Sreda, 16.11.2005.

14:27

U21: SCG na Evropskom prvenstvu!

Izvor: B92

U21: SCG na Evropskom prvenstvu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

229 Komentari

Sortiraj po:

Samo je jedan bio Mlinaric Marko!!!

pre 18 godina

Nema na cemu! :-)

Nadam se revansu u skoroj buducnosti,a Vama sve najbolje na predstojecem prvenstvu.
--------------------------------------------
Pozdrav starom dobrom Deveric Stefu!!!:-)

boners

pre 18 godina

ali za 7 ili 8 godina kada ovi decki budu dio nekih A reprezentacija Hrvatske i SiCG(OOOpss, nisam siguran za SiCG al va bene) biti ce to sasvim druga prica. Recimo mi imamo jednog Darija Srnu koji ima 22 ili 23 godine i koji ce biti najbolji desni bok Evrope itd, itd...
Ove reprezentacije su glupo limitirane dobnom granicom i nisu pravi odnos snaga...
Pozdrav i uzivajte dok mozete...
(Hrvat)
------

Naravno da ne znaci da ce biti ista prica, ali opet to ne znaci da ce biti sasvim druga prica kao sto kazes. Srna da ima 22 godine, igrao bi ovde, a da ce postati najbolji desni bek u Evropi sumnjam,ima odlican centarsut, ali je u fazi odbrane dosta tanak.
Mlade genercije su limitirane godinama sto je normalno i pravi su odnos snaga u tom uzrastu. Kako bi drugacije mogao to odraditi nego na ovaj nacin. Imamo i mi Vidica, koji je vec sada odlican stoper, imamo generaciju 191. koja je prosle godine stigla do finala, pa generaciju Marinkoivca koja je ove godine stigla do polufinala do 19 godina, sad i generacija 1983. Vucinic, Basta, Jankovic, Vukcevic, Stojkovic, Krasic...
Sve u svemu, uzivanje tek dolazi.

igor

pre 18 godina

Za Mlinaric Marka
Valjda ne moramo da se zahvaljujemo za normalne komentare. Evo ja sam ostavio komentar na sajtu Vecernjeg lista, pozdravio vas pozeleo vam sve najbolje i to je to. Bilo bi dobro kada bi postojalo mesto na netu gde mogu ljudi koji nisu ostrasceni ili slicno da komuniciriju, ali za sada je ovako. Citas sve redom, pa naidjes na svavakve izjave. Tvoja je naravno korektna i prijateljska i mi svi to pozdravljamo

Kale_Raska

pre 18 godina

Bravo momci !Svaka cast na igri i drzanju. Nadam se da cemo pokazati Evropi da i fudbal znamo igrati glavom, a ne samo srcem.Samo tako nastavite.A vama brco Hrvati hvala na cetitkama i nadam se jednog dana finalu SP gde cemo Vas ponovo dobiti,jer drugacije na moze biti !

Samo je jedan Mlinaric marko!

pre 18 godina

Vidim da je sve i dalje u srpskom stilu! Pa ima li itko normalan da zahvali na cestitkama na zasluzenoj pobjedi!

al

pre 18 godina

Pa dobro Dragane, sta cemo sa gramatikom? Hajmo prvo to da savladamo, pa cemo posle o fudbalu... Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi...

CrniGruja

pre 18 godina

Ho,ho...,
a najteže Hrvatima je što su toooliko pompezno očekivali utakmicu., a na kraju ostali zaprepašteni kako je to prošlo 180 minuta a da oni uopšte šanse sa nama nisu imali !

Gremlin911-Hrvatska

pre 18 godina

Prvo čestitke mladoj ekipi SCG.
Mučnina mi dođe kad toliko u Hrvatskim medijima pročitam hvalisanja kvalitete koja se na terenu ne vidi toliko prvenstveno nekih Hrvatskih "bisera".
Ovako to ide: neshvatljivo je pozivanje Nike Kranjčara u mladu reprezentaciju s obzirom da je odigrao u subotu cijelu ukatmicu u Portugalu te njegova neukonponiranost u ekipu koja je do sada igrala i bez njega.
Bočni igrači Hrvatske su katastrofa, a pogotovo u činjenici da trener Okuka je igrao sa zgusnutom obranom koja se nabila u 16 metara pa ni lopta kroz sredinu nije niti mogla proći. Zato je jedino po boku bilo moguče zabiti.
Osim vratara SCG pohvalio bi odličnu igru Pavlela Nedveda SCG-Baste. Dečko je odličan, koliko je samo pretrčao to je za nevjerovati još mu samo fali da više tuče po golu i pogađa. Svaka čast Basta.

Mostarac

pre 18 godina

Sto je je treba priznati bili ste bolji nemam riejci, al sad da imamo kompleks od vas ne bi se slozio dodjite tatama da vas deru njemackoj onda cemo vas razvalit ko beba zvecku, mislim da su nasi stariji puno kvalitetnija momcad, kao sto je vasa U21

boners

pre 18 godina

Cak nam komsije zakljucuju da su neke ekipe nezasluzeno stigle do EP, a oni zasluzili, izgubili samo 5-2.
Nas optimizam opravdan, tim kvalitetniji, bolji pojedinci, cak smo bez cetvorice vaznih igraca uspeli da dobijemo kod njih, kompletne, jedina im je mana sto ih nije Niko predvodio.:))
Posto komsije nisu dobile ni jedne Malte sa dva gola razlike, ni Islandije, Madzarske, bilo je malo nerealno da to urade protiv najjaceg protivnika, protiv koga su igrali u ovim kvalifikacijama. Dorbro, u fudbalu se desavaju i iznenadjenja, ali ovaj put je ono izostalo.

nostromo

pre 18 godina

Zaslužena pobjeda. Usput zahvalite sucu jer samo slijepac nije vidio onaj 11-erac nakon kojeg bi bilo 2:0, a onda bi se druga pjesma svirala. I podignite spomenik golmanu koji vas je danas spasio.

laku noć

pre 18 godina

Čestitam na pobjedi, ali o kakvim vi to kompleksima govorite!? I mi znamo uživati u pobjedama naših sportaša, ali nama to nije smisao života kao vama. Kad ćete više to shvatiti?

hrvat

pre 18 godina

stvarno neznam šta vi srbi tolko hvalite tog bastu,pa dečko je antitalenat mali bartulović dok se nije ozljedio svaki puta je probio njegovu stranu.razlog zašto smo mi izgubili je bolja fizička sprema srba i naravno golmana vranjića, taj je dečko zalutao u nogometu,debeli kranjčar bolje da je otišao na porciju čevapa nego što je došao na tekmu

delija_lj

pre 18 godina

Kada su naši mladi vaše odvalili 6:2 (jedan od najvećih vam poraza) prije 5, 6 godina rekao bi čovjek da bi danas trebala biti tolika razlika među seniorima...
Ali kao što vidite to nije točno...
Možda se odgovor krije u činejnici da A reprezentaciju čini preko nekoliko generacija....
(susjed,
-------

Normalno da ima vise generacija, ali je opet bolje imati dobre mlade selekcije.
Sto se tice tvoje utakmice, pre ce biti da nisu igrali Stankovic, Kezman, Drulic, Paunovic, Gavrancic, Koroman, Ljuuboja, Vukic, koji su iz te generacije, dok ste vi danas kompletni izgubili od nas bez cetvorice kljucnih igraca na svom terenu.
Posle 5-2, igranje 11 proti 9, pa povratna bez citavog veznog reda i opet komsije misle da su bolje,haha.
Vaznije od ovog rezultata je sto imamo igrace kao sto su Vucinic, Basta, Stojkovic, Vukcevic, Jankovic, Lazovic, Krasic,od kojih ce A tim imati mnogo koristi.

M.M.

pre 18 godina

Hvala Plavi!!! Zahvalio bih se posebno svim momcima iz Hrvatske,koji su poslali komentare,na cestitkama i fer komentarima,slazem se trebali su i oni proci na EP.

Aleksandra

pre 18 godina

Svaka cast juniori,super ste igrali,i to se moglo primetiti od prve minute.Iako nam nisu igrala cetri kljucna igraca,ipak smo uspeli bez njih da postignemo sjajan rezultat od 1:2 i obezbedimo plasman na EP!Hvala Bogu da je nas fudbal konacno zaziveo!Svaka cast i za A selekciju,njihova igra me je inpresionirala.Stvarno je to velika sreca!Svima podjednako zelim srecu na prvenstvima,neka budu slozni i neka ginu za svaku loptu, jer cemo jedino tako doci do pobede koju svi zeljno iscekujemo!

Vlada

pre 18 godina

@susjed
Pa da, uvek kad izgubite pobeda nije bila vazna. Molim te, reci mi ko je to u vasoj A reprezentaciji godiste 1984 i mladje pa je kao mogao da igra ovde... Nema ni jednog, apsolutno pricas napamet. Bio je jedan, debeli Niko, i njega ste doveli. I sta je bilo?

To sto ste nas odvalili 6:2 je OK, svaka cast, mada je to najvise bio rezultat gluposti Djorica, najglupljeg trenera koga je Srbija ikada iznedrila. Ali to je uz ovogodisnji tesni poraz u rukometu na Svetskom Prvenstvu jedini poraz nase reprezentacije od vase u bilo kom sportu u zvanicnoj konkurenciji za ovih petnaest godina. Ja barem ne mogu da se setim ni jednog drugog. A kad smo vec kod tih poraza, sada je rezultat mladih 3 pobede za nas, jedna za vas i jedna neresena. U rukometu smo vas 3 puta drali pre nego sto ste nas dobili ove godine. Misli o tome...

Leskovac

pre 18 godina

Hrvatski fudbalski savez je gori od naseg kosarkaskog. Ovako bitnu utakmicu umesto u Splitu oni organizuju u selu u podne. Stara skola SFRJ funkcionera.

Bata Loncarevic

pre 18 godina

DRAGI NASI MLADI NOGOMETASI ! OD SVEG SRCA VAM CESTITAM STO STE SE SVI TRUDILI DA POKAZETE SVE SVOJE KVALITET,PA STE TAKO USRECI
LI I VAS IA NAS MNOGOBRONE VASE SIMPATIZERE!

U dobru se ne ponesi, u zlu ne unizi

pre 18 godina

Kao sto komsije rekose, nasi su bolji. No, prijatno me iznenadio pristup igri - bez alibija i do kraja, pa sta bude. Tehnike nam nikad nije nedostajalo, ali fizicke i psihicke pripremljenosti oduvek. Sad kad se i to sredilo, stvari dolaze na mesto. Samo da nastave ovako i sami ce pisati svoju sudbinu.

nesa

pre 18 godina

Kao sto je ovde neko rekao bila bi sjajna stvar organizovati prijateljsku(revijalnu) utakmicu izmedju nase A i mlade reprezentacije.Bila bi to dobra prilika da publika pozdravi momke koji su nam doneli mnogo radosti(prihod od utakmice bi mogao ici u dobrotvorne svrhe).Jedini problem bi mogao biti termin odigravanja,ali s obzirom da ce se prvensta u Evropi ranije zavrsavati,eto prilike da pred put na SP i EP pozdravimo obe nase reprezentacije.

milosevic

pre 18 godina

STO NE KUPITE NEKOG SRBINA MOZDA BI I POBEDILI ALI TESKO JE NACI TAKVOG!!!!!!!!
ZIVELI MI A I VI PORED NAS DA BI MOGLI NEKOGA DA DELJEMO

Dr. Dirklic

pre 18 godina

Vucinic ispred Milosevic?
Vucinic ispred Ljuboja?

Samo ako Vucinic nadje formu sa Lecce pre WC. Ako ne nadje formu, ja mislim da je bolje da on igra za Mladi.

bOOb

pre 18 godina

Bravo momci! Moje cestitke! Ispao iz tima Lazovic, usao nezadrzivi Purovic- Pura, kao buldozer gura. P.S. Bez stranaca 5:0 za SCG!

boners

pre 18 godina

Sad su valjda komsije videle zasto smo njih zeleli kod zreba. Zato sto su slabiji od Italijana, Francuza, Nemaca, da ne nabrajam dalje. Nisu nam nista mogli ni kad su imali dva igraca vise, a ni ovde kad smo igrali bez 4 kljucna igraca. Sve u svemu, kvalitet je presudio,a ovaj tim dokazao da ne zavisi od nekolicine igraca.

Mozda bi se trebali kandidovati za EP, ova generacja zasluzuje da odigra jos koju utakmicu pred svojom publikom.
Individualno je ova generacija jaca od proslogodisnje, to sam tvrdio i na pocetku kvalifikacija. Mozda i ne stigne do finala, treba tu dosta stvari da se poklopi, ali sigurno ce A tim moci da racuna na dosta ovih igraca.
Mutombo, pravo da igraju na EP imaju svi igraci koji su to imali na pocetku kvalifikacija, znaci 1983. godiste i mladji.

M.M.LONDON

pre 18 godina

SVAKA CAST MOMCI. PONOVO STE IH RAZBILI. A ONI, HRVATI, CE SE ZALITI NA SVE SAMO NECE PRIZNATI DA SU IZGUBILI OD BOLJE EKIPE.

Objektivan Zg

pre 18 godina

Jači ste nema šta! Čestitke na pobjedi, a moji na suhi trening! Drugi put valjda nećemo igrati s pionirima! Vidimo se u Njemačkoj!

dragan

pre 18 godina

Igraci su na terenu, oni su svakako vazni za uspjeh jedne ekipe, ali nikako ne smijemo zaboraviti da je na ovim utakmicama bila jako vazna uloga naseg trenera Dragana Okuke, cini mi se da se on malo pominje u svim komentarima, svidja mi se jer je on trener koji svugdje ide na pobjedu, to je jako vazno, posebno na takmicenjima tipa EP ili SP za koja je potrebno pripremiti ekipe da igraju ofanzivno i na pobjedu. To nije bas lako ali cini mi se da je Okuka jedini nas trener koji bih to pokusao, sigurno bih bilo bolje da vodi A reprezentaciju na SP u Njemackoj.

Johnny Bravo

pre 18 godina

a da odigramo ponovo,mislim da im pruzimo jos jednu sansu??ali ovaj put da svi nasi igraju na jednoj nozi,a Stojkovic da brani vezanih ociju???

SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,

evil

pre 18 godina

Ma da, nedosuđeni crveni karton zbog prekršaja nad Purovićem, a o nesviranom čistom jedanestercu nad Da Silvom ni traga ni glasa.

Haris Brkic...

pre 18 godina

E sad da sumiramo.. Kad ste imali sudiju i 2 igraca vise PRSLI STE. Kad ste imali navijace i domaci teren PRSLI STE. jel igrao Niko? Vidite, vi ste hrvati i da ne bi bilo srpsko vi ste umesto NIKOLE dali coveku Niko samo mu fali prezime Nista... I on ce u fcb, sacuvaj me boze.. Da vam nije onog brazilca pa vi ne bi znali kako izgleda radovanje posle datog gola (STRASNO)!!! i tako.. veliki pozdrav iz SRBIJE.. A ima da vas bijemo i u rukometu (Izvukli ste se prosli put)...

Hrvat

pre 18 godina

gledajte ljudi, ne znam zasto se toliko usporedjujete s nama i zasto vam toliko znaci pobjeda???
dobili ste pa sta?
vratite se svojim obicnim zivotima i cekajte neku drugu utakmicu, mozda izgubite i shvatite besmisao vaseg ponosa i komentara...
medjutim ne zaboravite jednu stvar :
Hrvatska je 98' bila treca na svijetu i definitivno smo veca nogometna nacija, ocito vam je to nabilo komplekse...
sto se tice utakmice, zasluzeno ste prosli dalje, ali za 7 ili 8 godina kada ovi decki budu dio nekih A reprezentacija Hrvatske i SiCG(OOOpss, nisam siguran za SiCG al va bene) biti ce to sasvim druga prica. Recimo mi imamo jednog Darija Srnu koji ima 22 ili 23 godine i koji ce biti najbolji desni bok Evrope itd, itd...
Ove reprezentacije su glupo limitirane dobnom granicom i nisu pravi odnos snaga...
Pozdrav i uzivajte dok mozete...

bilipiton

pre 18 godina

Stojkovic, Stojkovic, Stojkoviiiiiic!!!!!!!!
Bravo carevi! Znaci nebo vam nije ravno!!! Samo kolektivna igra, to nam je uvek prolazilo!!! HVALA PUNO!

Велибор

pre 18 godina

Није лијепо да се толико радујемо, док су наше комшије тужне. Жао нам је.

Gile ( Toronto)

pre 18 godina

Kao prvo iskrene cestitke momcima za izvanredan
uspjeh.
Kao drugo volio bih da se ponovo oglasi onaj hrvatski navijac koji kaze da su uz malo vise srece trabali da pobjede i u Beogradu.Pa stvarno mnogo su smijesni.

Dejan

pre 18 godina

Nadam se da su Stimac i Asanovic nesto novaca zaradili preko kladionica, koji ce im pomoci pri stecaju njihove kladionice. A i ovi invalidi nogometasi se ne sjecaju kada su zadnji puta dali vise od jednog gola na utakmici... Sve u svemu nije SCG pokazala neku bajnu igru, ali je mlada reprezentacija HR pokazala da je red da ih zamjene mladji koji su organiziraniji i konkretniji od ove hrpe invalida. Sramota moze biti i saveza koji se do zadnje dana prepucava hoce li neko igrati ili nece. Sramota i organizicaje. Treba ih sve smjeniti gore u HNS-u, no to me ne sprecava da cestitam na zasluzenom prolasku. Jedino mi zao sto citam neke glupe komentare ovdje, ali ajde sa kulturom se nitko ne radja. Puno srece na EU, a i trebati ce vam ako zelite ponoviti prosli plasman.

