Nedelja, 27.11.2005.

15:35

Poraz Zvezde u Novom Sadu

Izvor: B92

Poraz Zvezde u Novom Sadu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

nenad iz rijeke

pre 18 godina

Što ste vi, braćo, jedan zeznut narod. Skoro kao i Hrvati.U glavnom ne spominjete pobjedu Vojvodine, nego se veselite porazu Zvezde i u Norveškoj i u Novom Sadu.Kao i kod nas, nije važno što meni gori štala, dobro je da je u njoj susjedova krava.DA, i još nešto. Nemojte mi spominjati mamu. Ona je Srpkinja iz Vukovara.

Rabba

pre 18 godina

Ne damo ni Kizu, ni Kapitena(Stepanova) ni pare ni bodove. Zvezda moze u Novi Sad da dolazi samo po lekcije posto za nista bolje ni nije . A karte su bile skupe? Pa sto niste gledali prenos ? Ah da nije ga bilo . Ko je bio na stadionu nije zazalio , uostalom pogledaje sliku dana . A nove razbijacine tek slede ...

"I pazi ..."

p.s. Pozdravio vas sve Joseph

Anta

pre 18 godina

Ajde sada veliki zvezdasi,ispljujte zvezdu! Uz klub treba stati i kada joj ne ide! Svi su se posle Brage hvalili,a sada pljuju i Zengu i igrace! NAPRED CRVENO BELI SAMPIONI, svaka kriza je prolazna i vec protiv Rome cete prekinuti tradiciju. CZV-Roma X-1

Don Quijote

pre 18 godina

@deksi:
Cekaj, decko, sta ti pokusavas da kazes!? Kao prvo, koliko ti uopste imas godina!? Kao drugo, za koga ti uopste navijas? Ja nisam pomenuo ni jedno ime osim moje Crvene zvezde i njenog protivnika FK Vojvodina koja je moju Zvezdu pobedila. Ne znam, mozda se varam, ali slutim da ti ne navijas ni za Zvezdu ni za Vojvodinu. Ne znam, mozda se varam, ali slutim da si se ti prepoznao u onoj prici o penalima? Ako se zbog tih penala ljutis, nemoj na mene, ja nisam kriv. Ni jedan nisam ja svirao! Evo, casna rec!
Castan, dostojanstven, sportski i viteski poraz je poraz koji je rezultat rezultata i igre na terenu bez uticaja sudije. A to sto Valter Zenga ponekad voli da se malo malo "potepa" sa protivnickim trenerima, to je neka druga prica i deo njegove licnosti i temperamenta.
I jos jedna stvar, uvek vise volim da izgubi moja Zvezda utakmicu onako kako je izgubi, nego da pobedi onako kako neki pobedjuju (ime necu pomenuti da bih izbegao nepotrebnu polemiku, ali oni ce se vec i sami sasvim sigurno prepoznati).

Todos

pre 18 godina

Hvala staroj dami iz Srpske Atine na predivnom poklonu.U zadnje vreme ih vrlo cesto dobijam.(Bazel,Tromso Vojvodina,Roma Strazbur)-od ova dva poslednja cu tek dobiti.

Spejl

pre 18 godina

Šta reći? Voša pobedi Zvezdu i odmah njeni navijači pričaju o starim danima Voše... Zbog jedne pobede posle 10 godina? Zahvaljujem se na tolikom respektu... A grobari? Zvezda izgubi a oni sikću, a ispod kamenja su se skrivali ovih dana... Ne idu na svoje utakmice pa prate naše... Grobari, jednog dana ćete možda i vi imati klub...

FIRMA NS

pre 18 godina

БОГУ ФАЛА ШТО САМ ЛАЛА,ША ЛА ЛА ЛАЛА....
НО,НИЈЕ БИТНО КОЛИКО ГОДИНА ВЕЋ ЈЕ БИТНА ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ!САМО НАПРЕД ВОЈВОДИНА ДО НОВИХ ПОБЕДА.....

deksi

pre 18 godina

@Don Quijote
Cekaj, decko, sta ti pokusavas da kazes!? Kao prvo, koliko ti uopste imas godina!? Pominjes neke penale i titule osvojene na silu uz namestanje utakmica!? Ja se nesto ne secam da smo proslogodisnju titulu na silu osvojili BEZ IJEDNOG PORAZA ili smo mozda sve utakmice kupili ukljucujuci i onaj derbi na Marakani kada ste prvi korner izveli u 89. minutu. Tvojim "delijama" cestitas na nekom dostojansvenom, sportskom, "viteskom" porazu!? Pa koji je to dostojanstveni poraz kada vas trener po zavrsetku utakmice umesto da cestita protivnickom treneru on ide i juri sudiju po terenu, "vuce" ga za rukav ne bi li kao nesto raspravio sa njim!? Ma ajde, molim te, ubuduce ovakve komentare sacuvaj za raspravu na velikom odmoru u Tvojoj Osnovnoj skoli!

Miljan

pre 18 godina

Vojvodina i treba da slavi jer je pobedila velokog protivnika posle 10 godina i cekace na novu pobedu jos 10. A sad ona druga strana--pa znate li vi da svaki klub igra po koju utakmicu za kladionicu. A vi grobari samo se nasladjujte, mi jesmo izgubili (ili dobili he he he) ali kad vec spominjete poraz vratite vreme samo malo unazad. Timok Negotin i TISINA MOLIM

supy

pre 18 godina

Порука за италијанског манекена који седи на звездиној клупи :
Преиспитај се, промисли, закључи и донеси (једину могућу ) праву одлуку...

Slobodan

pre 18 godina

Svaka cast Vosi na pobedi.
Svaka cast mentolima kojima je bitno da li su jedni ili drugi dobili vise batina, nekoga osakatili, ili kao sto neko rece oteli devojkama navijacke salove.
Slucajevi su za psihijatriju i/ili policiju.
Nas fudbal je odavno izumro.

Marko

pre 18 godina

Deset godina je prošlo kao tren, svestan sam da više nikad neću biti njen, deset godina je prošlo a ja nju i dalje volim! VOŠA

ultras

pre 18 godina

Sta se lozite grobari. To je samo jedan poraz, mislite vi malo vise o vama i vasim igracima. A slaninari joj kako su samo smesni cuj oni nama odrzali cas navijanja. Pa nisu se culi, cak i kad je ZVEZDA gubila. Skupili Grobari i Slaninari breeee sve vas je manje i sve ste smesniji iz godine u godinu.

IVAN

pre 18 godina

voleo bih da nije tako ali imam utisak da ce i C.Zvezda upasti u krizu kao Partizan, sve zavisi od utakmice sa Romom, ako i tu izgubilo bojim se ... lose nam se pise... ZVEZDA JE ZIVOT

Stara Garda - Fernando Romay

pre 18 godina

Virozan sam i propustih pobedu koju sam cekao 10 godina... Mala molba klincima Firmasima: "dozvolite" da svi Vojvodjani - bez obzira na nacionalnost -- navijaju za Vojvodinu, kao sto to i cine decenijama.

dd

pre 18 godina

ja ne mogu da verujem u ovakav defetizam. izgubili smo od Vose, pa sta??? nije smak sveta.

a ovi grobari sto misle da su vec prvaci, pa to je toliko jadno da nemam reci! kako su se raskodakali, kao da su nas oni pobedili 5:0 na Marakani...

Don Quijote

pre 18 godina

Pre svega, igracima i navijacima FK Vojvodina cestitam na pobedi. Krajnje je vreme bilo stvarno, posle toliko godina.
Mojoj Zvezdi (zvezdi mog srca i moje duse, najsjajnijoj zvezdi mog neba) i mojim Delijama cestitam na casnom porazu. Ovaj poraz, castan, dostojanstven, viteski i sportski, dokaz je da FK Crvena zvezda ne suruje sa sudijama, ne potplacuje ih da joj sviraju nepostojece penale (kao nekima cije ime necu pomenuti da ne bih ulazio u bespotrebne polemike, ali oni ce se svakako prepoznati), i da ona ne namesta utakmice da bi na silu bila prva i osvajala trofeje.

Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi....

Indijanac

pre 18 godina

Volem sto je Vosa sjebala Zvezdu, moze im se kad im Sale Todic na golu. Vojvodino chuvaj se, prava konkurencija vam stize za jedno dve tri godine kad se FK Proleter vrati u prvu ligu.
Pozdrav iz Banata

Juventus Man

pre 18 godina

Cudi me sto sudija nije produzio utakmicu jedno 10-15 minuta do cigani ne postignu gol!!!!!!! Vrlo vrlo cudno izgleda da sudija nije bio iz ovih predela.

kosta

pre 18 godina

26/11/2005 praznik novo sadskog fudbala,
danas u novo sadskoj skupstini prihvacena je ideja gospodina nenada canaka da se 26 novvembar dodeli titula gradskog praznika.
podsetimo Novosadjanii nisu pobedili zvezdu jos iz proslog milenijuma i jucerasnji trijumf izazvao je pravi delirijum i orgiranje na malim ulicama Novog Sada pa i same detelinare.cetiri konja su nestala nedaleko od stadiona za koje mup vojvodine tvrdi da su obicni kupusari.inace i jos jedan novi rekord je oboren,naime neverovatnih 5000 ljudi je juce doslo na gradski stadion vojvodine,podsetimo zadnji put kada e vosin stadion bio toliko pun je bilo davne 2000 godine kada je u novosadskoj metropoli gostovao cuveni DR IGGY mc.ako sudimo po snimcima b92 semafor na vosinom stadionu napravio je upravo nikola tesla davne 1905 iste godine kada vosa postaje kao prvi srpski fudbalski klub.

SKOROBISTANIN

pre 18 godina

ZENGA ZENGA ZENGA!
Sta se ovo desava sta se ovo radi nije fer stavrno nije fer kao ce mo u ligi sampiona sa vakvim porazima
PIKSI ocemo pojcanje nemoze se vako u EVROPI

brane

pre 18 godina

E moj hektore, dicis se sa onim transparentom "za koga su navijale vase pradede?"
Ne znam sta je trebalo da znaci to pitanje ali ja imam jedan odovor. Sigurno nisu navijali za austriju iz Beca ;)
Eto toliko.

Nikola Srejic

pre 18 godina

Molim nekog da napise gde je Jozef Kizito igrao ranije, koiko je star i koliko ga Vosa placca? Najlepsa hvala za informaciju.

solo

pre 18 godina

Videlo se iz aviona jos protiv zemuna su bili spremni da kiksnu.E pa nemoze bre cigani uvek na silu i na buku.......................

BOKI BBRS

pre 18 godina

Radujte se i nadajte,ali samo vam je to jos ostalo,sitne duse.
Cestitam Vojvodini na pobedi,tako nam je kad igraju Mudrinic,Krivokapic...
U ovim porazima ima i neke dobiti samo toga nisu svesni ovi pacijenti,ne znaju sta ce biti u cetvrtak,ne znaju da sta misli armija delija,to ce cuti u cetvrtak.
Posle cetvrtka nece im biti svejedno,ali ne zbog naseg rezultata sa Romom,jer njih nas rezultat neinteresuje ,zbog fudbala ,vec zbog zlobe i zavisti,oni ne znaju sto mi znamo.
Svaki zvezdas u cetvrtak dolazi samo sa jednom porukom,sa jednim imenom(koje vi sa strahom izgovarate),a to je:
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!!!
Crknite sitne duse!
Samo uz tebe ,uvek uz tebe,a njih ko je...

nikolasabac

pre 18 godina

"ronaldo" , moram da te demantujem , kup pobenika kupova , zvezda nikada nije osvojila , kup pobednika kupova nepostoji vec jedno 4,5 godina....tako da i oni koji su ga nekada osvajali nece ga nikada vishe osvojiti , crvena svezda je osvojila nekadasnji kup sampiona , koji nemoze da se poredi sa danasnjim takmicenjem koje se zove liga sampiona , u kupu sampiona (davno) su igrali samo sampioni zemlje , tako da je konkurencija bila mnogo slabija nego shto je sad , danas u ligi sampiona imash po 4 engleska , spanska , italijanska, 3 nemacka kluba.....dakle ne umanjujem uspeh zvezde iz 1991 , nego samo kazem kako je to nekada izgledalo....

Bane Ultras Red Star

pre 18 godina

Realno,Zvezda sem Zigica,Ranjelovica,Stojkovica,Baste i Lukovica,nema vise nikog.Ovi ostali prave samo guzvu na terenu i brinu kada ce i na kojoj televizijskoj stanici gostovati.Kada Piksi dovede Milijasa(Zemun),Stepanova(Vojvodina),Jovanovica(Vozdovac) lici ce na pravu ekipu,ovako ....isto je kao i ranijih godina.Bruka,za brukom.

grobar pariz

pre 18 godina

Opet se sve vraca polako na svoje mesto.Stari sampion bice i novi.Partizane ludo volim te,Partizane ti si meni sveeeeeeeeee

Nasty-Boy

pre 18 godina

@Srdjan

Prvo kada sam rekao uspone mislio sam na osvajanje prvog mijesta u ligi,ili duple krune,a kasnije mozda i liga sampiona.To je nas krajnji domet,jer ko god postane zvezda ode u neki klub koji ima vise para,i opet sve iz pocetka.Sta je za tebe uspijeh ja to ne znam,ali Zvezda tek ove godine ima ozbiljan tim za razliku od proslih godina,i sada smo za klasu jaci od groblja.A ostalo sto se tice Zenge pokazace se na kraju godine,sta osvoji.A sto se tice Tromsa ako si gledao tu utakmicu video si da su najveci krivci bili Mudrinic,Joksimovic i Djokaj,koji ne igraju u prvoj,umjesto njih to su Perovic,Jankovic i Mladenovic,a da su igrali oni druga bi prica bila.Pozdrav svim Zvezdinim navijacima iz Banjaluke!

Ivan

pre 18 godina

@ Bozidar Pantic
nije sramota izgubiti od Vojvodine, to je CAST. To sto ste "Vi" umisljeni kao najbolji, to je Vas problem.

Vojvodina jedna i jedina :))

Корлеоне НС

pre 18 godina

Хвала на најдражој победи! Само напред Војводина! Сад на Вождовац по три бода за треће место!

PRAVI LJUBITELJ FUDBALA

pre 18 godina

Ako kazem da pratim nas fudbal od reprezentacije koju su cinili Pantelic,Fazlagic,Damjanovic,Pavlovic,Paunovic,Holcer itd. onda mi to daje pravo da komentarisem "uspjehe" Crveni u pred-kvalifikacijama u Evropi i stanje u "mom Partizanu".Nas fudbal je UMRO kad se raspala SFRJ.Ovo stoce igrati Srbija i Hrvatska na SP 2006 zapamtite bice zadnje izdanje (to je zadnja generacija igraca koja je igrala na zapadu).Procice decenije da se ponovno neko kvalificira na SP.Kvalitet fudbala je uzasan,nikakav.Kao nekad kad sam gledao zonske timove u staroj Jugi,tako sad igraju Petokraka ili Partizani.Ostali nisu dostojni ni da se pomenu.Imam mogucnost gledati fudbal drugi zemalja svakodnevno.Tolika je razlika u kvaliteti, sto rece onaj buco iz "Audicije" oko valjanja sibicama (sibicarenja) "ljudi moji on (evropljanin) valja mace ispod tri lavora,ej ljudi dje Evropa a dje smo mi".Crveni naivaca ima jos jer su oni bili uvjek naj brojniji.Ali uz sve gadosti,necastoce,navijanja Pinkova,Pantica,Corba,Rabrenovica kad se izadje do npr. norveski skijasa onda stize otreznjenje.I sve tako u zadnji 15.godina.Ono sto igra "moj Partizan" je anti propaganda fudbala.Sto nijemaca nebi promijenilo NAS MENTALITET.Mene zanima dali ti igraci (mislim i na Crvene i na crno-bele) gledaju jedan Celzi,Milan,Barcelonu,Real ili bar Rendzerse,Seltik.Samo vracanje lopte nazad,stajanje,neborbenost i nevaspitanje (sjetite se onog Jankovica protiv hrvata i danas protiv Vojvodine gdje naravno zasticen svojim sudijom).Grobari mog Partizana su Bjeka-Zeka.Sad je valjda svima jasno da njima publika ni ne treba niti nesto znaci.Oni nemaju nikakav cilj napredka Partizana (dovodjenje Mateusa bio im je najveci gaf,naravno sve sa LS).Oni su samo mesetari,nakupci,preprodavci.Da neko zatrazi da prodaju igraca od 16 godina oni bi to uradili.Znaci samo preprodaja i trpanje love u odredjeni broj dzepova.Dzajo je zaduzio Petokraku u SFRJ.Dok je "partija" davala lovu on je kupio naj bolje igrace u Jugi i na kraju je dosla u svitanje raspada Juge ta titula (pamtite je,nikad vise Juge ni takve titule nece biti).Posle je on sve to "naplatio" i sad Crvene zaduzio da i kompaniju Tojotu prodaju nebi se mogli pokriti.Moj Partizan je naj ljepse igrao kad je trener bio Jusufi ali ga doticna gospoda otjera i dovede legendu igraca ali naivca kao covjeka Mocu Vukotica.Nezaboravna mi je pobjeda u Maksimiru 3:2 protiv Cirinog bijelog sala i Dinama (gdje sam sa bratom prisustvovao).Nezaboravni Mance i Zvonko Zivkovic,pa Radanovic a tamo Mlinaric,Cerin,Deveric,Cvetkovic.Nikad vise takvi igraca,karaktera,kulture ni kvaliteta.Zato su mesetari tu i tribine prazne.Cestitke Vojvodini koja je u svemu nadigrala prepotentne umisljene "seoske zvezdice" iz prestonice Beograda.Ni pomoc sudije ovaj put nije mogla pomoci.Izostao je penal u zadnjoj desetominutnoj nadoknadi.Na njihovu zalost nadam se ne i vas u B-92.Vi ste objektivni.

srdjan

pre 18 godina

@ Nasty Boy,

evo ja sam navijac Zvezde (ili Zvijezde), pa me zanima kad ce ti usponi. Vec nista 15 godina. Da li bi bio ljubazan da nama koji ne znamo zasto navijamo za Zv(ij)ezdu, ili sto bi ti rekao 'koji qurac', objasnis kad ce ti usponi. Mene nerviraju navijaci kao ti sto se loze na smekera Zengu i sto kazu nije Zvezda lose igrala nego je teren bio kaljuga.

brazilazz

pre 18 godina

samo ti, u mome srcu si, jedna jedina, nepobediva, Zvezdo ljubavi....
" iza tuche vedrije je nebo,
iza tuge bistrija je dusha
iza placha veselije pojesh"
P. P. Njegosh

Horuk

pre 18 godina

Svaka cast za Novosadske crveno bele!Vojvodina: Todic, Stosic, Nastic, Pekaric, Mandic, Dobric, Vukobratovic(Kacar), Kizito, Milutinovic(Despotovic), Jovanovic(Susak), Vukelja!Jos je Vosa igrala znatno oslabljena bez svog kapitena Milana Stepanova!

sasa

pre 18 godina

´Ma pod hitno da donesu neke igrace u spicu jer od ovih zirafa nema nist,zigic i purovic iskoriscavaju prilike samo kad im dodje lopta na glavu i ne znaju se izboriti za poziciju za sut ili neku priliku ,treba se vratiti pantelic

xxx

pre 18 godina

FK Vojvodina - FK Crvena zvezda 1:0 (0:0)

Strelac: Kizito 73. min (Vojvodina)
Zuti kartoni: Nastic, Kacar, Todic, Milutinovic (Vojvodina), Kovacevic, Jankovic(C,zvezda)

Vojvodina: Todic, Stosic, Nastic, Pekaric, Mandic, Dobric, Vukobratovic(Kacar), Kizito, Milutinovic(Despotovic), Jovanovic(Susak), Vukelja.

