa da prođe dalje sa minimalnom pobedom.ako pak trento dobije lokomotivu on prolazi,lokomotiva otpada,a partizan bi u tom slučaju morao pobediti bar sa 17 razlike sa koliko je poražen u prvom meču od francuza