Niksicanin

pre 18 godina

bravo majstori ...najaci smo. svaka cast vucinicu sto je dao tri gola u prvi mec.
osvajamo ovaj put garantovano.
N A P R E D P L A V I

susjed

pre 18 godina

Joj kako nam je teško.. Izgubila nam mlada reprezentacija .. šmrc, šmrc...
To što nam u A repki ima 2-3 igrača koji su godinu stariji od ovih tzv. mladih i još 5-6 koji su par godina stariji me jako zabrinjava
(pogledajte malo po Europi godišta A reprezentativaca u pojedinim selekcijama)
A ima ih koji bi mogli još uvijek igrati... Pa ko još računa na rejting na osnovu rezulata mladih selekcija...
Mislim, uvijek je dobro kada se pobjeđuje, samim time nije ni ova pobjeda loša. ne kažem ja da Mi ne bi pobijedili da smo mogli, ali dajte malo realnosti...
Kada su naši mladi vaše odvalili 6:2 (jedan od najvećih vam poraza) prije 5, 6 godina rekao bi čovjek da bi danas trebala biti tolika razlika među seniorima...
Ali kao što vidite to nije točno...
Možda se odgovor krije u činejnici da A reprezentaciju čini preko nekoliko generacija....

Jovanovic Ivan

pre 18 godina

BRAVO PLAVI, SVAKA VAM CAST!!! Svi su danas bili odlicni, ali odskakali su Stojkovic, Basta i Vucinic. Posebno je Vucinic bio dobar, iako nije dao gol. Fascinantno je to kako odlaze lopte veznjacima kada je primi na pola terena, ima decko tehniku BOLI GLAVA, ZREO JE ZA NEKI VECI KLUB... BRAVO, BRAVO MOMCI!!!!!

PMF-Kg-Hemija(IIgod)

pre 18 godina

@mashinac.. kakav si bre ti to student kad nisi mogao da kidnesh sa predavanja i k`o chovek gledash utakmicu :DDD
elem..
BRAVO PLAVI... SVAKA CHAST!!!

bOOb

pre 18 godina

Bravo momci! Moje cestitke! Ispao iz tima Lazovic, usao nezadrzivi Purovic- Pura, kao buldozer gura.
P.S. Bez stranaca 5:0 za SCG!

bravo plavi

pre 18 godina

pa onaj niko i nista nebi mogo da igra ni u takovu a kamoli u evrop ako im je on najveca zvezda pa onda bi simon i jankovic i jos par likova bili u hrvackoj svetcki igraci pa nasa liga je 100 puta bolja i teza nego njehova liga i to se videlo na terenu takovo bi bilo prvaci hrvacke kad bi igrali njihovu ligu

Dominik

pre 18 godina

Iako teška srca, čestitam na pobjedi vaših mladih. Pokazali ste kako iskoristiti ono malo šansi i prigoda koju vam protivnici, što svojom indolentnošću, što vašom kvalitetom pružaju. Ova dvije utakmice su me podsjetile na utakmice Barcelone i Chelsea, Barca kolo vodi al se Chelsea veseli. Tako i vi. Uzalud nama bolje držanje terena kada vi trpate mreže. Bolji ste u trci i konkretni u napadu. Možete daleko...

milan_srbin FCRS

pre 18 godina

SVAKA CAST!!!Jos jednom smu pokazali da smo bolji od komsija,i da, nema nijedan komentar od njih,SAKRILI SU SE U RUPU POSLE OVOGA(HAHA).NAPRED PLAVI

prifesionalac

pre 18 godina

BRAVO MOMCI!!!!
BRAVO PLAVI!!!!
BRAVO LAVOVI!!!!
Vama iz "zapadne evrope" vise srece drugi put! Uplatite na vreme satelitske prenose da mozete da gledate prave igrace na EURO U21.
Nemojte puno da se nervirate da vam slucajno ne opadne kosa od stresa a mi cemo se javiti razglednicom vasim hrvaticama da nas ne zaborave!!!!!

Pajic

pre 18 godina

SCG : Brazil 5 : 2.
Ima li gde hrvata ovde?
Iduce godine sedite pored tv i ucite od majstora i molite boga da vise nikada ne izvucete nas jer vam se crno pise.

rizzo

pre 18 godina

ajde srbi, sta su vam usta velika!
cim se odcijepi crna gora odu i rezultati jer su oni uvijek bili motor u vasem savezu.i rukomet i kosarka i vaterpolo...svi uspjesi samo zbog CG!!
a uvijek se samo vi hvalite. dosad nisamnijednom citao od crnogoraca da se hvale, premda bi itekako trebali. samo ih je 600 000 a u sportu su majke. nakon odcijepa biti cete samo drzavica na balkanu BEZ MORA!
a onda cemo vidjeti tko ce koga derati!!!
i redakcijo, bilo bi lijepo da objavite ovo.

Srbija

pre 18 godina

Bravo carevi,tako se igra za svoju zemlju!!!
jos jednom su hrvati potvdrili da imaju komplekse od nas,a mi da imamo vece srce od njih.Ja se ne secam da su nas oni skoro u nekom sportu pobedili...
(ako nije tako ispravite me)
deremo ih gde stignemo,vaterpolo,kosarka,fudbal,odbojka,jedino nas u rukometu dobijaju,ali ipak su oni svetski sampioni u rukometu(pa se i tu cak muce sa onim nasim jadnicima)sve u svemu veliki uspeh naseg fudbala ove godine,a i ovo sto su plavi izgubili od koreje ne trebamo ih kriviti i pljuvati po njima,ipak je to samo prijateljska utakmica,a i ko je igrao dobro da nam nisu petardu udarili...
a i za onog kranjcara sto su ga pozvali da im pomogne,pa bolje da su severinu pozvali bolje bi prosli
SRBIJA DO TOKIJA!!!

Goran RSK

pre 18 godina

Bravo majstori!!! Nema niceg lepseg nego kada odvaljujemo Hrvate. Nadam se da ce mo biti sa njima u grupi na SP u Nemackoj, a onda zna se, jos jedna pobeda Srbije.

Tozy

pre 18 godina

zasluženo ste prošli dalje. Ali sramotno je od HNS da stavlja utakmicu u "atraktivnom" terminu u 13.30 h na nekoj livadi gdje ne bi ni krave pustio da pasu. Bilo je 3500 ljudi a u BG 10 puta više. Očito nekom iz HNS-a nije bilo stalo da Hrvatska izbori EP U-21.
SRAMOTA

Filip

pre 18 godina

TOOOOOOO, to majtori!
Svaka cast, ,tako se igra za repku! Prava stvar je to sto smo i bez cetvorice standardnih igraca pobedili Hrvate, a to jasno govori da ovi momci imaju potencijal. Svi su sjajno igrali i borili se do kraja, ali ovog puta bez glupih ispada. Slusam onog komentatora na HRT2 kako lupeta...kaze da su oni na obe utakmice u prvom poluvremenu bili dominantni...pa mozda i jesu, a mozda bi zbog toga trebalo da se igra samo prvo poluvreme po utakmici!? Pa penal, pa ovo, pa ono...Ma sve se urotilo protiv njih, bas nisu imali srece! :-)
Svaka cast "Vatreni Plavi"!!!

Jonny Dopp

pre 18 godina

eto Hrvati, sledeci put kad budete trazili talente, umesto u Brazil slobodno dodjite kod nas u Srbiju i CG, iovako ih imamo na pretek
bravo PLAVI

Zoki

pre 18 godina

Prvo cestitke plavima.
Drugo jos pre ovoga meca nas savez je izrazio zelju za organizacijom ovog prvenstva. Cela organizacija ne bi kostala mnogo; u pitanju je samo osam timova - recimo jedna grupa u Smederevu, druga u Novom sadu a od polufinala na Marakani. Svi treba da uloze napor da se ovo dobije pocevsi od nasih novinara koji moraju vrsiti pritisak na savez da se zauzme za ovo.
Kazem ulaze se vrlo malo, a dobija se mnogo jer nasa reprezentacija koja ima veliki kvalitet igrala bi kuci prvenstvo a to bi im uz eventualni uspeh ulilo samopouzdanje i za napredak u karijeri.

Crni

pre 18 godina

Sve mi je teze da se setim da nas Hrvati pobede u bilo kom sportu. Ove dve utakmice su bile mlogo ubedljive, prosto smo ih nosili u zubima u drugim poluvremenima, tamo i ovde. Ukupna gol razlika 5:2, a oba gola za njih daje Brazilac, koji stvarno igra sjajno, ali on ipak nije Hrvat, bez obzira sta mu pise u pasosu. Ako ih izvucemo na Mundijalu - eto novog deranja, jer smo i fizicki i psihicki superiorniji u vecini sportova( rukomet mozda...).

Banovani

pre 18 godina

Bravo majstori! Jos jednom ste dokazali svoju vrednost i vrednost kolektivne igre i zalaganja!
Nadam se da cete na prvenstvu Engleskoj vratiti milo za drago!

...

pre 18 godina

Za mene potpuno ocekivani rezultat i pored toga sto smo igrali sa "drugim timom"...Realno gledano bi ovaj tim, kad bi igrao u punom sastavu na EP-u,uzeo titulu i to dobijajuci protivnike sa 2 i vise golova razlike....

andro

pre 18 godina

Svaka cast klincima.
Pokazalo se da su od Hrvata za klasu bolji (pobeda u gostima bez pola tima).
Ako trener uspe da iskontrolise "zvezde" da igraju kolektivno i da ne prave sr..a, imaju ozbiljnu sansu na prvenstvu.

Bankar Toronto - Crnogorac da Crnji nemoze biti

pre 18 godina

Priznajem, Hrvati su kao kolektiv bolji! Al' kad se porede pojedinci tu oni sa nama nemaju sanse, nadvisili smo ih i stasom a "bogumi" i u fudbalskom znanju:
- bolje "baratamo loptom"
- ljepsi smo
- visociji smo
- ljepsi smo (ponavljam se)
- hrabriji smo

Ranko

pre 18 godina

CESTITAM, BBBRRRAAAVVVOOO!
Izgleda da neki pobednicki duh vlada u nasem fudbalu kao nekad u kosarci. Sve sto je dobro neka se gaji. Mladima BRAVO odlicni ste i eto nama buducnosti makar fudbalske, STARIMA neka nastave, opet imamo NESTO sa prezivljavanje i veselje u dijaspori. Ranko Toronto

Milan

pre 18 godina

Bio sam osudjen da gledam zadnjih 15-tak minuta na HRT-u 2. Pa oni stvarno nisu normalni. Kriv im je sudija sto nije svirao penal, utakmica je pocela u pola 2, klubovi su tempirali formu za pocetak prvenstva, stvorila se tenzija oko Nike Kranjcara, nije bilo Bilica i Asanovica na klupi... Zasto jednostavno ne priznate da smo BOLJI OD VAS. Momci, svaka cast. Bisevac, Stojkovic i Stepanov su odigrali profesorski.

niko

pre 18 godina

Pozdrav svim dobronamjernim ljudima u SiCG
Sve cestitke na pobjedi nad nasom repkom, bili ste puno bolja i kvalitetnija momcad, zasluzeno idete na EP gdje vam zelim dobar uspjeh. Cuvajte ovu momcad biti ce to veliki nogometasi! Bravo
Pozdrav iz Hrvatske

Dz/kv.

pre 18 godina

U21:Hrvatska-SCG 1:2
Cestitke Selektoru i igracima koji su izneli teret i pritisak koji se na kraju mora priznati nije ni bio delic kao u Beogradu i na Marakani kada su Hrvatski mladi fudbaleri gostovali u Srbiji. Pre svega zelim da napomenem da su hrvatski komentatori na HRT televiziji koji su pratili prenos, bili toliko korektni i pravicni za svaku svoju izjavu i tada nisu stedeli da pohvale i naseg trenera kao ni igrace citiram "Bastu koji je pretrcao ne zna se koliko km, pa zatim Vucinica za koga kazu da je vanserijski igrac opasan iz svake situacije, pa zatim golmana Stojkovica koji ima odlican pregled igre i sjajno zatvara prilaz i pokriva nas gol...". Zatim zelim da kazem da su ovi mladi momci ponos naseg fudbala i da se bore za boje nase zemlje i za to im se treba kapa skinuti. Imam malo zamerke samo na igru mladog Purovica, iako sam veliki navijac C.Zvezde i gotovo uvek prisutan na nasoj Marakani kada god ona igrala bilo kakvu vazniju utakmicu iako sam iz unutrasnjosti tacnije iz Kraljeva u kome ima veliki broj Delija. Naime pocinje vec da mi upada u oci igra i nepostovanje drugih saigraca od strane Purovica i to/decko i kada ispred sebe ima cist pregled svih odbranbenih igraca protivnickih ekipa i kada je ledjima istima okrenut nikako ne vodi racuna o ofsajdu vec je stalno u ofsajd polozaju ili dovodi svoje saigrace koji za razliku od njega to prate i vode racuna budu u prilici da mu ne daju loptu, ne zato sto oni nece vec zato sto ga primete u ofsajd polozaju, i time jasno kvari igru i sliku o njemu, pa zatim dosta je sebican kada treba da loptu u sansi da preda saigracu i tada vuce i zeli da sam postigne pogodak, to mu se danas nije desavalo ali u Novom Sadu kada se na njega naljutio D. Lazovic vise puta i isto tako u dresu Crvene Zvezde, pa onda nacinjeni glupi penal protiv Bazela...! Ne zelim ovim da umanjim kvalitete Purovica koji je neosporno prvo jedan veliki talenat a zatim i borac vec samo da mu prenesem ove male za sada kritike koje upadaju u oci nas koji volimo, pratimo i zivimo za fudbal da ako on ikada i procita ovo zna da ovim samo kvari misljenje o sebi iako mislim da ako ove nedostatke otkloni da ce vrlo brzo postati i A reprezentativac, kao i ljubimac Delija. Veliki pozdrav Naciji, treneru i mladim igracima na kvalifikaciji na prvenstvo i naravno Purovicu koji da je samo malo vodio racuna SCG bi danas slavila 3:1 jer se njegov pogodak nije priznao zbog ofsajda, u svakom slucaju nadam se da ce on te geske vremenom iskoreniti...

IGOR SRBIJA

pre 18 godina

MA FENOMENAAAAALNO, MISIM STA RECI? ODLICNO SU ODIGRALI, A OVI PAJSERI NEMAJU VEZE SA BILO CIME OSIM DA S.RU. IDEMO DA OSVOJIMO EVROPSKO SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE. S R B I J A

Zgcan - realno

pre 18 godina

Svaka cast bili ste bolji. Mislim da inace nismo toliko losi, pa vam dajem dobre sanse za medalju na svjetskom prvenstvu. Nije da vas obozavam, pa necu lagati da cu navijati za vas, ali imate neke nogometase kojima skidam kapu. Vucinic, Basta, golman?
Pozdravi iz Zg. od tuznog lika

brane

pre 18 godina

Mislim da bi trebalo organizovati mec izmedju A reprezentacije i ovih momaka. A bi brosla gore nego Hrvatska. Oni bi trebalo da idu u Nemacku do godine...

Navijac

pre 18 godina

Za razliku od Hrvata, nasi igraci igrali su srcem. Pored toga, oni su bolji i u svim ostalim aspektima fudbalske igre. Mislim da sada vise ne treba da se brinemo za buducnost naseg fudbala. Bravo momci, ovako se igra za Srbiju.

Zver

pre 18 godina

Svaka cast momcima, bili su bolji i zasluzeno prosli na Evropsko prvensto. Voleo bi da se sada javljaju oni njihovi navijaci i da tupe ovo ili ono. totalno su pukli i cao. do sledece prilike ce morati da sacekaju.

MARKO_GM

pre 18 godina

Bravo momci!!!!!! Napokon i fudbaleri da nam prirede radost!!!!!!! Svaka cast za borbenost, i zalaganje........
Bice vruce leto fudbala!!!!!!

Саша

pre 18 godina

Момци, свака част!!! Заиста је лепо прочитати овакве вести. Увек и увек се искрени труд исплати. Најлакше је седети испред телевизора или у кафићу по цео дан и кукати како ништа не иде. Ви очигледно нисте такви. Трудите се да дате добар пример осталим људима у Србији где год то стигнете. Надам се да нећете никада прећи на "тамну страну" као наши кошаркашки "шмекери".
СВАКА ЧАСТ ЈОШ ЈЕДНОМ!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Svaka cast momci! Nije mala stvar dobiti ih tamo bez pola prvog tima. Imamo odlicne mlade igrace i opravdana ocekivanja da ce se uspeh sa proslog prvenstva ponoviti. Samo da se poradi na vaspitanju i ponasanju igraca, a ne da protivniku stalno dajemo fore dobijanjem zutih i crvenih kartona. Jos jednom, bravo.

slucaj_malog_alberta

pre 18 godina

Nismo igrali nista posebno, mada smo imali veliku zelju, sto je i presudilo, ali pored ekipe kao sto je Hrvatska koja ne moze da odigra vise od 60 minuta i golmana koji ne zna da uhvati loptu sta smo mogli drugo da ocekujemo.

Đ.P

pre 18 godina

BRAVO MAJSTORI!!!! TAKO SE IGRA FUDBAL... VOLEO BIH DA VIDIM SAD OVE UPADICE IZ HRVATSKE NA OVAJ SAJT STA CE DA KAZU. A KAD JE BILO OKO ZREBANJA ZA PROTIVNIKA OVDE SU SE SIRILI KAO NE RAZUMEJU ZASTO SCG NJIH ZELI ZA PROTIVNIKE KAD SU JAKI I KAD SU JACI OD NEKIH DRUGIH... SAD SU DOBILI PO USIMA I U SRED HRVATSKE... IMAJU OD KOGA DA UCE.

eusebio

pre 18 godina

Bravo plavi, buducnost je na nasoj strani i to je divno.
Nadam se da ce ovo da se pretvori u uspjehe A selekcije u narednoj deceniji....