Crvena zvezda: Stojkovic, Lukovic, Dudic, Bisevac, Jankovic, Perovic, Kovacevic, Purovic, Zigic, Basta, Mladenovic. Igrali jos: Stojanovic, Krivokapic.

Velika pobeda Vojvodine i to protiv lidera domaceg sampionata.Prekinuta je setija od 10 uzastopnih pobeda beogradjana.U samoj najavi meca najavljen je TV prenos, a je izostanak istog uhvatio me malo nespremnog za pisanje izvestaja.
Prvo poluvreme Vojvodina je diktirala tempo i imala je igru.Odlicno prebacivanje igre na protivnicku polovinu iznenadilo je beogradjane koji se danas nisu mogli prepoznati.Vojvodina u otvaranju meca stvara par lepih sansi,a prvu od njih nakon centarsuta sa desne strane imao je Zigic koji je umalo zatresao sopstvenu mrezu,ipak njegov udarac glavom refleksnom intervencijom Stojkovic salje u korner.Sledecu priliku imao je Vukelja koji uposljen od Milovanovica sutira sa desne strane,ali je samo zagrejao dlanove Stojkovicu odbijanjem lopte u polje.Svoj sut u prvom delu isprobao je i Vukelja sa distance,a nesto pre toga Dobric je imao odlicnu priliku da sutem sa ivice kaznenog prostora pogodi gol,iapk lopta je za malo prohujala pored leve stative Stojkovicevog gola.Velika prilika se u zavrsnici pojavila za Kizita koji je za delic sekunde zakasnio na upuceni centasut sa desne strane,pa je gotovo sigurna realizacija otisla u neprovrat,a zabelezicemo i pokusaj Mandica sutem iz slobodnog udarca,medjutim on je zavrsio iznad gola.Zvezda je pokusavala da uspostavi ravnotezu dubinskim loptama ka visokim spicevima,ali to im u danasnjem susretnu nije donelo nikakvog rezultata.Dobru priliku imao je jedino Perovic koji je sutem sa distance pogodio precku nakon odlicne intervencije Todica,a pokusao je i Zigic udarcem sa distance,medjutim Todic je i ovu loptu skrenuo pravom bravurom u korner.

Drugo poluvreme donelo je drugaciju sliku na terenu.Vojvodina je stihijskom igrom cekala prave prilike za kontre,sto je i docekala.Kizito je iskoristio jednu nakon odlicnog prenosenja lopte na levu stranu,davajuci sebi for i ulazeci u kazneni prostor sutem u blizi ugao zatresao je gol golmana nemocnog golmana Stojkovica.Slicnu priliku imao je i Jovanovic,ali nije dobro zahvatio loptu.Zvezda je pokusala da pripreti preko udarca glavom Zigica i par suteva sa ivice kaznenog prostora i to Baste i Jankovica,ipak sutevi su bili neprecizni ili nedovoljno dobri da bi iznenadili odlicnog Todica.Pravi sou na danasnjoj utakmici imao je Kizito koji je i pored postignutog pogodka u par navrata svojim carolijama dizao na noge prisutne gledaoce izmamljujuci majstorijama salvu aplauza.

Velika borbenost i pametna igra donela je danas nakon 10 godina pobedu nad Crvenom zvezdom.Igraci nisu izgoreli u velikoj zelji za dokazivanjem pa je kolektivna igra dosla do izrazaja i to na najbolji moguci nacin.Ovo je osma utakmica za redom bez poraza ekipi Vojvodine.

Sve cestitke za pobedu.

Prole

pre 18 godina

Najjaci detalj Kiza zavukao golcinu Stojkovicu i otisao da zeza cigose:))
Jozef Kizito kapiten reprezentacije Ugande inace ima svega 23 godine!

Walter Zenga

pre 18 godina

Stoput je bolje sto je Zvezda izgubila nego da se blamirala sa desetak penala i golmanskim crvenim kartonima kao neki tamo...

ch,941111

pre 18 godina

Ha,ha,ha agonija se nastavlja.Samo tako cigani.Lepo sam rekao da je u N.Sadu debeli minus i los teren kao u Norveskoj.Da odgovorim i na pitanje zasto vam Trajkovic ne igra.On je kupljen da ne bi dosao u Partizan.Vi ste obicna dekadencija srpskog fudbala.Mediji vas toliko pumpaju da na kraju i sami poverujete da ste igracine.Zengu i Piksija za dozivotne gazde u Zvezdi.Pa ovo je bolje nego da je Partizan usao ponovo u LS.Pravicemo sledece godine parking od Marakane za nas stadion.Agonijaaaaaaaaaaa

3eMyH 3aKoH

pre 18 godina

Ovaj Zenga sve vise pocinje da podseca na D. Vujosevica sa svojim demagoskim izjaama...

A jacini partizana i zvezda u ovom trenutku svartno ne treba trositi reci. Ko hoce da se zavarava, nek izvoli....

budke, NS

pre 18 godina

Cigosi, mislili ste da cete opet na izlet? Ni na terenu, ni na tribini, a ni van stadiona niste se predstavili kao ozbiljan klub. Idite kuci, i likujte sto niste izgubili sa vecom razlikom. Ali za to ce vec Roma da se pobrine...

Boris Godunov

pre 18 godina

Ovo je vec vidjeno 80-ih. Crvena Zvezda posle ispadanja iz nekog od Evro kupova ulazi u seriju losih rezultata. Ovoga puta Zvezda ima srece jer je do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo jos samo jedno kolo, pa serija nece biti duga.

Kent

pre 18 godina

Ljudi,izgubicemo titulu ako se u Januaru ne pojacamo.Citavu polusezonu u napadu igramo samo sa Purovicem i Zigicem!Nemamo nijednu zamenu za njih.Bogavac,Nesa Stojanovic,Mrdja i Pantelic su otisli a nikog ne dovedosmo.Piksi mora da odrese kesu za Vukelju ili Djokica pod hitno.Celu "Muslinovu generaciju" su rasprodali,pa valjda je ostalo nesto u kasi,ako vec nisu sve strpali u dzepove.Ozbiljno,ako ne dodju pojacanja,crno-belo nam se pise!

Zvezdas

pre 18 godina

Mislim da je vreme za promene. Realno, Zvezda je izgubila tri utakmice za redom (racunam neke teze utakmice), 2 u ligi UEFA, i danasnji derbi sa Vojvodinom. Dakle, mislim da je krajnje vreme da Piksi zasuce rukave i pocne da menja. Neka pocne od Zenge, i neka dovede nekog pravog trenera, a ne manekena.

Igor

pre 18 godina

Taj Zenga je prevarant neki.Idi bre u Frosinone i povedi Mudrinica,Krivokapica,Djokaja,pa cak i tog Mladenovica koji ne lici na sebe i ostalu bandu.Zasto bre ne igra vise taj Trajkovic?TO MI NIJE JASNO!

u qrac

pre 18 godina

Zabar...Odlazi!Zvezda ne da nema tim za evropu vec ni za nasu ligu!Kada god igraju protiv nekog kluba u kojima nisu u dobrim odnosima imaju probleme...Setite se meca sa Vozdovcem,Borcem,Hajdukom i vrhunac Vojvodina koja nas je danas u potpunosti nadvisila,ovo sto pricaju Zvezda imala incijetivu mogu macku o'rep da okace,sto nisu spomenuli kako je Dzosef Kizito se igrao sa Bastom k'o sa malim detetom!Sram vas bilo!

Mama na Piksi

pre 18 godina

E moj sinko na modulator! Lepo ti ja onomad rekla da zoves hitno na moj piksi u grad sunca, ovak' ode mas' u propast. Sad ce ovi iz grobarsko drustvo, sto ne volu na moj piksi, da stignu ovu nasu sto je niko ne vole, sem mene, mama na piksi.
A ovi iz ravnicu bezobrazni, oce da se odvoju od moj piksi pa nas mlate i pobedjuju.
Sramota bre!

Mnogo jadno

pre 18 godina

Zvezda i Partizan nemaju veze sa zivotom, kao ni novinari koji ih dizu u nebesa. Ne mogu da verujem koliki je stepen neprofesionalizma u fudbalu.
Ima leka za sve njih ali je potrebno da narod to shvati i da reaguje na adekvatan nacin.

zvezdas

pre 18 godina

Na zalost i u 21. Veku protok informacija vrlo tesko prolazi iako je Novi Sad samo 90-ak kilometara udaljen od Beograda! Ni na radiju ni na TV-u (jer je prenos zabranjen samovoljom nekog "mocnika" u FK Vojvodini)nismo mogli da slusamo i pratimo utakmicu osim suvih brojeva na ekranima raznih kladionica! Ne znamo sta se u Npvom Sadu desavalo Vas izvestaj je malo je reci skroman! Nadam se da ce krivac za nepostovanje prava prenosa biti drasticno kaznjen, tako da mu ova pobeda Vojvodine nece puno znaciti, jer ce verovatno isprazniti fudbalsku kasu Novosadskog kluba te da ce zbog te samovolje klub grcati u dugovima i mozda se rasformirati! Jer na zapadu nepostovanje ugovora koji je potpisan za tv prava a bude prekrsen, sledi drakonska kazna! Eto cime moramo da se bavimo umesto da smo ispratili tu utakmicu na TV-1 RTS-a i bar koliko toliko uzivali u kakvom takvom ali nasem fudbalu !

NSboy

pre 18 godina

Napokon dočekah i taj dan! Ni ne pamtim kad smo zadnji put pobedili. Nadam se da ovo znači da naša liga kreće na bolje,jer je konačno i Zvezda na tradicionalno lakom gostovanju pala.

jorge

pre 18 godina

Zvezda ima problem koji se nece tako lako resiti,zbog cega nije mi jasno,providni smo kao surutka,pa cak je i tromso znao kako cemo da igramo,pa i vojvodina i bilo koja druga ekipa,svaka utakmica ista samo ubacuj visoke lopte nek se zigic pokloni a ako ne onda ce spustiti nekom i on ce dati gol...e pa vise je nego evidentno da ne moze tako,provaljeni smo i sad MORA da se igra raznovrsnije nadam se da ce to shvatiti pre nego sto bude kasno...LJUBAV SI MI JEDINA,TI SI MOJA SUDBINA,BILO DA SI PRVA BILO DA SI ZADNJA,BODRICU TE UVEK JA!ALE ALE ZVEZDA LE ALE ALE ZVEZDA LE

mILADIN

pre 18 godina

E a najsmesnije danas ispred spensa prolazim pored severa,idem naravno na istok,i vidim dve devojke sa zvezdinim salovima kako setaju tuda i gle cuda STRASNI OPAKI navijaci vojvodine prilaze devojkama i skudaju im salove,xexe jedan frajer se toliko namucio da je jedva istrgao sal iz ruku jedne od njih dve,nema sta videlo se da je ovih dana bio u teretani...zato mene bi bilo sramota da navijam za takav klub,pa lepo smo danas odgovorili na vas transparent "TO JE SNAGA MISEVA,SNAGA MISEVA,SNAGA MISEVA"

Bojan

pre 18 godina

Svaka cast Voso!!!Iako sam Grobar strasno mi je drago sto je Vosa pobedila i sto je konacno stala na noge posle dobrih 7,8 godina.Najvece cestitke zasluzuje trener Maric koji je uveo red u ovaj tim.Bilo bi sjajno kad bi Vosa uspela da nastavi sa ovom sjajnom serijom i na prolece izbori plasman makar u Intertoto kup.Svi Novosadjani jos pamte duel Vojvodina-Verder 1998. na kojem je bilo i Partizanovaca i Zvezdasa i svi su zajedno uzivali u sjajnom fudbalu.A posto sam Novosadjanin...posle Partizana koga volim svim srcem sigurno moje simpatije ima Vojvodina!!!
A sto se tice nas-sve je isto.Zeka,Bjeka,Curkovic nemaju nameru da se pomere iz fotelja...bruka i sramota...gde im je obraz???PA ONI NI NE ZNAJU STA JE TO!!! A sto se tice komsija-Zigic je super igrac ali taktika Zvezde u poslednje vreme se svela samo na njega i duge lopte,tzv.balone.S takvom igrom ne mogu da pobede ni Mali mokri lug!!!

Zvonko

pre 18 godina

Xexe lepo lepo,samo sto taj crnac nije jos svestan kakve je probleme sebi napravio zato sto je posle datog gola dotrcao do tribine gde su bili zvezdini navijaci i izazivao ih...Xexe izgleda da coveka jos nisu obavestili koliko se ovde fudbal ozbiljno shvata...zato me nece cuditi kad za par dana otvorim novine i procitam naslov "Delije pretukle Kizitua kao zvecarku"(otprilike ovaj naslov bi prilicio kuriru):)))

Italijanos

pre 18 godina

Sta onaj Zenga umislja!Vojvodina je razbila Zvezdu i zaista je pravo cudo kako su izgubili samo sa 1-0!Zoran Dzimi Maric trener Vose koji ima profi-licencu za trenera koju je stekao jos dok je nastupao u Spaniji je potpuno dobijo trenersku bitku protiv zabara koji je na kraju meca "motao" sudije po terenu kao fol nesto prigovarao...Ceo stadion mu se smejao!Sever fantasticno popunjen uz bakljadu,transparente i gromoglasno navijanje!Najbolji igrac utakmice Kizito koji je do ludila dovodio Bastu...

Hector

pre 18 godina

Pa sta je bilo ponovo cigani:))Vosa vas je pregazila nije bilo penala ni spornih odluka,po vasim sajtovima i forumima niko ne govori kako su igraci Vose u potpunosti nadigrali zvezdu i da ste imali srece sto je bilo samo 1-0!A pored toga ste popile poprilicne batine od Firmasa...Ja sam bio na zapadu,a sada svi cigani kukaju kao kako je bio skup ulaz ovgo ono niko ne priznaje da je Zvezda postidjena u svemu pocev od duela na terenu,tribinama,trenerskom,uprave...
Velicina neke ekipe se ogleda i u tome kada se prizna poraz i kada znas da gubis ocito Zvezda to nije i tesko da ce ikada biti!Svi igraci Vose su odigrali maksimalno borbeno i dobro i ostavili su srca na terenu noseni fantasticnom podrskom Firmasa...Ljubav zalaganje i istorija je jaca od para prevara i korumpcije!Zato je Vosa danas i pobedila!
Bio je dobar onaj transparent na severu sto su ga razvili Firmasi "Za koga su navijale vase pradede"? I pored toga Vojvodina 1914!!!
Ili onaj transparent "Kako ocenjujete higijenu u gradu"?:))

Raša

pre 18 godina

Može Zvezda da izgubi u Novom Sadu ali nažalost i u svakom drugom mestu u našoj zemlji i na svom stadionu jer je uprava kluba jednostavno rasprodala igrače i nema više ko da igra. Naš fudbal će doživeti sudbinu mađarskog fudbala koji je nakad bio moćan a danas ama baš ništa ne pretstavlja. Za ovakvo stanje sigurno treba da zahvalimo Miloševiću koji je zemlju sa svojim istomišljenicima uništio. Međutim možda je najmanja šteta za sport. On je generacije i milione ljudi bacio u beznađe a mi njega i njegove pristalice još spominjemo. Nažalost naš narod ima kratko pamćenje.

pokiso

pre 18 godina

Zato sada pada kisa u Novom Sadu!!!!
Uprava Vojvodine treba da se stidi za cenu karata.
1000 din istok, tu su bili smesteni nasi navijaci( Zvezdine verne DELIJE )!!!!

m.brko

pre 18 godina

Super momci tako se igra u zvezdi kako hoces
i kolko mozes.Ali ruku na srce niste vi krivi
oni sto vas drze tamo su krivi.Samo vas molin
da nedajete bombaste izjave jer pravi zvezdasi
znaju koliko vredite.BRUKA i SRAMOTA

NOVOSADJANIN NA PRIVREMENOM RADU U ...

pre 18 godina

Svaka cast NOVOSADSKIM CRVENO BELIM!!!
Bukvalno ste ponizili Velikog rivala!

Vidim da se mnogi cude zasto su karte bile i po 1.500 dinara za zapad! Znate zasto? Ne zbog toga da se zaradi,situacija u klubu je stabilna,bar na finansijskom planu! Visoke cene ulaznica bile su zbog uspostavljanja ravnoteze navijaca Vose i cigana. ZAr je logicno da na Zapad jednom godisnje dodje 1.000 cigana i nipodistavaju domace navijace koji su uz voljeni klub citave godine? E zasto fino Cvetko uradio to sto je uradio...SVaka cast! Ko dodje iz Istanbula- izvolte platite pa gledajte.
Jos jednom cestitke nasim igracima na pobedi i zdravi bili!