Srbin iz NS-a

pre 18 godina

Bravo momci!!! Svaka cast!!
Znao sam i pre pocetka utakmice da izostanak cetvorice standardnih nece predstavljati problem jer imamo veliki fond kvalitetnih igraca, ali to "nasha braca" nisu znala... i to je dobro..... Debeli Niko je samo "pojeo" Modrica,j ednostavno decko nije mogao da dodje do izrazaja.... i to je dobro....
Naravno da smo kvalitetniji i to smo pokazali i na Marakani i u Hrvtaskoj. E, a posebna je prica i uzivanje gledati prenos na Hrt-u, kako se loze kako si iskompleksirani ti Hrvati! Ovako, prekrsaj na Da Silvi je bio, neki sudija bi svirao penal neki ne bi, to je bilo 50-50, eto ovaj ga na nashu srecu nije svirao. Dalje, Purovic izlazi sam pred golmana i dvojica poslednjih igraca odbrane ga vuku dok ga nisu srushili, i ovaj nekako ponovo ustaje... i nista... pa samo da je ostao da lezi, direktan crveni i slobodan udarac na ivici 16. Jos je decko hteo da ispadne fer i probao da stigne loptu, malo ko bi to uradio! Onda ponisten gol Purovica, koji je bio za korak ali to se ljudi ne sudi! kad ste videli da neko sudi to a shut bio na gol iz slobodnjaka?! Dalje, vash igrac ulece u Bastu celim telom a potom ga nokautira u facu sa dve ruke i nije dobio karton?! Onda, gol Da Silve koji je u najmalju ruku bio sumljiv i smrdeo na ofsajd. Uzevshi u obzir izostanke nase, "ponoc" vaseg Nike, nalozenu publiku... pa mislim sta reci!!
Jel vam sada konacno jasno ko je bolji?
Na kraju ste jos i dobro proshli kad ste pali u zadnjih 5 minuta mogli ste dobiti josh koji ali ovako je sladje!
Uf, dosta sam napisao nadam se da ce mi biti objavljen post!
pozz iz Novog Sada
Ps. jedan je Milan Stepanov....

Cro- Pride

pre 18 godina

Sudac nije dosudio prekrsaj na Purovicu, jer u 1. poluvremenu nije dosudio čisti jedanaesterac na Da Silvi, ali glupo je sad pričat o suđenju jer je SCG mnogo bolja repka i potpuno zasluženo ide dalje. Ne preostaje nam ništa drugo nego sportski vam čestitati.

J. Crnogorac

pre 18 godina

Hrvati zaista imaju dobar tim. Ruku na srce, nasi su bolji. Biti medju osam najboljih u Evropi je veliki uspjeh. Gdje je kraj ovoj reprezentaciji?. Ako nastave da rade ozbiljno "harace" Evropom. Bice tesko dalje, ali na muci se poznaju junaci. Bravo momci . Bravo majstori. Podigli ste samopouzdanje i sportske i citave nacije.

milan

pre 18 godina

Bravo svima od Stojkovica do Purovica!

Mada ruku na srce i da Brazil ima onakvog golmana kao sto imaju Hrvati ne bi im bilo lako.

Petovic Miodrag

pre 18 godina

Hvala IGORU STIMCU na komplimentu, da je nasa ekipa bolja, jer svi znaju da Stimac obozava Srpski fudbal i jos vise voli BEOGRAD. Hvala priljatelju...

Krajina

pre 18 godina

Bravo momci! Cestitam na kvalifikaciji. Sta ste drugo ocekivali i bez 4 standardnih igraca smo pobedili u sred lijepe njihove. Jos jedanput sve cestitke od mene.

mex

pre 18 godina

Bravo braco, bravo majstori. I bo;ji i jaci i lepsi. Hrvati dobijaju kompleks u sportskom natjecanju sa Srbima. No ko im je kriv. Jos jednom SVAKA CAST NA VELIKOJ POBEDI.

Milos,Kragujevac

pre 18 godina

Bravo majstori, tako se igra protiv Hrvata! Oni su nabili takav kompleks od nas, ne mogu nam nista! Mislim da jos pamte onu Saletovu trojku u poslednjoj sekundi! Bravo majstori, idemo na zlato u Nemackoj!

Ljuba

pre 18 godina

SRBIJA!!!!E tako se igra fudbal, mladi bi trebali da igraju umesto A selekcije
NIJE MOGAO NI AUSTRIJSKI SUDIJA U BG: DA VAM POMOGNE!!TO SRBIJO MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!!!!

Srbin

pre 18 godina

Kako je dobro ...... vas opet!!!!!
Hahahaha jos samo u rukometu da ih odvalimo pa posle neka izmisle neki sport!
BRAVO MOMCI SRPSKO/CRNOGORSKI FUDBAL JE NA PRAVOM PUTU!

Tomislav

pre 18 godina

Svaka čast, mladi! Konačno je neka reprezentacija pokazala da se i jedan ovakav meč može odigrati hladne glave bez stvaranja tenzije! Mnogo sreće na EP! Tomislav, Niš

Chome_hr

pre 18 godina

Čestitam na prolazu SCG. Smatra da je hr bolja momčad i da je to pokazala igrom u Beogradu u prvom poluvremenu i igrom u hr ali jedino šta nemaju igrača koji bi zabio gol iako se mora pohvalit golmana scg koji je izvanredno branio jer inače bi bio i više nego povoljan rezultat za hr kolko je prilika imala. Ne želim se na suce izvlačit jer nije ono potpuno krivo zbog neuspjeha hr ali suđenje je katastrofalno za oba dve reprezentacije pogotovo za nogomet uopće.

Bane

pre 18 godina

Bravo momci tako se igra za reprezetaciju,
zasluzili ste Evropsko prvenstvo, pred vama je blistava fudbalska karijera,i zlazite pred svet da pokazete da nasa skola fudbala je jos uvek nepresusna.

Nikola

pre 18 godina

Bilo je ocekivano. Hrvati nemaju napadaca, osim Brazilca, a on sam nista posle gola nije ni mogao. Pokazalo se da smo kompletnija reprezentacija od Hrvata. Onaj njihov Kranjcar nije nista pokazao, bolje reci veze nema. Uz malo srece napravicemo nesto na prvenstvu Evrope za mlade i prvenstvu sveta za A tim .

but-zg

pre 18 godina

čestitam, uspjeli ste bez 4 standardna igrača doći do pobjede, imate bolje pojedince, pogreška je što bilić nije odmah za prvu tekmu povukao niku kranjčara iz A-reprezentacije, vi jeste (vucinic) i pogodili.
šteta što će neke druge repke otići nezasluženo na prvenstvo jer je tamo mjesto i vama i nama, jer glupo je da na prvenstvo ne ide repka koja je odradila kvalifikacije bez greške i bez poraza, loš sistem, bolje da smo se sastali u finalu :))

НС_63

pre 18 godina

Ха ха ха. Обожавам да слушам коментаторе на ХРТ-у. Ипак, данас су Сушец и Штимац превазишли сами себе. Можда један другог до увече убеде да су сами себе и родили!

brd flu

pre 18 godina

Svaka cast!!! Dobili smo ih i kod kuce i u gostima a da se nismo preterano ni trudili! Toliko o kvalitetu komsija, kojima je jedini strelac bio NATURALIZOVANI da silva!
Cestitke momcima, idemo po medalju!
Napred Plavi!!!

Samo je jedan bio Mlinaric Marko!!!

pre 18 godina

Cestitke na pobjedi! Mozemo se tjesiti da nam nije sudjen cisti penal nad Da Silvom nakon sto smo poveli 1:0, ali kada se zbroji sve na kraju ipak ste jaci. Jos jednom cestitke na zasluzenom prolazu.

Dikembe Mutombo

pre 18 godina

Bravo momci !!! Ne znam ko ima pravo jos da igra za mlade ali mislim da Lazovica ne bi vise trebalo zvati.On je postao remetilacki faktor ,previse je brate nervozan.Purovic je tata za njega.Mislim da mozemo dogurati daleko sa ovim timom.

I na kraju pitanje za Hrvate : A jel' igrao Niko Kranjcar ?

nislija semenkar

pre 18 godina

izvinjavamo se, stvarno se izvinjavamo braci Hrvatima. Prosto i nije islo. Ni sudija, ni navijaci nisu bili na nasoj strani. Ni mi, cak, nismo sami sebi dali gol. strasno. Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo. Sledeci put cemo sami sebi dati dva-tr komada kako bi bili ravbnopravniji, i kako domaci igraci ne bi klonuli duhom. nemojte, ima vremena za vas, sve dok ne naletite na nas. Inace, vec je pocela kuknjava po Hrvatskoj kako su pokradeni. Evo, ja cu im dati poslednjih 50 dinara od plate, ako ce im biti lakse, da kupe semenke, dok nas budu gledali na Evropskom prvenstvu. A cujem da su dobre i za prostatu, ovaj prostotu.
Pozdrav usnulom

asinski fakultet kragujevac (Druga godina)

pre 18 godina

Isplatilo se krisom slusanje utakmice na predavanjima. Zasluzili smo da pobedimo.
Ovog puta osvajamo evropsko prvenstvo.

Davor

pre 18 godina

E, tako se to radi!!!
Svaka cast plave nade, pokazali ste kako se bori za svoju zemlju. Nas fudbal ima svijetlu buducnost i nama ne trebaju mladi brazilci kao nekima :)
IDEMO PO ZLATO!!!!!!!

KristinaNS

pre 18 godina

jooooooooj nista sladje, dobiti ih na njihovom terenu! Bravo mommci, napred plavi! A da dodam da nasih 4 standardnih igraca nisu igrali i opet smo ih razbili! A taj njihov dugo najavljivani Niko je bas kao i sto mu ime kaze niko i nista! Plus jedine golove za njih postigao im onaj crni, ocigledno ce morati malo vise takvih da uvoze inace su katastrofa...

Vladjoni

pre 18 godina

Hrvati, ne tugujte mnogo.Vi ipak imate jednu Janicu, finale Davis kupa, a cujem da ste dobri i u kajaku na brzim vodama u juniorskoj konkurenciji. Svaka cast

Miki Niš

pre 18 godina

SCG 2-croatia 1!!!!!!!!!!
Idemo dalje! Bravo momci! Da mi je neko pre neku godinu reko da će fudbaleri da me raduju, a košarkaši rastužuju, nikad mu ne bi verovao. Sve se menja. Možda će i svima u zemlji, za razliku od sadašnjeg stanja, sutradan biti bolje. Još jednom, SVAKA ČAST FUDBALERI!!!

hrvat

pre 18 godina

glavni razlog našeg poraza je golman vranjić, dečku treba dati ispisnicu iz nogometa kriv za oba gola + jedan u bg. imali smo dosta šansi ali nismo mogli zabiti gol, srbi imaju dobrog golmana. sve u svemu zaslužen prolaz srba

Aca_USA

pre 18 godina

Svaka cast momci. U ovu generaciju treba verovati jer su pokazali da i u znatno oslabljenom sastavu mogu da igraju na rezultat.

Rako Niksic

pre 18 godina

Tako je majstori, pa mogu u sportu samo da nas mrze, kompleks do kompleksa jos od mladih dana (U21)! Stojanovicu bio si sjajan! Naprijed SCG!!!!

totti1986

pre 18 godina

Hm, lepo bogami cak sam i tacan rezultat prognozirao. Bravo plavi jos jednom ste pokazali da ste najbolji cak i bez 4 najbolja igraca. Ova generacija ima ogroman potencijal i ja se nadam da cemo se sa evropskog prvenstva vratiti sa najsjajnijim odlicjem.
Jos jednom BRAVO PLAVI

niks

pre 18 godina

Uh, što volim kada oderemo ove Hrvate. U Beogradu sa 9 igrača 3:1, u Hrvatskoj bez četvorice standardnih 2:1. Ipak su Srbi za vas doktori fudbala. A posle žreba su ovde hrvatski komentatori govorili o nekakvoj nogometnoj velesili, a osim Brazilca ovi vaši ne bi imali mesta ni u našoj drugoj ligi. Deremo vas bre gde god stignemo. Još samo da vas izvučemo na svetskom prvenstvu u Nemačkoj

bojan

pre 18 godina

Pa zasluzeno, bili smo desetkovani neigranjem 4 standardna igraca i uspeli smo da pobedimo i to hrvatsku koja je navodno bila pojacana igranjem nike kranjcara. siguran sam da ce oni hrvati koji su realni nam cestitati, decki vise srece do sledecih kvalifikacija i ako budete imlai srece necete naletiti na nas u toku baraza jer vam ocigledno ne lezimo.

doshljak

pre 18 godina

Ej, znaci ovi Hrvati su stvarno nesto... Citamo komentare na poslu moj kolega i ja sa sportneta ivec je tipa "pokradeni smo, osteceni smo...". Ili sto bi jedan lokalni voditelj radija rekao "Sta reci a ne slagati".
P.S. Za momke pozdrav! Ovakvom igrom mozda ce nesto i biti, i na ovom "malom" prvenstvu, a kasnije mozda i na "velikom", sto da ne...

Veseli

pre 18 godina

Da Silva stvarno "zna znanje", ali onaj Kranjčar je stvarno Niko (a bogami i Ništa) :)
Prolazimo sigurno, a voleo bih i da ih još jednom dobijemo...
Kod nas za sada Basta dominira na terenu!
NAPRED SRBIJA !!!

Veseli

pre 18 godina

Da Silva stvarno "zna znanje", ali onaj Kranjčar je stvarno Niko (a bogami i Ništa) :)
Prolazimo sigurno, a voleo bih i da ih još jednom dobijemo...
Kod nas za sada Basta dominira na terenu!
NAPRED SRBIJA !!!

Chome_hr

pre 18 godina

Čestitam na prolazu SCG. Smatra da je hr bolja momčad i da je to pokazala igrom u Beogradu u prvom poluvremenu i igrom u hr ali jedino šta nemaju igrača koji bi zabio gol iako se mora pohvalit golmana scg koji je izvanredno branio jer inače bi bio i više nego povoljan rezultat za hr kolko je prilika imala. Ne želim se na suce izvlačit jer nije ono potpuno krivo zbog neuspjeha hr ali suđenje je katastrofalno za oba dve reprezentacije pogotovo za nogomet uopće.

Bane

pre 18 godina

Bravo momci tako se igra za reprezetaciju,
zasluzili ste Evropsko prvenstvo, pred vama je blistava fudbalska karijera,i zlazite pred svet da pokazete da nasa skola fudbala je jos uvek nepresusna.

Srbin

pre 18 godina

Kako je dobro ...... vas opet!!!!!
Hahahaha jos samo u rukometu da ih odvalimo pa posle neka izmisle neki sport!
BRAVO MOMCI SRPSKO/CRNOGORSKI FUDBAL JE NA PRAVOM PUTU!

Miki Niš

pre 18 godina

SCG 2-croatia 1!!!!!!!!!!
Idemo dalje! Bravo momci! Da mi je neko pre neku godinu reko da će fudbaleri da me raduju, a košarkaši rastužuju, nikad mu ne bi verovao. Sve se menja. Možda će i svima u zemlji, za razliku od sadašnjeg stanja, sutradan biti bolje. Još jednom, SVAKA ČAST FUDBALERI!!!

asinski fakultet kragujevac (Druga godina)

pre 18 godina

Isplatilo se krisom slusanje utakmice na predavanjima. Zasluzili smo da pobedimo.
Ovog puta osvajamo evropsko prvenstvo.

mex

pre 18 godina

Bravo braco, bravo majstori. I bo;ji i jaci i lepsi. Hrvati dobijaju kompleks u sportskom natjecanju sa Srbima. No ko im je kriv. Jos jednom SVAKA CAST NA VELIKOJ POBEDI.

niks

pre 18 godina

Uh, što volim kada oderemo ove Hrvate. U Beogradu sa 9 igrača 3:1, u Hrvatskoj bez četvorice standardnih 2:1. Ipak su Srbi za vas doktori fudbala. A posle žreba su ovde hrvatski komentatori govorili o nekakvoj nogometnoj velesili, a osim Brazilca ovi vaši ne bi imali mesta ni u našoj drugoj ligi. Deremo vas bre gde god stignemo. Još samo da vas izvučemo na svetskom prvenstvu u Nemačkoj

НС_63

pre 18 godina

Ха ха ха. Обожавам да слушам коментаторе на ХРТ-у. Ипак, данас су Сушец и Штимац превазишли сами себе. Можда један другог до увече убеде да су сами себе и родили!

Dikembe Mutombo

pre 18 godina

Bravo momci !!! Ne znam ko ima pravo jos da igra za mlade ali mislim da Lazovica ne bi vise trebalo zvati.On je postao remetilacki faktor ,previse je brate nervozan.Purovic je tata za njega.Mislim da mozemo dogurati daleko sa ovim timom.

I na kraju pitanje za Hrvate : A jel' igrao Niko Kranjcar ?

Nikola

pre 18 godina

Bilo je ocekivano. Hrvati nemaju napadaca, osim Brazilca, a on sam nista posle gola nije ni mogao. Pokazalo se da smo kompletnija reprezentacija od Hrvata. Onaj njihov Kranjcar nije nista pokazao, bolje reci veze nema. Uz malo srece napravicemo nesto na prvenstvu Evrope za mlade i prvenstvu sveta za A tim .

bojan

pre 18 godina

Pa zasluzeno, bili smo desetkovani neigranjem 4 standardna igraca i uspeli smo da pobedimo i to hrvatsku koja je navodno bila pojacana igranjem nike kranjcara. siguran sam da ce oni hrvati koji su realni nam cestitati, decki vise srece do sledecih kvalifikacija i ako budete imlai srece necete naletiti na nas u toku baraza jer vam ocigledno ne lezimo.

Rako Niksic

pre 18 godina

Tako je majstori, pa mogu u sportu samo da nas mrze, kompleks do kompleksa jos od mladih dana (U21)! Stojanovicu bio si sjajan! Naprijed SCG!!!!

nislija semenkar

pre 18 godina

izvinjavamo se, stvarno se izvinjavamo braci Hrvatima. Prosto i nije islo. Ni sudija, ni navijaci nisu bili na nasoj strani. Ni mi, cak, nismo sami sebi dali gol. strasno. Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo. Sledeci put cemo sami sebi dati dva-tr komada kako bi bili ravbnopravniji, i kako domaci igraci ne bi klonuli duhom. nemojte, ima vremena za vas, sve dok ne naletite na nas. Inace, vec je pocela kuknjava po Hrvatskoj kako su pokradeni. Evo, ja cu im dati poslednjih 50 dinara od plate, ako ce im biti lakse, da kupe semenke, dok nas budu gledali na Evropskom prvenstvu. A cujem da su dobre i za prostatu, ovaj prostotu.
Pozdrav usnulom

but-zg

pre 18 godina

čestitam, uspjeli ste bez 4 standardna igrača doći do pobjede, imate bolje pojedince, pogreška je što bilić nije odmah za prvu tekmu povukao niku kranjčara iz A-reprezentacije, vi jeste (vucinic) i pogodili.
šteta što će neke druge repke otići nezasluženo na prvenstvo jer je tamo mjesto i vama i nama, jer glupo je da na prvenstvo ne ide repka koja je odradila kvalifikacije bez greške i bez poraza, loš sistem, bolje da smo se sastali u finalu :))

Milos,Kragujevac

pre 18 godina

Bravo majstori, tako se igra protiv Hrvata! Oni su nabili takav kompleks od nas, ne mogu nam nista! Mislim da jos pamte onu Saletovu trojku u poslednjoj sekundi! Bravo majstori, idemo na zlato u Nemackoj!

brd flu

pre 18 godina

Svaka cast!!! Dobili smo ih i kod kuce i u gostima a da se nismo preterano ni trudili! Toliko o kvalitetu komsija, kojima je jedini strelac bio NATURALIZOVANI da silva!
Cestitke momcima, idemo po medalju!
Napred Plavi!!!

Samo je jedan bio Mlinaric Marko!!!

pre 18 godina

Cestitke na pobjedi! Mozemo se tjesiti da nam nije sudjen cisti penal nad Da Silvom nakon sto smo poveli 1:0, ali kada se zbroji sve na kraju ipak ste jaci. Jos jednom cestitke na zasluzenom prolazu.

doshljak

pre 18 godina

Ej, znaci ovi Hrvati su stvarno nesto... Citamo komentare na poslu moj kolega i ja sa sportneta ivec je tipa "pokradeni smo, osteceni smo...". Ili sto bi jedan lokalni voditelj radija rekao "Sta reci a ne slagati".
P.S. Za momke pozdrav! Ovakvom igrom mozda ce nesto i biti, i na ovom "malom" prvenstvu, a kasnije mozda i na "velikom", sto da ne...

Aca_USA

pre 18 godina

Svaka cast momci. U ovu generaciju treba verovati jer su pokazali da i u znatno oslabljenom sastavu mogu da igraju na rezultat.

Vladjoni

pre 18 godina

Hrvati, ne tugujte mnogo.Vi ipak imate jednu Janicu, finale Davis kupa, a cujem da ste dobri i u kajaku na brzim vodama u juniorskoj konkurenciji. Svaka cast

Tomislav

pre 18 godina

Svaka čast, mladi! Konačno je neka reprezentacija pokazala da se i jedan ovakav meč može odigrati hladne glave bez stvaranja tenzije! Mnogo sreće na EP! Tomislav, Niš

hrvat

pre 18 godina

glavni razlog našeg poraza je golman vranjić, dečku treba dati ispisnicu iz nogometa kriv za oba gola + jedan u bg. imali smo dosta šansi ali nismo mogli zabiti gol, srbi imaju dobrog golmana. sve u svemu zaslužen prolaz srba

KristinaNS

pre 18 godina

jooooooooj nista sladje, dobiti ih na njihovom terenu! Bravo mommci, napred plavi! A da dodam da nasih 4 standardnih igraca nisu igrali i opet smo ih razbili! A taj njihov dugo najavljivani Niko je bas kao i sto mu ime kaze niko i nista! Plus jedine golove za njih postigao im onaj crni, ocigledno ce morati malo vise takvih da uvoze inace su katastrofa...

Ljuba

pre 18 godina

SRBIJA!!!!E tako se igra fudbal, mladi bi trebali da igraju umesto A selekcije
NIJE MOGAO NI AUSTRIJSKI SUDIJA U BG: DA VAM POMOGNE!!TO SRBIJO MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!!!!

totti1986

pre 18 godina

Hm, lepo bogami cak sam i tacan rezultat prognozirao. Bravo plavi jos jednom ste pokazali da ste najbolji cak i bez 4 najbolja igraca. Ova generacija ima ogroman potencijal i ja se nadam da cemo se sa evropskog prvenstva vratiti sa najsjajnijim odlicjem.
Jos jednom BRAVO PLAVI

Davor

pre 18 godina

E, tako se to radi!!!
Svaka cast plave nade, pokazali ste kako se bori za svoju zemlju. Nas fudbal ima svijetlu buducnost i nama ne trebaju mladi brazilci kao nekima :)
IDEMO PO ZLATO!!!!!!!

Cro- Pride

pre 18 godina

Sudac nije dosudio prekrsaj na Purovicu, jer u 1. poluvremenu nije dosudio čisti jedanaesterac na Da Silvi, ali glupo je sad pričat o suđenju jer je SCG mnogo bolja repka i potpuno zasluženo ide dalje. Ne preostaje nam ništa drugo nego sportski vam čestitati.

slucaj_malog_alberta

pre 18 godina

Nismo igrali nista posebno, mada smo imali veliku zelju, sto je i presudilo, ali pored ekipe kao sto je Hrvatska koja ne moze da odigra vise od 60 minuta i golmana koji ne zna da uhvati loptu sta smo mogli drugo da ocekujemo.

Zgcan - realno

pre 18 godina

Svaka cast bili ste bolji. Mislim da inace nismo toliko losi, pa vam dajem dobre sanse za medalju na svjetskom prvenstvu. Nije da vas obozavam, pa necu lagati da cu navijati za vas, ali imate neke nogometase kojima skidam kapu. Vucinic, Basta, golman?
Pozdravi iz Zg. od tuznog lika

Krajina

pre 18 godina

Bravo momci! Cestitam na kvalifikaciji. Sta ste drugo ocekivali i bez 4 standardnih igraca smo pobedili u sred lijepe njihove. Jos jedanput sve cestitke od mene.

eusebio

pre 18 godina

Bravo plavi, buducnost je na nasoj strani i to je divno.
Nadam se da ce ovo da se pretvori u uspjehe A selekcije u narednoj deceniji....

Đ.P

pre 18 godina

BRAVO MAJSTORI!!!! TAKO SE IGRA FUDBAL... VOLEO BIH DA VIDIM SAD OVE UPADICE IZ HRVATSKE NA OVAJ SAJT STA CE DA KAZU. A KAD JE BILO OKO ZREBANJA ZA PROTIVNIKA OVDE SU SE SIRILI KAO NE RAZUMEJU ZASTO SCG NJIH ZELI ZA PROTIVNIKE KAD SU JAKI I KAD SU JACI OD NEKIH DRUGIH... SAD SU DOBILI PO USIMA I U SRED HRVATSKE... IMAJU OD KOGA DA UCE.

MARKO_GM

pre 18 godina

Bravo momci!!!!!! Napokon i fudbaleri da nam prirede radost!!!!!!! Svaka cast za borbenost, i zalaganje........
Bice vruce leto fudbala!!!!!!

Zver

pre 18 godina

Svaka cast momcima, bili su bolji i zasluzeno prosli na Evropsko prvensto. Voleo bi da se sada javljaju oni njihovi navijaci i da tupe ovo ili ono. totalno su pukli i cao. do sledece prilike ce morati da sacekaju.

Navijac

pre 18 godina

Za razliku od Hrvata, nasi igraci igrali su srcem. Pored toga, oni su bolji i u svim ostalim aspektima fudbalske igre. Mislim da sada vise ne treba da se brinemo za buducnost naseg fudbala. Bravo momci, ovako se igra za Srbiju.

J. Crnogorac

pre 18 godina

Hrvati zaista imaju dobar tim. Ruku na srce, nasi su bolji. Biti medju osam najboljih u Evropi je veliki uspjeh. Gdje je kraj ovoj reprezentaciji?. Ako nastave da rade ozbiljno "harace" Evropom. Bice tesko dalje, ali na muci se poznaju junaci. Bravo momci . Bravo majstori. Podigli ste samopouzdanje i sportske i citave nacije.

Dz/kv.

pre 18 godina

U21:Hrvatska-SCG 1:2
Cestitke Selektoru i igracima koji su izneli teret i pritisak koji se na kraju mora priznati nije ni bio delic kao u Beogradu i na Marakani kada su Hrvatski mladi fudbaleri gostovali u Srbiji. Pre svega zelim da napomenem da su hrvatski komentatori na HRT televiziji koji su pratili prenos, bili toliko korektni i pravicni za svaku svoju izjavu i tada nisu stedeli da pohvale i naseg trenera kao ni igrace citiram "Bastu koji je pretrcao ne zna se koliko km, pa zatim Vucinica za koga kazu da je vanserijski igrac opasan iz svake situacije, pa zatim golmana Stojkovica koji ima odlican pregled igre i sjajno zatvara prilaz i pokriva nas gol...". Zatim zelim da kazem da su ovi mladi momci ponos naseg fudbala i da se bore za boje nase zemlje i za to im se treba kapa skinuti. Imam malo zamerke samo na igru mladog Purovica, iako sam veliki navijac C.Zvezde i gotovo uvek prisutan na nasoj Marakani kada god ona igrala bilo kakvu vazniju utakmicu iako sam iz unutrasnjosti tacnije iz Kraljeva u kome ima veliki broj Delija. Naime pocinje vec da mi upada u oci igra i nepostovanje drugih saigraca od strane Purovica i to/decko i kada ispred sebe ima cist pregled svih odbranbenih igraca protivnickih ekipa i kada je ledjima istima okrenut nikako ne vodi racuna o ofsajdu vec je stalno u ofsajd polozaju ili dovodi svoje saigrace koji za razliku od njega to prate i vode racuna budu u prilici da mu ne daju loptu, ne zato sto oni nece vec zato sto ga primete u ofsajd polozaju, i time jasno kvari igru i sliku o njemu, pa zatim dosta je sebican kada treba da loptu u sansi da preda saigracu i tada vuce i zeli da sam postigne pogodak, to mu se danas nije desavalo ali u Novom Sadu kada se na njega naljutio D. Lazovic vise puta i isto tako u dresu Crvene Zvezde, pa onda nacinjeni glupi penal protiv Bazela...! Ne zelim ovim da umanjim kvalitete Purovica koji je neosporno prvo jedan veliki talenat a zatim i borac vec samo da mu prenesem ove male za sada kritike koje upadaju u oci nas koji volimo, pratimo i zivimo za fudbal da ako on ikada i procita ovo zna da ovim samo kvari misljenje o sebi iako mislim da ako ove nedostatke otkloni da ce vrlo brzo postati i A reprezentativac, kao i ljubimac Delija. Veliki pozdrav Naciji, treneru i mladim igracima na kvalifikaciji na prvenstvo i naravno Purovicu koji da je samo malo vodio racuna SCG bi danas slavila 3:1 jer se njegov pogodak nije priznao zbog ofsajda, u svakom slucaju nadam se da ce on te geske vremenom iskoreniti...

Petovic Miodrag

pre 18 godina

Hvala IGORU STIMCU na komplimentu, da je nasa ekipa bolja, jer svi znaju da Stimac obozava Srpski fudbal i jos vise voli BEOGRAD. Hvala priljatelju...

Саша

pre 18 godina

Момци, свака част!!! Заиста је лепо прочитати овакве вести. Увек и увек се искрени труд исплати. Најлакше је седети испред телевизора или у кафићу по цео дан и кукати како ништа не иде. Ви очигледно нисте такви. Трудите се да дате добар пример осталим људима у Србији где год то стигнете. Надам се да нећете никада прећи на "тамну страну" као наши кошаркашки "шмекери".
СВАКА ЧАСТ ЈОШ ЈЕДНОМ!

brane

pre 18 godina

Mislim da bi trebalo organizovati mec izmedju A reprezentacije i ovih momaka. A bi brosla gore nego Hrvatska. Oni bi trebalo da idu u Nemacku do godine...

Srbin iz NS-a

pre 18 godina

Bravo momci!!! Svaka cast!!
Znao sam i pre pocetka utakmice da izostanak cetvorice standardnih nece predstavljati problem jer imamo veliki fond kvalitetnih igraca, ali to "nasha braca" nisu znala... i to je dobro..... Debeli Niko je samo "pojeo" Modrica,j ednostavno decko nije mogao da dodje do izrazaja.... i to je dobro....
Naravno da smo kvalitetniji i to smo pokazali i na Marakani i u Hrvtaskoj. E, a posebna je prica i uzivanje gledati prenos na Hrt-u, kako se loze kako si iskompleksirani ti Hrvati! Ovako, prekrsaj na Da Silvi je bio, neki sudija bi svirao penal neki ne bi, to je bilo 50-50, eto ovaj ga na nashu srecu nije svirao. Dalje, Purovic izlazi sam pred golmana i dvojica poslednjih igraca odbrane ga vuku dok ga nisu srushili, i ovaj nekako ponovo ustaje... i nista... pa samo da je ostao da lezi, direktan crveni i slobodan udarac na ivici 16. Jos je decko hteo da ispadne fer i probao da stigne loptu, malo ko bi to uradio! Onda ponisten gol Purovica, koji je bio za korak ali to se ljudi ne sudi! kad ste videli da neko sudi to a shut bio na gol iz slobodnjaka?! Dalje, vash igrac ulece u Bastu celim telom a potom ga nokautira u facu sa dve ruke i nije dobio karton?! Onda, gol Da Silve koji je u najmalju ruku bio sumljiv i smrdeo na ofsajd. Uzevshi u obzir izostanke nase, "ponoc" vaseg Nike, nalozenu publiku... pa mislim sta reci!!
Jel vam sada konacno jasno ko je bolji?
Na kraju ste jos i dobro proshli kad ste pali u zadnjih 5 minuta mogli ste dobiti josh koji ali ovako je sladje!
Uf, dosta sam napisao nadam se da ce mi biti objavljen post!
pozz iz Novog Sada
Ps. jedan je Milan Stepanov....

IGOR SRBIJA

pre 18 godina

MA FENOMENAAAAALNO, MISIM STA RECI? ODLICNO SU ODIGRALI, A OVI PAJSERI NEMAJU VEZE SA BILO CIME OSIM DA S.RU. IDEMO DA OSVOJIMO EVROPSKO SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE. S R B I J A

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Svaka cast momci! Nije mala stvar dobiti ih tamo bez pola prvog tima. Imamo odlicne mlade igrace i opravdana ocekivanja da ce se uspeh sa proslog prvenstva ponoviti. Samo da se poradi na vaspitanju i ponasanju igraca, a ne da protivniku stalno dajemo fore dobijanjem zutih i crvenih kartona. Jos jednom, bravo.

milan

pre 18 godina

Bravo svima od Stojkovica do Purovica!

Mada ruku na srce i da Brazil ima onakvog golmana kao sto imaju Hrvati ne bi im bilo lako.

Milan

pre 18 godina

Bio sam osudjen da gledam zadnjih 15-tak minuta na HRT-u 2. Pa oni stvarno nisu normalni. Kriv im je sudija sto nije svirao penal, utakmica je pocela u pola 2, klubovi su tempirali formu za pocetak prvenstva, stvorila se tenzija oko Nike Kranjcara, nije bilo Bilica i Asanovica na klupi... Zasto jednostavno ne priznate da smo BOLJI OD VAS. Momci, svaka cast. Bisevac, Stojkovic i Stepanov su odigrali profesorski.

Banovani

pre 18 godina

Bravo majstori! Jos jednom ste dokazali svoju vrednost i vrednost kolektivne igre i zalaganja!
Nadam se da cete na prvenstvu Engleskoj vratiti milo za drago!

Tozy

pre 18 godina

zasluženo ste prošli dalje. Ali sramotno je od HNS da stavlja utakmicu u "atraktivnom" terminu u 13.30 h na nekoj livadi gdje ne bi ni krave pustio da pasu. Bilo je 3500 ljudi a u BG 10 puta više. Očito nekom iz HNS-a nije bilo stalo da Hrvatska izbori EP U-21.
SRAMOTA

Zoki

pre 18 godina

Prvo cestitke plavima.
Drugo jos pre ovoga meca nas savez je izrazio zelju za organizacijom ovog prvenstva. Cela organizacija ne bi kostala mnogo; u pitanju je samo osam timova - recimo jedna grupa u Smederevu, druga u Novom sadu a od polufinala na Marakani. Svi treba da uloze napor da se ovo dobije pocevsi od nasih novinara koji moraju vrsiti pritisak na savez da se zauzme za ovo.
Kazem ulaze se vrlo malo, a dobija se mnogo jer nasa reprezentacija koja ima veliki kvalitet igrala bi kuci prvenstvo a to bi im uz eventualni uspeh ulilo samopouzdanje i za napredak u karijeri.

Ranko

pre 18 godina

CESTITAM, BBBRRRAAAVVVOOO!
Izgleda da neki pobednicki duh vlada u nasem fudbalu kao nekad u kosarci. Sve sto je dobro neka se gaji. Mladima BRAVO odlicni ste i eto nama buducnosti makar fudbalske, STARIMA neka nastave, opet imamo NESTO sa prezivljavanje i veselje u dijaspori. Ranko Toronto

Bankar Toronto - Crnogorac da Crnji nemoze biti

pre 18 godina

Priznajem, Hrvati su kao kolektiv bolji! Al' kad se porede pojedinci tu oni sa nama nemaju sanse, nadvisili smo ih i stasom a "bogumi" i u fudbalskom znanju:
- bolje "baratamo loptom"
- ljepsi smo
- visociji smo
- ljepsi smo (ponavljam se)
- hrabriji smo

prifesionalac

pre 18 godina

BRAVO MOMCI!!!!
BRAVO PLAVI!!!!
BRAVO LAVOVI!!!!
Vama iz "zapadne evrope" vise srece drugi put! Uplatite na vreme satelitske prenose da mozete da gledate prave igrace na EURO U21.
Nemojte puno da se nervirate da vam slucajno ne opadne kosa od stresa a mi cemo se javiti razglednicom vasim hrvaticama da nas ne zaborave!!!!!

niko

pre 18 godina

Pozdrav svim dobronamjernim ljudima u SiCG
Sve cestitke na pobjedi nad nasom repkom, bili ste puno bolja i kvalitetnija momcad, zasluzeno idete na EP gdje vam zelim dobar uspjeh. Cuvajte ovu momcad biti ce to veliki nogometasi! Bravo
Pozdrav iz Hrvatske

Jonny Dopp

pre 18 godina

eto Hrvati, sledeci put kad budete trazili talente, umesto u Brazil slobodno dodjite kod nas u Srbiju i CG, iovako ih imamo na pretek
bravo PLAVI

Filip

pre 18 godina

TOOOOOOO, to majtori!
Svaka cast, ,tako se igra za repku! Prava stvar je to sto smo i bez cetvorice standardnih igraca pobedili Hrvate, a to jasno govori da ovi momci imaju potencijal. Svi su sjajno igrali i borili se do kraja, ali ovog puta bez glupih ispada. Slusam onog komentatora na HRT2 kako lupeta...kaze da su oni na obe utakmice u prvom poluvremenu bili dominantni...pa mozda i jesu, a mozda bi zbog toga trebalo da se igra samo prvo poluvreme po utakmici!? Pa penal, pa ovo, pa ono...Ma sve se urotilo protiv njih, bas nisu imali srece! :-)
Svaka cast "Vatreni Plavi"!!!

andro

pre 18 godina

Svaka cast klincima.
Pokazalo se da su od Hrvata za klasu bolji (pobeda u gostima bez pola tima).
Ako trener uspe da iskontrolise "zvezde" da igraju kolektivno i da ne prave sr..a, imaju ozbiljnu sansu na prvenstvu.