Igor_Kuc

pre 18 godina

Vojvodina na neki nacin spasava prvenstvo, ali sta to vredi kad je nas klupski fudbal na najlosijoj situaciji u zadnjih 15 godina.
Nas sampion (Partizan), ne moze 200 i kusur minuta da da gol jednoj Artmediji, a zatim kod kuce prima pet komada od nekakve poluprofesionalne Petah Tikve.
Sa druge strane, nas najveci klub (Crvenu Zvezdu), u drugorazrednom vropskom takmicenju pune svi redom, i na strani, i kod kuce, a "veliki" strucnjak Zenga, prica kako nije nista gotovo. Iste reci mozemo cuti i od komsijskog tandema Zeka-Bjeka. Tromzo je u upravo zavrsenoj Norveskoj ligi zauzeo 9-to mesto, a jedini klub koji je "velika" Zvezda isprasila, hrvatski Inter iz Zapresica, ubedljivo je poslednji u tekucoj HNL.
Ostale da i ne spominjem. Vazno je prodati Rajkovica, Vukcevica, Pantelica,...
SRAMOTA!!!

MILE

pre 18 godina

VAZNO JE POBEDITI ROMU I STRAZBUR.KO MISLI O NEKOJ VOJVODINI IGRACI CE DATI SVE OD SEBE PROTIV ROME I BICE TO SIGURNA TRI BODA U EVROPI.SAMO HRABRO KAKO TO IGRACI ZNAJU I UMEJU.

Predsednik

pre 18 godina

Bravo za najstarijeg SRPSKOG PRVOLIGASA! Bravo za NOVOSADJANE koji su dali podrsku ovim momcima!
Vojvodina,jedna jedina,
pola bela pola crvena!

manastirac

pre 18 godina

Zvezda je morala da padne posle evropskog debakla i neuspeha u Norveskoj!Ocekujemo jos koji pad, posle Rome i Strazbura, i naravno poraz u derbiju! PFC

Bozidar Pantic

pre 18 godina

Sramota je od koga Zvezda gubi.Ovi igraci digli noseve i misle da su najbolji.Kako ih nije sramota pred navijacima Zvezde.Ne pamtim bolju podrsku prema Zvezdi u poslednjih nekoliko godina,a igrace boli uvo.Dvadeset navijaca Zvezde predje toliki put do Tromza a oni pukli.Dodje im 3000 D E L I J A na trening pred Bazel a oni Pukli.Sramota

Vuk Samotnjak

pre 18 godina

Iako sam navijac Zvezde, nekako mi je drago zbog ovoga. Sto se tice Zvezde, ovo nema veze - od pre mesec dana se zna ko ce biti prvak na kraju.
Svidja mi se sto se sve vise pokazuje da Zvezda vise ne trguje utakmicama. A jos vise mi se svidja sto bi ovo trebalo da zacepi gubicu onim iskompleksiranim slaninarima (nisu to svi, ali ih ima dosta) koji neprestano trube kako ih beogradski klubovi "kradu". da se razumemo, nemam nista protiv Vojvodine i drugih klubova, ali kako vi mozete da ocekujete da u svim sportovima budete bolji od Zvezde i partizana, koji su ipak objektivno za nivo veci od bilo kog drugog kluba u zemlji.
Opustite se malo, neka se igra fudbal (ili neki drugi sport) i nemojte da se opterecujete ako pobedi onaj ko je u tom trenutki bolji ili srecniji.

Rale

pre 18 godina

Čeka nas težak posao
fc-redstar.net
Crvena zvezda u nedelju u Novom Sadu igra meč 14. kola Meridian Superlige protiv ekipe Vojvodine. Posle poraza u Tromsu, stručni štab i igrači žele da se vrate na staze uspeha, ali znaju da će posao biti težak jer su Novosađani u odličnoj formi.

Naš tim je u prvenstvu nanizao deset trijumfa i želja je svih da se sa nva tri boda zaboravi na poraz u Norveškoj, ali i da se stekne samopouzdanje pred susret sa Romom koji je na programu već u četvrtak na Marakani.
- Tromso je već prošlost i ta utakmica nam je dobro došla da nas opomene da nijedan protvnik nije lak i da nikoga ne smemo da potcenimo. Naš protivnik igra u dobroj formi i zato respekt mora da bude još veći. Sasvim je sigurno da će u timu biti određenih promena jer ne mogu svi igrači na isti način da podnesu naporan ritam igranja dva puta nedeljno, rekao je trener Valter Zenga.
Nastup Mladenovića, Jankovića i Raškovića je pod velikim znakom pitanja, ali bi u tim mogao da se vrati Marko Perović koji je propustio meč u Tromsou.
- Protiv Vojvodine u Novom Sadu po tradiciji igramo dobro pa verujem da će tako biti i sada. Nama je najvažnije da pobedom sačuvamo prednost na tabeli i mirni uđemo u duel sa Romom. Želim da se dobrom igrom i pobedom zahvalimo našim vernim navijačima koji nam priužaju sjajnu podršku ma gde god da igramo, izjavio je Perović.
To su reci Zabara:)))
A Vosa ih je razbila!Svaka cast braco Firmasi od Varvara i sve cestitke...

DOs

pre 18 godina

Nevezano za ovaj poraz - zvijezdin glavni problem je Zenga. Gdje samo njega nadjose. Zvijezdi je potrebna disciplina a Zenga je donio samo preprganost (sto je odlika italijana). Sa svima se svadja, pa onda i igraci pod tim uticajem prave glupave ispade i dobijaju kartone (kao Zigic protiv Intera) pa nije mogao da igra protiv Brage.
I jos nesto, da li zna neko zasto Trajkovic ne igra???? Ipak je on prosle godine proglasen za najboljeg igraca domaceg prvenstva.

bojan

pre 18 godina

ne znam zasto nije bilo prenosa na rts-u a ocekuju da ima placamo pretplatu. Zenga nije nikakav trener i sto pre ode iz zvezde najbolje jos na polusezoni to bolje za zvezdu.

CVIJO

pre 18 godina

Pobeda Vojvodine, a ne poraz zvezde. Da je bilo nereseno naslov bi bio da je zvezda izgubila dva boda, a ne da je osvojila jedan... Nije fer prema ostalim klubovima...

Goxi

pre 18 godina

Jedan klub na svetu volim ja
i za njega iz sveg glasa navijam
Vojvodina,jedna jedina
pola bela pola crvena!!!

U Evropi ima jedan grad
svi ga znaju kao Novi Sad
a ja ga zovem Srpska Atina
jer u njemu igra moja Vojvodina!!!

Svaka cast majstori!!!

razocarani delija

pre 18 godina

Znao sam da je Vosa u dosta dobroj formi da imaju mlad i jako dobar tim,ali sam se iskreno pre meca bojao samo da neigramo nereseno!A ono Vosa nas pobedila i u potpunosti nadigrala!Jako sam razocaran nema ama bas nikakvog opravdanja za ovaj poraz kojim bi se eventualno umanjila njihova pobeda!Odigrali su odlicno fanaticno borbeno i pokazali mnogo vecu zelju za pobedom!Jedini strelac Kizito je bio nezadrziv po levom boku izvodio je driblinge zongliro je loptu i pretrcavao nase igrace i bio jedini strelac..
Jako,jako sam razocaran i posle ovog poraza sledi mec sa Romom samo se bojim da Zvezda ne upadne u veliku krizu ako vec nije u njoj!?

Mentol

pre 18 godina

Mentalita Ultras: Support your local football team.

Ti si nasa prva ljubav, Vojvodina le a le!!!!

Konacno, 66., 89., ostace u mislima do nekih novih pobeda...

Liman

pre 18 godina

Zbog cega je naslov Poraz Zvezde u Novom Sadu
a ne recimo Pobeda Vojvodine nad Zvezdom?
Zbog cega se vec u startu umanjuje uspeh Vose i stavlja se u drugi plan...Kada su dokazali da su bolji i kvalitetnij tim od Zvezde!Neigra presudnu ulogu novac,nego zelja i srce...

Totti

pre 18 godina

Pa sta reci osim da vam zelim da se ova serija nastavi i u cetvrtak.
Hvala vam cigani.Dali ste mi sad cvrste razloge da verujem da ce partizan ponovo biti sampion :).

Lala na kvadrat

pre 18 godina

...i pazi i pazi i pazi VOSA gazi...

Red je da dovedem i klinju na stadion da vidi dete, kako se urusavaju napumpani klubovi tipa Partizana i Zvezde.
Samo da tako nastave, pa da kad god dodju takvi klubovi u nas grad, ove sto "kao" navijaju za njih, bude sramota sto su domace izdajice i te iste klubove gledaju samo u "svom" gradu...

Lala

pre 18 godina

Jos se niste ni osvestili od norveskih samara a stigao je debakl u SRPSKOJ ATINI.Samo tako nastavite i sve ce doci na svoje mesto.Partizan ce u LIGU SAMPIONA,a cigani mozda u INTER TOTO KUP!

petar

pre 18 godina

Zenga,neka ti procitaju moj komentar,kada si posle zadnjeg poraza rekao da jos nije sve izgubljeno,odnosno jos nismo ispali.
Zanga,adio!

Živorad Simić

pre 18 godina

Definitivno vikend novosadske Vojvodine. Prvo rastur Cibone usred Zagreba a onda i lekcija Cigosima. Čudi me samo što 1:0. Voša je definitivno bolja o Tromse.

Grobar_do_groba

pre 18 godina

Sta drugo reci titula je ipak nasa,posle pobede u derbiju pricali ste da ste vec sampioni,epa sampioni dobijamo vas u derbiju na nasem stadionu i onda smo izjednaceni,a vi cete sigurno jos negde pasti,jer vi nemozete da pobedite kad vam ona zirafa nije raspolozna,a Reber nece dozvoliti ovim nasima da se igraju kao protiv obilica,tako da ne ocekujem da negde kiksnemo da kraja sampionata.
NANANA LIGA SAMPIONA!!!

Nasty-Boy

pre 18 godina

Nema veze sto je izgubila,pobijedice Romu i bice na kraju 1.na tabeli.Dosta ce njih sada pljuvati po Zvezdi,takodje dosta koji navijaju za Zvezdu,a za njih samo da kazem da se za klub navija i kada gubi.I ako tako ne navijate za Zvezdu,koji k**ac navijate,jer ce biti dosta uspona i padova u Zvezdi,a partizanovci koji se budu javljali neka se sjete Timoka.RED STAR 4EVER

Laci

pre 18 godina

Pravi cas fudbala ciganima!
Svaka cast za naseg najstarijeg Super ligasa koji je osnovan 1914 godine i koji ima 2 titule!Vosa se vraca u veliku 3 SCG fudbala!

aca

pre 18 godina

E tako se to radi !!!!Kizito majstore.Nadam se da ce Zvezda izgubiti jos jednom ,tako da ce Partizan zaposeti celnu poziciju.To bi mi bio najlepsi poklon za novu godinu.

Firma

pre 18 godina

Vojvodina Novi Sad!!!
Jozef Kizito kapiten reprezentacije Ugande je postigao pobedonosni gol!Celu utakmicu je po levom boku odigrao izvanredno,dovodio je do ludila zvezdase svojim fantasticnim driblinzima,mada je i Pekaric u potpunosti dobio sve duele sa Zigicem i svi su odigrali fantasticno,a cigane pitajte kako su prosli pre i posle tekme:)))

Згубидан

pre 18 godina

ИАКО НИСАМ ГЛЕДАО УТАКМИЦУ,ВЕЋ ПРЕДОСЕЋАМ ОГОРЧЕЊЕ ИЗ ТАБОРА ЗВЕЗДЕ-ТЕ ЛОШ ТЕРЕН,ТЕ ГРУБ ПРОТИВНИК,САМО 1 ЛОПТА У РЕЗЕРВИ,А ВЕРОВАТНО СУ ПРСТЕ УМЕШАЛИ И МИРКО МАРЈАНОВИЋ И ТАЈНЕ СЛУЖБЕ. ЈЕДИНА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ ЦЗ ВРЛО,ВРЛО ПРОСЕЧАН ТИМ,КОЈЕГ МЕДИЈИ ПУМПАЈУ И ДАЈУ МУ ЗНАЧАЈ КАО ДА ЈЕ МИЛАН ИЛИ ЧЕЛЗИ.

Firma

pre 18 godina

Vojvodina Novi Sad!!!
Jozef Kizito kapiten reprezentacije Ugande je postigao pobedonosni gol!Celu utakmicu je po levom boku odigrao izvanredno,dovodio je do ludila zvezdase svojim fantasticnim driblinzima,mada je i Pekaric u potpunosti dobio sve duele sa Zigicem i svi su odigrali fantasticno,a cigane pitajte kako su prosli pre i posle tekme:)))

Nasty-Boy

pre 18 godina

Nema veze sto je izgubila,pobijedice Romu i bice na kraju 1.na tabeli.Dosta ce njih sada pljuvati po Zvezdi,takodje dosta koji navijaju za Zvezdu,a za njih samo da kazem da se za klub navija i kada gubi.I ako tako ne navijate za Zvezdu,koji k**ac navijate,jer ce biti dosta uspona i padova u Zvezdi,a partizanovci koji se budu javljali neka se sjete Timoka.RED STAR 4EVER

Згубидан

pre 18 godina

ИАКО НИСАМ ГЛЕДАО УТАКМИЦУ,ВЕЋ ПРЕДОСЕЋАМ ОГОРЧЕЊЕ ИЗ ТАБОРА ЗВЕЗДЕ-ТЕ ЛОШ ТЕРЕН,ТЕ ГРУБ ПРОТИВНИК,САМО 1 ЛОПТА У РЕЗЕРВИ,А ВЕРОВАТНО СУ ПРСТЕ УМЕШАЛИ И МИРКО МАРЈАНОВИЋ И ТАЈНЕ СЛУЖБЕ. ЈЕДИНА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ ЦЗ ВРЛО,ВРЛО ПРОСЕЧАН ТИМ,КОЈЕГ МЕДИЈИ ПУМПАЈУ И ДАЈУ МУ ЗНАЧАЈ КАО ДА ЈЕ МИЛАН ИЛИ ЧЕЛЗИ.

Laci

pre 18 godina

Pravi cas fudbala ciganima!
Svaka cast za naseg najstarijeg Super ligasa koji je osnovan 1914 godine i koji ima 2 titule!Vosa se vraca u veliku 3 SCG fudbala!

aca

pre 18 godina

E tako se to radi !!!!Kizito majstore.Nadam se da ce Zvezda izgubiti jos jednom ,tako da ce Partizan zaposeti celnu poziciju.To bi mi bio najlepsi poklon za novu godinu.

DOs

pre 18 godina

Nevezano za ovaj poraz - zvijezdin glavni problem je Zenga. Gdje samo njega nadjose. Zvijezdi je potrebna disciplina a Zenga je donio samo preprganost (sto je odlika italijana). Sa svima se svadja, pa onda i igraci pod tim uticajem prave glupave ispade i dobijaju kartone (kao Zigic protiv Intera) pa nije mogao da igra protiv Brage.
I jos nesto, da li zna neko zasto Trajkovic ne igra???? Ipak je on prosle godine proglasen za najboljeg igraca domaceg prvenstva.

razocarani delija

pre 18 godina

Znao sam da je Vosa u dosta dobroj formi da imaju mlad i jako dobar tim,ali sam se iskreno pre meca bojao samo da neigramo nereseno!A ono Vosa nas pobedila i u potpunosti nadigrala!Jako sam razocaran nema ama bas nikakvog opravdanja za ovaj poraz kojim bi se eventualno umanjila njihova pobeda!Odigrali su odlicno fanaticno borbeno i pokazali mnogo vecu zelju za pobedom!Jedini strelac Kizito je bio nezadrziv po levom boku izvodio je driblinge zongliro je loptu i pretrcavao nase igrace i bio jedini strelac..
Jako,jako sam razocaran i posle ovog poraza sledi mec sa Romom samo se bojim da Zvezda ne upadne u veliku krizu ako vec nije u njoj!?

Goxi

pre 18 godina

Jedan klub na svetu volim ja
i za njega iz sveg glasa navijam
Vojvodina,jedna jedina
pola bela pola crvena!!!

U Evropi ima jedan grad
svi ga znaju kao Novi Sad
a ja ga zovem Srpska Atina
jer u njemu igra moja Vojvodina!!!

Svaka cast majstori!!!

Lala na kvadrat

pre 18 godina

...i pazi i pazi i pazi VOSA gazi...

Red je da dovedem i klinju na stadion da vidi dete, kako se urusavaju napumpani klubovi tipa Partizana i Zvezde.
Samo da tako nastave, pa da kad god dodju takvi klubovi u nas grad, ove sto "kao" navijaju za njih, bude sramota sto su domace izdajice i te iste klubove gledaju samo u "svom" gradu...

Totti

pre 18 godina

Pa sta reci osim da vam zelim da se ova serija nastavi i u cetvrtak.
Hvala vam cigani.Dali ste mi sad cvrste razloge da verujem da ce partizan ponovo biti sampion :).

CVIJO

pre 18 godina

Pobeda Vojvodine, a ne poraz zvezde. Da je bilo nereseno naslov bi bio da je zvezda izgubila dva boda, a ne da je osvojila jedan... Nije fer prema ostalim klubovima...

Lala

pre 18 godina

Jos se niste ni osvestili od norveskih samara a stigao je debakl u SRPSKOJ ATINI.Samo tako nastavite i sve ce doci na svoje mesto.Partizan ce u LIGU SAMPIONA,a cigani mozda u INTER TOTO KUP!

Liman

pre 18 godina

Zbog cega je naslov Poraz Zvezde u Novom Sadu
a ne recimo Pobeda Vojvodine nad Zvezdom?
Zbog cega se vec u startu umanjuje uspeh Vose i stavlja se u drugi plan...Kada su dokazali da su bolji i kvalitetnij tim od Zvezde!Neigra presudnu ulogu novac,nego zelja i srce...

petar

pre 18 godina

Zenga,neka ti procitaju moj komentar,kada si posle zadnjeg poraza rekao da jos nije sve izgubljeno,odnosno jos nismo ispali.
Zanga,adio!