Pajic

pre 18 godina

SCG : Brazil 5 : 2.
Ima li gde hrvata ovde?
Iduce godine sedite pored tv i ucite od majstora i molite boga da vise nikada ne izvucete nas jer vam se crno pise.

...

pre 18 godina

Za mene potpuno ocekivani rezultat i pored toga sto smo igrali sa "drugim timom"...Realno gledano bi ovaj tim, kad bi igrao u punom sastavu na EP-u,uzeo titulu i to dobijajuci protivnike sa 2 i vise golova razlike....

Goran RSK

pre 18 godina

Bravo majstori!!! Nema niceg lepseg nego kada odvaljujemo Hrvate. Nadam se da ce mo biti sa njima u grupi na SP u Nemackoj, a onda zna se, jos jedna pobeda Srbije.

rizzo

pre 18 godina

ajde srbi, sta su vam usta velika!
cim se odcijepi crna gora odu i rezultati jer su oni uvijek bili motor u vasem savezu.i rukomet i kosarka i vaterpolo...svi uspjesi samo zbog CG!!
a uvijek se samo vi hvalite. dosad nisamnijednom citao od crnogoraca da se hvale, premda bi itekako trebali. samo ih je 600 000 a u sportu su majke. nakon odcijepa biti cete samo drzavica na balkanu BEZ MORA!
a onda cemo vidjeti tko ce koga derati!!!
i redakcijo, bilo bi lijepo da objavite ovo.

Crni

pre 18 godina

Sve mi je teze da se setim da nas Hrvati pobede u bilo kom sportu. Ove dve utakmice su bile mlogo ubedljive, prosto smo ih nosili u zubima u drugim poluvremenima, tamo i ovde. Ukupna gol razlika 5:2, a oba gola za njih daje Brazilac, koji stvarno igra sjajno, ali on ipak nije Hrvat, bez obzira sta mu pise u pasosu. Ako ih izvucemo na Mundijalu - eto novog deranja, jer smo i fizicki i psihicki superiorniji u vecini sportova( rukomet mozda...).

Srbija

pre 18 godina

Bravo carevi,tako se igra za svoju zemlju!!!
jos jednom su hrvati potvdrili da imaju komplekse od nas,a mi da imamo vece srce od njih.Ja se ne secam da su nas oni skoro u nekom sportu pobedili...
(ako nije tako ispravite me)
deremo ih gde stignemo,vaterpolo,kosarka,fudbal,odbojka,jedino nas u rukometu dobijaju,ali ipak su oni svetski sampioni u rukometu(pa se i tu cak muce sa onim nasim jadnicima)sve u svemu veliki uspeh naseg fudbala ove godine,a i ovo sto su plavi izgubili od koreje ne trebamo ih kriviti i pljuvati po njima,ipak je to samo prijateljska utakmica,a i ko je igrao dobro da nam nisu petardu udarili...
a i za onog kranjcara sto su ga pozvali da im pomogne,pa bolje da su severinu pozvali bolje bi prosli
SRBIJA DO TOKIJA!!!

Gile ( Toronto)

pre 18 godina

Kao prvo iskrene cestitke momcima za izvanredan
uspjeh.
Kao drugo volio bih da se ponovo oglasi onaj hrvatski navijac koji kaze da su uz malo vise srece trabali da pobjede i u Beogradu.Pa stvarno mnogo su smijesni.

PMF-Kg-Hemija(IIgod)

pre 18 godina

@mashinac.. kakav si bre ti to student kad nisi mogao da kidnesh sa predavanja i k`o chovek gledash utakmicu :DDD
elem..
BRAVO PLAVI... SVAKA CHAST!!!

Велибор

pre 18 godina

Није лијепо да се толико радујемо, док су наше комшије тужне. Жао нам је.

bilipiton

pre 18 godina

Stojkovic, Stojkovic, Stojkoviiiiiic!!!!!!!!
Bravo carevi! Znaci nebo vam nije ravno!!! Samo kolektivna igra, to nam je uvek prolazilo!!! HVALA PUNO!

Jovanovic Ivan

pre 18 godina

BRAVO PLAVI, SVAKA VAM CAST!!! Svi su danas bili odlicni, ali odskakali su Stojkovic, Basta i Vucinic. Posebno je Vucinic bio dobar, iako nije dao gol. Fascinantno je to kako odlaze lopte veznjacima kada je primi na pola terena, ima decko tehniku BOLI GLAVA, ZREO JE ZA NEKI VECI KLUB... BRAVO, BRAVO MOMCI!!!!!

Hrvat

pre 18 godina

gledajte ljudi, ne znam zasto se toliko usporedjujete s nama i zasto vam toliko znaci pobjeda???
dobili ste pa sta?
vratite se svojim obicnim zivotima i cekajte neku drugu utakmicu, mozda izgubite i shvatite besmisao vaseg ponosa i komentara...
medjutim ne zaboravite jednu stvar :
Hrvatska je 98' bila treca na svijetu i definitivno smo veca nogometna nacija, ocito vam je to nabilo komplekse...
sto se tice utakmice, zasluzeno ste prosli dalje, ali za 7 ili 8 godina kada ovi decki budu dio nekih A reprezentacija Hrvatske i SiCG(OOOpss, nisam siguran za SiCG al va bene) biti ce to sasvim druga prica. Recimo mi imamo jednog Darija Srnu koji ima 22 ili 23 godine i koji ce biti najbolji desni bok Evrope itd, itd...
Ove reprezentacije su glupo limitirane dobnom granicom i nisu pravi odnos snaga...
Pozdrav i uzivajte dok mozete...

milan_srbin FCRS

pre 18 godina

SVAKA CAST!!!Jos jednom smu pokazali da smo bolji od komsija,i da, nema nijedan komentar od njih,SAKRILI SU SE U RUPU POSLE OVOGA(HAHA).NAPRED PLAVI

susjed

pre 18 godina

Joj kako nam je teško.. Izgubila nam mlada reprezentacija .. šmrc, šmrc...
To što nam u A repki ima 2-3 igrača koji su godinu stariji od ovih tzv. mladih i još 5-6 koji su par godina stariji me jako zabrinjava
(pogledajte malo po Europi godišta A reprezentativaca u pojedinim selekcijama)
A ima ih koji bi mogli još uvijek igrati... Pa ko još računa na rejting na osnovu rezulata mladih selekcija...
Mislim, uvijek je dobro kada se pobjeđuje, samim time nije ni ova pobjeda loša. ne kažem ja da Mi ne bi pobijedili da smo mogli, ali dajte malo realnosti...
Kada su naši mladi vaše odvalili 6:2 (jedan od najvećih vam poraza) prije 5, 6 godina rekao bi čovjek da bi danas trebala biti tolika razlika među seniorima...
Ali kao što vidite to nije točno...
Možda se odgovor krije u činejnici da A reprezentaciju čini preko nekoliko generacija....

Niksicanin

pre 18 godina

bravo majstori ...najaci smo. svaka cast vucinicu sto je dao tri gola u prvi mec.
osvajamo ovaj put garantovano.
N A P R E D P L A V I

bOOb

pre 18 godina

Bravo momci! Moje cestitke! Ispao iz tima Lazovic, usao nezadrzivi Purovic- Pura, kao buldozer gura.
P.S. Bez stranaca 5:0 za SCG!

bravo plavi

pre 18 godina

pa onaj niko i nista nebi mogo da igra ni u takovu a kamoli u evrop ako im je on najveca zvezda pa onda bi simon i jankovic i jos par likova bili u hrvackoj svetcki igraci pa nasa liga je 100 puta bolja i teza nego njehova liga i to se videlo na terenu takovo bi bilo prvaci hrvacke kad bi igrali njihovu ligu

Dejan

pre 18 godina

Nadam se da su Stimac i Asanovic nesto novaca zaradili preko kladionica, koji ce im pomoci pri stecaju njihove kladionice. A i ovi invalidi nogometasi se ne sjecaju kada su zadnji puta dali vise od jednog gola na utakmici... Sve u svemu nije SCG pokazala neku bajnu igru, ali je mlada reprezentacija HR pokazala da je red da ih zamjene mladji koji su organiziraniji i konkretniji od ove hrpe invalida. Sramota moze biti i saveza koji se do zadnje dana prepucava hoce li neko igrati ili nece. Sramota i organizicaje. Treba ih sve smjeniti gore u HNS-u, no to me ne sprecava da cestitam na zasluzenom prolasku. Jedino mi zao sto citam neke glupe komentare ovdje, ali ajde sa kulturom se nitko ne radja. Puno srece na EU, a i trebati ce vam ako zelite ponoviti prosli plasman.

Dominik

pre 18 godina

Iako teška srca, čestitam na pobjedi vaših mladih. Pokazali ste kako iskoristiti ono malo šansi i prigoda koju vam protivnici, što svojom indolentnošću, što vašom kvalitetom pružaju. Ova dvije utakmice su me podsjetile na utakmice Barcelone i Chelsea, Barca kolo vodi al se Chelsea veseli. Tako i vi. Uzalud nama bolje držanje terena kada vi trpate mreže. Bolji ste u trci i konkretni u napadu. Možete daleko...

M.M.LONDON

pre 18 godina

SVAKA CAST MOMCI. PONOVO STE IH RAZBILI. A ONI, HRVATI, CE SE ZALITI NA SVE SAMO NECE PRIZNATI DA SU IZGUBILI OD BOLJE EKIPE.

dragan

pre 18 godina

Igraci su na terenu, oni su svakako vazni za uspjeh jedne ekipe, ali nikako ne smijemo zaboraviti da je na ovim utakmicama bila jako vazna uloga naseg trenera Dragana Okuke, cini mi se da se on malo pominje u svim komentarima, svidja mi se jer je on trener koji svugdje ide na pobjedu, to je jako vazno, posebno na takmicenjima tipa EP ili SP za koja je potrebno pripremiti ekipe da igraju ofanzivno i na pobjedu. To nije bas lako ali cini mi se da je Okuka jedini nas trener koji bih to pokusao, sigurno bih bilo bolje da vodi A reprezentaciju na SP u Njemackoj.

Objektivan Zg

pre 18 godina

Jači ste nema šta! Čestitke na pobjedi, a moji na suhi trening! Drugi put valjda nećemo igrati s pionirima! Vidimo se u Njemačkoj!

Haris Brkic...

pre 18 godina

E sad da sumiramo.. Kad ste imali sudiju i 2 igraca vise PRSLI STE. Kad ste imali navijace i domaci teren PRSLI STE. jel igrao Niko? Vidite, vi ste hrvati i da ne bi bilo srpsko vi ste umesto NIKOLE dali coveku Niko samo mu fali prezime Nista... I on ce u fcb, sacuvaj me boze.. Da vam nije onog brazilca pa vi ne bi znali kako izgleda radovanje posle datog gola (STRASNO)!!! i tako.. veliki pozdrav iz SRBIJE.. A ima da vas bijemo i u rukometu (Izvukli ste se prosli put)...

boners

pre 18 godina

Sad su valjda komsije videle zasto smo njih zeleli kod zreba. Zato sto su slabiji od Italijana, Francuza, Nemaca, da ne nabrajam dalje. Nisu nam nista mogli ni kad su imali dva igraca vise, a ni ovde kad smo igrali bez 4 kljucna igraca. Sve u svemu, kvalitet je presudio,a ovaj tim dokazao da ne zavisi od nekolicine igraca.

Mozda bi se trebali kandidovati za EP, ova generacja zasluzuje da odigra jos koju utakmicu pred svojom publikom.
Individualno je ova generacija jaca od proslogodisnje, to sam tvrdio i na pocetku kvalifikacija. Mozda i ne stigne do finala, treba tu dosta stvari da se poklopi, ali sigurno ce A tim moci da racuna na dosta ovih igraca.
Mutombo, pravo da igraju na EP imaju svi igraci koji su to imali na pocetku kvalifikacija, znaci 1983. godiste i mladji.

evil

pre 18 godina

Ma da, nedosuđeni crveni karton zbog prekršaja nad Purovićem, a o nesviranom čistom jedanestercu nad Da Silvom ni traga ni glasa.

Johnny Bravo

pre 18 godina

a da odigramo ponovo,mislim da im pruzimo jos jednu sansu??ali ovaj put da svi nasi igraju na jednoj nozi,a Stojkovic da brani vezanih ociju???

SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,

bOOb

pre 18 godina

Bravo momci! Moje cestitke! Ispao iz tima Lazovic, usao nezadrzivi Purovic- Pura, kao buldozer gura. P.S. Bez stranaca 5:0 za SCG!

Dr. Dirklic

pre 18 godina

Vucinic ispred Milosevic?
Vucinic ispred Ljuboja?

Samo ako Vucinic nadje formu sa Lecce pre WC. Ako ne nadje formu, ja mislim da je bolje da on igra za Mladi.

Leskovac

pre 18 godina

Hrvatski fudbalski savez je gori od naseg kosarkaskog. Ovako bitnu utakmicu umesto u Splitu oni organizuju u selu u podne. Stara skola SFRJ funkcionera.

milosevic

pre 18 godina

STO NE KUPITE NEKOG SRBINA MOZDA BI I POBEDILI ALI TESKO JE NACI TAKVOG!!!!!!!!
ZIVELI MI A I VI PORED NAS DA BI MOGLI NEKOGA DA DELJEMO

Bata Loncarevic

pre 18 godina

DRAGI NASI MLADI NOGOMETASI ! OD SVEG SRCA VAM CESTITAM STO STE SE SVI TRUDILI DA POKAZETE SVE SVOJE KVALITET,PA STE TAKO USRECI
LI I VAS IA NAS MNOGOBRONE VASE SIMPATIZERE!

Aleksandra

pre 18 godina

Svaka cast juniori,super ste igrali,i to se moglo primetiti od prve minute.Iako nam nisu igrala cetri kljucna igraca,ipak smo uspeli bez njih da postignemo sjajan rezultat od 1:2 i obezbedimo plasman na EP!Hvala Bogu da je nas fudbal konacno zaziveo!Svaka cast i za A selekciju,njihova igra me je inpresionirala.Stvarno je to velika sreca!Svima podjednako zelim srecu na prvenstvima,neka budu slozni i neka ginu za svaku loptu, jer cemo jedino tako doci do pobede koju svi zeljno iscekujemo!

Vlada

pre 18 godina

@susjed
Pa da, uvek kad izgubite pobeda nije bila vazna. Molim te, reci mi ko je to u vasoj A reprezentaciji godiste 1984 i mladje pa je kao mogao da igra ovde... Nema ni jednog, apsolutno pricas napamet. Bio je jedan, debeli Niko, i njega ste doveli. I sta je bilo?

To sto ste nas odvalili 6:2 je OK, svaka cast, mada je to najvise bio rezultat gluposti Djorica, najglupljeg trenera koga je Srbija ikada iznedrila. Ali to je uz ovogodisnji tesni poraz u rukometu na Svetskom Prvenstvu jedini poraz nase reprezentacije od vase u bilo kom sportu u zvanicnoj konkurenciji za ovih petnaest godina. Ja barem ne mogu da se setim ni jednog drugog. A kad smo vec kod tih poraza, sada je rezultat mladih 3 pobede za nas, jedna za vas i jedna neresena. U rukometu smo vas 3 puta drali pre nego sto ste nas dobili ove godine. Misli o tome...

nesa

pre 18 godina

Kao sto je ovde neko rekao bila bi sjajna stvar organizovati prijateljsku(revijalnu) utakmicu izmedju nase A i mlade reprezentacije.Bila bi to dobra prilika da publika pozdravi momke koji su nam doneli mnogo radosti(prihod od utakmice bi mogao ici u dobrotvorne svrhe).Jedini problem bi mogao biti termin odigravanja,ali s obzirom da ce se prvensta u Evropi ranije zavrsavati,eto prilike da pred put na SP i EP pozdravimo obe nase reprezentacije.

U dobru se ne ponesi, u zlu ne unizi

pre 18 godina

Kao sto komsije rekose, nasi su bolji. No, prijatno me iznenadio pristup igri - bez alibija i do kraja, pa sta bude. Tehnike nam nikad nije nedostajalo, ali fizicke i psihicke pripremljenosti oduvek. Sad kad se i to sredilo, stvari dolaze na mesto. Samo da nastave ovako i sami ce pisati svoju sudbinu.

hrvat

pre 18 godina

stvarno neznam šta vi srbi tolko hvalite tog bastu,pa dečko je antitalenat mali bartulović dok se nije ozljedio svaki puta je probio njegovu stranu.razlog zašto smo mi izgubili je bolja fizička sprema srba i naravno golmana vranjića, taj je dečko zalutao u nogometu,debeli kranjčar bolje da je otišao na porciju čevapa nego što je došao na tekmu

delija_lj

pre 18 godina

Kada su naši mladi vaše odvalili 6:2 (jedan od najvećih vam poraza) prije 5, 6 godina rekao bi čovjek da bi danas trebala biti tolika razlika među seniorima...
Ali kao što vidite to nije točno...
Možda se odgovor krije u činejnici da A reprezentaciju čini preko nekoliko generacija....
(susjed,
-------

Normalno da ima vise generacija, ali je opet bolje imati dobre mlade selekcije.
Sto se tice tvoje utakmice, pre ce biti da nisu igrali Stankovic, Kezman, Drulic, Paunovic, Gavrancic, Koroman, Ljuuboja, Vukic, koji su iz te generacije, dok ste vi danas kompletni izgubili od nas bez cetvorice kljucnih igraca na svom terenu.
Posle 5-2, igranje 11 proti 9, pa povratna bez citavog veznog reda i opet komsije misle da su bolje,haha.
Vaznije od ovog rezultata je sto imamo igrace kao sto su Vucinic, Basta, Stojkovic, Vukcevic, Jankovic, Lazovic, Krasic,od kojih ce A tim imati mnogo koristi.

M.M.

pre 18 godina

Hvala Plavi!!! Zahvalio bih se posebno svim momcima iz Hrvatske,koji su poslali komentare,na cestitkama i fer komentarima,slazem se trebali su i oni proci na EP.

boners

pre 18 godina

Cak nam komsije zakljucuju da su neke ekipe nezasluzeno stigle do EP, a oni zasluzili, izgubili samo 5-2.
Nas optimizam opravdan, tim kvalitetniji, bolji pojedinci, cak smo bez cetvorice vaznih igraca uspeli da dobijemo kod njih, kompletne, jedina im je mana sto ih nije Niko predvodio.:))
Posto komsije nisu dobile ni jedne Malte sa dva gola razlike, ni Islandije, Madzarske, bilo je malo nerealno da to urade protiv najjaceg protivnika, protiv koga su igrali u ovim kvalifikacijama. Dorbro, u fudbalu se desavaju i iznenadjenja, ali ovaj put je ono izostalo.

Mostarac

pre 18 godina

Sto je je treba priznati bili ste bolji nemam riejci, al sad da imamo kompleks od vas ne bi se slozio dodjite tatama da vas deru njemackoj onda cemo vas razvalit ko beba zvecku, mislim da su nasi stariji puno kvalitetnija momcad, kao sto je vasa U21

laku noć

pre 18 godina

Čestitam na pobjedi, ali o kakvim vi to kompleksima govorite!? I mi znamo uživati u pobjedama naših sportaša, ali nama to nije smisao života kao vama. Kad ćete više to shvatiti?

nostromo

pre 18 godina

Zaslužena pobjeda. Usput zahvalite sucu jer samo slijepac nije vidio onaj 11-erac nakon kojeg bi bilo 2:0, a onda bi se druga pjesma svirala. I podignite spomenik golmanu koji vas je danas spasio.

Gremlin911-Hrvatska

pre 18 godina

Prvo čestitke mladoj ekipi SCG.
Mučnina mi dođe kad toliko u Hrvatskim medijima pročitam hvalisanja kvalitete koja se na terenu ne vidi toliko prvenstveno nekih Hrvatskih "bisera".
Ovako to ide: neshvatljivo je pozivanje Nike Kranjčara u mladu reprezentaciju s obzirom da je odigrao u subotu cijelu ukatmicu u Portugalu te njegova neukonponiranost u ekipu koja je do sada igrala i bez njega.
Bočni igrači Hrvatske su katastrofa, a pogotovo u činjenici da trener Okuka je igrao sa zgusnutom obranom koja se nabila u 16 metara pa ni lopta kroz sredinu nije niti mogla proći. Zato je jedino po boku bilo moguče zabiti.
Osim vratara SCG pohvalio bi odličnu igru Pavlela Nedveda SCG-Baste. Dečko je odličan, koliko je samo pretrčao to je za nevjerovati još mu samo fali da više tuče po golu i pogađa. Svaka čast Basta.

CrniGruja

pre 18 godina

Ho,ho...,
a najteže Hrvatima je što su toooliko pompezno očekivali utakmicu., a na kraju ostali zaprepašteni kako je to prošlo 180 minuta a da oni uopšte šanse sa nama nisu imali !

al

pre 18 godina

Pa dobro Dragane, sta cemo sa gramatikom? Hajmo prvo to da savladamo, pa cemo posle o fudbalu... Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi...

Samo je jedan Mlinaric marko!

pre 18 godina

Vidim da je sve i dalje u srpskom stilu! Pa ima li itko normalan da zahvali na cestitkama na zasluzenoj pobjedi!

Kale_Raska

pre 18 godina

Bravo momci !Svaka cast na igri i drzanju. Nadam se da cemo pokazati Evropi da i fudbal znamo igrati glavom, a ne samo srcem.Samo tako nastavite.A vama brco Hrvati hvala na cetitkama i nadam se jednog dana finalu SP gde cemo Vas ponovo dobiti,jer drugacije na moze biti !

igor

pre 18 godina

Za Mlinaric Marka
Valjda ne moramo da se zahvaljujemo za normalne komentare. Evo ja sam ostavio komentar na sajtu Vecernjeg lista, pozdravio vas pozeleo vam sve najbolje i to je to. Bilo bi dobro kada bi postojalo mesto na netu gde mogu ljudi koji nisu ostrasceni ili slicno da komuniciriju, ali za sada je ovako. Citas sve redom, pa naidjes na svavakve izjave. Tvoja je naravno korektna i prijateljska i mi svi to pozdravljamo

boners

pre 18 godina

ali za 7 ili 8 godina kada ovi decki budu dio nekih A reprezentacija Hrvatske i SiCG(OOOpss, nisam siguran za SiCG al va bene) biti ce to sasvim druga prica. Recimo mi imamo jednog Darija Srnu koji ima 22 ili 23 godine i koji ce biti najbolji desni bok Evrope itd, itd...
Ove reprezentacije su glupo limitirane dobnom granicom i nisu pravi odnos snaga...
Pozdrav i uzivajte dok mozete...
(Hrvat)
------

Naravno da ne znaci da ce biti ista prica, ali opet to ne znaci da ce biti sasvim druga prica kao sto kazes. Srna da ima 22 godine, igrao bi ovde, a da ce postati najbolji desni bek u Evropi sumnjam,ima odlican centarsut, ali je u fazi odbrane dosta tanak.
Mlade genercije su limitirane godinama sto je normalno i pravi su odnos snaga u tom uzrastu. Kako bi drugacije mogao to odraditi nego na ovaj nacin. Imamo i mi Vidica, koji je vec sada odlican stoper, imamo generaciju 191. koja je prosle godine stigla do finala, pa generaciju Marinkoivca koja je ove godine stigla do polufinala do 19 godina, sad i generacija 1983. Vucinic, Basta, Jankovic, Vukcevic, Stojkovic, Krasic...
Sve u svemu, uzivanje tek dolazi.

Samo je jedan bio Mlinaric Marko!!!

pre 18 godina

Nema na cemu! :-)

Nadam se revansu u skoroj buducnosti,a Vama sve najbolje na predstojecem prvenstvu.
--------------------------------------------
Pozdrav starom dobrom Deveric Stefu!!!:-)

Veseli

pre 18 godina

Da Silva stvarno "zna znanje", ali onaj Kranjčar je stvarno Niko (a bogami i Ništa) :)
Prolazimo sigurno, a voleo bih i da ih još jednom dobijemo...
Kod nas za sada Basta dominira na terenu!
NAPRED SRBIJA !!!

Chome_hr

pre 18 godina

Čestitam na prolazu SCG. Smatra da je hr bolja momčad i da je to pokazala igrom u Beogradu u prvom poluvremenu i igrom u hr ali jedino šta nemaju igrača koji bi zabio gol iako se mora pohvalit golmana scg koji je izvanredno branio jer inače bi bio i više nego povoljan rezultat za hr kolko je prilika imala. Ne želim se na suce izvlačit jer nije ono potpuno krivo zbog neuspjeha hr ali suđenje je katastrofalno za oba dve reprezentacije pogotovo za nogomet uopće.

Bane

pre 18 godina

Bravo momci tako se igra za reprezetaciju,
zasluzili ste Evropsko prvenstvo, pred vama je blistava fudbalska karijera,i zlazite pred svet da pokazete da nasa skola fudbala je jos uvek nepresusna.

Srbin

pre 18 godina

Kako je dobro ...... vas opet!!!!!
Hahahaha jos samo u rukometu da ih odvalimo pa posle neka izmisle neki sport!
BRAVO MOMCI SRPSKO/CRNOGORSKI FUDBAL JE NA PRAVOM PUTU!

Miki Niš

pre 18 godina

SCG 2-croatia 1!!!!!!!!!!
Idemo dalje! Bravo momci! Da mi je neko pre neku godinu reko da će fudbaleri da me raduju, a košarkaši rastužuju, nikad mu ne bi verovao. Sve se menja. Možda će i svima u zemlji, za razliku od sadašnjeg stanja, sutradan biti bolje. Još jednom, SVAKA ČAST FUDBALERI!!!

asinski fakultet kragujevac (Druga godina)

pre 18 godina

Isplatilo se krisom slusanje utakmice na predavanjima. Zasluzili smo da pobedimo.
Ovog puta osvajamo evropsko prvenstvo.

mex

pre 18 godina

Bravo braco, bravo majstori. I bo;ji i jaci i lepsi. Hrvati dobijaju kompleks u sportskom natjecanju sa Srbima. No ko im je kriv. Jos jednom SVAKA CAST NA VELIKOJ POBEDI.

niks

pre 18 godina

Uh, što volim kada oderemo ove Hrvate. U Beogradu sa 9 igrača 3:1, u Hrvatskoj bez četvorice standardnih 2:1. Ipak su Srbi za vas doktori fudbala. A posle žreba su ovde hrvatski komentatori govorili o nekakvoj nogometnoj velesili, a osim Brazilca ovi vaši ne bi imali mesta ni u našoj drugoj ligi. Deremo vas bre gde god stignemo. Još samo da vas izvučemo na svetskom prvenstvu u Nemačkoj

НС_63

pre 18 godina

Ха ха ха. Обожавам да слушам коментаторе на ХРТ-у. Ипак, данас су Сушец и Штимац превазишли сами себе. Можда један другог до увече убеде да су сами себе и родили!

Dikembe Mutombo

pre 18 godina

Bravo momci !!! Ne znam ko ima pravo jos da igra za mlade ali mislim da Lazovica ne bi vise trebalo zvati.On je postao remetilacki faktor ,previse je brate nervozan.Purovic je tata za njega.Mislim da mozemo dogurati daleko sa ovim timom.

I na kraju pitanje za Hrvate : A jel' igrao Niko Kranjcar ?

Nikola

pre 18 godina

Bilo je ocekivano. Hrvati nemaju napadaca, osim Brazilca, a on sam nista posle gola nije ni mogao. Pokazalo se da smo kompletnija reprezentacija od Hrvata. Onaj njihov Kranjcar nije nista pokazao, bolje reci veze nema. Uz malo srece napravicemo nesto na prvenstvu Evrope za mlade i prvenstvu sveta za A tim .

bojan

pre 18 godina

Pa zasluzeno, bili smo desetkovani neigranjem 4 standardna igraca i uspeli smo da pobedimo i to hrvatsku koja je navodno bila pojacana igranjem nike kranjcara. siguran sam da ce oni hrvati koji su realni nam cestitati, decki vise srece do sledecih kvalifikacija i ako budete imlai srece necete naletiti na nas u toku baraza jer vam ocigledno ne lezimo.

Rako Niksic

pre 18 godina

Tako je majstori, pa mogu u sportu samo da nas mrze, kompleks do kompleksa jos od mladih dana (U21)! Stojanovicu bio si sjajan! Naprijed SCG!!!!

nislija semenkar

pre 18 godina

izvinjavamo se, stvarno se izvinjavamo braci Hrvatima. Prosto i nije islo. Ni sudija, ni navijaci nisu bili na nasoj strani. Ni mi, cak, nismo sami sebi dali gol. strasno. Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo. Sledeci put cemo sami sebi dati dva-tr komada kako bi bili ravbnopravniji, i kako domaci igraci ne bi klonuli duhom. nemojte, ima vremena za vas, sve dok ne naletite na nas. Inace, vec je pocela kuknjava po Hrvatskoj kako su pokradeni. Evo, ja cu im dati poslednjih 50 dinara od plate, ako ce im biti lakse, da kupe semenke, dok nas budu gledali na Evropskom prvenstvu. A cujem da su dobre i za prostatu, ovaj prostotu.
Pozdrav usnulom

but-zg

pre 18 godina

čestitam, uspjeli ste bez 4 standardna igrača doći do pobjede, imate bolje pojedince, pogreška je što bilić nije odmah za prvu tekmu povukao niku kranjčara iz A-reprezentacije, vi jeste (vucinic) i pogodili.
šteta što će neke druge repke otići nezasluženo na prvenstvo jer je tamo mjesto i vama i nama, jer glupo je da na prvenstvo ne ide repka koja je odradila kvalifikacije bez greške i bez poraza, loš sistem, bolje da smo se sastali u finalu :))

Milos,Kragujevac

pre 18 godina

Bravo majstori, tako se igra protiv Hrvata! Oni su nabili takav kompleks od nas, ne mogu nam nista! Mislim da jos pamte onu Saletovu trojku u poslednjoj sekundi! Bravo majstori, idemo na zlato u Nemackoj!

brd flu

pre 18 godina

Svaka cast!!! Dobili smo ih i kod kuce i u gostima a da se nismo preterano ni trudili! Toliko o kvalitetu komsija, kojima je jedini strelac bio NATURALIZOVANI da silva!
Cestitke momcima, idemo po medalju!
Napred Plavi!!!

Samo je jedan bio Mlinaric Marko!!!

pre 18 godina

Cestitke na pobjedi! Mozemo se tjesiti da nam nije sudjen cisti penal nad Da Silvom nakon sto smo poveli 1:0, ali kada se zbroji sve na kraju ipak ste jaci. Jos jednom cestitke na zasluzenom prolazu.

doshljak

pre 18 godina

Ej, znaci ovi Hrvati su stvarno nesto... Citamo komentare na poslu moj kolega i ja sa sportneta ivec je tipa "pokradeni smo, osteceni smo...". Ili sto bi jedan lokalni voditelj radija rekao "Sta reci a ne slagati".
P.S. Za momke pozdrav! Ovakvom igrom mozda ce nesto i biti, i na ovom "malom" prvenstvu, a kasnije mozda i na "velikom", sto da ne...

Aca_USA

pre 18 godina

Svaka cast momci. U ovu generaciju treba verovati jer su pokazali da i u znatno oslabljenom sastavu mogu da igraju na rezultat.

Vladjoni

pre 18 godina

Hrvati, ne tugujte mnogo.Vi ipak imate jednu Janicu, finale Davis kupa, a cujem da ste dobri i u kajaku na brzim vodama u juniorskoj konkurenciji. Svaka cast

Tomislav

pre 18 godina

Svaka čast, mladi! Konačno je neka reprezentacija pokazala da se i jedan ovakav meč može odigrati hladne glave bez stvaranja tenzije! Mnogo sreće na EP! Tomislav, Niš

hrvat

pre 18 godina

glavni razlog našeg poraza je golman vranjić, dečku treba dati ispisnicu iz nogometa kriv za oba gola + jedan u bg. imali smo dosta šansi ali nismo mogli zabiti gol, srbi imaju dobrog golmana. sve u svemu zaslužen prolaz srba

KristinaNS

pre 18 godina

jooooooooj nista sladje, dobiti ih na njihovom terenu! Bravo mommci, napred plavi! A da dodam da nasih 4 standardnih igraca nisu igrali i opet smo ih razbili! A taj njihov dugo najavljivani Niko je bas kao i sto mu ime kaze niko i nista! Plus jedine golove za njih postigao im onaj crni, ocigledno ce morati malo vise takvih da uvoze inace su katastrofa...

Ljuba

pre 18 godina

SRBIJA!!!!E tako se igra fudbal, mladi bi trebali da igraju umesto A selekcije
NIJE MOGAO NI AUSTRIJSKI SUDIJA U BG: DA VAM POMOGNE!!TO SRBIJO MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!!!!

totti1986

pre 18 godina

Hm, lepo bogami cak sam i tacan rezultat prognozirao. Bravo plavi jos jednom ste pokazali da ste najbolji cak i bez 4 najbolja igraca. Ova generacija ima ogroman potencijal i ja se nadam da cemo se sa evropskog prvenstva vratiti sa najsjajnijim odlicjem.
Jos jednom BRAVO PLAVI

Davor

pre 18 godina

E, tako se to radi!!!
Svaka cast plave nade, pokazali ste kako se bori za svoju zemlju. Nas fudbal ima svijetlu buducnost i nama ne trebaju mladi brazilci kao nekima :)
IDEMO PO ZLATO!!!!!!!

Cro- Pride

pre 18 godina

Sudac nije dosudio prekrsaj na Purovicu, jer u 1. poluvremenu nije dosudio čisti jedanaesterac na Da Silvi, ali glupo je sad pričat o suđenju jer je SCG mnogo bolja repka i potpuno zasluženo ide dalje. Ne preostaje nam ništa drugo nego sportski vam čestitati.

slucaj_malog_alberta

pre 18 godina

Nismo igrali nista posebno, mada smo imali veliku zelju, sto je i presudilo, ali pored ekipe kao sto je Hrvatska koja ne moze da odigra vise od 60 minuta i golmana koji ne zna da uhvati loptu sta smo mogli drugo da ocekujemo.

Zgcan - realno

pre 18 godina

Svaka cast bili ste bolji. Mislim da inace nismo toliko losi, pa vam dajem dobre sanse za medalju na svjetskom prvenstvu. Nije da vas obozavam, pa necu lagati da cu navijati za vas, ali imate neke nogometase kojima skidam kapu. Vucinic, Basta, golman?
Pozdravi iz Zg. od tuznog lika

Krajina

pre 18 godina

Bravo momci! Cestitam na kvalifikaciji. Sta ste drugo ocekivali i bez 4 standardnih igraca smo pobedili u sred lijepe njihove. Jos jedanput sve cestitke od mene.

eusebio

pre 18 godina

Bravo plavi, buducnost je na nasoj strani i to je divno.
Nadam se da ce ovo da se pretvori u uspjehe A selekcije u narednoj deceniji....

Đ.P

pre 18 godina

BRAVO MAJSTORI!!!! TAKO SE IGRA FUDBAL... VOLEO BIH DA VIDIM SAD OVE UPADICE IZ HRVATSKE NA OVAJ SAJT STA CE DA KAZU. A KAD JE BILO OKO ZREBANJA ZA PROTIVNIKA OVDE SU SE SIRILI KAO NE RAZUMEJU ZASTO SCG NJIH ZELI ZA PROTIVNIKE KAD SU JAKI I KAD SU JACI OD NEKIH DRUGIH... SAD SU DOBILI PO USIMA I U SRED HRVATSKE... IMAJU OD KOGA DA UCE.

MARKO_GM

pre 18 godina

Bravo momci!!!!!! Napokon i fudbaleri da nam prirede radost!!!!!!! Svaka cast za borbenost, i zalaganje........
Bice vruce leto fudbala!!!!!!