Živorad Simić

pre 18 godina

Definitivno vikend novosadske Vojvodine. Prvo rastur Cibone usred Zagreba a onda i lekcija Cigosima. Čudi me samo što 1:0. Voša je definitivno bolja o Tromse.

Rale

pre 18 godina

Čeka nas težak posao
fc-redstar.net
Crvena zvezda u nedelju u Novom Sadu igra meč 14. kola Meridian Superlige protiv ekipe Vojvodine. Posle poraza u Tromsu, stručni štab i igrači žele da se vrate na staze uspeha, ali znaju da će posao biti težak jer su Novosađani u odličnoj formi.

Naš tim je u prvenstvu nanizao deset trijumfa i želja je svih da se sa nva tri boda zaboravi na poraz u Norveškoj, ali i da se stekne samopouzdanje pred susret sa Romom koji je na programu već u četvrtak na Marakani.
- Tromso je već prošlost i ta utakmica nam je dobro došla da nas opomene da nijedan protvnik nije lak i da nikoga ne smemo da potcenimo. Naš protivnik igra u dobroj formi i zato respekt mora da bude još veći. Sasvim je sigurno da će u timu biti određenih promena jer ne mogu svi igrači na isti način da podnesu naporan ritam igranja dva puta nedeljno, rekao je trener Valter Zenga.
Nastup Mladenovića, Jankovića i Raškovića je pod velikim znakom pitanja, ali bi u tim mogao da se vrati Marko Perović koji je propustio meč u Tromsou.
- Protiv Vojvodine u Novom Sadu po tradiciji igramo dobro pa verujem da će tako biti i sada. Nama je najvažnije da pobedom sačuvamo prednost na tabeli i mirni uđemo u duel sa Romom. Želim da se dobrom igrom i pobedom zahvalimo našim vernim navijačima koji nam priužaju sjajnu podršku ma gde god da igramo, izjavio je Perović.
To su reci Zabara:)))
A Vosa ih je razbila!Svaka cast braco Firmasi od Varvara i sve cestitke...

Mentol

pre 18 godina

Mentalita Ultras: Support your local football team.

Ti si nasa prva ljubav, Vojvodina le a le!!!!

Konacno, 66., 89., ostace u mislima do nekih novih pobeda...

bojan

pre 18 godina

ne znam zasto nije bilo prenosa na rts-u a ocekuju da ima placamo pretplatu. Zenga nije nikakav trener i sto pre ode iz zvezde najbolje jos na polusezoni to bolje za zvezdu.

Vuk Samotnjak

pre 18 godina

Iako sam navijac Zvezde, nekako mi je drago zbog ovoga. Sto se tice Zvezde, ovo nema veze - od pre mesec dana se zna ko ce biti prvak na kraju.
Svidja mi se sto se sve vise pokazuje da Zvezda vise ne trguje utakmicama. A jos vise mi se svidja sto bi ovo trebalo da zacepi gubicu onim iskompleksiranim slaninarima (nisu to svi, ali ih ima dosta) koji neprestano trube kako ih beogradski klubovi "kradu". da se razumemo, nemam nista protiv Vojvodine i drugih klubova, ali kako vi mozete da ocekujete da u svim sportovima budete bolji od Zvezde i partizana, koji su ipak objektivno za nivo veci od bilo kog drugog kluba u zemlji.
Opustite se malo, neka se igra fudbal (ili neki drugi sport) i nemojte da se opterecujete ako pobedi onaj ko je u tom trenutki bolji ili srecniji.

Grobar_do_groba

pre 18 godina

Sta drugo reci titula je ipak nasa,posle pobede u derbiju pricali ste da ste vec sampioni,epa sampioni dobijamo vas u derbiju na nasem stadionu i onda smo izjednaceni,a vi cete sigurno jos negde pasti,jer vi nemozete da pobedite kad vam ona zirafa nije raspolozna,a Reber nece dozvoliti ovim nasima da se igraju kao protiv obilica,tako da ne ocekujem da negde kiksnemo da kraja sampionata.
NANANA LIGA SAMPIONA!!!

Igor_Kuc

pre 18 godina

Vojvodina na neki nacin spasava prvenstvo, ali sta to vredi kad je nas klupski fudbal na najlosijoj situaciji u zadnjih 15 godina.
Nas sampion (Partizan), ne moze 200 i kusur minuta da da gol jednoj Artmediji, a zatim kod kuce prima pet komada od nekakve poluprofesionalne Petah Tikve.
Sa druge strane, nas najveci klub (Crvenu Zvezdu), u drugorazrednom vropskom takmicenju pune svi redom, i na strani, i kod kuce, a "veliki" strucnjak Zenga, prica kako nije nista gotovo. Iste reci mozemo cuti i od komsijskog tandema Zeka-Bjeka. Tromzo je u upravo zavrsenoj Norveskoj ligi zauzeo 9-to mesto, a jedini klub koji je "velika" Zvezda isprasila, hrvatski Inter iz Zapresica, ubedljivo je poslednji u tekucoj HNL.
Ostale da i ne spominjem. Vazno je prodati Rajkovica, Vukcevica, Pantelica,...
SRAMOTA!!!

Bozidar Pantic

pre 18 godina

Sramota je od koga Zvezda gubi.Ovi igraci digli noseve i misle da su najbolji.Kako ih nije sramota pred navijacima Zvezde.Ne pamtim bolju podrsku prema Zvezdi u poslednjih nekoliko godina,a igrace boli uvo.Dvadeset navijaca Zvezde predje toliki put do Tromza a oni pukli.Dodje im 3000 D E L I J A na trening pred Bazel a oni Pukli.Sramota

MILE

pre 18 godina

VAZNO JE POBEDITI ROMU I STRAZBUR.KO MISLI O NEKOJ VOJVODINI IGRACI CE DATI SVE OD SEBE PROTIV ROME I BICE TO SIGURNA TRI BODA U EVROPI.SAMO HRABRO KAKO TO IGRACI ZNAJU I UMEJU.

manastirac

pre 18 godina

Zvezda je morala da padne posle evropskog debakla i neuspeha u Norveskoj!Ocekujemo jos koji pad, posle Rome i Strazbura, i naravno poraz u derbiju! PFC

Predsednik

pre 18 godina

Bravo za najstarijeg SRPSKOG PRVOLIGASA! Bravo za NOVOSADJANE koji su dali podrsku ovim momcima!
Vojvodina,jedna jedina,
pola bela pola crvena!

NOVOSADJANIN NA PRIVREMENOM RADU U ...

pre 18 godina

Svaka cast NOVOSADSKIM CRVENO BELIM!!!
Bukvalno ste ponizili Velikog rivala!

Vidim da se mnogi cude zasto su karte bile i po 1.500 dinara za zapad! Znate zasto? Ne zbog toga da se zaradi,situacija u klubu je stabilna,bar na finansijskom planu! Visoke cene ulaznica bile su zbog uspostavljanja ravnoteze navijaca Vose i cigana. ZAr je logicno da na Zapad jednom godisnje dodje 1.000 cigana i nipodistavaju domace navijace koji su uz voljeni klub citave godine? E zasto fino Cvetko uradio to sto je uradio...SVaka cast! Ko dodje iz Istanbula- izvolte platite pa gledajte.
Jos jednom cestitke nasim igracima na pobedi i zdravi bili!

m.brko

pre 18 godina

Super momci tako se igra u zvezdi kako hoces
i kolko mozes.Ali ruku na srce niste vi krivi
oni sto vas drze tamo su krivi.Samo vas molin
da nedajete bombaste izjave jer pravi zvezdasi
znaju koliko vredite.BRUKA i SRAMOTA

pokiso

pre 18 godina

Zato sada pada kisa u Novom Sadu!!!!
Uprava Vojvodine treba da se stidi za cenu karata.
1000 din istok, tu su bili smesteni nasi navijaci( Zvezdine verne DELIJE )!!!!

Hector

pre 18 godina

Pa sta je bilo ponovo cigani:))Vosa vas je pregazila nije bilo penala ni spornih odluka,po vasim sajtovima i forumima niko ne govori kako su igraci Vose u potpunosti nadigrali zvezdu i da ste imali srece sto je bilo samo 1-0!A pored toga ste popile poprilicne batine od Firmasa...Ja sam bio na zapadu,a sada svi cigani kukaju kao kako je bio skup ulaz ovgo ono niko ne priznaje da je Zvezda postidjena u svemu pocev od duela na terenu,tribinama,trenerskom,uprave...
Velicina neke ekipe se ogleda i u tome kada se prizna poraz i kada znas da gubis ocito Zvezda to nije i tesko da ce ikada biti!Svi igraci Vose su odigrali maksimalno borbeno i dobro i ostavili su srca na terenu noseni fantasticnom podrskom Firmasa...Ljubav zalaganje i istorija je jaca od para prevara i korumpcije!Zato je Vosa danas i pobedila!
Bio je dobar onaj transparent na severu sto su ga razvili Firmasi "Za koga su navijale vase pradede"? I pored toga Vojvodina 1914!!!
Ili onaj transparent "Kako ocenjujete higijenu u gradu"?:))

Italijanos

pre 18 godina

Sta onaj Zenga umislja!Vojvodina je razbila Zvezdu i zaista je pravo cudo kako su izgubili samo sa 1-0!Zoran Dzimi Maric trener Vose koji ima profi-licencu za trenera koju je stekao jos dok je nastupao u Spaniji je potpuno dobijo trenersku bitku protiv zabara koji je na kraju meca "motao" sudije po terenu kao fol nesto prigovarao...Ceo stadion mu se smejao!Sever fantasticno popunjen uz bakljadu,transparente i gromoglasno navijanje!Najbolji igrac utakmice Kizito koji je do ludila dovodio Bastu...

Raša

pre 18 godina

Može Zvezda da izgubi u Novom Sadu ali nažalost i u svakom drugom mestu u našoj zemlji i na svom stadionu jer je uprava kluba jednostavno rasprodala igrače i nema više ko da igra. Naš fudbal će doživeti sudbinu mađarskog fudbala koji je nakad bio moćan a danas ama baš ništa ne pretstavlja. Za ovakvo stanje sigurno treba da zahvalimo Miloševiću koji je zemlju sa svojim istomišljenicima uništio. Međutim možda je najmanja šteta za sport. On je generacije i milione ljudi bacio u beznađe a mi njega i njegove pristalice još spominjemo. Nažalost naš narod ima kratko pamćenje.

jorge

pre 18 godina

Zvezda ima problem koji se nece tako lako resiti,zbog cega nije mi jasno,providni smo kao surutka,pa cak je i tromso znao kako cemo da igramo,pa i vojvodina i bilo koja druga ekipa,svaka utakmica ista samo ubacuj visoke lopte nek se zigic pokloni a ako ne onda ce spustiti nekom i on ce dati gol...e pa vise je nego evidentno da ne moze tako,provaljeni smo i sad MORA da se igra raznovrsnije nadam se da ce to shvatiti pre nego sto bude kasno...LJUBAV SI MI JEDINA,TI SI MOJA SUDBINA,BILO DA SI PRVA BILO DA SI ZADNJA,BODRICU TE UVEK JA!ALE ALE ZVEZDA LE ALE ALE ZVEZDA LE

Mnogo jadno

pre 18 godina

Zvezda i Partizan nemaju veze sa zivotom, kao ni novinari koji ih dizu u nebesa. Ne mogu da verujem koliki je stepen neprofesionalizma u fudbalu.
Ima leka za sve njih ali je potrebno da narod to shvati i da reaguje na adekvatan nacin.

Zvonko

pre 18 godina

Xexe lepo lepo,samo sto taj crnac nije jos svestan kakve je probleme sebi napravio zato sto je posle datog gola dotrcao do tribine gde su bili zvezdini navijaci i izazivao ih...Xexe izgleda da coveka jos nisu obavestili koliko se ovde fudbal ozbiljno shvata...zato me nece cuditi kad za par dana otvorim novine i procitam naslov "Delije pretukle Kizitua kao zvecarku"(otprilike ovaj naslov bi prilicio kuriru):)))

mILADIN

pre 18 godina

E a najsmesnije danas ispred spensa prolazim pored severa,idem naravno na istok,i vidim dve devojke sa zvezdinim salovima kako setaju tuda i gle cuda STRASNI OPAKI navijaci vojvodine prilaze devojkama i skudaju im salove,xexe jedan frajer se toliko namucio da je jedva istrgao sal iz ruku jedne od njih dve,nema sta videlo se da je ovih dana bio u teretani...zato mene bi bilo sramota da navijam za takav klub,pa lepo smo danas odgovorili na vas transparent "TO JE SNAGA MISEVA,SNAGA MISEVA,SNAGA MISEVA"

Bojan

pre 18 godina

Svaka cast Voso!!!Iako sam Grobar strasno mi je drago sto je Vosa pobedila i sto je konacno stala na noge posle dobrih 7,8 godina.Najvece cestitke zasluzuje trener Maric koji je uveo red u ovaj tim.Bilo bi sjajno kad bi Vosa uspela da nastavi sa ovom sjajnom serijom i na prolece izbori plasman makar u Intertoto kup.Svi Novosadjani jos pamte duel Vojvodina-Verder 1998. na kojem je bilo i Partizanovaca i Zvezdasa i svi su zajedno uzivali u sjajnom fudbalu.A posto sam Novosadjanin...posle Partizana koga volim svim srcem sigurno moje simpatije ima Vojvodina!!!
A sto se tice nas-sve je isto.Zeka,Bjeka,Curkovic nemaju nameru da se pomere iz fotelja...bruka i sramota...gde im je obraz???PA ONI NI NE ZNAJU STA JE TO!!! A sto se tice komsija-Zigic je super igrac ali taktika Zvezde u poslednje vreme se svela samo na njega i duge lopte,tzv.balone.S takvom igrom ne mogu da pobede ni Mali mokri lug!!!

zvezdas

pre 18 godina

Na zalost i u 21. Veku protok informacija vrlo tesko prolazi iako je Novi Sad samo 90-ak kilometara udaljen od Beograda! Ni na radiju ni na TV-u (jer je prenos zabranjen samovoljom nekog "mocnika" u FK Vojvodini)nismo mogli da slusamo i pratimo utakmicu osim suvih brojeva na ekranima raznih kladionica! Ne znamo sta se u Npvom Sadu desavalo Vas izvestaj je malo je reci skroman! Nadam se da ce krivac za nepostovanje prava prenosa biti drasticno kaznjen, tako da mu ova pobeda Vojvodine nece puno znaciti, jer ce verovatno isprazniti fudbalsku kasu Novosadskog kluba te da ce zbog te samovolje klub grcati u dugovima i mozda se rasformirati! Jer na zapadu nepostovanje ugovora koji je potpisan za tv prava a bude prekrsen, sledi drakonska kazna! Eto cime moramo da se bavimo umesto da smo ispratili tu utakmicu na TV-1 RTS-a i bar koliko toliko uzivali u kakvom takvom ali nasem fudbalu !

Mama na Piksi

pre 18 godina

E moj sinko na modulator! Lepo ti ja onomad rekla da zoves hitno na moj piksi u grad sunca, ovak' ode mas' u propast. Sad ce ovi iz grobarsko drustvo, sto ne volu na moj piksi, da stignu ovu nasu sto je niko ne vole, sem mene, mama na piksi.
A ovi iz ravnicu bezobrazni, oce da se odvoju od moj piksi pa nas mlate i pobedjuju.
Sramota bre!

NSboy

pre 18 godina

Napokon dočekah i taj dan! Ni ne pamtim kad smo zadnji put pobedili. Nadam se da ovo znači da naša liga kreće na bolje,jer je konačno i Zvezda na tradicionalno lakom gostovanju pala.

budke, NS

pre 18 godina

Cigosi, mislili ste da cete opet na izlet? Ni na terenu, ni na tribini, a ni van stadiona niste se predstavili kao ozbiljan klub. Idite kuci, i likujte sto niste izgubili sa vecom razlikom. Ali za to ce vec Roma da se pobrine...

Igor

pre 18 godina

Taj Zenga je prevarant neki.Idi bre u Frosinone i povedi Mudrinica,Krivokapica,Djokaja,pa cak i tog Mladenovica koji ne lici na sebe i ostalu bandu.Zasto bre ne igra vise taj Trajkovic?TO MI NIJE JASNO!

Zvezdas

pre 18 godina

Mislim da je vreme za promene. Realno, Zvezda je izgubila tri utakmice za redom (racunam neke teze utakmice), 2 u ligi UEFA, i danasnji derbi sa Vojvodinom. Dakle, mislim da je krajnje vreme da Piksi zasuce rukave i pocne da menja. Neka pocne od Zenge, i neka dovede nekog pravog trenera, a ne manekena.

u qrac

pre 18 godina

Zabar...Odlazi!Zvezda ne da nema tim za evropu vec ni za nasu ligu!Kada god igraju protiv nekog kluba u kojima nisu u dobrim odnosima imaju probleme...Setite se meca sa Vozdovcem,Borcem,Hajdukom i vrhunac Vojvodina koja nas je danas u potpunosti nadvisila,ovo sto pricaju Zvezda imala incijetivu mogu macku o'rep da okace,sto nisu spomenuli kako je Dzosef Kizito se igrao sa Bastom k'o sa malim detetom!Sram vas bilo!

3eMyH 3aKoH

pre 18 godina

Ovaj Zenga sve vise pocinje da podseca na D. Vujosevica sa svojim demagoskim izjaama...

A jacini partizana i zvezda u ovom trenutku svartno ne treba trositi reci. Ko hoce da se zavarava, nek izvoli....

Boris Godunov

pre 18 godina

Ovo je vec vidjeno 80-ih. Crvena Zvezda posle ispadanja iz nekog od Evro kupova ulazi u seriju losih rezultata. Ovoga puta Zvezda ima srece jer je do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo jos samo jedno kolo, pa serija nece biti duga.