Zver

pre 18 godina

Svaka cast momcima, bili su bolji i zasluzeno prosli na Evropsko prvensto. Voleo bi da se sada javljaju oni njihovi navijaci i da tupe ovo ili ono. totalno su pukli i cao. do sledece prilike ce morati da sacekaju.

Navijac

pre 18 godina

Za razliku od Hrvata, nasi igraci igrali su srcem. Pored toga, oni su bolji i u svim ostalim aspektima fudbalske igre. Mislim da sada vise ne treba da se brinemo za buducnost naseg fudbala. Bravo momci, ovako se igra za Srbiju.

J. Crnogorac

pre 18 godina

Hrvati zaista imaju dobar tim. Ruku na srce, nasi su bolji. Biti medju osam najboljih u Evropi je veliki uspjeh. Gdje je kraj ovoj reprezentaciji?. Ako nastave da rade ozbiljno "harace" Evropom. Bice tesko dalje, ali na muci se poznaju junaci. Bravo momci . Bravo majstori. Podigli ste samopouzdanje i sportske i citave nacije.

Dz/kv.

pre 18 godina

U21:Hrvatska-SCG 1:2
Cestitke Selektoru i igracima koji su izneli teret i pritisak koji se na kraju mora priznati nije ni bio delic kao u Beogradu i na Marakani kada su Hrvatski mladi fudbaleri gostovali u Srbiji. Pre svega zelim da napomenem da su hrvatski komentatori na HRT televiziji koji su pratili prenos, bili toliko korektni i pravicni za svaku svoju izjavu i tada nisu stedeli da pohvale i naseg trenera kao ni igrace citiram "Bastu koji je pretrcao ne zna se koliko km, pa zatim Vucinica za koga kazu da je vanserijski igrac opasan iz svake situacije, pa zatim golmana Stojkovica koji ima odlican pregled igre i sjajno zatvara prilaz i pokriva nas gol...". Zatim zelim da kazem da su ovi mladi momci ponos naseg fudbala i da se bore za boje nase zemlje i za to im se treba kapa skinuti. Imam malo zamerke samo na igru mladog Purovica, iako sam veliki navijac C.Zvezde i gotovo uvek prisutan na nasoj Marakani kada god ona igrala bilo kakvu vazniju utakmicu iako sam iz unutrasnjosti tacnije iz Kraljeva u kome ima veliki broj Delija. Naime pocinje vec da mi upada u oci igra i nepostovanje drugih saigraca od strane Purovica i to/decko i kada ispred sebe ima cist pregled svih odbranbenih igraca protivnickih ekipa i kada je ledjima istima okrenut nikako ne vodi racuna o ofsajdu vec je stalno u ofsajd polozaju ili dovodi svoje saigrace koji za razliku od njega to prate i vode racuna budu u prilici da mu ne daju loptu, ne zato sto oni nece vec zato sto ga primete u ofsajd polozaju, i time jasno kvari igru i sliku o njemu, pa zatim dosta je sebican kada treba da loptu u sansi da preda saigracu i tada vuce i zeli da sam postigne pogodak, to mu se danas nije desavalo ali u Novom Sadu kada se na njega naljutio D. Lazovic vise puta i isto tako u dresu Crvene Zvezde, pa onda nacinjeni glupi penal protiv Bazela...! Ne zelim ovim da umanjim kvalitete Purovica koji je neosporno prvo jedan veliki talenat a zatim i borac vec samo da mu prenesem ove male za sada kritike koje upadaju u oci nas koji volimo, pratimo i zivimo za fudbal da ako on ikada i procita ovo zna da ovim samo kvari misljenje o sebi iako mislim da ako ove nedostatke otkloni da ce vrlo brzo postati i A reprezentativac, kao i ljubimac Delija. Veliki pozdrav Naciji, treneru i mladim igracima na kvalifikaciji na prvenstvo i naravno Purovicu koji da je samo malo vodio racuna SCG bi danas slavila 3:1 jer se njegov pogodak nije priznao zbog ofsajda, u svakom slucaju nadam se da ce on te geske vremenom iskoreniti...

Petovic Miodrag

pre 18 godina

Hvala IGORU STIMCU na komplimentu, da je nasa ekipa bolja, jer svi znaju da Stimac obozava Srpski fudbal i jos vise voli BEOGRAD. Hvala priljatelju...

Саша

pre 18 godina

Момци, свака част!!! Заиста је лепо прочитати овакве вести. Увек и увек се искрени труд исплати. Најлакше је седети испред телевизора или у кафићу по цео дан и кукати како ништа не иде. Ви очигледно нисте такви. Трудите се да дате добар пример осталим људима у Србији где год то стигнете. Надам се да нећете никада прећи на "тамну страну" као наши кошаркашки "шмекери".
СВАКА ЧАСТ ЈОШ ЈЕДНОМ!

brane

pre 18 godina

Mislim da bi trebalo organizovati mec izmedju A reprezentacije i ovih momaka. A bi brosla gore nego Hrvatska. Oni bi trebalo da idu u Nemacku do godine...

Srbin iz NS-a

pre 18 godina

Bravo momci!!! Svaka cast!!
Znao sam i pre pocetka utakmice da izostanak cetvorice standardnih nece predstavljati problem jer imamo veliki fond kvalitetnih igraca, ali to "nasha braca" nisu znala... i to je dobro..... Debeli Niko je samo "pojeo" Modrica,j ednostavno decko nije mogao da dodje do izrazaja.... i to je dobro....
Naravno da smo kvalitetniji i to smo pokazali i na Marakani i u Hrvtaskoj. E, a posebna je prica i uzivanje gledati prenos na Hrt-u, kako se loze kako si iskompleksirani ti Hrvati! Ovako, prekrsaj na Da Silvi je bio, neki sudija bi svirao penal neki ne bi, to je bilo 50-50, eto ovaj ga na nashu srecu nije svirao. Dalje, Purovic izlazi sam pred golmana i dvojica poslednjih igraca odbrane ga vuku dok ga nisu srushili, i ovaj nekako ponovo ustaje... i nista... pa samo da je ostao da lezi, direktan crveni i slobodan udarac na ivici 16. Jos je decko hteo da ispadne fer i probao da stigne loptu, malo ko bi to uradio! Onda ponisten gol Purovica, koji je bio za korak ali to se ljudi ne sudi! kad ste videli da neko sudi to a shut bio na gol iz slobodnjaka?! Dalje, vash igrac ulece u Bastu celim telom a potom ga nokautira u facu sa dve ruke i nije dobio karton?! Onda, gol Da Silve koji je u najmalju ruku bio sumljiv i smrdeo na ofsajd. Uzevshi u obzir izostanke nase, "ponoc" vaseg Nike, nalozenu publiku... pa mislim sta reci!!
Jel vam sada konacno jasno ko je bolji?
Na kraju ste jos i dobro proshli kad ste pali u zadnjih 5 minuta mogli ste dobiti josh koji ali ovako je sladje!
Uf, dosta sam napisao nadam se da ce mi biti objavljen post!
pozz iz Novog Sada
Ps. jedan je Milan Stepanov....

IGOR SRBIJA

pre 18 godina

MA FENOMENAAAAALNO, MISIM STA RECI? ODLICNO SU ODIGRALI, A OVI PAJSERI NEMAJU VEZE SA BILO CIME OSIM DA S.RU. IDEMO DA OSVOJIMO EVROPSKO SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE. S R B I J A

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

Svaka cast momci! Nije mala stvar dobiti ih tamo bez pola prvog tima. Imamo odlicne mlade igrace i opravdana ocekivanja da ce se uspeh sa proslog prvenstva ponoviti. Samo da se poradi na vaspitanju i ponasanju igraca, a ne da protivniku stalno dajemo fore dobijanjem zutih i crvenih kartona. Jos jednom, bravo.

milan

pre 18 godina

Bravo svima od Stojkovica do Purovica!

Mada ruku na srce i da Brazil ima onakvog golmana kao sto imaju Hrvati ne bi im bilo lako.

Milan

pre 18 godina

Bio sam osudjen da gledam zadnjih 15-tak minuta na HRT-u 2. Pa oni stvarno nisu normalni. Kriv im je sudija sto nije svirao penal, utakmica je pocela u pola 2, klubovi su tempirali formu za pocetak prvenstva, stvorila se tenzija oko Nike Kranjcara, nije bilo Bilica i Asanovica na klupi... Zasto jednostavno ne priznate da smo BOLJI OD VAS. Momci, svaka cast. Bisevac, Stojkovic i Stepanov su odigrali profesorski.

Banovani

pre 18 godina

Bravo majstori! Jos jednom ste dokazali svoju vrednost i vrednost kolektivne igre i zalaganja!
Nadam se da cete na prvenstvu Engleskoj vratiti milo za drago!

Tozy

pre 18 godina

zasluženo ste prošli dalje. Ali sramotno je od HNS da stavlja utakmicu u "atraktivnom" terminu u 13.30 h na nekoj livadi gdje ne bi ni krave pustio da pasu. Bilo je 3500 ljudi a u BG 10 puta više. Očito nekom iz HNS-a nije bilo stalo da Hrvatska izbori EP U-21.
SRAMOTA

Zoki

pre 18 godina

Prvo cestitke plavima.
Drugo jos pre ovoga meca nas savez je izrazio zelju za organizacijom ovog prvenstva. Cela organizacija ne bi kostala mnogo; u pitanju je samo osam timova - recimo jedna grupa u Smederevu, druga u Novom sadu a od polufinala na Marakani. Svi treba da uloze napor da se ovo dobije pocevsi od nasih novinara koji moraju vrsiti pritisak na savez da se zauzme za ovo.
Kazem ulaze se vrlo malo, a dobija se mnogo jer nasa reprezentacija koja ima veliki kvalitet igrala bi kuci prvenstvo a to bi im uz eventualni uspeh ulilo samopouzdanje i za napredak u karijeri.

Ranko

pre 18 godina

CESTITAM, BBBRRRAAAVVVOOO!
Izgleda da neki pobednicki duh vlada u nasem fudbalu kao nekad u kosarci. Sve sto je dobro neka se gaji. Mladima BRAVO odlicni ste i eto nama buducnosti makar fudbalske, STARIMA neka nastave, opet imamo NESTO sa prezivljavanje i veselje u dijaspori. Ranko Toronto

Bankar Toronto - Crnogorac da Crnji nemoze biti

pre 18 godina

Priznajem, Hrvati su kao kolektiv bolji! Al' kad se porede pojedinci tu oni sa nama nemaju sanse, nadvisili smo ih i stasom a "bogumi" i u fudbalskom znanju:
- bolje "baratamo loptom"
- ljepsi smo
- visociji smo
- ljepsi smo (ponavljam se)
- hrabriji smo

prifesionalac

pre 18 godina

BRAVO MOMCI!!!!
BRAVO PLAVI!!!!
BRAVO LAVOVI!!!!
Vama iz "zapadne evrope" vise srece drugi put! Uplatite na vreme satelitske prenose da mozete da gledate prave igrace na EURO U21.
Nemojte puno da se nervirate da vam slucajno ne opadne kosa od stresa a mi cemo se javiti razglednicom vasim hrvaticama da nas ne zaborave!!!!!

niko

pre 18 godina

Pozdrav svim dobronamjernim ljudima u SiCG
Sve cestitke na pobjedi nad nasom repkom, bili ste puno bolja i kvalitetnija momcad, zasluzeno idete na EP gdje vam zelim dobar uspjeh. Cuvajte ovu momcad biti ce to veliki nogometasi! Bravo
Pozdrav iz Hrvatske

Jonny Dopp

pre 18 godina

eto Hrvati, sledeci put kad budete trazili talente, umesto u Brazil slobodno dodjite kod nas u Srbiju i CG, iovako ih imamo na pretek
bravo PLAVI

Filip

pre 18 godina

TOOOOOOO, to majtori!
Svaka cast, ,tako se igra za repku! Prava stvar je to sto smo i bez cetvorice standardnih igraca pobedili Hrvate, a to jasno govori da ovi momci imaju potencijal. Svi su sjajno igrali i borili se do kraja, ali ovog puta bez glupih ispada. Slusam onog komentatora na HRT2 kako lupeta...kaze da su oni na obe utakmice u prvom poluvremenu bili dominantni...pa mozda i jesu, a mozda bi zbog toga trebalo da se igra samo prvo poluvreme po utakmici!? Pa penal, pa ovo, pa ono...Ma sve se urotilo protiv njih, bas nisu imali srece! :-)
Svaka cast "Vatreni Plavi"!!!

andro

pre 18 godina

Svaka cast klincima.
Pokazalo se da su od Hrvata za klasu bolji (pobeda u gostima bez pola tima).
Ako trener uspe da iskontrolise "zvezde" da igraju kolektivno i da ne prave sr..a, imaju ozbiljnu sansu na prvenstvu.

Pajic

pre 18 godina

SCG : Brazil 5 : 2.
Ima li gde hrvata ovde?
Iduce godine sedite pored tv i ucite od majstora i molite boga da vise nikada ne izvucete nas jer vam se crno pise.

...

pre 18 godina

Za mene potpuno ocekivani rezultat i pored toga sto smo igrali sa "drugim timom"...Realno gledano bi ovaj tim, kad bi igrao u punom sastavu na EP-u,uzeo titulu i to dobijajuci protivnike sa 2 i vise golova razlike....

Goran RSK

pre 18 godina

Bravo majstori!!! Nema niceg lepseg nego kada odvaljujemo Hrvate. Nadam se da ce mo biti sa njima u grupi na SP u Nemackoj, a onda zna se, jos jedna pobeda Srbije.

rizzo

pre 18 godina

ajde srbi, sta su vam usta velika!
cim se odcijepi crna gora odu i rezultati jer su oni uvijek bili motor u vasem savezu.i rukomet i kosarka i vaterpolo...svi uspjesi samo zbog CG!!
a uvijek se samo vi hvalite. dosad nisamnijednom citao od crnogoraca da se hvale, premda bi itekako trebali. samo ih je 600 000 a u sportu su majke. nakon odcijepa biti cete samo drzavica na balkanu BEZ MORA!
a onda cemo vidjeti tko ce koga derati!!!
i redakcijo, bilo bi lijepo da objavite ovo.

Crni

pre 18 godina

Sve mi je teze da se setim da nas Hrvati pobede u bilo kom sportu. Ove dve utakmice su bile mlogo ubedljive, prosto smo ih nosili u zubima u drugim poluvremenima, tamo i ovde. Ukupna gol razlika 5:2, a oba gola za njih daje Brazilac, koji stvarno igra sjajno, ali on ipak nije Hrvat, bez obzira sta mu pise u pasosu. Ako ih izvucemo na Mundijalu - eto novog deranja, jer smo i fizicki i psihicki superiorniji u vecini sportova( rukomet mozda...).

Srbija

pre 18 godina

Bravo carevi,tako se igra za svoju zemlju!!!
jos jednom su hrvati potvdrili da imaju komplekse od nas,a mi da imamo vece srce od njih.Ja se ne secam da su nas oni skoro u nekom sportu pobedili...
(ako nije tako ispravite me)
deremo ih gde stignemo,vaterpolo,kosarka,fudbal,odbojka,jedino nas u rukometu dobijaju,ali ipak su oni svetski sampioni u rukometu(pa se i tu cak muce sa onim nasim jadnicima)sve u svemu veliki uspeh naseg fudbala ove godine,a i ovo sto su plavi izgubili od koreje ne trebamo ih kriviti i pljuvati po njima,ipak je to samo prijateljska utakmica,a i ko je igrao dobro da nam nisu petardu udarili...
a i za onog kranjcara sto su ga pozvali da im pomogne,pa bolje da su severinu pozvali bolje bi prosli
SRBIJA DO TOKIJA!!!

Gile ( Toronto)

pre 18 godina

Kao prvo iskrene cestitke momcima za izvanredan
uspjeh.
Kao drugo volio bih da se ponovo oglasi onaj hrvatski navijac koji kaze da su uz malo vise srece trabali da pobjede i u Beogradu.Pa stvarno mnogo su smijesni.

PMF-Kg-Hemija(IIgod)

pre 18 godina

@mashinac.. kakav si bre ti to student kad nisi mogao da kidnesh sa predavanja i k`o chovek gledash utakmicu :DDD
elem..
BRAVO PLAVI... SVAKA CHAST!!!

Велибор

pre 18 godina

Није лијепо да се толико радујемо, док су наше комшије тужне. Жао нам је.

bilipiton

pre 18 godina

Stojkovic, Stojkovic, Stojkoviiiiiic!!!!!!!!
Bravo carevi! Znaci nebo vam nije ravno!!! Samo kolektivna igra, to nam je uvek prolazilo!!! HVALA PUNO!

Jovanovic Ivan

pre 18 godina

BRAVO PLAVI, SVAKA VAM CAST!!! Svi su danas bili odlicni, ali odskakali su Stojkovic, Basta i Vucinic. Posebno je Vucinic bio dobar, iako nije dao gol. Fascinantno je to kako odlaze lopte veznjacima kada je primi na pola terena, ima decko tehniku BOLI GLAVA, ZREO JE ZA NEKI VECI KLUB... BRAVO, BRAVO MOMCI!!!!!