Kent

pre 18 godina

Ljudi,izgubicemo titulu ako se u Januaru ne pojacamo.Citavu polusezonu u napadu igramo samo sa Purovicem i Zigicem!Nemamo nijednu zamenu za njih.Bogavac,Nesa Stojanovic,Mrdja i Pantelic su otisli a nikog ne dovedosmo.Piksi mora da odrese kesu za Vukelju ili Djokica pod hitno.Celu "Muslinovu generaciju" su rasprodali,pa valjda je ostalo nesto u kasi,ako vec nisu sve strpali u dzepove.Ozbiljno,ako ne dodju pojacanja,crno-belo nam se pise!

sasa

pre 18 godina

´Ma pod hitno da donesu neke igrace u spicu jer od ovih zirafa nema nist,zigic i purovic iskoriscavaju prilike samo kad im dodje lopta na glavu i ne znaju se izboriti za poziciju za sut ili neku priliku ,treba se vratiti pantelic

Walter Zenga

pre 18 godina

Stoput je bolje sto je Zvezda izgubila nego da se blamirala sa desetak penala i golmanskim crvenim kartonima kao neki tamo...

ch,941111

pre 18 godina

Ha,ha,ha agonija se nastavlja.Samo tako cigani.Lepo sam rekao da je u N.Sadu debeli minus i los teren kao u Norveskoj.Da odgovorim i na pitanje zasto vam Trajkovic ne igra.On je kupljen da ne bi dosao u Partizan.Vi ste obicna dekadencija srpskog fudbala.Mediji vas toliko pumpaju da na kraju i sami poverujete da ste igracine.Zengu i Piksija za dozivotne gazde u Zvezdi.Pa ovo je bolje nego da je Partizan usao ponovo u LS.Pravicemo sledece godine parking od Marakane za nas stadion.Agonijaaaaaaaaaaa

Prole

pre 18 godina

Najjaci detalj Kiza zavukao golcinu Stojkovicu i otisao da zeza cigose:))
Jozef Kizito kapiten reprezentacije Ugande inace ima svega 23 godine!

Horuk

pre 18 godina

Svaka cast za Novosadske crveno bele!Vojvodina: Todic, Stosic, Nastic, Pekaric, Mandic, Dobric, Vukobratovic(Kacar), Kizito, Milutinovic(Despotovic), Jovanovic(Susak), Vukelja!Jos je Vosa igrala znatno oslabljena bez svog kapitena Milana Stepanova!

xxx

pre 18 godina

FK Vojvodina - FK Crvena zvezda 1:0 (0:0)

Strelac: Kizito 73. min (Vojvodina)
Zuti kartoni: Nastic, Kacar, Todic, Milutinovic (Vojvodina), Kovacevic, Jankovic(C,zvezda)

Vojvodina: Todic, Stosic, Nastic, Pekaric, Mandic, Dobric, Vukobratovic(Kacar), Kizito, Milutinovic(Despotovic), Jovanovic(Susak), Vukelja.

Crvena zvezda: Stojkovic, Lukovic, Dudic, Bisevac, Jankovic, Perovic, Kovacevic, Purovic, Zigic, Basta, Mladenovic. Igrali jos: Stojanovic, Krivokapic.

Velika pobeda Vojvodine i to protiv lidera domaceg sampionata.Prekinuta je setija od 10 uzastopnih pobeda beogradjana.U samoj najavi meca najavljen je TV prenos, a je izostanak istog uhvatio me malo nespremnog za pisanje izvestaja.
Prvo poluvreme Vojvodina je diktirala tempo i imala je igru.Odlicno prebacivanje igre na protivnicku polovinu iznenadilo je beogradjane koji se danas nisu mogli prepoznati.Vojvodina u otvaranju meca stvara par lepih sansi,a prvu od njih nakon centarsuta sa desne strane imao je Zigic koji je umalo zatresao sopstvenu mrezu,ipak njegov udarac glavom refleksnom intervencijom Stojkovic salje u korner.Sledecu priliku imao je Vukelja koji uposljen od Milovanovica sutira sa desne strane,ali je samo zagrejao dlanove Stojkovicu odbijanjem lopte u polje.Svoj sut u prvom delu isprobao je i Vukelja sa distance,a nesto pre toga Dobric je imao odlicnu priliku da sutem sa ivice kaznenog prostora pogodi gol,iapk lopta je za malo prohujala pored leve stative Stojkovicevog gola.Velika prilika se u zavrsnici pojavila za Kizita koji je za delic sekunde zakasnio na upuceni centasut sa desne strane,pa je gotovo sigurna realizacija otisla u neprovrat,a zabelezicemo i pokusaj Mandica sutem iz slobodnog udarca,medjutim on je zavrsio iznad gola.Zvezda je pokusavala da uspostavi ravnotezu dubinskim loptama ka visokim spicevima,ali to im u danasnjem susretnu nije donelo nikakvog rezultata.Dobru priliku imao je jedino Perovic koji je sutem sa distance pogodio precku nakon odlicne intervencije Todica,a pokusao je i Zigic udarcem sa distance,medjutim Todic je i ovu loptu skrenuo pravom bravurom u korner.

Drugo poluvreme donelo je drugaciju sliku na terenu.Vojvodina je stihijskom igrom cekala prave prilike za kontre,sto je i docekala.Kizito je iskoristio jednu nakon odlicnog prenosenja lopte na levu stranu,davajuci sebi for i ulazeci u kazneni prostor sutem u blizi ugao zatresao je gol golmana nemocnog golmana Stojkovica.Slicnu priliku imao je i Jovanovic,ali nije dobro zahvatio loptu.Zvezda je pokusala da pripreti preko udarca glavom Zigica i par suteva sa ivice kaznenog prostora i to Baste i Jankovica,ipak sutevi su bili neprecizni ili nedovoljno dobri da bi iznenadili odlicnog Todica.Pravi sou na danasnjoj utakmici imao je Kizito koji je i pored postignutog pogodka u par navrata svojim carolijama dizao na noge prisutne gledaoce izmamljujuci majstorijama salvu aplauza.

Velika borbenost i pametna igra donela je danas nakon 10 godina pobedu nad Crvenom zvezdom.Igraci nisu izgoreli u velikoj zelji za dokazivanjem pa je kolektivna igra dosla do izrazaja i to na najbolji moguci nacin.Ovo je osma utakmica za redom bez poraza ekipi Vojvodine.

Sve cestitke za pobedu.

srdjan

pre 18 godina

@ Nasty Boy,

evo ja sam navijac Zvezde (ili Zvijezde), pa me zanima kad ce ti usponi. Vec nista 15 godina. Da li bi bio ljubazan da nama koji ne znamo zasto navijamo za Zv(ij)ezdu, ili sto bi ti rekao 'koji qurac', objasnis kad ce ti usponi. Mene nerviraju navijaci kao ti sto se loze na smekera Zengu i sto kazu nije Zvezda lose igrala nego je teren bio kaljuga.

brazilazz

pre 18 godina

samo ti, u mome srcu si, jedna jedina, nepobediva, Zvezdo ljubavi....
" iza tuche vedrije je nebo,
iza tuge bistrija je dusha
iza placha veselije pojesh"
P. P. Njegosh

Корлеоне НС

pre 18 godina

Хвала на најдражој победи! Само напред Војводина! Сад на Вождовац по три бода за треће место!

PRAVI LJUBITELJ FUDBALA

pre 18 godina

Ako kazem da pratim nas fudbal od reprezentacije koju su cinili Pantelic,Fazlagic,Damjanovic,Pavlovic,Paunovic,Holcer itd. onda mi to daje pravo da komentarisem "uspjehe" Crveni u pred-kvalifikacijama u Evropi i stanje u "mom Partizanu".Nas fudbal je UMRO kad se raspala SFRJ.Ovo stoce igrati Srbija i Hrvatska na SP 2006 zapamtite bice zadnje izdanje (to je zadnja generacija igraca koja je igrala na zapadu).Procice decenije da se ponovno neko kvalificira na SP.Kvalitet fudbala je uzasan,nikakav.Kao nekad kad sam gledao zonske timove u staroj Jugi,tako sad igraju Petokraka ili Partizani.Ostali nisu dostojni ni da se pomenu.Imam mogucnost gledati fudbal drugi zemalja svakodnevno.Tolika je razlika u kvaliteti, sto rece onaj buco iz "Audicije" oko valjanja sibicama (sibicarenja) "ljudi moji on (evropljanin) valja mace ispod tri lavora,ej ljudi dje Evropa a dje smo mi".Crveni naivaca ima jos jer su oni bili uvjek naj brojniji.Ali uz sve gadosti,necastoce,navijanja Pinkova,Pantica,Corba,Rabrenovica kad se izadje do npr. norveski skijasa onda stize otreznjenje.I sve tako u zadnji 15.godina.Ono sto igra "moj Partizan" je anti propaganda fudbala.Sto nijemaca nebi promijenilo NAS MENTALITET.Mene zanima dali ti igraci (mislim i na Crvene i na crno-bele) gledaju jedan Celzi,Milan,Barcelonu,Real ili bar Rendzerse,Seltik.Samo vracanje lopte nazad,stajanje,neborbenost i nevaspitanje (sjetite se onog Jankovica protiv hrvata i danas protiv Vojvodine gdje naravno zasticen svojim sudijom).Grobari mog Partizana su Bjeka-Zeka.Sad je valjda svima jasno da njima publika ni ne treba niti nesto znaci.Oni nemaju nikakav cilj napredka Partizana (dovodjenje Mateusa bio im je najveci gaf,naravno sve sa LS).Oni su samo mesetari,nakupci,preprodavci.Da neko zatrazi da prodaju igraca od 16 godina oni bi to uradili.Znaci samo preprodaja i trpanje love u odredjeni broj dzepova.Dzajo je zaduzio Petokraku u SFRJ.Dok je "partija" davala lovu on je kupio naj bolje igrace u Jugi i na kraju je dosla u svitanje raspada Juge ta titula (pamtite je,nikad vise Juge ni takve titule nece biti).Posle je on sve to "naplatio" i sad Crvene zaduzio da i kompaniju Tojotu prodaju nebi se mogli pokriti.Moj Partizan je naj ljepse igrao kad je trener bio Jusufi ali ga doticna gospoda otjera i dovede legendu igraca ali naivca kao covjeka Mocu Vukotica.Nezaboravna mi je pobjeda u Maksimiru 3:2 protiv Cirinog bijelog sala i Dinama (gdje sam sa bratom prisustvovao).Nezaboravni Mance i Zvonko Zivkovic,pa Radanovic a tamo Mlinaric,Cerin,Deveric,Cvetkovic.Nikad vise takvi igraca,karaktera,kulture ni kvaliteta.Zato su mesetari tu i tribine prazne.Cestitke Vojvodini koja je u svemu nadigrala prepotentne umisljene "seoske zvezdice" iz prestonice Beograda.Ni pomoc sudije ovaj put nije mogla pomoci.Izostao je penal u zadnjoj desetominutnoj nadoknadi.Na njihovu zalost nadam se ne i vas u B-92.Vi ste objektivni.

Ivan

pre 18 godina

@ Bozidar Pantic
nije sramota izgubiti od Vojvodine, to je CAST. To sto ste "Vi" umisljeni kao najbolji, to je Vas problem.

Vojvodina jedna i jedina :))

grobar pariz

pre 18 godina

Opet se sve vraca polako na svoje mesto.Stari sampion bice i novi.Partizane ludo volim te,Partizane ti si meni sveeeeeeeeee

Nasty-Boy

pre 18 godina

@Srdjan

Prvo kada sam rekao uspone mislio sam na osvajanje prvog mijesta u ligi,ili duple krune,a kasnije mozda i liga sampiona.To je nas krajnji domet,jer ko god postane zvezda ode u neki klub koji ima vise para,i opet sve iz pocetka.Sta je za tebe uspijeh ja to ne znam,ali Zvezda tek ove godine ima ozbiljan tim za razliku od proslih godina,i sada smo za klasu jaci od groblja.A ostalo sto se tice Zenge pokazace se na kraju godine,sta osvoji.A sto se tice Tromsa ako si gledao tu utakmicu video si da su najveci krivci bili Mudrinic,Joksimovic i Djokaj,koji ne igraju u prvoj,umjesto njih to su Perovic,Jankovic i Mladenovic,a da su igrali oni druga bi prica bila.Pozdrav svim Zvezdinim navijacima iz Banjaluke!

nikolasabac

pre 18 godina

"ronaldo" , moram da te demantujem , kup pobenika kupova , zvezda nikada nije osvojila , kup pobednika kupova nepostoji vec jedno 4,5 godina....tako da i oni koji su ga nekada osvajali nece ga nikada vishe osvojiti , crvena svezda je osvojila nekadasnji kup sampiona , koji nemoze da se poredi sa danasnjim takmicenjem koje se zove liga sampiona , u kupu sampiona (davno) su igrali samo sampioni zemlje , tako da je konkurencija bila mnogo slabija nego shto je sad , danas u ligi sampiona imash po 4 engleska , spanska , italijanska, 3 nemacka kluba.....dakle ne umanjujem uspeh zvezde iz 1991 , nego samo kazem kako je to nekada izgledalo....

Bane Ultras Red Star

pre 18 godina

Realno,Zvezda sem Zigica,Ranjelovica,Stojkovica,Baste i Lukovica,nema vise nikog.Ovi ostali prave samo guzvu na terenu i brinu kada ce i na kojoj televizijskoj stanici gostovati.Kada Piksi dovede Milijasa(Zemun),Stepanova(Vojvodina),Jovanovica(Vozdovac) lici ce na pravu ekipu,ovako ....isto je kao i ranijih godina.Bruka,za brukom.

solo

pre 18 godina

Videlo se iz aviona jos protiv zemuna su bili spremni da kiksnu.E pa nemoze bre cigani uvek na silu i na buku.......................

BOKI BBRS

pre 18 godina

Radujte se i nadajte,ali samo vam je to jos ostalo,sitne duse.
Cestitam Vojvodini na pobedi,tako nam je kad igraju Mudrinic,Krivokapic...
U ovim porazima ima i neke dobiti samo toga nisu svesni ovi pacijenti,ne znaju sta ce biti u cetvrtak,ne znaju da sta misli armija delija,to ce cuti u cetvrtak.
Posle cetvrtka nece im biti svejedno,ali ne zbog naseg rezultata sa Romom,jer njih nas rezultat neinteresuje ,zbog fudbala ,vec zbog zlobe i zavisti,oni ne znaju sto mi znamo.
Svaki zvezdas u cetvrtak dolazi samo sa jednom porukom,sa jednim imenom(koje vi sa strahom izgovarate),a to je:
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!!!
Crknite sitne duse!
Samo uz tebe ,uvek uz tebe,a njih ko je...

Nikola Srejic

pre 18 godina

Molim nekog da napise gde je Jozef Kizito igrao ranije, koiko je star i koliko ga Vosa placca? Najlepsa hvala za informaciju.

SKOROBISTANIN

pre 18 godina

ZENGA ZENGA ZENGA!
Sta se ovo desava sta se ovo radi nije fer stavrno nije fer kao ce mo u ligi sampiona sa vakvim porazima
PIKSI ocemo pojcanje nemoze se vako u EVROPI

brane

pre 18 godina

E moj hektore, dicis se sa onim transparentom "za koga su navijale vase pradede?"
Ne znam sta je trebalo da znaci to pitanje ali ja imam jedan odovor. Sigurno nisu navijali za austriju iz Beca ;)
Eto toliko.

kosta

pre 18 godina

26/11/2005 praznik novo sadskog fudbala,
danas u novo sadskoj skupstini prihvacena je ideja gospodina nenada canaka da se 26 novvembar dodeli titula gradskog praznika.
podsetimo Novosadjanii nisu pobedili zvezdu jos iz proslog milenijuma i jucerasnji trijumf izazvao je pravi delirijum i orgiranje na malim ulicama Novog Sada pa i same detelinare.cetiri konja su nestala nedaleko od stadiona za koje mup vojvodine tvrdi da su obicni kupusari.inace i jos jedan novi rekord je oboren,naime neverovatnih 5000 ljudi je juce doslo na gradski stadion vojvodine,podsetimo zadnji put kada e vosin stadion bio toliko pun je bilo davne 2000 godine kada je u novosadskoj metropoli gostovao cuveni DR IGGY mc.ako sudimo po snimcima b92 semafor na vosinom stadionu napravio je upravo nikola tesla davne 1905 iste godine kada vosa postaje kao prvi srpski fudbalski klub.

Don Quijote

pre 18 godina

Pre svega, igracima i navijacima FK Vojvodina cestitam na pobedi. Krajnje je vreme bilo stvarno, posle toliko godina.
Mojoj Zvezdi (zvezdi mog srca i moje duse, najsjajnijoj zvezdi mog neba) i mojim Delijama cestitam na casnom porazu. Ovaj poraz, castan, dostojanstven, viteski i sportski, dokaz je da FK Crvena zvezda ne suruje sa sudijama, ne potplacuje ih da joj sviraju nepostojece penale (kao nekima cije ime necu pomenuti da ne bih ulazio u bespotrebne polemike, ali oni ce se svakako prepoznati), i da ona ne namesta utakmice da bi na silu bila prva i osvajala trofeje.

Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi....

Indijanac

pre 18 godina

Volem sto je Vosa sjebala Zvezdu, moze im se kad im Sale Todic na golu. Vojvodino chuvaj se, prava konkurencija vam stize za jedno dve tri godine kad se FK Proleter vrati u prvu ligu.
Pozdrav iz Banata

Juventus Man

pre 18 godina

Cudi me sto sudija nije produzio utakmicu jedno 10-15 minuta do cigani ne postignu gol!!!!!!! Vrlo vrlo cudno izgleda da sudija nije bio iz ovih predela.

dd

pre 18 godina

ja ne mogu da verujem u ovakav defetizam. izgubili smo od Vose, pa sta??? nije smak sveta.

a ovi grobari sto misle da su vec prvaci, pa to je toliko jadno da nemam reci! kako su se raskodakali, kao da su nas oni pobedili 5:0 na Marakani...

IVAN

pre 18 godina

voleo bih da nije tako ali imam utisak da ce i C.Zvezda upasti u krizu kao Partizan, sve zavisi od utakmice sa Romom, ako i tu izgubilo bojim se ... lose nam se pise... ZVEZDA JE ZIVOT

Marko

pre 18 godina

Deset godina je prošlo kao tren, svestan sam da više nikad neću biti njen, deset godina je prošlo a ja nju i dalje volim! VOŠA

Stara Garda - Fernando Romay

pre 18 godina

Virozan sam i propustih pobedu koju sam cekao 10 godina... Mala molba klincima Firmasima: "dozvolite" da svi Vojvodjani - bez obzira na nacionalnost -- navijaju za Vojvodinu, kao sto to i cine decenijama.

ultras

pre 18 godina

Sta se lozite grobari. To je samo jedan poraz, mislite vi malo vise o vama i vasim igracima. A slaninari joj kako su samo smesni cuj oni nama odrzali cas navijanja. Pa nisu se culi, cak i kad je ZVEZDA gubila. Skupili Grobari i Slaninari breeee sve vas je manje i sve ste smesniji iz godine u godinu.

Slobodan

pre 18 godina

Svaka cast Vosi na pobedi.
Svaka cast mentolima kojima je bitno da li su jedni ili drugi dobili vise batina, nekoga osakatili, ili kao sto neko rece oteli devojkama navijacke salove.
Slucajevi su za psihijatriju i/ili policiju.
Nas fudbal je odavno izumro.

supy

pre 18 godina

Порука за италијанског манекена који седи на звездиној клупи :
Преиспитај се, промисли, закључи и донеси (једину могућу ) праву одлуку...

Miljan

pre 18 godina

Vojvodina i treba da slavi jer je pobedila velokog protivnika posle 10 godina i cekace na novu pobedu jos 10. A sad ona druga strana--pa znate li vi da svaki klub igra po koju utakmicu za kladionicu. A vi grobari samo se nasladjujte, mi jesmo izgubili (ili dobili he he he) ali kad vec spominjete poraz vratite vreme samo malo unazad. Timok Negotin i TISINA MOLIM

deksi

pre 18 godina

@Don Quijote
Cekaj, decko, sta ti pokusavas da kazes!? Kao prvo, koliko ti uopste imas godina!? Pominjes neke penale i titule osvojene na silu uz namestanje utakmica!? Ja se nesto ne secam da smo proslogodisnju titulu na silu osvojili BEZ IJEDNOG PORAZA ili smo mozda sve utakmice kupili ukljucujuci i onaj derbi na Marakani kada ste prvi korner izveli u 89. minutu. Tvojim "delijama" cestitas na nekom dostojansvenom, sportskom, "viteskom" porazu!? Pa koji je to dostojanstveni poraz kada vas trener po zavrsetku utakmice umesto da cestita protivnickom treneru on ide i juri sudiju po terenu, "vuce" ga za rukav ne bi li kao nesto raspravio sa njim!? Ma ajde, molim te, ubuduce ovakve komentare sacuvaj za raspravu na velikom odmoru u Tvojoj Osnovnoj skoli!

FIRMA NS

pre 18 godina

БОГУ ФАЛА ШТО САМ ЛАЛА,ША ЛА ЛА ЛАЛА....
НО,НИЈЕ БИТНО КОЛИКО ГОДИНА ВЕЋ ЈЕ БИТНА ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ!САМО НАПРЕД ВОЈВОДИНА ДО НОВИХ ПОБЕДА.....

Spejl

pre 18 godina

Šta reći? Voša pobedi Zvezdu i odmah njeni navijači pričaju o starim danima Voše... Zbog jedne pobede posle 10 godina? Zahvaljujem se na tolikom respektu... A grobari? Zvezda izgubi a oni sikću, a ispod kamenja su se skrivali ovih dana... Ne idu na svoje utakmice pa prate naše... Grobari, jednog dana ćete možda i vi imati klub...

Todos

pre 18 godina

Hvala staroj dami iz Srpske Atine na predivnom poklonu.U zadnje vreme ih vrlo cesto dobijam.(Bazel,Tromso Vojvodina,Roma Strazbur)-od ova dva poslednja cu tek dobiti.

Don Quijote

pre 18 godina

@deksi:
Cekaj, decko, sta ti pokusavas da kazes!? Kao prvo, koliko ti uopste imas godina!? Kao drugo, za koga ti uopste navijas? Ja nisam pomenuo ni jedno ime osim moje Crvene zvezde i njenog protivnika FK Vojvodina koja je moju Zvezdu pobedila. Ne znam, mozda se varam, ali slutim da ti ne navijas ni za Zvezdu ni za Vojvodinu. Ne znam, mozda se varam, ali slutim da si se ti prepoznao u onoj prici o penalima? Ako se zbog tih penala ljutis, nemoj na mene, ja nisam kriv. Ni jedan nisam ja svirao! Evo, casna rec!
Castan, dostojanstven, sportski i viteski poraz je poraz koji je rezultat rezultata i igre na terenu bez uticaja sudije. A to sto Valter Zenga ponekad voli da se malo malo "potepa" sa protivnickim trenerima, to je neka druga prica i deo njegove licnosti i temperamenta.
I jos jedna stvar, uvek vise volim da izgubi moja Zvezda utakmicu onako kako je izgubi, nego da pobedi onako kako neki pobedjuju (ime necu pomenuti da bih izbegao nepotrebnu polemiku, ali oni ce se vec i sami sasvim sigurno prepoznati).

Anta

pre 18 godina

Ajde sada veliki zvezdasi,ispljujte zvezdu! Uz klub treba stati i kada joj ne ide! Svi su se posle Brage hvalili,a sada pljuju i Zengu i igrace! NAPRED CRVENO BELI SAMPIONI, svaka kriza je prolazna i vec protiv Rome cete prekinuti tradiciju. CZV-Roma X-1

Rabba

pre 18 godina

Ne damo ni Kizu, ni Kapitena(Stepanova) ni pare ni bodove. Zvezda moze u Novi Sad da dolazi samo po lekcije posto za nista bolje ni nije . A karte su bile skupe? Pa sto niste gledali prenos ? Ah da nije ga bilo . Ko je bio na stadionu nije zazalio , uostalom pogledaje sliku dana . A nove razbijacine tek slede ...

"I pazi ..."

p.s. Pozdravio vas sve Joseph

nenad iz rijeke

pre 18 godina

Što ste vi, braćo, jedan zeznut narod. Skoro kao i Hrvati.U glavnom ne spominjete pobjedu Vojvodine, nego se veselite porazu Zvezde i u Norveškoj i u Novom Sadu.Kao i kod nas, nije važno što meni gori štala, dobro je da je u njoj susjedova krava.DA, i još nešto. Nemojte mi spominjati mamu. Ona je Srpkinja iz Vukovara.

Firma

pre 18 godina

Vojvodina Novi Sad!!!
Jozef Kizito kapiten reprezentacije Ugande je postigao pobedonosni gol!Celu utakmicu je po levom boku odigrao izvanredno,dovodio je do ludila zvezdase svojim fantasticnim driblinzima,mada je i Pekaric u potpunosti dobio sve duele sa Zigicem i svi su odigrali fantasticno,a cigane pitajte kako su prosli pre i posle tekme:)))

Nasty-Boy

pre 18 godina

Nema veze sto je izgubila,pobijedice Romu i bice na kraju 1.na tabeli.Dosta ce njih sada pljuvati po Zvezdi,takodje dosta koji navijaju za Zvezdu,a za njih samo da kazem da se za klub navija i kada gubi.I ako tako ne navijate za Zvezdu,koji k**ac navijate,jer ce biti dosta uspona i padova u Zvezdi,a partizanovci koji se budu javljali neka se sjete Timoka.RED STAR 4EVER

Згубидан

pre 18 godina

ИАКО НИСАМ ГЛЕДАО УТАКМИЦУ,ВЕЋ ПРЕДОСЕЋАМ ОГОРЧЕЊЕ ИЗ ТАБОРА ЗВЕЗДЕ-ТЕ ЛОШ ТЕРЕН,ТЕ ГРУБ ПРОТИВНИК,САМО 1 ЛОПТА У РЕЗЕРВИ,А ВЕРОВАТНО СУ ПРСТЕ УМЕШАЛИ И МИРКО МАРЈАНОВИЋ И ТАЈНЕ СЛУЖБЕ. ЈЕДИНА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ ЦЗ ВРЛО,ВРЛО ПРОСЕЧАН ТИМ,КОЈЕГ МЕДИЈИ ПУМПАЈУ И ДАЈУ МУ ЗНАЧАЈ КАО ДА ЈЕ МИЛАН ИЛИ ЧЕЛЗИ.

Laci

pre 18 godina

Pravi cas fudbala ciganima!
Svaka cast za naseg najstarijeg Super ligasa koji je osnovan 1914 godine i koji ima 2 titule!Vosa se vraca u veliku 3 SCG fudbala!

aca

pre 18 godina

E tako se to radi !!!!Kizito majstore.Nadam se da ce Zvezda izgubiti jos jednom ,tako da ce Partizan zaposeti celnu poziciju.To bi mi bio najlepsi poklon za novu godinu.

DOs

pre 18 godina

Nevezano za ovaj poraz - zvijezdin glavni problem je Zenga. Gdje samo njega nadjose. Zvijezdi je potrebna disciplina a Zenga je donio samo preprganost (sto je odlika italijana). Sa svima se svadja, pa onda i igraci pod tim uticajem prave glupave ispade i dobijaju kartone (kao Zigic protiv Intera) pa nije mogao da igra protiv Brage.
I jos nesto, da li zna neko zasto Trajkovic ne igra???? Ipak je on prosle godine proglasen za najboljeg igraca domaceg prvenstva.

razocarani delija

pre 18 godina

Znao sam da je Vosa u dosta dobroj formi da imaju mlad i jako dobar tim,ali sam se iskreno pre meca bojao samo da neigramo nereseno!A ono Vosa nas pobedila i u potpunosti nadigrala!Jako sam razocaran nema ama bas nikakvog opravdanja za ovaj poraz kojim bi se eventualno umanjila njihova pobeda!Odigrali su odlicno fanaticno borbeno i pokazali mnogo vecu zelju za pobedom!Jedini strelac Kizito je bio nezadrziv po levom boku izvodio je driblinge zongliro je loptu i pretrcavao nase igrace i bio jedini strelac..
Jako,jako sam razocaran i posle ovog poraza sledi mec sa Romom samo se bojim da Zvezda ne upadne u veliku krizu ako vec nije u njoj!?

Goxi

pre 18 godina

Jedan klub na svetu volim ja
i za njega iz sveg glasa navijam
Vojvodina,jedna jedina
pola bela pola crvena!!!

U Evropi ima jedan grad
svi ga znaju kao Novi Sad
a ja ga zovem Srpska Atina
jer u njemu igra moja Vojvodina!!!

Svaka cast majstori!!!

Lala na kvadrat

pre 18 godina

...i pazi i pazi i pazi VOSA gazi...

Red je da dovedem i klinju na stadion da vidi dete, kako se urusavaju napumpani klubovi tipa Partizana i Zvezde.
Samo da tako nastave, pa da kad god dodju takvi klubovi u nas grad, ove sto "kao" navijaju za njih, bude sramota sto su domace izdajice i te iste klubove gledaju samo u "svom" gradu...

Totti

pre 18 godina

Pa sta reci osim da vam zelim da se ova serija nastavi i u cetvrtak.
Hvala vam cigani.Dali ste mi sad cvrste razloge da verujem da ce partizan ponovo biti sampion :).

CVIJO

pre 18 godina

Pobeda Vojvodine, a ne poraz zvezde. Da je bilo nereseno naslov bi bio da je zvezda izgubila dva boda, a ne da je osvojila jedan... Nije fer prema ostalim klubovima...

Lala

pre 18 godina

Jos se niste ni osvestili od norveskih samara a stigao je debakl u SRPSKOJ ATINI.Samo tako nastavite i sve ce doci na svoje mesto.Partizan ce u LIGU SAMPIONA,a cigani mozda u INTER TOTO KUP!

Liman

pre 18 godina

Zbog cega je naslov Poraz Zvezde u Novom Sadu
a ne recimo Pobeda Vojvodine nad Zvezdom?
Zbog cega se vec u startu umanjuje uspeh Vose i stavlja se u drugi plan...Kada su dokazali da su bolji i kvalitetnij tim od Zvezde!Neigra presudnu ulogu novac,nego zelja i srce...

petar

pre 18 godina

Zenga,neka ti procitaju moj komentar,kada si posle zadnjeg poraza rekao da jos nije sve izgubljeno,odnosno jos nismo ispali.
Zanga,adio!

Živorad Simić

pre 18 godina

Definitivno vikend novosadske Vojvodine. Prvo rastur Cibone usred Zagreba a onda i lekcija Cigosima. Čudi me samo što 1:0. Voša je definitivno bolja o Tromse.

Rale

pre 18 godina

Čeka nas težak posao
fc-redstar.net
Crvena zvezda u nedelju u Novom Sadu igra meč 14. kola Meridian Superlige protiv ekipe Vojvodine. Posle poraza u Tromsu, stručni štab i igrači žele da se vrate na staze uspeha, ali znaju da će posao biti težak jer su Novosađani u odličnoj formi.

Naš tim je u prvenstvu nanizao deset trijumfa i želja je svih da se sa nva tri boda zaboravi na poraz u Norveškoj, ali i da se stekne samopouzdanje pred susret sa Romom koji je na programu već u četvrtak na Marakani.
- Tromso je već prošlost i ta utakmica nam je dobro došla da nas opomene da nijedan protvnik nije lak i da nikoga ne smemo da potcenimo. Naš protivnik igra u dobroj formi i zato respekt mora da bude još veći. Sasvim je sigurno da će u timu biti određenih promena jer ne mogu svi igrači na isti način da podnesu naporan ritam igranja dva puta nedeljno, rekao je trener Valter Zenga.
Nastup Mladenovića, Jankovića i Raškovića je pod velikim znakom pitanja, ali bi u tim mogao da se vrati Marko Perović koji je propustio meč u Tromsou.
- Protiv Vojvodine u Novom Sadu po tradiciji igramo dobro pa verujem da će tako biti i sada. Nama je najvažnije da pobedom sačuvamo prednost na tabeli i mirni uđemo u duel sa Romom. Želim da se dobrom igrom i pobedom zahvalimo našim vernim navijačima koji nam priužaju sjajnu podršku ma gde god da igramo, izjavio je Perović.
To su reci Zabara:)))
A Vosa ih je razbila!Svaka cast braco Firmasi od Varvara i sve cestitke...

Mentol

pre 18 godina

Mentalita Ultras: Support your local football team.

Ti si nasa prva ljubav, Vojvodina le a le!!!!

Konacno, 66., 89., ostace u mislima do nekih novih pobeda...

bojan

pre 18 godina

ne znam zasto nije bilo prenosa na rts-u a ocekuju da ima placamo pretplatu. Zenga nije nikakav trener i sto pre ode iz zvezde najbolje jos na polusezoni to bolje za zvezdu.

Vuk Samotnjak

pre 18 godina

Iako sam navijac Zvezde, nekako mi je drago zbog ovoga. Sto se tice Zvezde, ovo nema veze - od pre mesec dana se zna ko ce biti prvak na kraju.
Svidja mi se sto se sve vise pokazuje da Zvezda vise ne trguje utakmicama. A jos vise mi se svidja sto bi ovo trebalo da zacepi gubicu onim iskompleksiranim slaninarima (nisu to svi, ali ih ima dosta) koji neprestano trube kako ih beogradski klubovi "kradu". da se razumemo, nemam nista protiv Vojvodine i drugih klubova, ali kako vi mozete da ocekujete da u svim sportovima budete bolji od Zvezde i partizana, koji su ipak objektivno za nivo veci od bilo kog drugog kluba u zemlji.
Opustite se malo, neka se igra fudbal (ili neki drugi sport) i nemojte da se opterecujete ako pobedi onaj ko je u tom trenutki bolji ili srecniji.

Grobar_do_groba

pre 18 godina

Sta drugo reci titula je ipak nasa,posle pobede u derbiju pricali ste da ste vec sampioni,epa sampioni dobijamo vas u derbiju na nasem stadionu i onda smo izjednaceni,a vi cete sigurno jos negde pasti,jer vi nemozete da pobedite kad vam ona zirafa nije raspolozna,a Reber nece dozvoliti ovim nasima da se igraju kao protiv obilica,tako da ne ocekujem da negde kiksnemo da kraja sampionata.
NANANA LIGA SAMPIONA!!!

Igor_Kuc

pre 18 godina

Vojvodina na neki nacin spasava prvenstvo, ali sta to vredi kad je nas klupski fudbal na najlosijoj situaciji u zadnjih 15 godina.
Nas sampion (Partizan), ne moze 200 i kusur minuta da da gol jednoj Artmediji, a zatim kod kuce prima pet komada od nekakve poluprofesionalne Petah Tikve.
Sa druge strane, nas najveci klub (Crvenu Zvezdu), u drugorazrednom vropskom takmicenju pune svi redom, i na strani, i kod kuce, a "veliki" strucnjak Zenga, prica kako nije nista gotovo. Iste reci mozemo cuti i od komsijskog tandema Zeka-Bjeka. Tromzo je u upravo zavrsenoj Norveskoj ligi zauzeo 9-to mesto, a jedini klub koji je "velika" Zvezda isprasila, hrvatski Inter iz Zapresica, ubedljivo je poslednji u tekucoj HNL.
Ostale da i ne spominjem. Vazno je prodati Rajkovica, Vukcevica, Pantelica,...
SRAMOTA!!!

Bozidar Pantic

pre 18 godina

Sramota je od koga Zvezda gubi.Ovi igraci digli noseve i misle da su najbolji.Kako ih nije sramota pred navijacima Zvezde.Ne pamtim bolju podrsku prema Zvezdi u poslednjih nekoliko godina,a igrace boli uvo.Dvadeset navijaca Zvezde predje toliki put do Tromza a oni pukli.Dodje im 3000 D E L I J A na trening pred Bazel a oni Pukli.Sramota

MILE

pre 18 godina

VAZNO JE POBEDITI ROMU I STRAZBUR.KO MISLI O NEKOJ VOJVODINI IGRACI CE DATI SVE OD SEBE PROTIV ROME I BICE TO SIGURNA TRI BODA U EVROPI.SAMO HRABRO KAKO TO IGRACI ZNAJU I UMEJU.

manastirac

pre 18 godina

Zvezda je morala da padne posle evropskog debakla i neuspeha u Norveskoj!Ocekujemo jos koji pad, posle Rome i Strazbura, i naravno poraz u derbiju! PFC

Predsednik

pre 18 godina

Bravo za najstarijeg SRPSKOG PRVOLIGASA! Bravo za NOVOSADJANE koji su dali podrsku ovim momcima!
Vojvodina,jedna jedina,
pola bela pola crvena!