Hrvat

pre 18 godina

gledajte ljudi, ne znam zasto se toliko usporedjujete s nama i zasto vam toliko znaci pobjeda???
dobili ste pa sta?
vratite se svojim obicnim zivotima i cekajte neku drugu utakmicu, mozda izgubite i shvatite besmisao vaseg ponosa i komentara...
medjutim ne zaboravite jednu stvar :
Hrvatska je 98' bila treca na svijetu i definitivno smo veca nogometna nacija, ocito vam je to nabilo komplekse...
sto se tice utakmice, zasluzeno ste prosli dalje, ali za 7 ili 8 godina kada ovi decki budu dio nekih A reprezentacija Hrvatske i SiCG(OOOpss, nisam siguran za SiCG al va bene) biti ce to sasvim druga prica. Recimo mi imamo jednog Darija Srnu koji ima 22 ili 23 godine i koji ce biti najbolji desni bok Evrope itd, itd...
Ove reprezentacije su glupo limitirane dobnom granicom i nisu pravi odnos snaga...
Pozdrav i uzivajte dok mozete...

milan_srbin FCRS

pre 18 godina

SVAKA CAST!!!Jos jednom smu pokazali da smo bolji od komsija,i da, nema nijedan komentar od njih,SAKRILI SU SE U RUPU POSLE OVOGA(HAHA).NAPRED PLAVI

susjed

pre 18 godina

Joj kako nam je teško.. Izgubila nam mlada reprezentacija .. šmrc, šmrc...
To što nam u A repki ima 2-3 igrača koji su godinu stariji od ovih tzv. mladih i još 5-6 koji su par godina stariji me jako zabrinjava
(pogledajte malo po Europi godišta A reprezentativaca u pojedinim selekcijama)
A ima ih koji bi mogli još uvijek igrati... Pa ko još računa na rejting na osnovu rezulata mladih selekcija...
Mislim, uvijek je dobro kada se pobjeđuje, samim time nije ni ova pobjeda loša. ne kažem ja da Mi ne bi pobijedili da smo mogli, ali dajte malo realnosti...
Kada su naši mladi vaše odvalili 6:2 (jedan od najvećih vam poraza) prije 5, 6 godina rekao bi čovjek da bi danas trebala biti tolika razlika među seniorima...
Ali kao što vidite to nije točno...
Možda se odgovor krije u činejnici da A reprezentaciju čini preko nekoliko generacija....

Niksicanin

pre 18 godina

bravo majstori ...najaci smo. svaka cast vucinicu sto je dao tri gola u prvi mec.
osvajamo ovaj put garantovano.
N A P R E D P L A V I

bOOb

pre 18 godina

Bravo momci! Moje cestitke! Ispao iz tima Lazovic, usao nezadrzivi Purovic- Pura, kao buldozer gura.
P.S. Bez stranaca 5:0 za SCG!

bravo plavi

pre 18 godina

pa onaj niko i nista nebi mogo da igra ni u takovu a kamoli u evrop ako im je on najveca zvezda pa onda bi simon i jankovic i jos par likova bili u hrvackoj svetcki igraci pa nasa liga je 100 puta bolja i teza nego njehova liga i to se videlo na terenu takovo bi bilo prvaci hrvacke kad bi igrali njihovu ligu

Dejan

pre 18 godina

Nadam se da su Stimac i Asanovic nesto novaca zaradili preko kladionica, koji ce im pomoci pri stecaju njihove kladionice. A i ovi invalidi nogometasi se ne sjecaju kada su zadnji puta dali vise od jednog gola na utakmici... Sve u svemu nije SCG pokazala neku bajnu igru, ali je mlada reprezentacija HR pokazala da je red da ih zamjene mladji koji su organiziraniji i konkretniji od ove hrpe invalida. Sramota moze biti i saveza koji se do zadnje dana prepucava hoce li neko igrati ili nece. Sramota i organizicaje. Treba ih sve smjeniti gore u HNS-u, no to me ne sprecava da cestitam na zasluzenom prolasku. Jedino mi zao sto citam neke glupe komentare ovdje, ali ajde sa kulturom se nitko ne radja. Puno srece na EU, a i trebati ce vam ako zelite ponoviti prosli plasman.

Dominik

pre 18 godina

Iako teška srca, čestitam na pobjedi vaših mladih. Pokazali ste kako iskoristiti ono malo šansi i prigoda koju vam protivnici, što svojom indolentnošću, što vašom kvalitetom pružaju. Ova dvije utakmice su me podsjetile na utakmice Barcelone i Chelsea, Barca kolo vodi al se Chelsea veseli. Tako i vi. Uzalud nama bolje držanje terena kada vi trpate mreže. Bolji ste u trci i konkretni u napadu. Možete daleko...

M.M.LONDON

pre 18 godina

SVAKA CAST MOMCI. PONOVO STE IH RAZBILI. A ONI, HRVATI, CE SE ZALITI NA SVE SAMO NECE PRIZNATI DA SU IZGUBILI OD BOLJE EKIPE.

dragan

pre 18 godina

Igraci su na terenu, oni su svakako vazni za uspjeh jedne ekipe, ali nikako ne smijemo zaboraviti da je na ovim utakmicama bila jako vazna uloga naseg trenera Dragana Okuke, cini mi se da se on malo pominje u svim komentarima, svidja mi se jer je on trener koji svugdje ide na pobjedu, to je jako vazno, posebno na takmicenjima tipa EP ili SP za koja je potrebno pripremiti ekipe da igraju ofanzivno i na pobjedu. To nije bas lako ali cini mi se da je Okuka jedini nas trener koji bih to pokusao, sigurno bih bilo bolje da vodi A reprezentaciju na SP u Njemackoj.

Objektivan Zg

pre 18 godina

Jači ste nema šta! Čestitke na pobjedi, a moji na suhi trening! Drugi put valjda nećemo igrati s pionirima! Vidimo se u Njemačkoj!

Haris Brkic...

pre 18 godina

E sad da sumiramo.. Kad ste imali sudiju i 2 igraca vise PRSLI STE. Kad ste imali navijace i domaci teren PRSLI STE. jel igrao Niko? Vidite, vi ste hrvati i da ne bi bilo srpsko vi ste umesto NIKOLE dali coveku Niko samo mu fali prezime Nista... I on ce u fcb, sacuvaj me boze.. Da vam nije onog brazilca pa vi ne bi znali kako izgleda radovanje posle datog gola (STRASNO)!!! i tako.. veliki pozdrav iz SRBIJE.. A ima da vas bijemo i u rukometu (Izvukli ste se prosli put)...

boners

pre 18 godina

Sad su valjda komsije videle zasto smo njih zeleli kod zreba. Zato sto su slabiji od Italijana, Francuza, Nemaca, da ne nabrajam dalje. Nisu nam nista mogli ni kad su imali dva igraca vise, a ni ovde kad smo igrali bez 4 kljucna igraca. Sve u svemu, kvalitet je presudio,a ovaj tim dokazao da ne zavisi od nekolicine igraca.

Mozda bi se trebali kandidovati za EP, ova generacja zasluzuje da odigra jos koju utakmicu pred svojom publikom.
Individualno je ova generacija jaca od proslogodisnje, to sam tvrdio i na pocetku kvalifikacija. Mozda i ne stigne do finala, treba tu dosta stvari da se poklopi, ali sigurno ce A tim moci da racuna na dosta ovih igraca.
Mutombo, pravo da igraju na EP imaju svi igraci koji su to imali na pocetku kvalifikacija, znaci 1983. godiste i mladji.

evil

pre 18 godina

Ma da, nedosuđeni crveni karton zbog prekršaja nad Purovićem, a o nesviranom čistom jedanestercu nad Da Silvom ni traga ni glasa.

Johnny Bravo

pre 18 godina

a da odigramo ponovo,mislim da im pruzimo jos jednu sansu??ali ovaj put da svi nasi igraju na jednoj nozi,a Stojkovic da brani vezanih ociju???

SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,

bOOb

pre 18 godina

Bravo momci! Moje cestitke! Ispao iz tima Lazovic, usao nezadrzivi Purovic- Pura, kao buldozer gura. P.S. Bez stranaca 5:0 za SCG!

Dr. Dirklic

pre 18 godina

Vucinic ispred Milosevic?
Vucinic ispred Ljuboja?

Samo ako Vucinic nadje formu sa Lecce pre WC. Ako ne nadje formu, ja mislim da je bolje da on igra za Mladi.

Leskovac

pre 18 godina

Hrvatski fudbalski savez je gori od naseg kosarkaskog. Ovako bitnu utakmicu umesto u Splitu oni organizuju u selu u podne. Stara skola SFRJ funkcionera.

milosevic

pre 18 godina

STO NE KUPITE NEKOG SRBINA MOZDA BI I POBEDILI ALI TESKO JE NACI TAKVOG!!!!!!!!
ZIVELI MI A I VI PORED NAS DA BI MOGLI NEKOGA DA DELJEMO

Bata Loncarevic

pre 18 godina

DRAGI NASI MLADI NOGOMETASI ! OD SVEG SRCA VAM CESTITAM STO STE SE SVI TRUDILI DA POKAZETE SVE SVOJE KVALITET,PA STE TAKO USRECI
LI I VAS IA NAS MNOGOBRONE VASE SIMPATIZERE!

Aleksandra

pre 18 godina

Svaka cast juniori,super ste igrali,i to se moglo primetiti od prve minute.Iako nam nisu igrala cetri kljucna igraca,ipak smo uspeli bez njih da postignemo sjajan rezultat od 1:2 i obezbedimo plasman na EP!Hvala Bogu da je nas fudbal konacno zaziveo!Svaka cast i za A selekciju,njihova igra me je inpresionirala.Stvarno je to velika sreca!Svima podjednako zelim srecu na prvenstvima,neka budu slozni i neka ginu za svaku loptu, jer cemo jedino tako doci do pobede koju svi zeljno iscekujemo!

Vlada

pre 18 godina

@susjed
Pa da, uvek kad izgubite pobeda nije bila vazna. Molim te, reci mi ko je to u vasoj A reprezentaciji godiste 1984 i mladje pa je kao mogao da igra ovde... Nema ni jednog, apsolutno pricas napamet. Bio je jedan, debeli Niko, i njega ste doveli. I sta je bilo?

To sto ste nas odvalili 6:2 je OK, svaka cast, mada je to najvise bio rezultat gluposti Djorica, najglupljeg trenera koga je Srbija ikada iznedrila. Ali to je uz ovogodisnji tesni poraz u rukometu na Svetskom Prvenstvu jedini poraz nase reprezentacije od vase u bilo kom sportu u zvanicnoj konkurenciji za ovih petnaest godina. Ja barem ne mogu da se setim ni jednog drugog. A kad smo vec kod tih poraza, sada je rezultat mladih 3 pobede za nas, jedna za vas i jedna neresena. U rukometu smo vas 3 puta drali pre nego sto ste nas dobili ove godine. Misli o tome...

nesa

pre 18 godina

Kao sto je ovde neko rekao bila bi sjajna stvar organizovati prijateljsku(revijalnu) utakmicu izmedju nase A i mlade reprezentacije.Bila bi to dobra prilika da publika pozdravi momke koji su nam doneli mnogo radosti(prihod od utakmice bi mogao ici u dobrotvorne svrhe).Jedini problem bi mogao biti termin odigravanja,ali s obzirom da ce se prvensta u Evropi ranije zavrsavati,eto prilike da pred put na SP i EP pozdravimo obe nase reprezentacije.

U dobru se ne ponesi, u zlu ne unizi

pre 18 godina

Kao sto komsije rekose, nasi su bolji. No, prijatno me iznenadio pristup igri - bez alibija i do kraja, pa sta bude. Tehnike nam nikad nije nedostajalo, ali fizicke i psihicke pripremljenosti oduvek. Sad kad se i to sredilo, stvari dolaze na mesto. Samo da nastave ovako i sami ce pisati svoju sudbinu.

hrvat

pre 18 godina

stvarno neznam šta vi srbi tolko hvalite tog bastu,pa dečko je antitalenat mali bartulović dok se nije ozljedio svaki puta je probio njegovu stranu.razlog zašto smo mi izgubili je bolja fizička sprema srba i naravno golmana vranjića, taj je dečko zalutao u nogometu,debeli kranjčar bolje da je otišao na porciju čevapa nego što je došao na tekmu

delija_lj

pre 18 godina

Kada su naši mladi vaše odvalili 6:2 (jedan od najvećih vam poraza) prije 5, 6 godina rekao bi čovjek da bi danas trebala biti tolika razlika među seniorima...
Ali kao što vidite to nije točno...
Možda se odgovor krije u činejnici da A reprezentaciju čini preko nekoliko generacija....
(susjed,
-------

Normalno da ima vise generacija, ali je opet bolje imati dobre mlade selekcije.
Sto se tice tvoje utakmice, pre ce biti da nisu igrali Stankovic, Kezman, Drulic, Paunovic, Gavrancic, Koroman, Ljuuboja, Vukic, koji su iz te generacije, dok ste vi danas kompletni izgubili od nas bez cetvorice kljucnih igraca na svom terenu.
Posle 5-2, igranje 11 proti 9, pa povratna bez citavog veznog reda i opet komsije misle da su bolje,haha.
Vaznije od ovog rezultata je sto imamo igrace kao sto su Vucinic, Basta, Stojkovic, Vukcevic, Jankovic, Lazovic, Krasic,od kojih ce A tim imati mnogo koristi.

M.M.

pre 18 godina

Hvala Plavi!!! Zahvalio bih se posebno svim momcima iz Hrvatske,koji su poslali komentare,na cestitkama i fer komentarima,slazem se trebali su i oni proci na EP.

boners

pre 18 godina

Cak nam komsije zakljucuju da su neke ekipe nezasluzeno stigle do EP, a oni zasluzili, izgubili samo 5-2.
Nas optimizam opravdan, tim kvalitetniji, bolji pojedinci, cak smo bez cetvorice vaznih igraca uspeli da dobijemo kod njih, kompletne, jedina im je mana sto ih nije Niko predvodio.:))
Posto komsije nisu dobile ni jedne Malte sa dva gola razlike, ni Islandije, Madzarske, bilo je malo nerealno da to urade protiv najjaceg protivnika, protiv koga su igrali u ovim kvalifikacijama. Dorbro, u fudbalu se desavaju i iznenadjenja, ali ovaj put je ono izostalo.

Mostarac

pre 18 godina

Sto je je treba priznati bili ste bolji nemam riejci, al sad da imamo kompleks od vas ne bi se slozio dodjite tatama da vas deru njemackoj onda cemo vas razvalit ko beba zvecku, mislim da su nasi stariji puno kvalitetnija momcad, kao sto je vasa U21

laku noć

pre 18 godina

Čestitam na pobjedi, ali o kakvim vi to kompleksima govorite!? I mi znamo uživati u pobjedama naših sportaša, ali nama to nije smisao života kao vama. Kad ćete više to shvatiti?

nostromo

pre 18 godina

Zaslužena pobjeda. Usput zahvalite sucu jer samo slijepac nije vidio onaj 11-erac nakon kojeg bi bilo 2:0, a onda bi se druga pjesma svirala. I podignite spomenik golmanu koji vas je danas spasio.

Gremlin911-Hrvatska

pre 18 godina

Prvo čestitke mladoj ekipi SCG.
Mučnina mi dođe kad toliko u Hrvatskim medijima pročitam hvalisanja kvalitete koja se na terenu ne vidi toliko prvenstveno nekih Hrvatskih "bisera".
Ovako to ide: neshvatljivo je pozivanje Nike Kranjčara u mladu reprezentaciju s obzirom da je odigrao u subotu cijelu ukatmicu u Portugalu te njegova neukonponiranost u ekipu koja je do sada igrala i bez njega.
Bočni igrači Hrvatske su katastrofa, a pogotovo u činjenici da trener Okuka je igrao sa zgusnutom obranom koja se nabila u 16 metara pa ni lopta kroz sredinu nije niti mogla proći. Zato je jedino po boku bilo moguče zabiti.
Osim vratara SCG pohvalio bi odličnu igru Pavlela Nedveda SCG-Baste. Dečko je odličan, koliko je samo pretrčao to je za nevjerovati još mu samo fali da više tuče po golu i pogađa. Svaka čast Basta.

CrniGruja

pre 18 godina

Ho,ho...,
a najteže Hrvatima je što su toooliko pompezno očekivali utakmicu., a na kraju ostali zaprepašteni kako je to prošlo 180 minuta a da oni uopšte šanse sa nama nisu imali !

al

pre 18 godina

Pa dobro Dragane, sta cemo sa gramatikom? Hajmo prvo to da savladamo, pa cemo posle o fudbalu... Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, vi biste, oni bi...

Samo je jedan Mlinaric marko!

pre 18 godina

Vidim da je sve i dalje u srpskom stilu! Pa ima li itko normalan da zahvali na cestitkama na zasluzenoj pobjedi!

Kale_Raska

pre 18 godina

Bravo momci !Svaka cast na igri i drzanju. Nadam se da cemo pokazati Evropi da i fudbal znamo igrati glavom, a ne samo srcem.Samo tako nastavite.A vama brco Hrvati hvala na cetitkama i nadam se jednog dana finalu SP gde cemo Vas ponovo dobiti,jer drugacije na moze biti !

igor

pre 18 godina

Za Mlinaric Marka
Valjda ne moramo da se zahvaljujemo za normalne komentare. Evo ja sam ostavio komentar na sajtu Vecernjeg lista, pozdravio vas pozeleo vam sve najbolje i to je to. Bilo bi dobro kada bi postojalo mesto na netu gde mogu ljudi koji nisu ostrasceni ili slicno da komuniciriju, ali za sada je ovako. Citas sve redom, pa naidjes na svavakve izjave. Tvoja je naravno korektna i prijateljska i mi svi to pozdravljamo

boners

pre 18 godina

ali za 7 ili 8 godina kada ovi decki budu dio nekih A reprezentacija Hrvatske i SiCG(OOOpss, nisam siguran za SiCG al va bene) biti ce to sasvim druga prica. Recimo mi imamo jednog Darija Srnu koji ima 22 ili 23 godine i koji ce biti najbolji desni bok Evrope itd, itd...
Ove reprezentacije su glupo limitirane dobnom granicom i nisu pravi odnos snaga...
Pozdrav i uzivajte dok mozete...
(Hrvat)
------

Naravno da ne znaci da ce biti ista prica, ali opet to ne znaci da ce biti sasvim druga prica kao sto kazes. Srna da ima 22 godine, igrao bi ovde, a da ce postati najbolji desni bek u Evropi sumnjam,ima odlican centarsut, ali je u fazi odbrane dosta tanak.
Mlade genercije su limitirane godinama sto je normalno i pravi su odnos snaga u tom uzrastu. Kako bi drugacije mogao to odraditi nego na ovaj nacin. Imamo i mi Vidica, koji je vec sada odlican stoper, imamo generaciju 191. koja je prosle godine stigla do finala, pa generaciju Marinkoivca koja je ove godine stigla do polufinala do 19 godina, sad i generacija 1983. Vucinic, Basta, Jankovic, Vukcevic, Stojkovic, Krasic...
Sve u svemu, uzivanje tek dolazi.

Samo je jedan bio Mlinaric Marko!!!

pre 18 godina

Nema na cemu! :-)

Nadam se revansu u skoroj buducnosti,a Vama sve najbolje na predstojecem prvenstvu.
--------------------------------------------
Pozdrav starom dobrom Deveric Stefu!!!:-)