NOVOSADJANIN NA PRIVREMENOM RADU U ...

pre 18 godina

Svaka cast NOVOSADSKIM CRVENO BELIM!!!
Bukvalno ste ponizili Velikog rivala!

Vidim da se mnogi cude zasto su karte bile i po 1.500 dinara za zapad! Znate zasto? Ne zbog toga da se zaradi,situacija u klubu je stabilna,bar na finansijskom planu! Visoke cene ulaznica bile su zbog uspostavljanja ravnoteze navijaca Vose i cigana. ZAr je logicno da na Zapad jednom godisnje dodje 1.000 cigana i nipodistavaju domace navijace koji su uz voljeni klub citave godine? E zasto fino Cvetko uradio to sto je uradio...SVaka cast! Ko dodje iz Istanbula- izvolte platite pa gledajte.
Jos jednom cestitke nasim igracima na pobedi i zdravi bili!

m.brko

pre 18 godina

Super momci tako se igra u zvezdi kako hoces
i kolko mozes.Ali ruku na srce niste vi krivi
oni sto vas drze tamo su krivi.Samo vas molin
da nedajete bombaste izjave jer pravi zvezdasi
znaju koliko vredite.BRUKA i SRAMOTA

pokiso

pre 18 godina

Zato sada pada kisa u Novom Sadu!!!!
Uprava Vojvodine treba da se stidi za cenu karata.
1000 din istok, tu su bili smesteni nasi navijaci( Zvezdine verne DELIJE )!!!!

Hector

pre 18 godina

Pa sta je bilo ponovo cigani:))Vosa vas je pregazila nije bilo penala ni spornih odluka,po vasim sajtovima i forumima niko ne govori kako su igraci Vose u potpunosti nadigrali zvezdu i da ste imali srece sto je bilo samo 1-0!A pored toga ste popile poprilicne batine od Firmasa...Ja sam bio na zapadu,a sada svi cigani kukaju kao kako je bio skup ulaz ovgo ono niko ne priznaje da je Zvezda postidjena u svemu pocev od duela na terenu,tribinama,trenerskom,uprave...
Velicina neke ekipe se ogleda i u tome kada se prizna poraz i kada znas da gubis ocito Zvezda to nije i tesko da ce ikada biti!Svi igraci Vose su odigrali maksimalno borbeno i dobro i ostavili su srca na terenu noseni fantasticnom podrskom Firmasa...Ljubav zalaganje i istorija je jaca od para prevara i korumpcije!Zato je Vosa danas i pobedila!
Bio je dobar onaj transparent na severu sto su ga razvili Firmasi "Za koga su navijale vase pradede"? I pored toga Vojvodina 1914!!!
Ili onaj transparent "Kako ocenjujete higijenu u gradu"?:))

Italijanos

pre 18 godina

Sta onaj Zenga umislja!Vojvodina je razbila Zvezdu i zaista je pravo cudo kako su izgubili samo sa 1-0!Zoran Dzimi Maric trener Vose koji ima profi-licencu za trenera koju je stekao jos dok je nastupao u Spaniji je potpuno dobijo trenersku bitku protiv zabara koji je na kraju meca "motao" sudije po terenu kao fol nesto prigovarao...Ceo stadion mu se smejao!Sever fantasticno popunjen uz bakljadu,transparente i gromoglasno navijanje!Najbolji igrac utakmice Kizito koji je do ludila dovodio Bastu...

Raša

pre 18 godina

Može Zvezda da izgubi u Novom Sadu ali nažalost i u svakom drugom mestu u našoj zemlji i na svom stadionu jer je uprava kluba jednostavno rasprodala igrače i nema više ko da igra. Naš fudbal će doživeti sudbinu mađarskog fudbala koji je nakad bio moćan a danas ama baš ništa ne pretstavlja. Za ovakvo stanje sigurno treba da zahvalimo Miloševiću koji je zemlju sa svojim istomišljenicima uništio. Međutim možda je najmanja šteta za sport. On je generacije i milione ljudi bacio u beznađe a mi njega i njegove pristalice još spominjemo. Nažalost naš narod ima kratko pamćenje.

jorge

pre 18 godina

Zvezda ima problem koji se nece tako lako resiti,zbog cega nije mi jasno,providni smo kao surutka,pa cak je i tromso znao kako cemo da igramo,pa i vojvodina i bilo koja druga ekipa,svaka utakmica ista samo ubacuj visoke lopte nek se zigic pokloni a ako ne onda ce spustiti nekom i on ce dati gol...e pa vise je nego evidentno da ne moze tako,provaljeni smo i sad MORA da se igra raznovrsnije nadam se da ce to shvatiti pre nego sto bude kasno...LJUBAV SI MI JEDINA,TI SI MOJA SUDBINA,BILO DA SI PRVA BILO DA SI ZADNJA,BODRICU TE UVEK JA!ALE ALE ZVEZDA LE ALE ALE ZVEZDA LE

Mnogo jadno

pre 18 godina

Zvezda i Partizan nemaju veze sa zivotom, kao ni novinari koji ih dizu u nebesa. Ne mogu da verujem koliki je stepen neprofesionalizma u fudbalu.
Ima leka za sve njih ali je potrebno da narod to shvati i da reaguje na adekvatan nacin.

Zvonko

pre 18 godina

Xexe lepo lepo,samo sto taj crnac nije jos svestan kakve je probleme sebi napravio zato sto je posle datog gola dotrcao do tribine gde su bili zvezdini navijaci i izazivao ih...Xexe izgleda da coveka jos nisu obavestili koliko se ovde fudbal ozbiljno shvata...zato me nece cuditi kad za par dana otvorim novine i procitam naslov "Delije pretukle Kizitua kao zvecarku"(otprilike ovaj naslov bi prilicio kuriru):)))

mILADIN

pre 18 godina

E a najsmesnije danas ispred spensa prolazim pored severa,idem naravno na istok,i vidim dve devojke sa zvezdinim salovima kako setaju tuda i gle cuda STRASNI OPAKI navijaci vojvodine prilaze devojkama i skudaju im salove,xexe jedan frajer se toliko namucio da je jedva istrgao sal iz ruku jedne od njih dve,nema sta videlo se da je ovih dana bio u teretani...zato mene bi bilo sramota da navijam za takav klub,pa lepo smo danas odgovorili na vas transparent "TO JE SNAGA MISEVA,SNAGA MISEVA,SNAGA MISEVA"

Bojan

pre 18 godina

Svaka cast Voso!!!Iako sam Grobar strasno mi je drago sto je Vosa pobedila i sto je konacno stala na noge posle dobrih 7,8 godina.Najvece cestitke zasluzuje trener Maric koji je uveo red u ovaj tim.Bilo bi sjajno kad bi Vosa uspela da nastavi sa ovom sjajnom serijom i na prolece izbori plasman makar u Intertoto kup.Svi Novosadjani jos pamte duel Vojvodina-Verder 1998. na kojem je bilo i Partizanovaca i Zvezdasa i svi su zajedno uzivali u sjajnom fudbalu.A posto sam Novosadjanin...posle Partizana koga volim svim srcem sigurno moje simpatije ima Vojvodina!!!
A sto se tice nas-sve je isto.Zeka,Bjeka,Curkovic nemaju nameru da se pomere iz fotelja...bruka i sramota...gde im je obraz???PA ONI NI NE ZNAJU STA JE TO!!! A sto se tice komsija-Zigic je super igrac ali taktika Zvezde u poslednje vreme se svela samo na njega i duge lopte,tzv.balone.S takvom igrom ne mogu da pobede ni Mali mokri lug!!!

zvezdas

pre 18 godina

Na zalost i u 21. Veku protok informacija vrlo tesko prolazi iako je Novi Sad samo 90-ak kilometara udaljen od Beograda! Ni na radiju ni na TV-u (jer je prenos zabranjen samovoljom nekog "mocnika" u FK Vojvodini)nismo mogli da slusamo i pratimo utakmicu osim suvih brojeva na ekranima raznih kladionica! Ne znamo sta se u Npvom Sadu desavalo Vas izvestaj je malo je reci skroman! Nadam se da ce krivac za nepostovanje prava prenosa biti drasticno kaznjen, tako da mu ova pobeda Vojvodine nece puno znaciti, jer ce verovatno isprazniti fudbalsku kasu Novosadskog kluba te da ce zbog te samovolje klub grcati u dugovima i mozda se rasformirati! Jer na zapadu nepostovanje ugovora koji je potpisan za tv prava a bude prekrsen, sledi drakonska kazna! Eto cime moramo da se bavimo umesto da smo ispratili tu utakmicu na TV-1 RTS-a i bar koliko toliko uzivali u kakvom takvom ali nasem fudbalu !

Mama na Piksi

pre 18 godina

E moj sinko na modulator! Lepo ti ja onomad rekla da zoves hitno na moj piksi u grad sunca, ovak' ode mas' u propast. Sad ce ovi iz grobarsko drustvo, sto ne volu na moj piksi, da stignu ovu nasu sto je niko ne vole, sem mene, mama na piksi.
A ovi iz ravnicu bezobrazni, oce da se odvoju od moj piksi pa nas mlate i pobedjuju.
Sramota bre!

NSboy

pre 18 godina

Napokon dočekah i taj dan! Ni ne pamtim kad smo zadnji put pobedili. Nadam se da ovo znači da naša liga kreće na bolje,jer je konačno i Zvezda na tradicionalno lakom gostovanju pala.

budke, NS

pre 18 godina

Cigosi, mislili ste da cete opet na izlet? Ni na terenu, ni na tribini, a ni van stadiona niste se predstavili kao ozbiljan klub. Idite kuci, i likujte sto niste izgubili sa vecom razlikom. Ali za to ce vec Roma da se pobrine...

Igor

pre 18 godina

Taj Zenga je prevarant neki.Idi bre u Frosinone i povedi Mudrinica,Krivokapica,Djokaja,pa cak i tog Mladenovica koji ne lici na sebe i ostalu bandu.Zasto bre ne igra vise taj Trajkovic?TO MI NIJE JASNO!

Zvezdas

pre 18 godina

Mislim da je vreme za promene. Realno, Zvezda je izgubila tri utakmice za redom (racunam neke teze utakmice), 2 u ligi UEFA, i danasnji derbi sa Vojvodinom. Dakle, mislim da je krajnje vreme da Piksi zasuce rukave i pocne da menja. Neka pocne od Zenge, i neka dovede nekog pravog trenera, a ne manekena.

u qrac

pre 18 godina

Zabar...Odlazi!Zvezda ne da nema tim za evropu vec ni za nasu ligu!Kada god igraju protiv nekog kluba u kojima nisu u dobrim odnosima imaju probleme...Setite se meca sa Vozdovcem,Borcem,Hajdukom i vrhunac Vojvodina koja nas je danas u potpunosti nadvisila,ovo sto pricaju Zvezda imala incijetivu mogu macku o'rep da okace,sto nisu spomenuli kako je Dzosef Kizito se igrao sa Bastom k'o sa malim detetom!Sram vas bilo!

3eMyH 3aKoH

pre 18 godina

Ovaj Zenga sve vise pocinje da podseca na D. Vujosevica sa svojim demagoskim izjaama...

A jacini partizana i zvezda u ovom trenutku svartno ne treba trositi reci. Ko hoce da se zavarava, nek izvoli....

Boris Godunov

pre 18 godina

Ovo je vec vidjeno 80-ih. Crvena Zvezda posle ispadanja iz nekog od Evro kupova ulazi u seriju losih rezultata. Ovoga puta Zvezda ima srece jer je do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo jos samo jedno kolo, pa serija nece biti duga.

Kent

pre 18 godina

Ljudi,izgubicemo titulu ako se u Januaru ne pojacamo.Citavu polusezonu u napadu igramo samo sa Purovicem i Zigicem!Nemamo nijednu zamenu za njih.Bogavac,Nesa Stojanovic,Mrdja i Pantelic su otisli a nikog ne dovedosmo.Piksi mora da odrese kesu za Vukelju ili Djokica pod hitno.Celu "Muslinovu generaciju" su rasprodali,pa valjda je ostalo nesto u kasi,ako vec nisu sve strpali u dzepove.Ozbiljno,ako ne dodju pojacanja,crno-belo nam se pise!

sasa

pre 18 godina

´Ma pod hitno da donesu neke igrace u spicu jer od ovih zirafa nema nist,zigic i purovic iskoriscavaju prilike samo kad im dodje lopta na glavu i ne znaju se izboriti za poziciju za sut ili neku priliku ,treba se vratiti pantelic

Walter Zenga

pre 18 godina

Stoput je bolje sto je Zvezda izgubila nego da se blamirala sa desetak penala i golmanskim crvenim kartonima kao neki tamo...

ch,941111

pre 18 godina

Ha,ha,ha agonija se nastavlja.Samo tako cigani.Lepo sam rekao da je u N.Sadu debeli minus i los teren kao u Norveskoj.Da odgovorim i na pitanje zasto vam Trajkovic ne igra.On je kupljen da ne bi dosao u Partizan.Vi ste obicna dekadencija srpskog fudbala.Mediji vas toliko pumpaju da na kraju i sami poverujete da ste igracine.Zengu i Piksija za dozivotne gazde u Zvezdi.Pa ovo je bolje nego da je Partizan usao ponovo u LS.Pravicemo sledece godine parking od Marakane za nas stadion.Agonijaaaaaaaaaaa

Prole

pre 18 godina

Najjaci detalj Kiza zavukao golcinu Stojkovicu i otisao da zeza cigose:))
Jozef Kizito kapiten reprezentacije Ugande inace ima svega 23 godine!

Horuk

pre 18 godina

Svaka cast za Novosadske crveno bele!Vojvodina: Todic, Stosic, Nastic, Pekaric, Mandic, Dobric, Vukobratovic(Kacar), Kizito, Milutinovic(Despotovic), Jovanovic(Susak), Vukelja!Jos je Vosa igrala znatno oslabljena bez svog kapitena Milana Stepanova!

xxx

pre 18 godina

FK Vojvodina - FK Crvena zvezda 1:0 (0:0)

Strelac: Kizito 73. min (Vojvodina)
Zuti kartoni: Nastic, Kacar, Todic, Milutinovic (Vojvodina), Kovacevic, Jankovic(C,zvezda)

Vojvodina: Todic, Stosic, Nastic, Pekaric, Mandic, Dobric, Vukobratovic(Kacar), Kizito, Milutinovic(Despotovic), Jovanovic(Susak), Vukelja.

Crvena zvezda: Stojkovic, Lukovic, Dudic, Bisevac, Jankovic, Perovic, Kovacevic, Purovic, Zigic, Basta, Mladenovic. Igrali jos: Stojanovic, Krivokapic.

Velika pobeda Vojvodine i to protiv lidera domaceg sampionata.Prekinuta je setija od 10 uzastopnih pobeda beogradjana.U samoj najavi meca najavljen je TV prenos, a je izostanak istog uhvatio me malo nespremnog za pisanje izvestaja.
Prvo poluvreme Vojvodina je diktirala tempo i imala je igru.Odlicno prebacivanje igre na protivnicku polovinu iznenadilo je beogradjane koji se danas nisu mogli prepoznati.Vojvodina u otvaranju meca stvara par lepih sansi,a prvu od njih nakon centarsuta sa desne strane imao je Zigic koji je umalo zatresao sopstvenu mrezu,ipak njegov udarac glavom refleksnom intervencijom Stojkovic salje u korner.Sledecu priliku imao je Vukelja koji uposljen od Milovanovica sutira sa desne strane,ali je samo zagrejao dlanove Stojkovicu odbijanjem lopte u polje.Svoj sut u prvom delu isprobao je i Vukelja sa distance,a nesto pre toga Dobric je imao odlicnu priliku da sutem sa ivice kaznenog prostora pogodi gol,iapk lopta je za malo prohujala pored leve stative Stojkovicevog gola.Velika prilika se u zavrsnici pojavila za Kizita koji je za delic sekunde zakasnio na upuceni centasut sa desne strane,pa je gotovo sigurna realizacija otisla u neprovrat,a zabelezicemo i pokusaj Mandica sutem iz slobodnog udarca,medjutim on je zavrsio iznad gola.Zvezda je pokusavala da uspostavi ravnotezu dubinskim loptama ka visokim spicevima,ali to im u danasnjem susretnu nije donelo nikakvog rezultata.Dobru priliku imao je jedino Perovic koji je sutem sa distance pogodio precku nakon odlicne intervencije Todica,a pokusao je i Zigic udarcem sa distance,medjutim Todic je i ovu loptu skrenuo pravom bravurom u korner.

Drugo poluvreme donelo je drugaciju sliku na terenu.Vojvodina je stihijskom igrom cekala prave prilike za kontre,sto je i docekala.Kizito je iskoristio jednu nakon odlicnog prenosenja lopte na levu stranu,davajuci sebi for i ulazeci u kazneni prostor sutem u blizi ugao zatresao je gol golmana nemocnog golmana Stojkovica.Slicnu priliku imao je i Jovanovic,ali nije dobro zahvatio loptu.Zvezda je pokusala da pripreti preko udarca glavom Zigica i par suteva sa ivice kaznenog prostora i to Baste i Jankovica,ipak sutevi su bili neprecizni ili nedovoljno dobri da bi iznenadili odlicnog Todica.Pravi sou na danasnjoj utakmici imao je Kizito koji je i pored postignutog pogodka u par navrata svojim carolijama dizao na noge prisutne gledaoce izmamljujuci majstorijama salvu aplauza.

Velika borbenost i pametna igra donela je danas nakon 10 godina pobedu nad Crvenom zvezdom.Igraci nisu izgoreli u velikoj zelji za dokazivanjem pa je kolektivna igra dosla do izrazaja i to na najbolji moguci nacin.Ovo je osma utakmica za redom bez poraza ekipi Vojvodine.

Sve cestitke za pobedu.

srdjan

pre 18 godina

@ Nasty Boy,

evo ja sam navijac Zvezde (ili Zvijezde), pa me zanima kad ce ti usponi. Vec nista 15 godina. Da li bi bio ljubazan da nama koji ne znamo zasto navijamo za Zv(ij)ezdu, ili sto bi ti rekao 'koji qurac', objasnis kad ce ti usponi. Mene nerviraju navijaci kao ti sto se loze na smekera Zengu i sto kazu nije Zvezda lose igrala nego je teren bio kaljuga.

brazilazz

pre 18 godina

samo ti, u mome srcu si, jedna jedina, nepobediva, Zvezdo ljubavi....
" iza tuche vedrije je nebo,
iza tuge bistrija je dusha
iza placha veselije pojesh"
P. P. Njegosh

Корлеоне НС

pre 18 godina

Хвала на најдражој победи! Само напред Војводина! Сад на Вождовац по три бода за треће место!

PRAVI LJUBITELJ FUDBALA

pre 18 godina

Ako kazem da pratim nas fudbal od reprezentacije koju su cinili Pantelic,Fazlagic,Damjanovic,Pavlovic,Paunovic,Holcer itd. onda mi to daje pravo da komentarisem "uspjehe" Crveni u pred-kvalifikacijama u Evropi i stanje u "mom Partizanu".Nas fudbal je UMRO kad se raspala SFRJ.Ovo stoce igrati Srbija i Hrvatska na SP 2006 zapamtite bice zadnje izdanje (to je zadnja generacija igraca koja je igrala na zapadu).Procice decenije da se ponovno neko kvalificira na SP.Kvalitet fudbala je uzasan,nikakav.Kao nekad kad sam gledao zonske timove u staroj Jugi,tako sad igraju Petokraka ili Partizani.Ostali nisu dostojni ni da se pomenu.Imam mogucnost gledati fudbal drugi zemalja svakodnevno.Tolika je razlika u kvaliteti, sto rece onaj buco iz "Audicije" oko valjanja sibicama (sibicarenja) "ljudi moji on (evropljanin) valja mace ispod tri lavora,ej ljudi dje Evropa a dje smo mi".Crveni naivaca ima jos jer su oni bili uvjek naj brojniji.Ali uz sve gadosti,necastoce,navijanja Pinkova,Pantica,Corba,Rabrenovica kad se izadje do npr. norveski skijasa onda stize otreznjenje.I sve tako u zadnji 15.godina.Ono sto igra "moj Partizan" je anti propaganda fudbala.Sto nijemaca nebi promijenilo NAS MENTALITET.Mene zanima dali ti igraci (mislim i na Crvene i na crno-bele) gledaju jedan Celzi,Milan,Barcelonu,Real ili bar Rendzerse,Seltik.Samo vracanje lopte nazad,stajanje,neborbenost i nevaspitanje (sjetite se onog Jankovica protiv hrvata i danas protiv Vojvodine gdje naravno zasticen svojim sudijom).Grobari mog Partizana su Bjeka-Zeka.Sad je valjda svima jasno da njima publika ni ne treba niti nesto znaci.Oni nemaju nikakav cilj napredka Partizana (dovodjenje Mateusa bio im je najveci gaf,naravno sve sa LS).Oni su samo mesetari,nakupci,preprodavci.Da neko zatrazi da prodaju igraca od 16 godina oni bi to uradili.Znaci samo preprodaja i trpanje love u odredjeni broj dzepova.Dzajo je zaduzio Petokraku u SFRJ.Dok je "partija" davala lovu on je kupio naj bolje igrace u Jugi i na kraju je dosla u svitanje raspada Juge ta titula (pamtite je,nikad vise Juge ni takve titule nece biti).Posle je on sve to "naplatio" i sad Crvene zaduzio da i kompaniju Tojotu prodaju nebi se mogli pokriti.Moj Partizan je naj ljepse igrao kad je trener bio Jusufi ali ga doticna gospoda otjera i dovede legendu igraca ali naivca kao covjeka Mocu Vukotica.Nezaboravna mi je pobjeda u Maksimiru 3:2 protiv Cirinog bijelog sala i Dinama (gdje sam sa bratom prisustvovao).Nezaboravni Mance i Zvonko Zivkovic,pa Radanovic a tamo Mlinaric,Cerin,Deveric,Cvetkovic.Nikad vise takvi igraca,karaktera,kulture ni kvaliteta.Zato su mesetari tu i tribine prazne.Cestitke Vojvodini koja je u svemu nadigrala prepotentne umisljene "seoske zvezdice" iz prestonice Beograda.Ni pomoc sudije ovaj put nije mogla pomoci.Izostao je penal u zadnjoj desetominutnoj nadoknadi.Na njihovu zalost nadam se ne i vas u B-92.Vi ste objektivni.

Ivan

pre 18 godina

@ Bozidar Pantic
nije sramota izgubiti od Vojvodine, to je CAST. To sto ste "Vi" umisljeni kao najbolji, to je Vas problem.

Vojvodina jedna i jedina :))

grobar pariz

pre 18 godina

Opet se sve vraca polako na svoje mesto.Stari sampion bice i novi.Partizane ludo volim te,Partizane ti si meni sveeeeeeeeee

Nasty-Boy

pre 18 godina

@Srdjan

Prvo kada sam rekao uspone mislio sam na osvajanje prvog mijesta u ligi,ili duple krune,a kasnije mozda i liga sampiona.To je nas krajnji domet,jer ko god postane zvezda ode u neki klub koji ima vise para,i opet sve iz pocetka.Sta je za tebe uspijeh ja to ne znam,ali Zvezda tek ove godine ima ozbiljan tim za razliku od proslih godina,i sada smo za klasu jaci od groblja.A ostalo sto se tice Zenge pokazace se na kraju godine,sta osvoji.A sto se tice Tromsa ako si gledao tu utakmicu video si da su najveci krivci bili Mudrinic,Joksimovic i Djokaj,koji ne igraju u prvoj,umjesto njih to su Perovic,Jankovic i Mladenovic,a da su igrali oni druga bi prica bila.Pozdrav svim Zvezdinim navijacima iz Banjaluke!

nikolasabac

pre 18 godina

"ronaldo" , moram da te demantujem , kup pobenika kupova , zvezda nikada nije osvojila , kup pobednika kupova nepostoji vec jedno 4,5 godina....tako da i oni koji su ga nekada osvajali nece ga nikada vishe osvojiti , crvena svezda je osvojila nekadasnji kup sampiona , koji nemoze da se poredi sa danasnjim takmicenjem koje se zove liga sampiona , u kupu sampiona (davno) su igrali samo sampioni zemlje , tako da je konkurencija bila mnogo slabija nego shto je sad , danas u ligi sampiona imash po 4 engleska , spanska , italijanska, 3 nemacka kluba.....dakle ne umanjujem uspeh zvezde iz 1991 , nego samo kazem kako je to nekada izgledalo....

Bane Ultras Red Star

pre 18 godina

Realno,Zvezda sem Zigica,Ranjelovica,Stojkovica,Baste i Lukovica,nema vise nikog.Ovi ostali prave samo guzvu na terenu i brinu kada ce i na kojoj televizijskoj stanici gostovati.Kada Piksi dovede Milijasa(Zemun),Stepanova(Vojvodina),Jovanovica(Vozdovac) lici ce na pravu ekipu,ovako ....isto je kao i ranijih godina.Bruka,za brukom.

solo

pre 18 godina

Videlo se iz aviona jos protiv zemuna su bili spremni da kiksnu.E pa nemoze bre cigani uvek na silu i na buku.......................

BOKI BBRS

pre 18 godina

Radujte se i nadajte,ali samo vam je to jos ostalo,sitne duse.
Cestitam Vojvodini na pobedi,tako nam je kad igraju Mudrinic,Krivokapic...
U ovim porazima ima i neke dobiti samo toga nisu svesni ovi pacijenti,ne znaju sta ce biti u cetvrtak,ne znaju da sta misli armija delija,to ce cuti u cetvrtak.
Posle cetvrtka nece im biti svejedno,ali ne zbog naseg rezultata sa Romom,jer njih nas rezultat neinteresuje ,zbog fudbala ,vec zbog zlobe i zavisti,oni ne znaju sto mi znamo.
Svaki zvezdas u cetvrtak dolazi samo sa jednom porukom,sa jednim imenom(koje vi sa strahom izgovarate),a to je:
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!!!
Crknite sitne duse!
Samo uz tebe ,uvek uz tebe,a njih ko je...

Nikola Srejic

pre 18 godina

Molim nekog da napise gde je Jozef Kizito igrao ranije, koiko je star i koliko ga Vosa placca? Najlepsa hvala za informaciju.

SKOROBISTANIN

pre 18 godina

ZENGA ZENGA ZENGA!
Sta se ovo desava sta se ovo radi nije fer stavrno nije fer kao ce mo u ligi sampiona sa vakvim porazima
PIKSI ocemo pojcanje nemoze se vako u EVROPI

brane

pre 18 godina

E moj hektore, dicis se sa onim transparentom "za koga su navijale vase pradede?"
Ne znam sta je trebalo da znaci to pitanje ali ja imam jedan odovor. Sigurno nisu navijali za austriju iz Beca ;)
Eto toliko.

kosta

pre 18 godina

26/11/2005 praznik novo sadskog fudbala,
danas u novo sadskoj skupstini prihvacena je ideja gospodina nenada canaka da se 26 novvembar dodeli titula gradskog praznika.
podsetimo Novosadjanii nisu pobedili zvezdu jos iz proslog milenijuma i jucerasnji trijumf izazvao je pravi delirijum i orgiranje na malim ulicama Novog Sada pa i same detelinare.cetiri konja su nestala nedaleko od stadiona za koje mup vojvodine tvrdi da su obicni kupusari.inace i jos jedan novi rekord je oboren,naime neverovatnih 5000 ljudi je juce doslo na gradski stadion vojvodine,podsetimo zadnji put kada e vosin stadion bio toliko pun je bilo davne 2000 godine kada je u novosadskoj metropoli gostovao cuveni DR IGGY mc.ako sudimo po snimcima b92 semafor na vosinom stadionu napravio je upravo nikola tesla davne 1905 iste godine kada vosa postaje kao prvi srpski fudbalski klub.

Don Quijote

pre 18 godina

Pre svega, igracima i navijacima FK Vojvodina cestitam na pobedi. Krajnje je vreme bilo stvarno, posle toliko godina.
Mojoj Zvezdi (zvezdi mog srca i moje duse, najsjajnijoj zvezdi mog neba) i mojim Delijama cestitam na casnom porazu. Ovaj poraz, castan, dostojanstven, viteski i sportski, dokaz je da FK Crvena zvezda ne suruje sa sudijama, ne potplacuje ih da joj sviraju nepostojece penale (kao nekima cije ime necu pomenuti da ne bih ulazio u bespotrebne polemike, ali oni ce se svakako prepoznati), i da ona ne namesta utakmice da bi na silu bila prva i osvajala trofeje.

Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi....

Indijanac

pre 18 godina

Volem sto je Vosa sjebala Zvezdu, moze im se kad im Sale Todic na golu. Vojvodino chuvaj se, prava konkurencija vam stize za jedno dve tri godine kad se FK Proleter vrati u prvu ligu.
Pozdrav iz Banata

Juventus Man

pre 18 godina

Cudi me sto sudija nije produzio utakmicu jedno 10-15 minuta do cigani ne postignu gol!!!!!!! Vrlo vrlo cudno izgleda da sudija nije bio iz ovih predela.

dd

pre 18 godina

ja ne mogu da verujem u ovakav defetizam. izgubili smo od Vose, pa sta??? nije smak sveta.

a ovi grobari sto misle da su vec prvaci, pa to je toliko jadno da nemam reci! kako su se raskodakali, kao da su nas oni pobedili 5:0 na Marakani...

IVAN

pre 18 godina

voleo bih da nije tako ali imam utisak da ce i C.Zvezda upasti u krizu kao Partizan, sve zavisi od utakmice sa Romom, ako i tu izgubilo bojim se ... lose nam se pise... ZVEZDA JE ZIVOT

Marko

pre 18 godina

Deset godina je prošlo kao tren, svestan sam da više nikad neću biti njen, deset godina je prošlo a ja nju i dalje volim! VOŠA

Stara Garda - Fernando Romay

pre 18 godina

Virozan sam i propustih pobedu koju sam cekao 10 godina... Mala molba klincima Firmasima: "dozvolite" da svi Vojvodjani - bez obzira na nacionalnost -- navijaju za Vojvodinu, kao sto to i cine decenijama.

ultras

pre 18 godina

Sta se lozite grobari. To je samo jedan poraz, mislite vi malo vise o vama i vasim igracima. A slaninari joj kako su samo smesni cuj oni nama odrzali cas navijanja. Pa nisu se culi, cak i kad je ZVEZDA gubila. Skupili Grobari i Slaninari breeee sve vas je manje i sve ste smesniji iz godine u godinu.

Slobodan

pre 18 godina

Svaka cast Vosi na pobedi.
Svaka cast mentolima kojima je bitno da li su jedni ili drugi dobili vise batina, nekoga osakatili, ili kao sto neko rece oteli devojkama navijacke salove.
Slucajevi su za psihijatriju i/ili policiju.
Nas fudbal je odavno izumro.

supy

pre 18 godina

Порука за италијанског манекена који седи на звездиној клупи :
Преиспитај се, промисли, закључи и донеси (једину могућу ) праву одлуку...

Miljan

pre 18 godina

Vojvodina i treba da slavi jer je pobedila velokog protivnika posle 10 godina i cekace na novu pobedu jos 10. A sad ona druga strana--pa znate li vi da svaki klub igra po koju utakmicu za kladionicu. A vi grobari samo se nasladjujte, mi jesmo izgubili (ili dobili he he he) ali kad vec spominjete poraz vratite vreme samo malo unazad. Timok Negotin i TISINA MOLIM

deksi

pre 18 godina

@Don Quijote
Cekaj, decko, sta ti pokusavas da kazes!? Kao prvo, koliko ti uopste imas godina!? Pominjes neke penale i titule osvojene na silu uz namestanje utakmica!? Ja se nesto ne secam da smo proslogodisnju titulu na silu osvojili BEZ IJEDNOG PORAZA ili smo mozda sve utakmice kupili ukljucujuci i onaj derbi na Marakani kada ste prvi korner izveli u 89. minutu. Tvojim "delijama" cestitas na nekom dostojansvenom, sportskom, "viteskom" porazu!? Pa koji je to dostojanstveni poraz kada vas trener po zavrsetku utakmice umesto da cestita protivnickom treneru on ide i juri sudiju po terenu, "vuce" ga za rukav ne bi li kao nesto raspravio sa njim!? Ma ajde, molim te, ubuduce ovakve komentare sacuvaj za raspravu na velikom odmoru u Tvojoj Osnovnoj skoli!

FIRMA NS

pre 18 godina

БОГУ ФАЛА ШТО САМ ЛАЛА,ША ЛА ЛА ЛАЛА....
НО,НИЈЕ БИТНО КОЛИКО ГОДИНА ВЕЋ ЈЕ БИТНА ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБУ!САМО НАПРЕД ВОЈВОДИНА ДО НОВИХ ПОБЕДА.....

Spejl

pre 18 godina

Šta reći? Voša pobedi Zvezdu i odmah njeni navijači pričaju o starim danima Voše... Zbog jedne pobede posle 10 godina? Zahvaljujem se na tolikom respektu... A grobari? Zvezda izgubi a oni sikću, a ispod kamenja su se skrivali ovih dana... Ne idu na svoje utakmice pa prate naše... Grobari, jednog dana ćete možda i vi imati klub...

Todos

pre 18 godina

Hvala staroj dami iz Srpske Atine na predivnom poklonu.U zadnje vreme ih vrlo cesto dobijam.(Bazel,Tromso Vojvodina,Roma Strazbur)-od ova dva poslednja cu tek dobiti.

Don Quijote

pre 18 godina

@deksi:
Cekaj, decko, sta ti pokusavas da kazes!? Kao prvo, koliko ti uopste imas godina!? Kao drugo, za koga ti uopste navijas? Ja nisam pomenuo ni jedno ime osim moje Crvene zvezde i njenog protivnika FK Vojvodina koja je moju Zvezdu pobedila. Ne znam, mozda se varam, ali slutim da ti ne navijas ni za Zvezdu ni za Vojvodinu. Ne znam, mozda se varam, ali slutim da si se ti prepoznao u onoj prici o penalima? Ako se zbog tih penala ljutis, nemoj na mene, ja nisam kriv. Ni jedan nisam ja svirao! Evo, casna rec!
Castan, dostojanstven, sportski i viteski poraz je poraz koji je rezultat rezultata i igre na terenu bez uticaja sudije. A to sto Valter Zenga ponekad voli da se malo malo "potepa" sa protivnickim trenerima, to je neka druga prica i deo njegove licnosti i temperamenta.
I jos jedna stvar, uvek vise volim da izgubi moja Zvezda utakmicu onako kako je izgubi, nego da pobedi onako kako neki pobedjuju (ime necu pomenuti da bih izbegao nepotrebnu polemiku, ali oni ce se vec i sami sasvim sigurno prepoznati).

Anta

pre 18 godina

Ajde sada veliki zvezdasi,ispljujte zvezdu! Uz klub treba stati i kada joj ne ide! Svi su se posle Brage hvalili,a sada pljuju i Zengu i igrace! NAPRED CRVENO BELI SAMPIONI, svaka kriza je prolazna i vec protiv Rome cete prekinuti tradiciju. CZV-Roma X-1

Rabba

pre 18 godina

Ne damo ni Kizu, ni Kapitena(Stepanova) ni pare ni bodove. Zvezda moze u Novi Sad da dolazi samo po lekcije posto za nista bolje ni nije . A karte su bile skupe? Pa sto niste gledali prenos ? Ah da nije ga bilo . Ko je bio na stadionu nije zazalio , uostalom pogledaje sliku dana . A nove razbijacine tek slede ...

"I pazi ..."

p.s. Pozdravio vas sve Joseph

nenad iz rijeke

pre 18 godina

Što ste vi, braćo, jedan zeznut narod. Skoro kao i Hrvati.U glavnom ne spominjete pobjedu Vojvodine, nego se veselite porazu Zvezde i u Norveškoj i u Novom Sadu.Kao i kod nas, nije važno što meni gori štala, dobro je da je u njoj susjedova krava.DA, i još nešto. Nemojte mi spominjati mamu. Ona je Srpkinja iz Vukovara.